A márkaépítés 10 vastörvénye

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A márkaépítés 10 vastörvénye"

Átírás

1 A márkaépítés 10 vastörvénye A videóból már láthattad (A csokik háborúja), milyen drága kompromisszumot kell kötnie annak, aki nem épít márkát. Most nézzük meg, hogy a cégednek egyáltalán kell-e ezzel foglalkoznia. Ha a következő állítások bármelyikére is nem a válaszod, akkor bele kell vetned magad a márkaépítésbe. Mert ha nem tennéd, könnyen a profitod bánhatja. 1) A vevők keresik a termékem, és nem az értékesítőnek kell eladnia. 2) A vevők többsége a magasabb ár ellenére is megvásárolja a cégem termékeit. 3) Az eladóimnak nem kell győzködniük a vevőket, mert már ismerik a termék fő jellemzőit. 4) A lehetséges vevőim 50 %-a már hallott a márkanevemről. Hidd el, nem a ráköltött milliók a legfontosabbak, hogy a fenti 4 mondat jellemezze cégedet. Sokkal inkább a marketing alapok! lépéses csekklista a márkaépítéshez Egy erős márka már önmagában is értéket képvisel. Igen ám, de jogosan merül fel a kérdés, mi is a márka pontosan? Saját brandje bárkinek lehet. Nagykereskedőnek, gyártónak, sőt, még könyvelőnek is. Ha más nem, a cég neve, arculata. A titok viszont abban rejlik, hogy a vevők mennyire fogadják el az árait, mennyire fogadják el a tanácsait, mennyire jut eszükbe pont az a cégnév és terméknév, amikor vásárolni akarnak. Az igazi márkaépítés az, 1. amikor a vállalkozás rátesz egy nevet a termékére, vagy elnevezi a cégét, szolgáltatását, 2. biztosítja, hogy a vásárló értéket kapjon 3. az üzenetét állandóan ismétli De mi is az az érték? Értékes a vevő számára az, amit annak ítél. Gondolj bele, ha bemész a kedvenc éttermedbe, tudod, hogy jó kiszolgálást és kulináris élvezeteket kapsz. Tehát itt számodra az az érték, hogy tudod mire számíthatsz, és mindig ugyanazt kapod. Kedvességet, figyelmességet, gyorsaságot, finom ízeket, kellemes légkört, kiszámíthatóságot.

2 Nézz meg néhány márkát közelebbről: Ott van például az Apple - az informatika dizájnját vásárolod meg Vagy a Túró Rudi - ízt, de inkább a Pöttyös hangulatos világát veszed meg. De mondhatnék a műszaki világból is márkákat, mint például a Kürth, ahol a biztonságot vásárolod meg. Tehát a márkaépítés egy mentális és érzelmi játék, ahol meg kell nyerni a vásárlót. Hogy érheted ezt el? Nézzünk egy csekklistát, ami megmutatja, minek kell megfelelned, ha márkát szeretnél építeni, hogy aztán a márkád segítségével magasabb áron is el tudd adni a terméked A márkaépítés 10 vastörvénye 1. Van egy differenciált terméke, ötlete a cégemnek - ez a legfontosabb Túró Rudi Tudod, az a pöttyös. DHL Tudod, amelyik 1 nap alatt szállít. Fontos: azért említek nagy céges példákat, mert azokat mindenki ismeri, de nem csak a multinacionális vagy nagyvállalatoknak kell a márka. Nézd csak vevőinvazio.hu Tudod, az a nyomda, amelyik olyan ugráló szórólapokat és katalógusokat készít. A kérdésem tehát: Ajánljanak Téged az ügyfeleid, el tudják mondani, miben vagy Te a legjobb? Neked van már tudod mondatod? Egy térhatású HŰHA névjegy 2. Van egy írásos márkaüzeneted Ez nem más, mint az első pont, írásban megfogalmazva. Azonban itt semmire sem mész a gyors szaktanácsadást is adsz kifejezésekkel. Ezek elfutnak a vevők füle mellett. Hanem, ahogy fent is olvashattad, konkrét üzenetekre lesz szükséged. Például ilyenekre: MOT, az iskolakereső: bármilyen képzést keresel Magyarországon, itt megtalálod 3000 intézmény képzése között: Reklámajándék: Profithozó Reklámajándékok, amelyek megtérülnek: Szemüveg: Ofotért az első szemüveg specialistája. A kérdés: Neked van már egy sablonoktól mentes márkaüzeneted?

3 3. A dolgozóid ugyanazt mondják a cégedről, és ők maguk is képviselik a márkát Az IBM-nél mindenki ezt mondta: Mi megoldást szállítunk. Ez egy külön törekvés volt arra, hogy erősítsék a márkát, ráadásul még pénzbe sem került. Egy jó márka esetén könnyű elérni, hogy mindenki ugyanazt mondja róla. Ha már van erős márkád, akkor könnyű azt mondani, hogy én a Pöttyösnél dolgozom a célpiac ismerni fogja, tudja miről van szó. Ha nincs erős márkád, akkor viszont kreálj egy mondatot, hogy a kollégáid is építeni tudják a márkát. Én egy olyan számítástechnikai cégnél dolgozom, Egy IBM logo még a Krisztus előtti időkből ahol installáljuk is a programokat az új gépekre. Figyelj arra is, hogy az internet világában munkatársaid akár a tudtuk nélkül is rombolhatják a márkádat. Beszéld meg velük, hogy a különböző közösségi oldalakon még véletlenül se legyenek közönségesek. Lazák lehetnek, de közönségesek soha. A kérdés: a dolgozóid már tudják, mit mondjanak, ha megkérdezik tőlük: Te hol dolgozol? 4. Van a márkának egy személyisége Gondolj csak bele, mennyivel könnyebb megjegyezni egy embert, mint egy épületet vagy bármilyen élettelen tárgyat. Hacsak nem adsz egy terméknek, cégnek vagy akár a tulajdonosnak egy érdekes személyiséget. Bill Gates maga a márka. Vagy annak idején Steve Jobs maga volt a márka. De jelenheti a márkád egy reklámarc is, mint például a kilencvenes években a Fa tusfürdős lány. Sőt, akár egy állat is lehet, mint az oroszlán az ING banknál. A lényeg, ha egy külső formát, alakot választasz, akkor legyen összehangban a mondanivalóddal. Ha azt modod, hogy a céged tartja a legnagyobb választékot, akkor jöhet egy pók, mert céged mindent felölel. Ha Nálad van a legjobb szaktanácsadó, akkor lehet egy fehér köpenyes, rajzolt figura az embered, Dr. Festék. A kérdés: Van a cégednek, termékednek egy érdekes személyisége?

4 5. Van egy írásos márkaígéret Kérdezd meg a vevőidet. Ők jobban tudják, miért döntöttek melletted. Nem elég a marketing a jó márkának, a vevőnek is értéket kell képezni. A márka ígéret azt jelenti, hogy milyen véghaszna lesz a vásárlónak, ha Tőled vásárol, ha Veled köt üzletet. Nem csak inget vásárol nálunk, hanem egy kellemes napot, mert nem fog gyűrődni az inge. Nem csak klímát vásárol, hanem nyugodt alvást is, mert annyira halk a klímánk. Vagyis a Te mondatod úgy hangzik hogy: Nálunk nem csak... terméked neve... kap, hanem még... terméked véghaszna, értéke. Figyelj arra, hogy a vevőnek nem feltétlenül az fogja a hasznot jelenteni, amire Te gondolsz. Ezért a legjobb, ha megkérdezed tőle, mit nyert azzal, hogy megvásárolta a terméked. És ezt hírdetheted a többi vevőd felé. A kérdés: Te már tudod, hogy a vevőid szerint mi a kínálatod véghaszna? 6. Van írásos garancia Ha még nem erős a márkád és nem bíznak benned annyira, akkor használj egy különös garanciát. Valami olyat, mint ők: A sablon garancia kezd hatástalan lenni, az embereket már nem mozgatja meg. Ofotért 5 garanciája: Szemüvegvizsgálat (1), minőség (2), legjobb ár (3), progresszív lencse kipróbálás (4), plusz személyes garancia (5). Blum (vasalat a bútorokban) - örök élettartam garancia. A kérdés: Te is sablon garanciát használsz, mint mindenki más, vagy van egy kis fűszer benne? 7. Egységes megjelenésem van minden reklámanyagon Betennéd-e olyan bankba a pénzed, ahol minden dolgozó más ruhában van, minden fiók más színű? Valószínűleg nem. Ezért fontos, hogy egységes reklámanyagaid legyenek. Honlap, katalógus, levélpapír, szórólap, névjegy. Fontos: ez nem azt jelenti, hogy mindenhol méteres logónak kell lennie, sőt. Csak annyit tesz, hogy a márka üzeneted tedd előre, ne a logód. A kérdés: Ha előveszed a reklámeszközeidet, azok egységes arculatról árulkodnak?

5 8. Van márkaszabványod még a kommunikációra is Itt ne csak az arculati kézikönyvre gondolj, hanem a következőkre: Tegeződve vagy magázódva kommunikáltok? Vannak-e szabályok a Facebook bejegyzésekre? Például lehet gerillás, vagy Ti mindig komolykodva publikáltok? Ezeket jó előre le kell tisztázni, hogy az ügyfelek egységes stílust érzékeljenek. Tehát a kérdés az: van szabványod arra, hogy kommunikáltok a hírlevélben, a Facebookon, mit írjanak rólatok az újságok, milyen rendezvényeken adtok elő, és ahol biztosan nem? A kérdés: Van egy kialakult kommunikációs stílusa a cégednek? 9. Van valami extrém a márkában Egy édes iphone koktélt, kedves olvasó? Ma már nem csak vásárolni szeretnének az emberek, hanem kapcsolatokat, élményt szerezni. Ezért adj a termékeidhez valamilyen. Akár a reklámjaidban is. Blendtech - talán láttad a videóit, amikor a mixer erősségét azzal szemléltetik, hogy mindig ledarálják a legújabb termékeket, iphone-t, Nike cipőt, stb. Mi is azért készítettük a MarketingHelyszínelő videókat, hogy mások legyünk, erősítsük a márkát és ismertségünket. De lehet extra az is, ahogy csomagolod, vagy ahogy kínálod a termékedet. A kérdés: Tudsz valami olyan pluszt nyújtani a célközönségednek, aminek hatására figyelmüket a konkurenciáról a cégedre fókuszálják? 10. Én vagyok a márka Nem lehet csak kérni a munkatársaidtól, hogy viselkedjenek úgy, ahogy a céghez, a márkátokhoz illő. Mivel a vállalkozás vezetője Te vagy, ezért az élő márka is Te vagy. Tartsd magad magasabb színvonalon, mint a munkatársaid. A kérdés: Példát mutatsz a kollégáidnak? ZÁRSZÓ plusz egy személyes jó tanács 10 törvény, amit nem nehéz betartani. Eleinte egy kis odafigyelés, és pár hónap múlva a márkaépítés már napi rutin lesz a cégedben. Napi rutin, ami csendesen, szinte észrevétlenül vonzza a vevőket. Méghozzá az ideális, jól fizető vevőket. Használd hát Te is ezt a csekklistát, és fél év múlva számolj be a pozitív változásokról. Jagodics Rita kereskedelmi marketing szakértő

ÖTLET / VÁLLALKOZÁS VALIDÁLÓ MARKETING KÉRDŐÍV A vállalkozás neve: Gardena Kertészet

ÖTLET / VÁLLALKOZÁS VALIDÁLÓ MARKETING KÉRDŐÍV A vállalkozás neve: Gardena Kertészet ÖTLET / VÁLLALKOZÁS VALIDÁLÓ MARKETING KÉRDŐÍV A vállalkozás neve: Gardena Kertészet I. KÉRDÉS SOR: MINTA Töltsd ki az alábbi táblázatot a jelenlegi gondolataid, tudásanyagod, feltételezéseid alapján.

Részletesebben

Kincskereső üzemmód: Hol a titok? Mi a trükk? Keressük meg a NAGY kiugrási pontot! 1. HIBA

Kincskereső üzemmód: Hol a titok? Mi a trükk? Keressük meg a NAGY kiugrási pontot! 1. HIBA Sokan arra várnak, hogy egyszercsak eljön majd az ő idejük és beindul az üzlet. Tanulják a marketinget, olvasnak róla mit kell tenni, eljárnak rendezvényekre, minden ötletbe belefognak, de valahogy soha

Részletesebben

BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP

BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP Marketing kommunikációs megjelenési lehetőségek TISZTELT PARTNERÜNK, Szakáruházunkban online és offline hirdetési felületek illetve számos marketing eszköz áll rendelkezésükre

Részletesebben

A konkurrencia elemzése

A konkurrencia elemzése Modul 1: Pozícionálás Fejezet 2 A konkurrencia elemzése Dr. Andrea Grimm Dr. Astin Malschinger TARTALOM 2 MODUL 1 POZÍCIONÁLÁS Fejezet 2: Pozícionálás- A konkurrencia elemzése Szerzők: Dr. Andrea Grimm,

Részletesebben

NagykerMarketing forgalomserkentő e-kampány

NagykerMarketing forgalomserkentő e-kampány NagykerMarketing forgalomserkentő e-kampány Kedves Cégvezető Társam! A lenti leveleket küldheted ki a viszonteladóidnak, illetve a végfelhasználóidnak. De előtte még néhány dolog, amire érdemes figyelni:

Részletesebben

MI AZ A KÖZÖSSÉGI MÉDIA MARKETING?

MI AZ A KÖZÖSSÉGI MÉDIA MARKETING? A közösségi média gyorsan utoléri az e-mail-t, amely eddig az elsőszámú online adat- és hírmegosztási módszer volt. A Facebook-nak már 1 milliárdnál is több felhasználója van, a Twitteren 55 millió üzenetet

Részletesebben

BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP

BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP Marketing kommunikációs megjelenési lehetőségek TISZTELT PARTNERÜNK, Szakáruházunkban online és offline hirdetési felületek illetve számos marketing eszköz áll rendelkezésükre

Részletesebben

Mi kell a jó vevőnek? Jagodics Rita Kereskedelmi marketing szakértő

Mi kell a jó vevőnek? Jagodics Rita Kereskedelmi marketing szakértő Mi kell a jó vevőnek? Jagodics Rita Kereskedelmi marketing szakértő A hozzád legközelebb álló emberek átlaga vagy! Jagodics Rita kereskedelmi marketing szakértő Hogyan érheted el a gazdagab, jobb vevőket?

Részletesebben

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Tárgy: [SPEC1]! Egy nagyon egyszerű módszer, avagy siker 8 lépésben... Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Kedves [SPEC1]!

Részletesebben

Írta: Gömöry Kati. Ahhoz, hogy a hirdetésed magára vonja a figyelmet, legjobb, ha megszólítod a célcsoportodat. Ennek többféle módja van:

Írta: Gömöry Kati. Ahhoz, hogy a hirdetésed magára vonja a figyelmet, legjobb, ha megszólítod a célcsoportodat. Ennek többféle módja van: 10 profitnövelő Facebook hirdetés tipp Karácsonyra Hirdetsz a Facebookon, de szeretnél még eredményesebb lenni? A titok a részletekben rejlik. Talán nem is sejted, milyen sok múlik azon, ha néhány dolgot

Részletesebben

Eredményesebb vállalkozás hatékony kommunikációval. - nem többet, hanem máshogy kell költeni -

Eredményesebb vállalkozás hatékony kommunikációval. - nem többet, hanem máshogy kell költeni - Eredményesebb vállalkozás hatékony kommunikációval - nem többet, hanem máshogy kell költeni - Green Edge reklámügynökség integrált kommunikációs ügynökség vagyunk a projektek kezelését tervezéstől a kivitelezésig

Részletesebben

ARCULATTERVEZÉS ARCULATTERVEZÉS Ajánlott alapelemei: Mikro arculat Kisarculat Komplett arculat

ARCULATTERVEZÉS ARCULATTERVEZÉS Ajánlott alapelemei: Mikro arculat Kisarculat Komplett arculat ARCULATTERVEZÉS tervezési árlista Az ARCULATTERVEZÉS abban jelent többet az egyszerű Logótervezésnél, hogy az elkészített logót egy, hozzá és a céghez illeszkedő grafikai környezettel is felruházzuk meghatározva

Részletesebben

41 marketing teendő, ami gazdaggá tesz

41 marketing teendő, ami gazdaggá tesz 41 marketing teendő, ami gazdaggá tesz Jagodics Rita Kedves Vállalkozó Társam! A világ legnagyobb vállalatainál, az Apple-nél, a Samsungnál, de még a sikeres magyar vállalatoknál is, mint például a Szentkirályi

Részletesebben

Marketing és kommunikáció PR Online kommunikáció. Schwarcz Tibor Oneline PR

Marketing és kommunikáció PR Online kommunikáció. Schwarcz Tibor Oneline PR Marketing és kommunikáció PR Online kommunikáció Schwarcz Tibor Oneline PR Marketingkommunikáció elhelyezése A marketing ( társadalmi és vezetési lépések láncolata, melyek során az egyének és csoportok

Részletesebben

Eddig nem a TE hibád volt

Eddig nem a TE hibád volt Copyright: Ez az anyag a www.marketingiskola.ro szellemi terméke, de ha hasznosnak találod, akkor másold, küldd tovább. Eddig nem a TE hibád volt Minden valószínűség szerint a vállalkozásodnak nincs több

Részletesebben

Mitől jó egy weboldal?

Mitől jó egy weboldal? 1 Mitől jó egy weboldal? Mitől jó egy weboldal? Készítette: Pálinkás Róbert Csatlós Csaba 2 Mitől jó egy weboldal? Ellenőrző lista A Marketingzseni módszer négy lépésből áll (bővebbet a módszerről a www.marketingzseni.hu

Részletesebben

ördögien egyszerű és nagyszerű 33kezdeményezés bármilyen társalgási helyzetre!

ördögien egyszerű és nagyszerű 33kezdeményezés bármilyen társalgási helyzetre! ördögien egyszerű és nagyszerű 33kezdeményezés bármilyen társalgási helyzetre! Randi Andi - Hódíts! A sikeres randi kommunikáció titkai www.tarskeresokalauz.hu 1ÖRDÖGI KEZDÉSEK A következő kezdő szövegek

Részletesebben

Facebook, Twitter: a marketing szép, új (ingyenes?) világa

Facebook, Twitter: a marketing szép, új (ingyenes?) világa Facebook, Twitter: a marketing szép, új (ingyenes?) világa Ki van fent a közösségi média oldalakon? Az ma már nem kérdés, hogy fent vagyunk-e a közösségi oldalakon. A kérdés az, hogy miként vagyunk fenn,

Részletesebben

Teaching Business Secrets

Teaching Business Secrets Teaching Business Secrets 10 VÉGZETES HIBA online tanfolyam készítéssel kapcsolatban, és hogyan kerüld el ezeket? 1. HIBA: Nincs meg a MIÉRT-ed és a küldetésed! Meg kell tudnod fogalmazni, miért kezdesz/kezdtél

Részletesebben

Értékesítési beszélgetés

Értékesítési beszélgetés Gyakorlat. Műhely. Marketing Értékesítési beszélgetés Dr. Andrea Grimm Dr. Astin Malschinger TARTALOM 2 GYAKORLAT. MŰHELY Értékesítési beszélgetés Szerzők: Dr. Andrea Grimm, Dr. Astin Malschinger IMPRESSZUM

Részletesebben

A megvalósítás lépései

A megvalósítás lépései K&K hasznos tippek A megvalósítás lépései 1. Munkamegbeszélés - SZC 2. Programjavaslatok begyűjtése - SZC 3. Költségvetés - SZC 4. Együttműködés más szervezetekkel, vállalkozásokkal - SZC 5. Programjavaslatok

Részletesebben

Étlapunk egy része naponta változik, vannak azonban fix ételajánlatok,

Étlapunk egy része naponta változik, vannak azonban fix ételajánlatok, 1 Az étteremről A Baromi gyorsétterem 2017-ben nyitotta meg kapuit, Csíkszereda központjában. Barátságos árakkal, hihetetlen gyorsasággal elkészülő házias ételekkel, kellemes hangulatban várja vendégeit.

Részletesebben

Akárki volt, Te voltál!

Akárki volt, Te voltál! Mindenkinek annyi baja van, az annyi bajnak annyi baja van, hogy annyi baj legyen. A. E. Bizottság: Vaníliaálomkeksz Előszövegelés De sok gyerekfilmet meg kellett néznem a gyerekeimmel! Micsoda időpocsékolás

Részletesebben

Ne csak lıj, célozz is!

Ne csak lıj, célozz is! Ne csak lıj, célozz is! Manapság egymást érik a különbözı cikkek és tanulmányok a válságkezeléssel kapcsolatosan. Én igazán akkor beszélek válságról, ha az a saját fejünkben/lelkünkben is kialakul. Mindaddig

Részletesebben

Mit érdemes átgondolnia. mielőtt lakberendezőt fogad?

Mit érdemes átgondolnia. mielőtt lakberendezőt fogad? Mit érdemes átgondolnia mielőtt lakberendezőt fogad? Munkafüzet E r d é l y i K r i s z t i n a - w w w. e r d e l y i k r i s z t i n a. h u Amennyiben kitölti ezt a kérdéssort, az 20.000 Ft megtakarítást

Részletesebben

Portfólió Fotózás (családi,baba,divat,akt)

Portfólió Fotózás (családi,baba,divat,akt) FOTÓ ÁRLISTA Portfólió Fotózás (családi,baba,divat,akt) 1. Kültéri fotózás 2. Beltéri fotózás műteremben Több szabadtéri helyszín Műtermi fotózás 100 darab fotó Több beállítással 10 fotó retusálva 50 db

Részletesebben

CÉGBEMUTATÓ. promotion to you

CÉGBEMUTATÓ. promotion to you CÉGBEMUTATÓ promotion to you Küldetésünk Célunk, hogy kimagasló üzleti értéket biztosítsunk partnereinknek, felismerve és meglátva azokat a lehetőségeket, amikre a szolgáltatásunk megoldást tud nyújtani.

Részletesebben

Toborzási helyzetkép

Toborzási helyzetkép Toborzási helyzetkép 2016. második negyedév Az OnlineToborzas.hu felmérésének eredményei Felmérésünket alapvetően a 100 dolgozónál többet foglalkoztató cégek HR vezetőinek a körében végeztük, kérdőívekkel

Részletesebben

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET ELVARLI. Nyitott tárolórendszer TERVEZŐ:

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET ELVARLI. Nyitott tárolórendszer TERVEZŐ: VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET ELVARLI Nyitott tárolórendszer TERVEZŐ: Ehlén Johansson BIZTONSÁG: Az állítható oszlopot a mennyezethez kell rögzíteni, az oldalelemt pedig a falhoz. Az egyes mennyezetekhez különböző

Részletesebben

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET ELVARLI. Nyitott tárolórendszer TERVEZŐ:

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET ELVARLI. Nyitott tárolórendszer TERVEZŐ: VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET ELVARLI Nyitott tárolórendszer TERVEZŐ: Ehlén Johansson BIZTONSÁG: Az állítható oszlopot a mennyezethez kell rögzíteni (a padlóhoz nem), az oldalelemet pedig a falhoz. Bizonyos mennyezetekhez

Részletesebben

A jó CRM - amikor már nem Te vadászol az ügyfelekre

A jó CRM - amikor már nem Te vadászol az ügyfelekre A jó CRM - amikor már nem Te vadászol az ügyfelekre Képzeld el az ÁLOM ügyfeled! Pont az érdekli, ami Neked van Pont olyan a cégmérete, ami Neked ideális Akár hosszú hónapokig kitartóan tárgyal Tájékozott

Részletesebben

Klı ma berendeze seket a rul, vagy gazdasa gosan megvalo sı tott kellemes ho e rzetet?

Klı ma berendeze seket a rul, vagy gazdasa gosan megvalo sı tott kellemes ho e rzetet? Klı ma berendeze seket a rul, vagy gazdasa gosan megvalo sı tott kellemes ho e rzetet? Szeretettel köszöntök mindenkit; Berkeszi László vagyok, értékesítési specialista. Közel húsz éve dolgozom magyarországi

Részletesebben

Beszéljünk a nyári uborkaszezonról!

Beszéljünk a nyári uborkaszezonról! Beszéljünk a nyári uborkaszezonról! Sok mikro-és kisvállalkozás tulajdonosának igazi rémálom a nyári idıszak, hiszen beköszönt az utálatos uborkaszezonként emlegetett jelenség, melynek a jellemzıit biztosan

Részletesebben

4. Az au pair és a párkapcsolatok ( a fejezet, mely határozottan tanulságos):

4. Az au pair és a párkapcsolatok ( a fejezet, mely határozottan tanulságos): 4. Az au pair és a párkapcsolatok ( a fejezet, mely határozottan tanulságos): A kiutazásban ludas pasijainkról itt írunk, nem a szexben! Két külön dolog, ugyanis nekik nem sok közük volt a mi kinti életünkhöz,

Részletesebben

MI AZ A NIKE.COM? LEADEREK ÚTMUTATÓJA SZÓLÍTSD MEG

MI AZ A NIKE.COM? LEADEREK ÚTMUTATÓJA SZÓLÍTSD MEG MI AZ A NIKE.COM? Ez a szimbólum a képzés levezetéséhez adott tippeket jelzi. Szükséged lesz a store egyik eszközére a Nike.com eléréséhez. BEVEZETÉS MI AZ A NIKE.COM? EZT A KÉPZÉS LEVEZETŐJE HANGOSAN

Részletesebben

Válság és kommunikáció!

Válság és kommunikáció! Válság és kommunikáció! A potenciális vevıink irányába történı kommunikáció válság idején kiemelten fontos. Sajnos nagyon sokan elkövetik azt a hibát, hogy egy nehéz helyzetben (pl. válság idején) behúzzák

Részletesebben

Marketinggel könnyebb. Mi változott? Mi változott? 2013.12.27. Papp-Váry Árpád Dr. Marketinggel könnyebb - a fogászati klinikák számára is 1

Marketinggel könnyebb. Mi változott? Mi változott? 2013.12.27. Papp-Váry Árpád Dr. Marketinggel könnyebb - a fogászati klinikák számára is 1 Marketinggel könnyebb volt az elmúlt években is és lesz a jövőben is Dr. Papp-Váry Árpád Mi változott? 1. Gazdasági helyzet Mi változott? 2. Technológia Hallottunk erről a válságról. De úgy döntöttünk,

Részletesebben

Hol vannak a bajok? Pénzügyi felmérés gyerekpénzügyekről

Hol vannak a bajok? Pénzügyi felmérés gyerekpénzügyekről Hol vannak a bajok? Pénzügyi felmérés gyerekpénzügyekről A felmérés készült: 2009. május. A felmérést kéréseire válaszadók száma: 5300 fő A felmérést készítette: Csodasuli Kft. www.csodasuli.hu A kérdőív

Részletesebben

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET ELVARLI. Nyitott tárolórendszer TERVEZŐ:

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET ELVARLI. Nyitott tárolórendszer TERVEZŐ: VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET ELVARLI Nyitott tárolórendszer TERVEZŐ: Ehlén Johansson BIZTONSÁG: Az állítható oszlopot a mennyezethez kell rögzíteni (a padlóhoz nem), az oldalelemet pedig a falhoz. Bizonyos mennyezetekhez

Részletesebben

MOBILHIRDETÉSI SZOLGÁLTATÁSOK MEGRENDELÉSE 2012

MOBILHIRDETÉSI SZOLGÁLTATÁSOK MEGRENDELÉSE 2012 Beküldendő e-mailen, postai úton, vagy faxon! Kiállítás megnevezése: Pavilon/Standszám: Ügyintéző: Elérhetősége: Kiállító neve: MOBILHIRDETÉSI SZOLGÁLTATÁSOK MEGRENDELÉSE 01 Megrendeljük az alábbi szolgáltatásokat:

Részletesebben

Van egy eladó cége? Nem tudja, hogy mit kezdjen a feleslegessé vált cégével? Súlyos terhet cipel?

Van egy eladó cége? Nem tudja, hogy mit kezdjen a feleslegessé vált cégével? Súlyos terhet cipel? Van egy eladó cége? Nem tudja, hogy mit kezdjen a feleslegessé vált cégével? Súlyos terhet cipel? Kedves Olvasó! A Cégeladás BLOGOMAT azért hoztam létre, hogy segítsek azoknak a vállalkozásoknak, akik

Részletesebben

A melléknevek képzése

A melléknevek képzése A melléknevek képzése 1 ) Helyezkedjen el kényelmesen, először mesélni fogunk... Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer a magyar nyelv, benne sok szóval, kifejezéssel és szabállyal, amelyeket persze

Részletesebben

NÉHÁNY ÓRÁS MARKETING TERV

NÉHÁNY ÓRÁS MARKETING TERV NÉHÁNY ÓRÁS MARKETING TERV Copyright Odrovics János 2008 www.dmgyar.hu - 0 - MARKETING TERV NÉHÁNY ÓRA ALATT Tudom, hogy meglepő, de a marketing terved alapja a matek. Megmagyarázom... A legfőbb célod

Részletesebben

Kiskereskedők titkos fegyvere - A társulások - Előadó: Poller Roland

Kiskereskedők titkos fegyvere - A társulások - Előadó: Poller Roland Előadó: Poller Roland Két gazdasági probléma létezik csak Kevés a bevételed Nagyok költségeid Ha nem tudod emelni a bevételeidet, csökkentsd a költségeidet! Ez a konferencia az árubeszerzési költségek

Részletesebben

PORTFOLIO. 2. oldal CÉGBEMUTATÁS

PORTFOLIO. 2. oldal CÉGBEMUTATÁS 2. oldal CÉGBEMUTATÁS A kiállítás-szervezésben és az idegenforgalomban szerzett tapasztalatunkban bízva, 2001-ben raktuk le cégünk alapjait. Rendezvények szervezésével és lebonyolításával, kiállítások

Részletesebben

KISVÁLLALKOZÁSOK KOMMUNIKÁCIÓJA

KISVÁLLALKOZÁSOK KOMMUNIKÁCIÓJA KISVÁLLALKOZÁSOK KOMMUNIKÁCIÓJA A MARKETINGTŐL AZ ÜZLETI PROTOKOLLIG SZENES GÁBOR PRESSONLINE Kommunikációs Tanácsadó Kft. Székesfehérvár, 2014.10.27. MIRE VALÓ A MARKETING? Almaeszencia Termelői piac

Részletesebben

Mi működik nálunk? Motiváció a mindennapokban

Mi működik nálunk? Motiváció a mindennapokban Mi működik nálunk? Motiváció a mindennapokban Nagy Bandor bandor@mkba.hu +36.30/99.22.005 A kiinduló pont Akik szeretnének egészségesebben, tudatosabban élni, akik szeretnék, hogy segítségükkel munkatársaik

Részletesebben

Marketing tervezési naptár 2012.

Marketing tervezési naptár 2012. Marketing tanácsadó program kis- és középvállalkozásoknak! Marketing tervezési naptár 2012. A Marketing EXPRESSZ egy marketing szakmai segédanyag, így a leírt példák és gyakorlati ötletek megvalósítása,

Részletesebben

Érvényes: 2013. július 15-től

Érvényes: 2013. július 15-től Érvényes: 2013. július 15-től 1 Gratulálunk! Épp most csatlakoztál az egyik legjobb kapcsolati marketing céghez! Most vagy azon az úton, amelyen eljuthatsz addig az életszínvonalig, amiről mindig álmodtál...és

Részletesebben

DorCo Üzleti túravezetés Szakértői márkára épülő műhelyek 2015 tavasz-nyár

DorCo Üzleti túravezetés Szakértői márkára épülő műhelyek 2015 tavasz-nyár DorCo Üzleti túravezetés Szakértői márkára épülő műhelyek 2015 tavasz-nyár Van egy tervem, tudom, mit kell tennem, de ha egyedül vagyok itthon, könnyen félredobom a tervemet. Ha egy olyan személy egyengeti

Részletesebben

Amit meg kell tenned, hogy a weboldalad "Kapcsolat" oldala me g jobban mu ko djo n!

Amit meg kell tenned, hogy a weboldalad Kapcsolat oldala me g jobban mu ko djo n! Amit meg kell tenned, hogy a weboldalad "Kapcsolat" oldala me g jobban mu ko djo n! Mivel talán az egyik leg nézettebb oldal a weboldalakon a Kapcsolat oldal, így mindenképpen több figyelmet kell rá szentelnünk!

Részletesebben

PORT FOL I O. 2. oldal CÉGBEMUTATÁS

PORT FOL I O. 2. oldal CÉGBEMUTATÁS 2. oldal CÉGBEMUTATÁS PORT FOL I O A kiállítás-szervezésben és az idegenforgalomban szerzett tapasztalatunkban bízva, 2001-ben raktuk le cégünk alapjait. Rendezvények szervezésével és lebonyolításával,

Részletesebben

Hogyan indítsd el a saját profitáló online vállalkozásod

Hogyan indítsd el a saját profitáló online vállalkozásod Hogyan indítsd el a saját profitáló online vállalkozásod (Útmutató, hogyan indítsd el és működtesd saját online vállalkozásod) Szakmáry Martin Tartalomjegyzék Bevezetés...3 1. fejezet Mi az oka, hogy internetes

Részletesebben

Voltál-e valaha olyan üzletben

Voltál-e valaha olyan üzletben Voltál-e valaha olyan üzletben Ahol nagyobb összeget kellett fizetned azért, hogy elkezdhesd? Hát elszúrtad. Akartál-e valaha passzív jövedelmet teremteni de havonta kellett fizetned azért, hogy majd egyszer

Részletesebben

NEM ELÉG MEGBÍZHATÓNAK LENNI, MEG IS KELL MUTATNI! MIÉRT JELENT ÜZLETI ELŐNYT CÉGE SZÁMÁRA A BISNODE TANÚSÍTVÁNY?

NEM ELÉG MEGBÍZHATÓNAK LENNI, MEG IS KELL MUTATNI! MIÉRT JELENT ÜZLETI ELŐNYT CÉGE SZÁMÁRA A BISNODE TANÚSÍTVÁNY? NEM ELÉG MEGBÍZHATÓNAK LENNI, MEG IS KELL MUTATNI! MIÉRT JELENT ÜZLETI ELŐNYT CÉGE SZÁMÁRA A BISNODE TANÚSÍTVÁNY? LEHETŐVÉ TESSZÜK AZ OKOS DÖNTÉSEKET. Vevő Munkáltató Jelen Múlt Tapasztalatok (nálam/mások

Részletesebben

Boldogságóra. munkafüzet. 10-14 éveseknek. Bagdi Bella

Boldogságóra. munkafüzet. 10-14 éveseknek. Bagdi Bella Bagdi Bella Boldogságóra munkafüzet 0-4 éveseknek Boldogságóra munkafüzet 0-4 éveseknek Írta: Bagdi Bella Téma szerkesztők: Gárdonyi Éva, Ködmön Anikó, Drahosné Akócsi Ancilla, Tabajdi Éva, Petőné Honvári

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat. Kik vagyunk? A www.gazdaktere.hu

Részletesebben

Online marketing alapok FELADATLAP. A marketing szerinted (egy-két mondattal megfogalmazva, vagy kulcsszavakat felsorolva):...

Online marketing alapok FELADATLAP. A marketing szerinted (egy-két mondattal megfogalmazva, vagy kulcsszavakat felsorolva):... Online marketing alapok FELADATLAP Neved:... Dátum:... A marketing szerinted (egy-két mondattal megfogalmazva, vagy kulcsszavakat felsorolva): 1 Az online marketing szerinted (egy-két mondattal megfogalmazva,

Részletesebben

CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL

CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL A CW7 úgy döntött, hogy fejlesztéseket hajt végre a Juttatási Rendszerben, és jutalmazza Értékesítési Partnerei erőfeszítéseit, amennyire csak lehetséges. A kifizetési

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... 1149 Budapest Egressy út 17-21. A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat.

Részletesebben

CSR az érdekképviseleteknél. szervezeteknél. Mai program. Mai program. Délután Vállalati kerekasztal-beszélgetés. Kommunikáció és CSR

CSR az érdekképviseleteknél. szervezeteknél. Mai program. Mai program. Délután Vállalati kerekasztal-beszélgetés. Kommunikáció és CSR CSR az érdekképviseleti szervezeteknél Fertetics Mandy ügyvezető, vezető tanácsadó Urbán Katalin ügyvezető, vezető tanácsadó Alternate Kft. Mai program Mai program 1 Kommunikáció és CSR Talk the walk vs.

Részletesebben

Hogyan emelj árat?- 1.rész

Hogyan emelj árat?- 1.rész Hogyan emelj árat?- 1.rész Elıszó Az áremelés kérdése kényes téma, de beszélni kell róla. Az áremelés témája arról jutott eszembe, hogy pár nappal ezelıtt az egyik multiban bevásároltam, és alkalmam volt

Részletesebben

Arculat, grafikai tervezés és weboldal készítés

Arculat, grafikai tervezés és weboldal készítés www.emblemakeszites.hu DOLGOZZUNK EGYÜTT, EGYMÁSÉRT! Grafikai megoldások Arculat, grafikai tervezés és weboldal készítés 1 CÉLKITŰZÉSÜNK Feladatunknak tekintjük, hogy vállalkozását segítésük grafikai alapokon.

Részletesebben

Marketing cégelemzés. For-Max Kft. 2011. december. 21.

Marketing cégelemzés. For-Max Kft. 2011. december. 21. Marketing cégelemzés For-Max Kft. 2011. december. 21. Iránypontok a következő évhez, hogy az általad tervezett 5%-os növekedéshez közelebb kerüljön a céged 2012-ben Kedves László! Mielőtt megnézzük, hol

Részletesebben

A kiadványt a TÁRS Projekt Foglalkoztatási Munkacsoportja állította össze

A kiadványt a TÁRS Projekt Foglalkoztatási Munkacsoportja állította össze DOLGOZNI JÓ! 3. A kiadvány az EFOP-1.9.1-VEKOP-15-2016-00001 kódszámú TÁRS PROJEKT Szociális intézményi férőhely kiváltási szakmai koordinációs műhely kialakítása című kiemelt projekt keretében készült.

Részletesebben

Webáruház elemzés. Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást?

Webáruház elemzés. Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást? Webáruház elemzés Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást? Tudatos e-kereskedelem (üzleti terv tervezés profi kivitelezés / mérés tesztelés elemzés optimalizálás) Internetes vásárlás támogatása, népszerűsítése,

Részletesebben

A mai problémákra mai megoldások kellenek.

A mai problémákra mai megoldások kellenek. Az Ön üzletében sem tolonganak a vevők? Hálót szőtt a pók a pénztárgépére? Szeretné, ha jobban menne az üzlet, de nincs ötlete? Van megoldás! A világ és a vevők megváltoztak. Önnek is változnia kell! Ezt

Részletesebben

TÁRGYALÁS TECHNIKA ÉS KONFLIKTUSKEZELÉS A GYAKORLATBAN. Dr. habilnémeth Erzsébet, szociálpszichológus, kommunikációs szakértő, BKF, ÁSZ

TÁRGYALÁS TECHNIKA ÉS KONFLIKTUSKEZELÉS A GYAKORLATBAN. Dr. habilnémeth Erzsébet, szociálpszichológus, kommunikációs szakértő, BKF, ÁSZ TÁRGYALÁS TECHNIKA ÉS KONFLIKTUSKEZELÉS A GYAKORLATBAN Dr. habilnémeth Erzsébet, szociálpszichológus, kommunikációs szakértő, BKF, ÁSZ A SIKER ALAPJA 1. FELKÉSZÜLÉS 1. Meg kell határozni az elérendő célt

Részletesebben

Tudatos Teremtés Alapok. Erőteljes teremtő erő lakozik benned!

Tudatos Teremtés Alapok. Erőteljes teremtő erő lakozik benned! Tudatos Teremtés Alapok 1-es Modul Erőteljes teremtő erő lakozik benned! 1 Üdvözöllek! Kalló Melinda vagyok, és megtisztelő számomra hogy részese lehetek a tudatos teremtésednek. Tudatos teremtés alapok:

Részletesebben

isteve Szerkesztette George Beahm Steve Jobs egy az egyben Kukkants bele egy zseni agyába!

isteve Szerkesztette George Beahm Steve Jobs egy az egyben Kukkants bele egy zseni agyába! isteve Szerkesztette George Beahm Steve Jobs egy az egyben Kukkants bele egy zseni agyába! Az Apple tehetségekre épül, olyan tehetségekre, akik, azt hiszem, képesek jó hardvert tervezni, erősek az ipari

Részletesebben

legkedvesebb, növekedést serkentő technika,

legkedvesebb, növekedést serkentő technika, 17 TITOK A 17 legkedvesebb, növekedést serkentő technika, azoknak a cégeknek, akiknek a bevételei nagyban függnek a viszonteladóik eredményeitől! Jagodics Rita, NagykerMarketing A következő tanulmányban

Részletesebben

5 ok, amiért a válságban még fontosabb a CRM

5 ok, amiért a válságban még fontosabb a CRM 5 ok, amiért a válságban még fontosabb a CRM A válságban nem elég keményebben dolgozni, sokkal okosabban is kell. Vállalkozása a CRM stratégiai alkalmazásával nyereségesebbé válhat és hatékonyabban szolgálja

Részletesebben

6A. SZERETETMÁRKÁK (emotional branding)

6A. SZERETETMÁRKÁK (emotional branding) 6A. SZERETETMÁRKÁK (emotional branding) A fosztogatók közül legtöbben a Heinekent vitték a Cathrina Hurrikán után... ...a velünk élő márkák... a Pepsi és Amerika ...a velünk élő márkák... VW és Kovácsúr

Részletesebben

Kulcsok a megértéshez

Kulcsok a megértéshez Kulcsok a megértéshez Egyre nagyobb az érdeklődés a spirituális ismeretek, a misztikus kapcsolatok, és a nem tudományos gyógyítás iránt. Ez a tény jelzi, hogy valami történik, s ezt sok ember érzi. Valami

Részletesebben

Add el Magad! Hogyan mutasd be cégedet pár szóban úgy, hogy izgalmat és érdeklődést kelts a szokásos álmos reakciók helyett?

Add el Magad! Hogyan mutasd be cégedet pár szóban úgy, hogy izgalmat és érdeklődést kelts a szokásos álmos reakciók helyett? Add el Magad! Hogyan mutasd be cégedet pár szóban úgy, hogy izgalmat és érdeklődést kelts a szokásos álmos reakciók helyett? A Marketing Commando Minitréningje 2004-2006, Marketing Commando! www.marketingcommando.hu

Részletesebben

Árnyékolás gördülékenyen. biztonsági. redőnyrács Katalógus. www.umbroll.hu

Árnyékolás gördülékenyen. biztonsági. redőnyrács Katalógus. www.umbroll.hu Árnyékolás gördülékenyen biztonsági redőnyrács Katalógus www.umbroll.hu Umbroll - Árnyékolás gördülékenyen Az Umbroll mára Magyarország egyik legismertebb árnyékolástechnikai márkaneve. A fejlesztési kihívások

Részletesebben

Magánpraxis helye a Facebookon

Magánpraxis helye a Facebookon Magánpraxis helye a Facebookon Hogyan érdemes kihasználni a legnagyobb közösségi média oldalban rejlő lehetőségeket? Gencsy Zoltán www.kozossegimedia.hu gz@kozossegimedia.hu Fő témák Facebook oldalak kezelése

Részletesebben

HOGYAN KÉRJÜNK, HOGY ADJANAK IS?

HOGYAN KÉRJÜNK, HOGY ADJANAK IS? HOGYAN KÉRJÜNK, HOGY ADJANAK IS? MIT MOND A NEUROKOMMUNIKÁCIÓ A PÉNZKÉRÉSRŐL? Támogatás, előfizetés, vásárlás Földi Miklós Dániel neurokommunikációs szakértő Kihez kell beszélned ha kérsz a neurokommunikáció

Részletesebben

TE HOGY LÁTOD? Kampányolj az országos felmérés mellett, ahol a gyerekek elmondhatják a véleményüket az őket érintő témákban!

TE HOGY LÁTOD? Kampányolj az országos felmérés mellett, ahol a gyerekek elmondhatják a véleményüket az őket érintő témákban! HOGYAN CSATLAKOZHATSZ A TE HOGY LÁTOD? KAMPÁNYHOZ? Kampányolj az országos felmérés mellett, ahol a gyerekek elmondhatják a véleményüket az őket érintő témákban! Mi ez az egész? A Te hogy látod? kampány

Részletesebben

AP-OFFICE Kereskedelmi és Tanácsadó Kft 1056 Budapest, Só u. 2. 1225 Budapest, Bányalég u. 60/B 2120 Dunakeszi, Pallag u. 25/B

AP-OFFICE Kereskedelmi és Tanácsadó Kft 1056 Budapest, Só u. 2. 1225 Budapest, Bányalég u. 60/B 2120 Dunakeszi, Pallag u. 25/B r e z s a d AP-OFFICE Kereskedelmi és Tanácsadó Kft 1056 Budapest, Só u. 2. 1225 Budapest, Bányalég u. 60/B 2120 Dunakeszi, Pallag u. 25/B ri o Telefon: +36 1 999 6346 +36 1 999 6347 +36 1 999 6348 Fax:

Részletesebben

Honlapkészítés egyszerűen. Tegyük tisztába a dolgokat!

Honlapkészítés egyszerűen. Tegyük tisztába a dolgokat! Honlapkészítés egyszerűen Tegyük tisztába a dolgokat! Az Internet beépült a mindennapjainkba A technikai fejlődésnek és a szélessávú Internet elterjedésének köszönhetően ma már weboldalak milliárdjai között

Részletesebben

III. Országos Nagykereskedelmi és Gyártói Konferencia

III. Országos Nagykereskedelmi és Gyártói Konferencia a tavalyi, II. Országos Nagykereskedelmi és Gyártói Konferencia Mutassa be cégét és termékeit fejlett nagykereskedő és gyártó cégek vezetőinek és legyen a III. Országos Nagykereskedői és Gyártói Konferencia

Részletesebben

A Maxinery Kft. arculati kézikönyve

A Maxinery Kft. arculati kézikönyve A Maxinery Kft. arculati kézikönyve Készült: 2016. A Maxinery Kft. arculati kézikönyve tartalmazza a Maxinery Kft.-nek készült logót, a logónak a helyes használatát és egyéb reklámeszközökön való megjelenítését.

Részletesebben

A közösségi média használatáról

A közösségi média használatáról A közösségi média használatáról Hogyan ne használd a közösségi médiát? Közösségi média. Egyre gyakoribb kifejezés, egyre többször találkozhatunk vele, de a használatáról, és az előnyeiről még nem sok szó

Részletesebben

A/B tesztelés webáruházaknak. Zajdó Csaba

A/B tesztelés webáruházaknak. Zajdó Csaba A/B tesztelés webáruházaknak Zajdó Csaba Miről lesz most szó? 1) Mi az az A/B tesztelés? 2) Miért érdemes A/B tesztelni? 3) Milyen lehetőségek vannak A/B tesztelésre? 4) Mit érdemes tesztelni? 5) A/B teszt

Részletesebben

Hogyan építs fel egy hatékony termékpiramist?

Hogyan építs fel egy hatékony termékpiramist? Hogyan építs fel egy hatékony termékpiramist? Írta: Gömöry Kati Biztosan sokszor olvastál már arról, hogy vállalkozóként fel kell építened egy termékpiramist (szolgáltatás esetén: szolgáltatáspiramist)

Részletesebben

8. Az image és az egyedi vállalati arculat (CI) Végné Faddi Andrea Marketing 12. osztály tankönyve alapján összeállította Friedrichné Irmai Tünde

8. Az image és az egyedi vállalati arculat (CI) Végné Faddi Andrea Marketing 12. osztály tankönyve alapján összeállította Friedrichné Irmai Tünde 8. Az image és az egyedi vállalati arculat (CI) Végné Faddi Andrea Marketing 12. osztály tankönyve alapján összeállította Friedrichné Irmai Tünde A vállalati image az a kép, a benyomásoknak és véleményeknek

Részletesebben

Hogyan könnyítsd meg az életed a Google Street View használatával?

Hogyan könnyítsd meg az életed a Google Street View használatával? Hogyan könnyítsd meg az életed a Google Street View használatával? Használd ezt a nagyszerű és ingyenes szolgáltatást olyan célokra, amelyek pénzt és időt takarítanak meg Neked, ügyfeleidnek és barátaidnak!

Részletesebben

marketing gyorsindító alapvetések

marketing gyorsindító alapvetések marketing gyorsindító alapvetések munkafüzet!1 Kiadja: Oláh Sándor Mérhető Marketing Megoldások 2015. Minden jog fenntartva. A jelen jegyzet tartalmának másolása, sokszorosítása, közzététele bármilyen

Részletesebben

Marketing Megfeleljen a vásárlók igényeinek nyereséges módon

Marketing Megfeleljen a vásárlók igényeinek nyereséges módon Marketing Marketinget gyakran tekintik mint a munka létrehozása, a termékek és szolgáltatások promóciója és szállítása az egyéni fogyasztók vagy más cégek, az úgynevezett üzleti ügyfelek számára. (A legrövidebb

Részletesebben

KÉRDŐÍVEK FELDOLGOZÁSA

KÉRDŐÍVEK FELDOLGOZÁSA Mi legyek, ha nagy leszek? pályaválasztási nyílt nap 2013. január 22. A program az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő Nemzeti Együttműködési Alap és Civil Támogatások Igazgatósága támogatásával valósul meg.

Részletesebben

Mutassa be cégét és termékeit fejlett nagykereskedő és gyártó cégek vezetőinek

Mutassa be cégét és termékeit fejlett nagykereskedő és gyártó cégek vezetőinek Mutassa be cégét és termékeit fejlett nagykereskedő és gyártó cégek vezetőinek és legyen a II. Országos Nagykereskedői és Gyártói Konferencia kiállító partnere 2013. február 21-én Kedves Kiállító partnerünk!

Részletesebben

Közösségi marketing 2015-ben. Facebook kommunikáció miért kell?

Közösségi marketing 2015-ben. Facebook kommunikáció miért kell? Közösségi marketing 2015-ben Facebook kommunikáció miért kell? Hidasi Judit Író (Húsz éve ír és szerkeszt, öt regényt írt közben) Kommunikátor (PR és Közösségi Marketing szakértő Uzine Communications)

Részletesebben

Mutassa be cégét és termékeit 400 1 fejlett cég ügyvezetőjének és vezetőinek az ország legnagyobb gyártókra, nagykereskedőkre szabott konferenciáján

Mutassa be cégét és termékeit 400 1 fejlett cég ügyvezetőjének és vezetőinek az ország legnagyobb gyártókra, nagykereskedőkre szabott konferenciáján a tavalyi, III. Országos Nagykereskedelmi és Gyártói Konferencia 330 résztvevővel Mutassa be cégét és termékeit 400 1 fejlett cég ügyvezetőjének és vezetőinek az ország legnagyobb gyártókra, nagykereskedőkre

Részletesebben

A boldog felhasználó

A boldog felhasználó A boldog felhasználó Ingyenes e-book, a Felhasználó Update csapattól Írta: Vidi Rita Mi a különbség a begyakorolt, monoton, örökké félelmetesnek tűnő felhasználás, és a tudás alapú, céltudatos, örömfelhasználás

Részletesebben

Ismerd meg a vászonkép készíttetés legnagyobb buktatóit! (9 perc alatt)

Ismerd meg a vászonkép készíttetés legnagyobb buktatóit! (9 perc alatt) Ismerd meg a vászonkép készíttetés legnagyobb buktatóit! (9 perc alatt) És tudd meg, hogyan kerülheted el mindet! vaszonkepszalon.hu Ebben a kis doksiban igyekeztünk összegyűjteni neked azokat a buktatókat,

Részletesebben

sikertörténet Interjú Wolf Gáborral Hiába vagy valamiben a legjobb, ha nem marketingezel A Kisvállalati Marketing Biblia szerzőjével

sikertörténet Interjú Wolf Gáborral Hiába vagy valamiben a legjobb, ha nem marketingezel A Kisvállalati Marketing Biblia szerzőjével sikertörténet V alószínűleg kevés olyan vállalkozó van ma Magyarországon, aki valamely kontextusban még ne találkozott Wolf Gábor nevével. Saját elmondása szerint célja, hogy a mikro, kis- és közepes vállalkozások

Részletesebben

GOLD-STYLL JUTALÉKOS RENDSZER

GOLD-STYLL JUTALÉKOS RENDSZER GOLD-STYLL JUTALÉKOS RENDSZER Pont itt pont most a legjobb helyen van! A Gold-Styll családi vállalkozásunk, 2015- ben az ékszerek iránti szenvedély jegyében egy nőies, rafinált és minőségi divatot kíván

Részletesebben

eredményeinek összesítése

eredményeinek összesítése Burgenland és Nyugat-Magyarország kiskereskedelmi tevékenységet végző vállalkozásai körében végzett rejtett értékelési tesztek eredményeinek összesítése 2012. július A viszgálat CÉLKITŰZÉSE Az infrastruktúra,

Részletesebben

5 ok, amiért a válságban még fontosabb a CRM. Malonovszky László

5 ok, amiért a válságban még fontosabb a CRM. Malonovszky László 5 ok, amiért a válságban még fontosabb a CRM A válságban nem elég keményebben dolgozni, sokkal okosabban is kell. Vállalkozása a CRM stratégiai alkalmazásával nyereségesebbé válhat és hatékonyabban szolgálja

Részletesebben