Hagyomány Megbízhatóság Minõség ÉRTÉKESÍTÉSI PROGRAM ZÖLDTAKARMÁNY BETAKARÍTÁS ÉS SZERVESTRÁGYA-SZÓRÁS

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Hagyomány Megbízhatóság Minõség ÉRTÉKESÍTÉSI PROGRAM ZÖLDTAKARMÁNY BETAKARÍTÁS ÉS SZERVESTRÁGYA-SZÓRÁS"

Átírás

1 Hagyomány Megbízhatóság Minõség ÉRTÉKESÍTÉSI PROGRAM 2010 ZÖLDTAKARMÁNY BETAKARÍTÁS ÉS SZERVESTRÁGYA-SZÓRÁS

2 Innováció és Technológia......a mi oldalunkon. A SIP cég 40 éve gyárt széna kaszálására és begyûjtésére alkalmas gépeket. Mi tudatában vagyunk annak, hogy a mezõgazdasági gépgyártás az egyik legkisebb szekció a gép- és egyéb berendezések gyártóinak családjában. Amióta a mi csapatunk felügyeli a teljes kutatás és fejlesztés folyamatát, a gyártás és az értékesítés, minden tevékenységünk arra irányul, hogy növeljük a mezõgazdasági teljesítmény lehetséges maximumát és ezt a legelfogadhatóbb áron tegyük partnereink számára. A gyártás irányítását áthatja a környezetbarát gondolkodás, magasabb termelékenység és az alacsony költségekre való törekvés. A SIP cég nem rendelkezik világhírnévvel és nem is mi rendelkezünk a legnagyobb hagyományokkal, ám rendelkezünk egy csapattal, akinek célja, hogy a szektor vezetõjévé váljon. Janez Širovnik Ügyveret õ igazgató ELHIVATOTTSÁG A PARTNEREINK ÉS HAGYOMÁNYAINK FELÉ, MELYEK IRÁNYT MUTATNAK SZÁMUNKRA. A SIP cég kezdete 1954-be visz vissza bennünket. Azokban a napokban az Agroservice mûhelycsarnokaiban történt a mezõgazdasági gépek karbantartása és szervize. Lépésrõl lépésre alakult ki ezen tevékenységekbõl a mezõgazdasági eszközök gyártása végén módosult az Agroservice név a mai SIP megnevezésre. Az ezt követõ két évben jelentõs változások történtek. Ennek eredményeként a SIP cég kizárólag csak mezõgazdasági gépgyártással kezdett foglalkozni. Az 1970-es évek meghatározóak voltak a cég életében. Új megmunkáló gépek beszerzésére került sor és növeltük a gyár alapterületét is. Megalakult a kutatás és fejlesztés részleg, és egy teljesen új terméksor került kifejlesztésre. Az 1980-as években a SIP cég már jó hírnévre tett szert a többi jól ismert európai mezõgazdasági gépgyártó között. A korai 1990-es években folytatott fejlesztés követte a piaci igényeket. Ekkor nyitott a SIP a nyugat-európai piac felé.

3 Jelenben a Jövõért. A SIP gyár Szlovénia közepén helyezkedik el. A fõ közutak és vasúti útvonalak összekötnek bennünket Európa észak-déli és kelet-nyugati közlekedési útvonalaival. 40 éve jelen vagyunk a mezõgazdasági gépfejlesztés és gépgyártás területén. A SIP cég jelentõs mértékben piacvezetõ a szlovén zöldtakarmány betakarító gépek piacán. Tekintettel arra, hogy a szlovén piac viszonylag kicsinek mondható, a termékeink több mint 85%-át export célra készítjük. A piacaink nem csak Európára korlátozódnak, hiszen jelen vagyunk más kontinensen is, mint például Észak-Amerika, Dél-Amerika és Ausztrália. A gyártási programunk követi a világ nagy, hatékony és professzionális gépesítés iránti keresletét. SIP célkitûzései között szerepel a különféle ökológiai technológiák figyelembevétele. Mindkét típusú felhasználót el szeretnénk látni: a kicsi, hegyvidéki gazdálkodót ugyan úgy, mint a nagy területekkel rendelkezõ gazdaságokat. A SIP ismert a jó szervezettségérõl, találékonyságáról és magasan képzett személyzetérõl. Ily módon képesek vagyunk folyamatosan új gépeket kifejleszteni és minõségi termékeket elõállítani. A nyereség jelentõs része visszafordítódik új megmunkáló berendezésekbe. Ezek közül csak felsorolás szinten: az új festõlakkozó részleg, mely lehetõvé teszi a gépek felületvédelmét magas minõségben ellátni, lézer vágóberendezés, számítógép által vezérelt forgácsoló gépek, modern 3D tervezõ programok és szofisztikált informatikai rendszer. Mindezek mellett megtalálható a munkahely barátságos környezete, ahol a foglalkoztatottak folyamatos tréningeken és oktatásokon vesznek részt. A SIP megfelel az ISO minõségbiztosítási rendszernek ISO Minden gépünk rendelkezik CE jellel, mely garantálja a termékeink biztonságos használatát. A SIP hangsúlyozza azon kereskedelmi tevékenységek nagy fontosságát melyek kiépítik a minõségi, széles körben könnyen elérhetõ dealer hálózatát. Végfelhasználóink minden szükség és kívánt információhoz hozzájuthatnak termékeinkrõl. Továbbá biztosítjuk vevõink részére a szerviz szolgáltatást és a folyamatos, mindig elérhetõ alkatrész ellátást is. A mi mottónk a disztribútoraink és végfelhasználóink minden igényének kielégítése. Minden esetben hûek maradunk a két, már jól ismert SIP mottóhoz: Kéz a kézben a mezõgazdasággal és Jelenben a Jövõért.

4 TÁRCSÁS KASZÁK Tárcsás kaszák,3-pont felfüggesztés,oldalsó megfogás OPTICUT Munkaszélesség (mm) Teljesítmény (ha/ó) Tárcsák száma Teljesítmény igény (kw) Tárcsás kaszák,3-pont felfüggesztés,középsõ megfogás, ujjas szársértõvel (FC), gumihengeres szársértõvel (RC) SILVERCUT Munkaszélesség (mm) Teljesítmény (ha/ó) Tárcsák száma Teljesítmény igény (kw) FC FC FC RC RC Kasza kombinációk, 3-pont felfüggesztés,középsõ megfogás, ujjas szársértõvel (FC), gumihengeres szársértõvel (RC) SILVERCUT Munkaszélesség (mm) Teljesítmény (ha/ó) Tárcsák száma Teljesítmény igény (kw) (+ mellsõ) 800 FC (+ mellsõ) 800 RC (+ mellsõ) Tárcsás kaszák, mellsõ felfüggesztés (F), lengõ felfüggesztés, kisebb traktorokhoz OPTICUT Munkaszélesség (mm) Teljesítmény (ha/ó) Tárcsák száma Teljesítmény igény (kw) 220F F Tárcsás kaszák, mellsõ felfüggesztés (F), lengõ felfüggesztés, ujjas szársértõvel (FC), gumihengeres szársértõvel (RC) SILVERCUT Munkaszélesség (mm) Teljesítmény (ha/ó) Tárcsák száma Teljesítmény igény (kw) 270F F F FC F RC DOBOS KASZÁK Dobos kaszák, 3-pont felfüggesztés,középsõ megfogás, ujjas szársértõvel (FC) DRUMCUT Munkaszélesség (mm) Teljesítmény (ha/ó) Dobok száma Teljesítmény igény (kw) FC FC Dobos kaszák, mellsõ felfüggesztés (F) DRUMCUT Munkaszélesség (mm) Teljesítmény (ha/ó) Dobok száma Teljesítmény igény (kw) 275F F Dobos kaszák, 3-pont felfüggesztés,oldalsó megfogás ROTO Munkaszélesség (mm) Teljesítmény (ha/ó) Dobok száma Teljesítmény igény (kw)

5 RENDTERÍTOK Rendterítõk, hidraulikus központi szél terítõ rendszerrel (Z), vontatott szállító alvázzal (T) SPIDER Munkaszélesség (m) Rotorok Rotoronkénti tüskék száma Teljesítmény igény (kw) (Z) (Z) (Z) (Z) T RENDSODRÓK STAR Munkaszélesség (m) Rotorok Karonkénti duplatüskék száma (gépenként) Teljesítmény igény (kw) (24) (32) / (40) / (44) / (48) /12V (48) / (52) /20 3,4-6,2 2 4 (80) / (88) /26 7,24-8,3 2 4 (104) 40 TAKARMÁNYSZÁLLÍTÓ KOCSI SENATOR 3 Térfogat (m ) - DIN Térfogat [m ] (emelt helyzet): Kések max. száma Teljesítmény igény (kw) 17/9 PRO /9 PRO /9 PRO /9 PRO DIPLOMAT Silótakarmány felszedõ kocsi, két vízszintes kiosztó rotoros egységgel (DV) 3 Térfogat (m ) - DIN Térfogat [m ] (emelt helyzet): Kések max. száma Teljesítmény igény (kw) 33DV SZERVESTRÁGYA-SZÓRÓ SZervestrágya-szóró, tandem tengellyel (T), vízszintes kijuttató egységgel (H) ORION Össztömeg [kg] Függõleges tépõhengerek száma Konvejor padló Teljesítmény igény (kw) 35 R lánc 8 x R -CL lánc 8 x lánc 10 x PRO lánc 10 x H PRO lánc 10 x PRO lánc 11 x T PRO lánc 11 x T PRO lánc 13 x TH PRO vízszintes tépõhenger, 2 szóró tárcsa 4 lánc 13 x T PRO lánc 13 x TH PRO vízszintes tépõhenger, 2 szóró tárcsa 4 lánc 13 x 36 74

6 Tárcsás kaszák FC 270 RC 300 FC 300 RC 340 FC 270F 300F 300F FC 300F RC FC 800 RC A SIP Silvercut család a mellsõ és hátsó felfüggesztésû tárcsás kaszák, illetve ezek kombinációjának széles választékát kínálja, biztosítva ezzel a 2,7 métertõl 9,0 méterig terjedõ munkaszélességet. Optimális talajkövetés minden körülmények között, tiszta és üzemanyag-takarékos vágás kombinációja, ez az amit ajánlunk. Szársértõvel vagy anélkül, terítés vagy rendképzés, a SIP Silvercut biztosítja az optimális megoldást a technológia, takarékosság, minõség és megbízhatóság figyelembe vételével.

7 Minõségi talajkövetés A középsõ felfogatási pont a kasza gerendelyhez biztosítja az optimális talajkövetést. 15 fokos vágás a vízszinteshez képest mindkét irányba. Könnyû és hatékony védelem Ütközés esetén a védelmi rendszer hatékonyan megvédi a kaszát a károsodástól. - Amikor egy tárgynak szalad a leterhelõ szerkezet aktiválódik, lehetõvé teszi a kasza gerendelynek, hogy szabadon meginduljon egyszerre hátra- és felfelé. - A kasza gerendely automatikusan visszatér munkahelyzetbe. - A védelmi rendszer érzékenysége beállítható a megfelelõ körülmények szerint. A mellsõ kasza egyik jellegzetessége annak magas szállítási helyzete. Hidraulikus munkahengerek emelik a kasza gerendelyt munkahelyzetbõl szállítási helyzetbe. A kasza gerendely rögzül szállítási helyzetbe mikor teljesen megemelkedik. A súlypontja optimálisan a traktorhoz lesz állítva. - minõségi talaj kiegyenlítés (lengõ felfüggesztés jobbra-balra 9 fok) - a kasza minden kritikus eleme védve van - A kasza gerendely direkt hajtása az elsõ tárcsához kúpfogaskereken keresztül - a gép könnyû karbantarthatósága - tárcsák forgása kombináltan Hidraulikus terhelés állítás A talajnyomás szintje könnyedén és gyorsan állítható kaszálás elõtt és közben. Kaszálás közben a nyomás értéke leolvasható a nyomásmérõ órán. 1. Hátsó megerõsítés a kasza gerendelyen: A vágótárcsák hátulról is extra védelemmel vannak ellátva, ezáltal a SILVERCUT kaszák a világ legmegbízhatóbb tárcsás kaszái közé tartoznak. 2. Tárcsa védelem: A Silvercut kasza gerendelye védve van az egyes tárcsákon lévõ közbensõ peremmel, mikor a tárcsa túlterhelt vagy súlyos ütközést szenved el egy idegen tárgy által. Ez a kialakítás biztosítja a nyírócsapok gyors cseréjét és a gép gond nélküli tovább használatát. Továbbá lecsökkenti a lehetõségét a kasza gerendely sérülésének. 3. Gyors penge cserélõs rendszer - alapspecifikáció: egy speciális szerszám segítségével gyorsan és egyszerûen kicserélhetõek a pengék. 4. Íves csúszkák biztosítják a nagy talajfelfekvõ felületet. Nagy kopásállóságú hardox acél kovácsolt csúszkák biztosítják a hosszú élettartamot és a nagyfokú védettséget mind a kasza gerendelynek mind a tárcsáknak. Kopó csúszkák opcionálisan elérhetõek a kasza gerendely csúszkák védelmére homokos vagy kavicsos talajon vagy nagyon sûrû használat esetében. Silvercut vezérlõ egység biztosítja a kényelmes vezérlést a Silvercut 800 és 900 minden funkciójához a traktor ülésébõl professzionális kezelés professzionális szintû kényelemben. Nagyméretû kijelzõ tájékoztatja folyamatosan a kezelõt a gép pillanatnyi állapotáról. Sõt mi több, egy kézzel azonnal hozzáférhetõ bármilyen elõre beállított paraméter Ujjas szársértõ (FC) - opcionálisan állítható a kondicionálás intenzitása, - mûanyag ujjak az optimális kondicionálásért. Gumihengeres szársértõ (RC) - Pillangós növények kondicionálásához - A kondicionálás intenzitása fokozatmentesen állítható

8 Tárcsás kaszák Az Opticut család tagjai könnyû hátsó felfüggesztésû tárcsás kaszák. Mindazon tulajdonságok megjelennek benne, melyek szükségesek egy tárcsás kaszánál. A kasza legkézzelfoghatóbb értékei; a belsõ papucs teljes hiánya, és a kasza gerendely csekély súlya. Ráadásul a kasza gerendely hajtása az elsõ tárcsán kezdõdik, lehetõvé téve a flexibilis, sima mûködést nehéz talajon is. 220F 260F Opticut 220F, 260F gépek könnyû, mellsõ felfogatású tárcsás kaszák megújult technológiával, mely lehetõvé teszi minden féle traktorral köztük a kisméretû hegyvidéki kivitelt is történõ alkalmazását. A mellsõ függesztésû kasza újszerû rövidített illesztésével közelebb kerül a traktorhoz. Ezen kaszák úgy lettek tervezve, hogy optimális domborzat követést érjenek el, függetlenül attól, hogy milyen traktorra vannak szerelve.

9 Elõnyök: - 3-pont felfüggesztés a könnyû traktorhoz csatlakoztathatóság érdekében, - a kasza minden kritikus részegysége védve van, és amikor szükséges, ezek könnyedén és rugalmasan visszaugranak normál helyzetbe, - gyors és egyszerû penge csere (alapfelszereltség), - optimális talajkövetés - a két rugóval a talajnyomás folyamatosan kiegyenlített, - könnyû manõverezhetõség a géppel, - Erõteljes szíjhajtás biztosítja az egyenletes munkakörülményeket különbözõ dõlésszögekben, - szállítási helyzet: a kasza gerendely süllyesztése és emelése könnyû és egyenletes. A gyors és könnyû penge csere alapfelszereltség a teljes OPTICUT családnál. Ez lehetõvé teszi az egyszerû és megerõltetés nélküli penge cserét. Optimális talajkövetés Hátsó felfüggesztésû tárcsás kaszák oldalsó megfogással -30-tól +45 fokig terjedõ intervallumban alkalmazható. Egyszerû és hatékony védelem A védelmi rendszer megvédi a kaszát a sérülésektõl ütközés esetén. Amikor tárgynak ütközik, akkor egy mechanikus kioldó lehetõvé teszi a kasza gerendely hátracsuklását 20 fokkal. A védelmi rendszer érzékenysége állítható. Minden tárcsát 4 nyírócsavar véd, és ha idegen tárggyal ütköznek, a biztonsági elem könnyedén letörik és megvédi a teljes kasza gerendelyt. Az eltört nyírócsavar könnyedén cserélhetõ. Állandó optimális nyomás a talajra A kasza gerendely egyensúlyát két erõs ellenrugó szabályozza, egyenletes nyomáscsökkenést biztosítva végig a teljes kasza gerendely mentén. Ez jobb talajkövetést biztosít. A talajnyomás könnyedén állítható. OPTICUT mellsõ kasza elõnyei: - A mellsõ függesztésû kasza a traktorhoz kerül felfogatásra, és ezzel egy idõben ahogy fel van akasztva úgy csúszik is - a kasza gerendely tervezése és annak felfüggesztése optimális vágást eredményez - a kasza gerendely dõlésszöge önbeálló módon +4-tõl -4 fokig terjed, - egyszerû traktor csatlakoztatás, - a kasza minden egyes kritikus részegysége védett, - a pengéket nagy teherbírású rugók tartják ezek teszik lehetõvé a gyors pengecserét, - hidraulikus oldaleltolási rendszer 160mm-ig, - a két rugóval a talajnyomás folyamatosan kiegyenlített, - a kasza gerendely direkt hajtása TLT-rõl, - minden fogaskerék edzett egyenletes mûködést és hosszú élettartamot biztosít, - kúpfogaskerék és csapágyazás egy egységként egyszerûen kiszerelhetõ. Technikai adat / Tipus OPTICUT 220F OPTICUT 260F Munkaszélesség [mm] Tömeg [kg] Szállítási szélesség [mm] TLT [1/f] 540/ /1000 Tárcsa fordulat [1/f] Kaszatárcsák 5 6 Teljesítmény igény [kw] Munkasebesség [km/ó] bis 18 bis 18 Teljesítmény [ha/ó] 2,6 3 Pengék száma Pengék kiterjedése [mm] 110x48x4 110x48x4 Vágási magasság [mm]

10 Dobos kasza A DRUMCUT dobos kasza sor kifejlesztése során a minden körülmények közötti professzionális munka végzése volt a cél. Mind a hat modell négy dobbal volt szerelve. Az egyes dobok változtatható vágási magasság állítása biztosítja az optimális talajbefogást. A vágási magasság normális esetben 25mm, de ez megnövelhetõ 50mm-re. 275 FC 300 FC A DRUMCUT FC kasza ujjas szársértõvel van szerelve. Hidraulikusan beállított középpontos felfüggesztés biztosítja a kasza gerendely optimális teljesítményét nagyon nehéz körülmények között is. 275F 300F A DRUMCUT F mellsõ függesztéssel a lehetõ legközelebb helyezkedik el a traktorhoz.

11 2 1. A beszabályozó rendszer vízhatlan házban helyezkedik el, lehetõvé teszi a vágási magasság beállítását 30-tól 55mm-ig. 2. A hajtást hatszögtengely biztosítja és folyamatosan megy a dobokhoz kúpfogas-kereken keresztül. 3. A csapágyazás sima futást és hosszú élettartamot biztosít. 4. A dob testek a legjobb anyagokból készültek, az alsó tárcsa ellenálló hardox anyagból készült. 3 1 Minõségi talajkövetés A kasza gerendely középsõ megfogási pontja biztosítja az optimális talajkövetést, az oldalfelfüggesztés beállítható -15 foktól +15 fokig. 4 A kasza gerendely egyensúlya hidraulikusan szabályozott A talajnyomás gyorsan és könnyedén állítható kaszálás elõtt és közben. A nyomás értéke leolvasható a nyomásmérõ órán. Könnyû és hatékony védelem Amikor tárgynak ütközik, akkor egy mechanikus kioldó lehetõvé teszi a kasza gerendely hátracsuklását 20 fokkal. A védelmi rendszer érzékenysége állítható. Az újonnan kifejlesztett DRUMCUT modellsor alkalmas különbözõ típusú takarmányokhoz. A kasza hidraulikus emelõ berendezéssel van ellátva. A kasza gerendely a traktor középvonalában csuklósan rögzített. Ez javítja a tömegeloszlást és csökkenti a szállítási magasságot. Automatikusan rögzítõdik szállítási helyzetben a közúton történõ szállítás biztonságának érdekében. A DRUMCUT elõnye a hatalmas csúszó felület. Optimális talajhoz való igazodás +/- 9 fokos mértékben az ingaszerû felfogatásnak köszönhetõen. Technikai adatok/ Modell DRUMCUT 275* DRUMCUT 300* DRUMCUT 275F DRUMCUT 300F Munkaszélesség [mm] Tömeg [kg] Szállítási szélesség [mm] Minimális szállítási magasság [mm] TLT [1/f] Dob fordulat [1/f] Dobok száma Teljesítmény igény [kw] Teljesítmény [ha/ó] 2,7 3,2 2,7 3,2 Pengék száma Pengék mérete [mm] 112x48x4 112x48x4 112x48x4 112x48x4 Vágási magasság [mm] * Elérhetõ ujjas szársértõvel: DRUMCUT 275 FC és DRUMCUT 300 FC

12 Rendterítõk A SPIDER 230, 350 és 400 modellek rögzített megfogással és állítható kerekekkel gyártódnak. A 400-as modell elérhetõ elforduló megfogással és fix kerekekkel is. Könnyû és szilárd tulajdonságokkal bírnak, könnyen karbantarthatóak, jó manõverezõ képességgel rendelkeznek és különösen alkalmasak kisebb vagy közép méretû gazdaságok részére. 455 PRO 555 PRO 615 PRO 615Z PRO 685 PRO 685Z PRO A SPIDER 455 PRO, 555 PRO, 615 PRO, 615Z PRO, 685 PRO és 685Z PRO modellek nagy teljesítményû professzionális rendterítõk. Közös jellemzõjük a szilárd tervezés, elforduló megfogás stabilizátorral mely biztosítja a nagy domborzat lekövetést, és a központi szél terítõ egység, mely beállítást tesz lehetõvé a forgatandó szálastakarmány tömegétõl és típusától függõen a kerekek központi helyzetétõl jobbra vagy balra való eltolására. 815 PRO 815Z PRO 815T PRO 815ZT PRO A SPIDER 815 PRO, 815Z PRO, 815T PRO és 815ZT PRO modellek a kiemelkedõ teljesítménnyel rendelkezõ rendterítõk. Nagy igénybevételre méretezettek, nagy teljesítõképességgel dolgoznak és hosszú élettartammal rendelkeznek. Ezen tulajdonságok helyezik a SIP céget a vezetõ rendterítõ gyártók közé. A mûködésük minõsége a szálas anyag szennyezõdésmentes forgatásában nyilvánul meg.

13 Támasztókerekek többfokozatú magasságállítással, optimalizálandó a teljesítmény különbözõ szálas anyagokra. A rugós fogak párhuzamosak a talajjal, úgy fordítják meg a zöldet, hogy nem sértik meg a gyepet. A belsõ fog rövidebb, mint a kûlsõ. Kettõs kardán egy masszív házban a megbízható erõátvitel érdekében. Masszív hajtás a megbízható, hosszú élettartamú mûködéshez. A SPIDER 815 PRO és 815 Z PRO nagy teljesítményû, professzionális rendterítõk, robosztus, szilárd tervezésû és hosszú élettartamú. A minõségi munka a szálas anyag keveredés nélküli átfordításában, optimális száradásban és az újra sarjadó fû érdekében történõ talaj védelmében jelentkezik. A SPIDER 685 PRO és 685 Z PRO rendterítõk jelentik a teljesítmény egy teljesen új dimenzióját, 6 rotor és 6,85m munkaszélességgel. Minden rotor optimális talaj átkarolást nyújt. A külsõ rotorok úszó helyzetben vannak és optimális talajnyomást tartanak fent. A megerõsített hajtás a 685-ös és 815-ös modelleken lehetõvé teszi a sima mûködést és az idõállóságot. Minden Z-vel jelölt modell hidraulikus központi szél terelõvel van ellátva segítendõ a mezõ szegélynél. A 8 rotoros rendterítõ magas teljesítményt produkál, miközben bizonyítja a korszerû tervezést és a könnyû kezelhetõséget.

14 Rendsodrók T Mind a STAR 300 és 350T a kisebb egy rotoros rendsodrók csoportjába tartozik hegesztett rotoros kivitellel. Könnyebb kialakítás, mely ideálissá teszi kisebb teljesítményû traktorok mellé illetve kisebb területekre. 360/10 400/11 430/12 430/12V 470/13 A STAR egy rotoros rendsodró modellek - 360/10, 400/11, 430/12, 430/12V és 470/13 testesítik meg a tökéletes megoldást a tervezés és a rendképzés minõsége szempontjából. Ezeket modularitás, tangenciálisan elhelyezett pormentes rotor, függetlenül cserélhetõ, négy rugósfog párral ellátott kar jellemzi. Egy tandem tengely és egy magasságban állítható duplacsapágyas rotor gondoskodik a stabilitásról. 600/20 700/22 850/26 A STAR 600/20 egy dupla rotoros rendsodró egy dupla rend vagy két szimpla rend elõállítására. A STAR 700/22 egy dupla rotoros verzió egy dupla oldalsó rendet képez. A STAR 850/26 egy modern dupla rotoros rendsodró, mely lehetõvé teszi a középsõ dupla rend szélességét folyamatosan hidraulikával szabályozni.

15 A moduláris kialakítású rotorok elõnyei: egyenként cserélhetõ rotor kar, minimális karbantartás és kis tömeg, köszönhetõen a könnyû anyagok felhasználásának. Kiterjedt horonypálya, edzett acél bütyökemelõ görgõvel, tömített csapágyazásban, fogaskerekekkel és edzett horonypályával biztosítja a nagy nyomatékok biztonságos átvitelét. Tandem tengelyek biztosítják az optimális talaj felölelést, a nagy munkasebességet és csökkenti az esélyét, hogy a gép fõ részei megsérüljenek. (A tandem szabadalmaztatott). Rendek keresztezésénél és szállítási helyzetben a rotorok hidraulikusan fel vannak emelve 470mm magasra. A csendes mûködést gumi rezgéscsillapítók biztosítják. A rotor helyzetét egy hidraulikus munkahenger állítja attól függõen, hogy egy dupla vagy két szimpla rendet szeretnénk képezni. A STAR 700/22 jól manõverezhetõ a kormányzott kerekek helyzetének köszönhetõen. A rotor hajtás TLT-n keresztül történik és túlterhelés elleni biztosító tengelykapcsoló védi. A két rotor mindegyike külön-külön is védett biztosító tengelykapcsolóval. Az egykörös hidraulika kapcsolás és a vezérelt rotor kiemelés biztosítja a minõséget a kezelés során. Egy rugalmas tandem tengely a rotor alvázon biztosítja a jó talajkövetést és a nagy munkasebességet. A modulárisan tervezett rotorok garantálják a megbízható mûködést és a hosszú termelékeny élettartamot. A 4 méteresnél alacsonyabb szállítási magasságot anélkül érhetjük el, hogy a karokat leszerelnénk, vagy a rendterelõket összehajtanánk. Amennyiben ennél alacsonyabb szállítási magasságra (3,2 m) törekszünk, úgy a karok kiszerelhetõek illetve a rendterelõk összehajthatóak.

16 Rendfelszedõ kocsik 33 DV 36 A DIPLOMAT 33 DV és 36 modellek nagy méretû, masszív, professzionális silószállító kocsik 33 és 36 m³ raktérrel. A DIPLOMAT 33 DV két vízszintes kiadagoló rotoros egységgel van szerelve, mely lehetõvé teszi a zöldtakarmány vagy a siló szükség szerinti kiadagolását. Teljes elektrohidraulikus vezérlés teszi lehetõvé a kezelõ számára a totális irányítást a kocsi felett annak munkavégzése során akár a fülkén kívül is. 17/9 PRO 22/9 PRO 26/9 PRO 28/9 PRO A SENATOR 17/9, 22/9, 26/9 és 28/9 modellek képviselik a jól megépített 4 silószállító kocsit 17, 22, 26 és 28 m³ térfogattal. A 28/9 modell kivételével a silószállító kocsik alacsony kivitelben is elérhetõek. Ez szélesebb nyomtávot jelent a kerekek között és alacsony tömegközéppontot, mely jellemzõk alkalmassá teszik akár lejtõn való munkavégzésre is.

17 Elektrohidraulikus mûködtetés A rendfelszedõ kocsik minden funkciója, kezdve a felszedõtõl, a szeletelõ egység, a felépítmény, a hátfal, a láncos konvejor és az ürítõ rotorok mind elektrohidraulikusan vezéreltek. Egyszerû karbantartás és központi zsírzó kenõ rendszer. A kifelé íves oldalsó felszedõ terelõlapok minden anyagot a konvejor járatba irányítanak. A magasságban állítható terelõlemez biztosítja a rövidre vágott zöld anyag tiszta felvételét. A vonórúd hidraulikus emelését két munkahenger végzi. Kés védelmi rendszer A szeletelõ egység kései egyedileg védettek. Ha egy idegen tárgy kioldja a rendszert, a kés minimális ellenállással hátrafelé hajlik, majd automatikusan visszaugrik munkahelyzetbe. Hatékony és gyors ürítés Hidraulikus munkahengerek nyitják a hátfalat, mely automatikusan bekapcsolja az ürítõ rotorokat a szálas anyag kiadagolásához. A lánckonvejor fokozatmentes sebességállítása lehetõvé teszi a szálasanyag igény szerinti kiadagolását. A szállítási magasság hidraulikusan egy pillanat alatt lecsökkenthetõ 2750 mm-re. A felszedõ egység öt sorban elhelyezkedõ etetõ tüskéi biztosítják a takarmány gyors és tiszta felszedését. A szeletelõ egység 4 szárnnyal és 9 védett késsel gondoskodik a minõségi vágásról. A körpályán mozgó hornyok teszik lehetõvé a sima, zökkenõmentes feltöltést. A széles konvejor járat megvédi a takarmányt és garantálja a rendkívül nagy feltöltési sebességet. Minden kés pontosan a kettõs fog között vágja el a zöldtakarmányt. A traktor összekapcsolására szolgáló univerzális vonórúd magasságban állítható. Hidraulikus munkahenger biztosítja a kocsi teljes mellsõ részének további megemelését a takarmányhoz való könnyebb hozzáférés érdekében a silóban.

18 Szervestrágya-szóró 35 R 50 40R-CL 60-PRO 60H-PRO Az ORION 35R a 3,5 tonna össztömegével leginkább a kisebb vagy hegyvidéki gazdaságok számára lehet igazán hasznos. Széles nyomtáv és alacsony tömegközéppont biztosítja a stabilitást még akár lejtõs területen is. Az ORION 40 R-CL az 5,3 tonna össztömegével, az ORION 60 PRO és 60H PRO a maguk 6,0 tonna össztömegével közepes méretû farmok részére a legjobb választás, hogy kielégítse a biztonságos és kényelmes munkavégzésre irányuló minden igényt. 80 PRO 80T PRO 80TH PRO Az ORION 80 PRO, T PRO és TH PRO 8 tonnás össztömegeikkel szintén a középméretû szórók közé tartozik. Mindegyikük különbözõ felszereltséggel érkezik (tandem tengely, széles szögû terítõ egység). Opcionálisan oldalfal magasító is elérhetõ. 120T PRO 120TH PRO 130T PRO 130TH PRO Az ORION 120 T PRO és 120 TH PRO modellek a legmasszívabb szórók a SIP választékában. Ezek már a professzionális, nagy méretû szórók csoportjába tartoznak és alkalmazhatóak a közepes és nagygazdaságoknál egyaránt. Az ORION 130 T PRO és 130 TH PRO modellek a két legnagyobb szóró a SIP választékában. Ugyanazon tulajdonságokkal rendelkeznek, eltérés csak a terítõ egységben van.

19 A hátsó meghajtó tengely egyszerû és hatékony kenése érdekében a szórók központi zsírzó rendszerrel vannak felszerelve. A kétkörös pneumatikus fékrendszer ALB-vel, vagy a hidraulikus fék biztonságos és hatékony fékezést tesz lehetõvé. A tandem tengelyek széles abroncsai alacsony talajnyomást hoznak létre és lehetõvé teszi a 40 km/ó haladási sebességet is. A lehordó lánc sebességét fokozatmentesen szabályozó szelep lehetõvé teszi a kiszórás hektáronkénti kívánt mennyiségének beállítását. A mûködést vezérlõ és egyéb utasítások a traktor fülkébõl kiadhatóak. A 12 tonnás szóró láncos lehordóval rendelkezik, köztük 4 darab 13x36-os lánccal. Egy lánc szakító ereje 18 tonna. A minõségi anyagból gyártott kaparó lécek a lánchoz vannak csavarozva, és ellenállnak minden hajlító vagy csavaró igénybevételnek, ezáltal mindig optimális mennyiségû anyagot juttatnak a szóró hengereknek. Az olajban fürdõ hajtómû oldalra került felszerelésre egyenletesen változtatható mûködést biztosítva a kaparóláncnak. A kaparólánc elõre és hátrafelé történõ mozgatása is széria felszereltség. Az ORION 120 TH PRO és 130 TH PRO modellek két, cserélhetõ ujjakkal ellátott vízszintes szóró hengerrel rendelkeznek. Két, pengékkel ellátott szórótárcsa biztosítja a finomra aprítást és a kiszórást akár 24 méterig. ORION 80T, 120T PRO és 130T PRO modellek négy, felcsavarozható ujjakkal ellátott függõleges szóró hengerrel rendelkeznek. Ezeket szalma vagy ehhez hasonló anyagok aprítására tervezték. A szóró egység könnyedén eltávolítható és ezáltal a trágyaszóró hagyományos pótkocsiként is használható. A könnyen eltávolítható szegmentált szóró egység 1,4 méter magas áteresztõ dimenzióval rendelkezik. A hidraulikusan csúsztatható hátfal lehetõvé teszi a trágyaszóró klasszikus pótkocsiként történõ alkalmazását. Technikai adat/ Modell ORION 50 Max. össztömeg [kg] 5000 Saját tömeg (felszereltségtõl függõ) [kg] 1300 Max. terhelhetõség [kg] 3700 Méretek (hossz x szélesség x magasság) [m] 5,02 x 2,46 x 2,3 Felépítmény méret (hossz x belsõ szélesség) [m] 3,2 x 1,6 Oldalfal magasság [mm] 500 Plató magasság (alap kerékmérettel) [mm] Raktérfogat / Tényleges térfogat [m ] 2,6 / 5,2 Nyomtáv [mm] 2070 Az ORION 50 az 5,0 tonna össztömegével leginkább a kisebb vagy hegyvidéki gazdaságok számára lehet igazán hasznos. Széles nyomtáv és alacsony tömegközéppont teszi alkalmassá még akár lejtõs területeken való munkavégzésre is. Vonószem [mm] 40 Ürítés bekapcsolás [kg] 1000 Kerék 11.5/ PR Min. traktor teljesítmény igény [kw / LE] 29 / 40

A máért és a holnapért. Értékesítési program. Zöldtakarmány betakarító gépek. Trágyaszóró gépek. betakarító gépek. Hagyomány Megbízthatóság Minõség

A máért és a holnapért. Értékesítési program. Zöldtakarmány betakarító gépek. Trágyaszóró gépek. betakarító gépek. Hagyomány Megbízthatóság Minõség A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség 2009 Értékesítési program Zöldtakarmány betakarító gépek Kukorica betakarító gépek Trágyaszóró gépek Zöldtakarmány betakarítás A gyártási program

Részletesebben

A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség SILVERCUT. Tárcsás kaszák

A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség SILVERCUT. Tárcsás kaszák A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség Tárcsás kaszák A termékcsalád a SIP eladási programjában a professzionális tárcsás kaszák csoportját testesíti meg. A kasza olyan gép, mely egyesít

Részletesebben

EXPERT 427F F. Dobos kaszák

EXPERT 427F F. Dobos kaszák EXPERT 427F-431-431F Dobos kaszák Dobos kaszák a dobos kasza szakértőtől Figyeljen a valóban fontos dolgokra A Vicon dobos kaszák kimagasló teljesítményre lettek tervezve körülményektől függetlenül. Megbízhatóságuk

Részletesebben

A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség STAR. Rotoros rendsodrók

A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség STAR. Rotoros rendsodrók A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség Rotoros rendsodrók Kiváló alkotóelemek, gyakorlati innováció és különösen robusztus építési elgondolás. A rotoros rendrakókat magas minõségû munka

Részletesebben

A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség SPIDER. Rotoros rendterítõk

A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség SPIDER. Rotoros rendterítõk A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség Rotoros rendterítõk széles választékú, nagy teljesítményû, profi rotoros rendterítõ. A kiváló alkotóelemek és a rendkívül robusztus felépítés következtében

Részletesebben

Tiger - Master - Master Pro - Maxer. Vontatott magágykészítő kombinátorok

Tiger - Master - Master Pro - Maxer. Vontatott magágykészítő kombinátorok Tiger - Master - Master Pro - Maxer Vontatott magágykészítő kombinátorok Kverneland Tiger - az univerzális magágykészítő TIGER magágykészítő kombinátor A Tiger magágykészítő kiváló választás azoknak a

Részletesebben

EXTRΔ Függesztett tárcsás fűkaszák

EXTRΔ Függesztett tárcsás fűkaszák EXTRΔ 117-122-124-228-232 Függesztett tárcsás fűkaszák EXTRΔ 117-122-124 A Hatékony és Megbízható kasza Az új EXTRΔ 100-as széria kulcsa a továbbfejlesztett EXTRΔ kasza gerendely, ami kialakításánál fogva

Részletesebben

Két munka egy eszközzel!

Két munka egy eszközzel! Eltérő területek, eltérő igények: Ez az, amiért a Krone kínálati skálája ilyen széles, hogy minden helyi igényt ki tudjon elégíteni. A gépcsalád nem csak V alakú lengőkéses szársértőt ajánl szétterítő

Részletesebben

METAL-FACH bálacsomagolók

METAL-FACH bálacsomagolók Z552 - helyben csomagoláshoz MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ METAL-FACH bálacsomagolók A Z552 bálacsomagoló helyben történő csomagolásra alkalmas. A traktorhoz hárompont felfüggesztéssel

Részletesebben

A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség STAR. Rotoros rendsodrók

A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség STAR. Rotoros rendsodrók A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség Rotoros rendsodrók Kiváló alkotóelemek, gyakorlati innováció és különösen robusztus építési elgondolás. A rotoros rendrakókat magas minõségû munka

Részletesebben

ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm

ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm A Volverini gépgyár több mint 20 éve kezdte meg működését. A családi vállalkozásként működő gyár mára a világ számos pontjára szállít mezőgazdasági

Részletesebben

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804,

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804, METAL-FACH bálázók Z562 A Z562 bálázógép gyártásánál a Metal-Fach elsőként az országban alkalmazott olyan innovatív gyártási módszert, ahol a megbízhatóságot és a magas fokú préselést (szorítást) a teljesen

Részletesebben

SZERVESTRÁGYA- ÉS KOMPOSZTSZÓRÓ SUPERFEX HEGYI KIVITELŰ SZERVESTRÁGYASZÓRÓ MINIFEX

SZERVESTRÁGYA- ÉS KOMPOSZTSZÓRÓ SUPERFEX HEGYI KIVITELŰ SZERVESTRÁGYASZÓRÓ MINIFEX SZERVESTRÁGYA- ÉS KOMPOSZTSZÓRÓ SUPERFEX HEGYI KIVITELŰ SZERVESTRÁGYASZÓRÓ MINIFEX SUPERFEX SZERVESTRÁGYA- ÉS KOMPOSZTSZÓRÓ A magas minőségű biológiai tápanyagok napról-napra jelentősebbé válnak a termelők

Részletesebben

Kverneland vontatott hengerek. Actiroll és Actiroll HD hengerek

Kverneland vontatott hengerek. Actiroll és Actiroll HD hengerek Kverneland vontatott hengerek Actiroll és Actiroll HD hengerek Actiroll és Actiroll HD hengerek A vontatott Kverneland Actiroll és Actiroll HD hengerek kialakításukkal biztosítják a hatékony talajtömörítést

Részletesebben

Power für Profis! Teknős billentős pótkocsi. Az első. www.fliegl.com

Power für Profis! Teknős billentős pótkocsi. Az első. www.fliegl.com Power für Profis! Európa legnagyobb mezőgazdasági pótkocsigyártója Az első Teknős billentős pótkocsi www.fliegl.com HU Agrartechnik Teknős billentős pótkocsi-a robosztus mindentudó a biztonságos szállításhoz

Részletesebben

A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség SPIDER. Rotoros rendterítõk

A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség SPIDER. Rotoros rendterítõk A máért és a holnapért. Hagyomány Megbízthatóság Minõség Rotoros rendterítõk széles választékú, nagy teljesítményû, profi rotoros rendterítõ. A kiváló alkotóelemek és a rendkívül robusztus felépítés következtében

Részletesebben

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK 265 Anyagmozgató berendezések Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék A Pfaff-silberblau anyagmozgató berendezések kiválóan Kézi raklapemelők 270-281 Kézi raklapemelők mérleggel 282-283

Részletesebben

Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot.

Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot. Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot. 115 Professzionális magas gazvágók, sűrű, vad bozót, gaz nyírásához, árkok és egyéb gondozatlan területek tisztításához.

Részletesebben

Kverneland 150 B/S Variomat függesztett váltvaforgató eke 3-5 fejes kivitelben. Könnyü Robosztus Könnyen kezelhetö

Kverneland 150 B/S Variomat függesztett váltvaforgató eke 3-5 fejes kivitelben. Könnyü Robosztus Könnyen kezelhetö függesztett váltvaforgató eke 3-5 fejes kivitelben Könnyü Robosztus Könnyen kezelhetö Könnyű, Robosztus, Egyszerűen kezelhető Kverneland 150 B/S Variomat Könnyű és robosztus függesztett váltva forgató

Részletesebben

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során.

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során. , pontosság és biztonság a tűzifavágás során. 29 A rönkhasítók a tűzifa-előkészítés speciális eszközei. Hosszában vágják el a törzseket, így biztosítják könnyű darabolásukat a kazánok, kandallók és kályhák

Részletesebben

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit.

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. 155 Professzionális, nagy teljesítményű gépek, olíva és más gyümölcsök szedésére fejlesztve,

Részletesebben

Kaszák Dobos kaszák Tárcsás kaszák

Kaszák Dobos kaszák Tárcsás kaszák Kaszák Dobos kaszák Tárcsás kaszák www.fella-werke.de Tradíció és tapasztalat - egy oldal az 1950-ben kiadott FELLA kasza prospektusból. Tartalom A prospektus tartalma áttekintést nyújt Önnek a teljes

Részletesebben

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ibend B / SZAKMAI JELLEMZŐK. Hidraulikus CNC vezérlésű élhajlító

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ibend B / SZAKMAI JELLEMZŐK. Hidraulikus CNC vezérlésű élhajlító Atlanti-Szerszám Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Magyarország Tel.: +36 62 444 021 Fax: +36 62 440 753 E-mail: info@atlanti-szerszam.hu Web: www.atlanti-szerszam.hu Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK / SZAKMAI

Részletesebben

DURMA SBT típusú billenőgerendás hidraulikus lemezolló

DURMA SBT típusú billenőgerendás hidraulikus lemezolló DURMA SBT típusú billenőgerendás hidraulikus lemezolló A DURMAZLAR CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló gépek

Részletesebben

DURMA VS CNC típusú állítható vágószögű hidraulikus lemezolló

DURMA VS CNC típusú állítható vágószögű hidraulikus lemezolló DURMA VS CNC típusú állítható vágószögű hidraulikus lemezolló A DURMAZLAR CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló

Részletesebben

PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas

PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas TITAN PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas A Tume Titan kitűnő vetést biztosít, direkt vetéshez

Részletesebben

ACÉL- FÉLKÖRÍVES KIALAKÍTÁSSAL ROBOSZTUS NEHÉZ KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT. A FÉLKÖRÍVES FELÉPÍTMÉNY IDEÁLIS A DURVA ANYAGOK SZÁLLÍTÁSÁHOZ.

ACÉL- FÉLKÖRÍVES KIALAKÍTÁSSAL ROBOSZTUS NEHÉZ KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT. A FÉLKÖRÍVES FELÉPÍTMÉNY IDEÁLIS A DURVA ANYAGOK SZÁLLÍTÁSÁHOZ. SPECIALISTA 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 Egyedi segédalváz kialakítás típustól függően Billentő hidraulika henger, 50 fokos szögnél nagyobb nyitás, könnyebb ürítés Széles felfekvés, nagyobb

Részletesebben

E-mail: info@silliker.hu web: www.silliker.hu Telefon: +36-30-479-1802

E-mail: info@silliker.hu web: www.silliker.hu Telefon: +36-30-479-1802 Metal-Fach T-710/1 Két tengelyes 6 to pótkocsi T710/1-6T Kéttengelyes három oldalra billenős pótkocsi. 6 tonna teherbírású, kéttengelyes T710/1 pótkocsi könnyű és robusztus konstrukcióval rendelkezik,

Részletesebben

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ishear B / SZAKMAI JELLEMZŐK. Mechanikus lemezolló gép

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ishear B / SZAKMAI JELLEMZŐK. Mechanikus lemezolló gép Atlanti-Szerszám Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Magyarország Tel.: +36 62 444 021 Fax: +36 62 440 753 E-mail: info@atlanti-szerszam.hu Web: www.atlanti-szerszam.hu Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK / SZAKMAI

Részletesebben

Körvágó olló KS 1 HTBS 650-15 M. Manuális táblalemezollók. BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat. FTBS P - sorozat. Motoros táblalemezollók

Körvágó olló KS 1 HTBS 650-15 M. Manuális táblalemezollók. BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat. FTBS P - sorozat. Motoros táblalemezollók Metallkraft_01-71.qxp 2007.08.13. 13:06 Page 13 Körvágó olló KS 1 Asztali manuális táblalemezollók HTBS 650-15 M Manuális táblalemezollók BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat Pneumatikus táblalemezollók

Részletesebben

Lengőtámasz - Átütőerő és komfort profiknak.

Lengőtámasz - Átütőerő és komfort profiknak. Turbó dobos kaszák 0 FP 70 FP 00 FP 10 FP megacut Lengőtámasz - Átütőerő és komfort profiknak. Egyszerűen felszerelhető, könnyedén mozgatható. Nem igényel hidraulika csatlakozást, A széles tartókeret csökkenti

Részletesebben

Letolókocsi POWER-PUSH plus

Letolókocsi POWER-PUSH plus Letolókocsi POWER-PUSH plus 1 POWER-PUSH Hatalmas raktér a rövid szerkezeti konstrukció ellenére a rendkívüli fordulékonyság érdekében. Kedvelni fogja! Letolókocsi 75 év tapasztalata és több mint 125.000

Részletesebben

Még pontosabban az Új Andex 714T rendrakóval

Még pontosabban az Új Andex 714T rendrakóval SAJTÓKÖZLEMÉNY Még pontosabban az Új Andex 714T rendrakóval 2012.09.12., Gottmadingen, Németország Vicon Andex 714T A Vicon új generációs rendképzője, javított hajtómű kialakítással és optimalizált rendrakó

Részletesebben

Triathlon - Ütőképes vetőgép

Triathlon - Ütőképes vetőgép Triathlon Triathlon - Ütőképes vetőgép kis vonóerő igénnyel a modern szántóföldi műveléshez Sok modern univerzális vetőgép nagy önsúlyuk miatt nagy vonóerőt igényelnek, magas az üzemanyagfelhasználásuk,

Részletesebben

Kverneland 150 B Függesztett váltvaforgató eke

Kverneland 150 B Függesztett váltvaforgató eke Újdonság Kverneland 150 B Függesztett váltvaforgató eke Nyírócsapos ekefejbiztosítás, 3-5 fejes kivitelben Könnyű Robosztus Egyszerűen kezelhető 2010 Az új Kverneland 150 B Könny, Robosztus, Egyszer en

Részletesebben

Grimme GV 3000/SF3000

Grimme GV 3000/SF3000 Grimme GV 3000/SF3000 innovatív, nagy teljesítményű vontatott és önjáró négysoros betakarítógép átrakó elevátorral. A teljesítmény új dimenziója a kiszedés technikában nagy területteljesítmény tiszta termény

Részletesebben

DURMA AD-S típusú hidraulikus CNC élhajlító

DURMA AD-S típusú hidraulikus CNC élhajlító DURMA AD-S típusú hidraulikus CNC élhajlító A DURMA CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló gépek gyártásában.

Részletesebben

Függesztett rotációs fűkaszák

Függesztett rotációs fűkaszák Függesztett rotációs fűkaszák HU KRONE több mint 100 sikeres év Kompetencia Innovatív Vásárló centrikus A KRONE vállalat neve közismert a mezőgazdaság világában több mint egy évszázada. A kezdetekben egy

Részletesebben

MaxiRoll 2008 a sokoldalú henger

MaxiRoll 2008 a sokoldalú henger MaxiRoll 2008 a sokoldalú henger A Maxiroll 2008 a DAL-BO hengerek új generációja. A Maxiroll 2008 egy különösen erős építésű henger, amely a sok kiegészítőnek köszönhetően számos munka elvégzésére alkalmas.

Részletesebben

Villahossz 900 mm-tıl 2500 mm-ig

Villahossz 900 mm-tıl 2500 mm-ig Modellsorozat: BF 900 mm-tıl 2500 mm villahosszig és 5,0 t teherbírásig Villás kézi raklapemelı kocsi - BF sorozat Villahossz 900 mm-tıl 2500 mm-ig BF sorozat Kézi raklapemelı kocsi nehéz, folyamatos használatra

Részletesebben

Min. asztal magasság (mm) Asztal mérete L x B (mm) 700 x 450 815 x 500 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 830 x 520 1010 x 520 D K W

Min. asztal magasság (mm) Asztal mérete L x B (mm) 700 x 450 815 x 500 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 830 x 520 1010 x 520 D K W HT kézi mûködtetésû mozgatható emelõasztal Ergonómikus megoldás gépek karbantartásához szükséges alkatrészek, szerszámok megfelelõ munkaba emeléséhez. HT: Kézi mûködtetésû emelõasztal. D: Kettõs olló,

Részletesebben

Pöttinger TERRADISC. Rövidtárcsa boronálógép 97+235.10.0310

Pöttinger TERRADISC. Rövidtárcsa boronálógép 97+235.10.0310 Pöttinger TERRADISC Rövidtárcsa boronálógép 97+235.10.0310 TERRADISC A talajba életet lehelni A művelés során szántóföldi korszerű az új talajmegmunkáló rendszerek erősítik a minimális talajmegmunkálás

Részletesebben

DURMA PBF típusú hidraulikus CNC élhajlító

DURMA PBF típusú hidraulikus CNC élhajlító DURMA PBF típusú hidraulikus CNC élhajlító A DURMAZLAR CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló gépek gyártásában.

Részletesebben

GD Dollies Műszaki leírás

GD Dollies Műszaki leírás GD Dollies Műszaki leírás A szállítóeszköz elektromos működtetésű, rádiós távvezérlésű két kocsiból álló egység, mely páros és szóló üzemmódban egyaránt használható. Elsősorban beltéri ill. üzemi területen

Részletesebben

: KUKORICAFOSZTÓ FEJ, TERMÉSZETES INNOVÁCIÓ

: KUKORICAFOSZTÓ FEJ, TERMÉSZETES INNOVÁCIÓ : KUKORICAFOSZTÓ FEJ, TERMÉSZETES INNOVÁCIÓ QUASAR MEGBÍZHATÓSÁG HEKTÁRONKÉNT A Quasar kukoricafosztó fej sok-sok éven ketesztül folytatott alapos tanulmányozás, újítás és tökéletesítés eredménye. Szakszerű,

Részletesebben

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG Az ABLOY magas biztonsági termékeit az egész világon ismerik és elismerik. Széles termékskálánk minden tagja csúcsminôséget képvisel és kiváló teljesítményt

Részletesebben

Pöttinger SYNKRO. Két- és háromgerendelyes kultivátor 97+220.10.0110

Pöttinger SYNKRO. Két- és háromgerendelyes kultivátor 97+220.10.0110 Pöttinger SYNKRO Két- és háromgerendelyes kultivátor 97+220.10.0110 SYNKRO A föld az élet... A talajmegmunkálás klasszikus eszköze a talajlazító. A visszamaradt növényi részek felszíni bekeverése növeli

Részletesebben

DURMA AD-R típusú hidraulikus CNC élhajlító

DURMA AD-R típusú hidraulikus CNC élhajlító DURMA AD-R típusú hidraulikus CNC élhajlító A DURMA CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló gépek gyártásában.

Részletesebben

CAMBRIDGE HENGER JH 450, JH 620. Eredeti kézikönyv, 2015.01. hó

CAMBRIDGE HENGER JH 450, JH 620. Eredeti kézikönyv, 2015.01. hó ÜZEMELTETÉSI ÉS KARBANTARTÁSI KÉZIKÖNYV CAMBRIDGE HENGER JH 450, JH 620 Eredeti kézikönyv, 2015.01. hó Tartalomjegyzék 1. ELŐSZÓ... 1 1.1. A gép rendeltetésszerű használata... 1 1.2. Műszaki adatok...

Részletesebben

9- Fordító és kitárazó egységek (a műhely méretei alapján lehetséges az illesztés)

9- Fordító és kitárazó egységek (a műhely méretei alapján lehetséges az illesztés) Formmaksan szegező sor A gép által elfogadott tűréshatár a raklap alkotóelemeinek méreteire vonatkozóan megegyezik az UNI/EURO által előírtakkal. Gyártási kapacitás: EUR/EPAL típusú raklapra vonatkozó

Részletesebben

ZARGES fellépők és munkadobogók

ZARGES fellépők és munkadobogók Összecsukható fellépő ZARGES fellépők és munkadobogók sokoldalúak, praktikusak és jól használhatók. Különösen praktikus a kis magasságban végzett munkákhoz. Minimális helyigény a tárolásnál és szállításnál.

Részletesebben

Teljesítmény a legkisebb részletekig

Teljesítmény a legkisebb részletekig Teljesítmény a legkisebb részletekig Quicke rakodó választék az Ön kompakt traktorára PIACI FELOSZTÁS Professzionális Fél professzionális Kompakt rakodók QUICKE 100 széria Kis és kompakt Traktorok Kompakt

Részletesebben

KUKORICA ADAPTER MADE IN ITALY

KUKORICA ADAPTER MADE IN ITALY KUKORICA ADAPTER MADE IN ITALY MAGUNKRÓL A FANTINI vezető az univerzális, bármilyen kombájntípusra felszerelhető kukorica és napraforgó adapterek gyártásában. A vállalat gyors fejlődése is bizonyítja,

Részletesebben

MOTY Tökmagbetakarító technológia

MOTY Tökmagbetakarító technológia MOTY Tökmagbetakarító technológia Tökmagbetakarító gépek Rollmax - töktoló Tökmagmosó Tökmagszárító KE 3000 M mechanikus tökmagbetakarító gép MŰSZAKI ADATOK Teljesítmény : Vonóerőigény: Méretek (HxSZxM):

Részletesebben

1. A vizsgált gép ismertetése

1. A vizsgált gép ismertetése 1. A vizsgált gép ismertetése 1.1. Mûszaki leírás Az M-1069 hátsó függesztésû két forgórészes, dobos rotációs kasza gumihengeres vagy ütõujjas szársértõvel felszerelve jobbra és balra vágó változatban

Részletesebben

SEA NG IDR ALTALAJLAZÍTÓ MÉLYSÉGI ÉS FELÜLETI MEGMUNKÁLÁS AZ OPTIMÁLIS TERMÉNYÉRT

SEA NG IDR ALTALAJLAZÍTÓ MÉLYSÉGI ÉS FELÜLETI MEGMUNKÁLÁS AZ OPTIMÁLIS TERMÉNYÉRT ALTALAJLAZÍTÓ SEA NG IDR MÉLYSÉGI ÉS FELÜLETI MEGMUNKÁLÁS AZ OPTIMÁLIS TERMÉNYÉRT Mélységi megmunkálás és talajelőkészítés, amit a hidraulikus késtartók és rögzúzó ujjas hengerek végeznek. Felületi nagyolás,

Részletesebben

Ergoline Egytárcsás súrológépek

Ergoline Egytárcsás súrológépek Ergoline Egytárcsás súrológépek 2017.06. Egytárcsás súrológép család Géptípus rpm W ERGOLINE EGYTÁRCSÁSOK 13 ERGOLINE BASIC 00-1921BLGH SB 133 190 550 17 ERGOLINE 00-183EL-GH SB 143 L 10 154 1000 00-185EL-GH

Részletesebben

TerraDisc pro THINK AHEAD. Rövidtárcsák. www.vogel-noot.info

TerraDisc pro THINK AHEAD. Rövidtárcsák. www.vogel-noot.info HU THINK AHEAD TerraDisc pro Rövidtárcsák A céltudatos gazdák értékelik... n kitűnő talajbahúzást még kötött talajokon is n a területteljesítménnyel elérhető megtakarításokat n egyszerű kezelést és hosszú

Részletesebben

Bálaszállítók. kör- és kockabálákhoz

Bálaszállítók. kör- és kockabálákhoz Bálaszállítók kör- és kockabálákhoz GÖWEIL / Bálaszállítók / 02-03 oldal GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / A-4202 Kirchschlag Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com

Részletesebben

DURMA HRB-3, HRB-4 típusú hidraulikus hengerítő

DURMA HRB-3, HRB-4 típusú hidraulikus hengerítő DURMA HRB-3, HRB-4 típusú hidraulikus hengerítő A DURMAZLAR CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló gépek gyártásában.

Részletesebben

a hátsó emelő berendezésre függesztett munkaeszközök tolt üzemmódban működtethetők

a hátsó emelő berendezésre függesztett munkaeszközök tolt üzemmódban működtethetők A lejtős területeken termesztett szőlő tulajdonságai a (nagyszerű) egyedi talajadottságoknak és a napsugarak kedvező beesési szögének köszönhetően a hegyvidéki borok jobb minőségét jelentik. De hogyan

Részletesebben

Power für Profis! Három oldalra billentő pótkocsi A Fliegl közúti járműgyártás tapasztalatainak felhasználásával! Az első. www.fliegl.

Power für Profis! Három oldalra billentő pótkocsi A Fliegl közúti járműgyártás tapasztalatainak felhasználásával! Az első. www.fliegl. Power für Profis! Európa legnagyobb mezőgazdasági pótkocsigyártója Az első Három oldalra billentő pótkocsi A Fliegl közúti járműgyártás tapasztalatainak felhasználásával! www.fliegl.com HU Agrartechnik

Részletesebben

Villás kézi raklapemelı kocsi - DB sorozat. Villahossz 450 mm-tıl 1150 mm-ig. DB sorozat

Villás kézi raklapemelı kocsi - DB sorozat. Villahossz 450 mm-tıl 1150 mm-ig. DB sorozat Modellsorozat: DB 450 mm-tıl 1150 mm villahosszig és 685 mm villaszélességig Villás kézi raklapemelı kocsi - DB sorozat Villahossz 450 mm-tıl 1150 mm-ig DB sorozat Kézi raklapemelı kocsi nehéz, folyamatos

Részletesebben

Vicon BW 2100-2400. Körbála csomagoló gépek

Vicon BW 2100-2400. Körbála csomagoló gépek Vicon BW 2100-2400 Körbála csomagoló gépek Maximális szenázs minőség Az új generációs Vicon bálacsomagolók első osztályú csomagolási teljesítményt nyújtanak azon gazdálkodók, és bérvállalkozók számára,

Részletesebben

Tárgy: ajánlati mintacsomag ( nagy csomag ) Kertészet korszerűsítése kertészeti gépbeszerzés támogatása (VP ) pályázatra.

Tárgy: ajánlati mintacsomag ( nagy csomag ) Kertészet korszerűsítése kertészeti gépbeszerzés támogatása (VP ) pályázatra. ajánlatkérő neve: címe: adószáma:. Tárgy: ajánlati mintacsomag ( nagy csomag ) Kertészet korszerűsítése kertészeti gépbeszerzés támogatása (VP2-4.1.3.5-16) pályázatra. Tisztelt Ügyfelünk! Az alábbiakban

Részletesebben

Tárgy: ajánlati mintacsomag ( kis csomag ) Kertészet korszerűsítése kertészeti gépbeszerzés támogatása (VP ) pályázatra.

Tárgy: ajánlati mintacsomag ( kis csomag ) Kertészet korszerűsítése kertészeti gépbeszerzés támogatása (VP ) pályázatra. ajánlatkérő neve: címe: adószáma:. Tárgy: ajánlati mintacsomag ( kis csomag ) Kertészet korszerűsítése kertészeti gépbeszerzés támogatása (VP2-4.1.3.5-16) pályázatra. Tisztelt Ügyfelünk! Az alábbiakban

Részletesebben

Rotációs rendkezelő gép

Rotációs rendkezelő gép Rotációs rendkezelő gép HU KRONE több mint 100 sikeres év Kompetencia Innovatív Vásárló centrikus A KRONE vállalat neve közismert a mezőgazdaság világában több mint egy évszázada. A kezdetekben egy kis

Részletesebben

Forgattyús tengely alátámasztás: Állítható magasságú kézi fogantyú: Alumínium présöntvény ház:

Forgattyús tengely alátámasztás: Állítható magasságú kézi fogantyú: Alumínium présöntvény ház: Forgattyús tengely alátámasztás: A forgattyús tengely alátámasztása a tengelynek kiegészít, oldalsó stabilitást biztosít ez csökkenti a motor sérülésének kockázatát a forgattyús tengely elhajlása miatt,

Részletesebben

GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / A-4202 Kirchschlag Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com / www.goeweil.

GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / A-4202 Kirchschlag Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com / www.goeweil. GHU Homlokrakodó GÖWEIL / Homlokrakodó / 02-03 oldal GÖWEIL Maschinenbau GmbH Davidschlag 11 / A-4202 Kirchschlag Tel: +43 (0)7215 2131-0 / Fax: +43 (0)7215 2131-9 office@goeweil.com / www.goeweil.com

Részletesebben

Aszófő Község Önkormányzata Keller Vendel polgármester részére ajánlat száma: G161128/1

Aszófő Község Önkormányzata Keller Vendel polgármester részére ajánlat száma: G161128/1 Aszófő Község Önkormányzata Keller Vendel polgármester részére ajánlat száma: G161128/1 Tárgy: Önkormányzati utak karbantartását segítő, támogatott gépbeszerzések pályázatra. VP6-7.2.1-7.4.1.2-16 Tisztelt

Részletesebben

Allrounder 600 / 750 - profiline -

Allrounder 600 / 750 - profiline - Allrounder 600 / 750 - profiline - Allrounder 600 / 750 - profiline - Az ALLROUNDER -profiline- a magas és tágas vázszerkezete miatt (vázmagasság 60 cm) nem egy klasszikus magágykészítő, hanem inkább egy

Részletesebben

Univerzális szervestrágyaszóró pótkocsik MS

Univerzális szervestrágyaszóró pótkocsik MS Univerzális szervestrágyaszóró pótkocsik MS 801-1401 Univerzális szervestrágyaszóró pótkocsik MS szórógépcsalád A sokoldalú tehetség Az Ön igénye szerint választható a szórómű. A trágyaszórók 2- vagy 4-tépőhengeres,

Részletesebben

DENER Plazmavágók. Típus: Mitsubishi DNR-I 1530 CNC. Dener plazmavágás. Dener plazmavágók. http://www.dener.com/sayfa/89/plasma-cutting.

DENER Plazmavágók. Típus: Mitsubishi DNR-I 1530 CNC. Dener plazmavágás. Dener plazmavágók. http://www.dener.com/sayfa/89/plasma-cutting. DENER Plazmavágók Dener plazmavágás Dener plazmavágók http://www.dener.com/sayfa/89/plasma-cutting.html Típus: Mitsubishi DNR-I 1530 CNC A képek illusztrációk A képek illusztrációk A képek illusztrációk

Részletesebben

Jól illeszkednek. CLAAS betakarítási rendszerek.

Jól illeszkednek. CLAAS betakarítási rendszerek. Rendterítő VOLTO Jól illeszkednek. CLAAS betakarítási rendszerek. Ha Ön nap mint nap gazdaságban dolgozik, akkor többre van szüksége mint erőteljes gépezet. Szüksége van olyan technológiára, amellyel öröm

Részletesebben

Pótkocsi kínálata. A fékszerkezet: Két kerékre ható dobfék KNOTT rendszerű DIN szabvány szerint készül.

Pótkocsi kínálata. A fékszerkezet: Két kerékre ható dobfék KNOTT rendszerű DIN szabvány szerint készül. Pótkocsik Pótkocsi kínálata A Bagodi Mezőgép Kft. által gyártott pótkocsik alkalmasak különféle ömlesztett anyagok, gabonafélék, gumóstermékek, szőlő, gyümölcs, zöldségfélék, vagy akár homok, sóder, föld,

Részletesebben

MUNKAGÉP AJÁNLAT. 2010 tavasz

MUNKAGÉP AJÁNLAT. 2010 tavasz MUNKAGÉP AJÁNLAT 2010 tavasz VibroCult magágykészítő kombinátor - könnyű, de szívós kivitelű munkagép A VN VibroCult kombinátor a legújabb tagja a VOGEL-NOOT munkagép palettának. A könnyű kivitelű eszköz

Részletesebben

FŰNYÍRÓTRAKTOROK CSEHORSZÁGBÓL ALAPÍTVA: júniustól

FŰNYÍRÓTRAKTOROK CSEHORSZÁGBÓL ALAPÍTVA: júniustól FŰNYÍRÓTRAKTOROK CSEHORSZÁGBÓL ALAPÍTVA: 1888 2019. júniustól Seco univerzális fűnyírók Csehországból A cseh Seco Group idén ünnepli fennállásának 130. évfordulóját. A Seco legnagyobb piaca az amerikai

Részletesebben

Forgóboronák. Alapfelszereltség. Opcionális rendszerek

Forgóboronák. Alapfelszereltség. Opcionális rendszerek Forgóboronák A rotorok közötti kis távolságnak köszönhetően a talajelmunkálás egymenetben megoldható. A kapcsolat a speciális öntvény korona fogaskerék hosszúkás hüvelye és a rövidített központi tengely

Részletesebben

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK 265 Anyagmozgató berendezések Tartalomjegyzék A Pfaff-silberblau anyagmozgató berendezések kiválóan Tartalomjegyzék Kézi raklapemelők 270-281 Kézi raklapemelők mérleggel 282-283

Részletesebben

Kaszák DISCO. Front, hátsó és vontatott kaszák

Kaszák DISCO. Front, hátsó és vontatott kaszák Kaszák DISCO Front, hátsó és vontatott kaszák Jól illeszkednek. CLAAS betakarítási rendszerek. Ha Ön nap mint nap gazdaságban dolgozik, akkor többre van szüksége mint erőteljes gépezet. Szüksége van olyan

Részletesebben

RÓLUNK Az URBAN ágaprítók hivatalos magyarországi forgalmazója a Szakadáth-Gépker Kft KAPCSOLATOK

RÓLUNK Az URBAN ágaprítók hivatalos magyarországi forgalmazója a Szakadáth-Gépker Kft KAPCSOLATOK URBAN ÁGAPRÍTÓK RÓLUNK URBAN KOVO s.r.o. egy csehországi ágaprító gyártó, amelynek magyarországi képviselõje a Szakadáth-Gépker Kft. Gyári képviseletként napi kapcsolatban állunk a gyárral, ezért az alkatrészek

Részletesebben

Forgóboronák. Alapfelszereltség. Opcionális rendszerek

Forgóboronák. Alapfelszereltség. Opcionális rendszerek Forgóboronák A rotorok közötti kis távolságnak köszönhetően a talajelmunkálás egymenetben megoldható. A kapcsolat a speciális öntvény korona fogaskerék hosszúkás hüvelye és a rövidített központi tengely

Részletesebben

VTZ. Nagy teljesítmény, amelyhez kiváló energiahatékonyság társul FORDULATSZÁM SZABÁLYOZOTT TETŐVENTILÁTOROK NYOMÁSÉRZÉKELŐVEL

VTZ. Nagy teljesítmény, amelyhez kiváló energiahatékonyság társul FORDULATSZÁM SZABÁLYOZOTT TETŐVENTILÁTOROK NYOMÁSÉRZÉKELŐVEL VTZ FORDULATSZÁM SZABÁLYOZOTT TETŐVENTILÁTOROK NYOMÁSÉRZÉKELŐVEL Nagy teljesítmény, amelyhez kiváló energiahatékonyság társul 6 típusváltozat: max. légszállítás 5 m 3 /h-tól 7 m 3 /h-ig, nyomásérték akár

Részletesebben

A céltudatos gazdák értékelik a legjobb ár-érték arányt. THINK AHEAD VN-Line 2014 Magyar. Érvényes 2014.01.28-2014.05.31. www.vogel-noot.

A céltudatos gazdák értékelik a legjobb ár-érték arányt. THINK AHEAD VN-Line 2014 Magyar. Érvényes 2014.01.28-2014.05.31. www.vogel-noot. THINK AHEAD VN-Line 2014 Magyar Érvényes 2014.01.28-2014.05.31. Érdeklődjön kiemelt partnereinknél A céltudatos gazdák értékelik a legjobb ár-érték arányt további információk online Teljes munkagép kínálat

Részletesebben

Allrounder 900 / profiline-

Allrounder 900 / profiline- Allrounder 900 / 1200 -profiline- Allrounder 900 / 1200 - profiline - Az ALLROUNDER -profiline- a magas és tágas vázszerkezete miatt (vázmagasság 60 cm) nem egy klasszikus magágykészítő, hanem inkább egy

Részletesebben

EXTR 624T-628T/FT-632T/FT/FR-832R Pro-835R Pro. Vontatott és függesztett szársértős, tárcsás fűkaszák

EXTR 624T-628T/FT-632T/FT/FR-832R Pro-835R Pro. Vontatott és függesztett szársértős, tárcsás fűkaszák EXTR 624T-628T/FT-632T/FT/FR-832R Pro-835R Pro Vontatott és függesztett szársértős, tárcsás fűkaszák ...Valami EXTR -t keress? Miért EXTR? Az új Vicon szársértős kasza család tervezésének fő célja hogy

Részletesebben

Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások

Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások Pagina 3 TWS 05-2010 Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások TM600 TM100 sorozatú metrikus optimális vontatási teljesítmény és terhelhetőség maximális kényelmet biztosít az úton minimális

Részletesebben

900-as sorozatú változókamrás bálázó

900-as sorozatú változókamrás bálázó 900-as sorozatú változókamrás bálázó 2 900-as sorozatú változókamrás bálázó Bevezető Lépjen át a gyorsítósávba! Az innovatív kigurítási koncepciójával és a kompromisszumok nélküli felépítésével a 900-as

Részletesebben

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta.

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. UNIVERZÁLIS JÁRÓSZERKEZETŰ TRAKTOR MEZŐGAZDASÁGI MUNKAGÉPEK, SZÁLLÍTÓ JÁRMŰVEK ÉS EGYÉB ADAPTEREK ÜZEMELTETÉSÉHEZ. TERVEZÉSE SORÁN

Részletesebben

HAGYOMÁNY ÉS KIFORROTTSÁG

HAGYOMÁNY ÉS KIFORROTTSÁG HAGYOMÁNY ÉS KIFORROTTSÁG BÁRMELY ISMERT KOMBÁJNTÍPUSRA FELSZERELHETŐ! Korszerű szerkezeti elemek Megbízható működés, hosszú élettartam Minimális napi karbantartás A legkülönbözőbb igényeknek megfelelő

Részletesebben

KÉTFŐTARTÓS FUTÓDARUK

KÉTFŐTARTÓS FUTÓDARUK KÉPVISELET EMELŐ BERENDEZÉSEK KÉTFŐTARTÓS FUTÓDARUK Elmas kétfõtartós futódaru Demag rendszer Elektromos emelõmûvel és Demag vonszolókábeles áramellátással felszerelve Teherbírás 3,2 t Fesztáv 28,8 m Emelési

Részletesebben

Szabadonálló gázüzemű főzőüst

Szabadonálló gázüzemű főzőüst A 700XP sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban

Részletesebben

CULTIRAPID R-LINE MAGÁGYELŐKÉSZÍTÉSHEZ

CULTIRAPID R-LINE MAGÁGYELŐKÉSZÍTÉSHEZ CULTIRAPID R-LINE MAGÁGYELŐKÉSZÍTÉSHEZ A kombinált CULTIRAPID R-line rendkívül innovatív munkagép talajműveléshez és magágy előkészítéshez. Nagyon sokoldalú a szántóföldi munkában, moduláris rendszerű,

Részletesebben

MEGAFEX. U n i ve r z á l i s t r á g y a s z ó r ó

MEGAFEX. U n i ve r z á l i s t r á g y a s z ó r ó U n i ve r z á l i s t r á g y a s z ó r ó MEGAFEX U n i ve r z á l i s t r á g y a s z ó r ó Használat komposzt mész istállótrágya baromfitrágya juhtrágya MEGAFEX Minden nap nehéz. A MEGAFEX-et pontosan

Részletesebben

UTSTYR / TILBEHØR IGLAND RÖNKSZÁLLÍTÓK ÉS RAKODÓK

UTSTYR / TILBEHØR IGLAND RÖNKSZÁLLÍTÓK ÉS RAKODÓK UTSTYR / TILBEHØR IGLAND RÖNKSZÁLLÍTÓK ÉS RAKODÓK SWINGTRAC A SWINGTRAC-RENDSZER : egyedülállóan kialakított megoldás, amely egyszerűbbé teszi a gép manőverezését, rossz területeken, ahol a kövek és tuskók

Részletesebben

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK 265 Anyagmozgató berendezések Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék A Pfaff-silberblau anyagmozgató berendezések kiválóan Kézi raklapemelők 270-281 Kézi raklapemelők mérleggel 282-283

Részletesebben

BC 240 D ÚJ TÖBBFUNKCIÓS BOZÓTVÁGÓ

BC 240 D ÚJ TÖBBFUNKCIÓS BOZÓTVÁGÓ ÚJ TÖBBFUNKCIÓS BOZÓTVÁGÓ BC 240 D ÚJ TÖBBFUNKCIÓS BOZÓTVÁGÓ BC 240 D Az új BC 240 D bozótvágót mind a saját kertet gondozó magán felhasználók mind a városi zöldterületek - mint társasházak, lakóparkok,

Részletesebben

Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok

Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok 2 Még soha nem láthatott ilyen standard traktort Bizonyos szabályok azért vannak, hogy megszegjük őket. Amikor a 3036E standard kompakt traktort

Részletesebben

LOGSET TH Harvester Fejek

LOGSET TH Harvester Fejek LOGSET TH Harvester Fejek E G Y S Z E R Ű E N J O B B 2 Termelékenység kompromisszumuk nélkül A Titan Harvester fej széria megfelelő Harvester fejet nyújtja az összes törzsmérethez. A legújabb innovációk

Részletesebben

MR-700 kukorica vágóasztal

MR-700 kukorica vágóasztal MR-700 kukorica vágóasztal DIZÁJN ÉS INNOVÁCIÓ A MORESIL MR700 kukorica vágóasztal ötvözi az 50 év alatt felhalmozódott tapasztalatot, a legmodernebb gyártási technológiával, megfelelve így világszerte

Részletesebben