FIATAL VÁLLALKOZÓK HETE november

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "FIATAL VÁLLALKOZÓK HETE. 2009. november 16 23."

Átírás

1 FIATAL VÁLLALKOZÓK HETE november

2 A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FIVOSZ) és az Innostart Nemzeti Üzleti és Innovációs Központ november között a világ 78 országához hasonlóan, Magyarországon immáron másodszorra rendezi meg afiatal Vállalkozók Hetét. Az eseménysorozatra a brit kormány által kiemelten támogatott Global Entrepreneurship Week nemzetközi mozgalom keretében kerül sor.

3 A Fiatal Vállalkozók Hete célja hogy új hagyományokat teremtsünk és hidat építsünk a mai magyar vállalkozók valamint a vállalkozó szellemű fiatalok között; hogy a magyar fiatalok számára is vonzóvá tegyük a vállalkozói létet és új ötletekre sarkalljuk őket; hogy hirdessük a tisztességes vállalkozói kultúrát és magatartást; hogy országunkkal bekapcsolódjunk egy fiatalok millióit megszólító nemzetközi rendezvénysorozatba; hogy összefogva jobb megoldásokat találjunk az üzleti élet legújabb kihívásaira.

4 A Fiatal Vállalkozók Hetének története Magyarországon

5 Fiatal Vállalkozók Hete 2008 Magyarország 2008 ban kapcsolódott be a Fiatal Vállalkozók Hete elnevezésű nemzetközi mozgalomba. A FVH 2008 fő célkitűzése az volt, hogy a fiatal korosztályban tudatosítsa a tudomány, a kreativitás és vállalkozás jelentőségét, rávilágítson a tudomány és az üzleti élet közötti együttműködési lehetőségekre, illetve felhívja a figyelmet azokra a magyar eredményekre, amelyekre napjainkban még nem helyezünk elég nagy hangsúlyt. A november 17. és 24. között megtartott rendezvénysorozatot végig nagy érdeklődés kísérte, a Budapesten, Győrött és Debrecenben megrendezett programokon pedig fiatalok százai vettek részt.

6 A FVH 2008 programja A hagyományteremtő 2008 as rendezvény középpontjában az innovatív gondolkodás és a vállalkozói szellemiség kettősége állt. A programsorozat a Brit Nagykövetségen tartott sajtótájékoztatóval vette kezdetét, majd Budapesten a Corvinus Egyetemen, a Műszaki Egyetemen és a Millenáris Parkban folytatódott. A hét zárásaként egy nagyszabású díjátadó vacsorára került sor a Csodák Palotája aulájában.

7 A FVH 2008 eseményei Céglátogatás a Zwack Unicum gyárban és a Horvát Cukrászdában Tehetséges Középiskolások Találkozója (Budapest, Debrecen) Fiatal Vállalkozók Találkozója (Budapest, Győr) Sikeres nők Fiatalok a tudományért Vállalkozásfejlesztési Tréning (Debrecen) Üzleti Angyal Találkozó (Budapest, Debrecen)

8 A FVH 2008 versenyei Légy Te az innofőnök! Verseny középiskolásoknak Szerezd meg az első 1 milliód! Ernst&Young Spin off és Start up Díj

9 A FVH 2008 kiemelt szponzorai

10 A FVH 2008 sajtómegjelenései Médiatámogatóként magunk mellett tudhattuk a HVG Online t, a Heti Válasz t, a Duna TV t és a Metropol t, ezen kívül számos jelentős magyar sajtóorgánum is foglalkozott a hét eseményeivel fiatal vallalkozok hete brit.html

11 Fiatal Vállalkozók Hete 2009

12 Fiatal Vállalkozók Hete ben a magyar események fókuszában a vállalkozói identitás felkeltése, a vállalkozó szellem és attitűd erősítése, valamint az előrevivő vállalkozói kultúra bemutatása áll, összhangban az Európai Unió által meghirdetett kreativitás és innováció évével külön kiemelve az innováció szerepét ebben a folyamatban.

13 A FVH 2009 céljai Célunk, hogy idén még színesebb és még tartalmasabb programokat kínáljunk a fiataloknak, illetve tovább szeretnénk bővíteni mind az események, mind a partnereink körét. Így például szándékunkban áll bevonni a hátrányos helyzetű fiatalokat, annak érdekében, hogy sikeresebben tudjanak integrálódni a vállalkozói közösségbe és az üzleti életbe.

14 A FVH 2009 eseményei Tematikus napok: Az esemény központi helyszíne Budapest, ahol a tematikus napokon interaktív előadásokat és workshopokat szervezünk. Ezeken az eseményeken a résztvevők hasznos tudást szerezhetnek, és játékos tanulás útján ismerkedhetnek meg az adott témával. Esti társasági események: Az esti programokon az üzleti szféra mai és jövőbeli képviselőinek nyújtunk igényes szórakozási és kapcsolatépítési lehetőségeket. Vidéki események: A vidéki helyszínekkel garantáljuk, hogy a fővároson kívül élő vállalkozók és fiatalok is bekapcsolódhassanak e nagyszabású kezdeményezésbe.

15 A FVH 2009 tematikus napjai Vállalkozás születik: Az út a piacképes ötlettől a virágzó vállalkozásig. Best practice nap: Kulisszatitkok és sikertörténetek első kézből. Az Innováció napja: Az innováció és az innovatív gondolkodás szerepe az üzleti sikerekben. A protokoll napja: Etikett és protokoll az üzleti életben. Középiskolások napja: Felfedezni a vállalkozói identitást már a középiskola alatt. Nemzetközi nap: Kelet Európa és Magyarország fiatal vállalkozóinak találkozója.

16 Esti programok (hétfő) Ünnepélyes megnyitó Egy fogadás partnereink, szponzoraink, a média képviselői, valamint a fiatal vállalkozók részére (szerda) Buli felsőfokon Az év egyetemi bulija a budapesti egyetemi karok (ELTE BTK, ELTE ÁJK, KRE ÁJK, PPKE ÁJK, BGF, Corvinus, stb.) összefogásával (péntek) Külföldi és Magyar Fiatal Vállalkozók, valamint Fiatal Jogászok Partija A nemzetközi napot lezáró vacsora és zenés mulatság a magyar és a szomszédos országbeli ifjak számára (szombat) Záró gálavacsora Egyhagyományteremtő estély a magyar üzleti élet főszereplőivel.

17 (hétfő) Best Practice Nap Időpont: Helyszín: Corvinus Egyetem Résztvevők: Egyetemisták, vállalkozni vágyó aktív fiatalok Megnyitó (Kovács Patrik, a FIVOSZ elnöke) Best practice fiataloktól fiataloknak Az Erasmus Entrepreneur program bemutatása (Előadóink: Mészáros Mónika Alíz, a program magyarországi koordinátora, illetve egy fiatal vállalkozó, aki részt vesz a programban) Kávészünet Szponzori előadások Pódiumbeszélgetés nagyjainkkal, ahol a vezető magyar vállalkozók osztják meg tapasztalataikat a fiatalokkal.

18 (hétfő) Esti nyitófogadás Időpont: Helyszín: új MTV székház Résztvevők: partnerek, szponzorok, a média képviselői, valamint a fiatal vállalkozók Résztvevők száma: kb. 150 fő A támogatók lehetséges megjelenés formái: molinó elhelyezése stand kitelepítése információs anyagok elhelyezése (szórólapok, PR ajándékok) kisfilm vetítése Termékszponzorációs lehetőség: étel és ital szponzoráció

19 (kedd) Az innováció napja Időpont: Helyszín: WIFI Hungária (Budapest, Bajza u. 24.) Résztvevők: Egyetemisták, fiatal vállalkozók, kutatók, start up és spin offcégek A rendezvény célja, hogy a nap folyamán a fiatal feltalálók partnerekre és további inspirációra találjanak. Az eseményen bemutatkoznak olyan fiatalok, akik innovációjuk segítségével sikeresek lettek, ezt követően pedig olyan programokat mutatunk be, amelyek hozzájárulhatnak a jövőbeli innovációs sikerekhez (pl.: Első Magyar Üzleti Angyal Hálózat).

20 (szerda) A Magyar Szabadalmi Hivatal rendezvénye Helyszín: Magyar Szabadalmi Hivatal Téma: Szellemi tulajdonjoggal kapcsolatos alapismeretek fiataloknak

21 (szerda csütörtök) Vállalkozói Akadémia Időpont: Helyszín: egyeztetés alatt Résztvevők: Egyetemisták, fiatal vállalkozók A két napon át tartó interaktív tréning alatt, a résztvevők csoportokat alkotva kidolgoznak egy egy projektet, hogy elsajátíthassák a sikeres vállalkozáshoz szükséges management eszközöket, módszereket, apró trükköket.

22 (csütörtök) Középiskolások napja Időpont: Helyszín: WIFI Hungária (Budapest, Bajza u. 24.) Fontosnak tartjuk, hogy a fiatalok már a középiskola alatt megismerkedjenek a vállalkozással, mint a munkavállalás alternatívájával, éppen ezért az eseményen interaktív előadások, tréningek és kompetenciafejlesztő játékok által tesszük még érdekesebbé számukra a vállalkozói létet.

23 Időpont: Helyszín: egyeztetés alatt (csütörtök) A protokoll napja A helyes viselkedés az a kis apróság, ami nagy csodákra képes. Éppen ezért protokollos partnereink az üzleti etikett és tárgyalástechnika területéről gyűjtötték össze azokat a hasznos tudnivalókat, trükköket és fogásokat, aminek ismerete akár már a következő tárgyaláson is sikereket hozhat Önnek.

24 (csütörtök) A SEED Alapítvány rendezvénye Helyszín: egyeztetés alatt Téma: Vállalkozó Nők Konferenciája

25 (péntek) Kárpát medencei Fiatal Vállalkozók Találkozója Időpont: Helyszín: Hotel Hélia (1133 Budapest, Kárpát utca ) : Új lehetőségek a európai uniós K+F pályázatokban (Nyitva levő FP 7 es pályázatok, fontos szempontok egy pályázat és a konzorcium kialakításában) : Enterprise Europe Network, egy kiváló lehetőség a nemzetközi terjeszkedésben és együttműködések kialakításában (Előadó: Dobos Erzsébet, az EEN igazgatónője)

26 (péntek) Kárpát medencei Fiatal Vállalkozók Találkozója : Atőkekihelyezés legfontosabb szempontjai (Előadó: Gulyás József, a JVSZ Tőkeexport Bizottságának elnöke) : Egy lépéssel közelebb információs pontok a Kárpátmedence térségében (Előadó: Répássy Bálint, az ITD Hungary, Speciális Programok igazgatója)

27 (péntek) Kárpát medencei Fiatal Vállalkozók Találkozója : Piaci lehetőségek Közép Kelet Európában (Szerbia, Románia, Ukrajna, Szlovákia, Szlovénia, Horvátország és Magyarország szakértői mutatják be a piaci lehetőségeket, illetve az üzleti környezetet a fiatal vállalkozások számára.) : Fiatal Vállalkozók a Kárpát medencében (A környező országok fiatal vállalkozói beszélnek tapasztalataikról, arról, hogy milyen irányba szeretnének terjeszkedni, milyen együttműködési lehetőségeket látnak országukban.) : Ebédszünet

28 (péntek) Kárpát medencei Fiatal Vállalkozók Találkozója : 3 téma 3 workshop egyidőben Közép európai együttműködési lehetőségek az EU ban: Pályázatokban és konzorciumépítésben jártas szakértők és fiatal vállalkozók konzultációja. Együttműködések a térség fiatal vállalkozásainak felvirágoztatása érdekében: Tőkebefektetők, szakértők és fiatal vállalkozók konzultációja. Iparági együttműködések a Kárpát medencében: Az azonos gazdasági területen tevékenykedő szomszédos országbeli és magyar cégek vezetőinek konzultációja.

29 (péntek) Külföldi és Magyar Fiatal Vállalkozók, valamint Fiatal Jogászok Partija Helyszín: Hotel Hélia (1133 Budapest, Kárpát u ) Résztvevők: A magyar és a környező országok fiatal vállalkozói, valamint a fiatal magyar jogászok A támogatók megjelenési formái: molinó elhelyezése stand kitelepítése információs anyagok elhelyezése (szórólapok, PR ajándékok) kisfilm vetítése Termékszponzorációs lehetőségek: pl. étel ital szponzoráció

30 (szombat) Záró gálavacsora Időpont: Helyszín: Művészetek Palotája (egyeztetés alatt) Résztvevők: a ma és a holnap nagyvállalkozói Résztvevők száma: kb fő A támogatók megjelenési formái: molinó elhelyezés stand kitelepítése információs anyag elhelyezése (szórólapok, PR ajándékok) kisfilm vetítése A színpad mögötti szponzorfalon való megjelenés

31 Vidéki események

32 A Borsod Abaúj Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (BOKIK) rendezvénye Helyszín: Miskolc Résztvevők: Fiatalok, fiatal vállalkozók, helyi vállalkozók Téma: Kapcsolatokat kereső, vállalkozásuk alapjait építő fiatalok és tapasztalt helyi vállalkozók találkozója.

33 A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara rendezvénye Helyszín: Szeged Résztvevők: fiatal vállalkozók és vállalkozó jelöltek Pályaorientációs tanácsadás és pályaválasztási börze a Térségi Integrált Szakképző Központtal közös szervezésben (Előadó: Körmöczi Eszter)

34 A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara rendezvénye Marketing alapismeretek képzés a Tanuljon vállalkozni! kezdő vállalkozói képzés sorozat keretében Helyszín: CSMKIK székház (Szeged, Párizsi krt ) Időpont: november Bővebb információ: XI. Nemzetközi Közlekedési Konferencia Helyszín: CSMKIK székház (Szeged, Párizsi krt ) Időpont: november

35 A szegedi JCI rendezvénye Helyszín: Szeged Résztvevők: Gimnazisták, szakközépiskolások Téma: A vállalkozói kultúra megismertetése a középiskolásokkal, szakiskolásokkal

36 A Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara rendezvénye Helyszín: Székesfehérvár Résztvevők: Fiatalok és fiatal vállalkozók Téma: egyeztetés alatt

37 A Győri Kereskedelmi Kamara, a JCI és a PannonNovum rendezvénye Helyszín: Győr Résztvevők: Fiatal vállalkozók, egyetemisták, középiskolások Téma: Üzleti jog és vállalkozói kultúra

38 A Fiatal Vállalkozók Hete kommunikációja

39 1. Előzetes kommunikáció Plakát és szórólapkampány az egyetemeken A legfontosabb információkat, valamint a szponzorok logóit is tartalmazó plakátok és szórólapok a rendezvény előtt két három héttel kerülnek ki az egyetemek, főiskolák, illetve néhány kiemelt gimnázium hirdetőfalaira. Elérés: kb fiatal három négy héten át.

40 1. Előzetes kommunikáció Direktmarketing E mail hírlevél a tavalyi rendezvényen résztvevők, valamint a FIVOSZ és a partnerszervezetek címlistáján szereplő fiatalok számára, két alkalommal: beharangozó, valamint emlékeztető üzenet. Elérés: alkalmanként kb , kifejezetten hozzájáruló diák. Hírlevelek A rendezvény szerepeltetése a FIVOSZ és partnereinek heti hírleveleiben, kommunikációs felületein. Elérés: kb fő

41 1. Előzetes kommunikáció Fiatal Vállalkozók Hete 2009 honlap Folyamatosan frissülő információk az eseményről és a programokról. A honlapon a támogatók logójának és cégbemutatkozó anyagának megjelenítése átkattintási lehetőséggel a támogató honlapjára. Elérés: a tavalyi látogatottsági adatok alapján idén a rendezvény időszaka alatt több, mint oldalletöltésre számítunk.

42 1. Előzetes kommunikáció Bannerkampány A rendezvény honlapjának promóciója bannerek elhelyezésével. Elérés: kb fő Közösségi média Az esemény promóciója a fiatal vállalkozók Facebook és IWIW közösségében. Várható elérés: fő

43 1. Előzetes kommunikáció PR kampány A FVH kommunikációjához kapcsolódó sajtóközlemények kiadása, majd megjelenés az érdeklődő médiában. Beszámolók és interjúk a jelentős médiumokban. Sajtótájékoztató az esemény előtt a Brit Nagykövetségen. Várható elérés: legalább fő

44 2. Kommunikáció a rendezvényhelyszíneken A támogatók számára a rendezvényhelyszínen az alábbi megjelenési felületeket biztosítjuk: Támogatói logó az esti rendezvények hivatalos meghívóin. Támogatói logó a FVH színes, részletes műsorfüzetében. Támogatói molinó kihelyezése a nappali és esti helyszíneken (Budapesten és vidéken). Cégbemutató videófilm, animáció vetítése a rendezvényeken. Hostess megjelenés és kitelepülés a központi helyszínen. Értékesítési pont / információs pult kihelyezés, branding.

45 2. Kommunikáció a rendezvényhelyszíneken Promóciók biztosítása a helyszíneken. Szórólap és reklámajándék osztása a helyszíneken. A FVH 2009 résztvevői üdvözlőcsomagjában ismertetők/ajándékok elhelyezése. A gála színpadán elhelyezett szponzorfalon való megjelenés. A fentieken túl, bármilyen egyedi megjelenési és szponzorizációs ötletet szívesen fogadunk.

46 3. A Fiatal Vállalkozók Hetét követő kommunikáció Kisfilm A FVH rendezvényeinek legjobb pillanataiból készített film, melynek végén a szponzorok logóit is feltüntetjük. A spotot a hazai és a nemzetközi honlapokon, valamint külföldi és hazai online videómegosztó weboldalakon is terjesztjük: YouTube, Vimeo, IndaVideo, stb. Várható elérés: fő

47 3. A Fiatal Vállalkozók Hetét követő kommunikáció Fiatal Vállalkozók Hete 2009 honlap A hivatalos honlapra az FVH ideje alatt folyamatosan kerülnek fel a legfrissebb képanyagok és a hírek. A rendezvény életét bemutató, gazdag oldal az FVH vége után is elérhető marad. Várható elérés: fő

48 A FVH 2009 reklámkampánya

49

50 5 érv, amiért érdemes a FVH 2009 támogatójának lenni

51 Mert a FVH 2009 támogatójaként 1.) Ideális alkalmat kínálunk Cége sikereinek és termékeinek egy teljesen új közönséggel való megismertetésére. 2.) Többlettartalommal bíró egyedi média megjelenési és szponzorizációs formákat biztosítunk. 3.) Ön is részese lehet az aktív fiatalság, valamint a mai üzleti szereplők közötti sikeres együttműködés kiépítésének. 4.) Részt vehet azokon az eseményeken, ahol megismerheti az új tehetségeket és jövőbeni partnereit. 5.) Nappal remek bemutatkozási lehetőségek, esténként igényes társasági programokvárják, aholtovábbbővítheti kapcsolatrendszerét.

52 FVH 2009 támogatóinak megjelenési formái

53 A FVH 2009 támogatóinak megjelenési formái Támogatói logó a szórólapokon és plakátokon az ország meghatározó egyetemein és főiskoláin a több hetes kampány alatt. Támogatói logó az esti rendezvények hivatalos meghívóin. Támogatói logó a FVH színes, részletes műsorfüzetében. Támogatói molinó kihelyezése a nappali és esti helyszíneken (Budapesten és vidéken). Cégbemutató videófilm, animáció vetítése a rendezvényeken. Hostess megjelenés és kitelepülés a központi helyszínen. Promóciók biztosítása a helyszíneken. Szórólap és reklámajándék osztása a helyszíneken.

54 A FVH 2009 támogatóinak megjelenési formái Tematikus nap névadó szponzoraként való megjelenés. Kisfilm készítése a támogatóról. Az FVH 2009 honlapon a támogató logójának és cégbemutatkozó anyagának megjelenítése átkattintási lehetőséggel a támogató honlapjára. Bemutatkozó előadás tartása a helyszíneken. FVH résztvevői üdvözlőcsomagjában ismertetők/ajándékok elhelyezése. A gála színpadán elhelyezett szponzorfalon való megjelenés. A fentieken túl bármilyen egyedi megjelenési és szponzorációs ötletet szívesen fogadunk.

55 Támogatói csomagok

56 Bronz csomag Megjelenés az elő kommunikációban, illetve az utókommunikációban logóval, névvel (plakát, programfüzet, honlap, szórólap) Molinó elhelyezése a központi eseményeken (Budapest) 2 db gálabelépő Ára: Ft + ÁFA

57 Ezüst csomag Megjelenés az elő kommunikációban, illetve az utókommunikációban logóval, névvel (plakát, programfüzet, honlap, szórólap) Molinó elhelyezése a központi programokon, a partnerek eseményein, valamint az esti rendezvényeken (Budapesten és vidéken) Logó elhelyezése a hét eseményeiről szóló kisfilm végén 4 db gálabelépő Ára: Ft + ÁFA

58 Arany csomag Megjelenés az elő kommunikációban, illetve az utókommunikációban logóval, névvel (plakát, programfüzet, honlap, szórólap) Molinó elhelyezése a központi programokon, a partnerek eseményein, valamint az esti rendezvényeken (Budapesten és vidéken) Bemutatkozóelőadás tartása a központi helyszínen Saját stand kiállítási, egyéb megjelenési lehetőség a központi eseményeken Kisfilm, reklámfilm vetítése az események alatt, továbbá

59 Arany csomag Megjelenés a nemzetközi honlapon ( ww.unleashingideas.org/hungary) Logó elhelyezése a hét eseményeiről szóló kisfilm végén 4 db gála belépő Ára: Ft + ÁFA

60 Gyémánt csomag Tematikus nap névadási lehetősége Szponzori kizárólagosság biztosítása a cégprofilját érintő területen Megjelenés az elő kommunikációban, illetve az utókommunikációban logóval, névvel (plakát, programfüzet, honlap, szórólap) Molinó elhelyezése a központi programokon, a partnerek eseményein, valamint az esti rendezvényeken (Budapesten és vidéken) Saját stand a központi eseményeken Bemutatkozó előadás tartása a központi helyszínen

61 Gyémánt csomag Kisfilm, reklámfilm vetítése az események alatt, továbbá Logó elhelyezése a hét eseményeiről szóló kisfilm végén Megjelenés a nemzetközi honlapon ( ww.unleashingideas.org/hungary ) az EurópaiDíjasfilmrendezőnk, Ducsai Szabolcs által készítünk acégről egy kisfilmet, amely akár reklámként, akár referencia anyagként is felhasználható 6 db gála belépő Ára: Ft + ÁFA

62 A gála támogatója Amennyiben az eddigiekben felsorolt szponzori csomagoknál csekélyebb összeggel kívánja támogatni a Fiatal Vállalkozók Hetét, akkor legyen a Gála vacsora támogatója! Az esemény rendkívüli lehetőséget kínál a fiataloknak a kapcsolatteremtésre az üzleti élet kiválóságaival, amely hozzásegítheti Őket a jövőben a sikeres vállalkozóváváláshoz. Ár: Ft + ÁFA, amit 2 db gálabelépővel köszönünk meg Önnek.

63 A FVH 2009 eddigi partnerei és szponzorai Joint Venture Szövetség Menedzserek Országos Szövetsége Junior Chamber International Innostart VOSZ KMRSZ BME MSZK AIESEC ELSA IAESTE Budapesti Ifjúsági Vállalkozó Központ (BIVÁK) DIA Brit Nagykövetség Tenner ELMŰ HotelHélia ITDHungary Fiatal Jogászok Egyesülete Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Creyou Reklámügynökség KLZ Solutions Nemzetközi Protokoll Tanácsadó Iroda Fiatal Protokollosok Társasága Magyar Televízió Gazdasági Rádió HVG Online WIFI Hungária És a lista napról napra csak bővül

64 Köszönet Köszönjük, hogy megfontolja az esemény támogatását, és örömünkre szolgálna, ha alkalmat adna egy személyes találkozóra, hogy együtt gondolkodhassunk a Fiatal Vállalkozók Hetével kapcsolatos további együttműködési lehetőségekről. Tisztelettel: Oláh Zsanett Program Manager Kovács Patrik FIVOSZ elnök

65 Kapcsolat Kovács Patrik Oláh Zsanett

Tisztelt Leendő Partnerünk! A Fiatal Vállalkozók Hete címszavakban:

Tisztelt Leendő Partnerünk! A Fiatal Vállalkozók Hete címszavakban: Tisztelt Leendő Partnerünk! A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FIVOSZ) 2010. november 15-21. között a világ közel száz országához hasonlóan, Magyarországon harmadszorra rendezi meg a Fiatal Vállalkozók

Részletesebben

Fiatal Vállalkozók Hete

Fiatal Vállalkozók Hete Az Innostart Nemzeti Üzleti és Innovációs Központ és a Magyar Spin-off és Start-up Egyesület szervezésében Fiatal Vállalkozók Hete 2008. november 17-23. előadások workshopok versenyek céglátogatások ingyenes

Részletesebben

Enterprise Europe Network 2008.11.20.

Enterprise Europe Network 2008.11.20. Enterprise Europe Network Dobos Erzsébet Dobos Erzsébet 2008.11.20. Új vállalkozásfejlesztési hálózat Létrejötte A CIP (Competitiveness and Innovation Programme) keretében hozta létre az Európai Bizottság

Részletesebben

KONFERENCIA SZPONZORÁCIÓS LEHETŐSÉG

KONFERENCIA SZPONZORÁCIÓS LEHETŐSÉG Időpont: 2015. október 15. KONFERENCIA SZPONZORÁCIÓS LEHETŐSÉG Helyszín: Aba-Novák Agóra Kulturális Központ (5000 Szolnok, Hild János tér 1.) A konferencia témája, célja A világgazdasági tendenciák, a

Részletesebben

Részvételi és szponzorációs ajánlat

Részvételi és szponzorációs ajánlat Részvételi és szponzorációs ajánlat Elsı Önkormányzati Projektbörze és Szakmai Konzultáció Budapest, 2010. március 31. Az európai uniós fejlesztési források elnyerése érdekében készült Integrált Városfejlesztési

Részletesebben

III. Magyar Pozitív Pszichológia Konferencia és Kiállítás. Szponzoráció

III. Magyar Pozitív Pszichológia Konferencia és Kiállítás. Szponzoráció III. Magyar Pozitív Pszichológia Konferencia és Kiállítás Budapest, Szponzoráció Kapcsolat Akadémiai Kiadó Zrt. Magyar Gabriella Telefon: +36-1-464-8218 Fax: +36-1-464-8221 1 Meghívó Immár harmadik alkalommal

Részletesebben

Szponzorációs ajánlat

Szponzorációs ajánlat REevolutio Regionális Fejlesztési Konferencia és Kerekasztal Román-magyar területi együttműködések a gazdaságfejlesztés szolgálatában Szponzorációs ajánlat Debreceni konferencia 2009. június 3. Megjelenési

Részletesebben

BEMUTATKOZÓ ANYAG ÉS MÉDIAAJÁNLAT

BEMUTATKOZÓ ANYAG ÉS MÉDIAAJÁNLAT BEMUTATKOZÓ ANYAG ÉS MÉDIAAJÁNLAT 2017 KÖZÉP-KELET EURÓPA LEGNAGYOBB GAMER ÉS IT RENDEZVÉNYE PLAYIT SHOW A Szakértő Bizottság döntése alapján 2015. évben a PlayIT A 2015-ben Superbrands oklevéllel jutalmazott

Részletesebben

Title. ITD Hungary - Enterprise. Europe Network. Sub-title Vállalkozásfejlesztési hálózat szolgáltatásai PLACE PARTNER S LOGO HERE

Title. ITD Hungary - Enterprise. Europe Network. Sub-title Vállalkozásfejlesztési hálózat szolgáltatásai PLACE PARTNER S LOGO HERE ITD Hungary - Enterprise Title Europe Network Sub-title Vállalkozásfejlesztési hálózat szolgáltatásai PLACE PARTNER S LOGO HERE European Commission Enterprise and Industry Enterprise Europe Network Létrejötte

Részletesebben

Enterprise Europe Network. Dobos Erzsébet 2009.06.17.

Enterprise Europe Network. Dobos Erzsébet 2009.06.17. Enterprise Europe Network Dobos Erzsébet 2009.06.17. Új vállalkozásfejlesztési hálózat Létrejötte A CIP (Competitiveness and Innovation Programme) keretében hozta létre az Európai Bizottság 2008. február

Részletesebben

A Magyar Műszaki Értelmiség Napja

A Magyar Műszaki Értelmiség Napja A Magyar Műszaki Értelmiség Napja Ünnepségsorozat 2012. június 4-7. 1 Budapest 2006. január 5. 2 3 A nyilatkozat aláírói Magyar Tudományos Akadémia Magyar Mérnökakadémia Magyar Mérnök Kamara Budapesti

Részletesebben

A MUNKÁÉRT PROJEKT TÁMOP-2.5.3.C-13/1-2013-0001

A MUNKÁÉRT PROJEKT TÁMOP-2.5.3.C-13/1-2013-0001 A MUNKÁÉRT PROJEKT TÁMOP-2.5.3.C-13/1-2013-0001 TÁMOP CÉL Országos munkavállalói szövetségek, országos munkaadói szövetségek kapacitásának erősítése, együttműködésük elősegítése Konzorcium: LIGA szakszervezetek,

Részletesebben

Médiaajánlat. Földkerülés egy nemes célért!

Médiaajánlat. Földkerülés egy nemes célért! Médiaajánlat Tisztelt Érdeklődő! Támogatásért kínált termékeink, szolgáltatásaink A hajó vitorlázata Kiemelt hirdetési felületként a hajó vitorlázatai szolgálnak. Minden támogató helyet kap a nagyvitorlán,

Részletesebben

BEMUTATKOZÓ ANYAG ÉS MÉDIAAJÁNLAT

BEMUTATKOZÓ ANYAG ÉS MÉDIAAJÁNLAT BEMUTATKOZÓ ANYAG ÉS MÉDIAAJÁNLAT 2017 KÖZÉP-KELET EURÓPA LEGNAGYOBB GAMER ÉS IT RENDEZVÉNYE PLAYIT SHOW A Szakértő Bizottság döntése alapján 2015. évben a PlayIT A 2015-ben Superbrands oklevéllel jutalmazott

Részletesebben

Title. Enterprise Europe Network. Sub-title 2010.06.17. Papp Andrea Aida PLACE PARTNER S LOGO HERE. European Commission Enterprise and Industry

Title. Enterprise Europe Network. Sub-title 2010.06.17. Papp Andrea Aida PLACE PARTNER S LOGO HERE. European Commission Enterprise and Industry Title Enterprise Europe Network Sub-title 2010.06.17. Papp Andrea Aida PLACE PARTNER S LOGO HERE European Commission Enterprise and Industry Enterprise Europe Network Jogi háttér CIP (Competitiveness and

Részletesebben

P A R T N E R I K I A J Á N L Ó

P A R T N E R I K I A J Á N L Ó PARTNERI KIAJÁNLÓ 2 NAP 1000+ RÉSZTVEVŐ 100+ ELŐADÓ 100+ INFLUENCER 100+ PROGRAM 10+ WORKSHOP 1 MARKETING SAFARI ÉS FELEJTHETETTLEN KÖZÖNSÉGTALÁLKOZÓK SZPONZORI ÉS PARTNERI LEHETŐSÉGEK 01 02 03 04 05 06

Részletesebben

Magyarországi Klímacsúcs Szentendrén, a REC zéró CO2 emissziójú magyarországi központjában!

Magyarországi Klímacsúcs Szentendrén, a REC zéró CO2 emissziójú magyarországi központjában! A Klíma Klub médiatámogatói partnereket keres! III. Magyarországi Klímacsúcs Magyarországi Klímacsúcs Szentendrén, a REC zéró CO2 emissziójú magyarországi központjában! Magyarország feladatai Mexikó után

Részletesebben

Hirdetési lehetőségek: Szponzorációs csomagok:

Hirdetési lehetőségek: Szponzorációs csomagok: Hirdetési lehetőségek: A programfüzetben a megjelenés az alábbi árak szerint : Borító, hátsó külső oldal: 60 000,- HUF + ÁFA Borító, hátsó belső oldal: 45 000,- HUF + ÁFA Belső oldalak: 35 000,-HUF + ÁFA

Részletesebben

Hulladékgazdálkodási Nap 2009

Hulladékgazdálkodási Nap 2009 EGYÜTTMŰKÖDÉSI LEHETŐSÉGEK PLATINA PARTNER ÁRKATEGÓRIA : ARANY PARTNER ÁRKATEGÓRIA : EZÜST PARTNER ÁRKATEGÓRIA : BRONZ PARTNER ÁRKATEGÓRIA : Szervező: Tanzer Consulting Kft. 1027 Budapest Horvát u. 19-23.

Részletesebben

Főszervező Zólyomi Andrea

Főszervező Zólyomi Andrea Kiajánló Ahol a kapcsolat érték. Meghatározó vállalkozók. Közéleti személyiségek. Tettrekészség, inspiráció. Borkóstoló, gasztronómiai különlegességek, kötetlen networking. Üzleti lehetőség és információ.

Részletesebben

Ahol a kapcsolat érték.

Ahol a kapcsolat érték. Ahol a kapcsolat érték. Meghatározó vállalkozók. Közéleti személyiségek. Tettrekészség, inspiráció. Borkóstoló, gasztronómiai különlegességek, kötetlen networking. Üzleti lehetőség és információ. Minden

Részletesebben

V. Klinikai Vizsgálati Konferencia és GCP Tanfolyam. Tájékoztató és megrendelőlap kiállítók és hirdetők számára

V. Klinikai Vizsgálati Konferencia és GCP Tanfolyam. Tájékoztató és megrendelőlap kiállítók és hirdetők számára és GCP Tanfolyam Tájékoztató és megrendelőlap kiállítók és hirdetők számára Tisztelt Cégvezető! 2019. április 24-26. között Balatonfüreden kerül megrendezésre a Magyarországi Klinikai Vizsgálatszervezők

Részletesebben

Fiatal Vállalkozók Hete

Fiatal Vállalkozók Hete Az Innostart Nemzeti Üzleti és Innovációs Központ és a Magyar Spin-off és Start-up Egyesület szervezésében Fiatal Vállalkozók Hete 2008. november 17-23. Tudomány Vállalkozás Kreativitás Társszervezők:

Részletesebben

HVG Állásbörze 2011 ősz. Tájékoztató KépzésTér

HVG Állásbörze 2011 ősz. Tájékoztató KépzésTér HVG Állásbörze 2011 ősz Tájékoztató KépzésTér A HVG Állásbörze hazánk legnagyobb állás és képzésvására Évente két rendezvény 7.500-9.000 látogató a helyszínen Rendezvényenként 120-150 kiállító és több

Részletesebben

HAGYOMÁNYŐRZŐ ÉS INNOVATÍV MEGOLDÁSOK A FENNTARTHATÓ DIVATBAN

HAGYOMÁNYŐRZŐ ÉS INNOVATÍV MEGOLDÁSOK A FENNTARTHATÓ DIVATBAN HAGYOMÁNYŐRZŐ ÉS INNOVATÍV MEGOLDÁSOK A FENNTARTHATÓ DIVATBAN Április 9. Konferencia és divatbemutató Helyszín: OLASZ KULTURÁLIS INTÉZET A Nemzeti Divat Liga Magyarország Egyesület (NDL) szeretné a kreatív

Részletesebben

Hirdetési lehetőségek: Szponzorációs csomagok:

Hirdetési lehetőségek: Szponzorációs csomagok: Hirdetési lehetőségek: A programfüzetben a megjelenés az alábbi árak szerint : Borító, hátsó külső oldal: 60 000,- HUF + ÁFA Borító, hátsó belső oldal: 45 000,- HUF + ÁFA Belső oldalak: 35 000,-HUF + ÁFA

Részletesebben

halasi média és kultúra nonprofit kft. rendezvényei

halasi média és kultúra nonprofit kft. rendezvényei halasi média és kultúra nonprofit kft. rendezvényei Támogassa rendezvényeinket, és tegye sikeressé vállalkozását! Rendezvénytámogatás esetén a médiamegjelenéseket automatikusan biztosítjuk. Helyszíni megjelenések:

Részletesebben

KONFERENCIA SZPONZOR CSOMAGOK TÁJÉKOZTATÓJA

KONFERENCIA SZPONZOR CSOMAGOK TÁJÉKOZTATÓJA KONFERENCIA SZPONZOR CSOMAGOK TÁJÉKOZTATÓJA 1. Konferencia házigazdája (főszponzor) 1.300.000 Ft + Áfa értékesített mennyiség: 1 db - ELKELT kizárólag a főszponzor kreatívjai helyezhetők ki a konferencia

Részletesebben

2017. június 1-2. Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok. (Stadion u. 3.)

2017. június 1-2. Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok. (Stadion u. 3.) 2017. június 1-2. Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok (Stadion u. 3.) SZAKMAI ALAPOK KONCEPCIÓ A Zalaegerszegen megvalósításra kerülő járműipari tesztpályára és a logisztikai központra építve egy kétévente

Részletesebben

KOMMUNIKÁCIÓS TERV 2012.

KOMMUNIKÁCIÓS TERV 2012. KOMMUNIKÁCIÓS TERV Tanulj tőlünk- Tanulunk tőled! TÁMOP 3.1.7-11/2-2011-140 KOMMUNIKÁCIÓS TERV 2012. A kommunikáció tervezése része a TÁMOP 3.1.7 projekt szakmai tervezésének. A szakmai feladatok alapján

Részletesebben

GYERE - Gyermekek Egészsége Program SZERENCS Fenntartó projekt első év Beszámoló

GYERE - Gyermekek Egészsége Program SZERENCS Fenntartó projekt első év Beszámoló GYERE - Gyermekek Egészsége Program SZERENCS Fenntartó projekt első év Beszámoló 2018-2019 A világ legnagyobb, a gyermekkori elhízás megelőzését szolgáló hálózata az EPODE 2004-ben Franciaországban kezdte

Részletesebben

Támogatói ajánlat. III. Magyarországi Klímacsúcs. Magyarországi Klímacsúcs Szentendrén, a REC zéró CO2 emissziójú magyarországi központjában!

Támogatói ajánlat. III. Magyarországi Klímacsúcs. Magyarországi Klímacsúcs Szentendrén, a REC zéró CO2 emissziójú magyarországi központjában! Támogatói ajánlat III. Magyarországi Klímacsúcs Magyarországi Klímacsúcs Szentendrén, a REC zéró CO2 emissziójú magyarországi központjában! Magyarország feladatai Mexikó után Legyen Ön is része a III.

Részletesebben

Mindenkinek eredményes V. Magyarországi Klímacsúcs, Jövőnk a víz konferenciát kívánok!

Mindenkinek eredményes V. Magyarországi Klímacsúcs, Jövőnk a víz konferenciát kívánok! Médiatámogatói együttműködés V. Magyarországi Klímacsúcs 2013. szeptember 12. Jövőnk a víz Budapest Meghívom Önöket a Klíma Klub szervezésében az V. Magyarországi Klímacsúcs, Jövőnk a víz konferenciára!

Részletesebben

A VÁLLALKOZÓK ÉS MUNKÁLTATÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE (VOSZ)

A VÁLLALKOZÓK ÉS MUNKÁLTATÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE (VOSZ) A VÁLLALKOZÓK ÉS MUNKÁLTATÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE (VOSZ) TÁMOP 2.5.3.C-13/1-2013-0001 A MUNKÁÉRT! A VOSZ CÉLJAI Kedvező gazdasági környezet kialakítása Vállalkozások versenyképességének növelése Szolgáltatások

Részletesebben

Fedőlap SZIGET-MEEX DIÁKJEGY PROGRAM

Fedőlap SZIGET-MEEX DIÁKJEGY PROGRAM Fedőlap SZIGET-MEEX DIÁKJEGY PROGRAM 2018 MEEX Diákjegy Programok A Meex-Sziget Diákjegy programok célja, hogy a Magyarországon tanuló diákok kedvezményes áron tudjanak a Sziget rendezvényeire fesztivál

Részletesebben

PlayIT. A Szakértő Bizottság döntése alapján 2015. évben a. márka elnyerte a Superbrands kitüntetést.

PlayIT. A Szakértő Bizottság döntése alapján 2015. évben a. márka elnyerte a Superbrands kitüntetést. I S M E R T E T Ő 2015 A Szakértő Bizottság döntése alapján 2015. évben a A PlayIT Magyarország legnagyobb Gamer és IT rendezvénye, valamint a legnagyobb látogatói számmal rendelkező hazai kiállítás, mely

Részletesebben

I. Kelet-Európai Alagútépítő Konferencia és Kiállítás Az alagút összeköt

I. Kelet-Európai Alagútépítő Konferencia és Kiállítás Az alagút összeköt I. Kelet-Európai Alagútépítő Konferencia és Kiállítás Az alagút összeköt Budapest, 2012. szeptember 18-21. KONFERENCIA TÁMOGATÓI ÉS KIÁLLÍTÓI CSOMAGOK http://www.eetc2012budapest.com Konferencia és a Kiállítás

Részletesebben

Ingyenes vállalkozói tanácsadás

Ingyenes vállalkozói tanácsadás Ingyenes vállalkozói tanácsadás A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége regionális tanácsadói 2013. szeptember 2-től a TÁMOP 2.5.3.C-13/1 projekt keretében, adózás, jog, pályázat, finanszírozás,

Részletesebben

Jöjjön el az év legrangosabb CSR kiállítására!

Jöjjön el az év legrangosabb CSR kiállítására! Jöjjön el az év legrangosabb CSR kiállítására! A KÖVET Egyesület az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft.-vel együttműködve 2015-ben újra megrendezi Magyarország legrangosabb CSR kiállítását,

Részletesebben

Akkor legyen Ön is kiemelt állásajánlónk területi kizárólagossággal!

Akkor legyen Ön is kiemelt állásajánlónk területi kizárólagossággal! Jelen lenne a jó szakemberek karrierépítési folyamatának minden állomásán? Közvetlenül és hatásosan kommunikálna feléjük? Igen? Akkor legyen Ön is kiemelt állásajánlónk területi kizárólagossággal! Mivel

Részletesebben

ÁLTALÁNOS VÁLLALKOZÁSI FÕISKOLA ÁVF-NAPOK. 1114 Budapest Villányi út 11-13. www. avf.hu

ÁLTALÁNOS VÁLLALKOZÁSI FÕISKOLA ÁVF-NAPOK. 1114 Budapest Villányi út 11-13. www. avf.hu ÁLTALÁNOS VÁLLALKOZÁSI FÕISKOLA ÁVF-NAPOK 1114 Budapest Villányi út 11-13. www. avf.hu Kiadja az Általános Vállalkozási Fõiskola Felelõs kiadó: Antal János fõigazgató Szerkesztette: Karcsics Éva Tördelõ

Részletesebben

INNORAIL 2015 SZPONZORI CSOMAGOK. Budapest, 2015. október 14-16. Vasúti infrastruktúra és innováció Európában

INNORAIL 2015 SZPONZORI CSOMAGOK. Budapest, 2015. október 14-16. Vasúti infrastruktúra és innováció Európában INNORAIL 2015 Vasúti infrastruktúra és innováció Európában Budapest, 2015. október 14-16. www.innorail2015.hu Szervező: Innorail Kiadó és Konferencia Kft. SZPONZORI CSOMAGOK INNORAIL 2015 TISZTELT PARTNERÜNK!

Részletesebben

Enterprise Europe Network. Best Practice Meeting Nyíregyháza, 2013.06.27.

Enterprise Europe Network. Best Practice Meeting Nyíregyháza, 2013.06.27. Enterprise Europe Network Best Practice Meeting Nyíregyháza, 2013.06.27. Enterprise Europe Network Best Practice Meeting Nyíregyháza, 2013.06.27. 2 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fqjmbzhweoa

Részletesebben

A tehetség nem tör utat magának! A TALENT. A TALENT n Konferencia a La femme 50 tehetséges t magyar fiatal program

A tehetség nem tör utat magának! A TALENT. A TALENT n Konferencia a La femme 50 tehetséges t magyar fiatal program A tehetség nem tör utat magának! Támogatni, ösztönözni kell és megmutatkozási lehetőséget biztosítani számára. A TALENT n Konferencia ezért jött létre. Ram Colosseum, 2013. szeptember 26. A TALENT n Konferencia

Részletesebben

IDŐPONT: HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port. SZERVEZŐK: iroda.hu / Litkey Farkas

IDŐPONT: HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port. SZERVEZŐK: iroda.hu / Litkey Farkas Ü Z L E T. É L M É N Y. B A L A T O N IDŐPONT: 2018.09.14-15 HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port SZERVEZŐK: iroda.hu / Litkey Farkas A verseny időpontja: Helyszín: Tervezett flotta méret: Tervezett

Részletesebben

SZPONZORI KIAJÁNLÓ. a Homokháti Hungária Kupa Nemzetközi Tájékozódási Futóversenyre

SZPONZORI KIAJÁNLÓ. a Homokháti Hungária Kupa Nemzetközi Tájékozódási Futóversenyre SZPONZORI KIAJÁNLÓ a Homokháti Hungária Kupa Nemzetközi Tájékozódási Futóversenyre Szeged, Kisszállás, Mórahalom, Ásotthalom 2011. augusztus 17-21. eseményére Tisztelt Török Tibor Úr! A Maccabi Vívó és

Részletesebben

gazdasági, diplomáciai, kulturális és közélet prominens személyiségei. exkluzív közönséget

gazdasági, diplomáciai, kulturális és közélet prominens személyiségei. exkluzív közönséget m é d i a a j á n l a t Bemutatkozás A Magyar Borok Bálja a báli szezon meghatározó eseménye és egyben a magyar bor ünnepe, amelyen az Év Bortermelői, a borszakma jeles képviselői mellett jelen vannak

Részletesebben

HVG Állásbörze 2011 ősz. Tájékoztató

HVG Állásbörze 2011 ősz. Tájékoztató HVG Állásbörze 2011 ősz Tájékoztató A HVG Állásbörze hazánk legnagyobb karriervására Évente két rendezvény 7.500-9.000 látogató a helyszínen Rendezvényenként 120-150 kiállító és több mint 1.500 állásajánlat

Részletesebben

Népszámlálás kommunikációs program

Népszámlálás kommunikációs program Népszámlálás kommunikációs program Sikeres kommunikáció=eredményes összeírás Népszámlálás az egyetlen teljeskörű összeírás. Legmélyebb területi szintű adatok megszerzése. (kistérség, városrész). Tetszőleges

Részletesebben

A vállalkozások nemzetköziesedése/ nemzetköziesítése; üzletember-találkozók

A vállalkozások nemzetköziesedése/ nemzetköziesítése; üzletember-találkozók A vállalkozások nemzetköziesedése/ nemzetköziesítése; üzletember-találkozók Nemzetköziesedés/nemzetköziesítés? Enterprise Europe Network alapinformációk Enterprise Europe Network szolgáltatások Az üzletember

Részletesebben

Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ)

Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) Általános munkaadói érdekképviselet 14-02-19 1 A munka világa Magyarországon tripartit, bipa Munkaadói szövetségek Munkavállalói érdekképviseletek

Részletesebben

Hevesy György Magyar Orvostudományi Nukleáris Társaság

Hevesy György Magyar Orvostudományi Nukleáris Társaság Hevesy György Magyar Orvostudományi Nukleáris Társaság Elnök: Dr. Varga József Főtitkár: Dr. Garai Ildikó Debreceni Egyetem Nukleáris Medicina Intézet ScanoMed Kft. Tel.: 52 255-510; Fax: 52 255-500 Tel.:

Részletesebben

ÚJ KONCEPCIÓ A BELFÖLDI TURISZTIKAI KÍNÁLAT BEMUTATÁSÁRA

ÚJ KONCEPCIÓ A BELFÖLDI TURISZTIKAI KÍNÁLAT BEMUTATÁSÁRA ÚJ KONCEPCIÓ A BELFÖLDI TURISZTIKAI KÍNÁLAT BEMUTATÁSÁRA A Hungexpo Zrt., Magyarország első számú kiállításszervezője, kiállítóival, partnereivel folyamatosan konzultálva fejleszti kiállításait, annak

Részletesebben

Debreceni Egyetem Debrecen Megyei Jogú Város Debreceni Egyetem Műszaki Kar MEGHÍVÓ

Debreceni Egyetem Debrecen Megyei Jogú Város Debreceni Egyetem Műszaki Kar MEGHÍVÓ MEGHÍVÓ A Debreceni Egyetem Műszaki Kara, valamint Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata 2017. október 12-13-án közösen rendezi meg az Az Ipar napjai Debrecenben c. rendezvényét a Debreceni Egyetem

Részletesebben

A MEGJELENÉSEK KOMMUNIKÁCIÓJA

A MEGJELENÉSEK KOMMUNIKÁCIÓJA A MEGJELENÉSEK KOMMUNIKÁCIÓJA Nemzetközi Kommunikáció és Nemzetközi Alumni Hálózat MAGYAR NOÉMI HATÉKONY NEMZETKÖZI MEGJELENÉSEK MŰHELY 2019. 06. 17. NEMZETKÖZI KOMMUNIKÁCIÓ: STUDENT LIFE CYCLE BEFORE

Részletesebben

Elő- és utókommunikáció. Gazdasági évindító a Világgazdasággal

Elő- és utókommunikáció. Gazdasági évindító a Világgazdasággal Elő- és utókommunikáció Világgazdaság Gazdasági évindító a Világgazdasággal Minden, amit egy vállalkozónak, cégvezetőnek 2016 üzleti trendjeiről, kormányzati terveiről, hitel- és pályázati forrásokról

Részletesebben

IDŐPONT: HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port

IDŐPONT: HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port IDŐPONT: 2019. 09. 13-14. HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port A verseny időpontja: Helyszín: Tervezett flotta méret: Tervezett létszám: 2019. szeptember 13-14. Kenese Marina-Port, Balatonkenese,

Részletesebben

PROGRAMTERV KOMMUNIKÁCIÓS TERV

PROGRAMTERV KOMMUNIKÁCIÓS TERV PROGRAMTERV KOMMUNIKÁCIÓS TERV Otthonteremtési kiállítás és vásár Tematika: fókuszában a lakásbelső kialakítása és a design áll Időzítés : kora ősz / hétvége / 3 nap (október 12-14.) Helyszín: HUNGEXPO

Részletesebben

MIÉRT ÉRDEMES A BSI-T VÁLASZTANI

MIÉRT ÉRDEMES A BSI-T VÁLASZTANI MIÉRT ÉRDEMES A BSI-T VÁLASZTANI A BSI Magyarország piacvezető sportrendezvény szervező cége. Évente 30-35 eseményt szervezünk, egy évben több mint 100.000 embert mozgatunk meg (köztük kb. 3000 külföldit).

Részletesebben

A TÁMOP A-11/1/KONV projekt részletes kommunikációs terve

A TÁMOP A-11/1/KONV projekt részletes kommunikációs terve A projekt részletes s terve A Kommunikációs tevékenységek összefoglaló leírása A projekt előkészítési szakaszában Elkészítjük a http://www.mfk.uni-miskolc.hu/ honlapunkhoz a projekthez kapcsolódó tájékoztató

Részletesebben

I. Ótapolca - Menti Lovas Napok

I. Ótapolca - Menti Lovas Napok Az idei évben,..-án kerül megrendezésre a I. Ótapolca - Menti Lovas Napok Az Ótapolca mentén, Pápa és Győr között, egyesületünk első, hagyományteremtő alkalommal, rendezi meg a Kulturális és Lovas Napokat,

Részletesebben

HÁLÓZAT. Nemzetközi mobilitási információk fiataloknak

HÁLÓZAT. Nemzetközi mobilitási információk fiataloknak HÁLÓZAT Nemzetközi mobilitási információk fiataloknak Az Eurodesk Európa 34 országában van jelen. 33 hazai partnerszervezet: helyi és regionális civil szervezetek, közintézmények, ifjúsági irodák, közösségi

Részletesebben

Köszönt titeket a DE-GYTK Hallgatói Önkormányzat!

Köszönt titeket a DE-GYTK Hallgatói Önkormányzat! TÁMOGATÓINK: Köszönt titeket a DE-GYTK Hallgatói Önkormányzat! Kedves Résztvevők! Nagy örömünkre szolgál, hogy idén Debrecen ad otthont a "Gyógyszerészhallgatók Országos Találkozója és Börze" eseménynek.

Részletesebben

FRANCIAORSZÁG SÍ & SNOWBOARD FESZTIVÁL

FRANCIAORSZÁG SÍ & SNOWBOARD FESZTIVÁL 2017 01. 28. 02.04. FRANCIAORSZÁG SÍ & SNOWBOARD FESZTIVÁL Közép- Európa legnagyobb Sí-, Snowboard- és Zenei fesztiválja. SNOWATTACK Franciaország felemelően csodás hegyei között, egy hét síelés, vég nélküli

Részletesebben

2016. JANUÁR 28. LURDY KONFERENCIA-KÖZPONT*

2016. JANUÁR 28. LURDY KONFERENCIA-KÖZPONT* JÖN! JÖN! JÖN! 3. alkalommal Minden évben teltház! ISMERJE MEG A MAGYAR MARKETING FESZTIVÁLT! A Magyar Marketing Fesztivál az ország legnagyobb, év eleji üzleti- és marketing trendekkel foglalkozó szakmai

Részletesebben

Siófok, június 1-2.

Siófok, június 1-2. Szponzori kiajánló Siófok, 2019. június 1-2. Balatoni Hajózási Zrt. 1.250.000 komputas 750.000 személyhajó utas 2.000 vitorláshely bérlő 22 személyhajó kikötő 11 vitorláskikötő A Balatoni Hajózási Zrt.

Részletesebben

A MUNKÁÉRT PROJEKT TÁMOP-2.5.3.C-13/1-2013-0001

A MUNKÁÉRT PROJEKT TÁMOP-2.5.3.C-13/1-2013-0001 A MUNKÁÉRT PROJEKT TÁMOP-2.5.3.C-13/1-2013-0001 TÁMOP CÉL Országos munkavállalói szövetségek, országos munkaadói szövetségek kapacitásának erősítése, együttműködésük elősegítése Konzorcium: LIGA szakszervezetek,

Részletesebben

A jövő hídja 2013. Budapest Győr Szeged Debrecen

A jövő hídja 2013. Budapest Győr Szeged Debrecen 2013 A JÖVŐ HÍDJA A jövő hídja 2013 Budapest Győr Szeged Debrecen (TERVEZET) kiemelt támogatóink A 2011. és 2012. évi rendezvényeken Összefoglaló Immáron harmadik alkalommal rendezzük meg Magyarország

Részletesebben

2. Két Zsiráf Diákújság Cikksorozat létrehozásának támogatása amely a diplomácia fogalmába vezeti be az olvasóit. A támogatás összege: 1 000 000 Ft.

2. Két Zsiráf Diákújság Cikksorozat létrehozásának támogatása amely a diplomácia fogalmába vezeti be az olvasóit. A támogatás összege: 1 000 000 Ft. KÜM- 2005 SZKF Az EU kül- és biztonságpolitikájának és az atlanti gondolatnak a népszerűsítését segítő kommunikációs tevékenység támogatása című pályázat nyerteseinek névsora Támogatást nyert pályázók

Részletesebben

Bízunk abban, hogy a 12 th Balaton Symposium on High-Performance Separation Methods konferencia résztvevői között köszönthetjük.

Bízunk abban, hogy a 12 th Balaton Symposium on High-Performance Separation Methods konferencia résztvevői között köszönthetjük. A hagyományoknak megfelelően a Magyar Elválasztástudományi Társaság (METT) ismét megszervezi a komoly elismertségnek örvendő Balaton Szimpózium nemzetközi konferenciát. A 12 th Balaton Symposium on High-Performance

Részletesebben

Tisztelt Partnerünk! A Magyar Epilepszia Liga vezetősége nevében szeretettel várunk érdeklődésüket! Prof. Fogarasi András.

Tisztelt Partnerünk! A Magyar Epilepszia Liga vezetősége nevében szeretettel várunk érdeklődésüket! Prof. Fogarasi András. Tisztelt Partnerünk! 2018. tavaszán 14. alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Epilepszia Liga országos kongresszusa. A korábbi évekhez hasonlóan most is az a célunk, hogy az epileptológiát és az epilepsziás

Részletesebben

MIT KELL TUDNUNK A BALATONI HAJÓKIÁLLÍTÁSRÓL? PARTNEREINKTŐL TUDJUK: 2016-BAN A KIÁLLÍTÁSHOZ KÖTHETŐEN SZÁMOS HAJÓ ÉRTÉKESÍTÉSRE KERÜLT

MIT KELL TUDNUNK A BALATONI HAJÓKIÁLLÍTÁSRÓL? PARTNEREINKTŐL TUDJUK: 2016-BAN A KIÁLLÍTÁSHOZ KÖTHETŐEN SZÁMOS HAJÓ ÉRTÉKESÍTÉSRE KERÜLT A Balaton Boat Show csupán egy órányi autóútra Budapesttől, Magyarország legmeghatározóbb vízi hajókiállításaként széles hajókínálattal, változatos hajózáshoz kapcsolódó kiállítói körrel, izgalmas és színes

Részletesebben

KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK

KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK XI. Roncsolásmentes Anyagvizsgáló Konferencia és Kiállítás 2019. március 20-22., Eger Hotel Eger & Park A KONFERENCIA ÉS A KIÁLLÍTÁS MOTTÓJA Az anyagvizsgálat a beruházások

Részletesebben

KARNEVÁLI CIVIL KORZÓ

KARNEVÁLI CIVIL KORZÓ KARNEVÁLI CIVIL KORZÓ FELHÍVÁS A SAVARIA TÖRTÉNELMI KARNEVÁLON VALÓ RÉSZVÉTELRE CIVIL SZERVEZETEK számára és MŰVÉSZETI PRODUKCIÓKAT bemutató csoportok, zenekarok, együttesek, egyéni előadók számára SAVARIA

Részletesebben

Nemzetközi együttmőködések a a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával a sikeres vállalkozásokért

Nemzetközi együttmőködések a a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával a sikeres vállalkozásokért Nemzetközi együttmőködések a a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával a sikeres vállalkozásokért PLACE PARNER S LOGO HERE European Commission Enterprise and Industry Enterprise Europe Network

Részletesebben

5. A HARMADIK ÉV MŰKÖDÉSI TERVE

5. A HARMADIK ÉV MŰKÖDÉSI TERVE 5. A HARMADIK ÉV MŰKÖDÉSI TERVE A HVK 3. éve működési tervének kialakítása során figyelembe vettük a HVK eddigi működésének tapasztalatait, a Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány 1995. évben megalkotott

Részletesebben

IX. EXPORTAKADÉMIA PROGRAMTERVEZET

IX. EXPORTAKADÉMIA PROGRAMTERVEZET IX. EXPORTAKADÉMIA PROGRAMTERVEZET ÜZLETI KÖRNYEZET ÉS PIACELEMZÉS 1. blokk 2016. október 19. (szerda) 9:30-10:00 REGISZTRÁCIÓ 10:00-10:10 Köszöntő, tematika ismertetése Galambos Judit, exportinkubációs

Részletesebben

A Verseny. Helyszín: Balatonfüred

A Verseny. Helyszín: Balatonfüred A Verseny Jelentős mérföldkő volt a hazai assozás történetében, amikor a Detre testvérek 2008. októberében a németországi Chiemseen rendezett Asso Európa Bajnokságon 22 hajó közül bizonyultak a legjobbnak.

Részletesebben

A VÁLLALKOZÓK ÉS MUNKÁLTATÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE (VOSZ)

A VÁLLALKOZÓK ÉS MUNKÁLTATÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE (VOSZ) A VÁLLALKOZÓK ÉS MUNKÁLTATÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE (VOSZ) TÁMOP 2.5.3.C-13/1-2013-0001 A MUNKÁÉRT! A VOSZ CÉLJAI Kedvező gazdasági környezet kialakítása Vállalkozások versenyképességének növelése Szolgáltatások

Részletesebben

A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat (MNVH) és a referensi hálózat Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Tudásmegosztó nap

A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat (MNVH) és a referensi hálózat Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Tudásmegosztó nap Székesfehérvár 2014. november 27. A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat (MNVH) és a referensi hálózat Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Tudásmegosztó nap Csikász Gábor MNVH B.-A.-Z. megyei referense Az MNVH célja,

Részletesebben

II. TÁVHŐSÖK VIADALA ÉS XVIII. TÁVHŐSZOLGÁLTATÁSI SZAKMAI NAPOK SZPONZORÁCIÓS CSOMAGOK

II. TÁVHŐSÖK VIADALA ÉS XVIII. TÁVHŐSZOLGÁLTATÁSI SZAKMAI NAPOK SZPONZORÁCIÓS CSOMAGOK II. TÁVHŐSÖK VIADALA ÉS XVIII. TÁVHŐSZOLGÁLTATÁSI SZAKMAI NAPOK SZPONZORÁCIÓS CSOMAGOK 1. Főtámogató Támogatás mértéke: 1 500 000 Ft + ÁFA Már nem választható (2018.09.17.) ü 20 perces a konferencia témájába

Részletesebben

Miskolc imázsépítése. -avagy a sikeres városmarketing titkai. Cziczó Zsuzsanna MMJV Kulturális és Marketing Osztály osztályvezető

Miskolc imázsépítése. -avagy a sikeres városmarketing titkai. Cziczó Zsuzsanna MMJV Kulturális és Marketing Osztály osztályvezető Miskolc imázsépítése -avagy a sikeres városmarketing titkai Cziczó Zsuzsanna MMJV Kulturális és Marketing Osztály osztályvezető Tartalom Miskolc dinamikus fejlődése az elmúlt években Turisztikai mutatók

Részletesebben

EU Compass projekt ismertetése 1.

EU Compass projekt ismertetése 1. EU Compass projekt ismertetése 1. Támogató alap: Magyarország- Horvátország IPA Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 Pályázat benyújtás: 2010. 09. 15. Döntés: 2011. 03. 25. Szerződéskötés:

Részletesebben

FOGYATÉKKAL ÉLŐK KIÁLLÍTÁSA. Mindenki meg fog lepődni

FOGYATÉKKAL ÉLŐK KIÁLLÍTÁSA. Mindenki meg fog lepődni FOGYATÉKKAL ÉLŐK KIÁLLÍTÁSA Mindenki meg fog lepődni Szponzori kiajánló 2014 A rendezvény célja: Bemutatni, hogy a hétköznapi emberekhez képest, ŐK milyen hihetetlen dolgokra képesek A legnagyobb esemény,

Részletesebben

Sió-Kanál Fesztivál. A Balaton Régió és a Siócsatorna. versenyképes turizmusáért!

Sió-Kanál Fesztivál. A Balaton Régió és a Siócsatorna. versenyképes turizmusáért! Sió-Kanál Fesztivál A Balaton Régió és a Siócsatorna fenntartható és versenyképes turizmusáért! A Balaton Turisztikai Régió, a Siócsatorna településeinek kulturális bemutatkozási lehetősége, turisztikai

Részletesebben

29. BUDAPEST FÉLMARATON. 2014. szeptember 14.

29. BUDAPEST FÉLMARATON. 2014. szeptember 14. 29. BUDAPEST FÉLMARATON 2014. szeptember 14. ESEMÉNYTÖRTÉNET 1984-ben került először megrendezésre a Budapest Félmaraton, 1984. és 1993. között a Budapest Maraton keretében. 1994-ben és 1995-ben szünetelt

Részletesebben

Elő- és utókommunikáció

Elő- és utókommunikáció Elő- és utókommunikáció Gazdasági évindító a Világgazdasággal Minden, amit egy vállalkozónak, cégvezetőnek 2016 üzleti trendjeiről, kormányzati terveiről, hitel- és pályázati forrásokról tudni lehet és

Részletesebben

IV. ÖKOINDUSTRIA. Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és Megújuló Energiaforrások Szakkiállítás

IV. ÖKOINDUSTRIA. Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és Megújuló Energiaforrások Szakkiállítás IV. ÖKOINDUSTRIA Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és Megújuló Energiaforrások Szakkiállítás Hírlevél 2015. július A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége 4. alkalommal rendezi

Részletesebben

STUDY IN HUNGARY - CAMPUS MUNDI HALLGATÓ TOBORZÁS BRAINSTORMING Budapest, április 7.

STUDY IN HUNGARY - CAMPUS MUNDI HALLGATÓ TOBORZÁS BRAINSTORMING Budapest, április 7. STUDY IN HUNGARY - CAMPUS MUNDI HALLGATÓ TOBORZÁS BRAINSTORMING Budapest, 2016. április 7. Campus Mundi nemzetköziesítés 1. A hazai felsőoktatási intézményekben zajló nemzetköziesítési folyamat elősegítése;

Részletesebben

I. sz. táblázat / Negyedéves összesített kommunikációs tájékoztató a 247/2014. (X.1.) Korm. rendelet 9. (1) bek. alapján

I. sz. táblázat / Negyedéves összesített kommunikációs tájékoztató a 247/2014. (X.1.) Korm. rendelet 9. (1) bek. alapján .. negyedév I. sz. táblázat / Negyedéves összesített kommunikációs tájékoztató a 247/2014. (X.1.) Korm. rendelet 9. (1) bek. alapján Adatközlő szervezet neve: Kutatási feladatok 1 Kutatási feladatok összesen

Részletesebben

MEDIA. a a rendezvény. rendezvény. Konferenciánkról MIBEN MÁS EZ A KONFERENCIA, MINT AZ ÖSSZES TÖBBI? MI A KONFERENCIA CÉLJA? A KONFERENCIA MENETE

MEDIA. a a rendezvény. rendezvény. Konferenciánkról MIBEN MÁS EZ A KONFERENCIA, MINT AZ ÖSSZES TÖBBI? MI A KONFERENCIA CÉLJA? A KONFERENCIA MENETE a a rendezvény rendezvény A 2008 az ország kommunikáció szakos egyetemi hallgatóinak összefogásából született kétnapos konferencia, mely egy asztalhoz ülteti a magyar médiavilág szakmai és közéleti szereplőit,

Részletesebben

Erzsébet királyné 175. születésnapi évfordulója alkalmából megrendezésére kerülő esemény Sisivel Dámanyeregben

Erzsébet királyné 175. születésnapi évfordulója alkalmából megrendezésére kerülő esemény Sisivel Dámanyeregben Erzsébet királyné 175. születésnapi évfordulója alkalmából megrendezésére kerülő esemény Sisivel Dámanyeregben Tisztelt leendő Partnerünk! A 2012-es évben Sisi 175. születésnapjának megemlékezése mellett,

Részletesebben

KÖLYÖKPARÁDÉ BEMUTATKOZÓ ANYAG

KÖLYÖKPARÁDÉ BEMUTATKOZÓ ANYAG KÖLYÖKPARÁDÉ BEMUTATKOZÓ ANYAG KÖLYÖKPARÁDÉ A RÉGI-ÚJ RENDEZVÉNY A Kölyökparádé nem új rendezvény a Hungexpo Zrt. kiállítási portfóliójában. 2010 és 2012 között a BNV mellett rendeztük meg. Alkalmanként

Részletesebben

Az MLSZ Média és Marketing Bizottsága többek között ezt a célt kívánja segíteni tematikus programsorozatával. 2011 a Magyar Labdarúgás Éve

Az MLSZ Média és Marketing Bizottsága többek között ezt a célt kívánja segíteni tematikus programsorozatával. 2011 a Magyar Labdarúgás Éve Az ország focitesztje A Kormány és az MLSZ egyaránt elkötelezte magát, a magyar futball reformja mellett, melynek kiemelt része a labdarúgás és az MLSZ társadalmisítása. Az Origo Zrt. támogatja a kezdeményezést.

Részletesebben

KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK

KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK X. Roncsolásmentes Anyagvizsgáló Konferencia és Kiállítás 2017. március 22-24., Eger Hotel Eger & Park A KONFERENCIA ÉS A KIÁLLÍTÁS MOTTÓJA Az anyagvizsgálat a katasztrófák

Részletesebben

PREVENT ART 2. 2011. ÁPRILIS 7.

PREVENT ART 2. 2011. ÁPRILIS 7. PREVENT ART 2. Programok és Módszervásár a józanságért 2011. ÁPRILIS 7. ANGYALFÖLDI JÓZSEF ATTILA MŰVELŐDÉSI KÖZPONT PROGRAMISMERTETŐ A XIII. Kerületi Közművelődési Nonprofit Kft. Iránytű Ifjúsági Információs

Részletesebben

ÜZLET. ÉLMÉNY. BALATON.

ÜZLET. ÉLMÉNY. BALATON. ÜZLET. ÉLMÉNY. BALATON. 2017. szeptember 15-16. Balatonkenese A verseny időpontja: Helyszín: Tervezett flotta méret: Tervezett létszám: 2017. szeptember 15-16. Kenese Marina-Port, Balatonkenese, Kikötő

Részletesebben

A VÁLLALKOZÓK ÉS MUNKÁLTATÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE (VOSZ)

A VÁLLALKOZÓK ÉS MUNKÁLTATÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE (VOSZ) A VÁLLALKOZÓK ÉS MUNKÁLTATÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE (VOSZ) TÁMOP 2.5.3.C-13/1-2013-0001 A MUNKÁÉRT! A VOSZ CÉLJAI Kedvező gazdasági környezet kialakítása Vállalkozások versenyképességének növelése Szolgáltatások

Részletesebben