INGATLANFORGALMI SZAKVÉLEMÉNY

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "INGATLANFORGALMI SZAKVÉLEMÉNY"

Átírás

1 INGATLANFORGALMI SZAKVÉLEMÉNY a 9400 Sopron, Hátsó kapu 1. sz. alatti, 82 hrsz-ú ingatlanról Szombathely, május 17.

2 2 Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 2 Nyilatkozat... 3 Értékelési Bizonyítvány... 4 I Előzmények... 5 I.1 Megbízás... 5 I.2 A szakvélemény tartalma... 5 I.3 Helyszíni szemle... 5 I.4 Az értékelés fordulónapja:... 5 II Értékbecslési módszerek... 6 II.1 Piaci összehasonlító adatok elemzésén alapuló értékelés... 6 II.2 Hozamszámításon alapuló értékelési módszer... 7 II.3 Költségalapú értékelési módszer... 8 III Ingatlan értékbecslése... 9 III.1 Ingatlannyilvántartási adatok... 9 III.2 Felépítmény rövid ismertetése III.3 Értékképzés IV Összefoglaló javaslat V Megjegyzés Mellékletek: Tulajdoni lap másolata Térképmásolat Alaprajzok Jogutódlást engedélyező határozat és jogerőre emelkedés Fotómelléklet Készült: 3 példányban (21 oldal + mellékletek) Kapják: 1-2. sz. példány: Megbízó 3. sz. példány: Készítő irattára

3 3 Nyilatkozat Kijelentjük, hogy az értékelés készítőjének semmilyen személyes érdeke nem fűződik az értékelés tárgyát képező ingatlanhoz, érdekeltségi kapcsolatban nincs a megbízóval, pártatlanságát semmi sem befolyásolta. Az értékelés készítőjének díjazása nincsen semminemű kapcsolatban a megállapított értékkel. Jelen értékbecslés a 26/2005 (VIII.11.) PM. sz. A termőföldnek nem minősülő ingatlanok hitelbiztosítéki értékének meghatározásra vonatkozó módszertani elvekről szóló rendelet előírásainak megfelelően készült. Ezen értékelési szakvélemény nem publikálható, csak a Megbízó és az alulírott értékelő együttes beleegyezésével adható ki harmadik személynek. Kovács Tamás (: Marton Vince :) Apport Vagyonértékelő Kft. ingatlanforgalmi szakértő cégvezető CEPI 2/16/2006 EUFIM 2003/36

4 4 Értékelési Bizonyítvány A vonatkozó okmányok, a piaci viszonyok tanulmányozása után a jelen értékelés tárgyát képező 9400 Sopron, Hátsó kapu 1. szám alatti, 82 hrsz-ú ingatlan forgalmi értékét a helyszíni szemle napja (2007. május 14.) szerinti készültségi foknak megfelelően: ,- Ft-ban, azaz Kettőszázhárommillió-hatszázezer forintban, míg likvidációs értékét ,- Ft-ban, azaz Egyszázhatvankettőmillió-kilencszázezer forintban, javasoljuk elfogadni. Szombathely, május 17. Kovács Tamás (: Marton Vince :) Apport Vagyonértékelő Kft. ingatlanforgalmi szakértő cégvezető CEPI 2/16/2006 EUFIM 2003/36

5 5 I Előzmények I.1 Megbízás A GSA Multi Kft (9400 Sopron, Szentlélek u. 13.) megbízta az APPORT Vagyonértékelő Kft-t (9700 Szombathely, Engels u. 34. sz.), hogy a 9400 Sopron, Hátsó kapu 1. sz. alatti, 82 hrsz-ú ingatlan készültségi fokának megfelelő forgalmi és likvidációs értékét határozza meg a CIB Bank Zrt. részére. Megbízó az értékbecslést hitel fedezetének igazolásául kívánja felhasználni. I.2 A szakvélemény tartalma A szakvéleményt helyszíni szemle és adatfelvétel alapján az alábbi tartalommal készítettük el: Az ingatlan azonosító adatai (cím, helyrajzi szám, stb.). Telekkönyvi kivonat, térképmásolat, alaprajzok, jogutódlást engedélyező határozat és jogerőre emelkedés. Az ingatlan méreteire vonatkozó adatok (telek területe, épület alapterülete). Közműellátottság helyzete. Az épület rövid szerkezeti leírása. A szemrevételezéssel felismerhető hibák rövid ismertetése. Fotófelvételek. I.3 Helyszíni szemle Az érték megállapításához május 14-én helyszíni szemlét tartottunk. A szemle módja műszaki szemrevételezés, a szükséges adatok, információk beszerzésével, fotófelvételek készítésével. A helyszíni szemle során feltárásokat, műszeres vizsgálatokat nem végeztünk. I.4 Az értékelés fordulónapja: május 14.

6 6 II Értékbecslési módszerek Jelen értékbecslés a 26/2005 (VIII.11.) PM. rendelet (A termőföldnek nem minősülő ingatlanok hitelbiztosítéki értékének meghatározásra vonatkozó módszertani elvekről), valamint az EVS előírásainak megfelelően készült. A piaci érték a TEGoVA (The European Group of Valuers Associations) azaz az európai értékelői egyesülés szerint: a piaci ár azt az árat jelenti, amelyért az ingatlanvagyon méltányosan, magánjogi szerződés keretében az értékelés időpontjában várhatóan eladható a tisztességes eladáshoz szükséges összes feltétel megléte esetén. Ezek a feltételek: az eladó hajlandó az eladásra, az adásvétel lebonyolításához kellő idő áll rendelkezésre, figyelembe véve a vagyontárgy jellegét és piaci helyzetét, a tárgyalás időtartama alatt az érték nem változik, a vagyontárgy értékesítése, meghirdetése megfelelő nyilvánossággal történik, az átlagostól eltérő speciális ajánlatot nem veszünk figyelembe. A piaci érték általános forgalmi adót nem tartalmaz. II.1 Piaci összehasonlító adatok elemzésén alapuló értékelés A piaci összehasonlító adatok elemzésén alapuló értékelés a már megtörtént, konkrét és ismert adásvételi ügyletek árainak a vizsgált esetre való kiterjesztésével, összehasonlításával történik.

7 7 A piaci összehasonlító adatokon alapuló módszer fő lépései: 1. Az alaphalmaz kiválasztása. 2. Összehasonlításra alkalmas ingatlanok kiválasztása, adatainak elemzése. 3. Fajlagos alapérték meghatározása. 4. Értékmódosító tényezők elemzése. 5. A fajlagos alapérték módosítása, fajlagos érték számítása. 6. Végső érték számítása a fajlagos érték és az ingatlan mérete szorzataként. II.2 Hozamszámításon alapuló értékelési módszer A hozamszámításon alapuló értékelés az ingatlan jövőbeni hasznainak és az ezek megszerzése érdekében felmerülő kiadások különbségéből (tiszta jövedelmek) vezeti le az értéket. Az érték megállapítása azon az elven alapszik, hogy bármely eszköz értéke annyi, mint a belőle származó tiszta jövedelmek jelenértéke. A hozamszámítás lépései összefoglalva: 1. Az ingatlan lehetséges (alternatív) használati módjainak elemzése. 2. A jövőbeli bevételek és kiadások becslése használati módonként. 3. Jövőbeli pénzfolyamok felállítása használati módonként. 4. A tőkésítési kamatláb meghatározása. 5. A pénzfolyamok jelenértékének meghatározása. 6. A legmagasabb jelenérték kiválasztása, mint hozamszámításon alapuló érték.

8 8 II.3 Költségalapú értékelési módszer A költségalapú értékmegközelítés lényege, hogy az ingatlan újraelőállítási költségéből le kell vonni az idő múlása miatti avulást, majd ehhez kell hozzáadni a felépítményekhez tartozó földterület értékét. Ez a módszer fejezi ki legkevésbé a tényleges piaci viszonyokat. Építés alatt lévő létesítménynél, károsodott létesítménynél, takart műtárgynál, valamint olyan esetekben alkalmazható, ha más módszer nem áll rendelkezésre. A módszer fő lépései: 1. A telekérték meghatározása. 2. A felépítmény újraépítési vagy pótlási költségének meghatározása. 3. Avulások számítása. 4. A felépítmény újraelőállítási költségéből az avulás levonása és a telekértékkel való összegzése.

9 9 III Ingatlan értékbecslése III.1 Ingatlannyilvántartási adatok Az ingatlan helye, címe: 9400 Sopron, Hátsó kapu 1. Tulajdonosok: (Széljegyzetben GSA Építőipari Ingatlanforgalmi és Szolgáltató Kft., 9400 Sopron, Szentlélek u. 13. tulajdonjog bejegyzés iránti kérelme.) Schrödl Gottfried 3/6 Schönbauer Hermann 3/6 Helyrajzi szám: 82 Besorolás: belterület Megnevezés: lakóház, udvar Telek kiterjedése: 564 m 2. Tulajdoni lap alapján műemlék. A tulajdoni lap III. része az alábbi bejegyzett terheket tartalmazza: magassági építéskorlátozás, jogosult: Rádió és Televízió Műszaki Igazgatóság, vezetékjog, jogosult: Soproni Távközlési Igazgatóság, jelzálogjog bejegyzés, jogosult: Raiffeisenbank Horitschon und Umgebung GmbH., tulajdonjog bejegyzés kérelem elutasítás, jogosult: E-PARK 88 Ingatlanforgalmi Kft. A település és környékének bemutatása Sopron a Nyugat kapuja, a kékfrankos fővárosa, iskolaváros és a legtöbb műemlékkel büszkélkedhető vidéki város. Nemcsak földrajzi fekvése, építészeti adottságai, eleink értékőrző hagyományai, hanem gyógyklímája, természeti környezete is egyedivé teszi a hazai városok között.

10 10 Sopron sport-, fesztivál- és konferenciaváros. Színes és nemzetközileg elismert kulturális élete a határokon belül és kívül is fogalommá tette Sopront. Az önkormányzat törekvése a vállalkozói szféra erősítése, az ipari park bővítése, a soproniak megtartása, az Európai Unió által kínált fejlesztési pénzek és pályázati források minél hatékonyabb kiaknázása. A város törekvése, hogy pozícióit erősítse, versenyképességét megőrizze, és folyamatosan növelje a gazdaság, a közlekedés, az energetika, a területfejlesztés és a környezetvédelem terén. A település az M1-es autópályán, valamint a 84-es és a 85-ös úton közelíthető meg, vasúton pedig a Budapest - Győr - Sopron és a Szombathely - Sopron vonalakon. Az ingatlan településen belüli elhelyezkedése, megközelíthetősége, környezete: Az értékelés tárgyát képező ingatlan Sopron történelmi belvárosában, a Hátsókapu utcában található, közvetlen a Várkerület mellett. Megközelítése kiépített, szilárd burkolatú úton több irányból biztosított. Környezetében a belváros lakóingatlanai, üzletei, pénzintézetek, stb. találhatók. Az ingatlan alakja, domborzati viszonyai, növényzete: Az ingatlan szabálytalan alakú, síkfekvésű terület, átlagos talajadottságokkal, értékelhető növényzet nem található. A tárgyi ingatlanon jelenleg építkezés folyik, az építkezéssel nem érintett telekrészek felvonulási területként funkcionálnak. Kerítés: Az értékelt ingatlan jelenleg épületekkel határolt. Közműellátottság: Az ingatlan közműellátása az alábbiak szerint biztosított:

11 11 Villamos energiaellátás Az ingatlan közműves elektromos energiaellátása a városi hálózatról kiépített. Vízellátás Az ingatlan közműves vízellátása a település közműhálózatáról történik. Csatornázás Az ingatlanon keletkező szennyvizek a város csatornahálózatba kerülnek. Gázellátás Az ingatlan közműves gázellátása kiépített. Hírközlés Az ingatlan telefonkapcsolata kiépített. III.2 Felépítmény rövid ismertetése A zártsorú, megtört homlokzatú két emeletes, klasszicista stílusú épületet 1821 és 1825 között építették. Az épület homlokzata kétemeletes, 15 tengelyes, az ötödik tengelyben áthajtós kapu található csehsüveg boltozattal. A földszint felett golyvás övpárkány, az első emeleti ablakok felett konzolos szemöldökpárkány, a második emeleti ablakoknál konzolos könyöklőpárkány található. Az épület Sopron első bérháza volt. A II. világháború idején az épület bal részét bombakárosodás érte, melyet a háború után helyreállítottak. A helyreállítás után az épület változatlanul lakófunkciót töltött be. Építés éve Felújítás, bővítés, átépítés éve: folyamatban

12 12 Szintek száma: pince + földszint + 2 emelet + tetőtér Rendeltetés: vegyes rendeltetésű épület Épület szintenkénti összes bruttó alapterülete: 2385 m 2 Értékesíthető nettó alapterület: 1246 m 2 Tartószerkezetek alapozás: függőleges teherhordó szerk.: födémek: tetőszerkezet: valószínűsíthetően falazott sávalap tégla falazatok részben boltozott, részben csapos gerendafödém fa szerkezetű magastető Szakipari szerkezetek válaszfalak: bádogos szerkezetek: héjalás: falburkolatok: külső felület: belső felületek: nyílászárók: padlóburkolatok: téglából falazottak kiépített cserép rossz állapotú homlokzati vakolat jelenleg vakolat nélküliek tetőtéri ablakok új fa szerkezetek, többi nyílászáró elbontásra kerül jelenleg értékelhetetlen, részben felbontott régi burkolatok Épületgépészet elektromos hálózat: vízellátás: használati melegvíz: kiépített, közműre kötött, jelenleg használhatatlan, teljes mértékben felújítandó kiépített, közműre kötött, jelenleg használhatatlan, teljes mértékben felújítandó jelenleg nincs, terv szerint gázkazánról lesz biztosítva

13 13 csatornázás: gázellátás: fűtés: kiépített, közműre kötött, jelenleg használhatatlan, teljes mértékben felújítandó kiépített, közműre kötött, jelenleg használhatatlan, teljes mértékben felújítandó az épület jelenleg fűtetlennek tekintendő, gáztüzelésű központi fűtés tervezve. Állapotrögzítő összefoglalás A helyszíni szemle során az alábbiakat állapítottuk meg. Az épület jelenleg lakatlan, felújítása folyik. Az épületről statikai szakvélemény készült feltárásokkal, mely alapján a fő tartószerkezetek megtarthatók, jelentős károsodást nem szenvedtek, az épület felújítható. A megkezdett felújítási munkákból a helyszíni szemle időpontjáig elkészült a régi tetőszerkezet teljes elbontása, új tetőszerkezet építése, héjalása, hőszigetelő munkák, bádogos munkák. A tetőtéri aljzatbeton szintén elkészült a belső falazási munkákkal. A II. emeleten a vakolatokat leverték, a régi burkolatokat felszedték, belső nyílászárókat elbontották, nyíláskialakításokat elvégezték. A többi szinten bontási munkák folynak. Az elvégzett munkák jó műszaki színvonalon készültek. Az épület műszaki készültségi fokát mintegy 50 %-ra becsüljük. III.3 Értékképzés Megbízásunk tárgyát speciális ingatlan, ún. folyamatban lévő beruházás értékelése képezi. A folyamatban lévő munka, beruházás fogalma, amelyet földterületekkel és épületekkel kapcsolatban használnak, azokat az építési munkálatokat takarja, amelyeket már elkezdtek, de még nem fejeztek be az értékelés időpontjában és nincs olyan lényegbevágóan fontos tényező, ami a tervezett beruházás végrehajtását megakadályozná. Az ilyen jellegű ingatlanok értékelésénél a következő két módszerrel lehet eljárni:

14 14 költségalapú módszer, mely a földterület piaci értékének és a beruházás készültségi foknak megfelelő jelenlegi értékének az összege jelenlegi piaci érték meghatározása, mely a feltételezett 100 %-os készültségnek megfelelő érték és a fejlesztés befejezéséhez szükséges mai áron becsült költségek különbözete alapján történik. A végső piaci értéket a megállapított két érték súlyozásával határoztuk meg. A felújítás és tetőtérbeépítés következtében az alábbi funkciók alakulnak ki: Pinceszint: tárolóhelyiségek Földszint: 5 db üzlet-iroda I. emelet: 5 db lakás II. emelet: 5 db lakás Tetőtér: 5 db lakás. Jelenlegi piaci érték megállapítása 100 %-os készültségi fokon A megbízó által nyújtott adatszolgáltatás alapján az épület felújítása és tetőtéri beépítése következtében a pincében tárolóhelyiségek, földszinten 5 db üzlet-iroda, a további szinteken 15 db lakás alakul ki. Az értékmeghatározás során a következő meggondolásból indultunk ki. Feltételeztük az épület felújításának, bővítésének 100 %-os készültségét. Vizsgáltuk a kialakuló ingatlanok értékesíthetőségét, az értékesítés várható árbevételét. Vizsgáltuk továbbá a felújítási munkáknak a megbízó által rendelkezésre bocsátott költségvetését. A várható értékesítési árbevétel és a ráfordítások különbözete adja az ingatlan jelenlegi állapotának megfelelő forgalmi értékét.

15 15 Várható piaci érték meghatározása: Megbízónk a földszinti üzlet és iroda helyiségeket ,- Ft/m 2 + Áfa áron kívánja értékesíteni. A lakások átlagos fajlagos árait ,- Ft/m 2 ben határozták meg. Sopron, valamint a környező nagyvárosok Győr, Szombathely ingatlan árait ismerve, ezek az árak reálisak a jelenlegi kínálati ingatlanpiac ellenére is, különös tekintettel a tárgyi ingatlan rendkívül kedvező elhelyezkedésére. Az előzőekben leírtakat az alábbiakkal támasszuk alá: Sopronban jelenleg a belvárosi új építésű üzletek árai ,- Ft/m 2 között mozognak. A beruházó által meghatározott értékesítési ár ennek a sávnak az alsó határa. A lakások esetében néhány új lakásépítési projekt értékesítési árait vizsgáltuk a következők szerint: - Sopron, Hosszú utcában 50 m2-es új építésű társasházi lakás értékesítési ára ,- Ft. Fajlagos érték ,- Ft/m 2. - Sopron, Hosszú utcában 44 m2-es új építésű társasházi lakás értékesítési ára ,- Ft. Fajlagos érték ,- Ft/m 2. - Sopron, Szélső utcában 55 m2-es új építésű társasházi lakás értékesítési ára ,- Ft. Fajlagos érték ,- Ft/m 2. - Sopron, Szélső utcában 55 m2-es új építésű társasházi lakás értékesítési ára ,- Ft. Fajlagos érték ,- Ft/m 2. - Sopron, Szélső utcában 85 m2-es új építésű társasházi lakás értékesítési ára ,- Ft. Fajlagos érték ,- Ft/m 2. - Sopron, Szélső utcában 66 m2-es új építésű társasházi lakás értékesítési ára ,- Ft. Fajlagos érték ,- Ft/m 2. A fenti összehasonlító ingatlanok a város külső területein helyezkednek el. Figyelembe véve a tárgyi ingatlan frekventált top belvárosi elhelyezkedését a ,- Ft/m 2 értékesítési árat reálisnak ítéljük.

16 16 Fentiek alapján megítélésünk szerint az ingatlanok értékesíthetősége kockázatmentes. A várható nettó bevételt funkció szerinti bontásban a következők szerint határozzuk meg. Földszint üzletek: - értékesíthető nettó alapterület: 217 m 2 - fajlagos értékesítési ár: ,- Ft/m 2 - értékesítési ár: ,- Ft Lakások: - értékesíthető nettó alapterület: 791 m 2 - fajlagos értékesítési ár: ,- Ft/m 2 - értékesítési ár: ,- Ft A pinceszinten lévő tároló helyiségek értékesítésével nem számolunk, azok az üzletek és lakások áraiban foglaltatnak. Összes várható bevétel: ,- Ft Befejezéshez szükséges költségek: A megbízó adatszolgáltatása alapján a generál kivitelezői szerződés alapján a befejezésig szükséges kivitelezési munkák összes költsége ,- Ft + Áfa. Jelenlegi piaci érték meghatározása: A jelenlegi piaci éréket a 100 %-os piaci érték és a befejezéshez szükséges költségek különbözeteként kapjuk meg: ,- Ft ,- Ft = ,- Ft kereken ,- Ft, azaz Egyszázkilencvenkilencmillió - négyszázezer forint.

17 17 Forgalmi érték meghatározás költségalapú módszerrel Telek értéke: Sopron városban a telek ingatlanok árai magasak, elhelyezkedésüktől függően rendkívül jelentős szórást mutatnak. A kertvárosi részeken ,- Ft/m 2 -es fajlagos árak tapasztalhatók, melyek a belvároshoz közeledve ,- Ft/m 2 -es árat is elérik az alábbi összehasonlító adatok szerint: Sopronban a Tölgyfa soron, a kertvárosi részen 754 m 2 -es építési telek kínálati ára ,- Ft. Fajlagos forgalmi érték kereken: ,- Ft/m 2 Sopronban a Madách utcában, a belváros közelében 505 m 2 -es építési telket év során értékesítettek ,- Ft-ért. Fajlagos forgalmi érték kereken: ,- Ft/m 2 Sopronban a Rákóczi utcában, a belvárosban, a tárgyi ingatlan közelében 1336 m 2 -es, társasház építésére alkalmas telket év során értékesítettek ,- Ft-ért. Fajlagos forgalmi érték kereken: ,- Ft/m 2 A fenti összehasonlítóknál a megbízás tárgyát képező ingatlan frekventáltabb elhelyezkedésű, fajlagos forgalmi értékét ,- Ft/m 2 -ben állapítjuk meg. Fajlagos forgalmi érték: ,- Ft/m 2 A telek kiterjedése: 564 m 2 Összes forgalmi érték: ,- Ft/m 2 x 564 m 2 = ,- Ft

18 18 Felépítmény értéke: Első lépésként meghatároztuk az épület bruttó újraelőállítási költségét. Ezt az értéket az avulások %-ban kifejezett értékével korrigálva kapjuk meg a nettó újraelőállítási költségalapú értéket. Jelen esetben az avulások helyett tekintettel arra, hogy folyamatban lévő beruházásról van szó a készültségi fokkal számolunk. N é = B é (B é x A) Ahol: N é : B é : Épület nettó újraelőállítási költség alapú értéke (Ft) Bruttó újraelőállítási költség (Ft) A: Avulás (%) Alap- Bruttó Avulás (%) Nettó újra Összesen Megnevezés terület újraelőáll. Készültségi Funk- Piaci Össze- előáll. ktg (Ft) (m2) ktg.(ft/m2) fok cionális sen (Ft/m2) Felépítmény , Mindösszesen Az ingatlan értéke: Telek: Épület: Összesen: ,- Ft ,- Ft ,- Ft Kereken: ,- Ft, Azaz Kettőszázhúszmillió-kettőszázezer forint.

19 19 Értékelemzés: A megállapított értékek között eltérés tapasztalható. Az ingatlan végső piaci forgalmi értékének megállapításánál a piaci alapú érték dominanciáját fogadjuk el, ezért a súlyozásnál 80 %-ban, míg költségalapú értéket 20 %-ban vesszük figyelembe, mert mindkét módszer kockázati elemeket tartalmaz. Az ingatlan végső piaci értéke: Értékforma Érték Súly- Súlyozott (Ft) Százalék (%) érték (Ft) Piaci alapú érték , ,- Költségalapú , ,- Végső piaci érték: Kereken: , ,- IV Összefoglaló javaslat Az ingatlanértékelés eredményeként a 9400 Soporn, Hátsó kapu 1. sz. alatti, 82 hrsz-ú ingatlan egészének készültségi fok szerinti piaci forgalmi értékét kereken ,- Ft-ban, azaz Kettőszázhárommillió - hatszázezer forintban javasoljuk elfogadni.

20 20 Megbízásunk részét képezte még az ingatlan likvidációs értékének meghatározása. Figyelembe véve az ingatlan adottságait, a kényszerértékesítés kockázatát és időtávját a likvidációs értéket megállapított forgalmi érték 80 %-ában, azaz kereken ,- Ft-ban, azaz Egyszázhatvankettőmillió-kilencszázezer forintban javasoljuk elfogadni. V Megjegyzés A megállapított értékek az ingatlan egészére vonatkoznak a készültségi foknak megfelelően. Az értékelési szakvélemény csak teljes egészében értelmezhető, abból egyes megállapításokat vagy részleteket kiragadni és önmagukban felhasználni nem szabad. Az értékelés során a szemrevételezéses diagnosztika elvét alkalmaztuk felépítmény esetében feltárásokat, műszeres vizsgálatokat nem végeztünk. A helyszíni szemle során környezetszennyezésre utaló jeleket nem tapasztaltunk, információt nem kaptunk, ezért az értékmeghatározás során ezt a tényezőt nem vettük figyelembe.

21 21 Nem vállalunk felelősséget olyan később jelentkező gazdasági, piaci, vagy fizikai eseményekért, amelyek befolyásolhatják az itt megadott értéket. A megállapított értéket három hónapig tartjuk érvényesnek. Szombathely, május 17. P.H. (: Marton Vince :) ingatlanforgalmi szakértő CEPI 2/16/2006 EUFIM 2003/36

INGATLANFORGALMI SZAKVÉLEMÉNY

INGATLANFORGALMI SZAKVÉLEMÉNY TÓTH SZAKÉRTŐ IRODA KFT. 9700 Szombathely, Honvéd út 14. Telefon: +36 30 9369 522 E-mail: ingatlanvagyonertekelo@gmail.com INGATLANFORGALMI SZAKVÉLEMÉNY aktualizálása a 9700 Szombathely, Jókai Mór utca

Részletesebben

INGATLANFORGALMI ÉRTÉKBECSLÉS

INGATLANFORGALMI ÉRTÉKBECSLÉS WEST INGATLAN Értékbecslő és Ingatlanforgalmazó BT 9794 Felsőcsatár, Petőfi u.22. Telefon/Fax: 94-351-050 Mobil: 06-30-2161-106 E-mail: westingatlan@gportal.hu INGATLANFORGALMI ÉRTÉKBECSLÉS 9700 SZOMBATHELY

Részletesebben

A szombathelyi ingatlan-nyilvántartásban 6254/A/6 helyrajzi számon felvett Szombathely, Király u. 1. II/8. szám alatti ingatlan forgalmi értékbecslése

A szombathelyi ingatlan-nyilvántartásban 6254/A/6 helyrajzi számon felvett Szombathely, Király u. 1. II/8. szám alatti ingatlan forgalmi értékbecslése A szombathelyi ingatlan-nyilvántartásban 6254/A/6 helyrajzi számon felvett Szombathely, Király u. 1. II/8. szám alatti ingatlan forgalmi értékbecslése Szombathely, 2015. május 10. Készítette: Tiborcz Mérnöki

Részletesebben

Ingatlan forgalmi értékbecslés

Ingatlan forgalmi értékbecslés 1. számú példány Ingatlan forgalmi értékbecslés. A 9241 Jánossomorja 782/4 hrsz-ú, udvar megnevezésű forgalmi értékéről Pataki Tamás Igazságügyi forgalmi szakértő 1 SZAKÉRTŐI JELENTÉS ÉRTÉK-TANÚSÍTVÁNY

Részletesebben

BÉRLETI DÍJ MEGÁLLAPÍTÁS SZOMBATHELY, HOLLÁN E. 7. FSZ. 4. ALATTI MŰHELY HELYISÉGRŐL

BÉRLETI DÍJ MEGÁLLAPÍTÁS SZOMBATHELY, HOLLÁN E. 7. FSZ. 4. ALATTI MŰHELY HELYISÉGRŐL BÉRLETI DÍJ MEGÁLLAPÍTÁS A SZOMBATHELY, HOLLÁN E. 7. FSZ. 4. ALATTI MŰHELY HELYISÉGRŐL SZOVA ZRT. Műszaki Osztály 9700 Szombathely, Welther K. u. 4. Nyilvántartó szerv: Vas Megyei Bíróság mint Cégbíróság

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2005. év november 28-i ülésére Tárgy: Lakótelkek kialakítása, értékesítésre kijelölése a Szeptember 6. utcában Előadó: Horváth László

Részletesebben

Ingatlan forgalmi értékbecslés

Ingatlan forgalmi értékbecslés 1. számú példány Ingatlan forgalmi értékbecslés A 9241 Jánossomorja 888 hrsz-ú, természetben Jánossomorja Vasút utca 25. szám alatt fekvő gazdasági épület, udvar megnevezésű forgalmi értékéről Győr, 2015.

Részletesebben

Lakóház, udvar, gazdasági épület, valóságban üzemi terület értékelési feljegyzés

Lakóház, udvar, gazdasági épület, valóságban üzemi terület értékelési feljegyzés Lakóház, udvar, gazdasági épület, valóságban üzemi terület értékelési feljegyzés Az ingatlan címe: 6070. Izsák, Kossuth Lajos utca 154. HRSZ: 1629 Típusa: lakóház, udvar, gazdasági épület, valóságban üzemi

Részletesebben

Nyugat magyarországi Egyetem Geoinformatikai Kar Továbbképző tagozat. Ingatlanfejlesztő szakirányú továbbképzés. Szóbeli prezentáció

Nyugat magyarországi Egyetem Geoinformatikai Kar Továbbképző tagozat. Ingatlanfejlesztő szakirányú továbbképzés. Szóbeli prezentáció Nyugat magyarországi Egyetem Geoinformatikai Kar Továbbképző tagozat Ingatlanfejlesztő szakirányú továbbképzés Kajtár Ilona Vendéglátó ipari létesítmény ingatlan-értékélési Szóbeli prezentáció Záróvizsga

Részletesebben

[14 / 1] 2011. augusztus 07 INGATLANFORGALMI ÉRTÉKBECSLÉS. 2074 Perbál, belterület 804hrsz. kazánház helyiség és földterület. Szakmai szervezetek:

[14 / 1] 2011. augusztus 07 INGATLANFORGALMI ÉRTÉKBECSLÉS. 2074 Perbál, belterület 804hrsz. kazánház helyiség és földterület. Szakmai szervezetek: [14 / 1] 2011. augusztus 07 INGATLANFORGALMI ÉRTÉKBECSLÉS 2074 Perbál, belterület 804hrsz. kazánház helyiség és földterület Szakmai szervezetek: Budapest, 2011. augusztus 07 [14 / 2] 2011. augusztus 07

Részletesebben

INGATLAN FORGALMI ÉRTÉKBECSLÉSE

INGATLAN FORGALMI ÉRTÉKBECSLÉSE MIK Miskolci Ingatlangazdálkodó Zrt. Helyiséghasznosítási iroda Miskolc, Széchenyi u. 60. iktatószám: 13636-3 /G30/2013. MISKOLC, Szent Anna temetőben elhelyezkedő 1542/2 helyrajzi számú INGATLAN FORGALMI

Részletesebben

Borfeldolgozó, raktár, kiszolgáló helyiségek értékelési feljegyzés

Borfeldolgozó, raktár, kiszolgáló helyiségek értékelési feljegyzés Borfeldolgozó, raktár, kiszolgáló helyiségek értékelési feljegyzés Az ingatlan címe: 7695. Mecseknádasd belterület HRSZ: 1082/1/B/1; 1082/1/B/2 Típusa: borfeldolgozó, raktár, kiszolgáló helyiségek Értékelés

Részletesebben

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5./Fax: (54) ; a Képviselő-testülethez

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5./Fax: (54) ; a Képviselő-testülethez FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5./Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 1482/2017. 18. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez az önkormányzati

Részletesebben

Ingatlan forgalmi értékének megállapítása

Ingatlan forgalmi értékének megállapítása Ingatlan forgalmi értékének megállapítása Készítette: Katona János Konzulens: Mizseiné dr. Nyiri Judit Feladat Az értékelés célja a Székesfehérvár 8483/6 helyrajzi számú, a természetben Budai út 43. szám

Részletesebben

Piaci összehasonlító adatok elemzésén alapuló értékelés

Piaci összehasonlító adatok elemzésén alapuló értékelés Piaci összehasonlító adatok elemzésén alapuló értékelés 1. számú melléklet a 25/1997. (VIII. 1.) PM rendelethez A piaci összehasonlító adatok elemzésén alapuló értékelés már megtörtént, konkrét és ismert

Részletesebben

METAX BT. INGATLANFORGALMI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY Hajdúnánás, Köztársaság tér 2-3 C II/ DEBRECEN, Péterfia u. 4.

METAX BT. INGATLANFORGALMI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY Hajdúnánás, Köztársaság tér 2-3 C II/ DEBRECEN, Péterfia u. 4. METAX BT. 4026 DEBRECEN, Péterfia u. 4. INGATLANFORGALMI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY 4080 Hajdúnánás, Köztársaság tér 2-3 C II/2 Debrecen, 2016.11.09 Készítette: Mezősi György ép. mérnök, igazságügyi építész és

Részletesebben

,-Ft, azaz Tízenegymilló-nyolcszázhatvanezer forint forgalmi értéket képvisel.

,-Ft, azaz Tízenegymilló-nyolcszázhatvanezer forint forgalmi értéket képvisel. INGATLANFORGALMI ÉRTÉKBECSLÉS A mai napon, Percze Szilvia, Nagycenk Nagyközség Önkormányzat jegyzője megbízásából elvégeztem a Nagycenk Dózsa krt.28 szám alatt lévő, kivett udvar, és tűzoltóság ingatlan

Részletesebben

INGATLANFORGALMI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY

INGATLANFORGALMI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY INGATLANFORGALMI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY A BUDAPEST VII. KERÜLET, KIRÁLY UTCA 15. SZÁM (HELYRAJZI SZÁM: 34184) ALATTI UDVARI BEJÁRATÚ PINCEHELYISÉG PIACI-FORGALMI ÉRTÉKÉNEK MEGHATÁROZÁSÁRÓL MEGBÍZÓ: ERZSÉBETVÁROSI

Részletesebben

Molnár és Tóth Kft. Szh.:2ii3 Erdőkertes, Géza utca 10. Fth.: 2151 Fót, Nagy Lajos király utca 21. belterület

Molnár és Tóth Kft. Szh.:2ii3 Erdőkertes, Géza utca 10. Fth.: 2151 Fót, Nagy Lajos király utca 21. belterület 2 3 Molnár és Tóth Kft. Szh.:2ii3 Erdőkertes, Géza utca 10. Fth.: 2151 Fót, Nagy Lajos király utca 21. Budapest belterület XVI. Adatszolgáltatás iktatószáma: 7206 2 535 2016 TAKARNET Földhivatali Információs

Részletesebben

5. Piaci összehasonlító adatok elemzésén alapuló értékelés

5. Piaci összehasonlító adatok elemzésén alapuló értékelés 1. A piaci összehasonlító adatok elemzésén alapuló értékelési módszerek lényege 2. A piaci összehasonlító adatok elemzésén alapuló értékelési módszer lépései 3. Az alaphalmaz kiválasztása 4. Fajlagos érték

Részletesebben

Vágóhíd értékelési feljegyzés

Vágóhíd értékelési feljegyzés Vágóhíd értékelési feljegyzés Az ingatlan címe: 6239. Császártöltés, Úttörő utca 80. HRSZ: 1495/27 Típusa: vágóhíd Értékelés kelte: 2012. február 14. Készítette: Vulcanus Bt. 6211. Kaskantyú, Bercsényi

Részletesebben

Társasházi lakás egyszerűsített ingatlanforgalmi értékbecslése

Társasházi lakás egyszerűsített ingatlanforgalmi értékbecslése Társasházi lakás egyszerűsített ingatlanforgalmi értékbecslése Az ingatlan címe: 6500. Baja, Czirfusz Ferenc utca 34. ép A 1. emelet ajtó 8. HRSZ: 700/A/8 Típusa: társasházi lakás Értékelés kelte: 2013.

Részletesebben

INGATLANFORGALMI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY

INGATLANFORGALMI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY METAX BT. 4026 DEBRECEN, KÁLMÁNCSEHI ÚT 21 INGATLANFORGALMI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY 4080 Hajdúnánás, Bocskai u. 98. 1 ajtó Debrecen, 2016.07.26 Készítette: Mezősi György ép. mérnök, igazságügyi építész és ingatlan

Részletesebben

INGATLANÉRTÉKELÉSI SZAKÉRT I VÉLEMÉNY a 1054 Budapest, Bajcsy-Zs. út 3Ő. I. em. sz. (24793/0/A/14 hrsz.) alatti ingatlanról

INGATLANÉRTÉKELÉSI SZAKÉRT I VÉLEMÉNY a 1054 Budapest, Bajcsy-Zs. út 3Ő. I. em. sz. (24793/0/A/14 hrsz.) alatti ingatlanról INGATLANÉRTÉKELÉSI SZAKÉRT I VÉLEMÉNY a 1054 Budapest, Bajcsy-Zs. út 3Ő. I. em. sz. (24793/0/A/14 hrsz.) alatti ingatlanról 1 Az ingatlan általános bemutatása Az ingatlan címe: 1054 Budapest, Bajcsy-Zs.

Részletesebben

INGATLANFORGALMI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY

INGATLANFORGALMI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY INGATLANFORGALMI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY az 8900 Zalaegerszeg, Budai Nagy Antal utca 7. szám alatti, 3651. hrsz-on nyilvántartott ingatlanról Készült : Zalaegerszeg, 2015. május 14. Leszkó György Ingatlanforgalmi

Részletesebben

MEGÁLLAPÍTOTT BÉRLETI DÍJ: 47B jelű helyiség: 11.000 Ft/hó 47C jelű helyiség: 34.000 Ft/hó 47D jelű helyiség: 15.000 Ft/hó

MEGÁLLAPÍTOTT BÉRLETI DÍJ: 47B jelű helyiség: 11.000 Ft/hó 47C jelű helyiség: 34.000 Ft/hó 47D jelű helyiség: 15.000 Ft/hó SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY A 7621 PÉCS, SZÉCHENYI TÉR 1. HRSZ 17514 I. emeleti, összesen 61 m2-es ingatlanrész, TERVEZETT EMELETI BÜFÉ bérleti díjának meghatározásáról MEGÁLLAPÍTOTT BÉRLETI DÍJ: 47B jelű helyiség:

Részletesebben

SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY FORGALMI ÉRTÉKÉRŐL

SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY FORGALMI ÉRTÉKÉRŐL SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY Hajdúnánás 0518 helyrajzi számú, az Önkormányzat tulajdonában álló SAJÁT HASZNÁLATÚ ÚT FORGALMI ÉRTÉKÉRŐL KULCSÁR Bt. 4031 Debrecen, Bojtorján u. 3., Tel: 30/427-45-40, email: kullajos@gmail.com

Részletesebben

Társasházi iroda értékbecslés aktualizálása, felülvizsgálata

Társasházi iroda értékbecslés aktualizálása, felülvizsgálata Társasházi iroda értékbecslés aktualizálása, felülvizsgálata Az ingatlan címe: 6500. Baja, Széchenyi utca 10. I. em. 2. ajtó HRSZ.: 608/1/A/23 Típusa: társasházi iroda Értékelés kelte: 2012. október 24.

Részletesebben

petrónus Postacím: 7603 Pécs, Pf.:122

petrónus Postacím: 7603 Pécs, Pf.:122 SZAKÉRTŐI JELENTÉS ÉRTÉK-TANÚSÍTVÁNY MEGBÍZÁS TÁRGYA Az értékelt ingatlan megnevezése : A Szicília étterem által használt ingatlanrész AZ INGATLAN CÍME ÉS AZONOSÍTÁSA Település (város, kerület) : Dombóvár

Részletesebben

ÉRTÉKELÉSI SZAKVÉLEMÉNY

ÉRTÉKELÉSI SZAKVÉLEMÉNY ÉRTÉKELÉSI SZAKVÉLEMÉNY 1. lakóház Cím: Helyrajzi szám: 4563 Rohod, Kossuth Lajos utca 46. 382 Az értékelés kelte: 2012.04.23 ALAPADATOK Ingatlan megállapított adatai Telek területe: 3 861 m 2 Épületek

Részletesebben

INGATLANFORGALMI ÉRTÉKBECSLÉS a Szekszárd, 4296/4 helyrajzi számú ingatlanról

INGATLANFORGALMI ÉRTÉKBECSLÉS a Szekszárd, 4296/4 helyrajzi számú ingatlanról INGATLANFORGALMI ÉRTÉKBECSLÉS a Szekszárd, 4296/4 helyrajzi számú ingatlanról Szekszárd, 2008. július 31. 1 TARTALOMJEGYZÉK 1.1. Megbízás tárgya 1.2. Kiindulási adatok, információk 1.3. Értékbecslési módszer

Részletesebben

ÉRTÉKELÉSI SZAKVÉLEMÉNY

ÉRTÉKELÉSI SZAKVÉLEMÉNY ÉRTÉKELÉSI SZAKVÉLEMÉNY Nagykovácsi, Kossuth Lajos u. 56. szám alatti üzlethelyiség bérleti díjának megállapításához 1027 Budapest, Bem József u. 9. Tel: +36 30 9511 359; e-mail: info@promptimmo.hu www.promptimmo.hu

Részletesebben

Tárgy: 1089 Budapest VIII. ker., Orczy út 1., helyrajzi számú ingatlan egyes részeinek (I. és II.) forgalmi értékének aktualizálása

Tárgy: 1089 Budapest VIII. ker., Orczy út 1., helyrajzi számú ingatlan egyes részeinek (I. és II.) forgalmi értékének aktualizálása Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. 1133 Budapest Pozsonyi út 56. -------------------------------------------------------------------- Vona István vagyonhasznosítási és vagyonértékelési vezető menedzser Tárgy:

Részletesebben

a Budapest XV. kerület, Bethlen Gábor utca 103. földszint 3. sz. alatti, 86972/0/A/3 helyrajzi számú

a Budapest XV. kerület, Bethlen Gábor utca 103. földszint 3. sz. alatti, 86972/0/A/3 helyrajzi számú a(z)...-.../2017. ikt. sz. előterjesztés 3.a. melléklete INGATLANFORGALMI SZAKÉRTŐI ÉRTÉKELÉS a Budapest XV. kerület, Bethlen Gábor utca 103. földszint 3. sz. alatti, 86972/0/A/3 helyrajzi számú önkormányzati

Részletesebben

INGATLAN ÉRTÉKBECSLÉSI SZAKVÉLEMÉNY

INGATLAN ÉRTÉKBECSLÉSI SZAKVÉLEMÉNY INGATLAN ÉRTÉKBECSLÉSI SZAKVÉLEMÉNY A Hunya, Széchenyi utca 11. szám alatti beépítetlen terület megjelölésű ingatlan értékesítés előtti becsült forgalmi értékének megállapításáról Készült: 2016. március

Részletesebben

Lakóház, melléképület, udvar értékelési feljegyzés

Lakóház, melléképület, udvar értékelési feljegyzés Lakóház, melléképület, udvar értékelési feljegyzés Az ingatlan címe: 6230. Soltvadkert, Zalka Máté utca 4. HRSZ: 2192/40 Típusa: lakóház, melléképület, udvar Értékelés kelte: 2012. február 08. Készítette:

Részletesebben

INGATLANFORGALMI SZAKVÉLEMÉNY

INGATLANFORGALMI SZAKVÉLEMÉNY INGATLANFORGALMI SZAKVÉLEMÉNY 7815 HARKÁNY, JÓZSEF ATTILA UTCA 5. 751/A/2 HRSZ. lakás INGATLANFORGALMI ÉRTÉK: 13.500.000 Ft azaz Tizenhárommillió-ötszázezer forint HITELBIZTOSÍTÉKI ÉRTÉK 8.100.000 Ft azaz

Részletesebben

https://www3.takarnet.hu/tullap/s030320170410153957xzbqeq8ultvs-76895247-1-7... 1. oldal, összesen: 1 oldal 2017.04.10. Ozorák István e. v. Igazságügyi ingatlan értékbecslő és műszaki szakértő (0682)

Részletesebben

Üdülőépület egyszerűsített ingatlanforgalmi értékbecslése

Üdülőépület egyszerűsített ingatlanforgalmi értékbecslése Üdülőépület egyszerűsített ingatlanforgalmi értékbecslése Az ingatlan címe: 5241. Abádszalók, Boglárka utca 30/A HRSZ: 5049 Típusa: üdülőépület, udvar Értékelés kelte: 2013. január 22. Készítette: Vulcanus

Részletesebben

https://www3.takarnet.hu/tullap/s030320170410155008vsragf2qbpvs-76895995-1-... 1. oldal, összesen: 1 oldal 2017.04.10. Ozorák István e. v. Igazságügyi ingatlan értékbecslő és műszaki szakértő (0682) 1172

Részletesebben

https://www3.takarnet.hu/tullap/s030320170410153957xzbqeq8ultvs-76895395-1-7... 1. oldal, összesen: 1 oldal 2017.04.10. Edelény térképe - Kataszter 1 1. oldal, összesen: 2 oldal 2017.04.11. Powered by

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. Kerekegyháza Város Képviselő-testületének 2009. április 29-i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. Kerekegyháza Város Képviselő-testületének 2009. április 29-i ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Kerekegyháza Város Képviselő-testületének 2009. április 29-i ülésére Tárgy: Kerekegyháza, Szent István tér 14. I. emelet 2. számú lakás értékesítése Az előterjesztést készítette:

Részletesebben

Társasházi üdülő, garázs ingatlanforgalmi értékbecslése

Társasházi üdülő, garázs ingatlanforgalmi értékbecslése Társasházi üdülő, garázs ingatlanforgalmi értékbecslése A társasházi üdülő címe: 7815. Harkány, Bartók Béla utca 23. A épület, 1. emelet 5. Társasházi üdülő: HRSZ: 2375/A/23 A garázs címe: 7815. Harkány,

Részletesebben

Edelény, belterület ; 1191; 1192 és a 1193/5 hrsz-ú. kivett beépítetlen terület; kivett lakóház, udvar; kivett lakóház, udvar és kivett iskola

Edelény, belterület ; 1191; 1192 és a 1193/5 hrsz-ú. kivett beépítetlen terület; kivett lakóház, udvar; kivett lakóház, udvar és kivett iskola Miskolc, Adler Károly u. 37. 46/361-319 30/9833-938 n.sz. 401 30/5856-586 Edelény, belterület 1190 ; 1191; 1192 és a 1193/5 hrsz-ú kivett beépítetlen terület; kivett lakóház, udvar; kivett lakóház, udvar

Részletesebben

a Budapest XV. kerület, Bocskai utca 50/A. földszint 1. sz. alatti, 87469/0/A/1 helyrajzi számú önkormányzati tulajdonban levő öröklakás ingatlanról

a Budapest XV. kerület, Bocskai utca 50/A. földszint 1. sz. alatti, 87469/0/A/1 helyrajzi számú önkormányzati tulajdonban levő öröklakás ingatlanról a(z)...-.../2017. ikt. sz. előterjesztés 5.a. melléklete INGATLANFORGALMI SZAKÉRTŐI ÉRTÉKELÉS a Budapest XV. kerület, Bocskai utca 50/A. földszint 1. sz. alatti, 87469/0/A/1 helyrajzi számú önkormányzati

Részletesebben

16 040.000,-Ft, azaz Tizenhatmilló-negyvenezer forint forgalmi értéket képvisel.

16 040.000,-Ft, azaz Tizenhatmilló-negyvenezer forint forgalmi értéket képvisel. INGATLANFORGALMI ÉRTÉKBECSLÉS A mai napon, Csorba János Nagycenk Nagyközség Önkormányzat polgármestere megbízásából elvégeztem a Nagycenk Iskola u. 3 szám alatt lévő lakóház, udvar ingatlan forgalmi értékbecslését.

Részletesebben

INGATLANFORGALMI SZAKVÉLEMÉNY

INGATLANFORGALMI SZAKVÉLEMÉNY INGATLANFORGALMI SZAKVÉLEMÉNY 8681 Látrány külterület HRSZ 0166/3 2017.09.14. INGATLANFORGALMI SZAKVÉLEMÉNY ÉRTÉK - TANÚSÍTVÁNY AZ ÉRTÉKELT INGATLAN MEGNEVEZÉSE ÉS ADATAI AZ INGATLAN MEGNEVEZÉSE: IRÁNYÍTÓSZÁM,

Részletesebben

INGATLAN ÉRTÉKESÍTÉSI DOKUMENTÁCIÓ A Veszprém,Budapest u. 2. Társas Irodaházban lévő albetétekről

INGATLAN ÉRTÉKESÍTÉSI DOKUMENTÁCIÓ A Veszprém,Budapest u. 2. Társas Irodaházban lévő albetétekről INGATLAN ÉRTÉKESÍTÉSI DOKUMENTÁCIÓ A Veszprém,Budapest u.. Társas Irodaházban lévő albetétekről Készítette: Hold-Ing 13. Kft Készült: 10 példányban Veszprém, 009.08.13. .0 Tartalomjegyzék 1.0.0 3.0 Címlap

Részletesebben

Az ingatlan Fonyód, Dobó u.14 szám alatti óvoda területéből lett kialakítva, csendes panorámás környezetben.

Az ingatlan Fonyód, Dobó u.14 szám alatti óvoda területéből lett kialakítva, csendes panorámás környezetben. Hrsz: Jellege: Területe: Beépíthetősége: Övezeti besorolása: 7403/1 lakóház, udvar 721 m2 30 % lakóterület Sz 30 6,0 600 Az ingatlan Fonyód, Dobó u.14 szám alatti óvoda területéből lett kialakítva, csendes

Részletesebben

INGATLANÉRTÉKELŐ SZAKVÉLEMÉNY

INGATLANÉRTÉKELŐ SZAKVÉLEMÉNY Ozorák István e. v. Igazságügyi ingatlan értékbecslő és műszaki szakértő (0682) 1172 Budapest, Adorján u. 11. 1. lakás Mobil: 30/ 9287 704, E-mail: istozi@t-online.hu INGATLANÉRTÉKELŐ SZAKVÉLEMÉNY Tárgy:

Részletesebben

INGATLAN ÉRTÉKBECSLÉS Nagycenk HRSZ :320/1 tűzoltóság forgalmi értékének megállapítása

INGATLAN ÉRTÉKBECSLÉS Nagycenk HRSZ :320/1 tűzoltóság forgalmi értékének megállapítása INGATLAN ÉRTÉKBECSLÉS 9485 Nagycenk HRSZ :320/1 tűzoltóság forgalmi értékének megállapítása Készítette:. Mészáros Gábor Ingatlanforgalmi szakértő Készült: 2 példányban Készült: Sopron, 2017. február 15.

Részletesebben

INGATLAN FORGALMI ÉRTÉKBECSLÉS

INGATLAN FORGALMI ÉRTÉKBECSLÉS Immobilitas Ingatlaniroda 9400 Sopron, Füredi sétány 11. Tel/fax: 0699/323-294 INGATLAN FORGALMI ÉRTÉKBECSLÉS Az ingatlan címe: 9485 Nagycenk, Iskola u. 5, 5/A. Az ingatlan helyrajzi száma: leendő 434/4.

Részletesebben

a Budapest XV. kerület, Arany János utca 84. földszint 6. sz. alatti, 84626/0/B/5 helyrajzi számú önkormányzati tulajdonban levő öröklakás ingatlanról

a Budapest XV. kerület, Arany János utca 84. földszint 6. sz. alatti, 84626/0/B/5 helyrajzi számú önkormányzati tulajdonban levő öröklakás ingatlanról a(z)...-.../2017. ikt. sz. előterjesztés 1.a. melléklete INGATLANFORGALMI SZAKÉRTŐI ÉRTÉKELÉS a Budapest XV. kerület, Arany János utca 84. földszint 6. sz. alatti, 84626/0/B/5 helyrajzi számú önkormányzati

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. Felsőlajos Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2009. november 30-i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. Felsőlajos Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2009. november 30-i ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Felsőlajos Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2009. november 30-i ülésére Tárgy: A Felsőlajos 058/26. hrsz-u, és a Felsőlajos 059/2. hrsz-u ingatlanok értékesítése Az

Részletesebben

Javaslat Budapest XXIII. ker. (cím).. és.. hrsz. ingatlanok megvásárlására

Javaslat Budapest XXIII. ker. (cím).. és.. hrsz. ingatlanok megvásárlására Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Vagyonkezelési Osztály 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. GAZDASÁGI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGI ELŐTERJESZTÉS Javaslat Budapest XXIII.

Részletesebben

ÉRTÉKELÉSI SZAKVÉLEMÉNY

ÉRTÉKELÉSI SZAKVÉLEMÉNY ÉRTÉKELÉSI SZAKVÉLEMÉNY Nagykovácsi, Száva u. 4. szám alatti orvosi rendelő bérleti díjának megállapításához 1027 Budapest, Bem József u. 9. Tel: +36 30 9511 359; e-mail: info@promptimmo.hu www.promptimmo.hu

Részletesebben

INFORMÁCIÓS MEMORANDUM

INFORMÁCIÓS MEMORANDUM INFORMÁCIÓS MEMORANDUM Hajdúnánás, Dorogi utca 19. Hrsz.: 3398 4080 HAJDÚNÁNÁS MAGYARORSZÁG 2015.07.13. Oldal 1 / 11 LOKÁCIÓ ANALÍZIS MAKRO KÖRNYEZET Megye Hajdú-Bihar Régió Észak-Kelet Magyarország Lakosság

Részletesebben

Társasházi pénzintézeti irodák értékbecslés aktualizálása, felülvizsgálata

Társasházi pénzintézeti irodák értékbecslés aktualizálása, felülvizsgálata Társasházi pénzintézeti irodák értékbecslés aktualizálása, felülvizsgálata Az ingatlan címe: 6500. Baja, Széchenyi utca 10. I. em. 1. ajtó HRSZ.: 608/1/A/22 Típusa: társasházi iroda Értékelés kelte: 2012.

Részletesebben

INFORMÁCIÓS MEMORANDUM

INFORMÁCIÓS MEMORANDUM INFORMÁCIÓS MEMORANDUM 4024 DEBRECEN MAGYARORSZÁG INGATLAN SZÁMA: 01 2011. július Rev.01 Page 1 of 8 Megye Régió Hajdú-Bihar LOKÁCIÓ ANALÍZIS MAKRO KÖRNYEZET Észak- Kelet Magyarország Lakosság száma Kb.

Részletesebben

Értékbecslési ismeretek

Értékbecslési ismeretek Értékbecslési ismeretek (Számítások) 1. Két év múlva kapott összeg F = 121.000,- Ft. Az éves kamatláb r = 10 %. A vizsgált évek száma n = 2. Melyik a jelenérték? 100.000,- Ft 110.000,- Ft 133.100,- Ft

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S A Képviselő - testület 2007. február 22.-i ülésére. Juhászné Varga Éva bérlakás megvásárlására irányuló kérelme

E L Ő T E R J E S Z T É S A Képviselő - testület 2007. február 22.-i ülésére. Juhászné Varga Éva bérlakás megvásárlására irányuló kérelme E L Ő T E R J E S Z T É S A Képviselő - testület 2007. február 22.-i ülésére 32. Napirendi pont Tárgy: Juhászné Varga Éva bérlakás megvásárlására irányuló kérelme Készítette: Csényi István ügyintéző Képviseli:

Részletesebben

INGATLANÉRTÉKELÉSI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY a 2040 Budaörs, Névtelen u kivett lakóház és udvar és gazdasági épület megnevezésű ingatlan 270/1008-ad

INGATLANÉRTÉKELÉSI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY a 2040 Budaörs, Névtelen u kivett lakóház és udvar és gazdasági épület megnevezésű ingatlan 270/1008-ad INGATLANÉRTÉKELÉSI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY a 2040 Budaörs, Névtelen u. 6--1. kivett lakóház és udvar és gazdasági épület megnevezésű ingatlan 270/1008-ad tulajdoni hányadának forgalmi értékéről 1 INGATLAN ÉRTÉKELÉS

Részletesebben

1. AZ ÉRTÉKELÉSI SZAKVÉLEMÉNY TARTALMI ÉS FORMAI KÖVETELMÉNYEI

1. AZ ÉRTÉKELÉSI SZAKVÉLEMÉNY TARTALMI ÉS FORMAI KÖVETELMÉNYEI 1. AZ ÉRTÉKELÉSI SZAKVÉLEMÉNY TARTALMI ÉS FORMAI KÖVETELMÉNYEI 1.1 A szakvéleménynek tartalmaznia kell a következőket: a megbízó megnevezését; az értékelés célját; az ingatlan azonosítását, az értékelt

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének november 20-ai rendes ülésére

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének november 20-ai rendes ülésére Dunavarsány Város Önkormányzatának Polgármestere 2336 Dunavarsány, Kossuth Lajos utca 18., titkarsag@dunavarsany.hu 24/521-040, 24/521-041, Fax: 24/521-056 www.dunavarsany.hu ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány

Részletesebben

1/18. Dokumentáció. A 1054 Budapest, Akadémia utca 7-9., 24650/0/A/2; 24650/0/A/3; 24649/0/A/5; 24650/0/A/8; 24650/0/A/10 hrsz-ú ingatlanokról

1/18. Dokumentáció. A 1054 Budapest, Akadémia utca 7-9., 24650/0/A/2; 24650/0/A/3; 24649/0/A/5; 24650/0/A/8; 24650/0/A/10 hrsz-ú ingatlanokról 1/18 Dokumentáció A 1054 Budapest, Akadémia utca 7-9., 24650/0/A/2; 24650/0/A/3; 24649/0/A/5; 24650/0/A/8; 24650/0/A/10 hrsz-ú ingatlanokról 2/18 1 AZ INGATLANOK ISMERTETÉSE 1.1 Az ingatlanok elhelyezkedése,

Részletesebben

ÉRTÉKBECSLÉSI SZAKVÉLEMÉNY

ÉRTÉKBECSLÉSI SZAKVÉLEMÉNY 0813-106 CPR-Vagyonértékelő Kft. H-1085 Budapest József körút 69. (70) 941-64-93 www.ertekbecslesek.com info@ertekbecslesek.com Fővárosi Bíróság Cégjsz 01-09-942852 Adósz 22771393-2-42 ÉRTÉKBECSLÉSI SZAKVÉLEMÉNY

Részletesebben

SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY A 2112 Veresegyház, Hattyú u 1/A. 2544/22 hrsz. alatti lakóház, udvar megnevezésű ingatlan forgalmi értékéről

SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY A 2112 Veresegyház, Hattyú u 1/A. 2544/22 hrsz. alatti lakóház, udvar megnevezésű ingatlan forgalmi értékéről SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY A 2112 Veresegyház, Hattyú u 1/A. 2544/22 hrsz. alatti lakóház, udvar megnevezésű ingatlan forgalmi értékéről Megbízó: Kőszegi Árpád János 1151 Budapest, Vácbottyán u. 20. Készült: 2011.

Részletesebben

CSEVAK ZRT. VEZÉRIGAZGATÓ J A V A S L A T

CSEVAK ZRT. VEZÉRIGAZGATÓ J A V A S L A T BUDAPEST XXI. KERÜLET CSEPEL ÖNKORMÁNYZATA CSEVAK ZRT. VEZÉRIGAZGATÓ J A V A S L A T a Budapest XXI. kerület Táncsics Mihály utca 118., 200735. hrsz.-ú ingatlan részilletőségére vonatkozó elővásárlási

Részletesebben

Javaslat Budapest XXIII. ker... és hrsz. ingatlanokkal kapcsolatos kisajátítási eljárás megindítására

Javaslat Budapest XXIII. ker... és hrsz. ingatlanokkal kapcsolatos kisajátítási eljárás megindítására Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának POLGÁRMESTERE 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat Budapest XXIII. ker... és hrsz. ingatlanokkal kapcsolatos

Részletesebben

Címe: 2653, Bánk, Hősök tere 11. Hrsz.: 011/20 Az értékelés típusa: Valós forgalmi érték megállapítása.

Címe: 2653, Bánk, Hősök tere 11. Hrsz.: 011/20 Az értékelés típusa: Valós forgalmi érték megállapítása. Márton Tibor Értékbecslő 3100 Salgótarján, Acélgyári út 4. tel: 30/998-1459 Nógrád Megyei Ingatlanközvetítői Névjegyzék: IN-12-054 E-mail: tibormarton66@mail.com Megbízó neve: Önkormányzat Bánk Címe: 2653,

Részletesebben

INGATLAN FORGALMI ÉRTÉKBECSLÉSE

INGATLAN FORGALMI ÉRTÉKBECSLÉSE MIK Miskolci Ingatlangazdálkodó Zrt. Helyiséghasznosítási iroda Miskolc, Széchenyi u. 60. iktatószám: 13410-1/G30/2013. MISKOLC, Győri kapu 47-53. szám alatti 22133/276/A/1 helyrajzi számú INGATLAN FORGALMI

Részletesebben

Tanya, gyümölcsös, szántó ingatlanforgalmi egyszerűsített értékbecslése

Tanya, gyümölcsös, szántó ingatlanforgalmi egyszerűsített értékbecslése Tanya, gyümölcsös, szántó ingatlanforgalmi egyszerűsített értékbecslése Az ingatlan címe: 6078. Jakabszállás, IV. körzet 132. HRSZ: 0129/11; 0129/12; 0129/20 Típusa: tanya, gyümölcsös, szántó Értékelés

Részletesebben

a Budapest XV. kerület, Darnó utca 8. sz. alatti, 81749/0/A/5 helyrajzi számú

a Budapest XV. kerület, Darnó utca 8. sz. alatti, 81749/0/A/5 helyrajzi számú INGATLANFORGALMI SZAKÉRTŐI ÉRTÉKELÉS a Budapest XV. kerület, Darnó utca 8. sz. alatti, 81749/0/A/5 helyrajzi számú önkormányzati tulajdonban levő földszinti egyéb helyiség megnevezésű ingatlanról Készítette:

Részletesebben

Csendes Ildikó s.k. pénzügyi és gazdálkodási osztályvezető

Csendes Ildikó s.k. pénzügyi és gazdálkodási osztályvezető E L Ő T E R J E S Z T É S Kiskunhalas Város Képviselő-testülete 2019.április 25-i ülésére Tárgy: A 7211 hrsz alatti ingatlan értékesítése Az előterjesztést készítette: osztályvezető Tóth Péter városfejlesztési,

Részletesebben

Értékbecslési szakvélemény

Értékbecslési szakvélemény INTEGRIT-XX. Városüzemeltetési Kft. H-1205 Budapest, Jókai Mór u. 89. T e l e f o n (06-1) 287-8521 H o n l a p www. integritxx. h u E m a i l info @ integritxx. h u Értékbecslési szakvélemény a szám alatti

Részletesebben

INGATLANFORGALMI SZAKVÉLEMÉNY. Pécs III.Ker. Nagy-berki út 1292/9 helyrajzi számú közút és üzemi épület bérleti díja

INGATLANFORGALMI SZAKVÉLEMÉNY. Pécs III.Ker. Nagy-berki út 1292/9 helyrajzi számú közút és üzemi épület bérleti díja INGATLANFORGALMI SZAKVÉLEMÉNY Pécs III.Ker. Nagy-berki út 1292/9 helyrajzi számú közút és üzemi épület bérleti díja Készült: Pécs, 2015.05.19.. Tiszai Szabolcs osztályvezető.... Bakay Eszter számviteli

Részletesebben

Értékelési szakvélemény 2094 Nagykovácsi, belterület, Bánya utca mentén fekvő 4561/8 és 4561/9 hrsz alatti ingatlanokról

Értékelési szakvélemény 2094 Nagykovácsi, belterület, Bánya utca mentén fekvő 4561/8 és 4561/9 hrsz alatti ingatlanokról Értékelési szakvélemény 2094 Nagykovácsi, belterület, Bánya utca mentén fekvő 4561/8 és 4561/9 hrsz alatti ingatlanokról 2483 Gárdony, Ady Endre u. 6., 1124 Budapest, Csörsz u. 43., 1041 Budapest, Rózsa

Részletesebben

25/1997. (VIII. 1.) PM rendelet. a termőföldnek nem minősülő ingatlanok hitelbiztosítéki értékének meghatározására vonatkozó módszertani elvekről

25/1997. (VIII. 1.) PM rendelet. a termőföldnek nem minősülő ingatlanok hitelbiztosítéki értékének meghatározására vonatkozó módszertani elvekről 25/1997. (VIII. 1.) PM rendelet a termőföldnek nem minősülő ingatlanok hitelbiztosítéki értékének meghatározására vonatkozó módszertani elvekről A jelzálog-hitelintézetről és a jelzáloglevélről szóló 1997.

Részletesebben

Javaslat Budapest XXIII. ker. és hrsz. ingatlanok megvásárlásával kapcsolatos döntés meghozatalára

Javaslat Budapest XXIII. ker. és hrsz. ingatlanok megvásárlásával kapcsolatos döntés meghozatalára Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Vagyonkezelési Osztály 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. GAZDASÁGI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGI ELŐTERJESZTÉS Javaslat Budapest XXIII.

Részletesebben

Társasházi lakás egyszer sített ingatlanforgalmi értékbecslése

Társasházi lakás egyszer sített ingatlanforgalmi értékbecslése Társasházi lakás egyszer sített ingatlanforgalmi értékbecslése Az ingatlan címe: 6500. Baja, Kaszás utca 7. HRSZ: 2369/2 Típusa: társasházi lakás Értékelés kelte: 2013. szeptember 24. Készítette: Vulcanus

Részletesebben

Vittmanné Gerencsér Judit osztályvezető Szervezési és Ügyviteli Osztály

Vittmanné Gerencsér Judit osztályvezető Szervezési és Ügyviteli Osztály Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Vagyonkezelési Osztály 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. GAZDASÁGI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGI ELŐTERJESZTÉS Javaslat ingatlanok megvásárlására

Részletesebben

INGATLAN EGY RÉSZÉNEK FORGALMI ÉRTÉKBECSLÉSE

INGATLAN EGY RÉSZÉNEK FORGALMI ÉRTÉKBECSLÉSE MIK Miskolci Ingatlangazdálkodó Zrt. Műszaki Igazgatóság Ingatlan-nyilvántartási és Mérnöki Iroda Miskolc, Hunyadi u. 19. iktatószám: 6752-2/D70/2017. MISKOLC, 31329/2 helyrajzi számú INGATLAN EGY RÉSZÉNEK

Részletesebben

Értékesítési Tájékoztató Siófok, Szent László u. 208. (2633/3 hrsz) és Baross u 18/A, 18/B (2633/1, 2633/2 hrsz)

Értékesítési Tájékoztató Siófok, Szent László u. 208. (2633/3 hrsz) és Baross u 18/A, 18/B (2633/1, 2633/2 hrsz) Értékesítési Tájékoztató Siófok, Szent László u. 208. (2633/3 hrsz) és Baross u 18/A, 18/B (2633/1, 2633/2 hrsz) Készült: Budapest, 2010-04 Értékesítő: Budaestate Kft, Tel: +36 1 4748787, info@budaestate.hu

Részletesebben

J a v a s l a t az Ózd, Hétes telep 5/1 szám alatti önkormányzati tulajdonú ingatlanrész értékesítésére

J a v a s l a t az Ózd, Hétes telep 5/1 szám alatti önkormányzati tulajdonú ingatlanrész értékesítésére J a v a s l a t az Ózd, Hétes telep 5/1 szám alatti önkormányzati tulajdonú ingatlanrész értékesítésére Előterjesztő: Fazekas Zoltán alpolgármester Előkészítő: PH. Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási

Részletesebben

Kazincbarcika, Herbolyai út 7/A. 566/5 hrsz-ú. épület, udvar

Kazincbarcika, Herbolyai út 7/A. 566/5 hrsz-ú. épület, udvar Miskolc, Adler Károly u. 37. 46/361-319 30/9833-938 n.sz. 401 30/5856-586 Kazincbarcika, Herbolyai út 7/A. 566/5 hrsz-ú épület, udvar I N G A T L A N F O R G A L M I É R T É K B E C S L É S E A szakvélemény

Részletesebben

INGATLAN LEÍRÁSA PÉCS DIÓSI ÚT 51. SZÁM ALATTI BEÉPÍTETLEN INGATLAN HRSZ.: 35333/2

INGATLAN LEÍRÁSA PÉCS DIÓSI ÚT 51. SZÁM ALATTI BEÉPÍTETLEN INGATLAN HRSZ.: 35333/2 INGATLAN LEÍRÁSA PÉCS DIÓSI ÚT 51. SZÁM ALATTI BEÉPÍTETLEN INGATLAN HRSZ.: 35333/2 JELENTŐSEBB ADATOK ÖSSZEFOGLALÁSA ÉS VÉGKÖVETKEZTETÉS Az értékelt vagyontárgy Az értékelt vagyontárgy tulajdonjoga Beépítetlen

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Bizottsági hatáskör Budakalász Város Önkormányzat Pénzügyi és Vagyonhasznosítási Bizottság 2017. február 20-ai rendes ülésére Tárgy: Javaslat a Szentendrei út 15. fszt. 2. számú

Részletesebben

2. Az ingatlan területi elhelyezkedése, megközelitése, közmű és infrastrukturális ellátottsága:

2. Az ingatlan területi elhelyezkedése, megközelitése, közmű és infrastrukturális ellátottsága: Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármestere Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Képviselő-testület ülése 1008. Budapest,, Tárgy: Javaslat a Budapest, X. ker. Fokos u.

Részletesebben

Javaslat /4 helyrajzi számú, természetben Budapest XXIII. kerület Kelep utcában található, ingatlan hasznosítási módjának meghatározására

Javaslat /4 helyrajzi számú, természetben Budapest XXIII. kerület Kelep utcában található, ingatlan hasznosítási módjának meghatározására Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. KÉPVISELŐ - TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat 187257/4 helyrajzi számú, természetben Budapest XXIII.

Részletesebben

AJÁNLAT. Gajda Péter Polgármester Úr részére

AJÁNLAT. Gajda Péter Polgármester Úr részére AJÁNLAT Budapest Főváros XIX. kerület Kispest Önkormányzata Polgármesteri Hivatal Gajda Péter Polgármester Úr részére Budapest, 2015. május 27. Havas Henrik Média Ingatlan Kft. Tisztelt Polgármester Úr!

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete. 2012. március 26-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete. 2012. március 26-i ülésére ELŐTERJESZTÉS Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. március 26-i ülésére Tárgy: A Zirc-Hosszúréten található önkormányzati ingatlanra kötendő bérmunkaszerződés Előadó: dr. Árpásy Tamás jegyző

Részletesebben

INGATLAN FORGALMI ÉRTÉKBECSLÉSE

INGATLAN FORGALMI ÉRTÉKBECSLÉSE MIK Miskolci Ingatlangazdálkodó Zrt. Helyiséghasznosítási iroda Miskolc, Széchenyi u. 60. iktatószám: 11342-1 /G30/2013. MISKOLC, József A. u. 44. szám alatti 4800 helyrajzi számú INGATLAN FORGALMI ÉRTÉKBECSLÉSE

Részletesebben

INGATLAN LEÍRÁSA #6 KISKŐRÖS, DÓZSA GYÖRGY ÚT 28. BEÉPÍTETT INGATLAN Hrsz.: 2715 Az értékelt vagyontárgy Az ingatlan környezete Az értékelt ingatlan Bács-Kiskun megyében, Kiskőrösön helyezkedik el. A város

Részletesebben

PÁLYÁZAT. Budapest XVIII. kerületben lakóház és műhely

PÁLYÁZAT. Budapest XVIII. kerületben lakóház és műhely PÁLYÁZAT Budapest XVIII. kerületben lakóház és műhely Irányár: 57 510 000 Ft Eljárás ügyszáma: 6.Fpk.11-15-070051 Az eljárás linkje: https://eer.gov.hu/palyazat/p197625 Pályázat kezdete: 2015. október

Részletesebben

MISKOLC, SZENTPÉTERI KAPU 70. SZ. ALATTI, 4425/46 HELYRAJZI SZÁMÚ INGATLANBAN TALÁLHATÓ LAKÁSOK FORGALMI ÉRTÉKBECSLÉSE

MISKOLC, SZENTPÉTERI KAPU 70. SZ. ALATTI, 4425/46 HELYRAJZI SZÁMÚ INGATLANBAN TALÁLHATÓ LAKÁSOK FORGALMI ÉRTÉKBECSLÉSE MISKOLC HOLDING Zrt. Beruházási és Műszaki ellenőrzési Igazgatóság Beruházási és Műszaki Főmérnökség 3525 Miskolc, Széchenyi I. u. 107. iktatószám: MH-BM-262-0/2018 MISKOLC, SZENTPÉTERI KAPU 70. SZ. ALATTI,

Részletesebben

ÉRTÉKBECSLÉSI SZAKVÉLEMÉNY

ÉRTÉKBECSLÉSI SZAKVÉLEMÉNY CPR-Vagyonértékelő Kft. Iktatószám: 1215-368 H-1085 Budapest József körút 69. (70) 941-64-93 www.ertekbecslesek.com info@ertekbecslesek.com Fővárosi Bíróság Cégjegyzékszám: 01-09-942852 Adószám: 22771393-2-42

Részletesebben