2014. Cégbemutató PANNON SAFE Kft. Pannon Safe Kft 7623 Pécs, Rét u. 49 adószám: cégjegyzék: Tel/fax: 72/

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "2014. Cégbemutató PANNON SAFE Kft. Pannon Safe Kft 7623 Pécs, Rét u. 49 adószám:11868033-2-02 cégjegyzék:02-09-066534 Tel/fax: 72/222-010 2014.01.01."

Átírás

1 2014. Cégbemutató PANNON SAFE Kft Pannon Safe Kft 7623 Pécs, Rét u. 49 adószám: cégjegyzék: Tel/fax: 72/

2 FELHÍVÁS ÉS FIGYELMEZTETÉS A PANNON SAFE ÜZLETI TITKAINAK MEGÖRZÉSE ÉRDEKÉBEN! Jelen dokumentum minden információja üzleti titkot képez! Felhívjuk jelen dokumentum olvasójának figyelmét, hogy jelen dokumentációval kapcsolatban tudomására jutott minden információt üzleti (biztosítási és banki) titokként, bizalmasan kezeljen és őrizzen meg, azokat harmadik személynek nem adhatja ki, különös tekintettel a biztosítóintézetekről és biztosítási tevékenységről szóló évi LX. törvény ban foglalt adatvédelmi rendelkezésekre, valamint a Ptk üzleti titokra vonatkozó ide vágó szakaszai. E rendelkezés megsértésével kártérítési kötelezetté válik. Üzleti titok a Pannon Safe Kft gazdasági tevékenységhez kapcsolódó minden olyan tény, információ, megoldás vagy adat, amelynek nyilvánosságra hozatala, illetéktelenek által történő megszerzése vagy felhasználása a jogosult jogszerű pénzügyi, gazdasági vagy piaci érdekeit sértené vagy veszélyeztetné, és amelynek titokban tartása érdekében a jogosult a szükséges intézkedéseket megtette.

3 TARTALOMJEGYZÉK: BEMUTATKOZÁS Történet Innováció és Mérföldkövek ELKÖTELEZETTSÉG ÉS MINŐSÉGIRÁNYÍTÁS Minőség politikánk ISO minősítések i2s ideas to suceed LEGNAGYOBB ÉRTÉKÜNK A HÁLÓZAT Lefedettség Jogi szabályozottság Cégen belüli divíziók és tevékenységek BIZTOSÍTÁSI PORTFOLIÓ Kezelt élő állomány és változása INFORMATIKA ÉS INNOVÁVIÓ OKOK.hu TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS Econventio Egyesület SZÉF magazin

4 BEMUTATKOZÁS A Pannon-Safe Kft egy dinamikusan növekvő közép-kelet Európai vállalatként határozza meg magát, és arra törekszik, hogy mind Magyarországon, mind a szomszédos országokban kialakítsa stabil működésének alapjait, és a biztosítási- és pénzügyi piac jelentős szereplőjévé váljék. Társaságunk 2014 nyarán ünnepeli megalakulásának 15 éves évfordulóját. A tizenöt év alatt cégünk egy irodából kiinduló mikro-vállalkozásból mára egy stabil és erős piaci szereplővé nőtte ki magát. Különösen értéket képvisel ez számunkra, hiszen cégünk kizárólag magyar tulajdonú, és a megtermelt üzemi eredményt a tulajdonosok tudatosan Magyarországon fektetik be! -Történetünk: A Pannon-Safe Kft évben alakult. Az Állami Biztosítás Felügyelet (ma Magyar Nemzeti Bank) tevékenységét 142/1999 számon engedélyezte. Cégünk 2000-ben megvásárolt egy gépjármű átírással is foglalkozó kisebb biztosításközvetítő céget. Ez volt az első akvizíciós lépés, melyet azóta több is követett. A cégvezetés kiemelt figyelmet fordít HR tevékenységére, a munkatársak képzésére, megtartására és lojalitásuk növelésére, - ezért már 2000-ben megrendezésre került az első Országos Csapatépítő tréning év végétől hitelügyintézéssel is foglakozik a kft évben öt állami pályázatot nyert el a vállalkozás, informatikai fejlesztés és távmunka területeken. A pályázatok segítségével jelentősen bővült az akkor még újdonságnak számító távmunkások száma és az ügyfélszolgálati irodahálózat ben két kisebb alkusz céget sikerült integrálni a szervezetbe fúzió révén évben jelentős informatikai beruházások segítségével az irodákat, és üzletkötő munkatársakat on-line rendszerbe kapcsoltuk a kort megelőzve. Elindult az új központi szerver amely bárhonnan elérhetővé tette a szükséges adatokat,információkat júliusában az Első Magyar Tanúsító Kft. az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány alapján auditálta az alkalmazott minőségirányítási rendszert, biztosítás és nyugdíjalapot kiegészítő tevékenység vonatkozásában. A minőség irányítási rendszert ezt követően minden évben felülvizsgálják, fejlesztjük és újra auditáltatja a vezetés, mely minőség iránti elkötelezettségének jelképe is egyben.

5 2005. október 1-ével a cég megbízást kapott Magyarország egyik legnagyobb állami vállalatától, a Magyar Közút Kht-tól, hogy biztosítási ügyeit és cafeteria elemeit kezeljük mind a 19 megyében, valamint Budapesten. A feladat a 20 szervezeti egység és 20 helyen kezelt biztosítási- és cafeteria rendszer átvilágítása és 1 központi szervezetbe szervezése volt európai uniós közbeszerzés keretében, melyet cégünk bonyolított le. Ennek keretében közel 3000 gépkocsi, 200 telephely és 5000 munkavállaló megfelelő biztosítási fedezetét optimalizáltuk évben folytatva a minőségirányítási rendszer fejlesztését, és a magyar biztosítási piacon elsőként auditálták a vállalatot a 17799:2002 Informatikai Biztonság és Adatvédelmi rendszer tekintetében tavaszán aktiválva a korábban megkezdett beruházást, megnyílt 800 m2-es saját tulajdonú központi irodaházunk Pécsett márciusban a Magyar Szabadalmi Hivatal M /2 számon a Pannon-Safe nevet mint védjegyet a védjegyek oltalmáról szóló 1997 évi XI. törvény 55 -ának értelmében bejegyezte végén újabb nemzetközi- és hazai közbeszerzéseket folytattunk le a (KVVM) Közlekedési-, Vidékfejlesztési és Vízügyi Minisztériumoz tartozó regionális vízművek részére ben felülvizsgálat és tovább fejlesztést követően a minőségirányítási- és adatbiztonsági rendszereket egy új cég auditálta sikeresen. A vállalat növekedése szükségessé tette az értékesítés irányítás- és támogatás decentralizálását. Létrehozásra került a régiós rendszer értékesítési- és vezetői szinten egyaránt, melyek élén régióvezetők álltak. Az oktatás megreformálásával bevezetésre került egy új belső képzési rendszert, ami segíti belépő munkatársaink beilleszkedését és hosszú távú sikeres szakmai munkájukat közepén engedélyt kapott a Pannon Safe Kft romániai határon átnyúló szolgáltatásra, és e mellett megalakult a Pannon Safe Broker de Assigurare S.R.L. leányvállalatként mely az óta is tevékenykedik a külföldi piacon elején került üzembe helyezésre egy új,az adatok védelmét szolgáló külső szerver is, ami része volt az újabb adatbiztonsági ISO auditra való felkészülésnek évben elindult az online casco-, lakás-, és kötelező biztosítás összehasonlító-, tarifáló- és szerződéskötő felület a webcímen. Az új internetes portál bevezető marketing kampány megjelent mind a Sláger rádió-, mind az RTL Klub televíziós műsoraiban, valamint az interneten.

6 Szintén 2008-ban egy informatikai pályázat elnyerését követően a bérelt szerverről átált a cég saját szerver használatra, valamint új online CRM és ügyfél- és adatkezelő informatikai rendszert került bevezetésre NETSERVICE néven. 2009: Mivel társaságunk több más vállalkozásban is tulajdonos, így arculatot és elnevezéseket a régivel összecsengő, de új P-Safe Group elnevezés köré újraszerveztük. A 9-ik csapatépítő tréningen került megünneplésre a cégünk megalapításának 10-ik évfordulója! 2010-ben az "OKOK"-t védjegyként bejegyzésre került az Európai Unióban. Romániában regisztráltuk a domain nevet, melyen megkezdődött az internetes biztosítás értékesítése. A P-Safe Ingatlanhasznosító Kft átadta Pécsett új, megközelítőleg 3000m2-es irodaházát, melyet egy régi műemlék épületből alakítatott ki, így város dísze lett. Mivel az elmúlt évek pénzügyi hullámvasútja megviselte mind a lakosság, mind a KKV, mind az állami szektor szereplőit, így szükségesnek éreztük egy új, nonprofit platform létrehozását, ahol a pénzügyi szektor és a pénzügyi termékeit fogyasztó ügyfelek egy asztalhoz ülnek, és érdekeiket, véleményeiket egyeztethetik. Ezért cégünk moderációjával megalapítottuk az ECONVENTIO egyesületet. Felismerve azt, hogy az ügyfél kapcsolat nem csak a minőségi szolgáltatáson múlik, hanem a partneri kapcsolat minőségén is, ezért elindítottuk kiemelt ügyfeleink részére az ingyenes "SZÉF - élet és stílus magazint", melyet partnereink 4 havonta ingyenesen vehetnek kézbe végén az OKOK.hu portál a google-adwords, regionális rádiók és a Rádió 1 segítségével került népszerűsítésre ben az Econventio alapítvány több mint 8000 diák megkérdezésével és válasszal elvégezte az ország első valóban reprezentatív pénzügyi kultúra felmérését a középiskolások körében. A felmérés szakmai támogatását a Szegedi Tudományegyetem biztosítja. Az értékelésre az Állami Számvevőszék (ÁSZ) székházában került sor. Mindkét szervezettel aláírtunk egy stratégiai együttműködési megállapodást. Együttműködés kezdődött a Carglass Kft-vel, aminek segítségével ügyfeleink autóik üvegkárait rendezhetik egyedi feltételekkel.

7 - Innováció és Mérföldkövek A versenypiacon való megfelelés és egyre eredményesebb működés alapja a teljes szervezet átható innovációs tudat és akarat. Ezért a Pannon Safe tudatosan számon tartja, okul és erőt merít a múltban végzett munkájából, elolvassa a mérföldköveket, amely mellett elhalad, és tudatos stratégia mentén alakítja a jövőt! 1999 Megalakulás 2000 Első cégtréning Átíró iroda hálózat megvásárlása Bróker adminisztrációs program létrehozása, fejlesztése 2008ig 2002 Hitel közvetítés megkezdése Második csapatépítő tréning 2003 Informatikai pályázat elnyerése (IHM-FMM 1/364) Első notebook-ok megvásárlása, távmunkahelyek létrehozása Távmunkahelyek létrehozása (IHM-FMM1/364) Főállású adminisztráció kiépítése az irodákban Harmadik csapatépítő tréning 2004 Egyesülés a Borostyán Kft-vel Egyesülés a Szilágyi Kft-vel Távmunkahelyek létrehozása pályázat elnyerése (FMM-TMP 2004) E-kereskedelem a versenyképes kkv-ért pályázat elnyerése (115602/D/SV/HU) ISO 9001:2000 szerinti minőségirányítási rendszer létrehozására pályázat elnyerése (GVOP /1) Negyedik csapatépítő tréning 2005 Első központi szerverszolgáltatások elindítása ISO/IEC 17799:2002 informatikai biztonsági bevezetését célzó pályázat elnyerése (GVOP ) ISO 9001:2001 Minőségirányítási rendszer bevezetése és auditálása Kreditpontos oktatás bevezetése Nagyvállalati üzletág életre keltése e -adminisztrációs rendszer kialakítása / Közbeszerzések elindítása Ötödik csapatépítő tréning

8 2006 Pannon Safe név védjegyként való regisztrációja a szabadalmi hivatalban (száma:m /2) Távmunkahelyek létrehozása pályázat elnyerése FMM-TAT 2006 ISO 17799:2002 Informatikai Biztonság és Adatvédelmi rsz tanúsítása Pécsi központi irodaház megvásárlása és rekonstrukciója Hatodik Csapatépítő tréning 2007 Románia cég megalapítása, első román nyugdíjpénztári kötések Régióvezetői rendszer létrehozása (régióvezetők kinevezése) ISO folyamatok tovább fejlesztése, felülvizsgálata és újbóli auditálása A céghez belépők számára az 2 napos központi alapoktatás bevezetése Arculati elemek sztenderdizálása, irodák megjelenésének egységesítése Első értékesítési verseny és utazás - Prága Hetedik csapatépítő tréning 2008 Új szerver üzembe helyezése és adatbiztonsági rendszerünk fejlesztése P-SAFE csoport logó és arculat kialakítása és bevezetése OKOK márkanév létrehozása, és online rendszerünk bevezetése mind technikailag, mind piaci szinten reklámkampánnyal Netservice adminisztrációs rendszer fejlesztésének megkezdése Első romániai biztosítási kötések és folyamatos értékesítés, iroda nyitása Második értékesítési verseny és utazás - Salzburg Szlovákiai cég megalapítása Nyolcadik csapatépítő tréning 2009 Netservice bevezetése, éles rendszerbe állítása GENERALI Az év Alkusza rendezvényen munkák elismerése Információs technológiai fejlesztés pályázat elnyerése (GOP /A) Harmadik értékesítési verseny és utazás - Egyiptom Negyedik értékesítési verseny és utazás - Barcelona Kilencedik csapatépítő tréning 2010 OKOK védjegyként való bejegyzése az Európai Unióban. OKOKAssigurari.ro bejegyzése P-Safe irodaház átadása Ecoventio egyesület megalapítása Újabb romániai irodák nyitása Netservice román mutációjának elindítása Bankkártyás fizetés elindítása Romániában online ügyfeleknek OKOK év végi Rádio-1 kampány SZÉF magazin 1-2 számának kiadás Tizedik csapatépítő tréning Ötödik értékesítési verseny és utazás San Marino

9 2011 Ecoventio teszt szervezése és lebonyolítása diákkal Econventio 1 hetes pénzügyi diák tábor Balatonbogláron SZÉF magazin 2 és 3 számának kiadása Carglass együttműködés kialakítása Tizenegyedik csapatépítő tréning

10 ELKÖTELEZETTSÉG ÉS MINŐSÉGIRÁNYÍTÁS Célunk értéket teremteni, biztonságot és stabil pénzügyi alapokat nyújtani partnereink részére - cégünk innovatív gondolkodású, ügyfélközpontú, problémamegoldást kereső munkatársai és menedzsmentje segítségével. Ügyfélkapcsolatainkban kiemelt jelentőséget tulajdonítunk a pontos, korrekt tájékoztatásnak, és a gyors ügyintézésnek. Meggyőződésünk, hogy a személyes jó kapcsolat ügyfél és üzletkötő között, meghatározó eleme a cégünk iránti bizalomnak. Célul tűztük ki, hogy olyan biztosítás közvetítői szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleink részére, hogy az mind földrajzi elérhetőségben, mind szakmai tartalmában, valamint legkedvezőbb díjával nem csak elnyerje, de hosszú távon fenn is tartsa partnereink megtisztelő bizalmát! -Minőség- és információbiztonsági politika A Pannon Safe Kft. felső vezetősége elkötelezettséget vállalt, a Megrendelők igényeinek és elvárásainak a legjobban megfeleljenek, az információ megfelelő kezelése mellett, ezáltal a tevékenységünkkel szembeni elégedettséget növeljék. A megrendelők egyre színvonalasabb kiszolgálása érdekében folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásainkat, technikai hátterünket. A Társaság felső vezetősége, a Társaság szolgáltatási minőségének, a Megrendelők igényeinek való megfelelés érdekében gondot fordít a munkatársak oktatására, a személyi képességek javítására. A Társaság felső vezetősége, a Megrendelők igényeinek való megfelelése érdekében gondot fordít a munkatársak oktatására, a személyi képességek javítására. Tekintve, hogy a szervezet szolgáltatása bizalmi jellegű kollégáinktól, alvállalkozóinktól elvárjuk a korrekt, udvarias, becsületes magatartást, és az információk, adatok, dokumentumok előírt kezelését. A Pannon Safe Kft. felső vezetősége elkötelezte magát az MSZ EN ISO 9001:2009, és az MSZ ISO/IEC 27001:2006 szabványok szerinti minőségirányítási és információbiztonsági rendszer eredményességének folyamatos fejlesztése mellett.

11 -ISO minősítések Tanúsító cégek időrendi sorrendben: -i2s ideas to suceed Cégünk tudja, hogy leggyakrabban ott jelentkeznek a problémák, ahol azt a menedzsment nem észleli, közvetlenül a munkatársak munkája során. Ezért ezen problémákat feltárni vagy azokra helyes választ adni sem lehet (vagy kell) egyedül a vezetésnek adnia. Ezért a Pannon Safe Kft-nél (a honlapon elhelyezett anonim linken keresztül) minden munkatárs vagy ügyfél ötleteket, javaslatokat, kritikákat fogalmazhat meg, hogy folyamatainkat javíthassuk mindenki megelégedésére. Ez cégünknél az i2s, azaz magyarul ötletek a sikerért program. Munkatársainktól elvárjuk, ügyfeleinket kérjük, hogy gondolkodásukkal, probléma feltárásukkal és jobbító szándékukkal szóljanak bele vállalat vezetésünk munkájába.

12 LEGNAGYOBB ÉRTÉKÜNK A HÁLÓZAT Cégünk legnagyobb értéke a képzett, lojális, munka- és szakmaszerető üzletkötői és munkatársi gárda. Létszámuk évek óta folyamatosan emelkedik kiszámítható módon. -Lefedettség Ügyfélszolgálati irodáinkban főállású ügyfélszolgálati munkatársak várják a lakossági- és vállalati ügyfeleket. A kiépített magas szintű informatika biztosítja, hogy a létrejött szerződésekkel kapcsolatban ügyfeleink folyamatos és naprakész tájékoztatást, segítséget, tanácsadást kapjanak. A fiókirodákban az üzletkötők meghatározott időpontban látják el a nyitva tartáshoz szükséges ügyeletet. Mind a fiókirodák, mind az üzletkötők, mint képviselők rendelkeznek hozzáféréshez az online rendszerekhez, hogy munkájukat önállóan és hatékonyan végezhessék.

13 -Jogi szabályozottság Társaságunk szinte minden munkafolyamata igazodva és megalapozva az ügyviteli ISO minősítést írásban szabályozott, dokumentált és teljes értékesítési rendszert lefedi. Így alvállalkozói szerződéseink sztenderdizáltak és a joggyakorlatban is sikerrel alkalmazhatóak mert eddig ezek alapján indított követeléseinket a bíróságok megalapozottnak ítélték. Alkalmazotti szerződéseink szintén szabványosítottak, mellékletükként pedig a munkaköri leírások és egyéb dokumentációk rendelkezésre állnak. Az értékesítési folyamatokat (mind az alvállalkozói szerződés részei), mind külön az ügyviteli utasítások tartalmazzák, így mind az alkalmazottak, mind az alvállalkozók tisztában vannak lehetőségeikkel, feladataikkal és kötelezettségeikkel. Rendelkezünk a számvitelhez szükséges összes szabályzattal és dokumentációval, mint például a Pénzügyi politika, a számviteli szabályzat a Gépjármű használati szabályzat, a Pénzkezelési szabályzat, a Munkaköri leírások, a Tűz-és munkavédelmi szabályzat és oktatási napló, cafeteria szabályzat,stb Az alkuszi munkához közvetlenül kapcsolódó dokumentumaink is sztenderdizált és nyomdailag formanyomtatványként előállított módon rendelkezésre állnak, mint például az Alkuszi megbízás, a Biztosítás évfordulóra történő felmondás, a Pénzmosás megelőzéséről és megakadályozásáról szóló szabályzat, az Örökítési nyomtatványok, az Alkuszi igényfelmérő lap, a Ügyfél tájékoztató és szabályzat a hitelközvetítői többes ügynöki tevékenységhez, stb.. Ezen dokumentációk elkészítése és karbantartása rendkívül fontos, nagy költséget igénylő, azonban a jogszerű tevékenység végzésének alapfeltétele! -Cégen belüli divíziók és tevékenységek A cégen belül formálisan és informálisan is több ágazatot különböztetünk meg. A hálózati értékesítés meghatározó szerepű, és biztosítja a kiegyensúlyozott árbevételt és állományt, valamint cash-flowt. A nagyvállalati üzletág kevés darabszámú, ugyan akkor sok adminisztratív munkát adó ügyfelével a kevésbé kiszámítható, ugyan akkor rendkívül profitabilis tevékenységével teremti meg az adózott eredményhez, vagy a fejlesztésekhez szükséges anyagi forrásokat. Ez az üzletág magában foglalja a biztosítási- és cafeteria auditot és közbeszerzéseket is amennyiben az ügyfél azt igényli. A cafeteria üzletág méretében elhanyagolható és szerepében az adó-törvények változása miatt csökken, de a nagyvállalati ügyfelek teljes körű kiszolgálása miatt fontos.

14 Az on-line értékesítés volumenét mérve nem meghatározó, de az arra alapuló innovatív technológiát a hálózat is sikerrel használja. A növekvő webes értékesítési piac mellett ezen ágazattól elszakadni nem kívánunk, szerepét tovább kívánjuk erősíteni. A hitelezési üzletág (első sorban lakossági) jelenleg alig mozog. korábban jelentős hitel-kihelyezések történtek a hálózatunkon keresztül, és azt gondoljuk, a hitelezési- és hitel felvevői kedv újraindulásával ismét eredményes üzletág lesz. Szerepe fontos a teljes pénzügyi tanácsadói státusz megszerzésében, megtartásában ügynökeinknek és cégünknek. Ingatlanforgalmazó üzletág: Az üzletág ingatlanok adás-vételével és bérbeadásával foglalkozik kihasználva a Pannon Safe csoport közel elégedett ügyfélkapcsolatát. A cég a barátságos Pannon Safe Otthonközvetítő név alatt tevékenykedik. BIZTOSÍTÁSI PORTFOLIÓ -Kezelt élő állomány Jelenleg több mint 5 milliárd forint éves folyamatos díjú biztosítási ügyfélállományt kezelünk. Kölcsönösen kiemelt és meghatározó kapcsolatot ápolunk a Generali- Providencia, az Allianz-Hungária, a Groupama-Garancia és az Aegon biztosítókkal. Ezen cégeket kiemelt és stratégia partnereinknek tekintjük évben db biztosítási szerződést kötöttünk. Tarifálások száma OKOK portálunkon kb db/év. - NYERESÉGESSÉG 12 ÉVE A Pannon Safe Kft megalakulásának éve óta nyereséges mind üzemei-, mind adózás előtti- mind adózott eredményét tekintve. Az eredmény mértéke az árbevételhez igazodva növekedett. Manapság egyre kevesebb cég mondhatja el magáról, hogy jó adófizető, és a Magyarországon megtermelt eredményét az országban meg is adózza. A Pannon Safe Kft ezek közé tartozik.

15 Az árbevétel alakulása fő üzletágankénti megosztásban: -BIZTOSÍTÁSI PORTFÓLIÓ Folyamatos díjú szerződések biztosítónkénti megoszlása 2014 Q1

16 -MÓDOZATI PORTFOLIÓ A Pannon Safe Kft módozati portfóliója egészséges! Az elmúlt évek kitartó munkájának eredménye képen sem nem kötelező (27%), sem nem gépjármű (41%) (gfb+casco) túlsúlyos! Büszkék vagyunk lakás- és kisvállalkozói vagyon állományunkra (több mint 20%), ami igen állékony.

17 -OKOK.hu Az OKOK.hu társaságunk webes értékesítési felülete. Designje egyedi, a cég fiatalos és lendületes mivoltát sugározza. Oldalai átláthatóak és rendszeresen kerülnek fel rá az ügyfelek és a szakemberek számára is érdekes anyagok hírként vagy az infotárba. A program hátterében a Webpiare szoftvere áll, akikkel kiemelkedően jó az együttműködésünk. Az oldalon kötelező-, casco-, kötelező+casco, lakás-, utasbiztosítás-, munkanélküliség biztosítás is tarifálható és köthető.

18 -KÖZÖSSÉGI MÉDIA JELENLÉT (Facebook és társai) A Pannon Safe vezetése hisz abban, hogy a jövő útján járva megfelelő súllyal kell kezelni a high-tec trendeket. Ennek megfelelően az internet generáció megcélzása és lojális ügyféllé tétele kiemelt feladatunk közé sorolódik! Lehetőségeinkhez képest ezért fektetünk jelentős erőforrásokat ezek fejlesztésébe és a közösségi médiákban való megjelenésre. A cég elérhető az MSN, a Skyp, a Facebook, a Twitter, az IWIW, Myspace, Identi,Blogger, MeMe,Tumblr közösségi felületeken és felhőkben érdekes és változó tartalommal.

19 TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS Az élet érted van, téged tanít és téged tükröz Sápi Ákos munkatársunk filozófiája áthatja mindennapokat is. Amikor a vállalatot kívülről szemlélik vagy megítélik, akkor nem kívánunk könnyűnek találtatni azon okból, mert csak egy profitorientált gyárat láthat a szemlélő. Ezért egy olyan vállalatot igyekszünk alkotni, amelynek tükröződő képében erőteljes körvonalakkal látszik a társadalmi szerep- és felelősségvállalás mely áttételesen jótékonyan hathat megítélésünkre is. A Pannon Safe Kft aktív szerepet vállalt az Econventio egyesület megalapításában, támogatásában amely önálló szervezetként éli életét. A Pannon Safe Kft az elmúlt években több sportegyesületet, labdarúgó egyesületet (pl Kaposvári Rákóczi FC, Kazincbarcikai FC), tornaklubot (kozármislenyi ritmikus sportgimnasztika szakosztály) támogatott. Az élettől csak az fog kapni aki adni is tud. -Econventio Egyesület ( Az Econventio Kerekasztal Közhasznú Egyesület a pénzügyi intelligencia fejlesztése és a közérthető pénzügyi ismeretek népszerűsítése céljával alakult. Mottónk: PÉNZÜGYEKRŐL - JÓZANUL Hiszünk benne, hogy pénzügyi ismeretekre mindenkinek szüksége van, és azon dolgozunk, hogy ezek az ismeretek mindenkihez eljussanak, méghozzá minél érthetőbb formában. Fontosnak tartjuk, hogy a pénzügyi rendszer egyszerűen átlátható és megismerhető legyen, illetve hogy mi, a pénzügyi termékek használói egyre felkészültebbek és igényesebbek legyünk. Az Econventio egyesület évben karöltve a Szegedi Tudományegyetemmel Magyarországon egyedüli módon az internet segítségével pénzügyi kultúra felmérést végzett és végez. Több mint diák megkérdezésével több mint értékelhető válasz érkezett be. Ennek eredményéről az ÁSZ (Állami Számvevőszék) székházában minden év őszén szakmai értékelő sajtókonferenciát tartunk. Az egyesület minden év nyarán a legaktívabb iskolák diákjainak nyári tábort szervez pénzügyi kultúra fejlesztése témakörben Balatonbogláron mely jelentős sajtó visszhangot kap.

20 -SZÉF magazin A SZÉF élet + stílus magazint 2010-ben bocsátottuk útjára abból a célból, hogy partnereinkkel ne csak üzleti kapcsolatunk legyen. Hisszük, hogy a piacon szereplő jók versenyében a legjobb csak az lehet, aki valódi hozzáadott értéket tud adni ügyfeleinek és ez a hozzáadott érték lehet a megbecsülés, a törődés, az üzleti kapcsolat fontosságának tudatos kimutatása is! A SZÉF magazint top 1000 ügyfelünk részére juttatjuk el ingyenesen postán benne az ügyvezetők mindig aktuális előszavával. A magazin színvonalát jellemzi, hogy főszerkesztője Szily Nóra. első nagy riportjaink Geszti Péterrel, Bárdos Andrással és Nánási Pállal készítette a főszerkesztő.

FELHÍVÁS ÉS FIGYELMEZTETÉS A PANNON-SAFE ÜZLETI TITKAINAK MEGÖRZÉSE

FELHÍVÁS ÉS FIGYELMEZTETÉS A PANNON-SAFE ÜZLETI TITKAINAK MEGÖRZÉSE FELHÍVÁS ÉS FIGYELMEZTETÉS A PANNON-SAFE ÜZLETI TITKAINAK MEGÖRZÉSE ÉRDEKÉBEN! Jelen dokumentum minden információja üzleti titkot képez! Felhívjuk jelen dokumentum olvasójának figyelmét, hogy jelen dokumentációval

Részletesebben

2015. Tájékoztató : PANNON SAFE Kft. Pannon Safe Kft 7623 Pécs, Rét u. 49 adószám:11868033-2-02 cégjegyzék:02-09-066534 Tel/fax: 72/222-010 2015.

2015. Tájékoztató : PANNON SAFE Kft. Pannon Safe Kft 7623 Pécs, Rét u. 49 adószám:11868033-2-02 cégjegyzék:02-09-066534 Tel/fax: 72/222-010 2015. 1 2015. Tájékoztató : PANNON SAFE Kft Pannon Safe Kft 7623 Pécs, Rét u. 49 adószám:11868033-2-02 cégjegyzék:02-09-066534 Tel/fax: 72/222-010 2015. 2 FELHÍVÁS ÉS FIGYELMEZTETÉS A PANNON-SAFE ÜZLETI TITKAINAK

Részletesebben

Synergon Informatikai Rendszereket Tervező és Kivitelező Nyilvános Részvénytársaság (Synergon Informatika Nyrt.) és leányvállalatai ETIKAI KÓDEX

Synergon Informatikai Rendszereket Tervező és Kivitelező Nyilvános Részvénytársaság (Synergon Informatika Nyrt.) és leányvállalatai ETIKAI KÓDEX Synergon Informatikai Rendszereket Tervező és Kivitelező Nyilvános Részvénytársaság (Synergon Informatika Nyrt.) és leányvállalatai ETIKAI KÓDEX 6. kiadás 2009 04 08 Synergon Informatika Nyrt. vezérigazgató

Részletesebben

The Leader for Exceptional Client Service. Pénzügyi tanácsadás. Bizalom Diszkréció Szakértelem

The Leader for Exceptional Client Service. Pénzügyi tanácsadás. Bizalom Diszkréció Szakértelem The Leader for Exceptional Client Service Pénzügyi tanácsadás Bizalom Diszkréció Szakértelem A BDO VILÁGSZERTE A BDO a világ ötödik legnagyobb könyvelő, könyvvizsgáló, profeszszionális tanácsadó hálózata.

Részletesebben

A cégünk. Hogyan űködhetnénk együtt?

A cégünk. Hogyan űködhetnénk együtt? A cégünk Hogyan űködhetnénk együtt? Mi a munkánk célja? Az innováció ereje hajt minket - egyre jobb BPO megoldások felfedezésére és az ügyfeleinket sikerre vezető tanácsadás nyújtására. Értékeink erős

Részletesebben

TÁMOP-4.1.2-08/1/A-2009-0034 projekt Regionális turisztikai menedzsment /BSc/ /Differenciált szakmai ismeretek modul/ Információs irodák menedzsmentje

TÁMOP-4.1.2-08/1/A-2009-0034 projekt Regionális turisztikai menedzsment /BSc/ /Differenciált szakmai ismeretek modul/ Információs irodák menedzsmentje Gyakorlatorientált képzési programok kidolgozása a turisztikai desztináció menedzsment és a kapcsolódó ismeretanyagok oktatására TÁMOP-4.1.2-08/1/A-2009-0034 projekt Regionális turisztikai menedzsment

Részletesebben

szükséges adatkezelés

szükséges adatkezelés 1. Az adatkezelő(k) megnevezése: ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉST KÖTŐ ÜGYFELEK SZÁMÁRA Az Otthon Hálózat, amely az alábbiakat foglalja magában: Franchising Kft. ( székhely: 1023 Budapest,

Részletesebben

Eger és Környéke Takarékszövetkezet Stratégiai terv 2009-2011 STRATÉGIAI TERV 2009-2011

Eger és Környéke Takarékszövetkezet Stratégiai terv 2009-2011 STRATÉGIAI TERV 2009-2011 STRATÉGIAI TERV 2009-2011 1 I. Működési filozófia Továbbra sem változik : Működési, szolgáltatási területünkön mi vagyunk a legnagyobb helyi kompetenciával és a legszorosabb ügyfélkapcsolatokkal rendelkező

Részletesebben

AGENDA. Pályázati lehetőségek az IT területén

AGENDA. Pályázati lehetőségek az IT területén Pályázati lehetőségek az IT területén Előadó: Nagy Tamás tanácsadó 2012. október 2. 1 AGENDA 00 Az Equinox Consulting bemutatása 01 Az Európai Unió által támogatott pályázati lehetőségek 02 Pályázatírással

Részletesebben

Asesor Consulting Kft. Cégbemutató

Asesor Consulting Kft. Cégbemutató Asesor Consulting Kft. Cégbemutató 1/7 Tartalom Bemutatkozás... 4 Fő tevékenységi köreink... 5 Pályázati tevékenységek, tanácsadás... 5 Projektmenedzsment, pénzügyi menedzsment... 5 Közbeszerzési tanácsadás,

Részletesebben

Biztosításközvetítés elektronikus felületen

Biztosításközvetítés elektronikus felületen Biztosításközvetítés elektronikus felületen Az MNB 5/2015. (V.5.). számú ajánlásának átültetése a gyakorlatba Elméleti és gyakorlati kihívások Sebestyén László vezérigazgató (Netrisk.hu Zrt.) online szekció

Részletesebben

I 3 SME Kisvállalkozások innovációs technikáinak nemzetközi vizsgálata. Borkovits Balázs DDRFÜ Nonprofit Kft. Pécs, 2010.03.03.

I 3 SME Kisvállalkozások innovációs technikáinak nemzetközi vizsgálata. Borkovits Balázs DDRFÜ Nonprofit Kft. Pécs, 2010.03.03. I 3 SME Kisvállalkozások innovációs technikáinak nemzetközi vizsgálata Borkovits Balázs DDRFÜ Nonprofit Kft. Pécs, 2010.03.03. I 3 SME projekt Introducing Innovation Inside SMEs Innovációs technikák ismertetése

Részletesebben

ÉMI TÜV SÜD. ISO feldolgozása, elvárások. Kakas István KIR-MIR-MEBIR vezető auditor

ÉMI TÜV SÜD. ISO feldolgozása, elvárások. Kakas István KIR-MIR-MEBIR vezető auditor ÉMI TÜV SÜD Az EMI-TÜV SUD Magyarország egyik piacvezető vizsgáló és tanúsító cége, amely magas színvonalú műszaki, minőségügyi és biztonságtechnikai megoldásokat nyújt ügyfeleinek a vizsgálat, ellenőrzés,

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat. Kik vagyunk? A www.gazdaktere.hu

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... 1149 Budapest Egressy út 17-21. A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat.

Részletesebben

Legfontosabb adataink (2014)

Legfontosabb adataink (2014) 2015 A _ TÉNYEK ÉS A D AT O K AZ UNION BIZTOSÍTÓRÓL z UNION Biztosító a magyar biztosítási piac dinamikusan fejlődő cége, mely kompozit kínálata révén az ügyféligények széles palettáját képes kielégíteni.

Részletesebben

AZ ADATFELDOLGOZÁSI TEVÉKENYSÉG ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

AZ ADATFELDOLGOZÁSI TEVÉKENYSÉG ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI AZ ADATFELDOLGOZÁSI TEVÉKENYSÉG ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI Az Adatfeldolgozó megnevezése: CÉGNÉV: NaxoNet Informatikai Bt. SZÉKHELY: 2400 Dunaújváros, Nap utca 2. CÉGJEGYZÉKSZÁM: 07-06-015006 ADÓSZÁM:

Részletesebben

Bemutatkozás. Ügyvezető igazgató és tulajdonos: Keszthelyi Erik, aki több mint 10 éves biztosítás szakmai tapasztalattal rendelkezik

Bemutatkozás. Ügyvezető igazgató és tulajdonos: Keszthelyi Erik, aki több mint 10 éves biztosítás szakmai tapasztalattal rendelkezik Bemutatkozó anyag Bemutatkozás 100%-ban magyar tulajdonú cégcsoport Ügyvezető igazgató és tulajdonos: Keszthelyi Erik, aki több mint 10 éves biztosítás szakmai tapasztalattal rendelkezik Több mint 20 Mrd

Részletesebben

Új lehetőségek a GOP-ban Magyarországon és külföldön

Új lehetőségek a GOP-ban Magyarországon és külföldön Új lehetőségek a GOP-ban Magyarországon és külföldön 2 Tartalomjegyzék 1) Forrásbevonás stratégia megvalósításához 2) Piaci megjelenés támogatása (GOP 3.3.3) 3) Komplex technológiai fejlesztés és foglalkoztatás

Részletesebben

The Leader for Exceptional Client Service SZERVEZETFEJLESZTÉS. Less Myths more Practice

The Leader for Exceptional Client Service SZERVEZETFEJLESZTÉS. Less Myths more Practice The Leader for Exceptional Client Service SZERVEZETFEJLESZTÉS Less Myths more Practice A BDO VILÁGSZERTE A BDO a világ ötödik legnagyobb könyvelő, könyvvizsgáló, profeszszionális tanácsadó hálózata. A

Részletesebben

Összefogás a fenntartható életmódhoz szükséges termékek és szolgáltatások piacra jutásáért

Összefogás a fenntartható életmódhoz szükséges termékek és szolgáltatások piacra jutásáért Összefogás a fenntartható életmódhoz szükséges termékek és szolgáltatások piacra jutásáért Lenkey Péter klaszter menedzser Magyar Fenntarthatósági Csúcs 2012 Budapest, 2012. november 21. 1 Hogyan működik

Részletesebben

Online rendszerekre vonatkozó pályázati információk

Online rendszerekre vonatkozó pályázati információk Online rendszerekre vonatkozó pályázati információk Tartalomjegyzék: Szükséges dokumentumok a pályázat benyújtásához; Pályázó gazdálkodására vonatkozó feltételek; Fenntartási kötelezettség; Önrész; Előleg

Részletesebben

Regionális Operatív Program (ROP)

Regionális Operatív Program (ROP) PRIMOM Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Vállalkozásélénkítő Alapítvány Tanácsadó és Információs Hálózat Regionális Operatív Program (ROP) keretében megvalósuló Vállalati tanácsadási szolgáltatás támogatási

Részletesebben

CÉGBEMUTATÓ. Emberközpontú üzleti megoldások.

CÉGBEMUTATÓ. Emberközpontú üzleti megoldások. CÉGBEMUTATÓ Emberközpontú üzleti megoldások. A Viapan Group tíz üzletágával Magyarország meghatározó humánerőforrás-szolgáltatója. Cégcsoportunk komplex és egyedülállóan innovatív szolgáltatás nyújt, amelynek

Részletesebben

Út az ITIL-e00n át az ISO/IEC 20000-ig Fujitsu Siemens Computers Kft.

Út az ITIL-e00n át az ISO/IEC 20000-ig Fujitsu Siemens Computers Kft. Út az ITIL-e00n át az ISO/IEC 20000-ig Fujitsu Siemens Computers Kft. Nádas Bence - Menedzselt szolgáltatások vezető, Fujitsu Siemens Computers Kft. 2009. március 18. Vállalatunk A Fujitsu Siemens Computers

Részletesebben

Infinety Online Média és Marketing Kft. Általános bemutatkozás

Infinety Online Média és Marketing Kft. Általános bemutatkozás Infinety Online Média és Marketing Kft. Általános bemutatkozás Tartalom 1 Kik vagyunk, mit csinálunk 2 Mennyi látogatót érünk el 3 Szolgáltatásaink médiapartnereink részére 4 Miért csináljuk 5 Médiapartnereink

Részletesebben

Kiválósággal Győrért díj

Kiválósággal Győrért díj Kiválósággal Győrért díj Projektmegbeszélés 08.30 Regisztráció 09.00 Köszöntő, EduTax Kft prezentációja (Molnár Albert) 09.30 SMR program visszajelzések összegzése (Szabó Kálmán) 09.45 Kiválóság modell

Részletesebben

I. CRM elmélete és gyakorlata. II. Stratégiai elemek. III. Strukturális megoldások

I. CRM elmélete és gyakorlata. II. Stratégiai elemek. III. Strukturális megoldások Transzformáció -CRM Értékesítési stratégiák I. CRM elmélete és gyakorlata II. Stratégiai elemek III. Strukturális megoldások 1 Customer Relationship Management egy filozófia Értékesítés Ügyfél Marketing

Részletesebben

Miért érdemes technológia-transzferben gondolkoznia?

Miért érdemes technológia-transzferben gondolkoznia? INNOVÁCIÓ MENEDZSMENT SZOLGÁLTATÁSOK Miért érdemes technológia-transzferben gondolkoznia? Glósz és Társa Kft. 1. Magunkról: Kik vagyunk, mit tudunk, miért kerültünk ide? 2018. Glósz és Társa Kft. 2. oldal

Részletesebben

ISO 9001 kockázat értékelés és integrált irányítási rendszerek

ISO 9001 kockázat értékelés és integrált irányítási rendszerek BUSINESS ASSURANCE ISO 9001 kockázat értékelés és integrált irányítási rendszerek XXII. Nemzeti Minőségügyi Konferencia jzr SAFER, SMARTER, GREENER DNV GL A jövőre összpontosít A holnap sikeres vállalkozásai

Részletesebben

Uniós Vállalkozói Hitelek kommunikációs kampány 2009-10. Mikrohitel közvetítői kommunikáció

Uniós Vállalkozói Hitelek kommunikációs kampány 2009-10. Mikrohitel közvetítői kommunikáció Uniós Vállalkozói Hitelek kommunikációs kampány 2009-10 Mikrohitel közvetítői kommunikáció Gáspár Bence, főosztályvezető, Kommunikációs és Ügyfélkapcsolati főosztály, MAG Zrt. Uniós Vállalkozói Hitelek

Részletesebben

Széchenyi Programirodák létrehozása, működtetése VOP-2.1.4-11-2011-0001

Széchenyi Programirodák létrehozása, működtetése VOP-2.1.4-11-2011-0001 A Széchenyi Programiroda tevékenysége, vállalkozásfejlesztés A Széchenyi Programiroda feladatai Az Új Széchenyi Terv célkitűzése: hatékony pályázati rendszer működtetése a kis- és középvállalkozások versenyképességének

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ A Hotel Boscolóbantartott DEVELOR rendezvényről

ÖSSZEFOGLALÓ A Hotel Boscolóbantartott DEVELOR rendezvényről AZ ÜGYFÉLÉLMÉNY SZEREPE AZ AUTÓKERESKEDELEMBEN ÖSSZEFOGLALÓ A Hotel Boscolóbantartott DEVELOR rendezvényről KIHÍVÁS #1 JELENTŐS VÁLTOZÁS A VÁSÁRLÁSI SZOKÁSOKBAN! 7,8 1,3 83% NISSAN EUROPE STUDY 2013, WWW.MASHABLE.COM

Részletesebben

Elan SBI Capital Partners és az SBI European Fund Bemutatása. 2009 június

Elan SBI Capital Partners és az SBI European Fund Bemutatása. 2009 június Elan SBI Capital Partners és az SBI European Fund Bemutatása 2009 június Tartalom Elan SBI Capital Partners Tőkealapkezelő Zrt.- Bemutatása SBI European Tőkealap (Alap) - Bemutatása SBI European Tőkealap

Részletesebben

SZABÓ, KELEMEN ÉS TÁRSAI ÜGYVÉDI IRODA

SZABÓ, KELEMEN ÉS TÁRSAI ÜGYVÉDI IRODA SZABÓ, KELEMEN ÉS TÁRSAI ÜGYVÉDI IRODA SZABÓ, KELEMEN ÉS TÁRSAI ÜGYVÉDI IRODA A Szabó, Kelemen és Társai Ügyvédi Iroda létrejötte a Szabó és Társai Ügyvédi Irodára vezethető vissza, amelyet Szabó Tamás

Részletesebben

A Nonprofit Információs és Oktató Központ Alapítvány kiemelten közhasznú szervezet Adószám:18063710-1-41

A Nonprofit Információs és Oktató Központ Alapítvány kiemelten közhasznú szervezet Adószám:18063710-1-41 A Nonprofit Információs és Oktató Központ Alapítvány kiemelten közhasznú szervezet Adószám:18063710-1-41 (NIOK Alapítvány 1027 Budapest, Margit krt. 43.-45.) 2003. évi közhasznú jelentése ----------------------------

Részletesebben

Vállalkozásfejlesztési pályázatok 2012

Vállalkozásfejlesztési pályázatok 2012 Vállalkozásfejlesztési pályázatok 2012 Név Cél Pályázhatnak Elszámolható költségek Támogatás technológiafejlesztés GOP-2.1.1/A Közép-Magyarországi Régió felfüggesztve! Komplex vállalati technológiafejlesztés

Részletesebben

Élelmiszer-stratégia 2014-2020. Gyaraky Zoltán főosztályvezető Élelmiszer-feldolgozási Főosztály

Élelmiszer-stratégia 2014-2020. Gyaraky Zoltán főosztályvezető Élelmiszer-feldolgozási Főosztály Élelmiszer-stratégia 2014-2020. Gyaraky Zoltán főosztályvezető Élelmiszer-feldolgozási Főosztály A hazai élelmiszer-feldolgozás jelentősége Miért stratégiai ágazat a magyar élelmiszer-feldolgozás? A lakosság

Részletesebben

Információbiztonság irányítása

Információbiztonság irányítása Információbiztonság irányítása Felső vezetői felelősség MKT szakosztályi előadás 2013.02.22 BGF Horváth Gergely Krisztián, CISA CISM gerhorvath@gmail.com Találós kérdés! Miért van fék az autókon? Biztonság

Részletesebben

Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar ÜZLETI TANÁCSADÓ szakirányú továbbképzési szak Az üzleti tanácsadás napjaink egyik kulcsfontosságú ágazata az üzleti szférában. A tercier szektor egyik elemeként

Részletesebben

Jogi és menedzsment ismeretek

Jogi és menedzsment ismeretek Jogi és menedzsment ismeretek Értékesítési politika Célja: A marketingcsatorna kiválasztására és alkalmazására vonatkozó elvek és módszerek meghatározása Lépései: a) a lehetséges értékesítési csatornák

Részletesebben

+36 20 316 6766 mail@adatkezelo.hu www.adatkezelo.hu 2015 Első Hazai Adatkezelő Kft. All Rights Reserved.

+36 20 316 6766 mail@adatkezelo.hu www.adatkezelo.hu 2015 Első Hazai Adatkezelő Kft. All Rights Reserved. Rólunk Az Első Hazai Adatkezelő Kft. contact center, HR és tréning, munkaerő-kölcsönzés valamint facility management szolgáltatások nyújtásával áll Megbízói rendelkezésére. A rábízott feladatokat 2002

Részletesebben

tények és adatok az union biztosítóról

tények és adatok az union biztosítóról Az UNION Biztosító a magyar biztosítási piac dinamikusan fejlődő cége, mely kompozit kínálata révén az ügyféligények széles palettáját képes kielégíteni. Széles élet- és nem-életbiztosítási palettájával

Részletesebben

Az UNION Biztosító a magyar biztosítási piac dinamikusan fejlődő cége,

Az UNION Biztosító a magyar biztosítási piac dinamikusan fejlődő cége, 2015 _ TÉNYEK ÉS ADATOK AZ UNION BIZTOSÍTÓRÓL Az UNION Biztosító a magyar biztosítási piac dinamikusan fejlődő cége, mely kompozit kínálata révén az ügyféligények széles palettáját képes kielégíteni. Széles

Részletesebben

AAz UNION Biztosító a magyar biztosítási piac dinamikusan fejlődő cége, mely kompozit kínálata révén

AAz UNION Biztosító a magyar biztosítási piac dinamikusan fejlődő cége, mely kompozit kínálata révén AAz UNION Biztosító a magyar biztosítási piac dinamikusan fejlődő cége, mely kompozit kínálata révén az ügyféligények széles palettáját képes kielégíteni. Széles élet- és nem-életbiztosítási palettájával

Részletesebben

A GINOP KIEMELT PROJEKT A VÁLLALATI KÉPZÉSEK SZOLGÁLATÁBAN

A GINOP KIEMELT PROJEKT A VÁLLALATI KÉPZÉSEK SZOLGÁLATÁBAN A GINOP-6.1.7-17 - KIEMELT PROJEKT A VÁLLALATI KÉPZÉSEK SZOLGÁLATÁBAN Előadó: Vavró Márta projektmenedzser Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal GINOP-6.1.7-17-2018-00001 E-mail cím: ginop617@nive.hu

Részletesebben

Global Work Unit Kft.

Global Work Unit Kft. Global Work Unit Kft. Akire mindenben számíthat, ha megoldásra váró munkája van Gondolkodjon velünk globálisan Cégbemutató Cégbemutató: Global Work Unit Kft az évtizedes szakmai múltra visszatekintő cégekből

Részletesebben

ÉLET A FELHŐBEN - HATÉKONYSÁGNÖVELÉS CLOUD TECHNOLÓGIÁVAL. Baranyi Fanni Microsoft Online Szolgáltatások Értékesítési Szakértő

ÉLET A FELHŐBEN - HATÉKONYSÁGNÖVELÉS CLOUD TECHNOLÓGIÁVAL. Baranyi Fanni Microsoft Online Szolgáltatások Értékesítési Szakértő ÉLET A FELHŐBEN - HATÉKONYSÁGNÖVELÉS CLOUD TECHNOLÓGIÁVAL Baranyi Fanni Microsoft Online Szolgáltatások Értékesítési Szakértő Magunknak állítjuk elő: kapacitáshiány, vagy kapacitástöbblet Közműhálózatok:

Részletesebben

Kiválóság kultúra fejlődése a DMRV Zrt.-nál Előadás a KIVÁLÓSÁG TAVASZ 2012 rendezvényen 2012. 03. 08. Előadó: Vogel Csaba vezérigazgató

Kiválóság kultúra fejlődése a DMRV Zrt.-nál Előadás a KIVÁLÓSÁG TAVASZ 2012 rendezvényen 2012. 03. 08. Előadó: Vogel Csaba vezérigazgató Kiválóság kultúra fejlődése a DMRV Zrt.-nál Előadás a KIVÁLÓSÁG TAVASZ 2012 rendezvényen 2012. 03. 08. Előadó: Vogel Csaba vezérigazgató 1 A CÉG TÖRTÉNETE, JOGELŐDÖK A cég fennállását 1928. október 21-től

Részletesebben

Biztosítási válaszok szűkülő piaci körülmények között. Erdős Mihály Generali-Providencia Zrt.

Biztosítási válaszok szűkülő piaci körülmények között. Erdős Mihály Generali-Providencia Zrt. Biztosítási válaszok szűkülő piaci körülmények között Erdős Mihály Generali-Providencia Zrt. Tartalomjegyzék 1. A biztosítási piac megváltozott körülményei 2. Ügyféligények 3. Lehetséges vállalati válaszok

Részletesebben

innovációra és nemzetközi együttműködések

innovációra és nemzetközi együttműködések Tények és adatok Alapítás 1993 Tulajdonosok 100%-ban magyar tulajdonosi kör Éves forgalom 300 millió Forint C é g p r o fi l A 1993-ban alapított vállalkozás, fő profilja üzleti informatikai megoldások

Részletesebben

Szponzorációs ajánlat

Szponzorációs ajánlat REevolutio Regionális Fejlesztési Konferencia és Kerekasztal Román-magyar területi együttműködések a gazdaságfejlesztés szolgálatában Szponzorációs ajánlat Debreceni konferencia 2009. június 3. Megjelenési

Részletesebben

Engedélyszám: 18211-2/2011-EAHUF Verziószám: 1. 2451-06 Vállalkozási alapismeretek követelménymodul szóbeli vizsgafeladatai

Engedélyszám: 18211-2/2011-EAHUF Verziószám: 1. 2451-06 Vállalkozási alapismeretek követelménymodul szóbeli vizsgafeladatai 1. feladat Az új gazdasági év tervezésénél egy vállalat marketing munkatársat kíván foglalkoztatni. A marketinges alkalmazásának feltételei során meg kell határozni a feladatokat. Fogalmazza meg a leendő

Részletesebben

Csongrád megyei vállalkozások innovációs fejlesztései. Nemesi Pál CSMKIK elnök 2014. június 26.

Csongrád megyei vállalkozások innovációs fejlesztései. Nemesi Pál CSMKIK elnök 2014. június 26. Csongrád megyei vállalkozások innovációs fejlesztései Nemesi Pál CSMKIK elnök 2014. június 26. Innovációs tevékenység célja Magasabb hozzáadott érték Versenyelőny Piacbővítés CSOMIÉP Kft. Legrand Zrt.

Részletesebben

Tőlünk függ minden, csak akarjuk! Széchenyi István. Siba Ignác, Irányító Hatóság

Tőlünk függ minden, csak akarjuk! Széchenyi István. Siba Ignác, Irányító Hatóság Tőlünk függ minden, csak akarjuk! Széchenyi István Siba Ignác, Irányító Hatóság Új Széchenyi Terv 1. Foglalkoztatás Minden GOP-os pályázatban alapelem 2. Növekedés: Stratégia alkotás Kitörési pontok meghatározása

Részletesebben

Ajánlatkérő adatlap. 1. Kérelmező szervezet adatai: 2. Kérelmező szervezet vezetősége, kapcsolattartója:

Ajánlatkérő adatlap. 1. Kérelmező szervezet adatai: 2. Kérelmező szervezet vezetősége, kapcsolattartója: 1. Kérelmező szervezet adatai: Szervezet neve: Székhely: Levelezési címe: Adószáma: Honlap címe: 2. Kérelmező szervezet vezetősége, kapcsolattartója: Cégvezető neve: Telefon száma: Kapcsolattartó neve:

Részletesebben

PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK. Unio Tender Europa Kft.

PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK. Unio Tender Europa Kft. PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK Unio Tender Europa Kft. Miről lesz szó? I. Általános szabályok az ÚSZT vállalkozásfejlesztési pályázataira vonatkozóan II. III. IV. Célok, tények az ÚSZT-ről Jelenleg nyitva álló

Részletesebben

Kreatív értékesítési technikák a social media segítségével.

Kreatív értékesítési technikák a social media segítségével. Kreatív értékesítési technikák a social media segítségével. Lukács Ádám József Piac & Profit 2014.09.24. Lukács Ádám József Online Marketing Specialista Ügynökség ATL BTL ONLINE KREATÍV PRODUKCIÓS GYÁRTÁS

Részletesebben

A Magyar Szolgáltatóipari és Outsourcing Szövetség évi munkaterve

A Magyar Szolgáltatóipari és Outsourcing Szövetség évi munkaterve A Magyar Szolgáltatóipari és Outsourcing Szövetség 2009. évi munkaterve Az alábbiakban foglaljuk össze az elnökség 2009. január 9-10-i ülésén megfogalmazott javaslatokat a Szövetség 2009 évi programjához,

Részletesebben

dimeb Dinet Logisztika Kft Technológia munkavédelmi szakembereknek és szolgáltatóknak. Hatékonyság - Minőség - Innováció.

dimeb Dinet Logisztika Kft Technológia munkavédelmi szakembereknek és szolgáltatóknak. Hatékonyság - Minőség - Innováció. dimeb Dinet Logisztika Kft Technológia munkavédelmi szakembereknek és szolgáltatóknak. Hatékonyság - Minőség - Innováció. Mi a dimeb? A dimeb munkavédelmi szakemberek számára kifejlesztett modern technológia.

Részletesebben

AEGONdirekt.hu. Köszöntjük Önöket sajtótájékoztatónkon!

AEGONdirekt.hu. Köszöntjük Önöket sajtótájékoztatónkon! AEGONdirekt.hu Köszöntjük Önöket sajtótájékoztatónkon! Tartalom Zatykó Péter, AEGON Magyarország cégcsoport vezérigazgató Online biztosítási piaci helyzetkép Koncepció és stratégia Hagyományos és direkt

Részletesebben

Pénzforgalmi szolgáltatások fejlesztése ügyfél szemmel. Budapest, szeptember 9.

Pénzforgalmi szolgáltatások fejlesztése ügyfél szemmel. Budapest, szeptember 9. Pénzforgalmi szolgáltatások fejlesztése ügyfél szemmel Budapest, 2015. szeptember 9. A gyorsaság és a biztonság mindenek előtt Biztonság + Gyorsaság = 2 Bizalmas, üzleti és banktitok A globális trendek

Részletesebben

A JÖVŐ INTERNET KUTATÁSKOORDINÁCIÓS KÖZPONT SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA

A JÖVŐ INTERNET KUTATÁSKOORDINÁCIÓS KÖZPONT SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA A JÖVŐ INTERNET KUTATÁSKOORDINÁCIÓS KÖZPONT SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA Debreceni Egyetem Jövő Internet Kutatáskoordinációs Központ 2015 PREAMBULUM A Debreceni Egyetem (DE), mint vezető konzorciumi

Részletesebben

kulcsszerepben a biztosítási piacon Független alkusz A MIN Ő ok SÉG BIZT OSÍTV A

kulcsszerepben a biztosítási piacon Független alkusz A MIN Ő ok SÉG BIZT OSÍTV A A MINŐSÉG BIZTOSÍTVA Független alkuszok kulcsszerepben a biztosítási piacon 2 Kik vagyunk? 3 A Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) 1991-ben 13 alkuszcég elhatározásából jött

Részletesebben

AEO Tanácsadás. Megfelelés az informatikai és biztonsági követelményeknek. Bozsik Tibor IT csoport vezető

AEO Tanácsadás. Megfelelés az informatikai és biztonsági követelményeknek. Bozsik Tibor IT csoport vezető AEO Tanácsadás Megfelelés az informatikai és biztonsági követelményeknek Engedélyezett Gazdálkodó Státusz (AEO) 2008. Január elsejével került bevezetésre Cél: AEO-val rendelkező gazdálkodó pozitív megkülönböztetése

Részletesebben

Használja ki a vállalati innovációs és kutatás-fejlesztési pályázati lehetőségeket segítségünkkel!

Használja ki a vállalati innovációs és kutatás-fejlesztési pályázati lehetőségeket segítségünkkel! Használja ki a vállalati innovációs és kutatás-fejlesztési pályázati lehetőségeket segítségünkkel! Nagyobb támogatottság, nagyobb versenyképesség! Glósz és Társa innováció menedzsment www.glosz.hu Innováció

Részletesebben

Vállalatirányítás könnyedén.

Vállalatirányítás könnyedén. Vállalatirányítás könnyedén www.eniac.hu ENIAC Computing Két évtizedes szakmai tevékenységünk és több száz vállalat átvilágítása során szerzett tapasztalataink garantálják, hogy üzleti ügyei biztos kezekben

Részletesebben

Ügyfélkapcsolat-kezelés Microsoft alapokon a Dynafix Kft-nél

Ügyfélkapcsolat-kezelés Microsoft alapokon a Dynafix Kft-nél Ügyfélkapcsolat-kezelés Microsoft alapokon a Dynafix Kft-nél Budapest, 00.0. Jakab Ákos Sárközi Szabolcs CRM ügyfélkapcsolatok kezelése A cégről Tevékenység Microsoft szoftverek beszerzésében CRM, vállaltirányítási

Részletesebben

Kkv-beruházások: kitarthat még a cégek lendülete

Kkv-beruházások: kitarthat még a cégek lendülete Sajtóközlemény azonnal közölhető! Kkv-beruházások: kitarthat még a cégek lendülete Budapest, 2017. június 27. Minden ötödik 200 millió és 15 milliárd forint közötti árbevétellel rendelkező kis- és középvállalkozás

Részletesebben

CSR IRÁNYELV Tettek a fenntartható fejlõdés érdekében

CSR IRÁNYELV Tettek a fenntartható fejlõdés érdekében CSR IRÁNYELV Tettek a fenntartható fejlõdés érdekében A Toyota alapítása óta folyamatosan arra törekszünk, hogy kiváló minõségû és úttörõ jelentõségû termékek elõállításával, valamint magas szintû szolgáltatásainkkal

Részletesebben

Vállalkozásfinanszírozási lehetőségek Győr- Moson-Sopron megyében

Vállalkozásfinanszírozási lehetőségek Győr- Moson-Sopron megyében Vállalkozásfinanszírozási lehetőségek Győr- Moson-Sopron megyében Ősze Gábor Termékfelelős, Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány 2015. április 16. Tevékenységünk A Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési

Részletesebben

Megőrzi, ami jó. A vállalati kultúra szerepe a munkaerő megtartásában

Megőrzi, ami jó. A vállalati kultúra szerepe a munkaerő megtartásában Megőrzi, ami jó A vállalati kultúra szerepe a munkaerő megtartásában Az összefoglaló célja Komplex vállalati dolgozói program bemutatása Mint a vállalati kultúra szerves eleme Az érdeklődés felkeltése

Részletesebben

Információbiztonság fejlesztése önértékeléssel

Információbiztonság fejlesztése önértékeléssel Információbiztonság fejlesztése önértékeléssel Fábián Zoltán Dr. Horváth Zsolt, 2011 Kiindulás SZTE SZAKK információ információ adatvédelmi szabályozás napi gyakorlat információ Milyen az összhang? belső

Részletesebben

XXIII. MAGYAR MINŐSÉG HÉT

XXIII. MAGYAR MINŐSÉG HÉT XXIII. MAGYAR MINŐSÉG HÉT MŰHELYMUNKA MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZEREK ÁTALAKÍTÁSA AZ ISO 9001:2015 SZERINT GYAKORLATI FOGÁSOK. TOHL ANDRÁS TECHNIKAI VEZETŐ SGS HUNGÁRIA KFT. NAPIREND Bevezetés, problémák,

Részletesebben

Enterprise Europe Network. Best Practice Meeting Nyíregyháza, 2013.06.27.

Enterprise Europe Network. Best Practice Meeting Nyíregyháza, 2013.06.27. Enterprise Europe Network Best Practice Meeting Nyíregyháza, 2013.06.27. Enterprise Europe Network Best Practice Meeting Nyíregyháza, 2013.06.27. 2 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fqjmbzhweoa

Részletesebben

SWOT analízis Tamási Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatala 2009.

SWOT analízis Tamási Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatala 2009. Tamási Város Polgármesteri Hivatala SWOT analízis SWOT analízis Tamási Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatala 2009. SZEMPONTOK A kérdések megválaszolásához 1. VEZETÉS A vezetés szerepe a hivatali küldetés

Részletesebben

Elsőa piacon, elsőa Legjobb Munkahelyek között 2004.

Elsőa piacon, elsőa Legjobb Munkahelyek között 2004. Elsőa piacon, elsőa Legjobb Munkahelyek között 2004. T-Mobile Magyarország - a piacvezető mobil szolgáltató 19.38% 47.19% TMM Pannon Vodafone 33.43% 2004.október 2 Életutunk a technológiai kiválóságtól

Részletesebben

Alapvető cél és háttér információ. Pályázók köre. Iparág (a pályázó tevékenysége) A pályázó gazdálkodására vonatkozó feltételek:

Alapvető cél és háttér információ. Pályázók köre. Iparág (a pályázó tevékenysége) A pályázó gazdálkodására vonatkozó feltételek: Gazdaságfejlesztési Operatív Program komplex vállalati technológia fejlesztés mikro-, kisés középvállalkozások számára (GOP-2009-2.1.1/B; KMOP-2009-1.2.1/B) Alapvető cél és háttér információ TERVEZET A

Részletesebben

EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS. Amely létrejött egyrészről az OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit. másrészről a(z)..

EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS. Amely létrejött egyrészről az OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit. másrészről a(z).. EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS Amely létrejött egyrészről az Képviseli: dr. Karakó László ügyvezető igazgató Székhely: 1036 Budapest, Lajos utca 80. Levelezési cím: 1301 Budapest, Pf. 84. Adószám: 23811038-2-41

Részletesebben

A HATÉKONY VÁLLALATI MŰKÖDÉS VEZETŐI ESZKÖZTÁRA

A HATÉKONY VÁLLALATI MŰKÖDÉS VEZETŐI ESZKÖZTÁRA A HATÉKONY VÁLLALATI MŰKÖDÉS VEZETŐI ESZKÖZTÁRA XXV. Nemzeti Minőségügyi Konferencia 2018. szeptember 13-14. Tóth Valéria Minőségmenedzsment osztályvezető Magyar Posta Zrt. MINŐSÉG - VERSENYKÉPESSÉG -

Részletesebben

Innermetrix Szervezeti Egészség Felmérés. Vezető János

Innermetrix Szervezeti Egészség Felmérés. Vezető János Innermetrix Szervezeti Egészség Felmérés április 18, 2011 Végezte Innermetrix Hungary Copyright Innermetrix, Inc. 2008 1 IMX Szervezeti Egészség Felmérés Üdvözöljük az Innermetrix Szervezeti Egészség Felmérésén!

Részletesebben

Globális trendek lokális stratégiák. Kovács András

Globális trendek lokális stratégiák. Kovács András Globális trendek lokális stratégiák Kovács András CLOUD KOLLABORÁCIÓ FOLYAMATFEJLESZTÉS CRM MOBILITÁS ALKALMAZÁSOK PLATFORMOK Strausz János FUJITSU Sales Operations Manager Veres Zsolt IBM Magyarország

Részletesebben

A Szilícium Mező Klaszter fejlesztésének eredményei, további tervek. Tóth István Szilícium Mező Kft. 2010. február 19.

A Szilícium Mező Klaszter fejlesztésének eredményei, további tervek. Tóth István Szilícium Mező Kft. 2010. február 19. A Szilícium Mező Klaszter fejlesztésének eredményei, további tervek Tóth István Szilícium Mező Kft. 2010. február 19. I. A Szilícium Mező program rövid bemutatása II. Az ÉAOP-1.1.2-2008-0013 pályázat eredményei

Részletesebben

Tisztelt Érdeklődő, Látogató!

Tisztelt Érdeklődő, Látogató! Tisztelt Érdeklődő, Látogató! Mi a Carmechanix Team előnye a piacon jelen lévő, hasonló tevékenységű vállalatokkal szemben? Ön miért minket válasszon járműve javítására? Hasonlítsa össze szolgáltatásainkat

Részletesebben

Banki üzleti szabályok kezelésének támogatása

Banki üzleti szabályok kezelésének támogatása Banki üzleti szabályok kezelésének támogatása Szabálykezelés ILog eszközzel 2008. november 4. Tartalom Bemutatkozás BRM Business Rule Management Egy banki példa Kérdések és válaszok 3 2008. május 28. Az

Részletesebben

FEDLAP PÁLYÁZÓ SZÉKHELYE: 2040 BUDAÖRS, GYÁR U. 2. PÁLYÁZAT ÜZLETI ETIKAI DÍJ 2014. NAGYVÁLLALAT KATEGÓRIA

FEDLAP PÁLYÁZÓ SZÉKHELYE: 2040 BUDAÖRS, GYÁR U. 2. PÁLYÁZAT ÜZLETI ETIKAI DÍJ 2014. NAGYVÁLLALAT KATEGÓRIA FEDLAP PÁLYÁZÓ NEVE: PARTNERGROUP KFT. PÁLYÁZÓ SZÉKHELYE: 2040 BUDAÖRS, GYÁR U. 2. PÁLYÁZAT ÜZLETI ETIKAI DÍJ 2014. NAGYVÁLLALAT KATEGÓRIA PÁLYÁZAT AZ ÜZLETI ETIKAI DÍJRA 2014 NAGYVÁLLALAT A 2000 januárjában

Részletesebben

GINOP Gyakornoki program - támogató szolgáltatások. ismertető

GINOP Gyakornoki program - támogató szolgáltatások. ismertető GINOP-5.2.5-16 Gyakornoki program - támogató szolgáltatások ismertető A GINOP-5.2.5-16 Gyakornoki program - támogató szolgáltatások projekt A projekt célja: A GINOP 5.2.4-16 Gyakornoki program pályakezdők

Részletesebben

North Hungarian Automotive Cluster

North Hungarian Automotive Cluster North Hungarian Automotive Cluster Alapítók Miskolci Egyetem Innovációmenedzsment Kooperációs Kutatási Központ Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Pannon Autóipari Klaszter 2 Az ImKKK

Részletesebben

Magyarország ügyfélbarát víziközmű szolgáltatói program

Magyarország ügyfélbarát víziközmű szolgáltatói program Mert az a lényeg amit az ügyfél tapasztal! Magyarország ügyfélbarát víziközmű szolgáltatói program TARTALOMJEGYZÉK (oldalszámok) MIRŐL SZÓL AZ IQVÍZ ÜGYFÉLBARÁT SZOLGÁLTATÓK PROGRAM ÉS MIÉRT ÉRDEMES RÉSZT

Részletesebben

KÖNYVVIZSGÁLAT Fontos Önnek cége piaci megítélése? A valóság a számokban rejlik!

KÖNYVVIZSGÁLAT Fontos Önnek cége piaci megítélése? A valóság a számokban rejlik! The Leader for Exceptional Client Service KÖNYVVIZSGÁLAT Fontos Önnek cége piaci megítélése? A valóság a számokban rejlik! A BDO világszerte... A BDO a világ ötödik legnagyobb könyvelő, könyvvizsgáló,

Részletesebben

Dr. FEHÉR PÉTER Magyarországi szervezetek digitális transzformációja számokban - Tények és 1trendek

Dr. FEHÉR PÉTER Magyarországi szervezetek digitális transzformációja számokban - Tények és 1trendek Dr. FEHÉR PÉTER Magyarországi szervezetek digitális transzformációja számokban - Tények és 1trendek 2 Változás sebessége A gazdasági átalakulás nehezen követi a technológiai fejlődést Technológiai változás

Részletesebben

PROF. DR. FÖLDESI PÉTER

PROF. DR. FÖLDESI PÉTER A Széchenyi István Egyetem szerepe a járműiparhoz kapcsolódó oktatásban, valamint kutatás és fejlesztésben PROF. DR. FÖLDESI PÉTER MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIA 2014. JANUÁR 31. Nemzetközi kitekintés Globalizáció

Részletesebben

Versenyelőny vagy nyűg a minőségirányítás?

Versenyelőny vagy nyűg a minőségirányítás? Versenyelőny vagy nyűg a minőségirányítás? Dr. Kardos Lilla Vezető orvos igazgató 2 Vezető európai egészségügyi szolgáltató Fejlett képalkotó diagnosztika Sugárterápia Diagnosztikai és sugárterápiás szolgáltatások

Részletesebben

VÁLLALATI ESZMÉNYKÉP ÉS ÉRTÉKEK

VÁLLALATI ESZMÉNYKÉP ÉS ÉRTÉKEK VÁLLALATI ESZMÉNYKÉP ÉS ÉRTÉKEK Vállalati eszmémykép A sikerhez vezető utunk A vállalat eszményképe az EVVA önképét írja le és utat mutat a szervezet egészének. A vállalati kultúra és a vállalati azonosság

Részletesebben

IQvíz Tanácsadó Kft. Magyarország ügyfélbarát víziközmű szolgáltatói program

IQvíz Tanácsadó Kft. Magyarország ügyfélbarát víziközmű szolgáltatói program Magyarország ügyfélbarát víziközmű szolgáltatói program Tartalomjegyzék MIRŐL SZÓL AZ IQVÍZ ÜGYFÉLBARÁT SZOLGÁLTATÓK PROGRAM? MIÉRT ÉRDEMES RÉSZT VENNI A PROGRAMBAN? AZ IQVÍZ ÜGYFÉLBARÁT SZOLGÁLTATÓK PROGRAM

Részletesebben

A minőségirányítási rendszer auditálása laboratóriumunkban. Nagy Erzsébet Budai Irgalmasrendi Kórház Központi Laboratórium

A minőségirányítási rendszer auditálása laboratóriumunkban. Nagy Erzsébet Budai Irgalmasrendi Kórház Központi Laboratórium A minőségirányítási rendszer auditálása laboratóriumunkban Nagy Erzsébet Budai Irgalmasrendi Kórház Központi Laboratórium Alkalmazott standardok MSZ EN ISO 9000:2001 (EN ISO 9000: 2000) Minőségirányítási

Részletesebben

Non-stop fizetési lehetőségek a RITEK Zrt. fejlesztésében. Dr. Kancsár Attila Értékesítési és szolgáltatási igazgató közgazdász-jogtanácsos

Non-stop fizetési lehetőségek a RITEK Zrt. fejlesztésében. Dr. Kancsár Attila Értékesítési és szolgáltatási igazgató közgazdász-jogtanácsos Non-stop fizetési lehetőségek a RITEK Zrt. fejlesztésében Dr. Kancsár Attila Értékesítési és szolgáltatási igazgató közgazdász-jogtanácsos A RITEK Zrt. bemutatása RITEK Zrt. - Regionális Információtechnológiai

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ FREDERIK TECHNOLOGIES PARTNEREI RÉSZÉRE

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ FREDERIK TECHNOLOGIES PARTNEREI RÉSZÉRE FREDERIK TECHNOLOGIES PARTNEREI RÉSZÉRE Hatályos: 1 TARTALOM 1. ADATKEZELŐ ADATAI... 3 2. A TÁJÉKOZTATÓ CÉLJA... 3 3. AZ ADATKEZELÉS ÁLTALÁNOS CÉLJA... 3 4. KEZELT ADATOK...4 4.1. SZERZŐDÉSES KAPCSOLATOK...

Részletesebben

Biztosítási Fórum 2015

Biztosítási Fórum 2015 Biztosítási Fórum 2015 Budapest, 2015. december 8 9. 1. nap Szabályozási változások a biztosítási szektorban 8:30 tól Regisztráció 9:00 9:15 Az IIR Magyarország és a nap elnökének köszöntője A nap elnöke:

Részletesebben

Felvesszük a ritmusát!

Felvesszük a ritmusát! Sikerre hangolva! A gázellátásról szóló 2008. évi XL. törvény az Önök számára is megteremtette a szabad földgázkereskedő választás lehetőségét. Ha sokallják vállalkozásuk energia költségeit, vagy nincsenek

Részletesebben