2013/14 TÉL - BIZTOSÍTÁSOK

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "2013/14 TÉL - BIZTOSÍTÁSOK"

Átírás

1 2013/14 TÉL - BIZTOSÍTÁSOK 2013/14-es téli szezonban is, minden termékünk esetében egységesen, azaz a Repülős utazások repülővel, az egyéni katalógusból a Szállodák, Panziók és Apartmanok foglalása esetén illetve a Belföldi ajánlataink foglalása esetén az Európai Utazási Biztosító ZRT. (EUB) a partnerünk. Ügyfélszolgálati iroda: Európai Utazási Biztosító ZRT. (EUB) (kárrendezés, információ) 1132 Budapest, Váci út Tel: Fax: / Nyitva tartás: hétfőtől - csütörtökig 8-17h-ig; pénteken h-ig Honlap: 24 órás, magyar nyelvű segélyhívó vonal (EUB-Assistance): Értékesítési kérdésekben kapcsolattartó személy az EUB részéről: Menyhei Tamás Tel: ; 06-20/ Utazások repülővel Mediterrán & Egzotikus utazások A téli szezonban is az utasbiztosítás- és az utazásképtelenségre vonatkozó (storno) biztosítás ismét együtt egy - kedvezményes díjú - biztosítási csomagban érhető el utasaink számára. A megújult NUR-Komplex termék immár egy felső kategóriás utasbiztosítás előnyeit ötvözi egy önrész nélküli storno biztosítással! (Ezzel egyidejűleg az önrészesedés-kiváltó biztosítás megszűnik.) A NUR-Klub és a NUR-Komplex utasbiztosítások főbb szolgáltatásai : Orvosi és mentési költségek térítése: 30 millió forintig Hazaszállítás: limit nélkül Szállás- és közlekedési költségek hozzátartozók részére Sporteszközökre, laptop-ra is kiterjedő poggyászbiztosítás Légi utazásra ajánlott szolgáltatások: térítés légipoggyász-sérülésre, poggyászkésedelemre, járatkésésre Vízi- és vízparti sportok biztosítása ( pl. búvárkodás 40 m-ig, surf, kitesurf, windsurf, vitorlázás, vízisí, banán, tengeri kajak, jetski, parasailing, quad ) Utazásképtelenségre vonatkozó (storno) biztosítás: Ha Ön az alábbi okok miatt kényszerül lemondani a korábban lefoglalt utazását, akkor a Biztosító - NUR Komplex csomag választása esetén - önrészesedés nélkül megtéríti az utazási szerződés szerint Önt terhelő költségeket: sürgősségi orvosi ellátást igénylő, váratlan megbetegedés vagy baleset, haláleset, vagyontárgyat érintő tűz vagy egyéb elemi kár illetve bűncselekmény, úti okmányok ellopása, ha azok az utazás kezdetéig nem pótolhatók, munkaviszony megszűnése a munkáltató által történt felmondás miatt. Részletes tájékoztatás az EUB NUR jelű biztosítási feltételekben!

2 NUR 2013/14 Tél - Utazások repülővel Biztosítási feltételek jele: Területi hatály: Biztosítási termék Termék-jellemzők: Utazásképtelenség(storno) - és utazási biztosítás EUB NUR Világ NUR KOMPLEX utas+storno-biztosítás - egy csomagban kedvező tarifával elérhető storno- és utasbiztosítás Biztosítási díj ( ): Egyéni Család* 1-4 napos utazásokra: napos utazásokra: napos utazásokra: napos utazásokra: I. Utazásképtelenségre (storno) és útmegszakításra vonatkozó biztosítás Szolgáltatások ( ) max. biztosítási összeg / foglalás v. esemény max. biztosítási összeg / biztosított Önrészesedés - NUR-Komplex csomag választása esetén: Nincs (!) * Családos tarifa: legfeljebb három 18 év alatti gyermek és legfeljebb 2 fő együtt utazó nagykorú (18-70 éves) személy részére vehető igénybe. Figyelem! A NUR-Komplex termék megkötése kizárólag a foglalással egyidejűleg lehetséges, később erre már nincs lehetőség. Mindkét NUR-Komplex biztosítás módozat esetén - megkötése után 30% partner-jutalékot kap az iroda! Az utasok részére az Utazási Dokumentumok kézhezvételekor az EUB-Assistance elérhetőségét tartalmazó, NUR Utasbiztosítási kártyát küldjük ki! Kérjük, hogy mindenképpen hívjátok fel az utasok figyelmét, hogy az Utasbiztosítási Kártyát töltsék ki, és a TN számukat, azaz az utazásuk részvételi számát írják majd be, az erre szabadon hagyott kockákba, és a kártyát az utazásra vigyék magukkal! Részletes termék-információk a termékekről és a kárrendezésről: - a csatolt Szolgáltatás-táblázatban (1. melléklet), - a táblázat tájékoztató jellegű, a részletes információkat az EUB NUR jelű utasbiztosítási feltételek tartalmazzák, melyek megtalálhatók a honlapon! Abban a különleges esetben - előzetes írásbeli egyeztetés és elbírálás alapján - ha az utas a KOMPLEX biztosítást kifejezetten nem kéri, egy egyedi csak NUR Klub storno - Utazásképtelenségre vonatkozó - biztosítás díjait kell a foglaláskor fizetnie.

3 Figyelem! Önálló NUR-Klub storno-biztosítás választása esetén a biztosítottat kár esetén terhelő önrészesedés mértéke 20% - de legalább 20 / fő Biztosítási termék: NUR Klub storno-biztosítás Biztosítási feltételek jele: EUB NUR Területi hatály: Világ Biztosítási díj ( ): Euro/fő/utazás 1-4 nap nap nap nap 76 I. Utazásképtelenségre (storno) és útmegszakításra vonatkozó biztosítás max. biztosítási összeg / foglalás v. esemény max. biztosítási összeg / biztosított önrészesedés (biztosítottanként) 20 %, min. 20 Figyelem! A NUR-Klub Önálló storno biztosítási termék megkötése is kizárólag a foglalással egyidejűleg lehetséges, később erre már nincs lehetőség. Utazások egyénileg Szálloda Panzió Apartman foglalt egyéni utasaink részére már kétféle utasbiztosítási termék közül lehet választani, és egy önálló utazásképtelenségre vonatkozó (storno) biztosítás érhető el. ÚJDONSÁG! +1 nap bónusz = legalább 6 éjszakás folyamatos szállásfoglalás esetén a biztosítás érvényes a szállás elfoglalásának napját megelőző napra és a szállás elhagyásának napját követő napra is az utazás időtartamára. ÚJDONSÁG! Hobbi sport biztosítás a téli szezonra = biztosításaink a következő sportágakra is fedezetet nyújtanak: sí-, snowboard-, szánkó-, korcsolya-, motoros szán használata, hórafting, hótalpas túrázás méteres magasságig. Biztosítási díjak ( ): SZÁLLODA és PANZIÓ foglalása esetén illetve APARTMAN foglalása esetén NUR 2013/14 Tél - Utazások egyélig Biztosítási termék: NUR Klub utazási biztosítás NUR Start utazási biztosítás Területi hatály: Világ Világ Biztosítási díj ( ) - Egyéni: Egyéni ( /fő/nap) Egyéni ( /fő/nap) napidíj: 3 2,00 Biztosítási díj ( ) Családi*: Családi* ( /család/nap) Családi* ( /család/nap) napidíj: 7 6 *Családos tarifa: legfeljebb három 18 év alatti gyermek és legfeljebb 2 fő együtt utazó nagykorú (18-70 éves) személy részére vehető igénybe Mindkét utazási biztosítás módozat esetén - megkötése után 30% partner-jutalékot kap az iroda! Részletes termék-információk a termékekről és a kárrendezésről: - a csatolt Szolgáltatás-táblázatban (2. melléklet), - a táblázat tájékoztató jellegű, a részletes információkat az EUB NUR jelű utasbiztosítási feltételek tartalmazzák, melyek megtalálhatók a honlapon!

4 Az Utazások egyénileg kategóriában,a 2013/14-es téli szezonban önállóan is foglalható a NUR Start kizárólag stornó - Utazásképtelenségre vonatkozó - biztosítási termék, mely lemondás esetén önrészesedés nélküli szolgáltatást nyújt! NUR Start Biztosítási termék: Önálló storno-biztosítás Apartmann / Hotel (utazási díj összegétől függően, Euro) I. Utazásképtelenségre (storno) és útmegszakításra vonatkozó biztosítás max. biztosítási összeg / foglalás v. esemény max. biztosítási összeg / biztosított önrészesedés - Fontos! A NUR Start storno biztosítás kizárólag a foglalással egy időben azaz jelentkezés helyén, és csak a jelentkezéssel illetve az előleg befizetésével egyidejűleg köthető biztosítás. Kárbejelentés - UTASBIZTOSÍTÁS Kérjük, azonnal értesítse segítségnyújtó szolgálatunkat, az EUB-Assistance-ot az alábbi telefonszámon! Kivéve poggyászbiztosítást érintő károk esetén, ahol elegendő 30 napon belül írásos bejelentést tenni a Biztosító Ügyfélszolgálata (lásd korábban Ügyfélszolgálati iroda ) felé. Kárbejelentés - ÚTLEMONDÁS (Utazásképtelenség - storno) Az utazásképtelenséget az EUB-Assistance felé haladéktalanul, a Neckermann felé legkésőbb az ismertté válást követő első munkanapon be kell jelenteni. Az EUB-Assistance-hoz történő bejelentéshez az alábbi adatokat kell megadni: a lemondott utazási szolgáltatás időpontja, az utazási szolgáltató neve, és címe, a foglalás TN száma az utazási szerződés szerződőjének, neve és címe, a lemondott utas(ok) neve, az utazásképtelenség oka, pontosan meghatározva, ha az utazásképtelenség oka valamely személy betegsége vagy balesete, akkor a beteg vagy balesetet szenvedett személy neve, címe, telefonszáma, ahol a bejelentést követő 5 napon belül bármikor elérhető, valamint az egészségügyi ellátást végző szolgáltató (pl. orvos, kórház) neve es elérhetősége, bejelentő neve, címe és telefonszáma A Biztosító az utazásképtelenségre (storno) vonatkozó biztosítás alapján esedékes szolgáltatási összeget - a NUR által EURO-ban leszámlázott útlemondási (storno) költségek alapján - EURO-ban állapítja meg, és banki átutalással EURO-ban fizeti ki a kedvezményezett részére (amennyiben a kedvezményezett a kifizetést forint alapú bankszámlára kéri, akkor a Biztosító az átutalást EURO-ban teljesíti, és azt a fogadó bank - a kedvezményezett ügyfél bankja - váltja át forintra az adott bank által alkalmazott árfolyamnak megfelelően). Amennyiben a kedvezményezett a kifizetést postai átutalással (postacímre) kéri - amely fizetési mód esetén a Magyar Posta devizában történő utalást

5 nem tesz lehetővé - akkor a szolgáltatásként meghatározott EURO összeget a Biztosító a számfejtés napján érvényes Raiffeisen Bank által meghirdetett deviza vételi árfolyamon számítja át forintra. Készpénzben történő kifizetést a Biztosító nem vállal. Figyelem! Az itt közölt információ tájékoztató jellegű, a kárbejelentésre vonatkozó részletes tájékoztatást a biztosítási feltételek tartalmazzák! 2013/14 TÉL - BIZTOSÍTÁSOK Biztosításaink az alábbi foglalási kódok alkalmazásával működnek a TÉL 2013/14-es szezonban! Repülős árualaphoz (HUN NAH; -FLO; SPEC; LAST; HUN EURN; EURF) EUBEE E = KOMPLEX Egyéni - Európai Utazási Biztosító Zrt. (EUB) EUBEF F = KOMPLEX Családi - Európai Utazási Biztosító Zrt. (EUB) Repülős árualaphoz (HUN NAH; FLO; SPEC; LAST; HUN EURN; EURF) RRVRS E = Csak Útlemondási (stornó) Biztosítás - Európai Utazási Biztosító Zrt. (EUB) KOMPL K = NUR-Klub utasbiztosítás Szálloda Panzió Apartman Biztosítás - Európai Utazási Biztosító Zrt. (EUB) KOMPL S = NUR-Start utasbiztosítás Szálloda Panzió Apartman Biztosítás - Európai Utazási Biztosító Zrt. (EUB) STORN S = NUR-Start Csak Útlemondási (stornó) Biztosítás - Európai Utazási Biztosító Zrt. (EUB) Illetve ami NAGYON FONTOS, hogy ezek a fent jelzett biztosítási típusok CSAK és KIZÁRÓLAG a magyar utazásszervező HUN árualapjára érvényesek! Német NEC/TOC és osztrák OES foglalások esetén ezek nem alkalmazhatóak a foglalási rendszerünkben.

ÁLTALÁNOS ÉS KÜLÖNÖS BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK (EUB2012-01U2)

ÁLTALÁNOS ÉS KÜLÖNÖS BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK (EUB2012-01U2) ÁLTALÁNOS ÉS KÜLÖNÖS BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK (EUB2012-01U2) Európai Utazási Biztosító Zrt. Általános Információ EUB ügyfélszolgálat: 1132 Budapest, Váci út 36-38. Tel.: +36 1 452 3580 www.eub.hu ugyfelszolgalat@eub.hu

Részletesebben

UTASBIZTOSÍTÁS (EUB2014-01U2)

UTASBIZTOSÍTÁS (EUB2014-01U2) BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK 2014-15 TÉL UTASBIZTOSÍTÁS (EUB2014-01U2) Európai Utazási Biztosító Zrt. Általános Információ EUB ügyfélszolgálat: 1132 Budapest, Váci út 36-38. Tel.: +36 1 452 3580 www.eub.hu ugyfelszolgalat@eub.hu

Részletesebben

BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK 2014 NYÁR

BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK 2014 NYÁR BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK 2014 NYÁR UTASBIZTOSÍTÁS (EUB2014-01U1) Európai Utazási Biztosító Zrt. Általános Információ EUB ügyfélszolgálat: 1132 Budapest, Váci út 36-38. Tel.: +36 1 452 3580 www.eub.hu ugyfelszolgalat@eub.hu

Részletesebben

BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK 2015 NYÁR WWW.EUB.HU

BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK 2015 NYÁR WWW.EUB.HU BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK 2015 NYÁR WWW.EUB.HU UTASBIZTOSÍTÁS EUB2015-01U1 ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ (1-25. oldal) (26. oldal) Európai Utazási Biztosító Zrt. Általános Információ EUB ügyfélszolgálat: 1132 Budapest,

Részletesebben

ÁLTALÁNOS ÉS KÜLÖNÖS BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK EUB2013-01U2. EUB-Segítségnyújtás éjjel-nappal + 361 465 3666 EUB-Assistance 24 hour service

ÁLTALÁNOS ÉS KÜLÖNÖS BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK EUB2013-01U2. EUB-Segítségnyújtás éjjel-nappal + 361 465 3666 EUB-Assistance 24 hour service ÁLTALÁNOS ÉS KÜLÖNÖS BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK EUB2013-01U2 Európai Utazási Biztosító Zrt. Általános Információ EUB ügyfélszolgálat: 1132 Budapest, Váci út 36-38. Tel.: +36 1 452 3580 www.eub.hu ugyfelszolgalat@eub.hu

Részletesebben

ERASMUS UTASBIZTOSÍTÁS

ERASMUS UTASBIZTOSÍTÁS ERASMUS UTASBIZTOSÍTÁS Európai Utazási Biztosító Zrt. Általános Információ EUB ügyfélszolgálat: 1132 Budapest, Váci út 36-38. Tel.: +36 1 452 3580 www.eub.hu ugyfelszolgalat@eub.hu EUB-Segítségnyújtás

Részletesebben

UTAZÁSI GARANCIA BIZTOSÍTÁS SZERZÔDÉSI FELTÉTELEK ÉS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ

UTAZÁSI GARANCIA BIZTOSÍTÁS SZERZÔDÉSI FELTÉTELEK ÉS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ Az OTP Csoport partnere UTAZÁSI GARANCIA BIZTOSÍTÁS SZERZÔDÉSI FELTÉTELEK ÉS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1. A biztosítás terjedelme Az Utazási Garancia Biztosítási kár- és összegbiztosítási

Részletesebben

60-35 nappal indulás előtt: 10 % 35-15 nappal indulás előtt: 50 % 15-8 nappal indulás előtt: 75 %

60-35 nappal indulás előtt: 10 % 35-15 nappal indulás előtt: 50 % 15-8 nappal indulás előtt: 75 % Utazási feltételek 1. A MONTANA TOURS Utazásszervező és Szolgáltató KFT. (továbbiakban mint IRODA) székhelye: 6720, Szeged Somogyi B. 20., adószáma: 11595421-2-06, cégjegyzékszáma: 06-09-005672, engedélyszám:

Részletesebben

UTAZÁSKÉPTELENSÉGRE VONATKOZÓ BIZTOSÍTÁS (EUB2007-11ST)

UTAZÁSKÉPTELENSÉGRE VONATKOZÓ BIZTOSÍTÁS (EUB2007-11ST) UTAZÁSKÉPTELENSÉGRE VONATKOZÓ BIZTOSÍTÁS (EUB2007-11ST) Jelen általános szerződési feltételek (a továbbiakban: biztosítási feltételek) - ellenkező megállapodás hiányában - az Európai Utazási Biztosító

Részletesebben

Mit nyújt Önnek a Chartis Travel Guard utasbiztosítás?

Mit nyújt Önnek a Chartis Travel Guard utasbiztosítás? Mit nyújt Önnek a Chartis Travel Guard utasbiztosítás? Click here for English Az AIG Hungary biztosítóról Jelen feltételek (a továbbiakban: Utasbiztosítási Feltételek) szerinti biztosítási fedezetet az

Részletesebben

Mondial Assistance. Az utasbiztosítás. 2015. február 1-től visszavonásig. Érvényes

Mondial Assistance. Az utasbiztosítás. 2015. február 1-től visszavonásig. Érvényes Mondial Assistance Az utasbiztosítás Érvényes 2015. február 1-től visszavonásig. Biztosítási védelem világszerte, bárhol, bármikor 24 órás segélyhívó szolgálat: Tel.: +36 1 814 9500 Fax: +43 1 525 03888

Részletesebben

Budapest Bank utaskötvény szolgáltatásai BI850 / 20150302. Szolgáltatások Bázis 5 Komfort 10 Prémium 50

Budapest Bank utaskötvény szolgáltatásai BI850 / 20150302. Szolgáltatások Bázis 5 Komfort 10 Prémium 50 Szolgáltatások Bázis 5 Komfort 10 Prémium 50 Külföldön felmerülő sürgősségi orvosi költségek megtérítése Maximum térítési összeg (Ft) megbetegedés esetén 5 000 000 10 000 000 50 000 000 baleset és a baleset

Részletesebben

MKB Bank Zrt. által kibocsátott bankkártyával rendelkezők külföldi utazására szóló csoportos utasbiztosítás

MKB Bank Zrt. által kibocsátott bankkártyával rendelkezők külföldi utazására szóló csoportos utasbiztosítás www.allianz.hu MKB Bank Zrt. által kibocsátott bankkártyával rendelkezők külföldi utazására szóló csoportos utasbiztosítás Csoportos utasbiztosítás Ügyfél-tájékoztató és szerződési feltételek 1/25 Ügyfél-tájékoztató

Részletesebben

Posta Biztosító a Magyar Olimpiai Csapat utasbiztosítója. PostaUtasÔr (1 6070) Utasbiztosítás. Az elérhetô gondoskodás

Posta Biztosító a Magyar Olimpiai Csapat utasbiztosítója. PostaUtasÔr (1 6070) Utasbiztosítás. Az elérhetô gondoskodás Posta Biztosító a Magyar Olimpiai Csapat utasbiztosítója PostaUtasÔr (1 6070) Utasbiztosítás Az elérhetô gondoskodás 3_MPB_utasor_kotF_online_2014_11.indd 1 3_MPB_utasor_kotF_online_2014_11.indd 2 Tájékoztató

Részletesebben

amikor nem minden a terv szerint alakul sztornó utasbiztosítás

amikor nem minden a terv szerint alakul sztornó utasbiztosítás biztosítás 2013 júniusától, akár 0% önrésszel amikor nem minden a terv szerint alakul sztornó utasbiztosítás Útitárs sztornóbiztosítás ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ A biztosítási időszak A biztosítás az utazásra való

Részletesebben

Ügyféltájékoztató és Biztosítási feltétel-csomag az Astra Iránytű Utasbiztosítási termékhez

Ügyféltájékoztató és Biztosítási feltétel-csomag az Astra Iránytű Utasbiztosítási termékhez Ügyféltájékoztató és Biztosítási feltétel-csomag az Astra Iránytű Utasbiztosítási termékhez Tartalom Utasbiztosítás Általános Feltételek (AUBÁF013)... 7 Általános rendelkezések... 7 Szerződés alanyainak

Részletesebben

UTAZÁSI SZERZŐDÉS. Az utas neve: Az út megnevezése: Telefon, fax: E-mail cím: Szem.ig. szám/ útlevél szám:

UTAZÁSI SZERZŐDÉS. Az utas neve: Az út megnevezése: Telefon, fax: E-mail cím: Szem.ig. szám/ útlevél szám: UTAZÁSI SZERZŐDÉS mely létrejött egyfelől a PlanetHungary Utazásszervező Kft. (továbbiakban PLANETHUNGARY) (Székhely, telephely és levelezési cím: 1073, Budapest, Kertész utca 43., telefon: 06-1-411-1882,

Részletesebben

British Airways Útlemondási Biztosítás

British Airways Útlemondási Biztosítás Érvenyes: 2015. február 1. Oldal: 1 / 24 SZOLGÁLTATÁS ÁTTEKINTÉSE: Please click here to English version A díjtétel csakis foglalási visszaigazolással együtt (biztosítási kötvény) érvényes. Biztosítási

Részletesebben

Különösen veszélyes (extrém) sporttevékenység miatt bekövetkezõ balesetekre vonatkozó biztosítás

Különösen veszélyes (extrém) sporttevékenység miatt bekövetkezõ balesetekre vonatkozó biztosítás Különösen veszélyes (extrém) sporttevékenység miatt bekövetkezõ balesetekre vonatkozó biztosítás Terméktájékoztató Europ Assistance segítségnyújtás éjjel-nappal Tel.: (36 1) 465-3614 Fax: (36 1) 458-4445

Részletesebben

Chartis Europe S.A. Magyarországi Fióktelepének Travel Guard utasbiztosítási termékei

Chartis Europe S.A. Magyarországi Fióktelepének Travel Guard utasbiztosítási termékei Chartis Europe S.A. Magyarországi Fióktelepének Travel Guard utasbiztosítási termékei A Chartis a világ egyik vezetı vagyon és felelısség, illetve nemélet biztosító társasága, amely több mint 40 millió

Részletesebben

- felmerült problémája - tartózkodási helyének címe

- felmerült problémája - tartózkodási helyének címe K&H biztostárs hosszú külföldi út utazási segítségnyújtás és biztosítás szolgáltatási táblázata szolgáltatás alap emelt ideál sürgősségi egészségügyi költségek: - baleset esetén 35 000 USD 75 000 USD 150

Részletesebben

- felmerült problémája - tartózkodási helyének címe

- felmerült problémája - tartózkodási helyének címe K&H biztostárs utazási segítségnyújtás és biztosítás szolgáltatás alap csomag emelt csomag ideál csomag sürgősségi egészségügyi költségek: - baleset esetén 50 000 USD 100 000 USD 220 000 USD - betegség

Részletesebben

Utasbiztosítási feltételek. AXA Bank Europe SA Magyarországi Fióktelepe

Utasbiztosítási feltételek. AXA Bank Europe SA Magyarországi Fióktelepe Utasbiztosítási feltételek AXA Bank Europe SA Magyarországi Fióktelepe Opcionális utasbiztosítás szolgáltatásai Biztosítási összegek/biztosított (Ft) Világ Egyéni, Világ Családi Külföldön felmerülő orvosi

Részletesebben

GENERALI LAKÁSBIZTOSÍTÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ UTASBIZTOSÍTÁS ÁLTALÁNOS ÉS KÜLÖNÖS BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK (EUB2013-04GEN)

GENERALI LAKÁSBIZTOSÍTÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ UTASBIZTOSÍTÁS ÁLTALÁNOS ÉS KÜLÖNÖS BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK (EUB2013-04GEN) GENERALI LAKÁSBIZTOSÍTÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ UTASBIZTOSÍTÁS ÁLTALÁNOS ÉS KÜLÖNÖS BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK (EUB2013-04GEN) Jelen általános biztosítási feltételek (a továbbiakban: általános feltételek) és különös

Részletesebben

UTAZÁSI GARANCIA SPORTBIZTOSÍTÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÉS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ

UTAZÁSI GARANCIA SPORTBIZTOSÍTÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÉS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ Az OTP Csoport partnere UTAZÁSI GARANCIA SPORTBIZTOSÍTÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÉS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ Jelen Utazási Garancia Sportbiztosítás Általános Szerződési Feltételek az egyes módozatokra

Részletesebben

- felmerült problémája - tartózkodási helyének címe

- felmerült problémája - tartózkodási helyének címe K&H biztostárs tengeren túli utazási segítségnyújtás és biztosítás szolgáltatási táblázata szolgáltatás alap emelt ideál sürgősségi egészségügyi költségek: - baleset esetén 75 000 USD 150 000 USD 300 000

Részletesebben

Utazási biztosítás Ügyfél-tájékoztató, Hasznos tudnivalók <ÜFTK212> Utasbiztosítás Különös Feltételek

Utazási biztosítás Ügyfél-tájékoztató, Hasznos tudnivalók <ÜFTK212> Utasbiztosítás Különös Feltételek <UTKF212> Utazási biztosítás Ügyfél-tájékoztató, Hasznos tudnivalók Utasbiztosítás Különös Feltételek Alkalmazandó: 2011.06.01-től Tisztelt Ügyfelünk! Köszönjük bizalmát, hogy biztosítási szerződésének

Részletesebben

UTAZÁSI GARANCIA BIZTOSÍTÁS SZERZÔDÉSI FELTÉTELEK ÉS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ

UTAZÁSI GARANCIA BIZTOSÍTÁS SZERZÔDÉSI FELTÉTELEK ÉS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ Az OTP Csoport partnere UTAZÁSI GARANCIA BIZTOSÍTÁS SZERZÔDÉSI FELTÉTELEK ÉS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1. A biztosítás terjedelme Az Utazási Garancia Biztosítási szerzôdés jelen feltételek

Részletesebben

Feltétel. Travel Help utazási biztosítás

Feltétel. Travel Help utazási biztosítás UNIQA Biztosító Zrt. 1134 Budapest, Róbert Károly krt. 70 74. Tel.: +36 1/20/30/70 5445-555 Fax: +36 12386-060 Travel Help utazási biztosítás Feltétel 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK Jelen feltételek érvényesek

Részletesebben

1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK

1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK Szer zô dé si fel té te lek a Raiffeisen Bank Zrt. ál tal ki bo csá tott bank kár tyá val ren del ke zôk kül föl di uta zá sá ra szó ló biz to sí tá sá hoz 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK Jelen feltételek érvényesek

Részletesebben