A legizgalmasabb utazás a varázslatos ismeretlenbe vezet

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A legizgalmasabb utazás a varázslatos ismeretlenbe vezet"

Átírás

1 AZ ÚJ CIVIC

2 A legizgalmasabb utazás a varázslatos ismeretlenbe vezet Az új Civic tervezése során egyértelmû cél lebegett mérnökeink szeme elôtt: olyan autót kívántak alkotni, amely lenyûgözô menetteljesítményeket, egyedi formatervet és rugalmasan alakítható utasteret kínál. Ennek érdekében új elképzeléseket kellett kipróbálniuk, új tanulságok levonására és a problémamegoldás új módjainak felfedezésére kényszerültek. A helyes válaszokhoz négyévnyi kísérletezés és kilométernyi, valós körülmények között végzett tesztelés nyomán jutottak el. Az eredmény magáért beszél: a magabiztos formaterv, a bámulatos teljesítmény és az innovatív technológia együttesen minden idôk legkiválóbb Civic modelljét eredményezték. Számunkra véget ért egy izgalmas utazás. Ön készen áll arra, hogy megkezdje a sajátját? tartalom 03 belsô kialakítás 05 varázsülések 07 Technológia 09 külsô formaterv 15 külsô részletek 17 teljesítmény 21 biztonság 23 az ön civicje 25 MODELlválaszték 32 kárpitok 33 színek 35 eredeti kiegészítôk 41 mûszaki adatok 47 szószedet A Civic-alkalmazás indításához szkennelje be a kódot!

3 Belsô kialakítás 3-4 Intelligens, kifinomult, ösztönös. A vezetô köré tervezett utastér. Ha kiválóan vezethetô autót szeretnénk tervezni, a folyamat egyetlen szakaszát sem ugorhatjuk át, legyen az bármilyen hosszú vagy rövid. Ezért a Honda mérnökei nem sajnálták az idôt, s úgy formálták újra a Civic utasterét, hogy a mûszerfal mintegy körülölelje a vezetôt. A sebességre, fordulatszámra és üzemanyag-fogyasztásra vonatkozó alapvetô információk közvetlenül a vezetô látóterében találhatók, így könnyen és biztonságosan leolvashatók. Az intelligens multiinformációs kijelzô (i-mid) számos további adatot közöl, a pontos idôtôl kezdve az audiorendszer aktuális beállításain át az átlagfogyasztásig. A vezetô számára alkotott tér kifinomult és ergonomikus kialakítását a kormánykerékre szerelt, ösztönösen kezelhetô kapcsolók, valamint a körös-körül alkalmazott kiváló minôségû anyagok teszik teljessé. A képen egy Executive modell látható, 6 fokozatú sebességváltóval és opciós GPS navigációs rendszerrel. Tudjon meg többet a kifinomult utastérrôl a Civic-alkalmazás segítségével! Szkennelje be a kódot, és ismerje meg a részleteket!

4 Varázsülések 5-6 Ülések, amelyek mindig az Ön életstílusához alkalmazkodnak Az új Civic innovatív Varázsülései többféle konfigurációban ledönthetôk, így Ön pontosan az igényei szerint alakíthatja a rendelkezésére álló teret. Az ülések 60:40 arányban osztva állíthatók, így Ön egyszerre alakíthat ki olyan kombinációkat, amelyek alkalmasak magas vagy hosszú tárgyak (esetleg mindkettô) elhelyezésére. A hátsó üléseket síkba fektetve a csomagtartó 1210 literesre bôvül. Bármit hozzon is tehát az élet, az új Civic készen áll arra, hogy magával vigye Önnel együtt. A oldalakon további információt talál arról, hogy ezek az extrák (és egyéb tartozékok) mely modelleknél érhetôk el. Tudjon meg többet a Varázsülésekrôl a Civic-alkalmazás segítségével! Szkennelje be a kódot, és kezdjen hozzá az átalakításhoz!

5 Technológia 7-8 Technológia, ami könnyebbé teszi az életünket Mi a Hondánál szilárdan hisszük: azért kell modern technológiákat kifejlesztenünk, hogy ennek hasznát lássák az emberek. Ezért alkalmaztunk az új Civicben olyan megoldásokat, mint az intelligens, kulcs nélküli nyitás és indítás, az új i-mid kijelzô, s ezért építettünk be olyan innovatív biztonsági berendezéseket, mint az adaptív sebességtartó automatika (ACC) vagy az ütközés erejét mérséklô fékrendszer (CMBS). Intelligens, kulcs nélküli nyitás és indítás A Civic intelligens, kulcs nélküli rendszere anélkül képes nyitni és zárni az ajtókat, illetve elindítani a motort, hogy Ön elôvenné a zsebébôl vagy táskájából a gyújtáskulcsot. Intelligens multiinformációs kijelzô (i-mid) A Honda újszerû i-mid rendszere révén minden funkció a keze ügyébe kerül: a közvetlenül a vezetô elôtt található kijelzôrôl leolvasható az üzemanyag-fogyasztás, megjeleníthetôk rajta az aktuális audiobeállítások és a pontos idô, sôt ha hátramenetbe kapcsol, a tolatókamera képe is itt jelenik meg. Adaptív sebességtartó automatika (ACC) és az ütközés erejét mérséklô fékrendszer (CMBS) Ezek az innovatív biztonsági technológiák együttesen még élvezetesebbé teszik az autóvezetést. Így mûködnek: Az ACC rendszer lehetôvé teszi, hogy a vezetô meghatározza az elôtte haladó autó mögött tartandó követési távolságot, illetve a sebességet, mégpedig anélkül, hogy folyamatosan ki-be kellene kapcsolgatnia a rendszert. A hûtômaszk mögött beépített radar folyamatosan ellenôrzi az elöl haladó jármû távolságát, és a gáz illetve a fék automatikus szabályozásával szükség szerint módosítja a követési távolságot. A CMBS eközben azt ellenôrzi, hogy nincs-e jármû Ön elôtt. Amennyiben akadályt észlel, megelôzô intézkedéseket javasol, sôt ha a sebesség mérséklése szükségessé válik, saját maga is képes fékezni. A oldalakon további információt talál arról, hogy ezek az extrák (és egyéb tartozékok) mely modelleknél érhetôk el.

6 Külsô formaterv 9-10 Bátor gondolatok, merész megoldások Mérnökeink pontosan tudták, milyen teljesítményjellemzôket várnak el az új Civictôl, ezért munkájuk közben számtalan kihívással kellett szembenézniük. A légellenállás optimalizálásához például radikális mértékben módosítani kellett a karosszéria formáját és kialakítását. A kemény kihívásokra merész megoldások adhatnak választ, a végeredmény pedig egy olyan új, lenyûgözô formaterv, amely nemcsak kihangsúlyozza, hanem nagymértékben javítja is az új Civic aerodinamikus jellegét.

7 Külsô formaterv Különleges design egy különleges vezetési élményhez A látványos fényszóróktól a hátsó légterelôig minden részlet azt a célt szolgálja, hogy kisimítsa az autó körül áramló levegô örvénylését így az autó simábban és stabilabban fut. Ebben az innovatív új felfüggesztési rendszer is segít, amely tökéletes egyensúlyt teremt a gördülési komfort és az agilis irányíthatóság között. Ezek a megoldások azonban nemcsak a fogyasztás és a zajszint csökkentését szolgálják, hanem egyúttal a Civic modern, atletikus és szemet gyönyörködtetô karakterét is megteremtik. A képen egy Executive modell látható.

8 Külsô formaterv Jobb technológia jobb üzemanyagfogyasztás Mérnökeink számtalan órát töltöttek a Civic magasan elhelyezett hátsó légterelôjének tesztelésével és alakítgatásával, hogy a lehetô legkisebb mértékûre csökkentsék a légellenállást és az autó fogyasztását. De nem elégedtek meg ennyivel. A Honda innovatív alapjárati leállítás és Eco Assist rendszerének alkalmazásával elérték, hogy a Civic még takarékosabb legyen. Az alapjárati leállítás az autó álló helyzetében (például egy közlekedési lámpánál) leállítja a motort, és automatikusan újraindítja, amikor Ön kinyomja a kuplungot így üzemanyagot takarít meg, s csökkenti az emissziót is. Az Eco Assist egy vezetôt támogató rendszer, ami az Ön takarékos vezetési stílusának megfelelôen változtatja a sebességmérô mûszer színét. Ha erôteljesen fékez vagy gyorsít, a kijelzô kéken világít. Ám, ha simán és takarékosan autózik, a sebességmérô zöldre vált. Az új Civic azonban észrevétlenül is segít Önnek a fogyasztás csökkentésében. Amikor gyorsabban halad, a változat innovatív hûtôrácsa szûkebbre zárja a lamellák közti rést, tovább javítva ezzel az autó légellenállását és üzemanyag-fogyasztását. Tudjon meg többet az üzemanyag-takarékos designról a Civic-alkalmazás segítségével! Csak szkennelje be a kódot, és máris alaposabban felfedezheti az autót. A képen egy Executive modell látható.

9 Exterior Design Külsô részletek Kitûnik a tömegbôl Különleges, mutatós karosszériája és modern formai megoldásai révén az új Civic valódi egyéniség. A hátsó lámpatest logó ihlette C - formájától kezdve a cápauszony-antenna finom ívéig minden részletet úgy alakítottunk ki, hogy az autó ne csupán remekül nézzen ki, hanem vezetés közben is igazi örömöt szerezzen Önnek HÁTSÓ LÁMPATEST 02 bi-hid FÉNYSZÓRÓ os KÖNNYûFÉM KERÉKTÁRCSÁK 04 KÖDFÉNYSZÓRÓK ÉS NAPPALI VILÁGÍTÁS 05 CÁPAUSZONY-ANTENNA A oldalakon további információt talál arról, hogy ezek az extrák (és egyéb tartozékok) mely modelleknél érhetôk el.

10 Teljesítmény Tesztelni, tesztelni, és újra csak tesztelni A Hondánál, ha elkészülünk egy új motorral, teljes gázon járatni kezdjük. Nem néhány órán, hanem néhány napon át. Lehûtjük, majd felforrósítjuk. Újra és újra és újra. Aztán szétszereljük, és a legkisebb alkatrészéig megvizsgáljuk, hogy lássuk, úgy mûködött-e, ahogyan szerettük volna. Ôrült dolog? Talán. Megszállottság? Feltétlenül! Ám az eredmények magukért beszélnek.

11 Performance Teljesítmény Modern motorok egy modern világhoz Úgy terveztük i-vtec benzinmotorjainkat és i-dtec dízel erôforrásainkat, hogy rendkívül kis fogyasztással, lélegzetelállító teljesítménnyel és alacsonyabb károsanyag-kibocsátással mûködjenek. Az 1.4 i-vtec blokk komoly, 100 lóerôs teljesítményt és igen alacsony, 128 g/km* CO 2 -emissziót kínál. Az változat 142 lóerôs, mégis olyan takarékos, mint egy jóval kisebb motor. A dízelmotor pedig 110 g/km emisszió mellett is 150 lóerô teljesítményt ad le. Mindkét benzines erôforráshoz hatfokozatú váltómû kapcsolódik, s mindhárom motor esetében ideális fokozatváltás idôpontját jelzô rendszer segít a váltás optimális pillanatának megválasztásában és a fogyasztás maximális csökkentésében. *1.4 i-vtec váltóval vegyes üzemben mért adat. váltóval vegyes üzemben mért adat. A oldalakon további információt talál arról, hogy ezek az extrák (és egyéb tartozékok) mely modelleknél érhetôk el. A képen egy Executive modell látható.

12 Biztonság légzsákok A Civic körkörös légzsákvédelmet kínál, beleértve a függönylégzsákokat is. A kettôs kiegészítô balesetvédelmi rendszer (SRS) teljes körû védelmet szavatol. Ütközés erejét mérséklô fékrendszer (cmbs)* A CMBS folyamatosan ellenôrzi, hogy nincs-e jármû Ön elôtt. Amennyiben akadályt észlel, megelôzô intézkedéseket javasol, illetve képes önállóan is fékezni, ezzel tovább csökkentve a jármû sebességét. Hamisítatlanul izgalmas, mert hamisítatlanul biztonságos DEFEKTRE FIGYELMEZTETô RENDSZER (DWS) A defektre figyelmeztetô rendszer közvetett módon, a kerekek fordulatszámának monitorozásával felügyeli az abroncsokban lévô levegô nyomását, és riaszt, ha defektet érzékel. OSTORCSAPÁS JELLEGû SÉRÜLÉST MÉRSÉKLô ELSô FEJTÁMLÁK Ütközés esetén az elsô fejtámlák (a hárompontos biztonsági övekkel együtt) segítenek megôrizni az utasok biztonságát. A Honda célkitûzése, hogy minden Civic modelljét a létezô legmagasabb szintû biztonsági funkciókkal vértezze fel. Mindennek az alapját a karosszériaváz alkotja: a fejlett ütközési kompatibilitású karosszériaszerkezet (ACE) elnyeli, illetve elvezeti az utaskabintól az ütközési energiát, így biztosítva mindenki számára optimális védelmet. Minden modell esetében alapfelszereltség a több légzsák, az elektronikus fékerôelosztó (EBD) és a menetstabilizáló elektronika (VSA). Ugyancsak alaptartozék a blokkolásgátló fékrendszer, amelynek segítségével fékezés során is irányítható marad a jármû, valamint a vészfékasszisztens (BA), amely vészhelyzetben maximális fékerôt garantál. Mindez rengeteg, összetett mérnöki és számítástechnikai munka eredménye, a szerepe mégis rendkívül egyszerû: megóvni Önt és utasait. *A CMBS és ACC kizárólag az Executive felszereltségû modellben állnak rendelkezésre. A képen egy Executive modell látható, fejlett biztonsági csomaggal. MENETSTABILIZÁLÓ RENDSZER (VSA) Vezetés közben a rendszer érzékelôi ellenôrzik a kerekek tapadását, és ez alapján a VSA szabályozza a tökéletes irányíthatósághoz szükséges fékerô vagy motorteljesítmény mértékét. ADAPTÍV SEBESSÉGTARTÓ AUTOMATIKA (ACC)* Az ACC rendszer lehetôvé teszi, hogy a vezetô beállítsa sebességét, miközben a hûtômaszk mögé beépített radar folyamatosan ellenôrzi az elöl haladó jármû távolságát, és a gáz illetve a fék automatikus szabályozásával szükség szerint módosítja azt.

13 Az Ön Civicje Az új Civic egyedi, A Civic révén Ön számtalan módon kifejezheti személyiségét. Benzines vagy dízel, vagy automatikus váltó, szövet vagy bôrkárpit mindez Önön múlik. Keményen dolgoztunk azért, hogy megépítsük az új Civicet most itt az ideje, hogy Ön kiválassza sajátját! akárcsak Ön

14 Modellválaszték Executive 6 fokozatú sebességváltó 6 fokozatú sebességváltó 5 fokozatú automatikus sebességváltó 17 -os könnyûfém keréktárcsa Panoráma-üvegtetô Sötétített ablakok Bi-xenon fényszóró Automatikus távolságfény-kapcsolás (HSS) Elsô ködfényszóró LED nappali menetfény Parkolást segítô szenzorok elöl és hátul Intelligens ajtónyitás és indítás Bôrkárpitozás Elsô ülésfûtés Bôrborítású multifunkciós kormánykerék Lyuggatott alumínium sportpedálok Magic Seat hátsó ülésrendszer Vezetô- és utasoldali deréktámasz Kétzónás klímaberendezés Intelligens multiinformációs kijelzô (i-mid) Tolatókamera Mobiltelefon-kihangosító (HFT) rendszer* Prémium audiorendszer MP3-kompatibilis, mélynyomóval AUX - és USB-csatlakozók Elsô és hátsó elektromos ablakemelôk Esôérzékelôs ablaktörlô Automatikus fényszóró-bekapcsolás funkció Riasztóberendezés Menetstabilizáló elektronika (VSA) Sebességtartó automatika sebességhatárolóval Start-stop rendszer (csak sebességváltó esetén) Opciók: Merevlemezes mûholdas navigációs berendezés Fejlett biztonsági csomag (ACC/CMBS) *A kompatibilis mobiltelefon-készülékek listáját megtalálja a weboldalon. Csak javasolt USB pendrive-ot alkalmazzon. Elôfordulhat, hogy az audiorendszer egyes USB-egységeket nem képes kezelni. A képen egy Executive modell látható, fejlett biztonsági csomaggal.

15 Modellválaszték Sport 6 fokozatú sebességváltó 6 fokozatú sebességváltó 5 fokozatú automatikus sebességváltó 17 -os könnyûfém keréktárcsa Elsô ködfényszóró LED nappali menetfény Multifunkciós bôrborítású kormánykerék Lyuggatott alumínium sportpedálok Magic Seat hátsó ülésrendszer Távirányítós központi zár Kétzónás klímaberendezés Intelligens multiinformációs kijelzô (i-mid) Tolatókamera MP3-kompatibilis CD-rádió AUX- és USB-csatlakozók Elsô és hátsó elektromos ablakemelôk Esôérzékelôs ablaktörlô Automatikus fényszóró-bekapcsolás funkció Riasztóberendezés Menetstabilizáló elektronika (VSA) Sebességtartó automatika sebességhatárolóval Start-stop rendszer (csak sebességváltó esetén) Opciók: Merevlemezes navigációs berendezés prémium audiorendszerrel és Bluetooth Mobiltelefonkihangosító (HFT) rendszer* Csak az és kiviteleken alapfelszerelés *A kompatibilis mobiltelefon-készülékek listáját megtalálja a weboldalon. Csak javasolt USB pendrive-ot alkalmazzon. Elôfordulhat, hogy az audiorendszer egyes USB-egységeket nem képes kezelni. A képen egy Sport modell látható.

16 Modellválaszték Comfort 1.4 i-vtec 6 fokozatú sebességváltó 16 -os könnyûfém keréktárcsa LED nappali menetfény Magic Seat hátsó ülésrendszer Távirányítós központi zár Klímaberendezés Intelligens multiinformációs kijelzô (i-mid) MP3-kompatibilis CD-rádió AUX- és USB-csatlakozók Elsô és hátsó elektromosos ablakemelôk Menetstabilizáló elektronika (VSA) Start-stop rendszer Csak javasolt USB pendrive-ot alkalmazzon. Elôfordulhat, hogy az audiorendszer egyes USB-egységeket nem képes kezelni. A képen egy Comfort modell látható.

17 Kárpitok S 6 fokozatú sebességváltó 6 fokozatú sebességváltó 5 fokozatú automatikus sebességváltó 1.4 i-vtec 6 fokozatú sebességváltó 15 -os könnyûfém keréktárcsa (1.4 i-vtec és ) 16 -os könnyûfém keréktárcsa () LED nappali menetfény Magic Seat hátsó ülésrendszer Távirányítós központi zár Intelligens multiinformációs kijelzô (i-mid) Elsô és hátsó elektromosos ablakemelôk Menetstabilizáló elektronika (VSA) Start-stop rendszer (csak sebességváltó esetén) A képen egy S modell látható. 01 Kárpitozás Bármelyik fényezés mellett dönt is, biztos lehet benne, hogy a Civic kiváló minôségû kárpitjai tökéletesen harmonizálnak majd a karosszéria színével. 01 Szürke szövet 02 fekete szövet 03 szürke bôr 04 fekete bôr Szürke szövet Fekete szövet Szürke bôr Fekete bôr Executive - - Sport - - Comfort S

18 Színek Színpompás világ Mi a kedvenc színe? A piros vagy az ezüst? A kék vagy a fehér? A Civic gazdag színválasztékából biztosan ki tudja választani azt, amelyik a legközelebb áll a szívéhez White Orchid pearl 02 urban titanium METALLIC 03 polished metal metallic 04 royal sapphire blue pearl 05 milano red 06 alabaster silver metallic 07 crystal black pearl 08 woodland green pearl 09 YELLOW TOPAZ METALLIC 08 09

19 Eredeti kiegészítôk Eredeti Honda Kiegészítôk csomagban Sport csomag Karbon hatású elsô, hátsó és oldalsó spoiler Megvilágított küszöbborítás Csomagtérajtó spoiler 18 -os Krypton könnyûfém keréktárcsa (opció) Amint az a Hondától elvárható, minden egyes eredeti kiegészítô felszerelést úgy fejlesztettünk, teszteltünk és építettünk meg, hogy maximálisan biztonságos és tartós legyen. Mivel ezeket a Civic-kel együtt fejlesztettük, biztos lehet abban, hogy ugyanazt a kiváló minôséget és megbízhatóságot kínálják, mint autója. Természetesen minden kiegészítô felszerelés harmonizál a Civic vonalaival, ezek nemcsak hasznosak, hanem tetszetôsek is. Egyedi és menetre kész mindenbôl a legjobbat, a Hondától. Design csomag Külsô tükörborítás Sportos tanksapka fedél Légbeömlônyílás díszítés Sportos hûtômaszk Hátsó ajtó díszítôelem 18 -os Hydrogen könnyûfém keréktárcsa (opció) Kényelmi csomag Oldalvédô díszlécek Sárfogó gumik Csomagtér tálca Küszöbborítás 17 -os Cobalt könnyûfém keréktárcsa (opció)

20 Eredeti kiegészítôk Options Interior Eredeti Honda Kiegészítôk és felszerelések A Honda Civic mindig gyönyörû, de ezekkel a stílusos kiegészítôkkel teljesen a saját ízléséhez alakíthatja MEGVILÁGÍTOTT KÜSZÖBBORÍTÁS os RADIUM KÖNNYûFÉM KERÉKTÁRCSA os COBALT KÖNNYûFÉM KERÉKTÁRCSA 04 B-oszlop díszítés 05 18"-os HYDROGEN KÖNNYûFÉM KERÉKTÁRCSA 06 18"-os KRYPTON KÖNNYûFÉM KERÉKTÁRCSA 07 elsô Lökhárítóvédô díszléc 08 hátsó Lökhárítóvédô díszléc 09 Ködfényszórók 10 elsô hátsó Parkolást segítô érzékelôk

21 Eredeti kiegészítôk Eredeti Honda Kiegészítôk és felszerelések kék padlótér világítás 02 gyermekülés (isofix) 03 tolatókamera 04 elegance szônyegek 05 csomagtartó 06 VONÓHOROGRA SZERELHETô KERÉKPÁRTARTÓ 07 standard szônyegek 08 gumiszônyegek 09 LESZERELHETô VONÓHOROG 10 LESZERELHETô VONÓHOROG 11 SD NAVIGÁCIÓS RENDSZER 12 hordozható NAVIGÁCIÓS RENDSZER 13 telefonkihangosító szett

22 Mûszaki adatok Mûszaki adatok Executive Sport Comfort S 1.4 i-vtec 1.4 i-vtec Mûszaki adatok Executive Sport Comfort S 1.4 i-vtec 1.4 i-vtec Motor Motor típusa DOHC SOHC SOHC DOHC SOHC SOHC SOHC DOHC SOHC SOHC SOHC Hengerûrtartalom (cm 3 ) Maximális teljesítmény (LE/ford.) 150/ / / / / / / / / / /6000 Maximális nyomaték (Nm/ford.) 350/ / /4300 Üzemanyag-fogyasztás: Ez a vizsgálat a közúti üzemanyag-fogyasztás érzékeltetésére szolgál. Teljes körû ismertetése a Szószedetben található. 350/ / / / / *Legnagyobb vontatható tömeg: Ezek az adatok arra vonatkoznak, hogy a jármû tengerszinten hogyan képes két, egyenként 75 kilós utassal a fedélzetén elindulni egy 12%-os emelkedôn métert meghaladó tengerszint feletti magasságon csökkenhet a motorteljesítmény, valamint a vontatási képesség. A legnagyobb vontatható tömegbôl le kell vonni minden plusz terhet, így a további utasok vagy csomagok tömegét. 174/ / /4800 Üzemanyag fajtája dízel benzin benzin dízel benzin benzin benzin dízel benzin benzin benzin Üzemanyag-fogyasztás (man./auto.) Városban (l/100km) 5,2 8,7 7,6 5,2 8,7 7,6 6,7 5,1 8,7 7,3 6,6 Városon kívül (l/100km) 3,9 5,0 5,2 3,9 5,0 5,2 4,7 3,7 4,8 4,9 4,7 Vegyes (l/100km) 4,4 6,4 6,1 4,4 6,4 6,1 5,4 4,2 6,3 5,8 5,4 CO 2 -kibocsátás (g/km) Sebességváltó 6 fokozatú 5 fokozatú Menetteljesítmények (man./auto.) Gyorsulás km/h (s) 8,8 11,4 9,7 8,6 11,2 9,4 13,4 8,3 10,4 8,7 13,0 Végsebesség (km/h) Tömeg- és térfogatadatok (man./auto.) Csomagtér mérete hátsó ülések a helyükön (l, VDA) Csomagtér mérete hátsó ülések ledöntve (l, VDA) Üzemanyagtartály (l) Saját tömeg (kg) Legnagyobb vontatható tömeg, ráfutófékkel (kg)* n.a. n.a. n.a. Legnagyobb vontatható tömeg, ráfutófék nélkül (kg)* n.a. n.a. n.a. Legnagyobb megengedett terhelés (kg) Legnagyobb tetôterhelés (kg) Méretek Hosszúság (mm) Szélesség a külsô tükrökkel (mm) Szélesség a külsô tükrök nélkül (mm) Magasság az antenna nélkül (mm) Tengelytáv (mm) Jelmagyarázat Alapfelszerelés Opció Nem rendelhetô Keréktárcsa és abroncsméretek 15"-os könnyûfém keréktárcsák 16"-os könnyûfém keréktárcsák 17"-os könnyûfém keréktárcsák Abroncsméret 195/65 R15 Abroncsméret 205/55 R16 Abroncsméret 225/45 R17 Defektjavító készlet (pótkerék helyett) Mûszerek és kezelôszervek Intelligens multiinformációs kijelzô (i-mid) Sebességváltó fül a kormánykeréknél Fokozatváltásra figyelmeztetô fényjelzés Megvilágítás csomagtér Megvilágítás kiegészítô hangulatvilágítás elöl kék fénnyel Megvilágítás üdvözlôvilágítás Sebességtartó elektronika sebességhatárolóval Adaptív sebességtartó elektronika (ACC) Digitális kilométer-számláló (A/B útvonal) Digitális üzemanyag-fogyasztás kijelzô Külsô hômérsékletmérô Digitális óra Bekapcsolt fényszóróra figyelmeztetô hangjelzés Állítható magasságú fényszóró mûszerfalról Állítható magasságú fényszóró Fordulatszámmérô Utastérbôl nyitható tankolónyílás Térképolvasó lámpa elöl Alacsony üzemanyagszintre figyelmeztetô fényjelzés Biztonság Légzsák vezetôoldali i-srs (két fokozatban felfúvódó) Légzsák utasoldali SRS, kikapcsolható Légzsák oldal (elöl) Légzsák függöny (elöl-hátul) ABS (blokkolásgátló fékrendszer) EBD (elektronikus fékerôelosztó) BA (vészfékasszisztens) CMBS (ütközés erejét mérséklô fékrendszer) Start-stop rendszer HSA (hegymeneti elindulássegítô) Ostorcsapás-nyaksérülést csökkentô fejtámla Jelmagyarázat Alapfelszerelés Opció Nem rendelhetô

23 Mûszaki adatok Mûszaki adatok Executive Sport Comfort S 1.4 i-vtec 1.4 i-vtec Mûszaki adatok Executive Sport Comfort S 1.4 i-vtec 1.4 i-vtec Biztonság Három fejtámla a hátsó üléssoron Kéttónusú kürt Egytónusú kürt Nagy fényerejû féklámpa Övfeszítôk az elsô üléseknél 5 darab hárompontos biztonsági öv ISOfix rögzítési pontok Fényszórómosók Fékek hûtött tárcsafékek elöl Fékek tárcsafékek hátul Parkolást segítô szenzorok (elöl-hátul) VSA (menetstabilizáló elektronika) DWS (gumiabroncsnyomás-figyelô rendszer) DBW (elektronikus gázpedál) Védelem Kalaptartó Ugrókódos ECU indításgátló Honda Superlocks (ajtózár-reteszelés) VIN (alvázszám) látható helyen Központi zár távirányítóval (2 zárható tollú kulccsal) Kulcs nélküli ajtónyitás/zárás és indítás Beépített audio-berendezés lopásvédelemmel Kesztyûtartó Riasztó Külsô megjelenés Külsô tükör a karosszéria színére fényezett Külsô tükör elektromosan állítható és fûtött Külsô tükör elektromosan behajtható Külsô tükör elektromosan behajtható, távirányítással Külsô tükör beépített irányjelzôkkel Ajtókilincs elöl a karosszéria színére fényezett Ajtókilincs hátsó rejtett Automata fényszóró szürkületérzékelôvel Panoráma napfénytetô (fix) Sötétített ablakok hátul Automata hûtôrácslezárás (csak i-dtec) Oldalsó légterelôk hátul (csak i-dtec) Jelmagyarázat Alapfelszerelés Opció Nem rendelhetô Külsô megjelenés Fényszórók halogén Fényszórók bi-xenon, auto. magasságállítással HSS ( távolságfény-bekapcsolás) LED-es nappali világítás Magasan elhelyezett féklámpa Ködfényszóró Egytorkú kipufogóvégzôdés Hátsó légterelô a csomagtérajtón Mikroantenna Cápauszony-antenna Tolatókamera Komfort és kényelem Belsô tükör fényre automatikusan sötétedô Állítható kormány 4 irányban Bôrbevonatú kormány Bôrbevonatú váltógomb Esôszenzoros ablaktörlô Hátsó ablaktörlô EPS (elektronikus szervokormány) Napszemüvegtartó (a középkonzolon) Csomagrögzítô szem a csomagtérben Megvilágítás csomagtér Megvilágítás utastér világítás elöl-hátul 12 voltos csatlakozó elöl-hátul (csomagtéri csatlakozó) csak elöl csak elöl csak elöl csak elöl csak elöl Légkondicionáló Légkondicionáló, kétzónás Pollenszûrô Napellenzô tükörrel Napellenzô tükörrel, megvilágított Megvilágítás kesztyûtartó Alumínium pedálok Rejtett rekesz a csomagtérpadló alatt Zseb az utasülés háttámláján Elektromos ablakemelô elöl-hátul Elektromos ablakemelô (fel/le) vezetô- és utasoldal Elektromos ablakemelô (fel/le) hátsó üléssor Jelmagyarázat Alapfelszerelés Opció Nem rendelhetô

24 Mûszaki adatok Mûszaki adatok Executive Sport Comfort S 1.4 i-vtec 1.4 i-vtec Komfort és kényelem Elektromos ablakemelô távirányítással mûködtethetô Pohártartók elöl Palacktartók az ajtózsebben elöl-hátul Ülések Vezetôülés an állítható magasságú Vezetôülés motorosan állítható deréktámasz Utasülés motorosan állítható deréktámasz Vezetôülés motorosan állítható oldaltámasz Magic Seat hátsó ülésrendszer Könyöktámasz elöl, középkonzol Ülés vezetô- és utasoldali fûthetô Fejtámla és 3 pontos biztonsági öv a hátsó középsô ülésen Könyöktámasz hátul 60:40 arányban dönthetô ülések Szövetkárpitozás Bôrkárpitozás Fedélzeti szórakoztató rendszerek CD-lejátszó MP3-kompatibilis Prémium audio, MP3-kompatibilis, mélynyomóval Audio-berendezés idôzített kikapcsolással a gyújtás levétele után Bluetooth telefonkihangosítás (HFT) o 4 hangszóró 6 hangszóró magashangsugárzókkal Audiorendszer kormányról vezérelhetô Sebességfüggô, adaptív hangerôszabályozó 12 voltos csatlakozó elöl 12 voltos csatlakozó középkonzol 12 voltos csatlakozó csomagtér Audio AUX-csatlakozó USB csatlakozó Video csatlakozó Merevlemezes navigáció 4300 mm o A kompatibilis mobiltelefon készülékek listáját megtalálja a weboldalon. Jelmagyarázat Alapfelszerelés Opció Nem rendelhetô 2065 mm (külsô tükrökkel együtt) 1770 mm (2065 mm a külsô tükrökkel együtt) Csak javasolt USB pendrive-ot alkalmazzon. Elôfordulhat, hogy az audiorendszer egyes USB-egységeket nem képes kezelni. Az üzemanyag-fogyasztási, CO 2 -kibocsátási és tömegadatokat az EC irányelvekben leírt folyamatok szerint határoztuk meg. A valós üzemanyag-fogyasztási és CO 2 -kibocsátási adatok a vezetési stílus, az út-, forgalmi és idôjárási viszonyok, a jármû mûszaki állapota és felszereltsége függvényében eltérhetnek a hivatalos adatoktól. A tömegadatok (menetkész állapotban mérve) mindig alapfelszereltségû modellre vonatkoznak. Opciós tartozékok beépítése esetén nôhet a tömeg, és csökkenhet a hasznos terhelhetôség. *Legnagyobb vontatható tömeg: ezek az adatok arra vonatkoznak, hogy a jármû tengerszinten hogyan képes két, egyenként 75 kilós utassal a fedélzetén elindulni egy 12%-os emelkedôn métert meghaladó tengerszint feletti magasságokon csökkenhet a motorteljesítmény, valamint a vontatási képesség. A legnagyobb vontatható tömegbôl le kell vonni minden plusz terhet, így a további utasok vagy csomagok tömegét. Navigációs rendszer beépítése esetén kiváltja az AUX-bemenetet. Prémium audiorendszerrel és Bluetooth mobiltelefonkihangosítóval. A katalógusban szereplô modellkivitelek és felszereltségi szintek nem biztos, hogy minden piacon elérhetôk. Pontos tájékoztatásért kérjük, forduljon Honda márkakereskedôjéhez. A Civicre számos különbözô jótállás vonatkozik: 3 év / km általános jótállás 3 év jótállás a fényezésre 5 év jótállás a kipufogó rozsdásodása ellen 10 év jótállás a felfüggesztés rozsdásodása ellen 12 év jótállás a szerkezeti átrozsdásodás ellen

25 Szószedet Szószedet ADAPTÍV SEBESSÉGTARTÓ AUTOMATIKA (ACC) Az ACC a hûtôrácsba épített, milliméter hullámhosszú radarral ellenôrzi az elöl haladó jármûtôl való távolságot, miközben a sebességet és a szögsebességet mérô szenzorokkal rögzíti az autó haladásának adatait. Az ACC nem csupán az elôre beállított sebességet tartja, hanem arra is képes, hogy automatikusan az azonos sávban, elôttünk haladó jármûhöz igazítsa a sebességet és a követési távolságot, ezáltal csökkentve a vezetô terhelését autópályán (vagy hasonló utakon), és fokozva a vezetés kényelmét és biztonságát. Az ACC akkor mûködik, ha: - a jármû sebessége a km/óra közti tartományban van; - a berendezést aktiválták. BLUETOOTH A Bluetooth -os telefonkihangosító rendszer (HFT) lehetôvé teszi, hogy a vezetô hívásokat kezdeményezzen és fogadjon anélkül, hogy elengedné a kormánykereket. Az autóba beépített mikrofon- és hangszórórendszer a kormányon elhelyezett kezelôszervekkel mûködtethetô, így használata vezetés közben is biztonságos. CO 2 A kipufogógázban megtalálható szén-dioxid valószínûsíthetôen egyike az üvegházhatás kiváltó okainak. Minél alacsonyabb a CO 2 -kibocsátás, annál kisebb a környezeti terhelés. i DTEC A Honda i-dtec motorja amelynek nevében az i annyit tesz, hogy intelligens egy új generációs, közvetlen befecskendezéses erôforrás, amelyben modern, közös nyomócsöves befecskendezés és változó geometriájú turbófeltöltô mûködik. Ennek köszönhetôen ez a motor jelentôsen csendesebb, simább járású, erôsebb és takarékosabb a hagyományos dízeleknél. i VTEC (ELEKTRONIKUSAN SZABÁLYOZOTT, VÁLTOZÓ SZELEPVEZÉRLÉS ÉS SZELEPEMELÉS) A rendszer minden henger szívóüteme során változtatja a szelepnyitás idôzítését és a szelepemelés mértékét. Ez változó fordulatszámok mellett is optimalizált égési folyamatot eredményez, aminek köszönhetôen csökken az üzemanyag-fogyasztás és a károsanyagkibocsátás, valamint nô a motorteljesítmény. KIPÖRGÉSGÁTLÓ A kipörgésgátló a menetstabilizáló elektronika (VSA) részeként segíti az autó finom, egyenletes gyorsítását. Ha valamelyik kerék elpörög, a rendszer lefékezi az adott kereket, és/vagy csökkenti a rá jutó hajtási nyomatékot mindaddig, amíg az vissza nem nyeri biztonságos tapadását. START-STOP RENDSZER A start-stop rendszer automatikusan leállítja, majd újraindítja a belsô égésû motort. Ennek köszönhetôen a motor rövidebb ideig üzemel alapjáraton, ami kedvezôbb üzemanyag-fogyasztást és károsanyagkibocsátást eredményez. UTASVÉDELMI RENDSZER A Civicben számos kifinomult utasvédelmi rendszer található, amelyek a legkülönbözôbb balesetekben is megóvják a bent ülûk fejét és testét a sérüléstôl. A hat légzsákot (dupla elülsô légzsák, elsô oldallégzsákok és függönylégzsákok) az érzékelôk olyan rendszere támogatja, amely az ütközés szögétôl kezdve annak súlyosságán át az elsô utas testméretéig mindent figyelembe vesz. Valamennyi üléshez hárompontos biztonsági öv jár, az elsôket olyan aktív rendszerrel szereltük fel, amely az ütközés pillanatában korrigálja az utasok testtartását. Emellett az elsô ülésekhez aktív fejtámaszok is tartoznak, amelyek csökkentik az ostorcsapás jellegû nyaki sérülések esélyét. ÜTKÖZÉS EREJÉT MÉRSÉKLÔ FÉKRENDSZER (CMBS) A CMBS-t kifejezetten azért terveztük, hogy felhívja a vezetô figyelmét egy várható ütközésre, vagy ha az elkerülhetetlen a fékek automatikus mûködtetésével mérsékelje a becsapódás erejét. A rendszer szeme egy, a Civic hûtôrácsába épített radar, amely folyamatosan hullámokat bocsát ki, s értékeli a visszaverôdô jeleket. Ha a rendszer egy jármûvet vagy más akadályt észlel az úton, meghatározza annak távolságát és a közeledés sebességét. Ha ez a sebesség meghaladja a határértéket, a rendszer azonnal értesíti errôl a vezetôt a mûszerfalon felvillanó fénnyel, illetve figyelmeztetô hangjelzéssel. Ha a vezetô nem csökkenti a sebességet, a rendszer automatikusan meghúzza a biztonsági övét, s finoman fékezni kezd. Ha a berendezés úgy értékeli, hogy a frontális ütközés már elkerülhetetlen, és a vezetô még mindig nem reagált, szorosra húzza a két elsô ülés biztonsági öveit, majd erôs fékezésbe kezd. Ez az automatikus cselekvéssor csökkenti a becsapódás sebességét, így mérsékelve a jármûben bekövetkezô károkat és az utasok esetleges sérülésének súlyosságát. ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS Az üzemanyag-fogyasztási és CO 2 -kibocsátási adatok arra szolgálnak, hogy tájékoztatást adjanak a jármû képességeirôl. A VCA (Gépjármû Minôsítô Intézet) szabályzata szerint minden autógyártó egységes ipari normák alapján határozza meg ezeket a statisztikai adatokat, ami lehetôvé teszi az egyes modellek, illetve a márkák összehasonlítását. A tesztek során mindig a modell alapkivitelû változatát vizsgálják, és nem vesznek figyelembe olyan kiegészítô felszereléseket például nagyobb méretû kerekek és abroncsok és egyéb tényezôket, amelyek befolyásolhatják az adott modell üzemanyag-fogyasztását. A tesztet fékpadon végzik, az autóban a vezetôn kívül nincs más teher (sem csomagok, sem utasok), és nem veszik figyelembe az egyéni vezetési stílusból eredô különbségeket, ezért az itt nyert adatok eltérhetnek a valós életben tapasztalt fogyasztási adatoktól. VÉSZFÉKASSZISZTENS (BA) A vészfékasszisztens érzékelôk segítségével figyeli, hogy a vezetô milyen gyorsan nyomja le a fékpedált. Ha ennek alapján vészfékezést észlel, a vészfékasszisztens funkció maximálisra növeli a fékerôt, bekapcsolva a blokkolásgátló rendszert. A vészfékrásegítés csak szükség esetén aktív, a fékpedál felengedésekor azonnal kikapcsol. VTC (VÁLTOZÓ SZELEPVEZÉRLÉS) A VTC-rendszer a fordulatszám és a terhelés változásának függvényében módosítja a szívóoldali vezérmûtengely és az azon elhelyezett szelepemelô bütyök egymáshoz viszonyított állásszögét. Így a henger optimálisan tölthetô fel levegô-üzemanyag keverékkel, ami nagyobb forgatónyomatékot és teljesítményt eredményez, a maximális nyomaték 90 százaléka már 3000 ford./percnél rendelkezésre áll. A képen egy Executive modell látható.

26 A Magyarországra érkezô jármûvek mûszaki jellemzôi több részletben is eltérhetnek a tájékoztató anyagban szereplô modellek paramétereitôl. A gyártó fenntartja magának a jogot, hogy a jármûvek paramétereit (a színeket is beleértve) elôzetes értesítéssel vagy értesítés nélkül bármikor megváltoztassa, ha azt szükségesnek ítéli. Ez kisebb és nagyobb és változtatásokat egyaránt jelenthet. Természetesen mindent megteszünk annak érdekében, hogy a tájékoztató anyagban a lehetô legpontosabb adatok szerepeljenek. A kiadványban bemutatott termékek pontos mûszaki jellemzôirôl érdeklôdjön a Honda márkakereskedôknél. A tájékoztató anyag semmilyen körülmények között nem minôsül ajánlattételnek a gyártó részérôl. Az értékesítést a helyi importôrök és kereskedôk végzik az általuk kiadott értékesítési és jótállási feltételeknek megfelelôen, amelyek másolata kérésre hozzáférhetô. Ugyanakkor, mindent megteszünk annak érdekében, hogy a kiadványban szereplô információk pontosak legyenek annak ellenére, hogy a tájékoztató anyag elôkészítésére és nyomtatására a terjesztés elôtt hónapokkal kerül sor. A specifikációkban idôközben bekövetkezett esetleges változtatásokat, illetve bizonyos kivételes esetekben a felszereltségre vagy egyéb jellemzôkre vonatkozó legfrissebb információkat nem minden esetben tudjuk naprakészen átvezetni. Ezért azt tanácsoljuk, hogy a pontos termékjellemzôkkel kapcsolatban mindig konzultáljon a terméket leszállító kereskedôvel, különösen akkor, ha döntése a kiadványban bemutatott valamely tulajdonságon múlik. Roncsautó ártalmatlanítás A Honda magyarországi importôre törvényi kötelezettségének teljesítésére a hulladékká vált gépjármûvek 267/2004. (IX.23.) Kormányrendeletben leírtaknak megfelelôen szerzôdést kötött a CAR-REC Gépjármûroncs-kezelô Közhasznú Társasággal. Ennek értelmében a Honda gépkocsi tulajdonosok részére azt nyújtjuk, hogy a forgalomból kivonni szándékozott Honda gépjármûvet a Kht. üzemeltetésében lévô országos lefedettségû begyûjtô és bontó hálózatba ingyenesen leadhatja a feltételek teljesülése esetén. Az átvétel nem térítésmentes, amennyiben: a gépjármû valamely alapvetô összetevôje (így különösen motor, alváz, karosszéria, váltómû, katalizátor) hiányzik, a gépjármûhöz utólag hozzáadott hulladék van (Kormányrendelet 4. (5)). A Honda hivatalos roncsautó begyûjtô és bontó hálózata a CAR-REC Kht. honlapján található ( illetve szükség esetén a listát kérje a Márkakereskedés autóértékesítô munkatársától. Honda Hungary Kft Budaörs, Törökbálinti utca 25/B Cikkszám: BRCAR-2KC-223H Kiadás dátuma: január Kérjük, ne dobja ki a katalógust, inkább adja tovább egy barátjának, vagy hasznosítsa újra.

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel,

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16 könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, ÚJ JAZZ A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, Garmin Navigation szolgáltatással kiegészítve.

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift

Felszereltség Suzuki Swift 1.2L 1.2L 1.L 5 5 Sebességváltó / / FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa S S - S - S - Defektjavító készlet KÜLSŐ

Részletesebben

Miért koncentrálnánk egyetlen területre, ha az összeset fejleszthetjük?

Miért koncentrálnánk egyetlen területre, ha az összeset fejleszthetjük? 4 ajtós Civic tartalom KÜLSő FORMATERv A VEZETő KÉNYELME BELSő KIALAKÍTÁS TECHNOLÓGIA TELJESÍTMÉNY BIZTONSÁG MODELLVÁLASZTÉK KIEGÉSZÍTőK SZÍNEK ÉS KÁRPITOk MűSZAKI ADATOK 03 07 09 11 13 15 17 19 21 23

Részletesebben

MERÉSZ ÉS GYÖNYÖRŰ ELEGÁNS FORMAVILÁG

MERÉSZ ÉS GYÖNYÖRŰ ELEGÁNS FORMAVILÁG MERÉSZ ÉS GYÖNYÖRŰ ELEGÁNS FORMAVILÁG A HR-V modern formája kellemes látványt nyújt, ugyanakkor a szíveket is megdobogtatja. Robosztus megjelenésének és sportos oldalsó kialakításának köszönhetően biztosan

Részletesebben

Váltó manuális (6 fok) manuális (6 fok) manuális (6 fok) Motor típus Benzin Turbo Benzin Turbo Benzin Turbo

Váltó manuális (6 fok) manuális (6 fok) manuális (6 fok) Motor típus Benzin Turbo Benzin Turbo Benzin Turbo 4 AJTÓS Váltó manuális (6 fok) manuális (6 fok) manuális (6 fok) Listaár regisztrációs adóval (Ft) 6 799 000 7 399 000 8 199 000 Metálfényezés (Ft) 130 000 130 000 130 000 CVT (fokozatmentes) automata

Részletesebben

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000 TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ OOAlakítsd a stílusod szerint! Válassz az egyéniségedhez illő színt és akár felnit is! FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Részletesebben

Automata világításvezérlés - - - -

Automata világításvezérlés - - - - Swift Motor Benzin Benzin Diesel 1.2L 1.2L 1.3L Ajtók száma 3 és 5 5 3 és 5 Hajtás 2WD 4WD 2WD Sebességváltó 5MT 5MT/4AT 5MT/4AT 5MT 5MT Felszereltség GC GLX GS GLX GLX Futómű Abroncsok és keréktárcsák

Részletesebben

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó A gyártó bármikor megváltoztathatja a műszaki adatokat, a felszereltséget, az opciókat, az árakat és a színeket, ezért pontosabb felvilágosítás érdekében kérjük,

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8 Urban Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 6 M/T Stop & Start rendszerrel Fogyasztás (utoljára a 2004/3 rendelettel módosított 80/1268 EU direktíva alapján) Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift Sport

Felszereltség Suzuki Swift Sport uzuki wift port ebességváltó PORT FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Defektjavító készlet 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa 195/45R17 + könnyűfém

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Benzin Motor 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.8 ECOTEC 92 kw/125 LE TwinTop Váltómű 5fokozatú kézi 4 657 000 4 877 000 5fokozatú Easytronic

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 1. rész 1 db szolgálati használatra szánt, önálló

Részletesebben

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Hyundai i20 akár már Forintért!

Hyundai i20 akár már Forintért! Hyundai i20 akár már 2 999 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós 75 LE 3 599 000 600 000 Kedvezményes ár 2 999 000 Life A/C 1.25 LP 5 ajtós 75 LE 3 949 000 500

Részletesebben

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3 BENZIN Sebességváltás 5 5 4 5 FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Pótkerék és keréktárcsa Pótkerék fedő (lemez tipusú) 205/70R15 + acél keréktárcsa 205/70R15 + acél keréktárcsa (*1) (*1) (*1) (*1) 205/70R15

Részletesebben

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE MÉGANE EXPRESSION KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE O OÚj Energy 1,2 TCe 115 LE motor Stop&Start rendszerrel OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlásakor is O OGazdag felszereltség: Kétzónás

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 2. rész

Műszaki leírás/adatlap. 2. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 2. rész 2 db egyterű 1. kategóriába tartozó, 80-129

Részletesebben

Honda Hungary Kft. 2040 Budaörs, Törökbálinti utca 25/B www.honda.hu Part No: BRCAR-2PE-223H Kiadás dátuma: 2011. 05. Accord.

Honda Hungary Kft. 2040 Budaörs, Törökbálinti utca 25/B www.honda.hu Part No: BRCAR-2PE-223H Kiadás dátuma: 2011. 05. Accord. Honda Hungary Kft. 2040 Budaörs, Törökbálinti utca 25/B www.honda.hu Part No: BRCAR-2PE-223H Kiadás dátuma: 2011. 05. Accord Sedan és Tourer MINDEN TÉREN FEJLETT Fejlett Az új Accordban legfejlettebb technológiáink

Részletesebben

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért!

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért! Megújult Hyundai i20 akár már 3 149 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75 LE 3 749 000 600 000 Euro 6c Kedvezményes ár 3 149 000 Life 1.25 LP 5 ajtós

Részletesebben

ÁRAK ÉS MŰSZAKI ADATOK

ÁRAK ÉS MŰSZAKI ADATOK Nyomtatva: 16 / 12 / 2017 Lásd: Jogi nyilatkozat ÁRAK ÉS MŰSZAKI ADATOK ÁTTEKINTÉS INDULÓ ÁR: 15,800,000.00FT Elektrokromatikus (fényre sötétedő), behajtható és fűthető külső visszapillantó tükrök Parkolássegítő

Részletesebben

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért!

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért! Megújult Hyundai i20 akár már 3 149 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75 LE 3 749 000 600 000 Kedvezményes ár 3 149 000 Life 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.2 351.24J.2 351.24M.2 351.24T.2 351.24V.2 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól* 4 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár 500L Living 77/105 5 575 000 4 910 000 500L Living 1.4 16V 70/95 5 275 000 4 590 000 500L Living 88/120 5 775 000 5 090 000 500L

Részletesebben

AZ ÖN ÚJ CIVICJE. A képen egy négyajtós Civic 1.5 i-vtec látható Executive felszereltséggel, Polished Metal Metallic fényezéssel.

AZ ÖN ÚJ CIVICJE. A képen egy négyajtós Civic 1.5 i-vtec látható Executive felszereltséggel, Polished Metal Metallic fényezéssel. 4 AJTÓS AZ ÖN ÚJ CIVICJE A műszakilag és esztétikailag egyaránt teljesen megújult négyajtós Civic egyértelmű bizonyíték a Honda innováció melletti elkötelezettségére. Letisztult, sportos vonalvezetésével

Részletesebben

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel a készlet erejéig!

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel a készlet erejéig! Hyundai i20 akár már 2 999 000 Forintért! Life Limited felszereltség most akár 990 000 Forint kedvezménnyel a készlet erejéig! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Entry 1.25 LP

Részletesebben

Új FORD Ranger Raptor

Új FORD Ranger Raptor Új FORD Ranger Széria Motor Dupla kabinos Nettó Bruttó 2.0 TDCi 213LE 4x4 A10 12,900,000 Ft 16,383,000 Ft Minden Ford Ranger megfelel az EURO 6.2 káros anyag kibocsátási normának. A gépjármű ára a forgalomba

Részletesebben

CIVIC 5 ajtós COMFORT és ELEGANCE felszereltségek a listaárhoz képest Ft kedvezménnyel érhetőek el!

CIVIC 5 ajtós COMFORT és ELEGANCE felszereltségek a listaárhoz képest Ft kedvezménnyel érhetőek el! 5 ajtós árlista CIVIC 5 ajtós és felszereltségek a listaárhoz képest 200 000 Ft kedvezménnyel érhetőek el! Felszereltség megnevezés NAVI Váltó Listaár regisztrációs adóval (Ft) 5 899 000 6 499 000 7 299

Részletesebben

(a készlet erejéig!) Az árak az ÁFA és a regisztrációs adó összegét tartalmazzák. A kép illusztráció.

(a készlet erejéig!) Az árak az ÁFA és a regisztrációs adó összegét tartalmazzák. A kép illusztráció. (a készlet erejéig!) 1.0 T-GDi LP 3 ajtós 100 LE 4 824 000 1 025 000 3 799 000 Az árak az ÁFA és a regisztrációs adó összegét tartalmazzák. A kép illusztráció. Biztonság kényelmi funkciók Comfort + 16"

Részletesebben

LIFESTYLE PLUS. 1.6 i-dtec 120 LE - 2WD Hatfokozatú manuális váltó. 2.0 i-vtec 155 LE - 4WD Hatfokozatú manuális váltó Ötfokozatú automatikus váltó

LIFESTYLE PLUS. 1.6 i-dtec 120 LE - 2WD Hatfokozatú manuális váltó. 2.0 i-vtec 155 LE - 4WD Hatfokozatú manuális váltó Ötfokozatú automatikus váltó LIFESTYLE PLUS LIFESTYLE PLUS 1.6 i-dtec 120 LE - 2WD Hatfokozatú manuális váltó 1.6 i-dtec 160 LE - 4WD Hatfokozatú manuális váltó Kilencfokozatú automatikus váltó 2.0 i-vtec 155 LE - 4WD Hatfokozatú

Részletesebben

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel!

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel! Hyundai i20 akár már 2 999 000 Forintért! Life Limited felszereltség most akár 690 000 Forint kedvezménnyel! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Entry 1.25 LP 5 ajtós 75 LE 3 599

Részletesebben

3 év Honda Assistance szolgáltatás* / 8 év Honda Premium Quality

3 év Honda Assistance szolgáltatás* / 8 év Honda Premium Quality Érvényes 201.02.22.-tól visszavonásig CR-V 1.6 ELEGANCE 1 4WD CR-V 1.6 ELEGANCE 1 4WD 9AT CR-V 1.6 LIFESTYLE 1 4WD CR-V 1.6 LIFESTYLE 1 4WD 9AT CR-V 1.6 EXE 1 4WD CR-V 1.6 EXE 1 4WD 9AT RE677FEKGNI RE687FEKGNI

Részletesebben

Új Hyundai i30-as kombi akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as kombi akár már Forintért! Új Hyundai i30-as kombi akár már 4 779 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi kombi / M/T 100 LE 5 279 000 500 000 4 779 000 1.0 T-GDi kombi / M/T

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V MTA Sincom kód: 351.24A.0 351.24J.0 351.24M.0 351.24R.0 351.24S.0 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 62/85 62/85 Üzemanyag benzin benzin benzin

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.4 351.24J.4 351.24M.4 351.24T.4 351.24V.4 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

1. 6 i - D T E C D Í Z E L Honda Motor Europe Limited Magyarországi Fióktelepe Kiadás dátuma: február

1. 6 i - D T E C D Í Z E L Honda Motor Europe Limited Magyarországi Fióktelepe   Kiadás dátuma: február 1.6 i -DTEC DÍZEL Erőforrás EXECUTIVE ELEGANCE COMFORT S Motor típusa Dízel Dízel Dízel Dízel Lökettérfogat (cm 3 ) 1597 1597 1597 1597 Szelepvezérlés 4 szelep 4 szelep 4 szelep 4 szelep Emissziós besorolás

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V 1.3 Multijet 16V Sincom kód: 356.03B.0 356.03C.0 356.M3B.0 356.M3C.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 70/95 Üzemanyag benzin dízel

Részletesebben

Új Hyundai i30-as akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as akár már Forintért! Új Hyundai i30-as akár már 4 499 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE 4 999 000 500 000 4 499 000 1.0 T-GDi 5 ajtós / M/T

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V 1.3 Multijet 16V Sincom kód: 356.03B.0 356.03C.0 356.M3B.0 356.M3C.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 70/95 Üzemanyag benzin dízel

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól* 3 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 220 000 3 590 000 Doblò Panoráma Active 66/90 5 140 000 4 480 000 Doblò Panoráma 1.4 70/95 4

Részletesebben

PROACE COMBI ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA 2016

PROACE COMBI ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA 2016 PROACE COMBI ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA 2016 PROACE COMBI BRUTTÓ ÁR (Ft). Gyártási év: 2016 Az árlista augusztus 8-tól megrendelt autókra érvényes. KOMPAKT COMBI 1,6 D-4D 95 5 M/T 7 517 500 1,6 D-4D 115

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Hyundai i20 GO! limitált széria, gazdag felszereltséggel akár Forintért! A készlet erejéig!

Hyundai i20 GO! limitált széria, gazdag felszereltséggel akár Forintért! A készlet erejéig! Hyundai i20 GO! limitált széria, gazdag felszereltséggel akár 3 899 000 Forintért! A készlet erejéig! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény GO! (limitált széria, a készlet erejéig) 1.25 HP 5 ajtós

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Új Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 200 000 3 740 000 Új Doblò Panoráma Active 66/90 5 150 000 4 590 000 Új

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V Easy Easy Aut. 1.3 Multijet Sincom kód: 356.030.0 356.035.0 356.M30.0 356.M32.0 356.M35.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 598 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95

Részletesebben

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért!

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért! Megújult Hyundai i20 akár már 3 149 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75 LE 3 749 000 600 000 Kedvezményes ár 3 149 000 Life 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75

Részletesebben

Fiat Fiorino árlista

Fiat Fiorino árlista Fiat FIORINO 75 LE 75 LE E5 75 LE E5 SX Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól* 4 450 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** 500L Living 0.9 TwinAir T 77/105 5 490 000 5 000 000 4 800 000 500L Living 1.4 16V 70/95

Részletesebben

2,2 D-4D 150 dízelmotor 6 M/T DPF 2AD-FTV 4WD

2,2 D-4D 150 dízelmotor 6 M/T DPF 2AD-FTV 4WD RAV4 Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 2,2 D-CAT 150 6 A/T 2AD-FHV DPF 2AD-FTV 3ZR-FAE Multidrive S 3ZR-FAE Fogyasztás (utoljára a 2004/3/EC rendelettel módosított 80/1268/EEC (Euro 4), valamint utoljára

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól*

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár 500L 1.4 16V Pop 70/95 4 400 000 500L 1.4 16V PopStar 70/95 4 850 000 500L PopStar 62/85 5 600 000 500L 0.9 TwinAir T

Részletesebben

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft FIESTA VIGNALE 2018-as modellév - 2017/4. Érvényes: 2017. október 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop 5 950 000 Ft 1.0l

Részletesebben

Új Hyundai i30-as akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as akár már Forintért! Új Hyundai i30-as akár már 4 499 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE 4 999 000 500 000 4 499 000 1.0 T-GDi 5 ajtós / M/T

Részletesebben

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Mazda CX5 12,606,900.00HUF Külső tulajdonságok Dátum 2019.

Részletesebben

3 év Honda Assistance szolgáltatás* / 8 év Honda Premium Quality

3 év Honda Assistance szolgáltatás* / 8 év Honda Premium Quality Érvényes 2014.12.23.-tól visszavonásig CIVIC 1.8 TOURER COMFORT 1 AT 1 ADAS 6MT 1 ADAS AT FK271FEKGLV FK273FEKGLV FK283FEKGLV FK27FESKGC FK28FESKGC Hengerűrtartalom (cm3) 1798 1798 1798 1798 1798 Max.

Részletesebben

Fiat Bravo 3 550 000 Ft-tól*

Fiat Bravo 3 550 000 Ft-tól* Fiat Bravo 3 550 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Bravo Actual 66/90 3 990 000 3 550 000 Bravo Active 66/90 4 190 000 3 730 000 Bravo 66/90 4 410 000 3 920 000 Bravo

Részletesebben

man. (6 FOK.) Max. sebesség (km/h) Gyorsulás (0-100 km/h) (sec.) 11,2 11,2

man. (6 FOK.) Max. sebesség (km/h) Gyorsulás (0-100 km/h) (sec.) 11,2 11,2 CR-V 1.6 COMFORT 2WD CR-V 1.6 ELEGANCE 2WD CR-V 1.6 LIFESTYLE 2WD RE672EEVKGNI RE674EEVKGNI RE670EEKG2H Hengerűrtartalom (cm3) 1597 1597 1597 Max. teljesítmény (kw/le/ford.) 88/120/4000 88/120/4000 88/120/4000

Részletesebben

Renault FLUENCE A valódi limuzin Limited már 3 490 000 Ft-tól*

Renault FLUENCE A valódi limuzin Limited már 3 490 000 Ft-tól* Renault FLUENCE A valódi limuzin Limited már 3 490 000 Ft-tól* Renault FLUENCE A valódi limuzin LISTAÁR Motor Business Limited Intens 1,6 16V 115 4 120 000 4 220 000 4 590 000 dci 95 4 670 000 dci 110

Részletesebben

Motor. Az árlistán feltüntetett modellek és opciók kizárólag a készlet erejéig elérhetőek. Kérjük, tájékozódjon Ford márkakereskedőjénél!

Motor. Az árlistán feltüntetett modellek és opciók kizárólag a készlet erejéig elérhetőek. Kérjük, tájékozódjon Ford márkakereskedőjénél! Felszereltség Trend Titanium 1.4l TDCi DPF (70LE) M5 Motor 5 ajtós 3 600 000 Ft 3 740 000 Ft 4 000 000 Ft 3 810 000 Ft 3 950 000 Ft Az árlistán feltüntetett modellek és opciók kizárólag a készlet erejéig

Részletesebben

OPEL VECTRA A L A P F E L S Z E R E L T S É G

OPEL VECTRA A L A P F E L S Z E R E L T S É G OPEL VECTRA A L A P F E L S Z E R E L T S É G VECTRA ESSENTIA: teljes méretû légzsákok a vezetô- és utasoldalon, oldal- és tetôlégzsákok, övfeszítôk överôhatárolóval, 3-pontos automata biztonsági öv hátul

Részletesebben

Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól*

Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól* Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Qubo 1.4 8V Active 54/73 3 530 000 3 150 000 Qubo Active 4 250 000 3 770 000 Qubo 1.4 8V 54/73 3 800 000 3 390 000 Qubo

Részletesebben

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig!

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

AZ UTAKRA TERMETT SPORTKOCSI

AZ UTAKRA TERMETT SPORTKOCSI AZ UTAKRA Végre itt a Type R, amit mindenki várt. Karakteresebb, gyorsabb, erősebb. Ebbe az autóba a Honda apait-anyait beleadott, így nemcsak a közúton, hanem a versenypályán is megállja a helyét. A sportos

Részletesebben

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista A készlet erejéig! Verzió incom Opció Kivitel ebességváltó Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Terhelhetôség Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár cm 3 kw/le Nm kg mm Ft Ft Új Fullback 2.4D 150 & X 4x4 MT6 Podium+

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CRUZE STATION WAGON 2013 JANUÁR MY13

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CRUZE STATION WAGON 2013 JANUÁR MY13 ÁR ÉS FEZERELTSÉG LISTA CRUZE STATION WAGON 2013 JANUÁR MY13 ÁRAK FEZERELTSÉGI SZINT CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 1.6 benzin 124 LE MT5 + 1.6 benzin 124 LE MT5 1.7 dízel 130 LE

Részletesebben

Fiat Punto Van E5+ árlista

Fiat Punto Van E5+ árlista Fiat Punto Van E5+ árlista Fiat Punto Van Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

Új FORD Ranger. www.ford.hu 1 / 5. Dupla kabinos nettó. Motor. Széria. bruttó XL* XLT 2.2TDCi 160LE 4x4 M6. Limited. WildTrak

Új FORD Ranger. www.ford.hu 1 / 5. Dupla kabinos nettó. Motor. Széria. bruttó XL* XLT 2.2TDCi 160LE 4x4 M6. Limited. WildTrak 2015.75ös modellév Érvényes: 2015. szeptember 14i gyártástól Széria Motor Dupla kabinos * 2.2TDCi 130LE 4x4 M6 6 175 000 Ft 7 842 250 Ft 2.2TDCi 160LE 4x4 M6 6 410 000 Ft 8 140 700 Ft 2.2TDCi 160LE 4x4

Részletesebben

Hyundai i10 akár már 2 599 000 forintért! Black Line limitált széria 255 000 forint árelőnnyel a készlet erejéig!

Hyundai i10 akár már 2 599 000 forintért! Black Line limitált széria 255 000 forint árelőnnyel a készlet erejéig! Hyundai i10 akár már 2 599 000 forintért! Black Line limitált széria 255 000 forint árelőnnyel a készlet erejéig! Karosszéria Teljesítmény Listaár Life 1.0i 5 ajtós 66 LE 2 599 000 1.25i 5 ajtós 87 LE

Részletesebben

Fiat Fiorino E6D árlista

Fiat Fiorino E6D árlista Fiat Fiorino E6D árlista Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) CO 2 -kibocsátás (g/km, vegyes)

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 175 000 3 540 000 3 340 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU MY12 JANUÁR 2013 ÁRAK 2.4 benzin 167LE AT6 2.0 dízel 160LE MT6 2.0 dízel 160LE AT6 CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 188 g/km 134 g/km 160 g/km FELSZERELTSÉG

Részletesebben

ÚJ már 5 290 000 Ft-tól*

ÚJ már 5 290 000 Ft-tól* ÚJ már 5 290 000 Ft-tól* AKTUÁLIS AKCIÓ 800 000 Ft kedvezmény minden verzión, 3 év vagy 150 000 km garancia További 400 000 Ft kedvezmény Renault Crédit finanszírozás esetén* Laguna Black Edition/GT négykerék-kormányzással

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés. FORD FIESTA Van Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: /215, Fax:

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés. FORD FIESTA Van Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: /215, Fax: Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA ÚJ AVEO 4 AJTÓS

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA ÚJ AVEO 4 AJTÓS ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA ÚJ AVEO 4 AJTÓS MY12 FEBRUÁR 2012 ÁRAK FEZERESÉGI SZINT VÁÓTÍPUSA CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KAMPÁNYÁR 1.2 DOHC, 70LE 137 g/km 3 015 000Ft 2 714 000 Ft Plus 1.2 DOHC, 86LE 1.3

Részletesebben

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért!

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért! Hyundai i30 2019-es limitált szériák akár már 5 149 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Family '20 - kizárólag a készlet erejéig 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100

Részletesebben

ÚJ FORD FIESTA. www.ford.hu 1 / 5 ST2. Ügyfélszolgálat 06-40-200-024, 06-40-200-181

ÚJ FORD FIESTA. www.ford.hu 1 / 5 ST2. Ügyfélszolgálat 06-40-200-024, 06-40-200-181 ÚJ FORD FIESTA Felszereltség 1.6l GTDi (182LE) M6 3 ajtós 6 170 000 Ft Vegyes átlagfogyasztás: 5,9l/100 km, CO2 kibocsátás: 138 g/km A gépjármű ára a forgalombahelyezési költségeket nem tartalmazza! Részletekről

Részletesebben

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar 1.4 Pop 0.9 TwinAir T 1.4 1.3 Mjet 1.3 Mjet Aut. 1.6 Mjet Sincom kód: 330.12J.2 330.14A.2 330.14J.2 330.14M.2 330.14T.2 330.14V.2 330.14Z.2 Hengerûrtartalom (ccm) 1368 875 1368 1368 1248 1248 1598 Teljesítmény

Részletesebben

Fiat Bravo árlista V Active

Fiat Bravo árlista V Active Fiat Bravo árlista 198.53A.0 66/90 179 198.53G.0 198.53W.0 77/105 187 198.54A.0 66/90 179 198.54G.0 MTA 198.54E.0 8,5/5,4/6,5 154 198.54H.0 110/150 9,3/5,8/7,1 167 212 Sincom kód: Hengerûrtartalom (ccm)

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 100 000 3 620 000 3 420 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

1,8 literes VVT-i. e-cvt 15" kerekek. Javasolt üzemanyag 95-ös ólommentes benzin vagy < 95-ös ólommentes benzin vagy <

1,8 literes VVT-i. e-cvt 15 kerekek. Javasolt üzemanyag 95-ös ólommentes benzin vagy < 95-ös ólommentes benzin vagy < Új Prius Műszaki adatok Környezeti teljesítmény 1,8 literes VVT-i 2ZR-FXE e-cvt 15" kerekek 1,8 literes VVT-i 2ZR-FXE e-cvt 17" kerekek Fogyasztás (utoljára az EC 692/2008 rendelettel módosított EC 715/2007

Részletesebben

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával!

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Karosszéria Teljesítmény / Hajtás Listaár (nettó) Listaár (bruttó) ECO 2.5 CRDi LP 5,7m Alváz (CAB) 150 LE / Hátsókerék 6 299 000 7 999 730

Részletesebben

2.2 TDCi 150LE 4x4 M6 6 040 000 Ft 7 670 800 Ft XLT 2.2 TDCi 150LE 4x4 M6 6 760 000 Ft 8 585 200 Ft

2.2 TDCi 150LE 4x4 M6 6 040 000 Ft 7 670 800 Ft XLT 2.2 TDCi 150LE 4x4 M6 6 760 000 Ft 8 585 200 Ft Árlista 2015.25-ös modellév Érvényes: 2015. január 23-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/01 Széria Motor Dupla kabinos nettó bruttó XL 2.2 TDCi 125LE 4x4 M6 5 900 000 Ft 7 493 000 Ft 2.2

Részletesebben

Már 2 699 000 Ft-os kedvezményes ártól vagy akár 0% THM finanszírozással

Már 2 699 000 Ft-os kedvezményes ártól vagy akár 0% THM finanszírozással Érzi a város lendületét Már 2 699 000 Ftos kedvezményes ártól vagy akár 0% THM finanszírozással 2013 GYŐZTESE KISAUTÓK ÚJ NISSAN MICRA Az intelligens kulcs olyan rendszer, mely magától érzékeli a kulcsot

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA AVEO 5 AJTÓS

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA AVEO 5 AJTÓS ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA AVEO 5 AJTÓS MY13 JÚLIUS 2013 ÁRAK FEZERESÉGI SZINT CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 1.2 benzin 1.2 benzin 1.3 dízel 137 g/km 99 g/km 3 150 000 Ft 3 290 000 Ft

Részletesebben

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend Új Ford EcoSport 2018-as modellév - 2017/2. Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD 5 255 000 Ft Trend 1.0l EcoBoost (125LE) A6 EURO6 FWD 6 105 000 Ft 1.5l TDCi (100LE) M6 EURO6

Részletesebben

Fiat Bravo 3 150 000 Ft-tól*

Fiat Bravo 3 150 000 Ft-tól* Fiat Bravo 3 150 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Bravo Actual 66/90 3 890 000 3 350 000 3 150 000 Bravo Active 66/90 4 090 000

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 1.6 1.3 Sincom kód: 356.03B.0 356.03C.0 356.03D.0 356.M3B.0 356.M3C.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 598 1 368 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin dízel

Részletesebben

FIAT Tipo Kombi árlista

FIAT Tipo Kombi árlista 1.4 16V Pop 1.3 Multijet 16V Pop 16V Pop Sincom kód: 357.040.0 357.045.0 357.047.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 88/120 Üzemanyag benzin dízel dízel Fogyasztás

Részletesebben

Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár. 1PW2C5L9Q651A0C0 1PW2C5LLN651A0C0 (dec.)

Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár. 1PW2C5L9Q651A0C0 1PW2C5LLN651A0C0 (dec.) GT ALLURE ACTIVE ACCESS Az EURO 5-ös motorok csak 2015. júniusi gyártásig, illetve a készlet erejéig rendelhetők! Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár 1.6 VTi 2TR

Részletesebben

FORD B-MAX. One Call Ügyfélszolgálat: Értékesítés és Flotta ügyfélszolgálat

FORD B-MAX. One Call Ügyfélszolgálat: Értékesítés és Flotta ügyfélszolgálat Felszereltség Technology Limitált széria* Motor 1.4l (90LE) M5 1.0l EcoBoost (100LE) M5 1.5l TDCi DPF (75LE) M5 1.5l TDCi DPF (95LE) M5 1.4l (90LE) M5 1.0l EcoBoost (100LE) M5 1.0l EcoBoost (125LE) M5

Részletesebben

FIAT Tipo Kombi árlista

FIAT Tipo Kombi árlista 1.4 16V Pop 1.3 Multijet 16V Pop 16V Pop Sincom kód: 357.040.0 357.045.0 357.047.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 88/120 Üzemanyag benzin dízel dízel Fogyasztás

Részletesebben

Renault MÉGANE BERLINE LISTAÁR 5GARANCIA. Fix 5,99% THM. 400 000 Ft. ÁRELŐNNyel

Renault MÉGANE BERLINE LISTAÁR 5GARANCIA. Fix 5,99% THM. 400 000 Ft. ÁRELŐNNyel Renault MÉGANE BERLINE LISTAÁR Motor BUSINESS Limited BOSE Energy TCe 115 4 690 000 4 790 000 Energy dci 95 5 150 000 Energy dci 110 5 400 000 5 500 000 Energy dci 130 6 450 000 MégANE Limited: különleges,

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo árlista

Fiat Doblò Cargo árlista Fiat Doblò Cargo árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.0 zárt furgon

Részletesebben

1,6 literes Valvematic 6 M/T 6 M/M. benzin vagy <

1,6 literes Valvematic 6 M/T 6 M/M. benzin vagy < Corolla Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 6 M/M 6 M/M Fogyasztás (utoljára a 692/2008. rendelettel módosított 715/2007 EU direktíva alapján) Vegyes (liter/100 km) 5,9 6,5 6,2 4,7 4,8 5,2 Városi (liter/100

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 1.6 1.3 Sincom kód: 356.03B.0 356.03C.0 356.03D.0 356.M3B.0 356.M3C.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 598 1 368 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin dízel

Részletesebben

Felszereltség Motor 5 ajtós. RS 2.3l EcoBoost (350LE) M6 EURO6 AWD S/S 11 800 000 Ft

Felszereltség Motor 5 ajtós. RS 2.3l EcoBoost (350LE) M6 EURO6 AWD S/S 11 800 000 Ft Árlista 2016.5-ös modellév. Érvényes: 2016. január 25-i gyártástól. A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/1. Felszereltség Motor 5 ajtós 2.3l EcoBoost (350LE) M6 EURO6 AWD S/S 11 800 000 Ft Vegyes átlagfogyasztás:

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés. Motor. 5 110 000 Ft 1.5l TDCi DPF (95LE) M5

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés. Motor. 5 110 000 Ft 1.5l TDCi DPF (95LE) M5 Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Motor. 5 975 000 Ft 7 588 250 Ft 2.2TDCi 150LE 4x4 M6. 6 835 000 Ft 8 680 450 Ft 2.2TDCi 150LE 4x4 M6. 7 425 000 Ft 9 429 750 Ft Limited*

Motor. 5 975 000 Ft 7 588 250 Ft 2.2TDCi 150LE 4x4 M6. 6 835 000 Ft 8 680 450 Ft 2.2TDCi 150LE 4x4 M6. 7 425 000 Ft 9 429 750 Ft Limited* 2015.25ös modellév Érvényes: 2015. május 1i gyártástól Széria Motor Dupla kabinos 2.2TDCi 125LE 4x4 M6 5 975 000 Ft 7 588 250 Ft 2.2TDCi 150LE 4x4 M6 6 115 000 Ft 7 766 050 Ft T 2.2TDCi 150LE 4x4 M6 6

Részletesebben