AZ OSZTÁLY Pályázati kiírás és játékszabályzat. A Diákhitel Központ Zrt. pályázata középiskolások/gimnazisták részére ( évfolyam).

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "AZ OSZTÁLY Pályázati kiírás és játékszabályzat. A Diákhitel Központ Zrt. pályázata középiskolások/gimnazisták részére ( évfolyam)."

Átírás

1 AZ OSZTÁLY Pályázati kiírás és játékszabályzat A Diákhitel Központ Zrt. pályázata középiskolások/gimnazisták részére ( évfolyam). 1. Szervezés és lebonyolítás Az AZ OSZTÁLY elnevezésű pályázat (a továbbiakban: pályázat vagy promóciós játék) szervezője a Diákhitel Központ Zrt., (székhely: 1027 Budapest, Kacsa u , cégjegyzékszám: , adószám: továbbiakban: "Szervező"). A Szervező a pályázat meghirdetése és a játék lebonyolítása során így különösen a videók feltöltésére, a szavazatok összesítésére, a zsűri döntésének előkészítésére és a nyertesek értesítésére - adatfeldolgozóként a MEEX Agent Kft. (1095 Budapest, Soroksári út 48., Cg.: , adószáma: ) közreműködését veszi igénybe. A játék időtartama alatt jelen játékszabályzat hozzáférhető minden játékos számára a Diákhitel Központ Zrt. hivatalos weboldalán a menüpontban. 2. Részvételi szabályzat A pályázatra jelentkezhet minden magyarországi középfokú oktatási intézmény (szakközépiskola, szakiskola, gimnázium) végzős és végzős év előtt álló osztályának tanulója évfolyamról. Pályázni az erre a pályázatra készített videofelvétellel lehet. A videó témája: Miért a mi osztályunk a legjobb csapat és milyen tervekkel vágunk neki a jövőnek? Egy osztály részéről legfeljebb egy személy, maximum egy videóval pályázhat. Amennyiben egy osztályra vonatkozóan további tanuló is pályázik, illetve ugyanazon pályázó további videót is benyújt, ezen később benyújtott pályázat érvénytelen, a játékban nem vesz részt. A pályázatra benyújtott videó szereplői az osztály tagjai és tanárai lehetnek, az alkotás kizárólag erre a pályázatra készülhet. A pályázaton nem vehetnek részt a Diákhitel Központ Zrt. munkatársai és azok közeli hozzátartozói, abban az esetben sem, ha a pályázati feltételeknek egyébként megfelelnek. 3. A pályázat időtartama március április 19.

2 4. A pályázat leírása, sorsolás, nyeremény A játék menete: Pályázni kizárólag elektronikus úton lehet, fájlmegosztó oldalakra (Dropbox, Mammutshare, etc.) feltöltött videó linkjének palyazat@diakhitel.hu címre való megküldésével. Az nek tartalmaznia kell a pályázó személyazonosító adatait (név, lakcím, születési idő és hely, anyja neve), oktatási intézményének pontos megnevezését és a település nevét, az osztály és a kapcsolattartó személy megjelölését, telefonos elérhetőségét és egy csapatnevet. Egy videó maximális terjedelme 3 perc. File-típusa: YouTube támogatott video formátum, preferált az mp4 formátum. A benyújtott pályaművet Szervező ellenőrzi abból a szempontból, hogy a pályázat témájának megfelel-e, a hallgatói hitelezés céljával összhangban van-e, illetőleg nem ütközik-e nyilvánvalóan jogszabályba vagy általánosan elfogadott erkölcsi normába és megfelelés esetén 36 órán belül feltölti a Társaság Youtube oldalára. A pályázat időtartama alatt a feltöltött videók a Diákhitel Központ hivatalos Youtube oldalán ( tekinthetőek meg, melyre szavazatokat (Tetszik-eket) lehet gyűjteni a pályázat időtartama alatt, legkésőbb április 19-e, óráig. A közönség által legtöbb szavazatot kapott videó különdíjban részesül. A csatornára feltöltött videók közül szakmai zsűri választja ki a legjobbnak ítélt alkotást. A legjobbnak ítélt videón szereplő osztály minden tagja és osztályfőnöke(i) részesül a fődíjban. A zsűri tagjai: KD Csapat youtuber Szabyest youtuber Sinkó Dóra PlayIT Show marketing és PR vezető Imre Zita Diákhitel Központ, marketing és kommunikációs igazgató Az eredményhirdetésre április 29-én kerül sor a budapesti PlayIT rendezvényen. A győztes osztály nevét a Diákhitel Központ Zrt. hivatalos honlapján a oldalon valamint Facebook profilján ( hozza nyilvánosságra. A nyertes pályázókat a Szervező az általuk megadott -címen külön értesíti. A nyereményekre való jogosultság feltétele, hogy a pályázat benyújtója által megadott címre kiküldött értesítőre, a pályázat benyújtója a kiküldéstől számított 168 órán (egy héten) belül visszajelezzen az értesítést küldő címre.

3 Nyeremények: Fődíjak: 1. A győztes osztály egy általa választott helyszínre nyer 250 ezer forint értékben beváltható vacsora/ebéd utalványt. Az utalvány egyszeri felhasználásra jogosít. 2. A nyertes videót készítő pályázó osztály minden tagja és osztályfőnöke egy-egy PlayIT Deluxe Edition jegyet kap a PlayIT Budapest tavaszi show-ra ( , Hungexpo). A nyertes alkotás ünnepélyes díjátadó keretében bemutatásra kerül a PlayIT nagyszínpadán. (A nyeremény nem tartalmazza a rendezvényre való utazás költségét!) Különdíj: A legtöbb szavazatot gyűjtött videót benyújtó pályázó osztály minden tagja és osztályfőnöke személyenként 5000 Ft értékű Feldobox Ajándékkártyát kap. A különdíj átadására előre egyeztetett időpontban és módon kerül sor, az eredményhirdetést követő két héten belül. A Diákhitel Központ Zrt. fenntartja azon jogát, hogy amennyiben a pályázatra nem érkezik be legalább 20 db pályamű, abban az esetben a pályázatot eredménytelennek nyilvánítja és erre hivatkozva a pályázat fődíját, illetve különdíját nem sorsolja ki a pályázók között. 5. Egyéb tudnivalók Pályázó a jelentkezés beküldésével elismeri, hogy részt kíván venni a Diákhitel Központ Zrt. AZ OSZTÁLY elnevezésű pályázatán, annak játékszabályzatát elismeri és magára nézve kötelezőnek tekinti. A pályázati anyag Youtube-ra történő feltöltésekor Szervező elhelyezi a pályázat logóját az alkotáson. A pályázó köteles a videó elkészítését megelőzően beszerezni az azon felismerhető valamennyi személy előzetes hozzájárulását ahhoz, hogy a felvétel elkészülhessen, a játékban részt vehessen és azt a Diákhitel Központ Zrt. később a marketing tevékenysége során díjmentesen felhasználhassa, ennek keretében többek között korlátozás nélkül nyilvánosságra hozhassa a Facebook és Youtube oldalán. A benyújtott pályázatok vonatkozásában a Diákhitel Központ Zrt. úgy tekinti, hogy a pályázó a fenti adatkezelési hozzájárulásokat beszerezte. Amennyiben erre mégsem kerülne sor, pályázó köteles az ebből eredő minden hátrányos jogkövetkezményt viselni. A Szervezőnek nem áll módjában a megadott adatok helyességét ellenőrizni, ezért amennyiben a résztvevő hibásan vagy hiányosan adja meg személyazonosító adatait, és ez akadályozza személyazonosságának kétséget kizáró megállapítását, a nyereményre sem ő, sem a videón szereplő osztály nem válik jogosulttá, a Játékosok az általuk szolgáltatott hibás, ill. hiányos adatokból adódó valamennyi következményt maguk viselik. Amennyiben a résztvevő valótlan adatokat bocsát a Szervező rendelkezésére, az ebből eredő kárfelelősség a résztvevőt terheli. A Szervező fenntartja a jogot, hogy a jelen játékszabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a promóciós játékot akár a játék időtartama alatt módosítsa vagy megszüntesse. A szabályzat módosításait, illetve a játék esetleges megszüntetéséről szóló értesítést a Szervező közzéteszi a

4 Diákhitel Facebook oldalán. A játékban pályázók felelőssége, hogy ezekről megfelelően tájékozódjanak. A jelentkezéssel a pályázó szavatolja, hogy a beküldött pályamű az általa képviselt osztály produkciója, a videó pedig az ő alkotása, harmadik személy joga a játékban való részvételt nem akadályozza vagy korlátozza. Amennyiben a benyújtott pályamű kapcsán harmadik személy később szerzői jogsértés miatt mégis követeléssel lépne fel, az abból eredő minden felelősséget viselni köteles, emellett a pályázó köteles az eljárásban aktívan részt venni, és a Diákhitel Központ Zrt. minden ebből eredő költségét megtéríteni. A létrehozott videó nem sértheti a közerkölcsöt, az emberi méltóságot, illetőleg a felvételen szereplő személyek, a Szervező, az adatfeldolgozó vagy harmadik személy jogait és meg kell feleljen a Youtube közösségi irányelveinek: Az ezen követelményekbe ütköző minden pályázat érvénytelennek minősül. Az esetleges jogsértésért a felelősség kizárólag a jogsértő pályázót terheli. 6. Feltöltött fotók/videók átdolgozásának és felhasználásának joga és módja A video alkalmazásba való feltöltésével a pályázó, mint szerzői jogi jogosult hozzájárul ahhoz, hogy a Diákhitel Központ Zrt. a feltöltött videót a külön hozzájárulása és tájékoztatása nélkül átdolgozza és nyilvánosságra hozza. A felhasználási jogok ezen átengedéséért a pályázó díjigénnyel nem jogosult fellépni a Diákhitel Központ Zrt. -vel szemben. A játékosok a játékban való részvétellel, az alkalmazásba feltöltésével hozzájárulnak ahhoz, hogy az applikációba feltöltött videót a Diákhitel Központ Zrt., átruházott kizárólagos felhasználási jog alapján a hallgatói hitel népszerűsítése céljából felhasználhassa, időbeli, területi, méretbeli megkötés nélkül, minden egyéb korlátozás nélkül, mely többek között - magában foglalja különösen az alábbiakat: internetes oldalon, közösségi médiában, nyomtatott felhasználás keretében, nyomdai és sajtó anyagokon, elektronikus felhasználás keretében nyomdai és sajtó anyagokon, kreatív nyomtatott és elektronikus reklámanyagként történő felhasználás; többszörözés, melynek keretében a Szervező jogosult a művet számítógéppel vagy elektronikus adathordozóra másolni és terjeszteni.

5 7. Adatvédelem Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló évi CXII. törvény 5. (1) bekezdés a) pontja szerint a játékosokat a Szervező tájékoztatja, hogy az adatkezelés a személyes hozzájárulásukon alapul, melyről megfelelő tájékoztatást jelen játékszabályzatban olvastak és elfogadnak: A játékosok a játékban való részvétellel kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy abban az esetben, ha nyertesek lesznek, a Szervező az adataik közül az utónevüket és a lakóhelyüket valamint az általuk képviselt osztály szerinti iskolájuk nevét nyilvánosságra hozhatja a Diákhitel Központ Zrt. hivatalos honlapján, Facebook oldalán, a sajtóban, és egyéb nyomtatott, elektronikus és online kiadványokban. Továbbá a játékosok kifejezetten elfogadják és tudomásul veszik, hogy a nyeremények átadásáról kép-, hang- és filmfelvétel készülhet, egyben hozzájárulnak ezen felvételek akár teljes egészének, akár részleteinek későbbi reklám-promócióhoz történő felhasználásához, idő- és alkalombeli korlátozás és külön díjazás nélkül. A játékosok hozzájárulnak ahhoz, hogy címüket a Szervező hírlevél küldése és további promóciós játékok népszerűsítése céljából küldendő ek kiküldése céljából felhasználja. A játékban való részvétel feltételeként szabott adatkitöltési folyamat nem teszi lehetővé, hogy a Szervező az így szerzett adatokat összevonja a Facebook vagy Youtube regisztrációkor megadott adatokkal. Az adatkezelés az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló évi CXII. törvényben foglaltaknak megfelelően a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósága felé, nyilvántartásba került, nyilvántartási azonosító száma Az adatkezeléshez való hozzájárulását a videót feltöltő játékos, illetve a videón felismerhető személy a promóciós játék ideje alatt a Szervezőnél előterjesztett írásbeli kérelmével bármikor visszavonhatja. Ezen nyilatkozat a pályázat visszavonására irányuló nyilatkozatnak minősül.

ClassDance. Pályázati kiírás. A Diákhitel Központ Zrt. pályázata végzős középiskolások/gimnazisták részére. 1. Szervezés és lebonyolítás

ClassDance. Pályázati kiírás. A Diákhitel Központ Zrt. pályázata végzős középiskolások/gimnazisták részére. 1. Szervezés és lebonyolítás ClassDance Pályázati kiírás A Diákhitel Központ Zrt. pályázata végzős középiskolások/gimnazisták részére. 1. Szervezés és lebonyolítás A ClassDance elnevezésű pályázat (a továbbiakban: pályázat) szervezője

Részletesebben

A Feltöltünk promóciós játék szabályzata

A Feltöltünk promóciós játék szabályzata A Feltöltünk promóciós játék szabályzata 1. A játék szervezője és adatfeldolgozója Az Feltöltünk c. promóciós játék (a továbbiakban: Játék) szervezője a Diákhitel Központ Zrt., (székhely: 1027 Budapest,

Részletesebben

ALLEE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT Készíts te is csokoládét! HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATA. 1. Szervezés és lebonyolítás

ALLEE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT Készíts te is csokoládét! HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATA. 1. Szervezés és lebonyolítás ALLEE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT Készíts te is csokoládét! HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. Szervezés és lebonyolítás A promóciós játékok szervezője az United Netlines Kft., amelynek bejegyzett székhelye: 1146 Budapest,

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat. Módosítás

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat. Módosítás Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Módosítás Ki a legjobb lesifotós? nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője és adatkezelője a Bau-Trans Kft. (székhely: 2051 Biatorbágy,

Részletesebben

A Nagy Diák IQ-teszt elnevezésű nyereményjáték hivatalos szabályzata

A Nagy Diák IQ-teszt elnevezésű nyereményjáték hivatalos szabályzata A Nagy Diák IQ-teszt elnevezésű nyereményjáték hivatalos szabályzata 1. A Játék szervezője A Nagy Diák IQ-teszt nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) szervezője a Diákhitel Központ Zrt. (székhelye: 1027

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Húsvéti Kvíz nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője a (székhely: 1034 Budapest, Bécsi út 100., adószám: 10896774-2-41) (továbbiakban:

Részletesebben

Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat

Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat Játék, és adatkezelési szabályzat 1. A játék időtartama 2014. szeptember 29. 2014. december 31. 2. A játék szervezője Az INDEX.HU Zrt. székhely: 1033 Budapest,Flórián

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat CEWE FOTÓKÖNYV Legyen az esküvő egy örök emlék nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője és adatkezelője a CEWE Magyarország Kft. (székhelye:

Részletesebben

Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat

Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat Ballantine s Angels Nights Játékszabályzat A Pernod Ricard Hungary Kft. (székhely: 1027 Budapest, Kapás utca 6-12., Cg.: 01-09- 466108; továbbiakban: Pernod Kft.), mint szervező és adatkezelő a jelen játékszabályzatban

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT A DIGI Távközlési és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (1134 Budapest, Váci út 35.; a továbbiakban: Szervező ) a szolgáltatásával kapcsolatos nyereményjátékot (a továbbiakban:

Részletesebben

Fotó kihívás Játék. 2.1 A Szervező által meghirdetett játékban minden Facebook adatlappal rendelkező játékos részt vehet, aki betöltötte 18. életévét.

Fotó kihívás Játék. 2.1 A Szervező által meghirdetett játékban minden Facebook adatlappal rendelkező játékos részt vehet, aki betöltötte 18. életévét. Fotó kihívás Játék 1. Szervező Jelen részvételi- és játékszabályzatban bemutatásra kerülő játék (a továbbiakban: Játék) szervezője a Corvin Plaza üzemeltetője, a Klépierre Corvin Kft. (a továbbiakban:

Részletesebben

Nyereményjáték szabályzat a Netex-Magyarország Kft. által a https://www.facebook.com/webkiallitas oldalon meghirdetett nyereményjátékokhoz

Nyereményjáték szabályzat a Netex-Magyarország Kft. által a https://www.facebook.com/webkiallitas oldalon meghirdetett nyereményjátékokhoz Nyereményjáték szabályzat a Netex-Magyarország Kft. által a https://www.facebook.com/webkiallitas oldalon meghirdetett nyereményjátékokhoz 2014. 12. 22. Netex-Magyarország Kft. Bevezető A jelen szabályzat

Részletesebben

3. Csak saját készítésű pályaművek küldhetők. A pályázat témája: Én és a média, az egyes pályaműveknek akár rajz, akár fotó címet kell adni.

3. Csak saját készítésű pályaművek küldhetők. A pályázat témája: Én és a média, az egyes pályaműveknek akár rajz, akár fotó címet kell adni. Az Én és a média rajz- és fotópályázat részvételi és játékszabályzata A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság által létrehozott Bűvösvölgy Médiaértés-oktató Központ (székhelye: 1021 Budapest, Hűvösvölgyi

Részletesebben

IMOnline Élmény a vásárlás promóció. Részvételi feltételek és Adatvédelmi szabályzat

IMOnline Élmény a vásárlás promóció. Részvételi feltételek és Adatvédelmi szabályzat IMOnline Élmény a vásárlás promóció Részvételi feltételek és Adatvédelmi szabályzat A promócióban (reklámcélú ajándéksorsolásban) részt vevő játékosok részvételükkel automatikusan tudomásul veszik és elfogadják

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője a Plazmaszolgálat

Részletesebben

ÁLTALÁNOS NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT. Bevezető

ÁLTALÁNOS NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT. Bevezető ÁLTALÁNOS NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT Bevezető A Tisza-Balneum Kft. Korlátolt Felelősségű Társaság az Tisza Balneum Hotel**** Facebook oldalán és a s4yhotel.hu vagy a Service4You szállodáinak weboldalán

Részletesebben

PlayIT Show Videós tehetségkutató 2015.11.28-29. JÁTÉKSZABÁLYZAT

PlayIT Show Videós tehetségkutató 2015.11.28-29. JÁTÉKSZABÁLYZAT PlayIT Show Videós tehetségkutató 2015.11.28-29. JÁTÉKSZABÁLYZAT A Játék lebonyolítója a MEEX Agent Kft. (székhely: 1095 Budapest, Soroksári út 48.), (a továbbiakban: Szervező) 1. A Játékban való részvétel

Részletesebben

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték

8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. A Program szervezője A " 8. Szülinapi Fan Game Nyereményjáték (a továbbiakban: Játék/Nyereményjáték) szervezője a Penny Market Kft.

Részletesebben

A Kincsem+ TUTI nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata

A Kincsem+ TUTI nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata A Kincsem+ TUTI nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata 1. SZERVEZÉS ÉS LEBONYOLÍTÁS A Nyereményjáték szervezője: a Szerencsejáték Zrt. (székhely: 1015 Budapest, Csalogány utca 30-32., cégjegyzékszám:

Részletesebben

RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT A CSATLAKOZÓ MUNKAHELYEK SZÁMÁRA

RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT A CSATLAKOZÓ MUNKAHELYEK SZÁMÁRA RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT A CSATLAKOZÓ MUNKAHELYEK SZÁMÁRA Preambulum: A TEAM Rekreáció Kft. kiemelt törekvése, eszközt nyújtson arra, hogy a résztvevő vállalatok pontos képet kaphassanak munkavállalóik egészségi

Részletesebben

Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata

Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata A nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) megnevezése: Ziccer: Nyerjen értékes sorsjegy csomagot foci VB-s kvízjátékunkban!

Részletesebben

A FŐGÁZ Zrt. Regisztráljon online ügyfélszolgálatunkon! nyereményjátékának részvételi- és játékszabályzata

A FŐGÁZ Zrt. Regisztráljon online ügyfélszolgálatunkon! nyereményjátékának részvételi- és játékszabályzata A FŐGÁZ Zrt. Regisztráljon online ügyfélszolgálatunkon! nyereményjátékának részvételi- és játékszabályzata 1. A játék szervezője és lebonyolítója A játék szervezője és lebonyolítója a Fővárosi Gázművek

Részletesebben

JÁTSSZON ÉS UTAZZON! NYEREMÉNYJÁTÉK ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

JÁTSSZON ÉS UTAZZON! NYEREMÉNYJÁTÉK ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT JÁTSSZON ÉS UTAZZON! NYEREMÉNYJÁTÉK ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT 1. Játék szervezője: UNICHEM GAIA Vegyipari Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1172 Budapest, Cinkotai út

Részletesebben

A nyereményjátékban a következő nyeremények kerülnek kisorsolásra: Összesen 5 nyertest sorsolunk a játékban regisztrálók között havonta.

A nyereményjátékban a következő nyeremények kerülnek kisorsolásra: Összesen 5 nyertest sorsolunk a játékban regisztrálók között havonta. Részvételi feltételek Keresd a párját applikáció A nyereményjáték szervezője a Mercur Rent a Car Kft. (Cím: 2220 Vecsés, Hertz u 2. Adószám: 12027222-2- 13. nyilvántartási szám NAIH-86525/2015. továbbiakban,

Részletesebben

HUAWEI MEDIAPAD M5 LITE KVÍZ ELNEVEZÉSŰ PROGRAM RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA

HUAWEI MEDIAPAD M5 LITE KVÍZ ELNEVEZÉSŰ PROGRAM RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA 1. A PROGRAM SZERVEZŐJE HUAWEI MEDIAPAD M5 LITE KVÍZ ELNEVEZÉSŰ PROGRAM RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA A Huawei MediaPad M5 Lite kvíz elnevezésű program ( Program vagy Játék ) szervezője a Huawei Technologies

Részletesebben

PannonDiák Grafikus Pályázat részvételi szabályzat

PannonDiák Grafikus Pályázat részvételi szabályzat PannonDiák Grafikus Pályázat részvételi szabályzat 1. Szervező cég: A PannonDiák Iskolaszövetkezet (székhely: 8000 Székesfehérvár, Berényi út 72-100.; cégjegyzékszám:07-02-001384; adószám: 24124962-2-07;

Részletesebben

Bosszúállók szobor promóció elnevezésű játék 2015. június 8.-2015- július 8. JÁTÉKSZABÁLYZATA

Bosszúállók szobor promóció elnevezésű játék 2015. június 8.-2015- július 8. JÁTÉKSZABÁLYZATA Bosszúállók szobor promóció elnevezésű játék 2015. június 8.-2015- július 8. JÁTÉKSZABÁLYZATA A Walt Disney Magyarország Kft. (székhely: 1068 Budapest, Dózsa György út 84/A, Cg. 01 09 729276, adószám:

Részletesebben

Allianz BabaMama Expo nyereményjáték 2015. október 26. 2015. november 15. Játék- és adatkezelési szabályzat

Allianz BabaMama Expo nyereményjáték 2015. október 26. 2015. november 15. Játék- és adatkezelési szabályzat Allianz BabaMama Expo nyereményjáték 2015. október 26. 2015. november 15. Játék- és adatkezelési szabályzat Az Allianz Hungária Zrt. (székhely: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 48-52.; cégjegyzékszám:

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT. Nyereményjáték

JÁTÉKSZABÁLYZAT. Nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT Nyereményjáték Töltsd fel közösségi média felületeidre (Facebook, Instagram) a Kerekdomb Fesztiválok és a Művészetek Völgye Fesztivál alatt készült képeidet! Használd a hivatalos hashtageket

Részletesebben

Játékszabályzat. A Játék december között zajlik, az utolsó eredményhirdetésre december 25-én kerül sor.

Játékszabályzat. A Játék december között zajlik, az utolsó eredményhirdetésre december 25-én kerül sor. Játékszabályzat 1. A Játék A welovebudapest.com (üzemeltetője We Love Publishing Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság - székhely: 1075 Budapest, Wesselényi utca 4.; cégjegyzékszám:

Részletesebben

Játék időszaka: június :00 óra :00 óra

Játék időszaka: június :00 óra :00 óra A Nagy sérülés-kvíz Játékleírás Játékszervező: UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. (a továbbiakban: Biztosító, Szervező) 1082 Budapest, Baross u. 1. cégjegyzékszám: 01 10 041566 www.union.hu Játék

Részletesebben

Marquard Media Magyarország Kft. InStyle Style Award 2018 nyereményjáték hivatalos játékszabálya

Marquard Media Magyarország Kft. InStyle Style Award 2018 nyereményjáték hivatalos játékszabálya Marquard Media Magyarország Kft. InStyle Style Award 2018 nyereményjáték hivatalos játékszabálya 1. A játék szervezője Az InStyle Style Award 2018 elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban Játék ) szervezője

Részletesebben

ONLINE NYEREMÉNYJÁTÉK - 1 RÉSZLETES JÁTÉKSZABÁLYZAT Részvételi feltételek és adatkezelési tájékoztató

ONLINE NYEREMÉNYJÁTÉK - 1 RÉSZLETES JÁTÉKSZABÁLYZAT Részvételi feltételek és adatkezelési tájékoztató ONLINE NYEREMÉNYJÁTÉK - 1 RÉSZLETES JÁTÉKSZABÁLYZAT Részvételi feltételek és adatkezelési tájékoztató Az Európai Utazási Biztosító Zrt. 2018. június 18-tól 2018. július 1-jéig zajló online nyereményjátékának

Részletesebben

Tippeljen és nyerjen nevezésű játék hivatalos játék-, és adatkezelési szabályzata

Tippeljen és nyerjen nevezésű játék hivatalos játék-, és adatkezelési szabályzata Tippeljen és nyerjen nevezésű játék hivatalos játék-, és adatkezelési szabályzata Az AUCHAN Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: 2040 Budaörs, Sport utca

Részletesebben

VISTA nyereményjáték szabályzat

VISTA nyereményjáték szabályzat VISTA nyereményjáték szabályzat A nyár nem egy évszak! 2018. szeptember 27. - 2018. október 10. éjfélig A Vista Utazási Irodák Kft. (székhely: 1061 Budapest, Andrássy út 1., cégjegyzékszám: 01-09-067-990)

Részletesebben

1.3. A Youtube-linket a teljes nevével, email címével és telefonszámával elküldi a szpisjak.blanka@lira.hu email címre.

1.3. A Youtube-linket a teljes nevével, email címével és telefonszámával elküldi a szpisjak.blanka@lira.hu email címre. Játékszabályzat Az Athenaeum Kiadó Kft. által a Magyarország területén 2015. szeptember 17. és október 19. között szervezett A MÁSIK ÉN KIHÍVÁS nyereményjáték feltételei. 1. A Játékban való részvétel általános

Részletesebben

A Legyél az év hobbicukrásza játék szabályzata és részvételi feltételei

A Legyél az év hobbicukrásza játék szabályzata és részvételi feltételei A Legyél az év hobbicukrásza játék szabályzata és részvételi feltételei I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK A játékszabályzatban foglaltak rögzítik a versenyben való részvétel szabályait és feltételeit, valamint

Részletesebben

Felhasználási és adatvédelmi szabályzat

Felhasználási és adatvédelmi szabályzat Felhasználási és adatvédelmi szabályzat Ahogy én láttam - Élményeim a Gyulai Várfürdőben A Gyulai Várfürdő Kft. (5700 Gyula, Várkert u. 2., adószáma: 11049755-2-04) Facebook oldalán (https://www.facebook.com/varfurdo)

Részletesebben

OBO VIDEÓPÁLYÁZAT. Pályázati kiírás és szabályzat

OBO VIDEÓPÁLYÁZAT. Pályázati kiírás és szabályzat OBO VIDEÓPÁLYÁZAT Pályázati kiírás és szabályzat Az OBO Bettermann Hungary Kft. videópályázatot hirdet A környezetvédelem menő! címmel a környező települések tanulói számára. A pályázat célja a fiatal

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték

Részletesebben

Myfloor webáruház Karácsonyi rajzpályázat szabályzat

Myfloor webáruház Karácsonyi rajzpályázat szabályzat Myfloor webáruház Karácsonyi rajzpályázat szabályzat 1. Jelen részvételi- és rajzpályázat szabályzatban bemutatásra kerülő, a Cleartex Stúdió Kft. 2016 telén meghirdetett "Rajzold le legkedvesebb Karácsonyi

Részletesebben

Az Áprilisi nyereményeső! Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata

Az Áprilisi nyereményeső! Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata Az Áprilisi nyereményeső! Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata 1. A NYEREMÉNYJÁTÉK SZERVEZŐJE Az Áprilisi nyereményeső elnevezésű Nyereményjáték (a továbbiakban: Promóció ) szervezője a BUSZESZ

Részletesebben

Címadó Pályázat Játékkiírás

Címadó Pályázat Játékkiírás Címadó Pályázat Játékkiírás Adj címet a Ludwig Múzeum aktuális gyűjteményi kiállításának! Részletek: Az aktuális A hős, a hősnő és a szerző című gyűjteményi kiállításunknak keressük a nektek legjobban

Részletesebben

Baba-mama expo nyereményjáték - Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Baba-mama expo nyereményjáték - Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Baba-mama expo nyereményjáték - Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat 1. Szervezés és lebonyolítás A Baba-mama expo nyereményjáték szervezője, lebonyolítója és adatkezelője a Sarti Szolgáltató Bt. (1118 Budapest,

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játékos pályaválasztás nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője és adatkezelője a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara (székhelye: 7625

Részletesebben

BE MY EXCLUSIVE ÁRKÁD SZEGED

BE MY EXCLUSIVE ÁRKÁD SZEGED Be My Exclusive Árkád Szeged Válaszd ki a kedvenc ruhádat! nyereményjáték szabályzata BE MY EXCLUSIVE ÁRKÁD SZEGED I.A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője

Részletesebben

Nemzeti Sport Adventi Nyereményjáték 2018 JÁTÉKSZABÁLYZATA NEMZETISPORT.HU

Nemzeti Sport Adventi Nyereményjáték 2018 JÁTÉKSZABÁLYZATA NEMZETISPORT.HU Nemzeti Sport Adventi Nyereményjáték 2018 JÁTÉKSZABÁLYZATA NEMZETISPORT.HU 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks

Részletesebben

ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt.

Részletesebben

Az OTP Bank Veszprémi Utcazene nyereményjátékának hivatalos Részvételi és Versenyszabályzata

Az OTP Bank Veszprémi Utcazene nyereményjátékának hivatalos Részvételi és Versenyszabályzata Az OTP Bank Veszprémi Utcazene nyereményjátékának hivatalos Részvételi és Versenyszabályzata 1. Szervező OTP Bank Nyrt. 1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg. 01-10- 041585 A nyereményjáték lebonyolításában

Részletesebben

BOKOLONGO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Open Hotel ajándékcsomagot játék szabályzata

BOKOLONGO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Open Hotel ajándékcsomagot játék szabályzata BOKOLONGO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Open Hotel ajándékcsomagot játék szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék)

Részletesebben

Küldj Karikártyát! elnevezésű nyereményjáték Játék- és adatkezelési szabályzata

Küldj Karikártyát! elnevezésű nyereményjáték Játék- és adatkezelési szabályzata Küldj Karikártyát! elnevezésű nyereményjáték Játék- és adatkezelési szabályzata 1. A játék szervezője és lebonyolítója Telenor Magyarország Zrt. Székhely:. 2045 Törökbálint, Pannon út 1. Cégjegyzékszám:13

Részletesebben

Mesterecset Pályázat játékszabályzata

Mesterecset Pályázat játékszabályzata Mesterecset Pályázat játékszabályzata 1. A PÁLYÁZAT SZERVEZŐJE A IV. Mesterecset Pályázat (a továbbiakban: Pályázat) szervezője a Magyar Államkincstár (a továbbiakban: Szervező) 1054 Budapest, Hold u.

Részletesebben

#1151 elnevezésű Instagram nyereményjáték. JÁTÉKSZABÁLYZAT március 20.

#1151 elnevezésű Instagram nyereményjáték. JÁTÉKSZABÁLYZAT március 20. #1151 elnevezésű Instagram nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT 2018. március 20. 1. A JÁTÉK ÉS SZERVEZŐJE Jelen szabályzat az MVM Magyar Villamos Művek Zártkörűen Működő Részvénytársaság tulajdonában lévő mvmsolar.hu

Részletesebben

A Magyar Posta Facebook oldalán indított 2016-os Labdarúgó-Európa-bajnokság Nyereményjátékra a következők vonatkoznak:

A Magyar Posta Facebook oldalán indított 2016-os Labdarúgó-Európa-bajnokság Nyereményjátékra a következők vonatkoznak: A MAGYAR POSTA ZRT. 2016-OS LABDARÚGÓ-EURÓPA-BAJNOKSÁG FACEBOOK NYEREMÉNYJÁTÉK (A TOVÁBBIAKBAN: 2016-OS LABDARÚGÓ-EURÓPA-BAJNOKSÁG NYEREMÉNYJÁTÉK) RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A Magyar Posta Facebook

Részletesebben

Nyereményjáték szabályzat

Nyereményjáték szabályzat Nyereményjáték szabályzat Az Agria Park Bevásárlóközpont Robogj a nyereményekért! elnevezésű, 2014. február 3-tól 2014. március 7-ig tartó nyereményjáték részvételi és játékszabályai 1. A NYEREMÉNYJÁTÉK

Részletesebben

HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT személyes adatok kezeléséhez

HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT személyes adatok kezeléséhez HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT személyes adatok kezeléséhez Alulírott,.....(gondviselő neve)... (szül. hely és idő),..... (lakcím)... (gondviselő telefonszáma) az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról

Részletesebben

A Karácsonyi videó kvíz nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője a TESCO- GLOBAL

A Karácsonyi videó kvíz nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője a TESCO- GLOBAL Karácsonyi videó kvíz! játék részvételi feltételei A Karácsonyi videó kvíz nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője a TESCO- GLOBAL Áruházak Zrt. (székhely: 2040 Budaörs, Kinizsi út 1-3., cg.:13-10-

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT. Nyereményjáték

JÁTÉKSZABÁLYZAT. Nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT Nyereményjáték Állítsd össze kívánságlistádat, válaszd ki, kit szeretnél látni a 29. Művészetek Völgyében, hogy esélyed legyen visszanyerni a játék ideje alatt, vagy régebben vásárolt bérleted

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK- SZABÁLYZAT

NYEREMÉNYJÁTÉK- SZABÁLYZAT NYEREMÉNYJÁTÉK- SZABÁLYZAT A Chello Central Europe Kft. nyereményjátéka a MinDig TV Facebook oldalon A Chello Central Europe Kft. (1139 Budapest, Lomb u 23-27.; a továbbiakban: Szervező ) nyereményjátékot

Részletesebben

A Játék időtartama: október 13. napjától október 20. napjáig. A Játékszabályzat elérhetősége:

A Játék időtartama: október 13. napjától október 20. napjáig. A Játékszabályzat elérhetősége: MEDIA MARKT KOCKADOBÁS PROMÓCIÓS JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat ) 1. A Játék szervezője A Media Markt Saturn Holding Kft. (székhely: 1138 Budapest, Váci út 140.,. továbbiakban:

Részletesebben

Libero Akciókereső elnevezésű alkalmazásának játékszabályzata és adatvédelmi nyilatkozata

Libero Akciókereső elnevezésű alkalmazásának játékszabályzata és adatvédelmi nyilatkozata Libero Akciókereső elnevezésű alkalmazásának játékszabályzata és adatvédelmi nyilatkozata Libero Akciókereső játékszabályzata Szervező: SCA Hygenie Products Kft. (székhely: Budapest, 1021 Budakeszi út

Részletesebben

TAKARÍTSON ÉS NYERJEN! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT

TAKARÍTSON ÉS NYERJEN! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT TAKARÍTSON ÉS NYERJEN! PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT Jelen feltételek az Internet Mall Hungary Kft. (Székhely: 1222 Budapest, Nagytétényi út 112., adószám: 1356925-2-43, a továbbiakban: a Lebonyolító ) által a

Részletesebben

Smart City Karácsonyi Nyereményjáték szabályzat

Smart City Karácsonyi Nyereményjáték szabályzat 2018. 11. 26. Smart City Karácsonyi Nyereményjáték szabályzat Tartalom 1. A Játékban résztvevő személyek... 2 2. A Játék időtartama... 3 3. Jelentkezés a játékra... 3 4. A Játék nyereményei... 4 5. Sorsolás...

Részletesebben

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT A "Találd meg az elveszett EFOTT jegyeket!" NYEREMÉNYJÁTÉK Adatvédelmi szabályzata I. Bevezetés A 2015. 07. 08. 00:01 perctől 2015. 07. 13. 23:59 percig tartó "Találd meg az elveszett

Részletesebben

JÁTÉK- ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

JÁTÉK- ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT JÁTÉK- ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Szervező: Vince Magazinkiadó Kft. (székhely: Göd, 2131 Termálfürdő körút 2/b) a továbbiakban: Szervező ). Az előkészítésben és lebonyolításban (adatfeldolgozóként is)

Részletesebben

Mesterecset Pályázat játékszabályzata

Mesterecset Pályázat játékszabályzata Mesterecset Pályázat játékszabályzata 1. A PÁLYÁZAT SZERVEZŐJE A III. Mesterecset Pályázat (a továbbiakban: Pályázat) szervezője a Magyar Államkincstár (a továbbiakban: Szervező) 1054 Budapest, Hold u.

Részletesebben

MEDIA MARKT KAPURA RÚGÁS PROMÓCIÓS JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat )

MEDIA MARKT KAPURA RÚGÁS PROMÓCIÓS JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat ) MEDIA MARKT KAPURA RÚGÁS PROMÓCIÓS JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat ) 1. A Játék szervezője A Media Markt Saturn Holding Kft. (székhely: 2040 Budaörs, Petőfi u. 64,. továbbiakban:

Részletesebben

BestByte Nyerj újévi lendületet! Játékszabályzat

BestByte Nyerj újévi lendületet! Játékszabályzat BestByte Nyerj újévi lendületet! Játékszabályzat A BestByte Kft. (székhely: 1139 Budapest, Fáy utca 45., Cg.: 01-09-923260; továbbiakban: BestByte), mint szervező és adatkezelő a jelen játékszabályzatban

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT. A DIGI és az MTV European közös nyereményjátéka

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT. A DIGI és az MTV European közös nyereményjátéka NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT A DIGI és az MTV European közös nyereményjátéka A DIGI Távközlési és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (a továbbiakban: Szervező ) a távközlési szolgáltatásait és az

Részletesebben

OHMYDEER SOMOGYI HÍRLAP - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

OHMYDEER SOMOGYI HÍRLAP - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA OHMYDEER SOMOGYI HÍRLAP - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt. (székhely:

Részletesebben

A Diákhitel bemutatja: Érettségi tételek a Facebookon elnevezésű, nyereményjátékának hivatalos szabályzata

A Diákhitel bemutatja: Érettségi tételek a Facebookon elnevezésű, nyereményjátékának hivatalos szabályzata A Diákhitel bemutatja: Érettségi tételek a Facebookon elnevezésű, nyereményjátékának hivatalos szabályzata 1. A Játék szervezője A Játék szervezője a Diákhitel Központ Zrt. (székhelye: 1027 Budapest, Kacsa

Részletesebben

Az Év Ügyfélbarát Biztosítója 2015 díj Promóciós Nyereményjátékának

Az Év Ügyfélbarát Biztosítója 2015 díj Promóciós Nyereményjátékának A Netrisk.hu Zrt. Az Év Ügyfélbarát Biztosítója 2015 díj Promóciós Nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata 2015.12.01 2015.12.20. 1. A játék szervezője A promóciós kérdőív nyereményjáték (a továbbiakban:

Részletesebben

Nyerő Ötös elnevezésű nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata

Nyerő Ötös elnevezésű nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata Nyerő Ötös elnevezésű nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője: a Szerencsejáték Zrt, (székhely: 1015 Budapest, Csalogány utca 30-32., cégjegyzékszám:

Részletesebben

Gyulai Várfürdő Kft. Nyereményjáték adatkezelési szabályzat. Csobbanj egy autóért

Gyulai Várfürdő Kft. Nyereményjáték adatkezelési szabályzat. Csobbanj egy autóért Gyulai Várfürdő Kft. Nyereményjáték adatkezelési szabályzat Csobbanj egy autóért A Gyulai Várfürdő Kft. (5700. Gyula, Várkert u. 2. Cégjegyzékszám: 04-09-002830, Adószám: 11049755-2-04,a továbbiakban:

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. Az Bonduelle Central Europe Kft. (Székhely: 2750 Nagykőrös, Ceglédi út 25.) (továbbiakban: Szervező) által szervezett promóciós játékban (továbbiakban: Játék) kizárólag

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet péntek 13-án nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet péntek 13-án nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet péntek 13-án nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője

Részletesebben

Köpönyeg.hu. nyereményjáték szabályzat. Észlelési villámjáték

Köpönyeg.hu. nyereményjáték szabályzat. Észlelési villámjáték Köpönyeg.hu nyereményjáték szabályzat Észlelési villámjáték 1 1. Játék szervezője és a játék rövid leírása 1.1. Jelen nyereményjáték (a továbbiakban "Játék") szervezője, a továbbiakban "Szervező". 1.2.

Részletesebben

MOM PARK UNGARO SWISS KFT PROMÓCIÓS JÁTÉK HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT

MOM PARK UNGARO SWISS KFT PROMÓCIÓS JÁTÉK HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT MOM PARK UNGARO SWISS KFT PROMÓCIÓS JÁTÉK HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT Szervezés és lebonyolítás A promóciós játék Szervezői a MOM Park MFC Ingatlanforgalmazó és Beruházó Kft. (továbbiakban MOM Park MFC Kft.

Részletesebben

A Húsvéti NyusziTipp 2.0 elnevezésű nyereményjátékának részvételi, adatkezelési és játékszabályzata

A Húsvéti NyusziTipp 2.0 elnevezésű nyereményjátékának részvételi, adatkezelési és játékszabályzata A Húsvéti NyusziTipp 2.0 elnevezésű nyereményjátékának részvételi, adatkezelési és játékszabályzata 1. A Nestlé Hungária Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi, adatkezelési és játékszabályzatban

Részletesebben

HALFOTÓVERSENY 2018 JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

HALFOTÓVERSENY 2018 JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA HALFOTÓVERSENY 2018 JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt. (székhely:

Részletesebben

Parfümcenter - Játékszabályzat

Parfümcenter - Játékszabályzat Parfümcenter - Játékszabályzat 1. A nyereményjáték időtartama 2012. december 1-2012. december 23. A nyereményjáték megkezdése előtt, és a nyereményjáték befejezése után érkezett regisztrációkat, valamint

Részletesebben

NYUGTALOTTO. Különdíjas nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT

NYUGTALOTTO. Különdíjas nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT NYUGTALOTTO Különdíjas nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT 1 Tartalom I. Általános rész... 3 1. Általános rendelkezések... 3 II. A NYUGTALOTTO KÜLÖNDÍJAS nyereményjáték lényege, rövid leírása... 3 III. Részvételi

Részletesebben

Fenntarthatósági Nap 10 pályázat részvételi feltételek

Fenntarthatósági Nap 10 pályázat részvételi feltételek Fenntarthatósági Nap 10 pályázat részvételi feltételek 1. A pályázat tartalma A Magyar Telekom Nyrt. (székhelye: 1013 Budapest, Krisztina krt. 55., cégjegyzékszáma: Cg. 01-10- 041928, adószáma: 10773381-2-44,

Részletesebben

Európai Diáksport Napja 2017 videobloggere. Pályázati felhívás és versenyszabályzat a Magyar Diáksport Szövetség pályázatára

Európai Diáksport Napja 2017 videobloggere. Pályázati felhívás és versenyszabályzat a Magyar Diáksport Szövetség pályázatára Európai Diáksport Napja 2017 videobloggere Pályázati felhívás és versenyszabályzat a Magyar Diáksport Szövetség pályázatára 1. Pályázati felhívás A Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) Európai Diáksport Napja

Részletesebben

Netrisk.hu Lakásbiztosítás Teszt

Netrisk.hu Lakásbiztosítás Teszt A Netrisk.hu Zrt. Netrisk.hu Lakásbiztosítás Teszt nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata 2017. 10. 24. 2017. 11. 26. 1. A Játék szervezője A Netrisk.hu Lakásbiztosítás Teszt nyereményjáték

Részletesebben

Endoscopia Kft. /Borostyán Med-Hotel PROMÓCIÓS JÁTÉKA I. A JÁTÉK ELNEVEZÉSE, A JÁTÉK MEGHATÁROZÁSA, SZERVEZŐJE A játék elnevezése: Év szállása 2018

Endoscopia Kft. /Borostyán Med-Hotel PROMÓCIÓS JÁTÉKA I. A JÁTÉK ELNEVEZÉSE, A JÁTÉK MEGHATÁROZÁSA, SZERVEZŐJE A játék elnevezése: Év szállása 2018 Endoscopia Kft. /Borostyán Med-Hotel PROMÓCIÓS JÁTÉKA I. A JÁTÉK ELNEVEZÉSE, A JÁTÉK MEGHATÁROZÁSA, SZERVEZŐJE A játék elnevezése: Év szállása 2018 nyereményjáték! (a továbbiakban: Játék). A Játék szervezője:

Részletesebben

Telenor MyTV Facebook játék játék a Telenor Hungary Facebook oldalán

Telenor MyTV Facebook játék játék a Telenor Hungary Facebook oldalán Telenor MyTV Facebook játék játék a Telenor Hungary Facebook oldalán Játékszabályzat Kérjük, olvassa el figyelmesen a Telenor Hungary Facebook oldalán megrendezett játék (a továbbiakban: Játék ) részvételi

Részletesebben

VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat

VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat VAKÁCIÓ AKCIÓ! Sávszélesség prómóció szabályzat I. A promóció szervező neve: Kábelfix Kft. (a továbbiakban Szervező) székhelye: 2612 Kosd, Kossuth utca 41. cégjegyzékszáma: Cg: 13-09-066609 adószám: 10825529-3-13

Részletesebben

Év végi ajándéközön! Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata

Év végi ajándéközön! Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata Év végi ajándéközön! Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata 1. A játék szervezője Az Év végi ajándéközön! elnevezésű nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője az EDF DÉMÁSZ Zrt. (székhely:

Részletesebben

Az akcióban való részvétel a részvételi szabályok automatikus elfogadását jelenti.

Az akcióban való részvétel a részvételi szabályok automatikus elfogadását jelenti. Tavaszi kampány e parosito.hu oldalon RÉSZLETES JÁTÉKSZABÁLY ÉS RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK Kérjük, olvassa el figyelmesen az alábbi részvételi feltételeket! Az akcióban való részvétel a részvételi szabályok

Részletesebben

2018. ÉVI PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

2018. ÉVI PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2018. ÉVI PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 1. A pályázat kiírója Név: Zarnócz András Alapítvány Székhely: 6000 Kecskemét, Budai utca 29. Nyilvántartási szám: Pk. 60225/2006., Kecskeméti Törvényszék Adószám: 18369779103

Részletesebben

Nyerjen 1 milliót autójával című nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata

Nyerjen 1 milliót autójával című nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata A Netrisk.hu Kft. Nyerjen 1 milliót autójával című nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata 1. A játék szervezője 2018. 12. 13. 2019. 03. 31. A Nyerjen 1 milliót autójával című nyereményjáték

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj egy vacsorát nőnapon szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj egy vacsorát nőnapon szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj egy vacsorát nőnapon szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője a Plazmaszolgálat Kft.

Részletesebben

A Corvin Plaza által szervezett évi, Corvin Plaza Óriási karácsonyi cukorvarázs! elnevezésű nyereményjáték játékszabályzata ( Játékszabályzat )

A Corvin Plaza által szervezett évi, Corvin Plaza Óriási karácsonyi cukorvarázs! elnevezésű nyereményjáték játékszabályzata ( Játékszabályzat ) A Corvin Plaza által szervezett 2014. évi, Corvin Plaza Óriási karácsonyi cukorvarázs! elnevezésű nyereményjáték játékszabályzata ( Játékszabályzat ) 1. NYEREMÉNYJÁTÉK 1.1. A Corvin Plaza Óriási karácsonyi

Részletesebben

A HÓNAP FOGÁSA JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

A HÓNAP FOGÁSA JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA A HÓNAP FOGÁSA JÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt. (székhely: 1034

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) az UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. által meghirdetett 2019. június 4. 0:00 órától 2019. augusztus 31. 24:00

Részletesebben

Kidőlt a Mikulás - promóciós játék - Játékszabályzat. A játék célja

Kidőlt a Mikulás - promóciós játék - Játékszabályzat. A játék célja Kidőlt a Mikulás - promóciós játék - Játékszabályzat A játék célja A játék szervezője az önkéntesen regisztráló személyek adataiból üzletszerzési és kapcsolat felvételi listát állít össze, és az összegyűjtött

Részletesebben

Nyerd meg az utazási ajándékok egyikét! Játékszabályzat

Nyerd meg az utazási ajándékok egyikét! Játékszabályzat Nyerd meg az utazási ajándékok egyikét! Játékszabályzat Az autoberlesonline.hu (cím: 13 Upper Baggot Street 2nd Floor, Dublin 4 Dublin, Írország) továbbiakban,mint szervező és adatkezelő a jelen játékszabályzatban

Részletesebben

Media Markt Hírlevél Regisztráció elnevezésű játék 2015.06.09-11. JÁTÉKSZABÁLYZAT

Media Markt Hírlevél Regisztráció elnevezésű játék 2015.06.09-11. JÁTÉKSZABÁLYZAT Media Markt Hírlevél Regisztráció elnevezésű játék 2015.06.09-11. JÁTÉKSZABÁLYZAT A Media Markt Saturn Holding Kft. (székhely: 2040 Budaörs, Petőfi utca 64.; adószám: 12172951-2-44) (továbbiakban: Szervező)

Részletesebben

SPAR Nyereményjáték- Részvételi és Játékszabályzat (továbbiakban: Játékszabályzat)

SPAR Nyereményjáték- Részvételi és Játékszabályzat (továbbiakban: Játékszabályzat) SPAR Nyereményjáték- Részvételi és Játékszabályzat (továbbiakban: Játékszabályzat) 1. Játék neve, szervezője Jelen szabályzat vonatkozik a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. (továbbiakban: SPAR) által

Részletesebben