Bemutatkozik. a Múltidéző Piactér és a SzeptEmber Feszt! Szervezők: Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara, Hotelinfo Kft.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Bemutatkozik. a Múltidéző Piactér és a SzeptEmber Feszt! Szervezők: Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara, Hotelinfo Kft."

Átírás

1 Bemutatkozik a Múltidéző Piactér és a SzeptEmber Feszt!

2 Mi is az a SzeptEmber Feszt? Dióhéjban: A SzeptEmber Feszt Budapest egyik legnagyobb ingyenes gasztronómiai és kulturális fesztiválja, mely minden szeptember első hétvégéjén a Népligetben várja a szórakozni, kikapcsolódni vágyókat. Rendezvényünk az elmúlt két évben több mint látogatót vonzott. Számos színpadon folyamatos zenei és kulturális programokkal szórakoztatjuk a közönséget, mindezek mellett egyéb kikapcsolódási lehetőségeket is biztosítunk látogatóink számára. Fesztiválunk nagyon sokoldalú, hiszen Magyar Grillbajnokság, gyereksziget, egészségsziget, rétesvonat vagy akár a tuningautó show is leköti a kilátogatókat a zenei programok mellett. Média megjelenéseink szintén tükrözik színvonalunkat, hiszen számtalan magazin és napilap hirdetésünk, webes megjelenéseink, Metróplakátaink, közterületi hirdetéseink és PestiEst különszámunk is volt. Évről évre csapatunk célja, hogy egy színvonalas rendezvényt biztosítson Budapest legnagyobb közparkjában, az alábbiakban erről s ennek megszületéséről adunk tájékoztatást. A fesztivál története igen kalandos A SzeptEmber Feszt először 2000-ben került megrendezésre, helyszíne a XVIII. kerületi Bókay kert volt. A rendezvény egy civil kezdeményezésre jött létre a helyi polgárőr szervezet támogatására. A szervezésben részt vett a polgárőrség, a kerületi önkormányzat és a Hotelinfo Kft., mint rendezvényszervező cég. Az akkor még egynapos fesztiválon egy pörköltfőző versenyen vettek részt a környékbeliek. A másik gasztronómiai különlegesség az óriásbográcsban való főzés volt. Ebben a 4251 literes bográcsban Benke Laci bácsi szakácstársaival marhapörköltet főzött, amit a közönség fogyaszthatott el. A kulturális program a kerületben lakó művészek (Charlie, Csepregi Éva, Kiki, Maksa Zoltán) segítségével jött létre, mivel fellépti díj nélkül adtak koncertet a fesztiválon.

3 Az első fesztivál várakozáson felüli sikere után, már a második évre bővültek a programok, így az időtartam is két nap lett. Kibővült a főzőverseny, a koncertek pedig egyre több fellépővel több színpadon zajlottak. A fő programokat egyre több kísérő rendezvény egészítette ki. A pörköltfőző versenyen résztvevő csapatok indulhattak az Asszony- és talicskatoló versenyen, a Női és férfi szkanderben, a Sörivó versenyen, a Kerékcsere versenyen vagy a Hordógurító versenyen. A gyerekek számára kialakításra került a gyerekbirodalom, ahol az egészen kicsiktől a nagyobbakig mindenki jól érezhette magát ben mérföldkőhöz érkezett a rendezvény, mivel sor került az első vidéki helyszínen megrendezett fesztiválra. A fesztiválnak helyszínt adó Cered, egy Salgótarján közelében lévő, 1300 fő lakosú határ menti kis falu. A helyiek nyitottságának köszönhetően esett a választás a ceredi helyszínre, mely első látásra szokatlannak tűnik. Nem szokványos dolog, hogy egy budapesti nagyrendezvény vidéki helyszíne egy kis falu legyen. A ceredi fesztivál szintén a Hotelinfo Kft. szervezésében, a helyi turisztikai egyesület és a ceredi önkormányzat együttműködésével valósult meg. A fesztiválra főként Salgótarjánból és környékéről jöttek a látogatók, de voltak távolabbról, pl. Budapestről érkezők is. Az összes becsült látogatói létszám elérte a főt. A 2005-ös rendezvény is hasonló sikereket ért el. A visszajelzések alapján az előző évben résztvevők már várták a fesztivált és készültek a részvételre. A budapesti SzeptEmber Feszt folyamatos fejlődött. Egyre több program várta a közönséget, már péntek délutántól vasárnap estig zajlottak az események. A hirdetéseknek, megjelent cikkeknek köszönhetően fokozatosan nőtt a fesztivál ismertsége. Ezzel párhuzamosan a látogatók becsült létszáma is nőtt, nemcsak a környékről, hanem Budapest távolabbi pontjairól és vidékről is felkeresték a Bókay kertet. A 2008-as SzeptEmber Feszt már jóval túllépte a helyi vagy térségi rendezvény jellegét, a Bókay kert már nem volt képes megfelelni a fesztivál elvárásainak. Ekkor a fesztivál életében jelentős változások történtek. Az egyik változás, hogy a Hotelinfo Kft. lett az egyedüli jogtulajdonosa a fesztiválnak. Ez azt jelentette, hogy teljes önállósága lett a szervezésben, a programok kialakításában, a marketingkommunikációban stb.

4 Az első és legfontosabb feladat egy új helyszín keresése volt, a választás a Népligetre esett. A évi SzeptEmber Feszt már az új helyszínen került megrendezésre. Az elmúlt években itt megrendezett SzeptEmber Feszt alapján biztosan állíthatjuk, hogy az emberek szívesen kimennek a Népligetbe. A Népliget Budapest egyik legnagyobb közparkja, hatalmas zöldterület, szinte korlátlan lehetőségekkel. A terület nagysága lehetőséget biztosít a helyigényes programok megfelelő színvonalú megvalósítására. A terület tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, ezáltal szélesebb körben tarthat számot az érdeklődésre. A SzeptEmber Feszten megtalálható programok A fesztivál gasztronómiai és kulturális jellege meghatározza a programok összeállítását. A program számos állandó, évente visszatérő elemből tevődik össze, melyeket minden évben kiegészít több újdonság. A gasztronómiai események A fesztivál gasztronómiai eseményei között több verseny szerepel. Az egyik a Pörköltfőző verseny, amelynek mindkét napján az amatőr csapatok kizárólag pörköltet főzhetnek bográcsban, szabadtűzön. Ezen kívül itt kerül megrendezésre a Magyar Grillbajnokság. A bajnokságon profi csapatok vesznek részt a saját grillfelszerelésükkel. A Pörköltek tere igazi kulináris élményekkel várja az éhes közönséget. Több mint 30 fajta pörköltet lehet enni egy helyen. A pörkölteket neves éttermek mesterszakácsai készítették el. A pörköltek között megtalálhatóak a hagyományos birka-, marhalábszár-, harcsa-, vad-, sertéspörkölttől kezdve egészen az ínyencségekig. Ha valaki desszertre vágyott, akkor a Rétesvonatban sült rétest nem hagyhatta ki. A Rétesvonat egy síneken mozgó, vonat formájú kemence. A nyers rétest egy pályára kell helyezni és miközben elhalad fölötte a vonat, készre sül a sütemény.

5 A kézzel húzott tésztát 35 féle töltelékkel töltötték. Volt köztük csokis-tejberizses, vörösboros-szilvás, kapros-túrós, diós-almás, csirkemájas, mangalicatepertős, mandulásmazsolaszőlős. Vannak ám koncertek is! A koncertek péntek délután kezdődnek, szombaton és vasárnap egész nap tartanak. A színpadokon egyszerre jelennek meg a különféle zenei stílusok a könnyűzenétől a jazzen keresztül, a népzenén át egészen a gyerekeknek szóló műsorokig. A koncertek folyamatosan 5 színpadon zajlanak. Az élőzenei koncertek magas színvonalon, professzionális hang-, fény- és színpadtechnikai háttérrel kerülnek megrendezésre. A magyar előadók mellett külföldi fellépők is koncertet adtak már rendezvényünkön ben a Magyar Jazz Napja koncertjei is itt kerültek megrendezésre. Az esemény nemzetközi sztárvendége Billy Cobham amerikai jazzdobos volt, aki a magyar jazzélet kiválóságaival adott koncertet. A Gyermekbirodalom Minden évben kialakításra kerül egy Gyermekbirodalom, ahol a kicsiktől a nagyokig találnak elfoglaltságot. A színpadi programok mellett kézműves foglalkozás, vidámpark, játszóház, játékos vetélkedők és állatsimogató biztosítja a szabadidő eltöltését. Kipróbálhatják ügyességüket a falmászásban, az íjászatban vagy éppen az elektromos kisautók vezetésében. Egyéb fantasztikus programok is megrendezésre kerülnek Az egyéb programoknak köszönhetően, a Népliget minden pontján valamilyen érdekességgel találja szemben magát a látogató.

6 Az autókedvelők az Amerikai- és Tuningautók Találkozóján több száz különleges kocsit nézhettek meg. A környezetvédelem fontosságára hívták fel a figyelmet és adtak tájékoztatást, miközben újrahasznosítható palackból várat építettek. Az Egészségszigeten ingyenes vércukorszint-, koleszterin- és vérnyomásmérést, táplálkozási tanácsadást végeztek. A közönségünk A fesztivál látogatóira vonatkozóan becsült adatok vannak, mivel ingyenes rendezvény, ezért jegyeladási adatok nem állnak rendelkezésre. A tömeg becslése a fogyasztási adatok illetve a terület nagysága alapján történik ben a jogtulajdonos saját, kérdőíves, nem reprezentatív felmérést készített a közönség körében. Ennek eredménye szerint a látogatók 57%-a év közötti korosztályból tevődik ki. Legfőképpen a koncertek, a gasztronómiai programok és a gyerekprogramok miatt látogattak ki a rendezvényre és jellemzően ezek a programok tetszettek is az érdeklődőknek. A közönség összetétele látogatók száma ebből külföldi ebből vidéki A fesztivál közönsége főként családokból, a gasztronómia és a koncertek iránt érdeklődőkből áll.

7 Jellemző, hogy előre tervezve, a hétvégéből legalább egy napot a fesztiválon töltenek. Az ábra bemutatja azt, hogy az évek folyamán hogyan alakult a közönség létszáma és összetétele. Látható, hogy 2009-től, amikor Népligetbe költözött a fesztivál, megváltozott a közönség összetétele. Ez nagyrészt köszönhető az új helyszín adottságainak. Budapest központi részén fekszik, tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, itt áll meg az M3 metró és az 1-es villamos, illetve buszjáratok. Itt található a Volánbusz pályaudvar, ahol vidéki és nemzetközi járatok is közlekednek. A Népliget közvetlen környezetében található több szálláshely, 4 és 3 csillagos hotel, és ifjúsági szállás. A fesztivál látogatóinak száma 2010-ben és 2011-ben is meghaladta a főt, melynek több mint egyharmada vidéki és több mint 10%-a külföldi turista volt. Média megjelenéseink InfoRádió (reklámszpot, PR riport), Bors Napilap, Exit magazin, Servus magazin, Helyi Téma, Explorer magazin (hirdetés), Pesti Est (hirdetés, különszám, programajánló), Kőbányai hírek (PR cikk), Metróreklám (ablakmatrica, A/4-es plakátok), PORT.hu (banner, programajánló), est.hu, iwiw.hu, met.hu, hotelinfo.hu, hungarycard.hu (banner), google, facebook.com (hirdetés). A honlap 2006-ban elkészült a SzeptEmber Feszt önálló weboldala, a domain név alatt. Azóta minden kommunikációs felületen kötelező elemként megjelenik a honlapcím. A honlapnak több funkciója van, egyrészt információkat tartalmaz az érdeklődőknek és a közreműködőknek, másrészt segíti a jelentkezést és a jelentkezők nyilvántartását. A honlapon minden, a fesztivállal kapcsolatos információ megtalálható, folyamatosan friss hírek jelennek meg rajta a programokkal, a szervezéssel, a jelentkezéssel kapcsolatban. A programok, koncertek színpadra/helyszínre és időpontra kereshető formában jelennek meg. Minden egyes fellépőről fénykép, rövid ismertető és link a honlapjukra megtalálható.

8 Az archívumban minden évről van beszámoló, a nyertesek felsorolása, képek, videók, hírek, a programfüzet elektronikus változata. A honlap látogatottsága: a napra lebontott adatokban látszik, hogy egy-egy megjelenés után nő a letöltések száma. A fesztivál előtti és alatti napokon éri el a csúcsot szeptember 3-án a regisztrált egyedi látogatók száma meghaladta egyedi látogatót és a több mint 1,7 millió volt az összes lekérések száma.

9 Múltidéző Piactér: történelmi kirándulás a kézművesség, a kereskedelem, a gasztronómia, a kultúra és a vásári komédia világában A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) és Budapest Főváros Önkormányzata 2013-ban már harmadik alkalommal szervezi meg a Múltidéző Piactér elnevezésű rendezvényt. Változatos és izgalmas programokat kínálva szeretnék megidézni a régi idők hangulatát, kereskedelmét, kézművességét, iparát, a falu és város, archaikus és modern izgalmas egymásra hatásának eleven megjelenítését, mindezt a látogatók bevonásával. A rendezvény a család minden tagjának felejthetetlen élményeket nyújtó programot kínál, ahol a hagyományos magyar kézművesség, ipar, kereskedelem fejlődésének szórakozással, vásári programokkal egybekötött bemutatására nyílik lehetőség. A vásári forgatagban találkozhatnak történelemből ismert személyiségekkel. A látogatók számára megidézik a régi idők hangulatát, a résztvevők megismerkedhetnek a múltidéző mesterségekkel, sőt akinek kedve tartja ki is próbálhatja azokat. Lehetőség nyílik például nyilat, tarsolyt készíteni, papírt meríteni, gyertyát önteni, kosarat fonni, de a vállalkozó szelleműek elsajátíthatják az agyagozás, a fafaragás, a csuhékészítés vagy akár a pénzverés fortélyait is. A rendezvényen bemutatásra kerül a középkori Magyarország kereskedelme, kézművessége és ipara, valamint hallhatnak előadásokat az érdeklődők a kiegyezés időszakának, a magyar polgárosodásnak érdekességeiről is. A rendezvény gasztronómiai kínálata szintén a hagyományos magyar hangulatot idézi, a látogatók megkóstolhatják a századok magyar ételeit! A hagyományőrző eseményen egész nap tartalmas, vásári forgatagot idéző programok várják az érdeklődőket a kicsiktől az idősebbekig: zászlóforgatás, tűzzsonglőrök, solymászbemutató, állatsimogató, táncház,

10 huszárbemutató, körhinta, lovasbemutató. Akik kedvet éreznek, ügyességi játékokban is kipróbálhatják magukat. A katonai táborban nem csak a korabeli viseletekkel, eszközökkel, lakhelyekkel, öltözetekkel, de a katonák életmódjával is megismerkedhetnek az érdeklődők, sőt részesei is lehetnek annak. Kipróbálhatják a puskákat, kézi fegyvereket, sőt lóra is pattanhatnak kicsik és nagyok egyaránt.

SzeptEmber Feszt 2011 Gasztronómiai és kulturális fesztivál 2011. szeptember 2-4. www.szeptemberfeszt.hu

SzeptEmber Feszt 2011 Gasztronómiai és kulturális fesztivál 2011. szeptember 2-4. www.szeptemberfeszt.hu SzeptEmber Feszt 2011 Gasztronómiai és kulturális fesztivál 2011. szeptember 2-4. www.szeptemberfeszt.hu A Rétesvonat 35 féle rétest sütött meg Előzmények 2010-ben a GKRTE volt díszvendégünk 2000-ben jött

Részletesebben

2014. A XXV. Kalocsai Paprikafesztivál megszervezése szakmai beszámoló 2014.12.10.

2014. A XXV. Kalocsai Paprikafesztivál megszervezése szakmai beszámoló 2014.12.10. 2014. A XXV. Kalocsai Paprikafesztivál megszervezése szakmai beszámoló 2014.12.10. Szakmai beszámoló I. A rendezvény bemutatása A Kalocsai Paprikafesztivál és a Paprikás Ételek Főzőversenye a térség legnagyobb

Részletesebben

FONYÓDI HARCSAFESZTIVÁL

FONYÓDI HARCSAFESZTIVÁL FONYÓDI HARCSAFESZTIVÁL 2013. szeptember 6 8. Gasztronómiai és Kulturális Rendezvény 2013. szeptember 06. péntek Helyszín: Kikötő, Szabadtéri színpad 20:00 Románia Magyarország Világbajnoki selejtező mérkőzés

Részletesebben

Karacs Ferenc Múzeum Tagintézmény 4150 Püspökladány, Kossuth u. 28. Tel. (54) 451-295 E-mail: karacs.muzeum@gmail.com; web: www.ladanymuzeum.

Karacs Ferenc Múzeum Tagintézmény 4150 Püspökladány, Kossuth u. 28. Tel. (54) 451-295 E-mail: karacs.muzeum@gmail.com; web: www.ladanymuzeum. Karacs Ferenc Múzeum Tagintézmény 4150 Püspökladány, Kossuth u. 28. Tel. (54) 451-295 E-mail: karacs.muzeum@gmail.com; web: www.ladanymuzeum.hu Szakmai beszámoló A Karacs Ferenc Múzeum csillagos éjszakája-

Részletesebben

Kedves Fesztivállátogató!

Kedves Fesztivállátogató! Kedves Fesztivállátogató! Szeretettel köszöntjük Önöket a tavaszi fesztiválok megrendezése alkalmából és örömmel invitáljuk programjainkra a siófoki Hajókikötőbe. Reményeink szerint olyan színvonalas programot

Részletesebben

2014 év. Környezettisztasági hét

2014 év. Környezettisztasági hét 2014 év Környezettisztasági hét 2014. 04.10. Évek óta hagyományos program áprilisban a Kőszár-hegymenet, melyet egy takarítási akció előz meg. A környezettisztasági hét célja településünk szebbé tétele,

Részletesebben

CSABAI KOLBÁSZFESZTIVÁL BORÁSZ KIAJÁNLÓ 2013

CSABAI KOLBÁSZFESZTIVÁL BORÁSZ KIAJÁNLÓ 2013 CSABAI KOLBÁSZFESZTIVÁL BORÁSZ KIAJÁNLÓ 2013 1/8 Kedves Borászok! Az immáron 18. alkalommal megrendezésre kerülő Csabai Kolbászfesztivál hazánk egyik legrangosabb gasztrokulturális rendezvénye. Az évről-évre

Részletesebben

Sió-Kanál Fesztivál. A Balaton Régió és a Siócsatorna. versenyképes turizmusáért!

Sió-Kanál Fesztivál. A Balaton Régió és a Siócsatorna. versenyképes turizmusáért! Sió-Kanál Fesztivál A Balaton Régió és a Siócsatorna fenntartható és versenyképes turizmusáért! A Balaton Turisztikai Régió, a Siócsatorna településeinek kulturális bemutatkozási lehetősége, turisztikai

Részletesebben

Mádi Furmint Ünnep 2013 Szakmai Beszámoló

Mádi Furmint Ünnep 2013 Szakmai Beszámoló Mádi Furmint Ünnep 2013 Szakmai Beszámoló Tartalomjegyzék: Technikai adatok 2 A program eredményessége, szakmai hatásai 3 Részletes Program 4-6 Fotóalbum 7-16 Sajtómegjelenések 17-22 Kreatív anyagok 23-24

Részletesebben

Programajánló. Eperfesztivál és Tahitótfalui vágta. Meggyfesztivál. XII. Cseresznye Fesztivál Debreceni Pulykanapok Szigligeti Várjátékok

Programajánló. Eperfesztivál és Tahitótfalui vágta. Meggyfesztivál. XII. Cseresznye Fesztivál Debreceni Pulykanapok Szigligeti Várjátékok Eperfesztivál és Tahitótfalui vágta Meggyfesztivál XII. Cseresznye Fesztivál Debreceni Pulykanapok Szigligeti Várjátékok Mezőhegyesi Kanca-és Ménverseny Debreceni Simonyi Napok Eperfesztivál és Tahitótfalui

Részletesebben

KIDSOASIS ÁLOM-MÁSODÁLLÁS

KIDSOASIS ÁLOM-MÁSODÁLLÁS KidsOasis Kft. TARTALOM-MARKETINGGEL A CSALÁDOK FELÉ Gyetvainé Zováth Anikó, kidsoasis.hu Tartalom Mi a KidsOasis? Álom-másodállás kampány Kampány célja Kampány kiindulópontjai Kommunikáció elemei Eredmények

Részletesebben

Lezajlott a Gyermeknap az Igali Gyógyfürdőben

Lezajlott a Gyermeknap az Igali Gyógyfürdőben Lezajlott a Gyermeknap az Igali Gyógyfürdőben 2011-ben is bekerült az Igali Gyógyfürdő nyári rendezvénysorozatába a már évek óta hagyományosan megrendezésre kerülő és töretlen sikernek örvendő gyermeknap,

Részletesebben

Bogácsi programok 2013

Bogácsi programok 2013 Bogácsi programok 2013 II. Falusi Kamra Mustra és IV. Bogácsi Kocsonyafőző Verseny 2013. február 02. Bükkalja Általános Iskola A II. alkalommal megrendezésre kerülő Falusi Kamra Mustra vendégei több település

Részletesebben

PROGRAMOK JANUÁR. December 30 - február 17. Móri csata 170 kiállítás Helyszín: Lamberg-kastély, 12-es terem Információ: 22/

PROGRAMOK JANUÁR. December 30 - február 17. Móri csata 170 kiállítás Helyszín: Lamberg-kastély, 12-es terem Információ: 22/ PROGRAMOK 2019. JANUÁR December 30 - február 17. Móri csata 170 kiállítás Helyszín: Lamberg-kastély, 12-es terem Január 23. 18 óra MAGYAR KULTÚRA NAPJA 2019 Szólt az ember Jordán Tamás és Sebő Ferenc József

Részletesebben

Bogácsi programok 2014

Bogácsi programok 2014 Bogácsi programok 2014 III. Falusi Kamra Mustra és IV. Bogácsi Kocsonyafőző Verseny 2014. február 01. Közösségi Ház A III. alkalommal megrendezésre kerülő Falusi Kamra Mustra vendégei több település éléskamrájába

Részletesebben

Az V. Muzsika Hídja Nemzetközi Fesztivál 2015

Az V. Muzsika Hídja Nemzetközi Fesztivál 2015 Az V. Muzsika Hídja Nemzetközi Fesztivál 2015 Bevezetés A Muzsika Hídja Fesztivál Szervezőbizottsága 2015-ben is megrendezi a Muzsika Hídja Nemzetközi Fesztivált Budapesten 2015. július 25-26-án, első

Részletesebben

Visszatérő kulturális események:

Visszatérő kulturális események: Visszatérő kulturális események: Magyar Kultúra Napja: Minden év januárjában a Magyar Kultúra napja (január 22.) alkalmából egész hetes programsorozat várja Mezőberény lakosságát és az idelátogatókat.

Részletesebben

VIII. DUDIK Fesztivál

VIII. DUDIK Fesztivál VIII. DUDIK Fesztivál Szakmai beszámoló 2016.09.12. Dunaújvárosi Egyetem Dunaújvárosi Főiskola DUDIK fesztivál 2016. június 9-10-11-12. Dunaújváros, Alsó-Duna part Szakmai beszámoló Tartalom 1. DUDIK a

Részletesebben

Studio 1900 C.A. Kft 1149 Budapest Róna utca 47. +36 70 398 8822 sales@starmediagroup.hu

Studio 1900 C.A. Kft 1149 Budapest Róna utca 47. +36 70 398 8822 sales@starmediagroup.hu Médiaajánlat A Studio 1900 Communications Agency védjegye a naprakészség és a folyamatos fejlődés. Ennek szellemében dolgozik tapasztalt csapatunk, hogy az online világban rejlő lehetőségek legszélesebb

Részletesebben

SZAKMAI BESZÁMOLÓ. Helyszín: Zalaegerszeg, Városi Sportcsarnok előtti tér, Jégcsarnok előtti terület, Zala Plaza előtti terület mintegy 30.

SZAKMAI BESZÁMOLÓ. Helyszín: Zalaegerszeg, Városi Sportcsarnok előtti tér, Jégcsarnok előtti terület, Zala Plaza előtti terület mintegy 30. SZAKMAI BESZÁMOLÓ Az NKA Kulturális Turisztikai Fesztiválok Ideiglenes Kollégiuma által gasztronómiai rendezvények támogatására (kódszám: 7707) kiírt pályázatra II. Pálinka és Mangalica Majális - kért

Részletesebben

Országos Vidéki-Falusi portál kialakítása www.falusiturizmus.eu

Országos Vidéki-Falusi portál kialakítása www.falusiturizmus.eu Országos Vidéki-Falusi portál kialakítása www.falusiturizmus.eu Szalay-Zala Andrea a Falusi és Agroturizmus Országos Szövetségének titkára Tel: 30/530-1642 E-mail: fatoszfotitkar@gmail.com. Kutatás, felmérés

Részletesebben

Zalaegerszegi Országos Fazekas-keramikus Találkozó. Kozárdi Gazdaünnep és 8. Almavirág Fesztivál

Zalaegerszegi Országos Fazekas-keramikus Találkozó. Kozárdi Gazdaünnep és 8. Almavirág Fesztivál V. Vőfélytalálkozó Zalaegerszegi Országos Fazekas-keramikus Találkozó és Fesztivál Szent György-napi Országos Biovásár Kozárdi Gazdaünnep és 8. Almavirág Fesztivál XV. Nemzetközi Sajt- és Túrófesztivál

Részletesebben

Közhasznúsági melléklet 2018.

Közhasznúsági melléklet 2018. Adószám: 24860248-2-19 Cégbíróság: Veszprémi Törvényszék Cégbírósága Cégjegyzék szám: 19-09-517015 Művészetek Völgye Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság 8294 Kapolcs, Kossuth utca 62 2018. -1-1. Tárgyévben

Részletesebben

A «Toleranciával Európa szívében» projektet az Európai Unió finanszírozta az Európa a polgárokért program keretében

A «Toleranciával Európa szívében» projektet az Európai Unió finanszírozta az Európa a polgárokért program keretében EURÓPA A POLGÁROKÉRT A «Toleranciával Európa szívében» projektet az Európai Unió finanszírozta az Európa a polgárokért program keretében 2. ág, 2.1 "Testvérváros-program" intézkedés Részvétel: a projekt

Részletesebben

Reklámkampány. Utazás kiállítás Budapest Boat Show Karaván Szalon 2012

Reklámkampány. Utazás kiállítás Budapest Boat Show Karaván Szalon 2012 Reklámkampány Utazás kiállítás Budapest Boat Show Karaván Szalon 2012 UTAZÁS KIÁLLÍTÁS Televízió - RTL Klub Fókusz nyereményjáték 1 hétig - RTL Klub Reflektor nyereményjáték 1 hétig - RTL Klub Törzsutas

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/22/3/2018. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2018. március 28-i ülésére Tárgy: XVII. Eplényi Vigasságok előkészítése

Részletesebben

Youth Volleyball Festival

Youth Volleyball Festival 2016 Youth Volleyball Festival 17 23 July 2016 Kaposvár, Hungary Youth Volleyball Festival HUNGARY KAPOSVÁR 2016 17-23 JULY www.youthvolleyballfestival.org 2016 ÜDVÖZLÜNK minden sportbarátot az INTERSPORT

Részletesebben

Szakmai beszámoló. Rendezvény megnevezése: XXIII. Fazekas-találkozó. A rendezvény időpontja: június 12. Látogatók száma: kb.

Szakmai beszámoló. Rendezvény megnevezése: XXIII. Fazekas-találkozó. A rendezvény időpontja: június 12. Látogatók száma: kb. Szakmai beszámoló Rendezvény megnevezése: XXIII. Fazekas-találkozó A rendezvény időpontja: 2016. június 12. Látogatók száma: kb. 1000 fő Program részletezése: 23. alkalommal is sikeresen lezajlott a Fazekas-találkozó.

Részletesebben

SZAKMAI BESZÁMOLÓ. Programunk a Szórakaténusz Játékmúzeum és Műhelyben:

SZAKMAI BESZÁMOLÓ. Programunk a Szórakaténusz Játékmúzeum és Műhelyben: SZAKMAI BESZÁMOLÓ A SZÓRAKATÉNUSZ JÁTÉKMÚZEUM ÉS MŰHELYBEN VALAMINT A NAIV MŰVÉSZEK GYŰJTEMÉNYÉBEN ÉS KÖZÖS UDVARÁBAN A MÚZEUMI ÉJSZAKÁJÁN MEGRENDEZETT KIS EMBEREK BARÁTOCSKÁIM CÍMŰ IDŐSZAKI KIÁLLÍTÁSHOZ

Részletesebben

I. Ótapolca - Menti Lovas Napok

I. Ótapolca - Menti Lovas Napok Az idei évben,..-án kerül megrendezésre a I. Ótapolca - Menti Lovas Napok Az Ótapolca mentén, Pápa és Győr között, egyesületünk első, hagyományteremtő alkalommal, rendezi meg a Kulturális és Lovas Napokat,

Részletesebben

BESZÁMOLÓ LEADER 2014

BESZÁMOLÓ LEADER 2014 BESZÁMOLÓ LEADER 2014 Célterület megnevezése: rendezvények Életminőség javítása helyi és térségi szolgáltatások minőségi fejlesztésével, valamint civil szervezetek megerősítésével Pályázó neve: Községi

Részletesebben

KARNEVÁLI CIVIL KORZÓ

KARNEVÁLI CIVIL KORZÓ KARNEVÁLI CIVIL KORZÓ FELHÍVÁS A SAVARIA TÖRTÉNELMI KARNEVÁLON VALÓ RÉSZVÉTELRE CIVIL SZERVEZETEK számára és MŰVÉSZETI PRODUKCIÓKAT bemutató csoportok, zenekarok, együttesek, egyéni előadók számára SAVARIA

Részletesebben

KAPOLCS MUHARAY SZÍNPAD

KAPOLCS MUHARAY SZÍNPAD KAPOLCS MUHARAY SZÍNPAD VÖLGYNAPLÓ 2010. Mindannyiotoknak köszönöm a részvételt, köszönöm, hogy partnereink voltatok a nagy játékban! Egész hagyományörzö mozgalmunk szempontjából korszakosnak tartom, hogy

Részletesebben

ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ. www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu

ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ. www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu 2010 W W W. I N T E R P R E S S M A G A Z I N. H U 2009. augusztusában megújult az Interpress Magazin honlapja. A magazin cikkei teljes

Részletesebben

A III. Muzsika Hídja Balaton Nemzetközi Fesztivál 2014 Budapest.

A III. Muzsika Hídja Balaton Nemzetközi Fesztivál 2014 Budapest. A III. Muzsika Hídja Balaton Nemzetközi Fesztivál 2014 Budapest. Bevezetés III. Muzsika Hídja Balaton Nemzetközi Fesztivált a III. Muzsika Hídja Balaton Nemzetközi Fesztivál Szervezőbizottság rendezi meg

Részletesebben

Kreatív pályázat a Harley-Davidson Fesztivál arculatának kialakítására Megrendelő: H-Budapest Kft. Koncepció leadásának határideje: 2010.

Kreatív pályázat a Harley-Davidson Fesztivál arculatának kialakítására Megrendelő: H-Budapest Kft. Koncepció leadásának határideje: 2010. Kreatív pályázat a Harley-Davidson Fesztivál arculatának kialakítására Megrendelő: H-Budapest Kft. Koncepció leadásának határideje: 2010. november 10. Termék/Filozófia/Megjelenéssel kapcsolatos elvárás

Részletesebben

Falusi Ízek Fesztiválja Magyaregregy 2 0 1 0 V e r s e n y k i í r á s Törökkor hazánkban nem csak negatívumokkal írható le, sok új ételnyersanyagot nekik köszönhetünk, másrészt történelmünk része. Tudomásul

Részletesebben

Megjelenési csomagok. Szolgáltatás. Standard megjelenés- éves díj. rendelkező partnerek

Megjelenési csomagok. Szolgáltatás. Standard megjelenés- éves díj. rendelkező partnerek Médiaajánlat Szolgáltatás Megjelenési csomagok Minimál regisztráció Szállásfoglalási regisztráció Standard kiemelések Prémium kiemelések Szálláshely önálló adatlap ismertetővel, szolgáltatások bemutatásával

Részletesebben

Felhívás. I. Böszörményi Ízek Fesztiválja. 2010. május 15. Hajdúböszörmény Bocskai tér

Felhívás. I. Böszörményi Ízek Fesztiválja. 2010. május 15. Hajdúböszörmény Bocskai tér Felhívás I. Böszörményi Ízek Fesztiválja 2010. május 15. Hajdúböszörmény Bocskai tér Hajdúböszörményben megrendezésre kerül az I. Böszörményi Ízek Fesztiválja, a Hajdú 400 Hagyományőrző, Kertészeti és

Részletesebben

Siófok, június 1-2.

Siófok, június 1-2. Szponzori kiajánló Siófok, 2019. június 1-2. Balatoni Hajózási Zrt. 1.250.000 komputas 750.000 személyhajó utas 2.000 vitorláshely bérlő 22 személyhajó kikötő 11 vitorláskikötő A Balatoni Hajózási Zrt.

Részletesebben

Júliusi Bormuri 2014 Gyenesdiás Balatongyörök Vonyarcvashegy települések borfesztiválja

Júliusi Bormuri 2014 Gyenesdiás Balatongyörök Vonyarcvashegy települések borfesztiválja NKA Kulturális Turisztikai fesztiválok Ideiglenes Kollégiuma 7707/00463 Júliusi Bormuri 2014 Gyenesdiás Balatongyörök Vonyarcvashegy települések borfesztiválja Szakmai beszámoló Településeink a rendszerváltást

Részletesebben

V ersenyf elhívás! Fürdőkerti Ifjúsági Szabadidőközpont 4220 Hajdúböszörmény Vásár tér 3.

V ersenyf elhívás! Fürdőkerti Ifjúsági Szabadidőközpont 4220 Hajdúböszörmény Vásár tér 3. V ersenyf elhívás! Fürdőkerti Ifjúsági Szabadidőközpont 4220 Hajdúböszörmény Vásár tér 3. Hajdúböszörményben megrendezésre kerül a Bezermeni Vigasságok gasztronómiai főzőverseny, melyet a Hajdúböszörményi

Részletesebben

Chek Nisszá Kupa. Tárgy: Chek-Nisszá Fesztivál támogatása

Chek Nisszá Kupa. Tárgy: Chek-Nisszá Fesztivál támogatása Chek Nisszá Kupa Tárgy: Chek-Nisszá Fesztivál támogatása 2011 1 Bemutatkozás: A Chek-Nisszá kispályás labdarúgócsapatot 1998-ban alapítottuk. Eleinte csak a sport területén próbáltuk megmutatni, mire is

Részletesebben

Szenvedély van. programod van. Fotó: Gémesi Jóka

Szenvedély van. programod van. Fotó: Gémesi Jóka Szenvedély van. programod van Fotó: Gémesi Jóka MIT NYÚJT A BUDAPEST BOAT SHOW? Szakmai találkozóhelyet a motoros hajópiac számára, és helyszínt, ahol a kiállítók bemutathatják termékeiket, szolgáltatásaikat

Részletesebben

SZAKMAI BESZÁMOLÓ A MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJA RENDEZVÉNYRŐL

SZAKMAI BESZÁMOLÓ A MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJA RENDEZVÉNYRŐL Vasvári Pál Múzeum 4440 Tiszavasvári, Kálvin út. 7. Mobil:+36/30-676-8514 www.vasvaripalmuzeum.hu e-mail: info@vasvaripalmuzeum Nyitva tartás: Április 1-től - október 31-ig: K-V: 09-18 óráig November 1-től

Részletesebben

Ünnepi programok: 2013. augusztus 19-20. Programok: Augusztus 19.

Ünnepi programok: 2013. augusztus 19-20. Programok: Augusztus 19. Ünnepi programok: 2013. augusztus 19-20. Programok: Augusztus 19. időpont Szolnoki Művésztelep (kemence) Szolnoki Művésztelep (színpad) Kossuth-tér 7.00 Kemence felfűtése 9.00 Magyarok vásárának kezdete,

Részletesebben

Médiaajánlat 2009-2010

Médiaajánlat 2009-2010 Médiaajánlat 2009-2010 Bemutatkozás Portálunk célja interaktív közösségi teret biztosítani a hazai és általában a magyar ajkú biológusoknak, kutatóorvosoknak és az élettudományok illetve a kapcsolódó ipar

Részletesebben

ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ. www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu

ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ. www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu 2011 W W W. I N T E R P R E S S M A G A Z I N. H U Amíg az ember levegô nélkül csak per cekig képes élni, víz híján csak napokig, élelemtôl

Részletesebben

2017. évi Városi rendezvényterv. 1. sz. melléklet. Ferenczné Fajta Mária. Készítette: I. Nemzeti, állami és önkormányzati ünnepségek

2017. évi Városi rendezvényterv. 1. sz. melléklet. Ferenczné Fajta Mária. Készítette: I. Nemzeti, állami és önkormányzati ünnepségek 1. sz. melléklet 2017. évi Városi rendezvényterv Készítette: Ferenczné Fajta Mária mb. intézményvezető I. Nemzeti, állami és önkormányzati ünnepségek I. Nemzeti és állami ünnepek Március 15. Az 1848/49-es

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület ei ülésére

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület ei ülésére Iktatószám:21-3/2017/ALJEGYZ Ügyintéző: dr. Nagy Rusztem ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2017.02.22-ei ülésére Tárgy: Városi rendezvénynaptár összeállítása Tisztelt Képviselő-testület! A Képviselő-testület

Részletesebben

XII. Őrségi Tökfesztivál

XII. Őrségi Tökfesztivál XII. Őrségi Tökfesztivál 2015. szeptember 25-27. Szeptember 25. (péntek) Őriszentpéter 10 00 Töktermesztői konferencia Helyszín: Őrségi Nemzeti Park Igazgatóság, Siskaszer 26/A Nagyrákos 18 00 Egyszer

Részletesebben

Közhasznúsági melléklet 2017.

Közhasznúsági melléklet 2017. Adószám: Cégbíróság: Cégjegyzék szám: 24860248-2-19 Veszprémi Törvényszék Cégbírósága 19-09-517015 Művészetek Völgye Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság 8294 Kapolcs, Kossuth utca 62 2017. Oldal:

Részletesebben

Révfülöpi Nyár 2008. JÚNIUS

Révfülöpi Nyár 2008. JÚNIUS Révfülöpi Nyár 2008. JÚNIUS 2008. június 14. szombat 18 óra RAFFAY BÉLA szobrászművész kiállításának megnyitója a Tóparti Galériában (Révfülöp, Halász utca 6.). A kiállítást megnyitja: Kancsal Károly,

Részletesebben

Beszámoló a Vészlejárat Ifjúsági Klub 2014. évi tevékenységéről

Beszámoló a Vészlejárat Ifjúsági Klub 2014. évi tevékenységéről Beszámoló a Vészlejárat Ifjúsági Klub 2014. évi tevékenységéről A Vészlejárat Ifjúsági Klub alapvető céljaihoz igazodtunk a 2014.év során is, miszerint Kerekegyháza város közigazgatási területén élő gyermekek

Részletesebben

Paks. Zánka. Körmend. Kecskemét. Népliget, Építõk Sporttelep elõtti terület. streetballnet.hu. május 25. Kôbánya. június 1. június 15. június 22.

Paks. Zánka. Körmend. Kecskemét. Népliget, Építõk Sporttelep elõtti terület. streetballnet.hu. május 25. Kôbánya. június 1. június 15. június 22. 013. május 25. Kôbánya június 1. június 15. június 22. június 30. augusztus 3. augusztus 17. Nyíregyháza Paks Oroszlány szeptember 7. vasárnap Békéscsaba Zánka Körmend Kecskemét szeptember 28. FÔGÁZ Budapest

Részletesebben

Youth Handball Festival

Youth Handball Festival 2013 14 20 July 2013 Kaposvár, Hungary HUNGARY 2 0 1 3 14 20 JULY www.youthhandballfestival.org 2013 Üdvözlünk minden sportbarátot az INTERSPORT (YHF) Nemzetközi Gyermek és Ifjúsági Kézilabda Fesztivál

Részletesebben

BESZÁMOLÓ GÖDÖLLŐI MÚZEUMI ÉJ

BESZÁMOLÓ GÖDÖLLŐI MÚZEUMI ÉJ BESZÁMOLÓ GÖDÖLLŐI MÚZEUMI ÉJ Évek óta hagyomány, hogy Gödöllő városa a Múzeumok Éjszakája programot városi összefogásban valósítja meg.tehát nemcsak a múzeumok (Gödöllői Városi Múzeum, Gödöllői Királyi

Részletesebben

BESZÁMOLÓ. a Lovasrendezvények a Zala völgyében című pályázat megvalósulásáról

BESZÁMOLÓ. a Lovasrendezvények a Zala völgyében című pályázat megvalósulásáról BESZÁMOLÓ a Lovasrendezvények a Zala völgyében című pályázat megvalósulásáról A 122/2009. (IX. 17.) FVM rendelet alapján a Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák LEADER fejezetének végrehajtásához nyújtandó

Részletesebben

Az ARTIQ Kulturális Magazin médiaajánlata

Az ARTIQ Kulturális Magazin médiaajánlata Az ARTIQ Kulturális Magazin médiaajánlata 2014 ARTIQ BEMUTATKOZÁS BANNERHELYEK ÁRAK ÉS AKCIÓK Tisztelt leendő Hirdetőnk! Az ARTIQ kulturális magazin (http://artiq.hu/) 2014. január 16-án indult. Az ARTIQ

Részletesebben

Mi játsszuk a slágereket!

Mi játsszuk a slágereket! A FRISSS FM Szombathely, 97.7 immáron több, mint másfél éve zengi körbe kiváló zenéivel, és friss híreivel Szombathely és 25 30 km es vertikális körzetét. A térség egyetlen kereskedelmi rádiójaként több

Részletesebben

A legférfiasabb oldalad

A legférfiasabb oldalad A legférfiasabb oldalad A manus.hu célja megteremteni egy olyan oldalt, melyben az erősebbik nem újból erősebbik nem lehet. Lelki menedéket és szakszerű segítséget nyújtani egy internetes magazin keretein

Részletesebben

IV. MIÉNK A VÁR! Országos hagyományőrző és kulturális várfesztivál VAJDAHUNYADVÁR Pünkösd, május

IV. MIÉNK A VÁR! Országos hagyományőrző és kulturális várfesztivál VAJDAHUNYADVÁR Pünkösd, május IV. MIÉNK A VÁR! Országos hagyományőrző és kulturális várfesztivál VAJDAHUNYADVÁR Pünkösd, 2016. május 14 16. Komplex rendezvény 2013-tól A rendezvény 2013-tól évente Pünkösdkor a események harmonikusan

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... 1149 Budapest Egressy út 17-21. A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat.

Részletesebben

www.boatshow.hu www.facebook.com/budapestboatshow programod van Fotó: Gémesi Jóka

www.boatshow.hu www.facebook.com/budapestboatshow programod van Fotó: Gémesi Jóka www.boatshow.hu www.facebook.com/budapestboatshow programod van Fotó: Gémesi Jóka MIT TESZÜNK KIÁLLÍTÓINKÉRT, KIÁLLÍTÁSI RÉSZVÉTELÜK SIKERESSÉGÉÉRT? Több 10 000 e-dm-et küldünk ki adatbázisunkra a potenciális

Részletesebben

Esettanulmány Lotus Racer autóverseny Applikáció

Esettanulmány Lotus Racer autóverseny Applikáció Esettanulmány Lotus Racer autóverseny Applikáció Megbízó: Lotus Therme Hotel & Spa***** Márka: Lotus Therme Hotel & Spa***** Marketing cél: Feladatunk a Lotus Therme Hotel & Spa***** programjai között

Részletesebben

NÁDASDY TÖRTÉNELMI FESZTIVÁL SÁRVÁR

NÁDASDY TÖRTÉNELMI FESZTIVÁL SÁRVÁR NÁDASDY TÖRTÉNELMI FESZTIVÁL 2014. SÁRVÁR Szakmai beszámoló NEMZETI KULTURÁLIS ALAP Pályázati azonosító: 3707/11763 Kulturális Fesztiválok Kollégiuma 1. A FESZTIVÁL TECHNIKAI ADATAI: A fesztivál: neve:

Részletesebben

III. Alsószeli Jurta Napok Kulturális Fesztivál és Nyári Szabadegyetem

III. Alsószeli Jurta Napok Kulturális Fesztivál és Nyári Szabadegyetem III. Alsószeli Jurta Napok Kulturális Fesztivál és Nyári Szabadegyetem 2007. június 29 július 1. Tisztelt Hölgyem / Uram! 2007. június 29 - július 1. közt, immár harmadik alkalommal, a Zele törzs és az

Részletesebben

EGER VÁRA BARÁTAINAK KÖRE EGYESÜLET 3300 Eger, Vár 1. Alapítás éve: 1957 Adószám: 19923961-1-10 Számlaszám: OTP 11739009-20010070

EGER VÁRA BARÁTAINAK KÖRE EGYESÜLET 3300 Eger, Vár 1. Alapítás éve: 1957 Adószám: 19923961-1-10 Számlaszám: OTP 11739009-20010070 EGER VÁRA BARÁTAINAK KÖRE EGYESÜLET 3300 Eger, Vár 1. Alapítás éve: 1957 Adószám: 19923961-1-10 Számlaszám: OTP 11739009-20010070 Kedves Hagyományőrző! Fontos állomásához érkezett a Civil Csillagok, az

Részletesebben

Célkitűzéseink. Programtervezet KÖZÖS ÉGBOLT ALATT MAGYARORSZÁGI NEMZETISÉGEK II. ORSZÁGOS TALÁLKOZÓJA. 2015. szeptember 4-5.

Célkitűzéseink. Programtervezet KÖZÖS ÉGBOLT ALATT MAGYARORSZÁGI NEMZETISÉGEK II. ORSZÁGOS TALÁLKOZÓJA. 2015. szeptember 4-5. KÖZÖS ÉGBOLT ALATT MAGYARORSZÁGI NEMZETISÉGEK II. ORSZÁGOS TALÁLKOZÓJA 2015. szeptember 4-5. www.nemzetisegitalalkozo.eu élkitűzéseink Nemzetiségeinknek évszázadokon keresztül megőrzött kulturális, gasztronómiai

Részletesebben

Szakmai beszámoló MÓRIKUM Kultúr-Fröccs-Fesztivál augusztus 18-tól 20-ig

Szakmai beszámoló MÓRIKUM Kultúr-Fröccs-Fesztivál augusztus 18-tól 20-ig Szakmai beszámoló MÓRIKUM Kultúr-Fröccs-Fesztivál 2016. augusztus 18-tól 20-ig Évtizedek óta hagyományosan az augusztus 20-ai hétvégén 2-3 napos rendezvénysorozatot szervez intézményünk, a Lamberg-kastély

Részletesebben

Hévíz Az élet forrása. A Hévíz TDM Egyesület tevékenysége és céljai

Hévíz Az élet forrása. A Hévíz TDM Egyesület tevékenysége és céljai Hévíz Az élet forrása A Hévíz TDM Egyesület tevékenysége és céljai Hévízi turizmusa számokban Magánszállás 812 ház 2240 szoba 4692 ágy Kereskedelmi szállás 20 Hotel (3-5 * ) 2078 szoba 5814 ágy Összesen

Részletesebben

XI. Őrségi Tökfesztivál

XI. Őrségi Tökfesztivál XI. Őrségi Tökfesztivál 2014. szeptember 26-28. Szeptember 26. (péntek) Őriszentpéter 10 00 Fókuszban a töktermesztés, konferencia Helyszín: Őrségi Nemzeti Park Igazgatóság, Siskaszer 26/A Nagyrákos 18

Részletesebben

Youth Waterpolo Festival

Youth Waterpolo Festival 2015 Youth Waterpolo Festival 19 25 July 2015 Kaposvár, Hungary Youth Waterpolo Festival HUNGARY 2 0 1 5 19 25 JULY www.youthwaterpolofestival.org 2015 Üdvözlünk minden sportbarátot az INTERSPORT Youth

Részletesebben

Médiaajánlat -

Médiaajánlat - Médiaajánlat - www.greenfo.hu Érvényes: 2011. június 1.-től visszavonásig Honlapunkra elsősorban környezetkímélő termékek és szolgáltatások, illetve környezetvédelemmel, természetvédelemmel és energiatakarékossággal

Részletesebben

NŐI VÁLTÓ Médiaajánlat. Érvényes visszavonásig

NŐI VÁLTÓ Médiaajánlat. Érvényes visszavonásig NŐI VÁLTÓ Médiaajánlat 2019 Érvényes visszavonásig A NŐI VÁLTÓRÓL Karrierváltást, vállalkozásindítást segítő online magazin közösségépítési céllal. Bemutatjuk azokat a nőket, akik már elindultak a váltás

Részletesebben

Az esti klubnapot rövid bevezetővel Dr.Duray Gergő főigazgató úr, mint vendéglátó és Dr. Soós Ágnes a MEM Klub elnöke nyitotta meg,

Az esti klubnapot rövid bevezetővel Dr.Duray Gergő főigazgató úr, mint vendéglátó és Dr. Soós Ágnes a MEM Klub elnöke nyitotta meg, Az Orosházi Kórház főigazgatójának Dr. Duray Gergő klubtagunk meghívására, október 13-14-én színvonalas szakmai és hangulatos baráti találkozón vettünk részt. Pénteken délután és este, a Hotel Corvus Aqua****

Részletesebben

Gyerekesély Program Hírlevél

Gyerekesély Program Hírlevél Hírlevél Patapoklosi Biztos Kezdet Gyerekház 2014. III. Hírlevél Gyerekházunk napi szinten nyitva áll a családok számára, valamint folyamatosan próbálja programokkal, jeles napok megünneplésével színesíteni

Részletesebben

REGINA Fórum Hírlevél 2011. 6 szám

REGINA Fórum Hírlevél 2011. 6 szám REGINA Fórum Hírlevél 2011. 6 szám Kedves Olvasó! A nyár derekán közelegve az őszhöz már most szervezzük új tevékenységeinket. Már ebben a hírlevélben is meghirdetünk néhány őszi programot, és természetesen

Részletesebben

Utazás a múltba, fedezzük fel a jövő kincseit Német nemzetiségi tábor Szöveges és képes beszámoló

Utazás a múltba, fedezzük fel a jövő kincseit Német nemzetiségi tábor Szöveges és képes beszámoló Gyula Város Német Nemzetiségi Önkormányzata Deutsche Nationalitätenselbstverwaltung der Stadt Gyula 5700 Gyula, K. Schriffert József u. 1. Utazás a múltba, fedezzük fel a jövő kincseit Német nemzetiségi

Részletesebben

R E N D E Z V ÉNYH E LY S Z Í N KIA J Á N L Ó

R E N D E Z V ÉNYH E LY S Z Í N KIA J Á N L Ó R E N D E Z V ÉNYH E LY S Z Í N KIA J Á N L Ó 2 0 1 7 Rólunk A Liget Club, Budapest legnagyobb szórakozóhelye, mely 2011 szeptemberében nyitotta meg a kapuit. A klub 5 tánctérrel, 5 különböző zenei stílussal,

Részletesebben

VLV.HU MÉDIAAJÁNLAT. Bemutatkozás

VLV.HU MÉDIAAJÁNLAT. Bemutatkozás VLV.HU MÉDIAAJÁNLAT Bemutatkozás A VLV.HU honlap Kemény Dénes akkori szövetségi kapitány, mai MVLSZ- elnök kezdeményezésére jött létre a 2007- es melbourne- i világbajnokság előtt, hogy korszerű médiaeszközként

Részletesebben

A honismereti kör köszönetet mond az elmúlt évek támogatásaiért, valamint a februári színházi előadás megvalósulásának segítéséért.(február 4.

A honismereti kör köszönetet mond az elmúlt évek támogatásaiért, valamint a februári színházi előadás megvalósulásának segítéséért.(február 4. Kiszombor Nagyközség Önkormányzata Kiss Mária Hortensia Honismereti Kör Képviselő-testületének Kiszombor, Szegedi u. 13. Kiszombor, Nagyszentmiklósi út. 8. Tárgy: honismereti kör programjairól tájékoztató

Részletesebben

Kedvezményes téli ajánlatok

Kedvezményes téli ajánlatok KISBÉR TOURIST Engedély:R 1068 Utazási Iroda 2870 Kisbér Komáromi u.1. Telefon: 34/352-700 és 06/30/217-8722 Kedvezményes téli ajánlatok Program ajánlat: Szállást kínálunk Budapesten Hotel Rubin****6.450

Részletesebben

Csabai Rendezvénypajta

Csabai Rendezvénypajta CSABAI RENDEZVÉNYPAJTA Látvány és élmény! Disznóvágás Kolbászkészítés Csapatépítő programok Csabai Rendezvénypajta Hamarosan megnyitja kapuit a Csabai Rendezvényszervező Kft. által üzemeltetett Rendezvénypajta.

Részletesebben

A falusi vendéglátás, mint a helyi értékek kihasználásának lehetősége. Ricz András Regionális Tudományi Társaság Szabadka

A falusi vendéglátás, mint a helyi értékek kihasználásának lehetősége. Ricz András Regionális Tudományi Társaság Szabadka A falusi vendéglátás, mint a helyi értékek kihasználásának lehetősége Ricz András Regionális Tudományi Társaság Szabadka Helyi értékek - vonzerőleltár Kulturális hagyaték Természetvédelmi értékek Turisztikai

Részletesebben

Szakképzési Centrum megnevezése (amennyiben nem tagintézmény a program gazdája)

Szakképzési Centrum megnevezése (amennyiben nem tagintézmény a program gazdája) Szakképzési Centrum megnevezése (amennyiben nem tagintézmény a program gazdája) ssz. Tagintézmény megnevezése amennyiben a program helyszíne nem a tagintézmény; intézmény megnevezése Program rövid megnevezése

Részletesebben

Ismertető a Kamionhirek.hu oldal funkcióiról, szolgáltatásairól

Ismertető a Kamionhirek.hu oldal funkcióiról, szolgáltatásairól Ismertető a Kamionhirek.hu oldal funkcióiról, szolgáltatásairól AZ OLDAL ELŐNYEI A SZAKMÁBAN JELENLEG ELÉRHETŐ MÉDIUMOKKAL ÖSSZEHASONLÍTVA: Folyamatos fejlesztés: A folyamatos fejlesztéseknek és népszerűsítésnek

Részletesebben

Berettyóújfalu, 2014. szeptember 26-27-28.

Berettyóújfalu, 2014. szeptember 26-27-28. Szakmai Beszámoló A Nova Villa 2010 Nonprofit Kft. a Nemzeti Kulturális Alap Kulturális Turisztikai Fesztiválok Ideiglenes Kollégiuma által kiírt 7707/00606 azonosítószámú pályázaton 4.000.000 Ft vissza

Részletesebben

TERRA MADRE A hagyományos termékeket előállító közösségek világnapja Konferencia, termékbemutató és vásár FVM 2009.december 10.

TERRA MADRE A hagyományos termékeket előállító közösségek világnapja Konferencia, termékbemutató és vásár FVM 2009.december 10. Bemutatkozik A Magyar Gulyás Gasztro Turisztikai Egyesület A Szolnoki Gulyásfesztivál Szervezője Slow Food Tisza-mente Akció csoport Alapító tagja 2009 TERRA MADRE A hagyományos termékeket előállító közösségek

Részletesebben

Miről és kinek szól a magazin?

Miről és kinek szól a magazin? Médiaajánló 2018 Miről és kinek szól a magazin? Bemutatjuk Önnek a Hirdetésben Hírverés Magazint! A formabontó külső előre vetíti gondolkodásunk irányát. Kulcsszavunk az INNOVÁCIÓ! A Hirdetésben Hírverés

Részletesebben

8181 Berhida, Kossuth u. 18. 06/88/455-400 email: kulturhaz@berhida.hu

8181 Berhida, Kossuth u. 18. 06/88/455-400 email: kulturhaz@berhida.hu 8181 Berhida, Kossuth u. 18. 06/88/455-400 email: kulturhaz@berhida.hu Tisztelt Képviselő-testület! Idén 21. alkalommal rendezzük meg a Városnapokat szeptember 13. és 15. között, ahol a legkülönfélébb

Részletesebben

IKSZT Szolgáltatási és Programterv

IKSZT Szolgáltatási és Programterv Helyszín és feltételek biztosítása a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat tájékoztatási pont működtetéséhez 1 1 Falugazdász fogadóóra fogadóóra 2013.01.08 8 Falugazdász fogadóóra fogadóóra 2013.02.05 8 Falugazdász

Részletesebben

Robin KalandSziget. Kalandpark tömör bemutatása. 20 kiemelt játék bemutatása

Robin KalandSziget. Kalandpark tömör bemutatása. 20 kiemelt játék bemutatása Robin KalandSziget Kalandpark tömör bemutatása Hazánk egyik leggyönyörűbb és legkalandosabb vízi világában, a Tisza-tó vadregényes szigetén Magyarországon egyedülálló élménypark épült. Az attrakció célja,

Részletesebben

Kulcsi Kemencés Kézműves Egyesület

Kulcsi Kemencés Kézműves Egyesület Kulcsi Kemencés Kézműves Egyesület a 10 évig sikeresen működő Mesterségek Bölcsője Alkotó napok elnevezésű rendezvény kapcsán jött létre 2008-ban, azokkal a segítőkkel, akik az évente egyszer megrendezésre

Részletesebben

A Consort Zenei Alapítvány közhasznúsági jelentése

A Consort Zenei Alapítvány közhasznúsági jelentése A Consort Zenei Alapítvány közhasznúsági jelentése 2011. évre CONSORT ZENEI ALAPÍTVÁNY 1. Az Alapítvány adatai Az alapítvány nyilvántartási száma: AM 2417 Az alapítvány neve: Consort Zenei Alapítvány Az

Részletesebben

A fesztivál piac jellemzői

A fesztivál piac jellemzői A fesztivál piac jellemzői A Magyar Fesztivál Regisztrációs és Minősítő Programba 20-201 között 3 fesztivál kérte a regisztrálását. A következő adatok, ennek a 3 fesztiválnak az elemzésén alapulnak. 1

Részletesebben

Éjszakai Forgatag. a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér szervezésében

Éjszakai Forgatag. a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér szervezésében Éjszakai Forgatag a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér szervezésében Éjszakai Forgatag Lehetőségek kiaknázása, igényfelmérés Saját tulajdonú csarnok, megfelelő infrastruktúrával Utánpótlás

Részletesebben

Szakmai beszámoló Múzeumok Éjszakája megvalósítására Móra Ferenc Múzeumban június 25. Szeged, Móra Ferenc Múzeum

Szakmai beszámoló Múzeumok Éjszakája megvalósítására Móra Ferenc Múzeumban június 25. Szeged, Móra Ferenc Múzeum Szakmai beszámoló Múzeumok Éjszakája megvalósítására Móra Ferenc Múzeumban 2016. június 25. Szeged, Móra Ferenc Múzeum pályázati azonosító: 204107/00197 1. A program részletes ismertetése A Móra Ferenc

Részletesebben

VÁROSÜNNEP Rudabánya

VÁROSÜNNEP Rudabánya VÁROSÜNNEP Rudabánya Magyarország Európai Unióhoz csatlakozása 10. évfordulójának jegyében Programok III. Ásványgyűjtő Fesztivál, Rudabánya 2014. szeptember 5. VII. Városnap, Rudabánya 2014. szeptember

Részletesebben

Komplex, egyedi programcsomagokat kínálunk leendő látogatóink számára szórakoztatási lehetőségekkel, családbarát programok biztosításával.

Komplex, egyedi programcsomagokat kínálunk leendő látogatóink számára szórakoztatási lehetőségekkel, családbarát programok biztosításával. Csabai Kolbászház Látvány és élmény! Disznóvágás Kolbászkészítés Csapatépítő programok 2015 januárjától megnyitotta kapuit a Csabai Rendezvényszervező Kft. által üzemeltetett fesztiválház. Fő célunk a

Részletesebben