Az Echo Tv december 6-ai 7 óra és 23 óra közötti tartalma.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Az Echo Tv 2005. december 6-ai 7 óra és 23 óra közötti tartalma."

Átírás

1 Dátum : Adó : Echo TV Mûsor : Echo Tv tartalom (R:) Credit: 0000 Az Echo Tv december 6-ai 7 óra és 23 óra közötti tartalma. 7: perc. Mûsorajánló. 7:02 - Lapszemle. 7:03 - Idõjárás - jelentés. 7:07 7:09 - Nazarbajev elsöprõ gyõzelmét hozta a kazahsztáni választásokon. 7:11 - Elsöprõ többséggel a Hugo Chavez elnököt támogató pártok nyertek a választásokon Venezuelában. 7:15 - Hírek - Sólyom László fogadta Bihari Mihályt 7:17 - Beszélgetés Sík Endre Miklóssal, az Ifjúsági, Családügyi, Szociális és Esélyegyenlõségi Minisztérium fogyasztóvédelmi fõosztály vezetõjével az árfigyelés házimoziért akcióról. 7:30 - Hírek - Sólyom László fogadta Bihari Mihályt 7:32 - Idõjárás - jelentés. 7:33 - Beszélgetés Binder Istvánnal, a PSZÁF szóvivõjével a karácsonyi banki hitelakciókról. 7:45 - Hírek - Sólyom László fogadta Bihari Mihályt 7:47 - Idõjárás - jelentés.

2 7:48 - Beszélgetés Kurucz - Váradi Károllyal, a Price Waters House Coopers vezetõ managerével az off-shore cégeket érintõ új változásokról. 8:00 - Hírek - Sólyom László fogadta Bihari Mihályt 8:02 - Idõjárás - jelentés. 8:03 - Beszélgetés Mézes Éva szabad demokrata képviselõvel arról, hogy egyedülálló nõk is részt vehessenek a lombikbébi programban. 8:15 - Hírek - Sólyom László fogadta Bihari Mihályt 8:17 8:20 - Nazarbajev elsöprõ gyõzelmét hozta a kazahsztáni választásokon. 8:22 - Elsöprõ többséggel a Hugo Chavez elnököt támogató pártok nyertek a választásokon Venezuelában. 8:23 - Az MSZP és a FIDESZ összefogott a Gazdasági Minisztérium ellen a mosonmagyaróvári autópálya - díj bevezetése miatt. 8:25 - Egységes adókulcsot vezettek be Romániába és Szlovákiába, nõttek az adóbevételek. 8:30 - Idõjárás - jelentés. 8:31 - Beszélgetés Zara Lászlóval, a Adótanácsadók Egyesületének elnökével az elektronikus adóbevallásról. 8:40 - Beszélgetés Bartha Attilával, a Kopint Datorg tudományos fõmunkatársával az EU-s költségvetésrõl. 9:00 - Piaci negyed. - A politikusok többsége nem bánná, ha hétköznapra esnének a választások. - Orbán Viktor napirend elõtt felszólította a képviselõket, hogy néha felállással tisztelegjenek a határon túli magyarok elõtt. - Tõkés László cinizmussal és provokációval vádolja Gyurcsány Ferencet.

3 - éjabb népszavazást kezdeményez a Magyarok Világszövetségének elnöksége a kettõs állampolgárságról. - Jelentõsen csökkentené Magyarország uniós támogatását Tony Blair. Barroso szerint elfogadhatatlan a javaslat. - Magyarország új uniós költségvetést szeretne. - A magas áramár miatt ostorozta az ellenzék a kormányt. - Tiltakoznak az egyházak a jövõ évi költségvetési támogatások miatt. - Az orvosok plusz támogatást kaphatnának, ha költséghatékonyan írnak fel gyógyszereket a betegeknek embernek szûnik meg a munkahelyen Szegeden a ruhagyárban. - éjabb 1000 dolgozó kerül utcára a Földmûvelésügyi Minisztériumtól és más intézményeitõl. - Az OTP megvásárolná a Panionska Banka-t. - Elsöprõ többséggel a Hugo Chavez elnököt támogató pártok nyertek a választásokon Venezuelában. - Fekete lista a légitársaságokról. - éjabb terrortámadás fenyegeti Amerikát. 9:20 - Idõjárás - jelentés. 9: perc. (ism.) Beszélgetés Pokorni Zoltán volt oktatási miniszterrel, a FIDESZ oktatásügyi politikusával az új felsõoktatási törvényrõl és a bolognai rendszerrõl. 9: perc. (ism.) Beszélgetés Semperger Kingával, az Árindex Kft. szakmai igazgatójával. 10:00 - Piaci negyed. - Hogyan nyitott ma a tõzsde? Beszélgetés Vavrek Zsolttal. - Jelentõsen csökkentené Magyarország uniós támogatását Tony Blair. Barroso szerint elfogadhatatlan a javaslat. - Magyarország új uniós költségvetést szeretne. - A politikusok többsége nem bánná, ha hétköznapra esnének a választások. - Orbán Viktor napirend elõtt felszólította a képviselõket, hogy néha felállással tisztelegjenek a határon túli magyarok elõtt. - Tõkés László cinizmussal és provokációval vádolja Gyurcsány Ferencet. - Lázár Mózes szerint a kormány érzéketlen a szegények iránt. - Veres János szerint nincs igaza Lázár Mózesnek. - Éhséglázadás fenyegeti Magyarországot Gyurcsány Ferenc szerint. - Az orvosok plusz támogatást kaphatnának, ha költséghatékonyan írnak fel gyógyszereket a betegeknek. - Az OTP megvásárolná a Panionska Banka-t.

4 - éjabb emberrablás Bagdadban, ezúttal egy francia mérnököt raboltak el. 10:20 - Idõjárás - jelentés. 10: perc. (ism.) Beszélgetés Deák Andrással, a Teleki László Intézet közgazdászával az ukrán - orosz gázproblémákról. 10: perc. (ism.) Beszélgetés Pintér Andrással, az Inter Európa Bank makrogazdasági elemzõjével Magyarország új konvergencia programjáról. 11:00 - Piaci negyed. - Orbán Viktor napirend elõtt felszólította a képviselõket, hogy néha felállással tisztelegjenek a határon túli magyarok elõtt. - Tõkés László cinizmussal és provokációval vádolja Gyurcsány Ferencet. - Jelentõsen csökkentené Magyarország uniós támogatását Tony Blair. Barroso szerint elfogadhatatlan a javaslat. - Magyarország új uniós költségvetést szeretne. - A minimálbér - emelés eredményeként januártól 3750 forintra növekszik a diákhitelt visszafizetõk minimális havi visszafizetési kötelezettsége. - Éhséglázadás fenyegeti Magyarországot Gyurcsány Ferenc szerint. - Nem kímélték a színesfém - tolvajok a Pécsi Székesegyházat. - éjabb emberrablás Bagdadban, ezúttal egy francia mérnököt raboltak el. - A japán katonák iraki részvételének meghosszabbítását kérte az iraki miniszterelnök Tokióban. - éjabb terrortámadás fenyegeti Amerikát. 11:20 - Idõjárás - jelentés. 11: perc. (ism.) Beszélgetés Kántor Zoltánnal a Teleki László Intézet szociológusával a kettõs állampolgárságról. Telefonon bekapcsolódik a beszélgetésbe Duray Miklós, a szlovákiai Magyar Koalíció Pártjának ügyvezetõ alelnökével. 11: perc. (ism.) Beszélgetés Semperger Kingával, az Árindex Kft. szakmai igazgatójával. 12:00-60 perc.

5 Beszélgetés Vavrek Zsolttal. - Beszélgetés Bartha Attilával, a Kopint Datorg tudományos fõmunkatársával az EU-s költségvetésrõl. A reggeli 120 perc címû mûsorban elhangzott beszélgetés egy részének ismétlése. - A politikusok többsége nem bánná, ha hétköznapra esnének a választások. - Orbán Viktor napirend elõtt felszólította a képviselõket, hogy néha felállással tisztelegjenek a határon túli magyarok elõtt. - Tegnap volt 1 éve, hogy a kettõs állampolgárságról szavazott az ország. - Tõkés László cinizmussal és provokációval vádolja Gyurcsány Ferencet. - Beszélgetés Zara Lászlóval, a Adótanácsadók Egyesületének elnökével az elektronikus adóbevallásról. A reggeli 120 perc címû mûsorban elhangzott beszélgetés egy részének ismétlése. - A fiatalok egy része egyetemet, vagy fõiskolát végzettként tudja elképzelni az életét. - Az MSZP és a FIDESZ összefogott a Gazdasági Minisztérium ellen a mosonmagyaróvári autópálya - díj bevezetése ellen - éjabb 1000 dolgozó kerül utcára a Földmûvelésügyi Minisztériumtól és más intézményeitõl. - Beszélgetés Binder Istvánnal, a PSZÁF szóvivõjével a karácsonyi banki hitelakciókról. A reggeli 120 perc címû mûsorban elhangzott beszélgetés egy részének ismétlése. - Nem kímélték a színesfém - tolvajok a Pécsi Székesegyházat. - Tiltakoznak az egyházak a jövõ évi költségvetési támogatások miatt. 12:55 - Idõjárás - jelentés. 13:00 - Ez történhet a héten. Kocsi Ilona mûsora. (ism.) Beszélgetés Csizmadia Ervin politológussal és Petschnig Mária Zita közgazdásszal a héten várható belpolitikai eseményekrõl. 13:30-7 nap. Belpolitikai magazin. (ism.) - AIDS Világnap. - Lakásmaffia áldozatai. - Lakáslízing. - Magyarok bankolási szokásai. - Tömegközlekedés és autós közlekedés összehasonlítása. - Jövõ évi adóváltozások. 14:00 - Piaci negyed. - A politikusok többsége nem bánná, ha hétköznapra esnének a választások.

6 - Az MSZP és a FIDESZ összefogott a Gazdasági Minisztérium ellen a mosonmagyaróvári autópálya - díj bevezetése miatt. - Nem kímélték a színesfém - tolvajok a Pécsi Székesegyházat. 14:20 - Idõjárás - jelentés. 14:30 - Szubjektív. (ism.) Itt és most. Fiala János mûsora. Beszélgetés Puhl Sándorral. 15:00 - Piaci negyed. - A politikusok többsége nem bánná, ha hétköznapra esnének a választások. - Az MSZP és a FIDESZ összefogott a Gazdasági Minisztérium ellen a mosonmagyaróvári autópálya - díj bevezetése miatt. - Nem kímélték a színesfém - tolvajok a Pécsi Székesegyházat. 15:20 - Idõjárás - jelentés. 15: perc. (ism.) - Beszélgetés Sík Endre Miklóssal, az Ifjúsági, Családügyi, Szociális és Esélyegyenlõségi Minisztérium fogyasztóvédelmi fõosztály vezetõjével az árfigyelés házimoziért akcióról. - Beszélgetés Binder Istvánnal, a PSZÁF szóvivõjével a karácsonyi banki hitelakciókról. - Beszélgetés Kurucz - Váradi Károllyal, a Price Waters House Coopers vezetõ managerével az off-shore cégeket érintõ új változásokról. 16:00 - Piaci negyed. - A Pénzügyminisztérium közleménye szerint a magyar gazdaság stabil és alacsony az infláció.

7 - A Nemzetközi Kereskedelmi Kamara irányító testületének tagja lett Parragh László. - Az MSZP és a FIDESZ összefogott a Gazdasági Minisztérium ellen a mosonmagyaróvári autópálya - díj bevezetése miatt. - Jelentkeztek a nyertesek minden idõk egyik legnagyobb lottónyereményért. - Rice elismerte, hogy szállítottak Európába foglyokat, de tagadja a titkos börtönöket. - Lakóépületbe csapódott egy katonai teherszállító gép Teherán külvárosában. - A Nemzetközi Vöröskereszt új emblémát keres magának a kereszt helyett. 16:20 - Idõjárás - jelentés. 16: perc. (ism.) - Beszélgetés Mézes Éva szabad demokrata képviselõvel arról, hogy egyedülálló nõk is részt vehessenek a lombikbébi programban. - Beszélgetés Zara Lászlóval, a Adótanácsadók Egyesületének elnökével az elektronikus adóbevallásról. - Beszélgetés Bartha Attilával, a Kopint Datorg tudományos fõmunkatársával az EU-s költségvetésrõl. 17:00 - Piaci negyed. - A Pénzügyminisztérium közleménye szerint a magyar gazdaság stabil és alacsony az infláció. - Aggasztó figyelmeztetést kapott a Gyurcsány - kormány a Fitch leminõsítése miatt a FIDESZ szerint. - Beszélgetés Vavrek Zsolttal a BÉT mai eseményeirõl. - Csak a beszerzési árak csökkentésével érhetõ el az áramárak csökkentése. - A Nemzetközi Kereskedelmi Kamara irányító testületének tagja lett Parragh László. - Az MSZP és a FIDESZ összefogott a Gazdasági Minisztérium ellen a mosonmagyaróvári autópálya - díj bevezetése miatt. - Jelentkeztek a nyertesek minden idõk egyik legnagyobb lottónyereményért. - Rice elismerte, hogy szállítottak Európába foglyokat, de tagadja a titkos börtönöket. - Lakóépületbe csapódott egy katonai teherszállító gép Teherán külvárosában. - A Nemzetközi Vöröskereszt új emblémát keres magának a kereszt helyett. 17:20 - Idõjárás - jelentés. 17: perc. (ism.) Beszélgetés Semperger Kingával, az Árindex Kft. szakmai igazgatójával. 17: perc. (ism.)

8 Beszélgetés Pintér Andrással, az Inter Európa Bank makrogazdasági elemzõjével Magyarország új konvergencia programjáról. 18:00 - Légkör. Idõjárás - jelentés. 18:30 - Thalassa. A tenger uborkái és a dollárok. Természet magazin. 19:00 - Idõjárás - jelentés. 19:01 - Gazdasági hírek. - A Pénzügyminisztérium közleménye szerint a magyar gazdaság stabil és alacsony az infláció. - Aggasztó figyelmeztetést kapott a Gyurcsány - kormány a Fitch leminõsítése miatt a FIDESZ szerint. - Orbán Viktor az Európai Kereskedelmi Kamara üzletembereivel találkozott. - Csak a beszerzési árak csökkentésével érhetõ el az áramárak csökkentése. - A Nemzetközi Kereskedelmi Kamara irányító testületének tagja lett Parragh László. 19:15 - Beszélgetés Werli Józseffel, a Magyar Pékszövetség szakmai fõtitkárával a pékek áremelésérõl. 19:17 - Beszélgetés Németh Dáviddal, az ING Bank makroelemzõjével a Fitch leminõsítésérõl. 19:28 - Idõjárás - jelentés. 19:30 - Külpolitikai hírek. - A 39 éves David Cameront választotta vezetõjéül a brit konzervatív párt. - éjabb tanú vallott Szaddam Husszein ellen. - Lakóépületbe csapódott egy katonai teherszállító gép Teherán külvárosában. - A Nemzetközi Vöröskereszt új emblémát keres magának a kereszt helyett. - Rice elismerte, hogy szállítottak Európába foglyokat, de tagadja a titkos börtönöket. - Rice Berlinben úgy fogalmazott: Washington dolgozik azon, hogy helyrehozza a terrorizmus elleni háborúban elkövetett hibáit. 19:45 - Beszélgetés Balogh Lászlóval, a Külügyi Bizottság FIDESZ-es tagjával és Hárs Gáborral, a Külügyi Bizottság MSZP-s tagjával határon túli magyarok oktatásáról. 19:59 - Idõjárás - jelentés. 20:00 - Belpolitikai hírek. - A Heim Pál Gyermekkórház 119 millió forintos támogatásban részesült egy európai uniós programból. - Kötelezõ megjelentettni az áfacsökkentést a fogyasztói árakban. - Magyarországon az utóbbi években jelentõsen csökkentek az alapkutatások támogatásai. - Minden eddiginél több, 602 támogatási kérelem érkezett a panelfelújítási programra.

9 - Szociális használtcikk bolt nyílt Pécsett az anyagi gondokkal küszködõk számára. - Jelentkeztek a nyertesek minden idõk egyik legnagyobb lottónyereményért. 20:15 - Beszélgetés Temmel Andrással, a Befektetési Alapkezelõk és Vagyonkezelõk Magyarországi Szövetségének a fõtitkárával a nyugdíj - elõtakarékosságról. 20:29 - Idõjárás - jelentés. 20:30 - Híradó - A Pénzügyminisztérium közleménye szerint a magyar gazdaság stabil és alacsony az infláció. - Aggasztó figyelmeztetést kapott a Gyurcsány - kormány a Fitch leminõsítése miatt a FIDESZ szerint. - Orbán Viktor az Európai Kereskedelmi Kamara üzletembereivel találkozott. - Csak a beszerzési árak csökkentésével érhetõ el az áramárak csökkentése. - A 39 éves David Cameront választotta vezetõjéül a brit konzervatív párt. - éjabb tanú vallott Szaddam Husszein ellen. - Lakóépületbe csapódott egy katonai teherszállító gép Teherán külvárosában. - A Nemzetközi Vöröskereszt új emblémát keres magának a kereszt helyett. - Rice elismerte, hogy szállítottak Európába foglyokat, de tagadja a titkos börtönöket. - Rice Berlinben úgy fogalmazott: Washington dolgozik azon, hogy helyrehozza a terrorizmus elleni háborúban elkövetett hibáit. - Az Al - Jazzira egy nyugati túsz elrablásáról tudósított. - A Heim Pál Gyermekkórház 119 millió forintos támogatásban részesült egy európai uniós programból. - Kötelezõ megjelentettni az áfacsökkentést a fogyasztói árakban. - Magyarországon az utóbbi években jelentõsen csökkentek az alapkutatások támogatásai. - Szociális használtcikk bolt nyílt Pécsett az anyagi gondokkal küszködõk számára. 21:00 - Beszélgetés Farkas Ádámmal, a CIB Bank volt társvezérigazgatójával, közgazdásszal. 21:15 - Beszélgetés Szalay Dorottyával, a Monarchia Borászati Kft. ügyvezetõ igazgatójával a bor kereskedelmi helyzetérõl. 21:24 - Idõjárás - jelentés. 21:30 - Tükör. Beszélgetés Varga Gergellyel és F. Tóth Benedekkel, a Magyar Hírlap munkatársaival a magyar belpolitikáról. 22:00 - Piaci negyed. - A Pénzügyminisztérium közleménye szerint a magyar gazdaság stabil és alacsony az infláció. - Aggasztó figyelmeztetést kapott a Gyurcsány - kormány a Fitch leminõsítése miatt a FIDESZ szerint.

10 0 - A Magyar Állandó Értekezlet mielõbbi összehívását kezdeményezték a Határon Túli Magyarok Szövetségének vezetõi a Külügyi Bizottság ülésén. - A 39 éves David Cameront választotta vezetõjéül a brit konzervatív párt. - éjabb tanú vallott Szaddam Husszein ellen. - Lakóépületbe csapódott egy katonai teherszállító gép Teherán külvárosában. - A Nemzetközi Vöröskereszt új emblémát keres magának a kereszt helyett. - Rice elismerte, hogy szállítottak Európába foglyokat, de tagadja a titkos börtönöket. - Rice Berlinben úgy fogalmazott: Washington dolgozik azon, hogy helyrehozza a terrorizmus elleni háborúban elkövetett hibáit. - Az Al - Jazzira egy nyugati túsz elrablásáról tudósított. - Kötelezõ megjelentettni az áfacsökkentést a fogyasztói árakban. - A Heim Pál Gyermekkórház 119 millió forintos támogatásban részesült egy európai uniós programból. - Szociális használtcikk bolt nyílt Pécsett az anyagi gondokkal küszködõk számára. 22:22 - Idõjárás - jelentés. 22:30 - Szubjektív. László atya mûsora. Dátum : Adó : Echo TV Mûsor : Echo Tv tartalom Credit: 0000»OBSERVER«

Külügyi Igazgatóság Nemzetpolitikai Tükör II. évf. 12. szám

Külügyi Igazgatóság Nemzetpolitikai Tükör II. évf. 12. szám 1 TARTALOM HÍREK... 3 Nemzeti összetartozás bizottsága... 3 A Nemzeti összetartozás bizottsága április 23-i ülésének beszámolója Nemzetpolitika az Országgyűlésben... 5 Média... 8 Nincs hírértéke a határon

Részletesebben

NAPI SAJTÓSZEMLE. 2008. június 12., csütörtök. Tartalomjegyzék

NAPI SAJTÓSZEMLE. 2008. június 12., csütörtök. Tartalomjegyzék NAPI SAJTÓSZEMLE 2008. június 12., csütörtök Tartalomjegyzék I. Az Aegon Magyarországot érintő konkrét hírek... 3 II. Hazai pénzügyi hírek... 3 Biztosítói hírek... 3 Meddig fizet a Garancia?... 3 A cégek

Részletesebben

NAPI SAJTÓSZEMLE. 2008. április 24., csütörtök. Tartalomjegyzék

NAPI SAJTÓSZEMLE. 2008. április 24., csütörtök. Tartalomjegyzék NAPI SAJTÓSZEMLE 2008. április 24., csütörtök Tartalomjegyzék I. Az Aegon Magyarországot érintő konkrét hírek... 3 A Képzett társítások - AEGON-estek sorozatában... 3 II. Hazai pénzügyi hírek... 3 Biztosítói

Részletesebben

NAPI SAJTÓSZEMLE. 2007. december 7., péntek. Tartalomjegyzék

NAPI SAJTÓSZEMLE. 2007. december 7., péntek. Tartalomjegyzék NAPI SAJTÓSZEMLE 2007. december 7., péntek Tartalomjegyzék I. Az Aegon Magyarországot érintő konkrét hírek... 4 A Radió Café: Milliók reggelire című műsorának... 4 Kötelezőváltás: rekordok... 4 II. Hazai

Részletesebben

balközép Szembenézés Gyurcsány Ferenc elemzése hibákról és tennivalókról Lendvai Ildikó: 2006 a kihívások éve volt

balközép Szembenézés Gyurcsány Ferenc elemzése hibákról és tennivalókról Lendvai Ildikó: 2006 a kihívások éve volt balközép Magyar Szocialista Párt Országgyűlési Képviselőcsoport 2007. január XIV. évolyam 1. szám www.mszp.hu Szembenézés Gyurcsány Ferenc elemzése hibákról és tennivalókról Kongresszus: átalakulás előtt

Részletesebben

K I S E B B S É G I H Í R L E V É L

K I S E B B S É G I H Í R L E V É L K I S E B B S É G I H Í R L E V É L 2 0 1 0. á p r i l i s Miniszterelnöki Hivatal JOGI INFORMÁCIÓK... 3 A NEMZETI ÉS ETNIKAI KISEBBSÉGI FŐOSZTÁLY HÍREI... 12 A kisebbségi önkormányzatok 2010. évi differenciált

Részletesebben

Magyarország és a határon túli magyarok, 2006.

Magyarország és a határon túli magyarok, 2006. Magyarország és a határon túli magyarok, 2006. Kronológia 353 Vékás János Magyarország és a határon túli magyarok, 2006. Kronológia 2006. január 1. Magyarországon hatályba lépett az állampolgársági törvény

Részletesebben

VÁLOGATÁS A MAGYARORSZÁGI ROMÁKAT ÉRINTÔ LEGFONTOSABB ESEMÉNYEKBÔL 2002 2006 2

VÁLOGATÁS A MAGYARORSZÁGI ROMÁKAT ÉRINTÔ LEGFONTOSABB ESEMÉNYEKBÔL 2002 2006 2 VÁLOGATÁS A MAGYARORSZÁGI ROMÁKAT ÉRINTÔ LEGFONTOSABB ESEMÉNYEKBÔL 2002 2006 2 2002 Tizennégy cigányszervezet csatlakozott ahhoz a megállapodáshoz, amelyet a 2002- es országgyûlési választásokon való együttmûködésrôl

Részletesebben

2005. december 5., hétfő

2005. december 5., hétfő SAJTÓ ÉS DOKUMENTÁCIÓS FŐOSZTÁLY 1518 BUDAPEST 112, PF. 43 I. BÉRC U. 13-15. 372-9546, 9544, 9541 372-9556 HTMH@HTMH.GOV.HU HATÁRON TÚLI MAGYAROK HIVATALA REGGELI SAJTÓFIGYELŐ i1 2005. december 5., hétfő

Részletesebben

SZENTENDREI FÕISKOLÁS TÁBOR

SZENTENDREI FÕISKOLÁS TÁBOR RÁKÓCZI SZÖVETSÉG SZENTENDREI FÕISKOLÁS TÁBOR RÁKÓCZI SZÖVETSÉG H 1027 Budapest, Szász Károly utca 1. IV/1. Levélcím: H 1255 Budapest, Pf. 23. Telefon: (+36 1) 201 3067, (+36 1) 212 3854 Fax: (+36 1) 212

Részletesebben

dugódíj ÖN K O R K É P ÖNKORMÁNYZATI FOLYÓIRAT BEDUGULVA: Esélyek és és lehetőségek Mozgástér Hullámvasút

dugódíj ÖN K O R K É P ÖNKORMÁNYZATI FOLYÓIRAT BEDUGULVA: Esélyek és és lehetőségek Mozgástér Hullámvasút Esélyek és és lehetőségek 2007 8 9. szám ÖN K O R K É P ÖNKORMÁNYZATI FOLYÓIRAT Ára: 1090 Ft tizenhetedik évfolyam, 162. szám Mozgástér Hullámvasút 5. oldal 11. oldal Közlekedési beruházásokról döntött

Részletesebben

SZÍVÁS AZ ORSZÁGNAK. Mogács Dániel Színművészet és stand-up humor. Célkeresztben a Kárpátia Z. KÁRPÁT DÁNIEL

SZÍVÁS AZ ORSZÁGNAK. Mogács Dániel Színművészet és stand-up humor. Célkeresztben a Kárpátia Z. KÁRPÁT DÁNIEL I. évfolyam Ingyenes 2. szám 2011. nyelvvizsgát! november-december 14. Magyarország legdinamikusabban fejlődő ifjúsági szervezete, a Jobbik Ifjúsági Tagozat azt kezdeményezi, hogy az állam vállalja át

Részletesebben

2012.07.19. csütörtök

2012.07.19. csütörtök 2012.07.19. csütörtök Okos ember ésszel jár, nem bunkóval Új esélyt adna az MSZP Török Zsolt felrobbantotta az ATV stúdióját Széttépték az iskolában Kertész portréját 16 ezer aláírás a kazincbarcikai kórházért

Részletesebben

RÁKÓCZI SZÖVETSÉG BESZÁMOLÓ 2012

RÁKÓCZI SZÖVETSÉG BESZÁMOLÓ 2012 TARTALOMJEGYZÉK SZERVEZETI ÉLET 2 TÁRSADALMI- ÉS MÉDIAKAPCSOLATOK 9 A RÁKÓCZI SZÖVETSÉG 2012-BEN MEGVALÓSULT KÖZPONTI RENDEZVÉNYEI 16 A 2012. ÉVI DIÁKUTAZTATÁSI PROGRAMOK BEMUTATÁSA 41 A RÁKÓCZI SZÖVETSÉG

Részletesebben

Dunaföldvár polgármestere: Horváth Zsolt

Dunaföldvár polgármestere: Horváth Zsolt XVI. évfolyam 10. szám, 2012. október 195 Ft KÖZÉLETI LAP Dunaföldvár polgármestere: Horváth Zsolt 2012. szeptember 30-án kilenc szavazókörben voksolhattak a dunaföldváriak a polgármester személyére. BALOGH

Részletesebben

http://mszp.hu/calendar

http://mszp.hu/calendar 2011.12.14. szerda Költségvetés 2012 - MSZP: recesszió várható, a zárolás nem elég Washingtoni konferencia a magyar médiatörvényről Fővárosi Közgyűlés - MSZP: a fideszes kormányzás árát Budapest fizeti

Részletesebben

2013. február március. VOSZ Elnökségi ülés. Magyar Érdemrend Nagykeresztje kitüntetést kapott Demján Sándor

2013. február március. VOSZ Elnökségi ülés. Magyar Érdemrend Nagykeresztje kitüntetést kapott Demján Sándor VÁLLALKOZÓK ÉS MUNKÁLTATÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE INTERNET: WWW.VOSZ.HU 2013. FEBR. MÁRC. 18. ÉVF. 2. SZÁM VOSZ Elnökségi ülés Magyar Érdemrend Nagykeresztje kitüntetést kapott Demján Sándor Pályázat vizsgabizottsági

Részletesebben

NAPI SAJTÓSZEMLE. 2008. április 1., kedd. Tartalomjegyzék

NAPI SAJTÓSZEMLE. 2008. április 1., kedd. Tartalomjegyzék NAPI SAJTÓSZEMLE 2008. április 1., kedd Tartalomjegyzék I. Az Aegon Magyarországot érintő konkrét hírek... 2 II. Hazai pénzügyi hírek... 2 Biztosítói hírek... 2 Mindent a keresztértékesítésért?... 2 Tőkeduplázás

Részletesebben

X. (XXVI.) ÉVFOLYAM, 8. SZÁM 2015. FEBRUÁR 21. 200 FORINT

X. (XXVI.) ÉVFOLYAM, 8. SZÁM 2015. FEBRUÁR 21. 200 FORINT 2015. FEBRUÁR 21. 200 FORINT BIZTOS MUNKÁT, BIZTOS JÖVEDELMET, BIZTOS MEGÉLHETÉST! 2015. FEBRUÁR 21. 2 MUNKÁSPÁRT BALSZEMMEL Thürmer Gyula MI A BAL SZEMÜNKKEL NÉZÜNK A VILÁGRA. ÍGY SOK MINDENT ÉSZREVESZÜNK,

Részletesebben

Ki szab nekik határt?

Ki szab nekik határt? 2011. OKTÓBER 22. MUNKÁSPÁRT 2011. OKTÓBER 22. 1 200 forint Ki szab nekik határt? Az USA arcátlansága az egekbe nyúlik, mikor nagykövete helytartóként és nem diplomataként viselkedik. Szögezzük le: nem

Részletesebben

AJÁNLÓ. A BESZT Szövetség első nemzetközi konferenciája Egy nemzetközi konferencia megrendezésével a nyilvánosság elõtt

AJÁNLÓ. A BESZT Szövetség első nemzetközi konferenciája Egy nemzetközi konferencia megrendezésével a nyilvánosság elõtt AJÁNLÓ Nélkülözhetetlen a média segítsége Valamennyi civil szervezet életében a legfontosabb pénzszerzési idõszak minden év január elsejétõl május 20-ig terjed. Az adóbevallásoknak a magyar törvények szerint

Részletesebben

2013. augusztus szeptember. Ingyenes vállalkozói tanácsadás a VOSZ-nál A Munkáért projekt keretében

2013. augusztus szeptember. Ingyenes vállalkozói tanácsadás a VOSZ-nál A Munkáért projekt keretében VÁLLALKOZÓK ÉS MUNKÁLTATÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE INTERNET: WWW.VOSZ.HU 2013. AUG. SZEPT. 18. ÉVF. 5. SZÁM Ingyenes vállalkozói tanácsadás a VOSZ-nál A Munkáért projekt keretében Ülésezett a VOSZ Elnöksége

Részletesebben

Hazánk. A magyar kereszténydemokrácia szentjei. Az MSZP nevébõl törölni kell a jelzõket. Az ajkaiak népszavazásra készülnek

Hazánk. A magyar kereszténydemokrácia szentjei. Az MSZP nevébõl törölni kell a jelzõket. Az ajkaiak népszavazásra készülnek K E R E S Z T É N Y S É G É S A KDNP, az MKDSZ és a BIA lapja Csúcsról csúcsra bukdácsol a kisebbségi kormány K Ö Z É L E T A Kereszténydemokrata Néppárt a válság legyõzésének útját a foglalkoztatást növelõ,

Részletesebben

Pesterzsébet BUDAPEST FŐVÁROS XX. KERÜLETÉNEK TÁRSADALOMPOLITIKAI ÉS SZOLGÁLTATÓ LAPJA 5. oldal 13. oldal 23. oldal 26. oldal

Pesterzsébet BUDAPEST FŐVÁROS XX. KERÜLETÉNEK TÁRSADALOMPOLITIKAI ÉS SZOLGÁLTATÓ LAPJA 5. oldal 13. oldal 23. oldal 26. oldal Körkép Bár még néhány nap hátra van az esztendőből, talán időszerű volt a kérdés, milyen volt, mit hozott 2009? Politikusaink válaszait olvasva sem tisztult a kép, sokkal okosabbak nem lettünk. XXX. évfolyam

Részletesebben

Közéleti Információs Fogyasztóvédelmi Magazin Alapítva: 2002

Közéleti Információs Fogyasztóvédelmi Magazin Alapítva: 2002 Tömegoszlató rendőrök lakcímét tették közzé Albert Flóriánra emlékeznek a hétvégi bajnokikon... RÖVIDHÍR - Lázár: Orbán határozott volt az eva meg- Közéleti Információs Fogyasztóvédelmi Magazin Alapítva:

Részletesebben

2007. november 16. V. évfolyam 16. szám

2007. november 16. V. évfolyam 16. szám VÁROSI ÚJSÁG 2007. november 16. V. évfolyam 16. szám CMYK Tiltakozás a körmendi vasútállomáson Az önkormányzatok mûködtetnék a Körmend Zalalövõ vasútvonalat November 7-én reggel a vasútassztrájk idején

Részletesebben

MVM Hírlevél III. évfolyam, 2014. június 2. Tartalomjegyzék

MVM Hírlevél III. évfolyam, 2014. június 2. Tartalomjegyzék 1 MVM Hírlevél III. évfolyam, 2014. június 2. Tartalomjegyzék Hírek az MVM-ről és a cégcsoportról Parlament előtt a törvényjavaslat a paksi hitelről 2 Szijjártó: Európa energiabiztonsága is nő a paksi

Részletesebben

140 év. (Az NTE 1866 MÁV fennállásának 140. évfordulájáról készített írásunkat lapunk 11. oldalán olvashatják.)

140 év. (Az NTE 1866 MÁV fennállásának 140. évfordulájáról készített írásunkat lapunk 11. oldalán olvashatják.) XVIII. évfolyam 38. szám 2006. november 16. Q Megjelenik: 21.000 példányban 140 év (Az NTE 1866 MÁV fennállásának 140. évfordulájáról készített írásunkat lapunk 11. oldalán olvashatják.) 2 Krónika november

Részletesebben

NAPI SAJTÓSZEMLE. 2008. június 20., péntek. Tartalomjegyzék

NAPI SAJTÓSZEMLE. 2008. június 20., péntek. Tartalomjegyzék NAPI SAJTÓSZEMLE 2008. június 20., péntek Tartalomjegyzék I. Az Aegon Magyarországot érintő konkrét hírek... 3 II. Hazai pénzügyi hírek... 3 Biztosítói hírek... 3 Új üzemeltetési igazgató a LeasePlannél...

Részletesebben