Védelem és biztonság. Biztonsági rendszer a Winkhaustól.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Védelem és biztonság. Biztonsági rendszer a Winkhaustól."

Átírás

1 Védelem és biztonság. Biztonsági rendszer a Winkhaustól.

2 Winkhaus ajtótechnika Védelem és biztonság 02 Winkhaus. Always precise. Otthon a világban. A Winkhaus 2200 munkatársat foglalkoztat világszerte. Az 854-ben alapított családi vállalat ablakok és ajtók számára fejleszt és gyárt megoldásokat. Ezek közé tartozik a vasalattechnika és biztonsági részelemei, a több ponton záródó biztonsági zárak, zárlati rendszerek, illetve a beléptetø és nyilvántartó rendszerek A Winkhaus 00 millió Eurós éves forgalmával Európa piacvezetø vállalatai közé tartozik. Winkhaus Ausztria. A Winkhaus Ausztria 969-ben alakult, a Winkhaus-csoport elsø külföldön alapított leányvállalataként. A Salzburg melletti Grödigben mœködø kereskedelmi egység 40 munkatársat foglalkoztat. A Winkhaus Ausztria nemcsak az osztrák piacot látja el magas minøségœ zárlati rendszerekkel, kilincsgarnitúrákkal és bevésøzárakkal, neve fogalommá vált már Délkelet-Európa 4 országában is. A Winkhaus szakavatott munkatársai rengeteg ügyfelet szolgálnak ki az ablakokkal és ajtókkal kapcsolatos kérdésekben: Bukó-nyíló vasalat ablakokhoz és ajtókhoz Emelø-toló és toló-bukó vasalat ablakokhoz és ajtókhoz Vezérlø és felügyeleti rendszerek ablakokhoz és ajtókhoz Mechanikus és elektronikus zárlati rendszerek Biztonsági zárak magas biztonsági fokozatú ajtókhoz Bevésøzárak bel- és kültéri ajtókhoz.

3 Winkhaus ajtótechnika Védelem és biztonság 0 Védelmet keres biztonságot talál! Biztonsági rendszer a Winkhaustól minden kültéri ajtóhoz. Védelem és biztonság, mint alapvetø szükséglet. Átgondolt zárási megoldások, biztonságos zárás. Minden ember már gyermekkorától fogva igényli a védelmet és a biztonságot. Hogy egészen pontosak legyünk, nemcsak anyagi értékek védelmérøl van szó, hanem arról is, hogy otthonunk falai között a betörésektøl és rablásoktól se kelljen félnünk. Lakóhelyeinken akár családi házról, akár lakásról van szó éppen ezért ugrásszerœen nøttek a követelmények a megbízható betörésvédelem iránt. A Winkhaus válaszolt a piaci szükségletekre és megbízható módszereket fejlesztett ki a nem kívánt külsø behatolókkal szemben. A biztonsági ajtózárak biztos védelmet nyújtanak minden fajta családi ház- vagy lakásajtóhoz. Akár otthon van, akár útközben: mindig megbízhat a Winkhaus ajtótechnika masszív és tartós biztonságot nyújtó termékeiben. Zárás és biztonságos reteszelés. A Winkhaus masszív kampós zárai védelmet és biztonságot nyújtanak. A biztonsági ajtózárak összes egymáshoz hangolt alkotóeleme azt nyújtja, amit külsøre sugallnak: magas biztonságot egy egész életen át, problémáktól mentes mœködtetéssel. A zárási mechanika könnyœ járásáról a masszív részegységek és a pontos gyártástechnológia gondoskodik. Ennek együtteseként elérhetø a lehetséges legjobb zárási/reteszelési hatásfok, amely jóformán minden betörøszerszámmal szembeszegül. A moduláris, rugalmas rendszerépítési mód lehetøvé teszi az igények szerinti beépítést minden fajta fa, mœanyag és fém kültéri ajtóba. A biztonsági szint szükségletétøl és a veszélypotenciáltól függøen egyénileg választható meg a reteszelés módja és a kiegészítø reteszlési pontok száma.

4 Winkhaus ajtótechnika Védelem és biztonság 04 Biztonsági ajtózárak: A Winkhaus biztonságot adó öt plusz szempontja: 4 5. Masszív kicsapó kampó, reteszelés az állítható zárfogadó hátsó függøleges oldalán is 2. Egy elembøl kialakított, stabil zár elølap. Hatékonyan biztosított zártechnika 4. Acél retesz 5. Könnyœ járású zármechanika 2 Az ajtótechnikai biztonsági rendszer. STV-M2 és STV-M4: és 5 ponton záródó zárszerkezetek egy- és duplaszárnyú ajtókhoz (5 + 6 old.) STV-AV2: Automatikus záródású kampós zár (7 old.) STV-TBV: Páncélcsapos zárak (8 old.) STV-R4 és STV-RT4: Raszteros excenter és gombafejœ csapok (9 old.) STV plus ajtóør (0 old.) Alternatív zármœködtetések ( old.)

5 Winkhaus ajtótechnika Védelem és biztonság 05 A módszeresség megbízhatóan garantálja a biztonsági ajtózárak mœködését és erøsségét. Kicsapó kampó hátsó reteszeléssel. A kovácsolt sárgaréz kicsapó kampó nemcsak hogy mélyen benyúlik zárt helyzetben a zárólemezbe, hanem ezzel egyidejœleg be is reteszel annak hátsó függøleges oldalába. Ez jelentøs biztonsági többletet nyújt az ajtótok és a szárny egymástól való szétfeszítése ellen. 2. Egy elembøl kialakított zár elølap és tok zárlemez. A terheløerøk egyenletesen, megszakítás nélkül oszlanak el, a teljes tokszerkezet mentén. Az egy elembøl való kialakítás egyben egyszerœ és kényelmes szerelést is jelent. Ez a laikusok számára is jól látható biztonsági tényezø.. Hatékonyan biztosított zártechnika. A jól terhelhetø szinterezett fém fogaskerekek tartós mœködési biztonságot garantálnak. Reteszelt állapotban a zármechanika rögzítve van. A kicsapó kampók blokkolása által a kampók sem egyenként, sem pedig együttesen nem nyomhatók vissza. A zármechanika csakis a megfelelø kulccsal nyitható és választhatóan profilcilinder, vagy kilincsszerkezet által mœködtethetø. 4. Acél retesz. A nikkelezett acélból készült reteszek a Winkhaus biztonsági ajtózáraknak még vegyes használatú ajtók esetében is a szükséges betörésbiztonságot nyújtják. 5. Könnyœ járású zármechanika. A biztonsági ajtózárak mechanikus felépítésébøl következøen garantálható, hogy lezárt állapotban a tolókavivøt semmilyen erø nem terheli. Így a kulcs problémamentesen illeszthetø bele minden alkalommal a profilcilinderbe. 6. Tömítésnyomóerø-szabályozó a zárfogadóban és a zárlemezben. A kampó kúpos kialakítása és a zárfogadóban ill. zárlemezben megtalálható tömítésnyomóerø-szabályozó arról gondoskodik, hogy mindig ideális legyen a záródás. Eképpen az ajtórendszer a tœréshatárokon belül finoman beállítható és az eltérések kiegyenlíthetøk.

6 Winkhaus ajtótechnika Védelem és biztonság 06 A kicsapó kampó kétszárnyú ajtókhoz is magas fokú védelmet és kényelmes mœködtetést kínál. 4 Nem kell lehajolni, nem kell székre állni. A beépített peremretesszel (4) ellátott 2 biztonsági ajtózárak ideálisak bejárati vagy teraszajtók duplaszárnyú változataihoz. A mœködtetés kényelmes és nagyobb erøkifejtés nélkül megy végbe, a másodszárny kilincsén keresztül (). 5 Alapbiztonság. A másodszárny nyolc milliméter vastagságú peremreteszei (4) nagy fokú stabilitást biztosítanak. A zár elölap 770 mm hosszú és végei (5) a nyílószárnyban lekerekítettek. A másodszárny reteszelø szerkezete a szárny teljes hosszúságában kerül beépítésre. Opcióként: megerøsített biztonsági tartalék. A másodszárnyban és ezt kiegészítøleg a A nyílószárnyban (a megfelelø zártípushoz kapcsolódóan) is elhelyezett nyolc milliméter vastagságú peremreteszek biztosan megálljt parancsolnak az illetéktelenek számára. Biztonság és kényelem minden ajtótípushoz. mœszaki adatok: Használat (ld.. old.) Alapszínek Ajtókhoz D kilincsmœködtetésœ kulcsmœködtetésœ ezüst fehér mœanyag pórszórt szürke mœanyag pórszórt További színek egyeztetés alapján fából alumíniumból és mœanyagból Az elølapok méretei mm-ben lapos profil F6, F20, F24 U-profil U24 x 8, U24 x 6, U24 x 5 A nyílószárnyban lévø, választhatóan két vagy négy masszív kicsapó kampó () függølegesen is bereteszel a másodszárnyban lévø zárfogadókba, így optimális biztonságot és védelmet nyújt, még az erøszakos ajtó-kiemelési kisérletek ellen is. A zárfogadókba épített tömítésnyomóerøszabályozó (állíthatóság ± 2 mm tartományban) mindig jó záródást tesz lehetøvé. A különbözø dornméretek (elølap kilincstengely távolság) (lásd mœszaki adatok) lehetøvé teszik ezen zárszerkezeteknek a fa-, mœanyag- vagy alumínium ajtókban való használatát. 5 4 Zárszekrény méretei mm-ben kilincsközéptengely 92, 88, 85, 72 - cilinderbetét középtengely távolságok (A) dornméret (D) Tanúsított biztonság. A DIN ENV szerinti (betörésgátló ajtókra vonatkozó) tanúsítvány azt igazolja, amit a kicsapó kampó külsøre már sejtet: masszív és tartósan garantált zárási képességet, a biztonság garanciájaként.

7 Winkhaus ajtótechnika Védelem és biztonság 07 Automatikus három ponton reteszelø zár elektronikus nyitási funkcióval. Magas fokú kényelem háromszoros biztonság mellett. Már az ajtószárny tokba való becsukásánál automatikus reteszelés következik be a két masszív kicsapó kampónak köszönhetøen, amelyek mélyen akaszkodnak a zárlemezekbe. Így nehézzé válik az ajtókeret és az ajtólap betörøszerszámmal való szétfeszítése. A hibásmœködtetés-gátló megakadályozza, hogy rendeltetésszerœ használat esetén a kampós zár véletlenül kicsapódjon. Az automatikus reteszelésœ ajtó nyitása szokásosan történik: belülrøl az ajtókilinccsel kívülrøl kulccsal motoros funkció esetén vezeték nélküli távirányítóval vagy jeladóval. Kiegészítø védelmet nyújt a kézi reteszelés egy kulcsfordítással (60 ) a retesz teljes hosszában kitolódik a zárszekrénybøl. Biztonság a manipuláció ellen. A teljes métékben reteszelt masszív kicsapó kampó végállásban rögzített. A retesz visszanyomása bankkártyával vagy más eszközökkel nem lehetséges. Garantáljuk, hogy a rendszer így nagy mértékben ellenáll a támadásoknak és a betöréseknek. Kompatibilis más termékekkel. Az AV2 zárszerkezet ugyanolyan méretekkel rendelkezik és ugyanolyan bemarások szükségesek hozzá, mint az STV-M2 három ponton reteszelø zárhoz. A meglévø Winkhaus standard zárfogadók és zárlemezek egyszerœen tovább használhatók, különleges zárlemezeket nem kell használni. A zárfogadók nagymértékœ állíthatósága a tömítési-nyomóerø tekintetében ± 2 mm beépítési tœréshatárt tesz lehetøvé. Motoros funkció. Az AV2 zárrendszer opcionálisan EAV elektronikus nyitási funkcióval is felszerelhetø. A két kicsapó kampót és a reteszt motor nyitja. A motor ebben a kiszerelésben távirányítással vagy beléptetø rendszeren keresztül (jeladóval) vezérelhetø. Mœszaki adatok: Használat Elektronikus-nyitási funkció Alapszínek Ajtókhoz Az elølapok méretei mm-ben automatikus záródású A fø retesz profilcilinderrel mœködtethetø opcionálisan motoros nyitás (EAV) MC (ezüst) További színek egyeztetés alapján fából alumíniumból és mœanyagból - lapos profil F6, F20, F24 - U-profil U24 x 6, U24 x 8 Zárszekrény méretei mm-ben - kilincsközéptengely - 92 cilinderbetét középtengely távolságok - dornméret 5-65 WK-rendszertanúsítvány EN 627-0, WK2 szintœ alkalmasság A zárfogadók pozíciói Motor ± 2 mm tartományban állíthatók 2 V, egyenáramú A motorház méretei 7 x 6 x 50 mm-ben Beléptetø rendszer Különleges funkciók: Vezeték nélküli távirányítás Jeladó készlet Egyéb (potenciálmentes kapcsolaton keresztül) Elektronikus nyitási funkció esetén az ajtónyitó motorhoz külön jel választható A osztályú minøsítés az STV-AV2 és STV-EAV*-ra * Beléptetø rendszerben való használat esetén VdS tanúsítvány is szükséges.

8 Winkhaus ajtótechnika Védelem és biztonság 08 Csak egy páncélszekrény biztosabb nála tizenkét páncélcsap és két dupla kicsapó 2 kampó. 7-szeres biztonság. Két egymással ellentétes irányban álló dupla kicsapó kampó felül és alul, normál zárnyelves-reteszes megoldással és ezek között két kiegészítø páncélcsap kamrával kombinálva, melyek egyenként hat erøs acél páncélcsapot tartalmaznak. A konkurencia nélküli bejárati ajtó biztonsági rendszer azonnal szembetœnø és határtalan bizalmat ébreszt: dupla kicsapó kampó zárfogadó hátoldali reteszeléssel, 2 x 6 páncélcsap, zárnyelv és retesz. A két ferdén metszett, véghelyzetben rögzített vezetø páncélcsap (), csakúgy, mint a négy rugós, véghelyzetben szintén rögzített páncélcsap (2) könnyœ és biztonságos mœködést garantálnak. Továbbá a masszív dupla kicsapó kampókon kialakított 6 mm-es kónuszos behúzó felület () magas záródási kényelemérzetet biztosít. A dupla kicsapó kampók nikkelezett és krómozott acélból készülnek, a páncélcsapok és a retesz megerøsített acélból készülnek és nikkelezettek. Mœszaki adatok: Használat (ld..old.) Alapszínek Ajtókhoz kulcsmœködtetésœ ezüst fehér mœanyag porszórt szürke mœanyag porszórt További színek egyeztetés alapján fából, alumíniumból és mœanyagból A elølapok méretei mm-ben lapos profil F6, F20, F24 U-profil U24 x 8, U24 x 6 Zárszekrény méretei mm-ben kilincsközéptengely 92 - cilinderbetét középtengely távolság (A) dornméret (D) 5-80

9 Winkhaus ajtótechnika Védelem és biztonság 09 Költséghatékony alternatíva kiegészítø biztonságként bejárati ajtókhoz és mellékajtókhoz. Winkhaus raszteros excenter reteszelés, választhatóan gombafejœ csapokkal is. A Winkhaus költséghatékony alternatívaként raszteros excenter reteszelésœ megoldást is kínál. A négy kiegészítø zárócsap - összehasonlítva a hagyományos bevésøzárakkal kiegészítø biztonságot és tömítettséget nyújt. A feltörési kísérletekkel szemben a gombafejes csapokkal ellátott kivitel még jobban véd.. Raszteros excenter. A zárás (mint alapfunkció) mellett a szabadalmaztatott raszteros excenter zárócsapok a szárnyak tömítési-nyomóerejét és ezzel a tömítettséget is szabályozzák Gombafejœ csap. A gombafejœ csap biztos összeköttetést nyújt az ajtószárny és a tok között, és zárt állásban megnehezíti a tok és az ajtólap erøszakos széthúzását.. Zármechanika. Zártípustól függøen a zárás profilcilinderen keresztül és/vagy az ajtókilinccsel történik. A zárnyelvek problémamentes átállításából következik, hogy a zár balra vagy jobbra nyílóan is alkalmazható. A zárszekrény a DIN 825 szerint minden általánosan használt zárcímhez és rozettához használható. A DIN 8254-nek megfelelø valamennyi profilcilinder beépíthetø. Technika. A profilcilinder tolókavivøje reteszelt állapotban terhelésmentes és a zármechanika blokkolva van. A reteszelø szerkezeti elemek kívülrøl nem befolyásolhatóak. Az egy elembøl álló elølap, a zárnyelv és retesz (középsø) zárfogadója, valamint a gombafejœ csapok zárfogadói acélból készülnek, garantálva ezzel a magas fokú stabilitást és a hosszú élettartamot. A felületkezelés a DIN 5094 értelmében cinkezett és krómozott. 2 Mœszaki adatok: Használat (ld..old.) Alapszínek Ajtókhoz kilincsmœködtetésœ kulcsmœködtetésœ ezüst fehér mœanyag pórszórt szürke mœanyag pórszórt További színek egyeztetés alapján fából alumíniumból és mœanyagból Az elølapok méretei mm-ben lapos profil F6, F20, F24 U-profil U24 x 8, U24 x 6 Zárszekrény méretei mm-ben kilincsközéptengely 92, 88, 85, 72 - cilinderbetét középtengely távolságok (A) dornméret (D) 26-80

10 Winkhaus ajtótechnika Védelem és biztonság 0 A Winkhaus ajtóørei mindig ørködnek: egy rés mely résnyit sem enged a biztonságból. Bezárni és biztonságosan reteszelni. Az ajtó nyitva van, mégsem tud senki bejönni: A biztonsági ajtózár beépített ajtóør funkcióval megálljt parancsol. Ilyen az élet. Mieløtt kinyitnánk, szeretnénk látni, hogy kit engedünk be: A kémlelønyílás gyakran túl kevés kilátást tesz lehetøvé és kevésbé kommunikációbarát; az akasztós láncok csak belülrøl zárhatók és nyithatók; egyéb megoldások sokszor nem néznek ki szépen. Funkció és technika? Jellegzetesen Winkhaus! A stabil ajtórésretesz garantálja, hogy félelemérzet nélkül nyitható az ajtó. Külsøre rendkívül tetszetøs a rejtett vasalat miatt: Az ajtólapon csak a formailag is szép nyitógomb látható belülrøl. Az ajtó kívülrøl való kinyitásakor az ajtóør automatikusan kiold, így második profilcilinderre nincs szükség, mint más megoldások esetében. Az ajtóør belülrøl a nyitógombbal kezelhetø. A megoldás. A biztonsági ajtózár beépített ajtóør funkcióval lehetøvé teszi a pontos kitekintést és a látogatóval való kommunikációt. Az ajtóør belsø nyitógombjának szállítható színei: fehér, barna, alumínium, réz

11 Winkhaus ajtótechnika Védelem és biztonság Alternatív zármœködtetések Kilincsmœködtetés Zárás: A kilincset felfelé húzni (45 -ban), így a reteszelés elemei záródási pozícióba kerülnek. Reteszelés: A megfelelø zárás után a zárszerkezet a kulcsfordítást követøen ( x 60 ) reteszel. Ennél a mœveletnél a zár gátlóelemeinek mœködtetése közben, kulcsfordításkor enyhe ellenállást érezhetünk. A kilincs ezután nem nyomható már le. A reteszelés szerkezeti elemei rögzítve vannak. Ebben az állapotban a retesz kívülrøl nem tolható vissza. Reteszkioldás: Egy kulcsfordítás ( x 60 ) visszafelé. A zár gátlóelemeinek kioldása azonnal érezhetø. A reteszelés szerkezeti elemei már nem állnak blokkolás alatt. Nyitás: A kilincset lefelé nyomni (max. 45 ig), így a reteszelés szerkezeti elemei oldanak és a zárnyelv visszahúzódik. Figyelmeztetés: A kilincses mœködtetésœ biztonsági ajtózárak esetében kívülrøl és belülrøl is kilincs alkalmazása szükséges. Kulcsmœködtetés Zárás/reteszelés: Zárás után, a kulcs profilcilinderben való kétszeres forgatását követøen (2 x 60 ) az ajtó reteszelødik. Ennek során a reteszelés szerkezeti elemei a tok fogadó részeibe zárnak és itt rögzített állapotba kerülnek, mely által a retesz visszatolása kívülrøl nem lehetséges. Reteszkioldás/nyitás: Két kulcsfordítás által (2 x 60 ) a zárással ellenkezø irányban a zár reteszelése megszœnik és nyitott állapotba kerül. A reteszelés szerkezeti elemei már nem állnak blokkolás alatt és a zárnyelv a kilincs mœködtetésére vagy a kulcs elforgatásával visszahúzódik, így az ajtó kinyitható.

12 Winkhaus Austria GmbH Oberfeldstraße 24 A-5082 Grödig T / F / austria@winkhaus.at TT AV 0807 Print-no Alle Rechte und Änderungen vorbehalten.

2 200 Ft. 4 000 Ft. 4 490 Ft

2 200 Ft. 4 000 Ft. 4 490 Ft Alapvetően érvényes, hogy a biztonságtechnikai termékeket az ajtókra vagy ablakokra megfelelő darabszámban és megfelelő pozíciókba kell felszerelni, ügyelve az egyszerű használatra is. Vegyék figyelembe

Részletesebben

Több biztonság az ajtó számára.

Több biztonság az ajtó számára. Több biztonság az ajtó számára. Az új több ponton záródó automata zárakkal. Ajtókhoz autolock AV3 bluematic EAV3 02 Helló innováció! autolock AV3 és bluematic EAV3»Megfelelő ajtóvasalat egy eleven család

Részletesebben

Önreteszelő ajtózárak

Önreteszelő ajtózárak Önreteszelő ajtózárak Egyedi megoldások a Automatic-kal Bezárás nélkül is zárva a biztosítók elvárása szerint is Kösse össze a biztonságot a kényelemmel! A Gretsch-Unitas mechanikusan önreteszelő zárrendszerei

Részletesebben

Ablak- és ajtótechnológia. Roto Patio Alversa. Univerzális vasalat kis ráfordítású párhuzamosan toló és bukó-toló rendszerekhez.

Ablak- és ajtótechnológia. Roto Patio Alversa. Univerzális vasalat kis ráfordítású párhuzamosan toló és bukó-toló rendszerekhez. Ablak- és ajtótechnológia Roto Patio Alversa Univerzális vasalat kis ráfordítású párhuzamosan toló és bukó-toló rendszerekhez Prospektus Roto Patio Alversa Univerzális vasalat kis ráfordítású párhuzamosan

Részletesebben

Ablak- és ajtótechnológia. Roto Patio Alversa. Univerzális vasalat kis ráfordítású párhuzamosan toló és bukó-toló rendszerekhez.

Ablak- és ajtótechnológia. Roto Patio Alversa. Univerzális vasalat kis ráfordítású párhuzamosan toló és bukó-toló rendszerekhez. Ablak- és ajtótechnológia Roto Patio Alversa Univerzális vasalat kis ráfordítású párhuzamosan toló és bukó-toló rendszerekhez Prospektus Roto Patio Alversa Univerzális vasalat kis ráfordítású párhuzamosan

Részletesebben

Műanyag Mellékbejárati ajtó

Műanyag Mellékbejárati ajtó .1 Metszeti ábrák KF410, KF300, KF200, KF200 Kanto befelé nyíló és kifelé nyíló Rendelési méret További metszeti rajzokat talál az 1..3.1 IF ajtószárnyak és az 1.3.2 AF ajtószárnyak fejezetekben. KF400

Részletesebben

Süllyesztett (EA-280, EA-281) EA-280

Süllyesztett (EA-280, EA-281) EA-280 Süllyesztett (EA-280, EA-281) EA-280 Esztétikus megoldás az ajtólapban lévő elektromos zár kábelezéséhez Maximum kábelvastagság 7,5 mm Ajtónyitás max. 120⁰ Hosszúság: 323 mm Szélesség: 23,8 mm Mélység:

Részletesebben

TERET NYITUNK. Roto Door. Garantált biztonság! Biztonság, kényelem, változatosság a Roto Door többpontos ajtózár rendszerrel

TERET NYITUNK. Roto Door. Garantált biztonság! Biztonság, kényelem, változatosság a Roto Door többpontos ajtózár rendszerrel TERET NYITUNK Roto Door Garantált biztonság! Biztonság, kényelem, változatosság a Roto Door többpontos ajtózár rendszerrel Kényelmes működtetés, biztonság, jó légzárás, hanggátlás, vízzárás és hőszigetelés

Részletesebben

Gyártmányismertetö. Harmonika vasalatok. Alkalmazás. Normál színek

Gyártmányismertetö. Harmonika vasalatok. Alkalmazás. Normál színek Gyártmányismertetö Harmonika vasalatok Alkalmazás A G.U-harmonika vasalatok alkalmazási területe: 3- tól 7 szárnyú homlokzati harmonika ablakok és ajtók futósínekkel és vezetösínekkel. Kivitel G.U-922

Részletesebben

15 Épületvasalatok. 15 0010 Ajtóbehúzók

15 Épületvasalatok. 15 0010 Ajtóbehúzók 5 Épületvasalatok 5 000 Ajtóbehúzók Összehasonlító táblázat Würth DORMA GEZE GU/BKS TS- TS 68 /TS 77 TS 000 TS-5 TS 72 TS 500 TS-8 TS 72/TS73 TS-0 TS 70 / TS 72 TS 2000 OTS 330 TS-20 TS 83 TS 4000 OTS

Részletesebben

barna fehér fehér ezüst ezüst

barna fehér fehér ezüst ezüst WÜRTH Szereléstechnika Kft. - 040 Budaörs, Gyár u.. - Tel.: (00 36) 3/48-30 - Nyomtatva Magyarországon B 5 000/H 0 050 0/003 -szerelési méret Ollókaros és csúszósines ajtóbehúzóra A helyi elôírások és

Részletesebben

LIZBONA BELTÉRI AJTÓ

LIZBONA BELTÉRI AJTÓ LIZBONA BELTÉRI AJTÓ - Az ajtók dekoratív papír fóliával bevontak. - Az ajtó panel laminált fából készük. - Az ajtó él lekerekített (profil R ). - A zár hagyományos kulccsal vagy fürdôszobai. - Az ajtók

Részletesebben

PRIVILEGE. doors. Privilege Doors bejárati ajtók

PRIVILEGE. doors. Privilege Doors bejárati ajtók Privilege Doors bejárati ajtók Privilege Thermo Privilege Thermo bejárati ajtók Felújítás vagy új építés során fontos figyelmet fordítani a hőszigetelt szerkezeti elemekre. A hőszigetelési érték, amelyet

Részletesebben

Standard Rendszer. Zárrendszer speciális profillal MADE IN GERMANY

Standard Rendszer. Zárrendszer speciális profillal MADE IN GERMANY Standard Rendszer Zárrendszer speciális profillal MADE IN GERMANY Standard rendszer Zárrendszer speciális profillal kulcsmarások standard fúrásvédelem a csapok edzett speciális acélból készülnek extra

Részletesebben

BIZTONSÁG HOZZÁJÁRULUNK A BŰNMEGELŐZÉSHEZ HOCO PROOF-FAL A BŰNÖZŐK TITKOS JELZÉSEI

BIZTONSÁG HOZZÁJÁRULUNK A BŰNMEGELŐZÉSHEZ HOCO PROOF-FAL A BŰNÖZŐK TITKOS JELZÉSEI A BŰNÖZŐK TITKOS JELZÉSEI HOZZÁJÁRULUNK A BŰNMEGELŐZÉSHEZ BIZTONSÁG HOCO PROOF-FAL Húzza át a betörők számításait a II. védelmi osztályú HOCO Proof biztonsági ajtókkal ás ablakokkal Építse be. Élvezze

Részletesebben

felhasználói-netto-árlista

felhasználói-netto-árlista Felhasználói-nettó-garnitúraárak FERCO EURO Árlista Ajánlott garnitúra felhasználói-netto-árlista G.U-Vasalatrendszerek fa szerkezet Kiadás 2005.03 Vasalatrendszerek Fa profilokhoz Tartalom 1 Cikkcsoport

Részletesebben

Padlóba süllyesztett ajtócsukók alkatrészei és kiegészítõi

Padlóba süllyesztett ajtócsukók alkatrészei és kiegészítõi Padlóba süllyesztett ajtócsukók alkatrészei és kiegészítõi Egy üvegajtóhoz szükséges vasalatok CTSU ajtócsukó szereléséhez Az ajánlott hézag méretek PIC 10 tengely Felsõ forgópont Felsõ befogó Alsó befogó

Részletesebben

Innovatív zárástechnika ablakokhoz és ajtókhoz.

Innovatív zárástechnika ablakokhoz és ajtókhoz. Innovatív zárástechnika ablakokhoz és ajtókhoz. Rendszermegoldások Winkhaus Ausztriától. Winkhaus Ausztria ablakokhoz és ajtókhoz 02 Winkhaus. Always precise. Otthon a világban. A Winkhaus 2200 munkatársat

Részletesebben

Fa-Alu HET Bejárati ajtók

Fa-Alu HET Bejárati ajtók Metszeti ábrák TR/IF Alsó metszet Oldalsó/felső metszet Oldalrész alsó metszet Oldalrész oldalsó/felső metszet FOK ibelül FOK belül 1 Metszeti ábrák TR/IF Tokosztó szárny/fix Sorolás Tokosztó - Fix/Fix

Részletesebben

RollMatic redőnyrács. Kompakt felépítés, szűk helyekkel bíró kisebb boltok, kirakatok lezárására

RollMatic redőnyrács. Kompakt felépítés, szűk helyekkel bíró kisebb boltok, kirakatok lezárására ÚJ RollMatic redőnyrács Kompakt felépítés, szűk helyekkel bíró kisebb boltok, kirakatok lezárására Kiváló technika Tökéletesen egymásra hangolt részletek Kompakt felépítés kétféle kapulap-variációval A

Részletesebben

siegenia-aubi vasalatok

siegenia-aubi vasalatok siegenia-aubi vasalatok Favorit program Bukó-nyíló vasalatok A Favorit program a Siegenia-Aubi cég átfogó választékot nyújtó vasalat rendszere, mellyel a legkülönlegesebb igények is teljes mértékig kielégíthetők.

Részletesebben

Bevésõ épületzárak faajtóba

Bevésõ épületzárak faajtóba Zár program Faajtó zárak Bevésõ épületzárak faajtóba ZIUR Képes tartalomjegyzék Egypontos bevésõ zár - 1. old. Többpontos bevésõ zár - 2. old. Pánik funkciójú zár - 3. old. Kiegészítõk - 3. old. Tûzálló

Részletesebben

Felső ajtócsukó rendszer kétszárnyú ajtókhoz, beépített csukássorrend-szabályzással

Felső ajtócsukó rendszer kétszárnyú ajtókhoz, beépített csukássorrend-szabályzással TS 5000 IS Felső ajtócsukó rendszer kétszárnyú ajtókhoz, beépített csukássorrend-szabályzással Kétszárnyú ajtók esetén a két ajtószárny helyes csukási sorrendjét a nyitva marad ( vár ), míg az csukódik

Részletesebben

Padlóba süllyesztett ajtócsukók

Padlóba süllyesztett ajtócsukók Képes tartalomjegyzék Normál karos ajtócsukók Csúszókaros ajtócsukók EN 14 európai szabvány A CT 2000, 2200, 00, 3000, 4000 és a TEB 900 ajtócsukó sorozatok az EN 14 európai szabvány minden egyes követelménye

Részletesebben

Vészkijáratok, pánikajtók =

Vészkijáratok, pánikajtók = ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ MENEKÜLÉSI AJTÓKRÓL Menekülési ajtóknak egy másodpercen belül, egy kéz, egyetlen mozdulatával nyíthatóknak kell lennie, íly módon biztonságos menekülést biztosítva. - Maximális ajtószárnysúly:

Részletesebben

Alumínium bejárati ajtók Ajtó pánt

Alumínium bejárati ajtók Ajtó pánt 7.07.03 a) Látható pánt A látható ajtó pánt 3 részes forgó pánt kivitelű. Alkalmazása az ajtó típusoknál: Alkalmazás AT200: AT300: AT400: AT410: IGEN IGEN IGEN / választható, rejtett kivitel is rendelhető

Részletesebben

felhasználói-netto-árlista

felhasználói-netto-árlista Felhasználói-nettó-garnitúraárak FERCO EURO Árlista Ajánlott garnitúra felhasználói-netto-árlista G.U-Vasalatrendszerek müanyag szerkezet Kiadás 2005.03 Vasalatrendszerek Müanyag profilokhoz Tartalom 1

Részletesebben

BEMUTATKOZÁS. Miért válasszon minket?

BEMUTATKOZÁS. Miért válasszon minket? BEMUTATKOZÁS Cégünk főprofilja a minőségi műanyag nyílászárók - ablakok, erkélyajtók, bejárati ajtók, beltéri ajtók - értékesítése és igényes, gyors beépítése, de kínálatunkban árnyékolástechnikai rendszerek

Részletesebben

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG Az ABLOY magas biztonsági termékeit az egész világon ismerik és elismerik. Széles termékskálánk minden tagja csúcsminôséget képvisel és kiváló teljesítményt

Részletesebben

Az év kapuja és bejárati ajtaja

Az év kapuja és bejárati ajtaja Az év kapuja és bejárati ajtaja Takarítson meg most több mint 30*%-ot RenoDoor 289 000.- Ft ** RenoMatic M-bordás, meghajtással 199 900.- Ft ** RenoMatic és RenoDoor Akciós ajánlat * Egy azonos motívumú

Részletesebben

198 500 FT-ért SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU MÉRETRE SZABOTT GARÁZSAJTÓK MOTORRAL AZ AKCIÓS ÁRON AZ ALUTECH STANDARD GARÁZSAJTÓ KAPHATÓ 2500X2125 MÉRETIG

198 500 FT-ért SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU MÉRETRE SZABOTT GARÁZSAJTÓK MOTORRAL AZ AKCIÓS ÁRON AZ ALUTECH STANDARD GARÁZSAJTÓ KAPHATÓ 2500X2125 MÉRETIG SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU MÉRETRE SZABOTT GARÁZSAJTÓK MOTORRAL 198 500 FT-ért AZ AKCIÓS ÁRON AZ ALUTECH STANDARD GARÁZSAJTÓ KAPHATÓ 2500X2125 MÉRETIG Az ár az áfá-t tartalmazza. Az akció más kedvezményekkel

Részletesebben

Ablakpántok müanyag ablakokhoz

Ablakpántok müanyag ablakokhoz Ablakpántok müanyag ablakokhoz Oldalirányban állítható pántok 60,0 86,0 Nyílószárnypánt oldalirányban állítható pántok 80 kg szárnysúlyig Szárnyrész 700 9-36945-00-0-1 Tokrész 700 9-36946-00-0-1 Takaró

Részletesebben

AJTÓVASALATOK. Külső szerelésű pánikzárak: pánik rúdkilincs és nyomórúd az EN 1125 szabvány szerint

AJTÓVASALATOK. Külső szerelésű pánikzárak: pánik rúdkilincs és nyomórúd az EN 1125 szabvány szerint AJTÓVASALATOK Külső szerelésű pánikzárak: pánik rúdkilincs és nyomórúd az EN 1125 szabvány szerint Külső szerelésű pánikzárak az EN 1125 szabvány szerint Tartalomjegyzék Külső szerelésű pánik rúdkilincs

Részletesebben

A MEDIATOR az effeff terméke

A MEDIATOR az effeff terméke A MEDIATOR az effeff terméke Végre nyugalom van a házban MEDIATOR Tökéletes zármegoldás társasházak bejárati ajtóihoz ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Az alaphelyzet Ismerős a

Részletesebben

Fa/alu bejárati ajtók Rendszer áttekintés

Fa/alu bejárati ajtók Rendszer áttekintés Metszeti ábrák VR/IF Metszet alul Metszet oldalt / felül Metszet oldalvilágító alul Metszet Seitenteil oldalt / felül FOK belül Rendelésim. Rendelésim. FOK belül Rendelésim. Rendelésim. 1 Metszeti ábrák

Részletesebben

Fa-Alu HET Bejárati ajtók

Fa-Alu HET Bejárati ajtók Metszeti ábrák TR/IF Alsó metszet Oldalsó/felső metszet Oldalrész alsó metszet Oldalrész oldalsó/felső metszet FOK i FOK 1 Metszeti ábrák TR/IF Tokosztó Sorolás Tokosztó - Fix/Fix 2 Metszeti ábrák VR/IF

Részletesebben

Felső ajtócsukó egyszárnyú ajtókhoz, szokványos szerelés ajtólapra / a pánttal ellentétes oldalra

Felső ajtócsukó egyszárnyú ajtókhoz, szokványos szerelés ajtólapra / a pánttal ellentétes oldalra TS 5000 L Felső ajtócsukó egyszárnyú ajtókhoz, szokványos szerelés ajtólapra / a pánttal ellentétes oldalra A termék jellemzői EN 1154 A ajtócsukó BG csúszósínnel Opció: T-Stop BG csúszósín beépített nyitáshatárolóval

Részletesebben

TITALIUM Egy új dimenzió

TITALIUM Egy új dimenzió Erős Könnyű Innovatív TITALIUM Egy új dimenzió A jövő anyaga! Kapcsolat: ABUS Hungária Kft. Lomb u. 31/b. H-1139 Budapest E-mail: info@abus.hu www.abus.com Tel: +36 1 412 16 46 Fax: +36 1 239 30 73 Technikai

Részletesebben

Ajtóbehúzók. Rejtett ajtóbehúzók ABLOY DC860 Rejtett ajtóbehúzó max 100kg tömegű beltéri ajtókhoz...f-11

Ajtóbehúzók. Rejtett ajtóbehúzók ABLOY DC860 Rejtett ajtóbehúzó max 100kg tömegű beltéri ajtókhoz...f-11 ABLOY DC210 Ajtóbehúzó max. 60 kg tömegű beltéri ajtókhoz.......................................................f-2 ABLOY DC330 Cam action Ajtóbehúzó max. 80 kg tömegű beltéri ajtókhoz...........................................f-2

Részletesebben

Teret adunk elképzeléseinek

Teret adunk elképzeléseinek Teret adunk elképzeléseinek T O K S Z E R K E Z E T E K R E J T E T T T O L Ó A J T Ó K H O Z Minõség, esztétika praktikusság Az olasz Ermetika falba futó rejtett tolóajtórendszerek segítségével megoldást

Részletesebben

Fa-Alu HET Bejárati ajtók

Fa-Alu HET Bejárati ajtók Metszeti ábrák VR/IF Alsó metszet Oldalsó/felső metszet 85.5 36 85.5 36 32.4 32.4 20 20 61 65 61 65 131 36 10 131 36 10 FOK belül Oldalrész alsó metszet Oldalrész oldalsó/felső metszet 96.1 96.1 32.4 32.4

Részletesebben

Biztonságtechnika. A szabadság nem ismer határokat. Betörésvédelem Fa és műanyag szerkezetekhez

Biztonságtechnika. A szabadság nem ismer határokat. Betörésvédelem Fa és műanyag szerkezetekhez Biztonságtechnika A szabadság nem ismer határokat Betörésvédelem Fa és műanyag szerkezetekhez Alkalom szüli a tolvajt! szól a régi mondás és ez pontosan így van: a tolvaj, illetve a betörő olyan objektumokat

Részletesebben

Tetszetős külső forma, biztonság és energiatakarékosság. ThermoLine. Acél bejárati ajtók házakhoz és mellékbejáratokhoz

Tetszetős külső forma, biztonság és energiatakarékosság. ThermoLine. Acél bejárati ajtók házakhoz és mellékbejáratokhoz // Tetszetős külső forma, biztonság és energiatakarékosság ThermoLine Acél bejárati ajtók házakhoz és mellékbejáratokhoz Bejárati ajtók acélból Bízhat a Hörmann márkaminőségben E bejárati ajtók az üvegezések

Részletesebben

Bútorzárak Ipari program

Bútorzárak Ipari program Bútorzárak Ipari program Zárak, bútorzárak különféle ipari alkalmazásokra Választható bútorzár rendszerek: Lamellás Csapos Tárcsás Felhasználási területek A választékunk magában foglalja az alábbi felhasználási

Részletesebben

Fa - Alumínium Tolóajtó

Fa - Alumínium Tolóajtó .1 Modellek k 21L, 21R vagy 22 modellek (váltószárnyas kivitel) CR/IF tok/szárny kombinációkban. A nyílásirány meghatározása A nyílásirány a tolókilincs szárnyon elfoglalt pozíciójától függ. Vagyis, ha

Részletesebben

MŰANYAG, FA ÉS FÉM ABLAKOKHOZ ÉS TERASZAJTÓKHOZ. Toló-bukó vasalatok, harmonika vasalatok

MŰANYAG, FA ÉS FÉM ABLAKOKHOZ ÉS TERASZAJTÓKHOZ. Toló-bukó vasalatok, harmonika vasalatok MŰANYAG, FA ÉS FÉM ABLAKOKHOZ ÉS TERASZAJTÓKHOZ Toló-bukó vasalatok, harmonika vasalatok Egyedi megoldások a legmagasabb minőségi elvárásokra A Gretsch-Unitas toló-bukó vasalat kínálata A képet rendelkezésre

Részletesebben

KIVÁLÓ (Z)ÁR - ÉRTÉK ARÁNY

KIVÁLÓ (Z)ÁR - ÉRTÉK ARÁNY KIVÁLÓ (Z)ÁR - ÉRTÉK ARÁNY A Forest választékába bevezetett zárak szinte minden a bútorgyártásban felmerülő igényre megoldást nyújtanak. Cilinderek és kulcsok CL2 -es zárak Külön kiemelnénk a cserélhető

Részletesebben

Fa-Alu bejárati ajtók Rendszer áttekintés

Fa-Alu bejárati ajtók Rendszer áttekintés Metszeti ábrák VR/IF Alsó metszet Oldalsó/felső metszet Oldalrész alsó metszet Oldalrész oldalsó/felső metszet FOK belül Üveg méret Üveg méret FOK belül 1 Metszeti ábrák VR/IF Oldalrész/felülvilágító metszet

Részletesebben

AKCIÓ 214 000 FT-TÓL SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU CSÚCSMINŐSÉGŰ GARÁZSAJTÓK MOTORRAL MÁR BRUTTÓ VÁLASSZON FELÁR NÉLKÜL AKÁR 8 FÉLE SZÍNBŐL

AKCIÓ 214 000 FT-TÓL SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU CSÚCSMINŐSÉGŰ GARÁZSAJTÓK MOTORRAL MÁR BRUTTÓ VÁLASSZON FELÁR NÉLKÜL AKÁR 8 FÉLE SZÍNBŐL SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU AKCIÓ CSÚCSMINŐSÉGŰ GARÁZSAJTÓK MOTORRAL MÁR BRUTTÓ 214 000 FT-TÓL AJÁNDÉK 20 000 FT-OS KUPON, AMIT TOLÓ- VAGY KÉTSZÁRNYAS KAPUNYITÓ SZETTEKNÉL HASZNÁLHAT FEL VÁLASSZON FELÁR NÉLKÜL

Részletesebben

Ajtólapba süllyesztett ajtócsukók egy- és kétszárnyú ajtóra

Ajtólapba süllyesztett ajtócsukók egy- és kétszárnyú ajtóra Ajtólapba süllyesztett ajtócsukók egy- és kétszárnyú ajtóra Képes tartalomjegyzék Normál karos ajtócsukók Csúszókaros ajtócsukók EN 1154 európai szabvány A CT 2000, 2200, 2500, 3000, 4000 és a TEB 900

Részletesebben

A LEGMODERNEBB TECHNIKA: H 260 ÉS H 360 STYLOS ABLAKRENDSZEREK A HOCO-TÓL.

A LEGMODERNEBB TECHNIKA: H 260 ÉS H 360 STYLOS ABLAKRENDSZEREK A HOCO-TÓL. Építse be. Élvezze előnyeit. HOCOstylos H260 műanyag és H360 műanyag-alumínium ablakrendszer A LEGMODERNEBB TECHNIKA: H 260 ÉS H 360 STYLOS ABLAKRENDSZEREK A HOCO-TÓL. FUNKCIÓ. BIZTONSÁG. ÁLLANDÓSÁG. A

Részletesebben

Ajtóbehúzók. közepes és nagy méretű ajtókhoz, fokozott használat... F-8

Ajtóbehúzók. közepes és nagy méretű ajtókhoz, fokozott használat... F-8 ASSA ABLOY DC120 - EN 2/3(4), 60(80) kg / 950(1100) mm, Rack&Pinion technológia, könnyű ajtókhoz, normál karral.......................................................... -2 ASSA ABLOY DC130 - EN 3, 60

Részletesebben

PULTOK. ellátott. Ajtólemez 2mm, dobozteríték 1,5mm. ől készül. ő lemez tömítéssel.

PULTOK. ellátott. Ajtólemez 2mm, dobozteríték 1,5mm. ől készül. ő lemez tömítéssel. pultok QP 76 75 TARTOZÉKOK PULTOK 78/80 Old. LÁBAZAT TÖMÍTÉS DOKUMENTUMTARTÓ LÁBAK PULTOK ellátott. Ajtólemez 2mm, dobozteríték 1,5mm. ől készül. ő lemez tömítéssel. ő zsanérok, amely az EN 60204-1 számú

Részletesebben

A falazat, a födém és a padozat a legalább 6 cm vastagságú tömör téglafal szilárdsági mutatóival

A falazat, a födém és a padozat a legalább 6 cm vastagságú tömör téglafal szilárdsági mutatóival I. Mechanikai védelem 1. mechanikai védelmi szint alkalmazása A falazat, a födém és a padozat a legalább 6 cm vastagságú tömör téglafal szilárdsági mutatóival egyenértékű áthatolás elleni védelmet nyújt.

Részletesebben

Termékismertető. ABUS A biztonság megnyugtató érzése.

Termékismertető. ABUS A biztonság megnyugtató érzése. Termékismertető Technikai és színbeli eltérések és változtatások joga fenntartva. Az esetleges nyomdai hibákért és félreértésekért felelősséget nem vállalunk. ABUS 11/2009 www.abus.hu ABUS A biztonság

Részletesebben

Zárak, lakatok, vasalások

Zárak, lakatok, vasalások Zárak, lakatok, vasalások I. Zárak Több alkatrészből összeszerelt lakatosipari termékek. Épületajtók, bútorok biztonsági berendezései Anyaguk általában acéllemez, szalagacél, acélhuzal, alumínium, zárbetéteknél

Részletesebben

HENGERZÁRBETÉTEK 2013

HENGERZÁRBETÉTEK 2013 HENGERZÁRBETÉTEK 01 Az ajtónyitási megoldások vezető szállítója A LEGJOBB BARÁT, AKIBEN MEGBÍZHAT A kutyás logóval ellátott termékek tényleg megbízhatóak. A cseh FAB cég, százéves tapasztalatának hála

Részletesebben

Redõnymozgatók és napellenzõ mozgatók

Redõnymozgatók és napellenzõ mozgatók Redõnymozgatók és napellenzõ mozgatók Érvek és elõnyök Több érv is szól a csõmotorok beépítése mellett: elõször is sokkal kényelmesebb a redõnyt vagy a napellenzõt egy gombnyomással vagy automata szabályzással

Részletesebben

Rendelési katalógus. Forgó és billenő vasalatok. Cikkcsoport. Kezdőlap. Kiadás 2008.05

Rendelési katalógus. Forgó és billenő vasalatok. Cikkcsoport. Kezdőlap. Kiadás 2008.05 Rendelési katalógus Cikkcsoport A Forgó és billenő vasalatok 5 5.31 Tartalom Forgó és billenő vasalat Forgó és billenő Cikkcsoport "A" Abalakokhoz Kivitel, termékinformáció, tartozékok Termékinformáció

Részletesebben

Új generáció. Új emelő-toló vasalatok fa, műanyag és fém ajtókhoz és ablakokhoz

Új generáció. Új emelő-toló vasalatok fa, műanyag és fém ajtókhoz és ablakokhoz Új generáció Új emelő-toló vasalatok fa, műanyag és fém ajtókhoz és ablakokhoz Emelő-toló Emelő-toló-bukó vasalatok HS-Master HS-SPEED Limiter (sebességkorlátozó) G.U-thermostep küszöbök Emelő-toló és

Részletesebben

Műszaki leírás. Műszaki leírás

Műszaki leírás. Műszaki leírás ACÉL BEJÁRATI AJTÓ RA08 Lépcsőházi bejárati ajtó Méretek:85 205 ; 95 205 Lemez vastagság (tok/szárny):1,2 mm/0,5 mm Szín: mahagóni, aranytölgy Szigetelés:méhsejt szerkezetű papír ACÉL BEJÁRATI AJTÓ RA040

Részletesebben

1048.10 Elektromos fiókzár (1049.10) 1048.10 1049.10. Zárfogadó változatok: Munkaáramú: 1048.10, 1048.10RR, 1049.10, 1049.10RR

1048.10 Elektromos fiókzár (1049.10) 1048.10 1049.10. Zárfogadó változatok: Munkaáramú: 1048.10, 1048.10RR, 1049.10, 1049.10RR 1048.10 Elektromos fiókzár (1049.10) 1048.10 1049.10 Fiókok, szekrények, irattárolók zárására alkalmazható Zárnyelvérzékelővel rendelhető Magas feltörési ellenállás Kompakt méret Két irányból zárható Zárfogadó

Részletesebben

Hahn KT-R. Hengeres pánt műanyag ajtók számára. Szép formájú Karbantartásmentes! 3 dimenzióban állítható

Hahn KT-R. Hengeres pánt műanyag ajtók számára. Szép formájú Karbantartásmentes! 3 dimenzióban állítható Hahn KT-R Hengeres pánt műanyag ajtók számára Szép formájú Karbantartásmentes! 3 dimenzióban állítható Hahn KT-R Hengeres pánt műanyag ajtók számára Adapterlemezek a stabil rögzítéshez Kopásálló, rozsdamentes

Részletesebben

Kezdőlap > Termékek > Esővédő zsaluk zsalu lamellák > Ajtók > Doors > Típus ST. Típus ST

Kezdőlap > Termékek > Esővédő zsaluk zsalu lamellák > Ajtók > Doors > Típus ST. Típus ST Kezdőlap > Termékek > Esővédő zsaluk zsalu lamellák > Ajtók > Doors > Típus ST Típus ST EGY- ÉS KÉTSZÁRNYÚ CSUKLÓPÁNTOS AJTÓK, ÜZEMI HELYISÉGEKHEZ, TÁROLÓHELYISÉGEKHEZ, LÉGKEZELŐ EGYSÉGEKHEZ VAGY GÉPÉSZETI

Részletesebben

Nr. 6 elektromos ajtónyitó széria

Nr. 6 elektromos ajtónyitó széria ABLAKVASALATOK AJTÓVASALATOK AUTOMATA BEJÁRATI RENDSZEREK ÉPÜLETFELÜGYELETI RENDSZEREK AJTÓVASALATOK Nr. 6 elektromos ajtónyitó széria Nr. 6 elektromos ajtónyitó széria A minden igénynek megfelelő széria

Részletesebben

Okostelefon. Ujjlenyomat. Bluetooth 4.0 LE RFID. PIN kód. Elektronikus ajtózár. Telefon applikáció. NFC kapcsolat

Okostelefon. Ujjlenyomat. Bluetooth 4.0 LE RFID. PIN kód. Elektronikus ajtózár. Telefon applikáció. NFC kapcsolat Bluetooth 4.0 LE RFID Elektronikus ajtózár Ujjlenyomat NFC kapcsolat PIN kód Ajtózár: biztonságosan és egyszerűen lehet okostelefonnal irányítani. Okostelefon Telefon applikáció www.burg.biz Minőség és

Részletesebben

BEJÁRATI AJTÓ INNOVÁCIÓ 2011

BEJÁRATI AJTÓ INNOVÁCIÓ 2011 BEJÁRATI AJTÓ INNOVÁCIÓ 2011 Az Internorm a THERMO PORTAL bejárati ajtó családdal egy új lehetőséget nyit meg az Ön számára: [ ] Kiváló hőszigetelés [ ] Puritán design [ ] Kimagasló biztonság Részletekről,

Részletesebben

Vorsprung mit System

Vorsprung mit System ABLAKVASALATOK AJTÓVASALATOK AUTOMATA BEJÁRATI RENDSZEREK ÉPÜLETFELÜGYELETI RENDSZEREK Műanyag, fa és fém ablakokhoz és teraszajtókhoz Harmonika vasalatok az új generáció Vorsprung mit System Határtalan

Részletesebben

Alumínium bejárati ajtó Zár program

Alumínium bejárati ajtó Zár program .01 Standard többpontos reteszelés (PZ) 1 a.) AT200 és AT300 kivitelekhez 2 Standard vasalat, mechanikus több ponton záródó reteszelés A standard vasalat a következő elemekből épül fel: 1) Több ponton

Részletesebben

Csúszósínes ajtócsukórendszer DORMA TS 92

Csúszósínes ajtócsukórendszer DORMA TS 92 Csúszósínes ajtócsukórendszer DORMA TS 92 DORMA TS 93 DORMA TS 92 DORMA TS 91 Csúszósínes ajtócsukók DORMA csúszósínes ajtócsukók biztos mino " ségben Gyorsan csökkeno " nyitóero " szükséglet A DORMA csúszósínes

Részletesebben

AJTÓTECHNIKA. GU-SECURY többpontos ajtózárak

AJTÓTECHNIKA. GU-SECURY többpontos ajtózárak AJTÓTECHNIKA GU-SECURY többpontos ajtózárak GU-SECURY többpontos ajtózárak Egyedi biztonsági rendszerek egyedi ajtókhoz Rendszermegoldások a Gretsch-Unitastól A Gretsch-Unitas 1979-ben az esseni Deubau

Részletesebben

Alumínium bejárati ajtó Pánikvasalat

Alumínium bejárati ajtó Pánikvasalat . Menekülő ajtó vasalatokra vonatkozó normák Menekülő ajtó zárására a múltban nem volt speciális előírás. Csak az volt előírva hogy ez a tipusú ajtó zárt állapotban az ajtó belső oldaláról nyitható legyen

Részletesebben

Orion Plus - IP65-ös falon kívüli elosztószekrények. elosztószekrények

Orion Plus - IP65-ös falon kívüli elosztószekrények. elosztószekrények Orion Plus - IP65-ös falon kívüli elosztószekrények elosztószekrények Még nagyobb biztonság: Az új Orion elosztószekrény További információ az internetes oldalunkon Az új, "mindentudó" elosztószekrényünk

Részletesebben

K0271. Ütközőzár. Leírás. Termékleírás / Termékillusztrációk

K0271. Ütközőzár. Leírás. Termékleírás / Termékillusztrációk K0271 Ütközőzár Leírás Alapanyag: Ház, cinkprésöntvény, műanyag bevonatú. Tengely, acél 1.0718. Alátét, műanyag. Biztosító gyűrű, rugóacél. Süllyesztettfejű csavar, acél, 8.8 szilárdsági osztály. Kivitel:

Részletesebben

ELÕZETES MÛVELETEK ELEKTROMOS ANYAGOK RÉSZ

ELÕZETES MÛVELETEK ELEKTROMOS ANYAGOK RÉSZ ELÕZETES MÛVELETEK Az automata berendezést úgy dolgozták ki, hogy maximum 5 méter magas kapuhoz alkalmazható 400 mm-es mûködtetõkkel, és maximum 4 m-hez 300 mm-es mûködtetõkkel. Használható könnyû, nehéz,

Részletesebben

Ajtóbehúzók. Tartozékok Ajtóbehúzókhoz Ajtóbehúzó karok... F-11 F-1

Ajtóbehúzók. Tartozékok Ajtóbehúzókhoz Ajtóbehúzó karok... F-11 F-1 ABLOY DC210 Ajtóbehúzó max. 60 kg tömegű beltéri ajtókhoz.......................................................f-2 ABLOY DC330 Ajtóbehúzó max. 80 kg tömegű beltéri ajtókhoz.......................................................f-2

Részletesebben

AJTÓTECHNIKA. Mechanikus és mechatronikus bevésőzárak és többpontos ajtózárak

AJTÓTECHNIKA. Mechanikus és mechatronikus bevésőzárak és többpontos ajtózárak AJTÓTECHNIKA Mechanikus és mechatronikus bevésőzárak és többpontos ajtózárak Zárrendszerek Mechanikus és mechatronikus zárak Modern technika felhasználóbarát, nagy teljesítményű és biztonságos Gretsch-Unitas

Részletesebben

Ab-1 1, , , ,25. Jel : Műanyag nyílászáró. Megnevezés : Méret (sz x m - pm.) (cm): 100/120 - pm 1,00.

Ab-1 1, , , ,25. Jel : Műanyag nyílászáró. Megnevezés : Méret (sz x m - pm.) (cm): 100/120 - pm 1,00. 1,45 Ab-1 Műanyag nyílászáró 26 db 100/120 - pm 1,00 350 mm Bukó-nyíló kivitelben kívül aranytölgy, belül fehér 4-16-4 mm 2 rétegű hőszigetelő üvegezés, U=1,0 W/m 2 K fix szúnyoghálóval ellátott műanyag

Részletesebben

ÁRLISTA. Korrekt Nívós Szélsebes

ÁRLISTA. Korrekt Nívós Szélsebes ÁRLISTA Korrekt Nívós Szélsebes tartalomjegyzék Számítási feltételek 2 Kiegészítők árlistája 3-4 Üveg felárak 5-6 Kiegészítők 6 Kiegészítők: Revento, Libris, Libris Plusz, Ergono Ablakokhoz 7 Fix ablak

Részletesebben

Ablakok, erkély- és teraszajtók

Ablakok, erkély- és teraszajtók Ablakok, erkély- és teraszajtók I. Ablakszerkezetek típusai és nyitásmódjai A nyitásmódokat cégünk mindig belülről nézve tünteti fel (ettől eltérő esetben külön megjelölést kérünk: KÜLSŐ NÉZET!). A nyitásirányt

Részletesebben

Bármely toló vagy összecsukható rendszer ideálisan. tolóajtók tolóajtó szerkezetek. csuklós ajtók

Bármely toló vagy összecsukható rendszer ideálisan. tolóajtók tolóajtó szerkezetek. csuklós ajtók ALFA, BÉTA OMEGA Tolóajtó rendszer PORTA, ALU Tolóajtó rendszer KOMPACT, FÉM 0 csuklós ajtók tolóajtók tolóajtó szerkezetek Bármely toló vagy összecsukható rendszer ideálisan illeszkedik, ha a standard

Részletesebben

Felsõ ajtócsukók Normálkaros ajtócsukók

Felsõ ajtócsukók Normálkaros ajtócsukók Felsõ ajtócsukók Normálkaros ajtócsukók Képes tartalomjegyzék Normál karos ajtócsukók Csúszókaros ajtócsukók EN 14 európai szabvány A 000, 00, 500, 000, 4000 és a TEB 900 ajtócsukó sorozatok az EN 14 európai

Részletesebben

Alu díszléces Karnisos

Alu díszléces Karnisos Egyedi fal előtt futó és falban futó tolóajtó árlista Basic ajtólap és tok árkalkulációval Alu díszléces Karnisos 1 oldal 2 oldal MAGIC DIVA 3 oldal 4 oldal Eclisse Syntesis LINE Eclisse Unico 5 oldal

Részletesebben

Roto NT Ny-B vasalat. Ny-B vasalat minden pántoldal / rendszer

Roto NT Ny-B vasalat. Ny-B vasalat minden pántoldal / rendszer Roto NT Ny-B vasalat Ny-B vasalat minden pántoldal / rendszer Az AB 502-3 műanyagos és AB 503-3 fás beépítési útmutatókban foglaltakat előfeltételként alkalmazva! 12 mm Horonyhézag /20 mm Peremszélesség

Részletesebben

Rendelési katalógus. Pántok. Cikkcsoport. Kezdőlap. Kiadás 2008.05 YA.1

Rendelési katalógus. Pántok. Cikkcsoport. Kezdőlap. Kiadás 2008.05 YA.1 Rendelési katalógus Cikkcsoport Pántok.1 Tartalom Pántok Ajtópántok fa szerkezetekhez Ajtópánt állítható 3 irányban állítható ajtópánt 130 kg szárnysúlyig. 3 3 irányban állítható ajtópánt 1 kg szárnysúlyig.

Részletesebben

Üveg vasalat, üveg vasalatok, üvegfal, mobil üvegfal

Üveg vasalat, üveg vasalatok, üvegfal, mobil üvegfal Üveg vasalat, üveg vasalatok, üvegfal, mobil üvegfal KATEGÓRIA OLDAL VASALATOK ZÁRAK, KILINCSEK RETESZEK ÜVEG MEGFOGÓK ÜVEG CSATLAKOZÓK TÁVTARTÓK, RÖGZÍTŐK MEGFOGÓ GOMBOK,FOGANTYÚK ZÁRBETÉTEK FORGÁSPONT

Részletesebben

IRATTÁROLÁS. Elsősegély és savszekrények. Iratszekrények MABISZ A. Tűzálló Irattárolók (30-60 perc)

IRATTÁROLÁS. Elsősegély és savszekrények. Iratszekrények MABISZ A. Tűzálló Irattárolók (30-60 perc) IRATTÁROLÁS Iratszekrények MABISZ A Tűzálló Irattárolók (30-60 perc) Elsősegély és savszekrények Iratszekrények Office VI. Office III. 500.000,-Ft 1.000.000,-Ft Office I. VdS minősített elektronikus zár

Részletesebben

Zárrendszer megoldások. The global leader in door opening solutions

Zárrendszer megoldások. The global leader in door opening solutions Zárrendszer megoldások The global leader in door opening solutions Zárrendszer megoldások Az ASSA ABLOY Hungary Kft. piacvezető vállalat a biztonsági, tűzvédelmi, nem tűzvédelmi vészkijárati, tűzvédelmi-vészkijárati,

Részletesebben

2 3 2860mm * 40mm purhab szigetelés. 3 2 2740mm * horganyzott torziós rugók. 4 1 2630mm * csapágyazott görgők. 5 --- 2520mm * panelek közti tömítés

2 3 2860mm * 40mm purhab szigetelés. 3 2 2740mm * horganyzott torziós rugók. 4 1 2630mm * csapágyazott görgők. 5 --- 2520mm * panelek közti tömítés Szekcionált ajtó, FEHÉR színben, KAZETTÁS és BORDÁS kivitelű, 40 mm vastag, purhab szigetelésű, ujjbecsípődés védett, egysínes és duplasínes vasalattal 320 Ft /Euro árfolyamig 2 év garancia feltételhez

Részletesebben

2 3 2860mm * 40mm purhab szigetelés. 3 2 2740mm * horganyzott torziós rugók. 4 1 2630mm * csapágyazott görgők. 5 --- 2520mm * panelek közti tömítés

2 3 2860mm * 40mm purhab szigetelés. 3 2 2740mm * horganyzott torziós rugók. 4 1 2630mm * csapágyazott görgők. 5 --- 2520mm * panelek közti tömítés Szekcionált ajtó, FEHÉR színben, KAZETTÁS és BORDÁS kivitelű, 40 mm vastag, purhab szigetelésű, ujjbecsípődés védett, egysínes és duplasínes vasalattal 300 Ft /Euro árfolyamig 2 év garancia feltételhez

Részletesebben

Bevésõ épületzárak faajtóba

Bevésõ épületzárak faajtóba Képes tartalomjegyzék Egypontos bevésõ zár - 1. old. Többpontos bevésõ zár - 2. old. Pánik funkciójú zár - 3. old. Kiegészítõk - 3. old. Tûzálló bevésõ zár - 4. old. Access gombos zárak - 5. old. A TESA

Részletesebben

aluplast - a műanyag ablak- és ajtórendszerek specialistája IDEAL MŰANYAG ABLAKRENDSZER

aluplast - a műanyag ablak- és ajtórendszerek specialistája IDEAL MŰANYAG ABLAKRENDSZER aluplast - a műanyag ablak- és ajtórendszerek specialistája IDEAL MŰANYAG ABLAKRENDSZER www.aluplast.com.pl IDEAL 4000 IDEAL 4000 70 mm beépítési mélység A standardkombináció hőszigetelési tulajdonságai:

Részletesebben

KFV Több ponton záródó kulcsműködtetésű rúdzárak

KFV Több ponton záródó kulcsműködtetésű rúdzárak KEZELÉSI UTASÍTÁS KFV Több ponton záródó kulcsműködtetésű rúdzárak BS 230X BS 250X BS 260X 50 mm magas kiegészítő zárszekrénnyel T2 ajtónyílászár TR kiegészítő reteszzár Csatlakozóstulpok BV X00- BV X00-2

Részletesebben

Gyártmányismertetö. Bukó-nyíló, nyíló és bukó ablak vasalatok fa ablakokhoz és ajtókhoz. Anyagok, korrózió elleni védelem.

Gyártmányismertetö. Bukó-nyíló, nyíló és bukó ablak vasalatok fa ablakokhoz és ajtókhoz. Anyagok, korrózió elleni védelem. Gyártmányismertetö Bukó-nyíló, nyíló és bukó ablak vasalatok fa ablakokhoz és ajtókhoz Alkalmazás A JET ablakvasalatcsalád alkalmazási területe: Egyszárnyú ablakok és teraszajtók Kétszárnyú tokosztó nélküli

Részletesebben

Fel- és lenyíló vasalások Duo 5.115

Fel- és lenyíló vasalások Duo 5.115 Fel- és lenyíló vasalások Duo.11 Duo fel- és lenyíló olló faajtókhoz 333 Duo fel- és lenyíló olló keskeny alumínium keretes ajtókhoz 333 19 1 /37 19 1 /37 1 7 9 9 Kg H 1 3 3 1 3 3 Kg 1 B 3 3 1 3 3 A felnyíló

Részletesebben

NovoSecur Biztonsági acél ajtóelemek Megalkottuk. Bevizsgáltuk. Védelmére ajánljuk.

NovoSecur Biztonsági acél ajtóelemek Megalkottuk. Bevizsgáltuk. Védelmére ajánljuk. NovoSecur Biztonsági acél ajtóelemek Megalkottuk. Bevizsgáltuk. Védelmére ajánljuk. 1 NovoSecur biztonsági ajtók biztosan jó érzés! Aki maga mögött becsukja az iroda, a lakása, a pince, a rendelő vagy

Részletesebben

Fix keret. Közvetlenül az ablaktokra csavarozva

Fix keret. Közvetlenül az ablaktokra csavarozva Fix keret Típus: SIR - A Közvetlenül az ablaktokra csavarozva Felhasználási terület és alkalmazás Rögzített szúnyogháló keretek, rovarok elleni szezonális védekezéshez. Termékelőnyök Védelem a rovarok

Részletesebben

Pliszé árnyékolástechnikai megoldások

Pliszé árnyékolástechnikai megoldások A PLISZÉ belső árnyékoló A pliszéfüggöny a legsokoldalúbban használható belső árnyékoló. A szokványos nyílászárók mellett tetőterek és télikertek vízszintes vagy döntött üvegfelületeinél, boltíves, trapéz

Részletesebben

TIP-ON. A mechanikus nyitásrásegítés fogantyú nélküli ajtókhoz. www.blum.com

TIP-ON. A mechanikus nyitásrásegítés fogantyú nélküli ajtókhoz. www.blum.com TIP-ON A mechanikus nyitásrásegítés fogantyú nélküli ajtókhoz www.blum.com TIP-ON nyitja a fogantyú nélküli ajtókat 2 Nyitáskomfort fogantyú nélküli ajtókhoz A fogantyú nélküli bútorok a teljes lakótérben

Részletesebben

Ajtócsukók. ZIUR EN 1154 európai szabvány. ZIUR Tartalomjegyzék. ZIUR Képes tartalomjegyzék. ZIUR Bevezetõ. ZIUR Tûzgátló ajtók

Ajtócsukók. ZIUR EN 1154 európai szabvány. ZIUR Tartalomjegyzék. ZIUR Képes tartalomjegyzék. ZIUR Bevezetõ. ZIUR Tûzgátló ajtók Ajtócsukók Ajtócsukók ZIUR EN 114 európai szabvány ZIUR Tartalomjegyzék Kiválasztás szempontjai...1. old. Szerelési módozatok... old. Normál karos ajtócsukók...4. old. CT 1000...4. old. CT 2000... old.

Részletesebben