SzámlaBarát Hírlevél

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "SzámlaBarát Hírlevél"

Átírás

1 S Z Á M L A B A R Á T K F T. SzámlaBarát Hírlevél 2014 július 04. IV. évfolyam 1. szám Tisztelt Partnereink! A SzámlaBarát kft. ezúton jelentkezik hatodik hírlevelével, mely két fő téma köré csoportosul, az adózással és NAV al összefüggő témák, valamint néhány pénzügyi lehetőségre szeretnénk felhívni partnereink figyelmét. A tartalomból: - Akár 51% is lehet az adóteher a cégvezetőknek - A NAV ráteheti a kezét a bankbetéteinkre - A számla és nyugta azonosítás szabályainak változása - Védekezés a gyenge forint ellen - Stabilitási Megtakarítási Számla előnyei - Ipar kamarai lenyúlás Akár 51% is lehet az adóteher a cégvezetőknek Az új Polgári Törvénykönyv miatt a jövőben, a cég által okozott kárért a vezetők saját vagyonukkal is felelnek. Erre jelenthet megoldást a felelősség biztosítás, azonban durva meglepetés várhat a cégvezetőkre, mert ennek a biztosításnak a megkötése 51% adóterhet is jelenthet. A március 15-én életbe lépett új Polgári Törvénykönyv jelentősen átalakítja a gazdasági társaságok felelőségét. Az új szabály szerint a vezető tisztségviselők (akkor is, ha munkaviszonyban látják el) a jövőben a társasággal egyetemlegesen felelnek majd a tisztségükkel összefüggésben külső feleknek okozott károkért, a kárt szenvedett harmadik személyekkel szemben. A gyakorlatban ez azt eredményezi, hogy ha egy bekövetkezett kár kérdésében a bíróság kimondja a cég felelősségét a károkozásban, az egyetemlegesség, a társaság és a vezető tisztségviselő helytállási kötelezettségét egynek tekinti. Ilyen helyzetekben az új Ptk. alapján a károsultak most már nem csupán a társaság, hanem az ügyvezetést ellátó magánszemélyek ellen - természetesen a megfelelő jogorvoslati eljárásokon keresztül - közvetlenül is érvényesíthetik az akár milliárdos összegekre rúgó kártérítési igényüket. A vezető tisztség elvállalása kapcsán várhatóan az eddigieknél sokkal kritikusabb kérdéssé válik, hogy a társaság biztosítja-e az ügyvezetés jogi- és pénzügyi védelmét a harmadik felek igénye ellen, például felelősségbiztosítással, ami viszont új adókérdéseket vet fel.

2 2. Oldal SzámlaBarát Hírlevél Az ilyen felelősségbiztosítások természetesen megköthetőek a magánszemély vezető tisztségviselő által, de talán tipikusabbnak tekinthető az, amikor a gazdasági társaság köt felelősségbiztosítási szerződést a vezető tisztségviselője javára. Természetesen olyan komplex biztosítási termékek is léteznek, amelyekben a biztosítói kárviselés kiterjed mind a társaság, mind a vezető tisztségviselő felelősségére. Mivel főszabályként csak akkor nem adóköteles a társaság által fizetett biztosítási díj, ha kizárólag a díjat fizető gazdasági társaság kártérítési felelősségi körébe tartozó kockázat elhárítására kötött biztosításról van szó, így a vezetők javára kötött felelősségbiztosítások díjának esetében komoly adókötelezettség merülhet fel. Az szja-törvény értelmében a magánszemély minden jövedelme adóköteles, s jövedelem képződhet a magánszemély által bármely jogcímen és bármely formában, pénzben, készpénz-helyettesítő eszközben és/vagy nem pénzben mástól megszerzett vagyoni érték esetében is. Az adókötelezettség pedig az esettől függően többféle lehet. A cég által a vezetője javára fizetett felelősségbiztosítási díj adózhat kvázi munkabérként vagy úgynevezett kifizetői adóteher melletti juttatásként is. Akármelyik esetről is beszéljünk, jelentős - 51 százalékot - elérő vagy azt is jóval meghaladó adóterhelésről lehet szó. Ugyanakkor a társasági adótörvény vonatkozó szabályai szerint, ezen vezető tisztségviselő javára kötött biztosítások díjai a vállalkozási tevékenység érdekében felmerült, elismert költségnek minősülnek. A NAV ráteheti a kezét a bankbetéteinkre Százötven pénzintézet csatlakozott a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) elektronikus kommunikációs rendszeréhez, amit az adóhatóság a köztartozást felhalmozó magánszemélyek bankbetéteinek, számláinak felkutatására használ fel. A NAV sajtóreferense elmondta: az új rendszer nyomán a tavalyi év második felében 34 ezer alkalommal jutott a hatóság új adatokhoz, a hivatal számos olyan bankszámláról szerzett információt, amelyről korábban nem volt tudomása. Ilyen esetekben a NAV azonnal elvonhatta a köztartozás fedezetéül szolgáló pénzt vagy egy részét.

3 3. Oldal A számla és nyugta azonosítás szabályainak változása Egy új rendelet hatálybalépésével módosulnak a számla és a nyugta adóigazgatási azonosítási szabályai. A legfontosabb tartalmi változás, hogy október 1-jétől a vállalkozásoknak be kell jelenteniük az adóhatóság felé a számla kibocsátáshoz alkalmazott számlázási programjukat. Abban az esetben, ha online számlázási rendszert használ valaki, akkor is be kell jelenteni, de ebben az esetben az adatbejelentés tartalma eltér. Eddig ilyen bejelentést a vállalkozásoknak nem kellett tenniük, csupán rendelkezniük kellett a program fejlesztőjétől olyan nyilatkozattal, amely szerint a számlázási rendszer megfelel a jogszabályoknak. Az új jogszabály szerint az adóalanynak be kell jelentenie az általa használt számlázó program: nevét, azonosítóját; fejlesztőjének nevét, és ha van adószámát; értékesítőjének, rendelkezésre bocsátójának nevét, adószámát; beszerzésének, használata megkezdésének, vagy saját fejlesztésű program használata esetén a rendeltetésszerű használatbavételének időpontját; (Az utolsó pont szerinti időpontot követő 30 napon belül az adóhatósághoz, az erre a célra rendszeresített nyomtatványon kell bejelenteni.) Amennyiben a vállalkozás kivonja a programot a használatból, akkor a program adatait és a használatból történő kivonásának időpontját is be kell jelenteni az adóhatóság számára. Hasonló bejelentéseket kell megtenniük azoknak az adóalanyoknak is, akik számláikat online számlázási rendszeren keresztül bocsátják ki, a bejelentés adattartalma azonban eltér. A bejelentéseket egy külön erre a célra rendszeresített nyomtatványon kell megtenni, méghozzá 30 napon belül. Az első bejelentést viszont elég november 15-ig megtenni.

4 4. Oldal SzámlaBarát Hírlevél Védekezés a gyenge forint ellen A hazai vállalkozások többsége a normál üzletmenet részeként éli meg a 310 forint körüli euró árfolyamot és annak ingadozását. Az árfolyammozgásokból fakadó kockázatok azonban csökkenthetőek, a határidős vagy opciós ügyletek adta lehetőségekkel. A piaci kockázatok fedezése minden piaci helyzetben erősen ajánlott. Elsőre meglepőnek tűnhet, de az a vállalkozás spekulál, amelyik nem használja a fedezési technikákat, és az viselkedik okosan, kockázatkerülő módon, amelyik határidős és opciós technikákkal kizárja gazdálkodásából az árfolyamkockázatot. Utóbbit alapvetően a határidős piacokon, illetve különböző opciós stratégiákon keresztül lehet kezelni. A cégek eredményességét nem szabad kitenni a devizapiaci árfolyamváltozások kockázatának: a kitettségeket fedezni kell. A legtipikusabb megoldás a "sima" határidős ügylet. Amennyiben az ügyfélnek exportkitettsége van (többet exportál, mint amennyit importál), ezt a nettó kitettséget a határidős piacon képes eladni. Az azonnali (spot) árfolyamhoz képest, a meglévő piaci kamatkülönbségeket figyelembe véve, prémiummal tudja ezt megtenni, vagyis ha most 310 forint az euró, a jelenlegi kamat különbözet mellett fél év múlva nagyjából 313, egy év múlva pedig közel 316 forintot kap egy euróért akkor is, ha az azonnali árfolyam bőven 310 forint alá csökken. Amennyiben viszont a vállalkozásnak importkitettsége van, e prémiumot meg kell fizetnie (ennyiért kap határidőn eurót), viszont ezzel párhuzamosan kizárja az árfolyamkockázatot az életéből. Az ügyletnek nincs költsége, azt a bank az árfolyamrésben fedezi. A bankok rendkívül konzervatívan kezelik az ügyfélforgalmat: amit az ügyfél fedez, a bank azonnal ellentételezi a devizapiacokon, tehát ők nem vállalnak nyitott devizapozíciót: feladatunk az ügyféligények fedezése, az ügyfelek kiszolgálása. Vannak bizonyos helyzetek - ez a mindenkori árfolyamszinttől, az árfolyam változásaitól függ -, amikor egy cégnek célszerűbb opciós fedezési stratégiát választania. Természetesen ez attól is függ, hogy az adott cég milyen piaci kockázatkezelési politikát folytat, a tulajdonos, a cég vezetése milyen instrumentumokat kíván alkalmazni. Vannak olyan cégek, amelyek eleve csak a határidős piacokat használhatják, és akadnak olyanok, amelyeknek nagyobb a mozgásterük, opciós fedezésre is kaptak felhatalmazást. Itt kell megemlítenünk, hogy a kamatkitettség is komoly kockázatot jelenthet a cégeknek. Az évek óta csökkenő, alacsony kamatkörnyezet, az infláció tartósan alacsony szintje mellett az ügyfelek többsége manapság nem fedezi a kamatkockázatot, a váltakozó kamatozást preferálják. A képhez hozzátartozik az is, hogy a hitelétvágy alacsony, a rövid lejáratú forgóeszközhitelek dominálnak. A kamatkockázatokat az alacsony, akár hosszú távon is fix kamatszinttel operáló Növekedési Hitelprogram is csökkentette, melynek második fázisa jelenleg is folyamatban van.

5 5. Oldal SMS helyett használjon SMSZ t Egy egészen új termék érhető el néhány nagyobb bank kínáltában, nevezetesen a Stabilitási Megtakarítási Számla. Tavaly év vége óta gyakorlatilag minden akadály elhárult a bankszektor előtt, hogy a Stabilitási Megtakarítási Számla konstrukció elindulhasson, így a piacon elsők között az OTP és az UniCredit vezette be a terméket, majd február végén a Raiffeisen is. Az SMSZ legfőbb előnye az, hogy az azon elhelyezett összegeket az adóhatóság nem vizsgálja, és ötéves megtartás esetén a korábban adózatlan jövedelem adómentesé válik. A magánszemélyek számára gyakorlatilag egy lejárat nélküli adóamnesztiát adó termékről van szó, mely tökéletes lehetőséget biztosít a fekete jövedelmek tisztára mosására. A jogi szabályozási környezet az SMSZ esetén nem tartogat a bankok számára buktatót, a kockázatokat jól fel lehet mérni és azok kezelésével sem lehet nagyobb probléma. Az valószínű, hogy a bankok nagy hangsúlyt fognak fektetni az ügyfélbefogadásra és inkább a meglévő ügyfélkörre, ismeretségi körükre építenek majd. (Ebből is látszik, hogy érdemes jóban lenni bankunkkal!) Hivatalos statisztikák még nem érhetők el, azt viszont több szolgáltató is megerősítette, hogy érdeklődés van az ügyfelek észéről, sőt az első számlanyitásokra már sor került. Az még a jövő nagy kérdése, hogy mennyire széles ügyfélkör él az SMSZ adta lehetőséggel, de a válaszokból nagyon úgy tűnik, hogy nagyobb ügyféligény esetén, már a prémium banki termékek között is felbukkan az SMSZ.

6 6. Oldal SzámlaBarát Hírlevél Kamarai regisztrációs adatbázis avagy lenyúlás Március végéig kellett újból befizetni a kamarai tagdíjat. Ennek alkalmából megnéztük, hogy mit is kaptunk a pénzünkért. Vizsgálódásunk nem is tartott sokáig, mert hamar kiderült, hogy gyakorlatilag semmit nem kaptunk a pénzünkért. Már a bevezetés pillanatában tudtuk, hogy ez csak egy újabb sarc, hogy a kisvállalkozókat szívassák azért, hogy néhány vállalkozó még több pénzt tehessen zsebre állami segítséggel. Nyilván a módszert adóztatásnak nevezik, azonban a befizettetett összeg nagyságából látszik, hogy a beszedése csak akkor éri meg, ha mögötte csak elenyésző munka, azaz költség áll, különben veszteséges lesz a történet. A hivatalos álláspont szerint itt közfeladat ellátása zajlik, azonban a hazugság és a lebukás elég látványos. A befizetett pénzekből olyan adatbázis készült, melyben még a legnagyobb állami vállalatok sem találhatóak meg kivétel nélkül, ráadásul teljesen felesleges volt a meglévő közhiteles állami nyilvántartás helyett újabbat létrehozni. Most már tényként mondhatjuk, hogy a kamarák által is hirdetett szolgáltatásokból a SzámlaBarát Kft egyet sem kapott meg, se tanácsot nem kaptunk, se üzleti partnert nem közvetítettek és egyetlen egy pályázati lehetőségre sem hívták fel figyelmünket. Mindezt annak ellenére, hogy a bevezetés időszakában az alkotmánybíróság úgy látta, hogy a fizetési kötelezettség nem aránytalan vagy eltúlzott mértékű a nyújtott szolgáltatáshoz képest. Az a nyilvánvaló hazugság is tényként volt kezelve, hogy az intézkedésnek gazdaságélénkítő hatása lesz. Hát várjuk a kommenteket, hogy ki hol lát erre alapozottan szárnyaló pannon pumát kóborolni! A kamarák azt mondták, hogy komoly "szaknévsor" készül az adatbázis alapján, tehát aki nincs benne az eleve kókler, mekkmester, kamucég és innen rögtön látni lehet majd, hogy ki a kontár. Bepróbálkoztunk, hogy hol és mit találunk. Nem volt egyszerű eset a keresőt magát sem megtalálni, mert nem a fő helyre tették, hanem jól elrejtették a kíváncsi szemek elől egy aloldalon. A kíváncsiak itt keresgéljenek: Nekünk nem sikerült megtalálni a Magyar Villamos Művek-et, a Paksi atomerőművet sem. Ezek után azt gondoljuk, hogy vagy kontárok ezek a cégek vagy nem fizették be a kamarai díjat. Mindenki döntse el maga, hogy melyik a jobb. Azt gondoljuk, hogy ha e tekintetben nem hiteles a rendszer, akkor a kisebb vállalkozások esetén, ahol tudjuk, hogy folyamatosan adminisztrációs kihívásokkal küszködnek, még rosszabb lehet az arány.

7 7. Oldal Ha valóban utána kell nézni egy cégnek, akkor továbbra is célszerű valamely közhiteles adatbázist vagy komolyabb szolgáltatót megkeresni. Egyfajta szaknévsorszerű adatbázisnak is használhatatlan, mivel a találati listában nem lehet szűkített keresést csinálni vagy valamilyen szempontok szerint sorba rendezni a találatokat, a valódi adataik a tevékenységeik helyéről nem szerepelnek és természetesen az elérhetőségeik sincsenek feltüntetve. Joggal vetődik fel tehát a kérdés, mi végre is van ez, mennyibe fáj ez a vállalkozóknak és valójában kit is támogatunk? Változó banki költségek Számos bank módosította hirdetményeit július elsejével. A változtatások között ezúttal nem csak díjemeléssel találkozhatnak az ügyfelek. K&H Bank a legtöbb lakossági termék esetén csökkentette a díjakat. Így nemcsak az utalások, csoportos beszedési megbízások után kell kevesebbet fizetni, de az éves betéti-és hitelkártya díjak is csökkentek. A standard MasterCard így 6939 forint helyett 6515 forintba kerül. Az UniCreditnél a devizaszámla díjai csökkentek: a számlavezetés 420 forint helyett 249 forint, valamint a 17 forintos könyvelési tételdíjat sem számítják fel, ahogy az érkező utalások jóváírások után felszámolt díjat is elengedik. Az UniCredit ügyfelei ráadásul egy időszakos (július 1 - augusztus 31.) akció keretében díjmentesen vehetnek fel készpénzt a bank külföldi ATM-jeiből. A Raiffeisen már nem igényelhető számlacsomagjainál (DíjNullázó, Mindennapok) korábban felszámolt 0,3 százalékos átutalási díjat a bank eltörölte. Ugyanakkor számos csomag, valamint a DirektNet belépési értesítési sms-szolgáltatás esetén is pár forintos drágulással találkozhatnak az ügyfelek. Az Ersténél az éves kártyadíjak emelkedtek. A Visa Virtuális kártyáért például 992 forint helyett 1543 forintot kell évente fizetni, a standard MasterCard és Visa Classic esetében pedig 6946 forintról 7497 forintra emelkedett a díj. A CIB Banknál két időszakos akcióval találkozhatnak ebben az időszakban az ügyfelek: egyrészt a külföldi, nem forintban végzett aranykártyás költések után 1 százalékos visszatérítés jár szeptember végéig. Másrészt haláleseti rendelkezést is díjmentesen lehet most megadni. Ezenfelül csak a bankkártyához kapcsolódó kiegészítő extrém sportbiztosítás napidíja nőtt 541 forintról 564 forintra, a többi szolgáltatás díja változatlan.

8 SzámlaBarát Kft Gyömrő Akácfasor u Pakocs-T Zsanett ügyvezető Telefonszám: A kiadvány felelős szerkesztője: Pakocs Gábor Telefonszám: Felhívás Jelen pillanatban szerkesztés alatt áll webhelyünkön egy partnerek, referenciák oldal. Ezt a felületet is szeretnénk felajánlani Önöknek, mint egy újabb ingyenes hirdetési lehetőséget. Ezzel kapcsolatban semmilyen külön teendőre nincs szükség, mindössze kérjük, hogy jelezzék számunkra részvételi szándékukat valamelyik elérhetőségünkön és mi megkeressük Önöket a részletek egyeztetése végett. Költséghatékonyság és rugalmasság HIRDETÉS Ez itt az Ön vállalkozásának fenntartott hirdetési hely! Szerződött ügyfeleinknek ingyenes hirdetési helyet kínálunk. Az elhelyezéssel kapcsolatos információkért keressen minket -ben vagy telefonon! Világító reklámtáblák Cégtáblák Világító betűk gyártása és szerelése

102 Ft + 0,3% max. 6.000 Ft Budapest Bank készpénzfelvétel saját ATM-ből VISA Electron 102 Ft 102 Ft 102 Ft

102 Ft + 0,3% max. 6.000 Ft Budapest Bank készpénzfelvétel saját ATM-ből VISA Electron 102 Ft 102 Ft 102 Ft A pénzügyi tranzakciós illeték bevezetésének hatásai a nagyobb bankok népszerűbb számlacsomagjai és általánosabb bankkártyái esetében Készítette: Záhonyi István, Bankkártya.hu portál Az adatok zárásának

Részletesebben

Forintban vezetett Akciós LAKOSSÁGI SZÁMLACSOMAGOK HIRDETMÉNYE. Érvényes 2015. március 1-jétől visszavonásig

Forintban vezetett Akciós LAKOSSÁGI SZÁMLACSOMAGOK HIRDETMÉNYE. Érvényes 2015. március 1-jétől visszavonásig Forintban vezetett Akciós LAKOSSÁGI SZÁMLACSOMAGOK HIRDETMÉNYE Érvényes 2015. március 1-jétől visszavonásig A hirdetményben található valamennyi számlacsomagban elhelyezett összeg az OBA által 100 000

Részletesebben

HIRDETMÉNY. az UniCredit Bank Hungary Zrt kondíciói magánszemélyek részére NEM FORGALMAZOTT TERMÉKEK

HIRDETMÉNY. az UniCredit Bank Hungary Zrt kondíciói magánszemélyek részére NEM FORGALMAZOTT TERMÉKEK HIRDETMÉNY az UniCredit Bank Hungary Zrt kondíciói magánszemélyek részére NEM FORGALMAZOTT TERMÉKEK BANKSZÁMLÁK, BETÉTI BANKKÁRTYÁK, HITELKÁRTYÁK UNICREDIT DUPLA SZÁMLACSOMAGRA VONATKOZÓ KONDÍCIÓK (2008.

Részletesebben

Takarék Lakossági Bankszámla

Takarék Lakossági Bankszámla Jutalékok és díjak: HIRDETMÉNY Érvényes: 2015. 10. 19-től a Hartai Takarékszövetkezet számlavezetéssel összefüggő szolgáltatásaiért felszámítandó jutalékokról, külön díjakról, egyéb költségekről, valamint

Részletesebben

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Top Csomag Kondíciós lista Érvényben: 2019. január 1-től visszavonásig Meghirdetve: 2018. december 21-én A kondíciós listában a

Részletesebben

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Kiemelt Dolgozói Csomag Kondíciós lista Érvényben: 2017. július 7-től visszavonásig 1. Általános rendelkezések A jelen Kondíciós

Részletesebben

Erste munkavállalói bankszámlák díjai és jutalékai

Erste munkavállalói bankszámlák díjai és jutalékai Erste munkavállalói bankszámlák díjai és jutalékai Közzététel: 2017. szeptember 29. napján Hatályos: 2017. október 02. napjától Módosítás oka: Módosításra került a TeleBank elérhetősége. A Bank a jelen

Részletesebben

HIRDETMÉNY. Akció a munkáltatói Prémium Plusz és az OTP Simple Kártya Szolgáltatáscsomag kiegészítő kedvezményeiről Érvényes: 2016.

HIRDETMÉNY. Akció a munkáltatói Prémium Plusz és az OTP Simple Kártya Szolgáltatáscsomag kiegészítő kedvezményeiről Érvényes: 2016. Jelen hirdetmény a Lakossági Munkáltatói Prémium Plusz és az OTP Simple Kártya Szolgáltatáscsomag kiegészítő kedvezményeire vonatkozik. A számlacsomag vezetését és az azon bonyolított forgalmazást érintő

Részletesebben

Megnevezés Erste Kolléga Forint Bankszámla Erste Kolléga Extra Forint Bankszámla

Megnevezés Erste Kolléga Forint Bankszámla Erste Kolléga Extra Forint Bankszámla ERSTE MUNKAVÁLLALÓI BANKSZÁMLÁK DÍJAI ÉS JUTALÉKAI Közzététel: 2015. június 29. napján Hatályos: 2015. július 1-től A pénzforgalmi szolgáltatás nyújtásáról szóló 2009. évi LXXXV. tv.-ben előírt tájékoztatási

Részletesebben

Díjjegyzék Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Flotta Prémium Számlacsomag

Díjjegyzék Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Flotta Prémium Számlacsomag jegyzék Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Flotta Prémium Számlacsomag 2019.08.01 - Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének díjairól nyújt tájékoztatást.

Részletesebben

A lakossági bankkártyákkal kapcsolatos egyéb díjakat a Lakossági forint betétek, forint számlavezetés, bankkártya és egyéb szolgáltatások kondíciói

A lakossági bankkártyákkal kapcsolatos egyéb díjakat a Lakossági forint betétek, forint számlavezetés, bankkártya és egyéb szolgáltatások kondíciói 1/11 Már nem forgalmazott lakossági, vállalkozói forint számlavezetés és betétek kondíciói 5/2012.01.17. számú ülés nélküli Eszköz - Forrás Bizottsági határozattal elfogadva, érvényes 2012.02.01-től 2/11

Részletesebben

25 nap THM HK3 44,19% 25 nap THM HK3 44,78%

25 nap THM HK3 44,19% 25 nap THM HK3 44,78% A n n e x 4 UniCredit K é k H i t e l k á r t y a K ü l ö n k o n d í c i ó k L a k o s s á g i h i t e l k á r t yá k r a : Kártya kibocsátói díj Kártya tagsági díj 0 Ft 4.900 Ft HK1 Türelmi idő 25 nap

Részletesebben

LAKOSSÁGI FORINT SZÁMLACSOMAGOK

LAKOSSÁGI FORINT SZÁMLACSOMAGOK LAKOSSÁGI FORINT SZÁMLACSOMAGOK 1. IFJÚSÁGI/MIAMANÓ FORINT SZÁMLACSOMAGOK Számlacsomag neve IFJÚSÁGI MiaManó Számlavezetés költségei Számlavezetés díja/hó Törzsbetét 3 60 Csomagváltás Jóváírások (GIRO,

Részletesebben

HIRDETMÉNY TAKARÉK KOMPLEX SZÁMLAVEZETÉSI CSOMAG. Érvényes: től

HIRDETMÉNY TAKARÉK KOMPLEX SZÁMLAVEZETÉSI CSOMAG. Érvényes: től HIRDETMÉNY TAKARÉK KOMPLEX SZÁMLAVEZETÉSI CSOMAG Érvényes: 2015.11.16.-től A Takarék komplex számlavezetési csomag abból a célból jött létre, hogy a Takarékszövetkezetünkkel kapcsolatban álló vállalkozások

Részletesebben

HIRDETMÉNY I. KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI

HIRDETMÉNY I. KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI Jelen hirdetmény a Lakossági Munkáltatói Prémium Plusz, a Lakossági Munkáltatói Bázis Számlára és az OTP Simple Kártya Szolgáltatáscsomag kiegészítő kedvezményeire vonatkozik. A számlacsomag vezetését

Részletesebben

I. Számlacsomagok. Takarékpont számlacsomagok

I. Számlacsomagok. Takarékpont számlacsomagok Számlacsomagok 14-27-évig Feltétel I. Számlacsomagok Takarékpont ok Rajt Rajt Xtra Gyorsítás Gyorsítás Xtra 14-18 év és 18-27 év és 14-18 év 2 éves hűség- 18-27 év 2 éves hűségszerződés szerződés Számlanyitási

Részletesebben

Erste Privilégium Bankszámlák díjai és jutalékai

Erste Privilégium Bankszámlák díjai és jutalékai Erste Privilégium Bankszámlák díjai és jutalékai Közzététel: 2015. december 31. Hatályos: 2016. január 4-től A Bank 2015. április 1. előtt nyílt bankszámlák esetében a jelen mellékletben feltüntetett kondíciókat

Részletesebben

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Egyedi Csomag Kondíciós lista Érvényben: 2014. március 1-jétől visszavonásig 1. Általános rendelkezések A jelen Kondíciós Listában

Részletesebben

Díjjegyzék Számlavezető neve: OTP Bank Nyrt. Számla megnevezése: Smart számla HUF 35 év alatti ügyfeleknek Dátum: / 9

Díjjegyzék Számlavezető neve: OTP Bank Nyrt. Számla megnevezése: Smart számla HUF 35 év alatti ügyfeleknek Dátum: / 9 Díjjegyzék Számlavezető neve: Számla megnevezése: OTP Bank Nyrt. Dátum: 2019.07.31 Smart számla HUF 35 év alatti ügyfeleknek Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének

Részletesebben

HIRDETMÉNY I. KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI

HIRDETMÉNY I. KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI Jelen hirdetmény a Lakossági Munkáltatói Prémium Plusz, a Lakossági Munkáltatói Bázis Számlára és a Smart számlacsomag kiegészítő kedvezményeire vonatkozik. A számlacsomag vezetését és az azon bonyolított

Részletesebben

CIB Partner kedvezmény Magánszemélyek részére

CIB Partner kedvezmény Magánszemélyek részére Hatályos: 2014. január 1-től A kedvezménycsomag igénybevételére azon magánszemélyek jogosultak, akik munkajogviszonyuk vagy egyéb (pl. tagsági) - az Együttműködési megállapodásban megjelölt - jogviszonyuk

Részletesebben

Hirdetmény Akciók kondíciói

Hirdetmény Akciók kondíciói Hirdetmény Akciók kondíciói NET BETÉT Időtartama: 2010. október 4-től visszavonásig. Leköthető legkisebb összeg: 1.000.-Ft 1 Lakossági akciós betétek Napra lekötött, fix kamatozású kizárólag lakossági

Részletesebben

Hirdetmény Akciók kondíciói 1/2010.09.16. és 2/2010.09.16. számú Eszköz Forrás Bizottsági határozattal elfogadva, érvényes 2010.10.

Hirdetmény Akciók kondíciói 1/2010.09.16. és 2/2010.09.16. számú Eszköz Forrás Bizottsági határozattal elfogadva, érvényes 2010.10. 1/6 Hirdetmény Akciók kondíciói NET BETÉT Időtartama: 2010. október 4-től visszavonásig. Leköthető legkisebb összeg: 1.000.-Ft 1/6 Lakossági akciós betétek Napra lekötött, fix kamatozású kizárólag lakossági

Részletesebben

jogelőd SZARVAS ÉS VIDÉKE TAKARÉKSZÖVETKEZET HIRDETMÉNY TAKARÉK KOMPLEX SZÁMLAVEZETÉSI CSOMAG

jogelőd SZARVAS ÉS VIDÉKE TAKARÉKSZÖVETKEZET HIRDETMÉNY TAKARÉK KOMPLEX SZÁMLAVEZETÉSI CSOMAG jogelőd SZARVAS ÉS VIDÉKE TAKARÉKSZÖVETKEZET HIRDETMÉNY TAKARÉK KOMPLEX SZÁMLAVEZETÉSI CSOMAG Érvényes: 2017. november 30-ig megkötött szerződések esetében Hirdetménymódosítás oka: 2019. január 1. napjától

Részletesebben

HIRDETMÉNY millió Ft közötti nettó árbevételű vállalkozások részére

HIRDETMÉNY millió Ft közötti nettó árbevételű vállalkozások részére HIRDETMÉNY 200 500 millió Ft közötti nettó árbevételű vállalkozások részére AZ ERSTE BANK HUNGARY NyRT. hivatalos tájékoztatója az ERSTE Business Átutalási Számlacsomaggal rendelkező vállalkozások részére

Részletesebben

Erste Privilégium Bankszámlák díjai és jutalékai

Erste Privilégium Bankszámlák díjai és jutalékai Erste Privilégium Bankszámlák díjai és jutalékai Közzététel: 2016. július 15. napja Hatályos: 2016. július 18-tól Módosítás oka: A Bank 2016. július 18-tól egy új szolgáltatást vezet be, Erste Lakossági

Részletesebben

HIRDETMÉNY I. KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI

HIRDETMÉNY I. KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI Jelen hirdetmény a Lakossági Munkáltatói Prémium Plusz, a Lakossági Munkáltatói Bázis Számlára és a Smart számlacsomag kiegészítő kedvezményeire vonatkozik. A számlacsomag vezetését és az azon bonyolított

Részletesebben

AZ UNICREDIT BANK HUNGARY ZRT. AJÁNLATA SZÁMLAVEZETÉSI ÉS PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁSOKRA. a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara tagjai

AZ UNICREDIT BANK HUNGARY ZRT. AJÁNLATA SZÁMLAVEZETÉSI ÉS PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁSOKRA. a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara tagjai AZ UNICREDIT BANK HUNGARY ZRT. AJÁNLATA SZÁMLAVEZETÉSI ÉS PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁSOKRA a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara tagjai részére Az UniCredit Csoport Az UniCredit Csoport vezető

Részletesebben

Díjjegyzék. Szolgáltatás. Általános számlaszolgáltatások. Számlavezető neve: CIB Bank Zrt. Számla megnevezése: CIB USD Devizaszámla Dátum:

Díjjegyzék. Szolgáltatás. Általános számlaszolgáltatások. Számlavezető neve: CIB Bank Zrt. Számla megnevezése: CIB USD Devizaszámla Dátum: Díjjegyzék Számlavezető neve: CIB Bank Zrt. Számla megnevezése: CIB USD Devizaszámla Dátum: 2019.07.31. Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének iról nyújt tájékoztatást.

Részletesebben

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete 1. Általános rendelkezések Top Csomag Kondíciós lista Érvényben: 2014. március 1-jétől visszavonásig A jelen Kondíciós Listában

Részletesebben

Díjjegyzék. Szolgáltatás Díj Általános számlaszolgáltatások. Számlavezetés

Díjjegyzék. Szolgáltatás Díj Általános számlaszolgáltatások. Számlavezetés Díjjegyzék Számlavezető neve: K&H Bank Zrt. Számla megnevezése: K&H prémium számla és szolgáltatáscsomag HUF Dátum: 2019. július 31. Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének

Részletesebben

AXA havi számlavezetési díj 0 Ft 0 Ft 0 Ft 0 Ft. AXA éves kártyadíj 0 Ft 0 Ft 0 Ft 0 Ft

AXA havi számlavezetési díj 0 Ft 0 Ft 0 Ft 0 Ft. AXA éves kártyadíj 0 Ft 0 Ft 0 Ft 0 Ft Készítette: kártya.hu A pénzügyi tranzakciós illeték bevezetésének hatásai a nagyobb bankok népszerűbb számlacsomagjai és általánosabb bankkártyái esetében A 2013. január 1 től hatályos végleges változások

Részletesebben

Mecsek_Hirdetmény a től érvényes kondícióiról

Mecsek_Hirdetmény a től érvényes kondícióiról Mecsek_Hirdetmény a 2017.12.01-től érvényes kondícióiról II. Nem forgalmazott lakossági számlához kapcsolódó díjak, jutalékok Hatályát veszti a 2017.10.01 -i fenti elnevezésű Hirdetmény 2013.03.15-től

Részletesebben

HIRDETMÉNY KONDÍCIÓS LISTÁK ÉS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ VÁLTOZÁSÁRÓL

HIRDETMÉNY KONDÍCIÓS LISTÁK ÉS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ VÁLTOZÁSÁRÓL HIRDETMÉNY KONDÍCIÓS LISTÁK ÉS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ VÁLTOZÁSÁRÓL A CIB Bank Zrt. (1027 Budapest, Medve u. 4-14.; cégjegyzékszám.: 01-10-041004) tájékoztatja Ügyfeleit, hogy az alábbi kondíciós listák és ügyféltájékoztató

Részletesebben

Dél-Zalai Egyesült Takarékszövetkezet H I R D E T M É N Y

Dél-Zalai Egyesült Takarékszövetkezet H I R D E T M É N Y -------------------------------------------------------------------- Dél-Zalai Egyesült Takarékszövetkezet H I R D E T M É N Y (Forintban végzett műveletek) FIZETÉSI SZÁMLA VEZETÉS KONDÍCIÓI Lakosság és

Részletesebben

1/6. Hirdetmény. Akciók kondíciói. 1/2010. Eszköz Forrás Bizottsági határozattal elfogadva, érvényes től A JÖVŐRE TERVEZVE!

1/6. Hirdetmény. Akciók kondíciói. 1/2010. Eszköz Forrás Bizottsági határozattal elfogadva, érvényes től A JÖVŐRE TERVEZVE! 1/6 Hirdetmény Akciók kondíciói 1/2010. Eszköz Forrás Bizottsági határozattal elfogadva, érvényes 2010.02.02-től A JÖVŐRE TERVEZVE! 2/6 Fókusz Takarékszövetkezet Lakossági akciós betétek 1. Három hónapos,

Részletesebben

Erste munkavállalói bankszámlák díjai és jutalékai

Erste munkavállalói bankszámlák díjai és jutalékai Erste munkavállalói bankszámlák díjai és jutalékai Közzététel: 2016. július 15. napján Hatályos: 2016. július 18-tól Módosítás oka: A Bank 2016. július 18-tól egy új szolgáltatást vezet be, Erste Lakossági

Részletesebben

A hirdetmény módosításának oka: a postai díjszabás 2013-as változása.

A hirdetmény módosításának oka: a postai díjszabás 2013-as változása. 1/12 Már nem forgalmazott lakossági, vállalkozói forint számlavezetés és betétek kondíciói A hirdetmény módosításának oka: a postai díjszabás 2013-as változása. 5/2013.01.24. számú ülés nélküli Eszköz

Részletesebben

A lakossági bankkártyákkal kapcsolatos egyéb díjakat a Lakossági forint betétek, forint számlavezetés, bankkártya és egyéb szolgáltatások kondíciói

A lakossági bankkártyákkal kapcsolatos egyéb díjakat a Lakossági forint betétek, forint számlavezetés, bankkártya és egyéb szolgáltatások kondíciói 1/11 Már nem forgalmazott lakossági, vállalkozói forint számlavezetés és betétek kondíciói 1/2012.09.24. számú Eszköz - Forrás Bizottsági határozattal elfogadva, érvényes 2012.10.01-től 2/11 Már nem igényelhető,

Részletesebben

A lakossági bankkártyákkal kapcsolatos egyéb díjakat a Lakossági forint betétek, forint számlavezetés, bankkártya és egyéb szolgáltatások kondíciói

A lakossági bankkártyákkal kapcsolatos egyéb díjakat a Lakossági forint betétek, forint számlavezetés, bankkártya és egyéb szolgáltatások kondíciói 1/12 Már nem forgalmazott lakossági, vállalkozói forint számlavezetés és betétek kondíciói 37/2011.12.28. számú Eszköz - Forrás Bizottsági határozattal elfogadva, érvényes 2012.01.01-től 2/12 Már nem igényelhető,

Részletesebben

HIRDETMÉNY ÉS RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK AZ UNICREDIT BANK HUNGARY ZRT. ( Szervező ) ÜGYFELET AJÁNLOK SZÁMLANYITÁSI AKCIÓJÁHOZ

HIRDETMÉNY ÉS RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK AZ UNICREDIT BANK HUNGARY ZRT. ( Szervező ) ÜGYFELET AJÁNLOK SZÁMLANYITÁSI AKCIÓJÁHOZ HIRDETMÉNY ÉS RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK AZ UNICREDIT BANK HUNGARY ZRT. ( Szervező ) I. Hirdetmény ÜGYFELET AJÁNLOK SZÁMLANYITÁSI AKCIÓJÁHOZ Az Akció időtartama: 2015.11.10-től 2016.07.18-ig UniCredit Ügyfelet

Részletesebben

MECSEK TAKARÉK Szövetkezet Hirdetménye a 2015.10.01-től érvényes kondícióiról

MECSEK TAKARÉK Szövetkezet Hirdetménye a 2015.10.01-től érvényes kondícióiról II. Lakossági számlához kapcsolódó díjak, jutalékok JUTALÉK MÉRTÉKE Alap számla Elektronikus Internetbank + SMS szolgáltatás + 1 db MC Standard főkártya)* Aktív számla¹ Prémium számla¹ Aranykor számla²

Részletesebben

VÁLLALATI FORINT SZÁMLACSOMAGOK

VÁLLALATI FORINT SZÁMLACSOMAGOK Hatályos 2014. május 28 -tól VÁLLALATI FORINT SZÁMLACSOMAGOK 1. VÁLLALKOZÓI/ÖNKORMÁNYZATI FORINT SZÁMLACSOMAGOK Vállalkozói/Önkormányzati forint számlacsomagok STANDARD KOMFORT DINAMIKUS PRAXIS EGÉSZSÉGÜGYI

Részletesebben

Díjjegyzék Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Flotta Kedvezmény Számlacsomag

Díjjegyzék Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Flotta Kedvezmény Számlacsomag jegyzék Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Flotta Kedvezmény Számlacsomag 2019.08.01 - Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének díjairól nyújt tájékoztatást.

Részletesebben

Hirdetmény Lakossági számlakezelési jutalékok és díjak

Hirdetmény Lakossági számlakezelési jutalékok és díjak 1/d.sz. melléklet Érvényes: 215. április 1. Hirdetmény Lakossági számlakezelési jutalékok és díjak Induló betét minimális összege Számlanyítási díj Meghatalmazott, kedvezményezett bejelentése törlése,

Részletesebben

MECSEK TAKARÉK Szövetkezet Hirdetménye a 2015.09.01-től érvényes kondícióiról

MECSEK TAKARÉK Szövetkezet Hirdetménye a 2015.09.01-től érvényes kondícióiról Számla nyitási díjak Számlafenntartással kapcsolatos díjak 0.00 CHF 0.00 EUR 0.00 GBP 0.00 USD Számlavezetési díjak/hó Számlavezetési díj esetén*** Internetbank havidíj / számla*** Számlavezetési díj +

Részletesebben

Díjtétel elnevezése Számlanyitási díj

Díjtétel elnevezése Számlanyitási díj A Pénzforgalmi üzletszabályzat 1. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDICIÓS LISTÁRÓL B) Lakossági kondíciók ELECTRICA számlacsomag 1,2 Hatálybalépés időpontja: 2017. június 6. 1.1 Forint fizetési számla és

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. GRÁNIT Stabil betét, 2 hónapra Akció ideje Betét típusa GRÁNIT Stabil betét kamat

Részletesebben

Hirdetmény. a lakossági számlavezetésről. Hatályos: 2015. június 1-től Közzétéve: 2015. június 1.

Hirdetmény. a lakossági számlavezetésről. Hatályos: 2015. június 1-től Közzétéve: 2015. június 1. Hirdetmény a lakossági számlavezetésről Hatályos: 2015. június 1-től Közzétéve: 2015. június 1. Jelen hirdetménymódosítást a Hirdetmény 5. Bankszámla kivonatra vonatkozó rendelkezésekben történt módosítás

Részletesebben

SZÁMLANYITÁSI AKCIÓ. 1) A Fogyasztók részére szóló CIB Kártyázó Számlacsomagokra vonatkozó kondíciós lista a következők szerint módosul:

SZÁMLANYITÁSI AKCIÓ. 1) A Fogyasztók részére szóló CIB Kártyázó Számlacsomagokra vonatkozó kondíciós lista a következők szerint módosul: HIRDETMÉNY A Fogyasztók részére szóló ok kondíciós lista, Fogyasztók részére szóló CIB Általános Számla kondíciós lista, Magánszemélyek bankszámláira vonatkozó kondíciós Lista, Magánszemélyek bankszámláira

Részletesebben

0,183%, min. 190 Ft + (0,3% max. 6 000 Ft) 0,234%, min. 245 Ft + (0,3% max. 6 000 Ft) 0,183%, min. 190 Ft. + (0,3% max. 6 000 Ft) 0,132%, min.

0,183%, min. 190 Ft + (0,3% max. 6 000 Ft) 0,234%, min. 245 Ft + (0,3% max. 6 000 Ft) 0,183%, min. 190 Ft. + (0,3% max. 6 000 Ft) 0,132%, min. NEM ÉRTÉKESÍTETT FORINT PÉNZFORGALMI BANKSZÁMLACSOMAGOK DÍJAI Közzététel: 2015. szeptember 1. napján Hatályos: 2015. szeptember 2. napjától A pénzforgalmi szolgáltatás nyújtásáról szóló 2009. évi LXXXV.

Részletesebben

H I R D E T M É N Y A

H I R D E T M É N Y A H I R D E T M É N Y A által természetes és nem természetes személyek részére megnyitott élő, de nem forgalmazott bankszámlák kondíciói. Jelen hirdetménymódosítás kizárólag egységes szerkezetbe foglalást

Részletesebben

HIRDETMÉNY ERSTE Lakástakarék Zrt. által nyújtott akciók Érvényes: 2015.05.18-tól

HIRDETMÉNY ERSTE Lakástakarék Zrt. által nyújtott akciók Érvényes: 2015.05.18-tól Természetes személyek szerződéskötéséhez kapcsolódó kedvezmény Jogosultak köre: az akció hatálya alatt Prémium Hitel módozatú lakás-takarékpénztári szerződést kötő magánszemély ügyfelek Akció tárgya: ERSTE

Részletesebben

TÉTI TAKARÉKSZÖVETKEZET LAKOSSÁGI FIZETÉSI SZÁMLA VEZETÉSÉHEZ KAPCSOLÓDÓ DÍJAI

TÉTI TAKARÉKSZÖVETKEZET LAKOSSÁGI FIZETÉSI SZÁMLA VEZETÉSÉHEZ KAPCSOLÓDÓ DÍJAI TÉTI TAKARÉKSZÖVETKEZET LAKOSSÁGI FIZETÉSI SZÁMLA VEZETÉSÉHEZ KAPCSOLÓDÓ DÍJAI Jelen ben szereplő termékek 2017. május 31. napjával lezárásra kerültek, 2017. június 01. napjától új szerződéskötés nem lehetséges.

Részletesebben

TAKARÉK GAZDA SZÁMLACSOMAGHOZ

TAKARÉK GAZDA SZÁMLACSOMAGHOZ Dél-Zalai Egyesült Takarékszövetkezet HIRDETMÉNY a kedvezményes TAKARÉK GAZDA SZÁMLACSOMAGHOZ Hatályos: 2015. február1-től Dél-Zalai Egyesült Takarékszövetkezet Számlanyitási díj Kedvezményes Takarék Gazda

Részletesebben

HIRDETMÉNY A MÁR NEM ÉRTÉKESÍTHETŐ TERMÉKEK KONDÍCIÓIRÓL

HIRDETMÉNY A MÁR NEM ÉRTÉKESÍTHETŐ TERMÉKEK KONDÍCIÓIRÓL HIRDETMÉNY A MÁR NEM ÉRTÉKESÍTHETŐ TERMÉKEK KONDÍCIÓIRÓL Érvényes: 2011.08.15. Számlavezetés PSZ /A. sz. melléklet: Már nem köthető lakossági forint bankszámlák, bankszámlacsomagok kondíciói PSZ/B. sz.

Részletesebben

MECSEK TAKARÉK Szövetkezet Hirdetménye a től érvényes kondícióiról

MECSEK TAKARÉK Szövetkezet Hirdetménye a től érvényes kondícióiról szerződött ( + szerződött Számlafenntartással kapcsolatos díjak Számla nyitási díjak 100 Számlavezetési díjak/hó* Számlavezetési díj esetén 10 Internetbank esetén 25 25 Számlavezetési díj + Internetbank

Részletesebben

Díjjegyzék Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Flotta Prémium Számlacsomag

Díjjegyzék Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Flotta Prémium Számlacsomag jegyzék Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Flotta Prémium Számlacsomag 2019.08.17 Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének díjairól nyújt tájékoztatást. Segítséget

Részletesebben

VÁLLALATI FORINT SZÁMLACSOMAGOK

VÁLLALATI FORINT SZÁMLACSOMAGOK VÁLLALATI FORINT SZÁMLACSOMAGOK 1. VÁLLALKOZÓI/ÖNKORMÁNYZATI FORINT SZÁMLACSOMAGOK Vállalkozói/Önkormányzati forint számlacsomagok STANDARD KOMFORT DINAMIKUS PRAXIS EGÉSZSÉGÜGYI Számlacsomag neve Számlavezetés

Részletesebben

MECSEK TAKARÉK Szövetkezet Hirdetménye a 2015.07.01-től érvényes kondícióiról

MECSEK TAKARÉK Szövetkezet Hirdetménye a 2015.07.01-től érvényes kondícióiról Számla nyitási díjak Számlafenntartással kapcsolatos díjak 0.00 CHF 0.00 EUR 0.00 GBP 0.00 USD Számlavezetési díjak/hó Számlavezetési díj esetén*** Internetbank havidíj / számla*** Számlavezetési díj +

Részletesebben

Hirdetmény. Magánszemélyek bankszámláira vonatkozó Kondíciós lista, CIB Általános számla Kondíciós lista, CIB Kártyázó Számlacsomag Kondíciós lista

Hirdetmény. Magánszemélyek bankszámláira vonatkozó Kondíciós lista, CIB Általános számla Kondíciós lista, CIB Kártyázó Számlacsomag Kondíciós lista Hirdetmény Magánszemélyek bankszámláira vonatkozó Kondíciós lista, CIB Általános számla Kondíciós lista, Kondíciós lista Kondíciós lista CIB Prémium Magánszámla csomag Prémium magánszemélyek részére, Kondíciós

Részletesebben

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Egyedi Csomag Kondíciós lista Érvényben: 2016. november 1-jétől visszavonásig 1. Általános rendelkezések A jelen Kondíciós Listában

Részletesebben

TÉTI TAKARÉKSZÖVETKEZET LAKOSSÁGI FIZETÉSI SZÁMLA VEZETÉSÉHEZ KAPCSOLÓDÓ DÍJAI Érvényes 2014. augusztus 19.

TÉTI TAKARÉKSZÖVETKEZET LAKOSSÁGI FIZETÉSI SZÁMLA VEZETÉSÉHEZ KAPCSOLÓDÓ DÍJAI Érvényes 2014. augusztus 19. TÉTI TAKARÉKSZÖVETKEZET LAKOSSÁGI FIZETÉSI SZÁMLA VEZETÉSÉHEZ KAPCSOLÓDÓ DÍJAI Érvényes 2014. augusztus 19. Tájékoztatjuk Kedves Ügyfeleinket, hogy a hirdetmény módosításra az átutalási nyomtatvány költség

Részletesebben

Díjjegyzék Számlavezető neve: OTP Bank Nyrt. Számla megnevezése: Grátisz számla HUF Dátum:

Díjjegyzék Számlavezető neve: OTP Bank Nyrt. Számla megnevezése: Grátisz számla HUF Dátum: Díjjegyzék Számlavezető neve: Számla megnevezése: OTP Bank Nyrt. Grátisz számla HUF Dátum: 2019.08.02 Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének díjairól nyújt tájékoztatást.

Részletesebben

HIRDETMÉNY Látra szóló és határidős betétek lakossági ügyfelek részére. Érvényes: 2014. április 2-től

HIRDETMÉNY Látra szóló és határidős betétek lakossági ügyfelek részére. Érvényes: 2014. április 2-től I. Akciós betétek I.1. Prémium betét A Hévízi Takarék 2014. április 2-től visszavonásig tartó időszakban 3 hónapos betétlekötési akciót indít. Az akcióban 3 hónapra, fix kamatozással, folyamatos, kamattal

Részletesebben

Érvényes: 2014. február 1-től

Érvényes: 2014. február 1-től I. Akciós betétek I. 1. Bankon kívüli forrásból származó betétekre vagy új betét Az akciós ajánlat a 2014. február 1 -től újonnan megadott 2 hónapos betétlekötési megbízásokra érvényes. A takarékszövetkezet

Részletesebben

Díjjegyzék. Szolgáltatás. Általános számlaszolgáltatások

Díjjegyzék. Szolgáltatás. Általános számlaszolgáltatások Díjjegyzék Számlavezető neve: Raiffeisen Bank Zrt. Számla megnevezése: Deviza GBP Dátum: 2019. július 31. Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének díjairól nyújt

Részletesebben

Nem értékesített bankszámlák Erste SzuperNulla, Erste Príma és Erste Szimpla Bankszámlák díjai és jutalékai

Nem értékesített bankszámlák Erste SzuperNulla, Erste Príma és Erste Szimpla Bankszámlák díjai és jutalékai Nem értékesített bankszámlák Erste SzuperNulla, Erste Príma és Erste Szimpla Bankszámlák díjai és jutalékai Közzététel: 2016. július 15. napján Hatályos: 2016. július 18-tól Módosítás oka: A Bank 2016.

Részletesebben

Díjjegyzék. Szolgáltatás. Általános számlaszolgáltatások. Számlavezető neve: MKB Bank Nyrt. Számla megnevezése: MKB Diák Számlacsomag

Díjjegyzék. Szolgáltatás. Általános számlaszolgáltatások. Számlavezető neve: MKB Bank Nyrt. Számla megnevezése: MKB Diák Számlacsomag Díjjegyzék Számlavezető neve: MKB Bank Nyrt. Számla megnevezése: MKB Diák Számlacsomag Dátum: 2019. október 11. Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének díjairól

Részletesebben

SZÁMLÁZÓ. Bejelentés számlázó programok és online számlázó rendszerek használatba vételéről és használatból történő kivonásáról

SZÁMLÁZÓ. Bejelentés számlázó programok és online számlázó rendszerek használatba vételéről és használatból történő kivonásáról SZÁMLÁZÓ Bejelentés számlázó programok és online számlázó rendszerek használatba vételéről és használatból történő kivonásáról Számlázó és felvásárlási jegy programok (számítógépes szoftver) használatának

Részletesebben

Az ELECTRICA számlacsomag január 1-től nem értékesíthető

Az ELECTRICA számlacsomag január 1-től nem értékesíthető A Pénzforgalmi üzletszabályzat 1. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDICIÓS LISTÁRÓL B) Lakossági kondíciók ELECTRICA számlacsomag 1,2 Hatálybalépés időpontja: 2019. január 1.. Az ELECTRICA számlacsomag 2018.

Részletesebben

HIRDETMÉNY LAKOSSÁGI SZÁMLAVEZETÉS I. Takarékpont Számlacsomagok

HIRDETMÉNY LAKOSSÁGI SZÁMLAVEZETÉS I. Takarékpont Számlacsomagok I. Takarékpont Számlacsomagok Számlacsomagok Nebuló Ugródeszka 14-27-évig Feltétel 14-18 év 18-27 év Számlanyitási díj Havi zárlati díj Számlavezetési díj Számlacsomag havi díja 105 Ft 205 Ft Számlakivonat

Részletesebben

Hirdetmény. a lakossági számlavezetésről. Hatályos: 2014. március 14-től

Hirdetmény. a lakossági számlavezetésről. Hatályos: 2014. március 14-től Hirdetmény a lakossági számlavezetésről Hatályos: 2014. március 14-től Jelen hirdetménymódosítás az ügyfél számára kedvező módosítást tartalmaz. Standard, Prémium, Extra, Junior, Diák, Nyugdíjas számlacsomagok

Részletesebben

Díjjegyzék. Az e dokumentumban használt kifejezéseket ismertető fogalomtár díjmentesen elérhető.

Díjjegyzék. Az e dokumentumban használt kifejezéseket ismertető fogalomtár díjmentesen elérhető. Díjjegyzék Számlavezető neve: Raiffeisen Bank Zrt. Számla megnevezése: Díjnyertes Dátum: 2019. szeptember 25. Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének díjairól

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. GRÁNIT Stabil betét, 2 hónapra Akció ideje Betét típusa GRÁNIT Stabil betét kamat

Részletesebben

Már nem forgalmazott lakossági, vállalkozói forint számlavezetés és betétek kondíciói

Már nem forgalmazott lakossági, vállalkozói forint számlavezetés és betétek kondíciói Már nem forgalmazott lakossági, vállalkozói forint számlavezetés és betétek kondíciói 1/2011.01.17. számú Eszköz - Forrás Bizottsági határozattal elfogadva, érvényes 2011. 03.21-től Már nem igényelhető,

Részletesebben

Kondíciós lista Magánszemélyek részére Fizetési számlához kapcsolódó hitelkeretre vonatkozóan

Kondíciós lista Magánszemélyek részére Fizetési számlához kapcsolódó hitelkeretre vonatkozóan Kondíciós lista Magánszemélyek részére Fizetési számlához kapcsolódó hitelkeretre vonatkozóan 1. A hitelkeret feltételei: Érvényes: 2015. június 1-jétől, visszavonásig 1. Fizetési számla nyitása 1 2. Jövedelem

Részletesebben

PÉNZFORGALMI HIRDETMÉNY ERSTE BUSINESS SZÁMLACSALÁD

PÉNZFORGALMI HIRDETMÉNY ERSTE BUSINESS SZÁMLACSALÁD PÉNZFORGALMI HIRDETMÉNY ERSTE BUSINESS SZÁMLACSALÁD (AZ hivatalos tájékoztatója a Business Számlacsaládba tartozó ERSTE Business FX Számlacsomaggal, az ERSTE Business Max Számlacsomaggal, az ERSTE Business

Részletesebben

Hirdetmény. Akciók kondíciói A JÖVŐRE TERVEZVE! 1/6

Hirdetmény. Akciók kondíciói A JÖVŐRE TERVEZVE! 1/6 1/6 Hirdetmény Akciók kondíciói 1/2010.03.23. és 7/2010. számú Eszköz Forrás Bizottsági határozattal elfogadva, érvényes 2010. 04. 27-től A JÖVŐRE TERVEZVE! 2/6 Fókusz Takarékszövetkezet Lakossági akciós

Részletesebben

H I R D E T M É N Y A

H I R D E T M É N Y A H I R D E T M É N Y A által természetes és nem természetes személyek részére megnyitott élő, de nem forgalmazott bankszámlák kondíciói. Jelen hirdetménymódosítás kizárólag egységes szerkezetbe foglalást

Részletesebben

Díjjegyzék Számlavezető neve: OTP Bank Nyrt. Számla megnevezése: Bázis számla HUF Dátum:

Díjjegyzék Számlavezető neve: OTP Bank Nyrt. Számla megnevezése: Bázis számla HUF Dátum: Díjjegyzék Számlavezető neve: Számla megnevezése: OTP Bank Nyrt. Bázis számla HUF Dátum: 2019.08.02 Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének díjairól nyújt tájékoztatást.

Részletesebben

Kitöltési útmutató a SZAMLAZO nyomtatványhoz

Kitöltési útmutató a SZAMLAZO nyomtatványhoz Kitöltési útmutató a SZAMLAZO nyomtatványhoz Jogszabályi háttér: - a számla és a nyugta adóigazgatási azonosításáról, valamint az elektronikus formában megőrzött számlák adóhatósági ellenőrzéséről szóló

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Lakossági bankszámlával kapcsolatban térített és felszámított kamatokról és díjakról

H I R D E T M É N Y. Lakossági bankszámlával kapcsolatban térített és felszámított kamatokról és díjakról H I R D E T M É N Y Lakossági bankszámlával kapcsolatban térített és felszámított kamatokról és díjakról 1. KAMAT MÉRTÉKEK 1.1. Lakossági bankszámla kamata Megnevezés Éves kamatláb % EBKM % Látra szóló

Részletesebben

TÉTI TAKARÉKSZÖVETKEZET LAKOSSÁGI FIZETÉSI SZÁMLA VEZETÉSÉHEZ KAPCSOLÓDÓ DÍJAI Érvényes április 1.

TÉTI TAKARÉKSZÖVETKEZET LAKOSSÁGI FIZETÉSI SZÁMLA VEZETÉSÉHEZ KAPCSOLÓDÓ DÍJAI Érvényes április 1. TÉTI TAKARÉKSZÖVETKEZET LAKOSSÁGI FIZETÉSI SZÁMLA VEZETÉSÉHEZ KAPCSOLÓDÓ DÍJAI Érvényes 2015. április 1. Tájékoztatjuk Kedves Ügyfeleinket, hogy a módosításra az átutalási nyomtatvány költség csökkentése

Részletesebben

Aktualitások az adózásban november 27. dr. Funtek Zsolt KMRAFI Tájékoztatási Főosztály

Aktualitások az adózásban november 27. dr. Funtek Zsolt KMRAFI Tájékoztatási Főosztály Aktualitások az adózásban 2014. november 27. dr. Funtek Zsolt KMRAFI Tájékoztatási Főosztály A reklámadó szabályai Jogszabályi háttér A reklámadóról szóló 2014. évi XXII. törvény + a reklámadóról szóló

Részletesebben

Munkáltatói számlacsomagok mindenkinek!

Munkáltatói számlacsomagok mindenkinek! Valami plusz csak Önnek Munkáltatói számlacsomagok mindenkinek! munkavállalói számára A munkáltatói kedvezmények igénybevételének alapvető feltétele, hogy a munkáltatótól jövedelem érkezzen a munkáltatói

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. GRÁNIT Stabil betét, 2 hónapra Akció ideje Betét típusa GRÁNIT Stabil betét Éves

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. GRÁNIT Stabil betét, 2 hónapra Akció ideje Betét típusa GRÁNIT Stabil betét kamat

Részletesebben

Ügyféltájékoztató. Lakossági ügyfelek részére ajánlott Takarék Alapszámla szolgáltatásról

Ügyféltájékoztató. Lakossági ügyfelek részére ajánlott Takarék Alapszámla szolgáltatásról Ügyféltájékoztató Lakossági ügyfelek részére ajánlott Takarék Alapszámla szolgáltatásról Közzététel: 2018. március 29. Hatályos: 2018. március 30-tól A Nyugat Takarék Szövetkezet által forgalmazott Takarék

Részletesebben

Ügyféltájékoztató Lakossági ügyfelek részére ajánlott Takarék Alapszámla szolgáltatásról. Hatályos: január 01-től Közzététel: december 29.

Ügyféltájékoztató Lakossági ügyfelek részére ajánlott Takarék Alapszámla szolgáltatásról. Hatályos: január 01-től Közzététel: december 29. Ügyféltájékoztató Lakossági ügyfelek részére ajánlott Takarék Alapszámla szolgáltatásról Hatályos: 2018. január 01-től Közzé: 2017. december 29. A PÁTRIA Takarékszövetkezet által forgalmazott Takarék Alapszámla

Részletesebben

DUNA TAKARÉK BANK Zrt. Lakossági forint. számlavezetési. Hirdetménye

DUNA TAKARÉK BANK Zrt. Lakossági forint. számlavezetési. Hirdetménye TAKARÉK BANK Zrt. Lakossági forint számlavezetési Hirdetménye Hatályos: 2015. május 13-tól LAKOSSÁGI FORINT SZÁMLAVEZETÉS LAKOSSÁGI SZÁMLÁK DÍJAK STANDARD FOLYÓSZÁMLA PRÉMIUM (Maestro vagy Visa Online

Részletesebben

TAKARÉK GAZDA SZÁMLACSOMAGHOZ

TAKARÉK GAZDA SZÁMLACSOMAGHOZ HIRDETMÉNY Téti Takarékszövetkezet a kedvezményes TAKARÉK GAZDA SZÁMLACSOMAGHOZ Hatályos: 2015. február1-től I. Forint pénzforgalmi és elszámolási számlák kondíciói Az alábbiakban részletezett díjak, költségek,

Részletesebben

Díjjegyzék. Szolgáltatás. Általános számlaszolgáltatások

Díjjegyzék. Szolgáltatás. Általános számlaszolgáltatások Díjjegyzék Számlavezető neve: Raiffeisen Bank Zrt. Számla megnevezése: Premium Gold 2.0 Dátum: 2019. szeptember 25. Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének díjairól

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. GRÁNIT Stabil betét, 2 hónapra Akció ideje Betét típusa GRÁNIT Stabil betét Éves

Részletesebben

Díjjegyzék Takarékbank Zrt. Takarék Díjfaragó Lakossági Bankszámla

Díjjegyzék Takarékbank Zrt. Takarék Díjfaragó Lakossági Bankszámla jegyzék Takarékbank Zrt. Takarék faragó Lakossági Bankszámla 2019.07.31 - Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének díjairól nyújt tájékoztatást. Segítséget ad

Részletesebben

Ügyféltájékoztató A PÁTRIA Takarékszövetkezet ingatlan fedezettel biztosított Hitel- és kölcsöntermékeinek összehasonlító táblázata

Ügyféltájékoztató A PÁTRIA Takarékszövetkezet ingatlan fedezettel biztosított Hitel- és kölcsöntermékeinek összehasonlító táblázata Ügyféltájékoztató A PÁTRIA Takarékszövetkezet ingatlan fedezettel biztosított Hitel- és kölcsöntermékeinek összehasonlító táblázata Ismerjük a megoldást, válasszon! Fiatalok, valamint a több gyermekes

Részletesebben

Díjjegyzék Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Flotta Kedvezmény Számlacsomag

Díjjegyzék Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Flotta Kedvezmény Számlacsomag jegyzék Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. Takarék Flotta Kedvezmény Számlacsomag 2019.08.17 Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének díjairól nyújt tájékoztatást.

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. GRÁNIT 4,5-es betét, 2 hónapra Akció ideje GRÁNIT 4,5-es betét 2014.08.08-tól

Részletesebben

Partner Csomag - bankon kívüli eseti forint átutalás Internet Banking, Mobil Banking és Unicredit Mobil alkalmazás segítségével

Partner Csomag - bankon kívüli eseti forint átutalás Internet Banking, Mobil Banking és Unicredit Mobil alkalmazás segítségével Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy az UniCredit Bank Hungary Zrt. (1054 Budapest, Szabadság tér 5-6.), 2016. december 1-jei hatállyal módosítja az alábbi lakossági Kondíciós listáit. Érintett

Részletesebben