Hyundai Holding Hungary Kft. EU. LHD 1104 HUN. WD-KM Copyright 2011 Hyundai Motor Company. Minden jog fenntartva.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Hyundai Holding Hungary Kft. www.hyundai.hu EU. LHD 1104 HUN. WD-KM Copyright 2011 Hyundai Motor Company. Minden jog fenntartva."

Átírás

1 Ha a személyes mobilitásról van szó, az emberek többet várnak el praktikus közlekedési megoldásoknál. Az autókról korábban alkotott kép már a múlté. Az autó nem csak egy közlekedési eszköz, hanem egy életstílus kifejezôje is. Használója életének szerves része. Ezzel párhuzamosan az autóipar is hatalmas változáson ment át. A Hyundai Motor Company hihetetlen iramban növekedett, és mára a világ egyik vezetô autógyártójává vált. Kiváló minôségû termékek és élvonalbeli gyártási kapacitás jellemzi. A Hyundai fontos fordulóponthoz érkezett. Olyan minôségi szemléletet kell elsajátítania, amely révén elôremutató, nagy léptékû ötletekkel és releváns megoldásokkal szolgálhat ügyfeleinek. Ez lehetôséget teremt egy újabb elôrelépésre. Az új márkaszlogen hûen kifejezi azt, hogy a Hyundai készen áll a változtatásra. Az új szlogen mögötti filozófia egyértelmûvé teszi: új gondolkodásmódra, új gondolatokra van szükség, hogy megfelelôen reagáljunk a folyamatosan jelentkezô, újabb és újabb kihívásokra, de ezek a gondolatok új lehetôségeket is teremtenek a cég, a bolygó és az egész emberiség számára. Hyundai Holding Hungary Kft. EU. LHD 1104 HUN. WD-KM Copyright 2011 Hyundai Motor Company. Minden jog fenntartva.

2 VEZETÉSRE SZÜLETETT, NEM ARRA, HOGY KÖVESSEN VALAKIT! Elantra: új utat mutat! A tökéletesre csiszolt, legújabb generációs, kompakt Elantra minden olyan követelménynek megfelel, amelyet Ön napjaink legtöbbet emlegetett autómárkájától, a Hyundaitól elvárhat. Sôt, az Elantra még annál is többet tud. Merész, mégis elegáns formatervével az Elantra magabiztosan emelkedik ki napjaink egyforma autóinak szürke sorából. Szemet gyönyörködtetô formáját vadonatúj motorja és sebességváltója tartja belülrôl is formában. A hajtáslánc selymesen finom teljesítmény átvitele legalább annyira lenyûgözô, mint üzemanyag-fogyasztása. A precízen kidolgozott utastér, pedig további érvekkel szolgál amellett, hogy az új Elantra az Ön kívánságlistájának is az élére kerüljön! Az Elantra története 1. Generáció (1990~1995) 2. Generáció (1995~2000) 3. Generáció (2000~2006)

3 AHOGY EGY NAPFÉNYES REGGEL EGY ÚJ, SIKERES NAP KEZDETÉT JELENTHETI, ÚGY JELENT ÚJ KEZDETET ÉS ÚJ LEHETÔSÉGEKET A HYUNDAI ELANTRA MODELLJE IS!

4 AKÁRHONNAN IS NÉZZÜK, AZ ELANTRA FORMATERVE MAGÁÉRT BESZÉL! Bármerre jár, az Elantra áramvonalas, kifinomult sziluettje elismerô pillantásokat von magára. Egyszerûen látszik rajta, hogy született gyôztes. A hatszögletû hûtômaszk, a márka modelljeinek közös ismertetôjegye egyértelmûvé teszi, hogy milyen autóról is van szó, anélkül, hogy a márkajelzésre figyelnénk. Az Elantra igazi szépsége a sok apró részletben, a kiváló minôségû anyagokban és az átgondolt, tökéletesre csiszolt ötletekben rejlik.

5 TELE ÁTGONDOLT ÖTLETTEL, SOK APRÓ RÉSZLETTEL, MELYEK TÖKÉLETES EGÉSSZÉ ÁLLNAK ÖSSZE

6 MAGABIZTOS ÉS HARCOS. OTTHON ÉRZI MAGÁT A VÁROSBAN. Íme, a tökéletes megoldás a városi közlekedés mindennapos harcaira. A meglepôen tágas, különösen biztonságos Elantra könnyedén, élvezetesen vezethetô. Manôverezô képessége és kompakt mérete a legszûkebb helyeken is gyerekjátékká teszi a parkolást. Az utastér gazdag alapfelszereltsége is lenyûgözô. Az Elantra elviselhetôvé teszi az ingázást, elsimítja a feszültséget, és élménnyé varázsolja a mindennapi autóvezetést. Ha pedig elérkezik a hétvége és vele együtt az otthon körüli tennivalók, tágas csomagtartója bármilyen szállítási feladatra készen áll. Az Elantra szeret dolgozni, és szereti, ha dolgoztatják.

7 ÖNÉ AZ IRÁNYÍTÁS, ÉS ÖNÉ AZ ÉLMÉNY! Érintse meg a bôrkormányt, nézzen végig a mûszereken, és élje át a tökéletes magabiztosság és elégedettség érzését! Aki az Elantra mellett dönt, biztos lehet benne, hogy kompromisszumokat nem ismerô mérnöki mestermunkát és egy nap mint nap átélhetô, különleges élményt kap a pénzéért.

8 NÉHA MEG KELL ÁLLNI, ÉS GYÖNYÖRKÖDNI KELL A LÁTVÁNYBAN!

9 AZ ÖN ÉRZÉSEI, ÖSZTÖNEI ÉS AZ ELANTRA EGY PÁRATLAN PÁROST ALKOTHATNAK! Amint kezét a kormányra helyezi, rögtön érezni fogja, hogy az Elantra különleges: mintha testének szerves részévé válna. Ember és gép között teljesen ösztönösen, szinte magától zajlik a kommunikáció. Az Elantra szinte lesi vezetôje minden parancsát. Nincs szükség használati utasításra. Minden kapcsoló, minden kezelôszerv pontosan ott található, ahol logikusan keresné. Sohasem kell találgatnia, tapogatóznia. Könnyû kezelhetôség, letisztult mûszerek, logikus felépítés és egy utánozhatatlan érzés ez az Elantra! Vezessen szabadon, és élvezze, ahogy az autója úgy viselkedik, ahogy Ön akarja! A A. Supervision mûszeregység A Supervision mûszeregység különlegessé varázsolja az Elantra utasterét. A technológiai megoldás ragyogó, mégis kíméli a szemet, ezzel még élvezetesebbé téve az Elantra vezetését. (Rendelhetô opció, kizárólag automata váltós kivitel esetén) B B. Sebességtartó automatika Elôfordul, hogy szívesen lemondana a vezetés örömérôl, és a hosszú utak során inkább pihentetné a lábát? Ilyenkor különösen jól jön a könnyen, egyszerûen kezelhetô sebességtartó automatika. (Comfort felszereltségi szinttôl) C C. Alul rögzített gázpedál Az alul rögzített pedállal bizonyítottan jobban, érzékletesebben adagolható a gáz. Ha egy kis sportosságra vágyna, válassza a külön megrendelhetô, alumínium pedálszettet (gázés fékpedál, valamint lábtámasz).

10 TERET ADUNK A FILOZÓFIÁNKNAK: TERET ENGEDÜNK A FEJ- ÉS LÁBTÉRNEK! A Hyundai alapfilozófiája röviden a következô: indulj ki kevesebbôl, és adj többet! Ez a gondolkodásmód látványosan érvényesül az új Elantra utasterében is. Külsô méretei alapján az Elantra alsó-középkategóriás modell, ám a beltér méretei másról tanúskodnak. Az öt generáción át érlelt Elantra magasabb színvonalat nyújt, több fej- és lábteret kínál legfôbb versenytársainál. Az utastér tónusait, anyagait és formavilágát úgy válogatták, kombinálták, hogy egymással harmonizálva elegáns, kifinomult környezetet teremtsenek. A A. Nyomógombos motorindítás Soha többé nem kell zsebében vagy táskájában az indítókulcs után kutatnia. Ha Önnél van a kulcs, a motor egy gombnyomásra beindítható. (Rendelhetô opció, kizárólag automata váltós kivitel esetén) B B. Pohártartók Praktikus eszköz, ha a hosszú utazások alkalmával nem szeretne lemondani kedvenc frissítôjérôl. A pohártartót a leggyakoribb palackokra és dobozokra méretezték. C C. AUX, USB és ipod csatlakozók Ne hagyja otthon kedvenc dalait: a zene világa csupán karnyújtásnyira van Öntôl. Az Elantra audiorendszeréhez csatlakoztathatja USB pendrive-ját, ipod-ját vagy hordozható zenelejátszóját, és nem kell mást tennie, mint élveznie a ritmust. Motorosan állítható vezetôülés A tíz irányban állítható, szabályozható deréktámasszal felszerelt, motoros ülés segít kialakítani az optimális vezetési testhelyzetet. (Style felszereltségi szintnél a felszereltség része.)

11 A MÁSODIK ÜLÉSSOR ELSÔ A KATEGÓRIÁBAN! Az Elantra elsôosztályú kényelmet kínál hátsó utasai számára is. A tágasabb fej-, lábés válltér mellett az üléseket úgy alakították ki, hogy a határozott megtámasztás és a bôséges kipárnázás közti optimumot nyújtva pihentessék a test nyomáspontjait. A még nagyobb kényelem érdekében opcióként hátsó ülésfûtés is rendelhetô. (A Style kivitel esetén a hátsó ülésfûtés az alapfelszereltség része.) Ha pedig variálhatóságra vágyna, válassza a 60:40 arányban osztott, elôrehajtható üléseket, amely különösen hasznos hosszú tárgyak, például sílécek szállításakor. A A. Kétzónás automata klímaberendezés Állítsa be a kívánt hômérsékletet külön a vezetô és az elsô utas számára, és a többit bízza a klímaberendezésre! Az ionizáló rendszer megtisztítja a levegôt, és semlegesíti a káros, kellemetlen szagokat. (Comfort és Style kivitel esetén.) B B. Manuális légkondicionáló A kényelmes, kéttárcsás kezelôfelületen keresztül könnyen és gyorsan szabályozhatja az utastér hômérsékletét. (Life kivitel esetén.) C C. Fûthetô hátsó ülések Hideg, téli napokon hálásak lesznek utasai, ha hátsó ülésfûtéssel kényezteti Ôket. Légminôség-szabályozás az utastérben A fûtô- és szellôzôrendszert úgy alakították ki, hogy minél egyenletesebben oszlassa el a meleg (vagy szükség szerint a hideg) levegôt az utastér minden zugában. A kezelôfelület felhasználóbarát kialakításának köszönhetôen a rendszer egyértelmûen, pontosan vezérelhetô. A formatervezôk keze munkáját dícséri, hogy a külsô, sportos forma megtartása mellett tudtak maximális belsô teret kialakítani. Az Elantra belsô tere nem csak a vezetônek, hanem a hátsó ülésen utazóknak is maximálisan tágas láb-, fejés vállteret kínál amellett, hogy csomagterének ûrtartalma 485 liter.

12 JÓLESIK, HA IDÔNKÉNT ELENGEDHETI MAGÁT AZ EMBER. AZ ELANTRÁVAL EZT IS EGY KICSIT KÖNNYEBB MEGTENNI.

13 A B C AZ ÜZEMANYAG-TAKARÉKOSSÁG MÛVÉSZETE Komoly mérnöki fejlesztômunka nyomán született meg az Elantra vadonatúj motorja és sebességváltója. Az erôforrás ugyanolyan kifinomult, mint az autó látványos formaterve. Erôforrása könnyû alumíniumból készült, és olyan modern technológiát tartalmaz, mint a folyamatosan változó szelepvezérlés (CVVT), amely révén képes a lehetô legkisebb üzemanyag-fogyasztást és károsanyag-kibocsátást biztosítani, kiváló gyorsulás, fürgeség és nagy teljesítmény mellett. Az Elantra motorja az utolsó csepp energiát is kisajtolja az üzemanyagból. Mindez kategóriaelsô üzemanyag-fogyasztást és kedvezôbb üzemeltetési költségeket jelent meg egy újabb érvet a Hyundai újdonsága mellett! Gamma 1.6 MPI A Hyundai deklaráltan világelsôségre törekszik az üzemanyag-fogyasztás visszaszorítása terén, amelyre kiváló bizonyítékul szolgál ez a motor is. Az 1,6 literes Gamma benzinmotor kétoldali, folyamatosan változó szelepvezérlésével (Dual CVVT) nagyobb teljesítményre (132 LE) és kisebb károsanyag-kibocsátásra képes, osztályelsô üzemanyag-fogyasztás mellett. A motor legnagyobb forgatónyomatéka 158 Nm (4850/perc fordulatszámon). Torque (kg.m) Gamma 1.6 MPI Torque 16 Power ,500 2,500 3,500 4,500 5,500 6,500 Engine speed (rpm) Power (ps) Torque (kg.m) Nu 1.8 MPI Torque Power ,500 2,500 3,500 4,500 5,500 6,500 Engine speed (rpm) Power (ps) A. Öko-driving rendszer Az öko-driving rendszer segít az üzemanyagtakarékos vezetésben, pirosan villog, ha átlagon felüli a fogyasztás, és zölddel jelzi, ha vezetési stílusával üzemanyagot spórolt. B. Hatfokozatú automata sebességváltó A hat jobb, mint az öt: a plusz fokozat segít alacsonyan tartani a fogyasztást. Az Elantra hatfokozatú automata sebességváltóját akárcsak a Hyundai motorokat kifejezetten a kompakt modellhez fejlesztették ki, mégpedig teljes egészében házon belül. Ez is jól bizonyítja a Hyundai magas szintû technológiai felkészültségét, elkötelezettségét. C. Hatfokozatú manuális sebességváltó Azoknak, akik szeretik irányításuk alatt tartani a dolgokat, hatfokozatú, kézi vezérlésû sebességváltót is kínál az Elantra. A gazdaságos, csendes és finoman kapcsolható váltómûvet tartós, megbízható mûködésre tervezték.

14 NEM EGYSZERÛEN BIZTONSÁGOS: A LEHETÔ LEGBIZTONSÁGOSABB! A Hyundai célja, hogy a létezô legbiztonságosabb autókat kínálja ügyfeleinek. Ennek a filozófiának köszönhetô az a kompromisszumokat nem ismerô gyártási és fejlesztési stratégia, amelynek elsô lépéseként ultranagy szakítószilárdságú acél alkalmazásával szavatolja a karosszéria kellô szilárdságát és merevségét. Ahhoz hogy megfelelhessen saját, rendkívül szigorú elvárásainak, a Hyundai több mint ötvenféle különbözô típusú, saját autóipari acél elôállításába kezdett. Ez garantálja, hogy minden Hyundai modell a lehetô legmerevebb karosszériával rendelkezzen, ugyanakkor elég könnyû legyen ahhoz, hogy ne változzon hátrányosan az üzemanyag-fogyasztás. Ennek a megközelítésnek az eredményei azok a kategóriaelsô biztonsági paraméterek, amelyeknek köszönhetôen Ön is teljes nyugalomban utazhat vadonatúj Hyundai gépkocsijában. Ultranagy szakítószilárdságú acél Az ultranagy szakítószilárdságú acél nem hétköznapi, átlagos anyag: olyan, nagy szilárdságú, különleges ötvözetrôl van szó, amellyel fokozott erôsségû merevítés érhetô el, ha a karosszéria biztonsági szempontból kritikus pontjain alkalmazzák. Ezzel az acéllal kiemelkedô ütközésvédelmet lehet elérni. A. Többszörös légzsákvédelem Az Elantra utasterében hat légzsák található: kettô elôl, a vezetô- és utasoldalon, további kettô oldallégzsák az elsô ülésekbe beépítve, valamint kétoldali függönylégzsákok, amelyek fokozott védelmet nyújtanak oldalirányú ütközés esetén. A B. Tolatóradar Hátramenetben a hátsó lökhárítóba beépített érzékelôk felismerik az autó útjába kerülô akadályokat, és hangjelzéssel figyelmeztetik a vezetôt. (Comfort és Style kivitel.) C. Menetstabilizáló elektronika Az ESP folyamatosan ellenôrzi a jármû iránystabilitását és a kerekek tapadását. Amennyiben azt érzékeli, hogy a jármû csúszni kezd, és a vezetô várhatóan el fogja veszíteni uralmát az autó felett, az ESP a fékeket kerekenként, automatikusan mûköd-tetve avatkozik közbe, és megelôzi az iránystabilitás elvesztését. A VSM jármûstabilizáló rendszer az ESP része. A VSM akkor stabilizálja a jármûvet, ha a vezetô olyan úton fékez hirtelen vagy gyorsít intenzíven, amelyen az aszimmetrikus (száraz/ nedves) felület miatt a négy kerék tapadása hirtelen eltérô mértékûvé válhat. B C

15 STÍLUSOS BELÉPÔ Érkezzen mindenhova stílusosan! Az autója sok mindent elárul Önrôl, értékeirôl, gondolkodásmódjáról. Válassza a klasszikusan visszafogott, csendes magabiztosságot! Az elsô pillantban az Elantra beszél Ön helyett.

16 MÉG TÖBB ELANTRA Az új Elantra háromféle felszereltségi szintben rendelhetô. Már az alap LIFE kivitel is bôséges szériafelszereltséggel hódít, de a STYLE csúcsmodell még magasabb szintre emeli a vezetés élményét a hozzá rendelhetô gyári vagy kereskedô által beszerelhetô opciók gazdag választékával. Hyundai értékesítôje készséggel ismerteti Önnel a lehetôségeket. Elantra Life Multifókuszos fényszóró A messze hátrahúzott fényszórók sportos, elegáns megjelenést kölcsönöznek az Elantrának. Ködfényszórók A részletekbe menô figyelem kiváló példája az elegánsan besüllyesztett, elsô ködlámpa, amely mély elhelyezkedésével optimális megvilágítást biztosít ködös idôben. Sötétedésérzékelôs világításszabályozás Alkonyatkor és pirkadatkor a fényérzékelô automatikusan fel- illetve lekapcsolja a világítást. Ha leparkol és bezárja az ajtókat, a lámpa 30 másodperc múlva magától elalszik. (Rendelhetô opció, kizárólag automata váltós kivitel esetén.) Napellenzô A megvilágított piperetükörrel felszerelt napellenzô apró, de fontos kényelmi részlet. Elantra Comfort Elantra STYLE Hátsó zárófények A tetszetôs hátsó lámpatestek nem csak látványosak, de maximális láthatóságot is szavatolnak, ezzel fokozva a menetbiztonságot. Külsô tükörházba beépített LED-irányjelzôk Az áramvonalas külsô visszapillantó tükrök kézzel behajthatók, borításukban LED-es irányjelzô kapott helyet. (Comfort és Style kivitel esetén.) Eltolható középsô kartámasz elöl Az elsô ülések közti kartámasz teteje elôre-hátra tologatható, így a vezetô könnyedén beállíthatja a számára optimális helyzetet. (Comfort és Style kivitel.) Motoros ablakemelôk Kényelmes, automatikus felhúzás funkcióval és gyerekzárral. Audiorendszer ipod, USB és AUX aljzataival az Elantra audiorendszeréhez a legnépszerûbb hordozható zenei lejátszók, valamint mobiltelefonok könnyedén csatlakoztathatók. Becsípôdésgátlóval felszerelt motoros ablak A motoros mozgatású oldalablakok becsípôdésgátló funkciója megállítja az ablaküveg mozgását, és visszaereszti azt, amint akadályt észlel. (Comfort és Style kivitel esetén.) Biztonsági napfénytetô A motoros mozgatású napfénytetôt kinyitva zavartalanul élvezheti a napsütést és a friss levegôt. A tetô biztonsági érzékelôi megakadályozzák az ujjak becsípôdését. (Opciós tétel.) Napszemüvegtartó A tetôkárpitba beépített, praktikus napszemüvegtartó ideális a napszemüvegek biztonságos, karcmentes tárolására. Kesztyûtartó A mûszerfalba beépített, tágas kesztyûtartó fedele lefelé nyílik. Magasra szerelt harmadik féklámpa A késlekedés nélkül felvillanó féklámpa biztonságosabb és hosszabb élettartamú. Hátsó középsô kartámasz A lehajtható hátsó kartámasz még nagyobb kényelmet nyújt a hátul utazóknak.

17 KÜLSÔ FÉNYEZÉS Ceramic White RBC Sleek Silver N3S Hyper Silver N5S Clean Blue N2U Mushroom P3W Bronze P7N MODERN, VIDÁM ÉS SOKSZÍNÛ! Tekintse meg az Elantra új, izgalmas színválasztékát! Az elegáns, kifinomult árnyalatokat gondos kutatások és tesztek nyomán a vásárlóközönség lehetô legszélesebb körének ízléséhez igazodva választották ki, így akármelyik mellett is dönt, biztos lehet abban, hogy modern és divatos színû autója lesz. Copper Penny R5N Tomato Red S2R Santorini Blue S7U Phantom Black NKA BELSÔ KÁRPITOZÁS KERÉKTÁRCSÁK SZÖVET: LIFE, COMFORT BÔR: STYLE OPCIÓ Az új Elantra jellegzetes, látványos keréktárcsákkal rendelhetô. Válassza az alapfelszereltség részeként kínált, 15 hüvelyk átmérôjû dísztárcsát, vagy a kétféle alumínium ötvözetû könnyûfém felni valamelyikét (köztük a sportosan elegáns, 17 hüvelyk átmérôjû, perem nélküli kereket)! fekete szürke bézs BÔR ÉS SZÖVET: STYLE fekete szürke bézs fekete szürke bézs 215/45 R17 STYLE felszereltség esetén könnyûfém felni 205/55 R16 COMFORT felszereltség esetén könnyûfém felni 195/65 R15 LIFE felszereltség esetén dísztárcsa

18 MÛSZAKI ADATOK Motor Típus 1.6 D CVVT Lökettérfogat (cm 3 ) 1591 Furat Löket (mm) 77,0 x 85,44 Sûrítési viszony 10,5 Max. teljesítmény (LE/fordulat/perc) 132 / 6300 Max. forgatónyomaték (Nm/fordulat/perc) 161 / 4850 Motorolaj mennyiség olajszûrôvel együtt (l) 3,0 A színek és felszereltségi szintek pontos részleteirôl érdeklôdjön Hyundai márkakereskedôjétôl! Kerékfelfüggesztés Elöl McPherson típusú Hátul Csatolt hosszlengôkarok, torziós tengellyel Lengéscsillapítók Hidraulikus, kétcsöves lengéscsillapítók, gáztöltéssel Fékberendezés Általános leírás Átlósan osztott, kétkörös fékberendezés szervorásegítéssel, fékerôelosztó-szeleppel. ABS/ESC esetén elektronikus fékerôelosztó (EBD) Elsô fék Belsô hûtésû tárcsa Ø280 x 23t(mm) Hátsó fék Alap: dobfék, Ø203.2(mm) Opció: tömör tárcsa, Ø262 x 10t(mm) Fékszervodob Átmérô: 10 hüvelyk. Rásegítés mértéke: 8:1 Kormányzás Típus Fogasléces, elektromos szervokormány Áttétel 14,2 Kormánykerék-fordulatok száma (ütközéstôl-ütközésig) 2,88 Üzemanyag-fogyasztás (liter/100 km) Városban: M/T 8,5 A/T 9,4 Városon kívül: M/T 5,2 A/T 5,6 Kombinált: M/T 6,4 A/T 7,0 CO 2 kibocsátás (g/km) Kombinált: M/T 148 A/T 162 Üzemanyagtartály ûrtartalma 48,5 liter Csomagtartó ûrtartalma (vda szerint) 485 liter A katalógusban bemutatott vagy ismertetett felszereltségek egy része nem biztos, hogy az alapfelszereltség részét képezi, illetve csak felár ellenében elérhetô. A Hyundai Holding Hungary Kft. fenntartja magának a jogot a mûszaki adatok és felszereltségek elôzetes tájékoztatás nélküli módosítására. A katalógusban bemutatott színminták a nyomdai eljárás technikai korlátai miatt kis mértékben eltérhetnek a valós színektôl. A színek és felszereltségi szintek pontos részleteirôl érdeklôdjön Hyundai márkakereskedôjétôl! ÚJ GENERÁCIÓ, ÚJ ELVÁRÁSOK. MÉRETEK *Nyomtáv (mértékegység: mm) Az elegáns és kifinomult Elantra egy új generáció intelligens választása. Az új Elantra mellett szóló, egyik legnyomósabb érv az autó kedvezô fogyasztásából eredô, gazdaságos üzemeltetése. De ez csak egy észérv! Foglaljon le egy tesztvezetést az Önhöz legközelebb esô Hyundai kereskedônél, és tapasztalja meg személyesen, amit az Elantra a szívének és a lelkének ad! 1551* *

AZ ÚJ HYUNDAI KM KORLÁTOZÁS NÉLKÜLI GARANCIA ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT DÍJMENTES ÁLLAPOTFELMÉRÉS

AZ ÚJ HYUNDAI KM KORLÁTOZÁS NÉLKÜLI GARANCIA ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT DÍJMENTES ÁLLAPOTFELMÉRÉS AZ ÚJ HYUNDAI KM KORLÁTOZÁS NÉLKÜLI GARANCIA ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT DÍJMENTES ÁLLAPOTFELMÉRÉS Egy autó. Számtalan lehetőség. Hatással lesz Önre! Az új generációs Hyundai i20 megérkezett. Egy autó, amely

Részletesebben

EU. LHD 1208 ENG. KM-KM

EU. LHD 1208 ENG. KM-KM Ha a személyes mobilitásról van szó, az emberek többet várnak el praktikus közlekedési megoldásoknál. Az autókról korábban alkotott kép már a múlté. Az autó életstílust fejez ki, és a mindennapi élet szerves

Részletesebben

GONDOLJA ÚJRA ELVÁRÁSAIT!

GONDOLJA ÚJRA ELVÁRÁSAIT! 2 GONDOLJA ÚJRA ELVÁRÁSAIT! 3 4 Króm hűtőrács LED-ES HÁTSÓ LÁMPATESTEK 17 COLOS KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK HATÁROKAT FESZEGETŐ FORMATERV EGY AUTÓNAK, MELY MINDEN EDDIGINÉL MESSZEBBRE MEGY A különleges szolgáltatásokban

Részletesebben

A megújult. Hyundai i30

A megújult. Hyundai i30 A megújult Hyundai i30 Határozottan dinamikus. A megújult i30. Az első benyomáshoz mindenekelőtt lenyűgöző megjelenésre van szükség. A megújult Hyundai i30 erőteljes, karakteres formaterve első pillantásra

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift

Felszereltség Suzuki Swift 1.2L 1.2L 1.L 5 5 Sebességváltó / / FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa S S - S - S - Defektjavító készlet KÜLSŐ

Részletesebben

A megújult. Hyundai ix20

A megújult. Hyundai ix20 A megújult Hyundai ix20 Helybőség. Sokoldalúság. Íme, a megújult Hyundai ix20. A megújult ix20 a bizonyíték arra, hogy a kategóriaelső helykínálatnak nem kell a stílus rovására mennie. A friss, dinamikus

Részletesebben

Automata világításvezérlés - - - -

Automata világításvezérlés - - - - Swift Motor Benzin Benzin Diesel 1.2L 1.2L 1.3L Ajtók száma 3 és 5 5 3 és 5 Hajtás 2WD 4WD 2WD Sebességváltó 5MT 5MT/4AT 5MT/4AT 5MT 5MT Felszereltség GC GLX GS GLX GLX Futómű Abroncsok és keréktárcsák

Részletesebben

MEGÚJULT MODELL. Mindig új utakon. Kárpitválaszték. technikai információk FÉK. MOTOR 4 csatornás ABS, elektronikus fékerô elosztás MÉRETEK

MEGÚJULT MODELL. Mindig új utakon. Kárpitválaszték. technikai információk FÉK. MOTOR 4 csatornás ABS, elektronikus fékerô elosztás MÉRETEK Hyundai Holding Hungary Kft. www.hyundai.hu EU. LHD 1005 HUN QG䜸 G GOjaXWWGVGta^WGVG awgvgrazwp Copyright 2010 Hyundai Motor Company. Minden jog fenntartva. Kárpitválaszték Mindig új utakon technikai információk

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift Sport

Felszereltség Suzuki Swift Sport uzuki wift port ebességváltó PORT FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Defektjavító készlet 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa 195/45R17 + könnyűfém

Részletesebben

KAROSSZÉRIA FÉNYEZÉSE ÉS ÜLÉSKÁRPITOK MŰSZAKI ADATOK MÉRETEK MOTOR

KAROSSZÉRIA FÉNYEZÉSE ÉS ÜLÉSKÁRPITOK MŰSZAKI ADATOK MÉRETEK MOTOR MOTOR MŰSZAKI ADATOK Típus K-1.2 (benzin) ϒ -1.4 (benzin) U-1.4 Kis teljesítményű (dízel) U-1.4 Nagy teljesítményű (dízel) Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1248 1396 1396 Furat x löket (mm) 71 x 78.8 77 x 74.99

Részletesebben

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8 Urban Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 6 M/T Stop & Start rendszerrel Fogyasztás (utoljára a 2004/3 rendelettel módosított 80/1268 EU direktíva alapján) Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Új Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 200 000 3 740 000 Új Doblò Panoráma Active 66/90 5 150 000 4 590 000 Új

Részletesebben

Hyundai Motor Company www.hyundai.hu. EU. LHD 0911 HUN Copyright 2009. Hyundai Motor Company. All Rights Reserved. Santa Fe

Hyundai Motor Company www.hyundai.hu. EU. LHD 0911 HUN Copyright 2009. Hyundai Motor Company. All Rights Reserved. Santa Fe Hyundai Motor Company www.hyundai.hu EU. LHD 0911 HUN Copyright 2009. Hyundai Motor Company. All Rights Reserved. Santa Fe A Santa Fe maga a stílus Mi jellemzi a Santa Fe-t? Egyetlen szó: Stílus Képzelje

Részletesebben

Ismerje meg az új Safari érzést

Ismerje meg az új Safari érzést Ismerje meg az új Safari érzést Üljön be egy új TATA SAFARI-ba, ahol otthonos világ fogadja. Ragadja meg a kormányt, indítson, tegyen meg több száz km-es távolságot. Autópályán, hegyen-völgyön, földutakon,

Részletesebben

KM KORLÁTOZÁS NÉLKÜLI GARANCIA ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT

KM KORLÁTOZÁS NÉLKÜLI GARANCIA ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT Ha a személyes mobilitásról van szó, az emberek többet várnak el praktikus közlekedési megoldásoknál. Az autókról korábban alkotott kép már a múlté. Az autó nem csak egy közlekedési eszköz, hanem egy életstílus

Részletesebben

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel,

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16 könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, ÚJ JAZZ A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, Garmin Navigation szolgáltatással kiegészítve.

Részletesebben

Mert az életben nem csak egy célunk van

Mert az életben nem csak egy célunk van Új Kia 2 Az új Kia Mert az életben nem csak egy célunk van Munka, szórakozás vagy családi program bármit tervezzen is, az új Kia Carens tökéletes útitársa lesz. Ez a többcélú jármű bőséges teret és kiemelkedő

Részletesebben

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000 TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ OOAlakítsd a stílusod szerint! Válassz az egyéniségedhez illő színt és akár felnit is! FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól* 3 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 220 000 3 590 000 Doblò Panoráma Active 66/90 5 140 000 4 480 000 Doblò Panoráma 1.4 70/95 4

Részletesebben

Új generációs. Hyundai i10

Új generációs. Hyundai i10 Új generációs Hyundai i Az autó, melyre régóta várt a város Az új i színt visz a szürke forgatagba. Kis autó nagy extrákkal Fűthető kormánykerék. A csípős téli reggelekre. (Csomagban elérhető opció Comfort

Részletesebben

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3 BENZIN Sebességváltás 5 5 4 5 FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Pótkerék és keréktárcsa Pótkerék fedő (lemez tipusú) 205/70R15 + acél keréktárcsa 205/70R15 + acél keréktárcsa (*1) (*1) (*1) (*1) 205/70R15

Részletesebben

RENAULT CRÉDIT ENERGY FINANSZÍROZÁSSAL AKÁR 2,99%-OS THM-MEL*

RENAULT CRÉDIT ENERGY FINANSZÍROZÁSSAL AKÁR 2,99%-OS THM-MEL* ÚJ TWINGO RENAULT CRÉDIT ENERGY FINANSZÍROZÁSSAL AKÁR 2,99%-OS THM-MEL* FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Life 1,0 SCe 70 LE 2 590 000 Zen 1,0 SCe 70 LE 2 850 000 Intens 1,0 SCe 70 LE 3 200 000 Energy 0,9 TCe

Részletesebben

Új FORD Ranger. www.ford.hu 1 / 5. Dupla kabinos nettó. Motor. Széria. bruttó XL* XLT 2.2TDCi 160LE 4x4 M6. Limited. WildTrak

Új FORD Ranger. www.ford.hu 1 / 5. Dupla kabinos nettó. Motor. Széria. bruttó XL* XLT 2.2TDCi 160LE 4x4 M6. Limited. WildTrak 2015.75ös modellév Érvényes: 2015. szeptember 14i gyártástól Széria Motor Dupla kabinos * 2.2TDCi 130LE 4x4 M6 6 175 000 Ft 7 842 250 Ft 2.2TDCi 160LE 4x4 M6 6 410 000 Ft 8 140 700 Ft 2.2TDCi 160LE 4x4

Részletesebben

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó A gyártó bármikor megváltoztathatja a műszaki adatokat, a felszereltséget, az opciókat, az árakat és a színeket, ezért pontosabb felvilágosítás érdekében kérjük,

Részletesebben

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE MÉGANE EXPRESSION KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE O OÚj Energy 1,2 TCe 115 LE motor Stop&Start rendszerrel OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlásakor is O OGazdag felszereltség: Kétzónás

Részletesebben

Hyundai i10 akár már 2 599 000 forintért! Black Line limitált széria 255 000 forint árelőnnyel a készlet erejéig!

Hyundai i10 akár már 2 599 000 forintért! Black Line limitált széria 255 000 forint árelőnnyel a készlet erejéig! Hyundai i10 akár már 2 599 000 forintért! Black Line limitált széria 255 000 forint árelőnnyel a készlet erejéig! Karosszéria Teljesítmény Listaár Life 1.0i 5 ajtós 66 LE 2 599 000 1.25i 5 ajtós 87 LE

Részletesebben

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól*

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár 500L 1.4 16V Pop 70/95 4 400 000 500L 1.4 16V PopStar 70/95 4 850 000 500L PopStar 62/85 5 600 000 500L 0.9 TwinAir T

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 175 000 3 540 000 3 340 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU MY12 JANUÁR 2013 ÁRAK 2.4 benzin 167LE AT6 2.0 dízel 160LE MT6 2.0 dízel 160LE AT6 CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 188 g/km 134 g/km 160 g/km FELSZERELTSÉG

Részletesebben

A megújult. Hyundai i40

A megújult. Hyundai i40 A megújult Hyundai i40 Harmonikus és kifinomult formaterv: íme a megújult i40. A megújult i40 első pillantásra is kiegyensúlyozott eleganciát sugároz, amelyet a karosszéria lendületes vonalaiba beleolvadó,

Részletesebben

Az új 500 Vintage 57 modell egyenesen az 50'-es évekből érkezett. Ez az autó tisztelgés az első 500-as modell előtt, melyet pontosan 1957-ben

Az új 500 Vintage 57 modell egyenesen az 50'-es évekből érkezett. Ez az autó tisztelgés az első 500-as modell előtt, melyet pontosan 1957-ben Vintage '57 Az új 500 Vintage 57 modell egyenesen az 50'-es évekből érkezett. Ez az autó tisztelgés az első 500-as modell előtt, melyet pontosan 1957-ben gyártottak. A szépség, a stílus és az eredetiség

Részletesebben

MÛSZAKI ADATOK MOTOROK MÉRETEK. Mindig új utakon HAJTÁSLÁNC

MÛSZAKI ADATOK MOTOROK MÉRETEK. Mindig új utakon HAJTÁSLÁNC MÛSZAKI ADATOK MOTOROK 2.0 DOHC CVVT 2.0 CRDi Típus 1.6 DOHC CVVT (egyedi megrendelésre) (növelt teljesítményû) (normál teljesítményû) (egyedi megrendelésre) Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1591 1975 1582 1582

Részletesebben

Renault FLUENCE A valódi limuzin Limited már 3 490 000 Ft-tól*

Renault FLUENCE A valódi limuzin Limited már 3 490 000 Ft-tól* Renault FLUENCE A valódi limuzin Limited már 3 490 000 Ft-tól* Renault FLUENCE A valódi limuzin LISTAÁR Motor Business Limited Intens 1,6 16V 115 4 120 000 4 220 000 4 590 000 dci 95 4 670 000 dci 110

Részletesebben

3 év Honda Assistance szolgáltatás* / 8 év Honda Premium Quality

3 év Honda Assistance szolgáltatás* / 8 év Honda Premium Quality Érvényes 2014.12.23.-tól visszavonásig CIVIC 1.8 TOURER COMFORT 1 AT 1 ADAS 6MT 1 ADAS AT FK271FEKGLV FK273FEKGLV FK283FEKGLV FK27FESKGC FK28FESKGC Hengerűrtartalom (cm3) 1798 1798 1798 1798 1798 Max.

Részletesebben

2.2 TDCi 150LE 4x4 M6 6 040 000 Ft 7 670 800 Ft XLT 2.2 TDCi 150LE 4x4 M6 6 760 000 Ft 8 585 200 Ft

2.2 TDCi 150LE 4x4 M6 6 040 000 Ft 7 670 800 Ft XLT 2.2 TDCi 150LE 4x4 M6 6 760 000 Ft 8 585 200 Ft Árlista 2015.25-ös modellév Érvényes: 2015. január 23-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/01 Széria Motor Dupla kabinos nettó bruttó XL 2.2 TDCi 125LE 4x4 M6 5 900 000 Ft 7 493 000 Ft 2.2

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 100 000 3 620 000 3 420 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.2 351.24J.2 351.24M.2 351.24T.2 351.24V.2 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CRUZE STATION WAGON 2013 JANUÁR MY13

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CRUZE STATION WAGON 2013 JANUÁR MY13 ÁR ÉS FEZERELTSÉG LISTA CRUZE STATION WAGON 2013 JANUÁR MY13 ÁRAK FEZERELTSÉGI SZINT CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 1.6 benzin 124 LE MT5 + 1.6 benzin 124 LE MT5 1.7 dízel 130 LE

Részletesebben

Motor. 5 975 000 Ft 7 588 250 Ft 2.2TDCi 150LE 4x4 M6. 6 835 000 Ft 8 680 450 Ft 2.2TDCi 150LE 4x4 M6. 7 425 000 Ft 9 429 750 Ft Limited*

Motor. 5 975 000 Ft 7 588 250 Ft 2.2TDCi 150LE 4x4 M6. 6 835 000 Ft 8 680 450 Ft 2.2TDCi 150LE 4x4 M6. 7 425 000 Ft 9 429 750 Ft Limited* 2015.25ös modellév Érvényes: 2015. május 1i gyártástól Széria Motor Dupla kabinos 2.2TDCi 125LE 4x4 M6 5 975 000 Ft 7 588 250 Ft 2.2TDCi 150LE 4x4 M6 6 115 000 Ft 7 766 050 Ft T 2.2TDCi 150LE 4x4 M6 6

Részletesebben

Új generációs. Hyundai i20

Új generációs. Hyundai i20 Új generációs Hyundai i20 1 Stílusos külső. Tágas belső. Ugitia sectur accaerio. Kifinomult harmónia. You re looking at the city car that brings new levels of style and sophistication to the city streets.

Részletesebben

FORD Ranger. www.ford.hu 1 / 5. Dupla kabinos Széria. Motor nettó. bruttó. XLT 2.2TDCi 150LE 4x4 M6. Limited*

FORD Ranger. www.ford.hu 1 / 5. Dupla kabinos Széria. Motor nettó. bruttó. XLT 2.2TDCi 150LE 4x4 M6. Limited* Dupla kabinos Széria Motor 2.2TDCi 125LE 4x4 M6 5 700 000 Ft 7 239 000 Ft 2.2TDCi 150LE 4x4 M6 5 840 000 Ft 7 416 800 Ft T 2.2TDCi 150LE 4x4 M6 6 540 000 Ft 8 305 800 Ft 2.2TDCi 150LE 4x4 M6 7 130 000

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Benzin Motor 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.8 ECOTEC 92 kw/125 LE TwinTop Váltómű 5fokozatú kézi 4 657 000 4 877 000 5fokozatú Easytronic

Részletesebben

Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár. 1PW2C5L9Q651A0C0 1PW2C5LLN651A0C0 (dec.)

Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár. 1PW2C5L9Q651A0C0 1PW2C5LLN651A0C0 (dec.) GT ALLURE ACTIVE ACCESS Az EURO 5-ös motorok csak 2015. júniusi gyártásig, illetve a készlet erejéig rendelhetők! Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár 1.6 VTi 2TR

Részletesebben

Természetjáró modell

Természetjáró modell plusz egy dimenzió Kategóriák felett Olyan korban élünk, amelyben minden perc számít. Mindenhol. Az utazás sem kivétel. A Suzuki SX4 a gyors, hétköznapi utazást dinamikus, kirobbanó teljesítménnyel képes

Részletesebben

Fiat Punto Van E5+ árlista

Fiat Punto Van E5+ árlista Fiat Punto Van E5+ árlista Fiat Punto Van Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

JS50. Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49

JS50. Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49 JS50 Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49 JS50 Szenzációs dizájn Olyan mint a csodálatos olasz temperamentum, agresszív és barátságos egyben. EXE JS 50 JYL.indd 3 Premium kivitelben Modern fényszórók,

Részletesebben

Renault Twingo LISTAÁR 5GARANCIA. SCe 70 2 640 000 2 900 000 3 250 000. TCe 90 3 550 000

Renault Twingo LISTAÁR 5GARANCIA. SCe 70 2 640 000 2 900 000 3 250 000. TCe 90 3 550 000 Renault Twingo LISTAÁR Motor Life zen intens SCe 70 2 640 000 2 900 000 3 250 000 TCe 90 3 550 000 Az ajánlat 2015.10.01-től visszavonásig, vagy a készlet erejéig érvényes. ÉV 5GARANCIA RENAULT twingo

Részletesebben

HONDA PCX125-2017. Sajtóközlemény kiadásának dátuma: 2016. május 18.

HONDA PCX125-2017. Sajtóközlemény kiadásának dátuma: 2016. május 18. HONDA PCX125-2017 Sajtóközlemény kiadásának dátuma: 2016. május 18. A modellfrissítés főbb elemei: Európa kedvenc robogója immáron az EURO4-es környezetvédelmi előírásoknak is megfelel, így a 2016-os évtől

Részletesebben

+ megtakarítás + technológia + teherbírás

+ megtakarítás + technológia + teherbírás ÚJ DOBLÒ CARGO MOST MÉG TÖBB LEHETőSÉG A VÁLLALKOZÁSÁBAN Nagyobb méret, fejlettebb technológia, gazdaságosabb üzemeltetés. Ez az Új Doblò Cargo. A maximális teljesítmény és funkcionalitás jegyében tervezték,

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól* 4 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár 500L Living 77/105 5 575 000 4 910 000 500L Living 1.4 16V 70/95 5 275 000 4 590 000 500L Living 88/120 5 775 000 5 090 000 500L

Részletesebben

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Új Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.1 zárt

Részletesebben

Tejes megújulás, még nagyobb szabadság

Tejes megújulás, még nagyobb szabadság Tejes megújulás, még nagyobb szabadság A Xenon az új TATA Pick up, egyszerûen csodálatos! A kiváló minõségû, nagy teljesítményû, rendkívül takarékos turbódízel common rail 2.2 Dicor motor, lenyûgözõ egyedi,

Részletesebben

Motor. Az árlistán feltüntetett modellek és opciók kizárólag a készlet erejéig elérhetőek. Kérjük, tájékozódjon Ford márkakereskedőjénél!

Motor. Az árlistán feltüntetett modellek és opciók kizárólag a készlet erejéig elérhetőek. Kérjük, tájékozódjon Ford márkakereskedőjénél! Felszereltség Trend Titanium 1.4l TDCi DPF (70LE) M5 Motor 5 ajtós 3 600 000 Ft 3 740 000 Ft 4 000 000 Ft 3 810 000 Ft 3 950 000 Ft Az árlistán feltüntetett modellek és opciók kizárólag a készlet erejéig

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól* 4 450 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** 500L Living 0.9 TwinAir T 77/105 5 490 000 5 000 000 4 800 000 500L Living 1.4 16V 70/95

Részletesebben

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan 1 Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan Első pillantásra leginkább az tűnik fel, hogy az új Swift tervezői mennyi mindent megőriztek a korábbi verzióból. De ha jobban megnézi az ember, hogy mit rejtenek

Részletesebben

MEGÚJULT MODELL Még ellenállhatatlanabb külsôben

MEGÚJULT MODELL Még ellenállhatatlanabb külsôben Az Ön Hyundai kereskedôje Mindig új utakon www.hyundai.hu MEGÚJULT MODELL Még ellenállhatatlanabb külsôben MEGÚJULT MODELL Még ellenállhatatlanabb külsôben KM KORLÁTOZÁS NÉLKÜLI GARANCIA ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT

Részletesebben

Régió RPO Kód LDE&MFH LDE&MFH&5EA PT kombináció 1.6 MT 1.6 MT. Váltóáttétel

Régió RPO Kód LDE&MFH LDE&MFH&5EA PT kombináció 1.6 MT 1.6 MT. Váltóáttétel Régió RPO Kód LDE&MFH LDE&MFH&5EA PT kombináció 1.6 MT 1.6 MT Motor adatok Motor, elhelyezkedés elöl, keresztben beépítve elöl, keresztben beépítve Hűtőrendszer zárt rendszerű, folyadékhűtés zárt rendszerű,

Részletesebben

Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól*

Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól* Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Qubo 1.4 8V Active 54/73 3 530 000 3 150 000 Qubo Active 4 250 000 3 770 000 Qubo 1.4 8V 54/73 3 800 000 3 390 000 Qubo

Részletesebben

Euro LUJ&M60&5EA 2H0&MSA&5EA 2H0&MH8&5EA LNP&MYJ&5EA 1.4T MT 1.8L MT 1.8L AT

Euro LUJ&M60&5EA 2H0&MSA&5EA 2H0&MH8&5EA LNP&MYJ&5EA 1.4T MT 1.8L MT 1.8L AT Euro LUJ&M60&5EA 2H0&MSA&5EA 2H0&MH8&5EA LNP&MYJ&5EA 1.4T MT 1.8L MT 1.8L AT 2.0L Euro5 Dízel MT Motor adatok Motor, elhelyezkedés elöl, keresztben beépítve elöl, keresztben beépítve elöl, keresztben beépítve

Részletesebben

MERÉSZ ÉS GYÖNYÖRŰ ELEGÁNS FORMAVILÁG

MERÉSZ ÉS GYÖNYÖRŰ ELEGÁNS FORMAVILÁG MERÉSZ ÉS GYÖNYÖRŰ ELEGÁNS FORMAVILÁG A HR-V modern formája kellemes látványt nyújt, ugyanakkor a szíveket is megdobogtatja. Robosztus megjelenésének és sportos oldalsó kialakításának köszönhetően biztosan

Részletesebben

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar 1.4 Pop 0.9 TwinAir T 1.4 1.3 Mjet 1.3 Mjet Aut. 1.6 Mjet Sincom kód: 330.12J.2 330.14A.2 330.14J.2 330.14M.2 330.14T.2 330.14V.2 330.14Z.2 Hengerûrtartalom (ccm) 1368 875 1368 1368 1248 1248 1598 Teljesítmény

Részletesebben

ÚJ YARIS KÖNNYŰ VEZETHETŐSÉG DINAMIKUS FORMATERV IGÉNYES UTASTÉR FULL HYBRID HAJTÁSSAL IS

ÚJ YARIS KÖNNYŰ VEZETHETŐSÉG DINAMIKUS FORMATERV IGÉNYES UTASTÉR FULL HYBRID HAJTÁSSAL IS ÚJ YARIS DINAMIKUS FORMATERV IGÉNYES UTASTÉR KÖNNYŰ VEZETHETŐSÉG FULL HYBRID HAJTÁSSAL IS Teljesítmény minden alkalomra A DINAMIKUS ÉS MEGBÍZHATÓ MOTOROK EGYSZERRE KÍNÁLJÁK A VEZETÉS ÉLVEZETÉT ÉS A TAKARÉKOS

Részletesebben

1,8 literes VVT-i. e-cvt 15" kerekek. Javasolt üzemanyag 95-ös ólommentes benzin vagy < 95-ös ólommentes benzin vagy <

1,8 literes VVT-i. e-cvt 15 kerekek. Javasolt üzemanyag 95-ös ólommentes benzin vagy < 95-ös ólommentes benzin vagy < Új Prius Műszaki adatok Környezeti teljesítmény 1,8 literes VVT-i 2ZR-FXE e-cvt 15" kerekek 1,8 literes VVT-i 2ZR-FXE e-cvt 17" kerekek Fogyasztás (utoljára az EC 692/2008 rendelettel módosított EC 715/2007

Részletesebben

Árajánlat. Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Mennyiség, mennyiségi egység:

Árajánlat. Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Mennyiség, mennyiségi egység: Árajánlat minta Árajánlat Ajánlatkérő neve: Ajánlatkérő címe: Ajánlattevő neve: Ajánlattevő címe: Ajánlattevő adószáma: Ajánlat tárgya: Mennyiség, mennyiségi egység: Gépjármű pontos megnevezése: M1 mikrobusz

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA TRAX

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA TRAX ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA TRAX MY13 ÁPRILIS 18. 2013 ÁRAK CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR 1.6 benzin 115 LE FWD MT5 1.4 Turbo 140 LE AWD MT6 153 g/km 3940000Ft 4935000Ft 1.6 benzin 115 LE FWD MT5 1.7 dízel

Részletesebben

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04.

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

ÚJ PRIUS A Hybrid ikon. Újból.

ÚJ PRIUS A Hybrid ikon. Újból. ÚJ PRIUS A Hybrid ikon. Újból. Új Prius DINAMIKUS, KIFINOMULT, HATÉKONY Ahogyan az első Prius újraírta az autóipari szabályokat 1997-ben, úgy emeli a vadonatúj modell az úttörő Hybrid technológiát új csúcsokra:

Részletesebben

Infiniti Q50 Eau Rouge műszaki adatok. Hajtáslánc Q50 Hybrid sport szedán Q50 Eau Rouge. Teljesítmény 364 LE (268kW) Kb. 568 LE

Infiniti Q50 Eau Rouge műszaki adatok. Hajtáslánc Q50 Hybrid sport szedán Q50 Eau Rouge. Teljesítmény 364 LE (268kW) Kb. 568 LE Sajtóinformáció 2014. április 20. Infiniti műszaki adatok Hajtáslánc Q50 Hybrid sport szedán Motor 3498 cm 3, V6, benzin Kézzel készített, 3799 cm 3, V6, benzin Teljesítmény 364 LE (268kW) Kb. 568 LE Nyomaték

Részletesebben

A megújult. Hyundai Santa Fe

A megújult. Hyundai Santa Fe A megújult Hyundai Santa Fe Minden részletében kifinomult. A megújult Santa Fe. Ha közelről szemléljük, a megújult Santa Fe igen kiforrott összhatást kelt. Ez nyilvánul meg a precízen kidolgozott körvonalakban,

Részletesebben

BOXER zárt furgon. Érvényes: 2011.07.04-től a következő árlista közléséig. Raktérméret. Hasznos teher* (kg) Bruttó ár (Ft) Tengelytáv (mm)

BOXER zárt furgon. Érvényes: 2011.07.04-től a következő árlista közléséig. Raktérméret. Hasznos teher* (kg) Bruttó ár (Ft) Tengelytáv (mm) BOXER zárt furgon Modell Motor (cm 3 ) Gyári típuskód Tengelytáv Össztömeg Raktérméret (m 3 ) Hasznos teher* Nettó ár Bruttó ár ZÁRT FURGON FT 300 L1H1 2.2 HDi 100 2197 2PU91DHDE504A070 3000 3000 8 1155

Részletesebben

Peugeot // 206 / 207 VAN

Peugeot // 206 / 207 VAN Peugeot // 206 / 207 VAN 206 VAN // A vállalkozó társ 206 VAN A Peugeot kishaszongépjármûvében nemcsak hasznos, de elegáns társra is lel. Amellett, hogy a Peugeot 206 VAN több mint 1000 literes raktérrel*

Részletesebben

Felszereltség. Karosszéria változat Szimpla kabin Dupla kabin Dupla kabin Dupla kabin Dupla kabin Meghajtás. 2WD kapcsolható

Felszereltség. Karosszéria változat Szimpla kabin Dupla kabin Dupla kabin Dupla kabin Dupla kabin Meghajtás. 2WD kapcsolható Japán. Munka. Erô Felszereltség Karosszéria változat Szimpla kabin Meghajtás 2WD 4WD 100km/h-ig 4WD 100km/h-ig 4WD 100km/h-ig 4WD 100km/h-ig Motor 2.5 L Dízel 2.5 L Dízel 2.5 L Dízel 3.0 L Dízel 3.0 L

Részletesebben

NISSAN NT400 CABSTAR. Bevezetés Külső megjelenés Belső megjelenés Teljesítmény Hatékonyság Felépítés Tartozékok Nyomtatás Bezárás

NISSAN NT400 CABSTAR. Bevezetés Külső megjelenés Belső megjelenés Teljesítmény Hatékonyság Felépítés Tartozékok Nyomtatás Bezárás NISSAN NT400 CABSTAR KISHASZONGÉPJÁRMŰ PÁRATLAN MODELLVÁLASZTÉK AZ UEFA BAJNOKOK LIGÁJA HIVATALOS KISHASZONGÉPJÁRMŰVE A NISSAN FOLYAMATOS ÚJÍTÁSOKKAL SEGÍTI A VÁLLALKOZÁSÁT - Intelligens új módszerekkel

Részletesebben

autó Kia Sportage 2.0 CRDi AT 4WD Jó barát!

autó Kia Sportage 2.0 CRDi AT 4WD Jó barát! Kia Sportage 2.0 CRDi AT 4WD Jó barát! Hosszú-hosszú várakozás után végre szerkesztőségünkbe érkezett a 2010-ben bemutatott új Sportage kétliteres dízel verziója négykerék-meghajtással és automata váltóval.

Részletesebben

Trend. Titanium nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 769 843 Ft 4 832 700 Ft. - 1.5 TDCi 75 LE M5 FWD 4 048 268 Ft 5 206 300 Ft

Trend. Titanium nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 769 843 Ft 4 832 700 Ft. - 1.5 TDCi 75 LE M5 FWD 4 048 268 Ft 5 206 300 Ft Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

AVEO - JÓKEDVRE, ÉLETRE TEREMTVE!

AVEO - JÓKEDVRE, ÉLETRE TEREMTVE! Chevrolet AVEO AVEO - JÓKEDVRE, ÉLETRE TEREMTVE! A Chevrolet Aveo minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amit Ön egy Chevrolet-től elvár. Kiváló úttartása, ereje, kezelhetősége mellett meglepően tágas

Részletesebben

Az élet annyit ér, amennyit megélünk belőle. Köszöntjük a Kia világában!

Az élet annyit ér, amennyit megélünk belőle. Köszöntjük a Kia világában! A vadonatúj Kia Az élet csodálatos. Ragyogóan színes, kiszámíthatatlan, minden ízében izgalmas. Történjen bármi, a Kiára mindig számíthat. Az élet annyit ér, amennyit megélünk belőle. Köszöntjük a Kia

Részletesebben

5 ajtós Kombi ST2 2.0l EcoBoost (250LE) M6 8 570 000 Ft 8 810 000 Ft ST3 2.0l EcoBoost (250LE) M6 9 175 000 Ft 9 415 000 Ft

5 ajtós Kombi ST2 2.0l EcoBoost (250LE) M6 8 570 000 Ft 8 810 000 Ft ST3 2.0l EcoBoost (250LE) M6 9 175 000 Ft 9 415 000 Ft FORD FOCUS ST 2012.75-ös modellév Érvényes: 2012. június 18-ai gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2012/01. Felszereltség Motor 5 ajtós Kombi 2.0l EcoBoost (250LE) M6 8 570 000 Ft 8 810 000 Ft

Részletesebben

Az Ön Fiat márkakereskedôje: Információs szám: 06 40 245 245. www.fiat.hu. A Fiat teljes választéka két év garanciával, kilométer-korlátozás nélkül.

Az Ön Fiat márkakereskedôje: Információs szám: 06 40 245 245. www.fiat.hu. A Fiat teljes választéka két év garanciával, kilométer-korlátozás nélkül. www.fiat.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: A Fiat teljes választéka két év garanciával, kilométer-korlátozás nélkül. Információs szám: 06 40 245 245 A modellek felszereltsége és a választható kiegészítôk

Részletesebben

Fiat Qubo 2 760 000 Ft-tól*

Fiat Qubo 2 760 000 Ft-tól* Fiat Qubo 2 760 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Qubo 1.4 8V Active 54/73 3 430 000 2 960 000 2 760 000 Qubo Active 4 180 000 3

Részletesebben

Stepway. Sportos Stepway belső

Stepway. Sportos Stepway belső ÚJ Dacia Sandero Stepway A Stepway Arcticban megtalálható a 7 -os érintőképernyős integrált fedélzeti MEDIA NAV multimédia rendszer, a tempomat, valamint a klímaberendezés és a tolatóradar is. Sportos

Részletesebben

Renault MÉGANE BERLINE LISTAÁR 5GARANCIA. Fix 5,99% THM. 400 000 Ft. ÁRELŐNNyel

Renault MÉGANE BERLINE LISTAÁR 5GARANCIA. Fix 5,99% THM. 400 000 Ft. ÁRELŐNNyel Renault MÉGANE BERLINE LISTAÁR Motor BUSINESS Limited BOSE Energy TCe 115 4 690 000 4 790 000 Energy dci 95 5 150 000 Energy dci 110 5 400 000 5 500 000 Energy dci 130 6 450 000 MégANE Limited: különleges,

Részletesebben

Teljesítmény. Nyomaték. mm kw/le Nm cm 3 Ft Ft Ft. Fogyasztás l/100km városon kívüli. vegyes

Teljesítmény. Nyomaték. mm kw/le Nm cm 3 Ft Ft Ft. Fogyasztás l/100km városon kívüli. vegyes Fiat Ducato árlista Verzió Kivitel Sincomkód Tengelytáv Teljesítmény Nyomaték Hengerûrtartalom Száll. személyek száma Nettó ár Regiszt. Adó Bruttó ár mm kw/le Nm cm 3 Ft Ft Ft Ducato 3.0t 2.2 Mjet 100

Részletesebben

Németországban született - Európában építették

Németországban született - Európában építették Új generációs Hyundai NEW THINKING. NEW POSSiBILITIES. Ha a személyes mobilitásról van szó, az emberek többet várnak el praktikus közlekedési megoldásoknál. Az autókról korábban alkotott kép már a múlté.

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA ORLANDO

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA ORLANDO ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA ORLANDO MY12 FEBRUÁR 2012 ÁRAK FEZERESÉGI SZINT CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KAMPÁNYÁR 5 160 000Ft 5 800 000Ft + 1,8 benzin 141 LE AT6 2,0 Diesel LE 131 MT6 2,0 Diesel LE 163

Részletesebben

Fiat 500L 3 640 000 Ft-tól*

Fiat 500L 3 640 000 Ft-tól* 3 640 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** 500L Pop 70/95 4 505 000 3 840 000 3 640 000 500L 0.9 TwinAir T 77/105 5 255 000 4 790 000

Részletesebben

Mazda CX-7. A SPORTOS szabadidőautó

Mazda CX-7. A SPORTOS szabadidőautó Mazda CX-7 A SPORTOS szabadidőautó A Mazda alapjaiban akarja felrázni az európai SUV kategóriát a Mazda CX-7- tel; azzal a szabadidőautóval, mely egyetlen, élvezetesen vezethető járműben sűríti össze a

Részletesebben

ÚJ FORD FIESTA. www.ford.hu 1 / 5 ST2. Ügyfélszolgálat 06-40-200-024, 06-40-200-181

ÚJ FORD FIESTA. www.ford.hu 1 / 5 ST2. Ügyfélszolgálat 06-40-200-024, 06-40-200-181 ÚJ FORD FIESTA Felszereltség 1.6l GTDi (182LE) M6 3 ajtós 6 170 000 Ft Vegyes átlagfogyasztás: 5,9l/100 km, CO2 kibocsátás: 138 g/km A gépjármű ára a forgalombahelyezési költségeket nem tartalmazza! Részletekről

Részletesebben

MINDEN ÚJ ÖTLET HÁTTERÉBEN EGY KIHÍVÁS ÁLL

MINDEN ÚJ ÖTLET HÁTTERÉBEN EGY KIHÍVÁS ÁLL IFC DO NOT PRINT 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 1 1 2 2 3 5 2 4 3 16 17 SKYACTIV TECHNOLOGY 18 19 6 1 7 5 2 4 3 8 20 21 A LEGBIZTONSÁGOSABB TARTÓZKODÁSI HELY AZ ÚTON Minden általunk gyártott Mazda számos

Részletesebben

Motor A 200 CDI Limuzin

Motor A 200 CDI Limuzin Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor A 200 CDI Limuzin Design-változat "Style" kivitel Egyedi modellek & csomagok Szín Déltengerkék metálfényezés Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős

Részletesebben

nagyobb nyugalommal és hosszabbítsa Praktikus és kedvező árú családi autót keres? meg a garanciát további két évvel, összesen Mi tudjuk a megoldást!

nagyobb nyugalommal és hosszabbítsa Praktikus és kedvező árú családi autót keres? meg a garanciát további két évvel, összesen Mi tudjuk a megoldást! Dacia Értjük az Ön elvárásait, ezért intelligens ötleteket kínálunk A Daciát és Önt az intelligencia köti össze. felszereltségek. A Renault csoport nem támaszkodunk, melyek már bizonyították nagyobb nyugalommal

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA ORLANDO

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA ORLANDO ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA ORLANDO MY13 JANUÁR 2013 ÁRAK FEZERESÉGI SZINT CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KEDVEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR + 1.4 turbo benzin 140LE MT6 bordó belső 1.8 benzin 141 LE AT6 1.8 benzin 141

Részletesebben

Árlista FORD TRANSIT COURIER. 2015.5-ös modellév Érvényes: 2015. január 1-ei gyártástól. A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/01.

Árlista FORD TRANSIT COURIER. 2015.5-ös modellév Érvényes: 2015. január 1-ei gyártástól. A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/01. Árlista FORD TRANSIT COURIER 2015.5-ös modellév Érvényes: 2015. január 1-ei gyártástól. A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/01. Modell Van Motor Nettó Brutó Nettó Brutó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 039 000 Ft

Részletesebben

Fiat grande Punto Van árlista

Fiat grande Punto Van árlista Fiat grande Punto Van árlista Fiat grande Punto Van Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO

Részletesebben

Már 2 699 000 Ft-os kedvezményes ártól vagy akár 0% THM finanszírozással

Már 2 699 000 Ft-os kedvezményes ártól vagy akár 0% THM finanszírozással Érzi a város lendületét Már 2 699 000 Ftos kedvezményes ártól vagy akár 0% THM finanszírozással 2013 GYŐZTESE KISAUTÓK ÚJ NISSAN MICRA Az intelligens kulcs olyan rendszer, mely magától érzékeli a kulcsot

Részletesebben

A Suzuki Környezeti Koncepciója

A Suzuki Környezeti Koncepciója A Suzuki Környezeti Koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetünket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet végzünk

Részletesebben

Teljesítmény (kw/le) 5 sebességes manuális. 5 sebességes manuális. 5 sebességes manuális. 5 sebességes manuális. 5 sebességes manuális

Teljesítmény (kw/le) 5 sebességes manuális. 5 sebességes manuális. 5 sebességes manuális. 5 sebességes manuális. 5 sebességes manuális Ypsilon Modell Hengerűrtartalom (cm3) Teljesítmény (kw/le) Váltó Nettó ár (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Bruttó ár (Ft) 402.F17.1 1.2 8v 69LE Stop&Start Elefantino E6 2 783 386 3 599 900 402.M17.1 1.2 8v

Részletesebben