Az élet minden területén. Az új ZARGES K424 XC doboz.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Az élet minden területén. Az új ZARGES K424 XC doboz."

Átírás

1 Az élet minden területén. Az új ZARGES K424 XC doboz.

2 munkatárs. kamera. doboz a sztárok profizmusával.

3 Az ők hétköznapjaikhoz hozzátartozik a profizmus. Ők azok akik a legmesszebbre mennek, a legmagasabbra építenek, a legmélyebbre ásnak és mindezek mellet a legjobbat hozzák ki magukból? Akkor nekik fejlesztettük ki a ZARGES K424 XC dobozt. A forgatások legextrémebb helyszínein napjában többször használhatja ki dobozaink előnyeit. Fedezze fel a korlátlan mobilitás, rendkívüli felszereltség, megalkuvás nélküli védelem és a könnyedség élményét. Bemutathatjuk? A K424 XC: az Ön nélkülözhetetlen munkaeszköze munkájában, hétköznapjaiban.

4

5 1.753 szög. 986 csavar. 1 dobozba minden elfér. A szakiparosok régi partnereként ismerjük a szakemberek sokféle és speciális elvárásait az építkezéseken. A tudásunk legjavát és az alumíniummal kapcsolatos tapasztalatainkat építettük bele a ZARGES K424 ládába: Ezért található meg benne a betonmixer és a lánctalpas kotrógép minden jellemzője. Robusztus, stabil és szinte összetörhetetlenül védi meg nap mint nap az értékes szerszámokat és egyedi belső felszereltségével gondoskodik a rendről. A különböző kerekek segítségével bármilyen talajon megkönnyíti a szállítást. Csekély súlya miatt könnyűszerrel mozgatható a pincétől a padlásig. Mivel az élet nem áll meg munkaidő után sem, a szabadidős tevékenységeknél is számtalan felhasználási lehetőséget biztosít Önnek.

6 4 235 méterrel a tengerszint felett. -8 fok. 1 doboz a legjobb formában. Amikor a hegymenet egyre nehezebb és a levegő egyre kevesebb, egy dolog biztos: a ZARGES K424 XC doboz. Összegezve, egy tradícionálisan könnyen mozgatható, alumíniumból készült megoldás. Az 1950-es évek óta kutatók, felfedezők és extrém sportolók csomagolják értékes berendezéseiket előszeretettel a ZARGES dobozokba, ha azokat a hegyek között, a hajón, vagy a sivatagi túrán teljesen sérülésmentesen akarják szállítani. Ahová Ön megy, oda gurulnak Önnel és emellett a világ végén is átkozottul jól néznek ki. Még soha nem volt ilyen könnyű útitársat választania.

7 Quelle: Third Pole

8 218tonna érc. 156tonna acél. 1 doboz alumíniumból. Aki nagy projektekben vesz részt az tudja, hogy minden területen a legkisebb részletekig az abszolút szakmaiságban kell bíznia. A ZARGES termékek és megoldások teljesítik ezeket a magas követelményeket és joggal töltenek be vezető szerepet az ipari szektorban. Megalkuvás nélküli minőség és az innováció jelenik meg ZARGES K424 XC dobozában. Nagy építkezéseken, repülés közben vagy külföldi utazások során a nagy értékű eszközök a maximális igénybevétel mellet is biztonságban maradnak. Profitáljon a puritán megjelenés mellett az ergonómia, a célszerűség és a súly tökéletes egyensúlyából. Végre egy mobil munkatárs, aki ugyanolyan professzionális, mint Ön.

9

10 11 barát. 34 játéknap. 1 doboz a győzelemig. Rossz forma, kiesés sérülés miatt, kizárás számos váratlan helyzet adódik a győzelemig vezető úton. De mindig van egy megbízható csapattag is: az új ZARGES K424 XC doboz. Amely egyesít minden tulajdonságot, amit egy játékostárstól elvárhatunk, hiszen könnyű, fürge, mindig bevethető és bármely pályán képes a cselekre. Ráadásul olyan robusztus, hogy a sérülési rizikó gyakorlatilag kizárható. Otthon, vagy idegenben, csapatbuszon, vagy repülőn a ZARGES K424 XC dobozzal felszereléseit bárhol biztonságban tudhatja. Nyerje el ebben a szezonban a serleget és hozza azt haza ebben a dobozban biztonságosan.

11

12 3 500 óra fejlesztés. 68 pole pozíció. 1 doboz mindig a győztes dobogón.

13 Aki értékes vagy törékeny eszközöket akar biztonságosan szállítani, csomagolni és raktározni, vagy a fejét töri, hogy hogyan tudná ezt megvalósítani, vagy azonnal egy ZARGES K424 XC dobozt használ. A kutatás és fejlesztés területén ez a láda az, amely számos felszerelési lehetősége és kiegészítője által optimális és megbízható védelmet kínál nagy érzékenységű műszaki eszközeinek. Kiváltképp ha a precizitás a századmásodpercig megkövetelt, a ZARGES doboz a legjobb formáját hozza. És mert az életben nem csak a belső értékek számítanak, az ergonomikus és puritán design még a legnagyobb kritikusokat is meggyőzi.

14 365nap készenlét. 100 százalék a bevetéseken. 1 doboz az extrém esetekhez. Bizonyos helyzetek a maximális teljesítményt követelik meg az embertől és a felszereléstől egyaránt. Minden mozdulat számtalanszor elpróbált és tökéletes. Minden készülék átvizsgált és könnyen elérhető. Ezekben a szituációkban a ZARGES K424 XC doboz egy megbízható társ. Nem véletlenül vannak jelen 70 éve a ZARGES dobozok a tűzoltósági bevetéseken, a katasztrófavédelem akcióiban és sok más vészhelyzetnél. Ezek a tapasztalatok épültek be a ZARGES K424 XC dobozok részleteibe. Még nagyobb stabilitással, ergonómiával, mobilitással és terhelhetőséggel rendelkezik a doboz. Minden extrém kihívásra a legtökéletesebben felkészült. Úgy ahogy Ön is.

15

16 repült óra. óra A típusú átvizsgálás. doboz a mobil bevetés közben. A mobil dobozokkal szemben támasztott követelmények éppen olyan sokfélék, mint azon emberek igényei, akik használják ezeket. Teljesen mindegy, hogy ipar, szakipar, film- vagy fotó szakma, szabadidős terület, műszaki segítség, vagy tűzoltóság? Egyszerűen arról van szó, hogy a doboz tökéletes védelemet, a legnagyobb mobilitást biztosítson minimális súly mellett. Ez először nagyképűen hangozhat, de akik éveken át - akár naponta - kompromiszumokkal kellett együtt élniük, tudják miről beszélünk. Itt az ideje, hogy változtasson!

17

18 18 A ZARGES K 424 XC: Tények és adatok.

19 Profik készítették profiknak. Rakodósarkok Az ütésálló műanyagból készülő sarokelemek, biztonságos egymásra helyezésről gondoskodnak. ZARGES Comfort foganytúk. Ergonómikus kialakítás, rendkívüli tartósság. Aluminium kialakítás. Kiváló terhelhetőség 50 kg összsúlyig. Teleszkópos fogantyú ZARGES Comfort zárak. Rendkívűl hosszú élettartam, előre szerelt dugózárak. Beépített, kihúzható fogantyú a jobb mobilitásért. Körbefutó bordák és élmerevítések A maximális stabilitátásért. Opcionális támasztó Offroad készlethez. Összecsukható. Belső kiegészítők Sokoldalú az illeszthető belső felszerelések széles választékának köszönhetően. Rakodósarkok A biztonságos egymásra helyezésért. Alaptartozék alsó habréteg Eltávolítható, kopásálló PE hab. Opcionális 220 mm-es Offroad kerék készlet támasztóval 125 mm-es opcionális kerék 50 mm-es alaptartozék kerék Csendes gördülésű speciális görgők poliuretánból és poliamidból. Terepjáró kerekek, korlátlan mobilitást biztosítanak minden felületen. Könnyű mozgathatóságot biztosít az egyenetlen talajon. Fedélrögzítő heveder Végeik zártak, nem rojtozódnak. Speciális vízzáró szegecselés részes teleszkópos fogantyúval és 50 mm-es görgőkkel részes teleszkópos fogantyúval és 125 mm-es kerékkel (41818) részes teleszkópos fogantyúval és 125 mm-es kerékkel (41818) részes teleszkópos fogantyúval és 220 mm-es Offroad kerékkel (41832) mm-es Offroad kerékkel (41819) és az előoldalon rugós fogantyúval. Típusok és méretek. A K 424 XC termékcsalád 6 modellt foglal magába, amelyek űrtartalma 28-tól 195 literig terjednek. Belső méretek H Sz M, kb. mm Külső méretek H Sz M, kb. mm Térfogat kb. l Súly kg Foganytú Max. teljes súly kb. kg Cikkszám ,3 3-részes 20, ,3 3-részes 20, ,0 2-részes 30, ,5 2-részes 30, ,0 2-részes 30, ,5 2. rugós markolat 50,

20 Sokoldalúság a belső felszerelések széles választékának köszönhetően. A sokféleképpen kialakítható belső elrendezés kínál megoldást szinte minden tárolási feladatra. A mozgékonyság csak a megfelelő kerekekkel határtalan. Alapkivitelben a K 424 XC 50 mm-es görgőkkel gyártjuk de rendelhető, és utólag felszerelhető 125 mm-es és 220 mm-es kerekekkel is. ÚJ Alkalmas Kerékátmérő Cikkszám mm minden K 424 XC Szerszám nélkül pillanatok alatt fel- és leszerelhető 125 mm-es kerekek: Kerék készlet 125 mm - Csendes gördülésű kerékkészlet durva padlókhoz és nagy távolságokhoz. Kerékkészlet tömör nyomnélküli gumival, műanyag kerékaggyal. Hasmmagasságot 50 mm-rel növeli. Kiváló minőségű golyóscsapágyakkal és dugós tengelyekkel rendelkezik. Szerszám nélküli felszerelés minden K 424 XC doboznál lehetséges. Bármikor utólag is felszerelhető. A készlet tartalmaz egy erős tárolótáskát is ami a dobozhoz rögzíthető. Tolja át az acél tengelyt Nyomógomb segítségével rögzítse ÚJ Így készíthet az Ön ZARGES K 424 XC dobozából a terepen is kiváló kísérőtársat: Alkalmazható dobozok Kerékátmérő mm Cikkszám 41812; Offroad készlet 220 mm - megoldás a nehéz terepre. Mobilitás biztosítása nehéz, nehezen járható terepen. Kiváló minőségű felfújható kerekek, 220 mm. A padló szabad magassága így 65 mm-re növelhető. A gyárilag felszerelt támasztólábak a függőleges elhelyezést teszik lehetővé. A gyári előkészítés után a kerekek és a tengely szerszám nélkül is le- és felszerelhetők. Tengelyt behelyezni Rögzítse a kereket Biztosítsa a kereket Hajtsa ki a támasztékot amikor szükséges 20

21 Így tarthat könnyedén rendet a dobozában. A K 424 XC-hez ajánljuk a minden igényt kielégítő belső rendezőrendszereinket. Melyek nem csak az áttekinthetőségben segítenek, hanem egyben védik eszközeit, laptopját vagy akár dokumentumait. ÚJ ÚJ Belső táska elválasztó falakkal - rugalmas rendezőrendszer tépőzáras elválasztókkal. Masszív, vízlepergető belső táska poliészterből. Teljesen légmentesen lezárható körbefutó cipzárral. Könnyű kezelhetőség a merevített oldalfalaknak köszönhetően. Fogantyúval szerelt, könnyen kivehető. Az elválasztófalak segítségével könnyen rendezhető a tartalom. Megnevezés Méret Elválasztófalak Cikkszám száma H SZ M, kb. mm Belső táska hoz Belső táska hez Belső táska höz Belső táska hoz Belső táska hez Belső táska höz Fedéltáska betét reprezentatív fedéltáska fekete nylon anyagból, utólag is felszerelhető. Ideális táblagépeknek, kábelnek, kisebb alkatrészeknek vagy dokumentumoknak. Az alkatrészek védelmét összeköti a dobozban való renddel. Egyszerűen felszerelhető, eltávolítható tépőzáras rögzítéssel. Megnevezés Megfelelő dobozok belső méretei (H SZ) mm Méret H SZ M, kb. mm Cikkszám Fedéltáska, nagy Fedéltáska, kicsi Szerszámostáska betét Kivehető szerszámos tárolótáskabetét. Strapabíró anyagból, utólag is beszerelhető. Mappatáska Praktikus mappa dokumentumok és munkaeszközök tárolására, strapabíró anyagból készült. Utólag is beszerelhető. Megfelelő dobozok belső méretei H SZ, kb. mm Méret H SZ, kb. mm Cikkszám Megfelelő dobozok belső méretei H SZ, kb. mm Méret H SZ, kb. mm Cikkszám A doboz mely a tulajdonosa nélkül nem megy sehová. Ezzel a praktikus kiegészítővel a K 424 XC doboz mindig biztonságban lesz. Segítségével gyorsan és megbízhatóan rögzítheti dobozát és azután már csak a munkájával kell foglalkoznia, a doboza ott várja majd ahol hagyta. ÚJ Kiegészítő biztonság acélsodrony Gyors biztosítás építkezéseken vagy járműveken. A huzal csak nyitott fedélnél távolítható el. Műanyagbevonatú acélsodrony, 1.2 m hosszú. Egy kötélvég hurokkal szerelve. Cikkszám

22 D C B A B TEILELISTE OBJEKT ANZAHL BAUTEILNUMMER MATERIAL 1 1 Funke Messger te Boden 1 V1 NA 36 anthrazit 2 1 Funke Messger te Boden 2 V1 NA 36 anthrazit 3 1 Funke Messeger te Boden 3 V1 NA 36 blau 4 1 Funke Messeger te Tray 1 V1 NA 36 anthrazit 5 1 Funke Messeger te Tray 2 V1 NA 36 blau Kunde: Werkzeug Nr.: Artikel Nr.: Flunke Messeger te Toleranz:DIN 7715 P3(grob) Zarges GmbH Zeichnung Nr.: 01_ _ Flunke _1 Messeger.6 _ te Dat um Name Beschreibung: Gezeichnet Thomas.Gaebler Hartschaumeinsatz Kontrolliert A Norm Status Änderungen Dat um Name MA-IND USTRIE Breitenbachstraße Geretsried-Gelting E.Mail: info@ma-industrie.com 2 Mat er ial: Flunke Messegeräte Zeichnung 1 V1.idw 1 1 D C Tárolás és védelem kiváló minőségű anyagokkal. A ZARGES K 424 XC számos különböző helyen használható. Az eltérő igényeket és követelményeket, előre elkészített, vagy rendelésre gyártott habszivacs betétekkel elégítjük ki. A védelem a megfelelő bélés kiválasztásával kezdődik. Védje termékeit a megfelelő kialakítású béléssel. A béléskialakítások széles skáláját kínáljuk. ÚJ Doboz cikkszáma Méret H SZ M, kb. mm Cikkszám Habbetétek Univerzális védelem érzékeny tárgyak számára. Tartós kopásálló PE habbetétből. A fenék és a falak Plastazote LD 45 anyaggal bélelt (térfogatsúly 45 kg/m³, vastagság 11 mm). Fedél PU profil-habelemmel bélelt. Kérésre más anyagban és falvastagságban is szállítható. Kocka habelem-készlet Doboz cikkszáma Méret H SZ M, kb. mm Cikkszám Előre bevagdalt, puha habbetét nyitott cellás PU habból. Ez gyors és egyszerű megoldást nyújt egyedi formák kialakításához. Szerszám nélküli alakformálás. A készlet lemezeinek vastagsága: 2 darab 30 mm, ill. 60 mm, profil-habelem fedélbetéthez 30 mm, fenék habelem 10 mm. Ragasztóval együtt szállítjuk. Egyedi szivacs habbetétek - Csúcskategóriás eszközök a tökéletes eredményért. Élvezze a barátságos kiszolgálást és a már bizonyított rendszerünk által nyújtott megoldásokat. Gondoskodunk eszközeinek optimális védelméről. Anyagok széles választékából méretre szabott párnabetéteket gyártunk, melyek tökéletesen illeszkednek a szállítandó eszközökhöz. Ha képeket, rajzokat, 3D-adatokat vagy eredeti alkatrészeket bocsát rendelkezésünkre, a tervezőmérnökeink a személyre szabott tökéletes béléseket fejlesztik az Ön számára. Különböző színek választhatók ki. Kérésre nem elektrosztatikus vagy disszipatív kivitelben is kaphatók. Ennek a kiváló habanyagnak az egyik tulajdonsága, hogy a kész csomagolások védőhatása már előre kiszámítható. ÚJ Egyedi tervezés Pontossan illeszkedő habbetétek 1 A3 3D adatok a könnyű tervezésért 22 Többszínű betétekkel növelhető áttekinthetőség. Cserélhető betétek gyors kezelhetőség minden szinten.

23 ZARGES K 424 XC Teljes felszereltségi csomag Okosan egy csomagban vásárolni - a leghasznosabb változatok egy ZARGES K 424 XC dobozban egyesítve. 2 választható méretben. A csomag tartalmazza a fedéltáska betétet (41820), belső táskát (41823 vagy 41824) és a 125 mm-es kerékkészletet (41818). Teljes felszerelési csomag 1. A K 424 XC doboz mellett megtalálható egy fedéltáska (41820), egy belső táska keresztirányú elválasztóval (41823) és egy 125 mm-es kerékkészlet (41818). K 424 XC teljes felszerelési csomag cikkszámon Méret H SZ M, kb. mm Térfogat kb. l Súly kb. kg max. Összsúly kb. kg Cikkszám ,7 20, Teljes felszerelési csomag 2. A K 424 XC doboz mellett megtalálható egy fedéltáska (41820), egy belső táska keresztirányú elválasztóval (41824) és egy 125 mm-es kerékkészlet (41818). K 424 XC teljes felszerelési csomag cikkszámon Méret H SZ M, kb. mm Térfogat kb. l Súly kb. kg max. Összsúly kb. kg Cikkszám ,2 30,

24 ZARGES Létrák és állványok Logisztikai termékek Egyedi megoldások A ZARGES vevői a középpontban állnak. Belső folyamataink összhangban vannak igényeikkel. Sikerességünk mércéje ügyfeleink elégedettsége. A ZARGES termékek és folyamatok a legmagasabb szintű minőséget tükrözik. Ez a mi ígéretünk ügyfeleink, és elkötelezettségünk munkatársaink felé. További információkat itt talál: Art.-Nr , HU-ZAR-424CX Weitere Kérdések Informationen esetén szívesen erhalten állunk Sie bei rendelkezésére! Ihrem Fachhändler: É-Ny Mo.: É-K Mo.: D-Ny Mo.: D-K Mo.: ZARGES Kft. Központi iroda: 1066 Budapest Jókai u. 26. Tel.: + 36-(1) Fax: + 36-(1) Gyártóüzem: 6000 Kecskemét Szent István krt. 19. Tel.: + 36-(76) Fax: + 36-(76) zarges@zarges.hu Internet: A termék és műszaki változtatás jogát mindenkor fenntartjuk, az esetleges nyomdahibákért felelősséget nem vállalunk.

Veszélyes anyagok csomagolása. Biztos védelem extrém körülmények között is

Veszélyes anyagok csomagolása. Biztos védelem extrém körülmények között is Veszélyes anyagok csomagolása Biztos védelem extrém körülmények között is K 470 univerzális dobozok Az igazi klasszikus 1950 óta Gyakran próbálják másolni, de sosem sikerül. Legyen szó érzékeny készülékek

Részletesebben

Azoknak, akik munkájuk során legyőzik az akadályokat.

Azoknak, akik munkájuk során legyőzik az akadályokat. Konstantin Schmidt, Kereskedelmi igazgató Azoknak, akik munkájuk során legyőzik az akadályokat. Egy ZARGES koffer amely tökéletes megjelenésű, elegáns és strapabíró Annyira híres. Annyira elegáns. Az új

Részletesebben

ZARGES Z 300 / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre.

ZARGES Z 300 / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre. ZARGES / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre. A legtöbb Zarges termék esetében két különböző felépítésű modell között választhat. Mindkét esetben egyértelmű a garantált

Részletesebben

ZARGES Z300/Z200/EUROSTAR szakiparos program Logisztikai megoldások

ZARGES Z300/Z200/EUROSTAR szakiparos program Logisztikai megoldások 2015 ZARGES Z300/Z200/EUROSTAR szakiparos progra Logisztikai egoldások ZARGES Megoldások az Ön részére: Létrák és állványok, logisztikai terékek, egyedi egoldások. A ZARGES int árkanév 80 éve az első osztályú

Részletesebben

A MI SZAKÉRTELMÜNK AZ ÖN BIZTONSÁGA ZARGES - AZ ÖN PARTNERE AZ OPTIMÁLIS MEGOLDÁSOK, A TERMÉKEK ÉS AZ IDŐSZAKOS BEVIZSGÁLÁSOK TERÉN.

A MI SZAKÉRTELMÜNK AZ ÖN BIZTONSÁGA ZARGES - AZ ÖN PARTNERE AZ OPTIMÁLIS MEGOLDÁSOK, A TERMÉKEK ÉS AZ IDŐSZAKOS BEVIZSGÁLÁSOK TERÉN. A MI SZAKÉRTELMÜNK AZ ÖN BIZTONSÁGA ZARGES - AZ ÖN PARTNERE AZ OPTIMÁLIS MEGOLDÁSOK, A TERMÉKEK ÉS AZ IDŐSZAKOS BEVIZSGÁLÁSOK TERÉN. MAXIMÁLIS BIZTONSÁG A MEGFELELŐ TERMÉKKEL A biztonságos munkavégzést

Részletesebben

ZARGES fellépők és munkadobogók

ZARGES fellépők és munkadobogók Összecsukható fellépő ZARGES fellépők és munkadobogók sokoldalúak, praktikusak és jól használhatók. Különösen praktikus a kis magasságban végzett munkákhoz. Minimális helyigény a tárolásnál és szállításnál.

Részletesebben

Speciális megoldások. az ipari felhasználók számára

Speciális megoldások. az ipari felhasználók számára Speciális megoldások az ipari felhasználók számára ZARGES ipari megoldásaink áttekintése 01 Online tervezőprogram lépcsőkhöz és áthidalókhoz 6. oldal 02 Tervezőrendszer rögzített létrákhoz 8. oldal 03

Részletesebben

Szerszámtáskák / Ipari táskák ÁRLISTA Érvényes ig vagy visszavonásig

Szerszámtáskák / Ipari táskák ÁRLISTA Érvényes ig vagy visszavonásig Szerszámtáskák / Ipari táskák ÁRLISTA 2019 Érvényes 2019.12.31-ig vagy visszavonásig CHICAGO CASE Ütésálló HDPE táskák - Made in USA - Kiváló minőségű fémzár TSA funkcióval - Különlegesen merev szerkezet

Részletesebben

Fellépők és szerelődobogók 3

Fellépők és szerelődobogók 3 Fellépők és szerelődobogók reppy két oldalon járható összecsukható fellépő 0. o. Rolly két oldalon járható összecsukható fellépő 0. o. reppo két oldalon járható összecsukható fellépő. o. oppy XL összecsukható

Részletesebben

LÉTRÁK ÉS ÁLLVÁNYOK. Létra- és állványtechnikai termékkatalógus Z200/EUROSTAR szakiparos program EUROBOX

LÉTRÁK ÉS ÁLLVÁNYOK. Létra- és állványtechnikai termékkatalógus Z200/EUROSTAR szakiparos program EUROBOX LÉTRÁK ÉS ÁLLVÁNYOK Létra- és állványtechnikai termékkatalógus Z200/EUROSTAR szakiparos program EUROBOX Támasztólétrák Z 200 Deltafokos támasztólétra Kényelmes támasztólétra. Stabil delta alakú fokok húzott

Részletesebben

hatékony, ergonomikus, sokoldalú biztonságos kézi emelő univerzális felhasználási lehetőségekkel

hatékony, ergonomikus, sokoldalú biztonságos kézi emelő univerzális felhasználási lehetőségekkel hatékony, ergonomikus, sokoldalú biztonságos kézi emelő univerzális felhasználási lehetőségekkel UNIKAR univerzális rögzítővel Cikkszám 100 548 UNIKAR villával Cikkszám 100 528 UNIKAR villával rakománytámasszal

Részletesebben

ZARGES két oldalon járható lépcsős állólétrák

ZARGES két oldalon járható lépcsős állólétrák ZARGES két oldalon járható lépcsős állólétrák a legoptimálisabb megoldás a gördülékeny munkához. A két oldalon járható ZARGES állólétrák különösen rugalmas munkavégzést tesznek lehetővé: gyorsan és egyszerűen

Részletesebben

VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK

VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK H A V E S C R E E N, H A V E F U N! A vetítõvásznakról Az optimális vetítõvászon méret meghatározása függ a

Részletesebben

bott uno A funkcionális járműberendezés Modulok dobozos járművekhez, szállítójárművekhez és egyterű szállítójárművekhez

bott uno A funkcionális járműberendezés Modulok dobozos járművekhez, szállítójárművekhez és egyterű szállítójárművekhez A funkcionális járműberendezés Modulok dobozos járművekhez, szállítójárművekhez és egyterű szállítójárművekhez Tulajdonságok és értékek A szervíz és a szerelés fókuszában szolid megoldások állnak. Alátámasztják

Részletesebben

Online koncepció ipari lépcsőkhöz és áthidalókhoz!

Online koncepció ipari lépcsőkhöz és áthidalókhoz! ZARGES ÚJDONSÁG 2009 ZARGES CREAXESS Online koncepció ipari lépcsőkhöz és áthidalókhoz! Szenzációs ár! Gyors szállítás! Egyszerű szerelés! Az elképzelések megvalósulhatnak. ÚJ! A különleges online ajánlat:

Részletesebben

DIGITÁLIS KIJELZŐK ÉRINTŐKÉPERNYŐS KOMMUNIKÁCIÓS MEGOLDÁSOK TERMÉKKATALÓGUS

DIGITÁLIS KIJELZŐK ÉRINTŐKÉPERNYŐS KOMMUNIKÁCIÓS MEGOLDÁSOK TERMÉKKATALÓGUS DIGITÁLIS KIJELZŐK ÉRINTŐKÉPERNYŐS KOMMUNIKÁCIÓS MEGOLDÁSOK TERMÉKKATALÓGUS 1 TARTALOMJEGYZÉK MONITOROK 3 INFORMÁCIÓS OSZLOPOK * 4 FALRA SZERELHETŐ MONITOROK HAZÁNKBAN* 5 KIRAKATI MONITOROK 6 MEGÁLLÍTÓTÁBLÁK

Részletesebben

Transport Box CL 440. Transport Box CL

Transport Box CL 440. Transport Box CL Transport Box CL 440 Transport Box CL 440 FOGD VIDD. Az előnyökről részletesen műszaki specifikáció: Könnyű, de szilárd alumínium dobozok, kiváló biztonság és gazdaságos használat, mindenhol ahol a rakatolhatóság

Részletesebben

Economy Box BA 340. Economy Box BA

Economy Box BA 340. Economy Box BA Economy Box BA 340 AZ ÖN SZERSZÁMAIHOZ IS. Az előnyökről részletesen műszaki specifikáció: Könnyűsúlyú alumínium doboz figyelemreméltóan szilárd konstrukcióban, 0.8 mm-es alumínium lemezből, mindennapi

Részletesebben

CSAVAROK. Oldal 477 Univerzális csavar hosszú. Oldal 476 Gyorsrögzítős csavar hosszú. Oldal 476 Gyorsrögzítős csavar rövid

CSAVAROK. Oldal 477 Univerzális csavar hosszú. Oldal 476 Gyorsrögzítős csavar hosszú. Oldal 476 Gyorsrögzítős csavar rövid Oldal 476 Gyorsrögzítős csavar rövid Oldal 476 Gyorsrögzítős csavar hosszú Oldal 477 Univerzális csavar rövid Oldal 477 Univerzális csavar hosszú Oldal 478 Gyors szorítócsavar rövid rövid Oldal 478 Gyors

Részletesebben

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben!

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! ÉPÍTKEZÉS A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! Két gép, egy készlet: az új FEIN Profi rendszer a rugalmasabb

Részletesebben

5 Xact 295/295P 590 360-440 390-540 - 295 HFR/295 P HFR 590 360-440 510-660 295 US 590 360-440 400-550 - 295 HFR US 590 360-440 520-670

5 Xact 295/295P 590 360-440 390-540 - 295 HFR/295 P HFR 590 360-440 510-660 295 US 590 360-440 400-550 - 295 HFR US 590 360-440 520-670 Xact 2 Xact Xact EGY SZÉK AZ ISKOLA MINDEN TERÉBE A multifunkcionális és ergonomikus iskolaszék, az Xact most két méretben is kapható: Xact és Xact Start. Ennek köszönhetően a szék az alsós osztálytermektől

Részletesebben

CSAVAROK. Oldal 685 Univerzális csavar hosszú. Oldal 684 Gyorsrögzítős csavar hosszú. Oldal 684 Gyorsrögzítős csavar rövid

CSAVAROK. Oldal 685 Univerzális csavar hosszú. Oldal 684 Gyorsrögzítős csavar hosszú. Oldal 684 Gyorsrögzítős csavar rövid 680 CSAVAROK Oldal 684 Gyorsrögzítős csavar rövid Oldal 684 Gyorsrögzítős csavar hosszú Oldal 685 Univerzális csavar rövid Oldal 685 Univerzális csavar hosszú Oldal 686 Gyors szorítócsavar rövid rövid

Részletesebben

Moto Box CM 445. Moto Box CM

Moto Box CM 445. Moto Box CM Moto Box CM 445 CSOMAGOLJ MENJ! TEREPRE VAGY TÚRÁRA. Az előnyökről részletesen műszaki specifikáció: Könnyűsúlyú, szilárd és víz-, valamint időjárásálló hátsó- és oldaldobozok motorkerékpárokhoz, 1,2mmes

Részletesebben

Szortiment dobozok 2015

Szortiment dobozok 2015 HU Akció Érvényes: 2016, 02. 29.-ig. Szortiment dobozok 2015 Könnyű és sokoldalú! Érvéghüvely készlet Tartalom: 5.100 Szigetelt érvéghüvelyek, 1 présfogó (Cikksz. 210804), préstartomány 0,5-10 mm², műanyag

Részletesebben

ember az első! SANO nekünk az elektromos, hernyótalpas lépcsőjáró

ember az első! SANO nekünk az elektromos, hernyótalpas lépcsőjáró elektromos, hernyótalpas lépcsőjáró ember SANO nekünk az az első! LIFTKAR PTR ELEKTROMOS, HERNYÓTALPAS LÉPCSŐJÁRÓ SZEMÉLYSZÁLLÍTÁSRA BIZTONSÁGOS ÉS KÖNNYEN KEZELHETŐ. A LIFTKAR PTR hernyótalpas lépcsőjáró

Részletesebben

Offshore Kompetenciák

Offshore Kompetenciák Offshore Kompetenciák TARTALOMJEGYZÉK Offshore Box AL 640 1-4 Alap Box DL 540 5-8 Katonai Box NA 740 9-12 Offshore Box AL 640 Offshore Box AL 640 KOMPROMISSZUMMENTES TELJESÍTMÉNY IPARI KÖRNYEZETBEN. Univerzális

Részletesebben

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit.

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. 155 Professzionális, nagy teljesítményű gépek, olíva és más gyümölcsök szedésére fejlesztve,

Részletesebben

Z500 Gurulóállványok kitámasztóval Z 500. Gurulóállvány kitámasztókkal, alapváltozat

Z500 Gurulóállványok kitámasztóval Z 500. Gurulóállvány kitámasztókkal, alapváltozat Z500 Gurulóállványok kitámasztóval Z 500 Gurulóállvány kitámasztókkal, alapváltozat Állványszélesség: 0,75 m, Állványhosszúság: 3,00 m. 3,15 m-től 8,10 m munkamagasságig széria elemekkel kiépíthető. A

Részletesebben

Akciós úszókapu vasalat szett!

Akciós úszókapu vasalat szett! Bemutatóterem és raktár: 1183 Budapest, Akadály u. 15 Bejárat a Nefelejcs u. felől! Telefon: +36 1 297 33 96 info@polswat.hu Nyitva: H-Cs: 8-17:00 Magyarország Kft. Mobil:+36 30 633 21 60 www.polswatbolt.hu

Részletesebben

28 SZORÍTÓK & TARTOZÉKOK

28 SZORÍTÓK & TARTOZÉKOK 28 SZORÍTÓK & TARTOZÉKOK 312 siegmund 28 Szorítók 314 Oldal Professional Csavaros rögzítő 316 Professional Csavaros rögzítő XL 318 Professional Csavaros rögzítő 45 /90 320 Professional gyorsfeszítős szorító

Részletesebben

159,50. program elérhető kínálatunkban. AZ ÁRAK A SZERSZÁM KÉZISZERSZÁM NÉLKÜLI TÁSKÁKRA VONATKOZNAK. - Robust

159,50. program elérhető kínálatunkban. AZ ÁRAK A SZERSZÁM KÉZISZERSZÁM NÉLKÜLI TÁSKÁKRA VONATKOZNAK. - Robust AZ ÁRAK A SZERSZÁM KÉZISZERSZÁM NÉLKÜLI TÁSKÁKRA VONATKOZNAK 460 x 310 x 370 8,0 kg Made in USA, extra erős, szerszámtartó betéttel, számzáras, gurulós, teleszkópos húzókar Terhelhetőség: 45 kg 5267 Kétoldalas

Részletesebben

A Click-In 45 mm-es rendszer

A Click-In 45 mm-es rendszer P100934 P94925 P100980 P94483 P100993 P80527 P100912 A Click-In 45 mm-es rendszer 2 OptiLine és Altira az új Click-In 45 mm-es rendszer épületek számára. Moduláris és rugalmas. Okos részmegoldások tömegével.

Részletesebben

CSAVAROK. Oldal 246 Gyorsrögzítős csavar rövid. Oldal 246 Gyorsrögzítős csavar hosszú. Oldal 247 Univerzális csavar rövid

CSAVAROK. Oldal 246 Gyorsrögzítős csavar rövid. Oldal 246 Gyorsrögzítős csavar hosszú. Oldal 247 Univerzális csavar rövid Oldal 246 Gyorsrögzítős csavar rövid Oldal 246 Gyorsrögzítős csavar hosszú Oldal 247 Univerzális csavar rövid Oldal 247 Univerzális csavar hosszú Oldal 248 Univerzális csavar Basic rövid Oldal 248 Univerzális

Részletesebben

GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / A-4202 Kirchschlag Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com / www.goeweil.

GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / A-4202 Kirchschlag Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com / www.goeweil. GHU Homlokrakodó GÖWEIL / Homlokrakodó / 02-03 oldal GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / A-4202 Kirchschlag Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com / www.goeweil.com

Részletesebben

ZARGES Támasztólétrák

ZARGES Támasztólétrák Peremezett lépcsős támasztólétra A kényelmes TOP lépcsős létra a még több biztonság előnyével. ZARGES Támasztólétrák Az Ön általános segítsége a mindennapi munkákban. A ZARGES támasztólétrák egyrészt különösen

Részletesebben

3M Csiszolóanyag Csiszológépek katalógusa. Érvényes: 2012. augusztus 1-től. www.kucsaker.eu

3M Csiszolóanyag Csiszológépek katalógusa. Érvényes: 2012. augusztus 1-től. www.kucsaker.eu 3M Csiszolóanyag Csiszológépek katalógusa Érvényes: 2012. augusztus 1-től 3M Excenter csiszológépek - ÚJ ELITE SZÉRIA A már megszokott, megbízható minőségű 3M csiszolókorongok és csiszolótalpak használatához

Részletesebben

Min. asztal magasság (mm) Asztal mérete L x B (mm) 700 x 450 815 x 500 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 830 x 520 1010 x 520 D K W

Min. asztal magasság (mm) Asztal mérete L x B (mm) 700 x 450 815 x 500 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 830 x 520 1010 x 520 D K W HT kézi mûködtetésû mozgatható emelõasztal Ergonómikus megoldás gépek karbantartásához szükséges alkatrészek, szerszámok megfelelõ munkaba emeléséhez. HT: Kézi mûködtetésû emelõasztal. D: Kettõs olló,

Részletesebben

Személyemelı munkaállványok

Személyemelı munkaállványok Személyemelı munkaállványok Böcker The Lifting Group A Robert Böcker GmbH céget 1983-ban alapították és a vállalkozás ma a világszerte tevékenykedı Böcker The Lifting Group részvénytársaság részét képezi.

Részletesebben

TŰZÉS SZEGECSELÉS ÉS RAGASZTÁS

TŰZÉS SZEGECSELÉS ÉS RAGASZTÁS TŰZÉS SZEGECSELÉS ÉS RAGASZTÁS FatMax XTREME TŰZŐKALAPÁCS Rugalmas bevonat kényelem és biztos fogás érdekében Szabadalmaztatott begyűrődés elleni mechanizmus az első multifunkciós szerszám amely tűzőkalapács

Részletesebben

ZARGES toló- és húzóköteles létrák

ZARGES toló- és húzóköteles létrák Kétrészes tolólétra ZARGES toló- és húzóköteles létrák Rendkívül sokoldalú, a szó legjobb értelmében. A ZARGES toló- és húzóköteles létrák a legkedvezőbb hozzáférést nyújtják akár 17 méter magasságban

Részletesebben

Ipari, sűrített levegős ütvecsavarozók

Ipari, sűrített levegős ütvecsavarozók 90 Ipari, sűrített levegős ütvecsavarozók Az új ütvecsavarozók összehasonlítása TARTÓSAN ERŐS SZERSZÁM. EGY KÖNNYŰ VÁLASZTÁS! 120 éven keresztül, kizárólagos jelleggel a Cleco látta el a globális ipari

Részletesebben

Forgattyús tengely alátámasztás: Állítható magasságú kézi fogantyú: Alumínium présöntvény ház:

Forgattyús tengely alátámasztás: Állítható magasságú kézi fogantyú: Alumínium présöntvény ház: Forgattyús tengely alátámasztás: A forgattyús tengely alátámasztása a tengelynek kiegészít, oldalsó stabilitást biztosít ez csökkenti a motor sérülésének kockázatát a forgattyús tengely elhajlása miatt,

Részletesebben

IPARI FELSZERELÉSEK 2010 MŰHELYFELSZERELÉSEK JOULEING KFT. www.jouleing.hu. info@jouleing.hu Tel: +36 70 336-4032 +36 70 900-5581

IPARI FELSZERELÉSEK 2010 MŰHELYFELSZERELÉSEK JOULEING KFT. www.jouleing.hu. info@jouleing.hu Tel: +36 70 336-4032 +36 70 900-5581 IPARI FELSZERELÉSEK 2010 MŰHELYFELSZERELÉSEK JOULEING KFT Tel: +36 70 336-4032 +36 70 900-5581 FÉMBÚTOROK Kis, zárható rekeszek Tetszőlegesen bővíthető. A szállítás lapraszerelve történik. Szerszám nélkül

Részletesebben

Körvágó olló KS 1 HTBS 650-15 M. Manuális táblalemezollók. BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat. FTBS P - sorozat. Motoros táblalemezollók

Körvágó olló KS 1 HTBS 650-15 M. Manuális táblalemezollók. BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat. FTBS P - sorozat. Motoros táblalemezollók Metallkraft_01-71.qxp 2007.08.13. 13:06 Page 13 Körvágó olló KS 1 Asztali manuális táblalemezollók HTBS 650-15 M Manuális táblalemezollók BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat Pneumatikus táblalemezollók

Részletesebben

Kő-polírozó markolat burkolattal LK 602 VR

Kő-polírozó markolat burkolattal LK 602 VR Bahnhofstraße 5 77 Steinheim Telefon +49 744 828-0 Fax +49 744 25899 Kő-polírozó markolat burkolattal LK 602 VR 258.580 Max. polírozó szivacs Ø 220 mm Max. támaszlap átmérő 75 mm Üresjárati fordulatszám

Részletesebben

Orion Plus - IP65-ös falon kívüli elosztószekrények. elosztószekrények

Orion Plus - IP65-ös falon kívüli elosztószekrények. elosztószekrények Orion Plus - IP65-ös falon kívüli elosztószekrények elosztószekrények Még nagyobb biztonság: Az új Orion elosztószekrény További információ az internetes oldalunkon Az új, "mindentudó" elosztószekrényünk

Részletesebben

28 TARTOZÉKOK. siegmund

28 TARTOZÉKOK. siegmund 378 siegmund Szerszámkocsi / Szerszámkocsi tömör 380 Szerszámtartó / Moduláris szerszámtartó 382 Oldal Hegesztő védőfal / Földelés 384 Kefe / Hegesztőpisztoly tartó 386 Imbuszkulcs 388 Emelőfül 390 siegmund

Részletesebben

Az Ön elképzelései szerint kialakítva.

Az Ön elképzelései szerint kialakítva. INNOVÁCIÓ eform Online konfigurátor Az Ön elképzelései szerint kialakítva. eform egyénileg tervezhető keményhab betétek szerszámai számára. eform Formába hozzuk szerszámait. Az Ön elvárásai a mi megoldásunk.

Részletesebben

tem S H e g e s z t õ 3 8 6 siegmund

tem S H e g e s z t õ 3 8 6 siegmund 386 Lap Lap Basic 1200x800x50 388 Basic 1000x1000x50 390 Basic 1200x1200x50 392 Basic 1500x1000x50 394 Professional 1000x500x100 396 Professional 1000x1000x100 398 Professional 1200x800x100 400 Professional

Részletesebben

Termék katalógus TÁROLÓRENDSZEREK

Termék katalógus TÁROLÓRENDSZEREK 2012 Termék katalógus TÁROLÓRENDSZEREK Tárolórendszerek» PCB tárolás Oldaltöltős TTxxC TTxxCEL és Elöltöltős tálcás PCB tároló kocsi tálcás kocsik 19 és 39 tálcás kivitelben opcionális ESD kit opcionális

Részletesebben

15 Épületvasalatok. 15 0010 Ajtóbehúzók

15 Épületvasalatok. 15 0010 Ajtóbehúzók 5 Épületvasalatok 5 000 Ajtóbehúzók Összehasonlító táblázat Würth DORMA GEZE GU/BKS TS- TS 68 /TS 77 TS 000 TS-5 TS 72 TS 500 TS-8 TS 72/TS73 TS-0 TS 70 / TS 72 TS 2000 OTS 330 TS-20 TS 83 TS 4000 OTS

Részletesebben

HANGSZIGETELŐ HARMONIKAFALAK PHONIC PROGRESS. változtatható terek

HANGSZIGETELŐ HARMONIKAFALAK PHONIC PROGRESS. változtatható terek HANGSZIGETELŐ HARMONIKAFALAK változtatható terek A Parthos cég 1968 óta a mozgatható falrendszerek, toló- és harmonikaajtók egyik legismertebb és legsokoldalúbb európai gyártója. Változtatható tér és szabadság

Részletesebben

-rovarháló rendszerek-

-rovarháló rendszerek- -rovarháló rendszerek- ROVARHÁLÓ AJTÓ Ahol nem csak a rovarvédelem, hanem a küllem is fontos! Típusai: A rolós ajtó akkor praktikus, ha nincsen hely csapó-, vagy tolóajtó elhelyezésére. Ebben az esetben

Részletesebben

A z ú j alap Program 2017

A z ú j alap Program 2017 A z ú j alap Program 2017 CARGOPOWER - az új alap A modern CARGOPOWER radiális karkaszok stabil övszalagokkal és rendkívül széles futófelülettel rendelkeznek, ami magas stabilitást és zökkenőmentes működést

Részletesebben

Kábelvédelem. Helawrap kábelrendező. Kábelek és vezetékek egyszerű és gyors rendezése, védelme és rögzítése.

Kábelvédelem. Helawrap kábelrendező. Kábelek és vezetékek egyszerű és gyors rendezése, védelme és rögzítése. Kábelek és vezetékek egyszerű és gyors rendezése, védelme és rögzítése. Kábelvédő Helawrap HWPP Fő jellemzői A ideális megoldás kábelek és vezetékek összefogására, védelmére és rögzítésére ipari környezetben

Részletesebben

VÁGÓGÉPEK PAPÍR ÉS ANYAG VÁGÁSRA MODELL ÁTTEKINTÉS GÖRGŐS ÉS KAROS VÁGÓGÉPEK

VÁGÓGÉPEK PAPÍR ÉS ANYAG VÁGÁSRA MODELL ÁTTEKINTÉS GÖRGŐS ÉS KAROS VÁGÓGÉPEK VÁGÓGÉPEK PAPÍR ÉS ANYAG VÁGÁSRA MODELL ÁTTEKINTÉS GÖRGŐS ÉS KAROS VÁGÓGÉPEK GÖRGŐS VÁGÓGÉPEK / KAROS VÁGÓGÉPEK IDEAL 1030 / IDEAL 1031 BIZTONSÁGI VÁGÓFEJ KOMPAKT GÖRGŐS VÁGÓK DIN A4 ÉS A3 MÉRETHEZ Ergonomikusan

Részletesebben

i A felépítési változat függvényében ballasztsúlyokat kell használni

i A felépítési változat függvényében ballasztsúlyokat kell használni kb. 7,00 m kb. 5,00 m Alumínium munkaállvány + + TÜV/GS-minősítéssel, terhelhetősége 00 kg/m² a DIN EN 00 szerint + + Az egymásba tolható keret-rendszerelemek révén gyorsan, + szerszám nélkül felépíthető

Részletesebben

KS350 SERVER RACK. 48 U belső magasság 2200 mm teljes magasság mellett 1500 kg statikus teherbírás Perforált ajtók 80%-os légáteresztéssel

KS350 SERVER RACK. 48 U belső magasság 2200 mm teljes magasság mellett 1500 kg statikus teherbírás Perforált ajtók 80%-os légáteresztéssel 48 U belső magasság 2200 mm teljes magasság mellett 1500 kg statikus teherbírás Perforált ajtók 80%-os légáteresztéssel RoHS REACH COMPLIANT Made in HUNGARY KONTASET KS350 nagy teherbírású szerverszekrény

Részletesebben

TARTOZÉKOK 2150 RAJZTASAK (A4) 2152 RAJZTASAK (A5) 2220 KÖR ALAKÚ ELLENŐRZŐ ABLAK 2216 SZÁMLÁLÓKÉPERNYŐ 2215 SZÁMLÁLÓKÉPERNYŐ FÉSZKES ANYA

TARTOZÉKOK 2150 RAJZTASAK (A4) 2152 RAJZTASAK (A5) 2220 KÖR ALAKÚ ELLENŐRZŐ ABLAK 2216 SZÁMLÁLÓKÉPERNYŐ 2215 SZÁMLÁLÓKÉPERNYŐ FÉSZKES ANYA TARTOZÉKOK CSOPORTKÓD TERMÉKNÉV 2150 RAJZTASAK (A4) 2152 RAJZTASAK (A5) 2220 KÖR ALAKÚ ELLENŐRZŐ ABLAK 2216 SZÁMLÁLÓKÉPERNYŐ 2215 SZÁMLÁLÓKÉPERNYŐ 24XX 240X CSAPSZEG FÉSZKES ANYA 340.00.135 BÉKAZÁR 340.00.133

Részletesebben

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK 265 Anyagmozgató berendezések Tartalomjegyzék A Pfaff-silberblau anyagmozgató berendezések kiválóan Tartalomjegyzék Kézi raklapemelők 270-281 Kézi raklapemelők mérleggel 282-283

Részletesebben

Csempe- és élvédő-profilok. Profilok csempézett felületekhez sarkok és élek védelmére és kialakítására. Csináld Marley-val

Csempe- és élvédő-profilok. Profilok csempézett felületekhez sarkok és élek védelmére és kialakítására. Csináld Marley-val Csempe- és élvédő-profilok Profilok csempézett felületekhez sarkok és élek védelmére és kialakítására Csináld Marley-val Csempeprofilok és élvédők a Marleytól sokféle színben, alakban és nagyságban Szép

Részletesebben

FU Béléscsövek F+L Rögzített és szabad karimás szerkezetek GPD-F Előkarimák

FU Béléscsövek F+L Rögzített és szabad karimás szerkezetek GPD-F Előkarimák Épülettechnikai rendszerek www.uga.eu FU Béléscsövek F+L Rögzített és szabad karimás szerkezetek GPD-F Előkarimák 24 órás szállítási szolgáltatás igény esetén Minőségi garancia az összes termékre Világméretű

Részletesebben

ember az első! SANO nekünk az elektromos lépcsőjárók

ember az első! SANO nekünk az elektromos lépcsőjárók elektromos lépcsőjárók ember SANO nekünk az az első! LIFTKAR PT LIFTKAR PT EGYSZERŰEN ÉS BIZTONSÁGOSAN A LÉPCSŐKÖN. AZ ÉLETMINŐSÉG, AZ ÉLET ÉLVEZETE ANNAK TELJESSÉGÉBEN, EMBERI KÖZÖSSÉGBEN. Sok oka lehet

Részletesebben

Csőhornyolás CSŐHORNYOLÁS. Csőkapacitás. Modellek száma. Típus. Oldal

Csőhornyolás CSŐHORNYOLÁS. Csőkapacitás. Modellek száma. Típus. Oldal Csőhornyolás A fordulatszám és hatékonyság javítására tervezték, tűzoltó készülékek és egyéb ipari berendezések számára. Mechanikus és hidraulikus egységek széles választéka, legfeljebb 24" átmérőhöz.

Részletesebben

barna fehér fehér ezüst ezüst

barna fehér fehér ezüst ezüst WÜRTH Szereléstechnika Kft. - 040 Budaörs, Gyár u.. - Tel.: (00 36) 3/48-30 - Nyomtatva Magyarországon B 5 000/H 0 050 0/003 -szerelési méret Ollókaros és csúszósines ajtóbehúzóra A helyi elôírások és

Részletesebben

Stabilitás és gyors telepíthetőség

Stabilitás és gyors telepíthetőség BiP dobozok Stabilitás és gyors telepíthetőség Süllyesztődobozok tégla és gipszkartonos telepítéshez 393 BiP Stabil kivitelezés A BiP fali süllyesztődobozok polipropilénből készülnek, így könnyedén ellenállnak

Részletesebben

Alumínium bakdaru, teher alatt mozgatható, 1000 és 1500 kg-os hasznos teherre

Alumínium bakdaru, teher alatt mozgatható, 1000 és 1500 kg-os hasznos teherre Oldalállvány szélesség Alumínium bakdaru, teher alatt mozgatható, 1000 és 1500 kg-os hasznos teherre Tartóhossz (összesen) Tartóhossz (szabad nyílás) hasznos hossz Állítási tartomány Tartótámasz 290 Összmagasság

Részletesebben

S-típus. Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek. Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer.

S-típus. Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek. Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer. S-típus Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer. Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer. Az S-típusú félautomata

Részletesebben

Egyszerű szintezhetőség. Stabil lábakon. Blickle szintezhető görgők integrált rögzítőlábbal

Egyszerű szintezhetőség. Stabil lábakon. Blickle szintezhető görgők integrált rögzítőlábbal Egyszerű szintezhetőség. Stabil lábakon. Blickle szintezhető görgők integrált rögzítőlábbal Az új szintezhető görgősorozat a Blicklétől: a HRLK Megbízható a gyakorlatban. Könnyen kezelhető használat közben.

Részletesebben

16 TARTOZÉKOK. siegmund

16 TARTOZÉKOK. siegmund 16 TARTOZÉKOK 594 siegmund 16 Szerszámkocsi / Szerszámtartó 596 Moduláris szerszámtartó / Hegesztő védőfal 598 Oldal Kefe / Hegesztőpisztoly tartó 600 Imbuszkulcs / Földelés 602 Emelőfül 604 siegmund 595

Részletesebben

Villahossz 900 mm-tıl 2500 mm-ig

Villahossz 900 mm-tıl 2500 mm-ig Modellsorozat: BF 900 mm-tıl 2500 mm villahosszig és 5,0 t teherbírásig Villás kézi raklapemelı kocsi - BF sorozat Villahossz 900 mm-tıl 2500 mm-ig BF sorozat Kézi raklapemelı kocsi nehéz, folyamatos használatra

Részletesebben

Akadálymentesítés Felsőfokon Evakuáló matracok

Akadálymentesítés Felsőfokon Evakuáló matracok Akadálymentesítés Felsőfokon Evakuáló matracok Aluhit Kft 2510 Dorog Úttörő u. 20. info@aluhit.hu Tel.:06-20/922-47-77 Fekvő evakuáció vészhelyzetben A menekülő matrac segítségével a rászoruló személyt,

Részletesebben

Rendelési katalógus. Pántok. Cikkcsoport. Kezdőlap. Kiadás 2008.05 YA.1

Rendelési katalógus. Pántok. Cikkcsoport. Kezdőlap. Kiadás 2008.05 YA.1 Rendelési katalógus Cikkcsoport Pántok.1 Tartalom Pántok Ajtópántok fa szerkezetekhez Ajtópánt állítható 3 irányban állítható ajtópánt 130 kg szárnysúlyig. 3 3 irányban állítható ajtópánt 1 kg szárnysúlyig.

Részletesebben

Alumínium termékek. Feszítőkeretek. állványok. Prospektustartók

Alumínium termékek. Feszítőkeretek. állványok. Prospektustartók Alumínium termékek Alumínium termékek Feszítőkeretek Alumínium klapp-keretek és állványok Prospektustartók 119 Alumínium termékek FESZÍTőKERETEK FESZÍTőKERETEK új! Feszítőkeret Különlegesen könnyű keret

Részletesebben

PROFI GÉPEK, BERENDEZÉSEK

PROFI GÉPEK, BERENDEZÉSEK EuRoll PROFI GÉPEK, BERENDEZÉSEK Bevezető Tisztelt Partnerünk! Ön az EuRoll Hungária Kft. Profi gépek és berendezések katalógusát tartja kezében. Több éves tapasztalatunkat felhasználva, katalógusunkat

Részletesebben

Tartozékok, lábdugók, pótalkatrészek

Tartozékok, lábdugók, pótalkatrészek Létrakampó Teherbíró, kb. 30 mm átmérőjű tartócsõhõz További kampóformák külön kérésre kaphatók Karmos létrarögzítő Oszlopnál történó használathoz Peremezett létrák 100-250 mmes oszlopokhoz történő biztonságos

Részletesebben

OPTIMAL MIDI. Felhasználási terület Motorok és felépítmények Fémipari szerelvények Építőipar. Autószerelő műhelyek Gumis műhelyek

OPTIMAL MIDI. Felhasználási terület Motorok és felépítmények Fémipari szerelvények Építőipar. Autószerelő műhelyek Gumis műhelyek MII Mini OPTIMAL SGS 360 3/8 SGS 430 1/2 SGS 850 1/2 Felhasználási terület Motorok és felépítmények Fémipari szerelvények Építőipar Javító és összeszerelő műhelyek Karosszériák, felépítmények Fémipari

Részletesebben

Szezonális kínálat. 2014. 05. 05-ig érvényes

Szezonális kínálat. 2014. 05. 05-ig érvényes Szezonális kínálat 2014. 05. 05-ig érvényes Szabadidő Husky Bizam sátor 2590 pont 2 személyes kis méretű sátor, mely könnyű és egyszerűen összeállítható. Minden előírásnak megfelel, aminek a Husky Outdoor

Részletesebben

A mobil megoldás profiknak:

A mobil megoldás profiknak: A LEGMOBILABB BIKA A mobil megoldás profiknak: hihetetlen stabilitás mesés sokoldalúság nagyfokú mobilitás Hihetetlen stabilitás, Különleges sokoldalúság, tökéletes mobilitás Ez az új mobil tárolórendszer,

Részletesebben

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen.

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. 161 A víz hatalma a nyomás erejével párosítva: ez az Oleo-Mac magas nyomású víztisztítók titka. A modern anyagokkal és technikával készült

Részletesebben

ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm

ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm A Volverini gépgyár több mint 20 éve kezdte meg működését. A családi vállalkozásként működő gyár mára a világ számos pontjára szállít mezőgazdasági

Részletesebben

Egyszerű mobil gazdaságos: Csiszolás FEIN emelt frekvenciás rendszerrel.

Egyszerű mobil gazdaságos: Csiszolás FEIN emelt frekvenciás rendszerrel. FÉM FEIN egyedi munkaállomáson használható emelt frekvenciás frekvenciaváltó HFS 17-30 HFS 27-30 Egyszerű mobil gazdaságos: Csiszolás FEIN emelt frekvenciás rendszerrel. Jobb csiszolási teljesítmény, hosszabb

Részletesebben

Csomagolás, szállítás, raktározás. Alumínium rendszerek ÚJ! Tanúsított minőség a DIN EN ISO 9001 : 2000 szabvány szerint. www.zarges.

Csomagolás, szállítás, raktározás. Alumínium rendszerek ÚJ! Tanúsított minőség a DIN EN ISO 9001 : 2000 szabvány szerint. www.zarges. Tanúsított minőség a DIN EN ISO 9001 : 2000 szabvány szerint www.zarges.hu w Csomagolás, szállítás, raktározás ÚJ! ZARGES Case Center és számos innováció Alumínium rendszerek Tartalomjegyzék Természetesen,

Részletesebben

HU Akció. SysCon érvényes: 2019, ig. Könnyű és sokoldalú!

HU Akció. SysCon érvényes: 2019, ig. Könnyű és sokoldalú! HU Akció érvényes: 2019, 01. 31.-ig. SysCon 2018 Könnyű és sokoldalú! 2 m Teszt Szimuláció Hőmérséklet Esési magasság Leírás / megfigyelés Zuhanási teszt (üresen) +20-10 C 0,5 m Nem sérült a termék 1,0

Részletesebben

LÉPCSÔ A PADLÁSTÉRBE. Padláslépcsô. Minôség tetôfokon Padláslépcsôk és ollós padláslépcsôk

LÉPCSÔ A PADLÁSTÉRBE. Padláslépcsô. Minôség tetôfokon Padláslépcsôk és ollós padláslépcsôk LÉPCSÔ A PADLÁSTÉRBE Padláslépcsô Minôség tetôfokon Padláslépcsôk és ollós padláslépcsôk 2006 NORM 8/3 ISO-RC HÁROMRÉSZES PADLÁSLÉPCSÔ NORM 8/3 ISO-RC HÁROMRÉSZES PADLÁSLÉPCSÔ MINÔSÉGI PADLÁSLÉPCSÔ HÔSZIGETELÉSSEL

Részletesebben

MONOBLOKK SZEKRÉNYEK LEVEHETŐ OLDALLEMEZEKKEL - CX SOROZAT

MONOBLOKK SZEKRÉNYEK LEVEHETŐ OLDALLEMEZEKKEL - CX SOROZAT CX TARTOZÉKOK 36/37 old. SZEKRÉNY TARTOZÉKOK 46/61 old. TÖBBRÉSZES KÁBELÁTERESZT PANEL ELVÁLASZTÓ PANEL CSÚSZÓSÍNEK TALPAZAT MONOBLOKK SZEKRÉNYEK LEVEHETŐ OLDALLEMEZEKKEL - CX SOROZAT 1,5 mm a szekrénynél

Részletesebben

VTZ. Nagy teljesítmény, amelyhez kiváló energiahatékonyság társul FORDULATSZÁM SZABÁLYOZOTT TETŐVENTILÁTOROK NYOMÁSÉRZÉKELŐVEL

VTZ. Nagy teljesítmény, amelyhez kiváló energiahatékonyság társul FORDULATSZÁM SZABÁLYOZOTT TETŐVENTILÁTOROK NYOMÁSÉRZÉKELŐVEL VTZ FORDULATSZÁM SZABÁLYOZOTT TETŐVENTILÁTOROK NYOMÁSÉRZÉKELŐVEL Nagy teljesítmény, amelyhez kiváló energiahatékonyság társul 6 típusváltozat: max. légszállítás 5 m 3 /h-tól 7 m 3 /h-ig, nyomásérték akár

Részletesebben

Kerékpárszállító kínálat 2012

Kerékpárszállító kínálat 2012 Kerékpárszállító kínálat 2012 Leírás Ajánlott fogy. ár Kép 1 Peruzzo Roma tandem - tetőcsomagtartóra szerelhető - tandem kerékpárhoz - anyaga: alumínium, műanyag Termékkód: 47928 2 Peruzzo Sherpa alu zárható

Részletesebben

Környezeti CO-/CO 2 mérőműszer

Környezeti CO-/CO 2 mérőműszer Környezeti CO-/CO 2 mérőműszer testo 315-3 Párhuzamos CO- és CO 2 mérés, az európai EN 50543 szabványnak megfelelően Párhuzamos és közvetlen CO-/CO 2 mérés C Megfelel az EN 50543 szabványnak Kényelmes

Részletesebben

Műszaki rendszerkézikönyv GA alumíniumöntvény házak

Műszaki rendszerkézikönyv GA alumíniumöntvény házak Műszaki rendszerkézikönyv GA alumíniumöntvény házak GA alumíniumöntvény házak 8 4 7 1 5 6 3 2 Mindent elvisel A különlegesen robusztus alumíniumöntvény ház alkalmazási lehetőségei nem ismernek határokat.

Részletesebben

Akkumulátoros orrfűrész 18,0 V RS

Akkumulátoros orrfűrész 18,0 V RS Bahnhofstraße 77 Steinheim Telefon +49 744 828-0 Fax +49 744 2899 Akkumulátoros orrfűrész 8,0 V RS 29 8.0 Rendelési szám 47.874 Üresjárati löketszám 0-300 /perc Löket 29 mm Akku feszültség 8 V Akkumulátor

Részletesebben

DIDO. Elosztó szekrények. Az erő felügyeletet igényel. Elosztó szekrények. Mérő táblák. Univerzális táblaburkolatok. Tartozékok. Műszaki adatok DIDO

DIDO. Elosztó szekrények. Az erő felügyeletet igényel. Elosztó szekrények. Mérő táblák. Univerzális táblaburkolatok. Tartozékok. Műszaki adatok DIDO Elosztó szekrények Mérő táblák Univerzális táblaburkolatok Tartozékok Műszaki adatok 118 122 122 123 240 Elosztó szekrények Az erő felügyeletet igényel 117 Elosztó szekrények Elosztó szekrények -S lakossági

Részletesebben

Alumínium bakdaru, teher alatt mozgatható, 1000 és 1500 kg-os hasznos teherre

Alumínium bakdaru, teher alatt mozgatható, 1000 és 1500 kg-os hasznos teherre Alumínium bakdaru, teher alatt mozgatható, 1000 és 1500 kg-os hasznos teherre Tartóhossz (összesen) Tartóhossz (szabad nyílás) hasznos hossz Állítási tartomány Tartótámasz 290 Összmagasság Beak. pont futóm.

Részletesebben

MEREVTESTŰ FELFÚJHATÓ CSÓNAKOK KÖZÖTT AZ ELSŐ

MEREVTESTŰ FELFÚJHATÓ CSÓNAKOK KÖZÖTT AZ ELSŐ MEREVTESTŰ FELFÚJHATÓ CSÓNAKOK KÖZÖTT AZ ELSŐ A MINŐSÉG MUNKÁHOZ ÉS SZABADIDŐHÖZ - - Olyan kiváló minőségű csónakokat gyártunk, amelyek a hajókirándulások legmodernebb igényeit is kielégítik. Kifejlesztettünk

Részletesebben

2011 KATALÓGUS KÜLTÉRI ÉS BELTÉRI BERUDALÓK ÉS KIEGÉSZÍTOIK www.estiare.hu

2011 KATALÓGUS KÜLTÉRI ÉS BELTÉRI BERUDALÓK ÉS KIEGÉSZÍTOIK www.estiare.hu ESTIARE S.A. Pol. Ind. Cova Solera - C/ Praga, 5 089 Rubí - Barcelona - España Tel. + (34) 935 86 282 - Fax. + (34) 936 979 768 info@estiare.es - www.estiare.es 20 KATALÓGUS KÜLTÉRI ÉS BELTÉRI BERUDALÓK

Részletesebben

4220 Hajdúböszörmény, Külső-Hadházi u. 12. tel.: (52) 561-398 fax: (52) 561-376 e-mail: postmaster@hbbutor.t-online.hu

4220 Hajdúböszörmény, Külső-Hadházi u. 12. tel.: (52) 561-398 fax: (52) 561-376 e-mail: postmaster@hbbutor.t-online.hu 4220 Hajdúböszörmény, Külső-Hadházi u. 12. tel.: (52) 561-398 fax: (52) 561-376 e-mail: postmaster@hbbutor.t-online.hu MEGA bútorlap 18 mm / 16 mm - bútorlap 12 mm + tükör 4 mm Egyszerű,olcsó és könnyen

Részletesebben

Installációs rendszerek

Installációs rendszerek OptiLine 45 padlódobozok: Süllyesztett rendszer erősáramú, távközlési és adatvezetékek kialakítására az iroda padlózatában A rendszer csatlakozós padlódobozokat, padlófedeleket, betonpadlós dobozokat és

Részletesebben

W2004018 Ausgabe April 2013 EX-ungarisch. Hasítógépek és körfűrészek. Kiélezett árakkal. Termékkínálat Ausztria / érvényes: 2013.

W2004018 Ausgabe April 2013 EX-ungarisch. Hasítógépek és körfűrészek. Kiélezett árakkal. Termékkínálat Ausztria / érvényes: 2013. W2004018 Ausgabe April 2013 EX-ungarisch Hasítógépek és körfűrészek. Kiélezett árakkal. Termékkínálat Ausztria / érvényes: 2013. április 1-től Biztosan Paldu! Erős villanymotor - 230 V-os is, speciális

Részletesebben

HU Akció. Érvényes: Az ön szakkereskedője: A precizitás hatalma

HU Akció. Érvényes: Az ön szakkereskedője:   A precizitás hatalma HU kció Érvényes: 217.07.01-2017.12.31 z ön szakkereskedője: www.uniortools.com tó ópai gyár Eur 1919 óta precizitás hatalma 110/1 Villáskulcs-készlet 160/2 Racsnis csillag-villáskulcs anyaga: króm-vanádium

Részletesebben

Rögzített létrák. Aknalétrák

Rögzített létrák. Aknalétrák Rögzített létrák A rögzített létrák jelentik az ideális rendszermegoldást, ha az épületek, berendezések vagy gépek biztonságos és állandó megközelítése a feladat, akár nagy magasságokban is, mint pl.:

Részletesebben