A KHÖK története I. rész Kedves Hallgatók, tisztelt Dolgozók! Előszó

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A KHÖK története I. rész 2013.02 2014.02. Kedves Hallgatók, tisztelt Dolgozók! Előszó"

Átírás

1 A KHÖK története I. rész Kedves Hallgatók, tisztelt Dolgozók! Előszó Az elmúlt év beszámolóját taglaljuk lentebb, ez az első része annak, a több részből álló leírásnak, amely összefoglal mindent, ami ezen év alatt történt. Igen lesz a következő részben számadat és teljes költségvetés is januári Kari Tanács számára leadott gazdasági beszámolónkat rövidnek és hiányosnak találta a vezetőség, amelyre december 18.-án lettünk felszólítva, hogy a 2012 és 2013-as év gazdasági beszámolóját elkészítsük összehasonlításokkal és elemzésekkel. Ezért az intézménnyel egyeztetve arra a döntésre jutottunk, hogy egy újabb gazdasági beszámolót készítünk, együttműködve a tanulmányi osztállyal, a gazdasági igazgatósággal, amely már minden a Hallgatói Önkormányzat költségvetését terhelő jogcímről beszámol, annak ellenére, hogy azok közül több jogcímről a Hallgatói Önkormányzat nem rendelkezik, illetve megfelelő mennyiségű adattal nem rendelkezik. Az ilyen jellegű adatok hiánya miatt keletkezett eltérések és kimaradt jogcímek miatt ítélték hiányosnak a beszámolót januárban. Úgy gondoltuk, hogy igyekszünk röviden beszámolni nektek, hogy mit és hogyan tevékenykedtünk. A Hallgatói Önkormányzat megválasztása februárban történt meg, így onnantól foglaljuk össze a történteket, reméljük ezzel sikerül a sokszor felmerülő kérdésre is választ adni, hogy mivel is foglalkoztunk a mindennapokban, mi mint HÖK-ösök. Február A Reischl Gábor Szakkollégium megkeresett minket, hogy támogatásunkat kérje, illetve segítsük működésüket az intézmény falai között. Több egyeztetés is történt, részünkről igyekeztünk a szabályzat és a működés folyamatát megfogalmazni, úgy hogy az megfeleljen a támasztott követelményeknek. Ezek után sajnos ez az Költségtérítés díjának befizetési problémái Reischl Gábor Szakkollégium Nyitó buli Diplomaosztó rendezvény együttműködés elhalt, illetve tudomásunk szerint a Szakkollégium működése is szunnyad jelenleg.

2 Megrendezésre került egy nyitó zenés táncos rendezvény is, de ami ennél sokkal fontosabb és ünnepélyesebb a diplomaosztó, Ünnepélyes Kari Tanácsülés is ebben a hónapban esett meg. A KHÖK és a segítő hallgatók hajnalban virágpiacról indulva kezdték itt meg a napot, majd a talárok átszállítása, tárolása, kiadása és vissza vétele is feladatunk közé tartozott. Végzett diplomásaink részére a KHÖK valamennyi végzősnek egy szál virág mellett egy tarisznyát benne idézettel, borral, pogácsával, sóval és egy emlékként szolgáló ybl logóval gravírozott kristálypoharat adott át. Februárban került ki a levél minden hallgató részére, miszerint egy szinte teljesíthetetlenül rövid határidővel be kell fizetni a teljes költségtérítést. Erre reagálva összeállítottunk még aznap egy hosszabb elemző, értékelő és javaslatot tartalmazó kérelmet az illetékesek felé. Mondhatjuk sikeresnek, mivel a határidő elnapolásra került és további egyeztetéseket igényelt, melyben igyekeztünk minél inkább kivenni a részünket. Végül javasoltuk, hogy az ilyen jellegű módosításokat és utasításokat elegendő idővel és megfelelő tájékoztatással tegyék meg. Március Sporttámogatási pályázat A hónap a Sport támogatási pályázat Szakestek (ÉSZ ÉP MEN) meghirdetésével indult, amellyel az aktívan sportoló Közérdekű adatigénylés diákok kiadásait igyekszünk enyhíteni. Ez egy, havi rendszerességgel nyújtott támogatás, melynek elbírálása során meghatározó tényező az adott sportágban nyújtott teljesítmény és annak felmerülő költségei. Szakestet is szerveztünk, először együtt megtartva a három szak részére, meghívottak voltak Macsinka Klára, Szakál Béla, Telekes Gábor, Dévényi Tamás, Kocsis Tamás, Fukker Zoltán és frissen végzett diplomásaink közül néhányan. A hónap végére is maradt még tennivalónk, a Magyar Nemzet újságírója közérdekű adatigényléssel fordult az egyetem felé, amely a hallgatók részére történt közéleti ösztöndíjak kifizetésének mértékére volt kíváncsi, természetesen ezt a kérést teljességgel kielégítettük. Április ROM Labor bezárása Ez a hónap, amely sok programnak ad helyet, de IV. Ybl napok idén más okból is sajnálatosan emlékezetes volt. A Nyuszikupa ROM Labor dékáni utasításra bezárásra került. Intenzív Erasmus Ennek oka az volt, hogy az egyik számítógépen Poker feltehetően adathalász program került telepítésre. Felezőbál Az érintett gépet a rendőrség elszállította átvizsgálásra és a maradék géppark áthelyezésre került az informatikai és szolgáltatási csoporthoz. A géppark újratelepítése elkezdődött egy olyan rendszer beépítésével, amely azonosítani tudja a felhasználót belépések esetén, ezt a rendszert most is használjátok a ROM Labor gépein.

3 Sajnálatos, hogy ez a rendszer magával vonta azt, hogy a pendrive használata és a nyomtatás igen körülményessé vagy egyáltalán nem használhatóvá vált ezáltal. Ezeket a problémákat természetesen jeleztük az illetékesek felé, de bíztató választ vagy megoldást nem kaptunk ennek enyhítésére. A IV. Ybl napok is helyet kapott a hónapban, Nyuszikupa, Intenzív Erasmus, Póker programokkal és zárásként a Felezőbállal, ahol felléptek: Badár Sándor, Compact Disco, DJ Dawe, Konkrét, Special Guests. A bálon reméljük minden résztvevő jól érezte magát és ben is találkozunk. Május A hónapot leginkább egyeztetések jellemezték kezdetként a Kari Tanács által tárgyalt módosítást, amely a költségtérítések befizetéséről szólt. Sajnos ezek az összegek nem számítható módon sokszor Költségtérítések befizetésének témája Kari Tanácson A Kollégium bezárása #1 félév végén jelentek meg, ez az intézmény részére egy nem számítható bevételt jelentett. Ezért az intézmény részéről érkező javaslattal foglalkoztunk, hogy előzetesen a költségtérítés egy részét kell befizetni és csak ezután lehet tárgyat felvenni. Ebben a formában ez az összeg egyfajta részvételi szándékot jelez az intézmény felé. Melyet támogatni tudtunk azzal a megkötéssel, hogy megfelelő idő álljon rendelkezésre a költségtérítés befizetésére, sőt azt akár részletekben is teljesíteni lehessen. Az előzetesen felmerült magas, akár előzetes 50%- os költségtérítés befizetési javaslatok után sikerült kompromisszumot kötni a Ft-os előleg befizetésről, és erről megfelelő időben való tájékoztatásról. Ezt a Kari Tanács elfogadta. A Kreditátviteli Bizottság ügyrendjét megszavaztuk, amibe bekerült az akkreditáció pontos menete, hogy szakcsoportonként kerüljön kijelölésre egy akkreditáló felelős, valamint az ekvivalencia táblázatok elkészítésének szükségessége. Májusban kaptunk meghívást egy megbeszélésre, amely a Kollégium bezárásáról szólt. Itt jelen volt a Kar vezetősége mellett a Kollégiumi Bizottság és a Hallgatói Önkormányzat minden tagja is. Az egyeztetés során megtudtunk, hogy az utcafronti tető szerkezete veszélyessé vált, ezért kell a kollégiumot bezárni. Szót emeltünk amellett, hogy a hallgatókat ne költöztessék ki, illetve az életveszélyt hárítsák el, emellett természetesen felajánlottuk, hogy amennyiben lehetséges a munkálatok finanszírozását is támogatni tudjuk elkülönített keretek átcsoportosításával. Az egyeztetés során végső döntés nem született mivel úgy ítéltük meg, hogy ez a kérdés a kari vezetés kompetenciáján felül áll, így az egyetem vezetése került megkérdezésre és a problémát nyitott kérdésként kezeltük a továbbiakban.

4 Június A nyári diplomaosztó ünnepség lebonyolításában szervesen vettük ki részünket ismételten, mondhatni már megszokott módon az Állatorvosi Kar aulájában. Diplomaosztó rendezvény Mérőtáborban nyújtott segítség A 2012 évben egy hetes munkálattal sikeresen nagy részben felújított mérőtáborba segítettünk leszállítani a felszereléseket és a hallgatók utazását segítettük a két település között a Kar tulajdonát képező, KHÖK üzemeltetésében lévő Ford Transit kibusszal. Július Továbbra is folyamatos egyeztetések folytak a Kollégium ügyével kapcsolatban, de egyenlőre még nem született döntés. Azt a tájékoztatást kaptuk, hogy amennyiben akármilyen döntés születik azt a végrehajtás előtt 30 nappal tudomásunkra hozzák. A Kollégium bezárása #2 A Kollégium hallgatói felújítása Ezen felbuzdulva igyekeztünk minden kapcsolatot megmozgatni és támogatásokat eszközölni a kollégium felújítására, sikeresen. Elegendő anyagot kaptunk, hogy a már 2012-ben megkezdett felújítást folytathassuk. Hatalmas segítséget jelentett, hogy a munkából szervesen kivették részüket a kollégiumi hallgatók, a Kollégiumi Bizottság és a Hallgatói Önkormányzat minden tagja. Így közösen nekiláttunk a bejárat előterét, a földszinti konyha előterét és a klub helységet felújítani, ezeket követte a fürdőszobák felújítása is. Augusztus A felújítási munkálatok remek ütemben zajlottak, a hónap végére be is fejeződtek. A hosszas egyeztetéseknek köszönhetően a vezetőség azt a döntést hozta, hogy az életveszélyt elhárítják, a tetőszerkezetet felújítják és a kollégium továbbra is nyitva állhat a hallgatók előtt, illetve a hallgatók A Kollégium bezárása/nem bezárása #3 Fotópályázat Gólyatábor nekiláttak a régi társalgó átalakításának. Ez látványterv pályázattal kezdődött és konyhaként fejeződött be, így már nem kell az emeletekről télen sem az udvaron keresztül átmenni megmelegíteni az ételt. Nyáron újdonságként fotópályázatot hirdettünk, erre egyenlőre kevés jelentkező érkezett, de természetesen a győztesek nyereményeiket átvehették, továbbra is tervezzük a következő nyáron is a meghirdetését. A hónap sajátja és egy igen fontos rendezvény időpontja, a gólyatáboré. A májusban megkezdett szervezés után idén is meglátogattuk a ceglédi tábort a várt 120 fő helyett, 62 fő frissen felvett hallgatóval, családias hangulatban változatlan programokkal, változatlan minőségben tarthassuk meg a már sokatok által ismert egy hetes tábort és már Ybl-ös diákként térhessünk haza együtt.

5 Szeptember Sűrű hónappal kezdtük meg a félévet, kezdetként egy nyitó bulival, majd követte egy gólyaavató a Kollégiumi Bizottság szervezésében, de történt más, amit részleteznénk. Az eddigi évektől eltérően, feladatként kaptuk meg, hogy a havonta esedékes hallgatói kiutalások teljes adathalmazát havonta circa adatsor nekünk kell felvezetni táblázatba, majd azt átadni a Tanulmányi Osztály részére, melyet követően a szokásos felülvizsgálaton és engedélyezésen megy keresztül. Mivel ezt eddig a Tanulmányi Osztályon Nyitóbuli A hallgatói kiutalások rendjének módosítása, a HÖK által történő felvezetése Jegyzetírási pályázat ISO folyamatok Támogatási és kezelési szabályzat Tanulmányi ösztöndíjban részesülők táborának bővítése dolgozó személy végezte és sajnos nyugdíjazása után az intézmény erre a feladatkörre nem pótolt dolgozót, így ránk hárult ez a feladatkör is. Elkészült egy Hallgatói Jegyzetírási pályázat, amelyet hosszas egyeztetések miatt elhúzódott véglegesítés miatt nem tudtunk meghirdetni. A pályázat a diákok részére szólt volna, részleteiben azt tartalmazta, hogy a meghirdetett tantárgyak esetén a pályázó az óraadóval az órai jegyzetét digitális formában mindenki számára elérhetővé teszi, amelyet a KHÖK pénzdíjjal támogat, ezzel egy használható és kontrolált segédanyag kerülhetett volna mindenkinek elérhetővé. Sajnos eddig ez most nem sikerült, de feledésbe nem merült, továbbra is tervezzük a meghirdetését. Az augusztusban megkezdődött, az ISO bevezetéséhez szükséges anyagok kidolgozása személyes egyeztetéshez érkezett. A szeptemberi munkafolyamatok minden részénél a KHÖK képviseltette magát, illetve a KHÖK folyamatáról szóló anyag kidolgozásában részt is vettünk, miután egy augusztusban nélkülünk előkészített együttműködési anyag került előterjesztésre. Itt minden hallgatót is képviseltünk annak érdekében, hogy a folyamatok optimalizálásával az intézményben töltött idő minél gördülékenyebben telhessen el. Elkészítettük az általunk kezelt támogatások Támogatási Szabályzatát, amely sajnos jogi akadályok miatt nem került még beépítésre a Szervezeti és Működési Szabályzat mellé. Ez tartalmazza az összes támogatás részletes követelményét, igénylési és elbírálási rendjét is. Továbbiakban is tervezzük, hogy ez publikálásra kerülhessen, ezzel előttetek is letisztul teljes mértékig ezek mikéntje. A hónapban érkezett hozzánk kérvény, hogy az államilag támogatott képzési időn túli hallgatók tanulmányi ösztöndíjban részesülhessenek. Felülvizsgálat és néhány nap egyeztetés és részletes számítás után úgy döntöttünk, hogy ezt bizonyos keretek átcsoportosításával biztosítjuk, de nem csak a kérvényt megírt hallgatók számára, hanem minden szak minden jogosult ilyen státuszában tanuló diák részére.

6 Október A Gólyabál megrendezésével, sikeresen fellépett nálunk a Supernem, a Konkrét, DJ Dawe, House of Grooves és minden résztvevő reméljük jól érezte magát és jövőre is meglátogatja a rendezvényt. Gólyabál Kreditátviteli Bizottság akkreditációval kapcsolatos ülése A Kreditátviteli Bizottság is ülésezett a hónapban két KHÖK taggal képviseltetve a hallgatói érdekeket, ahol az ekvivalencia táblázat kidolgozása után a végső elfogadás és Kari Tanács elé terjesztése történt a bizottság ügyrendjének és az ekvivalencia táblázatnak. November A Szociális támogatások fellebbezései november 4.- én 13 órakor kerültek volna megtárgyalásra a Kari Felülbírálati Bizottság által, melyben 3 fővel a HÖK is részt vesz. Sajnálatos módon itt kizárólag a hallgatói tagok jelentek meg, az oktatók távol maradtak, így az ülés sikertelen és határozatképtelen volt. A titoktartási nyilatkozatok aláírása után a fellebbezések anyagát a hallgatói tagok még aznap véleményeztük és az arról készült jegyzőkönyvet, amely igen sok kifogásolt és hiányos pontot tartalmazott másnap átadtuk a Kari Titkárnak. Szociális támogatások fellebbezése #1 Szociális támogatások fellebbezése #2 Szakest (ÉSZ) Szakest (ÉP, MEN) Tudományos Diákköri Konferencia Folytatva a szociális támogatások elbírálását, november 11.-én sikeres ülés történt, ahol a felvetett problémáinkat meg tudtuk tárgyalni, de további 9 fellebbezési kérelmet további vizsgálatra visszaadtunk a DJB-nek (ennek folytatása decemberben). A szakestek most bontva kerültek megrendezésre, először az építészek előadásai, melynek előadói Ekler Dezső és Anthony Gall, majd az építő és menedzser hallgatók számára Hernád Attila és Strábel József előadásaival. A tudományos diákköri konferencia is a hónap programja volt, amit pénzbeli támogatás mellett a zsűriben való részvétellel is segítettünk. Utólag is gratulálunk mindenkinek a kiváló munkákhoz. December Szociális támogatás. A felülbírálati bizottság ez alkalommal már a 205-ös szobában a DJB-nél december 5.-én ülésezett, hogy a még hallgatói tagok részéről felmerülő kérdésekre helyben választ kaphasson a bizottság. Itt végleges döntések Szociális támogatások fellebbezése #3 Cipős doboz program

7 születtek. De a már eddigi ülések során is felvetettük a továbbiakban kifejtett javaslatainkat és véleményünket: átlátható és követhető elbírálási rendet pontrendszer kialakítását minden meghirdetett esemény (fellebbezés, hiánypótlás, leadás) időbeli kiírása és dokumentálását végül a Diákjóléti Bizottság helyzetének tisztázását kértük, mivel jelenleg az általuk kezelt összegek a Hallgatói Önkormányzat költségvetéséből vannak finanszírozva, viszont a Kari Tanács bizottságaként működnek, így beleszólásunk, mint hallgatói érdekképviseletnek igencsak csökkent, mióta ez megváltozott. Rövid hónapot zártunk, de nem tétlenkedtünk, elhatároztuk, hogy idén mi is részt veszünk a cipős doboz programban, így két dobozt mi is összeállítottunk, remélve, hogy ezzel hozzájárulhattunk egy kislány és egy kisfiú boldog karácsonyához. A félév zárásaként el kell ismernünk, hogy hibáztunk néhány alkalommal, mentegetőzni nem szeretnénk, de tisztán látás végett meg kell említenünk, hogy a jegyzőkönyvek és döntések mennyisége okán fakadtak ezek az eltérések, melyeket lehetőségünkhöz mérten azonnal orvosoltunk. Sajnáljuk, szerintünk hibát az követ el, aki dolgozik, nekünk is új volt a rendszer, de tanultunk belőle és jövőre ez már jobb és működőképesebb lesz. Január Az évenkénti felsőoktatási kiállítás előkészületei és logisztikája után kint is részt vettünk az Educatio kiállításon, hogy az érdeklődőknek adhassunk választ kérdéseikre és meginvitáljuk őket a Karon tartott nyílt napra is. Educatio kiállítás Nyílt nap Szoftverbázis terem felújítása Problémák a diplomaosztó rendezvénnyel A nyílt napon több diákkal és a KHÖK tagjaival az ide látogatók számára forró teával és péksüteménnyel kedveskedtünk és a tájékoztatók alatt és után szívesen álltunk rendelkezésre minden felmerülő kérdésre, ezzel segítve a döntést a felvételi előtt. A hónap zárásaként, pedig a Geodézia szakcsoport megkeresésére a 309-es teremből kialakított szoftverbázis elnevezésű termet újítottuk fel számotokra. A régi festék eltávolítása és a repedezett felületek kijavítása után az ajtón és az ajtók tokon lévő festéket égettük le és festettük újra, természetesen végül a csiszolás után új festést kapott a terem. Reméljük ezzel is hozzájárulhattunk a kulturált környezetben való tanulásotokhoz. Végül a szokásos diplomaosztó rendezvény helyszínével kapcsolatban merültek fel változások. A Kar elsődleges célja volt, hogy a frissen diplomát szerzett hallgatóinktól a 311- es teremben búcsúzzunk el. Erre reagálva javasoltuk, hogy a Honvéd Kulturális Központ Színház terme véleményünk szerint sokkal ünnepélyesebb kereteket adna egy ilyen rendezvénynek, amellyel méltó módon tiszteljük meg friss végzőseinket. Ennek kimenetele jelenleg, mikor a leírás születik még tisztázatlan.

8 Február A gazdasági beszámoló a teljes költségvetésről hamarosan a következő részben kerül ki elétek. Az a gazdasági beszámoló Zárszó Ezek a felsorolt és kiemelt események és folyamatok mellett természetesen a szakképviselők szinte mindennaposan látták el a felmerülő és jelzett problémák orvoslását is. Nélkülük a KHÖK elnöksége sem tehette volna a dolgát, de senkit sem emelnénk ki a csapatból, mivel a munka, a szórakozás, a pozitív és negatív kritikák, az alaptalan támadások egy erős egységet alkottak a tisztségviselőkből, együtt viseltük az esetleges kudarcokat vagy értük el azokat a célokat, amiket kitűztünk, amikkel nektek hallgatóknak vagy az intézmény működésének segíthettünk. Sok történést feleleveníteni nem is lehet, mivel mostanra már megszokottá és természetessé váltak azok a levelek és segítségek, amiket szülőkkel, diákokkal, oktatókkal váltottunk és nem is hisszük, hogy ezek mindennapi reklámozása szükséges kell, hogy legyen, mivel mi azért vagyunk, hogy titeket segítsünk az egyetemi élet során minden tőlünk telhető lehetőséggel. Az elmúlt év számszerűsítését részletesen is láthatjátok a következő beszámoló részben, amely tartalmazza a teljes költségvetést és azt is, hogy a támogatások összege hány főre bontva lett megítélve általunk vagy más bizottságok által, illetve szerepelnek majd benne az általunk nem kezelt és nem látott összegek bontása is. A leírtakkal kapcsolatban továbbra is kérdezhettek nyugodtan, állunk rendelkezésetekre, ahogy minden eddigi esetben is. Kari Hallgatói Önkormányzat Szádvári László Kiss Tamás Csaba Eszter Lados Dániel Kincses Péter Hodován Katalin Czicze Marianna Belák Márió Budapest február

A Szent István Egyetem Ybl Miklós Építéstudományi Kar Diákjóléti Bizottság Ügyrend

A Szent István Egyetem Ybl Miklós Építéstudományi Kar Diákjóléti Bizottság Ügyrend A Szent István Egyetem Ybl Miklós Építéstudományi Kar Diákjóléti Bizottság Ügyrend 2017. február 7. A szabályzat célja és hatálya A Szent István Egyetem (a továbbiakban: SZIE) Ybl Miklós Építéstudományi

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG. Jegyzőkönyv. Elnökségi ülés

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG. Jegyzőkönyv. Elnökségi ülés Jegyzőkönyv Elnökségi ülés 2015. november 18. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.) Napirend: 1. Elnöki beszámoló 2. Bejelentések 3. Rektori sportpályázat

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet február 1-jén, kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet február 1-jén, kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2016. február 1-jén, 19.00-kor tartott rendes üléséről Jelen van (késett kimentéssel): Daku Dávid, Gulyás Eszter, Hernády Gergely, Horváth Bálint,

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet szeptember 8-án, 19:00-kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet szeptember 8-án, 19:00-kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2014. szeptember 8-án, 19:00-kor tartott rendes üléséről Jelen van: Balázs Anna, Berecz Zsolt Gábor, Daku Dávid, Dávida Eszter, Farkas Péter, Heincz

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2015. március 30-án, 19.00-kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2015. március 30-án, 19.00-kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2015. március 30-án, 19.00-kor tartott rendes üléséről Jelen van (késett kimentéssel): Balázs Anna, Farkas Péter, Heincz Dániel, Hernády Gergely,

Részletesebben

Eseménynaptár. www.hook.hu, e-mail: info@hook.hu

Eseménynaptár. www.hook.hu, e-mail: info@hook.hu Eseménynaptár Időpont Helyszín Esemény 2015. március 3. Dunaújváros Gazdálkodási folyamatok feltérképezése a Dunaújvárosi Főiskolán Lenner Tamás 2015. március 5. Nyíregyháza Gazdálkodási folyamatok feltérképezése

Részletesebben

Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar TANÉVNAPTÁR 2011/2012-es TANÉV. 2011/12-es tanév őszi félév szeptember augusztus 29.

Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar TANÉVNAPTÁR 2011/2012-es TANÉV. 2011/12-es tanév őszi félév szeptember augusztus 29. Időbeosztás/határidők tavaszi félév 2012/13-as tanév Kari sportnap Tanévnyitó ünnepség 2011.augusztus 30. 2012. április 20. HÖK 2011. szeptember 4. Beiratkozás 1. évf. teljes idejű képzések 1. évf. részidős

Részletesebben

Jegyzőkönyv (2013. november 19.)

Jegyzőkönyv (2013. november 19.) TANÍTÓ- ÉS ÓVÓKÉPZŐ KAR Hallgatói Önkormányzat 1126 Budapest, Kiss János altb. u. 40. Telefon: 487-8137 Fax: 202-3859 http://www.tofk.elte.hu Jegyzőkönyv (2013. november 19.) Előzetesen kiküldött napirendi

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet április 15-én, 19:00-kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet április 15-én, 19:00-kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2013. április 15-én, 19:00-kor tartott rendes üléséről Jelen van: Berecz Zsolt Gábor, Daku Dávid, Dávida Eszter, Farkas Péter, Heincz Dániel, Kelemen

Részletesebben

PÁZMÁNY PÉTER KATOLIKUS EGYETEM Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar Hallgatói Önkormányzat ELJÁRÁSREND

PÁZMÁNY PÉTER KATOLIKUS EGYETEM Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar Hallgatói Önkormányzat ELJÁRÁSREND ELJÁRÁSREND AZ INTÉZMÉNYI SZAKMAI, TUDOMÁNYOS ÉS KÖZÉLETI ÖSZTÖNDÍJ KIFIZETÉSÉRE VONATKOZÓAN A Pázmány Péter Katolikus Egyetem ának Hallgatói Önkormányzata (továbbiakban: PPKE BTK HÖK) a Hallgatói Térítési

Részletesebben

A Szent István Egyetem Ybl Miklós Építéstudományi Kar Diákjóléti Bizottságának Működési Szabályzata

A Szent István Egyetem Ybl Miklós Építéstudományi Kar Diákjóléti Bizottságának Működési Szabályzata A Szent István Egyetem Ybl Miklós Építéstudományi Kar Diákjóléti Bizottságának Működési Szabályzata 2014. október 9. A szabályzat célja és alkalmazási területe A Szent István Egyetem (a továbbiakban: SZIE)

Részletesebben

Magyar BMX Cross-Triál Szövetség JEGYZŐKÖNYV

Magyar BMX Cross-Triál Szövetség JEGYZŐKÖNYV Magyar BMX Cross-Triál Szövetség JEGYZŐKÖNYV Készült a Magyar BMX Cross-Triál Szövetég 2001. Április 24-én megtartott közgyűléséről és az ott hozott határozatokról. Közgyűlés időpontja: 2001. Április 24.

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet május 30-án 18:00-kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet május 30-án 18:00-kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2016. május 30-án 18:00-kor tartott rendes üléséről Jelen van (késett kimentéssel): Balázs Anna, Daku Dávid (5p), Gulyás Eszter, Hernády Gergely,

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet október 19-én, 18:00-kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet október 19-én, 18:00-kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2014. október 19-én, 18:00-kor tartott rendes üléséről Jelen van: Balázs Anna, Berecz Zsolt Gábor, Daku Dávid, Dávida Eszter (késett kimentéssel

Részletesebben

PÁZMÁNY PÉTER KATOLIKUS EGYETEM Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar Hallgatói Önkormányzat ELJÁRÁSREND

PÁZMÁNY PÉTER KATOLIKUS EGYETEM Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar Hallgatói Önkormányzat ELJÁRÁSREND ELJÁRÁSREND AZ INTÉZMÉNYI SZAKMAI, TUDOMÁNYOS ÉS KÖZÉLETI ÖSZTÖNDÍJ KIFIZETÉSÉRE VONATKOZÓAN A Pázmány Péter Katolikus Egyetem ának Hallgatói Önkormányzata (továbbiakban: PPKE BTK HÖK) a Hallgatói Térítési

Részletesebben

3/2016. (IX.26.) számú REKTORI ÉS KANCELLÁRI EGYÜTTES UTASÍTÁS. 1. A szabályzat célja

3/2016. (IX.26.) számú REKTORI ÉS KANCELLÁRI EGYÜTTES UTASÍTÁS. 1. A szabályzat célja 3/2016. (IX.26.) számú REKTORI ÉS KANCELLÁRI EGYÜTTES UTASÍTÁS 1. A szabályzat célja (1) A Magyar Nemzeti Bank, mint Támogató által (továbbiakban: MNB) az Eszterházy Károly Főiskola, mint az Eszterházy

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet :00-kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet :00-kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2016. 09. 19. 19:00-kor tartott rendes üléséről Jelen van (késett kimentéssel): Balázs Anna, Daku Dávid, Gulyás Eszter, Hernády Gergely, Horváth

Részletesebben

A KÖZGAZDASÁGTUDOMÁNYI KAR KIEGÉSZÍTÉSEI A JUTTATÁSI ÉS TÉRÍTÉSI SZABÁLYZATHOZ

A KÖZGAZDASÁGTUDOMÁNYI KAR KIEGÉSZÍTÉSEI A JUTTATÁSI ÉS TÉRÍTÉSI SZABÁLYZATHOZ A KÖZGAZDASÁGTUDOMÁNYI KAR KIEGÉSZÍTÉSEI A JUTTATÁSI ÉS TÉRÍTÉSI SZABÁLYZATHOZ 1. Jelen fejezet az Egyetemi Juttatási és térítési szabályzattal együtt érvényes. 2. Eljáró testületek 1.) Juttatási és Térítési

Részletesebben

Jegyzőkönyv I. NAPIREND ELŐTT

Jegyzőkönyv I. NAPIREND ELŐTT Jegyzőkönyv amely készült: Jánossy Ferenc Szakkollégium ülésén időpontja: 2017 február 02. 18:00 helyszíne: jelenlévők: 1081 Budapest Népszínház utca 8. N.2.225 terem csatolt jelenléti ív szerint: Dr.

Részletesebben

Emlékeztető. A KHK január 30-án tartott üléséről. Kimentést kért: Markovics Petra, Mráz Márk, Sarkady Péter Pál

Emlékeztető. A KHK január 30-án tartott üléséről. Kimentést kért: Markovics Petra, Mráz Márk, Sarkady Péter Pál Emlékeztető A KHK 2017. január 30-án tartott üléséről Jelen voltak: Belső Benita, Berzy Dominika, Gácsig Gergő, Illés Attila, Kiss Ádám, Kontra Anna, Lakatos Fruzsina, Máthé Izabella, Mezey Mercedes, Nagy

Részletesebben

Rendezvényszervezési forgatókönyv

Rendezvényszervezési forgatókönyv 5.sz. melléklet: Rendezvényszervezési forgatókönyv Tervezés Szakmai nap esetén: A rendezvény célja, témája A meghívottak köre: célcsoport, létszám Időpont kijelölése A helyszín kiválasztása Szervezők kiválasztása

Részletesebben

M E G H Í V Ó. Gyomaendrőd Város Roma Nemzetiségi Önkormányzata Ügyrendi és

M E G H Í V Ó. Gyomaendrőd Város Roma Nemzetiségi Önkormányzata Ügyrendi és Gyomaendrőd Város Roma Nemzetiségi Önkormányzata Ügyrendi és Kulturális Bizottságának Elnöke 5502 Gyomaendrőd, Fő út 80. M E G H Í V Ó Gyomaendrőd Város Roma Nemzetiségi Önkormányzata Ügyrendi és Kulturális

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2015. január 26-án, 18:00-kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2015. január 26-án, 18:00-kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2015. január 26-án, 18:00-kor tartott rendes üléséről Jelen van (késett kimentéssel): Balázs Anna, Farkas Péter, Heincz Dániel, Hernády Gergely,

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. A támogatás formája: működési támogatásnak nem minősülő vissza nem térítendő támogatás.

ELŐTERJESZTÉS. A támogatás formája: működési támogatásnak nem minősülő vissza nem térítendő támogatás. Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Az előterjesztés készítésében közreműködött: Településfejlesztési osztály Az előterjesztést megtárgyalta: Pénzügyi

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet szeptember 23-án, 19:00-kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet szeptember 23-án, 19:00-kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2013. szeptember 23-án, 19:00-kor tartott rendes üléséről Jelen van: Berecz Zsolt Gábor, Daku Dávid, Dávida Eszter, Farkas Péter, Heincz Dániel,

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet március kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet március kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2016. március 7. 20.00-kor tartott rendes üléséről Jelen van (késett kimentéssel): Balázs Anna, Daku Dávid, Gulyás Eszter, Horváth Bálint, Józsa

Részletesebben

A BBTE távoktatásos diákjainak ösztöndíj szabályzata. I. rész: A tanulmányi ösztöndíjak kiutalása

A BBTE távoktatásos diákjainak ösztöndíj szabályzata. I. rész: A tanulmányi ösztöndíjak kiutalása A BBTE távoktatásos diákjainak ösztöndíj szabályzata 1. A 2017-2018-as tanévben ösztöndíjban részesülhetnek az I. éves, távoktatásos képzésre felvételt nyert pszichológia szakos hallgatók. 2. A tanulmányi

Részletesebben

A Magyar Nemzeti Bank Kiválósági Ösztöndíj pályázatának eljárásrendje

A Magyar Nemzeti Bank Kiválósági Ösztöndíj pályázatának eljárásrendje 1 A Magyar Nemzeti Bank Kiválósági Ösztöndíj pályázatának eljárásrendje a Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Karára vonatkozólag (1) A Magyar Nemzeti Bank (a továbbiakban MNB) elsődleges

Részletesebben

34 év után újra a Comenius Karon az OTDK

34 év után újra a Comenius Karon az OTDK 1. nap (2015. 04. 08.) 34 év után újra a Comenius Karon az OTDK 2015. április 8-án megkezdődött a XXXII. Országos Tudományos Diákköri Konferencia 14. szekciójának háromnapos ülése. Az esemény főszereplői

Részletesebben

Az MNB kiválósági ösztöndíj pályázatok elbírálásának rendje és feltételei az SZTE-n. Pótpályázat április

Az MNB kiválósági ösztöndíj pályázatok elbírálásának rendje és feltételei az SZTE-n. Pótpályázat április Az MNB kiválósági ösztöndíj pályázatok elbírálásának rendje és feltételei az SZTE-n 1. Előzmények Pótpályázat 2019. április Az MNB a Társadalmi Felelősségvállalási Stratégiája alapján aktív szerepet vállal

Részletesebben

S Z EGEDI TUDOMÁNYEGYETEM

S Z EGEDI TUDOMÁNYEGYETEM S Z EGEDI TUDOMÁNYEGYETEM AZ O K T AT Ó I M U N K A HAL L G AT Ó I V É L E M É N Y E Z É S É N E K S Z AB Á L Y Z AT A Szeged, 2005. 1 I. fejezet: JOGSZABÁLYI HIVATKOZÁSOK A Szegedi Tudományegyetemen

Részletesebben

Hallgatói Képviselet ösztöndíja

Hallgatói Képviselet ösztöndíja BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM ÉPÍTÉSZMÉRNÖKI KAR HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT Szervezeti és Működési Szabályzat 3. számú melléklet Hallgatói Képviselet ösztöndíja Elfogadta a Hallgatói Képviselet

Részletesebben

Eseménynaptár. Időpont Helyszín Esemény június 17. Balatonlelle Elnökségi projektnap június 17. Balatonlelle HÖOK Választmány ülése

Eseménynaptár. Időpont Helyszín Esemény június 17. Balatonlelle Elnökségi projektnap június 17. Balatonlelle HÖOK Választmány ülése Eseménynaptár Időpont Helyszín Esemény 2016. június 13. Budapest Egyeztetés Németh Gergővel az EFOTT Civil térrel kapcsolatban 2016. június 17. Balatonlelle Elnökségi projektnap 2016. június 17. Balatonlelle

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. december 9-ei rendes, nyílt ülésére

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. december 9-ei rendes, nyílt ülésére Dunavarsány Város Önkormányzatának Polgármestere 2336 Dunavarsány, Kossuth Lajos utca 18., titkarsag@dunavarsany.hu 24/521-040, 24/521-051, Fax: 24/521-056 www.dunavarsany.hu ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány

Részletesebben

Beszámoló a Mátrai Önkormányzati Társulás Tevékenységéről

Beszámoló a Mátrai Önkormányzati Társulás Tevékenységéről Mátrai Önkormányzati Társulás Elnöke, 3145 Mátraterenye Kossuth út 178. Társult települési önkormányzat polgármestere Szám: /2015/I. Beszámoló a Mátrai Önkormányzati Társulás Tevékenységéről Készült: a

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Az elnökségi ülés helyszíne: Magyar Sport Háza (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.), I. emeleti kocka tárgyaló

Jegyzőkönyv. Az elnökségi ülés helyszíne: Magyar Sport Háza (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.), I. emeleti kocka tárgyaló Jegyzőkönyv a Fogyatékosok Országos Diák-, és Szabadidősport Szövetségének (a továbbiakban: FODISZ) 2014. szeptember 6-án megtartott elnökségi üléséről (a továbbiakban: ülés) Az elnökségi ülés helyszíne:

Részletesebben

Bevezetés. A hallgatói juttatások és térítési díjak ügyében eljáró testületek és személyek

Bevezetés. A hallgatói juttatások és térítési díjak ügyében eljáró testületek és személyek 1 Bevezetés A Szent István Egyetem Szervezeti és Működési Szabályzata 5/D mellékletének a Hallgatói Juttatások és Térítések Szabályzat 1.. 5. bekezdésében kapott felhatalmazás alapján a SZIE Ybl Miklós

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet február 20-án tartott üléséről

EMLÉKEZTETŐ Az Egyetemi Hallgatói Képviselet február 20-án tartott üléséről EMLÉKEZTETŐ Az 2014. február 20-án tartott üléséről Jelen voltak: Daku Dávid, Dávida Eszter, Dudás Ferenc, Engert Attila, Farkas László, Molnár László, Rácz Tamás, Rátóti János, Rynkiewicz Ádám, Somogyi

Részletesebben

Ösztöndíjakért felelős biztos Ösztöndíjakért felelős biztos Beszámoló

Ösztöndíjakért felelős biztos Ösztöndíjakért felelős biztos Beszámoló Ösztöndíjakért felelős biztos Beszámoló 2016.02.10.-2016.04.12. 1 Időrendi bontás 2016.02.10. Kémia Intézeti Tanács 2016.02.11. Kémia SzaB 2016.02.15. EHSZÖB ülés 2016.02.17. Kari Tanács 2016.02.19. Kari

Részletesebben

PÁLYÁZATI KIÍRÁS. Doktorandusz hallgatók pályázati kutatását támogató ösztöndíj az EFOP pályázati forrás terhére HTJSZ 16/E

PÁLYÁZATI KIÍRÁS. Doktorandusz hallgatók pályázati kutatását támogató ösztöndíj az EFOP pályázati forrás terhére HTJSZ 16/E PÁLYÁZATI KIÍRÁS Doktorandusz hallgatók pályázati kutatását támogató ösztöndíj az EFOP-3.6.2-16-2017-00007 pályázati forrás terhére HTJSZ 16/E 2018/2019. tanév PÁLYÁZATI KIÍRÁS a BCE Pályázat Doktori Kiválósági

Részletesebben

Schönherzes Villamosmérnökök és Informatikusok Egyesülete. 2012. évi közhasznúsági jelentés

Schönherzes Villamosmérnökök és Informatikusok Egyesülete. 2012. évi közhasznúsági jelentés Schönherzes Villamosmérnökök és Informatikusok Egyesülete 2012. évi közhasznúsági jelentés Tartalom 1. Szervezet alapadatai 2. Az Egyesület számviteli beszámolója (éves mérleg és eredmény levezetés) 3.

Részletesebben

PRO UNIVERSITATE ÖSZTÖNDÍJ, KIEMELT SZAKMAI ÖSZTÖNDÍJ, KIEMELT KÖZÖSSÉGI ÖSZTÖNDÍJ. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a 2017/2018-as tanév 1. (őszi) félév - 0 -

PRO UNIVERSITATE ÖSZTÖNDÍJ, KIEMELT SZAKMAI ÖSZTÖNDÍJ, KIEMELT KÖZÖSSÉGI ÖSZTÖNDÍJ. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a 2017/2018-as tanév 1. (őszi) félév - 0 - PRO UNIVERSITATE ÖSZTÖNDÍJ, KIEMELT SZAKMAI ÖSZTÖNDÍJ, KIEMELT KÖZÖSSÉGI ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a 2017/2018-as tanév 1. (őszi) félév - 0 - Általános információk A BCE HÖK pályázatot hirdet a Hallgatói

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Az Idősügyi Tanács üléséről Hort Község Önkormányzat Tanácskozó termében 2015. január 29-én.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Az Idősügyi Tanács üléséről Hort Község Önkormányzat Tanácskozó termében 2015. január 29-én. JEGYZŐKÖNYV Készült: Az Idősügyi Tanács üléséről Hort Község Önkormányzat Tanácskozó termében 2015. január 29-én. Jelen vannak: Horváth Sándor Kormos Gábor Sánta Mátyás Rózsavölgyi Jánosné Brunner Istvánné

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/6/3/2015. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. március 25-i ülésére Tárgy: A könyvtár szakmai eszközfejlesztésére,

Részletesebben

Számlaszám: Soproni Egyetem

Számlaszám: Soproni Egyetem Nyomtatványok, kérvények Nyomtatványok, kérvények Az itt található nyomtatványok (kérvények) azokra a végzett hallgatóinkra, valamint más intézményben tanuló hallgatókra vonatkoznak, akiknek egyetemünkön

Részletesebben

Kari BME ösztöndíj JOGOSULT HALLGATÓK

Kari BME ösztöndíj JOGOSULT HALLGATÓK A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (Egyetem) Építészmérnöki Kar (Kar) Hallgatói Képviselet (Építész HK) ösztöndíj pályázatot hirdet az Egyetem Térítési és Juttatási Szabályzat (TJSZ) 11.

Részletesebben

Kollégiumi jelentkezés

Kollégiumi jelentkezés Kollégiumi jelentkezés 2016 Szociális helyzet Pályázati kiírás és hivatalos infók: http://semmelweis.hu/kollegiumok/hireink/ http://semmelweis.hu/ehok/kollegiumokrol/kollegiumifelveteli-eljaras-2016/ Közéleti,

Részletesebben

Hatályba lépés: szeptember 1.

Hatályba lépés: szeptember 1. AZ ÉRDEKVÉDELMI FELELŐS, VALAMINT A PATRONÁLÓ TANÁRI RENDSZER EGYÜTTMŰKÖDÉSÉT ELŐSEGÍTŐ VÁLTOZÁSOK, AZ ÓBUDAI EGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT, NEUMANN JÁNOS INFORMATIKAI KARI RÉSZÖNKORMÁNYZATÁBAN Hatályba

Részletesebben

1. Rész: Kollégiumi Hallgatói Bizottság Ügyrendje

1. Rész: Kollégiumi Hallgatói Bizottság Ügyrendje Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Kari Hallgatói Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzat 4. melléklet A Kari Hallgatói Képviselet állandó bizottságainak

Részletesebben

BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM Építészmérnöki Kar

BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM Építészmérnöki Kar BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM Építészmérnöki Kar Előterjesztő neve és beosztása: Horváth Bálint ÉPK HK elnök Szervezeti egység: Építészmérnöki Kar ELŐTERJESZTÉS a Kari Tanács 2018. október

Részletesebben

EMLÉKEZTETŐ. Az Egyetemi Hallgatói Képviselet április 13-án tartott üléséről

EMLÉKEZTETŐ. Az Egyetemi Hallgatói Képviselet április 13-án tartott üléséről EMLÉKEZTETŐ Az 2017. április 13-án tartott üléséről Jelen voltak: Barabás Zoltán, Beluzsár Ádám, Csősz Gábor, Gácsig Gergő, Gődér Vivien, Kiss Viktor, Kovalovszki Máté, Krisztián Dávid, Lőrincz László,

Részletesebben

Gépészkari Hallgatói Képviselet ösztöndíj

Gépészkari Hallgatói Képviselet ösztöndíj ösztöndíj Pályázati felhívás A (BME) Gépészkari Hallgatói Képviselet (GHK) ösztöndíj pályázatot hirdet a BME Térítési és Juttatási Szabályzat (TJSZ) 11/B. alapján a GHK-ban végzett tevékenység ösztönzése

Részletesebben

Kiemelt kari (tanulmányi és szakmai) ösztöndíj. Pályázati Felhívás. 2017/ félév

Kiemelt kari (tanulmányi és szakmai) ösztöndíj. Pályázati Felhívás. 2017/ félév Kiemelt kari (tanulmányi és szakmai) ösztöndíj Pályázati Felhívás 2017/2018 1. félév 1 A kiemelt kari ösztöndíj a tantervi követelményeken túlmutató tevékenységet végző, teljes idejű (nappali munkarendű)

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet november 17-én, 19:00-kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet november 17-én, 19:00-kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2014. november 17-én, 19:00-kor tartott rendes üléséről Jelen van (késett kimentéssel): Balázs Anna, Benedeczki Éva, Daku Dávid, Farkas Péter,

Részletesebben

Kari BME ösztöndíj 2017/18. tanév őszi félév

Kari BME ösztöndíj 2017/18. tanév őszi félév A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (Egyetem) Építészmérnöki Kar (Kar) Hallgatói Képviselet (Építész HK) ösztöndíj pályázatot hirdet az Egyetem Térítési és Juttatási Szabályzat (TJSZ) 11.

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S 16. NAPIREND Ügyiratszám: 1/541/2013. E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2013. június 28-i nyilvános ülésére Tárgy: Előterjesztő: Előkészítette: Megtárgyalja: Beszámoló a Képviselő-testület

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS. 2013. évről. Gyermekeink a jövő Alapítvány 7530 Kadarkút, Fő u.1.

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS. 2013. évről. Gyermekeink a jövő Alapítvány 7530 Kadarkút, Fő u.1. KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2013. évről Gyermekeink a jövő Alapítvány 7530 Kadarkút, Fő u.1. Tartalmi beszámoló a Gyermekeink a jövő Alapítvány 2013. évi működéséről A Gyermekeink a jövő Alapítvány 2013-ban

Részletesebben

Ki veheti igénybe a Rendszeres Szociális Ösztöndíjat? Hol érhető el az E-szoctám rendszere? Hogyan kell a kérelmet benyújtani?

Ki veheti igénybe a Rendszeres Szociális Ösztöndíjat? Hol érhető el az E-szoctám rendszere? Hogyan kell a kérelmet benyújtani? Karunkon a szociális ösztöndíjat az E-szoctám rendszerén keresztül lehet leadni, ahol minden segítség rendelkezésetekre áll a kérvény hiánytalan kitöltéshez. A fontosabb, gyakran felmerülő kérdéseket összegyűjtöttük

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet :00-kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet :00-kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2017. 03. 06. 19:00-kor tartott rendes üléséről Jelen van (késett kimentéssel): Bielik Judit, Bönde Tamás, Dóka Antal, Filep Richárd, Gulyás Eszter,

Részletesebben

Kiemelt kari (tanulmányi és szakmai) ösztöndíj. Pályázati Felhívás. 2017/ félév

Kiemelt kari (tanulmányi és szakmai) ösztöndíj. Pályázati Felhívás. 2017/ félév Kiemelt kari (tanulmányi és szakmai) ösztöndíj Pályázati Felhívás 2017/2018 2. félév 1 PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Kiemelt kari (tanulmányi és szakmai) ösztöndíjra a BCE SZMSZ III.2. Hallgatói Térítési és Juttatási

Részletesebben

Oktatói Munka Hallgatói Véleményezésének eredményei 2017/18. tanév őszi félév

Oktatói Munka Hallgatói Véleményezésének eredményei 2017/18. tanév őszi félév Oktatói Munka Hallgatói Véleményezésének eredményei 217/18. tanév őszi félév Az Eszterházy Károly Egyetem Szenátusa a 217. november 29-i ülésén elfogadta az új Oktatói, Kutatói Teljesítményértékelő Rendszert

Részletesebben

36/2016. (XII. 22.) számú rektori-kancellári együttes utasítás a 2016/2017. tanév 2. (tavaszi) félévének kezdésével kapcsolatos teendőkről

36/2016. (XII. 22.) számú rektori-kancellári együttes utasítás a 2016/2017. tanév 2. (tavaszi) félévének kezdésével kapcsolatos teendőkről REKTOR KANCELLÁR 36/2016. (XII. 22.) számú rektori-kancellári együttes utasítás a 2016/2017. tanév 2. (tavaszi) félévének kezdésével kapcsolatos teendőkről A kollégiumi felvételi eljárás, valamint a Corvinus

Részletesebben

10. SZÁMÚ MELLÉKLET: RENDEZVÉNYEK SZERVEZÉSE FOLYAMATLEÍRÁS

10. SZÁMÚ MELLÉKLET: RENDEZVÉNYEK SZERVEZÉSE FOLYAMATLEÍRÁS 10. SZÁMÚ MELLÉKLET: RENDEZVÉNYEK SZERVEZÉSE FOLYAMATLEÍRÁS A) EGYETEMI RENDEZVÉNYEK SORSZÁM FŐFOLYAMAT FOLYAMAT TEVÉKENYSÉGEK 1. tervezése INPUT INFORMÁCIÓK, Regisztráció előkészítése Igényfelmérés szakmai

Részletesebben

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet március 4-én, 19:00-kor tartott rendes üléséről

Emlékeztető. a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet március 4-én, 19:00-kor tartott rendes üléséről Emlékeztető a BME Építészmérnöki Kar Hallgatói Képviselet 2013. március 4-én, 19:00-kor tartott rendes üléséről Jelen van: Berecz Zsolt Gábor, Farkas Péter, Heincz Dániel, Hernády Gergely, Marsal Béla,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Polgárdi Város Cigány Kisebbségi Önkormányzatának november 21. napján órakor megtartott ülésén.

JEGYZŐKÖNYV. Készült Polgárdi Város Cigány Kisebbségi Önkormányzatának november 21. napján órakor megtartott ülésén. JEGYZŐKÖNYV Készült Polgárdi Város Cigány Kisebbségi Önkormányzatának 2011. november 21. napján 15.30 órakor megtartott ülésén. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal 8154 Polgárdi, Batthyány u. 132. Jelen

Részletesebben

Jegyzőkönyv. ELTE EHÖK Elnökségi. 2015. május 13. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.

Jegyzőkönyv. ELTE EHÖK Elnökségi. 2015. május 13. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23. Jegyzőkönyv ELTE EHÖK Elnökségi 2015. május 13. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.) 1. Bejelentések 2. Beszámoló a HÖOK Közgyűlésről és Választmányi

Részletesebben

BUDAPESTI MŐSZAKI FİISKOLA KOLLÉGIUM

BUDAPESTI MŐSZAKI FİISKOLA KOLLÉGIUM 7. 6. verzió BUDAPESTI MŐSZAKI FİISKOLA KOLLÉGIUM A KOLLÉGIUMI JELENTKEZÉSEK ELBÍRÁLÁSÁNAK ELJÁRÁSI ÉS SZERVEZETI RENDJE Budapest, 2009. február november A Budapesti Mőszaki Fıiskola Szervezeti és Mőködési

Részletesebben

Szegedi Tudományegyetem Egészségügyi Főiskolai Kar

Szegedi Tudományegyetem Egészségügyi Főiskolai Kar Szegedi Tudományegyetem Egészségügyi Főiskolai Kar SZABÁLYZATA AZ SZTE NEMZETKÖZI HALLGATÓI MOBILITÁSI ALAPJÁNAK KARI FELHASZNÁLÁSI RENDJÉRŐ L Szeged, 2005. 03. 16. 2 I. Általános rendelkezések Pályázók

Részletesebben

Gazdasági ügyekért felelős alelnök tisztségére

Gazdasági ügyekért felelős alelnök tisztségére PÁLYÁZAT AZ EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM ÁLLAM- ÉS JOGTUDOMÁNYI KAR HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT Gazdasági ügyekért felelős alelnök tisztségére Sárhegyi István Jogász III. Évfolyam Neptun-kód: EK5J7A 2014.10.02.

Részletesebben

PTE DOK KÜLDÖTTGYŰLÉSI KIVONAT

PTE DOK KÜLDÖTTGYŰLÉSI KIVONAT 0 0 PTE DOK KÜLDÖTTGYŰLÉSI KIVONAT Összefoglaló a Pécsi Tudományegyetem Doktorandusz Önkormányzatának Küldöttgyűlésén említett legfontosabb napirendi pontokról 2019. 02. 11. info@phdpecs.hu 1 Érintett

Részletesebben

YBL HÖK Választások. A 2016-os Kari Hallgatói Önkormányzati választások rendje. A KHÖK képviselőinek megválasztása

YBL HÖK Választások. A 2016-os Kari Hallgatói Önkormányzati választások rendje. A KHÖK képviselőinek megválasztása YBL HÖK Választások A 2016-os Kari Hallgatói Önkormányzati választások rendje. A KHÖK képviselőinek megválasztása A KHÖK küldöttgyűlési képviselőinek megválasztása 1. A választáson a Nemzeti Felsőoktatási

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS KÖZTÁRSASÁGI ÖSZTÖNDÍJRA

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS KÖZTÁRSASÁGI ÖSZTÖNDÍJRA PÁLYÁZATI FELHÍVÁS KÖZTÁRSASÁGI ÖSZTÖNDÍJRA Az oktatásért felelős miniszter döntése szerint a nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény (a továbbiakban) 64. (5) bekezdése, valamint a felsőoktatásban

Részletesebben

A SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM KÖZTÁRSASÁGI ÖSZTÖNDÍJ SZABÁLYZATA. Szeged, 2011. október 24.

A SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM KÖZTÁRSASÁGI ÖSZTÖNDÍJ SZABÁLYZATA. Szeged, 2011. október 24. A SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM KÖZTÁRSASÁGI ÖSZTÖNDÍJ SZABÁLYZATA Szeged, 2011. október 24. A Szegedi Tudományegyetem Köztársasági Ösztöndíj Szabályzata 1 A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Egyetem)

Részletesebben

Záróvizsga Szabályzat

Záróvizsga Szabályzat Széchenyi István Egyetem Építész-, Építő- és Közlekedésmérnöki Kar Záróvizsga Szabályzat Elfogadva a Kari Tanács 2015-09-14-i ülésén Érvényes a 2015/16-os tanév őszi félévétől Bevezető Megjegyzés: az alapképzési

Részletesebben

1. Költségtérítési kedvezmény igénylése tanulmányi eredmények alapján

1. Költségtérítési kedvezmény igénylése tanulmányi eredmények alapján 1/2010. (01. 04.) számú ÁOK dékáni utasítás a költségtérítési kedvezmény igénylésének rendjéről és a szigorló évben gyakorlati tanulmányokat folytató hallgatók költségtérítési díjának megállapításáról

Részletesebben

NEMZETI EGYETEMI KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2013/2014

NEMZETI EGYETEMI KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2013/2014 NEMZETI EGYETEMI KOSÁRLABDA BAJNOKSÁG (MAGYAR EGYETEMI FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG) VERSENYKIÍRÁSA 2013/2014 MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION POSTACÍM: 1146 BUDAPEST,

Részletesebben

Név: Tagozat: nappali / levelező Finanszírozási forma: államilag támogatott / költségtérítéses **

Név: Tagozat: nappali / levelező Finanszírozási forma: államilag támogatott / költségtérítéses ** SZENT PÁL AKADÉMIA FELVÉTELI KÉRELEM MESTERKÉPZÉSRE A SZENT PÁL AKADÉMIÁN SZERZETT TEOLÓGUSI FŐISKOLAI OKLEVÉL BIRTOKÁBAN * Jelentkezési határidő: 2011. május 15. Név: Tagozat: nappali / levelező Finanszírozási

Részletesebben

1/2005. sz. Határozat. A Fogorvostudományi Kar Kari Tanácsának február 25-i ülésén

1/2005. sz. Határozat. A Fogorvostudományi Kar Kari Tanácsának február 25-i ülésén 1/2005. sz. Határozat A Fogorvostudományi Kar Kari Tanácsának 2005. február 25-i ülésén A Kari Tanács a Gyermekfogászati és Fogszabályozási Klinika igazgatói megbízatására vonatkozóan az alábbi határozatot

Részletesebben

TÉRÍTÉSI DÍJ SZABÁLYZATA

TÉRÍTÉSI DÍJ SZABÁLYZATA CISZTERCI SZENT MARGIT ÓVODA, ÁLTALÁNOS ISKOLA, ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA ÉS KOLLÉGIUM TÉRÍTÉSI DÍJ SZABÁLYZATA PÉCS 1 KOLLÉGIUMI TÉRÍTÉSI DÍJ Azon kollégisták számára fizetendő, akik nappali oktatás munkarendje

Részletesebben

Szociális kisokos. Gyakran ismételt kérdések és családmodellek. Gyakran ismételt kérdések Rendkívüli szociális ösztöndíj...

Szociális kisokos. Gyakran ismételt kérdések és családmodellek. Gyakran ismételt kérdések Rendkívüli szociális ösztöndíj... Szociális kisokos Gyakran ismételt kérdések és modellek Tartalom Gyakran ismételt kérdések... 2 Rendkívüli szociális ösztöndíj... 2 Rendszeres szociális ösztöndíj... 3 Alaptámogatás... 4 Szociális alapú

Részletesebben

SZMSZ III. KÖTETE HALLGATÓI KÖVETELMÉNYRENDSZER. III.2.8. Corvinus Hallgatói Kompenzációs Program tanulmányi eredményen alapuló ösztöndíjszabályzata

SZMSZ III. KÖTETE HALLGATÓI KÖVETELMÉNYRENDSZER. III.2.8. Corvinus Hallgatói Kompenzációs Program tanulmányi eredményen alapuló ösztöndíjszabályzata SZMSZ III. KÖTETE HALLGATÓI KÖVETELMÉNYRENDSZER III.2.8. Corvinus Hallgatói Kompenzációs Program tanulmányi eredményen alapuló ösztöndíjszabályzata A Szenátus 2013. május 13-i ülésén SZ-70/2012/13. (2013.

Részletesebben

MEGHÍVÓ Monor Város Önkormányzatának Képviselő-testülete

MEGHÍVÓ Monor Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Monor Város Alpolgármestere 2200 Monor, Kossuth Lajos utca 78-80. Telefon: 06/29/612-310 Szám: 27-83-15/2014 MEGHÍVÓ Monor Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2014. SZEPTEMBER 25-ÉN CSÜTÖRTÖKÖN

Részletesebben

2017/2018. tanévre szóló Nemzeti felsőoktatási ösztöndíj felhívás

2017/2018. tanévre szóló Nemzeti felsőoktatási ösztöndíj felhívás 2017/2018. tanévre szóló Nemzeti felsőoktatási ösztöndíj felhívás Pályázók köre A nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény 2016. július 1-jétől hatályos módosítása szerint, a 114/D. (1) bekezdés

Részletesebben

Erasmus tájékoztató. Közgazdaságtudományi Kar. Pécs 2013. május 7.

Erasmus tájékoztató. Közgazdaságtudományi Kar. Pécs 2013. május 7. Erasmus tájékoztató Közgazdaságtudományi Kar Pécs 2013. május 7. Erasmus szabályzat Erasmus szabályzat www.ktk.pte.hu/hallgatók/szabályzatok, Tájékoztatók Információ tanulmányi kötelezettség, tárgybefogadás

Részletesebben

1061 Budapest, Liszt Ferenc tér 8. Tel./Fax: (1) , (1) / 190

1061 Budapest, Liszt Ferenc tér 8. Tel./Fax: (1) , (1) / 190 Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Hallgatói Önkormányzat 1061 Budapest, Liszt Ferenc tér 8. hok@lisztakademia.hu Tel./Fax: (1) 462 46 90, (1) 462 46 00 / 190 www.lfzehok.hu Jegyzőkönyv, amely készült

Részletesebben

A SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM TERMÉSZETTUDOMÁNYI ÉS INFORMATIKAI KARA HALLGATÓI MOBILITÁSI ALAP FELHASZNÁLÁSÁNAK KARI SZABÁLYZATA

A SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM TERMÉSZETTUDOMÁNYI ÉS INFORMATIKAI KARA HALLGATÓI MOBILITÁSI ALAP FELHASZNÁLÁSÁNAK KARI SZABÁLYZATA A SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM TERMÉSZETTUDOMÁNYI ÉS INFORMATIKAI KARA HALLGATÓI MOBILITÁSI ALAP FELHASZNÁLÁSÁNAK KARI SZABÁLYZATA Szeged, 2010. A Szegedi Tudományegyetem Nemzetközi Hallgatói Mobilitási Alapjának

Részletesebben

Jegyzőkönyv. ELTE EHÖK Elnökségi október 22. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca

Jegyzőkönyv. ELTE EHÖK Elnökségi október 22. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca Jegyzőkönyv ELTE EHÖK Elnökségi 2014. október 22. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.) 1. Bejelentések 2. Hallgatói képviselet jövője 3. Ombudsmani

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR Gazdasági elnökhelyettes Az ELTE TTK HÖK 2016. év II. negyedéves gazdasági beszámolója Kiadások költségvetési soronként (felhasználás célja szerint): Költségvetési sor Kiadás Képviselet: 0 Képzés: 695.501

Részletesebben

Közösségi ösztöndíj 2017/18. tanév őszi félév

Közösségi ösztöndíj 2017/18. tanév őszi félév A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (Egyetem) Építészmérnöki Kar (Kar) Hallgatói Képviselet (Építész HK) ösztöndíj pályázatot hirdet az Egyetem Térítési és Juttatási Szabályzat (továbbiakban:

Részletesebben

Térítési és szolgáltatási díjak (1. számú melléklet jelen Szabályzat 51. -ához) Jogcím Megjegyzés Díjtétel

Térítési és szolgáltatási díjak (1. számú melléklet jelen Szabályzat 51. -ához) Jogcím Megjegyzés Díjtétel Térítési és szolgáltatási díjak (1. számú melléklet jelen Szabályzat 51. -ához) Jogcím Megjegyzés Díjtétel Bevétel felhasználása Leckekönyv késedelmes Adminisztratív kötelezettség elmulasztása, késedelmes

Részletesebben

Szátok Község Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2014. sz. Jegyzőkönyve

Szátok Község Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2014. sz. Jegyzőkönyve Szátok Község Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2014. sz. Jegyzőkönyve Készült: Szátok Község Önkormányzat Képviselő testületének üléséről, 2014. április 28. napján. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

Heller Farkas Gazdasági és Turisztikai Szolgáltatások Főiskolája A HALLGATÓI VÉLEMÉNYEZÉS SZABÁLYZATA

Heller Farkas Gazdasági és Turisztikai Szolgáltatások Főiskolája A HALLGATÓI VÉLEMÉNYEZÉS SZABÁLYZATA Heller Farkas Gazdasági és Turisztikai Szolgáltatások Főiskolája A HALLGATÓI VÉLEMÉNYEZÉS SZABÁLYZATA Budapest 2007 1. A Hallgatói Véleményezés Szabályzatának hatálya (1) A Hallgatói Véleményezés Szabályzata

Részletesebben

Pályázati felhívás. MNB Közgazdasági Elemző Ösztöndíj. 2018/2019. tanév 1. félév - 0 -

Pályázati felhívás. MNB Közgazdasági Elemző Ösztöndíj. 2018/2019. tanév 1. félév - 0 - Pályázati felhívás MNB Közgazdasági Elemző Ösztöndíj 2018/2019. tanév 1. - 0 - Pályázati felhívás MNB Közgazdasági Elemző Ösztöndíj 2018/2019. tanév 1. A Budapesti Corvinus Egyetem az Egyetem és a Magyar

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v 99/17/2013.szám. J e g y z ő k ö n y v Készült Ágfalva Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 27-én az Ágfalvi Közös Önkormányzati Hivatal Tanácstermében (Ágfalva, Soproni u. 3.) megtartott

Részletesebben

Szociális Alapú Ösztöndíjpályázat PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2018/2019 II. FÉLÉV

Szociális Alapú Ösztöndíjpályázat PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2018/2019 II. FÉLÉV 2017/2018 I. FÉLÉV Szociális alapú ösztöndíj pályázat "A 2018/2019/2 Szociális alapú ösztöndíj pályázat "B" 2018/2019/2 Alaptámogatás PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2018/2019 II. FÉLÉV - 0 - A Budapesti Corvinus Egyetem

Részletesebben

Leadási határidő: 2013. október 2. (HÖK Irodában, ügyeleti időben)

Leadási határidő: 2013. október 2. (HÖK Irodában, ügyeleti időben) MAGYAR KÉPZŐMŰVÉSZETI EGYETEM BUDAPEST Alaptámogatás pályázati űrlapja 2013/2014. tanév I. félévére Leadási határidő: 2013. október 2. (HÖK Irodában, ügyeleti időben) DJB tölti ki! Bíráló: Elért pontszám:

Részletesebben

1/2019 (01.30.) sz. Dékáni utasítás a karon kívüli oktatási tevékenység végzéséről a PTE Műszaki és Informatikai Karán. Preambulum

1/2019 (01.30.) sz. Dékáni utasítás a karon kívüli oktatási tevékenység végzéséről a PTE Műszaki és Informatikai Karán. Preambulum 1/2019 (01.30.) sz. Dékáni utasítás a karon kívüli oktatási tevékenység végzéséről a PTE Műszaki és Informatikai Karán Preambulum A dékáni utasítás célja, hogy egységes keretben szabályozza a Pécsi Tudományegyetem

Részletesebben

HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT

HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT Gazdálkodástudományi Kar HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT Telefon/fax: 482-51-94 E-mail: hok@uni-corvinus.hu Honlap: http://kozgaz.bcehok.hu Levélcím: 1093 Budapest, Fővám tér 8. Fsz. 17. Választmányi ülés Jegyzőkönyv

Részletesebben

Szociális Alapú Ösztöndíjpályázat PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2018/2019 I. FÉLÉV - 0 -

Szociális Alapú Ösztöndíjpályázat PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2018/2019 I. FÉLÉV - 0 - 2017/2018 I. FÉLÉV Szociális Alapú Ösztöndíjpályázat PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2018/2019 I. FÉLÉV - 0 - A Budapesti Corvinus Egyetem Hallgatói Térítési és Juttatási Szabályzat 10-11. -a alapján pályázatot hirdet

Részletesebben

MINTA. Kedves Elsőéves Egyetemi POLGÁRUNK!

MINTA. Kedves Elsőéves Egyetemi POLGÁRUNK! PTE Marketing Osztály Elsőéves egyetemi egyetemi polgárok polgárok kérdőíve kérdőíve A megjelölés módja: Javítás: Kérem, használjon tollat vagy vékony hegyű filcet. Az űrlap automatikus feldolgozásra kerül.

Részletesebben