W szériás kombájnok Ismerje meg a jövőt

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "W szériás kombájnok Ismerje meg a jövőt"

Átírás

1 W szériás kombájnok Ismerje meg a jövőt

2 2 John Deere kombájnok Bevezető A szántóföld új mestere Bármi is legyen a termény, bármilyenek is legyenek a betakarítási körülmények, a John Deere mindegyikhez tud ajánlani megfelelő kombájn típust. Az új termékkínálatunk garantálja mindazt a minőséget és megbízhatóságot, amit Ön a John Deere-től elvárhat valamint mindazon modern technológiákat és a prémium komfortot, amely a betakarítási teljesítmény optimalizálásához szükséges. Már learattuk a világ termésének felét és még tovább növekedünk 100 év tapasztalata a betakarítógép technológia terén. Kétszer annyi kombájnt gyártunk, mint a legközelebbi versenytársunk világviszonylatban. És ezekkel a kombájnokkal a világ termésének felét mi aratjuk le. Mi így értelmezzük vezető szerepet a betakarítógép szakmában! Egy John Deere gép megvásárlása azt jelenti, hogy Ön egy rendkívül tapasztalt és megbízható partnerre tesz szert ebben az iparágban. A John Deere-nél mi nagyon büszkék vagyunk arra, hogy évszázados tapasztalattal rendelkezünk a betakarítási technológiák terén. Ez egy olyan múlt, amelyet az is erősít, hogy kétszer annyi kombájn gyártunk, mint a legközelebbi versenytársunk az egész világ viszonylatában. De amire a legbüszkébbek vagyunk, az az innováció és a mások szükségleteinek következetes betöltése iránti elkötelezettségünk. És mi ennek az eredménye? A W típusú kombájnjaink új sorozatával a legjobbat kínáljuk Önnek a gabona betakarítási technológia terén. Soha nem fogom a nevem egy olyan termékhez adni, ami nem az általam legtöbbet adhatót tartalmazza. John Deere Mérföldkövek 1911 A John Deere kévekötő-arató gépeket kezd gyártani East Moline-ban (USA) A Lanz felvásárolja a Wery Szerszámgyártó Vállalatot Zweibrückenben (Németország) A John Deere megkezdi a 12A kombájn típus gyártását A John Deere bevezeti az első Minőségkönyvet az ágazatban, amely szigorú irányelvek gyűjteménye, és új szintre emeli a tervezési és a gyártási minőséget A John Deere legendás CTS típusa az első hibrid kombájn a világon. A többi gyártó követ minket, de csak miután lejárnak a szabadalmaink A John Deere bevezeti az STS technológiát Az első I szériás kombájnok inteligenciát adnak az erőhöz Az új T széria a következő szintre emeli a termelékenységet A John Deere bemutatja az új kombájnsorozatát, a W, T, és a teljesen új S szériát.

3 W szériás kombájnok 3 Tartalomjegyzék A minőség és az innováció száz éve Az új W széria Deluxe fülke R és Premium Flow vágóasztalok C kukorica vágóasztal és speciális vágóasztalok Ferdefelhordó W széria cséplőmodul Leválasztás és magkezelés Visszamaradt termény kezelése PowerTech PSX motor és HillMaster Váltóművek és gumiabroncsok JDLink telematika Navigáció, dokumentáció és kijelzések Metszeti rajz és specifikációk Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan: a John Deere világszerte hét gyárával olyan gépeket állít elő, amelyek globális tapasztalataink alkalmazásával tökéletesen megfelelnek a helyi követelményeknek.

4 4 W szériás kombájnok A W széria. Könnyedén megbirkózik a betakarítással. Megbízható és könnyen karbantartható kombájnra van szüksége, amely nagy teljesítményű, alacsony üzemanyag-fogyasztású, a legkülönfélébb terményekhez egyaránt kiváló, és a legkülönbözőbb körülmények között is nagy kapacitással rendelkezik? A rendkívül hatékony W széria a jól bevált szalmarázó technológiát alkalmazza, amely óvja az anyagot, és kedvező az üzemanyag fogyasztása. Ezenkívül tágas, új fülkével rendelkezik, amely segít a kezelőnek, hogy egész nap friss maradjon és koncentrálhasson. Az új W szériás kombájnok a nagy teljesítményű i megoldásokkal és az egyedi csak dízel megoldással megfelelnek a III B fokozatnak, és segítenek Önnek a termény gyorsabb és hatékonyabb betakarításában. És mivel a John Deere gyártja a kombájnokat, a minőségük épp olyan kiváló, mint a betakarított szalma és mag minősége.

5 5

6 6 Deluxe fülke Tágas belső tökéletes kilátással Keskeny sarokoszlopok Lásson többet a munkaterületből. Az új kialakításnak köszönhetően szinte megszakítások nélkül átláthatja a betakarítási műveletet. A tágas, új Deluxe fülkében éber, kipihent és hatékony marad a kezelő nem számít, mennyi ideig tart a munka vagy milyen nehéz a feladat. A kilátás is kiváló. A fülke minden oldalról színezett biztonsági üvegekkel van ellátva, így jól látható a gép előtti és melletti terület. A GreenStar 3 kijelző integrált videó funkciója segítségével tökéletesen látható a kombájn hátulja, a magtartály belseje vagy az ürítőcsiga ez kamera felszerelése esetén kiváló, testre szabható nézeteket biztosít. Dönthető és hosszirányban állítható kormányoszlop Másodpercek alatt beállítható a műveletnek megfelelően. Kényelmes, légrugós felfüggesztésű ülés 4-irányban állítható légrugózás, valamint állítható deréktámasz a hát tökéletes megtámasztásáért. Segít abban, hogy Ön egész nap kipihent maradjon és koncentrálhasson. Tágas kezelőülés A külön oktatóülés felhajtható és átalakítható kihelyezett irodává, amelyen elfér egy laptop.

7 W szériás kombájnok 7 A legjobb kilátás a terményre A magtartályra néző, hatalmas és tökéletesen elhelyezett ablakon át meggyőződhet arról, hogy a betakarítás a legnagyobb rendben zajlik. A légrugós felfüggesztésű ülés kiváló komfortot nyújt egész nap. A vezérlőszervek egytől egyig logikus, ergonomikus elrendezésűek és könnyen érthetőek. A soft touch kapcsolók segítségével most még könnyebb a kombájn teljesítményének finombeállítása, mint eddig bármikor. Kilátás soha nem látott szinteken tökéletes komfortot nyújt a vezető számára, és teljes áttekintést a betakarítás ellenőrzéséhez. A tökéletes kilátást a fülke újfajta kialakítású sarokoszlopai és a nagyobb üvegfelületek biztosítják. A/C komfort Az új légkondicionáló kellemesen hűvös légkört biztosít a kezelő számára 25%-os kapacitással, még a meleg helyzetekben is. Egyszerű hozzáférést és használatot biztosító vezérlőszervek. fridge.psd Napellenzők A széles körben alkalmazott, színefridge.psd zett üvegek mellett a nagy méretű napellenzők védelmet nyújtanak a vakító napfénytől, és megakadályozzák a vezető gyors kimerülését, és az ebből következő hibákat. Előnyök az Ön számára Ha már használt korábban John Deere traktort, permetezőgépet vagy kombájnt, akkor pár perc alatt indulásra kész lehet. A W szériás kombájnok ugyanazt a logikus kialakítást követik, ugyanazokkal a vezérlőszervekkel és ugyanolyan nagyszerű ergonómiával. A fülke és a vezérlőszervek minősége pedig nyújtja mindazt, amit John Deere vállalattól elvárható.

8 8 Deluxe fülke Vegye át az irányítást A CommandTouch kartámasszal, a GreenStar 3 CommandCenter kartámasz kijelzővel és a sarokoszlopra szerelt digitális kijelzővel a W széria gondoskodik arról, hogy az összes műveletet könnyedén irányíthassa. Fő vezérlőkar A fő vezérlőkar tökéletesen kézre áll, és hihetetlenül finoman szabályozható vele a hidrosztatikus fordulatszám. Vezérelhető továbbá a ferdefelhordó és a motolla emelése/leengedése és előre/hátra mozgatása, a vágásra visszatérés üzemmód, a vészleállítás, az opcionális aktív tarlómagasság és a flotációs nyomás funkció. Az új AutoTrac aktiváló gomb segítséget nyújt az egyenes vonalú betakarításban is. Vágóasztal-visszaállító kapcsolók 1. gomb: visszaállítás az előre beállított vágóasztal-magasságra hosszú szárú termények esetén. 2. gomb: előre beállított tarlómagasság megtartása lábon álló gabona esetén, például a talajt letapogató mechanikus érzékelők használatával. 3. gomb: előre beállított talajnyomás megtartása a tökéletes talajkontúrkövetés érdekében fekvő termények esetén. 4. gomb: AutoTrac aktiválása az egyenes vonalú betakartáshoz. CommandARM konzol A CommandARM konzol segítségével könnyen és kényelmesen maximálisra növelhető a termelékenység. A vezérlőszervek értelemszerűen működnek és gyorsan megtalálhatók. A gép magától értetődő, egyszerű beállítása érdekében minden, gyakran használt funkciókhoz tartozik egy gyorsgomb. Gyorsgombok az általános betakarítási beállításokhoz, a váltóműhöz és a HillMaster vezérléséhez A légkondicionálás vezérlőszervei Kijelző vezérlőpanelje Világítás vezérlőszervei

9 W szériás kombájnok 9 A oszlopra szerelt digitális kijelző A jó elhelyezésű, A oszlopra szerelt digitális kijelző könnyen leolvasható és teljes körűen tájékoztatja a gépkezelőt a kombájn teljesítményére vonatkozóan. Az egyértelműen leolvasható kijelző biztosítja a gép összes létfontosságú funkciójának áttekintését, mint pl. a menetsebesség, a motorfordulatszám, a szemveszteség és figyelmeztetések. Mindezen információk folyamatosan láthatók, így nem téveszthetők össze egymással, illetve nem kell különféle menükben lapozni. Az egyik plusz funkció az új teljesítménykijelző, amely százalékos értékkel mutatja a kihasznált motorteljesítményt. Ez az adat a gép teljesítményének folyamatos maximalizálásához szükséges. GreenStar 3 CommandCenter kijelző A GreenStar 3 CommandCenter kijelző könnyen elérhetővé teszi a géppel és a terménnyel kapcsolatos legfontosabb információkat, és ezzel egyszerűbbé teszi a fontos vezérlők gyors beállítását. Támogatja továbbá az AMS funkciókat, mint az AutoTrac. Az egyik panelről gyorseléréssel hozzáférhet a következőkhöz: kombájn beállítása rostaszekrény távbeállítása ACA (automatikus kombájnbeállítások) betakarítás-felügyelet Harvest Smart (automatikus adagolásvezérlés) AutoTrac AutoTrac RowSense riasztási figyelmeztetések kalibrálási varázslók fedélzeti diagnosztika előbeállítás videóvezérelt kioldók GreenStar 3 CommandCenter érintőképernyős monitor A GreenStar 3 CommandCenter monitor rendelhető érintőképernyős változatban is. Az alap változathoz hasonlóan ez a készülék is támogatja a videó funkciót. Videókamera felszerelésével a monitor automatikusan megjeleníti például a tolatókamera képét. A videó funkció lehetővé teszi a kombájn olyan fontos részeinek figyelemmel kísérését is, mint pl. az ürítőcsiga anélkül, hogy további kijelzők felszerelésére lenne szükség. GreenStar 2630 monitor A GreenStar 2630 monitor ultramodern teljesítményt és páratlanul könnyű kezelhetőséget nyújt. Ezt a legújabb kijelzőt 26 cm-es képátlójú érintőképernyő jellemzi. Ezen a készüléken elfut minden olyan AMS funkció, amely a munka nagyobb termelékenységgel történő elvégzéséhez szükséges pl. dokumentálási funkciók. A monitor további jellemzői az USB csatlakozó adatátvitelhez és a videó funkció.

10 10 600R és Premium Flow vágóasztalok Maximalizálja betakarítási kapacitását a 600R széria platformjával A John Deere 600R széria platformjai alacsony, gyorsabb vágást garantálnak, amelyek könnyen az adott körülményekhez igazíthatók. Ezek a platformok 4,3 és 10,7 m közötti szélességben érhetők el, rozsdamentes acél felhordólemezekkel segítik elő a termények kíméletes csúsztatását a 4-irányban állítható ürítőcsiga felé. A tiszta vágás és a kevesebb rázkódási veszteség érdekében kiegyensúlyozó-tengelyes, epiciklikus késhajtást alkalmaztunk, amely gyakorlatilag megszünteti a vibrációt. Másodpercek alatt beállítható Az összes 600R platform egypontos elektromos és hidraulikus csatlakozókkal és reteszcsapos csatlakoztatással rendelkezik. Nincs szükség napi karbantartásra. Maximális láthatóság: A kis átmérőjű motollatengely, a nyitott végek és a nyitott térhálós váz gondoskodik arról, hogy a kezelők a lehető legjobban láthassák a kést és a rendválasztókat. Soha nincs rozsda: Az behordócsiga előtti rozsdamentes acél felhordó lemezek biztosítják a sima, egyenletes adagolást évről évre, betakarításról betakarításra. Nincsenek akadályok: Az behordócsiga mentén visszahúzható bedobóujjak segítik a sima adagolást és a kapacitás növelését. A leválasztóhornyok és a rögzítők az alapfelszereltség részét képezik, így nem áll fenn a veszélye, hogy egy letört ujj bekerül a kombájnba. Opcionális felső terelőlemez: A 622R 635R modelleken elérhető, új opció csökkenti a magveszteséget és a ferdefelhordóban összegyűlő termény mennyiségét. Egyenletes anyagbehordás: A masszív 660 mm-es beszívó csiga bőséges szállítókapacitást biztosít, 4-irányban állítható, hogy folyamatos legyen az anyagáramlás. Ez jobb adagolási teljesítményt jelent nehéz körülmények között. Behajtható rövid és hosszú rendválasztók: A szállításhoz elég, ha behajtja az választókat a platformra nem kell leszerelni azokat a közúti használathoz. És nem kell nehéz tartozékokat szállítania vagy tárolóhelyet keresnie. Megszünteti a vibrációt: Pozitív, epiciklikus hajtóművel ellátott késmozgatás biztosítja az egyenes vonalú mozgását és szinte teljesen rezgésmentes működését. A kiegyensúlyozó-tengelyes hajtás simább vágást és kevesebb rázkódási veszteséget eredményez. Megszorulás mentes késvédők a tisztább vágás érdekében teljesen körbeveszik a késeket. A nagyobb késsebesség, a dupla vágókésrendszer és a hosszabb késlöket mind a vágási kapacitás növelését szolgálja. A késelemek öntisztítók és csavarkötéssel vannak rögzítve, hogy könnyen cserélhetők legyenek helyben is.

11 W szériás kombájnok 11 Premium Flow vágóasztalok Maximalizálja kombájnjának betakarítási képességét anélkül, hogy át kellene alakítania a vágóasztalt a termények közötti váltáskor. Az anyag aktív szállítással jut el a kaszaszerkezettől az adagolócsigához, folyamatos áramlással. Ez jelentős mértékben növeli a kombájn teljesítményét még fekvő terményeknél is. RapsProfi II A repce komoly kihívást jelent a betakarítás során: a szárak összeszövődnek, és a becők kihasadnak, ha nekiütődnek a kaszaszerkezetnek. Ez a toldat hektáronként akár 30 kgmal csökkenti a vágási veszteségeket, így pillanatok alatt behozza az árát. Könnyen beszerelhető, nincs szükség szerszámokra. Napraforgó szerelék A napraforgónak törékeny a szára, és a feje gyakran leesik a talajra, mielőtt a gépbe kerülne. Ez a könnyen beszerelhető megoldás a motollákra helyezett fedőlemezekkel előzi meg a fejek átszúrását. Vágóasztal pótkocsik Szállítsa biztonságosan a vágóasztalait ezekkel a strapabíró pótkocsikkal, amelyek a repcetoldatok gyors fel- és leszerelését is lehetővé teszik. Ezek jellemzői többek között a szilárd alváz szerkezet és a kitámasztó kerekek, valamint az erősített tengelyek és gumiabroncsok.

12 12 600C kukorica vágóasztalok 600C kukorica vágóasztalok: nagy sebességű betakarítás A magasabb termények és az erősebb szárú hibridek igazi kihívást jelentenek a betakarításban. Éppen ezért készítjük a 600C kukorica vágóasztalokat ilyen megbízható és erős kivitelben. Az összes alkatrész kellően robusztus ahhoz, hogy még a legkeményebb, legvastagabb terményt is könnyedén betakarítsa. A nagy teljesítményű gyűjtőláncok, ürítőcsiga és vályú garanciát jelentenek arra, hogy minden egyes szem a kombájn belsejébe kerül. Miért jó? Kevesebb leesett termény, kevesebb lehántolt és szabad szem a vályúban. Tökéletes kialakítás A speciális kialakítású törőhengerek biztosítják az optimális anyagszállítást. Finomabban húzza át a szálakat, amelyeket finoman és egyenletesen vág fel a StalkMaster daraboló. Egyenletes behordás A speciális szerkezet finoman és egyenletesen továbbítja az anyagot, és ezzel biztosítja a kiváló cséplési teljesítmény alapját. Másodpercek alatt útra kész Ezzel a kényelmes behajtható szerkezettel egy másodpercet sem kell elpazarolnia a munkák között. Választhat 6-soros vagy 8-soros behajtható változat közül.

13 W szériás kombájnok 13 Speciális vágóasztalok A John Deere speciális terményekhez és speciális időjárási körülményekhez is rendelkezik megfelelő vágóasztallal vagy szerelékkel. 600F 615P Kimagasló teljesítmény alacsony terményeknél: HydraFlex hidraulikus úszó rendszer Kiváló kontúrkövetés Kivételesen rugalmas kialakítású kaszaszerkezet 600D Ideális búzához, árpához és zabhoz, közepes termésnél: Alacsony termények esetén is gyors haladás 3,5 cm-es minimális vágási magasság Rendkezelési lehetőség nedves termény vagy felszedő betakarítás esetén Ideális nedvesebb éghajlaton történő rendkezelésnél és betakarításnál: FieldGlide légrugózási rendszer Duplahevederes kialakítás a kevesebb veszteség érdekében Nagy áteresztőképesség vastag rendeknél 900D Az elérhető megoldás búzához és árpához közepes szalma mennyiség esetén: Jól bevált teljesítmény kedvező áron Optimalizált terményáramlás a gyorsabb betakarítás érdekében Kiváló megtérülés Azonnal szembetűnő előnyök Kiváló anyagkezelés Kevesebb csőveszteség Továbbfejlesztett szármaradvány kezelés Mégnagyobb betakarítási teljesítmény

14 14 Ferdefelhordó Adagolja bátran! Bármilyen kemény vagy nyers is a termény, ez a nagy teherbírású ferdefelhordó egyenletes réteget képez belőle, és tökéletesen adagolja a leválasztóba. Az egyenletes terményáramlás fenntartásához egy erőteljes felhordót terveztünk, amely egy nagy úszó ágyazású dobon forog. Robusztus ferdefelhordó-hajtással és nagy nyomatékú csúszókuplunggal rendelkezik. Továbbá egy erőteljes visszaforgatóval, amely hatékonyan eltávolítja még a legmakacsabb dugulásokat is. Az egyedi átmenő kialakításnak köszönhetően a felhordó, cséplő és leválasztó alkatrészek mind azonos szélességűek. Így a termény nem akad el.

15 W szériás kombájnok 15 Nagy kapacitású ferdefelhordó a W szériához Jól bevált termelékenységnövelő a John Deere kombájnhoz. Nagy teherbírású ferdefelhordóhajtás A tartós, nagy nyomatékú csúszókuplung csúcsteljesítményt és hosszú élettartamot biztosít. Egykaros multicsatlakozó A vágóasztal csatlakoztatása ennél könnyebb nem is lehetne. Egyszerű beállítások Az első lemez előre- és hátrafelé állítható, ezzel kompenzálhatók az eltérő abroncsméretek, termények és egyéb körülmények. Ez mindenkor biztosítja a vágóasztal optimális átmenetét. Feltűnően jobb A ferdefelhordó hosszú kialakításának köszönhetően a gépkezelő testhelyzetének változtatása nélkül is teljes rálátással rendelkezik a vágóasztalra és a vágási magasságra. A tarlómagasságot is látja a vágóasztal mögött. Ferdefelhordó-visszaforgató A 80 LE-s visszaforgató könnyen megszünteti a makacs eltömődéseket. Előnyök első ránézésre Az erős alkatrészek megbirkóznak a nyers, nagy hozamú terménnyel A kialakítás segíti a leválasztóban az akadálytalan áramlást A hosszú ferdefelhordó lapos vágási szöget és vékony, de egyenletes áramot eredményez

16 16 Cséplőegység Kiváló teljesítmény minden termény és körülmény esetén A John Deere sokéves tapasztalattal rendelkezik a szalmarázóval szerelt kombájnok területén. A jól bevált W szériával évek óta megbízhatóan és költséghatékonyan végezhető a betakarítás világszerte. A korszerű szalmarázó technológia egyesíti a magas termelékenységet, a finomcséplést és kiváló minőségű szalmát a legkülönbözőbb körülmények között. A tangenciális, ujjas cséplés egy nagy, 660 mm-es cséplődob, és az ezt követő nagy átmérőjű verődobbal történik. A hosszú, 11-fokozatú szalmarázók kíméletesek a maggal, a szalmával és az üzemanyaggal, az egyedi gépi leválasztódob pedig rendkívül hatékonyan távolítja el a beszorult magokat a szalmarétegből. A teljes rendszer kialakításánál fogva egyszerűen és megbízhatóan működik, és kiváló minőséget nyújt. Emellett a nagyméretű gépi leválasztási területnek köszönhetően a W széria a bonyolultabb aktív leválasztórendszereket alkalmazó versenytársakkal is lépést tart. 1,50 m 2 gépi leválasztási terület egy 5 szalmarázós W szériánál. 1,80 m 2 gépi leválasztási terület egy 6 szalmarázós W szériánál.

17 W szériás kombájnok 17 Finom terménykezelés! A sokoldalú, üzemanyag-hatékony szalmarázó technológiának és a finom terménykezelésnek köszönhetően a W széria gazdáknak és vállalkozóknak egyaránt ideális. Szalmarázók A hosszú, 11-fokozatú szalmarázók kiválóan végzik a leválasztást nehéz terményeknél, finoman kezelik a terményt, így jobb minőségű szalmát biztosítanak, továbbá alacsonyabb az üzemanyag-fogyasztásuk. A rácsos kialakítás lehetővé teszi az aktív magfelszedést. Power szeparátor A tömörítés- lazítás technológia alkalmazásával szabadítja ki a beszorult magokat a sűrű szalmarétegből. Előnyei lenyűgözőek, különösen nedves környezetben és sűrű terményrétegnél. Utóverő A nagy átmérőjű utóverő finoman továbbítja az anyagot, és folytatja a leválasztást. Az állítható második dobkosár megnöveli az aktív leválasztási területet. Előnyök első ránézésre Megbízható Cséplés A nagy inerciájú dob és a dobkosár hosszú leválasztási területe számos terményfajtához és körülményhez egyszerűen beállítható. A szalmaréteg és a cséplődob sebességkülönbsége tökéletes kezdeti leválasztást biztosít. Energiatakarékos 4-fokozatú leválasztási mód Szalmarázó technológia a finom terménykezelésért és a kiváló minőségű szalmáért

18 18 Leválasztás és magkezelés John Deere Quadra-Flo a tökéletes tisztítórendszer A Quadra-Flo tisztítórendszer biztosítja a kiváló minőségű magot, és képes a legnagyobb mennyiségű anyag kezelésére. Egyszerű beállítás A Quadra-Flo ideális nagy hozamú terményekhez, tiszta magtartálymintát biztosít minimális beállításokkal, bármilyen körülmények között. Olyan hatékony, hogy ha a rosta reggel történő beállítását követően csupán minimális szabályozásra van szükség a nap folyamán. A nagy teherbírású szállítócsigák képesek könnyedén kezelni a nagy mennyiségű magot, ami biztosítja a hatékony tisztításhoz szükséges, egyenletes rostatöltést. A mély csigavályúk gondoskodnak az anyag egyenletes, kevesebb ingadozással járó adagolásáról a tisztítórendszer felé, még oldalirányú lejtőn is. A külön erre a célra szolgáló előtisztító kifújja a törek 25%-át, előre elválasztva ezzel a mag mintegy 1/3 részét, csökkentve ezzel szecskázón és a rosta áthaladó mag és törek mennyiségét. A magmintavevő megoldás segítségével kézzel tapintható a John Deere kiváló magminősége. Az integrált videofunkció A GreenStar 3 kijelző segítségével tökéletesen látható a kombájn hátulja, a magtartály belseje vagy az ürítőcsiga ezen kamerák felszerelése esetén kiváló, testre szabható nézeteket biztosít. Négy kettős légáramú tisztító ventilátor biztosítja az erős, állandó áramlást a szecskázáshoz két irányban. A nagy nyomáskülönbség kifújja a töreket, miközben hagyja leesni a magot a rostára. A szecskázó és a rosta könnyedén összegyűjti az elválasztott magot. A rostaszekrény opcionális elektromos beállítása egyszerűvé teszi az optimalizációt.

19 W szériás kombájnok 19 A magkezelés kiváló Az ürítés valószínűleg a leginkább idegőrlő része az egész betakarítási folyamatnak, de a W szériával gyorsabban és kényelmesebben végezheti az ürítést, mint valaha. A literes magtartály a tökéletes választás a gép nagy termelékenységéhez és kapacitásához. Az elektromosan működtetett fedelek a maximális kapacitás érdekében szélesre nyílnak, a magas, csuklós ürítőcsiga U-alakú eleme segítségével pedig sokkal egyszerűbben végrehajtható a manőverezés és a tárolás. Sima indítás Az elektro-hidraulikusan működtetett ürítőmechanizmus simább indítást biztosít, a szíj megcsúszása nélkül. Az érintőkapcsoló segítségével simán és pontosan a kívánt pozícióba fordíthatja az ürítőcsigát. Előnyök első ránézésre Nagysebességű ürítés menet közben: az elektronikus motorvezérlő rendszer gondoskodik arról, hogy soha ne csökkenjen a betakarítási kapacitás. Óriási magkezelési kapacitás segíti elő a betakarítási hatékonyság javítását Egyszerűen, egy kézmozdulattal vezérelhető ürítőcsiga biztosítja a tökéletes magtöltést A magürítés során menet közben megnövelhető a teljesítmény

20 20 Visszamaradt termény kezelése Egyenletes leválasztás, gyorsabb megtérülés Finomcséplés, rendkívül egyenletes leválasztás Ha megoldást keres a visszamaradt termény cséplésére és leválasztására, akkor a mi rendszerünk a megoldás. Finomaprítás és egyenletes szállítás a kombájn mögött akár a legszélesebb sorokon át is. Ettől lesz ez a gép tökéletes a minimális talajlazítással vagy anélkül művelt munkaterületekhez. A kétfokozatú szecskázó-rendszer gyorsan vált a két fordulatszám-tartomány között, ha különböző terményekről van szó. A visszamaradt termény kezelésére szolgáló rendszer lehetővé teszi a törek kiszórását oldalra, szélessége fokozatmentesen állítható, így alkalmas a legnagyobb vágóasztalainkhoz is.

21 Visszamaradt termény kezelése 21 Kiváló szalma, mindegy, hogyan használja Akár alomként, akár takarmányként használja a bálázott szalmát, az eredmény önmagáért beszél. A legmagasabb szárú termények esetén a leghosszabb szalmát fogja kapni. Új W szériás kombájnunkkal sosem látott minőségű szalmát fog kapni. A John Deere visszamaradt termény kezelésére szolgáló rendszere biztosítja Önnek azokat a funkciókat, amelyekkel testre szabhatja a kombájnt a kívánt gazdálkodási eredmények érdekében. Annak érdekében, hogy oldalszélben vagy hegyi körülmények között is megtartható legyen az egyenletes terítési mintázat, opcionális elektromosan állítható terelőlapátok vannak a szecskázón. Ez lehetővé teszi a kezelő számára, hogy a gép bal vagy jobb oldalára irányítsa a szecskát. Előnyök első ránézésre Rendre rakás almozás céljából A törekszóró segítségével kiszórhatja a szalmát a kombájn két oldalán, és ezzel egyidejűleg gondoskodhat a rendsodrásról is. Tökéletes megoldás olyan gazdálkodók számára, akik almozásra használnák a bálázott szalmát. kiváló cséplési teljesítmény a gyors szalmarothasztás érdekében visszamaradt termény egyenletes szállítása elektromos terelőlapát az oldalszél ellensúlyozására

22 22 PowerTech PSX motor PowerTech PSX: Erő a betakarításhoz Az új W660-as modell meghajtásáról az általunk valaha épített egyik legjobb motor gondoskodik: a turbófeltöltővel felszerelt, 6-hengeres John Deere PowerTech PSX motor. A W660-as modellben a 9 literes változat található, amely 273 kw (371 LE)* teljesítmény leadására képes. Lóerők, amelyekre támaszkodhat Ennek a lenyűgöző teljesítménynek a titka a turbófeltöltő és a magasnyomású, közös nyomócsöves rendszer. A nagykapacitású légszűrő rendszer és a levegő-levegős turbóhűtő is növeli a motor teljesítményét. Ez a motor egy olyan kemény erőforrás, amely soha sem hagyja Önt cserben! Egyszerűen teljesített III B emissziós szabvány Az új PowerTech PSX önmagában teljesíti a III B fokozatú emissziós szabvány előírásait. Nincs szüksége semmiféle karbamid (AdBlue) adalékra. Egyedül csak gázolajra van szüksége Az EGR lehűti a megfelelő mennyiségű kipufogógázt, és hozzákeveri a beszívott friss levegőhöz, hogy alacsonyabb legyen az égési csúcshőmérséklet, és ezáltal csökkenjen az NOx mennyisége. 2 A sorosan összekapcsolt turbófeltöltők nagyobb töltőnyomást nyújtanak, ami növeli a teljesítményt. 3 A 4-szelepes hengerfej kiváló légáramlást biztosít, ami kiváló áramlást biztosít, és ezzel nagyobb nyomatékot eredményez alacsony fordulatszámon, és javítja a gázreakciót. 4 A HPCR üzemanyag-ellátó rendszerek változtatható gyűjtőcsőnyomással, többszörös befecskendezéssel és nagyobb, 2000 bar-os befecskendezési nyomással rendelkeznek. 5 Az alacsony súrlódású, egy darabból álló acél dugattyúk javítják az üzemanyagfogyasztást, csökkentik a károsanyagkibocsátást és javítják a tartósságot. 6 A hengerperselyek felső részének irányított hűtése javítja a kenési rendszer szabályozását, és fokozza a tartósságot. Előnyök első ránézésre 7 John Deere elektronikus motorvezérlés: a gyorsabb motorvezérlő-egység (ECU) vezérli a motort és a kipufogószűrőt egyaránt. Nincs szükség karbamidra (AdBlue), csak gázlolajra John Deere Extra Power az igazán nehéz helyzetekben Teljesítménynövelés az ürítés során, a teljes betakarítási teljesítmény érdekében *Max. motorteljesítmény Egyszerű és hatékony erőátvitel

23 W szériás kombájnok 23 Zöld egyszerűség Az új PowerTech PSX önmagában teljesíti a III B fokozatú emissziós szabvány előírásait. Nincs szüksége semmiféle karbamid (AdBlue) adalékra. Egyedül csak gázolajra van szüksége. Csak Diesel A DOC + DPF szűrőtechnológia segítségével még a legkisebb károsanyag részecskék is eltávolításra kerülnek. Hogyan működik ez: A DOC reakcióba lép a kipufogó gázokkal a szénmonoxid, a szénhidrogének és bizonyos részecskék mennyiségének csökkentéséhez. A DPF megköti a maradék szilárd részecskéket. A DPF a kipufogógáz szűrőből származó hővel oxidálja a megkötött szilárd részecskéket. Ez a folyamatos tisztítási eljárás normál üzemi körülmények között megy végbe. John Deere Extra Power Ha a termény betakarításával járó terhelés miatt csökken a motorfordulatszám, akkor megemelkedik a motor teljesítménye. Ez a híres John Deere Extra Power funkció a lefulladást veszélye nélkül teszi könnyebbé a határértéken végzett betakarítást, amikor a körülmények nehezebbé válnak. Emellett, a névleges teljesítményen felül, további teljesítményfokozás is rendelkezésre áll, hogy folyamatos legyen a betakarítási teljesítmény a magtartály ürítése közben. Egyedülálló John Deere technológia! PowerTech PSX (9 l) teljesítménygörbe kw kw maximális teljesítmény a cséplődobokhoz, túlterhelésekhez, erőtartalékhoz W kw teljesítményfokozással a menet közben végzett ürítéshez 25 kw teljesítményfokozás 239 kw névleges teljesítmény a normál betakarításhoz HillMaster: Betakarítás a legjobb szinten A HillMaster és a SlopeMaster rendszer akár 22%-os emelkedőkön és lejtőkön is gondoskodik a sík terepen elérhető teljesítményről. A SlopeMaster kiegyenlíti az akár 7%-os lejtőket; a HillMaster pedig további 15%-os kompenzációra képes a kombájn karosszériájának automatikus, menet közben végzett elfordításával. Mivel a magtartály vízszintes marad, teljesen feltöltheti, és megspórolhatja az ürítési megállókat. A továbbfejlesztett oldalirányú súlyelosztás több vonóerőt és jobb stabilitást biztosít. A vízszintes kialakítású fülke segítséget nyújt a kezelőnek az egész napos, nagy koncentrációt igénylő feladatokban Előnyök első ránézésre Diesel oxidációs katalizátor (DOC) Diesel részecskeszűrő (DPF) ford/perc kw Teljesítményfokozás [kw] névleges fordulatszám A hegyvidéki terep nehéz a kezelők számára és ha a mag a tisztítási terület egyik oldalára csúszik, az teljesítményvesztéshez is vezethet. A HillMaster mindkét problémát egy csapásra megoldja.

24 24 Váltóművek Az alkalmazásnak megfelelő sebességváltó Az új, nyomógombbal kapcsolható sebességváltó nagyfokú kezelői kényelmet biztosít. A gépkezelő a sebességfokozatokat egyetlen gomb megnyomásával kapcsolhatja. A kényelmet tovább növeli az integrált rögzítőfék. Amint a gépkezelő a hidrosztatikus menetkart üres helyzetbe állítja, a rögzítőfék automatikusan bekapcsol.

25 W szériás kombájnok 25 3-fokozatú manuális váltómű A 3-fokozatú manuális váltómű a jól bevált és nagyon megbízható kialakításnak köszönhetően gondoskodik a lehető legjobb költséghatékonyságról, és sebességváltóink hasonlóan évről évre szolgálni fogják Önt, minimális karbantartási igénnyel. Nyomógombbal kapcsolható váltómű Megkönnyíti a sebességváltást Teljesen új, háromfokozatú, nyomógombbal kapcsolható váltóművünkkel gyerekjáték a sebességváltás. Egyszerűen álljon meg a géppel, válassza ki a kívánt sebességfokozatot a három gomb egyikének megnyomásával, és a többit bízza a kombájnra. Nyomógombbal kapcsolható váltóművünk automatikusan működteti a rögzítőféket. Komfort és irányítás Teljesen új, háromfokozatú, nyomógombbal kapcsolható váltóművünk olyan funkciókkal teszi könnyebbé a működtetést, mint az automatikus rögzítőfék. Ha üres állásba húzza a hidraulikavezérlő kart, a komfort növelése és az irányítás megkönnyítése érdekében működésbe lép a rögzítőfék, hogy segítse Önt ezeken a hosszú munkanapokon. Alacsony nyomású járókerekek Az alacsony nyomás úgy csökkenti a talajtömörítést, hogy a kerék szélességének növelése nélkül biztosítanak nagyobb felfekvési felületet a kombájn számára. Így mindig a legjobb eredményt érheti el a szükséges vonulási szélességen belül. Ezek a kiváló gumiabroncsok az alacsony nyomású technológiát alkalmazzák. Kimagasló terhelési indexüknek köszönhetően nagyon alacsony levegőnyomással használhatók. Ennek következtében nő a felfekvési felületük és a vonóerő így egyenletesen eloszlik a terhelés, csökken a talajtömörítés. Keskeny vonulási szélesség, alacsony nyomású abroncs 6-szalmarázós kombájnokhoz 650/75 R32 800/65 R32 680/85 R32 Tengelyterhelés kg kg kg Gumiabroncsnyomás 4 bar 3 bar 2,5 bar Felfekvőfelület 3475 cm² 4248 cm² 4375 cm² Gép szélessége (6 szalmar.) 3,5 m 3,8 m 3,5 m Bizonyos új, 680/85 R32 méretű gumiabroncsok 3%-kal nagyobb felületet biztosítanak, ennek ellenére a kombájn szélességét 3,5 méter alatt tartják, mint pl. a 650/75 R32 gumi. Ezek a nagy teljesítményű gumiabroncsok kisebb talajnyomást biztosítanak, ami csökkenti az üzemi költségek összegét és segít hamarabb végezni a nehéz betakarítási körülmények között. Keskeny vonulási szélesség,alacsony nyomású abroncs 5-szalmarázós kombájnokhoz 800/65 R32 IF800/70 R32 OPTITRAC H+ IF800/75 R32 OPTITRAC H+ Tengelyterhelés kg kg kg Gumiabroncsnyomás 3,0 bar 1,5 bar 1,3 bar Felfekvőfelület 4248 cm² 7516 cm² 8238 cm² Gép szélessége (5 szalmar.) 3,5 m 3,5 m 3,5 m Maximális szélesség 3,5 m A 800/70 R32 és a 800/75 R32 gumiabroncsok ugyanolyan szélesek, mint egy 800/65 R32, de magasabb karkasszal rendelkeznek (a szélesség 70 ill. 75%), így még alacsonyabb nyomást és még kevesebb talajtömörítést biztosítanak.

26 26 John Deere Machine Sync John Deere Machine Sync Agritechnica Ezüstérem Az Agritechnica Ezüstérem a sok európai díj közül csak az egyik, amelyet új mezőgazdasági innovációk között osztanak ki. A John Deere Machine Sync segíti a betakarítási logisztika hatékonyságának növelését. A segítség ott kezdődik, hogy a szállítójármű vezetője látja az adott területen dolgozó kombájnok magtartály szintjeit. Így oda lehet hívni egy adott kombájnhoz, amelyik üríteni szeretne, vagy magától odahajt a leginkább megtelt magtartállyal rendelkező kombájnhoz. Ezután egyetlen gombnyomással a kombájn kezelője átveheti a szállítójármű menetsebességének és kormányzásának irányítását a menet közbeni biztonságos ürítéshez, miközben nem kell módosítania a kombájn aratási sebességét. Ez azt jelenti, hogy a szállítójármű vezetője termelékenyebb tud lenni, mivel a kombájn kezelő a pótkocsit a térfogatának megfelelő terménymennyiséggel tölti fel elfelejtheti a nagyméretű pótkocsik nagy odafigyelést igénylő feltöltését, vagy a félig üres pótkocsik vontatását. Ez egy újabb intelligens funkció a John Deere-től, amely segíti a szántóföldi logisztika hatékonyságának javítását, így több idő marad a tényleges aratásra. A termelékenység növelése. A betakarítási logisztika optimalizálása. A kombájn ürítése teljesen megtelt magtartály esetén. Kisebb munkaterhelés a gépkezelőn. Állandó kommunikációs összeköttetés.

27 W szériás kombájnok 27 JDLink: Maradjon kapcsolatban JDLink Ultimate Az általunk kínált fejlett, internet alapú telematikai megoldások lehetővé teszik az összes gép és alkalmazás figyelemmel kísérését az iroda kényelméből, vagy bárhonnan, ahol van internet kapcsolat. Az adatokhoz a weboldalon lehet hozzáférni. Az Ön KITE szervizese a JDLink infrastruktúrát arra használhatja, hogy olyan szolgáltatásokat kísérjen figyelemmel, mint pl. a Servise ADVISOR Remote. Ez egy olyan új eszköz, amelynek jóvoltából a márkaképviselő távolról férhet hozzá az Ön gépeinek diagnosztikai rendszeréhez annak biztosítása érdekében, hogy az Ön gépei mindig csúcsteljesítményen dolgozhassanak. JDLink az Ön zsebében Az általunk kínált iphone és ipad alkalmazás (app) jóvoltából Ön a zsebében hordhatja a JDLink összes alapvető funkcióját: A pozíció adatoknak köszönhetően tudhatja, hogy éppen hol tartózkodnak az egyes gépei. Így akár menet közben is, precízen irányíthatja a gépflottájának logisztikáját és akár még útvonal utasításokat is küldhet Google térképeken keresztül. Az azonnal megjelenő figyelmeztetések tájékoztatnak bármilyen kritikus hibáról, de beállíthatók emlékeztetőként is az olyan tényezőkre vonatkozóan, amelyek odafigyelést igényelnek, mint pl. az alacsony üzemanyag szint, vagy a munkaterületen töltött üzemórák száma. Sőt, mi több, mindez ingyenes. Csak le kell tölteni az App Store-ból közvetlenül az Ön iphone vagy ipad készülékére. Ha még nem ismeri a JDLink-et, ez az app tartalmaz egy bemutató funkciót, amely segít megismerni a szoftver lehetőségeit, amellyel élvezhető ez az új intelligens eszköz. Szóval miért nem tölti le még ma és próbálja ki? Service ADVISOR Remote De van még egy funkció a JDLink csomagban, amely a Service ADVISOR Remote. Ha megállapodást köt a márkaképviselővel, akkor annak lehetősége nyílik hozzáférni az Ön gépeihez a márkaszervizből. Így, ha valamelyik gépével probléma van, akkor a márkaképviselő távolról leolvashatja a hibakódokat és az egyéb adatokat. A márkaszerviz még akár szoftver frissítéseket és diagnosztikát is végezhet, mindezt a saját telephelyéről, így ha ki kell szállnia az Ön gépéhez, akkor már teljes körűen tájékozott lesz a felmerült hibákkal kapcsolatosan. Ha pedig JDLink hozzáférést ad neki, akkor a márkaképviselő is ismerni fogja a gépek pontos helyét. Nem kell többé értékes időt vesztegetni arra, hogy elmagyarázza a szerelőnek, merre is van éppen a szántóföldön beavatkozást igénylő gép. Mindez segíti a gépeinek jobb kihasználtságát, Ön pedig a döntéseket a szükséges információk birtokában hozhatja meg valós időben. Speciális ajánlat: Szeretné kipróbálni a JDLink Ultimate felszerelést 12 hónapig, teljesen ingyen? A részletekről kérdezze KITE kereskedőjét még ma.

28 28 AutoTrac és GreenStar 2630 Hagyja, hogy az AutoTrac kormányozzon Ön helyett Az általunk kínált, műholdas alapú, AutoTrac robot kormányzás rendszerrel mindegyik fogásban kihasználható a vágóasztal teljes munkaszélessége. Ez akár 90%-kal csökkenti az átfedéseket akár éjszaka, és sok órás munkavégzést követően is. Mivel a kombájn önmagát kormányozza, csökken az Ön gépkezelőinek terhelése, így teljes egészében a munkateljesítményre összpontosíthatnak. AutoTrac RowSense kukoricához Az AutoTrac RowSense funkció ugyanezt a termelékenységet biztosítja Önnek kukorica esetében is. A vágóasztalra szerelt, speciális érzékelők valós idejű adatokat szolgáltatnak a sor helyzetéről (RowSense). Ha az adatfolyam megszakad, akkor az AutoTrac ehelyett automatikusan kitölti az üres részeket GPS adatokkal. Ez a két rendszer együtt maximális üzemidőt biztosít páratlanul pontos betakarítás mellett. Előnyök első ránézésre Akár 90%-kal kevesebb átfedés Változatlan pontosság éjjel-nappal Kevesebb vesződség, jobb termelékenység

29 W szériás kombájnok 29 A GreenStar 2630 ISOBUS monitor A dokumentálástól és teljesítmény figyeléstől a sorvezetésig és az ISOBUS vezérlésig a GreenStar 2630 új mércét állít fel a szakmában a könnyű kezelhetőség, a kényelem és a hatékonyság terén. A legmodernebb támogatás A 26 cm képátlójú, teljesen színes, érintőképernyős monitor segítségével az összes AMS megoldás egyetlen intuitív kezelőfelületről működtethető. A készülék az alábbi funkciókat látja el: Dokumentálás Sorvezetés Teljesítmény figyelés USB port adatátvitelhez Videó funkció Briliáns, 26 cm-es érintőképernyő ISOBUS kompatibilitás Szabályozható hozzáférési szint Készenléti üzemmód közúti vonuláshoz, vagy éjszakai használathoz Teljesítményfigyelés A teljesítményfigyelés funkció biztosítja a legfontosabb termelékenységi adatokat, mint a jármű sebessége, a területszámláló és az üzemanyag-fogyasztás. Videó funkció A videó funkció lehetővé teszi az érzékeny területek ellenőrzését a termelékenység további növelése érdekében. Harvest Doc Betakarítás közben a Harvest Doc automatikusan összegyűjti a terméshozam és a terménynedvesség adatait, és valós időben megjeleníti azokat a GreenStar 2360 kijelzőn. Így a kezelőnek mindig rendelkezésére állnak a legfrissebb információk és ezeknek megfelelően optimalizálhatja a beállításokat.

30 30 Áttekintés és műszaki jellemzők Ismerje meg a gépet 1 ÚJ Deluxe fülke Több hely és komfort Könnyen használható betakarítási vezérlőszervek Fantasztikus kilátás Lásd 6 9. o. 2 ÚJ vágóasztal sorozat Teljes választék minden termény és körülmény esetére Akár 10,7 méteres szélesség A legjobb megbízhatóság az ágazatban Lásd o. 3 Hosszú és robosztus ferdefelhordó Nagy emelési kapacitás A legjobb megbízhatóság Gyors reagálási idők Lásd 14. o. 4 Továbbfejlesztett szalmarázókialakítás Kiváló univerzális elválasztás a termények széles köréhez Nagy mennyiségű és magas nedvességtartalmú termények egyszerű kezelése Az alacsony üzemanyagfogyasztást biztosító alacsony fajlagos teljesítményigény 5 Quadra-Flo rostaszekrény Kiváló szemminőség nagy termésátlag esetén is A rendszer kevés beállítást igényel Lásd 18. o. 6 Nagyméretű magtartály Akár literes kapacitás Elektromosan működtetett fedelek Lásd 19. o. 7 Nagy sebességű ürítés Elektro-hidraulikus ürítőmechanizmus a simább indítás és a szíj megcsúszásának elkerülése érdekében Elektronikus motorvezérlő rendszer a verhetetlen betakarítási kapacitás érdekében Lásd 19. o. 6 8 III B fokozat hatékonyan Egy folyadékos, Csak Diesel megoldás Kompromisszummentes teljesítmény Lásd 22. o. 9 ÚJ váltómű opciók PBST Nyomógombbal kapcsolható váltómű 3-fokozatú váltómű Lásd 24. o. 10 Kiváló maradványkezelés A szecskázott szalma egyenletes szállítása A legjobb vágási minőség Egyenletes szecska terítés Lásd o. Lásd 16. o

31 Műszaki jellemzők 31 W 540 W 550 W 650 W 660 Ferdefelhordó Felhordóláncok 3 lánc 3 lánc 4 lánc 4 lánc Vágóasztal-visszaforgató teljesítménye (LE) Cséplődob Cséplődob átmérője (mm) Cséplődob szélessége (mm) Verőlécek sz Cséplődob ventilátor-fordulatszám tartománya, normál (ford/perc) Kétfokozatú cséplődobhajtás, választható (ford/perc) & & & & Cséplődobkosár Dobkosár mérete (mm) 750 x x x x 1670 Második cséplődob és dobkosár Verő átmérője (mm) Második cséplődob fordulatszáma egyfokozatú rel. heng. egyfokozatú rel. heng. egyfokozatú rel. heng. egyfokozatú rel. heng. Második dobkosár állítható állítható állítható állítható Teljes aktív leválasztási terület Dobkosárfelület (m²) 1,05 1,05 1,25 1,25 Második dobkosárfelület (m²) 0,45 0,45 0,55 0,55 Aktív leválasztási terület (m²) 1,50 1,50 1,80 1,80 Szalmarázó Szalmarázók sz Szalmarázó hossza (m) 4,6 4,6 4,6 4,6 Szalmarázó lépcsők sz Szalmarázó felülete (m²) 6,4 6,4 7,7 7,7 Gépi leválasztó Dobátmérő (mm) Ujjak száma, típusa, elrendezése 15 visszahúzható, sorban 15 visszahúzható, sorban 18 visszahúzható, sorban 18 visszahúzható, sorban Dual-Flo tisztítórendszer; állítható előtisztító Ventilátor-fordulatszám tartománya (ford/perc) Magtartály Térfogat (l) 8000 alap; opció csak LL esetén 8000 alap; opció csak LL esetén 9000 alap; opció csak LL esetén 9000 alap; opció Ürítőcsiga kilengése (fok) Ürítési teljesítmény (l/mp) Szabványos szalmaszecskázó Kések száma 56 forgó, 54 álló 56 forgó, 54 álló 68 forgó, 66 álló 68 forgó, 66 álló Motor Típus John Deere PowerTech Plus. 6-hengeres, turbófeltöltéses, levegőlevegő utánhűtéses, dízel John Deere PowerTech Plus. 6-hengeres, turbófeltöltéses, levegőlevegő utánhűtéses, dízel John Deere PowerTech Plus. 6-hengeres, turbófeltöltéses, levegőlevegő utánhűtéses, dízel John Deere PowerTech PSX motor, 6-hengeres, dupla turbófeltöltő, teljesen automata EGR technológiával Motor emissziós szint Tier 3 Tier 3 Tier 3 it4/stage III B Motor típusa 6068HZ480C 6068HZ HZ003C 6090HZ011Low Lökettérfogat (l) 6,8 6,8 9 9 Névleges fordulatszám Névleges teljesítmény (kw/le/ps) ECE R /235/ /271/ /294/ /320/325 Maximális teljesítmény (kw/le/ps) 191/256/ //300/ /335/ /365/371 Teljesítmény többlet (kw/le/ps) 22/30/30 22/30/30 25/34/34 25/34/34 Üzemanyag tartály (l) Turbólevegő hűtés Levegő-levegő utánhűtő Levegő-levegő utánhűtő Levegő-levegő utánhűtő Levegő-levegő utánhűtő Talajhajtás Manuális, 3-fokozatú váltómű 3 fokozat mechanikus kapcsolással és fékkel Nyomógombbal kapcsolható váltómű 3 fokozat elektromos kapcsolással és fékkel Szállítási szélesség 650/75 R32 esetén (m) 3,3 3,3 3,5 3,5 680/85 R32 esetén (m) 3,3 3,3 3,5 3,5 800/75 R32 esetén (m) 3,5 3,5 3,8 3,8

32 Tapasztalja meg a jövő távdiagnosztikáját A kiváló márkakereskedői támogatás a páratlan üzemidő és termelékenység kulcsa. És mivel az Ön KITE szervizese ismeri az Ön vállalkozásának, valamint gépeinek igényeit, képes teljes körű szolgáltatást nyújtani Önnek, amelyre a nyereséges munkához szüksége van. Rendszeresen és átfogóan képezzük márkakereskedőinket, hogy folyamatosan tarthassák a lépést az új fejlesztésekkel. Így segíthetnek Önnek, hogy felismerje, mi várható, és időben tervezhessen a jövőre nézve. Ez a szakértelem, és az ágazat legjobb alkatrész-ellátási szolgáltatása teszi olyan értékessé a John Deere márkakereskedőket Mezőgazdasági Szolgáltató és Kereskedelmi Zártkörűen Működő Részvénytársaság Tel: A legjobb döntéshez vegye igénybe hitelkonstrukcióinkat Az Ön John Deere kereskedője finanszírozási ajánlatok választékával áll a rendelkezésére. Az Ön vállalkozásának megfelelő ajánlatok tekintetében keresse John Deere kereskedőjét. Ennek a prospektusnak az anyaga világszerte hasonló tartalommal kerül terjesztésre. A képek, leírások, tartalmazhatnak olyan felszereltségre, finanszírozásra, biztosításra utaló információkat, mely nem mindenütt elérhető. A pontos adatokért keresse az Ön hivatalos John Deere kereskedőjét. A John Deere fenntartja a jogot a prospektusban ismertetett műszaki kivitel és tartalom előzetes figyelmeztetés nélküli megváltoztatására. JohnDeere.com YY HUN 5/12 1/1/2

QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA

QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA MINDEN KÖRÜLMÉNY KÖZÖTT MEGBÍZHATÓ A QUASAR kukorica adapter sorozat a precíz mérnöki munka és hosszú évek fejlesztésének eredménye. Az adapter problémamentes

Részletesebben

T-sorozatú kombájnok. A szántóföld új mestere

T-sorozatú kombájnok. A szántóföld új mestere T-sorozatú kombájnok A szántóföld új mestere 2 John Deere kombájnok Bemutatása A szántóföld új mestere Bármi is legyen a termény, bármilyenek is legyenek a betakarítási körülmények, a John Deere mindegyikhez

Részletesebben

Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok

Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok 2 Még soha nem láthatott ilyen standard traktort Bizonyos szabályok azért vannak, hogy megszegjük őket. Amikor a 3036E standard kompakt traktort

Részletesebben

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804,

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804, METAL-FACH bálázók Z562 A Z562 bálázógép gyártásánál a Metal-Fach elsőként az országban alkalmazott olyan innovatív gyártási módszert, ahol a megbízhatóságot és a magas fokú préselést (szorítást) a teljesen

Részletesebben

ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm

ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm A Volverini gépgyár több mint 20 éve kezdte meg működését. A családi vállalkozásként működő gyár mára a világ számos pontjára szállít mezőgazdasági

Részletesebben

Változó kamrás körbálázók. Nagy sebesség. Nagy teljesítmény.

Változó kamrás körbálázók. Nagy sebesség. Nagy teljesítmény. Változó kamrás körbálázók Nagy sebesség. Nagy teljesítmény. 2 Változó kamrás bálázók Bevezetés Megbízható, gyors bálázás. Idényről idényre. Bálázóinkat úgy terveztük, hogy mindenki megtalálja a megfelelőt,

Részletesebben

Fordulékonyabbak az új rakodók

Fordulékonyabbak az új rakodók A frontkaszákról szóló korábbi cikkünk itt érhető el. A CLAAS, a Liebherrel való együttműködés keretében további kerekes rakodó modelleket kínál az 5,6 és 9 tonnás kategóriában. A három új Torion Sinusban

Részletesebben

Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások

Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások Pagina 3 TWS 05-2010 Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások TM600 TM100 sorozatú metrikus optimális vontatási teljesítmény és terhelhetőség maximális kényelmet biztosít az úton minimális

Részletesebben

Ezüstérmet nyert a New Holland az Agritechnica Szakkiállításon Innovációs Díj, 2017

Ezüstérmet nyert a New Holland az Agritechnica Szakkiállításon Innovációs Díj, 2017 Ezüstérmet nyert a New Holland az Agritechnica Szakkiállításon Innovációs Díj, 2017 Az idén 320 fejlesztést mutatnak be a 400 ezer látogatóra számító vásáron. Ezek közül a független szakértői bizottság

Részletesebben

PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas

PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas TITAN PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas A Tume Titan kitűnő vetést biztosít, direkt vetéshez

Részletesebben

Megújult külső. Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre.

Megújult külső. Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre. Megújult külső Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre. Jóval kisebb erőfeszítés szükséges az előre/hátrameneti pedál működtetéséhez. A

Részletesebben

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság 2 1200-as sorozatú tűzjelző központ A biztonság nyugalma Tökéletes védelem az Ön igényihez szabva Az 1200-as sorozatú tűzjelző központ rugalmas,

Részletesebben

A SAMPO COMIA MODELL EGY FEJLETT, KORSZERŰSÍTETT KOMBÁJN

A SAMPO COMIA MODELL EGY FEJLETT, KORSZERŰSÍTETT KOMBÁJN COMIA KOMBÁJNOK A SAMPO COMIA MODELL EGY FEJLETT, KORSZERŰSÍTETT KOMBÁJN A Comia egy rendkívül hatékony kombájn, amely közepes- és nagyméretű gazdaságok számára nyújt megoldást. A kiváló teljesítménynek

Részletesebben

HAGYOMÁNY ÉS KIFORROTTSÁG

HAGYOMÁNY ÉS KIFORROTTSÁG HAGYOMÁNY ÉS KIFORROTTSÁG BÁRMELY ISMERT KOMBÁJNTÍPUSRA FELSZERELHETŐ! Korszerű szerkezeti elemek Megbízható működés, hosszú élettartam Minimális napi karbantartás A legkülönbözőbb igényeknek megfelelő

Részletesebben

9R szériájú traktorok 302 412 kw (410 560 LE) 97/68EC

9R szériájú traktorok 302 412 kw (410 560 LE) 97/68EC 9R szériájú traktorok 302 412 kw (410 560 LE) 97/68EC 2 9R szériájú traktorok Bevezetés Engedje szabadon a nagyvadat Képzelje el 560 ló együttes erejét, amely mind bele van sűrítve egy innovatív, csúcstechnológiájú

Részletesebben

DENER Plazmavágók. Típus: Mitsubishi DNR-I 1530 CNC. Dener plazmavágás. Dener plazmavágók. http://www.dener.com/sayfa/89/plasma-cutting.

DENER Plazmavágók. Típus: Mitsubishi DNR-I 1530 CNC. Dener plazmavágás. Dener plazmavágók. http://www.dener.com/sayfa/89/plasma-cutting. DENER Plazmavágók Dener plazmavágás Dener plazmavágók http://www.dener.com/sayfa/89/plasma-cutting.html Típus: Mitsubishi DNR-I 1530 CNC A képek illusztrációk A képek illusztrációk A képek illusztrációk

Részletesebben

Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot.

Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot. Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot. 115 Professzionális magas gazvágók, sűrű, vad bozót, gaz nyírásához, árkok és egyéb gondozatlan területek tisztításához.

Részletesebben

Teljes támogatás. Ott, ahol Önnek szüksége van rá.

Teljes támogatás. Ott, ahol Önnek szüksége van rá. 31 Teljes támogatás. Ott, ahol Önnek szüksége van rá. Forgalmazói és márkakereskedői hálózatával együttműködve a Massey Ferguson mindig kész mindent megtenni az Ön által vásárolt gép műszaki támogatása

Részletesebben

Kverneland vontatott hengerek. Actiroll és Actiroll HD hengerek

Kverneland vontatott hengerek. Actiroll és Actiroll HD hengerek Kverneland vontatott hengerek Actiroll és Actiroll HD hengerek Actiroll és Actiroll HD hengerek A vontatott Kverneland Actiroll és Actiroll HD hengerek kialakításukkal biztosítják a hatékony talajtömörítést

Részletesebben

A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE. Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190

A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE. Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190 A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190 TELJESÍTMÉNY TOVÁBBFEJLESZTVE IntellIgencIától vezérelve A legújabb technológiák intelligens felhasználása

Részletesebben

Grimme GV 3000/SF3000

Grimme GV 3000/SF3000 Grimme GV 3000/SF3000 innovatív, nagy teljesítményű vontatott és önjáró négysoros betakarítógép átrakó elevátorral. A teljesítmény új dimenziója a kiszedés technikában nagy területteljesítmény tiszta termény

Részletesebben

900-as sorozatú változókamrás bálázó

900-as sorozatú változókamrás bálázó 900-as sorozatú változókamrás bálázó 2 900-as sorozatú változókamrás bálázó Bevezető Lépjen át a gyorsítósávba! Az innovatív kigurítási koncepciójával és a kompromisszumok nélküli felépítésével a 900-as

Részletesebben

TRAKTOR MAXI TRACTION IF MAXI TRACTION PERFORMER 65

TRAKTOR MAXI TRACTION IF MAXI TRACTION PERFORMER 65 ABRONCSOK MEZŐGAZDASÁGI RADIÁLABRONCSOK 2016 TRAKTOR MAXI TRACTION IF Nagy teljesítményű traktorokra tervezve: csökkentett földtömörítés és nagyobb üzemi hatékonyság. Akár 20 százalékkal nagyobb terhelhetőség.

Részletesebben

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben!

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! ÉPÍTKEZÉS A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! Két gép, egy készlet: az új FEIN Profi rendszer a rugalmasabb

Részletesebben

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során.

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során. , pontosság és biztonság a tűzifavágás során. 29 A rönkhasítók a tűzifa-előkészítés speciális eszközei. Hosszában vágják el a törzseket, így biztosítják könnyű darabolásukat a kazánok, kandallók és kályhák

Részletesebben

FŰNYÍRÓTRAKTOROK CSEHORSZÁGBÓL ALAPÍTVA: júniustól

FŰNYÍRÓTRAKTOROK CSEHORSZÁGBÓL ALAPÍTVA: júniustól FŰNYÍRÓTRAKTOROK CSEHORSZÁGBÓL ALAPÍTVA: 1888 2019. júniustól Seco univerzális fűnyírók Csehországból A cseh Seco Group idén ünnepli fennállásának 130. évfordulóját. A Seco legnagyobb piaca az amerikai

Részletesebben

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit.

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. 155 Professzionális, nagy teljesítményű gépek, olíva és más gyümölcsök szedésére fejlesztve,

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően CLOSER TO YOU Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően FONA Intraorális röntgenek FONA XDC Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően A FONA intraorális röntgen

Részletesebben

Sövényvágás kiváló eredménnyel

Sövényvágás kiváló eredménnyel Sövényvágás kiváló eredménnyel 80 SÖVÉNYVÁGÓK SÖVÉNYVÁGÓK 81 ÚJ DIMENZIÓ A SÖVÉNYVÁGÓK FEJLESZTÉSÉBEN Smart Start Éles vágófogak Low Vib Rezgéscsillapítás Állítható hátsó fogantyú Automata start-stop kapcsoló

Részletesebben

Allrounder 600 / 750 - profiline -

Allrounder 600 / 750 - profiline - Allrounder 600 / 750 - profiline - Allrounder 600 / 750 - profiline - Az ALLROUNDER -profiline- a magas és tágas vázszerkezete miatt (vázmagasság 60 cm) nem egy klasszikus magágykészítő, hanem inkább egy

Részletesebben

75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL

75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 4700 75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com Új mércét teremt. Felülmúlja az elvárásokat 4700 MF A VILÁG ÉS A MÁRKA ÚJ IKONJA - A mezőgazdasági gépek piacán legrangosabb névként a Massey

Részletesebben

AMS - rendszer. Számítógépes Agrár Menedzsment

AMS - rendszer. Számítógépes Agrár Menedzsment AMS - rendszer Számítógépes Agrár Menedzsment GreenStar alkalmazások AMS 3 közös főegység: StarFire DGPS vevő GreenStar kijelző Mobil Processzor AMS - kombájn GreenStar anyagáram mérő Hozammérő & Térképező

Részletesebben

AZ ÚJ WARRIOR MODELLEK. KORLÁTOZOTT PÉLDÁNYSZÁMBAN. KORLÁTLAN TELJESÍTMÉNNYEL.

AZ ÚJ WARRIOR MODELLEK. KORLÁTOZOTT PÉLDÁNYSZÁMBAN. KORLÁTLAN TELJESÍTMÉNNYEL. AZ ÚJ WARRIOR MODELLEK. KORLÁTOZOTT PÉLDÁNYSZÁMBAN. KORLÁTLAN TELJESÍTMÉNNYEL. DEUTZ-FAHR 7250 TTV WARRIOR 9340 TTV WARRIOR 7250 TTV WARRIOR. KEMÉNYEBB, MINT A LEGKEMÉNYEBB MUNKANAP. MaxiVision 2 fülke

Részletesebben

Tiger - Master - Master Pro - Maxer. Vontatott magágykészítő kombinátorok

Tiger - Master - Master Pro - Maxer. Vontatott magágykészítő kombinátorok Tiger - Master - Master Pro - Maxer Vontatott magágykészítő kombinátorok Kverneland Tiger - az univerzális magágykészítő TIGER magágykészítő kombinátor A Tiger magágykészítő kiváló választás azoknak a

Részletesebben

Branson 40/50 C Sorozat

Branson 40/50 C Sorozat Branson 40/50 C Sorozat 28 29 40-es sorozat áttekintés A fülkén elöl-hátul található 2-2 munkalámpa amelyek rossz látási körülmények között is biztosítják a szükséges fényviszonyokat Luxus kivitelü fülke

Részletesebben

Másoló asztal rendszerek

Másoló asztal rendszerek Másoló asztal rendszerek Modul felépítésű, kényelmes mikrofilm kamerákhoz és könyv szkennerekhez The future of the past. A kiváló digitalizálás a megfelelő másoló asztallal kezdődik Az érzékeny és gyakran

Részletesebben

Derékcsuklós rakodók

Derékcsuklós rakodók Derékcsuklós rakodók Derékcsuklós rakodók Giant kényelem Az állítható kormányoszlop, vezetőülés, az állítható kartámasz, biztonsági öv és háttámla mind a vezető kényelmét szolgálják. A jól áttekinthető

Részletesebben

Szabadonálló gázüzemű főzőüst

Szabadonálló gázüzemű főzőüst A 700XP sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban

Részletesebben

Betonmixerek TÍPUS: BT1400. Működési leírás

Betonmixerek TÍPUS: BT1400. Működési leírás Betonmixerek TÍPUS: BT1400 Működési leírás A gépek hidrosztatikus meghajtással rendelkeznek A gép működésekor a kezelő beemelő kanalával összeszedi a száraz anyagot, betölti a keverődobba, majd a saját

Részletesebben

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK 265 Anyagmozgató berendezések Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék A Pfaff-silberblau anyagmozgató berendezések kiválóan Kézi raklapemelők 270-281 Kézi raklapemelők mérleggel 282-283

Részletesebben

EXPERT 427F F. Dobos kaszák

EXPERT 427F F. Dobos kaszák EXPERT 427F-431-431F Dobos kaszák Dobos kaszák a dobos kasza szakértőtől Figyeljen a valóban fontos dolgokra A Vicon dobos kaszák kimagasló teljesítményre lettek tervezve körülményektől függetlenül. Megbízhatóságuk

Részletesebben

Rosta nélküli darálók. Jellemzők. Alkalmazás SG14/24N/24T

Rosta nélküli darálók. Jellemzők. Alkalmazás SG14/24N/24T Forgalmazó: Extrémplast Bt 8000 Székesfehérvár, Berényi út 1/A Tel.:22 784 270, Mobil:70 327 0746 info@extremplast.hu www.extremplast.hu Rosta nélküli darálók SG14/24N/24T Jellemzők Az 14/24 sorozatok

Részletesebben

Átfogó termékkínálat. FONA, a legizgalmasabb új márka a fogászatban. Tartós hatékonyság Forgó kézidarabok

Átfogó termékkínálat. FONA, a legizgalmasabb új márka a fogászatban. Tartós hatékonyság Forgó kézidarabok Átfogó termékkínálat Kezelőegységek Kézidarabok Lézer Higiénia 3D- és Panoráma röntgenek Intraorális röntgenek Intraorális szenzorok Foszforlemez szkenner FONA, a legizgalmasabb új márka a fogászatban

Részletesebben

CAMBRIDGE HENGER JH 450, JH 620. Eredeti kézikönyv, 2015.01. hó

CAMBRIDGE HENGER JH 450, JH 620. Eredeti kézikönyv, 2015.01. hó ÜZEMELTETÉSI ÉS KARBANTARTÁSI KÉZIKÖNYV CAMBRIDGE HENGER JH 450, JH 620 Eredeti kézikönyv, 2015.01. hó Tartalomjegyzék 1. ELŐSZÓ... 1 1.1. A gép rendeltetésszerű használata... 1 1.2. Műszaki adatok...

Részletesebben

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen.

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. 161 A víz hatalma a nyomás erejével párosítva: ez az Oleo-Mac magas nyomású víztisztítók titka. A modern anyagokkal és technikával készült

Részletesebben

Komplett programot kínálunk!

Komplett programot kínálunk! Komplett programot kínálunk! Mechanikus végállású motorok Redõnyök és napellenzõk számára Mechanikus végállású motorok Egyszerûen meggyõzõek Biztonságot adunk Védelem betörés ellen - teljesen automatikusan

Részletesebben

Hagyományos 500-as sorozatú tűzjelző központ Egyszerű, akár az 1x1

Hagyományos 500-as sorozatú tűzjelző központ Egyszerű, akár az 1x1 Hagyományos 500-as sorozatú tűzjelző központ Egyszerű, akár az 1x1 2 Egyszerűen telepíthető, beállítható, karbantartható és használható tűzjelző központ. LCD- kijelző az összes érzékelőzónára vonatkozó

Részletesebben

Ipari, sűrített levegős ütvecsavarozók

Ipari, sűrített levegős ütvecsavarozók 90 Ipari, sűrített levegős ütvecsavarozók Az új ütvecsavarozók összehasonlítása TARTÓSAN ERŐS SZERSZÁM. EGY KÖNNYŰ VÁLASZTÁS! 120 éven keresztül, kizárólagos jelleggel a Cleco látta el a globális ipari

Részletesebben

Kverneland 150 B/S Variomat függesztett váltvaforgató eke 3-5 fejes kivitelben. Könnyü Robosztus Könnyen kezelhetö

Kverneland 150 B/S Variomat függesztett váltvaforgató eke 3-5 fejes kivitelben. Könnyü Robosztus Könnyen kezelhetö függesztett váltvaforgató eke 3-5 fejes kivitelben Könnyü Robosztus Könnyen kezelhetö Könnyű, Robosztus, Egyszerűen kezelhető Kverneland 150 B/S Variomat Könnyű és robosztus függesztett váltva forgató

Részletesebben

Titan UW. Átütőerő újabb dimenzióban

Titan UW. Átütőerő újabb dimenzióban Titan UW Átütőerő újabb dimenzióban MICHAEL HORSCH: 10 évvel ezelőtt a Titan 34 UW-t az EÁ-ból importtáljuk, ma már teljesen saját gyártmány, és ezt a lehetőséget a kiépített termelőkapacitásunknak köszönhetjük.

Részletesebben

Triathlon - Ütőképes vetőgép

Triathlon - Ütőképes vetőgép Triathlon Triathlon - Ütőképes vetőgép kis vonóerő igénnyel a modern szántóföldi műveléshez Sok modern univerzális vetőgép nagy önsúlyuk miatt nagy vonóerőt igényelnek, magas az üzemanyagfelhasználásuk,

Részletesebben

INTER MIX KFT. KUBOTA japán precizitás elérhető áron. Kubota M széria

INTER MIX KFT. KUBOTA japán precizitás elérhető áron. Kubota M széria Traktorok KUBOTA japán precizitás elérhető áron A Kubota japán vállalat piacvezető a világon legtöbbet eladott ipari dízel kategóriában, amely kertészeti és mezőgazdasági célokra kínál erőgépeket. A vállalatcsoport

Részletesebben

KÉTFŐTARTÓS FUTÓDARUK

KÉTFŐTARTÓS FUTÓDARUK KÉPVISELET EMELŐ BERENDEZÉSEK KÉTFŐTARTÓS FUTÓDARUK Elmas kétfõtartós futódaru Demag rendszer Elektromos emelõmûvel és Demag vonszolókábeles áramellátással felszerelve Teherbírás 3,2 t Fesztáv 28,8 m Emelési

Részletesebben

Körvágó olló KS 1 HTBS 650-15 M. Manuális táblalemezollók. BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat. FTBS P - sorozat. Motoros táblalemezollók

Körvágó olló KS 1 HTBS 650-15 M. Manuális táblalemezollók. BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat. FTBS P - sorozat. Motoros táblalemezollók Metallkraft_01-71.qxp 2007.08.13. 13:06 Page 13 Körvágó olló KS 1 Asztali manuális táblalemezollók HTBS 650-15 M Manuális táblalemezollók BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat Pneumatikus táblalemezollók

Részletesebben

műhelyből sem hiányozhat.

műhelyből sem hiányozhat. Egyetlen műhelyből sem hiányozhat. A Bosch PBD 40 asztali fúrógép. ÚJ! A Bosch PBD 40 asztali fúrógép a legnagyobb fokú pontossághoz és kezelési komforthoz. További információkat a www.bosch-do-it.hu honlapon

Részletesebben

MAGYAR 1200 1500 SZÉRIÁK HOMLOKRAKODÓ

MAGYAR 1200 1500 SZÉRIÁK HOMLOKRAKODÓ MAGYAR 1200 1500 SZÉRIÁK HOMLOKRAKODÓ Könnyű kezelhetőség Teljesítmény Sokoldalúság 1235 1240 1550 KOMFORT Hatékony 3-sebességű fűtő- és szellőztető rendszer levegő recirkulációs móddal. Ajtók mindkét

Részletesebben

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik.

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik. A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik. Lehet, hogy az mérete kicsi, de a Yamaha nagyobb típusaiban megtalálható számos funkcióval rendelkezik, így például dupla A-karos, független első felfüggesztéssel,

Részletesebben

Speed Queen termékek:

Speed Queen termékek: Speed Queen termékek: SX25 típusú Speed Queen professzionális ipari mosógép: Softmount SX25 jellemzők: A változtatható sebességtartomány és variálható forgásirány miatt mindenféle ruha neműhöz tökéletesen

Részletesebben

Forgattyús tengely alátámasztás: Állítható magasságú kézi fogantyú: Alumínium présöntvény ház:

Forgattyús tengely alátámasztás: Állítható magasságú kézi fogantyú: Alumínium présöntvény ház: Forgattyús tengely alátámasztás: A forgattyús tengely alátámasztása a tengelynek kiegészít, oldalsó stabilitást biztosít ez csökkenti a motor sérülésének kockázatát a forgattyús tengely elhajlása miatt,

Részletesebben

Kerti gépek katalogusa /2013

Kerti gépek katalogusa /2013 Kerti gépek katalogusa /2013 További információért kérjük, látogassa meg a www.gamagarden.eu honlapot. TARTALOMJEGYZÉK P01-02 P01-02 P01-02 P01-02 P01-02 GSS2500 Alkalmazás Kerti munkálatok során keletkezett

Részletesebben

HARVEST STAR * VARIO STAR HARVEST STAR * VARIO

HARVEST STAR * VARIO STAR HARVEST STAR * VARIO HARVEST STAR VARIO STAR HARVEST STAR VARIO Egyszerűen jobban betakarítani Harvest Star Vario világszerte az egyetlen összecsukható vágóasztal változtatható asztalhosszúsággal A nagyobb termelékenység elérése

Részletesebben

HIDRAULIKUS BONTÓKALA PÁCSOK EC TÍPUSCSALÁD. Tartós és megbízható választás általános bontási, árokásási, kőbányászati és földmunkákhoz.

HIDRAULIKUS BONTÓKALA PÁCSOK EC TÍPUSCSALÁD. Tartós és megbízható választás általános bontási, árokásási, kőbányászati és földmunkákhoz. HIDRAULIKUS BONTÓKALA PÁCSOK EC TÍPUSCSALÁD Tartós és megbízható választás általános bontási, árokásási, kőbányászati és földmunkákhoz. Megbízható kotró gépre szerelhető bontókalapácsot keres általános

Részletesebben

TELESZKÓPOS RAKODÓK A MASSEY FERGUSONTÓL. MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra 100-122 LEMF

TELESZKÓPOS RAKODÓK A MASSEY FERGUSONTÓL. MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra 100-122 LEMF TELESZKÓPOS RAKODÓK 100-122 LEMF MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com 01 02 Minden igényt kielégítő funkciók 01 A rendelkezésre álló munkaeszközök

Részletesebben

RÓLUNK Az URBAN ágaprítók hivatalos magyarországi forgalmazója a Szakadáth-Gépker Kft KAPCSOLATOK

RÓLUNK Az URBAN ágaprítók hivatalos magyarországi forgalmazója a Szakadáth-Gépker Kft KAPCSOLATOK URBAN ÁGAPRÍTÓK RÓLUNK URBAN KOVO s.r.o. egy csehországi ágaprító gyártó, amelynek magyarországi képviselõje a Szakadáth-Gépker Kft. Gyári képviseletként napi kapcsolatban állunk a gyárral, ezért az alkatrészek

Részletesebben

GD Dollies Műszaki leírás

GD Dollies Műszaki leírás GD Dollies Műszaki leírás A szállítóeszköz elektromos működtetésű, rádiós távvezérlésű két kocsiból álló egység, mely páros és szóló üzemmódban egyaránt használható. Elsősorban beltéri ill. üzemi területen

Részletesebben

Min. asztal magasság (mm) Asztal mérete L x B (mm) 700 x 450 815 x 500 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 830 x 520 1010 x 520 D K W

Min. asztal magasság (mm) Asztal mérete L x B (mm) 700 x 450 815 x 500 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 830 x 520 1010 x 520 D K W HT kézi mûködtetésû mozgatható emelõasztal Ergonómikus megoldás gépek karbantartásához szükséges alkatrészek, szerszámok megfelelõ munkaba emeléséhez. HT: Kézi mûködtetésû emelõasztal. D: Kettõs olló,

Részletesebben

a hátsó emelő berendezésre függesztett munkaeszközök tolt üzemmódban működtethetők

a hátsó emelő berendezésre függesztett munkaeszközök tolt üzemmódban működtethetők A lejtős területeken termesztett szőlő tulajdonságai a (nagyszerű) egyedi talajadottságoknak és a napsugarak kedvező beesési szögének köszönhetően a hegyvidéki borok jobb minőségét jelentik. De hogyan

Részletesebben

A legjobb fűtés minden évszakban. DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához.

A legjobb fűtés minden évszakban. DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához. A legjobb fűtés minden évszakban DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához 2010 Katalógus Teljes biztonság és maximális kényelem A GABARRÓN elektromos kazánokok

Részletesebben

Megbízható teljesítmény

Megbízható teljesítmény www.toyota-forklifts.hu Megbízható teljesítmény a Toyota System of Active Stability rendszerének köszönhetően 2 TOYOTA MATERIAL HANDLING MEGBÍZHATÓ TELJESÍTMÉNY A TOYOTA SAS-RENDSZERÉVEL 3 NÉLKÜLÖZHETETLEN

Részletesebben

Lenovo Ideapad YOGA3 PRO 80HE00MCHV (80HE00MCHV)

Lenovo Ideapad YOGA3 PRO 80HE00MCHV (80HE00MCHV) Lenovo Ideapad YOGA3 PRO 80HE00MCHV (80HE00MCHV) Bruttó ár: 0 Ft Termékcsalád: YOGA Termékvonal: Lenovo 2 az 1-ben Hibrid Notebook Termékvonal2: 2 az 1-ben Hibrid Notebook Processzor: Intel Core M Processzor

Részletesebben

Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 John Deere PowerTech 4045 Turbo

Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 John Deere PowerTech 4045 Turbo Típus: Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 Motor típus: John Deere PowerTech 4045 Turbo Hűtés: Víz Lökettérfogat (cm³): 4500 Üzemanyagtank: 180 liter Kormányzás:

Részletesebben

Hosszan tartó megbízhatóság.

Hosszan tartó megbízhatóság. Hosszan tartó megbízhatóság. WWW.OKTRUCKS.COM OK TRUCKS, használt járművek átfogó kínálata a vezető gyártóktól, az IVECO garanciájával, valamint szolgáltatások és üzleti megoldások teljes skálájával. Rólunk

Részletesebben

Vágók 5000-es sorozat

Vágók 5000-es sorozat Vágók 5000-es sorozat 1 Az új 5000-es sorozatú vágók Könnyebb és ergonomikusabb, mint valaha, kompromisszumok nélküli teljesítmény Hajlított penge Páratlan teljesítmény Az Ön igényeire szabva A választás

Részletesebben

LADOG G129 KOMMUNÁLIS ESZKÖZHORDOZÓ

LADOG G129 KOMMUNÁLIS ESZKÖZHORDOZÓ Típus: Ladog G129S Ladog G129N Teljesítmény (kw/le): 70 / 98 Hengerek száma (db): 4 Motor típus: VM Common-Rail Hűtés: víz Lökettérfogat (cm³): 3000 Üzemanyag-fogyasztás: 4-5 liter/üzemóra Kormányzás:

Részletesebben

CANALMASTER WA. kombinált szívó- és öblítőjárművek a hatékony csatornatisztításhoz víztisztítással. Intelligens. Gazdaságos. Nagy teljesítményű.

CANALMASTER WA. kombinált szívó- és öblítőjárművek a hatékony csatornatisztításhoz víztisztítással. Intelligens. Gazdaságos. Nagy teljesítményű. CANALMASTER WA kombinált szívó- és öblítőjárművek a hatékony csatornatisztításhoz víztisztítással Intelligens. Gazdaságos. Nagy teljesítményű. CANALMASTER WA kombinált szívő- és öblítő felépítmények A

Részletesebben

: KUKORICAFOSZTÓ FEJ, TERMÉSZETES INNOVÁCIÓ

: KUKORICAFOSZTÓ FEJ, TERMÉSZETES INNOVÁCIÓ : KUKORICAFOSZTÓ FEJ, TERMÉSZETES INNOVÁCIÓ QUASAR MEGBÍZHATÓSÁG HEKTÁRONKÉNT A Quasar kukoricafosztó fej sok-sok éven ketesztül folytatott alapos tanulmányozás, újítás és tökéletesítés eredménye. Szakszerű,

Részletesebben

Bálaszállítók. kör- és kockabálákhoz

Bálaszállítók. kör- és kockabálákhoz Bálaszállítók kör- és kockabálákhoz GÖWEIL / Bálaszállítók / 02-03 oldal GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / A-4202 Kirchschlag Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com

Részletesebben

Koncentrált erő kompakt formában.

Koncentrált erő kompakt formában. Koncentrált erő kompakt formában. Expert Universal Easy New Compact Generation Easy Universal Expert A Bosch új Compact Generation ütvefúrógépei. Az Easy, Universal vagy Expert változatok között mindenki

Részletesebben

LEXION 8000 és 7000: új nagy teljesítményű kombájnok akár 790 lóerővel

LEXION 8000 és 7000: új nagy teljesítményű kombájnok akár 790 lóerővel LEXION 8000 és 7000: új nagy teljesítményű kombájnok akár 790 lóerővel Az akár 790/581 kw teljesítményükkel az új modellek egy teljesítményosztállyal feljebb lépnek. Személyre szabható kezelési megoldások

Részletesebben

KUKORICA ADAPTER MADE IN ITALY

KUKORICA ADAPTER MADE IN ITALY KUKORICA ADAPTER MADE IN ITALY MAGUNKRÓL A FANTINI vezető az univerzális, bármilyen kombájntípusra felszerelhető kukorica és napraforgó adapterek gyártásában. A vállalat gyors fejlődése is bizonyítja,

Részletesebben

TruFlex (Razor) Szalagos vágóasztal. Head of the class - no matter the crop. Magyar

TruFlex (Razor) Szalagos vágóasztal. Head of the class - no matter the crop. Magyar TruFlex (Razor) Szalagos vágóasztal Magyar Head of the class - no matter the crop TruFlex & TruFlex Razor A talajkövetés mestere TruFlex 30 Az érzékeny terményfajták különleges követelményeket támasztanak

Részletesebben

VÄRMEBARONEN SVÉDORSZÁG

VÄRMEBARONEN SVÉDORSZÁG Nagykereskedelem VÄRMEBARONEN SVÉDORSZÁG Faelgázosító kazánok Egy modern rendszerrel a Värmebaronen-től, mindig megfelelő hőmérsékletet és elegendő meleg vizet biztosíthat otthonában. Egy időtálló rendszer,

Részletesebben

VTZ. Nagy teljesítmény, amelyhez kiváló energiahatékonyság társul FORDULATSZÁM SZABÁLYOZOTT TETŐVENTILÁTOROK NYOMÁSÉRZÉKELŐVEL

VTZ. Nagy teljesítmény, amelyhez kiváló energiahatékonyság társul FORDULATSZÁM SZABÁLYOZOTT TETŐVENTILÁTOROK NYOMÁSÉRZÉKELŐVEL VTZ FORDULATSZÁM SZABÁLYOZOTT TETŐVENTILÁTOROK NYOMÁSÉRZÉKELŐVEL Nagy teljesítmény, amelyhez kiváló energiahatékonyság társul 6 típusváltozat: max. légszállítás 5 m 3 /h-tól 7 m 3 /h-ig, nyomásérték akár

Részletesebben

A megalapozott bizalom: A Toyota

A megalapozott bizalom: A Toyota www.toyota-forklifts.hu A megalapozott bizalom: A Toyota aktív SAS stabilitásvezérlő rendszerével (System of Active Stability) ellátott Traigo targoncák 2 TOYOTA MATERIAL HANDLING A MEGALAPOZOTT BIZALOM:

Részletesebben

Preferred Packaging Food

Preferred Packaging Food Preferred Packaging Food Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b 1222 Budapest Tel.: +36 1 424-0540 Preferred Packaging Food A csomagológépek legújabb generációja, a fóliahegesztő és vákuumcsomagoló gépek alkalmasak

Részletesebben

NYÁRI KÍNÁLAT SZEMÉLYAUTÓ - 4x4/SUV KISTEHER

NYÁRI KÍNÁLAT SZEMÉLYAUTÓ - 4x4/SUV KISTEHER NYÁRI KÍNÁLAT SZEMÉLYAUTÓ - 4x4/SUV KISTEHER KOMFORT A LEGMAGASABB SZINTEN A Champiro FE1 a GT Radial legújabb nagy teljesítményű gumiabroncsa, mely egyesíti a hosszú élettartam, a csendes, komfortos autózás,

Részletesebben

El. főzőüstök - indirekt fűtés

El. főzőüstök - indirekt fűtés A 900XP sorozat minden készüléke nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban telepíthető: asztali modellként (állványra

Részletesebben

John Deere újdonságok 2015-ben

John Deere újdonságok 2015-ben John Deere újdonságok 2015-ben A John Deere ez év október 25-én a németországi Bruchsalban található Tréning Centerében mutatta be az európai szakújságíróknak a 2015-ben piacra kerülő gépújdonságait. Tizennégy

Részletesebben

1. A vizsgált gép ismertetése

1. A vizsgált gép ismertetése 1. A vizsgált gép ismertetése 1.1. Mûszaki leírás A NEW HOLLAND TC 56 arató-cséplõ gép hagyományos felépítésû, tangenciális cséplõszerkezettel és szalmarázóládákkal rendelkezõ kombájn. Az arató-cséplõ

Részletesebben

Júniusi használtgép akció

Júniusi használtgép akció SG-2436H típusú lassúfordulatú daráló (2 hónapos) Jellemzők: 1. Fogazott vágó henger és vágó kések csoportja biztosítja a legjobb vágási teljesítményt. 2. Különleges ékszíj átvitel a csendes és egyenletes

Részletesebben

DURMA SBT típusú billenőgerendás hidraulikus lemezolló

DURMA SBT típusú billenőgerendás hidraulikus lemezolló DURMA SBT típusú billenőgerendás hidraulikus lemezolló A DURMAZLAR CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló gépek

Részletesebben

Az SCK sorozat ereje. Te c h n o l ó g i á v a l ö s z t ö n ö z v e, szakértelemmel tervezve. Egyszerű beüzemelés. Megbízható minőség

Az SCK sorozat ereje. Te c h n o l ó g i á v a l ö s z t ö n ö z v e, szakértelemmel tervezve. Egyszerű beüzemelés. Megbízható minőség Csavarkompresszorok Te c h n o l ó g i á v a l ö s z t ö n ö z v e, szakértelemmel tervezve. A z A l u p m á r k a t ö b b, m i n t 8 5 é v i p a r i t a p a s z t a l a t t a l r e n d e l k e z i k.

Részletesebben

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK 265 Anyagmozgató berendezések Tartalomjegyzék A Pfaff-silberblau anyagmozgató berendezések kiválóan Tartalomjegyzék Kézi raklapemelők 270-281 Kézi raklapemelők mérleggel 282-283

Részletesebben

Padlótisztító automaták

Padlótisztító automaták A kategória legszélesebb egymással ellentétesen forgó kettős hengerkeféjű súroló feje, ami növeli a hatékonyságot A nagyméretű 380 literes tartályokkal időt spórolhatunk, valamint alkalmassá teszi, több

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZT610R VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZT610R VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra ZT610R ipari tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a ZT610R ipari nyomtatóval új követelményeket állított fel

Részletesebben

Szélvihar, amely rendet tesz a ház körül és a kertben.

Szélvihar, amely rendet tesz a ház körül és a kertben. Szélvihar, amely rendet tesz a ház körül és a kertben. 41 Nagy teljesítményű és hatékony eszközök bármilyen felület falevelektől, törzsdaraboktól és bármilyen típusú hulladéktól történő problémamentes

Részletesebben

SG-70 Központi Daráló

SG-70 Központi Daráló Központi Daráló Porleválasztó ciklon A darálék a felhordó ventilátoron keresztül a ciklonba kerül. WEG motor energiatakarékos, IE2 osztály Álló és forgó kések Keménység: 56HRC Acél: SKD11 Fázissorrend

Részletesebben

Árlista 2013. Robot Planet. Zimmer Hungária Kft., Telefon: +36/26/540-108, Fax: +36/26/998-211, www.zimmer.hu

Árlista 2013. Robot Planet. Zimmer Hungária Kft., Telefon: +36/26/540-108, Fax: +36/26/998-211, www.zimmer.hu Árlista 2013 Robot Planet Zimmer Hungária Kft., Telefon: +36/26/50108, Fax: +36/26/998211, www.zimmer.hu Fűnyírórobot árlista 2013 Tradíció & csúcsminőség a kertjében Cégünk 1896 óta Európa szerte vezető

Részletesebben

Dömperek. Technikai adatok: TÍPUS: DP602RM. Méretek: magasság: 2180mm hosszúság: 2370mm szélesség: 1520mm nettó súly: 900kg

Dömperek. Technikai adatok: TÍPUS: DP602RM. Méretek: magasság: 2180mm hosszúság: 2370mm szélesség: 1520mm nettó súly: 900kg Dömperek TÍPUS: DP602RM Méretek: magasság: 2180mm hosszúság: 2370mm szélesség: 1520mm nettó súly: 900kg Motor: 2 hengeres diesel, 13,6LE, léghűtéses Erőátvitel: Mechanikus tárcsás Váltó: 4 előremenet és

Részletesebben

Alacsony üzemanyagfogyasztás,

Alacsony üzemanyagfogyasztás, Alacsony üzemanyagfogyasztás, számtalan lehetőség A stílusos D'elight robogót úgy terveztük, hogy minden utat könnyebbé, gyorsabbá és jóval gazdaságosabbá tegyen. Ezt a gazdaságos városi robogót a kompakt

Részletesebben