SZEMÉLYRE SZABOTT MUNKAHELYEK

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "SZEMÉLYRE SZABOTT MUNKAHELYEK"

Átírás

1 Making life better at work Mi, a Kinnarps munkatársai hiszünk abban, hogy szebbé tudjuk tenni az életet a munkahelyen. Termékeinkkel és szolgáltatásainkkal, amelyek az Ön igényeihez igazíthatók, hosszú távú és hatékony megoldásokat kínálunk, amelyek munkakörnyezetét kellemesebbé, cégét pedig sikeresebbé teszik. Kinnarps marketing- és kommunikációs osztály/ /1204 Kinnarps Hungary Kft Budapest, Váci út 92. Tel: kinnarps.hungary@kinnarps.hu ASZTALOK ÉS TÉRELVÁLASZTÓK SZEMÉLYRE SZABOTT MUNKAHELYEK

2 2 ASZTALOK ÉS TÉRELVÁLASZTÓK LÁTOGASSON EL HOZZÁNK! 51 Innováció Megoldások Gazdaságosság GYŰJTSÖN MÉG TÖBB ÖTLETET BEMUTATÓTERMEINKBEN! Design Minőség Most, hogy már kapott egy benyomást bútorainkról, talán azt is tudja, Önnek mely megoldásaink lennének a leginkább megfelelőek. Ha mégis bizonytalan, szakértő munkatársaink mindig a rendelkezésére állnak. Itt az idő, hogy kipróbálja bútorainkat. Hozza el munkatársait is, hogy ők is segíthessenek a döntésben. Bemutatótermünkben ötleteket gyűjthet, jobban megismerheti és kipróbálhatja bútorainkat. Ergonómia Szakértelem Fenntarthatóság AZ ÖRÖMTELI MUNKÁÉRT Ez történik akkor, amikor a munkahelyeket az ott dolgozók igényeit figyelembe véve, személyre szabottan tervezik meg. Amikor a munkakörnyezet praktikus és ergonomikus, mégis inspiráló és ösztönző. Amikor a belsőépítészeti tervezés megalkotója megérti, mire van szüksége, és teljes körű megoldásokat kínál az Ön számára, amelyek minden elképzelhető módon fenntarthatónak bizonyulnak. Vállalatunk Európa egyik legnagyobb belsőépítészeti megoldás-szállítója irodák, iskolák és az egészségügyi szektor számára. Célunk, hogy Ön és munkatársai jobban érezzék magukat a munkahelyükön....vagy KÖZVETLENÜL AZ ÖN MUNKAHELYÉN Ha most szeretne megnézni valamit, esetleg több részletre kíváncsi, látogasson el honlapunkra! Honlapunkon számos újdonságot, inspirációt, sokféle ötletet és javaslatot, valamint teljes bútorkínálatunkon kívül még sok minden mást is megtalál. Üdvözöljük a Kinnarps világában!

3 ASZTALOK ÉS TÉRELVÁLASZTÓK 3 Állítható magasságú íróasztalaink jó példái a belsőépítészeti tervezésünkre is jellemző jól átgondolt ergonómiának. Az asztallap síkja feletti vagy alatti térelválasztó-rendszerek egyszerre alkalmasak térelválasztásra és hangtompításra. A munkaasztalokba rejtett kábelcsatorna okos megoldás, segít rendet tartani az asztalon. ÜLVE ÉS ÁLLVA DOLGOZNI VAGY MEGBESZÉLÉST TARTANI? Irodája berendezése során mindig találhat olyan megoldást, amely mindenkinek megfelel. Ugyanakkor vannak egyedi megoldások, amelyek egyénre szabottak. A Kinnarps íróasztalok és térelválasztók széles választékát kínálja, amelyek kombinációjával teljes körű megoldások széles skálája érhető el. A munkavégzés típusa, az irodatér korlátai és a munkatársak egyedi igényei nagyban meghatározzák, hogy végül milyen termék a legmegfelelőbb az Ön irodája számára. Termékeink áttekintésével segítünk Önnek, hogy összehasonlíthassa és kiválaszthassa az Önnek és irodájának leginkább megfelelőt. Ha pedig a későbbiekben meggondolná magát, még mindig egyszerűsítheti vagy bővítheti a meglévő bútor-összeállítást új külsőt és új funkciót adva ezáltal bútorainak. Making life better at work

4 4 A KINNARPS MINT MÁRKA TARTALOM 5 TARTALOM MUNKAASZTALOK [A] széria [e] one széria [f] széria [n] széria [P] széria [T] széria Deciso TÉRELVÁLASZTÓK Rezon Zonit Divide Látogasson el hozzánk! KÖZÉPPONTBAN A FUNKCIONALITÁS A Kinnarps termékeit, akárcsak belsőépítészeti terveinket, az ergonomikus kialakítás, a minőség és a tartósság jellemzi. Ha irodáját a Kinnarps bútoraival rendezi be, biztos lehet benne, hogy pénzéért mindezek mellett munkatársai hatékonyságának nagymértékű növekedésére, számos választási lehetőségre és időtálló designra is számíthat. MELYIK AZ IDEÁLIS TERMÉK AZ ÖN SZÁMÁRA? A következőkben áttekintjük íróasztalainkat és térelválasztóinkat, hogy Ön egyszerűen összehasonlíthassa és kiválaszthassa azt, amire Önnek és munkahelyének a leginkább szüksége van. Ám mielőtt továbblépnénk érdemes átgondolni egy-két dolgot. Mire fogja használni a bútorokat? Hogyan és mikor fogja használni őket? Különböző stílusú, lapvastagságú és anyagú asztalainkat különböző vázzal, fatípusokkal és színekkel kombináljuk, így lehetőséget adunk Önnek arra, hogy egyedi munkahelyeket alakítson ki irodájában. Az egyes szériák főbb jellemzőit a fejezetek elején található színes szövegdobozokban gyűjtöttük össze, így Ön könnyebben összehasonlíthatja a különböző bútorokat és megoldásokat.

5 6 MUNKAASZTALOK [A] széria MUNKAASZTALOK 7 [A] széria EGYSZERŰ ÉS KÖNNYEN VARIÁLHATÓ EGYSZERŰSÉG ÉS SZÁMOS LEHETŐSÉG Zsúfolt munkahely, kávézó vagy konferenciaterem vagy csak néhány lézengő ember? Könnyed és letisztult kialakításuknak köszönhetően [A] szériás íróasztalaink kis és nagy terek berendezésére is alkalmasak. Egyszerűen összeszerelhetők és variálhatók, továbbá remekül egymáshoz kapcsolhatók. Az asztallábak két különböző pozícióba is felszerelhetők, így különböző számú és szélességű széknek marad hely. A lábak szürke és fehér színben kaphatók. RÖVID JELLEMZŐK Az [A] szériás íróasztalok könnyed, rugalmas és izgalmas kialakítású munkaasztalok, amelyek különféle irodai környezetbe beilleszthetők és a legtöbb elvárásnak megfelelnek. Az asztal könnyű, egyszerűen beállítható és szükség esetén könnyen áthelyezhető, ezért különösen alkalmas olyan munkahelyek számára, ahol gyakoriak a változások, átrendezések.

6 8 MUNKAASZTALOK [A] széria MUNKAASZTALOK 9 [A] széria ÖNÉ AZ UTOLSÓ SIMÍTÁS A különböző alakú és funkciójú asztallapok széles választékának köszönhetően az asztalok sokféle módon kombinálhatók. A termékcsalád kulcsfontosságú eleme az alsó tartóváz: erős központi sínrendszer A-lábakkal. KELLEMES KÖRNYEZET MEGFELELŐ KIEGÉSZÍTŐKKEL Színes és praktikus asztali paravánokkal kombinálva az [A] szériás íróasztalokkal izgalmas design és belsőépítészeti kialakítás érhető el, amely modern és kreatív hangulatot kölcsönöz az irodának.

7 10 MUNKAASZTALOK [e] one széria MUNKAASZTALOK 11 [e] one széria EGY ASZTAL SZÁMTALAN LEHETŐSÉGGEL MAXIMÁLIS RUGALMASSÁG Az [e] one szériás asztal olyan vázszerkezetre épül, amely szabad teret enged a felhasználók lábának és a kiegészítők elhelyezésének is. A kiegészítők nem az asztallaphoz, hanem a vázhoz rögzíthetők, így szükség szerint szabadon, roncsolás nélkül cserélgethetők. Az asztallapok és a vázak széles választékának köszönhetően az [e] one szériás íróasztalokkal nemcsak egyedi munkahelyet alakíthat ki, hanem nagyobb egyterű irodákat is mindig a felhasználó igényeit szem előtt tartva. RÖVID JELLEMZŐK Az [e] one széria egyszerű, ár-érték arányos megoldás, amely nemcsak irodai vagy más munkahelyi, de akár iskolai környezetek kialakítására is alkalmas. Az [e] one szériás íróasztalok könnyen összeszerelhetők, és a kifinomult designnak valamint az asztallapok és a vázszerkezetek széles választékának köszönhetően egyszerűen variálhatók.

8 12 MUNKAASZTALOK [e] one széria MUNKAASZTALOK 13 [e] one széria Hozzon létre kreatív irodai környezetet a sokféle személyre szabott munkaállomással.

9 14 MUNKAASZTALOK [e] one széria MUNKAASZTALOK 15 [e] one széria KIS TÉR RENGETEG HELY Az [e] one széria íróasztalai összekapcsolhatók, különböző elemei pedig könnyen egymáshoz illeszthetők. Ráadásul az asztallap kialakításának köszönhetően még akkor is elegendő hely jut mindenkinek, ha sokan dolgoznak kis területen. Tárolóegységeinkkel is könnyen kombinálható ez a bútorcsalád, így teljes és személyre szabott munkahelyi megoldást jelent. IRODA AZ IRODÁBAN - ALAKÍTSON KI PRIVÁT SZFÉRÁT Ha a szomszédos munkaállomások közé térelválasztó rendszereket helyez, akkor privát tereket alakíthat ki úgy, hogy közben az egyterű irodatér előnyeiről sem kell lemondania. Ez a nyugalom valamint a kommunikáció és az együttműködés lehetőségének tökéletes kombinációja.

10 16 MUNKAASZTALOK [f] széria MUNKAASZTALOK 17 [f] széria TELJESSÉG ÉS HARMÓNIA MODERN KÖNTÖSBEN EGYSZERŰ ÉS LETISZTULT FORMÁK Az [f] széria íróasztalait letisztult stílus, modern design és praktikus, könnyű asztallap jellemzi. Az asztallapba épített elektromos csatlakozónak és más kiegészítőknek köszönhetően könnyen rendben tarthatók. Az [f] city széria motorosan emelhető asztalai pedig kényelmesen használhatók. Az [f] city széria kialakításának további jellemzője, hogy a letisztult lábszerkezet felső része kisebb keresztmetszetű mint az alsó. RÖVID JELLEMZŐK Az [f] széria különböző típusú íróasztalokból álló bútorcsalád, amelyek okos és egyszerű kialakításuknak köszönhetően a harmónia és a teljesség érzetét kölcsönzik az irodának. Az asztalokat könnyített, méhsejt szerkezetű asztallappal gyártjuk, az asztal ezért a vastag, elegáns lap ellenére is könnyű. Az [f] széria az elektromosan emelhető szerkezetének köszönhetően lehetővé teszi az ülő és álló pozíció közötti gyors váltást, támogatva ezzel a rugalmas, ergonomikus munkavégzést. Az asztallapba épített számos funkciónak köszönhetően az [f] city széria asztalain könnyű rendet tartani.

11 18 MUNKAASZTALOK [f] széria MUNKAASZTALOK 19 [f] széria A bench munkahely asztalait úgy terveztük meg, hogy az asztalok egyesével is állíthatók, személyre szabhatók.

12 20 MUNKAASZTALOK [f] széria MUNKAASZTALOK 21 [f] széria KÜLÖNBÖZŐ TEREK KÜLÖNBÖZŐ BENYOMÁSOK Az [f] széria karakterét kifinomult, négyszögletes lába és különösen masszív asztallapja határozza meg. Gondosan válogatott, különböző formájú, méretű és felszínű asztallapok széles választéka áll rendelkezésére. Az asztallap a kis súly és a masszív, tartós konstrukció ideális ötvözete. Ez a méhsejt szerkezetű asztallap lehetővé teszi, hogy a munkaasztal merevítő váz nélkül is stabil. INTEGRÁLHATÓ KIEGÉSZÍTŐK Az asztallapba épített tároló dobozok és kihúzható fiókok segítségével a személyes kellékek például mobiltelefonok, tollak és más tárgyak tárolása egyszerűen megoldható az asztallapba süllyesztve. A süllyesztett hálózati és USB-csatlakozókkal ellátott kábeldoboz, valamint a kábeltartó segítségével a felesleges vezetékek könnyen elrejthetőek.

13 22 MUNKAASZTALOK [n] széria MUNKAASZTALOK 23 [n] széria EGY ASZTAL SOK MUNKAHELY ÉRZÉKEK ÉS ÉRZELMEK A BÚTORTERVEZÉSBEN Az [n] széria íróasztalai letisztult stílusú, személyre szabott bútordarabok, amelyek egy ötletes megoldásnak köszönhetően könnyen összekapcsolhatók. Az egyes munkaállomások összekapcsolásával egy kisebb irodatér sem hat zsúfoltnak, túlbútorozottnak. A bútorcsalád vékony vonalvezetése, valamint a tartóváz felett szinte lebegő asztallapjai légiességet kölcsönöznek a bútornak és tökéletesen illenek egy modern és kreatív munkahelyhez. RÖVID JELLEMZŐK Az [n] széria íróasztalainak letisztult stílusa és újszerű kialakítása hihetetlenül légies és kifinomult benyomást kelt. A bútorcsalád rendkívül flexibilis, önálló munkahelyként vagy bench-összeállításokban is használható. Válassza az [n] szériát, teremtsen egységes és harmonikus hangulatot az iroda minden pontján!

14 24 MUNKAASZTALOK [n] széria MUNKAASZTALOK 25 [n] széria APRÓ PRAKTIKUS RÉSZLETEK Az [n] széria íróasztalainak praktikus és ötletes kialakítása számos gyakorlati előnnyel jár. A kábelek bench-összeállítások esetén a középen elhelyezett kábeldobozokban futnak, könnyedén összekapcsolhatók, mindez praktikus és ergonómikus használatot tesz lehetővé. Az íróasztalok összekapcsolhatóságának köszönhetően számos asztalt kombinálhat egymással, így kis területen több munkaállomást alakíthat ki.

15 26 MUNKAASZTALOK [n] széria MUNKAASZTALOK 27 [n] széria Az [n] szériás asztalok modern és kreatív külsőt kölcsönöznek az irodának.

16 28 MUNKAASZTALOK [P] széria MUNKAASZTALOK 29 [P] széria RÉSZLETEKBE MENŐ TERVEZÉS NEMCSAK STÍLUSOS, DE OKOS IS Az új [P] szériás asztalaink jó példák arra, hogy a Kinnarpsnál mit értünk jó design alatt. A [P] széria íróasztalai nemcsak ergonomikusak, hanem stílusosak is. Praktikusan megtervezett, elektromosan emelhető modellek. Felületük egyszerre stílusos és egyszerű, az asztal rövidebb élén elhelyezett takarópanel pedig elrejti a motortartót és a vázat. A lábak szintezőcsavarokkal vannak ellátva, amelyek felülről állíthatók, így egyenetlen padló esetén is könnyű az asztalok szintezése. RÖVID JELLEMZŐK A [P] széria munkaasztalai jó ár-érték arányú, ülő és álló munkavégzéshez is használható, elektromosan emelhető asztalok, amelyek a legtöbb modern munkahelyen megállják a helyüket. Kialakításuk a számos újítás mellett a rejtett motortartónak is köszönhetően egyszerű és kifinomult. Az íróasztal teherbírása lábanként 50 kg.

17 30 MUNKAASZTALOK [P] széria MUNKAASZTALOK 31 [P] széria Az ülő és álló helyzet közötti gyors állíthatóságnak köszönhetően a [P] széria íróasztalai többféleképpen és számos munkamódszerhez használhatók.

18 32 MUNKAASZTALOK [P] széria MUNKAASZTALOK 33 [P] széria KÜLÖNBÖZŐ ASZTALLAP - KÜLÖNBÖZŐ ÖSSZHATÁS A [P] széria íróasztalai számos lehetőséget kínálnak. A különféle asztallapok segítségével más-más hatást érhetünk el. A választott színtől függően az asztallap az irodatér belsőépítészeti elemeihez vagy más bútorokhoz igazítható. A sokféle opciónak köszönhetően egymástól jelentősen eltérő asztalok is kialakíthatók ebből a bútorcsaládból. BÁRKIRŐL LEGYEN IS SZÓ Az ülő és álló munkavégzéshez is alkalmas, elektromosan beállítható asztal több szempontból praktikus. Minden felhasználónak megfelel, függetlenül attól, hogy az illető magas vagy alacsony, illetve testes vagy vékony, bárki megtalálhatja a számára legoptimálisabb beállítást. De nincs olyan magasság, amely folyamatosan megfelelő lenne. A mozgásszervi problémák elkerülése érdekében legjobb, ha munkáját különböző testhelyzetekben végzi a nap folyamán. A [P] szériával ez lehetséges.

19 34 MUNKAASZTALOK [T] széria MUNKAASZTALOK 35 [T] széria A SZEMÉLYRE SZABOTT MEGOLDÁS KOMBINÁLJA KEDVÉRE BÚTORAIT A [T] széria ergonomikus és praktikus bútorrendszer, amelyet annak megfelelően állíthat össze, hogy éppen mire van szüksége. Alakítson ki egyedi megoldásokat a különböző alakú és funkciójú asztallapok széles választékának segítségével, amelyek az igényeknek megfelelően kombinálhatók. Az asztalhoz különböző vázak is tartoznak. A munkavégzés típusától függően válasszon rögzített asztalmagasságot vagy az ülő-álló munkavégzéshez állítható magasságú asztalt. RÖVID JELLEMZŐK A [T] széria munkahelyekre és tárgyalásokra, konferenciákra és pihenőhelyekre egyaránt megfelelő bútorrendszer. Az asztalok ülő munkavégzéshez manuálisan beállíthatók vagy ülő-álló munkavégzéshez motorosan emelhetők. A különböző asztalformáknak és funkcióknak köszönhetően jól variálhatók.

20 36 MUNKAASZTALOK [T] széria MUNKAASZTALOK 37 [T] széria Különböző asztalkombinációival és asztallapjaival a [T] széria számos munkakörnyezetben ideális választás.

21 38 MUNKAASZTALOK Deciso MUNKAASZTALOK 39 Deciso EGY ASZTAL VALÓDI SZEMÉLYISÉGGEL SKANDINÁV FORMATERVEZÉS NEMZETKÖZI VONÁSOKKAL A Deciso tervezői a skandináv formatervezés hagyományaiból merítettek és a bútorcsaládot a modern vállalatvezetés igényeit figyelembe véve személyre szabhatóan alakították ki. A Deciso-nak a minőségi felület, a D-profilból készült váz és a vastag asztallap kölcsönöz valódi személyiséget. A Decisoval teljes munkahelyeket alakíthat ki: a bútorcsaládhoz asztal, tárolóegység, konferenciaasztal és üveges szekrény is tartozik. RÖVID JELLEMZŐK A Deciso exkluzív és kifinomult bútorcsalád, amely a kiváló minőség mellett a fa eredeti élményét nyújtja. Az asztallap és más fafelületek tölgy vagy pácolt tölgy furnérral kérhetők. Az asztallapba süllyesztett kábeltálca és tolltartó segítségével az asztal rendezett benyomást kelt. A széria minden darabjához zárható fiókokat választhat.

22 40 MUNKAASZTALOK Deciso MUNKAASZTALOK 41 Deciso HALKAN ZÁRÓDÓ FIÓKOK A Deciso széria fiókjai csillapított záródásúak. Erőltetés és zavaró nyikorgás nélkül nyithatók és zárhatók, a hozzájuk kapcsolható rekeszekbe pedig apró tárgyakat rejthet. A fiókok ráadásul zárhatók is. Asztallapba integrált elegáns kábeldoboz és tolltartó kérhető az asztalhoz, amelyek a design szerves részét képezik.

23 42 TÉRELVÁLASZTÓK Rezon TÉRELVÁLASZTÓK 43 Rezon ELVÁLASZT ÉS INSPIRÁL TÉRELVÁLASZTÓINK ÚJJÁ VARÁZSOLJÁK A RÉGI TEREKET A Rezon átgondolt, moduláris kialakítású térelválasztórendszer. Az alumínium keretbe foglalt panelek számtalan anyag- és színkombinációban kérhetők, sőt egy adott paraván többféle anyagú és színű panelből is összeállítható. Egy vagy több térelválasztót is egymáshoz kapcsolhat attól függően, hogy mekkora tereket kíván elválasztani. A térelválasztóink töltéséhez a Kinnarps által kifejlesztett re:fill töltőanyagot használjuk, amelyet a gyártás során keletkező szövetmaradékokból és újrahasznosított PET-palackokból készítünk. MAGAS VAGY ALACSONY TÉRELVÁLASZTÓK A Rezon termékcsaládhoz különálló térelválasztók és asztali paravánok is tartoznak. Könnyen mozgatható, szögbe fordítva és egyenesen is összekapcsolható, dönthető és állítható. Bármilyen megoldást válasszon is, az iroda egységes marad. A Rezon térelválasztóit a görgők még mobilisabbá teszik. RÖVID JELLEMZŐK A Rezon nemcsak praktikus térelválasztó, de stílusos design-elem is, amelyet könnyen harmóniába hozhat az iroda többi részével. Az asztali paravánok szélessége megegyezik asztallapjaink szélességével. Kiválaszthatja az Önnek leginkább tetsző szín- és szövetkombinációt, hozzáigazítva a térelválasztót az iroda többi bútorához, színeihez.

24 44 TÉRELVÁLASZTÓK Rezon TÉRELVÁLASZTÓK 45 Rezon A Rezon térbe állítható paravánjait változatos színekben, akár hangelnyelő anyagból is kérheti, így egyedi karaktert adhat irodájának.

25 46 TÉRELVÁLASZTÓK Zonit TÉRELVÁLASZTÓK 47 Zonit ÉPÍTKEZHET FELFELÉ, HOSSZÁBAN VAGY SZÉLTÉBEN MINDEN IGÉNYT KIELÉGÍTŐ TÉRELVÁLASZTÓK A Zonit[80] alapmoduljában elrejthetők a kábelek, mindez lehetővé teszi, hogy a különböző felső elemeket a későbbiekben az elektromos és IT-rendszerek megbolygatása nélkül variálhassa. A Zonit[80] megfelel a legmagasabb hangelnyelési osztály (A) feltételeinek, és a nyugalom érzetét kelti az irodában. A Zonit[20] a csoportos munkahelyek asztali paravánja. Különálló munkahelyek esetén az asztal szélére erősíthető, így elrejti a monitort. A praktikus kiegészítők pedig lehetőséget adnak a kényelmes tárolásra. A Zonit[40] állhat szabadon vagy az asztalok között, sőt határolhatja az iroda különböző funkciójú tereit. A térelválasztók háromféle magasságban kaphatók, és bizonyos egységekhez üveg felsőelem is kérhető. RÖVID JELLEMZŐK A térbe állítható és több magasságban is összekapcsolható térelválasztóinak és a praktikus asztali paravánjainak köszönhetően a Zonit család segítségével egyszerűen alkothat inspiráló, kreatív tereket. A különálló térelválasztók a legmagasabb hangelnyelési (A) osztályba tartoznak. Egyes elemek antisztatikus szövettel is kérhetők és egyszerűen földelhetők. A paravánok felülete tűzhető. Mindegyik kivitelhez kábelcsatorna tartozik. A panelek könnyen mozgathatók.

26 48 TÉRELVÁLASZTÓK Divide TÉRELVÁLASZTÓK 49 Divide ALAKÍTSON KI SZEMÉLYES TERET EGYEDI DESIGN PANEL A Divide térelválasztóival személyre szabott teret alakíthat ki. A teret részben leválasztva megfelelő légkört teremthet a munkához. A térelválasztóhoz erősíthető, textilalapú Prim dekormodullal pedig személyessé teheti munkahelyét. A Divide tehát belsőépítészeti design-elemként is funkcionál. A Divide az [n] széria asztalaihoz kapcsolható. RÖVID JELLEMZŐK A Divide praktikus asztali paraván, segítségével egyedi tereket alakíthat ki irodájában. Válassza hozzá a Prim dekormodult, amely a gazdag szövetválasztéknak köszönhetően könnyen összhangba hozható az iroda belső kialakításával. Bench-összeállítások és különálló munkahelyek esetén is jól használható.

27 50 LÁTOGASSON EL HOZZÁNK!

TÖBBFUNKCIÓS BÚTOROK SZEKRÉNYEK, TÁROLÓK. Making life better at work

TÖBBFUNKCIÓS BÚTOROK SZEKRÉNYEK, TÁROLÓK. Making life better at work Making life better at work Mi, a Kinnarps munkatársai hiszünk abban, hogy szebbé tudjuk tenni az életet a munkahelyen. Termékeinkkel és szolgáltatásainkkal, amelyek az Ön igényeihez igazíthatók, hosszú

Részletesebben

[f] city széria. [f] city széria 2

[f] city széria. [f] city széria 2 [f] city széria [f] city széria 2 [f] city széria Az [f] city széria asztal egyedi stílusa a klasszikus négyszögletes lábaknak és a jól megtervezett asztallapnak köszönhető. Nem szokványos módon a láb

Részletesebben

WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS

WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS A RUGALMASAN ALAKÍTHATÓ POLARIS ASZTALI MEGOLDÁSAIT AKÁR EGY EGÉSZ CSOPORT HASZNÁLHATJA, MÉGIS AZ EGYÉNI IGÉNYEKHEZ IGAZÍTHATÓ. EGYENLETES ZAJSZINT ÉS SZEMÉLYES TÉR A különféle

Részletesebben

[T] SZÉRIA. [T] széria 3

[T] SZÉRIA. [T] széria 3 [T] SZÉRIA 2 [T] széria [T] széria 3 [T] SZÉRIA A rugalmas [T] szériát úgy terveztük meg, hogy egyéni munkaállomások és egyterű irodák kialakítása során is tetszetős és egységes munkakörnyezet jöjjön létre.

Részletesebben

KÜLÖNBÖZŐ MAGASSÁGI MÉRETEK

KÜLÖNBÖZŐ MAGASSÁGI MÉRETEK Trixagon tároló Trixagon tároló 2 Trixagon tároló A hatszög forma gyakran megtalálható a természetben. A hópelyhek, a méhkas szerkezete és a teknősök páncélja is hatszög alakú. A hatszögek a természet

Részletesebben

KREATÍV ÉS HANGELNYELŐ

KREATÍV ÉS HANGELNYELŐ PRIM 2 Prim Prim 3 PRIM A Prim név a prime szóból származik, amit a zenében két hang közötti távolság megnevezésére használnak, és az első tiszta hangköz a tiszta prím. A szó a latin primus szóból származik,

Részletesebben

ASZTALCSALÁD MINDEN MEGBESZÉLÉSHEZ

ASZTALCSALÁD MINDEN MEGBESZÉLÉSHEZ MULTICOM Multicom 2 MULTICOM Együtt értéket teremtünk. Az új ötletek és egyedülálló alkotások mind találkozások eredményei. A Multicom asztalcsalád okos megoldások segítségével ösztönöz kreativitásra és

Részletesebben

[ E ] O N E S Z É R I A

[ E ] O N E S Z É R I A [E] ONE SZÉRIA 2 [e] one széria [e] one széria 3 [E] ONE SZÉRIA Az [e] one széria számtalan opciót és nagyfokú szabadságot kínál ahhoz, hogy Ön saját megoldást alakíthasson ki. Az [e] one széria ráadásul

Részletesebben

[P] SZÉRIA. [P] széria 2

[P] SZÉRIA. [P] széria 2 [P] SZÉRIA [P] széria 2 [P] SZÉRIA A skandináv design, amelyet a fény és a természet szeretete inspirál, időtlen. A [P] széria munkaasztalai letisztult vonalaival, funkcionális kivitelezésükkel és élénk,

Részletesebben

AZ EMBRACE JELENTÉSE ÖLELÉS

AZ EMBRACE JELENTÉSE ÖLELÉS EMBRACE Embrace 3 EMBRACE Készüljön fel egy ölelésre az Embrace székektől! Egy merőben új típusú szék, amelyet odafigyeléssel és gondoskodással terveztek meg. Valamint érzelemmel. Nem csupán különféle

Részletesebben

LETISZTULT VONALVEZETÉS

LETISZTULT VONALVEZETÉS OBERON 2 Oberon Oberon 3 OBERON Intelligens kialakítású asztal, amely sokféle formában használható: önálló munkavégzéshez, spontán beszélgetésekhez, tervezetett megbeszélésekhez. Anyagok és színek üde

Részletesebben

WORKSPACE SOLUTIONS OBERON

WORKSPACE SOLUTIONS OBERON WORKSPACE SOLUTIONS OBERON AZ OBERION A LEGSOKOLDALÚBB ASZTALCSALÁDUNK. EZ EGY RENDKÍVÜLI SOROZAT, AMELY EGYESÍTI MAGÁBAN AZ ÚJ TECHNOLÓGIÁT ÉS A PRAKTIKUSSÁGOT ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY MEGFELELJEN A JÖVŐ

Részletesebben

5 Xact 295/295P 590 360-440 390-540 - 295 HFR/295 P HFR 590 360-440 510-660 295 US 590 360-440 400-550 - 295 HFR US 590 360-440 520-670

5 Xact 295/295P 590 360-440 390-540 - 295 HFR/295 P HFR 590 360-440 510-660 295 US 590 360-440 400-550 - 295 HFR US 590 360-440 520-670 Xact 2 Xact Xact EGY SZÉK AZ ISKOLA MINDEN TERÉBE A multifunkcionális és ergonomikus iskolaszék, az Xact most két méretben is kapható: Xact és Xact Start. Ennek köszönhetően a szék az alsós osztálytermektől

Részletesebben

Ursa irodai bútorcsalád

Ursa irodai bútorcsalád Ursa irodai bútorcsalád Érvényes: 2011. május 16.-tól visszavonásig A bútorcsalád rövid bemutatása AzURSA az ergonómiai szempontoknak maximálisan megfelelő, modern megjelenésű, és kiváló minőségű irodai

Részletesebben

LIBRA 2 Libra Libra 3 LIBRA A mozdulat ihlette kényelem. Egy hullám. Egy izgalommal teli lágy folyam. Ami társalgásra bátorít. Összehoz, de egyben magányra is csábít. Pihentet egy nehéz nap végén. A Libra

Részletesebben

WORKSPACE SOLUTIONS NEXUS

WORKSPACE SOLUTIONS NEXUS WORKSPACE SOLUTIONS NEXUS A NEXUS AZ IRODA GERINCE. KOMPLETT ASZTALSOROZAT A MODERN IRODÁÉRT. A MUNKAASZTALOK, PADOK ÉS TÁRGYALÓASZTALOK SEGÍTSÉGÉVEL EGYSÉGES MEGJELENÉS ALAKÍTHATÓ KI. TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

Vezetõi irodabútor program

Vezetõi irodabútor program exclusive vezetõi irodabútor katalógus Vezetõi irodabútor program Ez a terület megköveteli a rendkívüli igényességet és minõséget. Vezetõi irodabútor családjainkat a precíz megmunkálás, tartós, jó minõségû

Részletesebben

YourPlace. Prospektus

YourPlace. Prospektus YourPlace Prospektus Termék Iroda ProductYourPlace YourPlace Kategória Category Office YourPlace személyes. egyedi. Inspiráló. válaszd meg, hogyan akarsz dolgozni egy időben, egy helyen. A technológiai

Részletesebben

Akció! -30. Lime székek. Fair Play fa székek. Színes székek

Akció! -30. Lime székek. Fair Play fa székek. Színes székek Akció! Vásároljon hihetetlenül kedvezményes áron egészen tavaszig csak a Fair Play-től! Ahogy ígértük ebben az évben is a lehető leghatékonyabban szeretnénk segíteni az Önök munkájukat. Rögtön az év elején

Részletesebben

WORKSPACE SOLUTIONS SERIES[P]

WORKSPACE SOLUTIONS SERIES[P] WORKSPACE SOLUTIONS SERIES[P] A SERIES[P] ÜLŐ/ÁLLÓ ÍRÓASZTALAIT A NAPJAINKRA JELLEMZŐ RUGALMAS MUNKAVÉGZÉSHEZ TERVEZTÉK. EGYSZERŰEN FELEMELHETŐ VAGY LEERESZTHETŐ, SZÁMOS KIALAKÍTÁSSAL ÉS PRAKTIKUS OPCIÓVAL

Részletesebben

04.1 ORANGE KAMÉLEON SZEKRÉNYCSALÁD EGYEDI SZÍNÖSSZEÁLLÍTÁSRA IS VAN LEHETŐSÉG 10% FELÁR ELLENÉBEN. KAMÉLEON SZEKRÉNY

04.1 ORANGE KAMÉLEON SZEKRÉNYCSALÁD EGYEDI SZÍNÖSSZEÁLLÍTÁSRA IS VAN LEHETŐSÉG 10% FELÁR ELLENÉBEN. KAMÉLEON SZEKRÉNY 55 04.1 KAMÉLEON Termék kód: STL-01-02-L ORANGE KAMÉLEON CSALÁD 2 ajtóval Orange Kaméleon szekrénycsaládunk tervezésekor külön hangsúlyt fektettünk az egyszerű, letisztult formákra, így kiváló ár-érték

Részletesebben

Harmonikus színkombinációk. Szebb életterek. CombiColours a BLANCO színes mosogatóközpontjai.

Harmonikus színkombinációk. Szebb életterek. CombiColours a BLANCO színes mosogatóközpontjai. Harmonikus színkombinációk. Szebb életterek. CombiColours a BLANCO színes mosogatóközpontjai. 555_10_Farbbroschuere_HU.indd 1 17.11.2010 15:24:16 Uhr Kreatív megoldásokat kínálunk. BLANCO CombiColours

Részletesebben

VIKA BIZTONSÁG. Design and Quality IKEA of Sweden

VIKA BIZTONSÁG. Design and Quality IKEA of Sweden BIZTONSÁG Valamennyi alsztallapot, asztalbakot, lábat és alsó vázat teszteltünk, és 50 kg súly teherbírására jóváhagytuk. Az edzett üveggel óvatosan kell bánni! Ha sérült a széle, vagy karcos a felülete,

Részletesebben

Spandex saját arculat design

Spandex saját arculat design Spandex- FORMA ÉS DESIGN Kiemelked formavilág, egyedi megvilágítható rendezvényeszközök bérbeadása A Party Trend szék és asztalhuzat kollekcióinak els dleges sikerét nem más, mint a huzatok egyedi összetétel

Részletesebben

GEBERIT ACANTO. is megfelelnek. Életstílusának egyediségét az Acanto sokoldalúan moduláris jellege adja. Tiszta vonalak, egyedi részletek.

GEBERIT ACANTO. is megfelelnek. Életstílusának egyediségét az Acanto sokoldalúan moduláris jellege adja. Tiszta vonalak, egyedi részletek. GEBERIT ACANTO GEBERIT ACANTO A Geberit Acanto komplett fürdőszobai termékcsalád a tiszta designt organikus formákkal és intelligens megoldásokat rejtő részletekkel vegyíti, amelyek a legkülönbözőbb igényeknek,

Részletesebben

ÜGYELÜNK A RÉSZLETEKRE

ÜGYELÜNK A RÉSZLETEKRE ESENCIA 2 Esencia Esencia 3 ESENCIA Amikor Daniel Figueroa megtervezte az Esencia széket, lelket és személyiséget is adott neki. Az Esencia elnevezés a latin essentia szóból ered. Jelentése: alapvető fontosságú,

Részletesebben

GEBERIT SMYLE FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD

GEBERIT SMYLE FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD GEBERIT SMYLE ÚJ GEBERIT SMYLE A Geberit Smyle fürdőszobai termékcsalád a korszerű designnal és a finom vonalvezetéssel önfeledt és pozitív fürdőszobai környezetet teremt. Így harmóniát és könnyedséget

Részletesebben

BN Office Solution. Egy igazán jó megoldás számodra

BN Office Solution. Egy igazán jó megoldás számodra Portfólió BN Office Solution Egy igazán jó megoldás számodra A BN Office Solution tapasztalt szakértője az irodai belső terek komplett berendezése területén. Legfőbb erősségünk az ügyfeleink teljes körű

Részletesebben

[E] SZÉRIA. [e] széria 3

[E] SZÉRIA. [e] széria 3 [E] SZÉRIA 2 [e] széria [e] széria 3 [E] SZÉRIA Az [e] széria több, mint egyszerű tárolóegység. Egy szükséglet vezérelte gondolatként kezdődött, végleges formájában pedig számos különböző alakot ölthet.

Részletesebben

SANTOS BÚTORCSALÁD kereskedelmi árlista

SANTOS BÚTORCSALÁD kereskedelmi árlista SANTOS BÚTORCSALÁD kereskedelmi árlista A SANTOS bútorcsalád a klasszikus, letisztult zárt vonalvezetést képviseli. A lapok laminált kivitelben ABS elzárással készülnek. Variációs lehetőségeit a széles

Részletesebben

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET NORDLI. Hálószobabútor-sorozat. TERVEZŐ Ola Wihlborg

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET NORDLI. Hálószobabútor-sorozat. TERVEZŐ Ola Wihlborg VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET NORDLI Hálószobabútor-sorozat TERVEZŐ Ola Wihlborg KEZELÉSI ÚTMUTATÓ Enyhe szappanos oldattal tisztítsd, majd tiszta ruhával töröld szárazra. FIGYELMEZTETÉS! BORULÁSVESZÉLY A nem rögzített

Részletesebben

dizájn Geberit Monolith szaniter szerelőmodulok Geberit Kft. Office Garden II. Budapest Alíz utca

dizájn Geberit Monolith szaniter szerelőmodulok Geberit Kft. Office Garden II. Budapest Alíz utca Geberit Kft. Office Garden II. Budapest Alíz utca 2. 1117 T: 06 1 204 4187 F: 06 1 204 4190 sales.hu@geberit.com www.geberit.hu Újragondolt fürdőszoba dizájn Geberit Monolith szaniter szerelőmodulok HU/12.11

Részletesebben

Egy igazán jó megoldás számodra

Egy igazán jó megoldás számodra Portfólió Egy igazán jó megoldás számodra A BN Office Solution tapasztalt szakértője az irodai belső terek komplett berendezése területén. Legfőbb erősségünk az ügyfeleink teljes körű kiszolgálása, a konzultációktól

Részletesebben

DIGITÁLIS KIJELZŐK ÉRINTŐKÉPERNYŐS KOMMUNIKÁCIÓS MEGOLDÁSOK TERMÉKKATALÓGUS

DIGITÁLIS KIJELZŐK ÉRINTŐKÉPERNYŐS KOMMUNIKÁCIÓS MEGOLDÁSOK TERMÉKKATALÓGUS DIGITÁLIS KIJELZŐK ÉRINTŐKÉPERNYŐS KOMMUNIKÁCIÓS MEGOLDÁSOK TERMÉKKATALÓGUS 1 TARTALOMJEGYZÉK MONITOROK 3 INFORMÁCIÓS OSZLOPOK * 4 FALRA SZERELHETŐ MONITOROK HAZÁNKBAN* 5 KIRAKATI MONITOROK 6 MEGÁLLÍTÓTÁBLÁK

Részletesebben

JANKÓ ABLAK BEJÁRATI AJTÓ - DESIGN & SZAKÉRTELEM A KÖBÖN

JANKÓ ABLAK BEJÁRATI AJTÓ - DESIGN & SZAKÉRTELEM A KÖBÖN AJTÓKATALÓGUS 2018 AJTÓKATALÓGUS 2018 JANKÓ ABLAK BEJÁRATI AJTÓ - DESIGN & SZAKÉRTELEM A KÖBÖN Bejárati ajtóink minőségi fa alapanyaguknak és kiemelkedő hőszigetelésüknek köszönhetően maximális kényelmet

Részletesebben

Dekorálja otthonát fényekkel

Dekorálja otthonát fényekkel PHILIPS InStyle Függeszték Matrix króm LED Dekorálja otthonát fényekkel Fedezze fel az ízléses csillár rejtett eleganciáját! A fekete üveg és króm felületek minden helyiségben a fényűzés érzetét keltik.

Részletesebben

A Click-In 45 mm-es rendszer

A Click-In 45 mm-es rendszer P100934 P94925 P100980 P94483 P100993 P80527 P100912 A Click-In 45 mm-es rendszer 2 OptiLine és Altira az új Click-In 45 mm-es rendszer épületek számára. Moduláris és rugalmas. Okos részmegoldások tömegével.

Részletesebben

PAX ÉS KOMPLEMENT TOLÓAJTÓK

PAX ÉS KOMPLEMENT TOLÓAJTÓK MINDENNAPOS MINŐSÉGI GARANCIA PAX ÉS KOMPLEMENT TOLÓAJTÓK ÉV További részleteket a garancia brosúrában olvashatsz. BIZTONSÁG Falhoz kell rögzíteni. Különböző típusú falakhoz különböző rögzítőket ajánlunk.

Részletesebben

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET Asztalstúdió

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET Asztalstúdió VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET Asztalstúdió BIZTONSÁG Valamennyi asztallapot, asztalbakot, lábat és alsó vázat teszteltünk, és 50 kg súly teherbírására jóváhagytunk. Az edzett üveggel óvatosan kell bánni! Ha sérült

Részletesebben

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET NORDLI. Hálószobabútor-sorozat. TERVEZŐ Ola Wihlborg

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET NORDLI. Hálószobabútor-sorozat. TERVEZŐ Ola Wihlborg VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET NORDLI Hálószobabútor-sorozat TERVEZŐ Ola Wihlborg KEZELÉSI ÚTMUTATÓ Enyhe szappanos oldattal tisztítsd, majd tiszta ruhával töröld szárazra. FIGYELMEZTETÉS! BORULÁSVESZÉLY A nem rögzített

Részletesebben

Content. About us. Aino Isola Stage Fjord Vario Moove Magic Daisy Tobacco. Hippo Layer Viva Fairy. Arco Pleasure. Production Process.

Content. About us. Aino Isola Stage Fjord Vario Moove Magic Daisy Tobacco. Hippo Layer Viva Fairy. Arco Pleasure. Production Process. 2017 / 2018 2017 / 2018 Content About us 7 Sofas Sofa Beds Relax Sofas Aino Isola Stage Fjord Vario Moove Magic Daisy Tobacco 8 10 11 12 13 14 15 16 17 Hippo Layer Viva Fairy 18 19 20 21 Arco Pleasure

Részletesebben

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET Asztalstúdió

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET Asztalstúdió VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET Asztalstúdió BIZTONSÁG Valamennyi asztallapot, asztalbakot, lábat és alsó vázat teszteltünk, és 50 kg súly teherbírására jóváhagytunk. Az edzett üveggel óvatosan kell bánni! Ha sérült

Részletesebben

orcsalád nóra bút KedvezményeK: Készpénzfizetés és előreutalás esetén 2%, nettó ft felett +2%

orcsalád nóra bút KedvezményeK: Készpénzfizetés és előreutalás esetén 2%, nettó ft felett +2% 5 nóra bútorcsalád 5 Nóra bútorcsalád Nóra asztalaink és székeink lábszerkezete 30-as átmérőjű acél csőből készülnek, melyeket csúszásgátló műanyag papucsokkal láttunk el. Asztalaink vázszerkezete kereszt

Részletesebben

KISKERESKEDELMI ÁRLISTA H-1042 Budapest, IV. Virág u.50. E-mail: info@kidbutor.hu Telefon: 231-0912, 231-0913 Fax: 220-6433. Választható színek

KISKERESKEDELMI ÁRLISTA H-1042 Budapest, IV. Virág u.50. E-mail: info@kidbutor.hu Telefon: 231-0912, 231-0913 Fax: 220-6433. Választható színek BISZTRO irodabútor A BISZTRO bútorcsalád három féle lábtípusa 42,4 mm átmérőjű fémcsövekre épül. Alapja fém talplemez, melynek magassága, bútorszintező segítségével állítható. A talplemez három féle méretben,

Részletesebben

GEBERIT MYDAY FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD

GEBERIT MYDAY FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD GEBERIT MYDAY GEBERIT MYDAY A Geberit myday designtermékcsalád lágy, organikus, mégis nagyon érzelmes formáival győz meg. Ez egy természetes, jó érzést keltő ízlésességhez vezet, ami kikapcsolódásra csábít

Részletesebben

VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK

VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK H A V E S C R E E N, H A V E F U N! A vetítõvásznakról Az optimális vetítõvászon méret meghatározása függ a

Részletesebben

BISZTRO BÚTORCSALÁD kereskedelmi árlista

BISZTRO BÚTORCSALÁD kereskedelmi árlista BISZTRO BÚTORCSALÁD kereskedelmi árlista A BISZTRO bútorcsalád három féle lábtípusa 42,4 mm átmérj fémcsövekre épül. Alapja fém talplemez, melynek magassága, bútorszintez segítségével állítható. A talplemez

Részletesebben

GEBERIT XENO 2 FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD. MŰKÖDTETŐLAP Geberit Sigma60.

GEBERIT XENO 2 FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD. MŰKÖDTETŐLAP Geberit Sigma60. GEBERIT XENO 2 GEBERIT XENO 2 FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD A Geberit Xeno2 fürdőszobai designtermékcsalád az architektonikus designminimalizmust jelképezi. Tiszta geometriai vonalak kívül - lágy, természetes

Részletesebben

A tökéletes fürdőszoba nem csak álom. Váltsa valóra három stílusvilágunk segítségével!

A tökéletes fürdőszoba nem csak álom. Váltsa valóra három stílusvilágunk segítségével! A tökéletes fürdőszoba nem csak álom. Váltsa valóra három stílusvilágunk segítségével! Tervezze meg tökéletes fürdőszobáját az Avantgarde, Modern, vagy a Classic termékcsalád segítségével. Hosszú idő telt

Részletesebben

hatékony, ergonomikus, sokoldalú biztonságos kézi emelő univerzális felhasználási lehetőségekkel

hatékony, ergonomikus, sokoldalú biztonságos kézi emelő univerzális felhasználási lehetőségekkel hatékony, ergonomikus, sokoldalú biztonságos kézi emelő univerzális felhasználási lehetőségekkel UNIKAR univerzális rögzítővel Cikkszám 100 548 UNIKAR villával Cikkszám 100 528 UNIKAR villával rakománytámasszal

Részletesebben

Irodai munkahelyek ergonómiai kialakítása

Irodai munkahelyek ergonómiai kialakítása ERGONÓMIA 5.1 Irodai munkahelyek ergonómiai kialakítása Tárgyszavak: ergonómia; irodatervezés; irodabútor; számítógépes tervezés; egészségvédelem; porckorong-megbetegedés. A korszerűen kialakított irodai

Részletesebben

falprolab Egészségügyi bútorprogram

falprolab Egészségügyi bútorprogram www.falcosopron.hu Oldal: 1 A bútorcsalád elemeit az elemjegyzék tartalmazza rendelési kódjával és a választható színekkel együtt. A falprolab rendszer a Központosított Közbeszerzés keretein belül is rendelhető

Részletesebben

asztalok www.mmcite.com

asztalok www.mmcite.com asztalok mmcité A város A városok közterületei lenyűgöző helyek, történelem és emberek találkoznak itt. Megtisztelő, hogy a dizájnunkat pont ide irányíthatjuk. Minden ember ízlését befolyásolhatjuk, és

Részletesebben

Tökéletes. KLUDI COCKPIT Discovery. design, intuitív használat, könnyű kezelés, műszaki kifinomultság - Water in Perfection.

Tökéletes. KLUDI COCKPIT Discovery. design, intuitív használat, könnyű kezelés, műszaki kifinomultság - Water in Perfection. Tökéletes design, intuitív használat, könnyű kezelés, műszaki kifinomultság - Water in Perfection. Az egyszerűség művészete Intuitív működés A repülőgépek pilótafülkéit és a sportkocsik műszerfalát testre

Részletesebben

Dräger X-pect 8340 Védőszemüveg

Dräger X-pect 8340 Védőszemüveg 8340 Védőszemüveg A sportember: 8340 szemüvegek. Ez a sorozat az egyedi állíthatóságot kombinálja a legnagyobb viselési komfortérzettel hosszú távú használathoz, extrém körülmények esetén is. D-33523-2009

Részletesebben

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság 2 1200-as sorozatú tűzjelző központ A biztonság nyugalma Tökéletes védelem az Ön igényihez szabva Az 1200-as sorozatú tűzjelző központ rugalmas,

Részletesebben

atlasz orcsalád bút KedvezményeK: Készpénzfizetés és előreutalás esetén 2%, nettó 600 000 ft felett +2%

atlasz orcsalád bút KedvezményeK: Készpénzfizetés és előreutalás esetén 2%, nettó 600 000 ft felett +2% atlasz 6bútorcsalád 6 Atlasz bútorcsalád Atlasz asztalaink lábszerkezete 50x25 mm-es, székeink lábszerkezete 30x15 mm-es síkovál csőből készül, melyet csúszásgátló műanyag papuccsal láttunk el. Asztallapjaink

Részletesebben

Dräger X-pect 8310 Védőszemüveg

Dräger X-pect 8310 Védőszemüveg Dräger X-pect 8310 Védőszemüveg Finom kialakítás az optimális illeszkedéshez és komfortérzethez: Dräger X- pect 8310 szemüvegek. Választhat átlátszó vagy sárga lencsét. D-33518-2009 02 Dräger X-pect 8310

Részletesebben

flex-table mozgásban a kommunikáció

flex-table mozgásban a kommunikáció flex-table mozgásban a kommunikáció flex-table mozgásban a kommunikáció Megbeszélés, konferencia, prezentáció, workshop, oktatások, szemináriumok a kommunikáció szerepe jelentősen megnövekedett. A rendelkezésre

Részletesebben

Chrome kerámia mosdók és fürdőszobabútorok

Chrome kerámia mosdók és fürdőszobabútorok kerámia mosdók és fürdőszobabútorok Design Kryštof Nosál Modern design minőségi természetes anyagokból, hagyományos értéket képviselve. A mosdók tökéletesen illeszkednek a koncepció más termékeihez (kád,

Részletesebben

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET EKET. Tárolórendszer sorozat. ÁPOLÁS Enyhe tisztítószeres, nedves ruhával töröld le. Tiszta ruhával töröld szárazra.

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET EKET. Tárolórendszer sorozat. ÁPOLÁS Enyhe tisztítószeres, nedves ruhával töröld le. Tiszta ruhával töröld szárazra. VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET EKET Tárolórendszer sorozat ÁPOLÁS Enyhe tisztítószeres, nedves ruhával töröld le. Tiszta ruhával töröld szárazra. BIZTONSÁG A felborulást megelőzendő, a bútort rögzíteni kell a falhoz

Részletesebben

GEBERIT ICON FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD

GEBERIT ICON FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD GEBERIT ICON GEBERIT ICON FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD FÜRDŐSZOBABÚTOR A Geberit icon fürdőszobabútorok rugalmas kombinációs lehetőségeket kínálnak. TÜKÖR A Geberit icon tükör jól harmonizál az egész termékcsalád

Részletesebben

CSOPORTSZOBA III. 2 BD55793 Fektetőágy tároló. 2 BD Görgős műanyag tároló - 9 fiókos. 2 FA_1532 Fogmosópohár tartó, fogassokkal

CSOPORTSZOBA III. 2 BD55793 Fektetőágy tároló. 2 BD Görgős műanyag tároló - 9 fiókos. 2 FA_1532 Fogmosópohár tartó, fogassokkal 8 1 11 9 6 13 10 4 14 3 1 1 www.bdovi.hu 1 mennyiség cikkszám termék BD9 Kör asztal 9 mennyiség cikkszám termék BD93 Fektetőágy tároló 1 AL_DONALD Favázas szék natúr 10 BD800006 Görgős műanyag tároló -

Részletesebben

Vythos Ref

Vythos Ref Vythos Ref. 247592..0 A minimalizmus behatol a fürdőszobába és a jóléti környezetbe. Az egyszerű, kiegyensúlyozott és tiszta vonalak rugalmasságot és józanságot visznek a fürdőszobába egyetlen olyan termékkel,

Részletesebben

Firenze garnitúra_belga Bieder Drapp Uni_Belga Bieder Drapp Csíkos

Firenze garnitúra_belga Bieder Drapp Uni_Belga Bieder Drapp Csíkos Firenze garnitúra_belga Bieder Drapp Uni_Belga Bieder Drapp Csíkos Firenze ülőgarnitúra A klasszikus formák kedvelőinek. Szép, íves formák, díszvarrások teszik tetszetőssé e többfunkciós ülőgarnitúrát,

Részletesebben

erange ÁRJEGYZÉK > 2015

erange ÁRJEGYZÉK > 2015 erange 20150115 ÁRJEGYZÉK > 2015 TARTALOMJEGYZÉK oldal TECHNIKAI INFORMÁCIÓK 4-7 ÍRÓASZTALOK, ÖSSZEKÖTÕ PANELEK TÁRGYALÓASZTALOK, KÁVÉZÓASZTAL ÖSSZEKÖTÕ PANELEK ÍRÓASZTALOKHOZ TÉGLALAP ALAKÚ ÍRÓASZTALOK

Részletesebben

Képzeljen el egy világító falat, ami érintéssel irányítható, akár egy tablet!

Képzeljen el egy világító falat, ami érintéssel irányítható, akár egy tablet! Képzeljen el egy világító falat, ami érintéssel irányítható, akár egy tablet! A természetes hangulatvilágítást kínál a falak, a padló és más felszínek kivilágításával. Az egyedi technológia olyan interaktív

Részletesebben

Firenze garnitúra_belga Bieder Drapp Uni_Belga Bieder Drapp Csíkos

Firenze garnitúra_belga Bieder Drapp Uni_Belga Bieder Drapp Csíkos TERMÉKISMERTETŐ Firenze garnitúra_belga Bieder Drapp Uni_Belga Bieder Drapp Csíkos Firenze ülőgarnitúra A klasszikus formák kedvelőinek. Szép, íves formák, díszvarrások teszik tetszetőssé e többfunkciós

Részletesebben

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET NORDLI. Hálószobabútor-sorozat. TERVEZŐ Ola Wihlborg

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET NORDLI. Hálószobabútor-sorozat. TERVEZŐ Ola Wihlborg VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET NORDLI Hálószobabútor-sorozat TERVEZŐ Ola Wihlborg KEZELÉSI ÚTMUTATÓ Enyhe szappanos oldattal tisztítsd, majd tiszta ruhával töröld szárazra. BIZTONSÁG A bútorok némelyikét a mellékelt

Részletesebben

Árnyékolás gördülékenyen. biztonsági. redőnyrács Katalógus. www.umbroll.hu

Árnyékolás gördülékenyen. biztonsági. redőnyrács Katalógus. www.umbroll.hu Árnyékolás gördülékenyen biztonsági redőnyrács Katalógus www.umbroll.hu Umbroll - Árnyékolás gördülékenyen Az Umbroll mára Magyarország egyik legismertebb árnyékolástechnikai márkaneve. A fejlesztési kihívások

Részletesebben

Beltéri ajtó katalógus

Beltéri ajtó katalógus Beltéri ajtó katalógus Milyen legyen az Ön ajtaja? Kivitelezési lehetőségek Laminált ajtó Laminált tele ajtó - Solid Laminált intarziás ajtó - Unit Laminált fémintarziás ajtó - Linea Laminált többszínű

Részletesebben

GALANT TERVEZÉS BÚTORÁPOLÁS BIZTONSÁG

GALANT TERVEZÉS BÚTORÁPOLÁS BIZTONSÁG GALANT TERVEZÉS Olle Lundberg BÚTORÁPOLÁS Nedves ronggyal töröld át, majd egy tiszta ruhával töröld szárazra. BIZTONSÁG Az edzettüveggel óvatosan kel bánni. A sérült szélek, vagy a karcolt felszín hirtelen

Részletesebben

A mikroszkóp új dimenziókat nyit

A mikroszkóp új dimenziókat nyit A mikroszkóp új dimenziókat nyit DNT Fogászat ENT Fül-orr gégészet GN Nőgyógyászat OPH Szemészet since 78 a látás hatalma Megbízhatóság, egyszerű használat, gazdaságosság és kiváló formatervezés www.labomed.hu

Részletesebben

Soproni bemutatóterem, mintabútorok

Soproni bemutatóterem, mintabútorok Soproni bemutatóterem, mintabútorok 1. SITAG PRIME alulábas vezetői asztal 1 db Asztallap: pácolt tölgy furnér bőr rátéttel Váz: eloxált alu Méretek (H Sz M): 180 100 75 cm Cikkszám: T-PI18100R Ár: 410.000,-

Részletesebben

Geberit vizelderendszer. Minden igénynek megfelel

Geberit vizelderendszer. Minden igénynek megfelel Geberit vizelderendszer Minden igénynek megfelel Előnyök egy kézből A Geberit vizelderendszert rugalmasság jellemzi: tökéletes megoldást nyújt bármely kívánság vagy építési helyzet esetén. A teljes körű

Részletesebben

Aries irodai bútorcsalád

Aries irodai bútorcsalád Aries irodai bútorcsalád Érvényes: 2011. június 15.-től visszavonásig A bútorcsalád rövid bemutatása Az ARIES, és az ARIES PLUSZ az operatív és vezetői munkahelyek változatos berendezését egyaránt lehetővé

Részletesebben

Traffic szeretjük a várost!

Traffic szeretjük a várost! szeretjük a várost! elnevezésű új fürdőszobacsalád divatos városi dizájnnal és nagyfokú funkcionalitással bír. A könnyed négyszögek, a formák játéka, a lágy vonalak és a vékony élek - ez rendkívül kényelmes

Részletesebben

KoskiDekor Elegáns és stabil

KoskiDekor Elegáns és stabil Csak a fantázia szab határt... 2016/2. szám Belsőépítészeti tervezőknek, kivitelezőknek és bútorgyártóknak KoskiDekor Elegáns és stabil Dekoratív, mutatós nyír rétegelt lemez, színes, áttetsző, a fa erezetességét

Részletesebben

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET Fali polcok

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET Fali polcok VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET Fali ok BIZTONSÁG Az egyes faltípusokhoz más-más rögzítő alkatrész szükséges, ezért ezeket A megfelelő rögzítő csavarok kiválasztásához szakembertől kérj segítséget. JÓ TUDNI! A ok maximális

Részletesebben

A professzionalizmusnak számtalan területe van. A mi feladatunk a professzionális és idôtálló munkahelyi berendezések biztosítása.

A professzionalizmusnak számtalan területe van. A mi feladatunk a professzionális és idôtálló munkahelyi berendezések biztosítása. 46.200 Ft + ÁFA 31.800 Ft + ÁFA A professzionalizmusnak számtalan területe van. A mi feladatunk a professzionális és idôtálló munkahelyi berendezések biztosítása. 34.300 Ft + ÁFA 42.000 Ft + ÁFA 16.100

Részletesebben

Az Ön ízlése egyedi. Tervező. A Hörmann szekcionált kapuk is azok

Az Ön ízlése egyedi. Tervező. A Hörmann szekcionált kapuk is azok Tervező A kapu- és ajtókonfigurátorral kényelmesen, otthon a számítógép előtt ülve virtuálisan kipróbálhatja a termékeket és azok kialakítási lehetőségeit. A Hörmann kapu- és ajtókonfigurátor az alábbi

Részletesebben

IVAR VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET. Tárolórendszer

IVAR VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET. Tárolórendszer VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET IVAR Tárolórendszer HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Tartós és könnyen tisztán tartható felületet kapsz, ha lekezeled olajjal, méhviasszal, lakkal, festékkel vagy páccal. KÖRNYEZET Újrafelhasználható

Részletesebben

ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK 2018

ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK 2018 ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK 2018 Az újház Centrum 20 éve kiemelkedő szereplője a magyar építőanyag kereskedelemnek. Meghatározó, magyar tulajdonú, országos építőanyag kereskedelmi hálózatként széles választékkal

Részletesebben

Azoknak, akik munkájuk során legyőzik az akadályokat.

Azoknak, akik munkájuk során legyőzik az akadályokat. Konstantin Schmidt, Kereskedelmi igazgató Azoknak, akik munkájuk során legyőzik az akadályokat. Egy ZARGES koffer amely tökéletes megjelenésű, elegáns és strapabíró Annyira híres. Annyira elegáns. Az új

Részletesebben

H i d r o m a s s z á z s m e d e n c é k. A pihenés. oázisa.

H i d r o m a s s z á z s m e d e n c é k. A pihenés. oázisa. H i d r o m a s s z á z s m e d e n c é k A pihenés oázisa Az Ön új kedvenc kikapcsolódása softub HidromAsszázs medencék A SOFTUB medencék azért készültek, hogy Önnek gondtalan pihenést biztosítsanak,

Részletesebben

Csak a fantázia szab határt...

Csak a fantázia szab határt... Csak a fantázia szab határt... 2014/1. szám Belsőépítészeti tervezőknek, kivitelezőknek és bútorgyártóknak Különleges színfurnérozott MDF lapok Csomós tölgy fűrészelt felülettel Csomómentes tölgy fűrészelt

Részletesebben

Fekete LN-10. Szélességük 40 cm-től 160 cm-ig 20 centiméterenként

Fekete LN-10. Szélességük 40 cm-től 160 cm-ig 20 centiméterenként KÓD LN-08 KÉP/MÉET 800-2000x800x25 mm LEÍÁS SZÍNEK LN-10 80 cm mély asztallapok LN-12 LN-14 Szélességük 80 cm-től 200 cm-ig 20 centiméterenként LN-16 nő 120 cm-es hossztól felfelé a hosszú LN-18 oldalnál

Részletesebben

studio A fa/alumínium, műanyag/alumínium és műanyag alapanyagú studio ablakok mindegyikét megtalálja a studio Komfort résznél.

studio A fa/alumínium, műanyag/alumínium és műanyag alapanyagú studio ablakok mindegyikét megtalálja a studio Komfort résznél. 12 I 1 studio studio IDEÁLIS AZ EGYEDISÉGET KERESŐKNEK A studio ablakok letisztult formavilága és visszafogott designja tökéletesen illeszkedik az épület architektúrájába. A főként síkban futó termékek

Részletesebben

Life! időtállóan modern

Life! időtállóan modern időtállóan modern A Life! termékcsalád lágyan geometrikus felfogásával illeszkedik a dizájn irányzatba a szigorú geometrikus elemek és érzelmeket inspiráló organikus formák tetszetős összekapcsolása tökéletes

Részletesebben

icon A termékek és terek harmóniája

icon A termékek és terek harmóniája A termékek és terek harmóniája Az Icon sorozat innovatív és nem mindennapi. 12 típusú mosdót kínál egészen 120 cm szélességig, bútorokkal álló szekrényektől egészen a polcok elhelyezéséig ideális a modern

Részletesebben

Rekord modern formák vonzó áron

Rekord modern formák vonzó áron modern formák vonzó áron A termékcsalád frissességet, eredetiséget és korszerűséget hoz fürdőszobájába. Az egyszerű, univerzális stílus biztosítja a sokoldalú felhasználását. A mély mosdótál segítségével

Részletesebben

CE-FE 80-3F-FA 2 DB 3 DB 85-1C/3F-FÉ. Bükk színazonos BÜ BÜ BÜ BÜ BÜ. Bükk - Fekete BÜ-FE BÜ FE FE BÜ. Világos dió színazonos VD VD VD VD VD

CE-FE 80-3F-FA 2 DB 3 DB 85-1C/3F-FÉ. Bükk színazonos BÜ BÜ BÜ BÜ BÜ. Bükk - Fekete BÜ-FE BÜ FE FE BÜ. Világos dió színazonos VD VD VD VD VD Té '96 Bt. Irodabútor és Irodaszék Stúdió 6000 Kecskemét, Géza fejedelem krt. 51. Telefon: 76/417-732; Fax: 76/506-897 E-mail: info@te96bt.hu KONTÉNEREK A konténerek méretbeli kialakítása lehetõvé teszi,

Részletesebben

KVARTAL Függöny- és lapfüggöny felfüggesztő rendszer

KVARTAL Függöny- és lapfüggöny felfüggesztő rendszer ELEMJEGYZÉK KVARTAL Függöny- és lapfüggöny felfüggesztő rendszer JÓ TUDNI Győződj meg arról, hogy a kiválasztott csavarok/ szerelvények megfelelnek annak a faltípusnak, amelyben használod majd őket. Felszerelhető

Részletesebben

Összeállítási példák Postforming termékek, kiegészítők 6.3

Összeállítási példák Postforming termékek, kiegészítők 6.3 Összeállítási példák Postforming termékek, kiegészítők.3 Az asztallábak és tartozékaik segítségével számos összeállítási lehetőség közül választhatunk, melyekből a mellékelt ábrák nyújtanak ízelítőt. Postforming

Részletesebben

veron kellemesebb élet az irodában

veron kellemesebb élet az irodában veron kellemesebb élet az irodában Kellemesebb élet az irodában: modern, emocionális, sokoldalú. A purizmus vége A munka világának technicizálódása mindennapos. Természetessé vált a PC, a mobil telefon

Részletesebben

Billy BIZTONSÁG. Design and Quality IKEA of Sweden

Billy BIZTONSÁG. Design and Quality IKEA of Sweden Billy BIZTONSÁG A bútort a mellékelt biztonsági konzollal a falhoz kell rögzíteni. Különböző típusú falakhoz különböző rögzítőket ajánlunk. Használd a fal típusának megfelelő rögzítőket, amiket külön vásárolhatsz

Részletesebben

ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK 2018

ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK 2018 ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK 2018 Az újház Centrum 20 éve kiemelkedő szereplője a magyar építőanyag kereskedelemnek. Meghatározó, magyar tulajdonú, országos építőanyag kereskedelmi hálózatként széles választékkal

Részletesebben

DOMINO dübelező rendszer

DOMINO dübelező rendszer A termékek és alkalmazások áttekintése 176 DOMINO dübelmarók DF 500, DF 700 178 Tartozékok és fogyóanyagok A Festool rendszer 180 www.festool.hu 175 A termékek és alkalmazások áttekintése oldal 178 179

Részletesebben

icon xs kisméretű fürdőszobákba

icon xs kisméretű fürdőszobákba kisméretű fürdőszobákba Még a kisméretű vagy vendégfürdőszobák esetén sem kell kompromisszumokat kötni a design szempontjából. Az Icon XS termékcsalád követi az Icon termékek tiszta vonalait, kisebb térhez

Részletesebben

Irodabútor rendszerek Tartalomjegyzék 6.1

Irodabútor rendszerek Tartalomjegyzék 6.1 Irodabútor rendszerek Tartalomjegyzék.1.3 Összeállítási példák.4 Postforming termékek, kiegészítôk.5 Irodabútor asztallábak. Asztalláb tartozékok.7 Irodabútor asztalláb kör keresztmetszetû kötôvel.8 Irodabútor

Részletesebben