Adatvédelem Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat (Érvényes: június 26-tól visszavonásig)

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Adatvédelem Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat (Érvényes: 2014. június 26-tól visszavonásig)"

Átírás

1 Adatvédelem Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat (Érvényes: június 26-tól visszavonásig) 1. A Szabályzat célja 2. Fogalom meghatározások a évi CXII. törvény (az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról) alapján 3. Az adatkezelő megnevezése 4. A kezelt személyes adatok köre 5. Az adatkezelés jogalapja, célja és módja 6. Az adatkezelés időtartama 7. Az adatokat megismerő személyek köre, adattovábbítás, adatfeldolgozás 8. Érintettek jogai és a jogérvényesítési lehetőségek 9. címek felhasználása 10. Kártérítés és sérelemdíj 10. Egyéb rendelkezések 1. A Szabályzat célja A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse Adatkezelő (Szabó Ákos egyéni vállalkozó, továbbiakban: Adatkezelő; székhely: 1087 Budapest, Százados út A/A 3/8.; telephely: 1173 Budapest, Ferihegyi út 64.; nyilvántartási szám: ; nyilvántartó hatóság: Budapest Józsefvárosi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala; adószám: ) által alkalmazott adatvédelmi és adatkezelési elveket. A jelen Szabályzat célja, hogy az Adatkezelő által nyújtott szolgáltatások minden területén, minden egyén számára, tekintet nélkül nemzetiségére vagy lakóhelyére, biztosítva legyen, hogy jogait és alapvető szabadságjogait, különösen a magánélethez való jogát tiszteletben tartsák a személyes adatainak gépi feldolgozása során (adatvédelem). Jelen Tájékoztató az alábbi törvények figyelembevételével készült el: évi VI. törvény az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során; (PDF) évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról; (PDF) 2. Fogalom meghatározások a évi CXII. törvény (az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról) alapján 1. érintett: bármely meghatározott, személyes adat alapján azonosított vagy - közvetlenül vagy közvetve - azonosítható természetes személy; 2. személyes adat: az érintettel kapcsolatba hozható adat - különösen az érintett neve, azonosító jele, valamint egy vagy több fizikai, fiziológiai, mentális, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára jellemző ismeret -, valamint az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés; 3. különleges adat: a)2 a faji eredetre, a nemzetiséghez tartozásra, a politikai véleményre vagy pártállásra, a vallásos vagy más világnézeti meggyőződésre, az érdek-képviseleti szervezeti tagságra, a szexuális életre vonatkozó személyes adat,

2 b) az egészségi állapotra, a kóros szenvedélyre vonatkozó személyes adat, valamint a bűnügyi személyes adat; 4. bűnügyi személyes adat: a büntetőeljárás során vagy azt megelőzően a bűncselekménnyel vagy a büntetőeljárással összefüggésben, a büntetőeljárás lefolytatására, illetve a bűncselekmények felderítésére jogosult szerveknél, továbbá a büntetés-végrehajtás szervezeténél keletkezett, az érintettel kapcsolatba hozható, valamint a büntetett előéletre vonatkozó személyes adat; 5. közérdekű adat: az állami vagy helyi önkormányzati feladatot, valamint jogszabályban meghatározott egyéb közfeladatot ellátó szerv vagy személy kezelésében lévő és tevékenységére vonatkozó vagy közfeladatának ellátásával összefüggésben keletkezett, a személyes adat fogalma alá nem eső, bármilyen módon vagy formában rögzített információ vagy ismeret, függetlenül kezelésének módjától, önálló vagy gyűjteményes jellegétől, így különösen a hatáskörre, illetékességre, szervezeti felépítésre, szakmai tevékenységre, annak eredményességére is kiterjedő értékelésére, a birtokolt adatfajtákra és a működést szabályozó jogszabályokra, valamint a gazdálkodásra, a megkötött szerződésekre vonatkozó adat; 6. közérdekből nyilvános adat: a közérdekű adat fogalma alá nem tartozó minden olyan adat, amelynek nyilvánosságra hozatalát, megismerhetőségét vagy hozzáférhetővé tételét törvény közérdekből elrendeli; 7. hozzájárulás: az érintett akaratának önkéntes és határozott kinyilvánítása, amely megfelelő tájékoztatáson alapul, és amellyel félreérthetetlen beleegyezését adja a rá vonatkozó személyes adatok - teljes körű vagy egyes műveletekre kiterjedő - kezeléséhez; 8. tiltakozás: az érintett nyilatkozata, amellyel személyes adatainak kezelését kifogásolja, és az adatkezelés megszüntetését, illetve a kezelt adatok törlését kéri; 9. adatkezelő: az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely önállóan vagy másokkal együtt az adatok kezelésének célját meghatározza, az adatkezelésre (beleértve a felhasznált eszközt) vonatkozó döntéseket meghozza és végrehajtja, vagy az általa megbízott adatfeldolgozóval végrehajtatja; 10. adatkezelés: az alkalmazott eljárástól függetlenül az adatokon végzett bármely művelet vagy a műveletek összessége, így különösen gyűjtése, felvétele, rögzítése, rendszerezése, tárolása, megváltoztatása, felhasználása, lekérdezése, továbbítása, nyilvánosságra hozatala, összehangolása vagy összekapcsolása, zárolása, törlése és megsemmisítése, valamint az adatok további felhasználásának megakadályozása, fénykép-, hang- vagy képfelvétel készítése, valamint a személy azonosítására alkalmas fizikai jellemzők (pl. ujj- vagy tenyérnyomat, DNS-minta, íriszkép) rögzítése; 11. adattovábbítás: az adat meghatározott harmadik személy számára történő hozzáférhetővé tétele; 12. nyilvánosságra hozatal: az adat bárki számára történő hozzáférhetővé tétele; 13. adattörlés: az adatok felismerhetetlenné tétele oly módon, hogy a helyreállításuk többé nem lehetséges; 14. adatmegjelölés: az adat azonosító jelzéssel ellátása annak megkülönböztetése céljából; 15. adatzárolás: az adat azonosító jelzéssel ellátása további kezelésének végleges vagy meghatározott időre történő korlátozása céljából; 16. adatmegsemmisítés: az adatokat tartalmazó adathordozó teljes fizikai megsemmisítése; 17. adatfeldolgozás: az adatkezelési műveletekhez kapcsolódó technikai feladatok elvégzése, függetlenül a műveletek végrehajtásához alkalmazott módszertől és eszköztől, valamint az alkalmazás helyétől, feltéve hogy a technikai feladatot az adatokon végzik; 18. adatfeldolgozó: az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely az adatkezelővel kötött szerződése alapján - beleértve a jogszabály rendelkezése alapján történő szerződéskötést is - adatok feldolgozását végzi; 19. adatfelelős: az a közfeladatot ellátó szerv, amely az elektronikus úton kötelezően közzéteendő közérdekű adatot előállította, illetve amelynek a működése során ez az adat keletkezett; 20. adatközlő: az a közfeladatot ellátó szerv, amely - ha az adatfelelős nem maga teszi közzé az adatot - az adatfelelős által hozzá eljuttatott adatait honlapon közzéteszi; 21. adatállomány: az egy nyilvántartásban kezelt adatok összessége;

3 22. harmadik személy: olyan természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely nem azonos az érintettel, az adatkezelővel vagy az adatfeldolgozóval; 23. EGT-állam: az Európai Unió tagállama és az Európai Gazdasági Térségről szóló megállapodásban részes más állam, továbbá az az állam, amelynek állampolgára az Európai Unió és tagállamai, valamint az Európai Gazdasági Térségről szóló megállapodásban nem részes állam között létrejött nemzetközi szerződés alapján az Európai Gazdasági Térségről szóló megállapodásban részes állam állampolgárával azonos jogállást élvez; 24. harmadik ország: minden olyan állam, amely nem EGT-állam. 3. Az adatkezelő megnevezése Név: Szabó Ákos egyéni vállalkozó Székhely cím: 1087 Budapest, Százados út A/A 3/8. Telephely és levelezési cím: 1173 Budapest, Ferihegyi út 64. Telefonszám: +36 (30) cím: Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-70636/2013 Webáruház URL: Kereskedelmi nyilvántartási szám: 6422/ A kezelt személyes adatok köre Érintett döntése alapján rendeléskor és/vagy regisztrációkor megadható adat: - név; - számlázási név; - szállítási cím; - számlázási cím; - adószám; - bankszámlaszám; - telefonszám; - cím; - fax; - cég; - cégjegyzékszám; - kapcsolódó szolgáltatások (lenyomatkészítés bélyegzőhöz és egyéb egyedi gyártású táblákhoz, tárgyakhoz) igénybevétele miatt teljesen egyedi, előre meg nem nevezhető személyhez köthető információk - IP cím

4 A rendszer működtetése során technikailag rögzítésre kerülő adatok: az Érintett bejelentkező számítógépének azon adatai, melyek a szolgáltatás igénybe vétele során generálódnak és melyeket az Adatkezelő rendszere a technikai folyamatok automatikus eredményeként rögzít. Az automatikusan rögzítésre kerülő adatokat a rendszer az Érintett külön nyilatkozata vagy cselekménye nélkül a belépéskor, illetve kilépéskor automatikusan naplózza. Ezen adatok az Érintett egyéb személyes adataival - törvény által kötelezővé tett esetek kivételével - össze nem kapcsolhatók. Az adatokhoz kizárólag az Adatkezelő fér hozzá. A Webáruház a testre szabott kiszolgálás érdekében a Felhasználó számítógépén kis adatcsomagot (ún. cookie -t) helyez el automatikusan. A cookie célja az adott oldal minél magasabb színvonalú működésének biztosítása a felhasználó élmény növelése érdekében. A cookie-t a Felhasználó képes törölni saját számítógépéről, illetve beállíthatja böngészőjét, hogy a cookie-k alkalmazását tiltsa. A cookie-k alkamazásának tiltásával a Felhasználó tudomásul veszi, hogy cookie nélkül az adott oldal működése nem teljes értékű. A Webáruház látogatottsági adatait a Google Analytics szolgáltatás igénybevételével méri, mely szolgáltatás egy vagy több cookie-t vagy névtelen azonosítót használ. A továbbított adatok az Érintett azonosítására nem alkalmasak. A Goggle adatvédelmi elveiről bővebb információ itt olvasható: 5. Az adatkezelés jogalapja, célja és módja Az adatkezelésre a internetes oldalon (a továbbiakban: Webáruház) található internetes tartalmak Érintettjeinek önkéntes, megfelelő tájékoztatáson alapuló nyilatkozata alapján kerül sor (ÁSZF elfogadása), amely nyilatkozat tartalmazza az Érintettek kifejezett hozzájárulását ahhoz, hogy az oldal használata során közölt személyes adataik felhasználásra kerüljenek. Az adatkezelés jogalapja az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló évicxii. tv. (Infotv.) 5. (1) bek. a) pontja szerint az érintett önkéntes hozzájárulása. A hozzájárulást Érintett az egyes adatkezelések tekintetében a Webáruház használatával, a regisztrációval, illetve a kérdéses adatok önkéntes megadásával adja meg. Az adatkezelés célja a Webáruházban elérhető szolgáltatások nyújtásának biztosítása. Adatkezelő az Érintett által rendelkezésre bocsátott adatokat célhoz kötötten, kizárólag a megrendelés teljesítése és az esetlegesen létrejövő szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Az Adatkezelő a megadott személyes adatokat az e pontokban írt céloktól eltérő célokra nem használja, illetve használhatja fel. Személyes adatok harmadik személynek vagy hatóságok számára történő kiadása - hacsak törvény ettől eltérően nem rendelkezik kötelező erővel - az Érintett előzetes, kifejezett hozzájárulása esetén lehetséges kizárólag. Adatkezelő a neki megadott személyes adatokat nem ellenőrzi. A megadott adatok megfelelőségéért kizárólag az azt megadó személy felel. Bármely Érintett címének megadásakor egyben felelősséget vállal azért, hogy a megadott címről kizárólag ő vesz igénybe szolgáltatást. E felelősség vállalásra tekintettel egy megadott címen történt belépésekkel összefüggő mindennemű felelősség kizárólag azt az Érintettet terheli, aki az címet regisztrálta. 6. Az adatkezelés időtartama A regisztráció során kötelezően megadott személyes adatok kezelése a regisztrációval kezdődik és annak törléséig tart. Nem kötelező adatok esetén az adatkezelés az adat megadásának időpontjától a kérdéses adat törléséig tart. A regisztráció Érintett általi törlés kérvényezése, valamint Adatkezelő általi törlésére bármikor, az Általános Szerződési Feltételekben (a továbbiakban: ÁSZF) rögzített esetben és módon kerülhet sor.

5 A naplózott adatokat a rendszer az utolsó látogatás dátumának kivételével, amelyet automatikusan felülír a naplózás időpontjától számított 6 hónapig tárolja. Fenti rendelkezések nem érintik a jogszabályban (pl. számviteli jogszabályokban) meghatározott megőrzési kötelezettségek teljesítését, valamint a Webáruházban történő regisztráció során vagy egyéb módon adott további hozzájárulások alapján történő adatkezeléseket. 7. Az adatokat megismerő személyek köre, adattovábbítás, adatfeldolgozás Az adatokat elsődlegesen Adatkezelő, illetve Adatkezelő belső munkatársai jogosultak megismerni, azonban azokat nem teszik közzé, harmadik személyek részére nem adják át. Az alapul fekvő informatikai rendszer üzemeltetése, a megrendelések teljesítése, az elszámolás rendezése körében Adatkezelő adatfeldolgozót vehet igénybe. Adatkezelő az ilyen külső szereplők adatkezelési gyakorlatáért nem felelős. Adatfeldolgozók megnevezése: Cégnév Cím Tevékenység Progress Technic Kft Budapest, Nyomdász utca 69. könyvelés CodePlay Solutions Kft Újlengyel, Határ út 12. szerver szolgáltatás Magyar Posta Zártkörűen Működő Részvénytársaság 1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6. postázás, kézbesítés Magyar Lapterjesztő Zrt Budapest, Táblás utca 32. postázás, kézbesítés A fentieken túl az Érintettre vonatkozó személyes adatok továbbítására kizárólag törvényben kötelezően meghatározott esetben, illetve az Érintett hozzájárulása alapján kerülhet sor. 8. Az Érintettek jogai és a jogérvényesítési lehetőségek A Érintett bármikor jogosult tájékoztatást kérni az Adatkezelő által kezelt, rá vonatkozó személyes adatokról, továbbá bármikor módosíthatja azokat az ÁSZF-ben (6. pont) meghatározott módon. Érintett jogosult továbbá adatai törlésének kérésére az e pontban megadott elérhetőségek útján. Adatkezelő az Érintett kérésére tájékoztatást ad a rá vonatkozó, általa kezelt adatokról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg adatait. Adatkezelő a kérelem benyújtásától számított 30 napon belül írásban adja meg a kért tájékoztatást. Az érintett a jogait az alábbi elérhetőségeken gyakorolhatja: Levelezési cím: Szabó Ákos egyéni vállalkozó 1173 Budapest, Ferihegyi út 64.

6 Érintett bármely, az adatkezeléssel kapcsolatos kérdéssel, illetve észrevétellel az Adatkezelőhöz, illetve Adatkezelő munkatársához fordulhat a 7. pontban elérhetőségeken keresztül. Az Érintett bármikor jogosult a helytelenül rögzített adatainak helyesbítését vagy azok törlését kérni. Egyes adatait az Érintett a Webáruházban maga helyesbítheti; egyéb esetekben Adatkezelő a kérelem beérkezésétől számított 3 munkanapon belül törli az adatokat, ez esetben azok nem lesznek újra helyreállíthatók. A törlés nem vonatkozik a jogszabály (pl. számviteli szabályozás) alapján szükséges adatkezelésekre, azokat Adatkezelő a szükséges időtartamig megőrzi. Az Érintett az adatvédelemre vonatkozó törvények alapján bíróság előtt érvényesítheti jogait, továbbá Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (NAIH) (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C) fordulhat az Adatkezelő adatkezelési gyakorlatával kapcsolatban felmerült panasza esetén. Amennyiben az Érintett szolgáltatás igénybevételéhez a regisztráció során harmadik fél adatait adta meg vagy a Webáruház használata során bármilyen módon kárt okozott, az Adatkezelő jogosult az Érintettel szembeni kártérítés érvényesítésére. Az Adatkezelő ilyen esetben minden tőle telhető segítséget megad az eljáróhatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából. 9. címek felhasználása Az Adatkezelő kiemelt figyelmet fordít az általa kezelt elektronikus levélcímek felhasználásnak jogszerűségére, így azokat csak az alábbiakban meghatározott módon használja fel (megrendeléssel kapcsolatos tájékoztató) küldésére. Az címek kezelése elsősorban az Érintett azonosítását, a megrendelések teljesítése, szolgáltatások igénybe vétele során a kapcsolattartást és egyéb ügyintézést szolgálja. Az Adatkezelő szolgáltatásaira vonatkozó tájékoztatást (regisztrációval és rendeléssel kapcsolatos műveletek) az Adatkezelő bizonyos esetekben elektronikus formában, ben juttatja el az érintettek részére. Az címeket Adatkezelő nem használja reklámozási célra. 10. Kártérítés és sérelemdíj: Részlet a évi CXII. törvényből: 17. Kártérítés és sérelemdíj 23. (1) Ha az adatkezelő az érintett adatainak jogellenes kezelésével vagy az adatbiztonság követelményeinek megszegésével másnak kárt okoz, köteles azt megtéríteni. (2) Ha az adatkezelő az érintett adatainak jogellenes kezelésével vagy az adatbiztonság követelményeinek megszegésével az érintett személyiségi jogát megsérti, az érintett az adatkezelőtől sérelemdíjat követelhet. (3) Az érintettel szemben az adatkezelő felel az adatfeldolgozó által okozott kárért és az adatkezelő köteles megfizetni az érintettnek az adatfeldolgozó által okozott személyiségi jogsértés esetén járó sérelemdíjat is. Az adatkezelő mentesül az okozott kárért való felelősség és a sérelemdíj megfizetésének kötelezettsége alól, ha bizonyítja, hogy a kárt vagy az érintett személyiségi jogának sérelmét az adatkezelés körén kívül eső elháríthatatlan ok idézte elő. (4) Nem kell megtéríteni a kárt és nem követelhető a sérelemdíj annyiban, amennyiben a kár a károsult vagy a személyiségi jog megsértésével okozott jogsérelem az érintett szándékos vagy súlyosan gondatlan magatartásából származott. 11. Egyéb rendelkezések

7 Minden olyan esetben, ha a szolgáltatott adatokat az Adatkezelő az eredeti adatfelvétel céljától eltérő célra kívánja felhasználni, erről az Érintettet tájékoztatja, és ehhez előzetes, kifejezett hozzájárulását megszerzi, illetőleg lehetőséget biztosít számára, hogy a felhasználást megtiltsa. Adatkezelő kötelezi magát, hogy gondoskodik az adatok biztonságáról, megteszi továbbá azokat a technikai intézkedéseket, amelyek biztosítják, hogy a felvett, tárolt, illetve kezelt adatok védettek legyenek, illetőleg mindent megtesz annak érdekében, hogy megakadályozza azok megsemmisülését, jogosulatlan felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását. Kötelezi magát arra is, hogy minden olyan harmadik felet, akiknek az adatokat esetlegesen továbbítja vagy átadja, ugyancsak felhívja ez irányú kötelezettségeinek teljesítésére. Adatkezelő fenntartja a jogot, hogy jelen Szabályzatot az Érintettek előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. A módosítás hatályba lépését követően az Érintett a szolgáltatás használatával ráutaló magatartással elfogadja a módosított Szabályzatban foglaltakat. A dokumentum pdf formátumban történő letöltéséhez kattintson az alábbi linkre:

ADATVÉDELEM 1. Az adatkezelő megnevezése: 2. A kezelt személyes adatok köre:

ADATVÉDELEM 1. Az adatkezelő megnevezése: 2. A kezelt személyes adatok köre: ADATVÉDELEM A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara által működtetett Baranya Megyei Fejlesztési és Képzési Bizottság (BMFKB), tiszteletben tartja az internetes oldalt felkereső személyek személyes

Részletesebben

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat Adatvédelmi nyilatkozat 1. Az adatkezelő megnevezése Név: Dudás Zoltánné EV. Székhely és levelezési cím: 5931. Nagyszénás, Fenyő köz 9. Nyilvántartási szám: 50215601 Bejegyző hatóság megnevezése: Orosházi

Részletesebben

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT ADATVÉDELMI NYILATKOZAT 1. A Szabályzat célja A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse a Név: Pákh Tamás egyéni vállalkozó Székhely és levelezési cím: 4090 Polgár, Csokonai utca 43. Telefonszáma: +36 (20)

Részletesebben

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT ADATVÉDELMI NYILATKOZAT A CSEPREGI ÉS TÁRSA Kft, tiszteletben tartja az internetes oldalt felkereső személyek személyes adatokhoz fűződő jogait. A hatályos magyar jogszabályok vonatkozó rendelkezései alapján

Részletesebben

3.1.Regisztráció. A regisztráció során a Felhasználónak kötelezően meg kell adnia a következő személyes adatokat:

3.1.Regisztráció. A regisztráció során a Felhasználónak kötelezően meg kell adnia a következő személyes adatokat: 1. A Szabályzat célja A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse az Pannora Kft (székhely: 4034 Debrecen, Vágóhíd u. 2 4/14, cégjegyzékszám: 09 09 016831, nyilvántartó hatóság: Debreceni Járásbíróság mint

Részletesebben

ADATKEZELÉSI Szabályzat

ADATKEZELÉSI Szabályzat ADATKEZELÉSI Szabályzat CHEMPLEX Kft. 1. Általános rendelkezések A jelen Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzat célja, hogy rögzítse a CHEMPLEX Kft. (székhely: 1194 Budapest, Vas Gereben u. 114., Cégjegyzékszám:

Részletesebben

Power Belt Kft. ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Hatályos: május 25. napjától

Power Belt Kft. ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Hatályos: május 25. napjától Power Belt Kft. ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 2018. Hatályos: 2018. május 25. napjától Általános rendelkezések A Power Belt Kft. (székhelye: 1194 Budapest, Hofherr Albert utca 38/b. Adószáma:

Részletesebben

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat 1. A Szabályzat célja A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse az SMB Management Kft. (székhely: 5000 Szolnok, Hild Viktor utca 5., fióktelep: 1096 Budapest, Sobieski

Részletesebben

PONT KAZÁN ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT. 1. A Szabályzat célja. 2. Az adatkezelő megnevezése

PONT KAZÁN ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT. 1. A Szabályzat célja. 2. Az adatkezelő megnevezése KAZÁN PONT ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 1. A Szabályzat célja A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse a Webgépész Kft. (székhely: 6000 Kecskemét, Daru u. 22., cégjegyzékszám: 03-09-123975, nyilvántartó

Részletesebben

Hatályos: május 25. napjától. Cégszerű aláírás:

Hatályos: május 25. napjától. Cégszerű aláírás: Magyar Fajtatiszta Sertést Tenyésztők Egyesületének Adatvédelmi és adatkezelési szabályzata ------------------------------------------------------------------------ Hatályos: 2018. május 25. napjától Cégszerű

Részletesebben

A regisztráció során a Felhasználónak kötelezően meg kell adnia a következő személyes adatokat:

A regisztráció során a Felhasználónak kötelezően meg kell adnia a következő személyes adatokat: Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat 1. A szabályzat célja A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse az AUTÓFÉNYEZÉSI SZAKMŰHELY 2000 Bt., (székhely: 9400 Sopron, Győri út 42., cégjegyzékszám: 08 06 009847

Részletesebben

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 2018.

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 2018. ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 2018. Hatályos: 2018.05.25. napjától Általános rendelkezések Bogár Iván Balazs EV. (székhelye: Budapest 1173 Pesti út. 153., Adószáma: 60873314-1-42 Nyilvántartási

Részletesebben

A SOCIAL STEPS ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA

A SOCIAL STEPS ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA A SOCIAL STEPS ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA Általános rendelkezés A Social Steps az alábbiakban ismerteti adatkezelési elveit, bemutatja azokat az elvárásokat, melyeket saját magával, mint adatkezelővel

Részletesebben

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 1. A Szabályzat célja A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse a Webcut Media Kft. (Cégjegyzék szám: 01-09-993164; Székhely: 1203 Budapest, Kossuth Lajos u. 11; nyilvántartó

Részletesebben

ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT. www.intuitashop.com

ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT. www.intuitashop.com ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT www.intuitashop.com A Paleandra Kft. (székhely: 1102 Budapest, Liget u 12/B. 1. em. 1.; cégjegyzékszám: 01-09- 707729; nyilvántartó hatóság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága; adószám:

Részletesebben

Adatvédelmi feltételek

Adatvédelmi feltételek Adatvédelmi feltételek 1. A Szabályzat célja A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse Kereskedelmi Marketing Trendek Kft., 1054 Budapest, Szemere u. 19. (a továbbiakban: Szolgáltató) által alkalmazott adatvédelmi

Részletesebben

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat 1. A Szabályzat célja A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse a Henelit International Kft. (székhely: 8000 Székesfehérvár, Zsurló u. 2., cégjegyzékszám: 07-09-003863,

Részletesebben

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat 1. A szabályzat célja Jelen szabályzat célja a www.jogitanacsok.com weboldal továbbiakban weboldal - adatvédelmi és adatkezelési politikájának rögzítése a törvényben

Részletesebben

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat 1. A szabályzat célja Jelen Adatvédelmi Szabályzat hatálya a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központ (székhely: 1125 Budapest, Kútvölgyi út 2., adószáma:

Részletesebben

A honlap használatával Ön mint felhasználó elfogadja jelen Adatvédelmi Nyilatkozat rendelkezéseit.

A honlap használatával Ön mint felhasználó elfogadja jelen Adatvédelmi Nyilatkozat rendelkezéseit. 1. A Szolgáltató www.northelektro.hu domain néven elérhető honlapjának (a továbbiakban: Honlap) célja a Szolgáltató kiskereskedelmi tevékenysége keretében a vezető klímaberendezés-gyártó cégek termékskálájához

Részletesebben

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT ADATVÉDELMI NYILATKOZAT Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató 1. A Tájékoztató célja 1.1. Jelen dokumentum célja, hogy megfelelő tájékoztatást és védelmet nyújtson a www.zafirent.hu, illetve a www.szemelyszallitasrepteritranszfer.hu

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató www.yamuna.hu A Yamuna Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) a www.yamuna.hu weboldalon (a továbbiakban: Honlap) webáruházat üzemeltet, amelynek során a Honlapra látogatók és a Honlapon

Részletesebben

Adatvédelmi Tájékoztató

Adatvédelmi Tájékoztató Adatvédelmi Tájékoztató Hatályos: 2014. november 18 -től Tartalomjegyzék: 1. Fogalmak... 2 2. A kezelt adatok köre... 3 3. Az adatkezelés jogalapja... 4 4. Az adatkezelés célja... 4 5. Az adatkezelés időtartama,

Részletesebben

A KÖZÉRDEKŰ ADATOK MEGISMERÉSÉRE IRÁNYULÓ KÉRELMEK INTÉZÉSÉNEK RENDJÉRŐL. Tartalomjegyzék

A KÖZÉRDEKŰ ADATOK MEGISMERÉSÉRE IRÁNYULÓ KÉRELMEK INTÉZÉSÉNEK RENDJÉRŐL. Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék 1. A Szabályzat célja... 2 2. A Szabályzat hatálya... 2 3. Értelmező rendelkezések... 2 4. A közérdekű adatok megismerésére irányuló igény és intézése... 3 4.1. Az igény benyújtása... 3

Részletesebben

2.5. adattovábbítás: az adat meghatározott harmadik személy számára történő hozzáférhetővé tétele;

2.5. adattovábbítás: az adat meghatározott harmadik személy számára történő hozzáférhetővé tétele; Adatvédelmi és adatkezelési Szabályzat 1. Bevezetés 1.1. A Saint-Gobain Construction Products Hungary Kft. WEBER Divízió (székhely: 2085 Pilisvörösvár, Bécsi út 1-3.., cégjegyzékszám: Cg.13-09-061969,

Részletesebben

A személyes adatokat harmadik személynek nem adom ki, kizárólag hírlevél megküldésére és írásbeli tájékoztatásra használom.

A személyes adatokat harmadik személynek nem adom ki, kizárólag hírlevél megküldésére és írásbeli tájékoztatásra használom. Adatkezelési szabályzat Ezen adatkezelési szabályzat a magyarrahangolva.com weboldalon a látogatók által önkéntes hozzájárulással megadott hírlevél kiküldéséhez illetve időpont foglaláshoz megadott adatok

Részletesebben

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT www.szbh-trilogia.hu

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT www.szbh-trilogia.hu ADATVÉDELMI NYILATKOZAT www.szbh-trilogia.hu A Kurrens Print Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (Kurrens Print Kft., mint Szolgáltató) a www.szbh-trilogia.hu honlapon lehetővé teszi

Részletesebben

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT.

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT. AB REX Mérnöki Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT. Hatályos: 2018. május 25. napjától Általános rendelkezések Az AB REX Mérnöki Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. (székhelye:

Részletesebben

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 2018.

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 2018. ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 2018. Hatályos: 2018. 05.25. napjától Általános rendelkezések Bogár Iván Balazs EV. (székhelye: Budapest 1173 Pesti út. 153., Adószáma: 60873314-1-42 Nyilvántartási

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Az :[Európalánta Közhasznú Egyesület] (továbbiak az Adatkezelő ) a céljai elérésének elősegítése érdekében kapott adományok nyújtói (továbbiakban az Adományozók ) adományozással

Részletesebben

Adatvédelmi és adatkezelési Szabályzat. 1. Bevezetés

Adatvédelmi és adatkezelési Szabályzat. 1. Bevezetés Adatvédelmi és adatkezelési Szabályzat 1. Bevezetés 1.1. A STAVMAT Építőanyag Kereskedelmi zártkörűen működő Részvénytársaság (székhely: 1107 Budapest, Ceglédi út 1-3., cégjegyzékszám: Cg.01-10-042495,

Részletesebben

Pecze Bence e.v. ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 2018.

Pecze Bence e.v. ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 2018. ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 2018. Hatályos: 2018. május 25. napjától 1/6 A szabályzat célja Jelen szabályzat célja Pecze Bence e.v. (székhelye: 9200 Mosonmagyaróvár, Károly út 86/b 2. em. 9.

Részletesebben

Adatvédelmi Nyilatkozat. www.tegla-aruhaz.hu

Adatvédelmi Nyilatkozat. www.tegla-aruhaz.hu Adatvédelmi Nyilatkozat www.tegla-aruhaz.hu 1. Preambulum Az Etyeki Tüzép Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) www.tegla-aruhaz.hu domain néven elérhető honlapjának (a továbbiakban: Honlap) célja Rigips

Részletesebben

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat 1. A szabályzat célja Jelen szabályzat célja az Egzatik Szakkiadó Kft., (székhelye: 1146 Budapest, Abonyi utca 6. fszt. 3., adószáma: 12526972-2-42., cégjegyzékszáma:

Részletesebben

3.1. Regisztráció. A regisztráció során a Felhasználónak kötelezően meg kell adnia a következő személyes adatokat:

3.1. Regisztráció. A regisztráció során a Felhasználónak kötelezően meg kell adnia a következő személyes adatokat: 1. A Szabályzat célja A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse az 111 Etail. Kft. (székhely: 6720 Szeged, Fekete Sas 22,- cégjegyzékszám: 06-09-019153, Kibocsájtó cégbíróság, okmányiroda: Szeged Megyei

Részletesebben

Adatvédelmi és adatkezelési Szabályzat - továbbiakban Szabályzat. 1. A Szabályzat célja

Adatvédelmi és adatkezelési Szabályzat - továbbiakban Szabályzat. 1. A Szabályzat célja Adatvédelmi és adatkezelési Szabályzat - továbbiakban Szabályzat. 1. A Szabályzat célja A Szabályzat célja, hogy rögzítse a Cofopex Kft. továbbiakban Szolgáltató (székhely: 1022 Budapest, Bimbó út 92.),

Részletesebben

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 2018.

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 2018. ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 2018. Hatályos: 2018. május 25. napjától Általános rendelkezések A Menner Krisztian E. V. (székhelye: 1133 Budapest Tisza u. 4. 3/66., Adószáma:68366908-2-41 Nyilvántartási

Részletesebben

Mangó Masszázs. Adatvédelmi tájékoztató

Mangó Masszázs. Adatvédelmi tájékoztató Mangó Masszázs Adatvédelmi tájékoztató 1. Előszó 1.1. Jelen adatvédelmi szabályzat (a Szabályzat ) Kovács Zsolt egyéni vállalkozó (székhely: 2890 Tata, Május 1. út, 38/1. 1/1, adószám:66543814-1-31) (továbbiakban

Részletesebben

1. Definíciók. Adatkezelési tájékoztató

1. Definíciók. Adatkezelési tájékoztató 1031 BUDAPEST, BÉCSI ÚT 126-128. ADÓSZÁM: 26390545-2-41 CÉGJEGYZÉKSZÁM: 01-09-327786 Adatkezelési tájékoztató Az Plant Pro CEE Kereskedelmi Kft. (székhely: 1034 Budapest Bécsi út 126-128.; adószám: 26390545-2-41;

Részletesebben

GDPR ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 2018.

GDPR ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 2018. GDPR ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 2018. Tájékoztatunk, hogy 2018. május 25-től az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (továbbiakban: Általános Adatvédelmi Rendelet vagy GDPR)

Részletesebben

GDPR ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 2018.

GDPR ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 2018. GDPR ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 2018. Tájékoztatunk, hogy 2018. május 25-től az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (továbbiakban: Általános Adatvédelmi Rendelet vagy GDPR)

Részletesebben

3.1.Regisztráció. A regisztráció során a Felhasználónak kötelezően meg kell adnia a következő személyes adatokat:

3.1.Regisztráció. A regisztráció során a Felhasználónak kötelezően meg kell adnia a következő személyes adatokat: Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat 1. A Szabályzat célja A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse a D2-KER Kft. (székhely: 6723 Szeged, Kemes utca 18/A 4. emelet 12., cégjegyzékszám: 06-09-011955, nyilvántartó

Részletesebben

Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzat 2018 ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 2018.

Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzat 2018 ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 2018. ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 2018 Hatályos: 2018 Május 25 Általános rendelkezések KERTÉSZ PANZIÓ KFT, 9022 GYŐR ISKOLA U 11 ADÓSZÁM: 111976680 2 08 Cégjegyzék szám: 08 09 008715 mint az Adatkezelő

Részletesebben

Adatvédelmi Nyilatkozat.

Adatvédelmi Nyilatkozat. Adatvédelmi Nyilatkozat www.tondach-shop.hu 1. Preambulum Az Etyeki Tüzép Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) www.tondach-shop.hu domain néven elérhető honlapjának (a továbbiakban: Honlap) célja Tondach

Részletesebben

Adatvédelmi szabályzat

Adatvédelmi szabályzat Adatvédelmi szabályzat Jelen adatvédelmi adatkezelési szabályzat (továbbiakban: Szabályzat ) célja, hogy Totel Szerviz Kft. (székhely: 1147 Budapest Miskolci utca 91. ; elektronikus levelezési cím: info@totel.hu

Részletesebben

Név:! Mexbau Kft! Székhely:! 2510 Dorog Schmidt S 18! Képviselő neve:! Kincses Tamás ügyvezető!!

Név:! Mexbau Kft! Székhely:! 2510 Dorog Schmidt S 18! Képviselő neve:! Kincses Tamás ügyvezető!! ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ www.szivattyubolt.hu Mexbau Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) a www.szivattyubolt.hu weboldalon (a továbbiakban: Honlap) webáruházat üzemeltet, amelynek során a Honlapra látogatók

Részletesebben

A SZEMÉLYES ADATOK VÉDELME. Adatvédelem és adatkezelés a cégek mindennapi ügyvitelében

A SZEMÉLYES ADATOK VÉDELME. Adatvédelem és adatkezelés a cégek mindennapi ügyvitelében A SZEMÉLYES ADATOK VÉDELME Adatvédelem és adatkezelés a cégek mindennapi ügyvitelében Érintett területek Az adatkezeléssel érintett területek: A munkavállalók személyes adatainak kezelése Üzleti partnerek

Részletesebben

Adatvédelmi Nyilatkozat.

Adatvédelmi Nyilatkozat. Adatvédelmi Nyilatkozat 1. Preambulum www.etyekituzep.hu Az Etyeki Tüzép Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) http://www.etyekituzep.hu domain néven elérhető honlapjának (a továbbiakban: Honlap) célja építőipari

Részletesebben

Adatvédelmi Nyilatkozat

Adatvédelmi Nyilatkozat Adatvédelmi Nyilatkozat www.grandacswebshop.hu 1. Preambulum A Grand-Ács Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) www.grandacswebshop.hu domain néven elérhető honlapjának (a továbbiakban: Honlap) célja építőipari

Részletesebben

Az Információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CII. törvény, valamint az Alaptörvény IV. cikke alapján.

Az Információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CII. törvény, valamint az Alaptörvény IV. cikke alapján. ADATVÉDELMI ÉS ADATBIZTONSÁGI SZABÁLYZAT Szocio-Produkt Kft. Az Információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CII. törvény, valamint az Alaptörvény IV. cikke alapján. Kiadva:

Részletesebben

Adatkezelési szabályzat, adatvédelmi tájékoztató

Adatkezelési szabályzat, adatvédelmi tájékoztató Adatkezelési szabályzat, adatvédelmi tájékoztató a a Help2Startup Kft. www.help2startupcenter.com internetes honlap felhasználói részére 2014 Tartalom: 1. Az adatvédelmi politika és tájékoztató célja 2.

Részletesebben

Székhely és levelezési cím: 9700 Szombathely, Belsikátor utca 3. ½. Telefonszám: +36 20 281 6953

Székhely és levelezési cím: 9700 Szombathely, Belsikátor utca 3. ½. Telefonszám: +36 20 281 6953 Be-novative Hungary Kft. Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató 1. Az adatkezelés célja A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse a Be-novative Hungary Kft. (székhely: 9700 Szombathely, Belsikátor utca

Részletesebben

A D A T K E Z E L É S I T Á J É K O Z T A T Ó

A D A T K E Z E L É S I T Á J É K O Z T A T Ó A D A T K E Z E L É S I T Á J É K O Z T A T Ó A jelen tájékoztató célja, hogy rögzítse a www.ilonaapartman-hajduszoboszlo.hu (a továbbiakban weboldal) üzemeltetője: Papp Lászlóné EV. (a továbbiakban Szolgáltató)

Részletesebben

Az Ügyfél a weboldalra történő belépéssel, és a weboldal használatával magára nézve kötelezőnek fogadja el a jelen szabályzat rendelkezéseit.

Az Ügyfél a weboldalra történő belépéssel, és a weboldal használatával magára nézve kötelezőnek fogadja el a jelen szabályzat rendelkezéseit. ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 2018. Hatályos: 2018. 05.25 napjától Általános rendelkezések Az Immobile Capitale Biztosítási Alkusz Kft 1173 Budapest, Pesti út 46. 3/8, Adószáma:14269086-2-42 Cégjegyzék

Részletesebben

GDPR ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

GDPR ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ GDPR ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ 2018.- Tájékoztatunk, hogy 2018. május 25-től az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (továbbiakban: Általános Adatvédelmi Rendelet vagy GDPR)

Részletesebben

Adatkezelési Szabályzat

Adatkezelési Szabályzat Adatkezelési Szabályzat A Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. a www.terranteto.hu weboldal üzemeltetőjének adatkezelési szabályzata A Szabályzat célja A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse a Terrán Tetőcserép

Részletesebben

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat. 1. A szabályzat célja

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat. 1. A szabályzat célja Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat 1. A szabályzat célja Jelen szabályzat célja a PILSNER Kereskedelmi Betéti Társaság, (székhelye: 8640 Fonyód, Vágóhíd utca 17., adószáma: 25237342-2-14 cégjegyzékszáma:

Részletesebben

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat 1 A Szabályzat célja A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse a Fresenius Kabi Hungary Kft. (székhelye: 1025 Budapest, Szépvölgyi út 6. III. emelet, cégjegyzékszám:

Részletesebben

Adatkezelési Tájékoztató

Adatkezelési Tájékoztató Adatkezelési Tájékoztató A Perfect Nails Kft. (a továbbiakban: Perfect Nails) a nailbeautysalon.net weboldal (a továbbiakban: Honlap) működtetése során a Honlapra látogatók és a Honlapon regisztrálók (a

Részletesebben

Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzat 2018

Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzat 2018 ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 2018. Hatályos: 2018. május 25. napjától Általános rendelkezések Az Tringli László EV. ( cégnév) (székhelye: 8360 Keszthely, Pál utca 32., Adószáma: 54567821-1-40

Részletesebben

1 ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK

1 ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1 ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK A PBG FMC Kockázati Tőkealap-kezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhelye: 1024 Budapest, Lövőház u. 9.; az MNB által kiadott tevékenységi engedély száma: H-EN-III-127/2014

Részletesebben

Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzat 2018

Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzat 2018 ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 2018. Hatályos: 2018. május 25. napjától Általános rendelkezések Az InforMix Média Kft. ( cégnév) (székhelye: 1053 Budapest, Veres Pálné utca 14. II., Adószáma: 25447778-2-41

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ÉS ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ÉS ADATVÉDELMI NYILATKOZAT ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ÉS ADATVÉDELMI NYILATKOZAT A Consell Translations Kft. (székhely: 1073 Budapest, Erzsébet krt. 23. ; cégjegyzékszám: 0109469999; adószám: 12155671-2-42; a továbbiakban: Megrendelő)

Részletesebben

A SPORTKÁRTYA Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság ADATVÉDELMI SZABÁLYZATA

A SPORTKÁRTYA Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság ADATVÉDELMI SZABÁLYZATA A SPORTKÁRTYA Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság ADATVÉDELMI SZABÁLYZATA 2013 I. Bevezetés A jelen Adatvédelmi Szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat ) a SPORTKÁRTYA Kereskedelmi

Részletesebben

MostSzámlázz.hu - Adatvédelmi Nyilatkozat

MostSzámlázz.hu - Adatvédelmi Nyilatkozat MostSzámlázz.hu - Adatvédelmi Nyilatkozat A KBOSS.hu Kft. (székhely: 2000 Szentendre, Táltos u. 22/b.; cégjegyzékszám: 13-09- 101824; nyilvántartó hatóság: Pest Megyei Bíróság mint Cégbíróság; adószám:

Részletesebben

ADATVÉDELEMI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELEMI SZABÁLYZAT ADATVÉDELEMI SZABÁLYZAT I./ A Szabályzat célja A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse a COOL EDGE Media Korlátolt Felelősségű Társaság (1082 Budapest, Leonardo da Vinci utca 46. 2. em. 16.; Cg. 01-09-175457;

Részletesebben

Adatvédelmi Tájékoztató letölthető PDF formátumban www.hatekonytanacsadas.hu Az adatkezelő (Szolgáltató) Szolgáltató neve: PMH Tanácsadás/Palatinus Ildikó ev. Székhelye:.1223 Budapest, Halk u. 7. Postai

Részletesebben

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Hatályos: 2018.05.25. napjától Általános rendelkezések A Délvidéki Aero Club 1930. (székhelye: 6750 Algyő, Téglás u. 151., Bejegyző határozat száma: 0600/Pk.60034/1990,

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ 1. BEVEZETÉS A Forval Marketing Kft (Cégjegyzékszám: 01-09-189387, Adószám: 24920933-2-42) továbbiakban Forval Marketing (Szolgáltató, Adatkezelő), mint Adatkezelő magára nézve

Részletesebben

Vásárló a www.hotbox.hu web áruház használatával elfogadja az alábbiakat, és hozzájárul az alábbiakban meghatározott adatkezelésekhez.

Vásárló a www.hotbox.hu web áruház használatával elfogadja az alábbiakat, és hozzájárul az alábbiakban meghatározott adatkezelésekhez. Adatvédelmi tájékoztató/adatkezelési nyilatkozat 1. Adatkezelés Értékesítő/Üzemeltető tiszteletben tartja www.hotbox.hu látogatóinak/vásárlóinak személyhez fűződő jogait; a rögzített személyes adatokat

Részletesebben

Adatvédelmi nyilatkozat Magyar Állami Eötvös ösztöndíj és Collegium Hungaricum programhoz kapcsolódó adatkezeléshez

Adatvédelmi nyilatkozat Magyar Állami Eötvös ösztöndíj és Collegium Hungaricum programhoz kapcsolódó adatkezeléshez Adatvédelmi nyilatkozat Magyar Állami Eötvös ösztöndíj és Collegium Hungaricum programhoz kapcsolódó adatkezeléshez 1. A NYILATKOZAT CÉLJA A jelen nyilatkozat célja, hogy tájékoztatást nyújtson a Tempus

Részletesebben

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 2018.

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 2018. DIGITAL ENTERPRISE ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 2018. Általános rendelkezések: A SCEE Kutató Központ Nonproft Kft mint Adatkezelő az általa üzemeltetett https://digenter.com (a továbbiakban:

Részletesebben

Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság ADATVÉDELMI NYILATKOZATA

Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság ADATVÉDELMI NYILATKOZATA I. A nyilatkozat célja Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság ADATVÉDELMI NYILATKOZATA A jelen Nyilatkozat célja, hogy rögzítse a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság által működetett honlap (ok)

Részletesebben

az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról; évi V. törvény

az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról; évi V. törvény Kossiktea.hu Balatonfüred - Keller Zsuzsanna EV, továbbiakban (székhely: 8230 Balatonfüred, P.Horváth Á. u 18 D telephely. 8230 Balatonfüred Zsigmond u 12 adószám: 67699676-1-39 a továbbiakban Adatkezelő

Részletesebben

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat 1. A Szabályzat célja A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse az ALFA-KLÍMA Kft. (székhely: 6728 Szeged, Dorozsmai út 17-19., cégjegyzékszám: 01-10-041585, nyilvántartó

Részletesebben

Adatvédelmi elvek. I. Definíciók, meghatározások

Adatvédelmi elvek. I. Definíciók, meghatározások Adatvédelmi elvek A Digiter-IT Hungary Kft. 1072 Budapest, Rákóczi út 42. szám alatti székhelyű gazdasági társaság, mint a www.digiter.hu honlap üzemeltetője (a továbbiakban mint Szolgáltató, illetve Adatkezelő),

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ Általános rendelkezések A Péter Zoltán E.V (Árkádia Hangszerbolt) (székhelye: 1194 Budapest Zalaegerszeg utca 22. 1/10, telephely: 1073 Erzsébet krt 22.) EV nyilvántartási szám: EV677551, adószám: 61956515-2-43,

Részletesebben

Adatkezelési szabályzat

Adatkezelési szabályzat Adatkezelési szabályzat A MAGNET Tartálygyártó Kft, mint adatkezelő kiemelt figyelmet fordít arra, hogy adatkezelése során a hatályos adatvédelmi jogszabályok, valamint a kialakult adatvédelmi hatósági

Részletesebben

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 2018.

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 2018. ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 2018. Hatályos: 2018. 02.28. napjától Cégszerű aláírás: Általános rendelkezések Az Ormay és Társa Humán Betéti Társaság (székhelye: 2092 Budakeszi, Napsugár u. 14.,

Részletesebben

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT ADATVÉDELMI NYILATKOZAT SSC Career @ Szeged néven SSC szakmai nap lesz 2015. október 21-én a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karán. Célja a programnak (többek között) az üzleti szolgáltatóközpont

Részletesebben

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 2018.

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 2018. ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 2018. Hatályos: 2018. 04.16. napjától Cégszerű aláírás: Általános rendelkezések Az Akkreditált Szervezetek Klasztere (székhelye: 1024 Budapest, Keleti Károly u. 11/A,

Részletesebben

Adatkezelési Szabályzat

Adatkezelési Szabályzat Adatkezelési Szabályzat A jelen adatkezelési szabályzat a feed.hu weboldalon a látogatók által önkéntes hozzájárulással megadott adatok tárolására és kezelésére vonatkozik. Az adatok kezelését Varga Tamás,

Részletesebben

Biblia Centrum Alapítvány

Biblia Centrum Alapítvány ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 2018. Biblia Centrum Alapítvány Hatályos: 2018. 05.20. napjától Cégszerű aláírás: ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Általános rendelkezések A Biblia Centrum

Részletesebben

ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT. www.shop.ayurakellnekem.hu

ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT. www.shop.ayurakellnekem.hu ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT www.shop.ayurakellnekem.hu Cseh Attila EV(a továbbiakban: Szolgáltató) a www.shop.ayurakellnekem.hu weboldalon (a továbbiakban: Webáruház) webáruházat üzemeltet, amelynek során

Részletesebben

A honlap használatával Ön, mint felhasználó elfogadja jelen Adatvédelmi Nyilatkozat rendelkezéseit.

A honlap használatával Ön, mint felhasználó elfogadja jelen Adatvédelmi Nyilatkozat rendelkezéseit. Adatvédelmi Nyilatkozat www.tandemplussz.hu 1. Preambulum A Tandem Plussz Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) http:// www.tandemplussz.hu domain néven elérhető honlapjának (a továbbiakban: Honlap) célja a

Részletesebben

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató Adatvédelmi tájékoztató ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ A WOW! protein Magyarország Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) a http://wow-protein.com és azok mellékoldalain, ideértve a http://wow-protein.com/shop termékértékesítési

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Az i-cell Informatikai Fejlesztő és Szolgáltató Kft. (székhely: 1143 Budapest, Hungária köz 5; cégjegyzékszám: 01-09-674965 ; adószám: 11756420-2-42; a továbbiakban: Szolgáltató)

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ 2016. április 01. 1. BEVEZETÉS A NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. (továbbiakban: NISZ Zrt., 1081 Budapest Csokonai u. 3.), mint jogszabály által kijelölt kormányzati

Részletesebben

A RIVIÉRA PARK HOTEL Kft. ADATVÉDELMI SZABÁLYZATA

A RIVIÉRA PARK HOTEL Kft. ADATVÉDELMI SZABÁLYZATA 1. A Szabályzat célja A jelen szabályzat célja, hogy rögzítse az A RIVIÉRA PARK HOTEL Kft. 1068 Budapest, Városligeti fasor 44. a Riviéra Park Hotel (Balatonföldvár, Somogyi Béla u. 5, 8623 ).; Cg 01 09

Részletesebben

Tárhely szolgáltató címe: 1144 Budapest, Ormánság u 4/A. X. em. 241.

Tárhely szolgáltató címe: 1144 Budapest, Ormánság u 4/A. X. em. 241. Adatvédelmi Tájékoztató letölthető PDF formátumban http://hollako.hu/ Az adatkezelő (Szolgáltató) Szolgáltató neve: HOLLAKÓ KARAVÁN Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Székhelye:

Részletesebben

Frog Media Kft. Adatkezelési tájékoztató

Frog Media Kft. Adatkezelési tájékoztató Frog Media Kft. Adatkezelési tájékoztató Készült: 2015. március 2. Preambulum A Frog Media Kft. (a továbbiakban: Adatkezelő) célja, hogy a személyes adatok védelme érdekében megtegyen minden olyan szükséges

Részletesebben

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 2018.

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 2018. ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 2018. Hatályos: 2018. 02.28. napjától Cégszerű aláírás: Általános rendelkezések Az Aktív-Analitikus Pszichoterapeuták Egyesülete (székhelye: 1124 Budapest, Lejtő

Részletesebben

A személyes adatokat harmadik személynek nem adom ki, kizárólag hírlevél megküldésére és írásbeli tájékoztatásra használom.

A személyes adatokat harmadik személynek nem adom ki, kizárólag hírlevél megküldésére és írásbeli tájékoztatásra használom. Adatkezelési szabályzat jogi nyilatkozat Ezen adatkezelési szabályzat a magyarrahangolva.com weboldalon a látogatók által önkéntes hozzájárulással megadott hírlevél kiküldéséhez, ingyenes tanulmányok és

Részletesebben

Adatvédelmi Tájékoztató

Adatvédelmi Tájékoztató Adatvédelmi Tájékoztató www.wab.hu Az adatkezelő (Szolgáltató) Szolgáltató neve: KGK Parts Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Székhelye: 2030 Érd, Hunyadi János utca 65. Telephelye:

Részletesebben

Vill-Kész Gép Kft Kaposvár Fő utca 30. ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

Vill-Kész Gép Kft Kaposvár Fő utca 30. ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT Vill-Kész Gép Kft. 7400 Kaposvár Fő utca 30. ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT 1. A Szabályzat célja A jelen szabályzat célja, hogy rögzítse a Vill-Kész Gép Kft. 7400 Kaposvár Fő utca 30., adószáma: 11698342-2-14,

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ 1. BEVEZETÉS Az ügyészség (továbbiakban: Adatkezelő) tevékenysége során fokozottan ügyel a személyes adatok védelmére, a kötelező jogi rendelkezések betartására, a biztonságos

Részletesebben

Adatvédelem 1., Definicíók, meghatározások

Adatvédelem 1., Definicíók, meghatározások Adatvédelem A Birdiecar weboldal, a www.birdiecar.eu honlap üzemeltetője, a "NAGY ÉS FIAI" Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság (1131 Budapest, Jász utca 179., a továbbiakban szolgáltató,

Részletesebben

Adatkezelési Tájékoztató

Adatkezelési Tájékoztató A Licence Europe Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) a www.szoftverujrahasznositas.hu weboldal (a továbbiakban: Honlap) működtetése során a Honlapra látogatók, a Honlapot használó és a Honlapon elérhető

Részletesebben

3.1. Regisztráció. A regisztráció során a Felhasználónak kötelezően meg kell adnia a következő személyes adatokat:

3.1. Regisztráció. A regisztráció során a Felhasználónak kötelezően meg kell adnia a következő személyes adatokat: ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 1. A Szabályzat célja A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse az Extreme Digital Zrt. (székhely: 1033 Budapest, Szentendrei út 89-95. X. ép., cégjegyzékszám: 01-10-045869,

Részletesebben

A KÖZÉRDEKŰ ADATOK MEGISMERÉSÉRE IRÁNYULÓ IGÉNYEK INTÉZÉSÉNEK RENDJE

A KÖZÉRDEKŰ ADATOK MEGISMERÉSÉRE IRÁNYULÓ IGÉNYEK INTÉZÉSÉNEK RENDJE Magyar Tudományos Akadémia Wigner Fizikai Kutatóközpont A KÖZÉRDEKŰ ADATOK MEGISMERÉSÉRE IRÁNYULÓ IGÉNYEK INTÉZÉSÉNEK RENDJE Kivonat A közérdekű adatok megismerésére irányuló igények intézésének, továbbá

Részletesebben