J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "J E G Y Z Ő K Ö N Y V"

Átírás

1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Felvéve: Az ülés helye: Jelen vannak: Kőröshegy Községi Önkormányzat Képviselő-testülete február 25. napján 14:00 órai kezdettel megtartott soron következő üléséről. Kőröshegyi Közös Önkormányzati Hivatal tárgyalója. Marczali Tamás polgármester, Kovács József Róbertné alpolgármester, Böröcz József képviselő, Kiss István képviselő, Kovács Klára képviselő, Poór Gyula képviselő, Ujvári Károly képviselő. Meghívottként, tanácskozási joggal az ülésen részt vesz: Dr. Friss Attila jegyző és Bánhidi Gábor pénzügyi főtanácsos. Előzetesen jelezte távolmaradását: Béday Ferenc alpolgármester. Marczali Tamás polgármester: Tisztelettel és szeretettel köszöntöm a képviselő-testület tagjait. Megállapítom, hogy a megválasztott 7 fő képviselőből 7 fő jelen van, a testület határozatképes, az ülést megnyitom. N A P I R E N D I JAVASLAT: NAPIREND: 1./ A Kőröshegyi Közös Önkormányzati Hivatal évi költségvetésének módosítása. 2./ Az Önkormányzat évi költségvetéséről szóló 4/2014. (II. 28.) önkormányzati rendelet módosítása. 3./ A Kőröshegyi Közös Önkormányzati Hivatal évi költségvetésének elfogadása. 4./ Az Önkormányzat évi költségvetése II. forduló. 5./ A települési támogatás megállapításának, kifizetésének, folyósításának, valamint felhasználásának szabályairól rendelet alkotása. jegyző 6./ A mezei őrszolgálat létrehozásáról és működtetéséről rendelet alkotása. jegyző 7./ Civil szervezeteknek nyújtható önkormányzati támogatásokról szóló 18/2014. (XII. 17.) önkormányzati rendelet módosítása. jegyző 8./ Beszámoló a Faluház évi tevékenységéről és a évi községi Közművelődési terv elfogadása. Előterjesztő: Németh Beatrix kulturális referens 9./ Beszámoló a évi adóigazgatási tevékenységről.

2 2 10./ Egyéb Képviselő-testületi döntést igénylő ügyek. Zárt ülés: 1./ Mezőőri álláshelyre benyújtott pályázatok elbírálása. Marczali Tamás polgármester: Kérem, aki elfogadja a napirendi javaslatot, kézfelemeléssel szavazzon. 10/2015. (II. 25.) számú határozata a napirendről 1./ A Kőröshegyi Közös Önkormányzati Hivatal évi költségvetésének módosítása. 2./ Az Önkormányzat évi költségvetéséről szóló 4/2014. (II. 28.) önkormányzati rendelet módosítása. 3./ A Kőröshegyi Közös Önkormányzati Hivatal évi költségvetésének elfogadása. 4./ Az Önkormányzat évi költségvetése II. forduló. 5./ A települési támogatás megállapításának, kifizetésének, folyósításának, valamint felhasználásának szabályairól rendelet alkotása. jegyző 6./ A mezei őrszolgálat létrehozásáról és működtetéséről rendelet alkotása. jegyző 7./ Civil szervezeteknek nyújtható önkormányzati támogatásokról szóló 18/2014. (XII. 17.) önkormányzati rendelet módosítása. jegyző 8./ Beszámoló a Faluház évi tevékenységéről és a évi községi Közművelődési terv elfogadása. Előterjesztő: Németh Beatrix kulturális referens 9./ Beszámoló a évi adóigazgatási tevékenységről. 10./ Egyéb Képviselő-testületi döntést igénylő ügyek. Felelős: Marczali Tamás polgármester Határidő: Értelem szerint. 1./ A Kőröshegyi Közös Önkormányzati Hivatal évi költségvetésének módosítása. Bánhidi Gábor pénzügyi tanácsos: A tavalyi évtől kezdődően új államháztartási számvitel van, és a kis értékű tárgyi eszközök kategória megszűnt, ezért más helyre kellett könyvelni.

3 3 Marczali Tamás polgármester: Aki egyetért a határozati javaslatban foglaltakkal, kérem, Kőröshegy Község Önkormányzat Képviselő-testületének 11/2015. (II. 25.) számú határozata a Kőröshegyi Közös Önkormányzati Hivatal évi költségvetésének módosításáról Kőröshegy Község Önkormányzatának Képviselő-testülete mint fenntartó a Kőröshegyi Közös Önkormányzati Hivatal évi költségvetésének módosítását a határozat melléklete szerinti tartalommal elfogadja. 1.) A évi költségvetési évben a Kőröshegyi Közös Önkormányzati Hivatal a) bevételi főösszege: ezer forint; melyből aa) irányító szervi támogatás ezer forint, ab) működési bevétel ezer forint, ac) előző évi pénzmaradvány igénybevétele ezer forint. b) kiadási főösszege: ezer forint; melyből ba) személyi juttatások bb) munkaadót terhelő járulékok bc) dologi, és egyéb folyó kiadások bd) ellátottak pénzbeli juttatásai be) felhalmozási kiadás ezer forint, ezer forint, ezer forint, ezer forint, 164 ezer forint. 2.) A Képviselő-testület megbízza Kőröshegy Község Polgármesterét, hogy a Közös Hivatal költségvetésének Kőröshegy Község Önkormányzatának évi költségvetésébe való beépítéséről gondoskodjon. 3.) A Képviselő-testület megbízza a jegyzőt, hogy a költségvetés végrehajtásáról gondoskodjon. Felelős: Marczali Tamás polgármester, a végrehajtásért: Dr. Friss Attila jegyző Határidő: február / Az Önkormányzat évi költségvetéséről szóló 4/2014. (II. 28.) önkormányzati rendelet módosítása. Bánhidi Gábor pénzügyi tanácsos: Az állami normatívák összege véglegessé vált, ezt kell szerepeltetni a költségvetésben. A vis maior pályázat elnyerése előtt a helyreállítás érdekében szerződéskötésre került sor, kifizetésre nem, de ez is szerepel a költségvetésben. Marczali Tamás polgármester: Aki egyetért a rendelet-tervezetben foglaltakkal, kérem,

4 4 A Képviselő-testület 7 fővel, 7 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül a következő rendeletet alkotja: 1/2015. (II. 25.) rendelete az Önkormányzat költségvetéséről szóló 4/2014. (II. 28. ) önkormányzati rendeletének módosításáról A rendelet szövege a jegyzőkönyvhöz csatolva. 3./ A Kőröshegyi Közös Önkormányzati Hivatal évi költségvetésének elfogadása. Marczali Tamás polgármester: A két önkormányzatnak saját forrásból kb. 4 millió forintot kell hozzátennie a pénzmaradvány figyelembevételével a közös hivatal költségvetéséhez. Aki egyetért a határozati javaslatban foglaltakkal, kérem, Kőröshegy Község Önkormányzat Képviselő-testületének 12/2015. (II. 25.) számú határozata a Kőröshegyi Közös Önkormányzati Hivatal évi költségvetéséről Kőröshegy Község Önkormányzatának Képviselő-testülete mint fenntartó a Kőröshegyi Közös Önkormányzati Hivatal évi költségvetését a határozat melléklete szerinti tartalommal elfogadja. 1.) A évi költségvetési évben a Kőröshegyi Közös Önkormányzati Hivatal a) bevételi főösszege: ezer forint; melyből aa) irányító szervi támogatás ezer forint, ab) működési célú támogatás ezer forint, ac) előző évi pénzmaradvány igénybevétele ezer forint. b) kiadási főösszege: ezer forint; melyből ba) személyi juttatások ezer forint, bb) munkaadót terhelő járulékok ezer forint, bc) dologi kiadások ezer forint, bd) ellátottak pénzbeli juttatásai ezer forint, be) felhalmozási kiadás 742 ezer forint. 2.) A Képviselő-testület a Közös Hivatalban dolgozók cafetéria juttatásának mértékét egységesen Ft éves keretösszegben határozza meg. 3.) A Képviselő-testület megbízza Kőröshegy Község Polgármesterét, hogy a Kőröshegyi Közös Önkormányzati Hivatal költségvetésének Kőröshegy Község Önkormányzatának évi költségvetésébe való beépítéséről gondoskodjon. 4.) A Képviselő-testületek megbízzák a jegyzőt, hogy a költségvetés végrehajtásáról gondoskodjon. Felelős: Marczali Tamás polgármester, a végrehajtásért: Dr. Friss Attila jegyző Határidő: február 28.

5 5 4./ Az Önkormányzat évi költségvetése II. forduló. Marczali Tamás polgármester: Az előző évi pénzmaradvány összege 42 millió forint. A pénzmaradványt be kell építeni a költségvetésbe. Véleményem szerint felelős gazdálkodással a ciklus végére elérhető egy millió forintos megtakarítás, amire fel lehetne építeni a következő önkormányzati ciklust. Változások várhatóak, elsőként a Kistérséggel kapcsolatban, ahová idén kevesebbet kell fizetnünk kb. 3 millió forinttal. Márciustól változik a szociális ellátások rendszere. Az egészségügyi reform még várat magára, ebből, ami érint minket, az- az orvosi ügyelet és annak finanszírozása, mely szerintem állami feladat, de a finanszírozás a költségek felét sem éri el. A hulladékgazdálkodás esetében mi egy új önkormányzati társulást hoztunk létre, melyben tulajdonosok vagyunk, de a másik társulásban is van vagyonunk. A Dél-nyugat Balatoni Hulladékgazdálkodási Társulás, amelynek tagjai és én alelnöke vagyok, uniós pályázaton 1,8 milliárd forint összeget nyert. Ebből teljes körű infrastrukturális megújulás várható. Ebbe bele kell érteni az informatikát, gépparkot, edényzet beszerzést is. A közoktatás területén is várhatóak változások. Ha rendes állami finanszírozással az önkormányzatok tarthatnak majd fenn iskolákat, akkor nekünk is el kell gondolkodnunk ezen. A gazdasági programot tárgyalnunk kell az áprilisi ülésen. Minden képviselőtársam javaslatát várom. Szeretném, ha ebből egy komoly anyag születne. Alapinfrastruktúra-fejlesztést a közmeghallgatáson ismertettem. A járdaépítést, fásítást be kell építeni a gazdasági programba. Közvilágítási- és ivóvízhálózat bővítését is tervezni kell a ciklusban. A középületek közül az orvosi rendelőt és a közös önkormányzati hivatalt is korszerűsíteni kell, és remélem, az óvoda bővítésére is kiírják a pályázatot. Kiss István képviselő: A telekvásárlás áthúzódik erre az évre? A szivattyúk tudomásom szerint az önkormányzat tulajdonában is vannak. Marczali Tamás polgármester: A januári árverésen a Kossuth utcai ingatlant nem sikerült megszerezni, de a Flekken mellett van egy terület, amit meg kellene vásárolni, ami árban kb. azonos nagyságú. Ezt az utolsó kényszervásárlást tegyük meg, mert ott se utunk, se árkunk nincs, csak a másét használjuk. Eddig szivattyúra nem költöttünk, ez egy nagyobb szivattyú volt, a kicsi szivattyúk pedig felhasználásra kerültek. Bánhidi Gábor pénzügyi tanácsos: A vis maior előirányzat kevesebb lenne, mert abból volt, amit tavaly kifizettünk, e Ft, lenne a teljes előirányzat. Az általános tartalékot csökkentjük az alapítvány részére átutalásra kerülő ,-Ft összeggel, melyből az alapítvány hitelét fizetjük ki. A fejlesztési tartalék és a működési tartalék összege nem változik. Kiss István képviselő: A közös önkormányzati hivatal kiadási és bevételi összege miért csökken? Bánhidi Gábor pénzügyi tanácsos: A szociális kiadások a hivatalhoz tartozó jegyzői hatáskörből képviselő-testületi hatáskörbe kerültek, és jelentősen csökkent a polgármesteri bér is. Marczali Tamás polgármester: Aki egyetért a határozati javaslatban foglaltakkal, kérem,

6 6 Kőröshegy Község Önkormányzat Képviselő-testületének 13/2015. (II. 25.) számú határozata Az Önkormányzat dolgozói cafetéria-juttatásának évi keretösszegéről Kőröshegy Község Önkormányzatának Képviselő-testülete az önkormányzati dolgozók cafetéria-juttatásának évi keretösszegét az alábbiak szerint határozza meg: A Kőröshegyi Közös Önkormányzati Hivatalban dolgozók: Közalkalmazottak: Munka törvénykönyve alapján foglalkoztatottak: Ft, Ft, Ft. A cafetéria-juttatás az önkormányzatánál megbízási és közfoglalkoztatotti jogviszonyban dolgozókra nem terjed ki. A Képviselő-testület megbízza Kőröshegy Község Polgármesterét, a cafetéria-juttatás Kőröshegy Község Önkormányzatának évi költségvetésébe való beépítéséről, valamint a juttatás részletes feltételeinek szabályozásáról gondoskodjon. Felelős: Marczali Tamás polgármester Határidő: február 28. Marczali Tamás polgármester: Aki egyetért a vitában elhangzott módosításokkal együtt a rendelet-tervezetben foglaltakkal, kérem, A Képviselő-testület 7 fővel, 7 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül a következő rendeletet alkotja: 2/2015. (II. 27.) rendelete Az Önkormányzat évi költségvetéséről A rendelet szövege a jegyzőkönyvhöz csatolva. Marczali Tamás polgármester: Aki egyetért a határozati javaslatban foglaltakkal, kérem, Kőröshegy Község Önkormányzat Képviselő-testületének 14/2015. (II. 25.) számú határozata az önkormányzat saját bevételeinek, valamint a Stabilitási tv. 3. (1) bekezdése szerinti adósságot keletkeztető ügyleteiből eredő fizetési kötelezettségeinek a költségvetési évet követő három évre várható összegéről Kőröshegy Község Önkormányzatának Képviselő-testülete az Áht. 29/A. -ban foglaltak alapján az önkormányzat saját bevételeinek, valamint a Stabilitási tv. 3. (1) bekezdése szerinti adósságot keletkeztető ügyleteiből eredő fizetési kötelezettségeinek a költségvetési évet követő három évre várható összegét az alábbiak szerint állapítja meg: Saját bevételek összege: eft eft eft eft eft eft Felelős: Határidő: Adósságot keletkeztető ügyletekből eredő fizetési kötelezettségek: Marczali Tamás polgármester, dr. Friss Attila jegyző Értelem szerint.

7 7 5./ A települési támogatás megállapításának, kifizetésének, folyósításának, valamint felhasználásának szabályairól rendelet alkotása. jegyző Marczali Tamás polgármester: A Pénzügyi Tanácsos és a Jegyző Urakkal leültünk és próbáltunk oly módon rendeletet alkotni, hogy először számba vettük a pénzügyi lehetőségeinket és ehhez próbáltuk igazítani a rendeleti szabályozást. A rendelet-tervezet egyfajta állandóságot mutat, a szociális ellátás színvonalát megőrizzük ebben az évben. A méltányossági ápolási díjat kivezetjük oly módon, hogy aki eddig jogosult volt rá, annak év végéig folyósítjuk az ellátást. A települési támogatásként lakásfenntartási költségekre adunk rendszeresen támogatást. Azok az ellátások, amelyeket az előző ciklusban vezettünk be, továbbra is szerepelnek a rendeletben. Összességében adóemelések nélkül is meg tudjuk őrizni a szociális ellátás színvonalát. A közfoglalkoztatottak jogviszonya hónap végével megszűnik, a jövőről egyenlőre semmit nem tudunk. Kovács József Róbertné alpolgármester: A beiskolázási segélyekkel kapcsolatosan kaptunk olyan jelzéseket, hogy jövedelmi határhoz igazodó támogatás igazságtalan, mert egyes esetekben a tényleges és a papírokon bevallott jövedelem nem azonos. Lehet, hogy a jövedelmi határt el kellene törölni és egységes összegű támogatást kellene adni. Ujvári Károly képviselő: Az sem lenne igazságos, ha jövedelmi viszonyoktól függetlenül a legszegényebb és a leggazdagabb is ugyanannyi támogatást kapna. Marczali Tamás polgármester: Az összeggel szerintem nincs gond, én legfeljebb a jövedelmi határokon történő változtatást tudom elfogadni. Javaslom a rendelet-tervezet 20. (3) bekezdésében szereplő jövedelemhatárt 200 %-ra módosítani. Így akinek kevesebb a jövedelme az több támogatást kap. Aki egyetért a fenti módosítással, a rendelet-tervezetben foglaltakkal, kérem, A Képviselő-testület 7 fővel, 7 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül a következő rendeletet alkotja: 3/2015. (II. 27.) rendelete A települési támogatás megállapításának, folyósításának, valamint felhasználásának szabályairól A rendelet szövege a jegyzőkönyvhöz csatolva. 6./ A mezei őrszolgálatról létrehozásáról és működtetéséről rendelet alkotása. jegyző Dr. Friss Attila jegyző: Egy technikai módosítást javasolnék a rendelet-tervezet 1. -ában, a hatálya kiterjed szöveget törölni kellene, mert a mondat végén is szerepel. Marczali Tamás polgármester: Aki egyetért a rendelet-tervezetben foglaltakkal, kérem, A Képviselő-testület 7 fővel, 7 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül a következő rendeletet alkotja: 4/2015. (II. 27.) rendelete A mezei őrszolgálat létrehozásáról és működtetéséről A rendelet szövege a jegyzőkönyvhöz csatolva.

8 8 7./ Civil szervezeteknek nyújtható önkormányzati támogatásokról szóló 18/2014. (XII. 17.) önkormányzati rendelet módosítása. jegyző Bánhidi Gábor pénzügyi tanácsos: A következő módosítást javaslom: Az 1. (2) bekezdés b) pontjában a szervezet bírósági bejegyzésének igazolás szöveg kerüljön, és a rendelet a kihirdetést követő napon lépjen hatályba. Marczali Tamás polgármester: Aki a módosításokkal együtt egyetért a rendelet-tervezetben foglaltakkal, kérem, A Képviselő-testület 7 fővel, 7 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül a következő rendeletet alkotja: 5/2015. (II. 27.) rendelete A civil szervezeteknek nyújtható önkormányzati támogatásokról szóló 18/2014. (XII.17.) önkormányzati rendelet módosításáról A rendelet szövege a jegyzőkönyvhöz csatolva. 8./ Beszámoló a Faluház évi tevékenységéről és a évi községi Közművelődési terv elfogadása. Előterjesztő: Németh Beatrix kulturális referens Marczali Tamás polgármester: Aki egyetért a határozati javaslatban foglaltakkal, kérem, Kőröshegy Község Önkormányzat Képviselő-testületének 15/2015. (II. 25.) számú határozata A Faluháza és a Könyvtár évi beszámolójáról, évi programtervezetéről Kőröshegy Község Önkormányzat Képviselő-testülete a Faluháza és a Könyvtár évi működéséről szóló beszámolóját és a évi programtervezetét elfogadja. Felelős: Marczali Tamás polgármester Határidő: március / Beszámoló a évi adóigazgatási tevékenységről. Kovács Klára képviselő: Az idegenforgalmi adó minden forintja után 1,5 forintot ad az állam? Ennek felhasználása kötött? Bánhidi Gábor pénzügyi tanácsos: A felhasználásnak idegenforgalmi célra kell történnie, az eddigi ellenőrzés során még nem volt probléma az elszámolással. A Híd a Balatonra fesztivál például idegenforgalmi célú rendezvény. Marczali Tamás polgármester: Én annak örülök, hogy az adóbevételek növekednek és a hátralék összege évről évre csökken, bár az adóhátralék mértéke még mindig magas. Aki a beszámoló elfogadásával egyetért, kérem,

9 9 Kőröshegy község Önkormányzata Képviselő-testületének 16/2015. (II. 25.) határozata Kőröshegy Község Önkormányzat Képviselő-testülete a évi adóigazgatási tevékenységről szóló beszámolót elfogadja. Felelős: Marczali Tamás polgármester Határidő: Értelem szerint. 10./ Egyéb Képviselő-testületi döntést igénylő ügyek. Marczali Tamás polgármester: A Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségének Somogy Megyei Szervezete idén is kérte az önkormányzat támogatását. Szűkös anyagi lehetőségeink miatt én az 1. változatot teszem fel szavazásra. Aki egyetért a határozati javaslatban foglaltakkal, kérem, Kőröshegy község Önkormányzata Képviselő-testületének 17/2015. (II. 25.) határozata A Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége Somogy Megyei Szervezetének támogatási kérelméről Kőröshegy Község Önkormányzat Képviselő-testülete a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége Somogy Megyei Szervezetét anyagi lehetőségeinek hiányában nem tudja támogatni. Felelős: dr. Friss Attila jegyző Határidő: február 28. Bánhidi Gábor pénzügyi tanácsos: Ez egy megtakarítási program, mely a ciklusra szól és annak végén fel lehet használni a végkielégítéshez. Az éves díj 365 e Ft lenne. Marczali Tamás polgármester: Aki egyetért a biztosítási szerződés megkötésével, kérem, kézelemeléssel szavazzon. Kőröshegy község Önkormányzata Képviselő-testületének 18/2015. (II. 25.) határozata A polgármesteri végkielégítés kifizetéséhez biztosítási szerződés megkötéséről Kőröshegy Község Önkormányzat Képviselő-testülete az Allianz Biztosítási Zrt. ajánlatát megtárgyalta és úgy döntött, hogy a polgármesteri végkielégítés kifizetéséhez ,-Ft induló biztosítási összegű szerződést köt március 1. napjától kezdődően, 54 hónapra. Felhatalmazza az alpolgármestert a szerződés aláírására. Felelős: Kovács József Róbertné alpolgármester Határidő: március 15. Ujvári Károly képviselő: Az új temetőgondnok életviteléről negatív híreket hallok, kérdezem miért Ő került alkalmazásra? A Borkútnál az út mellett a fák kivágásra kerültek, azonban

10 10 a terület nem lett kitisztítva? Marczali Tamás polgármester: Én úgy gondolom, az esélyt meg kell adni mindenkinek és a kifogásolható dolgai már régebbi időszakban voltak. A kivágott fák nem önkormányzati területen vannak, a fakitermelőt fel kell szólítani, hogy gondoskodjon az ágak eltávolításáról. Poór Gyula képviselő: Utánanéztem, május hónapban lesz a Te szedd hulladékgyűjtési akció. Marczali Tamás polgármester: A lomtalanítás valószínűleg április napján lesz. Kovács Klára képviselő: Az Orbán napi borversenyt május 22. napján tartanánk, a Borkút néptáncosai pedig május 16. napjára tervezik az új repertoárjuk bemutatását. Május 29. napján a Zsókának lesz a tornaversenye. Kiss István képviselő: Javaslom a Kőröshegy monográfia folytatását is tűzzük majd napirendre, mivel az csak a 80-as évekig készült el, az elmúlt időszak feldolgozásra vár. Marczali Tamás polgármester: A monográfia folytatására valakit fel kell kérnünk. Kovács Klára képviselő: A Bank megküldte az értesítést, mely szerint a Kőröshegy Ifjúságáért Alapítványnak a Takarékszövetkezet felé ,-Ft, fizetési kötelezettsége van, melyet 15 napon belül ki kell fizetni. Ennek kifizetéséhez kérem az Önkormányzat segítségét. Marczali Tamás polgármester: Aki egyetért a határozati javaslatban foglaltakkal, kérem, Kőröshegy község Önkormányzata Képviselő-testületének 19/2015. (II. 25.) határozata A Kőröshegy Ifjúságáért Alapítvány részére támogatás nyújtásáról Kőröshegy Község Önkormányzat Képviselő-testülete a Kőröshegy Ifjúságáért Alapítványnak a Faluház felújítása kapcsán, a Szigetvári Takarékszövetkezettel szemben fennálló hiteltartozásának tőke összegét ,-Ft, összegben az Alapítvány részére támogatásként biztosítja. Felhatalmazza a polgármestert a szerződés aláírására. Felelős: Marczali Tamás polgármester Határidő: március 15. Böröcz József képviselő: A böllérfesztiválra mindenkit szeretettel várunk. Péntek este 6-kor vacsora és szombaton reggel 8 órától böllérfesztivál. Marczali Tamás polgármester: Amennyiben nincs több hozzászólás, megköszönöm a részvételt a nyílt ülést 17:00-kor bezárom. k.m.f. Marczali Tamás polgármester dr. Friss Attila jegyző

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Felvéve: Az ülés helye: Jelen vannak: Kőröshegy Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2019. február 25. napján 14:00 órai kezdettel megtartott soron következő üléséről. Kőröshegyi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Felvéve: Az ülés helye: Jelen vannak: Kőröshegy Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. február 20. napján 14:00 órai kezdettel megtartott soron következő üléséről. Kőröshegyi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Felvéve: Az ülés helye: Jelen vannak: Kőröshegy Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2016. február 15. napján 14:00 órai kezdettel megtartott soron következő üléséről. Kőröshegyi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Felvéve: Az ülés helye: Jelen vannak: Kőröshegy Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. április 24. napján 14:00 órai kezdettel megtartott soron következő üléséről. Kőröshegyi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Felvéve: Az ülés helye: Jelen vannak: J E G Y Z Ő K Ö N Y V Kőröshegy Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. április 27. napján 14:00 órai kezdettel megtartott soron következő üléséről. Kőröshegyi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Felvéve: Az ülés helye: Jelen vannak: J E G Y Z Ő K Ö N Y V Kőröshegy Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. március 23. napján 14:00 órai kezdettel megtartott soron következő üléséről. Kőröshegyi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az Ádándi Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének március 16-ai üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Az Ádándi Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének március 16-ai üléséről JEGYZŐKÖNYV 1 Az Ádándi Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 16-ai üléséről 2 JEGYZŐKÖNYV Készült: Ádándi Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015.március

Részletesebben

Szalmatercsi Roma Nemzetiségi Önkormányzat évi 1. sz. jegyzőkönyve. a február 14-én megtartott rendes, nyílt üléséről.

Szalmatercsi Roma Nemzetiségi Önkormányzat évi 1. sz. jegyzőkönyve. a február 14-én megtartott rendes, nyílt üléséről. Szalmatercsi Roma Nemzetiségi Önkormányzat 2013. évi 1. sz. jegyzőkönyve a 2013. február 14-én megtartott rendes, nyílt üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Amely készült a Szalmatercsi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Részletesebben

Bazsi Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8352 Bazsi, Fő u. 91. Tel/Fax: 87/ J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Bazsi Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8352 Bazsi, Fő u. 91. Tel/Fax: 87/ J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: 40-32/2010. 1. Bazsi Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8352 Bazsi, Fő u. 91. Tel/Fax: 87/352-201 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2010. április 21-én 18,05 órakor megtartott nyilvános üléséről.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 1 Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges, Béke tér 14. 6-A/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. március 13-án megtartott üléséről. 2 Mérges

Részletesebben

NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2015. augusztus 06-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2015. augusztus 06-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. augusztus 06-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Rendeletek: 9/2015.(VIII..07.) önkormányzati rendelet 10/2015.(VIII..07.) önkormányzati

Részletesebben

Drégelypalánk Község Önkormányzat képviselő-testületének 3/2014. (IV. 14.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi zárszámadásáról

Drégelypalánk Község Önkormányzat képviselő-testületének 3/2014. (IV. 14.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi zárszámadásáról Drégelypalánk Község Önkormányzat képviselő-testületének 3/2014. (IV. 14.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2013. évi zárszámadásáról Drégelypalánk Község Önkormányzat képviselő-testülete az Alaptörvény

Részletesebben

Drégelypalánk Község Önkormányzat képviselő-testületének 1/2014. (II.17.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2014. évi költségvetéséről

Drégelypalánk Község Önkormányzat képviselő-testületének 1/2014. (II.17.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2014. évi költségvetéséről Drégelypalánk Község Önkormányzat képviselő-testületének 1/2014. (II.17.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2014. évi költségvetéséről Drégelypalánk Község Önkormányzat képviselő-testülete az Alaptörvény

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Felvéve: Az ülés helye: Jelen vannak: Kőröshegy Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. január 23. napján 14:00 órai kezdettel megtartott soron következő üléséről. Kőröshegyi

Részletesebben

1. napirendi pont: Döntés Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő testületének 3/2013. (III.25.)

1. napirendi pont: Döntés Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő testületének 3/2013. (III.25.) JEGYZŐKÖNYV Készült Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. március 17-én, 9.00 órakor kezdődő rendkívüli, nyílt ülésén, a Polgármesteri Hivatal 2230 Gyömrő, Szabadság út 1. sz. alatt, az

Részletesebben

Nemti Község Önkormányzat képviselő-testületének 3/2013 (II.18.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről

Nemti Község Önkormányzat képviselő-testületének 3/2013 (II.18.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről Nemti Község Önkormányzat képviselő-testületének 3/2013 (II.18.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2013. évi költségvetéséről Nemti Község Önkormányzat képviselő-testülete az Alaptörvény 32. cikk

Részletesebben

A nagyközségi önkormányzat 2014. évi költségvetéséről szóló rendelet- tervezet I. forduló megvitatása

A nagyközségi önkormányzat 2014. évi költségvetéséről szóló rendelet- tervezet I. forduló megvitatása Az előterjesztés száma: 14/2014. A határozati javaslat elfogadásához minősített többség szükséges! Decs nagyközség képviselő-testületének 2014. január 29-én, 16:30 órakor megtartandó ülésére A nagyközségi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Csögle község képviselő-testületének 2013. április 29-én 19 órától megtartott üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Csögle község képviselő-testületének 2013. április 29-én 19 órától megtartott üléséről. Községi Képviselő-testület Csögle Szám: 229-4/2013. JEGYZŐKÖNYV Készült: Csögle község képviselő-testületének 2013. április 29-én 19 órától megtartott üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Csögle

Részletesebben

Legénd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2012. (II.27.) önk. rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről

Legénd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2012. (II.27.) önk. rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről Legénd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2012. (II.27.) önk. rendelete az önkormányzat 2012. évi költségvetéséről Legénd Község Önkormányzat képviselő-testülete az Alaptörvény 32. cikk (1)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2013. február 12. NAPJÁN MEGTARTOTT 3. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2013. február 12. NAPJÁN MEGTARTOTT 3. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2013. február 12. NAPJÁN MEGTARTOTT 3. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL TARTALOMJEGYZÉK a Kistelek Képviselőtestülete 2013. február 12-én tartott nyílt ülésének határozatairól

Részletesebben

Püspökmolnári Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 4/2013.(II.15.) számú önkormányzati rendelete az önkormányzat 2013. évi költségvetéséről

Püspökmolnári Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 4/2013.(II.15.) számú önkormányzati rendelete az önkormányzat 2013. évi költségvetéséről Püspökmolnári Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 4/2013.(II.15.) számú önkormányzati rendelete az önkormányzat 2013. évi költségvetéséről Püspökmolnári Községi Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Nagyfüged Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2015. (II.19.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről

Nagyfüged Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2015. (II.19.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről Nagyfüged Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2015. (II.19.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről Nagyfüged Községi Önkormányzat Képviselő-testülete az államháztartásról

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Pördefölde Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 16-án megtartott nyílt ülésről.

Jegyzőkönyv. Pördefölde Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 16-án megtartott nyílt ülésről. 215/3/2015 Zala Megye Pördefölde Jegyzőkönyv Pördefölde Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 16-án megtartott nyílt ülésről. Rendelet: 1/2015. (II.17.) önkormányzati rendelete az önkormányzat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges Béke tér 14. 11-A/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 19-én megtartott üléséről. 2

Részletesebben

TOLD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT. 2014. NOVEMBER 5-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

TOLD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT. 2014. NOVEMBER 5-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE TOLD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. NOVEMBER 5-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Rendelet: 15/2014. (XI. 06.) önkormányzati rendelet Told Község Önkormányzat 2014. évi költségvetéséről

Részletesebben

Monorierdő Község Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2013.(II. 15.) önkormányzati rendelete. az önkormányzat 2013. évi költségvetéséről

Monorierdő Község Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2013.(II. 15.) önkormányzati rendelete. az önkormányzat 2013. évi költségvetéséről Monorierdő Község Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2013.(II. 15.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2013. évi költségvetéséről Monorierdő Község Önkormányzat Képviselő-testülete az Alaptörvény

Részletesebben

Somlójenő Község Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2015. (II.16.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2015. évi költségvetéséről. I.

Somlójenő Község Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2015. (II.16.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2015. évi költségvetéséről. I. Somlójenő Község Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2015. (II.16.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2015. évi költségvetéséről Somlójenő Község Önkormányzatának Képviselő-testülete (a továbbiakban:

Részletesebben

3. számú JEGYZŐKÖNYV

3. számú JEGYZŐKÖNYV 3. számú JEGYZŐKÖNYV Készült: 2015. február 04. napján 17 óra 35 perces kezdettel, Rétság Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatalának hivatalos helyiségében megtartott rendkívüli Képviselő-testületi ülésen

Részletesebben

o k t ó b e r á n. m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i n y i l v á n o s ü l é s é r ő l

o k t ó b e r á n. m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i n y i l v á n o s ü l é s é r ő l Nagydorog Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7044 Nagydorog Kossuth L. u. 81. Tel.: 75/ 532-019, Fax: 332-047 e-mail: nagydorogonk@axelero.net J E G Y Z Ő K Ö N Y V N A G Y D O R O G N A G

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 1. Jászszentlászlói Közös Önkormányzati Hivatal évi költségvetésének módosítása (Írásbeli előterjesztés)

Jegyzőkönyv. 1. Jászszentlászlói Közös Önkormányzati Hivatal évi költségvetésének módosítása (Írásbeli előterjesztés) Jegyzőkönyv Készült: Móricgát Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 23-án 10 00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Jelen vannak: Zöldág János alpolgármester Borsik Imre képviselő

Részletesebben

Rimóc Község Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Rimóc Község Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Rimóc Község Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2015. február 26.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Rimóc Községi Önkormányzat 2015. február 26-án 18.00 órakor megtartott üléséről.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. december 30 - án tartott nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. december 30 - án tartott nyílt üléséről 170/21/2014. Z A L A megye P Á K A Község Önkormányzata J E G Y Z Ő K Ö N Y V P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. december 30 - án tartott nyílt üléséről Rendeletek: 14/2014 (XII.31.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Gecse község Önkormányzata Képviselő-testületének június 26-án 15,00 órakor megtartott testületi üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Gecse község Önkormányzata Képviselő-testületének június 26-án 15,00 órakor megtartott testületi üléséről Gecse Község Önkormányzata 8543 Gecse, Kossuth u. 39. Szám: 22-13/2012. JEGYZŐKÖNYV Készült: Gecse község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. június 26-án 15,00 órakor megtartott testületi üléséről

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö NY V : Készült Ócsa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 08. napján 18 órakor megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö NY V : Készült Ócsa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 08. napján 18 órakor megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö NY V : Készült Ócsa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 08. napján 18 órakor megtartott üléséről. Ülés helye: Polgármesteri Hivatal, Tanácsterem A Képviselő-testület

Részletesebben

Úrhida Község Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2014. (II.6.) önkormányzati rendelete. az Önkormányzat 2014. évi költségvetéséről

Úrhida Község Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2014. (II.6.) önkormányzati rendelete. az Önkormányzat 2014. évi költségvetéséről Úrhida Község Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2014. (II.6.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2014. évi költségvetéséről Úrhida Község Önkormányzatának Képviselőtestülete Magyarország helyi

Részletesebben

Gyöngyöshalász Községi Önkormányzat képviselő-testületének 13/2015.(VI.23.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2014. évi zárszámadásáról

Gyöngyöshalász Községi Önkormányzat képviselő-testületének 13/2015.(VI.23.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2014. évi zárszámadásáról Gyöngyöshalász Községi Önkormányzat képviselő-testületének 13/2015.(VI.23.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2014. évi zárszámadásáról Gyöngyöshalász Község Önkormányzat képviselő-testülete az Alaptörvény

Részletesebben

TOLD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. AUGUSZTUS 06-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

TOLD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. AUGUSZTUS 06-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE TOLD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. AUGUSZTUS 06-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Rendeletek: 11/2015. (VIII.07.) önkormányzati rendelete 12/2015. (VIII.07.) önkormányzati rendelete

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A meghívottakból jelen van: Tóthné Titz Éva aljegyző, Biró Istvánné pénzügyi főmunkatárs Vókóné Bognár Ibolya vezető óvónő

Jegyzőkönyv. A meghívottakból jelen van: Tóthné Titz Éva aljegyző, Biró Istvánné pénzügyi főmunkatárs Vókóné Bognár Ibolya vezető óvónő Jegyzőkönyv Készült: Révfülöp és Térsége Óvodai Intézményfenntartó Társulás Társulási Tanácsa 2015. február 10-én 8.30 órai kezdettel tartott üléséről. Az ülés helye: Községháza Szontagh Tamás terme Jelen

Részletesebben

(egységes szerkezetben)

(egységes szerkezetben) Nyárlőrinc Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 7/2017. (XI.9.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2017. évi költségvetéséről szóló 1/2017.(II.14) rendelet módosításáról (egységes szerkezetben)

Részletesebben

Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u Tel/Fax:

Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u Tel/Fax: Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u. 64. Email: zsitfa@level.datanet.hu Tel/Fax: 85-310-323 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Somogyzsitfa Község Önkormányzata

Részletesebben

Nyárlőrinc Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2016. (II.19.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről

Nyárlőrinc Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2016. (II.19.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről Nyárlőrinc Községi Önkormányzat Képviselő-testületének /206. (II.9.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 206. évi költségvetéséről Nyárlőrinc Községi Önkormányzat Képviselő-testülete az Alaptörvény

Részletesebben

(egységes szerkezetben)

(egységes szerkezetben) Nyárlőrinc Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 4/207. (V.26.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 206. évi költségvetéséről szóló többször módosított /206.(II.9.) rendelet módosításáról (egységes

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült a Galambok Község Önkormányzata Képviselőtestülete január 30-án 15,30 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült a Galambok Község Önkormányzata Képviselőtestülete január 30-án 15,30 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült a Galambok Község Önkormányzata Képviselőtestülete 2017. január 30-án 15,30 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Jelen vannak: Bertók Ferenc polgármester, Borbás Sándor

Részletesebben

Alap Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 6/2013. (V. 7.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2012. évi költségvetésének végrehajtásáról

Alap Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 6/2013. (V. 7.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2012. évi költségvetésének végrehajtásáról Alap Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 6/2013. (V. 7.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2012. évi költségvetésének végrehajtásáról Alap Községi Önkormányzat Képviselő-testülete az államháztartásról

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének április 29-én megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének április 29-én megtartott üléséről. 1 Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges, Béke tér 14. 6-A/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. április 29-én megtartott üléséről. 2 Mérges

Részletesebben

I. FEJEZET Általános rendelkezések

I. FEJEZET Általános rendelkezések Kozármisleny Város Önkormányzat képviselő-testületének 1/2015. (II.02.) önkormányzati rendelete az önkormányzat és intézményei 2015. évi költségvetéséről Kozármisleny Város Önkormányzat képviselő-testülete

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 1 Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges, Béke tér 14. 13-A/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 24-én megtartott üléséről.

Részletesebben

I. Általános rendelkezések. A rendelet hatálya kiterjed az önkormányzatra, valamint annak költségvetési szerveire.

I. Általános rendelkezések. A rendelet hatálya kiterjed az önkormányzatra, valamint annak költségvetési szerveire. Kozármisleny Város Önkormányzat képviselő-testületének 6/2012 (II.13.) Önkormányzati rendelete az önkormányzat és intézményei 2012. évi költségvetéséről (egységes szerkezetben a 22/2012. (IX.07.), a 34/2012.(XII.28.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Felvéve: Kőröshegy Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2016. december 12. napján 14:00 órai kezdettel megtartott soron következő üléséről. Az ülés helye: Jelen vannak: Kőröshegyi

Részletesebben

Óbarok Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2009. (III.10.) számú RENDELETE. az önkormányzat évi költségvetéséről

Óbarok Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2009. (III.10.) számú RENDELETE. az önkormányzat évi költségvetéséről Óbarok Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2009. (III.10.) számú RENDELETE az önkormányzat 2009. évi költségvetéséről Óbarok Község Önkormányzatának Képviselőtestülete a Magyar Köztársaság 2009.

Részletesebben

ÁRTÁND KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. AUGUSZTUS 12-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

ÁRTÁND KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. AUGUSZTUS 12-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE ÁRTÁND KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. AUGUSZTUS 12-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Rendeletek: 8/2015. (VIII.13.) önkormányzati rendelete 9/2015. (VIII.13.) önkormányzati rendelete

Részletesebben

NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE december 11-i NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE december 11-i NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. december 11-i NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Rendelet: 14/2014.(XII.12.) Önk. rendelet 15/2014.(XII.12.) Önk. rendelet 16/2014.(XII.12.) Önk.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV EGYHÁZASHOLLÓS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA. Rendelet: Határozatok: Amely készült 2014.április 28-i nyilvános képviselő-testületi ülésről

JEGYZŐKÖNYV EGYHÁZASHOLLÓS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA. Rendelet: Határozatok: Amely készült 2014.április 28-i nyilvános képviselő-testületi ülésről EGYHÁZASHOLLÓS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA JEGYZŐKÖNYV Amely készült 2014.április 28-i nyilvános képviselő-testületi ülésről Rendelet: 6 /2014.(IV.29.) Önkormányzat 2013. évi költségvetési rendeletének módosítása

Részletesebben

Ötvöskónyi Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 10/2015.(V. 5.) önkormányzati rendelete

Ötvöskónyi Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 10/2015.(V. 5.) önkormányzati rendelete Ötvöskónyi Község Önkormányzata Képviselő-testületének 10/2015.(V. 5.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2014. évi költségvetésének végrehajtásáról Ötvöskónyi Község Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Jegyzőkönyv a Képviselő-testület október 10-én megtartott rendes nyilvános üléséről

Jegyzőkönyv a Képviselő-testület október 10-én megtartott rendes nyilvános üléséről 4. Jegyzőkönyv a Képviselő-testület október 10-én megtartott rendes nyilvános üléséről Tartalmazza: 11-12 /(X.10.) számú határozatokat Jegyzőkönyv Készült: Csörög Települési Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Részletesebben

Nyárlőrinc Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2018. (II.22.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről

Nyárlőrinc Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2018. (II.22.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről Nyárlőrinc Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2018. (II.22.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2018. évi költségvetéséről (egységes szerkezetben) Nyárlőrinc Községi Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 15-én tartott nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 15-én tartott nyílt üléséről 170/16/2014. Z A L A megye P Á K A Község Önkormányzata J E G Y Z Ő K Ö N Y V P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 15-én tartott nyílt üléséről Határozatok: 106/2014. (IX.15.)

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült a Képviselő-testület 2013. december 30-án 13.00 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült a Képviselő-testület 2013. december 30-án 13.00 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről. Képviselő-testület Szigliget J e g y z ő k ö n y v Készült a Képviselő-testület 2013. december 30-án 13.00 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Jelen vannak:

Részletesebben

Szakonyfalu Község Önkormányzata képviselő-testületének 3/2016. (II.24.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről

Szakonyfalu Község Önkormányzata képviselő-testületének 3/2016. (II.24.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről Szakonyfalu Község Önkormányzata képviselő-testületének 3/016. (II.4.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 016. évi költségvetéséről Módosítva a 9/016.(XI.3.) önkormányzati rendelettel. (Egységes szerkezetbe

Részletesebben

Bakonypölöske Község Önkormányzat képviselő-testületének 2/2016. (II.22.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről

Bakonypölöske Község Önkormányzat képviselő-testületének 2/2016. (II.22.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről Bakonypölöske Község Önkormányzat képviselő-testületének 2/2016. (II.22.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2016. évi költségvetéséről Bakonypölöske Község Önkormányzat Képviselő-testülete az államháztartásról

Részletesebben

1. Általános rendelkezések. 1. A rendelet hatálya kiterjed az önkormányzatra, valamint annak költségvetési szerveire.

1. Általános rendelkezések. 1. A rendelet hatálya kiterjed az önkormányzatra, valamint annak költségvetési szerveire. Rendelet szövege Sárkeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testületének 8/2012 (XI. 30.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2012. évi költségvetésének harmadik negyedévi módosításáról Sárkeresztúr

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A képviselő-testület ezt a javaslatot egyhangú, 4 igen szavazattal elfogadta.

JEGYZŐKÖNYV. A képviselő-testület ezt a javaslatot egyhangú, 4 igen szavazattal elfogadta. JEGYZŐKÖNYV Készült Jákó Község Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. január 30-án az önkormányzat tanácskozó termében megtartott testületi üléséről. Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív alapján Kovács

Részletesebben

Héhalom Község Önkormányzata. Képviselő-testületének ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE. Az Önkormányzat. 2012. évi KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL

Héhalom Község Önkormányzata. Képviselő-testületének ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE. Az Önkormányzat. 2012. évi KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL Héhalom Község Önkormányzata Képviselő-testületének ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE Az Önkormányzat 2012. évi KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL 2 Héhalom Község Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2012.(III.9.) Önkormányzati

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Pördefölde Községi Önkormányzat Képviselő-testületének október 31-én megtartott nyílt ülésről

Jegyzőkönyv. Pördefölde Községi Önkormányzat Képviselő-testületének október 31-én megtartott nyílt ülésről 64/13/2013 Zala Megye Pördefölde Jegyzőkönyv Pördefölde Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. október 31-én megtartott nyílt ülésről Határozatok: 87/2013.(X.31.) kt. határozat 88/2013.(X.31.)

Részletesebben

Kétvölgy Községi Önkormányzat képviselő-testületének 2/2015 (II.16) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről

Kétvölgy Községi Önkormányzat képviselő-testületének 2/2015 (II.16) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről Kétvölgy Községi Önkormányzat képviselő-testületének 2/2015 (II.16) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről Módosítva a 7/2015. (IX.30.) és az 1/2016. (II.18.) önkormányzati

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Jászszentlászló Községi Önkormányzat Képviselő-testületének június 25-én órakor megtartott nyilvános üléséről.

Jegyzőkönyv. Jászszentlászló Községi Önkormányzat Képviselő-testületének június 25-én órakor megtartott nyilvános üléséről. Jegyzőkönyv Készült: Jászszentlászló Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 25-én 15 00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Jelen vannak: Nagy András polgármester Patyi Norbert alpolgármester

Részletesebben

Rábacsanak Község Önkormányzata képviselő-testületének 3 /2013.(III.8.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről

Rábacsanak Község Önkormányzata képviselő-testületének 3 /2013.(III.8.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről Rábacsanak Község Önkormányzata képviselő-testületének 3 /2013.(III.8.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2013. évi költségvetéséről Rábacsanak Község Önkormányzat képviselő-testülete az Alaptörvény

Részletesebben

I. FEJEZET Általános rendelkezések

I. FEJEZET Általános rendelkezések Kozármisleny Város Önkormányzat képviselő-testületének 1/2015. (II.02.) önkormányzati rendelete az önkormányzat és intézményei 2015. évi költségvetéséről (egységes szerkezetben a 20/2015.(VIII.17.) önkormányzati

Részletesebben

Általános rendelkezések. A rendelet hatálya a Képviselő-testületre, annak bizottságaira, az önkormányzatra és az önkormányzati hivatalra terjed ki.

Általános rendelkezések. A rendelet hatálya a Képviselő-testületre, annak bizottságaira, az önkormányzatra és az önkormányzati hivatalra terjed ki. NYÁRLŐRINC KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4/2013. (III. 29.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE AZ ÖNKORMÁNYZAT 2012. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL SZÓLÓ TÖBBSZÖR MÓDOSÍTOTT 1/2012. (II. 16.) ÖR RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Helye: Domony Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2019. 09.23.-án megtartott testületi ülésén. Polgármesteri Hivatal Domony, Fő út 98. Jelen vannak: jelenléti ív szerint

Részletesebben

Újrónafő Község Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2014. (II.14.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2014. évi költségvetéséről

Újrónafő Község Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2014. (II.14.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2014. évi költségvetéséről Újrónafő Község Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2014. (II.14.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2014. évi költségvetéséről Újrónafő Község Önkormányzata Képviselő-testülete az Alaptörvény

Részletesebben

a Csörögi Települési Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete január 30. napján megtartott rendes nyilvános üléséről

a Csörögi Települési Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete január 30. napján megtartott rendes nyilvános üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Csörögi Települési Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. január 30. napján megtartott rendes nyilvános üléséről Tartalmazza: 1-2 /2017.(I.30.) számú határozatokat

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV ALAP KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ÉS ALSÓSZENTIVÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ÁPRILIS 29-ÉN TARTOTT

JEGYZŐKÖNYV ALAP KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ÉS ALSÓSZENTIVÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ÁPRILIS 29-ÉN TARTOTT Alap község Önkormányzata Alsószentiván Község Önkormányzata 7011 Alap, Dózsa György u. 31. 7012 Alsószentiván, Béke u. 56/a. 25/221-102, 25/220-370 titkar.aphiv@invitel.hu 25/224-501 alsosz@vnet.hu JEGYZŐKÖNYV

Részletesebben

Tarnaméra Község Önkormányzat képviselő-testületének 5/2013. (IV.25.) önkormányzati rendelete

Tarnaméra Község Önkormányzat képviselő-testületének 5/2013. (IV.25.) önkormányzati rendelete Tarnaméra Község Önkormányzat képviselő-testületének 5/2013. (IV.25.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2012. évi költségvetéséről szóló 1/2012.(III.08.) önkormányzati rendelet módosításáról Tarnaméra

Részletesebben

NYÍRPAZONY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK. 5/2012 (IV.12.) önkormányzati rendelete

NYÍRPAZONY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK. 5/2012 (IV.12.) önkormányzati rendelete NYÍRPAZONY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 5/ (IV.12.) önkormányzati rendelete Az önkormányzat. évi költségvetéséről szóló 3/. (II.13.) önkormányzati rendelet módosításáról Nyírpazony Község

Részletesebben

1. A rendelet hatálya az Önkormányzatra, valamint annak költségvetési szerveire terjed ki. Az Önkormányzat 2012. évi költségvetése

1. A rendelet hatálya az Önkormányzatra, valamint annak költségvetési szerveire terjed ki. Az Önkormányzat 2012. évi költségvetése Felcsút Községi Önkormányzat Képviselő-testületének az Önkormányzat 2012. évi költségvetéséről szóló 4/2012. (II. 27.) önkormányzati rendelete (a háromnegyed éves módosításokkal egységes szerkezetben)

Részletesebben

c) dologi kiadások 155 667 000 Ft, d) egyéb működési célú kiadások 3 500 000 Ft e) engedélyezett létszámkerete 92 fő.

c) dologi kiadások 155 667 000 Ft, d) egyéb működési célú kiadások 3 500 000 Ft e) engedélyezett létszámkerete 92 fő. BÉKÉS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 8/2015. (II.26.) ö n k o r m á n y z a t i r e n d e l e t e AZ ÖNKORMÁNYZAT 2015. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL 1 Békés Város Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

Orfalu Községi Önkormányzat képviselő-testületének 2/2015. (II.16.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről

Orfalu Községi Önkormányzat képviselő-testületének 2/2015. (II.16.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről Orfalu Községi Önkormányzat képviselő-testületének 2/2015. (II.16.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről Módosítva a 7/2015. (IX.30.) és az 1/2016. (II.21.) önkormányzati

Részletesebben

Felsőszölnök Község Önkormányzata képviselő-testületének 2/2016. (II.20.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről

Felsőszölnök Község Önkormányzata képviselő-testületének 2/2016. (II.20.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről Felsőszölnök Község Önkormányzata képviselő-testületének 2/2016. (II.20.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2016. évi költségvetéséről Módosítva a 6/2016.(X.29.) önkormányzati rendelettel. (Egységes

Részletesebben

Jegyzőkönyv a Képviselő-testület május 29.-én megtartott rendes nyilvános üléséről

Jegyzőkönyv a Képviselő-testület május 29.-én megtartott rendes nyilvános üléséről 3. Jegyzőkönyv a Képviselő-testület 2017. május 29.-én megtartott rendes nyilvános üléséről Tartalmazza: 7-10/2017. (V.29.) számú határozatokat Jegyzőkönyv Készült: Csörög Települési Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Részletesebben

Milota községi Önkormányzat Képviselőtestülete 2014.szeptember 25-én tartott ülésének: TÁRGYSOROZAT

Milota községi Önkormányzat Képviselőtestülete 2014.szeptember 25-én tartott ülésének: TÁRGYSOROZAT Milota községi Önkormányzat Képviselőtestülete 2014.szeptember 25-én tartott ülésének: a.) jegyzőkönyve, b.) rendelete: 7/2014., c.) határozatai:39-41., d.) tárgysorozata TÁRGYSOROZAT 1.) Beszámoló az

Részletesebben

Bakonypölöske Község Önkormányzat képviselő-testületének 1/2015. (II.25.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről

Bakonypölöske Község Önkormányzat képviselő-testületének 1/2015. (II.25.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről Bakonypölöske Község Önkormányzat képviselő-testületének 1/2015. (II.25.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről Bakonypölöske Község Önkormányzat Képviselő-testülete az államháztartásról

Részletesebben

Héhalom Község Önkormányzata. Képviselő-testületének ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE. Az Önkormányzat. 2013. évi KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL

Héhalom Község Önkormányzata. Képviselő-testületének ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE. Az Önkormányzat. 2013. évi KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL Héhalom Község Önkormányzata Képviselő-testületének ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE Az Önkormányzat 2013. évi KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL 2 Héhalom Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2013.(II. 15.) Önkormányzati

Részletesebben

Somogyzsitfa Község Önkormányzat Képviselő-testülete 7/2015.(V.27.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2014. évi zárszámadásáról

Somogyzsitfa Község Önkormányzat Képviselő-testülete 7/2015.(V.27.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2014. évi zárszámadásáról Somogyzsitfa Község Önkormányzat Képviselő-testülete 7/2015.(V.27.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2014. évi zárszámadásáról Somogyzsitfa Önkormányzat Képviselő-testülete az Államháztartásról

Részletesebben

SZUHA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK /2015.( ) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET TERVEZETE

SZUHA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK /2015.( ) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET TERVEZETE SZUHA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK /2015.( ) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET TERVEZETE az Önkormányzat 2015. évi költségvetéséről és a költségvetés vitelének szabályairól Szuha Község Önkormányzata

Részletesebben

I. Általános rendelkezések. A rendelet hatálya kiterjed az önkormányzatra, valamint annak költségvetési szerveire.

I. Általános rendelkezések. A rendelet hatálya kiterjed az önkormányzatra, valamint annak költségvetési szerveire. Kozármisleny Város Önkormányzat képviselő-testületének 2/2014. (II.08.) Önkormányzati rendelete az önkormányzat és intézményei 2014. évi költségvetéséről (egységes szerkezetben a 11/2014.(VI.27.) Önkormányzati

Részletesebben

PERKÁTA NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

PERKÁTA NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE PERKÁTA NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. július 16-án (szerda) 17:00 órai kezdettel megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről készült JEGYZŐKÖNYV Perkáta, 2014. július 16. Határozat:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kunbaracs Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 5. /2012. J e g y z ő k ö n y v Készült: Kunbaracs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. szeptember 13-án (csütörtök) 13: 00 órakor tartott

Részletesebben

Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2012 (II. 29.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről

Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2012 (II. 29.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről Budakeszi Város Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2012 (II. 29.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2012. évi költségvetéséről Budakeszi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az államháztartásról

Részletesebben

Készült: Domony Község Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének június 30.-án megtartott testületi ülésén.

Készült: Domony Község Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének június 30.-án megtartott testületi ülésén. J E G Y ZŐKÖNYV Készült: Domony Község Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 30.-án megtartott testületi ülésén. Helye: Polgármesteri Hivatal Domony, Fő út 98. Jelen vannak:

Részletesebben

Sülysáp Város Önkormányzata Képviselő-testületének 4/2014. (II. 21.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről

Sülysáp Város Önkormányzata Képviselő-testületének 4/2014. (II. 21.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről Sülysáp Város Önkormányzata Képviselő-testületének 4/2014. (II. 21.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2014. évi költségvetéséről Sülysáp Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az Alaptörvény

Részletesebben

Homokbödöge Község Önkormányzat képviselő-testületének 1/2019. (II.26.) önkormányzati rendelete Homokbödöge Község Önkormányzat 2019.

Homokbödöge Község Önkormányzat képviselő-testületének 1/2019. (II.26.) önkormányzati rendelete Homokbödöge Község Önkormányzat 2019. Homokbödöge Község Önkormányzat képviselő-testületének 1/2019. (II.26.) önkormányzati rendelete Homokbödöge Község Önkormányzat 2019. évi költségvetéséről - 2 - Homokbödöge Község Önkormányzat képviselő-testülete

Részletesebben

Mucsony Nagyközség Önkormányzat képviselő-testületének

Mucsony Nagyközség Önkormányzat képviselő-testületének Mucsony Nagyközség Önkormányzat képviselő-testületének 10/2013.(III.01.)rendelete a 17/2012./XI.29./, 16/2012./XI.15./ és a 13/2012. (VI.25.) rendelettel módosított az önkormányzat 2012. évi költségvetéséről

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/57/5/2014. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. április 30-i ülésére Tárgy: Eplény Községi Önkormányzat 2014.

Részletesebben

Drégelypalánk Község Önkormányzat képviselő-testületének 1/2013. (III.1.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2013. évi költségvetéséről

Drégelypalánk Község Önkormányzat képviselő-testületének 1/2013. (III.1.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2013. évi költségvetéséről Drégelypalánk Község Önkormányzat képviselő-testületének 1/2013. (III.1.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2013. évi költségvetéséről Drégelypalánk Község Önkormányzat képviselő-testülete az Alaptörvény

Részletesebben

Jegyzőkönyv a Képviselő-testület február 15-én megtartott rendes nyilvános üléséről

Jegyzőkönyv a Képviselő-testület február 15-én megtartott rendes nyilvános üléséről 1. Jegyzőkönyv a Képviselő-testület 2018. február 15-én megtartott rendes nyilvános üléséről Tartalmazza: 1-3/2018.(II.15.) számú határozatokat Jegyzőkönyv Készült: Csörög Települési Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2008. május 05-én Újtikoson az önkormányzat hivatalos helyiségében Újtikos Községi Önkormányzat -testülete nyílt r e n d k í v ü l i ülésén. Szavazati joggal jelen van: Tóth

Részletesebben

Ganna Község Önkormányzat képviselő-testületének 1/2015.(II.24.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről

Ganna Község Önkormányzat képviselő-testületének 1/2015.(II.24.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről Ganna Község Önkormányzat képviselő-testületének 1/2015.(II.24.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről Ganna Község Önkormányzat Képviselő-testülete az államháztartásról szóló

Részletesebben

A Társulás évi összesített bevételeinek előirányzatai megtalálhatók az 1. számú melléklet 1. számú táblázatában.

A Társulás évi összesített bevételeinek előirányzatai megtalálhatók az 1. számú melléklet 1. számú táblázatában. KAPUVÁR-BELEDI KISTÉRSÉG TÖBBCÉLÚ TÁRSULÁSA KAPUVÁR, FŐ TÉR 1.. napirendi pont KAPUVÁR-BELEDI KISTÉRSÉG TÖBBCÉLÚ TÁRSULÁSA 2014. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK JÓVÁHAGYÁSA A 2014. évi költségvetés összeállításánál

Részletesebben

Törtel Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2./2012.(II.10.) önkormányzati rendelete Törtel Község Önkormányzatának évi költségvetéséről

Törtel Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2./2012.(II.10.) önkormányzati rendelete Törtel Község Önkormányzatának évi költségvetéséről Törtel Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2./2012.(II.10.) önkormányzati rendelete Törtel Község Önkormányzatának 2012. évi költségvetéséről Törtel Község Önkormányzatának Képviselő-testülete az

Részletesebben