Gasztronómiai kalandtúra Toszkánában

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Gasztronómiai kalandtúra Toszkánában"

Átírás

1 Gasztronómiai kalandtúra Toszkánában A nyerő ÖTÖS! november (5 nap/4 éjszaka) Ízelítő: 5 nap 5 gasztronómiai élmény jegyében 1. Szarvasgomba: részt veszünk a 45. San Miniato-i Fehér Szarvasgomba Fesztiválon; 2. Olívabogyót szüretelünk és a feldolgozási folyamat végén természetesen munkánk gyümölcsét, a frissen sajtolt olajat is megkóstoljuk; 3. Sajt: Toszkána híres változatos sajtkínálatáról, ellátogatunk a Pinzani sajtüzembe, ahol amellett, hogy végigkísérhetjük a sajtkészítés teljes folyamatát; megkóstoljuk specialitásukat: a nyers tejből készülő juhsajtot is; 4. Bor: a kalandtúra során több borkóstolón is részt veszünk, így a chianti borvidék gyöngyszemeit ízlelhetjük meg; 5. Sonka: nem hagyjuk ki természetesen a prosciutto-t vagyis a toszkán sonkát sem a gasztronómiai élmények közül. Tervezett program: 1. nap : Indulás Budapestről (szerda) Érkezés Vincibe a kora esti órákban Vacsora és borkóstoló Szállás a Monna Lisa*** szállodában Tudta? 1. Leonardo Davidja is toszkán, carrari márványból készült, amelyből ma napi tonnát bányásznak. Kirándulásunk alatt a kulináris élvezeteken kívül a kultúrának is adózunk, szállásunk Leonardo da Vinci szülőhelyén lesz. A gyönyörű környéket szőlő- és olívaültetvények borítják, érdemes egy esti sétát tenni a településen.

2 2. nap: Vinci környékének felfedezése és olívabogyó szüret (csütörtök) Vinci városnézés, múzeumlátogatás, vásárlás Leonardo da Vinci április 15-én ezen a festői szépségű kis településen, és itt a mai napig szinte minden róla szól. Meglátogatjuk a várban található Leonardo múzeumot (Il Museo Leonardiano di Vinci), amely otthont ad az egyik legátfogóbb kiállításnak. A múzeum melletti nagy téren látható a Leonardo Vitruvius-tanulmánya alapján készült szobor, hátterében a békés toszkán tájjal. Tudta? 2. Leonardo polihisztor volt: festő, tudós, matematikus, hadmérnök, feltaláló, anatómus, szobrász, építész, zeneszerző, költő és író. Olívabogyó szüret a Limite Capraia 5000 olívafás ültetvényén Az olívát már az ókorban is használták, hiszen a kedvező élettani hatásai (antioxidáns, telítetlen zsírsavak gátolják a zsírok lerakódását, védik az érrendszert a meszesedéstől, csökkentik a magas vérnyomást stb.) mellett szépítkezésre is kiválóan alkalmas. Közös munka során megismerhetjük, hogy az egyik legősibb kultúrnövényünk termése milyen utat jár be a szedéstől a sajtoláson keresztül a kóstolásig. A friss olajat pirítós kenyérrel a helyszínen megkóstolhatjuk. Ráadásul a leszedett bogyómennyiség 5%-át olajként meg is kapjuk. A program zárásaként este olasz pizza partit rendezünk, ahol mindenki a saját ízlése szerint sütheti meg, olyan ropogósra, amilyenre szeretné. Tudta? 3. Hozzáértők szerint a sangiovese nevű szőlő csak Toszkána szívében képes azt a szuper-minőséget produkálni, amiből jó bort lehet készíteni. 3. nap: Chianti borvidék felfedezése (péntek) Guido Pinzani sajtüzem Guido Pinzani sajtkészítő üzemét látogatjuk meg Castel San Gimignano-ban, ahol egy sajtkóstolón ismerkedhetünk a toszkán sajtkülönlegességekkel. A Pinzani sajtüzem különlegessége, hogy nyers juhtejből készítenek különböző sajtokat, ami Toszkánában is különlegességnek számít. Étkezések végén körtével vagy mézzel fantasztikus. San Gimignano, a középkori Manhattan felfedezése Olaszország egyik legkülönlegesebb látványossága ez a középkori felhőkarcolókkal tarkított, etruszk falakkal körülvett városka. Egy kicsiny domb tetején ma már csak 13 különböző magasságú torony áll. Még belegondolni is félelmetes, hogy vajon milyen lehetett itt az élet akkor, mikor ebben a piciny városkában 72 ilyen torony állt. Tudta? 4. A világ legjobb fagyijai San Gimignano-ban, a Gelateria Dondoli fagylaltozó található.

3 4. nap: 45. San Miniato Fehér Szarvasgomba Fesztivál (szombat) A ritkaságnak számító fehér szarvasgomba uralja a páratlan San Miniato kis dombtetőn álló középkori városát. A városnézés után az immár 45. Fehér Szarvasgomba Fesztivál vásári forgatagába kerülve mindenféle szarvasgomba-alapú finomságot megtalálhatunk és megkóstolhatunk, akár egy vacsora keretein belül is. Tudta? 5. A városka arról is híres, hogy 1954-ben itt találták a legnagyobb fehér szarvasgombát, amelynek tömege elérte a 2,52 kilogrammot! Fantasztikus élmény részt venni a novemberi szarvasgomba vásáron, a kis középkori település gyönyörűséges ütőere, a Piazza del Duomo vagy, ahogy itt nevezik a Prato del Duomo és a Seminario Vescovile (Püspöki Szeminárium) környéke, átalakul egy hatalmas szabadtéri boszorkánykonyhává. 5. nap : Hazaindulás (vasárnap) Ajándékok vásárlása, búcsúzás a helytől Érkezés Budapestre az esti órákban Utazás: 49 fős kényelmes autóbusszal (légkondicionált, TV, panoráma, WC, büfé) Szállás: Monna Lisa*** hotel A Monna Lisa*** hotel Vinciben található, Leonardo Da Vinci szülőfalujában, ahonnan naponta csillagtúraszerűen látogatjuk Toszkána gyöngyszemeit. Teljes ár: 490 /fő Végső jelentkezési és befizetési határidő: október 19.

4 Az ár tartalmazza: Jelentkezés: buszos utazást welcome kosárral (pogácsa, pálinka, víz); baleset- és poggyászbiztosítást; szállást kétágyas szobában,a Monna Lisa*** hotelben; idegenforgalmi adót; reggeliket (4 alkalom) a hotelben; vacsorát és 5 tételes borkóstolót (1. nap); Leonardo múzeum belépőjegyet; olívaszüret programot; pizza partit fél üveg borral; Guido Pinzani sajtkészítő üzemlátogatást és kóstoló programot; helyi idegenvezetőt. Jelentkezni a részvételi díj befizetésével és a jelentkezési lap online kitöltésével lehet a következő linkre kattintva: ITT Megjegyzések: Helyfoglalás a befizetés sorrendjében történik. A jelentkezés akkor tekinthető elfogadottnak, ha a befizetés és a jelentkezési lap kitöltése is megtörtént a határidőig. A program minimum 30 fő jelentkező esetén valósul meg. A program változtatási jogát fenntartjuk! Fizetés: 1. Részvételi díj fizetése: A személyes befizetés a Prima Yacht & Holiday Kft. irodájában személyesen történik készpénzben Euróban, vagy Forintban. Forintos befizetés esetén az adott napi Raiffeisen Bank valuta eladási árfolyamán számolunk. Nyitva tartás: hétköznap 9-17 óráig Cím: 1139, Bp. Petneházy u. 44. Átutalásos/banki befizetés esetén eurós számlaszámunk: Raiffeisen Bank SWIFT: UBRTHUHB IBAN: HU Szsz.: Amennyiben forintot utalna, az alábbi forintos számlaszámra teheti meg. Az euróban megadott részvételi díjat az utalás napján megadott Raiffeisen Bank valuta eladási árfolyamán számoljuk át. Számlaszám:

5 Közleménybe kérjük nevét, és a megadott referenciaszámot tüntesse fel a be a befizetés azonosításához: résztvevő nevét + PR Kérjük a befizetés után küldje el befizetési igazolását ben a program@sbe.hu címre. A befizetés és az elszámolás alapját az eurós árak képezik. A banki átváltás és utalás költsége a résztvevőt terheli. Aki nem rendelkezik eurós bankszámlával, forintos számláról is megteheti a befizetést, ennek banki költségeit vállalva. Kapcsolat: Prima Yacht & Holiday Kft. Szabó Tímea tel: +361/ info@primayacht.hu 2. Utazásképtelenségre vonatkozó biztosítás fizetésének menete és feltételei: Részvételi díj 5 %-a, csak a részvételi díj fizetésének napján köthető, személyesen megjelenve az irodában, hogy a biztosítás díjának befizetésén túl a résztvevő a biztosítási kötvényt és a már előre kitöltött jelentkezési lapot aláírja (a biztosítás érvényességéhez ez szükséges). Ezen biztosítás díja a részvételi díjjal együtt nem utalandó, hanem készpénzben forintban fizetendő a Prima Yacht & Holiday Kft. irodában (bankkártyával ezt nem lehet fizetni), a Raiffeisen Bank napi árfolyammal számolva. Megrendelés a jelentkezési lapon. Kárbejelentés írásban a biztosítási esemény bekövetkezését követően haladéktalanul, de legfeljebb 1 munkanapon belül lehetséges. További részletek: 3. Lemondási feltételek: Ha a résztvevő a program kezdete előtt eláll a részvételtől, költségtérítésként köteles az alábbi átalányösszeget megtéríteni: A program kezdete előtti 21. napig a teljes befizetendő díj 65 %-a; A program kezdete előtti nappal a teljes befizetendő díj 75 %-a A program kezdete előtti 10. naptól kezdve az utazás megkezdésének napjáig valamint az utazás napján ill. az utazás meg nem kezdése esetén a teljes befizetendő díj 100 %-a. További részletes információkért keressen minket! Sibisanu Emil / Szabados Enikő / program@sbe.hu

Gastro Sailing Primosten * 2015. szeptember 9-12. Részletek

Gastro Sailing Primosten * 2015. szeptember 9-12. Részletek Részletek Időpont: 2015. szeptember 9 12. (szerda-szombat) Helyszín: Horvátország, indulás Primostenből Útvonal: Primošten Šolta Palmižana Primošten Utazás: Egyénileg (Budapesttől kb. 7-7,5 óra) Szállás:

Részletesebben

IX. SBE BorÁsz Síkupa

IX. SBE BorÁsz Síkupa IX. SBE BorÁsz Síkupa 2016. január 28. január 31. Ausztria, Nassfeld Ízelítő: Nem tud síelni vagy nem elég rutinos? Sebaj, ingyenes síoktatás minden szinten, több csoportban! Hosszabbítsa meg síelését!

Részletesebben

AZ IPA TAPOLCAI SZERVEZETE 2013. szeptember 05-től szeptember 09-ig a Hunguest Hotel Pelion **** Tapolca Köztársaság tér 10. szám alatt rendezi meg a 20 éves jubileumi ünnepségét, rendezvényét. A rendezvényre

Részletesebben

tel: web:

tel: web: - 2017 - Andiamo in Toscana! Kirándulás és interaktív workshopok Toszkánában Utazás időpontja: 2017. március 10-14. Utazás hossza: 5 nap/4 éj Létszám: 8-10 fő Részletes program 1. nap Érkezés Pisába, a

Részletesebben

tel: web:

tel: web: - 2017 - Andiamo in Toscana! Húsvéti kirándulás és gasztro workshopok Toszkánában Utazás dátuma: 2017. április 14-18. Utazás hossza: 5 nap/4 éj Létszám (min-max): 6-8 fő Szakadj ki a mindennapokból egy

Részletesebben

A reneszánsz Itália. szeptember (4 nap) Irányár: Ft/fő

A reneszánsz Itália. szeptember (4 nap) Irányár: Ft/fő A reneszánsz Itália szeptember (4 nap) Irányár: 59.900.-Ft/fő A reneszánsz Itália 1. nap: Békéscsaba-Trieszt-Padova Találkozás Békéscsabán, az Evangélikus Nagytemplom mögötti Parkolóban. 05.00 h-kor. Elutazás

Részletesebben

Szállás. Időpontok: ,-Ft/Fő ,-Ft/Fő ,-Ft/Fő (húsvét) Szállás : 3-4*-os szállodában

Szállás. Időpontok: ,-Ft/Fő ,-Ft/Fő ,-Ft/Fő (húsvét) Szállás : 3-4*-os szállodában Időpontok: 2014.03.12. 111.000,-Ft/Fő 2014.04.02. 117.400,-Ft/Fő 2014.04.16. 123.900,-Ft/Fő (húsvét) Szállás : 3-4*-os szállodában Ellátás : félpanzió Utazás: Autóbusszal Szállás 1 / 5 Szállás: 1-1 éjszaka

Részletesebben

Bank adatok: Számlatulajdonos neve: Aviation Links ltd. V.A.T. No. 520039009-2, Nirim St., 67060 Tel Aviv, Israel

Bank adatok: Számlatulajdonos neve: Aviation Links ltd. V.A.T. No. 520039009-2, Nirim St., 67060 Tel Aviv, Israel Érkezés Tel Avivba a Barátság Hét kezdete előtt szállás lehetőségek Hotelek Tel Avivban: City Hotel kétágyas szobában 1 éjszakára 100 $ / fő Metropolitan Hotel kétágyas szobában 1 éjszakára 90 $ / fő Imperial

Részletesebben

Kolumbia és Argentína augusztus szeptember 2-ig

Kolumbia és Argentína augusztus szeptember 2-ig G-Management FIP 2016 Kongresszus és kísérőprogamjai Áraink tájékoztató jellegűek és a jelentkezések beérkezési idejének függvényében változhatnak - különösen a repülőjegy tekintetében! Utazás: Utazás

Részletesebben

tel: web:

tel: web: - 2018 - Coldplay Kulináris élményutazás Délkelet-Angliában Utazás időpontja: 2018. november 23-26. Utazás hossza: 4 nap/3 éj Minimum létszám: 10 fő Mert kicsit olyan, mintha egy videóklipben lennél -

Részletesebben

FARM PROGRESS SHOW 2018 BOONE/ CHICAGO

FARM PROGRESS SHOW 2018 BOONE/ CHICAGO FARM PROGRESS SHOW 2018 BOONE/ CHICAGO AGRÁRIPARI KIÁLLÍTÁS 2018.08.24 09.01. (9 NAP / 7 ÉJ) PROGRAMTERVEZET 1. nap (augusztus 24.): Indulás Budapestről. Érkezés után a szállodai szobák elfoglalása. 2.

Részletesebben

Bella Italia Napfényes Toscana május 29 - június 2. (5 nap/ 4 éjszaka)

Bella Italia Napfényes Toscana május 29 - június 2. (5 nap/ 4 éjszaka) Bella Italia Napfényes Toscana 2017. május 29 - június 2. (5 nap/ 4 éjszaka) 1. nap - május 29. Indulás reggel Pisába Budapestről a kora reggeli órákban. Pisa megtekintése Ha Pisa neve szóba kerül, mindenkinek

Részletesebben

Üzleti modellezés. Gyakorlati kérdések megválaszolása a döntési folyamatban. Családi Vállalkozások Munkacsoport workshopja

Üzleti modellezés. Gyakorlati kérdések megválaszolása a döntési folyamatban. Családi Vállalkozások Munkacsoport workshopja Üzleti modellezés Családi Vállalkozások Munkacsoport workshopja 2018. Szeptember 21-22. Balatonkenese, Telekom Hotel Új vállalkozást szeretnénk indítani? Vagy új terméket, illetve új szolgáltatást bevezetni?

Részletesebben

Üzleti modellezés 2. Vállalkozói praktikák, szemléletmód

Üzleti modellezés 2. Vállalkozói praktikák, szemléletmód Üzleti modellezés 2. Vállalkozói praktikák, szemléletmód Családi Vállalkozások Munkacsoport workshopja 2019. Május 17-18. Balatonkenese, Telekom Hotel A nagysikerű üzleti modellezés témáját folytatjuk!

Részletesebben

Magyar Könyvtárosok Egyesülete 43. Vándorgyűlése Pécs, 2011. július 14 16. TANULÁS, TUDÁS, MŰVELTSÉG KÖNYVTÁROSOK A JÖVŐ SZOLGÁLATÁBAN

Magyar Könyvtárosok Egyesülete 43. Vándorgyűlése Pécs, 2011. július 14 16. TANULÁS, TUDÁS, MŰVELTSÉG KÖNYVTÁROSOK A JÖVŐ SZOLGÁLATÁBAN Magyar Könyvtárosok Egyesülete 43. Vándorgyűlése Pécs, 2011. július 14 16. TANULÁS, TUDÁS, MŰVELTSÉG KÖNYVTÁROSOK A JÖVŐ SZOLGÁLATÁBAN JELENTKEZÉSI LAP Név:... Területi szervezet / szekció neve:... MKE

Részletesebben

MAGYAR DIABETES TÁRSASÁG

MAGYAR DIABETES TÁRSASÁG MAGYAR DIABETES TÁRSASÁG Háziorvosi Munkacsoport TERÁPIÁS MŰHELY Siófok, 2014. november 7-8. Partner Tájékoztató Tisztelt Partnerünk! A Magyar Diabetes Társaság Háziorvosi Munkacsoportja, a Vanderlich

Részletesebben

Magyar Könyvtárosok Egyesülete XLI. Vándorgyűlése Debrecen, július Könyvtárosok a tehetségekért a reformációtól napjainkig

Magyar Könyvtárosok Egyesülete XLI. Vándorgyűlése Debrecen, július Könyvtárosok a tehetségekért a reformációtól napjainkig Magyar Könyvtárosok Egyesülete XLI. Vándorgyűlése Debrecen, 2009. július 9 11. Könyvtárosok a tehetségekért a reformációtól napjainkig JELENTKEZÉSI LAP Név:... Területi szervezet / szekció neve:... MKE

Részletesebben

LIGHTFAIR INTERNATIONAL 2018 CHICAGO

LIGHTFAIR INTERNATIONAL 2018 CHICAGO LIGHTFAIR INTERNATIONAL 2018 CHICAGO VILÁGÍTÁSTECHNIKAI KIÁLLÍTÁS 2018.05.07 05.12. (6 NAP / 4 ÉJ) PROGRAMTERVEZET 1. nap (május 7.): Indulás Budapestről. Érkezés után a szállodai szobák elfoglalása. 2

Részletesebben

Dél-Toszkána június

Dél-Toszkána június Dél-Toszkána 2020. június Toszkána neve fogalommá vált az utazók körében. Legtöbbjük azonban a nyüzsgő északot ismeri, mely azonban nem hasonlítható a valódi toszkán életérzéshez. Ahol az idő megáll és

Részletesebben

HÉVÍZ, MÁJUS

HÉVÍZ, MÁJUS VIII. FOGLALKOZÁS-EGÉSZSÉGÜGYI ÁPOLÓI TOVÁBBKÉPZŐ NAPOK HÉVÍZ, 2017. MÁJUS 12-13. ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK A rendezvény szervezője: MESZK Közösségi, Foglalkozásegészségügyi, Otthoni és Hospice Szakápolási

Részletesebben

A céges programok új dimenziója

A céges programok új dimenziója Referenciák A céges programok új dimenziója Exkluzív kreatív extrém Különleges programot szeretne ügyfeleinek, üzleti partnereinek, munkatársainak? Nincs ideje, ötlete, szakembere és tapasztalata? Értékteremtő

Részletesebben

HÉVÍZ, ÁPRILIS

HÉVÍZ, ÁPRILIS VI. FOGLALKOZÁS-EGÉSZSÉGÜGYI ÁPOLÓI TOVÁBBKÉPZŐ NAPOK HÉVÍZ, 2015. ÁPRILIS 17-18. ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK A rendezvény szervezője: MESZK Közösségi, Foglalkozásegészségügyi, Otthoni és Hospice Szakápolási

Részletesebben

www.ceuco.com 1/5 Hungary ceuco@ceuco.com Vice-President-Márta Hasenauer General Secretary Italy

www.ceuco.com 1/5 Hungary ceuco@ceuco.com Vice-President-Márta Hasenauer General Secretary Italy www.ceuco.com 1/5 HUNGARIKUMOK az európai gasztronómiai és borkultúrában PROGRAMOK nap időpont napirend Utazás a szállodákból Villányba. Pincelátogatás a borvidék Aurum díjas borászainak pincészeteiben,

Részletesebben

FELHÍVÁS. a MESZK IV. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA. Időpont: augusztus 31 - szeptember 2. Helyszín: Hotel Azúr Siófok

FELHÍVÁS. a MESZK IV. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA. Időpont: augusztus 31 - szeptember 2. Helyszín: Hotel Azúr Siófok FELHÍVÁS a MESZK IV. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA Időpont: 2017. augusztus 31 - szeptember 2. Helyszín: Hotel Azúr Siófok A KONGRESSZUS TERVEZETT PROGRAMJA 2017. augusztus 31. csütörtök 13.00-14.00

Részletesebben

KALANDOZÁS A MALÁJ-FÉLSZIGETEN KALANDOZÁS MALÁJ-FÉLSZIGETEN. Körutazás Malájziában tengerparti nyaralással Langkawin 2013. március 21-április 02.

KALANDOZÁS A MALÁJ-FÉLSZIGETEN KALANDOZÁS MALÁJ-FÉLSZIGETEN. Körutazás Malájziában tengerparti nyaralással Langkawin 2013. március 21-április 02. KALANDOZÁS A MALÁJ-FÉLSZIGETEN KALANDOZÁS MALÁJ-FÉLSZIGETEN Körutazás Malájziában tengerparti nyaralással Langkawin 2013. március 21-április 02. KUALA LUMPUR MODERN ÉS RÉGI ARCA, MALACCA GYARMATI EMLÉKEI,

Részletesebben

TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT. Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától.

TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT. Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától. TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától. Különleges ajánlatunk, amely a következőket tartalmazza:

Részletesebben

Az enneagram alkalmazása a gyakorlatban

Az enneagram alkalmazása a gyakorlatban Békéltető Főnök Lelkes Lojális / hős Megfigyelő / Szakértő Maximalista / reformer Segítő Sikeres Művész Az enneagram alkalmazása a gyakorlatban Családi Vállalkozások Munkacsoport workshopja 2019. augusztus

Részletesebben

Utazás Budapestről közvetlen járattal Lyonba. 13:45. Érkezés Lyonba, transzfer a szállodába. 15:40

Utazás Budapestről közvetlen járattal Lyonba. 13:45. Érkezés Lyonba, transzfer a szállodába. 15:40 13:45 Utazás Budapestről közvetlen járattal Lyonba. 15:40 Érkezés Lyonba, transzfer a szállodába. 18:00 Városnézés Lyonban, a gasztronómia fellegvárának tekintett városban. 20:30 Vacsora a Daniel et Denise

Részletesebben

Business csomagok. Rendezvényhelyszín, komplex bor-, wellness, és gasztronómiai élmények Már csak 1,5 órányira Budapestről!

Business csomagok. Rendezvényhelyszín, komplex bor-, wellness, és gasztronómiai élmények Már csak 1,5 órányira Budapestről! Business csomagok Rendezvényhelyszín, komplex bor-, wellness, és gasztronómiai élmények Már csak 1,5 órányira Budapestről! M6 Business csomagok Rendezvényhelyszín, komplex bor-, wellness, és gasztronómiai

Részletesebben

Kerettéma: Modern technológiák a bányamérésben

Kerettéma: Modern technológiák a bányamérésben Az Országos Magyar Bányászati és Kohászati Egyesület Bányamérő Szakcsoportja, a Magyar Bányamérő Alapítvány és a Bányászati Szakosztály Tatabányai Helyi Szervezete nevében tisztelettel meghívjuk Önt és

Részletesebben

Hétköznapi álom! 2 éj (1 éjszakai hosszabbítás lehetséges u.a. áron) A csomag kizárólag vasárnapi, hétfői, keddi és szerdai érkezéssel foglalható.

Hétköznapi álom! 2 éj (1 éjszakai hosszabbítás lehetséges u.a. áron) A csomag kizárólag vasárnapi, hétfői, keddi és szerdai érkezéssel foglalható. Napi ár: Kétágyas standard szoba: 10.900 Ft / fő / éj Egyágyas standard szoba: 11.900 Ft / fő / éj Családi szoba (két kétágyas összenyitható standard szoba): 8.950 Ft / fő / éj Kétágyas standard szoba:

Részletesebben

Hosszabbítás 21 900 28 900 10 900 6 900 17 850 23 900 10 900 6 900

Hosszabbítás 21 900 28 900 10 900 6 900 17 850 23 900 10 900 6 900 Makár relax napok 3nap/2éj kétágyas 1 fő 2 fő Pótágy Gyerek 1 fő 2 fő Pótágy Gyerek 45 900 59 400 22 300 14 600 35 700 49 400 22 300 14 600 Hosszabbítás 21 900 28 900 10 900 6 900 17 850 23 900 10 900

Részletesebben

Brandépítés, személyes márka

Brandépítés, személyes márka Brandépítés, személyes márka Családi Vállalkozások Munkacsoport workshopja 2018. Május 25-26. Balatonkenese, Telekom Hotel Mi a márka fogalma és milyen elemei vannak? Hogyan és milyen módon tudjuk pozícionálni

Részletesebben

Partner Tájékoztató. XXX. Gyermekdiabetes Tudományos Ülés Balatonfüred, 2013. október 3-5.

Partner Tájékoztató. XXX. Gyermekdiabetes Tudományos Ülés Balatonfüred, 2013. október 3-5. Partner Tájékoztató XXX. Gyermekdiabetes Tudományos Ülés Balatonfüred, 2013. október 3-5. Tisztelt Partnerünk! Szeretettel várjuk Önöket Balatonfüreden, 2013. október 3-5. között megrendezésre kerülő Magyar

Részletesebben

II. MEDIÁCIÓS PANORÁMA

II. MEDIÁCIÓS PANORÁMA II. MEDIÁCIÓS PANORÁMA NEMZETKÖZI KONFERENCIA 2014. szeptember 4-6. Keszthely Szervező: Bírók a Mediációért Egyesület, a GEMME Magyarországi Szekciója Fővédnök: ORSZÁGOS BÍRÓSÁGI HIVATAL Együttműködő partnerek:

Részletesebben

Tervezett hazaérkezés: Budapestre október 7-én, 20-21óra körül

Tervezett hazaérkezés: Budapestre október 7-én, 20-21óra körül Kedves Alkotók! A Népművészeti Egyesületek Szövetsége negyedik szakmai tanulmányútját szervezi tagjai számára 2018-ban, ez alkalommal Szlovákiába és Dél-Lengyelországba. A korábbi tanulmányutak pozitív

Részletesebben

Magyar Ugrókötelesek Szövetsége

Magyar Ugrókötelesek Szövetsége Magyar Ugrókötelesek Szövetsége 2836 Baj, Petőfi S. u. 137. ugrokotel@gmail.com Tel.: +3670/3650236 VERSENYKIÍRÁS Országos Egyéni és Duplaköteles Kötélugró Bajnokság Időpont: 2018.11.24-25 (Szombat-Vasárnap)

Részletesebben

Napi ár: ELŐ-, UTÓSZEZON 2015. 01. 05-06. 19., 08. 23-12. 22.

Napi ár: ELŐ-, UTÓSZEZON 2015. 01. 05-06. 19., 08. 23-12. 22. Napi ár: Kétágyas standard szoba: 10.900 Ft / fő / éj Egyágyas standard szoba: 11.900 Ft / fő / éj Családi szoba (két kétágyas összenyitható standard szoba): 8.950 Ft / fő / éj Kétágyas standard szoba:

Részletesebben

AZ ELSZÁMOLÁSRÓL. VALUTAVÁLTÁS: bizonyítani kell, hogy a valuta honnét származik: csatolni kell a valutaváltási bizonylatot, DE:

AZ ELSZÁMOLÁSRÓL. VALUTAVÁLTÁS: bizonyítani kell, hogy a valuta honnét származik: csatolni kell a valutaváltási bizonylatot, DE: AZ ELSZÁMOLÁSRÓL Az alábbi információkat a MOB és az EMMI által közösen kiadott Benchmark, valamint az elszámolás során összegyűjtött tapasztalataink alapján állítottuk össze Általánosságban: Mindenről

Részletesebben

MÁSODIK FELHÍVÁS. a MESZK III. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA. Időpont: szeptember Helyszín: Hotel Azúr Siófok

MÁSODIK FELHÍVÁS. a MESZK III. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA. Időpont: szeptember Helyszín: Hotel Azúr Siófok MÁSODIK FELHÍVÁS a MESZK III. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA Időpont: 2016. szeptember 8-10. Helyszín: Hotel Azúr Siófok A KONGRESSZUS TERVEZET PROGRAMJA 2016. szeptember 8. csütörtök 13.00-14.00

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1069 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Valdichiana Vidéki luxusbirtok eladó az olasz Valdichianaban

Részletesebben

XXII. ORSZÁGOS FŐÉPÍTÉSZI KONFERENCIA TATA, AUGUSZTUS

XXII. ORSZÁGOS FŐÉPÍTÉSZI KONFERENCIA TATA, AUGUSZTUS XXII. ORSZÁGOS FŐÉPÍTÉSZI TATA, 2017. AUGUSZTUS 23 25. TÉMA MOTTÓ RÉSZLETEK A VÁROSBAN OTTHONUNK KŐBŐL, VÍZBŐL, SZERETETBŐL www.foepiteszek.hu; www.fok.tata.hu PROGRAM 1.NAP 2016. augusztus 23. szerda

Részletesebben

SPECIALTY COFFEE EXPO BOSTON

SPECIALTY COFFEE EXPO BOSTON SPECIALTY COFFEE EXPO 2019 - BOSTON A KÁVÉ KIÁLLÍTÁSA 2019.04.11-04.17. (7 NAP / 5 ÉJ) PROGRAMTERVEZET 1. nap (április 11.): Indulás Budapestről. Érkezés után transzfer a szállodába, a szállodai szobák

Részletesebben

54 812 01 1000 00 00 Idegenvezető Idegenvezető

54 812 01 1000 00 00 Idegenvezető Idegenvezető A 10/2007 (II. 27.) SzMM rendelettel módosított 1/2006 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről alapján. Szakképesítés,

Részletesebben

Leonardo szülőföldjén

Leonardo szülőföldjén Leonardo szülőföldjén A festői toscan vidék és a Ligur-tenger Hajózás és séta a mesés Cinque Terre vidékén Olasz luxus a Ferrari gyár múzeumában Impozáns reneszánsz városok: Firenze és Pisa Utazás időpontja

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0378 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Firenze Vidéki uradalom eladó a firenzei dombságban

Részletesebben

II. JAKO GYÖNGYÖS - CUP

II. JAKO GYÖNGYÖS - CUP GYSI II. JAKO GYÖNGYÖS - CUP NEMZETKÖZI UTÁNPÓTLÁS LABDARÚGÓ TORNA GYÖNGYÖS 2010. június 18-20. II. JAKO GYÖNGYÖS - CUP 2010 NEMZETKÖZI UTÁNPÓTLÁS TORNA GYÖNGYÖS 2010. JÚNIUS 18-20. Szeretettel meghívunk

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0137 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Toszkána - Firenze LUXUSVILLA ELADÓ A FIRENZE MELLETTI

Részletesebben

HÉVÍZ, ÁPRILIS

HÉVÍZ, ÁPRILIS FOGLALKOZÁS-EGÉSZSÉGÜGYI ÁPOLÓI TOVÁBBKÉPZŐ NAPOK HÉVÍZ, 2013. ÁPRILIS 19-20. ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK A rendezvény szervezője: MESZK Közösségi, Foglalkozásegészségügyi, Otthoni és Hospice Szakápolási Szakmai

Részletesebben

Erzsébet Üdülőközpont és Tábor Zánka

Erzsébet Üdülőközpont és Tábor Zánka Központi szállodaépület (nyitva: június 15 - augusztus 29.) Az üdülőközpont 2012-ben felújított központi épületében több szinten helyezkednek el a szálláshelyek, melyek 1, 2 és 3 ágyasak. Ezek a szobák

Részletesebben

Pannonhalmi Borvidék Vince-napi pincejárás január

Pannonhalmi Borvidék Vince-napi pincejárás január Ha január vége, akkor Vince-nap, ha Vince-nap, akkor nyitott pincék és pincejárás a Pannonhalmi Borvidéken január 20-22. között! Ha megcsordul Vince, tele lesz a pince tartja a közmondás. Az előző években

Részletesebben

tel: web:

tel: web: - 2017 - Merry Christmas, your Lordship! Exkluzív adventi HOSSZÚ HÉTVÉGE Angliában Utazás időpontja: 2017. december 7-10. Utazás hossza: 4 nap/3 éj Létszám (min-max): 10-12 fő Részletes program 1. nap

Részletesebben

Mit teszel ma, ami holnap is számít? AITSZME. VIII. Nemzeti Kongresszusa 2013. szeptember 19-21. Balneo Hotel Zsori, Mezőkövesd.

Mit teszel ma, ami holnap is számít? AITSZME. VIII. Nemzeti Kongresszusa 2013. szeptember 19-21. Balneo Hotel Zsori, Mezőkövesd. Mit teszel ma, ami holnap is számít? AITSZME VIII. Nemzeti Kongresszusa 2013. szeptember 19-21. Balneo Hotel Zsori, Mezőkövesd Értesítő Tisztelt Kollégák, AITSZME Tagok, Kedves Vendégek! Az Aneszteziológus

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0059 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Chianti Nagyértékű ingatlan eladó Chiantiban LEIRÁS

Részletesebben

Kedves első éves Barátunk!

Kedves első éves Barátunk! Kedves első éves Barátunk! A bölcsész balek7 szervezői nevében szeretnénk neked gratulálni a sikeres felvételidhez. Szeptembertől a Miskolci Egyetem Bölcsészettudományi Karának hallgatójaként kezdheted

Részletesebben

NATIONAL RESTAURANT ASSOCIATION 2018 CHICAGO

NATIONAL RESTAURANT ASSOCIATION 2018 CHICAGO NATIONAL RESTAURANT ASSOCIATION 2018 CHICAGO VENDÉGLÁTÓIPARI KIÁLLÍTÁS 2018.05.18 05.26. (9 NAP / 7 ÉJ) PROGRAMTERVEZET 1. nap (május 18.): Indulás Budapestről. Érkezés után a szállodai szobák elfoglalása.

Részletesebben

Pannonhalmi Borvidék Vince-napi pincejárás január

Pannonhalmi Borvidék Vince-napi pincejárás január Ha január vége, akkor Vince-nap, ha Vince-nap, akkor nyitott pincék és pincejárás a Pannonhalmi Borvidéken január 20-22. között! Ha megcsordul Vince, tele lesz a pince tartja a közmondás. Az előző években

Részletesebben

Kódvetők Digitális Oktatási Műhely

Kódvetők Digitális Oktatási Műhely Kódvetők Digitális Oktatási Műhely 2018-2019. évi tanév Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) Jelen dokumentumban, a szerződő felek egyrészről a Kódvetők Digitális Oktatási Műhely (TELEZIT

Részletesebben

Magyar Infekciókontroll Társaság XV. Kongresszusa. Pécs 2011. május 26-28.

Magyar Infekciókontroll Társaság XV. Kongresszusa. Pécs 2011. május 26-28. Magyar Infekciókontroll Társaság XV. Kongresszusa Pécs 2011. május 26-28. Kedves Tagtársak, Barátaink! Eltelt egy év a balatonvilágosi szakmailag és hangulatilag kiváló kongresszus óta. Sokat dolgoztunk

Részletesebben

Kedves Uvaterv -es Vendégeink!

Kedves Uvaterv -es Vendégeink! Kedves Uvaterv -es Vendégeink! A TIHANYI ÜDÜLŐ - a 2012-es évben is várja a pihenni, nyaralni vágyó vendégeket. Az üdülési program lehetőséget ad : - rövidebb, hosszabb időszak, - csak szállás, - szállás

Részletesebben

GERBEAUD CUKRÁSZDA. A Gerbeaud egy fogalom, egy édes hely Budapest szívében óta kényezteti vendégeit egyedülálló és különleges süteményeivel.

GERBEAUD CUKRÁSZDA. A Gerbeaud egy fogalom, egy édes hely Budapest szívében óta kényezteti vendégeit egyedülálló és különleges süteményeivel. GERBEAUD CUKRÁSZDA A Gerbeaud egy fogalom, egy édes hely Budapest szívében. 1858 óta kényezteti vendégeit egyedülálló és különleges süteményeivel. Az évek, évszázadok peregnek, de a Gerbeaud édes szigete

Részletesebben

FELHÍVÁS. a MESZK VI. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA Időpont: szeptember 5-7. Helyszín: Hotel Azúr Siófok

FELHÍVÁS. a MESZK VI. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA Időpont: szeptember 5-7. Helyszín: Hotel Azúr Siófok FELHÍVÁS a MESZK VI. SZAKDOLGOZÓI TUDOMÁNYOS KONGRESSZUSÁRA Időpont: 2019. szeptember 5-7. Helyszín: Hotel Azúr Siófok A KONGRESSZUS TERVEZETT PROGRAMJA 2019. szeptember 5. csütörtök 13.00-14.00 Ebéd 14.00-17.00

Részletesebben

Helyi termékek, tradicionális gasztronómia bevonásának lehetőségei a turisztikai kínálatba

Helyi termékek, tradicionális gasztronómia bevonásának lehetőségei a turisztikai kínálatba Helyi termékek, tradicionális gasztronómia bevonásának lehetőségei a turisztikai kínálatba DR SZALÓK CSILLA TDM Konferencia I 2015. december 3-4. I Gyula A falusi turizmus helyzete Falusi szálláshelyek

Részletesebben

Pannonhalmi Borvidék Márton napi pincejárás 2013. november 09-10.

Pannonhalmi Borvidék Márton napi pincejárás 2013. november 09-10. Márton nap apropóján újra pincejárást szervezünk a Pannonhalmi Borvidéken! November 9-én és 10-én a borvidék 9 borásza, borászata várja szeretettel a borkedvelő közönséget! A Pannonhalmi Borvidék mintegy

Részletesebben

Mont Saint Michel. Normandia D-Day. Zarándoklat, Kaland, Élmény

Mont Saint Michel. Normandia D-Day. Zarándoklat, Kaland, Élmény Mont Saint Michel Normandia D-Day Zarándoklat, Kaland, Élmény Társadalmi kapcsolatok Cseh és magyar fegyver barátság Légiparádé Falaiseban Fiatal érdeklődő Helyi hagyományőrzők Normandiai csendéletek

Részletesebben

tel: web:

tel: web: - 2017 - Spring up in Somerset! Exkluzív tavaszi kirándulás Délnyugat-Angliában Utazás időpontja: 2017. április 25-29. Utazás hossza: 5 nap/4 éj Létszám: 8-10 fő Részletes program 1. nap Érkezés Bristolba,

Részletesebben

Állandó programok Zalakaroson és környékén

Állandó programok Zalakaroson és környékén Állandó programok Zalakaroson és környékén A programok május 1-től szeptember 30-ig kerülnek megrendezésre. A programokra a jelentkezés a programot megelőző napig lehetséges. Időpont Nap Hétfő Kedd Szerda

Részletesebben

XXXVI. Miskolci Nemzetközi. Ásványfesztivál. Miskolc-Egyetemváros, március 3-4. Kiállítások: Dudás László (Tucson, Arizona) hagyatékából

XXXVI. Miskolci Nemzetközi. Ásványfesztivál. Miskolc-Egyetemváros, március 3-4. Kiállítások: Dudás László (Tucson, Arizona) hagyatékából XXXVI. Miskolci Nemzetközi Ásványfesztivál Miskolc-Egyetemváros, 208. március 3-4. Fluorit, Orokusu Mine, Namíbia. Kupi László felvétele Kiállítások: Dudás László (Tucson, Arizona) hagyatékából Az év ásványa:

Részletesebben

ÚJJÁSZÜLETÉS AZ ÚJ ÉVBEN SPIRITUÁLIS ÉS MEDITÁCIÓS ÉLMÉNYEK BALIN

ÚJJÁSZÜLETÉS AZ ÚJ ÉVBEN SPIRITUÁLIS ÉS MEDITÁCIÓS ÉLMÉNYEK BALIN ÚJJÁSZÜLETÉS AZ ÚJ ÉVBEN SPIRITUÁLIS ÉS MEDITÁCIÓS ÉLMÉNYEK BALIN Bali az indonéz szigetvilág gyönyörű szigete, egyedi, színes, spirituális kultúrájáról ismert. Számos szertartása és szokása, ami több

Részletesebben

FELHÍVÁS a XX. ORSZÁGOS ENERGETIKAI KONFERENCIÁRA

FELHÍVÁS a XX. ORSZÁGOS ENERGETIKAI KONFERENCIÁRA A konferencia a Magyar Mérnöki Kamaránál akkreditáció alatt áll FELHÍVÁS a XX. ORSZÁGOS ENERGETIKAI KONFERENCIÁRA A piacnyitás értékelése és aktuális energetikai kérdések Sopron, Hotel Szieszta 2008. október

Részletesebben

KEDVES LEENDŐ ELSŐÉVES HALLGATÓ!

KEDVES LEENDŐ ELSŐÉVES HALLGATÓ! KEDVES LEENDŐ ELSŐÉVES HALLGATÓ! Elsősorban gratulálunk, hogy felvételt nyertél, és sok sikert kívánunk egyetemi pályafutásodhoz! Mi, a Miskolci Egyetem Gépészmérnöki és Informatikai Karának felsőbb éves

Részletesebben

FELHÍVÁS III. LINYI VÁSÁR RÉSZVÉTEL AZ ÜZLETEMBER DELEGÁCIÓBAN

FELHÍVÁS III. LINYI VÁSÁR RÉSZVÉTEL AZ ÜZLETEMBER DELEGÁCIÓBAN JELENTKEZÉSI LAP - business CHINA LINYI MARKET TRADE FAIR 2012. SZEPTEMBER 6-9., LINYI, KÍNA Cég neve: Címe: Ügyvezető ig. Kapcsolattartó: Telefon(ok): E-mail cím: Alkalmazottak száma (2010; 2011): Fax:

Részletesebben

AVIATION WEEK MRO AMERICAS 2018 ORLANDO

AVIATION WEEK MRO AMERICAS 2018 ORLANDO AVIATION WEEK MRO AMERICAS 2018 ORLANDO LÉGIKÖZLEKEDÉSI KIÁLLÍTÁS 2018.04.09-04.16. (8 NAP / 6 ÉJ) PROGRAMTERVEZET 1. nap (április 9.): Indulás Budapestről. Érkezés után a szállodai szobák elfoglalása.

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0133 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Toszkána - Siena LUXUS INGATLAN ELADÓ A CHIANTI VIDÉKEN

Részletesebben

Külhoni Magyar Fiatalok Találkozója

Külhoni Magyar Fiatalok Találkozója Külhoni Magyar Fiatalok Találkozója Augusztus 14. csütörtök 2014. augusztus 14-21. PROGRAM Érkezés, szobafoglalás Helyszín: Balaton - Zánkai Új Nemzedék Központ 20.30 22.00 Tábortűz, táncmulatság Augusztus

Részletesebben

PERU CUSCO Ahol az inkák közigazgatási jelentéseket csomóztak

PERU CUSCO Ahol az inkák közigazgatási jelentéseket csomóztak PERU CUSCO Ahol az inkák közigazgatási jelentéseket csomóztak Oly sokmindet olvasott a könyvekben, hallott és látott a televízióban az 1,3 millió négyzetkilométeres délamerikai országról, Peruról az ember,

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0386 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Toszkána - Firenze LUXUS REZIDENCIA ELADÓ FIRENZÉBEN

Részletesebben

Excel London, 2013 június 25-29 www.fespa.org

Excel London, 2013 június 25-29 www.fespa.org A Fespa nagymúltú, de sokáig csak másodvonalasnak tekintett szakmai kiállítás volt. Az elmúlt években ez megváltozott (amiben kiemelkedő szerepe volt Kovács Györgynek a magyar tagszervezet elnökének aki

Részletesebben

Meghívó. Üzleti delegáció Izrael. Időpont: 2015. április 26-30.

Meghívó. Üzleti delegáció Izrael. Időpont: 2015. április 26-30. Meghívó Üzleti delegáció Izrael Időpont: 2015. április 26-30. A Tel-Avivban megrendezésre kerülő Agritech 2015 (2015. április 28-30.) nemzetközi agrárgazdasági vásár idején a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Részletesebben

Echo Residence - All Suite Hotel**** Lakosztály Árak 2010

Echo Residence - All Suite Hotel**** Lakosztály Árak 2010 Echo Residence - All Suite Hotel**** Lakosztály Árak 2010 01.03. 06.25. 06.26. 08.29. 08.30. 12.29. Deluxe 19.000.- 27.500.- 21.000.- Echo 24.000.- 32.500.- 26.000.- Echo Premium felár: (Echo lakosztály

Részletesebben

V. Klinikai Vizsgálati Konferencia és GCP Tanfolyam. Tájékoztató és megrendelőlap kiállítók és hirdetők számára

V. Klinikai Vizsgálati Konferencia és GCP Tanfolyam. Tájékoztató és megrendelőlap kiállítók és hirdetők számára és GCP Tanfolyam Tájékoztató és megrendelőlap kiállítók és hirdetők számára Tisztelt Cégvezető! 2019. április 24-26. között Balatonfüreden kerül megrendezésre a Magyarországi Klinikai Vizsgálatszervezők

Részletesebben

FEDEZZE FEL ITÁLIÁT VELÜNK!

FEDEZZE FEL ITÁLIÁT VELÜNK! FEDEZZE FEL ITÁLIÁT VELÜNK! PONTOSSÁG, SZAKÉRTELEM, ALACSONY ÁRAK OLASZ SZÁLLÁS AJÁNLATAINK A következő akciós kempingeket ajánljuk az utószezonban: AZ ÁRAK MAXIMUM 4 FŐ/MOBILHOME ESETÉN ÉRVÉNYESEK! MINIMUM

Részletesebben

FRUIT LOGISTICA SZAKVÁSÁR. Berlin / 2013. február 06-08. Utazási ajánlat

FRUIT LOGISTICA SZAKVÁSÁR. Berlin / 2013. február 06-08. Utazási ajánlat PROKO TRAVEL Hungary 1037 Budapest, Katona J. u. 14. Tel: 1 354 1300 Fax: 1 354 1301 www.prokotravel.hu budapest@prokotravel.hu Engedélyszám: R 0857/1993 Utazás repülővel: 1/ Kiutazás egyénileg FRUIT LOGISTICA

Részletesebben

Kedves GOE tagok! Tárgy: Tájékoztatás a szervezés alatt lévő őszi családi hétvégéhez kapcsolódóan

Kedves GOE tagok! Tárgy: Tájékoztatás a szervezés alatt lévő őszi családi hétvégéhez kapcsolódóan 1145 Budapest, Pétervárad utca 5. Mobil: +36-20-341-4930, +36-20-415-7793 Irodai telefonszám: +36-1-312-5042 Fax: +36-1-283-3208 E-mail: info@goe.org.hu Web: goe.org.hu Kedves GOE tagok! Tárgy: Tájékoztatás

Részletesebben

Tábori Hírmondó. Kedves Családok! Tartalom: február. Felsőtárkány, augusztus Szeretnénk, ha a nyári táborba Ti is jelentkeznétek!

Tábori Hírmondó. Kedves Családok! Tartalom: február. Felsőtárkány, augusztus Szeretnénk, ha a nyári táborba Ti is jelentkeznétek! Tábori Hírmondó Felsőtárkány, 2018. augusztus 18-22. Kedves Családok! Szeretnénk, ha a nyári táborba Ti is jelentkeznétek! Tartalom: Kérdések és válaszok Várható költségek 2 4 A helyszínről 4 Jelentkezés

Részletesebben

Karácsonyi vacsorájuk helyszínéül javasoljuk Émile Kávéházát vagy Éttermét.

Karácsonyi vacsorájuk helyszínéül javasoljuk Émile Kávéházát vagy Éttermét. Émile Ha igazán csodálatos és új helyszínnel szeretné meglepni rokonait, szeretteit, üzleti partnereit, örömmel javasoljuk Émile-t, Buda új kulináris törzshelyét. A Gerbeaud és az Onyx minősége jelenik

Részletesebben

A MAGYAR INFEKTOLÓGIAI ÉS KLINIKAI MIKROBIOLÓGIAI TÁRSASÁG 46. KONGRESSZUSA VELENCE szeptember

A MAGYAR INFEKTOLÓGIAI ÉS KLINIKAI MIKROBIOLÓGIAI TÁRSASÁG 46. KONGRESSZUSA VELENCE szeptember A MAGYAR INFEKTOLÓGIAI ÉS KLINIKAI MIKROBIOLÓGIAI TÁRSASÁG 46. KONGRESSZUSA VELENCE 2018. szeptember 27-29. Tisztelt Kollégák, Kedves Vendégek! Tisztelettel és szeretettel köszöntjük a magyar Infektológiai

Részletesebben

Barangolás a hangulatos toszkán tájakon

Barangolás a hangulatos toszkán tájakon Barangolás a hangulatos toszkán tájakon A hegytetőre épült miniállam: San Marino A festői Toscana és pompás fővárosa: Firenze Szállások: minden éjszaka ****-os hotelekben A pisai Ferdetorony és Assisi

Részletesebben

SZÁMLANYITÁSI KISOKOS RANDOM CAPITAL ZRT.

SZÁMLANYITÁSI KISOKOS RANDOM CAPITAL ZRT. SZÁMLANYITÁSI KISOKOS RANDOM CAPITAL ZRT. KÖSZÖNTI ÖNT A HAZAI TŐKEPIAC EGYIK LEGINNOVATÍVABB DISZKONT BRÓKERCÉGE Több mint 20 éves tőkepiaci tapasztalattal a hátam mögött hiszem, hogy kellő kitartással

Részletesebben

A Tolna Megyei Önkormányzat 10/2002. (IV. 24.) önkormányzati rendelete 1 a külföldi kiküldetésekről - a módosítással egységes szerkezetben - 2

A Tolna Megyei Önkormányzat 10/2002. (IV. 24.) önkormányzati rendelete 1 a külföldi kiküldetésekről - a módosítással egységes szerkezetben - 2 1. oldal A Tolna Megyei Önkormányzat 10/2002. (IV. 24.) önkormányzati rendelete 1 a külföldi kiküldetésekről - a módosítással egységes szerkezetben - 2 A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlése a helyi önkormányzatokról

Részletesebben

Magyar Infekciókontroll Egyesület XIV. Kongresszusa. Balatonvilágos 2010. május 27-29.

Magyar Infekciókontroll Egyesület XIV. Kongresszusa. Balatonvilágos 2010. május 27-29. Magyar Infekciókontroll Egyesület XIV. Kongresszusa Balatonvilágos 2010. május 27-29. Kedves Tagtársak, Barátaink! Az elmúlt 2009. év igazán sikeresnek tekinthető, hiszen több olyan jogi szabályozás is

Részletesebben

PlanetHungary Travel Agency

PlanetHungary Travel Agency PlanetHungary Travel Agency H-1073 Kertész u. 43. Budapest, Hungary; Tel: +36-1-411-1882; info@planethungary.com U-000520 Shanghai-Tibet-Yunnan-Hongkong 1. nap: Budapest ( 2012. október 20. ) Indulás Budapestről

Részletesebben

Rendezvényközpont. Zánkai Sport-és

Rendezvényközpont. Zánkai Sport-és Rendezvényközpont Zánkai Sport-és Központi szállodaépület Az üdülőközpont 2012-ben felújított központi épületében több szinten helyezkednek el a szálláshelyek, melyek 1, 2 és 3 ágyasak. Ezek a szobák nem

Részletesebben

Úszó tábor április 23. kedd, 09:10. Kedves Szülők!

Úszó tábor április 23. kedd, 09:10. Kedves Szülők! Kedves Szülők! Kérjük a jelentkezés előtt a táborról szóló információt alaposan olvassák át. A tájékoztató alatt található a jelentkezési felület, ahova kattintva tud a táborokra jelentkezni május elsejétől.

Részletesebben

50 ÉV JUBILEUMI A.S.D. ENS VENEZIA

50 ÉV JUBILEUMI A.S.D. ENS VENEZIA 50 ÉV JUBILEUMI A.S.D. ENS VENEZIA 2012. JÚLIUS 5. (csütörtök) - 6. (péntek) - 7. (szombat) ************** Hely: MINIGOLF OLMO Via Brescia, 9 36051 CREAZZO (VI) Olaszország Telefon és Fax: +39 0444 522033

Részletesebben

45. ORSZÁGOS TERMÉSZETBARÁT TALÁLKOZÓ

45. ORSZÁGOS TERMÉSZETBARÁT TALÁLKOZÓ 45. ORSZÁGOS TERMÉSZETBARÁT TALÁLKOZÓ HEGYHÁTSZENTJAKAB 2015. május 29. május 31. 1 45. ORSZÁGOS TERMÉSZETBARÁT TALÁLKOZÓ HEGYHÁTSZENTJAKAB 2015. május 29. május 31. A találkozó célja: Rendezvényünkkel

Részletesebben

BBU DOBOGÓKŐ HEGYI FESZTIVÁL

BBU DOBOGÓKŐ HEGYI FESZTIVÁL Verseny neve: BBU DOBOGÓKŐ HEGYI FESZTIVÁL Verseny helye, célja, táv: Dobogókő Verseny nevezési lehetőségek: Országúti futás (16 km), Országúti futás (27 km), Terepfutás (6,5 km), Terepfutás (16 km), Kerékpártúra,

Részletesebben

XXII. ORSZÁGOS FŐÉPÍTÉSZI KONFERENCIA TATA, AUGUSZTUS

XXII. ORSZÁGOS FŐÉPÍTÉSZI KONFERENCIA TATA, AUGUSZTUS XXII. ORSZÁGOS FŐÉPÍTÉSZI KONFERENCIA TATA, 2017. AUGUSZTUS 23-25. TÉMA CSALÁD A VÁROSBAN MOTTÓ OTTHONUNK KŐBŐL, VÍZBŐL, SZERETETBŐL RÉSZLETEK www.foepiteszek.hu; www.fok.tata.hu PROGRAM 1.NAP 2016. augusztus

Részletesebben

Olaszország. Fővárosa: Róma Államforma: Parlamentáris köztársaság Hivatalos nyelve: olasz Területe: 301 318 km² Lakossága: 56 995 744fő Valutája: euró

Olaszország. Fővárosa: Róma Államforma: Parlamentáris köztársaság Hivatalos nyelve: olasz Területe: 301 318 km² Lakossága: 56 995 744fő Valutája: euró Olaszország Fővárosa: Róma Államforma: Parlamentáris köztársaság Hivatalos nyelve: olasz Területe: 301 318 km² Lakossága: 56 995 744fő Valutája: euró A csizma alakú ország a kultúra és a művészetek bölcsőjének

Részletesebben