Ízelítő, a Senshi Sportegyesület 2012-évi tevékenységéből.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Ízelítő, a Senshi Sportegyesület 2012-évi tevékenységéből."

Átírás

1 Ízelítő, a Senshi Sportegyesület 2012-évi tevékenységéből. Szolnok, Szolnokon - a Tiszaligetben lévő - Garden Hotelben, került megrendezésre az MKKSZ éves közgyűlése. A gyűlés előtti program adminisztrációval kezdődött, ahol sor került a évi tagbélyegek elszámolására, valamint a évi klubés tagnyilvántartó adatlapok leadására, adategyeztetésekre, és regisztrációkra. Szolnok, A Shinkyokushin Harcművész Szövetség éves közgyűlése is Szolnokon - a Tiszaligetben lévő - Garden Hotelben, került megrendezésre. A Senshi SE-t Kovács Lajos, az Egyesület vezetője képviselte. Kőkapu, Részt vettünk a Kőkapui táborban, ahol hat napon át edzettek együtt a harcművészek. A Shihan Bence Antal által szervezett hat napos tábor előadója Szilágyi István kung-fu mester volt. A napi három edzést István mester a szokásos stílusában igen magas színvonalon, precízen vezette le. Békéscsaba, A Békés Megyei Harcművész Szövetség Békéscsabán, a Lencsési Közösségi Házban tartotta 2012-évi közgyűlését. A napirendi pontok között szerepelt, a 2011 évi beszámoló és annak elfogadása, döntés az "Érdemes Mester" és a "Kiváló Harcművész" díjak odaítéléséről, a 2012 évi feladatok meghatározása és a 2012 évi megyei versenynaptár kialakítása. Hajdúszoboszló, Hajdúszoboszlón került megrendezésre a Kyokushin Karate Diákolimpia Kelet-Magyarországi területi elődöntője. A Senshi Sportegyesület 15 versenyzőt nevezett a küzdelmekre. A csapat remek eredményeket ért el, 6 érem született és összesen 13 versenyzőnek sikerült a döntőbe kvalifikálnia magát. (eredményeink: 3 ezüst, 3 bronz) Derecske, Derecskén, a Bocskai István Általános Iskola tornatermében került megrendezésre a Szilágyi István szakmai igazgató és Badar Ágnes MediBall instruktor által vezetett MediBall szeminárium. Az egész napos oktatás keretében a labdajáték mozgásanyagán túl a légzés és mozgás összekapcsolásának fontosságával, valamint a tudatos életmód gyakorlatba való átültetésével ismerkedhettek meg a résztvevők. Budapest, A Shinkyokushin Harcművész Szövetség tagjai szemináriumon vettek részt Budapesten, április 01-én vasárnap, a Tigris Dojo Központi termében. A szeminárium vezetője Shihan Bencze Antal 5.dan - os mester volt. Szeghalom, Diákolimpia Országos Döntő. Egyesületünk negyedik alkalommal rendezte meg Szeghalmon a Kyokushin Karate Diákolimpia döntőjét, ennek megfelelően már rutinosan bonyolítva a rendezvényt. A Városi Sportcsarnokban 55 klub 425 versenyzője indult, hogy eldönthesse a diákolimpiai bajnoki címeket. Macsári József, Szeghalom Város polgármestere mondott megnyitó beszédet. Megjelent továbbá Kardos Károly, Körösladány polgármestere és Shihan Furkó Kálmán VII. Danos mester a Kyokushin Karate megalapítója is.

2 Idén újdonságként volt jelen, a kata versenyszám, ahol színvonalas formagyakorlatokat láthatott a közönség a budokáktól. A küzdelmeket a Kyokushin karatéra jellemző harci szellem, keménység és a jó hangulat jellemezte. A négy küzdőtéren folyamatosan zajlottak a full-contact (teljes erejű) küzdelmek, ahol az ifjú karatékák újfent bizonyították harcos mivoltukat. A bírói kar és az orvosi személyzet nem sokat pihent a nap folyamán. Egyesületünk nem csak a rendezésben emelkedett ki, hanem a versenyzőink is eredményesen szerepeltek, hiszen Baliga Attila (junior férfi 85kg) aranyérmet, diákolimpiai bajnoki címet szerzett! Papp Zsanett és Papp Dóra a második helyen végzett. Agárdi Terézia Amanda, Papp Dániel és Bugyi Tibor pedig a dobogó harmadik fokára állhatott. Nyíregyháza, A Fight Team HSE edzőterme adott otthont Shigeru Uemura mester 2 napos Harcművészeti és életvezetési szemináriumának. A magas színvonalú szakmai napokon közel 100 fő vett részt. Szeghalom, A Senshi Sportegyesület működési feltételeinek javítása érdekében a Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák LEADER fejezetének végrehajtásához én pályázatot nyújtott be a Non-profit szervezetek fejlesztését szolgáló tevékenységek támogatása célterületére. Az egyesület pályázata eredményes elbírálásban részesült és a Senshi SE összesen Ft támogatást nyert el, melyet a Szeghalom, Tildy u alatti Sportközpont felújítására és eszközbeszerzésre fordíthat. Tarján, A Renmei Kyokushin Karate Sportegyesület Tarjánban rendezte meg a XI. J & S Speed kupát. A rendezvényen közel négyszáz versenyző indult. Egyesületünk öt fős csapattal vett részt utánpótlás és felnőtt kumite versenyszámokban. A verseny a 2012-es év Nemzetközi nyílt C kategóriás Felnőtt, Gyerek, Serdülő Kyokushin Kumite és Utánpótlás, Felnőtt B, A Kata Kyokushin Karate bajnoksága volt. (eredményeink: 1 arany, 1 ezüst, 1 bronz) Antwerpen, Shinkyokushin Európa bajnokság. Több mint harminc fős magyar csapat indult útnak Belgiumba (versenyzők, bírók és edzők), hogy bizonyítsanak kata és kumite számokban, a junior és felnőtt Shinkyokushin Európa-bajnokságon. Antwerpenben négy arany-, hat ezüst- és négy bronzérmet szereztek a magyar kyokushin versenyzők. Egyesületünk versenyzője Papp Zsanett junior női +65kg súlycsoportban bronzérmet szerzett. Zsanett az ukrán Chornokozynska Tetian-t legyőzve jutott a legjobb négy közé. Sajnos a litván Gustaityte Brigita jobbnak bizonyult a következő küzdelemben, így Zsanett a dobogó dicső harmadik fokán fejezte be küzdelmeit.

3 Jászberény, A Shinkyokushin Harcművész Szövetség jászberényi nyári edzőtáborában vettek részt Egyesületünk sportolói. Az oktatás és a program magas színvonaláról a szervezők és az oktatók egyaránt gondoskodtak. Sensei Agócs Tibor a megszokott kényelmet biztosította a karatékáknak, a szakmai rész levezénylése Shihan Karmazin György, Shihan Bencze Antal, Sensei Tóth Tibor, Sensei Szövetes Veronika és Sensei Rózsa Gábor feladata volt, melynek maradéktalanul eleget tettek. Meghívott oktatóként tanítottak Szilágyi István-, és Badar Ágnes harcművész mesterek. A gyakorlás mellett nagy szerepe volt a szervezetfejlesztésnek, a csapatépítésnek, az elméleti oktatásnak, és nem utolsósorban az utolsó két napban lezajlott vizsgáknak, ahol a karatékák ismételten bizonyíthatták felkészültségüket. Szeghalom, Első alkalommal rendeztük meg Szeghalmon a SZESZI Kollégiumában Életmód táborunkat, ahová Szolnokról is számos érdeklődő érkezett. A program fő anyaga a jógára és a mediballra épült, azon belül is a mozgás-légzés és tengely kapcsolatára, valamint a testtudatos mozgás elsajátítása volt a fő cél. Kőkapu, A Spirit SE Szilágyi István MediBall szakmai igazgató és Badar Ágnes MediBall instruktor vezetésével ben is megtartotta MediBall oktatói táborát. A táborra között a vadregényes Kőkapu ifjúsági szállásán került sor. A program során megismerkedhettünk a MediBall egyéni kreatív és formai mozgásával, egyéni és páros mérkőzések rejtelmeivel, szakmai fogásival, valamint a Yo-Jo-Gaku az életvezetés tudományával, mely magában foglalta a légzés, a folyadék fogyasztási szokások, táplálkozás, pihenési szokások, és a mozgás magas szintű művelésének elsajátítását. Az étkezés friss zöldségekből és gyümölcsökből, infrasütőben készülő egészséges ételekből, gabonafélékből, halételekből állt, melyeket közösen készítettünk. A tábor végén került sor az oktatói vizsgákra, ahol Kovács Lajos, Egyesületünk vezetője sikeresen teljesítette a feltételeket és most már hivatalos MediBall oktatóként tevékenykedhet a jövőben. Szeghalom, Első alkalommal rendeztük meg Szeghalmon a SZESZI Kollégiumában Életmód táborunkat, ahová Szolnokról is számos érdeklődő érkezett. A program fő anyaga a jógára és a mediballra épült, azon belül is a mozgás-légzés és tengely kapcsolatára, valamint a testtudatos mozgás elsajátítása volt a fő cél. A résztvevők elméleti oktatásban is részesültek, melynek során egy olyan átfogó ismeretanyag került átadásra, mely magában foglalta a tudatos életmódhoz szükséges információkat, gyakorlati példákkal is szemléltetve. Témáink között szerepelt a tudatos és egészséges táplálkozás, a gondolatok programozása "A víz üzenetei" című könyv példáival szemléltetve, energetikai gyakorlatok, erőszakmentes konfliktuskezelési technikák, valamint a magyar hagyományok és rítusok szerepe napjainkban. A második nap végére az összeszokott csapat így búcsúzott egymástól: " A következőn veletek, ugyanitt!"

4 Nyíregyháza, Nyíregyházán került sor a Shinkyokushin Harcművész Szövetség által szervezett, két napos szakmai továbbképzésre, melyet az immár jól ismert Shigeru Uemura Mester tartott. Egyesületünket Sensei Kovács Lajos képviselte. Az egész napon át tartó alapok gyakorlása után - pozíció és tengely kapcsolata -, szervezetfejlesztéssel zárult a nap, Shihan Karmazin György vezetésével. A második napon főleg az elméleti oktatáson volt a hangsúly, ahol az energiáról, energiatestekről, a Ki-ről, valamint a Hara és a Kiai kapcsolatáról volt szó. Záró akkordként a gyakorlatba való átültetésre is sor került, majd levezetésként a Mester életéből vett történeteket hallgathattak a részt vevők. Szeghalom, Megkezdődtek a felújítási munkálatok. A Senshi Sportegyesület működési feltételeinek javítása érdekében pályázatot nyújtott be a 76/2011. (VII.29.) VM rendelet alapján a Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák LEADER fejezetének végrehajtásához, a 2011-től nyújtandó támogatás pályázati felhívásának keretében. A Körös-Sárréti Vidékfejlesztési Egyesület azonosítószámú, Non-profit szervezetek fejlesztését szolgáló tevékenységek támogatása célterületére én benyújtott pályázat eredményes lett. A Senshi SE összesen Ft támogatást nyert el, melyet a következő célokra használ fel: A Sport- és Életmód Központ felújítása - nyílászárók cseréje, burkolás és festés (Szeghalom, Tildy u Eszközbeszerzés (sport- és szabadidő eszközök jóga, MediBall, karate, súlygolyós, aerobic szakosztályok, valamint hagyományőrző fegyverek beszerzése a Történelmi Lőegylet Szakosztály részére) A felújítási munkálatok az épület udvari frontján lévő nyílászárók és a bejárati ajtó cseréjével kezdődtek, melyek, ahogyan a képeken is látható, rászolgáltak a cserére. Sikeresen megvalósult az első eszközbeszerzés is, melyből az egyesület MediBall szakosztálya már profitálhat az edzések során. A nyertes pályázat megvalósítása után a Senshi SE megújult környezetben, kibővült eszköztárral várja a mozogni, sportolni vágyó kicsiket és nagyokat egyaránt. Szeghalom, alkalommal gyűlt össze a szurkoló közönség Szeghalmon, a Regionális Nyílt Kyokushin Karate versenyen. A sporteseményt a hagyományoknak megfelelően a Városi sportcsarnokban rendezték meg a gyermek, serdülő és ifjúsági korosztályoknak. A verseny rendezője, Sensei Kovács Lajos, a Senshi SE edzője célul tűzte ki a klubok, versenyzők, valamint a különböző irányzatok közötti barátság elmélyítését, így a kyokushin karatésokon kívül kick-box és az ITF taekwon-do képviselői is tatamira léptek. A versenyen díszvendégeként megjelent Shihan Gregor László VI. DAN mester, a Békés Megyei Harcművész Szövetség elnöke is. 12 klub 89 versenyzője indult a megmérettetésen, ahol kemény csatákban mérték össze tudásukat. (eredményeink: 1 arany, 1 ezüst, 2 bronz)

5 Szeghalom-Várhely, Szeghalmon, a Várhelyi ifjúsági tábor területén vette kezdetét a második 2 napos Életmód táborunk, mely az előző tábor ismeretanyagára épülve szolgált új információkkal a résztvevők számára. Az előző program ismeretanyagára épülve folytattuk az oktatást: elmerültünk a Kokyu - légzés művészete - alapismereteiben, testtudatos feladatainkba beleépítettük a gerinc-tengely-világfa információit; érzéseket, érzékeléseket kerestünk, s gyakoroltuk a légzéssel összekapcsolódott áramló mozgást. Folytatván a megkezdett ciklust, beszéltünk az ősi magyar ünnepkörökről, a férfi-női lét misztériumairól, a rovásról, a Szer-etet erejéről, s a mindennapokba átültethető energetikai gyakorlatokat végeztünk. Végezetül szó esett a kristályok gyógyító erejéről is. A nagy érdeklődésre való tekintettel, immár a harmadik tábor szervezése is folyamatban van. Szolnok, Szolnokon ismét megrendezésre került Szilágyi István mester és Badar Ágnes MediBall instruktor szemináriuma. Kovács Sensei, aki immár MediBall oktatóként volt jelen, szakmai tudását bővítő tapasztalatokkal tért haza. Az új információk, mind mozgás-, mind elméleti anyagként, a soron következő órán beépítésre kerültek, a tanítványok nagy örömére. Szolnok, Spirituális műhely Szolnokon. Szombaton az évek óta működő, összeszokott szolnoki csapatnál jártunk, előadást tartani. Témánk a Téli Napforduló napján bekövetkező energetikai, spirituális változás volt, s a vele együtt járó feladatok, tennivalók. A három órás műhely a téma komolysága ellenére jó hangulatban, sok nevetéssel telt, s kölcsönösen feltöltöttük egymást. Örömmel tapasztaltuk az utolsó együttlét óta is folyamatosan tartó egyéni- és csoportos fejlődést, felismeréseket, a tagok közötti aktív kapcsolattartásról, meditációkról szóló híreket. Befejezésként közös energetikai gyakorlatot tartottunk, majd zárszóként a csoport tagjai osztottak meg velünk életükből egy-egy pillanatot, melyek az utóbbi hetekben áldásos felismerésként, rendeződésként köszöntöttek mindennapjaikba. Szeghalom, Senshi Se emeleti edzőtermében előadást tartottunk "Tudatos ember - változó idők" címmel. Témánk a jelenkori változások, hatásaik, valamint az, miért fontos tudatosan élni, s nemcsak ismerni az Utat, hanem járni is rajta. A műhely jó hangulatban telt, s a résztvevőkkel együtt mi is pozitív, gazdagító élményekkel tértünk haza. Szolnok, Nap Kapu meditációt tartottunk Szolnokon. Meditációnk során a Téli Napfordulós energetikai átfordulást megelőző portálnyitás (12:12) folyamatában bekapcsolódtunk a közös Kristályhálóba, összekapcsolódva a Föld többi részén munkálkodó csoporttal. A műhely alkalmat adott arra, hogy jelképes ajándékkal megköszönjük a csoportnak az egész éves munkáját, és a szeretetben, derűben eltöltött közös időt.

6 Szolnok, A Shinkyokushin Harcművész Szövetség Szolnokon tartotta Ünnepélyes Évzáróját, melyre meghívást kaptak párjaikkal együtt a Szövetség klubvezetői. Ezzel a gesztussal köszönte meg az SHSZ vezetősége a klubvezetők éves munkáját, valamint a párjaik türelmét, támogatását, hogy egész évben lehetővé tették az új irányú szakmai munkában való elindulást. Szeghalom, Szeghalmon immár hagyományként, 2012-ben is sor került az országos tanulmányi versenyeken, vagy a sport területén kiváló helyezést elérő, szeghalmon tanuló diákoknak, és felnőtteknek elismerésére. A díszokleveleket és emlékplaketteket Szeghalom Város Polgármesterétől, Macsári Józseftől vehették át az ünnepeltek. Egyesületünk tagjai közül ebben az évben három fő részesült elismerésben. Szeghalom, Idén is megrendeztük év végi záró bulinkat, mely az eddigiektől eltérően játékos vetélkedő programmal is bővült. Szakosztályaink idén együtt ünnepeltek, mellyel célunk volt, hogy a közeljövőben felépüljön egy összetartó, együttműködő csapat. Egyesületünk vezetője, rövid beszámolót tartott, majd apró ajándékkal megköszönte mindazok éves munkáját, akik versenyen való eredményes szereplésükkel, illetve az egyesületi munkában való kitartó részvételükkel népszerűsítették és öregbítették a Senshi SE hírnevét. A csapatjátékok során szülők és gyerekek együtt élvezték az egyéni és csoport feladatok megoldását, s végül a győztes csapat tortát kapott jutalmul. Az este játékkal, nassolással és kötetlen beszélgetéssel zárult.

7 A megrendezett programokon, eseményeken kívül, Tildy Zoltán Sport- és életmód központunkban heti két-három alkalommal rendszeresen folynak a különféle mozgáskultúrák edzései. Két helyszínen is folynak a karate edzések Továbbra is két helyszínen - Szeghalmon és Körösladányban - folynak az egyesület karate edzései, ahol csoportokra bontva ismerkedhetnek meg a kyokushin rejtelmeivel felnőttek és gyerekek egyaránt. Szeghalmon továbbra is Sensei Kovács Lajos (3. Dan) irányítása alatt gyakorolhatnak a budokák. Körösladányban, Sensei tanítványai, Csala Rajmund és Somogyi Imre vezetik az edzéseket. Jó hangulatú súlygolyós edzések Folyamatosan zajlanak a fizikai és szellemi erőnlétet egyaránt fejlesztő edzések. Oktatónk - Kovás Lajos - most mintha fokozott figyelmet fordítana arra, hogy az ünnepek előtt újabb kihívások elé állítsa a csapatot, kihozva mindenkiből a maximumot.

8 Teljes erőbedobással működnek a jóga órák. Mostanra összeszokott, föloldódott a csapat, s egyre jobban sikerül elérni mindenkinek a fókuszált figyelem és összpontosítás állapotát a gyakorlatok közben. Örömteli beszámolókat, visszajelzéseket kapunk arról, kinek hol, melyik testrészén állt be javulás. Külön öröm, hogy csapatunk tagjai munkahelyükön és mindennapi életükben is folyamatosan figyelnek magukra, másokra, és ismétlődnek az órákon elhangzott mondatok: Figyeld magad; Ne veszítsd el a figyelmed és a koncentrációd; Maradj tudatos; Állíts tengelyt és meglátod a kedved is más lesz; Lélegezd ki a feszültséget! Pár hónapja a női uralom is megdőlt, hiszen már három férfiember gazdagítja csoportunkat.:) Medi-Ball Labdajáték az egészségért "Aki nem szakít időt a pihenésre, az előbb vagy utóbb arra kényszerül, hogy időt találjon a betegségre." A MediBall egy olyan speciális ütővel és labdával űzhető játék, ami a több évszázados hagyományokkal rendelkező kínai eredetű mozgásforma, a Tai- Chi körkörös mozdulatait veszi alapul és ötvözi a nyugati-modern labdajátékokkal. A MediBall a jellegzetes mozgásmechanizmusa miatt nemcsak rendkívül látványos, hanem jó hatással van a testre és lélekre egyaránt. Ahhoz, hogy valaki helyesen végezze a mozdulatsorokat, olyan laza-harmonikus fizikai és szellemi állapotot kell létrehoznia, mely biztosítja az akadálytalan energiaáramlást a testben, oldja az izmok-ízületek feszültségeit, lecsendesíti az elmét, testi és lelki szinten egyaránt harmonikus, nyugodt, kiegyensúlyozott állapot létrejöttét segíti elő. Aerobic edzések Heti két alkalommal folyamatosan működnek az alakformáló és zsírégető aerobic edzések Szatmári Erika testnevelő vezetésével. Bővebben rólunk megújult weboldalunkon:

Ízelítő, a Senshi Sportegyesület 2011-évi tevékenységéből.

Ízelítő, a Senshi Sportegyesület 2011-évi tevékenységéből. Ízelítő, a Senshi Sportegyesület 2011-évi tevékenységéből. Szolnok, 2011.01.14-15. Január a gyűlések időszaka. Magyar Kyokushin Karate Szervezet éves közgyűlésére Szolnokon - a Tiszaligetben lévő - Garden

Részletesebben

Ízelítő, a Senshi Kyokushin Karate Gyermek, Ifjúsági és Szabadidő Sportegyesület 2009 évi tevékenységéből.

Ízelítő, a Senshi Kyokushin Karate Gyermek, Ifjúsági és Szabadidő Sportegyesület 2009 évi tevékenységéből. Ízelítő, a Senshi Kyokushin Karate Gyermek, Ifjúsági és Szabadidő Sportegyesület 2009 évi tevékenységéből. 2009. január 17-ént Szolnokon rendezte meg a Magyar Kyokushin Karate Szervezet az éves közgyűlését.

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS KYOKUSHIN KARATE DIÁKOLIMPIA 2011/2012 TANÉV

VERSENYKIÍRÁS KYOKUSHIN KARATE DIÁKOLIMPIA 2011/2012 TANÉV VERSENYKIÍRÁS KYOKUSHIN KARATE DIÁKOLIMPIA 2011/2012 TANÉV A VERSENY CÉLJA: - az általános és középfokú oktatási intézményekben tanuló karatékák közös versenyeztetése, - a diákolimpiai címek eldöntése,

Részletesebben

Magyar Kyokushin Karate Szervezet és a gas.hu által támogatott

Magyar Kyokushin Karate Szervezet és a gas.hu által támogatott Magyar Kyokushin Karate Szervezet és a gas.hu által támogatott gas.hu HUNGARIAN OPEN 2009 VERSENYKIÍRÁS 1. A verseny célja: Az MKKSZ bajnoki címének eldöntése A barátság ápolása a résztvevő klubok között

Részletesebben

Ízelítő, a Senshi Kyokushin Karate Gyermek, Ifjúsági és Szabadidő Sportegyesület 2008-évi tevékenységéből.

Ízelítő, a Senshi Kyokushin Karate Gyermek, Ifjúsági és Szabadidő Sportegyesület 2008-évi tevékenységéből. Ízelítő, a Senshi Kyokushin Karate Gyermek, Ifjúsági és Szabadidő Sportegyesület 2008-évi tevékenységéből. 2008. január 11-13 között Szolnokon rendezte meg a Magyar Kyokushin Karate Szervezet a szakmai

Részletesebben

Szakmai továbbképzés I. foglalkozás

Szakmai továbbképzés I. foglalkozás Szakmai továbbképzés 2016. I. foglalkozás Minden évben négy alkalommal kerül megrendezésre szakmai továbbképzésünk, mely az idén 2016. Január 24-n volt a Honvéd Küzdőcentrumban. A rendezvényre alapvetően

Részletesebben

Ízelítő, a Senshi Kyokushin Karate Gyermek, Ifjúsági és Szabadidő Sportegyesület 2007-évi tevékenységéből.

Ízelítő, a Senshi Kyokushin Karate Gyermek, Ifjúsági és Szabadidő Sportegyesület 2007-évi tevékenységéből. Ízelítő, a Senshi Kyokushin Karate Gyermek, Ifjúsági és Szabadidő Sportegyesület 2007-évi tevékenységéből. Március 17-én, Debrecenben a 2006/2007-es tanév Kyokushin Karate Diákolimpia Kelet-Magyarországi

Részletesebben

VII. MediBall Országos Bajnokság Versenykiírása

VII. MediBall Országos Bajnokság Versenykiírása VII. MediBall Országos Bajnokság Versenykiírása Nyíregyháza, 2015. május 16. Minden életjelenség mozgásban nyilvánul meg. Változtasd meg a mozgásod, megváltozik az életed! A verseny megnevezése: VII. MediBall

Részletesebben

IX. J&S Speed kupa versenykiírása

IX. J&S Speed kupa versenykiírása 2011-03-22 08:26:54 Renmei Kyokushin Karate Sportegyesület 2011. évi Nemzetközi nyílt C kategóriás Felnőtt, Gyerek, Serdülő Kyokushin Kumite Utánpótlás,Felnőtt C, B, Kata Kyokushin Karate Verseny Renmei

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. a Fiedler Ottó Sportegyesület tevékenységéről. Ó z d, április 30. Előterjesztő: Fiedler Ottó Sportegyesület Elnöke

TÁJÉKOZTATÓ. a Fiedler Ottó Sportegyesület tevékenységéről. Ó z d, április 30. Előterjesztő: Fiedler Ottó Sportegyesület Elnöke TÁJÉKOZTATÓ a Fiedler Ottó Sportegyesület tevékenységéről Ó z d, 2014. április 30. Előterjesztő: Fiedler Ottó Sportegyesület Elnöke Egyesületünk rövid bemutatása: 1906-ban Ózdon épült fel Közép-Európa

Részletesebben

2017/2018. TANÉVI KYOKUSHIN KARATE DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS

2017/2018. TANÉVI KYOKUSHIN KARATE DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS 2017/2018. TANÉVI KYOKUSHIN KARATE DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS A KYOKUSHIN Karate Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (továbbiakban: MDSZ) közösen hirdeti meg; a

Részletesebben

NAGYCENKI SPORTEGYESÜLET 9485 NAGYCENK, GYÁR UTCA 2. A NAGYCENKI SPORTEGYESÜLET 2017-ES TEVÉKENYSÉGE

NAGYCENKI SPORTEGYESÜLET 9485 NAGYCENK, GYÁR UTCA 2.   A NAGYCENKI SPORTEGYESÜLET 2017-ES TEVÉKENYSÉGE A NAGYCENKI SPORTEGYESÜLET 2017-ES TEVÉKENYSÉGE Egyesületünknek 2017-ben is sikeres, eredményekben és eseményekben gazdag éve volt. Egyesületünk 2017-ben 4 szakosztállyal működött: - labdarúgás - asztalitenisz

Részletesebben

ITF TAEKWON-DO MAGYAR BAJNOKSÁG GYERMEK, SERDÜLŐ, IFJÚSÁGI, FELNŐTT ÜLLŐ, 2015.

ITF TAEKWON-DO MAGYAR BAJNOKSÁG GYERMEK, SERDÜLŐ, IFJÚSÁGI, FELNŐTT ÜLLŐ, 2015. ITF TAEKWON-DO MAGYAR BAJNOKSÁG GYERMEK, SERDÜLŐ, IFJÚSÁGI, FELNŐTT ÜLLŐ, 2015. Verseny megnevezése: Rendező Szervezet: ITF Taekwon-do Magyar Bajnokság Magyar ITF Taekwon-do Szövetség Sasok Sportegyesület

Részletesebben

V. MIGHTYFIST EAGLES CUP NEMZETKÖZI BAJNOKSÁG GYEREK, SERDÜLŐ, IFJÚSÁGI, FELNŐTT 2015

V. MIGHTYFIST EAGLES CUP NEMZETKÖZI BAJNOKSÁG GYEREK, SERDÜLŐ, IFJÚSÁGI, FELNŐTT 2015 Verseny megnevezése: Rendező Szervezet: V. MIGHTYFIST Eagles Cup Nemzetközi ITF. Taekwon-do Bajnokság Magyar ITF Taekwon-do Szövetség, Sasok Sportegyesület Rendező: Szalay Gábor V.dan, Békássy Csaba V.dan

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS XI.NAGYKUN KUPA gyermek, serdülő, ifjúsági, junior, felnőtt, nyílt ORSZÁGOS BAJNOKSÁG

VERSENYKIÍRÁS XI.NAGYKUN KUPA gyermek, serdülő, ifjúsági, junior, felnőtt, nyílt ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS I.NAGYKUN KUPA gyermek, serdülő, ifjúsági, junior, felnőtt, nyílt ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 1. A verseny célja: A bajnoki cím eldöntése, a barátság mélyítése, a Kyokushin Karate népszerűsítése.

Részletesebben

2. A verseny rendezője: Sátoraljaújhelyi Kyokushin Karate Sportegyesület. 4. A verseny helye: Sátoraljaújhely, Városi Sportcsarnok (Liget tér 3.

2. A verseny rendezője: Sátoraljaújhelyi Kyokushin Karate Sportegyesület. 4. A verseny helye: Sátoraljaújhely, Városi Sportcsarnok (Liget tér 3. VERSENYKIÍRÁS X. ZEMPLÉN KUPA gyermek, serdülő, ifjúsági, junior és felnőtt A B és C kategóriás meghívásos karate bajnokság 1. A verseny célja: a bajnoki cím eldöntése, a sportbaráti kapcsolatok mélyítése,

Részletesebben

MKSZ 2014. ÉVI FULL CONTACT MAGYAR BAJNOKSÁG

MKSZ 2014. ÉVI FULL CONTACT MAGYAR BAJNOKSÁG MKSZ 2014. ÉVI FULL CONTACT MAGYAR BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS 1. A verseny célja: - a FULL CONTACT karate népszerűsítése, - a FULL CONTACT karate klubok és stílusszervezetek közötti barátság elmélyítése,

Részletesebben

2018. évi Győri Ashihara Karate Gála Meghívásos, gyermek, ifjúsági, junior, felnőtt Ashihara Karate bajnokság

2018. évi Győri Ashihara Karate Gála Meghívásos, gyermek, ifjúsági, junior, felnőtt Ashihara Karate bajnokság 2018. évi Győri Ashihara Karate Gála Meghívásos, gyermek, ifjúsági, junior, felnőtt Ashihara Karate bajnokság Sporttal a drogok ellen! A Sport legyen a szenvedélyed! 2018. március 3. /szombat/ Meghívásos,

Részletesebben

Seishin Karate klub Keszegfalva

Seishin Karate klub Keszegfalva Seishin Karate klub Keszegfalva A karate klub 1998.feruárjában kezdte meg működését. Azóta is folyamatosan működik, és folyamatosan nő a látogatottsága. A 2010-es év sikercsapata Alsó sor (balról jobbra):

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS KYOKUSHIN KARATE DIÁKOLIMPIA 2015/2016 TANÉV

VERSENYKIÍRÁS KYOKUSHIN KARATE DIÁKOLIMPIA 2015/2016 TANÉV VERSENYKIÍRÁS KYOKUSHIN KARATE DIÁKOLIMPIA 2015/2016 TANÉV A VERSENY CÉLJA: - az általános és középfokú oktatási intézményekben tanuló karatékák közös versenyeztetése, - a diákolimpiai címek eldöntése,

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI KYOKUSHIN KARATE DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS

2018/2019. TANÉVI KYOKUSHIN KARATE DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS 2018/2019. TANÉVI KYOKUSHIN KARATE DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS A KYOKUSHIN Karate Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (továbbiakban: MDSZ) közösen hirdeti meg; a

Részletesebben

Érdekes kísérlet, mely hagyománnyá válhat

Érdekes kísérlet, mely hagyománnyá válhat Érdekes kísérlet, mely hagyománnyá válhat Július 16-n Vásárosnaményban a Szilva Termál Hotel adott otthont annak a sportrendezvénynek, melyet Iván János - a területen működő egyik klubvezetőnk - rendezett.

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. a Fiedler Ottó Sportegyesület 2014 évi tevékenységéről. Ó z d, 2015. február 19. Fiedler Ottó Sportegyesület Elnöke

TÁJÉKOZTATÓ. a Fiedler Ottó Sportegyesület 2014 évi tevékenységéről. Ó z d, 2015. február 19. Fiedler Ottó Sportegyesület Elnöke TÁJÉKOZTATÓ a Fiedler Ottó Sportegyesület 2014 évi tevékenységéről Ó z d, 2015. február 19. Előterjesztő: Fiedler Ottó Sportegyesület Elnöke Egyesületünk rövid bemutatása: 1906-ban Ózdon épült fel Közép-Európa

Részletesebben

KIMUTATÁS a Kultúrális és Sport Alapra benyújtott pályázatok támogatásáról (Sport) 2010. év

KIMUTATÁS a Kultúrális és Sport Alapra benyújtott pályázatok támogatásáról (Sport) 2010. év KIMUTATÁS a Kultúrális és Sport Alapra benyújtott pályázatok támogatásáról (Sport) 2010. év A tevékenység meghatározása 2010 évben a Kulturális és Sport sorsz. A pályázó neve és az összeg rendeltetése

Részletesebben

Marossy Dojo sikerek a X. Zemplén Kupán! 2 arany, 3 ezüst, 8 bronzérem!

Marossy Dojo sikerek a X. Zemplén Kupán! 2 arany, 3 ezüst, 8 bronzérem! 2015-02-15 12:00:00 Marossy Dojo sikerek a X. Zemplén Kupán! 2 arany, 3 ezüst, 8 bronzérem! Marossy Dojo sikerek a X. Zemplén Kupán! 2 arany, 3 ezüst, 8 bronzérem! Marossy Dojo sikerek a X. Zemplén Kupán!

Részletesebben

2014 RKSZ Önvédelmi Nemzetkőzi Kupa

2014 RKSZ Önvédelmi Nemzetkőzi Kupa 2014 RKSZ Önvédelmi Nemzetkőzi Kupa Amatőr és Profi Meghívásos Nyílt Verseny VERSENYKIÍRÁS A verseny célja: - a 2014 évi RKSZ II. önvédelmi Nemzetkőzi Kupa bajnoki címek eldöntése - a Magyar és Nemzetkőzi

Részletesebben

Magyar Kyokushin Karate Szervezet 2014/2015. TANÉV KYOKUSHIN KARATE

Magyar Kyokushin Karate Szervezet 2014/2015. TANÉV KYOKUSHIN KARATE Magyar Kyokushin Karate Szervezet 2014/2015. TANÉV KYOKUSHIN KARATE 1 2014/2015. TANÉVI KYOKUSHIN KARATE DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS 1. A verseny célja: Az általános és középfokú köznevelési intézményekben

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ az Ózdi Kézilabda Club tevékenységéről

TÁJÉKOZTATÓ az Ózdi Kézilabda Club tevékenységéről TÁJÉKOZTATÓ az Ózdi Kézilabda Club tevékenységéről Ó z d, 2014. június 26. Előterjesztő: Ózdi Kézilabda Club Elnöke Az Ózdi Kézilabda Club nevében szeretnénk Önöket tájékoztatni egyesületünk működéséről.

Részletesebben

Nyílt Kempo Világkupa

Nyílt Kempo Világkupa E M L É K V E R S E N Y Nyílt Kempo Világkupa Ideje: 2019 március 15-17. INFO: Az idei évben is helyet adunk a fogyatékkal élő küzdősportoló fiataloknak. Immár indulhatnak formagyakorlat, önvédelem és

Részletesebben

IV. EAGLES CUP NEMZETKÖZI BAJNOKSÁG FELNŐTT, IFJÚSÁGI, SERDÜLŐ 2013.

IV. EAGLES CUP NEMZETKÖZI BAJNOKSÁG FELNŐTT, IFJÚSÁGI, SERDÜLŐ 2013. IV. EAGLES CUP NEMZETKÖZI BAJNOKSÁG FELNŐTT, IFJÚSÁGI, SERDÜLŐ 2013. Verseny megnevezése: Rendező Szervezet: IV. Eagles Cup Nemzetközi ITF. Taekwon-do Bajnokság Magyar ITF Taekwon-do Szövetség Sasok Sportegyesület

Részletesebben

III. Monor Kupa. Gyermek, serdülő, ifjúsági és felnőtt "B" kategóriájú országos ITF Taekwon-Do verseny. Monor November 17.

III. Monor Kupa. Gyermek, serdülő, ifjúsági és felnőtt B kategóriájú országos ITF Taekwon-Do verseny. Monor November 17. III. Monor Kupa Gyermek, serdülő, ifjúsági és felnőtt "B" kategóriájú országos ITF Taekwon-Do verseny Monor 2012. November 17. Szeretettel meghívjuk a Monori Sportegyesület ITF Taekwon-Do szakosztály által

Részletesebben

Free Fighter Közhasznú Sportegyesület

Free Fighter Közhasznú Sportegyesület Az IBK HUNGARY Free Fighter sportegyesülete által szervezett edzésnap és házibajnokság 2013. március 22-23-24. (P-V) 2013. március 22. (Péntek) 21:00-24:00-ig éjszakai fürdőzés ( kiskorúak szülői felügyelettel

Részletesebben

MEGHÍVÓ DIÁKOK ITF TAEKWON-DO OLIMPIÁJA GYERMEK, SERDÜLŐ, IFJÚSÁGI ÉS FELNŐTT KOROSZTÁLY RÉSZÉRE. Monor november 5.

MEGHÍVÓ DIÁKOK ITF TAEKWON-DO OLIMPIÁJA GYERMEK, SERDÜLŐ, IFJÚSÁGI ÉS FELNŐTT KOROSZTÁLY RÉSZÉRE. Monor november 5. MEGHÍVÓ DIÁKOK ITF TAEKWON-DO OLIMPIÁJA GYERMEK, SERDÜLŐ, IFJÚSÁGI ÉS FELNŐTT KOROSZTÁLY RÉSZÉRE Monor 2016. november 5. A verseny fővédnöke: Harmat László VIII. dan nagymester A Magyar ITF Taekwon-do

Részletesebben

ITF TAEKWON-DO DIÁKOLIMPIA MEGHÍVÓ

ITF TAEKWON-DO DIÁKOLIMPIA MEGHÍVÓ ITF TAEKWON-DO DIÁKOLIMPIA 2010. Mezőhegyes, 2010. november 27, szombat 10 óra MEGHÍVÓ Szeretettel meghívjuk és várjuk az ITF Taekwon-do sportegyesületeket a Magyar ITF Taekwon-do Szövetség 2010.évi Országos

Részletesebben

A Százszorszép Lovasközpontban az előző évhez hasonlóan idén sem került megrendezésre a kiirásban szereplő verseny.

A Százszorszép Lovasközpontban az előző évhez hasonlóan idén sem került megrendezésre a kiirásban szereplő verseny. Pintérné Molnár Szilvia vagyok, az északnyugat-magyarországi régiófelelős 2016-óta. Régiónkat hat megye Vas, Veszprém, Zala, Fejér, Komárom-Esztergom és Győr-Moson-Sopron megyék alkotják. Térségünkben

Részletesebben

Ízelítő, a Senshi Sportegyesület 2010-évi tevékenységéből.

Ízelítő, a Senshi Sportegyesület 2010-évi tevékenységéből. Ízelítő, a Senshi Sportegyesület 2010-évi tevékenységéből. Január a gyűlések időszaka. január 15-én Budapesten, a MKKSZ klubvezetői, közgyűlés előtti egyeztető megbeszélést tartottak. Az éves közgyűlésre

Részletesebben

BUSHIDO KUPA november 21. szombat

BUSHIDO KUPA november 21. szombat 2009-10-22 11:18:35 BUSHIDO KUPA november 21. szombat BUSHIDO KUPA november 21. szombat BUSHIDO SPORTEGYESÜLET Elnök: Kiss Attila Levelezési cím: 1143 Budapest, Ilka u. 44. Telefon: 20/943-0212 Fax: 1/630-2407

Részletesebben

KIMUTATÁS A KULTURÁLIS ÉS SPORT ALAP SPORT PÁLYÁZATAINAK 2012. ÉVI TÁMOGATÁSÁRÓL

KIMUTATÁS A KULTURÁLIS ÉS SPORT ALAP SPORT PÁLYÁZATAINAK 2012. ÉVI TÁMOGATÁSÁRÓL KIMUTATÁS A KULTURÁLIS ÉS SPORT ALAP SPORT PÁLYÁZATAINAK 2012. ÉVI TÁMOGATÁSÁRÓL A tevékenység meghatározása 2012. évben az Oktatási, Kulturális és sorsz. A pályázó neve és az összeg rendeltetése Sport

Részletesebben

NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE Oktatási, Kulturális és Sport Bizottsága. 21-2/2012.(11.29.) számú. határozata

NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE Oktatási, Kulturális és Sport Bizottsága. 21-2/2012.(11.29.) számú. határozata NYíREGYHÁZA MEGYE JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE Oktatási, Kulturális és Sport Bizottsága 21-2/2012.(11.29.) számú határozata a 2012. évi sportcélú működési támogatási kérelmekkel kapcsolatos döntésről A Bizottság

Részletesebben

Öten érkeztünk Szlovákiából Jászberénybe a XXXIII. Nemzetközi edzőtáborba. Ötünkből három danvizsgára készült. Persze a felkészülésünk már jóval a

Öten érkeztünk Szlovákiából Jászberénybe a XXXIII. Nemzetközi edzőtáborba. Ötünkből három danvizsgára készült. Persze a felkészülésünk már jóval a Öten érkeztünk Szlovákiából Jászberénybe a XXXIII. Nemzetközi edzőtáborba. Ötünkből három danvizsgára készült. Persze a felkészülésünk már jóval a tábor előtt megkezdődött, viszont itt még módunkban állt

Részletesebben

MAGYAR SHIDOKAN KARATE SZÖVETSÉG BUSHIDO SPORTEGYESÜLET

MAGYAR SHIDOKAN KARATE SZÖVETSÉG BUSHIDO SPORTEGYESÜLET MAGYAR SHIDOKAN KARATE SZÖVETSÉG BUSHIDO SPORTEGYESÜLET Elnök: Kiss Attila Levelezési cím: 1143 Budapest, Ilka u. 44. Telefon: 20/943-0212 Fax: 1/630-2407 E-mail: bushido-se@bushido.hu www.bushido.hu Magyar

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS KYOKUSHIN KARATE DIÁKOLIMPIA 2016/2017 TANÉV

VERSENYKIÍRÁS KYOKUSHIN KARATE DIÁKOLIMPIA 2016/2017 TANÉV A VERSENY CÉLJA: VERSENYKIÍRÁS KYOKUSHIN KARATE DIÁKOLIMPIA 2016/2017 TANÉV - az általános és középfokú oktatási intézményekben tanuló karatékák közös versenyeztetése, - a diákolimpiai címek eldöntése,

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése VERSENYKIÍRÁS A verseny megnevezése: XVIII. Nyílt WKF Egyéni Súlycsoportos és Csapat Karate Magyar Bajnokság (Gyermek, Ifjúsági, Kadet, Junior, U21 és Felnőtt) III. WKF Para Karate Bajnokság VIII. Nyílt

Részletesebben

TÁRNOKI II. RÁKÓCZI FERENC SPORTISKOLAI ÁLTALÁNOS ISKOLA

TÁRNOKI II. RÁKÓCZI FERENC SPORTISKOLAI ÁLTALÁNOS ISKOLA 2015-2016 TÁRNOKI II. RÁKÓCZI FERENC SPORTISKOLAI ÁLTALÁNOS ISKOLA KARATE VERSENYZŐK EREDMÉNYEI 2015-2016 Egy rendkívül sikeres évet hagytak maguk mögé a tárnoki iskolás karatékák: 38 dobogós helyezést

Részletesebben

XXIV. Felnőtt és Ifjúsági WTF Taekwondo Országos Bajnokság

XXIV. Felnőtt és Ifjúsági WTF Taekwondo Országos Bajnokság XXIV. Felnőtt és Ifjúsági WTF Taekwondo Országos Bajnokság 2014. november 29. BÉKÉSCSABA Kiíró: Rendező: Versenyigazgató: Főbíró: A verseny fővédnöke: Időpont: Helyszín: Magyar Taekwondo Szövetség Lakótelepi

Részletesebben

Hivatalos Versenykiírás

Hivatalos Versenykiírás Hivatalos Versenykiírás II. Össz Kyokushin Karate Világbajnokság Súlycsoportos Gyermek, Serdülő, Ifjúsági, Junior és U-25 Knock-Down Kumite; Gyermek, Serdülő, Ifjúsági, Junior és Felnőtt férfi-női kata

Részletesebben

Nyílt Kempo Világkupa

Nyílt Kempo Világkupa E M L É K V E R S E N Y Nyílt Kempo Világkupa Ideje: 2017 március 3-5. INFO: A Világkupán 8 éves kortól vehetnek részt a nevezők. A FULL A és a Kevert Küzdelem szabályrendszerben csak a már 18. életévüket

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI KNOCK DOWN KARATE DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS

2018/2019. TANÉVI KNOCK DOWN KARATE DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS 2018/2019. TANÉVI KNOCK DOWN KARATE DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS A Knock Down Karate Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (a továbbiakban: MDSZ) közösen hirdeti meg;

Részletesebben

II. Monor Kupa. Gyermek, serdülő, ifjúsági és felnőtt "B" kategóriájú országos ITF Taekwon-Do verseny. Monor Május 29.

II. Monor Kupa. Gyermek, serdülő, ifjúsági és felnőtt B kategóriájú országos ITF Taekwon-Do verseny. Monor Május 29. II. Monor Kupa Gyermek, serdülő, ifjúsági és felnőtt "B" kategóriájú országos ITF Taekwon-Do verseny Monor 2010. Május 29. Szeretettel meghívjuk a Monori Sportegyesület ITF Taekwon-Do szakosztály által

Részletesebben

VIII. BARÁTSÁG KUPA. GYERMEK, SERDÜLŐ, IFJÚSÁGI, TOUCH CONTACT és FELNŐTT HARD CONTACT NYÍLT ITF. TAEKWON-DO VERSENY BATTONYA M E G H Í V Ó

VIII. BARÁTSÁG KUPA. GYERMEK, SERDÜLŐ, IFJÚSÁGI, TOUCH CONTACT és FELNŐTT HARD CONTACT NYÍLT ITF. TAEKWON-DO VERSENY BATTONYA M E G H Í V Ó VIII. BARÁTSÁG KUPA GYERMEK, SERDÜLŐ, IFJÚSÁGI, TOUCH CONTACT és FELNŐTT HARD CONTACT NYÍLT ITF. TAEKWON-DO VERSENY 2010. BATTONYA M E G H Í V Ó A battonyai Barátság Sportegyesület meghív minden harcművész

Részletesebben

2014/2015. TANÉV KYOKUSHIN KARATE KNOCK-DOWN ORSZÁGOS DÖNTŐ. Szentes, 2015. március 08.

2014/2015. TANÉV KYOKUSHIN KARATE KNOCK-DOWN ORSZÁGOS DÖNTŐ. Szentes, 2015. március 08. Magyar Tradicionális Kyokushin Karate Szövetség Honkyokushin International Karate Organization 2014/2015. TANÉV KYOKUSHIN KARATE KNOCK-DOWN ORSZÁGOS DÖNTŐ Szentes, 2015. március 08. 1 2014/2015. TANÉVI

Részletesebben

XX. BUDAPEST OPEN - HAYASHI KUPA SZEPTEMBER

XX. BUDAPEST OPEN - HAYASHI KUPA SZEPTEMBER XX. BUDAPEST OPEN - HAYASHI KUPA 0 NYÍLT NEMZETKÖZI KARATE BAJNOKSÁG VERSENY RENDEZŐJE: MAGYAR GOJU-KAI KARATE-DO SZÖVETSÉG VERSENY CÉLJA: A MAGYAR VERSENYZŐK RÉSZÉRE BIZTOSÍTANI A KÜLFÖLDI SPORTOLÓKKAL

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése VERSENYKIÍRÁS A verseny megnevezése: A verseny célja: XIV. Nyílt WKF Egyéni Súlycsoportos és Csapat Karate Magyar Bajnokság (Gyermek, Ifjúsági, Kadet, Junior, U21 és Felnőtt) IV. Nyílt WKF Egyéni Utánpótlás

Részletesebben

KNOCK DOWN KARATE DIÁKOLIMPIA

KNOCK DOWN KARATE DIÁKOLIMPIA 2014-03-09 10:00:00 VERSENYKIÍRÁSA 2013-2014-es tanév Szentes A verseny célja - az általános- és középiskolai tanintézményekben tanuló karatékák közös versenyeztetése és a diákolimpiai" cím megszerzése,

Részletesebben

Kyo.Hungária SE. I. Debrecen-Kyo Kupa versenykiírása évi Országos Gyermek, Serdülő, Ifjúsági, Junior Kyokushin Kata és Kumite Verseny

Kyo.Hungária SE. I. Debrecen-Kyo Kupa versenykiírása évi Országos Gyermek, Serdülő, Ifjúsági, Junior Kyokushin Kata és Kumite Verseny Kyo.Hungária SE I. Debrecen-Kyo Kupa versenykiírása 2012. évi Országos Gyermek, Serdülő, Ifjúsági, Junior Kyokushin Kata és Kumite Verseny A verseny célja: Tehetségek felkutatása, tehetséggondozás, A barátság

Részletesebben

Magyar Kajak-Kenu Szövetség

Magyar Kajak-Kenu Szövetség Magyar Kajak-Kenu Szövetség KAJAK-KENU SPORT SZAKMAI DOKUMENTUMAI Programok felelősei és a dokumentumok készítői: OLIMPIAI CIKLUS: 2012-2016 Rio TERVEZÉSI ÉV: 2014 Moszkva PROGRAMTERVEK BESZÁMOLÓK TÉMA

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése VERSENYKIÍRÁS A verseny megnevezése: XVIII. Nyílt WKF Egyéni Súlycsoportos és Csapat Karate Magyar Bajnokság (Gyermek, Ifjúsági, Kadet, Junior, U21 és Felnőtt) III. WKF Para Karate Bajnokság VIII. Nyílt

Részletesebben

XXIV. Felnőtt és Ifjúsági WTF Taekwondo Országos Bajnokság

XXIV. Felnőtt és Ifjúsági WTF Taekwondo Országos Bajnokság XXIV. Felnőtt és Ifjúsági WTF Taekwondo Országos Bajnokság 2014. november 29. BÉKÉSCSABA Kiíró: Rendező: Versenyigazgató: Főbíró: A verseny fővédnöke: Időpont: Helyszín: Magyar Taekwondo Szövetség Lakótelepi

Részletesebben

XI. Nemzetek Kupája. Nemzetközi ITF Taekwon-do Gyermek-Serdülő-Ifjúsági Kupa A VERSENY FŐVÉDNÖKE. Harmat László VIII.

XI. Nemzetek Kupája. Nemzetközi ITF Taekwon-do Gyermek-Serdülő-Ifjúsági Kupa A VERSENY FŐVÉDNÖKE. Harmat László VIII. XI. Nemzetek Kupája Nemzetközi ITF Taekwon-do Gyermek-Serdülő-Ifjúsági Kupa A VERSENY FŐVÉDNÖKE Harmat László VIII. Dan Nagymester, a Magyar ITF Taekwon-do Szövetség Elnöke VERSENYKIÍRÁS VERSENYIGAZGATÓ

Részletesebben

XII. Nemzetközi GoldStars Kupa WTF Taekwondo verseny. 2015. április 25. Budapest

XII. Nemzetközi GoldStars Kupa WTF Taekwondo verseny. 2015. április 25. Budapest XII. Nemzetközi GoldStars Kupa WTF Taekwondo verseny 2015. április 25. Budapest Kiíró: Rendező: Versenyigazgató: Főbíró: A verseny fővédnöke: Időpont: Helyszín: Magyar Taekwondo Szövetség GoldStarS Sportegyesület

Részletesebben

Beszámoló SKS-SKDUN Országos Bajnokság, Eger

Beszámoló SKS-SKDUN Országos Bajnokság, Eger Beszámoló 2015 2015. 01. 17. SKS-SKDUN Országos Bajnokság, Eger A január 17-i Egerben a Pásztorvölgyi iskolában megrendezett magyar bajnokságot a 2014-es esztendő lezárásaként és az idei feladatok jegyében

Részletesebben

Október 4. XIV.NAGYKUN KUPA" gyermek, serdülő, ifjúsági, junior, felnőtt, nyílt ORSZÁGOS KYOKUSHIN BAJNOKSÁG

Október 4. XIV.NAGYKUN KUPA gyermek, serdülő, ifjúsági, junior, felnőtt, nyílt ORSZÁGOS KYOKUSHIN BAJNOKSÁG 2014-10-04 12:00:00 Október 4. XIV.NAGYKUN KUPA" gyermek, serdülő, ifjúsági, junior, felnőtt, nyílt ORSZÁGOS KYOKUSHIN BAJNOKSÁG XIV.NAGYKUN KUPA" gyermek, serdülő, ifjúsági, junior, felnőtt, nyílt ORSZÁGOS

Részletesebben

JUDO. SPORTÁGI VEZETŐ: Dr. Hetényi Antal. Előadó: Preiszler Gábor Junior válogatott edző. Magyar Edzőt Társasága 2011. június 9.

JUDO. SPORTÁGI VEZETŐ: Dr. Hetényi Antal. Előadó: Preiszler Gábor Junior válogatott edző. Magyar Edzőt Társasága 2011. június 9. JUDO SPORTÁGI VEZETŐ: Dr. Hetényi Antal Előadó: Preiszler Gábor Junior válogatott edző Magyar Edzőt Társasága 2011. június 9. BEVEZETŐ Mi a judo: egy sajátos etikai, nevelési, testnevelési és harcművészeti

Részletesebben

Remekül szerepeltek az MKKSZ versenyzői

Remekül szerepeltek az MKKSZ versenyzői Ismét Nyírmada! 54 fő állt a sorban szombaton reggel, hogy megmutassa tudását. Alapvetően gyerekek vizsgáztak színes csíkokra és övekre október második hétvégéjén, Nyírmadán. Iván János és Király György

Részletesebben

I. Harcművészeti Élménynap

I. Harcművészeti Élménynap I. Harcművészeti Élménynap- 2013. május 4-én szombaton, kiváló időben és hangulatban került megrendezésre az I. Harcművészeti Élménynap. A debreceni Decathlon Sportáruházba látogatók több mint, húsz harcművészeti

Részletesebben

IX. Nemzetek Kupája. Nemzetközi ITF Taekwon-do Gyermek-Serdülő-Ifjúsági Kupa A VERSENY FŐVÉDNÖKE. Harmat László VIII.

IX. Nemzetek Kupája. Nemzetközi ITF Taekwon-do Gyermek-Serdülő-Ifjúsági Kupa A VERSENY FŐVÉDNÖKE. Harmat László VIII. IX. Nemzetek Kupája Nemzetközi ITF Taekwon-do Gyermek-Serdülő-Ifjúsági Kupa A VERSENY FŐVÉDNÖKE Harmat László VIII. Dan Nagymester, a Magyar ITF Taekwon-do Szövetség Elnöke VERSENYIGAZGATÓ Kozák László

Részletesebben

2017. évi WTF Taekwondo. Bajnokság május 13. Budapest

2017. évi WTF Taekwondo. Bajnokság május 13. Budapest 2017. évi WTF Taekwondo Bajnokság 2017. május 13. Budapest A verseny Dátum Helyszín Kiíró Rendező Versenyigazgató Szabályok 2017. május 13. (szombat) Soroksári Sportcsarnok (1237 Budapest, Szentlőrinci

Részletesebben

RKSZ Önvédelmi Magyar Kupa

RKSZ Önvédelmi Magyar Kupa RKSZ Önvédelmi Magyar Kupa Amatőr és Profi Meghívásos Nyílt Verseny VERSENYKIÍRÁS A verseny célja: - a 2013 évi RKSZ önvédelmi Magyar Kupa bajnoki címek eldöntése - a 2013. évi verseny évad megnyitása,

Részletesebben

2018/2019. tanévi JUDO DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁSA

2018/2019. tanévi JUDO DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019. tanévi JUDO DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁSA Az Judo Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (a továbbiakban: MDSZ) közösen hirdeti meg, a versenyt az MDSZ-szel

Részletesebben

Sport Egyesület Bátaszék Wado-ryu Karate Szakosztály 7140 Bátaszék, Vázkerámia ltp. 3/2. Tel:

Sport Egyesület Bátaszék Wado-ryu Karate Szakosztály 7140 Bátaszék, Vázkerámia ltp. 3/2. Tel: Sport Egyesület Bátaszék Wado-ryu Karate Szakosztály 7140 Bátaszék, Vázkerámia ltp. 3/2. Tel: 30-266-1235 e-mail: bataszekwado@gmail.com Kedves Klubvezetők, Mesterek! Sok szeretettel várunk csapatoddal

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS KYOKUSHIN KARATE DIÁKOLIMPIA 2010/2011 TANÉV

VERSENYKIÍRÁS KYOKUSHIN KARATE DIÁKOLIMPIA 2010/2011 TANÉV VERSENYKIÍRÁS KYOKUSHIN KARATE DIÁKOLIMPIA 2010/2011 TANÉV A VERSENY CÉLJA: - az általános és középfokú oktatási intézményekben tanuló karatékák közös versenyeztetése, - a diákolimpiai címek eldöntése,

Részletesebben

Ideje: 2014. október 4.

Ideje: 2014. október 4. Nyílt KEMPO Magyar Kupa V. Pilis Városi Nyílt Kempo Verseny Ideje: 2014. október 4. Szervezője: Pilisi Sport és Szabadidő Egyesület Főbírája: Hernádi Zoltán 4.dan Helye: Gubányi Károly Általános iskola

Részletesebben

Közös edzés a Koryukan Hungary Harcművészeti és Kulturális Egyesülettel (önvédelmi technikák)

Közös edzés a Koryukan Hungary Harcművészeti és Kulturális Egyesülettel (önvédelmi technikák) Időpont Esemény Helyszín Ajánlás Január 7-8. Oliva Seba spanyol mester kumitetábora UTE Színes övesek Január 15. Közös edzés a Koryukan Hungary Harcművészeti és Kulturális Egyesülettel (önvédelmi technikák)

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS XVI.NAGYKUN KUPA gyermek, serdülő, ifjúsági, junior, felnőtt, nyílt ORSZÁGOS KYOKUSHIN BAJNOKSÁG

VERSENYKIÍRÁS XVI.NAGYKUN KUPA gyermek, serdülő, ifjúsági, junior, felnőtt, nyílt ORSZÁGOS KYOKUSHIN BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS XVI.NAGYKUN KUPA gyermek, serdülő, ifjúsági, junior, felnőtt, nyílt ORSZÁGOS KYOKUSHIN BAJNOKSÁG 1. A verseny célja: A bajnoki cím eldöntése, a barátság mélyítése, a Kyokushin Karate népszerűsítése.

Részletesebben

SZAKMAI BESZÁMOLÓ. - a Tisza Volán SC karate szakosztályának 2015/2016-os szezonjának tevékenységéről - Készítette: Raj Pál szakosztályvezető

SZAKMAI BESZÁMOLÓ. - a Tisza Volán SC karate szakosztályának 2015/2016-os szezonjának tevékenységéről - Készítette: Raj Pál szakosztályvezető SZAKMAI BESZÁMOLÓ - a Tisza Volán SC karate szakosztályának 2015/2016-os szezonjának tevékenységéről - Készítette: Raj Pál szakosztályvezető 2016.06.09 Az előző szezont követően a nyáron került sor a Régiók

Részletesebben

kshíe Körös-Sárréti Hagyományőrző Íjász Egyesület /Szeghalmi kistérség/

kshíe Körös-Sárréti Hagyományőrző Íjász Egyesület /Szeghalmi kistérség/ Körös-Sárréti Hagyományőrző Íjász Egyesület /Szeghalmi kistérség/ 2008 Ismertető a Körös-Sárréti Hagyományőrző Íjász Egyesület munkájáról, tevékenységéről, eredményeiről 2008 2 Tartalom A megalakulás----------------------------------------------------------------------------------4

Részletesebben

22. BUDAPEST OPEN NYÍLT NEMZETKÖ ZI KARAT E BAJNOKSÁG

22. BUDAPEST OPEN NYÍLT NEMZETKÖ ZI KARAT E BAJNOKSÁG NYÍLT NEMZETKÖ ZI KARAT E BAJNOKSÁG 0 Tisztelt Vendégeink, Kedves Sportbarátok, Sportolók! Nagy megtiszteltetés számomra hogy 22. alkalommal lehetünk házigazdái a Budapest Open nemzetközi karate versenynek.

Részletesebben

A nevezési lapon kérjük feltüntetni:

A nevezési lapon kérjük feltüntetni: Nyílt Sport Jitsu Gyermek,Ifjúsági és Felnőtt Magyar Bajnokság A verseny időpontja: 2013. november 2. (szombat), 10 óra A verseny helyszíne: Alcsútdobozi sportcsarnok, Alcsútdoboz József A. u. 5. A verseny

Részletesebben

Budapest Főnix. Kendo és Iaido klub. eseményei és eredményei

Budapest Főnix. Kendo és Iaido klub. eseményei és eredményei Budapest Főnix Kendo és Iaido klub 2013 eseményei és eredményei január Tisza Kupa, Szeged Klubunk három csapattal vett részt a 2013. évi Tisza Kupán. 2. hely: Főnix A csapat Gasparin Szabolcs, Korbély

Részletesebben

V. Tavaszi Kikelet Kupa BELSŐ ÉS KÜLSŐ FORMÁK (nyílt versenye) VERSENYKIÍRÁSA

V. Tavaszi Kikelet Kupa BELSŐ ÉS KÜLSŐ FORMÁK (nyílt versenye) VERSENYKIÍRÁSA A verseny célja: - a magyar harcművészek fejlődésének segítése - minél több versenyzési lehetőség biztosítása a versenyzők fejlődésének érdekében - a Kung-Fu és a Wushu köztudatba való bevezetése - a sportág

Részletesebben

Tisztelt cégvezető Úr/Asszony!

Tisztelt cégvezető Úr/Asszony! Tisztelt cégvezető Úr/Asszony! Felkérés támogatásra. A Békéscsabai Torna Klub Fitness Szakosztálya 2013 május 11.-én Békéscsabán a Szent István Egyetem tornacsarnokában, Országos Fit-Kid bajnokságot szervez,

Részletesebben

2018. szeptember 30. Budapest TAEKWONDO FANATICS

2018. szeptember 30. Budapest TAEKWONDO FANATICS 2018 évi WT Országos formagyakorlat Bajnokság 2018. szeptember 30. Budapest TAEKWONDO FANATICS VERSENYKIÍRÁS Kiíró: Rendező: Magyar Taekwondo Szövetség Taekwondo Fanatics Sportegyesület Verseny elnök:

Részletesebben

II. Kiskun Kupa. Kiskunfélegyháza, február 17. gyermek, serdülő, ifjúsági, junior és felnőtt. A B és C kategóriás nyílt, karatebajnokság

II. Kiskun Kupa. Kiskunfélegyháza, február 17. gyermek, serdülő, ifjúsági, junior és felnőtt. A B és C kategóriás nyílt, karatebajnokság II. Kiskun Kupa Kiskunfélegyháza, 2018. február 17. gyermek, serdülő, ifjúsági, junior és felnőtt A B és C kategóriás nyílt, karatebajnokság Versenykiírás 1. A verseny célja: - a kyokushin karate népszerűsítése,

Részletesebben

I. Kiskun Kupa 2016. Február 20.

I. Kiskun Kupa 2016. Február 20. 2015-12-18 12:00:00 I. Kiskun Kupa 2016. Február 20. I. Kiskun Kupa I. Kiskun Kupa Kiskunfélegyháza, 2016. február 20. gyermek, serdülő, ifjúsági, junior és felnőtt A" B" és C" kategóriás meghívásos, nemzetközi,

Részletesebben

Versenykiírás. Nyílt Shotokan Ippon Shobu karate verseny.

Versenykiírás. Nyílt Shotokan Ippon Shobu karate verseny. A.J.K.A.-I. Európa Bajnokság 2006. Versenykiírás A verseny neve: A.J.K.A.-I. Európa Bajnokság 2006. A verseny jellege: A verseny időpontja: Nyílt Shotokan Ippon Shobu karate verseny. 2006. november 18-19.,

Részletesebben

Eger, április 26.

Eger, április 26. Magyar Ugrókötelesek Szövetsége 2836 Baj, Petőfi S.u.137. ugrokotel@gmail.com Tel.: +3670/3650236 VERSENYKIÍRÁS ZF Lenksysteme Mesterek Tornája és Demó Kupa Eger, 2015. április 26. Időpont : 2014. április

Részletesebben

IX. Ürömi Gankaku Kupa a Dr. Borzási Fogorvosi és Implantológiai Rendelő Támogatásával Kovács Margó Emlékverseny III. forduló

IX. Ürömi Gankaku Kupa a Dr. Borzási Fogorvosi és Implantológiai Rendelő Támogatásával Kovács Margó Emlékverseny III. forduló IX. Ürömi - Gankaku Kupa a Dr. Borzási Fogorvosi és Implantológiai Rendelő Támogatásával KOVÁCS MARGÓ EMLÉKVERSENY III. FORDULÓ ÜRÖM, 2014. március 30. A verseny jellege: A verseny célja: Meghívásos IKGA

Részletesebben

KIMUTATÁS A KULTURÁLIS ÉS SPORT ALAP UTÁNPÓTLÁS-NEVELÉS PÁLYÁZATAINAK 2012. ÉVI TÁMOGATÁSÁRÓL

KIMUTATÁS A KULTURÁLIS ÉS SPORT ALAP UTÁNPÓTLÁS-NEVELÉS PÁLYÁZATAINAK 2012. ÉVI TÁMOGATÁSÁRÓL KIMUTATÁS A KULTURÁLIS ÉS SPORT ALAP UTÁNPÓTLÁS-NEVELÉS PÁLYÁZATAINAK 2012. ÉVI TÁMOGATÁSÁRÓL A tevékenység meghatározása 2012. évben az Oktatási, Kulturális és sorsz. A pályázó neve és az összeg rendeltetése

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése VERSENYKIÍRÁS A verseny megnevezése: XVII. Nyílt WKF Egyéni Súlycsoportos és Csapat Karate Magyar Bajnokság (Gyermek, Ifjúsági, Kadet, Junior, U21 és Felnőtt) II. WKF Para Karate Bajnokság VII. Nyílt WKF

Részletesebben

Tájékoztató. a Kerekegyházi Sportegyesület évi működéséről. Készítette:

Tájékoztató. a Kerekegyházi Sportegyesület évi működéséről. Készítette: Kerekegyházi Sportegyesület 6041 Kerekegyháza, Dózsa Gy. u. 145. Tájékoztató a Kerekegyházi Sportegyesület 2011. évi működéséről Készítette: Bognárné Kormos Erika a Kerekegyházi Sportegyesület elnökhelyettese

Részletesebben

Nyílt, meghívásos, nemzetközi harcművészeti verseny

Nyílt, meghívásos, nemzetközi harcművészeti verseny Nyílt, meghívásos, nemzetközi harcművészeti verseny A bicskei Dinamik Harcművészeti Közhasznú Sportegyesület szervezésében A Magyar Sport-jitsu Szövetség szakmai védnökségével Főbíró Hernádi Zoltán (5.

Részletesebben

Bp, XV. Kerületi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala

Bp, XV. Kerületi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala Szervezője: Rendezője: Fővédnöke: Főbírája: Helye: Újpalota Sportegyesület Bp, XV. Kerületi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala Bitvai Nándor Alpolgármester úr Hernádi Zoltán 4.Dan Károly Róbert Kereskedelmi

Részletesebben

Phoenix Fireball Sport Egyesület

Phoenix Fireball Sport Egyesület Phoenix Fireball Sport Egyesület Egyesületünk 2005 júliusában alakult meg. Fő célunk, melyet az elkövetkezendő években is szeretnénk képviselni, hogy egy Európa-szerte igen népszerű sportágat, a FLOORBALL*-t

Részletesebben

2015. március 28. Budapest

2015. március 28. Budapest TAEKWONDO DIÁKbajnokság és ENGRICH MARIANN Emlékverseny 2015. március 28. Budapest BHSE -TAEKWONDO FANATICS ENGRICH MARIANN 1964-1996 Eredményei: Év Sportág Szakág Esemény Eredmény 1992 Taekwondo WTF taekwondo

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK HUMÁN BIZOTTSÁGA

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK HUMÁN BIZOTTSÁGA SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK HUMÁN BIZOTTSÁGA AZ ELŐTERJESZTÉS SORSZÁMA: MELLÉKLET: 1 db TÁRGY: Szakmai beszámoló a Szekszárdi Rádió Klub egyesület működéséről és terveinek bemutatásáról

Részletesebben

TAEKWONDO DIÁKOLIMPIA. 2014. április 05. Budapest

TAEKWONDO DIÁKOLIMPIA. 2014. április 05. Budapest TAEKWONDO DIÁKOLIMPIA 2014. április 05. Budapest BHSE -TAEKWONDO FANATICS OLYMPIC GAMES ENGRICH MARIANN 1964-1996 Eredményei: Év Sportág Szakág Esemény Eredmény 1992 Taekwondo WTF taekwondo Európa-bajnokság

Részletesebben

Ranglista és Minősítési Szabályzat

Ranglista és Minősítési Szabályzat MAGYAR TOLLASLABDA SZÖVETSÉG Hatályos: 2013.január 1-től Az MTLSZ Elnöksége által elfogadva 2013.január 7-én Készítette: Bakó László és Borka György 1 1 Egyéni ranglista 1.1 Az MTLSZ minden Ranglista verseny

Részletesebben

2012. ÉVI JUBILEUMI FELNŐTT KNOCK-DOWN MAGYAR BAJNOKSÁGA 40 éves a Magyar Karate (1972-2012)

2012. ÉVI JUBILEUMI FELNŐTT KNOCK-DOWN MAGYAR BAJNOKSÁGA 40 éves a Magyar Karate (1972-2012) 2012-02-24 12:00:00 2012. ÉVI JUBILEUMI FELNŐTT KNOCK-DOWN MAGYAR BAJNOKSÁGA 40 éves a Magyar Karate (1972-2012) 2012. ÉVI JUBILEUMI FELNŐTT KNOCK-DOWN MAGYAR BAJNOKSÁGA 40 éves a Magyar Karate (1972-2012)

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS KYOKUSHIN KARATE DIÁKOLIMPIA 2014/2015 TANÉV

VERSENYKIÍRÁS KYOKUSHIN KARATE DIÁKOLIMPIA 2014/2015 TANÉV VERSENYKIÍRÁS KYOKUSHIN KARATE DIÁKOLIMPIA 2014/2015 TANÉV A VERSENY CÉLJA: - az általános és középfokú oktatási intézményekben tanuló karatékák közös versenyeztetése, - a diákolimpiai címek eldöntése,

Részletesebben

Iskolai sport. Budapest II. kerület Diáksport A II. kerületi diákolimpia versenyrendszer jellemzői

Iskolai sport. Budapest II. kerület Diáksport A II. kerületi diákolimpia versenyrendszer jellemzői Iskolai sport Budapest II. kerület Diáksport A II. kerületi diákolimpia versenyrendszer jellemzői A II. kerületi diákolimpiai versenyrendszer a tanulók rendszeres, szervezett, egész éven át tartó versenyzési

Részletesebben