Audi A3 Sportback e-tron

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Audi A3 Sportback e-tron"

Átírás

1 AUDI AG Ingolstadt Érvényes áprilistól Printed in Germany 533/ A jelen katalógusban bemutatott és leírt modellváltozatok és felszereltségek, illetve szolgáltatások nem minden országban elérhetők. A képeken látható járművek felár ellenében rendelhető extrafelszereléseket is tartalmaznak. Az autók felszereltségére, külsejére, teljesítményére, méreteire és tömegadataira, illetve üzemanyag-fogyasztására és üzemeltetési költségeire vonatkozó információk a nyomdába adás időpontjában rendelkezésre álló ismereteket tükrözik. Az eredetitől eltérő szín- és formamegjelenítésekért, az esetlegesen előforduló tévedésekért és nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk. A változtatás joga fenntartva! Utánnyomás, még kivonatosan is, csak az AUDI AG írásbeli engedélyével lehetséges. Jelen katalógus papírja klórmentesen fehérített cellulózból készült. Audi A3 Audi Audi A haladás technikája

2 Az Audi vonzereje Felelősség Az élet iránti felelősség az egyik legfőbb alapelvként az Audi stratégiájának szerves része, amelyben a gazdasági sikerek és a nemzetközi versenyképesség mellett legalább ilyen fontos szerepet tölt be a munkatársak és a társadalom iránti felelősség, illetve a környezet és az erőforrások kímélése. Ez a legapróbb részletekre katalógusainkat például FSC-minősítésű papírra nyomjuk éppúgy érvényes, mint általában: az Audi autóit nem csupán sportos és érzelmeket ébresztő karakter jellemzi, hanem mind magasabb színvonalú gazdaságosság is. Hosszú távon az Audi szén-dioxid-semleges mobilitásra törekszik termékeivel. E teljes körű megközelítés része továbbá, hogy lépésről-lépésre gyáraiban is szén-dioxid-semleges termelés felé kíván haladni. Az Audi mindemellett társadalmi szinten is aktív mindenekelőtt a képzés, a technika és a szociális tevékenységek terén. A hosszú távú fenntarthatóság az Audi számára egyet jelent a jövőbe vetett pillantással: az Audi Urban Future Initiative kezdeményezésével az Audi a jövő nagyvárosi kihívásainak és trendjeinek szakértőivel közösen kutatja a mobilitás témakörét. az Audi világát! Aki Audit vásárol, olyan márka mellett dönt, amely egyszerűen többet nyújt egyéniségben, exkluzivitásban és vonzerőben egyaránt. Csapatszellem A motorsport a márka egyik fő hajtóereje. Immár hosszú évek óta szerepel az Audi neve a legkülönfélébb versenysorozatok győztesei sorában, legyen szó akár Le Mans 24 órás futamáról vagy éppen a DTM világáról. Az alapértékek, amelyekről számos sportág szól, az Audi számára is hasonlóképpen mértékadók: precizitás, szenvedély és technika. Nem véletlen tehát, hogy az Audi már jó néhány éve támogatóként is jelen van a sportban. Például a téli sportok területén az Audi közel három évtizede a Német Síszövetség (DSV) főszponzora és ezenkívül 16 további ország síválogatottjának partnere. A labdarúgásban a márka számos bel- és külföldi csapat támogatója, valamint az Audi a Német Olimpiai Sportszövetség partnere is egyben. A fenti témákról további információkat a weboldalunkon talál. wwww.audi.hu/konfigurator wwww.audi.hu/a_haladas_ technikaja

3 Oldal Vonzerő 4 Audi Technika 8 Töltési koncepció 16 Audi connect e-tron szolgáltatások 24 Áramszolgáltatói kínálat 12 Motorok és hajtásrendszer 20 Üzemmódok Felszereltség Interaktívan: Audi QR-kódok Élje át még közvetlenebbül az Audi varázsát: Töltsön le egy QR-kód alkalmazást okostelefonjára, majd olvassa be a QR-kódokat, vagy nyissa meg a megadott hivatkozásokat böngészőjében. További információk 34 e-tron csomag 42 Keréktárcsák/Gumiabroncsok 43 Infotainment 36 Felszereltségi szintek 43 Dizájn 45 Technika/Biztonság 40 S line sportcsomag 43 Kényelem 48 Audi Eredeti Tartozékok 51 Méretek 60 Az Audi vonzereje 50 Műszaki adatok 52 Felszereltség-táblázatok A képeken látható járművek felszereltségének részletezése az 58. oldalon található. Az üzemanyag-fogyasztási és CO₂-kibocsátási adatok az 50. oldalon találhatók.

4 4 QR-kód Amennyiben mozgás közben is szeretné látni az Audi modellt, olvassa be ezt a QR-kódot okostelefonjával. Vagy nyissa meg ezt a hivatkozást böngészőjében: Az üzemanyag-fogyasztási és CO₂-kibocsátási adatok az 50. oldalon találhatók.

5 Audi A világot változtatja meg, nem a mindennapokat A jövő mobilitása számos kihívást vet fel. A válaszunk: az Audi. Korlátlan mindennapos használhatóságú, prémium alsó-középkategóriájú modell, hálózatról tölthető (plug-in) hibridhajtással állunk a kihívások elébe.

6 6 Az élmény ígérete izgalmas feszültséggel Következetes belépő az elektromos mobilitás területére az Audi. Az elektromos hajtásrendszerek előnyeinek és a korszerű belsőégésű motorok erényeinek igényes kombinációja. Tisztán elektromos üzem, ám az erőteljes, négyhengeres aggregátnak köszönhetően kiemelkedő hatótáv mellett. Mindez egyetlen autóban ötvözve: az minden téren továbbfejlesztve és még átgondoltabb formában érkezik. Kényelmes és gyors tölthetőséggel, otthon és útközben egyaránt a különösen magas fokú rugalmasság szolgálatában.

7 Az üzemanyag-fogyasztási és CO₂-kibocsátási adatok az 50. oldalon találhatók.

8 Töltőkábel háztartási elektromos hálózati csatlakozóval Kezelőegység grafikus kijelzővel >> e-tron töltőrendszer Töltőkábel ipari elektromos hálózati csatlakozóval Az üzemanyag-fogyasztási és CO₂-kibocsátási adatok az 50. oldalon találhatók.

9 Töltési koncepció Az Audi töltési rendszere éppolyan fejlett koncepció, mint maga az autó. Az Audi Singleframe hűtőrács négy karikája mögött rejtőző töltőcsatlakozó és a szükséges kiegészítők egyaránt praktikusak és egyszerűen kezelhetők, míg az ugyancsak a jellegzetesen progresszív Audi dizájn jegyében kialakított opcionális töltődokk kényelmes tárolási lehetőségként szolgál számukra. Ipari árammal mindössze alig több mint két órát igényel az akkumulátor teljes és kényelmes feltöltése, akárcsak útközben, az extrafelszerelésként kínált megfelelő töltőkábellel valamelyik nyilvános töltőállomáson. A háztartási hálózati csatlakozóval ellátott kábellel 3-4 óra alatt szintén teljesen feltölthető az akkumulátor, bármelyik otthoni elektromos aljzatból. >> Igényes kivitelű töltődokk, amely az Audi márkakereskedőknél Audi Eredeti Tartozékként rendelhető meg A megadott töltési idők országonként eltérhetnek. További információval az Audi márkakereskedők szolgálhatnak.

10 Az üzemanyag-fogyasztási és CO₂-kibocsátási adatok az 50. oldalon találhatók.

11 Audi Nem csupán előre, hanem mindig tovább és tovább Elérni céljainkat, még gazdaságosabban és a sportosság kárára kötött kompromisszumok nélkül ez a jövő mobilitása felé vezető út. Igen csekély, kilométerenként mindössze 35 gramm szén-dioxid-kibocsátással és 100 kilométerenként csupán 1,5 liter kombinált üzemanyag-fogyasztással, tisztán elektromos üzemben pedig károsanyagkibocsátás nélkül. Ez az igazi hatékonyság. S a menetteljesítmények? Gyorsulás álló helyzetből 100 kilométer/órás tempóra mindössze 7,6 másodperc alatt, és 222 kilométer/óra végsebesség. Ilyen a takarékos dinamika, amely két világ erényeit ötvözi egy egyedülálló prémiummodellben.

12 1.4 TFSI (110 kw/150 LE) Elektromos motor (75 kw) Az üzemanyag-fogyasztási és CO₂-kibocsátási adatok az 50. oldalon találhatók.

13 Motorok és hajtásrendszer Kettős tengelykapcsolós sebességváltó 6-fokozatú S tronic integrált elektromos motorral Két szív dobog benne, s pontosan ettől válik az Audi olyan különlegessé. Elektromosan, illetve hagyományos módon, belsőégésű motorral is lehetővé teszi a közlekedést, de a kettő kombinációjára is lehetőséget kínál. Belsőégésű erőforrásként egy erőteljes és gazdaságos, 110 kw (150 LE) teljesítményű 1.4 TFSI szolgál. A 75 kilowattos, tárcsa alakú elektromos motor a kimondottan az számára készült, 6-fokozatú S tronic sebességváltóba építve működik és már közvetlenül induláskor rendelkezésre bocsátja maximális forgatónyomatékát. A gyorsítások így tisztán elektromos üzemben is kifejezetten dinamikusak lehetnek. Az energiatároló feladatát nagyfeszültségű akkumulátor látja el, amely helytakarékos és ütközésbiztonsági szempontból is kedvező módon a hátsó ülés alatti padlózatba építve kapott helyet.

14 Az üzemanyag-fogyasztási és CO₂-kibocsátási adatok az 50. oldalon találhatók.

15 Audi Bárhonnan rátekintve felvillanyoz Az Audi formatervezőinek semmi mással össze nem téveszthető kézjegyei határozzák meg az Audi megjelenését is. Apró részletek, amelyek nagy változásokra utalnak. Mint például az e-tron specifikus Singleframe hűtőrács vagy az extrafelszerelésként kizárólag e modellhez rendelhető 15 küllős Turbina dizájn szerinti alumíniumöntvény keréktárcsák. Ezen különleges stílusjegyek együttese igazán markáns megjelenéssel ruházza fel az modelleket. Sportos dinamikáját stílusos oldalsó küszöbborítások emelik ki, de nem kevésbé exkluzív részlet krómozott vízszintes tagokkal kiformált, matt fekete hűtőrácsa és hátsó diffúzoreleme, vagy éppen az első sárvédőkön, hátul és a Singleframe hűtőrácson feltűnő e-tron feliratok sem mindannyian ugyanazon sokoldalú karakter egyéni megnyilvánulásai. Az Audi connect e-tron szolgáltatások grafikus megjelenítése a frissítések során változhat!

16 16 A kényelem modernkori elvárásai messze túlmutatnak a puszta járművön. Ennek szellemében fejlesztettük ki a connect e-tron szolgáltatásokat*, amelyek korszerű tervező-asszisztensekként állnak rendelkezésre. Az Ön okostelefonjára vagy a megfelelő webportálra* távirányítással lehívható részletes információk az út adatai és a jármű paraméterei mellett például az akkumulátor pillanatnyi töltöttségi szintjével is szolgálhatnak. A távolból szabályozható töltési folyamat segítségével az indulási idők is rugalmasan tervezhetők. A még színvonalasabb komfort szolgálatában már az indulást megelőzően, elektromosan klimatizálhatja Audija utasterét, amihez így a hálózati elektromos áramot veheti igénybe, s teljesen feltöltött akkumulátorral kelhet útra. * A megfelelő alkalmazás ios és Android operációs rendszerrel működő, kompatibilis telefonkészülékekhez áll rendelkezésre. Az egyes Audi connect e-tron szolgáltatások elérhetősége országonként változhat. További jogi és kezelési információk a 44. oldalon, valamint a oldalon találhatók. Az üzemanyag-fogyasztási és CO₂-kibocsátási adatok az 50. oldalon találhatók.

17 Audi connect e-tron szolgáltatások >> A kívánt indulási idő beprogramozása >> Az akkumulátor pillanatnyi töltöttségének kijelzése >> A légkondicionáló berendezés és az állóhelyzeti fűtés távirányítása Az egyes Audi connect e-tron szolgáltatások grafikus megjelenítése a frissítések során változhat!

18 18

19 Audi Teret ad a lehetőségeknek Beszálláskor az Audi akárcsak az Ön által eddig is jól ismert Audi modelleket színvonalas kényelem és tágas térkínálat jellemezte rendkívül igényes beltérrel várja. Finom eltéréseket is észrevehet, például a küszöblécek, a sebességváltókar gombja és a műszerfal e-tron feliratai formájában. Ugyancsak kellemes meglepetés a csomagtartó végre egy hálózatról tölthető (plug-in) hibridmodell helyproblémák nélkül. Nem kevesebb, mint 280 liternyi raktér áll rendelkezésre, egy-egy hosszabb utazás alkalmával is bőségesen elegendő csomagjai számára ahogyan azt már jól megszokhattuk az A3 Sportback modellektől. Az üzemanyag-fogyasztási és CO₂-kibocsátási adatok az 50. oldalon találhatók.

20 Az üzemanyag-fogyasztási és CO₂-kibocsátási adatok az 50. oldalon találhatók.

21 A műszerfalon a fordulatszámmérőt az úgynevezett powermeter váltotta fel, amelyről a rendszer összteljesítménye mellett a pillanatnyi hajtásmód és az akkumulátor töltöttségi szintje is leolvasható. Az Audi A3 Sportback e-tron ugyanis hajtása és menettulajdonságai aktív szabályozása szolgálatában többféle üzemmódot is kínál. A teljes mértékben károsanyag-kibocsátás nélküli közlekedéshez a tisztán elektromos üzemmódot választhatja. A belsőégésű motor ekkor mindaddig üzemen kívül várakozik, amíg az akkumulátor töltöttségi állapota és a hőmérsékleti feltételek lehetővé teszik. A hibrid üzemmód a belsőégésű és az elektromos motor hatékony közös működése, amely során attól függően, hogy éppen felhasználni, megőrizni vagy növelni kívánja az akkumulátor töltöttségét többféle menetprogram is választható. Ennek megfelelően hosszától függően minden útra optimális hajtásmódot vehet igénybe. Az igazi sportossága a boost üzemmódban mutatkozik meg, amikor mindkét erőforrás aktív és tekintélyes, 350 newtonméter forgatónyomatékkal gyorsítják az autót. A kívánt üzemmód mellett az Audi drive select menetdinamikai szabályozórendszer segítségével a kifejezetten sportostól egészen a hangsúlyosan kényelmesig változtatható az alapvető karaktere. Üzemmódok

22 Az üzemanyag-fogyasztási és CO₂-kibocsátási adatok az 50. oldalon találhatók.

23 Audi A jövőt alakítja már ma A cél a mozgás forradalma, mivel a világméretű trendek mint az urbanizáció, a mind szűkösebben rendelkezésre álló természeti erőforrások, a digitalizáció és a hosszú távú fenntarthatóság már napjainkra is jelentősen megváltoztatták. Az odavezető utat pedig a megújuló energiaforrások és az új, takarékos hajtástechnikák jelentik. Az irányát pedig a mérsékelt károsanyag-kibocsátású, ám a dinamika és sportosság kárára kötött kompromisszumok nélküli autózás jelöli ki. Ezért fejleszti az Audi teljes gázzal azon korszerű technológiáit, amelyek mind tovább és tovább viszik Önt ezen az úton ma és holnap egyaránt.

24 24 Az üzemanyag-fogyasztási és CO₂-kibocsátási adatok az 50. oldalon találhatók.

25 Áramszolgáltatói kínálat Az Audi e-tron egy teljes körű és egységes mobilitási koncepció szerves része, az Audi így minden e-tron ügyfelének az öko-áram szolgáltatókkal köthető szerződés lehetőségét is felkínálja. Különösen hatékonyan közlekedhet ugyanis tisztán elektromos üzemmódban az Audi volánja mögött, ha töltéséhez kizárólag megújuló forrásokból mint a szél-, nap- és vízenergia származó elektromos áramot vesz igénybe. Így teljes egészében kiaknázhatja az környezetkímélő erényeit. Az öko-áram szolgáltatókkal köthető szerződésre vonatkozó ajánlat országonként változhat. További információval az Audi márkakereskedők szolgálhatnak.

26 26

27 Audi Táguló horizont hosszú távon A nagyra törő célok kitartást kívánnak az Audi pedig mindkettő egyben. Tisztán elektromos üzemmódjában akár 50 kilométert is megtehet, ami bőven elegendő a legtöbb hétköznapi úti célig. Ám a hosszú túrák sem hozhatják zavarba, az e-tron hajtás a belsőégésű és az elektromos motor nagy hatékonyságú együttműködésével, s akár 940 kilométer hatótávval ekkor is meggyőzőnek bizonyul. Mély benyomást keltő paraméterek hogy Ön mindig, mindenütt zavartalanul célhoz érjen. Az üzemanyag-fogyasztási és CO₂-kibocsátási adatok az 50. oldalon találhatók.

28 28 Akár 50 km* tisztán elektromos hajtással 1,5 l/100 km kombinált üzemanyagfogyasztás Az üzemanyag-fogyasztási és CO₂-kibocsátási adatok az 50. oldalon találhatók.

29 Akár 940 km* hibridhajtással Újabb célok szolgálatában * A megadott hatótáv-értékek a vezetési stílus, a sebesség, a kényelmi berendezések és mellékfogyasztók használata, a külső hőmérséklet, a szállított személyek száma/csomagok mennyisége, a választott menetprogram, illetve a domborzati viszonyok függvényében változhatnak!

30 30 Előrelátó koncepció itt és most Az Audi, amely sportos hagyományait gondosan ápolva lép merőben új utakra, amelyek a jövőbe vezetnek. Az üzemanyag-fogyasztási és CO₂-kibocsátási adatok az 50. oldalon találhatók.

31 Audi

32 32

33 Felszereltség Éppoly egyéni, mint Ön A felszereltségi kínálat Sportosság, kényelem, dizájn, funkcionalitás bármilyen elvárásokat is támaszt Audijával szemben, igényes felszerelések egész sora áll rendelkezésére. Az Audi sokrétű és színvonalas kínálatával Ön teljesen saját igényeire szabhatja autója felszereltségét.

34 34 Keveset kér, sokat ad Az Audi alapvetően változtatja meg a mobilitást ám nem a vezetés élvezetét. Sőt, éppen ellenkezőleg. Szériafelszereltsége aligha hagyhat kívánnivalót maga után. Élvezze Ön is minden úton e különleges pillanatokat, például egyéni igényei szerint beállított belső klímával, a színvonalas infotainment technikákkal és az egészen az Ön igényeihez alkalmazkodó további igényes különlegességek egész sorával. Az üzemanyag-fogyasztási és CO₂-kibocsátási adatok az 50. oldalon találhatók.

35 Felszereltségi szintek és csomagok

36 36 A sportosságtól a luxusig Ön dönt A három vonzó felszereltségi szint segítségével teljes egészében egyéni ízlése szerint alakíthatja ki Audi modelljét egészen egyedi személyiséggel az Attraction, színtiszta sportossággal az Ambition, illetve a luxus és a kényelem stílusában az Ambiente révén. Bármilyen karaktert képzelt is el, mindegyik felszereltség minden utazást különleges élménnyé avat az Audi fedélzetén.

37 Felszereltségi szintek és csomagok Felszereltségi szintek S line sportcsomag Attraction Karakter és érzelmek Modellspecifikus szériafelszereltség Belső megkülönböztető jegyek: Mikrometál ezüst dekorbetétek az ajtókárpitokon és a műszerfalon Marathon szövet üléskárpit Külső megkülönböztető jegyek: Acél keréktárcsák teljes dísztárcsával, 6,5 J x 16 méretben, 205/55 R 16 gumiabroncsokkal* Az üzemanyag-fogyasztási és CO₂-kibocsátási adatok az 50. oldalon találhatók. * A gumiabroncsok műszaki paraméterei az 59. oldalon találhatók.

38 38 Ambition Sportosság és dinamika Modellspecifikus szériafelszereltség Belső megkülönböztető jegyek: Mikrometál ezüst dekorbetétek az ajtókárpitokon és a műszerfalon Rallye szövet üléskárpit Külső megkülönböztető jegyek: Alumíniumöntvény keréktárcsák, 15 küllős Turbina dizájn, részben polírozott¹, 7,5 J x 17 méretben, 225/45 R 17 jelzésű gumiabroncsokkal² Funkcionális megkülönböztető jegyek: Sportülések elöl Az üzemanyag-fogyasztási és CO₂-kibocsátási adatok az 50. oldalon találhatók.

39 Felszereltségi szintek és csomagok Felszereltségi szintek S line sportcsomag Ambiente Luxus és kényelem Modellspecifikus szériafelszereltség Belső megkülönböztető jegyek: Luv háromdimenziós hatású dekorbetétek az ajtókárpitokon és a műszerfalon Regatta szövet/mono.pur üléskárpit Külső megkülönböztető jegyek: Alumíniumöntvény keréktárcsák, 15 küllős Y-dizájn, 7 J x 16 méretben, 205/55 R 16 jelzésű gumiabroncsokkal² Fényes díszítőelemek csomagja Funkcionális megkülönböztető jegyek: Sebességszabályozó berendezés Középső kartámasz elöl Világításcsomag Hátsó parkolássegítő rendszer ¹ Kérjük, vegye tekintetbe az 51. oldalon a keréktárcsákra vonatkozó megjegyzést! ² A gumiabroncsok műszaki paraméterei az 59. oldalon találhatók.

40 40 Maradéktalanul hűen a sportossághoz: az S line sportcsomag Az S line sportcsomaggal Audi modellje sportosságát emelheti ki, a dinamikus vonalak az utastérben is következetes folytatásra lelnek. Igényes részletek sokaságával ruházza fel autóját Ön is, egészen egyéni stílussal! S line sportcsomag¹ Alumíniumöntvény keréktárcsák, 15 küllős Turbina dizájn, részben polírozott², 7,5 J x 18 méretben, 225/40 R 18 jelzésű gumiabroncsokkal³ Sportülések elöl Az utastér, a műszerfal és a tetőkárpit fekete alapszínben, az üléskárpitok, a bőrbevonatú sportkormány és a sebességváltókar-mandzsetta kontrasztárnyalatú díszvarrásokkal S line üléskárpitok Biathlon szövet/bőr kivitelben az első üléstámlákon S line nyomattal Dekorbetétek szálcsiszolt matt alumínium S line bőrbevonatú multifunkciós sportkormány, háromküllős dizájn, alul egyenesített karimával fekete bőrrel (a fogásnál perforált bőrrel) és S line emblémával, igény szerint kormánykerék-kapcsolóbillentyűkkel Extrafelszerelésként rendelhető: További 18 col peremátmérőjű kerekek S sportülések elöl S line üléskárpitok perforált Alcantara/bőr vagy Feinnappa bőr kivitelben az első sportülések vállöve Velvet bőr, az első S-sportülések vállöve díszvarrásokkal steppelt Feinnappa bőr bevonattal, fekete színben, az első üléstámlákon S line nyomattal Dekorbetétek háromdimenziós hatású, fekete Fényezés minden széria- és egyéni színben, ezenkívül Daytona-szürke gyöngyház különleges árnyalatban Sebességváltókar-gomb fekete perforált bőr bevonattal Az üzemanyag-fogyasztási és CO₂-kibocsátási adatok az 50. oldalon találhatók. Rakodóhelyek és csomagtér-kiegészítők összeállítása

41 Felszereltségi szintek és csomagok Felszereltségi szintek S line sportcsomag ¹ Csak az Ambition felszereltségi szinthez rendelhető. ² Kérjük, vegye tekintetbe az 51. oldalon a keréktárcsákra vonatkozó megjegyzést! ³ A gumiabroncsok műszaki paraméterei az 59. oldalon találhatók.

42 Keréktárcsák/Gumiabroncsok Alumíniumöntvény keréktárcsák, 15 küllős Turbina dizájn, részben polírozott¹, 7,5 J x 17 méretben, 225/45 R 17 jelzésű gumiabroncsokkal² Alumíniumöntvény keréktárcsák, 15 küllős Turbina dizájn, részben polírozott¹, 7,5 J x 18 méretben, 225/40 R 18 jelzésű gumiabroncsokkal² A modellspecifikus széria- és extrafelszerelések az 52. oldaltól, a Felszereltség-táblázatokban találhatók.

43 Dizájn Légkondicionálás MMI /Navigáció Felszereltség Keréktárcsák/Gumiabroncsok Dizájn Komfort Infotainment Technika/Biztonság Típusjelzés/felirat e-tron embléma a Singleframe hűtőrácson, valamint e-tron felirat a csomagtérajtón, az első sárvédőkön és a küszöbléceken. Az utastérben e-tron embléma a sebességváltókar gombján és a műszerfal utasoldalán. Audi e-tron Singleframe hűtőrács Matt fekete hűtőrács vízszintes krómtagokkal, elektromos töltőcsatlakozó a középső krómozott Audi-karikák mögött. e-tron első lökhárító Sportosan markáns stílusú légbeömlő nyílás krómozott kettős bordával. e-tron hátsó lökhárító Kívülről nem látható kipufogó-végcsővel, matt fekete diffúzorbetéttel és oldalsó fényvisszaverő felületekkel. Oldalsó küszöbborítások S line tetőlégterelő Elektromos légkondicionáló berendezés Már indulást megelőzően kialakítja a kívánt belső klímát, amennyiben az Audi e-tron töltőrendszer éppen valamely külső áramforrásra csatlakozik, vagy a nagyfeszültségű akkumulátor töltöttségi szintje lehetővé teszi. A légkondicionáló berendezés elektromos kompresszora a külső hőmérséklet függvényében az automatikus szabályozás számára megadott hőfokra hűti az utasteret. Az elektromos fűtés ugyanezen paraméterek alapján a felfűtést végzi. Az idő- és energiatakarékos klimatizálásról intelligens szabályozás gondoskodik. Audi connect e-tron szolgáltatások és a megfelelő mobiltelefonos alkalmazás segítségével a klimatizálás folyamata okostelefonról is távirányítható, és a kívánt indulási idő is beprogramozható. Az MMI touch rendszerrel kiegészített, extrafelszerelésként rendelhető MMI Navigációs rendszer plusz esetében e beállítások közvetlenül az MMI rendszerén keresztül is elvégezhetők. Állóhelyzeti fűtés A motor beindítása nélkül és külső áramforrástól függetlenül fűti fel az utasteret, illetve jégteleníti a szélvédőt. Az MMI rendszerén keresztül vagy az Audi connect e-tron szolgáltatásokkal programozható időtartam és indulási időpont. Az idő- és energiatakarékos fűtésről intelligens szabályozás gondoskodik. Rakodóhelyek/Szállítás Vonóberendezés Levehető és lezárható, a gömbfej és tartója kovácsolt acélból készül. A 13-pólusú elektromos csatlakozó a hátsó lökhárító mögé hajtva elrejthető, menet közben pedig lehetővé teszi az utánfutó vagy a lakókocsi elektromos fogyasztóinak működtetését. Az elektronikus menetstabilizáló rendszer (ESC) révén vontatmány-stabilizáló funkcióval. MMI Navigációs rendszer plusz MMI touch funkcióval Navigációs rendszer (flash-tárolóval)³ és térképfrissítések⁴ A műszerfalból elektromosan kiemelkedő, nagy felbontású, hét col képátlójú színes monitor, igényes térképmegjelenítéssel háromdimenziós domborzati modellként, topográfiai színezéssel, számos látnivaló és város háromdimenziós modellje, három alternatív útvonal választéka, az útvonal adatai osztott képernyős módban is megjeleníthetők, részletes térkép a csomópontokról és forgalmisáv-ajánlás Betűk és számjegyek kontextus szerinti bevitele kézírás-felismeréssel az MMI touch rendszer a forgató-/ nyomógomb tetején kialakított érintésérzékeny felületén át Válogatás a címjegyzékből, valamint navigációs célok és telefonszámok megadása, miközben a vezetőnek a tekintetét sem kell levennie az útról Az MMI touch rendszer egyszerű térképmozgatást tesz lehetővé Dinamikus útvonalvezetés TMCpro és a közlekedési hírek felolvasásának funkciójával A sebességkorlátozások navigációalapú kijelzése Országinformációk: határátlépéskor országspecifikus információk, például sebességhatárok, autópálya-matrica kötelezettség stb. myaudi különleges úti célok: Nevezetes Pontok (Point-of-Interest; POI) egyéni listáinak importálása SD-kártyával a myaudi portálról a jármű rendszerébe Hangvezérlés egészszavas címmegadással egy mondatban (csak bőrbevonatú multifunkciós kormánykerékkel együtt) Kiegészítő navigációs nyilak megjelenítése a vezetőinformációs rendszerben Rádió hármas tunerrel és antennaválasztással Flash-memória zenék tárolására (10 GB) DVD-meghajtó (MP3-, WMA-, AAC- és MPEG-4 olvasás) audio- és video-dvd-khez 2 SDXC-kártyaolvasó (max. 2 TB) Audi music interface Bluetooth-csatlakozás Bluetooth-hangátvitellel 8 passzív hangszóró, 80 watt összteljesítmény ek és üzenetek megjelenítése a mobiltelefonról a kiválasztott nyelven, felolvasó funkcióval⁵ Az Audi connect különböző szolgáltatásainak⁶ igénybevétele Az Audi connect e-tron szolgáltatások igénybevétele A töltés és az e-tron üzemmódok, az energiaáramlások, az e-tron statisztika, az elektromos légkondicionálás és az állóhelyzeti fűtés további beállítási és megjelenítési lehetőségei a Car menüben ¹ Kérjük, vegye tekintetbe az 51. oldalon a keréktárcsákra vonatkozó megjegyzést! ² A gumiabroncsok műszaki paraméterei az 59. oldalon találhatók. ³ Bizonyos országok navigációs adatbázisa integrált tárolón (MMI Navigációs rendszer plusz MMI touch funkcióval), illetve SD-kártyán (navigációs csomag) áll rendelkezésre. Részletes információkért forduljon Audi partneréhez. ⁴ A kiszállított térképverzió öt, félévente megjelenő navigációs frissítéssel aktualizálható. Az aktuális navigációs adatok a myaudi platformon a oldalról tölthetők le és SD-kártyáról telepíthetők az autó rendszerére. Az új navigációs adatok Audi márkaszervizben is feltelepíttethetők, ez esetben kiegészítő költségek merülhetnek fel. ⁵ Feltétele: a mobiltelefon támogatja a Bluetooth üzenet-hozzáférési profilt (Message Access Profil; MAP). A kompatibilis mobilkészülékekről további információkért kérjük, forduljon Audi-partneréhez vagy keresse fel a oldalt. ⁶ Igénybevételükhöz az opcionális Audi connect szükséges.

44 44 Audi connect e-tron szolgáltatások¹ Kifejezetten az e-tron modellek számára kifejlesztett Audi connect szolgáltatások, amelyekkel különböző információk hívhatók le okostelefonra és a megfelelő webportálra, illetve bizonyos funkciók vezérelhetők is onnan. A jármű illetve az akkumulátor alábbi paraméterei jeleníthetők meg a megfelelő okostelefonos alkalmazás és az A3 e-tron platform ( használatával: az akkumulátor pillanatnyi töltöttségi szintje az éppen rendelkezésre álló tisztán elektromos hatótáv a jármű pillanatnyi pozíciója a legutóbbi út egyes adatai (például átlagos elektromosáram-fogyasztás) A töltési folyamat tervezése és távirányítása okostelefonról: a töltés azonnali elindítása a kívánt indulási idő beprogramozása (az akkumulátor a tervezett időpontra teljesen feltöltődik) Az elektromos légkondicionáló berendezés távirányítása: az elektromos légkondicionáló berendezés azonnali bekapcsolása a kívánt indulási idő beprogramozása; az utastér a tervezett időpontra télen és nyáron egyaránt optimálisan lehűtve illetve felfűtve áll rendelkezésre, tovább növelve ezzel a tisztán elektromos hatótávot; az utastér hűtéséhez illetve fűtéséhez szükséges energiát a töltési folyamat során az elektromos hálózat biztosítja, így nem csökkenti a tisztán elektromos hatótávot Az Audi connect e-tron szolgáltatások csak az A3 e-tron modellel vehetők igénybe. Az Audi connect e-tron szolgáltatások kizárólag a támogatott szolgáltatói hálózatok által lefedett területeken állnak rendelkezésre. Az Audi connect e-tron szolgáltatások elérhetősége országonként változhat. További információval az Audi márkakereskedők szolgálhatnak. Az Audi connect e-tron szolgáltatások igénybevételéhez a mobil online-szolgáltatások A3 e-tron platformján, a oldalon egyszeri regisztráció szükséges. Az A3 e-tron platformon végzett regisztráció során el kell fogadnia az Audi connect e-tron szolgáltatások felhasználói feltételeit, amelyek a oldalon olvashatók. A regisztrációt az A3 e-tron átvételét követő 90 napon belül el kell végezni, ellenkező esetben már nem térítésmentesen vehetők igénybe az Audi connect e-tron szolgáltatásai. Az Audi connect e-tron szolgáltatások az A3 e-tron platformon történt regisztrációtól számított legalább 2 éven át rendelkezésre állnak. Ezt követően az Audi connect e-tron szolgáltatások futamideje egyszeri alkalommal, 1 évvel meghosszabbodik, amenynyiben Ön korábban nem mondta le őket és a lejáró időtartam utolsó napján még szerepelnek az AUDI AG kínálatában. Az Audi connect e-tron szolgáltatásokat az A3 e-tron platformon ( nyitott felhasználói fiókja megszüntetésével bármikor lemondhatja. Az Audi connect e-tron szolgáltatások az A3 e-tron platformon vagy a megfelelő alkalmazáson (felhasználói szoftver mobil eszközökre) keresztül internet-hozzáféréssel rendelkező (mobil) eszközzel (például PC, okostelefon, táblagép) vehetők igénybe. Az említett alkalmazás az ios vagy Android operációs rendszerrel működő, kompatibilis eszközökhöz áll rendelkezésre. Az alkalmazás használatára kizárólag a letöltéskor, illetve frissítéskor megadott, megállapodás szerinti feltételek érvényesek. A (mobil) eszközök használatára kizárólag a szolgáltatóval (mobil-, internetszolgáltató) kötött megállapodás szerinti feltételek érvényesek, különös tekintettel az esetlegesen felmerülő kapcsolati díjakra. Az egyes Audi connect e-tron szolgáltatások grafikus megjelenítése a frissítések során változhat! Vezetőinformációs rendszer színes kijelzővel A járműre vonatkozó számos hasznos információ megjelenítése a kedvezőbb áttekinthetőség és leolvashatóság érdekében nagyfelbontású színes kijelzőn, a vezető közvetlen látóterében. További kijelzési lehetőségek az elektromos és a hibrid hatótávval, az energiaáramlásokkal, illetve az adaptive cruise control. A modellspecifikus széria- és extrafelszerelések az 52. oldaltól, a Felszereltség-táblázatokban találhatók.

45 Felszereltség Keréktárcsák/Gumiabroncsok Dizájn Komfort Infotainment Technika/Biztonság Menetdinamika/Fékek Technika/Biztonság Audi drive select Az autó alapvető karakterének egyéni igények szerinti változtatására, különböző üzemmódok szerint: auto, comfort, dynamic, valamint az MMI Rádió vagy az MMI touch funkcióval kiegészített MMI Navigációs rendszer plusz esetében az individual. A sebességváltókar D állásában kínált szabadonfutó üzemmód az Audi drive select minden üzemmódjában rendelkezésre áll, hogy a sofőr kellően előrelátó vezetéssel csökkenthesse az üzemanyag-fogyasztást. 6-fokozatú S tronic integrált elektromos motorral A leválasztó tengelykapcsolóból, az elektromos motorból és az elektrohidraulikus működtetésű, 6-fokozatú kettős tengelykapcsolós sebességváltóból álló integrált egység; a pillanatnyi menethelyzetnek megfelelően szabályozza a TFSI -, illetve az elektromos motor és a hajtáslánc közötti kapcsolatot; rövid kapcsolási időket és gyakorlatilag az erőfolyam megszakítása nélküli váltásokat biztosít. Az S tronic váltómű az opcionális kormánykerék kapcsolóbillentyűivel, illetve a váltókarral kezelhető. Automata üzemmódban a D (Drive) és az S (Sport) menetprogramok választhatók, amelyekkel a rekuperáció mértéke is változtatható, emelkedő-asszisztens funkcióval. Jármű-töltőcsatlakozó A gépkocsi az elektromos infrastruktúrára történő csatlakoztatására, a Singleframe hűtőrács Audi-karikái mögött található. Csatlakoztatását követően a jármű automatikusan felismeri és reteszeli a töltőfejet. Az akkumulátor pillanatnyi töltöttségi szintjét a töltőcsatlakozó LED-fényű mezője mutatja. A töltési folyamat azonnal, illetve igény szerint egy későbbi időpontban is elindítható, de konkrét időpont is megadható, amikorra az akkumulátor teljes feltöltése szükséges (timer). A timer okostelefonról (Audi connect e-tron szolgáltatások) és/vagy az MMI touch funkcióval kiegészített MMI Navigációs rendszer plusz berendezésről is programozható. Az autó kulccsal történő nyitásakor a töltési folyamat megszakad és a töltőcsatlakozó automatikusan kireteszelődik. Töltődokk Az e-tron töltőrendszer számára készült praktikus falitartó az otthoni vagy más rögzített helyszínen például munkahelyen végzett, mindennapos töltés hasznos kiegészítője. Segítségével a töltőkábel kényelmesen kezelhető, s a jármű kültéri töltésére is lehetőséget kínál. A zárható töltődokk Eredeti Audi Tartozékként az Audi márkakereskedőknél rendelhető meg. ¹ Magyarországon jelenleg nem rendelhető. Pontos bevezetéséről érdeklődjön márkakereskedésénél.

46 46 e-tron töltőrendszer* Az Audi univerzálisan használható e-tron töltőrendszerrel készül, amely a töltőkábel és a kezelőegység mellett két, hálózati csatlakozóval ellátott kábelt is tartalmaz. E cserélhető csatlakozókábelekkel az e-tron töltőrendszer a háztartási (töltési idő: mintegy 3,45 óra) és a még rövidebb (mintegy 2,5 óra) töltési idő szolgálatában az ipari elektromos hálózatról egyaránt üzemeltethető. A járműtöltőkábel 2,5 és 7,5 méteres kivitelben áll rendelkezésre. Az e-tron töltőrendszer a járműben is tartható, így bárhol sokoldalúan igénybe vehető. Töltőkábel a nyilvános töltőállomásokhoz Az Audi nyilvános töltőállomásokon való töltésére szolgál. Az európai töltőállomások többnyire csupán speciális töltőcsatlakozóval rendelkeznek, rögzített kábellel nem, így a töltéshez saját kábel szükséges. Powermeter a kombinált műszeregységben Az pillanatnyi hajtásmódját mutatja (tisztán elektromos, belsőégésű motorral, rekuperáció vagy boost). A modellspecifikus széria- és extrafelszerelések az 52. oldaltól, a Felszereltség-táblázatokban találhatók.

47 Felszereltség Keréktárcsák/Gumiabroncsok Dizájn Komfort Infotainment Technika/Biztonság Rekuperáció A fékezési és a motorfék-fázisok alatti energia-visszatáplálás segítségével teszi lehetővé az üzemanyagfogyasztás mérséklését, jelentősen növelve a jármű gazdaságosságát. Az autó mozgási energiájának egy részét alakítja a későbbiekben felhasználható elektromos energiává. Az elektromos fékrásegítő fokozatmentesen szabályozza a rekuperáció mértékét. Az így nyert energiát a lítiumion-akkumulátor tárolja, s a továbbiakban az elektromos motor hajtására, a légkondicionáló berendezés működtetésére és a jármű különböző fogyasztóinak energiaellátására vehető igénybe. A vezető a sebességváltókarral, a D (Drive) és az S (Sport) menetprogramokon keresztül változtathatja a rekuperáció mértékét, amely az S állásban nagyobb. EV-kapcsoló A kívánt hibrid üzemmód (az akkumulátor töltésének igénybevétele, illetve töltöttségi szintjének megőrzése vagy növelése) kiválasztására, valamint a tisztán elektromos hajtás újbóli aktiválására szolgál. Az EV-kapcsoló használatakor rövid jelzés jelenik meg a vezetőinformációs rendszeren vagy az MMI touch funkcióval kiegészített, extrafelszerelésként rendelhető MMI Navigációs rendszer plusz menüjében. * A megadott töltési idők országonként eltérhetnek. Részletes információkért forduljon Audi partneréhez.

48 Audi 48 Audi Eredeti Tartozékok Éppoly egyéni, mint Ön Dinamikusan A-ból B-be, majd élvezettel egyre tovább és tovább. Kívánságra tisztán elektromos üzemben is, az Audi volánja mögött mindez előre programozott folyamat. Nem utolsósorban azért, mivel A és B között számos egyéni kihívásra is készen áll. Az Audi Eredeti Tartozékoknak köszönhetően: termékek, amelyek mindig újabb célokra inspirálnak, nap mint nap beváltva a minőségre tett ígéretünket. Élvezze Ön is a pontos megoldásokat, amelyek egyszerre győznek meg formavilágukkal és funkcionalitásukkal. A fejlesztői kreativitás és a magas szintű gyártási követelmények a teszteljárások sokasága mellett az Audi Eredeti Tartozékok esetében éppúgy döntő, mint minden Audinál. Fedezze fel, milyen testre szabott ötleteket tartogatnak az Ön számára az Audi Eredeti Tartozékok! A3 Audi A3 A3 Sportback A3 Limousine A3 Cabriolet tartozékok Eredeti Tartozékok További információkat az Audi A3 tartozékkatalógusban, illetve a címen talál, vagy forduljon Audi partneréhez.

49 Audi Eredeti Tartozékok Összehajtható doboz a csomagtartóba Anyaga fekete poliészter, térfogata akár 32 liter. Tépőzáras rögzítésekkel egyszerűen állítható össze, használata funkcionális és praktikus. Összehajtva a csomagtér kiegészítő szennyeződésvédelmét szolgálja, mosható és könnyen tisztítható. USB-adapter Különböző mobiltelefonok az Audi phone boxban való töltésére. Szénszál-erősítésű műanyag ház a külső visszapillantó tükrök számára (kép nélkül) Dinamikus és sportos stílus: a külső visszapillantó tükrök igényes szénszál-erősítésű műanyag házai egyéni stílusjegyek, egyben a tömegcsökkentést is szolgálják. Kerékpártartó Speciálisan alakított alumíniumprofilból és porszórással bevonatolt acélból készül, s a kerékpárok különösen egyszerű rögzítését teszi lehetővé. Zárható kivitel, maximális terhelhetőség 17 kilogramm. Csak az alaptartóval használható. Alumíniumöntvény keréktárcsák, 5-küllős Helica dizájn Kifejező stílus, igényes kivitel; 7,5 J x 17 méretben, 225/45 R 17 jelzésű gumiabroncsokkal. Komplett téli kerékként is kapható, 6 J x 17 méretű keréktárcsákkal és 205/50 R 17 jelzésű gumiabroncsokkal*; hólánccal is használható. * A gumiabroncsok műszaki paraméterei az 59. oldalon találhatók. Az üzemanyag-fogyasztási és CO₂-kibocsátási adatok az 50. oldalon találhatók.

50 50 Modell 1.4 TFSI (110 kw/150 LE) Modell 1.4 TFSI (110 kw/150 LE) Motorkonstrukció Soros, 4-hengeres benzinmotor közvetlen befecskendezéssel, turbófeltöltővel és közvetett töltőlevegő-hűtéssel Összlökettérfogat, cm³ (szelepek száma hengerenként) 1395 (4) Max. teljesítmény¹, belső égésű motor, kw(le) 1/percnél 110(150)/ Max. forgatónyomaték, Nm 1/percnél 250/ Hálózatról tölthető (plug-in) hibridhajtás Max. teljesítmény, elektromos motor, kw 75² Max. forgatónyomaték, elektromos motor, Nm 330² Rendszerteljesítmény, kw 150² Rendszer-forgatónyomaték, Nm 350² Akkumulátor típusa Lítium-ion akkumulátor Akkumulátor energiakapacitása, kwh 8,8 Erőátvitel Hajtásrendszer Elsőkerék-hajtás Sebességváltó 6-fokozatú S tronic integrált elektromos motorral Tömeg-/térfogatadatok Saját tömeg üresen³, kg 1615 Megengedett össztömeg, kg 2050 Menetteljesítmények Max. sebesség elektromos üzemmódban, km/h 130 Max. sebesség hibrid üzemmódban, km/h 222 Gyorsulás 0 60 km/h elektromos üzemmódban, s 4,9 Gyorsulás km/h hibrid üzemmódban, s 7,6 Menetteljesítmények/üzemanyag-fogyasztás⁵ Üzemanyag kénmentes szuperbenzin, 95 oktánszámú⁶ Elektromosáram-fogyasztás, kombinált, kwh/100 km 12,4 11,4 Üzemanyag-fogyasztás⁷, l/100 km városban városon kívül kombinált 1,7 1,5 Szén-dioxid-kibocsátás⁷, g/km városban városon kívül kombinált Hatótáv elektromos üzemmódban, km akár 50⁸ Hatótáv összesen, km akár 940⁸ Kipufogógáz-szabvány Euro 6 Megengedett tető-/vonófej függőleges terhelés, kg 75/75 Megengedett vontatható tömeg⁴, kg fékezetlen 12 %-os emelkedőn 8 %-os emelkedőn Üzemanyagtartály térfogata, kb. l 40

51 Felszereltség-táblázatok Műszaki adatok Méretek Széria-/extrafelszerelések Megjegyzések magyarázata Audi ¹ A megadott értékeket a vonatkozó előírás szerinti mérési eljárás (az ENSZ R85 szabvány jelenleg érvényes változata) során határozták meg. ² Rövid ideig * 958 ³ A jármű üres tömege a VO (EU) 1230/2012 szabvány jelenleg érvényes változata szerint vezetővel (75 kg) és 90 százalékig töltött üzemanyagtartállyal. Az extrafelszerelések megnövelhetik a jármű saját tömegét és légellenállási együtthatóját, amelynek következtében csökken a hasznos terhelhetőség és a végsebesség. 678 ⁴ Növekvő tengerszint feletti magassággal szükségszerűen csökken a motor teljesítménye méter tengerszint feletti magasságnál és további 1000 méterenként le kell vonni mindenkor 10 százalékot a szerelvény megengedett össztömegéből (megengedett vontatható tömeg + a vonójármű megengedett össztömege). A maximális vontatható tömeg megadott értéke gyárilag felszerelt vonóhorogra vonatkozik. A vonóhoroggal ellátott járművet annak üzletszerű használata esetén a vonatkozó előírásoknak megfelelően EU-szabvány szerinti menetíróval kell felszerelni ⁵ Az üzemanyag-fogyasztásra és a CO₂-kibocsátásra vonatkozó adatok a választott keréktárcsáktól/gumiabroncsoktól függnek. ⁶ Ólmozatlan, kénmentes szuperbenzin (95 oktánszám, DIN EN 228) használata ajánlott. Amennyiben nem áll rendelkezésre, kismértékű teljesítménycsökkenés mellett ólmozatlan, kénmentes, DIN EN 228 szerinti ROZ 91 normálbenzin is alkalmazható. Ólmozatlan ROZ 95 üzemanyag legfeljebb 10 százalék etanol-tartalommal (E10) szintén használható. A megadott üzemanyag-fogyasztási adatok ROZ 95 üzemanyag használatára érvényesek, a 692/2008/EG szerint ** 1392 *** 1422 ** 1344 *** ⁷ A megadott értékeket a vonatkozó előírás szerinti mérési eljárás során határozták meg. Az adatok nem egy adott járműre vonatkoznak és nem képezik ajánlat részét, csupán a különböző járműtípusok közötti összehasonlítás célját szolgálják. ⁸ A megadott hatótávértékek a vezetési stílus, a sebesség, a kényelmi berendezések és mellékfogyasztók használata, a külső hőmérséklet, a szállított személyek száma/csomagok mennyisége, a választott menetprogram, illetve a domborzati viszonyok függvényében változhatnak. Fontos megjegyzés! Megjegyzés a könnyűfém keréktárcsákról: A részben vagy teljes egészében polírozott alumínium keréktárcsák használata téli útviszonyok között nem ajánlott! E keréktárcsák felülete gyárilag nem rendelkezik korrózióvédelemmel, így a só és más hasonló anyagok maradandó károsodást okozhatnak bennük Az adatok milliméterben megadva. A méretadatok terheletlen járműre vonatkoznak. Csomagtér térfogata: 280/1120 l (a második érték: lehajtott hátsó üléstámlával és a tetőig pakolva) Fordulókör átmérője: kb. 10,9 m. * Maximális fejtér. ** Szélesség könyökmagasságban. *** Szélesség vállmagasságban.

52 52 Oldal Attraction Ambition Ambiente Oldal Attraction Ambition Ambiente Felszereltségi szintek és csomagok 34 Keréktárcsák/Gumiabroncsok 42 S line sportcsomag 16 colos acél keréktárcsák teljes dísztárcsával Alapszínek Íbiszfehér Brillantvörös Brillantfekete 16 colos alumíniumöntvény keréktárcsák, 10-küllős dizájn Metálszínek Tőrezüst metál Monszunszürke metál 16 colos alumíniumöntvény keréktárcsák, 15 küllős Y dizájn Dakotaszürke metál Belugabarna metál Gleccserfehér metál 17 colos alumíniumöntvény keréktárcsák, 15 küllős Turbinen dizájn, részben polírozott² Shirazvörös metál Scubakék metál Mítoszfekete metál 17 colos alumíniumöntvény keréktárcsák, 5-küllős Kinetik dizájn Gyöngyházszínek Misano-vörös gyöngyház Daytona-szürke gyöngyház ¹ 17 colos alumíniumöntvény keréktárcsák, 15 küllős dizájn Egyéni színek Audi exkluzív egyéni színek 17 colos Audi Sport alumíniumöntvény keréktárcsák, 5 duplaküllős dizájn Szériafelszerelés Extrafelszerelés Modellváltozattól függően széria-/extrafelszerelés Nem rendelhető A felszereltség országonként eltérhet, az Ön országában széria-, illetve extrafelszerelésekről kérjük, tájékozódjon Audi partnerénél. Az Audi -specifikus felszereléseiből a 32. oldaltól kezdődően található válogatás. Az itt bemutatott felszerelésekről az Audi A3 Sportback katalógusban olvasható részletes információ.

53 Felszereltség-táblázatok Műszaki adatok Méretek Széria-/extrafelszerelések Attraction Ambition Ambiente Oldal Attraction Ambition Ambiente 18 colos alumíniumöntvény keréktárcsák, 15 küllős Turbinen dizájn, részben polírozott² ³ 17 colos alumíniumöntvény téli keréktárcsák, 5-küllős dizájn⁴ 18 colos alumíniumöntvény keréktárcsák, 5-küllős Dynamik dizájn 18 colos alumíniumöntvény téli keréktárcsák, 5-küllős Dynamik dizájn⁴ 18 colos alumíniumöntvény keréktárcsák, 5 parallelküllős dizájn (S dizájn) ¹ 18 colos alumíniumöntvény téli keréktárcsák, 5 parallelküllős dizájn (S dizájn)⁴ ¹ 18 colos Audi Sport alumíniumöntvény keréktárcsák, 5-küllős Rotor dizájn, matt fekete, polírozott² Gumiabroncs-javító készlet Gumiabroncs-nyomásellenőrző berendezés Lopásgátló kerékcsavarok 18 colos Audi Sport alumíniumöntvény keréktárcsák, 10-küllős dizájn Szerszámkészlet Autóemelő Ülések 18 colos Audi Sport alumíniumöntvény keréktárcsák, 10-küllős dizájn, matt titánhatású, polírozott² Normálülések elöl Sportülések elöl S sportülések elöl ¹ 16 colos alumíniumöntvény téli keréktárcsák, 10-küllős dizájn⁴ ¹ Csak az S line sportcsomaggal együtt rendelhető. ² Kérjük, vegye figyelembe az 51. oldalon a keréktárcsákra vonatkozó megjegyzést! ³ Az S line sportcsomag megrendelése esetén széria. ⁴ Magyarországon csak tartozékként rendelhető a PCB-n keresztül.

54 54 Oldal Attraction Ambition Ambiente Oldal Attraction Ambition Ambiente Üléskárpitok az első normálülésekhez Fekete Marathon szövet Titánszürke Marathon szövet Fekete Regatta szövet/mono.pur Titánszürke Regatta szövet/mono.pur Pasminabézs Regatta szövet/mono.pur Gesztenyebarna Regatta szövet/mono.pur Fekete Milano bőr Pasminabézs Milano bőr Audi exkluzív bőrkárpitozások¹ Üléskárpitok az első sportülésekhez Fekete/fekete Rallye szövet Fekete/ezüst Rallye szövet Fekete/kék Rallye szövet Fekete/sárga Rallye szövet Fekete Biathlon szövet/bőr, kontrasztárnyalatú díszvarrásokkal ² Fekete Alcantara/bőr Titánszürke Alcantara/bőr Fekete perforált Alcantara/bőr kontrasztárnyalatú díszvarrásokkal ³ Fekete Milano bőr Üléskárpitok az első S sportülésekhez Fekete Feinnappa bőr rombuszmintájú steppeléssel ³ Audi exkluzív bőrkárpitozások¹ ³ Bőrkárpit-csomagok Audi exkluzív Alcantara/Feinnappa bőr kárpitozás Audi exkluzív Feinnappa bőr kárpitozás Audi exkluzív bővített bőrkárpit-csomag Belső elemek bővített mono.pur bevonata Üléskomfort Állítható magasságú első utasülés Elektromosan állítható vezetőülés⁵ Elektromosan állítható első ülések⁵ 4 irányban állítható deréktámasz az első ülésekben Ülésfűtés elöl Középső kartámasz elöl Hátsó ülések Lehajtható hátsó üléstámla Tetőkárpitok Holdezüst/Pasminabézs szövet tetőkárpit Fekete szövet tetőkárpit ² Titánszürke Milano bőr Gesztenyebarna Milano bőr Fekete Feinnappa bőr ³ Audi exkluzív bőrkárpitozások⁴ Szériafelszerelés Extrafelszerelés Modellváltozattól függően széria-/extrafelszerelés Nem rendelhető A felszereltség országonként eltérhet, az Ön országában széria- illetve extrafelszerelésekről kérjük, tájékozódjon Audi partnerénél. Az Audi -specifikus felszereléseiből a 32. oldaltól kezdődően található válogatás. Az itt bemutatott felszerelésekről az Audi A3 Sportback katalógusban olvasható részletes információ.

55 Felszereltség-táblázatok Műszaki adatok Méretek Széria-/extrafelszerelések Oldal Attraction Ambition Ambiente Oldal Attraction Ambition Ambiente Dekorbetétek Belső világítás Mikrometál ezüst Luv háromdimenziós hatású Ezüstszínű Mistral alumínium⁶ Bronzszínű Mistral alumínium⁷ Szálcsiszolt matt alumínium ² Háromdimenziós hatású, fekete ³ Audi exkluzív fényezett dekorbetétek Belső világítás Világításcsomag Megvilágított piperetükrök a vezető és az első utas oldalán Külső dizájn 43 Típusjelzés/felirat Audi e-tron Singleframe hűtőrács e-tron első lökhárító Fényszórók Fényszórók Xenon plusz fényszórók fényszórómosó berendezéssel Adaptív világítás (adaptive light) Folyamatos fényszóró-hatótáv állítás⁸ LED-technikájú fényszórók Fényszórómosó berendezés⁹ Távolsági fényszóró-asszisztens Fény-/esőérzékelő Hátsó lámpák LED-technikájú hátsó lámpák⁹ e-tron hátsó lökhárító Oldalsó küszöbborítások Eloxált vagy fekete tetőlécek Tetőlégterelő S line tetőlégterelő Fényes díszítőelemek csomagja Belső dizájn Küszöblécek Alumíniumhatású elemek az utastérben Lábszőnyegek elöl Lábszőnyegek hátul Adaptív féklámpa ¹ Feinnappa bőr bevonattal rendelhető. ² Az S line sportcsomag megrendelése esetén széria. ³ Csak az S line sportcsomaggal együtt rendelhető. ⁴ Feinnappa bőr és Alcantara/Feinnappa bőr bevonattal rendelhető ⁵ Csak az első ülések négy irányban állítható gerinctámaszával együtt rendelhető. ⁶ A pasminabézs Regatta szövet/mono.pur, illetve a pasminabézs Milano bőr kárpitozásokkal együtt nem rendelhető. ⁷ Csak a pasminabézs Regatta szövet/mono.pur, illetve a pasminabézs Milano bőr kárpitozásokkal együtt rendelhető. ⁸ Csak az adaptív világítás (adaptive light) és az Audi active lane assist rendszerekkel együtt rendelhető. ⁹ A Xenon plusz fényszórók fényszórótisztító berendezéssel opció része.

56 56 Oldal Attraction Ambition Ambiente Oldal Attraction Ambition Ambiente Kormánykerekek/Kezelőelemek Bőrbevonatú multifunkciós sportkormány, 3-küllős dizájn Bőrbevonatú multifunkciós sportkormány, 3-küllős dizájn, alul egyenesített karimával ¹ Bőrbevonatú váltógomb Audi exkluzív bőrbevonatú kezelőelemek Visszapillantó tükrök Külső visszapillantó tükrök beépített LED-irányjelzőkkel, Fűthető külső visszapillantó tükrök Fűthető és elektromosan behajtható külső visszapillantó tükrök Fűthető és elektromosan behajtható külső visszapillantó tükrök, a vezető oldalán automatikusan elsötétedő kivitelben Manuálisan elsötétíthető belső visszapillantó tükör Automatikusan elsötétedő belső visszapillantó tükör Tetőrendszer Panoráma-üvegtető Üvegezés Hővédő üvegezés, zöld Akusztikai szélvédő Hátsó ablak Sötétített ablakok (Privacy-üvegezés) Ablaktörlő 2-fokozatú és intervallumkapcsolóval Napellenzők Légkondicionálás 43 Szellőző- és fűtőrendszer Komfort automatikus légkondicionáló berendezés Elektromos légkondicionáló berendezés Állóhelyzeti fűtés Zárrendszerek Elektronikus indításgátló Komfortkulcs Riasztóberendezés Előkészítés helymeghatározó rendszer számára² Rakodóhelyek/Szállítás 43 Rakodórekeszek Középkonzol Rakodóhelyek és csomagtér-kiegészítők összeállítása ¹ Kalaptartó Rakodónyílás Csomagrögzítő-gyűrűk Megfordítható csomagtér-szőnyeg Mobiltelefon-/indítókulcstartó Szivargyújtó és hamutartó 12 V elektromos csatlakozó a középkonzol első felén Vonóberendezés-előkészítés³ Vonóberendezés Szériafelszerelés Extrafelszerelés Modellváltozattól függően széria-/extrafelszerelés Nem endelhető A felszereltség országonként eltérhet, az Ön országában széria-, illetve extrafelszerelésekről kérjük, tájékozódjon Audi partnerénél. Az Audi -specifikus felszereléseiből a 32. oldaltól kezdődően található válogatás. Az itt bemutatott felszerelésekről az Audi A3 Sportback katalógusban olvasható részletes információ.

hybrid kézikönyv Mit jelent a hybrid?

hybrid kézikönyv Mit jelent a hybrid? Audi hybrid A hibridtechnika bemutatása hybrid kézikönyv Mit jelent a hybrid? A görög és latin eredetű hibrid szó jelentése teli, keresztezett vagy kevert amely jelzők tökéletesen illenek a hibridjárművekre

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Benzin Motor 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.8 ECOTEC 92 kw/125 LE TwinTop Váltómű 5fokozatú kézi 4 657 000 4 877 000 5fokozatú Easytronic

Részletesebben

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8 Urban Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 6 M/T Stop & Start rendszerrel Fogyasztás (utoljára a 2004/3 rendelettel módosított 80/1268 EU direktíva alapján) Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Das Auto.

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Das Auto. Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre Das Auto. Az Motorok 115 LE (85 kw) Motor, sebességváltó Motortípus Állandó mágnes által gerjesztett szinkrongép (PSM) Max. teljesítmény (LE (kw) 1/perc)

Részletesebben

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000 TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ OOAlakítsd a stílusod szerint! Válassz az egyéniségedhez illő színt és akár felnit is! FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2017-es gyártási évre. Golf Alltrack

Műszaki adatok Érvényes a 2017-es gyártási évre. Golf Alltrack Műszaki adatok Érvényes a 2017-es gyártási évre Golf Alltrack Motorok 150 LE (110 kw) TDI 4MOTION BlueMotion Technology 184 LE (135 kw) TDI 4MOTION BlueMotion Technology Motor, sebességváltó Motortípus/szelepek

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. up!

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. up! Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre up! Motorok BlueMotion Technology 75 LE (55 kw) BlueMotion Technology 90 LE (66 kw) TSI Motor, sebességváltó Motortípus/szelepek hengerenként 3 hengeres

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift

Felszereltség Suzuki Swift 1.2L 1.2L 1.L 5 5 Sebességváltó / / FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa S S - S - S - Defektjavító készlet KÜLSŐ

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 1. rész 1 db szolgálati használatra szánt, önálló

Részletesebben

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Mazda CX5 12,606,900.00HUF Külső tulajdonságok Dátum 2019.

Részletesebben

21. századi. Beetle Cabriolet

21. századi. Beetle Cabriolet Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre Das Auto. Beetle Cabriolet 21. századi Beetle Cabriolet Motorok 105 LE (77 kw) TSI 150 LE (110 kw) TSI 220 LE (162 kw) TSI Motor, sebességváltó Motortípus/szelepek

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2017-es gyártási évre. Golf

Műszaki adatok Érvényes a 2017-es gyártási évre. Golf Műszaki adatok Érvényes a 2017es gyártási évre Golf Motorok 85 LE (63 kw) TSI 110 LE (81 kw) TSI Motor, sebességváltó Motortípus/szelepek hengerenként 3 hengeres benzinmotor/4 3 hengeres benzinmotor/4

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2017-es gyártási évre. Golf Variant

Műszaki adatok Érvényes a 2017-es gyártási évre. Golf Variant Műszaki adatok Érvényes a 2017-es gyártási évre Golf Variant Motorok 110 LE (81 kw) TSI 125 LE (92 kw) TSI 150 LE (110 kw) TSI Motor, sebességváltó Motortípus/szelepek hengerenként 3 hengeres benzinmotor/4

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Az új Polo. Das Auto.

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Az új Polo. Das Auto. Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre Az új Polo Das Auto. Motorok BlueMotion Technology 90 LE (66 kw BlueMotion Technology 110 LE (81 kw) TSI Motor, sebességváltó Motortípus/szelepek hengerenként

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2015. gyártási évre. Az új Jetta. Das Auto.

Műszaki adatok Érvényes a 2015. gyártási évre. Az új Jetta. Das Auto. Műszaki adatok Érvényes a 2015. gyártási évre Az új Jetta Das Auto. Motorok 105 LE (77 kw) TSI Motor, sebességváltó Motortípus/szelepek hengerenként 4 hengeres benzinmotor/2 Befecskendezés/feltöltés Közvetlen

Részletesebben

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE MÉGANE EXPRESSION KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE O OÚj Energy 1,2 TCe 115 LE motor Stop&Start rendszerrel OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlásakor is O OGazdag felszereltség: Kétzónás

Részletesebben

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3 BENZIN Sebességváltás 5 5 4 5 FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Pótkerék és keréktárcsa Pótkerék fedő (lemez tipusú) 205/70R15 + acél keréktárcsa 205/70R15 + acél keréktárcsa (*1) (*1) (*1) (*1) 205/70R15

Részletesebben

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID AZ ÚJ HYBRID 2 A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID HIBRID Az új Camry Hybrid hatásosan elegyíti a kifogástalan minőségű limuzin kifinomult eleganciáját és az új generációs hibrid kimagasló teljesítményét. Gyönyörű

Részletesebben

Astravan. Van. Astravan. Dízel. 1.7 CDTI ECOTEC 81 kw / 110 LE 1.7 CDTI ECOTEC 92 kw / 125 LE. 6-fokozatú kézi. 6-fokozatú kézi

Astravan. Van. Astravan. Dízel. 1.7 CDTI ECOTEC 81 kw / 110 LE 1.7 CDTI ECOTEC 92 kw / 125 LE. 6-fokozatú kézi. 6-fokozatú kézi Opel 1 81 kw / 11 LE 92 kw / 125 LE Motor Váltómű 6-fokozatú kézi 6-fokozatú kézi 5 19 5 27 Rendelhető felszerelések 2 Világítás Csomag Dupla első olvasólámpák Könnyített rossz út csomag Kilátás és Világítás

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Volkswagen CC. Das Auto.

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Volkswagen CC. Das Auto. Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre Volkswagen CC Das Auto. Motorok 150 LE (110 kw) TSI 150 LE (110 kw) TDI 184 LE (135 kw) TDI Motor, sebességváltó Motortípus/szelepek hengerenként 4 hengeres

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Az új Golf Variant. Das Auto.

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Az új Golf Variant. Das Auto. Műszaki adatok Érvényes a 2016os gyártási évre z új Golf Variant Das uto. Motorok 85 LE (63 kw) TSI 110 LE (81 kw) TSI 125 LE (92 kw) TSI Motor, sebességváltó Motortípus/szelepek hengerenként 4 hengeres

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista. Felszerelések

Motor/Felszereltség lista. Felszerelések Motor/Felszereltség lista 1 1.6 85 kw/115 LE 5MT 1.6 Turbo 13 kw/18 LE 6MT 1.8 VVA 13 kw/14 LE 5MT 1.8 VVA 13 kw/14 LE 4AT 1.9 11 kw/15 LE 6MT Listaár 6 358 7 683 6 735 7 85 7 575 1.6 115 LE 5MT 1.6 Turbo

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2017-es gyártási évre. Golf Sportsvan

Műszaki adatok Érvényes a 2017-es gyártási évre. Golf Sportsvan Műszaki adatok Érvényes a 2017-es gyártási évre Golf Sportsvan Motorok 85 LE (63 kw) TSI 110 LE (81 kw) TSI Motor, sebességváltó Motortípus/szelepek hengerenként 4 hengeres benzinmotor/4 4 hengeres benzinmotor/4

Részletesebben

hivatalos árlista Érvényes: április 18-tól visszavonásig A HIBRID ÚJ KORSZAKA

hivatalos árlista Érvényes: április 18-tól visszavonásig A HIBRID ÚJ KORSZAKA LC 500 LC 500h hivatalos árlista Érvényes: 2017. április 18-tól visszavonásig A HIBRID ÚJ KORSZAKA Alapadatok és felépítés Motor Erőátvitel Teljesítmény Gyorsulás (0 100 km/óra) kombinált üzemanyagfogyasztás

Részletesebben

Fiat Fiorino árlista

Fiat Fiorino árlista Fiat FIORINO 75 LE 75 LE E5 75 LE E5 SX Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Az új Jetta. Das Auto.

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Az új Jetta. Das Auto. Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre Az új Jetta Das Auto. Diesel motor információk A katalógusban megadott CO2-kibocsátási és üzemanyag-fogyasztási értékek egy elővigyázatossági intézkedés

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Golf. Das Auto.

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Golf. Das Auto. Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre Golf Das Auto. Diesel motor információk A katalógusban megadott CO2-kibocsátási és üzemanyag-fogyasztási értékek egy elővigyázatossági intézkedés keretén

Részletesebben

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig!

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2015-ös gyártási évre. Az új Golf Sportsvan. Das Auto.

Műszaki adatok Érvényes a 2015-ös gyártási évre. Az új Golf Sportsvan. Das Auto. Műszaki adatok Érvényes a 2015-ös gyártási évre Az új Golf Sportsvan Das Auto. Motorok 85 LE (63 kw) TSI 110 LE (81 kw) TSI 125 LE (92 kw) TSI Motor, sebességváltó Motortípus/szelepek hengerenként 4 hengeres

Részletesebben

CLA-osztály extrafelszereltségei

CLA-osztály extrafelszereltségei CLA-osztály extrafelszereltségei CLA felár ellenében rendelhető felár nélkül rendelhető S széria - nem rendelhető CLA 220 CDI CLA 180 CLA 200 CLA 250 Forint-ár (bruttó) 295 HUF/EUR árfolyamon Kód Megnevezés

Részletesebben

Automata világításvezérlés - - - -

Automata világításvezérlés - - - - Swift Motor Benzin Benzin Diesel 1.2L 1.2L 1.3L Ajtók száma 3 és 5 5 3 és 5 Hajtás 2WD 4WD 2WD Sebességváltó 5MT 5MT/4AT 5MT/4AT 5MT 5MT Felszereltség GC GLX GS GLX GLX Futómű Abroncsok és keréktárcsák

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Golf

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Golf Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre Golf Motorok Motor, sebességváltó 85 LE (63 kw) TSI 110 LE (81 kw) TSI 125 LE (92 kw) TSI Motortípus/szelepek hengerenként 4 hengeres benzinmotor/4 4 hengeres

Részletesebben

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával!

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Karosszéria Teljesítmény / Hajtás Listaár (nettó) Listaár (bruttó) ECO 2.5 CRDi LP 5,7m Alváz (CAB) 150 LE / Hátsókerék 6 299 000 7 999 730

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Tiguan. Das Auto.

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Tiguan. Das Auto. Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre Tiguan Das Auto. Motorok 125 LE (92 kw) TSI 150 LE (110 kw) TSI Motor, sebességváltó Motortípus/szelepek hengerenként 4 hengeres benzinmotor/4 4 hengeres

Részletesebben

Már 2 699 000 Ft-os kedvezményes ártól vagy akár 0% THM finanszírozással

Már 2 699 000 Ft-os kedvezményes ártól vagy akár 0% THM finanszírozással Érzi a város lendületét Már 2 699 000 Ftos kedvezményes ártól vagy akár 0% THM finanszírozással 2013 GYŐZTESE KISAUTÓK ÚJ NISSAN MICRA Az intelligens kulcs olyan rendszer, mely magától érzékeli a kulcsot

Részletesebben

Dacia Techroad limitált széria

Dacia Techroad limitált széria Dacia Techroad limitált széria Techroad limitált széria Tedd élménnyé és kalanddá a mindennapokat! A Dacia termékcsalád szinte minden modelljén elérhető Techroad limitált széria éppen ezért született:

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift Sport

Felszereltség Suzuki Swift Sport uzuki wift port ebességváltó PORT FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Defektjavító készlet 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa 195/45R17 + könnyűfém

Részletesebben

Lelkesítő hangulat. Touring Sports kombi egyedi dizájn megoldásokkal, amelyek még dinamikusabb megjelenéssel ruházzák fel az autót.

Lelkesítő hangulat. Touring Sports kombi egyedi dizájn megoldásokkal, amelyek még dinamikusabb megjelenéssel ruházzák fel az autót. 2 Lelkesítő hangulat Az Auris különleges változata, a Freestyle tökéletesen testesíti meg a lelkesítő érzést, ami az ismeretlenbe vezető úton fogja el az embert. Touring Sports kombi egyedi dizájn megoldásokkal,

Részletesebben

Audi A3 Limo Sport 1,5 TFSi S tronic ultra 4-ajtós

Audi A3 Limo Sport 1,5 TFSi S tronic ultra 4-ajtós Típus: Motor: Teljesítmény: Sebességváltó: CO2 kibocsátás: Városi fogyasztás: Országúti fogyasztás: Kombinált fogyasztás: Szín: Kárpit: Műszerfal: Szőnyeg: Audi A3 Limo Sport 1,5 TFSi S tronic ultra 4-ajtós

Részletesebben

Erősítse fel a napot.

Erősítse fel a napot. SLC Roadster Erő-ütem. A város ritmusa felgyorsulni látszik, hiszen most az új SLC diktálja az ütemet. Az életöröm meghódítja az utcákat: új orral, gyémánt-hűtőráccsal és határozott króm szárnnyal. Minden

Részletesebben

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft FIESTA VIGNALE 2018-as modellév - 2017/4. Érvényes: 2017. október 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop 5 950 000 Ft 1.0l

Részletesebben

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Akár 3 449 Ft-ért Jelenlegi ajánlat: Opel Astra Classic III karosszériával, 1.6 (115 LE) benzinmotorral, klímával és CD lejátszós rádióval akár 3 449 Ft-ért. Opel Astra Classic III

Részletesebben

Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár. 1PW2C5L9Q651A0C0 1PW2C5LLN651A0C0 (dec.)

Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár. 1PW2C5L9Q651A0C0 1PW2C5LLN651A0C0 (dec.) GT ALLURE ACTIVE ACCESS Az EURO 5-ös motorok csak 2015. júniusi gyártásig, illetve a készlet erejéig rendelhetők! Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár 1.6 VTi 2TR

Részletesebben

Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből.

Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből. GLE. Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből. Dinamika. Az önmegvalósítás képessége. Az elengedés művészete. Akiben ezek a tulajdonságok egyesülnek, rendkívüli nyugalmat sugároz, tudja

Részletesebben

ALPINA B5 Limousine. Széria felszereltség. 1/ 5.oldal. 2007.03.01 www.ap-trade.eu ALPINA B5 Limousine

ALPINA B5 Limousine. Széria felszereltség. 1/ 5.oldal. 2007.03.01 www.ap-trade.eu ALPINA B5 Limousine ALPINA B5 Limousine 1/ 5.oldal Széria felszereltség ALPINA CLASSIC könnyűfém keréktárcsák elől 245/40 ZR 19, hátul 275/35 ZR 19 Michelin Pilot Sport 2 gumiabroncsokkal ALPINA Dakota bőrkárpitozás ALPINA

Részletesebben

Audi A6 Limousine A6 Avant A6 allroad quattro Audi S6 Limousine S6 Avant

Audi A6 Limousine A6 Avant A6 allroad quattro Audi S6 Limousine S6 Avant Az Audi A6/A6 Avant/A6 allroad quattro/s6/s6 Avant felszereltsége Hátsó diffúzorbetét 61 Hátsó légterelő 61, 118 Hátsó ülés 82 Head-up kijelző 96 Helytakarékos pótkerék 116 Horganyzott karosszéria 98 Hővédő

Részletesebben

SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN

SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN OPEL Mokka SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN A Mokka egyszerűen hozza a formáját. Öt személyt kényelmesen befogad, az opcionális FlexFix kerékpártartón pedig akár három kétkerekű is elhelyezhető. Bármilyen is legyen

Részletesebben

ÚJ RENAULT TWINGO GYÁRI TARTOZÉKOK

ÚJ RENAULT TWINGO GYÁRI TARTOZÉKOK ÚJ RENAULT TWINGO GYÁRI TARTOZÉKOK TARTOZÉKOK I ÚJ RENAULT TWINGO DIZÁJN KÉNYELEM BIZTONSÁG RENAULT TARTOZÉKOK Bármilyen stílushoz és személyiséghez igazodik. Javítja a jármű praktikus kihasználhatóságát,

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo árlista

Fiat Doblò Cargo árlista Fiat Doblò Cargo árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.0 zárt furgon

Részletesebben

208 VAN. Érvényes: tól a következő árlista közléséig. Gyári típuskód Nettó ár (Ft) Bruttó ár (Ft)

208 VAN. Érvényes: tól a következő árlista közléséig. Gyári típuskód Nettó ár (Ft) Bruttó ár (Ft) Modell (cm 3 ) Gyári típuskód Nettó ár (Ft) Bruttó ár (Ft) 2 ZEMÉLYE KIÁRUZÁLLÍTÓ 208 VAN Access 1.2 PureTech 82 1560 1PIAADFKQ5K0ACG3 2 630 000 3 340 100 208 VAN Access 1.6 BlueHDi 75 1560 1PIAADFKM5K0ACG3

Részletesebben

Fiat Fiorino E6D árlista

Fiat Fiorino E6D árlista Fiat Fiorino E6D árlista Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) CO 2 -kibocsátás (g/km, vegyes)

Részletesebben

Új Fiat Fiorino CNG árlista

Új Fiat Fiorino CNG árlista Új Fiat CNG árlista Fiat CNG Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Üzemanyag: Raktér (m 3 ) Terhelhetôség vezetôvel együtt (kg): Tengelytáv (mm): 1.4 8v CNG E6 225.1LC.1

Részletesebben

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó A gyártó bármikor megváltoztathatja a műszaki adatokat, a felszereltséget, az opciókat, az árakat és a színeket, ezért pontosabb felvilágosítás érdekében kérjük,

Részletesebben

A-osztály extrafelszereltségei

A-osztály extrafelszereltségei 162U déltengerkék metálfényezés 219 710,- 191U Kozmoszfekete metálfényezés 219 710,- 589U Jupitervörös 650U Zirrusfehér 662U designo sziklaszürke "MAGNO" előreláthatólag 2013. 1.negyedévétől 699 770,-

Részletesebben

MINI Countryman Plug-in Hybrid

MINI Countryman Plug-in Hybrid MINI Countryman Plug-in Hybrid Az elektromos mobilitás új hajnala Különleges ajánlat Műszaki adatok Hengerűrtartalom 1499 cm3 Vegyes fogyasztás 2,5 l/100km Teljesítmény 165 kw (224 LE) CO 2 kibocsátás

Részletesebben

SZÖVETEK KORMÁNYKERÉK POLÍROZOTT FEKETE KERETTEL POLÍROZOTT FEKETE KÖZÉPSŐ KERETEK HÁTULRÓL MEGVILÁGÍTOTT MŰSZERCSOPORT

SZÖVETEK KORMÁNYKERÉK POLÍROZOTT FEKETE KERETTEL POLÍROZOTT FEKETE KÖZÉPSŐ KERETEK HÁTULRÓL MEGVILÁGÍTOTT MŰSZERCSOPORT Új Qubo Qubo Újdonságok KÜLSŐ STÍLUS BELSŐ STÍLUS ELSŐ LÖKHÁRÍTÓ CSOMAGTÉRAJTÓ 15" MÉRETŰ KERÉKAGY SAPKÁK GYÉMÁNTHATÁSÚ, BARNÍTOTT 15" MÉRETŰ KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK FEKETE CSÍKOK A TETŐN (HA NINCS TETŐSÍN)

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.4 351.24J.4 351.24M.4 351.24T.4 351.24V.4 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort.

Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort. Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort. Az ablakokat lehúzzuk, hangosan szól a rádió, célunk a végtelen. A Jinba ittai megtestesülése

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.2 351.24J.2 351.24M.2 351.24T.2 351.24V.2 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

NISSAN QASHQAI BLACK EDITION

NISSAN QASHQAI BLACK EDITION NISSAN QASHQAI BLACK EDITION MAGASABBRA TETTÜK A LÉCET. Exkluzív, elegáns, kifinomult: A Nissan a luxus kategóriába emeli többszörösen díjnyertes crossoverét, a kiemelkedő minőségű, limitált darabszámú

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért!

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért! Hyundai i30 2019-es limitált szériák akár már 5 149 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Family '20 - kizárólag a készlet erejéig 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100

Részletesebben

Audi A haladás technikája

Audi A haladás technikája Audi A haladás technikája AUDI AG Auto Union Straße 1. 85045 Ingolstadt www.audi.com Érvényes 2016. júniustól Németországban nyomtatva 633/1153.32.16 A3 A jelen katalógusban bemutatott és leírt modellváltozatok

Részletesebben

TARTOZÉKOK I AZ ÚJ DACIA SANDERO ÉS SANDERO STEPWAY

TARTOZÉKOK I AZ ÚJ DACIA SANDERO ÉS SANDERO STEPWAY Dacia Sandero és Sandero Stepway Gyári tartozékok TARTOZÉKOK I AZ ÚJ DACIA SANDERO ÉS SANDERO STEPWAY Minden, amire szüksége lehet a hosszan tartó védelemhez és a maximális kényelemhez. Egyszerűen nagyszerű

Részletesebben

EGY SZEMÉLYAUTÓ MOZGÉKONYSÁGA, EGY TEHERAUTÓ MUNKABÍRÁSA.

EGY SZEMÉLYAUTÓ MOZGÉKONYSÁGA, EGY TEHERAUTÓ MUNKABÍRÁSA. ÚJ OPEL CORSAVAN EGY SZEMÉLYAUTÓ MOZGÉKONYSÁGA, EGY TEHERAUTÓ MUNKABÍRÁSA. TELE PRAKTIKUS RÉSZLETEKKEL Az új Opel Corsavan leteszi üzletének névjegyét! Sportos formájával és tágas utasterével ideális

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Új Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 200 000 3 740 000 Új Doblò Panoráma Active 66/90 5 150 000 4 590 000 Új

Részletesebben

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista ÚJ Fiat árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Új 1.4 16V 263.111.0 zárt furgon benzin 1368 70/95 127

Részletesebben

B-osztály extrafelszereltségei

B-osztály extrafelszereltségei felár ellenében S széria - nem CDI CDI 191U Kozmosz-fekete metálfényezés 183 750,- 240U Lótusz-kék metálfényezés 183 750,- 589U Jupiter-vörös 650U Zirrus-fehér 696U Éjfekete 761U Polár-ezüst metálfényezés

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Sharan. Das Auto.

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Sharan. Das Auto. Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre Sharan Das Auto. Motorok BlueMotion Technology 150 LE (110 kw) BlueMotion Technology 150 LE (110 kw) TSI 5 üléses 2) TDI SCR 11) 5 üléses 2) Motor, sebességváltó

Részletesebben

VOLVO S60 CROSS COUNTRY

VOLVO S60 CROSS COUNTRY A VADONATÚJ VOLVO S60 CROSS COUNTRY A sportos elegancia és a robusztus rátermettség egyedi kombinációja A vadonatúj Volvo S60 Cross Country az alapmodell fiatalos eleganciáját 65 mm-rel megemelt hasmagassággal

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól* 4 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár 500L Living 77/105 5 575 000 4 910 000 500L Living 1.4 16V 70/95 5 275 000 4 590 000 500L Living 88/120 5 775 000 5 090 000 500L

Részletesebben

Opel Corsavan. Van 3-ajtós. Váltómű. 1.0 TWINPORT ECOTEC 2 935 000 5-fokozatú kézi 48 kw/65 LE 2 311 024 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 085 000

Opel Corsavan. Van 3-ajtós. Váltómű. 1.0 TWINPORT ECOTEC 2 935 000 5-fokozatú kézi 48 kw/65 LE 2 311 024 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 085 000 Opel Corsavan Opel Corsavan 1 Benzin 3ajtós Váltómű 1. TWINPORT ECOTEC 2 935 48 kw/65 LE 2 311 24 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 85 51 kw/7 LE 2 429 134 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 315 5fokozatú Easytronic 63 kw/85 LE

Részletesebben

JS50. Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49

JS50. Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49 JS50 Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49 JS50 Szenzációs dizájn Olyan mint a csodálatos olasz temperamentum, agresszív és barátságos egyben. EXE JS 50 JYL.indd 3 Premium kivitelben Modern fényszórók,

Részletesebben

STÍLUS LÉTEZIK FORMATERVEZÉS, ÉS LÉTEZIK

STÍLUS LÉTEZIK FORMATERVEZÉS, ÉS LÉTEZIK LÉTEZIK FORMATERVEZÉS, ÉS LÉTEZIK STÍLUS KARAKTERES, NAGYVÁROSI STÍLUSÁVAL ÉS KÉZMŰVES KIDOLGOZÁSÚ, KIFINOMULT UTASTERÉVEL AZ ÚJ RAV4 ET AZOK SZÁMÁRA ALKOTTUK, AKIK BÜSZKÉK ARRA, HOGY KIEMELKEDNEK A TÖMEGBŐL.

Részletesebben

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Új Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.1 zárt

Részletesebben

Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól*

Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól* Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Qubo 1.4 8V Active 54/73 3 530 000 3 150 000 Qubo Active 4 250 000 3 770 000 Qubo 1.4 8V 54/73 3 800 000 3 390 000 Qubo

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól* 3 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 220 000 3 590 000 Doblò Panoráma Active 66/90 5 140 000 4 480 000 Doblò Panoráma 1.4 70/95 4

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V MTA Sincom kód: 351.24A.0 351.24J.0 351.24M.0 351.24R.0 351.24S.0 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 62/85 62/85 Üzemanyag benzin benzin benzin

Részletesebben

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel,

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16 könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, ÚJ JAZZ A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, Garmin Navigation szolgáltatással kiegészítve.

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a gyártási évre. Az új Touareg

Műszaki adatok Érvényes a gyártási évre. Az új Touareg Műszaki adatok Érvényes a 2018. gyártási évre Az új Touareg Motorok Motor, sebességváltó Motortípus/szelepek hengerenként 6 hengeres dízel/4 Befecskendezés/feltöltés Lökettérfogat (liter/cm 3 ) 3,0/2967

Részletesebben

OPEL KIEMELT PARTNER PROGRAM

OPEL KIEMELT PARTNER PROGRAM OPEL KIEMELT PARTNER PROGRAM A SZEMÉLYI BANKÁR ÉS KÖZPONTI SZERVEZETÉBEN DOLGOZÓK RÉSZÉRE Kedves Ügyfelünk! A Fundamenta és az Opel Magyarország együttműködésének köszönhetően most minden eddiginél kedvezőbb

Részletesebben

Fiat Scudo E5+ árlista

Fiat Scudo E5+ árlista Scudo furgon Fiat Scudo E5+ árlista Verzió Kivitel Sincom Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár -kód mm cm 3 kw/le Nm kg m 3 Ft Ft Scudo 1.6 Mjet. L1H1 E5+ furgon 272.1L6.0 3 000 1 560 66/90 180 1 000 5 4 231

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.5 351.24J.5 351.24M.5 351.24T.5 351.24V.5 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

GLK - osztály extrafelszereltségei

GLK - osztály extrafelszereltségei 040U fekete fényezés 197U obszidiánfekete metál 308 610,- 779U alabandin-szürke metál 308 610,- 890U cavansit-kék metál 308 610,- 497U cuprit-barna metál 308 610,- 799U gyémántfehér "Bright" metál 595

Részletesebben

Új Hyundai i30-as kombi akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as kombi akár már Forintért! Új Hyundai i30-as kombi akár már 4 779 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi kombi / M/T 100 LE 5 279 000 500 000 4 779 000 1.0 T-GDi kombi / M/T

Részletesebben

RENAULT CRÉDIT ENERGY FINANSZÍROZÁSSAL AKÁR 2,99%-OS THM-MEL*

RENAULT CRÉDIT ENERGY FINANSZÍROZÁSSAL AKÁR 2,99%-OS THM-MEL* ÚJ TWINGO RENAULT CRÉDIT ENERGY FINANSZÍROZÁSSAL AKÁR 2,99%-OS THM-MEL* FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Life 1,0 SCe 70 LE 2 590 000 Zen 1,0 SCe 70 LE 2 850 000 Intens 1,0 SCe 70 LE 3 200 000 Energy 0,9 TCe

Részletesebben

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04.

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Mûszaki adatok áttekintése.

Mûszaki adatok áttekintése. Mûszaki adatok áttekintése. Dízelmotorok 2,5 l TDI motor (65 kw) 1 2,5 l TDI motor (80 kw) 1 Keverékképzés/Befecskendezés Common-rail közvetlen befecskendezés Common-rail közvetlen befecskendezés Hengerek

Részletesebben

TT TTS. Audi TT Coupé TT Roadster. Audi TTS Coupé TTS Roadster Audi A haladás technikája

TT TTS. Audi TT Coupé TT Roadster. Audi TTS Coupé TTS Roadster Audi A haladás technikája TT TTS Audi TT Coupé TT Roadster Audi TTS Coupé TTS Roadster Audi A haladás technikája Az Audi vonzereje Felelősség Oldal Az élet iránti felelősség az egyik legfőbb alapelvként az szén-dioxid-semleges

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os modellévre vonatkozó modellekre. Az új Transporter. Haszonjárművek

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os modellévre vonatkozó modellekre. Az új Transporter. Haszonjárművek Műszaki adatok Érvényes a 2016-os modellévre vonatkozó modellekre Az új Transporter Haszonjárművek Euro 5 plus motorok. 2,0 l TDI-motor (62 kw/84 LE) 2,0 l TDI-motor (75 kw/102 LE) Motortípus/Hengerek

Részletesebben

Motor A 200 CDI Limuzin

Motor A 200 CDI Limuzin Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor A 200 CDI Limuzin Design-változat "Style" kivitel Egyedi modellek & csomagok Szín Déltengerkék metálfényezés Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős

Részletesebben

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend Új Ford EcoSport 2018-as modellév - 2017/2. Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD 5 255 000 Ft Trend 1.0l EcoBoost (125LE) A6 EURO6 FWD 6 105 000 Ft 1.5l TDCi (100LE) M6 EURO6

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V 1.3 Multijet 16V Sincom kód: 356.03B.0 356.03C.0 356.M3B.0 356.M3C.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 70/95 Üzemanyag benzin dízel

Részletesebben

FIAT Tipo 4 ajtós árlista

FIAT Tipo 4 ajtós árlista 1.3 Multijet 16V Easy Easy Aut. 1.3 Multijet Sincom kód: 356.030.0 356.035.0 356.M30.0 356.M32.0 356.M35.0 Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1 368 1 248 1 368 1 598 1 248 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95

Részletesebben