Fodor-Lengyel Zoltán

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Fodor-Lengyel Zoltán"

Átírás

1 Fodor-Lengyel Zoltán 1963 március 1-én, Budapesten született Fischer Ernö magántanítványa A Sorbonne Egyetem Képzömüvészeti Akadámia grafikus szakán Párizsban és az ELTE magyar-történelem szakán Budapesten tanul Exkluzív szerzödést köt a párizsi Galéria Art 3000-rel A Galéria Art 3000 müvészeti igazgatója és társtulajdonosa Párizsban A Nemzetközi Goya Nagydíj nyertese Kitüntetik az Olimpiai Mozgalom Díjával Megnyitja a Galéria Kapzatmosphery-t Miamiban Megnyitja a Zoltán Szalónt Budapesten Létrehozza az Apoyo el Arte márkát 2006 Megalapítja az Apoyo el Arte Alapítványt 2006 Kitüntetik az Álvaro Mutis Díjjal A cádiz-i Királyi Képzömüvészeti Akadámia tagjává választja Kitüntetik a cádiz-i Királyi Képzömüvészeti Akadámia Arany Érdemrendjével Kitüntetik Cegléd város Díjával

2 1981 Kiállítás a Kölcsey kiállítóteremben, Budapesten (grafikák). Látványtervek atigerrag dixiland videokliphez. Hunnia Stúdió Budapest. Kiállítás a Liceum Galériában, Egerben. Kiállítás a Vár Galériában, Köszegen Látványtervek a Folies Berger-nek, Párizsban. Kiállítás a Jak Galériában, Budapesten. Együttmüködik a Maurice Bejart balettel a párizsi Operában Látványtervek a Swejk színmühöz a budapesti Vígszínházban. Kiállítás a Jak Galériában, Budapesten. Látványtervek Horatíu Radulescu zeneszerzö Oratorio címü müvéhez a metz-i Katedrálisban, Franciaországban. Az Oratorio címü film forgatása a metz-i TV-nek.

3 1984 Látványtervek és irodalmi szinopszis a Mephisto címü darabhoz a Teatro de Bastille-nak, Párizsban. Kiállítás az Open Art Galériában, Párizsban (Faust grafikai sorozat ) Kiadja Faust katalógust Párizsban. Kiállítás a Galéria Art 3000-ban, Párizsban. Jaques Chirac, Párizs polgármestere vásárolja meg a kiállítás elsö müvét. Kiállítás a Jak Galériában, Budapesten Közremüködik a Mephisto címü darab bemutatóján az avignon-i Fesztiválon a Teatro de Bastille-al, Avignonban, Franciaországban. Kiállítás a Jak Galériában, Budapesten. Kiállítás a Galéria Art 3000-ben, Párizsban. Közremüködik a Sueños címü kiállításon a szürrealista festövel, Pierre Vally-val, Párizsban.

4 1986 Kiállítás a Metro Galériában (Bibliai mesék grafikai sorozat), Budapesten. Kiadja a Bibliai mesék katalógust Budapesten. Kiállítás a kaposvári Képzömüvészeti Múzeumban.. Együttmüködik George Berreby szobrásszal a párizsi mütermében. Kiállítás a Galéria de la Rochefoucauld-ban, Párizsban. Müvészeti igazgatója és társtulajdonosa lesz a Galéra Art 3000-nek Párizsban. Kiállítás a Galéria Tokay-ban, Tokayban. Kiállítás a Galéria Jak-ban ( XX. Századi mitológia grafikai sorozat), Budapesten. Kiadja a XX századi mitológia katalógust Budapesten. Illusztrációk a Visión Sur les Arts müvészeti magazínnak Párizsban. Megfesti a Kain y Abel címü képet, amely födíja lesz a Lottóigazgatóság kultúrális versenyének. Intervjú a Kossuth Rádióban az európai modern müvészetröl. Kiállítás a Galéria Art 3000-ben, Párizsban, a Hotel Intercontinental szponzorálásával. Kiállítás a Circulo Catalán kiállítóteremben, Kiállítás a Teatro de Paris kiállítóteremben a Jazz Fesztivál alkalmából Párizsban, a Galéria Art 3000 szponzorálásával.

5 1987 Kiállítás a zalaegerszegi Zsinagóga Galériában. Zoltán grafikái címü dokumentumfilm forgatása a zalaegerszegi TV-nek. Kiállítás a Galéria XI-ben Budapesten a Budapesti Tavaszi Fesztiválon (Tragetómia, grafikai sorozat) Intervjú az MTV Studio 87-ben a Tragetómia sorozatról, Budapesten. Kiadja a Tragetomía katalógust Budapesten. Kiállítás a Szentendre Galériában, Szentendrén. Kiállítás az Atrium Hyatt szállodában, Budapesten. Kiállítás a Galéria Joker-ben Bécsben, a tokay-i Borászatok szponzorálásával. Kiállítás a Gaéria Art 3000-ben, Párizsban. Illusztrációk az Apollo Magazín müvészeti lapnak, Brüsszelben. Kiállítás a Teatro de París kiállítótermében a párizsi Magyar Intézet közremüködésével, Párizsban. Kiállítás a Galéria Church-ben, Londonban. Kiállítás a Galéria Unwin-ban, Berlinben.

6 1988 Kiállítás Galéria XI.-ben Budapesten a Budapesti Tavaszi Fesztiválon (Tollfosztottan grafikai sorozat). Kiadja a Tollfosztottan katalógust Budapesten. Kiállítás a Galéria Rochefoucauldban, Párizsban. Intervjú a Tollfosztottan kiállításról a Francia rádió France Culture müsorában, Párizsban. Kiállítás a Mélia Alicante kiállítóteremben Alicantéban, Spanyolországban. A kiállítás szponzora az Europa Universítas. Bemutató a Modern Art Múzeumban a Gran Premio Goya átvétele alkalmából Brüsszelben, Belgiumban. Intervjú a Goya Nagydíjról a brüsszeli TV-ben. Kiállítás a Galéria Jokerben, Bécsben. Riport a Goya Nagydíjról az MTV Stúdio 88 müsorában. Állandó kiállítás a Teatro de Paris kiállítótermében Párizsban. Kiállítás az Art Center Galériában, Budapesten.

7 1989 Kiállítás az Atrium Hyatt szállodában a Budapesti Tavaszi Fesztiválon, Budapesten. (Csók a múzsáknak olajfestmény sorozat). A kiállítás szponzora az Artunión. Kiadja a Csók a múzsáknak katalógust Budapesten. Kiállítás az MJC Galériában Le Havreban, Franciaország. Intervjú Egy magyar festö címmel a le havre-i TV-nek Le Havreban. Sexolíra a festészetben címmel publikáció a Vasárnapi Hírekben, Budapesten. Kiállítás a Galéria Art 3000-ben Párizsban. A kiállítás szponzora a Pegazus Tours. Kiállítás az O & L Galériában, Bécsben. A thaijföldi Nemzeti Bank megvásárolja a kiállítás egész anyagát Kiállítás a Budapesti Kongresszusi Központ Kiállítótermében a Budapesti Tavaszi Fesztivál 10. Évfordulóján Budapesten.( Sapphó szerelmei olaj sorozat). A kiállítás szponzora a Nike International. Kiadja a Sapphó szerelmei katalógust Budapesten. Sapphó szerelmei címü dokumentumfilm forgartása Budapesten az MTVnak. Intervjú a dokumentumfilmröl az MTV Studió 90 müsorában Budapesten. Kiállítás az O & L Galériában, Bécsben.

8 1991 Az FLZ címü dokumentumfilm forgatása Párizsban az MTV-nak. Kiállítás az O & L Galériában, Bécsben. A Magdalena con crucifijo címü festménye a Delibros magazín címlapja 1992 Zoltán filmek bemutatója a Hunnía moziban, Budapesten. Beszélgetés a Petöfi Rádió spanyol müsorában Hogyan élsz Spanyolországban címmel, Budapesten. Intervjú a filmekröl a Calipso rádióban, Budapesten. Kortárs müvészek címmel megfesti a Hunnia mozi plakátját Budapesten. Riport Hunnia 92 címmel az MTV2-nek Budapesten. Kiállítás a spanyol TVE-ben, María Teresa Campos Esta es tu casa címü müsorában, Kiállítás a Puerta de Toledo kiállítóteremben, (Repülés jövöje olajsorozat) Kiadja a Repülés jövöje katalógust A Repülés jövöje címü dokumentumfilm forgatása az MTV részére

9 1993 A La magdalena címü festménye az Edda együttes Elveszett illúziók címü lemezének boritója a Warner Bros felkérésére Budapesten. Riport az MTV2 Nappal Budapesten címü müsorának Budapesten. Látványtervek az Edda együttes koncertjeire Budapesten. Intervjú Zoltán budapesti müterme címmel a TV 20-ban, Budapesten. Speciális vendég az Edda együttes koncertjein Budapesten. Beszélgetés Tapasztalatok a rock-ban címmel az MTV XXL müsorában Budapesten. Kiállítás a Béke szálló kiállítótermében Budapesten. A kiállítás szponzora a Warner Bros. Riport a Danubius Rádióban, Budapesten az Elveszett illúziókról. Intervjú az MTV Három kivánság címü müsorában Budapesten.. Kiállítás a Magyar Nagykövetségen a Nemzeti ünnep alkalmából, Intervjú az új sorozatról a Juventus rádióban, Budapesten. En el cielo címü képe a Delibros magazín címlapja Kiállítás a Manuel Macías Galériában, (Tisztelet El Greco-nak olajsorozat). Riport az Onda Cero Rádióban, Megnyitó a Manuel Macías-ban címmel. Kiadja a Tisztelet El Greconak katalógust Beszzélgetés a kortárs müvészetröl a Magyar Rádió Angol müsorában, a Radio Bridge-ben Budapesten. Bemutató és a Lanzamiento címü kép átadása a lausanne-i Olimpiai Múzeumnak, Svájcban..

10 Meghívott vendég a Resonance Festiválra, Budapesten. Intervjú az MTV2 Reggel címü müsorában Budapesten. Resonance Fesztivál címü dokumentumfilm forgatása az MTV-nek Budapesten. Riport a spanyol kortárs müvészetröl a TV 12-nek Budapesten Kiállítás az Avila kiállítóteremben Avilában, Spanyolországban. A kiállítás szponzora a Caja de Salamanca. Intervjú a kiállításról az Antena 3 rádióban, Avilában. Juan Gyenes fotómüvész sorozatot készí Zoltánról A Magdalena con crucifijo címü kép átadása a Zarzuela Palotában Zsófia királynönek, Több éves együttmüködés elkezdése a Casa y Jardín magazínnal Kiállítás Aquincum Galériában Budapesten. A Lanzamiento címü festmény bemutatója az MTV Vasárnapi Turmix müsorában Budapesten. Az El paso címü festmény a Delibros magazín címlapja Zoltán címmel dokumentumfilm forgatása Budapesten az MTV Paraván címü müsorának.

11 1995 A Caída de la diosa címü festmény a Belart magazín címlapja Kiállítás az Expo Arte Galériában, Intervjú a szitanyomat kiadványokról a Rádio Nacional ben, Las musas címmel ad ki szitanyomat sorozatot Kiállítás az Artescorial Galériában, El Escorialban, Spanyolországban.(kis méretü olaj képek sorozat). A La magdalena címü festmény bemutatója és átadása a Magyar Nemzeti Galéria gyüjteményének Budapesten. Video spot La Magdalena címmel az MTV Arena mürorának Budapesten.. Közremüködik a kortárs müvészetról szóló müsorokban a Radio Bridgeben Budapesten. A Memory to the sport, a Magyar Olimpikai Bizottság 100 éves évfordulójának hivatalos festményének bemutatója és átadása Budapesten. A Memory to the sport festmény szitanyomat kiadványa pólón és selyemsálon a MOB megrendelésére Budapesten. Kiállítás a Ferraz Galériában, A Rupturas resplandores címü festmény pószter kiadványa a Casa y Jardín magazínnak Az El designio címü festmény a költö Fernando García Roman De la guerra címü könyvének borítója. A Libertarias/ Prodjufí kiadványa Közremüködik a De la guerra könyv bemutatóján 15 év gyüjteményes kiállítása a Real Círculo Artístico kiállítóteremben Barcelónában a Magyar Konzulátus szponzorolásával. Kerámiai kiadványok Beso a las musas címmel Barcelónában.

12 1996 Az Equus címü festménye az Elsö Lovas Világtalálkozó hivatalos festményének bemutatója Madridban Pilar hercegnö elnökségével. Az Equus címü kép átadása a Világtalálkozón Budapesten. Az Equus címü dokumentumfilm forgatása az MTV-nek Budapesten.. Beso a las musas címmel ad ki szitanyomat sorozat az Expo Arte Galériának Kiadja a Siempre con amor címü, 15 évet átölelö életrajzi könyvet A Siempre con amor könyv bemutatója a Manuel Macías Galériában, Vándorkiállítás Homenaje a Goya címmel a Kanári szigeteken Spanyolországban. A kiállítás szponzora az Universidad de la Laguna, Tenerife. Kiállítás a Történelmi Múzeumban Tenerifén. Kiállítás az Antiguo Cabildo Insular kiállítóteremben, El Hierrón. Kiállítás a Casa Salazar kiállítóteremben Santa Cruz de la Palmán. Kiállítás a Sala Juan Ismael del Cabildo Insular kiállítóteremben Fuerteventurán. Kiállítás a Lanzarote kiállítóteremben Lanzarotén. Kiállítás a Palmita kiállítóteremben, Gran Canarián. Kiállítás a Casa Colón kiállítóteremben La Gomerán. Kiadja a Homenaje a Goya katalógust Tenerifén.

13 1997 A Júcar utazási iroda utat szervez Utazás Budapestre Zoltánnal a budapesti Vasarely Múzeumban rendezendö kiállításának alkalmából. Kiadja a Siempre con amor könyvet angolúl, magyarúl és német nyelven Kiállítás a Vasarely Múzeumban Budapesten (A kiállítás olaj sorozat). A kiállítást az Esma szponzorálja. A kiállítás címmel katalógust és plakátot ad ki A város kiplakátozása kampány elindítása Budapesten. A Kiállítás címü dokumentumfilm forgatása az Estudio de arte visual-al Budapesten. Közremüködik a Cosmopolitan magazín magyarországi bemutatóján Budapesten. Kiállítás az Artel Galériában Budapesten. Az Y algo cambio címü kép bemutatója és átadása a Szépmüvészeti Múzeum kortárs gyüjteményének Budapesten Kiadja a Zoltán 1998 naptárat Az Örök szerelemmel címü könyv bemutatója a Libri Könyvesházban Budapesten. Kiállítás az Artel Galériában Budapesten. Elkezdi a Caja de Cristal építészeti terveit Madrid mellett.

14 1999 Kiadja a Tócame címü, 6 sorozatot feldolgozó versekkel kiegészített albumát Kiállítaás az Artel Galériában Budapesten. A Tócame könyv bemutatója a Fortuny Palotában, Több utazás a távolkeletre az ottani kultúrák megismerésére. Kiadja a Zoltán pószter albumot Két tájképsorozatot fest céges megrendelésekre. Kiállítás az Art-Expón, a Nemzetközi Müvészeti Vásáron Budapesten. Kortárs Magyar Müvészeti Lexikon, 629. Oldal ( Enciklopédia Kiadó, 1999, Fitz Péter) 2000 Belsöépítészeti munkák a Caja de Cristal-ban César Vindel kézmüvessel. Kiállítás az Artel Galériában Budapesten. Megjelenik a XX századi spanyol festök Lexikonjában (15.könyv oldalak). Fórum Artist kiadvány Makrócsendéleteket fest egy befektetö csoport megrendelésére Kitüntetik az Olimpiai Mozgalom Díjával

15 2001 Kiállítás az Artel Galériában Budapesten. Befejezi a Caja de Cristal munkáit. Elkezdi a Puro aire sorozat festését az új tóparti müteremben a Las Anclason. 5 szitanyomat kiadványt készít a Puro aire sorozat képeiböl az Arte y Naturaleza Alapítványnak a Fuera de serie müteremben, Bemutatja és átadja két müvét a Spanyol Nemzeti Könyvtár gyüjteményének Együttmüködika a Casa y Jardín magazínnal a Caja de Cristal bemutatóján Kiadja a Puro aire y la Caja de Cristal könyvet A Kremlin Múzeumban bemutatja a Puro aire sorozatot és elkezdi az oroszországi promóciót Moszkvában.

16 2002 Kiállítás az Estudio Doctor Fourquet-29 Galériában Bemutatja a Puro aire y la Caja de Cristal könyvet a Fourquet Galériában, Riport Puro aire y la Caja de Cristal címmel a Fourquet Galériában az MTV részére, Intervjú a kiállításról a TVE 2 Música en el Estudio Doctor Fourquet címü müsorában, Riport a Cadena COPE-ban. Kiállítás az Artel Galériában Budapesten. Megfesti a Szerelemröl és a halálról címü sorozatot a Las Anclason. Kiadja a Del amor y la muerte könyvet Zoltán weboldal bemutatója Kiadja a Zoltán CD Rom-ot Kiállítás és a Kapzartmosphere Galéria megnyitása Miamiban az USA-ban. Intervjú a TV Miami Rojo Vivo müsorában Miamiban. Riport a Latinos TV showban Miamiban. Intervjú a National Public Rádióban, Miamiban. Dokumentumfilm forgatása a mexikói TV-nek Miamiban.. Riport a Miami Heraldban, Miamiban.

17 2003 Kiállítás az Artel Galériában Budapesten. A Que tristeza címü festmény bemutatása és átadása a Masterbranch alapítványnak Budapesten. Zoltán promóció elindítása Budapesten. Intervjú az MTV1 Hírek müsorában Budapesten. Riport az MTV 2 Jó reggelt címü Músorában Budapesten. Intervjú az RTL Klub Délelö müsorában Budapesten. Kiállítás a Hotel Intercontinentalban, Budapesten. Beszélgetés a kortárs müvészetröl a Klub rádió Esték címü müsorában Budapesten.. Intervjú az MTV 2 Jakupcsek show címü müsorában Budapesten. Kiállítás a BKIK Európa házának kiállítótermében Budapesten. Riport Zoltán Budapesten címmel a Budapest Rádiónak Budapesten. Intervjú a Budapest TV Hételö-hétutó müsorának Budapesten. Riport az ATV Másnap müsorában Budapesten. Intervjú a Klub Rádióban Budapesten. Bemutató az Orensanz Alapítványban New Yorkban, az USA-ban. 10 szitanyomat sorozatot ad ki az Arte y Naturaleza csoportnak, Intervjú a Canal 7 TV Dos por Madrid müsorában, Riport az Intercontinental Rádió Caliente y frío müsorában

18 2004 Bemutatja és átadja a Seur Spanyolország évfordulójára festett Seur címü falfestményét Kiadja a Seur szitanyomatot a seur Spanyolország megrendelésére Kiadja a TDA szitanyomatot egy befektetö csoport megrendelésére Kiállítás a Festöterem kiállítóteremben a Tavaszi Fesztivál alkalmából Sopronban. Intervjú a BudapestTV Feketén fehéren címü müsorában Budapesten. Riport az Ikva Rádióban Zoltán Sopronban címmel, Sopronban. Intervjú a Dunántúl TV-ben, Sopronban. Dokumentumfilm forgatása Zoltán címmel, a Dunántúl TV-nek, Sopronban. Intervjú Zoltán kiállítása Sopronban címmel a Wien Neustadt TV-nek, Bécsben. Megfesti az Én újjászületésem sorozatot Budapesten és Megnyitja a Zoltán szalon-t Budapesten. Riport az Onda Madrid Rádió Madrid capital müsorában, A Mesterecsetek Alapítvány 2005 naptárának kiadása Budapesten. Kiállítás a Bank-Center kiállítótermében Budapesten a Mesterecsetek Alapítvány szervezésében. Fotósorozat készítése modellekkel az új könyv számára Marácz István fotós közremüködésével a budapesti mütermében.

19 2005 A Chopin címü festmény bemutatója és átadása madridi Polgármesteri Hivatalnak a Városi Múzeumban Kiállítás a Madrid Város Múzeumban Zoltán 25 év Spanyolországgal címmel Intervjú a Somos Rádióban Beszélgetés City Fm 97,5 Rádió Mitomanía y amigos de Arte címü müsorában Riport a RNE Radio Exterior de España müsorában Intervjú a Somos Rádió Estamos porque nos gusta címü müsorában Létrehozza az Apoyo el Arte márkát Közremüködik Marácz István fotós Meztelen fények címü könyvének kiadásában Budapesten. Bemutatja a Meztelen fények könyvet Budapesten. Megjelenik Endrei Judit Mindörökké férfi címü könyvében Budapesten. Életének csillaga, Erzsébet nagymamája a mennyekbe költözik.

20 2006 Dokumentumfilm forgatása Szakmája festö címmel a Pax TV-nek Budapesten. Riport az MTV1 Nagy beszélgetés címü müsorában Budapesten. Kiadja multimedia DVD-jét Zoltán, El viajero del amor címmel Megalapítja a Fundación Apoyo el Arte Alapítvány) Madridban (Támogatom a müvészetet Megfesti nagymamája emlékére a Pompeji sorozatot Budapesten és Kitüntetik az Álvaro Mutis Díj-al Kiadja a Mi renacimiento könyvét A Hip-hop címü festmény bemutatója és átadása az Álvaro Mutis Alapítvány gyüjteményének Kiadja a Pompeji könyvet Bemutató a Kogárt Múzeumban Budapesten. Néhány festményének kiadása üvegen lézer technikával Budapesten. Kiállítás a Barabás Villa kiállítóteremben Budapesten. Riport a Kossuth Rádió Magyar hírességek a világban címü müsorában Budapesten. A Mi renacimiento sorozat képeinek szitanyomat kiadása üvegen Budapesten.

21 2007 Kiállítás a Tribeca Galériában. Intervjú a Libertad Rádió El risastre müsorában Riport a Kossuth Rádióban Antal István müsorában Budapesten. Kiállítás a Mirthas Galériában, Budapesten. Riport a Kossuth Rádió Aranyemberek címü müsorában Budapesten. Kiállítás a Casa Cantabria kiállítóteremben A kiállítást a Magyar-Spanyol diplomáciai kapcsolatok 30 éves évfordulója alkalmából a Fundación Apoyo el Arte rendezi. Kiállítás a Dionis Bennassar Galériában Megfesti az Embriones sorozatot a Las Anclas-on. Kiállítás a Rodin Galériában Szentendrén. Bemutatja a Fundación Apoyo el Arte honlapját A aádiz-i Királyi Képzömüvészeti Akadémia tagjának választja Cádizban, Spanyolországban.

22 2008 Kiállítás a Cervantes Intézet kiállítótermében Budapesten. Kitüntetik a Cádiz-i Királyi Képzömüvészeti Akadémia Arany Érdemrendjével. Az ünnepséget a Cervanyes Intézetben rendezik Budapesten. Intervjú a Civil Rádióban Vég nélkül címmel Budapesten. Riport a Duna TV Kikötö müsorában Zoltán, a magyar akadémikus Spanyolországban címmel Budapesten. Intervjú a TV6-ban Zoltán az akadémikus címmel Budapesten. Riport a Kossuth Rádió Közelröl címü mürorában Budapesten. Intervjú a Lánchid Rádióban Budapesten. Életriport Zoltán címmel az MTV2 Záróra müsorában Budapesten. Riport a Klub Rádióban Magyar akadémikus Spanyolországban címmel Budapesten. Kiállítás az A21 Galériában Megfesti a Médos sorozatot Budapesten és Kiállítás a Román Intézetben Budapesten. Bemutató és képátadás a cádizi Képzömüvészeti Múzeum kortárs gyüjteményének Cádizban. Bemutató és képátadás a cádiz-i Királyi Képzömüvészeti Akadámia gyüjteményének Cádizban. Kiállítás a IX. Galériában Budapesten (Médos grafikai sorozat). Intervjú a TV IX- nek Médos címmel Budapesten. Riport a Duna TV Kikötö müsorának Zoltán-Médos címmel Budapesten. Intervjú az MR1 Rádió Reggel müsorában Budapesten.

23 2009 Kiállítás a DEARTE képzömüvészeti vásáron Kiadja a Médos könyvet 25 szitanyomat kiadása a Volvo España megrendelésére A Médos azul pószter kiadása a Volvo España-nak Kiállítás a Volvo España kiállítótermében Madridban (Médos sorozat) 15 nagyméretü szobron készít Ilusiones címmel a tóparti müteremben a Las Anclas-on. Bemutató és átadás a La dama del lago dorado címü szitanyomatának a Spanyol Újságírók Szövetségének Megkapja a Spanyol Újságírók Szövetségének Díj-át 2010 Megnyitja új mütermét Megfesti a Homenaje a Ferenc Liszt címü falfestményt a zenész 200 éves jubileuma alkalmából

24 2011 Bemutatja a Homenaje a Ferenc Liszt címü falfestményt a Nemzeti Koncertteremben Magyarország Uniós elnökségének ünnepe alkalmából Megfesti a Homenaje a Puskás címü képet a Real Madridnak Beszélgetés a Magyar kultúráról a SER Rádió Madrid címü müsorában Riportmüsor Puskásról az Onda Cero Rádió Madrid en onda címü müsorában Bemutatja a Puskás képet a Spanyol Filmarchívumban rendezett ünnepségen Intervjú a Real Madrid TV-nek A Puskás kép átadása a Santiago Bernabéu Stadionban A Puskás kép promóciója a nemzeti és nemzetközi sajtóban. Megnyitja Marácz István fotós kiállítását az Aquarel Hotel kiállítótermében Cegléden. Megkapja Cegléd város Díj-át Cegléden.. Intervjú a Cegléd TV-nek Cegléden. Riport az Internetpoint TV-nek Budapesten. Intervjú az ATV Strat címü programjában Zoltán, a magyar festö Spanyolországban címmel Budapesten. Megfesti az Ole y Olé sorozatot az új madridi mütermében. Látványtervek és plakát Paco Orellana koncertjére a Galileo Galilei színházban

25 2012 A Médos sex festmény átadása Magyarország Köztársasági Elnökének a Sándor Palotában Budapesten. Bemutatja és átadja a No hay más tiempo címü festményét Magyarország madridi Nagykövetségének Kiállítás a Club Financiero Génova Kiállítóteremben (Ole y Olé sorozat). Kiadja az Ole y Olé címü könyvet Bemutatja és átadja egy müvét a Club Financiero Génova gyüjteményének Konferencia az Ole y Olé sorozatról a Complutense egyetem újságíró tanszékén, Internetes Blog kampány Zoltánról. Intervjú a Tertulias con Paco de León címü müsorban az Onda Cero Rádióban, Madrid. Riport a KissFm rádióban a kiállításról Alfredo Arensevel, Riport a Herrera en la onda címü programban az Onda Cero Rádióban, Intervjú Manuel Moles Taurival programjában a Canal+ TV-ben, Kiállítás a Szerbia Házban Pinceladas Balcánicas címmel, Beszélgetés az Estoros címü müsorban Elia Rodriguezzel az EsRádióban, Kiállítás a Zenit Palace Budapest Hotelben,Budapesten (Újjászületésem sorozat). Bemutató és képátadás a Mi renacimiento címü kép a Grupo Zenitnek, Budapesten.

26 Riport a Nagykörút címü müsorban a TV 6 csatornában, Budapesten. Kiállítás a Párbeszéd Házban a II. Magyar Világtalálkozó alkalmából, Budapesten (Médos sorozat). Konferencia a II. Magyar Világtalálkozó megnyitóján, Budapesten. Telefonos intervjú a Sydney Rádió Mozaik címü müsorának. Elöadás a Báthory-Brassai Kongressuson, Budapesten. Mint a Panoráma Világklub spanyolországi elnöke részt vesz a II. Magyar Világtalálkozón, Budapesten. Kiadja a Biarritz katalógust, Kiadja a Biarritz plakátot, Madrid. Kiállítás a Windsor kiállítóteremben a Du Palais-ban, Biarritzban, Franciaországban. Kiadja a San Sebastián plakátot, Madrid. Kiadja a San Sebastián katalógust, Madrid. Kiállítás a Tryp Orly kiállítóteremben, San Sebastiánban. Intervjú a TV País Vasco kulturális programjában. Kiállítás a Romanti Art Centerben, Vigoban Kiállítás az Arte Nueva York Galériában, New Yorkban. Kiállítás a New York Artexpo 2013-on, New Yorkban. Intervjú az Arte Aparte müsorban a Play Ocio TV-nek, Konferencia az Universidad Complutense-n,

27 Az El maestro Santiago de Santiago címü portré bemutatója és átadása a Santiago Múzeumnak, Bemutató a Zaballos ügyvédi irodában, Bemutató a Hungarian House-ban, Los Angelesben. Bemutató a CILAS-ban, San Diegóban Kiállítás a Club 567 kiállítóteremben, Intervjú az Imagine TV.-nek Madridban. A Vita Vitae freskó festése az Igen BioLab Laboratorium székházának, Megalkotja az Olorarte párfumöt Ángel Ostarizzal, Olorarte párfüm bemutatója a Larios Caféban, Intervjú a TV Sur-nak A Natur Vitae freskó festése az Igen BioLab Laboratorium székházának, Intervjú a TV 6- nak, Budapest. A Zells freskó festése az Igen BioLab Laboratórium székházának, Kiállítás a Navarrete kiállítóteremben, Logroño. Intervjú a TV Logroño- nak, Logroño. Megalkotja az ADN szobrot az Igen BioLab Laboratórium székházának, Kiadja a Zoltán a Igen Biolabbal címü cd-romot,

28 2015 Kiállítás a Sport Accord Konferencián, Sochiban, Oroszországban. Apja, Márton a mennyekbe költözik. Kiállítás a Szerelmesek Fesztiválján, Szentgotthárdon a Templom Galériában (Médos sorozat).

Nemzetközi Képzőművészeti Filmszemle programok

Nemzetközi Képzőművészeti Filmszemle programok Nemzetközi Képzőművészeti Filmszemle programok 2014. október 15 19. (szerda vasárnap) október 15. (szerda) 12.05 13.15 Versenyfilmek vetítése 13.30 15.00 Versenyfilmek vetítése 15.15 16.45 Versenyfilmek

Részletesebben

Kivonat az ÁSZF-en történt változásokról

Kivonat az ÁSZF-en történt változásokról ÁSZF Változások kivonat 1 / 5 Kivonat az ÁSZF-en történt változásokról A következő módosításokat tettük a 2015. július 01-jétől hatályos televízió és rádió műsorelosztási szolgáltatásunk Általános Szerződési

Részletesebben

HBO PAK DIGITÁLIS PROGRAMCSOMAG CINEMAX PAK DIGITÁLIS PROGRAMCSOMAG HBO MAXPAK DIGITÁLIS PROGRAMCSOMAG FILMBOX DIGITÁLIS PROGRAMCSOMAG

HBO PAK DIGITÁLIS PROGRAMCSOMAG CINEMAX PAK DIGITÁLIS PROGRAMCSOMAG HBO MAXPAK DIGITÁLIS PROGRAMCSOMAG FILMBOX DIGITÁLIS PROGRAMCSOMAG Digitális programcsomagok Digitális programcsomagok vételéhez set-top box, vagy alkalmas TV készüléknél CA modul szükséges (3.2. pont). Nagyfelbontású (HD) műsorvételhez HD set-top box szükséges (3.2.

Részletesebben

Digitális csatornakiosztas

Digitális csatornakiosztas Digitális csatornakiosztas Csatorna Frekvencia Program Jelleg, profil Nyelv S24 330 MHz Parlament TV politikai és gazdasági információs csatorna QAM256 SYm:6000 d1 TV kulturális műsorok M1 HD közszolgálati

Részletesebben

Monument List for the essay. 25 Vigadó / Assembly Rooms (now: Vigadó Concert Hall) GPS 47.495949, 19.049402

Monument List for the essay. 25 Vigadó / Assembly Rooms (now: Vigadó Concert Hall) GPS 47.495949, 19.049402 Monument List for the essay 24 Pékáry ház / Pékáry-house GPS 47.501702, 19.062427 25 Vigadó / Assembly Rooms (now: Vigadó Concert Hall) GPS 47.495949, 19.049402 26 Magyar Tudományos Akadémia / Hungarian

Részletesebben

Reklámkampány. Utazás kiállítás Budapest Boat Show Karaván Szalon 2012

Reklámkampány. Utazás kiállítás Budapest Boat Show Karaván Szalon 2012 Reklámkampány Utazás kiállítás Budapest Boat Show Karaván Szalon 2012 UTAZÁS KIÁLLÍTÁS Televízió - RTL Klub Fókusz nyereményjáték 1 hétig - RTL Klub Reflektor nyereményjáték 1 hétig - RTL Klub Törzsutas

Részletesebben

ÖNÉLETRAJZ. Páger Bernadett művésztanár e-mail cím: bpager@bkf.hu

ÖNÉLETRAJZ. Páger Bernadett művésztanár e-mail cím: bpager@bkf.hu ÖNÉLETRAJZ Páger Bernadett művésztanár e-mail cím: bpager@bkf.hu Felsőfokú tanulmányok és végzettség: 1998-1999 University of Art and Design, Vantaa-Finnország 1994-1999 Magyar Iparművészeti Egyetem, Szőnyeg

Részletesebben

Kovács Tamás Vilmos festőművész kamaratárlatát

Kovács Tamás Vilmos festőművész kamaratárlatát bemutatja Kovács Tamás Vilmos festőművész kamaratárlatát Budapest Néhány mondat a kiállítás születéséről... Az itt bemutatott képek Kovács Tamás Vilmos festőművész ezidáig műtermében lévő tájfestészetét

Részletesebben

Küldöttség létszáma 1 (fő) Elszámolt napok száma. Időpont (tól-ig) 2005. január - augusztus 2005.01.04.- 9 2005.01.09. 2005.01.20.- 2005.01.22.

Küldöttség létszáma 1 (fő) Elszámolt napok száma. Időpont (tól-ig) 2005. január - augusztus 2005.01.04.- 9 2005.01.09. 2005.01.20.- 2005.01.22. . sz. táblázat Állami vezetők és más munkavállalók külföldi kiküldetéseinek elszámolt költsége és témája Tárca, szerv neve: Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma Ország Izrael, Tel-Aviv Miniszteri delegáció

Részletesebben

Beadott pályázatok 2008. évben: NCA-Orsz-O8-0072 Működési költségre pályáztunk és nyertünk 300. 000 Ft- t.

Beadott pályázatok 2008. évben: NCA-Orsz-O8-0072 Működési költségre pályáztunk és nyertünk 300. 000 Ft- t. Zeneszalon Alapítvány 2008. évi szakmai beszámolója 2008-ban folytatódott a Chopin koncertsorozat az MTA-ban. A Zeneszalon Alapítvány közönségszervezésben segített biztosítani a koncertek látogatottságát.

Részletesebben

Küldöttség létszáma 1 (fő) Elszámolt napok száma. Időpont (tól-ig) 2006. január 2006.01.14. 7:05:00-

Küldöttség létszáma 1 (fő) Elszámolt napok száma. Időpont (tól-ig) 2006. január 2006.01.14. 7:05:00- . sz. táblázat Állami vezetők és más munkavállalók külföldi kiküldetéseinek elszámolt költsége és témája Tárca, szerv neve: Oktatási és Kulturális Minisztérium (Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma)

Részletesebben

Szeged-Kiskundorozsma, Bordány, Forráskút, Zsombó területén igénybe vehetı szolgáltatások

Szeged-Kiskundorozsma, Bordány, Forráskút, Zsombó területén igénybe vehetı szolgáltatások Szeged-Kiskundorozsma, Bordány, Forráskút, Zsombó területén igénybe vehetı szolgáltatások KTV Mini** m1, Információs csatorna, Homokhát Televízió, Duna II Televízió, RTL Klub, m2, TV2, ATV, HírTV, Danubius

Részletesebben

Sarvar. varos 2013. MÁRCIUS ÁPRILIS MÁJUS

Sarvar. varos 2013. MÁRCIUS ÁPRILIS MÁJUS Sarvar varos RENDEZVENYNAPTARA PROGRAMME CALENDAR 2013. MÁRCIUS ÁPRILIS MÁJUS w marcius 1 15. 1. (pé), 17:00, Nádasdy-vár, könyvtár (95/320-122) Katonatörténet az I. világháborútól napjainkig kiállítás

Részletesebben

A Győri Fotóklub Egyesület 2012 es aktivitása A 2013-as esztendőben 55 éves Győri Fotóklub Egyesület a 2012-es évben szép sikereket ért el hazai és nemzetközi pályázatokon. A 2012-es esztendőben 4 klubkiállításunk

Részletesebben

Ahol kinyílik a világ

Ahol kinyílik a világ 2014 2015 Ahol kinyílik a világ AZ OPERAHÁZ ÉVADKAMPÁNYA SAJTÓGYÛJTÉS MTV Ma Reggel 2014.04.14. RTL Klub Híradó 2014.04.09. RTL Klub Fókusz 2014.04.09. TV2 Tények 2014.04.09. TV2 Tények éjjel 2014.04.09.

Részletesebben

logo arculat hirdetés kiadvány foto egyéb

logo arculat hirdetés kiadvány foto egyéb WOW! Studiónk az ezernégyszázas években alakult Budapest Székesfővárosban, elsőként nyitottunk UP-AND-Go grafikai studiot. Kezdetben Török megrendelőink voltak, de dolgoztunk Mária Teréziának is. Studiónk

Részletesebben

E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások

E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások Szolgáltató 2015. március 31. napjában határozza meg a jelen Mellékletben feltüntetett műholdas televízióra vonatkozó csatornakiosztásokban

Részletesebben

A Koller Galéria győjtemény felmérés, elemzés és befektetési tanácsadás programja

A Koller Galéria győjtemény felmérés, elemzés és befektetési tanácsadás programja A Koller Galéria győjtemény felmérés, elemzés és befektetési tanácsadás programja Minden jog fenntartva. 2009 Koller Galéria Győjteményfelmérés (Példa István gyüjteménye) Az alábbiakban egy 23 mőtárgyból

Részletesebben

DÁTUM ESEMÉNY HELYSZÍN ÁRAK. 2009. december 7. IL DIVO London, Egyesült Királyság Lekérésre

DÁTUM ESEMÉNY HELYSZÍN ÁRAK. 2009. december 7. IL DIVO London, Egyesült Királyság Lekérésre IL DIVO KONCERTEK A legnépszerűbb opera kvartett, az Il Divo, 2004-ben jött létre Simon Cowell irányításával. Az opera virtuóz vegyítése a romantikus és népszerű pop dalokkal nagy vihart kavart a világban,

Részletesebben

Csatornakiosztás KISKUNDOROZSMÁN, BORDÁNYBAN, CSÓLYOSPÁLOSON, FORRÁSKÚTON ÉS ZSOMBÓN IGÉNYBE VEHETŐ KÁBELTÉVÉ SZOLGÁLTATÁSOK. Szélmalom Kábeltévé Zrt.

Csatornakiosztás KISKUNDOROZSMÁN, BORDÁNYBAN, CSÓLYOSPÁLOSON, FORRÁSKÚTON ÉS ZSOMBÓN IGÉNYBE VEHETŐ KÁBELTÉVÉ SZOLGÁLTATÁSOK. Szélmalom Kábeltévé Zrt. DTV Szuper 6600 Ft/hó KTV Szuper 4950 Ft/hó KTV Start 3 2015. SZEPTEMBER 1-TŐL KISKUNDOROZSMÁN, BORDÁNYBAN, CSÓLYOSPÁLOSON, FORRÁSKÚTON ÉS ZSOMBÓN IGÉNYBE VEHETŐ KÁBELTÉVÉ SZOLGÁLTATÁSOK CSATORNA NEVE

Részletesebben

18.00 Ökumenikus istentisztelet az Unitárius Templomban helyszín:unitárius Templom, 1055 Budapest, Nagy Ignác utca 1-2. 2010. NOVEMBER 11.

18.00 Ökumenikus istentisztelet az Unitárius Templomban helyszín:unitárius Templom, 1055 Budapest, Nagy Ignác utca 1-2. 2010. NOVEMBER 11. 2010. NOVEMBER 11. (CSÜTÖRTÖK) 15.00-17.00 Nemcsak a húszéveseké a világ! Örökifjak bálja zenél a Seres Duó zártkörû rendezvény helyszín: Aranytíz, Lovagterem, 18.00 Reitter Ferenc Díjátadó Ünnepség A

Részletesebben

E. MELLÉKLET Kábeltelevízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztás

E. MELLÉKLET Kábeltelevízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztás Készítés időpontja: 2004. december 19. Módosítás időpontja: 2015. január 30. E. MELLÉKLET Kábeltelevízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztás Szolgáltató 2015. március 31. napjában határozza meg az

Részletesebben

SZAKMAI ÖNÉLETRAJZ 1

SZAKMAI ÖNÉLETRAJZ 1 SZAKMAI ÖNÉLETRAJZ 1 A sepsiszentgyörgyi Osonó Színházműhely egy olyan független alternatív színház, amely szellemi műhelyként teret ad a fiatal alkotók kortárs színházi kísérleteinek. A létrejövő előadásokon

Részletesebben

1. Csatornakiosztás, programcsomagok havi díjai és egyszeri díjak

1. Csatornakiosztás, programcsomagok havi díjai és egyszeri díjak 1. Csatornakiosztás, programok havi díjai és egyszeri díjak 1. sz. melléklet: Előfizetői szolgáltatások és azok díjai, egyéb díjak a.) Internet-hozzáférési szolgáltatás, tartalom-meghatározás és előfizetési

Részletesebben

2. Két Zsiráf Diákújság Cikksorozat létrehozásának támogatása amely a diplomácia fogalmába vezeti be az olvasóit. A támogatás összege: 1 000 000 Ft.

2. Két Zsiráf Diákújság Cikksorozat létrehozásának támogatása amely a diplomácia fogalmába vezeti be az olvasóit. A támogatás összege: 1 000 000 Ft. KÜM- 2005 SZKF Az EU kül- és biztonságpolitikájának és az atlanti gondolatnak a népszerűsítését segítő kommunikációs tevékenység támogatása című pályázat nyerteseinek névsora Támogatást nyert pályázók

Részletesebben

1.1 Analóg TV csatornák

1.1 Analóg TV csatornák 1. melléklet Csatornakiosztás, programcsomagok 1.1 Analóg TV csatornák 1.1.1 Bezenye 1 Sat.1 85,25 2 RTL 93,25 3 Muzsika TV 126,25 4 ORF 1 133,25 5 ORF 2 140,25 6 Magyar ATV 147,25 7 Hír TV 154,25 8 TV

Részletesebben

A továbbított rádióműsorok az alábbiak: Kossuth rádió (98,2 MHz) Petőfi rádió (99,8 MHz) Bartók rádió (102,5 MHz)

A továbbított rádióműsorok az alábbiak: Kossuth rádió (98,2 MHz) Petőfi rádió (99,8 MHz) Bartók rádió (102,5 MHz) Területi megjelölés: Budapest, XXI. kerület, Szigetszentmiklós Érvényes: 2015. január 01.-től I. PROGRAMCSOMAG havi előfizetési díja: 2441 Ft/hó + 659 Ft/hó Áfa = 3100 Ft/hó Program Frekvencia Csatorna

Részletesebben

Az árak 2011. október 31-ig érvényesek, kivéve ha a terméknél más dátum szerepel. Az árak forintban értendők. A változtatás joga fenntartva.

Az árak 2011. október 31-ig érvényesek, kivéve ha a terméknél más dátum szerepel. Az árak forintban értendők. A változtatás joga fenntartva. AMSTERDAM/ VÁROSKÁRTYA Amsterdam Card PT MS CT VR 24H 12 300 AMSZTERDAM 48H 14 870 72H 17 730 LÁTVÁNYOSSÁG Madame Tussaud's MS AD 6 010 CH 5-15 4 580 LÁTVÁNYOSSÁG The Dungeon MS AD 5 860 CH 8-15 4 430

Részletesebben

CURRICULUM VITAE. Név: Pálfi-Horváth Ernő- Áron. Állampolgárság: Román. Lakcím: Románia, 400414, Kolozsvár, A. Godeanu, 12/20

CURRICULUM VITAE. Név: Pálfi-Horváth Ernő- Áron. Állampolgárság: Román. Lakcím: Románia, 400414, Kolozsvár, A. Godeanu, 12/20 1 CURRICULUM VITAE Név: Pálfi-Horváth Ernő- Áron Neme: fiú Születési hely és idő: Magyarország, Budapest, 1992.08.16. Állampolgárság: Román Lakcím: Románia, 400414, Kolozsvár, A. Godeanu, 12/20 Mobil telefonszám:

Részletesebben

Analóg műsorok Teljes név Csatorna Frekvencia Kategória Nyelv 1 M4 Sport C02 48,25 sportcsatorna magyar 2 M2 C03 55,25 közszolgálati magyar 3 Duna

Analóg műsorok Teljes név Csatorna Frekvencia Kategória Nyelv 1 M4 Sport C02 48,25 sportcsatorna magyar 2 M2 C03 55,25 közszolgálati magyar 3 Duna nalóg műsorok eljes név Csatorna Frekvencia Kategória Nyelv 1 4 Sport C02 48,25 sportcsatorna magyar 2 2 C03 55,25 közszolgálati magyar 3 Duna C04 62,25 hír- és kulturális műsorok magyar 4 Régió Plusz

Részletesebben

ART QUARTER BUDAPEST (AQB)

ART QUARTER BUDAPEST (AQB) ART QUARTER Az Art Quarter Budapest egy privát kezdeményezésből született, független kulturális intézmény, egy dinamikusan fejlődő kortárs művészeti központ, melynek tevékenysége szerteágazó. Helyet adunk

Részletesebben

MÁJUS 9. - A FESZTIVÁL ELŐESTJE MÁJUS 10. CSÜTÖRTÖK

MÁJUS 9. - A FESZTIVÁL ELŐESTJE MÁJUS 10. CSÜTÖRTÖK MÁJUS 9. - A FESZTIVÁL ELŐESTJE 19.00 Neil Young Sétány koncert Városi Hangverseny- és Kiállítóterem MÁJUS 10. CSÜTÖRTÖK 17.00 Kiállítás (fesztivál) megnyitó Város-képkiállítás megnyitója Megyei Művelődési

Részletesebben

bemutatja Sáfár Pál festőművész kamaratárlatát Budapest 2013 március

bemutatja Sáfár Pál festőművész kamaratárlatát Budapest 2013 március bemutatja Sáfár Pál festőművész kamaratárlatát Budapest olajfestmények Erdei út 70x50 cm, olaj, vászon Nytsz:10333 Zempléni táj 60x80 cm; olaj, vászon Nytsz:10334 Egy este Szentendrén 55x80 cm; olaj, vászon

Részletesebben

E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások

E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások E/1. MELLÉKLET Műholdas televízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztások A SuperOne HD felnőtt csatorna 2014. március 3-tól, időkorlát nélkül elérhető. Szolgáltató 2014. március 31. napjában határozza

Részletesebben

2011-2012 Rabindra Bharaty University, PHD képzés, Kalkutta, India Témavezető mesterem: Bhaskar Nath Bhattacarya

2011-2012 Rabindra Bharaty University, PHD képzés, Kalkutta, India Témavezető mesterem: Bhaskar Nath Bhattacarya Ö N É L E T R A J Z N a g y O t í l i a 1 9 7 8. 0 9. 2 9. K e c s k e m é t www.nagy-otilia.hu Tanulmányok 2011-2012 Rabindra Bharaty University, PHD képzés, Kalkutta, India Témavezető mesterem: Bhaskar

Részletesebben

1600 Ft/hó. KTV Mini ** 3400 Ft/hó. KTV Start. KTV Szuper. 4850 Ft/hó. 5050 Ft/hó. DTV Start *

1600 Ft/hó. KTV Mini ** 3400 Ft/hó. KTV Start. KTV Szuper. 4850 Ft/hó. 5050 Ft/hó. DTV Start * I. számú melléklet. Szeged Kiskundorozsma, Bordány, Csólyospálos, Forráskút és Zsombó területén igénybe vehető szolgáltatások KTV Mini ** DTV Start * RTL Klub, m2, TV2, ATV, HírTV Klassz FM, Rádió 88,

Részletesebben

Digitális idegen. Program- hely. Program Jelleg Nyelv

Digitális idegen. Program- hely. Program Jelleg Nyelv Digitális idegen 1. ORF1 Általános Német 2. ORF2 Általános Német 3. ARD Általános Német 4. ZDF Általános Német 5. Sat1 Általános Német 6. PRO7 Általános Német 7. RTL Általános Német 8. RTL2 Általános Német

Részletesebben

SZENT-GYÖRGYI EST Szervező: Ifj. Gazdag István Szerkesztő: Kásáné Kiss Andrea

SZENT-GYÖRGYI EST  Szervező: Ifj. Gazdag István Szerkesztő: Kásáné Kiss Andrea SZENT-GYÖRGYI EST Szervező: Ifj. Gazdag István Szerkesztő: Kásáné Kiss Andrea Kedves Érdeklődő! A Szent-Györgyi Est főként budapesti múzeumok programlehetőségeit tartalmazza, kerületenként, betűrendbe

Részletesebben

E. MELLÉKLET Kábeltelevízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztás

E. MELLÉKLET Kábeltelevízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztás Készítés időpontja: 2004. december 19. Módosítás időpontja: 2015. január 30. E. MELLÉKLET Kábeltelevízió szolgáltatásra vonatkozó csatornakiosztás Szolgáltató 2015. február 28. napjában határozza meg az

Részletesebben

"Biciklitôl az űrhajóig" (A. Bak Péter magángyűjteménye) Kedves művészetszeretô, múzeumlátogató Közönség!

Biciklitôl az űrhajóig (A. Bak Péter magángyűjteménye) Kedves művészetszeretô, múzeumlátogató Közönség! "Biciklitôl az űrhajóig" (A. Bak Péter magángyűjteménye) Kedves művészetszeretô, múzeumlátogató Közönség! Meghívom Önt a Városligetben lévô Közlekedési Múzeumba, ahol az Erzsébet teremben rendeztek kiállítást

Részletesebben

Madrid KÉRJEN IRODÁNKTÓL AJÁNLATOT! Hotel Tryp Gran Via***

Madrid KÉRJEN IRODÁNKTÓL AJÁNLATOT! Hotel Tryp Gran Via*** Madrid KÉRJEN IRODÁNKTÓL AJÁNLATOT! Hotel Tryp Gran Via*** Fekvése: központi helyen, Madrid legnagyobb bevásárló utcáján, a Gran Vián fekszik. Ideális kiindulópont a történelmi Madrid felfedezéséhez, a

Részletesebben

Az internetprotokollon nyújtott televízió szolgáltatás (IPTV) tartalma. IPTV televízió műsorok a Koktél, Alap, Családi és Családi+HD csomagban

Az internetprotokollon nyújtott televízió szolgáltatás (IPTV) tartalma. IPTV televízió műsorok a Koktél, Alap, Családi és Családi+HD csomagban Csatornakiosztás Az internetprotokollon nyújtott televízió szolgáltatás (IPTV) tartalma IPTV televízió műsorok a Koktél, Alap, Családi és Családi+HD csomagban A szolgáltató az Eht. 132. 2a a) pontja alapján

Részletesebben

programterv Pályázati azonosító: NKA 3506/01862 Munkaszám: 23007 Forrás: 351 Budapest, 2014. május 21. SZAKMAI BESZÁMOLÓ

programterv Pályázati azonosító: NKA 3506/01862 Munkaszám: 23007 Forrás: 351 Budapest, 2014. május 21. SZAKMAI BESZÁMOLÓ Tárgy: NKA pályázat, SZAKMAI BESZÁMOLÓ A Szépművészeti Múzeum ában megrendezett Victor Vasarely korai rajzai és grafikai tervei a Szépművészeti Múzeum gyűjteményében című kiállításához kapcsolódó kiadványra,

Részletesebben

Nagy felületű álmennyezetek Pólus Center Western falu

Nagy felületű álmennyezetek Pólus Center Western falu Nagy felületű álmennyezetek Pólus Center Western falu Pataki Művelődési Ház Porcelánmanufaktúra BNV 40-es pavilon Erste Bank Államigazgatási Főiskola uszoda Baranya Megyei Táblabíróság, Kőbánya Herend,

Részletesebben

A NESZ soron következő küldöttgyűlését 2014. november 21 22 én tartja a Hotel Venturában (1119 Budapest, Fehérvári út 179.)

A NESZ soron következő küldöttgyűlését 2014. november 21 22 én tartja a Hotel Venturában (1119 Budapest, Fehérvári út 179.) Népművészeti Egyesületek Szövetségének hírlevele Novemberi küldöttgyűlés A NESZ soron következő küldöttgyűlését 2014. november 21 22 én tartja a Hotel Venturában (1119 Budapest, Fehérvári út 179.) Program:

Részletesebben

NEMZETI KONGRESSZSUSOK (2006-2012.) 2006 Magyar Hypertonia Társaság Kongresszusa - 1120 fő. 2006 Fiatal Hypertonológusok Fóruma - Hunguest Hotel Béke

NEMZETI KONGRESSZSUSOK (2006-2012.) 2006 Magyar Hypertonia Társaság Kongresszusa - 1120 fő. 2006 Fiatal Hypertonológusok Fóruma - Hunguest Hotel Béke NEMZETI KONGRESSZSUSOK (2006-2012.) 2006 2006 Magyar Hypertonia Társaság Kongresszusa - 1120 fő 2006 Fiatal Hypertonológusok Fóruma - Hunguest Hotel Béke 2006 Magyar Atherosclerosis Társaság Kongresszusa

Részletesebben

MENTÉS MÁSKÉNT Huszti János és Szalay Péter kiállítása az OFF-Biennále Budapest keretében

MENTÉS MÁSKÉNT Huszti János és Szalay Péter kiállítása az OFF-Biennále Budapest keretében 2015. MÁJUS-JÚNIUS május 2. 22:00 május 3. 16:00 20:00 május 9. 18:45 DIKANDA 25. MEDIAWAVE Nemzetközi Film és Zenei Együttlét Andrzej Saramonowicz: TESZTOSZTERON A temesvári Csiky Gergely Színház vendégjátéka

Részletesebben

Az InviTV szolgáltatás keretében elérhető televíziós csomagok tartalma Érvényes 2012. október 1-től

Az InviTV szolgáltatás keretében elérhető televíziós csomagok tartalma Érvényes 2012. október 1-től Az InviTV szolgáltatás keretében elérhető televíziós csomagok tartalma Alap csomag 1 m1 1 m1 2 m2 2 m2 3 Duna Tv 3 Duna TV 4 Duna World 4 Duna World 5 RTL Klub 5 RTL Klub 6 TV2 6 TV2 7 Discovery Channel

Részletesebben

Információtartalom vázlata. Az egyiptomi művészet korszakai és általános jellemzői; feladata, célja

Információtartalom vázlata. Az egyiptomi művészet korszakai és általános jellemzői; feladata, célja 1. Ön a szakterületén belül felkérést kap egy mű elkészítésére az ókori egyiptomi művészet Mutassa be az egyiptomi művészet korszakait, az építészet, szobrászat és festészet stílusjegyeit, jellegzetességeit!

Részletesebben

Általános szerződési feltételek 6/A. melléklet

Általános szerződési feltételek 6/A. melléklet Csatornakiosztás Az internetprotokollon nyújtott televízió szolgáltatás (IPTV) tartalma IPTV televízió műsorok a Koktél, Alap, Családi és Extra csomagban A szolgáltató az Eht. 132. 2a a) pontja alapján

Részletesebben

Általános szerződési feltételek 6/A. melléklet

Általános szerződési feltételek 6/A. melléklet Csatornakiosztás Az internetprotokollon nyújtott televízió szolgáltatás (IPTV) tartalma IPTV televízió műsorok a Koktél, Alap, Családi és Családi+HD csomagban A szolgáltató az Eht. 132. 2a a) pontja alapján

Részletesebben

Általános szerződési feltételek 6/A. melléklet

Általános szerződési feltételek 6/A. melléklet Csatornakiosztás Az internetprotokollon nyújtott televízió szolgáltatás (IPTV) tartalma IPTV televízió műsorok a Koktél, Alap, Családi és Családi+HD csomagban A szolgáltató az Eht. 132. 2a a) pontja alapján

Részletesebben

Kivonat a 2015. január 01-től életbe lépő KTV ÁSZF módosításról:

Kivonat a 2015. január 01-től életbe lépő KTV ÁSZF módosításról: Kivonat a 2015. január 01-től életbe lépő KTV ÁSZF módosításról: Az időközi jogszabályváltozásokra hivatkozva, valamit hatósági eljárási tapasztalatokra figyelemmel az alábbi pontokat érintő módosításokat

Részletesebben

ÁSZF Változások kivonat 1 / 8 Szarvasi Általános Informatikai Kft.

ÁSZF Változások kivonat 1 / 8 Szarvasi Általános Informatikai Kft. ÁSZF Változások kivonat 1 / 8 Kivonat az ÁSZF-en történt változásokról A következő módosításokat tettük a 2014. január 1-jétől hatályos televízió és rádió műsorelosztási és internet hozzáférési (ellátási)

Részletesebben

K I V O N A T. Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése Oktatási, Tudományos és Kulturális Bizottsága 2013. május 28-i ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése Oktatási, Tudományos és Kulturális Bizottsága 2013. május 28-i ülésének jegyzőkönyvéből Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlésének Oktatási, Tudományos és Kulturális Bizottsága K I V O N A T Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése Oktatási, Tudományos és Kulturális Bizottsága 2013. május 28-i

Részletesebben

»A Földközi-tenger partján található az úgynevezett Costa Del Sol,melynek Malaga a fővárosa. Malaga egy színes és stílusos kozmopolita város.

»A Földközi-tenger partján található az úgynevezett Costa Del Sol,melynek Malaga a fővárosa. Malaga egy színes és stílusos kozmopolita város. MALAGA Iskolánknak egy eredeti andalúz villa ad helyet, mely mindig is híres oktatási intézmény volt. Az iskola Malaga El Palo nevű kerületében található, kb. 2 km-re a városközponttól és kevesebb, mint

Részletesebben

Program: 1. nap 9.00 9.45 Regisztráció

Program: 1. nap 9.00 9.45 Regisztráció Népművészeti Egyesületek Szövetségének hírlevele Ha problémája van a megjelenítéssel, kattintson ide. Novemberi küldöttgyűlés A NESZ soron következő küldöttgyűlését 2014. november 21-22-én tartja a Hotel

Részletesebben

UTAZÁSI INFORMÁCIÓK Mediterranean Tall Ships Regatta 2013

UTAZÁSI INFORMÁCIÓK Mediterranean Tall Ships Regatta 2013 UTAZÁSI INFORMÁCIÓK Mediterranean Tall Ships Regatta 2013 SKRADIN Skradin ACI Marina a horvát tengerpart közép-dalmácia régiójában, Sibeniktől néhány kilométerre található kis marina. Könnyen elérhető,

Részletesebben

Médiafogyasztási szokások

Médiafogyasztási szokások What do we see? Médiafogyasztási szokások Egészség és Kommunikáció - 27 Nobody s Unpredictable Az adatok forrása Nemzeti Médiaanalízis: - 1992 óta folyamatosan (1995-tıl GfK Hungáriával közösen) - Évente

Részletesebben

TV REKLÁMPIACI KÖRKÉP 2014. ELSŐ FÉLÉV NIELSEN KÖZÖNSÉGMÉRÉS

TV REKLÁMPIACI KÖRKÉP 2014. ELSŐ FÉLÉV NIELSEN KÖZÖNSÉGMÉRÉS TV REKLÁMPIACI KÖRKÉP 2014. ELSŐ FÉLÉV NIELSEN KÖZÖNSÉGMÉRÉS REKLÁMOK NÉZETTSÉGE 2014 I. FÉLÉV Naponta 7,0 millió ember nézett TV-t. Ebből 6,6 millió látott reklámot. A napi TV-nézési idő 294 perc. Ebből

Részletesebben

Krónika. Konferenciák, tudományos események a Szent Adalbert Központban 2008. Szent Márton konferencia az Incoronata (a Mátyás-templom.

Krónika. Konferenciák, tudományos események a Szent Adalbert Központban 2008. Szent Márton konferencia az Incoronata (a Mátyás-templom. 124 Krónika Konferenciák, tudományos események a Szent Adalbert Központban 2008. november 7. november 12. november 19. november 24. december 5-6. december 7. december 11. december 27. Szent Márton konferencia

Részletesebben

Budai ófár. szült, akárcsak a padok. Külön érdemes szólni a csillárokról. Egyszerűségükbe is feltűnően szépek.

Budai ófár. szült, akárcsak a padok. Külön érdemes szólni a csillárokról. Egyszerűségükbe is feltűnően szépek. Budai ófár 2013. november bet jelent. A kerek évfordulót köszöntő sorokkal szubjektív érzéseinket kívánjuk közreadni. A Duna felől nézve alig-alig lehet észrevenni, pedig naponta tízezrek pillantanak rá

Részletesebben

HAVI STATISZTIKÁK 2014. JÚNIUS NIELSEN KÖZÖNSÉGMÉRÉS

HAVI STATISZTIKÁK 2014. JÚNIUS NIELSEN KÖZÖNSÉGMÉRÉS HAVI STATISZTIKÁK 2014. JÚNIUS NIELSEN KÖZÖNSÉGMÉRÉS A TELEVÍZIÓZÁSRA FORDÍTOTT IDŐ NAPI ÁTLAGA 2014. június; egész nap Teljes népesség Nem Nő Férfi Életkor (3) 4-17 18-49 50+ Életkor (8) 4-7 8-12 13-17

Részletesebben

Általános szerződési feltételek 6/A. melléklet

Általános szerződési feltételek 6/A. melléklet Csatornakiosztás Az internetprotokollon nyújtott televízió szolgáltatás (IPTV) tartalma IPTV televízió műsorok a Koktél, Alap, Családi és Extra csomagban A szolgáltató az Eht. 132. 2a a) pontja alapján

Részletesebben

PORTFÓLIÓ. Készítette: Halmi Zsolt

PORTFÓLIÓ. Készítette: Halmi Zsolt PORTFÓLIÓ Készítette: Halmi Zsolt ÖNÉLETRAJZ SZEMÉLYES ADATOK Név: Halmi Zsolt Cím: 5340 Kunhegyes, Lejtő u. 40. Telefon: 06304708484 E-mail: herrysheldon@gmail.com Weboldal: www.halmi.eoldal.hu TANULMÁNYOK

Részletesebben

Örömünkre szolgálna, ha ezt az értéket a jövőben Önnel is megoszthatnánk. HG Artworks Team

Örömünkre szolgálna, ha ezt az értéket a jövőben Önnel is megoszthatnánk. HG Artworks Team Portfóliónk 2 A HG Artworks, ötleterején túl, az ügyfélszolgálat minőségére a legbüszkébb. Ennek értéke túlmutat a szokványosságokon, olyan többletértéket képvisel, amelyről a globális piacon tevékenykedő

Részletesebben

Piaci előrejelzések Belgium

Piaci előrejelzések Belgium Piaci előrejelzések Belgium Veszprém Veszprém Megyei Utazás Kiállítás 2007. április 13. Urbányi Péter külképviseletvezető - Brüsszel 1. Általános piaci helyzetelemzés 1.1. Belgium turizmusa -A lakosság

Részletesebben

HAVI STATISZTIKÁK 2015. JANUÁR NIELSEN KÖZÖNSÉGMÉRÉS

HAVI STATISZTIKÁK 2015. JANUÁR NIELSEN KÖZÖNSÉGMÉRÉS HAVI STATISZTIKÁK 2015. JANUÁR NIELSEN KÖZÖNSÉGMÉRÉS A TELEVÍZIÓZÁSRA FORDÍTOTT IDŐ NAPI ÁTLAGA 2015. január; egész nap; Live Teljes népesség Nem Nő Férfi Életkor (3) 4-17 18-49 50+ Életkor (8) 4-7 8-12

Részletesebben

Konferencia a Bírók a mediációért Egyesület és a GEMME Magyarországi Szekció szervezésében

Konferencia a Bírók a mediációért Egyesület és a GEMME Magyarországi Szekció szervezésében MEDIÁCIÓS PANORÁMA Körkép a bírósági mediációról Közép-Európában és azon túl 2013. június 14-15. (Kőszeg Szombathely) Konferencia a Bírók a mediációért Egyesület és a GEMME Magyarországi Szekció szervezésében

Részletesebben

HAVI STATISZTIKÁK 2014. SZEPTEMBER NIELSEN KÖZÖNSÉGMÉRÉS

HAVI STATISZTIKÁK 2014. SZEPTEMBER NIELSEN KÖZÖNSÉGMÉRÉS HAVI STATISZTIKÁK 2014. SZEPTEMBER NIELSEN KÖZÖNSÉGMÉRÉS A TELEVÍZIÓZÁSRA FORDÍTOTT IDŐ NAPI ÁTLAGA 2014. szeptember; egész nap Teljes népesség Nem Nő Férfi Életkor (3) 4-17 18-49 50+ Életkor (8) 4-7 8-12

Részletesebben

Vegyes védjegyközlemények. Jogutódlás

Vegyes védjegyközlemények. Jogutódlás Vegyes védjegyközlemények Jogutódlás ( 111 ) 119.008 ( 732 ) PLR IP Holdings, LLC, Minnetonka, Minnesota (US) ( 111 ) 123.981 ( 732 ) PHYLAZONIT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., Nyíregyháza (HU) ( 111

Részletesebben

Szolgáltatási paraméterek a DVB-T multiplexekben 2015 július 22.-étől

Szolgáltatási paraméterek a DVB-T multiplexekben 2015 július 22.-étől Szolgáltatási paraméterek a DVB-T multiplexekben 2015 július 22.-étől Original Network ID "A"-multiplex (Közszolgálati multiplex) 1 M1 HD M4 Sport HD Magyar Televízió Magyar Televízió 100 1001 1001 1002

Részletesebben

2008/1. Találkozások. A kiállítást dr. Schneider Márta kulturális szakállamtitkár nyitotta meg.

2008/1. Találkozások. A kiállítást dr. Schneider Márta kulturális szakállamtitkár nyitotta meg. Nápolytól délre 2008. január 21-én nyílt meg Nicola Giuseppe Smerilli fotókiállítása Nápolytól délre címmel. A fotókat Olaszország legdélibb részének tájai, illetve Dante Marianacci Odüsszeusz a szélben

Részletesebben

24H 17 160 48H 19 470 72H 23 430 Madame Tussaud's AD 7 260. 48H 4 620 72H 6 930 96H 8 250 Amsterdam Sightseeing Tour AD 24H 5 280 5 610

24H 17 160 48H 19 470 72H 23 430 Madame Tussaud's AD 7 260. 48H 4 620 72H 6 930 96H 8 250 Amsterdam Sightseeing Tour AD 24H 5 280 5 610 AMSZTERDAM Amsterdam Card 24H 17 160 48H 19 470 72H 23 430 Madame Tussaud's AD 7 260 CH 5-15 5 940 The Dungeon AD 7 260 CH 5-15 5 940 100 Highlights Cruise AD 1H 3 300 3 960 CH 4-12 1 650 1 980 Canal Cruise

Részletesebben

Együttműködés Budapest kulturális turizmusának fejlesztéséért 2014 Magyar Turizmus Zrt.

Együttműködés Budapest kulturális turizmusának fejlesztéséért 2014 Magyar Turizmus Zrt. Együttműködés Budapest kulturális turizmusának fejlesztéséért 2014 Magyar Turizmus Zrt. Szeretnénk elérni, hogy a Budapestre látogatók a városban járva a megérkezéstől az elutazásig folyamatosan találkozzanak

Részletesebben

Bemutatkozó prezentáci. ció

Bemutatkozó prezentáci. ció Metró Reklám Kft. Bemutatkozó prezentáci ció Bemutatkozó Mesterségünk elérni az embereket elérni az embereket útközben. A Metró Reklám Kommunikációs Kft. 1998 óta balusztrád értékesítésével és 2002 óta

Részletesebben

Magyar Fesztivál Regisztrációs és Minősítési Program

Magyar Fesztivál Regisztrációs és Minősítési Program Magyar Fesztivál Regisztrációs és Minősítési Program 155 Magyar Fesztivál Regisztrációs és Minősítési Program A kutatási osztály ez évi kiemelkedő munkája mely immár nemzetközi érdeklődést is keltett a

Részletesebben

A pécsi Tudásközpont ad helyet Az utolsó hegycsúcs vetítéseinek. Helyszín: Tudásközpont (7622 Pécs, Universitas u. 2/A)

A pécsi Tudásközpont ad helyet Az utolsó hegycsúcs vetítéseinek. Helyszín: Tudásközpont (7622 Pécs, Universitas u. 2/A) Az utolsó hegycsúcs már Pécsett is! A pécsi Tudásközpont ad helyet Az utolsó hegycsúcs vetítéseinek. Helyszín: Tudásközpont (7622 Pécs, Universitas u. 2/A) http://www.tudaskozpont-pecs.hu/ Vetítési időpontok:

Részletesebben

Vegyes védjegyközlemények. Jogutódlás

Vegyes védjegyközlemények. Jogutódlás Vegyes védjegyközlemények Jogutódlás ( 111 ) 122.870 ( 111 ) 128.073 ( 111 ) 130.494 ( 732 ) Harlequin Enterprises Ltd. (Ontario állam törvényei szerint működő vállalat), Don Mills, Ontario (CA) ( 111

Részletesebben

OKTATÁSI ÉS KULTURÁLIS MINISZTÉRIUM. Szóbeli vizsgatevékenység

OKTATÁSI ÉS KULTURÁLIS MINISZTÉRIUM. Szóbeli vizsgatevékenység OKTTÁSI ÉS KULTURÁLIS MINISZTÉRIUM Vizsgarészhez rendelt követelménymodul azonosítója, megnevezése: 32-06 Kiadványok, reklámanyagok tervezése és kivitelezése Vizsgarészhez rendelt vizsgafeladat megnevezése:

Részletesebben

MIÉRT KEISER? MERT A LEGJOBBAK IS EZT HASZNÁLJÁK!

MIÉRT KEISER? MERT A LEGJOBBAK IS EZT HASZNÁLJÁK! MIÉRT KEISER? MERT A LEGJOBBAK IS EZT HASZNÁLJÁK! INFINITY SOROZAT Számtalan mozgáslehetőség minimális helyen A Keiser INFINITY sorozatába tartozó kábeles edzőtermi berendezések, a gyakorlatok lehető legszélesebb

Részletesebben

Európai ünnepnapok 2012

Európai ünnepnapok 2012 Európai ünnepnapok 2012 Ausztria október 26. december 8. Úrnapja Az örökös semlegesség ünnepe napja Szeplőtelen fogantatás ünnepe Belgium július 21. november 2. november 11. december 6. Nemzeti ünnep napja

Részletesebben

Október 7. 14.00 óra: Idősek Világnapja - megyei rendezvény az életet az éveknek" Zm. Szövetség klubjai részére

Október 7. 14.00 óra: Idősek Világnapja - megyei rendezvény az életet az éveknek Zm. Szövetség klubjai részére PROGRAMJAINK: Keresztury Dezső Általános Művelődési Központ 8900 Zalaegerszeg, Landorhegyi út 21. Tel: 92/314-120, Fax: 92/815-522 E-mail: info@kereszturyamk.hu Október 7. 14.00 óra: Idősek Világnapja

Részletesebben

Kivonat a Változásokról. Műsorok, műsor,- és díjcsomagok választéka

Kivonat a Változásokról. Műsorok, műsor,- és díjcsomagok választéka Kivonat a Változásokról. 1. sz. melléklet Műsorok, műsor,- és díjcsomagok választéka 1. Analóg programcsomagok választéka 1) Szociális csomag fejér A programcsomag érvényessége: 2014.december 30. 1 Music

Részletesebben

Támogatási összeg (Ft)

Támogatási összeg (Ft) 1. Pécsi Férfikar Pécs Bartók Béla Férfikar részvétele az III. Isztambuli Nemzetközi Kórusversenyen és fesztiválon Isztambul 900 000 2. Budapesti Vonósok a Budapest XI.ker Budapesti Vonósok külföldi Olaszország/

Részletesebben

Fejezet száma, megnevezése. Kitöltő személy neve, telefonszáma. 1. sz. táblázat

Fejezet száma, megnevezése. Kitöltő személy neve, telefonszáma. 1. sz. táblázat . sz. táblázat Állami vezetők és más munkavállalók külföldi kiküldetéseinek költsége és témája Tárca neve: Vidékfejlesztési Minisztérium 4. január. - 4. június. Ország Miniszter és ok (név szerint) Más

Részletesebben

A PETŐFI SZÜLŐHÁZ MÚZEUMI ÉS MŰVÉSZETI ALAPÍTVÁNY

A PETŐFI SZÜLŐHÁZ MÚZEUMI ÉS MŰVÉSZETI ALAPÍTVÁNY A PETŐFI SZÜLŐHÁZ MÚZEUMI ÉS MŰVÉSZETI ALAPÍTVÁNY KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE a 2004. évről Jelen közhasznúsági jelentést az alapítvány 2005. május 24-i kuratóriumi ülésén a kuratórium elfogadta, és a felügyelő

Részletesebben

TV PIACI KÖRKÉP 2013. II. NEGYEDÉV NIELSEN KÖZÖNSÉGMÉRÉS

TV PIACI KÖRKÉP 2013. II. NEGYEDÉV NIELSEN KÖZÖNSÉGMÉRÉS TV PIACI KÖRKÉP 2013. II. NEGYEDÉV NIELSEN KÖZÖNSÉGMÉRÉS ATV (perc) EGY FŐRE JUTÓ NAPI TÉVÉNÉZÉSI IDŐ 2012. és 2013. II. negyedév 400 350 300 357 346 250 270 268 200 224 226 150 180 184 100 50 0 TOTAL

Részletesebben

május 12. Országos Gyermeknapi Rajzfilmünnep 37 városban, közel 70 helyszínen! Spotkanie z Krzysztofem Vargą i z Andrzejem Stasiukiem

május 12. Országos Gyermeknapi Rajzfilmünnep 37 városban, közel 70 helyszínen! Spotkanie z Krzysztofem Vargą i z Andrzejem Stasiukiem I2013IMÁjuSIjúniusI április 30. május 4. május 7 14. május 10-ig engyel filmek Mediawave fesztiválon 19. engyel Filmtavasz Nicolas Grospierre Nagykövetség Monostori Erőd Komárom Művész mozi, Bp., VI. ker.

Részletesebben

Stúdiók, színházak, koncerttermek, kulturális létesítmények

Stúdiók, színházak, koncerttermek, kulturális létesítmények Stúdiók, színházak, koncerttermek, kulturális létesítmények Szent István Király Zeneművészeti Szakközépiskola - Koncertterem Teremakusztikai tervezés (1997) AVISO - ZAK - Oktatási és Felvételi Stúdió Teremakusztikai

Részletesebben

Megnevezés Szolgáltatás tartalma Szolgáltatás díja

Megnevezés Szolgáltatás tartalma Szolgáltatás díja Szeged Kiskundorozsma, Bordány, Csólyospálos, Forráskút és Zsombó területén igénybe vehető szolgáltatások KTV Mini ** DTV Start * MR3 Bartók Rádió, MR1 Kossuth Rádió, MR Szegedi stúdió, 100.2 Rádió Plusz

Részletesebben

A Meteorit 2006. Nemzetközi Művészeti Fesztivál Ünnepélyes Megynitója: 2006. június 2. (péntek)

A Meteorit 2006. Nemzetközi Művészeti Fesztivál Ünnepélyes Megynitója: 2006. június 2. (péntek) 1. A fesztivál egész ideje alatt megtekinthető kiállítások Prágai Quadriennale 2007 Csehország Kállai-Tóth Anett fotográfus kiállítása Magyarország Hegyi Péter festőművész kiállítása Magyarország ZLSZ

Részletesebben

Metrópótló útvonalak és megállóhelyek. (operatív metrópótlás esetén)

Metrópótló útvonalak és megállóhelyek. (operatív metrópótlás esetén) Metrópótló útvonalak és megállóhelyek (operatív metrópótlás esetén) 1002 Deák F. leszállóhely (elsı megálló) M 1 1. Deák Ferenc Oktogon, 2009. november 16-tól Andrássy út Opera 70-es, 78-as troli Jókai

Részletesebben

Forma 1 az RTL Klubon. 2009. március

Forma 1 az RTL Klubon. 2009. március Forma 1 az RTL Klubon 2009. március Sportműsorok és a programfigyelem A TV előtt a számok mögött kutatás RTL Klub GfK Hungária 2001 Műsortípusok programfigyelem szerinti rangsora Adatfelvétel 4,500 fő,

Részletesebben

AZ EURÓPAI UNIÓ TANÁCSA. Brüsszel, 2011. április 11. (11.04) (OR. en) 8890/11 ECOFIN 191 STATIS 32

AZ EURÓPAI UNIÓ TANÁCSA. Brüsszel, 2011. április 11. (11.04) (OR. en) 8890/11 ECOFIN 191 STATIS 32 AZ EURÓPAI UNIÓ TANÁCSA Brüsszel, 2011. április 11. (11.04) (OR. en) 8890/11 ECOFIN 191 STATIS 32 FEDŐLAP Küldi: az Európai Bizottság Az átvétel dátuma: 2011. április 1. Címzett: a Tanács Főtitkársága

Részletesebben

2008-2011 Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar DLA képzés, festészet, Témavezető mestereim: Keserű Ilona Professzor Emeritusz és Hegyi Csaba DLA

2008-2011 Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar DLA képzés, festészet, Témavezető mestereim: Keserű Ilona Professzor Emeritusz és Hegyi Csaba DLA Ö N É L E T R A J Z N a g y O t í l i a 1 9 7 8. 0 9. 2 9. K e c s k e m é t oteszka@yahoo.de www.nagy-otilia.hu T a n u l m á n y o k 2008-2011 Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar DLA képzés, festészet,

Részletesebben

VÁROSÜNNEP Rudabánya

VÁROSÜNNEP Rudabánya VÁROSÜNNEP Rudabánya Magyarország Európai Unióhoz csatlakozása 10. évfordulójának jegyében Programok III. Ásványgyűjtő Fesztivál, Rudabánya 2014. szeptember 5. VII. Városnap, Rudabánya 2014. szeptember

Részletesebben

KÖZÖSSÉGI PROGRAMOK KISTÉRSÉGI MAJÁLIS DERECSKÉN, A SÁROSTÓI SPORTPÁLYÁN 2012. MÁJUS 1. Program

KÖZÖSSÉGI PROGRAMOK KISTÉRSÉGI MAJÁLIS DERECSKÉN, A SÁROSTÓI SPORTPÁLYÁN 2012. MÁJUS 1. Program KÖZÖSSÉGI PROGRAMOK KISTÉRSÉGI MAJÁLIS DERECSKÉN, A SÁROSTÓI SPORTPÁLYÁN 2012. MÁJUS 1. Program 10 - A Bocskai István Ált. Isk. és AMI fúvószenekarának és majorette csoportjának bemutatója - Bocskai István

Részletesebben

SZEGED VÁROS HELYI EGYEDI VÉDETT ÉPÜLETEI

SZEGED VÁROS HELYI EGYEDI VÉDETT ÉPÜLETEI SZEGED VÁROS HELYI EGYEDI VÉDETT ÉPÜLETEI Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének 55/2005.(XI.17.) Kgy. rendelete Szeged város helyi építészeti örökségének védelméről 1/a melléklet: Helyi egyedi védelem

Részletesebben

EQUAL ESEMÉNYNAPLÓ - 2005

EQUAL ESEMÉNYNAPLÓ - 2005 Tevékenység megnevezése Időpontja / Időtartama Karácsonyi ünnepség 05.12.23 Részvétel a PLUSS Egyesület karácsonyán Felvételi (oktatási program), Színházterápiás fellépés Megvalósításának helye Megálló

Részletesebben