Scania Streamline letisztult megjelenés a légellenállás csökkentésére és a termelékenység fokozására

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Scania Streamline letisztult megjelenés a légellenállás csökkentésére és a termelékenység fokozására"

Átírás

1 Sajtóközlemény ISO 9001 Scania Streamline letisztult megjelenés a légellenállás csökkentésére és a termelékenység fokozására A Scania a G- és R-szériás fülkék átalakításával tovább finomította a légáram útját a jármű előtt és az oldalánál, így csökkentve a légellenállást és az üzemanyagfogyasztást. Mindemellett áttervezett, kedvezőbb légáramlású napellenző és kiegészítő lámpák elérhetők a fülkékhez. Az új ülések, valamint a belső színek további lehetőségei a járművezető, illetve az utas számára is növelik a komfort-érzetet és kényelmet. Lekerekített sarkok A Scania aerodinamikai szakértői minden lehetséges területet megvizsgáltak, amely tovább javíthatja a termelékenységet és az üzemanyag-fogyasztást. Annak ellenére, hogy a G- és R- széria járművei a piac leginkább aerodinamikus tehergépkocsijai közé tartoznak, még így is számos területet találtak, ahol az ellenállás jelentősen csökkenthető. A módosítások érintették a fülke sarkait, amelyeket lesimítottak, ezáltal a légáramlat minimális ellenállással mehet tovább a fülke oldala felé. Azonban valamennyi turbulenciára szükség van, hogy a szennyeződést távol tartsa a kilincstől. A megoldást egy szabadalmaztatott, a lámpák felett található légterelő jelenti. A légterelő kialakításának köszönhetően megfelelő mennyiségű és erősségű légörvény keletkezik. A Scania formatervezői friss, modern külsőt hoztak létre, amely illeszkedik a fülke alapvető vonalvezetéséhez. Ez a légterelő a G- és R-szériás fülkék különböző magasságához igazítható. A V8-as autók esetében krómberakást kapott, amellyel tökéletes összhangban van a V8 stíluselemekkel. A levegő a lámpatest felett lép be, örvénylésre kényszerül, ezzel egy fröcskölésgátló réteg jön létre. MAGYARORSZÁG HUNGARY 1(7)

2 Finomított aerodinamika Az új napellenző szintén segíti a levegőáramlást és egyúttal határozottabb megjelenést biztosít. Az összes kiegészítő berendezésre, mint például a beépített szúrólámpákra és a LED világításra, külön figyelmet fordítottak. Az új szúrólámpák nem csak stílusosak, hanem tökéletesebb, kiegyensúlyozottabb fénysugaruk van, mind a jármű közelében, mind a távolabbi megvilágítás terén. A napellenző oldalára felkerült egy nyílás, amelynek köszönhetően a levegő a fülke oldala mentén szabadon távozhat és így csökken a szélzaj. Az új, aerodinamikus fülkesarok és a napellenző normál utazósebességnél akár egy százalékkal is csökkenthetik a G- és R-szériás járművek üzemanyag-fogyasztását. Ezeket a stílusbeli változásokat a vállalat nem alkalmazza az alacsony P-szériás fülkéken, hiszen esetükben az aerodinamikából eredeztethető üzemanyag-megtakarítás elhanyagolható. Új lámpák A jármű elején végrehajtott további változások érintik a fényszórókat, amelyek új előlapokat kaptak, a LED-lámpákat és a nappali világítást. Világítás terén választható opció a H4, H7 vagy a Xenon fényszóró. Európában a G- és R-szérián a H7 fényszóró az alapfelszereltség. Az új, egyedi hátsó LED-lámpákat kialakításukban, illetve kinézetükben a jármű első részén található lámpák stílusjegyeihez igazították. Ezen felül éves szinten 30 liter üzemanyagmegtakarítás érhető el velük, valamint hosszabb élettartalmúak és megbízhatóbbak. MAGYARORSZÁG HUNGARY 2(7)

3 A Scania Streamline jegyek összefoglalója Scania Streamline a neve azoknak a G- és R-szériás vontatóknak és alvázaknak, amelyek már a gyárból különleges légterelő-csomaggal felszerelve érkeznek. Az alábbi listában található tételek a standard európai specifikáció részét képezik: Scania Opticruise automata kuplunggal, három különböző teljesítmény-móddal és egyéb üzemanyag-megtakarításra alkalmas opcióval Scania Active Prediction H7 fényszórók Scania Streamline embléma, díszítő csíkozás opcionális Új, bevezető, metálkék színben rendelhető a gyárból: Ocean Blue Központi zár Kihúzható ágy (az összes R-szériás hálófülkében) A Scania Ecocruise új verziója elérhető azon országok számára, ahol a domborzati adatokat tartalmazó térképek nem hozzáférhetőek. A rendszer a Scania Opticruise Economy üzemmódjába kerül integrálásra. ÚJ ÜLÉSEK, KORSZERŰSÍTETT ÁGY, KÉNYELMET FOKOZÓ KIEGÉSZÍTŐK A Scania folyamatban levő termékfrissítésével összhangban az ügyfelek a Scania által tervezett, a tökéletes kényelmet biztosító prémium ülések legújabb generációját kapják meg. A fülkén belüli további újítások kiterjednek a kárpitokra, a hálórészben nyugodtabb hangulatot teremtő, gondosan összeválogatott új színvilágra és díszítésre, csakúgy, mint a navigációval kiegészített rádióra, valamint a Bluetooth- és USB-csatlakozókra. Scania prémium ülések A Scania a legnagyobb kényelmet nyújtó, legvonzóbb megjelenésű, ugyanakkor a tipikus Scania ergonómiai jellemzőket felvonultató prémium ülések új generációját fejlesztette ki. A Scania stílusához illő, egyedi üléseket a Recaro gyártja. A legmodernebb stílus pontosan illik a gondosan összeválogatott kárpitokhoz, illetve a belső tér többi részéhez. Átdolgozott ergonómia, új és könnyen érthető kapcsoló- és irányítógombok sötétben világító szimbólumokkal. Az ülések minden irányban állíthatók és kétfokozatú szellőzéssel rendelhetők. Az üléstámla széles, a deréktámasz hangsúlyos szerepet kap a nagyobb kényelem érdekében. MAGYARORSZÁG HUNGARY 3(7)

4 Új kárpitozás Az új ülésválasztékkal párhuzamosan a Scania átdolgozta a fülkék belső színvilágát, így biztosítva megújult és kellemes környezetet. A székek rendelhetők sötét vagy világos homokszínben is, velúr kárpittal, csakúgy, mint bőrből. A falak, valamint a tetőpanelek új anyagból készülnek és a hálótérben most már sötétebb árnyalatban is rendelhetők a nyugodtabb pihenés elősegítése érdekében. A Scania Streamline különleges műszerfallal és küszöb-mintázattal elérhető. A kihúzható ágy szériafelszereltség az R-szériás fülkében A Scania extra vastagságú, zsákrugós matraca a kihúzható ággyal mindamellett, hogy kivételes kényelmet biztosít, most már minden R-szériás hálófülkében alapfelszereltség lesz. Az ágy még abban az esetben is teljes szélességre kihúzható, ha a járművezető rajta ül. A fekhely, illetve annak kényelme könnyen az egyes járművezetők igényeire szabható, anélkül, hogy az a magas szinten állítható vezetőállást ez érintené. Az ágy szélessége 730 és 900 mm között mozoghat. A szélességgel együtt a matrac keménysége is változik. Navigációs rádió A Scania új audiorendszere, amely a 2012-es hannoveri IAA kiállításon mutatkozott be, opcionális navigációs rendszerrel, CD-lejátszóval, Bluetooth telefoncsatlakozóval, AUX-aljzattal, USB-csatlakozóval és SD-kártya tartóval rendelhető. Ez utóbbi a navigációs adatok frissítésére is használható. Az egyéb frissítések CD-ről vagy USB-n keresztül tehetők meg. A rendszer alkalmas a tömörített zenei fájlok lejátszására, mint pl az MP3, továbbá lehetséges a külső forrásból történő lejátszás is. A rendszerhez mélysugárzó is csatlakoztatható. A navigáción és a zenei információkon kívül a rendszer, illetve képernyő maximum hat kamera képének megjelenítésére is alkalmas. MAGYARORSZÁG HUNGARY 4(7)

5 Új szintszabályzó rendszer A légrugós rendszernél új elektronikus szintszabályzó került bevezetésre. Az új távvezérlőn négy memória gomb található. Kétszintű normál és gyors működtetési sebesség, amelyek közül az utóbbi a légrugó gyakori használata esetén javasolt. További újdonság a tengelysúly áthelyezési funkció. A tengelysúly áthelyezést a tripla hátsó tengelyek között vezeti be a gyártó. Az áthelyezésnek két fázisa van, először a segédtengelyről az ikertengelyekre, majd az extra vonóerő elérések érdekében az ikertengelyek között történik meg az áthelyezés. Csomagajánlatok A Scania a Streamline bevezetésével együtt különböző célokra összeállított felszereltségi szinteket is bemutat. Driver csomag Prémium minőségű vezetőülés kartámasszal, állítható lengéscsillapítóval és fűtéssel Bőr kormány A kormányról vezérelhető rádió, Bluetooth telefoncsatlakozás Comfort csomag Külső tárolórekeszek a fülke mindkét oldalán Ágy melletti tárolórekeszek mindkét oldalon, kihajtható asztalka az utas oldalán Homokszínű vagy szürke szőnyegek a padlóra és a motorsátorra Prestige csomag Colour+ műszerfal Szellőztetés a premium minőségű ülésben Elektronikus klímaberendezés Dupla üvegezésű ablakok az ajtókon Leather csomag Homokszínű vagy fekete bőr kárpit mindkét ülésen Fekete bőr ajtópanelek Aranyszínű vagy sötétkróm díszítő berakás a műszerfalon Lighting csomag Xenon fényszórók Nagynyomású fényszórómosó Köd- és szúrólámpa a lökhárítóban LED hátsólámpák Styling csomag Metál fényezés világos fedőréteggel Az alváz részei a fülke színére fényezve Scania Streamline első matrica és díszítés Aranyszínű díszítő berakás a műszerfalon Fekete matrica az oldalsó ablakokon V8 leather csomag V8 bőr kárpit szürke varrásokkal Fekete bőr kormány szürke varrásokkal Fekete bőr ajtópanelek Fekete bőr motorsátor-szőnyeg szürke varrásokkal Aranyszínű vagy sötétkróm díszítő berakás a műszerfalon MAGYARORSZÁG HUNGARY 5(7)

6 ISO 9001 A SCANIA STREAMLINE ÖRÖKSÉG A Scania fennállásának 100. évfordulójának tiszteletére, 1991-ben számos új terméket mutatott be, amelyek a következő évekre előrevetítették az irányvonalat. A legjelentősebb újdonság a Scania Streamline volt, amely a Scania 3-as szériás R-fülkés teherautójának aerodinamikai szempontok figyelembevételével történt átalakítása révén született meg. Scania 3-as széria 1991 Scania Streamline 1991 A légellenállás mintegy százalékkal, az üzemanyag-fogyasztás 4-5 százalékkal csökkent. A Scania Streamline divatdiktátor lett és gyorsan kultikussá vált az európai tehergépkocsirajongók körében. Ezt a különleges helyzetet jól mutatja, hogy még manapság is meglepően sok és jó állapotban levő, közel húsz éves Scania R113 és R143 Streamline teherautó végzi napi fuvarfeladatát Európa útjain. Eredetileg arra tervezték, hogy a hosszú távú fuvarozásban optimalizálja az üzemanyagfogyasztást pl hálófülkés R-szériás nyergesvontatók esetében, ám ezeket az előírásbeli korlátozásokat fokozatosan enyhítették, mígnem a Streamline kiképzést végül bármilyen működési területen használt, akkoriban elérhető R-szériás fülkéhez lehetett kérni. A 3-as szériás Scania Streamline egészen a 4-es széria 1995-ös bevezetéséig gyártásban maradt. Technikai információ 1991-ből. A Scania Streamline 1991-es bemutatkozása elindított egy folyamatot, amely során egyre aerodinamikusabb teherautókat készítettek a gyártók. A Scania száz éves fennállását ünneplő sorozat ugyanakkor számos fontos technikai újdonságot is tartalmazott. A teljes Euro 1 motorcsalád bevezetésre sor került még a szabályozás életbe lépése előtt. A turbocoumpound a 400 lóerős 11 literes motorral mutatkozott be. A 14,2 literes V8-as motor 500 lóerős változatban volt elérhető. Új generációs váltókat vezetett be a vállalat (8, 9, 12 és 14 sebességes verziók kúszófokozattal vagy anélkül). Ezek a váltók előkészítették két, az iparágban kiemelt jelentőséggel bíró technikai újdonság számára a terepet. A Scania Retarder, amely egy integrált fékrendszer lejtmeneti sebességszabályozással a fékpedálon keresztül vagy a műszerfalon található kapcsoló segítségével, 1993-ban jelent meg. Az automatizált váltási rendszerek terén a nagy előrelépés a Scania Opticruise 4-es szériában 1995-ben történt bevezetése volt. További részletekért és fényképekért látogassa meg a Streamline újdonságait bemutató weboldalt: SCANIA HUNGÁRIA KFT. H-2051 BIATORBÁGY, ROZÁLIA PARK 1. MAGYARORSZÁG HUNGARY Telefon: Telefax: Cégjegyzékszám: Adószám: (7)

7 A Scaniáról A Scania a világ vezető nehéztehergépkocsi-, autóbusz-, hajómotor- és iparimotorgyártói közé tartozik. A vállalat tevékenységében a termékek mellett egyre nagyobb részarányt képviselnek a pénzügyi és egyéb szolgáltatások, amelyek költséghatékony szállítmányozási megoldásokat és maximális üzemidőt biztosítanak a Scania ügyfeleinek. A Scania több mint 38 ezer alkalmazottal mintegy száz országban van jelen. A kutatás és fejlesztés jellemzően Svédországban összpontosul, míg a termelés Európában és Dél-Amerikában folyik, az alkatrészek és komplett járművek gyártásának világméretű megosztásának lehetősége mellett. A 2012-es évben a vállalat értékesítési árbevétele meghaladta a 79 milliárd svéd koronát, míg nettó eredménye 6,6 milliárd svéd koronát tett ki. További információ: Kőhegyi Erika Scania Hungária Kft. Tel.: 06/ erika.kohegyi@scania.hu MAGYARORSZÁG HUNGARY 7(7)

A Scania 2011-es kortrijk-i Busworld kiállításon

A Scania 2011-es kortrijk-i Busworld kiállításon Sajtóközlemény A Scania 2011-es kortrijk-i Busworld kiállításon Biatorbágy, 2011. október 20. Négy járművet állít ki a Scania a 6-os pavilonban található 602. számú standon. A Citywide a stílusos városi,

Részletesebben

Scania az IAA kiállításon: középpontban a fenntarthatóság és a szolgáltatások

Scania az IAA kiállításon: középpontban a fenntarthatóság és a szolgáltatások Sajtóközlemény ISO 9001 Scania az IAA kiállításon: középpontban a fenntarthatóság és a szolgáltatások Biatorbágy, 2014. szeptember A Scania az IAA kiállításon olyan termék- és szolgáltatás-újdonságokkal

Részletesebben

Látványos üzemanyag-megtakarítás A Scania Opticruise különböző üzemmódjai

Látványos üzemanyag-megtakarítás A Scania Opticruise különböző üzemmódjai Sajtóközlemény ISO 9001 Látványos üzemanyag-megtakarítás A Scania Opticruise különböző üzemmódjai Számos új funkció, köztük a Scania Active Prediction került felár nélkül beépítésre a Scania Opticruise-ba,

Részletesebben

Üzleti megoldások kapcsolatteremtés a Scania Flottakezelésen keresztül

Üzleti megoldások kapcsolatteremtés a Scania Flottakezelésen keresztül Sajtóközlemény ISO 9001 Üzleti megoldások kapcsolatteremtés a Scania Flottakezelésen keresztül A Scania Communicator a legtöbb országban a jármű alapfelszereltségének része. Az egység egyszerre ad hozzáférést

Részletesebben

Új Scania megoldások, amelyek összekapcsolják az üzemeltetőket a járművekkel

Új Scania megoldások, amelyek összekapcsolják az üzemeltetőket a járművekkel Sajtóközlemény ISO 9001 Új Scania megoldások, amelyek összekapcsolják az üzemeltetőket a járművekkel Scania alkalmazások a flottakezeléshez Üzemanyag-fogyasztás célkitűzés Piacvezető járművezető-támogatási

Részletesebben

A stílusos Scania tehergépkocsik és motorok nehéz munkára készültek a legszigorúbb károsanyag-kibocsátási normáknak megfelelően

A stílusos Scania tehergépkocsik és motorok nehéz munkára készültek a legszigorúbb károsanyag-kibocsátási normáknak megfelelően Sajtóközlemény ISO 9001 A stílusos Scania tehergépkocsik és motorok nehéz munkára készültek a legszigorúbb károsanyag-kibocsátási normáknak megfelelően A Scania több példát is felvonultat átfogó építőipari

Részletesebben

FORD FOCUS RS. One Call Ügyfélszolgálat:

FORD FOCUS RS. One Call Ügyfélszolgálat: FORD FOCUS RS 2018-as modellév - 2017/5 Érvényes: 2017 október 1-i gyártástól Felszereltség Motor 5 ajtós RS 23l EcoBoost (350LE) M6 EURO6 AWD 12 180 000 Ft RS + 23l EcoBoost (350LE) M6 EURO6 AWD 13 465

Részletesebben

SZÖVETEK KORMÁNYKERÉK POLÍROZOTT FEKETE KERETTEL POLÍROZOTT FEKETE KÖZÉPSŐ KERETEK HÁTULRÓL MEGVILÁGÍTOTT MŰSZERCSOPORT

SZÖVETEK KORMÁNYKERÉK POLÍROZOTT FEKETE KERETTEL POLÍROZOTT FEKETE KÖZÉPSŐ KERETEK HÁTULRÓL MEGVILÁGÍTOTT MŰSZERCSOPORT Új Qubo Qubo Újdonságok KÜLSŐ STÍLUS BELSŐ STÍLUS ELSŐ LÖKHÁRÍTÓ CSOMAGTÉRAJTÓ 15" MÉRETŰ KERÉKAGY SAPKÁK GYÉMÁNTHATÁSÚ, BARNÍTOTT 15" MÉRETŰ KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK FEKETE CSÍKOK A TETŐN (HA NINCS TETŐSÍN)

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.2 351.24J.2 351.24M.2 351.24T.2 351.24V.2 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V MTA Sincom kód: 351.24A.0 351.24J.0 351.24M.0 351.24R.0 351.24S.0 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 62/85 62/85 Üzemanyag benzin benzin benzin

Részletesebben

Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól*

Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól* Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Qubo 1.4 8V Active 54/73 3 530 000 3 150 000 Qubo Active 4 250 000 3 770 000 Qubo 1.4 8V 54/73 3 800 000 3 390 000 Qubo

Részletesebben

A Scania intelligens nehézáru-szállító kínálata

A Scania intelligens nehézáru-szállító kínálata Sajtóközlemény ISO 9001 A Scania intelligens nehézáru-szállító kínálata A Scania moduláris gyártási rendszerének köszönhetően az ügyfelek több millió specifikációs lehetőség közül választhatják ki a munkafeladatuk

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.4 351.24J.4 351.24M.4 351.24T.4 351.24V.4 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

Dacia Techroad limitált széria

Dacia Techroad limitált széria Dacia Techroad limitált széria Techroad limitált széria Tedd élménnyé és kalanddá a mindennapokat! A Dacia termékcsalád szinte minden modelljén elérhető Techroad limitált széria éppen ezért született:

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól* 4 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár 500L Living 77/105 5 575 000 4 910 000 500L Living 1.4 16V 70/95 5 275 000 4 590 000 500L Living 88/120 5 775 000 5 090 000 500L

Részletesebben

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól*

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár 500L 1.4 16V Pop 70/95 4 400 000 500L 1.4 16V PopStar 70/95 4 850 000 500L PopStar 62/85 5 600 000 500L 0.9 TwinAir T

Részletesebben

Üdvözöljük a fedélzeten!

Üdvözöljük a fedélzeten! Üdvözöljük a fedélzeten! Méltán képviseli az Ön vállalkozását Ismerje meg a Scania Touringot! Erőteljesen megformált külsejével arra tervezték ezt a sokoldalú autóbuszt, hogy megfeleljen a különjárati

Részletesebben

ÚJ GENERÁCIÓS FIESTA. Felszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós Trend Technology. One Call Ügyfélszolgálat:

ÚJ GENERÁCIÓS FIESTA. Felszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós Trend Technology. One Call Ügyfélszolgálat: ÚJ GENERÁIÓS IESTA 2017.5-ös modellév - 2017/01. elszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós 1.1l (85LE) M5 Euro6-4 030 000 t 1.5l TDi (85LE) M6 Euro6-4 580 000 t 1.1l (85LE) M5 Euro6-4 290 000 t usiness 1.0l Ecooost

Részletesebben

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft FIESTA VIGNALE 2018-as modellév - 2017/4. Érvényes: 2017. október 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop 5 950 000 Ft 1.0l

Részletesebben

Fiat Qubo 2 760 000 Ft-tól*

Fiat Qubo 2 760 000 Ft-tól* Fiat Qubo 2 760 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Qubo 1.4 8V Active 54/73 3 430 000 2 960 000 2 760 000 Qubo Active 4 180 000 3

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól* 4 450 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** 500L Living 0.9 TwinAir T 77/105 5 490 000 5 000 000 4 800 000 500L Living 1.4 16V 70/95

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar 1.4 Pop 0.9 TwinAir T 1.4 1.3 Mjet 1.3 Mjet Aut. 1.6 Mjet Sincom kód: 330.12J.2 330.14A.2 330.14J.2 330.14M.2 330.14T.2 330.14V.2 330.14Z.2 Hengerûrtartalom (ccm) 1368 875 1368 1368 1248 1248 1598 Teljesítmény

Részletesebben

VOLVO B9L ALFA CIVIS 12 típusú autóbusz részletes műszaki leírása: 12m-es városi, szóló, alacsonypadlós autóbusz [Alváz típusa: B9L]

VOLVO B9L ALFA CIVIS 12 típusú autóbusz részletes műszaki leírása: 12m-es városi, szóló, alacsonypadlós autóbusz [Alváz típusa: B9L] SAJTÓANYAG 2008. március 19-én írta ki a pályázatot a Debreceni Megyei Jogú Város az autóbusz helyi közösségi közlekedés menetrend szerinti személyszállításra. A pályázat kapcsán a DKV Zrt. és az INTER

Részletesebben

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar 1.4 Pop 1.4 Aut. Sincom kód: 330.12J.4 330.14A.4 330.14J.4 330.14M.4 330.14T.4 330.14V.4 330.14Z.4 Hengerûrtartalom (ccm) 1368 875 1368 1368 1248 1248 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 77/105 70/95 88/120

Részletesebben

Fiat 500L 3 640 000 Ft-tól*

Fiat 500L 3 640 000 Ft-tól* 3 640 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** 500L Pop 70/95 4 505 000 3 840 000 3 640 000 500L 0.9 TwinAir T 77/105 5 255 000 4 790 000

Részletesebben

Scania Citywide LF. a városi és elővárosi buszok új családja

Scania Citywide LF. a városi és elővárosi buszok új családja Sajtóközlemény Scania Citywide LF és LE a városi és elővárosi buszok új családja Biatorbágy, 2011. október 20. Az új, Scania Citywide alacsonypadlós és alacsony belépésű buszcsalád jellegzetes, de ugyanakkor

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Új Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 200 000 3 740 000 Új Doblò Panoráma Active 66/90 5 150 000 4 590 000 Új

Részletesebben

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8 Urban Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 6 M/T Stop & Start rendszerrel Fogyasztás (utoljára a 2004/3 rendelettel módosított 80/1268 EU direktíva alapján) Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9

Részletesebben

SCANIA AUTÓBUSZOK. Bemutatkozik a Scania Citywide

SCANIA AUTÓBUSZOK. Bemutatkozik a Scania Citywide SCANIA AUTÓBUSZOK Bemutatkozik a Scania Citywide SCANIA CITYWIDE 2-3 Átveszi a vezetést a városi versengésben Napjainkban a világ népességének több mint fele városokban él, és a városiasodás folyamata

Részletesebben

Fiat Bravo árlista V Active

Fiat Bravo árlista V Active Fiat Bravo árlista 198.53A.0 66/90 179 198.53G.0 198.53W.0 77/105 187 198.54A.0 66/90 179 198.54G.0 MTA 198.54E.0 8,5/5,4/6,5 154 198.54H.0 110/150 9,3/5,8/7,1 167 212 Sincom kód: Hengerûrtartalom (ccm)

Részletesebben

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000 TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ OOAlakítsd a stílusod szerint! Válassz az egyéniségedhez illő színt és akár felnit is! FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Részletesebben

ÚJ FIESTA. Felszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós Trend Technology. Business Technology. Titanium Technology. One Call Ügyfélszolgálat:

ÚJ FIESTA. Felszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós Trend Technology. Business Technology. Titanium Technology. One Call Ügyfélszolgálat: ÚJ FIESTA 2018-as modellév - 2017/4. Felszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós 1.1l (85LE) M5 Euro6-4 035 000 Ft 1.5l TDCi (85LE) M6 Euro6-4 585 000 Ft 1.1l (85LE) M5 Euro6-4 295 000 Ft 1.0l Ecooost (100LE)

Részletesebben

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Mazda CX5 12,606,900.00HUF Külső tulajdonságok Dátum 2019.

Részletesebben

Hasznos kiegészítők TETŐCSOMAGTARTÓ KOSÁR. Acél. Rakodást segítő görgővel felszerelve. Teherbírás 100 kg. (csomagtartóval) Fiorino. Cikkszám: 50902497

Hasznos kiegészítők TETŐCSOMAGTARTÓ KOSÁR. Acél. Rakodást segítő görgővel felszerelve. Teherbírás 100 kg. (csomagtartóval) Fiorino. Cikkszám: 50902497 és Fiorino Hasznos kiegészítők TETŐCSOMAGTARTÓ KOSÁR Acél. Rakodást segítő görgővel felszerelve. Teherbírás 100 kg. (csomagtartóval) Fiorino Cikkszám: 50902497 2 Hasznos kiegészítők TETŐCSOMAGTARTÓ (keresztirányú)

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Az új 500 Vintage 57 modell egyenesen az 50'-es évekből érkezett. Ez az autó tisztelgés az első 500-as modell előtt, melyet pontosan 1957-ben

Az új 500 Vintage 57 modell egyenesen az 50'-es évekből érkezett. Ez az autó tisztelgés az első 500-as modell előtt, melyet pontosan 1957-ben Vintage '57 Az új 500 Vintage 57 modell egyenesen az 50'-es évekből érkezett. Ez az autó tisztelgés az első 500-as modell előtt, melyet pontosan 1957-ben gyártottak. A szépség, a stílus és az eredetiség

Részletesebben

ÚJ FIESTA. Felszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós Trend Technology. Business Technology. ST-Line Technology* Titanium Technology

ÚJ FIESTA. Felszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós Trend Technology. Business Technology. ST-Line Technology* Titanium Technology ÚJ FIESTA 2018-as modellév - 2017/5. Felszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós 1.1l (85LE) M5 Euro6-4 035 000 Ft 1.5l TDCi (85LE) M6 Euro6-4 585 000 Ft 1.1l (85LE) M5 Euro6-4 295 000 Ft usiness 1.0l Ecooost

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 1. rész 1 db szolgálati használatra szánt, önálló

Részletesebben

Scania R 730 4x2 Topline V8-as nyerges vontató a legnagyobb teljesítménnyel és vonzerıvel a jármővezetık számára

Scania R 730 4x2 Topline V8-as nyerges vontató a legnagyobb teljesítménnyel és vonzerıvel a jármővezetık számára Sajtóközlemény Scania premierek a 2010-es IAA kiállításon: Tehergépkocsi-kínálat megnövelt termelékenységgel Új eszközök az üzemanyag-fogyasztás optimalizálásához V8-as tehergépkocsi-család egyedi ismertetıjegyekkel

Részletesebben

Árajánlat. Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Mennyiség, mennyiségi egység:

Árajánlat. Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Mennyiség, mennyiségi egység: Árajánlat minta Árajánlat Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Ajánlat tárgya: Mennyiség, mennyiségi egység: Gépjármű pontos megnevezése: M1 mikrobusz

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól* 3 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 220 000 3 590 000 Doblò Panoráma Active 66/90 5 140 000 4 480 000 Doblò Panoráma 1.4 70/95 4

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

FIESTA VIGNALE. One Call Ügyfélszolgálat:

FIESTA VIGNALE. One Call Ügyfélszolgálat: VIGNALE 2019-es modellév - 2018/8. Érvényes: 2018.09.10-i gyártástól Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6.2 - Start/Stop 6 180 000 Ft 1.0l EcoBoost (125LE) M6 Euro6.2 - Start/Stop

Részletesebben

A Scania építőipari termékkínálata tovább bővül

A Scania építőipari termékkínálata tovább bővül Sajtóközlemény A Scania építőipari termékkínálata tovább bővül Biatorbágy, 2011. november 11. A Scania folyamatosan bővíti építőipari termékkínálatát annak érdekében, hogy azok megfeleljenek a legújabb

Részletesebben

NISSAN MICRA Modellév 2018

NISSAN MICRA Modellév 2018 NISSAN MICRA Modellév 2018 Intelligens 360 fokos parkolókamera Az Intelligens 360 fokos parkolókamerarendszer négy kamera segítségével virtuális felülnézetben jeleníti meg az autót és környezetét, valamint

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend Új Ford EcoSport 2018-as modellév - 2017/2. Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD 5 255 000 Ft Trend 1.0l EcoBoost (125LE) A6 EURO6 FWD 6 105 000 Ft 1.5l TDCi (100LE) M6 EURO6

Részletesebben

Tejes megújulás, még nagyobb szabadság

Tejes megújulás, még nagyobb szabadság Tejes megújulás, még nagyobb szabadság A Xenon az új TATA Pick up, egyszerûen csodálatos! A kiváló minõségû, nagy teljesítményû, rendkívül takarékos turbódízel common rail 2.2 Dicor motor, lenyûgözõ egyedi,

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 175 000 3 540 000 3 340 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 100 000 3 620 000 3 420 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

EXTRACARE. Motor Váltó Felszereltség Bruttó. 1,0 VVT-i 5 M/T iq ECO 3 670 000. M/D iq 3 985 000. 1,33 Dual VVT-i 6 M/T iq 3 960 000

EXTRACARE. Motor Váltó Felszereltség Bruttó. 1,0 VVT-i 5 M/T iq ECO 3 670 000. M/D iq 3 985 000. 1,33 Dual VVT-i 6 M/T iq 3 960 000 iq Motor Váltó Felszereltség,0 VVT-i 5 M/T iq ECO 3 670 000 iq 2 ECO 4 05 000 iq 2 ECO navigációval 4 285 000 M/D iq 3 985 000 iq 2 4 340 000 iq 2, navigációval 4 640 000,33 Dual VVT-i 6 M/T iq 3 960 000

Részletesebben

Új FORD FOCUS 2019-es modellév /3 Érvényes: augusztus 20-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk!

Új FORD FOCUS 2019-es modellév /3 Érvényes: augusztus 20-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2019es modellév 2018/3 Érvényes: 2018. augusztus 20i gyártástól Felszereltségi szintek Motor 5 ajtós Kombi 1.0l EcoBoost (125 LE) M6 5 550 000 FT 5 905 000 FT TREND 1.5l TDCi (95 LE) M6 6 080 000 FT 6

Részletesebben

Új FORD Ranger. www.ford.hu 1 / 5. Dupla kabinos nettó. Motor. Széria. bruttó XL* XLT 2.2TDCi 160LE 4x4 M6. Limited. WildTrak

Új FORD Ranger. www.ford.hu 1 / 5. Dupla kabinos nettó. Motor. Széria. bruttó XL* XLT 2.2TDCi 160LE 4x4 M6. Limited. WildTrak 2015.75ös modellév Érvényes: 2015. szeptember 14i gyártástól Széria Motor Dupla kabinos * 2.2TDCi 130LE 4x4 M6 6 175 000 Ft 7 842 250 Ft 2.2TDCi 160LE 4x4 M6 6 410 000 Ft 8 140 700 Ft 2.2TDCi 160LE 4x4

Részletesebben

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista A készlet erejéig! Verzió incom Opció Kivitel ebességváltó Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Terhelhetôség Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár cm 3 kw/le Nm kg mm Ft Ft Új Fullback 2.4D 150 & X 4x4 MT6 Podium+

Részletesebben

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával!

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Karosszéria Teljesítmény / Hajtás Listaár (nettó) Listaár (bruttó) ECO 2.5 CRDi LP 5,7m Alváz (CAB) 150 LE / Hátsókerék 6 299 000 7 999 730

Részletesebben

Fiat Bravo 3 550 000 Ft-tól*

Fiat Bravo 3 550 000 Ft-tól* Fiat Bravo 3 550 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Bravo Actual 66/90 3 990 000 3 550 000 Bravo Active 66/90 4 190 000 3 730 000 Bravo 66/90 4 410 000 3 920 000 Bravo

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.5 351.24J.5 351.24M.5 351.24T.5 351.24V.5 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

Ismerje meg az új Safari érzést

Ismerje meg az új Safari érzést Ismerje meg az új Safari érzést Üljön be egy új TATA SAFARI-ba, ahol otthonos világ fogadja. Ragadja meg a kormányt, indítson, tegyen meg több száz km-es távolságot. Autópályán, hegyen-völgyön, földutakon,

Részletesebben

BOXER zárt furgon. Érvényes: 2011.07.04-től a következő árlista közléséig. Raktérméret. Hasznos teher* (kg) Bruttó ár (Ft) Tengelytáv (mm)

BOXER zárt furgon. Érvényes: 2011.07.04-től a következő árlista közléséig. Raktérméret. Hasznos teher* (kg) Bruttó ár (Ft) Tengelytáv (mm) BOXER zárt furgon Modell Motor (cm 3 ) Gyári típuskód Tengelytáv Össztömeg Raktérméret (m 3 ) Hasznos teher* Nettó ár Bruttó ár ZÁRT FURGON FT 300 L1H1 2.2 HDi 100 2197 2PU91DHDE504A070 3000 3000 8 1155

Részletesebben

hivatalos árlista Érvényes: április 18-tól visszavonásig A HIBRID ÚJ KORSZAKA

hivatalos árlista Érvényes: április 18-tól visszavonásig A HIBRID ÚJ KORSZAKA LC 500 LC 500h hivatalos árlista Érvényes: 2017. április 18-tól visszavonásig A HIBRID ÚJ KORSZAKA Alapadatok és felépítés Motor Erőátvitel Teljesítmény Gyorsulás (0 100 km/óra) kombinált üzemanyagfogyasztás

Részletesebben

Zánka Község Önkormányzata 8251 Zánka, Fő utca 29. Filep Miklós Úr részére

Zánka Község Önkormányzata 8251 Zánka, Fő utca 29. Filep Miklós Úr részére Császár Autószerviz Kft. Központ: 8500 Pápa, Külső Veszprémi út 49. Fióktelepek: 8200 Veszprém, Mártírok út 7. 2800 Tatabánya, Bárdos L út 1 8900 Zalaegerszeg Sport út 1 Adószám:11331333-2-19 Zánka Község

Részletesebben

Dupla kabinos nettó bruttó 2.2TDCi 125LE 4x4 M6. Motor

Dupla kabinos nettó bruttó 2.2TDCi 125LE 4x4 M6. Motor FORD Ranger 2015ös modellév Érvényes: 2014. szeptember 2ai gyártástól Széria Motor Dupla kabinos nettó bruttó 2.2TDCi 125LE 4x4 M6 5 750 000 Ft 7 302 500 Ft 2.2TDCi 150LE 4x4 M6 5 890 000 Ft 7 480 300

Részletesebben

Biztonság, kényelem!

Biztonság, kényelem! Biztonság, kényelem! Könnyebb bejutni a mozgópadlós pótkocsi rakterébe! Ez egy új kialakítás a mozgópadlós pótkocsikhoz.ha valaki próbált már bemászni a pótkocsi rakterébe,érzékelte a kapaszkodó hiányát.minden

Részletesebben

GARANCIA ÉS ASSISTANCE 5 év

GARANCIA ÉS ASSISTANCE 5 év Ú J www.fi at.hu GARANCIA ÉS ASSISTANCE 5 év garancia 100 000 km-ig Minden Fiat személygépkocsihoz 2 év, futásteljesítménytől független gyártói, és +3 év, vagy maximum 100.000 km-ig érvényes kiterjesztett,

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Elegance 2007 Technikai adatok Elegance modellekhez Alváz. i 650 G i 660 i 685 i 695 G i 710 G

Elegance 2007 Technikai adatok Elegance modellekhez Alváz. i 650 G i 660 i 685 i 695 G i 710 G Elegance 2007 Technikai adatok Elegance modellekhez Alváz Fiat Ducato 2,3 JTD 35 Light 2286 cm 96kW/130 LE Fiat Ducato 3,0 JTD 35 Light 2998 cm 115kW/157 LE Fiat Ducato 2,3 JTD 40 Heavy 2286 cm 96kW/130

Részletesebben

Új Hyundai i30-as akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as akár már Forintért! Új Hyundai i30-as akár már 4 499 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE 4 999 000 500 000 4 499 000 1.0 T-GDi 5 ajtós / M/T

Részletesebben

Új Hyundai i30-as akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as akár már Forintért! Új Hyundai i30-as akár már 4 499 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE 4 999 000 500 000 4 499 000 1.0 T-GDi 5 ajtós / M/T

Részletesebben

Hyundai Kona akár már hybrid hajtással is!

Hyundai Kona akár már hybrid hajtással is! Hyundai Kona akár már hybrid hajtással is! Hajtás / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.0 T-GDi 2 WD M/T 120 LE 5 049 000 400 000* 4 649 000 1.6 CRDi LP 2 WD M/T 115 LE 5 749 000

Részletesebben

Új FORD Ranger Raptor

Új FORD Ranger Raptor Új FORD Ranger Széria Motor Dupla kabinos Nettó Bruttó 2.0 TDCi 213LE 4x4 A10 12,900,000 Ft 16,383,000 Ft Minden Ford Ranger megfelel az EURO 6.2 káros anyag kibocsátási normának. A gépjármű ára a forgalomba

Részletesebben

Új Hyundai i30-as kombi akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as kombi akár már Forintért! Új Hyundai i30-as kombi akár már 4 779 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi kombi / M/T 100 LE 5 279 000 500 000 4 779 000 1.0 T-GDi kombi / M/T

Részletesebben

JS50. Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49

JS50. Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49 JS50 Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49 JS50 Szenzációs dizájn Olyan mint a csodálatos olasz temperamentum, agresszív és barátságos egyben. EXE JS 50 JYL.indd 3 Premium kivitelben Modern fényszórók,

Részletesebben

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig!

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

Felszereltség Motor 5 ajtós. RS 2.3l EcoBoost (350LE) M6 EURO6 AWD S/S 11 800 000 Ft

Felszereltség Motor 5 ajtós. RS 2.3l EcoBoost (350LE) M6 EURO6 AWD S/S 11 800 000 Ft Árlista 2016.5-ös modellév. Érvényes: 2016. január 25-i gyártástól. A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/1. Felszereltség Motor 5 ajtós 2.3l EcoBoost (350LE) M6 EURO6 AWD S/S 11 800 000 Ft Vegyes átlagfogyasztás:

Részletesebben

Fiat Fiorino E6D árlista

Fiat Fiorino E6D árlista Fiat Fiorino E6D árlista Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) CO 2 -kibocsátás (g/km, vegyes)

Részletesebben

Hyundai i20 akár már Forintért!

Hyundai i20 akár már Forintért! Hyundai i20 akár már 2 999 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós 75 LE 3 599 000 600 000 Kedvezményes ár 2 999 000 Life A/C 1.25 LP 5 ajtós 75 LE 3 949 000 500

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU MY12 JANUÁR 2013 ÁRAK 2.4 benzin 167LE AT6 2.0 dízel 160LE MT6 2.0 dízel 160LE AT6 CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 188 g/km 134 g/km 160 g/km FELSZERELTSÉG

Részletesebben

Fokozatmentes fényerőszabályozás,

Fokozatmentes fényerőszabályozás, PHILIPS Szabályozható LED Phase kettős spotlámpa szabályozható fény Hangulat teremtésére tökéletes Lágy LED, szemkímélő Kiváló minőségű anyagok Fokozatmentes fényerőszabályozás, a ragyogótól a lágy fényig

Részletesebben

Vágyj arra, amire szükséged van

Vágyj arra, amire szükséged van Vágyj arra, amire szükséged van Mindannyian próbáljuk egyensúlyban tartani a munkánkat és a szabadidőnket. A X-MAX 300 pedig képes könnyebbé, egyszerűbbé és élvezetesebbé tenni minden napot. A motorkerékpár

Részletesebben

1 3. Főbb vonalaiban közös formavilág a PB-vel és Century-vel, a hátfal azonban teljesen más 4. Scania Irizar i4 választék

1 3. Főbb vonalaiban közös formavilág a PB-vel és Century-vel, a hátfal azonban teljesen más 4. Scania Irizar i4 választék 8 CAMION TRUCK&BUS 009/6 BUSZVILÁG AUTÓBUSZTESZT KÖZEPES HATÓTÁVOLSÁG Scania Irizar i L,9 méter hosszban SOKOLDALÚ ALKALMAZHATÓSÁG Nem egyszerű dolog röviden megfogalmazni azt, amit a 007-ben bemutatott

Részletesebben

MAZDA 3 SPORT MACHINE SZÜRKE METÁL SZÍNBEN

MAZDA 3 SPORT MACHINE SZÜRKE METÁL SZÍNBEN Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort. Az ablakokat lehúzzuk, hangosan szól a rádió, célunk a végtelen. A Jinba Ittai megtestesülése

Részletesebben

FORD Ranger. 1 / 6. Dupla kabinos Széria. Motor nettó bruttó 2.2TDCi 125LE 4x4 M6. XLT 2.2TDCi 150LE 4x4 M6. Limited*

FORD Ranger.  1 / 6. Dupla kabinos Széria. Motor nettó bruttó 2.2TDCi 125LE 4x4 M6. XLT 2.2TDCi 150LE 4x4 M6. Limited* FORD Ranger Dupla kabinos Széria Motor nettó bruttó 2.2TDCi 125LE 4x4 M6 5 750 000 Ft 7 302 500 Ft 2.2TDCi 150LE 4x4 M6 5 890 000 Ft 7 480 300 Ft T 2.2TDCi 150LE 4x4 M6 6 590 000 Ft 8 369 300 Ft 2.2TDCi

Részletesebben

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista ÚJ árlista A készlet erejéig! Verzió incom Opció Kivitel ebességváltó Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Terhelhetôség Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár cm 3 kw/le Nm kg mm Ft Ft Új Fullback 2.4D 150 & X

Részletesebben

Alváz. Welcome 2007. Alkóvos. Sheet1 W 17 W 18 W 26 W 28 GA/SU. Page 1. Ford Transit 350 L dupla kerék. Ford Transit 350 L dupla kerék

Alváz. Welcome 2007. Alkóvos. Sheet1 W 17 W 18 W 26 W 28 GA/SU. Page 1. Ford Transit 350 L dupla kerék. Ford Transit 350 L dupla kerék Welcoe 2007 Alváz Alkóvos W 17 W 18 W 26 W 28 GA/SU Fiat Ducato Special CC35L Fiat Ducato Special CC35L Ford Transit 350 L dupla kerék Ford Transit 350 L dupla kerék Standard otor Teljesítény lóerő Motor

Részletesebben

FORD B-MAX. One Call Ügyfélszolgálat: Értékesítés és Flotta ügyfélszolgálat

FORD B-MAX. One Call Ügyfélszolgálat: Értékesítés és Flotta ügyfélszolgálat Felszereltség Technology Limitált széria* Motor 1.4l (90LE) M5 1.0l EcoBoost (100LE) M5 1.5l TDCi DPF (75LE) M5 1.5l TDCi DPF (95LE) M5 1.4l (90LE) M5 1.0l EcoBoost (100LE) M5 1.0l EcoBoost (125LE) M5

Részletesebben

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE MÉGANE EXPRESSION KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE O OÚj Energy 1,2 TCe 115 LE motor Stop&Start rendszerrel OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlásakor is O OGazdag felszereltség: Kétzónás

Részletesebben

Teljesítmény. Nyomaték. mm kw/le Nm cm 3 Ft Ft Ft. Fogyasztás l/100km városon kívüli. vegyes

Teljesítmény. Nyomaték. mm kw/le Nm cm 3 Ft Ft Ft. Fogyasztás l/100km városon kívüli. vegyes Fiat Ducato árlista Verzió Kivitel Sincomkód Tengelytáv Teljesítmény Nyomaték Hengerûrtartalom Száll. személyek száma Nettó ár Regiszt. Adó Bruttó ár mm kw/le Nm cm 3 Ft Ft Ft Ducato 3.0t 2.2 Mjet 100

Részletesebben

Credo Econell 13 CiTY katalógus 2017 magyar

Credo Econell 13 CiTY katalógus 2017 magyar Credo Econell 13 CiTY katalógus 2017 magyar CREDO ECONELL 13 CiTY NAGYOBB KOMFORT ÉS GAZDASÁGOSSÁG EGY SZEGMENSTEREMTŐ MAGYAR JÁRMŰTŐL Maximális kapacitás Alacsony tömeg Akadálymentes utastér Akár 75-80

Részletesebben

Sajtóközlemény. Az új Iveco Daily lett Az év furgonja 2015. 2014. szeptember 23., Hannover

Sajtóközlemény. Az új Iveco Daily lett Az év furgonja 2015. 2014. szeptember 23., Hannover Sajtóközlemény Az új Iveco Daily lett Az év furgonja 2015 2014. szeptember 23., Hannover Az új Daily, az Iveco könnyű haszongépjárműveinek harmadik generációja nyerte el a Nemzetközi év furgonja 2015 díjat.

Részletesebben

Mindig világosságra érhet haza

Mindig világosságra érhet haza PHILIPS mygarden Falilámpa June szürke Mindig világosságra érhet haza Vigyen modern stílust a kertjébe. Ez a világosszürke, mozgásérzékelővel rendelkező Philips mygarden fali lámpa sima formájával magára

Részletesebben

Megújult külső. Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre.

Megújult külső. Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre. Megújult külső Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre. Jóval kisebb erőfeszítés szükséges az előre/hátrameneti pedál működtetéséhez. A

Részletesebben

Bevezetés. A Qbiss One két dizájnlehetőséget kínál: Süllyesztett dizájn (Qbiss One B) Egy síkban fekvő dizájn (Qbiss One F) Qbiss One - patent pending

Bevezetés. A Qbiss One két dizájnlehetőséget kínál: Süllyesztett dizájn (Qbiss One B) Egy síkban fekvő dizájn (Qbiss One F) Qbiss One - patent pending Bevezetés Qbiss One 1, a költséghatékony homlokzati megoldás, amely az átszellőztetett homlokzatok ideális alternatívája. A teljes funkcionalitás és az esztétika kombinációja, természetes választás az

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Benzin Motor 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.8 ECOTEC 92 kw/125 LE TwinTop Váltómű 5fokozatú kézi 4 657 000 4 877 000 5fokozatú Easytronic

Részletesebben

ÚJ FORD KUGA VIGNALE as modellév /3. Érvényes: december 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk!

ÚJ FORD KUGA VIGNALE as modellév /3. Érvényes: december 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! ÚJ FORD KUGA VIGNALE A változtatás jogát fenntartjuk! Felszereltség Motor Listaár 4WD 1.5l EcoBoost 182LE S6 A6 11 815 000 Ft 4WD 2.0l TDCi 180LE S6 M6 12 070 000 Ft 4WD 2.0l TDCi 180LE S6 Powershift automata

Részletesebben

S&S 1PW2A4SKAQ04A0C

S&S 1PW2A4SKAQ04A0C GT ALLURE ACTIVE ACCESS 2016. áprilisi gyártásig érvényes árlista Felszereltség Motor Teljesítmény S&S Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár 1.6 BlueHDi S&S 1PW2A4FKDK51A0C0 7 590 000 1 000 000 6

Részletesebben

S91 városi midibusz fejlesztés: Rába-Molitus-Webasto RÁBA JÁRMŰ KFT.

S91 városi midibusz fejlesztés: Rába-Molitus-Webasto RÁBA JÁRMŰ KFT. S91 városi midibusz fejlesztés: Rába-Molitus-Webasto 1 Rába B115.50-174 önjáró midibusz alváz 2 Rába B115.50-174 önjáró midibusz alváz 3 Megoldások Daimler OM 904 LA motor, 115kW / 610Nm Allison S2100

Részletesebben

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL AZ EREDETI PEUGEOT ALKATRÉSZEKRŐL

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL AZ EREDETI PEUGEOT ALKATRÉSZEKRŐL SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL AZ EREDETI PEUGEOT ALKATRÉSZEKRŐL EREDETI ALKATRÉSZEK: A PEUGEOT SZAKÉRTELMÉNEK BIZONYÍTÉKAI Az Ön PEUGEOT gépjárműve olyan alkotórészekből épül fel, melyek

Részletesebben