A LEHETŐSÉG ALAPKÉRDÉSEK

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A LEHETŐSÉG ALAPKÉRDÉSEK"

Átírás

1

2 A LEHETŐSÉG ALAPKÉRDÉSEK Mi is az a One Coin? Ki áll mögötte? Milyen képességgel és tapasztalattal rendelkezik? Legálise? Lehete bármilyen hátrányom, ha népszerűsítem? Valóságos ez? Emberek a valós piacon hajlandóak ezért fizetni? Hogyan lesz belőle pénzem? Jövedelem vs. árfolyamnyereség Bonyolult? Meg tudom csinálni? Mi a rövid távú stratégia?

3 MI A ONECOIN? A OneCoin egy új Kriptovaluta egy matematikai algoritmusokon alapuló, digitálisan létrehozott fizetőeszköz. A Bitcoin sikere inspirálta létrejöttét. A OneCoin nem egy már legyártott valuta, a tagok hozzák létre a piacot, ők bányásszák az érméket, és tartják meg a profitot. Hosszú távon a OneCoin nyílt kereskedésű lesz. Nagyon nagyvonalú, egyszerűen megérthető és igazságos kompenzációs terv. A OneCoin célja, hogy a 3 piacvezető kriptovaluta között legyen.

4 HOGYAN MŰKÖDIK AZ ALGORITMUS? Létrehozhatnál egy akár 3 dbból álló kriptovalutát Egy legitim kriptovaluta algoritmusa előre rögzített darabszámú érme kibocsátását jelenti, ami nem engedi inflálódni. Alább egy példa, 3 jó megoldás a kérdésre: hogyan lehet 2 tag összeadásából 5öt létrehozni? A OneCoin esetében az algoritmus Ebben az esetben pontosan 3 érme lenne a létrehozható mennyiség. pontosan 2.1 milliárd érmét jelent. Mindent a matematika vezérel és megváltoztathatalan miután a bányászás elkezdődött. 5=3+2 5=4+1 5=5+0

5 A BITCOIN SIKERTÖRTÉNETE BITCOIN ÁRFOLYAM VÁLTOZÁS Egy férfi 27$ért vásárolt bitcoin, meg is feledkezett róla Aztán mikor megnézte kiderült, hogy $t ér Vett magának egy luxuslakást. 400 FORRÁS: 200 The Guardian Jan 09 May 09 Sep 09 Jan 10 May 10 Sep 10 Jan 11 May 11 Sep 11 Jan 12 May 12 Sep 12 Jan 13 May 13 Sep 13 Jan 14

6 BÁNYÁSZ CSAPATOK ÉPÍTÉSE AZ ERŐFORRÁSOK MEGOSZTÁSA MA MÁR CSAK PROFIK RÉSZÉRE ELÉRHETŐ A BÁNYÁSZÁS A 2009es BITCOIN bányászattól A szükséges technológia már nagyon fejlett és drága. a 2015ös BITCOIN bányászatig Ha egy felhasználó nem csatlakozik valamilyen társasághoz, akkor nagyon komoly befektetés, és akár 450 nap is kell az eredményhez! A OneCoin felhasználók eleve csoportban vannak és közösen bányásznak, megosztva az erőforrásokat és az eredményt!

7 NAGYOBB NEHÉZSÉGI FOK MAGASABB ÁR MINÉL BONYOLULTABB LESZ A BÁNYÁSZÁS ANNÁL MAGASABB A CRIPTOVALUTA ÁRA Csatlakozz időben a profitért! ÁR NEHÉZSÉG

8 AZ ELSŐ FELJEGYZETT OFFLINE VÁSÁRLÁS BITCOINNAL A 7 MILLIÓ DOLLÁROS PIZZA Ne hagyd, hogy megtörténjen a Te OneCoinjaiddal, hogy túl korán elköltöd/eladod őket. 2010ben egy férfi 10,000 Bitcoinért vásárolt egy pizzát Ma ez kb. 2.5 millió $t érne. Ez volt a világ legdrágább pizzája!!!

9 MIÉRT JOBB A ONECOIN MINT A BITCOIN Fejlettebb és biztonságosabb algoritmus (SCRYPT). Kisebb egységnyi érték használhatóbbá teszi (2.1 Mrd érme). A Bitcoin elérte az 1200 USD per db értéket, ami gyakorlatban nehezen kezelhető, nem túl praktikus egy valuta esetében. Egy erre felállított vezetőség felelős a stratégiáért, a kereskedők bevonzásáért, a OneCoin márka építéséért, nem úgy mint a decentralizált Bitcoin esetében. A OneCoin bányászat csoportokban történik, ezáltal minimális eszközt igényel a tagoktól. A One Exchange platform egységes kezelést tesz lehetővé, nagyobb likviditást, és kisebb ingadozást, nem úgy mint a Bitcoin esetében ahol nagyon nagy mértékű átváltási különbségek adódtak. A OneCoin KYC folyamatot használ, nem használható illegális csatornákon (a Bitcoin internetes fegyver és kábítószer üzletekben komoly szerepet játszott.) A OneCoin még kezdeti fázisban van, ígéretes a befektetőknek, a Bitcoin már érett fázisban van, a nagy lehetőség már elment vele.

10 A ONE KONCEPCIÓ KIK VAGYUNK? Dr.Ruja életútja Bulgáriában, Szófiában született DR. RUJA IGNATOVA A Onecoin Alapító Tulajdonosa és Értékesítési vezetője Jogi diploma az Oxford egyetemen. Mester fokozat Közgazdaságtanból a konstancai egyetemen Jogi doktori cím, Disszertáció Társasági jog az EUban témakörben Dolgozott a McKinsey & Company cégnél. A McKinsey & Companynál projektek Társasági Bank, Magán Tőke (KKR, TPG) Vagyonkezelés, Kockázat Kezelés, Likviditási Kockázat Vezérigazgató a legnagyobb bolgár Alapkezelőnél, amely 250M Eur felett rendelkezett

11 A ONE KONCEPCIÓ KIK VAGYUNK? Számos projekt a Texas Pacific Groupal (TPG), amely a világ egyik DR. RUJA IGNATOVA A Onecoin Alapító Tulajdonosa és Értékesítési vezetője legnagyobb Magán Befektetési Alapja. A McKinseynél dolgozva több pénzintézettel és bankkal működött együtt (Sberbank, UniCredit, Allianz, Raffeisen stb ) 2012ben az Év Üzletasszonyává választották Bulgáriában (Nemzetközi Üzlet kategóriában) 2014ben az Év Üzletasszonya díj Projektek a Deutsche Bank Frankfurttal, a Russian Investment Banking működésének megalapozása. A 75 M Eurós Global Wealth Investment Funds (magántulajdonú BVI cég) portfolió struktúra kidolgozása és felállítása. Tanácsadói munka számos Kriptovalutával foglalkozó cégnél. Szerzőként 2 könyvet jegyez, angol, német és kínai nyelven.

12 A ONE KONCEPCIÓ KIK VAGYUNK? DR. RUJA DIPLOMÁI ÉS DÍJAI

13 A ONE KONCEPCIÓ KIK VAGYUNK? DR. RUJA S AWARDS AND CERTIFICATES

14 A ONE KONCEPCIÓ RÓLUNK DR. RUJA KÖNYVEI

15 CSAPATUNK MIÉRT A ONACOIN LEHETŐSÉG? MASTER DISTRIBUTOR Valódi üzlet, valódi emberek. A piacon lévő egyik legnagyobb lehetőség. Sebastian Greenwood 38 éves. Kimaradt a 2010es Bitcoin lehetőségből. Ázsiában és repülőgépeken él. Komoly vagyon létrehozása a cél óta Networker, cégvezetőként és disztribútorként is dolgozott. Bizonyítsa magának, hogy képes megcsinálni. A duplikáció vezérli.

16 CSAPATUNK

17 A ONECOIN KONCEPCIÓ VÁLLALAT STRUKTÚRA A OneCoin egy Korlátolt Felelősségű Társaság Gibraltárban bejegyezve. A OneCoin KFT hivatalos címe: Suite 2B, 143 Main Street, Gibraltár. A vezetés egy része, és az IT szekció Bulgáriában, Szófiában működik. A bányászáshoz használt szerverek 2 európai és egy ázsiai helyszínen vannak. A OneCoin Kft elsődleges tevékenysége a One Akadémia képzési csomagjainak terjesztése, és népszerűsítése, ezáltal lehetővé téve a tagoknak a Kriptovaluta bányászást. A OneCoin Kft, és termékei törvényesek, jogi szervek által jóváhagyott, lásd a német jogi cég állásfoglalását.

18 A ONECOIN KONCEPCIÓ KRIPTOVALUTÁK ÉS LEGALITÁS A kriptovaluta egyre több ország, kormány és szervezet által elismert eszköz. A kriptovaluta egyre több kereskedő számára előnyben részesített fizetőeszköz. A kriptovaluták kormánydöntésektől függetlenített eszközök. A pénzvilág több neves képviselője, mint például a Winkelvoss ikrek már befektettek kriptovalutába.

19 PÉLDA A BLOCKCHAINRE WEBOLDALUNKON ÉLŐBEN Látogasd meg a weboldalt, hogy lásd hogyan működik

20 A ONE AKADÉMIA A FŐ TEVÉKENYSÉGÜNK Megtanítja hogyan kereskedj kriptovalutával A szükséges tudást interaktív anyagok segítségével sajátíthatod el, mint videók, prezentációk, online quizek Arra lett létrehozva, hogy profitot termelj kriptovaluta kereskedésből, vagy felhalmozásból Siker 5 szinten= 5 képzési csomag tokeneket Minden csomag tartalmaz INGYEN A tokenek eladhatóak a belső piacon, VAGY OneCoin bányászásra lehet felhasználni őket

21 MIT TANULOK A ONE AKADÉMIÁN? Minden képzési csomag tartalmaz kerekedési ismereteket, interaktív videók, leírások, és quizek formájában. TANULÁS A PROFITÉRT Mi a kriptovaluta? Hogyan profitálhatok a Tokenek és a Kriptovaluta kereskedéséből? Mit kell tudni az arany befektetésekről?

22 MIT CSINÁLHATOK A TOKENJEIMMEL? Eladhatod a OneExchange felületen VAGY Megtartod míg duplázódik, aztán eladod. VAGY Megtartod az összes Tokent, és részt veszel a OneCoinok létrehozásában.

23 A ONEEXCHANGE SAJÁT SZEMÉLYRE SZABOTT KERESKEDÉSI PLATFORMUNK Ahol minden tranzakció történik. Adhatsz vehetsz, vagy csak figyelheted mi történik... Kövesd az árakat, ki ad ki vesz. Hírek az Aurum Gold Coinról. Mikor lesz a következő split.

24 ONECOIN A JÖVŐ Innovatiív, biztonságos és valódi kriptovaluta. A teljes mennyiség a tagok által lesz kitermelve, ezáltal a profit is náluk marad. A bányász csoportok miatt nincs szükség nagy befektetésekre. Valós idejű bányászás, mindenki által követhető. A korai csatlakozók profitálhatnak az alacsony bányászati költségek által. Az ár az idővel növekszik. A Bitcoin értéke 0.10 USDról több mint USDra emelkedett! A Bitcoinhoz és Litecoinhoz hasonlóan nyilvános kereskedésű lesz.

25 MIÉRT ONECOIN HOGYAN TEREMTÜNK ÉRTÉKET A TAGJAINKNAK Védett A központi bankok nem tudják inflálni Megbízható nem értékelik le Hordozható elektronikusan utalható Ellenőrizhető a blockchainen keresztül Könnyű tárolni elektronikusan, laptop, tablet, mobil Helyettesíthető minden érme ugyanannyit ér Nehéz hamisítani a titkosítás miatt

26

27 CSOMAGOK MINDEN CSOMAG A MEGFELELŐ ONEACADEMY KÉPZÉST TARTALMAZZA CSOMAG TARTALOM ÁR BV #ONETOKEN #AGC COINS ONECARD STARTER One Academy 1. szint EUR TRADER One Academy 2. szint EUR PRO TRADER One Academy 3. szint EUR EXECUTIVE TRADER One Academy 4. szint EUR TYCOON TRADER One Academy 5. szint EUR ACTIVATION KIT! Ebook! FREE! 0! 0! 0!

28 KÖZVETLEN ÉRTÉKESÍTÉS ÉS NETWORK BÓNUSZ A ONECOINnál mi csapatjátékosként látjuk magunkat, és mindent megteszünk, hogy a legjobban motiváljuk és díjazzuk az értékesítést és csapatépítést. Minél többen csatlakoznak a hálózathoz, annál magasabb lesz a valutánk értéke. Közvetlen értékesítési bónusz. Minden közvetlen értékesítés után a csomagok BV értékének 10%át kapod meg. A tagok, akik csatlakoznak a ONEhoz általad, mint szponzor, a jobb vagy a bal lábadra lesznek elhelyezve. Te döntöd el, hogy melyik oldalra kerüljenek. Network Bónusz. A gyengébbik láb üzleti forgalmának (BV) 10%át kapod jutalékként. 60%a ennek az összegnek a készpénz számlára, 40%a a mandatory számlára kerül.

29 MATCHING BÓNUSZ 1. GENERÁCIÓ 2. GENERÁCIÓ 3. GENERÁCIÓ 4. GENERÁCIÓ STARTER TRADER 10% PRO TRADER 10% 10% EXECUTIVE TRADER 10% 10% 20% TYCOON 10%! 10% 20% 25%

30 A MATCHING BÓNUSZ EREJE A Matching Bónusz nagyon erőteljes, és jelentős része lehet az üzletednek. A következőkben mutatott példán látható, milyen eredménye lehet, a másolódásnak az üzletedben. A példában 2 feltételezést alkalmazunk: A csapatodban lévő emberek 100 heti hálózati bónuszt keresnek. partnered. Minősültél a bónuszra, azáltal, hogy jobb és bal oldalon is van egy Trader

31 2X2 MATCHING BÓNUSZ GENERATION #OF PEOPLE PEOPLE S NETWORK BONUS #OF MATCHING BONUS YOU RECEIVE FROM PEOPLE S NETWORK BONUS YOUR MATCHING BONUS GENERATION #OF PEOPLE PEOPLE S NETWORK BONUS #OF MATCHING BONUS YOU RECEIVE FROM PEOPLE S NETWORK BONUS YOUR MATCHING BONUS % % % % % % TOTAL 620 TOTAL 60 GENERATION #OF PEOPLE PEOPLE S NETWORK BONUS #OF MATCHING BONUS YOU RECEIVE FROM PEOPLE S NETWORK BONUS YOUR MATCHING BONUS GENERATION #OF PEOPLE PEOPLE S NETWORK BONUS #OF MATCHING BONUS YOU RECEIVE FROM PEOPLE S NETWORK BONUS YOUR MATCHING BONUS % % % % = 4 TOTAL 220 TOTAL 20

32 3X3 MATCHING BÓNUSZ GENERATION #OF PEOPLE PEOPLE S NETWORK BONUS #OF MATCHING BONUS YOU RECEIVE FROM PEOPLE S NETWORK BONUS YOUR MATCHING BONUS GENERATION #OF PEOPLE PEOPLE S NETWORK BONUS #OF MATCHING BONUS YOU RECEIVE FROM PEOPLE S NETWORK BONUS YOUR MATCHING BONUS % % % % % % TOTAL 2785 TOTAL 120 GENERATION #OF PEOPLE PEOPLE S NETWORK BONUS #OF MATCHING BONUS YOU RECEIVE FROM PEOPLE S NETWORK BONUS YOUR MATCHING BONUS GENERATION #OF PEOPLE PEOPLE S NETWORK BONUS #OF MATCHING BONUS YOU RECEIVE FROM PEOPLE S NETWORK BONUS YOUR MATCHING BONUS % % % % TOTAL 220 TOTAL 30

33 5X5 MATCHING BÓNUSZ GENERATION #OF PEOPLE PEOPLE S NETWORK BONUS #OF MATCHING BONUS YOU RECEIVE FROM PEOPLE S NETWORK BONUS YOUR MATCHING BONUS GENERATION #OF PEOPLE PEOPLE S NETWORK BONUS #OF MATCHING BONUS YOU RECEIVE FROM PEOPLE S NETWORK BONUS YOUR MATCHING BONUS % % % % % % TOTAL TOTAL 120 GENERATION #OF PEOPLE PEOPLE S NETWORK BONUS #OF MATCHING BONUS YOU RECEIVE FROM PEOPLE S NETWORK BONUS YOUR MATCHING BONUS GENERATION #OF PEOPLE PEOPLE S NETWORK BONUS #OF MATCHING BONUS YOU RECEIVE FROM PEOPLE S NETWORK BONUS YOUR MATCHING BONUS % % % % TOTAL 2800 TOTAL 50

34 STARTUP BÓNUSZ Minél népszerűbb a OneCoin, annál magasabb a kriptovaluta értéke. Hogy fenntartsuk a lendületet a tagjaink körében, a csatlakozást követő első 30 napban plusz 10%ot adunk a közvetlen értékesítések után! Úgyhogy hajrá, az óra ketyeg! Az egyetlen feltétel, hogy a legalább 5500BVt el kell érnie ezeknek az értékesítéseknek. A bónusz a Mandatory számlára lesz kifizetve.

35 SZÁMLA DUPLÁZÓDÁS MÁS NÉVEN SPLIT Ezért időnként, bizonyos tagsági létszám bővülés esetén megduplázzuk a Tokenjeidet. Ahogy egyre több tag csatlakozik, a Tokenek iránti kereslet nő, ez a Tokenek árának növekedését jelenti majd. Ahogy bővül a létszám, és újra emelkedik az ár, megint történik egy Split. Ez duplázza a pénzedet. Minden egyes új taggal nő az igény a Tokenekre, ezért a kereskedési platformon növekszik az ára. Természetesen az a célunk, hogy a OneCoin sikeres legyen, de az árak túl korai elszabadulása nem feltétlenül jó. Függően attól, hogy milyen csomagod van, akár 2x is duplázódhat, így könnyen megtérül a kezdeti csomag ára. Úgyhogy gyűjtsd ezeket a Tokeneket, sőt, akár vásárolj még hozzá.. 1 SPLIT PER SZÁMLA CSOMAG: STARTER, TRADER, PRO TRADER, EXECUTIVE 2 SPLIT PER SZÁMLA CSOMAG: TYCOON

36 ONECOIN ELISMERÉSEK Az első szint a Zafír, ez a kezdőpontja a OneCoin karrierépítésnek A OneCoinal dolgozni izgalmas, jó hangulatú, és kifizetődő Az alapvetően nagyvonalú alap kifizetési terv mellé egy 2014 novemberében indult fantasztikus elismerési program társult. A legmagasabb a Koronás Gyémánt pozíció, ami a szintjéhez méltó speciális kifizetésekkel és jutalmakkal jár The cut off for the Weaker Leg Volume happens on a monthly basis. Minden következő Szint a havi üzleti célok elérése alapján történik. A Vezetői Programban való részvételhez, minősülnöd kell a matching bónuszra. A következő oldalon bemutatjuk az Elismerési táblázatot, amelyen a szintek és minősülési feltételek láthatóak.

37 ELISMERÉSI TÁBLÁZAT ÖSSZ GYENGÉBB LÁB CSOMAG A SZINT KVALIFIKÁCIÓS MINŐSÜLÉSI KRITÉRIUM DB FORGALOM MINŐSÜLÉSHEZ FORGALOM Sapphire Pin Matching Bonus 2 Ruby Pin / iphone Saphire 2 Emerald Pin /MacBook Air Ruby 3 Tycoon Diamond Pin / Diamond Trip Emerald 3 Tycoon Diamond Pin / Rolex Diamond 4 Tycoon Black Diamond Pin / Gold Rolex Crown Diamond Ring 500k EUR in AGC Coins Blue Diamond Black Diamond 5 6 Tycoon Tycoon

38 ONELIFE PONTOK BÓNUSZ Mit kell tenned a pontgyűjtéshez? Alapvetően semmit. A tagság garantálja a napi A One koncepció az innovációról, profitról pontgyűjtést és a tagjai sikeréről szól. Minden tag automatikusan tagja lesz a OneLife klubnak, és az első naptól kezdve Bónusz Pontokat fog kapni. Minél nagyobb lesz a hálózat annál több pont lesz jóváírva. Ez egyfajta elismerés a régi tagoknak. De természetesen, ha szponzorálsz személyesen új tagokat, a csomagod függvényében akár 65x annyi pontot is gyűjthetsz. Mire tudod felhasználni a pontjaidat? \ A pontok beválthatóak lesznek vonzó termékekre, egyedi utazásokra, luxus órákra, és egyéb különleges árukra. Folyamatosan figyelemmel kísérheted a OneLife pontjaid gyarapodását a webirodában.

39 ONELIFE PONTOK NAPI BÓNUSZOK ONE TAGOK SAJÁT PRO EXECUTIVE STARTER TRADER TYCOON SZPONZORÁLT TRADER TRADER STEP 1 STEP STEP STEP STEP STEP STEP STEP STEP STEP STEP STEP

40 ARANY BÓNUSZ AURUM GOLD ÉRMÉK A ONECOIN egy egyedülálló lehetőséget biztosít az AURUM GOLD COIN új kriptovaluta partnersége által Az Aurum Gold Coin egy hibrid valuta, dubaii központú és úttörő a virtuális valuták világában. Minden Aurum Coin 1mg fizikai arannyal van biztosítva. Ez az arany Dubaiban, egy széfben van tárolva. Minden partnerünk, a csomagjának megfelelő mennyiségű ajándék coint kap. Minden nap ellenőrizheted, hogy mennyit érnek az érmék, kereskedhetsz vele a Platformunkon, és csak azáltal, hogy tag lettél egy csomaggal, valódi arany tulajdonossá is váltál! Jelentkezz be az Aurum weboldalra, és ellenőrizd le akár a z aranyrudak mennyiségét is, ami a Coinjaidhoz van rendelve!

41 ARANY BÓNUSZ CSOMAG AURUM ÉRMÉK MENNYISÉGE MG GOLD ROOKIE 5 5 STARTER TRADER PRO TRADER EXECUTIVE TRADER TYCOON

42 ONECOIN NÖVEKEDÉSI POTENCIÁL HOL LESZ A ONECOIN EGY ÉV MÚLVA? MEGJEGYZÉS Az felvázolt árfolyam teljes mértékben becslésen alapszik Az, hogy ezt elérjüke, 5.00 a tagok elkötelezettségén és erőfeszítésein múlik OPTIMISTA BECSLÉS ALAP VÁRAKOZÁS # HETEK

43 ONECOIN 3 ÉV POTENCIÁL, A BITCOIN TAPASZTALATOK ALAPJÁN HOL TARTHAT A ONECOIN 3 ÉV MÚLVA MEGJEGYZÉS Az felvázolt árfolyam teljes mértékben becslésen alapszik.. Az, hogy ezt elérjüke, a tagok elkötelezettségén és erőfeszítésein múlik # HETEK OPTIMISTA BECSLÉS ALAP VÁRAKOZÁS

44 KERESKEDÉSI STRATÉGIÁK ÁLTALÁNOS LEÍRÁS KERESKEDÉSI STRATÉGIA LEÍRÁS PROFIT LEHETŐSÉG RÖVID TÁVÚ STRATÉGIA Gyors készpénz. Minden Token eladása a piacon 45 hónapon belül TYCOON PRO TRADER EUR EUR HOSSZÚ TÁVÚ STRATÉGIA 12 éves időintervallumban. Profitmaximalizálás a Bányásztársaságba való csatlakozással. TYCOON PRO TRADER EUR EUR KIEGYENSÚLYOZOTT STRATÉGIA A Tokenek egy részének értékesítése a kezdeti befektetés megtérülésére. A többi OneCoin bányászásra fordítása a lehető legnagyobb profitért. TYCOON PRO TRADER EUR EUR

45 ONECARD Minden tag kap egy ingyenes epénztárcát a One Payment rendszerben. Minden Trader vagy nagyobb csomag tulajdonos kap ingyen egy MasterCardot. EZÁLTAL: Minden bónuszodat és jutalékodat az epénztárcába kaphatod Bármely MasterCardot elfogadó ATMből fel tudsz venni pénzt, belföldi vagy nemzetközi utalást indíthatsz online, SMS értesítési lehetőséggel.

46 HOGYAN TOVÁBB? Csatlakozz a Onehoz, légy jelen a Token piacon! Adjál vegyél Tokeneket! Nézd, ahogy a Token portfoliód növekszik az osztódás által! Csatlakozz az első bányász csoportokhoz, hogy a Onecoin valutából a lehető legtöbbet profitálj!

47

A LEHETŐSÉG ALAPKÉRDÉSEK

A LEHETŐSÉG ALAPKÉRDÉSEK A LEHETŐSÉG ALAPKÉRDÉSEK Mi is az a One Coin? Ki áll mögötte? Milyen képességgel és tapasztalattal rendelkezik? Legális-e? Lehet-e bármilyen hátrányom, ha népszerűsítem? Valóságos ez? Emberek a valós piacon

Részletesebben

A BITCOIN SIKERTÖRTÉNETE

A BITCOIN SIKERTÖRTÉNETE A BITCOIN SIKERTÖRTÉNETE 1.400 1.200 1.000 800 600 400 200 BITCOIN ÁRFOLYAM VÁLTOZÁS Egy férfi 27$-ért vásárolt bitcoin, meg is feledkezett róla Aztán mikor megnézte kiderült, hogy 886.000$-t ér... Vett

Részletesebben

www.conligushungary.com Jutalékterv

www.conligushungary.com Jutalékterv Jutalékterv Ak-váló csomag- Regisztráció Az ak-vációs csomagunk biztosítja a helyed a vállalatban és megadja neked a szükséges információkat, hogy hogyan indulj a OneCoin- al. A kezdőcsomag információkat

Részletesebben

Indítsd el az üzleted

Indítsd el az üzleted Indítsd el az üzleted 1 Építsd fel a stratégiád A következő oldalakon adunk neked egy induló tervet. Kövesd a lépéseket. Légy türelmes, és ne add fel. Csak a kemény munka hoz eredményt. Minden üzlet magja

Részletesebben

Üzleti siker neked.gyorsan.

Üzleti siker neked.gyorsan. Hálózati bemutató Üzleti siker neked.gyorsan. A Wenyard a Játék, Kerseskedés és Hálózatépítés. A leg nagylelkűbb bónuszokkal, ajándékokkal és valós idejű platformokkal. Az Aréna egy pénzügyi játék haladó

Részletesebben

Üzleti siker Neked. Gyorsan.

Üzleti siker Neked. Gyorsan. Prezentáció Üzleti siker Neked. Gyorsan. A WENYARD Játék, Kereskedés és Hálózatépítés. A legbőkezűbb bónuszokkal, ajándékokkal és valós idejű platformokkal. Egy pénzügyi ügyességi játék: Virtuális kereskedési

Részletesebben

A NASGO 2014.02.12.-én indult el világhódító útjára.

A NASGO 2014.02.12.-én indult el világhódító útjára. Termék: NASGO virtuális tőzsdei stratégiai kereskedési szoftver. NASGO interneten elérhető egyedülálló tőzsdei kereskedő program. Működése megegyezik az igazi tőzsdén alkalmazott eljárásokkal és alkalmazott

Részletesebben

www.conligushungary.com OneExchange

www.conligushungary.com OneExchange OneExchange OneExchange Egy Izgalmas Lehetőség ü 2014.10.24- én elindítjuk az egyik legizgalmasabb és legprofitálóbb részét a OneConcept- nek a OneExchange- et ü Az első lépésben kereskedni tudsz majd

Részletesebben

AZ ÚJ, EXCLUSIVE PROMÓCIÓ MÉG TÖBB LEHETŐSÉGET HOZ SZÁMODRA!

AZ ÚJ, EXCLUSIVE PROMÓCIÓ MÉG TÖBB LEHETŐSÉGET HOZ SZÁMODRA! www.oneteam.hu www.oneteam.hu www.oneteam.hu Kedves Partnerünk! AZ ÚJ, EXCLUSIVE PROMÓCIÓ MÉG TÖBB LEHETŐSÉGET HOZ SZÁMODRA! Hétfőn (július 6.) elindult az exclusive CoinVegas Promóciónk, mely korlátozott

Részletesebben

.. Havi Tervező. Üzlet, azt jelenti: pénzkereső tevékenység!

.. Havi Tervező. Üzlet, azt jelenti: pénzkereső tevékenység! Név:.. Felhasználónév (username): 2015. hó.nap TOP Vezető.... Havi Tervező Üzlet, azt jelenti: pénzkereső tevékenység! Egy jól működő Üzlethez elengedhetetlenek a célkitűzések, tervek, és a folyamatos

Részletesebben

E-DiscountGroup. A plusz az plusz

E-DiscountGroup. A plusz az plusz E-DiscountGroup A plusz az plusz Kik vagyunk? E-DiscountGroup Ltd. Hongkong E-DiscountGroup Kft. Magyarország http://www.e-discountgroup.com http://network.e-discountgroup.com Nemzetközi franchise hálózat

Részletesebben

BÉTA fázisból Pre-Launch FEJLESZTÉSEK

BÉTA fázisból Pre-Launch FEJLESZTÉSEK BÉTA fázisból Pre-Launch FEJLESZTÉSEK Készen állunk, hogy elvégezzük a fejlesztéseket, és készen állunk, hogy előre lépjünk az elképzelhető legnagyobb lehetőség kiépítésében! GYORS INDULÁSI JUTALMAK 1.

Részletesebben

Swisscoin üzleti koncepció Információs brosúra az értékesítési partnereknek!

Swisscoin üzleti koncepció Információs brosúra az értékesítési partnereknek! Swisscoin üzleti koncepció Információs brosúra az értékesítési partnereknek! A rejtélyes valuta A pénz jövője A digitális készpénz A jövőbeni online fizetés Üdvözöl a SWISSCOIN! Üdvözlünk! Üdvözöl a Swisscoin!

Részletesebben

EGY CSAPAT EGY ÁLOM juttatási terv

EGY CSAPAT EGY ÁLOM juttatási terv EGY CSAPAT EGY ÁLOM juttatási terv KISKERESKEDELMI ÁRRÉS Közvetlen értékesítés: Azonali kifizetés A regisztrált tagok számos nagytételű csomagot megvásárolhatnak. Ezek a csomagok termékeket tartalmaznak

Részletesebben

Argent Global Network céget

Argent Global Network céget Bemutatjuk az Argent Global Network céget Az Argent Global Network cég Belize-ben regisztrált vállalat, amely sikeresen párosítja egy profi network marketingesekből álló nemzetközi csapat tapasztalait.

Részletesebben

GreatestOpportunity. A GreatestOpp 2013-ban alakult cég, hivatalosan bejegyezve és hitelesitve a Dominikai Köztársaságban 2013 április 25-én.

GreatestOpportunity. A GreatestOpp 2013-ban alakult cég, hivatalosan bejegyezve és hitelesitve a Dominikai Köztársaságban 2013 április 25-én. GreatestOpportunity A GreatestOpp 2013-ban alakult cég, hivatalosan bejegyezve és hitelesitve a Dominikai Köztársaságban 2013 április 25-én. A cég VALÓS KERESKEDELMI TEVÉKENYSÉGET folytat, tehát a "GO"

Részletesebben

CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL

CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL A CW7 úgy döntött, hogy fejlesztéseket hajt végre a Juttatási Rendszerben, és jutalmazza Értékesítési Partnerei erőfeszítéseit, amennyire csak lehetséges. A kifizetési

Részletesebben

VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM

VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM FEDEZZEN FEL EGY RENDKÍVÜLI LEHETŐSÉGET! Szeretne vonzó lenni és szeretné jól érezni magát? Szeretne több pénzt keresni? Szeretne több

Részletesebben

www.perfectofx.com Az Új Generációs Befektetés

www.perfectofx.com Az Új Generációs Befektetés www.perfectofx.com Az Új Generációs Befektetés Mi mozgatja életünket? Mik azok az alapvető gondolatok, amelyek a mindennapok során motiválnak bennünket? Mit tudunk tenni annak érdekében, hogy könnyebben

Részletesebben

Ajánlói Bónusz 4x% 1 0,2 0,15 0, ,5 0,25 0, , , < 1 0,5 1 1<

Ajánlói Bónusz 4x% 1 0,2 0,15 0, ,5 0,25 0, , , < 1 0,5 1 1< 1 A Shopping Center Network Central Ltd. A Shopping Center Network Central Ltd. (továbbiakban: SCC), egy olyan Nemzetközi Törzsvásárlói Közösség, ami azon az ötleten alapszik, hogy a Vásárlókat egy törzsvásárlói

Részletesebben

Flavon max - a tudatos döntés

Flavon max - a tudatos döntés Flavon max - a tudatos döntés Küldetésünk, hogy emberek millióinak juttassuk el egy egészségesebb és sikeresebb élet lehetőségét, hogy százezrek érjék el az anyagi és erkölcsi sikert úgy, hogy közben másokat

Részletesebben

Üdvözöljük az oldalon, ami fizet

Üdvözöljük az oldalon, ami fizet Üdvözöljük az oldalon, ami fizet Egy korszakalkotó aukciós rendszer igazságos bónusztervvel - a tagok építették a tagok részére Szövetkezetek A Szövetkezetek a tagok birtokában álló üzletek 100 millió

Részletesebben

Ösztönző program 2012 A TIENS bemutatja az Integrált Ösztönző Programot

Ösztönző program 2012 A TIENS bemutatja az Integrált Ösztönző Programot Ösztönző program 2012 A TIENS bemutatja az Integrált Ösztönző Programot Válassza ki, milyen jutalmat akar 2012-ben! Kvalifikációs időszak: 2011. december 26-tól (Magyarországon 2012. januári nyitástól)

Részletesebben

One-Line-Online The Green Line. Marketing Terv

One-Line-Online The Green Line. Marketing Terv One-Line-Online The Green Line Marketing Terv Globális Üzlet One-Line-Online Marketing Terv One-Line-Online Marketing Terv Köszöntünk Ebben a füzetben megismerkedhetsz a One-Line-Online The Green Line

Részletesebben

Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál

Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál http://lzsolt1965.smartmediatechnologies.com http://lzsolt1965.homepagepays.com 1. Advertising Bonus (Hirdető ügyfeled után járó BÓNUSZ) 25% minden behozott hirdető

Részletesebben

www.family-business.hu VÁSÁRLÓI KLUB FAMILY BUSINESS Ahol a család és az üzlet találkozik!

www.family-business.hu VÁSÁRLÓI KLUB FAMILY BUSINESS Ahol a család és az üzlet találkozik! www.family-business.hu VÁSÁRLÓI KLUB FAMILY BUSINESS Ahol a család és az üzlet találkozik! A Family Business egy 100%-os magyar tulajdonban lévő hálózatos értékesítési rendszer, amely 2001 elején alakult.

Részletesebben

Revitalizációs és EgészségTudományi Központ (NPCRIZ)

Revitalizációs és EgészségTudományi Központ (NPCRIZ) Revitalizációs és EgészségTudományi Központ (NPCRIZ) Tudósokból, orvosokból, komoly technikai szakemberekből, profi hálózatépítőkből álló csapat Nagyon komoly tudományos háttér, csúcstechnológia, magas

Részletesebben

Üdvözöljük Önt! A kérdéseiket a prezentáció végén tegyék fel. Kérem maradjanak Csendben az előadás során. Kapcsolja ki a telefont

Üdvözöljük Önt! A kérdéseiket a prezentáció végén tegyék fel. Kérem maradjanak Csendben az előadás során. Kapcsolja ki a telefont Az új élet ritmusa! Üdvözöljük Önt! Kérem maradjanak Csendben az előadás során Kapcsolja ki a telefont A kérdéseiket a prezentáció végén tegyék fel A Сég Jogi Сíme Nemzetközi Cég Társaság REDE X RED LTD

Részletesebben

2014 A lefordított szöveggel kapcsolatosan felmerülő vitás kérdések esetén mindig az eredeti, angol nyelvű szöveg tekintendő jogilag mérvadónak.

2014 A lefordított szöveggel kapcsolatosan felmerülő vitás kérdések esetén mindig az eredeti, angol nyelvű szöveg tekintendő jogilag mérvadónak. KOMPENZÁCIÓSTERV 2014 A lefordított szöveggel kapcsolatosan felmerülő vitás kérdések esetén mindig az eredeti, angol nyelvű szöveg tekintendő jogilag mérvadónak. OPN Kompenzációs Terv Az OPN kompenzációs

Részletesebben

Elszámolási és jutalmazási terv. Együtt különbséget teszünk!

Elszámolási és jutalmazási terv. Együtt különbséget teszünk! Elszámolási és jutalmazási terv Együtt különbséget teszünk! Motiváció és anyagi ösztönzők a világ megmentéséért Egy lehetőség arra, hogy kontrolálja jövőjét mások érdekeiért is Örömünkre szolgál, hogy

Részletesebben

Onecoin a világ legjobban fizető üzlete

Onecoin a világ legjobban fizető üzlete Onecoin a világ legjobban fizető üzlete Bitcoin Onecoin Egy kis történeti áttekintés A 2008-as gazdasági válság majdnem térdre kényszerítette a világ pénzügyi rendszerét. A felelősség a központi bankoké

Részletesebben

TIENS Ösztönző Programok 2012

TIENS Ösztönző Programok 2012 Érd el a csillagokat! TIENS Ösztönző Programok 2012 Szeretnél itt nyaralni idén? Ösztönző programok 2012 Beléptetési Program Különleges díjak a Gyors szintlépők Hűségprogramok Hűséges Tanácsadó Program

Részletesebben

E-DiscountGroup Partneri tájékoztató

E-DiscountGroup Partneri tájékoztató E-DiscountGroup Partneri tájékoztató Mi az E-DiscountGroup? Ahhoz, hogy erre választ adhassunk, azt írjuk körül elsőként, hogy mi nem. Ismer nagy kedvezménnyel terméket/szolgáltatást (összességében: ajánlatokat)

Részletesebben

PLATINA CSOMAG dollár

PLATINA CSOMAG dollár PLATINA CSOMAG 2777 dollár Családi indulás PLATINA CSOMAG = 2777 $ GOLD CSOMAG = 1577 $ SILVER CSOMAG = 597 $ Platina csomag = 3 * 2777 = 8332 dollár Gold csomag = 3 * 1577 = 4731 dollár Silver csomag

Részletesebben

TIENS SAMPON NORMÁL ÉS SZÁRAZ HAJRA JELLEMZŐI:

TIENS SAMPON NORMÁL ÉS SZÁRAZ HAJRA JELLEMZŐI: TIENS MARKETING TERV 43 Termékkatalógus SZÓMAGYARÁZAT 1. : Bármely olyan alkalmas személy, akinek egy szponzor bemutatja a TIENS céget, megveszi a TIENS Kezdőcsomagot, beadja a kitöltött jelentkezési lapot

Részletesebben

SZERETETTEL ÜDVÖZLÜNK. 7 DAYWEALTH (Bőség 7 Nap alatt) és a MOWC világában

SZERETETTEL ÜDVÖZLÜNK. 7 DAYWEALTH (Bőség 7 Nap alatt) és a MOWC világában SZERETETTEL ÜDVÖZLÜNK 7 DAYWEALTH (Bőség 7 Nap alatt) és a MOWC világában 7Daywealth Csapat Angol és német nyelvű kapcsolat: info@euro-welle.de Skype: teveko1 2babsi@gmail.com Skype: baerbel 199 VANNAK

Részletesebben

Figyelmeztetés a kockázatokra:

Figyelmeztetés a kockázatokra: A jelen előadáson vagy videóban elhangzottak az előadó magánvéleményét tükrözik. Nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont

Részletesebben

MICHELIN VÉGFELHSZNÁLÓI KAMPÁNY

MICHELIN VÉGFELHSZNÁLÓI KAMPÁNY MICHELIN VÉGFELHSZNÁLÓI KAMPÁNY 2014 nyár Magyarország Március 15 május 15 Stratégia Márka erősítése + Végfelhasználói promóciók Tudatosság a választás során, a végfelhasználói kampány terjesztése + A

Részletesebben

1. TERMÉKPROMÓCIÓ Új Tanácsadók részére Csak Tiens júliusban:

1. TERMÉKPROMÓCIÓ Új Tanácsadók részére Csak Tiens júliusban: TIENS Ösztönző Programok 2015-2016 A TIENS Európa régiója 2015 júliusától ismét útjára indít ösztönző programokat azzal a céllal, hogy a Tanácsadóknak extra motivációt és díjat kínáljon a kimagasló teljesítményekért.

Részletesebben

Pénzforgalmi szolgáltatások fejlesztése ügyfél szemmel. Budapest, szeptember 9.

Pénzforgalmi szolgáltatások fejlesztése ügyfél szemmel. Budapest, szeptember 9. Pénzforgalmi szolgáltatások fejlesztése ügyfél szemmel Budapest, 2015. szeptember 9. A gyorsaság és a biztonság mindenek előtt Biztonság + Gyorsaság = 2 Bizalmas, üzleti és banktitok A globális trendek

Részletesebben

Promóció Kis és nagybefektetőknek Érvényes 2014 június 29-ig!

Promóció Kis és nagybefektetőknek Érvényes 2014 június 29-ig! Promóció Kis és nagybefektetőknek Érvényes 2014 június 29-ig! Az iwowwe videokommunikációs cég 25 millió db részvényt bocsájt ki kizárólag üzleti partnerei számára 1$-os garantált árfolyamon! Ez a lukratív

Részletesebben

Széchenyi Kereskedelmi Bank Zrt. 1

Széchenyi Kereskedelmi Bank Zrt. 1 Széchenyi Kereskedelmi Bank Zrt. 1 Bemutatkozás Burány Gábor 2014-től SZÉCHENYI Kereskedelmi Bank Zrt. Befektetési Szolgáltatások, vezető üzletkötő 2008-2013 Strategon Értékpapír Zrt. üzletkötő, határidős

Részletesebben

LEHETŐSÉG 19/03/2013

LEHETŐSÉG 19/03/2013 LEHETŐSÉG OPN Kompenzációs Terv Az OPN Kompenzációs Terv 5 bevételi forrást foglal magában: 1. Közvetlen Értékesítési Bónusz 2. Hálózati Csapatbónusz 3. Követő Bónusz 4. Gyorsasági Bónusz 5. Vezetői Alap

Részletesebben

Budapesti Értéktőzsde

Budapesti Értéktőzsde Budapesti Értéktőzsde Részvénytársaság Pénztárak, mint a tőzsdei társaságok tulajdonosai Horváth Zsolt a BÉT vezérigazgatója Gondolkozzunk hosszú távon! A pénztárak természetükből adódóan hosszú távú befektetésekben

Részletesebben

NÖVEKEDÉS A TŐZSDÉVEL

NÖVEKEDÉS A TŐZSDÉVEL NÖVEKEDÉS A TŐZSDÉVEL ELITE Program, együttműködésben a BÉT-tel VÉGH RICHÁRD vezérigazgató BÉT A SIKERES HAZAI VÁLLALKOZÁSOKÉRT 2016. november 16. A BUDAPESTI ÉRTÉKTŐZSDE STRATÉGIÁJA Főbb stratégiai célok

Részletesebben

Devizapiac a gyakorlatban. Budapesti Értéktőzsde 2014. November 25.

Devizapiac a gyakorlatban. Budapesti Értéktőzsde 2014. November 25. Devizapiac a gyakorlatban Budapesti Értéktőzsde 2014. November 25. Equilor Az Equilor Befektetési Zrt. A Budapesti Értéktőzsde alapító tagja A befektetővédelmi Alap és a Magyar Kockázati és Magántőke Egyesület

Részletesebben

STRATÉGIAI ÁTTEKINTÉS

STRATÉGIAI ÁTTEKINTÉS STRATÉGIAI ÁTTEKINTÉS Miért vállalkozóként? 3 LEHETŐSÉG 1. Saját magad osztod be az idődet 2. A magad ura vagy 3. Nem ütközöl előmeneteli akadályokba ( üvegplafonba ) 4. Képességeid legjavát adhatod 5.

Részletesebben

LEO Marketing Terv 2014. március 08.

LEO Marketing Terv 2014. március 08. LEO Marketing Terv 2014. március 08. Page 1 Bevezetés... 3 A marketing terv koncepciója... 4 Az alapok... 4 Fogalommagyarázat... 4 Kompenzációs időszak... 6 Hűségpont-rendszer... 6 Státusz Pontok (SP)...

Részletesebben

Pl P an a n Mar a ket ke itng n o g w o y MARKETING TERV

Pl P an a n Mar a ket ke itng n o g w o y MARKETING TERV Plan Marketingowy MARKETING TERV Marketing Terv 1. Közösségi Média Bónusz 2. MultimédiaBónusz 3. Értékesítési Bónusz 4. Hirdetés Értékesítési Bónusz 5. Ismerősi Bónusz 6. Matching Bónusz 7. Leader Bónusz

Részletesebben

Reálszisztéma Csoport

Reálszisztéma Csoport Reálszisztéma Csoport Értékpapír-forgalmazó és Befektető Zrt. 1053 Budapest, Kossuth L. u. 4 - Városház u. 1. Befektetési Alapkezelő Zrt. Autó Buda Toyota márkakereskedés Autó Buda Lexus márkakereskedés

Részletesebben

Válaszd ki a saját bónuszodat!

Válaszd ki a saját bónuszodat! Válaszd ki a saját bónuszodat! A Flavantic Egészségvédő Klub bónuszrendszerének kialakításakor az az elv vezérelt bennünket, hogy Te mindenképpen jól járj, akár alkalmi fogyasztó vagy, akár lelkes ajánló,

Részletesebben

Minősült Star Agent (QSA) Minden SA, aki egy adott hónapban teljesíti a 100 PPV- és 300 PGPV-szintet. Minősült Star Diamond (QSD)

Minősült Star Agent (QSA) Minden SA, aki egy adott hónapban teljesíti a 100 PPV- és 300 PGPV-szintet. Minősült Star Diamond (QSD) DXN MARKETING TERV PV SV Személyes pontérték (PPV) / Személyes eladási érték (PSV) Személyes csoportpontérték () / Személyes csoport eladási érték (PGSV) Diamond csoportpontérték (DGPV) / Diamond csoport

Részletesebben

Európa Régió ösztönző programok Január 2016

Európa Régió ösztönző programok Január 2016 Európa Régió ösztönző programok Január 2016 1 Január 2016 25 Január 2016 Bevezetés Európai Régió küldetése az értékesítési volumen és az új csatlakozók számának növelése 2016-ban is! A 2016-os év méltó

Részletesebben

Hogyan lehet pénzt termelni a mobilfizetéssel?

Hogyan lehet pénzt termelni a mobilfizetéssel? Turzó Ádám Pál elemző Hogyan lehet pénzt termelni a mobilfizetéssel? Üzleti modellek a technológia mögött 2014. November 12. Budapest Amiről szó lesz Globális mobilfizetési piac mérete Magyar fizetési

Részletesebben

A befektetési eszközalap portfolió teljesítményét bemutató grafikonok

A befektetési eszközalap portfolió teljesítményét bemutató grafikonok PÉNZPIACI befektetési eszközalap portfólió Benchmark: RMAX Típus: Rövid lejáratú állampapír Árfolyam 1,657HUF/egység Valuta HUF Portfolió nagysága 7 625 768 268 HUF Kockázati besorolás: alacsony A bemutatott

Részletesebben

A befektetési eszközalap portfolió teljesítményét bemutató grafikonok

A befektetési eszközalap portfolió teljesítményét bemutató grafikonok PÉNZPIACI befektetési eszközalap portfólió Benchmark: RMAX Típus: Rövid lejáratú állampapír Árfolyam 1,638 HUF/egység Valuta HUF Portfolió nagysága 8 180 498 608 HUF Kockázati besorolás: alacsony A bemutatott

Részletesebben

Valós idejű gépi fordítás kiegészítő szolgáltatásként

Valós idejű gépi fordítás kiegészítő szolgáltatásként Valós idejű gépi fordítás kiegészítő szolgáltatásként Tündik Máté Ákos, Nagy Loránd, Hilt Attila és Bóta Gergő 1 Tartalom Valós életből származó probléma Megoldás WebScale módon (Over the Top) Megoldás

Részletesebben

Kezdhetjük úgy is, hogy a tavalyi év hozott hideget, meleget.

Kezdhetjük úgy is, hogy a tavalyi év hozott hideget, meleget. KEDVES ÜGYFELEINK, A 2012-es év portfolió jelentése. Kezdhetjük úgy is, hogy a tavalyi év hozott hideget, meleget. Ez így volt az utóbbi években mindig. Mindenki érezte a negatív gazdasági hatásokat, de

Részletesebben

Marketing Terv. Út a sikerhez! A Te utad!

Marketing Terv. Út a sikerhez! A Te utad! Marketing Terv Út a sikerhez! A Te utad! Marketing Terv Termékek kategóriája Természetes termékek wellness / egészség / szépség Háztartási cikkek és tisztítószerek Független márkák egy helyen Marketing

Részletesebben

MOBILITÁS VÁLLALATI KÖRNYEZETBEN MEGOLDÁS KONCEPCIÓ

MOBILITÁS VÁLLALATI KÖRNYEZETBEN MEGOLDÁS KONCEPCIÓ MOBILITÁS VÁLLALATI KÖRNYEZETBEN MEGOLDÁS KONCEPCIÓ 1 Mobil eszközök növekedési trendje 2 A mobil eszközök előnyei Támogatják a mobilitást, könnyű velük utazni, terepen munkát végezni Széles applikáció

Részletesebben

HIRDETMÉNY Lakossági Bankszámlákra vonatkozóan

HIRDETMÉNY Lakossági Bankszámlákra vonatkozóan HIRDETMÉNY Lakossági Bankszámlákra vonatkozóan A B3 TAKARÉK Szövetkezet hivatalos tájékoztatója a lakossági bankszámlák esetén alkalmazott kondíciókról, díjakról, jutalékokról és ezek teljesítési rendjéről

Részletesebben

1 Határidős szerződések és opciók. Options, Futures, and Other Derivatives, 8th Edition, Copyright John C. Hull 2012 1

1 Határidős szerződések és opciók. Options, Futures, and Other Derivatives, 8th Edition, Copyright John C. Hull 2012 1 1 Határidős szerződések és opciók 1 Mi egy származékos pénzügyi termék (derivative)? Értéke egy másik eszköz, vagyontárgy (asset) feltételezett jövőbeli értékétől függ. Pl.: határidős szerződés, opciók,

Részletesebben

Megbízási szerződés. név: (adószám:. ) cím: (céges kapcsolat tartó:..)

Megbízási szerződés. név: (adószám:. ) cím: (céges kapcsolat tartó:..) Megbízási szerződés A szerződést kötő felek, egyrészről: Név: Metz István ev. Székhely: 7130. Tolna, Deák F. u. 69. Adószám: 74358302-1-37 Nemzetközi adószám: HU74358302 Nyilvántartási szám: 39417096 Bankszámlaszám:

Részletesebben

MEDIAKIT 2017 A PORTFOLIO.HU INTERNETES LÁTOGATOTTSÁGI FELMÉRÉSE

MEDIAKIT 2017 A PORTFOLIO.HU INTERNETES LÁTOGATOTTSÁGI FELMÉRÉSE A Portfolio Csoport Magyarország vezető internetes gazdasági hír és adatszolgáltatója. A minőségi hírek, elemzések, árfolyamok mellett tőzsdei kereskedési rendszereket, döntéstámogató eszközöket, zártkörben

Részletesebben

Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása

Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása 2012. Augusztus 7. Mai témák Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása Szöveges információk Matek A kereskedő

Részletesebben

Az Arkánum Medhotel fejlődése

Az Arkánum Medhotel fejlődése Az Arkánum Medhotel fejlődése Hogyan véssük be egy új hotel nevét a köztudatba 2015-ben? Péter Krisztina Link Consulting Kft. PR is storytelling for your business. Patrick Goodness, The Goodness Company

Részletesebben

Start: 2013. augusztus 29.

Start: 2013. augusztus 29. Start: 2013. augusztus 29. Online passzív jövedelem kötelező ajánlás nélkül! A világ első olyan programja, ahol NEM KELL SZPONZORÁLNI (!) mégis lehet pénzt keresni, jövedelmet építeni. Nagyon egyszerű

Részletesebben

BIOGENIC EGÉSZSÉGKLUB TAGSÁGI RENDSZER

BIOGENIC EGÉSZSÉGKLUB TAGSÁGI RENDSZER BIOGENIC EGÉSZSÉGKLUB TAGSÁGI RENDSZER 1. Csatlakozás az egészségklub tagsági rendszerhez Kettő lehetőség van a juttatás programban való részvételre. a) Klubtag (ingyenes regisztráció) b) Vállalkozói klubtag

Részletesebben

Csomag vásárlási segédlet

Csomag vásárlási segédlet Csomag vásárlási segédlet Ez a képekkel és magyarázattal ellátott segédlet megmutatja lépésről-lépésre, hogy hogyan tudsz csomagot vásárolni a SkyWay-ben. Lépj be a webirodádba. Ha orosz nyelven jelenik

Részletesebben

Oldal 1 / 11. Üzletszabályzat:

Oldal 1 / 11. Üzletszabályzat: Oldal 1 / 11 Üzletszabályzat: Köszönjük, hogy megtisztelt minket a bizalmával, és regisztrált a G4 Partner Klubba. Az G4 Üzletszabályzat (továbbiakban Üzletszabályzat) célja, hogy tájékoztatást nyújtson

Részletesebben

Lehet belőle üzlet? AZ ÜZLETI KONCEPCIÓ. StartUP Vállalkozásindítás 3.0 Vecsenyi János, 2013.

Lehet belőle üzlet? AZ ÜZLETI KONCEPCIÓ. StartUP Vállalkozásindítás 3.0 Vecsenyi János, 2013. Lehet belőle üzlet? AZ ÜZLETI KONCEPCIÓ StartUP Vállalkozásindítás 3.0 Vecsenyi János, 2013. 1 koncepció meghatározza, hogy kiknek mit ad el, és hogyan teremt ebből pénzt a vállalkozás. StartUP Vállalkozásindítás

Részletesebben

SCnet International Ltd. A megállapodás feltételei. Marketing terv / Kompenzációs terv

SCnet International Ltd. A megállapodás feltételei. Marketing terv / Kompenzációs terv SCNet International LTD./ 1 SCnet International Ltd. A megállapodás feltételei Marketing terv / Kompenzációs terv SCnet International Ltd. (a továbbiakban, mint SCnet) egy multinacionális (nemzetközi),

Részletesebben

Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja:

Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: Koncepció Az őszi Internetes Vásárlás Napja az e-kereskedők és az online vásárlók közös mozgalma, immár 7. éve. Most közösen

Részletesebben

A 20. század eredményei

A 20. század eredményei Treedy A 20. század eredményei Az emberiség létszáma Millió 2011. Október 31. 7.000.000.000 A növekedési mutatója A 20. század eredményei Az előző évszázadok Növekedési mutatója A viszgált szempontokat

Részletesebben

ÚJ MARKETING TERV TIENS EURÓPA RÉGIÓ ÉRVÉNYES: TŐL

ÚJ MARKETING TERV TIENS EURÓPA RÉGIÓ ÉRVÉNYES: TŐL ÚJ MARKETING TERV TIENS EURÓPA RÉGIÓ ÉRVÉNYES: 2016.07.27-TŐL Megjegyzés: Amennyiben a marketing terv valamely része a nyelvi értelmezés miatt nem egyértelmű, esetleg különbözőséget mutat, az angol nyelvű

Részletesebben

Útmutató a jövedelem és növekedés eléréséhez

Útmutató a jövedelem és növekedés eléréséhez Valóra váltjuk álmát az egy életen át tartó anyagi biztonságról Útmutató a jövedelem és növekedés eléréséhez Áttekintés Érvényes 2012. június 28-tól Akár csak néhány dollárral szeretné havi keresetét kiegészíteni,

Részletesebben

Társadalmi vállalkozások finanszírozása a NESsT modell

Társadalmi vállalkozások finanszírozása a NESsT modell Társadalmi vállalkozások finanszírozása a NESsT modell Varga Éva NESsT 2011.április 9. 1 A NESsT küldetése és tevékenységei A NESsT a feltörekvő piacgazdaságok legégetőbb társadalmi problémáira nyújt megoldást

Részletesebben

IV. Raiffeisen OKOSkártya, Bank-, és Hitelkártya Kondíciós Lista

IV. Raiffeisen OKOSkártya, Bank-, és Hitelkártya Kondíciós Lista IV. Raiffeisen OKOSkártya, Bank, és Hitelkártya Kondíciós Lista Érvényben: 2014. április 14től visszavonásig 1. START OKOSKÁRTYA ÉS BANKKÁRTYÁK 1 1.1. START OKOSKÁRTYA ÉS BANKKÁRTYÁK IGÉNYELHETŐ SZÁMLACSOMAGOK

Részletesebben

A NESsT küldetése és tevékenységei

A NESsT küldetése és tevékenységei A NESsT küldetése és tevékenységei A NESsT a feltörekvő piacgazdaságok legégetőbb társadalmi problémáira nyújt megoldást fenntartható társadalmi vállalkozások támogatása és fejlesztése révén. NESsT Portfolio

Részletesebben

The future of television VEZETŐSÉGI JELENTÉS HIBRIDBOX NYRT. ÉVES RENDES KÖZGYŰLÉS 2012. ÁPRILIS 13.

The future of television VEZETŐSÉGI JELENTÉS HIBRIDBOX NYRT. ÉVES RENDES KÖZGYŰLÉS 2012. ÁPRILIS 13. The future of television VEZETŐSÉGI JELENTÉS HIBRIDBOX NYRT. ÉVES RENDES KÖZGYŰLÉS 2012. ÁPRILIS 13. BESZÁMOLÓ A 2011. ÉVRŐL Hibrid TV (HomeSys) szoftver felhasználói: várakozás: 15 ezer letöltés tényleges:

Részletesebben

Minősült Star Agent (QSA) Minden SA, aki egy adott hónapban teljesíti a 100 PPV- és 300 PGPV-szintet. Minősült Star Diamond (QSD)

Minősült Star Agent (QSA) Minden SA, aki egy adott hónapban teljesíti a 100 PPV- és 300 PGPV-szintet. Minősült Star Diamond (QSD) DXN marketing terv Fogalmak definíciói PV SV Személyes pontérték (PPV) / Személyes eladási érték (PSV) Személyes csoportpontérték () / Személyes csoport eladási érték (PGSV) Diamond csoportpontérték (DGPV)

Részletesebben

Infinety Online Média és Marketing Kft. Általános bemutatkozás

Infinety Online Média és Marketing Kft. Általános bemutatkozás Infinety Online Média és Marketing Kft. Általános bemutatkozás Tartalom 1 Kik vagyunk, mit csinálunk 2 Mennyi látogatót érünk el 3 Szolgáltatásaink médiapartnereink részére 4 Miért csináljuk 5 Médiapartnereink

Részletesebben

Certifikátok Szeptember :30. A webinárium hamarosan kezdődik. Kérjük, ellenőrizze, hogy számítógépe hangszórója be van-e kapcsolva.

Certifikátok Szeptember :30. A webinárium hamarosan kezdődik. Kérjük, ellenőrizze, hogy számítógépe hangszórója be van-e kapcsolva. Certifikátok 2015. Szeptember 29. 17:30 A webinárium hamarosan kezdődik. Kérjük, ellenőrizze, hogy számítógépe hangszórója be van-e kapcsolva. További technikai információk: https://www.kbcequitas.hu/menu/tamogatas/tudastar/oktatas

Részletesebben

Kreatív Európa Program (1.46 milliárd)

Kreatív Európa Program (1.46 milliárd) Kreatív Európa Program (1.46 milliárd) 2014-2020 Támogatást biztosít: Kulturális és kreatív szakemberek/művészek képzése Műfordítások Határokon átnyúló együttműködések Európai filmek, TV műsorok, videojátékok

Részletesebben

Copyright 2012, Oracle and/or its affiliates. All rights reserved.

Copyright 2012, Oracle and/or its affiliates. All rights reserved. 1 Oracle Felhő Alkalmazások: Gyorsabb eredmények alacsonyabb kockázattal Biber Attila Igazgató Alkalmazások Divízió 2 M I L L I Á RD 4 1 PERC MINDEN 5 PERCBŐL 5 6 Ember használ mobilt 7 FELHŐ SZOLGÁLTATÁS

Részletesebben

Risk és Money Management

Risk és Money Management TheBetBulls.com 1 Risk és Antimartingale rendszerek módszerek modellek technikák Stop kockázatok Kockázatcsökkentés Profitmaximalizálás Stop Loss megbízások TheBetBulls.com 2 A kezdeti feltételek meghatározása

Részletesebben

Minden Üzleti Siker Történetben Van Egy Közös Dolog...

Minden Üzleti Siker Történetben Van Egy Közös Dolog... Ez a PowerPoint prezentáció csak akkor minősül pontosnak és naprakésznek, ha www.mobrabus.com oldalról van letöltve Minden Üzleti Siker Történetben Van Egy Közös Dolog... A Mo Brabuson a jövedelem egyáltalán

Részletesebben

Társadalmi vállalkozások finanszírozása a NESsT modell

Társadalmi vállalkozások finanszírozása a NESsT modell Társadalmi vállalkozások finanszírozása a NESsT modell Tóth Laura NESsT 2011.január 14. 1 A NESsT küldetése és tevékenységei A NESsT a feltörekvő piacgazdaságok legégetőbb társadalmi problémáira nyújt

Részletesebben

IV. Raiffeisen OKOSkártya, Bank-, és Hitelkártya Kondíciós Lista

IV. Raiffeisen OKOSkártya, Bank-, és Hitelkártya Kondíciós Lista IV. OKOSkártya, Bank-, és Hitelkártya Kondíciós Lista Érvényben: 2016. június 9-től visszavonásig 1. START OKOSKÁRTYA ÉS BANKKÁRTYÁK 1 1.1. START OKOSKÁRTYA ÉS BANKKÁRTYÁK IGÉNYELHETŐ SZÁMLACSOMAGOK ESETÉN

Részletesebben

ÉLJ ABBÓL HOGY..ÉLSZ

ÉLJ ABBÓL HOGY..ÉLSZ ÉLJ ABBÓL HOGY..ÉLSZ ÉLJ ABBÓL HOGY..ÉLSZ ÉLJ ABBÓL HOGY..ÉLSZ 25 ország megnyitása ÉLJ ABBÓL HOGY..ÉLSZ ÉLJ ABBÓL HOGY..ÉLSZ ÉLJ ABBÓL HOGY..ÉLSZ Főbb támogatóink Milyen típusú utazásokra van ÉLJ ABBÓL

Részletesebben

Energiafelügyelet egyszerűen, mindenkinek. Energy Online - szinte ingyen

Energiafelügyelet egyszerűen, mindenkinek. Energy Online - szinte ingyen Energiafelügyelet egyszerűen, mindenkinek Energy Online - szinte ingyen Energiafelügyelet a legmodernebb eszközökkel Intelligens és célirányos információ akkor és ahogy Ön szeretné Napjainkban már végtelen

Részletesebben

MOBILTRENDEK A SZÁLLÁSFOGLALÁSBAN

MOBILTRENDEK A SZÁLLÁSFOGLALÁSBAN MOBILTRENDEK A SZÁLLÁSFOGLALÁSBAN AZ MSZÉSZ XXXVIII. KÖZGYŰLÉSE HOTEL EGER PARK 2012.11.21. Gál Péter Tanácsadó BDO Magyarország Hotel és Ingatlan Szolgáltató Kft. TÉMÁK NEMZETKÖZI ÉS MAGYAR MOBILPENETRÁCIÓ,

Részletesebben

25 év az egészségügy szolgálatában

25 év az egészségügy szolgálatában 77 Elektronika Kft. 25 év az egészségügy szolgálatában Zettwitz Sándor ügyvezető igazgató, 77 Elektronika Kft. 2011. május 26. A 77 Elektronika növekedése 2 1986: 6 fő 27m 2 bérelt lakás 2011: több mint

Részletesebben

ÚJ MARKETING TERV TIENS EURÓPA RÉGIÓ ÉRVÉNYES: TŐL

ÚJ MARKETING TERV TIENS EURÓPA RÉGIÓ ÉRVÉNYES: TŐL ÚJ MARKETING TERV TIENS EURÓPA RÉGIÓ ÉRVÉNYES: 2016.07.27-TŐL Megjegyzés: Amennyiben a marketing terv valamely része a nyelvi értelmezés miatt nem egyértelmű, esetleg különbözőséget mutat, az angol nyelvű

Részletesebben

88% aggasztja az Internet biztonságának kérdése 84% A felhasználók. A világ népességének. Internetfelhasználó !"##$%&'()#*+,#'-./+01%2.

88% aggasztja az Internet biztonságának kérdése 84% A felhasználók. A világ népességének. Internetfelhasználó !##$%&'()#*+,#'-./+01%2. A világ népességének 84% Internetfelhasználó!"##$%&'()#*+,#'-./+01%2.' A felhasználók 88% aggasztja az Internet biztonságának kérdése!"##$%&'34,5,#6)+'7"89)#,' :;'@AB7;A@'(CA@7:DD:E''!FG3HI(E>3'

Részletesebben

A Team Work Projekt. Magyar nyelvű tájékoztató

A Team Work Projekt. Magyar nyelvű tájékoztató A Team Work Projekt Magyar nyelvű tájékoztató A program lényege A program nemzetközi hirdetési felületet biztosít, valamint online passzív jövedelem lehetőséget az ajánlói rendszerével. A program tökéletes

Részletesebben

Mit adhat és miért éri meg az online térben működtetett fizetési rendszer a kereskedőnek és a vevőnek?

Mit adhat és miért éri meg az online térben működtetett fizetési rendszer a kereskedőnek és a vevőnek? Mit adhat és miért éri meg az online térben működtetett fizetési rendszer a kereskedőnek és a vevőnek? DR. AL-ABSI GÁBER SEIF ÜGYVEZETŐ-HELYETTES ÜZLETFEJLESZTÉSI ÉS ÉRTÉKESÍTÉSI VEZETŐ 2017. 03. 02. GYORS

Részletesebben

A regisztrációhoz / vásárláshoz szükség lesz online fizetésre alkalmas VISA vagy MasterCard kártyára, vagy PayPal-ra.

A regisztrációhoz / vásárláshoz szükség lesz online fizetésre alkalmas VISA vagy MasterCard kártyára, vagy PayPal-ra. Laminine vásárlási / regisztrációs segédlet A Laminine-t a 37 országban működő LifePharm Global Network gyártja és forgalmazza, és végre Magyarországon is elérhető. Ahhoz, hogy a legkedvezőbben juthass

Részletesebben

ÜZLETTÁRS REGISZTRÁCIÓ MENETE

ÜZLETTÁRS REGISZTRÁCIÓ MENETE ÜZLETTÁRS REGISZTRÁCIÓ MENETE Nyisd meg a böngésződben a szponzorod Jeunesse-weboldalát. A böngésző sorban és a jobb felső sarokban a piros téglalapok helyén megjelenik a szponzorod azonosítója és elérhetőségei.

Részletesebben

KÖZÖSSÉG ÉRTÉK KISZÁMÍTHATÓSÁG

KÖZÖSSÉG ÉRTÉK KISZÁMÍTHATÓSÁG KÖZÖSSÉG ÉRTÉK KISZÁMÍTHATÓSÁG Lavylites Ltd. 6 th Floor 25 Farringdon Street, London, EC4A 4AB Copyright by LAVYL ROYAL Ltd. A LAVYLITES KÖZÖSSÉGÉBEN Tiszteljük a Természetet és hálával fogadjuk ajándékait.

Részletesebben