Racing Stars Amatőr Tehetségkutató. Versenysorozat

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Racing Stars Amatőr Tehetségkutató. Versenysorozat"

Átírás

1 Racing Stars Amatőr Tehetségkutató Rendező célja: Versenysorozat A Racing Starts elindításával egy olyan amatőr autósport versenysorozat veszi kezdetét, amelynek fő célja elérhető áron lehetővé tenni a fiatalok számára az autósportban való részvételt. Ezen keresztül alapot adni a tehetségkutató, tehetségnevelő munkának, valamint megismertetni a sikerhez vezető út rögös alapjait, ösvényeit. A Racing Stars lehetővé teszi egészen fiatalon, akár 8 évesen az autósporttal való megismerkedést, és elkövet mindent, hogy megfelelő alázattal és elhivatottsággal nőjék ki magukat bármely szakág magyar bajnoki, vagy akár nemzetközi mezőny szintjéig. A Racing Stars nem csak autóverseny, hanem azon túlnyúlóan olyan baleset megelőzési, tehetséggondozói, vezetéstechnikai program, amely a jövő nemzedékét a közút nem versenypálya szemléletre nevel. A fiatalokon kívül minden más korosztály is megtalálja örömét, legyen az kezdő, vagy akár visszavonult versenyző. Költséghatékony, változatos, és Handicap futamaink bővelkednek izgalmas küzdelmekben. Versenyeink lebonyolítása lehetővé teszi azon indulók biztonságos részvételét is, akik eddig féltették autójukat a mások okozta sérülésektől!!! Valamint szeretettel várjuk azon licences versenyzők rajthoz állását is, akik versenyautójukat tesztelnék igaz versenypálya adottságok között. Továbbiakban olvasható a Racing Stars Versenysorozat alapkiírása és szabályzata. Minden kérdésre állunk rendelkezésre a feltüntetett elérhetőségeken Szeretettel várunk mindenkit a Vörös Katlan Arénába!!!

2 Alapkiírása és szabályzata Nevezhető versenyzők, navigátorok Versenyzőként (Az a személy, aki érvényes nevezéssel rendelkezik és a versenypályán a futamok alkalmával versenyautót - a depóból való elindulástól a depóig való érkezésig - vezeti.) nevezési joga van a versenyre azoknak a személyeknek, akik 18. életévüket betöltötték, és/vagy érvényes B kategóriás vezetői engedéllyel, vagy valamely, MNASZ által kiadott érvényes licenccel rendelkeznek. A versenyre nevezhetnek külön értékelésben azok a versenyzők is amelyeknek életkoruk nem éri el a 18. életévüket, de minimum 8. életévüket betöltötték. Ezek a versenyzők csak szülő, vagy gondviselő helyszínen tett hozzájárulási nyilatkozattal indulhatnak. A vezetői engedéllyel nem rendelkező versenyzők mellet navigátor kötelező, akinek személye az egyik szülő/ gondviselő, vagy a szülő 18. évét betöltött érvényes B kategóriás vezetői engedéllyel, vagy valamely, MNASZ által kiadott érvényes licenccel rendelkező meghatalmazottja. Egy versenyautóval maximum 2 versenyző nevezhet két külön nevezési lap kitöltésével és a nevezési feltételek megtartásával. Egy versenyző több autóval is rajthoz állhat, de szintén az adott kategóriákra külön nevezési lap kitöltésével és a nevezési feltételek megtartásával. Az előző két estben a rendező törekszik arra, hogy a lebonyolításban segítse a versenyzők, valamint a versenyautók cseréjét, de csak az időterv megtartásának mértékéig. A gyorsasági szakaszokon/ versenypályán a verseny gépkocsit csak az érvényes nevezéssel rendelkező versenyző vezetheti, aki az adott futamban a rajtlistán név, versenyautó típus és rajtszám szerint kiírásra került. Ezen szabály megsértése kizárást von maga után. Navigátorként (Az a személy, aki érvényes nevezéssel rendelkezik és a versenypályán futamok alkalmával a versenyző melletti ülésben ül.) nevezési joga van a versenyre azoknak a személyeknek, akik 14. életévüket betöltötték, egyedi esetben a rendező a navigátor korhatárától eltekint akkor, ha a navigátor a versenyülésben ülve a válla eléri a versenyülés biztonsági öv átvezetési nyílását, azaz erre speciálisan átépített üléssel, biztonsági övvel és írásos szülői engedéllyel rendelkezik. Egy nevezett versenyzőhöz maximum 2 navigátor nevezhető, de minden nevezőnek külön nevezési lapot kell kitölteni.

3 Kategóriák A versenyen a következő kategóriák kerülnek kiírásra és az első három helyezett kupa és/vagy oklevéldíjazásban részesül. Div.1 Kategória Junior Div.2 Kategória ccm-ig Div.3 Kategória ccm-ig Div.4 Kategória ccm-ig Div.5. Kategória ccm-ig Div.6 Kategória ccm-ig Div.7 Kategória ccm-ig Div. 8 Kategória 3000 felett vagy turbo/ 4WD Div.9 Kategória Szöcske Div.10 Kategória Licences Női kategória (részt vesznek a kategória és márka kupa kiosztásban) Márka kupa 1-3 helyezett. (min 6 azonos márkájú autóval nevezők közt) Senior Kupa ( 60 év felett) Abszolút 1-3 helyezett. Feljebbsorolás Amennyiben az adott kategóriában 4, vagy annál kevesebb nevezés érkezik, úgy a kategóriát eggyel feljebb sorolja a rendező. Ez nem vonatkozik a Div.1 Junior, Div. 9 Szöcske, és a Div10 licences kategóriára. Nevezés A rendező a versenykiírást a rendezvény dátumától legalább 20 nappal megelőzően teszi nyilvánossá. Ennek elérhetősége a és a internetes oldalak. Nevezni a fenti feltételekkel a fenti kategóriákba lehet. Nevezéseket a versenykiírásban meghatározott módon, és időben kell leadni. A versenykiírással egy időben feltöltésre kerül az összes olyan dokumentum, ami a nevezéshez szükséges. Nevezni mindig a versenykiírás közzététel napjától lehet. A rendező a versenykiírásban az adott verseny jellegétől, dátumától függően, valamint egyéb okok miatt, a nevezők minimális és maximális létszámát is meghatározhatják. Túljelentkezés esetén az érvényes nevezési sorrend a meghatározó. Érvényes nevezési feltételek: Az előnevezési zárlat időpontjáig beérkezett olvashatóan kitöltött és aláírt nevezési lap, valamint nevezési díj beérkezése. Felelősség kizárása A nevezési lap, és a felelősség vállalási nyilatkozat aláírásával, a versenyzők kijelentik, hogy az abban foglaltakat magukra kötelező érvényűnek tekintik, valamint elismerik, hogy ezzel köztük és a rendező között szerződéses jogviszony jött létre.

4 Adminisztratív átvétel A verseny az adminisztratív átvétellel kezdődik. Az adminisztratív átvételen a versenyzőknek és a navigátoroknak is kötelező megjelenni! Bemutatandó dokumentumok: vezetői engedély, személyi igazolvány eredeti aláírt nevezési lap,(helyszínen is kitölthető) a nevezési díj feladását igazoló szelvény, felelősség vállalási nyilatkozat, meghatalmazások. Navigátornak érvényes személyi igazolvány. Adategyeztetés után kerülnek kiadásra, a rajtszámok és az esetleges kötelező matricák. Div. 1 Junior kategóriában induló versenyzőknek a szülői hozzájárulás helyszíni aláírása miatt a szülőknek / Gondviselőknek is meg kell jelenniük az adminisztratív átvételen. Biztosítások A rendező minden nevezett versenyzőknek és navigátornak kötelezően előírja az extrém biztosítás megkötését. Az adminisztratív gépátvétel alkalmával helyszínen köthető. Ennek költségét a versenykiírás tartalmazza. Egészségügyi alkalmasság A verseny rendezői a verseny során bármikor kérhetik a versenyzők alkoholszondás ellenőrzését, pozitív eredmény esetén a versenyző a verseny egészéből kizárásra kerül, és a rendező a nevezési díjat nem téríti vissza. Ugyanez vonatkozik minden teljesítményfokozó, tudatmódosító szer használata esetén. Rajtszámok kötelező reklámok A rajtszámok kategóriánként kerülnek kiosztásra és a nevezési sorrend tekintetében. A rajtszám az egész éves versenysorozatban végig kíséri az adott versenyzőt. Egy autóval való több nevező indulása esetén a versenyzőnek kell gondoskodni arról, hogy az adott futamban a versenyzőhöz tartozó rajtszám legyen fenn az autón. A rendező a versenyautók jobb-bal oldalsó-hátsó ablakain helyezi el a rajtszámot. Az ablakfelületeken a név feliratokat úgy kell elhelyezni,( célszerű az ablak alsó része vagy alá tenni) hogy a rajtszám felragasztásához szükséges felületet szabadon kell hagyni! Ennek mérete A4-es méret. A rendező 6 db reklám viselését írhatja elő a nevezett verseny gépkocsikon. Ebből 2db a futamsorozat elnevezését népszerűsítő Racing Stars reklámfeliratot. A 6 db reklám felirat egyenkénti ábrája nem lóghat ki egy 20x40 cm-es téglalapból, vagy ennek a méretnek megfelelő más alakzatból. Azonban a méretek összevonására a jogot fenntartja. A reklámok szövegét és tartalmát az adminisztratív átvétel kezdetekor teszi közzé rendező a versenyirodán. Megváltására van lehetőség, reklámonként Ft mértékben, azonban a Racing Stars futamsorozat reklámfelületének megváltására nincs mód. A Racing Stars matricát a rendező az első szélvédő felső részére a napvédő sáv helyére tervezi. A szélvédővel nem rendelkező ( rácsos) versenyautók esetében a napvédő sáv fölé a tetőlemezre tervezi. Kérjük ezeket a felületeket szabadon hagyni!!!

5 Rajtszám kiosztás Div.1 Kategória Junior Div.2 Kategória ccm-ig Div.3 Kategória ccm-ig Div.4 Kategória ccm-ig Div.5. Kategória ccm-ig Div.6 Kategória ccm-ig Div.7 Kategória ccm-ig Div. 8 Kategória 3000ccm felett vagy turbo/ 4WD Div.9 Kategória Szöcske Div.10 Kategória Licences 101-től 201-től 301-től 401-től 501-től 601-től 701-től 801-től 901-től meglévő rajtszáma Versenyautó regisztráció - Technikai kártya Egy versenyévadban egy alkalommal történik egy versenyautó regisztráció, egy számítógépes adatbázisba ahol a lent szereplő adatok kerülnek elmentésre. Ezt követően kerül elkészítésre egy Technikai kártya. A regisztráción a versenyzőnek (Versenyzőknek) kötelező megjelenni. A regisztráció alkalmával az alábbi adatokra van szükség: Tulajdonos: Neve Címe Versenyautó: Gyártmány Típus Motor típus Motor szám vagy kód Alvázszám, vagy egyéb azonosító szám Hengerűrtartalom Hajtás: E-H vagy 4wd Turbó igen/ nem Bukóketrec Biztonsági öv Ülés Tűzoltó berendezés Ruházat A fenti adatokat a regisztráció rugalmassága érdekében a nevezéssel egy időben lehetőleg -en küldje meg a rendezőnek.

6 Technikai átvétel Érvényes nevezést követően kerül sor, a Technikai átvételre, amely a verseny gépkocsik azonosítását követően a minimális műszaki, és biztonsági követelmények ellenőrzése következik. A technikai átvételen kötelező megjelenni a minden nevezett versenyzőnek és a navigátornak egyaránt. Mind kettőjüknek kötelező bemutatni azt az előírt ruházatot, amelyet a verseny alkalmával a versenyautóban ülve a futamokon viselnek. Zaj: minden autó esetében 100dB a megengedett legnagyobb zajszint, amelyet hangnyomás mérővel A szűrővel és LASSÚ állásban kell mérni, a mikrofont 45 -os szögben 50 cm távolságra kell elhelyezni a kipufogócső kiáramlási keresztmetszetétől. A mérés alatt a motor fordulatszáma /perc kell, legyen. (Az adott területre legalább 1, 50m x 1, 50m-es szőnyeget kell leteríteni. A rendezőnek joga van zajszint mérésére, de ez nem minden gépátvétel része. Katalizátor használata nem kötelező! A versenypályán megrendezet futamokon csak azon versenyzők vehetnek rész, amelyek érvényes nevezést követően, a versenyautóval sikeres technikai átvételt követően rajtengedélyt kaptak. Az autó átvételen való bemutatásával a versenyző elismeri, hogy az autó megfelel az előírásoknak. Versenyzői eligazítás A versenyző eligazítás az Adminisztratív, és a Technikai gépátvételt követően (időterven feltüntetve) a gépátvevő helységben kerül megrendezésre. A nevezett versenyzőknek, és a navigátoroknak is kötelező a megjelenés. A Div. 1 Junior versenyzők esetében, a hozzájáruló szülő/ gondviselő valamint navigátorának is kötelező a megjelenés. A versenyzői eligazításon kerül sor a versenyzők rajtsorrendének sorsolására, valamint a futammal kapcsolatos fontos információk átadására. A versenyzői eligazításról jelenléti ív készül. Bármilyen hiányzás esetén az érintett versenyzőknek a rendező bevonja a rajtengedélyét! Depó A Depó a rendezvény azon része, ahol a csapatok a verseny ideje alatt a versenyautójukat tárolják, szerelik, és a futamra várakoznak. A Depóban versenyautót tesztelni Tilos! Az összekötő utakon és a depó területén a megengedett legnagyobb sebesség 5KM/H, és a KRESSZ szabályai irányadóak!!! A verseny folyamán bárminemű szerviz és javítási tevékenység csak a Depóban végezhető. Versenyautónként a rendező max. 2 db szerviz gépkocsi belépőt biztosít. A szervizpark tisztaságának megőrzése érdekében a rendező sportbírók által jogosult ellenőrizni a nevezők szervizhelyeit. A depó elhagyásakor a nevező köteles a szervizhelyéről a keletkezett hulladékot eltávolítani és az eredeti állapotot visszaállítani. Az állapot megőrzés érdekében és a veszélyes anyagok kifolyása ellen a szerviz és javítás helyszínén minden versenyautó alá, egy min. 5 x 3 méter méretű ponyva használata kötelező. Minden versenyautóhoz a depóban el kell helyezni egy min. 5 kg-os tűzoltó készüléket.

7 Eredményjelző és információs tábla A Mosdó épülete és a rajtelőkészítő épület között helyezkedik el. Ide kerül kihelyezésre a versennyel kapcsolatos információ. Itt található az aktuális verseny kiírása, időterv, versenyen tisztségeket betöltő személyek névsora, indulók listája, lebonyolítással kapcsolatos információk, a versenyzők időeredményei, besorolásai, stb AZ INFORMÁCIÓS TÁBLA FOLYAMATOS FIGYELÉSE RENDKÍVÜL FONTOS, MIVEL A VERSENY LEBONYOLÍTÁSA KÖZBEN ADÓTHAT VÁLTOZÁS AZ IDŐTERVBEN! EZT ÉS EGYÉB MÁS INFORMÁCIÓT IS ITT TESZÜNK KÖZZÉ A VERSENY ALKALMÁVAL! Rajtelőkészítő: A versenyzők a versenykiírásban szereplő időterv alapján a lebonyolítási sorrendnek megfelelően a rajtelőkészítőben kategóriánként foglalják el helyüket. A lebonyolítási sorrend mindig az adott verseny versenykiírásában szerepel, az adott versenyre érkező nevezések és a lebonyolítás jellegének alapján. A rajtelőkészítőben lévő versenybíró, a versenypályára engedés előtt, ellenőrzi a versenyzők megfelelő biztonsági felszereléseit: Ruházatot, a bukósisakot, az öv feszességét, féklámpa és porlámpa működését. A versenybírónak jogában áll a versenyautó pályára engedését megtagadni amennyiben az a versenyzési feltételekben bármilyen balesetveszélyes hiányosságot, vagy rajtszám hiányát észleli. A verseny lebonyolításának szabályai Futamok nyomvonalainak megnevezése: A futamokat a rendező a versenykiírásban meghatározott nyomvonalakon rendezi. Ezek az alábbiak lehetnek: Rallycross pálya joker körrel vagy joker kör nélkül. Autocross pálya nyomvonal. A pálya környezetében elhelyezkedő bevezető vagy szerviz utak; vagy ezek összessége és kombinációja. Futamok lebonyolítási jellegének megnevezése: Körpálya jellegű, Rally Sprint jellegű és Szinkronpályás futamok. A rendező a biztonságos versenyzés érdekében a versenypálya veszélyes részeihez lassítókat rakhat ki. A rendező évben 6 Racing Stars futamot tervez lebonyolítani.

8 Körpálya jellegű futamok A versenykiírásban szereplő aktuális pálya nyomvonala van használatban. A lebonyolítás szabadedzésből és időmérő futamokból állnak. A szabadedzésen kategóriánként érkezési sorrendben futnak a versenyzők. Célja, hogy a versenyzők megismerjék a pálya nyomvonalát, minőségét és a versenyautójukat kipróbálják, teszteljék. Így a szabadedzés alkalmával időmérés nem zajlik a pályán. A szabadedzés alkalmával maximum 5 autó tartózkodhat a pályán, és távja 3 kör. Az adott verseny versenykiírásban szerepel a szabadedzés futamainak száma és/vagy időkorlátja. A futamokon nem kötelező a részvétel, de ajánlott!!! Időmérő futamok Az időmérő futamok adják a verseny lényegét. A verseny 3 vagy 4 időmérő futamból áll. A futamok szabályai lehetővé teszik azon versenyzők rajthoz állását és örömteli versenyzését is, akik a versenyautójuk esztétikai állapotát is fontosnak tartják. A futamok besorolása kategóriánként történik. Az első futam besorolása sorsolással, (Versenyzői eligazítás alkalmával történik) a második futam besorolása az első futam időeredménye alapján, a harmadik futam besorolása a második futam időeredményei alapján ( stb.) történik úgy, hogy kategóriánként a leggyengébb versenyző indul az adott futamban legelőször, és a kategória leggyorsabbja utoljára. A versenynek értékelése kategóriánként a 3 vagy 4 időmérő alapján felállított sorendben az alábbi módon zajlik. Minden versenyzőnek az általa teljesített időmérő futamának helyezései közül kivesszük a legrosszabbat. A megmaradt futamok időeredményeiket összeadjuk, és ezt az összesített sorrendet vesszük alapul a verseny végeredményeként. Az összesített idő egyenlősége esetén a futamban szerzett idő a mérvadó sorrend. Az időeredmények század mp. pontossággal kerülnek mérésre. Amennyiben minden időeredmény század pontossággal egyforma, a nevezés leadásának időpontja határozza meg a sorrendet. A korábbi nevező a győztes. A verseny értékelésében az a versenyző szerepel, aki a három időmérőből legalább kettő; négy időmérőből legalább három értékelhető, befejezett futamot futott. Értékelhető futamnak azt nevezzük, amelyet a versenyző a szabályoknak megfelelően a rajt pillanatától kezdve az adott futam előírt versenytávját megtéve kockás zászlóval leintettek. Nem számít érvényes futamnak az, ha valakit fekete zászlóval a futamból kizárnak! Azon versenyzőknek amelyek műszaki, vagy egyéb ok miatt az adott futamot nem tudja befejezni, a megtett körök idejéhez a futamban meg nem tett köröket 120 mp büntetőidővel, tudja folytatni a versenyt.

9 Rajtoltatás A versenyautó a versenyzővel (versenyzőkkel) a rajtoltató, illetve a rajtvárakozóban lévő bíró felszólítására elfoglalja a rajt helyét. Ez a zsákos rajt a rajthely rajtvonala. A rajtoltató bíró meggyőződik, hogy a versenyző rajtra készen áll, és Nemzeti színű zászlóval engedélyt ad az indulásra. A versenyzők akadályozásának elkerülése érdekében a versenyautók 15 másodpercenként indulnak, így a rajtjelre a versenyzőnek haladéktalanul el kell rajtolniuk. A fotocella előtti áthajtás indítja az órát, innentől kezdődik a gyorsasági futam. A pályán A futam távja 4 kör, és minden kör után a 1. bírói poszton bemutatják a hátralévő körök számát a versenyzőnek információ gyanánt. A versenypályán egyszerre 4 autó versenyzik a legjobb időért. A bírói posztokon levő zászlójelzéseket a versenyzőknek kötelezően be kell tartani! A verseny az időmérőfutamokon nem egymás ellen, hanem a legjobb időeredményért megy! Így az utolért versenyzőnek, kötelessége a nála gyorsabb versenyzőt elengedni. (már 15mp hátránya van) A szándékos feltartás, ütközés TILOS! ( Kizárással büntetendő! ) Cél Az utolsó körben kockás zászlóval leintik a futamot. A négy kör össz ideje számit be a versenybe. A cél repülő cél, ahol a versenyzőnek megállni TILOS! A leintés után a versenyzést abba kel hagyni és lassú tempóba a kijelölt helyen a Depóba hajtani. Pálya elhagyás, vágás, ütközés Minden olyan szándékos tevékenység, ami a normál nyomvonal elhagyására utal, és idő nyereséggel jár, az pályaelhagyásnak, vágásnak számít. Első esetben 60 másodperccel, második esetben kizárással büntethető. Különös tekintettel a kihelyezett lassítókra vonatkozóan! A versenypályán a futam közben megfordulni menetiránnyal szemben haladni, folyamatosan tolatni kizárás terhe mellett szigorúan TILOS!

10 Handicap Start Race (Szuperfutam) HSR A Szuperfutam azoknak kerül megrendezésre, akik szeretik, ha az adrenalin és a pulzusszám az egekbe szökik valamint az autójukat sem sajnálják. Főbb jellemzők szabályok: A SZUPERFUTAM A VERSENYBE NEM SZÁMÍT BELE! A futam külön nevezés köteles és csak 18. életévüket betöltött versenyzők navigátor nélkül állhatnak rajthoz. A lebonyolítás tekintetében a Rallycross döntő futamaihoz hasonlóan kerül megrendezésre. Egyszerre 6 autó rajtol, eltolt rajtvonallal az előző verseny végeredménye alapján. A besorolási sorrend, a Handicap elv alapján valósul meg úgy, hogy a gyorsabb autók indulnak hátulról és a lassabbak elölről! A futam távja 5 kör amelynek alkalmával időmérés nem zajlik, csak a célvonalon áthaladt sorrend adja a végeredményt. A szuperfutam alkalmával szintén szigorúan tilos az ütközés! A LASSÍTÓK ELÖTT (FÉKTÁVOLSÁGON) AZ ELŐZÉS, ÜTKÖZÉS, KISZORÍTÁS SZÍGORÚAN TILOS! ( KIZÁRÁS TERHE MELLETT!!!!) A rajt lámpára vagy zászlóra indul. Hibás rajt vagy kiugrás esetén, az első alkalom figyelmeztetéssel a második alkalom kizárással jár! Futamok és lebonyolítása: Div. 2,3,4 nevezett és kvalifikált versenyzői abszolút sorrendben. (HSR I.) Div. 5,6 nevezett és kvalifikált versenyzői abszolút sorrendben. (HSR II.) Div. 7,8,9 nevezett és kvalifikált versenyzői abszolút sorrendben. ( HSR III.) A HSR I. és HSR II. valamint HSR III. egy-egy kategória csoportot jelent.( Mozaikszó: Handicap Start Race) Minden kategória csoportban az alábbi rajtfelállás szerint kerül a besorolás: B döntőben indulók ( megrendezésre kerül, min. 10 induló esetén) I rajthely: 6. II. rajthely: 5. III. rajthely: 4. IV. rajthely: 3. V. rajthely: 2. VI. rajthely: 1.

11 A döntőben indulók ( megrendezésre kerül min. 6 induló esetén) I rajthely: 10. II. rajthely: 9. III. rajthely: 8. IV. rajthely: 7. V. rajthely: B döntő 2. helyezettje VI. rajthely: B döntő 1. helyezettje A Dream Start Race (Álomfutam) DSR A szabályok és lebonyolítás ugyan az, mint a Szuperfutamban. A besorolás is hasonló, de hogy itt ki győz, azt megjósolni sem lehet. Szabályok Az Álomfutamba csak és kizárólag a szuperfutamból lehet kvalifikálni magát a versenyzőknek. Minden szabály megegyezik a szuperfutam szabályaival, kivétel hogy a futam távja csak 4 kör!!!! Besorolás DSR Döntőbe bejutott versenyzők besorolása: I rajthely: HSR I. kategória A döntő 2. helyezettje II. rajthely: HSR I. kategória A döntő 1. helyezettje III. rajthely: HSR II. kategória A döntő 2. helyezettje IV. rajthely: HSR II. kategória A döntő 1. helyezettje V. rajthely HSR III kategória A döntő 2. helyezettje VI. rajthely: HSR III kategória A döntő 1. helyezettje A DSR döntő első három helyezettjét külön díjazásban részesítjük, de a versenysorozat eredményétől független!!!

12 Rallysprint, Szinkronpálya jellegű futamok Később kerül meghatározásra!

13 Zászló jelzések és egyéb szabályok - Egy sárga zászlót kell lengetve használni két körön keresztül egyazon esemény esetén. - Két sárga zászlót kell lengetni, ha az esemény az ideális íven van. A zászló bemutatása után a versenyzők mind a két esetben addig nem előzhetnek, amíg teljesen el nem hagyták annak a balesetnek/akadálynak a helyszínét, ami miatt a zászlót bemutatták és ebben az esetben, nem kerül sor a zöld zászló bemutatására. - Piros zászló esetén a futam azonnali leállítása esedékes. A versenyzést azonnal abba kell hagyni, és lassú tempóban a rajtvonalhoz vonulni, vagy a bírók utasításait követni. - Fekete-fehér zászlót az érintett versenyző rajtszámának bemutatásával együtt kell alkalmazni az 1. bírói poszton. Jelentése: az érintett versenyző figyelmeztetésbe van részesítve. A következő alkalommal fekete zászló lesz ellene használva. - Fekete zászló: az érintett versenyző rajtszámának táblán való bemutatásával együtt kell alkalmazni az 1. bírói poszton. A fekete zászlóval büntetett versenyzők a futamból ki vannak zárva. A versenyzést abba hagyva azonnal a depóba kell hajtani. A fekete zászlót két körön át kell a versenyzőnek bemutatni. - Nemzeti színű zászlóval a versenybíró indulásra egyértelmű jelet ad. - A fehér-fekete kockás zászló a futam leintését a versenytáv végét jelenti. - Piros, fekete-fehér és fekete zászlók: ezek bemutatásáról általában a versenyigazgató dönt. - A verseny közben a bukósisak levétele az adott futam feladását jelenti. Azt a versenyzőt, aki bármely futam során az előtte haladó versenyző autója hátsó felének (a B oszlop mögött) szándékosan nekiütközik vagy azon a részen szándékosan löki, a futamból a versenyigazgató kizárja! Rajtakadály jelzése Ha valamely versenyzőnek a rajtnál leállt a motorja, vagy bármely okból nem tud elindulni, kézfeltartással jeleznie kell. Lámpás indításnál az 5 sec jelzésig jelzett rajtakadály elhárítására kért idő megadása a versenyigazgató jogköre, de ez maximum 3 perc lehet. Eredmények Minden futam eredményét a leintést követő 15 percen belül a hirdetőtáblán és a versenyirodán kifüggesztve megtalálható. Óvások - fellebbezések

14 Az óvási határidő az ideiglenes eredménylisták kifüggesztése után 15 perc. Az értékelés illetve szabálytalanság elleni óvást írásban kell benyújtani. Az óvási szándékot a versenyző a futam leintése után 10 percen belül kell, hogy jelezze szóban a versenyigazgatónak. Az óvást benyújtott, valamint a megóvott versenyzőknek és versenyautójuknak a pálya területét (a depót) a döntés meghozataláig, vagy a versenyigazgató engedélyéig nem hagyhatják el. Óvási jog Az óváshoz való jog a versenyzőt illeti meg. Amennyiben az óvás nem megalapozott, az óvási díj egésze visszatartható. Továbbá ha kiderül, hogy az óvást benyújtó fél rosszhiszemű, úgy azt a rendező büntetéssel sújthatja. Óvási díjak Az óvási díj: Ft. Az óvási díjat a rendezőnél kell befizetni. Megbontást igénylő technikai óvás esetén - az óvási díjon felül - a felügyelők a technikai felügyelő javaslata alapján bontási kauciót írhatnak elő. Ha az óvás alaptalan, a szerelési költség is az óvást benyújtót terheli. Technikai óvás esetén a verseny gépkocsi fokozott technikai ellenőrzésén részt vehetnek: az ellenőrzést végző személyek, a versenyigazgató, az óvott versenyző és szerelője, Versenyenkénti és éves Díjazások és értékelések:

15 Egy adott divízióban az alábbi bajnoki pontok akkor is adhatóak, ha a divízióban feljebbsorolás történt. A feljebbsorolásnak csak a lebonyolításban van szerepe éves értékelésbe minden versenyző a nevezett kategóriára kapja pontjait. Bajnoki pontot mind az abszolútban, mind az adott divízióban az első 16 helyezett versenyző kap, a következő táblázat szerint: 1. helyezett 20 pont 9. helyezett 8 pont 2. helyezett 17 pont 10. helyezett 7 pont 3. helyezett 15 pont 11. helyezett 6 pont 4. helyezett 13 pont 12. helyezett 5 pont 5. helyezett 12 pont 13. helyezett 4 pont 6. helyezett 11 pont 14. helyezett 3 pont 7. helyezett 10 pont 15. helyezett 2 pont 8. helyezett 9 pont 16. helyezett 1 pont Racing Stars éves értékelése A Racing Stars egyes versenyein szerzett bajnoki pontok összegzése alapján történik egyéni versenyben, divíziónként. Az értékelésnél a versenyeket a következőképpen kell figyelembe venni: 5 vagy 5-nél több megrendezett futam esetén, valamennyi versenyt, kivéve az egy legrosszabbat. 5-nél kevesebb megrendezett futam esetén valamennyi versenyt A divíziók abszolút értékelésében a legtöbb pontot szerzett versenyző, elnyeri a Racing Stars Bajnoka címet. A DSR döntő első három helyezettjét külön díjazásban részesítjük, de a versenysorozat eredményétől független!!! A Racing Stars Div. 1 Junior kategória legeredményesebb versenyzőjét a rendező 2016-os évre befizeti a Magyar Országos Rallycross Bajnokság 2 futamára a Junior Kupába!!! A Racing Stars minden divízió bajnoka nyer továbbá egy Rallycross Supercars versenyautó élményautózást! További nyeremények és meglepetések

16 Rendező A verseny rendezője: Nyirád Motorsport Kft. Címe: 1051 Budapest, Október 6. u em 1. Postai cím: 1151 Budapest, Bogáncs u Telefon: / , fax: Web: nyiradmotorsport@gmail.com Társrendező ( Infó ) Zalaegerszegi Autósport Egyesület Címe: 8900 Zalaegerszeg Mártírok u.11. Postai cím: 8900 Zalaegerszeg Mártírok u.11. Telefon: / , fax: / racingstarsmedia@gmail.com A verseny és versenyiroda helyszíne: Nyirád Motorsport Centrum A Nyirádi Motorsport Centrum a Balatontól 25km-re, északi irányban található. A versenypálya Nyirád külterületén, a községtől délnyugati irányban kb. 5km-re. A versenypálya csak a keleti irányból a Tapolca-Nyirád közlekedési útról közelíthető meg, a bekötő utat tábla jelzi! GPS: É: 46o 58 11,K: 17o 25 00

VERSENYKIÍRÁS. III. futama 2015.06.21.

VERSENYKIÍRÁS. III. futama 2015.06.21. VERSENYKIÍRÁS Racing Stars Amatőr Tehetségkutató versenysorozat III. futama 2015.06.21. 1. Időbeosztás és helyszínek 2. Rendezés 3. Rendező 4. Pálya 5. A verseny tisztségviselői 6. Nevezés és biztosítás

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. VI. futama 2015.11.15. Évzáró Autóshow

VERSENYKIÍRÁS. VI. futama 2015.11.15. Évzáró Autóshow VERSENYKIÍRÁS Racing Stars Amatőr Tehetségkutató versenysorozat VI. futama 2015.11.15. és Évzáró Autóshow 1. Program 2015.november 5. A versenykiírás közzététele 2015. november 11. 24:00 Nevezések zárlata

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS 2016.Racing Stars Profil Kupa Amatőr Tehetségkutató versenysorozat II. futama

VERSENYKIÍRÁS 2016.Racing Stars Profil Kupa Amatőr Tehetségkutató versenysorozat II. futama VERSENYKIÍRÁS 2016.Racing Stars Profil Kupa Amatőr Tehetségkutató versenysorozat II. futama 1. Időbeosztás és helyszínek 2. Rendezés 3. Rendező 4. Pálya 5. A verseny tisztségviselői 6. Nevezés és biztosítás

Részletesebben

2013. szeptember 22.

2013. szeptember 22. A verseny neve: A verseny ideje: A verseny helye: Szervező: Vezetőbíró: Gunaras Resort SPA Kupa RSB 2013. V. futam 2013. szeptember 21-22. Nagypall-Geresdlak Balatonyi Rallye Team 7627 Pécs Blaha L. u

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS NYIRÁD 2015.06.06-07. FEJEZETEK:

VERSENYKIÍRÁS NYIRÁD 2015.06.06-07. FEJEZETEK: VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA RALLYCROSS BAJNOKSÁG IV.FUTAMA MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG IV.FUTAMA SZLOVÁK NEMZETI RALLYCROSS BAJNOKSÁG III. FUTAMA OSZTRÁK NEMZETI RALLYCROSS BAJNOKSÁG

Részletesebben

Battaérd Bosch Car Kupa ÉRD Túra autó verseny Versenykiírás

Battaérd Bosch Car Kupa ÉRD Túra autó verseny Versenykiírás 1. Általános szabályok Battaérd Bosch Car Kupa ÉRD Túra autó verseny Versenykiírás 1.1A A verseny rendezősége a 2012-es év megjelölt időpontjára kiírja, mint meghívásos versenyt, amely körpályás mini rally

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA RALLYCROSS BAJNOKSÁG VI. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VII

VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA RALLYCROSS BAJNOKSÁG VI. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VII VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA RALLYCROSS BAJNOKSÁG VI. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VII. FUTAMA MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VII. FUTAMA CSEH RALLYCROSS NEMZETI BAJNOKSÁG

Részletesebben

RÉVÉSZ KUPA VERSENYKIÍRÁS

RÉVÉSZ KUPA VERSENYKIÍRÁS RÉVÉSZ KUPA VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS TRÓFEA I. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAMA MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG II. FUTAMA OSZTRÁK AUTOCROSS NEMZETI BAJNOKSÁG

Részletesebben

Gokart Talent Cup - Bérgokart Bajnokság 2017

Gokart Talent Cup - Bérgokart Bajnokság 2017 Gokart Talent Cup - Bérgokart Bajnokság 2017 Tehetségkutató a jövő bajnokainak A 2017-es szezonban a Gokart Talent Cup sorozatban lehetőség nyílik arra, hogy a verseny gokarttal nem rendelkezők, de a sport

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS AZ FIA AUTOCROSS EURÓPA BAJNOKI FUTAMON RÉSZT VEVŐ VERSENYZŐK RÉSZÉRE NYIRÁDI MOTORSPORT CENTRUM, NYIRÁD. 2010. augusztus 27-29.

VERSENYKIÍRÁS AZ FIA AUTOCROSS EURÓPA BAJNOKI FUTAMON RÉSZT VEVŐ VERSENYZŐK RÉSZÉRE NYIRÁDI MOTORSPORT CENTRUM, NYIRÁD. 2010. augusztus 27-29. VERSENYKIÍRÁS AZ FIA AUTOCROSS EURÓPA BAJNOKI FUTAMON RÉSZT VEVŐ VERSENYZŐK RÉSZÉRE NYIRÁDI MOTORSPORT CENTRUM, NYIRÁD 2010. augusztus 27-29. (RÖVIDÍTETT VÁLTOZAT) Ez a Rövidített Változat a jelenleg érvényes

Részletesebben

MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VI. FUTAMA

MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VI. FUTAMA VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VI. FUTAMA Racing Stars Amatőr Tehetségkutató versenysorozat futama A verseny helyszíne: Nyirád Motorsport Centrum Időpontja: 2015. 09.27. Fejezetek 1.

Részletesebben

Vác városi Szlalom. Vác, dunapart 2015-10-25

Vác városi Szlalom. Vác, dunapart 2015-10-25 Vác városi Szlalom Vác, dunapart 2015-10-25 Verseny szervezője: Speed Rally Team Sportegyesület A verseny hivatalos honlapja: www.csapassunk.hu A verseny vezetősége: Versenyigazgató: Fodor Krisztián /06

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG V. FUTAMA

VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG V. FUTAMA Levianus Kupa VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG V. FUTAMA A verseny helyszíne: Dömsöd (Autocross pálya) Időpontja: 2017. 09. 03. Fejezetek 1. Időbeosztás és helyszínek 2. Rendezés 3. Rendező

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAMA RALLYCROSS ORSZÁGOS AMATŐR VERSENYSOROZAT I. FUTAMA

VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAMA RALLYCROSS ORSZÁGOS AMATŐR VERSENYSOROZAT I. FUTAMA VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAMA RALLYCROSS ORSZÁGOS AMATŐR VERSENYSOROZAT I. FUTAMA A verseny helyszíne: Máriapócs RABÓCSIRING Időpontja: 2013. március 31- - április 01.

Részletesebben

Zöld zászló. Használata: l e n g e t v e

Zöld zászló. Használata: l e n g e t v e Zöld zászló Használata: l e n g e t v e Jelentése: a korábban sárga zászlóval jelzett veszély megszűnt, most szabad az út, verseny tempóban mehetsz tovább. A zászló hatálya alá tartozó pályaszakaszon veszély

Részletesebben

VERSENYZŐI TÁJÉKOZTATÁS

VERSENYZŐI TÁJÉKOZTATÁS IV. ÖRÖMAUTÓZÁS a beteg gyermekekért VERSENYZŐI TÁJÉKOZTATÁS Mogyoród, Hungaroring 2011.05.15. TARTALOMJEGYZÉK: Tartalomjegyzék: Bevezetés, 1. Program VERSENYZŐI TÁJÉKOZTATÁS 2. oldal 2. oldal 2. Rendezés

Részletesebben

MNASZ DUNA AUTÓ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VI. FUTAMA MNASZ DUNA AUTÓ AUTOCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VI. FUTAMA

MNASZ DUNA AUTÓ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VI. FUTAMA MNASZ DUNA AUTÓ AUTOCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VI. FUTAMA VERSENYKIÍRÁS MNASZ DUNA AUTÓ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VI. FUTAMA MNASZ DUNA AUTÓ AUTOCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VI. FUTAMA A verseny neve: RNOB VI. futam A verseny helyszíne: Kakucs KAKUCSRING

Részletesebben

VERSENYZŐI TÁJÉKOZTATÁS

VERSENYZŐI TÁJÉKOZTATÁS VII. ÖRÖMAUTÓZÁS a beteg gyermekekért VERSENYZŐI TÁJÉKOZTATÁS Mogyoród, Hungaroring 2015. március 28. VERSENYZŐI TÁJÉKOZTATÁS BEVEZETÉS Immáron hetedik alkalommal rendezzük meg az Örömautózás nevű programunkat.

Részletesebben

NYIRÁD FEJEZETEK: PROGRAM RENDEZÉS ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK, PÁLYA TISZTSÉGVISELŐK NEVEZÉS ÉS BIZTOSÍTÁS VIII IX X XI XII XIII

NYIRÁD FEJEZETEK: PROGRAM RENDEZÉS ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK, PÁLYA TISZTSÉGVISELŐK NEVEZÉS ÉS BIZTOSÍTÁS VIII IX X XI XII XIII VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA RALLYCROSS BAJNOKSÁG VII.FUTAMA MNASZ EUROASZFALT RALLYCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG IV.FUTAMA SZLOVÁK NEMZETI RALLYCROSS BAJNOKSÁG IV. FUTAMA OSZTRÁK NEMZETI RALLYCROSS

Részletesebben

MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG II. FUTAMA

MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG II. FUTAMA VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG II. FUTAMA Racing Stars Amatőr Tehetségkutató versenysorozat III. futama A verseny helyszíne: Nyirád Motorsport Centrum Időpontja: 2016. 06.19. Fejezetek

Részletesebben

Versenykiírás 2019 JANUÁR 12. SZLALOM RACE SZŐLŐSKE - repülőtér. Rendező: BG Autosport

Versenykiírás 2019 JANUÁR 12. SZLALOM RACE SZŐLŐSKE - repülőtér. Rendező: BG Autosport Versenykiírás SZLALOM RACE SZŐLŐSKE - repülőtér Rendező: BG Autosport SZLALOM RACE SZŐLŐSKE - REPÜLŐTÉR Az amatőr autóverseny a vezetési tudás javulása érdekében és a nyilvános közönség számára van rendezve,

Részletesebben

II. TÓTKOMLÓS RALLY 2011.06.11-12

II. TÓTKOMLÓS RALLY 2011.06.11-12 II. TÓTKOMLÓS RALLY 2011.06.11-12 Versenyajánló Tisztelt versenyzők, nézők és minden autósportot kedvelő! Szeretnénk benneteket egy jó kis hétvégi csapatásra invitálni, ahol remek alkalom nyílik arra,

Részletesebben

III.Tatabánya Rallye. RallyeSprint betétfutam. Ezerjó Rallyesprint Bajnokság 2012.

III.Tatabánya Rallye. RallyeSprint betétfutam. Ezerjó Rallyesprint Bajnokság 2012. III.Tatabánya Rallye RallyeSprint betétfutam Ezerjó Rallyesprint Bajnokság 2012. Tatabánya. 2012. április 21 22 Versenykiírás A verseny rendezője: Gáz 2000 Kft. 1125. Budapest Diana köz 6. Társrendező:

Részletesebben

Versenykiírás. Az FIA Autocross Európa-Bajnoki Futamon résztvevő versenyzők részére. Nyirád Motorsport Centrum Nyirád. 2012. augusztus 18-19.

Versenykiírás. Az FIA Autocross Európa-Bajnoki Futamon résztvevő versenyzők részére. Nyirád Motorsport Centrum Nyirád. 2012. augusztus 18-19. Versenykiírás Az FIA Autocross Európa-Bajnoki Futamon résztvevő versenyzők részére Nyirád Motorsport Centrum Nyirád 2012. augusztus 18-19. Ez a dokumentum a jelenleg érvényes Nemzetközi Sportkódex Függelékein

Részletesebben

AUTÓÉLESZTŐ PARTY a FÉMTISZTA KUPÁÉRT SALGÓTARJÁN KÜLSŐ PÁLYAUDVAR 2014.január 19. Vasárnap. A rendezvény az esetleges időjárási körülményektől

AUTÓÉLESZTŐ PARTY a FÉMTISZTA KUPÁÉRT SALGÓTARJÁN KÜLSŐ PÁLYAUDVAR 2014.január 19. Vasárnap. A rendezvény az esetleges időjárási körülményektől AUTÓÉLESZTŐ PARTY a FÉMTISZTA KUPÁÉRT SALGÓTARJÁN KÜLSŐ PÁLYAUDVAR 2014.január 19. Vasárnap. A rendezvény az esetleges időjárási körülményektől függetlenül MINDENKÉPPEN meg lesz tartva!!! A pálya az éppen

Részletesebben

7. Persped Ezerjó Kupa

7. Persped Ezerjó Kupa 7. Persped Ezerjó Kupa Amatőr Területi Rallyesprint Bajnokság 3. futama Nagyveleg, 2005. május 21-22. Versenykiírá s www.prohot.hu 06-22-409-432 Öregprés Étterem - Fogadó Bozóky Családi Pincészet Móri

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS ORSZÁGOS BAJNOKI FUTAM NYIRÁDI MOTORSPORT CENTRUM, NYIRÁD 2009. JÚLIUS 18-19. (RÖVIDÍTETT VÁLTOZAT)

VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS ORSZÁGOS BAJNOKI FUTAM NYIRÁDI MOTORSPORT CENTRUM, NYIRÁD 2009. JÚLIUS 18-19. (RÖVIDÍTETT VÁLTOZAT) VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS ORSZÁGOS BAJNOKI FUTAM NYIRÁDI MOTORSPORT CENTRUM, NYIRÁD 2009. JÚLIUS 18-19. (RÖVIDÍTETT VÁLTOZAT) Ez a Rövidített Változat a jelenleg érvényes MNASZ Rallycross Országos

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAM SZISZ FERENC EMLÉKVERSENY

VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAM SZISZ FERENC EMLÉKVERSENY VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAM SZISZ FERENC EMLÉKVERSENY A verseny helyszíne: Autocross Pálya (Szeghalom) Időpontja: 2015. május 23-24. Fejezetek 1. Időbeosztás és helyszínek

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS OLÁH-GUMI RALLYCROSS ÉS DRIFT FESZTIVÁL MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG III. FUTAMA

VERSENYKIÍRÁS OLÁH-GUMI RALLYCROSS ÉS DRIFT FESZTIVÁL MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG III. FUTAMA VERSENYKIÍRÁS OLÁH-GUMI RALLYCROSS ÉS DRIFT FESZTIVÁL MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG III. FUTAMA ORSZÁGOS AMATŐR RALLYCROSS BAJNOKSÁG II. FUTAMA A verseny helyszíne: Máriapócs, RabócsiRing Időpontja:

Részletesebben

JÁK SZOMBATHELY VERSENYKIÍRÁS Május

JÁK SZOMBATHELY VERSENYKIÍRÁS Május CÉLTRANS 97 Rally Bajnokság 2011. 2. FUTAM III. S. I. S. RALLY JÁK SZOMBATHELY VERSENYKIÍRÁS 2011. Május 7-8. www.a-r-c.hu IDŐBEOSZTÁS 2011. Május 4. Szerda 22:00 Nevezési zárlat 2011. Május 7. Szombat

Részletesebben

Magyar Nemzeti Autósport Szövetség Bajnokok Tornája november 15. HUNGARORING VERSENYKIÍRÁS

Magyar Nemzeti Autósport Szövetség Bajnokok Tornája november 15. HUNGARORING VERSENYKIÍRÁS Magyar Nemzeti Autósport Szövetség Bajnokok Tornája HUNGARORING VERSENYKIÍRÁS VERSENYKIÍRÁS Az MNASZ Bajnokok Tornája versenykiírása az FIA Nemzetközi Sportkódex és Függelékei alapján készült. A Magyar

Részletesebben

SPRINT autóbontó. 1.SIS-Zeusz ASE Rally. Szombathely. 2007. augusztus 25-26. 9700 Szombathely Várkonyi u.20. E-mail: tengelicsattila@t-online.

SPRINT autóbontó. 1.SIS-Zeusz ASE Rally. Szombathely. 2007. augusztus 25-26. 9700 Szombathely Várkonyi u.20. E-mail: tengelicsattila@t-online. SPRINT autóbontó 1.SIS-Zeusz ASE Rally Szombathely 2007. augusztus 25-26. A verseny szervezője: Zeusz Autósport Egyesület, 9700 Szombathely Várkonyi u.20. E-mail: tengelicsattila@t-online.hu, Internet:

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG 9. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 7. FUTAMA SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG 6

VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG 9. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 7. FUTAMA SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG 6 VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG 9. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 7. FUTAMA SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG 6. FUTAMA OSZTRÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG FUTAMA A verseny helyszíne:

Részletesebben

IV. MX KUPA FELKÉSZÜLTSÉGI PRÓBA II.FORDULÓ 2012. Július 8. KIÍRÁS

IV. MX KUPA FELKÉSZÜLTSÉGI PRÓBA II.FORDULÓ 2012. Július 8. KIÍRÁS IV. MX KUPA FELKÉSZÜLTSÉGI PRÓBA II.FORDULÓ 2012. Július 8. KIÍRÁS MNASZ ÁLTAL REGISZTRÁLT VERSENY Hivatalos honlap: www.csiriracingteam.eoldal.hu 1. Rendező: Pétervására Sportegyesület Autó és Motorsport

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA BAJNOKSÁG II. FUTAMA MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG II. FUTAMA SZLOVÁK ORSZÁGOS BAJNOKSÁG II.

VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA BAJNOKSÁG II. FUTAMA MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG II. FUTAMA SZLOVÁK ORSZÁGOS BAJNOKSÁG II. VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA BAJNOKSÁG II. FUTAMA MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG II. FUTAMA SZLOVÁK ORSZÁGOS BAJNOKSÁG II. FUTAM ORSZÁGOS AMATŐR RALLYCROSS BAJNOKSÁG I. FUTAMA A verseny

Részletesebben

Versenykiírásban történt változások:

Versenykiírásban történt változások: 21. Steelvent Miskolc Rally Miskolc, 2015. 04.24-25. Dátum: 2015. 04. 22. Idő: 20:40 Tárgy: 2. sz. Végrehajtási utasítás Dok. No.: 1.2. Kitől: Rendező Oldal szám: 5. Kinek: Melléklet: - 1. BEVEZETÉS Versenykiírásban

Részletesebben

MAGYARORSZÁG NYÍLT ENDUROCROSS BAJNOKSÁG IGOL-BORSODNÁDASD KUPA 5. FORDULÓ

MAGYARORSZÁG NYÍLT ENDUROCROSS BAJNOKSÁG IGOL-BORSODNÁDASD KUPA 5. FORDULÓ MŰSORFÜZET MAGYARORSZÁG NYÍLT ENDUROCROSS BAJNOKSÁG IGOL-BORSODNÁDASD KUPA 5. FORDULÓ A rendezvény időpontja: 2016. 09. 24. A rendezvény helyszíne: Borsodnádasd külterülete 25. számú főút, GPS: 48.115055,

Részletesebben

Sultan Szlalom Kupa 2011, 5. forduló A TA-MI Kupáért Bánk,

Sultan Szlalom Kupa 2011, 5. forduló A TA-MI Kupáért Bánk, Sultan Szlalom Kupa 2011, 5. forduló A TA-MI Kupáért Bánk, 2011. 10. 08. 1 A verseny szervezője: Sultan 69 - Hellner Rally Team Kaplonyi Mihály 06-70/342-2502 Tőkés Tamás 06-70/274-7611 Hellner Csaba +36-30/427-8943

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzeti CONGEN Motocross Kupasorozat Alapkiírás

Magyarország Nyílt Nemzeti CONGEN Motocross Kupasorozat Alapkiírás Magyarország Nyílt Nemzeti CONGEN Motocross Kupasorozat Alapkiírás 2019 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Motocross Szakági Tanácsa MAMS Elnökség MAMS Titkárság További szakági információk: www.mams.hu,

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS Az FIA RALLYCROSS EURÓPA-BAJNOKI FUTAMON RÉSZTVEVŐ VERSENYZŐK RÉSZÉRE

VERSENYKIÍRÁS Az FIA RALLYCROSS EURÓPA-BAJNOKI FUTAMON RÉSZTVEVŐ VERSENYZŐK RÉSZÉRE VERSENYKIÍRÁS Az FIA RALLYCROSS EURÓPA-BAJNOKI FUTAMON RÉSZTVEVŐ VERSENYZŐK RÉSZÉRE NYIRÁD MOTORSPORT CENTRUM NYIRÁD 2012. június 2-3. Ez a dokumentum a jelenleg érvényes Nemzetközi Sportkódex Függelékein

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Kupa Alapkiírás

Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Kupa Alapkiírás Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Kupa Alapkiírás 2018 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Gyorsasági Szakág A MAMS Elnöksége A MAMS Ttitkársága További szakági információk: www.mams.hu

Részletesebben

V. Rally Show Latyak Ring - Kecskemét

V. Rally Show Latyak Ring - Kecskemét V. Rally Show Latyak Ring - Kecskemét 2017. 09.16-17 Versenyajánló Tisztelt versenyzők és autósportot kedvelők! Szeretnénk egy jó kis hétvégi csapatásra invitálni, ahol remek alkalom nyílik arra, hogy

Részletesebben

Versenykiírásban történt változások:

Versenykiírásban történt változások: 10. Eger Rallye Eger, 2015. 03.27.-29. Dátum: 2015. 03. 24. Idő: 14:00 Tárgy: 1. sz. Végrehajtási utasítás Dok. No.: 1.1. Kitől: Rendező Oldal szám: 5 Kinek: Melléklet: - 1. BEVEZETÉS Versenykiírásban

Részletesebben

ADRENALIN KUPA III. NYÍLT TEREP-RALLYE ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VII. FUTAMA ADRENALIN SPRINT KUPA III. FUTAMA DOMONY VERSENYKIÍRÁS 2013.11.16.

ADRENALIN KUPA III. NYÍLT TEREP-RALLYE ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VII. FUTAMA ADRENALIN SPRINT KUPA III. FUTAMA DOMONY VERSENYKIÍRÁS 2013.11.16. ADRENALIN KUPA III. NYÍLT TEREP-RALLYE ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VII. FUTAMA ADRENALIN SPRINT KUPA III. FUTAMA DOMONY 2013.11.16. VERSENYKIÍRÁS TARTALOMJEGYZÉK: BEMUTATÁS... 2 IDŐPONTOK:... 3 1 LEÍRÁS... 4 2

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS Révész Trans Kupa

VERSENYKIÍRÁS Révész Trans Kupa VERSENYKIÍRÁS Révész Trans Kupa MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG II. FUTAMA LENGYEL RALLYCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG III. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG III. FUTAMA KÜLFÖLDI RÉSZTVEVŐKKEL

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG V. FUTAMA KÖZÉP EURÓPAI ZÓNA TRÓFEA V. FUTAMA

VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG V. FUTAMA KÖZÉP EURÓPAI ZÓNA TRÓFEA V. FUTAMA VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG V. FUTAMA KÖZÉP EURÓPAI ZÓNA TRÓFEA V. FUTAMA A verseny helyszíne: Kakucs, KakucsRing Időpontja: 2014.09.06-07. Fejezetek 1. Időbeosztás és helyszínek

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI RALLYCROSS ZÓNA BAJNOKSÁG I. FUTAMA MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAMA

VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI RALLYCROSS ZÓNA BAJNOKSÁG I. FUTAMA MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAMA VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI RALLYCROSS ZÓNA BAJNOKSÁG I. FUTAMA MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAMA RALLYCROSS ORSZÁGOS AMATŐR VERSENYSOROZAT I. FUTAMA A verseny helyszíne: Máriapócs

Részletesebben

MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAM

MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAM VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAM A verseny helyszíne: Túrkeve Autocross Pálya (Keviring) Időpontja: 2014. 04. 13. Fejezetek 1. Időbeosztás és helyszínek 2. Rendezés 3. Rendező

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 4. FUTAMA V L G - M e i n h a r t K u p a

VERSENYKIÍRÁS. MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 4. FUTAMA V L G - M e i n h a r t K u p a VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 4. FUTAMA V L G - M e i n h a r t K u p a A verseny helyszíne: Dömsöd Autocross Pálya Időpontja: 2018.07.07-08. Fejezetek 1. Időbeosztás és helyszínek 2.

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Az MNASZ évi Gokart Országos Bajnoksága, Nemzetközi meghívásos gokart verseny

VERSENYKIÍRÁS. Az MNASZ évi Gokart Országos Bajnoksága, Nemzetközi meghívásos gokart verseny VERSENYKIÍRÁS Az MNASZ 2010. évi Gokart Országos Bajnoksága, Nemzetközi meghívásos gokart verseny I. RENDEZÉS 1. A rendezvény neve: 10. Hírös Kupa 2. Rendező: neve: Kecskeméti Motorsport Egyesület címe:

Részletesebben

LICENCES INDULÓK RÉSZÉRE

LICENCES INDULÓK RÉSZÉRE 1 A verseny neve: 14. Mikulás Rally licenc-szes résztvevők számára A verseny időpontja: 2010.December 4-5. A verseny szervező : LAROCO MSC 8200. Veszprém, Gábor Á u. 2/C Tel/fax : 88/ 407-639 A verseny

Részletesebben

III.Lada és Bmw találkozó és Rally show

III.Lada és Bmw találkozó és Rally show III.Lada és Bmw találkozó és Rally show Latyak Ring - Kecskemét 2015. 09. 12-13. Versenyajánló Tisztelt versenyzők és autósportot kedvelők! Szeretnénk egy jó kis hétvégi csapatásra invitálni, ahol remek

Részletesebben

Versenykiírás 60. HEGCSI RACE KUPA KAKUCSRING ORSZÁGOS AMATŐR SZLALOM BAJNOKSÁG. 2. futam KAKUCSRING, 2014. 04. 27.

Versenykiírás 60. HEGCSI RACE KUPA KAKUCSRING ORSZÁGOS AMATŐR SZLALOM BAJNOKSÁG. 2. futam KAKUCSRING, 2014. 04. 27. Versenykiírás 60. HEGCSI RACE KUPA KAKUCSRING ORSZÁGOS AMATŐR SZLALOM BAJNOKSÁG 2. futam KAKUCSRING, 2014. 04. 27. ORSZÁGOS SZLALOM BAJNOKSÁG 2014 2. futam 60. HEGCSI RACE KUPA PROGRAM 06:50 Pályabírói

Részletesebben

Hankook RCM Kupa HUNGARORING, 2014. MÁJUS. 2-4.

Hankook RCM Kupa HUNGARORING, 2014. MÁJUS. 2-4. Hankook RCM Kupa HUNGARORING, 2014. MÁJUS. 2-4. SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK A VERSENY NEVE: HANKOOK RCM KUPA helye: HUNGARORING ideje: 2014. május. 2-4. honlap címe: www.rcmcup.com A VERSENY RENDEZŐJE: Hungaroring

Részletesebben

Magyar Amatőr Rallye Bajnokság 2016

Magyar Amatőr Rallye Bajnokság 2016 1 Magyar Amatőr Rallye Bajnokság 2016 Nyugati régió 2. futama 1. BEVEZETÉS 1.1 Bevezetés A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség által jóváhagyott és hatályos Magyarország Országos Rallye Bajnokságoknak az

Részletesebben

A verseny neve. SR Rallybrothers.com Ranga László Emlékverseny A TR Consult Rallye Sprint Bajnokság 2011. negyedik futama

A verseny neve. SR Rallybrothers.com Ranga László Emlékverseny A TR Consult Rallye Sprint Bajnokság 2011. negyedik futama A verseny neve SR Rallybrothers.com Ranga László Emlékverseny A TR Consult Rallye Sprint Bajnokság 2011. negyedik futama A verseny ideje 2011. június 11-12. A verseny helye Kővágótöttös - Bakonya Rendező

Részletesebben

ADRENALIN KUPA NYÍLT TEREP-RALLYE ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VI. FUTAMA ADRENALIN SPRINT KUPA II. FUTAMA ETYEK VERSENYKIÍRÁS 2013.10.12.

ADRENALIN KUPA NYÍLT TEREP-RALLYE ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VI. FUTAMA ADRENALIN SPRINT KUPA II. FUTAMA ETYEK VERSENYKIÍRÁS 2013.10.12. ADRENALIN KUPA NYÍLT TEREP-RALLYE ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VI. FUTAMA ADRENALIN SPRINT KUPA II. FUTAMA ETYEK 2013.10.12. VERSENYKIÍRÁS TARTALOMJEGYZÉK: BEMUTATÁS... 2 IDŐPONTOK:... 3 1 LEÍRÁS... 4 2 RENDEZŐ...

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS AZ FIA EURÓPA BAJNOKI FUTAMON RÉSZT VEVŐ RALLYCROSS VERSENYZŐK RÉSZÉRE NYIRÁDI MOTORSPORT CENTRUM, NYIRÁD 2009. MÁJUS 29-31.

VERSENYKIÍRÁS AZ FIA EURÓPA BAJNOKI FUTAMON RÉSZT VEVŐ RALLYCROSS VERSENYZŐK RÉSZÉRE NYIRÁDI MOTORSPORT CENTRUM, NYIRÁD 2009. MÁJUS 29-31. VERSENYKIÍRÁS AZ FIA EURÓPA BAJNOKI FUTAMON RÉSZT VEVŐ RALLYCROSS VERSENYZŐK RÉSZÉRE NYIRÁDI MOTORSPORT CENTRUM, NYIRÁD 2009. MÁJUS 29-31. (RÖVIDÍTETT VÁLTOZAT) Ez a Rövidített Változat a jelenleg érvényes

Részletesebben

( Az amatőr versenyzőkkel együtt ( lsd: versenykiírás amatőrök részére ) 160 páros nevezése kerül elfogadásra!!! )

( Az amatőr versenyzőkkel együtt ( lsd: versenykiírás amatőrök részére ) 160 páros nevezése kerül elfogadásra!!! ) 1 A verseny neve: 13. Mikulás Rallye amatőr résztvevők számára A verseny időpontja: 2009.December 5-6. A verseny szervező : LAROCO MSC 8200. Veszprém, Gábor Á u. 2/C Tel/fax : 88/ 407-639 A verseny vezetősége:

Részletesebben

Kevi Kupa VERSENYKIÍRÁS

Kevi Kupa VERSENYKIÍRÁS Kevi Kupa VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG III. FUTAMA A verseny helyszíne: Túrkeve Autocross Pálya (Keviring) Időpontja: 2016. 07.30. Fejezetek 1. Időbeosztás és helyszínek 2. Rendezés

Részletesebben

Magyar Amatőr Rallye Bajnokság 2016

Magyar Amatőr Rallye Bajnokság 2016 1 Magyar Amatőr Rallye Bajnokság 2016 Északi régió III. futama 1. BEVEZETÉS 1.1 Bevezetés A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség által jóváhagyott és hatályos Magyarország Országos Rallye Bajnokságoknak

Részletesebben

Quad Short Track Nemzetközi meghívásos verseny az I.E.J. kupáért

Quad Short Track Nemzetközi meghívásos verseny az I.E.J. kupáért Quad Short Track Nemzetközi meghívásos verseny az I.E.J. kupáért Verseny szervezője: Speed Rally Team Mezőkövesd, Repülőtér (Versenykiírás) 2019-03-16 A verseny vezetősége: Szervező bizottság vezetője:

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Bajnokság Alapkiírás

Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Bajnokság Alapkiírás Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Bajnokság Alapkiírás 2018 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Gyorsasági Szakág A MAMS Elnöksége A MAMS Ttitkársága További szakági információk: www.mams.hu

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VII. FUTAMA ORSZÁGOS AMATŐR RALLYCROSS BAJNOKSÁG III. FUTAMA

VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VII. FUTAMA ORSZÁGOS AMATŐR RALLYCROSS BAJNOKSÁG III. FUTAMA VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VII. FUTAMA ORSZÁGOS AMATŐR RALLYCROSS BAJNOKSÁG III. FUTAMA A verseny helyszíne: Máriapócs, RabócsiRing Időpontja: 2015. október 23 - október 24.

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. A verseny hivatalos honlapja:

VERSENYKIÍRÁS. A verseny hivatalos honlapja: VERSENYKIÍRÁS A verseny hivatalos honlapja: www.csiriracingteam.eoldal.hu 1. Verseny rendezője: Pétervására Sportegyesület Autó és Motorsport szakosztály Verseny szervezője: Levelezési cím: Holló István

Részletesebben

LICENCES INDULÓK RÉSZÉRE

LICENCES INDULÓK RÉSZÉRE 1 A verseny neve: 17. Mikulás Rallye licences résztvevők számára A verseny időpontja: 2013. december 7-8. A verseny szervező: LAROCO MSC 8200. Veszprém, Gábor Á u. 2/C Tel/fax : 88/ 407-639; email: laroco@chello.hu

Részletesebben

MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 3. FUTAM

MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 3. FUTAM VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 3. FUTAM A verseny helyszíne: Autocross Pálya (Szeghalom) Időpontja: 2017. 07. 09. Fejezetek 1. Időbeosztás és helyszínek 2. Rendezés 3. Rendező 4. Pálya

Részletesebben

A Magyar Motorsport Szövetség Old Timer Szakág Bajnokság Kupa versenyeinek alapkiírása 2015

A Magyar Motorsport Szövetség Old Timer Szakág Bajnokság Kupa versenyeinek alapkiírása 2015 A Magyar Motorsport Szövetség Old Timer Szakág Bajnokság és Kupa versenyeinek alapkiírása 2015 Készítette: MAMS Old Timer szakág Jóváhagyta: A MAMS Elnökség Kiadja: A MAMS Titkárság További szakági információk:

Részletesebben

Versenykiírás. 3.3 GUMIK A versenyautókon szabadon választható a gumik használata /kivéve a rendezőség által tiltott gumik

Versenykiírás. 3.3 GUMIK A versenyautókon szabadon választható a gumik használata /kivéve a rendezőség által tiltott gumik Versenykiírás 1. ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK 1.1. A verseny szervezője:monster Elektronic Kft. 1.2. A bajnoki futam(ok) rendezői kötelesek a sportrendezvények lebonyolítására és biztonságára vonatkozó sporttörvényben

Részletesebben

LICENCES INDULÓK RÉSZÉRE

LICENCES INDULÓK RÉSZÉRE 1 A verseny neve: 19. Mikulás Rallye licences résztvevők számára A verseny időpontja: 2015. december 5-6. MNASZ engedély száma: A verseny rendezője: K-554/2015.11.04 Laroco Motorsport Egyesület 8200 Veszprém

Részletesebben

II. Laktanya SZLALOM HATVAN. Nagygombos laktanya

II. Laktanya SZLALOM HATVAN. Nagygombos laktanya II. Laktanya SZLALOM HATVAN Nagygombos laktanya 2014-03-23 mnasz regisztráció folyamatban A verseny szervezője: Speed Rally Team Sportegyesület A verseny hivatalos honlapja: www.csapassunk.hu A verseny

Részletesebben

AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2005. évi ALAPKIÍRÁSA

AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2005. évi ALAPKIÍRÁSA AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2005. évi ALAPKIÍRÁSA Készítette: az MNASZ Autocross Szakági Bizottság Jóváhagyta: az MNASZ Intéző Bizottság Kiadja: az MNASZ Titkárság TARTALOMJEGYZÉK 1. ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK...

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG III. FUTAMA AMATŐR RALLYCROSS BAJNOKSÁG II. FUTAMA

VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG III. FUTAMA AMATŐR RALLYCROSS BAJNOKSÁG II. FUTAMA VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG III. FUTAMA AMATŐR RALLYCROSS BAJNOKSÁG II. FUTAMA A verseny helyszíne: Máriapócs RabócsiRing Időpontja: 2016. május 14 - május 15 május 16. (Szombat,

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VI. FUTAMA AMATŐR RALLYCROSS BAJNOKSÁG III. FUTAMA

VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VI. FUTAMA AMATŐR RALLYCROSS BAJNOKSÁG III. FUTAMA VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VI. FUTAMA AMATŐR RALLYCROSS BAJNOKSÁG III. FUTAMA A verseny helyszíne: Máriapócs RabócsiRing Időpontja: 2016. szeptember 24 - szeptember 25. (Szombat,

Részletesebben

Versenykiírás. 52. M+F Toyota KUPA. KECSKEMÉT, GOKART STADION. 3. futam, FIA CEZ 2012 6. futam, OSZTRÁK AUTÓS SZLALOM BAJNOKSÁG 4. futam.

Versenykiírás. 52. M+F Toyota KUPA. KECSKEMÉT, GOKART STADION. 3. futam, FIA CEZ 2012 6. futam, OSZTRÁK AUTÓS SZLALOM BAJNOKSÁG 4. futam. Versenykiírás 52. M+F Toyota KUPA. KECSKEMÉT, GOKART STADION 3. futam, FIA CEZ 2012 6. futam, OSZTRÁK AUTÓS SZLALOM BAJNOKSÁG 4. futam. KECSKEMÉT, 2012. 06. 24. ORSZÁGOS SZLALOM BAJNOKSÁG 2012 3. futam

Részletesebben

III. Campus Kupa 2010

III. Campus Kupa 2010 III. Campus Kupa 2010 Verseny Versenykiírás Kelt: 2010. március 1. 1 I. Meghatározások: 1. Campus Kupa 2010: A 2010. április 10.- Helyszín: ETO Park Cím: 2.A Campus Kupa Az Campus Kupára bárki nevezhet,

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG V. FUTAMA

VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG V. FUTAMA VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG V. FUTAMA A verseny helyszíne: Túrkeve Autocross Pálya (Keviring) Időpontja: 2018. 08.04-05. Fejezetek 1. Időbeosztás és helyszínek 2. Rendezés 3. Rendező

Részletesebben

IX. ÖRÖMAUTÓZÁS VERSENYZŐI TÁJÉKOZTATÓ. a beteg gyermekekért. Mogyoród, Hungaroring Április 07.

IX. ÖRÖMAUTÓZÁS VERSENYZŐI TÁJÉKOZTATÓ. a beteg gyermekekért. Mogyoród, Hungaroring Április 07. IX. ÖRÖMAUTÓZÁS a beteg gyermekekért VERSENYZŐI TÁJÉKOZTATÓ Mogyoród, Hungaroring 2018. Április 07. VERSENYZŐI TÁJÉKOZTATÁS BEVEZETÉS Immáron kilencedik alkalommal rendezzük meg az Örömautózás nevű programunkat.

Részletesebben

I. MAD MEX Galambos Transz Kupa. 2009. október 24 25. SRC Rally Sprint. www.sufni tuning.hu. Vép Bucsu, 2009.október. 24 25.

I. MAD MEX Galambos Transz Kupa. 2009. október 24 25. SRC Rally Sprint. www.sufni tuning.hu. Vép Bucsu, 2009.október. 24 25. I. MAD MEX Galambos Transz Kupa SRC Rally Sprint www.sufni tuning.hu Vép Bucsu, 2009.október. 24 25. Versenykiírás www.sufni tuning.hu 1 1. A verseny szervezője: SRC Rally Team Levelezési cím: 9700, Szombathely,

Részletesebben

ADRIENN-GOMBI KUPA NYÍLT TEREP-RALLYE ORSZÁGOS BAJNOKSÁG TEREP-RALLYE SPRINT KUPA DOMONY VERSENYKIÍRÁS I. FUTAMA 2014.07.12.

ADRIENN-GOMBI KUPA NYÍLT TEREP-RALLYE ORSZÁGOS BAJNOKSÁG TEREP-RALLYE SPRINT KUPA DOMONY VERSENYKIÍRÁS I. FUTAMA 2014.07.12. ADRIENN-GOMBI KUPA NYÍLT TEREP-RALLYE ORSZÁGOS BAJNOKSÁG IV. FUTAMA TEREP-RALLYE SPRINT KUPA I. FUTAMA DOMONY 2014.07.12. VERSENYKIÍRÁS TARTALOMJEGYZÉK: BEMUTATÁS... 2 IDŐPONTOK:... 3 1 LEÍRÁS... 4 2 RENDEZŐ...

Részletesebben

FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG V. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG IV. FUTAMA OSZTRÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG V.

FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG V. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG IV. FUTAMA OSZTRÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG V. VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG V. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG IV. FUTAMA OSZTRÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG V. FUTAMA SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG V. FUTAMA A verseny helyszíne:

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG 9. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 7. FUTAMA SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG 6.

VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG 9. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 7. FUTAMA SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG 6. VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG 9. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 7. FUTAMA SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG 6. FUTAMA A verseny helyszíne: Dömsöd Autocross Pálya Időpontja:

Részletesebben

BOMBA ENERGY DRINK KUPA

BOMBA ENERGY DRINK KUPA 2009.04. 10-12. BOMBA ENERGY DRINK KUPA BROKERNET TEREP-RALLYE ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAMA VERSENYKIÍRÁS TARTALOMJEGYZÉK: BEMUTATÁS...2 IDŐPONTOK:...3 1 LEÍRÁS...5 2 RENDEZŐ...6 3 NEVEZÉSEK...6 4 BIZTOSÍTÁS...7

Részletesebben

AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2004. évi KIÍRÁSA

AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2004. évi KIÍRÁSA AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2004. évi KIÍRÁSA Készítette: az MNASZ Autocross Szakági Bizottság Jóváhagyta: az MNASZ Intéző Bizottság Kiadja: az MNASZ Titkárság TARTALOMJEGYZÉK 1. ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK...

Részletesebben

Versenykiírás. 56. HegCsi Race KUPA. Kakucs, KakucsRing ORSZÁGOS SZLALOM BAJNOKSÁG 2012 8. futam, FIA CEZ SLALOM TROPHY 2012 8.

Versenykiírás. 56. HegCsi Race KUPA. Kakucs, KakucsRing ORSZÁGOS SZLALOM BAJNOKSÁG 2012 8. futam, FIA CEZ SLALOM TROPHY 2012 8. Versenykiírás 56. HegCsi Race KUPA Kakucs, KakucsRing ORSZÁGOS SZLALOM BAJNOKSÁG 2012 8. futam, FIA CEZ SLALOM TROPHY 2012 8. futam, Kakucs, 2012. 10. 14. ORSZÁGOS SZLALOM BAJNOKSÁG 2012 8. futam 56. HegCsi

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Oláh-Gumi Nemzetközi Rallycross Parádé FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA BAJNOKSÁG II. FUTAMA

VERSENYKIÍRÁS. Oláh-Gumi Nemzetközi Rallycross Parádé FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA BAJNOKSÁG II. FUTAMA VERSENYKIÍRÁS Oláh-Gumi Nemzetközi Rallycross Parádé FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA BAJNOKSÁG II. FUTAMA MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG II. FUTAMA SZLOVÁK ORSZÁGOS BAJNOKSÁG II. FUTAMA ORSZÁGOS AMATŐR

Részletesebben

MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2. FUTAM

MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2. FUTAM VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2. FUTAM A verseny helyszíne: Autocross Pálya (Szeghalom) Időpontja: 2018. 05. 13. Fejezetek 1. Időbeosztás és helyszínek 2. Rendezés 3. Rendező 4. Pálya

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VI. FUTAMA

VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VI. FUTAMA Dömsöd Kupa VERSENYKIÍRÁS MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VI. FUTAMA A verseny helyszíne: Dömsöd (Autocross pálya) Időpontja: 2013. 09.01. Fejezetek 1. Időbeosztás és helyszínek 2. Rendezés 3. Rendező

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG IV. FUTAMA. A verseny helyszíne: Kakucs, KakucsRing Időpontja:

VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG IV. FUTAMA. A verseny helyszíne: Kakucs, KakucsRing Időpontja: VERSENYKIÍRÁS MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG IV. FUTAMA A verseny helyszíne: Kakucs, KakucsRing Időpontja: 2017.08.05-06. Fejezetek 1. Időbeosztás és helyszínek 2. Rendezés 3. Rendező 4. Pálya

Részletesebben

Drag versenykiírás. Mezőkövesd, TOUR DE RACE Mezőkövesd

Drag versenykiírás. Mezőkövesd, TOUR DE RACE Mezőkövesd Drag versenykiírás Mezőkövesd, 2017. 07. 01. 1. A RENDEZŐ, AZ ESEMÉNY 1.1 A rendező: A rendező: Borsod VAN Kft. Képviseli: Horánszky Gergely Kapcsolattartó Zelenák Krisztián Telefon: +36205216564 web:

Részletesebben

MNASZ engedélyezés folyamatban

MNASZ engedélyezés folyamatban MNASZ engedélyezés folyamatban Bevezető: A versenykiírás az FIA nemzetközi sportkódex és függelékei, az MNASZ RVSZ, kiírásai alapján készült. A versenykiírás módosítása, kiegészítése kizárólag számozott,

Részletesebben

FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG MAGYAR AUTOCROSS BAJNOKSÁG

FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG MAGYAR AUTOCROSS BAJNOKSÁG VERSENYKIíRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS BAJNOKSÁG SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG MAGYAR AUTOCROSS BAJNOKSÁG SZLOVÁK AUTOCROSS KUPA és REGIONÁLIS KUPA Fiľakovské Kľačany Slovakia 2018.06.16-17. Fejezetek:

Részletesebben

Versenykiírásban történt változások:

Versenykiírásban történt változások: 10. Eger Rallye Eger, 2015. 03.27.-29. Dátum: 2015. 03. 24. Idő: 14:00 Tárgy: 1. sz. Végrehajtási utasítás Dok. No.: 1.1. Kitől: Rendező Oldal szám: 7 Kinek: Melléklet: - 1. BEVEZETÉS Versenykiírásban

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. 2. Rendező: neve: Magyar Gokart Szövetség címe: 2750 Nagykőrös, Kecskeméti út 32. Tel: +36 30 510-4090

VERSENYKIÍRÁS. 2. Rendező: neve: Magyar Gokart Szövetség címe: 2750 Nagykőrös, Kecskeméti út 32. Tel: +36 30 510-4090 www.mnasz.hu www.mgsz.net VERSENYKIÍRÁS MNASZ, MGSZ 2015. OB (Magyar Nemzeti Autósport Szövetség 2015. évi Gokart Országos Bajnoksága, a Magyar Gokart Szövetség rendezésében) VI. forduló, 11-12. futam,

Részletesebben

LICENCES INDULÓK RÉSZÉRE

LICENCES INDULÓK RÉSZÉRE LICENCES INDULÓK RÉSZÉRE 1 LICENCES INDULÓK RÉSZÉRE A verseny neve: 17. Mikulás Rallye licences résztvevők számára A verseny időpontja: 2013. december 7-8. A verseny szervező: LAROCO MSC 8200. Veszprém,

Részletesebben

MATERIAL CENTER KUPA

MATERIAL CENTER KUPA MATERIAL CENTER KUPA HUNGARORING, 2008. JÚNIUS 13-15. SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK A VERSENY NEVE: MATERIAL CENTER KUPA helye: HUNGARORING ideje: 2008. június 13-15. honlap címe: www.foenixmse.hu A VERSENY RENDEZŐJE:

Részletesebben

ADRIENN-GOMBI KUPA MOTOROS TEREP-RALLYE ORSZÁGOS BAJNOKSÁG IV. FUTAMA DOMONY VERSENYKIÍRÁS 2014.07.12.

ADRIENN-GOMBI KUPA MOTOROS TEREP-RALLYE ORSZÁGOS BAJNOKSÁG IV. FUTAMA DOMONY VERSENYKIÍRÁS 2014.07.12. ADRIENN-GOMBI KUPA MOTOROS TEREP-RALLYE ORSZÁGOS BAJNOKSÁG IV. FUTAMA DOMONY 2014.07.12. VERSENYKIÍRÁS TARTALOMJEGYZÉK: BEMUTATÁS... 2 IDŐPONTOK:... 3 1 LEÍRÁS... 4 2 RENDEZŐ... 4 3 NEVEZÉSEK... 5 4 BIZTOSÍTÁS...

Részletesebben

Pétervására volt Bem József Laktanya

Pétervására volt Bem József Laktanya PVSE KUPA 2015 I.forduló 2015.04.26 Pétervására volt Bem József Laktanya VERSENYSZABÁLYZAT Hivatalos honlap: 1. 2. (szakosztályok fül alatt) Rendező: Pétervására Sportegyesület Autó és Motorsport szakosztály

Részletesebben

9.Horváth BOCI Emlékverseny VERSENYKIÍRÁS Szeptember 19. ÉCS-RÁBARING MNASZ regisztrált verseny

9.Horváth BOCI Emlékverseny VERSENYKIÍRÁS Szeptember 19. ÉCS-RÁBARING MNASZ regisztrált verseny CÉLTRANS 97 Rally Bajnokság 4. FUTAM 9.Horváth BOCI Emlékverseny VERSENYKIÍRÁS 2010. Szeptember 19. ÉCS-RÁBARING MNASZ regisztrált verseny www.a-r-c.hu IDŐBEOSZTÁS 2010. Szeptember 12. Vasárnap 24:00 Nevezési

Részletesebben

EURO-TOOLS KUPA NYÍLT TEREP-RALLYE ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VII. FUTAMA TEREP-RALLYE SPRINT KUPA II. FUTAMA ETYEK VERSENYKIÍRÁS 2014.10.25.

EURO-TOOLS KUPA NYÍLT TEREP-RALLYE ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VII. FUTAMA TEREP-RALLYE SPRINT KUPA II. FUTAMA ETYEK VERSENYKIÍRÁS 2014.10.25. EURO-TOOLS KUPA NYÍLT TEREP-RALLYE ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VII. FUTAMA TEREP-RALLYE SPRINT KUPA II. FUTAMA ETYEK 2014.10.25. VERSENYKIÍRÁS TARTALOMJEGYZÉK: BEMUTATÁS... 2 IDŐPONTOK:... 3 1 LEÍRÁS... 4 2 RENDEZŐ...

Részletesebben