FAMILY BUSINESS FAMILY BUSINESS FAMILY BUSINESS

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "FAMILY BUSINESS FAMILY BUSINESS FAMILY BUSINESS"

Átírás

1 w w w.family-business.hu FAMILY FAMILY FAMILY Bemutatkozó Ahol a család és az üzlet találkozik!

2 A Family Business egy 100%-os magyar tulajdonban lévő hálózatos értékesítési rendszer, amely 2001 elején alakult. Cégünk kiváló minőségű és kedvező árfekvésű termékeivel és szolgáltatásaival a családok széles körű igényeit igyekszik kielégíteni. A hálózatunkhoz történő csatlakozás az Ön és családja számára is számos előnnyel járhat: nagykereskedelmi áron vásárolhatja meg a termékeket, veheti igénybe a szolgáltatásainkat, sőt egy különleges vállalkozásba is foghat. Fontosnak tartjuk, hogy a Family Business termékek többségében magyar gyártmányúak, kiváló minőségűek, kedvező árúak, egy családi háztartás szükségleteihez igazodnak, szolgáltatásaink (üdülés, ingyen mobil telefonálás családon belül) minden család számára vonzóak, és a mintegy elfogadóhelyes vásárlói klubbal is jelentős megtakarítás érhető el, a Family Business kiegészítő jövedelemforrást biztosít a család számára, amely komoly üzleti vállalkozássá fejleszthető, tőkebefektetés és anyagi kockázat nélkül, rendezvényeink (pl. nyári családi tábor, Family Bál) az egész családot várják.

3 Nálunk nincs: több száz ezer forintos regisztrációs díj, túlárazott tengerentúli termékek, ismeretlen befektetők, több emeletes irodaépület. Viszont van: Ingyenes regisztráció Pénz visszafizetési garancia, Akár több, mint 30%-os megtakarítás minden egyes vásárlásnál, Több száz minőségi magyar termék, Gyógyszerminőségű étrend-kiegészítők, A taggá válással, tetszőlegesen személyre szabható saját FB webiroda, Magyar tulajdonosok, Passzív jövedelem több forrásból, Magyar találmányok Magyar fejlesztésű termékek Versenyképes árak

4 TERMÉKEINK Kiadványunk célja átfogó képet nyújtani vállalkozásunkról, bemutatjuk főbb termékcsoportjainkat, kiemelkedő termékeinket és szolgáltatásainkat, törzsvásárlói rendszerünket. Jelenleg több, mint 300 minőségi terméket forgalmazunk, ezek több, mint 90%-a magyar termék. Magyarország és a Régió jövője fontos a számunkra, hisszük, hogy akkor lesznek jobbak a körülményeink ha növekedik a termelés mind bel- és külföldre és szolgáltatásainkat is többen fogják igénybe venni. Éppen ezért támogatjuk a magyar feltalálókat, több termékük is megtalálható a kínálatunkban, köztük Géniusz díjas termékek is. A következőkben nézzük meg a főbb termékcsoportokat és néhány terméket: Egészség Étrend-kiegészítők Ma már elengedhetetlen az egészség megtartásához a minőségi étrend-kiegészítők fogyasztása. A betegségek nagy része valamilyen hiánybetegség, ez a rossz táplálkozási szokásainkra vezethető vissza. A táplálkozásunkkal nem mindig tudjuk fedezni szervezetünk vitaminszükségletét. Tudta például, hogy mg c-vitaminhoz 2,5 kg citromot vagy 10 kg meggyet kellene megenni? Pedig ekkora adagra nap, mint nap szükségünk van. Sajnos a legtöbb esetben hasonló az arány. Az sem mindegy milyen minőségű, milyen eredetű étrend-kiegészítőt fogyasztunk. Az FB-ben 11 féle minőségi étrend-kiegészítő kapható: CENTRÁL tabletta - a jó közérzetért CORVISAN tabletta - az egészséges szívért FEMENOSAN tabletta - az egészséges változókorért OSTEOSAN tabletta - az egészséges csontokért FORMOSAN tabletta - az egészséges és szép alakért MOBILISAN kapszula - az egészséges mozgásért ENERGOSAN kapszula a kirobbanó formáért OPTOSAN kapszula a szem egészségéért PUROSAN kapszula a méregtelenítésért C-VITAMIN 500 mg R tabletta az immunrendszerért SAFROSAN tabletta a derűs életért

5 A Family Business Aloe Vera termékcsaládjának gyártója Ausztrália déli félteke legnagyobb Aloe termelője, az Aloe Wellness Australia. A termékcsalád a legjobb minőségű növényből, az Aloe Barbadensis Miller-ből készül, gyors és hőkezelés nélküli technológiával. A termelés az Ausztrál Biogazdálkodók Szövetsége által elismert biofarmon folyik. TERMÉKEINK A termékek kiváló minőségét a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács pecsétjével igazolta. A Juice-ok tisztán önmagukban, vagy más gyümölcslével együtt fogyaszthatóak, naponta ml ajánlott. A Mini Szanatórium díjnyertes magyar találmány, eredményesen alkalmazható szénanátha, légúti allergia, hörghurut, orrdugulás és az asztma gyógyítására. A Mini Szanatórium egy magyar feltaláló, Kiss Lukács egyedülálló találmánya, amelyet számos elismeréssel jutalmazták. A készülék csak természetes anyagokat tartalmaz, mellékhatása nincs, más betegségekre kiírt gyógyszerekkel együtt is alkalmazható. Háztartás Konyhafelszerelések A Family Business kitünő minőségű konyhai felszereléseket is kínál tagjai számára. A Zenith edények és és különleges evőeszközök az olasz Inoxriv cég gyártmányai.

6 TERMÉKEINK Használatukkal nem csak az étel fogyasztása, hanem elkészítése is élmény lehet. A Zenith edények 18/10-esrozsdamentes acélból készültek, a gyártó cég minden anyaghibára örök garanciát vállal. Az edénycsalád segítségével zsír felhasználása nélküli egészséges ételek készíthetők, miközben speciális kialakítás révén takarékos az energiával és a szakács idejével is. Betyár fűszerolajcsalád A Betyár fűszerolajok speciális eljárással készülnek a fűszernövényekből, mely során az eredeti növényi íz és aroma, a vitaminok és nyomelemek maradéktalanul megmaradnak. A Betyár fűszerolajok a hagyományos fűszerekhez képest lényegesen magasabb íz, szín és élvezeti értékekkel rendelkeznek. 20 g folyékony fűszer kb g hagyományos fűszerrel egyenértékű! 1 tál ételbe ízlés és igény szerint 2-5 csepp fűszerolaj adagolása ideális. Nem tartalmaznak az egészségre ártalmas mikroorganizmusokat, mesterséges anyagokat, tartósítószereket. Hidegsajtolási eljárással készülnek. Takarítás Mire lehet a szükség a mindennapi takarítás vagy egy nagy takarítás során? Kíváncsi, hogyan lehet vegyszer nélkül takarítani? Tudni szeretné, hogyan fér bele 6 kg mosópor hatóanyaga egy 1 kg-os dobozba? Érdekli, hogyan fertőtleníthet bárhol a lakásban? Unja már az órákig tartó vasalást? A végtelenségig sorolhatnám a kérdéseket, hiszen rengeteg minőségi termék közül választhat. Keresse fel szponzorát és nézzék meg együtt a termékkatalógust vagy böngésszen a honlapunkon:

7 Kozmetika A mai korban nagyon fontos a megjelenés az egészséges szép bőr és haj. Ezek megtartásához, eléréséhez elengedhetetlen a megfelelő táplálkozás és a minőségi étrend-kiegészítők használata és minőségi kozmetikumok használata is ebben nyújthat segítséget. A jégbalzsam komplex összetétele révén egyaránt használható izomfájdalmak és reumatikus mozgásszervi panaszok kezelésére, meghűléses megbetegedések enyhítésére, vagy például rovarcsípések okozta viszketés és duzzanatok csökkentésére. A Fitness gél izommerevséget oldó, fájdalomcsökkentő, átmelegítő hatású készítmény, melyet elsősorban sportolók, aktív fizikai mozgást végzők számára és időseknek ajánlunk, korra és nemre tekintet nélkül. Szeretné elkerülni a fertőzéseket és szeretteit minden körülmények között biztonságban tudni? A Primagél Plus azonnali fertőtlenítő hatású, kézápoló gél. Gyorsan szárad, a kezet frissíti és puhítja, nem hagy semmilyen olajos, vagy ragadós érzést. Bárhol, bármilyen helyzetben, néhány másodperc elegendő a kéz tökéletes fertőtlenítésére. Baktericid, fungicid és HIV inaktiváló hatású. Víz nélkül alkalmazható. TERMÉKEINK A Q10 az öregedési folyamatokat jelentősen lelassítja, és a sejtek energiaellátását javítja. Krémjeink diszkrét, minőségi parfümillattal készültek. Smink alá is használható. Bársonyos és vitalizált arcbőrt eredményez. Minden bőrtípusra alkalmazható. Kínálatunkban megtalálható Q10 nappali, Q10 éjszakai arckrém és Szemránc gélkrém Q10 koenzimmel célszerű együtt használni az E-vitaminos arckrémmel. mélysége. A természetes hatóanyagok mélyreható felszívódást, a sejtek regenerációját elősegítő vitamintartást biztosítanak, így a krémek már néhány hetes alkalmazás után simább, feszesebb szemkörnyéki bőrt biztosítanak, a szemkörnyéken és a szemhéjon csökken a vékony ráncok A Family Business CAPS paprikakivonata Magyarországon kifejlesztett, különleges termék, ami vélhetőleg sok izületi fájdalmakkal, fájós derékkal küzdő betegnek jelent majd hathatós segítséget. A kezelendő felületen be kell masszírozni a testrészekbe. Javítja a bőr vérellátását és a bőrön keresztül beáramlik a véráramba. Mérsékli a fájdalmat és gyulladást. A bőrbe masszírozva a paprikakivonat hatása a belső szervekre is kiterjed a nyirokrendszer közvetítésével.

8 Szolgáltatásaink igen szerte ágazóak. Legyen szó biztosítási védelemről vagy törzsvásárlói rendszerről. Mindenki a megtalálja a hozzáillőt.

9 Törzsvásárlói rendszer - Vásárlói Klub és EDC Club A törzsvásárlói rendszer alapjaiban egy nagyon okos találmány, leírom a rövid lényegét, hogy mindenki számára érthető legyen. SZOLGÁLTATÁSOK A kereskedők célja, hogy minél több vevője legyen, ezzel minél magasabb, stabilabb, tartós profitot érjen el. A törzsvásárlói rendszerek azt teszik lehetővé, hogy kereskedők kedvezményt adjanak tagjai, a vásárlók számára. Ezzel a kereskedő azt éri el, hogy a rendszer tagjai hozzá mennek vásárolni és nem a konkurenciához, a vásárló pedig a kedvezménynek örül. A szerződött partnereinknél minden elköltött Bruttó Ft, 14 Lei, 3,7 Euró, 370 Dinár után minimum 1 pont jutalék jár. A jutalék mértéke lehet nagyobb is, attól függ, hogy az FB-vel szerződő partner milyen mértékű kedvezményt ad. Erről tájékoztatás az újságban és a honlapon található. Ez a jutalék az aktuális hálózati ág minden szintjén elszámolásra kerül! Nincs korlátozás! Azok a tagok akik Vásárlói Klub partnereket szerveznek, az általuk hozott partnereknél történt forgalom után jutalékot kapnak! A részletekről keresse meg szponzorát, vagy a feltételek megtalálhatók a honlapon is. SZOLGÁLTATÁSOK Az FB tagjai a Vásárlói Klubon kívül igénybe vehetik az Euro Discount Club (továbbiakban EDC) adta lehetőségeket is. Az FB tagkártya egyben EDC kártya is, ezzel a kártyával több ezer elfogadóhelyen kedvezményesen vásárolhat így azonnal spórolhat akár több ezer forintot is. Az EDC - a CardSolutions Group tagjaként - Magyarország legnagyobb létszámú törzsvásárlói rendszere, mely országosan több ezer elfogadóhelyen - átlagosan 11,4% - azonnali kedvezményt biztosít az élet minden területén mindazoknak, akik rendelkeznek érvényes plasztikkártyával. Taglétszámuk ma már fő, így óriási vásárlóerőt biztosítanak.

10 A biztonság iránti vágy egy idős az emberrel, éppen ezért kínálatunkban több féle életbiztosítás közül választhat. Legyen szó akár a nyugdíj problémáról vagy a mindennapi kockázatokról. Nálunk lehetősége van: felkészülni nyugdíjra megtakarítani támogatni a családtagokat mindezzel pénzt keresni SZOLGÁLTATÁSOK Kiemelt partnerünk az ING, Magyarország vezető életbiztosítója. Hazánkban nagyon kényes a nyugdíj kérdése, mindenki hallgat róla. Mi ezt a problémát szeretnénk az emberek elé tárni és egyúttal megmutatni egy megoldási lehetőséget is! Már évtizedek óta tudjuk, hogy ez egy nagyon válságos időpont, és ha valami nem történik, akkor a nyugdíjrendszer összeomlik. Erre politikusaink egy nagyon szellemes megoldást találtak ki. Még 1997-ben meghozták a törvényt (a társadalombiztosítási nyugellátásról szóló évi LXXXI. törvény) ami drasztikusan változtatja a nyugdíjak összegét 2013 január elsejétől. 15 évre előre! Így senkinek sincs oka tiltakozni, hiszen már réges-rég tudhatta előre mi vár rá! Dr. Tóth András /Út a csirkefarháthoz/ Mindezek mellett biztosítási üzletágunk folyamatosan bővül, itt biztosan megtalálja azt amire szüksége van. Legyen szó megtakarításról, életbiztosításról vagy akár gépjárműbiztosításról.

11 Képzés Mikor valaki úgy dönt, belekezd a hálózatépítésbe, érdemes felvérteznie magát ehhez szükséges információkkal. Hogy milyen feladatok várnak Önre, ehhez nyúj segítséget a Family Business képzési rendszere a Leaders System. A rendszeres képzéseken gyakorlati útmutatót adunk, Készülj hogy fel! mit és hogyan érdemes Hanganyag 1. CD Mikor valaki úgy dönt, belekezd a hálózatépítésbe, érdemes felvérteznie magát ehhez szükséges információkkal. Ha szeretné megtudni milyen feladatok várnak Önre, hallgassa meg ezt a felvételt! Sok sikert kíván Önnek a Leaders System! Ezen az adathordozón az előadó arról beszél, hogy a LEADERS SYSTEM szisztéma segítségével hogyan lehet elindulni a Family Business üzletében. Ez az anyag a FAMILY KFT tulajdona, minden utalás a FAMILY üzleti tervére vonatkozik. S Leaders System csinálni. Sztupinszky Megmutatjuk, Zsolt hogyan keressen meg embereket az üzletépítéssel vagy a termékekkel, hogy ne kapjon többet elutasítást. Megmutatjuk az újonnan induló üzlettársaknak, hogy kerüljék el a kudarcokat. Megtanulhatja, hogyan legyen profi előadó, hogyan győzze le a félel- meit. Sok sikert kíván Önnek a Leaders System csapata! Vodafone A Vodafone-al vezettük be rendkívül kedvezményes mobil kommunikációs szolgáltatásunkat, mely iránt egyre nagyobb az érdeklődés. Éppen ez indokolja, hogy összefoglaljuk a feltételeit annak, hogy hogyan lehet hozzájutni ehhez a lehetőséghez. Melyek az előfizetés előnyei? A 2000 Ft-os havi nettó előfizetési díj 50%-ban lebeszélhető. Rendkívül kedvezőek a percdíjak. És ami a legfontosabb: azok a Family Business tagok, akik igénybe veszik ezt a szolgáltatást, nulla forintért hívhatják egymást, mégpedig csúcsidőtől függetlenül, azaz éjjel-nappal, bármikor! Könnyebb szponzorálás csak a telefonért is megéri! Vállalkozásoknak is! A használati jogosultság miatt tervezhető a havi forgalom. A részleteket kérdezze a szponzorától vagy megtalálja a weboldalon is. S Leaders System S ZO LG Á LTATÁ S O K Már több, mint elégedett előfizető van! Házhozszállítás A Fabus előfizetéssel megfeleztem a telefonköltségeimet! Nálunk már az egész család ingyen hívja egymást. Péter /Budapest/ A Family Business a General Logistics System (GLS) csomagküldő céggel szállíttatja ki a megrendelt termékeket. A küldemény ellenértékét a szállítással egy időben, a futárnak kell átadni. A munkanapokon 14:00 óráig leadott megrendeléseket Magyaroszágon és Szlovákiában a következő munkanapon, Modern Romániába 2-3 munkanapon belül szállítjuk ki. logisztika

12 Ahol a család és az üzlet találkozik Önnel együttműködve szeretnénk a piac meghatározó szereplőjévé fejlődni. Jövőképünk egyértelmű: a világ vezető értékesítési vállalatává kívánunk válni azáltal, hogy több jövedelmet biztosítunk Üzletépítőink számára, mint bármely más vállalat. Azonnali prémium jövedelmet nyújtunk az üzleti partnereknek. Nálunk mindig a maximális jutalék kerül kiszámításra. Kimagasló és végtelen bónuszt biztosítunk Üzletépítőink számára.

13 JUTALÉK Hálózatunkban 6 helyről jön a jutalék: A Family Business kiegészítő jövedelemforrást biztosít a család számára, amely komoly üzleti vállalkozássá fejleszthető, tőkebefektetés és anyagi kockázat nélkül. 1. Árrés: Az Üzletépítők jelentős 30% kedvezménnyel vásárolhatják meg a cég termékeit, majd kiskereskedelmi áron értékesíthetik azokat a fogyasztók felé. A Cég minden termékre javasolt kiskereskedelmi árat állít fel. Minden Üzletépítő független vállalkozó, így szabadon megállapíthatja saját kiskereskedelmi árait. 2. Közvetlen tagok után: Szponzoráljon Üzletépítőket és Vásárlókat és jutalékot kap szintjének forgalma után. Az FB minden termékhez egy pontértéket rendelt Ön, valamint az Önhöz tartozó Üzletépítők és vásárlók össszes vásárlósából jutalékot kap. 3. Közvetett tagok után végtelen mélységig: Az Ön által felépített hálózatban végtelen mélységig jogosult hálózati jutalékra, nincs semmilyen korlátozás, mindig a legmagasabb jutalék kerül kiszámításra. 4. Vásárlói klub: A Family Business tagjainak lehetősége Vásárlói Klubot szervezni, illetve azok szolgáltatásait igénybe venni, termékeiket megvásárolni. Az FB tag által szervezett vásárlói klub partnerek forgalmának jutalékából 20%-ra jogosult, a fennmaradó 80% jutalék pedig a teljes hálózati struktúrában szétosztásra kerül. 5. Leaders System: A profi előadók a képzéseken keresztül juthatnak plussz jövedelemhez. 6. Megtakarítás: Minden tagnak lehetősége van megtakaítani, illetve a hozamokból részesülni. KO M P E N Z ÁC I Ó Ahhoz, hogy egy Üzletépítő jelentős jutalékra tegyen szert, időre, erőfeszítésekre és elkötelezettségre van szükség. Csak a teljesítményt tudjuk jutalmazni.

14 Kompenzációs terv Halmozódó pontrendszer Havi elszámolású pontrendszer 3% Törzsvásárlók 6% 9% Halmozódó csoportpont 21% 12% Vezetők 15% 18% Menedzser Minimum 3 x 9% Menedzserek Ezüst Menedzser 24% Minimum 3 x 12% Arany Menedzser 27% Minimum 3 x 15% Rubin 30% Minimum 3 x 18% Gyémántok Smaragd 33% Minimum 5 x 18% Havi csoportpont Havi csoportpont Havi csoportpont Gyémánt 36% Minimum 5 x 21% KOMPENZ ÁCIÓ 12 pozíció van 3% - 36%-os visszatérítésig. A rendszer komplex, 3-tól 9%-ig halmozódó pontrendszer van, vagyis a teljesítmény, a pontértékek honapról hónapra összeadódnak. Ennek előnye, hogy 9%-os szint mindenkinek elérhető. 12%-tól már havi teljesítményelszámolás van, ez azt jelenti, hogy minden hónapban nulláról indul az adott havi teljesítmény elszámolása. Mivel a termékeink nagy része napi fogyasztási cikk, így ez a típusú elszámolási rendszer a legoptimálisabb. Mindig a maximális jutalék kerül kiszámításra, végtelen mélységben és szélességben az egész hálózat forgalma után! Tipp: Jövedelem az első hónapban. Már az első hónapban is kegészítheti a konyhapénzt, azonnali jövedelemhez juthat, hiszen a pontértékeken felül 30% árrés illeti meg a kiskereskedelmi értékesítések után.

15 Jutalékot és bónuszokat csak az aktív üzletépítők kaphatnak. Az aktivitás feltétele a kompenzációs tervben elért teljesítmény alapján került meghatározásra. Az első három szinten (3% - 9%) a halmozódó elszámolású pontrendszerben az aktivitás feltétele a havi 25 pontos vásárlás. 12%-tól az aktivitás feltétele havi 100 pontos vásárlást jelent. Figyelembe véve a kiskereskedelmi értékesítést és a több száz termékből álló termékskálát ez egyetlen családnak sem jelenthet gondot. Az elért teljesítmények után jutalomutakkal, gépjárművekkel, informatikai eszközökkel díjazzuk a kiemelkedő teljesítményt nyújtó hálózatépítőket. A keresetek felső szintje nics meghatározva, minden a teljesítménytől függ. A továbbiakban nézzük meg, hogy a 12%-tól a havi elszámolású rendszerben a különböző szintekhez milyen elvárható jövedelem társul, az igazi üzletépítés ettől a szinttől indul: Pozíciók és jutalékok a havi nullázódó pontrendszerben Pozíció Ponthatár % Várható havi nettó jutalék (Ft-ban) 4. pozíció pont 12% Ft 5. pozíció pont 15% Ft 6. pozíció pont 18% Ft 7. pozíció pont 21% Ft 8. pozíció pont 24% Ft 9. pozíció pont 27% Ft 10. pozíció pont 30% Ft 11. pozíció pont 33% Ft 12. pozíció pont 36% Ft A legfelső 12. pozíciót azaz a 36%-os szintet elért csoportok után jogdíjra leszünk jogosultak, ez a csoport forgalmának 2%-át jelenti. A ponthatár a szükséges havi csoportpontot jelenti az adott szint eléréséhez. A várható havi nettó jutalékot nagy mértékben befolyásolja a hálózati struktúra, így ez a jutalék lehet több, de kevesebb is. Bővebb információért keresse meg a szponzorát! KOMPENZÁCIÓ

16 Nincs regisztrációs díj Nincs meghosszabbítási díj Örökös tagság - a hálózat az Öné Nincs kizárás

17 Regisztráció: A Három lehetséges módon csatlakozhat a rendszerünkhöz, válassza ki az Önnek leginkább megfelelőt: pontos Regisztráció: Regisztráció: ingyenes; 100 pontos vásárlás 15%-os kedvezménnyel. 100 pont felett már ÜzletVezetői (ÜV) ár, az árrés a szponzort illeti meg. Önnek 100 pontértékben, vagyis körülbelül Ft értékben kell termékeket rendelnie, internetes rendeléskor a kosarában mindig látja éppen hol tart, persze a vásárlása meg is haladatja a 100 pontot. A belépési csomag tartalma: katalógus árjegyzék újság (Family Info) partnerkatalógus EDC kártya (a belépést követő hónap elején) SZABÁLYZAT pontos Regisztráció: Regisztráció: ingyenes; 25 pontos vásárlás 15%-os kedvezménnyel Ft vásárlásig 15%-os ár, felette ÜV ár. Önnek 25 pontértékben, vagyis körülbelül Ft-ért kell termékeket választania, internetes rendeléskor a kosarában mindig látja éppen hol tart, persze a vásárlása meg is haladatja a 25 pontot. A belépési csomag tartalma: újság (Family Info) árjegyzék EDC kártya (3%-os szint elérésekor) A fenti reigsztrációs módozatoknál a jogosultságok teljesen egyformák, nem kell előre eldönteni semmit, nincs kockázat. Mindkét fél jogosult hálózatépítésre, képzéseken való részvételre, a különbség az Üzletvezetői Szint elérésének gyorsaságában és belépési csomag tartalmában van. Természetesen előnyösebb a 100 ponotos regisztrációt választani. 3. Vásárlói Regisztráció: ingyenes, vásárlási kötelezettség nélkül. Abban az esetben, ha valaki még nem kötelezte el magát, de szeretne kipróbálni néhány terméket, lehetőség van Vásárlói regisztrációra. Ilyenkor a Vásárló eladási áron rendeli meg a terméket, a pont 100 %-ban, az árrés 50%-ban a szponzort illeti meg. Szállítás a szokásos feltételek szerint. Jelentkezését leadhatja: Regisztrációs lapon írásban (szponzor közreműködésével) Online regisztráláció (a regisztrációs lapot később postai úton kapja meg, egy aláírt példányt kell visszaküldeni) A regisztrációs lap és a Működési Szabályzat a honlapról is letölthető, vagy a Family Business Központtól rendelhető. SZABÁLYZAT

18 Ahol a család és az üzlet találkozik Önnel együttműködve szeretnénk a piac meghatározó szereplőjévé fejlődni. Jövőképünk egyértelmű: a világ vezető értékesítési vállalatává kívánunk válni azáltal, hogy több jövedelmet biztosítunk Üzletépítőink számára, mint bármely más vállalat. Azonnali prémium jövedelmet nyújtunk az üzleti partnereknek. Nálunk mindig a maximális jutalék kerül kiszámításra. Kimagasló és végtelen bónuszt biztosítunk Üzletépítőink számára. Szolgáltatásaink igen szerte ágazóak. Legyen szó biztosítási védelemről vagy törzsvásárlói rendszerről. Mindenki a megtalálja a hozzáillőt. S Leaders System FAMILY KFT Bácska u. 15. Budapest, 1153 Hungar y

www.family-business.hu VÁSÁRLÓI KLUB FAMILY BUSINESS Ahol a család és az üzlet találkozik!

www.family-business.hu VÁSÁRLÓI KLUB FAMILY BUSINESS Ahol a család és az üzlet találkozik! www.family-business.hu VÁSÁRLÓI KLUB FAMILY BUSINESS Ahol a család és az üzlet találkozik! A Family Business egy 100%-os magyar tulajdonban lévő hálózatos értékesítési rendszer, amely 2001 elején alakult.

Részletesebben

BUSINESS CSALÁDI MOBIL A FAMILY BUSINESSTŐL BUSINESS. Ahol a család és az üzlet találkozik!

BUSINESS CSALÁDI MOBIL A FAMILY BUSINESSTŐL BUSINESS. Ahol a család és az üzlet találkozik! w w w.family-business.hu CSALÁDI MOBIL A FAMILY TŐL Ahol a család és az üzlet találkozik! A Family Business egy 100%-os magyar tulajdonban lévő hálózatos értékesítési rendszer, amely 2001 elején alakult.

Részletesebben

FAMILY BUSINESS FAMILY BUSINESS FAMILY BUSINESS

FAMILY BUSINESS FAMILY BUSINESS FAMILY BUSINESS www.family-business.hu FAMILY FAMILY FAMILY Bemutatkozó Ahol a család és az üzlet találkozik! A Family Business egy 100%-os magyar tulajdonban lévő hálózatos értékesítési rendszer, amely 2001 elején alakult.

Részletesebben

FAMILY ... BUSINESS. KlikkVilág

FAMILY ... BUSINESS. KlikkVilág A Family Business egy 100%-os magyar tulajdonban lévő hálózatos értékesítési rendszer, amely 2001 elején alakult. Cégünk kiváló minőségű és kedvező árfekvésű termékeivel és szolgáltatásaival a családok

Részletesebben

AMWAY ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS MARKETING TERV A TERV MEGÉRTÉSE AMWAY ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS MARKETING TERV

AMWAY ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS MARKETING TERV A TERV MEGÉRTÉSE AMWAY ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS MARKETING TERV AMWAY ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS MARKETING TERV A TERV MEGÉRTÉSE 1 ÜZLETÜNK ALAPJA Az Amway Értékesítési és marketing terv a mai napig a vállalat alapítói, Rich DeVos és Jay Van Andel által 1959-ben kialakított első

Részletesebben

Revitalizációs és EgészségTudományi Központ (NPCRIZ)

Revitalizációs és EgészségTudományi Központ (NPCRIZ) Revitalizációs és EgészségTudományi Központ (NPCRIZ) Tudósokból, orvosokból, komoly technikai szakemberekből, profi hálózatépítőkből álló csapat Nagyon komoly tudományos háttér, csúcstechnológia, magas

Részletesebben

Még keresi a lehetőséget?

Még keresi a lehetőséget? Még keresi a lehetőséget? Üzlet indítása Be tudja osztani a saját idejét? Annyi pénzt keres, amennyit megérdemel? Szeretne otthonról dolgozni? Sikerül megteremtenie a megfelelő egyensúlyt a munka és a

Részletesebben

Üdvözöljük az élő online-bemutatón! Rejuvenate Worldwide! Naponta, hétfőtől péntekig, 20:00 órától

Üdvözöljük az élő online-bemutatón! Rejuvenate Worldwide! Naponta, hétfőtől péntekig, 20:00 órától Üdvözöljük az élő online-bemutatón! Rejuvenate Worldwide! Naponta, hétfőtől péntekig, 20:00 órától A legjobb időben a legjobb helyen! Minden idők legnagyobb STARTJA Ön a kezdeteknél velünk van. Kezdés

Részletesebben

FAMILY BUSINESS ÁRJEGYZÉK

FAMILY BUSINESS ÁRJEGYZÉK FAMILY BUSINESS ÁRJEGYZÉK Érvényes: 2015. Mcius 1-től. Kód Terméknév Mennyiség Áfa www.family-business.hu vezetői Arc és testápolás 236 MARS tusfürdő (Hugo Boss illat) 250 ml 27% 810 Ft 890 Ft 1 050 Ft

Részletesebben

VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM

VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM FEDEZZEN FEL EGY RENDKÍVÜLI LEHETŐSÉGET! Szeretne vonzó lenni és szeretné jól érezni magát? Szeretne több pénzt keresni? Szeretne több

Részletesebben

Oldal 1 / 11. Üzletszabályzat:

Oldal 1 / 11. Üzletszabályzat: Oldal 1 / 11 Üzletszabályzat: Köszönjük, hogy megtisztelt minket a bizalmával, és regisztrált a G4 Partner Klubba. Az G4 Üzletszabályzat (továbbiakban Üzletszabályzat) célja, hogy tájékoztatást nyújtson

Részletesebben

Miről lesz szó? Az Előnyök Házáról, az utalványokról, és mindenről, ami

Miről lesz szó? Az Előnyök Házáról, az utalványokról, és mindenről, ami Miről lesz szó? Az Előnyök Házáról, az utalványokról, és mindenről, ami Puebla Előnyök Háza Szövetkezet Magyar cég, magyar igényekre szabva 5 sikeres év 32 fajta utalvány Saját utalványtőzsde 14.000 elfogadóhely

Részletesebben

C3 - Vodafone. Red Family. Új családi ajánlat a Vodafonetól

C3 - Vodafone. Red Family. Új családi ajánlat a Vodafonetól C3 - Vodafone Red Family Új családi ajánlat a Vodafonetól Fókuszban a családok Red Family A Vodafone családi ek több családtagnak teszik elérhetővé a korlátlan beszélgetést akár Red, akár Go+ szolgáltatáscsomagokkal

Részletesebben

www.family-business.hu BUSINESS FAMILY BUSINESS VÁSÁRLÓI KLUB BUSINESS PARTNERLISTA Ahol a család és az üzlet találkozik!

www.family-business.hu BUSINESS FAMILY BUSINESS VÁSÁRLÓI KLUB BUSINESS PARTNERLISTA Ahol a család és az üzlet találkozik! www.family-business.hu FAMILY VÁSÁRLÓI KLUB PARTNERLISTA Ahol a család és az üzlet találkozik! Vásárlói klub A szerződött partnereinknél minden elköltött Bruttó 1000 Ft, 14 Lei, 3,7 Euró, után minimum

Részletesebben

HASZNOS INFORMÁCIÓK. Készítette: e-comers Kft. 2014.

HASZNOS INFORMÁCIÓK. Készítette: e-comers Kft. 2014. HASZNOS INFORMÁCIÓK Online regisztráció Mi kell hozzá? Regisztrálni kívánó jelölt Szponzorlistáról Szponzor Amway száma Szponzor vezetékneve www.fazekas-bt.hu Fazekas Géza honlapja Szponzorlista Használati

Részletesebben

EURO DISCOUNT CLUB MAGYARORSZÁG LEGNAGYOBB KEDVEZMÉNYKÁRTYA RENDSZERE

EURO DISCOUNT CLUB MAGYARORSZÁG LEGNAGYOBB KEDVEZMÉNYKÁRTYA RENDSZERE EURO DISCOUNT CLUB MAGYARORSZÁG LEGNAGYOBB KEDVEZMÉNYKÁRTYA RENDSZERE 2016 ELFOGADÓHELYKÉNT AZ ELFOGADÓHELYEK SZÁMOS ÚJ VÁSÁRLÓHOZ JUTHATNAK, HISZEN AZ ÁLLANDÓ, ÁTLAGOSAN 11,4 SZÁZALÉKOS KEDVEZMÉNYT MINDEN

Részletesebben

AYURA HERBAL TERMÉK ÉS ÜZLETI TÁJÉKOZTATÓ

AYURA HERBAL TERMÉK ÉS ÜZLETI TÁJÉKOZTATÓ AYURA HERBAL TERMÉK ÉS ÜZLETI TÁJÉKOZTATÓ Egészség Szabadság Boldog Élet AYURA PROBIO-HERB JUICE Tradicionális délkelet-ázsiai és Thaiföldön honos herbál gyógynövényekből előállított elixír. Tartósítószert

Részletesebben

EGY CSAPAT EGY ÁLOM juttatási terv

EGY CSAPAT EGY ÁLOM juttatási terv EGY CSAPAT EGY ÁLOM juttatási terv KISKERESKEDELMI ÁRRÉS Közvetlen értékesítés: Azonali kifizetés A regisztrált tagok számos nagytételű csomagot megvásárolhatnak. Ezek a csomagok termékeket tartalmaznak

Részletesebben

A legigényesebbek platformja ÁLTALÁNOS PREZENTÁCIÓ

A legigényesebbek platformja ÁLTALÁNOS PREZENTÁCIÓ A legigényesebbek platformja ÁLTALÁNOS PREZENTÁCIÓ EXP ASSET Az EXP ASSET egy olyan professzionális menedzserekbõl, kereskedõkbõl és elemzõkbõl álló csapat, amely tõkepiaci illetve kriptovaluta-kereskedéssel,

Részletesebben

Flavon max - a tudatos döntés

Flavon max - a tudatos döntés Flavon max - a tudatos döntés Küldetésünk, hogy emberek millióinak juttassuk el egy egészségesebb és sikeresebb élet lehetőségét, hogy százezrek érjék el az anyagi és erkölcsi sikert úgy, hogy közben másokat

Részletesebben

EGÉSZSÉGET ADNI JÓ! TERMÉKISMERTETŐ. IN VITRO Kutató- Fejlesztő Kft.

EGÉSZSÉGET ADNI JÓ! TERMÉKISMERTETŐ. IN VITRO Kutató- Fejlesztő Kft. EGÉSZSÉGET ADNI JÓ! TERMÉKISMERTETŐ IN VITRO Kutató- Fejlesztő Kft. köszöntő Kedves Olvasó! Egészséget adni jó! Örömmel tölt el minket, ha meg vannak elégedve termékeink színvonalával, hatásosságával.

Részletesebben

től ig

től ig 2019.03.27-től 2019.04.26-ig ÚJ TANÁCSADÓK SZÁMÁRA Vásároljon bármilyen Tiens terméket, és regisztrációja ingyenes +1db szórólap ajándékba! Megtakarítás akár: 3.400, -Ft * Az adott TK-ban elérhető szórólapokból

Részletesebben

A Metalubs terjesztői hálózat belső szabályzata

A Metalubs terjesztői hálózat belső szabályzata A Metalubs terjesztői hálózat belső szabályzata (Melléklet a Partner Szerződéshez) Metalubs KFT (továbbiakban Adminisztrátor) koordinálja az MTH és annak tagjainak tevékenységét, továbbá a Metalubs termékek

Részletesebben

E-DiscountGroup Partneri tájékoztató

E-DiscountGroup Partneri tájékoztató E-DiscountGroup Partneri tájékoztató Mi az E-DiscountGroup? Ahhoz, hogy erre választ adhassunk, azt írjuk körül elsőként, hogy mi nem. Ismer nagy kedvezménnyel terméket/szolgáltatást (összességében: ajánlatokat)

Részletesebben

Ügyfelünk a mall.cz. A legjobb logisztikai szolgáltatás az ügyfél számára

Ügyfelünk a mall.cz. A legjobb logisztikai szolgáltatás az ügyfél számára Ügyfelünk a mall.cz A legjobb logisztikai szolgáltatás az ügyfél számára Rugalmas B2C logisztikai megoldás Egy nagy online webáruházban mint mint például a Mall.cz esetében minden megtalálható, amire

Részletesebben

SEGÍTÜNK, HOGY SEGÍTHESS!

SEGÍTÜNK, HOGY SEGÍTHESS! SEGÍTÜNK, HOGY SEGÍTHESS! Heavenly Flowers Marketing bemutató A Heavenly flowers értékesítése kizárólag Multi Level Marketing rendszerben, egy egységes nemzetközi marketing koncepció alapján történik!

Részletesebben

A regisztrációhoz / vásárláshoz szükség lesz online fizetésre alkalmas VISA vagy MasterCard kártyára, vagy PayPal-ra.

A regisztrációhoz / vásárláshoz szükség lesz online fizetésre alkalmas VISA vagy MasterCard kártyára, vagy PayPal-ra. Laminine vásárlási / regisztrációs segédlet A Laminine-t a 37 országban működő LifePharm Global Network gyártja és forgalmazza, és végre Magyarországon is elérhető. Ahhoz, hogy a legkedvezőbben juthass

Részletesebben

AEGON. Vitál Életbiztosítás

AEGON. Vitál Életbiztosítás AEGON Vitál Életbiztosítás A felelősségteljes gondoskodás családról való gondoskodás A család mindennél fontosabb A család mindennapi örömeink forrása, ezért mindannyiunk számára óriási kincs, amelyről

Részletesebben

AEGON. Vitál Életbiztosítás

AEGON. Vitál Életbiztosítás AEGON Vitál Életbiztosítás A felelősségteljes gondoskodás ád ró lv aló g o n sk c s al odás A család mindennél fontosabb do A család mindennapi örömeink forrása, ezért mindannyiunk számára óriási kincs,

Részletesebben

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett ÚJ! Rendkívül hatékony bőrápolás 40 év felett FŐ, INNOVATÍV HATÓANYAG: Nagy hatékonyságú Zöldalga kivonat, a tara fa 3 dimenziós szerkezetébe ágyazva Aktívan növeli a bőr kollagén és az elasztin termelését!

Részletesebben

Vásárlói visszatérítés SCC Jutaléka Ajánlói Jutalék Visszatérítés

Vásárlói visszatérítés SCC Jutaléka Ajánlói Jutalék Visszatérítés 1 Kompenzációs Terv Shopping Center Network Central LTD A Shopping Center Network Central Ltd. A Shopping Center Network Central Ltd. (továbbiakban: SCC), egy olyan Nemzetközi Törzsvásárlói Közösség, ami

Részletesebben

... függetlenül attól, hogy jelenleg milyen az anyagi helyzete.

... függetlenül attól, hogy jelenleg milyen az anyagi helyzete. A következő oldalakon bemutatjuk Önnek, hogyan juthat lakáshoz, házhoz, tengerparti apartmanhoz, üzlethelyiséghez, autóhoz...... függetlenül attól, hogy jelenleg milyen az anyagi helyzete. Nemzetközi finanszírozási

Részletesebben

DXN EUROPE. Vevőtájékoztató

DXN EUROPE. Vevőtájékoztató Vevőtájékoztató A webshop üzemeltetője a DXN Europe Kft. Székhelye: 1081 Budapest, Rákóczi út 63. Ügyfélszolgálati irodája: 1081 Budapest, Rákóczi út 73. Telefonszáma: (+36-) 1/236-0164 Cégjegyzékszáma:

Részletesebben

FOREVERGREEN K O M P E N Z Á C I Ó S T E R V

FOREVERGREEN K O M P E N Z Á C I Ó S T E R V FOREVERGREEN K O M P E N Z Á C I Ó S T E R V FOREVERGREEN A ForeverGreen kompenzációs terve egy globális terv, mely az üzletágat vezető 62%-ig fizet ki a jutalékozható volumen után, és több mint 87%-ot

Részletesebben

től ig

től ig 2018. 05.27-től 2018.06.26-ig JÚNIUS FONTOSABB ESEMÉNYEI: BALLAGÁS VIZSGA- IDŐSZAK PÓTLÁS Június 27. Cukorbetegek Világnapja BALLAGÁS, VIZSGAIDŐSZAK Ha Június, akkor vizsgaidőszak! Ilyenkor a fiatalok

Részletesebben

KOMPENZÁCIÓS TERV 2019 JANUÁR

KOMPENZÁCIÓS TERV 2019 JANUÁR KOMPENZÁCIÓS TERV 2019 JANUÁR CSATLAKOZZON A LIFEPHARMHOZ MINT KISKERESKEDELMI VÁSÁRLÓ Kiskereskedelmi árat fizet a LifePharm termékekért. ELSŐBBSÉGI VÁSÁRLÓ Nagykereskedelmi árat fizet a LifePharm termékekért.

Részletesebben

Promóció Kis és nagybefektetőknek Érvényes 2014 június 29-ig!

Promóció Kis és nagybefektetőknek Érvényes 2014 június 29-ig! Promóció Kis és nagybefektetőknek Érvényes 2014 június 29-ig! Az iwowwe videokommunikációs cég 25 millió db részvényt bocsájt ki kizárólag üzleti partnerei számára 1$-os garantált árfolyamon! Ez a lukratív

Részletesebben

Lesz egy saját weboldalunk ahol önmagát kínálja az üzlet. A regisztrációval tagsági jogosultságot szereztünk, Basic csomagnál havi 5$-os

Lesz egy saját weboldalunk ahol önmagát kínálja az üzlet. A regisztrációval tagsági jogosultságot szereztünk, Basic csomagnál havi 5$-os A Freeway To Success hasonlóan gondolkodó vállalkozók csapata, amely azért működik együtt, hogy tagjainak biztosítsa a vagyonteremtéshez szükséges eszközöket és információkat. A Freeway To üzlettulajdonosokból,

Részletesebben

Ajánlói Bónusz 4x% 1 0,2 0,15 0, ,5 0,25 0, , , < 1 0,5 1 1<

Ajánlói Bónusz 4x% 1 0,2 0,15 0, ,5 0,25 0, , , < 1 0,5 1 1< 1 A Shopping Center Network Central Ltd. A Shopping Center Network Central Ltd. (továbbiakban: SCC), egy olyan Nemzetközi Törzsvásárlói Közösség, ami azon az ötleten alapszik, hogy a Vásárlókat egy törzsvásárlói

Részletesebben

... függetlenül attól, hogy jelenleg milyen az anyagi helyzete.

... függetlenül attól, hogy jelenleg milyen az anyagi helyzete. Bérelj Magadtól! A következő oldalakon bemutatjuk Önnek, hogyan juthat lakáshoz, házhoz, tengerparti apartmanhoz, üzlethelyiséghez, autóhoz...... függetlenül attól, hogy jelenleg milyen az anyagi helyzete.

Részletesebben

Hôszigeteljen egyszer és mindenkorra!

Hôszigeteljen egyszer és mindenkorra! Hôszigeteljen egyszer és mindenkorra! 1 Partnere a hôszigetelésben! Szeged Simontornya Budapest, XI. kerület A Graytherm homlokzati hôszigetelô rendszer gyártója, forgalmazója, a 100%-os magyar tulajdonban

Részletesebben

Barangolás. Keresés. Regisztráció

Barangolás. Keresés. Regisztráció Barangolás Áruházunkban tetszés szerint barangolhat, személyazonossága felfedése nélkül is megismerkedhet termékeinkkel, árainkkal; regisztrációs kényszer nélkül tájékozódhat a részletekről. Termékeinket

Részletesebben

I. MLM = hálózatépítés, direkt értékesítés

I. MLM = hálózatépítés, direkt értékesítés I. MLM = hálózatépítés, direkt értékesítés Az MLM alapötletét az a felismerés adja, hogy egy termék elégedett fogyasztója a terméket feltehetően továbbajánlja, s így ő maga személyesen, közvetlenül részt

Részletesebben

www.baumitshop.hu Felhasználói kézikönyv

www.baumitshop.hu Felhasználói kézikönyv www.baumitshop.hu Felhasználói kézikönyv 2007 Tartalomjegyzék 1. Bejelentkezés... 3 2. A termék kiválasztása... 4 3. Keresés... 5 4. Részletek... 6 5. Rendelés... 7 6. A kosár tartalma... 8 7. Szállítási

Részletesebben

Gyakran Ismételt Kérdések

Gyakran Ismételt Kérdések Gyakran Ismételt Kérdések Family Business Family Business International Kft. info@family-business.hu +36 1 372 04 18 2017. www.family-business.hu www.market7.hu Rendelés, szállítás, fizetés, számlázás...

Részletesebben

ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2015. augusztus 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. Üzleti

Részletesebben

CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL

CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL A CW7 úgy döntött, hogy fejlesztéseket hajt végre a Juttatási Rendszerben, és jutalmazza Értékesítési Partnerei erőfeszítéseit, amennyire csak lehetséges. A kifizetési

Részletesebben

Üzleti Általános Szerződési Feltételek 5. számú Melléklet Akciók

Üzleti Általános Szerződési Feltételek 5. számú Melléklet Akciók Üzleti Általános Szerződési Feltételek 5. számú Melléklet Akciók 1 Tartalom 1. Az akciókhoz kapcsolódó általános rendelkezések... 3 2. Akciók... 3 2.1 Office 365 Vállalati Prémium akció... 3 2.2 Vodafone

Részletesebben

Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja:

Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: Koncepció Az őszi Internetes Vásárlás Napja az e-kereskedők és az online vásárlók közös mozgalma, immár 7. éve. Most közösen

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A FAMILY BUSINESS INTERNATIONAL FOGYASZTÓI ÉS FORGALMAZÓI HÁLÓZAT ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Budapest, 2014. május 28. Tartalomjegyzék Cégadatok:... 4 A. Működési Szabályzat... 5 I. A HÁLÓZAT TAGJÁVÁ

Részletesebben

2014 A lefordított szöveggel kapcsolatosan felmerülő vitás kérdések esetén mindig az eredeti, angol nyelvű szöveg tekintendő jogilag mérvadónak.

2014 A lefordított szöveggel kapcsolatosan felmerülő vitás kérdések esetén mindig az eredeti, angol nyelvű szöveg tekintendő jogilag mérvadónak. KOMPENZÁCIÓSTERV 2014 A lefordított szöveggel kapcsolatosan felmerülő vitás kérdések esetén mindig az eredeti, angol nyelvű szöveg tekintendő jogilag mérvadónak. OPN Kompenzációs Terv Az OPN kompenzációs

Részletesebben

A DXN jutalékrendszere az alapoktól a Gyémánt szintig.

A DXN jutalékrendszere az alapoktól a Gyémánt szintig. A DXN jutalékrendszere az alapoktól a Gyémánt szintig. A jutalék mindig az SV érték után jár! Példa 3425 Ft. 2090 Ft. 1335 Ft. A jutalék mindig az SV érték után jár! Példa 1 doboz kávé pontértéke: 11,5

Részletesebben

Alkatrészek és egyéb termékek, tartozékok

Alkatrészek és egyéb termékek, tartozékok Sebõ Elektronik - Sebõ Attila e.v. internetes csomagküldõ kereskedelem Általános fizetési rendelési és szállítási feltételek és tájékoztató a panaszkezelés módjáról Alkatrészek és egyéb termékek, tartozékok

Részletesebben

Megkönnyítjük Döntését a Munkaruha Beszerzésben:

Megkönnyítjük Döntését a Munkaruha Beszerzésben: Munkaruha Family Bt Diszkont; Pilu- Megkönnyítjük Döntését a Munkaruha Beszerzésben: 1. Nálunk tényleg alacsony árak várják. Persze nem a minőség rovására. 2. Mi nem építjük be termékeinkbe a Szállítás

Részletesebben

Tartalom. Kérdés: Javaslat: Megjegyzés:

Tartalom. Kérdés: Javaslat: Megjegyzés: 1 Tartalom Kérdés:... 1 Javaslat:... 1 Megjegyzés:... 1 Villanyszerelőknek korlátlan... 2 Lakosságnak, korlátlan... 5 Villanyszerelőknek, lakosságnak másodperc alapú... 8 Kérdés: Hogy, hol lehet szerződést

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZABÁLYZAT

SZÁLLÍTÁSI SZABÁLYZAT SZÁLLÍTÁSI SZABÁLYZAT A DHANVANTARI Kft. a logisztikai szolgáltatást szerződött partnerei útján látja el. A termékek központi raktározása M5-Gyál Business Parkban (cím: 2360 Gyál, Bem J. u. 32.), az AUTÓKER

Részletesebben

A 10/2007 (II. 27.) 1/2006 (II. 17.) OM

A 10/2007 (II. 27.) 1/2006 (II. 17.) OM A 10/2007 (II. 27.) SzMM rendelettel módosított 1/2006 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről alapján. Szakképesítés,

Részletesebben

TIENS SAMPON NORMÁL ÉS SZÁRAZ HAJRA JELLEMZŐI:

TIENS SAMPON NORMÁL ÉS SZÁRAZ HAJRA JELLEMZŐI: TIENS MARKETING TERV 43 Termékkatalógus SZÓMAGYARÁZAT 1. : Bármely olyan alkalmas személy, akinek egy szponzor bemutatja a TIENS céget, megveszi a TIENS Kezdőcsomagot, beadja a kitöltött jelentkezési lapot

Részletesebben

Kedvezmény kalauz. Ha bármilyen kérdése lenne, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk:

Kedvezmény kalauz. Ha bármilyen kérdése lenne, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk: Kedvezmény kalauz Ha bármilyen kérdése lenne, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk: nomiland@nomiland.hu 11 12 Regisztráljon oldalunkon /club/user/ = Előnyök Miért érdemes regisztrálni? Milyen előnyökkel

Részletesebben

Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu. DermaPeel. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail.

Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu. DermaPeel. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu DermaPeel Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail.com Microdermabrasio Mesotherapy icrodermabrasio esotherapy Radiofrequency

Részletesebben

ÁLTALANOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALANOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALANOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) az biosmart Kft. (továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató által a www.biosmart.hu weboldalon keresztül

Részletesebben

SIGNAL IDUNA Biztosító ZRT. szolgáltatásai a tagok és családtagjaik részére.

SIGNAL IDUNA Biztosító ZRT. szolgáltatásai a tagok és családtagjaik részére. SIGNAL IDUNA Biztosító ZRT. szolgáltatásai a tagok és családtagjaik részére. Munkavállalói Felelősségbiztosítás! Generali Biztosító ajánlatai http://www.liganet.hu/page/387/html/generali-biztositasok.html

Részletesebben

1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrálva van. A tagokat háromféle csoportosítás szerint különböztetjük meg.

1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrálva van. A tagokat háromféle csoportosítás szerint különböztetjük meg. 1. Alapfogalmak 1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrálva van. A tagokat háromféle csoportosítás szerint különböztetjük meg. Jutalékjogosultság és kedvezmények szempontjából: 1.1.1.

Részletesebben

Miért érdemes csatlakozni?

Miért érdemes csatlakozni? Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: A karácsonyi vásárlás nem gyerekjáték. De mi azzá tesszük, hogy több időt tölthess szeretteiddel! Koncepció Tavalyi évben először

Részletesebben

Dynamic Start Program (DSP)

Dynamic Start Program (DSP) Áttekintés/ A Dynamic Start Program (DSP) - Különböző DSP csomagok közül lehet választani, melyek különböző termékekkel és eltérő DP, PV és SV értékekkel rendelkeznek. - A DSP csomagok csak és kizárólag

Részletesebben

Mokos Borklubtagsági Program Szabályzat

Mokos Borklubtagsági Program Szabályzat tagsági Program Szabályzat (Érvényes: 2019.03.25-től) Kedves leendő Tag! Töltse ki alábbi regisztrációs lapunkat, hogy Ön is csatlakozhasson a hoz. Minden kedves vásárlónk, aki legalább 25.000,- forint

Részletesebben

FORTUNA FLOTTA LOGISZTIKA VECTRA-LINE LOGISZTIKA KFT. (ÁRAINK JÚLIUS 1-TŐL ÉRVÉNYESEK)

FORTUNA FLOTTA LOGISZTIKA VECTRA-LINE LOGISZTIKA KFT. (ÁRAINK JÚLIUS 1-TŐL ÉRVÉNYESEK) VECTRA-LINE LOGISZTIKA KFT. (ÁRAINK 2018. JÚLIUS 1-TŐL ÉRVÉNYESEK) Kinek ajánljuk ezt a szolgáltatást? Ha szeretnéd a meglévő szállítmányozásai feladataidat optimalizálni, vagy új partnereket országosan

Részletesebben

BIOGENIC EGÉSZSÉGKLUB TAGSÁGI RENDSZER

BIOGENIC EGÉSZSÉGKLUB TAGSÁGI RENDSZER BIOGENIC EGÉSZSÉGKLUB TAGSÁGI RENDSZER 1. Csatlakozás az egészségklub tagsági rendszerhez Kettő lehetőség van a juttatás programban való részvételre. a) Klubtag (ingyenes regisztráció) b) Vállalkozói klubtag

Részletesebben

TŐL IG! A karácsonyi ajándék áradat a Tiens-nél már októberben elkezdődik!

TŐL IG! A karácsonyi ajándék áradat a Tiens-nél már októberben elkezdődik! HELLO OKTÓBER! 2018.09.27-TŐL 2018.10.26-IG! A karácsonyi ajándék áradat a Tiens-nél már októberben elkezdődik! Október fontosabb eseményei: Október 5. - Mosoly világnapja Október 12. - Ízületi Artózis

Részletesebben

TAGFELVÉTELI KÉRELEM KÜLDETÉSÜNK

TAGFELVÉTELI KÉRELEM KÜLDETÉSÜNK TAGFELVÉTELI KÉRELEM KÜLDETÉSÜNK Azért élünk a programunk szerint, hogy az emberek és a családok tömegeinek biztosítsunk lehetőséget az egészsé-ges életre, szellemi, lelki és fizikai fejlődésre, valamint

Részletesebben

Tarts lépést a fogyasztói igényekkel!

Tarts lépést a fogyasztói igényekkel! Tarts lépést a fogyasztói igényekkel! KLIKKPATIKA CSOMAG Patika sorban állás nélkül A KlikkPatika Csomaggal olyan megoldást kínálunk, amellyel a mai fogyasztói igényeknek megfelelő kiszolgálást teszünk

Részletesebben

Az általános szerződési feltételek ( ASZF) megtekintéséhez és letöltéséhez kattintson ide!

Az általános szerződési feltételek ( ASZF) megtekintéséhez és letöltéséhez kattintson ide! Webáruház használata, kezelési segédlet, - hasznos vásárlási, szállítási információk, módok, díjak - Általános szerződési feltételek (ASZF) - - Az áruházban feltüntetett árak bruttó árak, tehát áfával

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Üdvözöljük a Perfect Nails Kft. (továbbiakban: Perfect Nails) által üzemeltetett weboldalon. Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a www.sarabeautysport.com

Részletesebben

Vevőszerző rendszer kulcsrakészen

Vevőszerző rendszer kulcsrakészen Vevőszerző rendszer kulcsrakészen Szerezzen JOBB ügyfeleket! Válasszon olyan beszállítót, aki vevőket is küld a termékei mellé! Mit vár el egy Beszállító a marketing támogatás mellé? A komoly beszállítók,

Részletesebben

Miért érdemes csatlakozni?

Miért érdemes csatlakozni? Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: A karácsonyi vásárlás nem gyerekjáték. De mi azzá tesszük, hogy több időt tölthess szeretteiddel! Koncepció Az Internetes Vásárlás

Részletesebben

eshop v1.x webáruház és katalógus keretrendszer

eshop v1.x webáruház és katalógus keretrendszer eshop v1.x webáruház és katalógus keretrendszer Legyen az Ön cégének is! Egyedi megjelenés, melyet az Ön igényeire alakítunk! Számítástechnikai webáruház és katalógus rendszer számítástechnikai viszonteladóknak.

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Vállalkozói ajánlataink, akcióink. Vállalkozói termékek. Fióki Számlanyitási akció. Online számlanyitási akció

Tartalomjegyzék. Vállalkozói ajánlataink, akcióink. Vállalkozói termékek. Fióki Számlanyitási akció. Online számlanyitási akció Tartalomjegyzék Vállalkozói termékek Vállalkozói ajánlataink, akcióink Fióki Számlanyitási akció Online számlanyitási akció Kártyaelfogadási szolgáltatás Pénzbefizetés ATM-en OTP Kereskedelmi Faktoring

Részletesebben

Érvényes április május 26. Résztvevők: A TIENS Európai régiójában regisztrált Tanácsadók

Érvényes április május 26. Résztvevők: A TIENS Európai régiójában regisztrált Tanácsadók 2017. ZINC and május its influence - Termékpromóció on human body Érvényes 2017. április 27 2017. május 26 Résztvevők: A TIENS Európai régiójában regisztrált Tanácsadók Új Tanácsadók Csatlakozása Új ZINC

Részletesebben

A beszerzés rövid távú céljai és megvalósításuk módszerei

A beszerzés rövid távú céljai és megvalósításuk módszerei A beszerzés rövid távú céljai és megvalósításuk módszerei A változó piaci viszonyokhoz rugalmasan kell alkalmazkodni és ehhez biztosítani kell az áruutánpótlás folyamatosságát. Rövid tárva is kell gondolni

Részletesebben

Megbízási szerződés. név: (adószám:. ) cím: (céges kapcsolat tartó:..)

Megbízási szerződés. név: (adószám:. ) cím: (céges kapcsolat tartó:..) Megbízási szerződés A szerződést kötő felek, egyrészről: Név: Metz István ev. Székhely: 7130. Tolna, Deák F. u. 69. Adószám: 74358302-1-37 Nemzetközi adószám: HU74358302 Nyilvántartási szám: 39417096 Bankszámlaszám:

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.vorwerkwebshop.hu

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.vorwerkwebshop.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.vorwerkwebshop.hu Üdvözöljük a Quality Direct Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett weboldalon. Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF)

Részletesebben

Marketing Terv. Út a sikerhez! A Te utad!

Marketing Terv. Út a sikerhez! A Te utad! Marketing Terv Út a sikerhez! A Te utad! Marketing Terv Termékek kategóriája Természetes termékek wellness / egészség / szépség Háztartási cikkek és tisztítószerek Független márkák egy helyen Marketing

Részletesebben

Értékesítés és marketing Tornai Dávid

Értékesítés és marketing Tornai Dávid MinDig TV Extra Értékesítés és marketing Tornai Dávid TERMÉKEINK MinDig TV Extra csomagkiosztás és csatornák AZ HBO prémium csatorna külön, vagy bármelyik programcsomaghoz kedvezményes előfizetési díjért

Részletesebben

Üdvözlünk a Life Care-ben Elönyök, kampányok, programok 2017-re

Üdvözlünk a Life Care-ben Elönyök, kampányok, programok 2017-re Üdvözlünk a Life Care-ben Elönyök, kampányok, programok 2017-re Life Care link: www.life-care.com/hu Mint Partner a megrendelt Life Care termékeket már az első rendelésedkor 20% kedvezménnyel vásárolhatod

Részletesebben

PANAROM ONLINE ÁRUHÁZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) Hatályba lép: 2015.11.01.

PANAROM ONLINE ÁRUHÁZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) Hatályba lép: 2015.11.01. PANAROM ONLINE ÁRUHÁZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) Hatályba lép: 2015.11.01. I. ÁSZF CÉLJA, BEVEZETÉS A jelen ÁSZF célja, hogy a PANAROM ONLINE ÁRUHÁZ-ban (www.panarom.hu) történő vásárlásra

Részletesebben

SCnetwork Magyarország Kft Marketingterv

SCnetwork Magyarország Kft Marketingterv SCnetwork Magyarország Kft Marketingterv Általános A Shopping Center Network (továbbiakban: SCnet) egy nemzetközi törzsvásárlói közösséget üzemeltet, melyben a törzsvásárlók összefogásának a célja, hogy

Részletesebben

Purex Phase 1. csomag 1 doboz rostkoncentrátum 1 doboz kapszula B 330-2

Purex Phase 1. csomag 1 doboz rostkoncentrátum 1 doboz kapszula B 330-2 2016 B 515-2 Alka- line cseppek 30 ml 24,50 25 B 522-2 BiyoVit Gold tabletta 60 db 36,60 30 B 080-2 Coral+Calcimax tabletta 90 db 19,17 17 B 339-2 Cordia Q10 kapszula 30 db 25,92 25 B 372-2 Digemax kapszula

Részletesebben

Tisztelt Partnerünk!

Tisztelt Partnerünk! Budapest, 2014. szeptember 11. Tisztelt Partnerünk! TÁJÉKOZTATÓ AZ ÚJ MASZ MOBIL FLOTTÁVAL KAPCSOLATOS DÍJAKRÓL ÉS TEENDŐKRŐL! A MASZ és a Telenor között új Keretszerződés jött létre komplex mobil távközlési

Részletesebben

Hatályos 2015. december 18. napjától

Hatályos 2015. december 18. napjától ÜZLETSZABÁLYZAT ÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Általános Szerződési Feltételek a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. elektronikus kereskedelmi szolgáltatásainak igénybevételéhez Hatályos 2015. december 18.

Részletesebben

Az ACN és a Vodafone közös Mobilajánlata. Útmutató a rendeléshez

Az ACN és a Vodafone közös Mobilajánlata. Útmutató a rendeléshez Az ACN és a Vodafone közös Mobilajánlata Útmutató a rendeléshez RENDELÉSI FOLYAMAT 1. lépés: Az online Vodafone teszt kitöltése 2. lépés: Hogyan rendelhetnek az ügyfelek 3. lépés: Termék aktiválás 1. lépés:

Részletesebben

FARMASİ BÓNUSZOK KISZÁMÍTÁSA 2016

FARMASİ BÓNUSZOK KISZÁMÍTÁSA 2016 FARMASİ BÓNUSZOK KISZÁMÍTÁSA 2016 A bónuszrendszerkoncepciója és az alapfogalmak PONTSZÁM 1 pont = 320Ft (a pontszám mindegyik terméknél fel van tüntetve. Teszterek, promóciós anyagok, regisztráció és

Részletesebben

SCnet International Ltd. A megállapodás feltételei. Marketing terv / Kompenzációs terv

SCnet International Ltd. A megállapodás feltételei. Marketing terv / Kompenzációs terv SCNet International LTD./ 1 SCnet International Ltd. A megállapodás feltételei Marketing terv / Kompenzációs terv SCnet International Ltd. (a továbbiakban, mint SCnet) egy multinacionális (nemzetközi),

Részletesebben

Nemzeti Fejlesztési és Stratégiai Intézet Kft.

Nemzeti Fejlesztési és Stratégiai Intézet Kft. Nemzeti Fejlesztési és Stratégiai Intézet Kft. Gyakran ismételt kérdések és válaszok a kereskedői felülettel kapcsolatban Otthon Melege Program Háztartási nagygépek (mosógép) energia megtakarítást eredményező

Részletesebben

FORTUNA MOBIL FLOTTA

FORTUNA MOBIL FLOTTA Mit kell tennem, ha csatlakozni szeretnék a flottához? Csatlakozási szándékodat jelezd a Vectra-Line irodavezetőjének és egyeztess egy időpontot, amikor aláírod a csatlakozáshoz szükséges igénylőlapot

Részletesebben

Válaszd ki a saját bónuszodat!

Válaszd ki a saját bónuszodat! Válaszd ki a saját bónuszodat! A Flavantic Egészségvédő Klub bónuszrendszerének kialakításakor az az elv vezérelt bennünket, hogy Te mindenképpen jól járj, akár alkalmi fogyasztó vagy, akár lelkes ajánló,

Részletesebben

Start: 2013. augusztus 29.

Start: 2013. augusztus 29. Start: 2013. augusztus 29. Online passzív jövedelem kötelező ajánlás nélkül! A világ első olyan programja, ahol NEM KELL SZPONZORÁLNI (!) mégis lehet pénzt keresni, jövedelmet építeni. Nagyon egyszerű

Részletesebben

AJÁNLAT KAPSZULÁS RENDSZERREL MŰKÖDŐ

AJÁNLAT KAPSZULÁS RENDSZERREL MŰKÖDŐ Caffé Service Kft. 2120 Dunakeszi, Berek utca, 19. Adószám: 14211674-2-13 Tel: 0036 27 392 692 Fax: 0036 27 392 691 AJÁNLAT KAPSZULÁS RENDSZERREL MŰKÖDŐ KÁVÉGÉPEKRE Ajánlat kapszulás rendszerrel működő

Részletesebben

E-DiscountGroup. A plusz az plusz

E-DiscountGroup. A plusz az plusz E-DiscountGroup A plusz az plusz Kik vagyunk? E-DiscountGroup Ltd. Hongkong E-DiscountGroup Kft. Magyarország http://www.e-discountgroup.com http://network.e-discountgroup.com Nemzetközi franchise hálózat

Részletesebben

AKTIV Árpa Formula Fogyasztói Klub Szervezeti és Működési Szabályzat

AKTIV Árpa Formula Fogyasztói Klub Szervezeti és Működési Szabályzat Szervezeti és Működési Szabályzat A szabályzat a Tagsági Megállapodás elválaszthatatlan részét képezi. 1. A Fogyasztói Klub A Vita Optima Kft. az AKTIV Árpa Formula Fogyasztói Klub (röviden: AKTIV-Klub)

Részletesebben