A XX. BUDAPESTI NEMZETKÖZI KÖNYVFESZTIVÁL GYERMEKPROGRAMJAI

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A XX. BUDAPESTI NEMZETKÖZI KÖNYVFESZTIVÁL GYERMEKPROGRAMJAI"

Átírás

1 A XX. BUDAPESTI NEMZETKÖZI KÖNYVFESZTIVÁL GYERMEKPROGRAMJAI Április 19., péntek Gyerek D 42 stand Rajzpályázat a Meseutca kuckójában A helyben készült rajzokat kiállítjuk, és a könyvfesztivál után a Meseutca szerkesztısége elbírálja, ki lehet az a három szerencsés nyertes, aki ajándékkönyveket kap a frissen megjelent gyerekkönyv újdonságokból! LaQ-Több, mint játék Japánból A Líra innovatív és kreatív játékbemutatója A 3 éves kor feletti gyerekeket és szüleiket várjuk egy közös játékra. (Líra Könyv) Rendhagyó irodalomóra, amelyen a gyerekek belelapozhatnak a legfrissebb gyerekkönyvekbe Elıadó: Széni Katalin, a Meseutca felelıs szerkesztıje Csodaceruza-kvíz 8 10 éves gyerekeknek Rendhagyó irodalomóra, amelyen a gyerekek belelapozhatnak a legfrissebb gyerekkönyvekbe Elıadó: Edinger Katalin, a Meseutca lapigazgatója A Beszélı babakezek: Gyere játszani! címő könyv bemutatása, melynek keretében elhangzik Nyulász Péter versének megzenésített változata az Eszter-lánc mesezenekar tagjainak, Kárász Eszter és Molnár György elıadásában (Tessloff-Babilon Kiadó) Kézmőveskedés Erdélyi Andreával Készíts könyvet magadnak! Könyvkötészet Cholnoky Zsófiával (Matató Könyvmőhely) A Naphegy Kiadó mesedélutánja Bemutatkozik a Macskakirálylány és Bánatos királyfi, valamint Pötyi és Pepita. Mesélünk, nyomozunk, ragasztunk, hajtogatunk! Közremőködik: Kertész Edina, Radnóti Blanka és Tamás Zsuzsa. (Naphegy Kiadó) A Katáng zenekar koncertje A Katáng zenekar új, születésnapi dalával köszönti a jubiláló Könyvfesztivált. Egyben zenés barangolásra várja a családokat, kicsiket-nagyokat a mesék

2 világában. Bensıséges hangulatú dalaikat különleges hangszerek pl. kelta hárfa tolmácsolásában hallhatjuk. Április 20. szombat Gyerekban zajló programok Bilimbo Háza idén is várja a kicsiket és nagyokat Lesznek játékok totyogóknak, minikonyha, babasarok, sok-sok autó óriási szınyegen, bábok, társasjátékok nagyobbaknak és persze sok-sok vidámság és kacagás. Bilimbo Háza szeptembertıl már 3 helyszínen! ( Rajzpályázat a Meseutca kuckójában A helyben készült rajzokat kiállítjuk, és a könyvfesztivál után a Meseutca szerkesztısége elbírálja, ki lehet az a három szerencsés nyertes, aki ajándékkönyveket kap a frissen megjelent gyerekkönyv-újdonságokból! LaQ-Több, mint játék Japánból A Líra innovatív és kreatív játékbemutatója A 3 éves kor feletti gyerekeket és szüleiket várjuk egy közös játékra. (Líra Könyv) Kézmőveskedés Erdélyi Andreával Tárnok Marica interaktív mesejátéka a Kisgömböcrıl (Duna International Kiadó) Kerekítı-Kacagtató, Mondókás Móka hegnszerjátékkal. Höcögés, göcögés, kacagás a Kerekítı könyvek és a Kacagtató lapozók nyomán 0 3 éveseknek Játékvezetı: Benedek Krisztina népi énekes Közremőködik: Dezsı Piroska (Móra Könyvkiadó) Nem, nem, hanem Verses-zenés mősor Varró Dániel új gyerekkönyvéhez az Eszterlánc mesezenekarral A program után Varró Dániel és Agócs írisz dedikálnak. (Manó Könyvek) A Tudás legyen veled! Idén tavasszal jelenik meg Vidra Gabriella A Tudás Könyvei sorozatának várva várt következı egyben befejezı része, a Most kiderül, hogyan kell kimosni a fagyos vízbıl fél uncia aranyat vagy túlélni egy igazi grizzlytámadást!

3 D 42 stand Ismerd meg a Mandragóra utca lakóit! Állomásos játék 6 12 éves gyerekeknek (Európa Könyvkiadó) Fedina Lídia zenés könyvbemutatója lányoknak újdonság az SMSkönyvek sorozatban (Dialóg Campus) Barnabás Mackó meséi Utazás a világ körül Egy esıs délutánon, a szekrény mélyén lakozó földgömb varázserıt kap, és távoli tájakra repíti Barnabás mackónkat és meglepett családját. Lakatlan sziget, Északi sark, indián tábor és még sok érdekes hely várja mackóinkat. Ám a földgömb varázsereje egyre fogy. Hogyan jutnak haza Barnabásék erdei medveodújukba? Kiderül a szerzı varázslatos fotóival illusztrált elıadásából. (Ring Color) Nagypapám meséi Zsombok Zoltán most megjelent mesegyőjteményébıl olvas fel a szerzı unokája (PlayON) A Duna Könyvklub Legyél Te is Winnetou! rajzpályázatának, valamint a Milyen ma indiánnak lenni? Mobilvideó-pályázatának eredményhirdetése (Duna International Kiadó) Tigriscsík és sárkánybır Kézmőves foglalkozás gyerekeknek Janosch meséihez és Lumpi Lumpi, a kék sárkány kalandjaihoz Közremőködik: Paulovkin Boglárka és Pásztohy Panka (Móra Könyvkiadó) Csodaceruza-kvíz 8 10 éves gyerekeknek Kísérletezz, játssz és nyerj a HVG Okoskönyvekkel! Pagony mesedélután A xinxis háza, Titi a parkban és Boszi seprőnyélen címő mesék felolvasása zenei improvizációval Mesélı: Scherer Péter Közremőködik: Darvas Kristóf zongorán (Pozsonyi Pagony) Társasjáték-barlang fejlesztıjátékok bemutatása, kipróbálása a GRANNA játékokkal (Granna) Készíts könyvet magadnak! Könyvkötészet Cholnoky Zsófiával (Matató Könyvmőhely) Ismerd meg a Mandragóra utca lakóit! Állomásos játék 6 12 éves gyerekeknek (Európa Könyvkiadó)

4 Mindenki tud rajzolni! Kreatív foglalkozás gyerekeknek (Scolar) A Naphegy Kiadó mesedélutánja Bemutatkozik a Macskakirálylány és Bánatos királyfi, valamint Pötyi és Pepita. Mesélünk, nyomozunk, ragasztunk, hajtogatunk! Közremőködik: Kertész Edina, Radnóti Blanka és Tamás Zsuzsa. (Naphegy Kiadó) Napszerész Babay Bernadett, Müller Péter Sziámi és Szabó Era megzenésített versei a Palinta Társulat elıadásában Interaktív családi koncert sok zenével, bábozással, mozgással, játékkal és jutalmakkal (Ciceró Kiadó) Április 21. vasárnap Gyerekban zajló programok Bilimbo Háza idén is várja a kicsiket és nagyokat Lesznek játékok totyogóknak, minikonyha, babasarok, sok-sok autó óriási szınyegen, bábok, társasjátékok nagyobbaknak és persze sok-sok vidámság és kacagás. ( Rajzpályázat a Meseutca kuckójában A helyben készült rajzokat kiállítjuk, és a könyvfesztivál után a Meseutca szerkesztısége elbírálja, ki lehet az a három szerencsés nyertes, aki ajándékkönyveket kap a frissen megjelent gyerekkönyv-újdonságokból. LaQ-Több, mint játék Japánból A Líra innovatív és kreatív játékbemutatója A 3 éves kor feletti gyerekeket és szüleiket várjuk egy közös játékra. (Líra Könyv) Bogyó és Babóca társasjátéka Bartos Erika vetít, mesél, játszik a gyerekekkel (Pozsonyi Pagony) Ismerd meg a Mandragóra utca lakóit! Állomásos játék 6 12 éves gyerekeknek (Európa Könyvkiadó) Kézmőveskedés Erdélyi Andreával Nyomozz velünk! Színpadi produkció és ügyességi játék kis detektíveknek Az Agatha nyomoz és a Sherlock, Lupin és én címmel most induló két

5 detektívregény-sorozathoz kapcsolódó program (Manó Könyvek) D 42 stand Készíts könyvet magadnak! Könyvkötészet Cholnoky Zsófiával (Matató Könyvmőhely) Berti, a rózsaszín barika. Egyik birka olyan, mint a másik? Animációs film-vetítés és mese Bertirıl, a birkacsalád rózsaszín gyapjas gyermekérıl Goda Kriszta meséje a különbözıségrıl, a családról és a szeretetrıl Királyrablás Fajszföldön Ki találja meg leggyorsabban a királyt? Játék és mese Jeney Zolival, Rév Fülöp krónikásával. Szárnyak és paták Repülhet egy pegaur, ha túl rövidek a szárnyai? Hogyan segíthet egy cukorbeteg kisfiú és testvére a szerencsétlenül járt furcsa lényen? Finy Petra legújabb gyerekkönyvét a Proton színház színészei keltik életre. (A könyv az Egy Csepp Figyelem Alapítvánnyal együttmőködésben készült.) Vörös István Fénylovasok Utazás a Panda csillagképbıl a Földre és vissza címő kötetének bemutatója A szerzı beszélgetıtársa: Lackfi János író, költı, mőfordító (Noran Könyvesház) Csodaceruza-kvíz 8 10 éves gyerekeknek Társasjáték-barlang fejlesztıjátékok bemutatása, kipróbálása a GRANNA játékokkal (Granna) Gyöngyfőzés Semmelweis Krisztával Nagypapám meséi Zsombok Zoltán most megjelent mesegyőjteményébıl olvas fel a szerzı unokája (PlayON) Fedezd fel Narnia csodás világát! Interaktív könyvbemutató C. S. Lewis Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény címő mőve alapján (Harmat Kiadó) Ó, azok a csodálatos állatok Tavaszi történetek A szerzı varázslatos fotókkal illusztrált elıadásában legszebb tavaszi történeteit meséli el. Felcseperedı cinkefiókákkal, a Tisza-tó csodáival, állatkölykökkel, izgalmas rovarokkal ismerkedhetünk meg közelebbrıl. (Ring Color)

6 Kísérletezz, játssz és nyerj a HVG Okoskönyvekkel! A Kerekerdı Óvoda kisgyermekeinek és óvónıinek elıadása Benedek Elek meséibıl (Duna International Kiadó)

A XX. BUDAPESTI NEMZETKÖZI KÖNYVFESZTIVÁL GYERMEKPROGRAMJAI

A XX. BUDAPESTI NEMZETKÖZI KÖNYVFESZTIVÁL GYERMEKPROGRAMJAI A XX. BUDAPESTI NEMZETKÖZI KÖNYVFESZTIVÁL GYERMEKPROGRAMJAI Április 19., péntek Gyerek 10.00 11.00 11.00 12.00 11.00 12.00 15.30 16.00 16.00 16.30 ajándékkönyveket kap a frissen megjelent gyerekkönyv újdonságokból!

Részletesebben

A XX. BUDAPESTI NEMZETKÖZI KÖNYVFESZTIVÁL GYERMEKPROGRAMJAI

A XX. BUDAPESTI NEMZETKÖZI KÖNYVFESZTIVÁL GYERMEKPROGRAMJAI A XX. BUDAPESTI NEMZETKÖZI KÖNYVFESZTIVÁL GYERMEKPROGRAMJAI Április 19., péntek Gyerek 10.00 11.00 11.00 12.00 11.00 12.00 15.00 15.45 16.00 16.30 ajándékkönyveket kap a frissen megjelent gyerekkönyv újdonságokból!

Részletesebben

A XXI. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál gyerekprogramjai

A XXI. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál gyerekprogramjai A XXI. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál gyerekprogramjai Április 25., péntek Gyerek 14.00 15.00 14.00 17.00 15.30 16.30 16.30 17.30 17.00 19.00 Papírszínház mesélés A legújabb, immár 19., Papírszínház-mese,

Részletesebben

ALKALMAK: minden csütörtökön 10.30 órától 11.00 óráig

ALKALMAK: minden csütörtökön 10.30 órától 11.00 óráig PROGRAMAJÁNLÓ 2012. április hónapra a GYERMEKEK HÁZÁBA www.gyhgyor.hu ZENEBÖLCSI ALKALMAK: minden csütörtökön 10.30 órától 11.00 óráig 6 hónapos kortól 3 éves korig várjuk az apróságokat és szüleiket.

Részletesebben

A XX. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál programjai

A XX. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál programjai A XX. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál programjai Április 18., csütörtök 15.00 15.45 Teátrum Teátrum 17.00 17.45 Teátrum 18.00 B1 stand Ünnepélyes megnyitó A könyvfesztivált Áder János, Magyarország

Részletesebben

A XX. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál programjai

A XX. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál programjai A XX. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál programjai Április 18., csütörtök 15.00 15.45 Teátrum Teátrum 17.00 17.45 Teátrum 18.00 B1 stand Ünnepélyes megnyitó A könyvfesztivált Áder János, Magyarország

Részletesebben

A XX. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál programjai

A XX. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál programjai A XX. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál programjai Április 18., csütörtök 15.00 15.45 Teátrum Teátrum 17.00 17.45 Teátrum 18.00 B1 stand Ünnepélyes megnyitó A könyvfesztivált Áder János, Magyarország

Részletesebben

A Fonó novemberi programjai 2009-11-01-2009-11-30 minden nap Fonó Budai Zeneház

A Fonó novemberi programjai 2009-11-01-2009-11-30 minden nap Fonó Budai Zeneház A Fonó novemberi programjai 2009-11-01-2009-11-30 minden nap Fonó Budai Zeneház Cím: Sztregova u. 3. Tel.: 206-5300 Fonó Budai Zeneház novemberi programja November 2. Hétfı November 3. Kedd November 4.

Részletesebben

A XX. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál programjai

A XX. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál programjai A XX. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál programjai Április 18., csütörtök 15.00 15.45 Teátrum Teátrum 17.00 17.45 Teátrum 18.00 B1 stand Ünnepélyes megnyitó A könyvfesztivált Áder János, Magyarország

Részletesebben

A XIX. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál programjai

A XIX. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál programjai A XIX. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál programjai Április 19., csütörtök 15.00 15.45 Teátrum Teátrum 17.00 17.45 Teátrum 18.00 18.20 Millenáris B Épület Galéria 18.20 19.20 1 18.30 Ünnepélyes megnyitó

Részletesebben

SZAKMAI BESZÁMOLÓ ORSZÁGOS KÖNYVTÁRI NAPOK ÉS RENDEZVÉNYEK MEGRENDEZÉSE SOMOGY MEGYÉBEN

SZAKMAI BESZÁMOLÓ ORSZÁGOS KÖNYVTÁRI NAPOK ÉS RENDEZVÉNYEK MEGRENDEZÉSE SOMOGY MEGYÉBEN Pályázati azonosító: 3508/01174 SZAKMAI BESZÁMOLÓ ORSZÁGOS KÖNYVTÁRI NAPOK ÉS RENDEZVÉNYEK MEGRENDEZÉSE SOMOGY MEGYÉBEN Árny az árnyban. Versszínház Radnóti Miklós utolsó pillanatáról Időpont: 2014.11.10.

Részletesebben

SZÉKESFEHÉRVÁR 87. ÜNNEPI KÖNYVHÉT ÉS 15. GYERMEKKÖNYVNAPOK 2016. JÚNIUS 6-16.

SZÉKESFEHÉRVÁR 87. ÜNNEPI KÖNYVHÉT ÉS 15. GYERMEKKÖNYVNAPOK 2016. JÚNIUS 6-16. 87. ÜNNEPI KÖNYVHÉT ÉS 15. GYERMEKKÖNYVNAPOK 2016. JÚNIUS 6-16. SZÉKESFEHÉRVÁR 87. ÜNNEPI KÖNYVHÉT JÚNIUS 6., HÉTFŐ 13.00 Pom Pom és barátai a pályázat ünnepélyes eredményhirdetése (VMK Gyermekrészleg)

Részletesebben

Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját a évi. Gyóni Napok. rendezvénysorozatára

Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját a évi. Gyóni Napok. rendezvénysorozatára Gyóni Napok 2018 Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját a 2018. évi Gyóni Napok rendezvénysorozatára Pálinkásné Balázs Tünde alpolgármester Kőszegi Zoltán polgármester Program: október 13. (szombat)

Részletesebben

Olvassatok mindennap!

Olvassatok mindennap! Olvassatok mindennap! A könyvekben, amelyek közt nevelkedtem, láthatatlan, titkos barátokra leltem; s bár lapjaik rég elporladtak már, az illatukat azóta is őrzi kezem. Carlos Ruiz Zafón ZALAI GYERMEKKÖNYVHETEK

Részletesebben

Programok a Vörösmarty Mihály Könyvtár szolgáltató helyein

Programok a Vörösmarty Mihály Könyvtár szolgáltató helyein Programok a Vörösmarty Mihály Könyvtár szolgáltató helyein október 13. (hétfő) Kinyílik a mesesarok A könyvtáros meséi Időpont: 10.30 óra Alap Kezdjük mesével a hetet!- Mesedélután Böde Péter mesemondóval

Részletesebben

Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér Közművelődési Osztály 2015. november havi programok

Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér Közművelődési Osztály 2015. november havi programok Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér Közművelődési Osztály 2015. november havi programok 03. 05. 06. 07. 09. 12. Körök Karika Lívia mandala kiállításának megnyitója. Megtekinthető: november

Részletesebben

Ünnepélyes megnyitó június 11., szerda délután 3 óra

Ünnepélyes megnyitó június 11., szerda délután 3 óra Előzetes könyvtári programok június 2., hétfő 11.00 Hahó, könyvtársak! Megyei olvasásnépszerűsítő játék szóbeli döntője. A vetélkedő győztesei, összesen 45 gyermek egyhetes balatoni táborozáson vehet részt

Részletesebben

SZAKMAI BESZÁMOLÓ Csak tiszta forrásból : az Országos Könyvtári Napok megvalósulása Somogy megye könyvtáraiban című pályázatról

SZAKMAI BESZÁMOLÓ Csak tiszta forrásból : az Országos Könyvtári Napok megvalósulása Somogy megye könyvtáraiban című pályázatról Pályázati azonosító: 204108/01422 SZAKMAI BESZÁMOLÓ Csak tiszta forrásból : az Országos Könyvtári Napok megvalósulása Somogy megye könyvtáraiban című pályázatról (a beszámoló megtalálható a www.mvkkvar.hu

Részletesebben

8) Rajz, tárlóberendezés Ló lovasával (Sebestyén Noémi) Spanyol női viseletek (Szabó Adrienn)

8) Rajz, tárlóberendezés Ló lovasával (Sebestyén Noémi) Spanyol női viseletek (Szabó Adrienn) 1) Kvíz játék (a spanyol tanárok összeállításában) 2) A legjobban sikerült versfordítások felolvasása (1-2) 3) Tánc Sevillanas (6 fő Kulifai Sára, Szabó Adrienn, Ruby Zsófia, Mong Szilvia, Turai Krisztina,

Részletesebben

A XX. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál programjai

A XX. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál programjai A XX. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál programjai Április 18., csütörtök 15.00 15.45 Teátrum Teátrum 17.00 17.45 Teátrum 18.00 B1 stand Ünnepélyes megnyitó A könyvfesztivált Áder János, Magyarország

Részletesebben

HAJDÚDOROG VÁROS ÖNKORMÁNYZATA nevében tisztelettel meghívom Önt és hozzátartozóját a XI. HAJDÚDOROGI KULTURÁLIS NAPOK rendezvénysorozat programjaira

HAJDÚDOROG VÁROS ÖNKORMÁNYZATA nevében tisztelettel meghívom Önt és hozzátartozóját a XI. HAJDÚDOROGI KULTURÁLIS NAPOK rendezvénysorozat programjaira HAJDÚDOROG VÁROS ÖNKORMÁNYZATA nevében tisztelettel meghívom Önt és hozzátartozóját a XI. HAJDÚDOROGI KULTURÁLIS NAPOK rendezvénysorozat programjaira Ideje: 2017. szeptember 29 - október 13. Programszervező

Részletesebben

A XX. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál programjai

A XX. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál programjai A XX. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál programjai Április 18., csütörtök 15.00 15.45 Teátrum Teátrum 17.00 17.45 Teátrum 18.00 B1 stand Ünnepélyes megnyitó A könyvfesztivált Áder János, Magyarország

Részletesebben

FINY PETRA:A CSODÁLATOS SZEMÜVEG

FINY PETRA:A CSODÁLATOS SZEMÜVEG FINY PETRA:A CSODÁLATOS SZEMÜVEG című könyv feldolgozásához tervezet KÉSZÍTETTE: NYITRAINÉ KIRÁLY ILDIKÓ SÁIK PETŐFI SÁNDOR TAGISKOLÁJA SALGÓTARJÁN FELADATOK A FOGLALKOZÁSOKHOZ 1. foglalkozás (kb.45-60

Részletesebben

Mesevetélkedő a könyvtárban a Népmese napján Károlyi napok versenyei: Károlyi vetélkedők 1-3. évf. Kazinczy felolvasó verseny 2-4. évf.

Mesevetélkedő a könyvtárban a Népmese napján Károlyi napok versenyei: Károlyi vetélkedők 1-3. évf. Kazinczy felolvasó verseny 2-4. évf. Mesevetélkedő a könyvtárban a Népmese napján Károlyi napok versenyei: Károlyi vetélkedők 1-3. évf. Kazinczy felolvasó verseny 2-4. évf. Énekverseny 1-4. évf. Bolyai Matematika Csapatverseny 3-4. évf. Bolyai

Részletesebben

MIKULÁS PROGRAMOK 2017.

MIKULÁS PROGRAMOK 2017. MIKULÁS PROGRAMOK 2017. M I K U L Á S P A R T I S Z E R V E Z É S TARTALOM M i k u l á s m ű s o r o k I n t e r a k t í v p r o g r a m o k, j á t s z ó h á z a k, f o g l a l k o z t a t ó k S z o l

Részletesebben

KARNEVÁLI CIVIL KORZÓ

KARNEVÁLI CIVIL KORZÓ KARNEVÁLI CIVIL KORZÓ FELHÍVÁS A SAVARIA TÖRTÉNELMI KARNEVÁLON VALÓ RÉSZVÉTELRE CIVIL SZERVEZETEK számára és MŰVÉSZETI PRODUKCIÓKAT bemutató csoportok, zenekarok, együttesek, egyéni előadók számára SAVARIA

Részletesebben

A Harlekin mesés bábjai beköltöztek a Bóbitába. Írta: Major Zoltán január 17. csütörtök, 20:04

A Harlekin mesés bábjai beköltöztek a Bóbitába. Írta: Major Zoltán január 17. csütörtök, 20:04 Új kiállításban gyönyörködhetnek a Bóbita Bábmúzeum látogatói: az egri Harlekin Bábszínház néhány előadásának míves és nagyméretű bábjai és díszletei köszöntik az ide betérőt. A Harlekin Bábszínház - ahol

Részletesebben

A TANULMÁNYI PÁLYÁZAT NYERTES TANULÓI

A TANULMÁNYI PÁLYÁZAT NYERTES TANULÓI 7/a Ábrahám Lilla 5 7/a Borók Boldizsár 5 7/a Nagy Vivien Loretta 5 7/a Szilágyi Csenge 5 7/a Csikós Katalin 4,85 7/a Harmati Panna 4,85 7/a Heidrich Zsófia 4,85 7/a Ónozó Zsófia 4,85 7/a Pesti Bianka

Részletesebben

Tárgy: Lajosmizse város 2012. évi kulturális rendezvénynaptárának elfogadása. Intézményirányító és Településfejlesztési Iroda.

Tárgy: Lajosmizse város 2012. évi kulturális rendezvénynaptárának elfogadása. Intézményirányító és Településfejlesztési Iroda. Elıterjesztés 12. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2012. március 29-i ülésére Tárgy: Lajosmizse város 2012. évi kulturális rendezvénynaptárának elfogadása Az elıterjesztést készítette:

Részletesebben

A XIX. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál programjai

A XIX. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál programjai A XIX. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál programjai Április 19., csütörtök 15.00 15.45 Teátrum Teátrum 17.00 17.45 Teátrum 18.00 18.20 Millenáris B Épület Galéria 18.20 19.20 1 18.30 Ünnepélyes megnyitó

Részletesebben

Programok. szeptember 16. (vasárnap) óra Elégedetten az élettel Pál Ferenc atya előadása Helyszín: Sári Zarándok és Kulturális színtér

Programok. szeptember 16. (vasárnap) óra Elégedetten az élettel Pál Ferenc atya előadása Helyszín: Sári Zarándok és Kulturális színtér Programok szeptember 14. (péntek) 18.00 óra MÚLTUNK, LAKÓHELYÜNK, FELSŐDABAS hely és ipartörténeti tárlatok megnyitása koncert a Pátria Énekegyüttes előadásában Helyszín: a volt felsődabasi iskola szeptember

Részletesebben

TESTVÉRKÖNYVTÁRAK TOP 10-ES KÖNYVEI korosztály (évf.) a könyv szerzője, címe kiadó kiadás éve könyvtár neve és a település neve 1-2.

TESTVÉRKÖNYVTÁRAK TOP 10-ES KÖNYVEI korosztály (évf.) a könyv szerzője, címe kiadó kiadás éve könyvtár neve és a település neve 1-2. TESTVÉRKÖNYVTÁRAK TOP 10-ES KÖNYVEI korosztály (évf.) a könyv szerzője, címe kiadó kiadás éve könyvtár neve és a település neve 1-2. Bartos Erika: Bogyó és Babóca karácsonya Pozsonyi Pagony 2014. Hajdúböszörményi

Részletesebben

Családok Európai Éve 2014.

Családok Európai Éve 2014. A TUDOMÁNYOS ISMERETTERJESZTŐ TÁRSULAT KÖRÖSÖK VIDÉKE EGYESÜLET BÉKÉSCSABA 48. MAGYAR NYELV HETE BÉKÉS MEGYÉBEN 2014. április 7-19. Családok Európai Éve 2014. Társadalmi felelősségvállalási pályázati kollégiuma

Részletesebben

DECEMBER 2. Advent első vasárnapja

DECEMBER 2. Advent első vasárnapja DECEMBER 2. Advent első vasárnapja BAJAI VÁROSI SZÍNHÁZTEREM 15.00 Melyiket a 9 közül? Zenés karácsonyi történet egy felvonásban Jókai Mór novellája alapján. Jegyek válthatók: Bácskai Kultúrpalota Jegyiroda

Részletesebben

ÓVODÁNK ÜNNEPEI RENDEZVÉNYEI ÓVODÁNK ÜNNEPEI

ÓVODÁNK ÜNNEPEI RENDEZVÉNYEI ÓVODÁNK ÜNNEPEI ÓVODÁNK ÜNNEPEI RENDEZVÉNYEI Óvodánk a hagyományőrzést, a népi kultúra ápolását egyik legfontosabb feladatának tekinti. Megteremtjük azt a miliőt, amelyben az óvodába lépés első pillanatától a nevelés

Részletesebben

KÁRPÁTALJAI NÉPTÁNCEGYÜTTES MŰSORA

KÁRPÁTALJAI NÉPTÁNCEGYÜTTES MŰSORA Október 2. péntek 19 óra A TINIDANCE TEAM tánc-show műsora Művészeti vezető: Steidl Anita A belépőjegy ára: 900 Ft Október 3. szombat 17 óra Az Idősek Világnapja alkalmából KÁRPÁTALJAI NÉPTÁNCEGYÜTTES

Részletesebben

Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér Közművelődési Osztály 2015. november havi programok

Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér Közművelődési Osztály 2015. november havi programok Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér Közművelődési Osztály 2015. november havi programok 03. Körök Karika Lívia mandala kiállításának megnyitója. Megtekinthető: november 20-ig. XV. Könyvszalon

Részletesebben

Szeretettel hívunk és várunk benneteket iskolánkba játékos, iskolaelőkészítő foglalkozásainkra, melyet a tanítónők havonta tartanak.

Szeretettel hívunk és várunk benneteket iskolánkba játékos, iskolaelőkészítő foglalkozásainkra, melyet a tanítónők havonta tartanak. Játsszunk együtt! 4. Kedves Nagycsoportos Óvodások! Szeretettel hívunk és várunk benneteket iskolánkba játékos, iskolaelőkészítő foglalkozásainkra, melyet a tanítónők havonta tartanak. A részvétel ingyenes!

Részletesebben

Olvass, rajzolj, beszélgess: író-olvasó és illusztrátor workshop az egész családnak

Olvass, rajzolj, beszélgess: író-olvasó és illusztrátor workshop az egész családnak Programajánló KidsOasis minősített családbarát szállodák gyerekprogramjainak bővítéséhez Mesehétvége Olvass, rajzolj, beszélgess: író-olvasó és illusztrátor workshop az egész családnak Bemutatás Partnerünk,

Részletesebben

OKTÓBER 14. KEDD 10:00. CIRÓKA MÓKA babafoglalkozás. Helyszín: Gyermekkönyvtár 16:00 SZOLNOKI KALENDÁRIUM

OKTÓBER 14. KEDD 10:00. CIRÓKA MÓKA babafoglalkozás. Helyszín: Gyermekkönyvtár 16:00 SZOLNOKI KALENDÁRIUM OKTÓBER 14. KEDD 10:00 CIRÓKA MÓKA babafoglalkozás 16:00 SZOLNOKI KALENDÁRIUM Az induló helyismereti klub vendége a VERSEGHY KÖR HÍDVÉGI ILONA: Szemelvények a szolnoki gépipari technikum történetéből című

Részletesebben

Kukori és Kotkoda 2010 Móra 9789631187557 Barabás Zsófi - Moizer Zsuzsa

Kukori és Kotkoda 2010 Móra 9789631187557 Barabás Zsófi - Moizer Zsuzsa GYERMEK- ÉS IFJÚSÁGI IRODALOM Szerző Cím Kiadási év Kiadó ISBN szám Balázs Ágnes Menjünk világgá! 2012 Móra 9789631192391 Baley Endre Sirály A Tengerparton 2013 Napkút Kiadó 9789632633381 Bálint Ágnes,

Részletesebben

Kedves leendő 5. évfolyamos! Szeretnénk, ha nyáron olvasnál! A következőkben felsorolunk ehhez Neked néhány könyvcímet, hogy könnyebben tudjál két

Kedves leendő 5. évfolyamos! Szeretnénk, ha nyáron olvasnál! A következőkben felsorolunk ehhez Neked néhány könyvcímet, hogy könnyebben tudjál két Kedves leendő 5. évfolyamos! Szeretnénk, ha nyáron olvasnál! A következőkben felsorolunk ehhez Neked néhány könyvcímet, hogy könnyebben tudjál két könyvet választani. 1. Olvass sok-sok mesét! pl. Grimm-mesék

Részletesebben

is foglaltunk helyet! www.fszek.hu

is foglaltunk helyet! www.fszek.hu Tudásdepó-Expressz Önnek is foglaltunk helyet! Új Magyarország Fejlesztési Terv, Társadalmi Megújulás Operatív Program 3.2.4-08/1/KMR Tudásdepó-Expressz Összehangolt könyvtári szolgáltatásfejlesztés és

Részletesebben

A Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál szlovák díszvendégségének programja 2016

A Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál szlovák díszvendégségének programja 2016 A Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál szlovák díszvendégségének programja 2016 Április 21. csütörtök 15.00 15.30 Teátrum 15.30 16.00 Teátrum A Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál ünnepélyes megnyitója

Részletesebben

2018.április.23. hétfő

2018.április.23. hétfő 2018.április.23. hétfő Idő Aula 21-es terem 22-es terem iskolaudvar Zenés ráhangolás PPt-bemutató újrahasznosítás - fenntarthatóság! PET palack újrahasznosítása! Baracsyné Megnyitó! Iskolai Pivonka Szilvia

Részletesebben

* BORNEMISZA PÉTER GIMNÁZIUM TANÍTÓI MUNKAKÖZÖSSÉG BESZÁMOLÓJA

* BORNEMISZA PÉTER GIMNÁZIUM TANÍTÓI MUNKAKÖZÖSSÉG BESZÁMOLÓJA * BORNEMISZA PÉTER GIMNÁZIUM TANÍTÓI MUNKAKÖZÖSSÉG BESZÁMOLÓJA 2016 2017 *A tanév szellemi, pedagógiai céljaihoz kapcsolódó főbb események *Száva utcai alsó tagozat * *A karácsonyi vásár a Nemzetek vására

Részletesebben

A Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál szlovák díszvendégségének programja 2016

A Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál szlovák díszvendégségének programja 2016 A Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál szlovák díszvendégségének programja 2016 Április 21. csütörtök 15.00 15.30 Teátrum 15.30 16.00 Teátrum A Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál ünnepélyes megnyitója

Részletesebben

Művészetek hete. Reneszánsz. a Debreceni Benedek Elek Általános Iskolában

Művészetek hete. Reneszánsz. a Debreceni Benedek Elek Általános Iskolában Művészetek hete a Debreceni Benedek Elek Általános Iskolában Reneszánsz Iskolánkban október 1. és 5. között rendeztük meg a Művészetek hetét. A diákok és a tantestület tagjai ezáltal kicsit visszacsöppentek

Részletesebben

Rólad szól levelezı verseny I. fordulójának eredménye

Rólad szól levelezı verseny I. fordulójának eredménye Rólad szól levelezı verseny I. fordulójának eredménye Tanuló Iskola Szabó Csenge Napsugár 1 Szabó Beatrix 1 Radler Vivien Fülöp Gabriella Óbudai Harrer Pál 2 Cseh Janka Nagy Árpád Óbudai II. Rákóczi Ferenc

Részletesebben

A játék szerepe a gyermekkönyvtári foglalkozásokban. Köszöntelek benneteket a Tudásközpontban!

A játék szerepe a gyermekkönyvtári foglalkozásokban. Köszöntelek benneteket a Tudásközpontban! A játék szerepe a gyermekkönyvtári foglalkozásokban Köszöntelek benneteket a Tudásközpontban! KÖRBIRODALOM GYERMEKKÖNYVTÁR Forog a nyuszi forog a brumi Forog az Anna forog a Bogi Forog a papa forog a mama

Részletesebben

Pesterzsébeti Ifjúsági és Gyermekönkormányzat munkaterve a 2011-2012-es tanévre

Pesterzsébeti Ifjúsági és Gyermekönkormányzat munkaterve a 2011-2012-es tanévre ADY ENDRE ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS PESTERZSÉBETI PEDAGÓGIAI INTÉZET 1204 Budapest, Ady Endre u. 98. Tel/fax: 284-01-38; Tel.: 421-07-71 Email: pepe20@pepint.sulinet.hu Honlap: www.pepint.hu Pesterzsébeti Ifjúsági

Részletesebben

Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum. 2013. október 3 24.

Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum. 2013. október 3 24. Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum 2013. október 3 24. október 3. Esterházy-palota (Győr, Király u. 17.) Mesterek és tanítványok 17.00 Prof. Dr. Winkler Gábor építésszel, egyetemi tanárral dr.

Részletesebben

VERSENYEREDMÉNYEINK 2011 / Farkas Kata Kullai Krisztina Mizsei Zóra Benda Beáta. Sebe Anna Kovács Brigitta

VERSENYEREDMÉNYEINK 2011 / Farkas Kata Kullai Krisztina Mizsei Zóra Benda Beáta. Sebe Anna Kovács Brigitta Széchenyivárosi Óvoda és Általános Iskola Arany János Általános Iskolája VERSENYEREDMÉNYEINK 2011 / 2012. Országos tanulmányi ek Apáczai Kiadó által szervezett képzőművészeti V V különdíj Farkas Kata Kullai

Részletesebben

A Széchenyi Irodalmi és Művészeti Akadémia Hírlevele. 49. hét december 3. vasárnap 16 óra Művészetek Palotája

A Széchenyi Irodalmi és Művészeti Akadémia Hírlevele. 49. hét december 3. vasárnap 16 óra Művészetek Palotája A Széchenyi Irodalmi és Művészeti Akadémia Hírlevele 49. hét 2017. december 3. vasárnap 16 óra Művészetek Palotája Kultúrpart-advent Kárpát-medencei folklór és kortárs költészet sok-sok zenével minden

Részletesebben

forrás: www.urban-eve.hu Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény programnaptár 2015. március

forrás: www.urban-eve.hu Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény programnaptár 2015. március forrás: www.urban-eve.hu Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény programnaptár 2015. március Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény programnaptárja

Részletesebben

TESTNEVELÉS GYAKORLAT

TESTNEVELÉS GYAKORLAT 2012. november 22. csütörtök TESTNEVELÉS GYAKORLAT 10. Juhász Réka olasz 12:00 12:00 12:15 11. Császár Péter angol Táskai 12:00 12:15 12:30 12. Gutai Szilvia testnevelés 12:00 12:30 12:45 13. Papp Annamária

Részletesebben

Szeptember 28. (péntek) Jöttek királyok, hercegek, grófok, válogatott cigánylegények. VIII. Országos népmese-konferencia. Fővédnök: Fésűs Éva meseíró

Szeptember 28. (péntek) Jöttek királyok, hercegek, grófok, válogatott cigánylegények. VIII. Országos népmese-konferencia. Fővédnök: Fésűs Éva meseíró Szeptember 28. (péntek) Jöttek királyok, hercegek, grófok, válogatott cigánylegények VIII. Országos népmese-konferencia Fővédnök: Fésűs Éva meseíró Helyszín: Kaposvári Egyetem 8:00 10:00 Regisztráció 10:00

Részletesebben

www.szigliget.hu Bővebb információ: SZIGLIGET Érdeklődni munkaidő alatt a +36 70/371 5346-os telefonszámon lehet.

www.szigliget.hu Bővebb információ: SZIGLIGET Érdeklődni munkaidő alatt a +36 70/371 5346-os telefonszámon lehet. SZIGLIGET Bővebb információ: www.szigliget.hu Érdeklődni munkaidő alatt a +36 70/371 5346-os telefonszámon lehet. A szervezők a programok változtatási jogát fenntartják! Március 15-16. Tavaszváró Március

Részletesebben

A Hamvas Béla Városi Könyvtár 2015/első félévi programjai

A Hamvas Béla Városi Könyvtár 2015/első félévi programjai A Hamvas Béla Városi Könyvtár 2015/első félévi programjai JANUÁR január 20. kedd 18:00 Ünnepi est a Magyar Kultúra Napja alkalmából Árny az árnyban versszínházi előadás Radnóti Miklós életéről és költészetéről

Részletesebben

Millenáris B Épület Földszint

Millenáris B Épület Földszint Millenáris B Épület Földszint Kiadó Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. A Magyarországi Református Egyház Kálvin János Kiadója Ab Ovo Kiadói Kft. Akadémiai Kiadó Zrt. Akkord Kiadó Kft. Alföldi

Részletesebben

Képzőművészeti tagozat elméleti vizsga beosztás

Képzőművészeti tagozat elméleti vizsga beosztás Képzőművészeti tagozat elméleti vizsga beosztás A képzőművészeti és a tánc tagozat szóbeli felvételije két részből áll (elméleti és gyakorlati). (Angyalföld tér 7.) aulájában szakmai tájékoztató (csoport

Részletesebben

20 éves Lajosmizse Város 2013. évi rendezvénynaptár

20 éves Lajosmizse Város 2013. évi rendezvénynaptár Mesemondó verseny nagycsoportos óvodásoknak - intézményi 20 éves Lajosmizse Város 2013. évi rendezvénynaptár Rendezvény megnevezése Időpontja Helyszíne Szervezője március 7. Szent Lajos u. Óvoda 14.30

Részletesebben

Marica Bábszínház- Holnemvolt Park

Marica Bábszínház- Holnemvolt Park Marica Bábszínház- Holnemvolt Park Játszók: Tárnok Marica és Sz. Nagy Mária bábművészek Június 6. péntek 15.00 Vásárosdi (3-8 éveseknek) Játszók : Tatai Zsolt és Tatai Amál 15 perces bábelőadások. Belépő:

Részletesebben

XI. Őrségi Tökfesztivál

XI. Őrségi Tökfesztivál XI. Őrségi Tökfesztivál 2014. szeptember 26-28. Szeptember 26. (péntek) Őriszentpéter 10 00 Fókuszban a töktermesztés, konferencia Helyszín: Őrségi Nemzeti Park Igazgatóság, Siskaszer 26/A Nagyrákos 18

Részletesebben

Az Athenaeum Kiadó zenés estje a 86. Ünnepi Könyvhéten

Az Athenaeum Kiadó zenés estje a 86. Ünnepi Könyvhéten Az Athenaeum Kiadó zenés estje a 86. Ünnepi Könyvhéten Az est házigazdája: Karafiáth Orsolya Nyáry Krisztián, az Athenaeum Kiadó és a Magvető Kiadó igazgatója köszönti a vendégeket. Kapcsoljuk Londont

Részletesebben

SZAKMAI BESZÁMOLÓ A 3707/ SZÁMÚ NKA PÁLYÁZAT MEGVALÓSÍTÁSÁRÓL

SZAKMAI BESZÁMOLÓ A 3707/ SZÁMÚ NKA PÁLYÁZAT MEGVALÓSÍTÁSÁRÓL SZAKMAI BESZÁMOLÓ A 3707/11611. SZÁMÚ NKA PÁLYÁZAT MEGVALÓSÍTÁSÁRÓL A Győri Könyvszalon tizenhárom éves múltra visszatekintően a vidék legnagyobb könyves rendezvénye; többféle korosztályt, társadalmi réteget

Részletesebben

Hangoskönyvek gyermekeknek. Író, cím. Előadó. Sárkány mesék. Szikszai Rémusz. Lázár Ervin: Berzsián és Dideki. Csankó Zoltán

Hangoskönyvek gyermekeknek. Író, cím. Előadó. Sárkány mesék. Szikszai Rémusz. Lázár Ervin: Berzsián és Dideki. Csankó Zoltán Hangoskönyvek gyermekeknek Író, cím Előadó 1. Sárkány mesék Szikszai Rémusz 2. Lázár Ervin: Berzsián és Dideki Csankó Zoltán 1 / 18 3.. Lázár Ervin: Szegény Dzsoni és Árnika Hernádi Judit 4. Bagossy László:

Részletesebben

ERZSÉBET TÁBOR Zánka

ERZSÉBET TÁBOR Zánka ERZSÉBET TÁBOR Zánka A 2015-ös Erzsébet-programban benyújtott sikeres pályázatunknak köszönhetően, a Lepsényi Fekete István Általános Iskolából 98 tanulóval és 10 kísérő pedagógussal vettünk részt 6 napon

Részletesebben

A XX. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál dedikálásai

A XX. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál dedikálásai A XX. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál dedikálásai Április 19., péntek Standokon zajló dedikálások 12.00 12.50 B 24 stand Bíró Ferenc dedikálja A nemzethalál árnya a XVIII. századvég és a XIX. századelı

Részletesebben

B Ú C S Ú Z U N K. iskolai híradó június 5. évf. 7. szám

B Ú C S Ú Z U N K. iskolai híradó június 5. évf. 7. szám iskolai híradó Budapest III. kerületi Önkormányzat Óvoda, Általános Iskola,Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény III. Szellő utca 9-11. 1035 www.szelloegymi.hu 2012. június 5. évf. 7. szám B Ú

Részletesebben

Kompetencia alapú oktatás, egyenlő hozzáférés - Innovatív intézményekben TÁMOP 3.1.4 09/1.

Kompetencia alapú oktatás, egyenlő hozzáférés - Innovatív intézményekben TÁMOP 3.1.4 09/1. Kompetencia alapú oktatás, egyenlő hozzáférés - Innovatív intézményekben TÁMOP 3.1.4 09/1. Damjanich János Általános Iskola 2117 Isaszeg, Madách Imre u. 1. TÉMAHÉT "ADVENTI-HÉT" 2012. december 17. - 2012.

Részletesebben

PUSKIN. 1053 Budapest, Kossuth Lajos utca 18. 2016. JANUÁR MÁJUS

PUSKIN. 1053 Budapest, Kossuth Lajos utca 18. 2016. JANUÁR MÁJUS PUSKIN 1 1053 Budapest, Kossuth Lajos utca 18. 2016. JANUÁR MÁJUS PUSKIN MINDIG JÓ HELY! 2016-BAN IS KLASSZ HELY A KUCKÓ! Vannak olyan jó dolgok, melyekre mindig számíthatunk. Mi abban reménykedünk, hogy

Részletesebben

Rendezvények összesített listája 2011

Rendezvények összesített listája 2011 Rendezvények összesített listája 2011 Január 01-31. II/4. Török u. 7-9. Mesekuckó Mese- és zenehallgatás Tél: januári népszokások 01-31. II/4. Török u. 7-9. Egyéni használóképző 01-31. II/4. Török u. 7-9.

Részletesebben

M E G H Í V Ó. a MAKÓI HAGYMAFESZTIVÁL rendezvényre. melynek időpontja: 2013. szeptember 7-8., szombat-vasárnap

M E G H Í V Ó. a MAKÓI HAGYMAFESZTIVÁL rendezvényre. melynek időpontja: 2013. szeptember 7-8., szombat-vasárnap M E G H Í V Ó a MAKÓI HAGYMAFESZTIVÁL rendezvényre melynek időpontja: 2013. szeptember 7-8., szombat-vasárnap Az rendezvény helye: 6900 Makó - Fő tér, Deák Ferenc u. A rendezvény programja: 2013. SZEPTEMBER

Részletesebben

XXI. Moszkvai Nemzetközi Könyvvásár és Könyvkiállítás. 2013. szeptember 4-9. 12:00-12:30 A könyvvásár hivatalos megnyitó ünnepsége

XXI. Moszkvai Nemzetközi Könyvvásár és Könyvkiállítás. 2013. szeptember 4-9. 12:00-12:30 A könyvvásár hivatalos megnyitó ünnepsége XXI. Moszkvai Nemzetközi Könyvvásár és Könyvkiállítás 2013. szeptember 4-9. Részletes program: Szeptember 4. szerda 12:00-12:30 A könyvvásár hivatalos megnyitó ünnepsége 12:45-13:00 Kiállítás-megnyitó

Részletesebben

EGÉSZSÉGHÉT 2010. március 8-12.

EGÉSZSÉGHÉT 2010. március 8-12. EGÉSZSÉGHÉT 2010. március 8-12. március 8. HÉTFŐ Program: 7.45-9.30 Egészségbeugró ( Vass Marianna ) Du spielst mit deinem Leben!-Rätsel!(Szarka Gabriella) 9.45-10.30 Számolj az egészségeddel! -társasjáték

Részletesebben

VI. HAJDÚDOROGI KULTURÁLIS NAPOK rendezvénysorozat programjaira

VI. HAJDÚDOROGI KULTURÁLIS NAPOK rendezvénysorozat programjaira HAJDÚDOROG VÁROS ÖNKORMÁNYZATA és a HAJDÚDOROGI HONISMERETI ÉS VÁROSVÉDÕ EGYESÜLET nevében tisztelettel meghívjuk Önt és hozzátartozóját a VI. HAJDÚDOROGI KULTURÁLIS NAPOK rendezvénysorozat programjaira

Részletesebben

Meghívó. Fujii Aki zongoramûvésznõ jótékonysági szólóestjére. Sok szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját. és a hangversenyt követõ fogadásra.

Meghívó. Fujii Aki zongoramûvésznõ jótékonysági szólóestjére. Sok szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját. és a hangversenyt követõ fogadásra. Az adományokat a következő számlán fogadjuk: OTP Rt. 11745004-20110479 Református Egyházközség Adományszámla Támogatók: Aba-Novák Kulturális Központ Aktív Rádió Bartók Béla Kamarakórus Cora Csányi Konyha

Részletesebben

INGYENES KÜLÖNSZÁM. parton! Érdi Tamás

INGYENES KÜLÖNSZÁM. parton! Érdi Tamás 2017. 10. www.papageno.hu INGYENES KÜLÖNSZÁM parton! Érdi Tamás Ha valaki sétált már nyárestéken a Balaton partján, vagy üldö Impresszum A TEHETSÉG BENNED VAN! MOL TEHETSÉGTÁMOGATÓ TÓ PROGRAM Az Új Európa

Részletesebben

Beszámoló a 12. Országos Könyvtári Napok Csak tiszta forrásból! című program Pest megyei rendezvényeiről (2017. október 2-8.)

Beszámoló a 12. Országos Könyvtári Napok Csak tiszta forrásból! című program Pest megyei rendezvényeiről (2017. október 2-8.) Pályázati azonosító: 204108/01423 Beszámoló a 12. Országos Könyvtári Napok Csak tiszta forrásból! című program Pest megyei rendezvényeiről (2017. október 2-8.) Az Országos Könyvtári Napok Pest megyei rendezvényei

Részletesebben

Versenyeredmények. a Bálint Sándor Tagiskolában területi 1. helyezett Donka Anita 3. osztály Fodorné Kiss Magdolna

Versenyeredmények. a Bálint Sándor Tagiskolában területi 1. helyezett Donka Anita 3. osztály Fodorné Kiss Magdolna a Bálint Sándor Tagiskolában Versenyeredmények 2015-2016. A verseny, pályázat elnevezése Szint Eredmény Tanuló Osztály Felkészítő tanár területi 1. helyezett Donka Anita 3. osztály Fodorné Kiss Magdolna

Részletesebben

Vers-és prózamondó verseny 5-8. évf. eredménye. Pappas Timon 5. próza Jósvai Mária Dr. Béres József Általános Iskola - Kiserdı

Vers-és prózamondó verseny 5-8. évf. eredménye. Pappas Timon 5. próza Jósvai Mária Dr. Béres József Általános Iskola - Kiserdı Vers-és prózamondó verseny 5- évf. eredménye A tanuló neve Évfolyam Kategória Felkészítı pedagógus Intézmény neve Helyezés Pappas Timon próza Jósvai Mária Dr. Béres József - Kiserdı Lendvai Máté próza

Részletesebben

Muzsikál az erdő a Hírös Városban május

Muzsikál az erdő a Hírös Városban május Muzsikál az erdő a Hírös Városban 2018. május 26-27. Programterv: 2018. május 26., szombat Helyszín: Vackor Vár Erdei Iskola, Nyíri-erdő, Kecskemét - Hetényegyháza 8.30 Muzsikál az erdő kerékpártúra. Indulás:

Részletesebben

TORNA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ 2003/2004 tanév Debrecen, március III-IV. korcsoport "B" kategória leány csapatbajnokság

TORNA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ 2003/2004 tanév Debrecen, március III-IV. korcsoport B kategória leány csapatbajnokság Debrecen, 2004. március 26-28. Helyezés Cím Csapatnév 1 Debrecen Bocskai István Ált. Isk. 48,700 47,400 47,600 143,700 2 Kecskemét Lánchíd utcai Ált. Isk. 47,850 46,300 47,250 141,400 3 Ózd Újváros téri

Részletesebben

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata, az Újbudai Pedagógiai Intézet tisztelettel meghívja Önt FÖLD NAPJ A rendezvényére.

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata, az Újbudai Pedagógiai Intézet tisztelettel meghívja Önt FÖLD NAPJ A rendezvényére. Meghívó Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata, az Újbudai Pedagógiai Intézet tisztelettel meghívja Önt FÖLD NAPJ A rendezvényére. Időpont 2014. április 25., péntek 8.00-14.00 óráig Helyszín

Részletesebben

Forduljunk a gyermek felé!

Forduljunk a gyermek felé! pontról pontra Forduljunk a gyermek felé! Rendezvények, találkozók, könyvbemutatók Benedek Elek bõ évszázada Budapesten a Magyar Parlamentben szólalt fel a gyermekkultúra, a mese védelmében. Utódai, követõi

Részletesebben

A r t M o z i Z a l a e g e r s z e g Címünk: Zalaegerszeg, Széchenyi tér 4-6. Telefon: +36 20 260 2794 E-mail: info@artmozizeg.hu 2017.12.05 20018.01.10. 2017.12.05 - kedd Mikulás karácsonyramagyarul

Részletesebben

Meghívó. Idıpont: 2009. április 18. Helyszín: Fekete István Általános Iskola és Óvoda. Cím: 9023 Gyır, Kodály Z. u. 31.

Meghívó. Idıpont: 2009. április 18. Helyszín: Fekete István Általános Iskola és Óvoda. Cím: 9023 Gyır, Kodály Z. u. 31. Meghívó Idıpont: 2009. április 18. Helyszín: Fekete István Általános Iskola és Óvoda Cím: 9023 Gyır, Kodály Z. u. 31. Telefon: 96/516 050 Fax: 96/516 054 FEKETE ISTVÁN ÍRÓ EMLÉKÉRE Minden reggel fényesebb

Részletesebben

Kulturális rendezvénysorozat. Programfüzet. Vizsoly Község Önkormányzatának és Egyházközségeinek hivatalos programja

Kulturális rendezvénysorozat. Programfüzet. Vizsoly Község Önkormányzatának és Egyházközségeinek hivatalos programja Kulturális rendezvénysorozat Programfüzet Vizsoly Község Önkormányzatának és Egyházközségeinek hivatalos programja 2009. július 23. csütörtök Emlékfutás Göncről Vizsolyba 10.00 Szenczi Molnár Albert nyomában

Részletesebben

Miskolci Musical- és Dalszínház bemutatja: A lányok a lányok című műsorát május 04. péntek óra helyszín: Dallmayr Kávézó Jegyár: 400 Ft

Miskolci Musical- és Dalszínház bemutatja: A lányok a lányok című műsorát május 04. péntek óra helyszín: Dallmayr Kávézó Jegyár: 400 Ft Miskolci Musical- és Dalszínház bemutatja: A lányok a lányok című műsorát 2012. május 04. péntek 19.00 óra helyszín: Dallmayr Kávézó Jegyár: 400 Ft SZEZONBÉRLET Pjotr Iljics Csajkovszkij: Olasz capriccio

Részletesebben

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Hírek, életút

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Hírek, életút Megyei Tudástár kialakítása: Borsod-Abaúj-Zemplén megye könyvtári hálózata nem formális és informális képzési szerepének erősítése az élethosszig tartó tanulás érdekében A projekt az Európai Unió támogatásával,

Részletesebben

XV. évfolyam - 2. szám 2014. Február megfejtve a jelképes üzeneteket a mese analógiájára megoldást kaptak saját problémáikra, életkérdéseikre is. Ezért is alkalmazzák a mai kor vívmányát is a meseterápiát,

Részletesebben

Eredménylista Fürkész verseny, körzeti szakasz,

Eredménylista Fürkész verseny, körzeti szakasz, Eredménylista Fürkész verseny, körzeti szakasz, 2016-2017 Megye: KOLOZS Körzet: Kolozsvár, Bálványosváralja és Szék 5. osztály 1. Bajnóczi Zsolt Bucur Tünde János Zsigmond Unitárius Kollégium Kolozsvár

Részletesebben

2010. június 19. szombat 18-24 óra. Múzeumok Éjszakája

2010. június 19. szombat 18-24 óra. Múzeumok Éjszakája 2010. június 19. szombat 18-24 óra Múzeumok Éjszakája Közös program: a Veresi Gőzös közlekedése 18-tól 24 óráig, a különböző rendezvényhelyszínek között, díjtalanul Gödöllői Városi Múzeum Szabadság tér

Részletesebben

Zsoldos Napok 2012. október 18-19. 2012. október 18. csütörtök

Zsoldos Napok 2012. október 18-19. 2012. október 18. csütörtök Zsoldos Napok 2012. október 18. csütörtök 8 óra: A Zsoldos Napokat megnyitja: Pintér Etelka igazgatónő 8 óra: Nullenergiás házak előadás Előadó: Pászti Tóth Gyula Helyszín: B épület 2. terem 8 óra: 8.

Részletesebben

Révfülöpi Nyár 2008. JÚNIUS

Révfülöpi Nyár 2008. JÚNIUS Révfülöpi Nyár 2008. JÚNIUS 2008. június 14. szombat 18 óra RAFFAY BÉLA szobrászművész kiállításának megnyitója a Tóparti Galériában (Révfülöp, Halász utca 6.). A kiállítást megnyitja: Kancsal Károly,

Részletesebben

Három hetet meghaladó projekt lezárása Iskolánk névadójára Benedek Elekre Emlékeztünk

Három hetet meghaladó projekt lezárása Iskolánk névadójára Benedek Elekre Emlékeztünk Három hetet meghaladó projekt lezárása Iskolánk névadójára Benedek Elekre Emlékeztünk 2010/2011 Időtartama:2010.szeptember 20 - október 20-ig BENEDEK ELEK PROJEKT ÖSSZEGZÉSE A három hetet meghaladó projekt

Részletesebben

XXXII. Kodály Mővészeti Fesztivál beszámoló (2012. 12. 08. és 2012. 12. 16.)

XXXII. Kodály Mővészeti Fesztivál beszámoló (2012. 12. 08. és 2012. 12. 16.) XXXII. Kodály Mővészeti Fesztivál beszámoló (2012. 12. 08. és 2012. 12. 16.) A 2012. évi Kodály Mővészeti Fesztivált Kodály Zoltán születésnapja (december 16.) köré szerveztük, a Mester születésének 130.

Részletesebben

Időpont Téma Felelős Augusztus

Időpont Téma Felelős Augusztus Bálint Sándor Tagiskola Eseménynaptár 2017-2018 Időpont Téma Felelős Augusztus 23. Alakuló értekezlet Winkler Andrea 23. Munkaközösségi foglalkozások Munkaközösség-vezetők 24. Javítóvizsga Szaktanárok

Részletesebben

KUKUCSKÁLÓ PROGRAM. Hevesi József Általános Iskola. Alapfokú Művészeti Iskola tanév

KUKUCSKÁLÓ PROGRAM. Hevesi József Általános Iskola. Alapfokú Művészeti Iskola tanév Mottó: Ez az én sulim, legyen a tied is! Jól érzed majd magad, mert itt jó a hangulat, sok barátom van, érdekes programok várnak bennünket. KUKUCSKÁLÓ PROGRAM Hevesi József Általános Iskola és Alapfokú

Részletesebben