Az FM termékek eredeti FM GROUP World termékek. FM GROUP Hungary 2009/ FM GROUP TERMÉKKATALÓGUS

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Az FM termékek eredeti FM GROUP World termékek. www.fmgroup.hu. FM GROUP Hungary 2009/2010 11. FM GROUP TERMÉKKATALÓGUS"

Átírás

1 Az FM termékek eredeti FM GROUP World termékek. FM GROUP Hungary 2009/ FM GROUP TERMÉKKATALÓGUS

2 2 TAR TALOM JEGY ZÉK Az FM termékek eredeti FM GROUP World termékek. 3 KOLLEKCIÓ Luxus PARFÜMÖK 4-27 oldal női 4-21 férfi KOLLEKCIÓ Virág illatú PARFÜMÖK oldal KOLLEKCIÓ Feromon tartalmú PARFÜMÖK oldal női 31 férfi 31 KOLLEKCIÓ Inspirációk oldal női 32 férfi 33 KOLLEKCIÓ Klasszikus PARFÜMÖK oldal női férfi KOLLEKCIÓ Gyümölcs illatú PARFÜMÖK oldal KOLLEKCIÓ Testápolási TERMÉKEK nőknek oldal kéz- és körömápoló krémek tusfürdők testápolók miniszett 47 dezodorok 48 golyós dezodorok 48 hajparfüm 48 KOLLEKCIÓ Testápolási TERMÉKEK férfiaknak oldal tusfürdők 50 testápolók 50 golyós dezodorok 50 KOLLEKCIÓ Borotválkozás higiéniai TERMÉKEK oldal borotvahab 53 borotválkozás utáni arcszesz 53 KOLLEKCIÓ Fiataloknak szóló TERMÉKKÍNÁLATUNK oldal Trendy Boy 54 Strawberry Fruit 55 KOLLEKCIÓ Unisex testápolási TERMÉKKÍNÁLATUNK oldal Lábápolási termékek oldal sarokápolás 56 mélyhidratáló krém 56 enyhítő, nyugtató gél 56 izzadásgátló Luxus királyi külsőben Ismét elvisszük Önt a legfinomabb illatok világába. Maradandó, áthatolhatatlan és lenyűgöző. Luxus Kollekciónkban most megtalálhat néhány elbűvölően új terméket. Köztük egy pompás, virágos illat egyenesen az igazi hölgyek toalettasztaláról és lakosztályából származó üvegcsében. Minden hölgyet elvarázsol, aki a hajdani korok vonzerejét nagyra becsüli, és szerfelett nőiesnek szeretné érezni magát. (6-7. oldal). Három másik újdonságnak szintén igazi királyi külsőt kölcsönöztünk drágakövekre emlékeztető üvegekben. Mutatós dobozokba csomagoltuk őket, melyek láttatni engedik az üvegcsék szépségét, valamint az azokba zárt illatok páratlanságát. További részletek ezekről a parfümökről a 4-5. oldalon találhatók. Ebben a katalógusban megváltoztattuk a termék-összehasonlító táblázatot. Választását elősegítve, információt közlünk benne arra vonatkozóan, hogy mely illatok érhetők el nemcsak parfüm és illatkészítmény formájában, hanem egyéb bőrápolási termékek formájában is ugyanazon illatjegyekkel. Kellemes olvasgatást és jó vásárlást kívánunk Önnek! Artur Trawiński, FM GROUP World Testápoló termékek 58 oldal Illatmentes golyós dezodor 58 ÖSSZEHASONLÍTÓ TÁBLÁZATOK 59 oldal

3 4 KO LLEKCI Ó luxus parfümkínálatunk nőknek Az FM termékek eredeti FM GROUP World termékek. 5 Ragyogás PARFÜM 50 ml FT/1l 5990 FT FM 294 Pajkos elegye a paprikának, fréziának, rózsának, pacsulinak és cédrusnak, melyet a pünkösdi rózsa, licsi és ámbra koronáz meg. ÚJ! Sikk PARFÜM 50 ml FT/1l 5990 FT FM 295 Kifinomult illatkompozíciója a zöld almának, ánizsnak, vaníliának és orchideának, melyhez finoman társul a borostyán, pacsuli és pézsma. ÚJ! Elegancia PARFÜM 50 ml FT/1l 5990 FT FM 296 A klasszikus eleganciát jelképezi e fennkölt kompozíciója a liliomnak, jázminnak, kardamonnak és zöld mandarinnak, kihangsúlyozva a fügekaktusz, olíva és cédrusfa szemtelenségét. ÚJ! Drágaköveket nem tartalmaz a szett.

4 6 KO LLEKCI Ó luxus parfümkínálatunk nőknek Az FM termékek eredeti FM GROUP World termékek. 7 A luxus leggyönyörűbb megtestesülése PARFÜM 50 ml FT/1l 8300 FT FM 297 Merész kombinációja a hagyományos és modern illatoknak: egy kollázs a fehér rózsa, pünkösdi rózsa, pacsuli, narancsvirág illatából az édes alma, szantálfa és vanília aromájával megbolondítva. ÚJ! Burkolózz be egy kifinomult, virágos illatfelhőbe

5 8 KO LLEKCI Ó luxus parfümkínálatunk nőknek Az FM termékek eredeti FM GROUP World termékek. 9 Fejezd ki Önmagad PARFÜM 50 ml FT/1l FM 298 A citrus kirobbanó energiája a rózsa finom illatával, ötvözve az illatos olíva, pünkösdi rózsa, szantálfa és pacsuli aromájával. ÚJ! A parfümök kifejezésre juttatják az Ön személyiségét, sokat elárulnak ízlésünkről és lelki alkatunkról. Használatuk révén az Ön érzékenysége, illetve az érzékiséggel való csábítása csodálat tárgya lehet. Az illat olyan, mint egy öltözék. Találja meg a Luxus Kollekció érzéki parfümjei közül a legfinomabbat.

6 10 KO LLEKCI Ó luxus parfümkínálatunk nőknek Az FM termékek eredeti FM GROUP World termékek PARFÜM 50 ml FT/1l Ártatlanság FM 287 A tonkabab, a kínai édesgyökér, az ámbra, a mandulafa és a jázmin csábító aromája. PARFÜM 50 ml FT/1l FM 293 Egy gazdag, élénk vanília aroma, a repkény, a mandarin, a jázmin, és a cédrus finom aromája. Csábítás

7 12 KO LLEKCI Ó luxus parfümkínálatunk nőknek Az FM termékek eredeti FM GROUP World termékek PARFÜM 50 ml FT/1l Csábítás és Érzékiség FM 291 A zamatos málna, a rózsa, a vanília és a pacsuli édes íze. PARFÜM 50 ml FT/1l FM 290 A fás parfümök csábító ereje, amit a liliom, a magnólia, a jázmin, és a méz illata tesz selymessé.

8 14 KO LLEKCI Ó luxus parfümkínálatunk nőknek Az FM termékek eredeti FM GROUP World termékek Szenvedély és Édesség PARFÜM 50 ml FT/1l FM 285 Kasmír fából, szilvából, damaszkuszi rózsából és szerecsendióból készült titokzatos, provokatív parfüm. PARFÜM 50 ml FT/1l FM 289 Csodálatos megvalósulás, amelyben a szantálfa, a rózsa, a jázmin és a sáfrány játszák a főszerepet.

9 16 KO LLEKCI Ó luxus parfümkínálatunk nőknek Az FM termékek eredeti FM GROUP World termékek Elbűvölő és Bájos PARFÜM 50 ml FT/1l FM 292 A licsi, a szilva, a mimóza, az ibolya, a jázmin, és a tikfa aromáinak frissítő kombinációja. ÚJ DESIGN! PARFÜM 50 ml FT/1l FM 281 A legszebb rózsák, a ribizli és az eper aromái. FM 282 A jázmin, a tölgy, a yuzu, a bergamot és a csipkevirág szenvedélyeket felszabadító illata.

10 18 KO LLEKCI Ó luxus parfümkínálatunk nőknek Az FM termékek eredeti FM GROUP World termékek Varázslat ÚJ DESIGN! ÚJ DESIGN! EAU DE PARFUM 100 ml FT/1l Parfümtartalom: 16% FM 283 A nektarin, a narancsvirág, és a pézsmagyöngyike provokatív, érzéki aromája. PARFÜM 50 ml FT/1L FM 284 A citrancs, a gyömbér és az orchidea élvezetet nyújtó, energiával teli kombinációja. FM 141 A kristálytiszta jég harmóniája, amelyet a gránátalma, a bazsarózsa, az ámbra, és a pézsmagyöngyike illata melenget. FM 142 A vanília, a szantálfa, a bolgár rózsa valamint a tubarózsa messzemenően elvarázsoló illata. FM 143 A mandarin, a fekete ribizli és a napraforgó finom, hangsúlyos aromája. FM 144 A jázmin, a fehér pézsmagyöngyike valamint a tömjén vonzó, rendkívül nőies illata. FM 146 Titokzatosságot sugalló parfüm, a friss jamaikai bors, a csipkevirág és a hibiszkusz keveréke. FM 147 Az egyetlen olyan kombináció, amelyben a mandarin, a licsi, a szilva, és a gyöngyvirág illata ennyire tökéletesen érvényesül. FM 149 A cseresznyevirág, a frangipani virág és a tanaka fa érzéki kombinációja. PARFÜM 50 ml FT/1L FM 161 Narancsvirágból, rózsából és orchideából készült igen nőies, klasszikus parfüm. FM 162 Egyiptomi pézsmagyöngyikéből készült keleties parfüm, amelyet a méz és a vanília édes aromájával kombináltunk. FM 192 A tiare virág, a liliom, a narancs és az édes méz elragadó illata. FM 193 A rózsa, a szantálfa, a mahagóni és a mogyoró érzelmeket felpezsdítő illata. ÚJ DESIGN!

11 20 KO LLEKCI Ó luxus parfümkínálatunk Az FM termékek eredeti FM GROUP World termékek NŐKNEK PARFÜM 50 ml FT/1L FM 286 A rózsa, a pacsuli, az ámbra, a bergamot, valamint a narancs aromáinak kifejezett, érzéki megnyilvánulása. FM 288 A tiramisu, a vanília, a bazsarózsa, a magnólia, és a lonc illatának kifejező, bátor kombinációja. T ö k é l e t e s e n ö s s z e h a n g o l t FÉRFIAKNAK PARFÜM 50 ml FT/1L FM 198 A dohánylevelek, a bergamot, a ciprus, a jázmin és a pacsuli egészen különös kombinációja. FM 300 Könnyed, dinamikus kompozíció, amely a grapefruit, a citrom, valamint a bergamot tulajdonságait a levendula és a cédrus jellegzetességeivel egyesíti.

12 22 KO LLEKCI Ó luxus parfümkínálatunk férfiaknak Az FM termékek eredeti FM GROUP World termékek EAU DE PARFUM 100 ml FT/1l Parfümtartalom: 16% FM 301 Egy meghatározó illata a cédrusfának, koriandernek, ámbrának és gyantának, megerősítve a citrom és mandarin lendületességével. ÚJ! E l é g e d e t t s é g EAU DE PARFUM 100 ml FT/1l Parfümtartalom: 16% FM 199 Gazdag összetételű parfüm, amelyben megtalálható az illatos menta, a tangerin, a fahéj, a malabár-kardamomum, a rózsa, valamint a bőr illata.

13 24 KO LLEKCI Ó luxus parfümkínálatunk férfiaknak Az FM termékek eredeti FM GROUP World termékek ÚJ DESIGN! EAU DE PARFUM 100 ml FT/1l Parfümtartalom: 16% FM 194 A bergamot, a bors és a zöld szőlő frissességének köszönhető varázslatos aroma. FM 195 A koriander és a malabár-kardamomum keveréke, amelyet értékes dohányfüst hat át. V o n z e r ő ÚJ DESIGN! EAU DE PARFUM 100 ml 46700FT/1l Parfümtartalom: 16% FM 196 Fenséges illategyüttes, amelyben a zöldalma édes íze a narancshéj keserű ízével keveredik. FM 197 A mandarinnak, a borsnak és a yerba mate leveleinek örökké meglepetést okozó illata.

14 26 KO LLEKCI Ó luxus parfümkínálatunk férfiaknak Az FM termékek eredeti FM GROUP World termékek ÚJ DESIGN! EAU DE PARFUM 100 ml FT/1l Parfümtartalom: 16% FM 151 A pézsmagyöngyike, a borostyánkő, a rozmaring és az afrikai gólyaorr finom illata. FM 152 Gondosan kiválasztott tartalom, amely harmónikusan egyesíti a fehér borsot a fűszerek illatával. FM 154 A bors, a gyömbér, a sudachi gyümölcs és a bazsalikom intenzív, boldogságérzetet keltő illata. FM 155 A malabár-kardamomum, a sáfrány és a gólyaorr elvarázsoló, pazar illategyüttese. FM 156 A fekete pacsuli, a mangó és az ébenfekete pézsmagyöngyike utánozhatatlan illata. Ö r ö m é s S z e n v e d é l y ÚJ DESIGN! EAU DE PARFUM 100 ml FT/1l Parfümtartalom: 16% FM 158 A narancs- és a gólyaorr levélszárának fanyar aromája. FM 159 A citrom- és narancsfélék, a páfrány és a vetiver meleg, csábító aromája. FM 160 A paradicsomlevél, a fekete ribizli valamint a vizi virágok enyhe illata. FM 167 A gyömbér, a fenyőtömjén és a vetiver jellegzetes illata. FM 169 A szicíliai mandarin és a különböző fűszerek nyugtató aromája.

15 28 KO LLEKCI Ó virág illatú parfümkínálatunk nőknek Az FM termékek eredeti FM GROUP World termékek Szépség FM 211 FM 213 FM 214 FM 216 FM 217 FM 218 ORGONA GYÖNGYVIRÁG LÓTUSZ JÁZMIN RÓZSA NARANCSVIRÁG PARFÜM 50 ml FT/1l A friss virágok illata különösen finom. Most megőrizheti emlékét, egy parányi üvegcsébe zárt kincsként. A kedvenc virágaiból kötött csokor Tőlünk Önnek.

16 30 KO LLEKCI Ó feromon tartalmú parfümkínálatunk Az FM termékek eredeti FM GROUP World termékek NŐKNEK PARFÜM 30 ml FT/1L 3720 FT Parfümkínálatunk FM 18f, 23f, 33f, 81f, 98f, 127f, 171f hogy még vonzóbb legyen V o n z ó Aferomonok titkos fegyverek. A tudatalattira ható szagtalan illóanyagok ilyen módon növelik a vonzerőt és a magabiztosságot. Bizonyos alkalmak, illetve fontos tárgyalások előtt érdemes használni a feromon tartalmú parfümöket. Használhatók azonban bármikor, amikor jó benyomást akar tenni valakire FÉRFIAKNAK EAU DE PARFUM 50 ml FT/1L 3720 FT Parfümtartalom: 16% Parfümkínálatunk FM 52f, 56f, 92f, 94f, 120f, 134f hogy még nagyobb vágyakozást keltsen

17 32 KO LLEKCI Ó Inspirációk Az FM termékek eredeti FM GROUP World termékek NŐKNEK PARFÜM 30 ml FT/1l 3620 FT FM 171 Ellentmondásokkal teli kompozíció, amelyben a gránátalma, a fekete orchidea, az ibolya és a mahagóni fa illata dominál. FM 172 Tipikusan ünnepekre szánt parfüm, a bazsarózsa, a liliom, a vanília és a bergamot friss illata FM 173 A fanyar mandula, a vanília, a pézsmagyöngyike, a moha és a jakarandafa kissé altató hatású illatkeveréke. FM 174 A friss liliom virágát, a csipkevirágot, a magnóliát és a jázmint megidéző parfüm. FM 177 A sáfrány, a tömjén, a vanília, a bergamot és a narancsvirág vágyakat felszabadító illata. I n s p i r á c i ó k FÉRFIAKNAK EAU DE PARFUM 50 ml 72400FT/1l 3620 FT Parfümtartalom: 16% FM 92 A citrom- és narancsfélék, a szerecsendió és a szantálfa elegáns, természetes aromája. FM 94 Kölni harmónia, a szantálfa, a pacsuli, a vetiver, az ámbra valamint a tölgymoha győzelmet felidéző illata. FM 120 A ciprusok illata, amely egyesíti a citrom és a citrancs frissességét az ámbra erős illatával.

18 34 KO LLEKCI Ó klasszikus parfümkínálatunk nőknek Az FM termékek eredeti FM GROUP World termékek FM 02 A tömjén, a jázmin, a magnólia, a körte és a köszméte elragadó illata. FM 04 A fekete ribizli zamata, az uborka, az olasz citrom, a csipkevirág és a magnólia természetes illategyüttese. FM 05 A szantálfa, a koriander, a rózsa és a vanília, kíváncsiságot keltő illategyüttese. FM 06 A citrusfélék és a tölgymoha elbűvölő illategyüttese. FM 07 A szagos bükköny, a csipkevirág és a jázmin vonzó aromái. FM 09 A friss gyümölcs, a vanília és a pézsmagyöngyike kivonata mélyen megmarad az emlékezetében. FM 10 A mandarin, a rózsa, a repkény és az afrikai orchidea friss illatai. FM 11 A friss fű, a koriander és a kávébab aromáinak pompás kombinációja. FM 12 A golgotavirág gyümölcse, a vanília, a juharfa és a jázmin energiával teli illategyütese. FM 17 Rendkívüli érzékiséget sugalló illatszer, amely az alma, a csipkevirág, a tubarózsa és a jázmin kombinációja. FM 18 A narancs, a grapefruit és a bergamot kellemes illata a jázmin és a rózsa édes ízével. Vakációjának egy verőfényes napja van? Viseljen egy könnyű, friss, gyümölcsös illatot. A téli fagyos időjárás köszönt be? Vegye magát körbe a pézsma, a szantálfa és a tisztán illatos virágok érzékiségével. Válasszon egyet a Klasszikus Kollekció rendkívüli ajánlataiból. Burkolja be magát az illat érzéki ködével PARFÜM 30 ml FT/1l 3620 FT FM 21 A rózsa a jázmin és az ilang-ilang virág ábrándozásra buzdító illata. FM 23 A tangerin, a jázmin és a vanília édes, nagyon érzéki illata. FM 24 A domináns illatú mangó és mandarin egzotikus zamata. FM 25 A csipkevirág, az írisz, a golgotavirág, egzotikus gyümölcsök és a fehér cédrus harmónikus illategyüttese. FM 26 Keleties parfüm orchideából, magnóliából és borsból. FM 32 Kíváncsiságot keltő, bizonytalanságot sugalló parfüm mandarin, földi szederből, mangóból, valamint édes mézből és csokoládéból. FM 33 A jázmin, a fehér rózsa, a bambusz, az alma és a citrom frissítő ereje. FM 34 A citrusok, a jácint és az írisz friss illata pacsulival és szegfűborssal fűszerezve. FM 44 A piros ribizli, az orchidea és a fehér virágú kaktusz örömet felszabadító illata. FM 80 A zöld mandarin, az ibolya, a málna sorbet és a karamellizált pattogatott kukorica kíváncsiságot keltő aromája.

19 36 KOLLEKCIÓ klasszikus par fümkínálatunk nőknek Az FM termékek eredeti FM GROUP World termékek FM 81 A magnólia, a gyöngyvirág, a rózsa és az ibolya szeszélyes illatát az alma és a zöld uborka lágy íze töri meg. FM 84w A jázmin, az ibolya, a rózsa, a pézsmagyöngyike és a papaya érzéki aromája. Önnek és a nagy Őnek. FM 97 A nárcisz, a gyöngyvirág, a csipkevirág, a gardénia és a tölgymoha frenetikus és hóbortos illata. FM 98 A citrusok frissító erejét magába záró parfüm, amelyet édes virággal és fás illattal fűszereznek. FM 101 A fehér pézsmagyöngyike, a vanília, a tömjén, a narancsvirág és a körte titokzatos zamata. FM 109 A vanília, a pézsmagyöngyike, a fa kivonat, a rózsa, a jázmin és a gyöngyvirág egysége. FM 122 A függetlenség kifejezője, amelynek összeállításához a jázmin, a gránátalma és a gyöngyvirág szolgált ösztönzésül. FM 123 Ez a parfüm a mandarin, a csipkevirág, az ámbra és a sárgabarack aromáin keresztül lágy érzékiséget közvetít. FM 125 A mandarin, a gardénia, a zöldborsó és a mandula viharos kavalkádja. FM 127 A sárgadinnye, a cseresznye, a jázmin, a bazsarózsa és a rózsaszín virágú pézsmagyöngyike tiszta, bársonyos illata. FM 132 A gardénia, a bazsarózsa, a narancs, az ámbra és a tubarózsa különleges aromája. FM 180 A málna, a licsi, a csipkevirág, a rózsa, a pacsuli és a vanília végtelenül csábító aromája. FM 181 Játékosságot, flörtölést sugalló aroma, amelyben megtalálható a citrusgyümölcs, a piros ribizli és a vízi liliom. FM 183 A hunyor, a szegfűbors, a tőzegáfonya, a masoia fa és a vanília nemi vonzódást keltő aromakombinációja. FM 185 A jázmin és a basmati rizs nőies, meglehetősen érzéki aromája. FM 187 A citrusfélék, a sárgabarack, a bazsarózsa és az orchidea mámoros aromája. PARFÜM 30 ml FT/1l 3620 FT Válasszon naphoz, időponthoz és alkalomhoz illő parfümöt. Este színházba, bálba tökéletesek a nehezebb, chypre vagy orientális illatok. Napközben, munkában permetezze magát a virágok és gyümölcsök illatával, a pázsit, a menta, az uborka és a vadborostyán elevenségével keverve. FM 250 A liliom, a mimóza, az írisz, a vanília, a szantálfa és a friss őszibaracklé szívdobogtató aromája. FM 251 A rózsa, a szantálfa, a pacsuli és az íriszgyökér rendkívül elragadó aromája. FM 252 A kalábriai bergamot, a narancs, a borókabogyó, a ciprus és a mandula eleganciát sugárzó aromája. FM 253 A szantálfa, a pacsuli, a vetiver, az ananász, a kókusz és a jázmin édes, vonzó illata. FM 254 Az illatos menta, a zöld uborka, a görögdinnye és a malabár-kardamomum könnyed aromája. FM 255 A szerecsendió, a damaszkuszi szilva, a rózsafa, a széles levelű hársfa, a csipkevirág és a rózsa lenyűgöző illatkombinációja. FM 256 A mandarinvirág, a tündérkonty, a lótusz, a rózsa és a Martinique-szigeti selyemfa megihlető, érzéki aromája. FM 257 Titokzatosságot sugalló parfüm, amely a természetes aromaösszetevők révén okoz meglepetést. Összetevői: százszorszép, rózsa, jázmin, pézsmagyöngyike és pacsuli. FM 258 A pézsmagyöngyike, az ámbra, a marokkói rózsa és a tömjén titokzatos, csábító illategyüttese. FM 259 Egy igazán egzotikus parfüm, illatösszetevői: ibolya, pézsmagyöngyike, pacsuli, bazsarózsa, vanília és szegfűszeg örlemény. FM 260 A mandarin, az ibolya, a magnólia, a jázmin és a csipkevirág lágy, friss, csábító aromája. FM 261 Művészi virágkompozíció lótuszvirágból, csipkevirágból, ciklámenből, bazsarózsából, szegfűből és tubarózsából. FM 262 Elbűvölő, univerzális kompozíció; a csipkevirág, a mandarin, a zsálya, a gyöngyvirág, a körömvirág és a nárcisz vonzereje. FM 263 A jázmin, a tubarózsa, a gyöngyvirág, és a pézsmagyöngyike illata a citrusfélék és a trópusi fa aromáival keveredik.

20 38 KO LLEKCI Ó klasszikus parfümkínálatunk nőknek Az FM termékek eredeti FM GROUP World termékek Kecsesség Egy kicsiny, elragadó üvegcse, mely mindig kéznél lehet Önnél. Még a kistáskájába is belefér. És benne? A legcsodálatosabb illatok végtelensége! FM 231 Örömtelien frissítő parfüm rózsából, jázminból és vízililiomból. FM 232 A bazsarózsa, a friss ibolyalevél és a Baie rózsa legfinomabb illatai. FM 233 A mandarin, a vanília és a fehér virágok lenyűgöző illatkombinációja. FM 234 A tearózsa, a tulipán és az írisz természetes aromája. FM 235 A malabár-kardamon, az ibolya és a narancslevelek titokzatos illata. FM 236 A narancs, a citrancs, a thai liliom, a gardénia és az ibolya kissé udvarlós illatkombinációja. FM 237 A bazsarózsa, a fekete ribizli és a vanília provokatív, huncut illata. FM 238 A narancsvirág, a jácint, a tubarózsa és a szegfű egységes zamata. FM 239 Az írisz, a ceyloni tea és a harangvirág intenzív illata. FM 240 Az erdei szamóca csábító aromáját a cseresznye- és a jázmin virág emeli ki. PARFÜM 15 ml FT/1l 1770 FT

21 40 KOLLEKCIÓ klasszikus parfümkínálatunk férfiaknak Az FM termékek eredeti FM GROUP World termékek Burkolja be magát egy fondorlatos illattal EAU DE PARFUM 50 ml FT/1l 3620 FT Parfümtartalom: 16% FM 43 A malabár-kardamon, a szegfűbors, a mandarin, a koriander és a csipkevirág energikus illata. FM 52 A citrusfélék, az alma, a fahéj és a szegfűszeg altató aromája. FM 54 A bergamot, az illatos menta, a zsálya, a levendula, a cédrus és a tölgymoha titokzatossága. FM 56 A lonc, a boróka, a gyanta és a cédrus kivonatából készül. Felkeltik az érdeklődést. FM 57 Az alma, a szilva, a fahéj, a bors és a jamaikai rum mennyei illategyüttese. FM 60 Narancs, illatos menta, galanga, moha, pézsmagyöngyike. A szabadság illata. FM 83 A bergamot, a papiruszkáka és a pézsmagyöngyike finom, érzéki, csábító aromája. FM 84m A jázmin, az ibolya, a rózsa, a pézsmagyöngyike és a papaya érzéki aromája. Önnek és Kedvesének. FM 85 A bergamot, az ánizs és a vetiver friss, kifejező, szokatlanul élénk aromája! FM 86 A ciprusok, a kasmír, a vetiver és a pézsmagyöngyike illata. Teljes boldogság, szabadság. FM 87 A természet különös ajándéka: rózsafa, zöld citrom, rózsaszín citrancs és orchidea. FM 93 A bergamot, a gyömbér, a levendula és a repkény újszerű, élénk aromája. FM 64 A mandarin, az ánizs, a pézsmagyöngyike és az olajvirág elegáns, érzéki aromája. FM 66 A levendula és a kínai cédrus finom illatát a zöld citrom és a balzsamos ámbra harmóniája teszi még különlegesebbé. FM 68 A cédrusfa, a levendula, a dohány, a bergamot és a citrom buzdító illata. FM 82 A citrusfélék, a csípős csili és a pézsmagyöngyike finom aromája. Mosolyt varázsol arcára. Szereti, amikor egy nőnek jó illata van. A tökéletesen kiválasztott parfümnek köszönhetően csábítóvá válik. Ön szintén kiemelheti férfiasságát és temperamentumát. Találja meg az Önnek megfelelő illatot a Klasszikus Kollekció férfiaknak szóló illatkompozícióinak palettáján.

22 42 KO LLEKCI Ó klasszikus parfümkínálatunk férfiaknak Az FM termékek eredeti FM GROUP World termékek FM 107 A friss tengeri fuvallat illata a finom vízi liliom illatával keveredik. FM 110 A vanília, a pézsmagyöngyike, a borostyánkő, a narancsvirág és a gyöngyvirág összetett ereje. FM 133 A bergamot, a narancs és a tenger fuvallatának rideg illata. FM 134 A mandarin, a fanyar narancs és a tengeri alga ellenállhatatlan aromája. FM 135 A mandarin, a fanyar narancs és a tengeri alga erős illata okoz meglepetést. FM 136 A zöld alma, a bergamot, a malabárkardamomum és a cédrus fa egyedi illata. FM 137 A citrusfélék, a pálmalevelek, a bazsalikom, a zsálya és a koriander egzotikus elegye. FM 140 A fehér üröm és az egzotikus fűszerek kesernyés illata a fűfélék és a gyümölcsök aromáival keveredik. FM 188 A gyömbér, a szerecsendió, a szegfűbors és a guayacan fa finom aromája. FM 189 A grapefruit, a málna, a levendula és a napraforgó élénk illategyüttese. FM 190 A cédrusfa, a szantálfa és a guayacan fa kifejezetten férfias illatát a citrusfélék édesítik. FM 191 A citrusfélék, az uborka, a zsálya és a szerecsendió különleges frissessége. FM 205 A mandarin, az ibolya, a rozmaring, a ciprus és az illatos menta frissítő aromája. FM 206 Vad parfümillat, ami az illatos menta, a zöld citrom, a rum, a rebarbara, a cédrus és a zöld tea frissességén keresztül jut kifejezésre. FM 207 Nemes fa aroma, amit a pacsuli, a mandarin és az alma frissessége tör meg. FM 208 Rendkívül újszerű parfümillat, ami a szegfűbors csípősségével és a tangerin édes ízével varázsol el. FM 209 A tölgy, a ciprus, a boróka, a borostyánkő, a görögdinnye és a tengeri fuvallat pezsdítő érzése. FM 210 A mandarin, a bazsalikom, az illatos menta és a körte levelek frissessége elvarázsoló. EAU DE PARFUM 50 ml 2400,00FT/1l 3620 FT Parfümtartalom: 16% A Klasszikus Kollekció parfümjeit magabiztos és elegáns férfiak számára alkották. A női tekintetet vonzani akaró férfiaknak. Ezek az illatkészítmények bővelkednek a tökéletesen összepárosított illatjegyekben: pézsma, cédrusfa, tengeri fű, keserű narancs.

23 44 KO LLEKCI Ó gyümölcs illatú parfümkínálatunk Az FM termékek eredeti FM GROUP World termékek Kísértés EAU DE PARFUM 50 ml 62000,00 FT/1l 3100 FT FM 201 FM 202 FM 204 VANÍLIA FÖLDI SZEDER MANGÓ C s a k r a j t a! E n g e d j e s z a b a d j á r a a f r i s s e s s é g e t! Élvezze a pompás, gyümölcsös illatot!

24 46 KO LLEKCI Ó testápolási termékkínálatunk nőknek Az FM termékek eredeti FM GROUP World termékek Harmónia 1 KÉZ- ÉS KÖRÖMÁPOLÓ KRÉM 100 ml 10400,00 FT/1L Hand and nail cream 1040 FT A B5 vitamin javítja az epidermisz lipidhatárát és felgyorsítja a szövet regenálódását az A vitamin ápolja a bőrt és stimulálja a kollagén bioszintézist az alantoinnak bőrsimító hatása van, és csökkenti a bőrirritációt valamint a bőr kipirosodását kellemes aromája van minden bőrtípusra használható Illatkínálatunk FM 33c, 81c, 98c 2 TUSFÜRDŐ 200 ml 6300,00 FT/1L Shower gel 1260 FT különös gonddal kiválasztott hidratáló összetevőket tartalmaz a B5 elővitaminnak bőr kisimító és gyulladáscsökkentő hatása van finom védőréteget képez a bőrön megtisztítja és felkészíti a testet a balzsamban található hidratáló és tápláló összetevők jótékony hatására finom konzisztenciájú; csodálatos ragyogást ad a bőrnek Illatkínálatunk FM 05g, 06g, 10g, 12g, 18g, 21g, 23g, 25g, 32g, 33g, 34g, 81g, 98g, 127g, 141g, 142g, 143g, 147g, 171g, 173g 2 1 Párosítsa kedvenc parfümillatával és alakítsa ki saját testápoló kozmetikumát! Adja át magát egy kivételesen tartós, gyönyörű illatnak. Érje el a tökéletes harmóniát! 3 3 TESTÁPOLÓ 200 ml 9450,00 FT/1L Body balm 1890 FT hidratáló összetevőket tartalmaz a B5 elővitaminnak bőr regeneráló és bőr kisimító hatása van az E vitamin megvédi a bőrt a szabad gyököktől az alantoin biztosítja a bőr selymességét és megfelelő rugalmasságát bársonyos állaga van jól felszívódik Illatkínálatunk FM 05b, 21b, 23b, 33b, 81b, 127b, 141b, 143b, 171b, 173b FM testápoló minták 23b, 33b, 81b 4 MINI KISZERELÉS 3x30 ml Mini 1570 FT tökéletes minőség kis kiszerelésben használata ideális kisebb kirándulások alkalmával kiszerelésének köszönhetően felvihető a repülőgépre a kézipoggyászban A csomag tartalma: FM testápoló 33b FM tusfürdő gél 33g FM tusfürdő gél 81g 4

25 48 KO LLEKCI Ó testápolási termékkínálatunk nőknek Az FM termékek eredeti FM GROUP World termékek DEZODOR SPRAY 75 ml 16800,00 FT/1L Deo spray 1260 FT Titokzatosság komfort érzetet ad kényelem és biztonságérzés használata praktikus, egyszerű Illatkínálatunk FM 21d, 23d, 33d, 81d, 127d, 132d, 171d, 173d 1 2 GOLYÓS DEZODOR 50 ml 20800,00 FT/1L Deo roll-on 1040 FT használata aktív, dinamikus nők számára ideális izzadásgátló anyagokat tartalmaz az érzékeny hónalj bőrt tökéletesen hidratáló és tápláló összetevőkben gazdag használata kényelmes Illatkínálatunk FM 05r, 23r, 25r, 33r, 81r, 141r, 143r, 147r, 171r, 173r 3 ILLATOSÍTOTT HAJSPRAY 50 ml 30400,00FT/1L Hair fragrance 1520 FT a gondosan kiválasztott polimerek fényt adnak a hajnak, és növelik a haj tömegét aktív összetevői táplálják a hajat és a fejbőrt nem lapítják le és nem szárítják ki a hajat olyan összetevőket tartalmaz, amely megakadályozza a haj elektrosztatikus feltöltődését praktikus csomagolás minden hajtípusra használható Illatkínálatunk FM 81w, 141w, 147w 2 3 A nőknek megvannak a maguk titkai. Érzéki illattal csábítanak, amely diszkréten érezhető még a puha hajtincseiken is, amikor kissé a beszélgetőpartnerük felé hajolnak. Hogyan érhető el ez a rendkívüli hatás? Csitt, csak csendesen! Ez titok!

26 50 KO LLEKCI Ó testápolási termékkínálatunk férfiaknak Az FM termékek eredeti FM GROUP World termékek TUSFÜRDŐ 200 ml 6300 FT/1L Shower gel 1260 FT 2 M a g a b i z t o s s á g különleges hidratáló összetevőket tartalmaz könnyen lemosható számos olyan illatban kapható, ami harmonizál arcvízével, és borotválkozás utáni arcszeszével Illatkínálatunk FM 52g, 56g, 64g, 68g, 94g, 107g, 110g, 134g, 135g, 169g 2 TESTÁPOLÓ 200 ml 9450 FT/1L Body balm 1890 FT többek között alantoint, B5 és E vitamint tartalmaz jól felszívódik Illatkínálatunk FM 52b 3 GOLYÓS DEZODOR 50 ml 20800,00FT/1L Deo roll-on 1040 FT 1 tökéletes az aktív életet élő férfiak számára egyedi összetevői megakadályozzák a túlzott izzadást hidratáló összetevőket tartalmaz használata kényelmes Illatkínálatunk FM 52r, 56r, 64r, 94r, 107r, 110r, 134r, 169r EEgy aktív, modern férfinak maximális frissességre van szüksége egy egész napon át. Az illatkészítményekhez illő testápoló kozmetikumok komfortérzetet biztosítanak számára, valamint általuk e csodálatos illat hosszú ideig érezhető a bőrükön. 3

27 52 KO LLEKCI Ó borotválkozás higiéniai termékkínálatunk férfiaknak Az FM termékek eredeti FM GROUP World termékek E n e r g i a 2 1 Semmi nincs nagyobb hatással egy nőre, mint egy sima, tökéletesen hidratált férfi arcbőr. Élvezet megérinteni, melyet egy jó illat felüdít. Kezdje minden napját egy új lendülettel! Az ápolt megjelenés mindig divatos. 1 BOROTVAHAB 250 ml 6800,00FT/1L Shaving foam 1700 FT tökéletes borotválkozást tesz lehetővé hatékonyan puhítja az arc szőrzetét paraffinolaj tartalma védi a bőrt és megakadályozza a bőr túlzott kiszáradását Aloe levél kivonatának hidratáló és regeneráló hatása van az alantoin enyhíti a bőrirritációt, és elősegíti a sebgyógyulást Illatkínálatunk FM 52h 2 BOROTVÁLKOZÁS UTÁNI ARCSZESZ 100 ml 21500,00 FT/1L After shave 2150 FT bőrnyugtató és frissítő összetevőket tartalmaz alantoint tartalmaz, ami enyhíti az irritációt határozott, hosszan tartó illata van Illatkínálatunk FM 52s, 56s, 94s, 110s, 134s, 169s

28 54 KO LLEKCI Ó fiataloknak szóló termékkínálatunk Az FM termékek eredeti FM GROUP World termékek EAU DE TOILETTE 30 ml 68333,00 FT/1L Eau de toilette 2050 FT FM 90 TRENDY BOY Örömteli citrus illatok a szantálfa és a cédrus finom harmóniájával. Maga az édesség 1 EAU DE TOILETTE 20 ml ,00 FT 1L Eau de toilette 2050 FT FM 88 EPER ILLATÚ A friss eper, a málna, az erdei szamóca és az édes vanília különlegesen ínycsiklandozó illategyüttese. 2 TUSFÜRDŐ 200 ml 6300,00 FT/1L Shower gel 1260 FT frissítő fa és citrus illat gondosan kiválasztott hidratáló és tisztító összetevőket tartalmaz könnyen lemosható; vékony védőréteget hagy a bőrön FM 90g 2 2 TUSFÜRDŐ 200 ml 6300,00 FT/1L Shower gel 1260 FT különleges tisztító és hidratáló összetevőket tartalmaz könnyen lemosható, vékony védőréteget hagy a bőrön nem tartalmaz allergéneket FM 88g TESTÁPOLÓ 200 ml 9450,00 FT/1L Body balm 1890 FT könnyű, krémes állaga van B5 és E vitaminokat tartalmaz a benne lévő allantoin egészséges bőrt, és csodálatos megjelenést kölcsönöz bármely típusú bőrre naponta használható nem tartalmaz allergéneket FM 88b AJAKFÉNY 8 ml ,00 FT/1L Lip gloss 1500 FT 2 2 szolíd fénye van, tökéletes minden alkalomra enyhén hidrátalja az ajkakat fénylő mikromolekulákat tartalmaz, így ajkai ragyogni fognak enyhe csillogást ad a szájnak, és ínycsiklandozó aromája van FM 88

29 56 KO LLEKCI Ó unisex testápolási termékkínálatunk Az FM termékek eredeti FM GROUP World termékek lépés 1 sarokápolás A SAROK ELHALT BŐRRÉTEGÉNEk ELTÁVOLÍTÁSÁRA SZOLGÁLÓ KRÉM 75 ml 15067,00 FT/1L Scrub 1130 FT finom krémes állaga van, habkő részecskéket tartalmaz eltávolítja az elhalt epidermisz sejteket, csökkenteni a bőrkeményedés képződését, visszaadja a bőr természetes selymességét a hidratáló krémben található elemek felszívódására előkészíti a sarkat aktív antibakteriális és gomba elleni összetevőket tartalmaz friss ananász illata van FM S001 1 A lábfej olyan mint egy lágy érintés, ezért biztosítottuk, hogy napi ápolása örömet okozzon. lépés 4 védelem IZZADÁSGÁTLÓ 150 ml 11133,00 FT/1L Antiperspirant 1670 FT lépés 2 hidratálás MÉLYHIDRATÁLÓ KRÉM 75 ml 18400,00 FT/1L Deep moisturising cream 1380 FT használata száraz, repedezett bőrre ajánlott olyan összetevőket tartalmaz, amelyek hatékonyan hidratálják és puhítják a bőrt a lábfejen a B5 elővitamin és a búzacsíra olaj regenerálja az epidermiszt, és a kemény részeket rugalmassá teszi segít visszanyerni a bőr megfelelő selymességét, puhaságát finom citrus aromája van FM S megakadályozza a túlzott mértékű izzadást és a kellemetlen szagot aktív összetevői szabályozzák az izzadságmirigyek működését nyugtató hatású összetevői a bőrön finom réteget képeznek, és védenek a bőr irritáció és bőr horzsolása ellen FM S004 3 lépés 3 pihentetés NYUGTATÓ ÉS FRISSÍTŐ GÉL 75 ml 18400,00 FT/1L Soothing and refreshing gel 1380 FT nyugtatja a fáradt lábfejet hűsítő mentolt és hidratáló anyagokat tartalmaz a Hamamelis Virginiana kivonata segít mérsékelni a lábfej duzzadását a kamilla kivonatnak izzadásgátló és tisztító hatása van FM S003 Gyönyörű lábfej lépésről lépésre

30 58 KO LLEKCI Ó unisex testápolási termékkínálatunk Az FM termékek eredeti FM GROUP World termékek T ER MÉK LIS TA illatcsoportonként női termékek GOLYÓS DEZODOR UNISEX 50 ml 20800,00 FT/1L Deo roll-on UNISEX 1040 FT illatcsalád gyümölcsös illatok feromon tartalmúak FM 10, 17, 125, 180, 181, 281, 291, tusfürdő testápoló golyós dezodor dezodor spray FM 143, 240, 292, FM illatosított hajparfüm kéz és körömápoló krém ajakfény illatmentes nőknek és férfiaknak szánva egy egyedi formula, amely megszünteti a túlzott izzadás hatásait gazdag olyan összetevőkben, amelyek tökéletesen hidratálják, és selymessé teszik a hónalj érzékeny bőrét kényelmes használat nem hagy nyomokat a fehérneműn FM 01r VIRÁG keleti FM 132, 147, 238, FM 4, 97, 122, 183, 235 FM 146, 232, 239, 256, 261, 297 vízes FM 7, 141, 172, 174, zöld FM 11, 81, 123, 262, aldehides FM citrusos FM 234, 236, 283, 298 virágos FM 211, 213, 214, 216, 217, 218 citrom FM mandarin FM 23, 260, narancs FM 6 6 citrus bergamot FM 44, 84w virágos FM 9, 101, 144, 187, 250, 257, 263, 285 gyümölcsös FM 12, 98, 127, 171, 237, 284, , 127, , 98, 127, , , fás FM 2, 26, 142, 162, fűszeres FM 24, 109, 161, 173, 177, KELETI ámbrás FM 32, virágos FM 185, 193, 255, 287, 289, 290 gyümölcsös FM 251, 254 FÁS pacsuli FM 253 gyümölcsös FM 5, 34, 80, 149, 192, 233 5, CIPRUS fás FM 18, GYÜMÖLCS gyümölcsös FM 88, 201, 202, nagyon intenzív intenzív finom férfi termékek A természetet meghódítottuk. Ez a hatékony golyós deo szagtalan. Kombinálhatja a kedvenc parfümjével vagy illatkészítményével. Ez egy kivételes kényelem! Nőknek és férfiaknak egyaránt. CIPRUS KELETI FÁS PÁFRÁNY CITRUS illatcsalád illatok feromon tartalmúak tusfürdő testápoló golyós dezodor borotvahab aftershave gyümölcsös FM 120, 169, 205, fás FM 56, 82, 167, állati illat FM 83, 86, 94, , , , 110 virágos FM fűszeres FM 199 ámbrás FM 64, fás FM 301 gyümölcsös FM 90, 133, 159, 188, 195, 206, 208, pacsuli FM 154, 155, 160, 190, 198, 207 vetiver FM 60, 85, 87, 151, 152 páfrány FM 43, 107, 135, 158, 196, , levendula FM 54, 68, 140, 156, 189, citrom FM 57 mandarin FM narancs FM 92, bergamot FM 84m, 136, 137, 194 A katalógusban feltüntetett árak bruttó árak. 25 %-os ÁFA-t tartalmaznak. A katalógusban kínált termékek és árak a készlet erejéig érvényesek vagy új katalógus bevezetéséig. Az FM GROUP 11. termékkatalógusa decembertől érvényes. A kizárólag az FM GROUP által összeállított és kiadott katalógus és marketing terv az FM GROUP termékek reklámozását és értékesítését, valamint az FM GROUP által nyújtott lehetőségek kiaknázását szolgálják.

31 Az FM termékek eredeti FM GROUP World termékek. FM Group Hungary Kft Budapest, Bartók Béla út Adószám: ÉRTÉKESÍTŐ SZALON: 1115 Budapest, Bartók Béla út Információ/rendelés: Tel.: rendeles@fm-group.hu info@fm-group.hu Forgalmazód: FM GROUP Hungary FM GROUP HUNGARY D e c e m b e r HUN 01 Fm Group Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Cg Minden jog fenntartva. A katalógus másolása tilos. Az eredeti FM GROUP termékek utánzása tisztességtelen versenymagatartásnak tekintendő.

Fedezze fel az AMWAY illatait!

Fedezze fel az AMWAY illatait! Fedezze fel az AMWAY illatait! WISTFUL - Minden napnak megvan a maga pezsgése Felpezsdítő és elragadó nőiesség A szabadság pezsdítő ereje Felpezsdítő és felfrissítő hangulat WISTFUL WISTFUL No1 WISTFUL

Részletesebben

FM GROUP HUNGARY 2011 14. FM GROUP termékkatalógus

FM GROUP HUNGARY 2011 14. FM GROUP termékkatalógus FM GROUP HUNGARY 2011 14. FM GROUP termékkatalógus Illatoktól elbűvölve Büszkén és örömmel tájékoztatjuk Önt, hogy a Spa Senses kollekció A Csomagolás Művészete 2010 elnevezésű nemzetközi versenyen az

Részletesebben

FM GROUP Hungary 2011/2012 15. FM GROUP termékkatalógus. Az FM termékek az FM Group World eredeti termékei. w w w. f m g r o u p.

FM GROUP Hungary 2011/2012 15. FM GROUP termékkatalógus. Az FM termékek az FM Group World eredeti termékei. w w w. f m g r o u p. FM GROUP Hungary 2011/2012 15. FM GROUP termékkatalógus Illatos szenvedélyünk Örvendetes tény, hogy az FM GROUP márka folytonosan fejlődik, és továbbra is élvezhetjük az Önök megbecsülését. Szeptember

Részletesebben

FM GROUP Magyarország

FM GROUP Magyarország FM GROUP Magyarország FM GROUP Termékkatalógus No 19. 2013/2014 A TERMÉSZETES szépség mindig divatban Tartalomjegyzék \\// A Classic Kollekció illatszerei kétségkívül legnépszerűbb termékeink közé tartoznak.

Részletesebben

FM GROUP Hungary 2010 13. FM GROUP termékkatalógus

FM GROUP Hungary 2010 13. FM GROUP termékkatalógus FM GROUP Hungary 2010 13. FM GROUP termékkatalógus T A R T A L O M J E G Y Z É K Még több, még jobb Egy új termék megalkotása igazi örömöt jelent számunkra. Mindezt az Önök igényeihez igazodva tesszük,

Részletesebben

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Boldog KARÁCSONYT! Ajándékötletek már. 890 Ft* -tól. www.yves-rocher.hu

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Boldog KARÁCSONYT! Ajándékötletek már. 890 Ft* -tól. www.yves-rocher.hu SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN Boldog KARÁCSONYT! Ajándékötletek már 890 Ft* -tól www.yves-rocher.hu Ínyenc édesség Kandírozott narancs & Mandula Igazi karácsonyi illat Kandírozott narancs

Részletesebben

FM GROUP Magyarország

FM GROUP Magyarország FM GROUP Magyarország FM GROUP Termékkatalógus No. 18 2013 Az FM termékek az FM GROUP World eredeti termékei 1 Arany forradalom! Tartalomjegyzék Elképesztő, milyen új termékek vannak a katalógusban! Az

Részletesebben

fm group 13 2013 2013. 10. 01. - 11. 03. csak forró ajánlatok GOLD REGENESIS - Arany ősz 02 Dekor kozmetikumok akciója 08-09

fm group 13 2013 2013. 10. 01. - 11. 03. csak forró ajánlatok GOLD REGENESIS - Arany ősz 02 Dekor kozmetikumok akciója 08-09 fm group Az FM GROUP 13. akciós katalógusa 13 2013 2013. 10. 01. - 11. 03. csak forró ajánlatok GOLD REGENESIS - Arany ősz 02 Dekor kozmetikumok akciója 08-09 Őszi for home kiárusítás a készlet erejéig!

Részletesebben

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek. már. 890 Ft * -tól. www.yves-rocher.

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek. már. 890 Ft * -tól. www.yves-rocher. SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek már 890 Ft * -tól www.yves-rocher.hu Mennyei ínyencség Piros gyümölcsökkel... Elbűvölő csábítás Fekete gyümölcsökkel

Részletesebben

Hogyan válasszuk ki a megfelelőt? A hosszantartó illat varázsa. Üdvözöljük Önöket az illatok világában! FEJ ILLAT SZÍVILLAT ALAPILLAT

Hogyan válasszuk ki a megfelelőt? A hosszantartó illat varázsa. Üdvözöljük Önöket az illatok világában! FEJ ILLAT SZÍVILLAT ALAPILLAT Parfümkatalógus Hogyan válasszuk ki a megfelelőt? Leginkább a személyes vélemény az ami számít. Hiszen mindenkinek más az ízlése, mások az érzései. A bőrtípusnak, a táplálkozási szokásoknak és az életmódnak

Részletesebben

FM GROUP Magyarország. FM GROUP termékkatalógus 2015/22. www.fmworld.com 1

FM GROUP Magyarország. FM GROUP termékkatalógus 2015/22. www.fmworld.com 1 FM GROUP Magyarország FM GROUP termékkatalógus 2015/22 www.fmworld.com 1 A bőrápolás művészete Tartalom anapság egyre több ember határozza meg magát érzékeny bőrűként. A környezetszennyezés M és a felgyorsult

Részletesebben

St. Barth. A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt.

St. Barth. A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt. St. Barth A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt. A karibi Tiaré virág egzotikus olaja és illata, a finom liliom illetve a tiszta bourbon vanília simogatja a lelket

Részletesebben

FM GROUP Magyarország

FM GROUP Magyarország FM GROUP Magyarország FM GROUP termékkatalógus 23 2015/2016 Az illat birodalma parfüm ezzel kezdődött minden, és idővel a parfüm lett az FM A GROUP szimbóluma. Folytonosan bővülő kínálatunkban mindenki

Részletesebben

Karácsonyi finomságok

Karácsonyi finomságok F R A N C E S ZAKÉRTŐ A N ÖVÉNYI E REDETŰ S ZÉPSÉGÁPOLÁSBAN Karácsonyi finomságok Kakaó & Málna Az Ön AJÁNDÉKA ** 1990 Ft feletti vásárlás esetén Ajándékötletek már 890Ft* -tól Kézkrém 30 ml A nálunk vásárolt

Részletesebben

FM GROUP Magyarország

FM GROUP Magyarország FM GROUP Magyarország FM GROUP Termékkatalógus No. 20 2014 LUXUS kollekció 1 Az orchideák tündöklése tartalom Ebben az új katalógusban az orchideáké a főszerep. Ezek a nemes virágok a tisztaság, a kecsesség,

Részletesebben

Az FM GROUP 11. akciós katalógusa. fm group 11 2013 2013. 06. 06-07. 03. csak forró ajánlatok

Az FM GROUP 11. akciós katalógusa. fm group 11 2013 2013. 06. 06-07. 03. csak forró ajánlatok fm group Az FM GROUP 11. akciós katalógusa 11 2013 2013. 06. 06-07. 03. csak forró ajánlatok Próbáld ki az új luxus parfümjeinket! Megtalálod őket az FM GROUP új parfümkatalógusában! Férfi parfüm 50 ml

Részletesebben

FM GROUP Magyarország FM GROUP Termékkatalógus No. 21 2014/2015

FM GROUP Magyarország FM GROUP Termékkatalógus No. 21 2014/2015 FM GROUP Magyarország FM GROUP Termékkatalógus No. 04/05 AZ FM GROUP TERMÉKEK AZ FM GROUP WORLD EREDETI TERMÉKEI. TARTALOMJEGYZÉK ADNI ÖRÖM mlékeznek még az FM GROUP első katalógusára? E0 éve már, hogy

Részletesebben

NYISS A VILÁGRA NYISS AZ ÚJRA NYISS ÖNMAGADRA

NYISS A VILÁGRA NYISS AZ ÚJRA NYISS ÖNMAGADRA NYISS A VILÁGRA NYISS AZ ÚJRA NYISS ÖNMAGADRA ÚJ REGISZTRÁLT TAGOKNAK SZÓLÓ TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAM 2019/C6-8 katalógus-időszak Érvényes: 2019. április 9-től 2019. június 10-ig. 1Regisztrálj törzsvásárlóként

Részletesebben

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Tisztelt Hölgyem/Uram! Különleges ajánlat CENTRAL EUROPE s.r.o. Tisztelt Hölgyem/Uram! A L OCCITANE en Provence francia natúrkozmetikai termékek igazi szépséget és kényeztetést nyújtanak. Ajánlatunkban egyedülálló illatokat

Részletesebben

es Katalógus. anioriteam.hu

es Katalógus. anioriteam.hu 2018. 2-es Katalógus Minden, amire szüksége van, a szeretet! A Valentin-nap több, mint csak egy nap. Ez az a nap, amikor kifejezhetjük szerelmünket és odaadásunkat kedvesünknek. A 2-es katalógus telis-tele

Részletesebben

fm group 12 2013 2013. 07. 23-09. 16. csak forró ajánlatok Aranyforradalom - gold regenesis 02 Nyári parfümök - Light Collection 03

fm group 12 2013 2013. 07. 23-09. 16. csak forró ajánlatok Aranyforradalom - gold regenesis 02 Nyári parfümök - Light Collection 03 fm group Az FM GROUP 12. akciós katalógusa 12 2013 2013. 07. 23-09. 16. csak forró ajánlatok Aranyforradalom - gold regenesis 02 Nyári parfümök - Light Collection 03 Kiegészítők nyárra 15 Ú j d o n s á

Részletesebben

Térképezzük fel a kakaó ízét

Térképezzük fel a kakaó ízét Térképezzük fel a kakaó ízét Térképezzük fel a kakaó izét Csakúgy, mint a bornál, a csokoládé egyedi íze a kakaóbab termőterülettel erősen befolyásolja. A kakaóbab íze függ a termőföld minőségétől, a termelés

Részletesebben

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett ÚJ! Rendkívül hatékony bőrápolás 40 év felett FŐ, INNOVATÍV HATÓANYAG: Nagy hatékonyságú Zöldalga kivonat, a tara fa 3 dimenziós szerkezetébe ágyazva Aktívan növeli a bőr kollagén és az elasztin termelését!

Részletesebben

GYÓGYNÖVÉNY KOZMETIKUMOK AZ ALPOKBÓL

GYÓGYNÖVÉNY KOZMETIKUMOK AZ ALPOKBÓL SPEICK NATUR KOSMETIK GYÓGYNÖVÉNY KOZMETIKUMOK AZ ALPOKBÓL Tradíció,szakértelem a természet adta gyógynövények alkalmazása immár 80 esztendeje. A Speick az alpok gyógynövényeit a holisztikus szemléletet

Részletesebben

St. Barth. A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt.

St. Barth. A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt. St. Barth A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt. A karibi Tiaré virág egzotikus olaja és illata, a finom liliom illetve a tiszta bourbon vanília simogatja a lelket

Részletesebben

Lágy, mint a pillangó csókja BIO kozmetikumok BIO hatóanyagokkal. A boldogság széppé tesz

Lágy, mint a pillangó csókja BIO kozmetikumok BIO hatóanyagokkal. A boldogság széppé tesz Lágy, mint a pillangó csókja BIO kozmetikumok BIO hatóanyagokkal A boldogság széppé tesz Farfalla történelem A Farfalla története egy szoros barátsággal kezdődött: 4 barát úgy döntött, hogy a természetes

Részletesebben

Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam

Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2013 november Ajakápolás Az ajkak szépséget sugároznak: A nők előnyben részesítik az arc és szemápolást a szájápolásdal szemben.

Részletesebben

5 090 Ft. 5 390 Ft 11-12/2014. cs18. cs25

5 090 Ft. 5 390 Ft 11-12/2014. cs18. cs25 XMAS FM 33 feromonos parfüm és FM 33 parfümillatú kéz-és körömápoló krém vásárlása mellé egy Body Sign csokoládés meggyes ajakbalzsam jár ajándékba! Katalógus ár: 6 430 Ft 5 090 Ft cs18 Feromon parfüm

Részletesebben

Trestan Eukaliptusz habfürdö Hegyifenyö habfürdö Citromfü habfürdö Rozmaring habfürdö 23 Csalán sampon Kamilla sampon Gyógynövény sampon 24

Trestan Eukaliptusz habfürdö Hegyifenyö habfürdö Citromfü habfürdö Rozmaring habfürdö 23 Csalán sampon Kamilla sampon Gyógynövény sampon 24 TARTALOM Kräuterhof Lóbalzsam Lóbalzsam extra erös melegitö hatású 3 Feketenadálytö balzsam Ördögkarom balzsam Vazelin 4 Aloe vera ápoló- és fi tness zselé Testkrém kakaó-és sheavajjal Piros szölölevél

Részletesebben

A különleges illatok birodalmából üdvözli Önöket az UNIQ COSMETICS csapata

A különleges illatok birodalmából üdvözli Önöket az UNIQ COSMETICS csapata TERMÉKKATALÓGUSUS ÜDVÖZÖLJÜK AZ ILLATOK ÉS PARFÜMÖK VILÁGÁBAN Bemutatjuk az új UNIQ COSMETICS márkát, amely az illatok világában új örömöket hoz Önnek. Nagy hangsúlyt fektetünk termékeink kiváló minőségére.

Részletesebben

AROMA ARCÁPOLÁS. A NÖVÉNYEK természetes erejével

AROMA ARCÁPOLÁS. A NÖVÉNYEK természetes erejével AROMA ARCÁPOLÁS A NÖVÉNYEK természetes erejével Növényi alapú 100% természetes AROMA kezelés TARTALOM A kozmetika és a növények...3 Aroma kezelés...4 Esszencia olajok...5 Növényi kivonatok...6 Személyre

Részletesebben

zentesiszilvi Intimlandia Va l e n ti n A SZERELMESEK ÉS A SZERELEM ÜNNEPÉNEK KATALÓGUSA VALENTIN NAPRA ÉS MINDEN SZERELMES NAPRA

zentesiszilvi Intimlandia Va l e n ti n A SZERELMESEK ÉS A SZERELEM ÜNNEPÉNEK KATALÓGUSA VALENTIN NAPRA ÉS MINDEN SZERELMES NAPRA zentesiszilvi I N T I M I T Á S M Ű V É S Z Va l e n ti n A SZERELMESEK ÉS A SZERELEM ÜNNEPÉNEK KATALÓGUSA VALENTIN NAPRA ÉS MINDEN SZERELMES NAPRA Köszöntelek Intimlandiában, a beteljesült gyönyör országában!

Részletesebben

ideje 2009 FM GROUP Hungary eljött a fényűzés 10. FM GROUP termékkatalógus www.fmgroup.hu

ideje 2009 FM GROUP Hungary eljött a fényűzés 10. FM GROUP termékkatalógus www.fmgroup.hu FM GROUP Hungary eljött a fényűzés ideje 2009 10. FM GROUP termékkatalógus 2 Azt mondják, nem a ruha teszi az embert. Ez így van. A legszebb dísz nem egy ruhadarab, hanem egy jól választott parfüm, ami

Részletesebben

Illatanyag és aroma nettó eladási árak Dinax ár Dinax ár Dinax ár Dinax ár Dinax ár Dinax ár Dinax ár HUF HUF HUF HUF HUF HUF HUF

Illatanyag és aroma nettó eladási árak Dinax ár Dinax ár Dinax ár Dinax ár Dinax ár Dinax ár Dinax ár HUF HUF HUF HUF HUF HUF HUF szám Szauna illatok Gyümölcsös narancs 1450- Ceylon Mango 3 747 6 935 9 885 13 153 35 553 57 155 109 926 1446- Mauritius papaya 3 747 6 935 9 885 13 153 35 553 57 155 109 926 1458- Tutti-Frutti 3 747 6

Részletesebben

Fellebbentjük a fátylat. a titkokról

Fellebbentjük a fátylat. a titkokról ILLATOK SOKSZOR NEM IS GONDOLUNK arra, hogy milyen nagy hatással vannak ránk az illatok. Egészen addig, amíg nem találkozunk velük. Csodálatos emlékeket, képeket, érzéseket idéznek fel bennünk. Éppen ezért

Részletesebben

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát.

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A kellemesen illatosított speciális hatóanyagokat tartalmazó

Részletesebben

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER Ultrallergic Szérum A nök több, mint 60 %-a gyakorta tapasztalja, hogy diszkomfort érzése van, böre érzékeny MIT MOND A VENDÉGÜNK? A bőröm érzékeny és mindenre reagál Bőröm gyulladt és feszül Folyamatosan

Részletesebben

NATÚRGYANTÁK. Az első 100%-ban természetes minősített, hipoallergén bio hideggyanta azonnal

NATÚRGYANTÁK. Az első 100%-ban természetes minősített, hipoallergén bio hideggyanta azonnal NATÚRGYANTÁK HIDEGGYANTA SZŐRTELENÍTŐ CSÍKOK Hideggyanta szőrtelenítő csík testre bio méhviasszal és bio Aloe verával Az első 100%-ban természetes, minősített, hipoallergén bio hideggyanta, azonnal használható

Részletesebben

2x hidratáltabb bőr *

2x hidratáltabb bőr * ÚJ Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél 2x hidratáltabb bőr * *Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél. A krémmel kezelt és kezeletlen bőrt 4 órával a használat után összehasonlító műszeres mérés eredményei

Részletesebben

AMWAY 2011. ÉVI TÉLI AJÁNDÉKKOLLEKCIÓ

AMWAY 2011. ÉVI TÉLI AJÁNDÉKKOLLEKCIÓ AMWAY 2011. ÉVI TÉLI AJÁNDÉKKOLLEKCIÓ EN K L ET KO Y T É A HE ND MW ÉKT EJ AJÁ Z A ND BÓL L A AJÁ JÁ FE LI KCIÓ É T LE L KO AMWAY 2011. ÉVI TÉLI AJÁNDÉKKOLLEKCIÓ Lepje meg családját és barátait csodálatos

Részletesebben

p roduct of the 18 250 Ft FM parfüm rendelés: www.fmparfum.hu 11-1 XM12 lgyeknek Női Luxus parfüm 50 ml FM 146

p roduct of the 18 250 Ft FM parfüm rendelés: www.fmparfum.hu 11-1 XM12 lgyeknek Női Luxus parfüm 50 ml FM 146 p roduct of the Igazi luxus hö lgyeknek ajándék manikű rkészlettel és ajándék nesz esszerrel! Akciós ár: 18 250 Ft XM12 Női Luxus parfüm 50 ml FM 146 Gold Regenesis Fiatalító szemránckrém 20 ml FM GR03

Részletesebben

SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK

SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK LES BANDES DE CIRE FROIDE BIO HYPOALLERGENIQUES, INNOVATION ACORELLE HIPOALLERGÉN ÖSSZETÉTEL : - bio méhviasszal - bio Aloe verával gyantázás közben hidratálja és nyugtatja a bőrt

Részletesebben

DEFINITELY BLACK. Illat: Ananász. Összetevők: Agavé nektár, sáfrány olaj, koffein, shea vaj.

DEFINITELY BLACK. Illat: Ananász. Összetevők: Agavé nektár, sáfrány olaj, koffein, shea vaj. TROPIC SURGE DEFINITELY BLACK SHORE THING DEFINITELY DARK Szoláriumozás előtti és utáni krém tripla mélybarnítóval Illat: Illatmentes Illat: Ananász Illat: Gyümölcs bomba Illat: Ananász Agavé nektár, sáfrány

Részletesebben

PROMÓCIÓK ÉS AJÁNDÉKOK

PROMÓCIÓK ÉS AJÁNDÉKOK 2013. FEBRUÁR-ÁPRILIS AJÁNDÉKKATALÓGUS A legjobb ajándékok Önnek és szeretteinek KÜLÖNLEGES PROMÓCIÓK ÉS AJÁNDÉKOK Az elkövetkező hónapok számos különleges lehetőséget tartogatnak, amelyekkel örömet okozhat

Részletesebben

Nyiss a világra. Nyiss az újra. Nyiss önmagadra.

Nyiss a világra. Nyiss az újra. Nyiss önmagadra. Nyiss a világra. Nyiss az újra. Nyiss önmagadra. ÚJ REGISZTRÁLT TAGOKNAK SZÓLÓ TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAM 16-17 katalógus-időszak Érvényes: 2018. november 6-tól 2018. december 17-ig. LEHETŐSÉG A SZEBBRE A szépség

Részletesebben

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Napozás utáni készítmény hidratálás Önbarnító készítmény bronzosítás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett készítmények védelem A Sol napozószerekkel

Részletesebben

Testápoló olajok. Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1

Testápoló olajok. Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1 Testápoló olajok Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1 Gránátalma regeneráló olaj: puhít és megújít segít lecsökkenteni az öregedés tüneteit a bőr puhának látszik elősegíti a bőr természetes megújító

Részletesebben

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM A GYERMEKEK BŐRE A BABÁK ÉS KISGYERMEKEK BŐRE A babák és kisgyermekek bőre fokozottan érzékenyebb és sérülékenyebb

Részletesebben

Daily Moisturizing. Classic Gray Shampoo. Daily Shampoo

Daily Moisturizing. Classic Gray Shampoo. Daily Shampoo samponok Power Cleanser Style Remover Erősen tisztító sampon napi használatra, minden hajtípusra Mentol és rozmaring Daily Moisturizing Hidratáló sampon normáltól száraz hajtípusra Panthenol provitamin

Részletesebben

FM illatkatalógus. Kizárólag belső használatra szánt katalógus

FM illatkatalógus. Kizárólag belső használatra szánt katalógus FM illatkatalógus Kizárólag belső használatra szánt katalógus illatok nőknek 2 Szívélyesen köszöntjük Önöket! Örülök, hogy lehetőségem nyílt köszönteni Önöket az FM termékek új, tavaszi katalógusának ezen

Részletesebben

Then Mária Szentmihályi Klára Jasztrab Szilárd JÓ EGÉSZSÉGET II. Kozmeo Egészségesnek lenni A TERMÉSZET EREJÉVEL. GyógyNÖVÉNYEK ÉS GyógyVIZEK

Then Mária Szentmihályi Klára Jasztrab Szilárd JÓ EGÉSZSÉGET II. Kozmeo Egészségesnek lenni A TERMÉSZET EREJÉVEL. GyógyNÖVÉNYEK ÉS GyógyVIZEK Then Mária Szentmihályi Klára Jasztrab Szilárd JÓ EGÉSZSÉGET II. Kozmeo Egészségesnek lenni A TERMÉSZET EREJÉVEL GyógyNÖVÉNYEK ÉS GyógyVIZEK Készült az Underground Kiadó és Terjesztő Kft. támogatásával,

Részletesebben

Mámorító fűnyírás Közzétéve itt: magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál (

Mámorító fűnyírás Közzétéve itt: magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál ( Ritkán jut az emberek eszébe, hogy egy kellemes illat segíthet az ellazulásban. Most nem a parfümök permetezéséről, vagy a mesterséges illatforrásokról van szó. Egy egészséges, egyszerű és kellemes módszer

Részletesebben

dr.organic 2009 Természet ihlette díjnyertes testápolás

dr.organic 2009 Természet ihlette díjnyertes testápolás Természet ihlette díjnyertes testápolás Bio Manuka méz Bio Manuka méz Elsősegély Krém 50ml Kézkrém 125ml Lábápoló 125ml Testápoló 200ml Testápoló vaj 200ml Golyós dezodor 50ml Szappan 100g Tusfürdő 250ml

Részletesebben

visiblecare Toning krémtusfürdő

visiblecare Toning krémtusfürdő visiblecare Toning krémtusfürdő Gyönyörűbb bőr egy tusfürdőnek köszönhetően? Természetesen. Az új Dove visiblecare Toning krémtusfürdő egyedi formulája Nutrium Moisture TM összetevővel a bőr természetes

Részletesebben

Tiande márciusi akciók

Tiande márciusi akciók Tiande márciusi akciók 2013. tavasz 2013. márc. 1-2013. ápr. 31. A cég fenntartja a jogot az akció feltételeinek megváltoztatására Az akció feltételei Vásárolj 1+1 nano korrektort (lifting és botox hatással)

Részletesebben

KARÁCSONYI AJÁNDÉK ÁRADAT TŐL IG!

KARÁCSONYI AJÁNDÉK ÁRADAT TŐL IG! KARÁCSONYI AJÁNDÉK ÁRADAT decemberi ünnepnapok: December 6- Jön a télapó December 24-26- KARÁCSONY December 31- szilveszter A Tiens egészségfilozófiája azt mondja, hogy a tél a megelőzés ideje,de nem árt

Részletesebben

dog vital 200 ml sampon fehér és világos szőrű kutyáknak DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA

dog vital 200 ml sampon fehér és világos szőrű kutyáknak DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA Összetétel: Aqua, Benzyl alcohol, Citric Acid, Cocamide DEA, Cocamidopropyl betain, Glycol Stearate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone,

Részletesebben

Kényeztesse bőrét minden időben

Kényeztesse bőrét minden időben Kényeztesse bőrét minden időben APROTIE Szerető gondoskodás Ránctalanító arckrém Feszes, sima és rugalmas bőr Ránctalanító arckrém Az újjáélesztett bőrsejtek gyönyörűvé teszik bőrét APROTIE Az öregedés,

Részletesebben

Lenor Unstoppables parfümgyöngyök mosáshoz.

Lenor Unstoppables parfümgyöngyök mosáshoz. trnd Projektmenetrend Lenor Unstoppables parfümgyöngyök mosáshoz. Nonstop* frissesség a következő mosásig. Projektblog: www.trnd.hu/lenor-unstoppables Kapcsolattartó: lunna@trnd.hu *akár 12 héten át, tárolt

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT KRÉMES BŐRRADÍR MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT Elérhető: 2014 július Miért radírozzunk? 30 naponta minden hámsejt megújul. Ezt a sejtmegújulást azonban számos tényező hátráltatja, mint pl.

Részletesebben

Douglas újdonság: exkluzív ajánlat a Douglas Törzsvásárlók részére

Douglas újdonság: exkluzív ajánlat a Douglas Törzsvásárlók részére Douglas újdonság: exkluzív ajánlat a Douglas Törzsvásárlók részére 2012. februárjától a Douglas Parfüméria egy nagyszerű újdonsággal lepi meg törzsvásárlóit: ez a Box-Of-Beauty, mely egy kivételesen vonzó,

Részletesebben

* Naturally caffeine free *

* Naturally caffeine free * Új dimenzió a gyümölcsteák világában! * Naturally caffeine free * Nem tartalmaz cukrot, mesterséges aromát, mesterséges ízesítőt, mesterséges színezéket, tartósítószert! Nyáron is kitűnő, hűsítő jegesteaként!

Részletesebben

és bőrápolási termékcsalád 2012

és bőrápolási termékcsalád 2012 Új wellness és bőrápolási termékcsalád 2012 Bemutatjuk a Nuby új wellness és bőrápolási kozmetikai termékcsaládját a speciális, szabadalommal védett Citroganix TM összetevő-együttessel! Mi a? A Citroganix

Részletesebben

Téli illóolajok 1. Published on www.flagmagazin.hu (http://www.flagmagazin.hu) Még nincs értékelve

Téli illóolajok 1. Published on www.flagmagazin.hu (http://www.flagmagazin.hu) Még nincs értékelve 2010 december 03. Flag 0 Értékelés kiválasztása Még nincs értékelve Értéke: 1/5 Értéke: 2/5 Mérték Értéke: 3/5 Értéke: 4/5 Értéke: 5/5 Az illóolajok növényi részek természetes kivonatai. Sajtolással, lepárlással,

Részletesebben

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém Dreumex Omnicare Védőkrém - védőréteget képez a káros anyagok ellen - megakadályozza a baktériumok bőrön átjutását - könnyebben tisztíthatóvá válik a kéz - növeli az érintés biztonságát - bőrbarát - parfüm

Részletesebben

LES SENSITIVES. Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre

LES SENSITIVES. Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre LES SENSITIVES Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - A bőr túlérzékenységének csökkentése. - Azonnali nyugtatás. - Védelem a környezeti hatásokkal szemben. -

Részletesebben

fine perfumery starbox

fine perfumery starbox fine perfumery starbox BRUCE WILLIS Kód: 0094233-208 HU LR Partnered: Az LR termékeit LR Partnerek értékesítik. EMMA HEMING-WILLIS CRISTINA FERREIRA GUIDO MARIA KRETSCHMER Karolina Kurkova LR Health &

Részletesebben

Kollagén első az egyenlők között és a fiatalság fehérjéje.

Kollagén első az egyenlők között és a fiatalság fehérjéje. Tengeri kollagén Kollagén első az egyenlők között és a fiatalság fehérjéje. Az emberi kollagén 40%-a a bőrben található. A bőr kötőszövete az irharéteg (dermisz) 70 %-ban kollagénből áll. A fiatal bőrolyan,

Részletesebben

fm group 2013 09 2013.02.01-03.29. csak forró ajánlatok Valentin-napi ajándékötletek hölgyek és urak számára 08

fm group 2013 09 2013.02.01-03.29. csak forró ajánlatok Valentin-napi ajándékötletek hölgyek és urak számára 08 fm group Az FM GROUP 9. akciós katalógusa 2013 09 2013.02.01-03.29. csak forró ajánlatok Valentin-napi ajándékötletek hölgyek és urak számára 08 Farsangi csábítás a Spa Senses kollekcióval 16 3 Hajkiegészítők

Részletesebben

Üdvözöljük Önöket az illatok világában!

Üdvözöljük Önöket az illatok világában! Parfümkatalógus Üdvözöljük Önöket az illatok világában! Kedves Barátaink! Örömmel mutatjuk be Önöknek cégünk katalógusát, amelyben megtalálják az ESSENS Társaság valamennyi parfümözött termékét. Az ESSENS

Részletesebben

Rózsa katalógus Tearózsa hibridek tel

Rózsa katalógus Tearózsa hibridek   tel Rózsa katalógus 2013. Tearózsa hibridek www.rozsa.kereskedes.eu tel. +36 70 311-6255 www.rozsa.kereskedes.eu rozsa@kereskedes.eu Tearózsa hibridek www.rozsa.kereskedes.eu tel.: +36 70 311-6255 Tearózsa

Részletesebben

Pro-Age Szín Termékcsalád. Energetic termékcsalád. UOMO - Color. UOMO - Ápolás. Többszörös-hasznú szolgáltatás

Pro-Age Szín Termékcsalád. Energetic termékcsalád. UOMO - Color. UOMO - Ápolás. Többszörös-hasznú szolgáltatás Olasz Életstílus Olasz Életstílus Azok a férfiak, akik ELEGÁNS, kifinomult és megnyerô külsôt akarnak, de nagyon természetes és laza MÓDON. Mivel olaszokról beszélünk, ez az egész a stílusról szól, és

Részletesebben

Nap UVA UVB. Hogyan hat a napsugár? A bőr megfelelő védelméhez jó tudni, hogy hogyan hatnak a napsugarak.

Nap UVA UVB. Hogyan hat a napsugár? A bőr megfelelő védelméhez jó tudni, hogy hogyan hatnak a napsugarak. Nap - jótékony vagy káros A nap nélkülözhetetlen az élethez! Jobb a hangulatunk a napsütéses napokon. Ennek az az oka, hogy a napsugarak hatására a szerotonin szintje megemelkedik - ez a hormon felelős

Részletesebben

Amit a természet tud, arra az Ön belső ereje is képes.

Amit a természet tud, arra az Ön belső ereje is képes. Amit a természet tud, arra az Ön belső ereje is képes. Élénkítő erősítésre vágyik? Szeretne ellazulni, vagy jelen pillanatban a lendület és a frissesség az, amire szüksége van? A természet mesteri módon

Részletesebben

Az LR termékek eladásának sikerét az LR Partnerek biztosítják.

Az LR termékek eladásának sikerét az LR Partnerek biztosítják. Kód: 92 508-008 HU Az LR termékek eladásának sikerét az LR Partnerek biztosítják. LR Health & Beauty Systems Kft. H-1191 Budapest Ady E. út 42-44. Tel.: +36 1 477 4245 Fax: +36 1 477 4248 service.hu@lrworld.com

Részletesebben

ILLATKERÉK. Használati utasítás

ILLATKERÉK. Használati utasítás ILLATKERÉK Használati utasítás Federico Mahora illatkerék Parfümöt azért használunk, hogy örömöt szerezzünk, kiválasztása pedig jó mulatság és élvezet. Érdemes azonban észben tartani, hogy az illat a környezetünk

Részletesebben

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék Arckezelések Jasmin Alapkezelés (50 ) Jasmin Tápláló alapkezelés (60 ) Jasmin Vitalizáló alapkezelés (60 ) Jasmin Tisztító kezelés (80 ) Jasmin Vitalizáló tisztító kezelés (120 ) Jasmin Ránctalanító kezelés

Részletesebben

Testápoló kozmetikai termékcsalád

Testápoló kozmetikai termékcsalád Testápoló kozmetikai termékcsalád Testápoló kozmetikai termékcsalád Az ban olyan kiváló minőségű arc- és testápoló termékek találhatók, amelyek több értékes hatóanyag mellett orchideavirág-kivonatot is

Részletesebben

KARÁCSONYI GYERTYÁK, ILLÓOLAJOK, PÁROLOGTATÓK, ILLATOSÍTÓK

KARÁCSONYI GYERTYÁK, ILLÓOLAJOK, PÁROLOGTATÓK, ILLATOSÍTÓK KARÁCSONYI GYERTYÁK, ILLÓOLAJOK, PÁROLOGTATÓK, ILLATOSÍTÓK Karácsonyfa alakú, üveg gyertyatartó tea mécsessel. A741106 05 515Ft/db+Áfa "Delicius" gyertya szett A791492 602Ft/db+Áfa "Shiva" illatos gyertya,

Részletesebben

A termékeink professzionális felhasználásra lettek kifejlesztve és szakemberek tesztelték egész Angliában!

A termékeink professzionális felhasználásra lettek kifejlesztve és szakemberek tesztelték egész Angliában! A Dear Barber élen jár a fejlesztésben a modern férfi haj és szakállápolás területén. A termékeink hagyományos értékeket képviselnek a legmodernebb technológiával ötvözve! A termékeink professzionális

Részletesebben

Hatékony Háztartás Termékkatalógus

Hatékony Háztartás Termékkatalógus Zafir3 in1 univerzális mosópor 1,5 kg-os: 470Ft 3 kg-os: 820Ft 10 kg-os: 2170 Ft AntiCalc mosógép védelem a rozsda és a vízkő ellen. Univerzális enzim tartalmú, csökkentett foszfáttartalmú mosópor minden

Részletesebben

Nino, Franco és Paolo Pellegrini

Nino, Franco és Paolo Pellegrini 1949 ÓTA OLASZ TERMÉK A Luxina termékcsalád 1949-ben jött létre, és vált Olaszország egyik ismert és kedvelt márkájává. Kezdetben kizárólag hajfénykrémet gyártottak, ami nagy sikert és hírnevet hozott

Részletesebben

Forrás: http://www.doksi.hu

Forrás: http://www.doksi.hu Az illóolajok gyógyító hatását használja ki Az illatok, mint ingerek az idegrostokon keresztül jutnak az agykéregbe, ahol a megfelelő sejteket ingerlik. Ennek hatására javul közérzetünk. Közérzetünk javulásának

Részletesebben

Márkaguruk Klubja Projektmenetrend

Márkaguruk Klubja Projektmenetrend Márkaguruk Klubja Projektmenetrend TEGYÜK NÉPSZERŰBBÉ A LENOR 3AZ1-BEN MOSÓSZERT! Legújabb projektünkben az új Lenor 3az1-ben mosószerrel ismerkedhetünk meg, mely tökéletesen összeillik a Lenor öblítővel,

Részletesebben

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal 1. Mi a kender olaj? A kender olajat a Cannabis sativa nevű növény magjából nyerik ki. 2. Mitől jobb a kender olaj a többi, a kozmetikai

Részletesebben

PDF Compressor Pro AZ ALKOTÁS ÖRÖME

PDF Compressor Pro AZ ALKOTÁS ÖRÖME 25. sz. TERMÉKATALÓGUS 2016/2017 25. sz. TERMÉKATALÓGUS 2016/2017 AZ ALKOTÁS ÖRÖME Lépjen be az FM WORLD termékek varázslatos világába. Lapozza át ezt az exkluzív katalógust és tegyen egy utazást az illatok,

Részletesebben

A JÁ N D ÉKÖT L E T EK SZE M ÉLY R E SZ A B VA 2018

A JÁ N D ÉKÖT L E T EK SZE M ÉLY R E SZ A B VA 2018 November A T Ö K É L E T E S V Á L A S Z T Á S H Ó N A PJ A A JÁ N D ÉKÖT L E T EK SZE M ÉLY R E SZ A B VA 2018 Vitamin minden mennyiségben Narosan áfonya, Narosan narancs, Narosan tropic + 1 db Narosan

Részletesebben

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING TÖBB MINT LIFTING 4D COLLAGEN Az új 4D COLLAGEN arcápoló termékcsalád a tökéletesen sima bőr érzését nyújtja már az első használatot követően. Tengeri kollagént és biológiailag aktív peptideket tartalmaz.

Részletesebben

SZABADÍTSA FEL ÖNMAGÁT

SZABADÍTSA FEL ÖNMAGÁT SZABADÍTSA FEL ÖNMAGÁT TOTT Í TANÚS LÁ ÁNNYAL EL TV SZABADÍTSA FEL FÉRFIAS STÍLUSÁT Az élet olyan, mint egy utazás Rohanó világban élünk és túl gyakran csak a célra összpontosítunk, ezért elmulasztjuk

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ

MARKETING PREZENTÁCIÓ MARKETING PREZENTÁCIÓ CRÈME NIGHT LOGIC Éjszakai Ragyogást Fokozó Krém Elérhető: 2018 május Stresszelt bőr ÉRZELMEK ALVÁSHIÁNY ZAJ FÉNY STRESSZ A bőr sokféle stressznek van kitéve a nap folyamán. A testünk

Részletesebben

KARÁCSONYI AJÁNDÉKCSOMAGOK

KARÁCSONYI AJÁNDÉKCSOMAGOK KARÁCSONYI AJÁNDÉKCSOMAGOK APRÓ FIGYELMESSÉG Csomag Hölgyek számára Helia-D Aquaboom szuperhidratáló krémgél, normál bőrre (50 ml) Helia-D Hidratáló arctisztító kendő (10 darab) Helia-D Ápolókrém (100

Részletesebben

Life. High Premium A csúcsminőségű termékcsoport

Life. High Premium A csúcsminőségű termékcsoport Life High Premium A csúcsminőségű termékcsoport Tengerimalacok Mi az állatok tápláléka a természetben? Nyulak Gyógynövények Patkányok Bogarak Törpe Hörcsögök Bogarak Csincsillák Hörcsögök Bogarak Egerek

Részletesebben

Valentin napot! PARFÜMÉRIA Az ajánlatok 2014. február 06-tól (csütörtöktől) február 16-ig (vasárnapig) érvényesek. Boldog SZUPER AJÁNLAT AJÁNDÉK

Valentin napot! PARFÜMÉRIA Az ajánlatok 2014. február 06-tól (csütörtöktől) február 16-ig (vasárnapig) érvényesek. Boldog SZUPER AJÁNLAT AJÁNDÉK Valentin napot! Boldog Bitte Darstellung AN + WT prüfen.. 4 1 r á Febru www.mueller.co.hu PARFÜMÉRIA Az ajánlatok 2014. február 06-tól (csütörtöktől) február 16-ig (vasárnapig) érvényesek. SZUPER AJÁNLAT

Részletesebben

Ismerd meg az aloe erejét

Ismerd meg az aloe erejét Ismerd meg az aloe erejét Mi az Aloe Vera Kollekció? Az Aloe Vera Kollekcióban kímélő formulájú minőségi kozmetikumok találhatók, amelyek tanúsítvánnyal rendelkező aloét tartalmaznak, és minden típusú,

Részletesebben

FEEL PLESURE kézápoló ajándékcsomag

FEEL PLESURE kézápoló ajándékcsomag Szeretnél örömet okozni egy olyan ajándékkal, amely praktikus és élvezetes? Akkor válogass az Afrodita Cosmetics 2018 as kiváló minőségű kozmetikai ajándékcsomagjaiból és lepd meg vele Szeretteidet! Kellemes

Részletesebben

Cien sampon 7-FÉLE GYÓGYNÖVÉNY 500 ml e. megfelelt. GENERA Dolce Natura Kamilla és Aloe Vera gél sampon 500 ml e. megfelelt

Cien sampon 7-FÉLE GYÓGYNÖVÉNY 500 ml e. megfelelt. GENERA Dolce Natura Kamilla és Aloe Vera gél sampon 500 ml e. megfelelt 1 Cien sampon 7-FÉLE GYÓGYNÖVÉNY 500 ml e 2 GENERA Dolce Natura Kamilla és Aloe Vera gél sampon 500 ml e 3 L Angelica Officinalis sampon&hajkondícionáló 2in1 kamillával és lengmaggal 1/20 4 schauma 7 gyógynövény

Részletesebben

Illat-választék reimarom

Illat-választék reimarom REIMA AirConcept Illat-választék reimarom AromaStreamer 50 & 100 OFFICE : Helyiség méret: kb. 150 lm 3 STORE : Helyiség méret: kb. 300 lm 3 Cikksz. Megnevezés: Az illat jellege: Natur-és Virágillatok:

Részletesebben

Ayurveda kozmetikumok

Ayurveda kozmetikumok Ayurveda kozmetikumok 2011. november 26. szombat Indiai Kulturális Központ Előadó: Riesz István Dr.(Ayu)Hon. Kuratóriumi Elnök Magyar Ayurveda Gyógyászati Alapítvány Kht. Ügyvezető Igazgató Garuda Trade

Részletesebben

Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon!

Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon! Termékkatalógus Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon! Munkavégzés elõtti védõ krémek Munkavégzés elõtt vidd fel a kézbõrödre, így hatékony védelmet biztosíthatsz akár több órára

Részletesebben

#3 KATALÓGUS illatok testápolás dekorkozmetikumok lakáskozmetikumok tisztítószerek

#3 KATALÓGUS illatok testápolás dekorkozmetikumok lakáskozmetikumok tisztítószerek #3 KATALÓGUS illatok testápolás dekorkozmetikumok lakáskozmetikumok tisztítószerek TARTALOM MI KELL AHHOZ, HOGY KIVÉTELESEN JÓL ÉREZD MAGAD? SIMPLY PLEASURES testápolás... 4-11 Parfümök UNIQUE COLLECTION...

Részletesebben