A kutyakiállítás szervezési munkái miatt a 29 i és a 30 i kutyaiskolai foglalkozás elmarad. Kérjük megértéseteket.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A kutyakiállítás szervezési munkái miatt a 29 i és a 30 i kutyaiskolai foglalkozás elmarad. Kérjük megértéseteket."

Átírás

1 én Dr Szauer Rita Kiselőadást tart az ivartalanításról a kutyaiskolai oktatás keretein belül (gulyadombi oktatási területen). Kezdés 17 órakor. Eső esetén az előadás elmarad! Kérjük, hogy akinek a kutyusa nehezen bírja a kb perces várakozást, inkább ne hozza ki, vagy közben sétáltassa meg (a várakozás is feladat a kutyának!) Érdeklődőket, ismerőseiteket is várjuk szeretettel! Előreláthatólag: án Balatonfüred Koloskavölgy helyszínen kutyabemutató lesz iskolai rendezvény részeként én a bándi óvodában kutyabemutató lesz, a kutyaharapások elkerüléséről szóló óvodai program keretén belül én a szentgáli ált. iskolában kutyabemutatóra vártak bennünket. Viharos szél, eső! Bemutató? Lehetetlen küldetés (MISSION IMPOSSIBLE)! Az első verzió szerint a tornateremben kapunk majd helyet. De érkezéskor kiderült az osztályok előtti folyosórész lesz a színtér úgy, hogy a gyerekek a fal mellett és a lépcsőn állva nézik a bemutatót. Mit és hogyan lehet megoldani ezen a szűk folyosón? Nehéz kérdés! Pedig a kutyákat még senki nem kérdezte. Zárt, szűk terület, mesterséges világítás, sok ember, állandó hangzavar a visszhangos folyosón! Kutyusaink kiválóan vizsgáztak, teljesítették a feladatokat, amelyeket a gazdik elvártak tőlük. Köszönet nekik érte! A bemutató összességében jól sikerült. Annak ellenére, hogy nem a klasszikus forgatókönyv szerint zajlott. A gyerekek részéről feltett kérdések özönéből arra gondolhatunk, hogy érdemes volt közelebb vinni hozzájuk a kutya és az ember kapcsolatának ezt a világát. A kutyakiállítás szervezési munkái miatt a 29 i és a 30 i kutyaiskolai foglalkozás elmarad. Kérjük megértéseteket án CAC kutyakiállítás volt Nagyvázsonyban, a Zichy kastély területén! További információ.:www.meoeveszprem.hu én a Veszprémi Vadvirág óvodában gyermeknapi rendezvényen belül kutyabemutatót tartottunk a rendelkezésre álló helyhez képest sok kutyával. A résztvevő kutyusok fajta vegyességének köszönhetően a gyerekek láthatták, hogy bármilyen kutyával harmonikus kapcsolatot lehet kialakítani. Az iskola, új gyakorlat bevezetésével, a bemutatót a gyerekek aktív együttműködésével fűszerezte. Így közelebb hozva őket a számukra gyakran félelmetesnek tűnő kutyusokhoz. Az ilyenkor kihagyhatatlan kutyasimogatás jelentette az esemény csúcspontját, ami lehetett egy félénk érintés vagy alapos dögönyözés. De mindenképpen egy új kapcsolat kiinduló pontja, lehetősége a gyermek és a szeretetre vágyó kutya között.

2 án a Szent György Napi Agrárexpón Pápán, kutyaiskolánk a Balatonfüredi Akademy Dog Kennels kutyaiskolával együtt, immár hagyományosnak nevezhető bemutatót tartott. A programunkban engedelmességi feladatok, labdás gyakorlatok, személy illetve tárgykeresés, örző védő bemutató és akadálypálya szerepeltek. Köszönet érte minden résztvevőnek. Kutyusaink mindannyian kitettek magukért, így megérdemelten zsebelhették be a nézők tapsát és a gazdik dicséretét. Negatív értékelést csak a pápai rendezőség cerberusa kaphat, akinek rugalmatlansága miatt nehezen jutottunk be a kiállítást területére mint meghívottak. Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk! Tájékoztatjuk minden tagtársunkat, hogy a i foglalkozás az ünnep miatt elmarad. Ajándékozás Az ALFADOG veszprémi kutyaiskola tagjai karácsonyi adományként több mint 100 kg i kutyatápot ajánlottak fel a Veszprémi Állatvédő, és a Vackoló veszprémi állatvédő egyesületek részére. Az időjárás miatt én, egy jó hangulatú évkezdő foglalkozáson, kis ünnepség keretén belül átadásra kerültek az adományok. Bár a kutyaiskolának más a tevékenységi köre, de céljaink közelítenek egymáshoz.. Az Állatvédősök mentik az elhagyott, kidobott, állatokat, és felelős gazdikat próbálnak keresni az árván maradt szőrösöknek. Az Alfadog iskola pedig a felelős kutyatartásért dolgozik. Mivel az ember a magához vett kutyusokért felelősséggel tartozik, fontos hogy öröm és megelégedettség legyen mind a két faj részéről az alatt a kb 15 év alatt, míg az együttélés tart. Így kevesebb lesz az elhagyott kutya Veszprémben és környékén! Köszönet minden adományozónak!

3 B.U.É.K Köszönjük a kutyaiskola azon résztvevőinek a jelentkezését és részvételét, akik szabadidejüket áldozzák a bemutatókra. Sikeres szereplést mindenkinek!

4 dec.12 én a tavaly megkezdett /reméljük/ hagyományt folytatva, idén is szeretnénk megszervezni egy évzáró KARÁCSONYI VACSORÁT, amely lehetőséget ad egymás megismerésére. A vacsorát december 12 én, 18 órára tervezzük, a veszprémi PANNÓNIA ÉTTEREMBE. Szeretettel várunk mindenkit, családtagokkal együtt! A jelentkezéseket előre is köszönjük. (A vacsora önköltséges, mindenki saját fogyasztását rendezi.) 2009 okt. 25 én a szokásos kutyaiskolás foglalkozás helyett kirándulni mentünk a Tekeres völgybe. Az útvonal egyeztetése után a kutyákat pórázon tartva átkeltünk a 8 as főúton, türelmesen kivárva sorunkat. Mire a csatári utat elhagytuk és lekerülhetett a kutyákról a póráz a nap is végleg eldöntötte támogatja a mai napon kirándulókat. A falkán belül úgy tűnt mindenki megtalálta a helyét, némi féltékenykedésen kívül nem volt probléma a szocializációval. Az Ördög sziklát a gazdákon kívül néhány vállalkozó szellemű eb is megmászta, és ami fontosabb mindenki épségben le is jött! A gazdáknak a szép táj, a kellemes idő és a az ősz meleg színei adták a plussz élményt. A kutyáknak a falka, a szabadabb mozgás, a rohanás és a dagonyázás. Minden eb visszatalált a hívó szóra, még Marci is, akit a foxik fáradhatatlansága vitt előre. Mindegyik kutya erre a napra csak annyit tudott mondani: VÁÓÓ 2009 okt. 17 én bemutatót tartottunk a Veszprémi Fressnapf meghívására. A bemutatón kezdők és haladók egyaránt szerepelhettek. Egyéni bemutatók is színesítették a programot. Az időjárás volt már jobb is. Köszönjük a Fressnapfnak a szereplés lehetőségét.

5 2009 okt. 3 án a gulya dombon megtartott rendezvény miatt az aktuális kutyasuli helyett az erdei gyakorlópályán volt foglalkozás. Bár az aznapi kutyaiskola csupán egy erdei sétának tűnhetett, de kutyáink és gazdáik számára is új szituációt jelentett. Mivel az elhatározás gyorsan megszületett a póráz nélküli sétáról, a szocializálódási kérdés hamar rendezésre került. A kutyák eddig főként pórázon és gyakorlatvégzés közben találkoztak egymással, ahol a gazdi nyújtotta a póráz végén, a biztonságot és önbizalmat. Tappancs kihasználta az alkalmat és lerohanással vagy egy egy csípéssel érvényesítette a kutyák közötti rangsort, amit a többiek elfogadtak a jelenlegi körülményekre. A séta folyamán a csapat végig együtt maradt. A kezdeti lendület, ami sohasem haladta meg a behívási távolságot, egyre inkább a gazdák tempójához alkalmazkodott. A kutyák jól bizonyítottak, amikor behívásra és helyben maradásra került sor kerékpárosok, sétálók vagy idegen kutyák miatt. Az iskola szocializálódási eredményei is egyértelműen lemérhetőek voltak. Tappancs is kiélhette falkavezéri hajlamait a falka együtt tartásával. A bográcsozó piknikezők söre és vacsorája is megmaradt, bár nagyon meglepődtek a hirtelen felbukkanó kutyafalka láttán szept. 20 án Dr. Szauer Rita előadást tartott a kullancsveszélyről, a védekezés módszereiről a kutyaiskolai oktatás keretén belül. Az érdeklődők választ és tanácsot kaphattak minden kutya egészségüggyel kapcsolatos kérdésükre és problémájukra. Ezúton is köszönetet mondunk a doktornőnek az előadásért és szaktanácsadásért szept. 19 én Veszprémben a Cholnoky klubkönyvtár (VMK) meghívta iskolánkat egy kutyabemutatóra, a nyárbúcsúztató családi programjuk keretén belül. Köszönjük a könyvtár meghívását! A vehir.hu n található tudósítás a nyárbúcsúztató programjairól.

6 2009 szept. 19 én Pécselyen kutyabemutatót tartottunk a Balatonfüredi Hajógyári Kft Dolgozói részére, családi nap keretén belül. A program: engedelmességi gyakorlat, ember és tárgykeresés, örző védő gyakorlat, akadálypálya, majd utána a gyerekeknek kutyasimogatással egybekötött ismerkedés a kutyusokkal. Ezúton is köszönjük a szervezőknek a meghívást én kutyaiskolánkat bemutatóra hívták a Március 15. i úti klubkönyvtár és a Kukkantó szervezésében egy nyárbúcsúztató családi rendezvényre.. A bemutatón kezdő, haladó kutyusok valamint társiskolánk, a Balatonfüredi Akademy Dog Kennels, kiképzője és kutyája vett részt. Engedelmességi bemutató, személy illetve tárgykeresés, örző védő bemutató, akadálypálya szerepelt a programban. A rendezvényről (bemutatóról) tudósítást a Veszprém TV. Híradás műsorában, illetve a Veszprémi 7 Nap városi hetilapban találhattok.

Őri Hírek ŐRISZENTPÉTEREN ÉLŐK LAPJA. Szívem csengő

Őri Hírek ŐRISZENTPÉTEREN ÉLŐK LAPJA. Szívem csengő III. évfolyam 4. szám 2014. december 1 ŐRISZENTPÉTEREN ÉLŐK LAPJA Tartalomból Közmeghallgatás Házunk tája - Önkormányzati hírek Újraválasztották az elnököt Sokan, sokféleképpen emlékeztek Fesztiválváros

Részletesebben

Rólad szól! Neked szól! Gyere velünk Te is!

Rólad szól! Neked szól! Gyere velünk Te is! A MEOSZ Ifjúsági Tagozatának a 2012-es ifjúsági tevékenységét összefoglaló kiadványa Rólad szól! Neked szól! Gyere velünk Te is! Összeállította: Vid Natasa 1 Bemutatkozás. Kik vagyunk? Szövetségünket,

Részletesebben

FEHÉR GYŰRŰ Közhasznú Egyesület 2015. évi közhasznúsági jelentése

FEHÉR GYŰRŰ Közhasznú Egyesület 2015. évi közhasznúsági jelentése FEHÉR GYŰRŰ Közhasznú Egyesület 2015. évi közhasznúsági jelentése Az egyesület 2014. évben is az alapító okiratban meghatározott célok és feladatok megvalósításának szem előtt tartásával végezte bűnmegelőzési

Részletesebben

Fábiáni TARTALOM: Szent Sebestyén Tûzoltó Egyesület Sport 19. Duna-Alpesi Kupa Véradás Családi események Egészségoldal

Fábiáni TARTALOM: Szent Sebestyén Tûzoltó Egyesület Sport 19. Duna-Alpesi Kupa Véradás Családi események Egészségoldal Fábiáni TARTALOM: Karácsonyi köszöntõ Polgármesteri beszámoló Közmeghallgatás Hírek az iskolából Népszokások Mûvészeti Iskola Fábiánsebestyén Gyermekeiért Alapítvány Az óvoda életébõl Falukarácsony Magányosok

Részletesebben

Állatvédő Egyesület Veszprém Közhasznúsági Jelentés 2012.

Állatvédő Egyesület Veszprém Közhasznúsági Jelentés 2012. Állatvédő Egyesület Veszprém Közhasznúsági Jelentés 2012. A közhasznúsági jelentés mellékletét képezi az egyszerűsített éves beszámoló Mérlege 2012. évre; Eredménykimutatás 2012. évre; A kettős könyvvitelt

Részletesebben

Pályáztatás. Osztályközösség-fejlesztés Komáromban Monostori Éva közösségfejlesztő, Élettér Egyesület

Pályáztatás. Osztályközösség-fejlesztés Komáromban Monostori Éva közösségfejlesztő, Élettér Egyesület Osztályközösség-fejlesztés Komáromban Monostori Éva közösségfejlesztő, Élettér Egyesület Miért nem hasznosítod magad az ifjúság területén? Miért nem csinálsz osztályközösség-fejlesztő programokat? - kérdezte

Részletesebben

2010/I. szám. Nevelőszülők, gyermekvédelmi gondoskodásban élő gyerekek valamint minden érdeklődő család hírmagazinja (megjelenik negyedévente)

2010/I. szám. Nevelőszülők, gyermekvédelmi gondoskodásban élő gyerekek valamint minden érdeklődő család hírmagazinja (megjelenik negyedévente) 2010/I. szám Nevelőszülők, gyermekvédelmi gondoskodásban élő gyerekek valamint minden érdeklődő család hírmagazinja (megjelenik negyedévente) 2 TISZTELT OLVASÓ! A szokásosnál kicsit később készült el az

Részletesebben

Lovasi Hírek. Inflációt követően emelkedett a beiskolázási segélyezés. Csoportos felnőtt angol nyelvoktatás Lovason. Bursa Hungarica pályázatról

Lovasi Hírek. Inflációt követően emelkedett a beiskolázási segélyezés. Csoportos felnőtt angol nyelvoktatás Lovason. Bursa Hungarica pályázatról A testület elfogadta a beiskolázási segélyek hat százalékos emelését, valamint jóváhagyták a sírhelyek megváltásának díjait. A legutóbbi testületi ülésen döntés született arról, hogy az önkormányzat melyik

Részletesebben

A Szekszárdi Kolping Iskola. Évkönyve

A Szekszárdi Kolping Iskola. Évkönyve A Szekszárdi Kolping Iskola Évkönyve 2013 2 Kedves Olvasó! Iskolánk történetében ez a hatodik alkalom, hogy évkönyvet jelentetünk meg. Tesszük ezt a 21. században, az elektronika világában, amikor már

Részletesebben

A Biatorbágyi. Városfejlesztő. 2013. október. Akadályok úton-útfélen Hol a magyar igazság? Tehetség, pont itt! Tesiórák albérletben

A Biatorbágyi. Városfejlesztő. 2013. október. Akadályok úton-útfélen Hol a magyar igazság? Tehetség, pont itt! Tesiórák albérletben Biatorbágyi A Biatorbágyi Városfejlesztő Kft. lapja Körkép Akadályok úton-útfélen Hol a magyar igazság? Tehetség, pont itt! Tesiórák albérletben Biatorbágyi Körkép Elkendőzött múlt, elkezdődött jövő A

Részletesebben

Mindenki Karácsonya. Karácsony Ma tán a béke... KÖZMEGHALLGATÁS ÉS FALUGYÛLÉS. 2006. DECEMBER 15. www.cegledbercel.hu. A ceglédi kórház jövõjérõl

Mindenki Karácsonya. Karácsony Ma tán a béke... KÖZMEGHALLGATÁS ÉS FALUGYÛLÉS. 2006. DECEMBER 15. www.cegledbercel.hu. A ceglédi kórház jövõjérõl 2006. DECEMBER 15. www.cegledbercel.hu C E G L É D B E R C E L K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T Á N A K L A P J A Mindenki Karácsonya Ceglédbercel Község Önkormányzata 2006. december 21-én (csütörtök)

Részletesebben

56-ról ötvenhatodszor

56-ról ötvenhatodszor XXVIII. évfolyam 10. szám V I S E G R Á D V Á R O S Ö N K O R M Á N Y Z A T Á N A K L A P J A 2012. október 56-ról ötvenhatodszor Tollas Tibor: Október 23. Rian a föld, a falak dőlnek, Kék harsonákkal

Részletesebben

Benei Hírmondó XII. évfolyam IV. szám 2014. május-június Ladánybene Polgármesteri Hivatalának Információs Kiadványa

Benei Hírmondó XII. évfolyam IV. szám 2014. május-június Ladánybene Polgármesteri Hivatalának Információs Kiadványa Benei Hírmondó XII. évfolyam IV. szám 2014. május-június Ladánybene Polgármesteri Hivatalának Információs Kiadványa Önkormányzati hírek Ladánybene Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. május 27-én

Részletesebben

Tartalom. Szüreti barangolások, avagy pincétől-pincéig 20 km Egészséghét az iskolában. Miért jó itt továbbtanulni? Mi leszel, ha nagy leszel?

Tartalom. Szüreti barangolások, avagy pincétől-pincéig 20 km Egészséghét az iskolában. Miért jó itt továbbtanulni? Mi leszel, ha nagy leszel? 2012. november-december II. évfolyam 3-4. szám Szüreti barangolások, avagy pincétől-pincéig 20 km Egészséghét az iskolában Zrínyi székhelyiskola és BBÁG Csányi Tagintézményben Miért jó itt továbbtanulni?

Részletesebben

Illés Anett. AI módszer a kutyás terápiában

Illés Anett. AI módszer a kutyás terápiában Illés Anett AI módszer a kutyás terápiában Vannak gyermekek, akiket a zene és hangok világa bűvöl el és abban találják meg nyugalmukat. Vannak, akik zsírkrétával, filccel és festékkel fejezik ki önmagukat.

Részletesebben

MEGJÖTT A TAVASZ, FOLYTATJUK A MUNKÁT!

MEGJÖTT A TAVASZ, FOLYTATJUK A MUNKÁT! Az év első fele mindig a tervezésé. Polgármesterként megszoktam már, hogy ilyenkor településünk éves költségvetésének megtervezése adja a legtöbb feladatot. Bár Péteri nem számít nagy településnek, mégis

Részletesebben

PaneL Levél. A tartalomból: Beköszöntő. Helyi válaszok. Fessünk együtt! Avasi Arcok. Mentor program. Nyári filmes tábor. Tájékoztatás.

PaneL Levél. A tartalomból: Beköszöntő. Helyi válaszok. Fessünk együtt! Avasi Arcok. Mentor program. Nyári filmes tábor. Tájékoztatás. D I A L Ó G E G Y E S Ü L E T A V A S I K Ö Z Ö S S É G E K Hírlevelünk a Nyílt Társadalom Intézet támogatásával jelenik meg. PaneL Levél I. É V F O L Y A M, I I I. S Z Á M H Í R L E V É L A Z A V A S

Részletesebben

ÖNKORMÁNYZATI HÍRADÓ TAVASZKÖSZÖNTÕ BERHIDA. XXI. évfolyam 3. szám 2014. április. Városi Önkormányzat lapja

ÖNKORMÁNYZATI HÍRADÓ TAVASZKÖSZÖNTÕ BERHIDA. XXI. évfolyam 3. szám 2014. április. Városi Önkormányzat lapja ÖNKORMÁNYZATI HÍRADÓ BERHIDA XXI. évfolyam 3. szám 2014. április Városi Önkormányzat lapja Szép hagyomány városunkban, hogy minden év tavaszán egész napos rendezvénnyel köszöntjük a tavaszt. Nem volt ez

Részletesebben

Nemadomfel Ház kistérségi felzárkóztató program mélyszegénységben élő gyermekek számára

Nemadomfel Ház kistérségi felzárkóztató program mélyszegénységben élő gyermekek számára Nemadomfel Ház kistérségi felzárkóztató program mélyszegénységben élő gyermekek számára Nem Adom Fel Alapítvány 2011. március 28. Tartalomjegyzék I. BEVEZETŐ AZ ALAPÍTVÁNYRÓL ÉS A NEMADOMFEL HÁZ PROGRAMRÓL

Részletesebben

TÁMOP 3. 1. 4. INNOVÁCIÓ. A Sükösd Érsekcsanád ÁMK Óvodájának. Sükösdi Tagintézményében 3. 1. 4./ 08/ 2-2008 0162 AZ INNOVÁCIÓ MEGNEVEZÉSE:

TÁMOP 3. 1. 4. INNOVÁCIÓ. A Sükösd Érsekcsanád ÁMK Óvodájának. Sükösdi Tagintézményében 3. 1. 4./ 08/ 2-2008 0162 AZ INNOVÁCIÓ MEGNEVEZÉSE: TÁMOP 3. 1. 4. INNOVÁCIÓ A Sükösd Érsekcsanád ÁMK Óvodájának Sükösdi Tagintézményében : 3. 1. 4./ 08/ 2-2008 0162 AZ INNOVÁCIÓ MEGNEVEZÉSE: A hátrányos helyzetű szülőkkel való kapcsolattartás formái, módszerei

Részletesebben

Kutyabajok: a harcban Amy húzta a rövidebbet

Kutyabajok: a harcban Amy húzta a rövidebbet XXIV/13 * 2015. április 3. péntek Fényképezőgéppel a motocrosspályák szélén 2. old. MINDEN ÓRÁBAN ELADUNK EGY INGATLANT AZ ÉV MINDEN EGYES MUNKANAPJÁN SEGÍTHETÜNK ÖNNEK IS? ÖnhÖz legközelebb Vácon, a FÖldVáry

Részletesebben

A TARTALOMBÓL. Jászboldogháza Község időszakos lapja. 2014. MÁRCIUS 15. ÉVFOLYAM 1. SZÁM 250 Ft

A TARTALOMBÓL. Jászboldogháza Község időszakos lapja. 2014. MÁRCIUS 15. ÉVFOLYAM 1. SZÁM 250 Ft Jászboldogháza Község időszakos lapja POLGÁRMESTERI H I V A T A L 5144 Jászboldogháza Rákóczi u. 27. Tel.: 06 (57) 460-023 faluujsag@jaszboldoghaza.hu www.jaszboldoghaza.hu 2014. MÁRCIUS 15. ÉVFOLYAM 1.

Részletesebben

3. évfolyam, 1. szám Patalom Község Önkormányzatának Hírlevele 2009. január

3. évfolyam, 1. szám Patalom Község Önkormányzatának Hírlevele 2009. január Patalomi hírek Patalomi hírek 1 3. évfolyam, 1. szám Patalom Község Önkormányzatának Hírlevele 2009. január Tisztelt Patalomiak! Karácsony szent ünnepe mindannyiunkban megszólaltatta a szeretet örök csöngettyûjét.

Részletesebben

LIONS. We serve! HUNGARY. Lions Klubok Magyarországi Szövetsége 2014

LIONS. We serve! HUNGARY. Lions Klubok Magyarországi Szövetsége 2014 Lions Klubok Magyarországi Szövetsége 2014 LIONS HUNGARY We serve! 2 Lions Klubok Magyarországi Szövetsége Közhasznú Egyesület 2014 Barnabás békéje Egy emberöltő, szoktuk mondani, éppen annyi idő, amennyi

Részletesebben

2014. FEBRUÁR XX. ÉVFOLYAM 2. SZÁM

2014. FEBRUÁR XX. ÉVFOLYAM 2. SZÁM 2014. FEBRUÁR XX. ÉVFOLYAM 2. SZÁM ÖNKORMÁNYZATI HÍREK Horváth István polgármester Tisztelt Csákánydoroszlói Lakosok! Mi kerülhet a sárga zsákba? A sárga zsák kizárólag a hasznosítható csomagolási hulladékok

Részletesebben

IDŐSZAKOSAN MEGJELENŐ MAGAZIN 2011 TAVASZ-NYÁR. Rólunk, nekünk...

IDŐSZAKOSAN MEGJELENŐ MAGAZIN 2011 TAVASZ-NYÁR. Rólunk, nekünk... IDŐSZAKOSAN MEGJELENŐ MAGAZIN 2011 TAVASZ-NYÁR Farsang az óvodában Március 15-i ünnep Hagyományörzők Rólunk, nekünk... Kedves Sukoróiak! Ha az ünnep elérkezik életedben, akkor ünnepelj egészen. Felejts

Részletesebben

HÍRMONDÓ ENESEI SZÁMVETÉS A CIKLUS KÖZEPÉN

HÍRMONDÓ ENESEI SZÁMVETÉS A CIKLUS KÖZEPÉN 2013. JANUÁR 19. ÉVFOLYAM 1. SZÁM ENESEI HÍRMONDÓ ENESE KÖZSÉG NEGYEDÉVENTE MEGJELENÔ INFORMÁCIÓS KIADVÁNYA SZÁMVETÉS A CIKLUS KÖZEPÉN 2012. októberében elérkeztünk a négyéves önkormányzati ciklus félidejébe.

Részletesebben

Balatonfüred kategóriájában az első helyen végzett az Observer Budapest Médiafigyelő és az Image Factory Ügynökség által készített városimázs felmérésben a kisvárosok között. patmunkának, vállalkozói együttműködésnek

Részletesebben

Hermann Gmeiner professzor és Josef von Ferenczy mondott üdvözlô beszédet a gyermekfalu megnyitásakor.

Hermann Gmeiner professzor és Josef von Ferenczy mondott üdvözlô beszédet a gyermekfalu megnyitásakor. BATTONYA A TÖRTÉNET KÉPEKBEN 1983 1984 1986 ÉV TÖRTÉNET Sok lelkes, segítôkész ember munkájának köszönhetôen itt, Battonyán kezdett épülni az elsô magyarországi SOS Gyermekfalu. 2009 Megépülhettek a családi

Részletesebben