' ), o 7;^ 7 Á.0. fit. Budapest, l.sal./ü..<í minőségügyi vezető ** A nem megfelelő rész kihúzandó! Kapja: ÁtVételi időpont: Aláírás: IMM.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "' ), o 7;^ 7 Á.0. fit. Budapest, l.sal./ü..<í minőségügyi vezető ** A nem megfelelő rész kihúzandó! Kapja: ÁtVételi időpont: Aláírás: IMM."

Átírás

1 a.o ' ), o 7;^ 7 Á.0 n 2. sz. melléklet Ügyiratszám: 4-/173877/2011 Kötelezettségvállalást előkészítő Osztály : Városüzemeltetési Osztály A szerződés tárgya: Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzata tulajdonában, és a Polgármesteri hivatal kezelésében levő összesen közel m2 útpályahálózat és közel m2 járdahálózat alapvető, minimálisan szükséges fenntartási munkái. A kötelezettségvállalás a évi Költségvetés 522! 101 szakfeladaton, főkönyvi számon, analitikus tételén megtervezett kiadás terhére történik, Ft. bruttó összegben. A szerződő partner neve: EUROASZFALT Kft. Több költségvetési évet érintő kötelezettségvállalás esetén: év forint év forint A szerződő partner a beszállítói listában szerepel** / nem szerepel** ^.,, Budapest, /J- / osztályvezető fit. Budapest, l.sal./ü..<í minőségügyi vezető ** A nem megfelelő rész kihúzandó! Kapja: ÁtVételi időpont: Aláírás: Fedezetigazolás Pénzügyi Osztály Kéri Mihály 2011.évi előirányzat Ft Felhasznált összeg Jogi és Közbeszerzési referens '^ri Ellenjegyző dr. Papp Csilla jegyző Kötelezettségvállaló Dr. Papcsák Ferenc polgármester Regisztráció: Pénzügyi Osztály.Ft IMM.IH Felhasználható összeg Ft?v( l - (l-?l <. 5 V/l íl í-i <te&. M 1% $.OA'>. (?, W, oi: i/m 2012 JAN 1 B.

2 VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS Mely létrejött egyrészről Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzata (székhelye: 1145 Budapest, Pétervárad u. 2. képviseli: Dr. Papcsák Ferenc polgármester) mint megrendelő (a továbbiakban: Megrendelő), másrészről az EUROASZFALT Kft. (cégjegyzékszám: , székhely: Üllő, Zsaróka hegy 053/30 hrsz., adószám: C'' képviseli: Molnár Zsolt útépítési igazgató) mint vállalkozó (a továbbiakban: Vállalkozó) között, az alulírott helyen és napon az alábbiak szerint: 1) Szerződés tárgya 1.1.A szerződés tárgya: Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzata tulajdonában, és a Polgármesteri Hivatal kezelésében levő összesen közel m2 útpályahálózat és közel m2 járdahálózat alapvető, minimálisan szükséges fenntartási munkái a Megrendelő által esetenként előírt területeken és nagyságrenen az alábbi részletezésben: - utcabútorok, tartozékok, műtárgyak fenntartása, - járdák javítása, fenntartása, - földutak karbantartása, - burkolt úthálózat fenntartása, - makadám utak fenntartása, - lakótelepi parkolók burkolatának fenntartása, - mozgássérültek közterületi járdalehajtói. A feladatok műszaki tartalmát a jelen szerződés 1.számú melléklete tartalmazza. 1.2 A konkrét munkák feladat típusonként való kiadása a helyszíneket tartalmazó címlistán történik (rendkívüli sürgősség esetén telefonon vagy faxon), a teljesítési határidő megjelölésével. 1.3 A Vállalkozó kötelezi magát, hogy az 1.1. pontban meghatározott útfenntartási munkákat az osztályos előírást tartalmazó szabványok szerint a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően elvégzi. A felhasznált anyagok csak első osztályú minőségűek lehetnek és tanúsítványokkal kell rendelkezniük. 1.4 A Vállalkozó vállalja, hogy a fenntartási munkákat a munkaterület átadását követően azonnal megkezdi. 2.) A szerződés időtartama: A szerződés az aláírástól kezdődően a évi új fenntartási szerződés megkötéséig, de legkésőbb március 30 - ig terjedő határozott ideig van érvényben..^

3 a.s^</ 3.) A vállalkozói díj 3.1. A szerződő felek megállapodnak abban, hogy az 1.) pontban megjelölt munkák vállalkozói díját a jelen szerződés 2. számú mellékletében szereplő egységárak felhasználásával számolják el. A jelen szerződés alapján megrendelt munkák díja a szerződéses időszakban maximum nettó 14, (ÁFA) = bruttó Ft (azaz tizennyolcmillió hétszázkilencvenhatezer forint). A Felek megállapodnak abban, hogy a 2. számú mellékletben megadott egységárak a szerződés teljes időtartama alatt változatlanul érvényesek A Vállalkozó a szerződés tárgyát képező feladatok elvégzéséről a Megrendelőt havonta tájékoztatja, aki azt legkésőbb 5 munkanapon belüli időpontban mind a mennyiség, mind a minőség szempontjából ellenőrzi és igazolja. A vállalkozói díj megfizetésére havi részletekben kerül sor. A havi feladatok teljesítésének igazolása alapján kiállított részszámla összegét a Megrendelő a kézhezvételtől számított 30 banki napon belül utalja át Vállalkozó bankszámlájára. Fizetési mód : Átutalással az Önkormányzat OTP Bank Nyrt számú bankszámlájáról A vállalkozó köteles saját költségén biztosítani a tevékenység elvégzéséhez szükséges technikai eszközöket, anyagokat és személyzetet a feladatok ellátásához. A munkák időtartama alatt köteles betartani a közútfenntartási munkák végzésére vonatkozó műszaki és forgalomtechnikai előírásokat, baleseti és tűzrendészeti szabályokat. 4.) Ellenőrzés, utasítás, tájékoztatás 4.1. A Megrendelő jogosult az útfenntartási munkák folyamatos ellenőrzésére A Megrendelő a Vállalkozót az anyag felhasználás, a hibátlan teljesítés és a munkák időbeli sorrendjének megállapítása érdekében utasíthatja. A Vállalkozó az utasítást csak annyiban köteles elfogadni, amennyiben az a belső munkaszervezésre nem terjed ki. A Vállalkozó az olyan utasítást, amely módosítást igényel, és a kivitelezésben többletmunkával és többletköltséggel jár, csak akkor köteles elfogadni, ha ezek valamennyi költségét, továbbá a módosítás miatt szükséges engedélyek megszerzését a Megrendelő vállalja A Felek kölcsönösen kötelesek egymást tájékoztatni minden olyan körülményről, amely a teljesítés idejét, vagy minőségét érinti. Amennyiben a Megrendelő okszerűtlen utasítást ad, erre őt a Vállalkozó köteles figyelmeztetni. A figyelmeztetés el nem fogadásának következményei a Megrendelőt terhelik. A Vállalkozó a feladatok elvégzéséről a 191/2009.(IX.15) Kormány rendelet alapján építési naplót vezet. A Felek meghatalmazott képviselője a másik félnek szóló észrevételeit, tájékoztató közleményeit, utasításait és figyelmeztetéseit köteles az építési naplóba bevezetni.

4 Cl\ ^W 4.4. A Megrendelő felelős műszaki ellenőre: Szabó Károly Telefon: Fax: A Vállalkozó felelős építésvezetője: Telefon: Fax: A Felek kölcsönösen kötelesek a műszaki ellenőr, illetve a felelős építésvezető személyében bekövetkezett változásokat közölni és akadályoztatás esetén helyettesítésükről gondoskodni Súlyos szerződésszegés esetén azonnali hatályú felmondásnak van helye. Ebben az esetben a Megrendelő a szerződést, írásban jogosult felmondani. A szerződés az írásbeli felmondásban megjelölt napon szűnik meg. A rendkívüli felmondás esetén a Vállalkozó köteles ellátni feladatait addig, amíg a Megrendelő nem gondoskodik a fenntartási feladatok ellátásáról. 4.6 Súlyos szerződésszegésnek minősül a Vállalkozó részéről a feladatok hanyag, szakszerűtlen teljesítése, a Megrendelőnek okozott kár, a Megrendelő részéről pedig, ha a díjfizetési kötelezettségének felhívás ellenére sem tesz eleget. 5.) A szerződést biztosító mellékkötelezettségek 5.1. Ha a teljesítés jogszerű elállás, vagy valamelyik Fél felróható magatartása miatt meghiúsul, az azért felelős Fél meghiúsulási kötbér fizetésére köteles, mely a vállalkozói díj 12%-a A Vállalkozó teljes körű kockázati kivitelezési felelősség-biztosítást köteles kötni a kivitelezés idejére. 6.) Az átadás-átvétel 6.1. A havi feladatok elvégzéséről a Vállalkozó hitelesíthető módon értesíti a Megrendelőt. Az átadás-átvétel során Megrendelő jogosult szakirányú szakértő alkalmazására. A Megrendelő csak hiánytalanul megvalósult munkát vesz át. A Vállalkozó az átadás-átvétellel egyidejűleg köteles átadni a Megrendelőnek a beépített anyagok, felszerelések minőségi tanúsítványait. Saját tulajdonú üzemben elvégzett gyártás esetén ez az első számla beadásakor esedékes, a továbbiakban csak új technológiát érintő előállítás esetén kell alkalmazni. Az átadás-átvétel során a Felek jegyzőkönyvbe veszik a teljesítésnek a Megrendelő által megállapított hibáit. Ezt követően a Megrendelő nyilatkozik arról, hogy - a munkát átveszi-e, továbbá - ha a munkát átveszi, milyen hibák kijavítását követeli, - a munka átvételét megtagadja-e, továbbá - ha a munka átvételét megtagadja, a későbbi átvételt milyen hibák kijavításától teszi függővé.

5 v A Megrendelő nem tagadhatja meg az átvételt olyan hiba miatt, amely a rendeltetésszerű használatot nem akadályozza. Egyéb hibák esetén az átadás - átvételi jegyzőkönyvben rögzíteni kell a hibát és azt az időpontot, póthatáridőt, ameddig a Vállalkozó köteles a hibát kijavítani A Megrendelő csak olyan munka elvégzését hiányolhatja, amelyet az egységár lista tartalmaz. 7.) A Megrendelő a mindenkori jegybanki alapkamattal megegyező mértékű késedelmi kamat fizetésére köteles, ha a jogszerűen kiállított számlában feltüntetett vállalkozói díj kifizetésével késedelembe esik. 8.) Egyéb rendelkezések 8.1. A vonatkozó hatósági előírásokat a vállalkozó köteles maradéktalanul betartani. E rendelkezés maradéktalan teljesítése jelen szerződés olyan lényeges kikötése, amelynek bármely okból történő megszegése a Megrendelőt azonnali hatállyal való elállásra és kártérítési igény érvényesítésére jogosítja fel Jogi záradék: A felek megállapodnak abban, hogy a jelen szerződésből eredő minden vitás kérdést - beleértve annak érvényessége, értelmezése vagy megszüntetése feletti jogvitákat, elsődlegesen tárgyalások során kísérlik meg rendezni, és ennek sikertelensége esetén alávetik magukat a Budapesti II. és III. kerületi Bíróság kizárólagos illetékességének. A Vállalkozó kijelenti, hogy aláírásával hozzájárul a jelen szerződés főbb adatainak az Államháztartásról szóló évi XXXVIII. törvény 15/B. -a szerinti ( Üvegzseb"), illetve az annak felhatalmazása alapján meghozott önkormányzati rendelet szerinti közzétételéhez. A szerződés 6 példányban készült, amelyet a szerződő felek mint akaratukkal mindenben megegyezőt jóváhagyólag aláírtak. A szerződés az aláírása napjával lép hatályba. Budapest, december 3>o- EuroAsxtoHKít 2225 Üllő, ZsanSka ba(jy 063/30 ÍV&L Adószám: ^uou^l <f < V Dr. -erenc^olgármester Budape^t^arcJsXIV. Kerület Zugló Önkormányzata Megrendelő EUROASZFALT Kft. Vállalkozó ^V~

6 J.sz. rv\ HHcla>F Kátyúzás jellegű munkák Fenntartási munkák műszaki tartalma az egységárgyűjtemény felsorolása szerint / pontig Aszfalt burkolatú utak kátyúzása ÖA-8.ÖA-11 vagy AB-11 JeWÚj jel :MA. AC) keverékkel Úthiba körbevágása géppel. Kivágott burkolat kibontása. Bontott felület takarítása. Kellősítés. Visszaaszfaltozás, öntött aszfaltok beépítése esetén KZ 5/8- KZ-8/11 érdesítéssel, könnyű behengerléssel. Keletkezett törmelék elszállítása. 13. pont Nagyfelületű kopóréteg bedolgozása AB-11, AB-1 IFIelüfÚj jel ÁC) keverékkel / cm vtg-ban Keverék szállítása helyszínre, ragasztó bitumen emulzió kiszórása (0,5-0,7 kg/m2), bedolgozás géplánccal. 14. pont Nagyfelületű kiegyenlítő réteg bedolgozása K-I 1,AB-11 jelűdjj jel AC-llköt.) keverékkel7cm vtg-ban Keverék szállítása helyszínre, bedolgozás géppel, ragasztó bitumenemulzió kiszórással ( 0,5-07kg/m2). 15. pont Itatott aszfaltmakadám réteg, belőtt bmz. réteg készítése felület zárásra. Profilhelyes rétegre bitumenemulzió kiszórása 1,2 kg/m2, NZ 5/12 száraz nemes zúzottkő 15 kg/m2. Emulzió lezárás. 16. pont Nagynyomású meleg bmz. keverék (kétszer tört polírozódásra nem hajlamos pormentes zúzottkő és modifikált katíonaktív emulzíó)bedolgozása célgéppel, száraz zárás. Szegélymunkák 17. pont Bontás: Bontás géppel, kiegészítő kézi munkával, törmelék elszállítása pont Építés: Beton alapgerenda építése megtámasztásra szegélyárokban, j 25cm-es előre gyártott elemek beépítésével ( K" is), vagy a kibontott szabvány útszegély visszaépítésével. Keletkező törmelék, bontott anyag elszállításával Kapcsolódó munkák útpályában 23. pont Meglévő útpálya rétegmarása Gépi marás, mart aszfalt elszállítása. 24. pont Impregnált zúzalék terítése Anyag helyszínre szállítása, bedolgozása, pont Földmű deformáció javítása {süllyedés, beszakadás) Burkolat bontása. Munkaárok kiemelése közművesített területen, kézzel. Töltőanyag szállítása. Tömörítés bármely osztályban, gépi erővel Try. = 90 %-ra kis felületen. Tükör készítése sík felületen I.- IV. talaj osztályban. Burkolat helyreállítása beton szintig. Keletkezett törmelék elszállítása. 19-

7 26. pont Padkarendezés Felső sík földprofil kialakítása útszegély vagy járda szegély mellett. Fejtett kiszoruló föld elszállítása. Tereprendezés. 27.pont Zúzalékos felületű aszfaltszőnyegek aszfaltbetonok bontása Gépi erő, kiegészítő kézi munkával útpályák felületének megbontásánál. 28. pont Beton útalap bontása átlag 20 cm vtg, Lásd 17. pont. 29.pont Bontott törmelék elszállítása Felrakás tehergépjárműre, szállítás, lerakás 30. pont Talajjavító réteg készítése Anyag helyszínre szállítása, bedolgozás 31.pont Tömörítés bármely tömörségi osztályban try 95%. Gépi munka 20 cm-ként rétegezéssel. 32. pont Tükörkészítés tömörítés nélkül gépi erővel, kiegészítő kézi munkával sík felületen. Helyszíni vagy ebből javított talaj profilképzése. 33.pont Aszfaltburkolat repedéseinek, hézagainak kiöntése Porfuvás, profiltisztítás, előmelegítés, kiöntés bitumenemulziós hézagoió anyaggal. 34.pont Szélvágás aszfalt és betonfelületen Gépi munka, profil egyenes burkolat kivágás pont. Útburkolati jel festése Csökkentett oldószer tartalmú,vízbázisú, plasztik üveggyöngykevert útfesték felhordása. Kőburkolatok pont Nagy és kiskockakő burkolat építése Anyag helyszínre szállítása. Ágyazat készítése, beépítés sík felületre. Hézagolas. Törmelék elszállítása. 39. pont Díszburkolat beépítése(a-beton, Viacolor, stb.) Lásd pontok. 40. pont. Kőburkolatok bontása Meglévő burkolat elbontása, törmelék elszállítása. Egyéb burkolatok pont Gyephézagos és kerti járólap beépítése Lásd pontok. 3.

8 43.pont Műanyag gyeprács beépítése 4,6 cm vtg. gyeprács helyszínre szállítással, pályaszerkezeti javítás esetén 30 cm vtg homokos kavicson(trg 90%), 4 cm vtg kiegyenlítő homokrétegre. 44.pont Egyéb burkolatok bontása Meglévő burkolat elbontása, keletkezett törmelék elszállítása. Mechanikai stabilizáció készítése pontig Földkiemelés. Fejtett fold elszállítása. Zúzottkő alap készítése. Mechanikai stabilizáció készítése cm vastagságban. Járdaburkolatok javítása pontig: Burkolatbontás rétegenként. Földkiemelés I.-ÍV. talaj osztályban kézzel. Előre gyártott kerti szegély lerakása 20 x20 cm. méretű C-12 betongerendába, szegéllyel átl. 1,5 m építési szélességgel. Ágyazat készítése homokos kavicsból. Betonalap készítése. Aszfalt bedolgozása ÖA-4 vagy AB-4 (Új jel MA,AC) burkolattal. Keletkezett törmelék elszállítása. Közműszerelvények pótlása, szintbehelyezése pontig; Szintbeemelés: Burkolatbontás. Szintbeállítás, Beton bedolgozás. Burkolat helyreállítása. Egyéb munkák: pontig és 67.pont Beszerzés, elemek helyszínre szállítása. Szükséges burkolatbontás. Betonmegfogás. Burkolat helyreállítás átlag 0,5 m és 68. pont Padok, vasoszlopok, kerékpártárolók festése, javítása. Díszpadok, díszoszlopok javítása esetén a megrendelő által meghatározott gyártóhoz szállítva, átfutó számlával.

9 " -. ' -o / y^.ma/(á/j^ éví egységár gyűjtemény. ak rnunkafolyarhatonkónt Mértékegység Egyaágár (netíö:rv Kátyúzás ÖA-6 jelö keverékkel 4 cm vtg F Kátyúzás ÖA-8 jelö keverékkel 6 cm vtg. ^ F kátyúzás ÖA-8 jelö keverékkel 8 cm vtg Ft ; Kátyúzás ÖA-8 jelű keverékkel 10 cm vtg....., 13ií06Ft ; Kátyúzás ÖA-11 jelö keverékkel 4 cm vtg. '^4263 Ft Kátyúzás ÖA-11 jelö keverékkel 6 cm vtg. m " v 6 449Ft i " < AJ Kátyúzás ÖA-11 jelö keverékkel 8 cm vtg Ft Kátyúzás ÖA-11 jelö keverékkel 10 cm vtg. 13*106 Ft Aszfalt burkolatú utak kátyúzása AB-11 jelö keverékkel 4 cm vtg.. 3:269 Ft Aszfalt burkolatú utak kátyúzása AB-11 jelö keverékkel 6 cm víg Ft Aszfall burkolatú ulak kátyúzása AB-11 Jelö keverékkel 8 cm vtg Ft Aszfalt burkolatú utak kátyúzása AB-11 je G keverékkel 10-cm vtg. 8Í307 Ft Nagyfelületű kopóréteg bedolgozása 601 Ft Nagyfelületű kiegyenlítő réteg bedolgozása 437 Ft Hatott aszfaltmakadám réteg készítése 569 Ft Bmz. nagynyomású keverék bedolgozása t " 2Ö222Ft Zugló, fenntartás r gységárg/ö)temény_20l 1 jds 5/1 Vh

10 ak munkafolyamatonként Mértékegység. (nettó R) Szegélybontás betongerendával (kiemelt, süllyesztett, döntött szegély) 744 Ft Kiemelt szegély építése betongerendába meglévő szegélyelemből, fugázássaí Ft. Kiemelt útszegély, építése előregyártóit szególyeíemből, fugázássaí é 497 Ft!' Döntött útszegély építése meglévő anyagból belongefendába, fugázássaí Ft Döntött szegély építése előregyártott szególyeíemből betongerendába, fugázássaí Ft Süllyesztett szegély, futósor építése betongerendába előregyártóit szegélyelemekből, fugázássaí Ft r j Meglévő útpálya rólegmarása géppel, mart aszfalt elszállítással m Ft Impregnált zúzalék terítése t Ft FÖldmö deformáció javítása Ft Padkarendezés gépi erővel, kiég., kézi munkával 962 Ft Zúzalékos felületű aszfaltbeton bontása Ft Beton útalap bontása áll. 20 cm Ft 3ontolt törmelék elszállítása 25 km távolságig lerakóhelyi díjjal Ft 1 r alajjavító réteg készítése Ft 7 őmörítés bármely töm. o. m z 55 Ft 7 Ökör készítés töm. nélkül 108 Ft A szfalt burkolat repedések, hézagok kiöntése 480 Ft Zugló, fenníartás gyűjlemény_2011.xls 5/2 3(vr &

11 ak munkafolyamatonként -Mórtóksgysóg.. ' : (nettó Ff) Szélvágás ím/cm. 43 Ft Útburkolati jelek festése oldószeres festékkel Ft Útburkolati jelek festése plasztik (űv. gyöngy) festékkel Ft Nagykockakő beépítése hózagolással rri Ft Kiskockakő beépítése hózagolással Ft Díszburkolat beépítése hózagolással 4263.Ft Kőburkolatok bontása > Ft Kerti járólapok beépítése hézagolással Ft Gyephézagos burkolat beépítése hézagolással Ft Műanyag gyeprács beépítése feltöltéssel Ft Egyéb burkolatok bontása Ft Földkitermelés 875 Ft Fejtett föld felrakása, elszállítása " Ft Zúzottkő alap készítése (andezit, bazalt, mészkő) Ft Mechanikai stabilizáció kószftóse10-20 cm vtg Ft Aszfaltburkolat bontása Ft Betonburkolat bontása Ft Zugló, renhlartá9ígycíjtemény_2011.xls 5/3

12 \ ak munkafolyamatonként : Mértókegysóg (nettó Ft) Járdaszegély bontása betongerendával " 5 247F i Földkiemelés l-iv. o. talajban Ft \ Keletkezett törmelék elszállítása ; 3 608;F( Előre gyártott kerti szegély lerakása 20 x20 cm C-10 betongerendába Ft Ágyazat készítése homokos kavicsból Ft Betonalap készítése 10 cm vtg. C8 : Í4199Ft i ÖA-4 aszfalt bedolgozása átl. 3 cm vtg Ft AB-4 aszfalt bedolgozása átl. 4 cm vtg Ft Járdaszerelvények szintbe helyezésé Ft Csatorna fedlap szintbeemelése útp Ft Víznyelő, gázelzáró, tűzcsapszekrény szintbeem Ft Kábelakna fedlap kerettel Ft ' 3" étm. acél fémoszlop beépítése beton megfogatással, 1-1,5 m hosszúságig, kétszeri festéssel, {oszlopárral, festék árral) Ft M-1 típusú oszlop beépítése fúrással vagy beton megfogalással Ft Műkő, beton kúpok elhelyezése burkolatba süllyesztve, betonmegfogással, kúpárral Ft Utcabútorok karbantartása. Fa és fémrészek újrafestése, iakkozása, Schönbrunn tfp. pad 2 m2 fémfelület, 4 m2 fafelület m Ft Schönbrunn típ. pad ülőrósz cseréje 1" vlg. 15 crn szél. gyalult keményfa fűrészárú Ft Zugló, fenntartásiegy egárgyü]lemény_2011.xls 5/4 í

13 ak munkafolyamatonként, Fémoszlopok festése 1-1,5 m hosszúságig, 3" állag á. s.zöld kültéri zománcfestékkel Mértókenysófl. (nettó Ft) 547 Ft Meglévő kerti szegély lerakása 20x20 cm C-10 belongerendába Ft ; Zugló önkormányzat állal biztosítóit csőkorlál elhelyezése Új, szinterezelt, alacsony, hajlított csőkorlát elhelyezése Ft Ft \ : \ Új, horganyzott, alacsony, hajlított csökorlát elhelyezése Új, színferezett, magas, hajlított csőkorlát elhelyezésé Ft Ft < '! Új, horganyzott, magas, hajlított csőkorlát,.elhelyezése Ft Meglévő 3" átmérőjű acél fémoszlop beépítése beton megfogatással 1-1,5 m hosszúságig, kétszeri festéssel ' Ft Zugíó, fenntarlás Eái'sétíargyűjtemény_2011,xls 5/5

14 Budapest főváros XIV. kerület Zugló Önkormányzata kezelésébe tartozó úthálózat és járdahálózat fenntartási munkái évi egységár gyűjtemény ak munkafolyamatonként Mértékegység (nettó Ft) ÁFA (27%) (bruttó Ft) 1. Kátyúzás ÖA-8 jelű keverékkel 4 cm vtg Ft Ft Ft 2. Kátyúzás ÖA-8 jelű keverékkel 6 cm vtg Ft Ft Ft 3. Kátyúzás ÖA-8 Jelű keverékkel 8 cm vtg Ft Ft Ft 4. Kátyúzás ÖA-8 jelű keverékkel 10 cm vtg Ft Ft Ft 5. Kátyúzás ÖA-11 jelű keverékkel 4 cm vtg. m Ft Ft Ft 6. Kátyúzás ÖA-11 jelű keverékkel 6 cm vtg Ft Ft Ft 7. Kátyúzás ÖA-11 jelű keverékkel 8 cm vtg. rrr Ft Ft Ft Kátyúzás ÖA-11 jelű keverékkel 10 cm vtg Ft Ft Ft 9. Aszfalt burkolatú utak kátyúzása AB-11 jelű keverékkel 4 cm vtg Ft 927 Ft Ft 10, Aszfalt burkolatú utak kátyúzása AB-11 jelű keverékkel 6 cm vtg Ft Ft Ft 11. Aszfalt burkolatú utak kátyúzása AB-11 jelű keverékkel 8 cm vtg Ft Ft Ft 12. Aszfalt burkolatú utak kátyúzása AB-11 jelű keverékkel 10 cm vtg Ft Ft Ft 13. Nagyfelületű kopóréteg bedolgozása 631 Ft 170 Ft 801 Ft 14. Nagyfelületű kiegyenlítő réteg bedolgozása 459 Ft 124 Ft 583 Ft 15. Itatott aszfaltmakadám réteg készítése 597 Ft 161 Ft 758 Ft 16. Bmz. nagynyomású keverék bedolgozása t Ft Ft Ft XIOOOOOOO 5/1

15 ak munkafolyamatonként Mértékegység (nettó Ft) ÁFA (27%) (bruttó Ft) 17. Szegélybontás betongerendával (kiemelt, süllyesztett, döntött szegély) 781 Ft 211 Ft 992 Ft 18. Kiemelt szegély építése betongerendába meglévő szegélyelemből, fugázással Ft 697 Ft Ft 19. Kiemelt útszegély építése előregyártott szegélyelemből, fugázással Ft 991 Ft Ft 20. Döntött útszegély építése meglévő anyagból betongerendába, fugázással Ft 725 Ft Ft 21. Döntött szegély építése előregyártott szegélyelemből betongerendába, fugázással Ft 930 Ft Ft 22. Süllyesztett szegély, futósor építése betongerendába előregyártott szegélyelemekből, fugázással Ft 930 Ft Ft 23. Meglévő útpálya rétegmarása géppel, mart aszfalt elszállítással Ft Ft Ft 24. Impregnált zúzalék terítése t Ft Ft Ft 25. Földmű deformáció javítása Ft 527 Ft Ft 26. Padkarendezés gépi erővel, kiég. kézi munkával Ft 273 Ft Ft 27. Zúzalékos felületű aszfaltbeton bontása Ft 744 Ft Ft 28. Beton útalap bontása átl. 20 cm Ft 620 Ft Ft 29. Bontott törmelék elszállítása 25 km távolságig lerakóhelyi díjjal Ft 991 Ft Ft 30. Talajjavító réteg készítése Ft Ft Ft 31. Tömörítés bármely töm, o. 58 Ft 16 Ft 74 Ft 32. Tükör készítés töm. nélkül 113 Ft 31 Ft 144 Ft 33. /\szfalt burkolat repedések, hézagok kiöntése 504 Ft 136 Ft 640 Ft XíOOOOOOO 5/2 ÖY

16 ak munkafolyamatonként Mértékegység (nettó Ft) ÁFA (27%) (bruttó Ft) 34. Szélvágás /cm 45 Ft 12 Ft 57 Ft 35. Útburkolati jelek festése oldószeres festékkel Ft 613 Ft Ft 36. Útburkolati jelek festése plasztik (íiv. gyöngy) festékkel Ft Ft Ft 37. Nagykockakő beépítése hézagolással Ft Ft Ft 38. Kiskockakő' beépítése hézagolással Ft Ft Ft 39. Díszburkolat beépítése hézagolással Ft Ft Ft 40. Kőburkolatok bontása Ft Ft Ft 41. Kerti járólapok beépítése hézagolással Ft 651 Ft Ft 42. Gyephézagos burkolat beépítése hézagolással Ft Ft Ft 43. Műanyag gyeprács beépítése feltöltéssel Ft 651 Ft Ft 44. Egyéb burkolatok bontása Ft Ft Ft 45. Földkitermelés 919 Ft 248 Ft Ft 46. Fejtett föld felrakása, elszállítása Ft 775 Ft Ft 47. Zúzottkő alap készítése (andezit, bazalt, mészkő) Ft Ft Ft 48. Mechanikai stabilizáció készftése1q-20 cm vtg Ft Ft Ft 49. / aszfaltburkolat bontása Ft Ft Ft 50. f 3etonburkolat bontása Ft Ft Ft XIO000ŰO0 5/3

17 ak munkafolyamatonként Mértékegység (nettó Ft) ÁFA (27%) (bruttó Ft) 51. Járdaszegély bontása betongerendával Ft Ft Ft 52. Földkiemelés l-iv. o. talajban Ft Ft Ft 53. Keletkezett törmelék elszállítása Ft Ft Ft 54. Előre gyártott kerti szegély lerakása 20 x 20 cm C-10 betongerendába Ft. 772 Ft Ft 55. Ágyazat készítése homokos kavicsból Ft Ft Ft 56. Betonalap készítése 10 cm vtg. C Ft Ft Ft 57. ÖA-4 aszfalt bedolgozása átf. 3 cm vtg Ft Ft Ft 58. AB-4 aszfalt bedolgozása átl. 4 cm vtg Ft 558 Ft Ft 59. Járdaszerelvények szintbe helyezése Ft Ft Ft 60. Csatorna fedlap szintbeemelése útp Ft Ft Ft 61. Víznyelő, gázelzáró, tűzcsapszekrény szintbeem, Ft Ft Ft 62. Kábelakna fedlap kerettel Ft Ft Ft 63. 3" átm, acél fémoszlop beépítése beton megfogatással, 1-1,5 m hosszúságig, kétszeri festéssel, (oszlopárral, festék árral) Ft Ft Ft 64. W-1 típusú oszlop beépítése fúrással vagy beton megfogatással Ft Ft Ft e, Műkő, beton kúpok elhelyezése burkolatba süllyesztve, )etonmegfogással, kúpárral Ft Ft Ft e, Jtcabútorok karbantartása. Fa és fémrészek újrafestése, akkozása, Schönbrunn tfp. pad 2 m2 fémfelület, 4 m2 fafelület m Ft 387 Ft Ft 8 S Schönbrunn tfp. pad ülőrész cseréje 1" vtg. 15 cm szél. gyalult eményfa fűrészáru Ft Ft Ft XIOOOOOOO H :^r r- 5/4

18 ak munkafolyamatonként Mértékegység (nettó Ft) ÁFA (27%) (bruttó Ft) 68. Fémoszlopok festése 1-1,5 m hosszúságig, 3" átlag átm. s.zöld kültéri zománcfestékkel 574 Ft 155 Ft 729 Ft 69. Meglévő kerti szegély lerakása 20x20 cm C-10 betongerendába Ft 660 Ft Ft 70. Zugló Önkormányzat által biztosított csőkorlát elhelyezése Ft Ft Ft 71. Új, szinterezett, alacsony, hajlított csőkorlát elhelyezése Ft Ft Ft 72, Új, horganyzott, alacsony, hajlított csőkorlát elhefyezése Ft Ft Ft 73. Új, szinterezett, magas, hajlított csőkorlát elhelyezése Ft Ft Ft 74. Új, horganyzott, magas, hajlított csőkorlát, elhelyezése Ft Ft Ft 75. Meglévő 3" átmérőjű acél fémoszlop beépítése beton megfogatással 1-1,5 m hosszúságig, kétszeri festéssel Ft Ft Ft XIOOOOOOO 5/5 /.'

19 FELJEGYZÉS Címzett: Dr. Papcsák Ferenc polgármester úr. Küldi: Szabó Károly Városüzemeltetési Osztály Látta (vezető): Szili Adrián osztályvezető aláírás: aláírás: Tárgy: Budapest Főváros XIV. Keriilet Zugló Önkormányzata tulajdonában, és a Polgármesteri Hivatal kezelésében levő összesen közel m2 útpályahálózat és közel m2 járdahálózat alapvető, minimálisan szükséges fenntartási munkái" vállalkozói szerződés. Dátum: Értelmezési tér megadása, rövid leírása az előzményeknek, jogforrási / hatásköri hivatkozás megjelölése, intézkedés oka, stb... A Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzata és az EUROASZFALT Kft. által közbeszerzési eljárás eredményeképpen február 2-án megkötött, majd február 11 - én kiegészített Budapest - Zugló Önkormányzata tulajdonában levő összesen közel m2 útpályahálózat és közel m2 járdahálózat fenntartási munkái" vállalkozási szerződés december 31 - én lejár. Polgármester úr megbízása alapján az új szerződés közbeszerzési eljárását a Zuglói Vagyonkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság bonyolítja. Az eljárás megindítása folyamatban van, de már nyilvánvalóvá vált, hogy a szerződéskötés előreláthatóan csak I. negyedévében várható. A sikeres közbeszerzési eljárást lezáró szerződéskötés napjáig tartó átmeneti időszakban is szükséges az alapvető közút és járdafenntartási, valamint a rendkívüli sürgősségű, azonnali balesetveszélyt elhárító munkák elvégzése. Ennek az alapfenntartó és azonnali balesetelhárító feladatnak az elvégzésére kívánunk vállalkozási keretszerződést kötni az átmeneti időszakra, január 01 -tői a sikeres közbeszerzési eljárást lezáró új szerződés megkötéséig, de maximum a március 31 -ig tartó időtartamra, nettó , azaz nettó tizennégymillió nyolcszázezer forint összeg értékben. Három árajánlat kiküldésére nem került sor mivel a december 13 - ai döntés értelmében a beszerzési eljárás rendkívüli beszerzésnek minősült. Kmf.

A szerződés tárgya: Budapest-Zugló Polgármesteri Hivatal faxkészülékeinek szerződéses karbantartása 2010. december 31-ig.

A szerződés tárgya: Budapest-Zugló Polgármesteri Hivatal faxkészülékeinek szerződéses karbantartása 2010. december 31-ig. 2.sz.melléklet Ügyiratszám: Kötelezettségvállalást előkészítő Osztály : Városüzemeltetési Osztály A szerződés tárgya: Budapest-Zugló Polgármesteri Hivatal faxkészülékeinek szerződéses karbantartása 2010.

Részletesebben

..m-z. V ow. Isti li. irtk^fvd^^ ;)/>!'), OÍ, l f. 3 0Á \. IQ. ^1 é' "">' <*T -- [ minőségügyi vezető,' j \ ',, '- -í V ;..'.

..m-z. V ow. Isti li. irtk^fvd^^ ;)/>!'), OÍ, l f. 3 0Á \. IQ. ^1 é' >' <*T -- [ minőségügyi vezető,' j \ ',, '- -í V ;..'. V ow ^ / O r ;)/>!'), OÍ, l f Ügyiratszám: 4-51951/2011 Kötelezettségvállalást előkészítő Osztály : VÁROSÜZEMELTETÉSI OSZTÁLY A szerződés tárgya: A Játszótéri eszközök üzemeltetése Zugló közterületein

Részletesebben

Kötelezettségvállalást előkészítő: Zuglói Vagyonkezelő Zrt./Városüzenieltetési Divízió

Kötelezettségvállalást előkészítő: Zuglói Vagyonkezelő Zrt./Városüzenieltetési Divízió SC\QJ Ügyiratszám: 8232/2012 Ügyintéző: Vikker Aítiláué Kötelezettségvállalást előkészítő: Zuglói Vagyonkezelő Zrt./Városüzenieltetési Divízió A szerződés tárgya: Budapest, XIV. Kövér Lajos tér rekonstiaikciós

Részletesebben

A szerződés tárgya: ŰSZT-2011-Kémény pályázat kivitelezésére vonatkozó előszerződés. Felhasználható összeg. tó.'ira*t2. ^ov^-oe. ^. &a, o(, /r.

A szerződés tárgya: ŰSZT-2011-Kémény pályázat kivitelezésére vonatkozó előszerződés. Felhasználható összeg. tó.'ira*t2. ^ov^-oe. ^. &a, o(, /r. ísv h 9-tf I * OV- Ügyiratszám: 1-62479/212. Kötelezettségvállalást előkészítő osztály : Polgármesteri Kabinet 2.sz.melléklet A szerződés tárgya: ŰSZT-211-Kémény pályázat kivitelezésére vonatkozó előszerződés

Részletesebben

««IJI. ^(o^w <% *%)Cb.o1.n3. ^(l. ?\ S^\j, jtllíue, M. lots. o Jt. 7<*1>. eb t<9 MJÓLSÚ, Aláírás: Jegyzői iáttamozás w.

««IJI. ^(o^w <% *%)Cb.o1.n3. ^(l. ?\ S^\j, jtllíue, M. lots. o Jt. 7<*1>. eb t<9 MJÓLSÚ, Aláírás: Jegyzői iáttamozás w. I PO 5/6 Ügyiratszám:... Q t \ _,.. r Kötelezettségvállalást előkészítő osztály :...^ijö.íime^fe6:^,..kg,kc^dl.. A szerződés tárgya:...^tó^..mfm'uldü-.tíási..%aw&^ A kötejezettségvállaíás a XQ/SÍ i költségvetés..si/tt/.^/í?

Részletesebben

Kötelezettségvállalást előkészítő: Zuglói Vagyonkezelő Zrt./Városüzemeltetési Divízió

Kötelezettségvállalást előkészítő: Zuglói Vagyonkezelő Zrt./Városüzemeltetési Divízió UM^ Ügyiratszám: 407/001/2012 Ügyintéző: Szabó Károly Kötelezettségvállalást előkészítő: Zuglói Vagyonkezelő Zrt./Városüzemeltetési Divízió A szerződés tárgya:" Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzata

Részletesebben

A szerződés tárgya: Budapest főváros XIV. kerület Zugló Önkormányzat Polgármesteri Hivatala épületén a galambmentesítő rendszer bővítése"

A szerződés tárgya: Budapest főváros XIV. kerület Zugló Önkormányzat Polgármesteri Hivatala épületén a galambmentesítő rendszer bővítése A I? 2.sz.melléklet Ügyiratszám: 1-215108/2010 Kötelezettségvállalást előkészítő Osztály : Városüzemeltetési Osztály A szerződés tárgya: Budapest főváros XIV. kerület Zugló Önkormányzat Polgármesteri Hivatala

Részletesebben

i> 7<k íluidj^^jj^ A / i U* V UiM.&S.Z^. & j ^ &, $ U*L og. l\ 'Lú^ 6. & &. IT 5 /M 2.sz.melléklet

i> 7<k íluidj^^jj^ A / i U* V UiM.&S.Z^. & j ^ &, $ U*L og. l\ 'Lú^ 6. & &. IT 5 /M 2.sz.melléklet A / i U* V 2.sz.melléklet Ügyiratszám: Kötelezettségvállalást előkészítő Osztály : ^líjfdte&qjfll^ A szerződés tárgya: íluidj^^jj^ A kötelezettségvállalás a.. évi Költségvetés.JTs.//... szakfeladaton...5.0.

Részletesebben

fim i^;* Jo/Z.oJ. /(,. m m% 14 c n ^ M. Ű^M^ C^v#v/ ^ ^ 2012 JAN 16. ;* OLH.. * '/.!'*^> ím JANI o 201? M 1 9

fim i^;* Jo/Z.oJ. /(,. m m% 14 c n ^ M. Ű^M^ C^v#v/ ^ ^ 2012 JAN 16. ;* OLH.. * '/.!'*^> ím JANI o 201? M 1 9 Kötelezettségvállalást előkészítő Osztály : VÁROSÜZEMELTETÉSI OSZTÁLY A szerződés tárgya: Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzat Polgármesteri Hivatala személyfelvonó berendezéseinek szerződéses

Részletesebben

m,u ? u- loál. Ál, Ál mi DEC? 1. 2012 DEC 18. 20!J')AW10L a <-" \cfr ^ 2.sz.melléklet

m,u ? u- loál. Ál, Ál mi DEC? 1. 2012 DEC 18. 20!J')AW10L a <- \cfr ^ 2.sz.melléklet 2.sz.melléklet Ügyiratszám: 1-219393/2012 Kötelezettségvállalást előkészítő osztály : Polgármesteri Kabiiiet A szerződés tárgya: Megbízási szerződés- protokoll tréning tartására A kötelezettségvállalás

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Gyógyír XI. Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft. (székhely: 1117 Budapest, Fehérvári út 12.; cégjegyzékszám: 01-09-913332; adószám: 21814097-2-43, képviseli:

Részletesebben

Vállalkozói szerződés

Vállalkozói szerződés Vállalkozói szerződés amely létrejött egyrészről Újhartyán Község Önkormányzata Székhelye: 2367, Újhartyán, Fő utca 21. adószáma: 15391236-2-13 Képviseletében: Schulcz József Polgármester mint Megrendelő

Részletesebben

2o a - JI, ÜQ. m Regisztráció: Gazdálkodási Osztály. ^Aí^imhM^ Ür..{tyká. ^4. IA- 1q. SérJ. ^.o4x.4a- 4T. iw» f fi a

2o a - JI, ÜQ. m Regisztráció: Gazdálkodási Osztály. ^Aí^imhM^ Ür..{tyká. ^4. IA- 1q. SérJ. ^.o4x.4a- 4T. iw» f fi a Ügyiratszám: 4 ~ MÍ"? ^^M - Kötelezettségvállalást előkészítő osztály : Jegyzői Kabinet A szerződés tárgya: MAWWLaM Sl(rUh$ &T&? *t

Részletesebben

Kötelezettségvállalást előkészítő: Zuglói Városgazdálkodási Közszolgáltató Zrt.

Kötelezettségvállalást előkészítő: Zuglói Városgazdálkodási Közszolgáltató Zrt. /íf icu/cíűí^ ÜU ÍZ /M-A/ A oat> Ügyiratszám: 221/042/2013 C-2013-00128/005 3.sz. melléklet Ügyintéző: Kémeri Balázs ) \WSl- I2\ jloá> Kötelezettségvállalást előkészítő: Zuglói Városgazdálkodási Közszolgáltató

Részletesebben

3 r/yva^-^u. Wl KI» ?^orcor 208 DEC 01 2013 DEC 09. Budapest, M I L M :. J 1 \. Kezdeincii\ezés%^ elel9 '9 a 3 DEC ŰZ 2013 DEC 12.

3 r/yva^-^u. Wl KI» ?^orcor 208 DEC 01 2013 DEC 09. Budapest, M I L M :. J 1 \. Kezdeincii\ezés%^ elel9 '9 a 3 DEC ŰZ 2013 DEC 12. Kötelezettségvállalást előkészítő osztály : 3&.ffÜ&\ tf&bl.hj&x A szerződés tárgya: A kötelezettségvállalása évi költségvetés szakfeladaton főkönyvi számon analitikus tételén megtervezett kiadás terhére

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. március 31-i ülésére Tárgy: Zirc, Rákóczi téri járdafelújítás folytatása Előadó: Ottó Péter polgármester Előterjesztés tartalma:

Részletesebben

n.u immni ÍL űd.jed /MÍ, ^ t C//j>/XvTOvi .Stoftfr ÁBdrai mm [ j 12. 'A3T5 4101 n- A;Í PO 005/06

n.u immni ÍL űd.jed /MÍ, ^ t C//j>/XvTOvi .Stoftfr ÁBdrai mm [ j 12. 'A3T5 4101 n- A;Í PO 005/06 PO 005/06 Ügyiratszám: 1-57173/2013 Kötelezettségvállalást előkészítő osztály: Polgármesteri Kabinet A szerződés tárgya: Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzata -a helyi önkormányzatok könyvtári

Részletesebben

2otf.or.oi. o/7. V, ^ i.^pí. l; > -ITC.,cc $4!'*' $ iy -/ / ' /, qjtat &^ fhji 1XW. ?M2 MA! ug, ^ 1 U ^ Ügyintéző: Szabó Károly

2otf.or.oi. o/7. V, ^ i.^pí. l; > -ITC.,cc $4!'*' $ iy -/ / ' /, qjtat &^ fhji 1XW. ?M2 MA! ug, ^ 1 U ^ Ügyintéző: Szabó Károly Ügyiratszám tarm^jte Ügyintéző: Szabó Károly Kötelezettségvállalást előkészítő: Zuglói Vagyonkezelő Zrí. A szerződés tárgya: Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzata tulajdonában illetve fenntartásában

Részletesebben

Kivitelezési szerződés

Kivitelezési szerződés Kivitelezési szerződés amely létrejött egyrészről: részben ERSTE BANK HUNGARY Zrt.által nyújtott kölcsönből, utófinanszírozással... (székhelye:...; cégjegyzékszáma:...,...; statisztikai azonosítója:...;

Részletesebben

Mlf ^ÍJff. A szerződés tárgya: Budapest Főváros XIV. Kerület Zuglói Polgármesteri Hivatala szeméi

Mlf ^ÍJff. A szerződés tárgya: Budapest Főváros XIV. Kerület Zuglói Polgármesteri Hivatala szeméi Mlf ^ÍJff 2.sz.melléklet Ügyiratszám: Kötelezettségvállalást előkészítő osztály: ÜZEMELTETÉSI OSZTÁLY A szerződés tárgya: Budapest Főváros XIV. Kerület Zuglói Polgármesteri Hivatala szeméi A kötelezettségvállalás

Részletesebben

C ^M. to\l n fc. á. \^ Xo\ l l.\o. oh. ö-1103176(1.?on.o<3 ÍJ yt. toa-oi' A. z*h. oq.lttoi-7. gott.ő c h p. \iw^

C ^M. to\l n fc. á. \^ Xo\ l l.\o. oh. ö-1103176(1.?on.o<3 ÍJ yt. toa-oi' A. z*h. oq.lttoi-7. gott.ő c h p. \iw^ Blü ; T ^rosxiv. KerüíetKíg[ó Ügyintéző: >*-,,,? * tc*xtz> & é »«= 2012 SZEPÍ 2 7 PO 005/05 SlÖSZrttn; ^""a*--)^*" -ö^i^szám^söí^fo/2s?!!w Kötelezettségvállalást előkészítő osztáiy : ^4^.^.^.^...^!^.^

Részletesebben

9 0»? 2.sz.melléklet. Együttműködési megállapodás (Cserf-S Családi Erőforrás Segítő Központ)

9 0»? 2.sz.melléklet. Együttműködési megállapodás (Cserf-S Családi Erőforrás Segítő Központ) 9 0»? 2.sz.melléklet Ügyiratszám:l-1-196754/2012 Kötelezettségvállalást előkészítő osztály : Polgármesteri Kabinet 'K_.y A szerződés tárgya: Együttműködési megállapodás (Cserf-S Családi Erőforrás Segítő

Részletesebben

ÁRAZATLAN TÉTELES KÖLTSÉGVETÉS. KÉSZÜLT:

ÁRAZATLAN TÉTELES KÖLTSÉGVETÉS. KÉSZÜLT: BERCEL RÓZSA UTCA VÍZRENDEZÉSE ÁRAZATLAN TÉTELES KÖLTSÉGVETÉS. KÉSZÜLT: Az MVH. ÉPÍTÉSI NORMAGYŰJTEMÉNY ALAPJÁN 2016-2 VERZIÓ SZERINT 1. Bontási munkák: 1. 63-001-0690180 Zúzalékos aszfaltszőnyegek, aszfaltbetonok

Részletesebben

OA/lh'öS./tf- HJ^f/K. . ód'. ÍA 28KAU8 14. 201Í J/ffí 12. 2.sz.melléklet. Ügyiratszám: Kötelezettségvállalást előkészítő osztály: ÜZEMELTETÉSI OSZTÁLY

OA/lh'öS./tf- HJ^f/K. . ód'. ÍA 28KAU8 14. 201Í J/ffí 12. 2.sz.melléklet. Ügyiratszám: Kötelezettségvállalást előkészítő osztály: ÜZEMELTETÉSI OSZTÁLY HJ^f/K 2.sz.melléklet Ügyiratszám: Kötelezettségvállalást előkészítő osztály: ÜZEMELTETÉSI OSZTÁLY A szerződés tárgya: Budapest Főváros XIV. Kerület Zuglói Polgármesteri Hivatal területén található nagyteljesítményű

Részletesebben

á ibm^ mi JAN 1 o Vfc.; AJkftM.!Xv.V?íí.& xonoi. J(> mi JAN 19

á ibm^ mi JAN 1 o Vfc.; AJkftM.!Xv.V?íí.& xonoi. J(> mi JAN 19 >. -i i!) '>{'l. ól-'!. "] 9 n t / Q Ügyiratszám: Á..J.QA $.lz3 A 2 Kötelezettségvállalást előkészítő Osztály : VÁROSÜZEMELTETÉSI OSZTÁLY A szerződés tárgya: Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzat

Részletesebben

A szerződés tárgya: Meglévő oszlopokra pótlás (9 helyszín), egj'edi oszlop állítás (4 helyszín)

A szerződés tárgya: Meglévő oszlopokra pótlás (9 helyszín), egj'edi oszlop állítás (4 helyszín) I X UT! Ügyiratszám:8/163041/2011 Kötelezettségvállalást előkészítő Osztály : VÁROSÜZEMELTETÉSI A szerződés tárgya: Meglévő oszlopokra pótlás (9 helyszín), egj'edi oszlop állítás (4 helyszín) A kötelezettségvállalás

Részletesebben

Munkanem összesítő. 0 0 szerelése Útburkolat alap és makadámburkolat. 0 0 készítése Kőburkolat készítése 0 0 Bitumenes alap és makadámburkolat

Munkanem összesítő. 0 0 szerelése Útburkolat alap és makadámburkolat. 0 0 készítése Kőburkolat készítése 0 0 Bitumenes alap és makadámburkolat Budapest, VII. kerület Erzsébetváros, Klauzál utca útburkolat, szegély, és járda Kelt: 2014. február felújítása, növényesítés Rákóczi út- Dohány utca közötti szakasz Költségvetés főösszesítő Megnevezés

Részletesebben

Előterjesztés. A Járási Hivatal építésével összefüggő kerítésépítésről és tereprendezésről

Előterjesztés. A Járási Hivatal építésével összefüggő kerítésépítésről és tereprendezésről Előterjesztés A Járási Hivatal építésével összefüggő kerítésépítésről és tereprendezésről 1. előterjesztés száma: 306 /2017 2. előterjesztést készítő személy neve: Fábián Róbert 3. előterjesztést készítésében

Részletesebben

Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. ELŐTERJESZTÉS

Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. ELŐTERJESZTÉS Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Az előterjesztés készítésében közreműködött: Településfejlesztési Osztály Az előterjesztést megtárgyalja: Pénzügyi

Részletesebben

A kötelezettségvállalás a...isí?.í(:.. évi Költségvetés O.M,!.[^?.<rr\ szakfeladaton

A kötelezettségvállalás a...isí?.í(:.. évi Költségvetés O.M,!.[^?.<rr\ szakfeladaton ,\oiu?.n PO-005/03 Kötelezettségvállalást előkészítő Osztály :..MW%áéá???. y%mk±f;tfe.. A szerződés tárgya:j&.f/.. y 5k A kötelezettségvállalás a...isí?.í(:.. évi Költségvetés O.M,!.[?.

Részletesebben

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS. Preambulum. meghatározott pályázattal kapcsolatban az alábbi feladatok ellátását:

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS. Preambulum. meghatározott pályázattal kapcsolatban az alábbi feladatok ellátását: MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről Név: Újhartyán Községi Önkormányzat Székhely: 2367 Újhartyán Fő u. 21. Képviseli: Schulcz József polgármester mint megbízó, továbbiakban megbízó valamint

Részletesebben

Név :Újfehértó Város Önkormányzata

Név :Újfehértó Város Önkormányzata Név :Újfehértó Város Önkormányzata Cím : Kelt: 201..év...hó..nap 4244 Újfehértó, Szent István út 10. Szám :... KSH besorolás:... Teljesítés:20.. év...hó...nap A munka leírása: Készítette : Újfehértó, külterületi,

Részletesebben

K Ö L T S É G V E T É S I K I Í R Á S

K Ö L T S É G V E T É S I K I Í R Á S GÁT-JA BT. Nyíregyháza, Ószőlő u. 116. K Ö L T S É G V E T É S I K I Í R Á S Készült: Csengersima Község Önkormányzat Csengersima, Kossuth u. 60., a Csengersima külterületén a Hrsz: 0138/88 alatt meglévő

Részletesebben

lön ioo(- 1K, fiom. Jo - Ok. *ij^iífát(%vv'i-'-l-, ^0/00M^óiyt> [ü.^v. 2012 OKT 03. 2.sz.melléklet

lön ioo(- 1K, fiom. Jo - Ok. *ij^iífát(%vv'i-'-l-, ^0/00M^óiyt> [ü.^v. 2012 OKT 03. 2.sz.melléklet 2.sz.melléklet Ügyiratszám:8-199355/2012 Kötelezettségvállalást előkészítő osztály : Hatósági Osztály A szerződés tárgya: veszélyes hulladék elszállítása és ártalmatlanítása A kötelezettségvállalás a 2012

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/ RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Dabasi Kornélia előterjeszti: Vargáné

Részletesebben

KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS

KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS Cégnév/Név: [..] Székhely: [..] Adószám: [..] képviseli: [..] mint megrendelő, (a továbbiakban: "Megrendelő") másrészről: KZiTERRA Kft. Székhely: 2051

Részletesebben

ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS Fajta és mennyiség szerint meghatározott dolog határidős adásvételére

ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS Fajta és mennyiség szerint meghatározott dolog határidős adásvételére Amely létrejött egyrészről ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS Fajta és mennyiség szerint meghatározott dolog határidős adásvételére Név Székhely Képviseli Adószám Cégjegyzékszám Bankszámlaszám Szolgáltató nevében eljáró

Részletesebben

:io\t. o$. i c o. /l. (A. f Zoli. ö^^'-í. Xo Jl- oj. ov. ,Xo H - 05.01' 70(^.02.0^ Aláírás; feo/z. 2012 S/El. 2. sz. melléklet

:io\t. o$. i c o. /l. (A. f Zoli. ö^^'-í. Xo Jl- oj. ov. ,Xo H - 05.01' 70(^.02.0^ Aláírás; feo/z. 2012 S/El. 2. sz. melléklet :io\t. o$. i c o 2. sz. melléklet «- Ügyiratszám: Kötelezettségvállalást előkészítő osztály : Hatósági Osztály A szerződés tárgya: akusztikai zajmérés A kötelezettségvállalás a 2012 évi költségve tészaj

Részletesebben

T^ 5^« tojs. JÁ.DB. "" rm^m. Á\u:tnu% fia j?/és& -JlA«a. mi NOV 11 OLÍ&JOM. 2BÍ5 Bfív 0 5. .j)x:,..y.(v.c^...^..^.9!^ Polgármesteri hivatal részéről

T^ 5^« tojs. JÁ.DB.  rm^m. Á\u:tnu% fia j?/és& -JlA«a. mi NOV 11 OLÍ&JOM. 2BÍ5 Bfív 0 5. .j)x:,..y.(v.c^...^..^.9!^ Polgármesteri hivatal részéről Á\u:tnu% fia j?/és& -JlA«a Ügyiratszám: \IWZ/&gg '4(íP^ Z&SZ-W& jáhl^a% 3.sz. melléklet Ügyintéző: Nagy Tamás (469-8195) Kötelezettségvállalást előkészítő: Zuglói Városgazdálkodási Közszolgáltató Zrt.

Részletesebben

Járda és parkoló építési munkák

Járda és parkoló építési munkák Járda és parkoló építési munkák Tárgyú eljáráshoz 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma, e-mail címe: Neve: Répcelak Város Önkormányzata Képviseli: Dr. Németh Kálmán polgármester Címe:

Részletesebben

Költségvetés főösszesítő. Megnevezés Anyagköltség Díjköltség. 1. Építmény közvetlen költsége Közvetlen önköltség összesen...

Költségvetés főösszesítő. Megnevezés Anyagköltség Díjköltség. 1. Építmény közvetlen költsége Közvetlen önköltség összesen... Bíró és Társa Kft. 4400 Nyíregyháza, Szegfű út 73/A II/2 Adószám: 11243461-2-15 Cégjegyzékszám: Cg-15-09-061895 CIB Bank Zrt. 11100702-75016014-01000003 biroestarsa@biroestarsa.hu Név : Paszab Község Önkormányzata

Részletesebben

A szerződés tárgya: Tervezési Szerződés módosítása (az M3-as zajvédő fal hiányzó szakaszának tervezése)

A szerződés tárgya: Tervezési Szerződés módosítása (az M3-as zajvédő fal hiányzó szakaszának tervezése) Ügyiratszám: 1-46279/2011. t előkészítő Osztály: Városfejlesztési Osztály A szerződés tárgya: Tervezési Szerződés módosítása (az M3-as zajvédő fal hiányzó szakaszának tervezése) A kötelezettségvállalás

Részletesebben

Médianéző Kft. - vei kötött megrendelési szerződés meghosszabítása

Médianéző Kft. - vei kötött megrendelési szerződés meghosszabítása PO 005/06 Ügyiratszám: 1-/1574/ /2014 Kötelezettségvállalást előkészítő osztály : Polgármesteri Kabinet A szerződés tárgya: Médianéző Kft. - vei kötött megrendelési szerződés meghosszabítása A kötelezettségvállalás

Részletesebben

Költségvetési kiírás

Költségvetési kiírás KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS Összegezés az ajánlatok elbírálásáról Adósságkonszolidációban nem részesült települési Önkormányzatok fejlesztéseinek támogatására című pályázaton elnyert útépítési munkák megvalósítása

Részletesebben

Tárgy: jkv-i kivonat. Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 29-i nyílt üléséről

Tárgy: jkv-i kivonat. Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 29-i nyílt üléséről Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 3/2015/JT Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 29-i nyílt üléséről Napirend:

Részletesebben

RÉSZLETES AJÁNLAT KÉRÉS Aszfalt burkolat helyreállításra

RÉSZLETES AJÁNLAT KÉRÉS Aszfalt burkolat helyreállításra RÉSZLETES AJÁNLAT KÉRÉS Aszfalt burkolat helyreállításra Szeged, 2016. június 6720 Szeged, Tisza L. krt. 88.

Részletesebben

mint, szolgáltató,megbízott ( a továbbiakban: szolgáltató/megbízott) valamint,

mint, szolgáltató,megbízott ( a továbbiakban: szolgáltató/megbízott) valamint, LifeBOX SZERZŐDÉS A LifeBOX internetes tartalomszolgáltatás, műsor gyártás-és sugárzás kizárólagos jogbirtokosa a Varga és Zsótér Bt.(székhely : 1117.Budapest, Bercsényi u.26.fszt.3. adószám : 21816408-2-43,

Részletesebben

2/F. SZÁMÚ MELLÉKLET: TÁRSAS VÁLLALKOZÁSOKKAL KÖTENDŐ MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATBAN VALÓ RÉSZVÉTELRE

2/F. SZÁMÚ MELLÉKLET: TÁRSAS VÁLLALKOZÁSOKKAL KÖTENDŐ MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATBAN VALÓ RÉSZVÉTELRE 2/F. SZÁMÚ MELLÉKLET: TÁRSAS VÁLLALKOZÁSOKKAL KÖTENDŐ MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATBAN VALÓ RÉSZVÉTELRE amely létrejött egyrészről a Név: [Intézmény neve] Képv. jogosult: Székhely: Adószám:

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről Budapest főváros XIV. kerület Zugló Önkormányzat (székhelye: 1145 Budapest, Pétervárad u. 2. képviseli: dr. Weinek Leonárd polgármester), mint megrendelő

Részletesebben

Költségvetés-kiírás neve: Import: Nagyhegyszeli_ut_M_PCNB.xml fájlból feltöltve Leírás: TERC/XML import

Költségvetés-kiírás neve: Import: Nagyhegyszeli_ut_M_PCNB.xml fájlból feltöltve Leírás: TERC/XML import TERC-ETALON KÖLTSÉGVETÉSI KIÍRÁS SZENTES-NAGYHEGY NAGYHEGYSZÉLI ÚT (M) ÚTÉPÍTÉS, ÚTFELÚJÍTÁS, BURKOLATSZÉLESÍTÉS (Kerékpárút nélkül) Készült: a SZENTESTERV 1-2291/M/2009. tervszámú tervdokumentációja alapján

Részletesebben

2/D. SZÁMÚ MELLÉKLET: MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATOKKAL KAPCSOLATOSAN SZABADFOGLALKOZÁSÚ JOGVISZONY LÉTESÍTÉSÉRE EGYÉNI VÁLLALKOZÓ

2/D. SZÁMÚ MELLÉKLET: MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATOKKAL KAPCSOLATOSAN SZABADFOGLALKOZÁSÚ JOGVISZONY LÉTESÍTÉSÉRE EGYÉNI VÁLLALKOZÓ 2/D. SZÁMÚ MELLÉKLET: MEGBÍZÁSI MEGÁLLAPODÁS KLINIKAI VIZSGÁLATOKKAL KAPCSOLATOSAN SZABADFOGLALKOZÁSÚ JOGVISZONY LÉTESÍTÉSÉRE EGYÉNI VÁLLALKOZÓ amely létrejött egyrészről a Név: [Intézmény neve] Képv.jogosult:

Részletesebben

KÖZTERÜLET-HASZNÁLATI SZERZŐDÉS

KÖZTERÜLET-HASZNÁLATI SZERZŐDÉS Mely létrejött egyrészről KÖZTERÜLET-HASZNÁLATI SZERZŐDÉS Pilis Város Önkormányzata székhely: 2721 Pilis, Kossuth Lajos út 47. adószám: 15730655-2-13 statisztikai számjel: 15730655-8411-321-13 képviseli:

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZ E R Z Ő D É S

VÁLLALKOZÁSI SZ E R Z Ő D É S Amely létrejött egyrészről a Megrendelő, Megrendelő: Cégjegyzékszám: Bankszámlaszám Képviseli: a továbbiakban mint Megrendelő, másrészről Vállalkozó: Nyilvántartási szám: Statisztikai számjel: Bankszámlaszám:

Részletesebben

Ügyintéző: Nagy Tamás (469-81-95) \{ju$z I^ hl ~ 4 / HO 4 ^ Kötelezettségvállalást előkészítő: Zuglói Városgazdálkodási Közszolgáltató Zrt.

Ügyintéző: Nagy Tamás (469-81-95) \{ju$z I^ hl ~ 4 / HO 4 ^ Kötelezettségvállalást előkészítő: Zuglói Városgazdálkodási Közszolgáltató Zrt. Mm 2013 Sitfí 11. Ügyiratszám: 793/018/2013 C-2013-Ö0131/002 3.sz. melléklet Ügyintéző: Nagy Tamás (469-81-95) \{ju$z I^ hl ~ 4 / HO 4 ^ Kötelezettségvállalást előkészítő: Zuglói Városgazdálkodási Közszolgáltató

Részletesebben

20U ser o i. ro* ^iöw^i/ím OÍ. -'" o%áqzdrxx. Ka^jatív is^ételíitlőponf;' ; Aláírást"' *0?íf.O9.03. Vfrs> PO 005/06

20U ser o i. ro* ^iöw^i/ím OÍ. -' o%áqzdrxx. Ka^jatív is^ételíitlőponf;' ; Aláírást' *0?íf.O9.03. Vfrs> PO 005/06 PO 5/6 Ügyiratszám:ni/..A. ".í../-.:".^ (T,, Kötelezettségvállalást előkészítő osztály :..TOQCK ^é..v.smí..í!sűj^.taeí A szerződés tárgya: ^hbdllú^.ol f -'" o%áqzdrxx A kötelezettségvállalás a../($$..'...(..

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS (tervezet)

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS (tervezet) VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS (tervezet) (építtető Cigándi Innovációs és Ifjúsági Sportegyesület Kiemelkedően Közhasznú Szervezet mint megrendelő és.. építőipari kivitelező gazdasági társaság mint vállalkozó

Részletesebben

Tárgy: Közbiztonsági Központ kialakítása Melléklet : szerződés tervezet

Tárgy: Közbiztonsági Központ kialakítása Melléklet : szerződés tervezet Ügyiratszám: Tárgy: Közbiztonsági Központ kialakítása Melléklet : szerződés tervezet Tisztelt Képviselő-testület! A régi vízmű épületének átalakítási munkáira 2016. június 23-i Képviselő-testületi ülésen

Részletesebben

ME-7.4.2 Árajánlatkérés, szerződésminták, vállalkozók értékelése

ME-7.4.2 Árajánlatkérés, szerződésminták, vállalkozók értékelése 30/38 7. sz. melléklet S ZÁLLÍTÁSI SZERZŐ DÉS ( MINTA) mely létrejött az alábbi szerződő felek között, az alulírott napon és helyen az alábbi feltételek mellett: A MEGRENDELŐ ADATAI Megrendelő neve: Székhelye:

Részletesebben

BALATONBOGLÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BALATONBOGLÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE BALATONBOGLÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ügyiratszám: 1-9/ 2017. Sorszám: 18. ELŐTERJESZTÉS Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. október 5. napján tartandó ülésére Tárgy:

Részletesebben

Megrendelő neve: Bóly Város Önkormányzata Megrendelő Szállító neve: Velox-Ker Kft. Szállító Előzmény: 1. A szerződés tárgya:

Megrendelő neve: Bóly Város Önkormányzata Megrendelő Szállító neve: Velox-Ker Kft. Szállító Előzmény: 1. A szerződés tárgya: SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS TELESZKÓPOS RAKODÓGÉP BESZERZÉSE amely létrejött egyrészről: Megrendelő neve: Bóly Város Önkormányzata Székhelye: 7754 Bóly, Rákóczi Ferenc utca 3. Teljes jogú képviselője: Hárs József

Részletesebben

Hu a. >/ 4UI. # # 5#

Hu a. >/ 4UI. # # 5# Ellenjegyző dr. Papp Csilla lofá Z2-. M ^ Ügyiratszám: íí.9.l. í.../2011. Ügyintéző: Nagy' Gyula Krisztián Kötelezettségvállalást előkészítő: Zuglói Vagyonkezelő Zrt. ~^/"f Cl yoo #-c& A szerződés tárgya:

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a... (Megrendelő neve) székhely/lakhely:... cégjegyzéket vezető bíróság:... cégjegyzékszám:... adószám:... bankszámlaszám:... képviseli:..., mint Megrendelő

Részletesebben

A szerződés tárgya: Sabrák u. (Gödöllői u. - Jeszenák u.) elektromos földkábel kiváltásának tervezése

A szerződés tárgya: Sabrák u. (Gödöllői u. - Jeszenák u.) elektromos földkábel kiváltásának tervezése Ügyiratszám: 4-7223/2010 Kötelezettségvállalást előkészítő Osztály : VÁROSÜZEMELTETÉSI A szerződés tárgya: Sabrák u. (Gödöllői u. - Jeszenák u.) elektromos földkábel kiváltásának tervezése A kötelezettségvállalás

Részletesebben

Kötelezettségvállalást előkészítő: Zuglói Városgazdálkodási Közszolgáltató Zrt.

Kötelezettségvállalást előkészítő: Zuglói Városgazdálkodási Közszolgáltató Zrt. Ügyiratszám: MUSZ/1271-1/2013 SZERZ_MUSZ/3-1/2013 3.sz. melléklet Ügyintéző: Iski Ferenc Kötelezettségvállalást előkészítő: Zuglói Városgazdálkodási Közszolgáltató Zrt. A szerződés tárgya: Hermiiika Óvoda;

Részletesebben

A szerződés tárgya: Budapest-Zugló Polgármesteri Hivatalának homlokzatán található erkély javítási munkálatai"

A szerződés tárgya: Budapest-Zugló Polgármesteri Hivatalának homlokzatán található erkély javítási munkálatai U- í Q> Ö H (AA/J ^L&A^M? Ügyiratszám: Kötelezettségvállalást előkészítő Osztály : Városüzemeltetési Osztály 2.sz.melléklet A szerződés tárgya: Budapest-Zugló Polgármesteri Hivatalának homlokzatán található

Részletesebben

TÉLI ÚTÜZEMELTETÉS ELLÁTÁSRÓL SZÓLÓ VÁLLALKO- ZÁSI SZERZŐDÉS MÓDOSÍTÁSA

TÉLI ÚTÜZEMELTETÉS ELLÁTÁSRÓL SZÓLÓ VÁLLALKO- ZÁSI SZERZŐDÉS MÓDOSÍTÁSA A 336/2009. (X.8.) Kt. sz. határozat melléklete TÉLI ÚTÜZEMELTETÉS ELLÁTÁSRÓL SZÓLÓ VÁLLALKO- ZÁSI SZERZŐDÉS MÓDOSÍTÁSA mely létrejött egyrészről Szentendre Város Önkormányzata (2000 Szentendre Városháza

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület augusztus 27-i ülésére. az Abony, Vasút u. 1. sz. alatti ingatlan bontására

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület augusztus 27-i ülésére. az Abony, Vasút u. 1. sz. alatti ingatlan bontására Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Ikt. sz.: 001/10290-6/2009 Az előterjesztés készítésében közreműködött: Településfejlesztési Osztály Az előterjesztést

Részletesebben

Budapest Főváros IX. kerület Ferencváros Önkormányzata területén lévő utak karbantartási (kátyúzási) feladatainak elvégzése II. eredménytájékoztató

Budapest Főváros IX. kerület Ferencváros Önkormányzata területén lévő utak karbantartási (kátyúzási) feladatainak elvégzése II. eredménytájékoztató Budapest Főváros IX. kerület Ferencváros Önkormányzata területén lévő utak karbantartási (kátyúzási) feladatainak elvégzése II. eredménytájékoztató Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/129 Beszerzés tárgya:

Részletesebben

100 m szelvényig, I-II. talajosztály. 1 m talajosztály: I-IV. 175 m egyenértékű]

100 m szelvényig, I-II. talajosztály. 1 m talajosztály: I-IV. 175 m egyenértékű] 21. Irtás, föld- és sziklamunka 21-001-3.1.2 Tuskókiásás egyes döntött fák esetén, kézi erővel, I-II. oszt. talajban, gyökfő átmérő: 31-60 cm 28 db 0 0 0 0 0 21-003-5.1.1.1 Munkaárok földkiemelése közművesített

Részletesebben

Költségvetés fıösszesítı. Megnevezés Anyagköltség Díjköltség. 1. Építmény közvetlen költsége 108.526 339.956

Költségvetés fıösszesítı. Megnevezés Anyagköltség Díjköltség. 1. Építmény közvetlen költsége 108.526 339.956 Demény Zoltán Megbízó :Monoszló Község Önkormányzata Cím : Monoszló, Fı utca Kelt: 21 év december hó Szám : 21/ SZV-1228 A munka leírása: Monoszló község belterület építési forgalom utáni burkolat, padka

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS. székhely/lakhely:... cégjegyzékszám:... képviseli:..., székhely/lakhely:... cégjegyzékszám:... képviseli:...

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS. székhely/lakhely:... cégjegyzékszám:... képviseli:..., székhely/lakhely:... cégjegyzékszám:... képviseli:... VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a... (Megrendelő neve/megnevezése) székhely/lakhely:... cégjegyzéket vezető bíróság:... cégjegyzékszám:... adószám:... bankszámlaszám:... képviseli:...,

Részletesebben

^Zl\ hj f^w. MkUÜPl.: d (-^C. \Atf3 201/ ^c> dju^ ,^((. ov/za (T) KM. 1*M bf. Vi /oál.ot A. <^~^^ST z -^> fo\l 0 <o. 0 Q.

^Zl\ hj f^w. MkUÜPl.: d (-^C. \Atf3 201/ ^c> dju^ ,^((. ov/za (T) KM. 1*M bf. Vi /oál.ot A. <^~^^ST z -^> fo\l 0 <o. 0 Q. Ügyiratszám: Ügyintéző: MkUÜPl.: Tamus Béla' \Atf3 21/ Kötelezettségvállalást előkészítő: Zuglói Vagyonkezelő Zrt. A szerződés tárgya: Kaffka Margit Általános Iskola, Kaffka Margit köz 2-4., 211. évi felújítási

Részletesebben

A szerződés tárgya: Komplex rehabilitáció és útépítés tervezése, engedélyeztetése: Argentína tér, Szuglói körvasút sor (Csömöri út - Deés u.

A szerződés tárgya: Komplex rehabilitáció és útépítés tervezése, engedélyeztetése: Argentína tér, Szuglói körvasút sor (Csömöri út - Deés u. L: x pio < 0 o i -.Zűíi -ű'^-í. Ügyiratszám: 4-180060/2010 Kötelezettségvállalást előkészítő Osztály : Városüzemeltetési A szerződés tárgya: Komplex rehabilitáció és útépítés tervezése, engedélyeztetése:

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S ZIRC VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2010. február 22-i ülésére Tárgy: A MSZP Zirc és Térsége Szervezeteinek Szövetsége kérelme Előadó: dr. Árpásy Tamás jegyző Előterjesztés

Részletesebben

Építési munka: Dózsa Gy. út Kossuth tértől új járdaszakaszig közötti járdaszakasz

Építési munka: Dózsa Gy. út Kossuth tértől új járdaszakaszig közötti járdaszakasz KARCAG, KOSSUTH TÉR VÁROSKÖZPONT TÉRRENDEZÉS FŐTÉR KÖRÜLI JÁRDÁK FELÚJÍTÁSA KÖLTSÉGVETÉSI KIÍRÁS Megrendelő: Városi Önkormányzat Városgondnoksága 53 Karcag, Villamos u. 19. Építési munka: Dózsa Gy. út

Részletesebben

BÉRLETI M E G Á L L A P O D Á S

BÉRLETI M E G Á L L A P O D Á S BÉRLETI M E G Á L L A P O D Á S amely létrejött egyfelől - képviselője: - székhely: - számlaszám: - adószám: - cégjegyzékszám: mint Bérlő, másfelől a M6 L.O.G Járműkereskedelmi és Szolgáltató Kft. - képviselője:.

Részletesebben

KÖLTSÉGVETÉS FŐÖSSZESÍTŐ

KÖLTSÉGVETÉS FŐÖSSZESÍTŐ KÖLTSÉGVETÉS FŐÖSSZESÍTŐ KÖLTSÉGVETÉS FŐÖSSZESÍTŐ Ssz. Megnevezés Anyagköltség Díjköltség 1 Építmény közvetlen költségei 2.1 ÁFA vetítési alap 2.2 ÁFA 3 A munka ára (HUF) Page 1 Ssz. FEJEZET ÖSSZESÍTŐ

Részletesebben

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2014. február 14. Dr. Pavlek Tünde

Részletesebben

Lakiteleki Takarékszövetkezet pénzintézetnél vezetett számú számlájára. A munkálatok 50 %-ának az elkészülte és leigazolását követőe

Lakiteleki Takarékszövetkezet pénzintézetnél vezetett számú számlájára. A munkálatok 50 %-ának az elkészülte és leigazolását követőe Vállalkozási Szerződés amely létrejött egyrészről a Bács-Kiskun megyei Önkormányzat Kórháza (Kecskemét, Nyíri út 38.), mint megrendelő (a továbbiakban megrendelő),valamint a Balog és Balog Kft. (6000 Kecskemét,

Részletesebben

KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS

KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről Cégnév/Név: Székhely: Adószám: képviseli: mint megrendelő, (a továbbiakban: "Megrendelő") másrészről: IDM Hőszivattyú Kft. Székhely: 2051 Biatorbágy, Ritsman Pál u. 39. Adószám:

Részletesebben

Munkanem összesítő. 0 0 szerelése Útburkolat alap és makadámburkolat. 0 0 készítése Kőburkolat készítése 0 0 Bitumenes alap és makadámburkolat

Munkanem összesítő. 0 0 szerelése Útburkolat alap és makadámburkolat. 0 0 készítése Kőburkolat készítése 0 0 Bitumenes alap és makadámburkolat Budapest, VII. kerület Erzsébetváros, Klauzál utca útburkolat, szegély, és járda Kelt: 2014. február felújítása, növényesítés Wesselényi utca- Klauzál tér közötti szakaszok Költségvetés főösszesítő Megnevezés

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről Név: Kazincbarcika Város Önkormányzata Székhely: 3700. Kazincbarcika, Fő tér 4. Adószáma: 15350057-2-05 Bankszámlaszám: 11734152-15350057-00000000 Képviseletében:

Részletesebben

KÖLTSÉGBECSLÉS NAGYKOVÁCSI, RÁKÓCZI UTCA ÚTÉPÍTÉS, CSAPADÉKVÍZ ELVEZETÉS ENGEDÉLYEZÉSI TERV. Megnevezés Egység Egységár

KÖLTSÉGBECSLÉS NAGYKOVÁCSI, RÁKÓCZI UTCA ÚTÉPÍTÉS, CSAPADÉKVÍZ ELVEZETÉS ENGEDÉLYEZÉSI TERV. Megnevezés Egység Egységár KÖLTSÉGBECSLÉS NAGYKOVÁCSI, RÁKÓCZI UTCA ÚTÉPÍTÉS, CSAPADÉKVÍZ ELVEZETÉS ENGEDÉLYEZÉSI TERV Megnevezés Egység Egységár Bontási munkák, terület előkészítés Kiemelt szegély bontása 350 m 2 500 Döntött szegély

Részletesebben

A TETTYE FORRÁSHÁZ ZRT. PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA

A TETTYE FORRÁSHÁZ ZRT. PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA A TETTYE FORRÁSHÁZ ZRT. PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. ellátási területén lévő Kővágószőlős II. gépház, víztároló- építmény rekonstrukciója tárgyában I. A rekonstrukció okai Az építmény felújítása

Részletesebben

Előterjesztés. Bicskei Járási Hivatal építésével összefüggő kérdésekről

Előterjesztés. Bicskei Járási Hivatal építésével összefüggő kérdésekről Előterjesztés Bicskei Járási Hivatal építésével összefüggő kérdésekről 1. előterjesztés száma: 285 /2017 2. előterjesztést készítő személy neve: Fábián Róbert 3. előterjesztést készítésében közreműködő

Részletesebben

I : l.o ö. o^j/.. v. Ügyiratszám: 8-5851//2010 Kötelezettségvállalást előkészítő Osztály : VÁROSFEJLESZTÉSI OSZTÁLY

I : l.o ö. o^j/.. v. Ügyiratszám: 8-5851//2010 Kötelezettségvállalást előkészítő Osztály : VÁROSFEJLESZTÉSI OSZTÁLY I : l.o ö. o^j/.. v. Ügyiratszám: 8-5851//2010 Kötelezettségvállalást előkészítő Osztály : VÁROSFEJLESZTÉSI OSZTÁLY A szerződés tárgya: Vállalkozási szerződés A kötelezettségvállalás a 2010. évi Költségvetés

Részletesebben

6. 5. szakasz Összsen (Nettó): ÁFA 27% Összesen (Bruttó):

6. 5. szakasz Összsen (Nettó): ÁFA 27% Összesen (Bruttó): NÓ 6 Ssz. Megnevezés Anyagköltség Díjköltség Anyag+Díj Összesen. / szakasz 0 0 0. / szakasz 0 0 0.. szakasz 0 0 0.. szakasz 0 0 0.. szakasz 0 0 0 6.. szakasz 0 0 0 Összsen (Nettó): ÁFA 7% Összesen (Bruttó):

Részletesebben

Tervezési szerződés minta - Nyomtatvany, bejelentes, szerződés minta - Építészmérnök tervező iroda

Tervezési szerződés minta - Nyomtatvany, bejelentes, szerződés minta - Építészmérnök tervező iroda TERVEZÉSI SZERZŐDÉS minta amely egyrészről név: Kft. székhely:. adószám:. Cg. sz.: mint megrendelő a továbbiakban: Megrendelő másrészről név: Kft. 1 / 5 székhely:. adószám:. Cg. sz.: mint vállalkozó, a

Részletesebben

(3. oe,űxck. - K/ s % tol. 2o76.ftf.oA. lpai.og.as-. 2013 AUGOi. , 20BAUG08. t/ PO 005/06

(3. oe,űxck. - K/ s % tol. 2o76.ftf.oA. lpai.og.as-. 2013 AUGOi. , 20BAUG08. t/ PO 005/06 PO 005/06 Ügyiratszám: I -120606/2013. Kötelezettségvállalást előkészítő osztály : Jegyzői Kabinet A szerződés tárgya: pavilon ajándékozási szerződése (Róna utca-varsó utca- Thököly út) A kötelezettségvállalás

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez Összegezés az ajánlatok elbírálásáról I. szakasz: Ajánlatkérő 1 I.1) Név és címek (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt) Hivatalos név:

Részletesebben

A 2. számú mellékletben meghatározott készlet kialakítását követően a Megrendelő a felhasználásokat fajta, méret és darabszám szerint folyamatosan, ír

A 2. számú mellékletben meghatározott készlet kialakítását követően a Megrendelő a felhasználásokat fajta, méret és darabszám szerint folyamatosan, ír Szállítási Szerződés amely létrejött egyrészről a Bács-Kiskun megyei Önkormányzat Kórháza (Kecskemét, Nyíri út 38.), mint megrendelő (a továbbiakban megrendelő), valamint a Premier G. Med Kft. (1026 Bp.

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS Iktatószám: 3/40-21/2010. amely létrejött egyrészről Balatonfűzfő Város Önkormányzat (székhely: 8184 Balatonfűzfő, Nike körút 1., adószám: 15430207-2-19), képviseli: Marton Béla polgármester,

Részletesebben

h 0"'h 3U) ík coc, 3$ Jegy^yfítJfflfi^Gábor A szerződő partner a beszállítói listában szerepel* / nem szerepel*. Budapest, Kezdeményezésért felelős

h 0'h 3U) ík coc, 3$ Jegy^yfítJfflfi^Gábor A szerződő partner a beszállítói listában szerepel* / nem szerepel*. Budapest, Kezdeményezésért felelős Ügyiratszám:... KöteiezeiMg állalást előkészítő osztály: Jegyző A szerződés tárgya: Megbízási szerződés választás közreműködéshez Zuglói Polgárőr és Önkötés Tűzoltó Egyesület részére,., i /, A ^ A kötelezettségvállalás

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S 28/2017. (III.2.) sz. előterjesztés Budakalász Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. március 2-ai rendkívüli ülésére Tárgy: Javaslat az Erdőhát utca felújítása című

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS melyet kötöttek egyrészről Heves Megyei Önkormányzat Markhot Ferenc Kórház-Rendelőintézet székhelye: 3300 Eger, Széchenyi u. 27-29. adószáma: 15379212-2-10 képviselője: Dr. Sebes

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/144

Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/144 Tájékoztató a "Tiszaújváros, Árpád úton út, parkoló és járdaburkolat felújítás tárgyú közbeszerzési eljárás eredményeként megkötött szerződés módosításáról. Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/144 Beszerzés

Részletesebben

KÖLTSÉGVETÉS FŐÖSSZESÍTŐ

KÖLTSÉGVETÉS FŐÖSSZESÍTŐ KÖLTSÉGVETÉS FŐÖSSZESÍTŐ Ssz. Megnevezés Anyagköltség Díjköltség 1 Építmény közvetlen költségei 2.1 ÁFA vetítési alap 2.2 ÁFA 3 A munka ára (HUF) FEJEZET ÖSSZESÍTŐ Ssz. Fejezet megnevezés Anyagköltség

Részletesebben

Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének Városgazdálkodási és Pénzügyi Bizottsága

Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének Városgazdálkodási és Pénzügyi Bizottsága Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének Városgazdálkodási és Pénzügyi Bizottsága Előterjesztő: Gazdálkodási Ügyosztály '...sz. napirend ELŐTERJESZTÉS A Városgazdálkodási

Részletesebben

Tájékoztató a projekt előrehaladásáról 5. Mérfödkő

Tájékoztató a projekt előrehaladásáról 5. Mérfödkő Tájékoztató a projekt előrehaladásáról 5. Mérfödkő (a 2018. szeptember. 20-ig teljesített műszaki tartalomról) Tárgy: Belterületi kerékpárút építés Jánossomorján tárgyú TOP-3.1.1.-15-GM1-2016- 00015. azonosítószámú

Részletesebben