Fodor-Lengyel Zoltán

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Fodor-Lengyel Zoltán"

Átírás

1 Fodor-Lengyel Zoltán 1963 március 1-én, Budapesten született Fischer Ernö magántanítványa A Sorbonne Egyetem Képzömüvészeti Akadámia grafikus szakán Párizsban és az ELTE magyar-történelem szakán Budapesten tanul Exkluzív szerzödést köt a párizsi Galéria Art 3000-rel A Galéria Art 3000 müvészeti igazgatója és társtulajdonosa Párizsban A Nemzetközi Goya Nagydíj nyertese Kitüntetik az Olimpiai Mozgalom Díjával Megnyitja a Galéria Kapzatmosphery-t Miamiban Megnyitja a Zoltán Szalónt Budapesten Létrehozza az Apoyo el Arte márkát 2006 Megalapítja az Apoyo el Arte Alapítványt 2006 Kitüntetik az Álvaro Mutis Díjjal A cádiz-i Királyi Képzömüvészeti Akadámia tagjává választja Kitüntetik a cádiz-i Királyi Képzömüvészeti Akadámia Arany Érdemrendjével Kitüntetik Cegléd város Díjával

2 1981 Kiállítás a Kölcsey kiállítóteremben, Budapesten (grafikák). Látványtervek atigerrag dixiland videokliphez. Hunnia Stúdió Budapest. Kiállítás a Liceum Galériában, Egerben. Kiállítás a Vár Galériában, Köszegen Látványtervek a Folies Berger-nek, Párizsban. Kiállítás a Jak Galériában, Budapesten. Együttmüködik a Maurice Bejart balettel a párizsi Operában Látványtervek a Swejk színmühöz a budapesti Vígszínházban. Kiállítás a Jak Galériában, Budapesten. Látványtervek Horatíu Radulescu zeneszerzö Oratorio címü müvéhez a metz-i Katedrálisban, Franciaországban. Az Oratorio címü film forgatása a metz-i TV-nek.

3 1984 Látványtervek és irodalmi szinopszis a Mephisto címü darabhoz a Teatro de Bastille-nak, Párizsban. Kiállítás az Open Art Galériában, Párizsban (Faust grafikai sorozat ) Kiadja Faust katalógust Párizsban. Kiállítás a Galéria Art 3000-ban, Párizsban. Jaques Chirac, Párizs polgármestere vásárolja meg a kiállítás elsö müvét. Kiállítás a Jak Galériában, Budapesten Közremüködik a Mephisto címü darab bemutatóján az avignon-i Fesztiválon a Teatro de Bastille-al, Avignonban, Franciaországban. Kiállítás a Jak Galériában, Budapesten. Kiállítás a Galéria Art 3000-ben, Párizsban. Közremüködik a Sueños címü kiállításon a szürrealista festövel, Pierre Vally-val, Párizsban.

4 1986 Kiállítás a Metro Galériában (Bibliai mesék grafikai sorozat), Budapesten. Kiadja a Bibliai mesék katalógust Budapesten. Kiállítás a kaposvári Képzömüvészeti Múzeumban.. Együttmüködik George Berreby szobrásszal a párizsi mütermében. Kiállítás a Galéria de la Rochefoucauld-ban, Párizsban. Müvészeti igazgatója és társtulajdonosa lesz a Galéra Art 3000-nek Párizsban. Kiállítás a Galéria Tokay-ban, Tokayban. Kiállítás a Galéria Jak-ban ( XX. Századi mitológia grafikai sorozat), Budapesten. Kiadja a XX századi mitológia katalógust Budapesten. Illusztrációk a Visión Sur les Arts müvészeti magazínnak Párizsban. Megfesti a Kain y Abel címü képet, amely födíja lesz a Lottóigazgatóság kultúrális versenyének. Intervjú a Kossuth Rádióban az európai modern müvészetröl. Kiállítás a Galéria Art 3000-ben, Párizsban, a Hotel Intercontinental szponzorálásával. Kiállítás a Circulo Catalán kiállítóteremben, Kiállítás a Teatro de Paris kiállítóteremben a Jazz Fesztivál alkalmából Párizsban, a Galéria Art 3000 szponzorálásával.

5 1987 Kiállítás a zalaegerszegi Zsinagóga Galériában. Zoltán grafikái címü dokumentumfilm forgatása a zalaegerszegi TV-nek. Kiállítás a Galéria XI-ben Budapesten a Budapesti Tavaszi Fesztiválon (Tragetómia, grafikai sorozat) Intervjú az MTV Studio 87-ben a Tragetómia sorozatról, Budapesten. Kiadja a Tragetomía katalógust Budapesten. Kiállítás a Szentendre Galériában, Szentendrén. Kiállítás az Atrium Hyatt szállodában, Budapesten. Kiállítás a Galéria Joker-ben Bécsben, a tokay-i Borászatok szponzorálásával. Kiállítás a Gaéria Art 3000-ben, Párizsban. Illusztrációk az Apollo Magazín müvészeti lapnak, Brüsszelben. Kiállítás a Teatro de París kiállítótermében a párizsi Magyar Intézet közremüködésével, Párizsban. Kiállítás a Galéria Church-ben, Londonban. Kiállítás a Galéria Unwin-ban, Berlinben.

6 1988 Kiállítás Galéria XI.-ben Budapesten a Budapesti Tavaszi Fesztiválon (Tollfosztottan grafikai sorozat). Kiadja a Tollfosztottan katalógust Budapesten. Kiállítás a Galéria Rochefoucauldban, Párizsban. Intervjú a Tollfosztottan kiállításról a Francia rádió France Culture müsorában, Párizsban. Kiállítás a Mélia Alicante kiállítóteremben Alicantéban, Spanyolországban. A kiállítás szponzora az Europa Universítas. Bemutató a Modern Art Múzeumban a Gran Premio Goya átvétele alkalmából Brüsszelben, Belgiumban. Intervjú a Goya Nagydíjról a brüsszeli TV-ben. Kiállítás a Galéria Jokerben, Bécsben. Riport a Goya Nagydíjról az MTV Stúdio 88 müsorában. Állandó kiállítás a Teatro de Paris kiállítótermében Párizsban. Kiállítás az Art Center Galériában, Budapesten.

7 1989 Kiállítás az Atrium Hyatt szállodában a Budapesti Tavaszi Fesztiválon, Budapesten. (Csók a múzsáknak olajfestmény sorozat). A kiállítás szponzora az Artunión. Kiadja a Csók a múzsáknak katalógust Budapesten. Kiállítás az MJC Galériában Le Havreban, Franciaország. Intervjú Egy magyar festö címmel a le havre-i TV-nek Le Havreban. Sexolíra a festészetben címmel publikáció a Vasárnapi Hírekben, Budapesten. Kiállítás a Galéria Art 3000-ben Párizsban. A kiállítás szponzora a Pegazus Tours. Kiállítás az O & L Galériában, Bécsben. A thaijföldi Nemzeti Bank megvásárolja a kiállítás egész anyagát Kiállítás a Budapesti Kongresszusi Központ Kiállítótermében a Budapesti Tavaszi Fesztivál 10. Évfordulóján Budapesten.( Sapphó szerelmei olaj sorozat). A kiállítás szponzora a Nike International. Kiadja a Sapphó szerelmei katalógust Budapesten. Sapphó szerelmei címü dokumentumfilm forgartása Budapesten az MTVnak. Intervjú a dokumentumfilmröl az MTV Studió 90 müsorában Budapesten. Kiállítás az O & L Galériában, Bécsben.

8 1991 Az FLZ címü dokumentumfilm forgatása Párizsban az MTV-nak. Kiállítás az O & L Galériában, Bécsben. A Magdalena con crucifijo címü festménye a Delibros magazín címlapja 1992 Zoltán filmek bemutatója a Hunnía moziban, Budapesten. Beszélgetés a Petöfi Rádió spanyol müsorában Hogyan élsz Spanyolországban címmel, Budapesten. Intervjú a filmekröl a Calipso rádióban, Budapesten. Kortárs müvészek címmel megfesti a Hunnia mozi plakátját Budapesten. Riport Hunnia 92 címmel az MTV2-nek Budapesten. Kiállítás a spanyol TVE-ben, María Teresa Campos Esta es tu casa címü müsorában, Kiállítás a Puerta de Toledo kiállítóteremben, (Repülés jövöje olajsorozat) Kiadja a Repülés jövöje katalógust A Repülés jövöje címü dokumentumfilm forgatása az MTV részére

9 1993 A La magdalena címü festménye az Edda együttes Elveszett illúziók címü lemezének boritója a Warner Bros felkérésére Budapesten. Riport az MTV2 Nappal Budapesten címü müsorának Budapesten. Látványtervek az Edda együttes koncertjeire Budapesten. Intervjú Zoltán budapesti müterme címmel a TV 20-ban, Budapesten. Speciális vendég az Edda együttes koncertjein Budapesten. Beszélgetés Tapasztalatok a rock-ban címmel az MTV XXL müsorában Budapesten. Kiállítás a Béke szálló kiállítótermében Budapesten. A kiállítás szponzora a Warner Bros. Riport a Danubius Rádióban, Budapesten az Elveszett illúziókról. Intervjú az MTV Három kivánság címü müsorában Budapesten.. Kiállítás a Magyar Nagykövetségen a Nemzeti ünnep alkalmából, Intervjú az új sorozatról a Juventus rádióban, Budapesten. En el cielo címü képe a Delibros magazín címlapja Kiállítás a Manuel Macías Galériában, (Tisztelet El Greco-nak olajsorozat). Riport az Onda Cero Rádióban, Megnyitó a Manuel Macías-ban címmel. Kiadja a Tisztelet El Greconak katalógust Beszzélgetés a kortárs müvészetröl a Magyar Rádió Angol müsorában, a Radio Bridge-ben Budapesten. Bemutató és a Lanzamiento címü kép átadása a lausanne-i Olimpiai Múzeumnak, Svájcban..

10 Meghívott vendég a Resonance Festiválra, Budapesten. Intervjú az MTV2 Reggel címü müsorában Budapesten. Resonance Fesztivál címü dokumentumfilm forgatása az MTV-nek Budapesten. Riport a spanyol kortárs müvészetröl a TV 12-nek Budapesten Kiállítás az Avila kiállítóteremben Avilában, Spanyolországban. A kiállítás szponzora a Caja de Salamanca. Intervjú a kiállításról az Antena 3 rádióban, Avilában. Juan Gyenes fotómüvész sorozatot készí Zoltánról A Magdalena con crucifijo címü kép átadása a Zarzuela Palotában Zsófia királynönek, Több éves együttmüködés elkezdése a Casa y Jardín magazínnal Kiállítás Aquincum Galériában Budapesten. A Lanzamiento címü festmény bemutatója az MTV Vasárnapi Turmix müsorában Budapesten. Az El paso címü festmény a Delibros magazín címlapja Zoltán címmel dokumentumfilm forgatása Budapesten az MTV Paraván címü müsorának.

11 1995 A Caída de la diosa címü festmény a Belart magazín címlapja Kiállítás az Expo Arte Galériában, Intervjú a szitanyomat kiadványokról a Rádio Nacional ben, Las musas címmel ad ki szitanyomat sorozatot Kiállítás az Artescorial Galériában, El Escorialban, Spanyolországban.(kis méretü olaj képek sorozat). A La magdalena címü festmény bemutatója és átadása a Magyar Nemzeti Galéria gyüjteményének Budapesten. Video spot La Magdalena címmel az MTV Arena mürorának Budapesten.. Közremüködik a kortárs müvészetról szóló müsorokban a Radio Bridgeben Budapesten. A Memory to the sport, a Magyar Olimpikai Bizottság 100 éves évfordulójának hivatalos festményének bemutatója és átadása Budapesten. A Memory to the sport festmény szitanyomat kiadványa pólón és selyemsálon a MOB megrendelésére Budapesten. Kiállítás a Ferraz Galériában, A Rupturas resplandores címü festmény pószter kiadványa a Casa y Jardín magazínnak Az El designio címü festmény a költö Fernando García Roman De la guerra címü könyvének borítója. A Libertarias/ Prodjufí kiadványa Közremüködik a De la guerra könyv bemutatóján 15 év gyüjteményes kiállítása a Real Círculo Artístico kiállítóteremben Barcelónában a Magyar Konzulátus szponzorolásával. Kerámiai kiadványok Beso a las musas címmel Barcelónában.

12 1996 Az Equus címü festménye az Elsö Lovas Világtalálkozó hivatalos festményének bemutatója Madridban Pilar hercegnö elnökségével. Az Equus címü kép átadása a Világtalálkozón Budapesten. Az Equus címü dokumentumfilm forgatása az MTV-nek Budapesten.. Beso a las musas címmel ad ki szitanyomat sorozat az Expo Arte Galériának Kiadja a Siempre con amor címü, 15 évet átölelö életrajzi könyvet A Siempre con amor könyv bemutatója a Manuel Macías Galériában, Vándorkiállítás Homenaje a Goya címmel a Kanári szigeteken Spanyolországban. A kiállítás szponzora az Universidad de la Laguna, Tenerife. Kiállítás a Történelmi Múzeumban Tenerifén. Kiállítás az Antiguo Cabildo Insular kiállítóteremben, El Hierrón. Kiállítás a Casa Salazar kiállítóteremben Santa Cruz de la Palmán. Kiállítás a Sala Juan Ismael del Cabildo Insular kiállítóteremben Fuerteventurán. Kiállítás a Lanzarote kiállítóteremben Lanzarotén. Kiállítás a Palmita kiállítóteremben, Gran Canarián. Kiállítás a Casa Colón kiállítóteremben La Gomerán. Kiadja a Homenaje a Goya katalógust Tenerifén.

13 1997 A Júcar utazási iroda utat szervez Utazás Budapestre Zoltánnal a budapesti Vasarely Múzeumban rendezendö kiállításának alkalmából. Kiadja a Siempre con amor könyvet angolúl, magyarúl és német nyelven Kiállítás a Vasarely Múzeumban Budapesten (A kiállítás olaj sorozat). A kiállítást az Esma szponzorálja. A kiállítás címmel katalógust és plakátot ad ki A város kiplakátozása kampány elindítása Budapesten. A Kiállítás címü dokumentumfilm forgatása az Estudio de arte visual-al Budapesten. Közremüködik a Cosmopolitan magazín magyarországi bemutatóján Budapesten. Kiállítás az Artel Galériában Budapesten. Az Y algo cambio címü kép bemutatója és átadása a Szépmüvészeti Múzeum kortárs gyüjteményének Budapesten Kiadja a Zoltán 1998 naptárat Az Örök szerelemmel címü könyv bemutatója a Libri Könyvesházban Budapesten. Kiállítás az Artel Galériában Budapesten. Elkezdi a Caja de Cristal építészeti terveit Madrid mellett.

14 1999 Kiadja a Tócame címü, 6 sorozatot feldolgozó versekkel kiegészített albumát Kiállítaás az Artel Galériában Budapesten. A Tócame könyv bemutatója a Fortuny Palotában, Több utazás a távolkeletre az ottani kultúrák megismerésére. Kiadja a Zoltán pószter albumot Két tájképsorozatot fest céges megrendelésekre. Kiállítás az Art-Expón, a Nemzetközi Müvészeti Vásáron Budapesten. Kortárs Magyar Müvészeti Lexikon, 629. Oldal ( Enciklopédia Kiadó, 1999, Fitz Péter) 2000 Belsöépítészeti munkák a Caja de Cristal-ban César Vindel kézmüvessel. Kiállítás az Artel Galériában Budapesten. Megjelenik a XX századi spanyol festök Lexikonjában (15.könyv oldalak). Fórum Artist kiadvány Makrócsendéleteket fest egy befektetö csoport megrendelésére Kitüntetik az Olimpiai Mozgalom Díjával

15 2001 Kiállítás az Artel Galériában Budapesten. Befejezi a Caja de Cristal munkáit. Elkezdi a Puro aire sorozat festését az új tóparti müteremben a Las Anclason. 5 szitanyomat kiadványt készít a Puro aire sorozat képeiböl az Arte y Naturaleza Alapítványnak a Fuera de serie müteremben, Bemutatja és átadja két müvét a Spanyol Nemzeti Könyvtár gyüjteményének Együttmüködika a Casa y Jardín magazínnal a Caja de Cristal bemutatóján Kiadja a Puro aire y la Caja de Cristal könyvet A Kremlin Múzeumban bemutatja a Puro aire sorozatot és elkezdi az oroszországi promóciót Moszkvában.

16 2002 Kiállítás az Estudio Doctor Fourquet-29 Galériában Bemutatja a Puro aire y la Caja de Cristal könyvet a Fourquet Galériában, Riport Puro aire y la Caja de Cristal címmel a Fourquet Galériában az MTV részére, Intervjú a kiállításról a TVE 2 Música en el Estudio Doctor Fourquet címü müsorában, Riport a Cadena COPE-ban. Kiállítás az Artel Galériában Budapesten. Megfesti a Szerelemröl és a halálról címü sorozatot a Las Anclason. Kiadja a Del amor y la muerte könyvet Zoltán weboldal bemutatója Kiadja a Zoltán CD Rom-ot Kiállítás és a Kapzartmosphere Galéria megnyitása Miamiban az USA-ban. Intervjú a TV Miami Rojo Vivo müsorában Miamiban. Riport a Latinos TV showban Miamiban. Intervjú a National Public Rádióban, Miamiban. Dokumentumfilm forgatása a mexikói TV-nek Miamiban.. Riport a Miami Heraldban, Miamiban.

17 2003 Kiállítás az Artel Galériában Budapesten. A Que tristeza címü festmény bemutatása és átadása a Masterbranch alapítványnak Budapesten. Zoltán promóció elindítása Budapesten. Intervjú az MTV1 Hírek müsorában Budapesten. Riport az MTV 2 Jó reggelt címü Músorában Budapesten. Intervjú az RTL Klub Délelö müsorában Budapesten. Kiállítás a Hotel Intercontinentalban, Budapesten. Beszélgetés a kortárs müvészetröl a Klub rádió Esték címü müsorában Budapesten.. Intervjú az MTV 2 Jakupcsek show címü müsorában Budapesten. Kiállítás a BKIK Európa házának kiállítótermében Budapesten. Riport Zoltán Budapesten címmel a Budapest Rádiónak Budapesten. Intervjú a Budapest TV Hételö-hétutó müsorának Budapesten. Riport az ATV Másnap müsorában Budapesten. Intervjú a Klub Rádióban Budapesten. Bemutató az Orensanz Alapítványban New Yorkban, az USA-ban. 10 szitanyomat sorozatot ad ki az Arte y Naturaleza csoportnak, Intervjú a Canal 7 TV Dos por Madrid müsorában, Riport az Intercontinental Rádió Caliente y frío müsorában

18 2004 Bemutatja és átadja a Seur Spanyolország évfordulójára festett Seur címü falfestményét Kiadja a Seur szitanyomatot a seur Spanyolország megrendelésére Kiadja a TDA szitanyomatot egy befektetö csoport megrendelésére Kiállítás a Festöterem kiállítóteremben a Tavaszi Fesztivál alkalmából Sopronban. Intervjú a BudapestTV Feketén fehéren címü müsorában Budapesten. Riport az Ikva Rádióban Zoltán Sopronban címmel, Sopronban. Intervjú a Dunántúl TV-ben, Sopronban. Dokumentumfilm forgatása Zoltán címmel, a Dunántúl TV-nek, Sopronban. Intervjú Zoltán kiállítása Sopronban címmel a Wien Neustadt TV-nek, Bécsben. Megfesti az Én újjászületésem sorozatot Budapesten és Megnyitja a Zoltán szalon-t Budapesten. Riport az Onda Madrid Rádió Madrid capital müsorában, A Mesterecsetek Alapítvány 2005 naptárának kiadása Budapesten. Kiállítás a Bank-Center kiállítótermében Budapesten a Mesterecsetek Alapítvány szervezésében. Fotósorozat készítése modellekkel az új könyv számára Marácz István fotós közremüködésével a budapesti mütermében.

19 2005 A Chopin címü festmény bemutatója és átadása madridi Polgármesteri Hivatalnak a Városi Múzeumban Kiállítás a Madrid Város Múzeumban Zoltán 25 év Spanyolországgal címmel Intervjú a Somos Rádióban Beszélgetés City Fm 97,5 Rádió Mitomanía y amigos de Arte címü müsorában Riport a RNE Radio Exterior de España müsorában Intervjú a Somos Rádió Estamos porque nos gusta címü müsorában Létrehozza az Apoyo el Arte márkát Közremüködik Marácz István fotós Meztelen fények címü könyvének kiadásában Budapesten. Bemutatja a Meztelen fények könyvet Budapesten. Megjelenik Endrei Judit Mindörökké férfi címü könyvében Budapesten. Életének csillaga, Erzsébet nagymamája a mennyekbe költözik.

20 2006 Dokumentumfilm forgatása Szakmája festö címmel a Pax TV-nek Budapesten. Riport az MTV1 Nagy beszélgetés címü müsorában Budapesten. Kiadja multimedia DVD-jét Zoltán, El viajero del amor címmel Megalapítja a Fundación Apoyo el Arte Alapítvány) Madridban (Támogatom a müvészetet Megfesti nagymamája emlékére a Pompeji sorozatot Budapesten és Kitüntetik az Álvaro Mutis Díj-al Kiadja a Mi renacimiento könyvét A Hip-hop címü festmény bemutatója és átadása az Álvaro Mutis Alapítvány gyüjteményének Kiadja a Pompeji könyvet Bemutató a Kogárt Múzeumban Budapesten. Néhány festményének kiadása üvegen lézer technikával Budapesten. Kiállítás a Barabás Villa kiállítóteremben Budapesten. Riport a Kossuth Rádió Magyar hírességek a világban címü müsorában Budapesten. A Mi renacimiento sorozat képeinek szitanyomat kiadása üvegen Budapesten.

21 2007 Kiállítás a Tribeca Galériában. Intervjú a Libertad Rádió El risastre müsorában Riport a Kossuth Rádióban Antal István müsorában Budapesten. Kiállítás a Mirthas Galériában, Budapesten. Riport a Kossuth Rádió Aranyemberek címü müsorában Budapesten. Kiállítás a Casa Cantabria kiállítóteremben A kiállítást a Magyar-Spanyol diplomáciai kapcsolatok 30 éves évfordulója alkalmából a Fundación Apoyo el Arte rendezi. Kiállítás a Dionis Bennassar Galériában Megfesti az Embriones sorozatot a Las Anclas-on. Kiállítás a Rodin Galériában Szentendrén. Bemutatja a Fundación Apoyo el Arte honlapját A aádiz-i Királyi Képzömüvészeti Akadémia tagjának választja Cádizban, Spanyolországban.

22 2008 Kiállítás a Cervantes Intézet kiállítótermében Budapesten. Kitüntetik a Cádiz-i Királyi Képzömüvészeti Akadémia Arany Érdemrendjével. Az ünnepséget a Cervanyes Intézetben rendezik Budapesten. Intervjú a Civil Rádióban Vég nélkül címmel Budapesten. Riport a Duna TV Kikötö müsorában Zoltán, a magyar akadémikus Spanyolországban címmel Budapesten. Intervjú a TV6-ban Zoltán az akadémikus címmel Budapesten. Riport a Kossuth Rádió Közelröl címü mürorában Budapesten. Intervjú a Lánchid Rádióban Budapesten. Életriport Zoltán címmel az MTV2 Záróra müsorában Budapesten. Riport a Klub Rádióban Magyar akadémikus Spanyolországban címmel Budapesten. Kiállítás az A21 Galériában Megfesti a Médos sorozatot Budapesten és Kiállítás a Román Intézetben Budapesten. Bemutató és képátadás a cádizi Képzömüvészeti Múzeum kortárs gyüjteményének Cádizban. Bemutató és képátadás a cádiz-i Királyi Képzömüvészeti Akadámia gyüjteményének Cádizban. Kiállítás a IX. Galériában Budapesten (Médos grafikai sorozat). Intervjú a TV IX- nek Médos címmel Budapesten. Riport a Duna TV Kikötö müsorának Zoltán-Médos címmel Budapesten. Intervjú az MR1 Rádió Reggel müsorában Budapesten.

23 2009 Kiállítás a DEARTE képzömüvészeti vásáron Kiadja a Médos könyvet 25 szitanyomat kiadása a Volvo España megrendelésére A Médos azul pószter kiadása a Volvo España-nak Kiállítás a Volvo España kiállítótermében Madridban (Médos sorozat) 15 nagyméretü szobron készít Ilusiones címmel a tóparti müteremben a Las Anclas-on. Bemutató és átadás a La dama del lago dorado címü szitanyomatának a Spanyol Újságírók Szövetségének Megkapja a Spanyol Újságírók Szövetségének Díj-át 2010 Megnyitja új mütermét Megfesti a Homenaje a Ferenc Liszt címü falfestményt a zenész 200 éves jubileuma alkalmából

24 2011 Bemutatja a Homenaje a Ferenc Liszt címü falfestményt a Nemzeti Koncertteremben Magyarország Uniós elnökségének ünnepe alkalmából Megfesti a Homenaje a Puskás címü képet a Real Madridnak Beszélgetés a Magyar kultúráról a SER Rádió Madrid címü müsorában Riportmüsor Puskásról az Onda Cero Rádió Madrid en onda címü müsorában Bemutatja a Puskás képet a Spanyol Filmarchívumban rendezett ünnepségen Intervjú a Real Madrid TV-nek A Puskás kép átadása a Santiago Bernabéu Stadionban A Puskás kép promóciója a nemzeti és nemzetközi sajtóban. Megnyitja Marácz István fotós kiállítását az Aquarel Hotel kiállítótermében Cegléden. Megkapja Cegléd város Díj-át Cegléden.. Intervjú a Cegléd TV-nek Cegléden. Riport az Internetpoint TV-nek Budapesten. Intervjú az ATV Strat címü programjában Zoltán, a magyar festö Spanyolországban címmel Budapesten. Megfesti az Ole y Olé sorozatot az új madridi mütermében. Látványtervek és plakát Paco Orellana koncertjére a Galileo Galilei színházban

25 2012 A Médos sex festmény átadása Magyarország Köztársasági Elnökének a Sándor Palotában Budapesten. Bemutatja és átadja a No hay más tiempo címü festményét Magyarország madridi Nagykövetségének Kiállítás a Club Financiero Génova Kiállítóteremben (Ole y Olé sorozat). Kiadja az Ole y Olé címü könyvet Bemutatja és átadja egy müvét a Club Financiero Génova gyüjteményének Konferencia az Ole y Olé sorozatról a Complutense egyetem újságíró tanszékén, Internetes Blog kampány Zoltánról. Intervjú a Tertulias con Paco de León címü müsorban az Onda Cero Rádióban, Madrid. Riport a KissFm rádióban a kiállításról Alfredo Arensevel, Riport a Herrera en la onda címü programban az Onda Cero Rádióban, Intervjú Manuel Moles Taurival programjában a Canal+ TV-ben, Kiállítás a Szerbia Házban Pinceladas Balcánicas címmel, Beszélgetés az Estoros címü müsorban Elia Rodriguezzel az EsRádióban, Kiállítás a Zenit Palace Budapest Hotelben,Budapesten (Újjászületésem sorozat). Bemutató és képátadás a Mi renacimiento címü kép a Grupo Zenitnek, Budapesten.

26 Riport a Nagykörút címü müsorban a TV 6 csatornában, Budapesten. Kiállítás a Párbeszéd Házban a II. Magyar Világtalálkozó alkalmából, Budapesten (Médos sorozat). Konferencia a II. Magyar Világtalálkozó megnyitóján, Budapesten. Telefonos intervjú a Sydney Rádió Mozaik címü müsorának. Elöadás a Báthory-Brassai Kongressuson, Budapesten. Mint a Panoráma Világklub spanyolországi elnöke részt vesz a II. Magyar Világtalálkozón, Budapesten. Kiadja a Biarritz katalógust, Kiadja a Biarritz plakátot, Madrid. Kiállítás a Windsor kiállítóteremben a Du Palais-ban, Biarritzban, Franciaországban. Kiadja a San Sebastián plakátot, Madrid. Kiadja a San Sebastián katalógust, Madrid. Kiállítás a Tryp Orly kiállítóteremben, San Sebastiánban. Intervjú a TV País Vasco kulturális programjában. Kiállítás a Romanti Art Centerben, Vigoban Kiállítás az Arte Nueva York Galériában, New Yorkban. Kiállítás a New York Artexpo 2013-on, New Yorkban. Intervjú az Arte Aparte müsorban a Play Ocio TV-nek, Konferencia az Universidad Complutense-n,

27 Az El maestro Santiago de Santiago címü portré bemutatója és átadása a Santiago Múzeumnak, Bemutató a Zaballos ügyvédi irodában, Bemutató a Hungarian House-ban, Los Angelesben. Bemutató a CILAS-ban, San Diegóban Kiállítás a Club 567 kiállítóteremben, Intervjú az Imagine TV.-nek Madridban. A Vita Vitae freskó festése az Igen BioLab Laboratorium székházának, Megalkotja az Olorarte párfumöt Ángel Ostarizzal, Olorarte párfüm bemutatója a Larios Caféban, Intervjú a TV Sur-nak A Natur Vitae freskó festése az Igen BioLab Laboratorium székházának, Intervjú a TV 6- nak, Budapest. A Zells freskó festése az Igen BioLab Laboratórium székházának, Kiállítás a Navarrete kiállítóteremben, Logroño. Intervjú a TV Logroño- nak, Logroño. Megalkotja az ADN szobrot az Igen BioLab Laboratórium székházának, Kiadja a Zoltán a Igen Biolabbal címü cd-romot,

28 2015 Kiállítás a Sport Accord Konferencián, Sochiban, Oroszországban. Apja, Márton a mennyekbe költözik. Kiállítás a Szerelmesek Fesztiválján, Szentgotthárdon a Templom Galériában (Médos sorozat).

VÁRADY RÓBERT. SZOBA KILÁTÁSSAL avagy Cyber térben

VÁRADY RÓBERT. SZOBA KILÁTÁSSAL avagy Cyber térben VÁRADY RÓBERT SZOBA KILÁTÁSSAL avagy Cyber térben Szoba kilátással, 2016. / olaj, vászon / 150 x 190 cm Virtuális II., 2016. / olaj, vászon / 160 x 190 cm Egyensúlykeresés ambivalens térben, 2016. / olaj,

Részletesebben

magyar magyar magyar magyar magyar, román, cseh magyar / eredeti / dolby digital magyar / eredeti / dolby digital magyar / eredeti / dolby digital

magyar magyar magyar magyar magyar, román, cseh magyar / eredeti / dolby digital magyar / eredeti / dolby digital magyar / eredeti / dolby digital Budapest - Digitális Csatorna Frvencia Program Jelleg, profil Nyelv d1 TV műsor hatos - és S2 114,5 MHz Képújság PAX TV Információs vallási és műsor The Fishing & Hunting horgászat és vadászat,, cseh M5

Részletesebben

A Versszínház rövid története, fontosabb eseményeink:

A Versszínház rövid története, fontosabb eseményeink: A Versszínház rövid története, fontosabb eseményeink: A Versszínház magyar költők költészetének és életének színházi, zenei és képzőművészeti formában való bemutatásával foglalkozik. Turek Miklós színművész

Részletesebben

január :00 Lengyel táncosok a SzólóDuó 2018 Nemzetközi Tánc Fesztiválon.

január :00 Lengyel táncosok a SzólóDuó 2018 Nemzetközi Tánc Fesztiválon. 2018 JANUÁR FEBRUÁR január 11 14. 20:00 Lengyel táncosok a SzólóDuó 2018 Nemzetközi Tánc Fesztiválon. január 16. 17:00 január 17 február 28. 19:00 január 22 február 3. január 24 28. február 12 március

Részletesebben

A NESZ soron következő küldöttgyűlését 2014. november 21 22 én tartja a Hotel Venturában (1119 Budapest, Fehérvári út 179.)

A NESZ soron következő küldöttgyűlését 2014. november 21 22 én tartja a Hotel Venturában (1119 Budapest, Fehérvári út 179.) Népművészeti Egyesületek Szövetségének hírlevele Novemberi küldöttgyűlés A NESZ soron következő küldöttgyűlését 2014. november 21 22 én tartja a Hotel Venturában (1119 Budapest, Fehérvári út 179.) Program:

Részletesebben

Magyarország, 2760 Nagykáta Gyóni Géza u. 1. Telefonszám: Mobilszám:

Magyarország, 2760 Nagykáta Gyóni Géza u. 1. Telefonszám: Mobilszám: Önéletrajz Személyi adatok Vezetéknév/Utónév: PALKÓ TIBOR Cím: Magyarország, 2760 Nagykáta Gyóni Géza u. 1. Telefonszám: +3657502400 Mobilszám: +36305963711 E-mail: palko.tibor@uni-eszterhazy.hu Honlap:

Részletesebben

Program: 1. nap 9.00 9.45 Regisztráció

Program: 1. nap 9.00 9.45 Regisztráció Népművészeti Egyesületek Szövetségének hírlevele Ha problémája van a megjelenítéssel, kattintson ide. Novemberi küldöttgyűlés A NESZ soron következő küldöttgyűlését 2014. november 21-22-én tartja a Hotel

Részletesebben

Kivonat az ÁSZF-en történt változásokról

Kivonat az ÁSZF-en történt változásokról ÁSZF Változások kivonat 1 / 5 Kivonat az ÁSZF-en történt változásokról A következő módosításokat tettük a 2015. július 01-jétől hatályos televízió és rádió műsorelosztási szolgáltatásunk Általános Szerződési

Részletesebben

bemutatja Turcsányi Antal festőművész kamaratárlatát Budapest 2014

bemutatja Turcsányi Antal festőművész kamaratárlatát Budapest 2014 bemutatja Turcsányi Antal festőművész kamaratárlatát Budapest 2014 Turcsányi Antal festőművész 2014 Benedek Elek meseillusztráció I. 16x22 cm papír, ceruza Turcsányi Antal festőművézs 2014 Benedek Elek

Részletesebben

Révfülöpi Nyár 2008. JÚNIUS

Révfülöpi Nyár 2008. JÚNIUS Révfülöpi Nyár 2008. JÚNIUS 2008. június 14. szombat 18 óra RAFFAY BÉLA szobrászművész kiállításának megnyitója a Tóparti Galériában (Révfülöp, Halász utca 6.). A kiállítást megnyitja: Kancsal Károly,

Részletesebben

Nemzetközi Képzőművészeti Filmszemle programok

Nemzetközi Képzőművészeti Filmszemle programok Nemzetközi Képzőművészeti Filmszemle programok 2014. október 15 19. (szerda vasárnap) október 15. (szerda) 12.05 13.15 Versenyfilmek vetítése 13.30 15.00 Versenyfilmek vetítése 15.15 16.45 Versenyfilmek

Részletesebben

Vállalkozás, kultúra, polgárosodás

Vállalkozás, kultúra, polgárosodás 2011/11/04 Page 1 of 5 [1]Az Országos Széchényi Könyvtár és az MTA OSZK Res libraria Hungariae Kutatócsoport 19. századi műhelye címmel közös kiállítást rendez Heckenast Gusztáv (1811 1878) születésének

Részletesebben

Reklámkampány. Utazás kiállítás Budapest Boat Show Karaván Szalon 2012

Reklámkampány. Utazás kiállítás Budapest Boat Show Karaván Szalon 2012 Reklámkampány Utazás kiállítás Budapest Boat Show Karaván Szalon 2012 UTAZÁS KIÁLLÍTÁS Televízió - RTL Klub Fókusz nyereményjáték 1 hétig - RTL Klub Reflektor nyereményjáték 1 hétig - RTL Klub Törzsutas

Részletesebben

HBO PAK DIGITÁLIS PROGRAMCSOMAG CINEMAX PAK DIGITÁLIS PROGRAMCSOMAG HBO MAXPAK DIGITÁLIS PROGRAMCSOMAG FILMBOX DIGITÁLIS PROGRAMCSOMAG

HBO PAK DIGITÁLIS PROGRAMCSOMAG CINEMAX PAK DIGITÁLIS PROGRAMCSOMAG HBO MAXPAK DIGITÁLIS PROGRAMCSOMAG FILMBOX DIGITÁLIS PROGRAMCSOMAG Digitális programcsomagok Digitális programcsomagok vételéhez set-top box, vagy alkalmas TV készüléknél CA modul szükséges (3.2. pont). Nagyfelbontású (HD) műsorvételhez HD set-top box szükséges (3.2.

Részletesebben

Szilágyi-Jéger Teréz. festőművész

Szilágyi-Jéger Teréz. festőművész Szilágyi-Jéger Teréz festőművész 2016 Szakmai életrajz Születési adatok: Csorna, 1967. E-mail: fonix99@freemail.hu Telefon: 06202060807 web: jegerterez.hu A színek és a formák jelentéstartalmainak keresése,

Részletesebben

Marek Stefański ünnepi orgonahangversenye a Május 3-i Lengyel Alkotmány Ünnepe alkalmából. május Lengyel Filmtavasz BUDAPEST SZEGED DEBRECEN

Marek Stefański ünnepi orgonahangversenye a Május 3-i Lengyel Alkotmány Ünnepe alkalmából. május Lengyel Filmtavasz BUDAPEST SZEGED DEBRECEN 2019 május május 5. 19.30 Marek Stefański ünnepi orgonahangversenye a Május 3-i Lengyel Alkotmány Ünnepe alkalmából Mátyás-templom Bp. I. Szentháromság tér május 9-15. 25. Lengyel Filmtavasz BUDAPEST SZEGED

Részletesebben

Digitális csatornakiosztas

Digitális csatornakiosztas Digitális csatornakiosztas Csatorna Frekvencia Program Jelleg, profil Nyelv S24 330 MHz Parlament TV politikai és gazdasági információs csatorna QAM256 SYm:6000 d1 TV kulturális műsorok M1 HD közszolgálati

Részletesebben

2. Két Zsiráf Diákújság Cikksorozat létrehozásának támogatása amely a diplomácia fogalmába vezeti be az olvasóit. A támogatás összege: 1 000 000 Ft.

2. Két Zsiráf Diákújság Cikksorozat létrehozásának támogatása amely a diplomácia fogalmába vezeti be az olvasóit. A támogatás összege: 1 000 000 Ft. KÜM- 2005 SZKF Az EU kül- és biztonságpolitikájának és az atlanti gondolatnak a népszerűsítését segítő kommunikációs tevékenység támogatása című pályázat nyerteseinek névsora Támogatást nyert pályázók

Részletesebben

E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások

E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások Szolgáltató 2016. augusztus 31. napjában határozza meg a jelen Mellékletben feltüntetett műholdas televízióra vonatkozó csatornakiosztásokban

Részletesebben

Időpont Utazás helye Utazás célja Utazási mód. Költségek

Időpont Utazás helye Utazás célja Utazási mód. Költségek Időpont Utazás helye Utazás célja Utazási mód Költségek 2009. június 21-24. Poitiers/ részvétel a SESAME Regionális Fővárosok éves közgyűlésén 2009. július 9. Tuzla/Bosznia- Hercegovina részvétel Tuzla

Részletesebben

E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások

E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások Szolgáltató 2016. október 31. napjában határozza meg a jelen Mellékletben feltüntetett műholdas televízióra vonatkozó csatornakiosztásokban

Részletesebben

Állománynév: Oritel ÁSZF 1szmelléklet2007-02-01.doc Létrehozás dátuma: 2006/12/29 12:32

Állománynév: Oritel ÁSZF 1szmelléklet2007-02-01.doc Létrehozás dátuma: 2006/12/29 12:32 1/1 1. sz. melléklet:, egyéb díjak, költségtérítések Oroszlány Sz. csatorna 1. MTV 2 magyar közszolgálati X 69,25 A2 st 2. DUNA TV magyar közszolgálati Y 76,25 A2 st 3. MTV 1 magyar közszolgálati Z 83,25

Részletesebben

Sarvar. varos 2013. MÁRCIUS ÁPRILIS MÁJUS

Sarvar. varos 2013. MÁRCIUS ÁPRILIS MÁJUS Sarvar varos RENDEZVENYNAPTARA PROGRAMME CALENDAR 2013. MÁRCIUS ÁPRILIS MÁJUS w marcius 1 15. 1. (pé), 17:00, Nádasdy-vár, könyvtár (95/320-122) Katonatörténet az I. világháborútól napjainkig kiállítás

Részletesebben

E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások

E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások Szolgáltató 2017. február 28. napjában határozza meg a jelen Mellékletben feltüntetett műholdas televízióra vonatkozó csatornakiosztásokban

Részletesebben

E. MELLÉKLET Kábeltelevízió és műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások TARTALOMJEGYZÉK

E. MELLÉKLET Kábeltelevízió és műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások TARTALOMJEGYZÉK E. MELLÉKLET Kábeltelevízió és műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások TARTALOMJEGYZÉK 1. A kábeltelevízió szolgáltatás keretében elérhető analóg csatornakiosztások... 2 2. A kábeltelevízió

Részletesebben

Küldöttség létszáma 1 (fő) Elszámolt napok száma. Időpont (tól-ig) 2006. január 2006.01.14. 7:05:00-

Küldöttség létszáma 1 (fő) Elszámolt napok száma. Időpont (tól-ig) 2006. január 2006.01.14. 7:05:00- . sz. táblázat Állami vezetők és más munkavállalók külföldi kiküldetéseinek elszámolt költsége és témája Tárca, szerv neve: Oktatási és Kulturális Minisztérium (Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma)

Részletesebben

Előfizetői szolgáltatások és azok díjai

Előfizetői szolgáltatások és azok díjai Előfizetői szolgáltatások és azok díjai Mátészalka - Jármi - Papos Nyírmeggyes települések csatornakiosztása: O1 Kölcsey tv 49.25 regionális műsor O2 Mátészalka 1 59.25 Városi tv regionális csatorna O3

Részletesebben

HIR-SAT 2000 Kft. szolgáltató

HIR-SAT 2000 Kft. szolgáltató K I V O N A T a HIR-SAT 2000 Kft. hírközlési szolgáltató 2016.10.15. napjától hatályos, nyilvános televízió-műsorelosztási és nyilvános rádió műsorelosztási szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési

Részletesebben

E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások

E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások Szolgáltató 2017. augusztus 31. napjában határozza meg a jelen Mellékletben feltüntetett műholdas televízióra vonatkozó csatornakiosztásokban

Részletesebben

ARMEL OPERAVERSENY ÉS FESZTIVÁL A FESZTIVÁL PROGRAMJA ÉS KÖZVETÍTÉSEI:

ARMEL OPERAVERSENY ÉS FESZTIVÁL A FESZTIVÁL PROGRAMJA ÉS KÖZVETÍTÉSEI: ARMEL OPERAVERSENY ÉS FESZTIVÁL Szegedi Nemzeti Színház // Október 6-15. A FESZTIVÁL PROGRAMJA ÉS KÖZVETÍTÉSEI: 2011. október 6. Riccardo Zandonai: Francesca da Rimini A Szegedi Nemzeti Színház (Szeged,

Részletesebben

E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások

E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások Szolgáltató 2015. január 31. napjában határozza meg a jelen Mellékletben feltüntetett műholdas televízióra vonatkozó csatornakiosztásokban

Részletesebben

A Széchenyi Irodalmi és Művészeti Akadémia Hírlevele. 49. hét december 3. vasárnap 16 óra Művészetek Palotája

A Széchenyi Irodalmi és Művészeti Akadémia Hírlevele. 49. hét december 3. vasárnap 16 óra Művészetek Palotája A Széchenyi Irodalmi és Művészeti Akadémia Hírlevele 49. hét 2017. december 3. vasárnap 16 óra Művészetek Palotája Kultúrpart-advent Kárpát-medencei folklór és kortárs költészet sok-sok zenével minden

Részletesebben

MINDEN EDDIGINÉL TÖBB TV CSATORNA KÍNÁLATUNKBAN!

MINDEN EDDIGINÉL TÖBB TV CSATORNA KÍNÁLATUNKBAN! HÍRLEVÉL 2016. JANUÁR MINDEN EDDIGINÉL TÖBB TV CSATORNA KÍNÁLATUNKBAN! Az elmúlt időszak műszaki fejlesztései lehetővé tették, hogy tovább bővíthessük a digitális TV szolgáltatásunk kínálatát. Még több

Részletesebben

A Szélmalom Kábeltévé Zrt. kiskundorozsmai fejállomására csatlakozó előfizetők által megrendelhető szolgáltatások

A Szélmalom Kábeltévé Zrt. kiskundorozsmai fejállomására csatlakozó előfizetők által megrendelhető szolgáltatások A Szélmalom Kábeltévé Zrt. kiskundorozsmai KTV Mini** m1, Információs csatorna, Duna II Autonómia, Cartoon Network/TCM, VIVA, Duna Televízió, RTL Klub, m2, TV2, ATV, HírTV, Danubius rádió, Petőfi rádió,

Részletesebben

I-TV csatornakiosztás

I-TV csatornakiosztás I-TV csatornakiosztás Balatonendréd, Balatonföldvár, Balatonöszöd, Balatonszárszó, Balatonszemes, Bálványos, Kereki, Kőröshegy, Kötcse, Nagyberény, Nagycsepely, Nyim, Pusztaszemes, Som, Szántód, Teleki

Részletesebben

E/3. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások

E/3. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások E/3. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások Szolgáltató 2015. július 31. napjában határozza meg a jelen Mellékletben feltüntetett műholdas televízióra vonatkozó csatornakiosztásokban

Részletesebben

6000 256QAM 1001 6000 256QAM 1001 6000 256QAM 1001. Gelka-Hírtech Kft. Digitális csatornakiosztás 2016.05.01. Hálózati azonosító. Jelleg, profil Nyelv

6000 256QAM 1001 6000 256QAM 1001 6000 256QAM 1001. Gelka-Hírtech Kft. Digitális csatornakiosztás 2016.05.01. Hálózati azonosító. Jelleg, profil Nyelv Közszolgálati 800 Ft Csatorna Frekvencia Program Jelleg, profil Nyelv Csomagok Symbol Moduláció Hálózati azonosító Gelka-Hírtech Kft. Digitális csatornakiosztás 2016.05.01. S2 S3 S4 S5 S6-114,5 MHz d1

Részletesebben

E/3. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások

E/3. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások E/3. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások Szolgáltató 207. február 28. napjában határozza meg a jelen Mellékletben feltüntetett műholdas televízióra vonatkozó csatornakiosztásokban

Részletesebben

Termékek, szolgáltatáscsomagok, ezek elérhetőségeinek jellemzői

Termékek, szolgáltatáscsomagok, ezek elérhetőségeinek jellemzői 2-27 sz. melléklet (Szarvas, Békésszentandrás, Csabacsűd) Termékek, szolgáltatáscsomagok, ezek elérhetőségeinek jellemzői TV programcsomag HAVI ELŐFIZETÉSI DÍJ ÖSSZESEN MINIMÁL PROGRAMCSOMAG (A1) 1.016

Részletesebben

HWR-Telecom Kft. Műsorkiosztás Budapest-központi fejállomás

HWR-Telecom Kft. Műsorkiosztás Budapest-központi fejállomás Alap programcsomag Bővített programcsomag HWR-Telecom Szolgáltatás típusa: Vezetékes műsorjel-elosztás Az igénybe vehető szolgáltatások tartalmi leírása: A vezetékes műsorelosztás a műsorszolgáltatók által

Részletesebben

Jelölje a helyes választ! A Kultúra Európai Fővárosa kezdeményezés első kiválasztottja 1985-ben Kép Válasz Róma HIBAS Válasz Athén HELYES

Jelölje a helyes választ! A Kultúra Európai Fővárosa kezdeményezés első kiválasztottja 1985-ben Kép Válasz Róma HIBAS Válasz Athén HELYES Jelölje, hogy melyik a hibás válasz! A célt, hogy az EU 2010-re a világ legversenyképesebb gazdasága legyen a Lisszaboni stratégia fogalmazta meg HIBAS az eeurope 2005 program fogalmazta meg Jelölje, hogy

Részletesebben

Általános szerződési feltételek. Csatornakiosztás, rendszeres díjak

Általános szerződési feltételek. Csatornakiosztás, rendszeres díjak Csatornakiosztás, rendszeres díjak 1.1. Alapkínálati csomagok tartalma Közszolgálati csomag* 1. m1 közszolgálati 2. m2 közszolgálati 3. Duna TV közszolgálati 4. Duna II Autonómia közszolgálati Alapcsomag*

Részletesebben

bemutatja Sáfár Pál festőművész kamaratárlatát Budapest 2013 március

bemutatja Sáfár Pál festőművész kamaratárlatát Budapest 2013 március bemutatja Sáfár Pál festőművész kamaratárlatát Budapest olajfestmények Erdei út 70x50 cm, olaj, vászon Nytsz:10333 Zempléni táj 60x80 cm; olaj, vászon Nytsz:10334 Egy este Szentendrén 55x80 cm; olaj, vászon

Részletesebben

Területi megjelölés: Budapest, XXI. kerület, Szigetszentmiklós

Területi megjelölés: Budapest, XXI. kerület, Szigetszentmiklós Területi megjelölés: Budapest, XXI. kerület, Szigetszentmiklós Érvényes: 2014. január 1.-től I. PROGRAMCSOMAG Hang 1 Információs csatorna Mono 168,25 S10 információs csatorna magyar 2 Nickelodeon Mono

Részletesebben

Kovács Tamás Vilmos festőművész T é r című kiállítását

Kovács Tamás Vilmos festőművész T é r című kiállítását bemutatja T é r című kiállítását Budapest 2017. szeptember 22. 1. A szobában 61x64 olaj, faragot hársfa 2. A szenátusban 60x80 olaj, farost 3. Árnyékban 70x90 olaj, farost 4. A szónok 40x50 vegyes technika,

Részletesebben

E/3. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások

E/3. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások E/3. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások Szolgáltató 2016. március 31. napjában határozza meg a jelen Mellékletben feltüntetett műholdas televízióra vonatkozó csatornakiosztásokban

Részletesebben

Küldöttség létszáma 1 (fő) Elszámolt napok száma. Időpont (tól-ig) 2005. január - augusztus 2005.01.04.- 9 2005.01.09. 2005.01.20.- 2005.01.22.

Küldöttség létszáma 1 (fő) Elszámolt napok száma. Időpont (tól-ig) 2005. január - augusztus 2005.01.04.- 9 2005.01.09. 2005.01.20.- 2005.01.22. . sz. táblázat Állami vezetők és más munkavállalók külföldi kiküldetéseinek elszámolt költsége és témája Tárca, szerv neve: Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma Ország Izrael, Tel-Aviv Miniszteri delegáció

Részletesebben

Általános szerződési feltételek 6/D. melléklet. Csatornakiosztás. Műholdas televízió csomagok tartalma

Általános szerződési feltételek 6/D. melléklet. Csatornakiosztás. Műholdas televízió csomagok tartalma Csatornakiosztás Műholdas televízió csomagok tartalma 1.1. Alapkínálati csomagok tartalma A szolgáltató az Eht. 132. 2a) bekezdés a) pontja alapján - a külön feltüntetett csatornák kivételével 2012.december

Részletesebben

lonovics László á l d o Artézi galéria

lonovics László á l d o Artézi galéria lonovics László á l d o za t Artézi galéria Lonovics László festőművész E mail: lono@t-online.hu Mobil: 06 30 548 6307 Kiállítás címe: áldozat Megnyitó: 2017. május 20. szombat du. 5 óra Nyitva: 2017.

Részletesebben

PRÓFÉTAPARÁDÉ A Łódź Kaliska csoport művészeti projektje

PRÓFÉTAPARÁDÉ A Łódź Kaliska csoport művészeti projektje 2017 január február január 8-ig február 9-ig január 11. február 9. 19.00 január 11 15. 18.00 január 14. 20.00 január 16. 18.00 január 30. 18.00 február 9. március 17. 18.00 február 13. 18.00 február 13.

Részletesebben

Szakmai tapasztalat, jelentősebb festmény restaurátori munkák:

Szakmai tapasztalat, jelentősebb festmény restaurátori munkák: Jébert Katalin Festőres-taurátor művész Oklevél száma: I-17/1986 Restaurátorkamara névjegyzéki száma: F1-373 Tel.: 06 20 77-19-2-19 jebertka@gmail.com Szakirányú képesítés 1986-1991 Magyar Képzőművészeti

Részletesebben

E/2 MELLÉKLET Kábeltelevízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztás

E/2 MELLÉKLET Kábeltelevízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztás Készítés időpontja: 2004. december 19. Módosítás időpontja: 2015. október 1. E/2 MELLÉKLET Kábeltelevízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztás Szolgáltató 2015. október 31. napjában határozza meg

Részletesebben

E. MELLÉKLET Kábeltelevízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztás

E. MELLÉKLET Kábeltelevízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztás Készítés időpontja: 2004. december 19. Módosítás időpontja: 2015. január 30. E. MELLÉKLET Kábeltelevízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztás Szolgáltató 2015. március 31. napjában határozza meg az

Részletesebben

18.00 Ökumenikus istentisztelet az Unitárius Templomban helyszín:unitárius Templom, 1055 Budapest, Nagy Ignác utca 1-2. 2010. NOVEMBER 11.

18.00 Ökumenikus istentisztelet az Unitárius Templomban helyszín:unitárius Templom, 1055 Budapest, Nagy Ignác utca 1-2. 2010. NOVEMBER 11. 2010. NOVEMBER 11. (CSÜTÖRTÖK) 15.00-17.00 Nemcsak a húszéveseké a világ! Örökifjak bálja zenél a Seres Duó zártkörû rendezvény helyszín: Aranytíz, Lovagterem, 18.00 Reitter Ferenc Díjátadó Ünnepség A

Részletesebben

A NÉZŐ. Ismerjük meg fogyasztóinkat új szemszögből

A NÉZŐ. Ismerjük meg fogyasztóinkat új szemszögből Az Atmedia bemutatja: A NÉZŐ Ismerjük meg fogyasztóinkat új szemszögből Atmedia csoport: legjobb nemzetközi és lokális márkák Lengyelország (1998, 52 csatorna) Csehország (2008, 21 csatorna) Magyarország

Részletesebben

Monument List for the essay. 25 Vigadó / Assembly Rooms (now: Vigadó Concert Hall) GPS 47.495949, 19.049402

Monument List for the essay. 25 Vigadó / Assembly Rooms (now: Vigadó Concert Hall) GPS 47.495949, 19.049402 Monument List for the essay 24 Pékáry ház / Pékáry-house GPS 47.501702, 19.062427 25 Vigadó / Assembly Rooms (now: Vigadó Concert Hall) GPS 47.495949, 19.049402 26 Magyar Tudományos Akadémia / Hungarian

Részletesebben

KIVONAT. Ár és csatorna változás. Érvényes: tól. Terület megjelölése:

KIVONAT. Ár és csatorna változás. Érvényes: tól. Terület megjelölése: KIVONAT Ár és csatorna változás Érvényes: 2016.10.16-tól Terület megjelölése: Terület megjelölése: Bősárkány a.) Műsorjel-elosztási szolgáltatás, csatornakiosztás és előfizetési díj: 1./ Televízió Minimum

Részletesebben

E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások

E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások Szolgáltató 2018. október 31. napjában határozza meg a jelen Mellékletben feltüntetett műholdas televízióra vonatkozó csatornakiosztásokban

Részletesebben

E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások

E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások Szolgáltató 2014. december 31. napjában határozza meg a jelen Mellékletben feltüntetett műholdas televízióra vonatkozó csatornakiosztásokban

Részletesebben

E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások

E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások Szolgáltató 2014. május 31. napjában határozza meg a jelen Mellékletben feltüntetett műholdas televízióra vonatkozó csatornakiosztásokban

Részletesebben

ÖNÉLETRAJZ. Páger Bernadett művésztanár e-mail cím: bpager@bkf.hu

ÖNÉLETRAJZ. Páger Bernadett művésztanár e-mail cím: bpager@bkf.hu ÖNÉLETRAJZ Páger Bernadett művésztanár e-mail cím: bpager@bkf.hu Felsőfokú tanulmányok és végzettség: 1998-1999 University of Art and Design, Vantaa-Finnország 1994-1999 Magyar Iparművészeti Egyetem, Szőnyeg

Részletesebben

Az Andaxínház 2011. évi szakmai beszámolója

Az Andaxínház 2011. évi szakmai beszámolója Az Andaxínház 2011. évi szakmai beszámolója Az egyesület 1991 októbere óta működik, a Fővárosi Bíróság közhasznú szervezeteként a Pk.66925/1991/1 számú végzése alapján jegyezte be. Az Andaxínház a különböző

Részletesebben

K I V O N A T a Köznevelési, Tudományos és Kulturális Bizottság 2014. április 14-én tartott soron következő ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T a Köznevelési, Tudományos és Kulturális Bizottság 2014. április 14-én tartott soron következő ülésének jegyzőkönyvéből Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlésének Köznevelési, Tudományos és Kulturális Bizottsága K I V O N A T a Köznevelési, Tudományos és Kulturális Bizottság 2014. április 14-én tartott soron következő ülésének

Részletesebben

9.00 a Széchenyi emléktáblánál (Hősök tere 7.) néma koszorúzás egy szál virággal

9.00 a Széchenyi emléktáblánál (Hősök tere 7.) néma koszorúzás egy szál virággal KOSZORÚZÁSOK ÉS MEGEMLÉKEZÉSEK OKTÓBER 19-én pénteken 9.30 a Romek emlékoszlopnál (Szentpéteri kapu) Közreműködnek a Petőfi Sándor Általános Iskola tanulói 10.30 Ünnepi műsor a Miskolci Egyetemen 12.00

Részletesebben

neve nyelve jellege csatorna (Mhz)

neve nyelve jellege csatorna (Mhz) 4/a melléklet Vezetékes műsorjel-elosztás Analóg programcsomagok: Az analóg programcsomagok értékesítése 2016. február 5-ével megszűnik. Érvényes: 2016. február 6-tól Valamennyi digitális programcsomag

Részletesebben

E/3. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások

E/3. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások E/3. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások Szolgáltató 2018. február 28. napjában határozza meg a jelen Mellékletben feltüntetett műholdas televízióra vonatkozó csatornakiosztásokban

Részletesebben

Csatorna neve Tematika Nyelv. 5 Duna World Közszolgálati, szórakoztató magyar és hírműsorok. 4 m4 Sport Közszolgálati, sport magyar

Csatorna neve Tematika Nyelv. 5 Duna World Közszolgálati, szórakoztató magyar és hírműsorok. 4 m4 Sport Közszolgálati, sport magyar PRÉMIUM (78) ALAP (49) START (13) Közszolgálati Csomag Kábeltelevíziós csatornakiosztás Budapest Érvényes 2016. január 04.-től Csatorna sorszám Csatorna neve Tematika Nyelv 1 m1 Közszolgálati, szórakoztató

Részletesebben

E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások

E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások Szolgáltató 2015. szeptember 30. napjában határozza meg a jelen Mellékletben feltüntetett műholdas televízióra vonatkozó csatornakiosztásokban

Részletesebben

Általános szerződési feltételek 6/D. melléklet

Általános szerződési feltételek 6/D. melléklet Csatornakiosztás Műholdas televízió csomagok tartalma 1.1. Alapkínálati csomagok tartalma A szolgáltató az Eht. 132. 2a) bekezdés a) pontja alapján - a külön feltüntetett csatornák kivételével 2014. július

Részletesebben

Rendezvény archívum 2005

Rendezvény archívum 2005 Rendezvény archívum 2005 Január 2005. január 11. A Magyar Könyvtárosok Egyesülete tanács 2005. január 12. A Nádasdy Alapítvány és Akadémia könyvbemutatója 2005. január 12. A Magyar Könyvtárosok Egyesülete

Részletesebben

Általános szerződési feltételek 6/D. melléklet

Általános szerződési feltételek 6/D. melléklet Csatornakiosztás Műholdas televízió csomagok tartalma 1.1. Alapkínálati csomagok tartalma A szolgáltató az Eht. 132. 2a) bekezdés a) pontja alapján - a külön feltüntetett csatornák kivételével 2013. augusztus

Részletesebben

kattintson ide. Hírek

kattintson ide. Hírek Népművészeti Egyesületek Szövetségének hírlevele Ha problémája van a megjelenítéssel, kattintson ide. Hírek A NESZ közreműködésével s tagjai által felajánlott alkotásokból nyílt kiállítás a New Yorki Magyar

Részletesebben

E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások

E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások Szolgáltató 2015. március 31. napjában határozza meg a jelen Mellékletben feltüntetett műholdas televízióra vonatkozó csatornakiosztásokban

Részletesebben

Általános szerződési feltételek 6/D. melléklet

Általános szerződési feltételek 6/D. melléklet Csatornakiosztás Műholdas televízió csomagok tartalma 1. Alapkínálati csomagok tartalma A szolgáltató az Eht. 132. 2a) bekezdés a) pontja alapján - a külön feltüntetett csatornák kivételével 2015. január

Részletesebben

CSATORNAKIOSZTÁS ALAPCSOMAGOK

CSATORNAKIOSZTÁS ALAPCSOMAGOK FITT Start 4900 Ft/hó FITT Szuper 6500 Ft/hó CSATORNAKIOSZTÁS ALAPCSOMAGOK (ÉRVÉNYES KISKUNDOROZSMA, BORDÁNY, CSÓLYOSPÁLOS, FORRÁSKÚT, SÁNDORFALVA, SZATYMAZ ÉS ZSOMBÓ TELEPÜLÉSEKEN) 1. Film Mánia magyar

Részletesebben

Monor város évi I. féléves programtervezete

Monor város évi I. féléves programtervezete Rendezvény időpontja: 2018. január 8. 2018. január 12. 18:00 Rendezvény megnevezése: megnyitója Magócsi Ildikó fotóművész Újévi operett 2018. január 13. Jégvirágtól Borvirágig forralt boros túra 2018.

Részletesebben

2-21 sz. melléklet (Füzesgyarmat, Körösladány) Termékek, szolgáltatáscsomagok, ezek elérhetőségeinek jellemzői

2-21 sz. melléklet (Füzesgyarmat, Körösladány) Termékek, szolgáltatáscsomagok, ezek elérhetőségeinek jellemzői Termékek, szolgáltatáscsomagok, ezek elérhetőségeinek jellemzői KTV Csomagok KTV-I KTV-II KTV-III Digitális simulcast A KTV-II és KTV-III. analóg csomagok mellé díjmentesen igénybe vehető Bruttó díj 1

Részletesebben

A továbbított rádióműsorok az alábbiak: Kossuth rádió (98,2 MHz) Petőfi rádió (99,8 MHz) Bartók rádió (102,5 MHz)

A továbbított rádióműsorok az alábbiak: Kossuth rádió (98,2 MHz) Petőfi rádió (99,8 MHz) Bartók rádió (102,5 MHz) Területi megjelölés: Budapest, XXI. kerület, Szigetszentmiklós Érvényes: 2015. január 01.-től I. PROGRAMCSOMAG havi előfizetési díja: 2441 Ft/hó + 659 Ft/hó Áfa = 3100 Ft/hó Program Frekvencia Csatorna

Részletesebben

E/3. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások

E/3. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások E/3. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások Szolgáltató 2017. szeptember 30. napjában határozza meg a jelen Mellékletben feltüntetett műholdas televízióra vonatkozó csatornakiosztásokban

Részletesebben

Ahol kinyílik a világ

Ahol kinyílik a világ 2014 2015 Ahol kinyílik a világ AZ OPERAHÁZ ÉVADKAMPÁNYA SAJTÓGYÛJTÉS MTV Ma Reggel 2014.04.14. RTL Klub Híradó 2014.04.09. RTL Klub Fókusz 2014.04.09. TV2 Tények 2014.04.09. TV2 Tények éjjel 2014.04.09.

Részletesebben

Analóg műsorok Teljes név Csatorna Frekvencia Kategória Nyelv 1 Duna O04 85,25 hír- és kulturális műsorok magyar 2 Duna World O05 93,25 hír- és

Analóg műsorok Teljes név Csatorna Frekvencia Kategória Nyelv 1 Duna O04 85,25 hír- és kulturális műsorok magyar 2 Duna World O05 93,25 hír- és nalóg műsorok Teljes név Csatorna Frekvencia Kategória Nyelv 1 Duna O04 85,25 hír- és kulturális műsorok magyar 2 Duna World O05 93,25 hír- és kulturális műsorok magyar 3 TV S09 161,25 riportok, filmek,

Részletesebben

Általános szerződési feltételek. Csatornakiosztás, rendszeres díjak

Általános szerződési feltételek. Csatornakiosztás, rendszeres díjak Csatornakiosztás, rendszeres díjak 1.1. Alapkínálati csomagok tartalma Alapcsomag* 1. RTL Klub kereskedelmi 2. tv2 kereskedelmi 3. m1 közszolgálati 4. m2 közszolgálati 5. Duna TV közszolgálati 6. Viasat3

Részletesebben

Általános szerződési feltételek 6/D. melléklet. Csatornakiosztás. Műholdas televízió csomagok tartalma

Általános szerződési feltételek 6/D. melléklet. Csatornakiosztás. Műholdas televízió csomagok tartalma Csatornakiosztás Műholdas televízió csomagok tartalma 1.1. Alapkínálati csomagok tartalma A szolgáltató az Eht. 132. 2a) bekezdés a) pontja alapján - a külön feltüntetett csatornák kivételével 2013. április

Részletesebben

2-21 sz. melléklet (Füzesgyarmat, Körösladány) Termékek, szolgáltatáscsomagok, ezek elérhetőségeinek jellemzői

2-21 sz. melléklet (Füzesgyarmat, Körösladány) Termékek, szolgáltatáscsomagok, ezek elérhetőségeinek jellemzői 2-21 sz. melléklet (Füzesgyarmat, Körösladány) Termékek, szolgáltatáscsomagok, ezek elérhetőségeinek jellemzői KTV Csomagok KTV-I KTV-II KTV-III Digitális simulcast A KTV-II és KTV-III. analóg csomagok

Részletesebben

Csatornakiosztás KISKUNDOROZSMÁN, BORDÁNYBAN, CSÓLYOSPÁLOSON, FORRÁSKÚTON ÉS ZSOMBÓN IGÉNYBE VEHETŐ KÁBELTÉVÉ SZOLGÁLTATÁSOK. Szélmalom Kábeltévé Zrt.

Csatornakiosztás KISKUNDOROZSMÁN, BORDÁNYBAN, CSÓLYOSPÁLOSON, FORRÁSKÚTON ÉS ZSOMBÓN IGÉNYBE VEHETŐ KÁBELTÉVÉ SZOLGÁLTATÁSOK. Szélmalom Kábeltévé Zrt. DTV Szuper 6980 Ft/hó KTV Szuper 5330 Ft/hó KTV Start 3830 Ft/hó 2018. JÚNIUS 27-TŐL KISKUNDOROZSMÁN, BORDÁNYBAN, CSÓLYOSPÁLOSON, FORRÁSKÚTON ÉS ZSOMBÓN IGÉNYBE VEHETŐ KÁBELTÉVÉ SZOLGÁLTATÁSOK CSATORNA

Részletesebben

TÁMOGATÁS ELSZÁMOLÁSA FELHASZNÁLÁSI BESZÁMOLÓ

TÁMOGATÁS ELSZÁMOLÁSA FELHASZNÁLÁSI BESZÁMOLÓ TÁMOGATÁS ELSZÁMOLÁSA FELHASZNÁLÁSI BESZÁMOLÓ Támogató: Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata Támogatási rendelet száma: 2/2008. (II.20.) Azonosító: S/08-01187, 01188 Támogatott: Székesfehérvári

Részletesebben

Szeged-Kiskundorozsma, Bordány, Forráskút, Zsombó területén igénybe vehetı szolgáltatások

Szeged-Kiskundorozsma, Bordány, Forráskút, Zsombó területén igénybe vehetı szolgáltatások Szeged-Kiskundorozsma, Bordány, Forráskút, Zsombó területén igénybe vehetı szolgáltatások KTV Mini** m1, Információs csatorna, Homokhát Televízió, Duna II Televízió, RTL Klub, m2, TV2, ATV, HírTV, Danubius

Részletesebben

MINIMUM PROGRAMCSOMAG

MINIMUM PROGRAMCSOMAG a) Vezetékes műsorjel-elosztás Analóg programcsomagok: Az analóg programcsomagok értékesítése 2016. február 5-ével megszűnt. Érvényes: 2018. május 1-től Valamennyi digitális programcsomag mellé az azonos

Részletesebben

logo arculat hirdetés kiadvány foto egyéb

logo arculat hirdetés kiadvány foto egyéb WOW! Studiónk az ezernégyszázas években alakult Budapest Székesfővárosban, elsőként nyitottunk UP-AND-Go grafikai studiot. Kezdetben Török megrendelőink voltak, de dolgoztunk Mária Teréziának is. Studiónk

Részletesebben

Analóg műsorok Teljes név Csatorna Frekvencia Kategória Nyelv 1 M4 Sport C02 48,25 sportcsatorna magyar 2 M2 C03 55,25 közszolgálati magyar 3 Duna

Analóg műsorok Teljes név Csatorna Frekvencia Kategória Nyelv 1 M4 Sport C02 48,25 sportcsatorna magyar 2 M2 C03 55,25 közszolgálati magyar 3 Duna nalóg műsorok eljes név Csatorna Frekvencia Kategória Nyelv 1 4 Sport C02 48,25 sportcsatorna magyar 2 2 C03 55,25 közszolgálati magyar 3 Duna C04 62,25 hír- és kulturális műsorok magyar 4 Régió Plusz

Részletesebben

2018. szeptember 6. csütörtök - Kegyeleti nap

2018. szeptember 6. csütörtök - Kegyeleti nap Kísérő program: 2018. augusztus 31. Péntek A Fejedelem - rock musical 2018. szeptember 6. csütörtök - Kegyeleti nap 16:00 Zágon Gyula emlékkiállítás ünnepi megnyitója Helyszín: Weiner Leó Alapfokú Művészeti

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK MÓDOSÍTÁSÁNAK KIVONATA

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK MÓDOSÍTÁSÁNAK KIVONATA ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK MÓDOSÍTÁSÁNAK KIVONATA A Hello HD Kft. a mai nappal az alábbiak szerint módosítja az integrált Általános Szerződési Feltételeit: (A változott részek dőlt betűvel kiemelve.)

Részletesebben

DOMANOVSZY ENDRE ( )

DOMANOVSZY ENDRE ( ) DOMANOVSZKY ENDRE DOMANOVSZY ENDRE (1907 1974) 1937: Diplome d'honneur, Párizsi Világkiállítás, kétszeres Kossuth-díjas, Munkácsy-díjas, Érdemes és Kiváló mûvész, a Magyar Képzômûvészeti Fôiskola volt

Részletesebben

Mahart Tours 1056 Budapest, Belgrád rakpart Nemzetközi Hajóállomás. om R00942/1994/1999. E-mail: tours@maharttours.com

Mahart Tours 1056 Budapest, Belgrád rakpart Nemzetközi Hajóállomás. om R00942/1994/1999. E-mail: tours@maharttours.com Egyirányú Áthajózás Velencéből a Kanári szigetekre Olaszország - Tunézia- Spanyolország- Kanári szigetek 1. Velence - 18:00 2. Ancona 0:00 13:00 3. Tengeren - - 4. Tunis 12:00 1:00 5. Tengeren - - 6. Malaga

Részletesebben

E/3. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások

E/3. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások E/3. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások Szolgáltató 2018. szeptember 30. napjában határozza meg a jelen Mellékletben feltüntetett műholdas televízióra vonatkozó csatornakiosztásokban

Részletesebben

KASS JÁNOS ( 2010), HAJNAL GABRIELLA, KASS ESZTER április 5 25.

KASS JÁNOS ( 2010), HAJNAL GABRIELLA, KASS ESZTER április 5 25. KASS JÁNOS ( 2010), HAJNAL GABRIELLA, KASS ESZTER 2017. április 5 25. Művészcsaládok a II. kerületben EGYMÁSSAL-EGYMÁS NÉLKÜL festmények, grafikák, textilek Megnyitó: 2017. április 5., szerda, 18 óra Megnyitja:

Részletesebben

HAVI STATISZTIKÁK 2013. DECEMBER NIELSEN KÖZÖNSÉGMÉRÉS

HAVI STATISZTIKÁK 2013. DECEMBER NIELSEN KÖZÖNSÉGMÉRÉS HAVI STATISZTIKÁK 2013. DECEMBER NIELSEN KÖZÖNSÉGMÉRÉS A TELEVÍZIÓZÁSRA FORDÍTOTT IDŐ NAPI ÁTLAGA 2013. december; egész nap Teljes népesség Nem Nő Férfi Életkor (3) 4-17 18-49 50+ Életkor (8) 4-7 8-12

Részletesebben

Kovács Tamás Vilmos festőművész kamaratárlatát

Kovács Tamás Vilmos festőművész kamaratárlatát bemutatja Kovács Tamás Vilmos festőművész kamaratárlatát Budapest Néhány mondat a kiállítás születéséről... Az itt bemutatott képek Kovács Tamás Vilmos festőművész ezidáig műtermében lévő tájfestészetét

Részletesebben

VÁROSÜNNEP Rudabánya

VÁROSÜNNEP Rudabánya VÁROSÜNNEP Rudabánya Magyarország Európai Unióhoz csatlakozása 10. évfordulójának jegyében Programok III. Ásványgyűjtő Fesztivál, Rudabánya 2014. szeptember 5. VII. Városnap, Rudabánya 2014. szeptember

Részletesebben

Üzleti jelentés 2006. január-december

Üzleti jelentés 2006. január-december 46. SZ. MELLÉKLET Magyar nyelvű csatornák 1994-2006. (Kék: év folyamán megszűnt, vagy beolvadt piros: év folyamán indult) Üzleti jelentés 2006. január-december ES1994 ES1995 ES1996 ES1997 ES1998 ES1999

Részletesebben