Az élet minden területén. Az új ZARGES K424 XC doboz.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Az élet minden területén. Az új ZARGES K424 XC doboz."

Átírás

1 Az élet minden területén. Az új ZARGES K424 XC doboz.

2 munkatárs. kamera. doboz a sztárok profizmusával.

3 Az ők hétköznapjaikhoz hozzátartozik a profizmus. Ők azok akik a legmesszebbre mennek, a legmagasabbra építenek, a legmélyebbre ásnak és mindezek mellet a legjobbat hozzák ki magukból? Akkor nekik fejlesztettük ki a ZARGES K424 XC dobozt. A forgatások legextrémebb helyszínein napjában többször használhatja ki dobozaink előnyeit. Fedezze fel a korlátlan mobilitás, rendkívüli felszereltség, megalkuvás nélküli védelem és a könnyedség élményét. Bemutathatjuk? A K424 XC: az Ön nélkülözhetetlen munkaeszköze munkájában, hétköznapjaiban.

4

5 1.753 szög. 986 csavar. 1 dobozba minden elfér. A szakiparosok régi partnereként ismerjük a szakemberek sokféle és speciális elvárásait az építkezéseken. A tudásunk legjavát és az alumíniummal kapcsolatos tapasztalatainkat építettük bele a ZARGES K424 ládába: Ezért található meg benne a betonmixer és a lánctalpas kotrógép minden jellemzője. Robusztus, stabil és szinte összetörhetetlenül védi meg nap mint nap az értékes szerszámokat és egyedi belső felszereltségével gondoskodik a rendről. A különböző kerekek segítségével bármilyen talajon megkönnyíti a szállítást. Csekély súlya miatt könnyűszerrel mozgatható a pincétől a padlásig. Mivel az élet nem áll meg munkaidő után sem, a szabadidős tevékenységeknél is számtalan felhasználási lehetőséget biztosít Önnek.

6 4 235 méterrel a tengerszint felett. -8 fok. 1 doboz a legjobb formában. Amikor a hegymenet egyre nehezebb és a levegő egyre kevesebb, egy dolog biztos: a ZARGES K424 XC doboz. Összegezve, egy tradícionálisan könnyen mozgatható, alumíniumból készült megoldás. Az 1950-es évek óta kutatók, felfedezők és extrém sportolók csomagolják értékes berendezéseiket előszeretettel a ZARGES dobozokba, ha azokat a hegyek között, a hajón, vagy a sivatagi túrán teljesen sérülésmentesen akarják szállítani. Ahová Ön megy, oda gurulnak Önnel és emellett a világ végén is átkozottul jól néznek ki. Még soha nem volt ilyen könnyű útitársat választania.

7 Quelle: Third Pole

8 218tonna érc. 156tonna acél. 1 doboz alumíniumból. Aki nagy projektekben vesz részt az tudja, hogy minden területen a legkisebb részletekig az abszolút szakmaiságban kell bíznia. A ZARGES termékek és megoldások teljesítik ezeket a magas követelményeket és joggal töltenek be vezető szerepet az ipari szektorban. Megalkuvás nélküli minőség és az innováció jelenik meg ZARGES K424 XC dobozában. Nagy építkezéseken, repülés közben vagy külföldi utazások során a nagy értékű eszközök a maximális igénybevétel mellet is biztonságban maradnak. Profitáljon a puritán megjelenés mellett az ergonómia, a célszerűség és a súly tökéletes egyensúlyából. Végre egy mobil munkatárs, aki ugyanolyan professzionális, mint Ön.

9

10 11 barát. 34 játéknap. 1 doboz a győzelemig. Rossz forma, kiesés sérülés miatt, kizárás számos váratlan helyzet adódik a győzelemig vezető úton. De mindig van egy megbízható csapattag is: az új ZARGES K424 XC doboz. Amely egyesít minden tulajdonságot, amit egy játékostárstól elvárhatunk, hiszen könnyű, fürge, mindig bevethető és bármely pályán képes a cselekre. Ráadásul olyan robusztus, hogy a sérülési rizikó gyakorlatilag kizárható. Otthon, vagy idegenben, csapatbuszon, vagy repülőn a ZARGES K424 XC dobozzal felszereléseit bárhol biztonságban tudhatja. Nyerje el ebben a szezonban a serleget és hozza azt haza ebben a dobozban biztonságosan.

11

12 3 500 óra fejlesztés. 68 pole pozíció. 1 doboz mindig a győztes dobogón.

13 Aki értékes vagy törékeny eszközöket akar biztonságosan szállítani, csomagolni és raktározni, vagy a fejét töri, hogy hogyan tudná ezt megvalósítani, vagy azonnal egy ZARGES K424 XC dobozt használ. A kutatás és fejlesztés területén ez a láda az, amely számos felszerelési lehetősége és kiegészítője által optimális és megbízható védelmet kínál nagy érzékenységű műszaki eszközeinek. Kiváltképp ha a precizitás a századmásodpercig megkövetelt, a ZARGES doboz a legjobb formáját hozza. És mert az életben nem csak a belső értékek számítanak, az ergonomikus és puritán design még a legnagyobb kritikusokat is meggyőzi.

14 365nap készenlét. 100 százalék a bevetéseken. 1 doboz az extrém esetekhez. Bizonyos helyzetek a maximális teljesítményt követelik meg az embertől és a felszereléstől egyaránt. Minden mozdulat számtalanszor elpróbált és tökéletes. Minden készülék átvizsgált és könnyen elérhető. Ezekben a szituációkban a ZARGES K424 XC doboz egy megbízható társ. Nem véletlenül vannak jelen 70 éve a ZARGES dobozok a tűzoltósági bevetéseken, a katasztrófavédelem akcióiban és sok más vészhelyzetnél. Ezek a tapasztalatok épültek be a ZARGES K424 XC dobozok részleteibe. Még nagyobb stabilitással, ergonómiával, mobilitással és terhelhetőséggel rendelkezik a doboz. Minden extrém kihívásra a legtökéletesebben felkészült. Úgy ahogy Ön is.

15

16 repült óra. óra A típusú átvizsgálás. doboz a mobil bevetés közben. A mobil dobozokkal szemben támasztott követelmények éppen olyan sokfélék, mint azon emberek igényei, akik használják ezeket. Teljesen mindegy, hogy ipar, szakipar, film- vagy fotó szakma, szabadidős terület, műszaki segítség, vagy tűzoltóság? Egyszerűen arról van szó, hogy a doboz tökéletes védelemet, a legnagyobb mobilitást biztosítson minimális súly mellett. Ez először nagyképűen hangozhat, de akik éveken át - akár naponta - kompromiszumokkal kellett együtt élniük, tudják miről beszélünk. Itt az ideje, hogy változtasson!

17

18 18 A ZARGES K 424 XC: Tények és adatok.

19 Profik készítették profiknak. Rakodósarkok Az ütésálló műanyagból készülő sarokelemek, biztonságos egymásra helyezésről gondoskodnak. ZARGES Comfort foganytúk. Ergonómikus kialakítás, rendkívüli tartósság. Aluminium kialakítás. Kiváló terhelhetőség 50 kg összsúlyig. Teleszkópos fogantyú ZARGES Comfort zárak. Rendkívűl hosszú élettartam, előre szerelt dugózárak. Beépített, kihúzható fogantyú a jobb mobilitásért. Körbefutó bordák és élmerevítések A maximális stabilitátásért. Opcionális támasztó Offroad készlethez. Összecsukható. Belső kiegészítők Sokoldalú az illeszthető belső felszerelések széles választékának köszönhetően. Rakodósarkok A biztonságos egymásra helyezésért. Alaptartozék alsó habréteg Eltávolítható, kopásálló PE hab. Opcionális 220 mm-es Offroad kerék készlet támasztóval 125 mm-es opcionális kerék 50 mm-es alaptartozék kerék Csendes gördülésű speciális görgők poliuretánból és poliamidból. Terepjáró kerekek, korlátlan mobilitást biztosítanak minden felületen. Könnyű mozgathatóságot biztosít az egyenetlen talajon. Fedélrögzítő heveder Végeik zártak, nem rojtozódnak. Speciális vízzáró szegecselés részes teleszkópos fogantyúval és 50 mm-es görgőkkel részes teleszkópos fogantyúval és 125 mm-es kerékkel (41818) részes teleszkópos fogantyúval és 125 mm-es kerékkel (41818) részes teleszkópos fogantyúval és 220 mm-es Offroad kerékkel (41832) mm-es Offroad kerékkel (41819) és az előoldalon rugós fogantyúval. Típusok és méretek. A K 424 XC termékcsalád 6 modellt foglal magába, amelyek űrtartalma 28-tól 195 literig terjednek. Belső méretek H Sz M, kb. mm Külső méretek H Sz M, kb. mm Térfogat kb. l Súly kg Foganytú Max. teljes súly kb. kg Cikkszám ,3 3-részes 20, ,3 3-részes 20, ,0 2-részes 30, ,5 2-részes 30, ,0 2-részes 30, ,5 2. rugós markolat 50,

20 Sokoldalúság a belső felszerelések széles választékának köszönhetően. A sokféleképpen kialakítható belső elrendezés kínál megoldást szinte minden tárolási feladatra. A mozgékonyság csak a megfelelő kerekekkel határtalan. Alapkivitelben a K 424 XC 50 mm-es görgőkkel gyártjuk de rendelhető, és utólag felszerelhető 125 mm-es és 220 mm-es kerekekkel is. ÚJ Alkalmas Kerékátmérő Cikkszám mm minden K 424 XC Szerszám nélkül pillanatok alatt fel- és leszerelhető 125 mm-es kerekek: Kerék készlet 125 mm - Csendes gördülésű kerékkészlet durva padlókhoz és nagy távolságokhoz. Kerékkészlet tömör nyomnélküli gumival, műanyag kerékaggyal. Hasmmagasságot 50 mm-rel növeli. Kiváló minőségű golyóscsapágyakkal és dugós tengelyekkel rendelkezik. Szerszám nélküli felszerelés minden K 424 XC doboznál lehetséges. Bármikor utólag is felszerelhető. A készlet tartalmaz egy erős tárolótáskát is ami a dobozhoz rögzíthető. Tolja át az acél tengelyt Nyomógomb segítségével rögzítse ÚJ Így készíthet az Ön ZARGES K 424 XC dobozából a terepen is kiváló kísérőtársat: Alkalmazható dobozok Kerékátmérő mm Cikkszám 41812; Offroad készlet 220 mm - megoldás a nehéz terepre. Mobilitás biztosítása nehéz, nehezen járható terepen. Kiváló minőségű felfújható kerekek, 220 mm. A padló szabad magassága így 65 mm-re növelhető. A gyárilag felszerelt támasztólábak a függőleges elhelyezést teszik lehetővé. A gyári előkészítés után a kerekek és a tengely szerszám nélkül is le- és felszerelhetők. Tengelyt behelyezni Rögzítse a kereket Biztosítsa a kereket Hajtsa ki a támasztékot amikor szükséges 20

21 Így tarthat könnyedén rendet a dobozában. A K 424 XC-hez ajánljuk a minden igényt kielégítő belső rendezőrendszereinket. Melyek nem csak az áttekinthetőségben segítenek, hanem egyben védik eszközeit, laptopját vagy akár dokumentumait. ÚJ ÚJ Belső táska elválasztó falakkal - rugalmas rendezőrendszer tépőzáras elválasztókkal. Masszív, vízlepergető belső táska poliészterből. Teljesen légmentesen lezárható körbefutó cipzárral. Könnyű kezelhetőség a merevített oldalfalaknak köszönhetően. Fogantyúval szerelt, könnyen kivehető. Az elválasztófalak segítségével könnyen rendezhető a tartalom. Megnevezés Méret Elválasztófalak Cikkszám száma H SZ M, kb. mm Belső táska hoz Belső táska hez Belső táska höz Belső táska hoz Belső táska hez Belső táska höz Fedéltáska betét reprezentatív fedéltáska fekete nylon anyagból, utólag is felszerelhető. Ideális táblagépeknek, kábelnek, kisebb alkatrészeknek vagy dokumentumoknak. Az alkatrészek védelmét összeköti a dobozban való renddel. Egyszerűen felszerelhető, eltávolítható tépőzáras rögzítéssel. Megnevezés Megfelelő dobozok belső méretei (H SZ) mm Méret H SZ M, kb. mm Cikkszám Fedéltáska, nagy Fedéltáska, kicsi Szerszámostáska betét Kivehető szerszámos tárolótáskabetét. Strapabíró anyagból, utólag is beszerelhető. Mappatáska Praktikus mappa dokumentumok és munkaeszközök tárolására, strapabíró anyagból készült. Utólag is beszerelhető. Megfelelő dobozok belső méretei H SZ, kb. mm Méret H SZ, kb. mm Cikkszám Megfelelő dobozok belső méretei H SZ, kb. mm Méret H SZ, kb. mm Cikkszám A doboz mely a tulajdonosa nélkül nem megy sehová. Ezzel a praktikus kiegészítővel a K 424 XC doboz mindig biztonságban lesz. Segítségével gyorsan és megbízhatóan rögzítheti dobozát és azután már csak a munkájával kell foglalkoznia, a doboza ott várja majd ahol hagyta. ÚJ Kiegészítő biztonság acélsodrony Gyors biztosítás építkezéseken vagy járműveken. A huzal csak nyitott fedélnél távolítható el. Műanyagbevonatú acélsodrony, 1.2 m hosszú. Egy kötélvég hurokkal szerelve. Cikkszám

22 D C B A B TEILELISTE OBJEKT ANZAHL BAUTEILNUMMER MATERIAL 1 1 Funke Messger te Boden 1 V1 NA 36 anthrazit 2 1 Funke Messger te Boden 2 V1 NA 36 anthrazit 3 1 Funke Messeger te Boden 3 V1 NA 36 blau 4 1 Funke Messeger te Tray 1 V1 NA 36 anthrazit 5 1 Funke Messeger te Tray 2 V1 NA 36 blau Kunde: Werkzeug Nr.: Artikel Nr.: Flunke Messeger te Toleranz:DIN 7715 P3(grob) Zarges GmbH Zeichnung Nr.: 01_ _ Flunke _1 Messeger.6 _ te Dat um Name Beschreibung: Gezeichnet Thomas.Gaebler Hartschaumeinsatz Kontrolliert A Norm Status Änderungen Dat um Name MA-IND USTRIE Breitenbachstraße Geretsried-Gelting E.Mail: 2 Mat er ial: Flunke Messegeräte Zeichnung 1 V1.idw 1 1 D C Tárolás és védelem kiváló minőségű anyagokkal. A ZARGES K 424 XC számos különböző helyen használható. Az eltérő igényeket és követelményeket, előre elkészített, vagy rendelésre gyártott habszivacs betétekkel elégítjük ki. A védelem a megfelelő bélés kiválasztásával kezdődik. Védje termékeit a megfelelő kialakítású béléssel. A béléskialakítások széles skáláját kínáljuk. ÚJ Doboz cikkszáma Méret H SZ M, kb. mm Cikkszám Habbetétek Univerzális védelem érzékeny tárgyak számára. Tartós kopásálló PE habbetétből. A fenék és a falak Plastazote LD 45 anyaggal bélelt (térfogatsúly 45 kg/m³, vastagság 11 mm). Fedél PU profil-habelemmel bélelt. Kérésre más anyagban és falvastagságban is szállítható. Kocka habelem-készlet Doboz cikkszáma Méret H SZ M, kb. mm Cikkszám Előre bevagdalt, puha habbetét nyitott cellás PU habból. Ez gyors és egyszerű megoldást nyújt egyedi formák kialakításához. Szerszám nélküli alakformálás. A készlet lemezeinek vastagsága: 2 darab 30 mm, ill. 60 mm, profil-habelem fedélbetéthez 30 mm, fenék habelem 10 mm. Ragasztóval együtt szállítjuk. Egyedi szivacs habbetétek - Csúcskategóriás eszközök a tökéletes eredményért. Élvezze a barátságos kiszolgálást és a már bizonyított rendszerünk által nyújtott megoldásokat. Gondoskodunk eszközeinek optimális védelméről. Anyagok széles választékából méretre szabott párnabetéteket gyártunk, melyek tökéletesen illeszkednek a szállítandó eszközökhöz. Ha képeket, rajzokat, 3D-adatokat vagy eredeti alkatrészeket bocsát rendelkezésünkre, a tervezőmérnökeink a személyre szabott tökéletes béléseket fejlesztik az Ön számára. Különböző színek választhatók ki. Kérésre nem elektrosztatikus vagy disszipatív kivitelben is kaphatók. Ennek a kiváló habanyagnak az egyik tulajdonsága, hogy a kész csomagolások védőhatása már előre kiszámítható. ÚJ Egyedi tervezés Pontossan illeszkedő habbetétek 1 A3 3D adatok a könnyű tervezésért 22 Többszínű betétekkel növelhető áttekinthetőség. Cserélhető betétek gyors kezelhetőség minden szinten.

23 ZARGES K 424 XC Teljes felszereltségi csomag Okosan egy csomagban vásárolni - a leghasznosabb változatok egy ZARGES K 424 XC dobozban egyesítve. 2 választható méretben. A csomag tartalmazza a fedéltáska betétet (41820), belső táskát (41823 vagy 41824) és a 125 mm-es kerékkészletet (41818). Teljes felszerelési csomag 1. A K 424 XC doboz mellett megtalálható egy fedéltáska (41820), egy belső táska keresztirányú elválasztóval (41823) és egy 125 mm-es kerékkészlet (41818). K 424 XC teljes felszerelési csomag cikkszámon Méret H SZ M, kb. mm Térfogat kb. l Súly kb. kg max. Összsúly kb. kg Cikkszám ,7 20, Teljes felszerelési csomag 2. A K 424 XC doboz mellett megtalálható egy fedéltáska (41820), egy belső táska keresztirányú elválasztóval (41824) és egy 125 mm-es kerékkészlet (41818). K 424 XC teljes felszerelési csomag cikkszámon Méret H SZ M, kb. mm Térfogat kb. l Súly kb. kg max. Összsúly kb. kg Cikkszám ,2 30,

24 ZARGES Létrák és állványok Logisztikai termékek Egyedi megoldások A ZARGES vevői a középpontban állnak. Belső folyamataink összhangban vannak igényeikkel. Sikerességünk mércéje ügyfeleink elégedettsége. A ZARGES termékek és folyamatok a legmagasabb szintű minőséget tükrözik. Ez a mi ígéretünk ügyfeleink, és elkötelezettségünk munkatársaink felé. További információkat itt talál: Art.-Nr , HU-ZAR-424CX Weitere Kérdések Informationen esetén szívesen erhalten állunk Sie bei rendelkezésére! Ihrem Fachhändler: É-Ny Mo.: É-K Mo.: D-Ny Mo.: D-K Mo.: ZARGES Kft. Központi iroda: 1066 Budapest Jókai u. 26. Tel.: + 36-(1) Fax: + 36-(1) Gyártóüzem: 6000 Kecskemét Szent István krt. 19. Tel.: + 36-(76) Fax: + 36-(76) Internet: A termék és műszaki változtatás jogát mindenkor fenntartjuk, az esetleges nyomdahibákért felelősséget nem vállalunk.

Az én szervizem Mercedes-Benz személyautók. Szervizprogram 2015. tavasz/nyár

Az én szervizem Mercedes-Benz személyautók. Szervizprogram 2015. tavasz/nyár Az én szervizem Mercedes-Benz személyautók Szervizprogram 2015. tavasz/nyár Tisztelt Mercedes-Benz tulajdonos! Autónk karbantartása kiemelten fontos, hiszen a vezetési élmény teljességén túl a biztonság

Részletesebben

AZ ÚJ EURO 6 JÁRMŰKÍNÁLAT

AZ ÚJ EURO 6 JÁRMŰKÍNÁLAT AZ ÚJ EURO 6 JÁRMŰKÍNÁLAT A járműkínálat minősége Az új Euro 6 DAF termékválaszték. Teljesen új tervezés a maximális hatékonyságért, megbízhatóságért és a legmagasabb szintű vezetési kényelemért. Az új,

Részletesebben

Feel the difference. All-model accessory catalogue. Tartozék katalógus

Feel the difference. All-model accessory catalogue. Tartozék katalógus 07.2010 HUNHU A kiadványban szereplő információk a nyomdába kerülés időpontjában érvényesek. Azonban a Ford politikájának része a folyamatos termékfejlesztés. Fenntartjuk a kiadványban bemutatott és leírt

Részletesebben

Dell lakossági és kisvállalati termékbrosúra Végeláthatatlan lehetőségek vevői számára

Dell lakossági és kisvállalati termékbrosúra Végeláthatatlan lehetőségek vevői számára Dell lakossági és kisvállalati termékbrosúra Végeláthatatlan lehetőségek vevői számára Közzétéve: 2012 március - augusztus Dell XPS 14z Inspiron XPS Alienware Vostro Tartozékok és perifériák Tartalom 4-7

Részletesebben

STR-Prinzip. A tartós biztonság alapja. Homlokzati hõszigetelõ rendszerek dûbelezése

STR-Prinzip. A tartós biztonság alapja. Homlokzati hõszigetelõ rendszerek dûbelezése R STR-Prinzip R A tartós biztonság alapja Homlokzati hõszigetelõ rendszerek dûbelezése Impresszum Kiadó: EJOT Hungaria Kft., H-139 Budapest, Ócsai út 1-3. www.ejot.hu Felelõs szerkesztõ: Gellér Ákos Szakmai

Részletesebben

VAGYOK A MEGFELELŐ KOMPAKT DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP KIVÁLASZTÁSA

VAGYOK A MEGFELELŐ KOMPAKT DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP KIVÁLASZTÁSA IDEÁLIS TÁRS VAGYOK A MEGFELELŐ KOMPAKT DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP KIVÁLASZTÁSA A Nikon COOLPIX fényképezőgépekkel könnyedén megörökítheti az emlékezetes pillanatokat. Legyen szó baráti találkozókról, akciódús

Részletesebben

Megbízható zajárnyékoló és magasépítő falrendszerek már több mint 40 éve. www.leier.hu

Megbízható zajárnyékoló és magasépítő falrendszerek már több mint 40 éve. www.leier.hu Megbízható zajárnyékoló és magasépítő falrendszerek már több mint 40 éve Tartalomjegyzék Zajárnyékoló falrendszerek... 3 Technológia... 4 Termékelőnyök... 5 Javasolt felhasználási területek..........................

Részletesebben

kékvilág Az idő Hogyan működnek az órák és mi közük van az egyezményes koordinált világidőhöz? Fókuszban

kékvilág Az idő Hogyan működnek az órák és mi közük van az egyezményes koordinált világidőhöz? Fókuszban kékvilág 2013.4 Fókuszban Az idő Hogyan működnek az órák és mi közük van az egyezményes koordinált világidőhöz? Inspiráció Festo BionicOpter Újabb mérföldkő a bionika területén Iránytű Időnyerés Optimised

Részletesebben

Würth szabadalom P 12 0001. A rendszernek köszönhetõen maximális a helykihasználás. Tartalma könnyen áttekinthetõ. Rugalmasságot kölcsönöz

Würth szabadalom P 12 0001. A rendszernek köszönhetõen maximális a helykihasználás. Tartalma könnyen áttekinthetõ. Rugalmasságot kölcsönöz 2 Szerszámok 2 0 Mûhelyfelszerelés, szerszámtárolás 2 Levegõs gépek 2 2 Elektromos gépek 2 3 Csavarhúzók és bitek 2 4 Fogók 2 5 Szerelõkulcsok 2 6 Dugókulcsok, dugókulcskészletek 2 7 Kalapácsok, reszelõk

Részletesebben

Tekintse meg új, katalógusban még nem szereplő termékeinket

Tekintse meg új, katalógusban még nem szereplő termékeinket Tekintse meg új, katalógusban még nem szereplő termékeinket Robert Bosch Kft. 0. Budapest, Gyömrői út 0. www.dremel.hu 9 Vág, Csiszol és Mar: egy szerszám, többféle felhasználás Lágy indítás: rángatózás

Részletesebben

Nüsingwand Premium 100 A rugalmas térkihasználás.

Nüsingwand Premium 100 A rugalmas térkihasználás. Nüsingwand Premium 100 A rugalmas térkihasználás. Nüsing mobil válaszfalak Több tér több lehetőség. Sokoldalú térhasznosítás: mobil válaszfalak. Mobil válaszfalrendszerrel sokkal többet kihozhat a terekből.

Részletesebben

Az új Vito Tourer. Akarja, tudja, teszi.

Az új Vito Tourer. Akarja, tudja, teszi. Az új Vito Tourer. Az új Vito Tourer. Akarja, tudja, teszi. Ön mindig tettrekész. Célratörően végzi munkáját. Szereti az új kihívásokat. Akkor megérdemel egy olyan gépkocsit, amelyet Önnek terveztek: az

Részletesebben

Hegesztő és plazmavágó berendezések. 6. kiadás

Hegesztő és plazmavágó berendezések. 6. kiadás Hegesztő és plazmavágó berendezések 6. kiadás 2 Hegesztés- és vágástechnológia Az ESAB több mint 100 éve vezető szerepet játszik a hegesztés- és vágástechnológiák megújításában. Folyamatosan dolgozunk

Részletesebben

TERMÉKK ATALÓGUS 2014/15 hun

TERMÉKK ATALÓGUS 2014/15 hun Innovative Hygiene. TERMÉKK ATALÓGUS 2014/15 hun www.hagleitner.com Innovative Hygiene. Mint a tulajdonosok által irányított családi vállalkozás, célul tűztük ki, hogy szolgáltatásunkkal vevőink bizalmát

Részletesebben

T h e D e n t a l C o m p a n y. SIRONA KÉZIDARABOK A GYAKORLATBAN Minden mûvelethez a megfelelõ eszköz.

T h e D e n t a l C o m p a n y. SIRONA KÉZIDARABOK A GYAKORLATBAN Minden mûvelethez a megfelelõ eszköz. CAD/CAM RENDSZEREK KÉZIDARABOK HIGIÉNIAI RENDSZEREK KEZELŐEGYSÉGEK RÖNTGEN RENDSZEREK SIRONA KÉZIDARABOK A GYAKORLATBAN Minden mûvelethez a megfelelõ eszköz. T h e D e n t a l C o m p a n y A Sirona kézidarabok

Részletesebben

a zsaluzás szakértői

a zsaluzás szakértői 06/2005 lkalmazási utasítás 999776019 H Szerelési és felhasználási útmutató Dokaflex 1-2-4 9720-337-01 Fontos figyelmeztetés: Termékeink biztonságtechnikai alkalmazását illetően az adott országban illetékes

Részletesebben

A megfelelő lakókörnyezet a jobb életminőségért. Az én házam. kényelem esztétika innováció gazdaságosság ökológia.

A megfelelő lakókörnyezet a jobb életminőségért. Az én házam. kényelem esztétika innováció gazdaságosság ökológia. A megfelelő lakókörnyezet a jobb életminőségért kényelem esztétika innováció gazdaságosság ökológia Az én házam az én ablakaimmal Forma és funkció GEALAN-Profilrendszerek Nagy különbségek vannak műanyag

Részletesebben

98% VLT nagy teljesítményű frekvenciaváltók az Ön alkalmazási igényeinek figyelembevételével. Kiválasztási útmutató. www.danfoss.hu/vlt.

98% VLT nagy teljesítményű frekvenciaváltók az Ön alkalmazási igényeinek figyelembevételével. Kiválasztási útmutató. www.danfoss.hu/vlt. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Kiválasztási útmutató VLT nagy teljesítményű frekvenciaváltók az Ön alkalmazási igényeinek figyelembevételével 98% Hatásfok Jobb energiafelhasználás és csökkenő költségek

Részletesebben

RENAULT MASTER DRIVE THE CHANGE

RENAULT MASTER DRIVE THE CHANGE ÚJ RENAULT MASTER DRIVE TE CANGE PROFI ÉS ATÉKONY IETETLENÜL SZÉLES VÁLASZTÉK 2. 3. 4. ENERGY dci 165 5. 1. AZ ÚJ MASTER EMELI A TÉTET: ERŐSEBB, BIZTONSÁGOSABB ÉS GAZDASÁGOSABB LETT. EMELLETT TERMÉSZETESEN

Részletesebben

panda van. EGYSZERŰEN STÍLUSOSABB ÉS INNOVATÍVABB.

panda van. EGYSZERŰEN STÍLUSOSABB ÉS INNOVATÍVABB. panda van EGYSZERŰEN STÍLUSOSABB ÉS INNOVATÍVABB. Az Új Panda Vant vezetve gyorsan rá fog jönni, hogy egyáltalán nem kell lejjebb adnia megszokott kényelmébôl. Belsô tere olyan exkluzív kiegészítôket tartalmaz,

Részletesebben

VFF-10 FAGOR HUNGÁRIA KFT. 1071 BUDAPEST, DAMJANICH U. 11-15.

VFF-10 FAGOR HUNGÁRIA KFT. 1071 BUDAPEST, DAMJANICH U. 11-15. VFF-10 H A S Z N Á L A T I Ú T M U T A T Ó FAGOR HUNGÁRIA KFT. 1071 BUDAPEST, DAMJANICH U. 11-15. Elôkészítés és nyomás: PXP ELSÔ MAGYAR DIGITÁLIS NYOMDA RT. 1106 Budapest, Maglódi út 8. Tel.: 264-4238,

Részletesebben

local TCO: Mi rejtőzik a jéghegy csúcsa alatt? Magyarország 18 Rendszerintegrátor találkozó 12 Az energiamegtakarítás új útjai

local TCO: Mi rejtőzik a jéghegy csúcsa alatt? Magyarország 18 Rendszerintegrátor találkozó 12 Az energiamegtakarítás új útjai Magyarország 12 Az energiamegtakarítás új útjai 18 Rendszerintegrátor találkozó TCO: Mi rejtőzik a jéghegy csúcsa alatt? 08 ügyvezetői üzenet 2 ügyvezetői üzenet 3 KEDVES OLVASÓ! Örömmel számolhatok be

Részletesebben

TELJES TERMÉKKATALÓGUS 2015 / 16

TELJES TERMÉKKATALÓGUS 2015 / 16 TELJES TERMÉKKATALÓGUS 2015 / 16 Rex Elektro Kft. - J. Pröpster képviselet TÖBBCÉLÚ SZERELVÉNYEK A siker tényezői a modern villámhárító szerelésben, mivel egyszerűbb tervezést, csökkentett szerelési időt,

Részletesebben

gépprogram 2011/2012 a mi LegnagyObb sikerünk az, ha Ön jó munkát végez.

gépprogram 2011/2012 a mi LegnagyObb sikerünk az, ha Ön jó munkát végez. gépprogram 2011/2012 a mi LegnagyObb sikerünk az, ha Ön jó munkát végez. tartalomjegyzék nincs mindenünk. De mindennel szolgálhatunk, amire Önnek szüksége van. A Metabo a piacon megtalálható egyik legátfogóbb

Részletesebben

ÖN KONYHÁT ÜZEMELTET ÉS HŰTŐT KELL VÁSÁROLNIA? AZ ÖNNEK LEGMEGFELELŐBB HŰTŐT TUDJA KIVÁLASZTANI. Mert elromlott a hűtője? Vagy mert kinőtte a régit?

ÖN KONYHÁT ÜZEMELTET ÉS HŰTŐT KELL VÁSÁROLNIA? AZ ÖNNEK LEGMEGFELELŐBB HŰTŐT TUDJA KIVÁLASZTANI. Mert elromlott a hűtője? Vagy mert kinőtte a régit? ÖN KONYHÁT ÜZEMELTET ÉS HŰTŐT KELL VÁSÁROLNIA? Mert elromlott a hűtője? Vagy mert kinőtte a régit? KELL? Igen! Mert Ön sem szokott csak úgy hűtőt vásárolni. Leginkább csak akkor, amikor KELL! Ha új hűtőt

Részletesebben

ez egy álomszerű világ.

ez egy álomszerű világ. Amikor a levegő megváltoztatja az életünk minőségét, ez egy álomszerű világ. Samsung Érzékekre hangolva A környezettudatosság jegyében alkotta meg a Samsung új környezetbarát légkondicionálóját. Ezen környezettudatos

Részletesebben

SITRANS F M MAGFLO Elektromágneses áramlásmérők Fedezze fel a Siemens megoldásait. sitrans f

SITRANS F M MAGFLO Elektromágneses áramlásmérők Fedezze fel a Siemens megoldásait. sitrans f SITRANS F M MAGFLO Elektromágneses áramlásmérők Fedezze fel a Siemens megoldásait sitrans f s Mi teszi a MAGFLO áramlásmérőket egyszerűen jobbá? A MAGFLO áramlásmérők segítenek Önnek egyszerűbben megoldani

Részletesebben

WTS20 fatartós falzsalu Szerelési és felhasználási útmutató

WTS20 fatartós falzsalu Szerelési és felhasználási útmutató Szerelési és felhasználási útmutató Termék jellemzők Az UniVers fatartós falzsalu sokoldalúan felhasználható zsaluzat. A H20-as fatartók méretválasztékából adódóan 6,0 m-es magasságig toldás nélkül bármilyen

Részletesebben

Az illusztrációkon olyan kiegészítő felszereltségek és tartozékok is láthatóak, amelyek nem képezik az alapfelszereltség részét.

Az illusztrációkon olyan kiegészítő felszereltségek és tartozékok is láthatóak, amelyek nem képezik az alapfelszereltség részét. M-osztály. Von zerő. Az állandó magabiztosság azt jelenti, hogy a jelen kihívásainak éppúgy meg kell felelni, mint a jövőben várhatóknak. Az új M-osztállyal az SUV-k történetének új fejezetét írjuk. Egy

Részletesebben

AZ Ú IS FEDEZZE FEL AZ

AZ Ú IS FEDEZZE FEL AZ AZ Ú IS AZ Ú IS TARTALOM AZ Ú IS Bevezetés 04-07 Menetdinamika 08-09 L-Finesse 1 0-1 1 Luxuskivitelű Utastér 1 2-1 5 Modern megoldások 1 6-1 7 Full Hybrid 1 8-2 1 V6 kifinomultság 22-23 F SPORT 24-25

Részletesebben