2013/14 TÉL - BIZTOSÍTÁSOK

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "2013/14 TÉL - BIZTOSÍTÁSOK"

Átírás

1 2013/14 TÉL - BIZTOSÍTÁSOK 2013/14-es téli szezonban is, minden termékünk esetében egységesen, azaz a Repülős utazások repülővel, az egyéni katalógusból a Szállodák, Panziók és Apartmanok foglalása esetén illetve a Belföldi ajánlataink foglalása esetén az Európai Utazási Biztosító ZRT. (EUB) a partnerünk. Ügyfélszolgálati iroda: Európai Utazási Biztosító ZRT. (EUB) (kárrendezés, információ) 1132 Budapest, Váci út Tel: Fax: ugyfelszolgalat@eub.hu / karrendezes@eub.hu Nyitva tartás: hétfőtől - csütörtökig 8-17h-ig; pénteken h-ig Honlap: órás, magyar nyelvű segélyhívó vonal (EUB-Assistance): Értékesítési kérdésekben kapcsolattartó személy az EUB részéről: Menyhei Tamás Tel: ; 06-20/ tamas.menyhei@eub.hu Utazások repülővel Mediterrán & Egzotikus utazások A téli szezonban is az utasbiztosítás- és az utazásképtelenségre vonatkozó (storno) biztosítás ismét együtt egy - kedvezményes díjú - biztosítási csomagban érhető el utasaink számára. A megújult NUR-Komplex termék immár egy felső kategóriás utasbiztosítás előnyeit ötvözi egy önrész nélküli storno biztosítással! (Ezzel egyidejűleg az önrészesedés-kiváltó biztosítás megszűnik.) A NUR-Klub és a NUR-Komplex utasbiztosítások főbb szolgáltatásai : Orvosi és mentési költségek térítése: 30 millió forintig Hazaszállítás: limit nélkül Szállás- és közlekedési költségek hozzátartozók részére Sporteszközökre, laptop-ra is kiterjedő poggyászbiztosítás Légi utazásra ajánlott szolgáltatások: térítés légipoggyász-sérülésre, poggyászkésedelemre, járatkésésre Vízi- és vízparti sportok biztosítása ( pl. búvárkodás 40 m-ig, surf, kitesurf, windsurf, vitorlázás, vízisí, banán, tengeri kajak, jetski, parasailing, quad ) Utazásképtelenségre vonatkozó (storno) biztosítás: Ha Ön az alábbi okok miatt kényszerül lemondani a korábban lefoglalt utazását, akkor a Biztosító - NUR Komplex csomag választása esetén - önrészesedés nélkül megtéríti az utazási szerződés szerint Önt terhelő költségeket: sürgősségi orvosi ellátást igénylő, váratlan megbetegedés vagy baleset, haláleset, vagyontárgyat érintő tűz vagy egyéb elemi kár illetve bűncselekmény, úti okmányok ellopása, ha azok az utazás kezdetéig nem pótolhatók, munkaviszony megszűnése a munkáltató által történt felmondás miatt. Részletes tájékoztatás az EUB NUR jelű biztosítási feltételekben!

2 NUR 2013/14 Tél - Utazások repülővel Biztosítási feltételek jele: Területi hatály: Biztosítási termék Termék-jellemzők: Utazásképtelenség(storno) - és utazási biztosítás EUB NUR Világ NUR KOMPLEX utas+storno-biztosítás - egy csomagban kedvező tarifával elérhető storno- és utasbiztosítás Biztosítási díj ( ): Egyéni Család* 1-4 napos utazásokra: napos utazásokra: napos utazásokra: napos utazásokra: I. Utazásképtelenségre (storno) és útmegszakításra vonatkozó biztosítás Szolgáltatások ( ) max. biztosítási összeg / foglalás v. esemény max. biztosítási összeg / biztosított Önrészesedés - NUR-Komplex csomag választása esetén: Nincs (!) * Családos tarifa: legfeljebb három 18 év alatti gyermek és legfeljebb 2 fő együtt utazó nagykorú (18-70 éves) személy részére vehető igénybe. Figyelem! A NUR-Komplex termék megkötése kizárólag a foglalással egyidejűleg lehetséges, később erre már nincs lehetőség. Mindkét NUR-Komplex biztosítás módozat esetén - megkötése után 30% partner-jutalékot kap az iroda! Az utasok részére az Utazási Dokumentumok kézhezvételekor az EUB-Assistance elérhetőségét tartalmazó, NUR Utasbiztosítási kártyát küldjük ki! Kérjük, hogy mindenképpen hívjátok fel az utasok figyelmét, hogy az Utasbiztosítási Kártyát töltsék ki, és a TN számukat, azaz az utazásuk részvételi számát írják majd be, az erre szabadon hagyott kockákba, és a kártyát az utazásra vigyék magukkal! Részletes termék-információk a termékekről és a kárrendezésről: - a csatolt Szolgáltatás-táblázatban (1. melléklet), - a táblázat tájékoztató jellegű, a részletes információkat az EUB NUR jelű utasbiztosítási feltételek tartalmazzák, melyek megtalálhatók a honlapon! Abban a különleges esetben - előzetes írásbeli egyeztetés és elbírálás alapján - ha az utas a KOMPLEX biztosítást kifejezetten nem kéri, egy egyedi csak NUR Klub storno - Utazásképtelenségre vonatkozó - biztosítás díjait kell a foglaláskor fizetnie.

3 Figyelem! Önálló NUR-Klub storno-biztosítás választása esetén a biztosítottat kár esetén terhelő önrészesedés mértéke 20% - de legalább 20 / fő Biztosítási termék: NUR Klub storno-biztosítás Biztosítási feltételek jele: EUB NUR Területi hatály: Világ Biztosítási díj ( ): Euro/fő/utazás 1-4 nap nap nap nap 76 I. Utazásképtelenségre (storno) és útmegszakításra vonatkozó biztosítás max. biztosítási összeg / foglalás v. esemény max. biztosítási összeg / biztosított önrészesedés (biztosítottanként) 20 %, min. 20 Figyelem! A NUR-Klub Önálló storno biztosítási termék megkötése is kizárólag a foglalással egyidejűleg lehetséges, később erre már nincs lehetőség. Utazások egyénileg Szálloda Panzió Apartman foglalt egyéni utasaink részére már kétféle utasbiztosítási termék közül lehet választani, és egy önálló utazásképtelenségre vonatkozó (storno) biztosítás érhető el. ÚJDONSÁG! +1 nap bónusz = legalább 6 éjszakás folyamatos szállásfoglalás esetén a biztosítás érvényes a szállás elfoglalásának napját megelőző napra és a szállás elhagyásának napját követő napra is az utazás időtartamára. ÚJDONSÁG! Hobbi sport biztosítás a téli szezonra = biztosításaink a következő sportágakra is fedezetet nyújtanak: sí-, snowboard-, szánkó-, korcsolya-, motoros szán használata, hórafting, hótalpas túrázás méteres magasságig. Biztosítási díjak ( ): SZÁLLODA és PANZIÓ foglalása esetén illetve APARTMAN foglalása esetén NUR 2013/14 Tél - Utazások egyélig Biztosítási termék: NUR Klub utazási biztosítás NUR Start utazási biztosítás Területi hatály: Világ Világ Biztosítási díj ( ) - Egyéni: Egyéni ( /fő/nap) Egyéni ( /fő/nap) napidíj: 3 2,00 Biztosítási díj ( ) Családi*: Családi* ( /család/nap) Családi* ( /család/nap) napidíj: 7 6 *Családos tarifa: legfeljebb három 18 év alatti gyermek és legfeljebb 2 fő együtt utazó nagykorú (18-70 éves) személy részére vehető igénybe Mindkét utazási biztosítás módozat esetén - megkötése után 30% partner-jutalékot kap az iroda! Részletes termék-információk a termékekről és a kárrendezésről: - a csatolt Szolgáltatás-táblázatban (2. melléklet), - a táblázat tájékoztató jellegű, a részletes információkat az EUB NUR jelű utasbiztosítási feltételek tartalmazzák, melyek megtalálhatók a honlapon!

4 Az Utazások egyénileg kategóriában,a 2013/14-es téli szezonban önállóan is foglalható a NUR Start kizárólag stornó - Utazásképtelenségre vonatkozó - biztosítási termék, mely lemondás esetén önrészesedés nélküli szolgáltatást nyújt! NUR Start Biztosítási termék: Önálló storno-biztosítás Apartmann / Hotel (utazási díj összegétől függően, Euro) I. Utazásképtelenségre (storno) és útmegszakításra vonatkozó biztosítás max. biztosítási összeg / foglalás v. esemény max. biztosítási összeg / biztosított önrészesedés - Fontos! A NUR Start storno biztosítás kizárólag a foglalással egy időben azaz jelentkezés helyén, és csak a jelentkezéssel illetve az előleg befizetésével egyidejűleg köthető biztosítás. Kárbejelentés - UTASBIZTOSÍTÁS Kérjük, azonnal értesítse segítségnyújtó szolgálatunkat, az EUB-Assistance-ot az alábbi telefonszámon! Kivéve poggyászbiztosítást érintő károk esetén, ahol elegendő 30 napon belül írásos bejelentést tenni a Biztosító Ügyfélszolgálata (lásd korábban Ügyfélszolgálati iroda ) felé. Kárbejelentés - ÚTLEMONDÁS (Utazásképtelenség - storno) Az utazásképtelenséget az EUB-Assistance felé haladéktalanul, a Neckermann felé legkésőbb az ismertté válást követő első munkanapon be kell jelenteni. Az EUB-Assistance-hoz történő bejelentéshez az alábbi adatokat kell megadni: a lemondott utazási szolgáltatás időpontja, az utazási szolgáltató neve, és címe, a foglalás TN száma az utazási szerződés szerződőjének, neve és címe, a lemondott utas(ok) neve, az utazásképtelenség oka, pontosan meghatározva, ha az utazásképtelenség oka valamely személy betegsége vagy balesete, akkor a beteg vagy balesetet szenvedett személy neve, címe, telefonszáma, ahol a bejelentést követő 5 napon belül bármikor elérhető, valamint az egészségügyi ellátást végző szolgáltató (pl. orvos, kórház) neve es elérhetősége, bejelentő neve, címe és telefonszáma A Biztosító az utazásképtelenségre (storno) vonatkozó biztosítás alapján esedékes szolgáltatási összeget - a NUR által EURO-ban leszámlázott útlemondási (storno) költségek alapján - EURO-ban állapítja meg, és banki átutalással EURO-ban fizeti ki a kedvezményezett részére (amennyiben a kedvezményezett a kifizetést forint alapú bankszámlára kéri, akkor a Biztosító az átutalást EURO-ban teljesíti, és azt a fogadó bank - a kedvezményezett ügyfél bankja - váltja át forintra az adott bank által alkalmazott árfolyamnak megfelelően). Amennyiben a kedvezményezett a kifizetést postai átutalással (postacímre) kéri - amely fizetési mód esetén a Magyar Posta devizában történő utalást

5 nem tesz lehetővé - akkor a szolgáltatásként meghatározott EURO összeget a Biztosító a számfejtés napján érvényes Raiffeisen Bank által meghirdetett deviza vételi árfolyamon számítja át forintra. Készpénzben történő kifizetést a Biztosító nem vállal. Figyelem! Az itt közölt információ tájékoztató jellegű, a kárbejelentésre vonatkozó részletes tájékoztatást a biztosítási feltételek tartalmazzák! 2013/14 TÉL - BIZTOSÍTÁSOK Biztosításaink az alábbi foglalási kódok alkalmazásával működnek a TÉL 2013/14-es szezonban! Repülős árualaphoz (HUN NAH; -FLO; SPEC; LAST; HUN EURN; EURF) EUBEE E = KOMPLEX Egyéni - Európai Utazási Biztosító Zrt. (EUB) EUBEF F = KOMPLEX Családi - Európai Utazási Biztosító Zrt. (EUB) Repülős árualaphoz (HUN NAH; FLO; SPEC; LAST; HUN EURN; EURF) RRVRS E = Csak Útlemondási (stornó) Biztosítás - Európai Utazási Biztosító Zrt. (EUB) KOMPL K = NUR-Klub utasbiztosítás Szálloda Panzió Apartman Biztosítás - Európai Utazási Biztosító Zrt. (EUB) KOMPL S = NUR-Start utasbiztosítás Szálloda Panzió Apartman Biztosítás - Európai Utazási Biztosító Zrt. (EUB) STORN S = NUR-Start Csak Útlemondási (stornó) Biztosítás - Európai Utazási Biztosító Zrt. (EUB) Illetve ami NAGYON FONTOS, hogy ezek a fent jelzett biztosítási típusok CSAK és KIZÁRÓLAG a magyar utazásszervező HUN árualapjára érvényesek! Német NEC/TOC és osztrák OES foglalások esetén ezek nem alkalmazhatóak a foglalási rendszerünkben.

Mediterrán és Egzotikus utazások repülővel és BÖRZE árualapunk Foglalási kód: HUN NAH / HUN FAX / HUN LAST / HUN EURN / HUN EURF / HUN FLO / HUN SPEC

Mediterrán és Egzotikus utazások repülővel és BÖRZE árualapunk Foglalási kód: HUN NAH / HUN FAX / HUN LAST / HUN EURN / HUN EURF / HUN FLO / HUN SPEC 2017-es nyári szezonban is, minden termékünk esetében egységesen, azaz minden típusú Utazások repülővel utaknál, az egyéni katalógusból a Szállodák, panziók és Apartmanok foglalása esetén illetve a Belföldi

Részletesebben

Utasbiztosítás. Termék: Útitárs. Milyen típusú biztosításról van szó? Mire terjed ki a biztosítás? Mire nem terjed ki a biztosítás?

Utasbiztosítás. Termék: Útitárs. Milyen típusú biztosításról van szó? Mire terjed ki a biztosítás? Mire nem terjed ki a biztosítás? Utasbiztosítás Biztosítási termékismertető Biztosító: Allianz Hungária Zrt. Magyarországon, a Magyar Nemzeti Bank által 10337587 azonosítószámon nyilvántartott biztosító Termék: Útitárs A termékre vonatkozó

Részletesebben

UTASBIZTOSÍTÁS (EUB2015-14NCU)

UTASBIZTOSÍTÁS (EUB2015-14NCU) NECKERMANN CRUISE KOMPLEX (UTAS ÉS STORNO) ÉS CRUISE STORNO BIZTOSÍTÁSOK ÁLTALÁNOS ÉS KÜLÖNÖS BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK 2016 NYÁRI SZEZONTÓL (VISSZAVONÁSIG) Európai Utazási Biztosító Zrt. Általános Információ

Részletesebben

EUB Szolgáltatások és díjak 2010. április 12-től visszavonásig de legkésőbb 2010. november 30-ig megkötött biztosítási szerződésekre

EUB Szolgáltatások és díjak 2010. április 12-től visszavonásig de legkésőbb 2010. november 30-ig megkötött biztosítási szerződésekre EUB ok és díjak 2010. április 12-től visszavonásig de legkésőbb 2010. november 30-ig megkötött biztosítási szerződésekre EUB_ok és díjak_2010.04.12.-2010.11.30.doc 1/9 TOP EXTRA, TOP, NÍVÓ, BÁZIS TOP EXTRA

Részletesebben

EUB Szolgáltatások és díjak 2011. május 16-tól visszavonásig

EUB Szolgáltatások és díjak 2011. május 16-tól visszavonásig EUB Szolgáltatások és díjak 2011. május 16-tól visszavonásig TOP EXTRA, TOP, NÍVÓ, BÁZIS TOP EXTRA TOP NÍVÓ EGYÉNI 70 éves korig összesen 1 napra: 1.350 830 660 EGYÉNI-70 éves korig 2-365 napra az elsı

Részletesebben

EUB Szolgáltatások és díjak május 6-tól visszavonásig

EUB Szolgáltatások és díjak május 6-tól visszavonásig EUB Szolgáltatások és díjak 2013. május 6-tól visszavonásig KLASSZIKUS termékcsalád Autóbuszos és egyéni utazásokhoz Téli sportokra csak Sport-Extra kiegészítı megkötése esetén érvényes! Szolgáltatások

Részletesebben

BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK 2015-2016 WWW.EUB.HU

BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK 2015-2016 WWW.EUB.HU BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK 2015-2016 WWW.EUB.HU Európai Utazási Biztosító Zrt. Általános Információ EUB ügyfélszolgálat: 1132 Budapest, Váci út 36-38. Tel.: +36 1 452 3580 www.eub.hu ugyfelszolgalat@eub.hu

Részletesebben

Világjáró utasbiztosítás szolgáltatásai

Világjáró utasbiztosítás szolgáltatásai Világjáró utasbiztosítás szolgáltatásai Külföldön felmerülő orvosi költségek megtérítése Maximum biztosítási összegek (Ft/EUR) Horizont Horizont Prémium külföldön fellépő hirtelen megbetegedés és baleset

Részletesebben

Chartis Europe S.A. Magyarországi Fióktelepének Travel Guard utasbiztosítási termékei

Chartis Europe S.A. Magyarországi Fióktelepének Travel Guard utasbiztosítási termékei Chartis Europe S.A. Magyarországi Fióktelepének Travel Guard utasbiztosítási termékei A Chartis a világ egyik vezetı vagyon és felelısség, illetve nemélet biztosító társasága, amely több mint 40 millió

Részletesebben

Útlemondási kárbejelentő

Útlemondási kárbejelentő Útlemondási kárbejelentő 1. Kötvényszám: 2. Szerződő neve (ha a Szerződő és a Biztosított személye megegyezik, csak a Biztosított rovatot kell kitölteni):... lakcíme:... születési helye, ideje (év, hó,

Részletesebben

A biztosítottak felsorolását a kötvény 2. oldala tartalmazza 2016-04-11

A biztosítottak felsorolását a kötvény 2. oldala tartalmazza 2016-04-11 Kötvényszám / Policy Nr.: 811131079750- NLv2 Kiállítás időpontja / Issued at: 2016-02-21 19:30:23 Termék / Coverage: Nívó + Storno Kombi Standard (Utazásképtelenségre és útmegszakításra vonatkozó biztosítás)

Részletesebben

BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK 2016 NYÁR

BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK 2016 NYÁR BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK 2016 NYÁR Európai Utazási Biztosító Zrt. Általános Információ EUB ügyfélszolgálat: 1132 Budapest, Váci út 36-38. Tel.: +36 1 452 3580 www.eub.hu ugyfelszolgalat@eub.hu TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK 2015-2016

BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK 2015-2016 BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK 2015-2016 Utasbiztosítás EUB2015-01U2 (1-20. old.) Ügyféltájékoztató (21-25. old.) Európai Utazási Biztosító Zrt. Általános Információ EUB ügyfélszolgálat: 1132 Budapest, Váci út

Részletesebben

TERMÉK ÖSSZEHASONLÍTÓ TÁBLÁZAT - GB661 JELŰ UTAZÁSI GARANCIA BIZTOSÍTÁS

TERMÉK ÖSSZEHASONLÍTÓ TÁBLÁZAT - GB661 JELŰ UTAZÁSI GARANCIA BIZTOSÍTÁS Termék neve GB661 jelű Utazási Garancia Biztosítás Termék besorolása Alapbiztosítási csomagok Prémium Komfort Bázis Biztosítható kockázatok Sürgősségi orvosi ellátás x x x Asszisztencia x x x Jogvédelem

Részletesebben

Hatályos. a 2007. november 1. és a 2008. október 31. között megkötött utasbiztosítási szerzõdésekre

Hatályos. a 2007. november 1. és a 2008. október 31. között megkötött utasbiztosítási szerzõdésekre 361 465 3666 UTASBIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK Hatályos a 2007. november 1. és a 2008. október 31. között megkötött utasbiztosítási szerzõdésekre Tisztelt Ügyfelünk! Ha segítségre van szüksége, vagy ha a várható

Részletesebben

TermékismertEtő. Allianz Üzleti utasbiztosítás. Kinek ajánljuk? Miért az Allianz Üzleti utasbiztosítást válassza?

TermékismertEtő. Allianz Üzleti utasbiztosítás. Kinek ajánljuk? Miért az Allianz Üzleti utasbiztosítást válassza? allianz.hu TermékismertEtő Allianz Üzleti utasbiztosítás 2018 Az Allianz gyakran utazó üzleti ügyfelei számára keretnapos utasbiztosítást kínál egyszerű és kényelmes megoldásként. Az Allianz Üzleti utasbiztosítás

Részletesebben

TermékismertEtő. Allianz Üzleti utasbiztosítás. Kinek ajánljuk? Miért az Allianz Üzleti utasbiztosítást válassza?

TermékismertEtő. Allianz Üzleti utasbiztosítás. Kinek ajánljuk? Miért az Allianz Üzleti utasbiztosítást válassza? allianz.hu TermékismertEtő Allianz Üzleti utasbiztosítás 2018 Az Allianz gyakran utazó üzleti ügyfelei számára keretnapos utasbiztosítást kínál egyszerű és kényelmes megoldásként. Az Allianz Üzleti utasbiztosítás

Részletesebben

BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK 2014 NYÁR WWW.EUB.HU

BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK 2014 NYÁR WWW.EUB.HU BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK 2014 NYÁR WWW.EUB.HU UTASBIZTOSÍTÁS (EUB2014-35ONU) Érvényes 2014. június 15-tôl visszavonásig Európai Utazási Biztosító Zrt. Általános Információ EUB ügyfélszolgálat: 1132 Budapest,

Részletesebben

Utasbiztosítási ajánlat

Utasbiztosítási ajánlat Allianz Hungária Zrt. 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 48-52. www.allianz.hu A biztosító példánya Utasbiztosítási ajánlat Allianz Üzleti utasbiztosításhoz Ajánlat száma: 1 J j / J j Ajánlat dátuma: J

Részletesebben

Allianz Üzleti utasbiztosítás

Allianz Üzleti utasbiztosítás www.allianz.hu Termékismertető Allianz Üzleti utasbiztosítás 2017 Az Allianz gyakran utazó üzleti ügyfelei számára keretnapos utasbiztosítást kínál egyszerű és kényelmes megoldásként. Az Allianz Üzleti

Részletesebben

Mapfre Asistencia Utasbiztosítás Biztosítási termékismertető

Mapfre Asistencia Utasbiztosítás Biztosítási termékismertető Mapfre Asistencia Utasbiztosítás Biztosítási termékismertető A társaság: Mapfre Asistencia Compania Internacional de Seguros y Reaseguros S.A., Spanyol Királyságban bejegyzett biztosító társaság, mely

Részletesebben

Utazásképtelenségre vonatkozó biztosítási szerződés általános szerződési feltételei Módozat jele: 2000/ 01 ST (200 000-20 - 5 000)

Utazásképtelenségre vonatkozó biztosítási szerződés általános szerződési feltételei Módozat jele: 2000/ 01 ST (200 000-20 - 5 000) Utazásképtelenségre vonatkozó biztosítási szerződés általános szerződési feltételei Módozat jele: 2000/ 01 ST (200 000-20 - 5 000) 1. Általános rendelkezések 1.1 Jelen általános szerződési feltételek (a

Részletesebben

Bankszámlához, illetve bankkártyához kapcsolódó csoportos biztosítások díjai

Bankszámlához, illetve bankkártyához kapcsolódó csoportos biztosítások díjai Bankszámlához, illetve bankkártyához kapcsolódó csoportos biztosítások díjai Közzététel: 2018. január 09. napján Hatályos: 2018. január 10. napjától Módosítás oka: Új akciós kiegészítő szolgáltatás a külön

Részletesebben

Útmutató a 2016/17 téli Neckermann árualaphoz november 8. Hoffmann Miklós

Útmutató a 2016/17 téli Neckermann árualaphoz november 8. Hoffmann Miklós Útmutató a 2016/17 téli Neckermann árualaphoz 2016. november 8. Hoffmann Miklós A Neckermann Magyarország úttípusai Az alanti felsorolás tájékoztató jellegő, az aktuális úttípusokat a kiadványok, és Neckermann

Részletesebben

Foglalási, módosítási és lemondási feltételek

Foglalási, módosítási és lemondási feltételek Foglalási, módosítási és lemondási feltételek Szállásadó: Alszeri Rönk Vendégház Őriszentpéter Alszer 27/a 9941 Telefon: 06 30 586 2226 Email: orsegironkhaz@gmail.com Vendég: Foglalást/ajánlatkérést benyújtó

Részletesebben

Szezonzáró sízés Ausztriában

Szezonzáró sízés Ausztriában Szezonzáró sízés Ausztriában Síkalandok Ischgl-ben Május elejéig! Búcsúztasd a 2013/14-es síszezont egy fergeteges bulival. ISCHGL, Tirol - Szezonzáró 2014. ápr. 27-máj. 4. Május 3.-án élő Robbie Williams

Részletesebben

GB160 Csoportos Élet-, Baleset- és Egészségbiztosítás Országos Független Tűzoltó Szakszervezet. Csentei Zoltán üzleti vezető Keszthely

GB160 Csoportos Élet-, Baleset- és Egészségbiztosítás Országos Független Tűzoltó Szakszervezet. Csentei Zoltán üzleti vezető Keszthely GB160 Csoportos Élet-, Baleset- és Egészségbiztosítás Országos Független Tűzoltó Szakszervezet Csentei Zoltán üzleti vezető Keszthely ELÉRHETŐSÉGEK Csentei Zoltán tel.: 0630/430-9790 e-mail: zoltanferenc.csentei@groupamagarancia.hu

Részletesebben

ÁLTALÁNOS ÉS KÜLÖNÖS BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK (EUB2012-01U2)

ÁLTALÁNOS ÉS KÜLÖNÖS BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK (EUB2012-01U2) ÁLTALÁNOS ÉS KÜLÖNÖS BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK (EUB2012-01U2) Európai Utazási Biztosító Zrt. Általános Információ EUB ügyfélszolgálat: 1132 Budapest, Váci út 36-38. Tel.: +36 1 452 3580 www.eub.hu ugyfelszolgalat@eub.hu

Részletesebben

KÖBE LAST MINUTE UTASBIZTOSÍTÁS

KÖBE LAST MINUTE UTASBIZTOSÍTÁS KÖBE LAST MINUTE UTASBIZTOSÍTÁS Hatályos: 2016. január 1-tôl Tartalomjegyzék 1. Last Minute Utasbiztosítás Ügyféltájékoztató... 3 Sürgôsségi és segítségnyújtási szolgáltatások... 9 Kárrendezéshez szükséges

Részletesebben

Bankszámlához, illetve bankkártyához kapcsolódó csoportos biztosítások díjai

Bankszámlához, illetve bankkártyához kapcsolódó csoportos biztosítások díjai Bankszámlához, illetve bankkártyához kapcsolódó csoportos biztosítások díjai Közzététel: 2017. szeptember 29. napján Hatályos: 2017. október 02. napjától Módosítás oka: Módosításra került a TeleBank elérhetősége.

Részletesebben

ÁLTALÁNOS ÉS KÜLÖNÖS BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK (EUB2012-01U1)

ÁLTALÁNOS ÉS KÜLÖNÖS BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK (EUB2012-01U1) ÁLTALÁNOS ÉS KÜLÖNÖS BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK (EUB2012-01U1) Európai Utazási Biztosító Zrt. Általános Információ EUB ügyfélszolgálat: 1132 Budapest, Váci út 36-38. Tel.: +36 1 452 3580 www.eub.hu ugyfelszolgalat@eub.hu

Részletesebben

Allianz Utasbiztosítások

Allianz Utasbiztosítások Allianz Utasbiztosítások Összefoglaló az Allianz Utasbiztosítások főbb szolgáltatásairól Főbb szolgáltatások Ezüst Arany Egészségügyi segítségnyújtás és sürgősségi esetekre szóló betegségbiztosítás Baleset-biztosítás

Részletesebben

K O N D Í C I Ó S L I S T A CIB Malacpersely Számla (magánszemélyek részére)

K O N D Í C I Ó S L I S T A CIB Malacpersely Számla (magánszemélyek részére) CIB MALACPERSELY SZÁMLA SÁVOS KAMATA Feltétel Sávhatárok Éves kamat Ha az adott havi kamatperiódusban megtakarított összeg legalább 10 ezer forint, és a számlán ugyanebben az időszakban nem történik terhelés

Részletesebben

Kedves Uvaterv -es Vendégeink!

Kedves Uvaterv -es Vendégeink! Kedves Uvaterv -es Vendégeink! A TIHANYI ÜDÜLŐ - a 2012-es évben is várja a pihenni, nyaralni vágyó vendégeket. Az üdülési program lehetőséget ad : - rövidebb, hosszabb időszak, - csak szállás, - szállás

Részletesebben

ÁLTALÁNOS ÉS KÜLÖNÖS BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK (EUB2011-01U2)

ÁLTALÁNOS ÉS KÜLÖNÖS BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK (EUB2011-01U2) ÁLTALÁNOS ÉS KÜLÖNÖS BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK (EUB2011-01U2) Általános Információ EUB ügyfélszolgálat: 1132 Budapest, Váci út 36-38. Tel.: +36 1 452 3580 www.eub.hu ugyfelszolgalat@eub.hu EUB-Segítségnyújtás

Részletesebben

Általános és különös biztosítási feltételek

Általános és különös biztosítási feltételek BELFÖLDI UTASBIZTOSÍTÁS Általános és különös biztosítási feltételek EUB2007-12BF Európai Utazási Biztosító Zrt. Általános Információ EUB ügyfélszolgálat: 1132 Budapest, Váci út 36-38. Tel.: +36 1 452 3580

Részletesebben

Tesco Utazás A NUR Kft., mint utazásszervező Általános szerződési feltételei 0. Bevezetés 0.1. A NUR Neckermann-utazás Szolgáltató Kft.

Tesco Utazás A NUR Kft., mint utazásszervező Általános szerződési feltételei 0. Bevezetés 0.1. A NUR Neckermann-utazás Szolgáltató Kft. 1 Tesco Utazás A NUR Kft., mint utazásszervező Általános szerződési feltételei 0. Bevezetés 0.1. A NUR Neckermann-utazás Szolgáltató Kft. (székhelye: 1118 Budapest, Dayka G. u. 5., telefonszáma: 00-36-1-309-5900,

Részletesebben

SZEMÉLYBIZTOSÍTÁS SZOLGÁLTATÁSI IGÉNYBEJELENTŐ LAP

SZEMÉLYBIZTOSÍTÁS SZOLGÁLTATÁSI IGÉNYBEJELENTŐ LAP SZEMÉLYBIZTOSÍTÁS SZOLGÁLTATÁSI IGÉNYBEJELENTŐ LAP Élet-, betegség-, balesetbiztosításhoz, valamint vagyonbiztosításhoz kötött balesetbiztosításhoz. Contact Center: 06 40 405 405 Fax: 06 1 458 4260 www.signal.hu,

Részletesebben

EUB-Segítségnyújtás éjjel-nappal + 361 465 3666 EUB-Assistance 24 hours service

EUB-Segítségnyújtás éjjel-nappal + 361 465 3666 EUB-Assistance 24 hours service NUR KLUB UTASBIZTOSÍTÁS NUR KLUB STORNO-BIZTOSÍTÁS, NUR START UTASBIZTOSÍTÁS NUR START STORNO- BIZTOSÍTÁS ÉS NUR-KOMPLEX (NUR KLUB UTAS ÉS STORNO-BIZTOSÍTÁS) BIZTOSÍTÁSI TERMÉKEKRE VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS

Részletesebben

EUB-Segítségnyújtás éjjel-nappal + 361 465 3666 EUB-Assistance 24 hours service

EUB-Segítségnyújtás éjjel-nappal + 361 465 3666 EUB-Assistance 24 hours service NUR KLUB UTASBIZTOSÍTÁS NUR KLUB STORNO-BIZTOSÍTÁS, NUR START UTASBIZTOSÍTÁS NUR START STORNO- BIZTOSÍTÁS ÉS NUR-KOMPLEX UTAS ÉS STORNO BIZTOSÍTÁS BIZTOSÍTÁSI TERMÉKEKRE VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS ÉS KÜLÖNÖS

Részletesebben

Bankszámlaszáma: Számlázási cím: város út/utca/tér szám Levelezési cím: város út/utca/tér szám

Bankszámlaszáma: Számlázási cím: város út/utca/tér szám Levelezési cím: város út/utca/tér szám JELENTKEZÉSI ÍV Kedvezményes előjelentkezési határidő: 2013. augusztus 31. 1. A kiállításra SZERZŐDŐ FÉL minősége: Kiállító (Saját standdal vesz részt.) Kollektív kiállítás összefogója Fizető szervező

Részletesebben

EUB-Segítségnyújtás éjjel-nappal + 361 465 3666 EUB-Assistance 24 hours service

EUB-Segítségnyújtás éjjel-nappal + 361 465 3666 EUB-Assistance 24 hours service NUR KOMPLEX, NUR KOMPLEX PLUSZ, NUR Egyéni utazások Storno- és utasbiztosítás, NUR-Önrészkiváltó biztosítás és NUR-Autó-Extra biztosítási termékekre vonatkozó Általános és Különös Biztosítási Feltételek

Részletesebben

K O N D Í C I Ó S L I S T A CIB Malacpersely Számla (magánszemélyek részére)

K O N D Í C I Ó S L I S T A CIB Malacpersely Számla (magánszemélyek részére) CIB MALACPERSELY SZÁMLA SÁVOS KAMATA Feltétel Sávhatárok Éves kamat Ha az adott havi kamatperiódusban megtakarított összeg legalább 10 ezer forint, és a számlán ugyanebben az időszakban nem történik terhelés

Részletesebben

SIGNAL Biztosító Partnereink a szakszervezetek. Sokféleség, szolidaritás, megbízhatóság

SIGNAL Biztosító Partnereink a szakszervezetek. Sokféleség, szolidaritás, megbízhatóság SIGNAL Biztosító Partnereink a szakszervezetek Tartalom 1. Bemutatkozik a SIGNAL Biztosító 2. Milyen kedvezményes szolgáltatásokat kínálunk? Egyéni biztosítások Csoportos biztosítások 3. Értékesítés támogatás,

Részletesebben

Útlemondási kárbejelentő

Útlemondási kárbejelentő Betegség- és balesetbiztosítási kárbejelentő nyomtatvány Az AEGON Biztosító kárrendezési egysége: Europ Assistance Kft. Budapest 1399, Pf. 694/324 Tel.: +36 1 465 37 06 Fax:+36 1 458 4445 BIZTOSÍTOTT ADATAI

Részletesebben

EUB-Segítségnyújtás éjjel-nappal EUB-Assistance 24 hours service

EUB-Segítségnyújtás éjjel-nappal EUB-Assistance 24 hours service NUR KOMPLEX, NUR KOMPLEX PLUSZ, NUR-TOP, NUR-Storno biztosítás, NUR-Önrészkiváltó biztosítás biztosítási termékekre vonatkozó Általános és Különös Biztosítási Feltételek (EUB2008-01NUR) Érvényesség: 2009

Részletesebben

Cím: Cím: Cm: születés ideje: év hó nap, Anyja neve: Cím:

Cím: Cím: Cm: születés ideje: év hó nap, Anyja neve: Cím: SZEMÉLYBIZTOSÍTÁS SZOLGÁLTATÁSI IGÉNYBEJELENTŐ LAP Alkotás Point, 1123 Budapest Alkotás u. 50. (Élet-, betegség-, balesetbiztosításhoz, valamint vagyonbiztosításhoz kötött balesetbiztosításhoz.) www.signal.hu

Részletesebben

Hungária Assistance külföldre utazók csoportos utazási biztosítása

Hungária Assistance külföldre utazók csoportos utazási biztosítása www.allianz.hu Hungária Assistance külföldre utazók csoportos utazási biztosítása Csoportos utasbiztosítás Ügyfél-tájékoztató 1/10 Tisztelt Ügyfelünk! Engedje meg, hogy röviden tájékoztassuk a biztosítási

Részletesebben

Általános és Különös Biztosítási

Általános és Különös Biztosítási Általános és Különös Biztosítási Feltételek (EUB2009-09U2) EUB-Segítségnyújtás éjjel-nappal + 361 465 3666 EUB-Assistance 24 hours service A társaság az ISVAP által vezetett Biztosítói Csoportok Nyilvántartásába

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek Érvényes: 2015. október 20-tól visszavonásig Sun & Fun Holidays Kft. Székhely: 1138 Budapest, Meder u 8/D. fszt. MKEH- engedélyszám: U-001050, Adószám: 14126523-2-42, EU-s

Részletesebben

INSTANT UTASBIZTOSÍTÁSI BÉRLET FELHASZNÁLÁSI SEGÉDLET

INSTANT UTASBIZTOSÍTÁSI BÉRLET FELHASZNÁLÁSI SEGÉDLET Az OTP Csoport partnere INSTANT UTASBIZTOSÍTÁSI BÉRLET FELHASZNÁLÁSI SEGÉDLET Groupama Biztosító Zrt. 1146 Budapest, Erzsébet királyné útja 1/C Nyomtatványszám: 13063/3 Hatályos 2016. január 1-jétől visszavonásig.

Részletesebben

EURÓPAI UTAZÁSI BIZTOSÍTÓ ZRT.

EURÓPAI UTAZÁSI BIZTOSÍTÓ ZRT. EURÓPAI UTAZÁSI BIZTOSÍTÓ ZRT. Cégjegyzékszám: 01-10-043228 Fôvárosi Bíróság mint Cégbíróság UTASBIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK (EUB2008-08U1) TARTALOMJEGYZÉK I. Általános Feltételek.... 2 Szolgáltatás-táblázat...

Részletesebben

TIR HÁZTARTÁSI BALESETBIZTOSÍTÁSI AJÁNLAT

TIR HÁZTARTÁSI BALESETBIZTOSÍTÁSI AJÁNLAT TIR HÁZTARTÁSI BALESETBIZTOSÍTÁSI AJÁNLAT Ajánlatszám/ kötvényszám: Kockázatviselés kezdete: (Biztosító tölti ki!) (Biztosító tölti ki!) Szerződő adatai: Születéskori neve: Születési ideje: év hó nap Biztosított

Részletesebben

Őrangyal szolgáltatások és díjak. Őrangyal. Legfeljebb a 70. születésnapig köthető! Díjak (HUF)

Őrangyal szolgáltatások és díjak. Őrangyal. Legfeljebb a 70. születésnapig köthető! Díjak (HUF) Őrangyal szolgáltatások és ak Legfeljebb a 70. születésnapig köthető! Díjak (HUF) 1 2 3 4 5 8 9 12 13 16 17 31 Őrangyal Legfeljebb a 70. születésnapig köthető! A 70. születésnap fölött az Őrangyal 70 Plusz

Részletesebben

Utastájékoztató Montenegróhoz - 2016

Utastájékoztató Montenegróhoz - 2016 Utastájékoztató Montenegróhoz - 2016 Indulás: Indulás 18:00 órakor Budapest Planetárium bejáratától, amely a Népligetnél található, a helyközi buszpályaudvartól pár perc gyaloglásra. Térképen itt tudod

Részletesebben

Extrém Sportok utasbiztosítás

Extrém Sportok utasbiztosítás 10%-kal magasabb szolgáltatási összeghatár az Allianz és az FHB Bank Ügyfeleinek! Extrém Sportok utasbiztosítás Szolgáltatások megnevezése Szolgáltatások díja Arany Platina Napi díj (Ft/fő) 65 éves korig

Részletesebben

Budapest Önkéntes Nyugdíjpénztár

Budapest Önkéntes Nyugdíjpénztár szerződés száma :./... MUNKÁLTATÓI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Budapest Országos Önkéntes Kölcsönös Nyugdíjpénztár (1138 Budapest, Váci út 193.) továbbiakban a Pénztár, valamint Név:... Cím:...

Részletesebben

UTASBIZTOSÍTÁS (EUB NRU)

UTASBIZTOSÍTÁS (EUB NRU) NECKERMANN UTAS, STORNO, VALAMINT KOMPLEX (UTAS ÉS STORNO) BIZTOSÍTÁSOK ÁLTALÁNOS ÉS KÜLÖNÖS BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK 2016 NYÁRI SZEZONTÓL (VISSZAVONÁSIG) Európai Utazási Biztosító Zrt. Általános Információ

Részletesebben

2. számú melléklet: Ajánlattevő végleges ajánlata- Tanuló baleset-biztosítás

2. számú melléklet: Ajánlattevő végleges ajánlata- Tanuló baleset-biztosítás 2. számú melléklet: Ajánlattevő végleges ajánlata- Tanuló baleset-biztosítás I. ÁLTALÁNOS ADATOK 1. A Szerződés alanyai A Biztosítási Szerződés Szerződője a Volánbusz Közlekedési Zrt. (1091 Budapest, Üllői

Részletesebben

UTAZÁSKÉPTELENSÉGRE VONATKOZÓ (STORNO) ÉS UTASBIZTOSÍTÁS ÁLTALÁNOS ÉS KÜLÖNÖS BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK (EUBSK2014-06PE)

UTAZÁSKÉPTELENSÉGRE VONATKOZÓ (STORNO) ÉS UTASBIZTOSÍTÁS ÁLTALÁNOS ÉS KÜLÖNÖS BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK (EUBSK2014-06PE) UTAZÁSKÉPTELENSÉGRE VONATKOZÓ (STORNO) ÉS UTASBIZTOSÍTÁS ÁLTALÁNOS ÉS KÜLÖNÖS BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK (EUBSK2014-06PE) Jelen általános biztosítási feltételek (a továbbiakban: általános feltételek) és különös

Részletesebben

Papíron beadott, illetve visszavont beszedés, hatósági átutalás és átutalás végzés esetén a T nap 14:00-ig beadott megbízásokat teljesíti a bank.

Papíron beadott, illetve visszavont beszedés, hatósági átutalás és átutalás végzés esetén a T nap 14:00-ig beadott megbízásokat teljesíti a bank. Hatályos: 2016.11.01-től Jelen dokumentum a Kondíciós lista Kisvállalati ügyfelek részére dokumentum elválaszthatatlan részét képzi. A Bank az alábbiak szerint rögzíti, hogy a fizetési megbízások teljesítéséből

Részletesebben

UNICEF Magyar Bizottság Alapítvány. Kiküldetési szabályzat

UNICEF Magyar Bizottság Alapítvány. Kiküldetési szabályzat UNICEF Magyar Bizottság Alapítvány Kiküldetési szabályzat 1 1.1 Jelen dokumentum az UNICEF Magyar Bizottság Alapítvány Kuratóriumának jóváhagyásával jött létre 2012. szeptember 6-án. Cél 2.1 Jelen dokumentum

Részletesebben

Papíron beadott, illetve visszavont beszedés, hatósági átutalás és átutalás végzés esetén a T nap 14:00-ig beadott megbízásokat teljesíti a bank.

Papíron beadott, illetve visszavont beszedés, hatósági átutalás és átutalás végzés esetén a T nap 14:00-ig beadott megbízásokat teljesíti a bank. Hatályos: 2016.04.04-től Jelen dokumentum a Kondíciós lista Kisvállalati ügyfelek részére dokumentum elválaszthatatlan részét képzi. A Bank az alábbiak szerint rögzíti, hogy a fizetési megbízások teljesítéséből

Részletesebben

Európai Gazdasági és Szociális Bizottság ELNÖKSÉG 536. ÜLÉS 2007. MÁJUS 29.

Európai Gazdasági és Szociális Bizottság ELNÖKSÉG 536. ÜLÉS 2007. MÁJUS 29. Európai Gazdasági és Szociális Bizottság 7. a) PONT ELNÖKSÉG 536. ÜLÉS 2007. MÁJUS 29. Tárgy: 7. a) napirendi pont A tagok támogatása/egészségügyi és szociális szolgálat Biztosítások TÁJÉKOZTATÁSUL A jelen

Részletesebben

HIRDETMÉNY A MEGBÍZÁSOK TELJESÍTÉSI RENDJÉRŐL KISVÁLLALATI ÜGYFELEK RÉSZÉRE

HIRDETMÉNY A MEGBÍZÁSOK TELJESÍTÉSI RENDJÉRŐL KISVÁLLALATI ÜGYFELEK RÉSZÉRE Hatályos: 2018.01.13-tól Jelen dokumentum a Kondíciós lista Kisvállalati ügyfelek részére dokumentum elválaszthatatlan részét képzi. A Bank az alábbiak szerint rögzíti, hogy a fizetési megbízások teljesítéséből

Részletesebben

FIATAL TRAUMATOLÓGUSOK 2008. ÉVI FÓRUMA TRAUMATOLÓGUSOK 2008. ÉVI FÓRUMA. 2008. október 10-11. Hortobágy Klub Hotel - Máta

FIATAL TRAUMATOLÓGUSOK 2008. ÉVI FÓRUMA TRAUMATOLÓGUSOK 2008. ÉVI FÓRUMA. 2008. október 10-11. Hortobágy Klub Hotel - Máta FIATAL TRAUMATOLÓGUSOK 2008. ÉVI FÓRUMA TRAUMATOLÓGUSOK 2008. ÉVI FÓRUMA 2008. október 10-11. Hortobágy Klub Hotel - Máta 2008. október 10-11. Hortobágy Klub Hotel Máta ÉrtesítőÉ R T E S Í T Ô www.asszisztencia.hu

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT MAXI-CSOMAG 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT MAXI-CSOMAG 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT MAXI-CSOMAG 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A kampány szervezője a Bakker Hillegom BV és a Bakker Holland Kft. 1.2 A kampány feltételeit a jelen

Részletesebben

Spanyolország árlista

Spanyolország árlista 2015 Tavasz, Nyár és Ősz /spanyolorszag Spanyolország árlista érvényes: 2015. június 30-ig. t l a n t i - ó c e á n Spanyolország Madrid Valencia MLLOR n g e r enidorm licante osta lanca ordoba Murcia

Részletesebben

ÁltalÁnos és Különös BiztosítÁsi FeltételeK (eub u1)

ÁltalÁnos és Különös BiztosítÁsi FeltételeK (eub u1) ÁltalÁnos és Különös BiztosítÁsi FeltételeK (eub2011-01u1) Általános Információ EUB ügyfélszolgálat: 1132 Budapest, Váci út 36-38. Tel.: +36 1 452 3580 www.eub.hu ugyfelszolgalat@eub.hu EUB-Segítségnyújtás

Részletesebben

ÁLTALÁNOS ÉS KÜLÖNÖS BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK (EUB2014-15AD)

ÁLTALÁNOS ÉS KÜLÖNÖS BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK (EUB2014-15AD) ÁLTALÁNOS ÉS KÜLÖNÖS BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK (EUB2014-15AD) Európai Utazási Biztosító Zrt. Általános Információ EUB ügyfélszolgálat: 1132 Budapest, Váci út 36-38. Tel.: +36 1 452 3580 www.eub.hu ugyfelszolgalat@eub.hu

Részletesebben

Csoportos Élet- és Balesetbiztosítási Szerződés a Honvédszakszervezet részére

Csoportos Élet- és Balesetbiztosítási Szerződés a Honvédszakszervezet részére Csoportos Élet- és Balesetbiztosítási Szerződés a Honvédszakszervezet részére 1) Általános rendelkezések a) Jelen csoportos élet- és balesetbiztosítási szerződés (továbbiakban: biztosítás) a Honvédszakszervezet

Részletesebben

TSC Kft. 1091 Budapest, Üllői út 19.. Cg. 01-09-871569 MKEH reg.szám: U00726

TSC Kft. 1091 Budapest, Üllői út 19.. Cg. 01-09-871569 MKEH reg.szám: U00726 TSC Kft. 1091 Budapest, Üllői út 19.. Cg. 01-09-871569 MKEH reg.szám: U00726 Biztosító:QBE Biztosító Tel.: 06 1 427 27 27 Honlap:www.tescotravel.hu E-mail:foglalas@tescotravel.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Részletesebben

2015 NYÁR COSTA BLANCA BENIDORM ELÖFOGLALÁS AKCIÓ

2015 NYÁR COSTA BLANCA BENIDORM ELÖFOGLALÁS AKCIÓ 2015 NYÁR COSTA BLANCA BENIDORM ELÖFOGLALÁS AKCIÓ Spanyolország Benidorm Árak Ft/fő repülővel Július 5 12 19, 26 Augusztus 2,9,16 ELŐFOGLALÁSI ÁRAK Ellátás 8 nap / 7éj 8 nap / 7éj 8 nap / 7éj Gemelos 2-4

Részletesebben

JELENTKEZÉSI LAP A Magyar Pszichiátriai Társaság IX. Nemzeti Kongresszusa Debrecen, január

JELENTKEZÉSI LAP A Magyar Pszichiátriai Társaság IX. Nemzeti Kongresszusa Debrecen, január JELENTKEZÉSI LAP A Magyar Pszichiátriai Társaság IX. Nemzeti Kongresszusa Debrecen, 2018. január 24-27. www.mptpszichiatria.hu/mpt2018 Kérjük a jelentkezési lapot az alábbi címre visszaküldeni: Tensi Kft.

Részletesebben

Papíron beadott, illetve visszavont beszedés, hatósági átutalás és átutalás végzés esetén a T nap 14:00-ig beadott megbízásokat teljesíti a bank.

Papíron beadott, illetve visszavont beszedés, hatósági átutalás és átutalás végzés esetén a T nap 14:00-ig beadott megbízásokat teljesíti a bank. Hatályos: 2014. szeptember 10-től Jelen dokumentum a Kondíciós lista Kisvállalati ügyfelek részére dokumentum elválaszthatatlan részét képzi. A Bank az alábbiak szerint rögzíti, hogy a fizetési megbízások

Részletesebben

A visszautasított illetve visszautalt tételek feldolgozására a beérkezett megbízások teljesítési rendje az irányadó.

A visszautasított illetve visszautalt tételek feldolgozására a beérkezett megbízások teljesítési rendje az irányadó. Tájékoztató a pénzforgalmi ok és betétlekötések benyújtási és teljesítési rendjéről Hatályos: A 23/2019 (VI.5.) MNB rendelet alapján a 2019. július 1i hatályba lépés visszavonva 2019. 06.18ával A DUNA

Részletesebben

1.3.1.Ha az utazási szolgáltatás megrendelője harmadik személy utazó(k) érdekében (is) megrendelést ad ill. szerződést köt, akkor ezen harmadik

1.3.1.Ha az utazási szolgáltatás megrendelője harmadik személy utazó(k) érdekében (is) megrendelést ad ill. szerződést köt, akkor ezen harmadik 1 Tesco Utazás A NUR Kft., mint utazásszervező Általános szerződési feltételei 0. Bevezetés 0.1. A NUR Neckermann-utazás Szolgáltató Kft. (székhelye: 1118 Budapest, Dayka G. u. 5., telefonszáma: 00-36-1-309-5900,

Részletesebben

Papíron beadott, illetve visszavont beszedés, hatósági átutalás és átutalás végzés esetén a T nap 14:00-ig beadott megbízásokat teljesíti a bank.

Papíron beadott, illetve visszavont beszedés, hatósági átutalás és átutalás végzés esetén a T nap 14:00-ig beadott megbízásokat teljesíti a bank. Hatályos: 2015.09.07-től Jelen dokumentum a Kondíciós lista Kisvállalati ügyfelek részére dokumentum elválaszthatatlan részét képzi. A Bank az alábbiak szerint rögzíti, hogy a fizetési megbízások teljesítéséből

Részletesebben

HóBarát Net si és snowboard utasbiztosítás szolgáltatásai BI827 / 20160101. BI827 HóBarát Net sí és snowboard utasbiztosítás szolgáltatásai

HóBarát Net si és snowboard utasbiztosítás szolgáltatásai BI827 / 20160101. BI827 HóBarát Net sí és snowboard utasbiztosítás szolgáltatásai BI827 HóBarát Net sí és snowboard utasbiztosítás szolgáltatásai Szolgáltatási kategória KÉK PIROS FEKETE Szolgáltatások Térítési limitek Külföldön felmerült orvosi költségek megtérítése Külföldön felmerülő

Részletesebben

Egészségügyi Szakdolgozók Első Alapellátási Konferenciája

Egészségügyi Szakdolgozók Első Alapellátási Konferenciája Egészségügyi Szakdolgozók Első Alapellátási Konferenciája Szeged, 2015. május 22-23. MÁSODIK ÉRTESÍTŐ KONFERENCIA FELHÍVÁS Egészségügyi Szakdolgozók Első Alapellátási Konferenciája címmel a Magyar Egészségügyi

Részletesebben

Neckermann hirdetési ajánló 2013 14 Tél

Neckermann hirdetési ajánló 2013 14 Tél Neckermann hirdetési ajánló 2013 14 Tél Miért hirdessen a Neckermann-nál? 20 év szakmai tapasztalat a kiutaztatásban. Magyarország piacvezető utazásszervezője. Nemzetközi háttér a Thomas Cook csoport tagjaként.

Részletesebben

HIRDETMÉNY A MÁR NEM ÉRTÉKESÍTHETŐ TERMÉKEK KONDÍCIÓIRÓL

HIRDETMÉNY A MÁR NEM ÉRTÉKESÍTHETŐ TERMÉKEK KONDÍCIÓIRÓL HIRDETMÉNY A MÁR NEM ÉRTÉKESÍTHETŐ TERMÉKEK KONDÍCIÓIRÓL Érvényes: 2011.08.15. Számlavezetés PSZ /A. sz. melléklet: Már nem köthető lakossági forint bankszámlák, bankszámlacsomagok kondíciói PSZ/B. sz.

Részletesebben

ÁLTALÁNOS ÉS KÜLÖNÖS BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK (EUB U2)

ÁLTALÁNOS ÉS KÜLÖNÖS BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK (EUB U2) ÁLTALÁNOS ÉS KÜLÖNÖS BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK (EUB2011-01U2) Általános Információ EUB ügyfélszolgálat: 1132 Budapest, Váci út 36-38. Tel.: +36 1 452 3580 www.eub.hu ugyfelszolgalat@eub.hu EUB-Segítségnyújtás

Részletesebben

JELENTKEZÉSI LAP Magyar Pszichiátriai Társaság XIX. Vándorgyűlése Budapest, 2015. január 28-31. www.mptpszichiatria.hu/szeged2015

JELENTKEZÉSI LAP Magyar Pszichiátriai Társaság XIX. Vándorgyűlése Budapest, 2015. január 28-31. www.mptpszichiatria.hu/szeged2015 JELENTKEZÉSI LAP Magyar Pszichiátriai Társaság XIX. Vándorgyűlése Budapest, 2015. január 28-31. www.mptpszichiatria.hu/szeged2015 Kérjük a jelentkezési lapot az alábbi címre visszaküldeni: Tensi Kft. 1023

Részletesebben

MAMS Csoportos személybiztosítási értesítő 2009. január 01.- 2009. december 31. időszakra

MAMS Csoportos személybiztosítási értesítő 2009. január 01.- 2009. december 31. időszakra MAMS Csoportos személybiztosítási értesítő 2009. január 01.- 2009. december 31. időszakra I. Szerződő: Magyar Motorsport Szövetség (MAMS) 1143 Budapest Istvánmezei út 1-3. Biztosítottak: Díjfizetők: Kedvezményezettek:

Részletesebben

III. Városi Közlekedési Áramellátási Konferencia

III. Városi Közlekedési Áramellátási Konferencia VASÚTI ERŐSÁRAMÚ ALAPÍTVÁNY 8600 Siófok, Kandó Kálmán utca 20. Együtt a vasúti erősáramú szakma céljainak megvalósításáért. (www.vasero.hu) III. Városi Közlekedési Áramellátási Konferencia Harkány, 2015.

Részletesebben

UTAZÁSI GARANCIA SPORTBIZTOSÍTÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÉS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ

UTAZÁSI GARANCIA SPORTBIZTOSÍTÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÉS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ UTAZÁSI GARANCIA SPORTBIZTOSÍTÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÉS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ Jelen Utazási Garancia Sportbiztosítás Általános Szerződési Feltételek az egyes módozatokra vonatkozó Kiegészítő Feltételekben

Részletesebben

HIRDETMÉNY. A LAKOSSÁGI DEVIZA ALAPÚ KÁRTYÁRÓL A hatályba lépés napja: 2015. március 1. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1.

HIRDETMÉNY. A LAKOSSÁGI DEVIZA ALAPÚ KÁRTYÁRÓL A hatályba lépés napja: 2015. március 1. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1. 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az euró alapú Lakossági MasterCard Devizakártya, a Bank által kért adatok/dokumentumok rendelkezésre bocsátása/bemutatása mellett, az alábbi feltételek együttes teljesítése

Részletesebben

I. Általános Feltételek

I. Általános Feltételek BÁZIS, NÍVÓ, TOP, TOP EXTRA, EURO 30, WORLD 30, AUTÓ EXTRA, EEKPLUSZ, BANKPLUSZ UTASBIZTOSÍTÁS ÁLTALÁNOS ÉS KÜLÖNÖS BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK (EUB200707U1) Jelen általános biztosítási feltételek (a továbbiakban:

Részletesebben

Hatálybalépés napja november 1. Érvényes a következő Hitelkártya Kondíciós Lista megjelenéséig.

Hatálybalépés napja november 1. Érvényes a következő Hitelkártya Kondíciós Lista megjelenéséig. Hatálybalépés napja 2015. november 1. Érvényes a következő Hitelkártya Kondíciós Lista megjelenéséig. 1. Jelen Kondíciós Lista a mindenkor hatályos Vállalati ügyfelekre és Önkormányzatokra vonatkozó Általános

Részletesebben

Vállalkozói forint számlavezetés kondíciói

Vállalkozói forint számlavezetés kondíciói 1/7 Hirdetmény Vállalkozói forint számlavezetés kondíciói A JÖVŐRE TERVEZVE! Fókusz Takarékszövetkezet Vállalkozói számlavezetés kondíciói 1. Vállalkozói számlavezetés 2/7 Éves betét kamatláb % EBKM %

Részletesebben

BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK 2016 WWW.EUB.HU

BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK 2016 WWW.EUB.HU BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK 2016 WWW.EUB.HU Európai Utazási Biztosító Zrt. Általános Információ EUB ügyfélszolgálat: 1132 Budapest, Váci út 36-38. Tel.: +36 1 452 3580 www.eub.hu ugyfelszolgalat@eub.hu EUB-Segítségnyújtás

Részletesebben

Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere Társaság XXV. KONGRESSZUSA. Pécs, 2014. június 5 7. Meghívó

Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere Társaság XXV. KONGRESSZUSA. Pécs, 2014. június 5 7. Meghívó Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere Társaság XXV. KONGRESSZUSA Pécs, 2014. június 5 7. 2 0 1 3. á p r i l i s 2 4 2 7. Meghívó MAGYAR Endokrinológiai és anyagcsere TÁRSASÁG XXV. KONGRESSZUSA Tisztelt

Részletesebben

NHB Növekedési Hitel Bank. Bankkártya Hirdetmény

NHB Növekedési Hitel Bank. Bankkártya Hirdetmény NHB Növekedési Hitel Bank Bankkártya Hirdetmény Hatályos: 2016. december 13. 1 Tartalom 1. MASTERCARD LAKOSSÁGI ELEKTRONIKUS BETÉTI BANKKÁRTYA KONDÍCIÓK... 3 1.1. BANKKÁRTYA IGÉNYLÉS FELTÉTELEI... 3 1.2.

Részletesebben

TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ 2014 NYÁR

TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ 2014 NYÁR TERMÉKTÁJÉKOZTATÓ 2014 NYÁR SZOLGÁLTATÁSOK (Ft) Feltételek: EUB2014-01U1 A) Egészségügyi segítségnyújtás és biztosítás Orvosi és mentési költségek térítése: Ezen belül: mentôhelikopteres mentés hegyimentés

Részletesebben

Legyen biztonságban! Senior Bázis balesetbiztosítás. Védelem 75 éves kor felett is

Legyen biztonságban! Senior Bázis balesetbiztosítás. Védelem 75 éves kor felett is Legyen biztonságban! Senior Bázis balesetbiztosítás Védelem 75 éves kor felett is Speciális ajánlat a 75 éven felülieknek! A Senior Bázis Balesetbiztosítás kimondottan 75 és 85 év közötti ügyfeleinknek

Részletesebben

Világjáró utasbiztosítás szolgáltatásai

Világjáró utasbiztosítás szolgáltatásai Világjáró utasbiztosítás szolgáltatásai Külföldön felmerülő orvosi költségek megtérítése Maximum biztosítási összegek (Ft/EUR) Horizont Horizont Prémium külföldön fellépő hirtelen megbetegedés és baleset

Részletesebben

HIRDETMÉNY. A LAKOSSÁGI DEVIZA ALAPÚ KÁRTYÁRÓL A hatályba lépés napja: 2015. július 1. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1.

HIRDETMÉNY. A LAKOSSÁGI DEVIZA ALAPÚ KÁRTYÁRÓL A hatályba lépés napja: 2015. július 1. (A változások a szövegben dőlten szedve olvashatók) 1. 1. oldal SZERZŐDÉSKÖTÉSI FELTÉTELEK Az euró alapú Lakossági MasterCard Devizakártya, a Bank által kért adatok/dokumentumok rendelkezésre bocsátása/bemutatása mellett, az alábbi feltételek együttes teljesítése

Részletesebben

CSÔTÖRÉS ESETÉN SEM KELL AGGÓDNIA! Vízálló védelem. Vízelfolyás- és számlavédelmi biztosítás

CSÔTÖRÉS ESETÉN SEM KELL AGGÓDNIA! Vízálló védelem. Vízelfolyás- és számlavédelmi biztosítás CSÔTÖRÉS ESETÉN SEM KELL AGGÓDNIA! Vízálló védelem Vízelfolyás- és számlavédelmi biztosítás A Fôvárosi Vízmûvek ügyfeleinek ingatlanán a különbözô hálózati sérülések (csôrepedés, csôtörés, stb.) alkalmával

Részletesebben

Általános és különös biztosítási feltételek (EUB NCU) I. RÉSZ SZOLGÁLTATÁS-TÁBLÁZAT

Általános és különös biztosítási feltételek (EUB NCU) I. RÉSZ SZOLGÁLTATÁS-TÁBLÁZAT NECKERMANN CRUISE KOMPLEX (UTAS ÉS STORNO) VALAMINT STORNO BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK * 2018 TÉLI SZEZONTÓL (VISSZAVONÁSIG) Európai Utazási Biztosító Zrt. Általános Információ EUB ügyfélszolgálat: 1132 Budapest,

Részletesebben