Taneszközlista EFOP pályázatokhoz

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Taneszközlista EFOP pályázatokhoz"

Átírás

1 Digitális Tananyag és Taneszköz Forgalmazó Zrt Budapest, Késmárk u. 14/B Fülöp Dániel MOBIL TELEFON FAX Taneszközlista EFOP pályázatokhoz Tartalomjegyzék Robotika: 2-23-old. Kerti játékok, bútorok: old. Kerékpárok: 41. old. Labdarúgás: old. Kosárlabda: old. Asztalitenisz: old. Tollaslabda: old. Tornaeszközök: old. Iskolabútor: old. Konyhai eszközök: old. Fizika kísérleti eszközök: old. Kémia kísérleti eszközök: old. Biológia szemléltető eszközök: old. Iskolai laborbútorok: 109 old. Vegyszerek: old. Nyelvi labor: 130 old. Interaktív tábla: old. 1 old.

2 Robotika Alap Edbot csomag - Programozható Humanoid Robot Az iskolákban tanított legnépszerűbb programozási nyelveken programozható (Scratch, JavaScript, Python, C, C++, Perl, stb). Rendkívül látványos és hasznos gyakorlati oktatási eszköz. Egyénileg és csoportokban is kódolható. Készlet tartlama: Teljesen összeszerelt Edbot Robotis Mini 27cm. Edbot szoftver angol nyelvű kezelőfelülettel. Hordtáska - aluminium habszivacs belső résszel. Tartalék akkumulátorok. Szoftver frissítések Robot Ft Ft Blue-Bot A számítógépen elkészített algoritmust közvetlen bluetooth kapcsolaton keresztül lehet elküldeni a robotnak. Az átlátszó burkolatnak köszönhetően megfigyelhetjük a robot utasításokra adott reakcióit. A Bee-Bot dokkolóval kompatibilis, illetve Bee-Botként is használható. ios* és Android készülékekkel kompatibilis * kompatibilis: ipad3 és iphone4s, illetve újabb készülékekkel Robot Ft Ft 2 old.

3 Blue-Bot - osztály csomag (6 db) A számítógépen elkészített algoritmust közvetlen bluetooth kapcsolaton keresztül lehet elküldeni a robotnak. Az átlátszó burkolatnak köszönhetően megfigyelhetjük a robot utasításokra adott reakcióit. A Bee-Bot dokkolóval kompatibilis, illetve Bee-Botként is használható. ios* és Android készülékekkel kompatibilis * kompatibilis: ipad3 és iphone4s, illetve újabb készülékekkel A készlet tartalma: újratöltő állomás 6 db Blue-Bot Robot Ft Ft COZMO robot A Cozmo nem csak egyszerűen mozog, hanem érdeklődik és felfedez. Nem csak tanul, hanem felmér és tervez. Nem csak lát, hanem megismer téged. Nevezheted öntudatosnak, szinte emberinek. Csak ne nevezd játéknak. Ő egy szuperszámítógép lánctalpakon. A szórakozás egy teljesen új szintje! Robot Ft Ft 3 old.

4 Initio Kihívást keres diákjainak? Valami olyat, ami mellett elkötelezhetik magukat? Az Initio-t és a Raspberry Pi rendszert tanítás utáni önfejlesztő körökben, fakultációkon is eredményesen alkalmazhatja. Az Initio Raspberry Pi B és B+ modellel egyaránt kompatibilis. Scratch és Python nyelveken programozható. Extra kihívást jelent összeszerelése, amely kiváló feladat a diákok, hallgatók számára. A széleskörű ki- és bemeneteknek köszönhetően az Initio tökéletesen programozható robot. A diákok megtervezhetik és megírhatják saját programjukat, majd lefuttathatják az eszközön. WiFi-n keresztül programozható és vezérelhető. Robot Ft Ft Bővített Edbot csomag - Programozható Humanoid Robot Az iskolákban tanított legnépszerűbb programozási nyelveken programozható (Scratch, JavaScript, Python, C, C++, Perl, stb). Rendkívül látványos és hasznos gyakorlati oktatási eszköz. Egyénileg és csoportokban is kódolható. Készlet tartlama: Teljesen összeszerelt Edbot Robotis Mini 27cm. Edbot szoftver angol nyelvű kezelőfelülettel. Hordtáska - aluminium habszivacs belső résszel. Óravázlatok kezdőknek és haladóknak (16 db). Szoftver frissítések. Tartalék akkumulátorok. Betanítás és támogatás (2 óra személyes, 8 óra online-telefonos) Robot Ft Ft 4 old.

5 Raspberry Pi B kezdő készlet A kezdő készlet kiváló lehetőséget biztosít, hogy a diákok elkezdjenek kísérletezni a Raspberry Pi-vel, illetve később részt vegyenek a fejlesztésekben. Segítségével a gyerekek játékosan sajátíthatnak el programozási ismereteket. Mi a Raspberry Pi? A Raspberry Pi egy bankkártya méretű, egyetlen áramköri lapra/kártyára integrált BCM2835[2] alapú számítógép, amelyet az Egyesült Királyságban fejlesztettek oktatási célokra. A gép különböző Linuxdisztribúciókal működtethető, illetve elérhető egy RISC OS verzió is.[3] Jelenleg két változata létezik. Az A és B változat. Az A változat nem rendelkezik Ethernet csatolóval, csak egy USB portja van és a rendszer memóriája 256Mb. A B modell 2db USB porttal rendelkezik, 512MB memóriával és integrált Ethernet csatolóval. A hivatalosan ajánlott operációs rendszer a laphoz a Raspbian, ami a Debian Linux kifejezetten Raspberry Pi-re optimalizált változata. A készlet tartalma: - 1 db Raspberry Pi B modell - 1 db 4GB Class 6 Transcend SD kártya (legfrissebb OS-el) - 1x Mains Powered 4 Port USB Hub - 1x N150 Wi-Fi USB nano egység - 1 db USB billentyűzet - 1 db optikai USB-s egér - 1 db USB A to USB B kábel, - 1 db 1.5m HDMI A to HDMI kábel Az operációs rendszer Python és Scratch programozási nyelveket tartalmazza. KS2 kompatibilis Robot Ft Ft 5 old.

6 Pi2Go A TTS Pi2Go Raspberry Pi B és B+ modellel egyaránt kompatibilis. Scratch és Python nyeveken programozható. Összeszerelten érkezik, így bekapcsolást követően azonnal elkezdhető a programozása. Az átlátszó váz lehetővé teszi, hogy programozás közben valós időben láthassuk a módosításokat, illetve a parancsok futtatása során a kijelzőket. A széleskörű ki- és bemeneteknek köszönhetően a Pi2GO tökéletesen programozható robot. A diákok megtervezhetik és megírhatják saját programjukat, majd lefuttathatják az eszközön. Robot Ft Ft Pi2Go - Ultimate A TTS Pi2Go Raspberry Pi B és B+ modellel egyaránt kompatibilis. Scratch és Python nyeveken programozható. Összeszerelten érkezik, így bekapcsolást követően azonnal elkezdhető a programozása. Az átlátszó váz lehetővé teszi, hogy programozás közben valós időben láthassuk a módosításokat, illetve a parancsok futtatása során a kijelzőket. A széleskörű ki- és bemeneteknek köszönhetően a Pi2GO tökéletesen programozható robot. A diákok megtervezhetik és megírhatják saját programjukat, majd lefuttathatják az eszközön. Robot Ft Ft 6 old.

7 Pi2Go Raspberry Pi programozású robot A Pi2Go kisautó Raspberry Pi B és B+ kompetibilis, Scratch vagy Python nyelveken programozható robot. Összeszerelve szállítjuk, így csak csatlakoztatni kell hozzá a Raspberry Pi-t és indulhat a programozás! Az átlátszó test nemcsak az alkatrsézek védelmét szolgálja, hanem lehetővé teszi, hogy működés közben megfigyeljük a robotot, hogyan követi az utasításokat. Számos input és output csatlakozási lehetőséggel rendelkezik a Pi2Go. Tökéletes a csapatmunkára. Engedjük, hogy a tanulók megtervezzék majd megírják a programot, ezután tesztelhetik a Pi2Go-n. A Pi2Go programozható wifi-n keresztül vagy rátölthető a program USB-n keresztül. Robot Ft Ft Pro-Bot újratölthető padlórobot Fedezd fel a fejlett vezérlési technikákat és használd a képernyőt a robot programozására! A Bee-Bot Robotméhecske tapasztalatain felbuzdulva a TTS kifejlesztette a Pro-Botot, mely magasabb szintre emeli a programozás oktatását. Fedélzeti kijelzője és gombjai segítségével programozható, hang- és fényszenzorok bevonásával. Robot Ft Ft 7 old.

8 Artec Artec Logicosan- ArTec Robotist Starter Kit DC A Robotist sorozat készletei a robotika alapjaiba vezetik be a gyermekeket. A robot "lelke" a Studuino alaplap, amely átlátszó műanyag burkolatával látni engedi a gyermekeknek a nyomtatott áramkört és az azon található alkatrészeket. Az alaplaphoz a beépített csatlakozók segítségével csatlakoztathatók az érzékelők illetve a motorok. A megépített robotot számítógépes program segítségével vezérelhetjük. A Studuino rendszer 3 különböző szintű programozási felületet tartalmaz, ezek közül kettő grafikus felületű. Így a gyermekek életkoruknak és előismereteiknek megfelelő programot választva hamar sikerélményhez jutnak, és lépésről lépésre egyre összetettebb algoritmusokat, programokat alkotnak. A Logicosan-ArTec Robotist Starter Kit DC kedvcsináló készlet, tetszőlegesen kombinálható az Artec World készletek építőelemeivel. Az alaplap és a 2 analóg motor segítségével különféle programozható járművek építhetők, A készlet tartalma: Studuino alaplap x1 Analóg motor x2 Elemtartó x1 USB Mini B kábel x1 LED x2 Ingyenesen letölthető programozó környezet kerék gumigyűrűvel x4 Tengely x2 Robot Ft Ft 8 old.

9 Artec Artec Logicosan- ArTec Robotist Starter Kit S A Robotist sorozat készletei a robotika alapjaiba vezetik be a gyermekeket. A robot "lelke" a Studuino alaplap, amely átlátszó műanyag burkolatával látni engedi a gyermekeknek a nyomtatott áramkört és az azon található alkatrészeket. Az alaplaphoz a beépített csatlakozók segítségével csatlakoztathatók az érzékelők illetve a motorok. A megépített robotot számítógépes program segítségével vezérelhetjük. A Studuino rendszer 3 különböző szintű programozási felületet tartalmaz, ezek közül kettő grafikus felületű. Így a gyermekek életkoruknak és előismereteiknek megfelelő programot választva hamar sikerélményhez jutnak, és lépésről lépésre egyre összetettebb algoritmusokat, programokat alkotnak. A Logicosan-ArTec Robotist Starter Kit S kedvcsináló készlet, tetszőlegesen kombinálható a választható Artec World készletek építőelemeivel. Az alaplap és a szervómotor segítségével kedves, mozgó figurák építhetők, A készlet tartalma: Studuino alaplap x1 Szervo motor x1 Elemtartó x1 USB Mini B kábel x1 LED x2 (1 piros, 1 kék) ingyenesen letölthető programozó környezet Robot Ft Ft 9 old.

10 Artec Artec Robotist Advanced A Studuino rendszer 3 különböző szintű programozásifelületet tartalmaz, ezek közül kettő grafikus felületű. Így a gyermekekéletkoruknak és előismereteiknek megfelelő programot választva hamarsikerélményhez jutnak, és lépésről lépésre egyre összetettebb algoritmusokat,programokat alkotnak. Az Advanced készlet minden más Robotist készletnél többféle és összetettebb robot építésére és programozására nyújt lehetőséget.megépíthetők az Érzékelők és fények, az Érzékelős autó, valamint a Basic készlet modelljei, emellett összetetteb, többféle mozgásra (pl valamennyi végtagjának és fejének mozgatására) képes 2 lábonjáró ember, táncoló polip, fogókaros munkagép építhető belőle. A készletelemei: Építőkészlet (149 elem), Kerék x 4 Studuino alaplap x 1, Szervo Motor x 8 Analóg motor x 2 Elemtartó x 1 ( 3 db AA elemmel működik, az készlet az elemeket nem tartalmazza) USB Mini B kábel x1 Hangérzékelő x 1, Nyomásérzékelő x 1 Fényérzékelő x 1 Infra-érzékelő x 2,Gyorsulásérzékelő x 1 LEDlámpa x 4 Hangszóró x 1 Szenzor-kábel x 11 Robot Ft Ft 10 old.

11 Artec Artec Robotist Átalakuló robot A Robotistsorozat készletei a robotika alapjaiba vezetik be a gyermekeket. A robot"lelke" a Studuino alaplap, amely átlátszó műanyag burkolatával látniengedi a gyermekeknek a nyomtatott áramkört és az azon található alkatrészeket.az alaplaphoz a beépített csatlakozók segítségével csatlakoztathatók azérzékelők illetve a motorok. A megépített robotot számítógépes programsegítségével vezérelhetjük. A Studuino rendszer 3 különböző szintű programozásifelületet tartalmaz, ezek közül kettő grafikus felületű. Így a gyermekekéletkoruknak és előismereteiknek megfelelő programot választva hamarsikerélményhez jutnak, és lépésről lépésre egyre összetettebb algoritmusokat,programokat alkotnak. Az Átalakuló robot készlet elemeiből olyan robotépíthető, amely nyomógombról vagy infraérzékelőről kapott jelek hatására öltiember vagy autó alakját. A készlet elemei: Építőkészlet (115 elem), Studuino alaplap x 1, Szervo Motor x 6 Analóg motor x 1 Elemtartó x 1 ( 3 db AA elemmel működik, az készlet az elemeket nemtartalmazza) USB Mini B kábel x1 Nyomógomb x 2, Infra-érzékelő x 2 LED x 1, Hangszóró 1 Szenzor-kábel x 2 Robot Ft Ft 11 old.

12 Artec Artec Robotist Basic ARobotist sorozat készletei a robotika alapjaiba vezetik be a gyermekeket. Arobot "lelke" a Studuino alaplap, amely átlátszó műanyag burkolatávallátni engedi a gyermekeknek a nyomtatott áramkört és az azon találhatóalkatrészeket. A Basic készlet számtalan robot építésére nyújt lehetőséget. Megépíthetők azérzékelők és fények, valamint az Érzékelős autó készlet modelljei, emellettösszetetteb, több féle mozgásra (pl valamennyi végtagjának és fejénekmozgatására) képes "láma", sétáló, nyújtózkodó "kutya"építhető belőle. A készlet elemei: Építőkészlet (110 elem), Studuino alaplap x 1, SzervoMotor x 3 Analóg motor x 2 Elemtartó x 1 ( 3 db AA elemmel működik, az készlet az elemeket nemtartalmazza) USB Mini B kábel x1 Hangérzékelő x 1,Nyomásérzékelő x 1 Fényérzékelő x 1 Infra-érzékelő x 2,Gyorsulásérzékelő x 1 LEDlámpa x 4 Hangszóró x 1 Szenzor-kábel x 11 Robot Ft Ft 12 old.

13 Artec Artec Robotist Érzékelők és fények A Studuino rendszer 3 különböző szintű programozásifelületet tartalmaz, ezek közül kettő grafikus felületű. Így a gyermekekéletkoruknak és előismereteiknek megfelelő programot választva hamarsikerélményhez jutnak, és lépésről lépésre egyre összetettebb algoritmusokat,programokat alkotnak. Az Érzékelők és fények készlet elemeiből számtalankivilágított épület vagy képzeletbeli világító lény építhető. A LED-lámpákat ahang, fény, nyomásérzékelők vezérlik, a vezérlő program pedig könnyedénelkészíthető a Studuino programozási környezetben. A készlet elemei: Építőkészlet (64 elem), Studuino alaplap x 1, Elemtartó x 1 ( 3 db AAelemmel működik, az készlet az elemeket nem tartalmazza) USB Mini B kábel x1. Hangérzékelő x 1, Nyomógomb x 1, Fényérzékelő x 1 LED x4 (fehér, piros, kék, zöld), Hangszóró x 1 Szenzor-kábel x 8 Robot Ft Ft 13 old.

14 Artec Artec Robotist Érzékelős autó A Studuino rendszer 3 különböző szintű programozásifelületet tartalmaz, ezek közül kettő grafikus felületű. Így a gyermekekéletkoruknak és előismereteiknek megfelelő programot választva hamarsikerélményhez jutnak, és lépésről lépésre egyre összetettebb algoritmusokat,programokat alkotnak. Az Érzékelős autó készlet segítségével önműködő,érzékelők által vezérelt járműveket építhetnek a gyermekek. A készlet érzékelőisegítségével járművek nyomkövetésre, akadály kikerülésére taníthatók meg,hanghatásra vagy gombnyomásra indulnak vagy megállnak, iránytváltoztatnak. A készlet elemei: Építőkészlet (47 elem), Studuino alaplap x 1, Analóg motor x 2 Elemtartó x 1 ( 3 db AA elemmel működik, az készletaz elemeket nemtartalmazza) USB Mini B kábel x1 Nyomógomb x 2, Infravörös érzékelő x 2 Szenzor-kábel x 4 Robot Ft Ft 14 old.

15 Artec Artec Robotist T.Rex A Studuino rendszer 3 különböző szintű programozási felületet tartalmaz, ezek közül kettő grafikusfelületű. Így a gyermekek életkoruknak és előismereteiknek megfelelő programotválasztva hamar sikerélményhez jutnak, és lépésről lépésre egyre összetettebbalgoritmusokat, programokat alkotnak. A Robotist T.Rex készlet Studuinoalaplapjával és 3 szervo motorjával a dinoszauruszok világát eleveníthetik mega gyermekek. A készlet elemei: 5 az 1-ben Dinoszauruszok építőkészlet (118 elem), Studuino alaplap x 1, SzervoMotor x 3 Elemtartó x 1 ( 3 db AA elemmel működik, az készlet azelemeket nem tartalmazza) USB Mini B kábel x1 Robot Ft Ft 15 old.

16 Artec Artec Bucket Vivid 220 darabos készlet Segítse elő gyermeke fantáziájának, kreatívitásának fejlődését az Artec forradalmian új blokk design építőelemeivel! Az elemek minden oldalán illesztéshez lyukak találhatóak és illeszthető kiállások. Szemben a hagyományos építőelemekkel, egy Artec kockát minden irányban lehet csatlakoztatni. Vízszintes, függőleges és átlós csatlakoztatás is lehetséges, páratlan könnyedséggel és szabadsággal. A lehetőségek száma végtelen. Építhetők különböző struktúrák, állatok, robotok és építmények! Előnyei: Támogatja a gyermekek fantáziáját és a kreatívitásuk fejlődését Kockákvalamennyi oldalán illesztéshez szükséges lyukak vannak Egységes, illeszthető kiállások, amik nem csak középponti illesztést tesznek lehetővé A kockák minden irányban csatlakoztathatóak Vízszintes, függőleges és átlós összeépítési lehetőség Biztonságos és kemény ABS-anyagok (BPAmentes) Matematikai alapismeretek átadásáshoz is használható! Tartalmaz: 220 db 10 színben elemet (alap kocka, fél "kocka", háromszögek, szemek, tengelyek és kerekek abroncs gyűrűvel) műanyag vödör mintákat bemutató poszter Kényelmes tárolás a vödör segítségével. Robot Ft Ft 16 old.

17 Artec Artec Studuino Starter Kit ARobotist sorozat készletei a robotika alapjaiba vezetik be a gyermekeket. Arobot "lelke" a Studuino alaplap, amely átlátszó műanyag burkolatávallátni engedi a gyermekeknek a nyomtatott áramkört és az azon találhatóalkatrészeket. Az alaplaphoz a beépített csatlakozók segítségévelcsatlakoztathatók az érzékelők illetve a motorok. A megépített robototszámítógépes program segítségével vezérelhetjük. A Studuino rendszer 3különböző szintű programozási felületet tartalmaz, ezek közül kettő grafikusfelületű. Így a gyermekek életkoruknak és előismereteiknek megfelelő programotválasztva hamar sikerélményhez jutnak, és lépésről lépésre egyre összetettebbalgoritmusokat, programokat alkotnak. A Studuino Starter Kit kedvcsinálókészlet, tetszőlegesen kombinálható az Artec World készletek építőelemeivel. Azalaplap és a szervómotor segítségével kedves, mozgó figurák építhetők, Akészlet tartalma: Studuino alaplap x1 Szervo motorx1 Elemtartó x1 USBMini B kábel x1 Robot Ft Ft 17 old.

18 Artec Fényérzékelő A Robotist sorozat készletei a robotika alapjaiba vezetik be a gyermekeket. A robot "lelke" a Studuino alaplap, amely átlátszó műanyag burkolatával látni engedi a gyermekeknek a nyomtatott áramkört és az azon található alkatrészeket. Az alaplaphoz a beépített csatlakozók segítségével csatlakoztathatók az érzékelők illetve a motorok. A megépített robotot számítógépes program segítségével vezérelhetjük. Robot Ft Ft Artec Gyroscope és Accelerometer A Robotist sorozat készletei a robotika alapjaiba vezetik be a gyermekeket. A robot "lelke" a Studuino alaplap, amely átlátszó műanyag burkolatával látni engedi a gyermekeknek a nyomtatott áramkört és az azon található alkatrészeket. Az alaplaphoz a beépített csatlakozók segítségével csatlakoztathatók az érzékelők illetve a motorok. A megépített robotot számítógépes program segítségével vezérelhetjük. Robot Ft Ft Artec Hangérzékelő Robot Ft Ft 18 old.

19 Artec Infravörös érzékelő Infravörös érzékelő (távolságmérés, nyomkövetés) A Robotist sorozat készletei a robotika alapjaiba vezetik be a gyermekeket. A robot "lelke" a Studuino alaplap, amely átlátszó műanyag burkolatával látni engedi a gyermekeknek a nyomtatott áramkört és az azon található alkatrészeket. Az alaplaphoz a beépített csatlakozók segítségével csatlakoztathatók az érzékelők illetve a motorok. A megépített robotot számítógépes program segítségével vezérelhetjük. Robot Ft Ft Artec IR vevő (távirányítóhoz) A Robotist sorozat készletei a robotika alapjaiba vezetik be a gyermekeket. A robot "lelke" a Studuino alaplap, amely átlátszó műanyag burkolatával látni engedi a gyermekeknek a nyomtatott áramkört és az azon található alkatrészeket. Az alaplaphoz a beépített csatlakozók segítségével csatlakoztathatók az érzékelők illetve a motorok. A megépített robotot számítógépes program segítségével vezérelhetjük. Robot Ft Ft 19 old.

20 Artec LED lámpa - különböző színek A Robotist sorozat készletei a robotika alapjaiba vezetik be a gyermekeket. A robot "lelke" a Studuino alaplap, amely átlátszó műanyag burkolatával látni engedi a gyermekeknek a nyomtatott áramkört és az azon található alkatrészeket. Az alaplaphoz a beépített csatlakozók segítségével csatlakoztathatók az érzékelők illetve a motorok. A megépített robotot számítógépes program segítségével vezérelhetjük. LED lámpa: fehér, piros, kék, zöld fénnyel választaható Robot Ft Ft Artec Nyomásérzékelő Nyomásérzékelő (csatlakoztatható nyomógomb) Touch senzor A Robotist sorozat készletei a robotika alapjaiba vezetik be a gyermekeket. A robot "lelke" a Studuino alaplap, amely átlátszó műanyag burkolatával látni engedi a gyermekeknek a nyomtatott áramkört és az azon található alkatrészeket. Az alaplaphoz a beépített csatlakozók segítségével csatlakoztathatók az érzékelők illetve a motorok. A megépített robotot számítógépes program segítségével vezérelhetjük. A videóban megfigyelhető a használata: Robot Ft Ft 20 old.

21 Artec Szervó motor A Robotist sorozat készletei a robotika alapjaiba vezetik be a gyermekeket. A robot "lelke" a Studuino alaplap, amely átlátszó műanyag burkolatával látni engedi a gyermekeknek a nyomtatott áramkört és az azon található alkatrészeket. Az alaplaphoz a beépített csatlakozók segítségével csatlakoztathatók az érzékelők illetve a motorok. A megépített robotot számítógépes program segítségével vezérelhetjük. Robot Ft Ft Artec Színérzékelő A Robotist sorozat készletei a robotika alapjaiba vezetik be a gyermekeket. A robot "lelke" a Studuino alaplap, amely átlátszó műanyag burkolatával látni engedi a gyermekeknek a nyomtatott áramkört és az azon található alkatrészeket. Az alaplaphoz a beépített csatlakozók segítségével csatlakoztathatók az érzékelők illetve a motorok. A megépített robotot számítógépes program segítségével vezérelhetjük. Robot Ft Ft 21 old.

22 Artec Ultrahangos távolságmérő A Robotist sorozat készletei a robotika alapjaiba vezetik be a gyermekeket. A robot "lelke" a Studuino alaplap, amely átlátszó műanyag burkolatával látni engedi a gyermekeknek a nyomtatott áramkört és az azon található alkatrészeket. Az alaplaphoz a beépített csatlakozók segítségével csatlakoztathatók az érzékelők illetve a motorok. A megépített robotot számítógépes program segítségével vezérelhetjük. Robot Ft Ft Engino STEM Robotics ERP PRO 1.2 with Bluetooth kúp- és gömbelektródákkal, kisütővillával, tesztgömbbel, 210x210x400 mm, 3,8kg Robot Ft Ft 22 old.

23 Mecanum Wheel Robot Kit (Orion alaplappal és joystickkel) Minden irányba mozgó robot készlet Orion alappanellel és joystickkel. A Mecanum Wheel Robot Kit egy mobil alváz típusú robot, ami a Makeblock nyílt hardverén alapul. A mobil alváz kit mecanum kerekekből, jeladós motor vezérlőből, mechanikus szerkezetekből és más elektronikus modulokból (például a fő vezérlő egységből) épül fel. Ez mecanum wheel alváz egy 2 az 1-ben csomag, amely lehetővé teszi, hogy két különböző méretben tudjuk megépíteni a robotot. Méret (mm) 360 x 386 x 100 vagy 496 x 512 x 100. A robot DC 12V akkumlátorral üzemel, ami nem tartozék a robothoz. A robot működtetéséhez be kell szereznie egy 12V-os lithium akkumulátort is (T típusú csatlakozóval). Robot Ft Ft Bee-Bot programozható robotméhecske A Bee-Bot egy egyszerű és gyerekbarát kivitelű programozható játékrobot, mely tökéletes eszköz az óvónők számára az irányok tanításához és gyakorlásához. ST Ft Ft 23 old.

24 6 db Bee-Bot dokkolóval <span style="color: rgb(50, 50, 50); font-family: Roboto, Helvetica, Arial, sans-serif; font-size: 16px; background-color: rgb(255, 255, 255);">6 db Bee-Bot programozható játék robot méhecske dokkolóval, ami egyszerre 6 db Bee- Bot töltésére alkalmas. Bee-Bot mérete: 13 x 10 x 7 cm. 40 lépésig tartó memória, egységes 15 cm-es lépésk, 90 -os forgások. Tölthető USB akkumulátoros.</span> ST Ft Ft Kerti bútorok, játékok Kerti asztal paddal - felnőtt méret Kerti asztal támla nélküli egybeépített paddal. Kültéri, udvari bútor felnőtt méretben óvodák, bölcsődék, játszóterek, parkok számára. Anyaga akácfa alapozva, színre festve. Játszótéri eszközeink megfelelnek az MSZ-EN 1176-os szabvány biztonságtechnikai előírásainak. A termék ára a telepítést nem tartalmazza! FBA Ft Ft 24 old.

25 Kerti asztal támlás paddal - felnőtt méret Szemétgyűjtő tetővel Kerti pad - felnőtt méret Kerti asztal támla nélküli egybeépített paddal. Kültéri, udvari bútor felnőtt méretben óvodák, bölcsődék, játszóterek, parkok számára. Anyaga akácfa alapozva, színre festve. Játszótéri eszközeink megfelelnek az MSZ-EN 1176-os szabvány biztonságtechnikai előírásainak. A termék ára a telepítést nem tartalmazza! Kültéri, udvari, kerti szemétgyűjtő tetővel óvodák, bölcsődék, játszóterek, parkok számára. Anyaga akácfa alapozva, színre festve. A termék ára a telepítést nem tartalmazza! Kültéri, udvari háttámlás kerti pad óvodák, bölcsődék, játszóterek, parkok számára. Anyaga akácfa alapozva, színre festve.játszótéri eszközeink megfelelnek az MSZ- EN 1176-os szabvány biztonságtechnikai előírásainak. A termék ára a telepítést nem tartalmazza! FBA Ft Ft FBA Ft Ft FBA Ft Ft 25 old.

26 Kerek kerti pad - felnőtt méret Kerek kerti asztal támla nélküli egybeépített paddal. Kültéri, udvari bútor felnőtt méretben óvodák, bölcsődék, játszóterek, parkok számára. Anyaga akácfa alapozva, színre festve. Játszótéri eszközeink megfelelnek az MSZ-EN 1176-os szabvány biztonságtechnikai előírásainak. A termék ára a telepítést nem tartalmazza! FBA Ft Ft 26 old.

27 Kettős mászóvár csúszdával Kettős mászóvár csúszdával. Kültéri, udvari, kerti fajáték óvodák, játszóterek, parkok számára. Anyaga akácfa alapozva, színre festve. Alapterület: 1,76x5,01 m + csúszda, területigény: 7,10x9 m, esésmagasság: 1,83 m. Játszótéri eszközeink megfelelnek az MSZ- EN 1176-os szabvány biztonságtechnikai előírásainak. Az eszközök elhelyezésénél figyelembe kell venni az esési felületek biztosítását, melyet az MSZ-EN 177-es szabvány szerint az 1 m-t meghaladó szabadesés magasságú játékoknál ütéscsillapító burkolattal kell ellátni. Az ár a telepítés és ütéscsillapítás költségeit nem tartalmazza. Ezzel kapcsolatosan kérje külön árajánlatunkat! FBA Ft Ft 27 old.

28 Csúszdaház Csúszdaház mászóhálóval. Kültéri, udvari, kerti fajáték óvodák, játszóterek, parkok számára. Váz: körmart fenyő. Alapterület: 2,5x5 m, területigény: 6x8,5 m, esésmagasság: 1,4 m. Játszótéri eszközeink megfelelnek az MSZ- EN 1176-os szabvány biztonságtechnikai előírásainak. Az eszközök elhelyezésénél figyelembe kell venni az esési felületek biztosítását, melyet az MSZ-EN 177-es szabvány szerint az 1 m-t meghaladó szabadesés magasságú játékoknál ütéscsillapító burkolattal kell ellátni. Az ár a telepítés és ütéscsillapítás költségeit nem tartalmazza. Ezzel kapcsolatosan kérje külön árajánlatunkat! FBA Ft Ft 28 old.

29 Góliát mászóház Góliát mászóház. Kültéri, udvari, kerti fajáték óvodák, bölcsődék, játszóterek, parkok számára. Váz: körmart fenyő. Alapterület: 8,5x4 m, területigény: 11x8 m, esésmagasság: 2 m. Játszótéri eszközeink megfelelnek az MSZ- EN 1176-os szabvány biztonságtechnikai előírásainak. Az eszközök elhelyezésénél figyelembe kell venni az esési felületek biztosítását, melyet az MSZ-EN 177-es szabvány szerint az 1 m-t meghaladó szabadesés magasságú játékoknál ütéscsillapító burkolattal kell ellátni. Az ár a telepítés és ütéscsillapítás költségeit nem tartalmazza. Ezzel kapcsolatosan kérje külön árajánlatunkat! FBA Ft Ft 29 old.

30 Neno játszótéri játék Neno játszótéri játék. A játék alapanyaga kiváló minőségű FSC vagy PEFC tanúsítással rendelkező erdei fenyőből készül. Mászóvár fa oszlopokkal, fa és HPL oldallapokkal, rögzített létrával, mozgó létrával, gyűrűvel, tűzoltórúddal és felső mászóeszközzel éves korig. Alapterület: 5,5x4,5 m Területigény: 9,2x8 m Esésmagasság: 2,6 m. Játszótéri eszközeink megfelelnek az MSZ-EN 1176-os szabvány biztonságtechnikai előírásainak. Az eszközök elhelyezésénél figyelembe kell venni az esési felületek biztosítását, melyet az MSZ-EN 177-es szabvány szerint az 1 m-t meghaladó szabadesés magasságú játékoknál ütéscsillapító burkolattal kell ellátni. Az ár a telepítés és ütéscsillapítás költségeit nem tartalmazza. Ezzel kapcsolatosan kérje külön árajánlatunkat! FBA Ft Ft 30 old.

31 Cixtona játék Cixtona játszótéri játék. A játék alapanyaga kiváló minőségű FSC vagy PEFC tanúsítással rendelkező erdei fenyőből készül. Mászókeret hálóval, kötélhágcsóval és kötéllétrával. Alapterület: 2,2x2x2 m Területigény: 6,2x6,2 m Esésmagasság: 2,2 m. Játszótéri eszközeink megfelelnek az MSZ- EN 1176-os szabvány biztonságtechnikai előírásainak. Az eszközök elhelyezésénél figyelembe kell venni az esési felületek biztosítását, melyet az MSZ-EN 177-es szabvány szerint az 1 m-t meghaladó szabadesés magasságú játékoknál ütéscsillapító burkolattal kell ellátni. Az ár a telepítés és ütéscsillapítás költségeit nem tartalmazza. Ezzel kapcsolatosan kérje külön árajánlatunkat! FBA Ft Ft 31 old.

32 Nyújtó mászóhálóval Nyújtó mászóhálóval. Kültéri, udvari, kerti fajáték óvodák, játszóterek, parkok számára. Váz: körmart fenyő. Alapterület: 0,3x4 m, területigény: 4,5x7 m, esésmagasság: 1,95 m. Játszótéri eszközeink megfelelnek az MSZ- EN 1176-os szabvány biztonságtechnikai előírásainak. Az eszközök elhelyezésénél figyelembe kell venni az esési felületek biztosítását, melyet az MSZ-EN 177-es szabvány szerint az 1 m-t meghaladó szabadesés magasságú játékoknál ütéscsillapító burkolattal kell ellátni. Az ár a telepítés és ütéscsillapítás költségeit nem tartalmazza. Ezzel kapcsolatosan kérje külön árajánlatunkat! FBA Ft Ft 32 old.

33 Mókuskerék Mókuskerék. Kültéri, kerti, udvari fajáték óvodák, játszóterek, parkok számára.anyaga akácfa alapozva, színre festve. Alapterület: 1,27x1,65 m, területigény: 4,27x4,65 m, esésmagasság: 0,49 m. Játszótéri eszközeink megfelelnek az MSZ- EN 1176-os szabvány biztonságtechnikai előírásainak. A termék ára a telepítést nem tartalmazza! FBA Ft Ft Láncos egyensúlyozó Láncos egyensúlyozó. Kültéri, udvari, kerti fajáték óvodák, játszóterek, parkok számára. Anyaga akácfa alapozva, színre festve. Alapterület: 2,15x0,69 m, területigény: 5x3,6 m, esésmagasság: 0,39 m. Játszótéri eszközeink megfelelnek az MSZ- EN 1176-os szabvány biztonságtechnikai előírásainak. A termék ára a telepítést nem tartalmazza! FBA Ft Ft 33 old.

34 Köteles mászófal Köteles mászófal. Kültéri, udvari, kerti fajáték óvodák, játszóterek, parkok számára. Anyaga akácfa alapozva, színre festve. Alapterület: 2,8x2,4 m, területigény: 4,4x6,8 m, esésmagasság: 2,5 m. Játszótéri eszközeink megfelelnek az MSZ- EN 1176-os szabvány biztonságtechnikai előírásainak. Az eszközök elhelyezésénél figyelembe kell venni az esési felületek biztosítását, melyet az MSZ-EN 177-es szabvány szerint az 1 m-t meghaladó szabadesés magasságú játékoknál ütéscsillapító burkolattal kell ellátni. Az ár a telepítés és ütéscsillapítás költségeit nem tartalmazza. Ezzel kapcsolatosan kérje külön árajánlatunkat! FBA Ft Ft 34 old.

35 Mérleghinta Mérleghinta. Kültéri, udvari, kerti fajáték óvodák, bölcsődék, játszóterek, parkok számára. Anyaga akácfa alapozva, színre festve. Alapterület: 0,8x3,15 m, területigény: 3,80x6,15 m, esésmagasság: 0,98 m. Játszótéri eszközeink megfelelnek az MSZ- EN 1176-os szabvány biztonságtechnikai előírásainak. A termék ára a telepítést nem tartalmazza! FBA Ft Ft 35 old.

36 Libikóka 4 személyes Libikóka. Kültéri, udvari, kerti fajáték óvodák, játszóterek, parkok számára. Anyaga körmart fenyő. Alapterület: 3,5x0,5 m, területigény: 6,5x2,5 m, esésmagasság: 0,95 m. Játszótéri eszközeink megfelelnek az MSZ- EN 1176-os szabvány biztonságtechnikai előírásainak. Az eszközök elhelyezésénél figyelembe kell venni az esési felületek biztosítását, melyet az MSZ-EN 177-es szabvány szerint az 1 m-t meghaladó szabadesés magasságú játékoknál ütéscsillapító burkolattal kell ellátni. Az ár a telepítés költségeit nem tartalmazza. Ezzel kapcsolatosan kérje külön árajánlatunkat! FBA Ft Ft 36 old.

37 Hárommodulos mászó Hárommodulos mászó. Kültéri, udvari, kerti fajáték óvodák, játszóterek, parkok számára. Váz: körmart fenyő. Alapterület: 1,8x2,1 m, területigény: 6x6,5 m, esésmagasság: 1,95 m. Játszótéri eszközeink megfelelnek az MSZ- EN 1176-os szabvány biztonságtechnikai előírásainak. Az eszközök elhelyezésénél figyelembe kell venni az esési felületek biztosítását, melyet az MSZ-EN 177-es szabvány szerint az 1 m-t meghaladó szabadesés magasságú játékoknál ütéscsillapító burkolattal kell ellátni. Az ár a telepítés és ütéscsillapítás költségeit nem tartalmazza. Ezzel kapcsolatosan kérje külön árajánlatunkat! FBA Ft Ft 37 old.

38 Hintaállvány kéteszközös 2 eszközös hintaállvány. Kültéri, udvari, kerti fajáték óvodák, bölcsődék, játszóterek, parkok számára. Anyaga akácfa alapozva, színre festve. Alapterület: 2,45x3,19 m, területigény: 9,45x3,3 m, esésmagasság: 1,40 m. Játszótéri eszközeink megfelelnek az MSZ- EN 1176-os szabvány biztonságtechnikai előírásainak. Az eszközök elhelyezésénél figyelembe kell venni az esési felületek biztosítását, melyet az MSZ-EN 177-es szabvány szerint az 1 m-t meghaladó szabadesés magasságú játékoknál ütéscsillapító burkolattal kell ellátni. Az ár a telepítés és ütéscsillapítás költségeit nem tartalmazza. Ezzel kapcsolatosan kérje külön árajánlatunkat! FBA Ft Ft 38 old.

39 Nagy kombinált mászó Kerékpár tároló Nagy kombinált mászó. Kültéri, udvari, kerti fajáték óvodák, játszóterek, parkok számára.alapterület: 1,4x4 m, területigény: 5x7 m, esésmagasság: 1,95 m. Játszótéri eszközeink megfelelnek az MSZ-EN 1176-os szabvány biztonságtechnikai előírásainak. Az eszközök elhelyezésénél figyelembe kell venni az esési felületek biztosítását, melyet az MSZ-EN 177-es szabvány szerint az 1 m-t meghaladó szabadesés magasságú játékoknál ütéscsillapító burkolattal kell ellátni. Az ár a telepítés és ütéscsillapítás költségeit nem tartalmazza. Ezzel kapcsolatosan kérje külön árajánlatunkat! Spirál kültéri kerékpár tároló 10 férőhelyes. A termék ára a telepítést nem tartalmazza! FBA Ft Ft FBA Ft Ft 39 old.

40 Homokozó I. Homokozó. Kültéri, udvari, kerti fajáték óvodák, bölcsődék, játszóterek, parkok számára. Anyaga körmart fenyő. Alapterület: 2,5x2,5 m, területigény: 5,6x5,6 m, esésmagasság: 0,3 m. Játszótéri eszközeink megfelelnek az MSZ- EN 1176-os szabvány biztonságtechnikai előírásainak. FBA Ft Ft Homokozókeret II. Kerékpárok 20' DELFIN kontrás kerékpár 24' MTB SIMPLE 18 seb. kerkékpár, női Homokozókeret. Kültéri, udvari, kerti fajáték óvodák, bölcsődék, játszóterek, parkok számára. Anyaga akácfa alapozva, színre festve. Alapterület: 2,45x2,45 m, területigény: 5,45x5,45 m, esésmagasság: 0,30 m. Játszótéri eszközeink megfelelnek az MSZ- EN 1176-os szabvány biztonságtechnikai előírásainak. 20 collos kerékátmérűjú fiú kerékpár. Kontrafékkel ellátva. 24 collos kerékátmérőjű női mountainbike. 18 fokozatú sebességváltóval FBA Ft Ft KLK Ft Ft KLK Ft Ft 40 old.

41 24' MTB SIMPLE 18 seb. kerkékpár, férfi 26' MTB SIMPLE 18 seb. kerkékpár, női 24 collos kerékátmérőjű női mountainbike. 18 fokozatú sebességváltóval 26 collos kerékátmérőjű női mountainbike. 18 fokozatú sebességváltóval KLK Ft Ft KLK Ft Ft 26' MTB SIMPLE 18 seb. kerkékpár, férfi 26 collos kerékátmérőjű női mountainbike. 18 fokozatú sebességváltóval KLK Ft Ft Láthatósági mellény Neonsárga, két fényvisszaverő csíkkal. 100 % polyester, megfelel az EN 471:2003 biztonsági előírásoknak. KLK Ft Ft 41 old.

42 Gyermek kerékpáros sisak Anyaga: habosított műanyag belső, microshell borítással. Megfelel az EN 1078 biztonsági előírásoknak. A süllyesztett nyílások segítik a szellőzést. Több színben és designal KLK Ft Ft Labdarúgás Futball labda, bőr, pöttyös, No. 5 Winner Classic Winner Classic focilabda Technikai adatok: - Remek kopásállóság - Anyaga: marha spalt hasított bőr - 2 réteg forma- és alaktartó - Keresztbe ragasztott textil alábéleléssel - Kerület: cm - Súly: g - Belső: g- os latex, butyl szeleppel - Fonal: kevertszálú, sodrott, a vízfelvételt gátló, waxolt perlon - Kültérre és beltérre egyaránt (legtartósabb kemény talajon /salak, beton/) DRS- TMP314_ Ft Ft 42 old.

43 Winner Futball labda, Super Light No.4 Winner Super light focilabda Technikai adatok: - Anyaga: Fényes polyuretán - PVC keverék - 3 rétegű keresztbe ragasztott textil alábéleléssel - Forma és mérettartást biztosító - Körmérete: cm - Súlya: g - Belső: g-os latex - Fonal: sodrott, waxolt polyester - Gyermekek részére ajánlott - Bármilyen talajon használható DRS- TMP314_ Ft Ft Futball labda, műbőr, Winner Speedy Méret: 5 Körméret: cm Súly: g Belső: g-os latex, butyl szeleppel Fonal: keresztszálú, sodrott, a vízfelvételt gátló waxolt polyester Felhasználás: kültér (salak, beton) fű, műfű, terem DRS Ft Ft 43 old.

44 Futball labda Aktivsport Aura No mm vastag kopásálló és alaktartó PVC felület - Keresztbe ragasztott textil alábéléssel. - Súly: gr - Körméret: cm - Bélés: gr latex butyl szeleppel. - Fonal: waxolt polyester - Hivatalos méret és súly - Felhasználás: fű/műfű és terem DRS Ft Ft 44 old.

45 Winner Kick Star futball labda méret: 5 fehér-kék-fekete Fényes felületű - Rugalmas PU - PVC Keverék anyagból - 4 réteg - Forma és körmérettartást biztosító - Keresztbe ragasztott textil alábélelés - Hyperball szabvány (a tökéletes gömbölyűség miatt) - Kerület: 68 cm - 70 cm - Súly: g - Belső: g-os Latex, Butyl szeleppel - Ajánlott borítás: fű, műfű, terem DRS Ft Ft Labdarúgó bója, 40 dbos készlet, kemény Anyaga: Kemény - Merev Műanyag - Magasság: 8 cm - Átmérő: 20 cm - 40 db bóját és 1 db bója tartót tartalmaz - Különböző Színekben - Könnyen szállítható - Kis helyigényű DRS- TMP314_ Ft Ft Labdatartó háló 5 dbos DRS Ft Ft 45 old.

46 Labdatartó háló 10 dbos Kapu, mini, 140x100 cm Kapuháló, mini, 140x100 cm, 4x4 cm Labdarugó-kapu, ALU, 5x2 m 140x100 cm-es porfestett acél, lefogatós minikapu. A kapu ára háló nélkül értendő. A háló 50 cm mély. Vastagsága 3,5 mm. Az 5x2 m-es aluminium focikapu stabil, időjárásálló, használatát elsősorban kültérre ajánljuk. Az alumínium kapu, festett, 80x80 mm-es profillal, sarkainál lekerekített, belső rácsszerkezet erősítésű alumínium kapufákkal, tűzihorganyzott hálótartó vasalattal készült. DRS Ft Ft DRS Ft Ft DRS Ft Ft DRS Ft Ft Labdarúgó-kapuháló 5x2 m, 10x10 cm A kapu összeszerelése után, annak talajhoz való biztonságos rögzítéséről gondoskodni kell! A háló nem tartozék. 3,5 mm-es PP tűfonatolt zsinór, kézi kötéssel. DRS Ft Ft 46 old.

47 Labdarúgó-kapu, nagypályás, fehér, 7,32 m x 2,44 m FIFA előírásnak megfelel Focikapu hüvelyes, fehér porfestett alumínium, 10x12cm-es ovál profil, téglatestű (mélyített) focihálóhoz ( hüvelyekkel), tűzihorganyzott vasalattal. DRS Ft Ft Labdarúgó-kapuháló Hexa Extra 750x250 cm Technikai adatok: - Mérete: 750x250 cm - Anyaga: nylon, UV stabil - Szálvastagság: 6 mm - Széleken erősített - Színe: Fehér DRS Ft Ft jelölőmez citrom DRS Ft 991 Ft Kosárlabda Kosárgyűrű (105 Kg) Rugós kosárgyr 105 kg-os teherbírással. FIBA előírás szerint. Beltéri használatra. DRS- TMP314_ Ft Ft Kosárgyűrű standard, porszórt, 80 kg 80 kg teherbírású porszórt kosárlabdagyűrű. Szerkezeti acél elemek, porfestve. 12 db hálórögzítő karikával. DRS- TMP314_ Ft Ft Kosárpalánk, 180x105 cm fabetétes ST Kültéri szögletes kosárpalánk, fabetétes ST üvegszálas. Méret: 180x105 cm DRS- TMP314_ Ft Ft 47 old.

48 Kosárpalánk, 90x120 cm fabetétes ST üvegszálas, kültéri, ívelt Kosárlabdaháló, iskolai, 3 mm 90x120 cm méretű fabetétes kültéri streetball kosárpalánk. A palánk üvegszál 3 mm szálvastagságú kosárlabdaháló. Alkalmas 12 füllel rendelkező kosárgyűrűhöz. Anyaga: PP DRS- TMP314_032 DRS- TMP314_ Ft Ft 585 Ft 743 Ft Kosárlabdaháló, verseny, 8 mm 10 soros 8 mm vastag verseny kosárlabdaháló. DRS- TMP314_ Ft Ft Kosárállvány, fali fix, 0,4 m benyúlással, 180x105 cm palánkhoz Falra szerelhető fix kosárállvány 0,4 méteres benyúlással. DRS- TMP314_ Ft Ft Kosárállvány, 1,5 m benyúlással gurítható, tüzihorganyzott, ellensúlyos Gurítható kosárállvány 1,5 m benyúlással. Az állvány tüzihorganyozott és ellensúlyos. Az ár nem tartalmazza a palánkot, gyûrût, hálót, vállvédõt, és védõpajzsot. DRS Ft Ft 48 old.

49 Kosárállvány szett Acryl palánkkal Állítható magasságú, mobil kosárállvány szett. Stabil, masszív konstrukció, ellenálló műanyag palánkkal. A szett tartalmazza az akril palánkot, gyűrűt, kosárhálót és a talpat is, mely feltölthető vízzel vagy homokkal, így biztosítva a stabiliást. Szabványos magasság. Palánk mérete: 112 x 72 x 3 cm. Állítható magasság: 2,25-3,05 m között DRS Ft Ft Kosárlabda, Trikolor, gumi, No3 Winner Trikolor Kosárlabda No. 3 Technikai adatok: - Anyaga: Gumi - Körméret: cm - Súly: g - Belső: Butyl - Kültéri és Beltéri használatra egyaránt DRS- TMP314_ Ft Ft Kosárlabda, Mikasa, gumi narancs No.7 Méret: 7 -Narancs színben DRS- TMP314_ Ft Ft 49 old.

50 Kosárlabda Aktivsport gumi 7-es méret Kosárlabda, Winner Conti FIBA, No7., PU verseny Gumiból készült kosárlabda 7-es méretben. Alkalmas edzésekre és hobbi játékosok számára is, kültéren és beltéren egyaránt. Magas gumitartalom, 35%. 8 paneles normál csatornás kosárlabda. Technikai adatok -Kiváló tapadású -szoft kompozit polyuretán alapanyagú. -Használata kizárólag teremben ajánlott! -FIBA által jóváhagyott versenylabda. -Méret: No. 7 DRS Ft Ft DRS Ft Ft Röplabda, Mikasa, MGV-260, iskolai edző Méret: 5 -Súly: 260 g -Mikasa MGV- 260 röplabda akár iskolai célokra, egyesületek számára is megfelelő, 18 paneles, soft borítású edzőlabda. -A FIVB (Nemzetközi Röplabda Szövetség) által elfogadott labda DRS- TMP314_ Ft Ft 50 old.

51 Winner Speed röplabda méret:5 Szivacsos tapintású, szemcsés felületú PVC Kétrétegű textil alábéleléssel g-os 100 % latex belső csúcstechnológiás butyl szeleppel DRS Ft Ft Winner Ultra Pro röplabda méret:5 Röplabda, Mikasa, ISV- 100 Technikai adatok: -Méret: 5 -Körméret: cm -Súly: g -Belső g butyl -Fonal: kevertszálú sodrott, vízfelvételt gátló, waxolt poliester -Felhasználás: kültér - beltér Technikai adatok: - Mérete: 5-ös - Súlya: g - Kopásálló bőr felülettel ellátott - Butil tömlővel - Beltéri használatra - FIVB által jóváhagyott DRS Ft Ft DRS Ft Ft Kombinált hálótartó állvány, hüvelyes Tenisz és röplabdahálóhoz ajánlott beltéri kombinált hálótartó állvány. Anyaga acél. Szinterezett, hüvelyes, hüvelyekkel. DRS- TMP314_ Ft Ft 51 old.

52 Röplabdaháló, Pesante 9,5 m Anyaga: polietilén, UV stabil, vízálló, kültéren is használható. Szálvastagság: 2,5 mm. Lyukbőség: 10x10 cm. Felül 5 cmes szegéllyel. DRS- TMP314_ Ft Ft Röplabdaháló Ultimate Asztalitenisz Pingponglabda Sponeta* 6 db-os Ping-pong labda Sponeta *** 3 star 6 db Technikai adatok: - Méret: 9,5 x 1 m - Szálvastagság: 2,5 mm - Anyag: sodort PE - Szín: fekete - Lyukbőség: 10 x 10 cm - A tetején lévő felső szegés: 50 mm - Szegés: PVC - Feszítés: acélsodrony Technikai adatok: - 1 csillagos labda - Márka: Sponeta - Súlya: 0,02 kg - A labda átmérője: 40 mm - Színe: fehér - A doboz 6 db pingponglabdát tartalmaz. Technikai adatok: - 3 csillagos labda - Márka: Sponeta - Súlya: 0,02 kg - A labda átmérője: 40 mm - Színe: fehér - A doboz 6 db pingponglabdát tartalmaz. DRS Ft Ft DRS- TMP314_ Ft Ft DRS Ft Ft 52 old.

53 Pingponglabda Sponeta Practice Training 12 db Pingpongütő szett Sponeta Record Pingpongütő szett Joola Family Ping-pong ütő Sponeta Fight Jó minőségű gyakorló pingponglabda, kedvező árfekvésben. A csomag 12 db pingponglabdát tartalmaz. A pingponglabda színe fehér. A pingpongütő szett 2 db pingpongütőt és 3 db pingponglabdát tartalmaz. A csomag tartalma: - 4 db Spirit ütő - 5 db narancssárga labda - 5 db fehér labda. A Sponeta Force egy remek amatőrök számára tervezett 1,0 mm vastag borítású pingpongütő. Technikai adatok: - Borítás vastagság: 1,0 mm - Ütő típusa: Allround - Markolat: konkáv - Csavarás: 30% - Sebesség: 30% - Irányítás: 95% DRS Ft Ft DRS Ft Ft DRS Ft Ft DRS Ft Ft Ping-pong ütő Sponeta Flash A Sponeta Flash egy remek kezdők számára tervezett pingpongütő. Technikai adatok: - Markolat: egyenes - Csavarás: 30% - Sebesség: 35% - Irányítás: 90% DRS Ft Ft 53 old.

54 Pingpongütő Joola Rossi Special A pingpongütők értékei: - Gyorsaság: 50 - Csavarás: 75 - Irányítás: 90 DRS Ft Ft Donic Top Team 400 ping-pong ütő Technikai adatok: - Sebesség: 40 - Csavarás: 40 - Irányítás: mm a gumiborítás vastagság DRS Ft Ft Sponeta S1-26i zöld beltéri ping-pong asztal Méretei: 274 x 180 (hálóval) x 76 cm - Súly: 66 kg DRS- TMP314_ Ft Ft Sponeta S3-73i kék beltéri ping-pong asztal Sponeta S3-46e zöld kültéri ping-pong asztal Sponeta S6-66e zöld kültéri ping-pong asztal Méretei: 274 x 152,5 x 76 cm - Súly: 77 kg Méretei: 274 x 152,5 x 76 cm- súly: 60 kg Méretei:274 x 152,5 x 76 cm- súly: 117 kg DRS Ft Ft DRS Ft Ft DRS Ft Ft 54 old.

55 Sponeta porvédő takarófólia ping-pong asztalhoz Bírói asztal asztaliteniszhez Sponeta Pingpongháló Sponeta Classic, ITTF versenyháló Donic Team ping-pong háló Pingpongháló Joola Club Tollaslabda Tollasütő szett Aktivsport Sunny Anyaga: polietilén - 2 db cipzárral - Méret: 150 x 160 x cm - Alkalmas minden automata, kompakt és szuper-kompakt asztaltípushoz. Színe: zöld - fekete - Az eredményjelző nem tartozék! Technikai adatok: - Állítható magasságú - Maximum asztalvastagság: 2,5 cm - Súlya: 1,7 kg - ITTF minősített Egyszerű és erős satuval rögzíthető, feszíthető hobbi háló. Egyszerű felépítésű, szabadidősportra használatos fém tartószerkezet és textilháló. Szett: 2 db fém tollasütő és 1 db labda, tokkal. DRS Ft Ft DRS Ft Ft DRS Ft Ft DRS Ft Ft DRS Ft Ft DRS Ft Ft 55 old.

56 Victor Vicfun hobbi tollasütő szett A típusú Tartozékok: - 2 db ütõ (acél szár, acél fej) - Az ütők súlya kb. 120 g (1 db ütő súlya) - 2 db labda - 1 pár hálófeszítõ oszlop (állvány) - 1 db háló DRS Ft Ft Tollaslabdaütő Victor, XA 3.3 Hobbi tollasütõ, aluminium fej, acél szár. 1 részes. Tartós húrral. Az ütő súlya kb 100 g. DRS Ft Ft Tollasütő Victor Spirtec XA 7 - Nyél anyaga: szén - Fej anyaga: alu - Grip mérete: 3 - Súlya: 95 g - Maximális húrfeszesség: kb. 8 kg DRS Ft Ft Tollaslabdaütő Victor Vicfun, TGX 1.3 Hobbi tollasütõ. Acél fej és acél szár. Iskoláknak és szabadidős felhasználásra is ajánlott, tartós tollaslabdaütő. Az ütő súlya kb. 120 g. DRS Ft Ft Tollaslabda Victor Nylon Shuttle 400 szintetikus fej, fehér Szintetikus parafa fej - Sebesség: közepes - Szín: fehér - 6 db/cső DRS- TMP314_ Ft Ft 56 old.

57 Tollaslabda Aktivsport parafa 6 db Fehér szín, műanyag szoknya. A cső 6 db labdát tartalmaz. DRS Ft 957 Ft Tollaslabda Victor Queen toll Technikai adatok: - Sebessége: 78-1 cső tartalma: 12 db DRS Ft Ft Tollaslabdaháló, kevlár feszítővel,olasz Anyaga: polietilén, UV stabil, kültéren is használható. Mérete: 610x76 cm. Szálvastagság: 2 mm. Lyukbőség: 2x2 cm. Csomózott, széleken erősített. Szín: fekete DRS Ft Ft Victor hobbi tollaslabdaháló állvánnyal Tollaslabdaállvány hálóval Victor Mini Torna eszközök A hálót kertbe, strandra és más hobbi játékra ajánljuk. - Háló mérete: 580x35 cm - A szett tartalmazza a hálót, az állványt és a táskát. Az állvány leszúrható és 3 magassági méretben állítható, 107, 130 és 155 cm. Tartó oszlopok átmérője: 22 mm Háló mérete: 300x70 cm DRS Ft Ft DRS Ft Ft 57 old.

58 Tornaszőnyeg PTP 140x100x10 cm PTP tornaszőnyeg. Méret: 140x100x10 cm DRS- TMP314_ Ft Ft Tornaszőnyeg, PTP, 200x100x10 cm PTP tornaszőnyeg. Méret: 200x100x10 cm DRS Ft Ft Tornaszőnyeg, PTP, 400x140x10 cm PTP tornaszőnyeg. Méret: 400x140x10 cm DRS Ft Ft Bordásfal, 275x87 cm, egyszakaszos Egyszakaszos bordásfal keményfa fokokkal. Méret: 275x87 cm. A bordásfalhoz nem tartozik csavarkészlet, ez külön vásárolható meg barkácsboltban. A bordásfal fokai ovális alakúak melyek mérete 35x45 mm, a fenyő oldal vastagsága pedig 36 mm. A bordásfal 16 fokos. A bordásfal csak falhoz rögzítve használható. DRS- TMP314_ Ft Ft Bordásfal, 275x171 cm, kétszakaszos Kétszakaszos bordásfal keményfa óvális alakú fokokkal. A bordásfal 2x16 db fokkal rendelkezik. Méret: 275x171 cm. A kétszakaszos bordásfalat kötőelem nélkül szállítjuk. DRS- TMP314_ Ft Ft 58 old.

59 Dobbantó, iskolai, fa ugrófelülettel Iskolai fémrugós dobbantó fa ugrófelülettel és filcborítással. Mérete: 120x60x22 cm DRS- TMP314_ Ft Ft Tornazsámoly Bükkfából, rétegelt lemezekkel készült tornazsámoly műbőr borítással. Mérete: 26 cm magas, 62 cm hosszú és 42 cm széles DRS- TMP314_ Ft Ft Tornaszekrény, 5 részes, egyenes oldalú 5 részes tornaszekrény egyenes oldalakkal. DRS- TMP314_ Ft Ft Tornaszekrény, 5 részes, trapéz Méretei: 102 cm magas, 130 cm hosszú és 81 cm széles DRS Ft Ft Tornapad, 2 m, tömör fenyő lappal Iskolai tornapad 2 m hosszú tornapad fenyő felsőrésszel. Masszív szinterezett fém lábak. A lábak végén található műanyag záródugók óvják a sportpadlót a felületi sérülésektől, karcolásoktól. DRS- TMP314_ Ft Ft 59 old.

SZV05-002 SZV11-04 SZV05-002 SZV11-04

SZV05-002 SZV11-04 SZV05-002 SZV11-04 Udvari játékok Játszótéri játékaink esztétikus megjelenésűek és megfelelnek az Uniós követelménynek eleget tevő MSZ-EN 1176-os szabványnak. Játékaink minőségi tanúsítvánnyal rendelkező minősített eszközök.

Részletesebben

PÁLYAFELSZERELÉSEK - PLASTOBO

PÁLYAFELSZERELÉSEK - PLASTOBO 2010 Súlylökő bástya DLV, üvegszálas műanyagból; 5000 Letűző szekrény rúdugráshoz 2200 Súlylökő bástya IAAF, nemzetközi versenyszer, 8105 Távolságjelző bója, 38 cm magasságú 6000 Kalapácsvető betétgyűrű

Részletesebben

GÓBÉ SPORT Játszótéri eszközök katalógusa

GÓBÉ SPORT Játszótéri eszközök katalógusa GÓBÉ SPORT Játszótéri eszközök katalógusa Játszótéri eszközeink a TÜV SÜD KERMI minősítésével rendelkeznek 4030 Debrecen, Kaskötő u. 7. Tel./fax: 52-454-115 Tel.: 52-454-995 E-mail: gobe.sport@t-online.hu

Részletesebben

TORNASZOBA. 1 MK_TO-37 Kis billenő rácshinta. 1 DR_ Tornazsámoly. 1 DR_ Tornapad. 1 DR_ Bordásfal

TORNASZOBA. 1 MK_TO-37 Kis billenő rácshinta. 1 DR_ Tornazsámoly. 1 DR_ Tornapad. 1 DR_ Bordásfal 9 2 8 6 4 1 www.bdovi.hu 1 mennyiség cikkszám termék 1 DR_100010000019 Dobbantó 6 mennyiség cikkszám termék 1 MK_TO- Kis billenő rácshinta 2 1 MA_1001 Tornaszekrény 1 DR_10001000001 Tornazsámoly 1 DR_10001000009

Részletesebben

ACER KFT. Biztonságos játszóterek Magyarországról 2017

ACER KFT. Biztonságos játszóterek Magyarországról 2017 . Biztonságos játszóterek Magyarországról 2017 Acer Kft. Rólunk: Cégünk egy, több mint 20 éves múlttal rendelkező családi vállalkozás. Az évek alatti folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően mára az egyik

Részletesebben

Tartalom / 3. 2 Futball / MATCH BALLS TARTALOM: FUTBALL / meccslabdák 4-7. FUTBALL / edző- és játéklabdák 8-15. FUTSAL / labdák 16-17

Tartalom / 3. 2 Futball / MATCH BALLS TARTALOM: FUTBALL / meccslabdák 4-7. FUTBALL / edző- és játéklabdák 8-15. FUTSAL / labdák 16-17 WINNERSPORT.COM TARTALOM: FUTBALL / meccslabdák 4-7 FUTBALL / edző- és játéklabdák 8-1 FUTSAL / labdák 16-17 KÉZILABDA / meccslabdák 18-19 KÉZILABDA / edzőlabdák 20-23 KOSÁRLABDA / meccslabdák 24-2 KOSÁRLABDA

Részletesebben

MŰSZAKI LEÍRÁS ÁLTALÁNOS LEÍRÁS

MŰSZAKI LEÍRÁS ÁLTALÁNOS LEÍRÁS MŰSZAKI LEÍRÁS ÁLTALÁNOS LEÍRÁS A játszótéri eszközökön nincsenek éles élek, kiálló részek, szálkák. A kiálló csavarvégek műanyag csavartakarók mögé vannak rejtve. A játszótéri eszközök fő alapanyaga a

Részletesebben

TORNATERMI ÉS PÁLYAFELSZERELÉSEK

TORNATERMI ÉS PÁLYAFELSZERELÉSEK Cikkszám ÖLTÖZŐPADOK Nettó ár Bruttó ár SÖ-03 Öltözőpad erősített 1,5 m-es 19 720 Ft 24 650 Ft SÖ-04 Öltözőpad erősített 2 m-es 21 760 Ft 27 200 Ft SÖ-05 Öltözőpad kétoldalas erősített 1,5 m-es 36 860

Részletesebben

Kültéri játékok. Kültéri játékok. Homokozók, dömperek. IT 048 Kisöntözőkanna. IT 045 Vödör. IT 052 16 darabos homokozó készlet.

Kültéri játékok. Kültéri játékok. Homokozók, dömperek. IT 048 Kisöntözőkanna. IT 045 Vödör. IT 052 16 darabos homokozó készlet. Homokozók, dömperek Gyerekek számára készült fém kerti szerszám: ásó, gereblye, lapát, amelyek valós környezetben is jól használhatók. Piros és kék színben kapható. A szerszámok négy méretben vásárolhatók

Részletesebben

STABILO. Homlokzati állvány rendszerelemek. Normál bilincs. Forgó bilincs. Toldó bilincs. Félbilincs csatlakozó elemmel. Félbilincs.

STABILO. Homlokzati állvány rendszerelemek. Normál bilincs. Forgó bilincs. Toldó bilincs. Félbilincs csatlakozó elemmel. Félbilincs. Homlokzati állvány rendszerelemek Normál bilincs Forgó bilincs Fix 90, SW 22 48,3 mm-es átmérőjű csőhöz Acél és alumínium csőhöz egyaránt használható (DIN EN 74) SW 22 48,3 mm-es átmérőjű csőhöz Acél és

Részletesebben

nagyoknak kicsiknek SKOLÁBA ISKOLÁBA ISKOLÁBA ISKOLÁ PROGRAMOZÁS ROBOTIKA BEHOZZUK A ZÖLD ENERGIÁKAT AZ OSZTÁLYTERMEKBE

nagyoknak kicsiknek SKOLÁBA ISKOLÁBA ISKOLÁBA ISKOLÁ PROGRAMOZÁS ROBOTIKA BEHOZZUK A ZÖLD ENERGIÁKAT AZ OSZTÁLYTERMEKBE SKOLÁBA ISKOLÁBA ISKOLÁBA ISKOLÁ PROGRAMOZÁS ROBOTIKA nagyoknak kicsiknek BEHOZZUK A ZÖLD ENERGIÁKAT AZ OSZTÁLYTERMEKBE TUDOMÁNY ÉS TECHNIKA Egyszerű és meghajtott gépek Tudomány Műveltség Matek Kommunikáció

Részletesebben

A termék MSZ EN :2008-as TÜV Rheinland játszótéri megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkezik.

A termék MSZ EN :2008-as TÜV Rheinland játszótéri megfelelőségi tanúsítvánnyal rendelkezik. 2012. február 28. kedd, 16:01 Háromszög mászóka (H1212) Ajánlott: 014 évig Talán az egyik legismertebb formájú mászóka, a megdöntött oldalainak köszönhetően már a legkisebb gyermekek is könnyen felmászhatnak

Részletesebben

A LEGO Mindstorms EV3 programozása

A LEGO Mindstorms EV3 programozása A LEGO Mindstorms EV3 programozása 1. A fejlesztői környezet bemutatása 12. Az MPU6050 gyorsulás- és szögsebességmérő szenzor Orosz Péter 1 Felhasznált irodalom LEGO MINDSTORMS EV3: Felhasználói útmutató

Részletesebben

IPARI FELSZERELÉSEK 2010 MŰHELYFELSZERELÉSEK JOULEING KFT. www.jouleing.hu. info@jouleing.hu Tel: +36 70 336-4032 +36 70 900-5581

IPARI FELSZERELÉSEK 2010 MŰHELYFELSZERELÉSEK JOULEING KFT. www.jouleing.hu. info@jouleing.hu Tel: +36 70 336-4032 +36 70 900-5581 IPARI FELSZERELÉSEK 2010 MŰHELYFELSZERELÉSEK JOULEING KFT Tel: +36 70 336-4032 +36 70 900-5581 FÉMBÚTOROK Kis, zárható rekeszek Tetszőlegesen bővíthető. A szállítás lapraszerelve történik. Szerszám nélkül

Részletesebben

Listaár: 130 Ft. Listaár: 247 Ft. Listaár: 676 Ft. Listaár: 9 439 Ft

Listaár: 130 Ft. Listaár: 247 Ft. Listaár: 676 Ft. Listaár: 9 439 Ft 32 6460 Műanyag érintő pormentesen csatlakoztatható mobilpánttal. Méret: 6 2,6 0,8 cm Listaár: 130 Ft 5399 duplafunkciós eszköz a számítástechnika szerelmeseinek. Megérint és fényez. Méret: 6,2 3,2 1,2

Részletesebben

NYOMTATÁS. Nettó árak Ft/m². laminálás + 2 500 Műanyag lap 3 mm EGYEDI NYOMTATÁS. Nettó árak Ft/m²

NYOMTATÁS. Nettó árak Ft/m². laminálás + 2 500 Műanyag lap 3 mm EGYEDI NYOMTATÁS. Nettó árak Ft/m² NYOMTATÁS Nettó ak Ft/m² - 20 m² 20 m² felett 20g papír 7 500 6 500 Öntapadós vinyl (Matt,Fényes,Víztiszta) 9 000 8 000 PVC Banner 340g 9 000 8 000 Zászló (textil, szatén) 3 000 2 000 One way fólia 2 500

Részletesebben

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Fodor Rita Mária Előterjesztő: Jávorka

Részletesebben

TE - Sportszerek beszerzése a TÁMOP-3.1.4.B-13/1-2013-0001 azonosító számú kiemelt projekthez kapcsolódóan

TE - Sportszerek beszerzése a TÁMOP-3.1.4.B-13/1-2013-0001 azonosító számú kiemelt projekthez kapcsolódóan TE - Sportszerek beszerzése a TÁMOP-3.1.4.B-13/1-2013-0001 azonosító számú kiemelt projekthez kapcsolódóan Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/143 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató

Részletesebben

KAPUK AUTOMATA AUTOMATION INDUSTRY INDUSTRY INDUSTRY

KAPUK AUTOMATA AUTOMATION INDUSTRY INDUSTRY INDUSTRY AUTOMATA KAPUK AUTOMATION INDUSTRY INDUSTRY INDUSTRY HU TOLÓKAPU MOTOROK TURBO ELEKTROMECHANIKUS IRREVERZIBILIS MOTOROK TOLÓ ÉS ÚSZÓKAPUKHOZ 1600KG-TÓL 4000 KG-IG Lassító funkcióval a kapuszerkezet védelméért.

Részletesebben

2011 KATALÓGUS KÜLTÉRI ÉS BELTÉRI BERUDALÓK ÉS KIEGÉSZÍTOIK www.estiare.hu

2011 KATALÓGUS KÜLTÉRI ÉS BELTÉRI BERUDALÓK ÉS KIEGÉSZÍTOIK www.estiare.hu ESTIARE S.A. Pol. Ind. Cova Solera - C/ Praga, 5 089 Rubí - Barcelona - España Tel. + (34) 935 86 282 - Fax. + (34) 936 979 768 info@estiare.es - www.estiare.es 20 KATALÓGUS KÜLTÉRI ÉS BELTÉRI BERUDALÓK

Részletesebben

INFORMÁCIÓK STRANDRÖPLABDA PÁLYA ÉPÍTÉSÉHEZ

INFORMÁCIÓK STRANDRÖPLABDA PÁLYA ÉPÍTÉSÉHEZ Strandröplabda bizottság INFORMÁCIÓK STRANDRÖPLABDA PÁLYA ÉPÍTÉSÉHEZ 1. Játékterület: A játékpálya 16 X 8 méteres négyszög alakú terület, melyet legalább 3 méteres kifutó vesz körül és légtere legalább

Részletesebben

LEICA LINO Termék bemutató Március 26.

LEICA LINO Termék bemutató Március 26. 1 LEICA LINO Termék bemutató 2018. Március 26. Egy erőteljes új termékcsalád P5 L2 L2P5 L2G L2P5G 2 Lino speciális kialakítás Ütéscsillapító gumiborítás Többféle áramellátás Automatikus pulzáló mód detektorhoz

Részletesebben

Min. helyigény (cm) 500 x m x x 90 x x x m 2

Min. helyigény (cm) 500 x m x x 90 x x x m 2 MA101 Kör mászóka ből, fém szinterezett acélcső mászó rudakkal 104 x 104 x 200 500 x 500 25 m 2 MA102 Háromszög mászóka ből, egyik oldalán fém létrafokokkal, másik oldalán acélbetétes kötélhálóval 183

Részletesebben

Érvényes: től visszavonásig, az ÁFA mértéke 27%!

Érvényes: től visszavonásig, az ÁFA mértéke 27%! TORNASZEREK Érvényes: 2017.04.01-től visszavonásig, az ÁFA mértéke 27%! 10 001 Bordásfal, óvodai, keményfa fokokkal, 2000x620x140 mm db 13 940 Ft 17 704 10 002 Bordásfal, szobai,keményfa fokokkal, 2300x720x155

Részletesebben

Ft Ft Ft A képeken látható pinpongütő és labda nem tartozék!

Ft Ft Ft A képeken látható pinpongütő és labda nem tartozék! Pingpongasztalok Németország és Európa legnagyobb gyártójától. Megrendelésre minden asztal KÉK színben is kapható. Minden asztal tanúsítvánnyal rendelkezik. Porvédő takarófólia Bármilyen összecsukható

Részletesebben

LED ÁRLISTA. 900 Ft 0 Ft LED spot, MR16, 3*1W, 12V, fehér fény SP1101 792 Ft. SP1162 1 260 Ft LED spot, MR16, 4*1W, 12V, fehér fény SP1107 1 068 Ft

LED ÁRLISTA. 900 Ft 0 Ft LED spot, MR16, 3*1W, 12V, fehér fény SP1101 792 Ft. SP1162 1 260 Ft LED spot, MR16, 4*1W, 12V, fehér fény SP1107 1 068 Ft LED ÁRLISTA KÉP MEGNEVEZÉS Cikkszám MR11 LED spot, MR11, 3W, DC 12V, fehér fény LED spot, MR11, 3W, DC 12V, meleg fehér fény MR16 SP1062 SP1063 90 90 LED spot, MR16, 3*1W, 12V, fehér fény SP1101 792 Ft

Részletesebben

Érvényes: től visszavonásig, az ÁFA mértéke 27%!

Érvényes: től visszavonásig, az ÁFA mértéke 27%! TORNASZEREK 10 001 Bordásfal, óvodai, keményfa fokokkal, 2000x620x140 mm db 14 800 Ft 18 796 10 002 Bordásfal, szobai,keményfa fokokkal, 2300x720x155 mm db 16 400 Ft 20 828 10 003 Bordásfal, egyszakaszos,

Részletesebben

Érvényes: tól visszavonásig, az ÁFA mértéke 27%!

Érvényes: tól visszavonásig, az ÁFA mértéke 27%! TORNASZEREK 10 001 Bordásfal, óvodai, keményfa fokokkal, 2000x620x140 mm db 15 540 Ft 19 736 10 002 Bordásfal, szobai,keményfa fokokkal, 2300x720x155 mm db 17 220 Ft 21 869 10 003 Bordásfal, egyszakaszos,

Részletesebben

Szezonális kínálat. 2014. 05. 05-ig érvényes

Szezonális kínálat. 2014. 05. 05-ig érvényes Szezonális kínálat 2014. 05. 05-ig érvényes Szabadidő Husky Bizam sátor 2590 pont 2 személyes kis méretű sátor, mely könnyű és egyszerűen összeállítható. Minden előírásnak megfelel, aminek a Husky Outdoor

Részletesebben

Alumínium termékek. Feszítőkeretek. állványok. Prospektustartók

Alumínium termékek. Feszítőkeretek. állványok. Prospektustartók Alumínium termékek Alumínium termékek Feszítőkeretek Alumínium klapp-keretek és állványok Prospektustartók 119 Alumínium termékek FESZÍTőKERETEK FESZÍTőKERETEK új! Feszítőkeret Különlegesen könnyű keret

Részletesebben

BÉRLÉS, LÍZING, SZERVÍZ

BÉRLÉS, LÍZING, SZERVÍZ MOBIL PARTYSÁTRAK összecsukható alumínium vázszerkezet 3 ponyvatípus 67 színárnyalatban igény szerint nyomtatható ponyvafelület 1 perc alatt felállítható mobil szerkezet Sátrainkat ajánljuk: kultúrális-,

Részletesebben

REDŐNYÖK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK, ABLAKPÁRKÁNYOK

REDŐNYÖK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK, ABLAKPÁRKÁNYOK REDŐNYÖK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK, ABLAKPÁRKÁNYOK katalógusa 2017 REDŐNY Műanyag redőny A külső tokos műanyag redőny az egyik legkeresettebb redőny, mivel ára igen kedvező. Szinte mindegyik nyílászáróra

Részletesebben

szövetes főnöki fotel Méretek: teljes magasság: 116-124 cm ülésmagasság: 48-56 cm ülésmélység: 44 cm ülésszélesség: 51 cm súly: 19 kg Alapanyag:

szövetes főnöki fotel Méretek: teljes magasság: 116-124 cm ülésmagasság: 48-56 cm ülésmélység: 44 cm ülésszélesség: 51 cm súly: 19 kg Alapanyag: 3500 szövetes főnöki fotel Méretek: teljes magasság: 116-124 cm ülésmagasság: 48-56 cm ülésmélység: 44 cm ülésszélesség: 51 cm súly: 19 kg Alapanyag: műanyag szövet Választható kivitel: váz szín: fekete

Részletesebben

DIGITÁLIS KIJELZŐK ÉRINTŐKÉPERNYŐS KOMMUNIKÁCIÓS MEGOLDÁSOK TERMÉKKATALÓGUS

DIGITÁLIS KIJELZŐK ÉRINTŐKÉPERNYŐS KOMMUNIKÁCIÓS MEGOLDÁSOK TERMÉKKATALÓGUS DIGITÁLIS KIJELZŐK ÉRINTŐKÉPERNYŐS KOMMUNIKÁCIÓS MEGOLDÁSOK TERMÉKKATALÓGUS 1 TARTALOMJEGYZÉK MONITOROK 3 INFORMÁCIÓS OSZLOPOK * 4 FALRA SZERELHETŐ MONITOROK HAZÁNKBAN* 5 KIRAKATI MONITOROK 6 MEGÁLLÍTÓTÁBLÁK

Részletesebben

CSOPORTSZOBA III. 2 BD55793 Fektetőágy tároló. 2 BD Görgős műanyag tároló - 9 fiókos. 2 FA_1532 Fogmosópohár tartó, fogassokkal

CSOPORTSZOBA III. 2 BD55793 Fektetőágy tároló. 2 BD Görgős műanyag tároló - 9 fiókos. 2 FA_1532 Fogmosópohár tartó, fogassokkal 8 1 11 9 6 13 10 4 14 3 1 1 www.bdovi.hu 1 mennyiség cikkszám termék BD9 Kör asztal 9 mennyiség cikkszám termék BD93 Fektetőágy tároló 1 AL_DONALD Favázas szék natúr 10 BD800006 Görgős műanyag tároló -

Részletesebben

Kerékpárszállító kínálat 2012

Kerékpárszállító kínálat 2012 Kerékpárszállító kínálat 2012 Leírás Ajánlott fogy. ár Kép 1 Peruzzo Roma tandem - tetőcsomagtartóra szerelhető - tandem kerékpárhoz - anyaga: alumínium, műanyag Termékkód: 47928 2 Peruzzo Sherpa alu zárható

Részletesebben

Projektor árlista 2008. november 13-tól

Projektor árlista 2008. november 13-tól Projektor árlista 2008. november 13-tól Rendelési kód Megnevezés nettó ár Kép V3MS15i 3M S15i irodai projektor technológia: polysilicon LCD 0,55" képfelbontás: SVGA (800 x 600) fényerő ANSI Lumen (halk

Részletesebben

FORRADALMI MEGOLDÁS A KAPU AUTOMATIZÁLÁSBAN

FORRADALMI MEGOLDÁS A KAPU AUTOMATIZÁLÁSBAN FORRADALMI MEGOLDÁS A KAPU AUTOMATIZÁLÁSBAN ÁRLISTA 204 ÁBRÁK A JAVASOLT FELHASZNÁLÁSHOZ Lakossági Kereskedelmi Ipari ÁBRÁK Szénkefe nélküli motor 00% Üzemhányad Alacsony energiafogyasztás Digitális vezérlés

Részletesebben

DDOP-3.1.2/C-13/2013-0001

DDOP-3.1.2/C-13/2013-0001 DDOP-3.1.2/C-13/2013-0001 azonosítószámú pályázat keretében a Megyervárosi Iskola Testvérvárosok Terei Általános Iskola részére sporteszközök beszerzése - eredmény Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/116

Részletesebben

Kedves Érdeklődő! 100 db: 133.1000 db-tól: 80.5000 db-tól: 58.Köztes mennyiségre kérje árajánlatunkat!

Kedves Érdeklődő! 100 db: 133.1000 db-tól: 80.5000 db-tól: 58.Köztes mennyiségre kérje árajánlatunkat! Kedves Érdeklődő! Az alábbi katalógusban a Futball Világbajnoksághoz kívánunk reklámeszközöket ajánlani. Az árak mennyiség- illetve euroárfolyam függők, itt támpontokat közlünk. Konkrét mennyiségre kérje

Részletesebben

TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT LÁTOGASSA MEG WEBOLDALUNKAT!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT LÁTOGASSA MEG WEBOLDALUNKAT! Display-k Display TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT LÁTOGASSA MEG WEBOLDALUNKAT! www.zaszlo.eu www.zaszlo.eu Roll Up Prémium A Roll Up Prémium elegáns, ezüst színű állvány. Igényes külleme mellett legfontosabb a

Részletesebben

LED DRIVER 6. 6 csatornás 12-24V-os LED meghajtó. (RDM Kompatibilis) Kezelési útmutató

LED DRIVER 6. 6 csatornás 12-24V-os LED meghajtó. (RDM Kompatibilis) Kezelési útmutató LED DRIVER 6 6 csatornás 12-24V-os LED meghajtó (RDM Kompatibilis) Kezelési útmutató Tartsa meg a dokumentumot, a jövőben is szüksége lehet rá! rev 2 2015.09.30 DEZELECTRIC LED DRIVER Bemutatás A LED DRIVER

Részletesebben

ZARGES fellépők és munkadobogók

ZARGES fellépők és munkadobogók Összecsukható fellépő ZARGES fellépők és munkadobogók sokoldalúak, praktikusak és jól használhatók. Különösen praktikus a kis magasságban végzett munkákhoz. Minimális helyigény a tárolásnál és szállításnál.

Részletesebben

Taneszközlista EFOP pályázatokhoz

Taneszközlista EFOP pályázatokhoz 1 old. Digitális Tananyag és Taneszköz Forgalmazó Zrt. 1158 Budapest, Késmárk u. 14/B Fülöp Dániel EMAIL fulop.daniel@digitalistananyag.hu MOBIL +36 70 384 1296 TELEFON +36 1 410 9806 FAX +36 1 415 2059

Részletesebben

Számítógép esetén ATX

Számítógép esetén ATX Számítógép esetén ATX Model: AKY002BK page 1/8 Termékkód Terméktípus Formátum Sorozat Alaplap kompatibilitás AKY002BK Számítógép esetén ATX Midi ATX Gamer ATX, Micro ATX, Flex ATX, Mini ITX Meghajtó hely

Részletesebben

1.Fejezet PLAKÁTKERETEK

1.Fejezet PLAKÁTKERETEK 1.Fejezet Series 1 típusú plakátkeretek 6. oldal Series 2 típusú plakátkeretek 11. oldal Kiegészítők Series 1 és Series 2 keretekhez 12. oldal Csövek, talpazatok és egyéb kiegészítők plakátkeret-állványokhoz

Részletesebben

Csúszda rámpával. Terület kijelölés, - szintezés, eszköz beállítás, betonágyba történő rögzítéssel - az ütéscsillapítási zóna kiépítése nélkül

Csúszda rámpával. Terület kijelölés, - szintezés, eszköz beállítás, betonágyba történő rögzítéssel - az ütéscsillapítási zóna kiépítése nélkül jackpot Csúszda rámpával Közterületi játszóterekre, óvodákba, bölcsődékbe, iskolákba egyaránt ajánljuk már 1 éves kortól. Komplett játék: 150 kg Alapterület: 3750x680 mm, Magasság (földtől): 2595 mm Bélmentes

Részletesebben

Mark like a Professional. FlyMarker PRO Jelölő rendszer

Mark like a Professional. FlyMarker PRO Jelölő rendszer Mark like a Professional FlyMarker PRO Jelölő rendszer Mark like a Professional FlyMarker PRO MOBIL Berendezés FlyMarker PRO kézi jelölő rendszer szinte gyerekjátékká teszi a terjedelmes, nagy, nem mozdítható

Részletesebben

AutoSafe System. Procontrol AutoSafe. elektronikus széfek termékcsaládja. PROCONTROL ELECTRONICS LTD www.procontrol.hu. 1. oldal, összesen: 6

AutoSafe System. Procontrol AutoSafe. elektronikus széfek termékcsaládja. PROCONTROL ELECTRONICS LTD www.procontrol.hu. 1. oldal, összesen: 6 Procontrol AutoSafe elektronikus széfek termékcsaládja 1. oldal, összesen: 6 AutoSafe 30 elektronikus széf Felépítés A széf 30 átlátszó ajtóval zárt 220 x 220 x 220 mm-es rekeszt tartalmaz. Az ajtók 6

Részletesebben

Foscam kamera szett: FN3108XE-B4-1T - 4 x 1Mp, 1TB HDD, saját PoE - KIFUTOTT, NEM ELÉRHETŐ

Foscam kamera szett: FN3108XE-B4-1T - 4 x 1Mp, 1TB HDD, saját PoE - KIFUTOTT, NEM ELÉRHETŐ ONLINECAMERA - Nagy Látószög, WiFi, PoE, NVR, Infra, Memóriakártya támogatás webhelyen lett közzétéve (https://onlinecamera.net) Címlap > Foscam kamera szett: FN3108XE-B4-1T - 4 x 1Mp, 1TB HDD, saját PoE

Részletesebben

KOMFORTSZELLŐZTETÉS NYÍLÁSZÁRÓ AUTOMATIZÁLÁSI RENDSZEREKKEL. Láncos meghajtások Lineáris meghajtások Vezérlések B-Tronic

KOMFORTSZELLŐZTETÉS NYÍLÁSZÁRÓ AUTOMATIZÁLÁSI RENDSZEREKKEL. Láncos meghajtások Lineáris meghajtások Vezérlések B-Tronic KOMFORTSZELLŐZTETÉS NYÍLÁSZÁRÓ AUTOMATIZÁLÁSI RENDSZEREKKEL Láncos meghajtások Lineáris meghajtások Vezérlések B-Tronic Láncos meghajtások LIWIN L25 / L35 Bukó-, kifelé emelkedő-, forgó-, tető- és felülvilágító

Részletesebben

Az alábbihoz alkalmazható. Eco-Jet/Hydrojet Ovalis NG 1 10 l/s Kör alapú NG 2 20 l/s Lipurex/Lipurat Ovalis NG 1 10 l/s Kör alapú NG 2 20 l/s

Az alábbihoz alkalmazható. Eco-Jet/Hydrojet Ovalis NG 1 10 l/s Kör alapú NG 2 20 l/s Lipurex/Lipurat Ovalis NG 1 10 l/s Kör alapú NG 2 20 l/s Teljes ürítésű - Tartozékok Tartozékok Zsírvastagság mérő berendezés Jelzőberendezés GSM-Modullal Ovalis NG 1 10 l/s Kör alapú NG 2 20 l/s Lipurex/Lipurat Ovalis NG 1 10 l/s Kör alapú NG 2 20 l/s 3. felszereltségi

Részletesebben

Játszótéri eszközök. www.sulitech.com Ingyenes szállítás az egész országban! Tel.: (22) 33 44 55. Termékleírás

Játszótéri eszközök. www.sulitech.com Ingyenes szállítás az egész országban! Tel.: (22) 33 44 55. Termékleírás FJR 011225 Mászóka Dolomiti Climb 939 375 Ft Ez egy új stílusú mászóeszköz, melyet akár csoportosan is használhatnak a gyerekek, a fizikai erőnlétüket próbára téve. Megjelenési formáját tekintve egy hegycsúcsra

Részletesebben

INTEGRÁLT JÁTSZÓTÉRI ESZÖZÖK

INTEGRÁLT JÁTSZÓTÉRI ESZÖZÖK IJ012 Integrált homokozó lábakon álló homokozó, szinteltolással, 2-2 tároló ládával a gyerekek a felső asztalról át tudják szitálni az alsó edényekbe a különböző szemcse méretű anyagokat. IJ013 Hangállomás

Részletesebben

DUBLINO ASZTALBÁZIS ÁRLISTA Áraink a készlet erejéig érvényesek, további más kedvezménnyel össze nem vonható.

DUBLINO ASZTALBÁZIS ÁRLISTA Áraink a készlet erejéig érvényesek, további más kedvezménnyel össze nem vonható. Showroom: Hungary 1149 Budapest,Fogarasi út 11 Tel: (0036)-1-422-04-14 Fax: (0036)-1-422-02-02 e-mail: info@dublino.hu DUBLINO ASZTALBÁZIS ÁRLISTA Áraink a készlet érvényesek, további más kedvezménnyel

Részletesebben

Szekcionált ipari kapuk.

Szekcionált ipari kapuk. Szekcionált ipari kapuk www.ditec.hu A LISBON szekcionált ipari kapu ideális megoldás az összes ipari igény kielégítéséhez A szekcionált ipari kapuk helyet takarítanak meg a nyílás mindkét oldalán. Az

Részletesebben

Bruttó ár: 0 Ft. Háttértár mérete: Háttértár típusa: Lemez meghajtó: Kijelző méret: LED háttérvilágítás, 16:9 képarány

Bruttó ár: 0 Ft. Háttértár mérete: Háttértár típusa: Lemez meghajtó: Kijelző méret: LED háttérvilágítás, 16:9 képarány ASUS X302UJ-FN021D (X302UJ-FN021D) Bruttó ár: 0 Ft Termékvonal: Asus Notebook / Asus Laptop Termékvonal2: Notebook / Laptop Processzor: Intel Core i5 Processzor jellemző: i5-6200u / 2,30GHz - 2,80GHz /

Részletesebben

Redőnyök, reluxák, szalagfüggönyök, szúnyoghálók, ablakpárkányok REDŐNY

Redőnyök, reluxák, szalagfüggönyök, szúnyoghálók, ablakpárkányok REDŐNY Redőnyök, reluxák, szalagfüggönyök, szúnyoghálók, ablakpárkányok REDŐNY Műanyag redőny A külső tokos műanyag redőny az egyik legkeresettebb redőny, mivel ára igen kedvező. Szinte mindegyik nyílászáróra

Részletesebben

Cégünk vállalja a projekttel kapcsolatos műszaki szaktanácsadást.

Cégünk vállalja a projekttel kapcsolatos műszaki szaktanácsadást. ELoNYÖK Mozgó korona: a lámpatestek karbantartása a talajszinten elvégezhető, nagy magasságú, speciális emelőkocsit a munkálatok nem igényelnek. A fényforrások cseréje a forgalom jeletősebb zavarása nélkül

Részletesebben

AUTOMATA MEDENCE TISZTÍTÓ ESZKÖZÖK

AUTOMATA MEDENCE TISZTÍTÓ ESZKÖZÖK A víz tiszta forrása AUTOMATA MEDENCE TISZTÍTÓ ESZKÖZÖK NET & CLEAN TISZTÍTÓ RENDSZER A NET N CLEAN egy rendkívül hatásos tisztító rendszer. A külön erre a célra beépített szivattyú az összetett hatutas

Részletesebben

KoskiDekor Elegáns és stabil

KoskiDekor Elegáns és stabil Csak a fantázia szab határt... 2016/2. szám Belsőépítészeti tervezőknek, kivitelezőknek és bútorgyártóknak KoskiDekor Elegáns és stabil Dekoratív, mutatós nyír rétegelt lemez, színes, áttetsző, a fa erezetességét

Részletesebben

S-típus. Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek. Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer.

S-típus. Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek. Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer. S-típus Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer. Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer. Az S-típusú félautomata

Részletesebben

1214 Budapest, Puli sétány 2-4. www.grimas.hu 1 420 5883 1 276 0557 info@grimas.hu. Rétegvastagságmérő. MEGA-CHECK -Master-

1214 Budapest, Puli sétány 2-4. www.grimas.hu 1 420 5883 1 276 0557 info@grimas.hu. Rétegvastagságmérő. MEGA-CHECK -Master- Rétegvastagságmérő MEGA-CHECK -Master- A "MEGA-CHECK -Master-" rétegvastagságmérő műszer alkalmas minden fémen a rétegvastagság mérésére. Az új generációs MEGA-CHECK rétegvastagságmérő eszközökben használtak

Részletesebben

CSATLAKOZTATÁS SZÁMÍTÁSTECHNIKA. Operációs rendszer RAM Belső tárhely Processzor. Grafikus processzor Vezeték nélküli frissítések HANG

CSATLAKOZTATÁS SZÁMÍTÁSTECHNIKA. Operációs rendszer RAM Belső tárhely Processzor. Grafikus processzor Vezeték nélküli frissítések HANG KIJELZŐ CSATLAKOZTATÁS Átlós méret Képernyő típusa Képarány Képernyőterület Képernyő színei Felbontás Válaszidő Frissítési frekvencia LCD-képernyő betekintési szöge Fényerősség Kontrasztarány Háttérfény-érzékelő

Részletesebben

MŰSZAKI DOKUMENTÁCIÓ Költségvetés kiíró szövegek

MŰSZAKI DOKUMENTÁCIÓ Költségvetés kiíró szövegek MŰSZAKI DOKUMENTÁCIÓ Költségvetés kiíró szövegek ACO felülvilágítás 2 A. - Kupolák 1.1 Fix kupola, Gfk lábazat, vízszigetelés csatlakozás kialakítás nélkül tört "K"/ egyenes "R" kivitelû, hõszigetelt üvegszál-erõsítésû

Részletesebben

TARTOZÉKOK I AZ ÚJ DACIA SANDERO ÉS SANDERO STEPWAY

TARTOZÉKOK I AZ ÚJ DACIA SANDERO ÉS SANDERO STEPWAY Dacia Sandero és Sandero Stepway Gyári tartozékok TARTOZÉKOK I AZ ÚJ DACIA SANDERO ÉS SANDERO STEPWAY Minden, amire szüksége lehet a hosszan tartó védelemhez és a maximális kényelemhez. Egyszerűen nagyszerű

Részletesebben

Budaörs 24 tantermes iskola Belsőépítészet fejezet

Budaörs 24 tantermes iskola Belsőépítészet fejezet esítő Belsőépítészet munkanemi összesítő összes összes és összesen Munkanem megnevezése 1 Mobilia 96 909 611 2 681 227 99 590 838 Ft 2 Beápített bútorok 75 542 684 11 331 403 86 874 087 Ft 7 Tornaterem

Részletesebben

Játszótéri, sport és szabadtéri fitnessz eszközök

Játszótéri, sport és szabadtéri fitnessz eszközök Játszótéri, sport és szabadtéri fitnessz eszközök Közbeszerzési Értesítő száma: 2018/187 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről/2015 KÉ Eljárást megindító

Részletesebben

Infoline. Infoline. Megaholz Kft. 1101, Budapest Expo tér 6-7. Tel./Fax: + 36 1/264 22 70//+ 36 1 264 22 68

Infoline. Infoline. Megaholz Kft. 1101, Budapest Expo tér 6-7. Tel./Fax: + 36 1/264 22 70//+ 36 1 264 22 68 91 INFOLINE Az INFOLINE termékek a pénztárpultok ezerszer bizonyított tartozékai! Bárhol, ahol nagy mennyiségű információ kevés helyet foglaló kihelyezésére van szükség, az INFOLINE a megfelelő. A minőség

Részletesebben

KAPU CENTRUM KFT. 1039 Budapest, Árpád u. 68. Tel.: 240 2521, 240 8118, Fax: 453 2785 E mail: kapucentrum@kapucentrum.hu www.kapucentrum.

KAPU CENTRUM KFT. 1039 Budapest, Árpád u. 68. Tel.: 240 2521, 240 8118, Fax: 453 2785 E mail: kapucentrum@kapucentrum.hu www.kapucentrum. KAPU CENTRUM KFT. 1039 Budapest, Árpád u. 68. Tel.: 240 2521, 240 8118, Fax: 453 2785 E mail: kapucentrum@kapucentrum.hu www.kapucentrum.hu TARTALOMJEGYZÉK: 2. OLDAL ECOTOR EASY KAPUK fehér, aranytölgy,

Részletesebben

Akció! -30. Lime székek. Fair Play fa székek. Színes székek

Akció! -30. Lime székek. Fair Play fa székek. Színes székek Akció! Vásároljon hihetetlenül kedvezményes áron egészen tavaszig csak a Fair Play-től! Ahogy ígértük ebben az évben is a lehető leghatékonyabban szeretnénk segíteni az Önök munkájukat. Rögtön az év elején

Részletesebben

Az akció 2014. november 5-től 2014. december 23-ig, illetve a készlet erejéig tart!

Az akció 2014. november 5-től 2014. december 23-ig, illetve a készlet erejéig tart! KARÁCSONYI KATALÓGUS 2014 Az akció 2014. november 5-től 2014. december 23-ig, illetve a készlet erejéig tart! WALDNER DOTEC CARBON Könnyű, tenyérre szabott, http://pannonia.unas.hu/spd/mhs410033/donic-waldner-dotec-carbon

Részletesebben

Leírás. Készítette: EMKE Kft. 2009. február 11.

Leírás. Készítette: EMKE Kft. 2009. február 11. Leírás Alkalmas: Jármővek mozgásának valós idejő nyomkövetését biztosító kommunikációra. A mozgás koordinátáinak eltárolására, utólagos visszaellenırzésére (pl. sebesség túllépés, vagy bejárt útvonal).

Részletesebben

UDVARI JÁTÉKOK. www.sulitech.com Ingyenes szállítás az egész országban! Tel.: 06 22 33 44 55

UDVARI JÁTÉKOK. www.sulitech.com Ingyenes szállítás az egész országban! Tel.: 06 22 33 44 55 UDVARI JÁTÉKOK 1 2 HOMOKOZÓLAPÁTOK Ezek a homokozó eszközök erős műanyagból készültek. Könnyen tisztíthatóak, esztétikusak és rendkívül tartósak. A homokozóban a gyerekek kedvükre alkothatnak, szerepjátékokat

Részletesebben

Tudja, hogy... könnyen kiszámíthatja az árat és egyszerűen megrendeli az alumínium keretek megrendelőlap segítségével, amely letölthető a www

Tudja, hogy... könnyen kiszámíthatja az árat és egyszerűen megrendeli az alumínium keretek megrendelőlap segítségével, amely letölthető a www Tudja, hogy... könnyen kiszámíthatja az árat és egyszerűen megrendeli az alumínium keretek megrendelőlap segítségével, amely letölthető a www oldalunkon? alumínium program Ajtó és fiók profilok Rápattintható

Részletesebben

Frog Strobe (Új) Ajánlott fogy. ár: 2.900Ft

Frog Strobe (Új) Ajánlott fogy. ár: 2.900Ft Termék katalógus 2011 Frog Strobe (Új) Első villogó 44610065WW 44610065BK 44610065KK 44610065PR 44610065MM 44610065NN 44610065OO 44610065PP 44610065RR 44610065HH 44610065TR 44610065ZZ LILA MAGENTA NARANCS

Részletesebben

ZARGES Z 300 / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre.

ZARGES Z 300 / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre. ZARGES / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre. A legtöbb Zarges termék esetében két különböző felépítésű modell között választhat. Mindkét esetben egyértelmű a garantált

Részletesebben

DELL Vostro MONET14SKL1605_011_UBU-11

DELL Vostro MONET14SKL1605_011_UBU-11 DELL Vostro 5459 - MONET14SKL1605_011_UBU-11 (MONET14SKL1605_011_UBU-11) Bruttó ár: 204.990 Ft Termékcsalád: Vostro Termékvonal: Dell Notebook / Dell Laptop Termékvonal2: Notebook / Laptop Processzor:

Részletesebben

Sokoldalú 3D szkenner akár mostoha körülmények között is

Sokoldalú 3D szkenner akár mostoha körülmények között is Heavy Duty Quadro Kamerák: 4 x 5 Mpix Pontosság: 0.013 mm Fényforrás: R/G/B LED 2 mérési tartomány ToolKit Box támogatás Szett tartalma: evixscan 3D Suite, tripod, kalibrálótábla, Kemény szállító táska

Részletesebben

Szerszámtáskák / Ipari táskák ÁRLISTA Érvényes ig vagy visszavonásig

Szerszámtáskák / Ipari táskák ÁRLISTA Érvényes ig vagy visszavonásig Szerszámtáskák / Ipari táskák ÁRLISTA 2019 Érvényes 2019.12.31-ig vagy visszavonásig CHICAGO CASE Ütésálló HDPE táskák - Made in USA - Kiváló minőségű fémzár TSA funkcióval - Különlegesen merev szerkezet

Részletesebben

HU Akció. Kofferakció 2015. Érvényes: 2016, 02.29.-ig. Szerszámkofferek az ipar és a villamosszakma számára

HU Akció. Kofferakció 2015. Érvényes: 2016, 02.29.-ig. Szerszámkofferek az ipar és a villamosszakma számára HU Akció Érvényes: 2016, 02.29.-ig. Kofferakció 2015 Szerszámkofferek az ipar és a villamosszakma számára Szerszámkofferek osztályozása Típus: ABS ABS+ Típus: ABSfly HDPE Specifikációk Sorozat Cikksz.

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI

CLOSER TO YOU. Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI CLOSER TO YOU Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI Intraorális képalkotás Páciens kényelem és könnyű használat A lemez mérete és a pozicionálás megegyezik a tradicionális kisfilmes eljárással,

Részletesebben

Lenovo Ideapad YOGA3 PRO 80HE00MCHV (80HE00MCHV)

Lenovo Ideapad YOGA3 PRO 80HE00MCHV (80HE00MCHV) Lenovo Ideapad YOGA3 PRO 80HE00MCHV (80HE00MCHV) Bruttó ár: 0 Ft Termékcsalád: YOGA Termékvonal: Lenovo 2 az 1-ben Hibrid Notebook Termékvonal2: 2 az 1-ben Hibrid Notebook Processzor: Intel Core M Processzor

Részletesebben

GYÜMÖLCSÖK GYŰJTÉSE ÉS VÁLOGATÁSA

GYÜMÖLCSÖK GYŰJTÉSE ÉS VÁLOGATÁSA World Robot Olympiad 2018 WeDo Regular kategória (10 éves korig) A játék leírása, szabályok és pontozás AZ ÉLELMISZER FONTOS ÜGY GYÜMÖLCSÖK GYŰJTÉSE ÉS VÁLOGATÁSA Verzió: január 15. Tartalomjegyzék 1.

Részletesebben

W DS ÁLLÓSZEKRÉNYEK W SCHRACK INFO

W DS ÁLLÓSZEKRÉNYEK W SCHRACK INFO W DS ÁLLÓSZEKRÉNYEK 14 Hegesztett, porszórt acéllemez vázszerkezet, 1,5mm Magasság:,, 22, 27, 32, 37, 42, 45 és 47U Szélesség: 600 és 800mm Mélység: 600, 800, 900 és 00mm Szín: világosszürke RAL75 keret:

Részletesebben

Gyümölcsöző megoldások

Gyümölcsöző megoldások Gyümölcsöző megoldások Mi mindenre használható egy bankkártya méretű számítógép? Németh Gábor www.rpibolt.hu Mi is az a Raspberry PI? Raspberry PI Foundation Bankkártya méretű számítógép TV-re, monitorra

Részletesebben

MÉRETEK. Beülési szélesség cm-ben (SW) 32 34 36 38 40 42 44 46 48 50

MÉRETEK. Beülési szélesség cm-ben (SW) 32 34 36 38 40 42 44 46 48 50 MEGRENDELŐLAP 2012 B-4215/K (NE) REHAB-Trade Kft. 2000 SZENTENDRE, Kalászi út 3. Tel: 06-26-88-62-88 Fax.: 06-1-700-1721 Rendelésszám Méretvétel dátuma Méretvevő neve / aláírása Vevő neve címe Cégnév Megrendelés

Részletesebben

STARSET-24V-os vezérlés

STARSET-24V-os vezérlés STARSET-24V-os vezérlés FELHASZNÁLÓI KÉZI KŐNYV 24 vdc szárnyas kapu vezérlő OLVASSA EL A KÉZIKÖNYVET GONDOSAN HASZNÁLAT ELŐTT FIGYELMEZTETÉSEK: Telepítés előtt olvassa el az utasítást gondosan. Helytelen

Részletesebben

Dell Inspiron 3567 i3 notebook

Dell Inspiron 3567 i3 notebook AUDI VBK notebook A kategória Dell Inspiron 3567 i3 notebook Kitűnő választás otthoni vagy irodai használatra. Média lejátszáshoz, internetezéshez, munkához ajánljuk. Intel Core i3 2,0 GHz 15,6 FullHD

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv Rii i28c Vezetéknélküli Billentyűzet

Felhasználói Kézikönyv Rii i28c Vezetéknélküli Billentyűzet Felhasználói Kézikönyv Rii i28c Vezetéknélküli Billentyűzet 1141 Budapest, Fogarasi út 77. 1095 Budapest, Mester u. 34. Tel.: *220-7940, 220-7814, 220-7959, Tel.: *218-5542, 215-9771, 215-7550, 216-7017,

Részletesebben

KÜLTÉRI TORNAESZKÖZ CSALÁD. S-széria. Tornaeszközeink külterületen szinte bárhová elhelyezhetőek, mint például:

KÜLTÉRI TORNAESZKÖZ CSALÁD. S-széria. Tornaeszközeink külterületen szinte bárhová elhelyezhetőek, mint például: KÜLTÉRI TORNAESZKÖZ CSALÁD S-széria Kültéri tornaeszköz családunk a testmozgásra vágyók igen széles rétegének készült, harcot hirdetve a mozgásszegény életmód és a szabadidő hasznos eltöltésének szűkös

Részletesebben

DELL Inspiron 5758 (DI5758N GH1TD4BK-11)

DELL Inspiron 5758 (DI5758N GH1TD4BK-11) DELL Inspiron 5758 (DI5758N2-4005-4GH1TD4BK-11) (DI5758N2-4005-4GH1TD4BK-11) Bruttó ár: 0 Ft Ár: 100.000-125.000 Ft Termékvonal: Dell Notebook / Dell Laptop Termékvonal2: Notebook / Laptop Processzor:

Részletesebben

Termékek Ledgroup Hungary Korlátolt Felelőségű Társaság Kapcsolat: Kéri Gyula 06-70-392-8777. e-mail: keri.gyula@ledgroup.hu

Termékek Ledgroup Hungary Korlátolt Felelőségű Társaság Kapcsolat: Kéri Gyula 06-70-392-8777. e-mail: keri.gyula@ledgroup.hu Termékek Ledgroup Hungary Korlátolt Felelőségű Társaság Kapcsolat: Kéri Gyula 06-70-392-8777 e-mail: keri.gyula@ledgroup.hu KÉP MEGNEVEZÉS Cikkszám LED SPOTOK MR11 LED spot, MR11, 3W, DC 12V, fehér fény

Részletesebben

Méretek AGV1000. Műszaki adatok AGV1000. Vonóerő AGV1000 (kg) irányfüggetlen vezető nélküli szállítórendszer (FTS) fokozatmentes, max.

Méretek AGV1000. Műszaki adatok AGV1000. Vonóerő AGV1000 (kg) irányfüggetlen vezető nélküli szállítórendszer (FTS) fokozatmentes, max. ADATLAP Movexx AGV1000 2018 Műszaki adatok AGV1000 Méretek AGV1000 Megnevezés Alkalmazás Kocsik súlya Sebesség Kanyarsebesség Kanyar sugár Navigáció Hajtás Hajtott kerekek Fék Rögzítőfék Energiaellátás

Részletesebben

Kofferakció 2012. Akció. Szerszámkofferek az ipar és a villamosszakma számára. Érvényes: 2013, 02.28.-ig. 529, 00 332, 00

Kofferakció 2012. Akció. Szerszámkofferek az ipar és a villamosszakma számára. Érvényes: 2013, 02.28.-ig. 529, 00 332, 00 HU Akció Érvényes: 2013, 02.28.-ig. Kofferakció 2012 Szerszámkofferek az ipar és a villamosszakma számára Szerszámkoffer Secure Mobil 1000 V Kemény koffer, ABS -műanyagból, fekete, 2 szerszámtábla, számzárral,

Részletesebben

Leica Geosystems. Építőipari Viszonteladói Nap

Leica Geosystems. Építőipari Viszonteladói Nap Leica Geosystems Építőipari Viszonteladói Nap 13:30-14:00 Érkezés és vendégfogadás 14:00-14:45 Leica Disto - előnyök & értékek 14:45-14:55 Rövid szünet 14:55-15:40 Disto alkalmazások és csomagok 15:40-16:00

Részletesebben

Kiegészítő elemek. Talpak. Csövek. T-elemek. Egyéb kiegészítők

Kiegészítő elemek. Talpak. Csövek. T-elemek. Egyéb kiegészítők Talpak Csövek T-elemek Egyéb kiegészítők 79 TALPAK Egyedi igényeinek és megvalósítási terveinek kivitelezése érdekében az alábbiakban bemutatjuk azokat az OEK elemeket, melyek a különféle alkalmazási módok

Részletesebben

Méretek AGV2500. Műszaki adatok AGV2500. Vonóerő AGV2500 (kg) irányfüggetlen vezető nélküli szállítórendszer (FTS) fokozatmentes, max.

Méretek AGV2500. Műszaki adatok AGV2500. Vonóerő AGV2500 (kg) irányfüggetlen vezető nélküli szállítórendszer (FTS) fokozatmentes, max. ADATLAP Movexx AGV2500 2018 Műszaki adatok AGV2500 Méretek AGV2500 Megnevezés Alkalmazás Kocsik súlya Sebesség Kanyarsebesség Kanyar sugár Navigáció Hajtás Hajtott kerekek Fék Rögzítőfék Energiaellátás

Részletesebben

VIDEÓ INTERNET PROTOKOLL VIP RENDSZER

VIDEÓ INTERNET PROTOKOLL VIP RENDSZER 4 VIDEÓ INTERNET PROTOKOLL VIP RENDSZER Egy rendszer minden minden alkalmazáshoz A VIP rendszer egy csúcsminőségű videó beléptető rendszertechnológia kapcsolt szolgáltatásokkal, új adatátviteli utakkal,

Részletesebben

KÉP MEGNEVEZÉS Cikkszám Nettó ár/ Ft. LED spot, MR11, 3W, DC 12V, fehér fény SP1062 869. LED spot, MR11, 3W, DC 12V, meleg fehér fény SP1063 869

KÉP MEGNEVEZÉS Cikkszám Nettó ár/ Ft. LED spot, MR11, 3W, DC 12V, fehér fény SP1062 869. LED spot, MR11, 3W, DC 12V, meleg fehér fény SP1063 869 Nagykereskedelmi Árlista! Ledgroup Hungary Korlátolt Felelőségű Társaság Kapcsolat: Kéri Gyula 06-70-392-8777 Érvényes e-mail: keri.gyula@ledgroup.hu Visszavonásig KÉP MEGNEVEZÉS Cikkszám Nettó ár/ Ft

Részletesebben