SELECT VIDEO januári megjelenések. A Bourne hagyaték (The Bourne Legacy) (16)

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "SELECT VIDEO 2013. januári megjelenések. A Bourne hagyaték (The Bourne Legacy) (16)"

Átírás

1 SELECT VIDEO januári megjelenések A Bourne hagyaték (The Bourne Legacy) (16). Ajánlott fogyasztói ár: Ft A Bourne-trilógia írója, Tony Gilroy visszatér, hogy egy újabb akciódús fejezettel bővítse a Bourne-univerzumot. A Bourne hagyaték főhőse Aaron Cross (Jeremy Renner), a szuperkatona, kinek életét az előző három film eseményei sodorják veszélybe. Renner mellett most először tűnik fel a szériában Rachel Weisz és Edward Norton, ugyanakkor jól ismert szerepeikben viszontláthatjuk a sorozat néhány nagy veteránját, Albert Finney-t, Joan Allent, David Starthairnt és Scott Glennt. Rendező: Tony Gilroy Szereplők: Jeremy Renner, Rachel Weisz, Edward Norton Nyelvek: magyar 5.1, angol 5.1, cseh 5.1 Feliratok: magyar, angol (halláskárosult), cseh, dán, finn, héber, izlandi, norvég, svéd Hossz: 130 perc Képarány: 2.40:1, anamorfikus szélesvásznú Vonalkód: A Bourne hagyaték Blu-ray (The Bourne Legacy) (16). Ajánlott fogyasztói ár: Ft Extrák: Kimaradt jelenetek Bourne: Az újjászületés Íme Aaron Cross Földrészek között: A Hagyaték forgatásán Embernek farkasa A farkas-jelenet próbafelvétele Mozgó célpontok: Aaron és Marta Káosz két keréken: A motoros üldözés Audiokommentár Tony Gilroy író/rendező és Dan Gilroy társíró közreműködésével) Nyelvek: magyar DTS 5.1, angol DTS-HD master audio 5.1, cseh DTS 5.1, lengyel DTS 5.1, orosz DTS 5.1, portugál DTS 5.1, spanyol DTS 5.1, thai DTS 5.1, török DTS 5.1 Feliratok: magyar, angol (halláskárosult), bolgár, cseh, észt, görög, héber, lengyel, lett, litván, orosz, portugál, román, spanyol, thai, török 1

2 Hossz: 135 perc Képarány: 2.40:1, szélesvásznú Vonalkód: Gyártó: Universal Studios Holdfény Királyság (Moonrise Kingdom) (12). Ajánlott fogyasztói ár: Ft Feltárul most a Holdfény Királyság, hogy csodálatos történetet meséljen Neked az első szerelemről. Mikor a szíved először veri azt a szédületesen új ritmust, mikor a gyomrodban először teszik meg bizsergető röppályájukat a lepkék, mikor a szavak elakadnak, a gondolatok meglódulnak, és a vágyak feltolulnak. Egy New England-i szigeten Sam, a társai által kirekesztett tinédzser fiú meglép a cserkésztáborból, hogy együtt lehessen Suzyval, a rideg otthonából elszökött, meg nem értett lánnyal. Kalandvágytól hajtva a páros beveti magát a vadonba, s miközben a sziget seriffje (Bruce Willis), a cserkészek kétségbeesett vezetője (Edward Norton) és két bosszús szülő (Bill Murray és Frances McDormand) szegődik a nyomukba nem beszélve a gyámhatóság kérlelhetetlen ügynökéről (Tilda Swinton), Sam és Suzy életük, lelkük és szívük legnagyobb kalandját éli meg Wes Anderson (Tenenbaum, a háziátok, A csodálatos róka úr) egyéni látványvilágú és humorú, szeretni valóan naiv, mégis bámulatosan bölcs szerelmes filmjébe. Extrák (magyar felirattal): Interjú Bill Murray-vel Interjú Jason Schwartzmannel Interjú Wes Andersonnal Interjú Edward Nortonnal Könyvek a filmben Vetítés a cserkésztáborban A forgatáson Bill Muray-ve Rendező: Wes Anderson Szereplők: Bruce Willis, Edward Norton, Bill Murray, Frances McDormand, Tilda Swinton, Jason Schwartzman, Bob Balaban Nyelvek: magyar 5.1, angol 5.1 Feliratok: magyar Hossz: 94 perc Képarány: 16:9 Vonalkód: Kiadó: Select video 2

3 PARAMOUNT PICTURES éves a Paramount kollekció szinkronos megjelenései - Krumplirózsa (Frankie és Johnny) (16) Javasolt fogyasztói ár: Ft Al Pacino és Michelle Pfeiffer sziporkáznak ebben a lebilincselő romantikus komédiában. Pfeiffer játssza Frankie-t, aki pincérnő egy new yorki kávézóban. Egy spr fájdalmas kapcsolat után Frankie-nek legkevésbé egy új férfira van szüksége amíg a férfi el nem jön érte. Pacino barátságos ex-szélhámos, akit felvesznek szakácsnak. A férfi teljesen belehabarodik Frankie-be. De Frankie szerint ők annyira különböznek, mint a rántott és a főtt tojás. Mit érthet a férfi azon, hogy már akkor egy pár voltunk, amikor még nem is ismertük egymást? Garry Marshall (Micsoda nő!) rendezésében a Krumplirózsa egy elbűvölően eredeti szerelmi történet elbűvölően eredeti humorérzékkel. Rendezte: Garry Marshall Szereplők: Al Pacino, Michelle Pfeiffer Nyelvek: magyar 2.0, angol 5.1, lengyel 5.1, cseh mono Feliratok: magyar, cseh, lengyel Hossz: 113 perc Képarány: 16:9 Vonalkód:

4 Nem vagyunk mi angyalok (We re No Angels) (16) Javasolt fogyasztói ár: Ft Valami nagyon nem klappol azzal a két új pappal. Mi több, egyszerűen röhejes, ahogy viselkednek. Ez azért van, mert Robert De Niro és Sean Penn nem az egyház emberei, nem bizony. Szökött fegyencek ők, akik csak azért imádkoznak, hogy magukat papnak kiadva és a rendőröket kikerülve átslisszolhassanak a határon egyenesen a szabadságot jelentő Kanadába. De Niro és Penn mellett Demi Moore játssza a főszerepet ebben a David Mamet által írt, isteni komédiában, melyet bűn lenne kihagyni! Rendezte: Neil Jordan Szereplők: Robert De Niro, Sean Penn Nyelvek: magyar 2.0, angol 5.1, lengyel 5.1 Feliratok: magyar, lengyel Hossz: 102 perc Képarány: 16:9 Vonalkód:

5 A mexikói (The Mexican) (16) Javasolt fogyasztói ár: Ft Az első közös filmjükben Brad Pitt és Julia Roberts fergetegesen akciódús utazást tesznek a határ déli oldalán James Gandolfinival (Maffiózók) ebben a dögös, ravasz thriller-vígjátékban, mely nem csak egy-két fordulatot rejt. Mielőtt a hanyag Jerry jó útra térhetne Samantha oldalán, vállalnia kell egy rázós utat Mexikóba, hogy elhozzon egy felbecsülhetetlen értékű pisztolyt, és ezzel egyenlítse ki tartozását. A pisztolyt megtalálni sima ügy. De mikor felforrósodik a maffiafőnökökkel és bérgyilkosokkal tarkított helyzet, a hazajutás már egészen más tészta Rendező: Gore Verbinski Szereplők: Brad Pitt, Julia Roberts, James Gandolfini Nyelvek: magyar 2.0, angol 5.1, lengyel 5.1 Feliratok: magyar, lengyel Hossz: 119 perc Képarány: 16:9 Vonalkód:

6 Sabrina (1995) (12) Javasolt fogyasztói ár: Ft A szerelem fura dolog. Főleg, amikor Harrison Ford, Julia Ormond és Greg Kinnear alkotják minden idők legkedvesebb, legnyerőbb szerelmi háromszögét. Sydney Pollack (Aranyoskám) rendezésében a Sabrina úgy ragyog, mint egy valóra vált tündérmese. Harrison Ford játssza Linus Larrabee-t, az elfoglalt mágnást, akinél nincs hely a szerelemre a határidőnaplóban. De amikor aranyifjúöccse (Kinnear) és Sabrina (Ormond), a sofőr lánya között kialakuló románc veszélyezteti Linus egyik üzletét, az igazgatótanács szakít neki időt egy kis gonoszkodásra. Linus csapni kezdi a szelet Sabrinának, azzal a szándékkal, hogy majd ejti a lányt, ha az üzlet megköttetett. Vajon a világ egyetlen élő szívdonorja felfedezi a szívét? Hát persze! De mint a legjobb utazásoknál általában, itt nem csak a cél az élvezet, hanem az odavezető út is. Rendező: Sydney Pollack Szereplők: Harrison Ford, Julia Ormond, Greg Kinnear Nyelvek: magyar 2.0, angol 2.0, lengyel 5.1, cseh 2.0 Feliratok: magyar, lengyel, cseh Hossz: 122 perc Képarány: 16:9 Vonalkód:

7 Új árpontban kerülő címeink Mint a hurrikán (Forces Of Nature) (12) Csupán 2 nappal az esküvője előtt Ben (Ben Affleck), repülőgépe meghibásodása miatt, New Yorkban ragad és nem tud hazajutni izguló mennyasszonyához Savannah városába. Józan esze ellenére a megbízható férjjelölt az autóstopot választja a szabadszellemű utazóval, Sarahval (Sandra Bullock) és ezzel kezdetét veszi az év legféktelenebb utazása. Először ez a két ellentétes személyiség csak a bajt vonzza komikus események és természeti katasztrófák sorának képében. Hamarosan viszont hurrikánszerű ellenállhatatlan vonzalom csak le a párra, amely azzal fenyeget, hogy örökre letéríti őket útjukról, ebben a szexi, elsöprő erejű kalandban, amely Jeffry Lyons (WNBC-TV) szerint vicces és rafinált menet melyet soha nem lehet elfelejteni. Extrák: A forgatásról Kimaradt jelenetek Rendező: Bronwen Hughes Szereplők: Sandra Bullock, Ben Affleck Nyelvek: magyar 2.0, angol 5.1, cseh 2.0, lengyel 2.0 Feliratok: angol (halláskárosult), görög, török Hossz: 106 perc Képarány: 1.85:1, anamorfikus Vonalkód:

8 A tábornok lánya (The General s Daughter) (18) Lehet valamit jól csinálni, rosszul csinálni, és úgy, ahogy a hadsereg csinálja. De az nem lehet, hogy Paul Brenner (John Travolta) katonai nyomozó részt vegyen annak eltusolásában, hogy a Fort MacCallum tisztjei eltitkolják egy gyönyörű hadnagynő meggyilkolásának indítékait. Travolta megkapó alakítása sugárzik ebből a lebilincselő thrillerből, melyben Madeleine Stowe alakítja Brenner nyomozósegédjét és korábbi szerelmét. James Cromwell, Timothy Hutton, Clarence Williams III és James Woods pedig a gyanúsítottak között van ebben a túlfűtött macska-egér játékban, mely a film elejétől egészen a döbbenetes és kirobbanó befejezésig lebilincseli a néző figyelmét. -Sandie Newton, CBS-TV Rendező: Simon West Szereplők: John Travolta, James Cromwell, Timothy Hutton, Clarence Williams III, James Woods Nyelvek: magyar 2.0, angol 5.1, cseh 2.0, német 5.1 Feliratok: angol (halláskárosult), arab, bolgár, dán, finn, holland, izlandi, lengyel, német, norvég, román, török, svéd Hossz: 111 perc Képarány. 2.35:1, anamorfikus Vonalkód:

9 A felejtés bére (Paycheck) (12) Az elismert rendező, John Woo (M:I 2 és Ál/Arc) futurisztikus thrillere a látványos akciót lenyűgöző rejtéllyel ötvözi, garantálva, hogy a kirobbanó kezdéstől egészen a lélegzetelállító befejezésig kétségek között tartsa nézőit. Michael Jennings (Ben Affleck) kitűnő számítástechnikus, akit szigorúan titkos feladatokra kérnek fel. Minden egyes munka után kitörlik rövid távú memóriáját, nehogy információt szivárogtasson ki a megbízatásáról. Legutóbbi munkája végeztével amikor hároméves szerződését nyolc számjegyű összeggel honorálja régi barátja (Aaron Eckhart) - Jennings döbbenten hallja, hogy egész fizetéséről lemondott. Úgy tűnik, számára nincs visszaút - mígnem egy rejtélyes borítékban elfelejtett múltjára utaló nyomokat kap. A gyönyörű tudósnő (Uma Thurman) segítségével Jenningsnek az idő szorításában kell megfejtenie múltjának rejtvényét... miközben megpróbálja elkerülni a jövőben rá váró borzalmakat. EXTRÁK: Audiokommentár John Woo rendezővel Audiokommentár ean Georgaris forgatókönyvíróval A sors megkísértése: A felejtés bére kaszkadőrmutatványai A jövő megtervezése Kimaradt/bővített jelenetek és alternatív befejezés Rendező: John Woo Szereplők: Ben Affleck, Aaron Eckhart, Uma Thurman Hangok: magyar 5.1, angol 5.1, cseh 5.1 Feliratok: magyar, angol, cseh Hossz: 114 perc Képarány: 2.35:1 Vonalkód:

10 A stepfordi feleségek (The Stepford Wives) (12) Stepford városának van egy titka. Az itt élő feleségek túlságosan tökéletesek, a férjek pedig túlságosan boldogok. Vajh mi rejtőzhet eme fura idill mögött? A sztárokkal teletűzdelt film az 1975-ben készült thriller-klasszikus szellemes feldolgozása. EXTRÁK: o Frank Oz rendező kommentárja o A tökéletes világ: Így készült a film o Stepford meghatározása o Stepford épületei o A stepfordi feleségek és férjek o Kimaradt és bővített jelenetek o Bakiparádé o Előzetesek Rendezte: Frank Oz Szereplők: Nicole Kidman, Matthew Broderick, Bette Midler, Christopher Walken, Faith Hill, Glenn Close Hangok: magyar 5.1, angol 5.1, cseh 5.1, lengyel 5.1 Feliratok: magyar, angol, cseh, lengyel Hossz: 89 perc Képarány:16:9 anamorfikus Vonalkód:

11 Honey 2 (12) Miután összekülönbözött a törvénnyel, Maria, a tehetséges utcai táncos visszatér Bronxba, hogy mindent újra kezdjen, és tehetségét segítségül hívva végre megvalósítsa álmait. Ezért aztán Maria szívét-lelkét beleadja a táncba, és mindent megtesz, hogy felkészítse frissen verbuvált csapatát a küszöbön álló televíziós táncvetélkedőre, a Dance or Die -ra. Mint annak idején Honey, Maria is a felkészülésben és a táncban leli meg önmagát: azt, hogy honnan jött és hogy hová tartozik. Rendező: Bille Woodruff Szereplők: Katerina Graham, Randy Wayne, Seychelle Gabriel Nyelvek: magyar 5.1, angol 5.1, spanyol 5.1 Feliratok: magyar, angol (halláskárosult), dán, norvég, portugál, spanyol, svéd Hossz: 106 perc Képarány: 1.78:1, anamorfikus szélesvásznú Vonalkód:

12 Michael Jackson: Egy ikon élete (Michael Jackson:The Life Of An Icon) (12) Bepillantást nyerünk ritkaságnak számító stúdióbeli- és élő televíziós felvételekbe Michael édesanyja, Katherine, valamint testvérei, Tito és Rebbie Jackson közreműködésével. Életének kulcsfontosságú szereplői együtt idézik fel a Pop Királyának páratlan életét, melyet hullámhegyek és -völgyek egyaránt tarkítottak. David Gest, a film producere hiánypótló portrét készített legjobb barátjáról, Michael Jackson-ról a sztár családja, barátai és olyan zenei legendák részvételével, mint Smokey Robinson, Dionne Warwick, Nick Ashford, Valery Simpson, és sokan mások. Rendezte: Andrew Eastel Nyelv: angol 5.1 Feliratok: magyar, angol (halláskárosult), arab, cseh, dán, finn, görög, lengyel, norvég, svéd Hossz: 148 perc Képarány: 1.78:1, anamorfikus szélesvásznú Vonalkód:

13 ZhuZhu Pets Zhu-küldetés (ZhuZhu Pets Quest for Zhu) (0) A szívmelengető történet négy vidám kis apróságról szól - akik történetesen hörcsögök -, és az a küldetésük, hogy eljussanak Zhu palotájába, ahol azt remélik, hogy minden álmuk valóra válik. Csatlakozz a bátor és imádnivaló Pöttömhöz, amint végigsöpör a mesés Zhuniverzumon! Gazdájától elszökve barátságot köt Kajakkal, Nyam- Nyammal és Mr. Flaszterral. Amikor elképesztően izgalmas útjuk végén megérkeznek Zhu palotájába, rájönnek, hogy a hihetetlen kalandok sora még csak most kezdődik! Mazhula, a gonosz hüllőszerű lény útjukba áll, hogy megakadályozza őket álmaik megvalósításában. Apró Zhu-hőseink azonban összefognak, és bebizonyítják, hogy a gonosz sohasem győzedelmeskedhet a jó felett. Pöttöm pedig rájön, hogy már rég megvolt mindene, amiről korábban álmodozott, és az egyetlen, amit valóban szeretne az, hogy megtalálja a hazavezető utat. Extrák: 2 vidám karaoke videoklip Nyelvek: magyar 5.1, angol 5.1, cseh 5.1 Felirat: nincs Hossz: 70 perc Képarány: 1.78:1, anamorfikus szélesvásznú Vonalkód:

14 Az amerikai (The American) (16) Az Oscar -díjas George Clooney főszereplésével készült AZ AMERIKAI, ez az erotikával és feszültséggel fűszerezett thriller. Balul elsült munkája után Jack (Clooney) egy vadregényes olasz kisvárosba vonul vissza és elvállal még egy utolsó feladatot: egy titokzatos összekötő számára kell fegyvert építenie. Forró szerelmi viszonyba keveredik egy helybéli nővel, ami elsőre veszélytelennek tűnik, az árnyékból kilépve azonban megkísérti a sorsot. Jack kisvártatva egy szövevényes ügyben találja magát, és egyre kétségbeesettebben próbál menekülni titkos múltja elől. Anton Corbijn, a különleges képi világgal rendelkező, számos díjat nyert Control című filmje után izgalmas és érdekfeszítő történetet mutat be. A film alapjául szolgáló könyv már megjelent! Extrák (magyar felirattal): Audiokommentár Kimaradt jelenetek Így készült Rendezte: Anton Corbijn Szereplők: George Clooney, Violante Placido, Thekla Reuten, Paolo Bonacelli Nyelvek: magyar 5.1, angol 5.1 Felirat: magyar Hossz: 103 perc Képarány: 2.35:1 Vonalkód:

SELECT VIDEO. Extrák (magyar felirattal): Digitális valóság Nem zöldnek áll a világ Evolúciós mix

SELECT VIDEO. Extrák (magyar felirattal): Digitális valóság Nem zöldnek áll a világ Evolúciós mix SELECT VIDEO Tini Nindzsa Teknőcök (Teenage Mutant Ninja Turtles ) (12) Ajánlott fogyasztói ár: 2.490 Ft A Tini Nindzsa Teknőcök jobbak és menőbbek, mint valaha ebben a szemkápráztató akciókkal és falrengető

Részletesebben

Csillagközi Romboló: A terv (Battlestar Galactica: The Plan)

Csillagközi Romboló: A terv (Battlestar Galactica: The Plan) Select 86 Kft. 2010. szeptemberi új megjelenések UNIVERSAL PICTURES Csillagközi Romboló: A terv (Battlestar Galactica: The Plan) Lakossági megjelenés: 2010.09.09. A Cylonokat azért hozták létre, hogy az

Részletesebben

SELECT VIDEO 2015. június

SELECT VIDEO 2015. június Hazárdjáték (The Gambler) (16) Lakossági megjelenés: 2015.06.03 Ajánlott fogyasztói ár: 3.190 Ft SELECT VIDEO 2015. június epizódszereplő (Aranyoskám). Az Oscar -díjra jelölt* Mark Wahlberg karrierje legfontosabb

Részletesebben

Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztály 1. évad 6 lemez (Law & Order: Special Victims Season 1)

Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztály 1. évad 6 lemez (Law & Order: Special Victims Season 1) Select 86 Kft. 2009. júliusi új megjelenések UNIVERSAL PICTURES Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztály 1. évad 6 lemez (Law & Order: Special Victims Season 1) Lakossági megjelenés: 2009.07.02 Ajánlott

Részletesebben

SELECT VIDEO 2013. szeptemberi megjelenések. Barbie Mariposa és a Tündérhercegnő (Barbie Mariposa & the Fairy Princess) (6)

SELECT VIDEO 2013. szeptemberi megjelenések. Barbie Mariposa és a Tündérhercegnő (Barbie Mariposa & the Fairy Princess) (6) SELECT VIDEO 2013. szeptemberi megjelenések Barbie Mariposa és a Tündérhercegnő (Barbie Mariposa & the Fairy Princess) (6) Lakossági megjelenés: 2013.09.11. Ajánlott fogyasztói ár: 3.190 Ft A Barbie Mariposa

Részletesebben

SELECT VIDEO. Otthon, édes pokol (Home Sweet Hell) (16) Lakossági megjelenés: 2015.05.18 Ajánlott fogyasztói ár: 1.990 Ft

SELECT VIDEO. Otthon, édes pokol (Home Sweet Hell) (16) Lakossági megjelenés: 2015.05.18 Ajánlott fogyasztói ár: 1.990 Ft SELECT VIDEO Otthon, édes pokol (Home Sweet Hell) (16) Don Champagne-nak látszólag mindene megvan: sikeres vállalkozása, rendezett háza, jól nevelt gyerekei és tökéletes felesége. Ám amikor neje, Mona

Részletesebben

Amerikai gengszter (American Gangster)

Amerikai gengszter (American Gangster) Select 86 Kft. 2009. júliusi BUDGET megjelenések UNIVERSAL PICTURES Amerikai gengszter (American Gangster) Ridley Scott (Gladiátor) rendező irányítása alatt két Oscar-díjas színész Denzel Washington és

Részletesebben

SELECT VIDEO 2015. januári megjelenések

SELECT VIDEO 2015. januári megjelenések SELECT VIDEO 2015. januári megjelenések Tini Nindzsa Teknőcök (Teenage Mutant Ninja Turtles ) (12) Lakossági megjelenés: 2015.01.14 Ajánlott fogyasztói ár: 3.190 Ft A Tini Nindzsa Teknőcök jobbak és menőbbek,

Részletesebben

Select 86 Kft. 2009. decemberi új megjelenések UNIVERSAL PICTURES

Select 86 Kft. 2009. decemberi új megjelenések UNIVERSAL PICTURES Bunyó (Fighting) Select 86 Kft. 2009. decemberi új megjelenések UNIVERSAL PICTURES Az isten háta mögül jött Shawn MacArthur (Channing Tatum Közellenségek, G.I. Joe: A Kobra árnyéka) lopott áruk csencseléséből

Részletesebben

Vasember 2 (Iron Man 2)

Vasember 2 (Iron Man 2) Vasember 2 (Iron Man 2) Select 86 Kft. 2010. októberi megjelenések Paramount Home Entertainment Javasolt fogyasztói ár: 2.990 Ft Az Iron Man 2. lendületes és akciódús pörgés az első perctől az utolsóig.

Részletesebben

SELECT VIDEO 2013. májusi megjelenések

SELECT VIDEO 2013. májusi megjelenések SELECT VIDEO 2013. májusi megjelenések A nyomorultak (Les Miserables) (12) Lakossági megjelenés: 2013.05.08. Ajánlott fogyasztói ár: 3.190 Ft A 19. századi Franciaország szolgál forrongó háttérül A nyomorultaknak,

Részletesebben

SELECT VIDEO 2012. decemberi megjelenések. Varázslatos óceán 3D Blu-ray (Amazing Ocean) (0)

SELECT VIDEO 2012. decemberi megjelenések. Varázslatos óceán 3D Blu-ray (Amazing Ocean) (0) SELECT VIDEO 2012. decemberi megjelenések Varázslatos óceán 3D Blu-ray (Amazing Ocean) (0) Lakossági megjelenés: 2012.12.06. Ajánlott fogyasztói ár: 4.990 Ft A kép tájékoztató jellegű! Helyezkedj kényelembe

Részletesebben

Az Álmosvölgy legendája (Sleepy Hollow)

Az Álmosvölgy legendája (Sleepy Hollow) Select 86 Kft. 2010. december 9-i katalógus megjelenések Paramount Home Entertainment Az Álmosvölgy legendája (Sleepy Hollow) Tim Burton, a mesemondás nagymestere (A halott menyasszony, Charlie és a csokigyár)

Részletesebben

Hajrá csajok újra (Bring It On Again)

Hajrá csajok újra (Bring It On Again) Select 86 Kft. 2010. áprilisi budget megjelenések UNIVERSAL PICTURES Hajrá csajok újra (Bring It On Again) És újra itt vannak a csajok, hogy a dögös és cserfes folytatásban megmutassák, hogy még mindig

Részletesebben

SELECT VIDEO 2013. márciusi megjelenések

SELECT VIDEO 2013. márciusi megjelenések SELECT VIDEO 2013. márciusi megjelenések Az utolsó műszak (End Of Watch) (16) Lakossági megjelenés: 2013.03.06. A Kiképzés írója szövegezte ezt a magával ragadó, akcióban bővelkedő zsarudrámát, melyben

Részletesebben

SELECT VIDEO 2012. októberi megjelenések. Hófehér és a vadász (Snow White and the Huntsman) (12)

SELECT VIDEO 2012. októberi megjelenések. Hófehér és a vadász (Snow White and the Huntsman) (12) SELECT VIDEO 2012. októberi megjelenések Hófehér és a vadász (Snow White and the Huntsman) (12) Lakossági megjelenés: 2012.10.04. Ajánlott fogyasztói ár: 3.190 Ft Ebben az epikus kalandfilmben Kristen

Részletesebben

SELECT VIDEO 2015. július ÁRAKCIÓK!

SELECT VIDEO 2015. július ÁRAKCIÓK! SELECT VIDEO 2015. július ÁRAKCIÓK! Django elszabadul (Django Unchained) (18) Ajánlott fogyasztói ár: 999 Ft Egyszerűen briliáns Xilla Valentine, GlobalGrind.com Quentin Tarantino már megint vad, őrült

Részletesebben

A mandzsúriai jelölt (The Manchurian Candidate)

A mandzsúriai jelölt (The Manchurian Candidate) SELECT VIDEO 2011. márciusi megjelenések A mandzsúriai jelölt (The Manchurian Candidate) Bennett Marco kapitány és Raymond Shaw őrmester együtt szolgáltak az Öböl-háborúban. Egy támadás alkalmával Shaw

Részletesebben

SELECT VIDEO 2011. májusi megjelenések

SELECT VIDEO 2011. májusi megjelenések SELECT VIDEO 2011. májusi megjelenések Aki legyőzte Al Caponét Blu-ray (The Untouchables) Lakossági megjelenés: 2011.05.05. Javasolt fogyasztói ár: 6.990 Ft A kritikusok és a közönség tökéletesen egyetértenek.

Részletesebben

Leltárkönyv egyszer. Rekordok száma: 110

Leltárkönyv egyszer. Rekordok száma: 110 Leltkönyv egyszer Lelti szám Rakti i 00425585 2013.11.05. ParaNorman / rend. Chris Butler, Sam Fell,.-Budapest : Select'86 Kft., 2013.-1 DVD (88 infotéka (fszt.) DVD 2503 min): szín., hg..- Szinkronizált

Részletesebben

SELECT VIDEO 2011. augusztusi megjelenések

SELECT VIDEO 2011. augusztusi megjelenések Ébredj velünk (Morning Glory) Lakossági megjelenés: 2011.08.04. Ajánlott fogyasztói ár: 2.990 Ft SELECT VIDEO 2011. augusztusi megjelenések Mikor Becky-t (Rachel McAdams, Szerelmünk lapjai), a kőkeményen

Részletesebben

SELECT VIDEO 2014. márciusi megjelenések

SELECT VIDEO 2014. márciusi megjelenések SELECT VIDEO 2014. márciusi megjelenések A nyár királyai (Kings of Summer) (12) Lakossági megjelenés: 2014.03.05. Ajánlott fogyasztói ár: 1.990 Ft Joe és Patrick gyerekkori jóbarátok, akik a hétköznapi

Részletesebben

SELECT VIDEO 2014. októberi megjelenések

SELECT VIDEO 2014. októberi megjelenések SELECT VIDEO 2014. októberi megjelenések Monster High: Őrült kombináció (Monster High: Freaky Fusion) (6) Lakossági megjelenés: 2014.10.01 Ajánlott fogyasztói ár: 3.190 Ft Extrák (magyar felirattal): 3

Részletesebben

Halálos iramban (The Fast and the Furious)

Halálos iramban (The Fast and the Furious) Select 86 Kft. 2009. áprilisi új megjelenések UNIVERSAL PICTURES Halálos iramban (The Fast and the Furious) Ajánlott fogyasztói ár: 1.990 Ft A Halálos iramban, ez a magas fordulatszámon pörgő, adrenalinnal

Részletesebben

SELECT VIDEO 2012. novemberi megjelenések

SELECT VIDEO 2012. novemberi megjelenések SELECT VIDEO 2012. novemberi megjelenések Tükröm, Tükröm (Mirror, Mirror) (6) Lakossági megjelenés: 2012.11.08. Javasolt fogyasztói ár: 3.190 Ft Az extravagáns látásmódú rendező, Tarsem Singh ezúttal a

Részletesebben

JÚLIUSI MEGJELENÉS 1.

JÚLIUSI MEGJELENÉS 1. SV SELECT '86 Kereskedelmi Kft. SV SELECT VIDEO Műsoros videokazetta és nagykereskedelmi értékesítés SELECT VIDEO -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Részletesebben

SELECT VIDEO 2011. októberi megjelenések

SELECT VIDEO 2011. októberi megjelenések SELECT VIDEO 2011. októberi megjelenések Dóra, a felfedező: Kalandra fel! Dóra legjobb történetei (Dora, the Explorer: Let s Explore! Dora s Greatest Adventures) Lakossági megjelenés: 2011.10.06. Ajánlott

Részletesebben

2010. július Select Video várható megjelenések. Alkonyat Forksban A Twilight Saga városa (Twilight in Forks)

2010. július Select Video várható megjelenések. Alkonyat Forksban A Twilight Saga városa (Twilight in Forks) Select 86 Kereskedelmi Kft. 2010. július Select Video várható megjelenések Alkonyat Forksban A Twilight Saga városa (Twilight in Forks) Megjelenés időpontja: 2010.07.01. Az Alkonyat Forksban elkalauzol

Részletesebben

SELECT VIDEO 2011. áprilisi megjelenések. Végveszélyben Blu-ray (Clear and Present Danger)

SELECT VIDEO 2011. áprilisi megjelenések. Végveszélyben Blu-ray (Clear and Present Danger) SELECT VIDEO 2011. áprilisi megjelenések Végveszélyben Blu-ray (Clear and Present Danger) Lakossági megjelenés: 2011.04.07. Javasolt fogyasztói ár: 6.990 Ft Harrison Ford az elszánt CIA ügynök, Jack Ryan

Részletesebben

Mozgókép. Lekció: Mt 6, 25-34/Textus: Eszter 1-2 2015. október 18.

Mozgókép. Lekció: Mt 6, 25-34/Textus: Eszter 1-2 2015. október 18. Mozgókép Lekció: Mt 6, 25-34/Textus: Eszter 1-2 2015. október 18. Kedves Testvérek! Sokszor érzi az ember, hogy egy prédikációban jó tanácsokat kap, példamutatást, utat, amin járni lehet, iránymutatást,

Részletesebben

SELECT VIDEO 2012. júniusi megjelenések

SELECT VIDEO 2012. júniusi megjelenések SELECT VIDEO 2012. júniusi megjelenések A szingli fejvadász (One For The Money) (12) Lakossági megjelenés: 2012.06.07 Ajánlott fogyasztói ár: 3.190 Ft Isten hozott a New Jersey-ben található Trentonban,

Részletesebben

2016-07-04 Hétfő 06:00. Anonim alkotók klubja 07:30. Bosszú rendelésre 09:00. Te nem vagy te 10:45. VICE Félelmetes, furcsa, abszurd III/5.

2016-07-04 Hétfő 06:00. Anonim alkotók klubja 07:30. Bosszú rendelésre 09:00. Te nem vagy te 10:45. VICE Félelmetes, furcsa, abszurd III/5. 2016-07-04 Hétfő 08:00 Egy szerelem története: ők Az élet könyve 08:05 09:35 A belga meló 09:40 Liza, a rókatündér VII/1. 09:55 VII/2. 11: Lady W botrányos élete :50 14:25 Felvétel indul! XIII/27. Törésvonal

Részletesebben

Az utolsó ház balra (The Last House On The Left)

Az utolsó ház balra (The Last House On The Left) Select 86 Kft. 2009. novemberi új megjelenések UNIVERSAL PICTURES Az utolsó ház balra (The Last House On The Left) Lakossági megjelenés: 2009.11.05. A horror két nagymestere, Wes Craven (Sikoly) és Sean

Részletesebben

SELECT VIDEO Paramount_DreamWorks 2011. június

SELECT VIDEO Paramount_DreamWorks 2011. június SELECT VIDEO Paramount_DreamWorks 2011. június Cápamese (Shark Tale) Oszkár csóró vakardhal a helyi Bálnamosóban, ám a kishal átejti a nagyhalakat, és egy csapásra hőssé válik. Hogy tette titokban maradjon,

Részletesebben

ŐSZI FILMNAP 2010. Október 14. Október 7. angol film. Ideje: 95 perc Rendezte: Lone Scherfig Szereplők: Carey Mulligan, Peter Sarsgaard.

ŐSZI FILMNAP 2010. Október 14. Október 7. angol film. Ideje: 95 perc Rendezte: Lone Scherfig Szereplők: Carey Mulligan, Peter Sarsgaard. ŐSZI FILMNAP 2010 Október 7. A bombák földjén amerikai film Készült: 2008 Ideje: 131 perc Rendezte: Kathryn Bigelow Szereplők: Jeremy Renner, Christopher Sayegh, Ralph Fiennes Kathryn Bigelow A bombák

Részletesebben

Sorozatrajongók figyelem, ez a hétvége nektek szól!

Sorozatrajongók figyelem, ez a hétvége nektek szól! Sorozatrajongók figyelem, ez a hétvége nektek szól! Az HBO3 most hétvégén, február 18-án szombat reggel 6 órától február 21. kedd reggel 6 óráig kódolatlanul elérhetővé válik a legtöbb tévészolgáltatónál*.

Részletesebben

Valentin napi könyv- és filmajánló

Valentin napi könyv- és filmajánló Valentin napi könyv- és filmajánló Az 5 legkeresettebb romantikus olvasmány és film a Békés Megyei Könyvtárban Könyvek 1. Nicholas Sparks: Vissza hozzád Nicholas Sparks (Menedék, Szerencsecsillag) legújabb

Részletesebben

2008-02. www.budapestfilm.hu

2008-02. www.budapestfilm.hu 2008-02 www.budapestfilm.hu TERRORBOLYGÓ egylemezes változat TERRORBOLYGÓ egylemezes változat A B-kategóriás filmek iránt érzett határtalan tiszteletük jeléül Quentin Tarantino és Robert Rodriguez elkészítette

Részletesebben

Állj, határ! (The Border)

Állj, határ! (The Border) Select 86 Kft. 2009. júniusi budget megjelenések UNIVERSAL PICTURES Állj, határ! (The Border) Az Oscar -díjas Jack Nicholson játssza a főszerepet ebben a feszült történetben, amelyben egy férfinek választania

Részletesebben

Vörös Sárkány (Red Dragon)

Vörös Sárkány (Red Dragon) Vörös Sárkány (Red Dragon) Lakossági megjelenés: 2011.02.03. SELECT VIDEO Blu-ray megjelenések 2011. február Anthony Hopkins újra Oscar -díjas szerepébe bújik, amikor ismételten magára ölti Dr. Hannibal

Részletesebben

Májusi új könyveinkből

Májusi új könyveinkből Májusi új könyveinkből David Angsten: Sötét arany Budapest, I.P.C. Könyvek Kft. 2010. Jack Duran sosem hitte volna, hogy a főiskola befejezése után kezdetét veszi élete talán legveszélyesebb kalandja.

Részletesebben

MELLÉKLET. a következőhöz: Javaslat A Tanács határozata

MELLÉKLET. a következőhöz: Javaslat A Tanács határozata EURÓPAI BIZOTTSÁG Brüsszel, 2014.2.17. COM(2014) 89 final ANNEX 1 MELLÉKLET KIEGÉSZÍTŐ JEGYZŐKÖNYV AZ EURÓPAI GAZDASÁGI KÖZÖSSÉG ÉS AZ IZLANDI KÖZTÁRSASÁG KÖZÖTTI MEGÁLLAPODÁSHOZ A HORVÁT KÖZTÁRSASÁGNAK

Részletesebben

1 William Dodge Neely b: 1809, Pennsylvania; d: 1893, Kansas... 2 Frank Coolidge Neely b: 1856, Iowa; d: 1940, Iowa... 3 Clyde Coolidge Neely b:

1 William Dodge Neely b: 1809, Pennsylvania; d: 1893, Kansas... 2 Frank Coolidge Neely b: 1856, Iowa; d: 1940, Iowa... 3 Clyde Coolidge Neely b: Group 1 1 Thomas Neely b: 1695, Ireland; d: 1756, Pennsylvania... 2 Samuel Neely b: 1722, Ireland; d: 1775, Pennsylvania... 3 Thomas Neely b: 1745, Pennsylvania; d: 1836, Pennsylvania... 4 Samuel Neely

Részletesebben

BOB CICHERILLO CLASSIC

BOB CICHERILLO CLASSIC Men Classic Physique A Number Name Place 21 Scott Jackson 1 17 Albert Ramirez 2 Men Classic Physique B Number Name Place 7 Emilio Barrera 1 93 James Holliman 2 20 Matt Marshall 3 Men Classic Physique C

Részletesebben

Régi értékek, új technika - A mi mozink! Art mozi. Stúdió terem 2015. december havi műsora. (diákoknak érvényes diákigazolvánnyal!

Régi értékek, új technika - A mi mozink! Art mozi. Stúdió terem 2015. december havi műsora. (diákoknak érvényes diákigazolvánnyal! Régi értékek, új technika - A mi mozink! Art mozi Stúdió terem 2015. december havi műsora 8900 Zalaegerszeg, Széchenyi tér 4-6. Iroda: (9.00-17.00) tel/fax: 92/314-575, Pénztár: (14.00-20.00) tel: 20/260-2794

Részletesebben

MELLÉKLET. a következőhöz: Javaslat A Tanács határozata

MELLÉKLET. a következőhöz: Javaslat A Tanács határozata EURÓPAI BIZOTTSÁG Brüsszel, 2016.2.23. COM(2016) 84 final ANNEX 3 MELLÉKLET a következőhöz: Javaslat A Tanács határozata az Európai Unió, Izland, a Liechtensteini Hercegség és a Norvég Királyság közötti,

Részletesebben

A Skorpiókirály (The Scorpion King) Kiadás dátuma: február 5.

A Skorpiókirály (The Scorpion King) Kiadás dátuma: február 5. Select 86 Kft. 2009. februári budget megjelenések UNIVERSAL PICTURES A Skorpiókirály (The Scorpion King) Ötezer évvel ezelőtt egy Memnon nevű, könyörtelenül ambiciózus férfi úgy gondolta, az a sorsa, hogy

Részletesebben

2015-09-21 Hétfő 10:00 S 12 10:30 S 12. A semmi közepén VI/9. 10:55 S 12. Flörti dancing 12:35 S 12. Kettőt találhatsz 14:30 S 12.

2015-09-21 Hétfő 10:00 S 12 10:30 S 12. A semmi közepén VI/9. 10:55 S 12. Flörti dancing 12:35 S 12. Kettőt találhatsz 14:30 S 12. 20-09-21 Hétfő Fordított felállás 102 kiskutya 09:35 Mr. Peabody és Sherman kalandjai Rém rom 13:45 X-Men: Az eljövendő múlt napjai :55 17:35 Cirque du Soleil - Egy világ választ el Egy jó munka: New York-i

Részletesebben

L u c a D i F u l v i o ALMOʍ ʍANDAʎA

L u c a D i F u l v i o ALMOʍ ʍANDAʎA Luca Di Fulvio ALMO ANDA A Cetta és fia, Christmas Olaszországból menekült az erőszak és a viszontagságok elől Amerikába, a remények országába. A nő egyetlen vágya, hogy a kisfia igazi amerikai legyen:

Részletesebben

Kőagy őrnagy (Major Payne)

Kőagy őrnagy (Major Payne) Select 86 Kft. 2009. novemberi budget megjelenések UNIVERSAL PICTURES Kőagy őrnagy (Major Payne) Damon Wayans fergetegesen alakítja a Különleges Tengerészeti Erőknél szolgáló Benson Winifred Payne őrnagyot,

Részletesebben

Januári új könyveinkből

Januári új könyveinkből Januári új könyveinkből Eduard Limonov: Ez vagyok én, Edicska Budapest: Európa, 2011. Egy fiatal orosz költő a hetvenes évek közepén egyszer csak New Yorkban találja magát: ment ő is a sok ezer, főleg

Részletesebben

Szex és New York 1-5 évad AKCIÓ Megjelenés: június 02.

Szex és New York 1-5 évad AKCIÓ Megjelenés: június 02. Szex és New York 1-5 évad AKCIÓ Megjelenés: június 02. Szex és New York 1.évad (Sex and the City 1.season) Bruttó fogyasztói ár: 2990 Ft. SZEXELHETNEK A NŐK IS ÚGY, MINT A FÉRFIAK? Ennek a kérdésnek akar

Részletesebben

A kapj el, ha tudsz igaz története

A kapj el, ha tudsz igaz története A kapj el, ha tudsz igaz története massyy 2015. augusztus 10. 14:39 Mindig nagy szó, ha az emberről még életében filmet forgatnak. És, hogy mindezt az alapján, amit 21 éves koráig vitt véghez, egészen

Részletesebben

Krisztus utolsó megkísértése (The Last Temptation of Christ)

Krisztus utolsó megkísértése (The Last Temptation of Christ) Select 86 Kft. 2008. novemberi budget megjelenések UNIVERSAL PICTURES Krisztus utolsó megkísértése (The Last Temptation of Christ) Ez az erőteljes dráma 1989-ben Oscar -díj jelölést hozott Martin Scorsese

Részletesebben

Kontrolling KG 3. MŰHELYGYAKORLAT AZ ORRUNK ELŐTT VANNAK A KONTROLLING TÉMÁK, ESZKÖZÖK ÉS MÓDSZEREK CSAK ÉSZRE KELL ŐKET VENNI!

Kontrolling KG 3. MŰHELYGYAKORLAT AZ ORRUNK ELŐTT VANNAK A KONTROLLING TÉMÁK, ESZKÖZÖK ÉS MÓDSZEREK CSAK ÉSZRE KELL ŐKET VENNI! Kontrolling KG 3. MŰHELYGYAKORLAT AZ ORRUNK ELŐTT VANNAK A KONTROLLING TÉMÁK, ESZKÖZÖK ÉS MÓDSZEREK CSAK ÉSZRE KELL ŐKET VENNI! Készítette: Csapattagok: Workshop Hajnóczy Soma Makkai Andrea Pancsovay Zita

Részletesebben

Nyári könyvajánló. Kertész Erzsébet: Gyönyörű nyár Budapest, Móra, 2004. Kiss Dénes: Tatár kalandjai tíz országban

Nyári könyvajánló. Kertész Erzsébet: Gyönyörű nyár Budapest, Móra, 2004. Kiss Dénes: Tatár kalandjai tíz országban Nyári könyvajánló Kertész Erzsébet: Gyönyörű nyár Budapest, Móra, 2004. A Rozgonyi Cicelle Leánygimnázium hatodik osztályosai nem éppen az összetartásról voltak híresek, irigység, féltékenység vert éket

Részletesebben

TOP 10 - Horror filmek

TOP 10 - Horror filmek TOP 10 - Horror filmek Violet C. Landers Összeállítottunk egy listát azokról a horror filmekről, amelyek közül bármelyiket is nézed meg biztosan felemelkedik az adrenalin-szinted! Húzz be minden függönyt,

Részletesebben

MagyarOK A2+ munkalapok 1

MagyarOK A2+ munkalapok 1 1. Ismerkedünk munkalap / Kérdés Válasz 1. Jól hallom, hogy nem vagy magyar? Jól hallom, hogy nem magyar? 2. Hol dolgozol? Hol dolgozik? 3. Hol élsz? Hol él? 4. Mivel foglalkozol / foglalkozik? Milyen

Részletesebben

SELECT VIDEO 2015. júniusi BLU-RAY kiajánló. Egy becsületbeli ügy Blu-ray (A Few Good Men) (12)

SELECT VIDEO 2015. júniusi BLU-RAY kiajánló. Egy becsületbeli ügy Blu-ray (A Few Good Men) (12) SELECT VIDEO 2015. júniusi BLU-RAY kiajánló Egy becsületbeli ügy Blu-ray (A Few Good Men) (12) Tom Cruise, Jack Nicholson és Demi Moore játssza a főszerepet Rob Reiner kritikailag körberajongott filmjében,

Részletesebben

Place Pts(±) KM 2/8/2018 AMT 1 st 5 Bragg, LARRY 23 2 nd 4 Best, Ben 18 3 rd 2 Carrigan, Phil 15 4 th 1 Morgan, Scott 10 1 Ervin,Ernie 10

Place Pts(±) KM 2/8/2018 AMT 1 st 5 Bragg, LARRY 23 2 nd 4 Best, Ben 18 3 rd 2 Carrigan, Phil 15 4 th 1 Morgan, Scott 10 1 Ervin,Ernie 10 Pts(±) WINNERS @ KM 2/8/2018 AMT 1 st 5 Bragg, LARRY 23 2 nd 4 Best, Ben 18 3 rd 2 Carrigan, Phil 15 4 th 1 Morgan, Scott 10 1 Ervin,Ernie 10 5 Dobbs, John 7 8 Johnston, Don 7 12 Edwards, Bob 7 17 Poteat,

Részletesebben

ZÁRÓOKMÁNY. AA2003/AF/TR/hu 1

ZÁRÓOKMÁNY. AA2003/AF/TR/hu 1 ZÁRÓOKMÁNY AA2003/AF/TR/hu 1 I. A ZÁRÓOKMÁNY SZÖVEGE ŐFELSÉGE A BELGÁK KIRÁLYA, A CSEH KÖZTÁRSASÁG ELNÖKE, ŐFELSÉGE DÁNIA KIRÁLYNŐJE, A NÉMETORSZÁGI SZÖVETSÉGI KÖZTÁRSASÁG ELNÖKE, AZ ÉSZT KÖZTÁRSASÁG ELNÖKE,

Részletesebben

A Mi újság? unk. Elérhetőség az Interneten: hantos.uw.hu

A Mi újság? unk. Elérhetőség az Interneten: hantos.uw.hu A Mi újság? unk Általános Iskola Hantos 2005. április Elérhetőség az Interneten: hantos.uw.hu A Mi újság? unk - 2-2005. április Áprilisban történt Április elején egy ismeretlenségbe burkolódzó vállalat

Részletesebben

Újdonságok legkisebbeknek

Újdonságok legkisebbeknek Újdonságok legkisebbeknek Geronimo Stilton így mutatkozik be: Be kell vallanom, hogy elég szórakozott pacák, akarom mondani, pocok vagyok, mindig egy kicsit a fellegekben járok... Egy kiadó vezetőjeként

Részletesebben

Somrak. Ethan Van Kirk b. 15 Oct 2004, Ashtabula, Ohio. Lilia Van Kirk b. 13 Jun 2007, Painesville, Ohio

Somrak. Ethan Van Kirk b. 15 Oct 2004, Ashtabula, Ohio. Lilia Van Kirk b. 13 Jun 2007, Painesville, Ohio Joseph Somrak & Josephine Mihalic Somrak Joseph J Somrak b. 28 Aug 1918 d. 24 Mar 2004 & Agnes Ruth Wilson b. 15 Apr 1920 d.? 1979 Joseph Somrak b. Jun 1942 d. 8 May 1989 & Janice Katherine Riddell b.

Részletesebben

Májusi új könyveinkből

Májusi új könyveinkből Májusi új könyveinkből Mary Jo Putney: Egy hamis hölgy Budapest, General Press 2012. Lady Kiri Lawford mindent megtesz, hogy tökéletes úrinőként tagja lehessen az előkelő angol társaságnak, indiai gyökereit

Részletesebben

SELECT megjelenések. Monster High Két film! (6) Lakossági megjelenés: 2013.02.07. Ajánlott fogyasztói ár: 3.190 Ft

SELECT megjelenések. Monster High Két film! (6) Lakossági megjelenés: 2013.02.07. Ajánlott fogyasztói ár: 3.190 Ft SELECT megjelenések Monster High Két film! (6) Lakossági megjelenés: 2013.02.07. Ajánlott fogyasztói ár: 3.190 Ft Amikor a suli görkoris csapata nem tudja folytatni a versenyzést a Túlvilági Görkori Bajnokságon,

Részletesebben

Retroképeken a leglátványosabb vetődések - fotóözön

Retroképeken a leglátványosabb vetődések - fotóözön 2014 május 24. Flag 0 Értékelés kiválasztása Még Givenincs Retroképeken értékelve a leglátványosabb Give Retroképeken a leglátványosabb Give Retroképeken a leglátványosabb Mérték Give Retroképeken a leglátványosabb

Részletesebben

Thursday Seniors Handicaps

Thursday Seniors Handicaps 1 McGladrey Bob Blake 7 1 7 2 1 10 7 6 5 12 9 7 1 McGladrey Jeff Engstrom 18 18 10 17 14 18 21 19 20 1 McGladrey Bob Lee 5 4 7 10 4 1 4 10 8 7 1 McGladrey Doug Score 13 16 11 17 13 17 16 13 13 11 13 1

Részletesebben

Mars és Vénusz párkeresőben

Mars és Vénusz párkeresőben Mars és Vénusz párkeresőben 1. Bevezetés Sok férfi és nő szeretne biztonságos párkapcsolatban élni, de legtöbbjüknek fogalma sincs arról, hogyan és hol keresse az igazit. Arról pedig még kevésbé, hogy

Részletesebben

Thursday Seniors Handicaps

Thursday Seniors Handicaps McGladrey Bob Blake 7 1 7 2 1 10 7 6 5 12 9 7 4 7 McGladrey Jeff Engstrom 20 18 10 17 14 18 21 19 20 23 McGladrey Bob Lee 7 4 7 10 4 1 4 10 8 7 5 9 5 McGladrey Doug Score 12 16 11 17 13 17 16 13 13 11

Részletesebben

Nahát, még ők is magyarok?!

Nahát, még ők is magyarok?! 2011 október 10. Flag 0 Értékelés kiválasztása Még nincs értékelve Give 1/5 Give 2/5 Mérték Give 3/5 Give 4/5 Give 5/5 Andy Vajna, Gabor Zsazsa, Bela Lugosi, Tony Curtis, Nicolas Sarkozy, George Pataky

Részletesebben

Meleg Férfiak, Hideg Diktatúrák. 2015. Rend. Takács Mária. Éclipse Film Kft., Civil Művek. Magyar dokumentumfilm, angol felirattal. 100 perc.

Meleg Férfiak, Hideg Diktatúrák. 2015. Rend. Takács Mária. Éclipse Film Kft., Civil Művek. Magyar dokumentumfilm, angol felirattal. 100 perc. 128 SZEMLE Meleg Férfiak, Hideg Diktatúrák. 2015. Rend. Takács Mária. Éclipse Film Kft., Civil Művek. Magyar dokumentumfilm, angol felirattal. 100 perc. Takács Mária új dokumentumfilmje a melegeket kirekesztő,

Részletesebben

Kritika Közellenségek (Public Enemies)

Kritika Közellenségek (Public Enemies) 2009 július 18. Flag 0 Értékelés kiválasztása Még Givenincs Kritika értékelve Közellenségek Mérték 1/5 2/5 3/5 4/5 5/5 A héten ismét moziztunk egyet, Johnny Depp, Christian Bale és Michael Mann adták át

Részletesebben

15410/17 GP/ar DGC 1A. Az Európai Unió Tanácsa. Brüsszel, május 14. (OR. en) 15410/17. Intézményközi referenciaszám: 2017/0319 (NLE)

15410/17 GP/ar DGC 1A. Az Európai Unió Tanácsa. Brüsszel, május 14. (OR. en) 15410/17. Intézményközi referenciaszám: 2017/0319 (NLE) Az Európai Unió Tanácsa Brüsszel, 2018. május 14. (OR. en) Intézményközi referenciaszám: 2017/0319 (NLE) 15410/17 COLAC 144 WTO 329 JOGALKOTÁSI AKTUSOK ÉS EGYÉB ESZKÖZÖK Tárgy: Harmadik kiegészítő jegyzőkönyv

Részletesebben

KÉT ASSZONY TOLDI ÉVA

KÉT ASSZONY TOLDI ÉVA KÉT ASSZONY TOLDI ÉVA A Hídban az 1960-as években Déry Tibornak több novellája és esszéje jelent meg, s új regényéből, a G A. úrx-ben címűből is küldött részleteket folyóiratunknak. Ezek a szövegek azonban

Részletesebben

NYELVVIZSGA KÖVETELMÉNYEK AZ EGYES SZAKOKON

NYELVVIZSGA KÖVETELMÉNYEK AZ EGYES SZAKOKON Zsigmond Király Egyetem nyelvvizsgakövetelmények 2016.08.01. NYELVVIZSGA KÖVETELMÉNYEK AZ EGYES SZAKOKON Ebben a dokumentumban foglaljuk össze, hogy a Zsigmond Király Egyetemen az egyes szakokon a kezdetétől

Részletesebben

MELLÉKLET JEGYZŐKÖNYV. a következőhöz: A Tanács határozata

MELLÉKLET JEGYZŐKÖNYV. a következőhöz: A Tanács határozata EURÓPAI BIZOTTSÁG Brüsszel, 2014.2.26. COM(2014) 101 final ANNEX 1 MELLÉKLET JEGYZŐKÖNYV a következőhöz: A Tanács határozata az egyrészről az Európai Közösségek és azok tagállamai, másrészről az Orosz

Részletesebben

Megmenteni a világot

Megmenteni a világot Megmenteni a világot Kisfilm forgatókönyv Tartalomjegyzék Bevezetés...2 Ne lődd le a hírvivőt...2 Nem minden az, aminek elsőre látszik...2 Megmenteni a világot...3 Mi a fene???...4 A világ bajai...4 Ökológiai

Részletesebben

NYELVVIZSGA KÖVETELMÉNYEK AZ EGYES SZAKOKON

NYELVVIZSGA KÖVETELMÉNYEK AZ EGYES SZAKOKON NYELVVIZSGA KÖVETELMÉNYEK AZ EGYES SZAKOKON Ebben a dokumentumban foglaljuk össze, hogy a Zsigmond Király Főiskolán az egyes szakokon a kezdetétől függően milyen nyelvvizsgával kell rendelkezni az oklevél

Részletesebben

MagyarOK 1.: munkalapok 2

MagyarOK 1.: munkalapok 2 1. Bemutatkozás munkalap Egészítse ki a szavakat! Maria Fernandes v _. Portugál vagyok. Portugáliában é _. Portói vagyok, de Lisszabonban é _. 54 (Ötvennégy) é _ vagyok. Spanyolul és portugálul b _. Most

Részletesebben

Državni izpitni center *N14113132* osztály MAGYAR NYELV. 2014. május 8., csütörtök ÉRTÉKELÉSI ÚTMUTATÓ. 9. osztályos ORSZÁGOS TUDÁSFELMÉRÉS RIC 2014

Državni izpitni center *N14113132* osztály MAGYAR NYELV. 2014. május 8., csütörtök ÉRTÉKELÉSI ÚTMUTATÓ. 9. osztályos ORSZÁGOS TUDÁSFELMÉRÉS RIC 2014 Državni izpitni center *N4332* 9. osztály MAGYAR NYELV 204. május 8., csütörtök ÉRTÉKELÉSI ÚTMUTATÓ 9. osztályos ORSZÁGOS TUDÁSFELMÉRÉS RIC 204 2 N4-3-3-2 Ha a tanuló a feleletválasztós feladatokban a

Részletesebben

Műveltségi vetélkedő 2011. február 15. Halhatatlan idézetek FELADATLAP

Műveltségi vetélkedő 2011. február 15. Halhatatlan idézetek FELADATLAP Műveltségi vetélkedő 2011. február 15. Halhatatlan idézetek FELADATLAP 1. Folytasd az alábbi művet két versszakkal! Az nem lehet, hogy annyi szív Hiába onta vért, S keservben annyi hű kebel Szakadt meg

Részletesebben

Kedves (férj) és (feleség)! Nagyon örülünk, hogy részt vesztek a (helyszín)-en hamarosan kezdődő, A házasság művészete nevű rendezvényünkön. Korától és állapotától függetlenül minden házasságnak előnyére

Részletesebben

103 Lbs. David_Sorensen Div. Champion. 2nd Place. 3rd Place. 4th Place. Joseph Gomez LI Lutheran. Joseph Gomez BYE BYE. Joseph Gomez f 1:46

103 Lbs. David_Sorensen Div. Champion. 2nd Place. 3rd Place. 4th Place. Joseph Gomez LI Lutheran. Joseph Gomez BYE BYE. Joseph Gomez f 1:46 Joseph Gomez Joseph Gomez 103 Lbs Thomas Stackpole Willem Humes Alex Olajid Trevor Day 5 Thomas Stackpole f 4:29 Alex Olajid 21 Joseph Gomez f 1:46 58 Andrew Froertsch 12-1 Nikita Sogoloff Andrew Froertsch

Részletesebben

ZÁRÓOKMÁNY. AF/EEE/BG/RO/hu 1

ZÁRÓOKMÁNY. AF/EEE/BG/RO/hu 1 ZÁRÓOKMÁNY AF/EEE/BG/RO/hu 1 AF/EEE/BG/RO/hu 2 Az alábbiak meghatalmazottjai: AZ EURÓPAI KÖZÖSSÉG, a továbbiakban: a Közösség, és A BELGA KIRÁLYSÁG, A CSEH KÖZTÁRSASÁG, A DÁN KIRÁLYSÁG, A NÉMETORSZÁGI

Részletesebben

Bártfai Míra (1989) Debrecen. A Debreceni Egyetem BA képzésének magyar és kommunikáció

Bártfai Míra (1989) Debrecen. A Debreceni Egyetem BA képzésének magyar és kommunikáció Nagyvizit 53 Bártfai Míra (1989) Debrecen. A Debreceni Egyetem BA képzésének magyar és kommunikáció szakos hallgatója. Bártfai Míra A Fel! című animációs film mint a 3D újrafelfedezése A háromdimenziós

Részletesebben

Az Európai Unió. Tájékoztatások és közlemények. Vélemények. 53. évfolyam. Magyar nyelvű kiadás 2010. március 16. Közleményszám.

Az Európai Unió. Tájékoztatások és közlemények. Vélemények. 53. évfolyam. Magyar nyelvű kiadás 2010. március 16. Közleményszám. Az Európai Unió ISSN 1725-518X C 64 A Hivatalos Lapja Tájékoztatások és közlemények 53. évfolyam Magyar nyelvű kiadás 2010. március 16. Közleményszám Tartalom Oldal V Vélemények KÖZIGAZGATÁSI ELJÁRÁSOK

Részletesebben

A Mennyország, Isten gyönyör otthona

A Mennyország, Isten gyönyör otthona A Biblia gyermekeknek bemutatja A Mennyország, Isten gyönyör otthona Írta : Edward Hughes Illusztrálta : Lazarus Franciáról fordította : Dr. Máté Éva Átírta : Sarah S. 60/60. Történet www.m1914.org Bible

Részletesebben

Jerzy Hoffman. A történelem vonzásában

Jerzy Hoffman. A történelem vonzásában Jerzy Hoffman. A történelem vonzásában Jerzy Hoffman rendező születésének 80. évfordulója alkalmából Életmű-kiállítás nyílt a Lengyel Intézetben (Budapest 1065, Nagymező u. 15.). A kiállítás 2012. november

Részletesebben

2016-02-01 Hétfő S 12 10:00. Azanyját! 3. S 12 10:20. A visszatérés II/5. S 12 10:55. Vadregény. S All 13:00. Csingiling és a kalóztündér S 12 14:20

2016-02-01 Hétfő S 12 10:00. Azanyját! 3. S 12 10:20. A visszatérés II/5. S 12 10:55. Vadregény. S All 13:00. Csingiling és a kalóztündér S 12 14:20 2016-02-01 Hétfő Hangya boy A csajok bosszúja 11:50 Gabby Douglas egy tornászlány története 08:55 Szerelem a csillagok alatt II/5. Meglepetés 14:50 Azanyját! 3. Közel a karácsony 13:20 10:55 Vadregény

Részletesebben

LIPEM, LOPOM A SZŐLŐT

LIPEM, LOPOM A SZŐLŐT LIPEM, LOPOM A SZŐLŐT Gyermekdalok és -játékok Óvodásoknak és kisiskolásoknak 5. rész Válogatás Petres Csaba Tücsök koma, gyere ki című gyűjteményéből Ábel Kiadó, Kolozsvár, 2007 A szerző engedélyével

Részletesebben

A Biztonság a XXI. században címû könyvsorozatról

A Biztonság a XXI. században címû könyvsorozatról 86 A Biztonság a XXI. században címû könyvsorozatról A Zrínyi Kiadó a Honvédelmi Minisztérium támogatásával és a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem Stratégiai Védelmi Kutatóközpont szakmai gondozásában

Részletesebben

OLVASÓVERSENY FELADATLAP

OLVASÓVERSENY FELADATLAP Kedves Versenyzők! Élő társasjáték címmel meghirdetett olvasóversenyünk (KERSTIN GIER: RUBINVÖRÖS) első fordulójaként a következő összetett feladatlapot együtt, csapatban kell kitöltenetek. Kérjük, írjátok

Részletesebben

ÉRZELMEK HANGULATOK ÍZEK. 2013. márciusi kiadás

ÉRZELMEK HANGULATOK ÍZEK. 2013. márciusi kiadás ÉRZELMEK HANGULATOK ÍZEK 2013. márciusi kiadás MéTa kiadó 2013 Minden jog fenntartva! Fotók: Qaradah Szimonetta Nyomtatás: Nemzeti Védelmi Szolgálat Tartalomjegyzék: Szerintük mit jelent. Szerinted mit

Részletesebben

3RD QUARTER GPA - Merit Roll

3RD QUARTER GPA - Merit Roll Albino,Clare Marie 09 Al-Zarraq,Miranda 09 Andino,Laura Alexandra 09 Armagost,Nathan Andrew 09 Baisden,Nicole Lynn 09 Barnhardt,Briahna Marie 09 Bass, Jr.,Edward James 09 Bator,Eric James 09 Bonds,Cade

Részletesebben

A kérdezô UNGVÁRI TAMÁS. Szokatlan beszélgetések SCOLAR

A kérdezô UNGVÁRI TAMÁS. Szokatlan beszélgetések SCOLAR A kérdezô UNGVÁRI TAMÁS Szokatlan beszélgetések SCOLAR TARTALOM 10 MÜLLER PÉTER 2010. december 27. 18 SZINETÁR MIKLÓS 2011. március 28. 28 LATOR LÁSZLÓ TÓTH KRISZTINA 2011. április 18. 44 VEKERDY TAMÁS

Részletesebben

2011. június. Norvég erdő. A szegedi Belvárosi mozi műsora. Hétfőnként 16 órától 50% kedvezmény az ételárakból!

2011. június. Norvég erdő. A szegedi Belvárosi mozi műsora. Hétfőnként 16 órától 50% kedvezmény az ételárakból! A szegedi Belvárosi mozi műsora 2011. június Norvég erdő Szeged, Sóhordó utca 18. (30) 998 3342 Rendezvények (25 50 fő) Kitelepülés 5 féle menü 110 fős kerthelyiség grillezéssel Zárt parkoló Hétfőnként

Részletesebben

Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday. 7. 7:30-2:30 Lisa 2:30-9 Dee 7:30-2:30 Meg 2:30-9 Sara. 4. 7:30-2:30 Lisa 2:30-9 Dee

Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday. 7. 7:30-2:30 Lisa 2:30-9 Dee 7:30-2:30 Meg 2:30-9 Sara. 4. 7:30-2:30 Lisa 2:30-9 Dee July 2018 Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday 1. 7:30-2:30 Dee 2:30-9 Kim 2. 7:30-2:30 Dee 2:30-9 Jackie 3. 7:30-2:30 Dee 2:30-9 Kim 4. 7:30-2:30 Lisa 2:30-9 Dee 5. 7:30-2:30 Kim 2:30-9

Részletesebben

TEMATIKUS PROGRAMAJÁNLATOK VANNAK AKIKBEN A STÍLUS A GONDOLATOKBAN SZÜLETIK BALATONQUALITY RENDEZVÉNYSZERVEZŐ IRODA

TEMATIKUS PROGRAMAJÁNLATOK VANNAK AKIKBEN A STÍLUS A GONDOLATOKBAN SZÜLETIK BALATONQUALITY RENDEZVÉNYSZERVEZŐ IRODA TEMATIKUS PROGRAMAJÁNLATOK VANNAK AKIKBEN A STÍLUS A GONDOLATOKBAN SZÜLETIK BALATONQUALITY RENDEZVÉNYSZERVEZŐ IRODA 20-AS ÉVEK AMERIKÁJA - A bűnbarlangban a szerencsejátéké, a szeszé, a fegyvereké a főszerep.

Részletesebben

Tanulási kisokos szülőknek

Tanulási kisokos szülőknek Tanulási kisokos szülőknek Hogyan oldd meg gyermeked tanulási nehézségeit? Nagy Erika, 2015 Minden jog fenntartva! Jelen kiadványban közölt írások a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján

Részletesebben