A Magyar Bányászati és Földtani Hivatal (MBFH) évi elemi költségvetésének szöveges indoklása

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A Magyar Bányászati és Földtani Hivatal (MBFH) 2009. évi elemi költségvetésének szöveges indoklása"

Átírás

1 A Magyar Bányászati és Földtani Hivatal (MBFH) évi elemi költségvetésének szöveges indoklása Általános indoklás A bányászatról szóló évi XLVIII. törvény (Bt.) 43. (9) bekezdése értelmében, illetve a bányafelügyelet részére fizetendő igazgatási szolgáltatási díjakról, valamint a felügyeleti díj fizetésének részletes szabályairól szóló 57/2005. (VII. 7.) GKM rendelet szerint a Bányafelügyelet saját bevételből, valamint költségvetési támogatásból gazdálkodik. A felügyeleti díjbevételek a bevétel megközelítőleg 80%-át teszik ki, így alapvetően meghatározzák a Hivatal működését. A hazai kőolaj- és földgázkitermelés a korábbi évek tendenciájának megfelelően csökken, ugrásszerű csökkenést a földalatti tárolók kialakítása eredményezhet évben a kőolaj hordónkénti ára megközelítőleg 1/3-ra csökkent, ez érezhető lesz a évi bevételeinken, de előreláthatóan 2010-re gyűrűzik be. Ezek eredményeként valószínűsíthető, hogy évi bevételeink a bázis felett, lényegesen nagyobb kockázattal és a évi várható bevétel alatt realizálódnak. A személyi juttatásokat, az érvényben lévő jogszabályi előírásoknak megfelelően állapítottuk meg, bérfejlesztéssel nem számoltunk, az előirányzat fedezetet nyújt 180 fő törvény szerinti személyi juttatásaira. A nem rendszeres személyi juttatásokat a évi eredeti előirányzatnak megfelelő szinten terveztük a Pénzügyminisztérium által kiadott tervezési köriratnak megfelelően. Külső személyi juttatást - hasonlóan a évhez- nem terveztünk. A munkaadókat terhelő járulékok előirányzatát a hatályos jogszabályok alapján, a évi mértéket figyelembe véve állapítottuk meg. A dologi kiadások megtervezésénél figyelembe vettük a takarékossági szempontokat. Kiadásainkat az infláció várható mértékét figyelembe véve irányoztuk elő, figyelembe véve a évi várható telejésítéseket. A évi szervezeti integráció hatásaként a szolgáltatási kiadások megnövekedtek, ennek évben jelentkező hatását szerkezeti változásként, évet érintő hatását szintrehozásként beépítettük a évi tervezetbe. A felhalmozási kiadások előirányzatán - figyelembe véve a takarékosság követelményének érvényesítését, a bevételek és kiadások várható alakulását rangsorolási szempontok kialakításával megtervezzük a Miskolci Bányakapitányság adattárának egységes elhelyezését, valamint a Szolnoki Bányakapitányság elhelyezési problémájának megoldására előirányzatot terveztünk melynek forrását a saját bevételek biztosítják. A költségvetés nem tartalmaz előirányzatot az alábbi, 2009 évben szükségessé váló kiadásokra évi CVI. törvény (Vtv.) végrajtásával kapcsolatos évi költségek.. Az MNV Zrt döntése alapján terveink között szerepel a Veszprémi Bányakapitányság elhelyezését biztosító ingatlan vagyonkezelési jogának megszerzése. Az ingatlan felújításra szorul, melynek megvalósítása megfelelő forrás függvénye. Az MBFH központi szerve elhelyezését biztosító Columbus utcai ingatlanban szükséges az épület fűtését- és használati meleg víz ellátását biztosító rendszer-, valamint az épület nyílászáróinak cseréje.

2 A évi költségvetés tervezése során kiadásaink és bevételeink alapjául a bázis év szolgál, az egyes előirányzatok indoklását az alábbiakban ismertetjük.

3 Kiadások indoklása: I. Személyi juttatások e Ft A személyi juttatások, az érvényben lévő jogszabályi előírásoknak megfelelően kerültek megállapításra. A bázis előirányzat csökkentésre került a 13. havi illetmény összegével. A személyi juttatások előirányzata nem tartalmazza a évben kifizetésre kerülő keresetkiegészítés összegét. 1. Rendszeres személyi juttatások: e Ft A rendszeres személyi juttatások részletes számítását besorolási osztály és a kapcsolódó létszám megjelöléssel az 1. sz. melléklet tartalmazza. Teljes munkaidőben foglalkoztatottak rendszeres személyi juttatása: Alapilletmény: eft Az alapilletményeket 180 fő tekintetében 12 hónapra terveztük meg. Ezen a soron került megtervezésre a Ktv. 45 (11) bekezdése szerint a Központi Hivatal vezetője, valamint vezető helyettese részére a Gazdasági Hírközlési és Energiaügyi Miniszter által megállapított bér. Illetménykiegészítés: eft Az illetménykiegészítés előirányzatát az alapilletménynek megfelelően állapítottuk meg. Nyelvpótlék: eft - nyelvpótlék 59 fő részére került megállapításra az 1. sz. melléklet szerint. Egyéb kötelező illetménypótlékok: eft - Vezetői pótlék 36 fő részére került megállapításra az 1. sz. melléklet szerint. Egyéb feltételtől függő pótlékok és juttatások: eft Gépjármű-vezetési pótlék és szakképzettségi pótlék összegét tartalmazza az előirányzat, az 1. sz. melléklet szerint. A képzettségi pótlékokat a bányafelügyelet Szervezeti és Működési szabályzatának 3. sz. függeléke alapján állapítottuk meg az alábbi mértékben: - 75 %-os mérték 5 fő - 50 %-os mérték 45 fő - 40 %-o mérték 11 fő - 30%-os mérték 13 fő A gépjármű- vezetési pótlék a Magyar Bányászati és Földtani Hivatal Közszolgálati Szabályzatának 6.1. pontja alapján 90 fő részére került megállapításra.

4 2. Munkavégzéshez kapcsolódó juttatások: eft Normatív jutalom: eft Az államháztartás működési rendjéről szóló 217/1998. (XII. 30.) Korm. rendelet 58 -ának (5) bekezdése alapján adható jutalom előirányzatát terveztük ezen a soron. 3. Teljes munkaidőben foglalkoztatottak sajátos juttatásai: eft Jubileumi jutalom: eft A évben keletkező jogosultág szerinti jubileumi jutalom került megtervezésre ezen a soron az alábbi bontásban: - 25 éves 5 fő - 35 éves 10 fő - 30 éves 4 fő - 40 éves 3 fő Napidíj: eft Kiküldetés alapján szakmai tevékenységet ellátó köztisztviselők napidíjának költségeit terveztük ezen a soron, a Ktv. 49/c paragrafusa alapján. (124 fő évi 44 nap kiküldetéssel számolva). Egyéb sajátos juttatások: eft - Továbbtanulók költségtérítéseinek támogatása (20 fő tanulmányi szerződés szerinti költségeinek fedezetére). A bányafelügyeletnél problémát jelent a megfelelő szakember utánpótlás, az ellátandó feladat speciális szakmai igénye miatt a munkaerő piacról nehéz megfelelő kész szakembert foglalkoztatni, ezért a Hivatal különös figyelmet fordít a szakemberek továbbképzésére. 4. Teljes munkaidőben foglalkoztatottak személyhez kapcsolódó költségtérítései: eft Ruházati költségtérítés: eft A köztisztviselői törvény szabályozásának megfelelően a teljes munkaidőben foglalkoztatott munkavállalók részére kifizetendő ruházati költségtérítést 180 fő tekintetében 100%-os mértékben irányoztuk elő. Üdülési hozzájárulás: e Ft A személyi jövedelemadóról szóló 1995.évi CXVII. törvény 1. számú melléklete alapján meghatározott adómentesen adható mértékben került megtervezésre. Közlekedési költségtérítés: eft A teljes munkaidőben foglalkoztatottak, helyközi és helyi bérlet térítését a évi teljesítési adatok figyelembevételével állapítottuk meg. Étkezési hozzájárulás: eft A dolgozók nyilatkozatatuk alapján hideg vagy meleg étkezési utalvány igényelhetnek, mely 180 fő tekintetében 12 hónapra került megtervezésre. Egyéb költségtérítés és hozzájárulás: eft

5 A hivatali telefonok személyi jövedelemadó törvény által vélelmezett magáncélú használatának költségét terveztük ezen a soron, amely adóköteles természetbeni juttatásnak minősül. 5. Szociális jellegű juttatások: eft Iskolakezdési támogatás A személyi jövedelemadó törvény alapján adómentesen adható iskolakezdési támogatás tervezett összege 2000 e Ft. Szociális támogatás A köztisztviselői törvény 49/H, valamint a 49/J -a alapján a köztisztviselők, valamint a nyugállományú köztisztviselők szociális jellegű juttatásainak fedezetére tervezett előirányzat 2000 e Ft. II. Munkaadókat terhelő járulékok: eft Társadalombiztosítási járulék: eft Munkaadói járulék: eft Egészségügyi hozzájárulás: eft Táppénz hozzájárulás: eft A munkaadókat terhelő járulékok a személyi juttatások járulék- köteles része alapján került megtervezésre, figyelembe véve a természetbeni juttatások járulék kötelezettségeit. Az előirányzat nem nyújt fedezetet a évben kifizetésre kerülő kereset-kiegészítés többletköltségeként jelentkező járulékfizetési kötelezettségekre. III. Dologi és egyéb folyó kiadások: eft 1. Készletbeszerzés: eft Az üzemeltetési, fenntartási, valamint szakmai feladat ellátásához szükséges készletbeszerzésünket a év teljesítési adatok alapján terveztük. 2. Kommunikációs szolgáltatások: eft A távközlési díjakat, valamint az informatikai háttért igénylő feladatok megvalósítása érdekében szükségessé váló költségeket terveztük ezen a soron, a évi teljesítési adatok figyelembe vételével. 3. Szolgáltatási kiadások: eft A évi szervezeti integráció eredményeképpen az MBFH szervei évben több esetben költöztek, hogy végül a jelenlegi ingatlanban foglalják el végső helyüket. Az MBFH központi szervezete kiköltözött a Hivatal használatában lévő két ingatlanból (Arany J. u. 25., Stefánia út 14.). Az Arany János utcai székház üzemeltetési feladatait a vagyonkezelési jog újbóli megállapításáig a Hivatal kényszerül ellátni.

6 A szolgáltatási kiadások biztosítják többek között a Hivatal elhelyezését biztosító ingatlanok üzemeltetési fenntartási kiadásait az alábbiak szerint: Szállítási szolgáltatás eft Bérleti és lízing díjak eft Gázenergia szolgáltatás eft Villamos-energia szolgáltatás eft Víz- és csatornadíjak 900 eft Távhő- és melegvíz szolgáltatás 500 eft Karbantartási, kisjavítási szolgáltatások eft Egyéb üzemeltetési fenntartási kiadások eft (takarítás, szemétszállítás, portaszolgálat, posta stb) A szakmai tevékenység végzéséhez igénybevett szolgáltatások előirányzata tartalmazza a bezárt bányászati hulladékkezelő létesítmények kataszterének, valamint az alábányászottsági adatbázis kialakításának évi várható költségeit. 4. Általános forgalmi adó kiadások: eft Vásárolt termékek és szolgáltatások általános forgalmi adója eft 5. Kiküldetés, reprezentáció, reklámkiadások: eft A kiküldetés, reprezentáció, reklámkiadások előirányzata a bázis előirányzatnak megfelelő mértékben került megtervezésre, érvényesítve ezzel a takarékossági szempontokat. Belföldi kiküldetés eft Külföldi kiküldetés eft Reprezentáció eft Reklám és propaganda kiadások 100 eft 6. Egyéb dologi kiadások: eft A hivatal hatékonyabb működéséhez, valamint a szakmai színvonalának emeléséhez hozzájárulva a Bányafelügyelet támogatja a munkatársak szakmai konferenciákon, értekezleteken való részvételét. A költségek racionalizálása, a kiadások rangsorolhatósága érdekében a Hivatal képzési tervet készít évben, melynek keretében elkészíti az ún. belső képzések tervezetét is. Ezen a soron terveztük továbbá a különféle kiadások szolgáltatások prognosztizálható mértékét, amely más előirányzaton nem számolható el (közbeszerzési díjak, hatósági díjak stb.), a évi teljesítési adatok figyelembevételével. 7. Bevételek meghatározott köre utáni befizetés: eft A Magyar Köztársaság évi költségvetéséről szóló évi CII. törvény 11. -ának (1) bekezdésében előírt befizetési kötelezettségünket terveztük ezen a soron.

7 8 Adók, díjak, befizetések: eft Munkáltató által fizetett személyi jövedelemadó: eft Rehabilitációs hozzájárulás e Ft Helyi adók, egyéb vám, illeték és adójellegű befizetések: e Ft - Cégautó adó Díjak egyéb befizetések: eft - Járművek műszaki vizsgáztatásának díja - Biztosítási díjak - Autópálya díjak - Kincstári szolgáltatások díja. IV. Egyéb működési célú támogatások, kiadások: eft A bányatörvény végrehajtási rendeletének 25 -ának (4) bekezdése alapján történő pénzeszköz átadás egyéb szervezetek részére. V. Felhalmozási kiadások: eft A évi költségvetés nem tartalmazott előirányzatot az alábbi a évi integrációval összefüggő egységes elhelyezést biztosító ingatlanokkal kapcsolatos kiadásokra, melyeket a tervezés során beépítettük a évi költségvetésünkbe évben elkészült a Szolnoki Bányakapitányság épületének műszaki felmérése. Ennek alapján megállapítható, hogy az épület nem alkalmas a hivatali munka ellátására, ezért szükség van az épület teljes felújítására, vagy új épület kijelölésére, A szinergiahatások, valamint a rendelkezésre álló erőforrások hatékony kihasználása érdekében a Salgótarjáni Ügyfélszolgálati Iroda megszüntethető, feltételezve, hogy ezzel párhuzamosan megvalósítható a Miskolci Bányakapitányság épületének bővítése (adattár kialakításával, ügyfélszolgálati iroda kialakításával, valamint az akadálymentesítés megvalósításával). A felhalmozási kiadások fedezetét a saját bevételek növelése teremtette meg. VI. Kölcsönök: eft A munkavállalók lakásépítési és felújítási támogatása. KIADÁSOK ÖSSZESEN: eft Bevételek indoklása:

8 I. Működési bevételek: eft 1. Hatósági jogkörhöz köthető működési bevétel: eft Igazgatási szolgáltatási díj: eft Az 57/2005.(VII.7.) sz. GKM rendelet alapján fizetendő igazgatási szolgáltatási díjbevételek, valamint a Magyar Állami Földtani, Geofizikai és Bányászati Adattár kezelésében lévő adatokba történő betekintésnek és az adatok kiadásának módjáról, valamint az adatközléssel kapcsolatos, felszámítható költségtérítés mértékéről szóló, az MBFH elnökének 1/15/2007. MBFH számú utasítása alapján fizetendő költségtérítés díjbevétele került megtervezésre ezen a soron. Felügyeleti jellegű tevékenység díja: eft A bányászatról szóló évi XLVIII. törvény 43 (9) bekezdése értelmében, illetve a bányafelügyelet részére fizetendő igazgatási szolgáltatási díjakról, valamint a felügyeleti díj fizetésének részletes szabályairól szóló 57/2005. (VII.7.) GKM rendelet szerint fizetendő felügyeleti díjakat tartalmazza az előirányzat, figyelembe véve a kőolaj prognosztizálható világpiaci árát. Bírságbevétel: eft II. Kölcsönök megtérülése eft A munkavállalók lakásépítési és felújítási támogatásának megtérülése. IV. Felügyeleti szervtől kapott támogatás eft A működési költségvetés támogatása a személyi juttatások, valamint a munkaadókat terhelő járulékok változásának megfelelően változott a bázis előirányzathoz képest, tekintettel a évi 5%-os illetményemelés hatására, valamint a 13. havi illetmény szabályainak változására. A támogatás előirányzata tartalmazza továbbá az egyszeri feladatok miatti és egyéb báziscsökkentést az általánosan előírt 2%-os mértékkel, és a fejezeti egyensúlyi tartalékot 2%- os mértékkel. BEVÉTELEK ÖSSZESEN: eft

9 Létszám indoklása: A évi kincstári költségvetés alapján a Bányafelügyelet engedélyezett nyitó létszáma 180 főben került meghatározásra, az előirányzatokat az engedélyezett létszámnak megfelelő mértékben terveztük. Az MBFH működésének egy éves tapasztalata, valamint a szabályozó rendszer a költségvetési bevételekre is kihatással bíró - változásai miatt látható, hogy az MBFH amely feladatait a jelentős létszámcsökkentésből adódóan eddig is csak rendkívül feszített módon látta el a területileg illetékes bányakapitányságok területén feladatait csak részben tudja majd ellátni. A Bt évi módosításai által a bányafelügyeletre rótt többletfeladatot az országgyűlési képviselők is elismerték. Ennek eredményeképpen módosításra került a Bt ának (9) bekezdése, amely a felügyeleti díj 0,3 %-os mértékét 0,4 %-ra növelte. A időtartamban bekövetkezett jogszabályváltozásokból következő többletfeladatok ellátása 15 műszaki végzettségű munkatárs felvételét teszik szükségessé, a többletfeladatokhoz kapcsolódó többletlétszám igény a felügyeleti szerv felé előterjesztésre került. A megnövekedett felügyeleti díj teljes mértékben fedezetet biztosít a többletfeladatok finanszírozására, azaz a költségvetésnek nem jelent többletkiadást. Tekintettel arra, hogy nem született döntés a létszám igénnyel kapcsolatban, annak az arra vonatkozó igény fenntartása mellett 180 fő figyelembevételével került megtervezésre a évi költségvetés. B u d a p e s t, február 18. Szabados Gábor elnök

A Magyar Bányászati és Földtani Hivatal (MBFH) évi elemi költségvetésének szöveges indoklása

A Magyar Bányászati és Földtani Hivatal (MBFH) évi elemi költségvetésének szöveges indoklása A Magyar Bányászati és Földtani Hivatal (MBFH) 2008. évi elemi költségvetésének szöveges indoklása Általános indoklás A bányászatról szóló 1993. évi XLVIII. törvény (Bt.) 43. (9) bekezdése értelmében,

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületeinek május 27-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületeinek május 27-i ülésére ELŐTERJESZTÉS Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületeinek 213. május 27-i ülésére Tárgy: Zirci Közös Önkormányzati Hivatal 213. évi költségvetésének módosítása Előadó: Ottó Péter polgármester Előterjesztés

Részletesebben

Elemi költségvetés CSUKA ZOLTÁN VÁROSI KÖNYVTÁR Megye: 13 Településtípus: 0057 Szakág: Szektor: 1251 Év/Időszak:

Elemi költségvetés CSUKA ZOLTÁN VÁROSI KÖNYVTÁR Megye: 13 Településtípus: 0057 Szakág: Szektor: 1251 Év/Időszak: 02 - Személyi juttatások és a munkaadókat terhelő járulékok előirányzata és teljesítése 01 Alapilletmények 26 985 0 0 02 Illetménykiegészítések 0 0 0 03 Nyelvpótlék 0 0 0 04 Egyéb kötelező illetménypótlékok

Részletesebben

A Magyar Bányászati és Földtani Hivatal (MBFH) 2011. évi elemi költségvetésének szöveges indoklása

A Magyar Bányászati és Földtani Hivatal (MBFH) 2011. évi elemi költségvetésének szöveges indoklása A Magyar Bányászati és Földtani Hivatal (MBFH) 2011. évi elemi költségvetésének szöveges indoklása Általános indoklás A 2011. évi költségvetés tervezése során bevételeinket és kiadásainkat a hatályos alapító

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS A fejezet megnevezése, székhelye: Az irányító szerv:.................. számjel 4 9 3 9 5 8 1 2 5 1 0 1 9 1 0 0 8 7 9 0 6 0 PIR-törzsszám szektor fejezet cím/alcím szakágazat Önkormányzat/ költségvetési

Részletesebben

2010. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSI TERV INTÉZMÉNYI KIADÁSOK

2010. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSI TERV INTÉZMÉNYI KIADÁSOK Budapest XV. ker. Önkormányzat Egyesített Szociális Intézmény 21. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSI TERV INTÉZMÉNYI KIADÁSOK eft-ban Engedélyezett álláshelyek száma összesen (fő): 16 16,25 szakmai 13,75 -technikai 12,75

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS A fejezet megnevezése, székhelye: Az irányító szerv:.................. számjel 7 8 9 2 5 7 1 0 5 1 1 0 0 8 0 0 8 4 1 1 0 4 PIR-törzsszám szektor fejezet cím/alcím szakágazat Önkormányzat/ költségvetési

Részletesebben

08 Részmunkaidőben foglalkoztatottak rendszeres személyi juttatása Rendszeres személyi juttatások (07+08)

08 Részmunkaidőben foglalkoztatottak rendszeres személyi juttatása Rendszeres személyi juttatások (07+08) Tartalomjegyzék Szám Űrlap megnevezés 02 Személyi juttatások, a munkaadókat terhelő járulékok és szociális hozzájárulási adó előirányzata és teljesítése 03 Dologi kiadások előirányzata és teljesítése 04

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS A fejezet megnevezése, székhelye: Az irányító szerv:.................. számjel 3 5 5 0 3 6 1 0 5 1 2 0 1 0 0 2 8 6 1 0 0 0 PIR-törzsszám szektor fejezet cím/alcím szakágazat Önkormányzat/ költségvetési

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS A fejezet megnevezése, székhelye: Az irányító szerv:.................. számjel 4 9 2 3 2 4 1 0 5 1 2 0 1 0 0 2 8 6 1 0 0 0 PIR-törzsszám szektor fejezet cím/alcím szakágazat Önkormányzat/ költségvetési

Részletesebben

PIR: Elemi költségvetés NAPSUGÁR OTTHON Fejezet: 20/01 zaradek.cim02/03 Szakág: Szektor: 1051 Időszak:

PIR: Elemi költségvetés NAPSUGÁR OTTHON Fejezet: 20/01 zaradek.cim02/03 Szakág: Szektor: 1051 Időszak: Tartalomjegyzék Szám Űrlap megnevezés 02 Személyi juttatások, a munkaadókat terhelő járulékok és szociális hozzájárulási adó előirányzata és teljesítése 03 Dologi kiadások előirányzata és teljesítése 07

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS A fejezet megnevezése, székhelye: Az irányító szerv:.................. számjel 3 5 5 4 0 9 1 0 5 1 2 0 1 0 0 2 8 6 1 0 0 0 PIR-törzsszám szektor fejezet cím/alcím szakágazat Önkormányzat/ költségvetési

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS A fejezet megnevezése, székhelye: Az irányító szerv:.................. számjel 3 1 1 4 3 2 1 0 5 1 0 6 0 1 0 0 8 4 2 3 2 0 PIR-törzsszám szektor fejezet cím/alcím szakágazat Önkormányzat/ költségvetési

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS A fejezet megnevezése, székhelye: Az irányító szerv:.................. számjel 8 0 9 7 6 0 1 2 5 1 1 3 1 3 0 0 9 1 0 2 0 0 PIR-törzsszám szektor fejezet cím/alcím szakágazat Önkormányzat/ költségvetési

Részletesebben

Sorszám Részmunkaidıben foglalkoztatottak rendszeres személyi juttatása Rendszeres személyi juttatások (07+08)

Sorszám Részmunkaidıben foglalkoztatottak rendszeres személyi juttatása Rendszeres személyi juttatások (07+08) Személyi juttatások és a munkaadókat terhelı járulékok a és teljesítése 2008. évben Alapilletmények Illetménykiegészítések Nyelvpótlék Egyéb kötelezı illetménypótlékok Egyéb feltételtıl függı pótlékok

Részletesebben

2012 Féléves beszámoló

2012 Féléves beszámoló A fejezet megnevezése, székhelye: Irányító szerv: Számjel 327361 1091 02 02/02 17530 PIR-törzsszám Szektor Fejezet Címrend ÁHT A költségvetési szerv megnevezése, székhelye: 2012...... a beszámoló elkészítéséért

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS A fejezet megnevezése, székhelye: Az irányító szerv:.................. számjel 3 0 9 1 2 7 1 0 5 1 2 0 1 1 0 0 9 1 0 1 0 0 PIR-törzsszám szektor fejezet cím/alcím szakágazat Önkormányzat/ költségvetési

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS A fejezet megnevezése, székhelye: Az irányító szerv:.................. számjel 3 9 7 0 2 1 1 0 5 1 2 0 1 0 0 2 8 6 1 0 0 0 PIR-törzsszám szektor fejezet cím/alcím szakágazat Önkormányzat/ költségvetési

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS A fejezet megnevezése, székhelye: Az irányító szerv:.................. számjel 3 2 1 1 5 0 1 0 5 1 2 0 1 1 0 0 9 1 0 2 0 0 PIR-törzsszám szektor fejezet cím/alcím szakágazat Önkormányzat/ költségvetési

Részletesebben

2016. évi Elemi költségvetés

2016. évi Elemi költségvetés Manolisz Glezosz 12. Évfolyamos Görögnyelv Oktató Iskola 2016. évi Elemi költségvetés Szöveges indoklás Budapest, 2016. január 20. Határozat száma: Intézmény vezető Általános indoklás A 2016. évi elemi

Részletesebben

07 Teljes munkaidőben foglalkoztatottak rendszeres személyi juttatása összesen ( )

07 Teljes munkaidőben foglalkoztatottak rendszeres személyi juttatása összesen ( ) Tartalomjegyzék Szám Űrlap megnevezés 02 Személyi juttatások, a munkaadókat terhelő járulékok és szociális hozzájárulási adó előirányzata és teljesítése 03 Dologi kiadások előirányzata és teljesítése 04

Részletesebben

Személyi juttatások és a munkaadókat terhelı járulékok elıirányzata és teljesítése 2009. évben

Személyi juttatások és a munkaadókat terhelı járulékok elıirányzata és teljesítése 2009. évben Személyi juttatások és a munkaadókat terhelı járulékok a és teljesítése 2009. évben Alapilletmények Illetménykiegészítések Nyelvpótlék Egyéb kötelezı illetménypótlékok Egyéb feltételtıl függı pótlékok

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS A fejezet megnevezése, székhelye: Az irányító szerv:.................. számjel 7 9 5 9 6 6 1 0 5 1 0 6 0 1 0 0 8 4 2 3 1 0 PIR-törzsszám szektor fejezet cím/alcím szakágazat Önkormányzat/ költségvetési

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS A fejezet megnevezése, székhelye: Az irányító szerv:.................. számjel 3 5 0 8 5 5 1 2 5 1 0 5 0 2 0 0 9 1 0 2 0 0 PIR-törzsszám szektor fejezet cím/alcím szakágazat Önkormányzat/ költségvetési

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS A fejezet megnevezése, székhelye: Az irányító szerv:.................. számjel 3 5 5 7 1 7 1 0 5 1 2 0 1 0 0 2 8 6 1 0 0 0 PIR-törzsszám szektor fejezet cím/alcím szakágazat Önkormányzat/ költségvetési

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS A fejezet megnevezése, székhelye: Az irányító szerv:.................. számjel 3 0 7 7 1 6 1 0 5 1 2 0 1 0 0 2 8 6 1 0 0 0 PIR-törzsszám szektor fejezet cím/alcím szakágazat Önkormányzat/ költségvetési

Részletesebben

2013 Elemi költségvetés

2013 Elemi költségvetés A fejezet megnevezése, székhelye: Irányító szerv: Számjel 327361 1091 02 02/02 017530 PIR-törzsszám Szektor Fejezet Címrend ÁHT A költségvetési szerv megnevezése, székhelye: 2013...... a beszámoló elkészítéséért

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS A fejezet megnevezése, székhelye: Az irányító szerv:.................. számjel 3 1 1 5 4 2 1 0 5 1 0 6 0 1 0 0 8 4 2 3 2 0 PIR-törzsszám szektor fejezet cím/alcím szakágazat Önkormányzat/ költségvetési

Részletesebben

2012 Elemi költségvetés

2012 Elemi költségvetés A fejezet megnevezése, székhelye: Irányító szerv:.................. számjel 309127 1051 20 1100 38137 PIR-törzsszám Szektor Fejezet Címrend ÁHT A költségvetési szerv megnevezése, székhelye: 1011 2012......

Részletesebben

PIR: Elemi költségvetés JÁVORSZKY ÖDÖN KÓRHÁZ Fejezet: 20/01 zaradek.cim10/02 Szakág: Szektor: 1051 Időszak:

PIR: Elemi költségvetés JÁVORSZKY ÖDÖN KÓRHÁZ Fejezet: 20/01 zaradek.cim10/02 Szakág: Szektor: 1051 Időszak: Tartalomjegyzék Szám Űrlap megnevezés 02 Személyi juttatások, a munkaadókat terhelő járulékok és szociális hozzájárulási adó előirányzata és teljesítése 03 Dologi kiadások előirányzata és teljesítése 07

Részletesebben

2011 Elemi költségvetés

2011 Elemi költségvetés A fejezet megnevezése, székhelye: Irányító szerv:.................. számjel 311432 1051 06 0100 35576 PIR-törzsszám Szektor Fejezet Címrend ÁHT A költségvetési szerv megnevezése, székhelye: 3301 2011......

Részletesebben

Készült: :05 Ellenörző kód: Értéktípus: Ezer Forint

Készült: :05 Ellenörző kód: Értéktípus: Ezer Forint Tartalomjegyzék Szám Űrlap megnevezés 02 Személyi juttatások és a munkaadókat terhelő járulékok előirányzata és teljesítése 03 Dologi kiadások és egyéb folyó kiadások előirányzata és teljesítése 04 Egyéb

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS A fejezet megnevezése, székhelye: Az irányító szerv:.................. számjel 7 6 0 1 6 0 1 2 5 1 0 3 3 2 0 0 8 4 1 1 1 5 PIR-törzsszám szektor fejezet cím/alcím szakágazat Önkormányzat/ költségvetési

Részletesebben

2012 Elemi költségvetés

2012 Elemi költségvetés A fejezet megnevezése, székhelye: Irányító szerv:.................. számjel 350855 1051 10 0802 748160 PIR-törzsszám Szektor Fejezet Címrend ÁHT A költségvetési szerv megnevezése, székhelye: 3529 Miskolc

Részletesebben

PIR: Elemi költségvetés Nemzeti Külgazdasági Hivatal Fejezet: 15/00 zaradek.cim17/00 Szakág: Szektor: 1051 Időszak: 2011.

PIR: Elemi költségvetés Nemzeti Külgazdasági Hivatal Fejezet: 15/00 zaradek.cim17/00 Szakág: Szektor: 1051 Időszak: 2011. Tartalomjegyzék Szám Űrlap megnevezés 02 Személyi és a munkaadókat terhelő járulékok előirányzata és teljesítése 03 Dologi kiadások és egyéb folyó kiadások előirányzata és teljesítése 04 Egyéb működési

Részletesebben

Készült: :37

Készült: :37 Tartalomjegyzék Szám Űrlap megnevezés 01 K1-K8. Költségvetési kiadások 02 B1-B7. Költségvetési bevételek 04 B8. Finanszírozási bevételek 08 Adatszolgáltatás a személyi juttatások és a foglalkoztatottak,

Részletesebben

2012 Elemi költségvetés

2012 Elemi költségvetés A megye megnevezése, székhelye: Irányító szerv:.................. számjel 760160 1251 03 3200 841115 PIR-törzsszám Szektor Megye PÜK Szakágazat A költségvetési szerv megnevezése, székhelye: 6000 Kecskemét

Részletesebben

2010 Elemi költségvetés tervezés

2010 Elemi költségvetés tervezés A fejezet megnevezése, székhelye: Irányító szerv:.................. számjel 311432 1051 06 0100 PIR-törzsszám Szektor Fejezet Címrend ÁHT A költségvetési szerv megnevezése, székhelye: 3301 Eger Barkóczy

Részletesebben

Kiadások K1 SZEMÉLYI JUTTATÁSOK 16 945

Kiadások K1 SZEMÉLYI JUTTATÁSOK 16 945 Szöveges indokolás 215. évi kiadásokhoz 9114 Óvodai nevelés, ellátás működtetési feladatai eft 215.évi eredeti ei. Alapilletmény: Közalkalmazottak (6fő):1.222.*12 hó 14 664 Keresetkiegészítés 293 Közalkalmazottak

Részletesebben

2/a. függelék. Kiadások

2/a. függelék. Kiadások megnevezése 1 Törvény szerinti illetmények, munkabérek K111 18.29 2 Normatív jutalmak K112 3 Céljuttatás, projektprémium K113 4 Készenléti, ügyeleti, helyettesítési díj, túlóra, túlszolgálat K114 2 5 Végkielégítés

Részletesebben

KULTURÁLIS INTÉZET ÉVI ELEMI KÖLTSÉGVETÉS. 6. sz. melléklet évi

KULTURÁLIS INTÉZET ÉVI ELEMI KÖLTSÉGVETÉS. 6. sz. melléklet évi KULTURÁLIS INTÉZET 2016. ÉVI ELEMI KÖLTSÉGVETÉS 6. sz. melléklet 2016. évi KIADÁSOK terv 5311. Törvény szerinti illetmények, munkabérek 5 820 000 53111. Allapilletmény 5 580 000 53112. Illetménykiegészítések

Részletesebben

Megnevezés Eredeti előirányzat Módosított előirányzat

Megnevezés Eredeti előirányzat Módosított előirányzat a 6/2016. (V. 25.) sz.zárszámadási rendelethez Szajol Községi Önkormányzat 2015. évi Költségvetési bevételek és kiadások előirányzat csoportok szerint, közgazdasági tagolásban Megnevezés Eredeti előirányzat

Részletesebben

Megnevezés Eredeti előirányzat Módosított előirányzat

Megnevezés Eredeti előirányzat Módosított előirányzat a.../2017. (V. 29.) sz.zárszámadási rendelethez Szajol Községi Önkormányzat 2016. évi Költségvetési bevételek és kiadások előirányzat csoportok szerint, közgazdasági tagolásban Megnevezés Eredeti előirányzat

Részletesebben

Összesítő riport. Riportoló intézmény: Központi Statisztikai Hivatal irányító szerv. Szűrési feltételek. PIR (Teljes egyezés)

Összesítő riport. Riportoló intézmény: Központi Statisztikai Hivatal irányító szerv. Szűrési feltételek. PIR (Teljes egyezés) Összesítő riport Riportoló intézmény: Központi Statisztikai Hivatal irányító szerv Szűrési feltételek Szűrés Érték - 1 - Tartalomjegyzék Szám Űrlap megnevezés 01 K1-K8. Költségvetési kiadások 02 B1-B7.

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS A fejezet megnevezése, székhelye: Az irányító szerv:.................. számjel 4 1 5 1 9 0 1 0 5 1 2 0 1 0 0 2 8 6 1 0 0 0 PIR-törzsszám szektor fejezet cím/alcím szakágazat Önkormányzat/ költségvetési

Részletesebben

József Attila Művelődési Ház és Nagyközségi Könyvtár 2019 évi költségvetése (adatok Ft)

József Attila Művelődési Ház és Nagyközségi Könyvtár 2019 évi költségvetése (adatok Ft) 2019 évi költségvetése (adatok Ft) 082042 082042 082042 082042 082042 Szolgáltatások 2018. évi Előirányzat Szolgáltatások 2018. 1-10. havi teljesítés Szolgáltatások 2019. évi terv. Szolgáltatások 2019.

Részletesebben

Adatellenőrző kód: a-505c d-6b c-4166d d - 2 -

Adatellenőrző kód: a-505c d-6b c-4166d d - 2 - Tartalomjegyzék Szám Űrlap megnevezés 01 K1-K8. Költségvetési kiadások 02 B1-B7. Költségvetési bevételek 04 B8. Finanszírozási bevételek 08 Adatszolgáltatás a személyi juttatások és a foglalkoztatottak,

Részletesebben

Lipót községi Önkormányzat költségvetési kiadások( K1-K8.) # Megnevezés Eredeti előirányzat 2 3 4

Lipót községi Önkormányzat költségvetési kiadások( K1-K8.) # Megnevezés Eredeti előirányzat 2 3 4 Lipót községi Önkormányzat költségvetési kiadások( K1-K8.) 01 Törvény szerinti illetmények, munkabérek (K1101) 6 468 000 02 Normatív jutalmak (K1102) 0 03 Céljuttatás, projektprémium (K1103) 400 000 04

Részletesebben

INTÉZMÉNYI KIADÁSOK. 2013.évi eredeti költségvetés. Rendszeres személyi juttatások 261 472 214 037 263 852

INTÉZMÉNYI KIADÁSOK. 2013.évi eredeti költségvetés. Rendszeres személyi juttatások 261 472 214 037 263 852 Budapest XV. ker. Önkormányzat Intézmény: Egyesített Szociális Intézmény - TERVEZET INTÉZMÉNYI KIADÁSOK Engedélyezett álláshelyek száma összesen (fő): 152,50 150,00 150,00 -pedagógus/szakmai 132,25 134,75

Részletesebben

Balatonederics Község Önkormányzata. Képviselő-testülete. 21/2014. (XII.5.) Önkormányzati rendelete

Balatonederics Község Önkormányzata. Képviselő-testülete. 21/2014. (XII.5.) Önkormányzati rendelete 6. melléklet Balatonederics Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. november 24-i ülésének jegyzőkönyvéhez Balatonederics Község Önkormányzata Képviselő-testülete 21/2014. (XII.5.) Önkormányzati

Részletesebben

Balassagyarmati Törvényszék évi Szöveges beszámoló melléklete. 1. számú melléklet: Költségvetési előirányzatok változása.

Balassagyarmati Törvényszék évi Szöveges beszámoló melléklete. 1. számú melléklet: Költségvetési előirányzatok változása. 1. számú melléklet: Költségvetési előirányzatok változása. Megnevezés Kiadások Előirányzat eft-ban 2015. év 2016. év Változás 2016-2015.év Eredeti Módositott Módosítás Eredeti Módositott Módosítás Eredeti

Részletesebben

Kormányzati funkció:

Kormányzati funkció: Kormányzati funkció: 1751 Szociális étkeztetés 215. évi költségvetés Rovat megnevezése Rovatszám Tétel megnevezése Részletezés (1 havi) Részösszeg eft-ban Rovat összege 214.évi teljesítés,eftban K1 SZEMÉLYI

Részletesebben

Összesítő riport. Riportoló intézmény: Központi Statisztikai Hivatal irányító szerv. Szűrési feltételek. PIR (Teljes egyezés)

Összesítő riport. Riportoló intézmény: Központi Statisztikai Hivatal irányító szerv. Szűrési feltételek. PIR (Teljes egyezés) Összesítő riport Riportoló intézmény: Központi Statisztikai Hivatal irányító szerv Szűrési feltételek Szűrés Érték - 1 - Tartalomjegyzék Szám Űrlap megnevezés 01 K1-K8. Költségvetési kiadások 02 B1-B7.

Részletesebben

Készült: :45

Készült: :45 Tartalomjegyzék Szám Űrlap megnevezés 01 K1-K8. Költségvetési kiadások 02 B1-B7. Költségvetési bevételek 04 B8. Finanszírozási bevételek 08 Adatszolgáltatás a személyi juttatások és a foglalkoztatottak,

Részletesebben

Összesítő riport. Riportoló intézmény: Központi Statisztikai Hivatal irányító szerv. Szűrési feltételek. PIR (Teljes egyezés)

Összesítő riport. Riportoló intézmény: Központi Statisztikai Hivatal irányító szerv. Szűrési feltételek. PIR (Teljes egyezés) Összesítő riport Riportoló intézmény: Központi Statisztikai Hivatal irányító szerv Szűrési feltételek Szűrés Érték - 1 - Tartalomjegyzék Szám Űrlap megnevezés 01 K1-K8. Költségvetési kiadások 02 B1-B7.

Részletesebben

Önkormányzat évi költségvetése Bevételek

Önkormányzat évi költségvetése Bevételek Rovat megnevezése Helyi önkormányzatok működésének általános támogatása Települési önkormányzatok egyes köznevelési feladatainak támogatása Települési önkormányzatok szociális és gyermekjóléti feladatainak

Részletesebben

Felügyeleti hatáskör társ I. félévi előirányzat módosítás. Főkönyvi számla Szakfeladat Összeg Megnevezés

Felügyeleti hatáskör társ I. félévi előirányzat módosítás. Főkönyvi számla Szakfeladat Összeg Megnevezés Megnevezés BEVÉTELEK Zomba Körzeti Intézményi Társulás 2011. I. félévi előirányzat módosítás Főkönyvi számla Szakfeladat Összeg Megnevezés KIADÁSOK Főkönyvi számla 39. sz. m Szakfeladat Kisértékű tárgyi

Részletesebben

A Polgármesteri Hivatal 2004.évi költségvetése

A Polgármesteri Hivatal 2004.évi költségvetése A Polgármesteri Hivatal 2004.évi költségvetése Személyi juttatások 14.518 Illetmény, illetménykieg.,13.havi 7.578 Képviselõk, Polgármester tiszteletdíja 6.122 Étkezési hozzájárulás 159 Közlekedési költségtérítés

Részletesebben

2013 Féléves beszámoló

2013 Féléves beszámoló A fejezet megnevezése, székhelye:......... Irányító szerv:......... Számjel 327361 1091 02 02/00 049302 PIR-törzsszám Szektor Fejezet Címrend ÁHT A költségvetési szerv megnevezése, székhelye: 1014 Budapest

Részletesebben

2012 Elemi költségvetés

2012 Elemi költségvetés A fejezet megnevezése, székhelye:......... Irányító szerv:......... Számjel 329530 1051 20 16/00 211639 PIR-törzsszám Szektor Fejezet Címrend ÁHT A költségvetési szerv megnevezése, székhelye: 1097 Budapest

Részletesebben

Készült: :10 Ellenörző kód: Értéktípus: Ezer Forint

Készült: :10 Ellenörző kód: Értéktípus: Ezer Forint Tartalomjegyzék Szám Űrlap megnevezés 02 Személyi juttatások és a munkaadókat terhelő járulékok előirányzata és teljesítése 03 Dologi kiadások és egyéb folyó kiadások előirányzata és teljesítése 04 Egyéb

Részletesebben

A Magyar Bányászati és Földtani Hivatal 2007. évi elemi költségvetésének szöveges indoklása

A Magyar Bányászati és Földtani Hivatal 2007. évi elemi költségvetésének szöveges indoklása A Magyar Bányászati és Földtani Hivatal 2007. évi elemi költségvetésének szöveges indoklása A központi államigazgatási szervekről, valamint a kormány tagjai és az államtitkárok jogállásáról szóló 2006.

Részletesebben

Elemi költségvetés. Pest Megyei Levéltár Tárgyév: 2011. Szöveges indoklás KÖLTSÉGVETÉSI KIADÁSI ELŐIRÁNYZATOK 5 157 4.

Elemi költségvetés. Pest Megyei Levéltár Tárgyév: 2011. Szöveges indoklás KÖLTSÉGVETÉSI KIADÁSI ELŐIRÁNYZATOK 5 157 4. KÖLTSÉGVETÉSI KIADÁSI ELŐIRÁNYZATOK 1. RENDSZERES SZEMÉLYI JUTTATÁSOK 2. Alapilletmények 3. Illetmény 2010. dec. 31. létszám (44 fő) 5 157 4. 5. Szakdolgozók besor. iletménye (31 fő, 11 hó) Ebből soros

Részletesebben

Önkormányzat Gyanógeregye évi zárszámadása. Az egységes rovatrend szerint a kiemelt kiadási és bevételi jogcímek

Önkormányzat Gyanógeregye évi zárszámadása. Az egységes rovatrend szerint a kiemelt kiadási és bevételi jogcímek 1. melléklet a 7/2016. (V.12.) önkormányzati rendelethez Az egységes rovatrend szerint a kiemelt kiadási és bevételi jogcímek K1. Személyi juttatások K2. Munkaadókat terhelő járulékok és szociális hozzájárulási

Részletesebben

2010. évi terv (adatok ezer forintban) 4211001 - ÚT, AUTÓPÁLYA ÉPÍTÉSE ÖSSZESEN: 52 100 52 100

2010. évi terv (adatok ezer forintban) 4211001 - ÚT, AUTÓPÁLYA ÉPÍTÉSE ÖSSZESEN: 52 100 52 100 Költségvetési kiadások e 21.9.3. (adatok ezer 42111- ÚT, AUTÓPÁLYA ÉPÍTÉSE 1234 Egyéb építmények vásárlása, létesítése (Útberuházás) 38 4 38 4,% 182 Beruházás áfája 9 6 9 6,% Beruházás Összesen: 48 48,%

Részletesebben

2012 Elemi költségvetés

2012 Elemi költségvetés A fejezet megnevezése, székhelye: Irányító szerv:.................. számjel 308647 1051 20 0900 34832 PIR-törzsszám Szektor Fejezet Címrend ÁHT A költségvetési szerv megnevezése, székhelye: 2170 Aszód

Részletesebben

Jászladány Nagyközségi Önkormányzat képviselő-testületének 13/2018. (V. 28.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi zárszámadásáról

Jászladány Nagyközségi Önkormányzat képviselő-testületének 13/2018. (V. 28.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi zárszámadásáról Jászladány Nagyközségi Önkormányzat képviselő-testületének 13/2018. (V. 28.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2017. évi zárszámadásáról Jászladány Nagyközségi Önkormányzat képviselő-testülete az

Részletesebben

2011 Elemi költségvetés

2011 Elemi költségvetés A fejezet megnevezése, székhelye:......... Irányító szerv:......... Számjel 800013 1051 33 01/03 40035 PIR-törzsszám Szektor Fejezet Címrend ÁHT A költségvetési szerv megnevezése, székhelye: 1051 2011......

Részletesebben

2012 Elemi költségvetés

2012 Elemi költségvetés A fejezet megnevezése, székhelye:......... Irányító szerv:......... Számjel 800013 1051 33 01/03 40035 PIR-törzsszám Szektor Fejezet Címrend ÁHT A költségvetési szerv megnevezése, székhelye: 1051 2012......

Részletesebben

Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testületének. 10/2018.(VIII.21.) önkormányzati rendelete 1

Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testületének. 10/2018.(VIII.21.) önkormányzati rendelete 1 10/2018.(VIII.21.) önkormányzati rendelet az önkormányzat 2018. évi költségvetéséről szóló 2/2018.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról Hatályos: 2018. augusztus 22-étól Maglód Város Önkormányzat

Részletesebben

Készült: :41

Készült: :41 Tartalomjegyzék Szám Űrlap megnevezés 01 K1-K8. Költségvetési kiadások 02 B1-B7. Költségvetési bevételek 04 B8. Finanszírozási bevételek 08 Adatszolgáltatás a személyi juttatások és a foglalkoztatottak,

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok A fejezet megnevezése, székhelye: Az irányító szerv:...... fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus............ A fejezet megnevezése,

Részletesebben

Kereset-kiegészítés fedezete 106

Kereset-kiegészítés fedezete 106 Ádám Jenõ - Központi Általános Iskola Gárdonyi Géza Tagiskola Szuhakálló 2009. évi költségvetés Kiadások Személyi juttatások 511112 Alap illetmény 801214 szakfeladat 16 fõ részére december havi bér 2.348.541,-

Részletesebben

Pilisszentkereszt Község Önkormányzat évi költségvetése Konszolidált Bevételek (E Ft)

Pilisszentkereszt Község Önkormányzat évi költségvetése Konszolidált Bevételek (E Ft) 1. melléklet Pilisszentkereszt Község Önkormányzat 2014. évi költségvetéséről szóló 2/2014.(II.14.) önkormányzati rendelethez Pilisszentkereszt Község Önkormányzat 2014. évi költségvetése Konszolidált

Részletesebben

SORKIKÁPOLNA Önkormányzat évi zárszámadása. Az egységes rovatrend szerint a kiemelt kiadási és bevételi jogcímek

SORKIKÁPOLNA Önkormányzat évi zárszámadása. Az egységes rovatrend szerint a kiemelt kiadási és bevételi jogcímek 1. melléklet a 7/2015.(V.29.) önkormányzati rendelethez SORKIKÁPOLNA Önkormányzat 2014. évi zárszámadása Az egységes rovatrend szerint a kiemelt kiadási és bevételi jogcímek K1. Személyi juttatások K2.

Részletesebben

2012 Elemi költségvetés

2012 Elemi költségvetés A megye megnevezése, székhelye:......... Irányító szerv:......... Számjel 492522 1251 01 9100 873000 PIR-törzsszám Szektor Megye PÜK Szakágazat A költségvetési szerv megnevezése, székhelye: 1064 Budapest

Részletesebben

1. melléklet a 8/2016. (V.27.) önkormányzati rendeleth Az egységes rovatrend szerint a kiemelt kiadási és bevé

1. melléklet a 8/2016. (V.27.) önkormányzati rendeleth Az egységes rovatrend szerint a kiemelt kiadási és bevé 1. melléklet a 8/216. (V.27.) önkormányzati rendeleth Az egységes rovatrend szerint a kiemelt kiadási és bevé ÖNKORMÁNYZAT ÉS INTÉZMÉNYEI MÓDOSÍTOTT ÖSSZESEN K1. Személyi juttatások K2. Munkaadókat terhelő

Részletesebben

14 Foglalkoztatottak személyi juttatásai (= ) (K11)

14 Foglalkoztatottak személyi juttatásai (= ) (K11) 01 - K1-K8. Költségvetési kiadások 01 Törvény szerinti illetmények, munkabérek (K1101) 377 887 02 Normatív jutalmak (K1102) 0 03 Céljuttatás, projektprémium (K1103) 0 04 Készenléti, ügyeleti, helyettesítési

Részletesebben

B1-B7. Költségvetési bevételek. Nyim Község Önkormányzatának évi bevételi előirányzatai A B C. Rovat száma B112 0

B1-B7. Költségvetési bevételek. Nyim Község Önkormányzatának évi bevételi előirányzatai A B C. Rovat száma B112 0 1. melléklet a 8/216. (V. 27.) önkormányzati rendelethez B1-B7. Költségvetési bevételek Nyim Község Önkormányzatának 215. évi bevételi ai A B C D E Ssz. Rovat megnevezése Rovat száma Eredeti Módosított

Részletesebben

Balatonederics Község Önkormányzata. Képviselő-testületének. 5/2015. (IV.07.) Önkormányzati rendelete

Balatonederics Község Önkormányzata. Képviselő-testületének. 5/2015. (IV.07.) Önkormányzati rendelete Balatonederics Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2015. (IV.07.) Önkormányzati rendelete Balatonederics község Önkormányzatnak 2015. évi költségvetéséről szóló 2/2015. (II.27.) önkormányzati

Részletesebben

A Hajdúnánási Közös Önkormányzati Hivatal 2015. évi költségvetési tervezete

A Hajdúnánási Közös Önkormányzati Hivatal 2015. évi költségvetési tervezete 4.2. melléklet A Hajdúnánási Közös Önkormányzati Hivatal 2015. évi költségvetési tervezete KIADÁSOK - 1/1 - Funkciókód: 011130 Önkormányzatok és önk. hivatalok jogalkotó és ált. ig. tev. (1.) Jegyző, aljegyző

Részletesebben

2017. évi költségvetés bevételei és kiadásai előirányzat csoportok és kiemelt előirányzatok szerinti bontásban

2017. évi költségvetés bevételei és kiadásai előirányzat csoportok és kiemelt előirányzatok szerinti bontásban 2017. évi költségvetés bevételei és kiadásai csoportok és kiemelt ok szerinti bontásban Bevételek Forintban Működési bevételek Megnevezés I. Önkormányzat II. Közös Önkormányzati Hivatal III. Gesztenyéskert

Részletesebben

Nagylózs Község Önkormányzata. Az egységes rovatrend szerint a kiemelt kiadási és bevételi jogcímek évi költségvetés módosítás

Nagylózs Község Önkormányzata. Az egységes rovatrend szerint a kiemelt kiadási és bevételi jogcímek évi költségvetés módosítás Nagylózs Község a Az egységes rovatrend szerint a kiemelt kiadási és bevételi jogcímek 2018. évi költségvetés módosítás I. sz. melléklet Eredeti Eredeti K1. Személyi juttatások 16 928 000 21 728 000 31

Részletesebben

2010. évi terv (adatok ezer forintban) ÚT, AUTÓPÁLYA ÉPÍTÉSE ÖSSZESEN:

2010. évi terv (adatok ezer forintban) ÚT, AUTÓPÁLYA ÉPÍTÉSE ÖSSZESEN: ezer 42111- ÚT, AUTÓPÁLYA ÉPÍTÉSE 1234 Egyéb építmények vásárlása, létesítése (Útberuházás) 38 4 38 4,% 182 Beruházás áfája 9 6 9 6,% Beruházás Összesen: 48 48,% 55219 Egyéb üzemeltetési szolgáltatás (tervezési

Részletesebben

Tartalomjegyzék Űrlap megnevezés 01 K1-K8. Költségvetési kiadások 04 B8. Finanszírozási bevételek

Tartalomjegyzék Űrlap megnevezés 01 K1-K8. Költségvetési kiadások 04 B8. Finanszírozási bevételek Tartalomjegyzék Szám Űrlap megnevezés 01 K1-K8. Költségvetési kiadások 04 B8. Finanszírozási bevételek - 2 - Szám Üres űrlapok jegyzéke Űrlap megnevezés - 3 - 01 - K1-K8. Költségvetési kiadások 01 Törvény

Részletesebben

2017. évi előirányzat. Tény 2016

2017. évi előirányzat. Tény 2016 01 02 03 04 05 06 07 32 33 34 35 36 37 38 39 178 179 184 185 186 194 203 207 218 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 240 264 265 sz. melléklet 011130 Önkormányzatok és önkormányzati hivatalok jogalkotó

Részletesebben

2011 Elemi költségvetés

2011 Elemi költségvetés A megye megnevezése, székhelye: Irányító szerv:.................. számjel 350855 1251 05 9100 910200 PIR-törzsszám Szektor Megye PÜK Szakágazat A költségvetési szerv megnevezése, székhelye: 3529 Miskolc

Részletesebben

Készült: :44

Készült: :44 Tartalomjegyzék Szám Űrlap megnevezés 01 K1-K8. Költségvetési kiadások 02 B1-B7. Költségvetési bevételek 08 Adatszolgáltatás a személyi juttatások és a foglalkoztatottak, választott tisztségviselők összetételéréről

Részletesebben

2011 Elemi költségvetés

2011 Elemi költségvetés A megye megnevezése, székhelye:......... Irányító szerv:......... Számjel 492522 1251 01 9100 873000 PIR-törzsszám Szektor Megye PÜK Szakágazat A költségvetési szerv megnevezése, székhelye: 1064 Budapest

Részletesebben

Készült: :17

Készült: :17 Tartalomjegyzék Szám Űrlap megnevezés 01 K1-K8. Költségvetési kiadások 02 B1-B7. Költségvetési bevételek 04 B8. Finanszírozási bevételek 08 Adatszolgáltatás a személyi juttatások és a foglalkoztatottak,

Részletesebben

Számszaki mellékletek

Számszaki mellékletek Számszaki mellékletek az önkormányzat 215. évi költségvetéséről szóló 1/215.(II.16.) önkormányzati rendelethez (egységes szerkezetben) Hatályos: 215. november 24-től 1 Pénzforgalmi mérleg MAGLÓD VÁROS

Részletesebben

Nagybánhegyes község ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETÉNEK

Nagybánhegyes község ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETÉNEK Nagybánhegyes község ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETÉNEK 7/217. (IV.26.) Ör. RENDELETE Az önkormányzat 216. évi költségvetéséről szóló 1/216. (III. 1.) Ör. rendelet módosításáról Nagybánhegyes község

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok A fejezet megnevezése, székhelye: Az irányító szerv: 02 0200...... fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus............ A fejezet megnevezése,

Részletesebben

2011 Elemi költségvetés

2011 Elemi költségvetés A fejezet megnevezése, székhelye: Irányító szerv:.................. számjel 309798 1051 20 1000 34953 PIR-törzsszám Szektor Fejezet Címrend ÁHT A költségvetési szerv megnevezése, székhelye: 1121 Budapest

Részletesebben

2012 Elemi költségvetés

2012 Elemi költségvetés A fejezet megnevezése, székhelye:......... Irányító szerv:......... Számjel 309985 1051 20 14/00 35082 PIR-törzsszám Szektor Fejezet Címrend ÁHT A költségvetési szerv megnevezése, székhelye: 1055 Budapest

Részletesebben

2012 Elemi költségvetés

2012 Elemi költségvetés A fejezet megnevezése, székhelye:......... Irányító szerv:......... Számjel 345747 1051 10 08/02 748083 PIR-törzsszám Szektor Fejezet Címrend ÁHT A költségvetési szerv megnevezése, székhelye: 5600 Békéscsaba

Részletesebben

KÖLTSÉGVETÉS év. Dombóvár és Környéke Kistérségi Ivóvízminőség-javító Társulás

KÖLTSÉGVETÉS év. Dombóvár és Környéke Kistérségi Ivóvízminőség-javító Társulás KÖLTSÉGVETÉS 2016. év Dombóvár és Környéke Kistérségi Ivóvízminőség-javító Társulás (e Ft-ban) Tétel megnevezése 2016. évi terv Személyi juttatás (K1): 600 Munkaadókat terhelő 162 járulékok és szociális

Részletesebben

Pannonhalma Többcélú Kistérségi Társulás Radnóti Miklós Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény

Pannonhalma Többcélú Kistérségi Társulás Radnóti Miklós Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény Pannonhalma Többcélú Kistérségi Társulás Radnóti Miklós Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény 2011. évi költségvetése Személyi juttatások: Rendszeres személyi juttatások 511112

Részletesebben

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS

A) ELEMI KÖLTSÉGVETÉS Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok A fejezet megnevezése, székhelye: Az irányító szerv: 12 1400...... fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet településtípus............ A fejezet megnevezése,

Részletesebben

2012 Elemi költségvetés

2012 Elemi költségvetés A fejezet megnevezése, székhelye: Irányító szerv:.................. számjel 789280 1051 10 0801 297657 PIR-törzsszám Szektor Fejezet Címrend ÁHT A költségvetési szerv megnevezése, székhelye: 6722 Szeged

Részletesebben