Az Armada Kft. rövid bemutatkozása

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Az Armada Kft. rövid bemutatkozása"

Átírás

1 Az Armada Kft. rövid bemutatkozása Az ARMADA Kft ben alakult több vagyonvédelmi kft. korábbi vezetőinek összefogásából, illetve a Magyar Budo Szövetség, a Magyar Thaibox Szövetség, a Magyar Bűnmegelőzési Alapítvány és a Kábítószer- ellenes Alapítvány támogatásával. Cégünk tagja a Személy- Vagyonőr és Magánnyomozói Kamarának, az Ipari és Kereskedelmi Kamarának, a nemzetközileg is elismert Magyar Detektív Szövetségnek, valamint a Nemzetközi Testőr Szövetségnek. Az Armada Security Kft. az MSZ EN ISO 9001:2001 rendszerszabvány szerinti minőségirányítási rendszerrel rendelkezik. Célunk volt új alapokon nyugvó, a megrendelő konkrét igénye szerinti vagyon- és személyvédelmi tevékenység kialakítása. Hangsúlyozni kívánjuk, hogy mérsékeltebb árainkat nem az őrszemélyzet bérének csökkentésével kívánjuk kompenzálni, hiszen a megbízható munkavégzés egyik alapfeltétele dolgozóink anyagi biztonsága, amely egyúttal a veszélyfaktorok csökkentését is jelenti. Meglátásunk szerint az a tisztességes üzleti magatartás, ha a szakmában eltöltött hosszú évek tapasztalatát partnereinkkel megosztva arra is felhívjuk figyelmüket, hogy értékeik hatékony védelme érdekében célszerű megfelelő ár-értékarányú szolgáltatáshoz ragaszkodni. Valljuk, hogy: A biztonság = ÉRTÉK. Értékeinknek megfelelő védelmet biztosítani; JÓ BEFEKTETÉS. Az értékek színvonaltalan, látszólagos védelme jelentős VESZTESÉGET okoz. Az Armada Security Vagyonvédelmi Kft. szakmai segítséget nyújt ügyfeleinek a megfelelő ár-érték arányú szolgáltatás kiválasztásához, értékeinek megőrzéséhez, hogy a VÉDELEM VALÓBAN JÓ BEFEKTETÉS LEGYEN. Üzletpolitikai célkitűzésünk tehát: magas szintű, megbízható szolgáltatás elérhető, reális áron. A R M A D A S E C U R I T Y K F T Budapest, Váci út 99. Telefon: , , Fax: Ügyelet: armada1@t-online.hu, Http// Cégjegyzékszám:

2 Oldal: 2 / 11 Hostess, diszpécserszolgálat, A cég profilja: Alapprofilunk összefoglaló elnevezése: Biztonsági Szolgálat. Ez a tevékenységi kör az alábbi részfeladatokat foglalja magában: Személy és vagyonvédelem: Objektum őrzése kutyás és biztonsági őrökkel, Pénzkísérés, pénzszállítás (csak 30 millió Ft-s értékhatárig), Rendezvénybiztosítás, Járőrszolgálat,

3 Oldal: 3 / 11 Információs tevékenység: Magánnyomozás (jogszabályilag nem tiltott tevékenységek), Céginformációs szolgáltatás, bonitás vizsgálat, Helyiség-, illetve telefonlehallgatásra szolgáló berendezések kiszűrése, felkutatása, Adósságmenedzselés. Egyéb biztonsággal kapcsolatos feladatok, mint: vagyonvédelmi szakértői, tanácsadói közreműködés, rádiókommunikációs rendszerek, videó rendszerek tervezése, telepítése, kültéri védelem, beléptető rendszerek, járőrszolgálati ellenőrző rendszerek, komplett vagyonbiztonsági, tűzvédelmi, rendészeti és más biztonsági rendszerek tervezése, szervezése, telepítése, áruházi áruvédelmi rendszerek tervezése, telepítése, speciális feladatok végrehajtása. Oktatás: vagyonvédelmi alapoktatás, detektívképzés, rendészeti vezetőképzés. személy és vagyonőr vizsgára történő felkészítés. Alapprofilunk mellett az utóbbi időben az alábbi szolgáltatásokat (némelyiket alvállalkozó bevonásával) kínáljuk partnereinknek: Hostess szolgáltatás; Irodaházak komplett üzemeltetése; Épületrendészeti feladatok, takarítás, fűtés; Garázs és parkoló őrzése, működtetése; Egyéb, a megrendelő igényei szerinti speciális feladatok.

4 Oldal: 4 / 11 I./ Objektumvédelem és rendezvénybiztosítás Igény szerint őrszolgálati feladatokat vállalunk fegyveres, eszközös, kutyás és fegyvertelen munkatársakkal. Irodaházak, építmények, egyéb létesítmények, kulturális sportcentrumok, áruházak, telephelyek, raktárak, időszakosan felügyelet nélkül maradt ingatlanok, lakások, villák biztonságos őrzését megszervezzük. Komplex rendészeti tevékenység tervezését, szervezését, és ellátását vállaljuk, megbízható, kultúrált biztonsági szolgálat kiépítésével. Vállaljuk építkezések őrzését, igény szerint technikai berendezésekkel kiegészítve Politikai, tudományos, kulturális rendezvények, kiállítások, tanácskozások teljeskörű biztosítását megszervezzük. Munkánkat a legkiválóbb hazai szakemberek segítik. Társaságunk az őrzési területeken nagy tapasztalatokkal rendelkező, speciálisan felkészített dolgozókat foglalkoztat a szükséges feladatok eredményes végrehajtása érdekében. Biztonságszolgálati filozófiánk: Az előzékeny, kulturált feladat teljesítés és a rendezett, szervezett biztonsági körülmények, egymást feltételező elemek.

5 Oldal: 5 / 11 II./ Információszerzés, magánnyomozási tevékenység Jogos pénzügyi anyagi kintlévőség rendezése. Mint az közismert, Magyarországon problémát jelent a cégek közötti bizalmatlanság, alapvető információ hiány. További gondot okoz a számla kiegyenlítésnél a határidők be nem tartása a késedelmes számlafizetés. Ehhez hozzájárul az is, hogy a pénzösszegek átutalásánál az átutalási idő hosszadalmas, ebből kifolyólag a cégeket anyagi és egzisztenciális veszteségek érik. Szakembereink, akik gazdasági és egyéb területeken nagyfokú szakmai múlttal rendelkeznek, ezeken a gondokon kívánnak enyhíteni. Adatok vagy ezen igazolásul szolgáló iratok beszerzése, büntető és polgári peres ügyekben is. Szigorú titoktartással vállaljuk információ beszerzését cégekről, magánszemélyekről a hitelképesség vagy fizetőképesség elbírálásához, vállalkozások létesítéséhez. Pénzügyi helyzet, vagyoni helyzet, fizetőképesség felderítése, fedezetvizsgálat. A megbízó kívánsága szerint, rendszeres időközökben is ellenőrizzük a biztosítékul szolgáló vagyontárgyak állapotát, értékét, az üzleti partner által állított tények valóságát, gazdasági hátterét. Eltűnt személyek, illetve cégnyilvántartásból ki nem deríthető cégek képviselőinek megkeresése, perbe vonható személyek meghatározása, adataik megállapítása. Felderítjük a megállapodások nem teljesülésének okait és javaslatot teszünk, vagy a megbízás szerint azonnal közbelépünk az akadályok elhárítása érdekében: egyezséget munkálunk ki, megelőzzük és kimutatjuk a csalárd csődöt, a vagyonkimentést. Bírósági úton eljárt jogos adósság rendezésének elősegítése. Felkutatjuk az eltűnt adóst és a végrehajtható vagyonát, jogszerű úton behajtjuk a késedelmes tartozást, előkészítjük a polgári peres vagy a büntetőeljárást. Kívánságára jogi képviseletet is biztosítunk. A megbízó kizárólagos képviseletében részt veszünk a csődeljárásban, felszámolási eljárásban, felleltározzuk és megőrizzük az adós irattárát, maradék vagyonát. Gazdaságvédelmi szaktanácsadás, bizalmi munkakörben dolgozók átvilágítása, céginformáció. Vállaljuk személyek megfigyelését, (film, videó illetve hangtechnika alkalmazásával is) adatainak megállapítását, környezettanulmány készítését, Különböző nyilvántartásokból adatok beszerzését, valamint egyéb magánnyomozói tevékenység biztosítását. Megbízás esetén Irodánk vállalja, hogy a megbízások során a Megbízó által átadott adatokat csak a megadott rendelkezések keretei között használja fel, messzemenően figyelembe véve az adatvédelmi jogszabályok előírásait, a Megbízó érdekeit és jó hírét. Irodánk a kialakított szerződési keretek között biztosítja, hogy a Megbízó által rendelkezésre bocsátott illetve megszerzett információk összefüggéseiben csak behatárolható vezetői szinten legyenek hozzáférhetők. Jelszavunk: A bizalom mindig kötelez!

6 Oldal: 6 / 11 A dolgozók kiválasztása, képzése Nagy súlyt helyezünk a megbízható, felkészült biztonsági őrök kiválasztására. Munkatársaink orvosi, pszichológiai és megbízhatósági vizsgálaton esnek át. Az Állami Tisztiorvosi Szolgálattal kötött szerződésünk alapján rendszeres egészségügyi szűrésen vesznek részt dolgozóink. Minden dolgozónktól erkölcsi bizonyítványt kérünk, emellett más forrásból is igyekszünk információkat szerezni róluk (rendőrségi és más nyilvántartásokból, beleegyezésükkel végrehajtott környezettanulmánnyal). Alapelvünk, hogy a biztonsági szakmában elengedhetetlen követelmény az ott dolgozók feddhetetlen előélete és rendezett életvitele. Fontos feladatunknak tekintjük a biztonsági őrök alap- és továbbképzését, ezért folyamatosan szervezzük az új dolgozóink alapképzését, valamint a vagyonőri vizsgára történő felkészítését. Emellett speciális szaktanfolyamok szervezésével is segítjük a megrendelők elvárásainak legmegfelelőbb ismeretek megszerzését. Az ARMADA Security Vagyonvédelmi Kft. felső vezetése, a hivatásos rendőri- és katonai pályafutása során nyert szaktudását ötvözi, a versenyszférában a vagyonvédelem területén, szerzett ismereteivel, tapasztalataival. Biztonsági őreink egy része szintén rendvédelmi szervek kötelékéből került cégünk alkalmazásába, előéletükből adódóan konkrét ismeretekkel rendelkeznek a védelmi feladatokat illetően. Számos munkatársunk sportolt versenyszerűen és/vagy ma is aktív sportoló (feketeöves karatés, judo-s, illetve " A" kategóriás thaibox-os). Támogatói (szponzori) kapcsolatban állunk több karate ökölvívó és judo klubbal. Szponzori tevékenységünk részeként cégünk rendezte meg az első Thai Box Országos Bajnokságot - ARMADA Kupa néven. Fegyveres biztonsági őreink rendszeresen részt vesznek lőgyakorlaton. Minőségirányítási rendszer Cégünk az MSZ EN ISO 9001:2001 rendszerszabvány szerinti minőségirányítási rendszer előírásai szerint működik. Valamennyi szolgáltatási területünkön a folyamatos és töretlen fejlődés mellett köteleztük el magunkat. Hisszük, hogy a sikeres tevékenység alapfeltétele, megbízóink elégedettsége és bizalma. A biztonsági őrszolgálat működési rendje: Az ARMADA Security Vagyonvédelmi Kft. központjában 0-24 h-ig ügyelet működik, amely fogad minden beérkező hívást, bejelentést.

7 Oldal: 7 / 11 Kijelölt munkatársainkat mobil telefonnal látjuk el az azonnali intézkedést igénylő esetek gyors és szakszerű megoldása érdekében. A különböző objektumokban, telephelyeken dolgozó biztonsági őreink Kenwood, illetve Motorola típusú adó-vevő készülékkel rendelkeznek. Munkatársaink 3 eltérő stílusú, különböző alkalmakra rendszeresített formaruhában (standard, terepruha vagy elegáns alkalmi formaruha) látják el szolgálati feladataikat. A cég vezetése és járőrszolgálatunk a nap bármely szakában, szúrópróbaszerűen ellenőrizheti a védett objektumokban őrszolgálatot teljesítő munkatársakat. Partnereinkkel egyeztetve Security guard controll rendszereket telepítünk a védendő objektumokban. A rendszer használatával utólagosan is ellenőrizhető, hogy a biztonsági őr a számára előírt gyakorisággal járőrözött-e helyszíneken. A rendszer számítógéphez csatlakoztatva tárolja az időpontokat. Szolgálati rend: A biztonsági őrök munkáját munkaköri leírás, írásba foglalt szolgálati szabályzat, illetve őrutasítás határozza meg. Ilyen jellegű szolgáltatást természetesen csak igen nagy fegyelemmel lehet elvégezni, a fegyelmet pedig csak az egzakt módon meghatározott feladatokkal (szolgálati szabályzat) és az állandó, folyamatos kontrollal lehet fenntartani. A biztonsági őrök munkáját járőrszolgálatunkon kívül az objektumfelelősök, a biztonsági tisztek és a cég igazgatói is ellenőrzik. Szervezeti felépítés Az ARMADA SECURITY Kft-nél a tényleges őrzésvédelmi feladatokat ellátók aránya kb. 95%. A munkatársak fennmaradó mintegy 5 %-a végez vezetői, illetve adminisztrációs feladatokat. A feladatok és a felelősségi kör pontosítása érdekében erős függelmi rendszert építettünk ki, amely a következőképpen alakul: biztonsági őr - váltásfelelős - objektumfelelős - biztonsági tiszt - igazgató - ügyvezető igazgató. Szerződéses kondíciók: Szolgáltatásunkat mindenkor szerződéses kondíciók, illetve az érvényben lévő jogszabályok alapján végezzük. Szolgálatunk ellátására vonatkozóan az Uniqa Biztosítóval kötött szerződés alapján Szolgáltatás Felelősségbiztosítással rendelkezünk. Valamennyi főállású dolgozónk számára Élet- és balesetbiztosítást kötöttünk. A védendő objektumnak a MABISZ előírásainak megfelelően kell tárolnia értékeit, továbbá rendelkeznie kell vagyonbiztosítással.

8 Oldal: 8 / 11 Az ARMADA SECURITY Kft. az esetleges általa okozott kárért erkölcsi és anyagi felelősséget vállal. Cégünkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatos minden egyéb kérdésben készségesen állunk leendő partnereink rendelkezésére. Céginformációk: l.: Cég neve: ARMADA SECURITY Vagyonvédelmi, Információs és Oktatási Kft. Cég alapítása: szeptember 29. Székhelye: 1139 Budapest, Váci út :Főbb tevékenységi körök: - Nyomozási és biztonsági tevékenység - Épülettisztítás - Felnőtt és egyéb oktatás 3., Létszám, törzstőke: jelenleg mintegy 400 dolgozóval rendelkezünk. Valamennyi dolgozónk erkölcsi bizonyítvánnyal, fedhetetlen előélettel rendelkezik. A január 3-án hatályba lépett jogszabály értelmében a tevékenységükhöz szükséges hatósági engedéllyel rendelkeznek. A cég törzstőkéje: Ft. Jelenlegi havi árbevétel: Kb. 40 millió Ft. 4. Cégünknek sem adó, sem TB tartozása nincs. 5. Cégünk megfelel a Közbeszerzési Törvénybe foglalt pályázati feltételeknek. 6. Cégünk sem csőd, sem pedig felszámolási eljárás alatt nem áll. KIVONATOS REFERENCIALISTA IRODAHÁZAK: - ABLON Kft irodaházai: Szerződésünk kelte: 1996 Váci út 99. szám alatti irodakomplexum Váci 91 Center Váci 30 Center Budafoki Center M3 Business Center

9 Oldal: 9 / 11 Forgách u. 9. szám alatti irodaház Gateway Irodaház Soroksár Buy Way Dunakeszi Buy Way Az irodaházakban bérlő nagyobb cégek: KPMG HVB Hungary APEH Magyar Posta Vezérigazgatósága Fővárosi Illetékhivatal Sony Ericsson -Humán Rent Kft. -Knorr Irodaház Nóvus Művészeti Főiskola PORTASZOLGÁLATI TEVÉKENYSÉG: Zöldváros Értékesítési Iroda Ziur Kft Corvin sétány TELEPHELY ŐRZÉS- VÉDELME: Fabricom-Electrical PVV KFT. Szerződésünk kelte: 1997

10 Oldal: 10 / 11 Budapesti Kárpitos Kft. Szerződésünk kelte: 2000 Strabag Zrt. Jelenleg az alábbi objektumok őrzés-védelmét látjuk el: Salgótarjáni telephely Karcagi ALDI Áruház M4 Etele téri végállomás építése Gyöngyösi Főiskola Hatvani Aldi Áruház Salgótarjáni Városi Rendőrkapitányság Szerződésünk kelte: PORR Kft. M0 hidak őrzése, M6 autópálya építésének őrzése DBK Kft. Telephely és kavicsbánya őrzés Porr Technobau AG M0 körgyűrű Neke 4 konzorcium Baross tér metró építés Bp Neke 4 konzorcium Köztársaság tér metró építés Sajószentpéter Üveggyár

11 Oldal: 11 / 11 Ecseg és Vidéke Takarékszövetkezet Stern Filmstúdió Case Hungary Kft, Sweet Case Hungary Kft Trimettó Kft Hidvégi Csaba ügyvezető igazgató

Készítette: Herwerth Miklós BEMUTATKOZIK A SECUTEX KFT.

Készítette: Herwerth Miklós BEMUTATKOZIK A SECUTEX KFT. BEMUTATKOZUNK Készítette: Herwerth Miklós BEMUTATKOZIK A SECUTEX KFT. A vagyonvédelmi rendszerek létesítése iránt meg növekedet igények rugalmasabb és színvonalasabb kielégítésére alakult l989. tavaszán

Részletesebben

SZAKDOLGOZAT TÉMAJEGYZÉK rendészeti igazgatási szak biztonsági szakirány:

SZAKDOLGOZAT TÉMAJEGYZÉK rendészeti igazgatási szak biztonsági szakirány: NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM RENDÉSZETTUDOMÁNYI KAR SZAKDOLGOZAT TÉMAJEGYZÉK rendészeti igazgatási szak biztonsági szakirány: I, Létesítményvédelem és biztonságvédelem tantárgyak körében: 1, Magánbiztonság

Részletesebben

CÉGISMERTETŐ. KDSZ BT. (Korrekt, Diszkrét, Szakszerű Betéti Társaság) Vagyonvédelmi és magánnyomozói iroda Budapest, Gyakorló utca 5.

CÉGISMERTETŐ. KDSZ BT. (Korrekt, Diszkrét, Szakszerű Betéti Társaság) Vagyonvédelmi és magánnyomozói iroda Budapest, Gyakorló utca 5. CÉGISMERTETŐ KDSZ BT. ( Betéti Társaság) Vagyonvédelmi és magánnyomozói iroda 1106 Budapest, Gyakorló utca 5. 1 Tisztelt Uram! Alulírott tulajdonos, Liszt Ferenc, mint a KDSZ. BT. ( Betéti Társaság) vezetője

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS Amelyet egyik részről a Magyar Szabadalmi Hivatal (székhelye: 1054 Budapest, Garibaldi u. 2., adószám: 15311746-2-41, képviselő: Igréczné Sipos Etelka gazdasági főigazgató), mint

Részletesebben

Tisztelt leendő partnerünk! Cégismertető. formanyomtatványon regisztrálják, és továbbítják a megbízó felé.

Tisztelt leendő partnerünk! Cégismertető. formanyomtatványon regisztrálják, és továbbítják a megbízó felé. Tisztelt leendő partnerünk! Ugye Ön is ismer olyan vállalatokat, ahol a vagyonvédelem segíti, és nem gátolja a munkát, ahol a biztonságos környezet természetes velejáró, és a vagyonvédelmi szolgáltató

Részletesebben

Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar. Szakokleveles magánnyomozó szakirányú továbbképzési szak TANTERV

Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar. Szakokleveles magánnyomozó szakirányú továbbképzési szak TANTERV Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar Szakokleveles magánnyomozó szakirányú továbbképzési szak TANTERV Szakfelelős: Dr. Christián László - 2015 - I. A Szakokleveles magánnyomozó szakirányú

Részletesebben

Üdvözöljük! Tánci Kft. Minden ami elektromosság!

Üdvözöljük! Tánci Kft. Minden ami elektromosság! Üdvözöljük! Ön a Tánci Kft. Bemutatkozó anyagát tartja a kezében. Reméljük sikerül társaságunkról olyan reális képet alkotni, amely egy sikeres üzleti kapcsolat alapját képezheti. Tánci Kft. 6727 Szeged

Részletesebben

A KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG KÖLTSÉGVETÉSI ALAPOKMÁNYA

A KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG KÖLTSÉGVETÉSI ALAPOKMÁNYA 1 A KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG KÖLTSÉGVETÉSI ALAPOKMÁNYA Az államháztartás működési rendjéről szóló 217/1998. (XII. 30.) Korm. rendelet 21. számú melléklete alapján kiadom a Komárom-Esztergom

Részletesebben

Életre keltjük épületét

Életre keltjük épületét Tégy bele csövet, szerelvényt! Hol kazán ontja melegét, a ház életre kél Közel 40 fő munkatársi létszám, közel 100 főt foglalkoztató alvállalkozói kör. 300 m2, XXI. századi technológiával épült iroda,

Részletesebben

A fővárosban működő fegyveres biztonsági őrségek helyzete

A fővárosban működő fegyveres biztonsági őrségek helyzete A fővárosban működő fegyveres biztonsági őrségek helyzete A H A T Ó S Á G I E L L E N Ő R Z É S E K É S A Z Ő R S É G P A R A N C S N O K I K O N F E R E N C I A T A P A S Z T A L A T A I Nyikos Attila

Részletesebben

A J Á N L A T K É R É S

A J Á N L A T K É R É S A J Á N L A T K É R É S Tisztelt Ajánlattevő! A (3580 Tiszaújváros, Teleki Blanka út 6.), a továbbiakban: ajánlatkérő) ezúton kéri fel ajánlattételre az Ön által képviselt céget, mint Ajánlattevőt (a továbbiakban:

Részletesebben

CÉGISMERTETŐ. Főbb tevékenységeink : takarítás, őrzés- védelem, társasházkezelés, ingatlanüzemeltetés.

CÉGISMERTETŐ. Főbb tevékenységeink : takarítás, őrzés- védelem, társasházkezelés, ingatlanüzemeltetés. NOVODOX Takarító és Szolgáltató Kft. Jogelődje 2003-ban alakult. CÉGISMERTETŐ Főbb tevékenységeink : takarítás, őrzés- védelem, társasházkezelés, ingatlanüzemeltetés. Cégünk üzletfilozófiája, hogy ügyfeleink,

Részletesebben

A HIRDETMÉNY VISSZAVONÁSÁRÓL, MÓDOSÍTÁSÁRÓL, AZ AJÁNLATTÉTELI, VAGY RÉSZVÉTELI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTÁSÁRÓL, A DOKUMENTÁCIÓ MÓDOSÍTÁSÁRÓL I.

A HIRDETMÉNY VISSZAVONÁSÁRÓL, MÓDOSÍTÁSÁRÓL, AZ AJÁNLATTÉTELI, VAGY RÉSZVÉTELI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTÁSÁRÓL, A DOKUMENTÁCIÓ MÓDOSÍTÁSÁRÓL I. Őrzés-védelmi szolgáltatás és tűzjelző valamint kamerás megfigyelő és riasztó/vagyonvédelmi rendszerek kezelése megrendelése a Budapest Főváros Kormányhivatala által használt ingatlanok közül 58 db ingatlanra

Részletesebben

A HM EI ZRT. AKKREDITÁLT FELNŐTTKÉPZÉSI INTÉZMÉNY

A HM EI ZRT. AKKREDITÁLT FELNŐTTKÉPZÉSI INTÉZMÉNY A HM EI ZRT. AKKREDITÁLT FELNŐTTKÉPZÉSI INTÉZMÉNY AZ EMBERRE SZABOTT KÉPZÉSI FOLYAMAT Cím: 1101 Budapest, Salgótarjáni út 20. Postacím: 1581 Budapest, Pf.: 6. Reg: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága Cg.

Részletesebben

Budakörnyéki Közterület - Felügyelet pályázatot hirdet közterület-felügyelő munkakör betöltésére. A munkavégzés helye: Herceghalom és Páty.

Budakörnyéki Közterület - Felügyelet pályázatot hirdet közterület-felügyelő munkakör betöltésére. A munkavégzés helye: Herceghalom és Páty. Budakörnyéki Közterület - Felügyelet pályázatot hirdet közterület-felügyelő munkakör betöltésére. A munkavégzés helye: Herceghalom és Páty. A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök: Budakörnyéki Közterület-felügyelet

Részletesebben

Biztosítások cégre szabva. Biztosítási audit. a Biztosítási audit FoLYaMata. Miért van szükség Biztosítási átvilágításra?

Biztosítások cégre szabva. Biztosítási audit. a Biztosítási audit FoLYaMata. Miért van szükség Biztosítási átvilágításra? Biztosítások cégre szabva Cégünk korszerű és gazdaságos megoldások bemutatásával és létrehozásával segíti elő a vállalatok pénzügyi tervezését, legyen szó a cég működéséhez szükséges bármely biztosításról,

Részletesebben

Működési és eljárási szabályzat. 1. sz. melléklet: Folyamatábra

Működési és eljárási szabályzat. 1. sz. melléklet: Folyamatábra Oldal: 1 / 5 1. A szabályzat célja Jelen működési és eljárási szabályzat célja a megfelelőségértékelési tevékenység szabályozása a kijelölt területen. 2. Alkalmazási terület ÉMI-TÜV SÜD Kft. kijelölt területe.

Részletesebben

1108 Budapest, Újhegyi út 14. www.orszemprogram.hu www.adatkezeles.hu

1108 Budapest, Újhegyi út 14. www.orszemprogram.hu www.adatkezeles.hu 1108 Budapest, Újhegyi út 14. www.orszemprogram.hu www.adatkezeles.hu Tel: +36 1 / 284-7200 info@mnsvedelem.hu Vagyonvédelem Adatvédelem - Magánnyomozói engedély - Személy és Vagyonvédelmi kamarai tagság

Részletesebben

Minden, ami Biztonságvédelem

Minden, ami Biztonságvédelem Minden, ami Biztonságvédelem Mechanikus biztonságtechnikai eszközök Távfelügyelet, Biztonságtechnika Vagyonvédelem, Magánnyomozás Munka-, Tűz- és Környezetvédelem Oktatás Társaságunk működési-, szolgáltatási

Részletesebben

RENDÉSZETI ÁGAZAT ( 9-12. középiskolai évfolyamok )

RENDÉSZETI ÁGAZAT ( 9-12. középiskolai évfolyamok ) RENDÉSZETI ÁGAZAT ( 9-12. középiskolai évfolyamok ) Közrendvédelmi ismeretek tantárgy Nagy Attila r.alezredes tantárgyfelelős A 9. évfolyam tantárgyaihoz tartozó, 1.3.2. Fegyveres szervek alapismeretek

Részletesebben

Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar

Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar Rendészeti Igazgatási Szak Közrendvédelmi Szakirány Rendészeti Igazgatási Szak Közrendvédelmi Szakirány Szakirányfelelős: Dr. Major Róbert r. alezredes

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Kerekegyháza Város Képviselő-testületének, 2008. május 29-i ülésére. Az előterjesztést készítette: VG Kft ügyvezetője

ELŐTERJESZTÉS. Kerekegyháza Város Képviselő-testületének, 2008. május 29-i ülésére. Az előterjesztést készítette: VG Kft ügyvezetője ELŐTERJESZTÉS Kerekegyháza Város Képviselő-testületének, 2008. május 29-i ülésére Az előterjesztést készítette: Előterjesztő: Ferencz Péter VG Kft ügyvezetője dr.kelemen Márk polgármester Véleményezésre

Részletesebben

Securing Your World G4S CÉGCSOPORT

Securing Your World G4S CÉGCSOPORT Securing Your World G4S CÉGCSOPORT Készpénzlogisztika Biztonsági szolgáltatások Távfelügyelet Biztonságtechnika Üdvözöljük a biztonsági megoldások világában! A G4S világszerte a legkedveltebb vagyonvédelmi

Részletesebben

A tananyag feldolgozására fordítható órák száma: Órák megoszlása Tárgykör száma. Tárgykör címe

A tananyag feldolgozására fordítható órák száma: Órák megoszlása Tárgykör száma. Tárgykör címe 1 1. A képzés célja A képzésen résztvevők jogi, szakmai és szolgálati ismeretinek aktualizálása, bővítése, valamint a szolgálati feladatok végrehajtásához kapcsolódó kompetenciák fejlesztése innovatív

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A NEMZETI ÚTDÍJFIZETÉSI SZOLGÁLTATÓ ZRT. ÁLTAL A SZEMÉLYES ÜGYFÉLSZOLGÁLATOK ÜGYFÉLTERÉBEN ALKALMAZOTT ELEKTRONIKUS MEGFIGYELŐ RENDSZERRŐL

TÁJÉKOZTATÓ A NEMZETI ÚTDÍJFIZETÉSI SZOLGÁLTATÓ ZRT. ÁLTAL A SZEMÉLYES ÜGYFÉLSZOLGÁLATOK ÜGYFÉLTERÉBEN ALKALMAZOTT ELEKTRONIKUS MEGFIGYELŐ RENDSZERRŐL TÁJÉKOZTATÓ A NEMZETI ÚTDÍJFIZETÉSI SZOLGÁLTATÓ ZRT. ÁLTAL A SZEMÉLYES ÜGYFÉLSZOLGÁLATOK ÜGYFÉLTERÉBEN ALKALMAZOTT ELEKTRONIKUS MEGFIGYELŐ RENDSZERRŐL Tisztelt Ügyfelünk! Jelen tájékoztató célja, hogy

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Gyógyír XI. Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft. (székhely: 1117 Budapest, Fehérvári út 12.; cégjegyzékszám: 01-09-913332; adószám: 21814097-2-43, képviseli:

Részletesebben

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Polgármesterétől 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. szám (66) Fax:

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Polgármesterétől 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. szám (66) Fax: ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2017. október 26-án tartandó ülésére Füzesgyarmati Városgazdálkodási és Intézményüzemeltetési Korlátolt Felelősségű Társaság ügyvezetői tisztségére vonatkozó pályázat

Részletesebben

VAGYONVÉDELMI MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS

VAGYONVÉDELMI MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS VAGYONVÉDELMI MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyfelől Név: Legfőbb Ügyészség adószám: 15300148-2-41 székhely: 1055 Budapest, Markó u. 16. vagyonvédelmi Megbízó (továbbiakban: Megbízó), másfelől a

Részletesebben

The Leader for Exceptional Client Service. Pénzügyi tanácsadás. Bizalom Diszkréció Szakértelem

The Leader for Exceptional Client Service. Pénzügyi tanácsadás. Bizalom Diszkréció Szakértelem The Leader for Exceptional Client Service Pénzügyi tanácsadás Bizalom Diszkréció Szakértelem A BDO VILÁGSZERTE A BDO a világ ötödik legnagyobb könyvelő, könyvvizsgáló, profeszszionális tanácsadó hálózata.

Részletesebben

Azonosító VAU10035 Cím Jogvédelem-biztosítási termékek rendszere és a károk rendezése Verzió 4.0

Azonosító VAU10035 Cím Jogvédelem-biztosítási termékek rendszere és a károk rendezése Verzió 4.0 Azonosító VAU10035 Cím Jogvédelem-biztosítási termékek rendszere és a károk rendezése Verzió 4.0 1. Célkitűzés 1.1. A biztosító és ügyfelei között esetlegesen felmerülő érdekösszeütközések elkerülése érdekében

Részletesebben

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS. 2.) A SZERZŐDÉS ÖSSZEGE: 2.1. Jelen szerződés megbízási díja:

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS. 2.) A SZERZŐDÉS ÖSSZEGE: 2.1. Jelen szerződés megbízási díja: MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről Budapest Főváros XVI. Kerületi Önkormányzat Székhely: 1163 Budapest, Havashalom u. 43. Adószám: 15516006-2-42 Bankszámlaszám: 11784009-15516006 'K S H szám:

Részletesebben

A J Á N L A T K É R É S

A J Á N L A T K É R É S A J Á N L A T K É R É S Tisztelt Ajánlattevő! Tiszaújvárosi Sport-Park Nonprofit Kft. (3580 Tiszaújváros, Teleki Blanka út 6.) mint Ajánlatkérő, továbbiakban: ajánlatkérő) ezúton kéri fel ajánlattételre

Részletesebben

BIZTONSÁGTECHNIKAI ÚTMUTATÓ A BETÖRÉSES LOPÁS-RABLÁSBIZTOSÍTÁSI KOCKÁZATOK KEZELÉSÉRE. B.8. fejezet. Őrző- védő szolgálat követelmények

BIZTONSÁGTECHNIKAI ÚTMUTATÓ A BETÖRÉSES LOPÁS-RABLÁSBIZTOSÍTÁSI KOCKÁZATOK KEZELÉSÉRE. B.8. fejezet. Őrző- védő szolgálat követelmények BIZTONSÁGTECHNIKAI ÚTMUTATÓ A BETÖRÉSES LOPÁS-RABLÁSBIZTOSÍTÁSI KOCKÁZATOK KEZELÉSÉRE (AJÁNLÁS) B.8. fejezet Őrző- védő szolgálat követelmények kiadás A dokumentum megnevezése kiadva visszavonva 0 Őrző-

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZ E R Z Ő D É S

VÁLLALKOZÁSI SZ E R Z Ő D É S Amely létrejött egyrészről a Megrendelő, Megrendelő: Cégjegyzékszám: Bankszámlaszám Képviseli: a továbbiakban mint Megrendelő, másrészről Vállalkozó: Nyilvántartási szám: Statisztikai számjel: Bankszámlaszám:

Részletesebben

Beszámoló a Mezei őrszolgálat évi tevékenységéről

Beszámoló a Mezei őrszolgálat évi tevékenységéről Beszámoló a Mezei őrszolgálat 2016. évi tevékenységéről Létszám: 3 Fő Az közalkalmazottak neve: Magyar Zoltán, Holecz Róbert, Suhajda Attila A közalkalmazottak beosztása: Mezei őrszolgálat Szervezeti egység

Részletesebben

Marcali Város Önkormányzata Képviselő-testületének. 34/2013. (XII.20.) önkormányzati rendelete

Marcali Város Önkormányzata Képviselő-testületének. 34/2013. (XII.20.) önkormányzati rendelete Marcali Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 8700 Marcali, Rákóczi u. 11. Tel.: 85/501-000 Marcali Város Önkormányzata Képviselő-testületének 34/2013. (XII.20.) önkormányzati rendelete a Marcali

Részletesebben

A tananyag feldolgozására fordítható órák száma: Órák megoszlása Tárgykör száma. Tárgykör címe

A tananyag feldolgozására fordítható órák száma: Órák megoszlása Tárgykör száma. Tárgykör címe 1 1. A képzés célja A képzésen résztvevők jogi, szakmai és szolgálati ismeretinek aktualizálása, bővítése, valamint a szolgálati feladatok végrehajtásához kapcsolódó kompetenciák fejlesztése innovatív

Részletesebben

a Képviselő-testülethez az önkormányzat jogi képviseletével kapcsolatos ügyvédi megbízás jóváhagyására

a Képviselő-testülethez az önkormányzat jogi képviseletével kapcsolatos ügyvédi megbízás jóváhagyására FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 506/2014. 6. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez az önkormányzat

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ DA VINCI SPA Korlátolt Felelősségű Társaság Jelen Adatkezelési Tájékoztató rendeltetése a DA VINCI SPA Kft. (a továbbiakban: Adatkezelő) által természetes személyekre (a továbbiakban:

Részletesebben

2000 Szentendre, Damjanich utca 15/a. Tel.:06 26 787 267 Fax: 06 26 301 584 www.targetcegcsoport.hu target.iroda@gmail.com

2000 Szentendre, Damjanich utca 15/a. Tel.:06 26 787 267 Fax: 06 26 301 584 www.targetcegcsoport.hu target.iroda@gmail.com 2000 Szentendre, Damjanich utca 15/a. Tel.:06 26 787 267 Fax: 06 26 301 584 www.targetcegcsoport.hu target.iroda@gmail.com Tisztelt! Szeretnénk Cégcsoportunk működését, tevékenységét bemutatni! Felgyorsult

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ FREDERIK TECHNOLOGIES PARTNEREI RÉSZÉRE

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ FREDERIK TECHNOLOGIES PARTNEREI RÉSZÉRE FREDERIK TECHNOLOGIES PARTNEREI RÉSZÉRE Hatályos: 1 TARTALOM 1. ADATKEZELŐ ADATAI... 3 2. A TÁJÉKOZTATÓ CÉLJA... 3 3. AZ ADATKEZELÉS ÁLTALÁNOS CÉLJA... 3 4. KEZELT ADATOK...4 4.1. SZERZŐDÉSES KAPCSOLATOK...

Részletesebben

Az iskolai rendszeren kívüli rendőr szakképzésben való részvétel feltételei

Az iskolai rendszeren kívüli rendőr szakképzésben való részvétel feltételei Az iskolai rendszeren kívüli rendőr szakképzés célja Az iskolarendszeren kívüli rendőr szakképzés célja, hogy a rendőrség középfokú szakképesítéshez kötött beosztásaiba előírt szakképzettség megszerzését

Részletesebben

A tananyag feldolgozására fordítható órák száma: Órák megoszlása Tárgykör száma. Tárgykör címe

A tananyag feldolgozására fordítható órák száma: Órák megoszlása Tárgykör száma. Tárgykör címe 1 2 1. A képzés célja A képzésen résztvevők jogi, szakmai és szolgálati ismeretinek aktualizálása, bővítése, valamint a szolgálati feladatok végrehajtásához kapcsolódó kompetenciák fejlesztése innovatív

Részletesebben

Előterjesztés. a Képviselő-testület részére. Tárgy: A Polgármesteri Hivatal belső szervezeti tagozódásával kapcsolatos módosítási javaslatok

Előterjesztés. a Képviselő-testület részére. Tárgy: A Polgármesteri Hivatal belső szervezeti tagozódásával kapcsolatos módosítási javaslatok Budapest XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat Alpolgármester A Képviselő-testület nyilvános ülésének anyaga (SZMSZ 17. (1) bek.). Előterjesztés a Képviselő-testület részére Tárgy: A Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

Tájékoztató a Polgári Polgárőr Egyesület tevékenységéről

Tájékoztató a Polgári Polgárőr Egyesület tevékenységéről Tájékoztató a Polgári Polgárőr Egyesület tevékenységéről 2014 Szabó Tiborné Az egyesület elnöke Tájékoztató a Polgári Polgárőr Egyesület tevékenységéről Az egyesület jogállása: A polgárőrség önálló civil

Részletesebben

1. Neve:... neme:... születési neve:... anyja születési neve:... születési helye:...ideje:... év...hó...nap. állampolgársága:... családi állapota:...

1. Neve:... neme:... születési neve:... anyja születési neve:... születési helye:...ideje:... év...hó...nap. állampolgársága:... családi állapota:... Beérkezés időpontja: 2015/2 Szám: JELENTKEZÉSI LAP RENDŐR SZAKKÉPESÍTÉS megszerzésére irányuló képzésre A jelentkezési lapot az érvényes okmányok alapján, olvashatóan, nyomtatott nagybetűvel, írógéppel

Részletesebben

A J Á N L A T K É R É S

A J Á N L A T K É R É S A J Á N L A T K É R É S Tisztelt Ajánlattevő! A Tiszaújvárosi Sport-Park Nonprofit Kft. /Ajánlatkérő/ (3580 Tiszaújváros, Teleki Blanka út 6. a továbbiakban: ajánlatkérő) ezúton kéri fel ajánlattételre

Részletesebben

ÜZLETI JELENTÉS 2011.

ÜZLETI JELENTÉS 2011. 1 Ferencvárosi Bérleményüzemeltető Kft. Statisztikai szám:117838196832113 01 1096 Budapest, Sobieski J.u.28. ÜZLETI JELENTÉS 2011. Budapest, 2012.április 12. Lászay János ügyvezető igazgató 2 TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

Vásárlóra vonatkozó melléklet

Vásárlóra vonatkozó melléklet Vásárlóra vonatkozó melléklet C&A entitás: C&A Mode Kft. Létrehozás dátuma létrehozta 2018. 04. GDPR csapat Felülvizsgálat dátuma felülvizsgálta Aktuális verzió 0.5 Titoktartás Külső Következő felülvizsgálat

Részletesebben

A tananyag feldolgozására fordítható órák száma: Órák megoszlása Tárgykör száma. Tárgykör címe

A tananyag feldolgozására fordítható órák száma: Órák megoszlása Tárgykör száma. Tárgykör címe 1 2 1. A képzés célja A képzésen résztvevők jogi, szakmai és szolgálati ismeretinek aktualizálása, bővítése, valamint a szolgálati feladatok végrehajtásához kapcsolódó kompetenciák fejlesztése innovatív

Részletesebben

Előadó: Kiss Ernő Rinoker Solar Kft ügyvezető NAP NAPJA ORSZÁGOS KONFERENCIA ÉS SZOLÁRVERSENY 2014.09.20 Salgótarján

Előadó: Kiss Ernő Rinoker Solar Kft ügyvezető NAP NAPJA ORSZÁGOS KONFERENCIA ÉS SZOLÁRVERSENY 2014.09.20 Salgótarján Köszöntjük a Nap Napja konferencia résztvevőit Előadó: Kiss Ernő Rinoker Solar Kft ügyvezető RS Komplex szolgáltatás Piaci igény RS Komplex szolgáltatás A szolgáltatás háttere Részvételi feltételek 1.

Részletesebben

Asesor Consulting Kft. Cégbemutató

Asesor Consulting Kft. Cégbemutató Asesor Consulting Kft. Cégbemutató 1/7 Tartalom Bemutatkozás... 4 Fő tevékenységi köreink... 5 Pályázati tevékenységek, tanácsadás... 5 Projektmenedzsment, pénzügyi menedzsment... 5 Közbeszerzési tanácsadás,

Részletesebben

Csapatunk az elmúlt 5 évben kezdte meg

Csapatunk az elmúlt 5 évben kezdte meg Csapatunk az elmúlt 5 évben kezdte meg egyedi fejlesztéseit, melynek köszönhetően kialakítottunk egy olyan innovatív rendszert, ami számos nagy működési terület munkáját hivatott támogatni. Logisztika-

Részletesebben

Engedélyszám: 18211-2/2011-EAHUF Verziószám: 1. 2451-06 Vállalkozási alapismeretek követelménymodul szóbeli vizsgafeladatai

Engedélyszám: 18211-2/2011-EAHUF Verziószám: 1. 2451-06 Vállalkozási alapismeretek követelménymodul szóbeli vizsgafeladatai 1. feladat Az új gazdasági év tervezésénél egy vállalat marketing munkatársat kíván foglalkoztatni. A marketinges alkalmazásának feltételei során meg kell határozni a feladatokat. Fogalmazza meg a leendő

Részletesebben

SZAKDOLGOZAT TÉMAJEGYZÉK rendészeti igazgatási szak biztonsági szakirány:

SZAKDOLGOZAT TÉMAJEGYZÉK rendészeti igazgatási szak biztonsági szakirány: NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM RENDÉSZETTUDOMÁNYI KAR Magánbiztonsági és Önkormányzati Rendészeti Tanszék SZAKDOLGOZAT TÉMAJEGYZÉK rendészeti igazgatási szak biztonsági szakirány: Dr. Christián László:

Részletesebben

J a v a s l a t az ÓZDINVEST Kft. ügyvezetői állás betöltésére vonatkozó nyilvános pályázat kiírására

J a v a s l a t az ÓZDINVEST Kft. ügyvezetői állás betöltésére vonatkozó nyilvános pályázat kiírására J a v a s l a t az ÓZDINVEST Kft. ügyvezetői állás betöltésére vonatkozó nyilvános pályázat kiírására Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: P.H. Településfejlesztési Osztály Ózd, 2017. október 26. Ózd

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2015. október 13. Kónyáné Dr. Zsarnovszky

Részletesebben

Engedje meg, hogy e pár oldalas dokumentum segítségével bemutassuk Önnek is vállalkozásunkat, mely az Ön biztonságát is garantálhatja!

Engedje meg, hogy e pár oldalas dokumentum segítségével bemutassuk Önnek is vállalkozásunkat, mely az Ön biztonságát is garantálhatja! Engedje meg, hogy e pár oldalas dokumentum segítségével bemutassuk Önnek is vállalkozásunkat, mely az Ön biztonságát is garantálhatja! Évről-évre megdöbbentő statisztikai adatok, híradások látnak napvilágot

Részletesebben

Gaming és esport Sportági Szövetség Sportrendezvény-szabályzata

Gaming és esport Sportági Szövetség Sportrendezvény-szabályzata Gaming és esport Sportági Szövetség Sportrendezvény-szabályzata Jelen Szabályzatot a Gaming és esport Sportági Szövetség Elnöksége 3/2018. (XII.06.) határozatával fogadta el és 2018. december 6. napjával

Részletesebben

BC 99 Office Park Kft. Adatvédelmi Tájékoztató

BC 99 Office Park Kft. Adatvédelmi Tájékoztató Tájékoztatás személyes adatok általi kezeléséről Bevezetés Az alábbiakban az Ön személyes adatainak a (cégjegyzékszám: 01-09-660493, székhelye: 1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6., Gateway Office Park,

Részletesebben

Épületbiztosítások a Panelépületek felújításához

Épületbiztosítások a Panelépületek felújításához Épületbiztosítások a Panelépületek felújításához -Panel épületek állapota a Biztosítások kárstatisztikája alapján a belvárosi 100 éves bérházak állapotával vetekszik. -Az elemi károk mellett, ( aminek

Részletesebben

Non-stop fizetési lehetőségek a RITEK Zrt. fejlesztésében. Dr. Kancsár Attila Értékesítési és szolgáltatási igazgató közgazdász-jogtanácsos

Non-stop fizetési lehetőségek a RITEK Zrt. fejlesztésében. Dr. Kancsár Attila Értékesítési és szolgáltatási igazgató közgazdász-jogtanácsos Non-stop fizetési lehetőségek a RITEK Zrt. fejlesztésében Dr. Kancsár Attila Értékesítési és szolgáltatási igazgató közgazdász-jogtanácsos A RITEK Zrt. bemutatása RITEK Zrt. - Regionális Információtechnológiai

Részletesebben

A kamerás megfigyelés szabályai

A kamerás megfigyelés szabályai A kamerás megfigyelés szabályai Elektronikus megfigyelőrendszer Kamerás megfigyelés az adatkezelés egy formája Ki lehet adatkezelő? magánszemély cég, egyéb szervezet, mint munkáltató társasház hatóság,

Részletesebben

Szakmagyakorlási tevékenységet a szakterülete szerint hatáskörrel rendelkező területi szakmai kamara engedélyezi.

Szakmagyakorlási tevékenységet a szakterülete szerint hatáskörrel rendelkező területi szakmai kamara engedélyezi. A TELEPÜLÉSTERVEZÉSI ÉS AZ ÉPÍTÉSZETI-MŰSZAKI TERVEZÉSI VALAMI T AZ ÉPÍTÉSÜGYI MŰSZAKI SZAKÉRTŐI JOGOSULTSÁG SZABÁLYAIRÓL [104/2006. (IV. 28.) KORM. RE DELET] A rendelet hatálya az alábbi szakmagykorlási

Részletesebben

Bemutatkozó anyag, Referenciák

Bemutatkozó anyag, Referenciák 1/6 Bemutatkozó anyag, Referenciák Gyengeáramú rendszerek tervezése, telepítése, karbantartása Elekton-Fóthi Kft. 1161 Budapest, Pálya u. 129. Tel: 06-(30)-383-5288 Web: www.elekton.hu Email: elektonkft@gmail.com

Részletesebben

A Hivatal érvényben lévő alábbi dokumentumok létrehozása, szinkronizálása szükséges

A Hivatal érvényben lévő alábbi dokumentumok létrehozása, szinkronizálása szükséges Informatikai Biztonsági feladatok: Fizikai biztonsági környezet felmérése Logikai biztonsági környezet felmérése Adminisztratív biztonsági környezet felmérése Helyzetjelentés Intézkedési terv (fizikai,

Részletesebben

~ Teljeskörű otthon modernizáció ~ Egys z e r ű ség. Kén ye l e m. Biztonság. Cégbemutató InfoEconomic Informatikai és Szolgáltató Kft.

~ Teljeskörű otthon modernizáció ~ Egys z e r ű ség. Kén ye l e m. Biztonság. Cégbemutató InfoEconomic Informatikai és Szolgáltató Kft. ~ Teljeskörű otthon modernizáció ~ Egys z e r ű ség. Kén ye l e m. Biztonság. Cégbemutató 2018. InfoEconomic Informatikai és Szolgáltató Kft. Rólunk: A tulajdonos 2013-ban alapította a vállalkozást. Az

Részletesebben

MUNKASZERZŐDÉS. 1. Általános előírások. (Ez a kikötés csak a munkaviszony létesítésekor érvényes.)

MUNKASZERZŐDÉS. 1. Általános előírások. (Ez a kikötés csak a munkaviszony létesítésekor érvényes.) MUNKASZERZŐDÉS amely létrejött a... (cím:..., székhely:., cégjegyzékszám:, adószám:..) mint munkáltató és... (cím:..., szül. hely és idő:., anyja neve:., adóazonosító jele: tb. azonosító jele:..) mint

Részletesebben

A tananyag feldolgozására fordítható órák száma: Órák megoszlása Tárgykör száma. Tárgykör címe

A tananyag feldolgozására fordítható órák száma: Órák megoszlása Tárgykör száma. Tárgykör címe 1 1. A képzés célja A képzésen résztvevők jogi, szakmai és szolgálati ismeretinek aktualizálása, bővítése, valamint a szolgálati feladatok végrehajtásához kapcsolódó kompetenciák fejlesztése innovatív

Részletesebben

A Reflex Hangtechnika tevékenységének rövid összefoglalása:

A Reflex Hangtechnika tevékenységének rövid összefoglalása: Cégünket 1985-ben Reflex Hangtecnikai GMK néven, évtizedes hangtechnikai múlttal, a zene és az akusztika tudománya iránt elkötelezett magánszemélyek alapították. Megbízhatóságának, az élenjáró műszaki

Részletesebben

Magyar joganyagok - Készenléti Rendőrség - alapító okirata, módosításokkal egysége 2. oldal 6. A KR illetékessége az ország egész területére kiterjed.

Magyar joganyagok - Készenléti Rendőrség - alapító okirata, módosításokkal egysége 2. oldal 6. A KR illetékessége az ország egész területére kiterjed. Magyar joganyagok - Készenléti Rendőrség - alapító okirata, módosításokkal egysége 1. oldal Készenléti Rendőrség alapító okirata, módosításokkal egységes szerkezetben 1 A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV.

Részletesebben

A központi, a társadalombiztosítási és a köztestületi költségvetési szerv 2009. évi költségvetési alapokmányának tartalma

A központi, a társadalombiztosítási és a köztestületi költségvetési szerv 2009. évi költségvetési alapokmányának tartalma HEVES MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG 3300 Eger, Eszterházy tér2. Telefon: (36) 522-111/11-95, BM: 31/11-95 A központi, a társadalombiztosítási és a köztestületi költségvetési szerv 2009. évi költségvetési

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ (Az adatkezelési szabályzat 2. sz. melléklete)

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ (Az adatkezelési szabályzat 2. sz. melléklete) ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ (Az adatkezelési szabályzat 2. sz. melléklete) Hatályos: 2018. 01. 10. 1 Tartalom 1. Adatkezelő adatai... 3 2. A tájékoztató célja... 3 3. Az adatkezelés általános célja... 3 4.

Részletesebben

JOG Garantáljuk a cég teljes jogi ügyintézésének lebonyolítását, valamint széles kapcsolatrendszerünknek köszönhetően a jó

JOG Garantáljuk a cég teljes jogi ügyintézésének lebonyolítását, valamint széles kapcsolatrendszerünknek köszönhetően a jó Küldetés Célunk, hogy támogatást nyújtsunk olyan külföldi és magyar vállalatok számára, akik Magyarországon, főként a Dél-dunántúli régióban tervezik letelepedésüket, bővülésüket. Feladatunk, hogy gazdaságossági

Részletesebben

Rendezvények. Kongresszusok Szimpóziumok Kiállítások szervezése. partnerek vagyunk! Hungary CONVENTION & TRAVEL

Rendezvények. Kongresszusok Szimpóziumok Kiállítások szervezése. partnerek vagyunk! Hungary CONVENTION & TRAVEL Rendezvények Kongresszusok Szimpóziumok Kiállítások szervezése partnerek vagyunk! C&T CONVENTION & TRAVEL Hungary Tisztelt Partnerünk! Fő profilunk, a kongresszusok, konferenciák, szimpóziumok és kulturális

Részletesebben

Vidéki örökség megőrzése. 138/2008. (X.18.) FVM rendelete

Vidéki örökség megőrzése. 138/2008. (X.18.) FVM rendelete Vidéki örökség megőrzése 138/2008. (X.18.) FVM rendelete A támogatás célja A támogatás célja a vidéki térség településein a kulturális örökség fenntartása, helyreállítása, korszerűsítése, ezen belül a

Részletesebben

Az EU Business Avenues program 2015-ben is folytatódik Délkelet-ázsiai üzleti lehetőség magyar vállalkozások számára

Az EU Business Avenues program 2015-ben is folytatódik Délkelet-ázsiai üzleti lehetőség magyar vállalkozások számára Az EU Business Avenues program 2015-ben is folytatódik Délkelet-ázsiai üzleti lehetőség magyar vállalkozások számára A program célja Szeretnénk ismételten felhívni a figyelmét az Európai Bizottság által

Részletesebben

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság ALAPOKMÁNYA. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság azonosító adatai

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság ALAPOKMÁNYA. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság azonosító adatai A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság ALAPOKMÁNYA I. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság azonosító adatai Költségvetési szerv megnevezése: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Részletesebben

MABISZ TERMÉK-MEGFELELŐ SÉGI AJÁNLÁS

MABISZ TERMÉK-MEGFELELŐ SÉGI AJÁNLÁS Nytsz: 4092-10-3/20080320 MABISZ TERMÉK-MEGFELELŐ SÉGI AJÁNLÁS Bizottsági ülés ideje Ajánlás lejárta 2008. március 20. 2013. március 31. Termék vizsgálat helye: MABISZ VAGYONVÉDELMI ÉS KÁRMEGELŐZÉSI BIZOTTSÁG

Részletesebben

Sourcing Hungary Szolgáltató Kft. AJÁNLATA. a Pilis Város Önkormányzata részére

Sourcing Hungary Szolgáltató Kft. AJÁNLATA. a Pilis Város Önkormányzata részére SOURCING HUNGARY KFT Sourcing Hungary Szolgáltató Kft. AJÁNLATA a Pilis Város Önkormányzata részére Közintézmények Energiahatékonysági Feladatellátására Készítette: Sourcing Hungary Kft. Budapest, 2017.

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. Személy- és vagyonőrök 40 órás képzése

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. Személy- és vagyonőrök 40 órás képzése ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Személy- és vagyonőrök 40 órás képzése www.kabinetedu.hu TÁJÉKOZTATÁS AZ ADATKEZELÉS MEGKEZDÉSE ELŐTT: Az adatkezelés célja: A személy- és vagyonőrök képzésének, a képzésszervezési

Részletesebben

(beleértve a hiteligénylőt) II.

(beleértve a hiteligénylőt) II. Hiteligénylő lap Egyéni vállalkozók, illetve vállakozói igazolvánnyal nem rendelkező gazdálkodók (őstermelők forgóeszközhitel/folyószámlahitel igényléséhez 1 A hiteligénylő : (születési név 2 Székhelye:

Részletesebben

Tisztelt Képviselő-testület!

Tisztelt Képviselő-testület! Jegyző Tárgy: Teljesítménykövetelmények alapját képező 2012. évi célok meghatározása a Polgármesteri Hivatal köztisztviselői részére Tisztelt Képviselő-testület! A köztisztviselők jogállásáról szóló 1992.

Részletesebben

A PEST MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSI ALAPOKMÁNYA. törzskönyvi nyilvántartási szám: Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A PEST MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG ÉVI KÖLTSÉGVETÉSI ALAPOKMÁNYA. törzskönyvi nyilvántartási szám: Pest Megyei Rendőr-főkapitányság A PEST MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG 2006. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSI ALAPOKMÁNYA 1. Fejezet száma, megnevezése: XI. Belügyminisztérium 2. Költségvetési szerv a) Azonosító adatai törzskönyvi nyilvántartási szám:

Részletesebben

A KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG SZERZŐDÉSMINTÁJA. Társasági szerződés. 1. A társaság cégneve, székhelye, telephelye(i), fióktelepe(i)

A KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG SZERZŐDÉSMINTÁJA. Társasági szerződés. 1. A társaság cégneve, székhelye, telephelye(i), fióktelepe(i) A KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG SZERZŐDÉSMINTÁJA Társasági szerződés 1. A társaság cégneve, székhelye, telephelye(i), fióktelepe(i) 1.1. A társaság cégneve:... Korlátolt Felelősségű Társaság A társaság

Részletesebben

MTB-TECH MUNKA-, TŰZ-, KÖRNYEZETVÉDELMI ÉS BIZTONSÁGTECHNIKAI MÉRNÖKIRODA KFT. EHS üzletág. www.mtb-tech.com

MTB-TECH MUNKA-, TŰZ-, KÖRNYEZETVÉDELMI ÉS BIZTONSÁGTECHNIKAI MÉRNÖKIRODA KFT. EHS üzletág. www.mtb-tech.com MTB-TECH MUNKA-, TŰZ-, KÖRNYEZETVÉDELMI ÉS BIZTONSÁGTECHNIKAI MÉRNÖKIRODA KFT. www.mtb-tech.com E Environmental H Health S Safety 2/12 A KEZDETEK Alapvető célunk, hogy Megrendelőink tevékenységeibe a lehető

Részletesebben

Társasági szerződés. 1. A társaság cégneve, székhelye, telephelye(i), fióktelepe(i)

Társasági szerződés. 1. A társaság cégneve, székhelye, telephelye(i), fióktelepe(i) Társasági szerződés Alulírott tagok, a gazdasági társaságokról szóló 2006. évi IV. törvény (Gt.) rendelkezéseinek megfelelően, a 2006. évi V. törvény (Ctv.) mellékletét képező szerződésminta alkalmazásával

Részletesebben

Intézményvezető álláspályázat

Intézményvezető álláspályázat Intézményvezető álláspályázat A Székesfehérvári Többcélú Kistérségi Társulás Társulási Tanácsa (Székesfehérvár, Városház tér 1.) pályázatot hirdet a közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII.

Részletesebben

Építész stúdiónk - GX Design Építész Stúdió Budapest - Építészmérnök tervező iroda

Építész stúdiónk - GX Design Építész Stúdió Budapest - Építészmérnök tervező iroda Építészeti tervezés, építész szakértés, építési műszaki ellenőrzés -Budapest. A Stúdió az építész tervezés mellett a képi, vizuális megjelenítés teljes eszköztárával szolgálja ki megrendelőinket Budapest

Részletesebben

Szentesi Beruházó és Vagyonhasznosító KFT 6600 Szentes, Vásárhelyi út 12. ÜZLETI TERV 2009.

Szentesi Beruházó és Vagyonhasznosító KFT 6600 Szentes, Vásárhelyi út 12. ÜZLETI TERV 2009. Szentesi Beruházó és Vagyonhasznosító KFT 6600 Szentes, Vásárhelyi út 12. ÜZLETI TERV 2009. ÜZLETI TERV Tartalomjegyzék: 1) Vezetői összefoglaló 2. oldal 2) A KFT általános bemutatása 3. oldal 3) Marketing

Részletesebben

Szakmai felelősségbiztosítási program a MNMNK tagjai részére

Szakmai felelősségbiztosítási program a MNMNK tagjai részére www.greco.eu Szakmai felelősségbiztosítási program a MNMNK tagjai részére GrECo JLT Hungary Kft. 2015. Az Ön személyes GrECo kapcsolattartója Fekete Ferenc Vezető biztosítási tanácsadó GrECo JLT Hungary

Részletesebben

A Diamond Property Care Kft. iratkezelési szabályzata

A Diamond Property Care Kft. iratkezelési szabályzata I. Bevezetés DIAMOND PROPERTY CARE KFT. Székhely: 1118 Budapest, Muskotály utca 5. fszt. 1-2. A Diamond Property Care Kft. iratkezelési szabályzata A szolgáltató (üzemeltető), mint adatkezelő adatai Diamond

Részletesebben

Gazdasági társaságok működéséhez kapcsolódó szerződések elkészítése

Gazdasági társaságok működéséhez kapcsolódó szerződések elkészítése Büntetőjog Csődjog Ingatlanjog Családjog Munkajog Társasági jog Polgári jog Képviselet közigazgatási eljárásban Követelések, adósságok behajtása Állandó, komplex képviselet Gazdasági társaságok működéséhez

Részletesebben

Bemutatkozás. dksi.hu. A KONTENT-DKSI Cycling Team

Bemutatkozás. dksi.hu. A KONTENT-DKSI Cycling Team Bemutatkozás A KONTENT-DKSI Cycling Team Az országúti kerékpársport Debrecenben sikeres múltra tekinthet vissza. Számos válogatott szereplés, OB győzelmek, rangos külföldi versenyeken való eredményes részvételek

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Készült a Képviselő-testület 2017. február 15. napi ülésére. Készítette: Erdősné dr. Kocsis Helga Humán Ügyosztályvezető Tárgy: Döntés a Kertvárosi

Részletesebben

Szerződések közzététele a 2011.évi CXII. Tv mellékletének III/4. pontja alapján

Szerződések közzététele a 2011.évi CXII. Tv mellékletének III/4. pontja alapján Budapest, V. ker., Belgrád rkp. 5. sz. alatti ügyészségi irodaház homlokzati kőburkolatának és lapostetőjének felújítása (közbeszerzési eljárás) Pécsi Építő és Tatarozó Zrt. 7621 Pécs, Tímár u. 23. 83

Részletesebben

2. Napirendi pont: Pályázati kiírás az Önkormányzat által fenntartott intézmények magasabb vezetőjének megbízására

2. Napirendi pont: Pályázati kiírás az Önkormányzat által fenntartott intézmények magasabb vezetőjének megbízására KIVONAT KÉSZÜLT AZ EGÉSZSÉGÜGYI ÉS SZOCIÁLIS BIZOTTSÁG 2015. SZEPTEMBER 14. NAPJÁN MEGTARTOTT 9. sz. NYÍLT ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVÉBŐL 2. Napirendi pont: Pályázati kiírás az Önkormányzat által fenntartott

Részletesebben

Ünnepi elnökségi ülés napirendi pontjai

Ünnepi elnökségi ülés napirendi pontjai Ünnepi elnökségi ülés napirendi pontjai 1./ Az elnökség 2014. évi tevékenységének értékelése, évzáró. Előterjesztő: Kárpáti Zoltán megyei elnök Előterjesztés módja: írásban illetve szóban 2./ A jelenlévők

Részletesebben

Adatvédelmi Nyilatkozat

Adatvédelmi Nyilatkozat Hatályba lép: 2018.05.23 Oldalszám:1/5 Adatvédelmi Nyilatkozat A (továbbiakban: Adatkezelő), mint adatkezelő az adatkezelésre vonatkozó hatályos jogszabályok és a kialakult adatvédelmi gyakorlat szem előtt

Részletesebben

Vállalkozási szerződés

Vállalkozási szerződés Vállalkozási szerződés amely létrejött egyrészről a Fővárosi Önkormányzat Idősek Otthona Székhelye: 1112 Budapest, Kamaraerdei út 16. Képviselő: Somogyi Gábor intézményvezető Sármai Józsefné gazdasági

Részletesebben