KÖSSÜNK EGY JÓ ALKUT!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "KÖSSÜNK EGY JÓ ALKUT!"

Átírás

1 KÖSSÜNK EGY JÓ ALKUT!

2 TISZTELT PARTNERÜNK! Szeretnénk megmutatni Önnek és vállalkozásának, hogy van egy olyan sikerhez és vevőbővítéshez vezető út, amely a legrövidebb idő alatt tudja garantálni a mérhető eredményt, valamint a konkrét vásárlói szám növekedést. Megtudhatja hogyan válhat a sikerhez vezető út tagjává, amennyiben minket választ. ÍME, MIÉRT A DIAMOND DEAL KFT. A MEGFELELŐ VÁLASZTÁS ÖN ÉS CÉGE SZÁMÁRA! Biztosan tapasztalta már, hogy ugyan jól megy a vállalkozása, de lehetne még jobb. Azonban hiába fektetett be különböző marketing és reklám költségekbe, ez mégsem hozta vissza az árát. Azt is észrevehette, hogy ugyan a konkurenciája valamiben gyengébb, mint az Ön vállalkozása, de ő mégis sokkal nagyobb vevő-körrel rendelkezik. Keresi a választ, hogy miben lehetne úgy fejleszteni, hogy cége nagyobb forgalmat, nagyobb bevételt hozzon, de mégis az erre fordított összeg megtérüljön és garantáltan sikeres eredményt hozzon. Ön, mint cégvezető, biztosan tapasztalta már, hogy naponta akár 20 órát is képes dolgozni, de valamikor még ez sem elég, és tovább keresi a választ, hogy miért van ez így? A diamond deal csapata segít önnek, de leginkább a vállalkozásának, hogy választ találjon a kérdéseire, emellett bővítse a vásárlói kört, anélkül, hogy ez plusz idejébe vagy külön pénzráfordításába kerülne. A DiamondDeal.hu egy közösségi vásárló oldal, amely internetes szolgáltatás és termék közvetítéssel foglalkozik. Az internetes kereskedői portálunk lehetővé teszi, hogy akár több százezer potenciális ügyfélhez sikeresen eljusson az Ön szolgáltatás vagy termék reklámja, úgy hogy ezért nem kell plusz időt, vagy külön anyagi ráfordítást belefektetnie. A Diamond Deal Kft. több százezres vásárlói adatbázissal rendelkezik az ország egész területéről, amely segíthet Önnek, hogy vállalkozását jobban megismerjék és természetesen szolgáltatását vagy termékét megvásárolják és igénybe vegyék azt meghatározott időn belül.

3 HOGYAN MŰKÖDIK EZ AZ ÜZLET? A Diamond Deal Kft. képviselője megkeresi az Ön vállalkozását, vagyis házhoz megyünk egy előre megbeszélt időpontban, teljesen díjmentesen. A képviselőnk teljes mértékben információt nyújt Önnek és vállalkozásának, hogy mit és, hogyan tehet rövid időn belül, hogy garantáltan növelje forgalmát és vevői létszámát. Nekünk nem kell szakszerűen megírt marketing ajánlat, mert Önnek elég csak a szolgáltatást kiválasztania az adott feltételekkel, a többit a profi marketing csapatunk elintézi. Vagyis ez már a második díjmentes szolgáltatásunk, amit Önnek nyújtunk rövid időn belül. A mi feltételünk az, hogy Önnek az adott szolgáltatását, legalább 50%-os kedvezménnyel kell nyújtania, a termékeket pedig legalább 30%-os kedvezménnyel kell nyújtania a leendő vásárlók felé. Minél nagyobb kedvezményt nyújt szolgáltatásából, annál nagyobb vásárlói számmal kalkulálhat. Mivel egy %-os ajánlatnál a vásárlói szám sokszorozódik. A kedvezményes ajánlatot a Diamond Deal Kft. meghirdeti az internetes portálján, a weboldalon eladásra. A kérésünk az, hogy ragaszkodjon a céljához és tartsa szem előtt, hogy növelni szeretné a fogyasztói körét, így mindenképp a cél: TÖBB SZÁZ, VAGY AKÁR EZER ÚJ VÁSÁRLÓ AZ ÖN ÜZLETÉBEN! A vásárlók megszerzéséhez Önnek kell nyújtania egy minőségi szolgáltatást, vagy terméket, amivel elégedetté teheti a leendő új, több száz, vagy akár ezer vásárlót. Akik a későbbiekben már eredeti áron veszik igénybe az Ön szolgáltatásait. A leendő vásárlók a weboldalon láthatják az ajánlatát, amit Ön legalább szolgáltatásnál 50%-os, terméknél minimum 30%-os kedvezménnyel nyújt nekik. Természetesen az ajánlathoz részletes leírást is mellékelünk, amit az Önnel egyeztetett feltételek alapján határozunk meg. A feltételek tartalmazzák a szolgáltatás fajtáját és igénybe vételéhez szükséges feltételeket, információkat. AZ AJÁNLATÁT TÖBB SZÁZEZER POTENCIÁLIS VEVŐHÖZ JUTTATJUK EL, AKIK KÖZVETLENÜL LÁTHATJÁK AZ ÖN REKLÁMJÁT!

4 MIT HIRDETHET NÁLUNK, VAGY A DIAMONDDEAL WEBOLDALÁN? Lehet vendéglátás, étel, ital, szépségápolás, wellness, sport, szabadidős tevékenység, kultúra, szórakozás, utazás, egészség vagy más szolgáltató iparhoz kapcsolódó tevékenységek és termékek. MIVEL KELL RENDELKEZNIE AZ ÖN VÁLLALKOZÁSÁNAK? A megadott feltételek alapján nyújtsa azt a szolgáltatást és minőséget, ami az ajánlatban szerepel. Ön határozza meg, hogy milyen szolgáltatást, vagy terméket tud nyújtani a vásárlók felé. Megszabhatja, hogy amennyiben szükséges, a vásárlók csak előzetes bejelentkezés alapján vegyék igénybe a szolgáltatást. Vagy a meghirdetett ajánlat más akciókkal nem vonható össze. Így elkerülheti az esetleges hely kapacitásának túlzsúfoltságát és az esetleges vevői elégedetlenségeket. AZ AJÁNLAT MINŐSÉGE Az ajánlat minősége nem térhet el a megállapodott feltételektől. A kedvezményes ajánlatot megvásárló vendégeknek is biztosítani kell a megfelelő minőséget! Hiszen az a célunk, hogy ezek a vásárlók a későbbiekben is visszatérjenek Önhöz, és eredeti áron vegyék igénybe az Ön szolgáltatásait! AZ AJÁNLAT EGYEDI FELTÉTELEKHEZ VAN KÖTVE Megszabhatja, hogy az ajánlatot hány vásárlónak kell megvásárolnia ahhoz, hogy az ajánlat érvényes legyen. Tehát az ajánlat minimum vásárlói számhoz van kikötve. Azonban az árérzékenység miatt ezt is javasolt az ajánlat értékéhez megfelelően igazítani! AZ AJÁNLAT ÉRVÉNYESSÉGE Azt is meghatározhatja hogy, a vásárlók meddig vehetik igénybe az Ön ajánlatát, de minimum 3 hónap a javasolt. Javaslatunk 3-12 hónap érvényességi idő, mivel a vevői létszám több száz is lehet, ezért ennek a kapacitásnak megfelelő kiszolgálási idő ajánlatos.

5 AZ AJÁNLAT KEDVEZMÉNYÉNEK MEGSZABÁSA Minden ajánlat feltétele, hogy szolgáltatásnál az 50%-os kedvezményt, termékeknél pedig minimum 30%-os kedvezményt minden esetben biztosítani kell a vásárló felé. Természetesen minél nagyobb a kedvezmény, annál vonzóbb az ajánlat, így magasabb kedvezménnyel több vendéget és potenciális vásárlót csábíthat üzletébe. ÖSSZEGZÉS: Az ajánlatot a mi tanácsadónk segítségével Ön kiválasztja és közösen megbeszélik a felhasználási feltételeket. Az egyedi feltételek az érvényességi időt, a szolgáltatás milyenségét, helyét és idejét is tartalmazzák. Így az ajánlat meghirdetése és igénybe vétele is közös megállapodás során születik meg és válik valóra. INTERNETES KERESKEDLEM ELŐNYÖS OLDALAI Érdekességképpen csak megemlítjük, hogy hazánkban az internetes kereskedelem mutatja a legnövekvőbb tendenciát, évi több ezer új internetes vásárlót jegyeznek fel. Ez a leggyorsabb, leghatásosabb és a legkényelmesebb lehetőség arra, hogy ajánlatát eljuttassa a megfelelő vásárlói körhöz. Hazánkban az internettel rendelkezők száma, több, mint 4 órát tölt el naponta internetezéssel, és ez a szám is évről évre növekvő tendenciát mutat. A vásárlók amint az internetre lépnek, megkapják közvetlenül az Ön ajánlatát, ahol azonnal, könnyen és gyorsan megvásárolhatják azt. A weboldalunk mind a vevőknek, mind pedig Önnek segítséget nyújt, így végig követheti ajánlatát, hogy hány vásárlója van. Ne felejtse, minél nagyobb kedvezményt biztosít a vásárlók számára, annál nagyobb vevői szám növekedése lehet!

6 "FOGLALÓ"-VAL TÖRTÉNŐ VÁSÁRLÁS egy további nagyszerű lehetőség a Partnernek és a Vásárlónak is! Egy minden téren még kedvezőbb vásárlási lehetőség. A lehetőség előnyei fantasztikusak Önnek, és a vásárlóknak egyaránt! A DiamondDeal oldalon a Foglaló ikonnal jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetni, csupán annak 10-30%-át! Így nem marad le senki a kedvenc ajánlatáról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetni! Mivel a különbözetet beváltáskor kell kifizetni a Szolgáltatónak, a vásárló felhasználhat többféle fizetési lehetőséget is, amit a Szolgáltató elfogad. (pl. Szép Kártya, Egészség Kártya, Étkezési utalvány, stb.) Így a Vásárló cafetériában összegyűjtött pénze akár kétszer annyit is érhet, hiszen ha kedvezményes kupont vásárol belőle, még több szolgáltatást vagy más akciós lehetőséget igénybe tud venni belőle! MEGTÖRTÉNT A VÁSÁRLÁS A VEVŐK RÉSZÉRŐL, MI KÖVETKEZIK EZUTÁN? A vásárlók tőlünk egyedi kóddal ellátott kupont fognak kapni a vásárlásukért. Ezt a kupont nekik csak ki kell nyomtatni vagy a kupon kódot kiírni és ezzel fognak az Ön üzletébe eljutni. A vásárlók a megadott feltételek alapján elmennek az Ön üzletébe és beváltják a kuponokat, vagyis ezt használják fizető eszköznek. Ön pedig azt a szolgáltatást és minőséget nyújtja nekik, amit megígért az ajánlatban. Fontos, hogy mindig tartsa szem előtt, hogy ezek az emberek új, potenciális vásárlók az Ön üzletében és amennyiben a kedvezményes ajánlat megfelelő minőségű és elégedettséget vált ki bennük, akkor a jövőben is biztosan számíthat ezekre a vásárlókra már eredeti áron! A vásárlók, mivel személyesen váltják be az Ön üzletében a kupont, láthatják és tapasztalhatják, milyen a szolgáltatás színvonala, a légkör és mindaz amit vállalkozása nyújt nekik, ezért érdemes minél nagyobb elégedettséget elérni náluk. Amennyiben elégedett egy vásárló, akkor a jövőben is számíthat rá, valamint pozitív szájról-szájra terjedő visszajelzésre is számíthat tőle. Továbbá a közösségi vásárló oldalunkon lehetőség van a vásárlók részére a közösséggel megosztani a tapasztalataikat, élményüket az Ön szolgáltatásával kapcsolatosan, így elégedettség esetén ez még nagyobb reklám Önnek.

7 AZ AJÁNLATON TÚLI VÁSÁRLÓI IGÉNY Amennyiben a kuponnal rendelkező vásárló, az ajánlaton túl is szeretne más szolgáltatásokat igénybe venni, azt a szolgáltató felé jeleznie kell, illetve annak az árbevétele már a szolgáltatót illeti meg teljes mértékben. Így, ha a vásárló úgy dönt, akár már a helyszínen is több bevételt is hozhat Önnek, mint amire számított. Önnek nincs más dolga, csak gyűjtse a kuponokat vagy a kupon kódokat és nyújtsa a szolgáltatást, amit megígért a vásárlóknak. FOGLALJUK ÖSSZE, HOGY EDDIG MIT SIKERÜLT ELÉRNÜNK: Megkerestük az Ön vállalkozását, hogy még sikeresebbé tegyük. Képviselőnk házhoz ment, hogy az Ön kényelmét szolgálja és segítse kiválasztani a megfelelő ajánlatot. Az ajánlatát a profi marketingeseink megfelelő hirdetési formába készítik elő. Meghirdetjük ajánlatát több százezer potenciális vásárlónak. Több tíz, száz vagy akár ezer új vásárlót szereztünk Önnek. MINDEZT UGYE EDDIG DÍJMENTESEN KAPTA TŐLÜNK, azzal a feltétellel, hogy szolgáltatásnál az 50%-os kedvezménnyel, termékeknél pedig minimum 30%-os kedvezménnyel hirdesse nálunk ajánlatát, valamint garantálja azt a minőséget és szolgáltatás nyújtást, amit megígért a vásárlóknak. TERMÉSZETESEN, HA IGÉNYBE VESZI A FOGLALÓVAL történő vásárlási lehetőséget, akkor a foglaló mértékét a jutalék összegével tesszük azonossá, így ezeknél a vásárlásoknál már nem utalunk összeget Önnek, viszont jutalék számlát minden kuponról kiállítunk Partnerünknek, melyet költségként el tud számolni.

8 MIT KÉR CSERÉBE A DIAMOND DEAL KFT? Vagyis, még egyszer összefoglalva, szerzünk Önnek és vállalkozásának több száz új vásárlót, akik tényleg megveszik a szolgáltatását vagy termékét és valóban eljutnak Önhöz. Mi jutalékot kérünk a ténylegesen megvásárolt kuponok akciós árából. Ezért garantálunk Önnek új vevőket, nagyobb forgalmat, ingyen reklámot több százezer embernek, cserébe pedig csak az eladott kuponok után számítjuk fel a jutalékot, mely mértékét a Jutalék táblázatban foglaljuk össze. Ha a vásárlás teljes áron történik akkor Önnek nincs más dolga, csak gyűjtse a leadott kuponokat kupon kódokat. Azokat elektronikusan, vagy személyesen is át tudja adni nekünk, részenként, vagy összeségében. A leadott kuponok után, a jutalékot levonva megkapja a bevételét. Mi garantáljuk Önnek, hogy a leadott kuponokat leadminisztráljuk és minden hónap első hétfőjén megkapja az utánuk járó bevételt a bankszámlájára, vagy készpénzben! TÉRJÜNK VISSZA AHHOZ A PONTHOZ, hogy Önnek az volt a célja, hogy sok új vásárló ismerje meg a szolgáltatását, valamint igénybe is vegye azt. Mi teljesítettük és elértük a célját, úgy hogy garantált számú vevőt hoztunk üzletébe. Ahelyett, hogy hatástalan reklámokba fektetne bele, amik több százezer vagy akár több millió forintnyi kiadást jelentenének a számára, mi biztosat ajánlunk. A MI FIZETSÉGÜNK IS CSAK AKKOR LESZ BIZTOS, HA AZ ÖN ÜZLETÉBE ÚJ VÁSÁRLÓKAT HOZUNK. TEHÁT EZ FIX ÉS GARANTÁLT REKLÁM AZ ÖN VÁLLALKOZÁSÁNAK! A DIAMOND DEAL KFT. JUTALÉKTÁBLÁZATA (BRUTTÓ) KEDVEZMÉNYES KUPON ÁR Ft alatt Ft fölött Termékek 25% 21% KEDVEZMÉNYES KUPON ÁR Ft alatt Ft fölött Utazás/Szállás 15% 12% KEDVEZMÉNYES KUPON ÁR Szolgáltatás Étel, ital 28% 21%

9 Mi olyan vállalkozásokat keresünk, amiket sikeresnek látunk, gyémánt kategóriába soroljuk őket. Segítünk értékesre csiszolni vállalkozását, hogy ragyoghasson és sokan megismerjék LEGYEN A PARTNERÜNK ÉS KÖSSÜNK EGY JÓ ALKUT! ELÉRHETŐSÉGEINK DIAMOND DEAL KFT Ócsa, Bem József u / / info@diamonddeal.hu Adószám: Cgj.szm.: Bsz.:

Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása

Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása 2012. Augusztus 7. Mai témák Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása Szöveges információk Matek A kereskedő

Részletesebben

EURO DISCOUNT CLUB MAGYARORSZÁG LEGNAGYOBB KEDVEZMÉNYKÁRTYA RENDSZERE

EURO DISCOUNT CLUB MAGYARORSZÁG LEGNAGYOBB KEDVEZMÉNYKÁRTYA RENDSZERE EURO DISCOUNT CLUB MAGYARORSZÁG LEGNAGYOBB KEDVEZMÉNYKÁRTYA RENDSZERE 2016 ELFOGADÓHELYKÉNT AZ ELFOGADÓHELYEK SZÁMOS ÚJ VÁSÁRLÓHOZ JUTHATNAK, HISZEN AZ ÁLLANDÓ, ÁTLAGOSAN 11,4 SZÁZALÉKOS KEDVEZMÉNYT MINDEN

Részletesebben

Miről lesz szó? Az Előnyök Házáról, az utalványokról, és mindenről, ami

Miről lesz szó? Az Előnyök Házáról, az utalványokról, és mindenről, ami Miről lesz szó? Az Előnyök Házáról, az utalványokról, és mindenről, ami Puebla Előnyök Háza Szövetkezet Magyar cég, magyar igényekre szabva 5 sikeres év 32 fajta utalvány Saját utalványtőzsde 14.000 elfogadóhely

Részletesebben

Marketing Terv. Út a sikerhez! A Te utad!

Marketing Terv. Út a sikerhez! A Te utad! Marketing Terv Út a sikerhez! A Te utad! Marketing Terv Termékek kategóriája Természetes termékek wellness / egészség / szépség Háztartási cikkek és tisztítószerek Független márkák egy helyen Marketing

Részletesebben

Webáruház elemzés. Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást?

Webáruház elemzés. Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást? Webáruház elemzés Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást? Tudatos e-kereskedelem (üzleti terv tervezés profi kivitelezés / mérés tesztelés elemzés optimalizálás) Internetes vásárlás támogatása, népszerűsítése,

Részletesebben

Az internet hatása a turizmusra (e-turizmus)

Az internet hatása a turizmusra (e-turizmus) Az internet hatása a turizmusra (e-turizmus) 2018. 11. 08. A IKT általános szerepe 2001-ben már több, mint 400 millióan rendelkeztek internet hozzáféréssel világszerte Az internet hatással van a vállalatok

Részletesebben

Megbízási szerződés. név: (adószám:. ) cím: (céges kapcsolat tartó:..)

Megbízási szerződés. név: (adószám:. ) cím: (céges kapcsolat tartó:..) Megbízási szerződés A szerződést kötő felek, egyrészről: Név: Metz István ev. Székhely: 7130. Tolna, Deák F. u. 69. Adószám: 74358302-1-37 Nemzetközi adószám: HU74358302 Nyilvántartási szám: 39417096 Bankszámlaszám:

Részletesebben

Mindezt kedvezményes áron, ami csak a MERCADO CARD ügyfelei számára elérhetőek!

Mindezt kedvezményes áron, ami csak a MERCADO CARD ügyfelei számára elérhetőek! BEMUTATKOZUNK A Mercado Card egy saját klubkártya rendszeren alapuló kedvezményes szolgáltatás csomagot biztosít ügyfelei számára. Mostantól elég egy kártyát megvásárolnia ahhoz, hogy egyszerre többféle

Részletesebben

Miért érdemes csatlakozni?

Miért érdemes csatlakozni? Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: A karácsonyi vásárlás nem gyerekjáték. De mi azzá tesszük, hogy több időt tölthess szeretteiddel! Koncepció Tavalyi évben először

Részletesebben

Mit nyer a Tipzone használatával?

Mit nyer a Tipzone használatával? Ha jelen van vállalkozása a tipzone.hu oldalon, akkor üzlete vagy szolgáltatása népszerűsítéséhez kap korszerű internetes kelléket. A Tipzone modern közösségi funkciókkal is rendelkező, értékesítést támogató

Részletesebben

A NASGO 2014.02.12.-én indult el világhódító útjára.

A NASGO 2014.02.12.-én indult el világhódító útjára. Termék: NASGO virtuális tőzsdei stratégiai kereskedési szoftver. NASGO interneten elérhető egyedülálló tőzsdei kereskedő program. Működése megegyezik az igazi tőzsdén alkalmazott eljárásokkal és alkalmazott

Részletesebben

Üzleti Lehetőség: Üdülési Franchise Üzemeltetők Részére

Üzleti Lehetőség: Üdülési Franchise Üzemeltetők Részére Üzleti Lehetőség: Üdülési Franchise Üzemeltetők Részére Egy befektetési lehetőség, amelyben befektetése egy év alatt nem csak megtérül, hanem évről évre megsokszorozódik! A Holiday Magyar Country Club

Részletesebben

Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja:

Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: Koncepció Az őszi Internetes Vásárlás Napja az e-kereskedők és az online vásárlók közös mozgalma, immár 7. éve. Most közösen

Részletesebben

SZOLGÁLTATÁSOK ÉTEL ÉS ITAL EGÉSZSÉG KIKAPCSOLÓDÁS SZÉPSÉG

SZOLGÁLTATÁSOK ÉTEL ÉS ITAL EGÉSZSÉG KIKAPCSOLÓDÁS SZÉPSÉG SZOLGÁLTATÁSOK ÉTEL ÉS ITAL EGÉSZSÉG KIKAPCSOLÓDÁS SZÉPSÉG Facebook https://www.facebook.com/maikupon 1 - Cégünk tevékenysége A MaiKupon egy közösségi vásárlással foglalkozó lendületesen fejlődő promóciós

Részletesebben

ÖT FOGYASZTÓI JOG, AMIT JÓ, HA ISMER

ÖT FOGYASZTÓI JOG, AMIT JÓ, HA ISMER ÖT FOGYASZTÓI JOG, AMIT JÓ, HA ISMER Vásárlás előtt ismerje meg a jogait! Vásárlóként, amikor egy termékért vagy szolgáltatásért fizet akár online, akár egy boltban, saját országában vagy bárhol az EU-ban,

Részletesebben

DiamondDeal Médiaajánlat

DiamondDeal Médiaajánlat DiamondDeal Médiaajánlat Tartalomjegyzék Miért hirdessen a DiamondDeal-en? 2 Általános banner méretek Leaderboard, Super Leaderboard Full banner, Medium rectangle Skyscraper Full banner, Medium rectangle

Részletesebben

Lesz egy saját weboldalunk ahol önmagát kínálja az üzlet. A regisztrációval tagsági jogosultságot szereztünk, Basic csomagnál havi 5$-os

Lesz egy saját weboldalunk ahol önmagát kínálja az üzlet. A regisztrációval tagsági jogosultságot szereztünk, Basic csomagnál havi 5$-os A Freeway To Success hasonlóan gondolkodó vállalkozók csapata, amely azért működik együtt, hogy tagjainak biztosítsa a vagyonteremtéshez szükséges eszközöket és információkat. A Freeway To üzlettulajdonosokból,

Részletesebben

MUNKÁLTATÓI FOLYÓSZÁMLÁK, SZÁMLACSOMAGOK.

MUNKÁLTATÓI FOLYÓSZÁMLÁK, SZÁMLACSOMAGOK. Jelen hirdetmény azon munkavállalók által igénybe vehető bankszámla és számlacsomag kondíciókat és egyéb kedvezményeket tartalmazza, akiknek a munkáltatója és az OTP Bank Nyrt. között érvényes együttműködési

Részletesebben

Kupon felhasználási szabályzat

Kupon felhasználási szabályzat Kupon felhasználási szabályzat 1. Fogalom meghatározások Kupon: Kedvezményre jogosító szelvény, melynek felhasználásával a vásárló az azon feltüntetett értékben, árkedvezménnyel vásárolhatja meg a számára

Részletesebben

WebShop-Experts Kft.

WebShop-Experts Kft. WebShop-Experts Kft. Debrecen, 2013 Cím: 4028 Debrecen, Kassai út 129. 3.em. 301-308. Telefon: (+36 1) 234 5011 E-mail: kapcsolat@webshopexperts.hu Web: A füzetben található tartalmak felhasználása nyomtatásban,

Részletesebben

SZÜLETÉSNAPI AJÁNLATOK A MAXCITY LAKBERENDEZÉSI ÁRUHÁZBAN MÁJUS

SZÜLETÉSNAPI AJÁNLATOK A MAXCITY LAKBERENDEZÉSI ÁRUHÁZBAN MÁJUS SZÜLETÉSNAPI AJÁNLATOK A MAXCITY LAKBERENDEZÉSI ÁRUHÁZBAN 2017. MÁJUS 12-14. FOREST burkolat vásárlása esetén Egyedi megrendelések árából APP WC vásárlása esetén Minden ülőgarnitúra rendelése esetén Premium

Részletesebben

Hatályba lépés: június 11.

Hatályba lépés: június 11. Vodafone Magyarország Zrt. Lakossági ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2018. június 11. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Diamond Deal Általános Szerződési Feltételek

Diamond Deal Általános Szerződési Feltételek Diamond Deal Általános Szerződési Feltételek A jelen feltüntetett általános üzleti feltételek, vagyis a továbbiakban a felhasználási feltételek határozzák meg és érvényesek a Diamond Deal Kft. (Székhely:

Részletesebben

amihez mi is szeretnénk hozzájárulni hirdetésünkkel!

amihez mi is szeretnénk hozzájárulni hirdetésünkkel! Tisztelt Leendő Partnerünk, Hirdetőnk! Sikeres 3,5 évet tudhatunk magunk mögött, a pécelinfo.hu növekvése a mai napig töretlen. A 2009-es induláshoz képest 2011-re már elértük a 40-45 folyamatos péceli

Részletesebben

Digitális szegmensek. Kurucz Imre NRC Marketingkutató

Digitális szegmensek. Kurucz Imre NRC Marketingkutató Digitális szegmensek Kurucz Imre NRC Marketingkutató 20161 május Három szegmens a 15-59 éves lakosságon belül Digitális analfabéták nem használják az internetet, így (szinte) teljesen kívül rekednek a

Részletesebben

Promóció Kis és nagybefektetőknek Érvényes 2014 június 29-ig!

Promóció Kis és nagybefektetőknek Érvényes 2014 június 29-ig! Promóció Kis és nagybefektetőknek Érvényes 2014 június 29-ig! Az iwowwe videokommunikációs cég 25 millió db részvényt bocsájt ki kizárólag üzleti partnerei számára 1$-os garantált árfolyamon! Ez a lukratív

Részletesebben

ÖTLET / VÁLLALKOZÁS VALIDÁLÓ MARKETING KÉRDŐÍV A vállalkozás neve: Gardena Kertészet

ÖTLET / VÁLLALKOZÁS VALIDÁLÓ MARKETING KÉRDŐÍV A vállalkozás neve: Gardena Kertészet ÖTLET / VÁLLALKOZÁS VALIDÁLÓ MARKETING KÉRDŐÍV A vállalkozás neve: Gardena Kertészet I. KÉRDÉS SOR: MINTA Töltsd ki az alábbi táblázatot a jelenlegi gondolataid, tudásanyagod, feltételezéseid alapján.

Részletesebben

Minden egyes embernek befektetési lehetőség. A SkyWay Capital cég Partner Programja

Minden egyes embernek befektetési lehetőség. A SkyWay Capital cég Partner Programja Minden egyes embernek befektetési lehetőség A SkyWay Capital cég Partner Programja A SkyWay Capital cég Partner Programja - a gyors és növekvő jövedelemhez jutást, valamint a bizalmi és a kölcsönösen előnyös

Részletesebben

Bruttó vagy nettó árat kell az online shopban kínált termék vonatkozásában feltüntetni?

Bruttó vagy nettó árat kell az online shopban kínált termék vonatkozásában feltüntetni? Bruttó vagy nettó árat kell az online shopban kínált termék vonatkozásában feltüntetni? Az általános árfeltüntetési szabályoknak megfelelően a webshopban kínált termékek esetében is a fogyasztó által ténylegesen

Részletesebben

Marketing tervezési naptár 2012.

Marketing tervezési naptár 2012. Marketing tanácsadó program kis- és középvállalkozásoknak! Marketing tervezési naptár 2012. A Marketing EXPRESSZ egy marketing szakmai segédanyag, így a leírt példák és gyakorlati ötletek megvalósítása,

Részletesebben

HIRDETMÉNY I. KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI

HIRDETMÉNY I. KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI Jelen hirdetmény a Lakossági Munkáltatói Prémium Plusz, a Lakossági Munkáltatói Bázis Számlára és a Smart számlacsomag kiegészítő kedvezményeire vonatkozik. A számlacsomag vezetését és az azon bonyolított

Részletesebben

E-DiscountGroup Partneri tájékoztató

E-DiscountGroup Partneri tájékoztató E-DiscountGroup Partneri tájékoztató Mi az E-DiscountGroup? Ahhoz, hogy erre választ adhassunk, azt írjuk körül elsőként, hogy mi nem. Ismer nagy kedvezménnyel terméket/szolgáltatást (összességében: ajánlatokat)

Részletesebben

HIRDETMÉNY. a munkáltatói Arany ajánlatról. Érvényes: 2015. július 22-től

HIRDETMÉNY. a munkáltatói Arany ajánlatról. Érvényes: 2015. július 22-től Jelen hirdetmény azon munkavállalók által igénybe vehető bankszámla és számlacsomag kondíciókat és egyéb kedvezményeket tartalmazza, akiknek a munkáltatója és az OTP Bank Nyrt. között érvényes együttműködési

Részletesebben

Csináljunk hűséges vevőket!

Csináljunk hűséges vevőket! Csináljunk hűséges vevőket! AdWords Mennyibe kerül egy új vevő? Persze, vannak kivételek 400 Ft-ért is lehet új vevőt szerezni 1,1%-os konverzió 17 hónap alatt 141 vevő Ebből nem lehet megélni! Mennyibe

Részletesebben

Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja:

Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: Kontakt Répási Erna Neo Interactive Telefon: +36 1 789 5000 Mobil: +36 70 369 0729 E-mail: repasi.erna@neo-interactive.hu www.szabadpentek.hu

Részletesebben

FOREVERGREEN K O M P E N Z Á C I Ó S T E R V

FOREVERGREEN K O M P E N Z Á C I Ó S T E R V FOREVERGREEN K O M P E N Z Á C I Ó S T E R V FOREVERGREEN A ForeverGreen kompenzációs terve egy globális terv, mely az üzletágat vezető 62%-ig fizet ki a jutalékozható volumen után, és több mint 87%-ot

Részletesebben

Árulj te is a Krafty-n!

Árulj te is a Krafty-n! Árulj te is a Krafty-n! A krafty.hu az elso magyar online piactér, ahol a kínálat megválogatott tárgyakból áll. felkutattuk és Összegyujtöttük a legegyedibb, legeredetibb,,,kézmuves vagy kisszériás hazai

Részletesebben

Segédlet és tájékoztató Látogatók részére

Segédlet és tájékoztató Látogatók részére www.arakcio.hu Segédlet és tájékoztató Látogatók részére Tartalomjegyzék OLDAL CÉLJA ÉS RÖVID BEMUTATÁSA...3 NAVIGÁCIÓ...3 PARTNER INFORMÁCIÓ...5 KERESÉS...6 KERESÉS CSAK SZÓRA...6 KERESÉS CSAK MEGYÉRE...7

Részletesebben

MÉDIAAJÁNLAT SZAKEMBEREK SZÁMÁRA. www.szepsegbroker.hu

MÉDIAAJÁNLAT SZAKEMBEREK SZÁMÁRA. www.szepsegbroker.hu MÉDIAAJÁNLAT SZAKEMBEREK SZÁMÁRA www.szepsegbroker.hu Érvényes: 2010. december 31-ig Dr. Szabó Judit Anna Gyógyszerész Szépség Bróker Mobil: 06 30 985 6602 E-mail: szabo.judit@szepsegbroker.hu A SzépségBróker.hu

Részletesebben

OTP SZÉP kártya. Három cafeteria-elem egyetlen e-kártyán, számos új szolgáltatással. Tájékoztató. OTP Pénztárszolgáltató Zrt. 2012.

OTP SZÉP kártya. Három cafeteria-elem egyetlen e-kártyán, számos új szolgáltatással. Tájékoztató. OTP Pénztárszolgáltató Zrt. 2012. OTP SZÉP kártya Három cafeteria-elem egyetlen e-kártyán, számos új szolgáltatással Tájékoztató 2012. Tartalom A SZÉP kártya Az OTP SZÉP kártya eredmények Elfogadási technikák Klasszikusok (POS terminál,

Részletesebben

Shopping Center Network

Shopping Center Network Shopping Center Network Egy lehetőség amivel bárki élhet, amivel bárki elérheti a célját, megvalósíthatja az álmait. Mennyire időszerű ez? Ezt döntse el Ön! Mire vágynak az emberek??? nyaralás új autó

Részletesebben

Mitől jó egy weboldal?

Mitől jó egy weboldal? 1 Mitől jó egy weboldal? Mitől jó egy weboldal? Készítette: Pálinkás Róbert Csatlós Csaba 2 Mitől jó egy weboldal? Ellenőrző lista A Marketingzseni módszer négy lépésből áll (bővebbet a módszerről a www.marketingzseni.hu

Részletesebben

www.family-business.hu VÁSÁRLÓI KLUB FAMILY BUSINESS Ahol a család és az üzlet találkozik!

www.family-business.hu VÁSÁRLÓI KLUB FAMILY BUSINESS Ahol a család és az üzlet találkozik! www.family-business.hu VÁSÁRLÓI KLUB FAMILY BUSINESS Ahol a család és az üzlet találkozik! A Family Business egy 100%-os magyar tulajdonban lévő hálózatos értékesítési rendszer, amely 2001 elején alakult.

Részletesebben

Webes felületi lehetoség. Ügyfélkapu. Beépített CRM

Webes felületi lehetoség. Ügyfélkapu. Beépített CRM Webes felületi lehetoség Ne engedje hogy teendői helyhez kössék! Szoftverünk táblagépen is fut, így üzletkötői akár a helyszínen, elektronikusan vehetnek fel új partnert vagy új rendelést, amellyel nem

Részletesebben

Innováció és növekedés Az elektronikus kereskedelem lehetőségei. Kis Ervin Egon elnök Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért www.szek.

Innováció és növekedés Az elektronikus kereskedelem lehetőségei. Kis Ervin Egon elnök Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért www.szek. Innováció és növekedés Az elektronikus kereskedelem lehetőségei Kis Ervin Egon elnök Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért www.szek.org Üzleti stratégiák gazdasági krízis túléléséhez Rövid távú stratégiák

Részletesebben

5 ok, amiért a válságban még fontosabb a CRM

5 ok, amiért a válságban még fontosabb a CRM 5 ok, amiért a válságban még fontosabb a CRM A válságban nem elég keményebben dolgozni, sokkal okosabban is kell. Vállalkozása a CRM stratégiai alkalmazásával nyereségesebbé válhat és hatékonyabban szolgálja

Részletesebben

Az Erste Bank által meghirdetett Akciós ajánlatok lakossági ügyfelek részére. Közzététel: 2015. augusztus 31. Hatályos: 2015.

Az Erste Bank által meghirdetett Akciós ajánlatok lakossági ügyfelek részére. Közzététel: 2015. augusztus 31. Hatályos: 2015. Az Erste Bank által meghirdetett Akciós ajánlatok lakossági ügyfelek részére Közzététel: 2015. augusztus 31. Hatályos: 2015. szeptember 1-től 1. EgySzámla számlavezetési díjkedvezmény, amennyiben 2015.

Részletesebben

Újradefiniált kereskedelem

Újradefiniált kereskedelem Újradefiniált kereskedelem Magyar Termék Google rendezvény 2017. 03.06. Az előadást és az összefoglalót készítette: Csukás Zsuzsanna FMCG szakértő zsuzsanna.csukas@applause.hu Az előadás tartalma Általános

Részletesebben

Az OTP Bank Nyrt június 3-tól visszavonásig tartó, Otthon hitelkártyához kapcsolódó promóció hivatalos részvételi szabályzata

Az OTP Bank Nyrt június 3-tól visszavonásig tartó, Otthon hitelkártyához kapcsolódó promóció hivatalos részvételi szabályzata Az OTP Bank Nyrt. 2019. június 3-tól visszavonásig tartó, Otthon hitelkártyához kapcsolódó promóció hivatalos részvételi szabályzata 1. Szervező OTP Bank Nyrt. 1051 Budapest Nádor u. 16. Cégjegyzékszám:

Részletesebben

Miért ne lehetne Önnek is egy olyan weboldala, mely naponta tereli Önhöz a potenciális ügyfeleket?

Miért ne lehetne Önnek is egy olyan weboldala, mely naponta tereli Önhöz a potenciális ügyfeleket? Gergely Gábor online marketing tréner Simon László részére Miért ne lehetne Önnek is egy olyan weboldala, mely naponta tereli Önhöz a potenciális ügyfeleket? Itt a megoldás ami... egyszerűen használható,

Részletesebben

Miért érdemes csatlakozni?

Miért érdemes csatlakozni? Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: A karácsonyi vásárlás nem gyerekjáték. De mi azzá tesszük, hogy több időt tölthess szeretteiddel! Koncepció Az Internetes Vásárlás

Részletesebben

I. MUNKÁLTATÓI FOLYÓSZÁMLÁK, SZÁMLACSOMAGOK.

I. MUNKÁLTATÓI FOLYÓSZÁMLÁK, SZÁMLACSOMAGOK. Jelen hirdetmény azon szakszervezeti tag ügyfelek által igénybe vehető bankszámla és számlacsomag kondíciókat és egyéb kedvezményeket tartalmazza, akiknek a szakszervezete és az OTP Bank Nyrt. között érvényes

Részletesebben

Az Erste Bank által meghirdetett Akciós ajánlatok lakossági ügyfelek részére. Közzététel: 2015. július 30. Hatályos: 2015.

Az Erste Bank által meghirdetett Akciós ajánlatok lakossági ügyfelek részére. Közzététel: 2015. július 30. Hatályos: 2015. Az Erste Bank által meghirdetett Akciós ajánlatok lakossági ügyfelek részére Közzététel: 2015. július 30. Hatályos: 2015. július 31-től 1. EgySzámla számlavezetési díjkedvezmény, amennyiben 2015. július

Részletesebben

Remek szemléltetőeszköz a turisztikai szolgáltatások bemutatására: elsődleges információforrásként szolgál a turisták számára a helyi kínálatról

Remek szemléltetőeszköz a turisztikai szolgáltatások bemutatására: elsődleges információforrásként szolgál a turisták számára a helyi kínálatról térképek BUSINESSMAPS by a TURIZMUSBAN A látványos és pontos térképek alapvető kellékei a turisztikai szolgáltatásoknak. Tartalmazzák a látogatók számára elengedhetetlen információkat: látnivalókat, fontos

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) 1. Általános szabályok

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) 1. Általános szabályok Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) 1. Általános szabályok 1.1. A jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) kifejezett eltérő írásos megállapodás hiányában a Gali Renáta egyéni vállalkozó 7570 Barcs,

Részletesebben

Értékcsomag: Gyakran Ismételt Kérdések

Értékcsomag: Gyakran Ismételt Kérdések Értékcsomag: Gyakran Ismételt Kérdések 1. Mit tartalmaz az értékcsomag? - Az Ön által kiválasztott elő fizetési idő szak korlátlan hozzáférést biztosít több száz vállalkozási képzéshez - Élő szemináriumra

Részletesebben

Hatályba lépés: augusztus 2.

Hatályba lépés: augusztus 2. Vodafone Magyarország Zrt. Lakossági ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2019. augusztus 2. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól.

Részletesebben

Fair számlacsomag kampány Hirdetmény

Fair számlacsomag kampány Hirdetmény Fair számlacsomag kampány Hirdetmény A Sberbank Magyarország Zrt. (székhely: 1088, Budapest, Rákóczi út 7., Cg. szám: 01-10-041720, Nyilvántartásba vevő hatóság a Fővárosi Törvényszék, a továbbiakban Bank

Részletesebben

Hatályba lépés: augusztus 29.

Hatályba lépés: augusztus 29. Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2016. augusztus 29. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól.

Részletesebben

ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2015. augusztus 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. Üzleti

Részletesebben

A Baptifon elégedettségi felmérés 2014. Az eredmények elemzése Bálint Benjámin, 2015. február 15.

A Baptifon elégedettségi felmérés 2014. Az eredmények elemzése Bálint Benjámin, 2015. február 15. A Baptifon elégedettségi felmérés 2014 Az eredmények elemzése Bálint Benjámin, 2015. február 15. Áttekintés Ez a Baptifon flotta első ügyfél elégedettségi felmérése Kitöltési időszak: 2014. december 2015.

Részletesebben

8380 Hévíz, Rákóczi u Tel.: Fax: Hévíz.hu médiaajánlat

8380 Hévíz, Rákóczi u Tel.: Fax: Hévíz.hu médiaajánlat Hévíz.hu médiaajánlat 2017 Miért hirdessen a Hévíz.hu-n? A Hévíz.hu weboldal Hévíz városának turisztikai weboldalaként az első weboldal, amellyel a látogató találkozik, ha Hévízre keres az interneten A

Részletesebben

A marketing új koncepciói. Dr. Petruska Ildikó

A marketing új koncepciói. Dr. Petruska Ildikó A marketing új koncepciói Értékorientáció (értékvezérelt marketing) A vevő nem terméket akar vásárolni, hanem problémamegoldást Szükségletkielégítő hasznosság Gyakorlati Társadalmi Érzelmi 3 A vevő problémája

Részletesebben

Reprezentáció és üzleti ajándék

Reprezentáció és üzleti ajándék Reprezentáció és üzleti ajándék A társasági adóbevallások elkészítésénél fontos odafigyelni a reprezentáció és üzleti ajándék megváltozott szabályaira. 2010. január 1-jétıl a társasági adóalanyoknál a

Részletesebben

HIRDETMÉNY I. KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI

HIRDETMÉNY I. KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI Jelen hirdetmény a Lakossági Munkáltatói Prémium Plusz, a Lakossági Munkáltatói Bázis Számlára és a Smart számlacsomag kiegészítő kedvezményeire vonatkozik. A számlacsomag vezetését és az azon bonyolított

Részletesebben

ÉRTÉKSZIGET WEBÁRUHÁZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF)

ÉRTÉKSZIGET WEBÁRUHÁZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) ÉRTÉKSZIGET WEBÁRUHÁZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) Tartalom: 1. Bevezetés 2. A megrendelés módja 3. A kosár használata 4. Kedvezmények, kuponok 5. Megrendelés/Vásárlás 6. Fizetés 7. Szállítás

Részletesebben

Bor és gasztroturizmus menedzser szakirányú továbbképzés Eger, 2014.november 28-29. Dr. Tóthné Igó Zsuzsanna Tanár EKF-GTK Turizmus Tanszék

Bor és gasztroturizmus menedzser szakirányú továbbképzés Eger, 2014.november 28-29. Dr. Tóthné Igó Zsuzsanna Tanár EKF-GTK Turizmus Tanszék Bor és gasztroturizmus menedzser szakirányú továbbképzés Eger, 2014.november 28-29. Dr. Tóthné Igó Zsuzsanna Tanár EKF-GTK Turizmus Tanszék A vendég Otthon: rokon, barát Üzleti életben: partner, munkatárs

Részletesebben

www.immochan.hu AuchanUzletsor

www.immochan.hu AuchanUzletsor www.immochan.hu AuchanUzletsor Váltsa be a kuponokat húsvétig, hogy az összes üzlet kedvezményét kihasználhassa! kedvezmény az ételek árából -20% kedvezmény minden cipôre Vásárlásonként egy kupon

Részletesebben

BÉTA fázisból Pre-Launch FEJLESZTÉSEK

BÉTA fázisból Pre-Launch FEJLESZTÉSEK BÉTA fázisból Pre-Launch FEJLESZTÉSEK Készen állunk, hogy elvégezzük a fejlesztéseket, és készen állunk, hogy előre lépjünk az elképzelhető legnagyobb lehetőség kiépítésében! GYORS INDULÁSI JUTALMAK 1.

Részletesebben

MUNKÁLTATÓI FOLYÓSZÁMLÁK, SZÁMLACSOMAGOK.

MUNKÁLTATÓI FOLYÓSZÁMLÁK, SZÁMLACSOMAGOK. Jelen hirdetmény azon munkavállalók által igénybe vehető bankszámla és számlacsomag kondíciókat és egyéb kedvezményeket tartalmazza, akiknek a munkáltatója és az OTP Bank Nyrt. között érvényes együttműködési

Részletesebben

Marketing Megfeleljen a vásárlók igényeinek nyereséges módon

Marketing Megfeleljen a vásárlók igényeinek nyereséges módon Marketing Marketinget gyakran tekintik mint a munka létrehozása, a termékek és szolgáltatások promóciója és szállítása az egyéni fogyasztók vagy más cégek, az úgynevezett üzleti ügyfelek számára. (A legrövidebb

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Pályázat kiírásának időpontja: november 20. A pályázati kiírás célja:

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Pályázat kiírásának időpontja: november 20. A pályázati kiírás célja: PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Kiss László egyéni vállalkozó a Használtruha Sikerkönyvek szerzője pályázatot hirdet a 2017-ben Magyarországon tervezett 5 használtruha nagykereskedés tulajdonosi és vezetői pozíciójára.

Részletesebben

Az OTP Bank Nyrt szeptember 1-től visszavonásig tartó promóciós vásárlási visszatérítés hivatalos részvételi szabályzata

Az OTP Bank Nyrt szeptember 1-től visszavonásig tartó promóciós vásárlási visszatérítés hivatalos részvételi szabályzata Az OTP Bank Nyrt. 2018. szeptember 1-től visszavonásig tartó promóciós vásárlási visszatérítés hivatalos részvételi szabályzata 1. Szervező OTP Bank Nyrt. 1051 Budapest Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: 01-10-041585

Részletesebben

HIRDETMÉNY. Akció a munkáltatói Prémium Plusz és az OTP Simple Kártya Szolgáltatáscsomag kiegészítő kedvezményeiről Érvényes: 2016.

HIRDETMÉNY. Akció a munkáltatói Prémium Plusz és az OTP Simple Kártya Szolgáltatáscsomag kiegészítő kedvezményeiről Érvényes: 2016. Jelen hirdetmény a Lakossági Munkáltatói Prémium Plusz és az OTP Simple Kártya Szolgáltatáscsomag kiegészítő kedvezményeire vonatkozik. A számlacsomag vezetését és az azon bonyolított forgalmazást érintő

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Bizalom ajánlatról Érvényes: 2015. március 1-től

HIRDETMÉNY a Bizalom ajánlatról Érvényes: 2015. március 1-től I. AZ IGÉNYBEVÉTEL FELTÉTELEI A Bizalom ajánlat igénybevételének alapvető feltételei: 1. A meghatározott aktivitási feltételek teljesítése 2. A meghatározott típusú bankszámla szerződéses kapcsolat a)

Részletesebben

Gyakran Ismételt Kérdések (GY.I.K.)

Gyakran Ismételt Kérdések (GY.I.K.) Gyakran Ismételt Kérdések (GY.I.K.) 1. Termékekkel kapcsolatos kérdések... 3 1.1. Milyen termékek közül választhat?... 3 1.2. Mit jelent az esztétikai- és szépséghibás, csomagolássérült, szállítássérült

Részletesebben

E-ÜZLETI SZOLGÁLTATÁSOK

E-ÜZLETI SZOLGÁLTATÁSOK E-ÜZLETI SZOLGÁLTATÁSOK Szolgáltatások és alkalmazások Szemán József jozsef.szeman01@gmail.com E-BUSINESS ÉS E-COMMERCE Az Internet megjelenése új lehetőséget teremtett a vállalatok számára Új fajta kommunikációs,

Részletesebben

Kártya- és utalványismertető

Kártya- és utalványismertető Kártya- és utalványismertető 2020 A következőkben bemutatjuk 2020-ban forgalomban lévő kártyáinkat és utalványainkat. Elfogadóhelyi partnereink számára minden évben számos újdonsággal és technikai fejlesztéssel

Részletesebben

KKV Szakmai Magazin. A kis- és középvállalkozások lapja

KKV Szakmai Magazin. A kis- és középvállalkozások lapja KKV Szakmai Magazin A kis- és középvállalkozások lapja A KKV magazin a kis- és középvállalkozások szakmai tanácsadó magazinja. Hiánypótló megjelenésével célja, hogy a kkv-k döntéshozói számára nyújtson

Részletesebben

Foglalási, módosítási és lemondási feltételek

Foglalási, módosítási és lemondási feltételek Foglalási, módosítási és lemondási feltételek Szállásadó: Alszeri Rönk Vendégház Őriszentpéter Alszer 27/a 9941 Telefon: 06 30 586 2226 Email: orsegironkhaz@gmail.com Vendég: Foglalást/ajánlatkérést benyújtó

Részletesebben

Bonbonetti szaloncukor promóció hivatalos RÉSZVÉTELI és JÁTÉKSZABÁLYZATA

Bonbonetti szaloncukor promóció hivatalos RÉSZVÉTELI és JÁTÉKSZABÁLYZATA BONBONETTI CHOCO Kft. Bonbonetti szaloncukor promóció hivatalos RÉSZVÉTELI és JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A promóció szervezője A Bonbonetti szaloncukor promóció szervezője a BONBONETTI CHOCO Kft. (székhely: 1097

Részletesebben

Online oktatsz az easylearn-ön. Egy platform több százezer hallgató

Online oktatsz az easylearn-ön. Egy platform több százezer hallgató Online oktatsz Online oktatsz az easylearn-ön Egy platform több százezer hallgató Jövőkép A jövő a modern e-learning Közösség az oktatásban Határtalan lehetőségek Az easylearn az online oktatás egy egészen

Részletesebben

MUNKÁLTATÓI FOLYÓSZÁMLÁK, SZÁMLACSOMAGOK.

MUNKÁLTATÓI FOLYÓSZÁMLÁK, SZÁMLACSOMAGOK. Jelen hirdetmény azon szakszervezeti tag ügyfelek által igénybe vehető bankszámla és számlacsomag kondíciókat és egyéb kedvezményeket tartalmazza, akiknek a szakszervezete és az OTP Bank Nyrt. között érvényes

Részletesebben

KUPONFÜZET 2015. SZEPTEMBER 8. www.polus.hu. tta: a. t sítot

KUPONFÜZET 2015. SZEPTEMBER 8. www.polus.hu. tta: a. t sítot K Ké Képe tb bizto ztos t sítot í t ta íto tta: a: Deicchman a a n KUPONFÜZET www.polus.hu 2015. SZEPTEMBER 8. KEDVEZMÉNYES KUPONOK Vágd ki a kuponokat, és érvényesítsd az akciókat a Pólus adott üzleteiben!

Részletesebben

BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP

BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP Marketing kommunikációs megjelenési lehetőségek TISZTELT PARTNERÜNK, Szakáruházunkban online és offline hirdetési felületek illetve számos marketing eszköz áll rendelkezésükre

Részletesebben

A kedvezmény igénybevétele alól nem zárták ki azokat sem, akik az elmúlt 1 2 évben vásároltak vagy építettek lakást és megfelelnek a feltételeknek.

A kedvezmény igénybevétele alól nem zárták ki azokat sem, akik az elmúlt 1 2 évben vásároltak vagy építettek lakást és megfelelnek a feltételeknek. Mi a szocpol? A szocpol hivatalos nevén szociálpolitikai támogatási rendszer. Arra találták ki, hogy támogassák azokat a családokat, akik több gyereket vállalnak, és saját lakást szeretnének vásárolni

Részletesebben

DEBRECENI EGÉSZSÉGÜGYI MINŐSÉGÜGYI NAPOK 2010..

DEBRECENI EGÉSZSÉGÜGYI MINŐSÉGÜGYI NAPOK 2010.. DEBRECENI EGÉSZSÉGÜGYI MINŐSÉGÜGYI NAPOK 2010.. Egészségpénztárak és AXA Piac 60 milliárd bevétel 50 milliárd szolgáltatási kiadás 50 milliárd vagyon Axa 77 milliárdbevétel 6 milliárd szolgáltatási kiadás

Részletesebben

HIRDETMÉNY I. KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI

HIRDETMÉNY I. KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI Jelen hirdetmény a Lakossági Munkáltatói Prémium Plusz, a Lakossági Munkáltatói Bázis Számlára és az OTP Simple Kártya Szolgáltatáscsomag kiegészítő kedvezményeire vonatkozik. A számlacsomag vezetését

Részletesebben

Hogy ne kelljen számolgatnia, ebben a táblázatban megtalálja az elvárt emelés mértékét, amelynek végrehajtása esetén, a kompenzációt igénybe veheti:

Hogy ne kelljen számolgatnia, ebben a táblázatban megtalálja az elvárt emelés mértékét, amelynek végrehajtása esetén, a kompenzációt igénybe veheti: Internet: Tisztelt Ügyfelünk! Elsőként szeretnék a Rezon Iroda minden dolgozója nevében szerencsés és BOLDOG ÚJ ÉVET kívánni. Nemcsak a BÚÉK betűi, mi is egy kicsit megrészegedtünk a sok változástól, ami

Részletesebben

Régi oldal. Új oldal. Útmutató az új honlaphoz. Regisztráció a Lépéselőny Üzleti Közösségi Portálon

Régi oldal. Új oldal. Útmutató az új honlaphoz. Regisztráció a Lépéselőny Üzleti Közösségi Portálon Mostantól Ön egy még áttekinthetőbb, praktikusabb oldalt használhat, amely számos új funkcióval bővült, hogy még egyszerűbben érhesse el a számára legmegfelelőbb partnereket. Útmutató az új honlaphoz Regisztráció

Részletesebben

5 ok, amiért a válságban még fontosabb a CRM. Malonovszky László

5 ok, amiért a válságban még fontosabb a CRM. Malonovszky László 5 ok, amiért a válságban még fontosabb a CRM A válságban nem elég keményebben dolgozni, sokkal okosabban is kell. Vállalkozása a CRM stratégiai alkalmazásával nyereségesebbé válhat és hatékonyabban szolgálja

Részletesebben

apró betűk helyett amit a K&H rugalmas számlacsomagról tudni érdemes

apró betűk helyett amit a K&H rugalmas számlacsomagról tudni érdemes apró betűk helyett amit a K&H rugalmas számlacsomagról tudni érdemes Gyakran találkozunk olyan levelekkel és hirdetésekkel, amelyek csak az adott termék vagy szolgáltatás előnyeit, legjobb tulajdonságait

Részletesebben

adroll A SIKER KISZÁMLÁZVA! KISKERESKEDELEM

adroll A SIKER KISZÁMLÁZVA! KISKERESKEDELEM adroll A SIKER KISZÁMLÁZVA! KISKERESKEDELEM BEMUTATKOZÁS MI AZ ADROLL? PÉNZTÁRGÉPSZALAG HIRDETÉS, A POS KOMMUNIKÁCIÓ ÚJ GENERÁCIÓJA Cégünk, az adroll Marketing Kft. kizárólagos joggal Az rendelkezik a

Részletesebben

www.perfectofx.com Az Új Generációs Befektetés

www.perfectofx.com Az Új Generációs Befektetés www.perfectofx.com Az Új Generációs Befektetés Mi mozgatja életünket? Mik azok az alapvető gondolatok, amelyek a mindennapok során motiválnak bennünket? Mit tudunk tenni annak érdekében, hogy könnyebben

Részletesebben

TURISZTIKAI EGYESÜLET SZOLGÁLTATÁSAI 2014.

TURISZTIKAI EGYESÜLET SZOLGÁLTATÁSAI 2014. TURISZTIKAI EGYESÜLET AI 2014. Gyenesdiási Turisztikai Egyesület H-8315 Gyenesdiás, Hunyadi u. 2. Tel.: +36 83/511-790 gyenesdias@tourinform.hu www.gyenesdias.info.hu Tisztelt Partnerünk! Gyenesdiás mára

Részletesebben

Különböző adóterhekkel sokféle juttatást választhatnak a munkáltatók, amikor saját juttatási rendszerüket építik.

Különböző adóterhekkel sokféle juttatást választhatnak a munkáltatók, amikor saját juttatási rendszerüket építik. Különböző adóterhekkel sokféle juttatást választhatnak a munkáltatók, amikor saját juttatási rendszerüket építik. Az egyes speciális juttatások, a juttatások megvalósítási módja azonban más és más munkáltatói

Részletesebben

Hirdess hatékonyan: Google vagy Facebook?

Hirdess hatékonyan: Google vagy Facebook? Hirdess hatékonyan: Gombos Zsolt Fehér Márton Google vagy Facebook? Hirdess hatékonyan: Google vagy Facebook? I. A hirdetési rendszerek működése 2 Szőnyegbombázó vs. mesterlövész 3 Google AdWords Keresési

Részletesebben

A magyarországi B2C internetes kereskedelem 2011-es összefoglaló adatai

A magyarországi B2C internetes kereskedelem 2011-es összefoglaló adatai A magyarországi B2C internetes kereskedelem 2011-es összefoglaló adatai Postacím: 1092 Budapest, Ráday u. 42-44. www.gkienet.hu Székhely: 1092 Budapest, Ráday u. 42-44. Tel/fax: 373-0779 / 323-3280 E-mail:

Részletesebben

Az együttműködés keretében az OTP Bank Nyrt. az alábbi munkáltatói bankszámlák, számlacsomagok igénybevételére biztosít lehetőséget:

Az együttműködés keretében az OTP Bank Nyrt. az alábbi munkáltatói bankszámlák, számlacsomagok igénybevételére biztosít lehetőséget: Jelen hirdetmény azon munkavállalók által igénybe vehető bankszámla és számlacsomag kondíciókat és egyéb kedvezményeket tartalmazza, akiknek a munkáltatója és az OTP Bank Nyrt. között érvényes együttműködési

Részletesebben

ERSTE BLACK FRIDAY KERESKEDŐI SZÁMLACSOMAG KONDÍCIÓI

ERSTE BLACK FRIDAY KERESKEDŐI SZÁMLACSOMAG KONDÍCIÓI ERSTE Bank Hungary Zrt. Mikrovállalati Pénzforgalmi Hirdetmény 2 ERSTE BLACK FRIDAY KERESKEDŐI SZÁMLACSOMAG KONDÍCIÓI Közzététel: 2018. november 22. napján Hatályos: 2018. november 23. napjától I. Számlavezetés

Részletesebben