JEGYZİKÖNYV. Készült a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselı-testületének szeptember 28-án du. 15 órakor megtartott rendkívüli ülésérıl.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "JEGYZİKÖNYV. Készült a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselı-testületének 2009. szeptember 28-án du. 15 órakor megtartott rendkívüli ülésérıl."

Átírás

1 JEGYZİKÖNYV Készült a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselı-testületének szeptember 28-án du. 15 órakor megtartott rendkívüli ülésérıl. Jelen voltak: Képviselık a jelenléti ív szerint Vincze András címzetes fıjegyzı Dr. Pataki Anita aljegyzı Baloghné Kiss Judit közgazd. ir.vez. Nagy Imre mőszaki ir.vez. Fekete Istvánné Városgondnokság vez.h. Kissné Bereczki Judit jkv.vez. Béres László köszöntötte a megjelenteket, az ülést megnyitotta. A jelenléti ív alapján megállapította, hogy Alföldi-Lakatos Gábor, Bernáth Bálint, Bezzegné Csákó Katalin (igazoltan), Csonka István, Kiss Sándor, Nagy Judit (igazoltan), Sipos Sándor (igazoltan) nincsenek jelen, az ülés határozatképes (11 szavazó). Jegyzıkönyv-hitelesítınek Baji Máriát kérte fel, mellyel a képviselı-testület 11 igen szavazat mellett határozathozatal nélkül egyetértett. A rendkívüli ülés összehívását a szeptember 30-ával lejáró pályázat beadási határidıvel indokolta. Napirendi javaslatát a meghívóban foglaltak szerint ismertette, a képviselı-testület 11 igen szavazat mellett észrevétel és határozathozatal nélkül elfogadott az alábbiak szerint: 1./ A belsı piaci szolgáltatásokról szóló 2006./123/EK irányelv átültetésével kapcsolatos önkormányzati rendeletek felülvizsgálata Elıadó: Vincze András címzetes fıjegyzı, Kovács Tamás hatósági ir.v.h. 2./ Pénzügyi Bizottság által tárgyalt témák Elıadó: Ölveti Lászlóné PB.elnök 3./ Hajdúhadház Béke útja rehabilitációja II. szakasz tárgyában pályázat benyújtása Elıadó: Béres László polgármester, Deme Nagyné Olajos Andrea pály.referens 4./ Fedor László Hh. Béke u. 8. sz. alatti ingatlanra szennyvízbekötéshez anyagi támogatás vagy a bekötés elkészítésének kérése Elıadó: Fekete István GVB. elnök 5./ Maximális gyermek/tanulólétszám 20 %-kal történı túllépésrıl szóló határozat elfogadása a 2009/2010-es nevelési/tanítási évben Elıadó: Vargáné Sırés Ilona OMISB eln. 1./ A belsı piaci szolgáltatásokról szóló 2006./123/EK irányelv átültetésével kapcsolatos önkormányzati rendeletek felülvizsgálata Elıadó: Vincze András címzetes fıjegyzı, Kovács Tamás hatósági ir.v.h. (tárgykód: Z1)

2 2 209/2009.(IX.28.)HÖ. sz. határozat Hajdúhadház Város Önkormányzat képviselı-testülete megtárgyalta a belsı piaci szolgáltatásokról szóló 2006/123/EK irányelv átültetésével kapcsolatos elıterjesztést, és megállapítja, hogy valamennyi hatályos rendeleteinek figyelembe vételével az irányelvvel ténylegesen érintett rendeletei közül: - 30/2006.(XII.08.) sz. rendelet - az önkormányzat tulajdonában álló lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérbeadásának és elidegenítésének szabályairól - 13/1997.(V.30.) sz. rendelet - az alapvetıen helyi lakossági érdekeket szolgáló közút építésére magánszemélyek, jogi személyek és az önkormányzat közötti együttmőködésrıl - 10/2006. (III.31.) sz. rendelet - az elektronikus ügyintézés bevezetésérıl - 5/2002.(III.21.) sz. rendelet - a temetı használatának szabályairól - 17/2004. (V.21.) sz. rendelet - a mezııri járulékról - 24/2007.(XII.20.) sz. rendelet - a víziközmővekbıl biztosított szolgáltatások díjainak megállapításáról - 16/2007. (VII.02.) sz. rendelet - az önkormányzati közmővelıdési feladatok ellátásáról - 42/2004.(XII.03.) sz. rendelet - a vásárokról és a piacokról - 9/2002.(VI.26.) sz. rendelet - a város közterületeinek rendjérıl és a közterület használatáról és a köztisztaság fenntartásáról - 3/2006.(I.24.) sz. rendelet - az önkormányzat vagyonáról és a vagyonnal való gazdálkodás szabályairól - 12/2006.(III.31.) sz. rendelet - a sport támogatásáról - 9/2007. (IV.27.) sz. rendelet - a Szervezeti és Mőködési Szabályzatról szóló rendeletek nem tartalmaznak a belsı piaci szolgáltatásokról szóló 2006/123/EK irányelvbe ütközı rendelkezést. Az Önkormányzat hatályos rendeletei közül a hatósági ármegállapítást tartalmazó: - 23/2005.(X.27.) sz. rendelet - a helyi építésügyi szabályzatról és szabályozási tervrıl - 2/1995. (III.01.) sz. rendelet - a polgárok személyi adatainak és lakcímének nyilvántartásával kapcsolatos egyes kérdésekrıl - 46/2004.(XII.16.) sz. rendelet - a települési szilárd hulladékkal kapcsolatos hulladékkezelési helyi közszolgáltatásról - 4/2006.(I.24.) sz. rendelet - a települési folyékony hulladékkal kapcsolatos helyi hulladékkezelési közszolgáltatásról - 7/2005.(III.25.) sz. rendelet - az önkormányzati környezetvédelmi alapról és a helyi vízgazdálkodási hatósági jogkörbe tartozó szennyvízelvezetéshez kapcsolódó talajterhelési díjról - 5/1992.(V.28.) sz. rendelet - a város önkormányzata jelképeinek megalkotásáról és használatának szabályairól a belsı piaci szolgáltatásokról szóló 2006/123/EK irányelvbe ütközı fenntartható rendelkezéseket tartalmaznak. E helyi rendeleteink megfelelnek a megalkotásukra felhatalmazó központi hazai jogszabályoknak. Felkéri a jegyzıt, hogy a felülvizsgálat megtörténtérıl a szükséges tájékoztatást tegye meg. Felelıs: Vincze András címzetes fıjegyzı

3 3 2./ Pénzügyi Bizottság által tárgyalt témák Elıadó: Ölveti Lászlóné PB.elnök Bocskai István KTNYÁ. Iskola részére elektromos tőzhely vásárlásáról szóló PB. döntésrıl tájékoztatás (szóbeli) Ölveti Lászlóné tájékoztatta a képviselı-testületet, hogy a Bocskai Iskola konyhájában lévı ipari elektromos tőzhely elromlott, javítása szakvélemény alapján nem gazdaságos, ezért új tőzhely beszerzésére van szükség. Gázkészülék vásárlását elvetették, mivel ehhez nincs kiépítve a vezetékrendszer és a mőködtetése sem lenne olcsóbb mint az elektromos készüléké, ezért a PB. elektromos tőzhely vásárlása mellett foglalt állást és ehhez a költségvetési rendelet 1/2009.(II.23.) 8.. (5) bek. felhatalmazása alapján 531 eft-ot biztosított a felhalmozási célú tartalékból, mely összeggel fel kell emelni az intézmény finanszírozását. Kérte a képviselı-testületet, vegye tudomásul az errıl szóló tájékoztatót. Béres László szavazásra bocsátotta a tájékoztató tudomásulvételét, (tárgykód: C8) 210/2009.(IX.28.)HÖ. sz. határozat Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselı-testülete tudomásul vette a Pénzügyi Bizottságnak a költségvetési rendelet 1/2009.(II.23.) 8.. (5) bek. felhatalmazása alapján hozott határozatáról szóló tájékoztatását, mely szerint a Bocskai István Két Tanítási Nyelvő Általános Iskola részére elektromos tőzhely vásárlására 531 eft-ot biztosított a felhalmozási célú tartalék terhére. ÖNHIKI II. ütemére pályázat benyújtása Ölveti Lászlóné ismertette a PB határozati javaslatát, a bizottság állásfoglalása alapján elfogadásra ajánlott. (tárgykód: A15) 211/2009.(IX.28.)HÖ. sz. határozat Hajdúhadház Városi Önkormányzat a évi mőködési hiányának csökkentése érdekében pályázatot nyújt be a Magyar Köztársaság évi költségvetésérıl szóló évi CII. tv. 6. melléklet 1. pontjában szabályozott Önhibájukon kívül hátrányos helyzetben lévı települési önkormányzatok támogatása II. ütemére. Az önkormányzat kinyilatkozza, hogy az I. ütemő pályázathoz benyújtott nyilatkozatait az igényjogosultság feltételeirıl változatlanul fenntartja. Az önkormányzat támogatási igénye: eft.

4 4 Felkéri a polgármestert, hogy a pályázatot 2 példányban a MÁK-on keresztül a Pénzügyminisztériumhoz szeptember 30-ig nyújtsa be. Dr. Földi János Általános Iskola és AMI. épületében 19 db ablak cseréje Ölveti Lászlóné tájékoztatása szerint a Földi Iskolában pályázati támogatással 53 nyílászáró cseréje történt meg, a kimaradt 19 ablak cseréjéhez a PB állásfoglalása alapján eft elıirányzat biztosítását javasolta a felhalmozási többletbevételek terhére. Ezzel a teljes épületrész felújításra kerül. Baloghné Kiss Judit a javaslatot azzal egészítette ki, hogy a fenti összeggel a városgondnokság intézményfinanszírozását fel kell emelni és a költségvetési rendeletet módosítani kell. Béres László mivel kérdés, észrevétel nem volt szavazásra bocsátotta a PB. javaslatát a közgazdasági irodavezetı kiegészítésével együtt, (tárgykód: Z1) 212/2009.(IX.28.)HÖ. sz. határozat Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselı-testülete úgy döntött, hogy a dr. Földi János Általános Iskola és Alapfokú Mővészetoktatási Intézmény épületének 19 db ablak cseréjéhez bruttó eft felújítási elıirányzatot biztosít a felhalmozási többletbevételek terhére. Fenti összeggel a Városgondnokság intézményfinanszírozását felemeli, mely összeggel a költségvetési rendeletet módosítani kell. Határidı: október 15. FIKSZPONT Egyesület támogatási kérelme az 5. Torzsás Napok megrendezéséhez Ölveti Lászlóné a PB állásfoglalása alapján a rendezvény támogatását javasolta 300 eft összegben az általános tartalék terhére. Az erre vonatkozó határozati javaslatot elfogadásra ajánlotta. (tárgykód: Z1) 213/2009.(IX.28.)HÖ. sz. határozat Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselı-testülete úgy döntött, hogy a Fiatalok Képzését Szervezı Polgári Nevelését Támogató Egyesületet ,- Ft-tal támogatja a évi költségvetés általános tartalékából.

5 5 A támogatás a TORZSÁS NAPOK rendezvénnyel összefüggı kiadásokra használható fel. Felhatalmazza a polgármestert a támogatási szerzıdés megkötésére. Fenti összeggel a költségvetési rendeletet módosítani kell. Városgondnokság-vezetıi feladatok ellátása új vezetı megbízásáig Ölveti Lászlóné kérte, vegye tudomásul a képviselı-testület, hogy a vg. vezetıjének nyugdíjazását követıen az intézményvezetıi feladatokat a munkaköri leírásának megfelelıen Fekete Istvánné pénzügyi vezetı látja el az új vezetı pályázati úton történı megbízásáig. Az erre vonatkozó határozati javaslatot a PB. állásfoglalása alapján elfogadásra ajánlotta. (tárgykód: L8) 214/2009.(IX.28.)HÖ. sz. határozat Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselı-testülete tudomásul veszi, hogy a Városgondnokság vezetıjének nyugdíjazását követıen augusztus 15-tıl az intézményvezetıi feladatokat a munkaköri leírásának megfelelıen FEKETE ISTVÁNNÉ a Városgondnokság pénzügyi vezetıje látja el a Városgondnokság intézményvezetıi pályázat kiírását követı pályázat elbírálásáig. A Városgondnokság jogszabályszerő mőködése érdekében a képviselı-testület a következı ülésén a Városgondnokság intézményvezetıi pályázatát írja ki. Határidı: következı testületi ülés 3./ Hajdúhadház Béke útja rehabilitációja II. szakasz tárgyában pályázat benyújtása Elıadó: Béres László polgármester, Deme Nagyné Olajos Andrea pály.referens Fekete István elmondta, az elıterjesztést a Gazdasági és Városfejlesztési Bizottság megtárgyalta és elfogadásra javasolta.

6 6 (tárgykód: A15) 215/2009.(IX.28.)HÖ. sz. határozat Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselı-testülete megtárgyalta az Észak-Alföldi Operatív Program keretében Önkormányzati utak fejlesztése (kódszám: ÉAOP /A) támogatására kiírt pályázati felhívást és az alábbiak szerint határozott: - Felkéri Béres László polgármestert, hogy nyújtson be pályázatot Önkormányzati utak fejlesztése tárgyában Hajdúhadház, Béke útja rehabilitációja II. szakasz címmel.. - Projekt összes költsége: Bekerülési bruttó költség: ,- Ft Támogatás (85%): ,- Ft Önerı (15%): ,- Ft - Saját forrás mértéke Ft, a az önkormányzat hitelfelvételbıl biztosít. - Felhatalmazza Béres László Polgármestert, hogy a pályázatot határidıre nyújtsa be. 4./ Fedor László Hh. Béke u. 8. sz. alatti ingatlanra szennyvízbekötéshez anyagi támogatás vagy a bekötés elkészítésének kérése Elıadó: Fekete István GVB. elnök Fekete István tájékoztatása szerint a GVB megtárgyalta az elıterjesztést és a B. alternatívát javasolta elfogadásra úgy, hogy a bekerülési költség 50 %-a, maximum 60 eft erejéig támogassa az önkormányzat a kérelmet. Béres László rámutatott, azért kerül most kevesebbe a beruházás, mert az út amúgy is fel van bontva, tehát ez nem jelent külön költséget. Hozzátette, annak idején azért nem valósult meg a rácsatlakozás, mert nem volt benne a tervbe. Gyırfi Sándor megkérdezte, hogy az itt mőködı mőhely nem lett átcsatolva a szomszéd utcára esı lakáshoz? Mi van itt most tulajdonképpen? Nagy Imre elmondta, az itt mőködı mőhely szociális blokkjának a szennyvízrákötésérıl van szó. A tulajdonos bıvítést is tervez és most, hogy az út fel van bontva, adódik az alkalom a rácsatlakozásra. Fedor László nevére fognak szólni a számlák, mivel ı rendeli meg a vízmő felé a bekötést, s ennek a költségébıl vállal át az önkormányzat maximum 60 eft-ot. Baloghné Kiss Judit rámutatott, adóköteles ha magánszemélyt támogat az önkormányzat, tehát kevesebbe kerül, ha az egészet az önkormányzat rendeli meg és fizeti ki. A lehetıségeket latolgatva még az is felmerült, hogy a számla fele legyen kiállítva az önkormányzatnak.

7 7 Nagy Imre szerint akkor az önkormányzat nevére lehetne számlázni a külsıs munkákat, pl. a tervezést, a bekötést pedig az ingatlantulajdonosra. Vincze András megkérdezte, hogy Fedor László rá fog kötni a vezetékre? Nagy Imre elmondta, a tulajdonos várja az önkormányzat döntését, de valószínőleg akkor is rá fog kötni, ha nem kap hozzá támogatást. Vincze András javasolta, hogy a számlákat állítsák ki az önkormányzat nevére, Fedor László pedig fizessen hozzájárulást az önkormányzat részére. Baloghné Kiss Judit ezt jó megoldásnak tartotta annál is inkább, mivel a megépítendı vezetékszakasz az önkormányzat tulajdonába fog kerülni. Javasolta, a határozati javaslatban az szerepeljen, hogy az önkormányzat a szennyvízbekötést megfinanszírozza bruttó 120 eft összegben a felhalmozási célú tartalék terhére úgy, hogy az ingatlantulajdonos ennek a költségnek az 50 %-át megtéríti az önkormányzat részére. Az önkormányzat maximum 60 eft-ot vállal át a bekötés költségeibıl, s az elkészült vezetékszakasz az ı tulajdonát fogja képezni. A költségvetési rendeletet ennek megfelelıen módosítani kell. Béres László a határozati javaslatot a Baloghné Kiss Judit által elmondottak szerint bocsátotta szavazásra, a képviselı-testület 11 igen szavazat mellett elfogadott és az alábbi határozatot hozta: (tárgykód: K9) 216/2009.(IX.28.)HÖ. sz. határozat Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselı-testülete megtárgyalta Fedor László Hajdúhadház, Béke u. 8. sz. alatti ingatlanának szennyvízbekötésére vonatkozó kérelmét és úgy határozott, hogy az ingatlan szennyvízbekötését a felhalmozási célú tartalék terhére megfinanszírozza bruttó 120 eft összegben úgy, hogy az ingatlantulajdonos a fenti költség 50 %-át megtéríti az önkormányzat részére. Az önkormányzat maximum 60 eft-ot vállal át a bekötés költségeibıl. Az elkészült vezetékszakasz az önkormányzat tulajdonát képezi. A költségvetési rendeletet a fentieknek megfelelıen módosítani kell. Felkérte Béres Lászlót a szükséges intézkedések megtételére. Határidı: október / Maximális gyermek/tanulólétszám 20 %-kal történı túllépésrıl szóló határozat elfogadása a 2009/2010-es nevelési/tanítási évben Elıadó: Vargáné Sırés Ilona OMISB eln. Vargáné Sırés Ilona az OMIS Bizottság állásfoglalása alapján a határozati javaslatot elfogadásra javasolta azzal a módosítással, hogy a 2. pontban az Aranykapu Óvoda Manó csoportjánál 25 férıhelyre 29 helyett 30 fıt szerepeltessenek, ami még belefér a törvényi keretek közé. Megjegyezte,

8 8 hogy ez az intézkedés még nem oldja meg az önkormányzatnak illetve a városnak az óvodai férıhely gondját, mert ezeket a gyerekeket így el tudják helyezni, de továbbra is óvodaépítés szükséges. Ölveti Lászlóné megkérdezte, hogy a Földi Iskolára ez nem vonatkozik? Vargáné Sırés Ilona ecsetelte, hogy a pedagógusokra mekkora többlet munkát ró egy 23 helyett 30 fıs osztály, amit a Bocskai Iskolánál is láthatnak. Az arányos teherviselés ilyen módon nem teljesen biztosított, de egyelıre ennek az elfogadását kérte. Béres László szavazásra bocsátotta a határozati javaslatot az OMISB elnöke által kért módosítással együtt, (tárgykód: J4) 217/2009.(IX.28.)HÖ. sz. határozat Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselı-testülete az Oktatási és Mővelıdési, Ifjúsági és Sport Bizottság javaslata alapján - a 2009/2010-es nevelési/tanítási évben a közoktatásról szóló többször módosított évi LXXIX. törvény 102. (2) bekezdés c.) pontja, valamint a 3.számú melléklete I. részében meghatározottak szerint támogatja: 1. a Három Szirom Óvoda 7 csoportjában a maximális csoportlétszámtól való eltérést 20%- al, Mester u.-i ó.: Margaréta cs. 20fh.-re 23fı Rakéta cs. 20fh.-re 24fı Templomkerti ó.: Mókus cs. 20fh.-re 25fı Mazsola cs. 17fh.-re 22fı Maci cs. 15fh.-re 19fı Poroszlay kerti ó. Alma cs. 25fh-re 29fı Tulipán cs. 25fh.-re 28fı 2. az Aranykapu Óvoda 5 csoportjában a maximális csoportlétszámtól való eltérést 20%-al, Katica cs. 25fh.-re 30fı Cica cs 25fh.-re 30fı Maci cs 25fh.-re 29fı Manó cs. 25fh.-re 30fı Napsugár cs. 25fh.-re 30fı 3. a Szivárvány Óvoda 7 csoportjában a maximális csoportlétszámtól való eltérést 20%-al, Margaréta cs 25 fh.-re 30fı Mókus cs. 25.fh.-re 30fı Pillangócs. 25 fh.-re 30fı Nyuszi cs. 25fh.-re 30fı Maci cs. 25fh.-re 30fı Katica cs. 25fh-re. 30fı Süni cs. 25 fh.-re 30fı

9 4. a Bocskai István Két Tanítási Nyelvő Általános Iskola 11 osztályában a maximális osztálylétszámoktól való eltérést 20%-al. 9 1.a. osztály 1.b. osztály 1.c. osztály 1.d.osztály 3.a. osztály 3.b.osztály 3.c.osztály 4.b.osztály 4.c.osztály 30fı 28fı 31fı 32fı 29fı 32fı 32fı 29fı 32fı Sajátos nevelési igényő (SNI) tagozat: felvehetı maximális létszám 160 fı. K/4.osztály K/5.osztály 15fıx2=30fı 16fıx2=32fı Felkéri a polgármestert, hogy a maximális csoport/osztálylétszám túllépéshez szükséges engedélyezési kérelmet és a hozzá tartozó mellékleteket juttassa el az Oktatási Hivatal Észak-alföldi Regionális Igazgatóságához. Béres László megköszönte a részvételt, az ülést bezárta. k.m.f. Vincze András címzetes fıjegyzı Béres László polgármester Baji Mária jkv.hitelesítı

JEGYZİKÖNYV. a képviselı-testület 10 igen szavazat mellett határozathozatal nélkül elfogadott az alábbiak szerint:

JEGYZİKÖNYV. a képviselı-testület 10 igen szavazat mellett határozathozatal nélkül elfogadott az alábbiak szerint: JEGYZİKÖNYV Készült a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselı-testületének 2009. június18-án de. 9 órakor megtarrtott rendkívüli ülésérıl. Jelen voltak: Képviselık a jelenléti ív szerint Vincze András

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Készült a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselı-testületének 2009. október 07-én de 9 30 órakor megtartott rendkívüli ülésérıl.

JEGYZİKÖNYV. Készült a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselı-testületének 2009. október 07-én de 9 30 órakor megtartott rendkívüli ülésérıl. JEGYZİKÖNYV Készült a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselı-testületének 2009. október 07-én de 9 30 órakor megtartott rendkívüli ülésérıl. Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív alapján képviselı-testületi

Részletesebben

146/2009. (IV. 29.) számú Képviselı-testületi Határozat

146/2009. (IV. 29.) számú Képviselı-testületi Határozat ülésérıl készült könyvébıl: 146/2009. (IV. 29.) számú Képviselı-testületi Határozat 1.) Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselı-testülete a közoktatásról szóló, többször módosított 1993. évi LXXIX. törvény

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Jelen vannak: Komló Város Önkormányzat Képviselı-testülete 2013. július 18-i rendkívüli ülésérıl a mellékelt jelenléti ív szerint köszöntötte a megjelenteket. Megállapította,

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Dóc Községi Önkormányzat Képviselı-testületének 2013. október 10-én megtartott rendkívüli nyílt ülésérıl T a r t a l o m j e g y z é k Dóc Községi Önkormányzat Képviselı-testületének

Részletesebben

Száma: /2010. J E G Y Z İ K Ö N Y V

Száma: /2010. J E G Y Z İ K Ö N Y V Száma: 16542-1/2010. TERKA J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült a Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselı-testületének 2010. augusztus 30-án hétfın du. 15,00 órai kezdettel megtartott r e n d k í v ü l i ülésérıl

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYE SAJÓSZENTPÉTER VÁROS SAJÓSZENTPÉTER VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT Képviselı-testületének a..) jegyzıkönyve, b.) napirendek: c.) rendeletek: 32., 33. d.) határozatai: 269., 270., 271.,

Részletesebben

Jegyzıkönyv. Készült: Dömös Község Önkormányzat Képviselıtestületének június 15-én megtartott rendkívüli ülésérıl

Jegyzıkönyv. Készült: Dömös Község Önkormányzat Képviselıtestületének június 15-én megtartott rendkívüli ülésérıl Jegyzıkönyv Készült: 2012. június 15-én megtartott rendkívüli ülésérıl Jelen vannak:pálmai József korelnök Csonka József Dr. Pálinkási Csaba Bartók László képviselık Dr. Szabó Attila jegyzı Jegyzıkönyvvezetı:

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült a Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselı-testületének 2013. március 22-én - pénteken - de. 8,00 órakor megtartott r e n d k í v ü l i ülésérıl. A képviselı-testület rendkívüli

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2012. április 10-én megtartott rendkívüli ülésérıl

JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2012. április 10-én megtartott rendkívüli ülésérıl SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETE 4/2012. JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2012. április 10-én megtartott rendkívüli ülésérıl Határozat száma: 39-41. TARTALOMJEGYZÉK HATÁROZATOK: 39/2012.(IV.10.)

Részletesebben

Száma: /2011. J E G Y Z İ K Ö N Y V

Száma: /2011. J E G Y Z İ K Ö N Y V Száma: 11947-1/2011. TERKA J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült a Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselı-testületének 2011. május 13- án - pénteken - de. 8.30 órai kezdettel megtartott r e n d k í v ü l i ülésérıl

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült Kaposmérı Községi Önkormányzat Képviselı-testülete 2013. november 05-én megtartott rendkívüli ülésérıl Jelen vannak: Pap József alpolgármester Dr. Árva-Lóky Zsófia képviselı

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV a bizottság április 19-én megtartott rendkívüli ülésérıl

JEGYZİKÖNYV a bizottság április 19-én megtartott rendkívüli ülésérıl SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA 3/2011. JEGYZİKÖNYV a bizottság 2011. április 19-én megtartott rendkívüli ülésérıl Határozatok száma: 17-19. TARTALOMJEGYZÉK 17/2011.(IV.19.)

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült Kaposmérı Községi Önkormányzat Képviselı-testülete 2014. május 27-én megtartott soron következı ülésérıl Jelen vannak: Berecz Pál képviselı Dr. Árva-Lóky Zsófia képviselı

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem 1-23/2012. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült Mélykút Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2012. december 27-én 8.00 órakor megtartott rendkívüli ülésén. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselı-testületének 2011. május 5-én 8 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésén. Az ülés helye: Városháza tárgyaló terme Jelen vannak: Pádár

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült a Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselı-testületének 2013. február 8-án - pénteken - de. 10,00 órakor megtartott r e n d k í v ü l i ülésérıl. A képviselı-testület rendkívüli

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült Békés Város Képviselı-testületének 2006. március 6-án tartott soron kívüli ülésérıl. Jelen vannak:, Dr. Pásztor Gyula alpolgármester, Belleli Lajos, Bondár Gábor, Izsó Gábor,

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselı-testületének 2012. június 7-én 9 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésén jelenlévıkrıl. Az ülés helye: Városháza tanácskozó terme Jelen

Részletesebben

Szekszárdi Cigány Kisebbségi Önkormányzat

Szekszárdi Cigány Kisebbségi Önkormányzat Szám: IV.535-3/2010. J E G Y ZİKÖNYV a Szekszárdi Cigány Kisebbségi Önkormányzat 2010. december 10-én (pénteken) 9 00 órakor a Polgármesteri Hivatal II. emeleti mőszaki tárgyalójában megtartott ü l é s

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült a Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselı-testületének 2013. szeptember 30-án hétfın de. 07,00 órakor megtartott r e n d k í v ü l i ülésérıl. A rendkívüli képviselı-testület

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült a Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselı-testületének 2013. március 7-én - csütörtökön - de. 8,00 órakor megtartott r e n d k í v ü l i ülésérıl. A képviselı-testület rendkívüli

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Röjtökmuzsaj község Önkormányzata RÖJTÖKMUZSAJ Röjtöki u. 193. 9451. (Tel.: 99/544-052) 1-4/2013. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült a Fertıszentmiklós Város Önkormányzat Képviselı Testülete és Csapod- Ebergıc-

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Készült a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselı-testületének 2009. január 23-án de. 8 45 órakor megtartott rendkívüli ülésérıl.

JEGYZİKÖNYV. Készült a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselı-testületének 2009. január 23-án de. 8 45 órakor megtartott rendkívüli ülésérıl. JEGYZİKÖNYV Készült a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselı-testületének 2009. január 23-án de. 8 45 órakor megtartott rendkívüli ülésérıl. Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív alapján képviselı-testületi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testületének 2010. november 5-én de. 7.30 órakor megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testületének 2010. november 5-én de. 7.30 órakor megtartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testületének 2010. november 5-én de. 7.30 órakor megtartott rendkívüli üléséről. Jelen voltak: Képviselők a jelenléti ív szerint Dr. Pataki

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA Iktatószám: IV. 75-1/2008. JEGYZİKÖNYV amely készült Szekszárd Megyei Jogú Város Közgyőlése Pénzügyi Bizottságának 2009. február 26-án 7 óra

Részletesebben

BALATONSZENTGYÖRGY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK. 2. számú JEGYZİKÖNYVE HATÁROZATAI

BALATONSZENTGYÖRGY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK. 2. számú JEGYZİKÖNYVE HATÁROZATAI BALATONSZENTGYÖRGY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 2. számú JEGYZİKÖNYVE HATÁROZATAI 11/2008. (II.13.) kt. határozat: A 2008. február 13-ai ülés napirendjének elfogadása. 12/2008. (II.13.)

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV a bizottság 2012. augusztus 29-én megtartott rendkívüli ülésérıl

JEGYZİKÖNYV a bizottság 2012. augusztus 29-én megtartott rendkívüli ülésérıl SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA 9/2012. JEGYZİKÖNYV a bizottság 2012. augusztus 29-én megtartott rendkívüli ülésérıl Határozatok száma: 45-46. TARTALOMJEGYZÉK 45/2012.(VIII.29.)

Részletesebben

Hivatal részérıl: Kovácsné dr. Bozsoki Kornélia

Hivatal részérıl: Kovácsné dr. Bozsoki Kornélia JEGYZİKÖNYV Készült: Gárdony Város Önkormányzat Képviselı-testületének a Polgármesteri Hivatal földszinti tanácskozójában 2014. április 23-án megtartott rendkívüli ülésérıl Jelen voltak: Tóth István Derecskei

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV a bizottság 2012. március 28-án megtartott rendkívüli ülésérıl

JEGYZİKÖNYV a bizottság 2012. március 28-án megtartott rendkívüli ülésérıl SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA 3/2012. JEGYZİKÖNYV a bizottság 2012. március 28-án megtartott rendkívüli ülésérıl Határozatok száma: 14-15. TARTALOMJEGYZÉK 14/2012.(III.28.)

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Készült május 3-án a röjtökmuzsaji Faluház tanácskozó termében, a helyi Képviselıtestület

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Készült május 3-án a röjtökmuzsaji Faluház tanácskozó termében, a helyi Képviselıtestület Községi Önkormányzat RÖJTÖKMUZSAJ Röjtöki u. 193. 9451. (Tel.: 99/544-052) 1-92012. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült 2012. május 3-án a röjtökmuzsaji Faluház tanácskozó termében, a helyi Képviselıtestület

Részletesebben

Elıterjesztés. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2012. szeptember 13-i ülésére

Elıterjesztés. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2012. szeptember 13-i ülésére 3. Elıterjesztés Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2012. szeptember 13-i ülésére Tárgy: A Fekete István Általános Iskola, Kollégium és Sportiskola maximális osztály létszám és a Meserét

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Készült a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselı-testületének 2009. augusztus 27-én de. 10 órakor megtartott rendkívüli ülésérıl.

JEGYZİKÖNYV. Készült a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselı-testületének 2009. augusztus 27-én de. 10 órakor megtartott rendkívüli ülésérıl. JEGYZİKÖNYV Készült a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselı-testületének 2009. augusztus 27-én de. 10 órakor megtartott rendkívüli ülésérıl. Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív alapján képviselı-testületi

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v. 2012. február 21-én a Sárospataki Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében az Egészségügyi és Szociális Bizottság ülésén.

J e g y z ı k ö n y v. 2012. február 21-én a Sárospataki Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében az Egészségügyi és Szociális Bizottság ülésén. J e g y z ı k ö n y v Készült: 2012. február 21-én a Sárospataki Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében az ülésén. Jelen vannak: Oláh József Csaba a bizottság elnöke Egyed Attila Szabó András Papp

Részletesebben

Pécel V áros Ö nkorm ányzata K épviselı-testülete

Pécel V áros Ö nkorm ányzata K épviselı-testülete Ügyiratszám: SZ/3278/2009. Pécel V áros Ö nkorm ányzata K épviselı-testülete JEGYZİKÖNYV Készült: 2009. április 15-én (17.00-17.10) megtartott nyílt képviselı-testületi ülésrıl. Jelen vannak: dr. Benkovics

Részletesebben

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének Ügyrendi és Igazgatási Bizottsága 8200 Veszprém, Óváros tér 9.

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének Ügyrendi és Igazgatási Bizottsága 8200 Veszprém, Óváros tér 9. Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének Ügyrendi és Igazgatási Bizottsága 8200 Veszprém, Óváros tér 9. Szám: KOZP/2137/2/2011. J e g y z ı k ö n y v Készült: Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Ügyiratszám: 641-23/2009 Ügyintézı: Basics Krisztiánné dr. Készült: Jelen voltak: B a r c s o n, Barcs Város Képviselı-testülete 2009. május 14-én Barcs Város tanácskozó termében

Részletesebben

DOROG VÁROS POLGÁRMESTERE 2510 DOROG BÉCSI ÚT 71. 2511 DOROG PF.:43. TEL.: 06 33 431 299 FAX.: 06 33 431 377 E-MAIL : PMESTER@DOROG.

DOROG VÁROS POLGÁRMESTERE 2510 DOROG BÉCSI ÚT 71. 2511 DOROG PF.:43. TEL.: 06 33 431 299 FAX.: 06 33 431 377 E-MAIL : PMESTER@DOROG. DOROG VÁROS POLGÁRMESTERE 2510 DOROG BÉCSI ÚT 71. 2511 DOROG PF.:43. TEL.: 06 33 431 299 FAX.: 06 33 431 377 E-MAIL : PMESTER@DOROG.HU MEGHÍVÓ Dorog Város Képviselı-testületének 2010. április 9-én (péntek)

Részletesebben

Hivatal részérıl: Kovácsné dr. Bozsoki Kornélia

Hivatal részérıl: Kovácsné dr. Bozsoki Kornélia JEGYZİKÖNYV Készült: Gárdony Város Önkormányzat Képviselı-testületének a Polgármesteri Hivatal földszinti tanácskozójában 2014. július 16-án megtartott rendkívüli ülésérıl Jelen voltak: Tóth István Császár

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v. 2009. december 15-én a Sárospataki Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében az Egészségügyi és Szociális Bizottság ülésén.

J e g y z ı k ö n y v. 2009. december 15-én a Sárospataki Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében az Egészségügyi és Szociális Bizottság ülésén. J e g y z ı k ö n y v Készült: 2009. december 15-én a Sárospataki Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében az Egészségügyi és Szociális Bizottság ülésén. Jelen vannak: Oláh József Csaba a bizottság

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Készült a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselı-testületének 2010. február 11-én de. 9 órakor megtartott rendkívüli ülésérıl.

JEGYZİKÖNYV. Készült a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselı-testületének 2010. február 11-én de. 9 órakor megtartott rendkívüli ülésérıl. JEGYZİKÖNYV Készült a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselı-testületének 2010. február 11-én de. 9 órakor megtartott rendkívüli ülésérıl. Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív alapján képviselı-testületi

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Zala megye J E G Y Z İ K Ö N Y V BAK, SÁRHIDA ÉS ZALATÁRNOK KÖZSÉGEK ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELİ-TESTÜLETEI EGYÜTTES ÜLÉSÉRİL 2011. szeptember 12. Határozatok Tárgykód 32/2011. (IX.12.) számú Kt. Határozat

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült Kaposmérı Községi Önkormányzat Képviselı-testülete 2013. április 30-án megtartott soron következı ülésérıl Jelen vannak: Pap József alpolgármester Harangozó Csaba képviselı

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült Kaposmérı Községi Önkormányzat Képviselı-testülete 2012. november 22-én megtartott rendkívüli ülésérıl Jelen vannak: Pap József alpolgármester dr. Kiss Attila képviselı Miovecz

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Készült Kaposmérı Községi Önkormányzat Képviselı-testülete október 16-án megtartott alakuló ülésérıl.

JEGYZİKÖNYV. Készült Kaposmérı Községi Önkormányzat Képviselı-testülete október 16-án megtartott alakuló ülésérıl. JEGYZİKÖNYV Készült Kaposmérı Községi Önkormányzat Képviselı-testülete 2014. október 16-án megtartott alakuló ülésérıl. Jelen vannak: Csordás Julianna képviselı Harangozó Csaba képviselı Kaponya Sándor

Részletesebben

Simon Roland képviselı távolmaradása okát elıre jelezte.

Simon Roland képviselı távolmaradása okát elıre jelezte. 1 TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT SÜMEGPRÁGA 8351 SÜMEGPRÁGA, RÁKÓCZI U. 17. T: 87/350-587, Fax:87/550-038. Szám: 39-1/2010. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: 2010. január 13-án 17,00 órakor kezdıdött nyilvános ülésérıl.

Részletesebben

Kivonat. mely készült a Csongrádi Kistérség Többcélú Társulása Társulási Tanácsának október 26. napján megtartott ülésének jegyzıkönyvébıl

Kivonat. mely készült a Csongrádi Kistérség Többcélú Társulása Társulási Tanácsának október 26. napján megtartott ülésének jegyzıkönyvébıl 65/2011. (X. 26.) CsKTT. 16-7726-20/2011 Tárgy: Csongrádi Kistérség Többcélú Társulása Esélyegyenlıségi Helyzetelemzése és Programjának elfogadása A Csongrádi Kistérség Többcélú Társulása Társulási Tanácsa

Részletesebben

241/2011. számú elıterjesztés

241/2011. számú elıterjesztés 241/2011. számú elıterjesztés A határozati javaslat elfogadásához a Képviselıtestület Szervezeti és Mőködési Szabályzatáról szóló, többször módosított 16/2011. (IV.04.) sz. önkormányzati rendelet 36. (3)

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Csányi László alpolgármester, képviselı. Mucsi György társadalmi megbízatású alpolgármester,

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Csányi László alpolgármester, képviselı. Mucsi György társadalmi megbízatású alpolgármester, J E G Y Z İ K Ö N Y V 1 Készül: Mórahalom város Képviselı-testületének 2012. július 20-án megtartott rendkívüli ülésén az Aranyszöm Rendezvényház Tanácskozó Termében Jelen vannak: Csányi László alpolgármester,

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK SPORT-, IFJÚSÁGI ÉS CIVIL SZERVEZETEK BIZOTTSÁGA

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK SPORT-, IFJÚSÁGI ÉS CIVIL SZERVEZETEK BIZOTTSÁGA SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK SPORT-, IFJÚSÁGI ÉS CIVIL SZERVEZETEK BIZOTTSÁGA Iktatószám: IV. 86-16/2009. JEGYZİKÖNYV amely készült Szekszárd Megyei Jogú Város Közgyőlése Sport-, Ifjúsági

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v. Jelen vannak: Pásztor Ferenc, Pingiczer Józsefné, Ruzsinszki Györgyné képviselık, Velki Róbert polgármester

J e g y z ı k ö n y v. Jelen vannak: Pásztor Ferenc, Pingiczer Józsefné, Ruzsinszki Györgyné képviselık, Velki Róbert polgármester J e g y z ı k ö n y v Készült: Magyargécben a Községi Önkormányzat Képviselı-testületének 2011. április 28-án 14 órakor megtartott ülésérıl. Jelen vannak: Pásztor Ferenc, Pingiczer Józsefné, Ruzsinszki

Részletesebben

19/2006. (IX.22.) R E N D E L E T E. a évi pénzügyi terv módosításáról

19/2006. (IX.22.) R E N D E L E T E. a évi pénzügyi terv módosításáról MARTFŐ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 19/2006. (IX.22.) R E N D E L E T E a 2006. évi pénzügyi terv módosításáról Martfő Város Önkormányzata Képviselı-testülete a helyi önkormányzat 2006. évi

Részletesebben

Enying Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2012. július 11-én tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl

Enying Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2012. július 11-én tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl 01/38-18/2012. JEGYZİKÖNYV 2012. július 11-én tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl Helye: Jelen vannak: Polgármesteri Hivatal tanácsterem 8130 Enying, Kossuth u. 26. Pıdör Gyula polgármester,

Részletesebben

Elıterjesztés 9. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2013. október 31-i ülésére

Elıterjesztés 9. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2013. október 31-i ülésére Elıterjesztés 9. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2013. október 31-i ülésére Tárgy: Lajosmizse és Felsılajos Köznevelési, Egészségügyi és Szociális Közszolgáltató Társulás Társulási

Részletesebben

SZAJLA KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT TERPES KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK J E G Y Z İ K Ö N Y V E február 15.

SZAJLA KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT TERPES KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK J E G Y Z İ K Ö N Y V E február 15. 1 SZAJLA KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT TERPES KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK J E G Y Z İ K Ö N Y V E 2010. február 15. Határozat száma 1/2010.(II.15.) Tárgy Az intézményi társulásban mőködtetett Mákvirág

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Dóc Községi Önkormányzat Képviselı-testületének 2013. június 19-én megtartott rendkívüli nyílt ülésérıl T a r t a l o m j e g y z é k Dóc Községi Önkormányzat Képviselı-testületének

Részletesebben

28/2003. (III.12.) sz. önk. h a t á r o z a t

28/2003. (III.12.) sz. önk. h a t á r o z a t 28/2003. (III.12.) sz. önk. h a t á r o z a t az Európai Uniós, Regionális Bizottság elıterjesztése az EU-s Hozományra vonatkozóan c. elıterjesztést zárt ülésen tárgyalja, mivel annak nyilvános ülésen

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Páty Község Önkormányzata Pénzügyi, Településfejlesztési, Ügyrendi és Környezetvédelmi Bizottságának, valamint Jóléti Bizottságának 2011. március 07-én (hétfın) 16.00 órai kezdettel

Részletesebben

Vecsés Város Önkormányzatának Képviselı-testülete J E G Y Z İ K Ö N Y V

Vecsés Város Önkormányzatának Képviselı-testülete J E G Y Z İ K Ö N Y V Szám: 8/2012. Vecsés Város Önkormányzatának Képviselı-testülete J E G Y Z İ K Ö N Y V amely készült Vecsés Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2012. április 3-án (kedden) 16.00 órai kezdettel a

Részletesebben

Pomáz Város Önkormányzat Képviselı-testülete által án tartott ülésén hozott határozatairól.

Pomáz Város Önkormányzat Képviselı-testülete által án tartott ülésén hozott határozatairól. Pomáz Város Önkormányzata 14/2011. ÖTÜ. Határozati Összesítı Pomáz Város Önkormányzat Képviselı-testülete által 2011. 10. 18-án tartott ülésén hozott határozatairól. 163/2011. (X.18.)sz.Ök.határozat Pomáz

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŐLÉSÉNEK HUMÁN BIZOTTSÁGA

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŐLÉSÉNEK HUMÁN BIZOTTSÁGA Iktatószám: IV. 110-17/2012. SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŐLÉSÉNEK HUMÁN BIZOTTSÁGA JEGYZİKÖNYV Amely készült Közgyőlése Humán Bizottságának 2012. december 27-én 9 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testületének 2009. február 26-án de. 10 órakor megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testületének 2009. február 26-án de. 10 órakor megtartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testületének 2009. február 26-án de. 10 órakor megtartott rendkívüli üléséről. Jelen voltak: Képviselők a jelenléti ív szerint Vincze András

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v lkunbaracs Község Önkormányzatának Képviselı-testülete 4. /2012. J e g y z ı k ö n y v Készült: Kunbaracs Község Önkormányzata Képviselı-testületének 2012. június 27-én (szerdán) 15: 00 órakor tartott

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2012. augusztus 29-én megtartott rendkívüli ülésérıl

JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2012. augusztus 29-én megtartott rendkívüli ülésérıl SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETE 13/2012. JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2012. augusztus 29-én megtartott rendkívüli ülésérıl Határozat száma: 84-85. Rendelet száma: 10. TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

Hajdúnánás Városi Önkormányzat POLGÁRMESTERÉTİL 3. Száma: 9214-42011.

Hajdúnánás Városi Önkormányzat POLGÁRMESTERÉTİL 3. Száma: 9214-42011. Hajdúnánás Városi Önkormányzat POLGÁRMESTERÉTİL 3. Száma: 9214-42011. Elıkészítık: Kiss György Közgazdasági Iroda irodavezetıje, Pálócziné Tóth Mária költségvetési csoportvezetı Az elıterjesztés törvényességi

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V PÁTY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK

J E G Y Z İ K Ö N Y V PÁTY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK J E G Y Z İ K Ö N Y V PÁTY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 2008. november 10-én (hétfın) 08 órai kezdettel megtartott rendkívüli Képviselı-testületi ülésérıl Készült: Páty Község Önkormányzat

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŐLÉSÉNEK NEMZETISÉGI, ÜGYRENDI ÉS ELLENİRZÉSI BIZOTTSÁGA Békéscsaba, Szent István tér 7. Ikt.sz.: I. 240-10/2012. Postacím: 5601 Pf. 112. Telefax: (66) 523-808

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem 1-12/2012. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült Mélykút Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2012. július 10-én 14.00 órakor megtartott rendkívüli ülésén. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselı-testületének 2012. augusztus 9-én 8 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésérıl. Az ülés helye: Városháza tanácskozó terme Jelen vannak:

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem 2/2012. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült Mélykút Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2012. január 18-án 15.30 órakor megtartott rendkívüli ülésén. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készül: Mórahalom város Képviselı-testületének 2011. október 17-én megtartott rendkívüli ülésén a Polgármesteri Hivatal Tanácskozó Termében Jelen vannak: Nógrádi Zoltán polgármester,

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2011. december 19-én megtartott rendkívüli ülésérıl

JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2011. december 19-én megtartott rendkívüli ülésérıl SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETE 24/2011. JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2011. december 19-én megtartott rendkívüli ülésérıl Határozatok száma: 150-154. TARTALOMJEGYZÉK OK: 150/2011.(XII.19.)

Részletesebben

Készült: Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának szeptember 13-án 18:10 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyilvános Közgyőlésérıl.

Készült: Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának szeptember 13-án 18:10 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyilvános Közgyőlésérıl. VESZPRÉM MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÖZGYŐLÉSE Szám: 2023-9/2007. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának 2007. szeptember 13-án 18:10 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

Keszthely Város Önkormányzata Képviselı-testülete 2012. október 17-én (szerda) 18.59 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt ülésérıl.

Keszthely Város Önkormányzata Képviselı-testülete 2012. október 17-én (szerda) 18.59 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt ülésérıl. Szám: 1/1-197/2012. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Keszthely Város Önkormányzata Képviselı-testülete 2012. október 17-én (szerda) 18.59 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt ülésérıl. Az ülés helye:

Részletesebben

Bér Község Önkormányzata 3045 Bér: Petıfi út 32 Tel, Fax: 32 486-027 Email: polghiv@ber.hu. 27. sz.

Bér Község Önkormányzata 3045 Bér: Petıfi út 32 Tel, Fax: 32 486-027 Email: polghiv@ber.hu. 27. sz. a 3045 Bér: Petıfi út 32 Tel, Fax: 32 486-027 Email: polghiv@ber.hu 27. sz. JEGYZİKÖNYV 2010. november 30-án megtartott zárt ülésérıl. Az ülés helye: Tanácskozó-terme, 3045. Bér, Petıfi út 32. Készült:

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2012. július 10-én 8 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésén. Az ülés helye: Városháza tárgyaló terme Jelen vannak: Pádár

Részletesebben

Szekszárd-Szedres-Medina Óvodafenntartó Társulás Társulási Tanácsának december 17-i ülésére

Szekszárd-Szedres-Medina Óvodafenntartó Társulás Társulási Tanácsának december 17-i ülésére Elıterjesztés sorszáma: 18. Melléklet: 1 db ELİTERJESZTÉS Szekszárd-Szedres-Medina Óvodafenntartó Társulás Társulási Tanácsának 2014. december 17-i ülésére Tárgy: Szekszárd-Szedres-Medina Óvodafenntartó

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselı-testületének 2011. október 17-én 14 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésén. Az ülés helye: Városháza tanácskozó terme Jelen vannak:

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV a bizottság 2012. május 30-án megtartott ülésérıl

JEGYZİKÖNYV a bizottság 2012. május 30-án megtartott ülésérıl SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA 7/2012. JEGYZİKÖNYV a bizottság 2012. május 30-án megtartott ülésérıl Határozatok száma: 31-35. TARTALOMJEGYZÉK 31/2012.(V.30.) PBH.

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Készült Kaposújlak Községi Önkormányzat Képviselı-testülete október 21-én megtartott rendkívüli ülésérıl.

JEGYZİKÖNYV. Készült Kaposújlak Községi Önkormányzat Képviselı-testülete október 21-én megtartott rendkívüli ülésérıl. JEGYZİKÖNYV Készült Kaposújlak Községi Önkormányzat Képviselı-testülete 2014. október 21-én megtartott rendkívüli ülésérıl. Jelen vannak: Balazsiné Balaskó Mária képviselı Gál László képviselı Lecsı Péter

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Készült a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselı-testületének 2009. június 2-án de. 9 órakor megtartott rendkívüli ülésérıl.

JEGYZİKÖNYV. Készült a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselı-testületének 2009. június 2-án de. 9 órakor megtartott rendkívüli ülésérıl. JEGYZİKÖNYV Készült a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselı-testületének 2009. június 2-án de. 9 órakor megtartott rendkívüli ülésérıl. Jelen voltak: Képviselık a jelenléti ív szerint Vincze András

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A képviselő testület 4 igen szavazattal - nem szavazat nélkül - a tárgyalás menetét elfogadta.

Jegyzőkönyv. A képviselő testület 4 igen szavazattal - nem szavazat nélkül - a tárgyalás menetét elfogadta. Jegyzőkönyv Szatymaz Község Képviselő-testületének 2011. november 05. napján a Polgármesteri Hivatal tárgyaló termében megtartott rendkívüli nyílt testületi üléséről. Jelen vannak: Dr. Kormányos László

Részletesebben

K i v o n a t a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testületének március 31-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből:

K i v o n a t a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testületének március 31-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből: 52/2010.(III.31.)HÖ sz. határozat megtárgyalta és elfogadta a polgármester tájékoztatóját a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról és a két ülés között tett fontosabb intézkedésekről a szóbeli kiegészítéssel

Részletesebben

Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselı-testületének április 18-án megtartott r e n d k í v ü l i ülésén hozott határozatai

Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselı-testületének április 18-án megtartott r e n d k í v ü l i ülésén hozott határozatai Száma: 9004-1/2012. Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselı-testületének 2012. április 18-án megtartott r e n d k í v ü l i ülésén hozott határozatai Határozat száma Határozat tárgya Kód 174/2012. (IV.

Részletesebben

PUSZTASZABOLCS VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE DECEMBER 5-I RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉNEK

PUSZTASZABOLCS VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE DECEMBER 5-I RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉNEK Ikt.szám: 32-25/2016. PUSZTASZABOLCS VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2016. DECEMBER 5-I RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE HATÁROZATOK SZÁMA: 486, 487, 488, 489, 490/2016. (XII. 5.) RENDELET SZÁM:

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült. Kenderes Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2010. március 4-én 8 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésén. Jelen vannak: Bogdán Péter polgármester, dr Almássy Antalné,

Részletesebben

M E G H Í V Ó október 30. (péntek) napjára 7.30 órára összehívom, melyre Önt tisztelettel meghívom. I. N y i l v á n o s ü l é s

M E G H Í V Ó október 30. (péntek) napjára 7.30 órára összehívom, melyre Önt tisztelettel meghívom. I. N y i l v á n o s ü l é s BALMAZÚJVÁROS VÁROS POLGÁRMESTERE M E G H Í V Ó Balmazújváros Város Önkormányzat Képviselı-testületének Szervezeti és Mőködési Szabályzatáról szóló 4/2007. (III. 21.) sz. rendelete 5. (1) bekezdése alapján

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Ceglédberceli Német Nemzetiségi Önkormányzat 2014. február 3-i ülésérıl 3-4/2014. (02. 03.) sz. határozat Készült: A Ceglédberceli Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselı-testületének

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV a bizottság 2008. január 22-én megtartott ülésérıl

JEGYZİKÖNYV a bizottság 2008. január 22-én megtartott ülésérıl SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA 1/2008. JEGYZİKÖNYV a bizottság 2008. január 22-én megtartott ülésérıl Határozatok száma: 1-2. TARTALOMJEGYZÉK 1/2008.(I.22.) PBH.

Részletesebben

Jegyzıkönyv. 2.) Elıterjesztés az Olaszliszkai Közétkeztetési Intézmény alapító okirata felülvizsgálatára. Elıterjesztı: körjegyzı

Jegyzıkönyv. 2.) Elıterjesztés az Olaszliszkai Közétkeztetési Intézmény alapító okirata felülvizsgálatára. Elıterjesztı: körjegyzı Jegyzıkönyv Készült: Olaszliszka Község Önkormányzat Képviselıtestületének 2009. május 27-én 17 órakor a körjegyzıség székhelyén megtartott nyílt képviselıtestületi ülésérıl. Jelen vannak: a jelenléti

Részletesebben

Képviselı-testület 2010.11.16. jk. TARTALOMJEGYZÉK

Képviselı-testület 2010.11.16. jk. TARTALOMJEGYZÉK TARTALOMJEGYZÉK 282/2010. (11. 16.) sz. önkormányzati határozat... 2... 2 283/2010. (11. 16.) sz. önkormányzati határozat... 5 284/2010. (11. 16.) sz. önkormányzati határozat... 5 1 JEGYZİKÖNYV Készült:

Részletesebben

Enying Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2013. július 8-án tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl

Enying Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2013. július 8-án tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl 01/103-21/2013. JEGYZİKÖNYV 2013. július 8-án tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl Helye: Jelen vannak: Polgármesteri Hivatal, tanácsterem 8130 Enying, Kossuth u. 26. Pıdör Gyula polgármester,

Részletesebben

Elıterjesztés Békés Város Képviselı-testülete 2009. augusztus 27-i ülésére

Elıterjesztés Békés Város Képviselı-testülete 2009. augusztus 27-i ülésére Tárgy: Tájékoztató az Önkormányzat tulajdonába kerülı lakóingatlanok mőszaki állapotáról, az önkormányzati tulajdonú lakások lakbérérıl szóló 5/2003. (III. 28.) rendelet módosítása Elıkészítette: Váczi

Részletesebben

Elıterjesztés Felsılajos Község Önkormányzata Képviselı-testületének 2015. szeptember 29-i ülésére

Elıterjesztés Felsılajos Község Önkormányzata Képviselı-testületének 2015. szeptember 29-i ülésére 2. Elıterjesztés Felsılajos Község Önkormányzata Képviselı-testületének 2015. szeptember 29-i ülésére Tárgy: I. Felsılajos Község Önkormányzata Képviselı-testületének /2015. (.) önkormányzati rendelete

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v Kunbaracs Község Önkormányzatának Képviselı-testülete 4. /2011. J e g y z ı k ö n y v Készült: Kunbaracs Község Önkormányzata Képviselı-testületének 2011. április 1-én (pénteken) 13: 00 órakor tartott

Részletesebben

Sárospatak Város Polgármesterétıl

Sárospatak Város Polgármesterétıl Sárospatak Város Polgármesterétıl 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu E l ı t e r j e s z t é s - a Képviselı-testületnek a 2010. II. félévi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 2-án 18,30 órakor megtartott rendkívüli nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 2-án 18,30 órakor megtartott rendkívüli nyílt üléséről Decs Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Decs, Fő utca 23. szám Tel: 74/595-915, Fax: 74/595-910 1. sz. példány Szám: 179-9/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

ELİTERJESZTÉS. Aszód Petıfi u. 46 sz. és közterület határán lévı támfal ideiglenes megtámasztásának tárgyában.

ELİTERJESZTÉS. Aszód Petıfi u. 46 sz. és közterület határán lévı támfal ideiglenes megtámasztásának tárgyában. Aszód Város Önkormányzat i Hivatal mőszaki iroda ELİTERJESZTÉS Aszód Petıfi u. 46 sz. és közterület határán lévı támfal ideiglenes megtámasztásának tárgyában. Aszódon a Csengey u és a kapcsolódó közterületek

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV a bizottság 2010. augusztus 16-án megtartott ülésérıl

JEGYZİKÖNYV a bizottság 2010. augusztus 16-án megtartott ülésérıl SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA 9/1/2010. JEGYZİKÖNYV a bizottság 2010. augusztus 16-án megtartott ülésérıl Határozatok száma: 31-33. TARTALOMJEGYZÉK 31/2010.(VIII.16.)

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Helyszín: 5231 Fegyvernek, Felszabadulás út 171. Polgármesteri Hivatal tárgyalóterme

JEGYZİKÖNYV. Helyszín: 5231 Fegyvernek, Felszabadulás út 171. Polgármesteri Hivatal tárgyalóterme JEGYZİKÖNYV Készült: Fegyvernek Nagyközség Önkormányzat Képviselıtestület Pénzügyi Bizottságának 2013.06.19-i ülésérıl. Helyszín: 5231 Fegyvernek, Felszabadulás út 171. Polgármesteri Hivatal tárgyalóterme

Részletesebben