Online Marketing Akadémia: INSTANT Karácsonyi Ötletcsomag

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Online Marketing Akadémia: INSTANT Karácsonyi Ötletcsomag"

Átírás

1

2 Karácsonykor mindenkinek égeti a zsebét néhány ezer vagy tízezer forint, amit muszáj elkölteni ajándékra! Ne feledd! Ilyenkor az emberek sokkal fogékonyabbak a vásárlási ajánlatokra! Most még van időd lépni!

3 u#q=kar%c3%a1csonyi%20aj%c3%a1nd% C3%A9k&geo=HU&date=9%2F2008%204m &cmpt=q Használd a Google Keresési Trendek eszközt a különböző kulcsszavak keresési trendjeinek kielemzéséhez. A szezonalitásra és a karácsonyi roham alakulására ad információt. A legnagyobb karácsonyi roham tavaly az ünnepek előtti 1-2 hétben volt.

4 A legtöbb termék esetében a nagy keresési forgalom magas vásárlási hajlandósággal párosul. Egy átlagos webáruházban ilyenkor egységnyi látogatóból közel kétszer többen vásárolnak, mint az év más szakában.

5 Kétféle eladási modell létezik: Azonnali értékesítés, amikor cél, hogy a látogató első alkalommal is már lehetőleg vásároljon. Feliratkozó gyűjtés, amikor érdeklődők szerzése a cél és később marketing eszközökkel faragunk belőle vásárlókat. Karácsonykor törekedj azonnali értékesítésre, nincs idő a feliratkozók nevelésére.

6 A választás mindig nehéz. Még saját magunknak is, pláne másnak. A látogatóidnak próbálj segítséget nyújtani az ajándék vásárláshoz! Adj nekik tippeket, ötleteket, amivel megkönnyíted a választást!

7 A szokásos marketing alapok szerint megállapított célcsoport jellemzőket gondold újra karácsonykor! A legtöbb vásárló ugyanis ajándéknak szánja azt, amit vesz és nem ő lesz a végfelhasználó! Vagyis nem annak kell eladnod, aki végül használni fogja a terméked, szolgáltatásod, hanem annak, aki ajándékba fogja adni!

8 Készíts piackutatást a Google Keresési Trendek segítségével! Nézd meg melyik terméked iránt nőtt meg a legjobban karácsony közeledtével a kereslet!

9 Az IKEA Kívánságlista akciója zseniális ötlet! Nemcsak segítséget ad karácsonyi ajándékvásárláshoz a rokonaidnak és ismerőseidnek azáltal, hogy megoszthatod kívánságlistádat, hanem ez valójában egy piackutatás! Ők már most tudják mi lesz a 2009-es karácsony slágerterméke Csupán egy nyereményjátékkal ösztönzik a részvételt.

10 Az általános kulcsszavakra nagy a verseny a keresőkben, nehéz megtalálhatónak lenni. Ha az általános kifejezések helyett inkább koncentrálsz sok-sok összetett kifejezésre, akkor annál fókuszáltabb közönséget tudsz honlapodra terelni. Inkább legyél sok speciális kifejezésre megtalálható, mint néhány általánosra. A long tail jellegű kifejezésekből érkező forgalom összességében sokkal több lehet, mint arról a néhány általános szóról!

11 Érdekes megnézni, hogy a digitális fényképező kulcskifejezésre való keresések száma folyamatosan csökken. Miért? Mert a digitális fotógépek piaca feldarabolódott több apróbb réspiacra, pl. kompakt, profi, apró stb. fényképezőgépek piaca. A másik ok, hogy a felhasználók is ügyesebb keresők lettek, kerülik a túl általános kifejezéseket, mert tudják, hogy nagy a választék. Inkább már az elején szűkítik azt, amit keresnek.

12 A vásárlási döntési folyamatban ahogy egyre közelebb érkezik a leendő vásárló a döntéshez, annál pontosabban tudja mit szeretne és annál szűkítettebb módon keres. A nézelődés és érdeklődés szakaszban még nem tudja a potenciális vásárló, hogy mit is szeretne valójában. A válogatás és vásárlás szakaszban már tudja. A konverziós arány is azoknál a látogatóknál a legnagyobb, akik pontosan tudják, mit

13 szeretnének. Ezért ezekre a long tail jellegű keresésekre amennyiben fizetős megjelenésed van megéri akár magasabb átkattintási összegeket is felajánlani. Míg a kezdeti szakaszokban nem szabad magas összegekkel túllicitálni az amúgy is népes konkurencia táborát. A vásárlási döntési folyamat különböző szakaszainak megfelelő hirdetési szövegeket készíts az AdWords hirdetéseidnél is!

14 Mindig ügyelj arra, hogy ha megjelenik a hirdetésed, az minden körülmények között illeszkedjen ahhoz a kifejezéshez, ami előidézte a megjelenést! Üzeneted legyen releváns!

15 Használd az AdWords Editort vagy magyarul az AdWords Szerkesztőt nagy mennyiségű változtatásoknál vagy ha lassú az internet kapcsolatod. Másolhatsz, importálhatsz, exportálhatsz kampányokat és elég a végén feltölteni egyben az összes változást. Ha már van egy kis rutinod az AdWords kezelőfelületén, akkor itt is ki fogsz tudni igazodni. Töltsd le itt: /index.html

16 Hirdetési szöveged illeszkedjen az ünnepi készülődés hangulatához és ezzel kapcsolatos üzenetet tartalmazzon! Árat csak akkor írj a hirdetésbe, ha ez a legfőbb versenyelőnyöd! Ne légy sablonos és olyan, mint a többi versenytársad!

17 Olyan termékek esetében alkalmazd ezt a trükköt, amelyek hasonló árban vannak, mint amit Te kínálsz alternatívaként. A legtöbb ember árkategóriában gondolkodik, nem pedig termékcsoportban, ezért is működik ez az ajándékoknál! Főleg az AdWords tartalmi hálózatban hatásos ez, ahol a látogatók csak nézelődnek, nem keresnek célirányosan.

18 Témakör szerint is jól körül tudsz határolni lehetséges vásárlókat! Ragadd meg az alkalmat és célozd őket speciális üzenettel!

19 Ha olyan terméked van, amit nem keresnek, mert nem ismeri senki, azt a tartalmi hálózatban nagyobb sikerrel hirdetheted. Itt fogékonyak ötletekre, ajánlatokra az emberek, még jó eséllyel nincs kialakult elképzelésük!

20 A karácsony beköszöntével vajon megállnak a vásárlások?

21 Sokan pénzt kapnak karácsonyra, hogy vegyenek maguknak valamit. Ők kapva kapnak az ünnepek utáni kiárusítási akciókon!

22 Az ünnepek után a vásárlási kedv lecseng. Januárban nagy a pangás általában. Kivéve egy témában

23 Nézd csak a Keresési Trendeket! Az ünnepek alatti mértéktelen evés-ivásnak és tespedésnek sok esetben fogyókúra a vége. Ha terméked valamilyen módon kapcsolható a fogyáshoz, méregtelenítéshez, vagy a sporthoz, akkor használd ki ezt a hullámot január elején!

24 Ne ijedj meg a hirdetői versenytől! Ma még hazánkban kevés az ügyes hirdető. Csináld másképp, csináld jobban. Ja és MÉRD az eredményeket. Akkor olyan nagy baj nem érhet. Ne feledd: a hirdetés nem kiadás, hanem befektetés!

25 Jó tanulást és látványos eredményeket kívánunk! Online Marketing Akadémia alapítói Kövess bennünket a blogunkon, Twitteren, Facebookon, Iwiw-en, YouTube-on!

Kincskereső üzemmód: Hol a titok? Mi a trükk? Keressük meg a NAGY kiugrási pontot! 1. HIBA

Kincskereső üzemmód: Hol a titok? Mi a trükk? Keressük meg a NAGY kiugrási pontot! 1. HIBA Sokan arra várnak, hogy egyszercsak eljön majd az ő idejük és beindul az üzlet. Tanulják a marketinget, olvasnak róla mit kell tenni, eljárnak rendezvényekre, minden ötletbe belefognak, de valahogy soha

Részletesebben

fogadalom kampány offline kampány Előkészítő kampányok Felvezető Karácsonyi kampány kampány

fogadalom kampány offline kampány Előkészítő kampányok Felvezető Karácsonyi kampány kampány offline kampány fogadalom kampány Előkészítő kampányok Felvezető kampány Karácsonyi kampány 18 nap karácsonyig 17 / 18 nap az offline vásárlásig 13 nap az online szállítási határidőig Karácsony 2017 Közösségi

Részletesebben

3 lépés az megtérülő PPC kampányhoz. Taubert István

3 lépés az megtérülő PPC kampányhoz. Taubert István 3 lépés az megtérülő PPC kampányhoz Ha tetszett, töltsd le, add tovább ismerősödnek, akinek jól jöhet, vagy egyszerűen oszd meg a scribd.com on, vagy bárhol Avagy: hogyan minimalizálhatom a költségeim,

Részletesebben

Tervezés. Eszközök. Kritikus Tömeg Webinárium. 1. Kutatás 2. Elemzés 3. Tesztelés. 4. Eszközök kiválasztása 5. Tervezés 6. Végrehajtás 7.

Tervezés. Eszközök. Kritikus Tömeg Webinárium. 1. Kutatás 2. Elemzés 3. Tesztelés. 4. Eszközök kiválasztása 5. Tervezés 6. Végrehajtás 7. Tervezés 1. Kutatás 2. Elemzés 3. Tesztelés 4. Eszközök kiválasztása 5. Tervezés 6. Végrehajtás 7. GOTO 1 :o) Eszközök 4. lépés: Eszközök kiválasztása Amire szükséged lesz... Kétféle eszköz 1) Hosszútávú

Részletesebben

minic studio VitaMed Pilula Weboldal és web-shop kivitelezés Vadasz Zoltán 2013.05.20.

minic studio VitaMed Pilula Weboldal és web-shop kivitelezés Vadasz Zoltán 2013.05.20. minic studio VitaMed Pilula Weboldal és web-shop kivitelezés Vadasz Zoltán 2013.05.20. Projekt rövid leírása Weboldal és shop magyar nyelven, szűk termékkínálattal, célzott marketinggel. A romániai piac

Részletesebben

Hirdess hatékonyan: Google vagy Facebook?

Hirdess hatékonyan: Google vagy Facebook? Hirdess hatékonyan: Gombos Zsolt Fehér Márton Google vagy Facebook? Hirdess hatékonyan: Google vagy Facebook? I. A hirdetési rendszerek működése 2 Szőnyegbombázó vs. mesterlövész 3 Google AdWords Keresési

Részletesebben

Alapok: a következő vevőink

Alapok: a következő vevőink Alapok: a következő vevőink Alapok: a következő vevőink akik a vásárlás küszöbén vannak Alapok: a következő vevőink akik a vásárlás küszöbén vannak akik már gondolkodnak Alapok: a következő vevőink akik

Részletesebben

Facebook karácsony a magyar kkv-knál

Facebook karácsony a magyar kkv-knál Facebook karácsony a magyar kkv-knál Kutatás összefoglaló 2017.12.06. RG Stúdió Kft. Sűrű éve volt a Facebooknak 2017-ben. Megújult a küldetése, közel 150 millió új emberrel bővült a felhasználói kör,

Részletesebben

A kutatás időtartama: 2013. március

A kutatás időtartama: 2013. március 1 A kutatás célja a Magyarországon működő, rendszeresen frissített termékkínálattal rendelkező, online kiskereskedelemmel foglalkozó cégek működésének vizsgálata. A kutatás célcsoportjának kiválasztása:

Részletesebben

Megnézzük milyen elemekre van szüksége egy ütős marketingtervnek

Megnézzük milyen elemekre van szüksége egy ütős marketingtervnek MARKETING TERVEZÉS Megnézzük milyen elemekre van szüksége egy ütős marketingtervnek Megismerheted a Boldogság Projekt érdeklődő szerző gépezetét és 6+1 kampányát 2017-ből A végén pedig kapni fogsz egy

Részletesebben

Egy hirtelen ötlet. 2013. december 30. felmerült egy kérdés: Vajon mi jellemző a magyar fiatalok közösségi média használatára?

Egy hirtelen ötlet. 2013. december 30. felmerült egy kérdés: Vajon mi jellemző a magyar fiatalok közösségi média használatára? Egy hirtelen ötlet 2013. december 30. felmerült egy kérdés: Vajon mi jellemző a magyar fiatalok közösségi média használatára? Megoldás: Google kérdőív + Facebook hirdetések Kutatás a Facebookon Előadó:

Részletesebben

Kreatív értékesítési technikák a social media segítségével.

Kreatív értékesítési technikák a social media segítségével. Kreatív értékesítési technikák a social media segítségével. Lukács Ádám József Piac & Profit 2014.09.24. Lukács Ádám József Online Marketing Specialista Ügynökség ATL BTL ONLINE KREATÍV PRODUKCIÓS GYÁRTÁS

Részletesebben

NÉHÁNY ÓRÁS MARKETING TERV

NÉHÁNY ÓRÁS MARKETING TERV NÉHÁNY ÓRÁS MARKETING TERV Copyright Odrovics János 2008 www.dmgyar.hu - 0 - MARKETING TERV NÉHÁNY ÓRA ALATT Tudom, hogy meglepő, de a marketing terved alapja a matek. Megmagyarázom... A legfőbb célod

Részletesebben

ÖTLET / VÁLLALKOZÁS VALIDÁLÓ MARKETING KÉRDŐÍV A vállalkozás neve: Gardena Kertészet

ÖTLET / VÁLLALKOZÁS VALIDÁLÓ MARKETING KÉRDŐÍV A vállalkozás neve: Gardena Kertészet ÖTLET / VÁLLALKOZÁS VALIDÁLÓ MARKETING KÉRDŐÍV A vállalkozás neve: Gardena Kertészet I. KÉRDÉS SOR: MINTA Töltsd ki az alábbi táblázatot a jelenlegi gondolataid, tudásanyagod, feltételezéseid alapján.

Részletesebben

Hogyan többszörözd meg weboldalaid látogatottságát?

Hogyan többszörözd meg weboldalaid látogatottságát? Hogyan többszörözd meg weboldalaid látogatottságát? 1 Nagyobb látogatottság jobb ajánlatok több pénz 2 Amit helyettünk csinálnak kész rendszert működtetnek újabb ajánlatok hírlevél kiküldés ügyfélszolgálat

Részletesebben

Hogyan építsünk jó webáruházat? dr. Nyeste Gábor fps webügynökség ügyvezető

Hogyan építsünk jó webáruházat? dr. Nyeste Gábor fps webügynökség ügyvezető Hogyan építsünk jó webáruházat? dr. Nyeste Gábor fps webügynökség ügyvezető Kik is vagyunk? A célzott webes megoldások ügynöksége! Az e-kereskedelemről Adatok: A GKIeNET 2700 magyarországi legális webshopot

Részletesebben

Vajda Éva. Bevezetés a keresőmarketingbe

Vajda Éva. Bevezetés a keresőmarketingbe Vajda Éva Bevezetés a keresőmarketingbe Alapfogalmak Fizetett hivatkozások - hirdetés Organikus találatok - ki kell "érdemelni" jó honlappal Organikus vs fizetett hivatkozás Organikus - keresőoptimalizálás

Részletesebben

Bódulat-marketing (az áru a piacon)

Bódulat-marketing (az áru a piacon) Bódulat-marketing (az áru a piacon) Tistyán László Fact Alkalmazott Társadalomtudományi Kutatások Intézete Dala Bernadett gyakornok Módszer Tárgy: a legális pszichoaktív szerek, ezen belül is az ún. dizájner

Részletesebben

Konkurencia figyelés a közösségi média támogatásával.

Konkurencia figyelés a közösségi média támogatásával. Konkurencia figyelés a közösségi média támogatásával orsolya@zoomsphere.com Közösségi megjelenés A közösségi oldalak lehetővé teszik a vállalatok számára, hogy egy olyan interaktív felületen jelenjenek

Részletesebben

4. Modul: ROBOTPILÓTA. Ne legyél az Online Marketing rendszered rabszolgája! TERVEZZ!

4. Modul: ROBOTPILÓTA. Ne legyél az Online Marketing rendszered rabszolgája! TERVEZZ! . Modul: ROBOTPILÓTA Ne legyél az Online Marketing rendszered rabszolgája! TERVEZZ! Tervtábla: ( hónap hete) - Itt tervezed meg, hogy az automata Online Marketing rendszered mikor tegye ki a posztjaidat

Részletesebben

Zeneakadémia esettanulmány Martoncompetition.hu 2014. Június. Martoncompetition.hu. Dátum: 2014. június

Zeneakadémia esettanulmány Martoncompetition.hu 2014. Június. Martoncompetition.hu. Dátum: 2014. június Zeneakadémia esettanulmány Martoncompetition.hu Dátum: 2014. június 1 Zeneakadémia Világra szól! A jól ismert szlogenhez méltó, világra szóló kampánnyal kívánta beharangozni a Liszt Ferenc Zeneművészeti

Részletesebben

A longtail uraljaa keresésvilágát: a keresések70%- a long tail kulcsszó

A longtail uraljaa keresésvilágát: a keresések70%- a long tail kulcsszó Long tail vagy fat head? Erdei út vagy autópálya? Énekes Barbara (Weboriginal Kft, ügyvezető) Azelőadástémái A klasszikuslong tail ábra: fat head, chunky middle, éslong tail Miért érdemes a long tail-el

Részletesebben

Webáruházak és a marketing Az e-kereskedelem új trendjei. Milyen webáruházat építsünk 2014-ben? Webáruház-forgalomnövelés Facebookkal.

Webáruházak és a marketing Az e-kereskedelem új trendjei. Milyen webáruházat építsünk 2014-ben? Webáruház-forgalomnövelés Facebookkal. Webáruházak és a marketing Az e-kereskedelem új trendjei. Milyen webáruházat építsünk 2014-ben? Webáruház-forgalomnövelés Facebookkal. Hogyan építsünk, szegmentáljuk és növeljünk adatbázist? Miért szükséges

Részletesebben

Nagy Webáruház Felmérés 2015

Nagy Webáruház Felmérés 2015 EREDMÉNYEK Nagy Webáruház Felmérés 2015 Folytatva a már 2008 óta meglévő hagyományunkat, idén is megrendeztük a Nagy Webáruház Felmérést. Ennek keretében 790 hazai webáruház tulajdonosa válaszolt, többek

Részletesebben

A mobilhirdetések szerepe a marketing mixben

A mobilhirdetések szerepe a marketing mixben A mobilhirdetések szerepe a marketing mixben 1. Használati szokások 2. A mobil értéke 3. Mobilra specializált megoldások 4. Mobil élmény Nomophobia főnév Mobiltelefon mentességtől, hiánytól való félelem

Részletesebben

Dr. Radnai Tamás ügyvezető elnök-vezérigazgató radnait@hungary.com

Dr. Radnai Tamás ügyvezető elnök-vezérigazgató radnait@hungary.com Innováció a marketingben és a termékfejlesztésben (amit az informatika nyújthat a vállalkozásomnak) Dr. Radnai Tamás ügyvezető elnök-vezérigazgató radnait@hungary.com Hungary.Network Informatikai Zrt.

Részletesebben

Facebook, mint keresőrendszer Egy nyomós érv megszületése a Bing optimalizálás mellett Clear Online Riport www.clear.hu 1. oldal JOGI FELTÉTELEK FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁS Ez a riport nem üzleti vagy jogi tanácsadás

Részletesebben

10 tipp Google AdWords kampány optimalizálásához

10 tipp Google AdWords kampány optimalizálásához 10 tipp Google AdWords kampány optimalizálásához 1. Válassz olyan kulcsszavakat és kifejezéseket, melyek szorosan kapcsolódnak termékéhez, vagy szolgáltatásához Az általános kulcsszavak több megjelenést

Részletesebben

amihez mi is szeretnénk hozzájárulni hirdetésünkkel!

amihez mi is szeretnénk hozzájárulni hirdetésünkkel! Tisztelt Leendő Partnerünk, Hirdetőnk! Sikeres 3,5 évet tudhatunk magunk mögött, a pécelinfo.hu növekvése a mai napig töretlen. A 2009-es induláshoz képest 2011-re már elértük a 40-45 folyamatos péceli

Részletesebben

BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP

BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP Marketing kommunikációs megjelenési lehetőségek TISZTELT PARTNERÜNK, Szakáruházunkban online és offline hirdetési felületek illetve számos marketing eszköz áll rendelkezésükre

Részletesebben

Közösségi marketing 2015-ben. Facebook kommunikáció miért kell?

Közösségi marketing 2015-ben. Facebook kommunikáció miért kell? Közösségi marketing 2015-ben Facebook kommunikáció miért kell? Hidasi Judit Író (Húsz éve ír és szerkeszt, öt regényt írt közben) Kommunikátor (PR és Közösségi Marketing szakértő Uzine Communications)

Részletesebben

Sütik (cookie) kezelése

Sütik (cookie) kezelése Sütik (cookie) kezelése A Magyar Telekom Nyrt. weboldala sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése

Részletesebben

Eredményesebb vállalkozás hatékony kommunikációval. - nem többet, hanem máshogy kell költeni -

Eredményesebb vállalkozás hatékony kommunikációval. - nem többet, hanem máshogy kell költeni - Eredményesebb vállalkozás hatékony kommunikációval - nem többet, hanem máshogy kell költeni - Green Edge reklámügynökség integrált kommunikációs ügynökség vagyunk a projektek kezelését tervezéstől a kivitelezésig

Részletesebben

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges.

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Kedves Olvasó! Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Eredetileg egy barátomnak akartam segíteni, aki egyik napról a másikra

Részletesebben

Online marketing alapok FELADATLAP. A marketing szerinted (egy-két mondattal megfogalmazva, vagy kulcsszavakat felsorolva):...

Online marketing alapok FELADATLAP. A marketing szerinted (egy-két mondattal megfogalmazva, vagy kulcsszavakat felsorolva):... Online marketing alapok FELADATLAP Neved:... Dátum:... A marketing szerinted (egy-két mondattal megfogalmazva, vagy kulcsszavakat felsorolva): 1 Az online marketing szerinted (egy-két mondattal megfogalmazva,

Részletesebben

Nagy Webáruház Felmérés 2018

Nagy Webáruház Felmérés 2018 EREDMÉNYEK Nagy Webáruház Felmérés 2018 Folytatva a már 2008 óta meglévő hagyományunkat, idén is megrendeztük a Nagy Webáruház Felmérést, ezúttal már a ShopRenter támogatásával. A kutatás keretében 894

Részletesebben

Nagy Webáruház Felmérés 2014

Nagy Webáruház Felmérés 2014 EREDMÉNYEK Nagy Webáruház Felmérés 2014 Folytatva a már 2008 óta meglévő hagyományunkat, idén is megrendeztük a Nagy Webáruház Felmérést. Ennek keretében 586 hazai webáruház tulajdonosa válaszolt, többek

Részletesebben

A keresőoptimalizálás szerepe és hatása az online csatornahasználatban

A keresőoptimalizálás szerepe és hatása az online csatornahasználatban A keresőoptimalizálás szerepe és hatása az online csatornahasználatban PAPP GÁBOR 1 { 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 } "Name": " Papp Gábor", "City": " Budapest", "Company": { "Name":

Részletesebben

Avagy hogyan indulj el az Ajánlói/Affiliate Marketing útján.

Avagy hogyan indulj el az Ajánlói/Affiliate Marketing útján. Avagy hogyan indulj el az Ajánlói/Affiliate Marketing útján. Tartalom Bevezetés... 3 Alapozzunk!... 4 Mi az Affiliate Marketing?... 4 Mi nem az Affiliate Marketing?... 5 Hasznos a kezdő affiliate marketer

Részletesebben

Sütik (cookie) kezelése

Sütik (cookie) kezelése Sütik (cookie) kezelése A Simaliba Játszóház weboldala sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése

Részletesebben

Miért érdemes csatlakozni?

Miért érdemes csatlakozni? Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: A karácsonyi vásárlás nem gyerekjáték. De mi azzá tesszük, hogy több időt tölthess szeretteiddel! Koncepció Az Internetes Vásárlás

Részletesebben

Testreszabott online kommunikációs megoldások

Testreszabott online kommunikációs megoldások Testreszabott online kommunikációs megoldások A PROFESSION SZÁMOKBAN NÉZD EZT A RENGETEG SZÁMOT AMIÉRT VÉRT IZZADTUNK Amíg nem számszerűsítjük, a hatékonyság is csak egy jól csengő ígéret. Percenként történik

Részletesebben

Marketing és kommunikáció PR Online kommunikáció. Schwarcz Tibor Oneline PR

Marketing és kommunikáció PR Online kommunikáció. Schwarcz Tibor Oneline PR Marketing és kommunikáció PR Online kommunikáció Schwarcz Tibor Oneline PR Marketingkommunikáció elhelyezése A marketing ( társadalmi és vezetési lépések láncolata, melyek során az egyének és csoportok

Részletesebben

Közösség aktivizáció. Milyen akciók, játékok, marketingtrükkök válnak be a közösségi oldalakon, amire szívesen megadják adataikat az olvasók?

Közösség aktivizáció. Milyen akciók, játékok, marketingtrükkök válnak be a közösségi oldalakon, amire szívesen megadják adataikat az olvasók? Közösség aktivizáció Milyen akciók, játékok, marketingtrükkök válnak be a közösségi oldalakon, amire szívesen megadják adataikat az olvasók? Hogyan vegyük rá a felépített közösségeinket termékeink, szolgáltatásaink

Részletesebben

Webmarketing Online marketing Gerilla marketing

Webmarketing Online marketing Gerilla marketing Webmarketing Online marketing Gerilla marketing 2014. 03. 03. Kovács Máté, tanársegéd info@kovacs-mate.hu 1 2 Weboldal az online marketing alapja A jó weboldal teljesíti a(z üzleti) CÉLt! SMART célok (specifikus,

Részletesebben

Nagy Webáruház Felmérés 2017

Nagy Webáruház Felmérés 2017 EREDMÉNYEK Nagy Webáruház Felmérés 2017 Folytatva a már 2008 óta meglévő hagyományunkat, idén is megrendeztük a Nagy Webáruház Felmérést. Ennek keretében 887 hazai webáruház tulajdonosa válaszolt, többek

Részletesebben

A hatékony szórólap. Tartalomjegyzék

A hatékony szórólap. Tartalomjegyzék A hatékony szórólap Sokan úgy vélik, hogy szórólapozás idejét múlt hirdetési forma. Azonban ne hagyja megtéveszteni magát. Miért használják még ma is ennek ellenére a szórólapozást? Mert működik! Ha hatékonyan

Részletesebben

A cégek szerint. Alig érjük el a rajongóinkat, így már nem éri meg Facebookozni. Itt az ideje, hogy átvigyük a cégünket a Google pluszra.

A cégek szerint. Alig érjük el a rajongóinkat, így már nem éri meg Facebookozni. Itt az ideje, hogy átvigyük a cégünket a Google pluszra. A cégek szerint Alig érjük el a rajongóinkat, így már nem éri meg Facebookozni Itt az ideje, hogy átvigyük a cégünket a Google pluszra. Már csak sel tudjuk a vevőket elérni. A Zuckerberg gyerek megásta

Részletesebben

marketing gyorsindító alapvetések

marketing gyorsindító alapvetések marketing gyorsindító alapvetések munkafüzet!1 Kiadja: Oláh Sándor Mérhető Marketing Megoldások 2015. Minden jog fenntartva. A jelen jegyzet tartalmának másolása, sokszorosítása, közzététele bármilyen

Részletesebben

KATTINTÁS ALAPÚ HIRDETÉSI RENDSZEREK

KATTINTÁS ALAPÚ HIRDETÉSI RENDSZEREK KATTINTÁS ALAPÚ HIRDETÉSI RENDSZEREK HATÉKONY CÉLZÁS AMIHEZ ELŐSZÖR A CÉLPONTOT KELL ISMERNI Google Trends Google Keyword Planner Soovle Ubbersuggest MINDEN STRATÉGIÁNÁL A LEGFONTOSABB MÉRNI AZ EREDMÉNYEKET

Részletesebben

WEBSHOP.HILLVITAL.HU ADWORDS ESETTANULMÁNY, ÜGYFÉL VÉLEMÉNY, SIKERSZTORI KLIKKMÁNIA KFT BUDAPEST, HERCEGPRÍMÁS UTCA 18.

WEBSHOP.HILLVITAL.HU ADWORDS ESETTANULMÁNY, ÜGYFÉL VÉLEMÉNY, SIKERSZTORI KLIKKMÁNIA KFT BUDAPEST, HERCEGPRÍMÁS UTCA 18. WEBSHOP.HILLVITAL.HU ADWORDS ESETTANULMÁNY, ÜGYFÉL VÉLEMÉNY, SIKERSZTORI KLIKKMÁNIA KFT. 1051 BUDAPEST, HERCEGPRÍMÁS UTCA 18. - HÁTTÉRTÖRTÉNET - Amikor megkaptuk a HillVital webshop-hoz tartozó fiókot

Részletesebben

KI A JÓ SZÁLLODAI CÉLKÖZÖNSÉG ÉS HOGYAN TALÁLJUK MEG ŐKET?

KI A JÓ SZÁLLODAI CÉLKÖZÖNSÉG ÉS HOGYAN TALÁLJUK MEG ŐKET? KI A JÓ SZÁLLODAI CÉLKÖZÖNSÉG ÉS HOGYAN TALÁLJUK MEG ŐKET? VOIT PETER HEAD OF EXPANSION - POST FOR RENT PETER@POSTFORRENT.COM +36 70 211 77 47 LINKEDIN.COM/IN/VOITPETER HOGYAN TALÁLJUK MEG A JÓ CÉLKÖZÖNSÉGET

Részletesebben

Milyen sütiket és mire használ az OTP Bank?

Milyen sütiket és mire használ az OTP Bank? Sütik (cookie) kezelése Az OTP Bank weboldala sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekében.

Részletesebben

Felkészültél az új szezonra?

Felkészültél az új szezonra? Felkészültél az új szezonra? Bizonyíto)an működő szállodai online marke7ngeszközök Damjanovich Nebojsa - tanácsadó Bemutatkozó Bemutatkozó Tanácsadó a Fortune 500 cégeknek Magyarországon Bemutatkozó Tanácsadó

Részletesebben

Marketing Megfeleljen a vásárlók igényeinek nyereséges módon

Marketing Megfeleljen a vásárlók igényeinek nyereséges módon Marketing Marketinget gyakran tekintik mint a munka létrehozása, a termékek és szolgáltatások promóciója és szállítása az egyéni fogyasztók vagy más cégek, az úgynevezett üzleti ügyfelek számára. (A legrövidebb

Részletesebben

Webáruház elemzés. Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást?

Webáruház elemzés. Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást? Webáruház elemzés Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást? Tudatos e-kereskedelem (üzleti terv tervezés profi kivitelezés / mérés tesztelés elemzés optimalizálás) Internetes vásárlás támogatása, népszerűsítése,

Részletesebben

Hirdetési Kézikönyv Munkaadóknak

Hirdetési Kézikönyv Munkaadóknak Hirdetési Kézikönyv Munkaadóknak 1. fejezet: Regisztráció 2. fejezet: Profil szerkesztése 3. fejezet: Hirdetésfeladás menete 4. fejezet: Hirdetések kezelése 5. fejezet: Hallgatói Pályázatok böngészése

Részletesebben

EMBERKÖZPONTÚ ONLINE MARKETING A SZEMÉLYRE SZABOTT ÜZENETEK MŰVÉSZETE

EMBERKÖZPONTÚ ONLINE MARKETING A SZEMÉLYRE SZABOTT ÜZENETEK MŰVÉSZETE EMBERKÖZPONTÚ ONLINE MARKETING A SZEMÉLYRE SZABOTT ÜZENETEK MŰVÉSZETE ONLINE MARKETINGRŐL 20 PERCBEN Lehetséges ez? Elérhető célok: Nyitottá, gátlásmentessé válni a téma iránt Feltérképezni a személyes

Részletesebben

Csináljunk hűséges vevőket!

Csináljunk hűséges vevőket! Csináljunk hűséges vevőket! AdWords Mennyibe kerül egy új vevő? Persze, vannak kivételek 400 Ft-ért is lehet új vevőt szerezni 1,1%-os konverzió 17 hónap alatt 141 vevő Ebből nem lehet megélni! Mennyibe

Részletesebben

8.1. Az alapvető különbség a normál, keresőben megjelenő AdWords hirdetésekhez képest

8.1. Az alapvető különbség a normál, keresőben megjelenő AdWords hirdetésekhez képest 72 8.1. Az alapvető különbség a normál, keresőben megjelenő AdWords hirdetésekhez képest A Google tartalmi hálózata alatt azoknak a honlapoknak az összességét értjük, ahol az AdWords hirdetések megjelennek,

Részletesebben

BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP

BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP BIJÓ SZAKÁRUHÁZ ÉS WEBSHOP Marketing kommunikációs megjelenési lehetőségek TISZTELT PARTNERÜNK, Szakáruházunkban online és offline hirdetési felületek illetve számos marketing eszköz áll rendelkezésükre

Részletesebben

FELTÖLTÉS DÁTUMA: :18:46 LETÖLTÉS DÁTUMA: :33:38

FELTÖLTÉS DÁTUMA: :18:46 LETÖLTÉS DÁTUMA: :33:38 FELTÖLTÉS DÁTUMA: 2013.10.07. 11:18:46 LETÖLTÉS DÁTUMA: 2016.09.28. 11:33:38 A Nők Lapja Café több mint tízéves hagyományt követ idén amikor a teljes adventi időszakban külön összeállítást készít. Internetezők

Részletesebben

A keresés mindent visz? Avagy a keresés szerepe a mindennapokban

A keresés mindent visz? Avagy a keresés szerepe a mindennapokban Keresőmarketing Nap 2007 A keresés mindent visz? Avagy a keresés szerepe a mindennapokban Darvas Péter Szonda Ipsos Ipsos csoport és a keresőmarketing SEM Felhasználó Online kutatások, panel rekrutáció

Részletesebben

Miért olyan fontos a minıségi pont?

Miért olyan fontos a minıségi pont? A fiókban látható konkrét minıségi pont értékek egy olyan általános számítás eredményei, ami a kulcsszó tökéletes egyezése esetére érvényesek. Miért olyan fontos a minıségi pont? A minıségi pont három

Részletesebben

A konkurrencia elemzése

A konkurrencia elemzése Modul 1: Pozícionálás Fejezet 2 A konkurrencia elemzése Dr. Andrea Grimm Dr. Astin Malschinger TARTALOM 2 MODUL 1 POZÍCIONÁLÁS Fejezet 2: Pozícionálás- A konkurrencia elemzése Szerzők: Dr. Andrea Grimm,

Részletesebben

Google AdWords és AdSense A Google hirdetési rendszere

Google AdWords és AdSense A Google hirdetési rendszere Google AdWords és AdSense A Google hirdetési rendszere By: Béres Roland Will Gábor Miről lesz szó? Szintrehozás pár szó a reklámokról Internetes reklámozás kezdetei A nyerő üzleti modell made by Google

Részletesebben

Activity Plan. A javaslat nem teljes körű: csupán a konzultáción, a cégvezető elmondása alapján szerzett információkon alapszik.

Activity Plan. A javaslat nem teljes körű: csupán a konzultáción, a cégvezető elmondása alapján szerzett információkon alapszik. Activity Plan A program fő pillérét a cégvezetővel folytatott szakértői konzultáció adja, melynek tartalma minden esetben cégspecifikus és személyre szabott. A Human Map szakértői számára a programban

Részletesebben

E-kereskedelmi kommunikáció és marketing automatizáció. Prémium SEO és PPC megoldások, ügyfélre szabva

E-kereskedelmi kommunikáció és marketing automatizáció. Prémium SEO és PPC megoldások, ügyfélre szabva E-kereskedelmi kommunikáció és marketing automatizáció Prémium SEO és PPC megoldások, ügyfélre szabva E-kereskedelmi trendek Prémium SEO és PPC megoldások, ügyfélre szabva Klikkmánia - We understand, We

Részletesebben

Magánpraxis helye a Facebookon

Magánpraxis helye a Facebookon Magánpraxis helye a Facebookon Hogyan érdemes kihasználni a legnagyobb közösségi média oldalban rejlő lehetőségeket? Gencsy Zoltán www.kozossegimedia.hu gz@kozossegimedia.hu Fő témák Facebook oldalak kezelése

Részletesebben

Inbound marketing. Damjanovich Nebojsa, Senpai Consulting, HubSpot viszonteladó

Inbound marketing. Damjanovich Nebojsa, Senpai Consulting, HubSpot viszonteladó Inbound marketing Damjanovich Nebojsa, Senpai Consulting, HubSpot viszonteladó Rólam Inbound marketing tanácsadó, HubSpot viszonteladó Tanácsadó a Fortune 500 cégeknek Elismert tréner és konferencia előadó

Részletesebben

Google AdWords hirdetési kampány el?készítése

Google AdWords hirdetési kampány el?készítése Google AdWords hirdetési kampány el?készítése Google Adwords hirdetési kampány létrehozása teljesítési garanciával, kampánybeállítások, hirdetések, kulcsszavak és licitek, konverziós követ?kódok megadásával.

Részletesebben

Mitől jó egy weboldal?

Mitől jó egy weboldal? 1 Mitől jó egy weboldal? Mitől jó egy weboldal? Készítette: Pálinkás Róbert Csatlós Csaba 2 Mitől jó egy weboldal? Ellenőrző lista A Marketingzseni módszer négy lépésből áll (bővebbet a módszerről a www.marketingzseni.hu

Részletesebben

Írta: Pinezits Csaba

Írta: Pinezits Csaba Hogyan kerüljük el az Internetes ingatlan-hirdetések csapdáit? Írta: Pinezits Csaba Minden jog fenntartva, beleértve a sokszorosítás, a nyilvános elõadás, bármilyen egyéb felhasználás, az egyes fejezetekre

Részletesebben

Az adatbázisok minősége és a kampányok hatékonysága közti összefüggések. Előadó: Bánki Márton PROAKTÍVdirekt Életmód Klub

Az adatbázisok minősége és a kampányok hatékonysága közti összefüggések. Előadó: Bánki Márton PROAKTÍVdirekt Életmód Klub + Az adatbázisok minősége és a kampányok hatékonysága közti összefüggések Előadó: Bánki Márton PROAKTÍVdirekt Életmód Klub + ERRŐL FOGOK BESZÉLNI! Miért és hogyan tervezzünk adatbázist? Hogyan profilozzunk,

Részletesebben

Írta: Gömöry Kati. Ahhoz, hogy a hirdetésed magára vonja a figyelmet, legjobb, ha megszólítod a célcsoportodat. Ennek többféle módja van:

Írta: Gömöry Kati. Ahhoz, hogy a hirdetésed magára vonja a figyelmet, legjobb, ha megszólítod a célcsoportodat. Ennek többféle módja van: 10 profitnövelő Facebook hirdetés tipp Karácsonyra Hirdetsz a Facebookon, de szeretnél még eredményesebb lenni? A titok a részletekben rejlik. Talán nem is sejted, milyen sok múlik azon, ha néhány dolgot

Részletesebben

Hogyan készítsünk online marketing stratégiát?

Hogyan készítsünk online marketing stratégiát? Hogyan készítsünk online marketing stratégiát? +3 Mrd büdzsé kezelés 13 év tapasztalat +200 Tréning +15 ország WebMa Analitikus marketing Kiemelt kompetenciák FMCG Retail IT/B2b 2005 óta foglalkozunk Google

Részletesebben

ONLINE MARKETING STRATÉGIÁK avagy Hogyan növelhetjük eredményeinket az internet segítségével?

ONLINE MARKETING STRATÉGIÁK avagy Hogyan növelhetjük eredményeinket az internet segítségével? ONLINE MARKETING STRATÉGIÁK avagy Hogyan növelhetjük eredményeinket az internet segítségével? A VALÓDI PROBLÉMÁT KELL MEGOLDANOD! ÚJ VEVŐK SZERZÉSE ÚJ VEVŐK SZERZÉSE KOSÁRÉRTÉK NÖVELÉSE RÉGI VEVŐK VISSZAHÍVÁSA

Részletesebben

Miért érdemes csatlakozni?

Miért érdemes csatlakozni? Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: A karácsonyi vásárlás nem gyerekjáték. De mi azzá tesszük, hogy több időt tölthess szeretteiddel! Koncepció Tavalyi évben először

Részletesebben

THE DAILY NEWS ÚJRATERVEZETT VEVŐSZERZÉS

THE DAILY NEWS ÚJRATERVEZETT VEVŐSZERZÉS THE DAILY www.nagykermarketing.hu KERESKEDELMI MARKETING TRENDEK - Since 1999 ÚJRATERVEZETT VEVŐSZERZÉS JAGODICS RITA bemutatja: melyik az az 5 reklámeszköz, amelyeket sürgősen el kell kezdened átalakítani.

Részletesebben

Erőteljes növekedést mutat az Online Kiskereskedelmi Index

Erőteljes növekedést mutat az Online Kiskereskedelmi Index SAJTÓKÖZLEMÉNY - azonnal közölhető 2014. szeptember 2. Erőteljes növekedést mutat az Online Kiskereskedelmi Index Az online kiskereskedelem hat legnagyobb szektora az év első hat hónapjában, együttesen

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... 1149 Budapest Egressy út 17-21. A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat.

Részletesebben

Hogyan tedd profibbá a vevıszerzést kapuoldallal?

Hogyan tedd profibbá a vevıszerzést kapuoldallal? Hogyan tedd profibbá a vevıszerzést kapuoldallal? Tartalomjegyzék 1. MI AZ A LANDING PAGE?... 3 2. MILYEN CÉLLAL KÉSZÍTHETŐ LANDING PAGE?... 3 3. AKKOR MOST MI A KAPUOLDAL?... 3 4. HOGY NÉZETT KI PÁR ÉVVEL

Részletesebben

Teszteld le az Adwords kampányod!

Teszteld le az Adwords kampányod! Teszteld le az Adwords kampányod! A Te kampányod GYÉMÁNT BÁNYA vagy FEKETE LYUK??? Vigyázz! A kettő nagyon hasonlít egymásra: Egyre drágább az Adwords és egyre kevesebb az új ügyfél belőle? Úgy érzed,

Részletesebben

INGYENES ONLINE MARKETING ESZKÖZ. ami segít megnövelni az online eladásaid!

INGYENES ONLINE MARKETING ESZKÖZ. ami segít megnövelni az online eladásaid! 26 INGYENES ONLINE MARKETING ESZKÖZ ami segít megnövelni az online eladásaid! A Canva egy nagyon könnyen elsajátítható képszerkesztő, amivel Facebook posztokat, E hirdetéseket, tudsz gyorsan és igényesen

Részletesebben

MEC gyakornoki program

MEC gyakornoki program MEC gyakornoki program MEC gyakornoki program 10 éve indítottuk el gyakornoki programunkat, melynek legfőbb célja, hogy olyan tehetségeket fedezzünk fel, akikre a diploma után is számíthatunk. Miért az

Részletesebben

Hatékonyságnövelés webáruházaknak

Hatékonyságnövelés webáruházaknak 2010. 04.14. Hatékonyságnövelés webáruházaknak...avagy több vevő azonos költségből Zajdó Csaba Vásárlási folyamat Vásárlási folyamat: Az a folyamat, amin keresztül egy új látogatóból áruházunk vásárlója

Részletesebben

Beszéljünk a nyári uborkaszezonról!

Beszéljünk a nyári uborkaszezonról! Beszéljünk a nyári uborkaszezonról! Sok mikro-és kisvállalkozás tulajdonosának igazi rémálom a nyári idıszak, hiszen beköszönt az utálatos uborkaszezonként emlegetett jelenség, melynek a jellemzıit biztosan

Részletesebben

Webanalitika a mindennapokban

Webanalitika a mindennapokban Webanalitika a mindennapokban NEEK konferencia 2015.02.19. www.gemius.hu Rólunk A Gemius világszerte Piaci igények széleskörű ismerete Nemzetközi háttér, folyamatos fejlesztés Innovatív üzleti megoldások

Részletesebben

2015. november 7 8. Millenáris. A szépségipar. fejlődő szegmense

2015. november 7 8. Millenáris. A szépségipar. fejlődő szegmense 2015. november 7 8. Millenáris A szépségipar leggyorsabban fejlődő szegmense A világon nők és férfiak milliói tennének meg szinte bármit azért, hogy lassítsák bőrük öregedését. Laboratóriumok ezrei dolgoznak

Részletesebben

Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja:

Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: Koncepció Az őszi Internetes Vásárlás Napja az e-kereskedők és az online vásárlók közös mozgalma, immár 7. éve. Most közösen

Részletesebben

Miért ne lehetne Önnek is egy olyan weboldala, mely naponta tereli Önhöz a potenciális ügyfeleket?

Miért ne lehetne Önnek is egy olyan weboldala, mely naponta tereli Önhöz a potenciális ügyfeleket? Gergely Gábor online marketing tréner Simon László részére Miért ne lehetne Önnek is egy olyan weboldala, mely naponta tereli Önhöz a potenciális ügyfeleket? Itt a megoldás ami... egyszerűen használható,

Részletesebben

ONLINE KISKERESKEDELEMI INDEX ÖSSZEFOGLALÓ

ONLINE KISKERESKEDELEMI INDEX ÖSSZEFOGLALÓ ONLINE KISKERESKEDELEMI INDEX ÖSSZEFOGLALÓ KUTATÁSI ÖSSZEFOGLALÓ 2016/III. 2016 GKI Digital Kutató és Tanácsadó Kft. & Naspers OCS Hungary Kft. Minden jog fenntartva! A KUTATÁS 2016-OS MENETRENDJE I. forduló

Részletesebben

Sütik kezelése (cookie)

Sütik kezelése (cookie) Utolsó módosítás 2018.09.07. Sütik kezelése (cookie) A(z) Xtreme Lashes weboldala sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és

Részletesebben

DiamondDeal Médiaajánlat

DiamondDeal Médiaajánlat DiamondDeal Médiaajánlat Tartalomjegyzék Miért hirdessen a DiamondDeal-en? 2 Általános banner méretek Leaderboard, Super Leaderboard Full banner, Medium rectangle Skyscraper Full banner, Medium rectangle

Részletesebben

MOBILTRENDEK A SZÁLLÁSFOGLALÁSBAN

MOBILTRENDEK A SZÁLLÁSFOGLALÁSBAN MOBILTRENDEK A SZÁLLÁSFOGLALÁSBAN AZ MSZÉSZ XXXVIII. KÖZGYŰLÉSE HOTEL EGER PARK 2012.11.21. Gál Péter Tanácsadó BDO Magyarország Hotel és Ingatlan Szolgáltató Kft. TÉMÁK NEMZETKÖZI ÉS MAGYAR MOBILPENETRÁCIÓ,

Részletesebben

Így gyakorold a nyelvet! 8 tipp a kávészünetre

Így gyakorold a nyelvet! 8 tipp a kávészünetre Így gyakorold a nyelvet! 8 tipp a kávészünetre Kevés az időd, de szeretnéd nyelvtanulásra fordítani a kisebb és nagyobb szüneteidet? Nem akarsz a rövid szüneteidben is a számítógép előtt ücsörögve nyelvleckéket

Részletesebben

corinwebshop.com bérelhető webáruház egyszerűen

corinwebshop.com bérelhető webáruház egyszerűen corinwebshop.com bérelhető webáruház egyszerűen 2 CorinCloud Webshop bérelhető webáruház egyszerűen... Mi is a corinwebshop? Bérelhető webáruház kezdeti költségek nélkül 2 perc alatt ::: Nincs kockázat,

Részletesebben

A társadalomkutatás módszerei I. Outline. A mintaválasztás A mintaválasztás célja. Notes. Notes. Notes. 13. hét. Daróczi Gergely. 2011. december 8.

A társadalomkutatás módszerei I. Outline. A mintaválasztás A mintaválasztás célja. Notes. Notes. Notes. 13. hét. Daróczi Gergely. 2011. december 8. A társadalomkutatás módszerei I. 13. hét Daróczi Gergely Budapesti Corvinus Egyetem 2011. december 8. Outline 1 célja 2 Alapfogalmak 3 Mintavételi eljárások 4 További fogalmak 5 Mintavételi hiba számítása

Részletesebben

A digitális reklám eszközei 3.: Keresőmarketing

A digitális reklám eszközei 3.: Keresőmarketing A digitális reklám eszközei 3.: Keresőmarketing Gandera Balázs Yasar Umut 1 PERC BEVEZETÉS ZMOT és a keresések Display, RTB, Online video 2 10,4 A A vásárlók által a vásárlás előtt felhasznált információs

Részletesebben