FISCH Kft. Újdonság: HIDVÉGI BÉLA. Újdonság: Hungaro-ARMS Kft. Újdonság:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "FISCH Kft. Újdonság: HIDVÉGI BÉLA. Újdonság: Hungaro-ARMS Kft. Újdonság:"

Átírás

1 Újdonságok 2013.

2 FISCH Kft. Az idei évben a CarpZoom innovációi szinte minden szegmensben megjelentek. Felfrissült a ZSINÓR programunk, melynek nyomán szélesebb kínálat valósult meg, mint korábban azt tapasztalhatták. Új termékcsaládként felkerült a palettánkra a HORGÁSZBOT program, mely konkrétan a MAGYAR HORGÁSZOKNAK lett fejlesztve. Felhívnánk még a figyelmet a modern feeder szerelékekre, melyek bő választékát fedezhetik fel a hozzánk ellátogatók. Kapcsolattartó személy: Rába György Tel.: / rabagyorgy@gmail.com HIDVÉGI BÉLA Hidvégi Béla 2012-ben nyitotta meg második kiállítását Sopronban, az Erdészeti Múzeumban. Itt a világjáró vadász által elejtett állatok nyak- és fejtrófeái láthatók, és személyes tárgyai között a látogató az alapító otthonában érezheti magát. A soproni kiállítás a világon egyedülállóan helyt ad egy olyan interaktív kommunikációs rendszernek, amely szemléletesen mutatja be az SCI, az OVIS és az Ullmann Award vadászati szervezetek történetét, működését, szabályozó rendszereit, megszerezhető díjait, angol, német és magyar nyelveken. Ez a kommunikációs rendszer most fog bemutatkozni a nagyközönség előtt a FEHOVA-n. A pavilon, 205/3 stand Hungaro-ARMS Kft. Lapua Scenar L:.223 rem, 6 mm B.R. Norma, 6,5*47 Lapua, 6,5*55 Swedish,.308Win (7,62*51) Chapuis Armes: Round Design mod. UGP, RGP, RP Sörétes duplapuska 12/16/20/28 Round body Serie 3 RGEX duplagolyós 9,3*74R, 8*57JRS, 7*65R,.30-30Win, REX 7*57R, 6,5*57R 28-as zártest Oural mod. EXEL gavallér 9,3*74R kaliberben, LUXE, ELITE RP Artisan 28/70 AGEX Cal NE új kaliberben, mod. Brousse, Jungle, Savana Manurhin MR 73 Revolver mod.sport, Gendarmarie.38/.357, MAtch.32S&W.38Spec Vihtavouri lőporok Steyr Spoerwaffen LP10E elektronikus elsütő Rizzini BR 440 EL, Skeet, Trap, Sporting Kivehető elsütőszerkezettel Tel.: / Fax: / info@hungaroarms.hu Internet:

3 HUZAL PRODUCTS Kft. P-tech drótháló, vadháló magyar szabadalmi termék! Új típusú csomózással készülő drótháló, a vízszintes és függőleges szálakat egy külön kötöző szállal, speciális csomózással rögzítjük. A kötés módja rendkívül stabil kötést biztosít! A technológia világelső abban a tekintetben, hogy a vízszintes szálak helyzete fokozatmentesen állítható, lehetőséget biztosítva arra, hogy a lehető legváltozatosabb igényeknek megfelelő szálosztású dróthálót lehessen elkészíteni. Kapcsolattartó személy: Ácsné Barabás Erika Tel.: / Fax: / vadhalo@gmail.com Internet: KALOCSAI PORCELÁNFESTŐ Kft. A Kalocsai Porcelán Manufaktúrát 1971-ben alapították, azóta arra törekszünk, hogy magas színvonalon ötvözzük Kalocsa és környéke több száz éves, világhírű, színpompás népművészetének legnemesebb hagyományait a porcelánfestés művészetével. A FeHoVa 2013 kiállításon standunkon megismerhetik új, vadász mintás porcelán kollekciónkat. A látogatók figyelmébe ajánljuk termékeink széles körét, az étkészletektől a kisebb ajándéktárgyakig. Készleteinket ajánljuk vadászházak, vadász-termek berendezésére, felszerelésére, melyek sokféle kiegészítővel teszik teljessé a "vadász asztalkultúrát". Ajándéktárgyaink (kupák, serlegek, falitálak stb.), egyedi feliratozással, emlékezetessé teszik az ünnepi eseményeket, kiváló ajándékok a vadászatot kedvelő ismerőseinek, szeretteinek. Internet: KONTÉNERES GYUSZI Kft. Konténeres Gyuszi, az Ön konténerkereskedője - összeépíthető raktárkonténerek - új és használt vegyi toilette-ek - elárusító konténerek - lakáskonténerek (kis méretű, olcsó) Kapcsolattartó személy: Fekete Eszter Tel.: / Fax: +36-1/ info@konteneresgyuszi.hu Internet:

4 MAGYAR VADÁSZLAP FeHoVa Szépe verseny - A döntőre a kiállítás alatt, február 16-án 14 órakor a vadász színpadon kerül majd sor. Kapcsolattartó személy: Csekő Sándor sandorcseko@vadaszlap.hu Internet: NIMRÓD VADÁSZÚJSÁG Vadászúton a világ körül Németh Attila és felesége egy évig tartó világ körüli útjának vadászati eredményeit mutatja be, 45 darab, többségében egészben preparált állatot. A falon helyezkednek el a nyakas és koponyás trófeák, amelyek mellett Bakonyi Andrea briliáns helyszíni fotóit is megtekinthetik a látogatók. A lenyűgöző, egyedülálló úti élményekből látványos, érdekfeszítő könyv is készül, amelyet a FeHoVán mutat be a Nimród. I. FEHOVA Preparátorbajnokság Az évente megrendezett nagyszabású, nemzetközi preparátorversenyekhez kapcsolódva kerül megrendezésre a hazai bajnokság 36 magyar preparátor mintegy 120 versenymunkájával. A bírálatot egy dán és egy finn nemzetközi bíró végzi nemzetközi pontozási rendszer szerint. A három kategória első három helyezettje arany, ezüst, illetve bronzplakettet kap, ezen kívül egy közönségdíj és egy Kittenberger Trófea Díj kerül átadásra. Kapcsolattartó személy: dr. Zoltán Attila Internet: NOLTE ROETS HUNTING SAFARIS Vadász utak szervezése Dél-Afrikába és Mozambikba. Kapcsolattartó személy: Nolte Roets Telefon: Fax: nolte@noltesafaris.co.za Internet: TISZA-TÓ A TISZA-TÓNÁL található EURÓPA LEGNAGYOBB édesvízi akváriuma A 2012-ben átadott Tisza-tavi Ökocentrum hazánk és a térség jellegzetes vízi- és vízparti életközösségeit, élővizeinek egykori és jelenlegi, őshonos és betelepített halfajait mutatja be. Az egyedülálló, e millió liter össztérfogatú rendszer két szinten szemlélteti a sejtelmes víz alatti világot. A természetszerűen berendezett, tágas medencék, a mesterien megmunkált díszlet különleges élményt nyújt a látogató számára: mintha fokozatosan a víz alá merülne és testközelből csodálhatja a több mint 40 fajta uszonyos vízfelszín alatti világát.

5 Míg az egyik pillanatban gyorsfolyású, hegyi patakjaink rejtett életmódú lakóit csodálhatják, a következő bemutató előtt megállva egy lassú folyású alföldi folyónk víztükre alatt időzhetnek, felfedezve az ismert, ám ritkán látott védett fajokat is. Megleshetik a tavak lakóit, amint nádtorzsák közt kutatva táplálékot keres a meder alján. Ha időben érkeznek a villámgyors vízi vadász, a csuka medencéjéhez, szemtanúi lehetnek miként csap le áldozatára. Látványetetések alkalmával kialakított nézőtérről szemlélhetik vidra párunk játékosságát, ügyességét, amint megpillantva gondozójukat, hanyatt-homlok rohannak, s az ölébe kucorodva vagy éppen a nyakára felmászva követelik kedvenc eleségüket, a finom halfalatokat. Letűnt korok kolosszusai, a csontvértekkel díszített óriásaink a régi időkbe repítik vissza a látogatót, egy elveszett világ hangulatát felidézve. A világ legnagyobb édesvízi halfaját, a lomhán úszkáló vizát csodálhatják az üvegalagúton keresztül, amely egykoron oly gyakorta volt a halászok zsákmánya. Gazdagodjon azzal az élménnyel, amit vizeink élő múzeumának látogatása tesz felejthetetlenné. Kapcsolattartó személy: Szabó Lajos szabol@itthon.hu STOLZENBERG HUNTING NAMIBIA FARM CARBON Namíbiai vadászatról álmodik? Hihetetlenül alacsony árak, jó vadászat, finom ételek pihentető környezetben. A STOLZENBERG HUNTING NAMIBIA egyedi és csoportos ajánlatokat kínál a látogatóknak: vadászcsomagok egy az egyben is választhatók, de bővíthetők is egy-egy fajtával. Az árak az alábbiak szerint számolandók: az első hat vadásznap 180 EUR/nap/vadász, utána 90 EUR/nap/vadász, akkor is, ha továbbra is vadásznak. És ez nem minden! A vadászcsomagban benne foglaltatik egy egy napos kirándulás az Etosha Nemzeti Parkba. Kapcsolattartó személy: Mrs. Stolzenberg Telefon: ; Fax: stolzenb@iway.na Internet: SZIBÉRIAI MAGYAR VADÁSZTATÓ Kft. Farkas és hiúzvadászat Oroszországban. Kapcsolattartó személy: Dedics Imre Telefon: / info2@sziberiaivadaszat.hu Internet: UBRANKOVICS Kft. CNC technológiával, Európai Műszaki Engedély (ETA 11/0279) alapján gyártott prémium minőségű gerendaházak és készházak, szabadtéri faszerkezetek gyártása és építése széleskörű, belföldi és külföldi referenciákkal.

6 Kapcsolattartó személy: Ubrankovics Pál Telefon: / Internet: VADÁSZATI KULTURÁLIS EGYESÜLET Az erdőgazdaságok közös körstandjának a külső installációját az elmúlt esztendőkhöz hasonlóan ezúttal is a Vadászati Kulturális Egyesület Képzőművész körének a tagjai készítik- az alkotások (festmények és fotográfiák) egy része korábban elnyerte a Vadászati kulturális érték minősítést. Az egyesület standján a VKE Diana Vadászhölgy Klub által szervezett immár hagyományosnak mondható gyerekfoglalkoztató mellett alkalom nyílik a legnevesebb kortárs vadászíróinkkal való találkozásra és élő képzőművészeti bemutatót is lehet majd látni. Az érdeklődők megfigyelhetik, hogyan születik egy vadászfestmény, de lehetőségük lesz az agancsfaragás apró trükkjeinek meglesésére is. A VKE Magyar Vadászkürt Egylet a kiállítás minden napján gondoskodik a színes és változatos kürtös programokról, szombat délután pedig a Vadászati Kulturális Egyesület rendezi meg a FEHOVA Kupa 2013 elnevezésű nemzetközi szarvasbőgő bajnokságot, mely a nagyszínpadon lesz látható és hallható. Kapcsolattartó személy: Bán Beatrix Telefon: / beatrixb@t-online.hu

ALIGAFISH Kft. Újdonság: ARMIN IMPEX Kft. Újdonság: BAJA MARKETING Kft. Újdonság: BALATONI HALGAZDÁLKODÁSI NONPROFIT Zrt.

ALIGAFISH Kft. Újdonság: ARMIN IMPEX Kft. Újdonság: BAJA MARKETING Kft. Újdonság: BALATONI HALGAZDÁLKODÁSI NONPROFIT Zrt. Újdonságok 2012. ALIGAFISH Kft. Balaton Seria etetőanyag család Kapcsolattartó személy: Kecskés István Telefon: +36-20/551-8851 E-mail: info@aligafish.hu Internet: www.aligafish.hu ARMIN IMPEX Kft. FENIX

Részletesebben

2014. A XXV. Kalocsai Paprikafesztivál megszervezése szakmai beszámoló 2014.12.10.

2014. A XXV. Kalocsai Paprikafesztivál megszervezése szakmai beszámoló 2014.12.10. 2014. A XXV. Kalocsai Paprikafesztivál megszervezése szakmai beszámoló 2014.12.10. Szakmai beszámoló I. A rendezvény bemutatása A Kalocsai Paprikafesztivál és a Paprikás Ételek Főzőversenye a térség legnagyobb

Részletesebben

Családias hangulat, magas színvonalon

Családias hangulat, magas színvonalon 20 Namibia ÉV TAPASZTALATÁVAL Családias hangulat, magas színvonalon AFRIKAI KÖRNYEZET KÉNYELEM ÉS KOMFORT FELSŐ SZNTEKEN Vendégeink kényelmét 4 szoba teszi lehetővé, mindegyik szoba saját fürdőszobával,

Részletesebben

Egymásfeletti csőelrendezésű vadászfegyverek

Egymásfeletti csőelrendezésű vadászfegyverek 9 Egymásfeletti csőelrendezésű vadászfegyverek BR110 BR110 12-20 67-71-76 Csere 473 450 BR110 SMALL ACTION 67-71-76 Csere 473 450 BR110 LIGHT 12-20 67-71 Csere 498 900 BR110 LIGHT SMALL ACTION 67-71 Csere

Részletesebben

Megnyílt a horgászok és vadászok paradicsoma, a FeHoVa

Megnyílt a horgászok és vadászok paradicsoma, a FeHoVa Az elmúlt negyed évszázadban bár fejlődött a FeHoVa, sokan épphogy az állandósága miatt szerették meg beszélt a siker kulcsáról Ganczer Gábor, a kiállítás helyszínéül szolgáló HUNGEXPO vezérigazgatója,

Részletesebben

Szenvedély van. programod van. Fotó: Gémesi Jóka

Szenvedély van. programod van. Fotó: Gémesi Jóka Szenvedély van. programod van Fotó: Gémesi Jóka MIT NYÚJT A BUDAPEST BOAT SHOW? Szakmai találkozóhelyet a motoros hajópiac számára, és helyszínt, ahol a kiállítók bemutathatják termékeiket, szolgáltatásaikat

Részletesebben

VIII. DUDIK Fesztivál

VIII. DUDIK Fesztivál VIII. DUDIK Fesztivál Szakmai beszámoló 2016.09.12. Dunaújvárosi Egyetem Dunaújvárosi Főiskola DUDIK fesztivál 2016. június 9-10-11-12. Dunaújváros, Alsó-Duna part Szakmai beszámoló Tartalom 1. DUDIK a

Részletesebben

www.boatshow.hu www.facebook.com/budapestboatshow programod van Fotó: Gémesi Jóka

www.boatshow.hu www.facebook.com/budapestboatshow programod van Fotó: Gémesi Jóka www.boatshow.hu www.facebook.com/budapestboatshow programod van Fotó: Gémesi Jóka MIT TESZÜNK KIÁLLÍTÓINKÉRT, KIÁLLÍTÁSI RÉSZVÉTELÜK SIKERESSÉGÉÉRT? Több 10 000 e-dm-et küldünk ki adatbázisunkra a potenciális

Részletesebben

VADÁSZAT ÉS HALÁSZAT VÁSÁR 2015 október 8-10 Expo Arad

VADÁSZAT ÉS HALÁSZAT VÁSÁR 2015 október 8-10 Expo Arad VADÁSZAT ÉS HALÁSZAT VÁSÁR 2015 október 8-10 Expo Arad EXPO ARTEMIS Nemzetközi vadászat és halászat vásár Ezúton kívánjuk tájékoztatni, hogy az Arad Megyei Kereskedelmi, Mezőgazdasági és Iparkamara az

Részletesebben

FeHoVa 2014. Újdonságok

FeHoVa 2014. Újdonságok FeHoVa 2014 Újdonságok Bioenergy-Szolg. Kft, Mátra Preparátor Stúdió Minőségi kis-, és nagyvad preparálás elérhető árakon, rövid határidővel! Trófeák, vadbőrszőnyegek szakszerű kikészítése. Montírozás,

Részletesebben

Készházak & könnyûszerkezetes otthonok

Készházak & könnyûszerkezetes otthonok GERENDAHÁZAK Készházas oldalak Készházak & könnyûszerkezetes otthonok V A JÖVÕ egyik meghatározó építési technológiája. A megbízhatóságot, a kényelmes, kiszámítható építkezést, a minõséget, a stabil árakat,

Részletesebben

2013. szeptember 5 8.

2013. szeptember 5 8. 2013. szeptember 5 8. mi a csupa nő? A Hungexpo, Magyarország legnagyobb tapasztalattal bíró kiállításszervező cége és a HG Media cégcsoport új és nagyszabású, célzottan a hölgyeknek szóló eseménnyel jelentkezik:

Részletesebben

HAGYOMÁNYŐRZŐ ÉS INNOVATÍV MEGOLDÁSOK A FENNTARTHATÓ DIVATBAN

HAGYOMÁNYŐRZŐ ÉS INNOVATÍV MEGOLDÁSOK A FENNTARTHATÓ DIVATBAN HAGYOMÁNYŐRZŐ ÉS INNOVATÍV MEGOLDÁSOK A FENNTARTHATÓ DIVATBAN Április 9. Konferencia és divatbemutató Helyszín: OLASZ KULTURÁLIS INTÉZET A Nemzeti Divat Liga Magyarország Egyesület (NDL) szeretné a kreatív

Részletesebben

Több mint 25 év tapasztalattal rendelkezünk.

Több mint 25 év tapasztalattal rendelkezünk. Határozottan úgy gondoljuk, hogy manapság az audiovizuális dömpingben nem elég ha csak egy népszerű dizájnnal rendelkezik. Egy olyan látványtervre van szüksége, ami tökéletes összhangban van az ötlettel,

Részletesebben

78. OMÉK ÉLELMISZER DÍJ ÉVI PÁLYÁZATI KIÍRÁS 3 KATEGÓRIÁBAN

78. OMÉK ÉLELMISZER DÍJ ÉVI PÁLYÁZATI KIÍRÁS 3 KATEGÓRIÁBAN 78. OMÉK ÉLELMISZER DÍJ 2017. ÉVI PÁLYÁZATI KIÍRÁS 3 KATEGÓRIÁBAN i. Kistermelő, vagy kézműves terméket előállító mikrovállalkozás terméke ii. Kisvállalkozás által előállított termék iii. Közepes-és nagyvállalkozás

Részletesebben

Szenvedély van február programod van. Fotó: Gémesi Jóka

Szenvedély van február programod van. Fotó: Gémesi Jóka Szenvedély van. 2017. február 23-26. programod van Fotó: Gémesi Jóka BUDAPEST BOAT SHOW 2017 Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője, a hajózás és a vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvénye a HUNGEXPO

Részletesebben

Dobrovitz József NÉGYESFOGATHAJTÁS

Dobrovitz József NÉGYESFOGATHAJTÁS Dobrovitz József 2009 NÉGYESFOGATHAJTÁS LEGEREDMÉNYESEBB HAJTÓINK A Magyar Lovassport kétségkívül legeredményesebb szakága évtizedek óta a fogathajtóké, hisz sikert sikerre halmoztak az egykori szövetségi

Részletesebben

Egy a természettel : A megvalósítás szakaszában

Egy a természettel : A megvalósítás szakaszában 1. oldal (összes: 5) 2. oldal (összes: 5) Ötven évvel ezelőtt hazánk világszínvonalú eseményt rendezett. Lehet erre építkezni vagy teljesen új koncepció alapján kezdődik a szervezési munka? A tervezés

Részletesebben

2011. évi Közhasznúsági jelentése

2011. évi Közhasznúsági jelentése VADÁSZATI KULTURÁLIS EGYESÜLET 1163 Budapest, Cziráki utca 26-32. II./156. Tel.: (70) 378-4040 2011. évi Közhasznúsági jelentése Budapest, 2012. május 24. elnök 1. SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ A Vadászati Kulturális

Részletesebben

SZAKMAI BESZÁMOLÓ A MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJA RENDEZVÉNYRŐL

SZAKMAI BESZÁMOLÓ A MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJA RENDEZVÉNYRŐL Vasvári Pál Múzeum 4440 Tiszavasvári, Kálvin út. 7. Mobil:+36/30-676-8514 www.vasvaripalmuzeum.hu e-mail: info@vasvaripalmuzeum Nyitva tartás: Április 1-től - október 31-ig: K-V: 09-18 óráig November 1-től

Részletesebben

Képzési program. Múzeumi Önkéntes Tárlatvezetők

Képzési program. Múzeumi Önkéntes Tárlatvezetők Képzési program Múzeumi Önkéntes Tárlatvezetők A képzés a Múzeumok Oktatási és Képzési Központja (Szentendre) és a Megyei Múzeumi Igazgatóság közös szervezése. Önkéntes tárlatvezető képzés 5 helyszínen:

Részletesebben

Tisztelt Partnereink!

Tisztelt Partnereink! Tisztelt Partnereink! A jövőre tartandó VIII. Magyar Privátbankári Konferenciánk iránt mutatott nagyfokú érdeklődés nyomán, illetve a 2017-es év marketing büdzsé hatékony tervezéséhez együttműködési lehetőséget

Részletesebben

2014. február 13-16. www.boatshow.hu www.facebook.com/budapestboatshow. programod van

2014. február 13-16. www.boatshow.hu www.facebook.com/budapestboatshow. programod van 2014. február 13-16. www.boatshow.hu www.facebook.com/budapestboatshow programod van 2014-ben újra BUDAPEST BOAT SHOW, a hajózás és a vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvénye a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban!

Részletesebben

Ahol már 225 éve a papír a legnagyobb érték 2007 október 06., szombat 12:07

Ahol már 225 éve a papír a legnagyobb érték 2007 október 06., szombat 12:07 Név: Juhász Gyula Kor: 58 év Eredeti foglalkozás: közgazda Család: nős, két gyermekük van Hobby: utazás, olvasás, postagalambászat Kedvenc könyv: Móricz Zsigmond:Erdély Kedvenc zene: Ravel:Boleró Már 225

Részletesebben

Trófeabírálat. A vadászat szerepe. A trófeák kultusza. Vadászati rendszerek

Trófeabírálat. A vadászat szerepe. A trófeák kultusza. Vadászati rendszerek A vadászat szerepe Trófeabírálat I. előadás A közösség táplálékkal való ellátása A fiatalok harcra való felkészítése Sport A sportban a mérhetőség fontos Mennyiség Minőség Dopping Vadászati rendszerek

Részletesebben

utazás 2013. február 28. március 3. programod van

utazás 2013. február 28. március 3. programod van utazás 2013. február 28. március 3. programod van ÚJDONSÁGOK 2013-BAN Egy minden résztvevő szempontjából sikeresebb Utazás kiállítás érdekében. Külföldi díszvendég: Szlovákia Tematikabővítés: senior utak,

Részletesebben

Pomáz, Nagykovácsi puszta

Pomáz, Nagykovácsi puszta Pomáz, Nagykovácsi puszta A Pomáz és Pilisszentkereszt között elhelyezkedő majorság a Pilis védett természeti értékeinek területén fekszik és egyben egy jelentős középkori romegyüttes helyszíne is. Az

Részletesebben

SZAKMAI BESZÁMOLÓ FÖLDÜNK REJTETT KINCSEI NKA 3506/01941. A gyűjtő: Baffy György (1932-2012)

SZAKMAI BESZÁMOLÓ FÖLDÜNK REJTETT KINCSEI NKA 3506/01941. A gyűjtő: Baffy György (1932-2012) A 2015. február 3. és szeptember 19. között látogatható kiállításunk szakmai megvalósítását az NKA Közgyűjteményi Kollégiumának 3506/01941 pályázati azonosító számú, 1.000.000,-Ft vissza nem térítendő

Részletesebben

A VELENCEI-TÓ KÖRNYÉKÉNEK BORAI

A VELENCEI-TÓ KÖRNYÉKÉNEK BORAI A VELENCEI-TÓ KÖRNYÉKÉNEK BORAI 2011-ES PALACKOS BORLAP www.lsimon.hu ZÖLDIKE 2011 ZÖLD VELTELINI MIN SÉGI SZÁRAZ FEHÉRBOR A zöldike sárgászöld szín, vaskos cs r pintyféle. A hím szárnya és farkának tövi

Részletesebben

"Biciklitôl az űrhajóig" (A. Bak Péter magángyűjteménye) Kedves művészetszeretô, múzeumlátogató Közönség!

Biciklitôl az űrhajóig (A. Bak Péter magángyűjteménye) Kedves művészetszeretô, múzeumlátogató Közönség! "Biciklitôl az űrhajóig" (A. Bak Péter magángyűjteménye) Kedves művészetszeretô, múzeumlátogató Közönség! Meghívom Önt a Városligetben lévô Közlekedési Múzeumba, ahol az Erzsébet teremben rendeztek kiállítást

Részletesebben

Communitas beszámoló

Communitas beszámoló Communitas beszámoló Az ösztöndíj legnagyobb részét nyersanyagokba fektettem, így születtek az új festményeim. Az összeg másik részét pedig arra használtam, hogy néhány utazást finanszírozzak a környező

Részletesebben

A Szilvanap zamataiban a történelmet is ízlelgethettük Tarpán - Szatmár-Beregi Pálinka Lovagrend szeptember 27. kedd, 18:51

A Szilvanap zamataiban a történelmet is ízlelgethettük Tarpán - Szatmár-Beregi Pálinka Lovagrend szeptember 27. kedd, 18:51 Ünnepre érkezett a sok érdeklődő szeptember 24-én, szombaton Beregbe, az egykori kurucok fészkébe, a pálinka mai fővárosába. Tarpán, a XIII. Szatmár-Beregi Szilvanapok közönségcsalogató programfolyamát

Részletesebben

Szakmai beszámoló. Dr. Nagy Gyula 100 időszaki kiállítás. Széchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati Múzeum. 2014. október 2 2015. május 31.

Szakmai beszámoló. Dr. Nagy Gyula 100 időszaki kiállítás. Széchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati Múzeum. 2014. október 2 2015. május 31. Szakmai beszámoló Dr. Nagy Gyula 100 időszaki kiállítás Széchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati Múzeum 2014. október 2 2015. május 31. Az NKA Közgyűjtemények Kollégiumánál elnyert pályázat

Részletesebben

PÁLYAVÁLASZTÁSI KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR 2013. SZEGED

PÁLYAVÁLASZTÁSI KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR 2013. SZEGED PÁLYAVÁLASZTÁSI KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR 2013. SZEGED PÁLYAVÁLASZTÁSI NAPOK 2013. Hacsak lehet, játszik a gyermek. Mert végül a játék komolyodik munkává. Boldog ember, ki a munkájában megtalálja a valamikori

Részletesebben

Reguly Antal Múzeum és Népművészeti Alkotóház

Reguly Antal Múzeum és Népművészeti Alkotóház SZAKMAI BESZÁMOLÓ a Múzeumok Éjszakájához kapcsolódó programok megvalósításra pályázati azonosító: 3507/00082 elnyert támogatás összege:150 000 Ft A nyári napfordulóhoz kapcsolódó múzeumi ünnep, a Múzeumok

Részletesebben

Az Autistic Art Alapítvány

Az Autistic Art Alapítvány 2017 TERMÉKKIAJÁNLÓ Az Autistic Art Alapítvány Az Autistic Art Alapítvány izgalmas missziója 10 magyarországi lakóotthon támogatása, ahol önálló életvitelre nem képes, autizmussal élő fiatalok és felnőttek

Részletesebben

Javaslat. Mezókovácsháza és környéke élóvilága állandó kiállítás. települési értéktárba történó felvételéhez

Javaslat. Mezókovácsháza és környéke élóvilága állandó kiállítás. települési értéktárba történó felvételéhez l. melléklet a 114/2013. (IV. 16.) Korm. rendelethez Javaslat a Mezókovácsháza és környéke élóvilága állandó kiállítás települési értéktárba történó felvételéhez Készítette: Sarkadi Lászlfr- A JAVASLATTEVÓ

Részletesebben

SZÉKESFEHÉRVÁR KULTURÁLIS INTÉZMÉNYEI, FEJLESZTÉSI IRÁNYAI, KULTURÁLIS ARCULATA ÉS PROGRAMJAI

SZÉKESFEHÉRVÁR KULTURÁLIS INTÉZMÉNYEI, FEJLESZTÉSI IRÁNYAI, KULTURÁLIS ARCULATA ÉS PROGRAMJAI SZÉKESFEHÉRVÁR KULTURÁLIS INTÉZMÉNYEI, FEJLESZTÉSI IRÁNYAI, KULTURÁLIS ARCULATA ÉS PROGRAMJAI 17 Székesfehérvár kulturális intézményrendszere és hálózata sokszínû, tarka, gazdag és változatos képet mutat.

Részletesebben

Azoknak, akik munkájuk során legyőzik az akadályokat.

Azoknak, akik munkájuk során legyőzik az akadályokat. Konstantin Schmidt, Kereskedelmi igazgató Azoknak, akik munkájuk során legyőzik az akadályokat. Egy ZARGES koffer amely tökéletes megjelenésű, elegáns és strapabíró Annyira híres. Annyira elegáns. Az új

Részletesebben

Moszkva látványosságai

Moszkva látványosságai Moszkva látványosságai Vörös Tér Kreml Vaszilij Blazsennij székesegyház Gum áruház Moszkvai metró Arbat Moszkvai Állami Egyetem Tretyakov Képtár/ Galéria Lenin Mauzóleum Kolomenszkoje Fegyvertár Állami

Részletesebben

Exclusive vászonkép 41457 Érintés XL

Exclusive vászonkép 41457 Érintés XL Exclusive vászonkép 41457 Érintés XL KÉZZEL FESTVE - Kerettel - 59 990 Ft Exclusive 41457 Érintés XL Eredeti festővászonra készült prémium minőségű képzőművészeti vászon-nyomat, UV álló, akril technológiával

Részletesebben

A BÁLVÁNY PRO KFT. FESZTIVÁL INSTALLÁCIÓS AJÁNLATA

A BÁLVÁNY PRO KFT. FESZTIVÁL INSTALLÁCIÓS AJÁNLATA Több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk a rendezvény kivitelezés területén. Kínálatunk 8, 12 és 16 m 2 -es faházakból, fedett színekből, elárusító asztalokból áll, bérelhető továbbá rendezvénysátor,

Részletesebben

PondZoom ZOOM ACTIVE FORMULA

PondZoom ZOOM ACTIVE FORMULA www.pondzoom.hu A PondZoom kerti tavi haltápok sokéves kutatás és gyártási tapasztalat eredményei. Fejlesztésük során elsődleges szempont a tavi kedvencek egészséges fejlődése volt, így a kiindulási alapot

Részletesebben

R E N D E Z V ÉNYH E LY S Z Í N KIA J Á N L Ó

R E N D E Z V ÉNYH E LY S Z Í N KIA J Á N L Ó R E N D E Z V ÉNYH E LY S Z Í N KIA J Á N L Ó 2 0 1 7 Rólunk A Liget Club, Budapest legnagyobb szórakozóhelye, mely 2011 szeptemberében nyitotta meg a kapuit. A klub 5 tánctérrel, 5 különböző zenei stílussal,

Részletesebben

I. Ótapolca - Menti Lovas Napok

I. Ótapolca - Menti Lovas Napok Az idei évben,..-án kerül megrendezésre a I. Ótapolca - Menti Lovas Napok Az Ótapolca mentén, Pápa és Győr között, egyesületünk első, hagyományteremtő alkalommal, rendezi meg a Kulturális és Lovas Napokat,

Részletesebben

Stílusrandevú. Szeretettel köszöntöm Önöket a közel 250 éves BÁV Zrt. nevében Cégünket 1773-ban Mária Terézia alapította

Stílusrandevú. Szeretettel köszöntöm Önöket a közel 250 éves BÁV Zrt. nevében Cégünket 1773-ban Mária Terézia alapította Szeretettel köszöntöm Önöket a közel 250 éves BÁV Zrt. nevében Cégünket 1773-ban Mária Terézia alapította BÁV Zrt. A BÁV és jogelődje mintegy 100 éve foglalkozik műkereskedelemmel. Évente három nagy művészeti

Részletesebben

RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS Az AGRÁRMARKETING CENTRUM NONPROFIT KFT. NEMZETI KÖZÖSSÉGI STANDJÁRA

RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS Az AGRÁRMARKETING CENTRUM NONPROFIT KFT. NEMZETI KÖZÖSSÉGI STANDJÁRA RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS Az AGRÁRMARKETING CENTRUM NONPROFIT KFT. NEMZETI KÖZÖSSÉGI STANDJÁRA AZ INTERNATIONALE GRÜNE WOCHE VÁSÁRON A NEMZETKÖZI ZÖLD HÉT MESSE BERLIN, 2018. JANUÁR 19-28. Áttekintés A mezőgazdaság,

Részletesebben

Képzeljen el egy világító falat, ami érintéssel irányítható, akár egy tablet!

Képzeljen el egy világító falat, ami érintéssel irányítható, akár egy tablet! Képzeljen el egy világító falat, ami érintéssel irányítható, akár egy tablet! A természetes hangulatvilágítást kínál a falak, a padló és más felszínek kivilágításával. Az egyedi technológia olyan interaktív

Részletesebben

SZAKMAI BESZÁMOLÓ. a Nemzeti Kulturális Alap terhére biztosított, vissza nem térítendő támogatás felhasználásáról

SZAKMAI BESZÁMOLÓ. a Nemzeti Kulturális Alap terhére biztosított, vissza nem térítendő támogatás felhasználásáról SZAKMAI BESZÁMOLÓ a Nemzeti Kulturális Alap terhére biztosított, vissza nem térítendő támogatás felhasználásáról Támogatás témája: Múzeumi gyűjtemények tárgyi és szellemi kulturális örökségünk című magyar-román

Részletesebben

K I V O N A T. Tiszacsege Város Önkormányzat Képviselő testületének 2013. december 18 án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Tiszacsege Város Önkormányzat Képviselő testületének 2013. december 18 án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből K I V O N A T Önkormányzat Képviselő testületének 2013. december 18 án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből 203/2013.(XII. 18.) KT. számú HATÁROZAT: Képviselő testülete úgy határoz, hogy a 2014. évi városi

Részletesebben

Kedvezményes téli ajánlatok

Kedvezményes téli ajánlatok KISBÉR TOURIST Engedély:R 1068 Utazási Iroda 2870 Kisbér Komáromi u.1. Telefon: 34/352-700 és 06/30/217-8722 Kedvezményes téli ajánlatok Program ajánlat: Szállást kínálunk Budapesten Hotel Rubin****6.450

Részletesebben

RENDEZVÉNYHELYSZÍNEK ÉS TEREMBÉRLÉSI LEHETŐSÉGEK

RENDEZVÉNYHELYSZÍNEK ÉS TEREMBÉRLÉSI LEHETŐSÉGEK RENDEZVÉNYHELYSZÍNEK ÉS TEREMBÉRLÉSI LEHETŐSÉGEK A MAGYAR NEMZETI GALÉRIÁBAN 2015 C Főépület C épület 1. emeleti terasz Kilátás a Kupolából Múzeumunk a műtárgyvédelmi szempontoknak megfelelő és a helyszínhez

Részletesebben

VAN SZERENCSÉNK HÍVNI A NAGYÉRDEMŰ KÖZÖNSÉGET! UTAZZON AZ OMNIBUSSZAL! KISVÁRDA A SZÁZADFORDULÓN

VAN SZERENCSÉNK HÍVNI A NAGYÉRDEMŰ KÖZÖNSÉGET! UTAZZON AZ OMNIBUSSZAL! KISVÁRDA A SZÁZADFORDULÓN VAN SZERENCSÉNK HÍVNI A NAGYÉRDEMŰ KÖZÖNSÉGET! UTAZZON AZ OMNIBUSSZAL! KISVÁRDA A SZÁZADFORDULÓN 3507/00102 Szakmai beszámoló Az idén immár hatodik alkalommal volt Múzeumok Éjszakája Kisvárdán. A késő

Részletesebben

Felhívás. I. Böszörményi Ízek Fesztiválja. 2010. május 15. Hajdúböszörmény Bocskai tér

Felhívás. I. Böszörményi Ízek Fesztiválja. 2010. május 15. Hajdúböszörmény Bocskai tér Felhívás I. Böszörményi Ízek Fesztiválja 2010. május 15. Hajdúböszörmény Bocskai tér Hajdúböszörményben megrendezésre kerül az I. Böszörményi Ízek Fesztiválja, a Hajdú 400 Hagyományőrző, Kertészeti és

Részletesebben

XV. évfolyam - 3. szám Kezdetben sok érdeklődő volt, de sajnos csak érdeklődtek. Többen mondják ma is, hogy szeretnének jönni néptánc oktatásra. Erre én mindig felteszem a kérdést az órákon: Itt vannak,

Részletesebben

KARNEVÁLI CIVIL KORZÓ

KARNEVÁLI CIVIL KORZÓ KARNEVÁLI CIVIL KORZÓ FELHÍVÁS A SAVARIA TÖRTÉNELMI KARNEVÁLON VALÓ RÉSZVÉTELRE CIVIL SZERVEZETEK számára és MŰVÉSZETI PRODUKCIÓKAT bemutató csoportok, zenekarok, együttesek, egyéni előadók számára SAVARIA

Részletesebben

V ersenyf elhívás! Fürdőkerti Ifjúsági Szabadidőközpont 4220 Hajdúböszörmény Vásár tér 3.

V ersenyf elhívás! Fürdőkerti Ifjúsági Szabadidőközpont 4220 Hajdúböszörmény Vásár tér 3. V ersenyf elhívás! Fürdőkerti Ifjúsági Szabadidőközpont 4220 Hajdúböszörmény Vásár tér 3. Hajdúböszörményben megrendezésre kerül a Bezermeni Vigasságok gasztronómiai főzőverseny, melyet a Hajdúböszörményi

Részletesebben

Aktívklub-Zala24. Versenykiírás 2015: 4 x íjászversenyt + 4 x fúvócsöves versenyt rendez 2015-ben az Aktívklub-Zala24 A magyar íjászparadicsom.

Aktívklub-Zala24. Versenykiírás 2015: 4 x íjászversenyt + 4 x fúvócsöves versenyt rendez 2015-ben az Aktívklub-Zala24 A magyar íjászparadicsom. Aktívklub-Zala24 Versenykiírás 2015: 4 x íjászversenyt + 4 x fúvócsöves versenyt rendez 2015-ben az Aktívklub-Zala24 A magyar íjászparadicsom. A Klub ünnepnapi programjának keretében teljes körű ellátással

Részletesebben

ORSZÁGOS AKROBATIKUS TORNA VERSENY. IV. BASE Bajnokság

ORSZÁGOS AKROBATIKUS TORNA VERSENY. IV. BASE Bajnokság ORSZÁGOS AKROBATIKUS TORNA VERSENY IV. BASE Bajnokság 2014.05.17 1. A VERSENY CÉLJA: Versenykiírás Az akrobatikus torna népszerűsítése, minőségi színvonalának emelése. Versenyalkalom biztosítása a minősítési

Részletesebben

HVG Állásbörze 2011 ősz. Tájékoztató KépzésTér

HVG Állásbörze 2011 ősz. Tájékoztató KépzésTér HVG Állásbörze 2011 ősz Tájékoztató KépzésTér A HVG Állásbörze hazánk legnagyobb állás és képzésvására Évente két rendezvény 7.500-9.000 látogató a helyszínen Rendezvényenként 120-150 kiállító és több

Részletesebben

ÓVODÁNK ÜNNEPEI RENDEZVÉNYEI ÓVODÁNK ÜNNEPEI

ÓVODÁNK ÜNNEPEI RENDEZVÉNYEI ÓVODÁNK ÜNNEPEI ÓVODÁNK ÜNNEPEI RENDEZVÉNYEI Óvodánk a hagyományőrzést, a népi kultúra ápolását egyik legfontosabb feladatának tekinti. Megteremtjük azt a miliőt, amelyben az óvodába lépés első pillanatától a nevelés

Részletesebben

Az alábbiakban ismertetjük a Familyhotels szolgáltatók kritériumait. alapkritériumok: forgalomtól biztonságosan elzárt környezet

Az alábbiakban ismertetjük a Familyhotels szolgáltatók kritériumait. alapkritériumok: forgalomtól biztonságosan elzárt környezet A családbarát szolgáltatások kialakítása és fejlesztése a szállodák és éttermek esetében is rövid megtérülésű befektetésnek, hosszabb távon jó üzletnek tekinthető. A családok általában egyértelműen megfogalmazzák

Részletesebben

Robin KalandSziget. Kalandpark tömör bemutatása. 20 kiemelt játék bemutatása

Robin KalandSziget. Kalandpark tömör bemutatása. 20 kiemelt játék bemutatása Robin KalandSziget Kalandpark tömör bemutatása Hazánk egyik leggyönyörűbb és legkalandosabb vízi világában, a Tisza-tó vadregényes szigetén Magyarországon egyedülálló élménypark épült. Az attrakció célja,

Részletesebben

További információk és részletes versenykiírások hamarosan https://www.facebook.com/pages/es%c3%a9lyegyenl%c5%91s%c3%a9gisportnap/293850744104746

További információk és részletes versenykiírások hamarosan https://www.facebook.com/pages/es%c3%a9lyegyenl%c5%91s%c3%a9gisportnap/293850744104746 1 MEGHÍVÓ ESÉLYEGYENLŐSÉGI SPORTVÁLASZTÓ NAP A BAKONY ÉS BALATON KELETI KAPUJA KÖZHASZNÚ EGYESÜLET SZERVEZÉSÉBEN 2014. MÁJUS 25. BALATONFŰZFŐ VÁROSI STADION, BALATON USZODA 2014. május 9-én pénteken 16

Részletesebben

ÖKO-Pack Zöld Programcsomag

ÖKO-Pack Zöld Programcsomag ismeretterjesztő kiállítás oktatóprogram környezettudatos csapatépítő tréning öko játszóház családi program ParasztWellness ÖKO-Pack Zöld Programcsomag Célunk a környezettudatosság terjesztése és fejlesztése,

Részletesebben

Macaron Nap március 20-án! Akvárium Klub, óráig

Macaron Nap március 20-án! Akvárium Klub, óráig Macaron Nap 2015. március 20-án! Akvárium Klub, 14 20 óráig A legjobb macaronok egy helyen minőségi cukrászdák és macaron árusok valódi és igazán finom macaronjait kóstolhatja meg a nagyközönség az Akvárium

Részletesebben

Látvány elemek koncepció terve

Látvány elemek koncepció terve Látvány elemek koncepció terve A A Modern Városok Program keretében megvalósuló Pangea Ökocentrum (Sóstói Többfunkciós Oktatási Központ) Építési Kivitelezési Tervdokumentációjához Építtető: Nyíregyházi

Részletesebben

Laroba Wellness & Tréning Hotel****

Laroba Wellness & Tréning Hotel**** Laroba Wellness & Tréning Hotel**** Budapesttől 1 órányi autóútra, a Balaton északi partján, Balatonalmádi és Balatonfüred között félúton, Alsóörsön található, a parttól mindössze 250 méterre, a szálloda

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1219 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Trento Antik kastély eladó Trentoban LEIRÁS Az észak-olasz

Részletesebben

Hírek FÖLD PROJEKT április

Hírek FÖLD PROJEKT április Hírek 2016. április 18-22. FÖLD PROJEKT A projekt témája: a FÖLD A projekt megvalósításának helyszíne: Monorierdei Fekete István Általános Iskola A projekt időtartama: 2016. április 18-22. A projekt résztvevői:

Részletesebben

IFJÚSÁGI KÖZÖSSÉGI MŰVELŐDÉS LEHETŐSÉGEI

IFJÚSÁGI KÖZÖSSÉGI MŰVELŐDÉS LEHETŐSÉGEI IFJÚSÁGI KÖZÖSSÉGI MŰVELŐDÉS LEHETŐSÉGEI Hol vannak a fiatalok? Szabadidejükben elsősorban a barátaikkal és az online térben vannak Milyen terekre vágynak? Rólad Szól! Párbeszéd a fiatalokkal Konzultáció

Részletesebben

8. oldal Kerecsendi Újság Tisztelt Polgármester Úr! A kerecsendi nyugdíjasok nevében szeretnénk tisztelettel megköszönni azt a törődést és az évenkénti kirándulási lehetőséget, amellyel megörvendeztetnek

Részletesebben

ÖKOINDUSTRIA 2013 III. Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és. Megújuló Energiaforrások Szakkiállítás. 2013. Szeptember 25-27.

ÖKOINDUSTRIA 2013 III. Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és. Megújuló Energiaforrások Szakkiállítás. 2013. Szeptember 25-27. ÖKOINDUSTRIA 2013 ÖKOINDUSTRIA 2013 III. Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és Megújuló Energiaforrások Szakkiállítás 2013. Szeptember 25-27. SYMA Rendezvényközpont 1146 Budapest, Dózsa György

Részletesebben

A Magyar Kézműves Remek cím szerepe a helyi termékek piacra juttatásában

A Magyar Kézműves Remek cím szerepe a helyi termékek piacra juttatásában A Magyar Kézműves Remek cím szerepe a helyi termékek piacra juttatásában Magyar Vidékakadémia második sorozata Konferencia a helyi termékekről Mórahalom, 2011. február 24. A Magyar Kézműves Remek cím szerepe

Részletesebben

SERLEG. fogy ár fogy ár fogy ár fogy ár fedő fedő fedő fedő nélkül nélkül nélkül nélkül. Magasság9cm. kat oldal

SERLEG. fogy ár fogy ár fogy ár fogy ár fedő fedő fedő fedő nélkül nélkül nélkül nélkül. Magasság9cm. kat oldal ÁRLISTA 2012 ÁFÁS FOGYASZTÓI ÁRAK SERLEG PAPP DESIGN KFT 1156 Budapest, Nyírpalota út 6 Internet www.pappserleg.hu tel (+36 1) 415 00 00 mobil +36 30 9548 980 fax (+36 1) 410 58 13 E-mail info@pappserleg.hu

Részletesebben

SZÁLKA. Ebből szántó 198,3 ha gazdasági erdő 1082 ha (összes erdő) védett terület 933 ha (NATURA 2000 az erdőből) ipari hasznosítású - terület

SZÁLKA. Ebből szántó 198,3 ha gazdasági erdő 1082 ha (összes erdő) védett terület 933 ha (NATURA 2000 az erdőből) ipari hasznosítású - terület SZÁLKA 1. A település területére vonatkozó információk: Teljes terület 1707,6 ha Ebből szántó 198,3 ha gazdasági erdő 1082 ha (összes erdő) védett terület 933 ha (NATURA 2000 az erdőből) ipari hasznosítású

Részletesebben

Sárospataki Gyűjtemények mindenkinek TÁMOP 3.2.8.B-12/1-2012-0001

Sárospataki Gyűjtemények mindenkinek TÁMOP 3.2.8.B-12/1-2012-0001 Családi Nap 6. tematikája; Sárospatak, 2013. július 13. szombat Cím: Rákóczi asztala család kincsei a múzeumban Ajánlott korosztály: óvodástól idős korig mindenkinek Segédanyag: Iskolatörténeti Kiállítás

Részletesebben

A Ciróka a sokszínűség bábszínháza. Írta: Major Zoltán szeptember 16. szombat, 12:26

A Ciróka a sokszínűség bábszínháza. Írta: Major Zoltán szeptember 16. szombat, 12:26 Több mint harminc éve működik hivatásos bábszínházként a kecskeméti Ciróka. A Bóbita szintén több évtizede áll szakmai és baráti kapcsolatban vele. Szeptember 9-én Rigócsőr király című darabjukat adták

Részletesebben

STANDARD NORMÁL (SN) VADHÁLÓ:

STANDARD NORMÁL (SN) VADHÁLÓ: STANDARD NORMÁL (SN) VADHÁLÓ: szilárdsága száma Függőleges távolsága tüzihorganyzott huzal normál horganyzással lágy maximum 550N/mm2 40-60g/m2 2.0x2.8mm 15 10-15év feszítőhuzal nem szükséges. A vízszintes

Részletesebben

I. Dél-Magyarországi Építéstechnikai Kiállítás és Vásár. KALOCSA, június

I. Dél-Magyarországi Építéstechnikai Kiállítás és Vásár. KALOCSA, június I. Dél-Magyarországi Építéstechnikai Kiállítás és Vásár KALOCSA, 2008. június 6-7-8. (már a harmadik) 335 hektáron és az I. Dél-Magyarországi Építéstechnikai Kiállítás és Vásár I. Dél-Magyarországi Építőipari

Részletesebben

Teljessé vált a Balaton története

Teljessé vált a Balaton története 2011 június 25. Flag 0 Értékelés kiválasztása értékelve Mérték Még nincs 1/5 2/5 3/5 4/5 5/5 Az egykori fürdőruhadivattal, egy lángosos bódé és egy tipikus hétvégi ház kialakításával a balatoni fürdőkultúra,

Részletesebben

~ Üzleti ajánlat befektetők számára ~

~ Üzleti ajánlat befektetők számára ~ ~ Üzleti ajánlat befektetők számára ~ Pénzügyi befektetőt keres az ARANYHÁZ Első Magyar Ötvös és Ékszerész Klaszter egyedi arany ékszerek, dísztárgyak forgalmazására a Közel-Kelet országaiban. A termékek

Részletesebben

ADATLAP MINTA. AZ AJÁNLÓ MEGNEVEZÉSE Előadó_egyéni_művészeti ág megnevezése_település.pdf Kézműves_egyéni_termék megnevezés_település.

ADATLAP MINTA. AZ AJÁNLÓ MEGNEVEZÉSE Előadó_egyéni_művészeti ág megnevezése_település.pdf Kézműves_egyéni_termék megnevezés_település. ADATLAP MINTA Az alábbi adatok feltöltése szükséges, értelemszerűen a relevánsak. - Név (csoport/egyéni alkotó) - Elérhetőségek (cím, e-mail, telefonszám, honlap) - Képviselő neve, elérhetőségei - Művészeti

Részletesebben

GYULAI LÁTNIVALÓK. Gyulai vár

GYULAI LÁTNIVALÓK. Gyulai vár GYULAI LÁTNIVALÓK Az árak és a nyitva tartás a leírásban csak tájékoztató jellegűek, kérlek benneteket, hogy mindig kérjetek friss információt ez ügyben! Gyulai vár A gyulai vár a 15.század első felében

Részletesebben

Facebook: v%c3%a9szeti-egyes%c3%bclet /

Facebook:   v%c3%a9szeti-egyes%c3%bclet / There are no translations available. Cím: 3534 Miskolc, Nagy Lajos király út 18 telefonszám: 06 30 381 85 95 email cím: fmne@kezmuvesekhaza.hu honlap: https://www.kezmuvesekhaza.hu/ Facebook: https://hu-hu.facebook.com/f%c3%bcgedi-m%c3%a1rta-n%c3%a9pm%c3%bb

Részletesebben

7 ANNO ÉS MOST 2/2017. A Mátészalkai Szerelvénygyártó Kft. lapja. 50 éve Szolgálatban! ... és a legenda folytatódik!

7 ANNO ÉS MOST 2/2017. A Mátészalkai Szerelvénygyártó Kft. lapja. 50 éve Szolgálatban! ... és a legenda folytatódik! 7-201 7 ANNO ÉS MOST A Mátészalkai Szerelvénygyártó Kft. lapja 50 éve Szolgálatban!... és a legenda folytatódik! évesek lettünk!!! JUBILEUMI KIADÁS 2/2017 1 96 Előszó Kedves Olvasó! Nagy örömmel osztjuk

Részletesebben

Hortobágyi programajánló 2013. július

Hortobágyi programajánló 2013. július Hortobágyi programajánló 2013. július július hónap Naplemente szafari Helyszín: Hortobágy-Malomháza, Hortobágyi Vadaspark Esti vadasparki látogatás szafari autóval, szakvezető kíséretével, melyet a naplemente

Részletesebben

KONFERENCIA SZPONZORÁCIÓS LEHETŐSÉG

KONFERENCIA SZPONZORÁCIÓS LEHETŐSÉG Időpont: 2015. október 15. KONFERENCIA SZPONZORÁCIÓS LEHETŐSÉG Helyszín: Aba-Novák Agóra Kulturális Központ (5000 Szolnok, Hild János tér 1.) A konferencia témája, célja A világgazdasági tendenciák, a

Részletesebben

A SZOLNOKI FŐISKOLA SPORTSZOLGÁLTATÁSAINAK FEJLESZTÉSE (2013. OKTÓBER 10-2015. JÚNIUS 30.) SZAKMAI MEGVALÓSULÁS

A SZOLNOKI FŐISKOLA SPORTSZOLGÁLTATÁSAINAK FEJLESZTÉSE (2013. OKTÓBER 10-2015. JÚNIUS 30.) SZAKMAI MEGVALÓSULÁS INTÉZMÉNYI SPORTSZAKMAI FEJLESZTÉSI PROGRAM A SZOLNOKI FŐISKOLA SPORTSZOLGÁLTATÁSAINAK FEJLESZTÉSE (2013. OKTÓBER 10-2015. JÚNIUS 30.) SZAKMAI MEGVALÓSULÁS ELŐADÓ: H. SZŰCS LÁSZLÓ PROJEKTMENEDZSER 2015.

Részletesebben

Szolnok Közkincs Kerekasztal 2008-2009. A D A T L A P

Szolnok Közkincs Kerekasztal 2008-2009. A D A T L A P Szolnok Közkincs Kerekasztal 2008-2009. A D A T L A P A SZOLNOK KISTÉRSÉG TERÜLETÉN MŰKÖDŐ MŰVÉSZETI ÉS EGYÉB FELLÉPÉSEKET VÁLLALÓ CSOPORTOKRÓL Az előadó neve: Almási Klára Tevékenységi kör, az előadó

Részletesebben

Auchan fotószolgálat Fényképes emlékek mindenkinek!

Auchan fotószolgálat Fényképes emlékek mindenkinek! NÁLUNK AZ ÁRAK A FÖLDÖN JÁRNAK Auchan fotószolgálat Fényképes emlékek mindenkinek! Európa legkedveltebb fotókönyve 1990 Ft-tól 3290 Ft helyett 2013.01.04-02.04. NAPTÁRAK saját fotóiból Tekintse meg naptárkínálatunkat

Részletesebben

* (Nokia, ZTE (OMTP) kivételével) Főbb jellemzők

* (Nokia, ZTE (OMTP) kivételével) Főbb jellemzők A Panasonic 2016-ban bevezeti új, HD6M típusú, mikrofonos fejhallgatóját, amely a belépő szintet képviseli kategóriájában. Az új fejhallgató kiválóan adja vissza a legigényesebb zenéket is. A HD6M a korábbi

Részletesebben

Fedezze fel. karácsonyi ajánlatunkat

Fedezze fel. karácsonyi ajánlatunkat Fedezze fel karácsonyi ajánlatunkat A karácsony már a küszöbön áll Gondolkodott már azon, mivel lepje meg szeretteit? Egy tökéletes és stílusos ajándékot keres? Állítsa össze egyedi szettjét, vagy válasszon

Részletesebben

Kedves Kiállítók, Leendő Támogatóink!

Kedves Kiállítók, Leendő Támogatóink! Kedves Kiállítók, Leendő Támogatóink! 2019. október 3-5-ig a Bethesda Gyermekkórház szervezésében kerül megrendezésre a Magyar Gyermekorvosok Társaságának országos Nagygyűlése. A korábbi évekhez hasonlóan

Részletesebben

MEGNYITÓ, ART VIENNA-BUDAPEST. 2012. május 8., 18 óra, Bécs. nyelvét hívjuk segítségül. Különösen így van ez akkor, ha a történelmi

MEGNYITÓ, ART VIENNA-BUDAPEST. 2012. május 8., 18 óra, Bécs. nyelvét hívjuk segítségül. Különösen így van ez akkor, ha a történelmi MEGNYITÓ, ART VIENNA-BUDAPEST 2012. május 8., 18 óra, Bécs Tisztelt (az eseményen jelenlévők függvénye). Különleges és talán minden másnál alkalmasabb két egymáshoz ezernyi szállal kötődő nemzet kapcsolatainak

Részletesebben

DIGITÁLIS KIJELZŐK ÉRINTŐKÉPERNYŐS KOMMUNIKÁCIÓS MEGOLDÁSOK TERMÉKKATALÓGUS

DIGITÁLIS KIJELZŐK ÉRINTŐKÉPERNYŐS KOMMUNIKÁCIÓS MEGOLDÁSOK TERMÉKKATALÓGUS DIGITÁLIS KIJELZŐK ÉRINTŐKÉPERNYŐS KOMMUNIKÁCIÓS MEGOLDÁSOK TERMÉKKATALÓGUS 1 TARTALOMJEGYZÉK MONITOROK 3 INFORMÁCIÓS OSZLOPOK * 4 FALRA SZERELHETŐ MONITOROK HAZÁNKBAN* 5 KIRAKATI MONITOROK 6 MEGÁLLÍTÓTÁBLÁK

Részletesebben

Magyar Fesztivál Regisztrációs és Minősítési Program

Magyar Fesztivál Regisztrációs és Minősítési Program Magyar Fesztivál Regisztrációs és Minősítési Program 155 Magyar Fesztivál Regisztrációs és Minősítési Program A kutatási osztály ez évi kiemelkedő munkája mely immár nemzetközi érdeklődést is keltett a

Részletesebben

Hungarikummá nyilvánították a debreceni párost

Hungarikummá nyilvánították a debreceni párost Hungarikummá nyilvánították a debreceni párost Megtörtént, amire már rég várt a város: a Debrecenben ülésező Hungarikum Bizottság meghozta döntését, és a debreceni páros hungarikum lett. Régen várt esemény

Részletesebben

DUNA. A folyó közelsége biztosítja az exkluzív légkört ahely számára. Teraszhelyiségünkben és a 200 fő

DUNA. A folyó közelsége biztosítja az exkluzív légkört ahely számára. Teraszhelyiségünkben és a 200 fő Rendezvény központ Üdvözöljük A Római-part legújabb gyöngyszeme, ahely, csodálatos dunai panorámával várja kedves vendégeit. Hatalmas kertünkben közvetlenül a folyóparton gyönyörködhet a Dunában egy pohár

Részletesebben

Húsmanufaktúra mesterséges adalékanyagoktól, tartósítószerektől mentes

Húsmanufaktúra mesterséges adalékanyagoktól, tartósítószerektől mentes A Húsmanufaktúra egy olyan gasztronómiai sziget Debrecen belvárosában, ahol kiváló alapanyagokból álló, hazai és külföldi húskülönlegességeket kínálunk.bár a friss húsok és a belőlük készülő finomságok

Részletesebben