HÁZIREND MECSEXTRÉM PARK HÁZIREND. Üzemeltető: Mecsekerdő Zrt Pécs, Rét u. 8. Hatályba lépésének dátuma: március 15.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "HÁZIREND MECSEXTRÉM PARK HÁZIREND. Üzemeltető: Mecsekerdő Zrt. 7623 Pécs, Rét u. 8. Hatályba lépésének dátuma: 2012. március 15."

Átírás

1 MECSEXTRÉM PARK HÁZIREND Üzemeltető: Mecsekerdő Zrt Pécs, Rét u. 8. Hatályba lépésének dátuma: március 15.

2 1. A Mecsextrém Park igénybevétele csak a Házirend betartásával történhet. A belépőjegy megváltásával a Házirend rendelkezéseit a Mecsextrém Park vendégei megismerték és önmagukra nézve kötelező érvényűnek ismerik el. Attól a vendégtől, aki a szabályokat nem vállalja, vagy megszegi, a Mecsextrém Park vezetése és a munkatársai a szolgáltatást megtagadhatják, a Mecsextrém Park területéről eltávolíthatják. 2. A Mecsextrém Parkba való belépés és a szolgáltatások igénybe vétele a vendégek számára érkezési sorrendben történik. 3. A Mecsextrém Parkba belépni és annak szolgáltatásait igénybe venni csak a váltás napján érvényes, egyszeri belépésre jogosító, vissza nem váltható, másra át nem ruházható beléptető szalaggal lehet. A sérült szalag cseréjét a főbejáratnál levő pénztár végzi. 4. A Mecsextrém Park szolgáltatásait mindenki csak saját felelősségére veheti igénybe. Az egyes játékokat csak az ott elhelyezett feliratok és az animátorok utasításai alapján szabad használni. A jegy megváltásával a látogató vállalja, hogy a szabályokról tudomása van és betartja azokat. A feliratok értelmezési nehézségének felmerülésénél az animátoroktól kell tájékoztatást kérni. Felhívjuk vendégeink figyelmét, hogy a létesítményeket különös elővigyázatossággal közelítsék meg és használják. 5. A Mecsextrém Park berendezései, felszerelései, kölcsönzési tárgyaira kérjük, vigyázzanak. A kikölcsönzött eszközöket időben, sérülés mentes állapotban kell visszaszolgáltatni. Aki szándékosan, vagy gondatlan magatartásával kárt okoz, azzal a személlyel a Mecsextrém Park az okozott kárt megfizetteti, ill. ellene kártérítési eljárást kezdeményez. 6. A Mecsextrém Park eszközeit rendeltetési céljuknak megfelelően - az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos használathoz szükséges egészségi állapotban szabad igénybe venni. Lázas, fertőző vagy bőrbetegségben szenvedő, sérült, nyílt sebű személyek, kábítószer, alkohol vagy bódító hatású gyógyszer hatása alatt álló személyek a Mecsextrém Park területére nem léphetnek, ill. ott nem tartózkodhatnak. Az ilyen személyektől a Mecsextrém Park munkatársai a szolgáltatást kötelesek megtagadni. Tilos a Mecsextrém Park területén szemetelni, tüzet rakni, járművet, állatot, balesetet okozó tárgyat bevinni, petárdát vagy egyéb, riadalmat keltő eszközt használni, szeszes italt fogyasztani, közrendet, közerkölcsöt sértő módon viselkedni. 7. Bármely fogyatékossággal élő vendég csak állandó kísérő felügyelettel veheti igénybe a játékokat év aluli gyermek csak folyamatos szülői felügyelet, illetve felnőtt kísérő mellett tartózkodhat a Mecsextrém Park területén és a szülő, ill. felnőtt kísérő kizárólagos felelősségére használhatja a Mecsextrém Park létesítményeit, különös tekintettel az alpesi kötélpályára és a mászófalra.

3 9. A gyermekcsoportok vezetői felelősek a csoport élet-, baleset-, és vagyonbiztonságáért, a Házirendben foglaltak betartásáért. 10. A Mecsextrém Park területén tilos olyan játékot játszani vagy olyan magatartást tanúsítani, ami a saját vagy mások testi épségét veszélyeztetik. 11. A Mecsextrém Park területén a kiépített közlekedési utakat, lépcsőket kell igénybe venni. Közlekedéskor fokozott figyelemmel kell lenni a lábsérülések elkerülésére (pl. elcsúszás, elbotlás, beütés stb.). Tilos az oldalfalakra és kerítésekre felmászni, az elzárt területekre belépni, a lezárt eszközöket és pályákat használni! 12. A parkosított területeket vendégeink szabadon használhatják. 13. Az animátorok, biztonsági őrök, valamint a Mecsextrém Park munkatársainak kérését illetve utasításait minden esetben be kell tartani. A Mecsextrém Park területén felelős szolgálati tevékenységet ellátó személy (igazgató és helyettesei, animátorok, biztonsági szolgálat) hivatalos személynek tekintendő, és mint ilyet a hivatalos személyekre vonatkozó védelem illeti meg. 14. Nem szabad a játékokon étkezni, italt felvinni, a játékokat homokos, olajos testtel igénybe venni. 15. A játékokra felmenni csak az erre kijelölt helyen szabad! 16. A Mecsextrém Park területén üzemidőben sérülés, rosszullét vagy bármilyen egészségügyi panasz esetén forduljon a Mecsextrém Park animátorához vagy bármely dolgozójához (pénztároshoz). 17. Dohányozni a Mecsextrém Park épületein belül tilos, az egész külső területén pedig csak az arra kijelölt helyen szabad. Égő cigarettacsikket szemetesbe vagy máshová dobni szigorúan tilos. Erre a célra a kihelyezett csikktartókat kérjük használni. 18. Szemetet, hulladékot az erre kijelölt hulladékgyűjtőbe kérjük dobni! 19. Tűz- és bombariadó, egyéb rendkívüli esemény bekövetkeztekor követni kell a hangosbemondó, illetve a Mecsextrém Park dolgozóinak utasításait. 20. A Mecsextrém Park vendégei a belépőjegy (karszalag) megváltásával kifejezik és elismerik, hogy bármely médiumban, a Mecsextrém Park reklám és promóciós tevékenységéhez, bármely nyomaton megjelenő fotón utólagos személyiségjogi és anyagi követelések kizárásával, előzetes felkérés nélkül is szerepelhetnek.

4 Nyitva tartás, jegykiadás, üzemidő: A Mecsextrém Park nyitvatartási ideje a weboldalon található meg. A Mecsextrém Park belépőjegy és szolgáltatás árait a pénztár előtt tüntetjük fel. Belépőjegy vásárlásánál a vendégek beléptető karszalagot és nyugtát kapnak, amit távozásig meg kell őrizni. ÁFÁ-s számlát a pénztárban kérhetnek. A Mecsextrém Park játékelemeit csak a pénztárnál kapott karszalaggal lehet használni, a karszalag szabályos felhelyezéséről a pénztáros gondoskodik. A Mecsextrém Parkban felszerelt hangosbemondó működése közlemények, hirdetések, üzenetek, közérdekű felhívás, tájékoztatás célját szolgálja. Az üzemidőt indokolt esetben a Mecsextrém Park vezetése megváltoztathatja. Rendkívüli meteorológiai viszonyok között (villámlás, zápor, szélvihar) az üzemeltető a játékok használatát addig, amíg fennáll a balesetveszély biztonsági okokból szüneteltetheti. A változást a pénztárnál kifüggesztett hirdetménnyel közölni kell. Ezért a Mecsextrém Park vezetése a vendégeknek kártérítéssel nem tartozik. Ha a Mecsextrém Park egy játékánál technikai hibából eredően szolgáltatáscsökkenés lép fel, a már megvásárolt jegy után az üzemeletető kártérítéssel nem tartozik a vendégek felé. Amennyiben kettő, vagy több játék nem használható, az üzemeltető a napi jegy árából játékelemenként 10% -ot enged. Ehhez azonban minden esetben szükséges a jegy vásárlásakor kapott nyugta és karszalag felmutatása. Kedvezőtlen időjárás miatt a jegyárból engedményt nem ad a Mecsextrém Park. A pénztár a Mecsextrém Park zárási idejéhez képest egy órával korábban zár, így a nyitvatartási idő utolsó órájában jegyvásárlásra, ajándéktárgy vásárlására nincs lehetőség. Záróra után kérjük vendégeinket, hogy a Mecsextrém Park területét legyenek szívesek elhagyni. A Mecsextrém Park értékmegőrzésre alkalmas, zárható szekrényeket biztosít a látogatóknak. Az értékmegőrzőben elhelyezett tárgyakat az üzemeltetőnek nem áll módjában érték és leltár szerint átvenni, így azokért felelősséget nem vállal. Az értékmegőrző, bérleti díj fizetése nélkül vehető igénybe. A Mecsextrém Park területén hagyott tárgyak elvesztéséből származó károkért az üzemeltető nem vállal felelősséget. A játékok biztonsági felügyeletéért, bizonyos helyeken (Alpesi kötélpálya, Tiroli csúszópálya) a mentőfelszerelés és a játékok készenlétben tartásáért, a mentőládák felszereléséért, az orvos/mentőtiszt kihívásáért az animátor felelős.

5 A vendég jogosult a szolgáltatás módjára, annak minőségére vagy a szolgáltatást végző magatartására vonatkozó észrevételeit szóban vagy írásban megtenni. A Vásárlók könyve a főbejárat pénztáránál áll a vendégek rendelkezésére. A Mecsextrém Park vezetője köteles panaszt, észrevételt, javaslatot a vonatkozó jogszabályok szerint kivizsgálni, illetőleg ennek alapján intézkedni. A címmel ellátott panaszt írásban megválaszolja. A Házirend be nem tartásából eredő panaszokat és esetleges kárigényeket a Mecsextrém Park vezetése nem köteles kivizsgálni, megtéríteni. Házirendünk vendégeink biztonsága, egészségének és testi épségének megőrzése érdekében készült. Minden kedves vendégünknek kellemes időtöltést és jó szórakozást kívánunk!

A MECSEXTRÉM PARK SZOLGÁLTATÁSÁNAK IGÉNYBEVÉTELÉRE VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÉS HÁZIREND

A MECSEXTRÉM PARK SZOLGÁLTATÁSÁNAK IGÉNYBEVÉTELÉRE VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÉS HÁZIREND MECSEKERDŐ ZRT. 2018.09.01. 1/5 A MECSEXTRÉM PARK SZOLGÁLTATÁSÁNAK IGÉNYBEVÉTELÉRE VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÉS HÁZIREND I. Az ÁSZF érvényessége, a Szolgáltató adatai A jelen Általános

Részletesebben

Oldal 1 / 6 HÁZIREND A KECSKEMÉTI FÜRDŐ ÜZEMELTETŐJE: HÍRÖS SPORT NONPROFIT KFT. 6000. KECSKEMÉT OLIMPIA U. 1/A

Oldal 1 / 6 HÁZIREND A KECSKEMÉTI FÜRDŐ ÜZEMELTETŐJE: HÍRÖS SPORT NONPROFIT KFT. 6000. KECSKEMÉT OLIMPIA U. 1/A Oldal 1 / 6 HÁZIREND A KECSKEMÉTI FÜRDŐ ÜZEMELTETŐJE: HÍRÖS SPORT NONPROFIT KFT. 6000. KECSKEMÉT OLIMPIA U. 1/A 1) A Kecskeméti Fürdő (továbbiakban Fürdő) igénybevétele csak a HÁZIREND betartásával történhet.

Részletesebben

1.2.A Házirend tárgyi hatálya az Orientációs Napok elnevezésű rendezvényre terjed ki.

1.2.A Házirend tárgyi hatálya az Orientációs Napok elnevezésű rendezvényre terjed ki. HÁZIREND A kari Orientációs Napok célja, hogy lehetőséget teremtsen a Karra felvételt nyert, személyek (továbbiakban: gólyák) számára, hogy a tanév megkezdése előtt megismerkedjenek az egyetemi és kari

Részletesebben

Oldal 1 / 6 HÁZIREND A KECSKEMÉTI FÜRDŐ ÜZEMELTETŐJE: HÍRÖS SPORT NONPROFIT KFT KECSKEMÉT OLIMPIA U. 1/A

Oldal 1 / 6 HÁZIREND A KECSKEMÉTI FÜRDŐ ÜZEMELTETŐJE: HÍRÖS SPORT NONPROFIT KFT KECSKEMÉT OLIMPIA U. 1/A Oldal 1 / 6 HÁZIREND A KECSKEMÉTI FÜRDŐ ÜZEMELTETŐJE: HÍRÖS SPORT NONPROFIT KFT. 6000. KECSKEMÉT OLIMPIA U. 1/A 1) A Kecskeméti Fürdő (továbbiakban Fürdő) igénybevétele csak a HÁZIREND betartásával történhet.

Részletesebben

HÁZIREND A KECSKEMÉTI ÉLMÉNYFÜRDŐ ÉS CSÚSZDAPARK ÜZEMELTETŐJE: HÍRÖS SPORT NONPROFIT KFT. 6000. KECSKEMÉT OLIMPIA U. 1/A

HÁZIREND A KECSKEMÉTI ÉLMÉNYFÜRDŐ ÉS CSÚSZDAPARK ÜZEMELTETŐJE: HÍRÖS SPORT NONPROFIT KFT. 6000. KECSKEMÉT OLIMPIA U. 1/A HÁZIREND A KECSKEMÉTI ÉLMÉNYFÜRDŐ ÉS CSÚSZDAPARK ÜZEMELTETŐJE: HÍRÖS SPORT NONPROFIT KFT. 6000. KECSKEMÉT OLIMPIA U. 1/A 1) A Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark (továbbiakban: Élményfürdő) igénybevétele

Részletesebben

1. A házirend célja: Jelen házirend célja, hogy megállapítsa a Közösségi Ház épületét használók jogainak és kötelességeinek gyakorlásának módját.

1. A házirend célja: Jelen házirend célja, hogy megállapítsa a Közösségi Ház épületét használók jogainak és kötelességeinek gyakorlásának módját. Sásdi Általános Művelődési Központ Városi Könyvtára és Művelődési Központja Közösségi Ház Házirend Általános információk: Az intézmény neve: Sásdi Általános Művelődési Központ Székhelye: 7370 Sásd Rákóczi

Részletesebben

FÜRDŐHELYI RENDTARTÁS

FÜRDŐHELYI RENDTARTÁS FÜRDŐHELYI RENDTARTÁS A Balatonudvari Fizető Strand rendjéről és szolgáltatásairól Üdvözöljük Önöket a Balatonudvari Fizető Strandfürdő Vendégeiként! STRANDUNK FIZETŐ STRAND! Üzemeltető és tulajdonos:

Részletesebben

GÓLYATÁBOR HÁZIREND SZIE GTK HÖK 2016.

GÓLYATÁBOR HÁZIREND SZIE GTK HÖK 2016. GÓLYATÁBOR HÁZIREND SZIE GTK HÖK 2016. Preambulum Az Egyetemi Gólyatábor célja, hogy lehetőséget teremtsen az Egyetemre felvételt nyert, de az adott szakra még be nem iratkozott személyek (továbbiakban:

Részletesebben

II. Tisza-tavi Horgász Tábor. Házirend

II. Tisza-tavi Horgász Tábor. Házirend II. Tisza-tavi Horgász Tábor Házirend 1. A HÁZIREND MEGHATÁROZÁSA, CÉLJA, HATÁLYA, MEGISMERÉSE 1.1 A házirend a poroszlói Horgász Tábor, továbbiakban: tábor, működésének és igénybevételének rendjét tartalmazza

Részletesebben

7/2010.(V.26.) SZ. RENDELETE. A helyi piac működési rendjéről

7/2010.(V.26.) SZ. RENDELETE. A helyi piac működési rendjéről KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 7/2010.(V.26.) SZ. RENDELETE A helyi piac működési rendjéről Sajólád község Önkormányzatának Képviselőtestülete a helyi önkormányzatokról szóló többször módosított 1990. évi CXV.

Részletesebben

Marcalvárosi Extrémsport Pálya 9024 Győr, Orgona utca HÁZIREND

Marcalvárosi Extrémsport Pálya 9024 Győr, Orgona utca HÁZIREND Marcalvárosi Extrémsport Pálya 9024 Győr, Orgona utca HÁZIREND A pályát az alábbi szabályok betartásával lehet igénybe venni: 1) A pálya üzemeltetője az Utcai Sportok Egyesülete. Kapcsolattartó személy,

Részletesebben

Fényes Fürdő házirend. Panasz tehető: Tata Város Önkormányzati Jegyzőjénél Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat Fogyasztóvédelmi Felügyelőségénél

Fényes Fürdő házirend. Panasz tehető: Tata Város Önkormányzati Jegyzőjénél Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat Fogyasztóvédelmi Felügyelőségénél Fényes Fürdő házirend Jóváhagyta és a kiadást elrendelte: Berczelly Attila vezérigazgató Üzemeltető: Tatai Városkapu Közhasznú Zrt. Cím: 2890 Tata, Váralja u. 4. Adószám: 13993928-2-11 Tel.: 34/589 555

Részletesebben

A CSABAGYÖNGYE KULTURÁLIS KÖZPONT HÁZIRENDJE

A CSABAGYÖNGYE KULTURÁLIS KÖZPONT HÁZIRENDJE HÁZIREND 2016. A CSABAGYÖNGYE KULTURÁLIS KÖZPONT HÁZIRENDJE Ezen dokumentum az Intézmény Szervezeti és Működési Szabályzat alapdokumentáció mellékletét képezi Az Intézmény legfontosabb adatai: Megnevezése:

Részletesebben

A FARMOSI MŰFÜVES SPORTPÁLYA HASZNÁLATI SZABÁLYZATA

A FARMOSI MŰFÜVES SPORTPÁLYA HASZNÁLATI SZABÁLYZATA A FARMOSI MŰFÜVES SPORTPÁLYA HASZNÁLATI SZABÁLYZATA Farmos Község Önkormányzata ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ A sportpálya címe:2765 Farmos, Szelei út 3. A sportpálya ismérvei: 1. 20x40 méteres, mesterséges világítással

Részletesebben

LUPA STRAND HÁZIREND

LUPA STRAND HÁZIREND LUPA STRAND HÁZIREND Üzemeltető: Lupa Strand Korlátolt Felelősségű Társaság Székhely: 2011 Budakalász, Tó utca 1. e-mail: lupato@lupato.hu Közegészségügyi felügyeleti szerv: Pest Megyei Kormányhivatal

Részletesebben

HÁZIREND. Az uszodát a Budapest XIX. kerületi Kispesti Önkormányzat üzemelteti.

HÁZIREND. Az uszodát a Budapest XIX. kerületi Kispesti Önkormányzat üzemelteti. HÁZIREND Az uszodát a Budapest XIX. kerületi Kispesti Önkormányzat üzemelteti. Geleta Károly intézményvezető Felügyeleti szerve: Budapest. XIX. Önkormányzat Képviselő Testülete Budapest, XIX. Városház

Részletesebben

AZ AQUA CENTRUM CSÚSZDAPARK HÁZIRENDJE

AZ AQUA CENTRUM CSÚSZDAPARK HÁZIRENDJE AZ AQUA CENTRUM CSÚSZDAPARK HÁZIRENDJE Tisztelt Vendégeink, tájékoztatjuk Önöket, hogy az alább részletezett házirendet a szolgáltatás igénybevételekor kötelesek betartani! Tájékoztatjuk továbbá Önöket,

Részletesebben

Vendégtájékoztató/Általános Szerződési Feltételek

Vendégtájékoztató/Általános Szerződési Feltételek Vendégtájékoztató/Általános Szerződési Feltételek I./ Általános rendelkezések 1. Jelen Vendégtájékoztató a Ligetfürdő Ingatlanfejlesztő és fürdőüzemeltető Kft. (6726 Szeged, Torontál tér.1.) üzemletetésében

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. - V4 Fesztivál és Színházi Találkozó

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. - V4 Fesztivál és Színházi Találkozó ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK - V4 Fesztivál és Színházi Találkozó 2016 - Bevezetés Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) a Váci Dunakanyar Színház Nonprofit Kft(Székhely:2600 Vác,

Részletesebben

HÁZIREND KUMÁNIA GYÓGY- ÉS STRANDFÜRDŐ KISÚJSZÁLLÁS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA H-5310 KISÚJSZÁLLÁS, SZABADSÁG TÉR 1.

HÁZIREND KUMÁNIA GYÓGY- ÉS STRANDFÜRDŐ KISÚJSZÁLLÁS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA H-5310 KISÚJSZÁLLÁS, SZABADSÁG TÉR 1. HÁZIREND KUMÁNIA GYÓGY- ÉS STRANDFÜRDŐ TULAJDONOS: CÍME: KISÚJSZÁLLÁS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA H-5310 KISÚJSZÁLLÁS, SZABADSÁG TÉR 1. FELÜGYELETI SZERVEK: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Karcagi Járási

Részletesebben

Légió Futás mentesítő nyilatkozat

Légió Futás mentesítő nyilatkozat Légió Futás mentesítő nyilatkozat 1. Tudomásul veszem, hogy a Légió Futás eseményen történő részvétel fizikai kihívást jelentő és potenciálisan veszélyes tevékenység és magában hordozza a súlyos sérülés

Részletesebben

MIKLÓSSY JÁNOS SPORTKÖZPONT

MIKLÓSSY JÁNOS SPORTKÖZPONT MIKLÓSSY JÁNOS SPORTKÖZPONT Házirend 2016. JANUÁR 4. MIKLÓSSY JÁNOS SPORTKÖZPONT 6090 Kunszentmiklós Szent Erzsébet tér 5. Pf. 17. Tel.:76/351-255 Tel./Fax.: 76/550-223 Tartalom Tartalom... 1 1 ÁLTALÁNOS

Részletesebben

U S Z O D A H Á Z I R E N D

U S Z O D A H Á Z I R E N D MOM Sportközpont U S Z O D A H Á Z I R E N D MOM 1123 Budapest, Csörsz utca 14-16 I. Általános rendelkezések 1. MOM Sportközpont uszoda házirendjének jogszabályai alapján: A MOM Sportközpont Házirendjét

Részletesebben

Házirend Gyógy- és Strandfürdő

Házirend Gyógy- és Strandfürdő Házirend Gyógy- és Strandfürdő Tisztelt Vendégeink, tájékoztatjuk Önöket, hogy az alább részletezett házirendet a szolgáltatás igénybevételekor kötelesek betartani! Tájékoztatjuk továbbá Önöket, hogy a

Részletesebben

A rendelet hatálya. A piac fenntartása, az ünnepi vásár rendezése

A rendelet hatálya. A piac fenntartása, az ünnepi vásár rendezése Pécel Város Önkormányzat Képviselő-testületének 18/2011. (VII. 8.) önkormányzati rendelete a vásárokról és a piacokról (Egységes szerkezetbe foglalva. 2018. június 1-től hatályos állapot.) Pécel Város

Részletesebben

Gaming és esport Sportági Szövetség Sportrendezvény-szabályzata

Gaming és esport Sportági Szövetség Sportrendezvény-szabályzata Gaming és esport Sportági Szövetség Sportrendezvény-szabályzata Jelen Szabályzatot a Gaming és esport Sportági Szövetség Elnöksége 3/2018. (XII.06.) határozatával fogadta el és 2018. december 6. napjával

Részletesebben

Dunaalmás Község Önkormányzata Egészségforrás Tornacsarnokának Használati Szabályzata

Dunaalmás Község Önkormányzata Egészségforrás Tornacsarnokának Használati Szabályzata Dunaalmás Község Önkormányzata Egészségforrás Tornacsarnokának Használati Szabályzata Dunaalmás Község Önkormányzatának Képviselőtestülete az Egészségforrás Tornacsarnok használati szabályzatát az alábbiakban

Részletesebben

TÁBOROZÁSI HÁZIREND Zánkai Erzsébet-tábor Családi Erzsébet-táborban résztvevők számára

TÁBOROZÁSI HÁZIREND Zánkai Erzsébet-tábor Családi Erzsébet-táborban résztvevők számára TÁBOROZÁSI HÁZIREND Zánkai Erzsébet-tábor Családi Erzsébet-táborban résztvevők számára A Zánkai Erzsébet-tábor házirendje (a továbbiakban: Házirend) állapítja meg a tábor területén tartózkodókra, különösen

Részletesebben

KVGY Kft tanműhelyének házirendje

KVGY Kft tanműhelyének házirendje KVGY Kft tanműhelyének házirendje Készítette: dr. Sebestyén Mónika HR vezető 2017. május 2 KVGY Kft. tanműhelyének házirendje A házirend célja: Biztosítani a tanműhely működésének kereteit az oktató nevelő

Részletesebben

ETIKETT, WELLNESS HÁZIREND

ETIKETT, WELLNESS HÁZIREND ETIKETT, WELLNESS HÁZIREND Az ön kikapcsolódása és kényelme a mi elsődleges célunk. Ezért tisztelettel kérjük, hogy a következő szabályokat tartsa be a wellness egész területén: Magánélet A Stáció Wellness

Részletesebben

PARKOLÁSI SZABÁLYZAT I. A SZABÁLYZAT HATÁLYA

PARKOLÁSI SZABÁLYZAT I. A SZABÁLYZAT HATÁLYA 1 PARKOLÁSI SZABÁLYZAT I. A SZABÁLYZAT HATÁLYA A Parkolási Szabályzat hatálya területileg kiterjed a Napfényfürdő által üzemeltetett valamennyi parkolóra. A Parkolási Szabályzat személyi hatálya kiterjed

Részletesebben

Részvételi szabályzat és házirend

Részvételi szabályzat és házirend Részvételi szabályzat és házirend Budapesti Műszaki- és Gazdaságtudományi Egyetem Gólyatábor 2016 Preambulum Az Egyetemi Gólyatábor célja, hogy lehetőséget teremtsen az Egyetemre felvételt nyert, de az

Részletesebben

Hódmezővásárhelyi Pedagógiai Szakszolgálat Levélcím: 6800 Hódmezővásárhely, Szék utca 3. Tel/Fax: 62/221-906 H Á Z I R E N D

Hódmezővásárhelyi Pedagógiai Szakszolgálat Levélcím: 6800 Hódmezővásárhely, Szék utca 3. Tel/Fax: 62/221-906 H Á Z I R E N D Hódmezővásárhelyi Pedagógiai Szakszolgálat Levélcím: 6800 Hódmezővásárhely, Szék utca 3. Tel/Fax: 62/221-906 H Á Z I R E N D I. Bevezető rendelkezések 1. Az intézmény neve: Hódmezővásárhelyi Pedagógiai

Részletesebben

HÁZIREND MOBILITY GYŐR DIGITÁLIS ÉLMÉNYKÖZPONT

HÁZIREND MOBILITY GYŐR DIGITÁLIS ÉLMÉNYKÖZPONT HÁZIREND MOBILITY GYŐR DIGITÁLIS ÉLMÉNYKÖZPONT 1. A Házirend célja és feladata Jelen Házirend célja a Mobility Győr Digitális Élményközpont látogatói zavartalan időtöltésének biztosítása, biztonságuk,

Részletesebben

1.. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK

1.. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK Csataszög Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 12/2012.(IX.04.) rendelettel módosított 8/2012 (IV. 25.) önkormányzati rendelete a piacokról és vásárokról Csataszög Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

ALFA FESZTIVÁL ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ALFA FESZTIVÁL ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ALFA FESZTIVÁL ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (A 2016. január 30-től hatályos) Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban ÁSZF) határozza meg az Alfa Fesztivál RendezvényKorlátolt Felelősségű

Részletesebben

Amennyiben a Marczibányi Sportcentrum területén az üzemeltető a tevékenysége, illetőleg szolgáltatásának bármilyen célú bemutatására, propagálására re

Amennyiben a Marczibányi Sportcentrum területén az üzemeltető a tevékenysége, illetőleg szolgáltatásának bármilyen célú bemutatására, propagálására re A Marczibányi Sportcentrum területe csak rendeltetésének megfelelően használható. A Marczibányi Sportcentrum használója nem sérthet meg vonatkozó hatályos jogszabályi előírásokat, rendelkezéseket, illetve

Részletesebben

BODY KIÁLLÍTÁS, PARLAMENT LÁTOGATÁS

BODY KIÁLLÍTÁS, PARLAMENT LÁTOGATÁS BODY KIÁLLÍTÁS, PARLAMENT LÁTOGATÁS Időpont: 2018.04.23. Helyszín: Budapest Indulás Pécsről: 05: 53 TUBES IC 2. vágány 06:06 Szentlőrinc 06:35 Dombóvár 07:15 Pincehely 07:26 Simontornya 08:56 Kelenföld

Részletesebben

Házirend. Kedves Vendégeink! Szeretettel köszöntjük Önöket vendégházunkban, Nádudvaron. Kérjük olvassák el az alábbi sorokat.

Házirend. Kedves Vendégeink! Szeretettel köszöntjük Önöket vendégházunkban, Nádudvaron. Kérjük olvassák el az alábbi sorokat. Házirend Kedves Vendégeink! Szeretettel köszöntjük Önöket vendégházunkban, Nádudvaron. Kérjük olvassák el az alábbi sorokat. Pihenésük kellemessé tétele és az Önök után érkező vendégek megtisztelése érdekében

Részletesebben

1.. Általános rendelkezések

1.. Általános rendelkezések Dabas Város Önkormányzata Képviselő-testületének 28 / 2017. (VIII.10.) önkormányzati rendelete A gumikerekes kisvonat működéséről és térítési díjairól Dabas Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az

Részletesebben

Közgáz Évzáró Fesztivál házirend 2015

Közgáz Évzáró Fesztivál házirend 2015 Közgáz Évzáró Fesztivál házirend 2015 Kedves Fesztivállátogató! A belépőjegy megvásárlása csak akkor jogosít a Közgáz Évzáró Fesztiválra (a továbbiakban: Rendezvény) történő belépésre, ha elfogadod a fesztivál

Részletesebben

ÚSZÁS SZABÁLYZAT. A versenyt a Romániai Magyar Demokrata Szövetség és a Communitas Alapítvány hirdeti meg.

ÚSZÁS SZABÁLYZAT. A versenyt a Romániai Magyar Demokrata Szövetség és a Communitas Alapítvány hirdeti meg. ÚSZÁS SZABÁLYZAT A versenyt a Romániai Magyar Demokrata Szövetség és a Communitas Alapítvány hirdeti meg. 1. A verseny célja: a. Az úszás sportág népszerűsítése és megszerettetése az iskoláskorú tanulók

Részletesebben

ÜDVHADSEREG SZABADEGYHÁZ MAGYARORSZÁG ÚJ KEZDET HÁZA

ÜDVHADSEREG SZABADEGYHÁZ MAGYARORSZÁG ÚJ KEZDET HÁZA ÜDVHADSEREG SZABADEGYHÁZ MAGYARORSZÁG ÚJ KEZDET HÁZA Nappali melegedő és Éjjeli menedékhely krízis időszakban Házirend Kedves Szolgáltatást igénybevevők! Örömünkre szolgál, hogy segítségére lehetünk életének

Részletesebben

LÁTOGATÓI RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT (ÁSZF) KEREKDOMB FESZTIVÁL

LÁTOGATÓI RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT (ÁSZF) KEREKDOMB FESZTIVÁL LÁTOGATÓI RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT (ÁSZF) KEREKDOMB FESZTIVÁL 1. Bevezető rendelkezések 1.1. Jelen részvételi szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) tartalmazza a Tállyáért Egyesület (székhely: 3907 Tállya,

Részletesebben

A THÁLIA SZÍNHÁZ HÁZIRENDJE

A THÁLIA SZÍNHÁZ HÁZIRENDJE A THÁLIA SZÍNHÁZ HÁZIRENDJE Előadásainkat, rendezvényeinket érvényes, személyenként váltott belépőjeggyel lehet látogatni. Gyerekelőadásokra ölben ülős jegy csak abban az esetben váltható, ha már csak

Részletesebben

Számítógép kezelői - használói SZABÁLYZAT

Számítógép kezelői - használói SZABÁLYZAT Számítógép kezelői - használói SZABÁLYZAT I. A SZABÁLYZAT CÉLJA, HATÁLYA A számítógép hálózat nagy anyagi és szellemi értéket képviselő rendszer. Felhasználóinak vállalniuk kell a használattal járó kötöttségeket

Részletesebben

A csoportot képviselő, illetve kiskorú látogatókat kísérő személy nyilatkozata. Anyja neve:... Születési hely és idő:...

A csoportot képviselő, illetve kiskorú látogatókat kísérő személy nyilatkozata. Anyja neve:... Születési hely és idő:... A csoportot képviselő, illetve kiskorú látogatókat kísérő személy nyilatkozata a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. (6000 Kecskemét, Mercedes út 1.) kecskeméti gyárában történő gyárlátogatáson önkéntes

Részletesebben

Jelentkezési lap iskolai közösségi szolgálatra

Jelentkezési lap iskolai közösségi szolgálatra Jelentkezési lap iskolai közösségi szolgálatra Alulírott tanuló a(z) iskola osztályos tanulója a./ tanévben az alábbi területeken kívánok eleget tenni a közösségi szolgálatnak: területen órában területen

Részletesebben

BKV Zrt. Oktatási-, Tanulmányi és Vizsgaszabályzat. Ágazati Függelék. 2. számú melléklet

BKV Zrt. Oktatási-, Tanulmányi és Vizsgaszabályzat. Ágazati Függelék. 2. számú melléklet BKV Zrt. Oktatási-, Tanulmányi és Vizsgaszabályzat Ágazati Függelék 2. számú melléklet BUDAPESTI KÖZLEKEDÉSI ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG VÜI. VÜIG. VILLAMOS FORGALMI FŐMÉRNÖKSÉG H Á Z I R E N D

Részletesebben

KOLOZSVÁRI UTCAI SPORTCENTRUM HASZNÁLATI RENDJE

KOLOZSVÁRI UTCAI SPORTCENTRUM HASZNÁLATI RENDJE KOLOZSVÁRI UTCAI SPORTCENTRUM HASZNÁLATI RENDJE Biatorbágy Város Önkormányzata által, a Viadukt Sport Egyesület jóvoltából és támogatásával, a Magyar Labdarúgó Szövetség Országos Pályaépítési Programjának

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM Természettudományi Kar. Gólyatábor Budapest,

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM Természettudományi Kar. Gólyatábor Budapest, EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM Természettudományi Kar Gólyatábor 2016 Budapest, 2016. 08. 28. 31. EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM Természettudományi Kar Gólyatábor Részvételi szabályzat és házirend Preambulum

Részletesebben

Biatorbágy Város Képviselő-testülete 20/2007. (12. 31.) Ör sz. rendelete. A temetőkről és a temetkezésről I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK.

Biatorbágy Város Képviselő-testülete 20/2007. (12. 31.) Ör sz. rendelete. A temetőkről és a temetkezésről I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK. Biatorbágy Város Képviselő-testülete 20/2007. (12. 31.) Ör sz. rendelete A temetőkről és a temetkezésről Biatorbágy Város Képviselő-testülete a temetőkről és a temetkezésről szóló 1999. évi XLIII. Törvény

Részletesebben

A Diósgyőri vár házirendje

A Diósgyőri vár házirendje Szeretettel köszöntjük a Diósgyőri várban! Nagyon fontos számunkra, hogy az intézményünkben eltöltött idő alatt minden látogatónk jól érezze magát, ezért arra törekszünk, hogy elkerüljük az esetleges félreértéseket.

Részletesebben

A PICKUP 4X4 FESZTIVÁL HÁZIRENDJE

A PICKUP 4X4 FESZTIVÁL HÁZIRENDJE A PICKUP 4X4 FESZTIVÁL 2018. HÁZIRENDJE KEDVES LÁTOGATÓ! A Tanpálya Vezetéstechnikai Centrum Kft. (Cg. 13-09-078681) és a PICKUP 4x4 Kft. (Cg.13-09-163778) (továbbiakban: Szervezők) által szervezett Pickup

Részletesebben

Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2009. /V. 28./ rendelete a piacok vásárok rendjéről

Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2009. /V. 28./ rendelete a piacok vásárok rendjéről Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2009. /V. 28./ rendelete a piacok vásárok rendjéről Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete az az 1999. évi LXIX törvény,

Részletesebben

MASZORET AVOT CSALÁDI NAPKÖZI ÉS BÖLCSŐDE HÁZIRENDJE

MASZORET AVOT CSALÁDI NAPKÖZI ÉS BÖLCSŐDE HÁZIRENDJE MASZORET AVOT CSALÁDI NAPKÖZI ÉS BÖLCSŐDE HÁZIRENDJE 1 Az ellátott gyermekek köre 1/1, A Maszoret Avot Családi Napközi 0-14 éves, a Bölcsőde 20 hetes -3 éves korú, családban élő gyermeket fogad be a szülővel,

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM Tanító- és Óvóképző Kar. Orientációs Tábor Bodajk,

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM Tanító- és Óvóképző Kar. Orientációs Tábor Bodajk, EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM Tanító- és Óvóképző Kar Orientációs Tábor 2016 Bodajk, 2016. 09. 02. 04. EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM Tanító- és Óvóképző Kar Orientációs Tábor Részvételi szabályzat és házirend

Részletesebben

ForceNOW! Cross- funkcionális edzőterem HÁZIREND

ForceNOW! Cross- funkcionális edzőterem HÁZIREND ForceNOW! Cross- funkcionális edzőterem HÁZIREND Edzőterem elnevezése: ForceNOW! Cross-funkcionális edzőterem Rövid megnevezés: ForceNOW! Gym Címe: 1146 Budapest 14. kerület Thököly út 164. Telefonszám:

Részletesebben

KOLOZSVÁRI SPORTCENTRUM LAKOSSÁGI HASZNÁLATI RENDJE

KOLOZSVÁRI SPORTCENTRUM LAKOSSÁGI HASZNÁLATI RENDJE KOLOZSVÁRI SPORTCENTRUM LAKOSSÁGI HASZNÁLATI RENDJE ELŐTERJESZTÉS 2016. MÁJUS 10. VIADUKT SPORT NONPROFIT KFT. BEVEZETŐ Az alábbi használati rend a Kolozsvári utcai sportcentrumban megvalósult nagy műfüves

Részletesebben

HÁZIREND Az a vendég, aki a házirendet megsérti, a fürdőszolgáltatásokból kizárható!

HÁZIREND Az a vendég, aki a házirendet megsérti, a fürdőszolgáltatásokból kizárható! A FÜRDŐ ÜZEMELTETŐJE: Harkányi Gyógyfürdő Zrt. 7815 Harkány, Kossuth L. u. 7. 1. Vendégeink a belépő jegy megvásárlásával, illetve a belépési engedély átvételével tudomásul veszik a fürdőre vonatkozó HÁZIREND

Részletesebben

SECURITY PATENT ÉLŐERŐ

SECURITY PATENT ÉLŐERŐ - 1 - BIZTONSÁGI TERV A terv a Katasztrófa Védelmi Terv mellékletét képezi Amerikai Autós Fesztivál Komárom 2012. 08.10.-08.12. 1 - 2 - I. A rendezvénnyel kapcsolatos adatok A rendezvény megnevezése: Amerikai

Részletesebben

SUN CITY SZABADIDŐ- ÉS VÍZISPORT CENTRUM HASZNÁLATI SZABÁLYZATA

SUN CITY SZABADIDŐ- ÉS VÍZISPORT CENTRUM HASZNÁLATI SZABÁLYZATA SUN CITY SZABADIDŐ- ÉS VÍZISPORT CENTRUM HASZNÁLATI SZABÁLYZATA 1. A jegypénztár mellett jól látható helyen kifüggesztett érvényes árlistában megjelölt belépőjegy megváltása jogosít fel a Sun City Szabadidő-

Részletesebben

HÁZIREND 4% FITNESS HÁZIREND. I.2. 4% Fitness nyitvatartási rendje

HÁZIREND 4% FITNESS HÁZIREND. I.2. 4% Fitness nyitvatartási rendje HÁZIREND 4% FITNESS HÁZIREND A Házirend célja, hogy meghatározza a 4% Fitness Mozgásközpontban, (továbbiakban: 4% Fitness) tartózkodó, illetve a 4% Fitness szolgáltatásait igénybevevő személyek (továbbiakban:

Részletesebben

A KARSZALAGGAL KAPCSOLATOS FONTOS INFORMÁCIÓK

A KARSZALAGGAL KAPCSOLATOS FONTOS INFORMÁCIÓK Kedves Víz, Zene, Virág Fesztivál Látogató! A Víz, Zene, Virág Fesztivál jelen házirendje a Rendezvényre vonatkozó kötelező belépési és magatartási szabályokat tartalmazza. A Fesztivál és a rendezvényre

Részletesebben

SZÓLÁD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK 8/2007. (VI.26.) SZÁMÚ R E N D E L E T E

SZÓLÁD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK 8/2007. (VI.26.) SZÁMÚ R E N D E L E T E SZÓLÁD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK 8/2007. (VI.26.) SZÁMÚ R E N D E L E T E A KÖZTISZTASÁGRÓL Szólád Község Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV. törvény 16. (1) bekezdésében foglalt

Részletesebben

A jegyvásárlással elfogadod a fesztivál jelen házirendjét és tudomásul veszed, hogy annak betartását a rendezők ellenőrzik.

A jegyvásárlással elfogadod a fesztivál jelen házirendjét és tudomásul veszed, hogy annak betartását a rendezők ellenőrzik. Kedves Fesztivállátogató! A jegyvásárlással elfogadod a fesztivál jelen házirendjét és tudomásul veszed, hogy annak betartását a rendezők ellenőrzik. 1) BELÉPÉS a) A rendezvényre belépni a megváltott jegy

Részletesebben

Házirend. Szociális Alapellátási Szolgáltatási Egység Magyarcsanád 2013.

Házirend. Szociális Alapellátási Szolgáltatási Egység Magyarcsanád 2013. 1.f melléklet Szociális Alapellátási Szolgáltatási Egység Magyarcsanád Házirend 2013. Tel.: 62/264-120; 30/637-6868; E-mail: csskpalota@gamil.com oldal 1 A házirend elkészítéséről és tartalmáról, a személyes

Részletesebben

HÁZIREND A Gyógyfürdő szolgáltatásait és létesítményeit mindenki csak saját felelősségére használhatja!

HÁZIREND A Gyógyfürdő szolgáltatásait és létesítményeit mindenki csak saját felelősségére használhatja! HÁZIREND Tisztelt Vendégeink, tájékoztatjuk Önöket, hogy az alább részletezett házirendet a Brigetio Gyógyfürdő területén való tartózkodásuk alatt kötelesek betartani! A Gyógyfürdő szolgáltatásait és létesítményeit

Részletesebben

Balaton Bike feszt - Triál Versenykiírás - 2012

Balaton Bike feszt - Triál Versenykiírás - 2012 Balaton Bike feszt - Triál Versenykiírás - 2012 FŐSZERVEZŐ: RENDEZŐ: HELYSZIN: Jóna Péter Mátyási Zoltán Balatonfüred, Bringapark IDŐPONT: 2012. június 17 SZAKÁG: MTB Triál (BALATON BIKE FESZT KUPA) (REG.)

Részletesebben

Velence Város Önkormányzat Képviselő-testületének /2017. (..) önkormányzati rendelete Velence Város parkolási rendjéről. A rendelet hatálya

Velence Város Önkormányzat Képviselő-testületének /2017. (..) önkormányzati rendelete Velence Város parkolási rendjéről. A rendelet hatálya Velence Város Önkormányzat Képviselő-testületének /2017. (..) önkormányzati rendelete Velence Város parkolási rendjéről Velence Város Önkormányzat Képviselő-testülete a közúti közlekedésről szóló 1988.

Részletesebben

A bordányi Árubemutató Csarnok házirendje és mőködési rendje

A bordányi Árubemutató Csarnok házirendje és mőködési rendje A bordányi Árubemutató Csarnok házirendje és mőködési rendje H Á Z I R E N D T-98/2012 1. A házirendben foglalt szabályok betartása a Bordány Községi Önkormányzat tulajdonában álló Bordány belterület 522/1

Részletesebben

Házirend: Borbála Gyógyfürdő Algyő HÁZIREND

Házirend: Borbála Gyógyfürdő Algyő HÁZIREND Házirend: A fürdő házirendjét jól látható helyen kell kifüggeszteni. A fürdő személyzete a házirend tartalmát ismeri, annak betartását, a vendégek részéről is megköveteli. A vendég problémájának orvoslása

Részletesebben

1. HÁZIREND CÉLJA, ALKALMAZÁSA 1.1. A

1. HÁZIREND CÉLJA, ALKALMAZÁSA 1.1. A Házirend A Gólyafészek étterem és üzletsor üzemeltetését a Szőrmók Bt. (székhely: 3900 Szerencs, Csalogány út 34/A.) végzi (továbbiakban: üzemeltető). 1. HÁZIREND CÉLJA, ALKALMAZÁSA 1.1. A házirend célja

Részletesebben

Tisztelt Vendégeink, Tisztelt Cégek! Kérjük, olvassák el figyelmesen az alábbi tájékozatót!

Tisztelt Vendégeink, Tisztelt Cégek! Kérjük, olvassák el figyelmesen az alábbi tájékozatót! Tisztelt Vendégeink, Tisztelt Cégek! Kérjük, olvassák el figyelmesen az alábbi tájékozatót! A szállóra való bejelentkezés történhet telefonon, e- mailben vagy személyesen. Bejelentkezni csak érvényes személyi

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK SZERETETMEDITÁCIÓ

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK SZERETETMEDITÁCIÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK SZERETETMEDITÁCIÓ Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) az ATLANTISZ TRADICIONÁLIS PRÁNANADI ALAPÍTVÁNY (székhely: 1142 Budapest, Dorozsma köz 2., adószám:

Részletesebben

LIFELIKE EGÉSZSÉGÜGYI MOZGÁSDIAGNOSZTIKAI KÖZPONT SZABÁLYZAT HÁZIREND

LIFELIKE EGÉSZSÉGÜGYI MOZGÁSDIAGNOSZTIKAI KÖZPONT SZABÁLYZAT HÁZIREND LIFELIKE EGÉSZSÉGÜGYI ÉS MOZGÁSDIAGNOSZTIKAI KÖZPONT SZABÁLYZAT HÁZIREND A Szabályzat a LIFELIKE Egészségügyi és Mozgásdiagnosztikai Központ (továbbiakban Diagnosztikai Központ) tulajdonát képezi. Bárki

Részletesebben

Csákvár Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének. 7/2001. (VII.19.) Kt. számú R e n d e l e t e A temetőkről és a temetkezésről

Csákvár Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének. 7/2001. (VII.19.) Kt. számú R e n d e l e t e A temetőkről és a temetkezésről Csákvár Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2001. (VII.19.) Kt. számú R e n d e l e t e A temetőkről és a temetkezésről /Egységes szerkezetben 2007. 07. 18./ Csákvár Nagyközség Önkormányzatának

Részletesebben

Biatorbágy Város Képviselő-testülete 20/2007. ( ) Ör sz. rendelete. A temetőkről és a temetkezésről

Biatorbágy Város Képviselő-testülete 20/2007. ( ) Ör sz. rendelete. A temetőkről és a temetkezésről Biatorbágy Város Képviselő-testülete 20/2007. (12. 31.) Ör sz. rendelete A temetőkről és a temetkezésről Biatorbágy Város Képviselő-testülete a temetőkről és a temetkezésről szóló 1999. évi XLIII. Törvény

Részletesebben

BUDAPEST PARK HÁZIREND

BUDAPEST PARK HÁZIREND BUDAPEST PARK HÁZIREND NYITVA TARTÁS Programnapokon 18.00 órától 04.00 óráig. Az ettől esetlegesen eltérő nyitva tartási időket a weboldalunkon (http://www.budapestpark.hu) feltüntetjük. A Parkot mindenki

Részletesebben

Készítette: Dr. Knorrné Csányi Zsuzsanna könyvtárvezető. Budapest, 2010. december 13.

Készítette: Dr. Knorrné Csányi Zsuzsanna könyvtárvezető. Budapest, 2010. december 13. A Színház- és Filmművészeti Egyetem Könyvtárának Könyvtárhasználati és Szolgáltatási Szabályzata Készítette: Dr. Knorrné Csányi Zsuzsanna könyvtárvezető Budapest, 2010. december 13. 1 Színház- és Filmművészeti

Részletesebben

Általános rendelkezések 1..

Általános rendelkezések 1.. Zákány Község Önkormányzata Képviselőtestületének 20/2004/XII.1./ önkormányzati rendelete Az 5/2007(IV.17.), a 7/2008(IV.29.) a 12/2010.(XII.31.) és az 1/2011.(I.12.) rendeletekkel módosított, a temetőkről

Részletesebben

Kedves betegünk. Betegek felvétele a kórházba

Kedves betegünk. Betegek felvétele a kórházba Kedves betegünk Köszönjük, hogy gyógyulása, ápolása érdekében kórházunk segítségét veszi igénybe. A kórház személyzete arra törekszik, hogy figyelembe véve személyes jogait, emberi méltóságát, színvonalas

Részletesebben

N A P O N T A I N D U L Ó B A R L A N G T Ú R Á K

N A P O N T A I N D U L Ó B A R L A N G T Ú R Á K BARLANGJAINK LÁTOGATÁSI RENDJE 2013. március 1. - 2013. március 31. között Nyitvatartás: Aggteleken, Vörös-tónál, Jósvafőn és Bódvarákón naponta 8.00 órától 16.00 óráig. Jegykiadás: Aggteleken és Bódvarákón

Részletesebben

Család és Gyermekjóléti Ellátás Intézet. Gyermekjóléti Központ

Család és Gyermekjóléti Ellátás Intézet. Gyermekjóléti Központ Sopron és Környéke Család és Gyermekjóléti Ellátás Intézet Gyermekjóléti Központ A Sopron és Környéke Család és Gyermekjóléti Ellátás Intézetének Házirendjét Sopron és Környéke Szociális - Gyermekjóléti

Részletesebben

A Budapesti Corvinus Egyetem Hallgatói Önkormányzatának. házirendje. a BCE Közgáz Campus mesterszakos gólyatáborainak szervezésére

A Budapesti Corvinus Egyetem Hallgatói Önkormányzatának. házirendje. a BCE Közgáz Campus mesterszakos gólyatáborainak szervezésére A Budapesti Corvinus Egyetem Hallgatói Önkormányzatának házirendje a BCE Közgáz Campus mesterszakos gólyatáborainak szervezésére Preambulum A Budapesti Corvinus Egyetem (továbbiakban: Egyetem) Közgáz Campus

Részletesebben

EGYSÉGES SZERKEZETŰ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (A 2013. november 21-től hatályos módosítások dőlt és aláhúzott betűvel, törlések áthúzott betűvel jelölve.) Jelen Általános Szerződési Feltételek (a

Részletesebben

B A R L A N G J A I N K L Á T O G A T Á S I R E N D J E 2014. január 1. - 2014. március 31. között

B A R L A N G J A I N K L Á T O G A T Á S I R E N D J E 2014. január 1. - 2014. március 31. között B A R L A N G J A I N K L Á T O G A T Á S I R E N D J E 2014. január 1. - 2014. március 31. között Jegyváltás Nyitva tartás Jegykiadás (a feltüntetett árak bruttó árak,27% áfát tartalmaznak) A program

Részletesebben

A LENTI VÁROSI BÍRÓSÁG ÉPÜLETÉBEN TARTÓKODÁS SZABÁLYAIRÓL ÉS A BÍRÓSÁGI ÉPÜLET RENDJE FENNTARTÁSÁNAK KÖVETELMÉNYEIRŐL SZÓLÓ SZABÁLYZAT

A LENTI VÁROSI BÍRÓSÁG ÉPÜLETÉBEN TARTÓKODÁS SZABÁLYAIRÓL ÉS A BÍRÓSÁGI ÉPÜLET RENDJE FENNTARTÁSÁNAK KÖVETELMÉNYEIRŐL SZÓLÓ SZABÁLYZAT A Lenti Városi Bíróság Elnöke 2012.El.II.B.2. szám A LENTI VÁROSI BÍRÓSÁG ÉPÜLETÉBEN TARTÓKODÁS SZABÁLYAIRÓL ÉS A BÍRÓSÁGI ÉPÜLET RENDJE FENNTARTÁSÁNAK KÖVETELMÉNYEIRŐL SZÓLÓ SZABÁLYZAT - 2 - A Lenti Városi

Részletesebben

A Pannon Egyetem Georgikon Kar Kari Könyvtár és Levéltár Könyvtárhasználati Szabályzata

A Pannon Egyetem Georgikon Kar Kari Könyvtár és Levéltár Könyvtárhasználati Szabályzata A Pannon Egyetem Georgikon Kar Kari Könyvtár és Levéltár Könyvtárhasználati Szabályzata Az Egyetemi Könyvtár és Levéltár Szervezeti és Működési Rendjének 7. számú melléklete Keszthely Hatályba lépés ideje:

Részletesebben

- A parkoló elhagyása során a személyzet a járművek elviteléhez való jogosultságot ellenőrzi.

- A parkoló elhagyása során a személyzet a járművek elviteléhez való jogosultságot ellenőrzi. EFOTT KÖZÖSSÉGI AUTÓ PARKOLÁSI SZABÁLYZAT - A parkolón belüli gépjárműmozgást a parkoló személyzete segíti. A járműveket a személyzet utasításai alapján kell elhelyezni, azonban irányítás hiányában is

Részletesebben

Esztergár Lajos Családsegítő Szolgálat és Gyermekjóléti Központ Központ:7632 Pécs, Anikó u. 5. Levelezési cím: 7616 Pécs, Pf.: 32.

Esztergár Lajos Családsegítő Szolgálat és Gyermekjóléti Központ Központ:7632 Pécs, Anikó u. 5. Levelezési cím: 7616 Pécs, Pf.: 32. Esztergár Lajos Családsegítő Szolgálat és Gyermekjóléti Központ Központ:7632 Pécs, Anikó u. 5. Levelezési cím: 7616 Pécs, Pf.: 32. Tel/Fax:72/444-877, 72/441-677 e-mail: esztergar.kertvaros@gmail.com Házirend

Részletesebben

FTC SZURKOLÓI KÁRTYA

FTC SZURKOLÓI KÁRTYA FTC SZURKOLÓI KÁRTYA Általános Szerződési Feltételek Az FTC Labdarúgó Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhely: 1091 Budapest, Üllői út 129.; cégjegyzékszám: 01-10-044877; adószám: 12956661-2-43; a

Részletesebben

A MÁV NOSZTALGIA Kft. SZEMÉLYSZÁLLÍTÁSI ÜZLETSZABÁLYZATA

A MÁV NOSZTALGIA Kft. SZEMÉLYSZÁLLÍTÁSI ÜZLETSZABÁLYZATA A MÁV NOSZTALGIA Kft. SZEMÉLYSZÁLLÍTÁSI ÜZLETSZABÁLYZATA Tartalom BEVEZETÉS... 3 RÖVIDÍTÉSEK, FOGALMAK... 4 1. AZ ÜZLETSZABÁLYZAT ALKALMAZÁSA... 6 1.1. AZ ÜZLETSZABÁLYZAT HATÁLYA... 6 1.2. DÍJ ELLENÉBEN

Részletesebben

PALLASZ ATHÉNÉ EGYETEM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT

PALLASZ ATHÉNÉ EGYETEM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT PALLASZ ATHÉNÉ EGYETEM SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT HARMADIK RÉSZ HALLGATÓI KÖVETELMÉNYRENDSZER VI. FEJEZET A hallgatói balesetek megelőzésével kapcsolatos és a bekövetkezett balesetek esetén követendő

Részletesebben

Pályarendszabály. Groupama Aréna

Pályarendszabály. Groupama Aréna Pályarendszabály Groupama Aréna Ezen pályarendszabály hatálya kiterjed a Groupama Aréna teljes területére (1091 Budapest, Üllői út 129.), üzemeltetőjének használatában lévő területekre, helyiségekre, valamint

Részletesebben

BIZTONSÁGI TERV O.Z.O.R.A Fesztivál

BIZTONSÁGI TERV O.Z.O.R.A Fesztivál Melléklet 8 Időbeli hatálya: július 27.-én 10.00 órától augusztus 07.-én 12.00 óráig Területi hatálya: Igar, Dád puszta, magán terület 7015 Fejér megye, Igar, Dád puszta, terület nagysága, hozzávetőlegesen:

Részletesebben

BÓKAY (PARK) USZODA ÉS STRANDFÜRDŐ

BÓKAY (PARK) USZODA ÉS STRANDFÜRDŐ BÓKAY (PARK) USZODA ÉS STRANDFÜRDŐ NYITVA TARTÁS Az Uszoda nyitva tartása: Hétköznap: 6:00 21:00 A teljes nyitva tartási idő alatt legalább egy szabad sáv a lakosság számára rendelkezésre áll. Hétvégén

Részletesebben

SkyLandpark Budapest Házirend

SkyLandpark Budapest Házirend SkyLandpark Budapest Házirend 1. A SkyLandpark Budapest üzemeltetője: Skyland Korlátolt Felelősségű Társaság (cégjegyzékszám: 13-09-196223; székhely: 2011 Budakalász, Omszk park 1.; adószám: 25982633-2-13)

Részletesebben

GHÍD.HU TRIÁL. Versenykiírás Balaton Bike Fest GHÍD.HU Triál Kupa. Versenyigazgató: Mátyási Zoltán. Balatonfüred, Bringapark

GHÍD.HU TRIÁL. Versenykiírás Balaton Bike Fest GHÍD.HU Triál Kupa. Versenyigazgató: Mátyási Zoltán. Balatonfüred, Bringapark GHÍD.HU TRIÁL Versenykiírás Balaton Bike Fest GHÍD.HU Triál Kupa RENDEZŐ: Bike Fest Kft. Versenyigazgató: Mátyási Zoltán HELYSZIN: Balatonfüred, Bringapark IDŐPONT: 2011. június 24-26. SZAKÁG: MTB Triál

Részletesebben

TOMORI PÁL FŐISKOLA SZABÁLYZAT A HALLGATÓI BALESETEK MEGELŐZÉSÉVEL KAP- CSOLATOS ÉS A BEKÖVETKEZETT BALESETEK ESE- TÉN KÖVETENDŐ ELŐÍRÁSOKRÓL

TOMORI PÁL FŐISKOLA SZABÁLYZAT A HALLGATÓI BALESETEK MEGELŐZÉSÉVEL KAP- CSOLATOS ÉS A BEKÖVETKEZETT BALESETEK ESE- TÉN KÖVETENDŐ ELŐÍRÁSOKRÓL TOMORI PÁL FŐISKOLA SZABÁLYZAT A HALLGATÓI BALESETEK MEGELŐZÉSÉVEL KAP- CSOLATOS ÉS A BEKÖVETKEZETT BALESETEK ESE- TÉN KÖVETENDŐ ELŐÍRÁSOKRÓL Változat száma: 3. Elfogadás dátuma: 2018. 05.29. Határozat

Részletesebben