E.T.SpeedyCarpetetőhajó

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "E.T.SpeedyCarpetetőhajó"

Átírás

1 E.T.SpeedyCarpetetőhajó Manapság nap mint nap jelennek meg újdonságok bojlihorgászatban, és ezek szép lassan be is épülnek a hétköznapokba. A bojlis horgászatnál elengedhetetlen alapkövetelmény a pontos etetés, pedig szemes etetõanyagot, bojlit nagy távolságra bejuttatni nem könnyû feladat. Reméljük hogy ebben az E.T. Speedy Carp etetõhajó kellõ segítséget fog jelenteni Önnek. Mielõtt a hajót használatba venné, kérjük szánjon pár percet erre az útmutatóra. Köszönjük, hogy Ön is az E.T. Speedy Carp etetõhajót választotta!

2 AzE.T.SpeedyCarpEtetőhajódobozánaktartalma: 1. E.T. Speedy Carp etetõhajó 1db 2. 6 csatornás kézi rádió-távirányító egység 1db 3. 12V 10.0Ah újratölthetõ akkumulátor a hajóhoz 1db 4. Ni-MH AA 1500mAh 1.2V újratölthetõ elemek a távirányítóhoz 8db 5. Hálózati töltõ a hajó akkumulátorához 1db 6. Hálózati töltõ a távirányító elemeihez 1db Rendelhetőtartozékokazetetőhajóhoz(nem alapfelszereltség) 1. Autós töltõ az etetõhajó akkumulátorához 2. Autós töltõ a távirányító elemeihez 3. Napelemes töltõ az etetõhajó akkumulátorához (csatlakozókkal) 4. Tartalék akkumulátorok, elemek 5. Vezeték nélküli halradar (HAMAROSAN) 6. Mûcsali kioldó 7. Hátizsák az etetõhajóhoz 8. Hordtáska a távirányítóhoz, elemekhez 9. Vízálló tok a távirányítóhoz 10. Táska a napelemes töltõhöz Technikaijelemzők: Méretek(H*Sz*M): 680mm * 490mm * 250mm Súly: 8,5kg távirányítóval és elemekkel Egyszerre behordható szerelékek: 2db Szállítható csali mennyiség: kb. 2X2kg Maximális sebesség: 100m/perc hínárvédõ nélkül, 60m/perc hínárvédõvel Elektromos rendszer: 12V DC Hatótávolság: méter, idõjárási- és terepviszonyoktól függõen Jelzõfények: 2 elöl, 2 hátul, 1 piros oldalfény, 1 zöld oldalfény 4 elem Töltöttség kijelzõ Távirányító: 6 csatornás, 40Mhz Hajtás: 2db gondozásmentes propeller Akkumulátorok: 12V 10Ah savas akkumulátor a hajóhoz, Ni-MH AA 1500mAh 1.2V újratölthetõ elemek a távirányítóhoz Üzemidõ: 2 óra (teljes sebességgel)

3 Technikaijelemzők: 1. 3D-s CAD tervezésû hydrodinamikailag hatékony trimarán ABS test, ami tökéletes stabilitást, fokozott menetdinamikát kölcsönöz a hajónak. A felsõ borítás, és a vízalatti részek rozsdamentes csavarokkal csatlakoznak, ami lényegesen megkönnyíti a karbantartást. A vízálló szilikon tömítés teljesen szigeteli a hajótestet, és biztosítja a hajó 100%-os vízállóságát. A nagyméretû fogantyú megkönnyíti a hajó szállítását. 2. A 40Mhz-es, 6 csatornás, nagy hatótávolságú távirányító kevésbé hajlamos az interferenciára. A távirányító hatótávolsága méter között változik, függõen az idõjárási- és terepviszonyoktól. Lehetõleg mindig a mellékelt elemeket, és töltõt használja, az egyenletes teljesítmény eléréséhez. 3. Az elõre-és hátramenet sebességét mikroprocesszor vezérli. Ez nem csak egyedülálló manõverezési készséget biztosít a hajónak, hanem lehetõvé teszi az egészen finom kormánymozdulatok végrehajtását is. 4. Hiba esetén a csónak elérhetõ távolságban marad. Ha a távirányító jele elgyengül, a csónak az egyenes haladás helyett egy helyben kezd kõrözni. Ezáltal a csónak visszatér a távirányító hatókörébe, és így visszanyerhetjük az irányítást. 5. Nemzetközileg szabadalmaztatott dupla, egymástól független etetõanyag kioldó retesz. A legújabb, és egymástól független mûködtetésû ajtók tökéletesen zárnak, ezáltal lehetõvé teszi akár a legapróbb magok vízbejuttatását is. A két tároló rekesz külön-külön is nyitható, ezért egy körben két különbözõ helyre is etethetünk. 6. A nemzetközileg szabadalmaztatott, kettõ, egy mástól függetlenül mûködtethetõ szerelék kioldó rendszer lehetõvé teszi két szerelék pontos célba juttatását. 7. A hajó kiemelkedõen lendületes mozgását kettõ darab, direktben a motorokról hajtott propeller biztosítja. A hajó menetközben teljesen csendes, hangja még sekélyebb vízben sem zavarja az ott tartózkodó halakat. 8. A propellereket rozsdamentes rács védi a hínár, és zsinór feltekeredésétõl. 9. A hajó összes kapcsolója, és csatlakozója vízmentesen szigetelt. 10. Éjjel-nappal tökéletes láthatóságot biztosít a hajónak a 6 darab beépített ultrafényes LED (fehér, kék, zöld, piros). A navigációs fények éjszaka is tökéletes információt adnak a hajó helyzetérõl. Hátsó navigációs fénykék, baloldali jelzõfény-piros, jobboldali jelzõfény-zöld. Ha a csalitároló rekesz ajtaja kinyílik az oldalsó jelzõfény (piros vagy zöld) villogni kezd, és ezzel jelzi, hogy a csali célba ért.

4 11. A hajó hátuljába épített háromszínû akkumulátor töltöttség mérõ LED pontos információt ad az akkumulátor állapotáról. 12. A hajó összes fénye ki-és bekapcsolható hatókörön belül a távirányítóról 13. Fény és hangjelzés jelzi a távirányító elemeinek állapotát. 14. A hajótest közepén kiépített visszazárható akkumulátortároló rekesz lehetõvé teszi a gyors és egyszerû akkumulátor töltést, és cserét. 15. Opcionális táska a hajóhoz és a távirányítóhoz. (külön rendelhetõ) 16. Vezeték nélküli halradar (hamarosan rendelhetõ) Töltésésazakkumulátorgondozása. 1. Célszerû mindig a gyártó által mellékelt töltõt használni. 2. A töltés megkezdése elõtt mindig gyõzõdjön meg arról hogy mind a távirányító, mind a hajó ki van kapcsolva 3. A hajó akkumulátorát az elsõ alkalommal töltse legalább 8 órán keresztül. 4. A távirányító elemeit az elsõ alkalommal töltse legalább 8 órán keresztül. 5. Száraz elemek (mint például a nem tölthetõ elemek) csak a távirányítóban használhatóak. Atávirányítótöltésehálózatitöltővel 1. Helyezze be a 8 darab AA elemet a távirányítóban kialakított helyre, és zárja vissza a fedelét 2. Csatlakoztass a töltõt a hálózatra, majd a távirányító aljzatába. Ha a távirányítón a LED pirosan világít, akkor az elemek töltés alatt vannak, ha zölden, akkor fel vannak töltve.

5 Atávirányítótöltéseautóstöltővel 1. Helyezze be a 8 darab AA elemet a távirányítóban kialakított helyre, és zárja vissza a fedelét 2. Csatlakoztassa a töltõt az autó szivargyújtójába, majd a távirányító aljzatába. Ha a távirányítón a LED pirosan világít, akkor az elemek töltés alatt vannak, ha zölden, akkor fel vannak töltve. Atávirányítótöltésenapelemestöltővel 1. Helyezze be a 8 darab AA elemet a távirányítóban kialakított helyre, és zárja vissza a fedelét 2. Csatlakoztassa a napelemes töltõt a távirányítóhoz 3. Próbálja a napelemet úgy elhelyezni, hogy a napsugarak 90 fokos szögben essenek rá. Gyõzõdjön meg arról, hogy a napelem késõbb sem fog árnyékba kerülni. Figyelem: Ha a nap sugarai kis szögben érik a napelemet, a napelem hatékonysága jelentõsen csökken!

6 Azetetőhajóakkumulátoránaktöltése 1. Csatlakoztassa az akkumulátor fehér csatlakozóját a hálózati töltõ fehér csatlakozójával. Csatlakoztassa a töltõt a hálózatra, ha led pirosan világít az akkumulátor töltés alatt van. 2. Ha a led zölden világít, akkor feltöltött. Azetetőhajóakkumulátoránaktöltésenapelemestöltővel 1. Csatlakoztassa az akkumulátor fehér csatlakozóját a napelemes töltõ fehér csatlakozójára. 2. Próbálja a napelemet úgy elhelyezni, hogy a napsugarak 90 fokos szögben essenek rá. Gyõzõdjön meg arról, hogy a napelem késõbb sem fog árnyékba kerülni. Figyelem: Ha a nap sugarai kis szögben érik a napelemet, a napelem hatékonysága jelentõsen csökken!

7 Az etetõhajó akkumulátorát nem szüksége a töltéskor kiszerelni, tölthetjük a beépített csatlakozón keresztül is. Ebben az esetben mindig gyõzõdjön meg arról, hogy a hajó ki van kapcsolva. Műcsalikioldócsatlakozó Beépítet akkumulátortöl tő-csatlakozó Ahajóvezérlése: Azegyenesfutás finomhangolása Baloldaliirányítókar Balra-bal oldali rekesz ürítése Jobbra-jobb oldali rekesz ürítése Fel-jobb oldali horog kiengedése Le-bal oldali horog kiengedése Fényekki-bekapcsolása Műcsalikioldó Jobboldaliirányítókar Fel-a hajó elõre megy Le-a hajó tolat Jobbra-a hajó jobbra fordul Balra-a hajó balra fordul a. Elõremenet: tolja a jobboldali irányítókart elõre. b. Hátramenet: húzza a jobboldali irányítókart hátra c. Fordulás balra: tolja a jobboldali irányítókat balra d. Fordulás jobbra: tolja a jobboldali irányítókat jobbra e. Jobb oldali tárolórekesz ürítése: tolja a bal oldali irányítókart jobbra f. Bal oldali tárolórekesz ürítése: tolja a bal oldali irányítókart balra g. Bal oldali szerelék kioldása: tolja a bal oldali irányítókat felfelé h. Jobb oldali szerelék kioldása: húzza a bal oldali irányítókart lefelé i. Egyenesfutás beállítása: hangolja a össze a motorok teljesítményét, hogy a hajó egyenesen fusson a bal oldali irányítókar fölött található potméterrel. j. Fények ki-/ bekapcsolása: a jobb oldali irányítókar fölött található kapcsolóval. k. Mûcsali kioldó (opcionális)

8 Azetetőhajófelépítése Azelsőfényekcsakk akkor világítanak, ha a hajó elõre megy Abaloldalijelzőfény akkor világít ha a bal oldali rekesz ki van ürítve, vagy a bal oldali horog ki van ejtve. Ajobboldalijelzőfény akkor világít, ha a jobb oldali rekesz ki van ürítve, vagy a jobb oldali horog ki van ejtve Balhátsójelzőfény Jobbhátsójelzőfény Azöszesjelzőfényki-ésbekapcsolhatóatávirányítóról Balhátsójelzőfény Jobbhátsójelzőfény Akkumulátor-töltötség kijelzőledek

9 Azetetőanyagbetöltése,ésürítése a. Csukja be az etetõanyag tartó rekesz ajtaját. (fogja meg, és lentrõl emelje fel) b. Töltse meg az egyik, vagy akár mindkét rekeszt a kívánt etetõanyaggal c. Ha a hajó az etetni kívánt terület fölé ért, tolja a bal oldali irányítókart balra, a bal oldali rekesz ürítéséhez. Ha a rekesz ajtaja kinyílt, a bal oldali jelzõfény villogni kezd. d. Ha a jobb oldali rekeszt akarja ürítni, tolja a bal oldali irányítókart jobbra. Ha a rekesz ajtaja kinyílt, a jobb oldali jelzõfény villogni kezd. Aszerelékekbehordása,éskiengedése a. Akassza a zsinórját, szerelékét, vagy a horgát a hajó hátsó felén található szerelékrögzítõbe b. Ha a meghorgászandó terület fölé ért a hajó, a bal oldali irányítókar elõretolásával kiejthetõ a bal oldali szerelék. Ha a szereléket kiengedte, a bal oldali jelzõfény villogni fog. c. A jobb oldali szerelék kiejtéséhez húzza a bal oldali irányítókart hátra. Ha a szereléket kiengedte, a jobb oldali jelzõfény villogni kezd. Azetetőhajóirányítása: 1. Kapcsolja be a távirányítót 2. Kapcsolja be az etetõhajót, a tetején található vízálló kapcsolóval 3. Helyezze a hajót vízre, és irányítsa a kívánt helyre Figyelem: Mindig ügyeljen arra, hogy elõször a távirányítót kapcsolja be és utána a hajót. Ha így teszi, mindig irányítani tudja a hajót. A távirányító a hajó agya, mindig gondoskodjon arról, hogy a távirányító elemei kellõen legyenek feltöltve, gyenge elemekkel könnyen elveszítheti az irányítást a hajó felett. A hajót a két motor teljesítményének változtatásával tudjuk irányítani. Ha az irányítókarokat hirtelen mozgatjuk, akkor a elektromos berendezések terhelése megugrik. Ha hajót maximális sebességgel használja, az akkumulátor kb. 2 órán keresztül biztosít elegendõ energiát. Ha a hajót finom lassú mozdulatokkal irányítja, és fokozatossá teszi a terhelést, az akkumulátor akár 3-4 óráig is elegendõ lehet.

10 Azegyenesfutásbeálítása Elképzelhetõ, hogy a hajó nem tud egyenesen haladni, akár a víz sodrása, szél, vagy egyéb körülmények miatt. A két motor teljesítményének arányát tudjuk szabályozni a távirányító bal felsõ sarkán található finomállítóval. Ha a motor egyenes futását beszabályoztuk, akkor nincs szükség a menet közbeni korrigálásra. Ha a finomállítót az óramutató járásával megegyezõ irányba tekerjük, a hajó jobbra fordul Ha a finomállítót az óramutató járásával ellenkezõ irányba tekerjük, a hajó balra fordul Ajelzőfényekki-ésbekapcsolása A fényeket a távirányító jobb felsõ sarkán található kapcsolóval tudja kibekapcsolni A két elsõ jelzõfény csak akkor világít, ha a hajó elõrefelé megy. Ahajópartraemelése. A hajót soha ne próbáljuk megállítani, illetve a partra emelni az antennájánál fogva, a hajó sérülését okozhatja. A partra emelve azonnal kapcsolja ki a hajót és a távirányítót. Tanácsok a. A távirányítót soha ne kapcsolja ki elõbb, mint a hajót. b. A gyakori megállás, elindulás, tolatás jelentõsen fogyasztja az akkumulátor energiáját. Finom, megfontolt mozdulatokkal irányítva egy töltéssel több mint 2 óráig üzemelhet a hajó c. Ugyan az E.T. Speedy Carp teste vízhatlan, tanácsos hosszú használat közben, illetve a horgászat befejeztével ellenõrizni a belsejét. Ha páralecsapódást, vagy szivárgást észlel, azonnal törölje szárazra egy száraz ruhával. Mind a hajót illetve a távirányítót, száraz meleg helyen tárolja, hogy megvédje a páralecsapódástól, illetve az elektromos csatlakozók oxidációjától. d. Használat után mindig gyõzõdjön meg arról, hogy a hajó és a távirányító elemei fel vannak-e töltve, és úgy készüljön a következõ horgászatra. Ha a hajót hosszú idõn keresztül nem használja, érdemes az elemeket és az akkumulátort havonta egy éjszakán át tölteni, hogy azok élettartama minél hosszabb legyen. Ha a hajót hosszabb ideig nem használja, ajánlott az elemeket és az akkumulátort külön tárolni. e. Ha autós, vagy napelemes töltõvel töltötte az akkumulátort, a horgászat után mindig ajánlott azt hálózati töltõvel újratölteni f. A távirányítót minden esetben védje bárminemû víztõl!

11 g. Ha lehet óvja a hajót a folyamatos napfénytõl. A fekete test a napon felhevül, éjszaka lehûlik, és a belsõ páralecsapódás üzemzavart okozhat! h. Mindig gyõzõdjön meg az adott vízterületen a helyi horgászrendrõl. A magyar horgászrend szerint a szerelékek bármi nemû behordása az Államilag kezelt horgászvizeken Tilos! Egyes magán- illetve horgászegyesületi kezelésben lévõ horgászvizek horgászrendje eltérhet, itt mind a behordás, és a hajóval történõ etetés megengedett lehet. Garancia: Az Energofish Kft 24 hónap garanciát biztosít az E.T. Speedy Carp etetõhajóra. A garancia az anyaghibákból, és a helytelen összeszerelésbõl adódó meghibásodásokra vonatkozik. A garancia teljes körûen kiterjed a hajóra, távirányítóra töltõkre egyaránt. A garancia nem vonatkozik az elemekre, és az akkumulátorra. A garancia azonnal megszûnik, ha valaki a hajót megbontja, illetve házilag javítani próbálja!

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BERKO JO 30

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BERKO JO 30 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BERKO JO 30 ÁLLÍTATÓ BEÜLŐ SZÉLESSÉGŰ, VILLAMOS HAJTÁSÚ KEREKESSZÉK REHAB-TRADE Kft. 2000 Szentendre, Kalászi út 3. Telefon: 06-26/88-62-88 Fax: 06-1/239-4330 A csoport tagja. Figyelem:

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BERKO JO 30

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BERKO JO 30 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BERKO JO 30 ÁLLÍTATÓ BEÜLŐ SZÉLESSÉGŰ, VILLAMOS HAJTÁSÚ KEREKESSZÉK REHAB-TRADE Kft. 2000 Szentendre, Kalászi út 3. Telefon: 06-26/88-62-88 Fax: 06-1/239-4330 A csoport tagja. Figyelem:

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EL-GO ELEKTROMOS MEGHAJTÁSÚ 3 KEREKŰ MOPED

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EL-GO ELEKTROMOS MEGHAJTÁSÚ 3 KEREKŰ MOPED HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EL-GO ELEKTROMOS MEGHAJTÁSÚ 3 KEREKŰ MOPED REHAB-TRADE Kft. 2000 Szentendre, Kalászi út 3. Telefon: 06-26/88-62-88 Fax: 06-1/239-4330 A csoport tagja Figyelem: Kérjük, az eszköz átvétele

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BERKO JO-20 Elektromos meghajtású moped

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BERKO JO-20 Elektromos meghajtású moped HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BERKO JO-20 Elektromos meghajtású moped REHAB-TRADE Kft. 2000 Szentendre, Kalászi út 3. Telefon: 06-26/88-62-88 Fax: 06-1/239-4330 A csoport tagja. Figyelem: Kérjük, az eszköz átvétele

Részletesebben

Használati utasítás BEMUTATKOZÁS BEMUTATKOZÁS. A készülék szétnyitása és töltése. Az alkalmazás telepítése. Párosítás és csatlakoztatás.

Használati utasítás BEMUTATKOZÁS BEMUTATKOZÁS. A készülék szétnyitása és töltése. Az alkalmazás telepítése. Párosítás és csatlakoztatás. Használati utasítás BEMUTATKOZÁS BEMUTATKOZÁS A készülék szétnyitása és töltése Az alkalmazás telepítése Párosítás és csatlakoztatás Halkeresés Szonár működési tudnivalók Kezdő képernyő Fő képernyő Intelligens

Részletesebben

Set 50 TV. Set 55 TV. Használati útmutató

Set 50 TV. Set 55 TV. Használati útmutató Set 50 TV Set 55 TV Használati útmutató A B C A B C Tartalom Biztonsági intézkedések 2 A Set 50 TV/Set 55 TV stethoset infrás rendszer 3 Set 50 TV Csomag tartalma 3 A Set 55 TV tartozékai 4 Kezelőszervek

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Fontos figyelmeztetés! BEKAPCSOLÁS MENETE EGYÉB FUNKCIÓK. Tisztelt vásárló!

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Fontos figyelmeztetés! BEKAPCSOLÁS MENETE EGYÉB FUNKCIÓK. Tisztelt vásárló! HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Tisztelt vásárló! Köszönjük, hogy cégünk termékét választotta! Kérjük, használatba vétel előtt, figyelmesen olvassa el a használati útmutatót. Kérjük, a kerékpár használati útmutatóját

Részletesebben

MOTOWELL Használati utasítás

MOTOWELL Használati utasítás MOTOWELL Használati utasítás MAGNET SPORT, MAGNET RS, MAGNET 2T, MAGNET 2T Limited Edition, RETROSA 50, YOYO 4T, MAGNET 4T, RETROSA 125, CROGEN CITY, CROGEN SPORT, CROGEN RS KEDVES VÁSÁRLÓ! Mindenekelőtt

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A DW7 60FI TÍPUSÚ. 7. Vevõtájékoztató adatlap, megfelelõségi nyilatkozat

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A DW7 60FI TÍPUSÚ. 7. Vevõtájékoztató adatlap, megfelelõségi nyilatkozat 7. Vevõtájékoztató adatlap, megfelelõségi nyilatkozat Gyártó: Típus: DW7 60FI Energia hatékonysági osztály: (A hatékonyabb - G kevésbé hatékony) A A szabvány ciklus, amelyre az adatlapon feltüntetett információ

Részletesebben

Használati útmutató. VMX 100 3in1 VMX 100

Használati útmutató. VMX 100 3in1 VMX 100 Használati útmutató VMX 100 3in1 VMX 100 Tartalom Tartalom... 1 Fontos biztonsági információk... 2 A VMX 100 jellemzői... 5 Csomag tartalma... 5 Az eszköz részei... 6 Kezelőszervek... 6 Gyors üzembehelyezési

Részletesebben

www.markabolt.hu használati útmutató Mosógép EWH 127310 W

www.markabolt.hu használati útmutató Mosógép EWH 127310 W használati útmutató Mosógép EWH 127310 W 2 electrolux Electrolux. Thinking of you. Többet is megtudhat elképzeléseinkrol a www.electrolux.com címen Tartalomjegyzék Biztonsági információk Termékleírás Kezelőpanel

Részletesebben

CM 146 HTXT CM 126 TXT, CM 106 TXT C 125 TXT, C 105 TXT CS 125 TXT, CS 105 TXT CY 104 TXT InfoText mosógépek

CM 146 HTXT CM 126 TXT, CM 106 TXT C 125 TXT, C 105 TXT CS 125 TXT, CS 105 TXT CY 104 TXT InfoText mosógépek FIGYELEM! HU Használati utasítás A MOSÓGÉP KÜLSÕ- VAGY BELSÕ TISZTÍTÁSÁHOZ SOHA NE HASZNÁLJON FÉMSZIVACSOT, KEFÉT, DURVA CSISZOLÓPAPÍRT, ERÕS LÚGOS OLDATOT, GYÚLÉKONY VAGY MÉRGEZÕ TISZTÍTÓFOLYADÉKOKAT!

Részletesebben

Vaku automatikus élességállítás SB-700. Használati útmutató

Vaku automatikus élességállítás SB-700. Használati útmutató Vaku automatikus élességállítás SB-700 Használati útmutató Hu A Az SB-700 és a Használati útmutató Köszönjük, hogy megvásárolta a Nikon SB-700 vakut. A vaku lehető legeredményesebb használata érdekében

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A DW-6 60 FI TÍPUSÚ. Vevõtájékoztató adatlap, megfelelõségi nyilatkozat Gyártó: TEKA Küchentechnik Típus: DW-6 60.FI.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A DW-6 60 FI TÍPUSÚ. Vevõtájékoztató adatlap, megfelelõségi nyilatkozat Gyártó: TEKA Küchentechnik Típus: DW-6 60.FI. Vevõtájékoztató adatlap, megfelelõségi nyilatkozat Gyártó: TEKA Küchentechnik Típus: DW-6 60.FI Szélesség: 597-599 mm Mélység, a kapcsolótábla külsõ szélétõl mérve: 550 mm Magasság: 820-870 mm Helyszükséglet

Részletesebben

RC-autók 1:16 cikk. M492

RC-autók 1:16 cikk. M492 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ RC-autók 1:16 cikk. M492 Tartalomjegyzék Szállítmány tartalma 1 Autó előkészítése és elem behelyezése 2 Jármű kezelése 4 Jármű vezérlése távvezérléssel 5 Műszaki adatok 6 Biztonsági

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Lakossági 4-utas kazettás készülékhez. LÉGKONDÍCIONÁLÓ (SPLIT Típusú) RAS-M16SMUV-E RAS-M16SMUCV-E.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Lakossági 4-utas kazettás készülékhez. LÉGKONDÍCIONÁLÓ (SPLIT Típusú) RAS-M16SMUV-E RAS-M16SMUCV-E. HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Lakossági 4-utas kazettás készülékhez LÉGKONDÍCIONÁLÓ (SPLIT Típusú) Beltéri Egység Hõszivattyús Modell Csak hûtõ Modell Mennyezeti panel RAS-M10SMUV-E RAS-M10SMUCV-E RB-B11MC(W)E RAS-M13SMUV-E

Részletesebben

Használati utasítás. Technogym s.p.a. által lett bejegyezve Olaszországban és más

Használati utasítás. Technogym s.p.a. által lett bejegyezve Olaszországban és más Használati utasítás Technogym, The Wellness Company, Excite és CPR (figuratív) a Technogym s.p.a. tulajdonában lévő védjegyek Olaszországban és más országokban. A Smartkey és a TGS key az itt illusztrált

Részletesebben

Ashtech Mobile Mapper 100 GPS-vevő használata DigiTerra Explorer v6 szoftverrel

Ashtech Mobile Mapper 100 GPS-vevő használata DigiTerra Explorer v6 szoftverrel Ashtech Mobile Mapper 100 GPS-vevő használata DigiTerra Explorer v6 szoftverrel Üzembe helyezési leírás a MobileMapper 100, ProMark 100 és Promark 200 készülékhez, a DigiTerra Explorer v6 készülék-specifikus

Részletesebben

TTK 70 S. 03. Alkatrészek és funkciók 04. FUNKCIÓK

TTK 70 S. 03. Alkatrészek és funkciók 04. FUNKCIÓK TTK 70 S 03. Alkatrészek és funkciók Eleje Fogantyú Szabályzó panel Felső légkifúvó Alsó légkifúvó Levegő beszívó nyílás Víztartály Hátoldal Hátsó levegő beszívó nyílás Oldalsó légkifúvó Adattábla Hálózati

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Köszönjük Önnek, hogy a Fiat márkát részesítette előnyben, és gratulálunk, hogy egy Fiat Doblò gépkocsit választott.

Tisztelt Ügyfelünk! Köszönjük Önnek, hogy a Fiat márkát részesítette előnyben, és gratulálunk, hogy egy Fiat Doblò gépkocsit választott. F I A T D O B L Ó K E Z E L É S É S K A R B A N T A R T Á S Tisztelt Ügyfelünk! Köszönjük Önnek, hogy a Fiat márkát részesítette előnyben, és gratulálunk, hogy egy Fiat Doblò gépkocsit választott. Ezt

Részletesebben

BTE HASZNÁLATI UTASÍTÁS HIT PRO/HIT

BTE HASZNÁLATI UTASÍTÁS HIT PRO/HIT BTE HASZNÁLATI UTASÍTÁS HIT PRO/HIT Köszönjük Köszönjük, hogy jobb hallása érdekében a mi termékünket választotta. Nagy hangsúlyt helyeztünk arra, hogy új hallókészüléke a legjobb minőségű legyen, és hogy

Részletesebben

SEGÍTSÉG A YAMOTO NAVIGÁCIÓS ESZKÖZÖK HASZNÁLATÁHOZ

SEGÍTSÉG A YAMOTO NAVIGÁCIÓS ESZKÖZÖK HASZNÁLATÁHOZ SEGÍTSÉG A YAMOTO NAVIGÁCIÓS ESZKÖZÖK HASZNÁLATÁHOZ Köszönjük, hogy választása során a YAMOTO nyerte el tetszését! Szeretnénk segíteni abban, hogy ez a navigációs eszköz sokáig hasznos és szórakoztató

Részletesebben

Nokia Bluetooth Headset BH-100 9255559/1

Nokia Bluetooth Headset BH-100 9255559/1 Nokia Bluetooth Headset BH-100 6 7 9 8 10 9255559/1 MEGFELELÕSÉGI NYILATKOZAT A NOKIA CORPORATION kijelenti, hogy a HS-78W jelû termék megfelel a vonatkozó alapvetõ követelményeknek és az 1999/5/EC irányelv

Részletesebben

TARTALOM 1. BEVEZETÉS... 2. ELŐKÉSZÜLETEK... 3. EDZÉS... 10 4. ELEMZÉS... 16

TARTALOM 1. BEVEZETÉS... 2. ELŐKÉSZÜLETEK... 3. EDZÉS... 10 4. ELEMZÉS... 16 TARTALOM 1. BEVEZETÉS.................... 2 2. ELŐKÉSZÜLETEK............. 7 3. EDZÉS.......................... 10 4. ELEMZÉS....................... 16 5. FONTOS INFORMÁCIÓK....... 18 A termék karbantartása.........

Részletesebben

Hálózatra tápláló napelemes inverterek HASZNÁLATI ÉS SZERELÉSI ÚTMUTATÓ EHE-N1K5TL EHE-N2KTL EHE-N3KTL EHE-N4KTL EHE-N4K6TL

Hálózatra tápláló napelemes inverterek HASZNÁLATI ÉS SZERELÉSI ÚTMUTATÓ EHE-N1K5TL EHE-N2KTL EHE-N3KTL EHE-N4KTL EHE-N4K6TL Hálózatra tápláló napelemes inverterek HASZNÁLATI ÉS SZERELÉSI ÚTMUTATÓ A szerzői jog az Anhui EHE Energy Tech. Ltd. cégé. EHE-N1K5TL EHE-N2KTL EHE-N3KTL EHE-N4KTL EHE-N4K6TL Ez a dokumentáció védett és

Részletesebben

ER-6n ABS. Használati Útmutató

ER-6n ABS. Használati Útmutató ER-6n ABS Használati Útmutató MAGYAR Motorkerékpár Használati útmutató Amennyiben az alább felsorolt jelekkel találkozik, kövesse az instrukciókat a praktikus és biztonságos működtetés, illetve karbantartás

Részletesebben

Návod na instalaci a k použití pračky

Návod na instalaci a k použití pračky Návod na instalaci a k použití pračky Beszerelési és használati útmutató POTVRZENÍ ZÁRUKY / GARANCIAJEGY KÓD.: kg. Č. / SZÁMA: Před instalací a použitím pračky si pozorně přečtěte tento návod k použití.

Részletesebben

ME-50 Használati Utasítás

ME-50 Használati Utasítás ME-50 Használati Utasítás GITAR MULTI EFFEKT Köszönjük, és gratulálunk, hogy a BOSS ME-50 gitár multi-effektet választotta. A készülék használata előtt, figyelmesen olvassa el a A KÉSZÜLÉK BIZTONSÁGOS

Részletesebben

Ahasználatiútmutatólegfrissebbverziója letölthető a www.polar.fi/support címről.

Ahasználatiútmutatólegfrissebbverziója letölthető a www.polar.fi/support címről. MAGYAR Gratulálunk! Üdvözöljük a boldog Polar G5 GPS érzékelő tulajdonosok körében! A G5 érzékelő a globális helymeghatározó (GPS) technológia segítségével megadja a sebességre, a megtett távolságra és

Részletesebben

Könnyű építésű repülőmodell. 3 csatornás távirányító. Proporcionális szervo mozgatás. 2 db akkuval. 8-10 perc repülési idő egy feltöltéssel.

Könnyű építésű repülőmodell. 3 csatornás távirányító. Proporcionális szervo mozgatás. 2 db akkuval. 8-10 perc repülési idő egy feltöltéssel. Könnyű építésű repülőmodell. 3 csatornás távirányító. Proporcionális szervo mozgatás. 2 db akkuval. 8-10 perc repülési idő egy feltöltéssel. Figyelem: Nagy teljesítményű repülőmodell, nem játék. Nem ajánlott

Részletesebben