Berágódásgátló termékek. Szerelőpaszták nagy igénybevételnek kitett alkatrészekhez

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Berágódásgátló termékek. Szerelőpaszták nagy igénybevételnek kitett alkatrészekhez"

Átírás

1 Berágódásgátló termékek Szerelőpaszták nagy igénybevételnek kitett alkatrészekhez

2 2 Megbízható partner gépalkatrészek szereléséhez A Henkelnél tudjuk, milyen feladatokat kell megoldani az ipari berendezések karbantartása, javítása során. A zökkenőmentes üzemmenet biztosításához megfelelő szakemberekre és megfelelő eszközökre van szükség. A LOCTITE kiváló megoldásokat kínál az összes karbantartás, javítás és üzemfenntartás során felmerülő ragasztási, tömítési, tisztítási és kenési feladatra. Sokéves tapasztalat birtokában teljesen megértjük az üzemeltetők igényét, hogy a termelőeszközök állapotának megőrzése mellett nagyobb termelékenységre törekszenek, miközben időt, és költséget takarítanak meg. Legyen szó motorokról, szivattyúkról, ipari kemencékről, a berendezések hatékony javítása és karbantartása csak megfelelő technológiákkal biztosítható, így garantálva a teljes élettartam alatt a megfelelő működőképességet. Kamatoztassa szakértelmünket és fokozza a karbantartási és javítási munkák eredményességét: A megbízhatóság növelésével és az állásidő elkerülésével. A karbantartás gyakoriságának és a ráfordított idő csökkentésével. Biztonság növelésével. Energiaköltségek csökkentésével. A nagy teljesítményű, bonyolult berendezések hatékony karbantartásához és javításához olyan technológiákra van szükség, melyek: Ellenállnak a legkeményebb környezeti körülményeknek. Összhangban vannak a legfontosabb ipari szabványokkal. Megbízhatóan megakadályozzák az alkatrészek rozsdásodását, berágódását, beékelődését. Ismerje meg, hogyan támogathatják tevékenységét a LOCTITE berágódásgátló termékei, könnyebbé, olcsóbbá téve és lerövidítve a mindennapi karbantartási, javítási és üzemfenntartási munkákat.

3 3 Korszerű megoldások A LOCTITE berágódásgátló termékcsalád prémium minőségű termékeket tartalmaz, melyek megvédik a fémfelületeket a korróziótól, beékelődéstől és berágódástól. Speciális összetételüknek köszönhetően különösen alkalmasak nagy terhelések és kis sebességű mozgások által okozott súrlódás csökkentésére. Az egyes termékek esetében speciális szilárd alkotóelemek biztosítják a beékelődés- és berágódásgátló tulajdonságokat magas hőmérsékleteken. Ez a két legfontosabb szempont a felhasználásnak legmegfelelőbb berágódásgátló termék kiválasztásánál. A termékkínálat általános rendeltetésű, nagy hőállóságú fémmentes, valamint a különféle iparágak speciális igényeinek - élelmiszeripar, tengerészet és nukleáris erőművek - megfelelően kifejlesztett termékeket tartalmaz. Mindegyik termék rendelkezik az adott felhasználási területre vonatkozó jóváhagyással. A fémmentes termékeink nemfémes töltőanyagokat tartalmaznak, és lényegesen magasabb hőállósággal rendelkeznek, mint a fém töltőanyagot tartalmazóak. Kevésbé koptató viselkedésüknek köszönhetően alacsonyabb K-értékkel (súrlódási együttható) rendelkeznek, ami jobb kenőképességet eredményez. A LOCTITE berágódásgátlók legfontosabb előnyei: Biztosítják az alkatrészek könnyű össze- és szétszerelését. Megvédik a berendezéseket extrém magas hőmérsékleten. Biztosítják az érintkező fém alkatrészek korrózióvédelmét. Meghosszabbítják a szerelvények élettartalmát. Csökkentik a beékelődés, berágódás miatti állásidőt. Termékjóváhagyások speciális ipari területekre (nukleáris erőművek, élelmiszeripar, hajózás). Kezdeti súrlódás Súrlódás mértéke Határsebesség a folyadéksúrlódáshoz Sebesség (v) Berágódásgátló termékek (határsúrlódás) Zsírok (vegyes súrlódás - száraz- és folyadéksúrlódás) Olajok (folyadéksúrlódás)

4 4 Berágódásgátló termékek alkalmazása Tekintettel a mindennapi karbantartási és javítási feladatokra, olyan termékeket fejlesztettünk ki, melyek között majdnem minden feladatra megtalálható a megoldás. Az ipari berendezések karbantartása és javítása területén megszerzett alapos tapasztalatainkat felhasználva bemutatjuk, hogyan lehet a berágódásgátló termékeket a legmegfelelőbb módon alkalmazni más, ragasztó, tömítő, tisztító és kenőanyagok mellett egy ipari szivattyúnál. Loctite 5188 Felülettömítő Loctite 577 Loctite 572 Menettömítők Loctite 641 Loctite 648 Rögzítő termékek A LOCTITE LB 8023 tengerészeti berágódásgátló megakadályozza a csavaranyák berágódását és korrózióját a járókerék rögzítő elemeinél, a meghajtó tengely zárócsavarnál, a csapágyház illesztő csapjainál és sok más helyen. A LOCTITE berágódásgátló termékek értékes szerelőpaszták, melyek megvédik az alkatrészeket a berágódástól, beékelődéstől és a korróziótól. Loctite 2701 Csavarrögzítő Szivattyúkra, tengelyekre, ipari centrifugákra és hajtóművekre vonatkozó átfogó ipari javítási programunkban megtalálja a javítási feladatoknak megfelelő speciális technológiákat és termékeket. Amennyiben többet szeretne megtudni a fenti programról, látogasson el honlapunkra, és/ vagy lépjen kapcsolatba a Henkel területi képviselőjével.

5 5 Jellemző iparágak és felhasználások Ipari programjaink tartalmazzák az egyes iparágakban előforduló jellemző karbantartási és javítási feladatok megoldását. A kiadványokban számos felhasználási példa, referencia és esettanulmány található. Megismerheti, hogy az Ön speciális javítási problémáját egy hasonló esetben hogyan oldották meg. Erőművek Legfontosabb kihívások: Magas hőmérséklet Gőz Speciális jóváhagyások nukleáris erőművekben történő felhasználásra Felhasználási példák: Tömszelence csapok a reaktor tetején (nukleáris erőmű) Felülettömítések védelme a gőzvezetékeknél Hőhasznosító berendezések, gőzturbinák Szállítás Legfontosabb kihívások: Magas hőmérséklet Kültéri környezet Vasúti szerelvények és más ipari járművek teljes felújítása Felhasználási példák: Turbó szerelvények Vasúti kocsi és a zsámolykocsi közötti összekötő csavarok Kipufogó szerelvények Bányászat Legfontosabb kihívások: Kopás Nagy terhelések Kültéri és mostoha körülmények Felhasználási példák: Ércosztályozó forgódob rögzítés Előtörő kopó betétek Fúrókalapácsok Élelmiszeripar és italgyártás Legfontosabb kihívások: Speciális követelmények és biztonsági előírások Savas és korrozív környezet Nedvesség, páratartalom Felhasználási példák: Lassan mozgó konvejor részegységek Szivattyúk és hajtóművek

6 6 Termékválasztó táblázat Tulajdonságok Termék Kiszerelés Általános jellemzők Speciális tulajdonságok Szilárd kenőanyag adalékok Szín Hőállóság K-érték NLGI osztály Általános rendeltetés LOCTITE LB 8150 LOCTITE LB ml tubus, 500 g, 1 kg doboz 400 ml aeroszol Alumínium Alumínium tartalmú berágódásgátló paszta általános felhasználási célra. Berendezések javítása és általános karbantartás a tartós üzemmenet biztosítására. Alumínium, grafit, EP adalékok Ezüst +900 C között 0,18 1 LOCTITE LB g stift LOCTITE LB g, kupak LOCTITE LB ml aeroszol Réz Réz tartalmú szerelőpaszta általános felhasználási célra. Felhasználása lehetővé teszi a kültéri berendezések karbantartását bármely évszakban. Réz, grafit Réz +980 C között 0,16 0 LOCTITE LB g stift Nagy teljesítmény LOCTITE LB 8009 kupak, 3,6 kg doboz Nagy terhelésekhez Olyan alkalmazásokhoz, ahol réz- és nikkel mentes termék használható. Rozsdamentes és titánnal ötvözött acélok kiváló védelme. Grafit, kalciumfluorid Fekete C között 0,16 1 LOCTITE LB 8023 kupak Tengerészet, hajózás Megvédi az édes és sós víznek kitett alkatrészeket azok káros hatásaitól, kiváló nedvességállóság. Kiváló kenőhatás, magas páratartalom esetén is jól alkalmazható. Grafit, kalcium, bór-nitrid, korróziógátló adalékok Fekete C között 0,18 1 LOCTITE LB 8012 kupak Nagy terhelés Berendezések védelme a bejáratás időszakában. Nagy statikus terhelésnek és vibrációnak kitett szerelvényekhez, adott nyomaték esetében biztosítja a maximális előfeszítőerőt. MoS 2 korróziógátló adalékok Fekete +400 C között 0,11 2 Speciális termékek LOCTITE LB 8013 kupak Nagy tisztaság Nagyon nagy tisztaság, kiváló kenőképesség. Kifejezetten az 1., 2., és 3. osztályba tartozó erőművekhez kifejlesztett termék. Grafit, kalciumoxid Szürke +1,315 C között 0,16 0 LOCTITE LB g doboz Élelmiszeripari minőség Az NSF H1 szerint alkalmazható ott, ahol élelmiszerekkel történő véletlenszerű érintkezés megengedett. Megakadályozza a rozsdamentes acél és más alkatrészek berágódását, beékelődését és csökkenti a súrlódást. Fehérolaj EP adalékok Fehér +400 C között 0,13 0

7 7 Felhasználási jellemzők Extrém hőállóság Extrém vegyszerállóság Kis sebesség, nagy terhelések Elektromos vezető Alumínium / puha fémek Fémmentes Rozsdamentes acél Jellemző iparágak / alkalmazások: Szállítás, energiatermelés, petrolkémia és finomítók. Hőcserélők, gőzvezetékek, olaj- és gázkazán szerelvények, és más standard szerelvények. Szállítás, energiatermelés. Turbó berendezések, kipufogó csavarok, hőcserélők, gőzvezetékek, fékpofák és fékbütykök, kerékcsavarok és anyák, más standard szerelvények. Energiatermelés, petrolkémia és finomítók, vízkezelő telepek. Hajtóművek, katalizátorrétegek, illesztőcsapok és csavarok, beállító csapok centrifugákon. Víz és szennyvízkezelő telepek, kőfejtő telepek, tengerészet; szivattyúházak, turbina beömlők, aprítógépek, bordástengelyek, csapágyperselyek, fogaskerekek, láncok, csapok. ABS jóváhagyás. Szállítás, bányászat. Vasúti szerelvények, centrifugák és állandó nagy igénybevételnek kitett rozsdamentes acél alkatrészek. Nukleáris és fosszilis erőművekben történő felhasználásra, ahol minimális klorid és kén tartalom megengedett. Reaktor tartályok, gőzgenerátorok, turbinák és kazánok. PMUC jóváhagyás. Élelmiszer-feldolgozó ipar, csomagoló üzemek, italgyárak és vízkezelő üzemek. Konvejor elemek, szivattyúk és hajtóművek. NSF H1 jóváhagyás. Tökéletes választás. Jó választás.

8 Henkel Magyarország Kft Budapest Dávid Ferenc utca 6. Tel.: (06-1) Fax: (06-1) A leírásban megadott adatok csak tájékoztatóul szolgálnak. Kérjük, vegyék fel a kapcsolatot a Henkel műszaki szaktanácsadóival a termékek további specifikációival kapcsolatban. Except as otherwise noted, all marks used above in this printed material are trademarks and/or registered trademarks of Henkel and/or its affiliates in the US, Germany, and elsewhere. Henkel AG & Co. KGaA, 2014

Loctite Berágódásgátlók Kenés és védelem

Loctite Berágódásgátlók Kenés és védelem Loctite Berágódásgátlók Kenés és védelem Korszerű megoldások A Henkel Loctite márkájú termékcsaládja prémium minőségű termékeket tartalmaz, melyek megvédik a fémfelületeket a korróziótól, beékelődéstől

Részletesebben

Berágódásgátlók Kenés és védelem. I/,OtTIT~

Berágódásgátlók Kenés és védelem. I/,OtTIT~ Loctite@ Berágódásgátlók Kenés és védelem I/OtTIT~ Korszeru megoldások A Henkel Loctite márkájú termékcsaládja prémium minoségu termékeket tartalmaz melyek megvédik a fémfelületeket a korróziótói beékelodéstol

Részletesebben

Henkel Megoldásokat kínál

Henkel Megoldásokat kínál Henkel Megoldásokat kínál A Henkel a gépjárműgyártók partnere Innovatív vegyipari termékeivel és ezen anyagok szakszerű felhasználásának ajánlásával segíti a Henkel a gépjárműgyártókat a kiváló minőségű

Részletesebben

Loctite pillanatragasztók Ismerje meg a teljes termékcsaládot, köztük a legújabb fejlesztésű termékeinket

Loctite pillanatragasztók Ismerje meg a teljes termékcsaládot, köztük a legújabb fejlesztésű termékeinket Loctite pillanatragasztók Ismerje meg a teljes termékcsaládot, köztük a legújabb fejlesztésű termékeinket Innovációk a Loctite -nál Ragasztás pillanatragasztókkal Az elmúlt évtizedekben a Loctite termékek

Részletesebben

TEROSON termékek a karosszériamunkák finiseléséhez

TEROSON termékek a karosszériamunkák finiseléséhez TEROSON termékek a karosszériamunkák finiseléséhez Polírozó termékek a gépjármű fényezések ápolásához, felújításához és javításához Teroson_poli roza s_6oldalas_press.indd 2 2016.09.23. 15:32 TEROSON polírozó

Részletesebben

Henkel Megoldásokat kínál

Henkel Megoldásokat kínál Henkel Megoldásokat kínál A Henkel partnerei számára nemcsak kiváló termékeket kínál, hanem megoldást biztosít számos műszaki problémára - azokra a problémákra, melyekkel az üzemeltetők a termelés gazdaságosságának,

Részletesebben

Kenés berágódás megelőzése

Kenés berágódás megelőzése Kenés berágódás megelőzése l Berágódás és beékelődés megelőzése szerelés és üzemelés során l Gátolja a korróziót és oxidációt kémiailag és termikusan agresszív közegekben l Megelőzi a kopást és a hideghegedést

Részletesebben

Innovatív megoldások a gépjárműjavító szakemberek részére

Innovatív megoldások a gépjárműjavító szakemberek részére Innovatív megoldások a gépjárműjavító szakemberek részére ÚJ Csavarrögzítés Loctite csavarrögzítők Teljesen kitöltik a hézagot rögzítik és tömítik a meneteket Ellenállnak a rezgéseknek és 270 Növelt olajtűrő

Részletesebben

Ipari centrifugák Felújítási és karbantartási útmutató

Ipari centrifugák Felújítási és karbantartási útmutató 3 Ipari centrifugák Felújítási és karbantartási útmutató Loctite megoldások a centrifugák karbantartására Betáplálás Csatlakozó szerelvények Dob Dob Csiga Meghajtó motor Ékszíjhajtás Centrifugaház Gépváz

Részletesebben

Shell Tellus S2 M 46. Ipari hidraulika-folyadék

Shell Tellus S2 M 46. Ipari hidraulika-folyadék Műszaki adatlap Korábbi neve: Shell Tellus Shell Tellus S2 M 46 Ipari hidraulika-folyadék Extra védelem Ipari alkalmazás A Shell Tellus S2 M folyadékok nagy teljesítményű hidraulikafolyadékok, amelyek

Részletesebben

Henkel Megoldásokat kínál Megoldások a mának megoldások a jövőnek

Henkel Megoldásokat kínál Megoldások a mának megoldások a jövőnek Henkel okat kínál ok a mának megoldások a jövőnek A mindenhol elismert és kiváló márkáival, mint a Loctite, Teroson, Hysol, Nordbak, a Henkel világszerte piacvezető, teljes megoldásokat kínálva a gyártási

Részletesebben

HHS 5000 A WÜRTH HHS KENŐANYAGOK ÁTTEKINTÉSE. Megbízható! HASZNOS HELYETTESÍTHETETLEN SZUPER. Nagy teljesítményű kenőolaj, PTFE adalékkal

HHS 5000 A WÜRTH HHS KENŐANYAGOK ÁTTEKINTÉSE. Megbízható! HASZNOS HELYETTESÍTHETETLEN SZUPER. Nagy teljesítményű kenőolaj, PTFE adalékkal HHS KENŐANYAGOK A WÜRTH HHS KENŐANYAGOK ÁTTEKINTÉSE HASZNOS HELYETTESÍTHETETLEN SZUPER HHS 5000 Nagy teljesítményű kenőolaj, adalékkal Megbízható! Ahol a hagyományos kenőanyagok felmondják a szolgálatot

Részletesebben

Maximális teljesítmény

Maximális teljesítmény Loctite Industrial Maximális teljesítmény Rugalmasság Szuper sebesség Kiváló szilárdság H Új Pillanatragasztók Rendkívüli hõállóság Bevezetés A másodpercek alatt megvalósuló ragasztással a Loctite termékek

Részletesebben

Mechanikus javítások

Mechanikus javítások Mechanikus javítások Menetrögzítés Kötőelemek biztosítása rezgés és rázkódás okozta lazulás ellen Válassza ki a megfelelő terméket A csavarkötések a legfontosabb oldható kapcsolatok, melyeket a gyártás,

Részletesebben

Új! Szerviztermékek fékek karbantartásához. Formula XT Cera Tec Hydra Tec.

Új! Szerviztermékek fékek karbantartásához. Formula XT Cera Tec Hydra Tec. Új! Szerviztermékek fékek karbantartásához Formula XT Cera Tec Hydra Tec www.textar.com Mindent. Kivéve a kompromisszumokat. ELSŐ OSZTÁLYÚ FÉKEZÉSI TECHNOLÓGIA Ha első osztályú fékezési technológiát keres,

Részletesebben

Shell Tellus S2 M 22. Ipari hidraulika-folyadék

Shell Tellus S2 M 22. Ipari hidraulika-folyadék Műszaki adatlap Korábbi neve: Shell Tellus Shell Tellus S2 M 22 Ipari hidraulika-folyadék Extra védelem Ipari alkalmazás A Shell Tellus S2 M folyadékok nagy teljesítményű hidraulikafolyadékok, amelyek

Részletesebben

A MOL-LUB Kft. tevékenysége. Kenőanyag- és adalékgyártás

A MOL-LUB Kft. tevékenysége. Kenőanyag- és adalékgyártás A ML-LUB Kft. tevékenysége Kenőanyag- és adalékgyártás Tartalom Kenőanyagok jelentősége Kenőanyagok feladatai Kenőolajok Alapolajok Adalékok Kenőzsírok Sűrítők 2 Kenőanyagok jelentősége A kenőanyagok fejlődése

Részletesebben

Melyik Loctite terméket használja?

Melyik Loctite terméket használja? Adagolókészülékek Melyik Loctite terméket használja? Loctite Egykomponensű ragasztók/tömítők Szerelés Loctite Anaerob rögzítők/tömítők Kézi Félautomata Teljesen automata 97001/98414 97006 97009 97123 97106

Részletesebben

Shell Tellus S2 V 46. Ipari hidraulikafolyadék nagy hőmérséklettartományra

Shell Tellus S2 V 46. Ipari hidraulikafolyadék nagy hőmérséklettartományra Műszaki adatlap Korábbi neve: Shell Tellus T Shell Tellus S2 V 46 Ipari hidraulikafolyadék nagy hőmérséklettartományra Extra védelem Sokoldalú alkalmazás A Shell Tellus S2 V olajok nagy teljesítményű hidraulikafolyadékok,

Részletesebben

FELCO 17 Metszőollók- Ergonómikus - Balkezeseknek

FELCO 17 Metszőollók- Ergonómikus - Balkezeseknek FELCO 17 Metszőollók- Ergonómikus - Balkezeseknek Made in Switzerland by FELCO 7 8 3 9 2 9 1 0 0 6 5 4 > Megbízható: kényelmes és könnyű. Erős, kovácsolt alumínium fogantyú élettartam garanciával* / penge

Részletesebben

FELCO 2 Metszőollók - Alapmodell

FELCO 2 Metszőollók - Alapmodell FELCO 2 Metszőollók - Alapmodell Made in Switzerland by FELCO 7 8 3 9 2 9 1 0 0 0 1 2 > Megbízható: kényelmes és könnyű. Erős, kovácsolt alumínium fogantyú élettartam garanciával* / penge és ellenpenge

Részletesebben

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit.

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. 155 Professzionális, nagy teljesítményű gépek, olíva és más gyümölcsök szedésére fejlesztve,

Részletesebben

4 HIDRAULIKUS RÉSZEK

4 HIDRAULIKUS RÉSZEK QP S4 TERMÉKLEÍRÁS A QP S4 sorozat minden egyes darabját különös gonddal tervezték. A visszacsapó szelep hőre lágyuló, ellenálló műanyagból készült és 6, kosütést 37baron (37m vízoszlop) bír el. A hidraulikus

Részletesebben

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG Az ABLOY magas biztonsági termékeit az egész világon ismerik és elismerik. Széles termékskálánk minden tagja csúcsminôséget képvisel és kiváló teljesítményt

Részletesebben

MOL COMPRESSOL KOMPRESSZOROLAJOK KÖLTSÉGHATÉKONYSÁG ÉS MEGBÍZHATÓ MŰKÖDÉS

MOL COMPRESSOL KOMPRESSZOROLAJOK KÖLTSÉGHATÉKONYSÁG ÉS MEGBÍZHATÓ MŰKÖDÉS MOL COMPRESSOL KOMPRESSZOROLAJOK KÖLTSÉGHATÉKONYSÁG ÉS MEGBÍZHATÓ MŰKÖDÉS GAZDASÁGOS ÜZEMELÉS MOL KOMPRESSZOROLAJOKKAL A kompresszorolajok közvetlen hatással vannak a kompresszorok állapotára, élettartamára

Részletesebben

Karbantartási megoldások

Karbantartási megoldások Karbantartási megoldások 6. kiadás A helyes választás Ezzel a karbantartási segédlettel könnyen, gyorsan, egyszerűen kiválaszthatja az Önnek szükséges terméket. Válassza ki a legjobb terméket a Henkel

Részletesebben

FELCO 11. Metszőollók - Klasszikus modell

FELCO 11. Metszőollók - Klasszikus modell FELCO 11 Metszőollók - Klasszikus modell Made in Switzerland by FELCO 7 8 3 9 2 9 1 0 0 1 0 4 > Megbízható: kényelmes és könnyű. Erős, kovácsolt alumínium fogantyú élettartam garanciával* / penge és ellenpenge

Részletesebben

Technikai festék spray

Technikai festék spray Technikai festék spray www.pintyplus.hu www.shakingcolors.hu CINK ALAPOZÓ Korróziógátló 99%-os tisztaságú cink alapozó spray Fém szerkezetek, hegesztési pontok, horganyzott elemek, vasúti szerkezetek javításhoz

Részletesebben

FELCO 19. FELCO 8 szórórendszerrel

FELCO 19. FELCO 8 szórórendszerrel FELCO 19 FELCO 8 szórórendszerrel Made in Switzerland by FELCO 7 8 3 9 2 9 1 0 0 1 9 7 > Megbízható: kényelmes és könnyű. Erős, kovácsolt alumínium fogantyú élettartam garanciával* / penge és ellenpenge

Részletesebben

Vegyi anyagok a korszerű karbantartásban HIBRID technológia. Husztra Attila MRO & PC specialista

Vegyi anyagok a korszerű karbantartásban HIBRID technológia. Husztra Attila MRO & PC specialista Vegyi anyagok a korszerű karbantartásban HIBRID technológia Husztra Attila MRO & PC specialista attila.husztra@henkel.com +36 30 6841278 Vegyianyagok használata a korszerű és költséghatékony karbantartásban

Részletesebben

FELCO 8 Metszőollók - Ergonómikus modell

FELCO 8 Metszőollók - Ergonómikus modell FELCO 8 Metszőollók - Ergonómikus modell Made in Switzerland by FELCO 7 8 3 9 2 9 1 0 0 0 6 7 > Megbízható: kényelmes és könnyű. Erős, kovácsolt alumínium fogantyú élettartam garanciával* / penge és ellenpenge

Részletesebben

Megoldások az ipari termelési folyamatokhoz

Megoldások az ipari termelési folyamatokhoz Megoldások az ipari termelési folyamatokhoz Ipari termelési folyamatok Megoldások a berendezések élettartamának minden szakaszára Teljes körű megoldások tervezéstől a javításig Alkatrészek gyártása Berendezések

Részletesebben

Ha a fentiek közül egy vagy több követelmény

Ha a fentiek közül egy vagy több követelmény Pillanatragasztás l Rögzítés másodpercek alatt l Átlátszó ragasztási vonal jó megjelenés l Sokoldalúság különböző anyagok ragaszthatók l Nagy szilárdság a kötés gyakran erősebb, mint az összeragasztott

Részletesebben

TERMÉK INFORMÁCIÓ DT-sorozatú DEUTSCH csatlakozók

TERMÉK INFORMÁCIÓ DT-sorozatú DEUTSCH csatlakozók TERMÉK INFORMÁCIÓ DT-sorozatú DEUTSCH csatlakozók Környezeti behatások Maximális védettség külső tényezők ellen TERMÉKJELLEMZŐK A koncepcióval kiváló minőségű anyagokból olyan csatlakozórendszer jön létre,

Részletesebben

Ipari termékek újra csoportosítása

Ipari termékek újra csoportosítása Ipari termékek újra csoportosítása A projekt Örökségünk Piacvezető pozíció Összetett márkák 7.7 bn Globális és régiónkénti piacvezető pozíció 18% 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Globális piacvezetők vagyunk, de a

Részletesebben

Motor-Life Motor-Life

Motor-Life Motor-Life A fémnemesítő Mi a Motor-Life? A Motor-Life egy speciális kenőanyag. Másképpen működik mint a hagyományos kenőanyagok. Nem képez plusz rétegeket a fémen. Egy diffúzió során bekerül a fém felső rétegeibe.

Részletesebben

Shell Corena S4 R 68. Korszerű szintetikus kompresszorolaj, rotációs légkompresszorokhoz

Shell Corena S4 R 68. Korszerű szintetikus kompresszorolaj, rotációs légkompresszorokhoz Műszaki adatlap Shell Corena S4 R 68 Korszerű szintetikus kompresszorolaj, rotációs légkompresszorokhoz Extra hosszú élettartam Megnövelt hatékonyság Nagy igénybevételre A Shell Corena S4 R elsősorban

Részletesebben

Pattex CF 850. Műszaki tájékoztató

Pattex CF 850. Műszaki tájékoztató BETON / TÖMÖR KŐ HASZNÁLAT FELHASZNÁLÁSI ÚTMUTATÓ 1. ALKALMAZÁSI TERÜLETEK ALAP ANYAGA: beton, tömör kő Nehéz terhet hordozó elemek rögzítése tömör kőben, betonban, porózus betonban és könnyű betonban.

Részletesebben

ÉLELMISZERIPARI GÉPÉSZTECHNIKAI ISMERETEK ÁGAZATON BELÜLI SPECIALIZÁCIÓ SZAKMAI ÉRETTSÉGI VIZSGA I. RÉSZLETES ÉRETTSÉGI VIZSGAKÖVETELMÉNYEK

ÉLELMISZERIPARI GÉPÉSZTECHNIKAI ISMERETEK ÁGAZATON BELÜLI SPECIALIZÁCIÓ SZAKMAI ÉRETTSÉGI VIZSGA I. RÉSZLETES ÉRETTSÉGI VIZSGAKÖVETELMÉNYEK ÉLELMISZERIPARI GÉPÉSZTECHNIKAI ISMERETEK ÁGAZATON BELÜLI SPECIALIZÁCIÓ SZAKMAI ÉRETTSÉGI VIZSGA I. RÉSZLETES ÉRETTSÉGI VIZSGAKÖVETELMÉNYEK Az élelmiszeripari gépésztechnikai ismeretek ágazaton belüli

Részletesebben

EMELD ÚJ SZINTRE MOTOROD TELJESÍTMÉNYÉT! MOL DYNAMIC MOTO MOTORKERÉKPÁR MOTOROLAJOK EXTRÉM IGÉNYBEVÉTELHEZ IS

EMELD ÚJ SZINTRE MOTOROD TELJESÍTMÉNYÉT! MOL DYNAMIC MOTO MOTORKERÉKPÁR MOTOROLAJOK EXTRÉM IGÉNYBEVÉTELHEZ IS EMELD ÚJ SZINTRE MOTOROD TELJESÍTMÉNYÉT! MOTORKERÉKPÁR MOTOROLAJOK EXTRÉM IGÉNYBEVÉTELHEZ IS ELASTIC LAYER TECHNOLOGY RUGALMAS VÉDŐFILM EXTRÉM IGÉNYBEVÉTELHEZ Az extrém hatásoknak is ellenálló Elastic

Részletesebben

Általános jellemzők. Szélesség: 135 és 200 mm-es mérettartományban. Burkolat /szorító héj/ Saválló acél AISI 304L vagy 316L

Általános jellemzők. Szélesség: 135 és 200 mm-es mérettartományban. Burkolat /szorító héj/ Saválló acél AISI 304L vagy 316L Általános jellemzők Burkolat /szorító héj/ Saválló acél AISI 304L vagy 316L Szélesség: 135 és 200 mm-es mérettartományban Méret tartomány: Szélesség: 135 mm vagy 200 mm Zár: 1 vagy 2 zár új szereléshez

Részletesebben

Kínálatunkban megtalálhatók a szilikon tömítőgyűrűk és forgalmazott NBR gumi gyűrűk metrikus és coll méretben darabos és dobozos kiszerelésekben.

Kínálatunkban megtalálhatók a szilikon tömítőgyűrűk és forgalmazott NBR gumi gyűrűk metrikus és coll méretben darabos és dobozos kiszerelésekben. Szilikon O gyűrű szilikonok.hu /szilikon/szilikon-termekek/preselt-szilikon-formadarabok/szilikon-o-gyuru/ Egyedi és szabványos szilikon tömítő O gyűrűk gyártása Kínálatunkban megtalálhatók a szilikon

Részletesebben

SCM 012-130 motor. Típus

SCM 012-130 motor. Típus SCM 012-130 motor HU SAE A Sunfab SCM robusztus axiáldugattyús motorcsalád, amely különösen alkalmas mobil hidraulikus rendszerekhez. A Sunfab SCM könyökös tengelyes, gömbdugattyús típus. A kialakítás

Részletesebben

SCM 012-130 motor. Típus

SCM 012-130 motor. Típus SCM 012-130 motor HU ISO A Sunfab SCM robusztus axiáldugattyús motorcsalád, amely különösen alkalmas mobil hidraulikus rendszerekhez. A Sunfab SCM könyökös tengelyes, gömbdugattyús típus. A kialakítás

Részletesebben

Használati útmutató 1 SKF LAHD 500-1000

Használati útmutató 1 SKF LAHD 500-1000 Használati útmutató 1 SKF LAHD 500-1000 TARTALOMJEGYZÉK 1 ALKALMAZÁSOK 3 2 LEÍRÁS 3 3 MŰSZAKI ADATOK 4 4 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 4 4.1 Beszerelés 4 5 KARBANTARTÁS ÉS HIBAELHÁRÍTÁS 7 5.1 Karbantartás 7 5.2

Részletesebben

Termékválasztó Ipari ragasztó- és tömítőanyagok, felületkezelési megoldások

Termékválasztó Ipari ragasztó- és tömítőanyagok, felületkezelési megoldások Termékválasztó Ipari ragasztó- és tömítőanyagok, felületkezelési megoldások Henkel Magyarország Kft. Henkel Technológiák H-1113 Budapest Dávid Ferenc utca 6. Tel.: (06-1) 372-5677 Fax: (06-1) 372-5678

Részletesebben

TYTAN PROFESSIONAL Power Flex

TYTAN PROFESSIONAL Power Flex TYTAN PROFESSIONAL Power Flex A Power Flex Kiváló minőségű termék építőipari anyagok tartós tömítéséhez és ragasztásához, be- és kültéri használatra egyaránt. A ragasztót kiváló az építőiparban előforduló

Részletesebben

XXI. századi ragasztástechnika. Előadók: Valentinyi Viktor és Tar Péter

XXI. századi ragasztástechnika. Előadók: Valentinyi Viktor és Tar Péter XXI. századi ragasztástechnika Előadók: Valentinyi Viktor és Tar Péter Az előadókról Valentinyi Viktor Ipari értékesítési vezető 11 éve dolgozik a Henkelnél az AG üzletágon, 6 éve az ipari csapat vezetője

Részletesebben

SF RAILFORCE A kopásálló bevonat fémek felületére

SF RAILFORCE A kopásálló bevonat fémek felületére SF RAILFORCE A kopásálló bevonat fémek felületére Az SF RAILFORCE találmány lényege egy olyan újfajta kenőanyag család, amely fémek felületén egy kemény kopásálló és súrlódás-csökkentő bevonatot hoz létre.

Részletesebben

Professzionális tisztítás Bízzon a Loctite minőségben

Professzionális tisztítás Bízzon a Loctite minőségben Professzionális tisztítás Bízzon a Loctite minőségben A Loctite karbantartási tisztítóit a fémfeldolgozó iparban, javítóműhelyekben, a vasúti és a vízi járművek üzemfenntartási munkáinál, karbantartási

Részletesebben

Ipari szivattyúk Felújítási és karbantartási útmutató

Ipari szivattyúk Felújítási és karbantartási útmutató Ipari szivattyúk Felújítási és karbantartási útmutató HU Bevezetés Ezt az útmutatót ipari centrifugális szivattyúk szervizelésével foglalkozó szakemberek részére állítottuk össze, a szivattyúk megbízhatóságának,

Részletesebben

Kínálatunkban megtalálhatók a szilikon tömítőgyűrűk és forgalmazott NBR gumi gyűrűk metrikus és coll méretben darabos és dobozos kiszerelésekben.

Kínálatunkban megtalálhatók a szilikon tömítőgyűrűk és forgalmazott NBR gumi gyűrűk metrikus és coll méretben darabos és dobozos kiszerelésekben. Szilikon O gyűrű szilikongumi.com /szilikon-termekek/preselt-szilikon-formadarabok/szilikon-o-gyuru/ Egyedi és szabványos szilikon tömítő O gyűrűk gyártása Kínálatunkban megtalálhatók a szilikon tömítőgyűrűk

Részletesebben

THE GREEN LIGHT. falco +ando

THE GREEN LIGHT. falco +ando 79 THE GREEN LIGHT falco +ando 85 ISMERTETŐ falco A LÁMPATESTEK JELLEMZŐI Tervező: Michel Tortel Védettség Optikai tér IP 66 Sealsafe (*) Szerelvénytér IP 66 (*) Törési szilárdság IK 08 (**) Névleges feszültség

Részletesebben

Csúszógyűrűs tömítések. Eredeti ITT Flygt pótalkatrészek problémák nélkül

Csúszógyűrűs tömítések. Eredeti ITT Flygt pótalkatrészek problémák nélkül Csúszógyűrűs tömítések Eredeti ITT Flygt pótalkatrészek problémák nélkül Mi teszi a szivattyút Flygt szivattyúvá? A megbízhatóság nem véletleneken alapul. Alkatrészenként, lépésről lépésre történő fejlesztési

Részletesebben

Tejhűtési rendszerek. A BouMatic tejhűtési rendszerei biztosítják az optimális teljesítményt, a maximális hatékonyságot és a legjobb minőségű tejet.

Tejhűtési rendszerek. A BouMatic tejhűtési rendszerei biztosítják az optimális teljesítményt, a maximális hatékonyságot és a legjobb minőségű tejet. INNOVÁCIÓ Tejhűtési rendszerek A BouMatic tejhűtési rendszerei biztosítják az optimális teljesítményt, a maximális hatékonyságot és a legjobb minőségű tejet. Glacier tejhűtő tartály GlacierChill forrasztott

Részletesebben

GÉPSZERKEZETTAN - TERVEZÉS GÉPELEMEK KÁROSODÁSA

GÉPSZERKEZETTAN - TERVEZÉS GÉPELEMEK KÁROSODÁSA GÉPSZERKEZETTAN - TERVEZÉS GÉPELEMEK KÁROSODÁSA 1 Üzemképesség Működésre, a funkció betöltésére való alkalmasság. Az adott gépelem maradéktalanul megfelel azoknak a követelményeknek, amelyek teljesítésére

Részletesebben

Karbantartási Megoldások

Karbantartási Megoldások 290 280 270 260 Years of Innovation 250 240 Karbantartási ok 230 220 210 200 190 180 LOCTITE MEGOLDÁSOKAT KÍNÁL 170 160 150 140 130 120 110 50 év siker és kutatásba, fejlesztésbe vetett hit teszi a Henkel

Részletesebben

Termékválasztó Ipari ragasztó- és tömítőanyagok, felületkezelési megoldások

Termékválasztó Ipari ragasztó- és tömítőanyagok, felületkezelési megoldások Termékválasztó KENŐANYAG SZERVIZ MŰSZAKI KARBANTARTÁS - GÉPTISZTÍTÁS - KENŐANYAG FORGALMAZÁS Mobil: +3620/973-8431 Tel.: 35/999-109 Fax: 35/999-108; E-mail: kenoanyagszerviz@kenoanyagszerviz.hu Web: www.kenoanyagszerviz.hu

Részletesebben

A TÖKÉLETES CSŐBILINCSBETÉT

A TÖKÉLETES CSŐBILINCSBETÉT A TÖKÉLETES CSŐBILINCSBETÉT Powered by TCPDF (www.tcpdf.org) Megbízható védelem a hőhídak ellen Környezetbarát, könnyű PET teherviselő betétek Gyors szerelés az öntapadós illeszkedésnek köszönhetően Powered

Részletesebben

ABA ORIGINAL EGYENES PÁNTÚ BILINCSEK. Eredeti, egy az egyben. Anyagok. Előnyök összefoglalása. Jellemző alkalmazási területek ABA TERMÉKKATALÓGUS

ABA ORIGINAL EGYENES PÁNTÚ BILINCSEK. Eredeti, egy az egyben. Anyagok. Előnyök összefoglalása. Jellemző alkalmazási területek ABA TERMÉKKATALÓGUS EGYENES PÁNTÚ BILINCSEK ABA ORIGINAL 1 Extra erős, egyrészes, sajtolt ház 1 2 Felhajtott pántszélek 2 3 Sima alsó pántfelület 3 Eredeti, egy az egyben Az ABA Original bilincsek extra erős, egyrészes, sajtolt

Részletesebben

Szabad tengelyvéges centrifugál szivattyúk EN 733 szabvány szerint

Szabad tengelyvéges centrifugál szivattyúk EN 733 szabvány szerint Kivitel Egylépcsős szabad tengelyvéges centrifugál szivattyúk. Teljesítmények és méretek:. N, N4: szivattyúház és motor oldali pajzs: szürkeöntvény. B-N, B-N4: szivattyúház és motor oldali pajzs: bronz

Részletesebben

Zaj és kopás Sürgető probléma sínvezetésű járműveknél

Zaj és kopás Sürgető probléma sínvezetésű járműveknél Zaj és kopás Sürgető probléma sínvezetésű járműveknél Zaj és kopás a kerék-sín kapcsolatnál Mi a teendő? Zaj és kopás amii a súrlódás eredményeként keletkezik Nyomkarima Kerék Erőátviteli zóna Sínfej Problémás

Részletesebben

Henkel Megoldásokat kínál Megoldások a mának megoldások a jövőnek

Henkel Megoldásokat kínál Megoldások a mának megoldások a jövőnek Henkel Megoldásokat kínál Megoldások a mának megoldások a jövőnek A mindenhol elismert és kiváló márkáival, mint a Loctite, Teroson, Hysol, Nordbak, a Henkel világszerte piacvezető, teljes megoldásokat

Részletesebben

A fémkülsejű felületvédelmi rendszer.

A fémkülsejű felületvédelmi rendszer. A Kaiflex Protect Alu-TEC felületvédelmi rendszer kemény szürke színű műanyag fólia, melynek egyik oldala alumínium fóliával laminált, így felületvédelmet biztosít a szigetelőanyagnak, UV sugárzás, időjárási

Részletesebben

Az egyfázisú típusok P2=1,85kW-ig beépített hő védelemmel rendelkeznek, a háromfázisú típusoknál a felhasználó gondoskodik a védelemről.

Az egyfázisú típusok P2=1,85kW-ig beépített hő védelemmel rendelkeznek, a háromfázisú típusoknál a felhasználó gondoskodik a védelemről. 18 Alkalmazás: Többfokozatú (nyomásfokozó) szivattyú. A nyomásfokozó szivattyú széles választéka, a különböző teljesítménygörbék az optimális típus kiválasztását teszik lehetővé. A nyomásfokozó szivattyú

Részletesebben

sorozat Többfokozatú, rozsdamentes (nyomásfokozó) szivattyú

sorozat Többfokozatú, rozsdamentes (nyomásfokozó) szivattyú Alkalmazás: Többfokozatú (nyomásfokozó) szivattyú. A nyomásfokozó szivattyú széles választéka, a különböző teljesítménygörbék az optimális típus kiválasztását teszik lehetővé. A nyomásfokozó szivattyú

Részletesebben

Hõmérséklet-kapcsolók Áttekintés

Hõmérséklet-kapcsolók Áttekintés Áttekintés Termék Jellemzõ Beállítási Max. Szenzor Védettség Oldal neve alkalmazás tartomány hõmérséklet típusa RT Általános célra -25-300 350ºC Táv, terem, IP66 64-65 differencál KP Könnyû ipari alkalm.

Részletesebben

Csavarrögzítés Felhasználási útmutató

Csavarrögzítés Felhasználási útmutató Csavarrögzítés Felhasználási útmutató A csavarrögzítés technológiája A csavarrögzítés elmélete Naponta használunk olyan tárgyakat, melyek számos csavarkötést tartalmaznak. A csavarkötés a legelterjedtebb

Részletesebben

GRUNDFOS MQ. A nyugalom kora. Az új házi vízellátó rendszer

GRUNDFOS MQ. A nyugalom kora. Az új házi vízellátó rendszer GRUNDFOS MQ A nyugalom kora Az új házi vízellátó rendszer MQ: kompakt szivattyú házi vízellátási feladatokhoz A Grundfos MQ egy kompakt szivattyú és nyomásfokozó egység kifejezetten házi vízellátási, valamint

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK. Loctite 7800 cink spray. Loctite Higiéniai Spray. Pattex Power Tape

ÚJDONSÁGOK. Loctite 7800 cink spray. Loctite Higiéniai Spray. Pattex Power Tape Épületgépészet ÚJDONSÁGOK Pattex Power Tape 3 rétegű, extra erős, szakadásálló, 4 bar-ig nyomásálló filmmel bevont ragasztószalag. Felhasználható az autóiparban, vízvezetékszerelésben, és mindenütt, ahol

Részletesebben

Terostat Alu FixBand. Terostat 939 ms polimer, tömítő, ragasztó

Terostat Alu FixBand. Terostat 939 ms polimer, tömítő, ragasztó Épületgépészet ÚJDONSÁGOK Terostat 81 ragasztó - tömítő Kiváló minőségű, butilkaucsuk bázisú tömítőszalag erős tapadással és önhegesztő képességgel. Víz - és öregedésállósága nagyon jó, nem tartalmaz korróziót

Részletesebben

Mindennapi vízvezeték- és gázszerelési problémák megoldása

Mindennapi vízvezeték- és gázszerelési problémák megoldása H Mindennapi vízvezeték- és gázszerelési problémák megoldása Menet- és réstömítés mindenféle felületen Loctite 511 Kis szilárdságú menettömítô Menetes fém- és csôillesztésekhez javasolt víz- és gáz-rendszerekben,

Részletesebben

Termék Vinilésztergyanta-alapú, közel szagmentes, nagy teljesítményű, gyorsan. Tulajdonságok. Alkalmazás

Termék Vinilésztergyanta-alapú, közel szagmentes, nagy teljesítményű, gyorsan. Tulajdonságok. Alkalmazás Termék Vinilésztergyanta-alapú, közel szagmentes, nagy teljesítményű, gyorsan kikeményedő, kétkomponensű vegyi rögzítőrendszer. Működésének alapja a telítetlen vinilésztergyanták nagy reakcióképessége

Részletesebben

Shell Morlina S2 B 320

Shell Morlina S2 B 320 Műszaki adatlap Korábbi neve: Shell Morlina Shell Morlina S2 B 320 Ipari csapágy- és cirkulációs olaj Megbízható védelem Ipari felhasználás Vízelválasztó A Shell Morlina S2 B olajok olyan nagy teljesítményű

Részletesebben

Helyesbítés. Ipari hajtóművek X.. típussorozatú homlokkerekes és kúp-homlokkerekes hajtóművek 6,8 és 475 knm közötti nyomatékosztályok *21334358_1214*

Helyesbítés. Ipari hajtóművek X.. típussorozatú homlokkerekes és kúp-homlokkerekes hajtóművek 6,8 és 475 knm közötti nyomatékosztályok *21334358_1214* Hajtástechnika \ hajtásautomatizálás \ rendszerintegráció \ szolgáltatások *21334358_1214* Helyesbítés Ipari hajtóművek X.. típussorozatú homlokkerekes és kúp-homlokkerekes hajtóművek 6,8 és 475 knm közötti

Részletesebben

CP-ST. Elektromos centrifugálszivattyúk rozsdamentes acélból

CP-ST. Elektromos centrifugálszivattyúk rozsdamentes acélból CP-ST Elektromos centrifugálszivattyúk rozsdamentes acélból Szivattyúház: AISI 304 rozsdamentes acél Járókerék: AISI 304 rozsdamentes acél Tengely: AISI 431 rozsdamentes acél Szivattyúház: AISI 316L rozsdamentes

Részletesebben

Termékválasztó. Ipari ragasztó- és tömítőanyagok, felületkezelési megoldások. 3. kiadás

Termékválasztó. Ipari ragasztó- és tömítőanyagok, felületkezelési megoldások. 3. kiadás Termékválasztó Ipari ragasztó- és tömítőanyagok, felületkezelési megoldások 3. kiadás Bevezetés Henkel az ipari ragasztási, tömítési és felületkezelési feladatok szakértője Napjainkban a hozzáadott érték

Részletesebben

Technikai festék spray

Technikai festék spray TECH Technikai festék spray www.novasolspray.hu www.shakingcolors.hu CINK Fényes korrózió gátló alapozó festék spray Fém szerkezetek, hegesztési pontok, horganyzott elemek, vasúti szerkezetek javításhoz

Részletesebben

Átfogó termékkínálat. FONA, a legizgalmasabb új márka a fogászatban. Tartós hatékonyság Forgó kézidarabok

Átfogó termékkínálat. FONA, a legizgalmasabb új márka a fogászatban. Tartós hatékonyság Forgó kézidarabok Átfogó termékkínálat Kezelőegységek Kézidarabok Lézer Higiénia 3D- és Panoráma röntgenek Intraorális röntgenek Intraorális szenzorok Foszforlemez szkenner FONA, a legizgalmasabb új márka a fogászatban

Részletesebben

Központ: 1194 Budapest, Iparos u. 5. Telefon/Fax: +36 1 320 4151 E-mail: kozpont@minosegicsapagy.com

Központ: 1194 Budapest, Iparos u. 5. Telefon/Fax: +36 1 320 4151 E-mail: kozpont@minosegicsapagy.com +36 30/ 670-7209 Központ: 1194 Budapest, Iparos u. 5. Telefon/Fax: +36 1 320 4151 E-mail: kozpont@minosegicsapagy.com Angyalföld 1134 Budapest, Váci út 51/b Telefon/Fax: +36 1 340 9233 E-mail: angyalfold@minosegicsapagy.com

Részletesebben

CoreLine Waterproof az egyértelmű LED-es választás

CoreLine Waterproof az egyértelmű LED-es választás Lighting CoreLine Waterproof az egyértelmű LED-es választás CoreLine Waterproof Legyen szó új épületről vagy meglévő térről, a vásárlók olyan világítási megoldásokat szeretnének, amelyek minőségi fényt

Részletesebben

Ipari ragasztó- és tömítőanyagok, felületkezelési megoldások

Ipari ragasztó- és tömítőanyagok, felületkezelési megoldások Termékválasztó Ipari ragasztó- és tömítőanyagok, felületkezelési megoldások 2. kiadás Henkel az Ön szaktanácsadója a ragasztás, tömítés és felületkezelés területén Napjainkban egy kiváló termék portfólió

Részletesebben

Elosztószekrények szellőztetése. 7F.10-es sorozat

Elosztószekrények szellőztetése. 7F.10-es sorozat Sorozat 7F/7H/7T/7L Elosztószekrények szellőztetése 10-es sorozat Ventilátorok beépített szűrővel Kilépő szűrők 7F sorozat Kapcsolószekrények szellôztetése Ventilátorok beépített szûrôvel Alacsony zajszint

Részletesebben

Ajtóbehúzók. Rejtett ajtóbehúzók ABLOY DC860 Rejtett ajtóbehúzó max 100kg tömegű beltéri ajtókhoz...f-11

Ajtóbehúzók. Rejtett ajtóbehúzók ABLOY DC860 Rejtett ajtóbehúzó max 100kg tömegű beltéri ajtókhoz...f-11 ABLOY DC210 Ajtóbehúzó max. 60 kg tömegű beltéri ajtókhoz.......................................................f-2 ABLOY DC330 Cam action Ajtóbehúzó max. 80 kg tömegű beltéri ajtókhoz...........................................f-2

Részletesebben

DG BluePRO. Hátrahúzott vortex járókerék. Általános jellemzők

DG BluePRO. Hátrahúzott vortex járókerék. Általános jellemzők Hátrahúzott vortex járókerék Általános jellemzők Kivitel Elektromechanikus szerelvény EN-GJL-250 öntöttvasból, bemerítéssel történő működtetésre, 2 (két) ellentétes oldalon elhelyezkedő szilícium-karbid

Részletesebben

ÉLETTARTAMRA MÉRETEZETT HÍDDARUK VIZSGÁLATA. Magyari László DARULINE Kft.

ÉLETTARTAMRA MÉRETEZETT HÍDDARUK VIZSGÁLATA. Magyari László DARULINE Kft. ÉLETTARTAMRA MÉRETEZETT HÍDDARUK VIZSGÁLATA Magyari László DARULINE Kft. Adjon az emelőjének egy újabb életet. Emelőmű teljes felújítása Egyedi, hagyományos tervezésű daru, múltban CSOPORTSZÁM MSZ 9750

Részletesebben

El. főzőüstök - indirekt fűtés

El. főzőüstök - indirekt fűtés A 900XP sorozat minden készüléke nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban telepíthető: asztali modellként (állványra

Részletesebben

enjoy technology a motorkerékpárokhoz tervezett kenőanyag új energiát ad a motornak

enjoy technology a motorkerékpárokhoz tervezett kenőanyag új energiát ad a motornak enjoy technology a motorkerékpárokhoz tervezett kenőanyag új energiát ad a motornak innováció, a legmagasabb technológiai színvonal és kitűnő minőség: ez az, amit az i-ride jelent az eni számára a hatlábú

Részletesebben

Dräger SAM Rendszer-összetevők

Dräger SAM Rendszer-összetevők Dräger SAM 3100 3200 Rendszer-összetevők A Dräger mintavevő készülékeit úgy terveztük meg, hogy nehezen megközelíthető helyeken mérjék a mérgező és potenciálisan gyúlékony anyagok koncentrációját. Az összes

Részletesebben

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A KENŐ- ANYAGOKRÓL

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A KENŐ- ANYAGOKRÓL SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A KENŐ- ANYAGOKRÓL OLAJCSERÉRE AZ ÖN GÉPJÁRMŰVÉNEK IS FELTÉTLENÜL SZÜKSÉGE VAN. Olajcsere nélkül nincs tökéletes működés. MIÉRT VAN SZÜKSÉG OLAJCSERÉRE? Feltétlenül

Részletesebben

Karbantartási megoldások

Karbantartási megoldások H Karbantartási megoldások A helyes választás BEVEZETÉS TARTALOM Ennek az ipari karbantartási mérnököknek szóló korszerû ismertetônek az alapján könnyen kiválaszthatja azt a megfelelô Loctite terméket,

Részletesebben

Korszerű felületjavítási technológiák. Ipari berendezések felújítása, javítása, védelme

Korszerű felületjavítási technológiák. Ipari berendezések felújítása, javítása, védelme Korszerű felületjavítási technológiák Ipari berendezések felújítása, javítása, védelme Legyen bármilyen javítási, felújítási vagy felületvédelmi problémája,...... itt mindenre megtalálja a megfelelő megoldást!

Részletesebben

Egyszerű és könnyű karbantartás A karbantartási munkák megkönnyítése érdekében a nagygém összes kenési pontja a jobb oldalra került.

Egyszerű és könnyű karbantartás A karbantartási munkák megkönnyítése érdekében a nagygém összes kenési pontja a jobb oldalra került. KUBOTA MINIKOTRÓ Egészen kis méret, gyors megtérülés, egyszerű és könnyű kezelés. Ezek a jellemzői az új Kubota K 008-3-as minikotrónak, melynek üzemi súlya 1 tonna alatt van. Gyors csapszeges csatlakoztatás

Részletesebben

CSAVAROK. Oldal 477 Univerzális csavar hosszú. Oldal 476 Gyorsrögzítős csavar hosszú. Oldal 476 Gyorsrögzítős csavar rövid

CSAVAROK. Oldal 477 Univerzális csavar hosszú. Oldal 476 Gyorsrögzítős csavar hosszú. Oldal 476 Gyorsrögzítős csavar rövid Oldal 476 Gyorsrögzítős csavar rövid Oldal 476 Gyorsrögzítős csavar hosszú Oldal 477 Univerzális csavar rövid Oldal 477 Univerzális csavar hosszú Oldal 478 Gyors szorítócsavar rövid rövid Oldal 478 Gyors

Részletesebben

Új Salt Guard 2.0 korróziónak ellenálló felületkezelés. Max Cast dob perem. Új, alacsony súrlódású dobemelés. Tömített fék.

Új Salt Guard 2.0 korróziónak ellenálló felületkezelés. Max Cast dob perem. Új, alacsony súrlódású dobemelés. Tömített fék. Miben változott? v Szabadalmaztatott, eltolással kiegyensúlyozott talp Szabadalmaztatott mágneses felkapó kar visszaváltás Új LMS zsinór tekercselés Új zsinórvezető görgő Új rozsdamentes zsinór csúsztató

Részletesebben

MŰHELYTITKOK A KENŐANYAGOKRÓL

MŰHELYTITKOK A KENŐANYAGOKRÓL MŰHELYTITKOK A KENŐANYAGOKRÓL OLAJCSERÉRE AZ ÖN AUTÓJÁNAK IS SZÜKSÉGE VAN MIÉRT VAN SZÜKSÉG OLAJCSERÉRE? Feltétlenül szükséges, hogy gépjárműve motorolaját bizonyos időközönként a CITROËN-szabványoknak

Részletesebben

Henkel Megoldásokat kínál Mindenhol a világon

Henkel Megoldásokat kínál Mindenhol a világon Henkel Megoldásokat kínál Mindenhol a világon Henkel egy világszerte jelenlevő vállalat, mely több mint 75 országban piacvezető termékeivel és technológiáival, egy megbízható forrásból biztosítja a szakszerű

Részletesebben

Műanyag- és elasztomer ragasztási útmutató

Műanyag- és elasztomer ragasztási útmutató Műanyag- és elasztomer ragasztási útmutató 3 Miért használjunk Loctite és Teroson ragasztóanyagot más kötési eljárások helyett? Ez az útmutató alapvető iránymutatásokkal ismerteti meg a felhasználókat,

Részletesebben

Energiamegtakarítás SULZER HST Turbókompresszorokkal

Energiamegtakarítás SULZER HST Turbókompresszorokkal Energiamegtakarítás SULZER HST Turbókompresszorokkal Szennyvíztisztítás Üzemeltetési Költségeinek Csökkentése Szakmai Nap Budapest, 2018. április 19. Miért a sűrített levegő ellátás? Szennyvíztisztító

Részletesebben

Király Trading KFT H-1151 Budapest Mogyoród útja Olajfigyelő ablakok, ablakok, Naturglas lemezzel.

Király Trading KFT H-1151 Budapest Mogyoród útja Olajfigyelő ablakok, ablakok, Naturglas lemezzel. K0246 Olajfigyelő ablakok, ablakok, Naturglas lemezzel Alumínium fényvisszaverő ház. Natúr kristálytiszta figyelőablak. Belső tömítés Viton. A figyelőablak 150 C-ig hőálló. Azbesztmentes lapos tömítés.

Részletesebben