F ü rd őszobák az Alf ölditől TERMÉKK ATALÓGUS 2009

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "F ü rd őszobák az Alf ölditől TERMÉKK ATALÓGUS 2009"

Átírás

1 F ü rd őszobák az Alf ölditől TERMÉKK ATALÓGUS

2 SZ ANITER Stílus és minőség a fürdőszobában több mint 40 éve. BÚTOR Időtálló elegancia, letisztult egyszerűség. WELLNESS Design és feltöltődés a fürdőszobában. CSAPTELEP Környezetvédelem és design.

3 ÜDVÖZÖLJÜK AZ ALFÖLDI FÜRDŐSZOBÁBAN! A fürdőszobának kitüntetett helye van az életünkben: keretbe foglalja mindennapjainkat. Az ébredés utáni első utunk ide vezet, és lefeküdni is a fürdőszobából indulunk. Nem mindegy tehát, hogy milyen stílus, milyen hangulat, milyen anyagok, színek és formák fogadnak minket reggel, és küldenek ágyba este. Az Alföldi eddig is követett küldetése ezért a jövőben sem változik: hozzájárulni az otthonok esztétikumához. Ebben a szellemben kezdtük meg működésünket több mint negyven éve még Alföldi Porcelángyárként, és folytatjuk töretlenül, immár a Villeroy & Boch csoport tagjaként. A folyamatos megújulás jegyében újabb és újabb termékterületekre lépünk be, miközben hagyományos termékterületünkön, a szaniterek között is új termékekkel, termékcsaládokkal jelentkezünk. Alapfilozófiánkhoz tartozik ugyanakkor, hogy termékeink fejlesztése során a kifogástalan minőség mellett környezetünk megóvására is ügyeljünk. Mi az Alföldinél arra törekszünk, hogy termékeink méltóak legyenek arra, hogy családja megossza velük a mindennapjait ben is azon leszünk, hogy rászolgáljunk erre a bizalomra, és hogy az egész család otthon érezhesse magát az Alföldi fürdőszobában!

4 MÁRKATÖRTÉNET A VILLEROY & BOCH Magyarország Kft. elődje, az Alföldi Porcelángyár, melynek alapkövét 1965-ben tették le Hódmezővásárhelyen. Ezzel megalakult Magyarország egyik legismertebb vállalata. A hódmezővásárhelyi fazekasipari hagyományokon alapuló cég kínálatában az 1992-es privatizációig még csupán a burkolólapok, a szanitereknél pedig kizárólag egy termékcsalád szerepelt. A bővülés a 90-es évek második felében kezdődött, amikor a kerámianagyhatalom, a Villeroy & Boch csoport lett az Alföldi tulajdonosa, új lendületet adva a fejlődésnek. Ekkor jelent meg a Solinar és Saval termékcsalád, mely hosszú évek óta az első design irányvonalat jelentette, itt már láthatóan elkezdett finomodni a márka stílusa is, ez egy hatalmas lépés volt afelé, amit ma is képvisel a márka. A fejlődés a Villeroy & Boch csoport belépésével minőségi értelemben is töretlen volt: a környezetkímélő magatartás a gyár valamennyi tevékenységére jellemző, ennek köszönhetően cégünk a legmagasabb környezetvédelmi és minőségvédelmi normáknak megfelelő ISO es környezetvédelmi minősítést és ISO 9001-es minőségi tanúsítványt kapott. A minőségi és környezetvédelmi fejlődésen túl a stílusbeli fejlődés is töretlen maradt: 2003-ban a Perl-, 2006-ban a Liner termékcsalád és az Easyplus, majd 2008-ban a Miron termékcsalád került bevezetésre a szanitereknél. A Villeroy & Boch cégcsoporttal való összeolvadás is áldásos hatással volt a termékkínálatra. A cégcsoport gyáraiban készülő termékek Alföldi márkanév alatt kerültek forgalomba Magyarországon, így gazdagodhatott a termékkínálat 2004-ben új csaptelepekkel, 2006-ban a wellness termékekkel és 2009-ben így jelent meg a Liner termékcsalád tagjaként a fürdőszobabútor is az Alföldi kínálatában. Folyamatos bővítésinkkel nem titkolt célunk, hogy fürdőszoba kínálatunk teljes körű legyen és a szaniterektől kezdve a kádakon át a fürdőszobabútorig mindenki megtalálja számítását nálunk.

5 TARTALOM szaniter 12 liner 26 miron 28 perl 30 solinar 32 saval 34 bázis 36 mosdóprogram 40 bútor 42 liner 44 wellness 48 fürdőkádak 50 hidromasszázs rendszerek 80 kádparavánok 84 zuhanytálcák 86 zuhanyfülkék 90 csaptelep 94 coloric 96 centic 100 chromon 102 gothic 104 nautic 106 metic 108 dynamic 110 genic 112 boran 114 zuhanyprogram 116 függelék 118

6 Ú J D O N S Á G O K BÚTOR Az időtálló eleganciát képviselő szanitercsalád hagyományait követve a Liner bútorkollekció egyenes vonalvezetésével, letisztult egyszerűségével és örökzöld színeivel méltó tagja lehet a Liner termékcsaládnak. SZ ANITER 2009-ben a stílusos, helytakarékos és praktikus Miron szanitercsalád új beépíthető mosdókkal (3 méretben) és kombipackban elérhető monoblokk WC-kkel bővült. Az új modellek elődeikhez méltóan tág helyet biztosítanak még a legkisebb fürdőszobákban is. WELLNESS Zuhanyprogramunk keretében az új Premio zuhanyfülkékkel teljessé vált a Liner és Miron fürdőszoba világ; a szaniterektől kezdve a fürdőszobabútorokig és kádakig minden igényt kielégít kínálatunk. Új Mineralic zuhanytálcák is bevezetésre kerültek, melyek öntött műmárványból készülnek. A zuhanytálcák kialakítása a Miron termékcsalád alapelveihez méltón a harmóniát és az egységes stílust szolgálja.

7 CSAPTELEP A világújdonságnak számító, újrahasznosítható, víznek ellenálló alumínium Coloric csaptelepek különleges színválasztékukkal igazi ékkövei lehetnek egy stílusosan kialakított fürdőszobának.

8 E A S Y P L U S Az Easyplus egy speciális fejlesztésű mázfelület a szanitertermékeinken. Az Easyplus sima, tömör és karcmentes felületet képez a szanitereken, amely tartósan ellenáll a háztartásokban használatos savakkal és lúgokkal szemben. Az Easyplus-szal nemesített felületen a víz cseppekké áll össze, melyek egyszerűen legördülnek a felületről. Az összeálló vízgyöngyökkel együtt a szennyeződés is távozik. Ha valamilyen szennyeződés mégis megtapad a felületen, az egy nedves ruha segítségével könnyedén eltávolítható. Az Easyplus a könnyű tisztíthatósága révén hozzájárul a környezetbarát háztartáshoz, mivel a szennyeződést taszító felület szinte teljesen feleslegessé teszi a környezetet terhelő tisztítószerek használatát. EASYPLUS felár Ft+áfa 3 /6 v í z ta k a r é ko s A l f ö l d i W C - k Az Alföldi minden WC-je csupán 3 vagy 6 litert használ az egyes öblítések folyamán. Ha Alföldi monoblokk WC-t vásárol, akkor a tartály többségében eleve úgy van kialakítva, hogy 2 nyomógomb található rajta: külön-külön 3 és egy 6 literes öblítéshez. Amennyiben lábon álló WC-t vásárol, akkor is tud takarékoskodni, ugyanis a WC úgy van kialakítva, hogy alkalmas 3 és 6 literes öblítésre. S O F TC LO S I N G A Liner családban található WC-ülőkénk SoftClosing funkcióval rendelkezik. Ez az újítás megakadályozza azt, hogy a WC-ülőke teteje lecsukáskor hangosan lecsapódjon, helyette fokozatosan záródik le a tető rész az ülőkére.

9 A zuhanyfülkék üvegei szélsőséges körülményeknek vannak kitéve. A legfőbb veszélyforrást elsősorban a testápoló termékek, a tisztítószerek a gyakori érintkezés a vízzel és a mészkőlerakodások jelentik. A ClearGlass védőréteg egyszerű megoldást jelent, hiszen hidrofób, vagyis víztaszító hatású, ennek köszönhetően megvédi a zuhanyfülkét az említett káros hatásoktól. A ClearGlass-szal borított zuhanyfülkék üvegeit ezen kívül sokkal egyszerűbb tisztítani is. A védőfelület megakadályozza, hogy a piszok ráragadjon a felszínre, így az egy egyszerű öblítéssel eltávolítható. A ClearGlass többszörös védelmet nyújt a termékeknek, ezért fogyasztóbarát és gazdaságos választás is egyben. AKRIL Az Alföldi márkanév alatt forgalmazott fürdőkádak a Villeroy & Boch csoport csehországi és belgiumi gyáraiban készülnek. A kádak formatervezése szigorúan a legújabb trendekhez igazodik, így a minőség mellett a látvány is helyet kaphat. Termékeink kiválósága a megfelelő összetételben és arányokban rejlik; a Premio és a Standard kategóriába tartozó klasszikus, anatómikus, ovális és sarokkádak gyártásához 4 mm, míg az Eko kádakhoz 3,2 mm vastagságú akrilt használunk fel. Az akril rendkívül sokáig megtartja eredeti színét, ellenálló a háztartási vegyszerekkel szemben, tapintása kellemes és meleg, felülete fényes és kemény. P R E M I O K Á DA K A Premio kategóriába tartozó kádak nem csak dizájnban emelkednek ki az Alföldi választékából, hanem további műszaki előnyöket is tartalmaznak. A Premio kádak üvegszálas megerősítése vastagabb, mint a Standard és az Eko termékeké, illetve ezen kategóriába tartozó klasszikus, egyenes kádak peremébe a nagyobb stabilitás érdekében egy fém megerősítés is kerül.

10 E c o - e f f e c t A Coloric, Centic, Chromon és Nautic egykaros csaptelepek Eco-effect víztakarékos technológiával készülnek. Ez a svéd gyár által kifejlesztett világszabadalom azt jelenti, hogy a csaptelepek kétfajta folyásintenzitással rendelkeznek. Teljes fokozatnál az emelőkart a legmagasabb pozícióban kell megtartani. Ha elengedjük a kart, akkor az automatikusan visszatér a 60%- os intenzitású (komfort fokozat) vízfolyáshoz (ebben az esetben 5,5 l víz folyik percenként a csapból, míg teljes vízfolyásnál 13 liter, 300 kpa nyomás esetén). A gyári beállítás a termék csomagolásában található útmutató szerint változtatható, illetve teljesen ki is iktatható. E c o -t e m p Kizárólag a Nautic csaptelepekben megtalálható Eco-temp funkció egy energiatakarékos megoldást jelent, amelynek segítségével jelentős mértékben csökkenthető a meleg víz használatakor felhasznált energiamennyiség. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy az emelőkar a meleg víz nyitásakor 43 C hőfoknál megakad, és az ennél magasabb hőmérséklet eléréséhez tovább kell nyitni az emelőkart, illetve az Eco-effecthez hasonlóan abban az állásban tartani kell a kart. A 43 C fokos víz kellemes hőmérsékletű kézmosáshoz, illetve fürdéshez is, így felesleges 55 C hőfokos vizet alkalmaznunk, amelyhez lényegesen több energiát használnánk fel. S o f T P e x A Soft Pex a csaptelepeknél használt flexibilis csövek új generációját képviseli, amelynek megalkotásánál a környezettudatos szemlélet volt a meghatározó alapelv. Nemcsak gyártási folyamata környezetbarát, de a Soft Pex flexibilis csövek egyben újrahasznosíthatóak is. Mindemellett korróziómentesek, hosszú élettartamúak és a beszerelésük is egyszerűbb a hagyományos csövekénél. Termékeink közül a Centic, a Nautic és a Chromon család tagjait szállítjuk az új Soft Pex flexibilis csövekkel (a Coloric családnak saját, ugyancsak Soft Pex flexibilis csöve van).

11 g a r a n c i a Mi az Alföldinél fontosnak tartjuk, hogy Ön hosszú távon élvezhesse a tőlünk megszokott és a legszigorúbb nemzetközi szabványoknak is megfelelő minőséget. Ezért az Alföldi logóval ellátott termékekre garanciát vállalunk. Az egyes termékterületekre vonatkozó garanciaidőket alább olvashatja. GAR ANCIAID ŐK Szaniter Szaniterek WC-ülőke Csaptelep Test Kopó alkatrészek 10 év 2 év 5 év 3 év Wellness Premio kádak 10 év Standard kádak 10 év Eko kádak 5 év Premio zuhanytálcák* 10 év *Mineralic zuhanytálcák 5 év Standard zuhanytálcák 7 év Eko zuhanytálcák 5 év Premio zuhanyfülkék 2 év Standard zuhanyfülkék 2 év Eko zuhanyfülkék 2 év Easy hidromasszázs-rendszerek 2 év

12

13 s z a n i t e r e k A szaniter a fürdőszobák meghatározó kelléke. Amikor arról döntünk, hogy milyen formájú mosdó, WC vagy bidé kerüljön a fürdőszobánkba, alapvetően és hosszú távra határozzuk meg fürdőszobánk hangulatát, stílusát. Az Alföldi szaniterek folyamatosan újabb családokkal bővülnek, miközben a hagyományos és közkedvelt termékeink is megújulnak, ezzel segítve Önt, hogy az ízlésének legmegfelelőbb fürdőszobát alakíthassa ki. Szinte valamennyi Alföldi szaniter választható a különleges Easyplus mázfelülettel is, amely nagymértékben megkönnyíti azok tisztántartását, továbbá minden szanitertermékünkre 10 év garanciát vállalunk.

14 L I N E R Városban szeretek élni. A nagyvárosban. Ahol az autók között biciklisfutárok cikáznak, és ahol az éttermek előtt reggelente felmossák a járdát. Ahol a tömeg arctalan, de valahogy mégis mindenki ismerős. Ahol elérhető távolságban vannak a színházak és a mozik, a kiállítótermek és a kávézók, a stadionok, a fürdők és a parkok. Egyszóval minden, ami elviselhetővé teszi, hogy itt kell élni. Mert élni igazából csak városban tudok. És az csak hab a tortán, hogy még szeretek is.

15 Ajánlott wellness termék: Liner Ajánlott csaptelep: Coloric és Centic S Z A N I T E R

16 M I R O N Mindenem a repülés. Imádom a tájat a magasból figyelni, látni, hogy a hatalmas épületek oly parányinak tűnnek. Milyen sok hely van. Innen minden olyan egyszerű és rendezett. Megszűnik a nagy és kicsi fogalma. Az egyenes megszűnik egyenesnek lenni, és sok apró kis részletből áll össze egy nagy görbévé. Szeretném az egészet zsebre tenni, hogy bárhol, bármikor ugyanezt érezhessem.

17 Ajánlott wellness termék: Miron Ajánlott csaptelep: Nautic S Z A N I T E R

18 P E R L Nálam a zenehallgatás külön szertartás. Amikor csak tehetem, magamra zárom az ajtót, egy jó szivarral a kezemben hátradőlök, és csak a muzsikára koncentrálok. Ilyenkor nem létezik más, csak a hangok, a dallam, a tempó tökéletes harmóniája. Nincs munka, nincs stressz, csak a színtiszta, nagybetűs ZENE. Miért is hagytam abba gyerekfejjel a zongoraórákat?

19 Ajánlott wellness termékek: Premio és Standard kategóriából Ajánlott csaptelepek: Dynamic és Genic S Z A N I T E R

20 S O L I N A R Mindig is adtam a külsőmre. Nálam a smink vagy a ruha kiválasztása nem egyszerűen mindennapi szükség sze rűség. Élvezem, hogy játszhatok az anyagokkal, a színekkel, és persze élvezem utána az elismerő pillantásokat is. Amikor a férjem büszkén kihúzza magát mellettem, érzem, hogy megérte.

21 Ajánlott wellness termékek: Premio és Standard kategóriából Ajánlott csaptelepek: Chromon és Metic S Z A N I T E R

22 S A V A L Gyermekkoromban rengeteget fantáziáltam. Szerettem gondolatban mások bőrébe bújni, mások szerepét eljátszani. Elképzelni például, hogy mit tennék, ha én lennék a nagy király, aki az egész világon uralkodik, vagy egyszerűen csak az a kis rigó, akinek az énekére ébredtem aznap. Ma már inkább praktikus dolgokra használom a fantáziámat. Arra, hogy az életemet és a környezetemet úgy alakítsam, ahogy nekem tetszik. De azért valahol belül még ott él az a király és az a kis rigó is.

23 Ajánlott wellness termékek: Premio és Standard kategóriából Ajánlott csaptelepek: Dynamic és Genic S Z A N I T E R

24 B Á Z I S Világéletemben egyenes ember voltam. Nem szeretem, ha az igen talánt jelent, a nem pedig esetleget. Én mindig tartom a szavamat, és ha valami bánt, megmondom őszintén. Lehet, hogy ebből néha vannak konfliktusaim, de azt senki sem mondhatja, hogy ne lettem volna korrekt. A gyerekeimet is így nevelem. Remélem, egyszer majd büszkék lesznek rám.

25 Ajánlott wellness termék: Eko kategóriából Ajánlott csaptelep: Genic és Boran S Z A N I T E R

26 L I N E R mosdó Mosdó Ft 5124 L1 xx 66 x 49 cm Mosdó Ft 5108 L1 xx 61 x 47 cm Mosdó Ft 5128 L1 xx 55 x 44 cm Mosdóláb* Ft 7227 L1 xx Szifontakaró* Ft 7228 L1 xx R1 beépíthető mosdó kézmosó Beépíthető Ft mosdó** 5125 L1 xx 66 x 49 cm Beépíthető Ft mosdó** 5109 L1 xx 61 x 47 cm Beépíthető Ft mosdó** 5129 L1 xx 55 x 44 cm mélyöblítésű monoblokk wc R1 mélyöblítésű fali-wc Kézmosó Ft 5102 L1 xx 45 x 37 cm Szifontakaró* Ft 7229 L1 xx R1 Mélyöblítésű Ft monoblokk WC Hátsó kifolyású, alsó kifolyásúvá alakítható 6639 L1 xx Öblítőtartály* Ft 7734 L1 xx WC-ülőke* Ft 9M23 S1 01 Mélyöblítésű fali-wc 6638 L1 xx WC-ülőke* 9M23 S Ft Ft R1 R1 bidé falibidé Bidé 7454 L1 xx Ft Falibidé 7474 L1 xx Ft * Nem rendelhető Easyplus (R1) felülettel! ** A Liner beépíthető mosdók hátfalát a hagyományos mosdókhoz hasonlóan a falhoz kell rögzíteni! R1 R1 A katalógusban szereplő árak fehér színre, Easyplus felülettel (R1) vonatkoznak a Liner család esetében.

27 S Z A N I T E R

28 M I R O N mosdó Mosdó Ft xx 61 x 48 cm Mosdó Ft xx 56 x 45 cm Mosdóláb* Ft xx Szifontakaró* Ft xx elölről beépíthető mosdó Elölről beépít Ft hető mosdó xx 55 x 44 cm ASZIMmETRIKUS mosdó 01 R1 Aszimmetrikus Ft mosdó, jobb xx 57 x 37 cm Szifontakaró* xx Ft Beépíthető mosdó 01 R1 Beépíthető mosdó 01 R1 Beépíthető mosdó xx Ft Beépíthető mosdó xx Ft 01 R1 01 R1 Beépíthető mosdó kézmosó Beépíthető mosdó xx Ft Kézmosó, jobb Ft R xx 50 x 27 cm Kézmosó, bal Ft L xx 50 x 27 cm 01 R1 * Nem rendelhető Easyplus (R1) felülettel! 01 R1 A katalógusban megadott árak fehér színre vonatkoznak.

29 kézmosó mélyöblítésű fali-wc Kézmosó, jobb Ft R xx 36 x 29 cm Kézmosó, bal Ft L xx 36 x 29 cm Mélyöblítésű fali-wc xx WC-ülőke* 9M01 59 xx Ft Ft 01 R1 01 R1 Miron kombipack Miron kombipack Miron Ft kombipack xx Tartalma: Mélyöblítésű, alsó kifolyású monoblokk WC, öblítőtartály, WC-ülőke, WC szerelési tartozék Miron Ft kombipack xx Tartalma: Mélyöblítésű, alsó kifolyású monoblokk WC, öblítőtartály, WC-ülőke, WC szerelési tartozék * * 01 R1 * * 01 R1 * Nem rendelhető Easyplus (R1) felülettel! * * Csak a WC Easyplus mázfelületű, a tartály és a WC-ülőke nem. S Z A N I T E R

30

31 P E R L mosdó Mosdó Ft xx 60 x 47 cm Mosdó Ft xx 55 x 44 cm Mosdóláb* Ft xx Szifontakaró* Ft xx 01 R1 Az árak, nem beépíthető mosdó kézmosó Beépíthető Ft mosdó xx 80 x 47 cm Beépíthető Ft mosdó xx 100 x 47 cm Kézmosó Ft xx 45 x 35 cm Szifontakaró* Ft xx 01 R1 mélyöblítésű monoblokk wc mélyöblítésű fali-wc 01 R1 01 R1 Mélyöblítésű Ft monoblokk WC Alsó kifolyású xx Mélyöblítésű Ft monoblokk WC Hátsó kifolyású xx Öblítőtartály* Ft xx WC-ülőke* Ft xx Mélyöblítésű fali-wc xx WC-ülőke* xx 01 R Ft Ft bidé wc-ülőke Bidé xx Ft WC-ülőke* Ft 01 R1 * Nem rendelhető Easyplus (R1) felülettel! A katalógusban megadott árak fehér színre vonatkoznak. 01 S Z A N I T E R

32 S O L I N A R mosdó Mosdó Ft xx 60 x 49 cm Mosdóláb* Ft xx Szifontakaró* Ft xx 01 R1 beépíthető mosdó bidé Beépíthető Ft mosdó xx 53 x 44 cm Beépíthető Ft mosdó xx 60 x 48 cm Bidé xx Ft 01 R1 01 R1 mélyöblítésű monoblokk wc antibakteriális wc-ülőke 01 R1 Mélyöblítésű Ft monoblokk WC xx Alsó kifolyású Mélyöblítésű Ft monoblokk WC xx Hátsó kifolyású Öblítőtartály* Ft xx Öblítőtartály* Ft xx WC-ülőke* Ft xx WC-ülőke* xx Ft * Nem rendelhető Easyplus (R1) felülettel! A katalógusban megadott árak fehér színre vonatkoznak.

33 S Z A N I T E R

34

35 S A V A L mosdó 01 R1 Mosdó Ft xx 65 x 53 cm Mosdó Ft xx 60 x 49 cm Mosdó Ft xx 55 x 45 cm Mosdóláb* xx Ft Szifontakaró* Ft xx k é zmosó l aposöblítésű fali-wc Kézmosó Ft xx 45 x 35 cm Kézmosó Ft xx 50 x 40 cm Laposöblítésű fali-wc xx WC-ülőke* xx Ft Ft 01 R1 01 R1 Az árak, nem tartalmazzák az áfát sarokk é zmosó falibidé Sarokkézmosó Ft xx 40 cm Falibidé xx Ft 01 R1 01 R1 k é zmosó fel ső bekötésű vizelde Kézmosó Ft xx 51 x 22 cm Vizelde xx Ft mélyöblítésű fali- wc 01 R1 01 R1 hátsó bekötésű vizelde Mélyöblítésű fali-wc xx WC-ülőke* xx Ft Ft Vizelde xx Ft 01 R1 * Nem rendelhető Easyplus (R1) felülettel! A katalógusban megadott árak fehér színre vonatkoznak. 01 R1 S Z A N I T E R

36 B Á Z I S mosdó Mosdó Ft xx 65 x 52 cm Mosdó Ft xx 60 x 49 cm Mosdó Ft xx 55 x 45 cm Mosdóláb* Ft xx Szifontakaró* Ft xx R1 mosdó mosdó R1 Mosdó Ft Csapfurat nélkül xx 60 x 44 cm Mosdó Ft 1 furattal középen xx 60 x 44 cm Mosdóláb* Ft xx Szifontakaró* Ft xx Mosdó Ft xx 57 x 47 cm Mosdóláb* xx Szifontakaró* xx R Ft Ft kézmosó kézmosó Kézmosó Ft xx 50 x 40 cm Kézmosó Ft xx 45 x 36 cm Kézmosó Ft xx 40 x 25 cm R1 01 R1 beépíthető mosdó laposöblítésű gyerek-wc Beépíthető Ft mosdó xx 54 x 42 cm Laposöblítésű gyerek-wc Alsó kifolyású xx Ft * Nem rendelhető Easyplus (R1) felülettel! 01 R1 01 R1 A katalógusban megadott árak fehér színre vonatkoznak.

37 B Á Z I S laposöblítésű wc mélyöblítésű wc Laposöblítésű WC Hátsó kifolyású xx WC-ülőke* xx Ft Ft Mélyöblítésű WC Hátsó kifolyású xx WC-ülőke* xx Ft Ft R1 01 R1 laposöblítésű wc mélyöblítésű wc Laposöblítésű WC Alsó kifolyású xx WC-ülőke* xx Ft Ft Mélyöblítésű WC Alsó kifolyású xx WC-ülőke* xx Ft Ft R R1 laposöblítésű wc bidé Laposöblítésű WC Alsó kifolyású xx WC-ülőke* xx Ft Ft Bidé xx Ft felső bekötésű vizelde R1 hátsó bekötésű vizelde R1 Vizelde xx Ft Vizelde xx Ft 01 R1 01 R1 * Nem rendelhető Easyplus (R1) felülettel! S Z A N I T E R

38 B Á Z I S piperepolc piperepolc Piperepolc* Ft xx 50 x 14 cm Piperepolc* Ft xx 60 x 14 cm papírtartó sarokpolc Papírtartó* xx Ft Sarokpolc, ívelt* Ft xx 22.5 cm fogas szappantartó Kétágú fogas* xx Ft Szappantartó, lyukas* xx Ft * Nem rendelhető Easyplus (R1) felülettel! A katalógusban megadott árak fehér színre vonatkoznak.

39 S Z A N I T E R

40 M O S D Ó P R O G R A M Az Alföldi mosdóprogramjába önálló, szanitercsaládoktól független mosdók tartoznak, és elsősorban a kis alapterületű fürdőszobáknak kínálnak megoldást. Speciális, aszimmetrikus formáik révén helyet takarítanak meg Önnek, ugyanakkor nagy rakodófelülettel rendelkeznek.

41 MIREL Mirel Ft aszimmetrikus mosdó, jobb xx 72 x 43 cm Mirel Ft aszimmetrikus mosdó, bal xx 72 x 43 cm Ajánlott szifontakarók Szifontakaró* Ft 7229 L1 xx Szifontakaró* Ft xx 01 R1 * Csak fehér színben rendelhető! JUNO Juno Ft aszimmetrikus mosdó, jobb xx 71 x 45 cm Juno Ft aszimmetrikus mosdó, bal xx 71 x 45 cm 01 R1 A katalógusban megadott árak fehér színre vonatkoznak. Ajánlott wellness termékek: Premio és Standard kategóriából Ajánlott csaptelepek: Chromon és Metic M O S D Ó P R O G R A M

42

43 B Ú T O R A Liner szanitercsalád vonalainak minden millimétere az időtálló eleganciáról tanúskodik. Különleges formavilága fürdőszobák ezreit hódította meg, ezáltal az utóbbi évek egyik legsikeresebb Alföldi szanitercsaládjává lépett elő. És hol teljesedhetne ki a tökéletesség, ha nem a legnagyobb harmóniában? Hag yományos termék területünket tovább bővítve megalkottuk a Liner bútorkollekciót, amely minden olyan tulajdonsággal büszkélkedhet, amely a szanitercsaládot a magasba emelte.

44 L I N E R Egyenes vonalvezetés, divatos stílus, letisztult egyszerűség szicíliai dió és modern tölgy színben. Tüntesse ki Liner termékekkel fürdőszobáját!

45 LINER BÚTOR Álló mosdószekrény Álló Ft mosdószekrény 1 polccal* ** A xx 100 x 76 x 50 cm CG CQ FALI mosdószekrény Fali Ft mosdószekrény 1 fiókkal*, jobbos A295 0R xx 120 x 50 x 50 cm Fali Ft mosdószekrény 1 fiókkal*, balos A295 0L xx 120 x 50 x 50 cm CG CQ CG modern tölgy CQ szicíliai dió * A mosdót külön kell megrendelni (Liner 5125 L1 R1 vagy 5109 L1 R1). ** Állítható lábmagasság. A mosdó hátfala nem mázolt, ezért minden esetben a falra kell rögzíteni. L I N E R B Ú T O R

46 LINER BÚTOR Magas oldalszekrény Magas Ft oldalszekrény 3 üvegpolccal, 3 fiókkal * ** A xx 35 x 195 x 35 cm CG CQ Oldalszekrény Oldalszekrény Ft 1 fiókkal, 1 nyíló ajtóval* ** A xx 35 x 76 x 50 cm CG CQ CG modern tölgy CQ szicíliai dió * Állítható lábmagasság. ** A nyílásirány megfordítható.

47 LINER BÚTOR Tükrös faliszekrény Tükrös Ft faliszekrény 2 üvegpolccal* A xx 35 x 88 x 15 cm CG CQ Tükör Tükör Ft A xx 45 x 80 cm CG CQ TükörPOLC Polc Ft tükörhöz 1. Álló mosdószekrényhez A298 A0 xx 100 x 16,5 x 10,5 cm Polc Ft tükörhöz 2. Fali mosdószekrényhez A298 C0 xx 120 x 16,5 x 10,5 cm CG CQ CG modern tölgy CQ szicíliai dió * A nyílásirány megfordítható. L I N E R B Ú T O R

48

49 w e l l n e s s Mára a fürdőszoba hagyományos szerepe megváltozott: a mindennapi tisztálkodáson túl a pihenés és az egészséges életmód terepévé vált. A wellness termékterület egy termékcsoportot fog össze, amelynek darabjai a testi-lelki harmónia megteremtéséhez is hozzájárulnak. Hidromasszázs-rendszerekkel kiegészíthető fürdőkádak, valamint zuhanytálcák és zuhanyfülkék találhatóak a Villeroy & Boch csoport csehországi és belga gyáraiban készülő wellness termékek között. P R E M I O A Premio a legek kategóriája az Alföldi wellness-termékei között. A Premio kategória termékei rendelkeznek a legmodernebb, legizgalmasabb formákkal, hogy a leg magasabb vásárlói igényeket is kielégítsék. S T A N D A R D A Standard az arany középút az Alföldi wellness-termékei között. A Standard kategória termékei mindent tudnak, amit egy Alföldi terméknek tudnia kell a minőségről és megbízhatóságról. E K O Az Eko kategória termékei a megbízhatóságot ötvözik a gazdaságossággal. Az Eko wellness-termékei igazolják, hogy egy minden igényt kielégítő fürdőszoba költségvetése is ésszerű keretek között maradhat.

50 F Ü R D Ő K Á D A K Nagy lépést tettünk a tetőtől talpig Alföldibe öltöztetett fürdőszoba felé azzal, hogy immár a fürdőkádak tekintetében is kínálunk Alföldi minőséget. A Premio, Standard és Eko kategóriák között a különleges designt és a hagyományos formákat kedvelők is megtalálják a fürdőszobájukba legmegfelelőbb fürdő kádat. Az Alföldi márkanév alatt forgalmazott fürdőkádak a Villeroy & Boch csoport csehországi és belga gyáraiban készülnek, akril alapanyagokból. Az akril sima felülete szilárdsága és kopásállósága ellenére is kellemes tapintású, nem okoz hidegérzetet és tökéletes összhangban van környezetével.

51 P R E M I O A Premio kategóriába tartozó termékeink formáik és alapanyaguk tekintetében is megfelelnek az aktuális trendeknek, hogy a legkényesebb vásárlói igényeket is kielégítsék. A Premio fürdőkádak 4 mm vastagságú akrilból készülnek, ugyanakkor az üvegszálas megerősítésük vastagabb, mint a Standard és az Eko termékeké. A Premio kategória egyenes kádjainak a peremébe, a nagyobb stabilitás érdekében egy fém megerősítés is kerül. Az egyedi formájú klasszikus, anatómikus, ovális és sarokkádak a fürdőszobai design kiemelkedő darabjai, esetenként olyan különlegességekkel, mint a csukható tárolórekeszként funkcionáló ülőfelületek.

52 A N D R O M E D A A N D R O M E D A Fejtámla Klasszikus előlap 170, 180 cm Klasszikus oldallap 80 cm Kapaszkodó 1.

53 ANDROMEDA, k l asszikus fürdők ád Andromeda 170 x 80 cm UBA170ANR2P-01 Kádláb* Oldallap Fejtámla Kapaszkodó Ft Ft Ft Ft Ft Ft Andromeda Ft 180 x 80 cm UBA180ANR2P-01 Kádláb* Ft Oldallap Ft Ft Fejtámla Ft Kapaszkodó Ft ANDROMEDA, ovális fürdők ád Andromeda 195 x 195 cm UBA195ANR7P-01 Kádláb* ** Fejtámla Kapaszkodó Ft Ft Ft Ft Ft **A kádat teljesen vagy félig be kell építeni. A félig beépített kádhoz használható az előlap, de két oldallap összeillesztése és a kád szabadon álló módon való beépítése nem lehetséges. *Elő- és oldallap nélküli beépítéshez. Kádláb elő- és oldallap szerelési csomaggal: Ft. W E L L N E S S

54 A N D R O M E D A A N D R O M E D A Fejtámla Kapaszkodó 1. Kapaszkodó 2.

55 ANDROMEDA, sarok k ád Andromeda Ft 145 x 145 cm UBA145ANR3P-01 Kádláb* Ft Ft Fejtámla Ft Kapaszkodó Ft Andromeda Ft 165 x 165 cm UBA165ANR3P-01 Kádláb* Ft Ft Fejtámla Ft Kapaszkodó Ft Andromeda Ft 150 x 150 cm, kék tároló fedővel UBA150ANR3ABP-01 Kádláb* Ft Ft Fejtámla Ft Kapaszkodó Ft *Elő- és oldallap nélküli beépítéshez. Kádláb elő- és oldallap szerelési csomaggal: Ft. W E L L N E S S

56 C A S S A N D R A C A S S A N D R A Fejtámla Klasszikus előlap 160, 170, 180 cm Klasszikus oldallap 70, 75, 80 cm Cassandra, Miron és Nemesis előlap 190 cm Cassandra, Miron és Nemesis oldallap 90 cm

57 C ASSANDR A, k l asszikus fürdők ád Cassandra 160 x 70 cm UBA160CAS2P-01 Kádláb* Oldallap Fejtámla Ft Ft Ft Ft Ft Cassandra 180 x 80 cm UBA180CAS2P-01 Kádláb* Oldallap Fejtámla Ft Ft Ft Ft Ft Cassandra Ft 190 x 90 cm UBA190CAS2P-01 Kádláb* Ft Oldallap Ft Ft Fejtámla Ft Cassandra 170 x 70 cm UBA177CAS2P-01 Kádláb* Oldallap Fejtámla Cassandra 170 x 75 cm UBA170CAS2P-01 Kádláb* Oldallap Fejtámla Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft C ASSANDR A, speciális fürdők ád Cassandra Ft 180 x 80 cm, jobb UBA180CAS3REP-01 Kádláb* Ft Oldallap Ft Ft Fejtámla Ft Cassandra Ft 180 x 80 cm, bal UBA180CAS3LIP-01 Kádláb* Ft Oldallap Ft Ft Fejtámla Ft *Elő- és oldallap nélküli beépítéshez. Kádláb elő- és oldallap szerelési csomaggal: Ft. W E L L N E S S

58 D O D O N A D O D O N A Fejtámla Klasszikus előlap 140, 150, 160, 170, 180 cm Klasszikus oldallap 70, 75, 80 cm sarokkádakhoz

59 DODONA, k l asszikus fürdők ád Dodona Ft 140 x 70 cm UBA140DOD2P-01 Kádláb* Ft Oldallap Ft Ft Fejtámla Ft Dodona Ft 150 x 75 cm UBA150DOD2P-01 Kádláb* Ft Oldallap Ft Ft Fejtámla Ft Dodona Ft 160 x 75 cm UBA160DOD2P-01 Kádláb* Ft Oldallap Ft Ft Fejtámla Ft Dodona Ft 170 x 75 cm UBA170DOD2P-01 Kádláb* Ft Oldallap Ft Ft Fejtámla Ft Dodona Ft 180 x 80 cm UBA180DOD2P-01 Kádláb* Ft Oldallap Ft Ft Fejtámla Ft DODONA, sarok k ád Dodona Ft 120 x 120 cm UBA120DOD3P-01 Kádláb* Ft Ft Fejtámla Ft Dodona Ft 135 x 135 cm UBA135DOD3P-01 Kádláb* Ft Ft Fejtámla Ft DODONA, aszimme trikus sarok k ád Dodona Ft 150 x 100 cm, jobb UBA150DOD3REP-01 Kádláb* Ft Ft Fejtámla Ft Dodona Ft 150 x 100 cm, bal UBA150DOD3LIP-01 Kádláb* Ft Ft Fejtámla Ft *Elő- és oldallap nélküli beépítéshez. Kádláb elő- és oldallap szerelési csomaggal: Ft. W E L L N E S S

60 L I N E R L I N E R Fejtámla Klasszikus előlap 170, 180 cm Klasszikus oldallap 75, 80 cm

61 LINER, k l asszikus fürdők ád Liner 170 x 75 cm UBA170ARC2P-01 Kádláb* Oldallap Fejtámla Ft Ft Ft Ft Ft Liner Ft 180 x 80 cm UBA180ARC2P-01 Kádláb* Ft Oldallap Ft Ft Fejtámla Ft *Elő- és oldallap nélküli beépítéshez. Kádláb elő- és oldallap szerelési csomaggal: Ft. W E L L N E S S

62 M I R O N M I R O N Fejtámla Klasszikus előlap 140, 160, 170, 180 cm Klasszikus oldallap 70, 75, 80 cm Cassandra, Miron és Nemesis előlap 190 cm Cassandra, Miron és Nemesis oldallap 90 cm

63 miron, k l asszikus fürdők ád Miron Ft 120 x 70 cm UBA127LOG2P-01 Oldallap és előlap nélkül! Kádláb Ft Fejtámla Ft Miron 160 x 70 cm UBA167LOG2P-01 Kádláb* Oldallap Fejtámla Ft Ft Ft Ft Ft Miron 170 x 75 cm UBA170LOG2P-01 Kádláb* Oldallap Fejtámla Ft Ft Ft Ft Ft Miron 140 x 70 cm UBA147LOG2P-01 Kádláb* Oldallap Fejtámla Ft Ft Ft Ft Ft Miron 170 x 70 cm UBA177LOG2P-01 Kádláb* Oldallap Fejtámla Ft Ft Ft Ft Ft Miron 180 x 80 cm UBA180LOG2P-01 Kádláb* Oldallap Fejtámla Ft Ft Ft Ft Ft Miron Ft 190 x 90 cm UBA190LOG2P-01 Kádláb* Ft Oldallap Ft Ft Fejtámla Ft *Elő- és oldallap nélküli beépítéshez. Kádláb elő- és oldallap szerelési csomaggal: Ft. W E L L N E S S

64 M I R O N M I R O N Fejtámla

65 Miron, aszimme trikus sarok k ád Miron Ft 150 x 105 cm, jobb UBA150LOG3REP-01 Kádláb* Ft Ft Fejtámla Ft Miron Ft 150 x 105 cm, bal UBA150LOG3LIP-01 Kádláb* Ft Ft Fejtámla Ft Miron Ft 160 x 105 cm, jobb UBA160LOG3REP-01 Kádláb* Ft Ft Fejtámla Ft Miron Ft 160 x 105 cm, bal UBA160LOG3LIP-01 Kádláb* Ft Ft Fejtámla Ft miron, sarok k ád Miron Ft 135 x 135 cm UBA135LOG3P-01 Kádláb* Ft Ft Fejtámla Ft miron, sarok k ád Miron Ft 140 x 140 cm UBA140LOG3P-01 Kádláb* Ft Ft Fejtámla Ft miron, sarok k ád Miron Ft 150 x 150 cm UBA150LOG3P-01 Kádláb* Ft Ft Fejtámla Ft *Elő- és oldallap nélküli beépítéshez. Kádláb elő- és oldallap szerelési csomaggal: Ft. W E L L N E S S

66 S T Y L E L O T I S Fejtámla

67 LAGOON, sarokkád Lagoon Ft 135 x 135 cm UBA135LAG3P-01 Kádláb* Ft Ft Fejtámla Ft TESORO, aszimmetrikus sarokkád Tesoro Ft 160 x 125 cm, bal UBA162TES3LIP-01 Kádláb* Ft Ft Fejtámla Ft Tesoro Ft 160 x 125 cm, jobb UBA162TES3REP-01 Kádláb* Ft Ft Fejtámla Ft LOTIS, ovális fürdőkád Lotis Ft 191 x 101 cm UBA190OVA7P-01 előlap nélkül Kádláb Ft *Elő- és oldallap nélküli beépítéshez. Kádláb elő- és oldallap szerelési csomaggal: Ft. W E L L N E S S

68

69 S T A N D A R D Az Alföldi márkanév alatt forgalmazott fürdőkádak a Villeroy & Boch csoport csehországi és belga gyáraiban készülnek trendérzékeny formatervek alapján, akril alapanyagokból. A Standard kategóriába tartozó klasszikus, anatomikus, ovális és sarokkádak gyártásához 4 mm vastagságú akrilt használunk fel. Az akrilra jellemző a színállandóság, a fényes és kemény felület, a háztartási vegyszerekkel szembeni ellenálló képesség, miközben tapintásuk kellemes és meleg.

70 N I K É - AQ UA R I U S H É R A Fejtámla Klasszikus előlap 180 cm Klasszikus oldallap 80 cm

71 NIKÉ, klasszikus fürdőkád és ülőkád Niké fürdőkád Ft 120 x 70 cm UBA127NIK2P-01 Oldallap és előlap nélkül! Kádláb Ft Fejtámla Ft Niké ülőkád Ft 120 x 70 cm UBA127NIK2ISP-01 Oldallap és előlap nélkül! Kádláb Ft Fejtámla Ft HÉRA, anatomikus fürdőkád Héra Ft 180 x 80 cm UBA180HER2P-01 Kádláb* Ft Oldallap Ft Ft Fejtámla Ft *Elő- és oldallap nélküli beépítéshez. Kádláb elő- és oldallap szerelési csomaggal: Ft. W E L L N E S S

72 A Q U A R I U S C H A R I T K A Klasszikus előlap 160, 170 cm Klasszikus oldallap 70, 75 cm

73 KLEOPATRA, anatomikus fürdőkád Kleopatra Ft 160 x 70 cm UBA167KLE2P-01 Kádláb* Ft Oldallap Ft Ft CHARITKA, anatomikus fürdőkád Charitka Ft 170 x 75 cm UBA170CHA2P-01 Kádláb* Ft Oldallap Ft Ft Fejtámla Ft MINERVA, anatomikus fürdőkád Minerva Ft 170 x 70 cm UBA177MIA2P-01 Kádláb* Ft Oldallap Ft Ft Fejtámla Ft *Elő- és oldallap nélküli beépítéshez. Kádláb elő- és oldallap szerelési csomaggal: Ft. W E L L N E S S

74 A Q U A R I U S N E M E S I S Cassandra, Miron és Nemesis előlap 190 cm Cassandra, Miron és Nemesis oldallap 90 cm Iris előlap

75 NEMESIS, klasszikus fürdőkád Nemesis Ft 190 x 80 cm UBA190NEM2P-01 Kádláb* Ft Oldallap Ft Ft IRIS, sarokkád Iris Ft 143 x 143 cm UBA143IRI3P-01 Kádláb* Ft Ft Fejtámla Ft *Elő- és oldallap nélküli beépítéshez. Kádláb elő- és oldallap szerelési csomaggal: Ft. W E L L N E S S

76 SELÉNA M E L I T É Fejtámla Melité előlap

77 MELITÉ, aszimmetrikus sarokkád Melité Ft 160 x 105 cm, jobb UBA163MEL3REP-01 Kádláb* Ft Ft Fejtámla Ft Melité Ft 160 x 105 cm, bal UBA163MEL3LIP-01 Kádláb* Ft Ft Fejtámla Ft SELÉNA, aszimmetrikus sarokkád Seléna Ft 160 x 105 cm, jobb UBA163SEL3REP-01 Kádláb* Ft Ft Fejtámla Ft Seléna Ft 160 x 105 cm, bal UBA163SEL3LIP-01 Kádláb* Ft Ft Fejtámla Ft *Elő- és oldallap nélküli beépítéshez. Kádláb elő- és oldallap szerelési csomaggal: Ft. W E L L N E S S

78 E K O Az Alföldi márkanév alatt forgalmazott fürdőkádak a Villeroy & Boch csoport csehországi és belga gyáraiban készülnek, akril alapanyagokból. Az Eko kategóriába tartozó klasszikus és sarokkádak gyártásához 3,2 mm vastagságú akrilt használunk fel. Az akrilra jellemző a színállandóság, a fényes és kemény felület, a háztartási vegyszerekkel szembeni ellenálló képesség, miközben tapintásuk kellemes és meleg.

79 E K O CLIO, klasszikus fürdőkád Clio 140 x 70 cm UBA147CLI2P-01 Kádláb* Oldallap Fejtámla Ft Ft Ft Ft Ft Clio 160 x 70 cm UBA167CLI2P-01 Kádláb* Oldallap Fejtámla Ft Ft Ft Ft Ft Clio 150 x 70 cm UBA157CLI2P-01 Kádláb* Oldallap Fejtámla Ft Ft Ft Ft Ft Clio Ft 170 x 70 cm UBA177CLI2P-01 Kádláb* Ft Oldallap Ft Ft Fejtámla Ft SELÉNA, aszimmetrikus sarokkád AFRODITÉ, sarokkád Seléna Ft 147 x 100 cm, jobb UBA141SEL3REP-01 Kádláb* Ft Ft Fejtámla Ft Seléna Ft 147 x 100 cm, bal UBA141SEL3LIP-01 Kádláb* Ft Ft Fejtámla Ft Afrodité Ft 137 x 137 cm UBA133AFR3P-01 Kádláb* Ft Ft Fejtámla Ft *Elő- és oldallap nélküli beépítéshez. Kádláb elő- és oldallap szerelési csomaggal: Ft. W E L L N E S S

80 Easy hidromasszázs-rendszerek A fürdőszobát igazán a hidromasszázs-rendszerek emelik egy új dimenzióba. Segítségükkel a fürdés átalakul, a megszokott hétköznapi tevékenységből valódi kikapcsolódást nyújtó élménnyé válik. A masszázs idegrendszerre gyakorolt jótékony hatása évszázadok óta ismert, amely a hidromaszázs-rendszereink révén mindennapi élménnyé válhat, hozzájárulva a testilelki harmónia megteremtéséhez. Az Easy hidromasszázs-rendszerek két fő kategóriába sorolhatók: pneumatikus és elektronikus rendszerek. Mindkét kategóriában választható air, hidro és kombi változatban szerelt hidromasszázs-rendszer. A Niké, a Miron (160 x 105 cm, 150 x 105 cm, 140 x 70 cm, 120 x 70 cm) kivételével valamennyi Premio és Standard kategóriába tartozó kád rendelhető Easy rendszerekkel.

81 E A S Y A I R Tíz, a kád aljába épített hatékony levegő fúvóka juttatja a masszírozást végző légbuborékokat a vízbe, pihenéssé varázsolva a fürdést. A légbuborékok ezrei megnyugtatják a bőrfelszínt, és a vérkeringést serkentve segítik a test fizikai regenerációját. Air rendszer pneumatikus vezérléssel Air rendszer pneumatikus vezérléssel EAP pneumatikus gomb a ki- és bekapcsoláshoz 10 levegő fúvóka lefolyó Ft Air rendszer elektronikus vezérléssel Air rendszer elektronikus vezérléssel EAE Ft a kád ülőfelületén 10 levegő fúvóka, amelyek masszázs-intenzitása állítható automatikus szárító program minden használatot követően, a szárító rendszer önállóan is bekapcsolható túlmelegedés elleni védelem pulzálás hullám hatással Rendelése összeállításához kérje szakkereskedés segítségét! W E L L N E S S

82 E A S Y H I D R O 6 fúvóka a váll, 4 a talp, további 6 fúvóka pedig az alsó végtagok masszírozását végzi. A víznyomás mélyen az izmokra hatva csökkenti az izomfáradtságot és az esetleges izomfájdalmakat, serkenti a vérkeringést, hozzájárulva az izmok regenerációjához. Hidro rendszer pneumatikus vezérléssel Hidro rendszer pneumatikus vezérléssel EHP Ft 10 mikrofúvóka (6 a vállakra és 4 fúvóka a lábakra) 6 állítható hidromasszázs fúvóka (3 a bal- és 3 a jobboldalon) lefolyóba integrált szívórendszer Air rendszer elektronikus vezérléssel Hidro rendszer elektronikus vezérléssel EHE Ft 10 mikrofúvóka (6 a vállakra és 4 fúvóka a lábakra) 6 állítható hidromasszázs fúvóka (3 a bal- és 3 a jobboldalon) lefolyóba integrált szívórendszer vízszintérzékelő automatikus hidromasszázs pulzálás Rendelése összeállításához kérje szakkereskedés segítségét!

83 E A S Y KO M B I A légbuborékok és a vízsugarak kombinációja révén teljeskörű kényeztetést lehetővé tevő hidromasszázs-rendszerek. 10 levegő fúvóka, 6 oldalsó, 6 vállmagasságban és 4 a talpnál elhelyezett fúvóka segítségével ötövöződik az air rendszerek nyugtató-serkentő hatása a hidro rendszerek regeneráló hatásával. Kombi rendszer pneumatikus vezérléssel Kombi rendszer pneumatikus vezérléssel ECP Ft a kád ülőfelületén 10 levegő fúvóka levegő rendszer kiszárítása manuálisan is 10 mikrofúvóka (6 a vállakra és 4 fúvóka a lábakra) 6 állítható hidromasszázs fúvóka (3 a bal- és 3 a jobboldalon) lefolyóba integrált szívórendszer Kombi rendszer elektronikus vezérléssel Kombi rendszer elektronikus vezérléssel ECE Ft a kád ülőfelületén 10 levegő fúvóka, amelyek masszázs intenzitása állítható automatikus szárító program minden használatot követően, a szárító rendszer önállóan is bekapcsolható 10 mikrofúvóka (6 a vállakra és 4 fúvóka a lábakra) 6 állítható hidromasszázs fúvóka (3 a bal- és 3 a jobboldalon) lefolyóba integrált szívórendszer 20 W-os halogén lámpa túlmelegedés elleni védelemmel vízszintérzékelő pulzálás hullám hatással automatikus hidromasszázs pulzálás Rendelése összeállításához kérje szakkereskedés segítségét! W E L L N E S S

84

85 K ÁDPAR AVÁNOK MIRON Miron 70 cm Ft UDW0070LOG170P-61 átlátszó üveg, ClearGlass1 Ajánlható kádak: Miron és Niké 120 x 70 cm; Miron, Dodona és Clio 140 x 70 cm; Nymfa és Clio 150 x 70 cm; Dodona 150 x 75 cm; Miron, Cassandra, Kleopatra, Nymfa és Clio 160 x 70 cm; Dodona 160 x 75 cm; Miron, Cassandra, Minerva és Clio 170 x 70 cm; Liner, Miron, Cassandra, Dodona és Charitka 170 x 75 cm; Liner, Miron, Cassandra, Cassandra spaciális (jobb/bal) Dodona, Andromeda és Héra 180 x 80 cm; Nemesis 190 x 80 cm; Miron és Cassandra 190 x 90 cm Miron 80 cm Ft UDW0080LOG170P-61 átlátszó üveg, ClearGlass Ajánlható kádak: Liner, Miron, Cassandra, Cassandra spaciális (jobb/bal) Dodona és Héra 180 x 80 cm; Nemesis 190 x 80 cm; Miron és Cassandra 190 x 90 cm A zuhanyfülkék üvegei szélsőséges körülményeknek vannak kitéve. A legfőbb veszélyforrást elsősorban a testápoló termékek, a tisztítószerek, a gyakori érintkezés a vízzel és a mészkőlerakódások jelentik. A ClearGlass védőréteg egyszerű megoldást jelent, hiszen hidrofób, vagyis víztaszító hatású, ennek köszönhetően megvédi a zuhanyfülkét az említett káros hatásoktól. A ClearGlass-szal borított zuhanyfülkék üvegeit ezen kívül sokkal egyszerűbb tisztítani is. A védőfelület megakadályozza, hogy a piszok ráragadjon a felszínre, így az egy egyszerű öblítéssel eltávolítható. A ClearGlass többszörös védelmet nyújt a termékeknek, ezért fogyasztóbarát és gazdaságos választás is egyben. Miron 100 cm Ft (60-40 cm) UDW6040LOG171P-61 átlátszó üveg, ClearGlass Ajánlható kádak: Miron és Niké 120 x 70 cm; Miron, Dodona és Clio 140 x 70 cm; Nymfa és Clio 150 x 70 cm; Dodona 150 x 75 cm; Miron, Cassandra, Kleopatra, Nymfa és Clio 160 x 70 cm; Dodona 160 x 75 cm; Miron, Cassandra, Minerva és Clio 170 x 70 cm; Liner, Miron, Cassandra, Dodona és Charitka 170 x 75 cm; Liner, Miron, Cassandra, Cassandra spaciális (jobb/bal) Dodona és Héra 180 x 80 cm; Nemesis 190 x 80 cm; Miron és Cassandra 190 x 90 cm; Miron 150 x 105 és 160 x 105 cm W E L L N E S S

86 Z U H A N Y T Á L C A Az Alföldi a legkülönbözőbb formájú és stílusú zuhanytálcákkal segíti, hogy vásárlóink elvárásait ne korlátozzák fürdőszobájuk adottságai. Zuhanytálcáink a Villeroy & Boch csoport csehországi gyárában készülnek, 4 mm vastagságú akril (Premio), illetve 4 mm vastagságú ABS akril alapanyagból (Standard és Eko). A Premio és Standard zuhanytálcákat lábbal együtt szállítjuk. Az Eko zuhanytálcákat polisztirén alátámasztással kínáljuk. Azon zuhanytálcák, amelyek nevében a box elnevezés szerepel, box design-ban készülnek, vagyis egybeöntött előlapot tartalmaznak.

87 P R E M I O DENIA, beépíthető zuhanytálca, négyzetes Denia Ft 80 x 80 cm zuhanytálca UDA0806DEN1P-01 Burkolható előlap Ft Uni kádláb Ft Denia Ft 90 x 90 cm zuhanytálca UDA0906DEN1P-01 Burkolható előlap Ft Uni kádláb Ft Denia Ft 100 x 100 cm zuhanytálca UDA1006DEN1P-01 Burkolható előlap Ft Uni kádláb Ft DENIA, beépíthető zuhanytálca, téglalap Denia Ft 75 x 90 cm zuhanytálca UDA9706DEN2P-01 Burkolható előlap Ft Uni kádláb Ft Denia Ft 80 x 90 cm zuhanytálca UDA9806DEN2P-01 Burkolható előlap Ft Uni kádláb Ft Denia Ft 80 x 100 cm zuhanytálca UDA1806DEN2P-01 Burkolható előlap Ft Uni kádláb Ft DENIA, beépíthető zuhanytálca, íves Denia Ft 90 x 90 cm zuhanytálca UDA0906DEN4P-01 Keret előlapos Ft beépítéshez Uni kádláb Ft Ft Denia Ft 100 x 100 cm zuhanytálca UDA1006DEN4P-01 Keret előlapos Ft beépítéshez Uni kádláb Ft Ft DENIA, beépíthető zuhanytálca, íves Denia Ft 80 x 100 cm zuhanytálca, jobb UDA1806DEN3REP-01 Keret előlapos Ft beépítéshez Uni kádláb Ft Ft Denia Ft 80 x 100 cm zuhanytálca, bal UDA1806DEN3LIP-01 Keret előlapos Ft beépítéshez Uni kádláb Ft Ft W E L L N E S S

88 P R E M I O Miron, beépíthető zuhanytálca, négyzetes Miron Ft 80 x 80 cm zuhanytálca UDA0835LOG1P-01 Uni kádláb Ft Burkolható előlap Ft Miron Ft 90 x 90 cm zuhanytálca UDA0935LOG1P-01 Uni kádláb Ft Burkolható előlap Ft Miron Ft 100 x 100 cm zuhanytálca UDA1035LOG1P-01 Uni kádláb Ft Burkolható előlap Ft Miron, beépíthető zuhanytálca, ÍVES Miron Ft 80 x 80 cm zuhanytálca UDA0835LOG4P-01 Uni kádláb Ft Ft Keret Ft előlapos szereléshez Miron Ft 90 x 90 cm zuhanytálca UDA0935LOG4P-01 Uni kádláb Ft Ft Keret Ft előlapos szereléshez Miron Ft 100 x 100 cm zuhanytálca UDA1035LOG4P-01 Uni kádláb Ft Ft Keret Ft előlapos szereléshez Miron, beépíthető zuhanytálca, téglalap alakú Miron Ft 80 x 100 cm zuhanytálca UDA0835LOG1P-01 Uni kádláb Ft Mineralic, beépíthető zuhanytálca, négyzetes Mineralic Ft 80 x 80 cm öntött műmárvány beépíthető zuhanytálca UDM0803MIN1P-01 Láb Ft Ft Mineralic Ft 90 x 90 cm öntött műmárvány beépíthető zuhanytálca UDM0903MIN1P-01 Láb Ft Ft Mineralic, beépíthető zuhanytálca, ÍVES Mineralic Ft 80 x 80 cm öntött műmárvány beépíthető zuhanytálca UDM0803MIN4P-01 Láb Ft Ft Mineralic Ft 90 x 90 cm öntött műmárvány beépíthető zuhanytálca UDM0903MIN4P-01 Láb Ft Ft

89 S T A N D A R D Jupiter, beépíthető zuhanytálca, négyzetes Jupiter Ft 80 x 80 cm UDA0807JUP1P-01 Uni kádláb Ft Merkur R55 box, beépíthető zuhanytálca, íves Merkur R55 box Ft 80 x 80 cm UDA0807MER4P-01 Uni kádláb Ft Uran, beépíthető zuhanytálca, négyzetes Uran Ft 90 x 90 cm UDA0912URA1P-01 Uni kádláb Ft Saturn R55 box, beépíthető zuhanytálca, íves Saturn R55 box Ft 90 x 90 cm UDA0911SAT4P-01 Uni kádláb Ft W E L L N E S S

90 Z U H A N Y F Ü L K E Ajánlott szaniter: Liner, Ajánlott csaptelep: Coloric, Centic Zuhanyprogramunk keretében az új Premio zuhanyfülkékkel teljessé vált a Liner és Miron fürdőszoba világ; a szaniterektől kezdve a fürdőszobabútorokig és kádakig minden igényt kielégít kínálatunk. A hagyományokhoz híven stílusos és időtálló minőség, könnyű tisztántarthatóság, egyediség jellemzi új termékeinket.

91 P R E M I O LINER, Negyedköríves zuhanyfülke Negyedköríves zuhanyfülke 2 nyíló ajtóval, átlátszó üveg, ClearGlass, króm profil 80 x 80 cm Ft UDW8080SKA160P x 90 cm Ft UDW9090SKA160P x 100 cm Ft UDW1010SKA160P-61 LINER, Négyszögletes zuhanyfülke Négyszögletes zuhanyfülke 2 nyíló ajtóval, átlátszó üveg, ClearGlass, króm profil 80 x 80 cm Ft UDW8080SKA120P x 90 cm Ft UDW9090SKA120P x 100 cm Ft UDW1010SKA120P-61 LINER, Téglalap alakú zuhanyfülke LINER, Téglalap alakú zuhanyfülke Téglalap alakú zuhanyfülke 2 nyíló ajtóval, átlátszó üveg, ClearGlass, króm profil 80 x 90 cm Ft UDW8090SKA120RP x 80 cm Ft UDW9080SKA120LP x 100 cm Ft UDW8010SKA120RP x 80 cm Ft UDW1080SKA120LP-61 B A Téglalap alakú zuhanyfülke 1 fallal (80 cm), 1 nyíló ajtóval (100 cm), átlátszó üveg, ClearGlass, króm profil 80 x 100 cm Ft UDW8010SKA130P-61 LINER, Négyszögletes zuhanyfülke LINER, Íves zuhanyfülke B A Négyszögletes zuhanyfülke 1 nyíló ajtóval, 1 fallal (megfordítható), átlátszó üveg, ClearGlass, króm profil 80 x 80 cm Ft UDW8080SKA130P x 90 cm Ft UDW9090SKA130P x 100 cm Ft UDW1010SKA130P-61 Íves zuhanyfülke 2 nyíló ajtóval, átlátszó üveg, ClearGlass, króm profil 80 x 100 cm Ft UDW8010SKA160RP x 80 cm Ft UDW1080SKA160LP-61 LINER, Nyíló ajtó Nyíló ajtó átlátszó üveg, ClearGlass, króm profil 80 cm Ft UDW0080SKA100P cm Ft UDW0090SKA100P cm Ft UDW0100SKA100P-61 Technikai információk Liner zuhanyfülkékről: Az egyenes részek 8, míg a hajlított részek 6 mm-es, edzett biztonsági üvegből készülnek, ClearGlass-szal kezelve (üveg magassága 195 cm). A profilok kizárólag króm (61) színben érhetőek el, miközben mindkét oldalon állíthatóak (állíthatóság nagysága: 20 mm). Az ajtók nyitáskor automatikusan felemelkednek (7 mm). Az állítható vízvetőprofil minden esetben a jobboldali ajtó csomagolásában található (kivétel a Liner 100 x 80 cm-es, íves fülke, ahol külön szállítjuk). W E L L N E S S

92 Ajánlott szaniter: Miron, Ajánlott csaptelep: Nautic

93 P R E M I O MIRON, Negyedköríves zuhanyfülke Negyedköríves zuhanyfülke 2 tolóajtóval, átlátszó üveg, ClearGlass, fehér profil 80 x 80 cm Ft UDW8080NAU164P x 90 cm Ft UDW9090NAU164P x 100 cm Ft UDW1010NAU164P-01 MIRON, Negyedköríves zuhanyfülke Negyedköríves zuhanyfülke 2 tolóajtóval, átlátszó üveg, ClearGlass, króm profil 80 x 80 cm Ft UDW8080NAU164P x 90 cm Ft UDW9090NAU164P x 100 cm Ft UDW1010NAU164P-61 MIRON, Négyszögletes zuhanyfülke Négyszögletes zuhanyfülke 2 tolóajtóval, átlátszó üveg, ClearGlass, fehér profil 80 x 80 cm Ft UDW8080NAU120P x 90 cm Ft UDW9090NAU120P x 100 cm Ft UDW1010NAU120P-01 MIRON, Négyszögletes zuhanyfülke Négyszögletes zuhanyfülke 2 tolóajtóval, átlátszó üveg, ClearGlass, króm profil 80 x 80 cm Ft UDW8080NAU120P x 90 cm Ft UDW9090NAU120P x 100 cm Ft UDW1010NAU120P-61 MIRON, Téglalap alakú zuhanyfülke Téglalap alakú zuhanyfülke 2 tolóajtóval, átlátszó üveg, ClearGlass, fehér profil 80 x 90 cm Ft UDW8090NAU120RP x 80 cm Ft UDW9080NAU120LP x 100 cm Ft UDW8010NAU120RP x 80 cm Ft UDW1080NAU120LP-01 MIRON, Téglalap alakú zuhanyfülke Téglalap alakú zuhanyfülke 2 tolóajtóval, átlátszó üveg, ClearGlass, króm profil 80 x 90 cm Ft UDW8090NAU120RP x 80 cm Ft UDW9080NAU120LP x 100 cm Ft UDW8010NAU120RP x 80 cm Ft UDW1080NAU120LP-61 Technikai információk Miron zuhanyfülkékről: Az egyenes részek 8, míg a hajlított részek 6 mm-es, edzett biztonsági üvegből készülnek ClearGlass-szal kezelve (üveg magassága 195 cm). A profilok fehér (01) és króm (61) színben érhetőek el, miközben mindkét oldalon állíthatóak (állíthatóság nagysága: 25 mm). A könnyű tisztítás érdekében az ajtók kipattinthatóak. A profilok csapódásgátlókkal (állítható) vannak ellátva, ezzel akadályozva meg az üveg falhoz csapódását. Toldó profilok (40 mm) használatával megnövelhető a normál profil nagysága (több profil is egymásba illeszthető). Zuhanytálca nélküli beszereléshez használható padlóprofilt (állítható) a csomagolás minden esetben tartalmazza. W E L L N E S S

A N D R O M E D A A N D R O M E D A. Fejtámla Klasszikus előlap 170, 180 cm Klasszikus oldallap 80 cm Kapaszkodó 1.

A N D R O M E D A A N D R O M E D A. Fejtámla Klasszikus előlap 170, 180 cm Klasszikus oldallap 80 cm Kapaszkodó 1. F Ü R D Ő K Á D A K Nagy lépést tettünk a tetőtől talpig Alföldibe öltöztetett fürdőszoba felé azzal, hogy immár a fürdőkádak tekintetében is kínálunk Alföldi minőséget. A Premio, Standard és Eko kategóriák

Részletesebben

M E L I N A 2 0 1 1 1

M E L I N A 2 0 1 1 1 M E L I N A 2 0 1 1 1 M E L I N A Mindenben a harmóniát keresem, ezért kötöttem békét a természettel is. Nem láncolom magam kivágásra ítélt fákhoz, nem járom a háborgó tengert bálnavadász hajókat üldözve,

Részletesebben

F ü rd őszobák az Alf ölditől TERMÉKK ATALÓGUS 2010

F ü rd őszobák az Alf ölditől TERMÉKK ATALÓGUS 2010 F ü rd őszobák az lf ölditől TERMÉKK TLÓGUS 2010 SZ NITER Stílus és minőség a fürdőszobában több mint 40 éve. BÚTOR Időtálló elegancia, letisztult egyszerűség. ÜDVÖZÖLJÜK Z LFÖLDI FÜRDŐSZOBÁBN! fürdőszobának

Részletesebben

ALFÖLDI ÁRLISTA 2013

ALFÖLDI ÁRLISTA 2013 ALFÖLDI ÁRLISTA 2013 TARTALOM Garancia 4 technikai információk 5 Kifutó termékek 7 Szaniter Liner 10 Miron 12 MELINA 16 Solinar 20 Saval 22 Bázis 26 Szerelvények 33 Wellness Fürdőkádak 36 LINER 36 MIRON

Részletesebben

ALFÖLDI ÁRLISTA 2012

ALFÖLDI ÁRLISTA 2012 ALFÖLDI ÁRLISTA 2012 TARTALOM Garancia 4 technikai információk 5 Kifutó termékek 9 Szaniter Liner 14 Miron 16 MELINA 20 Perl 24 Solinar 26 Saval 28 Bázis 32 Mosdóprogram 39 Szerelvények 40 BÚTOR LINER

Részletesebben

W E L L N E S S T E R M É K E K

W E L L N E S S T E R M É K E K 2 0 0 6 W E L L N E S S T E R M É K E K A 2006-os év egyik izgalmas újdonságával egy olyan termékterületen jelentkezünk, ahol a fürdôszoba praktikuma a pihenéssel és az egészséges életmóddal találkozik.

Részletesebben

MELINA SZANITER xx Mosdó 1 furattal középen. 70 x 50 cm 20, , R xx Mosdó 1 furattal középen

MELINA SZANITER xx Mosdó 1 furattal középen. 70 x 50 cm 20, , R xx Mosdó 1 furattal középen ÚJDONSÁG ÁRLISTA 2011 MELINA Cikkszám Megnevezés Méret Tömeg (Kg) tálca paletta Fehér Ft/db* Színes Ft/db Választható színek SZANITER 5570 59 xx Mosdó 5565 59 xx Mosdó 70 x 50 cm 20,5 5 10 24.180 01, R1

Részletesebben

F ü rd ő s z o b á k a z A l f ö l d it ő l ÁRLISTA É r v é n y e s : m á rc i u s 1- j é t ő l

F ü rd ő s z o b á k a z A l f ö l d it ő l ÁRLISTA É r v é n y e s : m á rc i u s 1- j é t ő l F ü rd ő s z o b á k a z A l f ö l d it ő l ÁRLISTA 2011 SZANITER BÚTOR WELLNESS CSAPTELEP É r v é n y e s : 2 011. m á rc i u s 1- j é t ő l TARTALOM Garancia 4 technikai információk 5 Kifutó termékek

Részletesebben

ÁRLISTA 2009 S Z A N I T E R B Ú T O R W E L L N E S S C S A P T E L E P

ÁRLISTA 2009 S Z A N I T E R B Ú T O R W E L L N E S S C S A P T E L E P Fürd őszobák az Alf ölditől ÁRLISTA 2009 S Z A N I T E R B Ú T O R W E L L N E S S C S A P T E L E P B E V E Z E T Ő Tisztelt Partnerünk! Ön az Alföldi 2009-es árlistáját tartja kezében. Idén is számos

Részletesebben

Üdvözöl jük a z Alföldi Fürdőszobában!

Üdvözöl jük a z Alföldi Fürdőszobában! Üdvözöl jük a z Alföldi Fürdőszobában! Az Alföldi Porcelángyár 1965-ben kezdte meg működését a kerámiáiról híres Hódmezővásárhelyen. 1992-ben a vállalat többségi tulajdonosa a több mint 250 éves múltra

Részletesebben

EASYPLUS REJTETT RÖGZÍTÉS

EASYPLUS REJTETT RÖGZÍTÉS ÁRLISTA 2014 Tartalomjegyzék 1. Általános 1.1 Garancia 4 1.2 Innovációk 5 1.3 Kifutó termékek 7 2. Szaniterek 2.1 Liner 2.2 Melina 2.3 Miron 2.4 Solinar 20 2.5 Saval 22 2.6 Bázis 26 2.7 Szerelvények 33

Részletesebben

ALFÖLDI katalógus 2012

ALFÖLDI katalógus 2012 ALFÖLDI katalógus 2012 SZANITER Stílus és minőség a fürdőszobában több mint 40 éve. TARTALOM Üdvözöljük az Alföldi fürdőszobában! 5 Márkatörténet 7 Szaniter 8 Innovációk 9 Liner 10 Miron 14 Melina 18 Solinar

Részletesebben

ALFÖLDI katalógus 2013

ALFÖLDI katalógus 2013 ALFÖLDI katalógus 2013 SZANITER Stílus és minőség a fürdőszobában több mint 40 éve. Üdvözöljük az Alföldi fürdőszobában! 5 Márkatörténet 7 TARTALOM Szaniter 8 Innovációk 9 Liner 10 Miron 16 Melina 22 Solinar

Részletesebben

SZANITER Stílus és minőség a fürdőszobában több mint 40 éve. WELLNESS Test és lélek harmóniája. ÜDVÖZÖLJÜK A Z ALFÖLDI FÜRDŐSZOBÁBAN!

SZANITER Stílus és minőség a fürdőszobában több mint 40 éve. WELLNESS Test és lélek harmóniája. ÜDVÖZÖLJÜK A Z ALFÖLDI FÜRDŐSZOBÁBAN! SZ A N I T E R W E L L N E S S C S A P T E L E P 2 0 0 7 T E R M É K K ATA LÓ G U S SZANITER Stílus és minőség a fürdőszobában több mint 40 éve. WELLNESS Test és lélek harmóniája. ÜDVÖZÖLJÜK A Z ALFÖLDI

Részletesebben

Üdvözöljük az Alföldi fürdőszobában!

Üdvözöljük az Alföldi fürdőszobában! KATALÓGUS 1 Üdvözöljük az Alföldi fürdőszobában! A fürdőszobának kitüntetett helye van az életünkben: keretbe foglalja mindennapjainkat. Az ébredés utáni első utunk ide vezet, és lefeküdni is a fürdőszobából

Részletesebben

1.2 Innovációk 5 1.3 Újdonságok, Kifutó termékek 7 2. Szaniterek 2.1 Liner 10 2.2 Melina 12 2.3 Miron 16

1.2 Innovációk 5 1.3 Újdonságok, Kifutó termékek 7 2. Szaniterek 2.1 Liner 10 2.2 Melina 12 2.3 Miron 16 ÁRLISTA 2014/2 Tartalomjegyzék 1. Általános 1.1 Gar ancia 4 1.2 Innovációk 5 1.3 Újdonságok, Kifutó termékek 7 2. Szaniterek 2.1 Liner 10 2.2 Melina 12 2.3 Miron 16 2.4 SAVAL 2.0 20 2.5 Solinar 24 2.6

Részletesebben

SZANITER CSAPTELEP FÜRDÔSZOBABÚTOR

SZANITER CSAPTELEP FÜRDÔSZOBABÚTOR 2006 SZANITER CSAPTELEP FÜRDÔSZOBABÚTOR ÚJDONSÁGOK Az Alföldi termékterületei folyamatosan újabb tagokkal bôvülnek, lehetôvé téve egy egységes stílusú, tetôtôl talpig Alföldibe öltöztetett fürdôszoba kialakítását.

Részletesebben

Tömeg (kg) db/ tálca. szerelve 18, Duroplast, fém zsanérral, Soft Closing és Quick Release 9M23 S1 01 WC-ülőke**

Tömeg (kg) db/ tálca. szerelve 18, Duroplast, fém zsanérral, Soft Closing és Quick Release 9M23 S1 01 WC-ülőke** Liner termékcsalád Fehér Easyplus mázfelülettel* 5124 L1 xx Mosdó 66 x 49 cm elhelyezésére 22,5 7 21 31 610 - R1 40 140-5108 L1 xx Mosdó 61 x 47 cm elhelyezésére 21,0 8 24 29 210 - R1 37 100-5128 L1 xx

Részletesebben

1. Általános 1.1 Alföldi 50 4

1. Általános 1.1 Alföldi 50 4 ÁRLISTA 2015 Tartalomjegyzék 1. Általános 1.1 Alföldi 50 4 1.2 Gar ancia 6 1.3 Innovációk 7 1.4 Újdonságok és kifutó termékek 9 2. Szaniterek 2.1 SZANITER ÁTTEKINTŐ 12 2.2 Liner 14 2.3 Melina 16 2.4 Formo

Részletesebben

SAVAL 2.0. A család szinte valamennyi tagja elérhető a tisztítást megkönynyítő Easyplus mázfelülettel, a WC-k mindegyike 3/6 literrel öblít.

SAVAL 2.0. A család szinte valamennyi tagja elérhető a tisztítást megkönynyítő Easyplus mázfelülettel, a WC-k mindegyike 3/6 literrel öblít. SAVAL 2.0 A Saval 2.0 család számos új és jó néhány egykori Solinar és Saval termékből tevődik össze. A család összeállításánál arra törekedtünk, hogy a alap funkciók mellett megmaradjanak azok a termékek

Részletesebben

Az egyszerűség híve vagyok. Nem kell mindent túlbonyolítani, a kevesebb néha több. Az egyenességet kedvelem. A tárgyakat használni kell, a családot

Az egyszerűség híve vagyok. Nem kell mindent túlbonyolítani, a kevesebb néha több. Az egyenességet kedvelem. A tárgyakat használni kell, a családot A Bázis családunk hosszú évtizedeken keresztül egyet jelentett az Alföldi teljes választékával, amely ma már egyre inkább családdá formálódik. Számos termék, számos funkció érkezett a Bázisba, ezáltal

Részletesebben

Minden lehetséges. Üdítően különböző, feltűnően sokoldalú. O.novo az első osztályú kerámia és a Frame to Frame, a teljes bútor koncepció.

Minden lehetséges. Üdítően különböző, feltűnően sokoldalú. O.novo az első osztályú kerámia és a Frame to Frame, a teljes bútor koncepció. Új lehetőségek tere Új árbelépő kategória: O.novo + Frame to Frame. Változatosság, nem monotonitás. Színek, nem egyhangúság. Dekorok, nem egyöntetűség. z elmúlt időszakig léteztek korlátok, ma, a 360 ORNGE

Részletesebben

Mindenem a repülés. Imádom a tájat a magasból figyelni, látni, hogy a hatalmas épületek oly parányinak tűnnek. Milyen sok hely van.

Mindenem a repülés. Imádom a tájat a magasból figyelni, látni, hogy a hatalmas épületek oly parányinak tűnnek. Milyen sok hely van. M I R O N MIRON A kevesebb néha több. Ezzel jellemezhetnénk a bevezetésre kerülő Miron alkotta fürdőszobákat. A család tagjai a kisebb fürdőszobákban is tág helyet és nagy térélményt biztosítanak. Amikor

Részletesebben

1. ÁLTALÁNOS 1.1 BEVEZETŐ 4

1. ÁLTALÁNOS 1.1 BEVEZETŐ 4 ÁRLISTA 2016 TARTALOMJEGYZÉK 1. ÁLTALÁNOS 1.1 BEVEZETŐ 4 1.2 GAR ANCIA 6 1.3 INNOVÁCIÓK 7 1.4 ÚJDONSÁGOK ÉS KIFUTÓ TERMÉKEK 9 2. SZANITEREK 2.1 SZANITER ÁTTEKINTŐ 12 2.2 LINER 14 2.3 MELINA 16 2.4 FORMO

Részletesebben

NOVA TOP sorozat _San_KOLO_Katalog_Velky_42_47_NovaTop_HU.indd :03:45

NOVA TOP sorozat _San_KOLO_Katalog_Velky_42_47_NovaTop_HU.indd :03:45 NOVA TOP sorozat 42 Lassanként a múlté lesznek a túl egyszerű, minimalizált trendek. A natúr anyagok utánzása gyakran a lakkozás benyomását is kelti, a kifejező furnérozásnak pedig nagyon megkapó hatása

Részletesebben

A környezettudatos szemlélet mind a termékeink előállítása, mind azok fejlesztése során meghatározza a mindennapjainkat az Alföldinél.

A környezettudatos szemlélet mind a termékeink előállítása, mind azok fejlesztése során meghatározza a mindennapjainkat az Alföldinél. KATALÓGUS 1 2 alfoldi.hu TARTALOMJEGYZÉK 1.1 MÁRKATÖRTÉNET 4 1.2 ÜDVÖZÖLJÜK AZ ALFÖLDI FÜRDŐSZOBÁBAN! 5 1.3 ÚJDONSÁGOK 6 2. SZANITEREK 2.1 INNOVÁCIÓK 10 2.2 LINER 12 2.3 MELINA 16 2.4 FORMO 22 2.5 MIRON

Részletesebben

5. WELLNESS 5.1 INNOVÁCIÓK FÜRDŐKÁDAK CASSANDRA CIKKSZÁMKERESŐ INNOVÁCIÓK 59

5. WELLNESS 5.1 INNOVÁCIÓK FÜRDŐKÁDAK CASSANDRA CIKKSZÁMKERESŐ INNOVÁCIÓK 59 KATALÓGUS 1 2 alfoldi.hu TARTALOMJEGYZÉK 1.1 MÁRKATÖRTÉNET 4 1.2 ÜDVÖZÖLJÜK AZ ALFÖLDI FÜRDŐSZOBÁBAN! 5 2. SZANITEREK 2.1 INNOVÁCIÓK 8 2.2 LINER 10 2.3 MELINA 14 2.4 FORMO 20 2.5 MIRON 26 2.6 SAVAL 2.0

Részletesebben

Nova Pro kategóriájában a legjobb

Nova Pro kategóriájában a legjobb kategóriájában a legjobb A Nova Pro termékcsalád újdonság, mely a sokéves bestsellert az 1993-tól megvásárolható Nova és Nova Top termékcsaládot váltja fel, melyekből megjelenésük óta több mint 8,7 millió

Részletesebben

2.5 Miron Cikkszámkereső 70

2.5 Miron Cikkszámkereső 70 KATALÓGUS 1 2 alfoldi.hu Tartalomjegyzék 1.1 Alföldi 50 4 1.2 Márkatörténet 6 1.3 Üdvözöljük az alföldi fürdőszobában! 7 1.4 Újdonságok 8 2. Szaniterek 2.1 Innovációk 12 2.2 Liner 14 2.3 Melina 18 2.4

Részletesebben

I N N O VÁ C I Ó S T Í L U S M I N Ő S É G

I N N O VÁ C I Ó S T Í L U S M I N Ő S É G KATALÓGUS 28 INNOVÁCIÓ S T Í LU S MINŐSÉG TARTALOMJEGYZÉK 1.1 MÁRKATÖRTÉNET 4 1.2 ÜDVÖZÖLJÜK AZ ALFÖLDI FÜRDŐSZOBÁBAN! 5 2. SZANITEREK 2.1 INNOVÁCIÓK 8 2.2 LINER 12 2.3 MELINA 16 2.4 FORMO 22 2.5 MIRON

Részletesebben

Chrome kerámia mosdók és fürdőszobabútorok

Chrome kerámia mosdók és fürdőszobabútorok kerámia mosdók és fürdőszobabútorok Design Kryštof Nosál Modern design minőségi természetes anyagokból, hagyományos értéket képviselve. A mosdók tökéletesen illeszkednek a koncepció más termékeihez (kád,

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Kiegészítő magyarázatok, leírások, ábrák 2. Íves zuhanykabinok 3-11. Szögletes zuhanykabinok 12-26

Tartalomjegyzék. Kiegészítő magyarázatok, leírások, ábrák 2. Íves zuhanykabinok 3-11. Szögletes zuhanykabinok 12-26 Tartalomjegyzék Kiegészítő magyarázatok, leírások, ábrák 2 Íves zuhanykabinok 3-11 Szögletes zuhanykabinok 12-26 Síkfalra szerelhető (háromfalas) és négy oldalról zárt (négyfalas) zuhanykabinok 27-40 Zuhanyajtók

Részletesebben

Ideal Standard-Vidima AD Kereskedelmi Képviselete Magyarország

Ideal Standard-Vidima AD Kereskedelmi Képviselete Magyarország Ideal Standard-Vidima AD Kereskedelmi Képviselete Magyarország Iroda: 1117 Budapest, Fehérvári út 80. Tel.: +36 1 371 07 24 Fax: +36 1 371 07 25 officebudapest@idealstandard.com www.ideal-standard.hu Az

Részletesebben

Rekord modern formák vonzó áron

Rekord modern formák vonzó áron modern formák vonzó áron A termékcsalád frissességet, eredetiséget és korszerűséget hoz fürdőszobájába. Az egyszerű, univerzális stílus biztosítja a sokoldalú felhasználását. A mély mosdótál segítségével

Részletesebben

4 U a variabilitás az első helyen

4 U a variabilitás az első helyen a variabilitás az első helyen Modern design, amelytől derűsebb lesz minden fürdőszoba. Széles, kényelmesen mély mosdók nagyvonalú peremekkel. Fényes fehér fürdőszobabútorok, több tárolóhellyel. A magasszekrény

Részletesebben

Fürdőszoba, kompromisszumok nélkül

Fürdőszoba, kompromisszumok nélkül Fürdőszoba, kompromisszumok nélkül Tartalomjegyzék Ohio........................................... 4 Indiana.......................................... 6 California.........................................

Részletesebben

TARTALOM. ... és a vízből élmény születik. Zuhanypanelek

TARTALOM. ... és a vízből élmény születik. Zuhanypanelek TARTALOM... és a vízből élmény születik. A fürdőszoba nem csupán szaniterek és burkolólapok összessége, hanem az a hely, ahol egy fárasztó nap után ellazulhat egy aromaterápiás hidromasszázs kádban, ahol

Részletesebben

Avantgarde 120 (balos) AVANTGARDE

Avantgarde 120 (balos) AVANTGARDE 2011 AVANTGARDE Avantgarde 120 (balos) Az Avantgarde bútor kényelmes használatát a mosdó mellett lévő pult és a BLUM csillapított fiókok biztosítják. A tükörbe rejtett neonvilágítás megfelelő fényerőt

Részletesebben

Minőség, kiváló áron MINŐSÉGI ALAPANYAGOK KEDVEZŐ ÁR/ÉRTÉK ARÁNY MADE IN EU. Kádak, kiegészítok, zuhanykabin, csaptelepek

Minőség, kiváló áron MINŐSÉGI ALAPANYAGOK KEDVEZŐ ÁR/ÉRTÉK ARÁNY MADE IN EU. Kádak, kiegészítok, zuhanykabin, csaptelepek 2011 Minőség, kiváló áron MADE IN EU MINŐSÉGI ALAPANYAGOK Kádak, kiegészítok, zuhanykabin, csaptelepek Minőség, kiváló áron Mollyegyenes kád 150x70, 160x70, 170x70 ANTIBAK- TERIÁLIS FELÜLET 2011-ES MODELL

Részletesebben

Az Ön kezében van a döntés, milyen zuhanyélményt szeretne: ha feljebb állítja be a zuhanypanelt, a vízcseppek lágyan gyöngyöznek a bőrén, ha

Az Ön kezében van a döntés, milyen zuhanyélményt szeretne: ha feljebb állítja be a zuhanypanelt, a vízcseppek lágyan gyöngyöznek a bőrén, ha Zuhanypanel Lift 2 Az Ön kezében van a döntés, milyen zuhanyélményt szeretne: ha feljebb állítja be a zuhanypanelt, a vízcseppek lágyan gyöngyöznek a bőrén, ha közelebb, akkor érezni fogja, amint a víz

Részletesebben

tudjuk miért, tudjuk hogyan

tudjuk miért, tudjuk hogyan tudjuk miért, tudjuk hogyan ZUHANYKABINOK / ZUHANYTÁLCÁK / KÁDAK HIDROMASSZÁZS RENDSZEREK Érvényes: 009. július 1-től Ajánlott fogyasztói árak, az ÁFA-t tartalmazzák! Termékeinket speciálisan a DIY (Do

Részletesebben

A tökéletes fürdőszoba nem csak álom. Váltsa valóra három stílusvilágunk segítségével!

A tökéletes fürdőszoba nem csak álom. Váltsa valóra három stílusvilágunk segítségével! A tökéletes fürdőszoba nem csak álom. Váltsa valóra három stílusvilágunk segítségével! Tervezze meg tökéletes fürdőszobáját az Avantgarde, Modern, vagy a Classic termékcsalád segítségével. Hosszú idő telt

Részletesebben

TX termékcsalád. zuhanykabinok, zuhanyajtók, kádparavánok

TX termékcsalád. zuhanykabinok, zuhanyajtók, kádparavánok TX termékcsalád zuhanykabinok, zuhanyajtók, kádparavánok 2014/2015 KN/TX4, KN-kpl/TX4 Sarokbelépős, szögletes zuhanykabin Méretek [cm]:80x80x190 (205*), 90x90x190 (205*) Profil színe: fehér Üvegminta:

Részletesebben

TX termékcsalád. zuhanykabinok, zuhanyajtók, kádparavánok

TX termékcsalád. zuhanykabinok, zuhanyajtók, kádparavánok TX termékcsalád ok, zuhanyajtók, kádparavánok 2014/2015 KN/TX4, KN-kpl/TX4 Sarokbelépős, szögletes Méretek [cm]:80x80x190 (205*), 90x90x190 (205*) Profil színe: fehér Üvegminta: Cora (CR), W14 (görög)

Részletesebben

ZUHANYKABINOK ÉS CSAPTELEPEK SPECIALISTÁJA

ZUHANYKABINOK ÉS CSAPTELEPEK SPECIALISTÁJA ZUHANYKABINOK ÉS CSAPTELEPEK SPECIALISTÁJA 24 év szakértelem 24 év tapasztalat 24 éve megbízható partner 2018 GOLF MINŐSÉG ÉS PRAKTIKUM 036.1.1 036.6.1 036.5.1 036.4.1 036.7.1 35 03 ZÉTA 037.1.1 037.6.1

Részletesebben

S Z EREL É S I K É Z I KÖ N Y V 2 0 0 9. m o n o b l o k k W C. b i d é M O S D Ó

S Z EREL É S I K É Z I KÖ N Y V 2 0 0 9. m o n o b l o k k W C. b i d é M O S D Ó S Z EREL É S I K É Z I KÖ N Y V 2 0 0 9 m o n o b l o k k W C M O S D Ó k é z m o s ó b i d é c s a p t e l e p e k S Z E R E L É S I K É Z I KÖ N Y V Tartalomjegyzék I. Gyorskereső 4-8 II. Ajánló 10

Részletesebben

AVENTO. Kiegészítés az Árlista 2015 kiadványhoz - Szaniter kerámia, fürdőszobabútor és wellness. Szaniter kerámia és fürdőszobabútor

AVENTO. Kiegészítés az Árlista 2015 kiadványhoz - Szaniter kerámia, fürdőszobabútor és wellness. Szaniter kerámia és fürdőszobabútor Szaniter kerámia és fürdőszobabútor Mainstream szegmens Avento bútorprogramhoz Ajánlott tükrös szekrények My View, My View 14, My View 14+, My View-In Ajánlott tükörprogram More To See, More To See 14,

Részletesebben

Quattro modern, szögletes design

Quattro modern, szögletes design modern, szögletes design A kerámiával felszerelt fürdőszobák kiegyensúlyozottak, a hangsúlyos szögletes formának köszönhetően a belső tér modern megjelenésű. A mosdók és a bidék alakja letisztult, azok

Részletesebben

GEBERIT MYDAY FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD

GEBERIT MYDAY FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD GEBERIT MYDAY GEBERIT MYDAY A Geberit myday designtermékcsalád lágy, organikus, mégis nagyon érzelmes formáival győz meg. Ez egy természetes, jó érzést keltő ízlésességhez vezet, ami kikapcsolódásra csábít

Részletesebben

Bevezető. Ön a TBoss Kft. fürdőszoba katalógusát tartja a kezében.

Bevezető. Ön a TBoss Kft. fürdőszoba katalógusát tartja a kezében. Bevezető Ön a TBoss Kft. fürdőszoba katalógusát tartja a kezében. A TBoss Kft. a Bianka fürdőszobabútorok hivatalos gyártója és forgalmazója. Cégünk 2000-es megalakulása óta azon dolgozik, hogy minél szélesebb

Részletesebben

Nova Pro Pico kis fürdőszoba sok lehetőséggel

Nova Pro Pico kis fürdőszoba sok lehetőséggel kis fürdőszoba sok lehetőséggel Amikor kis fürdőszobát (pl.: panellakásban), vagy vendég WC-t szeretne berendezni, úgy minden bizonnyal kisméretű berendezési tárgyakat keres. A termékcsaládnak köszönhetően

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK ÁRLISTÁJA I/2015 H. Kötelezettség nélküli árazási javaslat szakkereskedések számára

ÚJDONSÁGOK ÁRLISTÁJA I/2015 H. Kötelezettség nélküli árazási javaslat szakkereskedések számára ÚJDONSÁGOK ÁRLISTÁJA I/2015 H Kötelezettség nélküli árazási javaslat szakkereskedések számára Tartalomjegyzék HÜPPE Classics 2 tolóajtók A HÜPPE Classics 2 nyílóajtók B HÜPPE Aura elegance tolóajtók C

Részletesebben

szaniter JELLEMZŐK GIENGER HUNGÁRIA ÉPÜLETGÉPÉSZETI KFT.

szaniter JELLEMZŐK GIENGER HUNGÁRIA ÉPÜLETGÉPÉSZETI KFT. szaniter BAVARIA szaniter BAVARIA 50 50cm-es mosdó túlfolyóval és csaplyukkal szélesség: 500mm mélység: 410mm magasság: 170mm rögzítés távolság: 285mm szín: fehér BAVARIA 50cm-es mosdó LECICO50 BAVARIA

Részletesebben

GEBERIT ACANTO. is megfelelnek. Életstílusának egyediségét az Acanto sokoldalúan moduláris jellege adja. Tiszta vonalak, egyedi részletek.

GEBERIT ACANTO. is megfelelnek. Életstílusának egyediségét az Acanto sokoldalúan moduláris jellege adja. Tiszta vonalak, egyedi részletek. GEBERIT ACANTO GEBERIT ACANTO A Geberit Acanto komplett fürdőszobai termékcsalád a tiszta designt organikus formákkal és intelligens megoldásokat rejtő részletekkel vegyíti, amelyek a legkülönbözőbb igényeknek,

Részletesebben

icon A termékek és terek harmóniája

icon A termékek és terek harmóniája A termékek és terek harmóniája Az Icon sorozat innovatív és nem mindennapi. 12 típusú mosdót kínál egészen 120 cm szélességig, bútorokkal álló szekrényektől egészen a polcok elhelyezéséig ideális a modern

Részletesebben

Design Kryštof Nosál. SmartLine zuhanykabinok

Design Kryštof Nosál. SmartLine zuhanykabinok Design Kryštof Nosál SmartLine zuhanykabinok 8 Fényes, minimalista design A csillogó fém alkatrészekkel lágyan hangsúlyozott üveg letisztult eleganciája kiemeli a zuhanykabin könnyed, szellős benyomását.

Részletesebben

Jade 8046D 90x90x2200 alacsonytálcás zuhanykabin összeszerelés útmutató

Jade 8046D 90x90x2200 alacsonytálcás zuhanykabin összeszerelés útmutató Jade 8046D 90x90x2200 alacsonytálcás zuhanykabin összeszerelés útmutató Kedves Vásárlónk, köszönjük, hogy az AQULIFE zuhanykabinját választotta. Önnek a kabin összeszerelésére és működtetésére vonatkozó

Részletesebben

RK-2008 PANNÓNIA TERMÉKCSALÁD, HAZAI GYÁRTÁSÚ ZUHANYKABINOK

RK-2008 PANNÓNIA TERMÉKCSALÁD, HAZAI GYÁRTÁSÚ ZUHANYKABINOK RK-2008 PANNÓNIA TERMÉKCSALÁD, HAZAI GYÁRTÁSÚ ZUHANYKABINOK PARÁD 2 mindkét oldalán nyílóajtóval szerelt zuhanykabin. Névleges méretek: A zuhanykabinok szabványos zuhanytálcákra szerelhető méretben ráépíthető.

Részletesebben

Megszokott minőség kedvező áron. Geberit Basic család

Megszokott minőség kedvező áron. Geberit Basic család Megszokott minőség kedvező áron Geberit Basic család Geberit Basic szerelőelemek *Figyelem: A BASIC termékcsalád WC és vizelde szerelőelemei kizárólag Delta nyomólapokkal és Basic vizelde vezérlésekkel

Részletesebben

2006 SZERELÉSI KÉZIKÖNYV

2006 SZERELÉSI KÉZIKÖNYV 2006 SZERELÉSI KÉZIKÖNYV S Z E R E L É S I K É Z I K Ö N Y V Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék I. Gyorskereső 4-7 II. Ajánló 8 III. Szaniterek 9-64 A) Általános információk 9-15 1. Alföldi szaniterek jellemzői

Részletesebben

Termék száma Termékleírás Ár H Mio mosdó szifon, 5/4 32 mm, króm, sárgaréz Ft

Termék száma Termékleírás Ár H Mio mosdó szifon, 5/4 32 mm, króm, sárgaréz Ft TARTOZÉKOK / MOSDÓ SZIFON MIO H374710 0040001 Mio mosdó szifon, 5/4 32 mm, króm, sárgaréz 11 569 Ft SAROKSZELEP MIO H372710 004 0101 Mio sarokszelep 3/8 1/2, króm, 2 db 9 428 Ft Cubito fürdőszoba bútor

Részletesebben

ZUHANYKABINOK ZUHANYAJTÓK ZUHANYFALAK

ZUHANYKABINOK ZUHANYAJTÓK ZUHANYFALAK 2 3 ZUHANYKABINOK ZUHANYAJTÓK ZUHANYFALAK 4 5 ZUHANYKABINOK, ZUHANYAJTÓK, ZUHANYFALAK Negyedköríves zuhanykabin Köln 22.152TN LEFT 22.152TN RIGHT 90x90x185 cm (beépítési méret: 87-89 cm) 6 mm vastag, víztiszta,

Részletesebben

Mozgáskorlátozottak kiegészítő berendezései

Mozgáskorlátozottak kiegészítő berendezései Mozgáskorlátozottak kiegészítő berendezései ELÉRHETŐSÉGEK: Kereskedelem: 2200 Monor, Mátyás kir. u. 11. Tel.: 29/413-553 Fax: 29/413-535 E-mail: bandk@bandk.hu Gyártás: 2200 Monor, Jókai Mór u. 9-11. Tel.:

Részletesebben

Minőség, kiváló áron KEDVEZŐ ÁR/ÉRTÉK ARÁNY MINŐSÉGI ALAP- ANYAGOK MADE IN EU

Minőség, kiváló áron KEDVEZŐ ÁR/ÉRTÉK ARÁNY MINŐSÉGI ALAP- ANYAGOK MADE IN EU MADE IN EU MINŐSÉGI ALAP- ANYAGOK KEDVEZŐ ÁR/ÉRTÉK ARÁNY Fürdőkádak Zuhanykabinok Kiegészítők 2015/2016 Danuta - Az örökké klasszikus forma A H2O termékek népszerűségüket nem csak kedvező áruknak köszönhetik.

Részletesebben

Harmónia a fürdőszobában KOLO AKCIÓ 2018 JÚLIUSTÓL

Harmónia a fürdőszobában KOLO AKCIÓ 2018 JÚLIUSTÓL Harmónia a fürdőszobában KOLO AKCIÓ 2018 JÚLIUSTÓL Rimfree WC-je mellé válasszon stílusos mosdót és bútort! KOLO MINDIG EGYEDÜLÁLLÓ STÍLUSÚ FÜRDŐSZOBÁK A KOLO márka már évtizedek óta a tapasztalatokra

Részletesebben

Fürdőszobai kiegészítők és tükrök ÁRLISTA. Érvényes 2014 / 2015. Magyarországi forgalmazó: Sanglass Kabin Kft

Fürdőszobai kiegészítők és tükrök ÁRLISTA. Érvényes 2014 / 2015. Magyarországi forgalmazó: Sanglass Kabin Kft Fürdőszobai kiegészítők és tükrök ÁRLISTA Érvényes 2014 / 2015 Magyarországi forgalmazó: Sanglass Kabin Kft Cím: 6000 Kecskemét, Budai hegy 72. Tel.: 06 76 500 360 Fax.: 06 76 500 361 e-mail: info@sanglass.hu

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ KÁDKATALÓGUS

KIEGÉSZÍTŐ KÁDKATALÓGUS KIEGÉSZÍTŐ KÁDKATALÓGUS EGYEDI FORMAVILÁGÚ LUXUS AKRIL KÁDAK CSAK A LEGIGÉNYESEBBEKNEK! ÖNTÖTT GRÁNIT KÁDAK A GRÁNIT SZILÁRDSÁGA AZ AKRIL ELŐNYEIVEL FANTASZTIKUS AKCIÓS AJÁNLATUNK A HÁTOLDALON KERESSE

Részletesebben

10.1.1/1 Mosdó csaptelep - automata leeresztõvel. 10.3.1/1 Bidet csaptelep - automata leeresztõvel. 10.6.1/1 Álló mosogató csaptelep

10.1.1/1 Mosdó csaptelep - automata leeresztõvel. 10.3.1/1 Bidet csaptelep - automata leeresztõvel. 10.6.1/1 Álló mosogató csaptelep Trió zero 10.1.1/1 Mosdó csaptelep - automata leeresztõvel 10.3.1/1 Bidet csaptelep - automata leeresztõvel 10.6.1/1 Álló mosogató csaptelep 10.7.1/1 Fali mosogató csaptelep 10.4.1/1 Zuhany csaptelep -

Részletesebben

Renova Nr. 1 Comprimo NEW kis fürdőszobák új lehetőségei

Renova Nr. 1 Comprimo NEW kis fürdőszobák új lehetőségei kis fürdőszobák új lehetőségei A Renova No.1 fürdőszoba termékcsalád a kis fürdőszobai terek esztétikus tervezésének és funkcionális felszerelésének jól kivitelezett új projektje. Elvégre nem minden fürdőszoba

Részletesebben

Elegance. A luxus megtestesülése. Collection Speciális felületkezelés lásd 34. o. Emelő mechanizmus és automatikus záródás OCHRANA

Elegance. A luxus megtestesülése. Collection Speciális felületkezelés lásd 34. o. Emelő mechanizmus és automatikus záródás OCHRANA Elegance A luxus megtestesülése FELÜLETKEZELÉS Speciális felületkezelés lásd 34. o. Emelő mechanizmus és automatikus záródás 74 A fürdőszoba uralkodó eleme lesz Masszív profilok a klasszikus luxus kedvelőinek.

Részletesebben

Modern. Íves zuhanykabin. Alex zuhanytálcával, szifonnal. Méret: 800x800x1850 mm Ü vegmintázat: átlátszó. Vízlepergető réteggel ellátott kabin!

Modern. Íves zuhanykabin. Alex zuhanytálcával, szifonnal. Méret: 800x800x1850 mm Ü vegmintázat: átlátszó. Vízlepergető réteggel ellátott kabin! Kabinkatalógus 2 Zuhanykabinok Modern Alex zuhanytálcával, Méret: 800x800x1850 mm Ü vegmintázat: átlátszó Modern Szögletes zuhanykabin Oskar zuhanytálcával, Méret: 800x800x1850 mm Ü vegmintázat: átlátszó

Részletesebben

Blix. Praktikus és vonzó

Blix. Praktikus és vonzó lix Praktikus és vonzó lix zuhanykabinok lix Film A zuhanykabin, amely végigkísér egy életen át - a két méter széles zuhanyajtóknak leginkább a közös tusolásra vágyó szerelmespárok örvendhetnek, a negyedköríves

Részletesebben

Traffic szeretjük a várost!

Traffic szeretjük a várost! szeretjük a várost! elnevezésű új fürdőszobacsalád divatos városi dizájnnal és nagyfokú funkcionalitással bír. A könnyed négyszögek, a formák játéka, a lágy vonalak és a vékony élek - ez rendkívül kényelmes

Részletesebben

ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK 2018

ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK 2018 ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK 2018 Az újház Centrum 20 éve kiemelkedő szereplője a magyar építőanyag kereskedelemnek. Meghatározó, magyar tulajdonú, országos építőanyag kereskedelmi hálózatként széles választékkal

Részletesebben

280 Ideal Standard 280-301 special products hu.indd280 280 280-301 special products hu.indd280 280 2007. 06. 21. 17:49:14 2007. 06. 21.

280 Ideal Standard 280-301 special products hu.indd280 280 280-301 special products hu.indd280 280 2007. 06. 21. 17:49:14 2007. 06. 21. 280 280-301 special products hu.indd280 280 2007. 06. 21. 17:49:14 Speciális termékeink széles körben elterjedtek: egyaránt megtalálhatók exkluzív szállodákban és irodaházakban. A katalógus ezen részében

Részletesebben

Érvényes 2010.05.01-től. Árlista 2010

Érvényes 2010.05.01-től. Árlista 2010 Érvényes 2010.05.01-től Árlista 2010 UJDONSÁGOK Domino Technic + Smart Fresh Varius Opal plus Niven Árlista 2010 Érvényes 2010.05.01-től Tartalom Szaniterkerámia Kerámia áttekintés.......................................

Részletesebben

SZABADON ÁLLÓ KÁDAK 2018

SZABADON ÁLLÓ KÁDAK 2018 LLÓ Á ON2018 D A AB DAK Z S KÁ MAXIMALISTA MEGJELENÉS, MINIMALISTA FORMATERV A RIHO szabadon álló kádjai ékkőként díszítik a lendület végigkíséri napunkat és este itt pihenjük ki fürdőszobát. a mindennapos

Részletesebben

S Z E R E L É S I K É Z I K Ö N Y V 2 0 1 2

S Z E R E L É S I K É Z I K Ö N Y V 2 0 1 2 SZERELÉSI KÉZIKÖNYV 2012 Szerelési kézikön yv Tartalomjegyzék I. Gyorskereső 4-7 II. Ajánló 8 III. Szaniterek 9-74 A) Általános információk 9-17 1. Alföldi szaniterek jellemzői 9-10 2. Kerámia anyagának

Részletesebben

dizájn Geberit Monolith szaniter szerelőmodulok Geberit Kft. Office Garden II. Budapest Alíz utca

dizájn Geberit Monolith szaniter szerelőmodulok Geberit Kft. Office Garden II. Budapest Alíz utca Geberit Kft. Office Garden II. Budapest Alíz utca 2. 1117 T: 06 1 204 4187 F: 06 1 204 4190 sales.hu@geberit.com www.geberit.hu Újragondolt fürdőszoba dizájn Geberit Monolith szaniter szerelőmodulok HU/12.11

Részletesebben

A megfelelő kád kiválasztása

A megfelelő kád kiválasztása megfelelő kád kiválasztása Miért a KOLO? modern akril fürdőkádak segítségével könnyebb a fürdőszobák tervezése. z átgondolt stílusvonalak, a vonzó formák, a szép részletek, továbbá a legjobb minőségű szaniterakril,

Részletesebben

Renova Nr. 1 Comfort minden generáció számára

Renova Nr. 1 Comfort minden generáció számára Comfort minden generáció számára Modern fürdőszoba-termék sorozat, amely egyszerre több generációnak szolgál. Időtlen design, a funkcionalitás és kifinomult ízlés egyben. Egy fürdőszoba ahol egy mozgáskorlátozott

Részletesebben

SZERELÉSI KÉZIKÖNYV 2013

SZERELÉSI KÉZIKÖNYV 2013 SZERELÉSI KÉZIKÖNYV 2013 SZERELÉSI KÉZIKÖNYV Tartalomjegyzék I. Gyorskereső 4-7 II. Ajánló 8 III. Szaniterek 9-75 A) Általános információk 9-17 1. Alföldi szaniterek jellemzői 9-10 2. Kerámia anyagának

Részletesebben

GlassLine. Egy műszakilag tökéletes ékszer fürdőszobája számára. Collection Speciális felületkezelés lásd 34. o.

GlassLine. Egy műszakilag tökéletes ékszer fürdőszobája számára. Collection Speciális felületkezelés lásd 34. o. GlassLine Egy műszakilag tökéletes ékszer fürdőszobája számára Speciális felületkezelés lásd 34. o. Kiváló minőségű fémalkatrészek lásd 69. o. Emelő mechanizmus és automatikus záródás. 68 Letisztult design

Részletesebben

Clean Rim. Hatékonyság és higiénia a WC-jében.

Clean Rim. Hatékonyság és higiénia a WC-jében. Clean Rim Hatékonyság és higiénia a WC-jében. 2 1 1 The Gap Clean Rim fali WC / 2 PL2 Dupla króm nyomólap / 3 The Gap Unik mosdó és bútor / 4 L20 mosdócsaptelep / Clean Rim Hatékonyság és higiénia a WC-jében.

Részletesebben

TERMÉKKATALÓGUS AKRILKÁDAK ZUHANYKABINOK ZUHANYTÁLCÁK ZUHANYFOLYÓKÁK ZUHANYPANELEK FALI ZUHANYCSAPTELEPEK

TERMÉKKATALÓGUS AKRILKÁDAK ZUHANYKABINOK ZUHANYTÁLCÁK ZUHANYFOLYÓKÁK ZUHANYPANELEK FALI ZUHANYCSAPTELEPEK TERMÉKKATALÓGUS 2018 AKRILKÁDAK ZUHANYKABINOK ZUHANYTÁLCÁK ZUHANYFOLYÓKÁK ZUHANYPANELEK FALI ZUHANYCSAPTELEPEK R Tartalomjegyzék Akrilkádak Egyenes (hagyományos) kádak... 2-3 Szimmetrikus sarokkádak...4-5

Részletesebben

ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK 2018

ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK 2018 ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK 2018 Az újház Centrum 20 éve kiemelkedő szereplője a magyar építőanyag kereskedelemnek. Meghatározó, magyar tulajdonú, országos építőanyag kereskedelmi hálózatként széles választékkal

Részletesebben

kádak, masszázsrendszerek hogy a fürdőkádja kényeztesse...

kádak, masszázsrendszerek hogy a fürdőkádja kényeztesse... 2010 kádak, masszázsrendszerek Engedje, hogy a fürdőkádja kényeztesse... Tartalomjegyzék Sarokkádak 4 Aszimmetrikus kádak 12 Egyenes kádak 16 24 Kiegészítők Csaptelepek 26 10 év garancia 2 év Fürdőkád

Részletesebben

icon xs kisméretű fürdőszobákba

icon xs kisméretű fürdőszobákba kisméretű fürdőszobákba Még a kisméretű vagy vendégfürdőszobák esetén sem kell kompromisszumokat kötni a design szempontjából. Az Icon XS termékcsalád követi az Icon termékek tiszta vonalait, kisebb térhez

Részletesebben

GEBERIT SMYLE FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD

GEBERIT SMYLE FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD GEBERIT SMYLE ÚJ GEBERIT SMYLE A Geberit Smyle fürdőszobai termékcsalád a korszerű designnal és a finom vonalvezetéssel önfeledt és pozitív fürdőszobai környezetet teremt. Így harmóniát és könnyedséget

Részletesebben

Classic 105 fürdőszobabútor-összeállítás

Classic 105 fürdőszobabútor-összeállítás Fürdőszobabútorok 2010 Classic család Classic család Classic 105* 1020/190/1040 mm C105-20-AD- Classic 105 alsó 1055/335/880 mm C105-10-AD Classic 85* 850/190/1040 mm C085-20-AD- Classic 85 alsó 875/335/880

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK. Springfield...4. Wakefield Slim esőztetők Ohio Indiana California Charlton Bolzano...

TARTALOMJEGYZÉK. Springfield...4. Wakefield Slim esőztetők Ohio Indiana California Charlton Bolzano... MAGUNKRÓL... Elsődleges célunk egy olyan szortiment kialakítása, ahol nincsenek kompromisszumok! Miért mondana le a legmodernebb formákról és innovációkról, ha nem szeretne vagyonokat elkölteni túlárazott

Részletesebben

TERMÉKKATALÓGUS AKRILKÁDAK ZUHANYKABINOK ZUHANYTÁLCÁK ZUHANYFOLYÓKÁK ZUHANYPANELEK FALI ZUHANYCSAPTELEPEK

TERMÉKKATALÓGUS AKRILKÁDAK ZUHANYKABINOK ZUHANYTÁLCÁK ZUHANYFOLYÓKÁK ZUHANYPANELEK FALI ZUHANYCSAPTELEPEK TERMÉKKATALÓGUS 2018 AKRILKÁDAK ZUHANYKABINOK ZUHANYTÁLCÁK ZUHANYFOLYÓKÁK ZUHANYPANELEK FALI ZUHANYCSAPTELEPEK R Tartalomjegyzék Akrilkádak Egyenes (hagyományos) kádak...2-5 Szimmetrikus sarokkádak...6-7

Részletesebben

TEMATIKUS TERMÉKLISTA

TEMATIKUS TERMÉKLISTA Oldal: 1 2.Akadálymentes környezet kialakítsának eszközei 2.1.Otthoni akadálymentesített fürdőszoba eszközei BKH8000311 Vízszintes kapaszkodó, bordázott, csúszásmentes felülettel, műanyag, 600 mm, fehér

Részletesebben

Tökéletes harmóniában

Tökéletes harmóniában Geberit Kft. Tökéletes harmóniában Budapest Alíz u. 2. 1117 T: 06 1 204 4187 F: 06 1 204 4190 sales.hu@geberit.com www.geberit.hu HU/2015 Geberit Kft. Geberit WC-működtető nyomólapok és Geberit öblítésvezérlők

Részletesebben

Sanglass Kabin Kft. Kényelmes otthon az Ön fürdőszobájában.

Sanglass Kabin Kft. Kényelmes otthon az Ön fürdőszobájában. 2015/2016 Cégünk a Sanglass Kabin Kft. hosszú múltra visszatekintő magyar tulajdonú gyártó, kis- és nagykereskedelmi vállalkozás. Két fő tevékenysége által vált országosan ismertté, melyek közül kiemelkedik

Részletesebben

tudjuk miért, tudjuk hogyan

tudjuk miért, tudjuk hogyan tudjuk miért, tudjuk hogyan ZUHANYKABINOK / ZUHANYTÁLCÁK / KÁDAK HIDROMASSZÁZS RENDSZEREK Érvényes: 2010. április 1-től Ajánlott fogyasztói árak, az ÁFA-t tartalmazzák! MAGYARÁZAT - AZ EGYSZERŰBB TÁJÉKOZÓDÁS

Részletesebben

HSK - Zuhanykabinok. Zuhanytálcák. Zuhanyrendszerek. Árlista 2010

HSK - Zuhanykabinok. Zuhanytálcák. Zuhanyrendszerek. Árlista 2010 HSK - Zuhanykabinok Zuhanytálcák Árlista 2010 Zuhanyrendszerek Tartalomjegyzék: Favorit Imperial Premium Softcube Prima Style 4-5. oldal 2. oldal 1. oldal 2. oldal 3. oldal Top Walk in free Zuhanypanel

Részletesebben

vis von conel JELLEMZŐK GIENGER HUNGÁRIA ÉPÜLETGÉPÉSZETI KFT.

vis von conel JELLEMZŐK GIENGER HUNGÁRIA ÉPÜLETGÉPÉSZETI KFT. JELLEMZŐK vis von conel VIS falsík előtti szerelőelemek JELLEMZŐK WC szerelőelem nedves építéshez 2 mennyiséges öblítési lehetőség, állítható öblítővíz-mennyiséggel 9/3 vagy 6/3 liter és start/stop, vagy

Részletesebben

SZERELÉSI KÉZIKÖNYV 2015

SZERELÉSI KÉZIKÖNYV 2015 SZERELÉSI KÉZIKÖNYV 2015 SZERELÉSI KÉZIKÖNYV Tartalomjegyzék I. Gyorskereső 4-7 II. Alföldi 50 év története 8 III. Ajánló 10 IV. Szaniterek 11-101 A) Általános információk 11-19 1. Alföldi szaniterek

Részletesebben

Átlátszó edzett üveg, silver profil, kibillenthető ajtók.

Átlátszó edzett üveg, silver profil, kibillenthető ajtók. AKCIÓS TERMÉKEK A világ kint marad! www.kolpa.hu Átlátszó edzett üveg, silver profil, kibillenthető ajtók. ECO QUAT TKK Régi ár Kedvezmény Új ár 80x80 77 800 Ft 10% 70 020 Ft 90x90 82 300 Ft 10% 74 070

Részletesebben