Hyundai Holding Hungary Kft. EU. LHD 1104 HUN. WD-KM Copyright 2011 Hyundai Motor Company. Minden jog fenntartva.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Hyundai Holding Hungary Kft. www.hyundai.hu EU. LHD 1104 HUN. WD-KM Copyright 2011 Hyundai Motor Company. Minden jog fenntartva."

Átírás

1 Ha a személyes mobilitásról van szó, az emberek többet várnak el praktikus közlekedési megoldásoknál. Az autókról korábban alkotott kép már a múlté. Az autó nem csak egy közlekedési eszköz, hanem egy életstílus kifejezôje is. Használója életének szerves része. Ezzel párhuzamosan az autóipar is hatalmas változáson ment át. A Hyundai Motor Company hihetetlen iramban növekedett, és mára a világ egyik vezetô autógyártójává vált. Kiváló minôségû termékek és élvonalbeli gyártási kapacitás jellemzi. A Hyundai fontos fordulóponthoz érkezett. Olyan minôségi szemléletet kell elsajátítania, amely révén elôremutató, nagy léptékû ötletekkel és releváns megoldásokkal szolgálhat ügyfeleinek. Ez lehetôséget teremt egy újabb elôrelépésre. Az új márkaszlogen hûen kifejezi azt, hogy a Hyundai készen áll a változtatásra. Az új szlogen mögötti filozófia egyértelmûvé teszi: új gondolkodásmódra, új gondolatokra van szükség, hogy megfelelôen reagáljunk a folyamatosan jelentkezô, újabb és újabb kihívásokra, de ezek a gondolatok új lehetôségeket is teremtenek a cég, a bolygó és az egész emberiség számára. Hyundai Holding Hungary Kft. EU. LHD 1104 HUN. WD-KM Copyright 2011 Hyundai Motor Company. Minden jog fenntartva.

2 VEZETÉSRE SZÜLETETT, NEM ARRA, HOGY KÖVESSEN VALAKIT! Elantra: új utat mutat! A tökéletesre csiszolt, legújabb generációs, kompakt Elantra minden olyan követelménynek megfelel, amelyet Ön napjaink legtöbbet emlegetett autómárkájától, a Hyundaitól elvárhat. Sôt, az Elantra még annál is többet tud. Merész, mégis elegáns formatervével az Elantra magabiztosan emelkedik ki napjaink egyforma autóinak szürke sorából. Szemet gyönyörködtetô formáját vadonatúj motorja és sebességváltója tartja belülrôl is formában. A hajtáslánc selymesen finom teljesítmény átvitele legalább annyira lenyûgözô, mint üzemanyag-fogyasztása. A precízen kidolgozott utastér, pedig további érvekkel szolgál amellett, hogy az új Elantra az Ön kívánságlistájának is az élére kerüljön! Az Elantra története 1. Generáció (1990~1995) 2. Generáció (1995~2000) 3. Generáció (2000~2006)

3 AHOGY EGY NAPFÉNYES REGGEL EGY ÚJ, SIKERES NAP KEZDETÉT JELENTHETI, ÚGY JELENT ÚJ KEZDETET ÉS ÚJ LEHETÔSÉGEKET A HYUNDAI ELANTRA MODELLJE IS!

4 AKÁRHONNAN IS NÉZZÜK, AZ ELANTRA FORMATERVE MAGÁÉRT BESZÉL! Bármerre jár, az Elantra áramvonalas, kifinomult sziluettje elismerô pillantásokat von magára. Egyszerûen látszik rajta, hogy született gyôztes. A hatszögletû hûtômaszk, a márka modelljeinek közös ismertetôjegye egyértelmûvé teszi, hogy milyen autóról is van szó, anélkül, hogy a márkajelzésre figyelnénk. Az Elantra igazi szépsége a sok apró részletben, a kiváló minôségû anyagokban és az átgondolt, tökéletesre csiszolt ötletekben rejlik.

5 TELE ÁTGONDOLT ÖTLETTEL, SOK APRÓ RÉSZLETTEL, MELYEK TÖKÉLETES EGÉSSZÉ ÁLLNAK ÖSSZE

6 MAGABIZTOS ÉS HARCOS. OTTHON ÉRZI MAGÁT A VÁROSBAN. Íme, a tökéletes megoldás a városi közlekedés mindennapos harcaira. A meglepôen tágas, különösen biztonságos Elantra könnyedén, élvezetesen vezethetô. Manôverezô képessége és kompakt mérete a legszûkebb helyeken is gyerekjátékká teszi a parkolást. Az utastér gazdag alapfelszereltsége is lenyûgözô. Az Elantra elviselhetôvé teszi az ingázást, elsimítja a feszültséget, és élménnyé varázsolja a mindennapi autóvezetést. Ha pedig elérkezik a hétvége és vele együtt az otthon körüli tennivalók, tágas csomagtartója bármilyen szállítási feladatra készen áll. Az Elantra szeret dolgozni, és szereti, ha dolgoztatják.

7 ÖNÉ AZ IRÁNYÍTÁS, ÉS ÖNÉ AZ ÉLMÉNY! Érintse meg a bôrkormányt, nézzen végig a mûszereken, és élje át a tökéletes magabiztosság és elégedettség érzését! Aki az Elantra mellett dönt, biztos lehet benne, hogy kompromisszumokat nem ismerô mérnöki mestermunkát és egy nap mint nap átélhetô, különleges élményt kap a pénzéért.

8 NÉHA MEG KELL ÁLLNI, ÉS GYÖNYÖRKÖDNI KELL A LÁTVÁNYBAN!

9 AZ ÖN ÉRZÉSEI, ÖSZTÖNEI ÉS AZ ELANTRA EGY PÁRATLAN PÁROST ALKOTHATNAK! Amint kezét a kormányra helyezi, rögtön érezni fogja, hogy az Elantra különleges: mintha testének szerves részévé válna. Ember és gép között teljesen ösztönösen, szinte magától zajlik a kommunikáció. Az Elantra szinte lesi vezetôje minden parancsát. Nincs szükség használati utasításra. Minden kapcsoló, minden kezelôszerv pontosan ott található, ahol logikusan keresné. Sohasem kell találgatnia, tapogatóznia. Könnyû kezelhetôség, letisztult mûszerek, logikus felépítés és egy utánozhatatlan érzés ez az Elantra! Vezessen szabadon, és élvezze, ahogy az autója úgy viselkedik, ahogy Ön akarja! A A. Supervision mûszeregység A Supervision mûszeregység különlegessé varázsolja az Elantra utasterét. A technológiai megoldás ragyogó, mégis kíméli a szemet, ezzel még élvezetesebbé téve az Elantra vezetését. (Rendelhetô opció, kizárólag automata váltós kivitel esetén) B B. Sebességtartó automatika Elôfordul, hogy szívesen lemondana a vezetés örömérôl, és a hosszú utak során inkább pihentetné a lábát? Ilyenkor különösen jól jön a könnyen, egyszerûen kezelhetô sebességtartó automatika. (Comfort felszereltségi szinttôl) C C. Alul rögzített gázpedál Az alul rögzített pedállal bizonyítottan jobban, érzékletesebben adagolható a gáz. Ha egy kis sportosságra vágyna, válassza a külön megrendelhetô, alumínium pedálszettet (gázés fékpedál, valamint lábtámasz).

10 TERET ADUNK A FILOZÓFIÁNKNAK: TERET ENGEDÜNK A FEJ- ÉS LÁBTÉRNEK! A Hyundai alapfilozófiája röviden a következô: indulj ki kevesebbôl, és adj többet! Ez a gondolkodásmód látványosan érvényesül az új Elantra utasterében is. Külsô méretei alapján az Elantra alsó-középkategóriás modell, ám a beltér méretei másról tanúskodnak. Az öt generáción át érlelt Elantra magasabb színvonalat nyújt, több fej- és lábteret kínál legfôbb versenytársainál. Az utastér tónusait, anyagait és formavilágát úgy válogatták, kombinálták, hogy egymással harmonizálva elegáns, kifinomult környezetet teremtsenek. A A. Nyomógombos motorindítás Soha többé nem kell zsebében vagy táskájában az indítókulcs után kutatnia. Ha Önnél van a kulcs, a motor egy gombnyomásra beindítható. (Rendelhetô opció, kizárólag automata váltós kivitel esetén) B B. Pohártartók Praktikus eszköz, ha a hosszú utazások alkalmával nem szeretne lemondani kedvenc frissítôjérôl. A pohártartót a leggyakoribb palackokra és dobozokra méretezték. C C. AUX, USB és ipod csatlakozók Ne hagyja otthon kedvenc dalait: a zene világa csupán karnyújtásnyira van Öntôl. Az Elantra audiorendszeréhez csatlakoztathatja USB pendrive-ját, ipod-ját vagy hordozható zenelejátszóját, és nem kell mást tennie, mint élveznie a ritmust. Motorosan állítható vezetôülés A tíz irányban állítható, szabályozható deréktámasszal felszerelt, motoros ülés segít kialakítani az optimális vezetési testhelyzetet. (Style felszereltségi szintnél a felszereltség része.)

11 A MÁSODIK ÜLÉSSOR ELSÔ A KATEGÓRIÁBAN! Az Elantra elsôosztályú kényelmet kínál hátsó utasai számára is. A tágasabb fej-, lábés válltér mellett az üléseket úgy alakították ki, hogy a határozott megtámasztás és a bôséges kipárnázás közti optimumot nyújtva pihentessék a test nyomáspontjait. A még nagyobb kényelem érdekében opcióként hátsó ülésfûtés is rendelhetô. (A Style kivitel esetén a hátsó ülésfûtés az alapfelszereltség része.) Ha pedig variálhatóságra vágyna, válassza a 60:40 arányban osztott, elôrehajtható üléseket, amely különösen hasznos hosszú tárgyak, például sílécek szállításakor. A A. Kétzónás automata klímaberendezés Állítsa be a kívánt hômérsékletet külön a vezetô és az elsô utas számára, és a többit bízza a klímaberendezésre! Az ionizáló rendszer megtisztítja a levegôt, és semlegesíti a káros, kellemetlen szagokat. (Comfort és Style kivitel esetén.) B B. Manuális légkondicionáló A kényelmes, kéttárcsás kezelôfelületen keresztül könnyen és gyorsan szabályozhatja az utastér hômérsékletét. (Life kivitel esetén.) C C. Fûthetô hátsó ülések Hideg, téli napokon hálásak lesznek utasai, ha hátsó ülésfûtéssel kényezteti Ôket. Légminôség-szabályozás az utastérben A fûtô- és szellôzôrendszert úgy alakították ki, hogy minél egyenletesebben oszlassa el a meleg (vagy szükség szerint a hideg) levegôt az utastér minden zugában. A kezelôfelület felhasználóbarát kialakításának köszönhetôen a rendszer egyértelmûen, pontosan vezérelhetô. A formatervezôk keze munkáját dícséri, hogy a külsô, sportos forma megtartása mellett tudtak maximális belsô teret kialakítani. Az Elantra belsô tere nem csak a vezetônek, hanem a hátsó ülésen utazóknak is maximálisan tágas láb-, fejés vállteret kínál amellett, hogy csomagterének ûrtartalma 485 liter.

12 JÓLESIK, HA IDÔNKÉNT ELENGEDHETI MAGÁT AZ EMBER. AZ ELANTRÁVAL EZT IS EGY KICSIT KÖNNYEBB MEGTENNI.

13 A B C AZ ÜZEMANYAG-TAKARÉKOSSÁG MÛVÉSZETE Komoly mérnöki fejlesztômunka nyomán született meg az Elantra vadonatúj motorja és sebességváltója. Az erôforrás ugyanolyan kifinomult, mint az autó látványos formaterve. Erôforrása könnyû alumíniumból készült, és olyan modern technológiát tartalmaz, mint a folyamatosan változó szelepvezérlés (CVVT), amely révén képes a lehetô legkisebb üzemanyag-fogyasztást és károsanyag-kibocsátást biztosítani, kiváló gyorsulás, fürgeség és nagy teljesítmény mellett. Az Elantra motorja az utolsó csepp energiát is kisajtolja az üzemanyagból. Mindez kategóriaelsô üzemanyag-fogyasztást és kedvezôbb üzemeltetési költségeket jelent meg egy újabb érvet a Hyundai újdonsága mellett! Gamma 1.6 MPI A Hyundai deklaráltan világelsôségre törekszik az üzemanyag-fogyasztás visszaszorítása terén, amelyre kiváló bizonyítékul szolgál ez a motor is. Az 1,6 literes Gamma benzinmotor kétoldali, folyamatosan változó szelepvezérlésével (Dual CVVT) nagyobb teljesítményre (132 LE) és kisebb károsanyag-kibocsátásra képes, osztályelsô üzemanyag-fogyasztás mellett. A motor legnagyobb forgatónyomatéka 158 Nm (4850/perc fordulatszámon). Torque (kg.m) Gamma 1.6 MPI Torque 16 Power ,500 2,500 3,500 4,500 5,500 6,500 Engine speed (rpm) Power (ps) Torque (kg.m) Nu 1.8 MPI Torque Power ,500 2,500 3,500 4,500 5,500 6,500 Engine speed (rpm) Power (ps) A. Öko-driving rendszer Az öko-driving rendszer segít az üzemanyagtakarékos vezetésben, pirosan villog, ha átlagon felüli a fogyasztás, és zölddel jelzi, ha vezetési stílusával üzemanyagot spórolt. B. Hatfokozatú automata sebességváltó A hat jobb, mint az öt: a plusz fokozat segít alacsonyan tartani a fogyasztást. Az Elantra hatfokozatú automata sebességváltóját akárcsak a Hyundai motorokat kifejezetten a kompakt modellhez fejlesztették ki, mégpedig teljes egészében házon belül. Ez is jól bizonyítja a Hyundai magas szintû technológiai felkészültségét, elkötelezettségét. C. Hatfokozatú manuális sebességváltó Azoknak, akik szeretik irányításuk alatt tartani a dolgokat, hatfokozatú, kézi vezérlésû sebességváltót is kínál az Elantra. A gazdaságos, csendes és finoman kapcsolható váltómûvet tartós, megbízható mûködésre tervezték.

14 NEM EGYSZERÛEN BIZTONSÁGOS: A LEHETÔ LEGBIZTONSÁGOSABB! A Hyundai célja, hogy a létezô legbiztonságosabb autókat kínálja ügyfeleinek. Ennek a filozófiának köszönhetô az a kompromisszumokat nem ismerô gyártási és fejlesztési stratégia, amelynek elsô lépéseként ultranagy szakítószilárdságú acél alkalmazásával szavatolja a karosszéria kellô szilárdságát és merevségét. Ahhoz hogy megfelelhessen saját, rendkívül szigorú elvárásainak, a Hyundai több mint ötvenféle különbözô típusú, saját autóipari acél elôállításába kezdett. Ez garantálja, hogy minden Hyundai modell a lehetô legmerevebb karosszériával rendelkezzen, ugyanakkor elég könnyû legyen ahhoz, hogy ne változzon hátrányosan az üzemanyag-fogyasztás. Ennek a megközelítésnek az eredményei azok a kategóriaelsô biztonsági paraméterek, amelyeknek köszönhetôen Ön is teljes nyugalomban utazhat vadonatúj Hyundai gépkocsijában. Ultranagy szakítószilárdságú acél Az ultranagy szakítószilárdságú acél nem hétköznapi, átlagos anyag: olyan, nagy szilárdságú, különleges ötvözetrôl van szó, amellyel fokozott erôsségû merevítés érhetô el, ha a karosszéria biztonsági szempontból kritikus pontjain alkalmazzák. Ezzel az acéllal kiemelkedô ütközésvédelmet lehet elérni. A. Többszörös légzsákvédelem Az Elantra utasterében hat légzsák található: kettô elôl, a vezetô- és utasoldalon, további kettô oldallégzsák az elsô ülésekbe beépítve, valamint kétoldali függönylégzsákok, amelyek fokozott védelmet nyújtanak oldalirányú ütközés esetén. A B. Tolatóradar Hátramenetben a hátsó lökhárítóba beépített érzékelôk felismerik az autó útjába kerülô akadályokat, és hangjelzéssel figyelmeztetik a vezetôt. (Comfort és Style kivitel.) C. Menetstabilizáló elektronika Az ESP folyamatosan ellenôrzi a jármû iránystabilitását és a kerekek tapadását. Amennyiben azt érzékeli, hogy a jármû csúszni kezd, és a vezetô várhatóan el fogja veszíteni uralmát az autó felett, az ESP a fékeket kerekenként, automatikusan mûköd-tetve avatkozik közbe, és megelôzi az iránystabilitás elvesztését. A VSM jármûstabilizáló rendszer az ESP része. A VSM akkor stabilizálja a jármûvet, ha a vezetô olyan úton fékez hirtelen vagy gyorsít intenzíven, amelyen az aszimmetrikus (száraz/ nedves) felület miatt a négy kerék tapadása hirtelen eltérô mértékûvé válhat. B C

15 STÍLUSOS BELÉPÔ Érkezzen mindenhova stílusosan! Az autója sok mindent elárul Önrôl, értékeirôl, gondolkodásmódjáról. Válassza a klasszikusan visszafogott, csendes magabiztosságot! Az elsô pillantban az Elantra beszél Ön helyett.

16 MÉG TÖBB ELANTRA Az új Elantra háromféle felszereltségi szintben rendelhetô. Már az alap LIFE kivitel is bôséges szériafelszereltséggel hódít, de a STYLE csúcsmodell még magasabb szintre emeli a vezetés élményét a hozzá rendelhetô gyári vagy kereskedô által beszerelhetô opciók gazdag választékával. Hyundai értékesítôje készséggel ismerteti Önnel a lehetôségeket. Elantra Life Multifókuszos fényszóró A messze hátrahúzott fényszórók sportos, elegáns megjelenést kölcsönöznek az Elantrának. Ködfényszórók A részletekbe menô figyelem kiváló példája az elegánsan besüllyesztett, elsô ködlámpa, amely mély elhelyezkedésével optimális megvilágítást biztosít ködös idôben. Sötétedésérzékelôs világításszabályozás Alkonyatkor és pirkadatkor a fényérzékelô automatikusan fel- illetve lekapcsolja a világítást. Ha leparkol és bezárja az ajtókat, a lámpa 30 másodperc múlva magától elalszik. (Rendelhetô opció, kizárólag automata váltós kivitel esetén.) Napellenzô A megvilágított piperetükörrel felszerelt napellenzô apró, de fontos kényelmi részlet. Elantra Comfort Elantra STYLE Hátsó zárófények A tetszetôs hátsó lámpatestek nem csak látványosak, de maximális láthatóságot is szavatolnak, ezzel fokozva a menetbiztonságot. Külsô tükörházba beépített LED-irányjelzôk Az áramvonalas külsô visszapillantó tükrök kézzel behajthatók, borításukban LED-es irányjelzô kapott helyet. (Comfort és Style kivitel esetén.) Eltolható középsô kartámasz elöl Az elsô ülések közti kartámasz teteje elôre-hátra tologatható, így a vezetô könnyedén beállíthatja a számára optimális helyzetet. (Comfort és Style kivitel.) Motoros ablakemelôk Kényelmes, automatikus felhúzás funkcióval és gyerekzárral. Audiorendszer ipod, USB és AUX aljzataival az Elantra audiorendszeréhez a legnépszerûbb hordozható zenei lejátszók, valamint mobiltelefonok könnyedén csatlakoztathatók. Becsípôdésgátlóval felszerelt motoros ablak A motoros mozgatású oldalablakok becsípôdésgátló funkciója megállítja az ablaküveg mozgását, és visszaereszti azt, amint akadályt észlel. (Comfort és Style kivitel esetén.) Biztonsági napfénytetô A motoros mozgatású napfénytetôt kinyitva zavartalanul élvezheti a napsütést és a friss levegôt. A tetô biztonsági érzékelôi megakadályozzák az ujjak becsípôdését. (Opciós tétel.) Napszemüvegtartó A tetôkárpitba beépített, praktikus napszemüvegtartó ideális a napszemüvegek biztonságos, karcmentes tárolására. Kesztyûtartó A mûszerfalba beépített, tágas kesztyûtartó fedele lefelé nyílik. Magasra szerelt harmadik féklámpa A késlekedés nélkül felvillanó féklámpa biztonságosabb és hosszabb élettartamú. Hátsó középsô kartámasz A lehajtható hátsó kartámasz még nagyobb kényelmet nyújt a hátul utazóknak.

17 KÜLSÔ FÉNYEZÉS Ceramic White RBC Sleek Silver N3S Hyper Silver N5S Clean Blue N2U Mushroom P3W Bronze P7N MODERN, VIDÁM ÉS SOKSZÍNÛ! Tekintse meg az Elantra új, izgalmas színválasztékát! Az elegáns, kifinomult árnyalatokat gondos kutatások és tesztek nyomán a vásárlóközönség lehetô legszélesebb körének ízléséhez igazodva választották ki, így akármelyik mellett is dönt, biztos lehet abban, hogy modern és divatos színû autója lesz. Copper Penny R5N Tomato Red S2R Santorini Blue S7U Phantom Black NKA BELSÔ KÁRPITOZÁS KERÉKTÁRCSÁK SZÖVET: LIFE, COMFORT BÔR: STYLE OPCIÓ Az új Elantra jellegzetes, látványos keréktárcsákkal rendelhetô. Válassza az alapfelszereltség részeként kínált, 15 hüvelyk átmérôjû dísztárcsát, vagy a kétféle alumínium ötvözetû könnyûfém felni valamelyikét (köztük a sportosan elegáns, 17 hüvelyk átmérôjû, perem nélküli kereket)! fekete szürke bézs BÔR ÉS SZÖVET: STYLE fekete szürke bézs fekete szürke bézs 215/45 R17 STYLE felszereltség esetén könnyûfém felni 205/55 R16 COMFORT felszereltség esetén könnyûfém felni 195/65 R15 LIFE felszereltség esetén dísztárcsa

18 MÛSZAKI ADATOK Motor Típus 1.6 D CVVT Lökettérfogat (cm 3 ) 1591 Furat Löket (mm) 77,0 x 85,44 Sûrítési viszony 10,5 Max. teljesítmény (LE/fordulat/perc) 132 / 6300 Max. forgatónyomaték (Nm/fordulat/perc) 161 / 4850 Motorolaj mennyiség olajszûrôvel együtt (l) 3,0 A színek és felszereltségi szintek pontos részleteirôl érdeklôdjön Hyundai márkakereskedôjétôl! Kerékfelfüggesztés Elöl McPherson típusú Hátul Csatolt hosszlengôkarok, torziós tengellyel Lengéscsillapítók Hidraulikus, kétcsöves lengéscsillapítók, gáztöltéssel Fékberendezés Általános leírás Átlósan osztott, kétkörös fékberendezés szervorásegítéssel, fékerôelosztó-szeleppel. ABS/ESC esetén elektronikus fékerôelosztó (EBD) Elsô fék Belsô hûtésû tárcsa Ø280 x 23t(mm) Hátsó fék Alap: dobfék, Ø203.2(mm) Opció: tömör tárcsa, Ø262 x 10t(mm) Fékszervodob Átmérô: 10 hüvelyk. Rásegítés mértéke: 8:1 Kormányzás Típus Fogasléces, elektromos szervokormány Áttétel 14,2 Kormánykerék-fordulatok száma (ütközéstôl-ütközésig) 2,88 Üzemanyag-fogyasztás (liter/100 km) Városban: M/T 8,5 A/T 9,4 Városon kívül: M/T 5,2 A/T 5,6 Kombinált: M/T 6,4 A/T 7,0 CO 2 kibocsátás (g/km) Kombinált: M/T 148 A/T 162 Üzemanyagtartály ûrtartalma 48,5 liter Csomagtartó ûrtartalma (vda szerint) 485 liter A katalógusban bemutatott vagy ismertetett felszereltségek egy része nem biztos, hogy az alapfelszereltség részét képezi, illetve csak felár ellenében elérhetô. A Hyundai Holding Hungary Kft. fenntartja magának a jogot a mûszaki adatok és felszereltségek elôzetes tájékoztatás nélküli módosítására. A katalógusban bemutatott színminták a nyomdai eljárás technikai korlátai miatt kis mértékben eltérhetnek a valós színektôl. A színek és felszereltségi szintek pontos részleteirôl érdeklôdjön Hyundai márkakereskedôjétôl! ÚJ GENERÁCIÓ, ÚJ ELVÁRÁSOK. MÉRETEK *Nyomtáv (mértékegység: mm) Az elegáns és kifinomult Elantra egy új generáció intelligens választása. Az új Elantra mellett szóló, egyik legnyomósabb érv az autó kedvezô fogyasztásából eredô, gazdaságos üzemeltetése. De ez csak egy észérv! Foglaljon le egy tesztvezetést az Önhöz legközelebb esô Hyundai kereskedônél, és tapasztalja meg személyesen, amit az Elantra a szívének és a lelkének ad! 1551* *

www.kia.com KIA Motors Hungary Kft Infovonal: 06-40-542-542 Internet: www.kia.com

www.kia.com KIA Motors Hungary Kft Infovonal: 06-40-542-542 Internet: www.kia.com 7 év / 150 000 kilométeres újautó-garancia. A részletekről és a garancia feltételeiről érdeklődjön a Kia márkakereskedésekben vagy a www.kia.com oldalon. Érvényes az EU tagállamaiban (beleértve Norvégiát,

Részletesebben

www.kia.com KIA Motors Hungary Kft Infovonal: 06-40-542-542 Internet: www.kia.com

www.kia.com KIA Motors Hungary Kft Infovonal: 06-40-542-542 Internet: www.kia.com * Kia hétéves / 150 000 kilométeres újautógarancia. Érvényes az EU tagállamokban (beleértve Norvégiát, Svájcot, Izlandot és Gibraltárt). Helyi feltételek szerint érvényes www.kia.com KIA Motors Hungary

Részletesebben

AZ ÚJ HYUNDAI KM KORLÁTOZÁS NÉLKÜLI GARANCIA ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT DÍJMENTES ÁLLAPOTFELMÉRÉS

AZ ÚJ HYUNDAI KM KORLÁTOZÁS NÉLKÜLI GARANCIA ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT DÍJMENTES ÁLLAPOTFELMÉRÉS AZ ÚJ HYUNDAI KM KORLÁTOZÁS NÉLKÜLI GARANCIA ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT DÍJMENTES ÁLLAPOTFELMÉRÉS Egy autó. Számtalan lehetőség. Hatással lesz Önre! Az új generációs Hyundai i20 megérkezett. Egy autó, amely

Részletesebben

Új Prius Termékismertető

Új Prius Termékismertető Új Prius Termékismertető Íme, a világ első számú hibrid autója! Nézze meg közelebbről az új Priust, és fedezze fel számos ötletes formai megoldását! Ismerje meg az áttörést jelentő technológiát, amely

Részletesebben

AZ Ú LS 600h. A művészi kifinomultság csúcsa

AZ Ú LS 600h. A művészi kifinomultság csúcsa AZ Ú LS 600h A művészi kifinomultság csúcsa AZ Ú LS 600h Új LS 600h zászlóshajónk rendkívül vonzó megjelenése érzékletesen tükrözi a Lexus folyamatos fejlődését. Az autót minden eddiginél intelligensebb

Részletesebben

Több hely. Több lehetőség. Több Civic.

Több hely. Több lehetőség. Több Civic. Az új Civic Tourer Több hely. Több lehetőség. Több Civic. A Honda Civic fejlesztését mindig is az innováció határozta meg, mérnökeink a múlt tapasztalataira építkezve alkottak egyre hatékonyabb járműveket.

Részletesebben

AZ Ú IS FEDEZZE FEL AZ

AZ Ú IS FEDEZZE FEL AZ AZ Ú IS AZ Ú IS TARTALOM AZ Ú IS Bevezetés 04-07 Menetdinamika 08-09 L-Finesse 1 0-1 1 Luxuskivitelű Utastér 1 2-1 5 Modern megoldások 1 6-1 7 Full Hybrid 1 8-2 1 V6 kifinomultság 22-23 F SPORT 24-25

Részletesebben

Az élet annyit ér, amennyit megélünk belőle. Köszöntjük a Kia világában

Az élet annyit ér, amennyit megélünk belőle. Köszöntjük a Kia világában 2 Az élet csodálatos. Ragyogóan színes, kiszámíthatatlan, minden ízében izgalmas. Történjen bármi, a Kiára mindig számíthat. Az élet annyit ér, amennyit megélünk belőle. Köszöntjük a Kia világában A Kia

Részletesebben

Az új S-osztály Coupé.

Az új S-osztály Coupé. Pappas Auto Klasszisokkal vezet/www.pappas.hu A Pappas Auto Magazinja Kilencedik évfolyam 2/2014. október Gran Performer. Az új S-osztály Coupé. Vadonatúj 2015-ös Jeep Renegade Ingyenes téli átvizsgálás

Részletesebben

VÁLTSA VALÓRA ÁLMAIT!

VÁLTSA VALÓRA ÁLMAIT! ÉLETRE VALÓ! A Suzuki környezeti koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetüket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet

Részletesebben

X50 VEGYEN MÉLY LEVEGŐT. Tartsa bent, és érezze a pillanat erejét. A QX50 az Ön személyiségének kiterjesztése, az érzékeket kényeztető stílus és kényelem tökéletes kombinációja. Luxus crossover, amely

Részletesebben

fényszórórendszerrel (Afs AdAptive front-lighting system)

fényszórórendszerrel (Afs AdAptive front-lighting system) X70 A sportosság, a praktikum és egy modern művészeti alkotás jellemzőit ötvöző QX70 nem tartozik semelyik hagyományos járműkategóriába. Nagy teljesítményű és páratlan vezetési élményt nyújtó luxus crossover,

Részletesebben

MOTORKERÉKPÁROK 125 cm 3 -ig ROBOGÓK

MOTORKERÉKPÁROK 125 cm 3 -ig ROBOGÓK MOTORKERÉKPÁROK 125 cm 3 -ig ROBOGÓK A Magyarországra érkező járművek műszaki jellemzői eltérhetnek a tájékoztató anyagban szereplő modellek paramétereitől. A gyártó fenntartja a jogot, hogy a motorkerékpárok

Részletesebben

Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez

Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez ÚJ PEUGEOT boxer Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez Az új Peugeot Boxer-kínálat jóval több, mint egy egyszerű haszongépjárműcsalád. Az intenzív igénybevétel megkívánta kiemelkedő megbízhatóság

Részletesebben

Volvo Trucks. Driving Progress. volvo fh sorozat. volvo fh és volvo fh16 termékkatalógus

Volvo Trucks. Driving Progress. volvo fh sorozat. volvo fh és volvo fh16 termékkatalógus Volvo Trucks. Driving Progress volvo fh sorozat volvo fh és volvo fh16 termékkatalógus A jövő teherautója most még futurisztikusabb. Azt mondják, a nyerő koncepción ne változtass. Mi mégis pontosan ezt

Részletesebben

Az illusztrációkon olyan kiegészítő felszereltségek és tartozékok is láthatóak, amelyek nem képezik az alapfelszereltség részét.

Az illusztrációkon olyan kiegészítő felszereltségek és tartozékok is láthatóak, amelyek nem képezik az alapfelszereltség részét. M-osztály. Von zerő. Az állandó magabiztosság azt jelenti, hogy a jelen kihívásainak éppúgy meg kell felelni, mint a jövőben várhatóknak. Az új M-osztállyal az SUV-k történetének új fejezetét írjuk. Egy

Részletesebben

140-255. Erő, teljesítmény és hatékonyság díjnyertes gépek a Massey Fergusontól

140-255. Erő, teljesítmény és hatékonyság díjnyertes gépek a Massey Fergusontól LE 7600 140-255 Erő, teljesítmény és hatékonyság díjnyertes gépek a Massey Fergusontól JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ POZÍCIÓ MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG ELKÖTELEZETTSÉG Okkal díjnyertes Az MF

Részletesebben

Az új Vito Tourer. Akarja, tudja, teszi.

Az új Vito Tourer. Akarja, tudja, teszi. Az új Vito Tourer. Az új Vito Tourer. Akarja, tudja, teszi. Ön mindig tettrekész. Célratörően végzi munkáját. Szereti az új kihívásokat. Akkor megérdemel egy olyan gépkocsit, amelyet Önnek terveztek: az

Részletesebben

Feel the difference. All-model accessory catalogue. Tartozék katalógus

Feel the difference. All-model accessory catalogue. Tartozék katalógus 07.2010 HUNHU A kiadványban szereplő információk a nyomdába kerülés időpontjában érvényesek. Azonban a Ford politikájának része a folyamatos termékfejlesztés. Fenntartjuk a kiadványban bemutatott és leírt

Részletesebben

Miért. jók a hibridek?

Miért. jók a hibridek? A Honda a vállalat alapítása óta a környezetvédelem elkötelezett híve. Az 1990-es években a cég átalakította szervezeti felépítését és kiadta a vállalat környezetvédelmi állásfoglalását, melyben szigorú

Részletesebben

RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE

RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE ÚJ RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE INNOVÁCIÓ MINDEN NAP 1. 2. 3. 4. 5. DINAMIKUS, ROBUSZTUS, TELJESEN ÚJRAGONDOLT VONALAK, PÁRATLAN FELSZERELTSÉG ÉS MOTORVÁLASZTÉK: EZEK AZ ÚJ TRAFIC JELLEMZŐI. MÉG HATÉKONYABB

Részletesebben

John Deere fűnyírótraktorok a házi kertekbe és nagyobb területekre.

John Deere fűnyírótraktorok a házi kertekbe és nagyobb területekre. John Deere fűnyírótraktorok a házi kertekbe és nagyobb területekre. Felszántottunk már több millió hektárt. 1837-ben, John Deere, egy fiatal amerikai patkolókovács forradalmasította a gazdálkodás módját

Részletesebben

Az Év Autója 2014-ben ÚJ PEUGEOT 308 / 308 SW

Az Év Autója 2014-ben ÚJ PEUGEOT 308 / 308 SW Az Év Autója 2014-ben ÚJ PEUGEOT 308 / 308 SW Letisztult formaterv Az új Peugeot 308 fő jellemzői: intuíció, korszerűség, letisztult dizájn és elegancia. Az új Peugeot 308 kompakt méretekkel (4,25 m) és

Részletesebben

panda van. EGYSZERŰEN STÍLUSOSABB ÉS INNOVATÍVABB.

panda van. EGYSZERŰEN STÍLUSOSABB ÉS INNOVATÍVABB. panda van EGYSZERŰEN STÍLUSOSABB ÉS INNOVATÍVABB. Az Új Panda Vant vezetve gyorsan rá fog jönni, hogy egyáltalán nem kell lejjebb adnia megszokott kényelmébôl. Belsô tere olyan exkluzív kiegészítôket tartalmaz,

Részletesebben

AZ Ú NX 300h ISMER E MEG AZ Ú NX 300h MODELLT!

AZ Ú NX 300h ISMER E MEG AZ Ú NX 300h MODELLT! BEVEZETÉS AZ Ú NX 300h TERVEZÉSE SORÁN AZ VOLT A CÉLUNK, HOGY EGY FELTŰNŐ ÉS ELLEGZETES CROSSOVERT ALKOSSUNK, MELY MINDENKIT AZONNAL VEZETÉSRE CSÁBÍT. Takeaki Kato, a NX 300h főmérnöke A MOZGÁS LENYŰGÖZŐ

Részletesebben

KIA Motors Hungary Kft Infovonal: 06-40-542-542 Internet: www.kia.com 그리드 규정 그리드 규정

KIA Motors Hungary Kft Infovonal: 06-40-542-542 Internet: www.kia.com 그리드 규정 그리드 규정 * Kia hétéves / 150 000 kilométeres újautó-garancia. Érvényes az EU tagállamokban (beleértve Norvégiát, Svájcot, Izlandot és Gibraltárt). Helyi feltételek szerint érvényes. KIA Motors Hungary Kft Infovonal:

Részletesebben

JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ SZEREP MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG ELKÖTELEZETTSÉG

JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ SZEREP MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG ELKÖTELEZETTSÉG 270-370 LE 8600 Erőteljes jövő a gazdálkodásban 5 modell 270-től 370 LE-ig JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ SZEREP MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG ELKÖTELEZETTSÉG Pontosan olyan, amilyennek egy traktornak

Részletesebben

Letisztult formaterv. * ez a motorizáció 2014 folyamán lesz elérhető

Letisztult formaterv. * ez a motorizáció 2014 folyamán lesz elérhető ÚJ PEUGEOT 308 Letisztult formaterv Az új Peugeot 308 fő jellemzői: intuíció, korszerűség, letisztult dizájn és elegancia. Az új Peugeot 308 kompakt méretekkel (4,25 m) és csökkentett súllyal (-140 kg)

Részletesebben

MF5400 JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ SZEREP MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG ELKÖTELEZETTSÉG

MF5400 JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ SZEREP MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG ELKÖTELEZETTSÉG LE MF5400 125-145 Nagyobb teljesítmény, több lehetőség, nagyobb termelékenység Új kínálati paletta a közepes teljesítménykategóriában 5 modell: 125 145 LE JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ SZEREP MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG

Részletesebben

WEB EDITION K EZELÉSI ÚTMUTATÓ

WEB EDITION K EZELÉSI ÚTMUTATÓ WEB EDITION K EZELÉSI ÚTMUTATÓ KEDVES VOLVO TULAJDONOS KΚSZΚNJÜK, HOGY A VOLVÓT VÁLASZTOTTA Reméljük, hosszú évekig élvezni fogja Volvo járművét Az autó úgy van kialakítva, hogy biztonságot és kényelmet

Részletesebben