J E G Y Z Ő K Ö N Y V. az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság november 15-én 15:10 órai kezdettel megtartott üléséről

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "J E G Y Z Ő K Ö N Y V. az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság 2007. november 15-én 15:10 órai kezdettel megtartott üléséről"

Átírás

1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság november 15-én 15:10 órai kezdettel megtartott üléséről Készült: az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság november 15-én 15:10 órai kezdettel a Monorierdő Község Polgármesteri Hivatal tanácstermében tartott nyílt üléséről. Jelen vannak: Borbás Elvira bizottsági elnök, Dzsupin Imréné, Dr. Pácziné Félix Anna, Fehér István, Nagy Ágnes Klaudia bizottsági tagok. Tanácskozási joggal részt vesz: Vargáné Vass Éva jegyző Megjelentek: Juhász Sándor, Vad Mária, Szalai Gábor, Sahin-Tóth Jenőné, Füzesi Péterné, Torma Lászlóné, Száll Jánosné, Bodó Lászlóné, Orbán Péterné, Sasvári Istvánné, Urbán Lászlóné, Buhos Ibolya, Vladár István. Borbás Elvira elnök: A bizottság elnöke köszönti a megjelenteket és megállapítja, hogy a bizottság határozatképes, mivel a megválasztott bizottsági tagok több mint fele jelen van. Az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság elnöke a jegyzőkönyv vezetésére felkéri Czékus Józsefnét, a jegyzőkönyv hitelesítésére Dzsupin Imréné tagot. Az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság a jegyzőkönyvvezető és jegyzőkönyv-hitelesítő személyére tett javaslatot 4 igen szavazattal elfogadja. A bizottság elnöke javasolja elfogadásra az alábbi napirendi pontokat: 1. Fekete István Általános Iskola Igazgatójának beszámolója 2. Csicsergő Óvoda intézményvezető beszámolója 3. Monorierdő Sportegyesület vezetőjének beszámolója 4. Mi újság Monorierdő? c. újság szerkesztőjének beszámolója 5. Jujutsu Ifjúsági Kör képviselőjének beszámolója 6. Őszirózsa Nyugdíjas Klub vezetőjének beszámolója 7. Szépkorú Nyugdíjas Klub vezetőjének beszámolója 8. Katolikus Egyház által szervezett tábor beszámolója 9. Református Egyház által szervezett tábor beszámolója 10. Fekete István Általános Iskola által szervezett tábor beszámolója 11. Gazdasági Program megbeszélése 12. Decemberben szervezendő programok megbeszélése 13. Költségvetési igény bejelentése évi ülés- és rendezvényterv összeállítása 15. Egyebek: Az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság a napirendi pontra tett javaslatot 4 igen szavazattal elfogadja. 1. pont: Fekete István Általános Iskola Igazgatójának beszámolója Sasvári Istvánné: Felolvassa a 3-44/2007 számú mellékletként leadott beszámolóját. Juhász Sándor: Elmondja, hogy a 4,9 millió forintot az önkormányzat finanszírozza meg előre és utólag hívható le. Vad Mária: A könyvtárral kapcsolatban elmondta, hogy az önkormányzatban még találhatók könyvek és polcok is, melyek felhasználhatók lehetnek.

2 Az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság a Fekete István Általános Iskola igazgatójának beszámolóját 4 igen szavazattal elfogadja. 19/2007. (XI.15.) OKSB Fekete István Általános Iskola beszámolójának elfogadása Az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek, hogy a Fekete István Általános Iskola igazgatójának beszámolóját fogadja el. 2. pont: A Csicsergő Óvoda intézményvezetőjének beszámolója Orbán Péterné: Felolvassa a 3-43/2007 számú mellékletként leadott beszámolóját. Fehér István: Elmondja, hogy tudomása szerint az óvoda udvarán lévő játékok bevizsgált játékok, melyek sokba is kerültek. Orbán Péterné: Elmondja, hogy letakartatta, a gyerekek nem használhatják, mert megítélése szerint balesetveszélyesek. Az ügyet beindította, de ez Alapítvány által szervezett dolog. Fehér István: Szerinte utána kell nézni. Szalai Gábor: Véleménye szerint a fa játékok nincsenek lekezelve megfelelően. Dzsupin Imréné: A csoportszobák felszerelésével kapcsolatban elmondta, hogy az alapítványi bálok bevétele tudomása szerint külön számlára folyt be, melynek célja az óvoda felszerelésének bővítése volt. Megkérdezte, hogy az Alapítvány hogyan tud ezzel elszámolni. Orbán Péterné: Elmondja, hogy az Alapítványban ő nincs benne, alakult egy új kuratórium, amely már elkezdett dolgozni. Az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság a Csicsergő Óvoda intézményvezetőjének beszámolóját 4 igen szavazattal elfogadja. 20/2007. (XI.15.) OKSB Csicsergő Óvoda beszámolójának elfogadása Az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek, hogy a Csicsergő Óvoda intézményvezetőjének beszámolóját fogadja el. 3. pont: Monorierdő Sportegyesület vezetőjének beszámolója Fehér István: Felolvassa a 3-45/2007 számú mellékleteként leadott beszámolóját. Az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság a Monorierdő Sportegyesület vezetőjének beszámolóját 3 igen és 1 tartózkodás szavazattal elfogadja.

3 21/2007. (XI.15.) OKSB Monorierdő Sportegyesület beszámolójának elfogadása Az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság a Monorierdő Sportegyesület vezetőjének beszámolóját javasolja elfogadni a Képviselő-testületnek a évi zárszámadási rendelet megalkotásakor. 22/2007. (XI.15.) OKSB Monorierdő Sportegyesület beszámolójának elfogadása Az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság a szakmai beszámolót tudomásul veszi, a Monorierdő Sportegyesület szakmai beszámolóját összesítve a Képviselő-testület elé terjeszti elfogadásra. 4. pont: Mi újság Monorierdő? c. újság szerkesztőjének beszámolója Nagy Ágnes Klaudia: Felolvassa a 3-37/2007. számú mellékleteként leadott beszámolóját. Az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság a Mi újság, Monorierdő? c. kiadvány szerkesztőjének beszámolóját 5 igen szavazattal elfogadja. 23/2007. (XI.15.) OKSB Mi újság Monorierdő? c. kiadvány beszámolójának elfogadása Az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság a Mi újság Monorierdő? c. kiadvány szerkesztőjének pénzügyi beszámolóját javasolja elfogadni a Képviselő-testületnek a évi zárszámadási rendelet megalkotásakor.

4 24/2007. (XI.15.) OKSB Mi újság Monorierdő? c. kiadvány beszámolójának elfogadása Az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság a szakmai beszámolót tudomásul veszi, a Mi újság Monorierdő? c. kiadvány szakmai beszámolóját összesítve a Képviselő-testület elé terjeszti elfogadásra. 5. pont: Jujutsu Ifjúsági Kör képviselőjének beszámolója Füzesi Péterné: Felolvassa a 3-36/2007 számú mellékleteként leadott beszámolóját. Az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság a Jujutsu Ifjúsági Kör képviselőjének beszámolóját 5 igen szavazattal elfogadja. 25/2007. (XI.15.) OKSB Jujutsu Ifjúsági Kör beszámolójának elfogadása Az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság a Jujutsu Ifjúsági Kör képviselőjének pénzügyi beszámolóját javasolja elfogadni a Képviselő-testületnek a évi zárszámadási rendelet megalkotásakor. 26/2007. (XI.15.) OKSB Jujutsu Ifjúsági Kör beszámolójának elfogadása Az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság a szakmai beszámolót tudomásul veszi, a Jujutsu Ifjúsági Kör képviselőjének szakmai beszámolóját összesítve a Képviselőtestület elé terjeszti elfogadásra. 6.pont: Őszirózsa Nyugdíjas Klub vezetőjének beszámolója Torma Lászlóné: Felolvassa a 3-37/2007. számú mellékleteként leadott beszámolóját.

5 Az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság az Őszirózsa Nyugdíjas Klub vezetőjének beszámolóját 5 igen szavazattal elfogadja. 27/2007. (XI.15.) OKSB Őszirózsa Nyugdíjas Klub beszámolójának elfogadása Az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság az Őszirózsa Nyugdíjas Klub vezetőjének pénzügyi beszámolóját javasolja elfogadni a Képviselő-testületnek a évi zárszámadási rendelet megalkotásakor. 28/2007. (XI.15.) OKSB Őszirózsa Nyugdíjas Klub beszámolójának elfogadása Az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság a szakmai beszámolót tudomásul veszi, az Őszirózsa Nyugdíjas Klub vezetőjének szakmai beszámolóját összesítve a Képviselőtestület elé terjeszti elfogadásra. 7. pont: Szépkorú Nyugdíjas Klub vezetőjének beszámolója Száll Jánosné: Felolvassa a 3-42/2007. számú mellékleteként leadott beszámolóját. Elmondja még, hogy a Polgármesteri Hivataltól Ft támogatást kaptak, melyből még Ft maradvány van. Fehér István: Kérdése, hogy mire költötték a támogatást. Száll Jánosné: Elmondja, hogy Anyák Napjára költöttek el a támogatásból és még maradt Ft. Az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság a Szépkorú Nyugdíjas Klub vezetőjének beszámolóját 5 igen szavazattal elfogadja. 29/2007. (XI.15.) OKSB Szépkorú Nyugdíjas Klub beszámolójának elfogadása Az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság a Szépkorú Nyugdíjas Klub vezetőjének pénzügyi beszámolóját javasolja elfogadni a Képviselő-testületnek a évi zárszámadási rendelet megalkotásakor.

6 30/2007. (XI.15.) OKSB Szépkorú Nyugdíjas Klub beszámolójának elfogadása Az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság a szakmai beszámolót tudomásul veszi, a Szépkorú Nyugdíjas Klub vezetőjének szakmai beszámolóját összesítve a Képviselőtestület elé terjeszti elfogadásra. 8.pont: Katolikus Egyház által szervezett tábor beszámolója Urbán Lászlóné: Felolvassa a 3-40/2007. számú mellékleteként leadott beszámolóját. Borbás Elvira: Megköszönte a tábor szervezését. Az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság a Katolikus Egyház által szervezett tábor beszámolóját 5 igen szavazattal elfogadja. 31/2007. (XI.15.) OKSB Katolikus Egyház által szervezett tábor beszámolójának elfogadása Az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság a Katolikus Egyház által szervezett tábor pénzügyi beszámolóját javasolja elfogadni a Képviselő-testületnek a évi zárszámadási rendelet megalkotásakor. 32/2007. (XI.15.) OKSB Katolikus Egyház által szervezett tábor beszámolójának elfogadása Az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság a szakmai beszámolót tudomásul veszi, a Katolikus Egyház által szervezett tábor szakmai beszámolóját összesítve a Képviselőtestület elé terjeszti elfogadásra.

7 9.pont: Református Egyház által szervezett tábor beszámolója Vladár István: Felolvassa a 3-41/2007. számú mellékleteként leadott beszámolóját. Borbás Elvira: Megköszönte a tábor megszervezését és biztosította Vladár Istvánt, hogy egy következő tábor szervezésénél is anyagi lehetőségein belül minden segítséget megad az önkormányzat. Az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság a Református Egyház által szervezett tábor beszámolóját 5 igen szavazattal elfogadja. 33/2007. (XI.15.) OKSB Református Egyház által szervezett tábor beszámolójának elfogadása Az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság a Református Egyház által szervezett tábor pénzügyi beszámolóját javasolja elfogadni a Képviselő-testületnek a évi zárszámadási rendelet megalkotásakor. 34/2007. (XI.15.) OKSB Református Egyház által szervezett tábor beszámolójának elfogadása Az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság a szakmai beszámolót tudomásul veszi, a Református Egyház által szervezett tábor szakmai beszámolóját összesítve a Képviselőtestület elé terjeszti elfogadásra. 10. pont: Fekete István Általános Iskola által szervezett tábor beszámolója Borbás Elvira: Elmondja, hogy ő és Sasvári Istvánné volt a tábor fő szervezője. Felolvassa a 3-38/2007. számú mellékleteként leadott beszámolóját. Sasvári Istvánné: Elmondta, hogy előzménye az idei tábornak az évek óta megszervezésre kerülő kézműves tábor. Kézművesség mellett ott volt az angol foglalkozás, kapcsolódott sportolási lehetőség is minden nap. Az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság a Fekete István Általános Iskola által szervezett tábor beszámolóját 5 igen szavazattal elfogadja.

8 35/2007. (XI.15.) OKSB Fekete István Általános Iskola által szervezett tábor beszámolójának elfogadása Az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság a Fekete István Általános Iskola által szervezett tábor pénzügyi beszámolóját javasolja elfogadni a Képviselő-testületnek a évi zárszámadási rendelet megalkotásakor. 36/2007. (XI.15.) OKSB Fekete István Általános Iskola által szervezett tábor beszámolójának elfogadása Az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság a szakmai beszámolót tudomásul veszi, a Fekete István Általános Iskola által szervezett tábor szakmai beszámolóját összesítve a Képviselő-testület elé terjeszti elfogadásra. 11. pont: Gazdasági Program megbeszélése Borbás Elvira: Megkérdezte a bizottság tagjait, van-e javaslatuk, kérdésük a gazdasági programmal kapcsolatban. Mivel nem merült fel javaslat, megállapítja, hogy az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság nem kíván javaslatot tenni. 12. pont: Költségvetési igény bejelentése Borbás Elvira: Elmondja, hogy javaslatot kell tenni a Képviselő-testületnek a évi költségvetéssel kapcsolatban. Felolvassa az alábbi, összegyűjtésre került igényeket: Kulturális Bizottság: Ft, Sportegyesület Ft, Jujutsu Ifjúsági Kör: Ft Egyesületek: Ft Táborok: Ft Idősek napja rendezvény: Ft Mi újság, Monorierdő? c. kiadvány: Ft Nemzetőrség: Ft Polgárőrség: Ft Gyermeknap: Ft Fehér István: Felolvassa a 3-46/2007 számú mellékletként leadott költségvetési igényt. Ezek alapján a Sportegyesület Ft támogatást kér. Szalai Gábor: Kérdése, hogy a reklámtáblákból mennyi pénz folyik be. Fehér István: Válasza, hogy Ft, de ezt a pénzt a Sportegyesület nem kapta meg, jövőre viszont betervezte.

9 Vad Mária: Kérdése, hogy az egyesület mit takar. Borbás Elvira: Válasza, hogy a két nyugdíjas klub. Nevesítve Őszirózsa Nyugdíjas Klub Ft, Szépkorú Nyugdíjas Klub Ft, akkor az egyesületek kikerülnek a felsorolásból. Szalai Gábor: Fehér Istvánt kérdezi, hogy a tagdíjak hogyan folynak be. Fehér István: A tagdíj Ft. Vad Mária: Kérdése, hogy az idősek napja egy új elem lenne-e. Borbás Elvira:Igen. Vargáné Vass Éva: Elmondja, hogy minden önkormányzat megemlékezik az Idősek Világnapján, egy lehetőség, hogy megvendégelik a 90 éven felülieket. Ez 2007-ben nem volt tervezve és a Polgármester Úr kérésére került bele a évi tervezésbe. Száll Jánosné: Kéri, hogy a rendezvényekről kapjanak tájékoztatást, hogy egyeztetni tudjanak az önkormányzat programjaival. Borbás Elvira: Elmondja, hogy a rendezvényterv összeállítása után mindenki meg fogja kapni. Dzsupin Imréné: Javaslata, hogy a gyermeknapra Ft kerüljön be tervezésbe, mert Monorierdőn nagyon sok gyerek van. Jó lenne, ha ezt a rendezvényt az önkormányzat felvállalná az idősek napjával együtt. Fehér István: Egyetért, azzal, hogy csak monorierdői gyerekek részesüljenek ebben. Borbás Elvira: Egyetért, de technikai kérdésnek tartja. Szalai Gábor: Elmondja, hogy eddig hagyomány volt a 100 év felettiek felkeresése a hivatal által egy kis csomaggal, virággal, ez csak idei évben nem megtartva, tudomása szerint most is van a faluban 100 év feletti lakos, aki megérdemelne egy kosarat, egy csokor virágot. Monor is megtartotta Monorierdőn is. Vad Mária: A Nemzetőrségnek javasol Ft támogatást, mert a rendezvényeket biztosítják. Az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság a évi költségvetési támogatási igényeket 5 igen szavazattal elfogadja. 37/2007. (XI.15.) OKSB évi költségvetési támogatási igényekről Az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság kéri a Képviselő-testületet, hogy a évi költségvetésbe a Kulturális Bizottság számára Ft-ot, a Monorierdő Sportegyesület számára Ft-ot, az Ifjúsági Jujutsu Kör számára Ftot, a táborok megszervezésre Ft-ot, az Idősek Napja rendezvényre Ftot, Mi újság, Monorierdő? Című újság szerkesztőségének Ft-ot, Nemzetőrség támogatására Ft-ot, Polgárőrség támogatására Ft-ot, a Gyermeknapra Ft-ot, az Őszirózsa Nyugdíjas Klub részére Ft-ot, a Szépkorúak Nyugdíjas Klub részére Ft-ot biztosítson. Határidő: november 30, illetve a költségvetési rendelet elfogadása 13. pont: évi rendezvényterv összeállítása Borbás Elvira:Az előzetes terv kiosztásra kerül, javaslatokat kér és felolvassa a rendezvénytervezetet. Füzesi Péterné: Márciusban szeretnék megrendezni a Monorierdő Búdó Kupát, illetve májusban a Challenge-Day-t, amennyiben a beadott pályázat kedvező elbírálásban részesül.

10 Vad Mária: Október 1-én van az Idősek Napja, ezt be kell tenni. Szalai Gábor: Javasolja szüreti bál szervezését vállalkozók bevonásával szeptemberben, hagyományteremtő céllal. Száll Jánosné: Sátorállítási ígéret is van a faluban. Vad Mária: Javasolja a Márton-napi felvonulás felvételét. Sasvári Istvánné: Javasolja tél végére a busójárás beiktatását. Urbán Lászlóné: Elmondja, ha lenne rá igény, lehetne búcsút rendezni májusban. Borbás Elvira: Feljegyzi, hogy május 2-án lesz az Egyház Napja. Fehér István: Jelzi, hogy május 1-2 hetében Nemzetközi Focitornát kíván rendezni a Sportegyesület a sportpályán, Erdei Kupa néven. Orbán Péterné: Elmondja, hogy az óvoda is kíván gyermeknapot, majálist rendezni. Borbás Elvira: Kéri az óvodavezetőt, hogy az önkormányzat által szervezendő gyermeknapi rendezvénybe kapcsolódjanak be. Elmondja, hogy a majális rendezésére még nincs kijelölt szervező, amennyiben senki nem vállalja, az önkormányzat fogja rendezni, bár az újság tett már ígéretet rá. Nagy Ágnes Klaudia: Elmondja, hogy ezt a többi taggal is meg kell beszélnie. Az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság évi rendezvénytervét 5 igen szavazattal elfogadja. 38/2007. (XI.15.) OKSB Az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság évi rendezvényterve Az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság kéri a Képviselő-testületet, hogy a évi rendezvénytervében a bizottság javaslatait szerepeltesse. 14. pont: Decemberben szervezendő programok megbeszélése Borbás Elvira: Elmondja, hogy decemberben 2 program vár szervezésre, a Mikulás és a Mindenki Karácsonyfája. A Mikulásünnepséget javasolja december 1-én szervezni, igazgató asszonnyal egyeztetés már zajlott a tornaterem ügyében, mindkét intézménnyel és nevelőikkel is megtörtént az egyeztetés, valamint a Jujutsu Kör is segít, valamint Práczki Péter elvállalta a Mikulás szerepét. Amennyiben Práczki Péter nem tudja megszerezni a csomagokat, akkor az önkormányzat megvásárolja, az újság szerkesztői pedig segítenek csomagolni. Az ünnepség 7 óráig tart, a hangosítást az iskola biztosítja. Sasvári Istvánné:Szerinte interaktív programokat be lehetne tenni, melynek szervezéséhez fel lehet kérni Matz Róbert tanár urat. További javaslata, hogy a Csodák Palotájának mintájára lehetne játékokat beszerezni. Füzesi Péterné: Elmondja, hogy kezdtek fa játékokat készíteni gyermekeknek, de kifogytak az anyagból, ezért jelzik, hogy kérnének kiszáradt tölgy vagy akácfát, akinek van. Dr. Pácziné Félix Anna: Jelentkezik, hogy szívesen ad fát. Orbán Péterné: Érdeklődik, hogy amennyiben pénzre van szükség az előkészületekkel kapcsolatban, kihez forduljon. Borbás Elvira: Elmondja, hogy a bizottság biztosítja a keretet. Javasolja a december 15-ét a Mindenki Karácsonyfája program megrendezéséhez. Előtte fel kell állítani a fát. Szalai Gábor: Jelzi, hogy oda kell figyelni az állítás során, ezt előtte meg kell szervezni. Kéri, hogy

11 a fára díszítésnek dobozokat készítsenek a nyugdíjas klubok és intézmények, hogy az állítás előtt rá kell tenni. Továbbá új világítás kell rá, mert az idő és a gyerekek is tönkretették és használhatatlan. Vad Mária: Érdeklődik, hogy milyen összegre gondolt. Szalai Gábor: Elmondja, hogy rövidebb sorra gondolt, most van akciósan is. Dr. Pácziné Félix Anna: Elmondja, hogy korábbi években volt ingyen ruhaosztás és amennyiben más nem, ő megszervezi. Borbás Elvira: Elmondja, hogy az ünnepség délután 3 órakor kezdődik majd, felkéri az intézményvezetőket, hogy segítsenek a fa díszítésében. Tájékoztatja a jelen lévőket, hogy a Katolikus Egyházzal meg van beszélve, ünnepi műsort adnak és fel kell keresni a többi egyházat is ez ügyben. Füzesi Péterné: Arra gondolt, hogy a jó állapotú, feleslegessé vált játékokat családoktól be lehetne gyűjteni, majd a rászorulóknak kiosztani, ebben szívesen segít. Abban kér segítséget, hogy a játékokat gyűjteni kell valahol, valamint a rászorulókhoz el kell juttatni. Nagy Ágnes Klaudia: Jelzi, hogy az újság novemberi számában meg lehet hirdetni. Száll Jánosné: Jelzi, hogy szívesen segítenek a kiosztásban. Urbán Lászlóné: Jelzi, hogy adventben szívesen tartanának egy előadást vagy beszélgetést. Borbás Elvira: Úgy gondolja, hogy az iskolában kell megszervezni, mert helyigényes. A tanulóknak lehet szórólapot kiosztani, hogy hazavigyék, valamint felkérjük az újságot, hogy abban is jelenjen meg. Az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság a Pénzügyi Bizottság felkérését a karácsonyfaizzók vásárlási fedezetének vizsgálatáról 5 igen szavazattal elfogadja. 39/2007. (XI.15.) OKSB A Pénzügyi Bizottság felkérése karácsonyfaizzók vásárlási fedezetének vizsgálatáról Az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság megtárgyalta a Mindenki Karácsonyfája programot. Szükségessé vált a karácsonyfán lévő izzók cseréje, ezért felkéri a Pénzügyi Bizottságot, vizsgálja meg a karácsonyfaizzók vásárlásának pénzügyi fedezetét Ft értékig. Az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság a decemberi programokat 5 igen szavazattal elfogadja. 15. pont: évi ülésterv elfogadása Borbás Elvira: Felolvassa tervezetet. Az alábbi módosításokat kéri felvenni: Hónap Január Fekete István Általános Iskola igazgatói pályázat kiírása Jótékonysági Bál megtárgyalása évi költségvetés megtárgyalása, Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság költségvetési igénye és támogatások megítélése

12 Február Március Április Május Július Szeptember November Önkormányzati Minőségirányítási Program megtárgyalása Március 15-i ünnepség megtárgyalása Monorierdő Búdó Kupa megbeszélése Egészségnap megtárgyalása Koncert szervezése Majális szervezése Gyermeknap szervezése Fehér Henrik Kupa megbeszélése Challenge-day megbeszélése Búcsú megbeszélése Igazgatói pályázat elbírálása Falunap szervezése Augusztus 20-i rendezvény szervezése Szüreti bál megbeszélése Tantárgyfelosztás megbeszélése Október 23. ünnepség megbeszélése Október 1. Idősek Napja megbeszélése Novemberi koncert megbeszélése Intézményi beszámolók Támogatásban részesült szervezetek beszámolója Mikulás program előkészítése Mindenki Karácsonyfája program megszervezése Az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság a bizottság évi üléstervét 5 igen szavazattal elfogadja. Egyebek: Borbás Elvira: Elmondjak, hogy november 10-én került megrendezésre az L.L Junior koncert, ami nagy siker volt, rendbontás nélkül, köszöni a Nemzetőrségnek és Polgárőrségnek a segítséget, valamint mindenkinek, aki segített. Ez az önkormányzatnak nem került pénzébe. Szalai Gábor: Elmondja, hogy sok gyermek nem látta az előadót, mert alacsony volt a színpad. Borbás Elvira: Tájékoztatásul elmondja, hogy ez szükségmegoldás volt. Elkülönítésre került Ft a padokra, sátorra és színpadra, már csak meg kell valósítani. Sasvári Istvánné: Elmondja, hogy sok munka vár az iskolára december 31-ig, ezek a pedagógiai program módosítása, helyi tanterv, tankönyvrendelésre vonatkozó módosítások, gyakornoki szabályzat módosítása, stb. Kéri, hogy ezeket átvihessék a következő év elejére, mert nem tudják időre befejezni. Sahin-Tóth Jenőné: Kérdése, hogy ezek kötelezően ellátandó feladatok-e. Sasvári Istvánné: Igen. Sahin-Tóth Jenőné: Elmondja, hogy ha elfogadja a bizottság, akkor javasolnia kell a Képviselőtestületnek is elfogadásra. Az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság a Fekete István Általános Iskola által készítendő programmódosítások elkészítési határidejének módosítását 5 igen szavazattal elfogadja.

13 40/2007. (XI.15.) OKSB a Fekete István Általános Iskola által készítendő programmódosítások elkészítési határidejének módosításáról Az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek a Fekete István Általános Iskolában készítendő pedagógiai program, a helyi tanterv, a nem szakrendszerű oktatás, a tankönyvrendelésre vonatkozó változások, az integráció beépítése a pedagógiai programba, valamint a gyakornoki szabályzat elkészítési határidejének módosítását a évi soros testületi ülésre. Füzesi Péterné: Elmondja, hogy az iskolában januártól 2 hetente szombat esténként sportfoglalkozásokat tartanának, segítségnek szeretnék felkérni a Sportegyesületet is, hogy legyen elfoglaltságuk a gyerekeknek. Januárban próbahónapra gondolt, foci és pingpong elfoglaltságra. Továbbá szükség lenne a Nemzetőrség vagy Polgárőrség két tagjára felügyelőnek. Nagy Ágnes Klaudia: Javasolja, hogy fiatalokat kell beszervezni, mert ők szót értenek a többiekkel. Borbás Elvira: Javasolja, hogy akár osztályfőnöki órán is el lehet ezt mondani, az iskolában lehet a legjobban toborozni. Sasvári Istvánné: Elmondja, hogy felügyelet nélkül így is bejárnak focizni a gyerekek. Fehér István: Megígéri a segítséget. Fehér István: Elmondja, hogy egy tornatanár benevezi a diákolimpiára a gyerekeket, aztán nem foglalkozik az üggyel többé, ő csak egy nappal előtte tudta meg és szervezte meg, hogy a gyerekek mégis ott legyenek, ez rontja Monorierdő megítélését is. Sasvári Istvánné: Tájékoztatásul elmondja, hogy az illető édesapja meghalt, és ezért történt ez. Fehér István: Elmondja, hogy nem első alkalom volt ez, az időpontokról nem is tudhat, mert az iskoláknak hirdetik meg és az iskola jelentkezik erre. Borbás Elvira: Javasolja, hogy az iskola igazgatója erre a feladatra jelöljön ki egy felelőst. Orbán Péterné: Felvetette, hogy az óvoda Nőnapi programját üti a bizottság jótékonysági bálja. Borbás Elvira: Javasolja, hogy rendezzék meg más időpontban. Füzesi Péterné: Felajánlja, hogy amennyiben folyik be nyeremény a Challenge-day megrendezéséből, felajánlják a játszótéri játékok beszerzéséhez. Több tárgy nem lévén Borbás Elvira megköszöni a bizottság munkáját és az ülést 18 óra 05 perckor bezárja. K.m.f. Borbás Elvira Dzsupin Imréné elnök jkv. hitelesítő Czékus Józsefné jkv. vezető

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság 2009. október 20-án 14:10 órai kezdettel megtartott üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság 2009. október 20-án 14:10 órai kezdettel megtartott üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság 2009. október 20-án 14:10 órai kezdettel megtartott üléséről Készült: az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság 2009. október 20-án 14:10

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság 2009. szeptember 15-én 14:10 órai kezdettel megtartott üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság 2009. szeptember 15-én 14:10 órai kezdettel megtartott üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság 2009. szeptember 15-én 14:10 órai kezdettel megtartott üléséről Készült: az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság 2009. szeptember 15-én

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság 2008. január 22-én 15:00 órai kezdettel megtartott üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság 2008. január 22-én 15:00 órai kezdettel megtartott üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság 2008. január 22-én 15:00 órai kezdettel megtartott üléséről Készült: az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság 2008. január 22-én 15:00

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. az Oktatási, Kulturális, Közbiztonsági és Sport Bizottság július 19-én órai kezdettel megtartott nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. az Oktatási, Kulturális, Közbiztonsági és Sport Bizottság július 19-én órai kezdettel megtartott nyílt üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V az Oktatási, Kulturális, Közbiztonsági és Sport Bizottság 2011. július 19-én 09.00 órai kezdettel megtartott nyílt üléséről Készült: Monorierdő Községi Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Jelen vannak: Dzsupin Imréné elnök, Borbás Elvira tag, Füzesi Péter Pálné tag.

J e g y z ő k ö n y v. Jelen vannak: Dzsupin Imréné elnök, Borbás Elvira tag, Füzesi Péter Pálné tag. J e g y z ő k ö n y v Készült: Monorierdő Község Önkormányzat Képviselő-testületének Egészségügyi és Környezetvédelmi Bizottsága 2011. január 18-án 11:00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal tanácstermében

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság 2010. július 19-én 14:00 órai kezdettel megtartott nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság 2010. július 19-én 14:00 órai kezdettel megtartott nyílt üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság 2010. július 19-én 14:00 órai kezdettel megtartott nyílt üléséről Készült: Monorierdő Községi Önkormányzat Képviselő-testületének Oktatási

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Monorierdő Községi Önkormányzat Képviselő-testületének Egészségügyi és Környezetvédelmi Bizottsága 2010. április 15-én 15.00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal tanácstermében

Részletesebben

T á r g y s o r o z a t a. 1. Tsp. Előterjesztés a piacpályázat önrészének jóváhagyására Előterjesztő: Juhász Sándor polgármester

T á r g y s o r o z a t a. 1. Tsp. Előterjesztés a piacpályázat önrészének jóváhagyására Előterjesztő: Juhász Sándor polgármester 2008. december 18-án 15:30 órai kezdettel megtartott nyílt ülésének Tárgysorozata: Jegyzőkönyve: Határozatai: 260-263 T á r g y s o r o z a t a 1. Tsp. Előterjesztés a piacpályázat önrészének jóváhagyására

Részletesebben

Szám: 302-4/2017. A D Á S Z T E V E L

Szám: 302-4/2017. A D Á S Z T E V E L Szám: 302-4/2017. A D Á S Z T E V E L Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. május 26. napján 18 óra 30 perckor megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Monorierdő Község Önkormányzat Képviselő-testületének Egészségügyi és Környezetvédelmi Bizottsága 2012. március 13-án 15:00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal tanácstermében

Részletesebben

5/2015 Készült: 1 példányban. Mérk Nagyközség Cigány Nemzetiségi Önkormányzatának június 10-én megtartott ülésének

5/2015 Készült: 1 példányban. Mérk Nagyközség Cigány Nemzetiségi Önkormányzatának június 10-én megtartott ülésének 17 5/2015 Készült: 1 példányban 2015. június 10-én 08 00 megtartott ülésének órai kezdettel a.) jegyzőkönyve b.) 10-14/2015. (VI.10.) határozata Napirend: 1./ A 8/2015. (V.05.) határozattal továbbá a 7/2015.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Cece Nagyközségi Önkormányzat képviselő-testület Művelődési, Oktatási és Sport Bizottság november 13-án 16,30 órai

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Cece Nagyközségi Önkormányzat képviselő-testület Művelődési, Oktatási és Sport Bizottság november 13-án 16,30 órai J E G Y Z Ő K Ö N Y V Cece Nagyközségi Önkormányzat képviselő-testület Művelődési, Oktatási és Sport Bizottság 2015. november 13-án 16,30 órai kezdettel tartott nyilvános rendes üléséről SZÁMA HATÁROZAT

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A Szociális és Közbiztonsági Bizottság 2009. március 19-én 16: 45 órai kezdettel megtartott nyílt üléséről

JEGYZŐKÖNYV. A Szociális és Közbiztonsági Bizottság 2009. március 19-én 16: 45 órai kezdettel megtartott nyílt üléséről JEGYZŐKÖNYV A Szociális és Közbiztonsági Bizottság 2009. március 19-én 16: 45 órai kezdettel megtartott nyílt üléséről Készült: A Monorierdő Község Önkormányzat Képviselő-testületének Szociális és Közbiztonsági

Részletesebben

BAKONYKOPPÁNY. Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 24. napján 18 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

BAKONYKOPPÁNY. Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 24. napján 18 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: 129-2/2015. BAKONYKOPPÁNY Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 24. napján 18 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Önkormányzat Képviselő-testülete 8571 Bakonykoppány,

Részletesebben

Felsőtárkányi Roma Nemzetiségi Önkormányzat 3324 Felsőtárkány, Fő út 101. E-mail: felsotarkanyicko@freemail.hu

Felsőtárkányi Roma Nemzetiségi Önkormányzat 3324 Felsőtárkány, Fő út 101. E-mail: felsotarkanyicko@freemail.hu Felsőtárkányi Roma Nemzetiségi Önkormányzat 3324 Felsőtárkány, Fő út 101. E-mail: felsotarkanyicko@freemail.hu Jegyzőkönyv Készült a Felsőtárkányi Polgármesteri Hivatal tárgyalójában a Felsőtárkány Roma

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: Somogyi Csaba István elnök, Orsós János nemzetiségi képviselő, és dr. Varga Katalin aljegyző.

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: Somogyi Csaba István elnök, Orsós János nemzetiségi képviselő, és dr. Varga Katalin aljegyző. Jegyzőkönyv Készült: Ötvöskónyi Község Roma Nemzetiségi Önkormányzata testületének 2014. november 25.-én (kedden) 17 órakor a Művelődési Házban megtartott közmeghallgatásos üléséről. Jelen vannak: Somogyi

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Ötvöskónyi Község Roma Nemzetiségi Önkormányzata testületének 2015. augusztus 19.-én (szerdán) 10 órakor Ötvöskónyi Község Önkormányzata hivatali helyiségében megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Makkos Dóra képviselő (5 fő) Kelemen Dóra aljegyző (1 fő) I. NAPIRENDEK ELŐTT

JEGYZŐKÖNYV. Makkos Dóra képviselő (5 fő) Kelemen Dóra aljegyző (1 fő) I. NAPIRENDEK ELŐTT Győrladamér Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Szám: 11/2014. JEGYZŐKÖNYV Készült: Győrladamér Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 4-én 16.00 órai kezdettel a Polgármesteri

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Segesd Község Roma Nemzetiségi Önkormányzata testületének 2017. április 19.-én (szerdán) 8.00 órakor Segesd Község Önkormányzata házasságkötő termében megtartott nyilvános

Részletesebben

Rimóc Község Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Rimóc Község Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Rimóc Község Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2013. augusztus 1.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Rimóc Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. augusztus 1-én 18.00

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Rácz Zoltán Kiss Mihály bizottsági tagok. Bálega Jánosné bizottsági tag

JEGYZŐKÖNYV. Rácz Zoltán Kiss Mihály bizottsági tagok. Bálega Jánosné bizottsági tag 1 JEGYZŐKÖNYV Készült Nyíracsád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. december 14.-én 13.45. órakor a Nyíracsádi Polgármesteri Hivatal tanácstermében (4262 Nyíracsád, Petőfi tér 8. sz.) megtartott

Részletesebben

K I V O N A T. Monorierdő Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012 szeptember 25-i soros nyílt testületi ülésének jegyzőkönyvéből:

K I V O N A T. Monorierdő Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012 szeptember 25-i soros nyílt testületi ülésének jegyzőkönyvéből: 2012 szeptember 25-i soros nyílt testületi ülésének könyvéből: 191/2012. (IX.25.) Kt. 2012. évi költségvetésének I. féléves gazdálkodásáról szóló beszámoló elfogadásáról Képviselő-testülete az önkormányzat

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Jegyzőkönyv

Jegyzőkönyv. Jegyzőkönyv Jegyzőkönyv Készült: Besenyszög Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. június 19-én megtartott soron kívüli üléséről Határozat tárgya: Határozat száma: Old. A Képviselő-testület 2014. június 20-i

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2010. november 24-én megtartott ülésén. Jelen vannak: Csőgér Bálint polgármester, Dobos István alpolgármester, Tőzsér András képviselő, Nagy István képviselő Molnár Lászlóné

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Petőfiszállás Községi Önkormányzati Képviselő-testületének 2013. augusztus 16- án a Petőfiszállási Közös Önkormányzati Hivatal hivatalos helyiségében megtartott rendkívüli

Részletesebben

BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT OKTATÁSI, KULTURÁLIS ÉS SPORT BIZOTTSÁG J E G Y Z Ő K Ö N Y V

BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT OKTATÁSI, KULTURÁLIS ÉS SPORT BIZOTTSÁG J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: 3/2015 OKSB BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT OKTATÁSI, KULTURÁLIS ÉS SPORT BIZOTTSÁG J E G Y Z Ő K Ö N Y V az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság 2015. március 24-én, (kedden) 15:00 órakor megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A Szociális és Közbiztonsági Bizottság 2007. 09. 20-án 16:00-órai kezdettel megtartott nyílt üléséről

JEGYZŐKÖNYV. A Szociális és Közbiztonsági Bizottság 2007. 09. 20-án 16:00-órai kezdettel megtartott nyílt üléséről Ikt. szám: JEGYZŐKÖNYV A Szociális és Közbiztonsági Bizottság 2007. 09. 20-án 16:00-órai kezdettel megtartott nyílt üléséről Készült: A Monorierdő Községi Önkormányzat Szociális és Közbiztonsági Bizottság

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Győrig Zoltán alpolgármester Asbóth Nándor, Németh Dávid, Szabó László képviselők

JEGYZŐKÖNYV. Győrig Zoltán alpolgármester Asbóth Nándor, Németh Dávid, Szabó László képviselők Rábcakapi Község Önkormányzati Képviselő-testülete 9165 Rábcakapi, Fő utca 88. Szám: R.104-2/2016.NY. JEGYZŐKÖNYV Készült: Rábcakapi Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2016. április 27-én 16,00

Részletesebben

Napirend. Döntések. Iktatószám: 6-11 /2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Napirend. Döntések. Iktatószám: 6-11 /2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Sáránd Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 4272 Sáránd, Nagy u. 44. Tel: 52/374-104 Tel/Fax: 52/567-209 e-mail: sarandph@t-online.hu, sarandph@gmail.com Iktatószám: 6-11 /2014. J E G Y Z Ő K Ö

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v PILISCSÉVI SZLOVÁK NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT J e g y z ő k ö n y v Készült: A Piliscsévi Szlovák Önkormányzat testületének 2014.12.04-én 16.00 órakor megtartott üléséről. Helye: Piliscsév község Önkormányzatának

Részletesebben

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 3. napján megtartott képviselő-testületi üléséről

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 3. napján megtartott képviselő-testületi üléséről Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 3. napján megtartott -testületi üléséről Hozott döntések: Határozat száma Tárgy 21/2014.(VI.03.) önkormányzati határozat Falunap 2014

Részletesebben

Majosháza Község Önkormányzatának Polgármestere

Majosháza Község Önkormányzatának Polgármestere Majosháza Község Önkormányzatának Polgármestere 2339 Majosháza, Kossuth u. 34., Tel: 06/24-511-830, Fax: 06/24-511-831, E-mail: majoshaza@majoshaza.hu ELŐTERJESZTÉS Majosháza Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

Bekecs község Önkormányzatának Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV

Bekecs község Önkormányzatának Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV Bekecs község Önkormányzatának Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV Bekecs község Önkormányzati Képviselő-testületének 2002. július 11-én megtartott rendkívüli üléséről 1 Bekecs község Önkormányzatának Képviselőtestülete

Részletesebben

Szám: 279-6/2012. N A G Y T E V E L

Szám: 279-6/2012. N A G Y T E V E L Szám: 279-6/2012. N A G Y T E V E L Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. augusztus 24. napján 7 óra 30 perckor megtartott képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv 1 Nagytevel

Részletesebben

Felsőtárkányi Roma Nemzetiségi Önkormányzat 3324 Felsőtárkány, Fő út 101. E-mail: felsotarkanyicko@freemail.hu

Felsőtárkányi Roma Nemzetiségi Önkormányzat 3324 Felsőtárkány, Fő út 101. E-mail: felsotarkanyicko@freemail.hu Felsőtárkányi Roma Nemzetiségi Önkormányzat 3324 Felsőtárkány, Fő út 101. E-mail: felsotarkanyicko@freemail.hu Jegyzőkönyv Készült a Felsőtárkányi Polgármesteri Hivatal tárgyalójában a Felsőtárkány Roma

Részletesebben

Polgármesteri Hivatal 9082 Nyúl, Kossuth L. u. 46. Szám: 14-25/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Polgármesteri Hivatal 9082 Nyúl, Kossuth L. u. 46. Szám: 14-25/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Polgármesteri Hivatal 9082 Nyúl, Kossuth L. u. 46. Szám: 14-25/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2008. december 12-én megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: polgármester Lengyel István alpolgármester

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Sándor Edit bizottsági tagok

JEGYZŐKÖNYV. Sándor Edit bizottsági tagok 1 JEGYZŐKÖNYV Készült Nyíracsád Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Szociális, Oktatási és Kulturális Bizottságának 2017. április 27.-én 8.00. órai kezdettel a Nyíracsádi Polgármesteri Hivatal tanácstermében

Részletesebben

ALSÓNEMESAPÁTI ROMA NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2013. április 29-ei nyilvános ülésének. j e g y z ő k ö n y v e HATÁROZATOK

ALSÓNEMESAPÁTI ROMA NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2013. április 29-ei nyilvános ülésének. j e g y z ő k ö n y v e HATÁROZATOK ALSÓNEMESAPÁTI ROMA NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. április 29-ei nyilvános ülésének j e g y z ő k ö n y v e Szám: 152-3/2013. HATÁROZATOK Tartalom: KÓD 8/2013.(IV.29.) határozat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság szeptember 18-án 16:00 órai kezdettel megtartott nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság szeptember 18-án 16:00 órai kezdettel megtartott nyílt üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság 2008. szeptember 18-án 16:00 órai kezdettel megtartott nyílt üléséről Készült: az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság 2008. szeptember

Részletesebben

T á r g y s o r o z a t a

T á r g y s o r o z a t a 2012. február 13-án 17:35 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt ülésének Tárgysorozata: Jegyzőkönyve: Határozatai: 22-30 Rendeletei: 1-2 T á r g y s o r o z a t a 1. Tsp. Előterjesztés 2012. évi költségvetés

Részletesebben

Mezőkovácsháza Város Roma Nemzetiségi Önkormányzata 5801 Mezőkovácsháza, Árpád u : 68 / ; : 68 /

Mezőkovácsháza Város Roma Nemzetiségi Önkormányzata 5801 Mezőkovácsháza, Árpád u : 68 / ; : 68 / Mezőkovácsháza Város Roma Nemzetiségi Önkormányzata 5801 Mezőkovácsháza, Árpád u. 176. : 68 / 381-011; : 68 / 381-656 2/2014. sz. roma önk. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2014. november 18-án 13 órai kezdettel

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Kovács Csaba Károly polgármester: az aljegyző asszony által tett észrevétel alapján javasolja elfogadásra a napirendek sorrendjét.

JEGYZŐKÖNYV. Kovács Csaba Károly polgármester: az aljegyző asszony által tett észrevétel alapján javasolja elfogadásra a napirendek sorrendjét. KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Iktatószám: Krs/380-6/2018. JEGYZŐKÖNYV Készült: Balatonhenye Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. május 22. napján 13:00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Az ülés

Részletesebben

Szám: 588-6/2015. A D Á S Z T E V E L

Szám: 588-6/2015. A D Á S Z T E V E L Szám: 588-6/2015. A D Á S Z T E V E L Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. november 18. napján 17 óra 40 perckor megtartott képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv Adásztevel

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság 2008. október 16-án 16:00 órai kezdettel megtartott üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság 2008. október 16-án 16:00 órai kezdettel megtartott üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság 2008. október 16-án 16:00 órai kezdettel megtartott üléséről Készült: az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság 2008. október 16-án 16:00

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: /2010. J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Nagyvázsony Község Önkormányzata képviselő-testületének 2010. augusztus 19-én 8,00 órakor megtartott rendkívüli nyilvános testületi üléséről. Az ülés helyszíne:

Részletesebben

a Képviselő-testület december 19-én megtartott rendes nyílt testületi üléséről

a Képviselő-testület december 19-én megtartott rendes nyílt testületi üléséről JEGYZŐKÖNYV a Képviselő-testület 2017. december 19-én megtartott rendes nyílt testületi üléséről Tartalmazza: 116.- 120. (XII.19.) számú határozatokat 12/2017. (XII.19.) számú rendelet 1 JEGYZŐKÖNYV Készült:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Pénzügyi Bizottsága által 2016. május 19-én 17.00 órai kezdettel megtartott üléséről Jelen vannak: Mellékelt jelenléti ív szerint Helye: Önkormányzat hivatalának tanácskozó

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülés helye: Községháza tanácskozóterme, Poroszló

JEGYZŐKÖNYV. Az ülés helye: Községháza tanácskozóterme, Poroszló 1 JEGYZŐKÖNYV Készült: Poroszló- Újlőrincfalva - Sarud Önkormányzatok Képviselő-testületének 2011. augusztus 31-én (szerdán) 13.30 órai kezdettel tartott együttes üléséről Az ülés helye: Községháza tanácskozóterme,

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. készült a Lengyeltóti Város Cigány Kisebbségi Önkormányzata november 26-án megtartott üléséről

J e g y z ő k ö n y v. készült a Lengyeltóti Város Cigány Kisebbségi Önkormányzata november 26-án megtartott üléséről J e g y z ő k ö n y v készült a 2008. november 26-án megtartott üléséről Jelen vannak: - Kalányos István elnök, - Kalányos Istvánné, Orsós Sándor tagok, - Dr. Szatmári Ibolya jegyző, - dr. Sovák Erika

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Községi Önkormányzat Képviselő-testületének október 22-én megtartott alakuló üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Községi Önkormányzat Képviselő-testületének október 22-én megtartott alakuló üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 22-én megtartott alakuló üléséről. Határozat száma: Tárgya: 112/2014.( X.22.) Szavazatszámláló Bizottság választása titkos

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 407-4/2014.ikt.sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ecsegfalva Község Önkormányzata képviselő-testületének 2014. március 25-én (kedden) 14 00 órakor megtartott nyilvános üléséről R E N D E L E T: 3/2014.(III.26.)

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Szám:D-17-16 /2014. J e g y z ő k ö n y v Készült: Doba Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. december 5-én 18 órai kezdettel megtartott közmeghallgatásról. Ülés helye: Művelődési Ház Doba, Kossuth u.

Részletesebben

H O M O K B Ö D Ö G E

H O M O K B Ö D Ö G E Szám: 81-11/2016. H O M O K B Ö D Ö G E Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. július 13. napján 9 óra 30 perckor megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv 2 Homokbödöge

Részletesebben

Pátka Község Önkormányzatának 66-19/2012. Képviselő-testülete. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület szeptember 13-i rendkívüli nyílt üléséről

Pátka Község Önkormányzatának 66-19/2012. Képviselő-testülete. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület szeptember 13-i rendkívüli nyílt üléséről Pátka Község Önkormányzatának 66-19/2012. Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2012. szeptember 13-i rendkívüli nyílt üléséről Rendeletek: Határozatok: 172/2012.(IX.13.) 173/2012.(IX.13.)

Részletesebben

Megállapítja, hogy a Képviselő- testület 6 igen szavazattal, tartózkodás és ellenszavazat nélkül az alábbi napirendi pontotokat elfogadta:

Megállapítja, hogy a Képviselő- testület 6 igen szavazattal, tartózkodás és ellenszavazat nélkül az alábbi napirendi pontotokat elfogadta: Készült: Tompa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 3-án megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Jelen vannak: Tompa Város Önkormányzat Képviselő-testülete Véh László polgármester Gubics

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. KÉSZÜLT: 2012. november 5-én a Bihartorda Roma Nemzetiségi Önkormányzat képviselő-testületének nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. KÉSZÜLT: 2012. november 5-én a Bihartorda Roma Nemzetiségi Önkormányzat képviselő-testületének nyílt ülésén. J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÉSZÜLT: 2012. november 5-én a Bihartorda Roma Nemzetiségi Önkormányzat képviselő-testületének nyílt ülésén. JELEN VANNAK: A jelenléti ív a jegyzőkönyv mellékleteként csatolva. KOVÁCS

Részletesebben

BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT OKTATÁSI, KULTURÁLIS ÉS SPORT BIZOTTSÁG J E G Y Z Ő K Ö N Y V

BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT OKTATÁSI, KULTURÁLIS ÉS SPORT BIZOTTSÁG J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: 6/2015 OKSB BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT OKTATÁSI, KULTURÁLIS ÉS SPORT BIZOTTSÁG J E G Y Z Ő K Ö N Y V az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság 2015. június 22-én, (hétfőn) 16:00 órakor megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: Mezőfalva Nagyközség:

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: Mezőfalva Nagyközség: 1 JEGYZŐKÖNYV Készült Mezőfalva Nagyközség Önkormányzata, Hantos és Daruszentmiklós községek Önkormányzatai Képviselőtestületének 2010. szeptember 15-én 14 órai kezdettel megtartott együttes képviselőtestületi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: 2009.december 15-én du.14.00 órai kezdettel megtartott képviselőtestületi ülésről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: 2009.december 15-én du.14.00 órai kezdettel megtartott képviselőtestületi ülésről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2009.december 15-én du.i kezdettel megtartott képviselőtestületi ülésről. Jelen vannak: Morvai István polgármester, Meggyes Attiláné alpolgármester,barna Zoltán, Gál Tiborné,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K ÖN Y V E

J E G Y Z Ő K ÖN Y V E Iktatószám: 451/5/2016. Magyarcsanádi Román Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. szeptember 15. napján 09.00 órakor megtartott,soros, nyílt ülésének Határozatok : J E G Y Z Ő K ÖN Y V

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. KÉSZÜLT: 2010 augusztus 9-én a Cigány Kisebbségi Önkormányzat ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. KÉSZÜLT: 2010 augusztus 9-én a Cigány Kisebbségi Önkormányzat ülésén. J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÉSZÜLT: 2010 augusztus 9-én a Cigány Kisebbségi Önkormányzat ülésén. JELEN VANNAK: A jelenléti ív a jegyzőkönyv mellékleteként csatolva. KOVÁCS GYULA a Cigány Kisebbségi Önkormányzat

Részletesebben

Bezi Község Német Kisebbségi Önkormányzatának Elnökétől 9162 Bezi, Szabadság u 59. JEGYZŐKÖNYV

Bezi Község Német Kisebbségi Önkormányzatának Elnökétől 9162 Bezi, Szabadság u 59. JEGYZŐKÖNYV Bezi Község Német Kisebbségi Önkormányzatának Elnökétől 9162 Bezi, Szabadság u 59. 4/2011. JEGYZŐKÖNYV Készült: Bezi Község Német Kisebbségi Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. november 10-én 17:30

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Galéria 13 Soroksár Nonprofit Kft.

JEGYZŐKÖNYV. Galéria 13 Soroksár Nonprofit Kft. JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2015. június 2. napján 11.00 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

Szám: 310-2/2017. N é m e t b á n y a

Szám: 310-2/2017. N é m e t b á n y a Szám: 310-2/2017. N é m e t b á n y a Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. január 30. napján 10 órakor megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv Németbánya

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. május 26. napján megtartott üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

Napirendi javaslat... 532. I. napirend Rendkívüli önkormányzati támogatás pályázat benyújtása... 533. II. napirend Indítványok, egyebek...

Napirendi javaslat... 532. I. napirend Rendkívüli önkormányzati támogatás pályázat benyújtása... 533. II. napirend Indítványok, egyebek... 530 GYÖNGYÖSTARJÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. július 21-én 17,00 órakor megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V E A Képviselő-testület döntései Rendelet 11/2015.

Részletesebben

Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. november 25-i ülésére

Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. november 25-i ülésére 10220-1/2009. E L Ő T E R J E S Z T É S Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. november 25-i ülésére Tárgy: Kerekegyháza Város Önkormányzata 2010. évi rendezvénytervének elfogadása

Részletesebben

2014. évi. 3. szám. Tiszaszentimre Község Önkormányzata Képviselő-testületének február 5-én megtartott rendkívüli üléséről készült

2014. évi. 3. szám. Tiszaszentimre Község Önkormányzata Képviselő-testületének február 5-én megtartott rendkívüli üléséről készült 2014. évi 3. szám Tiszaszentimre Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. február 5-én megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V T Á R G Y M U TATÓ Határozat/Rendelet száma

Részletesebben

Horvát Kisebbségi Önkormányzat Petrivente Hrvatska manjinska samouprava 2010. november 30-i testületi ülése

Horvát Kisebbségi Önkormányzat Petrivente Hrvatska manjinska samouprava 2010. november 30-i testületi ülése 2-11/2010. J E G Y Z Ő K Ö N Y V HORVÁT KISEBBSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 2010. november 30-án MEGTARTOTT TESTÜLETI ÜLÉSÉRŐL Határozatok: Sorszáma: Kódja 18/2010. (XI.30.) G2 19/2010. (XI.30.)

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 3./ A Szerencsi Rendőrkapitányság beszámolója a 2009.évi munkáról Előadó: dr. Bogyay Ferenc r. alezredes, kapitányságvezető

Jegyzőkönyv. 3./ A Szerencsi Rendőrkapitányság beszámolója a 2009.évi munkáról Előadó: dr. Bogyay Ferenc r. alezredes, kapitányságvezető Jegyzőkönyv Készült: 2010.július 29-én Mezőzombor Községi Önkormányzat Képviselő-testületének soron következő üléséről. Jelen vannak: Biró Ferenc polgármester Czabányi Attila Sándor képviselő Csatlós Csaba

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Csögle község képviselő-testületének 2013. április 29-én 19 órától megtartott üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Csögle község képviselő-testületének 2013. április 29-én 19 órától megtartott üléséről. Községi Képviselő-testület Csögle Szám: 229-4/2013. JEGYZŐKÖNYV Készült: Csögle község képviselő-testületének 2013. április 29-én 19 órától megtartott üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Csögle

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Petőfiszállás Községi Önkormányzati Képviselő-testületének 2013. december 20- án a Petőfiszállási Közös Önkormányzati Hivatal hivatalos helyiségében megtartott üléséről.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v 7/2014. szám. J e g y z ő k ö n y v Készült az Ágfalvi Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. június 25-én az Ágfalvi Közös Önkormányzati Hivatal Tanácstermében (Ágfalva, Soproni u.

Részletesebben

Szám: 302-6/2017. A D Á S Z T E V E L

Szám: 302-6/2017. A D Á S Z T E V E L Szám: 302-6/2017. A D Á S Z T E V E L Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. augusztus 28. napján 18 órakor megtartott képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv Adásztevel Német

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Tarhos Község Önkormányzata Képviselő-testületének november 18-án. megtartott soron következő testületi üléséről

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Tarhos Község Önkormányzata Képviselő-testületének november 18-án. megtartott soron következő testületi üléséről J e g y z ő k ö n y v Készült: Tarhos Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. november 18-án megtartott soron következő testületi üléséről Az ülés helye: Polgármesteri hivatal tanácskozó terme

Részletesebben

Jegyzőkönyv a Képviselő-testület november 5-én megtartott rendes nyilvános üléséről

Jegyzőkönyv a Képviselő-testület november 5-én megtartott rendes nyilvános üléséről 4. Jegyzőkönyv a Képviselő-testület 2018. november 5-én megtartott rendes nyilvános üléséről Tartalmazza: 10-12/2018.(XI.05.) számú határozatokat 1 Jegyzőkönyv Készült: Csörög Települési Roma Nemzetiségi

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v e

J e g y z ő k ö n y v e Öcsöd Nagyközség Cigány Nemzetiségi Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. december 10. napján megtartott Közmeghallgatással egybekötött ülésének J e g y z ő k ö n y v e 35/2012./XII.10./ számú nemzetiségi

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Segesd Község Roma Nemzetiségi Önkormányzata testületének 2015. január 26.-án (hétfőn) 10 órakor Segesd Község Önkormányzata házasságkötő termében megtartott nyilvános üléséről.

Részletesebben

2014. évi. 10. szám. Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2014. április 8-án megtartott rendkívüli üléséről készült

2014. évi. 10. szám. Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2014. április 8-án megtartott rendkívüli üléséről készült 2014. évi 10. szám Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. április 8-án megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V T Á R G Y M U TAT Ó Határozat/Rendelet száma

Részletesebben

2014. évi. 23. szám. Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 4-én megtartott rendkívüli üléséről készült

2014. évi. 23. szám. Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 4-én megtartott rendkívüli üléséről készült 2014. évi 23. szám Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 4-én megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y ZŐ K Ö N Y V T Á R G Y M U T A T Ó Határozat/Rendelet

Részletesebben

Jegyzőkönyv a Képviselő-testület május 29.-én megtartott rendes nyilvános üléséről

Jegyzőkönyv a Képviselő-testület május 29.-én megtartott rendes nyilvános üléséről 3. Jegyzőkönyv a Képviselő-testület 2017. május 29.-én megtartott rendes nyilvános üléséről Tartalmazza: 7-10/2017. (V.29.) számú határozatokat Jegyzőkönyv Készült: Csörög Települési Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Részletesebben

NYÍLT ÜLÉSE 3. SZÁMÚ JEGYZŐKÖNYVE NYÁRLŐRINC KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK (2018. ÁPRILIS 26.)

NYÍLT ÜLÉSE 3. SZÁMÚ JEGYZŐKÖNYVE NYÁRLŐRINC KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK (2018. ÁPRILIS 26.) NYÁRLŐRINC KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK NYÍLT ÜLÉSE 3. SZÁMÚ JEGYZŐKÖNYVE (2018. ÁPRILIS 26.) Határozat: 11/2018. - 14/2018. Kt. hat. Határozat: 17/2018. - 26/2018. Kt. hat J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Hosszúhetény Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. május 12-i rendkívüli testületi üléséről

J e g y z ő k ö n y v. Hosszúhetény Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. május 12-i rendkívüli testületi üléséről Hosszúhetény Község Önkormányzat Képviselő-testülete 5/2011. sz. J e g y z ő k ö n y v Hosszúhetény Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. május 12-i rendkívüli testületi üléséről 2 Hosszúhetény

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülés helye: Szentbékkálla Község Önkormányzat hivatali helyisége. (Szentbékkálla, Kossuth L. u. 11.)

JEGYZŐKÖNYV. Az ülés helye: Szentbékkálla Község Önkormányzat hivatali helyisége. (Szentbékkálla, Kossuth L. u. 11.) KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ikt.szám: 59-10 /2013/ÁBR. JEGYZŐKÖNYV Készült: Szentbékkálla Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. október 2-án 11.00 órakor megtartott rendkívüli nyilvános testületi üléséről.

Részletesebben

Rack Ferencné: Javaslatot tesz a napirendre, a meghívóval megegyezően.

Rack Ferencné: Javaslatot tesz a napirendre, a meghívóval megegyezően. Iktatószám: Sz-17-1/2019. J e g y z ő k ö n y v Készült: A 2019. január 25.-én, a Ritsmann Pál Német Nemzetiségi Iskola (Biatorbágy, Karinthy Frigyes u. 3.) épületében, 17 órakor megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

Monorierdő Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének október 22-én órai kezdettel megtartott nyilvános alakuló ülésének

Monorierdő Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének október 22-én órai kezdettel megtartott nyilvános alakuló ülésének 2014. október 22-én 15.10 órai kezdettel megtartott nyilvános alakuló ülésének Tárgysorozata: Jegyzőkönyve: Határozatai: 1-6 Helyi Választási Bizottság elnökének tájékoztatója a választás eredményéről.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: A Ludányhalászi Község Cigány Kisebbségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. január 25-én megtartott üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült: A Ludányhalászi Község Cigány Kisebbségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. január 25-én megtartott üléséről. Jegyzőkönyv Készült: A Ludányhalászi Község Cigány Kisebbségi Önkormányzat 2011. január 25-én megtartott üléséről. Jelen vannak: 4 fő települési képviselő Kereszti Márta Ludányhalászi Község Önkormányzatának

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád és Szőc Községek Önkormányzatai Képviselő-testületeinek. együttes, nyilvános üléséről május 25.

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád és Szőc Községek Önkormányzatai Képviselő-testületeinek. együttes, nyilvános üléséről május 25. Ügyszám: 133-61/2017. JEGYZŐKÖNYV Nyirád és Szőc Községek Önkormányzatai Képviselő-testületeinek együttes, nyilvános üléséről 2017. május 25. Nyirád 2017 1 Jegyzőkönyv Készült: Az ülés helye: Nyirád és

Részletesebben

Ikt.sz: 35-30/2011. Jegyzőkönyv. Határozatok: 67-től 70-ig. Határozat száma. 0-tól 0-ig. Rendeletek:

Ikt.sz: 35-30/2011. Jegyzőkönyv. Határozatok: 67-től 70-ig. Határozat száma. 0-tól 0-ig. Rendeletek: Ikt.sz: 35-30/2011. Jegyzőkönyv Készült: Hevesaranyos Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. szeptember 6- án megtartott rendkívüli testületi üléséről Határozatok: 67-től 70-ig Határozat száma

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Bezi Község Német Kisebbségi Önkormányzata Képviselő-testületének 2009. november 19-én 17:00 órakor megtartott üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Bezi Község Német Kisebbségi Önkormányzata Képviselő-testületének 2009. november 19-én 17:00 órakor megtartott üléséről. Bezi Község Német Kisebbségi Önkormányzatának Elnökétől 9162 Bezi, Szabadság u 59. 4/2009. JEGYZŐKÖNYV Készült: Bezi Község Német Kisebbségi Önkormányzata Képviselő-testületének 2009. november 19-én 17:00

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kamond község képviselő-testületének 2013. október 29-én 18 óra 30 perctől megtartott testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kamond község képviselő-testületének 2013. október 29-én 18 óra 30 perctől megtartott testületi üléséről. Község képviselő-testület Kamond Szám: 372-14/2013. JEGYZŐKÖNYV Készült: Kamond község képviselő-testületének 2013. október 29-én 18 óra 30 perctől megtartott testületi üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült Csemő Község Önkormányzata Képviselő-testületének augusztus 31-én 14 órától megtartott rendkívüli üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült Csemő Község Önkormányzata Képviselő-testületének augusztus 31-én 14 órától megtartott rendkívüli üléséről. Jegyzőkönyv Készült Csemő Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. augusztus 31-én 14 órától megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Dr. Lakos Roland polgármester, Bögös István, Gáspár János,

Részletesebben

Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u Tel/Fax:

Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u Tel/Fax: Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u. 64. Email: zsitfa@level.datanet.hu Tel/Fax: 85-310-323 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Somogyzsitfa Község Önkormányzata

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Beleg Község Roma Nemzetiségi Önkormányzata testületének 2015. április 23.-án (csütörtökön) 17 órakor Beleg Község Önkormányzata hivatali helyiségében megtartott nyilvános

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2014. augusztus 15. ) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2014. augusztus 15- én 16.00 órakor

Részletesebben

Szám: 310-3/2017. N é m e t b á n y a

Szám: 310-3/2017. N é m e t b á n y a Szám: 310-3/2017. N é m e t b á n y a Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. február 9. napján 8 óra 30 perckor megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv

Részletesebben

á p r i l i s én. m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i ü l é s é r ő l

á p r i l i s én. m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i ü l é s é r ő l Nagydorog Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7044 Nagydorog Kossuth L. u. 81. Tel.: 75/ 532-019, Fax: 332-047 e-mail: nagydorogonk@axelero.net J E G Y Z Ő K Ö N Y V N A G Y D O R O G N A G

Részletesebben

T Á P I Ó S Á G Képviselő-testületének 2007. április 5-én, 17 órakor megtartott soron kívüli ülésének j e g y z ő k ö n y v e

T Á P I Ó S Á G Képviselő-testületének 2007. április 5-én, 17 órakor megtartott soron kívüli ülésének j e g y z ő k ö n y v e T Á P I Ó S Á G Képviselő-testületének 2007. április 5-én, 17 órakor megtartott soron kívüli ülésének j e g y z ő k ö n y v e 39/2007. sz. Képviselő-testületi határozat: Jegyzőkönyv hitelesítők megválasztása

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8496. NAGYPIRIT Szám: 237-10/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nagypirit Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. november 21-én (csütörtökön) 16,00 órai kezdettel

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült Beleg Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. július 14.-én megtartott soron kívüli üléséről. Jelen vannak: Tamás Csaba polgármester, Horváth Józsefné és Major Mária

Részletesebben