Irodai Szelektív Papírgyűjtés Biztonságos Iratmegsemmisítés

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Irodai Szelektív Papírgyűjtés Biztonságos Iratmegsemmisítés"

Átírás

1 Irodai Szelektív Papírgyűjtés Biztonságos Iratmegsemmisítés Biztonságos és környezetbarát megoldás irodai papírhulladék kezelésére és újrahasznosítására Megbízható - Rugalmas - Díjmentes INEST Nonprofit Kft Budapest, Ilka u. 31.

2 Az INEST Nonprofit Kft. az irodákban, intézményekben keletkező papírhulladék gyűjtésére, megsemmisítésére díjmentes, praktikus és megbízható megoldást ajánl. A cég 2008-ban kezdte meg környezetvédelemmel kapcsolatos tevékenységét, amelynek fókuszában a szelektív papírgyűjtés ösztönzése áll. Az Inest célja olyan szelektív hulladékgyűjtő programok megvalósítása, amelyen keresztül formálja a vállalatok környezettel szembeni érzékenységét, továbbá utat mutat a fenntartható fejlődés elősegítésében. Az irodai papírgyűjtő program által begyűjtött papírhulladékból környezetbarát, újrapapír termékek gyártását támogatja. MI AZ ELŐNYE ÖNNEK EBBŐL? Megoldjuk egy problémáját: iratai, bizalmas dokumentumai és egyéb irodai papírhulladékai biztonságos körülmények között megsemmisítésre kerülnek oly módon, hogy azok újrahasznosulnak, újrapapír termékek készülnek belőle. Összességében: pénzt takaríthat meg, mert szelektív irodai papírgyűjtő szolgáltatásunk díjmentes, csökken a saját szemét mennyisége (ezáltal annak díja); megtakaríthatja az iratmegsemmisítésre szánt összeget, mivel a dokumentumok begyűjtése és darálása szigorúan őrzött körülmények között történik; a dolgozók szelektív hulladékgyűjtési aktivitásán keresztül segíti a környezettudatos szemlélet megértését és elterjesztését, valamint jó célt/kezdeményezést támogat: a környezet védelmét, mert a szelektív hulladékgyűjtés által kevesebb szemét kerül a hulladéklerakókba, égetőkbe és a papírgyártáshoz kevesebb fa kerül kivágásra.

3 SZOLGÁLTATÁSFORMÁK Az INEST Nonprofit Kft-nek három országos lefedettségű szelektív papírgyűjtési szolgáltatástípusa van: 1. Irodai szelektív papírgyűjtés 2. Biztonságos iratkezelés megsemmisítés 3. Irattári selejtezés 1. Irodai szelektív papírgyűjtés Az irodai szelektív papírgyűjtés a rendszeres irodai használat során keletkezett papírhulladék szelektív gyűjtését és elszállítását jelenti. Ezáltal Önnek kevesebb a hulladékkezelési költsége, kevesebb szemét kerül a kommunális hulladéklerakókba és nem utolsó sorban az összegyűjtött papírhulladék újrahasznosításra kerül. Az INEST minimum 10 papírhulladékkal teli zsák ( min. 150 kg ) megléte esetén díjmentesen vállalja a szelektíven gyűjtött papír elszállítását. A szelektív papírgyűjtési szolgáltatás igénylése: 1. Ön igent mondott a szelektív papírgyűjtésre, és felveszi velünk a kapcsolatot. Telefonszám: , cím: 2. Szerződést kötünk, valamint az irodai használatra kifejlesztett erősített hullámkartonból készült szelektív hulladékgyűjtőinket kivisszük a helyszínre. A szelektív szemeteseink 32*32 cm alapterületűek, 80 cm magasak. 3. Ön és munkatársai a szelektív hulladékgyűjtőkbe elhelyeznek egy 120 literes erősített nylonzsákot és ebbe gyűjtik a papírhulladékot. 4. Ha megteltek a szelektív papírgyűjtő dobozok, akkor azt jelzi nekünk, és a nylonzsákokat a dobozokból kiemelve átadja nekünk szállításra. A papírhulladék szállítását igény szerinti rendszerességgel ingyenesen végezzük. 5. Az iratok az Ön cégétől közvetlenül az Inest őrzött telephelyére érkeznek, 24 órában szigorúan őrzött területre. A papírok fegyveres biztonsági őrzés mellett kerülnek válogatásra majd újrapapír lesz belőlük. 6. Ön és munkatársai továbbra is gyűjtik a kihelyezett szelektív gyűjtőkbe a papírt. 7. Mi az iratokból, papírhulladékból 100%-ban reciklált alapanyagú környezetbarát termékek gyártását támogatjuk.

4 2. Biztonságos iratkezelés megsemmisítés A biztonságos iratkezelés és megsemmisítés az 1. típusú (irodai szelektív papírgyűjtés) szolgáltatáshoz hasonlóan működik, azonban kiemelt figyelmet fordít az iratok biztonságos kezelésére és a bizalmas kezelés dokumentálására, az ügyfél igényeinek figyelembevételével. A szolgáltatás igénylése: 1. Ön igent mondott a szelektív papírgyűjtésre, biztonságos iratkezelésre és felveszi velünk a kapcsolatot. Telefonszám: , cím: 2. Szerződést kötünk, valamint az irodai használatra kifejlesztett erősített hullámkartonból készült, sorszámozott plombával ellátott, zárt rendszerű szelektív hulladékgyűjtőinket kivisszük a helyszínre. A szelektív szemeteseink 32*32 cm alapterületűek, 80 cm magasak. 3. Ön és munkatársai a szelektív hulladékgyűjtőkbe gyűjtik az iratokat, ill. irodai papírhulladékot. 4. Ha megteltek a szelektív papírgyűjtő dobozok, akkor azt jelzi nekünk. A megtelt gyűjtődobozokat elszállítjuk és helyére újabb, leplombált szelektív gyűjtődobozok kerülnek. (Az első plombált szelektív papírgyűjtő kihelyezése ingyenes, az újabb kihelyezéskor 1000Ft +Áfa / leplombált gyűjtődoboz térítési díjat számlázunk az Ön cégének.) 5. A plombált papírgyűjtő dobozok elszállításra kerülnek zárt rakterű járművekkel. 6. Az iratok az Ön cégétől közvetlenül az Inest 24 órában szigorúan őrzött telephelyére érkeznek. A papírok fegyveres biztonsági őrzés mellett kerülnek válogatásra, igény szerint darálásra, iratzúzásra, majd újrapapír lesz belőlük. 7. Az iratok megsemmisítéséről igény szerint hivatalos igazolást állítunk ki és juttatunk el Önnek, megjelölve a sorszámozott plombával ellátott papírgyűjtő dobozok ürítésének és tartalmuk ledarálásának dátumát. 8. Ön és munkatársai továbbra is gyűjtik a kihelyezett szelektív gyűjtőkbe a papírt. 9. Mi az iratokból, papírhulladékból 100%-ban reciklált alapanyagú környezetbarát termékek gyártását támogatjuk. A BIZTONSÁG biztosítása szempontjából néhány fontos információ: Az iratok válogatása és újrahasznosításra történő előkészítése az Inest szigorú szabályaival, valamint 24 órás biztonsági felügyelettel garantálja az érkezett papírszállítmány bizalmas és szakszerű kezelését, az iratok megfelelő biztonsági szinten történő megsemmisítését. Az iratok válogatása zárt területen, fegyveres őrzés mellett történik.

5 3. Irattári selejtezés Az iratok selejtezése, irodai költözés vagy - rendrakás során keletkezett papíralapú dokumentumok díjmentes elszállítását, megsemmisítését foglalja magába. Ez a szolgáltatástípus vehető igénybe alkalmi irattári selejtezés, iroda felszámolása/költöztetése, stb. esetén. A papírszállítás minimum 150 kg papírhulladék esetén díjmentes, és igény szerint megsemmisítési nyilatkozat kerül kiállításra. A szolgáltatás igénylése: 1. Ön igent mondott a környezetbarát irattári selejtezésre, és felveszi velünk a kapcsolatot. Telefonszám: , cím: 2. Összegyűlt papírok, iratok mennyiségétől és tárolási formájától függően egyeztetjük a legpraktikusabb elszállítás lehetőségeit az Önök igényeinek megfelelően. 3. A zárt iratgyűjtő dobozok vagy zsákok elszállításra kerülnek zárt rakterű járművekkel. 4. Az iratok az Ön cégétől közvetlenül az Inest őrzött telephelyére érkeznek, 24 órában szigorúan őrzött területre. A papírok fegyveres biztonsági őrzés mellett kerülnek válogatásra, igény szerint iratzúzásra, majd újrapapír lesz belőlük. 5. Az iratok megsemmisítéséről igény szerint megsemmisítési nyilatkozatot állítunk ki és juttatunk el Önnek, megjelölve az elszállított iratok mennyiségét, a szállítás és iratzúzás dátumát. 6. Mi az iratokból, papírhulladékból 100%-ban reciklált alapanyagú környezetbarát termékek gyártását támogatjuk.

6 AMIT GARANTÁLUNK: biztonságos és bizalmas iratkezelést, teljes körű iratmegsemmisítést, valamint díjmentes és környezetbarát megoldást! REFERENCIÁINK: Biztosító Társaságok, Bankok, Közjegyzői és Ügyvédi irodák,polgármesteri Hivatalok, Egyetemek, Főiskolák, Kormányhivatal, Állami intézmények Igény esetén lehetőséget biztosítunk a beszállított iratanyag megsemmisítésének megtekintésére! Telephelyünk: 1108, Budapest, Kozma utca 2. Nyitvatartási idő: hétfő -péntek 6:30-14:30 Előzetes telefonos egyeztetés után szívesen fogadjuk az Önök szervezésében beszállított irattári, irodai papírhulladékot! MITŐL ÚJ EZ A KONCEPCIÓ? ingyenes utcai szelektív hulladékgyűjtés már létezett, de irodai még nem bármilyen cég vagy intézmény csatlakozhat a szelektív papírgyűjtéshez Ne felejtsük, a környezettudatos magatartás, a papír újrahasznosítása a jövő generációi számára lehetővé teszi, hogy ők is élvezhessék még a természet adta szépségeket. Keressen bennünket telefonon ( ), en vagy látogasson el Facebook oldalunkra (https://www.facebook.com/inest.ujrapapir?ref=ts&fref=ts )!

Közszolgáltatási Hulladékgazdálkodási Terv 2013.

Közszolgáltatási Hulladékgazdálkodási Terv 2013. Közszolgáltatási Hulladékgazdálkodási Terv 2013. Szervezet neve: Kaposvári Városgazdálkodási Zártkörűen működő Részvénytársaság Címe: 7400 Kaposvár, Cseri u.16. Cégjegyzékszáma: 14-10-300008 Adószáma:

Részletesebben

Környezeti jelentés 2015 4D SOFT Kft.

Környezeti jelentés 2015 4D SOFT Kft. Környezeti jelentés 2015 4D SOFT Kft. Szervezeti profil A 4D SOFT Számítástechnikai Kft. egy 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállalat, amely több mint 20 éve fejleszt integrált üzleti alkalmazásokat.

Részletesebben

Vállalkozási szerződés

Vállalkozási szerződés Vállalkozási szerződés Amely létrejött egyrészről az MFB Magyar Fejlesztési Bank Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhelye: 1051 Budapest, Nádor u. 31., adószáma: 10644371-2- 44, bankszámlaszáma: 14600012-00321000-00000000,

Részletesebben

Paks és térsége hulladékgazdálkodási

Paks és térsége hulladékgazdálkodási Lakossági tájékoztató Paks és térsége hulladékgazdálkodási rendszer Együtt a tiszta és egészséges lakókörnyezetért! Kiadó: Ecorys Magyarország Kft. Nyomda: Pannónia-Print Kft. Felhasznált források: epp.eurostat.ec.europa.eu

Részletesebben

Hulladékok. új utakon

Hulladékok. új utakon Hulladékok új utakon 2 Magyarország a XXI. század kezdetére a kor szellemének megfelelő színvonalú hulladékgazdálkodási rendszer kialakítását tűzte ki célul. Az új stratégia mehatározását befolyásolta

Részletesebben

A rendelet hatálya II. FEJEZET A HELYI HULLADÉKGAZDÁLKODÁS

A rendelet hatálya II. FEJEZET A HELYI HULLADÉKGAZDÁLKODÁS BALASSAGYARMAT VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 38/2013.(XII.02.) önkormányzati rendelete a helyi hulladékgazdálkodásról és a nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz kezelésének kötelező

Részletesebben

MULTISZINT Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

MULTISZINT Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság MULTISZINT Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság ÜZLETSZABÁLYZAT Budapest, 2014. 1 Tartalomjegyzék AZ ÜZLETSZABÁLYZAT TÁRGYA, ÉS HATÁLYA... 5. oldal Az üzletszabályzat hatálya Személyi

Részletesebben

I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ I.1) Név, cím és kapcsolattartási pont(ok) Hivatalos név: Füzesgyarmat Város Önkormányzata Nemzeti azonosító (ha ismert):

I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ I.1) Név, cím és kapcsolattartási pont(ok) Hivatalos név: Füzesgyarmat Város Önkormányzata Nemzeti azonosító (ha ismert): I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ I.1) Név, cím és kapcsolattartási pont(ok) Hivatalos név: Füzesgyarmat Város Önkormányzata Nemzeti azonosító (ha ismert): AK02532 Postai cím: Szabadság tér tér 1. Város: Füzesgyarmat

Részletesebben

SE Szolgáltatási Szabályzat Operatív Főigazgatóság

SE Szolgáltatási Szabályzat Operatív Főigazgatóság SE Szolgáltatási Szabályzat Operatív Főigazgatóság BUDAPEST 2014 TARTALOM BEVEZETŐ... 4 1. FOGALMAK... 5 2. A SZABÁLYZAT HATÁLYA... 7 3. BIZTONSÁGTECHNIKAI, LOGISZTIKAI ÉS SZOLGÁLTATÁSI IGAZGATÓSÁGI BELSŐ

Részletesebben

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételek Vásárlási feltételek Megrendelés: Programjainkat kizárólag írásban lehet megrendelni. Ez történhet a honlapunkon található online megrendelőlap kitöltésével, vagy a honlapunkról letölthető megrendelőlapok

Részletesebben

1. A rendelet célja. 2. Általános rendelkezések

1. A rendelet célja. 2. Általános rendelkezések Bátaapáti község Önkormányzata Képviselőtestületének 10/2013. (VII.26.) önkormányzati rendelete A települési szilárd hulladékgazdálkodási közszolgáltatásról Bátaapáti község Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

VÁLLALKOZÁS ALAPÍTÁSA

VÁLLALKOZÁS ALAPÍTÁSA a sikeres újbudai kisvállalkozásokért 1. füzet VÁLLALKOZÁS ALAPÍTÁSA Vállalkozás alapítása 2 Tisztelt újbudai vállalkozók! Magyarország fejlődésének talán legfontosabb motorját a hazai tulajdonú kis- és

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag. RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette és előterjeszti : Hutter Jánosné jegyző

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE VESZPRÉM MEGYEI JOGÚ VÁROS ÉS EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT JEGYZŐJE Szám: EPL/6/2/2015. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek. Jelen ÁSZF hatálybalépésének ideje: 2013. október 20.

Általános Szerződési Feltételek. Jelen ÁSZF hatálybalépésének ideje: 2013. október 20. Általános Szerződési Feltételek Jelen ÁSZF hatálybalépésének ideje: 2013. október 20. Jelen dokumentum tartalmazza a Nettrade Szolgáltató és Tanácsadó Kft., mint szolgáltató által üzemeltetett www.kreativjatek.hu

Részletesebben

Országos Hulladékgazdálkodási Terv 2009-2020.

Országos Hulladékgazdálkodási Terv 2009-2020. Országos Hulladékgazdálkodási Terv 2009-2020. 2 Tartalom 1. Bevezetés... 6 2. A magyarországi hulladékgazdálkodás sajátosságai... 6 2.1. Magyarországi hulladékgazdálkodás jelenlegi helyzete, előrejelzés...

Részletesebben

Adatvédelmi Irányelvek

Adatvédelmi Irányelvek Adatvédelmi Irányelvek Köszönjük, hogy felkereste honlapunkat, ahol lehetősége nyílik arra, hogy többet is megtudjon a Nestléről és termékeinkről. A Nestlé kiemelten fontosnak tartja az Ön személyes adatai

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 1. Értelmező rendelkezések Jelen Általános Szerződési Feltételek valamint a hatálya alá tartozó megállapodások és szerződések értelmezése során az alábbi fogalmak a következő

Részletesebben

Fenntarthatósági. jelentés 2010/2011. Tesco-Global Áruházak Zrt.

Fenntarthatósági. jelentés 2010/2011. Tesco-Global Áruházak Zrt. Fenntarthatósági 2010/2011 jelentés Tesco-Global Áruházak Zrt. 4 Vezérigazgatói köszöntő 6 A Tesco Magyarországon 6 köszöntő Tartalomjegyzék 8 20 12 Vállalati felelősség a Tescónál Vállalati értékeink

Részletesebben

DÉL-DUNÁNTÚLI VÍZÜGYI IGAZGATÓSÁG

DÉL-DUNÁNTÚLI VÍZÜGYI IGAZGATÓSÁG DÉL-DUNÁNTÚLI VÍZÜGYI IGAZGATÓSÁG KÖRNYEZETI JELENTÉS 2011. ÉV DÉL-DUNÁNTÚLI VÍZÜGYI IGAZGATÓSÁG KÖRNYEZETI JELENTÉS 2011. ÉV Készítette: Istvándi-Feil Nóra okl. környezetmérnök Ellenőrizte: Schubert József

Részletesebben

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT. Évgyűrűk. Önkéntes Nyugdíjpénztár 2011.

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT. Évgyűrűk. Önkéntes Nyugdíjpénztár 2011. PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT Évgyűrűk Önkéntes Nyugdíjpénztár 2011. TARTALOMJEGYZÉK I. A Szabályzat kiadásának célja...3 II. Fogalmi meghatározások...3 1. Panasz...3 2. Ügyfélkérés...3 3. Panaszos...3 4.

Részletesebben

Úrhida Község Önkormányzata Képviselő-testületének 16/2013. (XII.13.) önkormányzati rendelete a település hulladékgazdálkodásáról

Úrhida Község Önkormányzata Képviselő-testületének 16/2013. (XII.13.) önkormányzati rendelete a település hulladékgazdálkodásáról MHK JogszabJly szolgjltatjs 1. oldal, összesen: 6 oldal Úrhida Község Önkormányzata Képviselő-testületének 16/2013. (XII.13.) önkormányzati rendelete a település hulladékgazdálkodásáról Úrhida Község Önkormányzat

Részletesebben

Légy Pécs Jövője! Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata pályázatot hirdet civil szervezetek támogatására

Légy Pécs Jövője! Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata pályázatot hirdet civil szervezetek támogatására Légy Pécs Jövője! Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata pályázatot hirdet civil szervezetek támogatására Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata kiemelten fontosnak tartja a civil szervezetekkel való együttműködést

Részletesebben

DOKUMENTUMMENEDZSMENT PAPÍR NÉLKÜL, SZABADON

DOKUMENTUMMENEDZSMENT PAPÍR NÉLKÜL, SZABADON WWW.ENIAC.HU Automatizált vállalati tevékenységek Átlátható üzleti folyamatok Könnyedebb irányítás Megalapozott vezetõi döntések Csökkenõ operatív feladatok Több idõ az üzletszerzésre Növekvõ ügyfél-elégedettség

Részletesebben

INTELLIGENS, A LEGÚJABB INTERNET KOMMUNIKÁCIÓS TECHNOLÓGIÁKAT ALKALMAZÓ LOGISZTIKAI SZOFTVER.

INTELLIGENS, A LEGÚJABB INTERNET KOMMUNIKÁCIÓS TECHNOLÓGIÁKAT ALKALMAZÓ LOGISZTIKAI SZOFTVER. INTELLIGENS, A LEGÚJABB INTERNET KOMMUNIKÁCIÓS TECHNOLÓGIÁKAT ALKALMAZÓ LOGISZTIKAI SZOFTVER. Sok szempontból előnyös a PROGRAMJA! raktár üzemeltetési Bevezető. Kedves Partnerünk! Ön is jól tudja, hogy

Részletesebben

Alkalmanként megjelenő falulap

Alkalmanként megjelenő falulap 4. évfolyam / 1. szám Alkalmanként megjelenő falulap Lényegesen megváltozik a települési szilárd hulladék elszállításának rendje, növekszik a szolgáltatás díja és az ürítés száma 2013. január 1-től a lényegesen

Részletesebben

ÚJRÓNAFŐ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA K É P V I S E L Ő- T E S T Ü L E T É N E K. 14/2013.(XII.18.) önkormányzati r e n d e l e t e

ÚJRÓNAFŐ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA K É P V I S E L Ő- T E S T Ü L E T É N E K. 14/2013.(XII.18.) önkormányzati r e n d e l e t e ÚJRÓNAFŐ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA K É P V I S E L Ő- T E S T Ü L E T É N E K 14/2013.(XII.18.) önkormányzati r e n d e l e t e a hulladékgazdálkodási közszolgáltatásról Újrónafő Község Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

MUTATÓ. Vezseny Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. Június 24-én megtartott nyílt testületi üléséről. Hat. Rend.

MUTATÓ. Vezseny Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. Június 24-én megtartott nyílt testületi üléséről. Hat. Rend. MUTATÓ Vezseny Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. Június 24-én megtartott nyílt testületi üléséről Tárgy: Hat. Rend. száma: Vezseny Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. június

Részletesebben

Mezőkövesd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 35/2013. (XII.20.) önkormányzati rendelete. a települési hulladékgazdálkodási közszolgáltatásról

Mezőkövesd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 35/2013. (XII.20.) önkormányzati rendelete. a települési hulladékgazdálkodási közszolgáltatásról Mezőkövesd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 35/2013. (XII.20.) önkormányzati rendelete a települési hulladékgazdálkodási közszolgáltatásról Mezőkövesd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

ERZSÉBETVÁROSI HUMÁN KISOKOS. Megújuló gondoskodási formák

ERZSÉBETVÁROSI HUMÁN KISOKOS. Megújuló gondoskodási formák ERZSÉBETVÁROSI HUMÁN KISOKOS Megújuló gondoskodási formák 2 3 Kedves Olvasó! Úgy vélem, hogy a területi ellátási modell erzsébetvárosi megvalósításának áttekintéséhez, a mit-hogyan-miért megértéséhez fontos

Részletesebben