LIBRI KIADÓ BUDAPEST

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "LIBRI KIADÓ BUDAPEST"

Átírás

1

2 LIBRI KIADÓ BUDAPEST

3 A fordítás az alábbi kiadás alapján készült: A Girl Walks into a Bar Hachette, Little, Brown Book Group, London, 2013 Fordította Steiner Kristóf Copyright Sarah Lotz, Helen Moffett, Paige Nick 2013 Hachette, Little, Brown Book Group Hungarian translation Steiner Kristóf, 2014 Magyar kiadás Libri Kiadó, 2014 Második kiadás ISBN Felelős kiadó a Libri Kiadó ügyvezetője Felelős szerkesztő Angyalosy Eszter Szerkesztette Szabolcsi Eszter Olvasószerkesztő Györke Mária, Ligeti Szilvia Műszaki szerkesztő Kovács Balázs Sándor Az elektronikus verziót készítette az ekönyv Magyarország Kft.

4 Egy lány belép a bárba Minden nő tudja, hogy egy szimpla kis bugyitól nem remélhet sokat az ember lánya. Ha vadítóan szexi akarsz lenni, fel kell áldoznod a kényelemed. Persze ez nem csak a bugyikra vonatkozik ha a kényelem számodra az elsődleges szempont, csekély az esélye, hogy kimondottan csinos vagy elegáns ruhát viselj. Merthogy az igazán menő cuccok alá magas derekú alakformáló bugyi dukál. Oké, lélegezni nem könnyű benne, de hát ez van. A zuhany alól kilibbenve hagyod, hogy a törülköződ a padlóra csússzon, és meztelenül kutatni kezdesz a fehérneműs fiókban ki legyen a befutó? Barátnőddel, Melissával hetek óta tervezgetitek, hogy becsiccsentve a nyakatokba veszitek a várost, és aki az utatokba akad, annak nincs irgalom. Sanszos, hogy izgalmas éjszaka elébe nézel. Itt ez a méregdrága tanga, lila csipkéből, selyemszalaggal szegélyezve. Ahogy végigsiklik az ujjbegyed a bársonyos pánton, egészen elérzékenyülsz nem is emlékszel, mikor volt utoljára alkalmad szexi fehérneműbe bújni. Közvetlenül mellette hever a legnagyobb kedvenced: a tökéletesen kényelmes pamutbugyi. Már nem olyan feszes az anyaga, mint új korában, és a színe is megfakult a mosástól, de őszintén szólva éppen ezt szereted benne. Ahogy megpillantod a magas derekú alakformáló bugyit, ösztönösen behúzod a hasad. Pont olyan érzés viselni, mintha kolbászbélbe töltöttek volna, de legalább lelapítja a pocakot. Na de mi van, ha befigyel egy kis móka ma éjjel? Egyrészt a világ legkevésbé erotikus ruhadarabja, másrészt konzervnyitóval kell majd kihámozni belőle. Lehet, hogy bugyi nélkül kéne nekiindulni az éjszakának? Elmosolyodsz a gondolatra. Na, ezt még sosem próbáltad. Pedig milyen izgató lenne arra gondolni, hogy senki sem tudja a titkodat: a szoknyád alatt nem viselsz semmit! Ha a lila csipketanga mellett döntesz, lapozz ide! Ha a pamutbugyit választod, lapozz ide! Ha az alakformáló bugyira szavazol, lapozz ide! Ha bugyi nélkül veted bele magad a buliba, lapozz ide!

5 A lila csipketanga mellett döntöttél Elvégzed az utolsó simításokat a sminkeden, majd távolabb lépsz a tükörtől, hogy megcsodáld a végeredményt. Mostanában csak őrült iramban melóztál időtlen idők óta nem csípted ki így magad, szinte már el is felejtetted, milyen jó móka. A mélyen dekoltált kis fekete ruha pont a megfelelő helyeken emeli ki a domborulataidat, a kedvenc magas sarkúdban gyönyörű a lábad, a termeted pedig akár egy istennőé. Elégedetten konstatálod: a lila tanga volt az ideális választás. Ki tudja, ma éjjel talán végre véget ér az aszály! Talán végre szerencséd lesz Lapozz ide!

6 A pamutbugyit választottad A tükörbe pillantasz. Határozottan jól néz ki a kis fekete ruha a fekete, gigamagas sarkú cipővel. Nem is emlékszel, mikor érezted magad utoljára igazán szexinek de ma este végre megtört az átok. Megfordulsz, hogy megnézd magad hátulról is, és elszörnyedve pillantod meg, ahogy a bugyogó vaskos varrása otromba redőt rajzol a finom anyagú, testhez simuló ruhádra. Na, ez felejtős. Lekapod a nagyibugyit, és ismét eszedbe jut: mi lenne, ha bugyi nélkül nyomnád végig az éjszakát? Ha bugyi nélkül vágsz neki a bulinak, lapozz ide! De aztán meggondolod magad. Mi van, ha hűvösre fordul, vagy éppenséggel túl forróra? Inkább kihalászod a lila csipketangát a fiókból. Nagy nehezen beleevickélsz óvatosan, nehogy kiszakítsd a magas sarkakkal. Lapozz ide!

7 Az alakformáló bugyit választottad Akrobatikus mutatvány belepréselni magad ebbe a kínzóeszközbe. Ki találhatta fel?! Nyilván egy szadista, aki gyűlöli a női nemet. És mégis miből csinálták? Tuti ugyanabból az anyagból, amiből az űrruhákat varrják. Az ágyra fekszel, veszel egy mély levegőt, és átpasszírozod rajta a lábadat. Épp mielőtt fulladásközeli állapotba kerülnél, sikerül a hasadat is a bugyiba erőltetned. Letörlöd a homlokodon gyöngyöző izzadságot, és a tükör elé vánszorogsz, hogy csekkold a látványt. A jó hír, hogy a hasad lapos. Sőt már-már természetellenes módon befelé horpad. A rossz, hogy szédülés kerülget, az egyik bordád mintha megrepedt volna, leülni pedig valószínűleg nem fogsz ma éjjel. Persze mindenki tudja, hogy a szépségért szenvedni kell, de ez azért túlzás. Felkapod az ollót, és vesszen a hóhér! csatakiáltással levágod magadról a műszálas kényszerzubbonyt. Micsoda megkönnyebbülés! A lila tanga után nyúlsz, és felhúzod. A merev szövet után olyan érzés, mintha pehelytollakkal cirógatnának. Visszafojtott lélegzettel állsz a tükör elé. Semmivel sem nézel ki rosszabbul, mint az alakformálóban, ám végre semmi sem akadályoztatja a vérkeringésedet. Legfeljebb majd behúzom a hasam jegyzed meg magadban, és a táskád után nyúlsz. Lapozz ide!

8 Le a bugyival! A konyha felé veszed az irányt, hogy tölts magadnak egy kis bort. Finoman ringatod a csípődet, fura érzés, hogy nincs rajtad bugyi. Kellemes, ahogy a combjaid minden lépéskor lágyan összeérnek. Mintha minden egyes mozdulattól kicsit jobban beindulnál a tested deréktól lefelé átvette az uralmat az agyad felett. Szóval ezért pörög a pasik agya állandóan a szexen! Hiszen ők egy lépést se tehetnek anélkül, hogy ne éreznék: van valami a lábuk között. Borospohárral a kezedben visszalibegsz a hálószobába. Ez a rövid séta elég volt ahhoz, hogy tetőtől talpig átjárja a tested a forróság. Na jó, ez azért mégiscsak túlzás! Három orgazmusom lesz, míg eljutok a bárig. gondolod magadban. Mégis szükség lesz legalább egy falatnyi bugyira a ruhád és a bőröd közé, különben minden alkalommal pipacsvörös leszel, ha valaki rád pillant. A lila csipketanga után nyúlsz az is majdnem olyan, mintha nem is lenne! Lapozz ide!

9 Megérkezel a bárba Nem győzöl pislogni, hogy hozzászoktasd a szemed a bár tompa fényeihez. A háttérzene kellemesen lüktet a hangszórókból érzed, ahogy a ritmus átjárja a tested. Várakozással teli, kellemes borzongás. Az utóbbi időben semmi más nem létezett számodra, csak a munka a móka pedig rendre elmaradt. Ez az éjszaka azonban csakis a felhőtlen szórakozásé. Életedben nem jártál még itt, az elegáns, menő bár a barátnőd ötlete volt. Tényleg, hol van Melissa? Keringeni kezdesz a tömegben, reménykedve, hogy kiszúrod őt valahol. A terem egyik oldalán mahagónipult fut végig, a stílusos göncökbe bújt férfiak és nők nevetgélve flörtölnek egymással mellette. A bár hátsó része kordonnal van elkerítve, és egy akkora kidobóember őrzi, mint Conan, a barbár. Ez lehet a VIP-szekció. Esélyed sincs bejutni. Mostanra végigpásztáztad az egész helyet, de Melissának semmi nyoma, úgyhogy bekukkantasz a szeparékba is. A szemed sarkából észreveszel egy szívdöglesztően sármos férfit, aki épp nagy lelkizésben van a haverjával. Valamivel idősebb ugyan nálad, de tagadhatatlan, hogy piszkosul vonzó az a George Clooney-típus. Mikor felpillant, elkapja a tekintetedet, és mélyen a szemedbe néz. Micsoda igéző szempár! Fülig vörösödsz, majd gyorsan az órádra pillantasz így legalább nem kell tovább farkasszemet nézned vele. Öt perccel múlt nyolc, időben érkeztél. Hol a fenében lehet Melissa? Még egyszer alaposan körülnézel, majd kiszúrsz egy üres bárszéket a pult mellett. Mr. Igéző továbbra is téged bámul. Szinte érzed a tekintetét a hátadon, amitől lúdbőrös leszel. Helló, mit adhatok? szólít meg a pultos srác. Ahogy ránézel, leesik az állad. Hogy lehet egy pultos fiú ilyen cuki? És nem túl fiatal ahhoz, hogy alkoholt szolgálhasson fel? A bőre hamvas, kávébarna haja és szeme pedig tökéletes harmóniában ragyog. Fehér vászoninget és klasszikus kék farmert visel. Ahogy lepakol néhány üres poharat a pultról, félszegen, édesen rád mosolyog. Lazán áthajít a válla felett egy üres sörösdobozt, egyenesen a szemetesbe. A feltűrt ingujj láttatni engedi kidolgozott alkarját. Azon jár az agyad, hány éves is lehet. Talán huszonegy huszonkettő? Hm szívesen megtanítanád egy-két trükkre. Még mindig nem döntötted el, mit rendelj. Egy ilyen puccos helyen minimum pezsgőt illik szürcsölni. Vagy talán valami koktélt? Egy Martini, mondjuk, jólesne. Aztán eszedbe jut a megoldás, valami filmben hallottad: Kérhetnék egy proseccót? Szívből reméled, hogy helyesen ejtetted ki. A pultos srác félresimítja a haját a homlokából, és ismét megvillantja azt a cuki, félénk mosolyt. Másodszorra is letaglóz.

10 Egy prosecco rendel! mondja, és egy pezsgőspohárért nyúl. Ahogy az inge kissé felcsúszik, feltárul lapos, kockás hasa. A köldökétől sötét, selymes szőrcsík fut a farmerja gombjáig. Önkéntelenül megnedvesíted az ajkadat. Hol a fenében van már Melissa? Ezt neki is látnia kellene. És meg kell köszönnöd a kitűnő pár azaz bárválasztást. Keresztbe vetett lábbal ülsz a széken, és erősen összeszorítod a combodat. Ebben a pillanatban vibrálni kezd a mobilod, amire összerezzensz. SMS Melissától. Még mindig a melóban. Gonosz nagyfőnök rám zúdított egy csomó horrorhatáridős feladatot. Bocsi! Éreztem, hogy ez nem lesz az én estém :( Élvezd helyettem is :) Egy ütemet kihagyott a szíved. Mi van?! Meredten bámulod a telefonodat. Itt állsz kifenvekikenve, az estének pedig lőttek? Ha legalább előbb szólt volna! És különben is, mikor tanul már meg végre nemet mondani annak a dirigáló seggfejnek? Már nem is igazán kívánod a piát, de a pultos fiú már nagy szakértelemmel csurgatja a buborékoktól csillogó bort a poharadba. Kicsit megdönti, csurig tölti, majd eléd rakja, és ismét rád mosolyog. Milyen lenne végigsimítani a hüvelykujjaddal a telt, csókolni való ajkán? Visszamosolyogsz, és a táskád után nyúlsz, hogy előkeresd a tárcád. Nem, nem, hagyd csak! mondja. Csak nem rád mozdult? Már épp nyitnád a szád, hogy megköszönd, de szabadkozva hozzáteszi: Nem én Az a pasas, a pult végénél. Lássuk csak azt a hódolót! Rikító színű inge a mellkasa közepéig kigombolva. Mintha a teste szőrháztartása teljes egészében erre a kéttenyérnyi területre összpontosult volna legalábbis a fejéről biztosan minden hajat lespórolták. Vastag aranyláncának medálja a pocakján pihen. Ráharap egy fogpiszkálóra, és párducléptekkel elindul feléd. Mekkora klisé ez a pali! Talán ha nem nézel rá, veszi a lapot Nem, nincs ilyen mázlid. Helló, drága! morogja, miközben egyik szájzugából a másikba csúsztatgatja a fogpiszkálót. Szabad ez a hely? kérdezi, és mielőtt még válaszolhatnál, elterpeszkedik a melletted lévő széken. A nevem Stanley Gleen közli büszkén, mintha kutya kötelességed lenne tudni, ki ő. Decensen böffent egyet, és az arcodba csap a fokhagymaszag. Amennyire csak tudsz, hátrahőkölsz, de nincs menekvés. Bocsásson meg, kisasszony, de hát jobb kint, mint bent, ugyebár. Két kezéből pisztolyt formál, és rád kacsintva kettőt csettint a nyelvével, mintha elsütné alkalmi fegyverét. Legszívesebben, azonnal elküldenéd a pokolba ezt a bohócot a mellparókájával együtt, de nem akarod megbántani, és jelenetet rendezni is kínos lenne. Mindenesetre úgy fordítod a székedet, hogy ha közelebb merészkedik a nukleáris leheletével, a megfelelő pillanatban tökön rúghasd. Már épp azt fogalmazod magadban, hogyan lehetne udvariasan lekoptatni, amikor valaki a

11 válladra teszi a kezét. Megfordulsz, és döbbenten ismered fel a George Clooney-fazont, akire szemet vetettél Melissára vadászva. Szívem, bocsáss meg, hogy késtem mondja, majd csókot lehel az arcodra. Bár váratlanul ér a közelsége, a bűzbomba után kifejezetten jólesik ez a friss lehelet. Cédrus- és nemesbőr-illata van. Sötét hajába itt-ott ősz szálak vegyülnek, és ahogy elmosolyodik, megvillannak a nevetőráncok a szeme mellett. A legnagyobb természetességgel átöleli a válladat, a másik kezét pedig Stanley felé nyújtja. Köszönöm, hogy nem hagyta unatkozni a feleségemet. Állandóan késésben vagyok, tudja, az üzlet. Bár tisztában vagy vele, hogy arcátlanul kihasználod a helyzetet, egy kicsit hátradőlsz, hogy jobban belesimulj megmentőd karjában. Mellparóka motyog valamit, aztán lemászik a székről. Ahogy kezet fognak, megrándul az arca, és eltűnt a fogpiszkáló a szájából. Titkon reméled, hogy lenyelte. Mellparóka vöröseslila képpel kullog vissza a pult végébe. Helló, Miles vagyok mutatkozik be új ismerősöd, és leveszi a kezét a válladról. Én pedig hálás feleled. A bőröd még mindig bizsereg, ahol megérintett. Remélem, nem voltam túl szemtelen. Megoldottam volna magam is, de köszönöm a segítséget mosolyogsz rá. Kétségem sincs felőle, hogy egyetlen pillantásoddal képes lettél volna megsemmisíteni, de őszintén szólva úgyis szükségem volt valami ürügyre, hogy bemutatkozhassak. Ígéretesen hangzik. De mielőtt még megkérdeznéd, nem inna-e veled valamit, meghátrál. Sajnos most vissza kell mennem a kollégámhoz. Kicsit túlórázunk. Ó, hogyne nyögöd zavartan. Imádnád, ha veled maradna, de fogalmad sincs, hogyan add a tudtára. Még egyszer köszönöm. Nem, én köszönöm feleli ő, és egy hosszú pillanatig mélyen a szemedbe néz, mielőtt visszafordulna az asztalához. Révetegen bámulsz utána. Tökéletesen szabott szövetnadrágot visel, egészen halvány csíkokkal barázdált ingének gallérgombját nyitva hagyta. Elegáns szerelés és nyilvánvalóan nem olcsó. Váratlanul visszapillant rád lebuktál. Mosolyog és integet. Visszamosolyogsz, és a poharad után nyúlsz. Mintha kicsit kiszáradt volna a torkod. Adhatok még egyet? kérdi a pultos srác, miután egy hajtásra lehúzod a proseccót. Jólesnek a buborékok, de mivel szomjas vagy, inkább egy Perrier-t rendelsz. Prosecco, Perrier valaki nagyon mediterrán hangulatban van ma jegyzi meg a fiúcska. Nahát, ez nem a szokásos duma! Kicsit alaposabban is szemügyre veszed. Még ebben a mesterséges fényben is mintha ragyogna a bőre. Mit keres egy ilyen srác, mint te, ezen a helyen? kérdezed, majd rájössz, hogy ez már kőkemény flörtnek számít. De sebaj. Majd a bubikra fogod. Az unokatesómat helyettesítem mondja. És amúgy is jól jön a pénz, drágák a tankönyvek. Csak nem egyetemista vagy?

12 De igen, és könyörgök, ne kérdezd meg, mit tanulok! Nem terveztem, de most már felcsigáztál. Vallásfilozófiát. Keleti vallásokra szakosodtam feleli szerényen. Tényleg? Gondolom, ez nem jelenti karrierlehetőségek millióit, ha végzel Komolyan néz rád. Meglepődnél. Leginkább a nemzetközi békefenntartás érdekel, szívesen dolgoznék mondjuk az ENSZ-nek Bejárnám a világot, tudod. Ez egyre érdekesebb. Angyali arc, ördögi test, és még agya is van mellé? Ráadásul tényleg a világbékéért akar küzdeni! Lassan és csábítóan rámosolyogsz vállalva a kockázatot, hogy mindjárt csattan a bilincs a csuklódon fiatalkorú megrontása miatt. Igazából még többet is bevállalnál, mint egy mosolyt De előbb irány a női szakasz. Ha vad flörtbe bonyolódsz egy kétségbeejtően cuki huszonévessel, jobb, ha előtte lecsekkolod a sminkedet. A mosdóban puha, nyugtató fények oázisa fogad. A tükör előtt egy másik nő igazítja épp a sminkjét. Micsoda drámai külső ilyet nem mindennap lát az ember! Laza kontyba fésült, fényes hajfürtjeit korallfésű tartja össze. Két szemöldöke középen csaknem összeér, orcáján szépségpötty. Hosszú szoknyája lágyan simul a csípőjére, az anyaga meg-megcsillan a tompa fényben. Tuti, hogy valami vintage cucc, talán Valentino. Észreveszi a tükörből, hogy bámulod. Végigmér, majd mint akinek tetszik, amit lát rád mosolyog. Feszes csipkefelsőjében kirajzolódik tökéletes formájú melle, ami vagy immúnis a gravitációra, vagy a csaj a női nem történetének legdrágább, legaprólékosabban megtervezett melltartóját viseli. Mellette valahogy szürkének érzed magad a sima kis fekete ruciban mint egy galamb, aki életében először találkozik pávával. Bocsáss meg, hogy elfoglalom a tükröt mondja. Finoman, nőiesen rekedt a hangja, és az összhatást egy kis akcentus is színezi. Semmi gond, úgyis be kell ugranom még pisilni osztod meg vele a tervedet, majd rájössz, hogy egy ilyen elegáns nő számára ez talán kicsivel több infó volt a kelleténél. Ismét rád mosolyog, te pedig sietve a vécéfülkébe menekülsz. Majd kiugrik a helyéről a szíved. Nem tudod kiverni a fejedből azt a szépségpöttyöt. Miután végeztél, kezet mosol, és előkapod a neszesszeredet. Ahogy sejtetted: a szemfestéked elkenődött, és egy kis rúzs sem ártana. Imádom a hajadat! veti oda neked a titokzatos nő, miközben a fésűd után kotorászol a táskádban. Köszönöm feleled, és önkéntelenül a fejedhez kapsz, mondanom sem kell, hogy én pedig ölni tudnék a te hajadért. Mindig így van ez. Folyton azt akarjuk, ami nem lehet a miénk állapítja meg. Képtelen vagy levenni róla a szemed. Megdöbbenve tapasztalod, hogy egyértelműen

13 beindultál. Legszívesebben finoman végigfuttatnád a nyelved azon a szépségpöttyön Erre nem számítottál! Várj, van rajtad egy kis na, majd én mondja, azzal szembefordul veled, és határozottan a tenyerébe fogja az álladat, míg egy papír zsebkendővel letörli a szemedről az elkenődött festéket. Az arca olyan közel van a tiédhez, hogy alig kapsz levegőt. Teljesen elkábít az illata, az a balzsamos, egzotikus fűszerkeverék. A táskájába nyúl, majd előkap egy szemceruzát meg egy szemhéjpúdert, és meglengeti őket a szemed előtt. Ugye, nem bánod? Hunyd le a szemed! Bár nem tudod pontosan, mire készül, engedelmeskedsz. Kissé beleborzongsz, ahogy a ceruzával finoman csiklandozza a pilláid tövét, majd ujjbegyével gyengéden eldolgozza a festéket. Aztán megismétli a műveletet, ezúttal palaszürke szemhéjpúderrel, a kontrasztot pedig egy világos árnyalattal emeli ki. Gyengéden dolgozza rá a szemhéjadra a finom port, egészen a szemöldökcsontodig. Olyan puha az érintése és olyan nehéz higgadtnak maradni! Kissé csalódottan konstatálod, hogy alkalmi sminkmestered dolga végeztével hátralép. Kész jelenti be. Nem vagy semmi, chica teszi még hozzá, majd a tükörre mutat. Odapillantasz. Hála a füstös sminkednek, a szemed életében nem tűnt még ilyen hatalmasnak. Érdekes, amikor egyszer otthon megpróbálkoztál ezzel, úgy néztél ki, mint egy másnapos panda. Lehet, hogy a titokzatos nő valamiféle modell? Egyszer csak feléd nyújtja valószínűtlenül vékony karját, amelyen ezüst karkötők csörögnek, ujjaival finoman kinyitja a tenyeredet, és egy összehajtott cédulát tesz bele. Szerintem ezt értékelnéd Jó, hogy találkoztunk. Remélem, még látlak mondja, majd felkapja a táskáját és magabiztosan, ringó csípővel az ajtó felé indul. Köszi a szememet! kiáltasz utána pár másodpercnyi késéssel. Ahogy kilép az ajtón, azonnal kihajtogatod a cédulát. Egy szórólapot nyomott a kezedbe, egy közeli galéria kiállításának a megnyitójáról. A képről egy női arc tekint rád, egészen szűk kivágásban. Hiszen ez ő! Azonnal felismered azt az igéző szemet. Ujjaidat végighúzod a lap aljára írt szövegen: Immaculata. Vajon ez a neve? Vagy ez a kiállítás címe? Esetleg a művészt hívják így? A táskádba csúsztatod a szórólapot, és kilépsz az ajtón. Újra a bárban vagy ám a titokzatos nőnek már nyoma sincs. Talán már át is ment a megnyitóra. Újra a pultnál, újra kétségek között. Mit is keresel itt tök egyedül, puccparádéban? A szépséges bárpultos fiúcska épp el van foglalva egy csapat hangos vendéggel a pult másik végében, Mr. Igéző továbbra is elmélyülten diskurál a kollégájával. Maradhatnál még egy italra, vagy akár át is nézhetnél arra a kiállításra ott legalább tuti van büfé! Ha úgy döntesz, maradsz még egy italra, hátha történik valami, lapozz ide! Ha úgy döntesz, hogy benézel a kiállításra, lapozz ide!

14 Úgy döntöttél, maradsz még egy italra, hátha történik valami Az angyalarcú bárpultos elindul feléd a Perrier-vel. Már el is felejtetted, hogy rendeltél egyet. Megköszönöd, majd a mobilodért nyúlsz, hogy dobj egy szemrehányó SMS-t Melissának. Bocsásson meg szólít meg egy mély hang. Ahogy felpillantasz, belefájdul a nyakad. Egy mamutfenyő áll előtted, de tényleg, minimum két méter magas, és majd egy méter széles a válla. Fekete öltönyt visel, melynek zsebéből vékony kábel fut a füléig. Nem tudom, észrevette-e, de ma este itt van a Space Cowboys mutat hüvelykujjával a VIP-rész felé. Valóban? préseled ki magadból zavartan, miközben megpördülsz a széken, és a nyakadat nyújtogatod, hogy odaláss. Biztos akkor érkezett a csapat, amikor te a sminkedet igazgattad. A VIP-helyiség mostanra megtelt, épp két pincérnő siet be pezsgősvödrökkel a kezében, a vörös bársonykordon mellett pedig egy gorilla vigyáz rá, hogy csakis a legfontosabb és legszebb vendégek juthassanak be. A tömegben megpillantod a frontembert, Jerryt, amint két modellcica csimpaszkodik belé két oldalról. Úgy viseli a szösziket, mint te a blézeredet. Szóval, Charlie megkért, hogy kérdezzem meg, nem csatlakozna-e hozzá egy italra nyögi ki a pasas. Tényleg? hitetlenkedsz. Nyilván a frissen festett szemednek köszönheted a meghívást. Ha valaha az életben találkozol még egyszer azzal a titokzatos nővel a mosdóból, mindenképp meg kell köszönnöd neki. Ő a dobos, igaz? kérdezed, miközben a VIP felé nyújtogatod a nyakad, hátha kiszúrod a hódolódat. Igen, meg is van: egy bőrkanapén ül a gitárossal, akinek a neve valahogy épp nem akar az eszedbe jutni. Elkapja a tekintetedet, és feléd int. Gyorsan kihúzod magad, és a Perrier-d után nyúlsz, magadban azt kívánva, bárcsak valami erősebbet rendeltél volna. Igazán megtisztelő. De ha Charlie a Space Cowboysból azt akarja, hogy csatlakozzam hozzá, egész nyugodtan emelje fel a seggét, és szálljon alá a pórnéphez ide, a való világba feleled. Majd ha ő kérdez meg, és nem a testőrét küldi, hogy végezze el a piszkos munkát, átgondolom. Már ne vegye magára teszed egyértelművé az álláspontodat. Nem vettem feleli a kétajtós szekrény. Mintha egy aprócska mosolyt vélnél felfedezni a szája sarkában. De ugye tényleg tudja, ki ő? Az se érdekel, ha ő maga a méltóságos Vilmos herceg, ha akar tőlem valamit, tudja, hol talál azzal kikandikálsz a kilátást eltakaró testőrhegy mögül, a tekinteteddel megkeresed Charlie-t, megvillantod a legördögibb, legszexibb mosolyodat, és felé emeled poharad. Ahogy gondolja feleli a szekrény, és most már határozottan vigyorog. Visszafordulsz a bárpult felé, a kezed kissé remeg.

15 A bár mögötti tükörben tisztán látod, mi történik a VIP-ben. A gorilla Charlie-hoz hajol, és a fülébe súg valamit, aki erre kissé megemeli a szemöldökét, majd előredől a kanapén, és egyenesen rád néz. Igyekszel közönyösnek mutatkozni, de azért kínosan ügyelsz rá, hogy behúzott hassal ülj. Charlie hátradől, és felkacag. Egy pillanatra sem veszed le a szemed a tükörről, és már látod is, ahogy kilép a képből, és komótosan a bár felé veszi az irányt. A hasad liftezni kezd. Kétség sem fér hozzá, hogy feléd sétál. Van pár másodperced, hogy begyakorold a meglepett arckifejezést. A legtöbben általában a frontemberre vannak rágerjedve, de te nem tartozok közéjük: van valami a dobosokban, ami mindig is felcsigázott. Talán, hogy általában igazi rosszfiúk. Charlienak félhosszú haja van, egy tincs hanyagul a szemébe lóg. Magas és vékony, a karját minden négyzetcentiméteren tetoválások borítják. Az egyik, valami szöveg, a vállától egészen a kézfejéig fut. Ahogy elképzeled, milyen lenne végigfuttatni rajta az ujjaidat, a tarkódon hullámozni kezdenek a pihék, mint a közönség egy rockkoncerten. Helló szólít meg, mikor melléd ér, és a bárnak dőlve feléd nyújtja a kezét. Örülök a találkozásnak, a méltóságos Vilmos herceg vagyok. Bár előre eltervezted, hogy hűvös maradsz, nem tudsz uralkodni magadon: hangosan felnevetsz. Megrázod a kezét, pedig kissé izzadt a tenyered az izgalomtól. Az ujjai elnyelik a tiéd. Jesszus, mekkora kezed van! szalad ki a szádon, majd finoman bokán rúgod magad, amiért már megint hangosan gondolkodtál. Hát, ja válaszolja Charlie, és maga elé tartja a hatalmas kezeket, mintha életében először látná. Tudod, mit mondanak a nagy kezű pasikról Fülig vörösödsz. Nana, mire gondolsz, te rossz kislány? Azt szokták mondani, hogy a nagy kezű pasik az igazán jó dobosok! Valóban? kérdezed ártatlanul. Egy merész elhatározással elkapod a kezét, és a két tenyered közé fogod. Esküszöm, soha életemben nem láttam még ekkora kezet. Nem kerestek a Guinnessrekordok könyvétől? viccelődsz, majd felfelé fordítod a tenyerét. És ez az életvonal minimum száz évet jósolok neked! mondod mosolyogva, miközben végighúzod a kisujjad hegyét az életvonalán. Látnod kéne a lábamat, az sem semmi büszkélkedik, majd a bárpulthoz fordul, hogy rendeljen. Szóval így mulat a pórnép? Üdv a való világban! Tudod, nem gyakran esik meg velem, hogy egy férfi egy másikat küldjön oda, amikor akar tőlem valamit. Kicsit olyan érzésem volt, mintha visszacsöppentem volna az oviba. Igazad van, kicsit arrogáns voltam. Mit szólnál, ha meghívnálak egy italra, engesztelésképpen? Igaz, egy ponton lehet, hogy szükségem lesz a kezemre, legalább a fizetéshez... Ekkor veszed észre, hogy még mindig szorongatod a kezét gyorsan elereszted, mintha csak forró szenet tartottál volna a tenyeredben. A gondolatok úgy cikáznak a fejedben, mint a

16 buborékok a pezsgőben. Köszönöm, egy ital jólesne. Az ujjaival gyors ritmust ver a bárpulton. A pultos fiú közelebb lép, de egy pillanatra hátrahőköl, amikor felismeri. Mit hozhatok? érdeklődik. Charlie rád pillant, a szeme huncutul csillog. Két tequliát kérnénk. Naranccsal, nem citrommal. Már épp tiltakozni kezdenél, hogy te a magad részéről maradsz inkább a proseccónál, de Charlie felhúzza a szemöldökét, te pedig beletörődsz, hogy nincs más választásod: tequilázni fogsz egy Space Cowboyjal. Persze nincs is ezzel semmi gond: sanszos, hogy ő a legvonzóbb pasi a bárban, sőt talán az egész országban. És a keze ó, az a hatalmas, szexi keze! Ez egy soha vissza nem térő alkalom, naná, hogy jöhet az a tequila! Ma éjjel te vagy Alice, ez pedig itt Tükörország, ami azt jelenti, hogy nemcsak jogod, de kötelességed őrültségeket csinálni, különben egy életen át bánkódhatnál, hogy vajon mit hagytál ki. Vagy mégsem olyan jó ötlet? Pontosan tudod, mi történik veled, ha tequilát iszol, pláne arra a pezsgő cuccra. A gátlásaid az erényeddel együtt repülnek ki az ablakon! Egyetlen pohárka és nincs visszaút. Átpartizni az éjszakát egy rocksztárral? Egyszerre vagy izgatott és feszült a gondolattól. Charlie-ra mosolyogsz, és igyekszel eldönteni, hogy bólogass vagy inkább ingasd a fejed. Minden erőddel azon vagy, hogy higgadt maradj, pedig belül szikrázol, mint valami olcsó kínai tűzijáték. És mi lehet Mr. Igézővel, a sármos George Clooney-hasonmással? Ő és Charlie tűz és víz. Még mindig habozol, de a pultos srác már tölti is a tequilát, majd egy csinos narancsszeletet biggyeszt a pohárra. Charlie eléd csúsztatja a varázsitalt, és tósztra emeli a poharát. Komoly kísértés Ha úgy döntesz, hogy betequilázol a rocksztárral, lapozz ide! Ha úgy döntesz, hogy passzolod a tequliát és a rocksztárt, lapozz ide!

17 Úgy döntöttél, hogy betequilázol a rocksztárral Miért is ne? Elvégre nem arról van szó, hogy feleségül kért, szó sincs romantikus lovaglásról a naplementében meg fehér fakerítéses kertes házról pontosan tudod, milyen játékba mész bele. Ám ha ügyesen játszol, lehet még ebből örök boldogság legalábbis ma éjszakára. Igyunk a méltóságos Vilmos hercegre! mondja Charlie, és a poharát a tiédhez koccintja. Felhajtod a tequilát, és érzed, hogy az alkohol erős ízétől grimaszba rándul az arcod. Mohón kapod a szádba a narancsot, és szívni kezded, hogy enyhítsd az égető érzést. Charlie elneveti magát, majd a pultra csapja a saját üres poharát, és ő is a narancsba harap. Próbáltad már a body shot -ot? kérdezi. Megrázod a fejed. Érzed, hogy a tequila lassan eggyé válik a véreddel, és átjárja a tested a forróság. Charlie kicsit közelebb hajol. Hogyan lehetséges, hogy minden pórusából sugárzik a szexualitás? Szexillata van szex és tequila. Feléd nyújtja a kezét, és a füled mögé simít egy hajfürtöt. Megborzongsz az érintésétől, és képtelen vagy levenni a szemedet a karjáról mintha éreznéd a belőle áradó forróságot. Baromi egyszerűek a szabályok hajol közelebb hozzád. Ismét átjár az édes borzongás. Az ajka egészen közel van a tiédhez, akár meg is csókolhatnád. A számba veszem a narancsot, te pedig oda szórod a sót a testemen, ahová csak szeretnéd. Lenyalod a sót, lehúzod a tequilát, és kiharapod a számból a narancsot. Mehet? Talán jobb, ha nem próbálsz beszélni ebben az állapotban, ezért inkább csak finoman bólintasz. Lenyalni a testéről a sót már a gondolattól is nedves leszel! Még jó, hogy vettél fel bugyit. Hé, haver, jöhet még négy tequila, és ezúttal egy kis sót is kérnénk mellé! szól oda a pultos srácnak. Négy?! Úristen, mire vállalkoztál? A pultos fiú kitölti az italokat, és elétek rakja őket. Charlie a sószóróért nyúl, és a kezedbe nyomja. Te kezdesz közli, mintha valamiféle versenyre készülnétek. Hová akarod? Végigméred, de nem nehéz választani: a dobolástól izmos karját akarod! Add a kezed feleled számodra is meglepő magabiztossággal a hangodban. Érzed, hogy a mellbimbód nekifeszül a melltartód belsejének. Charlie mosolyogva bólint, majd fog egy szelet narancsot, és a fogai közé szorítja, úgy, hogy az édes gyümölcshús legyen feléd. Aztán kinyújtja a bal karját, amelyik nincs tele tetoválásokkal. Megragadod a bőre mintha égetné az ujjbegyeidet. Farkasszemet néztek, miközben az

18 alkarjára szórod a sót. Fölé hajolsz, és végig a szemébe nézve lenyalod a sócsíkot, a nyelvedet az alkarjának feszítve, hogy minél jobban érezd a bőre ízét és illatát. Majd úgy döntesz, jár neked még egy menet, nehogy véletlenül rajta maradjon egy kis só. A bőre csodás pézsma- és verejtékízű. Kitágult pupillával, mereven néz rád, miközben a nyelved végigszalad a karján. Felhajtod az italt, ő pedig közelebb hajol, hogy kiharaphasd a narancsot a szájából. Átkarolod a nyakát, magad felé húzod, és szorosan az ajkára tapasztod a tiedet, majd beleharapsz a narancsba. Elengeded a karját. Az öledbe ejti a tenyerét, és finoman megszorítja a combodat. Borzongat a tequila, a közelsége, a keze a combodon és a bőre íze. Kicsit hátradőlsz, a narancs savanykás ízétől fintorogva, ami még a tequiláét is elnyomta. Én jövök mondja Charlie mélyen a szemedbe nézve, és megnyalja a száját. Annyira kívánod, hogy ha megérintene odalent, valószínűleg másodpercek alatt elélveznél. Azt hiszem, a nyakadat választom jelenti be, miközben még mindig farkasszemet néztek. Nagyot nyelsz, ahogy feléd nyújtja a karját, a füled mögé simítja a hajadat a válladról, és finoman megérinti a nyakadat. Itt mondja. Tetőtől talpig libabőrös leszel, ahogy még közelebb hajol. Jobb, ha előbb megnyalom, másként nem tapadna meg rajta a só, nem igaz? kérdi. Bólintasz. A bőröd szomjazik az érintésére. Oldalra billented a fejed, hogy minél közelebb érezhesd magadhoz. Egyik kezével megtámasztja a nyakadat, majd a kulcscsontodtól egészen a füledig végignyalja a bőrödet. Ezután a narancsért nyúl, és az ajkaid közé teszi, hogy nemsokára kiharaphassa onnan. A sót a nyakadra szórja. Gyengéden szorítja a karodat, miközben forró nyelve végigsiklik a sócsíkon, a dekoltázsod vonalától a válladon keresztül egészen a füledig. Ha nem hagyja abba egy percen belül, könnyen lehet, hogy pusztán ennyitől elélvezel. Azt hiszem, kihagytam egy részt suttogja a füledbe, és visszatér a kulcscsontodhoz, majd finoman harapdálva a bőrödet, ismét végigsiklik a nyelve a nyakadon. Úgy érzed, elájulsz a gyönyörtől. Kaján mosollyal, mint aki jól végezte dolgát, felhajtja a tequilát, majd magához húz, hogy kiharapja a narancsot a szádból. Ahogy a szádhoz ér, érzed a só és a tequila ízét az ajkain. Még el tudtad volna viselni egy darabig a közelségét, de elenged, és a szemedbe néz. Mit szólnál, ha átmennénk a szállodámba? Van még pár testrészünk, amin kipróbálhatnánk a dolgot mondja, és a pultra csapja az üres poharat. Ha a rocksztárral tartasz a szállodájába, lapozz ide! Ha úgy döntesz, hogy inkább elbúcsúzol a rocksztártól, lapozz ide!

19 Úgy döntöttél, hogy a rocksztárral tartasz a szállodájába A kandalló mellett térdelsz a földön, egy puha, süppedős szőnyegen. Milyen közhelyes Vajon minden rocksztárnak van kandallója? gondolod magadban. Egy biztos: ilyen fényűző luxuslakosztályt csak egy igazi nagymenő engedhet meg magának. A hotel egy egész emeletét elfoglalja! Láthatatlan hangfalakból lüktet a zene, olyan, mintha a falakból és a plafonból szólna. A dal nem ismerős, de a mély, erőteljes basszus elvarázsol. Charlie eléd térdel, és egyetlen könnyed mozdulattal felhúzza a ruhádat, és segít kibújni belőle anélkül, hogy volna időd felfogni, mi is történik. Gyengéden hátradönt, a puha, bolyhos szőnyeg finoman csiklandozza a meztelen hátadat. Ne mozdulj! Nem fog fájni utasít rekedt hangon, te pedig beleborzongsz, ahogy a tequilát a köldöködbe tölti. A kérdés már csak az, hová szórjam a sót. Hová is súgja ráérősen, miközben végighúzza az ujját a köldököd vonalán, egészen a lila tanga csipkeszegélyéig. A body shot első szabálya kapja el az ujját, épp, amikor már élvezni kezdted az érintését. Kézzel tilos! Finoman ráharap a melltartód csipkéjére, és lassan lehúzza, fogai súrolják a mellbimbódat. Levegő után kapkodsz a bimbód olyan kemény és érzékeny, hogy legszívesebben vonaglanál a gyönyörtől, de nem moccansz, nehogy kilöttyenjen a tequila. Miután félrehúzta a melltartót a jobb melledről, vadul megnyalja a mellbimbódat. Egy szelet narancsot tart a szád, te pedig ráharapsz. Finoman a melledre fúj ott, ahol végignyalta. Még feszesebb lesz a bimbód, a tested tűzforró, és érzed, ahogy a pihék a tarkódon az égnek merednek. A mellbimbódra hinti a sót, te pedig sóvárogva várod, hogy lenyalja rólad. Amikor már épp úgy érzed, hogy egy másodpercig sem bírod tovább, a melledre hajol, és gyorsan lenyalja a sót kicsit túl gyorsan is, igazán elidőzhetett volna hosszabban. Az öledbe ejti a fejét, te pedig önkéntelenül is megfeszíted a hátad, ahogy mélyen a köldöködbe nyal, és kiszürcsöli belőle a tequilát, a nyelvével mohón gyűjti össze az utolsó cseppeket is. A testednek ideje sincs reagálni, a következő pillanatban már négykézláb áll feletted, két karja a fejed mellett, és vadul kiharapja a gyümölcsöt az ajkaid közül. A narancsszelet egy másodperc alatt eltűnik aztán hevesen megcsókol. Ahogy a testednek feszíti a csípőjét, a farmerján keresztül is érzed kemény farkát a lábad között. A bugyid teljesen átnedvesedett. Mohón csókolóztok, a nyelvetek egymásba fonódik még mindig érzed a tequila és a só ízét. Az ágyékának feszíted a csípődet, kétségbeesetten vágysz rá, hogy mélyebben érezd magadban. Meztelen lábadat a combja köré fonod, és magadra húzod, hogy egészen közel érezd a

20 keménységét. Elég ezekből a hülye ruhákból, érezni akarom a bőrét mondod magadban. Váratlanul hanyatt fordítod, letepered, és lovagló ülésben az ölébe helyezkedsz. Villámgyorsan nyúl a hátad mögé, hogy kikapcsolja a melltartódat, és kiszabadítsa a melledet. Ez nem fair! Szinte teljesen meztelen vagy, ő viszont gyakorlatilag tetőtől talpig fel van öltözve! Megragadod a csuklóját, és a tarkója mögé szorítod a karját. Megpróbál a mellbimbód után kapni, de húzni akarod egy kicsit. Most én jövök zihálod, a medencédet szorosan nekipréselve. Alig tudod visszafogni magad, ahogy megérzed a farka keménységét. Tudod, hogy elég, ha csak egy kicsit közelebb jön, vagy ha csak még egy percig érzed a nadrágján keresztül, és elélvezel. De még nem akarsz elmenni más terveid vannak. Felemeli a fejét, hogy megcsókoljon, de csak egy másodpercig engeded neki, aztán elkapod a fejed. Most te diktálsz. A puha szőnyegen térdelve a lábad közé fogod a csípőjét, majd elereszted a csuklóját, és egy mozdulattal lehúzod, szinte letéped róla a pólót. Aztán lassan, gyengéden végigcsókolod izmos mellkasát, közben egy-egy pillanatra finoman a fogaid közé szorítod a mellbimbóját, ő pedig mély, szinte morgó hangon nyög fel a kéjtől. Gyors mozdulattal gombolod ki a farmerját, és ahogy kezded lehúzni róla, előkerül hatalmas, kőkemény férfiassága valószínűleg a legnagyobb, amit valaha láttál. Kicsit még meg is ijeszt a gondolat, hogy nemsokára benned lesz. Felemeli a fejét a szőnyegről, és büszke mosoly ül ki az arcára. Ne mozdulj szólsz rá, és tequilát löttyintesz a köldökébe egy kicsit túl sokat is. Nézed, ahogy az ital végigcsorog a testén, minden irányba. Kis patakokban folyik le az ágyékán, végig a fekete szeméremszőrzeten. Mellé fekszel, és felemeled a sótartót. Sóvárgó pillantást vet rád, te pedig a kezedbe fogod a farkát és végignyalod, egészen a tövétől a csúcsáig, a másik kezeddel közben gyengéden masszírozva a golyóit. Majd megismétled a műveletet, ezúttal visszafelé, a makktól a farka tövéig. Ő lehunyt szemmel, kéjesen nyögdécselve tekergőzik, csaknem kilöttyentve a tequilát a köldökéből. Most a te kezedben van a gyeplő, és minden pillanatát élvezed. Elfojtva a lihegését, a szájába tömöd a narancsot. Egy vékony csík sót szórsz a férfiasságára, oda, ahol az előbb megnedvesítetted, és ahogy lassan végignyalod, közben a nyelveden érzed, hogy lüktet benne a vér. Kiiszod a tequilát a köldökéből, a nyelveddel összegyűjtesz minden egyes cseppet. Aztán újra fölé hajolsz, és kiharapod a narancsot az ajkai közül. Élvezed, ahogy a gyümölcs leve a torkodra érve megédesíti a tequila zamatát. Charlie képtelen türtőztetni magát. A hátadra fordít, a karodat a szőnyegnek szorítja, és körkörös mozdulatokkal döfködni kezd a farkával. Magamban akarlak érezni liheged. Nem bírsz tovább várni. Ahogy lehúzza rólad a lila tangát, átvillan az agyadon, mekkora mázli, hogy nem az alakformáló bugyit vagy a kinyúlt pamutalsót választottad! Érzed, ahogy a makkja a puncidhoz ér.

EMMA CHASE. Fejvesztve

EMMA CHASE. Fejvesztve EMMA CHASE Fejvesztve ATHENAEUM Budapest Copyright Emma Chase, 2014 Hungarian translation Szieberth Ádám, 2014 ISBN 978-963-293-376-4 elektronikus verzió: eköny v Magy arország Kft. www.ekony v.hu Szerelembe

Részletesebben

E L JAMES. A szabadság ötven árnyalata

E L JAMES. A szabadság ötven árnyalata E L JAMES A szabadság ötven árnyalata Ulpius-ház Könyvkiadó, 2012 A fordítás alapjául szolgáló mű E L James: Fifty Shades of Freed Fordította: Tótisz András Para mi Mamá con todo mi amor y gratitud És

Részletesebben

és táncolni fogunk, egy kis mutogatás szinte kötelező. - Bár nem tudom, én mennyit akarok magamból mutatni, mert nem szeretném elveszteni a frissen

és táncolni fogunk, egy kis mutogatás szinte kötelező. - Bár nem tudom, én mennyit akarok magamból mutatni, mert nem szeretném elveszteni a frissen Gyönyörű Idegen Ahogy a régi életem véget ért, az minden volt, csak nem finom és nőies; inkább egy hatalmas robbanáshoz tudnám hasonlítani. De, hogy őszinte legyek, én voltam az, aki meggyújtotta a zsinórt.

Részletesebben

Fordította Totth Bence. A fordítás alapjául szolgáló mű: Charlei Huston: Already Dead

Fordította Totth Bence. A fordítás alapjául szolgáló mű: Charlei Huston: Already Dead 1 2 Fordította Totth Bence A fordítás alapjául szolgáló mű: Charlei Huston: Already Dead Copyright 2005 by Charles Huston Hungarian translation Totth Bence, 2008 Ulpius-ház Könyvkiadó, 2008 ISBN 978 963

Részletesebben

Cora Carmack. Színjáték. Ők a tökéletes pár. Bárcsak ne lenne az egész... színjáték

Cora Carmack. Színjáték. Ők a tökéletes pár. Bárcsak ne lenne az egész... színjáték Cora Carmack Színjáték Ők a tökéletes pár. Bárcsak ne lenne az egész... színjáték A fordítás alapjául szolgáló mű: Cora Carmack: Faking It Copyright 2013 Cora Carmack Fordította: Lukács Andrea ISBN 978

Részletesebben

Amit csak Ő akar. Sara Fawkes

Amit csak Ő akar. Sara Fawkes Sara Fawkes Amit csak Ő akar Lucy Delacourtnak nem álmai netovábbja a mostani beugró állás, de legalább fizetni tudja a számláit egyelőre. Napjai fénypontja a reggeli liftezés: sikerül mindig úgy időzítenie,

Részletesebben

Fordította Berki Judit

Fordította Berki Judit Fordította Berki Judit ULPIUS-HÁZ KÖNYVKIADÓ BUDAPEST, 2010 A fordítás alapjául szolgáló mű: Katie Fforde: Love Letters A szerzőtől az Ulpius-ház Könyvkiadónál megjelent: Hív Amszterdam Száz boldog esküvőm

Részletesebben

Karen Marie Moning ICED

Karen Marie Moning ICED Karen Marie Moning ICED MEGNYÍLIK AZ ÉG Dani O'Malley-történet A fordítás alapjául szolgáló kiadás: Karén Marié Moning: ICED Delacorte Press, 2012 Fordította: Laskay Ildikó Szerkesztette: Balikáné Bognár

Részletesebben

MI LESZ VELED, EMBERKE?

MI LESZ VELED, EMBERKE? MI LESZ VELED, EMBERKE? Hans Fallada Kleiner Mann - was nun? című regénye alapján írta: Hilda Hellwig Fordította: Kúnos László ELSŐ KÉP 1. jelenet A Mörschel család nappalija, közepes méretű szoba, egyben

Részletesebben

Szófacsavar: diákköltők, diákírók. Válogatás a pécsi Pollack Mihály Műszaki Szakközépiskola diákjainak írásaiból

Szófacsavar: diákköltők, diákírók. Válogatás a pécsi Pollack Mihály Műszaki Szakközépiskola diákjainak írásaiból Szófacsavar: diákköltők, diákírók Válogatás a pécsi Pollack Mihály Műszaki Szakközépiskola diákjainak írásaiból Szerkesztette: Erdei Istvánné Kónyiné Kovács Anita Kölcsey-Gyurkó László Tillman Gábor Wilhelmné

Részletesebben

Steve Jackson Rakéta Könyvek

Steve Jackson Rakéta Könyvek Steve Jackson Rakéta Könyvek A mű eredeti címe: House of Hell Első kiadás: Penguin Books Ltd, Harmondsworth, Middlesex, England Tim Sell illusztrációival Fordította: Varsányi Mária Steve Jackson, 1984

Részletesebben

Ahol a szivárvány véget ér

Ahol a szivárvány véget ér CECELIA AHERN Ahol a szivárvány véget ér Fordította Morcsányi Júlia A fordítás alapjául szolgáló mű: Cecelia Ahern: Where rainbows end (HarperCollins, London, 2004) ATHENAEUM 2004 by Cecelia Ahern Hungarian

Részletesebben

This is éles helyzet. NoT a TesT COURTNEY SUMMERS

This is éles helyzet. NoT a TesT COURTNEY SUMMERS ...le sem tudtam tenni, és a legvégén rájöttem, hogy sokkal többről szólt a túlélésnél. Julie Cross, bestseller szerző This is éles helyzet NoT a TesT COURTNEY SUMMERS Courtney SummerS This is NoT a TesT

Részletesebben

Heather Graham Rajzold le holtan! ELŐHANG

Heather Graham Rajzold le holtan! ELŐHANG Heather Graham Rajzold le holtan! ELŐHANG A szobában csak a hold fénye törte meg a sötétséget. A nő szeme hatalmasra kerekedett, amikor hirtelen rádöbbent, hol van, és ki mellett fekszik. Agya lázasan

Részletesebben

No és DELPHINE DE VIGAN

No és DELPHINE DE VIGAN No és én DELPHINE DE VIGAN Delphine de Vigan No és én 1 2 Delphine de Vigan No és én Első kiadás Könyvmolyképző Kiadó, Szeged, 2011 3 Írta: Delphine de Vigan A mű eredeti címe: No et moi Fordította: Burján

Részletesebben

Kutyaharapás szőrével

Kutyaharapás szőrével Caroline Anderson Kutyaharapás szőrével Emily Thompson, a sikeres orvosnő sok megpróbáltatás után úgy dönt, hogy vidéken kezd új életet. Nevelt fia kérésére épp abban a festői kis helységben keres munkát,

Részletesebben

Egy haláli szingli meséi

Egy haláli szingli meséi MARYJANICE DAVIDSON MaryJanice Davidson Egy haláli szingli meséi Betsy királynó sorozat 1. 1 MaryJanice Davidson Egy haláli szingli meséi Betsy királynó sorozat 1. Könyvmolyképző Kiadó, 3 Szeged, 2011

Részletesebben

Gillian Flynn Holtodiglan ELSŐ RÉSZ. A fiú elveszíti a lányt NICK DUNNE AZNAP

Gillian Flynn Holtodiglan ELSŐ RÉSZ. A fiú elveszíti a lányt NICK DUNNE AZNAP Gillian Flynn Holtodiglan ELSŐ RÉSZ A fiú elveszíti a lányt NICK DUNNE AZNAP Amikor a feleségemre gondolok, mindig a feje jelenik meg előttem. Először is a formája. Amikor a legelső alkalommal láttam őt,

Részletesebben

Pók András: Elszáradva KAUER CSILLA MÁRIA ÍRÁSAI. A Vizuális Pedagógiai Műhely kiadványa 2012/01. szám

Pók András: Elszáradva KAUER CSILLA MÁRIA ÍRÁSAI. A Vizuális Pedagógiai Műhely kiadványa 2012/01. szám Pók András: Elszáradva KAUER CSILLA MÁRIA ÍRÁSAI A Vizuális Pedagógiai Műhely kiadványa 2012/01. szám Pók András: Egyedül IRODALOM FEKETÉN-FEHÉREN FOLYÓIRAT KAUER CSILLA MÁRIA BEMUTATKOZÁSA Négy évtizede

Részletesebben

MARNI BATES SEGÍTSÉG, YOUTUBE-SZTÁR LETTEM!

MARNI BATES SEGÍTSÉG, YOUTUBE-SZTÁR LETTEM! MARNI BATES SEGÍTSÉG, YOUTUBE-SZTÁR LETTEM! A mű eredeti címe: Awkward Copyright 2012 by Marni Bates Published by arrangement with Kensington Publishing Corp., New York, USA and Andrew Nürnberg Ltd-Budapest.

Részletesebben

AZ IDŐ ES A SZOBA. Botho Strauss

AZ IDŐ ES A SZOBA. Botho Strauss Botho Strauss AZ IDŐ ES A SZOBA SZEMÉLYEK JULIUS OLAF MARIE STEUBER FÉRFI, AKINEK NINCS MEG AZ ÓRÁJA TÜRELMETLEN NŐ FRANK ARNOLD ALVÓ NŐ FÉRFI TÉLIKABÁTBAN TELJESEN ISMERETLEN FÉRFI Szoba három nagy, utcára

Részletesebben

Amikor csókolóztunk, nem számított, hogy két órája még farkas voltam, vagy, hogy újra farkas leszek. Nem számított, hogy ezernyi csapdával találjuk

Amikor csókolóztunk, nem számított, hogy két órája még farkas voltam, vagy, hogy újra farkas leszek. Nem számított, hogy ezernyi csapdával találjuk Amikor csókolóztunk, nem számított, hogy két órája még farkas voltam, vagy, hogy újra farkas leszek. Nem számított, hogy ezernyi csapdával találjuk szembe magunkat, amint kilépünk ebből a pillanatból.

Részletesebben

Gayle Forman HOVÁ TŰNTÉL?

Gayle Forman HOVÁ TŰNTÉL? Gayle Forman HOVÁ TŰNTÉL? Gayle Forman: Where She Went Copyright 2011 by Gayle Forman Fordította: Rudolf Anna A dalszövegeket Gáti István fordította A SZÜLEIMNEK: amiért azt mondták, képes vagyok rá. Egy

Részletesebben

MARIELUISE VON INGENHEIM Sissy 1. Egy kislányból császárné lesz

MARIELUISE VON INGENHEIM Sissy 1. Egy kislányból császárné lesz MARIELUISE VON INGENHEIM Sissy 1. Egy kislányból császárné lesz Rövid ismertető a hátlapról: Sissy - a magyarok későbbi védangyala -, a vadóc bajor herceglány gyűlöli a kötöttségeket, kóborol, álmodozik,

Részletesebben

26 ÉJSZAKA EROTIKUS KALANDOK

26 ÉJSZAKA EROTIKUS KALANDOK 26 ÉJSZAKA EROTIKUS KALANDOK 1 A női test illata bizonyára isteni eredetű. Ezúttal is, mint mindig, még mielőtt teljesen felébredtem volna, tudtam, hogy egy nő fekszik mellettem. A mennyei eredetű illat

Részletesebben

Zane Kedves G-pont 1

Zane Kedves G-pont 1 1 2 ZANE KEDVES G PONT 3 FIGYELMEZTETÉS Ha szexuálisan elnyomott vagy, ha elfojtod a szexualitásodat, vagy felhúzott orral állsz a szexhez, tedd le ezt a könyvet, és menekülj. Túl tüzes lesz neked - csúnyán

Részletesebben

Fordította Bíró Júlia. A fordítást az eredetivel egybevetette Angyalosy Eszter

Fordította Bíró Júlia. A fordítást az eredetivel egybevetette Angyalosy Eszter Fordította Bíró Júlia A fordítást az eredetivel egybevetette Angyalosy Eszter Federica Bosco SZERELMEM EGY ANGYAL Libri Kiadó Budapest Federica Bosco, 2011 Newton Compton editori s.rl, 2011 Hungárián translation

Részletesebben

Pozsgai Zsolt. Liselotte és a május. -tragikomédia két részben-

Pozsgai Zsolt. Liselotte és a május. -tragikomédia két részben- Pozsgai Zsolt Liselotte és a május -tragikomédia két részben- Komédium Színház Budapest 2004 2 Szereplők: Liselotte.Nagy-Kálózy Eszter Férfiak: - Karl, Liselotte régi osztálytársa - Ludwig, könyvelő -

Részletesebben

KARIN SLAUGHTER. Sikoly

KARIN SLAUGHTER. Sikoly KARIN SLAUGHTER Sikoly Ulpius-ház Könyvkiadó Budapest, 2009 A fordítás alapjául szolgáló mű: Karin Slaughter: A Faint Cold Fear A szerzőtől az Ulpius-ház Könyvkiadónál megjelent Nadragulya Sebek Előkészületben:

Részletesebben

Hazudd, hogy szeretsz!

Hazudd, hogy szeretsz! 1 Hazudd, hogy szeretsz! 1. Hattyúból kiskacsa Február végi péntek délután volt. Az utolsó rajzórám utolsó negyede, amit azzal töltöttem, hogy álmodoztam a kábé két óra múlva bekövetkező csodás változásról,

Részletesebben