Jegyzőkönyv. Távollévő önkormányzati képviselők neve: Dr. Bohus Gábor alpolgármester

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Jegyzőkönyv. Távollévő önkormányzati képviselők neve: Dr. Bohus Gábor alpolgármester"

Átírás

1 Jegyzőkönyv A testületi ülés helye, időpontja: Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal díszterme (3671 Borsodnádasd, Köztársaság út 12.), október órától óráig a Képviselőtestület nyílt ülésén A megjelent önkormányzati képviselők neve: Kormos Krisztián polgármester Dorkó György képviselő Dr. Hegedűs Zsuzsanna képviselő Magyar János képviselő Sipos Sarolta képviselő Sági Tibor képviselő Távollévő önkormányzati képviselők neve: Dr. Bohus Gábor alpolgármester Meghívottak neve, megjelenésük ténye: Burkovics Róbert jegyző jelen van Kis Beáta jegyzőkönyvvezető jelen van Horváth Vilmos Roma Nemzetiségi Önkormányzat elnöke nem jelent meg Magócs Mónika bizottsági tag jelen van Kelemen Tünde bizottsági tag jelen van Kóczián Tamás bizottsági tag jelen van Köszönti a jelenlévőket. Megállapítja, hogy a képviselő-testület határozatképes, a mai ülést megnyitja. Jegyzőkönyv hitelesítőknek javasolja Sipos Sarolta és Sági Tibor képviselőtársakat. Egyetért-e ezzel a javaslattal a képviselő-testület, kéri kézfelnyújtással jelezzék. egyhangú szavazattal a javaslatot elfogadta, Sipos Sarolta és Sági Tibor képviselőket jegyzőkönyv hitelesítőknek választotta. A kiküldött meghívóban szereplő napirendi pontokat javasolja elfogadásra. Egyetért-e az elhangzott javaslattal a képviselő-testület, kéri kézfelnyújtással jelezzék. szavazattal az alábbi napirendi pontokat fogadta el:

2 2 Javasolt és elfogadott napirendi pontok: 1. A Kulturális Bizottság nem képviselő tagjainak eskütétele 2. Javaslat az Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 9/2013.(IX.13.) önkormányzati rendelet módosítására 3. Javaslat a nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz begyűjtésére vonatkozó helyi közszolgáltatásról szóló önkormányzati rendelet megalkotására 4. Javaslat Borsodnádasd települési hulladékgazdálkodásáról szóló rendelet elfogadására 5. Javaslat a Borsodnádasdi Mesekert Óvoda, a Borsodnádasdi Közösségi Ház és Könyvtár és a Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal alapító okiratának módosítására 6. Javaslat a Polgármesteri Hivatal szervezeti felépítésének elfogadására 7. Javaslat Borsodnádasd Város Önkormányzat évi koncepciójának elfogadására 8. Javaslat a Borsodnádasdi Szociális Alapszolgáltatási Központ intézményvezetői álláshely pályázati kiírására 9. Javaslat az Észak-Borsodi Leader Unió Helyi Közösség Egyesület és Borsodnádasd Város Önkormányzata közötti kölcsönszerződés megkötésére (Leader kapu) 10. Egyebek

3 3 1. Tárgyalt napirendi pont: A Kulturális Bizottság nem képviselő tagjainak eskütétele Köszöntöm a bizottsági tagokat, Magócs Mónikát, Kelemen Tündét és Kóczián Tamást. Nagy örömömre szolgál, hogy az új bizottság felállása a Borsodnádasd Város Önkormányzatának egyik fő elképzelését nagy mértékben fogja elősegíteni. Átadnám Jegyző Úrnak a szót, hogy a hivatalos formuláról tájékoztasson benneteket. A Szervezeti és Működési Szabályzat elfogadását követően október 1-étől lép hatályba az új szervezeti felépítés egyik elemeként, hogy új bizottságként létrejött az Kulturális Bizottság. A Kulturális Bizottság és a Pénzügyi Bizottság nem képviselő tagjainak, mielőtt megkezdik a munkájukat, esküt kell tenni, ezt követően gyakorolhatják jogaikat. Kéri Kóczián Tamás, Kelemen Tünde és Magócs Mónika tagokat, hogy tegyék le az esküt. Kéri, hogy a bizottsági tagok fennhangon mondják utána az eskü szövegét: Én,. becsületemre és lelkiismeretemre fogadom, hogy Magyarországhoz és annak Alaptörvényéhez hű leszek; jogszabályait megtartom és másokkal is megtartatom; a Kulturális (Magócs Mónika és Kelemen Tünde) / Pénzügyi (Kóczián Tamás) Bizottsági tagi tisztségemből eredő feladataimat a (Borsodnádasd Város) fejlődésének előmozdítása érdekében lelkiismeretesen teljesítem, tisztségemet a magyar nemzet javára gyakorlom. Isten engem úgy segéljen! A bizottsági tagok aláírták az esküokmányt. Gratulálunk az új bizottsági tagoknak és jó munkát kívánunk a bizottság működéséhez. 2. Tárgyalt napirendi pont: Javaslat az Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 9/2013.(IX.13.) önkormányzati rendelet módosítására Átadnám Jegyző Úrnak a szót, ismertesse a napirenddel kapcsolatos tudnivalókat. A képviselő-testület szeptember 12-i ülésén fogadta el az önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatát. A rendelettel kapcsolatban törvényességi észrevételt kaptunk, mely szerint módosítottuk a rendeletet. Ezért van szükség a rendelet újbóli elfogadására.

4 4 A Pénzügyi Bizottság megtárgyalta a napirendet, kérném a véleményeket. Magyar János képviselő: A Pénzügyi Bizottság megtárgyalta és elfogadásra javasolja a képviselő-testület számára az Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 9/2013.(IX.13.) önkormányzati rendelet módosítását. További kérdés, hozzászólás nem volt. Egyetért-e a képviselő-testület az előterjesztés szerinti Borsodnádasd Város Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 9/2013.(2013.(IX.13.) önkormányzati rendelet módosításával, kéri kézfelnyújtással jelezzék. egyhangú szavazattal az alábbi rendeletet alkotta: Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 11/2013.(XI.04.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 9/2013.(IX.13.) önkormányzati rendelet módosításáról (teljes terjedelmében a jegyzőkönyv mellékletét képezi) 3. Tárgyalt napirendi pont: Javaslat a nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz begyűjtésére vonatkozó helyi közszolgáltatásról szóló önkormányzati rendelet megalkotására Megkérem Jegyző Urat, hogy ismertesse az előterjesztéssel kapcsolatos tudnivalókat ben volt már ilyen rendeletünk, viszont a felhatalmazást adó jogszabály megváltozott és a Belügyminisztérium Kormányhivatalokon keresztül elkezdte vizsgálni kategóriánként, hogy hatályosak-e az önkormányzatok rendeletei. A rendeletet átdolgoztuk a jogszabály alapján és javasoljuk elfogadásra a képviselő-testület számára. Kérdés, hozzászólás nem volt. Egyetért-e a képviselő-testület az előterjesztés szerinti nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz begyűjtésére vonatkozó helyi közszolgáltatásról szóló önkormányzati rendelet megalkotásával, kéri kézfelnyújtással jelezzék.

5 5 egyhangú szavazattal az alábbi rendeletet alkotta: Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 12/2013.(XI.04.) önkormányzati rendelete a nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz begyűjtésére vonatkozó helyi közszolgáltatásról (teljes terjedelmében a jegyzőkönyv mellékletét képezi) 4. Tárgyalt napirendi pont: Javaslat Borsodnádasd települési hulladékgazdálkodásáról szóló rendelet elfogadására Egy új hulladékgazdálkodási törvény lépett életbe, amelynek eredményeképpen még nem tudjuk, hogy január 1-től melyik közszolgáltató fog hulladékgazdálkodási feladatokat ellátni Borsodnádasdon. Megkérem Jegyző Urat, hogy ismertesse az előterjesztéssel kapcsolatos tudnivalókat. Az önkormányzat most hatályon kívül helyezendő rendelete 2002-ben született, így nem felel meg a Ht. által támasztott követelményeknek. Valószínűleg a rendeletet a későbbiekben újra be fog kelleni hozni a testület elő, átdolgozást igényel, főleg azért, mert 2014-től új szolgáltatóval kötünk szerződést. Kérdés, hozzászólás nem volt. Egyetért-e a képviselő-testület az előterjesztés szerinti Borsodnádasd települési hulladékgazdálkodásáról szóló rendelet elfogadásával, kéri kézfelnyújtással jelezzék. egyhangú szavazattal az alábbi rendeletet alkotta: Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselő-testülete 13/2013.(XI.04.) önkormányzati rendelete a települési hulladékgazdálkodásról (teljes terjedelmében a jegyzőkönyv mellékletét képezi)

6 6 5. Tárgyalt napirendi pont: Javaslat a Borsodnádasdi Mesekert Óvoda, a Borsodnádasdi Közösségi Ház és Könyvtár és a Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal alapító okiratának módosítására Átadom Jegyző Úrnak a szót, ismertesse az előterjesztéssel kapcsolatos tudnivalókat. A képviselő-testület a szeptember 12-i ülésén elfogadta az önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatát, mely alapján került átvezetésre az önkormányzat új székhelye. A Borsodnádasdi Mesekert Óvoda, a Borsodnádasdi Közösségi Ház és Könyvtár és a Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal alapító okiratait kellett módosítanunk, az előterjesztés mellékletét képező határozati javaslatok alapján. Kérdés, hozzászólás nem volt. Egyetért-e a képviselő-testület az előterjesztés szerinti Borsodnádasdi Mesekert Óvoda alapító okiratának módosításával, kéri kézfelnyújtással jelezzék. 125/2013(X.31.) számú határozat Tárgy: Javaslat a Borsodnádasdi Mesekert Óvoda alapító okiratának módosítására Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselő-testülete döntött abban, hogy a Borsodnádasdi Mesekert Óvoda 87/2013.(VIII.1.) számú határozatával elfogadott alapító okiratát az alábbiak szerint módosítja: Az alapító okirat 11,12 és 13 pontjában a 3671 Borsodnádasd, Alkotmány út 3. székhely helyébe a 3671 Borsodnádasd, Köztársaság út 12. lép. A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert és a jegyzőt, hogy a módosítás törzskönyvi nyilvántartásban történő átvezetésében járjon el. Felelős: polgármester, jegyző Határidő: november 15.

7 7 Kérdés, hozzászólás nem volt. Egyetért-e a képviselő-testület az előterjesztés szerinti Borsodnádasdi Közösségi Ház és Könyvtár alapító okiratának módosításával, kéri kézfelnyújtással jelezzék. 126/2013(X.31.) számú határozat Tárgy: Javaslat a Borsodnádasdi Közösségi Ház és Könyvtár alapító okiratának módosítására Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselő-testülete döntött abban, hogy a Borsodnádasdi Közösségi Ház és Könyvtár 86/2013.(VIII.1.) számú határozatával elfogadott alapító okiratát az alábbiak szerint módosítja: Az alapító okirat 12,13 és 14. pontjában a 3671 Borsodnádasd, Alkotmány út 3. székhely helyébe a 3671 Borsodnádasd, Köztársaság út 12. lép. A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert és a jegyzőt, hogy a módosítás törzskönyvi nyilvántartásban történő átvezetésében járjon el. Felelős: polgármester, jegyző Határidő: november 15. Kérdés, hozzászólás nem volt. Egyetért-e a képviselő-testület az előterjesztés szerinti Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal alapító okiratának módosításával, kéri kézfelnyújtással jelezzék. 127/2013(X.31.) számú határozat Tárgy: Javaslat a Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal alapító okiratának módosítására Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselő-testülete döntött abban, hogy a Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal 9/2013.(II.14.) számú határozatával jóváhagyott alapító okiratát az alábbiak szerint módosítja: 1) Az alapító okirat 2. pontja helyébe az alábbi lép: 2.) a.) A költségvetési szerv székhelye: 3671 Borsodnádasd, Köztársaság út 12. b.) A költségvetési szerv telephelye: 3671 Borsodnádasd, Alkotmány út 3.

8 8 2) Az alapító okirat 9. pontja helyébe az alábbiak lépnek: 9.) a.) Irányító szerv neve, székhelye: Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselő-testülete 3671 Borsodnádasd, Köztársaság út ) b.) Alapító, fenntartó neve és székhelye: Borsodnádasd Város Önkormányzata 3671 Borsodnádasd, Köztársaság út 12. 3) Az alapító okirat 10. pontjában a Borsodnádasdi Általános Művelődési Központ intézmény helyébe a Borsodnádasdi Mesekert Óvoda és a Borsodnádasdi Közösségi Ház és Könyvtár intézmény lép. A képviselő-testület felhatalmazza a jegyzőt és a polgármester, hogy a változás törzskönyvi nyilvántartásba történő átvezetés ügyében járjon el. Felelős: polgármester, jegyző Határidő: november Tárgyalt napirendi pont: Javaslat a Polgármesteri Hivatal szervezeti felépítésének elfogadására A hivatal 18,5 főre kap finanszírozást, ehhez képes jelenleg 11 fő köztisztviselővel dolgozunk. A bővülés elengedhetetlen, hiszen a feladatok és határidők egy olyan vállalhatatlan célt tűznek elénk, amelyet meg kell oldanunk. A saját működési feladataink ellátása és a törvényességi feladatok pontos betartása elengedhetetlenül fontos. Alapvető feltétel, hogy a Szervezeti és Működési Szabályzatban lévő szervezeti ábra megfelelő legyen ennek az általunk elképzelt feltételnek. 4 fő csoportban gondoljuk a hivatal további működését. Elképzeléseink szerint 17 fővel működne ezen szervezeti ábra szerint a jelenlegi felállás, ami nem azt jelenti, hogy 6 fővel bővül a hivatal, hiszen ahol lehet, közfoglalkoztatotti állománnyal látjuk el azokat a feladatokat, amelyeket közmunkával el lehet látni. Viszont egy pár létszámmal szükséges lesz a bővülés. Azért szükséges ebben dönteni, hogy a Hivatal Szervezeti és Működési Szabályzatát is meg tudjuk alkotni. Kérdés, hozzászólás nem volt. Egyetért-e a képviselő-testület az előterjesztés szerinti a Polgármesteri Hivatal szervezeti felépítésének elfogadásával, kéri kézfelnyújtással jelezzék.

9 9 128/2013(X.31.) számú határozat Tárgy: Javaslat a Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal szervezeti felépítésének elfogadására Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselő-testülete döntött abban, hogy a Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal szervezeti felépítését a melléklet szerinti szervezeti ábra alapján jóváhagyja. A Képviselő- Testület felhatalmazza a jegyzőt a Polgármesteri Hivatal szervezeti és működési szabályzatának átdolgozásával. Határidő: december 15. Felelős: Polgármester, Jegyző 7. Tárgyalt napirendi pont: Javaslat Borsodnádasd Város Önkormányzat évi koncepciójának elfogadására Törvényi változás miatt kellett ezt elkészítenünk. Megkérem Jegyző Urat, ismertesse az előterjesztéssel kapcsolatos tudnivalókat. Ismét jogszabály változásról van szó. A korábbi évek gyakorlata az volt, hogy november 15- ig kellett a koncepciót elfogadni. Ez évben már egyszer elfogadtuk április hónapban, de jogszabály módosítás miatt erre ismételten szükség van. A Pénzügyi Bizottság megtárgyalta, kérném a véleményeket. Magyar János képviselő: A Pénzügyi Bizottság megtárgyalta és elfogadásra javasolja a képviselő-testület számára a Borsodnádasd Város Önkormányzatának évi koncepcióját. Kérdés, hozzászólás nem volt. Egyetért-e a képviselő-testület az előterjesztés szerinti Borsodnádasd Város Önkormányzatának évi koncepciójának elfogadásával, kéri kézfelnyújtással jelezzék.

10 10 129/2013(X.31.) számú határozat Tárgy: Borsodnádasd Város Önkormányzat évi koncepciója elfogadása Borsodnádasd Városi Önkormányzat Képviselő-testülete döntött abban, hogy a jelen előterjesztés mellékletét képező koncepciótervezetét változatlan tartalommal elfogadja, egyben felkéri a Polgármestert, hogy az elfogadott koncepción alapuló és a évre vonatkozó költségvetési rendelettervezetet a évi központi költségvetésről szóló törvény hatályba lépését követő 45. napig terjessze be a Képviselő-testület elé. Határidő: a évi Kvt. Hatályba lépését követő 45. nap. Felelős: Polgármester 8. Tárgyalt napirendi pont: Javaslat a Borsodnádasdi Szociális Alapszolgáltatási Központ intézményvezetői álláshely pályázati kiírására A pályázati kiírásáról és a megpályáztatásról szól az előterjesztés, a jelenlegi intézményvezető megbízatása december 31-el lejár és a törvény úgy fogalmaz, hogy közalkalmazotti jogviszony csak pályázat alapján létesíthető és csak olyan közalkalmazottat lehet kinevezni, aki a pályázati feltételeknek megfelel. A közalkalmazotti törvény előírja, hogy a pályázókat szakmai bizottságnak kell meghallgatni, de erre még most nem teszünk javaslatot, mert nem tudjuk a javasolt személyek között nem lesz-e pályázó. Kérdés, hozzászólás nem volt. Egyetért-e a képviselő-testület az előterjesztés szerinti Borsodnádasdi Szociális Alapszolgáltatási Központ intézményvezetői álláshely pályázati kiírásával, kéri kézfelnyújtással jelezzék.

11 11 130/2013(X.31.) számú határozat Tárgy: Pályázat kiírása a Borsodnádasdi Szociális Alapszolgáltatási Központ intézményvezetői álláshelyére Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselő-testülete a melléklet szerinti tartalommal pályázatot ír ki a Borsodnádasdi Szociális Alapszolgáltatási Központ intézményvezetői álláshely betöltésére. Felelős: polgármester, jegyző Határidő: november Tárgyalt napirendi pont: Javaslat az Észak-Borsodi Leader Unió Helyi Közösség Egyesület és Borsodnádasd Város Önkormányzata közötti kölcsönszerződés megkötésére (Leader kapu) Az előterjesztést már többször tárgyaltuk, bár nem ebben a formában ben az önkormányzat vállalt is már erre kötelezettséget. A Leader Unió nagyon szeretné megvalósítani a Leader kaput és talán sikerült olyan helyszínt találni, ami mindkét félnek jó, Borsodnádasd közigazgatási területén a Magyar Közút tulajdonát képező 84 hrsz-ú, 25-ös főút vonalon. Két faragott faoszlop, zúzott köves parkoló, kőelemekből álló ülőke, ahol a Leader fogja magát képviselni. Az előterjesztés mellékletét képező költségvetésben számszaki hibát vettünk észre, amire fel fogjuk hívni az Leader Unió figyelmét és kérjük a korrigálást. A Pénzügyi Bizottság megtárgyalta, kérném a véleményeket. Magyar János képviselő: A Pénzügyi Bizottság megtárgyalta és elfogadásra javasolja a képviselő-testület számára az Észak-Borsodi Leader Unió Helyi Közösség Egyesület és Borsodnádasd Város Önkormányzata közötti kölcsönszerződés megkötését. (Leader kapu) Kérdés, hozzászólás nem volt. Egyetért-e a képviselő-testület az előterjesztés szerinti az Észak-Borsodi Leader Unió Helyi Közösség Egyesület és Borsodnádasd Város Önkormányzata közötti kölcsönszerződés megkötésével (Leader kapu), kéri kézfelnyújtással jelezzék.

12 12 131/2013(X.31.) számú határozat Tárgy: Javaslat az Észak-Borsodi Leader Unió Helyi Közösség Egyesület és Borsodnádasd Város Önkormányzata közötti kölcsönszerződés megkötésére (Leader kapu) Borsodnádasd Város Önkormányzata döntött abban, hogy kölcsönszerződés keretein belül a évi költségvetéséről szóló 2/2013.(II.15.) számú rendeletben meghatározott általános tartalék terhére az Észak-Borsodi Leader Unió Helyi Közösség Egyesület Egységes, egyedi arculat megteremtése.. elnevezésű pályázat részét képező Leader Kapu kialakítását a Borsodnádasd 084 hrsz.-ú ingatlanon megfinanszírozza. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a Észak-Borsodi Leader Unió Helyi Közösség Egyesülettel való kölcsönszerződés megkötésére. Határidő: értelemszerűen Felelős: polgármester 10. Tárgyalt napirendi pont: Egyebek Javaslat a Móra Ferenc Általános Iskola Intézményi Tanácsába tag delegálására Lehetőség van az képviselő-testületből az intézményi tanácsba a választási ciklus lejártáig képviselőt delegálni. Átadnám a szót Sipos Sarolta képviselő asszonynak. Sipos Sarolta képviselő: A köznevelési törvény augusztus 30-án lépett hatályba, melyben szerepel, hogy kötelező létrehozni az iskola intézményi tanácsát. Az intézményi tanácsnak több tagja lehet, szülők részéről, pedagógusok részéről, tanulók részéről, önkormányzat részéről, helyi egyház részéről, tagsági kamara részéről. Három tagú intézményi tanácsot szeretnénk létrehozni, melynek feladata, hogy a helyi érdekeket, sajátosságokat képviselje az oktatás politikában. Fontos, hogy az intézményi tanácsban a szervezetek egyformán legyenek képviselve. A pedagógusok részéről Érsek Barnabásné vállalta a megbízatást, a szülők részéről Bakosné Hegedűs Enikő. Önkormányzati képviselőt is szeretnénk ebbe a tanácsba delegálni, Magyar János képviselő társamra gondoltam, amennyiben elfogadná a felkérést. Magyar János képviselő: Köszönöm a bizalmat, elfogadom a megbízatást.

13 13 További kérdés, hozzászólás nem volt. Egyetért-e a képviselő-testület az előterjesztés szerinti Móra Ferenc Általános Iskola Intézményi Tanácsába tag delegálásával, kéri kézfelnyújtással jelezzék. 132/2013(X.31.) számú határozat Tárgy: Móra Ferenc Általános Iskola Intézményi tanácsába tag delegálása Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselő-testülete döntött abban, hogy a KLIK által fenntartott iskolák Intézményi Tanácsba az önkormányzati választási ciklus lejártáig az alábbi képviselőt delegálja: Magyar János. Határidő: értelemszerűen Felelős: polgármester 10.Tárgyalt napirendi pont: Egyebek Az önkormányzat szeretne egy olyan rendszert a meglévő mostani moduljához hozzáilleszteni, amelyben a tárgyi eszköz nyilvántartás és annak a nyomon követése sokkal célszerűbb, időszerűbb és napra készebb tudna lenni. Ezáltal a selejtezést is nyomon tudnánk követni. A vonalkódos leltározáshoz oktatás is kapcsolódna ehhez a csomaghoz, ki kell képezni azokat a személyeket, akik ezt majd kezelni fogják. Az elképzelésünk az, hogy szervezeti felépítésben szereplő belső ellenőr végezné ezt a feladatot. A Pénzügyi Bizottság megtárgyalta, kérném a véleményeket. Magyar János képviselő: A Pénzügyi Bizottság megtárgyalta és elfogadásra javasolja a képviselő-testület számára az önkormányzat tulajdonában lévő eszközök leltározásához vonalkódos informatikai berendezések beszerzését, kéri kézfelnyújtással jelezzék. Kérdés, hozzászólás nem volt. Egyetért-e a képviselő-testület az önkormányzat tulajdonában lévő eszközök leltározásához vonalkódos informatikai berendezések beszerzésével, kéri kézfelnyújtással jelezzék.

14 14 133/2013(X.31.) számú határozat Tárgy: Az önkormányzat tulajdonában lévő eszközök leltározásához vonalkódos informatikai berendezések beszerzése Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselő-testülete döntött abban, hogy a tulajdonában lévő eszközök hatékonyabb módszerrel történő és naprakész leltározásához beszerzi a jelenlegi teljes pénzügyi folyamatot már kezelő CT-Ecostadt rendszerhez kapcsolódó vonalkódos leltározáshoz szükséges eszközöket és kellékanyagokat. A képviselő-testület a csatolt árajánlat alapján az eszközök, szoftver és kellékek beszerzésére Ft keretösszeget biztosít a évi költségvetés terhére. A képviselő-testület felkéri a jegyzőt, hogy a márciusi ülésen számoljon be a rendszer működésének tapasztalatairól. Határidő: beszerzés: december 1. beszámoló a működésről: március Felelős: polgármester, jegyző Több indítvány, javaslat nem hangzott el, ezért Kormos Krisztián polgármester az ülés bezárta. k.m.f. Kormos Krisztián polgármester Burkovics Róbert jegyző Sipos Sarolta jegyzőkönyv hitelesítő Sági Tibor jegyzőkönyv hitelesítő

Jegyzőkönyv. Távollévő önkormányzati képviselők neve: Dorkó György képviselő Kelemen Tünde képviselő Pallagi László képviselő

Jegyzőkönyv. Távollévő önkormányzati képviselők neve: Dorkó György képviselő Kelemen Tünde képviselő Pallagi László képviselő Jegyzőkönyv A testületi ülés helye, időpontja: Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal díszterme (3671 Borsodnádasd, Köztársaság út 12.), 2015. június 25. 15.15 órától 16.00 óráig a Képviselőtestület ülésén

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 5 jelenlévő képviselőből 5 igen szavazattal az alábbi napirendi pontokat fogadta el:

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 5 jelenlévő képviselőből 5 igen szavazattal az alábbi napirendi pontokat fogadta el: Jegyzőkönyv A testületi ülés helye, időpontja: Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal díszterme (3671 Borsodnádasd, Köztársaság út 12.), 2015. május 28. 16.00 órától 17.00 óráig a Képviselőtestület ülésén

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 7 jelenlévő képviselőből 7 igen

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 7 jelenlévő képviselőből 7 igen Jegyzőkönyv A testületi ülés helye, időpontja: Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal díszterme (3671 Borsodnádasd, Köztársaság út 12.), 2014. június 12. 15.15 órától 16.00 óráig a Képviselőtestület nyílt

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselő-testülete 6 jelenlévő képviselőből 6 igen

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselő-testülete 6 jelenlévő képviselőből 6 igen Jegyzőkönyv A testületi ülés helye, időpontja: Borsodnádasd Város Polgármesteri Hivatal díszterme (3671 Borsodnádasd, Alkotmány út 3.), 2013. május 09. 16.00 órától 16.30 óráig a Képviselő-testület nyílt

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távollévő önkormányzati képviselők neve: Dr. Bohus Gábor alpolgármester Sipos Sarolta képviselő Sági Tibor képviselő

Jegyzőkönyv. Távollévő önkormányzati képviselők neve: Dr. Bohus Gábor alpolgármester Sipos Sarolta képviselő Sági Tibor képviselő Jegyzőkönyv A testületi ülés helye, időpontja: Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal díszterme (3671 Borsodnádasd, Köztársaság út 12.), 2013. október 18. 15.00 órától 16.00 óráig a Képviselőtestület nyílt

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 7 jelenlévő képviselőből 7 igen

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 7 jelenlévő képviselőből 7 igen Jegyzőkönyv A testületi ülés helye, időpontja: Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal díszterme (3671 Borsodnádasd, Köztársaság út 12.), 2014. február 27. 16.00 órától 17.30 óráig a Képviselőtestület nyílt

Részletesebben

Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselő-testülete egyhangú, 7 igen szavazattal a javaslatot elfogadta.

Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselő-testülete egyhangú, 7 igen szavazattal a javaslatot elfogadta. Készült: 2012. december 11-én 08.00 órától 09.30 óráig a Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselő-testületének nyílt ülésén, a Borsodnádasd Város Polgármesteri Hivatal dísztermében (3671 Borsodnádasd,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távollévő önkormányzati képviselő neve: Dr. Hegedűs Zsuzsanna képviselő

Jegyzőkönyv. Távollévő önkormányzati képviselő neve: Dr. Hegedűs Zsuzsanna képviselő Jegyzőkönyv A testületi ülés helye, időpontja: Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal díszterme (3671 Borsodnádasd, Köztársaság út 12.), 2015. szeptember 30. 16.30 órától 17.00 óráig a Képviselő-testület

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távollévő önkormányzat képviselő neve: Kovács Attila képviselő Pallagi László képviselő

Jegyzőkönyv. Távollévő önkormányzat képviselő neve: Kovács Attila képviselő Pallagi László képviselő Jegyzőkönyv A testületi ülés helye, időpontja: Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal díszterme (3671 Borsodnádasd, Köztársaság út 12.), 2018. október 11. 08.00 órától 08.30 óráig a Képviselőtestület rendkívüli

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 6 jelenlévő képviselőből 6 igen szavazattal az alábbi napirendi pontokat fogadta el:

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 6 jelenlévő képviselőből 6 igen szavazattal az alábbi napirendi pontokat fogadta el: Jegyzőkönyv A testületi ülés helye, időpontja: Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal díszterme (3671 Borsodnádasd, Köztársaság út 12.), 2015. július 23. 10.00 órától 11.00 óráig a Képviselőtestület ülésén

Részletesebben

Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselő-testülete egyhangú, 7 igen szavazattal az

Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselő-testülete egyhangú, 7 igen szavazattal az Készült: 2012. május 10-én, 14.00 16.00 óráig megtartott, Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselő-testületének rövid úton összehívott n y í l t ülésén, a Borsodnádasd Város Polgármesteri Hivatal dísztermében

Részletesebben

Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselõ-testülete 6 igen szavazattal a javaslatot elfogadta.

Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselõ-testülete 6 igen szavazattal a javaslatot elfogadta. Készült: 2012. január 6-án, 14.00 15.00 óráig megtartott, Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselõ-testületének rövid úton összehívott, n y í l t ülésén, a Borsodnádasd Város Polgármesteri Hivatal dísztermében

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 6 jelenlévő képviselőből 6 igen szavazattal az alábbi napirendi pontokat fogadta el:

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 6 jelenlévő képviselőből 6 igen szavazattal az alábbi napirendi pontokat fogadta el: Jegyzőkönyv A testületi ülés helye, időpontja: Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal díszterme (3671 Borsodnádasd, Köztársaság út 12.), 2016. június 16. 17.00 órától 18.00 óráig a Képviselőtestület nyílt

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 5 jelenlévő képviselőből 5 igen szavazattal az alábbi napirendi pontokat fogadta el:

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 5 jelenlévő képviselőből 5 igen szavazattal az alábbi napirendi pontokat fogadta el: Jegyzőkönyv A testületi ülés helye, időpontja: Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal díszterme (3671 Borsodnádasd, Köztársaság út 12.), 2016. július 28. 15.00 órától 16.00 óráig a Képviselőtestület nyílt

Részletesebben

Jegyzőkönyv. egyhangú szavazattal a javaslatot elfogadta, Dr. Hegedűs Zsuzsanna és Kovács Attila képviselőket jegyzőkönyv hitelesítőknek választotta.

Jegyzőkönyv. egyhangú szavazattal a javaslatot elfogadta, Dr. Hegedűs Zsuzsanna és Kovács Attila képviselőket jegyzőkönyv hitelesítőknek választotta. Jegyzőkönyv A testületi ülés helye, időpontja: Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal díszterme (3671 Borsodnádasd, Köztársaság út 12.), 2015. február 23. 15.00 órától 16.30 óráig a Képviselőtestület ülésén

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület október 30-án megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület október 30-án megtartott rendkívüli üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 17/2014. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2014. október 30-án megtartott rendkívüli üléséről Határozatok száma: 72-73. 1 TARTALOMJEGYZÉK HATÁROZATOK: 72/2014.(X.30.)

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távollévő önkormányzati képviselő neve: Pallagi László képviselő

Jegyzőkönyv. Távollévő önkormányzati képviselő neve: Pallagi László képviselő Jegyzőkönyv A testületi ülés helye, időpontja: Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal díszterme (3671 Borsodnádasd, Köztársaság út 12.), 2018. augusztus 3. 08.00 órától 09.00 óráig a Képviselőtestület rendkívüli

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Mezőkövesd Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 29-én megtartott rendkívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Mezőkövesd Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 29-én megtartott rendkívüli üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Mezőkövesd Város Önkormányzat 2015. június 29-én megtartott rendkívüli üléséről. Helye: Mezőkövesdi Közös Önkormányzati Hivatal B ép. félemeleti tanácskozó terem Mezőkövesd,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Bakonyság Község Önkormányzata 8557 Bakonyság, Béke u. 14. Szám: 268-7/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bakonyság Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2014. október 22-én 16,00 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

1. Javaslat vis maior tartalék címén támogatási igény benyújtására Előterjesztő: Papp Anna polgármester

1. Javaslat vis maior tartalék címén támogatási igény benyújtására Előterjesztő: Papp Anna polgármester Készült: 2010. július 13-án, megtartott Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselőtestületének nyílt ülésén - a Polgármesteri Hivatal dísztermében Jelen vannak: Papp Anna polgármester Kormos Krisztián alpolgármester

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Ügyiratszám: 34-12/2014. Császártöltés Község Önkormányzatának Képviselő-testülete J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült : Császártöltés Község Képviselő-testületének 2014. november 3-án, 15.30 órai kezdettel

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. 03. 23-án megtartott testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. 03. 23-án megtartott testületi üléséről. Szám:600/4/2015. 4. JEGYZŐKÖNYV Készült 2015. 03. 23-án megtartott testületi üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Nagyterme Az ülés kezdési időpontja: 16:00 óra Jelenlévők: Dr. Szentes-Mabda

Részletesebben

Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselő-testülete egyhangú, 7 igen szavazattal a javaslatot elfogadta.

Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselő-testülete egyhangú, 7 igen szavazattal a javaslatot elfogadta. Készült: 2012. október 9-én 17.50 órától 18.30 óráig a Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselő-testületének rövid úton összehívott nyílt ülésén, a Borsodnádasd Város Polgármesteri Hivatal dísztermében

Részletesebben

14/2018. (IX.05.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 5-én megtartott RENDKÍVÜLI üléséről

14/2018. (IX.05.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 5-én megtartott RENDKÍVÜLI üléséről Bátonyterenye Város Önkormányzata Képviselő-testülete 14/2018. (IX.05.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. szeptember 5-én megtartott RENDKÍVÜLI üléséről 2 Bátonyterenye

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 7 jelenlévő képviselőből 7 igen

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 7 jelenlévő képviselőből 7 igen Jegyzőkönyv A testületi ülés helye, időpontja: Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal díszterme (3671 Borsodnádasd, Köztársaság út 12.), 2014. szeptember 15. 16.00 órától 17.00 óráig a Képviselő-testület

Részletesebben

A kiadott napirendi pontokhoz képest módosító javaslatot tett az alábbiak szerint:

A kiadott napirendi pontokhoz képest módosító javaslatot tett az alábbiak szerint: Jegyzőkönyv Készült: 2008. május 14-én 16.00-17.00 óráig a Borsodnádasd Városi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésén. Jelen vannak: Magyar János, Neuwirth László, Dorkó György, Pallagi Ákos, Sági Tibor,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselő-testülete 6 jelenlévő képviselőből 6 igen szavazattal az alábbi napirendi pontokat fogadta el:

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselő-testülete 6 jelenlévő képviselőből 6 igen szavazattal az alábbi napirendi pontokat fogadta el: Jegyzőkönyv A testületi ülés helye, időpontja: Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal díszterme (3671 Borsodnádasd, Köztársaság út 12.), 2018. március 29. 16.30 órától 17.00 óráig a Képviselőtestület nyílt

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távollévő önkormányzati képviselő neve: Dorkó György képviselő Kovács Attila képviselő

Jegyzőkönyv. Távollévő önkormányzati képviselő neve: Dorkó György képviselő Kovács Attila képviselő Jegyzőkönyv A testületi ülés helye, időpontja: Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal díszterme (3671 Borsodnádasd, Köztársaság út 12.), 2016. február 11. 17.15 órától 18.30 óráig a Képviselőtestület nyílt

Részletesebben

Ferenczy Lajos polgármester köszönti a képviselő-testület alakuló ülésén megjelenteket.

Ferenczy Lajos polgármester köszönti a képviselő-testület alakuló ülésén megjelenteket. ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8477 KISBERZSENY Szám: 129-34/2014/Tv. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kisberzseny Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. október 21-én (kedd) 9,00 órai kezdettel

Részletesebben

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének március 3. napján megtartott képviselő-testületi üléséről

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének március 3. napján megtartott képviselő-testületi üléséről Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. március 3. napján megtartott -testületi üléséről Hozott döntések: Határozat száma 12/2016.(III.03.) Önkormányzati határozat 13/2016.(III.03.)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: A Görög Nemzetiségi Önkormányzat megválasztott képviselői: Mokka Pinelopi Hegedűsné Szambanisz Zója Dr. Pecaszné Leskó Éva

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: A Görög Nemzetiségi Önkormányzat megválasztott képviselői: Mokka Pinelopi Hegedűsné Szambanisz Zója Dr. Pecaszné Leskó Éva Miskolc Megyei Jogú Város Görög Nemzetiségi Önkormányzata JK: 271.020-18/2015. JEGYZŐKÖNYV Készült: Miskolc Megyei Jogú Város Görög Nemzetiségi Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. október 2. napján

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 6 jelenlévő képviselőből 6 igen szavazattal az alábbi napirendi pontokat fogadta el:

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 6 jelenlévő képviselőből 6 igen szavazattal az alábbi napirendi pontokat fogadta el: Jegyzőkönyv A testületi ülés helye, időpontja: Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal díszterme (3671 Borsodnádasd, Köztársaság út 12.), 2014. július 24. 15.30 órától 17.00 óráig a Képviselőtestület nyílt

Részletesebben

/2014. ikt.sz. 1/2014.

/2014. ikt.sz. 1/2014. Füzesgyarmati Roma Nemzetiségi Önkormányzat K é p v i s e l ő - t e s t ü l e t e 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. Tel: 66/491-058, fax: 66/491-361. -------------------------------------------------------------------------------------------------

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: a Görög Nemzetiségi Önkormányzat megválasztott képviselői: Hegedűsné Szambanisz Zója Kiriosz Judit

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: a Görög Nemzetiségi Önkormányzat megválasztott képviselői: Hegedűsné Szambanisz Zója Kiriosz Judit Miskolc Megyei Jogú Város Görög Nemzetiségi Önkormányzata JK: 80. /2014. JEGYZŐKÖNYV Készült: Miskolc Megyei Jogú Város Görög Nemzetiségi Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. november 4. napján 09.00

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 5 jelenlévő képviselőből 5 igen szavazattal az alábbi napirendi pontokat fogadta el:

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 5 jelenlévő képviselőből 5 igen szavazattal az alábbi napirendi pontokat fogadta el: Jegyzőkönyv A testületi ülés helye, időpontja: Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal díszterme (3671 Borsodnádasd, Köztársaság út 12.), 2016. május 5. 18.00 órától 19.00 óráig a Képviselőtestület nyílt ülésén

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Szám: D-20-11 /2014. J e g y z ő k ö n y v Készült: Oroszi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 20-án 17 órai kezdettel megtartott nyilvános alakuló üléséről. Ülés helye: Képviselő-testület

Részletesebben

Deutsche Minderheitenselbstverwaltung der Stadt Miskolc mit Komitatsrecht JEGYZŐKÖNYV

Deutsche Minderheitenselbstverwaltung der Stadt Miskolc mit Komitatsrecht JEGYZŐKÖNYV Deutsche Minderheitenselbstverwaltung der Stadt Miskolc mit Komitatsrecht Német Nemzetiségi Önkormányzat Levelezési cím: 3535 Miskolc, Bartók Béla út 54 Miskolc Megyei Jogú Város Német Nemzetiségi Önkormányzata

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 5 jelenlévő képviselőből 5 igen

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 5 jelenlévő képviselőből 5 igen Jegyzőkönyv A testületi ülés helye, időpontja: Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal díszterme (3671 Borsodnádasd, Köztársaság út 12.), 2015. április 30. 16.00 órától 18.00 óráig a Képviselőtestület ülésén

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v (hangszalagos rögzítéssel)

J e g y z ő k ö n y v (hangszalagos rögzítéssel) J e g y z ő k ö n y v (hangszalagos rögzítéssel) Készült: Sárbogárd Város Önkormányzat Képviselőtestületének, Hantos Községi Önkormányzat Képviselőtestületének és Nagylók Községi Önkormányzat Képviselőtestületének

Részletesebben

J E G Y ZŐKÖNYV. HVB. elnök Alapszolgáltatási Központ vezetője. Jászszentlászló polgármestere

J E G Y ZŐKÖNYV. HVB. elnök Alapszolgáltatási Központ vezetője. Jászszentlászló polgármestere J E G Y ZŐKÖNYV Készült: Móricgát Községi Önkormányzat Képviselő-testületének, 2014. október 21-én 14 30 órai kezdettel megtartott a l a k u l ó képviselő-testületi üléséről. Ülés helye: Móricgát Faluház

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült 2011. augusztus 16. napján 18 00 órakor, Sződ Község Faluházában megtartott Sződ Község Képviselő-testületének, Keszeg Község Képviselő-testületének és Csörög Község

Részletesebben

ÁRTÁND KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2014. MÁRCIUS 17-i NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

ÁRTÁND KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2014. MÁRCIUS 17-i NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE ÁRTÁND KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. MÁRCIUS 17-i NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Határozatok: 18/2014. (III.17.) 19/2014. (III. 17.) 20/2014. (III.17.) 21/2014. (III.17.) A lejárt határidejű

Részletesebben

Velem községi Önkormányzat Képviselő-testületének október 20-án 10,00 órai kezdettel megtartott alakuló üléséről.

Velem községi Önkormányzat Képviselő-testületének október 20-án 10,00 órai kezdettel megtartott alakuló üléséről. Szám: V/105-23/2014. Készült: 2 példányban J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Velem községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 20-án 10,00 órai kezdettel megtartott alakuló üléséről. Az ülés

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E. Szociális alapszolgáltatási feladatokat ellátó intézményi társulásból Ambrózfalva község Önkormányzatának kilépése

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E. Szociális alapszolgáltatási feladatokat ellátó intézményi társulásból Ambrózfalva község Önkormányzatának kilépése Iktatószám: /2010. Kövegy Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. év november hó 29. napján 17.00 órakor tartott nyílt rendkívüli képviselő-testületi ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E O K 88/2010.(XI.29.)Kt.h.

Részletesebben

HATÁROZATOK ALSÓNEMESAPÁTI 66/2013.(VIII.09.) határozat a Védőnői Szolgálatot Fenntartó Egészségügyi Társulás megszüntetése

HATÁROZATOK ALSÓNEMESAPÁTI 66/2013.(VIII.09.) határozat a Védőnői Szolgálatot Fenntartó Egészségügyi Társulás megszüntetése A L S Ó N E M E S A P Á T I és N E ME S A P Á T I Községek ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETEINEK 2013. augusztus 9-ei együttes ny i l v á n o s ülésének j e g y z ő k ö n y v e Szám: 151-2/2013/ANA. Tartalom:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselő-testülete 4 jelenlévő képviselőből 4 igen szavazattal az alábbi napirendi pontokat fogadta el:

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselő-testülete 4 jelenlévő képviselőből 4 igen szavazattal az alábbi napirendi pontokat fogadta el: Jegyzőkönyv A testületi ülés helye, időpontja: Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal díszterme (3671 Borsodnádasd, Köztársaság út 12.), 2016. augusztus 12. 11.00 órától 12.30 óráig a Képviselő-testület rendkívüli

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Szám: 106-10/2014. J e g y z ő k ö n y v Készült: Vinár Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. október 17-én 11.00 órai kezdettel megtartott nyilvános alakuló üléséről. Az ülés helye: Önkormányzat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8496. KISPIRIT Szám: 138-8/2014/Np. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kispirit Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. október 17-én (péntek) 14,00 órai kezdettel

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Javaslat a Választási Bizottság évi önkormányzati választás eredményéről szóló beszámolójának elfogadására, megbízólevelek átadása

Jegyzőkönyv. Javaslat a Választási Bizottság évi önkormányzati választás eredményéről szóló beszámolójának elfogadására, megbízólevelek átadása Jegyzőkönyv Készült: 2010. október 14-én 15.00-15.45 óráig a Borsodnádasd Városi Önkormányzat Képviselő-testületének nyílt ülésén, a Borsodnádasd Város Polgármesteri Hivatal dísztermében Jelen vannak:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Szám: 105-9/2014. J e g y z ő k ö n y v Készült: Marcalgergelyi Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. október 21-én 17.00 órai kezdettel megtartott nyilvános alakuló üléséről. Az ülés helye:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K ÖN Y V E

J E G Y Z Ő K ÖN Y V E Iktatószám: 1636/3/2015 Magyarcsanádi Község Önkormányzat Ügyrendi és Pénzügyi Bizottságának 2015. március 26. napján 14.00 órakor megtartott soros, nyílt ülésének J E G Y Z Ő K ÖN Y V E Határozatok :

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Képviselő-testület Hegymagas J e g y z ő k ö n y v Készült Hegymagas Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 27-én 15.30 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri

Részletesebben

Erdőkürt Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2176 Erdőkürt, Kossuth út 51. Tel./fax: 32/

Erdőkürt Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2176 Erdőkürt, Kossuth út 51. Tel./fax: 32/ Erdőkürt Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2176 Erdőkürt, Kossuth út 51. Tel./fax: 32/479-179 E-mail: hivatal@erdokurt.hu 10. SZÁMÚ J E G Y Z Ő K Ö N Y V (Ülés ideje: 2017. augusztus 24.) Napirend:

Részletesebben

Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselõ-testülete egyhangú, javaslatot elfogadta.

Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselõ-testülete egyhangú, javaslatot elfogadta. Készült: 2012. március 8-án 15.00 16.00 óráig megtartott, Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselõ-testületének n y í l t ülésén, a Borsodnádasd Város Polgármesteri Hivatal dísztermében Jelen vannak:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. a Képviselő-testület október 16-án megtartott alakuló nyílt testületi üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. a Képviselő-testület október 16-án megtartott alakuló nyílt testületi üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Képviselő-testület 2014. október 16-án megtartott alakuló nyílt testületi üléséről Tartalmazza: 104. 114. (X. 16.) számú határozatokat 9. számú rendelet 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kunbaracs Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 9. /2015. J e g y z ő k ö n y v Készült: Kunbaracs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. augusztus 24-én (hétfő) 17: 00 órakor tartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Beleg Község Önkormányzata Képviselő-testületének 97/2014. (XI.3.) önkormányzati határozata az ülés napirendjéről:

JEGYZŐKÖNYV. Beleg Község Önkormányzata Képviselő-testületének 97/2014. (XI.3.) önkormányzati határozata az ülés napirendjéről: ! 1 JEGYZŐKÖNYV Készült: Beleg Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. november 3.-án a Községházán 13 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Jelen vannak: Tamás Csaba polgármester, Antalné

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről. Határozat száma: 68/2017.(VIII.22.) 69/2017.(VIII.22.) 70/2017.(VIII.22.)

Részletesebben

Szerep Községi Önkormányzat Képviselő-testületének december 16-i testületi ülésének TÁRGYSOROZATA

Szerep Községi Önkormányzat Képviselő-testületének december 16-i testületi ülésének TÁRGYSOROZATA Szerep Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. december 16-i testületi ülésének a.) tárgysorozata b.) rendeletei: 15 c.) határozatai: 191-197 TÁRGYSOROZATA 1./ Költségvetési koncepció megtárgyalása

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 180 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 20-án megtartott alakuló ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: Községháza nagyterme mellékelt jelenléti

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: 2009.december 15-én du.14.00 órai kezdettel megtartott képviselőtestületi ülésről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: 2009.december 15-én du.14.00 órai kezdettel megtartott képviselőtestületi ülésről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2009.december 15-én du.i kezdettel megtartott képviselőtestületi ülésről. Jelen vannak: Morvai István polgármester, Meggyes Attiláné alpolgármester,barna Zoltán, Gál Tiborné,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 1 Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges, Béke tér 14. 11-A/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. július 30-án megtartott üléséről. 2 Mérges

Részletesebben

NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 3/2013. sz. jegyzőkönyve. a február 21-én megtartott üléséről

NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 3/2013. sz. jegyzőkönyve. a február 21-én megtartott üléséről NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 3/2013. sz. jegyzőkönyve a 2013. február 21-én megtartott üléséről Jegyzőkönyv Készült: Nemti Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. február

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v (hangszalagos rögzítéssel) Készült: Sárbogárd Város Önkormányzat Képviselőtestületének és Nagylók Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2011. május 10-én a Sárbogárdi Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Ignácz József alpolgármester Ignácz Róbert képviselő Csonka Lajos képviselő Orsós Ferenc képviselő. Kuckó Katalin jkv.

JEGYZŐKÖNYV. Ignácz József alpolgármester Ignácz Róbert képviselő Csonka Lajos képviselő Orsós Ferenc képviselő. Kuckó Katalin jkv. JEGYZŐKÖNYV Készült Pálmajor Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. március 13-án az önkormányzat tanácskozó termében megtartott testületi üléséről. Jelen vannak: Ignácz József alpolgármester

Részletesebben

Készült: Maglóca Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 21-én tartott nyilvános alakuló üléséről.

Készült: Maglóca Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 21-én tartott nyilvános alakuló üléséről. Maglóca Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2-7/2014 J e g y z ő k ö n y v Készült: 2014. október 21-én tartott nyilvános alakuló üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 16 00 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V CSÁKÁNYDOROSZLÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA október 27 -i alakuló üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V CSÁKÁNYDOROSZLÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA október 27 -i alakuló üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V CSÁKÁNYDOROSZLÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2014. október 27 -i alakuló üléséről Önkormányzati rendelet: 10/2014.(X.27.) önkormányzati rendelet: 1 Határozat: 101-104

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hantos Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. április 30- án ( kedden ) 16,30 órakor tartott rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Községháza. Jelen vannak: Fischer

Részletesebben

Szám: 93/2014. BAKONYKOPPÁNY. Német Nemzetiségi Önkormányzat 2014. január 13. napján 15 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyv

Szám: 93/2014. BAKONYKOPPÁNY. Német Nemzetiségi Önkormányzat 2014. január 13. napján 15 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyv Szám: 93/2014. BAKONYKOPPÁNY Német Nemzetiségi Önkormányzat 2014. január 13. napján 15 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyv Német Nemzetiségi Önkormányzat 8571 Bakonykoppány, Petőfi u.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Murarátka Község Képviselő-testületének 2014. október 22-én 17,00 órakor tartott alakuló üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Murarátka Község Képviselő-testületének 2014. október 22-én 17,00 órakor tartott alakuló üléséről. J e g y z ő k ö n y v Készült Murarátka Község Képviselő-testületének 2014. október 22-én 17,00 órakor tartott alakuló üléséről. Az ülés helye: Művelődési Ház Murarátka Jelen vannak: Pál Józsefné polgármester,

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2015. március 30.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2014. március 30-án 15.00 órakor megtartott

Részletesebben

Pilisszentkereszt Község Önkormányzata 13/2015. K-t. Jegyzőkönyv

Pilisszentkereszt Község Önkormányzata 13/2015. K-t. Jegyzőkönyv Pilisszentkereszt Község Önkormányzata 13/2015. K-t. Jegyzőkönyv A 2015. július 30-án megtartott rendkívüli képviselő-testületi ülésről. (112/2015.) sz. önkormányzati határozat) (-/2015. sz. önkormányzati

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2013. október 03. NAPJÁN MEGTARTOTT 17. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2013. október 03. NAPJÁN MEGTARTOTT 17. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2013. október 03. NAPJÁN MEGTARTOTT 17. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL TARTALOMJEGYZÉK Kistelek Képviselő-testület 2013. október 03-án tartott nyílt ülésének határozatairól

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV GYŐRÚJBARÁT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK NOVEMBER 27-ÉN TARTOTT NYILVÁNOS ÜLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV GYŐRÚJBARÁT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK NOVEMBER 27-ÉN TARTOTT NYILVÁNOS ÜLÉSÉRŐL JEGYZŐKÖNYV GYŐRÚJBARÁT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2012. NOVEMBER 27-ÉN TARTOTT NYILVÁNOS ÜLÉSÉRŐL Készült Győrújbarát Község Önkormányzata képviselő-testületének a Polgármesteri Hivatalban

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Csörög Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. április 30. (kedd) napján 18.00 órakor megtartott rendkívüli ülésén

Jegyzőkönyv. Csörög Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. április 30. (kedd) napján 18.00 órakor megtartott rendkívüli ülésén Jegyzőkönyv Csörög Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. április 30. (kedd) napján 18.00 órakor megtartott rendkívüli ülésén Helyszín: Polgármesteri Hivatal 2135 Csörög, Kisfaludy u. 40. Jelen

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. március 27. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

19. JEGYZŐKÖNYV Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2012.11.12-én összehívott rendkívüli üléséről.

19. JEGYZŐKÖNYV Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2012.11.12-én összehívott rendkívüli üléséről. Szám: 163-19/2012. 19. JEGYZŐKÖNYV Készült e 2012.11.12-én összehívott rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal, tanácsterem Az ülés kezdési időpontja: 17 óra Jelenlévők: Dr. Szentes-Mabda

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kunbaracs Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 1. /2016. J e g y z ő k ö n y v Készült: Kunbaracs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. február 16-án (kedd) 15: 00 órakor tartott üléséről.

Részletesebben

Sárosd Nagyközség Önkormányzata Képviselőtestületének. 2012. március 29-én tartott rendkívüli nyilvános ülésének jegyzőkönyve

Sárosd Nagyközség Önkormányzata Képviselőtestületének. 2012. március 29-én tartott rendkívüli nyilvános ülésének jegyzőkönyve Sárosd Nagyközség Önkormányzata Képviselőtestületének 2012. március 29-én tartott rendkívüli nyilvános ülésének jegyzőkönyve Határozatok: 43/2012. (III. 29.) 44/2012. (III. 29.) 45/2012. (III. 29.) 46/2012.

Részletesebben

a képviselő-testület 2012. szeptember 13-án megtartott nyílt üléséről

a képviselő-testület 2012. szeptember 13-án megtartott nyílt üléséről Jegyzőkönyv a képviselő-testület 2012. szeptember 13-án megtartott nyílt üléséről 2. Napirend: a)tájékoztató az I. félévben engedélyezett előirányzatokról és az igényelt támogatásokról b) A 2012. évi költségvetési

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselő-testülete 7 jelenlévő képviselőből 7 igen szavazattal az alábbi napirendi pontokat fogadta el:

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselő-testülete 7 jelenlévő képviselőből 7 igen szavazattal az alábbi napirendi pontokat fogadta el: Jegyzőkönyv A testületi ülés helye, időpontja: Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal díszterme (3671 Borsodnádasd, Köztársaság út 12.), 2017. április 25. 17.00 órától 18.00 óráig a Képviselőtestület nyílt

Részletesebben

Nemesvid Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Nemesvid Község Önkormányzatának Képviselő-testülete : 8738 Nemesvid, Rákóczi u. 2.; : 85/521-011 e-mail:polgarmester@nemesvid.hu J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Az ülés helye: u. 2.) Jelen vannak: Nemesvid Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2017. március

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: a szigetbecsei Petőfi Sándor Művelődési Házban a 2012. december 11-én tartott Lórév Község Képviselő-testülete, Makád Község Képviselő-testülete és Szigetbecse Község Képviselő-testülete

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Újszász Város Képviselő-testület május 14-én tartott soron kívüli ülésén. M U T A T Ó

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Újszász Város Képviselő-testület május 14-én tartott soron kívüli ülésén. M U T A T Ó J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Újszász Város Képviselő-testület 2013. május 14-én tartott soron kívüli ülésén. M U T A T Ó Napirendi pont: Határozat szám: Újszász Város Képviselő-testület 2013. május 14-i

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV TÖRTEL KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. OKTÓBER 14-ÉN MEGTARTOTT RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉŐL

JEGYZŐKÖNYV TÖRTEL KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. OKTÓBER 14-ÉN MEGTARTOTT RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉŐL Törtel Község Önkormányzata 2747. Törtel, Szent István tér 1» JEGYZŐKÖNYV TÖRTEL KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. OKTÓBER 14-ÉN MEGTARTOTT RENDKÍVÜLI ÜLÉSÉŐL Rendeletek száma: Határozatok

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges Béke tér 14. 11-A/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 19-én megtartott üléséről. 2

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kunbaracs Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 11. /2015. J e g y z ő k ö n y v Készült: Kunbaracs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015.november 19-én (csütörtök) 17: 00 órakor tartott

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 5 jelenlévő képviselőből 5 igen

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 5 jelenlévő képviselőből 5 igen Jegyzőkönyv A testületi ülés helye, időpontja: Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal díszterme (3671 Borsodnádasd, Köztársaság út 12.), 2014. március 27. 15.00 órától 16.00 óráig a Képviselőtestület nyílt

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v 1 SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: SZ/565-2/2017. J e g y z ő k ö n y v Készült Szikszó Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. március 6. napján 7.30 órakor a Szikszói Közös

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Telekgerendás Község Önkormányzata Képviselő-testületének rendkívüli, nyílt ülésén. A rendkívüli ülés telefonon lett összehívva.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Telekgerendás Község Önkormányzata Képviselő-testületének rendkívüli, nyílt ülésén. A rendkívüli ülés telefonon lett összehívva. JEGYZŐKÖNYV Készült: Telekgerendás Község Önkormányzata Képviselő-testületének rendkívüli, nyílt ülésén. A rendkívüli ülés telefonon lett összehívva. Az ülés időpontja: 2015. augusztus 10. A kezdés időpontja:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Községi Önkormányzat Képviselő-testületének október 22-én megtartott alakuló üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Községi Önkormányzat Képviselő-testületének október 22-én megtartott alakuló üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 22-én megtartott alakuló üléséről. Határozat száma: Tárgya: 112/2014.( X.22.) Szavazatszámláló Bizottság választása titkos

Részletesebben

Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u. 64.. Email: zsitfa@level.datanet.hu Tel/Fax: 85-310-323

Somogyzsitfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u. 64.. Email: zsitfa@level.datanet.hu Tel/Fax: 85-310-323 8734 Somogyzsitfa, Május 1. u. 64.. Email: zsitfa@level.datanet.hu Tel/Fax: 85-310-323 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2014. február 3-án megtartott soron következő üléséről. Az ülés helye: Mártírok u.

Részletesebben

Olvasásra olvasásra olvasásra

Olvasásra olvasásra olvasásra Apaj Község Önkormányzata 2345. Apaj, Fõ tér 2. Jegyzõkönyv Készült Apaj Község Képviselõ-testületének 2010. október 14-én megtartott ALAKULÓ ülésérõl Hozott határozatok: 89/2010.(X.14.) Kt.számú határozat

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Rácz Zoltán Kiss Mihály bizottsági tagok. Bálega Jánosné bizottsági tag

JEGYZŐKÖNYV. Rácz Zoltán Kiss Mihály bizottsági tagok. Bálega Jánosné bizottsági tag 1 JEGYZŐKÖNYV Készült Nyíracsád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. december 14.-én 13.45. órakor a Nyíracsádi Polgármesteri Hivatal tanácstermében (4262 Nyíracsád, Petőfi tér 8. sz.) megtartott

Részletesebben

10. JEGYZŐKÖNYV. Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. 05. 28-án megtartott testületi üléséről.

10. JEGYZŐKÖNYV. Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. 05. 28-án megtartott testületi üléséről. Szám:600/10/2015. 10. JEGYZŐKÖNYV Készült 2015. 05. 28-án megtartott testületi üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Nagyterme Az ülés kezdési időpontja: 17:00 óra Jelenlévők: Dr. Szentes-Mabda

Részletesebben

Pátka Község Önkormányzatának 66-19/2012. Képviselő-testülete. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület szeptember 13-i rendkívüli nyílt üléséről

Pátka Község Önkormányzatának 66-19/2012. Képviselő-testülete. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület szeptember 13-i rendkívüli nyílt üléséről Pátka Község Önkormányzatának 66-19/2012. Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2012. szeptember 13-i rendkívüli nyílt üléséről Rendeletek: Határozatok: 172/2012.(IX.13.) 173/2012.(IX.13.)

Részletesebben

MARTONVÁSÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT

MARTONVÁSÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT MARTONVÁSÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT 27. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Martonvásár Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. november 23-án megtartott rendkívüli üléséről J e g y z ő k ö n y v

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Isztiméri Német Kisebbségi Önkormányzat 2012. január 30-án 15 órakor megtartott üléséről. Napirend előtti esemény

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Isztiméri Német Kisebbségi Önkormányzat 2012. január 30-án 15 órakor megtartott üléséről. Napirend előtti esemény J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Isztiméri Német Kisebbségi Önkormányzat 2012. január 30-án 15 órakor megtartott üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Isztimér, Köztársaság u. 77 Jelen vannak: Gerstmár

Részletesebben

NAGYTEVEL. Önkormányzat Képviselő-testületének október 18. napján 16 órakor megtartott alakuló nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

NAGYTEVEL. Önkormányzat Képviselő-testületének október 18. napján 16 órakor megtartott alakuló nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: 192-12/2014. NAGYTEVEL Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 18. napján 16 órakor megtartott alakuló nyílt üléséről készült jegyzőkönyve 2 Önkormányzat Képviselő-testülete 8562 Nagytevel,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Vilonya Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 27-én 16 órai kezdettel megtartott alakuló üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Vilonya Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 27-én 16 órai kezdettel megtartott alakuló üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Vilonya Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. október 27-én 16 órai kezdettel megtartott alakuló üléséről. Jelen vannak: Fésüs Sándor polgármester Baranyai Balázs képviselő

Részletesebben