Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület szeptember 08-i ülésére

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. szeptember 08-i ülésére"

Átírás

1 Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület szeptember 08-i ülésére 121/2011.(III.24.)Kt.sz. Előterjesztés az orvosi ügyelet Kistérségi fenntartásáról, a helyiségek biztosításáról Jánoshalma Város Képviselő-testülete a Jánoshalma, Arany János u HRSZ alatt található ingatlan jelen előterjesztés 1.sz. melléklet szerinti helyszínrajz 2., 5., 6., 7., 8., , garázs helyiségeit kizárólagos használatra, a 1., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., közös használatra és a és a 2225/1 hrsz. beépítetlen területet, parkolót határozatlan időre, térítésmentesen használatba adja a Jánoshalmi Többcélú Kistérségi Társulás háziorvosi ügyeleti szolgálat feladatainak ellátására, a melléklet szerinti ingatlanhasználati megállapodásban foglalt feltételekkel. A Képviselő-testület felkéri az alpolgármestert, a döntésről értesítse a Jánoshalmi Többcélú Kistérségi Társulást és az ingatlanhasználati megállapodást írja alá. Határidő: július 31. Az ingatlanhasználati megállapodás szerződésének megkötésére nem került sor, mivel a Központi Háziorvosi Ügyeleti Szolgálat Kistérségbe való átadása nem valósult meg. 227/2011.(V.26.)Kt.sz. Előterjesztés a Probitas Táncsport Egyesület kérelméről Jánoshalma Város Képviselő-testülete támogatja a július 9-én megrendezésre kerülő táncgála szervezését az alábbi feltételekkel: - a Képviselő-testület biztosítja a Városi Sportcsarnok használatát díjmentesen a próbák időtartamára arra az időtartamra, amikor a Sportcsarnok más előre már korábban lefoglalt rendezvényre nincs lekötve, - a Városi Sportcsarnok használatát 10 óra időtartamú bérleti díj megfizetése ellenében a gála időtartamára július 9. napjára - a Kollégium épületét díjmentesen, 35 főre június 27 és július 6. között

2 A Lajtha László Művészeti és Kulturális Szolgáltató Közhasznú Non-profit Kft. a hangosítást, projektort nem tudja biztosítani, azt saját forrásból kell megoldani a rendezvény szervezőjének. Az Képviselő-testület felkéri a Lajtha Kft.-t, a Városi Diákotthon, a Városgazda Kft. vezetését és a Probitas Táncsport Egyesületet, hogy a gála megrendezésében működjenek együtt. A Képviselő-testület felhívja a rendezvény szervezője figyelmét, hogy a rendezvény idejére a sportcsarnokban életbe léptetett új biztonsági szabályokat maradéktalanul tartsa be. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, a szükséges intézkedést tegye meg. Határidő: és a felkért vezetők A határozat végrehajtásra, a gála megrendezésre került a Lajtha Kft. a Városi Diákotthon, a Városgazda Kft. és a Probitas Táncsport Egyesület együttműködésével. 245/2011.(V.26.)Kt.sz. Jánoshalma Város Díszpolgára cím adományozása Jánoshalma Város Képviselő-testülete Jánoshalma Város Díszpolgára címet adományoz KENDÉNÉ NAGYPÁL KLÁRA részére Indokolás:Jánoshalma, mint szülőföld szeretetéért végzett több évtizedes lelkes és kitartó munkájáért, a Budapestre és környékére elszármazott jánoshalmiak Baráti Körében vállalt önzetlen tevékenységéért. Képviselő- testület felkéri a polgármestert, hogy a szükséges intézkedéseket tegye meg. Határidő: augusztus 20. A kitüntető cím a augusztus 20-i ünnepi testületi ülésen átadásra került.

3 246/2011.(V.26.)Kt.sz. Jánoshalma Város Díszpolgára Posztumusz cím adományozása Jánoshalma Város Képviselő-testülete Jánoshalma Város Díszpolgára Poszthumusz címet adományoz DR. ÖKRÉSZ ILLÉS néhai jánoshalmi lakosnak Indokolás: Példamutató közéleti tevékenységéért, Temerin és városunk jó kapcsolatának kialakításáért, ápolásáért. Képviselő- testület felkéri a polgármestert, hogy a szükséges intézkedéseket tegye meg. Határidő: augusztus 20. A kitüntető cím a augusztus 20-i ünnepi testületi ülésen átadásra került. 247/2011.(V.26.)Kt.sz. Jánoshalma Város Kiváló Pedagógusa cím adományozása Jánoshalma Város Képviselő-testülete Jánoshalma Város Kiváló Pedagógusa címet adományoz DR. CSÉPÁNYI NÉTUSZNÉ jánoshalmi lakosnak Indokolás: Több évtizedes lelkiismeretes, színvonalas pedagógiai tevékenységéért és kimagaslóan eredményes logopédiai munkásságáért. Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a szükséges intézkedéseket tegye meg. Határidő: augusztus 20. A kitüntető cím a pedagógusnapon átadásra került.

4 248/2011.(V.26.)Kt.sz. Jánoshalma Város Kultúrájáért cím adományozása Jánoshalma Város Képviselő-testülete Jánoshalma Város Kultúrájáért címet adományoz SERE MIHÁLY jánoshalmi lakosnak Indokolás: Jánoshalma közművelődésében és közéletében, az amatőr művészek támogatásában kifejtett több évtizedes munkássága elismeréseként. Képviselő- testület felkéri a polgármestert, hogy a szükséges intézkedéseket tegye meg. Határidő: augusztus 20. A kitüntető cím a augusztus 20-i ünnepi testületi ülésen átadásra került. 249/2011.(V.26.)Kt.sz. Jánoshalma Város Szociális Munkáért cím adományozása Jánoshalma Város Szociális Munkáért címet adományoz KECSKEMÉTI ZOLTÁNNÉ jánoshalmi lakosnak Indokolás: Magas szintű szakmai tudásáért, példamutató gondozói, nevelői munkájáért, gyermekszeretetéért, a gyermekek iránti elkötelezettségéért. Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a szükséges intézkedéseket tegye meg. Határidő: augusztus 20. A kitüntető cím a augusztus 20-i ünnepi testületi ülésen átadásra került.

5 250/2011.(V.26.)Kt.sz. Jánoshalma Város Életmű díj cím adományozása Jánoshalma Város Életmű díj címet adományoz DÁGI JÓZSEF jánoshalmi lakosnak Indokolás: A nagy múltú Gazdakör újjáalakításáért, önzetlen, nagy szakértelmű vezetéséért, eredményes vezetői munkásságáért. Országos és délvidéki gazdakörökkel való aktív kapcsolattartásáért. Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a szükséges intézkedéseket tegye meg. Határidő: augusztus 20. A kitüntető cím a augusztus 20-i ünnepi testületi ülésen átadásra került. 251/2011.(V.26.)Kt.sz. Az év vállalkozója cím adományozása Az év vállalkozója címet adományoz RENNER TIBOR jánoshalmi lakosnak Indokolás: A Jánoshalmán megalapított vállalkozásának sikeres minőségi továbbfejlesztéséért, mellyel hozzájárul városunk hazai és külföldi hírnevéhez. Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a szükséges intézkedéseket tegye meg. Határidő: augusztus 20. A kitüntető cím a augusztus 20-i ünnepi testületi ülésen átadásra került.

6 253/2011.(VI.30.)Kt.sz. Beszámoló a Bács Volán Zrt. közszolgáltatási szerződés keretében végzett tevékenységéről Jánoshalma Város Képviselő-testülete elfogadja a Bács Volán Zrt évre vonatkozó közszolgáltatási szerződés végrehajtásáról szóló beszámolóját. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, a szükséges intézkedést tegye meg. Határidő: A döntésről a Bács Volán Zrt.-t értesítettük. 257/2011.(VI.30.)Kt.sz. Beszámoló a Jánoshalmi Többcélú Kistérségi Társulás munkájáról Jánoshalma Város Képviselő-testülete elfogadja Jánoshalmi Többcélú Kistérségi Társulás szakmai és pénzügyi beszámolóját. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, a szükséges intézkedést tegye meg. Határidő: A döntésről a Jánoshalmi Többcélú Kistérségi Társulást értesítettük. 258/2011.(VI.30.)Kt.sz. Tájékoztató a közfoglalkoztatásról Jánoshalma Város Képviselő-testülete elfogadja a évi közfoglalkoztatásról szóló beszámolót. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, a szükséges intézkedések megtételére. Határidő: július 30. A döntésről a beszámoló készítőit értesítettük.

7 259/2011.(VI.30.)Kt.sz. Telek ingatlan megvásárlásra felajánlásáról A döntésről a kérelmezőt értesítettük. Jánoshalma Város Képviselő-testülete nem vásárolja meg a Jánoshalma Orczy u. 35. sz. telket mivel a telekre az önkormányzatnak jelenleg nincsen szüksége, valamint a évi költségvetésben nem áll rendelkezésre fedezet telkek vásárlására. A képviselő-testület kéri a polgármestert, a döntésről a kérelmezőt értesítse. Határidő: július /2011.(VI.30.)Kt.sz. A Hunyadi János Általános Iskola, Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium pedagógiai programjáról Jánoshalma Város Képviselő-testülete jóváhagyja a Hunyadi János Általános Iskola, Gimnázium Szakközépiskola és Kollégium Pedagógiai Programjának módosítását a melléklet szerint. A Képviselő- testület felkéri a polgármestert, a szükséges intézkedéseket tegye meg. Határidő: július 30. A döntésről a Hunyadi János Általános Iskola, Gimnázium, Szakközépiskola, és a Kollégiumot értesítettük.

8 261/2011.(VI.30.)Kt.sz. Jánoshalma város közoktatási és beiskolázási terve a 2011/2012. évre Jánoshalma Város Képviselő-testülete a Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, Pedagógiai Szakszolgálat számára a 2011/2012-es nevelési évre az alábbiak szerinti csoportok indítását és a csoportok maximális létszámát engedélyezi. Csoport fő létszám Radnóti utcai épület Méhecske csoport Napraforgó csoport Katica csoport Pillangó csoport Micimackó csoport Napocska csoport Petőfi utcai épület Bóbita csoport Katica csoport Batthyány utcai épület Pillangó csoport Katica csoport Maci csoport Jánoshalma összesen: Kéleshalom A Képviselő- testület felkéri a polgármestert, a szükséges intézkedést tegye meg. Határidő: július 30. A döntésről a Napköziotthonos Óvoda és Bölcsőde, Pedagógiai Szakszolgálatot értesítettük.

9 262/2011.(VI.30.)Kt.sz. Jánoshalma város közoktatási és beiskolázási tervéről a 2011/2012. évre Jánoshalma Város Képviselő-testülete a Hunyadi János Általános Iskola, Gimnázium Szakközépiskola és Kollégium számára a 2011/2012-es tanévre az alábbiak szerinti napközisés kollégiumi csoportok és osztályok indítását és maximális létszámát engedélyezi: 1-8. évfolyam Tanulá sban Osztály Fő Létszám Osztály Fő akadál yozott tanuló Létszám k Fő Létszám Napközis, egész napos csoportok fő 1.A A a E 22 1.B B o b E 11 1.C 24 5.,G 24 kisgimi 26 1.c N 24 2.o A a E 26 2.B A o b E 10 2.C B c N 23 6.G kisgimi o Tanulószoba 5.,6. G * 22 3.A a E 22 3.B A 17 5.o b E 16 3.C B 25 3.c N 27 7.C 22 4.A D 23 6.o a E 29 4.B b E 28 8.A 20 8.B 21 7.o C 23 Kéleshalom 8.o o N 18 3 csopor t 1N Tan o.

10 9-14. évfolyam Kollégium osztály fő létszám csoport fő I N II. (ált.isk.) N Óvodás N N Tanulószoba o. ált.isk kisgimi 24 létszá m A Képviselő- testület felkéri a polgármestert, a szükséges intézkedést tegye meg. Határidő: július 30. A döntésről a Hunyadi János Általános Iskola, Gimnázium, Szakközépiskola, és a Kollégiumot értesítettük. 263/2011.(VI.30.)Kt.sz. Jánoshalma város közoktatási és beiskolázási terve a 2011/2012. évre Jánoshalma Város Képviselő-testülete felhívja az intézmények igazgatóit a beiskolázási terv megvalósítására, továbbá kéri, hogy a szeptember 1- jén kezdődő tanévben törekedjenek arra, hogy a tanulói csoportot a törvényi előírásoknak megfelelően minél magasabb létszámmal töltsék fel, arról augusztus 26-ig a Polgármesteri Hivatal Oktatási ügyintézőjének részletes létszám kimutatást adjanak le. A Képviselő- testület felkéri a polgármestert, a szükséges intézkedést tegye meg. Határidő: július 30. A döntésről a Hunyadi János Általános Iskola, Gimnázium, Szakközépiskola, és a Kollégiumot valamint a Napköziotthonos Óvoda és Bölcsőde, Pedagógiai Szakszolgálatot értesítettük.

11 264/2011.(VI.30.)Kt.sz. Létszámcsökkentési pályázat benyújtása Jánoshalma Város Képviselő-testülete egyszeri költségvetési támogatást igényel a Hunyadi János Általános Iskola, Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium 2 fő tanítói, 2 fő gyermekfelügyelői és 1 fő takarítónői álláshelyének megszüntetése miatti döntéséhez kapcsolódó jogszabályi kötelezettségei teljesítéséhez. Jánoshalma város önkormányzat fenntartói körén belül, tehát költségvetési szerveinél és Polgármesteri Hivatalánál a meglévő üres álláshelyeken, az előre láthatólag megüresedő álláshelyeken vagy a tervezett álláshelyeken, illetve szervezeti változás, feladatátadás következtében az önkormányzat fenntartói körén kívüli munkáltatónál a létszámcsökkentéssel érintett tanítói, gyermekfelügyelői és takarítónői álláshelyeken foglalkoztatott személyek jogviszonyban töltött ideje folyamatosságának megszakítása nélküli foglalkoztatására nincs lehetőség. A Hunyadi János Általános Iskola, Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégiumban a 2 fő tanítói, 2 fő gyermekfelügyelői és 1 fő takarítónői álláshelyet az önkormányzat legalább 5 évig nem állítja vissza, kivéve, ha önkormányzati rendeleten kívüli jogszabályból adódó többletfeladatok ezt indokolttá teszik. Jánoshalma Város Önkormányzata a Magyar Köztársaság évi költségvetéséről szóló évi CXXX. törvény 5. számú mellékletének 7. pontja szerinti igénylés keretében e foglalkoztatottak után támogatásban nem részesült. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a támogatási igény benyújtásáról gondoskodjon. Határidő: július 12. A pályázat július 5-én benyújtásra került.

12 265/2011.(VI.30.)Kt.sz. Létszámcsökkentési pályázat benyújtása Jánoshalma Város Képviselő-testülete a évi költségvetési rendeletében meghatározta az önkormányzat intézményeinek létszámát, a költségvetési rendelet I. sz. módosításában felülvizsgálta és meghatározta a létszámok módosítását. Jánoshalma Város Képviselő-testülete felülvizsgálta az önkormányzat intézményei és gazdasági társaságai létszámhelyzetét, létszámokat a 168/2011.(IV.28.) Kt. sz. határozatban foglaltakon túl csökkenteni, módosítani nem kíván. A Hunyadi János Általános Iskola Gimnázium Szakközépiskola és Kollégium esetében a létszámcsökkentés a kollégium tanuló létszámának csökkenése és intézményi szintű takarékosság miatt indokolt. A Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, Pedagógiai Szakszolgálat esetében a jelenlegi létszám megfelel az ellátandó szakmai feladatoknak és üres álláshely nincs. A Polgármesteri Hivatal esetében a jelenlegi létszám megfelel az ellátandó szakmai feladatoknak és üres álláshely nincs. A Képviselő-testület és az intézmények közötti tervezhető létszám- és álláshely-átcsoportosítás lehetőségét felülvizsgálva a következőket állapította meg: A Hunyadi János Általános Iskola, Gimnázium, Szakközépiskola, és a Kollégiumban elhatározott létszámcsökkentés során nem lehetséges más intézményekbe a megszüntetett álláshelyek átcsoportosítása. az önkormányzat fenntartói körén belül, tehát költségvetési szerveinél és Polgármesteri Hivatalánál a meglévő üres álláshelyeken, az előre láthatólag megüresedő álláshelyeken vagy a tervezett álláshelyeken, illetve szervezeti változás, feladatátadás következtében az önkormányzat fenntartói körén kívüli munkáltatónál a létszámcsökkentéssel érintett álláshelyen foglalkoztatottak munkaviszonyban töltött ideje folyamatosságának megszakítása nélküli foglalkoztatására nincs lehetőség. Az elbocsátott foglalkoztatottakkal kapcsolatos jogviszony megszüntető okiratok kiállításának dátum: 4 fő esetén: június 6. 1 fő esetén június 3. A fenti határozat a létszámcsökkentési pályázathoz volt szükséges. A pályázat július 5- én benyújtásra került.

13 266/2011.(VI.30.)Kt.sz. Lajtha Kft.- vel kötött Közművelődési megállapodás módosítása Jánoshalma Város Képviselő-testülete elfogadja a Lajtha László Művészeti és Kulturális Szolgáltató Közhasznú Non-profit Kft.-vel kötött Közművelődési megállapodás évi I. sz. módosítását a melléklet szerint. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, a szükséges intézkedést tegye meg. Határidő: Lajtha Kft.- vel kötött Közművelődési megállapodás módosítása aláírásra került. Nyitott kérdés maradt az új Imre Zoltán Művelődési Központ helyiségeit ingyenesen használók körének és a használat idő keretének szabályozása, amelyet a Képviselő-testület később kívánt meghatározni. A Lajtha László Művészeti és Kulturális Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft. később kezdeményezte a közoktatási megállapodás módosítását is, amely jelen ülésen kerül előterjesztésre. 267/2011.(VI.30.)Kt.sz. Városgazda Kft.-vel kötött szerződés módosítása Jánoshalma Város Képviselő-testülete július 1-től ig terjedő időtartamra meghosszabbítja a Városgazda Kft.-vel én kötött vállalkozási szerződést, a melléklet szerint. A Hunyadi János Általános Iskola, Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium ne kérjen bérleti díjat a Városgazda Kft-től. A Képviselő-testület a december 31. napjáig biztosítja a fedezetet a szerződés 5. pontjában foglalt vállalkozói díj megfizetésére havi ,- Ft/hó + Áfa összegben. Fedezete: Ft értékben a költségvetés hiánya A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, a döntésről értesítse a Városgazda Kft. ügyvezetőjét és a megállapodást írja alá. Határidő: május 15. A megállapodás aláírásra került.

14 268/2011.(VI.30.)Kt.sz. Az állati hullagyűjtő üzemeltetésével a Városgazda Kft. további megbízásáról Jánoshalma Város Képviselő-testülete június 30-ig az alábbi szerződés szerint meghosszabbítja a Városgazda Kft-vel június 30-án lejáró, az állati hullagyűjtő telep üzemeltetésére kötött szerződését. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a szükséges intézkedéseket tegye meg. Határidő: június 30. A megállapodás aláírásra került. 269/2011.(VI.30.)Kt.sz. Laktanyai pályázat újbóli kiírása Jánoshalma Város Képviselő-testülete pályázatot ír ki a volt laktanya területeinek értékesítésére az alábbiakban található pályázati kiírás szerint. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a pályázat hirdetéséről gondoskodjon. Határidő: július 15. A pályázat meghirdetésre került.

15 270/2011.(VI.30.)Kt.sz. Új ivóvíz kút létesítéséről Jánoshalma Város Képviselő-testülete felhatalmazza Czeller Zoltán polgármestert és Juhász Zsoltot a Városgazda Kft. ügyvezetőjét, hogy 3 árajánlatot kérjenek be a vízmű telepen Jánoshalma Bajai u. 66/d. sz. alatt létesítendő a város vízellátását biztosító mélyfúrású kút fúrásával kapcsolatban. Az árajánlatok alapján Kerüljön megvizsgálásra mennyibe kerülne egy új kút kivitelezése és mikorra készülhet el A kút kivitelezését meg lehet-e valósítani nyár folyamán illetve el lehet-e halasztani év első felére A Képviselő-testület a beérkezett dokumentumok alapján július végéig rendkívüli ülésen hozza meg döntését az ügyben. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, a Városgazda Kft. ügyvezetőjét értesítse. Határidő: június 30. A döntésről a Városgazda Kft. ügyvezetőjét értesítettük, de az árajánlatok bekérésére nem került sor. 271/2011.(VI.30.)Kt.sz. Uszoda óradíjával kapcsolatos módosításról Jánoshalma Város Képviselő-testülete 515/2010.(XII.15) Kt. sz. határozatát, amelyben a tanuszodában érvényes díjakat állapította meg kiegészíti a következővel: Tanuszoda bérlet gyermek úszótanfolyam szervezőjének 6500 Ft/óra Az ár forintban értendő és az ÁFA-t tartalmazza. A megállapított díjat június 15-től alkalmazhatja az üzemeltető. A Képviselő-testület felkéri Czeller Zoltán polgármestert, a szükséges intézkedést tegye meg. Határidő: július 30. A döntésről a Városgazda Kft. ügyvezetőjét és a kérelmezőt értesítettük.

16 273/2011.(VI.30.)Kt.sz. EU önerő alap pályázat benyújtása szennyvíz csatorna projekthez Jánoshalma Város Önkormányzata pályázatot nyújt be az önkormányzatok és jogi személyiségű társulásaik európai uniós fejlesztési pályázatai saját forrás kiegészítése évi támogatásának rendjéről szóló 15/2011.(IV.22.) BM rendelet alapján az alábbiak szerint: Pályázó megnevezése: Tervezett fejlesztés: Tervezett fejlesztés pontos megnevezése: A fejlesztés összköltsége: Jánoshalma Város Önkormányzata Szennyvízcsatornázási és szennyvíztisztítási beruházás Jánoshalma Város szennyvízcsatornázási és szennyvíztisztítási beruházása c. projekt ,- Ft Pénzügyi ütemezés: Források megnevezése év év év Összesen EU alapokból igényelt forrás összege Ft Ft Ft Ft Pályázó saját forrásai Ft Ft Ft Ft Ebből: pályázó által igényelt EU Önerő Alap támogatás Ft Ft Ft Ft összege A beruházás elszámolható nettó összköltsége Ft Ft Ft Ft Saját forrás biztosításának módja: ,- Ft Viziközmű Társulati hitel EU alapokból igényelt forrás biztosítása: Ft vissza nem térítendő támogatás A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a pályázat benyújtására. Határidő: július 31. A pályázat augusztus 3-án benyújtásra került.

17 274/2011.(VI.30.) Kt.sz. EU önerő alap pályázat benyújtása szennyvíz csatorna projekthez a.) Jánoshalma Város Önkormányzata a Jánoshalma Város szennyvízcsatornázási és szennyvíztisztítási beruházása c. projekt megvalósításához szükséges munkaerőt részben a közfoglalkoztatáshoz nyújtható támogatásokról szóló 375/2010.(XII.31.) Korm. rendelet szerinti közfoglalkoztatás keretében veszi igénybe. A beruházás során alkalmazni kívánt közmunkások száma: 5 fő. Az alkalmazás tervezett időtartama: március október. b.) Jánoshalma Város Önkormányzata a Jánoshalma Város szennyvízcsatornázási és szennyvíztisztítási beruházása c. projekt közbeszerzés köteles építési beruházásai során alkalmazni fogja a közbeszerzésekről szóló évi CXXIX. Törvény 57. (4) bek. f.) pontja szerinti értékelési szempontot. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert az EU Önerő Alap támogatás igénylése során a jelen határozat szerinti tartalmú nyilatkozat megtételére. Határidő: július 31. A fenti határozat az EU Önerő Alap pályázathoz volt szükséges. A pályázat augusztus 3-án benyújtásra került. 275/2011.(VI.30.) Kt.sz. Terület bérlése parkolás céljára Jánoshalma Város Képviselő-testülete július december 31-ig bérbe veszi a PRACTICE CA Amerikai- Magyar Könyvvizsgáló és Vagyonértékelő Korlátolt Felelősségű Társaság tulajdonában álló, Jánoshalma, Dózsa György 89. sz. alatti, helyrajzi számú beépítetlen területet parkoló céljából, a melléklet bérleti szerződés szerint. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, a szükséges intézkedést tegye meg, a megállapodást írja alá. Határidő: július 15.

18 A polgármester és a cég képviselője a megállapodást aláírta. 277/2011.(VI.30.) Kt.sz. Folyószámla hitel keret meghosszabbítása Jánoshalma Város Képviselő-testülete felhatalmazza a polgármestert, hogy folytasson tárgyalásokat az önkormányzat nevében folyószámla-hitelkerettel kapcsolatosan az OTP Bank Nyrt. Vezetésével. Határidő: júliusi rendkívüli Képviselő-testületi ülésig A tárgyalás lefolytatását a polgármester nem tartotta szükségesnek. 278/2011.(VI.30.)Kt.sz. Napelemes rendszer telepítése Jánoshalma Város Általános Iskolában és Művelődési Központban A Közbeszerzési Bírálóbizottság javasolja a Képviselőtestületnek, hogy a KEOP A pályázat benyújtásához szükséges közbeszerzési eljárásban az ajánlatok elbírálása után, az eljárás eredményét állapítsa meg, és felhatalmazza a Bíráló Bizottságot, hogy a nyertes ajánlattevőt hirdesse ki az Összegzés az eljárás elbírálásáról elkészítésével és az ajánlattevők felé történő megküldéssel. Egyben felhatalmazza a polgármestert a nyertes ajánlattevővel a szerződés megkötésére. A polgármester a szükséges intézkedést megtette, a szerződés megkötésére a pályázat elnyerése esetén kerülhet sor. 279/2011.(VI.30.)Kt.sz. Napelemes rendszer telepítése Jánoshalma Város Általános Iskolában és Művelődési Központban A jelen közbeszerzési eljárás kapcsán a Bizottság javasolja az Önkormányzat évi összesített közbeszerzési tervének módosítását a jelen eljárással. Határidő: július 20. Komáromi Lajos alpolgármester, Közbeszerzési Bírálóbizottság elnöke A közbeszerzési terv módosítása megtörtént, a város honlapjára megküldésre került.

19 280/2011.(VI.30.)Kt.sz. A Duna és Tisza Ölelésében Európai Területi Társulás létrehozására vonatkozó szándéknyilatkozat Jánoshalma Város Képviselő-testülete megtárgyalta a Duna és Tisza Ölelésében Európai Területi Társulás létrehozására vonatkozó szándéknyilatkozatról szóló előterjesztést és egyet ért a Duna és Tisza Ölelésében Európai Területi Társulás alapításában való részvételi szándékkal. A Képviselő-testület felhatalmazza polgármester urat, hogy folytasson egyeztetéseket az ETT létrehozásáról szóló egyezménytervezetről és az alapszabály-tervezetről. Határidő: értelemszerűen A határozat végrehajtása ügyében Temerin és Szenttamás polgármestereivel egyeztetés történt annak érdekében, hogy a tartományi elnök és a megyei elnök további egyeztetéseket végezhessen szeptemberben. 282/2011.(VI.30.)Kt.sz. Jánoshalma Város Képviselő testületének 200/2010. (IV.29.) Kt.sz. határozatának visszavonása Jánoshalma Város Képviselő-testülete visszavonja a lakásfenntartási támogatás fellebbezése ügyében hozott 200/2010.(IV.29.) Kt. sz. határozatát. A Képviselő - testület felkéri a polgármestert, a szükséges intézkedést tegye meg. Határidő: azonnal A döntésről az ügyészséget és az érintetteket értesítettük.

20 bekezdése 283/2011.(VI.30.)Kt.sz. Farkas Tiborné kérelme Jánoshalma Város Önkormányzat Képviselő-testülete nem ad helyt Farkas Tiborné kérelmének, az Önkormányzat az egységes bánásmód elvének érvényesítése érdekében a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló évi III. törvény 119. (3)645 alapján jár el, miszerint Maráczi Erzsébet szociális ellátást igénylő személy személyi térítési díjának meg nem fizetése esetén a térítési díjkülönbözetet a folyó évi hátralék erejéig bejegyezteti a Csorba u HRSZ ingatlanra. A Képviselő- testület felkéri a polgármestert, a szükséges intézkedést tegye meg. Határidő: július 30. A döntésről az érintettet értesítettük. 284/2011.(VI.30.)Kt.sz. Bács-Kiskun Megyei kitüntető címekre javaslattétel Jánoshalma Város Képviselő-testülete javasolja a Bács- Kiskun Megyei Közgyűlés Bács-Kiskun Megye Ifjúságának Neveléséért Díj kitüntető díjára: Vancsura Józsefné (sz.: Lisz Margit) Lakcíme: 6447 Felsőszentiván, Szent István u. 28/a Anyja neve: Somogyi Klára A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, a szükséges intézkedéseket tegye meg. Határidő: június 30. A kitüntető cím javaslata továbbításra került a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzathoz, döntés még nem született az ügyben.

21 285/2011.(VI.30.)Kt.sz. Magyar Vöröskereszt kérelme Jánoshalma Város Képviselő-testülete támogatja a Magyar Vöröskereszt kérelmét, mely szerint egy mozgássérült gyermek nyári táboroztatását ,-Ft-tal segítené. Fedezet: Átmeneti segélykeret A Képviselő- testület felkéri a polgármestert, a szükséges intézkedést tegye meg. Határidő: július 30. A szerződés a Magyar Vöröskereszttel aláírásra került, a Pénzügyi Osztály a támogatást átutalta. 286/2011.(VII.08.)Kt.sz. Városgazda Kft-vel in house szerződés megkötése Jánoshalma Város Képviselő-testülete a Jánoshalma város szennyvíz-csatornázási és szennyvíztisztítási beruházása című, KEOP-1.2.0/2F/ azonosító számú projekt projektmenedzsmenti feladatok ellátására a közbeszerzésekről szóló évi CXXIX. törvény (Kbt.) 2/A. -ban foglalt rendelkezése alapján, in-house beszerzés keretében a jánoshalmi Városgazda Kft-t bízza meg. A Képviselő-testület a csatolt megbízási szerződést jóváhagyja és felkéri a polgármestert, hogy kösse meg, azzal a feltétellel, hogy amennyiben kedvezőbb feltételek mutatkoznak, az kerüljön beépítésre a szerződésbe. Határidő: július 15. A szerződés aláírása sürgős lenne, de a Képviselő-testület által ismert okból nem került aláírásra.

22 287/2011.(VII.08.) Kt.sz. 146/2010.(III.25.) sz. határozat módosítása Jánoshalma Város Önkormányzata a KEOP pályázathoz (szennyvízcsatorna beruházáshoz) szükséges 146/2010.(III.25.) határozatban elfogadott ,- Ft saját forrás biztosítását módosítja Ft-ra. Határidő: július 15. A döntés végrehajtásra került. 288/2011.(VII.08.) Kt.sz. Városgazda Kft-vel in house szerződés megkötése, közreműködő személy: Ágoston István megválasztása A döntésről a megbízott értesült. Jánoshalma Város Önkormányzatának képviselő-testülete elfogadja a Jánoshalma Város szennyvíz-csatornázási és szennyvíz tisztítási beruházásának megvalósításához a PME-ben közreműködő következő személyt: 1.) Ágoston István Határidő: július /2011.(VII.08.)Kt.sz. Városgazda Kft-vel in house szerződés megkötése, közreműködő személy: Kovács József megválasztása Jánoshalma Város Önkormányzatának képviselő-testülete elfogadja a Jánoshalma Város szennyvíz-csatornázási és szennyvíz tisztítási beruházásának megvalósításához a PME-ben közreműködő következő személyt: 2.) Kovács József A döntésről a megbízott értesült. Határidő: július 15.

23 290/2011.(VII.08.)Kt.sz. Városgazda Kft-vel in house szerződés megkötése, döntés külső szakértő bevonásáról Jánoshalma Város Önkormányzatának képviselő-testülete elfogadja, hogy a Jánoshalma Város szennyvízcsatornázási és szennyvíz tisztítási beruházásának megvalósításához a projekt menedzsmentnek legyen lehetősége külső szakértő bevonására, a Szervezeti és Működési Szabályzat is ennek tudatában készüljön el. Határidő: Az SzMSz elfogadásra került, de a külső szakértő személye még nem került meghatározásra. 291/2011.(VII.08.)Kt.sz. Pelikán Kft. Szakmai Program módosításának jóváhagyása Jánoshalma Város Képviselő-testülete, mint a Pelikán Szociális és Egészségügyi Nonprofit Kft. alapítója és tulajdonosa jóváhagyja a Pelikán Szociális és Egészségügyi Nonprofit Kft. Szociális, Gyermekvédelmi és Egészségügyi Integrált Intézmény Szakmai Programjának I. számú módosítását a melléklet szerint. A Képviselő- testület felkéri a polgármestert, a szükséges intézkedéseket tegye meg. Határidő: azonnal A döntésről az érintett értesítése megtörtént a működési engedély iránti módosítási kérelem benyújtásra került. 293/2011.(VIII.04.)Kt.sz. Likvid hitelek igénybevétele Jánoshalma Város Önkormányzata jelenleg nem kezdeményezi az OTP Bank Nyrt.-nél augusztus 19- én lejáró folyószámlahitel szerződés meghosszabbítását. Az önkormányzat az év hátralévő részében a likvid hitelek közül csak a munkabérhitel igénybevételének lehetőségével él. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a határozatról a Pénzügyi Osztályt értesítse. Határidő: augusztus 10. A határozatról a Pénzügyi Osztály értesítést kapott.

BESZÁMOLÓ. Jánoshalma Város Képviselő-testülete július 02 - i ülésére

BESZÁMOLÓ. Jánoshalma Város Képviselő-testülete július 02 - i ülésére BESZÁMOLÓ Jánoshalma Város Képviselő-testülete 2015. július 02 - i ülésére Az előterjesztés címe: Beszámoló a Képviselő-testület lejárt határidejű határozatainak végrehajtásáról Az előterjesztést készítette:

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. október 13-i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. október 13-i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. október 13-i ülésére 527/2010.(XII.15.)Kt.sz. Erdőtelepítési lehetőségekről önkormányzati területen Jánoshalma Város Képviselő-testülete

Részletesebben

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület április 21 - i ülésére

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület április 21 - i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról Képviselő-testület 2016. április 21 - i ülésére 217/2015.(XII.10)Kt. sz. Szondy u. 7. sz. alatti ingatlan Önkormányzat részére történő felajánlásáról Jánoshalma

Részletesebben

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete elfogadja a

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete elfogadja a 101/2009. (IX. 24.) önkormányzati testületi határozat elfogadja a polgármesteri jelentést azzal a kiegészítéssel, hogy az önkormányzat csatlakozik Tetétlen Önkormányzatának kezdeményezéséhez, és támogatja

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület február 23-i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület február 23-i ülésére 359/2011.(XI.10.)Kt.sz. 2012. évi költségvetési koncepció Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2012. február 23-i ülésére Jánoshalma Város Önkormányzati Képviselő- testülete

Részletesebben

BESZÁMOLÓ. Jánoshalma Város Képviselő-testülete. 2014. április 24 - i ülésére

BESZÁMOLÓ. Jánoshalma Város Képviselő-testülete. 2014. április 24 - i ülésére BESZÁMOLÓ Jánoshalma Város Képviselő-testülete 2014. április 24 - i ülésére Az előterjesztés címe: Beszámoló a Képviselő-testület lejárt határidejű határozatainak végrehajtásáról Az előterjesztést készítette:

Részletesebben

BESZÁMOLÓ. Jánoshalma Város Képviselő-testülete. 2014. szeptember 11 - i ülésére

BESZÁMOLÓ. Jánoshalma Város Képviselő-testülete. 2014. szeptember 11 - i ülésére BESZÁMOLÓ Jánoshalma Város Képviselő-testülete 2014. szeptember 11 - i ülésére Az előterjesztés címe: Beszámoló a Képviselő-testület lejárt határidejű határozatainak végrehajtásáról Az előterjesztést készítette:

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. november 10-i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. november 10-i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. november 10-i ülésére 527/2010.(XII.15.)Kt.sz. Erdőtelepítési lehetőségekről önkormányzati területen Jánoshalma Város Képviselő-testülete

Részletesebben

169/2012. (IV. 13.) számú Képviselő-testületi Határozat

169/2012. (IV. 13.) számú Képviselő-testületi Határozat készült könyvéből: 169/2012. (IV. 13.) számú Képviselő-testületi Határozat Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a vízi közmű szolgáltatásról szóló 2011. évi CCIX. törvény végrehajtására a

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2010. február 25-i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2010. február 25-i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2010. február 25-i ülésére 338/2009.(XI.12.)Kt.sz. 2010. évi költségvetési koncepció Jánoshalma Város Önkormányzati Képviselő- testülete

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2013. február 28- i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2013. február 28- i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű okról a Képviselő-testület 2013. február 28- i ülésére 336/2012.(XI.15.)Kt.sz. 2013. évi költségvetési koncepció Jánoshalma Város Önkormányzati Képviselő- testülete elfogadja

Részletesebben

Kivonat Fácánkert Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. május 12. napján tartott rendkívüli üléséről készített jegyzőkönyvből

Kivonat Fácánkert Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. május 12. napján tartott rendkívüli üléséről készített jegyzőkönyvből 48/2011. (V.12. ) képviselő-testületi határozat a KEOP 1.2.0/09-11-2011.-0004 kódszámú pályázat keretében szükséges önerő biztosításáról 1.) Fácánkert Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a Tolna

Részletesebben

Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88) , Fax: (88)

Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88) , Fax: (88) Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-096 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu Szám: 02/154-18/2010. Előterjesztés a Veszprém Megyei Önkormányzat

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének április 24-ei ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének április 24-ei ülésére II/1. E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. április 24-ei ülésére Tárgy: Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról 53 /2012. (II. 28.)

Részletesebben

Határozatok 2012.09.07. 09.17.

Határozatok 2012.09.07. 09.17. Határozatok 2012.09.07. 09.17. 141/2012.(XI.07.) sz. Önk. határozat: Harkány Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Tenkesvíz Kft. víziközmű üzemeltetésére vonatkozó megállapodását az előterjesztéssel

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének június 26-ai ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének június 26-ai ülésére II/1. E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. június 26-ai ülésére Tárgy: Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról 73/2012. (III. 27.)

Részletesebben

Szentes Város Önkormányzata Képviselő-testülete a 124/2008. (V.23.)Kt. határozatával döntött az intézményeknél történő létszámcsökkentésekről.

Szentes Város Önkormányzata Képviselő-testülete a 124/2008. (V.23.)Kt. határozatával döntött az intézményeknél történő létszámcsökkentésekről. Szentes Város Alpolgármestere 6601 Szentes, Kossuth tér 6. Ikt. sz.: U-12027/2008. Témafelelős: Szabics Aranka Szentes Város Önkormányzata Képviselő-testülete S z e n t e s Tárgy: A helyi önkormányzatok

Részletesebben

Dunavarsány Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. június 12-ei rendes, nyílt ülésének határozatai

Dunavarsány Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. június 12-ei rendes, nyílt ülésének határozatai Dunavarsány Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. június 12-ei rendes, nyílt ülésének határozatai A Képviselő-testület 7 igen, 0 nem, 0 tartózkodással hozta meg alábbi határozatát. 84/2012. (VI.

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2006. június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. június 25-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. június 25-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 76/2012. (VI. 25.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2012. június 25-ei ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint elfogadja: 1. Lejárt határidejű határozatokról

Részletesebben

K I V O N A T. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2012. augusztus 16-án megtartott rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2012. augusztus 16-án megtartott rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyvéből Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 8 - igen - 0 nem szavazattal 0 tartózkodással az alábbi 142/2012. (VIII.16.) sz. határozat Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az alábbiak szerint

Részletesebben

a lejárt határidejű határozatokról Képviselő-testület június 27- i ülésére

a lejárt határidejű határozatokról Képviselő-testület június 27- i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról Képviselő-testület 2018. június 27- i ülésére 55/2018.(IV.26.)Kt. sz. Beszámoló a 2017. évi gyermekvédelmi feladatok ellátásáról Jánoshalma Város Képviselő-testülete

Részletesebben

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Polgármesterétől 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. szám (66) Fax:

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Polgármesterétől 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. szám (66) Fax: ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2017. szeptember 21-én tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról Előterjesztést készítette: Véleményezi: Elfogadás módja: Fehér László, aljegyző A

Részletesebben

A Képviselő-testület szeptember 25-i ülésének határozatai

A Képviselő-testület szeptember 25-i ülésének határozatai A Képviselő-testület 2014. szeptember 25-i ülésének határozatai 340/2014.(IX.25.) határozat Kiskunlacháza Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete a zárt ülés jegyzőkönyv hitelesítőjének elfogadja

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2012. október 18-i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2012. október 18-i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2012. október 18-i ülésére 65/2012.(III.26.)Kt.sz. Központi Háziorvosi Ügyeleti Szolgálat működtetésének kiszervezése: a közbeszerzési

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2012. szeptember 13-i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2012. szeptember 13-i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2012. szeptember 13-i ülésére 89/2012.(III.29.)Kt.sz. Gimnáziumi osztályok átköltözésének gyakorlati megvalósítása Jánoshalma Város Képviselő-testülete

Részletesebben

Kerekegyháza Város Képviselő-testületének 2012. szeptember 26-i ülésére

Kerekegyháza Város Képviselő-testületének 2012. szeptember 26-i ülésére 2998-2/2012. E L Ő T E R J E S Z T É S Kerekegyháza Város Képviselő-testületének 2012. szeptember 26-i ülésére Tárgy: EU Önerő Alap támogatási kérelem benyújtása Új óvoda építése az Erdő utca és Park utca

Részletesebben

K I V O N A T. Hajdúszoboszló Város Önkormányzata Képviselő-testületének október 20-án tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Hajdúszoboszló Város Önkormányzata Képviselő-testületének október 20-án tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből Polgármesteri Hivatal 4201 Hajdúszoboszló, Hősök tere 1. Telefon: 52/557-300. Fax: 52/557-301. Email: polgmhiv@hajduszob.hu Szám: 22988-1/2011. K I V O N A T Hajdúszoboszló Város Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület szeptember 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület szeptember 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról Városi Önkormányzat Polgármesterétől, Jegyzőjétől H-2740 Abony Kossuth tér 1. Telefon/fax: (53) 360-010 Előterjesztés készítésében részt vett: Jegyzői Titkárság Településfejlesztési Osztály Gazdasági Osztály

Részletesebben

24/2009. (III. 26.) önkormányzati testületi határozat a évi éves belső ellenőrzési jelentés és éves összefoglaló ellenőrzési jelentést elfogadja

24/2009. (III. 26.) önkormányzati testületi határozat a évi éves belső ellenőrzési jelentés és éves összefoglaló ellenőrzési jelentést elfogadja 23/2009. (III. 26.) önkormányzati testületi határozat Püspökladány Város Önkormányzata a számlavezető OTP Bank Nyrt-től 110 millió Ft összegű bérhitelkeret jóváhagyását kéri. 2009. február 24-től 2010.

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/6/3/2015. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. március 25-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. február 28-i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. február 28-i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. február 28-i ülésére 447/2010.(XI.11.)Kt.sz. Beszámoló a munkavédelmi és tűzvédelmi feladatok ellátásáról Jánoshalma Város Képviselő-testülete

Részletesebben

Mezőkövesd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 201/2012. (VII.18.) önkormányzati határozata. Napirend megállapítása

Mezőkövesd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 201/2012. (VII.18.) önkormányzati határozata. Napirend megállapítása 201/2012. (VII.18.) önkormányzati határozata Napirend megállapítása 1.) ÉMOP-3.1.2/A-2f-2010-0005 azonosító számú projekt önerő növelése Referens: Nagy István stratégiai referens 2.) Támogató nyilatkozat

Részletesebben

Kivonat Sióagárd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. augusztus 9-én tartott rendkívüli üléséről készített jegyzőkönyvből

Kivonat Sióagárd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. augusztus 9-én tartott rendkívüli üléséről készített jegyzőkönyvből 95/2011. (VIII.09.) számú képviselő-testületi határozat Garay János Általános Iskola és AMI alapító okiratának módosítása 1.) Sióagárd Község Önkormányzatának Képviselő-testülete egyetért a Szekszárd Megyei

Részletesebben

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzata Képviselő-testülete december 19-i soron következő ülésének jegyzőkönyvéből

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzata Képviselő-testülete december 19-i soron következő ülésének jegyzőkönyvéből 164/2013. (XII. 19.) önkormányzati testületi határozat Püspökladány Város Önkormányzatának Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 6/2013. (IV. 4.) önkormányzati rendelet 5. (4) bekezdése értelmében

Részletesebben

36/2008. (III. 27.) önkormányzati testületi határozat Püspökladány Város Önkormányzata az önkormányzat gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatainak ellátásáról szóló beszámolót elfogadja. Határidő: azonnal

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. július 8-án (pénteken) 15,00 órakor megtartott rendkívüli ülésen.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. július 8-án (pénteken) 15,00 órakor megtartott rendkívüli ülésen. Beled Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 8/2011. szám JEGYZŐKÖNYV Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. július 8-án (pénteken) 15,00 órakor megtartott rendkívüli ülésen.

Részletesebben

Pásztó Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. május 14-i rendkívüli ülésén 147/2015.(V.14.) számon a következő határozatot hozta

Pásztó Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. május 14-i rendkívüli ülésén 147/2015.(V.14.) számon a következő határozatot hozta 2015. május 14-i rendkívüli ülésén 147/2015.(V.14.) számon 147/2015.(V. 14.) SZÁMÚ HATÁROZATA A képviselő-testület napirendjét az alábbiak szerint fogadta el: 1./ Javaslat Pásztó Városi Önkormányzat Óvodája

Részletesebben

Sárospatak Város Polgármesterétől

Sárospatak Város Polgármesterétől Sárospatak Város Polgármesterétől 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/513-264 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu ELŐTERJESZTÉS - a Képviselő-testületnek - EU önerő Alap pályázat benyújtása

Részletesebben

K I V O N A T. Tura Város Önkormányzatának Képviselő-testülete február 9-én 16 órakor megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tura Város Önkormányzatának Képviselő-testülete február 9-én 16 órakor megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. K I V O N A T Tura Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2011. február 9-én 16 órakor megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. Tárgy: Javaslat Tura Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. I.

Részletesebben

K I V O N A T. Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: /2012.

K I V O N A T. Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: /2012. 208/2012.(VIII.21.) KT. Dunaföldvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete hozzájárul ahhoz, hogy az Önkormányzat 2012. évi költségvetéséről szóló 5/2012.(III.10.) önkormányzati rendelet 23. -ában

Részletesebben

A nevelési-oktatási intézményekben indítható tanulócsoportok számának meghatározásáról.

A nevelési-oktatási intézményekben indítható tanulócsoportok számának meghatározásáról. MÁTÉSZALKA V Á R O S POLGÁRMESTERÉTŐ L 4701.Mátészalka, Hősök-tere 9. Tel.: (44) 501-358, Fax: (44) 501-360 e-mail:polgarmester@mateszalka.hu Száma: 165/2008. ELŐTERJESZTÉS - a képviselő testülethez- A

Részletesebben

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület május 26 - i ülésére

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület május 26 - i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról Képviselő-testület 2016. május 26 - i ülésére 171/2015.(X.22)Kt. sz. Renner Bt. Kiserdő tanya 78. sz. alatti telephelyén áthúzódó út kiváltásáról Jánoshalma

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület június 22- i ülésére

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület június 22- i ülésére ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2017. június 22- i ülésére Előterjesztés a Gyermeklánc Óvoda dokumentumainak elfogadásáról A Képviselő-testület az alábbiak szerinti 13/2017.(I.19)Kt. sz. határozatával

Részletesebben

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. június 29-én megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. június 29-én megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből. nyilvános ülésének könyvéből. 70/2010. (VI. 29.) Kt. hat. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete felveszi a napirendi pontok közé A KKÁMK esélyegyenlőségi intézkedési tervének megtárgyalása és elfogadása

Részletesebben

JELENTÉS. A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

JELENTÉS. A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Előterjesztés száma:162/2013. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Decs nagyközség képviselő-testületének 2013. augusztus 28-án, 18-órakor megtartandó ülésére Jelentés a lejárt

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT ülésének könyvéből. egyhangúlag az alábbi napirendeket fogadta el: Péteri Község Önkormányzatának 131/2017. (IX. 28.) számú ÖKT határozata a napirendek elfogadásáról 1.) Az önkormányzat 2017. évi költségvetésének

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2005. december 19-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2005. december 19-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2005. december 19-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: 2010.április 27-én Mezőzombor Községi Önkormányzat Képviselő-testületének soron következő üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült: 2010.április 27-én Mezőzombor Községi Önkormányzat Képviselő-testületének soron következő üléséről. Jegyzőkönyv Készült: 2010.április 27-én Mezőzombor Községi Önkormányzat Képviselő-testületének soron következő üléséről. Jelen vannak: Biró Ferenc polgármester Czabányi Attila Sándor képviselő Csatlós

Részletesebben

Szajol Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 82/2017. (XII. 14.) határozata

Szajol Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 82/2017. (XII. 14.) határozata Kivonat Szajol Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2017. december 14-én megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből Szajol Község Önkormányzata Képviselő-testületének 82/2017. (XII. 14.) határozata

Részletesebben

K I V O N A T. Monorierdő Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012 szeptember 25-i soros nyílt testületi ülésének jegyzőkönyvéből:

K I V O N A T. Monorierdő Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012 szeptember 25-i soros nyílt testületi ülésének jegyzőkönyvéből: 2012 szeptember 25-i soros nyílt testületi ülésének könyvéből: 191/2012. (IX.25.) Kt. 2012. évi költségvetésének I. féléves gazdálkodásáról szóló beszámoló elfogadásáról Képviselő-testülete az önkormányzat

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület április 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület április 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról Városi Önkormányzat Polgármesterétől, Jegyzőjétől H-2740 Abony Kossuth tér 1. Telefon/fax: (53) 360-010 Előterjesztés készítésében részt vett: Titkárság Településfejlesztési Osztály Gazdasági Osztály Hatósági

Részletesebben

5/2011.(I.18.)HÖ. sz. határozat

5/2011.(I.18.)HÖ. sz. határozat 5/2011.(I.18.)HÖ. sz. határozat Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testülete az új Bölcsőde létesítésének közbeszerzési eljárása kapcsán felállítandó Közbeszerzési Munkacsoport külső tagjának megválasztja

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 30-án tartott rendkívüli nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 30-án tartott rendkívüli nyílt üléséről HAJDÚ-BIHAR MEGYE SÁRRÉTUDVARI NAGYKÖZSÉG J E G Y Z Ő K Ö N Y V Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 30-án tartott rendkívüli nyílt üléséről Tartalmazza a : 87/2014.(VII.30.)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének március 28-án 14:00 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének március 28-án 14:00 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről. KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ikt.szám: 58-1/2013/ÁBR. JEGYZŐKÖNYV Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. március 28-án 14:00 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről. Az ülés helye:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Ortaháza Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 15 - én megtartott nyílt ülésről. 45/2015(VI.15.) kt. határozat.

Jegyzőkönyv. Ortaháza Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 15 - én megtartott nyílt ülésről. 45/2015(VI.15.) kt. határozat. 165/6/2015. Zala Megye Ortaháza Jegyzőkönyv Ortaháza Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 15 - én megtartott nyílt ülésről. Határozatok: 40/2015(VI.15.) kt. határozat. 41/2015(VI.15.)

Részletesebben

Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a Városüzemeltetési Csoport évi munkájáról készített beszámolót.

Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a Városüzemeltetési Csoport évi munkájáról készített beszámolót. 2015. március 24-i bizottsági ülés: Határozati javaslat módosítások: 2.) Javaslat közétkeztetés vállalkozásba adására ( 8 igen) Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a napközis konyha

Részletesebben

271/2011. (VI. 28.) számú Képviselő-testületi Határozat

271/2011. (VI. 28.) számú Képviselő-testületi Határozat készült könyvéből: 271/2011. (VI. 28.) számú Képviselő-testületi Határozat Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Hajdúnánás Városi Önkormányzat Közbeszerzési Szabályzata VI. fejezet 2. pontja

Részletesebben

Balatonvilágos Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 8-ai rendkívüli testületi üléséről készült jegyzőkönyv

Balatonvilágos Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 8-ai rendkívüli testületi üléséről készült jegyzőkönyv Balatonvilágos Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 8-ai rendkívüli testületi üléséről készült jegyzőkönyv napirendjei: - Pályázat egészségügyi alapellátást szolgáló (háziorvosi, házi

Részletesebben

Képviselő-testületének 2009. január 29-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma

Képviselő-testületének 2009. január 29-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2490 Pusztaszabolcs, Velencei út 2. Tel./fax: 25/273-002; 25/273-036; 25/271-833 honlap: www.pusztaszabolcs.hu e-mail: polghivatal@pusztaszabolcs.hu

Részletesebben

Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88) , Fax: (88)

Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88) , Fax: (88) Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-012 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu Szám: 14/19-19/2011. Előterjesztés a Veszprém Megyei Önkormányzat

Részletesebben

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 20-i nyilvános ülésére

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 20-i nyilvános ülésére J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. szeptember 20-i nyilvános ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról. Előterjesztő:

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

Javaslat Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének évi munkatervére

Javaslat Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének évi munkatervére 1 Javaslat Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. évi munkatervére Ózd, 2015. december 21. Előkészítő: Humánerőforrás és Képviselőtestületi Osztály 2 Tisztelt Képviselő-testület! Ózd Város

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT könyvéből. A Képviselő-testület 4 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül egyhangúlag az alábbi napirendeket fogadta el: Péteri Község Önkormányzatának 101/2018. (IX.20.) számú ÖKT határozata

Részletesebben

Határozatok - 2012.11.14. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 203/2012. (XI.14.) önkormányzati számu határozata:

Határozatok - 2012.11.14. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 203/2012. (XI.14.) önkormányzati számu határozata: Határozatok - 2012.11.14. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 203/2012. (XI.14.) önkormányzati számu határozata: A Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testülete egyetért azzal, hogy

Részletesebben

F.M. Közgyőlése 49/2009. (II.26.) K.h.sz. határozata

F.M. Közgyőlése 49/2009. (II.26.) K.h.sz. határozata F.M. Közgyőlése 49/2009. (II.26.) K.h.sz. határozata a Fejér Megyei Önkormányzat fenntartásában mőködı egyes intézmények gazdálkodási tevékenységének átszervezésérıl, ezzel összefüggésben az átszervezett

Részletesebben

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből KIVONAT Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 296/2014.(XII.18.) sz. határozat: Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Kivonat a Bocskaikert Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. május 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből

Kivonat a Bocskaikert Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. május 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből Kivonat a Bocskaikert Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. május 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből Bocskaikert Községi Önkormányzat Képviselő-testület 45/2011. (V.30. ) KT. sz. határozata

Részletesebben

Jegyzőkönyvi kivonat. Készült Káva Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április 22. napján megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből.

Jegyzőkönyvi kivonat. Készült Káva Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április 22. napján megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből. nyílt ülésének könyvéből. 52/2015.(IV.22.) határozat Káva Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a Monor Hivatásos Tűzoltó Parancsnokság 2014. évi tűzvédelmi tevékenységéről szóló beszámolót elfogadja.

Részletesebben

1/2015. (I. 28.) képviselő-testületi határozat

1/2015. (I. 28.) képviselő-testületi határozat 1/2015. (I. 28.) képviselő-testületi határozat Pula Község Önkormányzata Képviselő-testülete megtárgyalta a Pula Község Önkormányzata és a Német Nemzetiségi Önkormányzat között megkötött együttműködési

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. május 15-én 18 órakor megtartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. május 15-én 18 órakor megtartott rendkívüli üléséről Decs Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Decs, Fő utca 23. szám Tel: 74/595-911, Fax: 74/595-910... sz. példány Szám: 476-14/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

A Képviselő-testület 2010. június 21-i rendkívüli ülésén hozott határozatai:

A Képviselő-testület 2010. június 21-i rendkívüli ülésén hozott határozatai: A Képviselő-testület 2010. június 21-i rendkívüli ülésén hozott határozatai: 196/2010. (VI. 21.) számú határozat Kiskunlacháza Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete, elfogadja a napirendi pontokat

Részletesebben

Mezőkövesd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 298/2012. (XI.28.) önkormányzati határozata - ZÁRT ülésen hozott. Lakáscélú támogatási kérelem

Mezőkövesd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 298/2012. (XI.28.) önkormányzati határozata - ZÁRT ülésen hozott. Lakáscélú támogatási kérelem 298/2012. (XI.28.) önkormányzati határozata Lakáscélú támogatási kérelem Mezőkövesd város Képviselő-testülete a lakáscélú támogatások iránt benyújtott kérelmeket megtárgyalta, és az alábbi döntést hozza:

Részletesebben

34/2013. (I. 31.) számú Képviselő-testületi Határozat

34/2013. (I. 31.) számú Képviselő-testületi Határozat 34/2013. (I. 31.) számú Képviselő-testületi Határozat Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete hozzájárul a Hajdúnánási Református Egyházközség (4080 Hajdúnánás, Kossuth u. 2. szám) Épületenergetikai

Részletesebben

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERI HIVATALA

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERI HIVATALA könyvéből: 120/2012.(VI.28.) sz. képviselő-testületi határozat: A Képviselő-testület tudomásul vette a rendőrkapitány közbiztonság helyzetéről szóló beszámolóját. könyvéből: 121/2012.(VI.28.) sz. képviselő-testületi

Részletesebben

Báta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének határozatai a i rendes testületi ülésről:

Báta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének határozatai a i rendes testületi ülésről: Báta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének határozatai a 2015.01.21 i rendes testületi ülésről: 1/2015. (I.21.) számú határozat Báta Község Önkormányzat Képviselő-testülete elfogadja napirendre tett

Részletesebben

89/2007. (VIII. 30.) önkormányzati testületi határozat a Területi Gondozási Központ munkájáról készült beszámolót elfogadja. Határidő: - Felelős: - 90/2007. (VIII. 30.) önkormányzati testületi határozat

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2014. április 24-én tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2014. április 24-én tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról Füzesgyarmat Város Önkormányzat P O L G Á R M E S T E R É T Ő L 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. sz. (66) 491-401, Fax: 491-361 E-mail: fgyphiv@globonet.hu ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2014. április

Részletesebben

Abádszalók Város Képviselőtestületének 12/ 2010. (VI. 10.) rendelete

Abádszalók Város Képviselőtestületének 12/ 2010. (VI. 10.) rendelete Abádszalók Város Képviselőtestületének 12/ 2010. (VI. 10.) rendelete Abádszalók Város Önkormányzata 2010. évi költségvetéséről szóló 10/2010. (IV.15.) rendeletével módosított 1/2010. (II.11.) rendeletének

Részletesebben

Megbízza Agg Ferencet az AOD Kft. ügyvezetőjét a változtatások átvezetésével.

Megbízza Agg Ferencet az AOD Kft. ügyvezetőjét a változtatások átvezetésével. 63/2012. /VI. 20./ számú határozat: Megismerte és megtárgyalta Zalaapáti község településrendezési tervei módosításának programját, melyet az előterjesztés 1,2,3,4,5 pontjában foglaltak szerint jóváhagy.

Részletesebben

SZÉCSÉNYFELFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE

SZÉCSÉNYFELFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE SZÉCSÉNYFELFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE 2009. ÉVI X. JEGYZŐKÖNYVE 2009. SZEPTEMBER 15 I ÜLÉSÉRŐL j e g y z ő k ö n y v Készült Szécsényfelfalu Önkormányzat Képviselő- testületének 2009.

Részletesebben

Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 1000-17/2008. Tárgy: jkv-i kivonat

Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 1000-17/2008. Tárgy: jkv-i kivonat Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 1000-17/2008. Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. április 24-i üléséről. Napirend:

Részletesebben

Tard község önkormányzat képviselő-testülete az OTP Bank Nyrt.-től 5 503 000 Ft munkabér hitel felvételével egyetért.

Tard község önkormányzat képviselő-testülete az OTP Bank Nyrt.-től 5 503 000 Ft munkabér hitel felvételével egyetért. 30./2012. (IV. 19.) határozata Tárgy: ÖNHIKI pályázat benyújtása 1. Tard község Önkormányzat képviselő-testülete a Magyarország 2012. évi központi költségvetéséről szóló 2011. évi CLXXXVIII. törvény 6.

Részletesebben

Szám: 62/2009. (VIII. 13.) Kt. határozat Tárgy: Bankszámla hitelkeret igénybevétele

Szám: 62/2009. (VIII. 13.) Kt. határozat Tárgy: Bankszámla hitelkeret igénybevétele Szám: 62/2009. (VIII. 13.) Kt. határozat Tárgy: Bankszámla hitelkeret igénybevétele A Képviselő-testület úgy határozott, hogy a Forró és Vidéke Takarékszövetkezetnél 6.000.000.-Ft összegű bankszámla-hitelkeretet

Részletesebben

- Képviselő-testülethez

- Képviselő-testülethez DOMBRÁD VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERÉTŐL -------------------------------------------------------------4492 Dombrád, Rákóczi út 36. Tel/fax: (45) 465-001, 565-002 Száma:../2015. ELŐTERJESZTÉS - Képviselő-testülethez

Részletesebben

Jánoshalma Város Önkormányzat Képviselő-testületének 12/2011.(VII.01.) Önkormányzati rendelete a gyermekek védelméről

Jánoshalma Város Önkormányzat Képviselő-testületének 12/2011.(VII.01.) Önkormányzati rendelete a gyermekek védelméről Jánoshalma Város Önkormányzat Képviselő-testületének 12/2011.(VII.01.) Önkormányzati rendelete a gyermekek védelméről I. FEJEZET Általános rendelkezések A rendelet célja 1. E rendelet célja, hogy meghatározza

Részletesebben

Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 29-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról.

Jelentés. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 29-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. Jelentés Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. március 29-én tartandó ülésére, a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. 26/2012.(I.26.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat

Részletesebben

K I V O N A T. 3. Előterjesztés beszámoló a 2013. évi közbeszerzésekről Előterjesztő: Hamza Gábor polgármester

K I V O N A T. 3. Előterjesztés beszámoló a 2013. évi közbeszerzésekről Előterjesztő: Hamza Gábor polgármester 9.00 órára összehívott rendkívüli nyílt ülésének könyvéből Hajdúsámson Város Önkormányzata Képviselő-testülete 6 igen szavazattal 0 ellenszavazattal és 3 tartózkodással az alábbi határozatot hozta: 134/2014.

Részletesebben

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének október 25-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének október 25-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 210/2017. (X.25.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete elfogadja a 2017. október 25-i nyilvános ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint: 1. Tájékoztató a lejárt

Részletesebben

H A T Á R O Z A T I J A V A S L A T. Bazsi Község Önkormányzata Képviselő-testületének július 13-i rendkívüli nyilvános ülésére

H A T Á R O Z A T I J A V A S L A T. Bazsi Község Önkormányzata Képviselő-testületének július 13-i rendkívüli nyilvános ülésére Bazsi Község Önkormányzata Képviselő-testülete az önkormányzat tulajdonában lévő Bazsi, Fő u. 115. sz. 115 hrsz-ú ingatlanon lévő tároló épület kialakításának kivitelezési munkáira beérkezett ajánlatok

Részletesebben

Kivonat a képviselő-testület jegyzőkönyvéből

Kivonat a képviselő-testület jegyzőkönyvéből Napirendi pontok elfogadása. Szákszend Község Önkormányzata képviselő-testületének 29/2016.(III.30.) SZKÖKt. Szákszend Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2016. március 30-i ülésén az alábbi

Részletesebben

Sárospatak Város Polgármesterétől

Sárospatak Város Polgármesterétől Sárospatak Város Polgármesterétől 3950 Sárospatak, Rákóczi út 32. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu BESZÁMOLÓ - a Képviselő-testületnek - a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag. RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: dr. Varga Tibor jegyző Előterjeszti:

Részletesebben

136/2016. (IX.29.) Kt. határozat

136/2016. (IX.29.) Kt. határozat 136/2016. (IX.29.) Kt. határozat Nagyszentjános Község Önkormányzat Képviselő-testülete a 2016. szeptember 29-i testületi ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint fogadja el: 1. A Közösen érted Nagyszentjános

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2013. március 28- i ülésére. 52/2013.(II.28.)Kt. sz.

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2013. március 28- i ülésére. 52/2013.(II.28.)Kt. sz. Beszámoló a lejárt határidejű okról a Képviselő-testület 2013. március 28- i ülésére 51/2013.(II.28.)Kt. sz. KEOP-1.1.1./2F/09-11-2011-0004 azonosító számú projekt keretében történő üzemeltetési közbeszerzési

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges, Béke tér 14. 10/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2011. november 15-én a Mérges Községházban megtartott testületi üléséről. Jelen vannak: Balázs

Részletesebben

38/2017. (IV. 25.) HATÁROZATA

38/2017. (IV. 25.) HATÁROZATA 1 J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. szeptember 20-i ülésének Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról Előterjesztő: Kardosné

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének április 2-án 17 órakor megtartott rendkívüli nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének április 2-án 17 órakor megtartott rendkívüli nyílt üléséről Decs Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Decs, Fő utca 23. szám Tel: 74/595-911, Fax: 74/595-910... sz. példány Szám: 404-8/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V 2014. április 2-án 17 órakor megtartott rendkívüli

Részletesebben