AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ KÓNY, VÖRÖSMARTY UTCA I. ÜTEM BURKOLAT FELÚJÍTÁS KIVITELEZÉSE ÁLTALÁNOS EGYSZERŰ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSBAN.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ KÓNY, VÖRÖSMARTY UTCA I. ÜTEM BURKOLAT FELÚJÍTÁS KIVITELEZÉSE ÁLTALÁNOS EGYSZERŰ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSBAN."

Átírás

1 AJÁNLATKÉRŐ: Kóny Község Önkormányzata 9144 Kóny, Rákóczi u.30. AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ KÓNY, VÖRÖSMARTY UTCA I. ÜTEM BURKOLAT FELÚJÍTÁS KIVITELEZÉSE ÁLTALÁNOS EGYSZERŰ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSBAN. 2009

2 2 I. KÖTET ÚTMUTATÓ AZ AJÁNLATTEVŐKNEK I. fejezet A DOKUMENTÁCIÓ TARTALMA 1.1 A Dokumentáció a következő részekből áll: I. KÖTET ÚTMUTATÓ AZ AJÁNLATTEVŐKNEK II. KÖTET MŰSZAKI LEÍRÁS, illetve árazatlan tételes költségvetési kiírás 1.2 Az Ajánlattevők kizárólagos kockázata, hogy gondosan megvizsgálják a Dokumentációt és annak minden kiegészítését, amely esetleg az ajánlati időszak alatt kerül kibocsátásra, valamint, hogy megbízható információkat szerezzenek be minden olyan körülmény és kötelezettség vonatkozásában, amely bármilyen módon is befolyásolhatja az Ajánlat természetét vagy jellemzőit Ajánlatkérő az ajánlattétel megkönnyítése és egyben az ajánlatok elbírálása egyszerűbbé tétele érdekében jelen dokumentációban ismerteti a közbeszerzési eljárással kapcsolatos alapvető rendelkezéseket és az ajánlatokkal szemben támasztott tartalmi és formai követelményeit Ajánlatkérő: Kóny Község Önkormányzata 9144 Kóny, Rákóczi u.30. Magyarország Ajánlattevő: Az a természetes személy, jogi személy, jogi személyiség nélküli gazdasági társaság vagy személyes joga szerint jogképes szervezet, aki, illetőleg amely a közbeszerzési eljárásban ajánlatot tesz; ajánlattevőnek minősül a külföldi székhelyű vállalkozás magyarországi vállalkozás fióktelepe is Alvállalkozó: Az a szervezet vagy személy, amely a közbeszerzési eljárás eredményeként megkötött szerződés teljesítésében az ajánlattevő által bevontan közvetlenül vesz részt Jelen Dokumentáció nem mindenben ismétli meg az Ajánlattételi Felhívásban foglaltakat, a Dokumentáció az Ajánlattételi Felhívással együtt kezelendő. Amennyiben az Ajánlattételi Felhívás és a Dokumentáció között eltérés adódik, az Ajánlattételi Felhívás a mértékadó. Amennyiben az elektronikus és papíralapú változat között ellentmondás van, a papíralapú változat az irányadó.

3 Az Ajánlattevőnek kell viselnie minden, az Ajánlatának elkészítésével és benyújtásával kapcsolatban felmerülő költséget. Az Ajánlatkérő semmilyen esetben sem tehető felelőssé e költségek felmerüléséért, függetlenül a közbeszerzési eljárás lefolyásától vagy kimenetelétől. A Dokumentáció ellenértéke 10 napon belül visszajár a Kbt. 54. (6) bekezdésben foglalt esetekben Az Ajánlattevőknek a Dokumentációban közölt információkat bizalmas anyagként kell kezelniük, amelyről harmadik félnek semmiféle részletet ki nem szolgáltathatnak, hacsak e harmadik fél nem készít és nyújt be ajánlatot az Ajánlattevő számára a munka egy részére vonatkozóan Sem a Dokumentációt, sem annak részeit, vagy másolatait nem lehet másra felhasználni, mint ajánlattételre, és az abban leírt szerződés szerinti cél megvalósítására A munkák elvégzésére kötendő szerződés odaítélésére lefolytatott közbeszerzési eljárás a közbeszerzésekről szóló évi CXXIX törvény (Kbt.) alapján kerül lebonyolításra Az Ajánlatkérő feltételezi, hogy Ajánlattevő ismeri a jelen közbeszerzési eljárásra, illetve a nyertessel kötendő szerződésre vonatkozó hatályos magyar jog előírásait. Az Ajánlattevő ajánlatának benyújtásával elismeri, hogy tisztában van a hatályos, valamint az ajánlat megtételekor ismert, a teljesítésre kihatóan hatályossá váló jogszabályokkal, és ajánlatát ezek figyelembevételével állítja össze Az építési beruházás teljesítésére megkötendő szerződés: Vállalkozási szerződés. II. Fejezet AZ AJÁNLATTAL SZEMBENI KÖVETELMÉNYEK 2.1. Pénzforrás A projektek részben NYDRFT/TEUT/2009. támogatási forrás igénybevételével, részben önerőből valósul meg Az elfogadott pályázati költségvetésben szereplő kivitelezési feladatokat kell megvalósítani a pályázatnak és a támogatási szerződéseknek megfelelően Ajánlati Dokumentáció A dokumentáció az Ajánlatkérő által megrendelni kívánt Kóny, Vörösmarty utca I. ütem burkolat felújítás kivitelezéséhez szükséges műszaki leírást, illetve jelen közbeszerzési eljárásra vonatkozó szabályokat, valamint a Vállalkozási szerződéstervezetben foglalt szerződéses feltételeket írja elő. Tartalmazza továbbá az ajánlat részeként benyújtandó igazolások, nyilatkozatok jegyzékét, valamint a formanyomtatványait.

4 4 Az Ajánlattételi felhívás, a jelen Ajánlati dokumentáció - beleértve a Vállalkozási szerződés tervezetét is által nem szabályozott kérdésekben az építőipari kivitelezési tevékenységről szóló 191/2009. (IX. 15.) Korm. rendelet előírásait kell alkalmazni! 2.3. Kiegészítő tájékoztatás, információnyújtás Ajánlattevő a megfelelő ajánlattétel érdekében az ajánlattételi felhívásban és dokumentációban foglaltakkal kapcsolatban, írásban (levélben, vagy telefaxon) kiegészítő (értelmező) tájékoztatást kérhet az ajánlatkérőtől az ajánlattételi határidő lejártát megelőző tízedik napig. Az ajánlatkérő az ajánlattételi határidő lejárta előtt legkésőbb 6 nappal írásban adja meg a kért tájékoztatást. E kötelezettségének az ajánlatkérő oly módon tesz eleget, hogy a dokumentáció megvásárlása révén már ismertté vált Ajánlattevők címére írásban megküldi a kiegészítő tájékoztatást. A később vásárolt dokumentációval együtt a kiegészítő tájékoztatás is átadásra kerül az Ajánlattevők részére. A kérdések és az arra adott válaszok a dokumentáció részévé válnak, azokat az ajánlat elkészítése során figyelembe kell venni Az ajánlattételi felhívás módosítása, visszavonása Ajánlatkérő az ajánlattételi határidő lejártáig bármikor jogosult módosítani az ajánlattételi felhívást, melyről haladéktalanul értesíti az Ajánlati Dokumentációt megvásárló Ajánlattevőket. Ez esetben az ajánlattételi felhívás módosítása közzétételre kerül és az ajánlattételi határidő módosul. Ajánlatkérő az ajánlattételi határidő lejártáig bármikor jogosult az ajánlattételi felhívást visszavonni Az ajánlattal szembeni részletes tartalmi és formai követelmények Az ajánlattevőnek az ajánlattételi felhívásban és a dokumentációban meghatározott tartalmi és formai követelményeknek megfelelően kell ajánlatát elkészítenie és benyújtania. Az ajánlatnak tartalmaznia kell az ajánlattevő kifejezett nyilatkozatát - az ajánlattételi felhívás feltételeire, - a szerződés teljesítésére, - a kért ellenszolgáltatás összegére, - valamint arra vonatkozóan, hogy a nyertessége esetén a közbeszerzési eljárás alapján meg kötött szerződés teljesítése céljából, e szerződésen alapuló szerződéseiben saját magára vonatkozó kötelezettségként vállalja a Kbt (1)-(3) bekezdése és a 306/A. (1) és (2) bekezdése szerinti előírások érvényesítését. (Kbt (2) bek.)

5 5 Az ajánlattevő, illetve a közbeszerzés értékének 10 %-át meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozó köteles igazolni a szerződés teljesítéséhez szükséges pénzügyi, gazdasági, valamint műszaki, illetőleg szakmai alkalmasságát. Az erre vonatkozó igazolásokat az ajánlattételi felhívásban meghatározottak szerint kell az ajánlathoz csatolni. Az ajánlatot tartalomjegyzékkel ellátva kell benyújtani Felolvasó lap A felolvasólapnak tartalmaznia kell a Kbt. 80. (3) bekezdésében foglalt, az ajánlatok bontásakor ismertetendő adatokat (ajánlattevő neve, székhelye, valamint azok az adatok, amelyek a bírálat során értékelésre kerülnek). (1. sz. melléklet) Közös ajánlattétel Közös ajánlattétel esetében kötelező a 2. sz. nyilatkozat elfogadása és kitöltése Céges dokumentumok Az Ajánlattevő és a közbeszerzés értékének 10 %-át meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozó(k) jelenlegi állapota szerinti: Az ajánlattételi határidőt megelőző 60 napnál nem régebbi cégkivonat; vagy cégmásolat, vagy cégbizonyítvány (a továbbiakban: cégkivonat); Egyéni vállalkozó esetén az egyéni vállalkozók jegyzői nyilvántartásának kivonata; Költségvetési szerv esetén a költségvetési szervek nyilvántartásának kivonata; A cégkivonattal összhangban lévő aláírási címpéldány az ajánlatot aláíró és szignáló személy(ek)től, Az esetlegesen el nem bírált változásbejegyzési kérelem cégbírósági érkeztető bélyegzővel ellátott példánya, valamint: Eredeti példányú nyilatkozat arról, hogy a évi XXXIV. tv. alapján ajánlattevő milyen vállalkozásnak minősül (mikro-, kis- vagy középvállalkozás). Közös ajánlattétel esetén mindkét ajánlattevőnek nyilatkoznia kell (4. sz. nyilatkozat). Ha az ajánlatot nem a cégjegyzésre jogosult írja alá, illetve szignálja csatolni kell az aláíró és szignáló személynek adott teljes bizonyító erejű magánokiratba foglalt meghatalmazását A kizáró okok fenn nem állásának igazolása Az ajánlatkérő által előírt kizáró okok és a megkövetelt igazolási mód:

6 6 Kizáró okok: - Az eljárásban nem lehet Ajánlattevő, a közbeszerzés értékének 10 %-át meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozó, vagy erőforrást nyújtó szervezet, akivel szemben a Kbt. 61. (1) bekezdés a) -c) pontjában foglalt kizáró okok fennállnak; - Az eljárásban nem lehet Ajánlattevő, alvállalkozó, vagy erőforrást nyújtó szervezet, akivel szemben a Kbt. 60. (1) bekezdésében, a Kbt. 61. (1) bekezdés d) pontjában foglalt kizáró okok fennállnak; - Az eljárásból kizárásra kerül az olyan Ajánlattevő, a közbeszerzés értékének 10 %-át meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozó, valamint erőforrást nyújtó szervezet, akinél a Kbt. 62. (1) bekezdésében foglalt valamely körülmény fennáll. Jogi helyzet (kizáró okok) a megkövetelt igazolási mód: - Ajánlattevőnek, a közbeszerzés értékének 10 %-át meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozónak és az erőforrást nyújtó szervezetnek a Kbt (3) bekezdése szerint kell nyilatkoznia, hogy nem tartozik a Kbt. 60. (1) bekezdés pontjaiban, valamint a 61. (1) bekezdés a)-d.) pontjaiban meghatározott kizáró okok hatálya alá. - Az ajánlattevőnek a Kbt. 71. (3) bekezdése szerint nyilatkoznia kell, hogy a szerződés teljesítéséhez nem vesz igénybe kizáró okok hatálya alá eső alvállalkozót. Az igazolásokat, nyilatkozatokat, eredeti vagy hiteles másolati formában kell csatolni. ( sz. nyilatkozat) Alkalmasság igazolása Pénzügyi-gazdasági alkalmasság: (III.2.2) Ajánlattevőnek és a közbeszerzés értékének 10 %-át meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozónak csatolni kell: 1./ A Kbt. 66. (1) bekezdésének a) pontja alapján valamennyi számlavezető pénzügyi intézménye által az ajánlattételi határidőt megelőzően 60 napnál nem régebben kiállított eredeti vagy hiteles másolat igazolást arra vonatkozóan, hogy az igazolás kiállítását megelőző 12 hónapban volt-e a számláján 15 napot meghaladó sorbaállás. (Amennyiben a számlavezető pénzintézet (ek) 12 hónapnál rövidebb ideje vezetik számláját, úgy csatolni kell a korábbi számlavezető pénzintézet nyilatkozatát is a jelzett időszakra vonatkozóan.) (7. sz. nyilatkozat) 2./ A lezárt üzleti évek számviteli jogszabályok szerinti mérlegét és eredmény kimutatását. (eredeti vagy hiteles másolat).

7 7 3./ A Kbt. 66. (1) bekezdésének c) pontja alapján ajánlattevőnek az előző három év ( ) teljes forgalmáról és ugyanezen időszakban a közbeszerzés tárgyának forgalmáról szóló nyilatkozatát. (8. sz. nyilatkozat) Amennyiben az ajánlattevő a Kbt. 65. (3) be-kezdése szerint a pénzügyi-gazdasági alkalmassági követelményeknek más szervezet (szervezetek) erőforrásaira való támaszkodással kíván megfelelni, úgy - az adott erőforrás meglétét (az alkalmasság fent meghatározott követelményét) az erőforrásként igénybe venni szándékozott szervezetnek a fent meghatározottak szerint kell igazolnia, továbbá - csatolni kell az erőforrásként igénybe venni szándékozott szervezetre vonatkozóan a Kbt. 65. (4) bekezdésében meghatározott igazolás(oka)t. A Kbt. 4. 3/E. pontja szerint nem minősülhet erőforrásnak a 66. (1) a)-c) pontja szerinti körülmény, kivéve, ha az ajánlat-tevő és az erőforrást nyújtó szervezet között a Polgári Törvénykönyv szerinti többségi befolyás áll fenn. Műszaki, illetőleg szakmai alkalmasság (III.2.3): Az ajánlathoz csatolni kell az ajánlattevőre és a közbeszerzés értéke 10 %-át meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozóra vonatkozóan: 1./ Az ajánlattételi határidőt megelőző 5 évben ( ) teljesített útépítés vagy útfelújítás kivitelezését tartalmazó referenciáinak bemutatását és igazolását a Kbt. 68. (2) bekezdése szerinti tartalommal (9.sz melléklet) 2./ Ajánlattevő vezető tisztségviselőjének, valamint azoknak a felelős műszaki vezetőknek a megnevezése, képzettségének ismertetését, (szakmai önéletrajzzal, diploma másolattal) akiket az ajánlattevő be kíván vonni a teljesítésbe, valamint ezen szakemberek felelős műszaki vezetői névjegyzékben való szereplésének igazolása az illetékes hatóságtól származó határozattal, továbbá nyilatkozat becsatolása a teljesítésbe bevonni kívánt szakember munkaviszonyára, illetve egyéb munkavégzésre irányuló tartós jogviszonyára vonatkozóan. ( sz. melléklet). 3./ A szerződés teljesítéséhez rendelkezésre álló munkagépek, berendezések adatainak ismertetését (darabszám, műszaki paraméter megjelölésével). (13.sz. melléklet) 4./ A teljesítésben részt vevő szakemberek létszámadatainak ismertetését végzettség, illetve képzettség szerinti bontásban. (14. sz melléklet)

8 8 Amennyiben az ajánlattevő a Kbt. 65. (3) bekezdése szerint a műszaki-szakmai alkalmassági követelményeknek más szervezet (szervezetek) erőforrásaira való támaszkodással kíván megfelelni, úgy - az adott erőforrás meglétét (az alkalmasság fent meghatározott követelményét) az erőforrásként igénybe venni szándékozott szervezetnek a fent meghatározottak szerint kell igazolnia, továbbá - csatolni kell az erőforrásként igénybe venni szándékozott szervezetre vonatkozóan a Kbt. 65. (4) bekezdésében meghatározott igazolás(oka)t. A Kbt. 4. 3/E. pontja szerint nem minősülhet erőforrásnak a 67. (2) bekezdésének a) és e) pontja szerinti körülmény, kivéve, ha az ajánlat-tevő és az erőforrást nyújtó szervezet között a Polgári Törvénykönyv szerinti többségi befolyás áll fenn Szerződéstervezet A III. számú fejezetben megszövegezett Vállalkozási szerződés-tervezetet nem kell kitölteni és aláírni, hanem csak a záradéknál kell cégszerűen aláírni, ezzel is igazolva az elfogadását Ajánlattevői nyilatkozat Az ajánlatnak a Kbt. 70. (2) bekezdése értelmében tartalmaznia kell az ajánlattevő kifejezett nyilatkozatát az ajánlati felhívás feltételeire, a szerződés teljesítésére, valamint a kért ellenszolgáltatásra. (15. sz. nyilatkozat) Műszaki ütemterv Az ajánlat részeként sávos műszaki ütemtervet kell benyújtani. Az ütemterv napi bontásban, munkanemenkénti részletezettséggel készüljön Az elbírálás szempontja: összességében legelőnyösebb ajánlat (ajánlattételi felhívás IV.2.1) szerint) Rész szempontok: 1. vállalási ár. Meghatározása: Az ellenszolgáltatás összegének meghatározásakor egyösszegű bruttó Ft ár adandó meg a nettó ár és az ÁFA tartalom kibontásával.

9 9 Kóny, Vörösmarty utca I. ütem burkolat felújítás kivitelezése: Ajánlati ár (nettó):.... Ft + Áfa :... Ft, Bruttó mindösszesen:.., az az.forint. Az összehasonlítás alapja a bruttó ár, az esetleges jogszabályi változás miatt a bruttó ár nem változik. 2. jótállás időtartam. Meghatározása: Ajánlattevőnek legalább 12 hónap, de maximum 60 hónap jótállást kell, illetve lehet az ajánlata részeként megajánlania. A jótállási időszak kezdete a sikeres forgalombahelyezési eljárás lezárása. 3. határidő előtti teljesítés Meghatározása: Ajánlattevőnek a április 30. véghatáridő előtti teljesítést lehet megajánlania, de maximum a véghatáridő előtt 15 napig terjedő ajánlatot tehet. Az összességében legelőnyösebb ajánlat elbírálásának módszere: Adható legalacsonyabb és legmagasabb pontszám részszempontonként 1 10 pont. A legkedvezőbb ajánlat kapja a 10 pontot a legkedvezőtlenebb ajánlat 1 pontot kap, a köztes ajánlatok pontjainak meghatározása a Közbeszerzések Tanácsa az összességében legelőnyösebb ajánlat kiválasztása esetén alkalmazható módszerekről és az ajánlatok elbírálásáról szóló 2/2004. számú módosított ajánlása III.A.1.a) pontja szerinti arányosítással történik Fizetési feltételek Az ellenszolgáltatás összegét az Ajánlatkérő megnyert támogatásból kívánja biztosítani. Előleget ajánlatkérő nem fizet. A teljesítés során egy végszámla nyújtható be az eredményes műszaki átadás-átvételi eljárás lezárása után, a teljesítés megtörténtének a műszaki ellenőr (mérnök) általi igazolását követően. Ajánlatkérő a számlák ellenértékét 30 napos fizetési határidőn belül fizeti ki a Vállalkozónak, az általa megadott bankszámlára történő átutalással Késedelmi kötbér, teljesítési biztosíték és jó teljesítési garancia Ajánlattevő késedelmes teljesítés esetén - a véghatáridőre nézve - késedelmi kötbér, teljesítési biztosíték, illetve jóteljesítési garancia az ajánlattételi felhívás III.1.1) pontja szerint meghatározottak, valamint a vállalkozási szerződéstervezetben foglaltak szerint Az ajánlat nyelve Az ajánlattétel nyelve a MAGYAR nyelv. Az ajánlathoz és az eljáráshoz kapcsolódó összes levelezést és egyéb anyagot is magyar nyelven kell elkészíteni.

10 10 Az eredetileg idegen nyelven készült anyagokat kivéve prospektusokat, katalógusokat hiteles magyar nyelvű fordításával ellátva kell az ajánlathoz csatolni Részajánlat, többváltozatú ajánlat Az ajánlattételi felhívással összhangban részajánlat és többváltozatú ajánlat nem tehető Ajánlati kötöttség Az Ajánlattevő ajánlatához a tárgyalás(ok) lezárásától kezdődően 60 napig kötve van, kivéve, ha az eljárás eredménytelen lesz és ajánlatkérő egyik ajánlattevővel, sem kíván szerződést kötni Az ajánlattétel költségei Az ajánlat elkészítésével és benyújtásával kapcsolatos összes költséget az Ajánlattevő viseli. A dokumentáció, valamint annak ellenértéke tíz napon belül visszajár, ha az Ajánlatkérő visszavonja az ajánlati felhívást; az eljárás a Kbt d., f.) vagy g.) pontja alapján eredménytelen; az ajánlatkérő az eljárás eredményét a felhívásban megjelölt vagy a módosított eredményhirdetési időpontig nem hirdeti ki Az ajánlatok benyújtása a.) Az ajánlatot a cégjegyzésre jogosultak által cégszerűen aláírva, az előírt igazolásokkal, nyilatkozatokkal és egyéb, a felhívásban és a dokumentációban előírt dokumentumokkal 4 példányban (1 eredeti, 2 másolati) kell zárt csomagolásban, folyamatos oldalszámozással, tartalomjegyzékkel ellátva, minden oldalát szignálva kell benyújtani az ajánlattételi felhívás I/1. pontjában megadott címre. A csomagoláson a Kóny, Vörösmarty utca I. ütem burkolat felújítás kivitelezése ajánlattétele. Nem bontható fel az ajánlattételi határidőig feliratot kell feltüntetni. A külső csomagolásra ajánlatkérő kéri, hogy az ajánlattevő a nevét és címét tüntesse fel. Az egyes példányokon jól olvashatóan fel kell tüntetni, hogy eredeti, vagy másolati példány-e. Csak az eredeti megjelölésű ajánlatban kell a jelen dokumentációban eredetiként vagy hitelesítettként előírt dokumentumokat eredeti vagy hitelesített példányban mellékelni. b.) Az ajánlat példányait összefűzve, gépelve, eltávolíthatatlan anyaggal írva kell beadni. Az ajánlatokat oly módon kell összefűzni és benyújtani (irattartóban), hogy abból dokumentumot kivenni vagy abba betenni a fűzés megbontása nélkül, sérülés okozása nélkül ne lehessen.

11 11 Az egyes példányokat folyamatos sorszámozással (minden oldal) kell ellátni, és minden egyes információt, adatot tartalmazó oldalt a cégjegyzésre jogosult szignójával kell ellátni. Az oldalszámokat a tartalomjegyzékben fel kell tüntetni. c.) Az ajánlaton csak abban az esetben lehetnek betoldások, kiegészítések, törlések, átírások, illetőleg az eredeti szöveget bármilyen módon és mértékben érintő egyéb változtatások (a továbbiakban együtt: javítás), ha a javítás mellett szerepel az ajánlatot aláíró személy vagy személyek eredeti kézjegye. d.) Az Ajánlattevő képviseletében aláíróként eljáró személyek (nem egyéni vállalkozó esetén) cégjegyzési jogosultságának igazolására a pont szerint kell eljárni. Ha az ajánlattevő bejegyzése még nem történt meg, a cégjegyzési jogot megállapító társasági okirat eredeti példányát, valamint az ajánlattételi határidőt legfeljebb 60 nappal megelőzően kelt közokiratokba foglalt aláírási címpéldányt kell mellékelni. Ha az aláíró meghatalmazás alapján járt el, akkor a közokiratba vagy teljes bizonyító erejű magánokiratba foglalt meghatalmazás eredeti példányát kell az ajánlathoz mellékelni. e.) Az ajánlat postai úton vagy személyesen is benyújtható. Az ajánlat postai úton csak tértivevényes (ajánlott) küldeményként nyújtható be. A benyújtás teljesítésének a küldemény tényleges kézbesítése minősül. A személyesen benyújtott ajánlat átvételét Ajánlatkérő a helyszínen írásban visszaigazolja. f.) Az ajánlattételi határidő lejártát követően érkezett ajánlatot Ajánlatkérő érvénytelennek tekinti Az ajánlat visszavonása Az Ajánlattevő az ajánlattételi határidő lejártáig az Ajánlatkérőhöz intézett írásbeli nyilatkozattal visszavonhatja az ajánlatát Az ajánlat módosítása Az Ajánlattevő az ajánlattételi határidő lejártáig az Ajánlatkérőhöz intézett írásbeli nyilatkozattal módosíthatja az ajánlatát. A módosítás alaki kellékeire megfelelően irányadók az ajánlat alaki kellékeire vonatkozó feltételek Az ajánlatok felbontása Ajánlatkérő az ajánlatokat az ajánlattételi határidő lejártának időpontjában az ajánlattételi felhívás IV.3.7. pontjában meghatározott helyen bontja fel. Az ajánlatok felbontásán az ajánlatkérő, az ajánlattevők, az általuk meghívott személyek, valamint az ajánlati felhívás IV.3.7. pontban meghatározott szervezet(ek) lehetnek jelen. Az Ajánlattevők a bontásra külön meghívót nem kapnak.

12 12 Ajánlatkérő a bontás során nyilvánosságra hozza az Ajánlattevők nevét, címét (székhelyét, lakóhelyét), valamint azokat a főbb számszerűsíthető adatokat, amelyek a bírálati szempont alapján értékelésre kerülnek. Ajánlatkérő az ajánlatok felbontásáról, ismertetéséről jegyzőkönyvet készít, amelyet a bontástól számított öt napon belül megküld az összes ajánlattevőnek. A jegyzőkönyv mellékletét képezi az Ajánlattevők és az általuk meghívott személyek által aláírt jelenléti ív Érvénytelen ajánlat. Érvénytelen az ajánlat, ha: a.) azt az ajánlattételi felhívásban meghatározott ajánlattételi határidő lejártát követően nyújtották be, b.) az Ajánlattevő a biztosítékot nem, vagy nem az előírtaknak megfelelően bocsátotta rendelkezésre, c.) az ajánlattevő, illetőleg alvállalkozója nem felel meg az összeférhetetlenségi követelményeknek, d.) az ajánlattevőt, illetőleg alvállalkozóját az eljárásból kizárták, e.) az ajánlattevő, illetőleg a közbeszerzés értékének tíz százalékát meghaladóan igénybe vett alvállalkozója nem felel meg a szerződés teljesítéséhez szükséges alkalmassági követelményeknek, f.) egyéb módon nem felel meg az ajánlati felhívásban és a dokumentációban, valamint a jogszabályokban meghatározott feltételeknek, g.) kirívóan alacsony ellenszolgáltatást tartalmaz, h.) lehetetlen vagy túlzottan magas vagy alacsony mértékű, illetőleg kirívóan aránytalan kötelezettségvállalást tartalmaz, i) az ajánlattevő és a közbeszerzés értékének tíz százalékát meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozója, továbbá az ajánlattevő számára erőforrást nyújtó szervezet az eredményhirdetést követő 8 napon belül nem igazolta, hogy nem tartozik a 60. (1) bekezdése, illetőleg a 61. (1) bekezdés hatálya alá, vagy ennek kapcsán hamis nyilatkozatot tett. (jelen egyszerű eljárásban csak nyilatkozni kell a kizáró okokról) Az Ajánlattevő kizárása Az Ajánlatkérő kizárja az eljárásból azt az Ajánlattevőt, aki (illetőleg akinek alvállalkozója, a számára erőforrást nyújtását ígérő szervezet) a.) a kizáró okok ( ) ellenére nyújtotta be ajánlatát, b.) részéről a fenti kizáró okok az eljárás alatt következtek be.

13 Az ajánlatok hiánypótlása, tisztázó kérdések Az ajánlatok elbírálása során az Ajánlatkérő írásban és a többi Ajánlattevő egyidejű írásbeli értesítése mellett hiánypótlást, illetve felvilágosítást kérhet az Ajánlattevőtől a kizáró okokkal, az alkalmassággal, illetőleg az ajánlattételi felhívásban vagy a dokumentációban előírt egyéb iratokkal kapcsolatos nem egyértelmű kijelentések, nyilatkozatok, igazolások tartalmának tisztázása érdekében. A felvilágosítás kérésre adott válasz nem eredményezheti az ajánlat módosítását Kirívóan alacsony ellenszolgáltatás és irreális kötelezettségvállalás Ha az ajánlat kirívóan alacsonynak vagy magasnak értékelt ellenszolgáltatást tartalmaz, az ajánlatkérő az általa lényegesnek tartott ajánlati elemekre vonatkozó adatokat, valamint indokolást köteles írásban kérni. Az ajánlatkérőnek erről a kérésről a többi ajánlattevőt egyidejűleg, írásban értesítenie kell Az ajánlatok értékelése Az Ajánlatkérő csak az alkalmasnak minősített ajánlattevők érvényes ajánlatait értékeli. Ajánlatkérő az ajánlatokat az ajánlattételi felhívásban meghatározott (IV.2.1) szempontja alapján értékeli Az eljárás tárgyalásos. A tárgyalás lefolytatásának menete és az ajánlatkérő által előírt alapvető szabályai: Ajánlatkérő ajánlattevőkkel együttesen tárgyal az Ajánlati felhívás V.3.3) pontjában meghatározott időpontban. Ajánlatkérő - döntése szerint - több tárgyalási fordulót tart. A tárgyalás(ok)on ajánlattevő cégjegyzésre jogosult, vagy nyilatkozattételre jogosult írásban meghatalmazott képviselője vehet részt. A képviseleti jogosultságot igazolni szükséges. A tárgyalások befejezésével ajánlati kötöttség jön létre, amely 60 napig tart Az ajánlatok elfogadása, illetve elutasítása Eredménytelen az eljárás, ha a) nem nyújtottak be ajánlatot; b) kizárólag érvénytelen ajánlatokat nyújtottak be; c) egyik ajánlattevő sem vagy az összességében legelőnyösebb ajánlatot tevő sem tett az ajánlatkérő rendelkezésére álló anyagi fedezet mértékére tekintettel megfelelő ajánlatot; d) az ajánlatkérő az eljárást a szerződés megkötésére, illetőleg teljesítésére képtelenné válása miatt eredménytelenné nyilvánítja;

14 14 e) valamelyik ajánlattevőnek az eljárás tisztaságát vagy a többi ajánlattevő érdekeit súlyosan sértő cselekménye miatt az ajánlatkérő az eljárás érvénytelenítéséről dönt; f) a békéltetési eljárás alapján az ajánlatkérő az eljárás érvénytelenítéséről dönt; g) a Közbeszerzési Döntőbizottság megsemmisíti az ajánlatkérő valamely döntését, és az ajánlatkérő új közbeszerzési eljárás lefolytatását határozza el, vagy eláll az eljárás lefolytatásának szándékától. h) ha több ajánlatot nyújtottak be, de a benyújtott ajánlatok között csak egyetlen érvényes ajánlat van. Az ajánlatkérő eredménytelennek nyilváníthatja az eljárást, ha egyetlen ajánlatot nyújtottak be, akkor is, ha az egyetlen benyújtott ajánlat érvényes Az eljárás eredményének kihirdetése Az Ajánlatkérő az ajánlatokat a Kbt ában meghatározott határidőn belül bírálja el, eredményhirdetésre az ajánlattételi felhívás V.3.1) pontjában rögzített időpontban kerül sor. Ajánlatkérő az eredményhirdetésre külön meghívót nem küld, az eredményhirdetésen ismertetésre és átadásra kerül az eljárás eredményét tartalmazó írásbeli összegezés. Az ajánlatok öszszehasonlítása bruttó ár figyelembevételével történik, és így kerül az eredmény kihirdetésre A szerződéskötés A nyertes ajánlattevővel ajánlatkérő az ajánlati felhívás V.3.2) pontjában meghatározott időpontban köti meg a szerződést. Ha az Ajánlatkérő az eredményhirdetéskor a második legkedvezőbbnek minősített Ajánlattevőt is meghatározta, az eljárás nyertesének visszalépése, valamint a Kbt. 91. (2) bek. b.) pontja szerinti esetben vele köt szerződést. Amennyiben a nyertes Ajánlattevő, a közbeszerzés értékének tíz százalékát meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozója, továbbá az erőforrást nyújtó szervezet az ajánlatban egyszerű nyilatkozat formájában (5. számú nyilatkozat) nyilatkozott az Ajánlattételi felhívás III.2.1. pontjában meghatározott kizáró okok fenn nem állására vonatkozóan, akkor az igazolásokat, nyilatkozatokat a Kbt. 63. (2) bekezdésében meghatározott formában a Kbt. 63. (3) bekezdése szerint az eredményhirdetést követő nyolc napon belül, a szerződéskötésig Ajánlatkérő rendelkezésére kell bocsátania. Ajánlatkérő felhívja Ajánlattevők figyelmét, hogy a kizáró okok fenn nem állására vonatkozó igazolások, nyilatkozatok eredményhirdetést követő benyújtása esetében hiánypótlásra nincs lehetőség.

15 15 Amennyiben a nyertes ajánlattevő, a közbeszerzés értékének tíz százalékát meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozója, továbbá az erőforrást nyújtó szervezet a kizáró okok fenn nem állására vonatkozó igazolásokat, nyilatkozatokat a Kbt. 63. (3) bekezdésben előírt határidőn belül nem, vagy nem megfelelő tartalommal nyújtotta be és Ajánlatkérő második helyezettet hirdetett, Ajánlatkérő az eredményhirdetést követő kilencedik napon elektronikus úton felhívja a következő legkedvezőbb ajánlatot tevőt az igazolások és nyilatkozatok benyújtására. A következő legkedvezőbb ajánlatot tevő, ha az igazolásokat és nyilatkozatokat ajánlatában nem nyújtotta be és a felhívásnak a kilencedik napot követő nyolc napon belül megfelelő tartalommal eleget tesz, Ajánlatkérő vele köt szerződést. Ajánlatkérő felhívja Ajánlattevők figyelmét a kizáró okok fenn nem állására vonatkozó igazolások beszerzése esetében a Kbt. 63/A. (4) bekezdése előírásaira Alkalmazandó jogszabály. Az ajánlattételi felhívásban és e dokumentációban nem szabályozott kérdésekre a Kbt., illetve az építőipari kivitelezési tevékenységről szóló 191/2009. (IX. 15.) Korm. rendelet rendelkezései az irányadók Konzultáció Ajánlatkérő külön konzultációt, helyszíni szemlét nem tart, ajánlattevők kérdéseiket a Kbtben meghatározott időtartamon belül, írásban tehetik fel.

16 16 III. fejezet VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS /tervezet/ amely létrejött egyrészről: másrészről: Kóny Község Önkormányzata Kóny, Rákóczi u. 30. Képviseli: Aller Imre polgármester Adószám: Számlaszám: továbbiakban mint Építtető Vállalkozó.. Cím.: Képviseli: Adószám: Számlaszám: cégjegyzékszám: továbbiakban mint Vállalkozó között a mai napon az alábbi feltételekkel: 1. S z e r z ő d é s t á r g y a : Kóny, Vörösmarty utca I. ütem burkolat felújítás kivitelezése a közbeszerzési dokumentáció, valamint a Vállalkozó ajánlata szerinti tartalommal. 2. V á l l a l k o z ó i d í j : Nettó:.... Ft + Áfa :... Ft, Bruttó:.., az az.forint Számlázás mindig az aktuális ÁFA figyelembe vételével történik, és a bruttóban kihirdetett értéken kerül díjazásra. A bruttó összeg az ÁFA tartalom esetleges jogszabályi változása folytán sem változik. Az ellenszolgáltatás összegét az Ajánlatkérő megnyert támogatásból kívánja biztosítani. Előleget ajánlatkérő nem fizet. A teljesítés során egy végszámla nyújtható be az eredményes műszaki átadás-átvételi eljárás lezárása után, a teljesítés megtörténtének a műszaki ellenőr (mérnök) általi igazolását követően. Ajánlatkérő a számlák ellenértékét 30 napos fizetési határidőn belül fizeti ki a Vállalkozónak, az általa megadott bankszámlára történő átutalással.

17 3. H a t á r i d ő k : A munkaterület átadásának határideje: február 01. Építtető a rendelkezésre álló tervdokumentációt a közbeszerzési eljárásban az Ajánlati dokumentáció részeként Vállalkozó részére átadta. 3.2 Teljesítés határideje: A kivitelezés véghatárideje: április. A véghatáridő a műszaki átadás-átvételi eljárás lezárását jelenti. Azt követően a forgalombahelyezési engedélyezési eljárás lezárásának időpontja: május 31., mely eljárásban Vállalkozó a sikeres eljárás lefolytatásában köteles közreműködni. 3.3 Felek megállapodnak abban, hogy Vállalkozó a szerződésben foglalt határidő előtt is jogosult teljesíteni. Ebben az esetben Építtető köteles a munkát átvenni, és a Vállalkozónak a korábbi teljesítésének megfelelően kibocsátott számláját kifizetni. 4. M ű s z a k i f e l t é t e l e k : 4.1 Vállalkozó a kivitelezés megkezdésekor Építési Naplót nyit, melyben a hatályos jogszabályok szerinti tartalom kerül rögzítésre. 4.2 Az Építési naplóba bejegyzésre jogosult személyek: Építtető részéről: név:... cím:... tel:... Építtető megbízottja: név:... (lebonyolító műszaki ellenőr) cím:... tel:... Vállalkozó részéről: név:... cím:... tel:... Vállalkozó felel a kivitelezés időszaka alatt a munkavédelmi, környezetvédelmi és őrzésvédelmi szabályok betartásáért, gondoskodik továbbá a munkahely elkerítéséről és figyelmeztető jelzések elhelyezéséről. Köteles a hatályos munkavédelmi és környezetvédelmi (egyéb, speciális) szabályokat betartani. 4.3 Építtető és Építtető megbízottja (lebonyolító műszaki ellenőr) a munka végzését bármikor megtekintheti, ellenőrizheti, hogy a munkavégzés a terveknek és a jóváhagyott költségvetésnek megfelelően történik-e. Építtető és megbízottja észrevételüket jogosultak az Építési Naplóba bejegyezni. Vállalkozó köteles a Építtető számára az ellenőrzést lehetővé tenni és az ahhoz szükséges adatokat, valamint felvilágosításokat megadni, továbbá az Építési Naplót és 1 példány jóváhagyott kiviteli tervdokumentációt az építés helyszínén mindenkor hozzáférhető módon biztosítani Az eltakarásra kerülő munkarészeket Vállalkozó köteles Építtető megbízottjának (lebonyolító műszaki ellenőr) bemutatni és őt az eltakarásról azt megelőzően naplóbejegyzés útján (8 nappal korábban) vagy írásban (3 nappal korábban) értesíteni. Vállalkozó köteles az üzemképesség vizsgálatához előírtakat stb. előzetes értesítés mellett végrehajtani és a digitalizált geodéziai bemérések megtörténtét - a közműárkok visszatakarását megelőzően - bizonylatolni.

18 A tervekben, közüzemi hozzájárulásokban, illetve a munkaterület átadásakor nem jelzett közművek megrongálódásáért a Vállalkozó felelősséget nem vállal, de a káresetek megelőzése érdekében - szükség szerint - köteles együttműködni a közművek pontos helyének meghatározásában Jelen szerződés részét képezi a közbeszerzési eljárásban az Ajánlattevő/Vállalkozó által benyújtott beárazott költségvetés. Szerződő felek tudomásul veszik, hogy mindennemű pótmunka (pótmunkán azon munkarész értendő, mely az ajánlati tervdokumentációban nem szerepel), továbbá a tervektől és költségvetéstől eltérő kivitelezés (a továbbiakban együtt Pótmunka) csak külön megrendelésre, illetőleg szerződésmódosítás - előzetes ármegállapodás - alapján végezhető el. Amennyiben a költségvetés a Pótmunkára vonatkozó beazonosítható tételt tartalmaz, elszámolása a költségvetésben szereplő díjakkal történik. Vállalkozó a szerződés teljesítése során a megrendelt pótmunkák elvégzését nem tagadhatja meg A Pótmunka igényt a Vállalkozó, a Pótmunka elrendelését - az Építtető az Építési naplóba történő bejegyzésre jogosult képviselője által az Építési naplóban köteles rögzíteni Elmaradó munkák esetén a 4.6. pont szerinti benyújtott költségvetésben szereplő díjakkal a jelen szerződés 2. pontjában meghatározott díj csökkentésre kerül A szerződés teljesítése során felmerülő többletmunkákat Vállalkozó köteles külön térítés nélkül elvégezni. Többletmunka alatt az a munkarész értendő, mely az ajánlatban szerepel ugyan, de attól eltérő mennyiséget kell kivitelezni A műszaki tervekben előirányzott anyagok, szerkezetek teljesítést akadályozó hiánya, vagy a Építtető változtatási szándéka esetén az ezeket helyettesítő anyagok és szerkezetek beépítéséről és az esetleges vállalkozói díjkülönbözetről a felek a 4.6. pontban rögzítettek szerint járnak el Ha a Vállalkozó az előre meghatározott időbeni ütemezéstől jelentős mértékben, ill. több ízben elmarad és már előre látható, hogy a teljesítési határidőt nem tudja tartani, továbbá a Építtető vagy Lebonyolító minőségi és mennyiségi hiányokra vonatkozó kifogásait nem teljesíti, akkor Építtető jogosult a szerződéstől elállni és a beruházásból hátralévő munkáit a Vállalkozó terhére más kivitelezővel elvégeztetni. A Vállalkozó köteles megtéríteni a Építtető ezen összeget meghaladó kárát. 5. P é n z ü g y i f e l t é t e l e k : 5.1. Építtető az elkészült és felmérési naplóban igazolt pótmunkákat az érintett munkarészszel, de legkésőbb a végszámlával együtt - az előző pontban ismertetett módon - köteles kifizetni Késedelmes pénzügyi teljesítés esetén Építtető a Ptk-ban meghatározott késedelmi kamatot köteles fizetni Vállalkozó részére A szerződés késedelmes teljesítése esetén a Vállalkozó napi ,- Ft kötbért köteles megfizetni Építtetőnek, mely elődlegesen a teljesítési biztosíték összegéből, illetve, ha az nem nyújt rá fedezetet, akkor a végszámlából levonásra kerül. A kötbér a véghatáridő elmulasztására vonatkozik, és a végszámlából kerül levonásra. A kötbér érvényesíthető mérték: a nettó vállalkozói díj 20 %-a Építtető Meghiúsulási kötbért köt ki, amelynek mértéke: a nettó vállalkozási díj 30- %-a:...,- Ft.

19 Vállalkozó kötelessége a szerződés teljesítését követő garanciális felülvizsgálatig, azaz. hónapra terjedő időszakra jótállást vállalni Vállalkozó a szerződés aláírásával egyidejűleg...-ft értékű teljesítési biztosítékot (nettó vállalkozói díj 5 %-a) köteles Építtető rendelkezésére bocsátani, amely teljesíthető a Kbt. 53. (6) bekezdés a.) pontja alapján. A műszaki átadás-átvételt követően a teljesítési biztosíték összege átalakul jóteljesítési garanciává a jótállás 36 hónapos időtartamára, amelynek mértéke a nettó vállalkozási díj 5 %-a, amely teljesíthető a Kbt. 53. (5) bek. a.) pontja szerint. Amennyiben kötbér igénybevétel esetén a teljesítési biztosíték összege a műszaki átadás-átvétel idejére a nettó vállalkozási díj 5 %-a alá csökkenne, akkor a Vállalkozó köteles ezen összegre felemelni, illetve bankgarancia, vagy kezességvállalás esetén ilyen összegű dokumentumot csatolni. 6. Á t a d á s - á t v é t e l : 6.1. Az átadás-átvétel után, a használatbavételi engedélyezési eljárásban való aktív részvétel a Vállalkozó kötelessége A Vállalkozó a tervezett átadás-átvétel időpontját megelőző legalább 8 munkanappal köteles a Építtető felé a munkát készre jelenteni. A feleknek az átadás-átvétel megkezdésekor a szerződésszerű teljesítés elbírálásához szükséges iratokat (átadási tervdokumentáció 1 pld-ban, építési napló és annak mellékletei, ellenőrző mérések és egyéb minőségi vizsgálatok eredménye, az épület, valamint a kerítés, út, járda, parkolók, közművek digitalizált bemérése) Vállalkozónak a Építtető rendelkezésére kell bocsátania Ha a Építtető megítélése szerint az épület és a teljes területre előírt munkák üzemeltetési, használatbavételi lehetősége biztosított, az értesítés kézhezvételétől számított 8 napon belül meghirdeti a műszaki átadás-átvételi eljárást, és arra meghívja valamennyi érdekelt hatóságot, üzemeltetőt. A műszaki átadás-átvételi eljárás lezárása a használatbavételi engedélyezési eljárás előfeltétele Vállalkozó kötelezettsége az eljárásokra az alvállalkozók meghívása és jelenlétükről való gondoskodás Ha a szerződés tárgya szerinti épület (beleértve a teljes területre a tervekben, egyéb dokumentumokban előírt munkákat) teljes mértékben elkészült, és a műszaki átadás-átvételi eljárás (üzembe helyezési eljárások) sikeresen lezárult, Építtető kiadja a teljesítés igazolását a befejezésről. A teljesítés igazolás birtokában a Vállalkozó benyújthatja a végszámlát Építtető csak I. o. minőségben készült munkákat tartozik átvenni. 7. M i n ő s é g, s z a v a t o s s á g : 7.1. A Vállalkozó a vonatkozó magyar építési szabványok szerinti I. o. minőségi szintű, valamint a vonatkozó szabványok mértékadó legmagasabb minőségi szinthez tartozó teljesítést vállal Minden anyagnak, előre gyártott elemnek, készterméknek és elvégzett munkának, melyet a Vállalkozónak kell beszereznie, vagy elkészítenie: a.) igazoltan a szabványban előírt minőségűnek kell lennie, továbbá b.) a minősítéshez szükséges minőségi tanúsítványokat bizonylatolnia kell.

20 A Vállalkozó a 7.2 b.) teljesítéséhez csak minőség tanúsítási joggal rendelkező laboratóriumot vehet igénybe, saját költségén A Vállalkozó az általa kivitelezett munkákra 36 hónap jótállási kötelezettséget vállal, továbbá ezen túlmenően a kötelező alkalmassági időre vonatkozó rendelkezéseket tartja be. A jótállási kötelezettség a sikeres üzembe-, forgalomba helyezési eljárás jegyzőkönyvi lezárásával esedékes. Felek megegyeznek, hogy az épület használatbavételi engedélyének kiállítása napjától számított egy év leteltekor, majd azt követően évente a hároméves jótállási idő végéig, utó-felülvizsgálati eljárást tartanak, melynek szervezése a Építtető (műszaki ellenőr) feladata, melyen a Vállalkozó köteles aktívan részt venni. 8. E g y é b f e l t é t e l e k : 8.1. Szerződő felek a Vállalkozási szerződésben foglaltakon túl az alábbi felsorolt mellékletekben rögzített feltételekben állapodnak meg. A mellékletek a szerződés szerves részét képezik, azzal együtt kezelendők. 1. Ajánlati feltételek és mellékletei (tervdokumentáció) 2. Vállalkozói ajánlat 8.2. A Vállalkozó alvállalkozó igénybevételére a közbeszerzésekről szóló évi CXXIX. törvény rendelkezéseinek betartásával jogosult, akinek tevékenységéért úgy felel, mintha a munkát maga végezte volna el Vállalkozó a szerződés teljesítésébe az alábbi alvállalkozókat veszi igénybe: J o g v i t á k e l d ö n t é s e : Ezen szerződésben nem szabályozott kérdések tekintetében a Ptk., a Kbt., az építőipari kivitelezési tevékenységről szóló 191/2009. (IX. 15.) Korm. rendelet, valamint a vonatkozó egyéb jogszabályok rendelkezései az irányadók. Szerződő felek jogvita esetére kikötik a Győr-Moson-Sopron Megyei Bíróság illetékességét. Jelen szerződést a felek, mint akaratukkal mindenben megegyezőt írják alá. Kóny, Kóny Község Önkormányzata képviseletében Aller Imre polgármester Építtető Vállalkozó

21 21 Záradék: A fenti Vállalkozási szerződés tervezetben foglalt feltételeket elfogadom és tudomásul veszem, hogy ajánlatom elfogadása esetén a Vállalkozási szerződés a fenti szerződéses feltételek és a nyertesnek kihirdetett ajánlatomban foglalt adatok alapján kerül összeállításra és aláírásra. Dátum Cégszerű aláírás

22 22 IV. Fejezet Mellékletek, nyilatkozatok 1. sz. melléklet Felolvasólap Ajánlattevő megnevezése: Ajánlattevő székhelye: Ajánlat tárgya: Kóny, Vörösmarty utca I. ütem burkolat felújítás kivitelezése. 1. Ajánlati ár (nettó Ft):.... Ft + Áfa :... Ft, Bruttó mindösszesen:.., az az.forint. Az összehasonlítás alapja a bruttó ár, az esetleges jogszabályi változás miatt a bruttó ár nem változik. 2. Jótállás időtartama:... hónap. 3. Határidő előtti teljesítés:... nap Dátum: Cégszerű aláírás

23 2. sz. nyilatkozat Nyilatkozat közös ajánlattétel tekintetében A(z)...(cégnév), valamint a(z)...(cégnév) a Kbt a alapján közösen teszünk ajánlatot Kóny, Vörösmarty utca I. ütem burkolat felújítás kivitelezése közbeszerzési eljárásban. A Kbt ának (2) bekezdése alapján ezennel kijelentjük, hogy az ajánlattételi felhívásban és a dokumentációban foglalt valamennyi feltételt megismertük, megértettük és azokat jelen nyilatkozatunkkal elfogadjuk. Ennek megfelelően a szerződést az alábbi rész vonatkozásában:.. amenynyiben mint nyertes ajánlattevő kiválasztásra kerülünk... Ft., azaz....forint + ÁFA, összesen...ft, azaz....forint összegű ellenértékért egyetemleges kötelezettségvállalással teljesítjük. Közös akarattal ezennel úgy nyilatkozunk, hogy a közös ajánlattevők képviseletére, a nevükben történő eljárásra a...(cégnév)...(név) teljes joggal jogosult. Amennyiben az ajánlatkérő velünk, mint nyertes ajánlattevővel köt szerződést, az ellenérték megfizetése a... számú bankszámlára, átutalással történik. A Kbt (2) bekezdése alapján nyilatkozunk, hogy a közbeszerzés értékének legalább 50 %-át mint közös ajánlattevők együttesen teljesítjük. Dátum:.. Cégszerű aláírás. Cégszerű aláírás Csak közös ajánlattétel esetében töltendő ki. Amennyiben nem kívánnak közös ajánlatot tenni, áthúzva és szignálva kérjük az ajánlathoz csatolni.

24 24 3. sz. nyilatkozat Nyilatkozat a Kbt. 71. (1) bekezdés szerint Alulírott..... (név), mint a(z) (cégnév) cégjegyzésre jogosult képviselője a Kóny, Vörösmarty utca I. ütem burkolat felújítás kivitelezése közbeszerzési eljárásban nyilatkozom, hogy: 1. A közbeszerzés értékének 10 %-át meghaladó mértékben az alábbi alvállalkozók vesznek részt: valamint a közbeszerzésnek az a része, amelyben a megjelölt alvállalkozók közreműködnek * 2. A közbeszerzés értékének 10 %-át meghaladó mértékben nem kívánok alvállalkozót igénybe venni.* 3. A közbeszerzésnek az a része, amelynek a teljesítéséhez a közbeszerzés értékének 10 %-át meg nem haladó mértékben alvállalkozót veszek igénybe. * 4. A szerződés teljesítéséhez az alábbi erőforrást nyújtó szervezetet veszem igénybe:* Dátum: * A releváns rész aláhúzandó, illetve kitöltendő!. Cégszerű aláírás

25 25 4. sz. nyilatkozat Nyilatkozat az ajánlattevő Kkvt. szerinti besorolásáról Alulírott (név),mint a(z)..(cégnév) cégjegyzésre jogosult képviselője a Kóny, Vörösmarty utca I. ütem burkolat felújítás kivitelezése közbeszerzési eljárás során nyilatkozom, hogy az általam képviselt cég Kkvt. szerinti besorolása (a megfelelő válasz aláhúzandó): a.) mikrovállalkozás b.) kisvállalkozás c.) középvállalkozás d.) nem tartozik az a-c) kategóriákba évi XXXIV. törvény szerint: 3. (1) KKV-nak minősül az a vállalkozás, amelynek a) összes foglalkoztatotti létszáma 250 főnél kevesebb, és b) éves nettó árbevétele legfeljebb 50 millió eurónak megfelelő forintösszeg, vagy mérlegfőösszege legfeljebb 43 millió eurónak megfelelő forintösszeg. (2) A KKV kategórián belül kisvállalkozásnak minősül az a vállalkozás, amelynek a) összes foglalkoztatotti létszáma 50 főnél kevesebb, és b) éves nettó árbevétele vagy mérlegfőösszege legfeljebb 10 millió eurónak megfelelő forintösszeg. (3) A KKV kategórián belül mikro vállalkozásnak minősül az a vállalkozás, amelynek a) összes foglalkoztatotti létszáma 10 főnél kevesebb, és b) éves nettó árbevétele vagy mérlegfőösszege legfeljebb 2 millió eurónak megfelelő forintösszeg. Dátum: Cégszerű aláírás

26 26 5. sz. nyilatkozat Kizáró okokról Alulírott Ajánlattevő nyilatkozom a Kóny, Vörösmarty utca I. ütem burkolat felújítás kivitelezése közbeszerzési eljárásban, hogy mint vállalkozó nem tartozom a közbeszerzésekről szóló évi CXXIX. törvény ( Kbt. ) 60. (1) bekezdésében, valamint a 61. (1) bekezdésének a)-d) pontjaiban felsorolt kizáró okok hatálya alá, ezzel kapcsolatban a z a l á b b i n y i l a t k o z a t o t t e s s z ü k : Nem állnak fenn velünk szemben a Közbeszerzési törvényben foglalt alábbi kizáró okok, mely szerint nem lehet ajánlattevő, aki: Kbt. 60. (1) bekezdés: a) végelszámolás alatt áll, vagy az ellene indított csődeljárás vagy felszámolási eljárás folyamatban van, illetőleg ha az ajánlattevő (alvállalkozó) személyes joga szerinti hasonló eljárás van folyamatban, vagy aki személyes joga szerint hasonló helyzetben van; b) tevékenységét felfüggesztette vagy akinek tevékenységét felfüggesztették; c) gazdasági, illetőleg szakmai tevékenységével kapcsolatban jogerős bírósági ítéletben megállapított bűncselekményt követett el, amíg a büntetett előélethez fűződő hátrányok alól nem mentesült; illetőleg akinek tevékenységét a jogi személlyel szemben alkalmazható büntetőjogi intézkedésekről szóló évi CIV. törvény 5. -a (2) bekezdésének b), illetőleg f) pontja alapján a bíróság jogerős ítéletében korlátozta, az eltiltás ideje alatt, illetőleg ha az ajánlattevő tevékenységét más bíróság hasonló okból és módon jogerősen korlátozta; d) közbeszerzési eljárásokban való részvételtől jogerősen eltiltásra került, az eltiltás ideje alatt; e) egy évnél régebben lejárt adó-, vámfizetési vagy társadalombiztosítási járulékfizetési kötelezettségének - a letelepedése szerinti ország vagy az ajánlatkérő székhelye szerinti ország jogszabályai alapján - nem tett eleget, kivéve, ha megfizetésére halasztást kapott; f) korábbi - három évnél nem régebben lezárult - közbeszerzési eljárásban hamis adatot szolgáltatott és ezért az eljárásból kizárták, illetőleg a hamis adat szolgáltatását jogerősen megállapították; g) a foglalkoztatásra irányuló jogviszony létesítésével, a foglalkoztatásra irányuló bejelentési kötelezettség elmulasztásával és a külföldiek foglalkoztatásával összefüggő kötelezettségek teljesítésével kapcsolatban - öt évnél nem régebben meghozott - jogerős közigazgatási, illetőleg bírósági határozatban megállapított és munkaügyi bírsággal vagy befizetésre kötelezéssel sújtott jogszabálysértést követett el;

27 27 h) a büntető törvénykönyv szerinti bűnszervezetben részvétel - ideértve bűncselekmény bűnszervezetben történő elkövetését is -, vesztegetés, vesztegetés nemzetközi kapcsolatokban, az európai közösségek pénzügyi érdekeinek megsértése, illetve pénzmosás bűncselekményt, vagy személyes joga szerinti hasonló bűncselekményt követett el, feltéve, hogy a bűncselekmény elkövetése jogerős bírósági ítéletben megállapítást nyert, amíg a büntetett előélethez fűződő hátrányok alól nem mentesült; Kbt. 61. (1) bekezdés: a) gazdasági, illetőleg szakmai tevékenységével kapcsolatban - öt évnél nem régebben meghozott - jogerős bírósági ítéletben megállapított jogszabálysértést követett el; b) a tisztességtelen piaci magatartás és a versenykorlátozás tilalmáról szóló évi LVII. törvény 11. -a, vagy az Európai Közösséget létrehozó szerződés 81. cikke szerinti - öt évnél nem régebben meghozott - jogerős és végrehajtható versenyfelügyeleti határozatban vagy a versenyfelügyeleti határozat bírósági felülvizsgálata esetén a bíróság jogerős és végrehajtható határozatában megállapított és bírsággal sújtott jogszabálysértést követett el versenyeztetési eljárás során; illetőleg ha az ajánlattevő ilyen jogszabálysértését más versenyhatóság vagy bíróság - öt évnél nem régebben - jogerősen megállapította, és egyúttal bírságot szabott ki; c) korábbi - öt évnél nem régebben lezárult - közbeszerzési eljárás alapján vállalt szerződéses kötelezettségének megszegését jogerős közigazgatási, illetőleg bírósági határozat megállapította; d) a letelepedése szerinti ország nyilvántartásában nincs bejegyezve; Dátum: Cégszerű aláírás. Amennyiben ajánlattevő 10 % feletti alvállalkozót, erőforrást nyújtó szervezetet kíván igénybe venni, ugyanezen nyilatkozat az ajánlattevőre előírt formában csatolandó! Jelen nyilatkozatot egyszerű nyilatkozati formában már az ajánlattal egyidejűleg kell csatolni! Közjegyző által hitelesített formában csak a nyertesnek kötelező benyújtania az eredményhirdetést követő 8 napon belül, de beadható az ajánlattal egyidejűleg is!

NYILATKOZAT. a Kbt. 70. (2) bekezdésében foglaltakra

NYILATKOZAT. a Kbt. 70. (2) bekezdésében foglaltakra NYILATKOZAT a Kbt. 70. (2) bekezdésében foglaltakra Alulírott a (továbbiakban Ajánlattevő) nevében eljáró képviselő nyilatkozom, hogy elfogadom az Ajánlati Felhívás és Dokumentáció feltételeit. Ajánlatunk

Részletesebben

5. A szerződés időtartama vagy a teljesítés határideje A teljesítés végső határideje: 2008. október 10. 12:00 óra

5. A szerződés időtartama vagy a teljesítés határideje A teljesítés végső határideje: 2008. október 10. 12:00 óra 1. Ajánlatkérő neve, címe: 1087 Budapest, Kerepesi út 1-5. Kapcsolattartási cím: 1087 Budapest, Kerepesi út 3., II. emelet 210. szoba Címzett: Támis Norbert Telefon: + 36 (1) 511-1922 Fax: + 36 (1) 511-1982

Részletesebben

Kisbajcs Község Önkormányzata

Kisbajcs Község Önkormányzata KISBAJCS BELTERÜLETI VÍZRENDEZÉSE I. ÜTEM HIRDETMÉNY NÉLKÜLI EGYSZERŰ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS UTÁNI SZERZŐDÉSKÖTÉS SZERZŐDÉS 2010. ARVIA Kft 9024. Győr, Bartók Béla u. 8/A Kisbajcs Község Önkormányzata 9062

Részletesebben

2. A beszerzés tárgya 21 db digitális fényképezőgép és tartozékaik (21-21 db töltőszett, memóriakártya, tok) leszállítása

2. A beszerzés tárgya 21 db digitális fényképezőgép és tartozékaik (21-21 db töltőszett, memóriakártya, tok) leszállítása 1. Ajánlatkérő neve, címe: 1087 Budapest, Kerepesi út 1-5. Kapcsolattartási cím: 1087 Budapest, Kerepesi út 3., II. emelet 210. szoba Címzett: Nosza Lajos Telefon: + 36 (1) 511-2191 Fax: + 36 (1) 511-1982

Részletesebben

6. A teljesítés helye A MÁV-START Zrt. szervezete (Magyarország teljes területén)

6. A teljesítés helye A MÁV-START Zrt. szervezete (Magyarország teljes területén) 1. Ajánlatkérő neve, címe: 1087 Budapest, Kerepesi út 1-5. Kapcsolattartási cím: 1087 Budapest, Kerepesi út 3., II. emelet 209. szoba Címzett: Támis Norbert Telefon: + 36 (1) 511-1922 Fax: + 36 (1) 511-1982

Részletesebben

Szállítás:2008. december 3-án az 5. pontban megjelölt budapesti címre

Szállítás:2008. december 3-án az 5. pontban megjelölt budapesti címre 1. Ajánlatkérő neve, címe: 1087 Budapest, Kerepesi út 1-5. Kapcsolattartási cím: 1087 Budapest, Kerepesi út 3., II. emelet 210. szoba Címzett: Támis Norbert Telefon: + 36 (1) 511-1922 Fax: + 36 (1) 511-1982

Részletesebben

Pályázati Felhívás Zárható PIN-PAD tároló doboz szállítása és szerelése tárgyú nyílt pályázathoz

Pályázati Felhívás Zárható PIN-PAD tároló doboz szállítása és szerelése tárgyú nyílt pályázathoz Pályázati Felhívás Zárható PIN-PAD tároló doboz szállítása és szerelése tárgyú nyílt pályázathoz 1. Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail) 1087 Budapest, Kerepesi út 1-5. Kapcsolattartási

Részletesebben

Szállítás:2009. december 3-án az 5. pontban megjelölt budapesti címre

Szállítás:2009. december 3-án az 5. pontban megjelölt budapesti címre Pályázati Felhívás MÁV START Zrt. Asztali naptár nyomdai előkészítése és kivitelezése tárgyú nyílt pályázathoz 1. Ajánlatkérő neve, címe: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60. Kapcsolattartási cím:

Részletesebben

ÉPÍTÉSI SZERZŐDÉS Xantus János Állatkert Közhasznú Nonprofit Kft LAKI Épületszobrász Zrt.

ÉPÍTÉSI SZERZŐDÉS Xantus János Állatkert Közhasznú Nonprofit Kft LAKI Épületszobrász Zrt. ÉPÍTÉSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről: Xantus János Állatkert Közhasznú Nonprofit Kft 9027 Győr, Kiskútliget Képviseli: Dr. Andréka György ügyvezető Adószám: 18533835-2-08 Számlaszám: 11737007-20737067

Részletesebben

1087 Budapest, Kerepesi út 6. (Bagolyvár) II. emelet 2. szoba

1087 Budapest, Kerepesi út 6. (Bagolyvár) II. emelet 2. szoba 1. Ajánlatkérő neve, címe: 1087 Budapest, Kerepesi út 1-5. Kapcsolattartási cím: 1087 Budapest, Kerepesi út 6. (Bagolyvár) II. emelet 2. szoba Címzett: Molnár Tamás Telefon: + 36 (1) 511-1493 Fax: + 36

Részletesebben

Bem utca páratlan oldali járda építési munkák

Bem utca páratlan oldali járda építési munkák AJÁNLATKÉRÉS Bem utca páratlan oldali járda építési munkák Tárgyú eljáráshoz 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma, e-mail címe: Neve: Répcelak Város Önkormányzata Képviseli: Dr. Németh

Részletesebben

Szakértői támogatás az MSZ EN ISO 9001:2001 tanúsítvánnyal igazolt minőségirányítási rendszer kiépítéséhez a MÁV-START Zrt. területén.

Szakértői támogatás az MSZ EN ISO 9001:2001 tanúsítvánnyal igazolt minőségirányítási rendszer kiépítéséhez a MÁV-START Zrt. területén. 1. Ajánlatkérő neve, címe: 1087 Budapest, Kerepesi út 1-5. Kapcsolattartási cím: 1087 Budapest, Kerepesi út 3., II. emelet 209. szoba Címzett: Támis Norbert Telefon: + 36 (1) 511-1922 Fax: + 36 (1) 511-1982

Részletesebben

MELLÉKLET MINTA DOKUMENTÁCIÓ

MELLÉKLET MINTA DOKUMENTÁCIÓ MELLÉKLET MINTA DOKUMENTÁCIÓ A Segítő Kéz 2003 Szociális Egyesület, Társadalmi megújulás operatív program elitéltek visszavezetése a társadalomba képzési és foglalkoztatási, valamint egyéb reintegrációs

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről: másrészről: Xantus János Állatkert Közhasznú Nonprofit Kft 9027 Győr, Kiskútliget Képviseli: Dr. Andréka György ügyvezető Adószám: 18533835-2-08 Számlaszám:

Részletesebben

Telefon: 36 (1) / + 36 (30) /

Telefon: 36 (1) / + 36 (30) / Pályázati Felhívás Almex (Hoeft&Wessel) gyártmányú, Station típusú jegyértékesítő automatához szükséges pénztároló tartalék egységek beszerzése tárgyú nyílt pályázathoz 1. Ajánlatkérő neve, címe, telefon-

Részletesebben

1087 Budapest, Könyves Kálmán krt I. emelet 137. szoba

1087 Budapest, Könyves Kálmán krt I. emelet 137. szoba Pályázati Felhívás COGNOS Planning és BI szoftverek bevezetésének szakmai minőségbiztosítási támogatása tárgyú nyílt pályázathoz 1. Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail) 1087 Budapest,

Részletesebben

a Dévaványa Város Önkormányzata által lefolytatásra kerülő, MEZŐGAZDASÁGI ERŐGÉPEK ÉS KIEGÉSZÍTŐK BESZERZÉSE tárgyú közbeszerzési eljáráshoz

a Dévaványa Város Önkormányzata által lefolytatásra kerülő, MEZŐGAZDASÁGI ERŐGÉPEK ÉS KIEGÉSZÍTŐK BESZERZÉSE tárgyú közbeszerzési eljáráshoz 1. számú melléklet AJÁNLATI ADATLAP a Dévaványa Város Önkormányzata által lefolytatásra kerülő, MEZŐGAZDASÁGI ERŐGÉPEK ÉS KIEGÉSZÍTŐK BESZERZÉSE tárgyú közbeszerzési eljáráshoz Ajánlattevő neve: székhelye:

Részletesebben

Pályázati Felhívás A MÁV-START Zrt részére RANKOR savas kémhatású vasúti személykocsi külső mosószer szállítása tárgyú nyílt pályázathoz

Pályázati Felhívás A MÁV-START Zrt részére RANKOR savas kémhatású vasúti személykocsi külső mosószer szállítása tárgyú nyílt pályázathoz Pályázati Felhívás A MÁV-START Zrt részére RANKOR savas kémhatású vasúti személykocsi külső mosószer szállítása tárgyú nyílt pályázathoz 1. Ajánlatkérő neve, címe: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60.

Részletesebben

Ajánlattételi felhívás

Ajánlattételi felhívás Ajánlattételi felhívás 1. Az ajánlatkérő neve, címe, távirati címe, telefon-, és telefaxszámai (e-mail): Tapolca Város Önkormányzata Cím Hősök tere 15. Város Tapolca Telefon 87/510-125 E-mail polgarmester@tapolca.hu

Részletesebben

1. Ajánlatkérő neve, címe: MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt. 1087 Budapest, Kerepesi út 1-5.

1. Ajánlatkérő neve, címe: MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt. 1087 Budapest, Kerepesi út 1-5. Pályázati Felhívás Budapest-Déli pályaudvar Ügyeletes tiszti irodájába vizuális utastájékoztató tábla visszajelzésének kivitelezésére tárgyú nyílt pályázathoz 1. Ajánlatkérő neve, címe: 1087 Budapest,

Részletesebben

Pályázati Felhívás Közszolgáltatási szerződésben meghatározott mérésekhez szükséges szoftver fejlesztése tárgyú nyílt pályázathoz

Pályázati Felhívás Közszolgáltatási szerződésben meghatározott mérésekhez szükséges szoftver fejlesztése tárgyú nyílt pályázathoz Pályázati Felhívás Közszolgáltatási szerződésben meghatározott mérésekhez szükséges szoftver fejlesztése tárgyú nyílt pályázathoz 1. Ajánlatkérő neve, címe: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60. Kapcsolattartási

Részletesebben

1087 Budapest, Könyves Kálmán körút , I. emelet 137. szoba

1087 Budapest, Könyves Kálmán körút , I. emelet 137. szoba Pályázati Felhívás A MÁV-START Zrt. MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőségirányítási rendszerének nemzetközileg elfogadott tanúsítása tárgyú nyílt pályázathoz 1. Ajánlatkérő neve, címe: 1087 Budapest,

Részletesebben

I. Ajánlattételi felhívás

I. Ajánlattételi felhívás I. Ajánlattételi felhívás 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma, e-mail címe: Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP), Beszerzési, Üzemeltetési és Vagyongazdálkodási Főosztály, 1139

Részletesebben

1087 Budapest, Könyves Kálmán krt I. emelet 137. szoba. A részletes feladatokat és mennyiségeket a dokumentáció tartalmazza.

1087 Budapest, Könyves Kálmán krt I. emelet 137. szoba. A részletes feladatokat és mennyiségeket a dokumentáció tartalmazza. Pályázati Felhívás A MÁV-START Zrt. üzleti folyamatainak átvilágítása 1. Ajánlatkérő neve, címe: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60. Kapcsolattartási cím: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60.I.

Részletesebben

Ajánlattételi felhívás

Ajánlattételi felhívás Ajánlattételi felhívás egyszerű eljárás lefolytatására a Kbt. 299 (1) bekezdés b) pontja alapján tárgyalás tartásával I. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail): Tel: 458-4500/4924

Részletesebben

1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60. II. emelet 137. szoba

1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60. II. emelet 137. szoba Pályázati Felhívás Egysoros sorbanállás kialakítása tárgyú nyílt pályázathoz 1. Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail) 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60. Kapcsolattartási cím:

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS ügyiratszám.: K/12/2018. ügyintéző: Takácsné tel: 87/437-029 e-mail: kapolcs.hivatal@gmail.com tárgy: ajánlattételi felkérés AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS Kapolcs Község Önkormányzata ezúton kéri fel árajánlattételre

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS l. Ajánlatkérő neve, címe, telefon-, telefax számai, e-mail címe: Neve: Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Címe: ll 02 Budapest Szent László tér 29. Címzettje: dr.

Részletesebben

Mobil csatornákra fejlesztett, operátor semleges információs szolgáltatás kifejlesztése és üzemeltetése nyílt pályázat

Mobil csatornákra fejlesztett, operátor semleges információs szolgáltatás kifejlesztése és üzemeltetése nyílt pályázat Mobil csatornákra fejlesztett, operátor semleges információs szolgáltatás kifejlesztése és üzemeltetése nyílt pályázat 1. Ajánlatkérő neve, címe: 1087 Könyves Kálmán krt. 54-60. Kapcsolattartási cím: 1087

Részletesebben

Pályázati Felhívás Hőségriadó esetén a Budapestről vonattal utazó utasok ivóvízzel történő ellátása tárgyú nyílt pályázathoz

Pályázati Felhívás Hőségriadó esetén a Budapestről vonattal utazó utasok ivóvízzel történő ellátása tárgyú nyílt pályázathoz Pályázati Felhívás Hőségriadó esetén a Budapestről vonattal utazó utasok ivóvízzel történő ellátása tárgyú nyílt pályázathoz 1. Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail) 1087 Budapest,

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. I. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma és elektronikus levelezési címe (e-mail):

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. I. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma és elektronikus levelezési címe (e-mail): AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS I. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma és elektronikus levelezési címe (e-mail): 1117 Budapest, Fehérvári út 12. Tel: (+36) 1-279-2180 Fax: (+36) 1-279-2176 e-mail:

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS A Kbt (2) bekezdése szerint egyszerű eljárásra

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS A Kbt (2) bekezdése szerint egyszerű eljárásra AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS A Kbt. 251. (2) bekezdése szerint egyszerű eljárásra 1. Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma és elektronikus levelezési címe /Kbt. 249. (2) bek. a.) pont/: Fővárosi Önkormányzat

Részletesebben

Ajánlattételi felhívás (helyi beszerzési szabályzat szerinti nyílt eljárásban)

Ajánlattételi felhívás (helyi beszerzési szabályzat szerinti nyílt eljárásban) Ajánlattételi felhívás (helyi beszerzési szabályzat szerinti nyílt eljárásban) 1.) Az ajánlatkérő megnevezése, címe, telefon és faxszáma, e-mail címe: 1.1) Az ajánlatkérő megnevezése: Balatonfenyves Község

Részletesebben

Szín: Címoldal: 3 szín (sárga, kék, fekete) Belívek: színnyomás (fekete, kék);

Szín: Címoldal: 3 szín (sárga, kék, fekete) Belívek: színnyomás (fekete, kék); 1. Ajánlatkérő neve, címe: 1087 Budapest, Kerepesi út 1-5. Kapcsolattartási cím: 1087 Budapest, Kerepesi út 3., II. emelet 210. Címzett: Támis Norbert Telefon: + 36 (1) 511-1922 Fax: + 36 (1) 511-1982

Részletesebben

P O L G Á R M E S T E R É T Ő L

P O L G Á R M E S T E R É T Ő L P O L G Á R M E S T E R É T Ő L Száma: 10-5708/2005 Tárgy: Ajánlattételi felhívás Ügyintéző: dr. Ratkay Attila, Paksi Pauletta Melléklet: Felolvasólap minták AJÁNLATTÉTELI PÁLYÁZATI FELHIVÁS (HÓDMEZŐVÁSÁRHELY

Részletesebben

Néprajzi Múzeum ajánlattételi felhívása

Néprajzi Múzeum ajánlattételi felhívása Néprajzi Múzeum ajánlattételi felhívása a.) Az ajánlatkérő neve és címe, telefon és faxszáma (email címe): Néprajzi Múzeum 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 12. Telefon: 473-2430 Fax: 473-2431 E-mail: hudakm@neprajz.hu

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS A KAPOLCSI ORVOSI RENDELŐ FELÚJÍTÁSÁRA

AJÁNLATI FELHÍVÁS A KAPOLCSI ORVOSI RENDELŐ FELÚJÍTÁSÁRA AJÁNLATI FELHÍVÁS A KAPOLCSI ORVOSI RENDELŐ FELÚJÍTÁSÁRA Tisztelt Ajánlattevő! A ajánlat kiírója ezúton kéri fel ajánlat benyújtására a Tisztelt Ajánlattevőt (a továbbiakban: ajánlattevő) a jelen ajánlati

Részletesebben

Községháza átalakítása és bővítése Integrált Közösségi Szolgáltató Tér kivitelezése. Vállalkozási szerződés

Községháza átalakítása és bővítése Integrált Közösségi Szolgáltató Tér kivitelezése. Vállalkozási szerződés Községháza átalakítása és bővítése Integrált Közösségi Szolgáltató Tér kivitelezése Vállalkozási szerződés ARVIA Kft Kisbajcs Község Önkormányzata 9062 Kossuth Lajos u. 1. VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely

Részletesebben

Kapcsolattartási cím: MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt., Üzleti Szervezet, Ügyfélszolgálati Szervezet

Kapcsolattartási cím: MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt., Üzleti Szervezet, Ügyfélszolgálati Szervezet Pályázati felhívás MÁV-START Zrt. Ügyfélszolgálati Iroda kialakítása (Miskolc-Tiszai pályaudvar) tárgyú nyílt pályázathoz 1. Ajánlatkérő neve, címe: MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt. 1087 Budapest,

Részletesebben

AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ

AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ AJÁNLATKÉRŐ: Kóny Község Önkormányzata 9144 Kóny, Rákóczi u.30. AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ NYDOP-2008-5.1.1/A A 22 TELEPÜLÉST ELLÁTÓ SZOCIÁLIS ALAPSZOLGÁLTATÁS ÉS GYERMEKJÓLÉTI ALAPELLÁTÁS INFRASTRUKTURÁLIS

Részletesebben

Nyilatkozatok, nyomtatványok

Nyilatkozatok, nyomtatványok Nyilatkozatok, nyomtatványok Nyilatkozatok Ajánlattevők a nyilatkozatmintákat nem kötelesek alkalmazni ajánlatuk elkészítésekor. 1. 1 példány (papír alapú) + elektronikus adathordozó (nem bontható kötésben)

Részletesebben

10. Több változatú (alternatív) ajánlat lehetősége: ajánlatkérő az eljárásban több változatú ajánlat benyújtását nem engedélyezi. 11.

10. Több változatú (alternatív) ajánlat lehetősége: ajánlatkérő az eljárásban több változatú ajánlat benyújtását nem engedélyezi. 11. 2 10. Több változatú (alternatív) ajánlat lehetősége: ajánlatkérő az eljárásban több változatú ajánlat benyújtását nem engedélyezi. 11. Rész ajánlattétel lehetősége: Ajánlatkérő nem biztosítja a részekre

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a) Az ajánlatkérő neve, címe, telefon és telefax száma (e-mail) Ajánlatkérő neve: Komló Város Önkormányzata Ajánlatkérő címe: 7300 Komló, Városház tér 3. Kapcsolattartó (címzett):

Részletesebben

1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60.I. emelet 137. szoba

1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60.I. emelet 137. szoba Pályázati Felhívás A MÁV-START Zrt részére RANKOR savas kémhatású vasúti személykocsi külső mosószer szállítása tárgyú nyílt pályázathoz 1. Ajánlatkérő neve, címe: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60.

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS 1. Az ajánlatkérő neve, címe, távirati címe, telefon-, és telefaxszámai: Sásd Város Önkormányzata 7370 Sásd, Rákóczi út 41. Telefon: 06/72/576-520 Fax: 06/72/576-522 2. A közbeszerzés

Részletesebben

2. Ajánlattétel tárgya: Hitel nyújtása a Józsefvárosi Önkormányzat számára váltó átalakítására 3. Ajánlat:

2. Ajánlattétel tárgya: Hitel nyújtása a Józsefvárosi Önkormányzat számára váltó átalakítására 3. Ajánlat: 2.1. számú melléklet FELOLVASÓLAP (önálló ajánlattétel esetén) 1. Ajánlattevő: Név: Székhely: Telefon: Fax: E-mail: 2. Ajánlattétel tárgya: Hitel nyújtása a Józsefvárosi Önkormányzat számára váltó átalakítására

Részletesebben

MÁV-START Zrt. központi informatikai eszközrendszerének bővítése. 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60.I. emelet 137. szoba

MÁV-START Zrt. központi informatikai eszközrendszerének bővítése. 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60.I. emelet 137. szoba Pályázati Felhívás MÁV-START Zrt. központi informatikai eszközrendszerének bővítése IBM szerverek és mentő archiváló eszközök bővítése tárgyú nyílt pályázathoz 1. Ajánlatkérő neve, címe: 1087 Budapest,

Részletesebben

MÁV-START Zrt. fotóarchívumának folyamatos bővítése

MÁV-START Zrt. fotóarchívumának folyamatos bővítése 1. Ajánlatkérő neve, címe: 1087 Budapest, Kerepesi út 1-5. Kapcsolattartási cím: 1087 Budapest, Kerepesi út 3., II. emelet 210. Címzett: Támis Norbert Telefon: + 36 (1) 511-1922 Fax: + 36 (1) 511-1982

Részletesebben

Ajánlati felhívás. 5. Fizetési feltételek Ajánlatkérő az ellenszolgáltatás összegét a teljesítésigazolást követő 15 napon belül átutalással teljesíti.

Ajánlati felhívás. 5. Fizetési feltételek Ajánlatkérő az ellenszolgáltatás összegét a teljesítésigazolást követő 15 napon belül átutalással teljesíti. Ajánlati felhívás 1. Ajánlatkérő neve, székhelye: Harmónia Integrált Szociális Intézmény 6211 Kaskantyú, III. ker. 1. 2. Az eljárás fajtája: Egyszerű tárgyalás nélküli eljárás 3. A beszerzés tárgya, mennyisége

Részletesebben

I. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

I. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS I. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a) Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszám, elektronikus levelezési címe: Veresegyház Város Önkormányzata Címe: 2112 Veresegyház, Fő út 35. Tel: +36 28 588-629 E-mail:

Részletesebben

Ajánlattételi felhívás

Ajánlattételi felhívás Ajánlattételi felhívás /Hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárásra/ 1. Az ajánlatkérő neve: Debreceni Hőszolgáltató Zrt. címe: 4028 Debrecen, Tüzér u. 4. telefonszáma: /52/ 509-480 telefaxszáma: /52/ 509-491

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata által bonyolított Startmunka Programhoz kapcsolódó nagyértékű gépek beszerzése

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata által bonyolított Startmunka Programhoz kapcsolódó nagyértékű gépek beszerzése 4. számú melléklet AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata által bonyolított Startmunka Programhoz kapcsolódó nagyértékű gépek beszerzése AZ AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS JOG(SZABÁLY)I ALAPJA:

Részletesebben

A szerződés időtartama: a munkaterület átadásától (várhatóan július 1.) február 28-ig terjedő időtartamra.

A szerződés időtartama: a munkaterület átadásától (várhatóan július 1.) február 28-ig terjedő időtartamra. Szám: M/314/2018 Ügyintéző: Takács Péter Tárgy: MONOSTORAPÁTI 471 hrsz-ú (Monostorapáti, Petőfi u. 123. sz. alatti) orvosi rendelő bővítése, felújítása, akadálymentesítése árajánlat kérése műszaki ellenőri,

Részletesebben

Energiatanúsítvány elkészítése a BKV Zrt részére

Energiatanúsítvány elkészítése a BKV Zrt részére Energiatanúsítvány elkészítése a BKV Zrt részére e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt V-455/14 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2015 Beszerzési Főosztály/Közbeszerzési Osztály/Minták versenyeztetési

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY KÉSZÍTÉSE A XV. KERÜLETI GAZDASÁGI MŰKÖDTETÉSI KÖZPONT ELLÁTÁSI KÖRÉBE TARTOZÓ INTÉZMÉNYEK RÉSZÉRE TÁRGYÚ

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY KÉSZÍTÉSE A XV. KERÜLETI GAZDASÁGI MŰKÖDTETÉSI KÖZPONT ELLÁTÁSI KÖRÉBE TARTOZÓ INTÉZMÉNYEK RÉSZÉRE TÁRGYÚ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY KÉSZÍTÉSE A XV. KERÜLETI GAZDASÁGI MŰKÖDTETÉSI KÖZPONT ELLÁTÁSI KÖRÉBE TARTOZÓ INTÉZMÉNYEK RÉSZÉRE TÁRGYÚ NYÍLT PÁLYÁZAT Ajánlatkérő: Budapest Főváros XV. kerületi

Részletesebben

A sajtófigyelés kulcsszavait az Ajánlati Dokumentáció tartalmazza. A sajtószemle készítésének szempontjait az Ajánlati Dokumentáció tartalmazza.

A sajtófigyelés kulcsszavait az Ajánlati Dokumentáció tartalmazza. A sajtószemle készítésének szempontjait az Ajánlati Dokumentáció tartalmazza. Pályázati Felhívás Médiafigyelés, sajtószemle készítése tárgyú nyílt pályázathoz 1. Ajánlatkérő neve, címe: Kapcsolattartási cím: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt.54-60. Címzett: Dancsokné Budai Csilla

Részletesebben

TARTALOM. 1. A pályázati kiírás célja:

TARTALOM. 1. A pályázati kiírás célja: TARTALOM A Siófoki Közös Önkormányzati Hivatal által az 1221/2009/EK Rendelet szerint működtetett Környezetvédelmi vezetési és hitelesítési rendszer (EMAS rendszer) fenntartásához szükséges feladatok elvégzése

Részletesebben

1087 Budapest, Könyves Kálmán krt.54-60. I. emelet 137. szoba

1087 Budapest, Könyves Kálmán krt.54-60. I. emelet 137. szoba Pályázati Felhívás Hordár szolgáltatás nyújtása Budapest-Keleti pályaudvaron tárgyú nyílt pályázathoz 1. Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail): MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt.

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS emeletén teakonyha kialakítása tárgyú versenyeztetési eljárásban 2019. 1 I. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS Tisztelt Ajánlattevők! A jelen Ajánlattételi felhívás alapján ezúton kérjük fel

Részletesebben

2. A beszerzés tárgya Cognos IBM licenc használati jogok vásárlása 1 éves supporttal

2. A beszerzés tárgya Cognos IBM licenc használati jogok vásárlása 1 éves supporttal I. Pályázati Felhívás Cognos IBM licencek vásárlása tárgyú nyílt pályázathoz 1. Ajánlatkérő neve, címe: 1087 Budapest, Kerepesi út 1-5. Kapcsolattartási cím: 1087 Budapest, Kerepesi út 3., II. emelet 210.

Részletesebben

polgármester jegyző Távollétében:

polgármester jegyző Távollétében: Abony Város Önkormányzat Képviselő testülete 2740. Abony, Kossuth tér 1. 2/10/2006. Tárgy: jkv i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő testületének 2006. április 27 i rendkívüli üléséről.

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail): Eötvös Loránd Tudományegyetem 1053 Budapest, Egyetem tér 1-3. Kapcsolattartó: Szabó Balázs Tel. +36-30 322 8766 Fax

Részletesebben

Pályázati Felhívás Szakértő kiválasztása az étkezőkocsi szolgáltatás megújítása tárgyú pályázat előkészítéséhez tárgyú nyílt pályázathoz

Pályázati Felhívás Szakértő kiválasztása az étkezőkocsi szolgáltatás megújítása tárgyú pályázat előkészítéséhez tárgyú nyílt pályázathoz Pályázati Felhívás Szakértő kiválasztása az étkezőkocsi szolgáltatás megújítása tárgyú pályázat előkészítéséhez tárgyú nyílt pályázathoz 1. Ajánlatkérő neve, címe: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60.

Részletesebben

BERUHÁZÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ NYÍLT PÁLYÁZATI ELJÁRÁSBAN TÖRTÉNŐ AJÁNLATTÉTELRE VALÓ FELHÍVÁS

BERUHÁZÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ NYÍLT PÁLYÁZATI ELJÁRÁSBAN TÖRTÉNŐ AJÁNLATTÉTELRE VALÓ FELHÍVÁS BERUHÁZÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ NYÍLT PÁLYÁZATI ELJÁRÁSBAN TÖRTÉNŐ AJÁNLATTÉTELRE VALÓ FELHÍVÁS Darázsfészek Utánpótlás Kosárlabda Kft. 1103 BUDAPEST, Kada utca 27-29. 1.) Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszám,

Részletesebben

Telefon: + 36 (1) 511-3886 vagy +36 (1) 511-1922 vagy + 36 (30) 268-0434

Telefon: + 36 (1) 511-3886 vagy +36 (1) 511-1922 vagy + 36 (30) 268-0434 Pályázati Felhívás Szállás és étkezés biztosítása Tokajon tárgyú nyílt pályázathoz 1. Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail) 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60. Kapcsolattartási

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Postai irányítószám 3700 Ország Magyarország Telefax 06 (48)

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Postai irányítószám 3700 Ország Magyarország Telefax 06 (48) AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ I.1) AZ AJÁNLATKÉRŐ HIVATALOS MEGNEVEZÉSE ÉS CÍME Szervezet Kazincbarcika Város Önkormányzata Cím Fő tér 4. Város/Község Kazincbarcika Telefon 06 (48) 514-731

Részletesebben

Nyilatkozatminták. Tisztelt Gazdasági szereplő! Ajánlatkérő üdvözli a Tisztelt Gazdasági szereplőt! Kérjük, hogy a

Nyilatkozatminták. Tisztelt Gazdasági szereplő! Ajánlatkérő üdvözli a Tisztelt Gazdasági szereplőt! Kérjük, hogy a Nyilatkozatminták Tisztelt Gazdasági szereplő! Ajánlatkérő üdvözli a Tisztelt Gazdasági szereplőt! Kérjük, hogy a jelen dokumentumot, közbeszerzési eljárást megindító felhívást és valamennyi kapcsolódó

Részletesebben

A pályázat benyújtásának határideje: 2009. február 17. (kedd) 12:00. 1. Ajánlatkérő neve, címe: MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt.

A pályázat benyújtásának határideje: 2009. február 17. (kedd) 12:00. 1. Ajánlatkérő neve, címe: MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt. 1. Kiegészítés, módosítás Tájékoztatjuk a Pályázókat, hogy a Pénztárosok Szakmai Napja megnevezésű pályázati felhívás vonatkozásában az alábbi kiegészítést, illetve benyújtási határidő-módosítást tesszük:

Részletesebben

23. számú melléklet a 15/2004. (IV. 25.) IM rendelethez

23. számú melléklet a 15/2004. (IV. 25.) IM rendelethez 23. számú melléklet a 15/2004. (IV. 25.) IM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751 E-mail: ertesitoaxelero.hu On-line

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK minta az Ajánlathoz

TARTALOMJEGYZÉK minta az Ajánlathoz IRATMINTÁK TARTALOMJEGYZÉK minta az Ajánlathoz FELOLVASÓLAP (1. számú iratminta) a Kbt. 56. (1) bekezdésben és a Kbt. 56. (2) bekezdésben felsorolt foglalt kizáró okokra vonatkozóan (2. számú iratminta)

Részletesebben

2 Adatbázis megnevezése Jogtár Plusz lokális korlátlan hálózati bővítés 2 adathordozóval HMJ Lokális hálózat, egyidejű felhasználó Iratmintatár

2 Adatbázis megnevezése Jogtár Plusz lokális korlátlan hálózati bővítés 2 adathordozóval HMJ Lokális hálózat, egyidejű felhasználó Iratmintatár ORSZÁGGYŰLÉS HIVATALA GAZDASÁGI FŐIGAZGATÓ HELYETTESE 1358 BUDAPEST, SZÉCHENYI RKP. 19..1 ~ GFH-.. ~.. /2009. Brückner István úr részére, értékesítési és marketing igazgató Complex Kiadó Kft. 1117 Budapest,

Részletesebben

A BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE

A BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE A BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE Megnevezés Tartalomjegyzék Felolvasólap (1. számú melléklet) TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz) Oldalszám az ajánlatban Nyilatkozat a szerződéses feltételekre

Részletesebben

Pályázati Felhívás Fuvarozás és anyagmozgatás a MÁV-START Zrt. részére" tárgyú nyílt pályázathoz

Pályázati Felhívás Fuvarozás és anyagmozgatás a MÁV-START Zrt. részére tárgyú nyílt pályázathoz Pályázati Felhívás Fuvarozás és anyagmozgatás a MÁV-START Zrt. részére" tárgyú nyílt pályázathoz 1. Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail) MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt. 1087

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS hirdetmény nélküli tárgyalásos eljáráshoz

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS hirdetmény nélküli tárgyalásos eljáráshoz AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS hirdetmény nélküli tárgyalásos eljáráshoz 1. Az ajánlatkérő adatai Szervezet: Előszállás Nagyközség Önkormányzata Címzett: Joó István polgármester Cím: Fő tér 3. Postai irányítószám:

Részletesebben

"Polgármesteri Hivatal épületének felújítása" VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS. Petőháza Község Önkormányzata 9443. Petőháza Kinizsi Pál u.

Polgármesteri Hivatal épületének felújítása VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS. Petőháza Község Önkormányzata 9443. Petőháza Kinizsi Pál u. "Polgármesteri Hivatal épületének felújítása" VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS Petőháza Község Önkormányzata 9443. Petőháza Kinizsi Pál u. 42 Cseh 92 Kft 9371 Vitnyéd, Szt. Antal u. 16 1 VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA AJÁNLATKÉRŐ: Zalahaláp Község Önkormányzata

KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA AJÁNLATKÉRŐ: Zalahaláp Község Önkormányzata KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA AJÁNLATKÉRŐ: Zalahaláp Község Önkormányzata 2014 Tisztelt Ajánlattevő! 1 Ajánlatkérő a Közbeszerzésekről szóló 2011. évi CVIII. törvény (a továbbiakban: Kbt.)

Részletesebben

1 db személyes használt személyszállító hajó üzembe helyezéséhez szükséges feladatok elvégzése

1 db személyes használt személyszállító hajó üzembe helyezéséhez szükséges feladatok elvégzése 1 db 80-120 személyes használt személyszállító hajó üzembe helyezéséhez szükséges feladatok elvégzése e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2017. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő

Részletesebben

4 db használt, alacsonypadlós, diesel üzemű csuklós autóbusz beszerzése

4 db használt, alacsonypadlós, diesel üzemű csuklós autóbusz beszerzése 4 db használt, alacsonypadlós, diesel üzemű csuklós autóbusz beszerzése e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. VB-440/16 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2016. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve:

Részletesebben

1.sz. melléklet AJÁNLATTÉTELI NYILATKOZAT

1.sz. melléklet AJÁNLATTÉTELI NYILATKOZAT Ajánlatkérés iktatószáma: EHEA-22-1/2015 1.sz. melléklet A felsőoktatás szociális dimenziója hátrányos helyzetű csoportok hozzáférése Oldal: 1 / 8 AJÁNLATTÉTELI NYILATKOZAT Alulírott. (név) mint a(z) (cégnév,

Részletesebben

1087 Budapest, Könyves Kálmán krt , I. emelet 137-es iroda

1087 Budapest, Könyves Kálmán krt , I. emelet 137-es iroda Pályázati Felhívás MÁV-START Zrt. Pólóbeszerzés tárgyú nyílt pályázathoz - Ajánlatkérő neve, címe: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60. Kapcsolattartási cím: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60.,

Részletesebben

Eljárást megindító felhívás. a) az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma, és honlap címe:

Eljárást megindító felhívás. a) az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma,  és honlap címe: Eljárást megindító felhívás a) az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma, e-mail és honlap címe: Hivatalos név és székhely: Oroszlány Város Önkormányzata, 2840 Oroszlány, Rákóczi Ferenc út 78.,

Részletesebben

ÚTMUTATÓ KÜLTERÜLETI ÚT FELÚJÍTÁSA ZSADÁNYBAN TÁRGYÚ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSHOZ

ÚTMUTATÓ KÜLTERÜLETI ÚT FELÚJÍTÁSA ZSADÁNYBAN TÁRGYÚ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSHOZ ÚTMUTATÓ KÜLTERÜLETI ÚT FELÚJÍTÁSA ZSADÁNYBAN TÁRGYÚ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSHOZ Felhívjuk minden Ajánlattevő szíves figyelmét, hogy jelen dokumentációt alaposan és gondosan tanulmányozza át, és ajánlatát

Részletesebben

Nyílt PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Budakalász Város Képviselő-testületének 44/2008 (XII.1) rendelete alapján

Nyílt PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Budakalász Város Képviselő-testületének 44/2008 (XII.1) rendelete alapján Nyílt PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Budakalász Város Képviselő-testületének 44/2008 (XII.1) rendelete alapján A Budakalász, 0184/4 hrsz kivett agyagbánya önkormányzati tulajdonban lévő tó felület értékesítésére KIÍRÓ:

Részletesebben

Ajánlattételi felhívás /Hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárásra/

Ajánlattételi felhívás /Hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárásra/ Ajánlattételi felhívás /Hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárásra/ 1. Az ajánlatkérő neve: Debreceni Hőszolgáltató Zrt. címe: 4028 Debrecen, Tüzér u. 4. telefonszáma: /52/ 509-480 telefaxszáma: /52/ 509-491

Részletesebben

Telefon: + 36 (1) vagy +36 (1) vagy + 36 (30)

Telefon: + 36 (1) vagy +36 (1) vagy + 36 (30) Pályázati Felhívás A MÁV-START Zrt. Közszolgáltatási Riport Rendszere, valamint Kontrolling Rendszere kialakítása az ajánlatkérő által biztosított Cognos IBM szoftverekkel tárgyú nyílt pályázathoz 1. Ajánlatkérő

Részletesebben

Pályázati Felhívás Jegyvizsgáló táska és hozzá tartozó vállpánt beszerzése" tárgyú nyílt pályázathoz

Pályázati Felhívás Jegyvizsgáló táska és hozzá tartozó vállpánt beszerzése tárgyú nyílt pályázathoz Pályázati Felhívás Jegyvizsgáló táska és hozzá tartozó vállpánt beszerzése" tárgyú nyílt pályázathoz 1. Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail) 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60.

Részletesebben

Ikt.sz.:768-9/2014 BESZERZÉSI FELHÍVÁS- telefonközpont beszerzésére A beszerzési felhívást Zsámbéki Polgármesteri Hivatal

Ikt.sz.:768-9/2014 BESZERZÉSI FELHÍVÁS- telefonközpont beszerzésére A beszerzési felhívást Zsámbéki Polgármesteri Hivatal Ikt.sz.:768-9/2014 BESZERZÉSI FELHÍVÁS- telefonközpont beszerzésére A beszerzési felhívást Zsámbéki Polgármesteri Hivatal közzétevő intézmény Címe: 2072 Zsámbék, Rácváros u. 2-4. Email: hivatal@zsambek.hu

Részletesebben

Ikt.sz.:502-25/2014 AJÁNLATKÉRÉS - hálózati tárhely beszerzésére Az ajánlatkérő Zsámbéki Polgármesteri Hivatal

Ikt.sz.:502-25/2014 AJÁNLATKÉRÉS - hálózati tárhely beszerzésére Az ajánlatkérő Zsámbéki Polgármesteri Hivatal Ikt.sz.:502-25/2014 AJÁNLATKÉRÉS - hálózati tárhely beszerzésére Az ajánlatkérő Zsámbéki Polgármesteri Hivatal intézmény Címe: 2072 Zsámbék, Rácváros u. 2-4. Email: hivatal@zsambek.hu Telefon:23/565-610

Részletesebben

FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELRE A KBT. 251. (2) SZERINT

FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELRE A KBT. 251. (2) SZERINT FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELRE A KBT. 251. (2) SZERINT ÉPÍTÉSI műszaki ellenőr beszerzésre "A Közép-Magyarországi Onkológiai Centrum fejlesztési terve" c. KMOP-4.3.1/C-2009-0001 számú pályázathoz kapcsolódó kivitelezési

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK. VCSM ZRt. üzemeltetési tevékenységgel összefüggő laborvizsgálatok 12 hónap időtartamra. tárgyú beszerzési eljárás vonatkozásában

TARTALOMJEGYZÉK. VCSM ZRt. üzemeltetési tevékenységgel összefüggő laborvizsgálatok 12 hónap időtartamra. tárgyú beszerzési eljárás vonatkozásában TARTALOMJEGYZÉK VCSM ZRt. üzemeltetési tevékenységgel összefüggő laborvizsgálatok 12 hónap időtartamra tárgyú beszerzési eljárás vonatkozásában Az ajánlatban csatolandó dokumentumok, nyilatkozatok Kitöltött,

Részletesebben

Pályázati Felhívás Vezetői munkakör betöltése céljából toborzás és kiválasztás támogatása a MÁV- START Zrt. részére" tárgyú nyílt pályázathoz

Pályázati Felhívás Vezetői munkakör betöltése céljából toborzás és kiválasztás támogatása a MÁV- START Zrt. részére tárgyú nyílt pályázathoz Pályázati Felhívás Vezetői munkakör betöltése céljából toborzás és kiválasztás támogatása a MÁV- START Zrt. részére" tárgyú nyílt pályázathoz 1. Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail)

Részletesebben

Nemzeti, Kbt Nyílt eljárás - EKR

Nemzeti, Kbt Nyílt eljárás - EKR ELJÁRÁS AZONOSÍTÓ ADATAI zeti, Kbt. 115. Nyílt eljárás - E60 - Szerződéskötési-, teljesítési szakasz Ajánlatkérő neve: Közbeszerzés tárgya: Tiszasziget Község Önkormányzata Tiszasziget agrár-logisztikai

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS PÉCS MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA RÉSZÉRE MIKROVOKS DÖNTÉSTÁMOGATÓ RENDSZER ÜZEMELTETÉSE

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS PÉCS MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA RÉSZÉRE MIKROVOKS DÖNTÉSTÁMOGATÓ RENDSZER ÜZEMELTETÉSE AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS PÉCS MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA RÉSZÉRE MIKROVOKS DÖNTÉSTÁMOGATÓ RENDSZER ÜZEMELTETÉSE AZ AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS JOG(SZABÁLY)I ALAPJA: Jelen Ajánlattételi Felhívást

Részletesebben

TÁRSASHÁZ VERSENYSZABÁLYZATA

TÁRSASHÁZ VERSENYSZABÁLYZATA TÁRSASHÁZ VERSENYSZABÁLYZATA 2012. 1. Általános rendelkezések Tatabányai Megyei Jogú Város 8/2012 (II.24.) Kgy. számú Önkormányzati rendelete alapján a társasház fűtéskorszerűsítési munkái elvégzése vonatkozásában

Részletesebben

CSABASZABADI SZLOVÁK ÖNKORMÁNYZAT BESZERZÉSI ADATLAP

CSABASZABADI SZLOVÁK ÖNKORMÁNYZAT BESZERZÉSI ADATLAP CSABASZABADI SZLOVÁK ÖNKORMÁNYZAT BESZERZÉSI ADATLAP Csabaszabadi Mező utca 22 szám alatt megvalósuló Szlovák közösségi ház részleges felújítása, környezetének átalakítására BESZERZÉSI ADATLAP 1./ Az ajánlatkérő

Részletesebben

Kivonat. Heréd Község Önkormányzatának november 9-i ülésének jegyzőkönyvéből. 210/2009.(XI.9.) képviselő-testületi határozat

Kivonat. Heréd Község Önkormányzatának november 9-i ülésének jegyzőkönyvéből. 210/2009.(XI.9.) képviselő-testületi határozat Kivonat Heréd Község Önkormányzatának 2009. november 9-i ülésének jegyzőkönyvéből 210/2009.(XI.9.) képviselő-testületi határozat Heréd Község Önkormányzat Képviselő-testülete: 1. Az élelmezési nyersanyag

Részletesebben

Az ajánlati árat nettó HUF-ban kell megadniuk az ajánlattevőknek az alábbiak szerint:

Az ajánlati árat nettó HUF-ban kell megadniuk az ajánlattevőknek az alábbiak szerint: Pályázati Felhívás Stadler gyártmányú FLIRT elővárosi villamos motorvonatokon található fedélzeti utastájékoztatási architektúrához kapcsolódó adatfeltöltés korszerűsítése tárgyú nyílt pályázathoz 1. Ajánlatkérő

Részletesebben

Siófokon, a Petőfi sétány Kinizsi utca és Táncsics Mihály utca közötti szakaszán kandeláberjavítási és védelembehelyezési munkák kivitelezésére.

Siófokon, a Petőfi sétány Kinizsi utca és Táncsics Mihály utca közötti szakaszán kandeláberjavítási és védelembehelyezési munkák kivitelezésére. MŰSZAKI TARTALOM Siófokon, a Petőfi sétány Kinizsi utca és Táncsics Mihály utca közötti szakaszán kandeláberjavítási és védelembehelyezési munkák kivitelezésére. 1. A pályázati kiírás célja: Vállalkozói

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz) Oldalszám

TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz) Oldalszám AZ AJÁNLATBAN BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE Megnevezés Felolvasólap (1. számú melléklet ) TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz) Oldalszám az ajánlatban Nyilatkozat a kizáró okok fenn nem állásáról

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS. Felvonók karbantartása és javítása tárgyban kiírt versenyeztetési eljáráshoz

AJÁNLATI FELHÍVÁS. Felvonók karbantartása és javítása tárgyban kiírt versenyeztetési eljáráshoz AJÁNLATI FELHÍVÁS Felvonók karbantartása és javítása tárgyban kiírt versenyeztetési eljáráshoz 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon-, telefaxszámai, email címe: VOLÁNBUSZ Közlekedési Zártkörűen Működő

Részletesebben