Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "www.bosch-professional.hu"

Átírás

1 Igazán Bosch! Világszerte az első számú padlófelület-lézer ÚJ! GSL 2 Professional padlófelület-lézer Végre a padlók mint pl. az esztrich vagy betonpadlók egyenetlensége egészen egyszerűen ellenőrizhető. Abszolút megbízhatóan, gyorsan és a teljes felületre kiterjedően. Bosch elektromos kéziszerszámok: a kis- és nagyipar számára is.

2 2 Felület szkenner Mostantól biztosra mehet az ellenőrzéssel Tegye a kezét a szívére: mindig teljes egészében és pontosan ellenőrizte a padlót? A korábbi, pontszerű mérési módszerekkel ez csaknem lehetetlen volt. Vagy csak jelentős személyi és időráfordítással volt lehetséges. Mostantól ez szemmel láthatóan jobban megy: Az új GSL 2 Professional készülék a padló teljes felületét vizsgálja. Ideális mindenki számára, akinek bármilyen teendője van a padlófelületekkel az esztrichlerakó, a hidegburkoló, a melegburkoló, a szárazépítő és a szakértő számára is. Az ellenőrzés kötelező. Ha a szakiparos a padló vizsgálata során a megengedettnél nagyobb egyenetlenségeket állapít meg, ezt az ellenőrzés után haladéktalanul közölnie kell. Ezt számos országban törvényes ellenőrzési kötelezettség szabályozza. Mindazonáltal az ellenőrzés csak szórványosan vagy egyáltalán nem történik meg. Az eredmény: késlekedés, ill. felesleges járulékos költségek.

3 3 Roppant gyors Nem kell hajlongani, nincs szükség utólagos mérésre, ill. második emberre: Akár nagy felületeket is kényelmesen ellenőrizhet egyetlen dolgozó még távirányítással is! Abszolút precíz A padlófelület-lézerrel egyetlen pillantás alatt észlelhetők a padló egyenetlenségei: 100%-ig megbízhatóan és milliméteres pontossággal. Tökéletesen lefedi a teljes felületet A korábbi módszerektől eltérően a GSL 2 Professional néhány perc alatt ellenőrzi a teljes padlófelületet, a pontszerű vizsgálatok vagy nagy időráfordítást igénylő vizsgálatok helyett.

4 4 A padlón minden ellenőrzés alatt áll Derítsen fel minden hibát! A GSL 2 Professional készülékkel a szakiparosok számára először vált lehetővé a padló egyenetlenségeinek teljes és rendkívül könnyű ellenőrzése. Az elv zseniálisan egyszerű és egyszerűen zseniális: az ellenőrzőlézer két vonalat vetít a padlóra. Ha a felület sík, a két vonal pontosan egybeesik. A felhasználó számára csak egyetlen vonalként látható. Ahol a két vonal eltér egymástól, ott a padló egyenetlen.

5 5 Eredmény: mélyedés A padló horpadásainál a két V alakú vonal közül a jobb oldali balra tér el a megfelelő referenciavonaltól. Azonnal láthatóak: a mélyedések és a kiemelkedések A korábbi módszerek többnyire pontszerűen ellenőrizték a padló felületét. Mostantól a legkisebb egyenetlenségek sem maradhatnak észrevétlenül, bármekkora is legyen a helyiség. Ugyanis ha valahol egy helyett két lézervonal látható, ott egészen biztosan egyenetlenség van ebben a felhasználó biztos lehet. Eredmény: kiemelkedés Ha a padló egyenetlensége kiemelkedés, a jobb oldali lézervonal a referenciavonaltól jobbra tér el.

6 Ez immár végleg a múlté Vízmérték: terjedelmes és fáradságos A padlók ellenőrzésére szolgáló eszközök között a legelterjedtebb a vízmérték. Azonban a vízmértékkel történő mérés igencsak kényelmetlen, főként a nagyobb helyiségekben. Forgó- és vonallézer: köröskörül korlátozott Bár a forgó és vonallézerek viszonylag pontosak, mint minden korábbi mérési módszer, ezek is csak pontszerű mérésekre alkalmasak, valamint rendkívül idő- és munkaigényesek, mivel mérőléccel vagy colstokkal ellenőrzik ezeket. Szintezőkészülékek: drága csapatmunka A szintezőkészülékek pontosak és nagy munkaterületen alkalmazhatók. De ezekkel is csak időigényesen, pontról pontra lehet ellenőrizni a padlókat. Ráadásul mindig szükség van egy második emberre, aki a mérőlécet tartja.

7 Milliméteres pontosság: a céltábla A felhasználó azonnal ellenőrizheti, hogy van-e egyenetlenség és az eltér-e a megengedett tűréstől az erre a célra kifejlesztett céltábla segítségével: A bal oldali lézervonal a céltábla jelölésére esik.

8 6 Egyszemélyes művelet Ellenőrizze a teljes felületen, gyorsan egyedül

9 7 Ami korábban igazi kemény munka volt, most rendkívül könnyen elvégezhető: A Bosch GSL 2 Professional padlófelület-lézerrel nagy terek is pillanatok alatt ellenőrizhetők. Készletben, akár gyorsan, akár lassan, akár lépésenként, távirányítással! 1 A készülék felállítása A méréshez központi helyen állítsa fel a készüléket. Kapcsolja be. 2 A magasság beállítása referenciapont alapján Majd állítsa be úgy, hogy a két lézervonal pontosan egybeessen. 3 A talaj egyenetlenségeinek vizsgálata Forgassa (manuálisan vagy távirányítással) a készülékfejet és ellenőrizze a helyiség teljes padlófelületét. Azokon a helyeken, ahol egyetlen lézervonal helyett kettő látszik, egyenetlenségek vannak. 4 Többre kíváncsi? Okostelefonja segítségével egyszerűen olvassa le a QR-kódot, és nézze meg a terméket bemutató filmet. Az eltérés vizsgálata céltáblával A céltáblát a fémtüskével állítsa közvetlenül az egyenetlenség fölé. A lézervonalak futása a skálán jelzi az eltérés mértékét.

10 8 A profik számára több van benne GSL 2 Professional szállítási terjedelem GSL 2 Professional GSL 2 Professional Set GSL 2 Professional (motor nélkül) 4 x AA 1,5 V-os elem Céltábla Lézerszemüveg L-BOXX szállítókoffer GSL 2 Professional 10,8 V-os lítium-ion akku Céltábla Lézerszemüveg Töltőberendezés RC 2 távirányító 3 x AAA 1,5 V-os elem (a távirányítóhoz) L-BOXX szállítókoffer RC 2 távirányító Hatótávolsága akár 20 m, csekély súly, könnyen kezelhető, 3 sebességi fokozat L-BOXX szállítókoffer robusztus műanyagból, a biztonságos és praktikus szállításhoz Lézerszemüveg javítja a lézersugár láthatóságát Megbízhatóan nagy teljesítményű (akár 15 óra), gyorsan feltölthető, hosszú élettartamú Bosch PT 10,8 V-os lítium-ion akku Céltábla

11 9 GSL 2 Professional Lézerosztály 3R 3R Önszintezési tartomány +/- 4 +/- 4 GSL 2 Professional Set Szintezési pontosság +/- 0,3 mm/m +/- 0,3 mm/m A lézer láthatósága 10 m 10 m A lézer láthatósága céltáblával 20 m 20 m Üzemidő, max. 15 h 15 h Magasság állíthatósága 3 cm 3 cm Por és fröccsenő víz elleni védelem IP 54 IP 54 Áramellátás Bosch 10,8 V Li-ion vagy 4 x AA 1,5V Bosch 10,8 V Li-ion vagy 4 x AA 1,5 V Üzemi hőmérséklet - 10 C ~ + 50 C - 10 C ~ + 50 C Forgási sebesség gyors 1 ford./perc / lassú 0,3 ford./perc / lépésenként

12 10 Egy mérőműszer mindenkinek Valódi előnyök, amelyekből Ön profitál Vízmértékkel méricskélni a padlókat igazán egyhangú munka. Évek óta várok arra, hogy valaki jobb módszert találjon ki. Roland Maier, esztrichlerakó

13 11 Arról, hogy a padlók egyenletességének ellenőrzése milyen fontos, nem csak a burkolók mesélhetnek. Számos más iparág számára is alapfeltétel ahhoz, hogy a minőség jó legyen. Az ügyfelek egyre nagyobb padlólapokat szeretnének. Ám azok drágábbak és könynyebben törnek. Tehát sokkal fontosabb, hogy alattuk az aljzat a lehető legegyenletesebb legyen. Tino Martin, hidegburkoló Azokra az egyenetlenségekre, amelyek csak burkoláskor derülnek ki, mindig hihetetlenül sok időt kell pazarolni. Ezért természetesen kifizetődőbb a teljes felület egyenletességének ellenőrzése. Sven Schmidt, melegburkoló A gipszkarton falak burkolása precíziós munka. Ugyanis a rögzítés tűrése rendkívül kicsi. A padló egyenletessége a legfontosabb. Amit Jonuzi, szárazépítő A padlók ellenőrzése fáradságos. Ezért a szakiparosok gyakran elhanyagolják ezt a kötelezettséget. Egy készülék, amivel ezt gyorsabban és egyszerűbben lehet elvégezni, nagyon jól jön. Jochen Haarer, szakértő

14 * Minden ipari kék elektromos kéziszerszámra a vásárlás után négy héten belül, a címen történő internetes regisztrálás esetén 1619EA2737 H Németországban nyomtatva A műszaki változtatások jogát fenntartjuk. A nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk. Robert Bosch Kft. Elektromos Kéziszerszám Üzletág H 1103 BUDAPEST Gyömrői út 120. Tel

A mérési eredmények közvetlen digitális átvitele

A mérési eredmények közvetlen digitális átvitele Igazán Bosch! A mérési eredmények közvetlen digitális átvitele ÚJ! GLM 100 C Professional lézeres távolságmérő és alkalmazás Okos megoldás átviteli feladatokhoz és a mérési eredmények dokumentálásához.

Részletesebben

BOSCH PROFESSZIONÁLIS MÉRŐMŰSZEREK Érv.:2015.03.02-től KERESŐMŰSZEREK

BOSCH PROFESSZIONÁLIS MÉRŐMŰSZEREK Érv.:2015.03.02-től KERESŐMŰSZEREK KERESŐMŰSZEREK Keresőműszerek 0601081100 GMS 100 Felderíthető anyagok: vastartalmú fémek, nemvasfémek, elektromos vezetékek Max felderítési mélység: 100 mm (vastartalmú fémek) Hang jelzés Méretek: 200

Részletesebben

2014.09.08 BOSCH PROFESSZIONÁLIS MÉRŐMŰSZEREK

2014.09.08 BOSCH PROFESSZIONÁLIS MÉRŐMŰSZEREK Keresőműszerek KERESŐMŰSZEREK 0601081100 GMS 100 Felderíthető anyagok: vastartalmú fémek, nemvasfémek, elektromos vezetékek Max felderítési mélység: 100 mm (vastartalmú fémek) Hang jelzés Méretek: 200

Részletesebben

Q1 forgólézer Cikkszám: R141. Használati útmutató

Q1 forgólézer Cikkszám: R141. Használati útmutató Q1 forgólézer Cikkszám: R141 Használati útmutató Biztonsági előírások Lézersugár A HEDUE forgólézer lézerdiódája a biztonságos II. lézerosztályba tartozik, azaz a pillanatnyi bevilágítás nem okoz károsodást!

Részletesebben

ÚJ! D-tect 150 SV Professional falszkenner 1) Anyagok pontos helymeghatározása minden építőanyagban, még nedves betonban is

ÚJ! D-tect 150 SV Professional falszkenner 1) Anyagok pontos helymeghatározása minden építőanyagban, még nedves betonban is ÚJ! D-tect 150 SV Professional falszkenner 1) Anyagok pontos helymeghatározása minden építőanyagban, még nedves betonban is Nehéz körülmények között is kiváló a helymeghatározásban, három üzemmóddal betonhoz.

Részletesebben

www.bosch-professional.hu

www.bosch-professional.hu Igazán Bosch!...hogy a fúrás ne szerencsejáték legyen Bosch D-tect 150 és 150 SV Professional fémek, elektromos vezetékek, fa és műanyag csövek megbízható helymeghatározása. Bosch elektromos kéziszerszámok:

Részletesebben

műhelyből sem hiányozhat.

műhelyből sem hiányozhat. Egyetlen műhelyből sem hiányozhat. A Bosch PBD 40 asztali fúrógép. ÚJ! A Bosch PBD 40 asztali fúrógép a legnagyobb fokú pontossághoz és kezelési komforthoz. További információkat a www.bosch-do-it.hu honlapon

Részletesebben

R2 forgólézer Cikkszám: R131. Használati útmutató

R2 forgólézer Cikkszám: R131. Használati útmutató R2 forgólézer Cikkszám: R131 Használati útmutató Biztonsági előírások Lézersugár A HEDUE forgólézer lézerdiódája a biztonságos II. lézerosztályba tartozik, azaz a pillanatnyi bevilágítás nem okoz károsodást!

Részletesebben

Q2 forgólézer Cikkszám: R159. Használati útmutató

Q2 forgólézer Cikkszám: R159. Használati útmutató Q2 forgólézer Cikkszám: R159 Használati útmutató Biztonsági előírások Lézersugár A HEDUE forgólézer lézerdiódája a biztonságos II. lézerosztályba tartozik, azaz a pillanatnyi bevilágítás nem okoz károsodást!

Részletesebben

Vonallézer HEDÜ L3. Art.Nr. L226 Használati utasítás. 2-13. oldal

Vonallézer HEDÜ L3. Art.Nr. L226 Használati utasítás. 2-13. oldal Vonallézer HEDÜ L3 Art.Nr. L226 Használati utasítás 2-13. oldal Szervíz-Telefon Kérdései vannak a termékkel kapcsolatban? Hívjon fel bennünket: +49 (0) 2161 35433 0. Hétfõ - Péntek 8-17. Lézersugárzás

Részletesebben

Igazán Bosch! Most igazán megéri!

Igazán Bosch! Most igazán megéri! Igazán Bosch! Most igazán megéri! Ipari gépcsere akció 25% Érvényes: 2014. szeptember 15. 2014. október 31. Bosch elektromos kéziszerszámok a kereskedelem és ipar számára. www.bosch-professional.hu Ipari

Részletesebben

Professzionális kék mérőkészülékek

Professzionális kék mérőkészülékek Igazán Bosch! Professzionális kék mérőkészülékek Teljes katalógus 2013/2014 Bosch professzionális kék mérőkészülékek a kis- és nagyipar számára is www.bosch-professional.hu Profiknak profiktól A Bosch

Részletesebben

Q3/Q3G forgólézer Cikkszám: R120/R121. Használati útmutató

Q3/Q3G forgólézer Cikkszám: R120/R121. Használati útmutató Q3/Q3G forgólézer Cikkszám: R120/R121 Használati útmutató Biztonsági előírások Lézersugár A HEDUE Q3 forgólézer fénysugara állítható. Kültéri használat esetén használja II. lézerosztályban. Beltéri használat

Részletesebben

Pontosan egyvonalban velem.

Pontosan egyvonalban velem. Pontosan egyvonalban velem. Quigo a Boschtól. ÚJ! Quigo a zseniális, kicsi keresztvonalas szintezőlézer a Boschtól. Nulla komplikáció. 100%-osan egyenes. Meg fog lepődni. Robert Bosch Kft. Elektromos Kéziszerszám

Részletesebben

Precíz vágások a legkülönfélébb anyagokban

Precíz vágások a legkülönfélébb anyagokban Anyagmix Eredeti Precíz vágások a legkülönfélébb anyagokban Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá a PKS 16 Multi készülékkel. A sokoldalú mini kézi körfűrésszel csempében, fában és különböző

Részletesebben

Receiver REC 150. hu Használati utasitás

Receiver REC 150. hu Használati utasitás Receiver hu Használati utasitás Használati útmutató A STABILA egyszerűen kezelhető vevő, amellyel gyorsan érzékelhetők a forgó lézerek. A Receiver a rotációslaser lasersugarait lehet fogni még akkor is,

Részletesebben

BOSCH ZÖLD ELEKTROMOS MÉRŐMŰSZEREK tól

BOSCH ZÖLD ELEKTROMOS MÉRŐMŰSZEREK tól Mérőműszerek 0603681020 PMD 10 Digitális kereső műszer Befogási mélység, acél, max.: 100 mm Befogási mélység vörösréz, max.: 80 mm vezetékek, max.: 50 mm Befogási mélység fában, max.: 25 mm Kalibrálás:

Részletesebben

Laser LAX 300 G. Használati utasitás

Laser LAX 300 G. Használati utasitás Laser LAX 300 G hu Használati utasitás A1 4 3 2a 1a 2b 8 4 5 9 1b 6 7 A2 A3 11 10 A4 A5 A6 L1 ± 0,3 mm/m ± 23/64 A7 L1 ± 0,3 mm/m ± 23/64 L2 ± 1/4 ± 0,2 mm/m B1 B2 90 C1 C2 C3 C4 X1 X2 X3 5m 5m S = 5m

Részletesebben

Receiver REC 220 Line

Receiver REC 220 Line Receiver hu Használati utasitás 00000 0-4 Használati útmutató A STABILA egyszerűen kezelhető vevő, amellyel gyorsan érzékelhetők a lézersugarak. A vevő képes a STABILA vonallézer impulzusmodulált lézersugarai

Részletesebben

A több mint 10 éves lítium-ion technológiát meg kell ünnepelni:

A több mint 10 éves lítium-ion technológiát meg kell ünnepelni: A több mint 10 éves lítium-ion technológiát meg kell ünnepelni: A praktikus Pack&Go készlettel! Szerezze be most a praktikus, intelligens lítium-ion technológiával ellátott Bosch Pack&Go kezdőkészletet.

Részletesebben

M3 vonallézer Cikkszám: L245. Használati útmutató

M3 vonallézer Cikkszám: L245. Használati útmutató M3 vonallézer Cikkszám: L245 Használati útmutató Biztonsági előírások Lézersugár A HEDUE vonallézer látható lézersugarat bocsát ki a műszer több oldalán! Lézerosztály szerint a II. kategóriába tartozik:

Részletesebben

a megfelelő bit. Mindig kéznél fel! Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az innovatív PSR Select-tel.

a megfelelő bit. Mindig kéznél fel! Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az innovatív PSR Select-tel. Munkára fel! Rajt! Mindig kéznél a megfelelő bit. Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az innovatív PSR Select-tel. Végre nem kell többé a megfelelő bitet keresgélnie. A Bosch EasySelect technológiájú

Részletesebben

Laser FLS 90. Használati utasitás

Laser FLS 90. Használati utasitás Laser FLS 90 hu Használati utasitás L SE R R DI TIO N DO NO T ST R E IN TO BE M L SE R CL S S 2 5 1 2 4 3 3 6 7 B1 B2 1 C1 C2 C3 S1 =S2 = 90 C4 S1 90 S2 D1 D2 D3 D4 D5 D6 E1 S=10m 32 10 E2 C L 1 B E3 L

Részletesebben

Az ÚJ Leica DISTO X-range

Az ÚJ Leica DISTO X-range Az ÚJ Leica DISTO X-range 2 Leica DISTO X3 és X4 Robusztus kialakítás a nehéz körülményekre Víz és por ellen védett ház IP 65 szabvány 2m ütésálló Tömör gumi ház Mit jelent ez a felhasználónak? Strapabíró

Részletesebben

Bosch Ipari és Barkács Mérőműszer árlista Érv.: 2015.08.01-től Készült: 2015.09.08

Bosch Ipari és Barkács Mérőműszer árlista Érv.: 2015.08.01-től Készült: 2015.09.08 0601081100 0601081000 KERESŐMŰSZEREK Keresőműszerek GMS 100 M GMS 120 http://www.bosch- professional.com/hu/hu/keresomuszerek-101302- ocs-c/ Felderíthető anyagok: vastartalmú fémek, nemvasfémek, elektromos

Részletesebben

LEICA LINO Termék bemutató Március 26.

LEICA LINO Termék bemutató Március 26. 1 LEICA LINO Termék bemutató 2018. Március 26. Egy erőteljes új termékcsalád P5 L2 L2P5 L2G L2P5G 2 Lino speciális kialakítás Ütéscsillapító gumiborítás Többféle áramellátás Automatikus pulzáló mód detektorhoz

Részletesebben

Sokoldalúság kompromisszumok nélkül

Sokoldalúság kompromisszumok nélkül wwww. onl i neszer szam. hu Professzionális kék elektromos kéziszerszámok 57 Sokoldalúság kompromisszumok nélkül A professzionális ütvefúrógépek és csavarozók megfelelnek a teljesítményre, sokoldalúságra

Részletesebben

Maximális eredmény minimális ráfordítással.

Maximális eredmény minimális ráfordítással. Maximális eredmény minimális ráfordítással. Az új Bosch magasnyomású mosók. Az új Aquatak Go. Kicsi, mobil és mégis nagyon erős. Felejtse el a magasnyomású mosó húzogatását és rángatását. Az Aquatak Go

Részletesebben

Teljes katalógus 2012 Bosch professzionális kék mérőkészülékek a kis- és nagyipar számára is. www.bosch-professional.hu www.wallscanner.

Teljes katalógus 2012 Bosch professzionális kék mérőkészülékek a kis- és nagyipar számára is. www.bosch-professional.hu www.wallscanner. Igazán Bosch! Professzionális kék mérőkészülékek Teljes katalógus 2012 Bosch professzionális kék mérőkészülékek a kis- és nagyipar számára is www.bosch-professional.hu www.wallscanner.com Profiknak profiktól

Részletesebben

Leica DISTO D5 Távolságok mérése

Leica DISTO D5 Távolságok mérése Leica DISTO D5 Távolságok mérése Leica DISTO D5 WORLD FIRST: DIGITAL POINTFINDER WITH 4x ZOOM! Elérhető ilyen távolság? A Leica DISTO D5 különösen a kültéri mérések megkönnyítését segíti számos új funkcióval

Részletesebben

Megrövidíti a munkát és az ágakat is

Megrövidíti a munkát és az ágakat is Megrövidíti a munkát és az ágakat is Keo kerti fűrész www.bosch-garden.com Ergonomikus fogantyú Ergonomikus kialakítású gumimarkolat a jobb irányíthatóságért 10,8 V-os lítium-ion akku A nagy teljesítményért

Részletesebben

Hőmérsékletmérő (1 csatornás)

Hőmérsékletmérő (1 csatornás) Hőmérsékletmérő (1 csatornás) testo 926 Hőmérséklet mérés minden alkalmazásra Ideális az élelmiszeripari alkalmazásokra C Vezeték nélküli rádiófrekvenciás mérés lehetősége Riasztási határértékek beállítása

Részletesebben

Igazán Bosch! Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok. Érvényes: 2012. szeptember 1. december 31. vagy a készlet erejéig

Igazán Bosch! Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok. Érvényes: 2012. szeptember 1. december 31. vagy a készlet erejéig Igazán Bosch! Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok Érvényes: vagy a készlet erejéig www.bosch-professional.com ÚJ! Termékbevezetés: 2012. szeptember 1. GML 10,8 V-Li Professional

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv 6234C Fordulatszámmérő TARTALOMJEGYZÉK 1. Termékjellemzők... 2 2. Műszaki jellemzők... 2 3. Előlap és kezelőszervek... 2 4. Működési leírás... 3 5. Mérési folyamat... 4 6. Elem cseréje...

Részletesebben

És a megérdemelt dicséret. Egy kis káosz. Több mint egy akkus csavarozó fában, fémben és falazatban is fúr

És a megérdemelt dicséret. Egy kis káosz. Több mint egy akkus csavarozó fában, fémben és falazatban is fúr Egy kis káosz Több mint egy akkus csavarozó fában, fémben és falazatban is fúr És a megérdemelt dicséret Make it your home. Tegye lakását saját otthonává a PSB 10,8 LI-2 akkus ütvefúrócsavarozóval. Ez

Részletesebben

Professzionális kék mérőkészülékek

Professzionális kék mérőkészülékek Igazán Bosch! Professzionális kék mérőkészülékek Teljes katalógus 2013/2014 Bosch professzionális kék mérőkészülékek a kis- és nagyipar számára is www.bosch-professional.hu Tartalomjegyzék 3 Tartalomjegyzék

Részletesebben

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben!

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! ÉPÍTKEZÉS A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! Két gép, egy készlet: az új FEIN Profi rendszer a rugalmasabb

Részletesebben

158 Professzionális kék elektromos kéziszerszámok. Méréstechnika

158 Professzionális kék elektromos kéziszerszámok. Méréstechnika 158 Professzionális kék elektromos kéziszerszámok Professzionális kék elektromos kéziszerszámok 159 Precizitás és egyszerű kezelhetőség Bővített termékpalettájával a Bosch megfelel a piac által a precíz

Részletesebben

Kézben tartott. erő. www.bosch-do-it.com

Kézben tartott. erő. www.bosch-do-it.com Kézben tartott erő. Make it your home. Tegye saját otthonává lakhelyét a PWS 700-115, PWS 750-115 vagy PWS 850-125 sarokcsiszolóval. Erőteljesek, robusztusak és új, kompakt kialakításuknak köszönhetően

Részletesebben

Kimagasló teljesítményű

Kimagasló teljesítményű Kimagasló teljesítményű és kevesebbet helyet foglal Szecskázók www.bosch-garden.com AXT 25 TC halk szecskázók. Ideális minden kerti anyaghoz. Anélkül szeretné felaprítani a kerti hulladékot, hogy felébresztené

Részletesebben

BOSCH ZÖLD ELEKTROMOS MÉRŐMŰSZEREK

BOSCH ZÖLD ELEKTROMOS MÉRŐMŰSZEREK Mérőműszerek 0603681121 PMD 7 Digitális kereső műszer Befogási mélység, acél, max.: 70 mm Befogási mélység vörösréz, max.: 60 mm Befogási mélység, elektromos feszültséget vezető vezetékek, max.: 50 mm

Részletesebben

Igazán Bosch! Cseréljen most!

Igazán Bosch! Cseréljen most! Igazán Bosch! Cseréljen most! Ipari gépcsere akció Érvényes: 2015. március 16. 2015. április 30. Bosch elektromos kéziszerszámok a kereskedelem és ipar számára. www.bosch-professional.hu 25% Ipari gépek

Részletesebben

Minden másodperc számít, minden egyes szöggel rögzít

Minden másodperc számít, minden egyes szöggel rögzít Minden másodperc számít, minden egyes szöggel rögzít ÚJ! Professzionális kék sűrített levegős szegbelövők profiknak profiktól www.bosch-professional.hu 2 Bevezetés Profiknak terveztük, profik tesztelték

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv 5040 Lézeres távolságmérő TARTALOMJEGYZÉK 1. Bevezetés... 2 2. Az elemek cseréje... 2 3. A készülék felépítése... 2 4. Műszaki jellemzők... 3 5. A lézeres távolságmérő bekapcsolása...

Részletesebben

GL700 sorozat Nem csak egy lézeradó

GL700 sorozat Nem csak egy lézeradó GL700 sorozat Nem csak egy lézeradó Az Ön versenyképessége érdekében készítettünk egy forradalmian új megoldást az építőipar számára Az új Spectra Precision Laser GL700 sorozatú lézeradót. A GL700 biztosítja

Részletesebben

vágás. Tökéletes Az igazi kertészkedés. Az igazi lazítás.

vágás. Tökéletes Az igazi kertészkedés. Az igazi lazítás. Az igazi kertészkedés. Az igazi lazítás. Tökéletes vágás. Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az új Rotak fűnyírókkal. Törekedjen egy lépésben a tökéletességre a Bosch új Rotak fűnyíróival.

Részletesebben

Laser LAX 50. Használati utasitás

Laser LAX 50. Használati utasitás Laser LAX 50 hu Használati utasitás B1 B2 B3 2. 3. 3. 1. 2. 1. C1 C2 C3 2. 1. 2,75 m 3. 2. 1. A 3 5 14 2 1 6 4 7 9 15 8 10 12 11 13 D1 D2 2m 1 mm D3 E1 2m E2 E3 X= 5m E4 F1 1,5 mm 1,5 mm F2 F3 s > 5m >

Részletesebben

Nincs ennél törésállóbb: Bosch Diamond Impact bit

Nincs ennél törésállóbb: Bosch Diamond Impact bit Nincs ennél törésállóbb: Bosch Diamond Impact bit ÚJ! A Standard Impact csavarbehajtó bitekkel összehasonlítva kilencszer hosszabb élettartam ütvecsavarozóval végzett munkánál. A kihívás: a radiális ütési

Részletesebben

//LÉZERES MÉRÉS ÉS HELYMEGHATÁROZÁS

//LÉZERES MÉRÉS ÉS HELYMEGHATÁROZÁS //LÉZERES MÉRÉS ÉS HELYMEGHATÁROZÁS Pontosság. Újraértelmezve. www.einhell.hu Lézeres távolságmérő Digitális detektor Hasznos és megbízható segítőtárs gyors és pontos mérések elvégzéséhez. Vastartalmú

Részletesebben

HEDUE automata forgólézerek Q2, R1, R2, S2, S3. Cikkszám: R159, R157, R171, R183, R186, R188. Használati útmutató

HEDUE automata forgólézerek Q2, R1, R2, S2, S3. Cikkszám: R159, R157, R171, R183, R186, R188. Használati útmutató HEDUE automata forgólézerek,,,, Cikkszám: 59, 57, 71, 83, 86, 88 Használati útmutató V2 Lézersugár >1/4s Kérjük ne nézzen közvetlen a lézersugárba, még optikai eszközökkel sem! Minden HEDUE forgólézer

Részletesebben

Se benzin, se kábel, csak erő. AKE 30 LI láncfűrész. www.bosch-garden.com

Se benzin, se kábel, csak erő. AKE 30 LI láncfűrész. www.bosch-garden.com Se benzin, se kábel, csak erő AKE 30 LI láncfűrész www.bosch-garden.com Automatikus olajozás és olajszintjelző A láncfűrész szárazon futásának elkerülésére Ergonomikus fogantyú Ergonomikus kialakítású

Részletesebben

www.bosch-professional.hu

www.bosch-professional.hu Igazán Bosch! Intelligens szállítási és tárolási megoldások A Bosch Mobility rendszer Szerszámok és tartozékok mobil szállításához és alkalmazásához. Bosch elektromos kéziszerszámok: a kis- és nagyipar

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv 3060 Lézeres távolságmérő TARTALOMJEGYZÉK ELEM CSERÉJE... 3 A KÉSZÜLÉK FELÉPÍTÉSE... 3 A KIJELZŐ FELÉPÍTÉSE... 3 MŰSZAKI JELLEMZŐK... 4 LÉZERES CÉLZÓ BEKAPCSOLÁSA... 4 MÉRÉSI TÁVOLSÁG...

Részletesebben

PREXISO LASER DISTANCE METER. Használati utasítás

PREXISO LASER DISTANCE METER. Használati utasítás PREXISO LASER DISTANCE METER Használati utasítás 1 2 3 7 6 4 5 Használati utasítás magyar A biztonsági előírások a mellékelt kiadványban találhatók. A termék használata előtt figyelmesen olvassa el a

Részletesebben

Bosch méréstechnika. 2012-es termékprogram. Mérés

Bosch méréstechnika. 2012-es termékprogram. Mérés Bosch méréstechnika 2012-es termékprogram Mérés Szintezés Helymeghatározás 2 Digitális mérőműszerek Áttekintés Digitális mérőműszerek az új mérce Mindegy, hogy mérni szeretne, szintezni vagy helymeghatározást

Részletesebben

érti a dolgát Az Uneo Fúrás

érti a dolgát Az Uneo Fúrás Fúrás Csavarozás Kalapácsfúrás Az Uneo érti a dolgát Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá a Bosch Uneo és Uneo Maxx fúrókalapácsaival. A pneumatikus ütőszerkezettel ellátott, kompakt fúrókalapácsok

Részletesebben

erő. Kézben tartott Compact Generation

erő. Kézben tartott Compact Generation Kézben tartott erő. Compact Generation Easy Universal Expert Make it your home. Tegye lakhelyét saját otthonává a Bosch sarokcsiszolóival. Erőteljesek, robusztusak és új, kompakt kialakításuknak köszönhetően

Részletesebben

A pontosság mércéje: Bosch méréstechnika. Mérés PLR 50 és PMB 300 L. Szintezés PCL 10, PCL 20, PLT 2 és PLL 5. Helymeghatározás PDO Multi és PDO 6.

A pontosság mércéje: Bosch méréstechnika. Mérés PLR 50 és PMB 300 L. Szintezés PCL 10, PCL 20, PLT 2 és PLL 5. Helymeghatározás PDO Multi és PDO 6. A pontosság mércéje: Bosch méréstechnika Mérés PLR 50 és PMB 300 L. Szintezés PCL 10, PCL 20, PLT 2 és PLL 5. Helymeghatározás PDO Multi és PDO 6. 1619GU3437 H Németországban nyomtatva A műszaki változtatások

Részletesebben

e xt rem fejlesztés! Az új Truma Mover manőverezőrendszerek

e xt rem fejlesztés! Az új Truma Mover manőverezőrendszerek e xt rem fejlesztés! Az új Truma Mover XT Truma Mover manőverezőrendszerek A Truma a csúcsra manőverez A kempingezés szerelmesei immáron 15 éve használják bevált Mover manőverező rendszereinket lakókocsijaikban.

Részletesebben

Igazán Bosch! Cseréljen Most!

Igazán Bosch! Cseréljen Most! Igazán Bosch! Cseréljen Most! Gépcsereakció Érvényes: 2016. április 1. 2016. május 15. Bosch elektromos kéziszerszámok a kereskedelem és ipar számára. www.bosch-professional.hu 25% Ipari gépek Akkus gépek

Részletesebben

How true pro s measure LAX 50 G. Használati útmutató

How true pro s measure LAX 50 G. Használati útmutató How true pro s measure LAX 50 G Használati útmutató Tartalomjegyzék Fejezet Oldal 1. Rendeltetésszerű használat 3 2. Biztonságtechnikai tudnivalók 3 3. Az 1. üzembe helyezés előtt 3 4. A készülék részei

Részletesebben

kényelmes kezelés. Tökéletes nap. Tökéletes befejezés. Kiváló vágási teljesítmény,

kényelmes kezelés. Tökéletes nap. Tökéletes befejezés. Kiváló vágási teljesítmény, Tökéletes befejezés. Tökéletes nap. Kiváló vágási teljesítmény, kényelmes kezelés. Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az új ART 18 LI géppel. Az innovatív Durablade kiváló vágási teljesítményt

Részletesebben

105 mm. 59 mm. 115 mm. 570 gr -> > 17282

105 mm. 59 mm. 115 mm. 570 gr -> > 17282 L1 L2 B1 B2 115 mm 59 mm 105 mm 570 gr C1 -> 17282 C2 -> 17282 9 A 2a 4 1a 2b 5 7 3 1b 6 8 D1 D2 2m E1 E2 Δ1 = X1 - Y1 Δ2 = X2 - Y2 Δ3 = X3 - Y3 E3 1 mm D3 F1 2m F2 F3 s > 5m > 16 2 3 ft F4 F5 H Használati

Részletesebben

Ax-DL100 - Lézeres Távolságmérő

Ax-DL100 - Lézeres Távolságmérő Ax-DL100 - Lézeres Távolságmérő 1. Áttekintés Köszönjük, hogy a mi termékünket választotta! A biztosnágos és megfelelő működés érdekében, kérjük alaposan olvassa át a Qick Start kézikönyvet. A globálisan

Részletesebben

LÉGFÜGGÖNY FS 60.9C FS 60.12C FS 90.9C FS 90.12C FS 120.9C FS 120.12C FS 60.9CT FS 60.12CT FS 90.9CT FS 90.12CT FS 120.9CT FS 120.

LÉGFÜGGÖNY FS 60.9C FS 60.12C FS 90.9C FS 90.12C FS 120.9C FS 120.12C FS 60.9CT FS 60.12CT FS 90.9CT FS 90.12CT FS 120.9CT FS 120. LÉGFÜGGÖNY FS 60.9C FS 60.12C FS 90.9C FS 90.12C FS 120.9C FS 120.12C FS 60.9CT FS 60.12CT FS 90.9CT FS 90.12CT FS 120.9CT FS 120.12CT 1 MŰKÖDÉS A légfüggöny lényege, hogy különválasztja egy helyiség levegőjét

Részletesebben

automagic SP Automata vonal, derékszögrajzoló és pontlézer kezelési kézikönyv Használat előtt kérjük olvassa el figyelmesen a kezelési kézikönyvet

automagic SP Automata vonal, derékszögrajzoló és pontlézer kezelési kézikönyv Használat előtt kérjük olvassa el figyelmesen a kezelési kézikönyvet automagic SP Automata vonal, derékszögrajzoló és pontlézer kezelési kézikönyv Használat előtt kérjük olvassa el figyelmesen a kezelési kézikönyvet Figyelmeztetés - Kérjük ne nézzen közvetlenül a lézerfénybe

Részletesebben

jól. Csinálja próbálkozzon.

jól. Csinálja próbálkozzon. Ne próbálkozzon. Csinálja jól. ÚJ! Bosch PSR 14,4 LI-2 és PSR 18 LI-2 akkus fúrócsavarozó Bosch PowerControl funkcióval. A fúrás és csavarozás még sosem volt ilyen kényelmes és egyszerű. További információ:

Részletesebben

Skil kerti szerszámok árlista 2014.01.27-től

Skil kerti szerszámok árlista 2014.01.27-től Akkumulátoros kerti gép szett F0150078AA 0078AA Feszültség: 10,8 V Akkumulátorkapacitás: 1,5 Ah Akkumulátorrendszer: Li-ion Töltési idő: 1 óra 0738 Vágási átmérő: 170 mm 0738 Vágórendszer: Műanyag kések

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv 5060B Lézeres távolságmérő TARTALOMJEGYZÉK 1. Bevezetés... 2 2. Biztonsági figyelmeztetések... 2 3. A készülék felépítése... 2 4. Műszaki jellemzők... 3 5. Alap műveletek... 3 6.

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv 5100A Lézeres távolságmérő TARTALOMJEGYZÉK 1. Bevezetés... 2 2. Biztonsági figyelmeztetések... 2 3. A készülék felépítése... 2 4. Műszaki jellemzők... 3 5. Alap műveletek... 3 6.

Részletesebben

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság 2 1200-as sorozatú tűzjelző központ A biztonság nyugalma Tökéletes védelem az Ön igényihez szabva Az 1200-as sorozatú tűzjelző központ rugalmas,

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK INDÍTÁSRÁSEGITO KÉSZÜLÉKEK

TARTALOMJEGYZÉK INDÍTÁSRÁSEGITO KÉSZÜLÉKEK TARTALOMJEGYZÉK INDÍTÁSRÁSEGITO KÉSZÜLÉKEK Bull Starter 12V Bull Starter 12/24V Genesis EP16 Memory Saver P 3 Professional Inditökábel Személygépjármü, Inditökábel Tehergépkocsi BULL STARTER 12 V Banner

Részletesebben

Használati utasítás. Gyorstöltő

Használati utasítás. Gyorstöltő Használati utasítás Gyorstöltő Kötelezettség nélküli illusztráció A változtatás jogát fenntartjuk 1. Kezelőszervek 1 Szerszámtálca a vizsgálólámpa tartójával 2 Áramerősség-mérő (0-100 A névl./0-150 A tényl.),

Részletesebben

Hagyományos 500-as sorozatú tűzjelző központ Egyszerű, akár az 1x1

Hagyományos 500-as sorozatú tűzjelző központ Egyszerű, akár az 1x1 Hagyományos 500-as sorozatú tűzjelző központ Egyszerű, akár az 1x1 2 Egyszerűen telepíthető, beállítható, karbantartható és használható tűzjelző központ. LCD- kijelző az összes érzékelőzónára vonatkozó

Részletesebben

WiFi-s adatgyűjtő rendszer

WiFi-s adatgyűjtő rendszer WiFi-s adatgyűjtő rendszer Saveris 2 hőmérséklet és páratartalom felügyelet újragondolva Adatátvitel WiFi-n keresztül Minden mért adat elérhető bármikor, bárhol, bármilyen készülékről C %rh Riasztás határérték

Részletesebben

Egyszerűen mindent elvégezni.

Egyszerűen mindent elvégezni. Sok építési terület. Egy álomotthon. Egyszerűen mindent elvégezni. És mindent egészen egyszerűen. A PMF 350 CES, PMF 250 CES és PMF 220 CE multifunkcionális szerszámok. MagnetHold és AutoClic funkciókkal

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV IL-REF20H mozgásérzékelős LED reflektorhoz www.inlightled.hu Bevezetés A passzív, infravörös érzékelővel ellátott LED reflektor érzékeli a mozgást, valamint a testhőmérsékletet.

Részletesebben

MINDEN EGY HELYEN! A l e g j o b b s z a k t a n á c s a d á s s a l. A j ó t a n á c s a r a n y a t é r.

MINDEN EGY HELYEN! A l e g j o b b s z a k t a n á c s a d á s s a l. A j ó t a n á c s a r a n y a t é r. A l e g j o b b s z a k t a n á c s a d á s s a l. Az akció érvényessége: 2014. december 11-27. MINDEN EGY HELYEN! 12.900 Ft Szerszámosláda 56-részes króm-vanádium szerszámokkal ideális a házban és a kertben

Részletesebben

Maximális eredmény. minimális ráfordítással. Aquatak magasnyomású mosó termékcsalád.

Maximális eredmény. minimális ráfordítással. Aquatak magasnyomású mosó termékcsalád. Maximális eredmény minimális ráfordítással Aquatak magasnyomású mosó termékcsalád www.bosch-garden.hu 1619LA8537 Robert Bosch Kft. Elektromos Kéziszerszám Üzletág Gyömrői út 120. H 1103 Budapest HUNGARY

Részletesebben

PROFI GÉPEK, BERENDEZÉSEK

PROFI GÉPEK, BERENDEZÉSEK EuRoll PROFI GÉPEK, BERENDEZÉSEK Bevezető Tisztelt Partnerünk! Ön az EuRoll Hungária Kft. Profi gépek és berendezések katalógusát tartja kezében. Több éves tapasztalatunkat felhasználva, katalógusunkat

Részletesebben

ASTER motorok. Felszerelési és használati utasítás

ASTER motorok. Felszerelési és használati utasítás 1. oldal ASTER motorok Felszerelési és használati utasítás A leírás fontossági és bonyolultsági sorrendben tartalmazza a készülékre vonatkozó elméleti és gyakorlati ismereteket. A gyakorlati lépések képpel

Részletesebben

Se benzin, se kábel, csak erő. Akkus kerti gépek. www.bosch-garden.hu

Se benzin, se kábel, csak erő. Akkus kerti gépek. www.bosch-garden.hu Se benzin, se kábel, csak erő Akkus kerti gépek www.bosch-garden.hu 1619LA1337 Robert Bosch Kft. Elektromos Kéziszerszám Üzletág Gyömrői út 120. H 1103 Budapest HUNGARY www.bosch-garden.hu Bosch akkus

Részletesebben

L - Boxx kampány A kiváló szállító- és tárolórendszer

L - Boxx kampány A kiváló szállító- és tárolórendszer Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok Érvényes: vagy a készlet erejéig. Minden ipari kék elektromos kéziszerszámra, internetes regisztráció esetén (www.bosch-pt.com/warranty)

Részletesebben

Koncentrált erő kompakt formában.

Koncentrált erő kompakt formában. Koncentrált erő kompakt formában. Expert Universal Easy New Compact Generation Easy Universal Expert A Bosch új Compact Generation ütvefúrógépei. Az Easy, Universal vagy Expert változatok között mindenki

Részletesebben

hedue L1, M3 vonallézer

hedue L1, M3 vonallézer hedue L1, M3 vonallézer Cikkszám: L216, L217, L245, L246 Használati útmutató 1-12 oldal Javítás és kalibrálás Amennyiben a készülék működésében hibát észlel, forduljon a viszonteladójához, vagy keresse

Részletesebben

Geo5x-L360HP. Jótállási jegy. Használati útmutató. A Geo5x-L360HP típusú... gyártási számú termékre a vásárlás (üzembe helyezés) napjától

Geo5x-L360HP. Jótállási jegy. Használati útmutató. A Geo5x-L360HP típusú... gyártási számú termékre a vásárlás (üzembe helyezés) napjától Jótállási jegy A Geo5x-L360HP típusú.... gyártási számú termékre a vásárlás (üzembe helyezés) napjától számított 24 hónapig terjedő jótállást vállalunk. A jótállás a fogyasztó törvényből eredő jogait nem

Részletesebben

Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok

Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok Bosch elektromos kéziszerszámok Új termékek és akciós ajánlatok Érvényes: 2012. február 1. - április 30. vagy a készlet erejéig www.bosch-professional.hu Új generációs sarokcsiszolók a Boschtól! Universal

Részletesebben

Villanyszerelő. 33 522 04 0001 33 02 Erősáramú berendezések felülvizsgálója

Villanyszerelő. 33 522 04 0001 33 02 Erősáramú berendezések felülvizsgálója z Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről szóló 133/20. (IV. 22.) Korm. rendelet alapján. Szakképesítés, szakképesítés-elágazás, rész-szakképesítés,

Részletesebben

Felépítés. Fogantyú és rögzít heveder Egyszer kezelés, biztonságos, a szabványoknak megfelel rögzítés.

Felépítés. Fogantyú és rögzít heveder Egyszer kezelés, biztonságos, a szabványoknak megfelel rögzítés. cat_drain_c3 01_0609_HU.book Page 36 Thursday, July 5, 007 9:40 AM sorozat leírás Felépítés Nemesacél motor Jól bevált felépítés modern INOX & kompozit kialakítás, optimalizált hatásfokú szabad örvénykerékkel.

Részletesebben

JÖHET A FRISSÍTŐ NYÁR! A l e g j o b b s z a k t a n á c s a d á s s a l. A j ó t a n á c s a r a n y a t é r.

JÖHET A FRISSÍTŐ NYÁR! A l e g j o b b s z a k t a n á c s a d á s s a l. A j ó t a n á c s a r a n y a t é r. A l e g j o b b s z a k t a n á c s a d á s s a l. Az akció érvényessége: 2014. augusztus 14-30. JÖHET A FRISSÍTŐ NYÁR! Búvárszivattyú GB 250 KP Teljesítmény: max. 250 W/230 V Emelési magasság: max. 6

Részletesebben

Hőmérsékletmérő műszer (2 csatornás)

Hőmérsékletmérő műszer (2 csatornás) Hőmérsékletmérő műszer (2 csatornás) testo 922 A gyors differenciál hőmérsékletmérésért Ideálisan használható a klíma- és légtechnika területén C Kétcsatornás hőmérsékletmérő műszer opciós RF szondával

Részletesebben

Váltson most! Igazán Bosch! Bámulatos Bosch Akció 25%

Váltson most! Igazán Bosch! Bámulatos Bosch Akció 25% Igazán Bosch! Váltson most! Bámulatos Bosch Akció Érvényes: 2015. szeptember 15. 2015. október 31. Bosch elektromos kéziszerszámok a kereskedelem és ipar számára. www.bosch-professional.hu 25% Ipari gépek

Részletesebben

LAB3 XEL2. fotocellák. Használati utasítása

LAB3 XEL2. fotocellák. Használati utasítása LAB3 XEL2 fotocellák Használati utasítása Verzió: 01/2005 Dátum: 2005 március (felülvizsgálva) Fordította: Dvorák László - 2 - - 3 - Lehetséges alkalmazási példák - 4 - ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI ÓVINTÉZKEDÉSEK

Részletesebben

A Sebo dart 3-mal a padló tükörfényes lesz!

A Sebo dart 3-mal a padló tükörfényes lesz! A Sebo dart 3-mal a padló tükörfényes lesz! A SEBO DART 3 egy új lépcsőfok a porszívózás és polírozás történetében. A DART 3 innovatív UHS (Ultra-High-Speed) polírozó fejének köszönhetően könnyedén újjávarázsolja

Részletesebben

Okostelefon. Ujjlenyomat. Bluetooth 4.0 LE RFID. PIN kód. Elektronikus ajtózár. Telefon applikáció. NFC kapcsolat

Okostelefon. Ujjlenyomat. Bluetooth 4.0 LE RFID. PIN kód. Elektronikus ajtózár. Telefon applikáció. NFC kapcsolat Bluetooth 4.0 LE RFID Elektronikus ajtózár Ujjlenyomat NFC kapcsolat PIN kód Ajtózár: biztonságosan és egyszerűen lehet okostelefonnal irányítani. Okostelefon Telefon applikáció www.burg.biz Minőség és

Részletesebben

Takarítás erőfeszítés nélkül a ház körül, könnyedén.

Takarítás erőfeszítés nélkül a ház körül, könnyedén. A cselekvés ideje. A szórakozás ideje. Takarítás erőfeszítés nélkül a ház körül, könnyedén. Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az AQT magasnyomású mosó termékcsaláddal. Könnyedén megbirkózik

Részletesebben

3 az 1-ben szerszámok!

3 az 1-ben szerszámok! 3 az 1-ben szerszámok! Univerzális szerszámok minden barkácsolónak: Uneo Maxx és Uneo kalapácsfúráshoz, fúráshoz és csavarozáshoz. A Bosch Uneo Maxx és Uneo. A világ legkisebb fúrókalapácsai pneumatikus

Részletesebben

A FEIN akku bónusz. Minden FEIN akkus csavarozó mellé 2014. 9. 1. és 12. 31. között jár egy ingyenes harmadik akku. 3. Akkumulátor

A FEIN akku bónusz. Minden FEIN akkus csavarozó mellé 2014. 9. 1. és 12. 31. között jár egy ingyenes harmadik akku. 3. Akkumulátor A FEIN akku bónusz. Minden FEIN akkus csavarozó mellé 2014. 9. 1. és 12. 31. között jár egy ingyenes harmadik akku. 2014. 9. 1. - 12. 31. a FEIN legerősebb akkus csavarozója. QX kefe nélküli motorral.

Részletesebben

Felhasználói útmutató a KVDH370 típusú hőmérőhöz

Felhasználói útmutató a KVDH370 típusú hőmérőhöz Kvalifik Kft. Felhasználói útmutató a KVDH370 típusú hőmérőhöz 1. oldal, összesen: 5 Felhasználói útmutató a KVDH370 típusú hőmérőhöz 1. Technikai adatok: Numerikus kijelző: 4 számjegyű folyadékkristályos

Részletesebben

Használati útmutató LAX 400

Használati útmutató LAX 400 Használati útmutató LX 400 Használati útmutató STBIL-LX 400 egyszerűen kezelhető, önszintező többirányú vonallézer építkezésen való használatra. lézerkészülék ± 4 -os tartományban önszintező. finombeállítással

Részletesebben